Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Joy Boy A PirÁtskÝ CÍsaŘ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Srubař Eduard Osetrov spolu s piráty dobyje město a osvobodí pirátského císaře. Nyní lupiči začínají vážný boj o moc nad říší. Pravda, chlapec má samozřejmě své plány, i když je mu slíben titul vévody.

  JOY BOY A PIRÁTSKÝ CÍSAŘ
  ANOTACE
  Srubař Eduard Osetrov spolu s piráty dobyje město a osvobodí pirátského císaře. Nyní lupiči začínají vážný boj o moc nad říší. Pravda, chlapec má samozřejmě své plány, i když je mu slíben titul vévody.
  . KAPITOLA Č. 1
  Tvrdá bitva pokračovala mezi piráty všech barev, včetně dívek, které bojovaly buď v tenkém řetězu, nebo dokonce polonahé.
  A házeli výbušný hrášek holými prsty nebo ho sekali meči.
  Ohlušující výbuch silně poškodil tlustou bránu, ale zcela ji nezbořil. Průjezd je však téměř hotový. Škody způsobené dělovými koulemi byly obrovské a železné kované dveře sotva vydržely.
  Četné otrokyně házely na vojáky z posádky kameny, rozbité dlaždice, sklo a některé dokonce dýky. Dívky byly oblečeny minimálně, ale byly svalnaté a štíhlé. Na tomto světě nebyly prakticky žádné starší ženy, a to bylo skvělé. Všechny představitelky něžného pohlaví jsou mladé a svěží dívky a je jich mnohem více než starších mužů. A někteří z otroků byli chlapci, kteří uměli žít několik desetiletí jako teenageři, a pak zemřít ve spánku.
  Nepříliš příznivá vyhlídka a svobodní muži s tím nesouhlasili. Ale kdo se bude ptát otroků!
  Zde velký válečník Sturgeon, ztrácející trpělivost, poslal svého gigantického ještěra k útoku. S děsivým řevem odletěly zbytky brány. Pirátští svobodní lidé nadšeně vykřikli a vrhli se k útoku. Zde se blýskaly bosé nohy pirátských dívek. A především černošský hrdina Oblomov. No, také boty mužů a silné ruce zástupců nelidské rasy. A dokonce i ploutve, jako jsou ty husy, v tomto světě lidí z jiného světa.
  Začal masakr a chaos, pirátů bylo víc, vzrušovala je krev a ztráty, více než tucet jich zemřelo pod zdmi středověkého vězení.
  Pirátské dívky řvaly z plných plic:
  Odvážně jdeme do útoku,
  Bitva s nepřáteli bude smrtící...
  Dobývání zlých tvorů mečem,
  Pošleme oheň nad vesmír!
  A dívky bojovnice střílely z luků a používaly holé prsty svých opálených, svalnatých a velmi hbitých nohou.
  Jako vždy dopředu komsomolský terminátor, který neznal strach (ano, do jisté míry byl i Eduard členem Komsomolu. V jedné ze svých předchozích misí se mu podařilo bojovat ve druhé světové válce a připojit se ke Komsomolu!) Rytíř-pirát , tak se potýkal s vězeňským plukovníkem. Toto je děsivý šestiruký chlapík, který se snaží rychle zabít mladého válečníka, než mu přijdou na pomoc jeho přátelé. Jeho zběsilé švihy na chlapce neudělaly žádný dojem.
  A někde tam se děvčata z různých pirátských lodí perou a sekají nepřátele jako zelí. A to je taky skvělé. Oblomová tedy kopla gorilího důstojníka holou patou do obličeje natolik, že upadl a srazil další tři strážce.
  Ženský hrdina křičel:
  - Saryn na kitchka!
  Chlapec Sturgeon nejprve všechny útoky v klidu odrážel, pak ho kopl do břicha. Nepřítel byl zkroucený, využil okamžiku a mladý bojovník mu usekl hlavu - technika, která funguje bezchybně.
  "Vaše srdce je velké, ale zdánlivě prázdné, jako srdce lichváře."
  A Edward se zasmál. A jeho bosá noha, rychlá jako blesk, vrazila velkému strážci do slabin.
  Rohatá přilba mu vyletěla z hlavy a její špička zasáhla dalšího vojáka do boku.
  Odpor žalářníků se někdy vlekl, zvláště když na chodbách docházelo ke střetům a nabývalo charakteru přepadení.
  Několik pirátských dívek bylo dokonce zraněno. A byli zachyceni na holých, svalnatých nohách.
  Posledním útočištěm středověkých strážců byl suterén. Jeden z prvních, kdo tam skočil, byl rozzlobený tygr Sturgeon, jeho oči ve tmě dokonale viděly a jeho meč sekl a nadále sbíral štědrou úrodu smrti.
  "Vy idioti nikam nepůjdete, vyženu vás ze všech trhlin." - křičel energický mladý válečník.
  Najednou se vpředu ozval strašlivý hromový řev a pak vzplál plamen.
  - Je to opravdu drak? - Pomyslel si neohrožený chlapec, pirát, dusící se výpary.
  Mladý válečník uskočil na stranu, dívka běžící za ním vyděšeně skřípala a byla lehce popálená. Chlapec se otřásl, pokud je to drak, pak musíme jednat bez závratné rychlosti. Řev se opakoval, plamen začal slábnout.
  Pirátská dívka zaštěbetala:
  - Tohle je Satan!
  A její luxusní, silná stehna se začala třást. A vůně kadidla zesílila.
  Pirátský chlapec odpověděl:
  - Nejstrašnější Satan je tvůj přirozený strach!
  Edward si koutkem oka všiml, že z jednoho bodu vybuchuje oheň, i když v hustém snopu. Jako by to byla velryba, místo vody chrlí napalm. Když terminátorský chlapec spadl na podlahu a přitiskl se ke zdi, plazil se, pak z druhé strany šlehal plamen a neznámá bestie zahřměla tak, že mohla utéct celý pluk.
  Není divu, že tři statečné pirátské dívky, které spěchaly za chlapcem, se přitiskly ke zdi a křičely:
  -Drak nás ušetři -
  Mami, tati, zachraň mě!
  Mladý Edward řekl:
  - Osel řve hlasitěji než štěkající liška, ale nemůže dokázat, že není velbloud!
  Pak si mladý borec všiml sotva zakryté díry, kterou i on, malého vzrůstu, jen s velkými obtížemi prolezl. Prorazil se a poškrábal na kamenech, roztrhal zbytky již roztrhaného oblečení a poškrábal se na holých ramenou a hrudi. To je však přesně ten případ, kdy je nedostatek dospívání k vašemu prospěchu. Kdyby za ta dlouhá léta dobrodružství jen trochu vyrostl, úplně by se zasekl. Jako například klín ve španělských botách.
  Chlapec rozdrtil holými prsty jedovatého pavouka, který ho chtěl bodnout do lýtka, a zasyčel:
  Zákeřný pavouk zbystřil žihadlo,
  A pije posvátnou krev z Elfie...
  Pro jeho protivníka všechno nestačí,
  Ten, kdo má lásku k vlasti, ho zabije!
  Konečně se tunel rozšířil a terminátorský válečník z něj s velkým úsilím vylezl.
  Pak ho upoutal zvláštní pohled: po kovárně běhali dva tlustí muži ve žlutých hábitech s čepicemi na vyholených hlavách, klepali se kovanými černými botami, jeden do ní foukal a v tu chvíli se ozval strašlivý řev a druhý zatáhl za páky a v tu chvíli byla místnost jasnější a teplejší. Oba kriminální typy se hodně potili a hodně páchli.
  - Takže jsou to podvodníci. - Chlapec věčný válečník se dokonce zachichotal radostí. - Chtěli mě oklamat takovým jednoduchým trikem. No, vyrvu jim vnitřnosti.
  Mladý bojovník vyskočil jako tygr a zaútočil na velké chlapy. Prvnímu z nich se podařilo uchopit jeho meč, ale byl zasažen jílcem do čela. Od silné rány se nafoukla těžká rána. Druhý, když viděl strašlivého krvavého chlapce, požádal o milost.
  - Nezabíjej mě, vznešený piráte.
  - Od kdy se piráti stali šlechtici? " Řekl strašně rozzlobený válečník Edward a udeřil pěstí do čelisti. Hlava tlustého břicha klesla dozadu a začala téct krev. Terminátorský chlapec hlasitě řekl:
  - Naučíš mě vznešenosti!
  A mladý bojovník vší silou zasáhl nepřítele do slabin. A jeho lícní kost řinčela az úst se mu řinula krev.
  Potom mladý válečník vytáhl z opasku svazek klíčů a začal odemykat dveře. Za prvními dveřmi byla cela, kde seděli dva vězni připoutaní v pažbách. Jeden z nich, navzdory vředům a stopám po popáleninách a bití, měl velmi slušný vzhled. Jeho husté prošedivělé vousy a široká ramena s planoucím výrazem jeho mongolských očí promluvily. - Narodil jsem se, abych velel! Druhý byl ještě hodně mladý, docela vysoký, ale vousy mu nenarostly, jen pod nosem mu bylo vidět lehké chmýří. Zírali na Eduarda Osetrovou, který vtrhl dovnitř. Za chlapcem se objevila pirátská dívka. Její bosé, silné, ženské nohy zanechávaly na betonu krvavé, šarlatové, půvabné stopy.
  - Kdo jsi? " řekl starší vězeň chraplavým, ale příjemným hlasem.
  Věčně mladý válečník odpověděl:
  - Jsem ušlechtilý pirát, Edwarde.
  Mladší se zeptal:
  - Jak se jmenuješ?
  Osetrov zmateně odpověděl:
  - V předchozí společnosti tomu říkali králičí bitevní tank. V současné partě...nevím, ještě se nerozhodli.
  Starší vězeň odpověděl:
  - Jsi rychlý a zbrklý a zároveň moudrý nad rámec svých let. Budu ti říkat Kobra.
  Mladý válečník byl překvapen. Pro lidi však zní kobra jaksi zlověstně. Ale přesto se chlapec terminátor zeptal:
  -Kdo jsi?
  Odpověděl důstojně:
  - Poslední pirátský císař. - Fashpirovsky, také mi říkají "Boží metla". A tohle je můj syn Aramis. - Vůdce vůdců mořských lupičů spíše nařídil, než aby se zeptal. -Můžeš nás osvobodit z našich pout?
  Pirátská dívka, která přiběhla za chlapcem, odpověděla a vycenila zuby, které se třpytily jako velké a velmi luxusní perly a odrážely se:
  - Tenhle sladký kluk dokáže všechno!
  Válečník Edward lakonicky odpověděl:
  - Samozřejmě a rychle!
  Řetězy byly stále úplně nové, hustě naolejované a vykované s velkou zručností, pokryté vrstvou stříbra, každý článek silnější než palec velkého muže, nebo tlustý přibližně jako Edwardova ruka. Tento nepříjemný objev ukázal, že říkat to rychle je přinejmenším lehkomyslné. Statečný válečník poznamenal:
  - Páni, vypadá to, že se tě bojí.
  Král vězeň souhlasil s tímto:
  "Tito žalářníci jsou velmi mazaní, spoutali nás tak, že se nedalo hýbat, a neustále hlídali celu, kontrolovali řetězy, zřejmě se báli, že je prořízneme o vlásek.
  - Je to možné? - zeptal se trochu zmateně bosý válečník v plavkách.
  - Když to zkusíš, tak ano. - A aby byl přesvědčivý, zatřásl řetězem. - Nic není nemožné.
  Když Fashpirovskij vstal, byl zkušený válečník Eduard mírně překvapen, nebyl příliš vysoký, asi průměrně vysoký, i když velmi podsaditý, navzdory hladu a nedostatku. Ale mladý vězeň byl naopak vysoký a štíhlý.
  Pirátská dívka mu dala pusu a zvolala:
  - To je ono, pane!
  - Podívejme se, co je v ostatních místnostech. - navrhl bojovník Eduard a netrpělivě kroutil v rukou meč, mocný kvalitou, ne objemem.
  - Měla by tam být vězeňská pokladna a zbytek vězňů. " řekl Fashpirovsky hlasitě.
  Pirátská dívka zpívala s nadšením:
  - Ach, pokladnice, moje pokladnice - popravy a intriky!
  Není to snadné, není snadné stát blízko!
  Oproti očekávání byla produkce vskutku bohatá. Sudy zlata, mnoho truhlic s kameny. "The Scourge of God", který zachytil překvapený pohled, který nečekal, že uvidí něco takového ve vězení, pohotově vysvětlil:
  - Zde je majetek zabraný mnoha lidem, nezákonně zabavený majetek.
  Chlapec-bojovník Edward zavrtěl hlavou a vydechl:
  - Tak to vypadá, že se nechystali vzít všechno bohatství.
  Fashpirovsky zuřivě přikývl:
  - Místní guvernér je mazaná liška. Snaží se spolknout víc, než jeho hrdlo pojme. - Tady se vůdce filibusterů úzkostlivě rozhlížel kolem sebe a rozhlížel se po kamerách. - Už byl zabit?
  Pirátská dívka v odpověď kopla do holých, svalnatých nohou a cvrlikala:
  -Já nevím, pánové!
  Válečník Edward ke své vlastní nelibosti zavrtěl hlavou s blond vlasy:
  "Naposledy jsem ho viděl naživu, jen lehce promáčknutý."
  Fashpirovsky se dokonce zasmál:
  - Je to tak, musíme to urychleně napravit. Ale všechny lesklé truhly nejsou to hlavní, tady by měl být poklop, který povede do kobky provinčního paláce. Teď vyslechnu žalářníka. - Přísný rozkaz od rozeného panovníka. - A ty, kobro, zvedni ho.
  I silný a tréninkem ostřílený Eduard, který pracoval v lomech, zvedl mršinu s určitými obtížemi, Fashpirovský plácl svého tlustého kance do ochablých tváří, čímž ho přinutil, aby se vzpamatoval, a pak přidal další facku. Když otevřel oči, odrážela se v nich zvířecí hrůza.
  - Odejdi ze svého života, udělám všechno.
  Vůdce pirátů zavrčel:
  - Kde je moje nevěsta Extragazel?
  Žalářník zoufale zamumlal:
  "Do hlavního města byla převezena před šesti měsíci; dívku z tak vznešené rodiny by nikdo neudržel mezi piráty a bandity."
  Pirátská dívka agresivně řekla:
  -To je logika!
  A dupla bosou nohou.
  - Pak už tě nepotřebuji. - Fashpirovsky mu stiskl hrdlo klešťovýma rukama. "Měli jste být mučeni, ale nechtěl jsem se ušpinit." Co si počít s tím druhým, on je taky kat a parchant.
  - Jestli chceš, zabiju ho sám! - Ochotně navrhl mladý válečník Edward, stále žíznivý po hrdinských skutcích.
  - Je to příliš snadné a jednoduché, ať ho pověsí hlavou dolů. - nařídila krutá "Boží metla" a skepticky se podívala na chlapcovu postavu. "Jsi silný nad své roky, můžeš ho vytáhnout."
  - Samozřejmě obsahuje sto čtyřicet kilogramů, víc ne. " řekl s úsměvem Eduard Osetrov a zvedl "mnohotunové" zdechliny na ramena.
  To se však ukázalo jako nepříjemná zkušenost, žalářník páchl jako dusná koza. Navíc to nebylo pohodlné na nošení a mladý válečník se začal trochu potit.
  Pirátská dívka poznamenala:
  - Ano, smrdí jako špinavé prase!
  A zkroutila obličej jako mim.
  Když se tedy mladý válečník ocitl na vězeňském dvoře, pocítil úlevu. Shromáždilo se tam velké množství vězňů a nejen dospělých mužů, ale i mnoho žen a dětí, většina z nich v hrozném stavu po mučení a hladovění.
  Pirátská dívka křičela:
  - To jsou kozy - takoví hovadi! Asi se nám podařilo opít!
  Mladý válečník na ně křičel ve spravedlivém hněvu.
  - Co dělat s tím mučitelem? Pověsit?
  Propuštění vězni začali dělat hluk - moře začalo pěnit a hrozilo, že je zavalí devátá vlna. Po mnoho let lidé ukládali emoce do vlhkých a studených sklepení.
  - Ne, propíchni ho! Ke kříži! Nečistému degenerátovi nestačí šibenice! - Muži křičeli z plných plic, někteří však byli buď piráti, nebo piráti. Ale někteří byli vězni, kteří ještě neztratili svou krásu.
  A dupali holýma, vytesanýma nohama, čerstvé odřeniny z okovů rozevřených na jejich kotnících, což dávalo vězňům velmi dojemný pohled.
  A děti jsou úplně kostnaté a vyčerpané, ale neztratily svou roztomilost, přestože v nich byla vidět každá kost.
  - V tomto případě vykonejte spravedlnost a trest sami! Neboť naším jediným soudcem jsou lidé! - Poté, co učinil Solomonovo rozhodnutí, divoký válečník Edward odešel. Pirátský císař ho následoval. Přestože ne všichni uznávali jeho moc a samotný titul byl spíše neoficiální, bývalí vězni ho vítali hlasitým pláčem. A když zvedl ruku, všichni ztichli. Fashpirovsky hlasitě, jeho basový hlas, který během let věznění neztratil svou tvrdohlavost, promluvil:
  -Koho chcete vidět jako svého velitele?
  Pirátská dívka předstírala, že pokrčí rameny.
  - Ty, veď nás, otče! Buď naším králem, "Boží metlou"! "Křičeli, dupali nohama a mlátili je dlaněmi. A polonahé ženy obecně křičely jako posedlé.
  Fashpirovsky zvedl ruce a zařval:
  - Budiž, teď se naše srdce spojí!
  Několik dalších pirátských dívek přišlo v hadrech pokrytých krvavými skvrnami a zuřivě zvedly své meče.
  A krásné bojovnice vztekle dupaly holýma, silnýma nohama do kaluží krve.
  A řvali z plných plic:
  Jsme slavní piráti
  Žraloci a velryby...
  Skvělí vojáci
  Ničitelé temnoty!
  A ozval se velmi zvonivý smích.
  Boje ve městě byly téměř u konce, dohořely poslední zbytky prudké krvavé bouře. Pirátské dívky pleskaly obnaženými podrážkami o ostré kameny, vyskakovaly a bzučely, evidentně se bavily.
  Je velmi dobré být pirátem
  Dívka okrádá všechny bez rozdílu...
  Zlata je málo, je to vidět - dej mi víc,
  Je skvělé být okouzlujícím zlodějem!
  A znovu, ještě jednou, jejich obnažené podpatky jako by padaly do proudů hnědé, šarlatové a někdy i modré krve.
  Edik nafoukl tváře a zazpíval společně s otroky:
  Bouře, bouře, vítr pro nás nejsou překážkou,
  Od dětství jsem rád bojoval na moři...
  A pokud musíte bojovat za sen -
  Rozsekal bych pekelné příšery!
  Fashpirovsky se sice za své hadry nestyděl, přesto se rozhodl převléci, je nemožné, aby císař, byť nekorunovaný, byl ragamuffin.
  Edward byl naopak rád, že je zase jen v šortkách, protože to bylo mnohem pohodlnější a praktičtější. Zvlášť pokud máte tak vyrýsovaný trup a svaly jako drát.
  Chlapec Terminátor dokonce zpíval:
  Ehm, jsme tvrďáci
  Přivezeme korunu...
  Jdu spát jako pěšák,
  Probouzím se jako královna!
  A chlapec válečník holými prsty popadne jednoho z velkých pirátů za nos. A srdceryvně křičel.
  A Edik zase zpívá:
  Nechte mě jít do Himalájí
  Zůstaňte v nedotčeném tichu...
  Jinak budu výt, nebo budu štěkat,
  Jinak někoho sním!
  A chlapec-bojovník hodí oblázek bosou nohou, ten přeletí a srazí vránu.
  A narazí zobákem na hlavu jednoho ze špionů řádu jezuitského typu, který se snaží zmizet v davu. A propíchla si oholenou hlavu.
  Mladý válečník zpíval:
  - A před Edikem se nemůžeš schovat, nemůžeš se schovat,
  Holky bosé, řekněte mi, o čem sníte!
  Ostatní piráti se oddávali loupežím, četná kořist byla přivezena do přístavu, aktivně rozdělena a zvážena. Dorazil tam i elegantně oblečený Monitor. Vůdce pirátů byl přirozeně naštvaný a asertivní.
  - Nyní musíme zahájit seriózní a spravedlivé rozdělení. - Vůdce mořských lupičů začal křičet - To znamená, že veškeré bohatství by mělo být rozděleno mezi nás rovným dílem.
  Starší kapitán z týmu Ravarnava namítl:
  - Ano, rozdělujeme je rovným dílem. Polovina pro jednu z našich lodí, druhá polovina pro vaši loď.
  Krásné pirátské dívky souhlasně řvaly a dupaly do jídla holým, velmi půvabným, i když špinavým a zakrvácenýma nohama:
  - Spolehlivý jako čert - zákony zóny! Řetězy rozdrtí železné zábrany!
  Monitor, planoucí zuřivým hněvem, se vznesl jako vrchol odpálený silným hodem:
  - Ne, nesouhlasím, lodě jsou prázdné stavby, hlavní věcí jsou lidé. Jak moji lidé, tak mimozemšťané chtějí, aby vše bylo spravedlivé a jak má být. Neriskovali moji bratři své životy a mnozí z nich zemřeli v nerovném boji? - Vůdce gangu mořských lupičů ve vzteku seká šavlí na podlahu - Na základě požadavků zákona cti po nás požaduji čtyři pětiny kořisti.
  A znovu jsou dívky polonahé, zpocené a zaprášené a něco souhlasně pištějí.
  Kapitán se pokusil uklidnit příliš aktivního náčelníka:
  - Ale podepsali jsme dokument, na kterém je i váš podpis, že všechno bude rozděleno mezi lodě rovným dílem.
  - Nepamatuji si, co jsem mával, ale teď je to jen kus papíru. V tuto chvíli nebude rozhodovat zašpiněný papír, ale ostré čepele. - Monitor se prudce rozzářil a nad hlavou mu zazářil elitní šavlí. - No, jak budeme žít podle konceptů.
  Piráti začali souhlasně křičet a ozval se hvizd. Bylo jasné, že se schyluje ke krveprolití.
  Pirátské dívky dupaly bosýma nohama a energicky kroutily luxusními boky a jejich vytvarované čokoládové břišní svaly si pohrávaly s krásnými dlaždicemi.
  Starší kapitán se s nimi snažil domluvit.
  - Počkejme, až přijede Ravarnava a nejlepší bojovník všech oceánů Eduard Osetrov, pak probereme všechny naše problémy.
  Řev korzárů vypadal extrémně nejednoznačně. Dokonce i korzárské dívky kvičely jako prasata nabodaná nabijákem. A jejich nohy, které se vyznačovaly velmi velkou hbitostí a ladností linií, tančily hopak. Monitoru se zdálo, že jsou všichni na jeho straně, a to kapitána pirátů stále více vzrušovalo:
  - Máte problémy, já mám skoro pětkrát víc lidí, a pokud dojde na rvačku, tak vás všechny zabijí jako myši.
  Ostřílený kapitán se nebál drzosti:
  - Některé stíhačky mohou stát deset a kromě toho máme více zbraní.
  Pirátské dívky na obou stranách vyskakovaly stále dychtivěji a točily se jako svršky.
  Monitor se spustil a spustil, zdálo se, jako by zpod jeho fialové paruky vycházela pára:
  "Na moři je to výhoda, ale na souši budeme mít navrch." - A razítkování bot jako potvrzení. - Takže, pokud chcete zůstat naživu, souhlaste s našimi podmínkami, jinak později všechno vezmeme a ty, kteří zůstanou naživu, pověsíme.
  Kapitán nevhodně vložil:
  - Ale to je nečestné! (Není dobrý nápad apelovat na pojmy jako čest mezi filibustery!)
  Monitor vytáhl pistoli zdobenou topazy a rubíny:
  - Jakou čest může mít pirát? "A střelil do nohy a vážně zranil kapitána." Spadl jako sražený a svíral prostřelenou kost. A šílený vůdce křičel! - Tohle se stane každému oslu, který se mi odváží vstoupit do cesty!
  Možná by vypukl masakr, nebýt křiku.
  - Ravarnava a kobra, Edward nepřemožitelný, přicházejí.
  Pirátské dívky to vzaly a zavyly. A začali ještě energičtěji dupat na nahé, opálené čokoládové nohy a otáčet meči nad svými světlými hlavami.
  A křičeli:
  - Sláva pirátům!
  Chlapec spíše ani nechodil, ale létal jako na křídlech. Jeho pohyby jsou tak rychlé. Jeho bosé mladé nohy se skutečně třpytily podrážkami lesknoucími se pestrobarevnou krví.
  Monitor se zastavil a divoce zakroutil trny:
  - Dobře, dám těm hloupým hříbatům poslední šanci.
  Když se Ravarnava přiblížil, zkušený vůdce filibusterů si okamžitě všiml, že jeden z jeho pomocníků je zraněn, a piráti se seřadili do hrozivé kohorty.
  A korzárské dívky jsou všechny špinavé, polonahé a krvavé. Vzali to a tweetovali:
  Tohle je tah -
  Kompletní loupež...
  Jsi super Bond -
  Skutečný hrdina...
  A není to pro mě vůbec snadné -
  Milujte agenta nula, nula sedm!
  - Co se děje, bratři? zeptal se Ravarnava chladně. A chlapec-bojovník Edward mu skočil přes hlavu a reprodukoval salto vzad. Jeho úžasný meč v letu rozřezal na čtyři části velkou kostkovanou vosu podobnou bramborám. Vystříkly smaragdové kapky hmyzí krve.
  - Ano, to je ono! "Monitor začal hlasitým tónem a ostražitě se díval na příliš rychlého chlapce." "Naši lidé se rozhodli: předchozí uspořádání nebylo spravedlivé a že bylo nutné přehodnotit kritéria pro rozdělení kořisti. Tedy dělit podle hlav, ne podle lodí. Každý čumáček má podle zákona nárok na podíl. Vůdce korzárů schválně divoce přimhouřil svůj uhlazený čenich. - Souhlasíte s tím?
  - A když ne? " zeptal se Ravarnava a ironicky se díval na téma loupeže.
  Pirátské dívky bzučely jako roj vos.
  - Pak dojde k boji a o výsledku bitvy rozhodnou počty a odvaha, zvláště víte, vy uprchlí trestanci, čísla. - zdůraznil arogantní monitor a zuřivě se usmál.
  "Brzy sem přijede císař korzárů, velký Fashpirovsky, a bude nás soudit." " Řekl a hodil Edwardův meč ve svých šlachovitých rukou, i když dětinský, ale upletený z ocelového drátu.
  Řady korzárů se rozlehl souhlasný řev.
  - Neuznávám žádné císaře. Vyřešme problém hned - řekněte Varnaki: souhlasíte s mými podmínkami, nebo bude prolita krev. - Monitor namířil zbraň na Ravarnavův žaludek. Takové zbraně byly v tomto období středověku stále velmi vzácné a pirát byl na svou akvizici, vyrobenou zručným řemeslníkem, velmi hrdý.
  - Ano, ďábel s ním. - Eduard Osetrov, vycvičený ve vojenské technice, zvedl kámen holou, svalnatou nohou a obratným hodem jej se zbraní poslal přímo do ruky. Ozval se výstřel, pistole spadla a o dvě sekundy později mladý válečník na piráta narazil. Poklekl ho do solar plexu, pak hravě zkroutil jeho tlustou paži a přiložil mu čepel ke krku.
  Pirátské dívky si velmi souhlasně pobrukovaly. Jejich bosé nohy se daly do pohybu, připravené k tanci.
  - Pohni a tvůj náčelník skončí. - křičel věčně mladý válečník. Piráti zalapali po dechu a ztuhli. Několik z nich, ti nejodvážnější, mávali šavlemi, ale neodvážili se zapojit do bitvy. A dívky s holýma nohama křičely:
  - Puk! Puk! Puk!
  - To je ono, a teď, chapadle, přikaž svým jestřábům, aby složili zbraně! - přikázal Edward přísným tónem a dupl na holou patu tak silně, že se dlažební kostka pod ní rozlomila.
  Když mladý válečník viděl, že je Monitor napůl v bezvědomí, přitáhl si ucho, přitiskl si prst na spánek a donutil ho, aby se vzpamatoval.
  - Pusť mě, prosím! " Vůdce banditů, který okamžitě spadl, zakoktal.
  Pirátské dívky začaly v odpověď křičet:
  - Nepouštěj! Vytrhněte mu mandle!
  Chlapec zkroutil ruku silněji:
  - Vy, chamtivé hovězí, souhlasíte s předchozím rozdělením kořisti? - A ruka skřípala, jako by byla z lepenky.
  - O tom rozhoduje císař. - Monitor zakoktal a svíral stébla.
  Opět řev a dupání bosých nohou silných dívek.
  Chlapec válečník se točil ještě silněji, což dokonce křupalo:
  - Co když zemřeš?
  Vůdce, který vypadal jako dandy, nečekaně ukázal tvrdost. Nenápadným tónem řekl:
  - Všichni jsme smrtelní. Jednoho dne každý pirát svou pouť ukončí, tak ať je to lepší z kulky hrdiny než s hanbou na nádvoří.
  V řadách dívek byla slyšet směs souhlasu a zároveň obdivu. Všechno to vypadalo velmi cool.
  Eduard Osetrov chtěl ještě něco dodat, ale ozval se hluk a objevilo se mnoho lidí se zbraněmi.
  "Myslím, že má pravdu, ať rozhodne císař." - Ravarnava potvrdil bez většího zdráhání.
  Fillibusterské dívky vyly a kroutily svými velkými, luxusními boky:
  - Ano, ano, ne, ano!
  Chlapec Edward ironicky zpíval:
  Nemusíte být řečník
  Abych to dlouho vysvětloval...
  stanu se císařem -
  Koneckonců, nebude trvat dlouho, než se stanou!
  
  Ale abych byl upřímný,
  Trůn a nárameníky -
  Potřebuji to, abych to dostal
  Muškety, muškety!
  Na náměstí vyšlo nejméně dvě stě lidí, většinou mučených, oblečených do šatů roztrhaných od vojáků nebo bohatých občanů. Vpředu kráčel muž výrazného vzhledu s nakrátko ostříhaným plnovousem a v kostýmu grande. Ravarnava ho okamžitě poznal a hluboce se s nelibostí uklonil.
  - Sláva velkému Fashpirovskému, ať žije císař korzárů a "Boží metla".
  Četné dívky tleskaly a pleskaly dlaněmi jako listy vrtule.
  Byly slyšet hlasité hlasy:
  - Bravo! Bis!
  Příliš šťastný nebyl ani divoký válečník Edward. Je již dostatečně zručný a zralý na to, aby vytvořil vlastní tým, nebo se dokonce stal velitelem celé letky. A tak má nyní dalšího konkurenta v boji o moc a vliv mezi dětmi moře. Kterého, dalšího uchazeče o roli otce národů, mimochodem osvobodil. Pokud se chceš dělit o moc, je to lepší s krásnou dívkou.
  Fashpirovský přikývl a zvedl ruku. Korzár se zeptal:
  "Už jsi zapomněl, jak Ravarnava, nebo, jak ti říkali, Kanec, plul pod mojí vlajkou?"
  Obrovský náčelník lupičů rychle odpověděl:
  - Ne, na to se nezapomíná, ó nesrovnatelný. - Pak se Ravarnava styděl za svůj kompliment.
  Edik sebou trhl a zachytil čmeláka bosýma nohama. Chlapec ho chtěl rozdrtit, ale pak ho napadlo, že hmyz je také živý tvor a neměl by se bezdůvodně zabíjet.
  A bojovník, věčné dítě, vrhl bodavé stvoření výš.
  Fashpirovsky vyprskl smíchy:
  - Dobře, ale vidím, že jste měli vážný spor a můj malý přítel vzal jako rukojmí slavného vtipálka Monitor.
  Všichni se jednohlasně zasmáli. Někteří mimozemšťané vzdychali tak silně, že se k nebi zvedlo hejno vran a ptáků jiných druhů. Kvílili a běhali v kruzích tak zoufale, že se k řadám unikajících přidal hmyz. A pak dívky začaly řvát jako buvoli na jatkách, což je velmi rozkošné a jedinečné.
  Ravarnava, hřímající hlubokým basovým hlasem, odpověděl:
  - Je to tak, chce drze pošlapat dříve uzavřenou dohodu o spravedlivém rozdělení kořisti a vzít si pro sebe víc, než je jeho spravedlivý podíl. Ve skutečnosti toto ubohé zdání piráta nedodrží slovo a přísahu.
  Edward chtěl něco říct, ale rozhodl se nespěchat. Jedna z pirátských dívek poklekla a políbila stopu bosé nohy terminátorského chlapce.
  No, vypadalo to legračně, jako znamení lásky a úcty k válečníkovi, který vypadá tak mladě.
  Fashpirovsky zatřásl pěstí a souhlasil s tímto výkladem pojmu čest:
  - Správně, inkontinence řeči je pro piráta velkým hříchem, který se smyje krví.
  Dívka na to souhlasně vykřikla. A můžete vidět, jak se oči jejich roztomilých tváří jiskřily.
  Edward zašeptal:
  - Na hříchu vydělají nejvíc peněz a srazí je!
  Monitor konečně pohasl, jeho hrnek plaval a on zavyl:
  - Promiň Fashpirovsky, démon mě vyvedl z omylu. - Potom se tón vůdce banditů změnil na ospravedlňující motiv. - Jen jsem si myslel, že není fér, že když mám tým téměř pětkrát větší, budu nucen získat jen jednu polovinu.
  Edward se zasmál a chtěl něco říct. Ale pirátská dívka chtěla políbit chlapci holou patu. A bylo to lechtivé a příjemné na holou, elastickou podrážku. Terminátor se navíc cítil jako skutečný princ.
  Pirátský císař poučeně řekl:
  - Ale podepsal jste takovou dohodu?
  Monitor se začal obracet naruby:
  - Ano, bouře moří, ale právě proto, že jsem byl krutě ohrožen. - Korzárský vůdce ukázal na zdánlivě neškodného, i když velmi svalnatého chlapce v šortkách, Edwarda. - Koneckonců měli víc zbraní větší ráže než já.
  Fashpirovsky, který se na svého bývalého soudruha s úctou podíval, řekl:
  - Takže jsi to ty, Ravarnavo, kdo vlastní tuhle obrovskou loď z Contrabass? Šokující je název, ve kterém se ozývá dunění hromu. "Tón pirátského císaře byl trochu láskyplnější." - Musíte mít odvahu to zachytit.
  Edward to vzal a hodil skleněný střep holými prsty na nohou. Přeletěl a špičkou trefil tlustého gadmucha, rozřízl ho napůl a způsobil, že vystříkla zelená krev.
  Ravarnava vstal a hrdě vystrčil hruď a řekl:
  - To je pravda, neporazitelný, ale velkou roli sehrál chlapec válečník Eduard Osetrov, který dokáže zavinout i tak lehkomyslného násilníka, jakým je "baron" Monitor.
  Piráti souhlasně zařvali. Někteří z nich dokonce otřásli meči a těžkými mušketami. Je vidět jejich opravdové nadšení.
  A dívky bojovnice to vzaly a zpívaly s radostí:
  Velký a mocný sto první Edwarde,
  Přesněji chlapec přezdívaný Edya...
  Vezměte to a přetáhněte do mocné zoo,
  Barone, tlustý medvěd!
  Fashpirovsky přes hluk řekl:
  - Ano, samozřejmě, tento statečný chlapec je zlatý, svěřím mu velení samostatné a mocné lodi, až získám flotilu. Mezitím je mé řešení následující. Třetinu tvých pokladů dostanem já a můj lid a zbytek se rovnoměrně rozdělí mezi lodě, jak jste se předem dohodli, na polovinu. - Pirátský imperátor kývl směrem k zamračenému monitoru. - A nezlob se, ale hlavu vzhůru. Brzy pod mým velením ukořistíme takové nebývalé bohatství, že i čerti budou závidět. Přišlo se mnou přes dvě stě lidí a všichni vědí, jak bojovat. - A už kladně s řevem. - Souhlasíte s mými podmínkami?!
  Korzárské dívky souhlasně zajásaly. A začaly poskakovat jako gumové míčky.
  Edward vztekle dupl bosou nohou a zamumlal:
  - Kmotr učinil nabídku, kterou nelze odmítnout!
  - Ano jistě! " vykřikl Ravarnava hromovým hlasem.
  - Souhlasit! - řekl Monitor se zjevnou neochotou.
  Terminator Boy prohlásil:
  - Štěstí není v penězích, ale ve schopnosti je zvýšit!
  Císař tónem, který nepřipouštěl kompromisy, řekl:
  - Tak podepište novou smlouvu podáním ruky!
  Monitor viditelně zakolísal. A pak k němu terminátor přiskočil a zvedl násilníka do natažených paží. A pojďme, když v sobě cítíme energii transu, roztočíme mršinu docela rychle.
  Fashpirovsky zvolal a zatřásl pěstí:
  - Nech toho, mladý rytíři!
  Edward neochotně pustil Monitora, který zbledl, zavrávoral a přistoupil k Ravarnavovi a Fashpirovskému. Následovaly pevné stisky rukou, trojice si pohlédla do očí a mrkla. Pak se objali a tři ostřílení piráti sepjali ruce.
  Korzárské dívky vydávaly souhlasné zvuky. Jeden z nich zakřičel:
  - To je okolí!
  Terminator Boy zpíval:
  Všichni se díváme na Napoleony,
  Existují miliony dvounohých tvorů...
  Zvládnout zapřáhnout lidi do obojku,
  A budete velmi cool rytíř!
  - Slavnostně přísaháme. - Fashpirovský se automaticky pokřižoval. - Že budeme navždy přátelé a nikdy se nezradíme.
  - Přísahám! " řekl Ravarnava a zvedl pravou ruku.
  - Všem svatým ve jménu Božím, že budeme věrni svému slovu. - Přidán monitor.
  - Amen! - Císař skončil.
  Edward nejistě pohyboval holýma svalnatýma nohama, jako by byl upleten z ocelového drátu, a nevěřícně se díval na triumvirát. Chlapec se cítil jako ztracený. Tady jsou spolu a kdo je teď? Obyčejný, v podstatě bosý chatař.
  Pravda, dívky, zvláště ty z řad osvobozených otroků, se na něj dívají s obdivem, jako na nějaké božstvo.
  Fashpirovsky samozřejmě řekl:
  - A nyní zůstáváte kapitány svých lodí pod mým celkovým velením. Pojďme se ponořit a vyrazit na cestu!
  - Souhlasíme! - Potvrzeno Ravarnavou a Monitorem.
  Dívky se toho s velkým souhlasem a velkým nadšením chopily a začaly dělat hluk. Začali tančit a zpívat:
  Pirát nezná slovo zbabělec,
  Nevím jestli se nemýlíš...
  My korzáři máme nejlepší vkus na světě,
  Nemáme rádi nic jiného než slávu!
  Rozdělení kořisti a její naložení zabralo poměrně hodně času. Pirátské dívky a osvobození otroci tančili ve světle ohně a jejich těla, lesklá potem, olejem a kadidlem, divoce poskakovala.
  A tak mají piráti spoustu kořisti.
  Musel jsem s sebou vzít tři lodě naložené cennými surovinami, abych je v případě potřeby prodal za vyšší cenu. Takže přesunuli až pět lodí, dvě bojové a tři nákladní. Cestou se k nim připojilo dalších jeden a půl stovky loupežníků a celkový počet členů pobřežního bratrstva dosáhl více než šesti set padesáti lidí. Nyní však měli mořští lupiči dost peněz pro všechny, ale mazaný císař věděl, že většina z nich všechno promarní, aby se v příštím tažení opět vrhli jako hejno hladových piraní do smrtelné bitvy v košilích. No, to je fér, pro hladového muže je snazší zemřít než pro dobře živeného gentlemana. Bohatí lidé jsou příliš zbabělí a on vidí přímo skrz Ravarnavu, prostoduchého, loajálního, čestného chlapa a Monitora, a je lepší ho zabít, aby ho náhodou nepraštil do zad.
  A tak otrokyně a pirátky tančí a v každém gestu jejich svalnatých a tesaných těl je slyšet zvolání:
  Nikomu nevěř,
  Vždy zkontrolujte...
  Pirát nemá přátele -
  Každý člověk je darebák!
  
  Jestli tě zradí,
  Osud trestu poroste...
  Ten darebák udeří
  Pokud jste hloupí, jste hloupí!
  Dobře, proto existují dívky, aby pobavily a rozdávaly radost silnějšímu pohlaví. Na tomto světě jsou dvě pohlaví: silná a krásná. Jsou ale civilizace, kde je pohlaví mnohem více a některá se občas objeví.
  Je to pro něj záhada, tohle je Eduard Sturgeon, něco mu říká, že ten chlapec je z toho hrozného vesmíru, kterému říkají podsvětí. Musíme s ním mluvit. Když Fashpirovsky pozval mladého válečníka do srubu, nařídil mu, aby si naplnil dýmku a uvařil fassroch, který je jako káva, ale mnohem chutnější a s dlouhodobějším účinkem elánu.
  Chlapec byl jako vždy bos, s nahým, velmi vyraženým trupem, chuchvalci drátu, měl na sobě jen šortky, takže pod jeho tenkou opálenou kůží se jako kapky rtuti válely svaly na rukou, nohou a krku.
  Ale zároveň si Edward oblékl nějaké šperky: zlaté náramky s kameny na zápěstích a kotnících. Proč se podobal africkému princi, kromě toho, že jeho vlasy byly bílé, ale lehce posypané zlatem, jako prášek.
  Ano, je velmi pohledný, ale silnější pohlaví chlapce nepřestalo obdivovat.
  Když byli sami, císař se jakoby náhodou zeptal:
  - Kde ses narodil, bělohlavý válečníku Edwarde?
  Mladý válečník automaticky odpověděl:
  - V jedné ze starých kolonií harfy.
  Fashpirovsky negativně zavrtěl hlavou a z kníru vypustil ironickou jiskru:
  - Nelži mi, vidím přímo skrz lidi. Ve světě jsem už prožil hodně. Pravděpodobně jste přišli z vesmíru, kterému říkáme podsvětí.
  Vychytralý a již zkušený a se značnými zkušenostmi z hlediska délky života se Osetrov vydával za naivní dítě:
  - Mohou lidé žít v pekle a navíc se odtud vrátit?
  Císař si zapálil dýmku, kouř měl sladkou vůni, připomínající kadidlo, a vířil v růžových kadeřích:
  - Faktem je, že mohou žít, i když poněkud bláznivě. A vy mi povíte, jak se vám tam žije.
  Edward zavrtěl hlavou, holými prsty u nohou, chytil mořskou veš, otřel jí prach a odpověděl nepatrným tónem:
  - Někdy mě přílišná upřímnost může stát život.
  Fashpirovsky naznačujíc, dokonce se klepl pěstí, řekl na svou širokou hruď:
  -Neboj se, chlapče, nikomu o tom neřeknu. Pokud chcete, abyste mi věřili, povím vám svůj vlastní příběh.
  Chlapec-bojovník Edward věnoval své opálené a zrzavé tváři ten nejroztomilejší možný výraz:
  - Byl bych velmi vděčný.
  Pirátský císař začal mluvit. Dokonce mu to udělalo určité potěšení:
  - Takže, moje nevěsto Extragazel. Ne prostá dívka a dokonce ani dcera urozeného šlechtice, jak jste si pravděpodobně mysleli při pohledu na její portrét. - Pirátský císař ukázal na kresbu rozkošné dámy v princeznovských šatech vytvořenou světlým olejem. Tak krásné, že i zlatý rám s drobnými diamanty na tomto zářivém pozadí vybledl.
  Chlapec bojovník byl neuvěřitelně překvapen:
  - Páni! Opravdu je?
  A nahé, opálené nohy otrokyň už mu nepřipadaly tak atraktivní, aby na ně mohl přilepit svůj pohled.
  Fashpirovsky přikývl a řekl s horkým přesvědčením:
  - Ano, toto je její portrét a umělci její krásu spíše zlehčují, než aby ji zveličovali.
  - Ona je úžasná. Hned bych si ji vzal. - Trochu naivně řečeno, toužící po ženské náklonnosti, v kalendářních letech vůbec ne chlapce, ale chlapce, s tělem Eduarda Osetrova. Věčný chlapeček, cítící se velmi zamilovaný. Už dříve se však díval na krásné dívky, ale tahle ho zasáhla přímo do srdce.
  Pirátský imperátor ztišil hlas a řekl:
  -Takže vám nebudu lhát, je přímým následníkem trůnu říše Contrabass.
  Divoký válečník dokonce pískal a pohyboval holou patou na dubové podlaze srubu, jak báječně to tady dopadá:
  - Princezna?
  Fashpirovsky potvrdil:
  - Ano, skutečná princezna, a pokud si ji legálně vezmu, stanu se císařem nejrozsáhlejší a nejbohatší říše na této polokouli. Být monarchou je mnohem lepší než zůstat pirátem, který dříve nebo později bude čelit ohni nebo šibenici. - Vůdce mořských lupičů ukázal jizvu. - Boží metla už byla na pokraji smrti a to, že je stále naživu, se stalo, myslím, ne bez její modlitby.
  Praktický Edward se o to také velmi zajímal:
  - Potřebujete trůn?
  Fashpirovsky vášnivě řekl:
  - Ano, je nutné, i když to vyžaduje minimálně dobytí hlavního města Contrabass - Austrálie. Ale dosáhnu toho. Pomůžeš mi.
  Válečník Edward byl takovým návrhem velmi zmatený.
  Podíval jsem se z okna kabiny. Bylo tam mnoho dívek, v různé míře nahoty, bez zbytečných hloupých bot, a ty hbité zpívaly něco nepříliš srozumitelným jazykem.
  Ale bojovník Sturgeon slyšel:
  Králové mohou dělat cokoliv
  Králi dokážou cokoliv...
  A osud celé Země,
  Někdy ano!
  Ale nic neříkej
  Ale nic neříkej...
  Oženit se z lásky
  Oženit se z lásky...
  Nikdo nemůže
  Ani jeden král!
  Nikdo nemůže
  Ani jeden král!
  Sám nevěděl, co říct:
  - Nevím, fascinuje mě proces bitev; svržení krále je lákavá vyhlídka.
  Fashpirovsky vstal jako slon a zařval:
  - Udělám z tebe super vévodu!
  Nerůst tělem a ani duší, ironicky poznamenal terminátorský chlapec a na tomto vtipu je značné množství pravdy:
  - V tomto na první pohled příznivém případě umřu melancholií. Ne nadarmo Cicero řekl: "Velká moc není nic jiného než čestné otroctví!"
  Pirátský císař se zasmál a poznamenal:
  - A ty, myslím, jsi mnohem starší, než vypadáš! Vaše slova nejsou o chlapci, ale o manželovi!
  
  PUTIN JE HITLERŮV DOPAD
  ANOTACE
  Stalo se, že po jeho smrti v srpnu 2023 se ruský prezident Vladimir Putin nastěhoval do těla Hitlera. Navíc je tak cool, že Velká vlastenecká válka je v kalendáři 1. listopadu 1941 v plném proudu. A tohle nemůžete opravit. Co dělat, když Stalin ani Churchill nechtějí slyšet o míru? Pak se Vladimir Putin rozhodne je všechny pořádně potrestat!
  . PROLOG.
  Vleklá válka s Ukrajinou nebyla pro ruského prezidenta příliš zajímavá. No a co je Ukrajina pro Rusko? Myslelo se, že po ní hodí klobouky a za tři dny vezmou Kyjev. Ale nevyšlo to. Druhý rok války již začal. A ruské prezidentské volby jsou doslova za rohem. A Vladimir Putin má problémy se zdravím. Je vidět, že kletby milionů lidí téměř po celém světě zapůsobily. Lidská krev není voda. Kolik krve už prolil Vladimir Putin? Snad jen Stalin byl v ruských dějinách krvavější. Ukrajinci provádějí úspěšnou ofenzívu a od ruské armády a různých soukromých sil dobyli zpět většinu anektovaných území. Taliban navíc v květnu 2023 zaútočil na Tádžikistán a tamní ruskou základnu. A otevřeli druhou frontu a přidali ruskému prezidentovi bolesti hlavy. Jak se ukázalo, Tádžikové vykazovali nízkou morálku a jejich armáda částečně uprchla a byla částečně zajata. A Rusko s nimi muselo bojovat také. Taliban tedy obklíčil ruskou vojenskou základnu, zabil velké množství vojáků a někteří byli zajati.
  A musel jsem jim odpovědět. A znovu vyhlásit mobilizaci k zaplnění mezer na jihu.
  A v době smrti Vladimira Putina 5. srpna 2023 už byl nenáviděn mnoha Rusy, nemluvě o západních zemích. A prezident Ruska zemřel v agónii a beze cti. Ani jeho doprovod nebyl nijak zvlášť smutný. Ale přesto se rozhodli ho velkolepě pohřbít. A vzdejte hold.
  I když samozřejmě mnozí říkali, že kdyby Putin zemřel před útokem na Ukrajinu, zapsal by se do dějin jako jeden z nejlepších ruských vládců.
  A tak je to možná právě ten případ, kdy člověk lituje, že mu Bůh neseslal smrt dříve.
  V každém případě Vladimir Putin zemřel v srpnu 2023 a o jeho osudu měl rozhodnout soud.
  A nebeský soud! Ale vrtošivý demiurg bohyně Emmanuel vzal a ukradl duši Vladimira Putina z pekla a vzal ji do svého vesmíru.
  Tam vzala a vlila ruskému diktátorovi do těla Adolfa Hitlera. Největší zločinec všech dob.
  A to v době, kdy jsou německá vojska u Moskvy. Ano, to je trest, který vymyslela pro prezidenta Caina. Nebo možná i odměnu, protože se stěhujete do těla někoho, kdo je v té době téměř o dvacet let mladší než vy, a na samotném hřebeni úspěchu a slávy.
  A nyní Vladimir Putin dostal nové tělo, nové příležitosti, ve světě jako dvě kapky vody připomínající Zemi dvacátého století. A to nejzajímavější, co se stane. Moc ztraceného prezidenta nad světem, nebo ostudná sebevražda? Nebo možná obojí dohromady nebo něco mezi tím!?
  . KAPITOLA Č. 1.
  Vladimir Putin si matně vzpomínal na svůj krátký pobyt v Pekle. Ještě nebyl souzen. Duše byla v nějaké velmi velké, světlé hale. A jste zcela bez tíže a visíte ve vzduchu, jak se to často stává ve snu, zejména v dětství.
  Žádné mučení, žádný pekelný oheň. Ale toto byla velmi krátká doba existence čistého ducha bez těla. A vy se jen tak třepotáte jako ve snu a cítíte se dobře a lehce a moc dobře si nepamatujete, co je kolem vás.
  A pak po soudu budete pro většinu lidí přiděleni buď do nebe, pekla nebo očistce.
  Nyní se ale Vladimir Putin cítil v novém těle. Ne mladé tělo, ale ještě ne staré.
  A bývalý prezident Ruska už ví, že je nyní Hitlerem v těle.
  Padesátiletý Führer je díky vegetariánské stravě a absenci špatných návyků v celkem dobré kondici. Jeho psychika ještě není přetížená sérií ostudných porážek. Cítíte se tedy celkem snesitelně, nebo spíše lépe než na místě prezidenta Ruska. Který nežil tak dlouho, aby se dožil jednasedmdesáti let.
  Počet ruských panovníků, kteří se takového období dožili, se však dá spočítat na jedné ruce.
  Hitler se každopádně zdá být zdravější a vitálnější a mladší v těle, takže stěžovat si na osud nemá smysl.
  Všechno by bylo ještě v pořádku, ale v kalendáři 1.11.1941. To znamená, že již nebude možné zastavit Führera na osudné linii a nezaútočit na SSSR. A zřejmě budeme muset jednat, ale jak...
  Doprovod a generálové chtěli samozřejmě pokračovat v hostině a Vůdce jim dával své moudré pokyny.
  Nicméně, co dělat, když už jste hluboko v sračkách. Jak v minulém životě, tak v tomto.
  Vladimir-Adolf oznámil, že by měl být sám a trochu přemýšlet a odpočívat. Zároveň jsem požádal o oranžovou kávu a operační mapu jak evropské části SSSR, tak Afriky.
  Němci si obecně vedli docela dobře. Ofenzivou se sice v říjnu podařilo zcela zničit šest sovětských armád a několik částečně. Bylo zajato více než šest set třicet tisíc nepřátelských vojáků a důstojníků.
  A v Leningradském směru postupují jednotky Wehrmachtu směrem k Tichvinu. A na jihu už obsadili Charkov a část Donbasu. Na Krymu se přiblížili k Sevastopolu a zaútočili na Kerč. No, to ještě není vrchol úspěchu. Němci musí ještě zabrat Tichvin, Kerč, některá města na Donbasu a Rostov na Donu, do konce listopadu dosáhnou svého maxima. A pak se můžete dostat do Moskvy jen pár kilometrů odtud.
  A pak se stane zázrak. A nebývalé mrazy, ze kterých zmrzl i německý benzín z uhlí, selhala technika a němečtí vojáci sami umrzli zaživa.
  Vladimir Putin ve svém novém těle začal v sobě cítit vzpomínku na Hitlera. Na jednu stranu je to dokonce dobře. Nebudete přistiženi, jak se chováte divně a nevíte. Ve skutečnosti jen čert ví, jak vypadají němečtí generálové a ministři. Zdá se, že Speer byl považován za nejtalentovanějšího z nich.
  Hitlerova paměť ale naznačovala, že Speer ještě nedostal post říšského ministra zbraní a munice. A možná se to stalo jedním z hlavních důvodů porážky nacistického Německa. Kdyby byl takový energický ministr jmenován dříve, průběh válek by byl jiný.
  Nejen v této oblasti však Hitler již selhal. Například zastavil německé tanky u Dyukeru a v důsledku toho se čtyři sta tisícům Britů a sto tisícům Francouzů podařilo odjet do Británie. A kdyby tyto jednotky zajal Hitler, možná by i Churchill musel uzavřít mír. Obecně bylo samozřejmě rozhodnutí bojovat s Německem, které ovládlo téměř celou kontinentální Evropu, hloupé.
  Ale byl to Churchill, kdo zachránil Rusko nebo SSSR.
  Bez druhé fronty by byly Stalinovy šance proti Třetí říši a jejím satelitům téměř nulové.
  Takže... Putin nadával. Neměl rád Churchilla. Možná tam byla dokonce skrytá závist vůči tomuto vůdci. Churchill ostatně zůstal v historii jako legenda a gentleman.
  A prezident Ruska se jmenuje: Vovka-Cain! Opravdu se na něj nyní v dějinách Ruska a světa bude vzpomínat nevlídným slovem. Ano, ztratil nervy - nevydržel to pokušení a rozpoutal velkou válku. Největší chybou, a především morální, byl pochod na Kyjev. Kdysi, když byla v Gruzii válka, chtěl diktátor zaútočit na Tbilisi. Ale formální prezident Ruska a vrchní velitel Dmitrij Medveděv byl kategoricky proti. A boje musely skončit. Pětidenní válka, jedna z nejkratších ve světové historii a možná nejrychlejší v ruských dějinách, je u konce. Bylo ztraceno sto šest vojáků, Gruzínci ztratili o něco více. Pak nastal pocit zklamání, že nevyužili záminky k okupaci Gruzie. Dmitrij Medveděv ale celkem logicky vysvětlil, že i když se podaří rychle obsadit území Kavkazské republiky, bude ruská armáda čelit partyzánské válce. Navíc už jsme měli před očima příklad Iráku, který Američané obsadili za tři týdny, ale čelili takové partyzánské válce, že odtamtud byli nuceni odejít a ztratili jen pět tisíc zabitých.
  A stejné je to v Afghánistánu... Navíc Gruzie je hornatá země a tam můžete být opravdu partyzány odshora dolů. Navíc čečenský odpor ještě neskončil. Doku Umarov byl stále naživu a partyzánská válka probíhala nejen v Čečensku, ale i téměř na celém severním Kavkaze. A v případě okupace Gruzie by celý kolektivní Západ začal pomáhat Kavkazanům. A islamisté by také začali přijímat pomoc a zvedat hlavy.
  Takže Dmitrij Medveděv v té době ukázal zdravý rozum. A možná to bylo jedno z jeho mála moudrých rozhodnutí.
  Válka s Ukrajinou se ale také zdála poměrně snadná. Vojska slovanského bratra si tedy vedla v bitvách roku 2014 a v zimě 2015 velmi špatně a samozřejmě vznikl dojem, že nepřítel je nulový válečník.
  No právě naopak, o ruské armádě panují přehnané představy, zvláště po Sýrii. Jako jsme technologicky nejsilnější na světě. A smekám klobouk před všemi.
  Zdá se, že by si to mnozí mysleli, kdyby byli Putinem. A Američané nejspíš nelhali, když říkali, že ruská armáda může Kyjev dobýt do tří dnů. Také si zřejmě mysleli, že Rusko je příliš silné a Ukrajina příliš slabá. Jenže... Už v prvních dnech utrpěly vybrané ruské jednotky těžké ztráty a ukázalo se, že blitzkrieg selhal.
  Válka pokračovala, ne tak, jak chtěl. Snad měl být uzavřen mír, zvláště v prvním měsíci války, kdy bylo dosaženo největších úspěchů. Ale samozřejmě jsem chtěl víc. Pak ztráty rostly. A pak koncem srpna a na podzim dosáhli Ukrajinci na bojištích hmatatelných úspěchů. Vyhnali ruské jednotky z Charkovské oblasti a části Luganska a dobyli zpět Cherson a území za Dněprem. Pak už Ukrajinci nechtěli jiný svět, někteří jako návrat k hranicím roku 1991.
  Museli jsme vyhlásit mobilizaci a přesunout další jednotky. A zkuste to znovu v zimě, zaútočte...
  Vladimir Putin je tvrdohlavý člověk. I když historie učí, že tvrdohlavost může být extrémně nebezpečná. Například Hitler mohl alespoň částečně zachránit svůj režim a možná i svou vlastní kůži, kdyby byl dříve uzavřel mír. Hirohito si tedy dokázal zachránit život a dokonce i svůj císařský titul i poté, co ztratil skutečnou moc. A posedlý Fuhrer přišel o všechno. Vzpomenout si můžete i na Ivana Hrozného! Komu nabídli mír a část Livonie, včetně Narvy a Dorpatu. Ale Ivan Hrozný chtěl Livonia úplně. A pokračoval ve válce se Švédskem a Polsko-litevským společenstvím. No a taky jsme museli odrazit nájezdy krymského chána. Zkrátka jsem prohrál vše, co jsem vyhrál, a musel jsem se vzdát části svého. A válka trvala pětadvacet let. Ano, takové dobrodružství se stalo.
  Je však Putin jen o minulosti a minulosti? Potřebujete se rozhodnout, co dělat v současnosti? Nebo pokračovat ve válce se SSSR s přihlédnutím k předchozím chybám Třetí říše. Nebo se ještě pokusit uzavřít mír se Stalinem. Přesto není moc příjemné pokračovat v zabíjení svých předků. Ale kdybychom se dokázali spojit s komunisty, proti nenáviděné Británii a Americe, bylo by to skvělé!
  Ve skutečnosti Putin, který bojoval rok a půl, nikdy nedokázal Ukrajinu porazit, navíc tam utrpěl porážky a dokonce Taliban otevřel druhou frontu na jihu. A tady je taková šance! Můžete dosáhnout hodně. A možná se i stanete vládcem světa!
  Vladimir Vladimirovič se zasmál a zazubil se do svého krátkého kníru. Bez ohledu na to, co říkají o Hitlerovi, za dva měsíce dobyl téměř celou Evropu. Polsko, srovnatelné počtem obyvatel i územím v té době s Ukrajinou, bylo poraženo za dva týdny. A během měsíce a půl byly jednotky Francie, Británie, Belgie a Holandska poraženy. Jen více než čtyři miliony lidí byly zajaty. To je úspěch.
  A SSSR utrpěl kolosální ztráty a byl téměř poražen. Ale je to, skoro. V prosinci pak přijde zlom. A musíme rychle uzavřít mír se Stalinem. Jedinou otázkou je, jak se ospravedlnit svému vlastnímu prostředí? Vždyť se zdá, že vítězství v Rusku je tak blízko, a najednou mír?
  Jak můžete něco takového vysvětlit vlastním lidem? Navíc se zatím neví, zda Stalin mírový návrh přijme. Zvláště pokud po něm požadujete územní ústupky. Svět bez anexí a odškodnění zní krásně, ale poté, co Německo dobylo tolik a dokonce dalo některé země svému spojenci, bude takový ústupek vypadat jako zrada.
  Zde samozřejmě nastávají vážné problémy. Bylo by mnohem jednodušší zasáhnout Hitlera o něco dříve, před útokem na SSSR. Pak by mohl být plán Barbarossa zrušen a místo toho provedena operace Sea Lion, zachycující Británii, a poté Icarus, zachycující Island. Málokdo ví, že Fuhrer měl plány i na tohle. Na jednu stranu se nezdá, že by Island Třetí říše potřebovala, ale na druhou bylo hlavním cílem chránit se před útoky Spojených států. Hitler však v tomto případě riskoval, že na dlouhou dobu uvízne ve válce s Amerikou.
  Mimochodem, další otázka je, zda se Stalin chystal udeřit na Třetí říši v roce 1941? Nebo ještě lépe připravený ve dvaačtyřiceti.
  Existuje slavná tetralogie Suvorov-Rezun, kde dokazuje a snaží se logicky ospravedlnit Stalinův útok na Třetí říši. No, Putin samozřejmě ve svém minulém životě neměl čas číst toto dílo celé. Ale krátce mu to ukázali. Hlavní argumenty Suvorova-Rezuna a komentáře k nim.
  Například SSSR ve skutečnosti přesunul jednotky blíže ke své západní hranici. A v počtu tanků měl opravdu výhodu. Pravda není osmkrát, jak píše Rezun, ale zhruba čtyřikrát. Co se týče kvality vozů, tak to také není tak jednoznačné. Přibližně dva tisíce sovětských tanků byly silnější než německé: jedná se o KV-1, KV-2, T-34, T-28 a T-35. Zvláště výkonný byl KV-2 s houfnicí ráže 152 mm. A německé tanky do něj nemohly pronikat ze všech stran a úhlů, stejně jako KV-1.
  To ale není tak jednoznačné. Například KV-2 vypálil jen jednu ránu každé dvě minuty a pokusil se zasáhnout hbitý německý tank. A mohl by snadno poškodit válečky a sovětské vozidlo by bylo znehybněno. Z praktického hlediska je T-34 dobrý. Německý tank jím nemůže proniknout do čela, snad jen do boku.
  Jsou tu ale i problémy. Optika a viditelnost jsou špatné, převodovka se kazí a špatně se řadí. T-28 je již morálně zastaralý tank, sice se dvěma děly, ale horší než čtyřiatřicítka v pancéřování. Ale stíněná nádrž tohoto tanku není příliš dobrá v jízdních výkonech. T-35 je skutečné monstrum - tři děla, sedm kulometů, pět věží. Ale tento tank se nemůže otáčet. A brnění až pěti věží je nedůležité.
  Na jednu stranu se tanky řady BT zdají být dobré: na dálnici je rychlost téměř sto kilometrů v hodině. Ale ve skutečné bitvě se kolona tanků stejně nebude moci tak projet. Pancíř je ale slabý a do takového vozidla mohou proniknout i protitankové pušky. Kromě toho má tank také velké nádrže na benzín, lze jej zničit výstřely z těžkého kulometu. Ano, tohle není moc dobré auto. Nejoblíbenější tank, T-26, s 45mm kanónem, byl horší než německý T-3 ve výzbroji i pancéřování a byl blízko ve výkonu.
  Obecně byl samozřejmě SSSR možná silnější v tancích, ale výroba nejnovějších vozidel a letadel se teprve prosazovala a do vojsk se sotva začaly dostávat. Nejnovější letectví ještě nebylo zvládnuto a tanky také ne. Navíc velitelům nebyla předána technická dokumentace k nejnovějším sovětským tankům. A v důsledku toho nebyla vozidla KV a T-34 před válkou testována. A Němci si těch nových čtyřiatřicet nějak ani nevšimli. Poprvé byla pozornost tanku T-34 věnována podle Guderianových memoárů až v říjnu 1941. Kam předtím zmizelo tisíc těchto aut?
  Během války se navíc kvalita vyrobených čtyřiatřiceti nejen nezvýšila, ale i snížila. Včetně kvality brnění. A neměli čas školit sovětské piloty, jak používat sovětské vybavení. A všeobecná branná povinnost byla zavedena až na podzim roku 1939.
  Navíc Stalinovy represe oslabily armádu a vyhnaly zkušený a vzdělaný personál.
  Plus další sada granátů, speciálně pro nejnovější tanky. No, existuje mnohem více srovnání, která lze provést. SSSR má skutečně více tanků a letadel než Třetí říše. Němci už ale mají aut a motocyklů více než dvojnásobek. A Wehrmacht má více samopalů. Plus jeho dočasná převaha v pěchotě. To je pravda, protože Německo provedlo všeobecnou mobilizaci dříve. Ale přesto zaútočit na Třetí říši, personálně méněcenný? To je idiocie!
  Pravda, Putin sám udělal totéž s Ukrajinou. Ale možná proto jsem se zbláznil.
  Ale tady musím říct, že jsou dva velké rozdíly. Ukrajinská armáda, která v roce 2014 nedokázala porazit některé milice, nebyla považována za seriózní bojovou sílu - ani Američané. Ale Wehrmacht dobyl Evropu za dva měsíce - je v tom velký rozdíl. Dokonce velmi velký rozdíl.
  Autorita ukrajinské armády před válkou byla velmi nízká a možná proto se obvykle opatrný Vladimir Putin rozhodl pro toto dobrodružství. Navíc Čína tajně dala souhlas. Už v prvních dnech se ale ukázalo, že blitzkrieg nefunguje. A ztráty zejména v elitních celcích jsou obrovské.
  Ve skutečnosti existuje nějaká neviditelná síla, která ničí všechny říše. Od dob krále Xerxe pravděpodobně první skutečná, obrovská říše starověkého světa. Také velmoc Alexandra Velikého se ukázala jako krátkodobá. Nebo spíše se zhroutila pár let po smrti tohoto krále.
  Ještě dříve Egypt vedl dobyvačné války, ale také ztrácel majetek. Vzpomenout si můžete i na Asýrii. To byla také docela velká síla. Inu, Babylon z dob Nabuchodonozora, i když ne věčný. Římská říše trvala dlouhou dobu. I ve školních učebnicích dějepisu je mu věnována téměř polovina doby antiky.
  Ale také chátral a zřítil se. Zde lze uvést mnoho příkladů. Existovala říše Karla Velikého - ta byla rozdělena hned po smrti dobyvatelského krále. Vznikl arabský chalífát - největší říše na území, od Francie po Indii, ale také se zhroutil. Osmanská říše se také rozpadala, i když pomaleji. Čingischánovo impérium je největší pozemní mocností lidských dob. Čingischán ale zemřel a jeho synové a vnuci si to začali rozdělovat. A pak, když se dostali do Afriky až k Vídni, mongolským Tatarům došel dech a znovu se rozpadli. Tamerlán se pokusil obnovit tuto říši ohněm a mečem, ale jakmile zemřel, jeho Timuratská předvečer zmizela beze stopy.
  Největší z hlediska počtu obyvatel a území v historii lidstva bylo snad Britské impérium se svými koloniemi a dominií. Ale také se to celkem rychle rozpadlo. A byla tu také španělská koloniální říše, která se rozpadla ještě dříve.
  Carské Rusko, které dosáhlo svého vrcholu za vlády Mikuláše II., se srazilo s Japonskem. A jako by se chtěl potvrdit fakt, že existuje protiimperiální síla, carská vojska tuto válku prohrála. A jako by je pronásledoval zlý osud. V té válce bylo tolik neúspěchů a smůly, od začátku do konce. Nevěřte tedy v osud všech sil po tomto.
  Za první světové války jsme pak neměli moc štěstí a došlo k vojenskému, nebo spíše palácovému převratu. Poté se k moci dostala nelegitimní prozatímní vláda.
  No a pak bolševici s občanskou válkou. Inu, za Stalina došlo k novému vzestupu říše, ale za cenu obrovské krve. A po smrti vůdce se konal dvacátý sjezd a zhroucení kultu. A SSSR začal ztrácet své pozice již za Chruščova.
  A pak Gorbačov převzal a ukončil sovětské impérium. Navíc nelze říci, že to Michail Sergejevič udělal úmyslně. Pak všechny chytilo šílenství perestrojky. A sám Vladimir Putin, ač důstojník KGB, se stal zapáleným demokratem. A byl proti Státnímu nouzovému výboru a také se radoval z kolapsu KSSS. A stal se Sobchakovou pravou rukou. A aktivně podporoval Jelcina. Včetně října 1993. Ano, rozpad SSSR nastal, ale většina lidí a hlavně elita se radovala!
  Nebo to v každém případě lidem nevadilo, ale elita byla opravdu šťastná. Zejména ve střední Asii, kde si všichni velmi dobře pamatovali, jak KGB pronásledovala místní magnáty v obchodu s bavlnou.
  Stručně řečeno, tehdy v devadesátém prvním SSSR spočíval na Bohu. A možná jen Vladimir Žirinovskij trochu zamumlal, jen tak pro parádu. Nebo možná hrát pro dav nebo chtít vyniknout.
  Pak byla Jelcinova vláda. Doba velkých příležitostí pro někoho a strádání a hrozných problémů pro jiné. Sám Jelcin se ani nesnažil slepit říši SSSR dohromady, ale pouze vrátit Čečensko pod kontrolu. A jaký zuřivý odpor to vyvolalo. Včetně v rámci země. A proti tomu se postavila i Gajdarova volba Ruska. Mimochodem, stejně jako komunisté. Pouze Žirinovskij podporoval tuto válku. Ale možná právě proto podkopal své hodnocení a připravil se o své šance stát se novým ruským carem.
  Žirinovskij byl samozřejmě charismatický vůdce. Chyběla mu však odvaha nebo vůle. Zejména by si člověk neměl vyžrat břicho, takže když významná část lidí hladoví. A držet dietu a cvičit.
  Dobře, Žirinovskij zemřel. A král přišel o svého oblíbeného šaška. Což bylo tak vtipné a vtipné. Pobavil a zvedl náladu. Ale bylo z toho jen málo skutečného smyslu nebo užitku. Naopak, Žirinovskij byl až příliš radikálním vlastencem, možná až karikaturou. A zdálo se, že se vysmívá vlastenectví. Inu, jako dobrý voják Švejk - i on byl karikaturou vlastence Rakouska-Uherska.
  A bylo to vtipné, ale pro věc spíše škodlivé. Ale přesto se král bez šaška cítí špatně a nudí se. Dmitrij Medveděv se pro tuto roli zjevně nehodí.
  Vladimir Putin v těle Hitlera těžce vzdychl. Ještě si nezvykl na nové tělo a žil se vzpomínkami na minulost. A bylo to kontroverzní, zvláště v posledních letech. Putin však měl samozřejmě štěstí. Například tak vzácný dar štěstěny, jakým byl teroristický útok z 11. září. To je skutečně velký úspěch. Místo toho, aby bojovali proti samotnému Talibanu, byli Američané zataženi do masakru, který byl pro Spojené státy zbytečný.
  To je například totéž, pokud by Hitler dvacet let bojoval s Británií a Yankees, než aby zaútočil na SSSR. A sám Stalin si v tomto případě mohl vybrat okamžik, kdy zasáhne. A abyste sami nespadli pod strašlivou ránu.
  Hitler však dokázal předcházet Stalinovi. A tady je výsledek - Němci jsou u Moskvy. A kdyby byla zima mírnější a sušší, pak by možná byli v samotném hlavním městě.
  Ano, tady měl Stalin štěstí. I když na druhou stranu, proč jsou nejúspěšnější vládci ti, kteří jsou tak krutí? Tady je to samozřejmě Vladimir Putin, ne Stalin. Ale možná proto mu Ukrajina nevyšla?
  Co můžete říci o Hitlerovi? Na jednu stranu měl fenomenální úspěchy, na druhou však katastrofální neúspěchy. Jakési jmění se Adolfovi vysmálo a přimělo ho věřit ve vlastní sílu. Pak to ale vzdala a postavila ji. A na obou stranách bylo tolik obětí a ztrát.
  SSSR vítězstvím v této válce mnoho nezískal. Územní akvizice byly malé. Stalin navíc bezplatně a bez žádostí předal Polsku část Brestské oblasti a Bialystoku. Ale oni sami toho moc nedostali. Bylo by lepší, kdyby k této válce nikdy nedošlo. Počet obyvatel SSSR se snížil na 170 milionů. A za cara-otce Mikuláše II., v roce 1914 už to bylo 180 milionů lidí. Takže ruský car-otec to zvýšil, ale Stalin to snížil.
  A Němci za Hitlera hodně ztratili. Přestože dobytí Evropy a Polska stálo jen třicet tisíc zabitých. Stalin ve válce s Finskem ztratil 126 tisíc, což je mnohem výraznější. Ano, takhle to dopadlo jako podvod.
  Bylo dobré dostat se do Stalinova těla, než Hitlerovo Německo zaútočilo na SSSR. A něco udělej. Opravdu, co přesně? Udeřit se, jak radil Suvorov-Rezun? To má svá pro a proti.
  Nevýhodou je zejména to, že sovětská vojska nejsou zcela připravena k útoku. Zejména nové tanky a letadla nebyly vojáky řádně zvládnuty. Plusem je, že Němci nečekají preventivní úder. A mohou být zaskočeni. A sovětská vojska se mnohem více a lépe učila útočit než bránit. Mimochodem, reálná praxe ukázala, že nacisté jsou mnohem lepší v útoku než v obraně.
  Například kdyby nacisté postoupili velkolepě a na podzim 42 dobyli území srovnatelné se dvěma římskými říšemi. V obraně rychle ztráceli půdu pod nohama.
  Pokud počítáme od Kurské výběžky, kde se Němci naposledy pokusili provést velkou strategickou ofenzívu a zvrátit vývoj války tím, že se chopili iniciativy, pak Stalinovi trvalo pouhých devět měsíců, než znovu získal Ukrajinu a Krym. Pokud počítáte Galicii, můžete přidat ještě pár. Celkem Němci po bitvě u Kurska nevydrželi ani dva roky.
  Ano, byli spíše slabí, ocitli se v defenzivě. A Fuhrer? A co Führer, zastřelil se. A říkají, že na to sami neměli dost odvahy - pomohli!
  Vladimir Putin se otřásl. Tělo je skutečně téměř o dvacet let mladší než dříve, a to je skvělé. Adolf Hitler je malý. Stejně jako samotný Vladimir Putin. A to vám umožní rychleji si zvyknout na nové tělo.
  A samozřejmě má velké možnosti. Zvláště pokud bojujete po boku Stalina.
  Právě to lze vyčítat kníratému čertu, že se na podzim 1940 nedočkal osobní schůzky s Hitlerem. Možná by se v tomto případě oba diktátoři natolik okouzlili, že by se místo války uzavřelo spojenectví. Jak je to například s C. I když před Xi jsme si rozuměli i s dalšími čínskými předsedy. Ale přesto je snazší jednat s někým ve vašem věku než se starším nebo mladším vůdcem. Například Lukašenko a Medveděv spolu nevycházeli. Měli rozdíl jak ve věku, tak ve výchově. Medveděv, syn profesora, je intelektuál a Lukašenko syn kolchozníka a kdo ví koho.
  Putin, jehož otec byl prostý dělník a rád pil, to měl s Lukašenkem také jednodušší. Možná by to bylo obtížnější s jiným vůdcem. Zvláště pokud byl mladý a inteligentní. Jak například nevyšel Putinův vztah s Macronem.
  Hitler a Stalin měli oba otce, kteří byli opilci, a oba diktátoři zažili chudobu, ponížení a byli vězněni. Tak jsme se klidně mohli domluvit na osobní schůzce. Ale z nějakého důvodu to Stalin nechtěl. Možná nechtěl jednat s tak odpornou osobou, jako je Hitler, ale není odpornou osobou i sám Stalin? A v té době to byl vůdce SSSR a Führer Německa, kdo byl mnohem krvavější.
  Ano, Stalin měl na rukou až po lokty krev. A ve Třetí říši nebyli Židé hromadně zabíjeni a nebyly prováděny rozsáhlé represivní akce.
  Nebyl tedy žádný zvláštní důvod vyhýbat se osobnímu setkání. Ale to mohlo dobře zabránit válce mezi dvěma totalitními říšemi. A možná by byl svět na planetě Zemi jiný.
  SSSR, Německo, Itálie a Japonsko by mohly rozdělit celý svět. A uvážíme-li, že to, co bylo dobyto, je třeba dlouho zvládat, snad by v dějinách lidstva nebyly války, alespoň dalších sto let.
  Nyní má však Putin v Hitlerově těle šanci osobně se setkat se Stalinem a promluvit si. Samozřejmě se vyskytnou nějaké problémy, ale ty se s největší pravděpodobností vyřeší.
  I když je otázka, kolik půdy po Stalinovi požadovat? Je prostě nemožné a nereálné jít na mizinu, když už jste toho dokázali urvat tolik.
  Druhým bodem je okamžitě vyhlásit příměří, nebo nejprve dosáhnout nových úspěchů? Ještě to není vrchol. Na Krymu ještě nebyl obsazen Kerč a na jihu Rostov na Donu. A ne celý Donbas je stále pod německou kontrolou. A tak dále...
  A mimochodem, je tu také Afrika. Zdá se, že tam Britové brzy zahájí ofenzívu proti Rommelovým jednotkám? Tento směr by měl být naléhavě posílen. Koneckonců, bojovat s Británií je pro Putina velkým potěšením. Pro začátek byste se měli podívat na to, jaké má Německo rezervy. Snad se dá něco vzít z území Francie a Balkánu. Ve skutečnosti, pokud bulharský car Boris nechce bojovat se SSSR, tak alespoň s partyzány v Jugoslávii. A také v Řecku a Albánii. A bude to extrémně cool.
  V Německu by navíc měla být vyhlášena totální válka. A aktivněji přitahovat zahraniční pracovníky. Třetí říše má skutečně dostatek pracovních sil. A samozřejmě by měli být teenageři povoláni do armády. Bojují o nic hůř než dospělí a nemají mnoho pracovních sil. Dá se tedy udělat mnohem víc. Z dobrovolníků by se měly vytvořit zahraniční oddíly. Němci to udělali, ale až když začali prohrávat válku. Těch ochotných bojovat za beznadějnou věc přirozeně ubylo. V tomto ohledu samozřejmě Hitler jednal nerozumně. Obecně platí, že Třetí říše a Führer osobně byli plni chyb, které mu zabránily vyhrát druhou světovou válku. Jedním z nich samozřejmě je, že nepoužil, alespoň ne aktivně, Poláky ve válce s Ruskem. Protiruské nálady v Polsku jsou ale silné a jejich tradice sahá mnoho staletí do minulosti.
  Zde se Vladimir Putin přistihl, že si myslí, že je vylepšeným Hitlerem. A vůbec se nezajímá o utrpení ruského lidu.
  Ano, tady jsem se dostal do problémů.
  Muž je však při zpětném pohledu silný. Když se například podíváte na amatéry hrající šachy bleskovým tempem, chyby partnerů se zdají být velmi jasně viditelné. Ale sedněte si sami k tabuli.
  A zahrajte si hru. V každém případě by však měla být provedena tato jmenování: Speer by měl být postaven do čela ministerstva zbraní a střeliva a měl by mu být uděleny mimořádné pravomoci. Prodlužte pracovní den a převeďte továrny na tři směny. Odvedenou mládež a svobodné dívky do armády. Vytvořte zahraniční divize. Mobilizujte Hiwi aktivněji. Zvyšte výrobu zbraní a těžbu surovin. No a mnoho dalšího, co dělat.
  Zejména ženy - jsou také dobrými bojovnicemi. A proč je nevyužít jak v bitvách, tak jako dozorci nad zahraničními dělníky. A v roli hlídačů si mohli vyzkoušet i dorostenci, zejména ti nejmenší. A dospělí muži na frontu. Tady je ještě hodně rezerv.
  Pilotky nejsou špatné a jsou dobré jako odstřelovačky. A také v tancích není něžné pohlaví špatné, zvláště pokud je osudem, že ženy jsou obvykle nižší než muži, a hbitější a opatrnější.
  A teenageři dobře bojují v tancích. Potřebujeme vyrábět německá auta rychlejší a kompaktnější. Opravdu ještě žádný Panther neexistuje? Proč se německý tank ukázal být tak těžký, s obecně nepříliš výkonnými zbraněmi a slabým bočním pancířem? Je to průšvih, tady potřebují designéři nadávat.
  A posádka T-4 a T-3 by se měla zredukovat z pěti lidí na čtyři. Můžete kombinovat povinnosti velitele a radisty. Někde slyšel takovou radu o tankových jednotkách. No, co jiného... Pak si můžeš vzpomenout.
  Některé změny by měly být také provedeny ve struktuře příkazů. Aby velitelé armádních skupin měli větší moc, aby bylo méně povyku a koordinace. Také Mainstein, tento skvělý stratég, by měl být také povýšen, stejně jako Guderian, který měl v mnoha otázkách pravdu. Zejména v tom, že úder bude v Bělorusku doručen z provozního balkonu.
  Putin zavolal své sekretářce. Vběhla dovnitř a dupla na vysoké podpatky. Nově vyražený Fuhrer zamumlal něco nepříliš srozumitelného a začal diktovat rozkazy.
  
  ZAJIŠTĚNÍ A VYHLEDÁVÁNÍ ROSY LUXEMBOURG
  ANOTACE
  Slavná revolucionářka Rosa Luxemburgová byla zatčena a vzata do vazby. V ženské věznici musí snášet úzkostlivé prohlídky, další procedury, ponižování i vážné soudy.
  . KAPITOLA Č. 1
  Mladá žena, Rosa Luxemburgová, byla zatčena na osobní rozkaz císaře Viléma.
  Byla spoutána a vyvedena z domu. Lidé vypadali zmateně, když blonďatou revolucionářku, která vypadala na třicet let a štíhlé postavy, vyvedla policie.
  Rose dupala své kožené boty do tajícího březnového sněhu a snažila se zachovat klidný výraz ve tváři, bledá strachem.
  Aby se rozveselila a nedala najevo své vzrušení, začala marxistka zpívat;
  Svět je studený - sněžení,
  Žebrák je i bohatý člověk!
  Ďáblové vládnou planetě
  Proměnili Zemi v peklo!
  
  Chceš-li žít v radosti,
  Kéž štěstí přijde do každého domova!
  Přetrhni řetězy otroctví jako nit,
  Pak bude pytel plný!
  
  Existuje země, která je příkladem pro všechny,
  Silný bojovník je průkopník!
  Meč do své svaté vlasti,
  Aby ten zlý pane neblábolil!
  
  Německo je dekret pro všechny světy,
  Síla nejmoudřejších světel!
  Bez přikrášlování řekneme,
  Všemohoucí osvítil naši cestu!
  
  slovo zbabělec znát nebudeme,
  Pokud voják nebude šeptat, bojím se!
  Pravoslavná víra čistá,
  Bůh inspiruj Ježíše!
  
  Bez Krista není pokoj v srdcích,
  Ten zářivý vede k bitvě!
  Bez víry je válka marnost,
  Nekontrolovatelné ztráty!
  
  Ďábel bude pokoušet
  Lhaní vlastním lidem - zkouška pět!
  Ale nevěřte ničemu
  Není důvod zrazovat!
  
  Jsme věrni přísaze až za hrob,
  Vesmír čeká na naše potomky - věřte mi!
  Svrhněme syny Satana,
  Zemi nelze uchvátit!
  
  Proto čeká štěstí,
  Kdo je silný, Hospodin zachrání!
  Bůh miluje německý lid,
  Plamen v žilách rozpouští led!
  
  Pojďme dosáhnout nekonečných hranic -
  Ukažme vesmíru naši cestu!
  Nepadněme na tvář pravoslavným,
  Nečistý nemůže ohnout roh!
  Cestou byla Rosa plácnuta do zad dlaní policie - prý nemá smysl zpívat píseň, když císařské Německo prohrává válku. A když už vojska carského Ruska vstoupila do Varšavy, což znamenalo zlom ve válce. A tahle mrcha si zpívá.
  Rose byla převezena do budovy centrálního berlínského vězení. Vše je zde víceméně čisté a upravené v německém stylu. Rose se uklidnila. Německá věznice bude čistá a nejspíš samotka bez štěnic a krys, s příděly, které vyžaduje zákon. A tam Německo za pár měsíců kapituluje a bude propuštěno. A možná i v nové vládě dostane funkci ministryně.
  Rose dupla na podpatky svých bot a zpívala:
  - Nechej tě žít jako domovník,
  Znovu se narodíš jako předák...
  A pak vyrosteš z předáka na ministra,
  Ale pokud jsi hloupý jako strom -
  Narodíte se jako baobab
  A ty budeš baobab
  Sto století do smrti!
  Rosa, takže si nevšímala vězeňských chodeb, mříží, zámků, ostnatého drátu, chodila jako královna. Představovala si, že se o ní točí filmy a píšou filmy o bolševickém mučedníkovi. A jak se díky tomu stala populární a cool - nelze to popsat slovy, jen pohádka.
  No, jak v této situaci nezačít zpívat? Jdete tedy do vězení - jako na dovolenou.
  A Rose bez váhání zpívala nahlas, jako by byla skutečnou královnou, která je intronizována;
  Jsem statečný člen Komsomolu v zajetí,
  Tam jsem se ocitl ve velmi krutém boji...
  Ó vlasti, věz, že ti dluh splatím,
  Naplním dům pohodlím a útulností!
  
  Věděl jsem trochu - nic,
  A vzali mě bosého k výslechu,
  Fašismus je samozřejmě úplná blbost,
  Krauti mě krutě zmlátili bičem!
  
  Svlečený, polonahý na závěji sněhu,
  A tak projížděli vesnicemi v pisuzích...
  Ano, aby váš Führer dostal rakev,
  A v dálce uvidíme komunismus!
  
  Je pro nás lepší neočekávat milost,
  A s fašisty neřeknu ani slovo!
  Marně jsem v divokém hněvu myslel na zloděje,
  Jaký nesmělý člen Komsomolu!
  
  Moji nepřátelé mě vytáhli na stojan,
  Požáry začaly pod našimi patami...
  A slyším boj - bičuješ drát,
  Jsem cesta strastí žhavého uhlí na míle daleko!
  
  Neexistuje žádné uznání a proud není hrozný,
  Vydržím každou zkoušku...
  Ať je to pro fašisty šok -
  A pro mě je jakýkoli prach utrpením!
  
  Tím vším si projdu, věř mi, vydržím to
  Protože mou vlastí je Rusko...
  A bestie fašismu bude pohřbena,
  Kristus a Rudá mise přijde!
  
  Ano, zřejmě vím, čeká na mě smyčka,
  Snad budou horší exekuce!
  Země bude muset začít od nuly,
  Protože tam bylo mnoho nehorázností!
  
  A pak přišel velký komunismus,
  Při hraní jsme běhali po Marsu...
  Ať humanismus zvítězí ve světě,
  Protože jsme tak tvrdě bojovali!
  
  Vesmír, kterým budeš, znej můj,
  Takové nekonečné zářivé hvězdy...
  Orel, který byl kdysi vrabcem,
  Kdokoli z nás s uznáním umělce!
  Rose si ve své pýše ani nevšimla, jak byla vedena do místnosti k prohlídce. A tři strážkyně ji začaly svlékat svými obratnými, navyklými pohyby profesionálů. A hrdá nebeská Rosa Luxemburgová se ocitla zcela nahá před třemi dozorci, kteří silně připomínali gorily.
  Jen bolestivé štípnutí velké tlapy na její nahé hrudi se slovy: "Ach, co kozy," rozptýlilo Rosinu pozitivní náladu, stydlivě se zakryla a zvolala:
  - Co děláš!?
  Rose, zvláště když byla nahá, vypadala velmi mladě, její pas byl tenký a její postava byla bezvadná.
  Matróna se tedy usmála a odpověděla:
  - Nic zvláštního holka! Teta se vás teď bude dotýkat za zakázané předměty - piercing, řezání, chemikálie! No, tajné poznámky!
  Rose, která se neúspěšně snažila zakrýt svou nahotu rukama, odpověděla:
  - Nemám nic, a to je ponižující a nechutné!
  Matróna s důstojnickými popruhy se zasmála a rozhodně odpověděla:
  - Necukej! Jinak to bude bolet víc!
  A velké ruce v tenkých gumových rukavicích začaly bez okolků přehrabovat Roseino jemné, krásné a svůdné tělo. Dva další strážci, rovněž mužní a vysocí, drželi mladou, štíhlou ženu pevně za ruce, nedovolili jí, aby si zakryla své intimní partie svými.
  Velká matrona tahala Rose za uši, cítila a dívala se jí do nosních dírek. Pak si vložila prsty v rukavici do úst. A bylo to velmi hnusné, Rosě se udělalo špatně z doteku gumy. Navíc se objevila myšlenka, že to možná nejsou jednorázové rukavice a ona je dříve používala a dostávala se do intimních partií žen. A z těchto myšlenek se Rose málem pozvracela. Pouze titánské úsilí vůle a neochota ukázat svou slabost umožnily Rose zadržet uvolnění zvratků.
  A její prsty dosáhly až k samotným mandlím, byly pod jazykem, cítila patro, za tvářemi a v ústech zůstala velmi nechutná chuť gumy. Po dokončení testu v ústech začala matrona znovu hníst Roseina ňadra. Od jejích hrubých doteků jí natekly a ztvrdly šarlatové bradavky.
  Strážci se zazubili a zamumlali:
  - Studna? Jako? Vidím, že tě moje pohlazení vzrušuje!
  Rosa Luxemburgová zavrčela:
  - Jsi svině! Chovej se tak!
  Důstojnice odpověděla fackováním mladého revolucionáře do obličeje a poznámkou:
  - Poznej své místo jako rebel! Jinak tě pošlu do ledové cely - nahého!
  Poté se bezostyšně prohrabávala tělem vězně.
  Silné prsty jí tlačily na pupek, až Rosa Luxemburgová vykřikla bolestí. Pak se velmi hrubě a bolestivě cítili pod podpaží revoluční ženy.
  Ale to nejhrubší a ponižující mělo teprve přijít. Strážce nařídil:
  - Roztáhni nohy víc!
  Rose neochotně poslechla. A strážkyně hrubě strčila svou velkou tlapu do pochvy. Palce v rukavicích, kluzké od slin, které byly v ústech růže, pronikly velmi hluboko do ženského lůna. Stěny pochvy se velmi rozšířily a začalo to neuvěřitelně bolet.
  Rose křičela a škubala sebou ve snaze uniknout. Ale mocní strážci, kteří měli s hledáním značné zkušenosti, ji pevně drželi. Žalářníkovy prsty sahaly až k děloze a pokračovaly v vybírání. Bylo to bolestivé a nesmírně ponižující.
  A mužný gorilí dozorce se točil dál. Nakonec, po dalším otočení obrovské tlapy, revolucionářka smrtelně zbledla a zalapala po dechu a omdlela. Hlava s blond vlasy jí padala na stranu.
  Žalářník stojící vpravo poznamenal:
  - Je v šoku!
  Velká matrona velmi zručně poplácala Rose po tvářích, masírovala jí krk a hrubě ji štípala. Žena přišla k rozumu. V očích měla slzy z bolesti a ponížení. Od vězení očekávala všechno, ale nemyslela si, že bude uvítána takto, hrubě, jako by nebyla člověk, ale méně než zvíře.
  Starší představená laskavě řekla:
  -No, neboj se! Teď se předkloň, teta ucítí tvůj zadek a nejhorší bude!
  Rose řekla třesoucím se hlasem a ukápla slzu na podlahu:
  - Možná bychom neměli!
  Gorilí dozorce zavrčel:
  - Ne! To je přesně to, co potřebujete! Pojďme to naklonit!
  Mocní žalářníci Rosě hrubě zkroutili paže, až sípala bolestí, a sklonili ji. Dívka se ocitla v pozici rakoviny. A její nahé tělo se lesklo potem, jako by bylo namazané olejem.
  A správce goril bez obřadu vrazil dva její velké dlouhé prsty do řitního otvoru. A zasunula to velmi hluboko, až do tlustého střeva. Rose vykřikla bolestí a hanbou. Velmi silné žalářnice ji pevně držely a nedovolily jí utéct. A dozorcova mocná ruka tápala v zadku krásné a svůdné revolucionářky.
  Rose zasténala a její obnažená hruď se zvedala a klesala. A po jeho vyčerpané, bledé tváři stékaly slzy. Hledání připomínalo mučení, morální i fyzické.
  Cítila, že ji vrchní představená chce co nejvíce ponížit, a proto nikam nespěchala.
  Rose zpívala s modrými zuby a třepala slzy bolesti a ponížení z tváří:
  Vítězství čeká, vítězství čeká,
  Ti, kteří chtějí zlomit okovy!
  Vítězství čeká, vítězství čeká,
  Budeme schopni zlomit Wilhelma!
  Gorilí stráž se zasmála a odpověděla:
  - Jsi statečná dívka!
  A znovu ji zkroutila, což způsobilo silnou bolest v zadku, a nakonec vyndala tlapu v rukavici, která byla celá od krve.
  Trhla sebou, hodila poškozenou rukavici do odpadkového koše a zvolala:
  - Zkontrolujte její nohy, hledání je u konce!
  Cítit obnažené chodidla a dívat se mezi prsty není vůbec tak ponižující, jako tomu bylo dříve, když lopatková tlapka lezla do pochvy a řitního otvoru. Něco takového tedy můžete zažít bez slz.
  Dokončili prohledávání Rosy a jen tak ji odvedli nahou a bosou do vedlejší místnosti.
  Tam ji začali fotit. Dali mi tabulku s číslem a postavili ji k bílé zdi. Cvakly z profilu, na celý obličej, na polovinu a zezadu. Pak natočili celovečerní akt, také zepředu, zezadu, z boku a z poloviny na bok. A fotograf byl muž, o to víc to bylo ponižující.
  Pak byla Rose postavena na váhu. Zvážili ji, změřili její výšku a pak ji postavili ke zdi a změřili rozpětí jejích paží. Dále jsem zaznamenal délku chodidla a velikost boty. Nebolí to, ale je to velmi ponižující. Navíc v místnosti nebyly jen ženy, ale i muži.
  A tak muž a dvě ženy v bílých pláštích postavili Rosu na světlo a začali ji pečlivě zkoumat a zapisovat do deníku všechny znaménka, jizvy, popáleniny a zvláštní rysy.
  Rose se hanbou a hněvem proměnila v šarlatovou. Jak ji ponižují a jak se takto můžete chovat k mladé ženě, která se již stala skutečnou legendou? Možná právě proto se k ní však chovají takto, aby ponížili vůdce německé levice.
  Čas plynul pomalu a Rose začala broukat:
  Zničíme celý svět násilí,
  K jádru a pak...
  Vybudujeme nový, nový svět,
  Kdo nebyl ničím, stane se vším!
  Žena v bílém hábitu přísně poznamenala:
  - Teď jsi nikdo - jen vězeň!
  A štípla Rose do holé bradavky. Rose stála bledá a leskla se studeným potem a zpívala:
  -Tohle je naše poslední,
  A rozhodující bitva...
  Bezpochyby -
  Kluci za mnou!
  Konečně je přepisování znaků u konce. A byla odvedena do vedlejší místnosti. Tam žena v uniformě nařídila, aby vám natáhl dlaně. A Roseiny ruce byly potřísněné černou barvou. Poté nejprve otiskli celou dlaň a poté každý prst jednotlivě. Dále namazali Rose uši - nejprve pravé a pak levé. A toto bylo také vytištěno. Pak rty. Což už je docela hnus. Když ti na rtech rozmažou něco tmavého a štiplavého. A naneste na list bílého papíru.
  Nakonec byly sejmuty otisky z bosých nohou krásné ženy. Jeden po druhém. Už to není tak hnusné.
  Podrážky jsme otírali speciální houbou, aby nebyly žádné stopy.
  Poté byla Rosa znovu odvedena. Nevěděla, co dalšího by s ní pečliví a pedantští němečtí žalářníci udělali.
  Tentokrát byla převezena na rentgen. A vyfotili žaludek a střeva, což se obecně dá pochopit, jsou tam skrýše. A zkontrolovali i nosní dírky na obrázku. Občas do nich tedy ukrývali kapsle s jedem nebo drahé kameny.
  Když bylo po všem, Rose pocítila úlevu. Aspoň to nebolelo. A člověk si tak nějak zvykne chodit nahý.
  Ale Eva také chodila nahá a neměla žádné komplexy, takže z toho neměla žádné obavy. A ona chodí a nic se neděje.
  Bylo by pravděpodobnější, že procedury skončí. A tak ji vlastně vedli dlouhou chodbou do sprchového koutu. Tam se Rosa pod dohledem stráží konečně umyla. Voda byla teplá, příjemná a člověk ze sebe smyje morální i fyzickou špínu. No, stráže jí také daly vládní mýdlo.
  Rosa se dokonce rozveselila: zdarma se myje mýdlem. Pak dostane zdarma střechu nad hlavou a také vězeňský příděl. Samozřejmě je nepříjemné, že se na ni stráže tak dívají, ale je krásná a nemá se za co stydět.
  Žena smyla černou barvu z bosých nohou. Má velmi dobrou postavu díky svému sportovnímu stylu života - jako mladá dívka s pevnými prsy, ale na jejím obličeji je vidět, že je mnohem starší. Nevypadá však na víc než na třicet. Rose byla pyšná, že vypadá tak dobře.
  Tak se umyla, křičeli na ni:
  -Dost, dokonči to!
  Šla ven. A představená si strčila prsty do úst, jako by jí Rose mohla něco vzít nebo ukrást. A druhá žalářnice stále hrabala do lůna a konečníku. Což bylo ponižující a nechutné. A pravděpodobně nejen Rose, ale i hlavní hlídka lezla s holými prsty, aniž by se obtěžovala nasadit si na ruce rukavice.
  Rosa to vydržela, i když se cítila ponižující, zahanbená a dokonce bolestivá. Nehty matróny velmi škrábaly její něžná, intimní místa v děloze a pátém bodě.
  Ale nakonec i tímto skončily strastiplné hodiny zcela zbytečného pátrání.
  A Rosa byla spoutána a znovu odvedena pryč. Mladá žena si dokonce překvapeně pomyslela: opravdu ji zavřou do cely nahou? Ale to nemůže být. Vězni nesmí být ze zákona drženi bez oblečení. Ano, jsou povinni jí dát alespoň nějaké boty.
  Do šatny ji ale opravdu odvezli. Kde by měli vydávat oficiální oblečení, pokud nemáte povolení, můžete nosit své vlastní. Rosa dostala pouze pruhované šaty, které zakryly její nahé tělo. Na šatech byla místo jejího příjmení všitá čísla.
  Rose se zeptala:
  - A co kalhotky a podprsenka?
  Matrona stroze odpověděla:
  - Existuje zvláštní rozkaz od velitele, nedostanete vládou vydané kalhotky a podprsenku!
  Rose se překvapeně zeptala:
  - Proč se to pořád děje?
  Žalářník odpověděl přísně:
  - Můžeš se na nich oběsit!
  Mladá revolucionářka rozpřáhla ruce:
  - Jsem takový blázen, že se oběsím? Maximálně za pár měsíců budu propuštěn!
  Strážce naštvaně přikývl:
  - Všichni to říkají, ale už jsou roky ve vězení!
  Rose teď byla jen v pruhovaných šatech, které sahaly nad kolena, a s holýma holýma nohama.
  Mladá žena se podívala na polici. Bylo tam hodně různých bot, na pohled nepříliš atraktivní. Ale její bosé nohy byly mrazivé. Bude šokována ponížením pátrání a dalších procedur, nevěnování pozornosti studené, vlhké, betonové podlaze věznice. Ale teď se jen třásla.
  Rose zasténala žalostným tónem:
  - Je mi zima na nohy, dej mi aspoň boty!
  Žalářník tvrdě odpověděl:
  - Zvláštní rozkaz od velitele! Kvůli zvláštnímu nebezpečí politického vězně máte ve vazbě zakázáno nosit boty, protože je můžete použít jako vojenské zbraně nebo házet předměty!
  Rose s povzdechem poznamenala:
  - Ale ve vězení je taková zima! Můžu se nachladit a onemocnět!
  Matrona ji uklidnila:
  - Máme dobrou ošetřovnu! A přestaň se hádat. A pak budete důkladně našlehaní!
  Revolucionář byl překvapen:
  - Není bičování zrušeno?
  Žalářník přikývl:
  - Za války byli znovu představeni! Tak se pokoř, krásko, budeš zdravější! A co se týče bosých nohou, na to si vězni rychle zvyknou. A venku se brzy oteplí, už je jaro a vy se budete cítit lépe. A pokud máte přátele na svobodě, ať vám pošlou další dávky. K vězňům se tedy dostane jen malá část!
  Rose energicky přikývla.
  - Vím to! Německo zničí korupce!
  Žalářník zamumlal:
  -Jako Rusko!
  Mladá žena byla opět spoutána na zápěstích a chodila bosa, ve vězeňských šatech, jako otrokyně z dob Spartaka po vězeňských chodbách.
  Na Rosu teď čekala kamera. Navíc by dala přednost společnému než jedinému. Ve společenské místnosti je tepleji a je tu s kým mluvit. Ženy navíc voní mnohem lépe než muži a cítila by se v nich dobře.
  Aby Rose alespoň trochu pozdvihla to, co padlo z bolesti, ponížení a chladu do bosých nohou ženy, která mrzla ze studené betonové podlahy, zpívala:
  Zima už ztrácí na síle,
  Vychází jarní slunce...
  Moudrost si podmanila přírodu,
  Na vědecké pátrání a výlet!
    
  Potoky zvoní - závěje tají,
  Kde stříbrný koberec je potok.
  Karafiáty nádherně kvetou v květnu,
  A naše přátelství se nerozsype!
    
  Milujeme dcery přírody,
  Když na jaře rostou houby...
  Ne, víš, že počasí je špatné,
  Jak prší Kristova milost!
    
  Na jaře příroda ožívá
  Křišťálový led praskl s rachotem.
  Planeta se stane, věřím, rájem,
  Ať žádný zlý oheň nezapálí svět!
    
  Koneckonců, každá květina je vesmír,
  Brouček chce také žít.
  Nejlepším osudem ze všech je stvoření,
  Ale ty chudák zajíčku jsi divoký.
    
  Jak se to stalo, je tu velký strach,
  S krásou je hodně utrpení...
  Někdy sténáme a ptáme se Boha -
  Pomozte nám se štěstím a sny!
    
  Ale co je na světě hněv,
  Co nás začalo otáčet jako tornádo,
  Ale Bůh odpověděl - takže
  Nestal ses líný jako medvěd!
    
  Koneckonců, kdyby banán sám spadl,
  Nemůžeš zapřáhnout ani pluh.
  Tváře svatých kývají z ikon,
  Žádné ananasy - zasejte žito!
    
  No, práce vede k úspěchu,
  Posílí naši rodinu!
  Ale nespěchám, abych našel prosperitu,
  Není třeba lakomosti!
    
  Odměna přijde - bude síla,
  A vzkřísíme ty, kteří padli v bitvě!
  Potká tě trest, věz Jidáši,
  Budou se mstít za lži a podvod!
  Rose byla nakonec přivedena do masivních dveří, na kterých bylo vyraženo zlověstné číslo "13". Pouta byla odstraněna a mladá žena pocítila úlevu, když si třela bolavá, pohmožděná zápěstí. Ano, být v poutech je bolestivé a ponižující zároveň.
  Byla přivedena do cely. Uvnitř bylo trochu tepleji než venku, bylo tam topení. Ukázalo se, že cela je dvojitá a byla v ní dívka se zrzavými vlasy. Docela hezká a spala pod peřinou. Když se probudila, otočila svou něžnou tvář a zeptala se:
  - Nová holka?
  Žalářník přikývl:
  - Politické! Myslím, že pro vás dva to bude mnohem zajímavější!
  Rose poznamenala:
  - Nemám lůžkoviny?
  Správce se zasmál:
  - Abyste byli vstřícnější a vypovídali dříve, budete ochuzeni o polštář, přikrývku a matraci. Když budeš ležet na holých prknech, zmrzneš a budeš dříve svědčit proti svým komplicům a komplicům!
  Rose vztekle dupla bosou nohou a zavrčela:
  - Nemůžeš se dočkat!
  Těžké masivní dveře cely za ní se zaskřípáním zabouchly.
  
  SVĚT BEZ SVĚTOVÉ VÁLKY II
  ANOTACE
  Chamberlain se po útoku na Polsko nikdy nerozhodl vyhlásit Třetí říši válku a Francie se také do konfliktu nezapojila sama. Po porážce Polska a jeho rozdělení mezi SSSR a nacistické Německo začalo dlouhé období míru a vývoj lidstva se ubíral jinou cestou.
  . KAPITOLA Č. 1.
  Zvláštní svět z alternativní historie. V něm byl Chamberlain natolik chytrý, že po útoku na Polsko nevyhlásil válku Německu. A samozřejmě, Francie nevstoupila do války bez Anglie.
  Hitler a Stalin si rozdělili Polsko. Poté došlo k rozdělení pobaltských států a podpisu smlouvy o přátelství a hranicích.
  Opravdu byla válka s Finskem. SSSR se za cenu velkých ztrát ještě podařilo dobýt část území, prolomit obrannou linii a dobýt Vyborg.
  Zatím šlo všechno dobře. Ale pokus vzít Moldavsko z Rumunska narazil na odpor Hitlera. Jako, nechce Stalin moc?
  Ale Hitler a Stalin se osobně setkali a dohodli se, že SSSR bude vráceno Moldavsko, a to byl konec dělení.
  Poté následovalo dlouhé období klidu. Japonsko se neodvážilo bojovat proti USA a Británii samo. Mezitím Hitler trávil Polsko, jehož významná část se stala součástí Třetí říše. Také Stalin, který rozšířil impérium a měl zkušenost s těžkou válkou s Finskem, nikam nešel.
  V SSSR byl oficiálně splněn a překročen třetí pětiletý plán. Pak jsme začali čtvrtým. A bylo překročeno. A v páté pětiletce začali snižovat ceny a zvyšovat životní úroveň.
  Stalin zemřel v březnu 1953... Podle některých zpráv mohl být otráven. Po intrikách se moci chopil Nikita Chruščov. Pak byl dvacátý kongres a odhalení kultu osobnosti. A myšlenka vybudovat komunismus do roku 1980.
  Do této doby se jaderné zbraně objevily v Německu, USA, Británii a SSSR.
  Hitler zůstal v historii jako zcela normální vůdce bez holocaustu. Existovaly jen některé zákony omezující práva Židů. Poláci také postupně získali německé občanství a zrovnoprávnění. V roce 1955 se varšavská gubernie stala přímo součástí Třetí říše. V šedesátých letech dostali Češi i Poláci německé občanství. Německo jako první na světě vypustilo na oblohu satelit a vyslalo člověka do vesmíru.
  A 20. dubna 1961 odstartoval první pilotovaný let na Měsíc. To je skvělá akce.
  Třetí říše je velká země, možná největší v Evropě. Patří sem Česká republika, Sudety, Rakousko a Polsko. Němci navíc získali část Dánska bez války v hranicích z roku 1914 za peněžní náhradu. Pak tam bylo také referendum. Referenda se konala v Polsku a České republice. Vznikla hospodářsky rozvinutá a silná mocnost. Kromě toho Británie také souhlasila s navrácením Namibie v Africe Němcům a také za peněžní kompenzaci.
  Téměř bez válek kromě konfliktu s Polskem Hitler rozšířil Třetí říši. Jediné problémy byly s Francií. Je pravda, že malá část Lotrinska, obývaná převážně Němci, byla po referendu vrácena Německu. Ale hranice z roku 1914 nebyly obnoveny. A to popudilo mnoho Němců.
  Jenže Francouzi uzavřeli vojenské spojenectví se SSSR, a kdyby se něco stalo, museli by bojovat na dvou frontách. Rudá říše, která se vyhnula druhé světové válce, byla ekonomicky velmi silná, srovnatelná s USA a Německem, a měla velký počet obyvatel. Je tedy nebezpečné s ní bojovat.
  Navíc Británie měla také dohodu s Francií. Která si na rozdíl od skutečné historie zachovala své kolonie a byla vojensky velmi silná.
  Čína ale zůstala roztříštěná a slabá, ve skutečnosti rozdělená do sfér vlivu předními světovými mocnostmi. Japonsko dlouho bojovalo v Číně a část si dokázalo udržet pod svou kontrolou. Ostatní země tam měly své hlavní město. SSSR si udržel kontrolu nad Mongolskem, které si formálně zachovalo nezávislost.
  Hitler stále žije. Je mu dvaasedmdesát let. Nekouří, nepije alkohol, je vegetarián a také cvičí na posilovacích strojích. Fuhrer je posedlý svým zdravím. Má jak syny, tak dcery - i když je získali umělým oplodněním. Jen synů je více než sto. Nejstaršímu z nich je už sedmnáct let. Je těžké udělat důstojný výběr nástupce. Takže Fuhrer má stále zájem žít na vlastní pěst. A ve Třetí říši provádějí práci na prodloužení života diktátora.
  Sedmdesát dva let samozřejmě stále není příliš starý muž. Takže Führer také miluje zábavu. Například souboje bez pravidel.
  Tam se samozřejmě nebojuje na život a na smrt - Třetí říše je poměrně civilizovaná a zvláštní. A Hitler není vůbec vnímán jako monstrum, ačkoli vůdce je jistě autoritářský.
  Dokázal porazit Polsko téměř bez ztrát a rozšířit území prakticky bez válek. Je zbožňován obyvateli Německa a respektován národy jiných zemí. Dokonce i Nikita Chruščov se k němu chová s respektem. Navíc SSSR zaostával ve vesmírných závodech.
  Stalin byl k raketám lhostejný a Nikita Chruščov stihl poslat do vesmíru jen pilota.
  Nyní ale Němci vypouštějí raketu na Měsíc. A jsou v něm dvě dívky a jeden chlapec. A to je skvělé.
  Na počest Führerových narozenin a startu rakety byly uspořádány celostátní oslavy.
  Obrovský stadion v Berlíně je plný lidí. Čekají nás různé sportovní soutěže. A samozřejmě se bojuje bez pravidel. Co Hitler tak miluje.
  Fuhrer samozřejmě zestárnul, ale stále vypadá víceméně stejně, i když je prošedivělý a na hlavě má pořádnou pleš. A knír zešedl a postava byla mírně shrbená. Fuhrer je u moci dvacet osm let. Německo má jednu z prvních ekonomik na světě a možná i první. SSSR, USA a Třetí říše jsou si nyní velmi blízké z hlediska národního důchodu. Ano, Británie je stále silná díky svým koloniím. Japonsko začalo stoupat - jeho vleklá válka s Čínou ho vyčerpala. Ale svět je multipolární.
  Hitler je skvělý, ale ne úplně nahoře. Spojené státy nyní mají nového, mladého prezidenta Johna Kennedyho a Francie a Británie mají u moci také poměrně mladé vládce. Nikita Chruščov je na pozadí Stalina jen žalostným stínem, ačkoli mluví o komunismu.
  Snad ze všech světových vůdců je Hitler tím nejlegendárnějším, nejoblíbenějším, nejcharismatičtějším a největším i přes svůj věk, který ještě neztratil lesk a energii.
  Nyní bitvy sleduje prostřednictvím speciální obrazovky. A shora barevné monitory ukazují obraz Kolosea.
  Vyráží do boje hezký světlovlasý kluk, asi dvanáctiletý nebo třináctiletý. Má vyrýsované svaly, nosí jen sportovní kraťasy a bosé nohy. Chlapec má na rukou rukavice. A jde ven do hudby.
  Stejně jako v dávných dobách se ve Třetí říši nekonají žádné šermířské souboje. Protože země neupadla do barbarství.
  Právě naopak, Německo se stalo zemí příkladného pořádku s nejnižší kriminalitou na světě a nulovou nezaměstnaností. A nějak je pro ni nepříjemné zabíjet lidi v ringu.
  Chlapec byl v modrých šortkách a poklonil se Führerovi a jeho družině a všem čtyřem stranám stadionu. Dav ho povzbuzoval.
  Hlasatel oznámil:
  - Mistr Berlína přezdívaný "Myška" bude bojovat o titul šampiona Třetí říše mezi dětmi do dvanácti let.
  Je vidět, že ten kluk není vůbec špatný.
  A pak se znovu ozve hudba a vystoupí další borec. Také chlapec přibližně stejné výšky a váhy. A také blond a velmi svalnatá. Jen tepláky má červené a obličej tvrdší. Oba chlapci jsou samozřejmě bosí a bosí. Bojovat se bude podle pravidel francouzského boxu rukama a nohama.
  Druhý chlapec byl oznámen:
  - Vicemistr Třetí říše v boji bez pravidel do dvanácti let.
  Chlapec se také uklonil Führerovi a všem čtyřem stranám stadionu. Přezdívaný "Aligátor".
  Rozhodčí byla velká, vysoká žena v koženém obleku. Zápas byl mistrovský, patnáct kol po třech minutách. Ale většinou to skončilo rychleji.
  Děti se navzájem poklonily. A družina a sám Hitler uzavírali sázky. Na koho Fuhrer sází, je samozřejmě záhada, jinak všichni udělají to samé jako on. Nebo naopak...
  Šedovlasý a unavený Adolf se dívá dalekohledem. Má velmi rád svalnaté chlapce, protože se zdálo, že jsou schopni obnovit sílu zchátralému tyranovi. Fuhrer dokonce spí v posteli se speciálním tvarem svastiky. A kolem něj jsou čtyři mladé atletky a čtyři puberťačky - velmi svalnaté a silné. A zdá se, že Hitler ve spánku je nabitý energií. Kromě toho letitý diktátor provádí mléčné koupele pro kojence.
  Čas od času dostává Fuhrer také transfuzi mladé krve - od chlapců, nejsilnějších sportovců Třetí říše.
  Hitler nechce zemřít. A také má nějaké plány. Je špatné, že SSSR a Francie jsou ve spojenectví s Británií. Boj na dvou frontách je příliš dobrodružný a sebevražedný. Německo už jednu takovou válku prohrálo na dvou frontách. Nemá tedy smysl šlapat na stejné hrábě jako William Druhý.
  Rád bych se dohodl na válce na jedné frontě. Buď se Západem proti SSSR, nebo se SSSR proti Západu. Ale aby vám na krku nevisela dvě přední.
  Nikita Chruščov ale nechtěl uzavřít spojenectví s Hitlerem. Ve Francii také nechtějí spojenectví s autoritářským diktátorem, protože je zde demokracie a změna moci.
  A Hitler to měl těžké. Život plyne a vy jste stále neporazili Francouze, Rusy ani nikoho vážného.
  I když na druhou stranu si Třetí říše podrobila téměř všechny země obývané německy mluvícími lidmi. A nyní je Německo rozsáhlejší a větší, než bylo před světovou válkou. Je to globální, ale zatím tu nebylo druhé.
  Chlapci začali bojovat na signál gongu. Udeřili rukama v rukavicích a bosýma nohama. Führerovi se opravdu líbilo, když chlapci nebyli starší patnácti let a dívky byly bosé. To diktátora nastartovalo.
  Kluci mají takové kulaté, růžové podpatky a ladnou křivku podrážky. Jsou atletické a svaly hry jsou tak výrazné a žíly jsou viditelné. Fuhrer se zblízka podívá na nohy chlapců a zapne se. To je opravdu skvělé. Jsou opálení, jejich kůže se leskne, svaly se vlní, je to úžasné.
  A tak se kluci stávkují. A bosé nohy vyletí nahoru a narazí na obranu nebo do hlavy. Je vidět, že kabely chlapců jsou krásné. Břišní svaly jsou stavěné jako čokoládové tyčinky, hrudníky jako štíty a svaly chlapců jsou v pohybu. Fascinující.
  Hitler si povzdechl. Ve vesnici byl stále vůdcem a vůdcem, ale na gymnáziu se jeho věci ujali jiní kluci. A budoucí Fuhrer to měl těžké a doslova odtamtud utekl.
  Ale navzdory tomu Hitler děti miloval. Tito chlapci jsou tak krásní. A jejich trénovaná těla jsou velmi svalnatá a definice svalů je úžasná.
  Je dokonce škoda, že se musí navzájem mlátit. Teď skončilo první kolo - kluci jdou každý svou cestou.
  Hitler si myslel, že by bylo hezké bojovat s meči. A aby bojovníci sekali a tekla krev.
  To se ukázalo být opravdu skvělé. A když chlapec spadne, popálí mu holou patu žhavým železem.
  Fuhrer si ve svých fantaziích často představoval mučení. Zvlášť, když jsou bosé nohy chlapců a dívek spáleny ohněm.
  A dokonce takové obrazy maloval tajně. Ale ve skutečnosti nikoho neurazil. Říkají, že pro hlavu státu, jednoho z největších na světě, nebylo možné se k něčemu takovému sklonit.
  Ale filmy byly natočeny podle jeho pokynů. Například o světové válce. Rusové chytili německou dívku na východní frontě. A samozřejmě ji svlékli, nechali ji jen v kalhotkách a podprsence a prohnali ji bosou sněhem.
  Führerovi se tento film líbil. I poté byla Němka Gerda zbičována a navlečena na hřeben.
  Ano, byl to krásný film. Pro Führera však byly natočeny i filmy založené na alternativní historii. Tam byli chlapci z Hitler Jugent zajati v SSSR. A sněhem a mrazem se proháněli čtrnáctiletí teenageři jen v kraťasech. A dokonce si na nahá torza polévali ledovou vodou, až se červenali.
  Hitlerovi se to líbilo. Ano, když jsou chlapci mučeni a ponižováni, je to podněcovatel skrytého sadisty. Za Führera nebyli lidé upalováni v pecích, alespoň v tomto světě, ale měl radost z mučení a ponižování.
  Kromě toho je Führerovo tělo již zchátralé. A energie už není stejná. A je potřeba se něčím podpořit.
  Fuhrer znovu sleduje bitvu. Těla chlapců se lesknou potem a úleva svalů rozpálených bitvou je ještě ostřejší.
  Souboj je zatím téměř vyrovnaný. Oba kluci mají stejnou váhu a výšku. Aligátorský chlapec více útočí, ale jeho zásahy dopadají hlavně na bloky. A Mouse občas podniká protiútoky.
  Hitler si myslí, jak je dobré být nakonec klukem. Neustále se vesele usmívají. Tyto děti se vždy z jakéhokoli důvodu usmívají a smějí. Ale už zapomněl, jak se smát.
  Oh, tohle zatracené stáří, kdy všechno děláš silou. A dřívější radost ze života už tam není. A dokonce i zápasy gladiátorů jsou únavné.
  Čerstvé dojmy z mládí jsou jiná věc. Vůdce má miliony dívek připravených vzdát se, ale není zde téměř žádná touha. Pouze pokud si dáte injekci testosteronu, objeví se nával síly a hormonů. Ne, medicína se vyvíjí v Německu. Například, jaké nádherné zuby vyrobili pro Fuhrera - jen perleťový lesk.
  A existují různé druhy anabolických steroidů. Hitler stále očekává, že přežije až do jednadvacátého století. Co Německo samo potřebuje především. A pak možná určí nástupce. Nebo možná vědci najdou způsob, jak ho učinit nesmrtelným.
  Laboratoře na tom již pracují. Hitler vyzařuje sebevědomí a strach.
  Tady je Churchill, starší než on, ale stále živý, i když ne úplně zdravý. Roosevelt a Stalin již zemřeli a Roosevelt existuje už nějakou dobu. Chamberlain sympatizoval s Německem. I když hrozil otevřením druhé fronty v případě útoku na Polsko, nikdy se neodvážil. Na druhé straně Fuhrer nešel do války proti SSSR. I když příležitosti byly. Jenže SSSR měl příliš silné tanky. Jelikož měl Fuhrer jen šest divizí s lehkými tanky, neodvážil se tam s monstrem bojovat.
  I když přípravy na válku probíhaly. V roce 1943 se Panthers objevili v Německu. Auto není špatné, ale příliš těžké a drahé. V SSSR existovala řada KV. Hitler se tehdy neodvážil bojovat. Proudové letouny a střely FAA se objevily ve Třetí říši. Ale v čem je problém? Po Chamberlainově smrti se objevil Churchill a směřoval ke sblížení se Stalinem. A ve Francii byla vláda nakloněna spojenectví s Rudou říší.
  Velké naděje ve Třetí říši se upínaly k diskovým rovinám.
  Ale ve skutečnosti se neospravedlňovali. Vozidla se ukázala být příliš drahá a zranitelná střelbou z ručních zbraní. Nebyli by schopni změnit boj.
  V roce 1945 se objevil Panther 2. V té době to byl velmi dobrý tank. Dělo je 88 mm a má délku hlavně 71 a přední pancíř korby je 100 mm, čelo je skloněné, boky jsou skloněny 60 mm a přední část věže je 120 mm s mantinelem 150 , a strany jsou také šedesát. Celé to má padesát tři tun a motor má 850 koní. Vozidlo se ukázalo jako nejvýkonnější střední tank na světě. I když jaký je průměr, když je hmotnost nad padesát tun?
  Hitler byl s tímto strojem částečně spokojen. Nebylo však možné získat záruky ani ze SSSR, ani ze strany Francie. Západ navíc udělal ústupky a za peníze postoupil část Dánska, malou část Francie a bývalou německou kolonii Namibii. To německý lid uspokojilo. Silným se stal i SSSR. Místo řady KV se objevily pokročilejší tanky z řady IS.
  Hitler stále odkládal novou válku. Ve Spojených státech pomalu pracovali na atomové bombě. Ani v Německu příliš nespěchali, ani v SSSR.
  Ale technologie se vyvinula.
  Panther-3 byl další tank ze zastaralé série. Jeho dělo bylo ještě silnější než 105 mm 70 EL a čelní pancíř věže byl 185 mm a trup byl 150 mm se sklony a boky byly 62 mm. Hmotnost vozů dosahovala šedesát jedna tun. Což však kompenzoval silnější motor o výkonu 1200 koní. Takto auto dopadlo. Do výroby se dostal v roce 1947. Určitě dobrý tank. Ale SSSR měl také T-54, který vážil pouhých šestatřicet tun a byl o něco horší než německý v pancéřování a zbraních. Čelní pancíř věže byl ještě silnější - celých 200 milimetrů. A zbraň je o něco slabší na 100 milimetrů a počáteční rychlost střely je 900 metrů za sekundu. Němec má ve skutečnosti o něco větší ráži - 1000 metrů za vteřinu.
  A pak se válka znovu nekonala.
  Panther 4 se objevil v padesátém prvním roce. Mělo to jiné rozložení. Motor a převodovka jsou jeden celek a na motoru je převodovka. Výška nádrže se snížila. Výsledkem bylo vozidlo o hmotnosti 70 tun, s motorem s plynovou turbínou o výkonu 1500 koní a čelním pancířem 250 mm a bočním pancířem 170 mm, s kanónem 105 mm a délkou hlavně 100 EL. Toto vozidlo už bylo vlastně těžké a velmi silné... Bojovat s ním mohl pouze sovětský IS-7, tank, který se vyráběl ve velmi malém množství. A T-54 byl mnohem slabší.
  A na konci roku 58 se objevil "Panther"-5. Tloušťkou pancíře a výzbrojí byl srovnatelný s Pantherem-4, ale s většími úhly náklonu a lehčí hmotností šedesát tři tun, se silnějším motorem o výkonu 1800 koní. Tank byl svižnější a ovladatelnější.
  Jedná se o základní německý vůz. V SSSR byl IS-7 ukončen. Jen T-10 zůstal jako těžký, ale vážící padesát tun. A kromě T-54 se objevil pouze T-55, který byl ve výzbroji o něco výkonnější.
  O technice se můžeme bavit dlouho. Hitler se osobně podílel na přijetí určitých typů zbraní. Nikita Chruščov se více zajímal o rakety. Raketové tanky se objevily i v Německu. Jsou velmi silné, stejně jako ty sovětské. Hitler opravdu chtěl vstoupit do války. Vodíková bomba ještě nebyla vytvořena a atomových bomb je relativně málo. A můžete riskovat a vstoupit do konfliktu.
  Hitler opravdu chce bojovat na východě. Itálie je připravena postavit se SSSR. Vládne mu Mussoliniho syn, ale Benedito zemřel. A jeho syn, zapálený antikomunista a ideologický fašista, je spolu s Německem připraven bojovat se SSSR, ale pod podmínkou. že Francie a Británie projeví neutralitu.
  A Japonsko může také otevřít frontu na východě. A Německo může stále propojit Finsko, Maďarsko, Rumunsko a Slovensko. Možná také Bulharsko, Jugoslávie a dokonce Švédsko.
  Takoví spojenci zde mohou být. Hitler musí nejprve přesvědčit Francouze, aby se do nich nepletli. Ale je snazší se dohodnout s Británií. Tam také říkají, že žádný komunismus neexistuje. A v USA je Kennedy černý kůň.
  Hitler ještě neztratil svůj zápal. Ale vstoupit do války je morálně obtížné.
  Kluci bojují už o třinácté kolo. Děti byly unavené a jejich pohyby byly pomalejší.
  Führer si povzdechne. S přibývajícím věkem je stále těžší rozhodnout se jít do války. Děti jsou agresivní a bojují. Ale jejich kopy jsou lehké a zábavné. Dali si facku a utekli.
  Ale u dospělých to nefunguje. Hitler na tomto světě vyhrál pouze jednu válku s Polskem. A to je na dvacet osm let vlády málo.
  Ale na druhou stranu se Němcům vyhnuly ztráty a škody.
  Ale Německo je hustě osídlené. Vysoká porodnost a mnoho dětí.
  Tady bojují kluci. A je vidět, jak děti těžce dýchají.
  Führer se znovu zamyslel, tentokrát o letadlech. Trysková armáda ve Třetí říši je velmi rozvinutá. Existují velmi dobré vývojové a výrobní letouny. Zejména ME-462. Letadlo je také velmi silné a ničivé.
  A s raketami. Je to také velmi silné auto.
  Objevily se i vrtulníky diskového tvaru. Jsou velmi mobilní a ovladatelné.
  Byly vyvinuty designérem Tankem. Vlastní také proudové stíhačky TA-383, což jsou velmi dobrá bojová vozidla. Němci mají také ocasní bombardéry schopné bombardovat i území USA.
  Děti boj dokončily. Takže nikdo nespadl.
  Na body zvítězil vicemistr Aligátor.
  Kluci šli každý svou cestou. Pak se objevily dívky v boxerských rukavicích. Byli bosí a měli na sobě bikiny.
  Zajímavý bude také boj rukama a nohama.
  Hitler chtěl, aby Třetí říše měla zázračnou zbraň. Zatím se ale ne všechno podařilo. Němci mají nejlepší raketovou technologii na světě. Existuje také vývoj vodíkové bomby. Ještě nebyla vytvořena v žádné zemi na světě, ale ta zbraň je strašná.
  Sám Fuhrer četl Wales v mládí a chtěl, aby Třetí říše měla tepelné paprsky nebo lasery.
  Ale zatím nebylo možné vytvořit efektivní bojovou instalaci. Snad kromě oslepování protivníků, ale i to je příliš těžkopádné. Třetí říše také vyvinula létající talíře. Zařízení ve tvaru kotouče neprokázala svou bojovou účinnost. Ale byl nápad zahalit je do laminárního proudění, které by rozfoukalo granáty a úlomky do stran.
  To znamená, že disk bude zcela nezranitelný.
  Dívky se začaly bít bosýma nohama. Jsou také atletičtí a svalnatí. A kopou docela aktivně.
  A tak jedna z nich udělala trojku pěstmi, druhá jí odpověděla. To je opravdu skvělé.
  Hitler zalapal po dechu:
  - Nejsem ubohý brouk - super-příšerná želva.
  A představil si, jak rozžhavené železo pálí dívčin obnažený, kulatý podpatek. Boje nedosáhly rozsahu druhé světové války, ale ukázaly svou úroveň.
  Dívky zde jsou tak úžasné - je to prostě skvělé. Jsou nejvyšší třídy.
  Výsledkem bylo, že Fuhrerovi přišla na mysl poezie;
  O této bosé dívce
  Nemohl jsem zapomenout...
  Vypadalo to jako kameny na chodníku
  Potrápí pokožku vašich jemných nohou!
  Ano, jsou to nakonec zajímavé dívky.
  V jednom filmu ukázali, jak byla Jeanne Dark mučena. Mimochodem, hrála ji půvabná blondýnka. A mučení bylo přirozené. A dívčiny bosé nohy hořely ohněm.
  Hitlerovi se to opravdu líbilo. Zhanna se odvážně postavila na stojan. A její holé paty byly pokryty puchýři. A co chvíli mu bič spadl na záda a hýždě.
  Pak ji chytili kleštěmi na šarlatové bradavky. Což je opravdu skvělé. Jak tohle vzrušilo Hitlera.
  Například vzali nahou dívku a navěsili ji na stojan. A šleháme bičem. A válečník byl také popálen žhavým železem. A hodně to bolí. Ale zároveň je hezké, když je dívka mučena.
  Zvlášť, když vás rozpálená žehlička pohladí po holé patě.
  To je opravdu zajímavé.
  Dívky bojovaly. A jeden z nich, blondýna, ji druhou bosou nohou praštila do brady. Zrzavá kráska upadla. Rozhodčí začal počítat.
  Zrzka se napjala a se snahou vůle vyskočila.
  Boj znovu pokračoval.
  Adolf Hitler zasyčel:
  -Trochu, ještě trochu,
  Poslední bitva je nejtěžší!
  A chci dobýt celý svět,
  Planeta, aby se Německo stalo matkou!
  Führerovi se moc nedařilo a jeho hlas byl chraplavý. Ale v každém případě poprava diktátora.
  A dívky bojují a jejich svalnatá těla se lesknou potem. Úžasné krádeže.
  Vůdce si pomyslel, co zažije žena, když je znásilněna? Bolest nebo orgasmus nebo obojí?
  Přál bych si, abych se sám stal ženou! A jděte do panelu!
  Je to dokonce vtipné!
  Pokud půjdete do panelu,
  Jsi hvězda, budeš jako Emmanuel!
  A celkově skvělé!
  Führerově hlavě začaly tančit okřídlené aforismy;
  Pokud je dosaženo limitu, jděte do chaosu!
  Svědomí je nejdražší komodita, která se neprodává - i když mnozí jsou ochotni si připlatit, aby se této hodnoty zbavili!
  V lásce dávají užitečné rady jen básníci!
  Láska je taková hra - kde je třetí kolo!
  V čem se láska liší od přátelského večírku - třetí strana nebude nikdy pozvána!
  Číslo tři symbolizuje harmonii - jen ne v rodinném životě!
  Žárlivost je pocit méněcenných lidí - jsou slabí v mysli, dokonce litují chudých!
  Je snazší postavit sněhuláka v pekle, než najít obětavého kněze!
  Poctivý pop jako bílý ďábel!
  Kostel je jako obchod - bez peněz tam nechoďte!
  Bez ohledu na to, jak velkou máte pěst, pouta stále padnou!
  Je lepší udeřit jednou, než říkat stokrát!
  Nejčastěji profitují z nezištnosti!
  Lakomá tlama si najde svůj náhubek!
  Ti, kteří milují sex, mají bystrou mysl a laskavé srdce - protože jsou připraveni sdílet potěšení se svým partnerem!
  Válka je škola života - kterou je lepší přeskočit!
  Umění války vyžaduje nejvíce obětí!
  Kristus byl ukřižován kněžími - zlí psi si cení jen hůl!
  Víra je jistě lehká, ale místo můr přitahuje bankovky!
  Pokud chcete být bohatí, otevřete si banku, pokud se chcete stát nejbohatšími, vytvořte doktrínu!
  Filosofie je jako síť na chytání zlatých rybek!
  Politika je umění klamat!
  Politik se liší od vraha - jen velikostí honoráře!
  Nahoru nejspíš vede schodiště mrtvol!
  Válka je soutěž zabijáků a popravčích milosrdenství!
  Víra dělá některé čistšími, jiné bohatšími!
  Politik je horší než vodka - stojí víc a hned vám začne praskat hlava.
  Politik, stejně jako prostitutka, pracuje jazykem, ale méně potěšení!
  Politik se neustále dává, ale nikoho neuspokojuje!
  Krásná slova - plášť tyrana!
  Když se stát promění v kata, říká se mu posvátná vlast!
  Pokud se politik hodně křižuje, znamená to, že jeho ruka hledá vaši peněženku!
  Politik: legalizovaný kapsář!
  Rozdíl mezi politikem a kapsářem je v tom, že ten první dělá při krádeži mnohem větší hluk!
  Dějiny křesťanství a vlastně každého náboženství ukazují, že nic takového jako dobrý fanatismus neexistuje!
  Odmítnout poslouchat znamená zabíjet v duši!
  Miluj svého bližního, ne jeho ženu a peněženku!
  Otrok si na svůj obojek tak zvykl, že když dostal svobodu, začal se dusit!
  Pěsti dobra rostou příliš rychle!
  Kdo zaseje semena sváru, zplodí neštěstí!
  Chcete-li zachránit svou duši, ukřižujte sobectví!
  Rozdíl mezi prázdnou peněženkou a srdcem bez duše - to druhé se hůř nese!
  Bohů je mnoho, ale není komu vylít duši!
  Jaký je rozdíl mezi hvězdou na obloze a popovou hvězdou - skutečnost, že popovou hvězdu lze uhasit jednou dlažební kostkou!
  Kristus miluje všechny lidi - i s hříchy, a většinu svých současných služebníků - pouze peněženkami!
  Chcete-li se přiblížit Bohu, snižte svou chamtivost!
  I ve zdánlivé lhostejnosti Všemohoucího je láska - vždyť děti chtějí především uniknout z péče rodičů!
  Bůh otálí s trestáním zla, aby dal hříšníkovi šanci!
  Talent a tvrdá práce jako manžel a manželka plodí úspěch pouze jako pár!
  I med je hořký - pokud se v něm utopíte!
  Podvod je jako víno, je odporný a sladký a je těžké ho zastavit!
  Láska je jako skořápka šrapnelu - trhá srdce, otřásá mozkem, vytahuje kapsy, vytéká bokem!
  Člověk je v něčem roven Bohu - Všemohoucí stvořil vesmír a člověk zrodil hloupost: obojí je nekonečné!
  Kdo staví úspěch na krvi, čeká ho osud pobodaného prasete. Sežerou své kamarády - výsledek je smutný a naštvaný!
  Někdy je nejlepším způsobem, jak si udržet pověst, smyčka kolem krku! V žádném případě vás nenechá spadnout!
  Pod medvědem nemůžete ležet dlouho - rozdrtí vás!
  Někdy je manželka jako mamut místo deky!
  Spisovatel, který se snaží sklízet bankovky, nezasévá dobré, věčné věci!
  Země bez zákona je jako tělo bez kostry! Jen aby nezkostnatěl, jsou potřeba volby!
  Pokud chcete vytvořit mistrovské dílo, zapomeňte na honorář!
  Nejšikovnější podvod je, když nelžete, ale nikdo vám nevěří!
  Porážka samozřejmě slibuje velké potíže, ale to je pouze odraz budoucího vítězství!
  V bitvě přináší vítězství odvaha a dobrá inteligence.
  Chcete-li zasáhnout, musíte nejprve vidět, kam!
  Skaut je kovář vítězství!
  Každý blázen může ochromit, ale ne každý chytrý člověk umí léčit!
  Je mnoho hrubých katů - málo léčitelů!
  Někteří jsou lékaři, jiní kati!
  Bez bolesti není udatnost - bez odvahy není vítězství!
  Myšlenky komunismu jsou hranicí idiocie: pokud se horké hlavy a chladná srdce ujmou jejich realizace!
  Komunismus je lehký, ale spaluje ty, kteří jsou příliš mastní!
  Pokud nemáte dostatek trpělivosti, zpěv pomáhá!
  Lidé jsou jako železo - než vychladne, dejte mu požadovaný tvar!
  Pokud se chcete stát populárními, používejte sílu častěji!
  Hodnocení je jako pekelná tráva - roste, když ji zaléváte slzami a krví!
  Lidé jsou jako plevel - čím více po nich šlapete, tím výše rostou!
  Jednota je klíčem k vítězství!
  Disciplína je nástroj k vítězství! Mysl na to hraje!
  Jednota, odvaha, nezištnost jsou klíčem k vítězství, svobodě, štěstí! Bez disciplíny není armáda a bez armády nemůžete získat svobodu!
  Práce nás posílila, znásobená inteligencí nám dá svobodu a spolu se štěstím přinese štěstí!
  Velitel je jako vrchol pyramidy - musí být jen jeden, jinak se i tak pevná konstrukce zhroutí!
  Urozenost rodu má stejný vztah k odvaze jako délka vlasů k inteligenci!
  Žádná udatnost našich předků zbabělci nepomůže!
  Čepel z té nejpevnější oceli rezaví v rukou žvanila a zbabělce!
  Nejstrašnější zbraní je Bible v rukou darebáka!
  Hlavní bohatství muže: potence, která je také hlavním důvodem zmaru!
  Nejlepší profesí je prostituce, spojíte podnikání s potěšením a pokaždé máte nového partnera - žádná rutina!
  Rodokmen hrdiny se může chlubit celé století, ale když se ocitne na bitevním poli, zbaběle se řítí do týlu!
  Láhev vodky je jako granát - srazí vás z nohou, vyrazí vám mozek, rozdrtí vaše nitro!
  
  TROJÚHELNÍK SMRTÍCÍ LÁSKY
  ANOTACE
  Velmi krásná žena Elena Ambrams, asi třicetiletá, manželka postaršího miliardáře, kterému je kolem osmdesáti let. Svého manžela nenávidí, tím spíše, že má nezvykle pohledného, osmnáctiletého milence Vjačeslava Kotovského. Strašně se do něj zamilovala a už nemůže tolerovat svého ošklivého, ale obludně bohatého staříka. Chce se zbavit svého manžela a stát se vdovou a provdat se za úžasného mladého muže Vyacheslava. Ale není to tak jednoduché. Miliardář má silné zabezpečení a sám starý muž chce získat novou ženu, ale jen proto, aby nepřišel o peníze při rozvodu. Intriky jsou stále silnější.
  . PROLOG.
  Miliardářova manželka Elena Ambrams svého manžela nenáviděla a opravdu si přála, aby zemřel. Staříkovi už bylo přes osmdesát let, byl holohlavý, vrásčitý, ale pořád dost silný. A nemá v úmyslu zemřít. A je ti skoro třicet, krásná blondýno. A silné tělo chce náklonnost a sex.
  Elena ráda navštěvuje strip bary pro ženy. Tančí tam svalnatí, pohlední, poslušní muži s velkými penisy. A moc ráda se na to dívá. Opravdu, hudba hraje a kluci se svlékají a vy se na to díváte s chtíčem.
  Elena v mládí pracovala jako noční víla. A nesmírně se jí to líbilo. S Natašou dokonce vyrazila na výlet do Evropy. Měli tam klienty: muže, ženy a někdy i zvířata.
  Jak moc to všechno dívky fascinovalo. Existuje názor, že prostitutky nemají rády své povolání. Ale záleží na tom, kdo. Elena a Natasha byly velmi milující zloději.
  Rádi střídali chlapy jako rukavice a nepohrdli dívkami. Byli nadšení ze své nové role.
  Muži jsou všichni různí a ta rozmanitost byla tak inspirativní a dívky tolik vzrušovala. A měli by velkou radost ze sexu pro potěšení a orgasmy. A pak za to berete od mužů a žen peníze a spoustu peněz!
  Elenin život byl zábavný: spousta sexu, nejdražší restaurace, sauny, kosmetické salony, solária, bazény, cestování po celém světě. Vše bylo plné legrace a zábavy. Elena se nejen nebála exotických druhů sexu, ale naopak byla vytočená. Moc ráda experimentovala. A byla to skvělá prostitutka a na svém místě.
  Ale její štěstí skončilo. Léta totiž plynou a prostitutka dříve nebo později ztratí svěžest a přitažlivost. A s radostí přijala nabídku provdat se za Mosese Abramse, asi osmdesátiletého starého muže, který podle pověstí stále trpěl rakovinou. Očekávala, že se stane vdovou a nejbohatší ženou světa. Navíc legitimní syn Mojžíš spáchal sebevraždu. Ten druhý se zbláznil. A moje dcera onemocněla AIDS, byla také docela děvka.
  Nezůstali tedy žádní přímí dědicové. A Elena mohla očekávat, že zdědí největší majetek!
  Ale tady je problém, manžel nezemřel. Ale samozřejmě už neměl sílu.
  Elena snila o sexu. Mojžíš jí řekl: "Ty, mladá ženo, se můžeš projít." Ale aby to novináři nenavěsili, jinak je to hned podvod!
  Nápad je to samozřejmě dobrý.
  Elena nosí masku do strip baru. Je to ještě lepší, protože má perfektní postavu. Nebyly tam žádné děti a věnuje se fitness. Muže pro ni seženete za málo peněz. To už ale není tak zajímavé. Alphonse, tohle je tvoje hračka a je to mnohem hezčí, když jsi děvka. A tak, když muž dělá, co chcete, už to není taková sranda.
  Teď ale tančí nováček. Velmi pohledný mladý muž. Na jevišti se pomalu a s grácií odhaluje. Ano, opravdu, jaký pohledný muž. Vlasy jsou zlaté a zkušená Elena vidí bez barvení skutečnou barvu vlasů. Obličej je velmi něžný a hezký, jako dívčí. A pokožka je tak hladká, čistá, opálená. Tady je nahý až do plavek. Jeho svaly jsou velmi výrazné a krásné. Nejsou masivní, ale mají tak elegantní a harmonický design, že vás to prostě přivede k šílenství!
  Ženy různého věku doslova řvou. A dali mu peníze do plavek. A mužská dokonalost mladého muže stoupá, má ji tak velkou.
  Elena mávla rukou:
  - Je můj! Chci to pro sebe!
  Sluha poznamenal:
  - Toto je jeho první vystoupení ve strip baru. A podle zvyku se to vydraží a žena to na noc koupí. Jste připraveni vydat nějaké peníze?
  Elena přikývla:
  - Bude ten muž prodán v aukci? To je skvělé! Samozřejmě jsem připraven!
  . KAPITOLA Č. 1.
  Strip bar měl jedno plus: směly do něj pouze ženy. A mužské striptérky si ženy najímaly za peníze. Proto tam bylo hodně lidí, kteří tam chtěli pracovat. Popravdě, pro muže, zvláště mladého, když hrají hormony, tančit nahý pro ženy, a dokonce s nimi mít sex a brát za to peníze, je pohádka!
  Slávka byla neobyčejně pohledná a věnovala se také bojovým uměním. A jeho tělo bylo jednoduše dokonalé a obratné. Uměl dobře tančit a pohybovat se s vynikajícím protahováním. Prostě ideální chlap do strip baru.
  Sláva se však v ústavu dobře učila a počítal s kariérou. A neměl žádnou zvláštní touhu být gigolem. Jeho otec ale dluží velké peníze mafii. A bylo nezbytně nutné získat potřebné množství a rychle. Jinak bude pomsta banditů hrozná.
  A Slávka se rozhodla, že si zkusí vydělat peníze ve striptýzovém baru. Navíc všichni říkali, že jeho krása, jak obličej, tak tělo, je úžasná.
  Vedoucí striptýzového baru byla rusovlasá žena, která vypadala na pětatřicet. Docela roztomilé. Vybírala z mnoha kandidátů. Přesněji, primární dělal asistent. Dvacet mužů najednou, kteří se chtěli stát striptéry, se muselo svléknout do hudby. A téměř všichni byli okamžitě vyřazeni.
  Slava se jí hned zalíbil. Velmi pohledný mladý muž. A jak ladně se pohybuje a krásně se odhaluje, je prostě zázrak. Jste přece černý pásek v karate a umíte se hýbat a udržovat rovnováhu.
  Sama asistentka byla nedávno prostitutka, zmalovaná, není jasné, jakého věku. A zbožňovala roztomilé mladé muže.
  Jen se zeptala Slávky:
  -Je ti osmnáct?
  Kývl:
  - Stalo se to předevčírem!
  Malovaná žena poznamenala:
  - A vzhledově vypadáš jako teenager! To je samozřejmě dokonce dobré! Mnoho žen, zejména těch starších, zbožňuje mladé dívky. Ale mohli bychom mít problémy s policií... - Dupla podpatkem. - No, ukaž mi svůj pas.
  Slávka protáhla. Žena se podívala na datum narození, plácla se do rtu a odpověděla:
  - Báječné! Vyberete velké peníze. Dvacet pět procent z výtěžku je pro vás, zbytek pro nás.
  Mladík zakřičel:
  - Nedostatek!
  Žena zamumlala:
  - To jsou stále dobré podmínky. Máme celý palác. Kromě toho jsou zde nejbohatší ženy v Moskvě. Vědí, kolik peněz vám dávají gigolové? Tak nebuď chrt!
  Slávka se uklonila. Žena k němu přiběhla a vložila mu ruku do kalhotek. Z doteku prstů zástupce opačného pohlaví se mladíkova mužská dokonalost okamžitě zvětšila. A stalo se to velké a těžké.
  Žena vycenila zuby:
  - Jste temperamentní hřebec. Myslím, že u něžného pohlaví budete mít úspěch.
  Slávka přikývla. A cítil jsem v sobě touhu. Mladé zdravé tělo je doslova přeplněné hormony. I když tato žena není moc příjemná na pohled. Ale jeho péro stojí jako tyč a chce ji napíchnout na kůl.
  Usmála se a přikývla:
  "Ty a já se budeme znovu milovat, krásko!"
  Pak Slávka tančila sama před svou rusovlasou milenkou. Sledovala, jak se mladík při tanci svléká. Ano, je to opravdu vzrušující.
  Když pak mladík zůstal v plavkách a byl také vzrušený, přiskočila k němu. Chytila dokonalost rukou a rozdrtila ji prsty. Fešák to měl horko těžko.
  Zrzka přikývla a poznamenala:
  - Dobrý! Teď si sundej plavky.
  Velmi pohledný a svalnatý, roztrhaný chlap teď stál před ní úplně nahý. A jeho hřídel se nafoukla. Slávka cítila směs studu a intenzivního vzrušení. A jak byl hezký.
  Rusovlasá žena si olízla rty. Cítila příval touhy tak silný, že už to nezvládala. Začala ze sebe strhávat oblečení.
  A ukázalo se, že je nahá.
  Poněkud kyprá, ale docela silná a svalnatá žena v nejlepších letech. A její prsa jsou velká a pevná. Pro mladého muže, který je na vrcholu hypersexuality, je to samozřejmě velké pokušení.
  Slávka k ní přistoupila a téměř okamžitě vstoupila. Nebyl zkušeným milencem a choval se mladistvě hrubým způsobem. Bez plýtvání časem náklonností.
  Ale zrzavá panička už byla nadšená a po masturbaci jí zvlhlo lůno. Velký horký prut proto snadno vstoupil.
  A bylo to velmi dobré, sténala zrzavá žena v extázi. Slávka do ní začala energicky přirážet. S dívkami se miloval více než jednou.
  Byli ale většinou nezkušení a mladí. Ale aby dospělá žena učila umění milovat.
  Přesto mladík rukama hladil rusovlasá plná ňadra a čistě intuitivně zvolil správný rytmus. Zrzka přišla s divokým sténáním. Pak se v proudu bílé kaše vyřítil pohledný fešák. A Zrzka zažila další orgasmus z hořícího semene.
  Slávkův penis stále stál, ale hned po erupci začala hlava svědit od dotyku.
  Vedoucí striptýzového klubu přikývl.
  - A ty jsi dobrý! Jen ještě nezkušení, ale my tě to naučíme! Uspokojil jsi někdy dívku svým jazykem?
  Slava zavrtěl hlavou:
  - Ne!
  Zrzka se usmála:
  - A ty to musíš umět taky! Mnoho žen má opravdu rádo lízání! Nezapomeňte, že vám platí a mají právo požadovat to, co jim přináší potěšení!
  Sláva sebou trhl:
  - Je to nechutné!
  Žena se zasmála:
  - Dobře, měl byste si dát kouření? A mnoho žen koulí mužům s potěšením! Pojďme si tedy olíznout můj klitoris hned teď a udělejme to obratně!
  Mladý muž sebou trhl:
  - Nebo je to možná lepší bez toho!
  Zrzka se zamračila:
  -Tak já tě nezaměstnám! A je to velmi výnosné a je vzácné, že to může získat muž. Dobře, dám ti dalších sto dolarů!
  A žena vytáhla stodolarovou bankovku. A dodala:
  - Budete muset často pracovat s jazykem, tak se učte, studente!
  Sláva se prosebně zeptal:
  -Tak se aspoň umyj...
  Zrzka přikývla:
  - OK! Jen kvůli vašemu mládí a protože je to poprvé. Ale pamatujte, že pokud vás žena požádá a zaplatí vám, splňte jí všechna přání a bez jakýchkoliv rozmarů.
  A ona, nahá, křivá a mohutná, vešla do sprchy. Vzala déšť do ruky a pustila teplou vodu. Cítil jsem, jak se spermie odplavují z pochvy. A byla velmi spokojená.
  Nyní musíme velmi pohledného, ale nezkušeného mladého muže naučit umění gigolo a jak dělat potěšení ženám.
  A to také musíte umět. Mnoho mužů je znechucených tím, že pracuje jazykem v ženském lůně. Pro ně je to dokonce považováno za odpad. Ačkoli mužský jazyk působí značné potěšení.
  Někteří kvůli tomu dokonce odmítli pracovat jako striptérky. A co si tito samci myslí, že dokážou strčit hůl jen do lůna a hladit bradavky mladých dívek.
  Ne, mladík musí staré paní obsluhovat za peníze a plnit veškerá přání klientů. Samozřejmě je spousta mladých žen, které chodí do strip barů, nebo žen středního věku v dobré kondici. Staré ženy nejsou častými klientkami, touha se s věkem vytrácí a babičky mají silnější morálku. Ale striptérky s nimi musí také pracovat.
  A samozřejmě, jejich hlavním úkolem je přinášet potěšení ne sobě, ale ženě. Aby si to objednala znovu a zaplatila. A tady gigolové samozřejmě potřebují zručnost.
  Možná ještě víc, ženám prostitutkám v panelu. A měli byste pochopit, že zástupci něžného pohlaví jsou jemná stvoření a někdy je musíte přitahovat svou myslí a udržovat konverzaci. Někteří třeba sami rádi tápají samce. A někteří z nich vás mohou zmlátit bičem, nebo... No, aby vás nezranili.
  A ta druhá žena nebude mít ani sex, chce si jen promluvit od srdce. A některé ženy rády opíjejí muže, dokud prase nezakňučí a samy se opijí.
  A jsou tam nejrůznější klienti. Její muži ale mají jednu výhodu: pouze se ženami. A v jiných nevěstincích by asi Slávce nařídili, aby samci za peníze nabídla jak zadek, tak tlamu! A tak bude svědomitě pracovat. A baví ji to. Tohle je skoro panna, což vzrušuje zvláště chtivou samičku.
  Rusovlasá hostitelka nevěstince si lehla na gauč a roztáhla nohy. Její kundička byla hladce oholená. Kývla na Slávku:
  - No, pojď sem krasavci!
  Ten nahý, svalnatý, pohledný muž k ní přistoupil po špičkách.
  Jeho kůže je opálená a vlasy světle zlaté a mladý muž sám je prostě sladký, tak hezký. Tohle je samec!
  Zrzka to vzala a přikývla:
  - No, tak to olízneme!
  Mladý a velmi pohledný, nahý gigolo poklekl. A jeho tvář se přiblížila k lůnu. Sláva se takto miloval se ženou poprvé a velmi se styděl. Ale zároveň stud vyvolal vzrušení. A mužská dokonalost se opět postavila jako kůl.
  Majitel nevěstince zamumlal:
  -No tak, neboj se!
  Slávka strčila obličej dovnitř a opatrně se rty dotkla klitorisu. Vůně svěžího, ještě mladého a silného ženského těla byla příjemná. A bylo to víc vzrušující než odpudivé. A samotná kočička byla hladce oholená, jako u velmi mladé dívky.
  A tak mladík otevřel ústa a vytáhl jazyk. Opatrně se dotkl vchodu do jeskyně. Špička cítila lehce slaný povrch. Byla kluzká a naleštěná.
  Mladík ji nesměle olízl. Nic zlého se nestalo.
  Zrzavá žena povzbudila:
  - Buďte odvážnější, pojďte odvážněji! Olizuj to, jako bys olizoval zmrzlinu.
  Pěnice to znovu olízla. A najednou se mi udělalo nevolno. Ve skutečnosti je zde žena k lízání. V blízkosti ostudných míst.
  Redhead poznamenal:
  - Nestyď se! Na východě takhle olizovali ženy i sultáni! Tak já ti dám kouření!
  Slib výstřiku na Slávku zapůsobil. A vzrušení překonalo záchvat nevolnosti a zvracení. Znovu se olízl, dvakrát. A cítil jsem se inspirován, jako umělec, kterému začaly vycházet tahy.
  A jeho jazyk začal energicky pracovat. Cítil, jak Venušin klitoris a lůno zvlhly. Ale tato vlhkost chutnala příjemně. A bylo to jako med vstřebat.
  Slávka pracovala a byla nadšená. Tady je jeho penis, byl tak oteklý, že ho dokonce začal bolet.
  A jazyk pracoval mechanicky a energicky. Rusovlasá žena hlasitě zasténala. Prožívala další orgasmus, a tak silný. To vyvolalo největší obdiv.
  A Sláva byl divoce vzrušený. Nyní je mužským prostitutem. To je jednak trapné a zároveň totální zatáčení.
  Mladý muž byl potěšen. A to ani tehdy, když majitel nevěstince s divokým křikem přišel a polil mu obličej tekutinou.
  Pak dodržela slovo, naklonila se a vzala do úst jeho mladou, velkou dokonalost.
  Zrzka kdysi pracovala na panelu. A to musela dělat často. Pokud je klient čistý a nezapáchá, tak na foukání není nic hnusného. Naopak, je příjemné cítit horký, pulzující penis jazykem. A jeho vůně dokonce ženu vzrušuje a hodně vytáčí!
  Proč se mnoho představitelů něžného pohlaví takto nemiluje?
  Kvůli předsudkům, samozřejmě. V Indii a na východě jde o zcela normální a běžný druh sexu. Co je s námi?
  Hosteska nevěstince energicky olizovala penis pohledného mladého muže. Slávčiny oči protočily vzrušením a úžasem. A přišel znovu a jeho sladká dužina se vlila do rodiny ženy.
  Majitel nevěstince poznamenal, že sperma mladého muže bylo velmi chutné a sladké. A je tak příjemné to polykat a ona to dělá, i když si to vychutnává.
  A jak je to všechno chutné.
  Dokonce si ponechala semínko toho hezkého muže v ústech a převalovala si ho pod tvářemi.
  Dobře, to je super!
  Majitel nevěstince přikázal:
  - Výborně, olízni mě ještě trochu!
  Mladý muž horlivě přikývl. A začal to dělat s ještě větším nadšením. Obecně o kariéře gigola rozhodně nesnil. Byly jiné představy a sny.
  Zejména dokonce psal sci-fi příběhy. Řekněme to dokonce.
  Vesmírní piráti dorazili na Zemi v létajícím talíři. A rozhodli se pomoci Hitlerovi ve druhé světové válce. A ve výsledku se ukázalo, že nacisté vyhráli. A samotní vesmírní piráti získali pozice guvernérů na okupovaných územích.
  A všechno se jim zdálo dobré. Hitler ale zemřel a její nástupce, nejzákeřnější Schellenberg, se rozhodl zbavit se slavných hostů.
  Ale to nešlo udělat potichu a začala nová velká válka.
  Poměrně dlouhý příběh byl úspěšný a populární, ale nepřinesl žádné peníze.
  A vůbec, nastala doba, kdy se dají vydělat peníze literaturou.
  Devadesátá léta byla pro spisovatele pravděpodobně nejzlatějšími roky. Internet ještě nebyl, cenzura byla zrušena a pište si co chcete.
  A lidé ještě nezapomněli číst.
  A teď? Pokuste se vydělat peníze.
  Například pěnice nyní pracuje s jazykem a žena opět stříká. Pak znovu začne olizovat svůj pulzující nefritový prut.
  Mladý muž je vzrušený... Ano, to je okouzlující. Jak moc se gigolo baví.
  A vodopád znovu vytryskl.
  Zazvonil telefon a rusovlasá žena ho neochotně přerušila.
  Jak se později ukázalo, Slávka měla podle všeho štěstí. Byl přijat do striptýzového klubu. Nyní musí tančit pro ženy a sloužit jim.
  Nejnepříjemnější bylo, že tam byli i další muži striptérky. Skoro každý je starší než Slávka, svalnatý, žokej. Z nějakého důvodu ženy přitahují svaly a k tanci berou velké chlapy.
  Ze Slávky si dělali legraci, což v mladíkovi vyvolalo ostudu.
  Ale na pódiu, když je kolem tolik žen, vás to vytočí a vzruší. Je mnoho mladých a krásných dam.
  Dokonce se divíte, proč takové krásky platí gigoly, když si samy dokážou na panelu vydělat slušné peníze?
  Slávka se v tanci pomalu a sexuálně obnažovala. Sundal si boty a jeho nohy byly tak půvabné, jako nohy mladé dívky, ale zároveň silné a opálené.
  Svlékl se do plavek a přistoupil k ženám. Hádali ho a nacpali mu peníze do plavek. Jedna dokonce chytila mladíkův penis pravou rukou, naklonila se a několikrát pohnula jazykem. Slávka se jen stěží ubránil cummingu.
  Ženy ho plácají jako děvku. A to vzrušuje a způsobuje ostudu.
  Jeden ji také lechtal na patě a druhý ji políbil na zadek. Je to tady skvělé.
  Většina žen je wow a v plném proudu.
  Podle zvyku strip baru je každý příchozí považován za pannu a je prodán v aukci na noc bohatým ženám. To je pro provozovnu velmi výhodné.
  Navíc, když se smlouvá, vytočí to něžné pohlaví natolik, že dávají za noc prostě absurdní částky.
  To se již stalo tradicí a dobrou tradicí.
  Po tanci se Slávka cákala v malém bazénku. Potom byl pomazán olejem a přikryt přikrývkami.
  Zrzavá milenka také nařídila nosit boty pod kolena. A přehozy byly navrženy tak, aby odhalovaly části mladého muže. Tímto způsobem získáváním žen můžete vybrat maximální množství peněz.
  Slávka byla jako drahá otrokyně prodána pod kladivem. A vypadalo to pikantně. Obvykle se tímto způsobem prodávají ženy, ale tady je velmi pohledný kluk s jemnou tváří hezké dívky.
  Ano, k vidění byla ještě další podívaná.
  Elena se také připravovala na vyjednávání. Musela platit v hotovosti v dolarech a z karty si vzala celý pytel zelených bankovek.
  Moc se jí líbil tento roztomilý kluk. A rozhodla se, že za každou cenu s ním stráví noc. I když by ji to mohlo přijít draho. A co když se to starší manžel dozví?
  Elena s povzdechem zpívala:
  Jak unavený z toho špinavého manžela,
  Starý pán je plešatý a páchne...
  Dívky znají svůj osud trpět,
  Na obzoru jsou vždy mraky!
  
  Ale samozřejmě je bohatý,
  Jeho majetek jsou miliardy...
  A prostě ukrást talent
  V této věci je hlavním podvodníkem!
  A mladá žena se nepříliš vtipné písničce zasmála. I když na druhou stranu jí mnozí závidí. A že nemá dost mužů?
  Elena byla tak promiskuitní a zvyklá na sex, že ji neustále svědilo mezi nohama.
  A nepomohl ani vibrátor. Takhle je děvka a je na to hrdá.
  Elena cítila, jak jí hoří štěrbina. A opravdu chtěla. Vzpomněl jsem si, jak se ona a Afričan milovali. Měl tak velkou dokonalost. A doslova ji napíchl jako na špejli.
  Elena poté zažila několik silných orgasmů a získala více peněz.
  A tak si myslela, jak je dobré být prostitutkou. Tolik zábavy a příjmů. A tak to s muži bylo skvělé.
  Jste s nimi jako kočka a ta kočka je docela divoká.
  Elena byla velmi krásná a křivolaká děvka, velká, svalnatá, s dobře vyvinutými křivkami.
  Měla hodně klientů. Povolání prostitutky vyžaduje povolání. Ne všechny ženy ji milují. Ale Elena měla přirozený instinkt a dovednost. V posteli dělala zázraky.
  A její jazyk je také velmi hbitý! I teď, při natáčení mužů, je určitě bude olizovat, aby se jim v puse vystříkaly a získaly větší potěšení a pořádně se rozpálily.
  Mimochodem, Elena byla také několikrát prodána v aukci mužům pod kladivem.
  A byla přede všemi svlečena a pak přes noc odvezena. Bohužel přišla o panenství příliš brzy a nemohla ho dát na prodej. Jaké to ale je stát nahá na nástupišti a stovky mužů na vás zírají hladovými pohledy?
  Ach, jak je to velmi vzrušující! A přitom zažíváte takové potěšení a potěšení.
  Elena vždy chtěla muže a ještě méně často ženy. Milostná hra se jí moc líbila. A milovala sex.
  Ale takovou lásku jako ve filmech nebo beletristických románech nepoznala. Neměla žádnou romantickou lásku, jen zvířecí, zhýralý chtíč.
  Ale tento mladý muž byl něčím výjimečný. Přestože byl mnohem mladší než ona, byl inteligentní.
  A Elena v sobě poprvé pocítila něco jiného než živočišný instinkt chtivé samice.
  A to bylo něco, co mi úzkostně tlouklo srdce a vyvolávalo ve mně zvláštní náladu.
  Elena zpívala:
  Můj osud, nešetři dobrotu,
  Buďte krásní, a proto moudří...
  Dovolte mi obejmout mladého muže,
  Ať se dívčí nit mládí nepřeruší!
  Opravdu chtěla sex a zavolala gigolovi na svůj smartphone a převedla peníze na účet podniku.
  Přistoupil k ní asi dvacetiletý mladík, pohledný a křivý.
  Elena si stáhla kalhotky a roztáhla nohu. Klekl si a začal jí jazykem nadšeně pracovat mezi nohama.
  Elena ho hladila po vlasech a silném krku a sténala rozkoší. Alphonse byl zkušený a pracoval profesionálně. Zdálo se, že se mu to také líbí, čím mladší a krásnější byla žena.
  Elena zasténala a vzala si banán do úst. Začala ho hlodat spolu s kůží, což bylo rozkošné.
  Ano, je to docela krásné.
  Elena si vzpomněla, jak ji při prostituci klienti také olizovali. Ano, to bylo.
  A zaplatili peníze a udělali velkou radost. Což ji nesmírně potěšilo.
  Je dobré být prostitutkou. To je práce, která vyžaduje talent a fantazii. A velmi skvělá mysl. A Elena je z hlediska inteligence velmi pozoruhodná dívka.
  A on tak miluje sex. A gigolův jazyk vás nutí smyslně sténat. Tohle je opravdu požitek.
  Elena se usmála a pak se ozvalo další hluboké zasténání a tělo se třáslo orgasmem, po kterém následovala relaxace.
  Ano to je milé...
  Miliardářka popadla rukama gigolův penis. A silně ho stiskla za koule, až zasténal bolestí.
  A zavrčela:
  Dívčí sex je sex
  Necítíš se uražen...
  Nikdy se tím neomrzel
  Nikdy se nestyďte!
  Ale přesto, když dostanete zaplaceno, je to lepší, než když zaplatíte sami. Tady už není co říct.
  A taky můžeš lízat penis...
  A patou trefila gigola do koulí. Vykřikl a vyskočil.
  Mladá žena se zasmála a odpověděla:
  - No, jak se ti líbí ten pes?
  Kývl:
  - Jste okouzlující madam!
  Elena přikývla:
  -Tak si sundej kalhoty!
  Alphonse poslechl. Jeho mužská dokonalost byla docela velká a vypadala chutně.
  Manželka miliardáře přikývla:
  - Teď pojď ke mně!
  Přistoupil k ní. A Elena chtivě popadla penis svými rty. Ne nadarmo je to profesionálka a umí lízat. A hlavně se jí to moc líbí.
  A dovedně pracujme s gigolovou pulzující tyčí. Spokojeně se usmál.
  Ženy často olizují mužské koule a dokonce platí za kouření. Je to pro ně velká radost. A kdo tohle nezná?
  A gigolo dostane peníze a dostane se vysoko. A to je velmi cool. To je povolání. A máte krásné ženy a měnu. No, jak tady nemůžete žít a neužít si to?
  Mladý muž zpíval:
  Miluji to, bratři, miluji to,
  Milí bratři k životu...
  Gigolo se nemusí obtěžovat s dívkami!
  Elena přikývla:
  - Máš docela kus dokonalosti! A jsem velmi rád. Chceš něco jiného?
  S úsměvem zpíval:
  Alphonse je vždy zdravý,
  Alphonse je připraven na všechno!
  Je nás hodně pěstí!
  Nepočítejte své dluhy!
  Elena potvrdila:
  - Ano, jste připraveni! A jsem připraven!
  Je hezké olizovat penis mladého, pohledného a svalnatého muže. A Elena pracovala, vzpomínala na Emmanuelle, která se do toho také zabývala. A dělala to s velkým nadšením. A jak je to skvělé, velmi příjemné a žene ženy k orgasmu!
  A pak přišel muž a do úst mladé ženy se nalil proud spermatu.
  Elena hltavě polkla a velmi jí to chutnalo.
  Poté gigola pustila. Trochu jsem se uklidnil.
  Blížil se čas dražby, kdy měl být dán do dražby velmi pohledný mladík, který jej postupně obnažoval.
  A to je velmi dobré. Bude smlouvat s dalšími chlípnými liškami.
  Takto vášnivé a žhavé ženy mohou být.
  Elena si myslela, že být ženou je v některých ohledech lepší než být mužem. Například je snazší utrhnout peníze z muže a vydělat peníze na panelu. A pro ženu je samozřejmě snazší vzít si miliardáře, než pro muže, aby si vzal miliardáře.
  Ano, má velmi bohatého manžela - aby brzy zemřel! A její život je tak dobrý a cool!
  Elena zpívala:
  Je dobré mít miliardy
  A umět plavat v penězích...
  Ale někdy mandle selžou,
  A gigolo je mimo provoz!
  A ona se jen směje.
  
  DÍVKA A NINJA ANT
  ANOTACE
  Bosá dívka se ocitne ve světě, ve kterém působí magie a je plný báječných, neuvěřitelných stvoření. Aby si dívka vysloužila věčné mládí, musela bojovat s Ninl-antem. A projít mnoha dalšími testy.
  . KAPITOLA Č. 1.
  Tady sbírá bobule v lese. Téměř obyčejný les. Až na to, že tam jsou stromy, které připomínají housle zapíchnuté do dna kmene. Ale i tohle je zajímavé.
  Albina jela dlaní po takovém provázku. Ozvalo se zaskřípání a pak se objevil trpaslík.
  Dívka zakřičela:
  - Páni!
  Trpaslík byl velký jako veverka, velmi malý. Ale zároveň držel v rukou kouzelnou hůlku.
  Podíval se na vysokou bosou dívku v jednoduchých bílých venkovských šatech a zeptal se:
  - Co chceš, holka?
  Albina vyhrkla:
  - Chci se stát císařovnou celého Ruska!
  Gnom se zachichotal a zamumlal:
  - Oh, to je to, co chceš! Dobré ambice!
  Dívka přikývla:
  - A když celý svět, pak ještě lépe!
  Gnom zapískal:
  - Je to tak? Pamatujete si na pohádku o starci a stařeně a zlaté rybce?
  Albina byla uražena:
  - Nejsem vůbec stará žena. Je mi teprve patnáct let.
  Mužík s čepicí přikývl a zeptal se:
  - Dokončil jsi školu?
  Dívka odpověděla s povzdechem:
  - Ještě ne!
  Gnom znovu přikývl čepicí:
  - A chcete vládnout světu?
  Albina poznamenala:
  - Mám přítele. Je to skutečný génius. Ať je on císařem a já císařovnou.
  Gnom se zeptal:
  - Taky kluk?
  Dívka hrdinka přikývla:
  - Ano, chlapče. Ale tak velký génius, že se mu nikdy v dějinách lidstva nevyrovnal.
  Malý muž přikývl:
  - Ano, já vím! Udělal v dějinách takový nepořádek, horší než Čingischán. A zlomí se ještě víc, pokud ho nezastaví.
  Albina logicky poznamenala:
  - Pro planetu je lepší mít jednoho velkého diktátora pro každého než dvě stě menších despotů v různých zemích!
  Gnom přikývl:
  - Možná! Alespoň jeden král nebude krást sám sebe a nedovolí, aby mezi státy začala jaderná válka, která zničí celou Zemi.
  Hrdinská dívka souhlasila:
  - Vidíš, rozumíš. Dejte nám tedy moc nad planetou Zemí!
  Mužík v čepici poznamenal:
  - To vyžaduje velkou, nebo spíše obrovskou magickou sílu. A já jsem jen malý skřítek. Takovou moc vám mohou dát pouze nejvyšší bohové demiurgů.
  Albina zamumlala:
  - Tak nás veďte k těmto bohům.
  Gnome poznamenal:
  - Je to dlouhá cesta, než se k nim dostat, děvče. A není pravda, že splní váš požadavek. Světová moc musí být hoden. A vy, jen nezbední teenageři, kteří ještě nedokončili školu. Jak vám může být svěřena taková kolosální odpovědnost?
  Dívka si těžce povzdechla a odpověděla:
  - Nevím! Ale stále není nikdo lepší než my. A Vitaly Akulov je takový génius. Jsem si jistý, že svou moc nad planetou dokáže využít k dobru. A vést lidstvo ke hvězdám.
  Gnom přikývl:
  - Prozatím poletím k zrcadlu pravdy a podívám se blíže na to, jaký je Vitaly Akulov. A ty, sbírej větší a sladší bobule, abys mě pohostil!
  Albina přikývla:
  - To přichází! Udělám to.
  Poté gnom mávl hůlkou a zmizel.
  A bosá, krásná dívka v jednoduchých selských šatech začala sbírat lesní plody. Udělala to svými jemnými, ale zároveň dlouhými a půvabnými prsty.
  Pak se pokusila sbírat bobule holýma dívčím chodidlem. Ale je to složitější a nepohodlné.
  Dívka pracovala a vesele zpívala:
  maliny,
  Vzdálenost mě lákala...
  Až do svítání, na podzim
  Čekal jsem ve zlatě...
  Jak tyhle jiskřily
  Jiskry za úsvitu
  Ach, jak sladké byly maliny!
  Dívka sbírala bobule do košíku. Navíc ne maliny, ale něco jako jahody, jen světlejší a vypadající jako poupata růží. Ano, to je krásná bobule.
  Dívka si pomyslela, proč potřebuje moc nad světem? Tolik starostí a trápení, ani jedna volná minuta. A ačkoli vám miliony žehnají, miliony vás také proklínají! A co je nejdůležitější, u každého praktického rozhodnutí jsou oběti a nespokojení lidé.
  Co například alkohol? Na jednu stranu je to škodlivé, ale na druhou stranu je pro mnoho lidí vodka jedinou radostí v životě! I když je zahořklá a hnusná.
  Albina toho v životě samozřejmě viděla hodně, ale vodka chutná tak nechutně, že není možné pochopit dospělé, kteří pijí takové nechutnosti. Cigareta je však ještě odpornější a mnoho dívek kouří. Prý chtějí být štíhlejší.
  Albina je ale masitá, svalnatá dívka jako plnokrevný kůň. Proč by byla kostnatá? A je s tím docela spokojená.
  Vážně, ta dívka má být kostra? A přitom nemá ani kapku tuku, jen svaly!
  Dívka sbírala bobule a znovu zpívala:
  Kalinka, Kalinka, moje Kalinka,
  Moje malina, moje malina!
  Nasbíral jsem celý pytlík malin,
  A z této váhy jsem si utrhl bok!
  Poté se bude jen smát a smát. Ano, tohle vypadá velmi vtipně.
  A také chtěla, aby jí nějaký chlap pohladil její silné, svalnaté nohy. A bylo to příjemné, jako kočka.
  Gnom se konečně objevil. A košík už byl plný. Přinesla to skřítkovi. Vedle něj se objevila velmi krásná, ale malá dívka s křídly.
  Zatřásla hůlkou, takže jiskry létaly, a zaštěbetala:
  - Ahoj zlato!
  Albina přikývla:
  - Ahoj! A kdo jsi ty?
  Dívka s křídly odpověděla:
  - Jsem víla!
  Dívka hrdinka přikývla:
  - Myslel jsem si to! Tak co Peter Pan?
  Víla zavrtěla hlavou:
  - Ne! Jsem jiný! Ale je také velmi silná a já vám mohu dát schopnost létat. Nebo věčné mládí!
  Albina zapískala:
  - Věčné mládí je skvělé, ale co moc nad světem?
  Víla se usmála a odpověděla:
  - A ty budeš královnou?
  Dívka opravila:
  - Císařovna!
  Víla pokrčila rameny:
  - Toho je těžké dosáhnout. Raději požádejte o věčné mládí. To je to, co ženy vždy chtěly víc než cokoli jiného, víc než úřady.
  Albina přikývla:
  - Pokuta! Od tebe vezmu věčné mládí. A o moc nad světem požádám ostatní víly nebo čaroděje!
  Víla pohnula křídly a poznamenala:
  - Věčné mládí je třeba si ještě zasloužit. Co můžete například dělat?
  Dívka hrdě narovnala záda a řekla:
  - Mám černý pás v Taekwondo! A pomohl jsem Vitalikovi dělat skutečné zázraky.
  Víla s úsměvem přikývla a zeptala se:
  -Co preferujete, boj s mečem nebo intelektuální boj?
  Albina pokrčila rameny a odpověděla:
  - Boj s meči, tohle je Kendo! Jediný způsob, jak ho poznám, je šaškovat. I když je to chytrá bojovnice. A pokud jde o inteligenci, nejsem hloupý! Takže jsem připraven na obojí!
  Víla se usmála a poznamenala:
  - Co takhle šermířský souboj s ninjou Goosebumps?
  Dívka se poškrábala na temeni a poznamenala:
  - Ninja-husí kůže, zní to nějak hrozivě! Moc se mi do toho nechce. Možná je lepší změřit svůj intelekt?
  Fairy poznamenal:
  - Co když s ninja-husí kůží ne na meči, ale s holýma rukama a nohama?
  Albina přikývla:
  - Jsem zvíře v bitvě! Docela připraven k boji, dokonce i s ninjou s husí kůží, pokud beze zbraně!
  Víla s křídly přikývla:
  - Pojď, pak jdi do bitvy!
  A malá čarodějka mávla hůlkou. A před dívkou se objevil velmi bojovný ninja. Přesněji řečeno, byl o hlavu nižší než Albina. A opravdu vypadal jako mravenec, jen v masce. A hned má šest končetin, ve kterých drží meče a dýky.
  Víla zaštěbetala:
  - Odložte zbraň! Pojďme bojovat holýma rukama!
  Ninja Husí kůže odložil meče a dýky a všiml si:
  - Pro slavného válečníka je nějak nepohodlné bojovat s bosou dívkou!
  Víla souhlasně přikývla:
  - Chápu! Ale tato dívka chce být navždy mladá a krásná. Ale jen tak nic na tomto světě ani v žádném jiném nelze získat. Kromě toho vás musí porazit a samozřejmě odpovědět na tři otázky.
  Albina řekla uraženě:
  - Co, budu ještě muset odpovídat na otázky?
  Víla s úsměvem přikývla:
  - Rozhodně! Ale nezískáte jen věčné mládí, ale také... Pokud vám bude něco odříznuto, pak se to vše snadno obnoví. A nikdo ti nikdy nebude moci ublížit. A tohle už je cool.
  Albina souhlasila:
  - Jo super. Za tohle se můžeš zapotit.
  Okřídlená čarodějka vysvětlila pravidla bitvy:
  - Budete mít šest kol. Knockout, jako v klasickém, profesionálním boxu. Pokud dostanete knockdown, jděte do rohu, dokud rozhodčí nezapočítá. Pokud v šesti kolech nikdo nevypadne, o vítězství rozhodnou body.
  Ninja Goosebumps poznamenal:
  - Pak je lepší mít dvanáct kol najednou, jako profesionálové! Pojďme bojovat doopravdy a doopravdy!
  Víla přikývla hlavou:
  - Můžeš jich dvanáct! Ale doufám, že bude knockout!
  A znovu mávla kouzelnou hůlkou.
  Okamžitě se objevil prsten s provazy a rozhodčí byla dívka v teplákové soupravě.
  Albina si svlékla selské šaty, aby nezasahovala do boje.
  Poté jsem zůstala jen v jedněch bikinách. Její svaly byly nyní velmi jasně viditelné. Jsou tak vyřezávané a samotná dívka je krásná a nádherná blondýna.
  Ona, musím říct, je prostě nepředstavitelně velkolepé kouzlo.
  A dívčina tvář je zároveň jemná, téměř dětská, ale s odvážnou bradou.
  Oba bojovníci se navzájem uklonili. Zazněl gong a signál k zahájení bitvy.
  Albina už byla ostřílená bojovnice, která se bojovým uměním věnovala od svých tří let. A viděla, že nepřítel je nižší ve výšce a ještě více v délce končetin, co si můžete vzít z mravence.
  Mravenci jsou však velmi silný a hbitý hmyz. A měli by být drženi v dostatečné vzdálenosti.
  A dívka bosou nohou zaútočila na mravence ninja do žaludku. A když dostal ránu, zastavil se. Pak se vrhl na Albinu.
  Hrdinská dívka ho potkala ranou od holé holeně. Hmyzí ninja byl pokryt chitinózní skořápkou, a proto na něj silné rány cvičené dívky neměly prakticky žádný účinek.
  Albina několikrát zastavila ninju Goosebumps v útoku kopy a také provedla tři údery do hlavy. A zatím jsem se nenechal chytit ani jednou.
  První kolo skončilo a oba soupeři šli do svých rohů.
  Víla s úsměvem poznamenala:
  - Proč se od ní necháváš mlátit!?
  Ninja Goosebumps odpověděl:
  -Jen se na ni dívám!
  Zazněl gong a bojovníci se k sobě znovu začali přibližovat. A pak ninja Goosebumps náhle prudce zrychlil a tlapami praštil Albina do hrudi. Dívka spadla z nohou. Padla na záda a její obnažené podpatky se zablýskaly ve vzduchu.
  Rozhodčí začal odpočítávat knockdown. Albina však okamžitě vyskočila. A vzteky se vrhla zotavit. Její obnažené, opálené, svalnaté nohy se začaly točit jako vrtule.
  Ale ninja Goosebumps je vzal svými tlapami na blok. Odrazil útoky. A pak prudce zrychlil. A znovu jeho tlapy zasáhly dívku do břicha a hrudníku. Zanechání modřin a odřenin. A Tom se praštil hlavou do nosu. A yushka stékala po Albině tváři. A dívka sama spadla.
  Pravda povstala, ale soudce přesto začal počítat sražení.
  Ano, Albiny záležitosti nebyly dobré.
  Víla zaštěbetala a mávla kouzelnou hůlkou:
  - Dobře, ninja-husí kůže! Převzali jste iniciativu!
  Ninja bojovník znovu zrychlil. A znovu srazil Albinu z nohou. Docela tvrdě ji udeřil a dívka havarovala a vyskočila a bránila se.
  Ninja z Husí kůže zasyčel:
  - Ať už jste na koni nebo pěšky,
  Super šampion...
  Ďábel se na tebe rozběhne,
  Milionová armáda!
  Albina se vrhla na nápravu, ale narazila na silné bloky. A její útok byl odražen. A ostrý konec tlapky zasáhl dívčinu holou podrážku, což způsobilo nafouknutí puchýře.
  Zazněl gong, aby skončilo kolo.
  Dívka, kulhající a vrávorající, se stáhla do svého rohu. Ano, byla dobře a zdravě bita.
  Albina se svalila na židli. A začala těžce dýchat. Hmmm, takového soupeře ještě neměla. A nepřítelem není člověk, ale mravenec ninja. Což je docela vážné.
  Opět přichází gong a nové kolo!
  Albina se ho znovu snaží dostat kopanci. Ale nepřítel, hmyz, je rychlejší než člověk. A tak se zase prodírá krátkýma nohama, chytí dívčinu bosou nohu, táhne ji a hází s ní jako s panenkou.
  Albina vstává, ale opět následuje tvrdý úder přímo do hrudi. A modřiny zůstávají, dívka padá.
  Vstane a znovu dostane pěstí do obličeje. A to, nutno podotknout, je také bolestivé.
  Albina ucítila pod okem otok modřiny Ano, boj se ukázal jako velmi obtížný.
  Želva Ninja je jednoznačně dominantní a vede na body. A znovu udeřil dívku do krásné tváře.
  Albina spadla a signál gongu oznámil konec kola.
  Dívka se doslova odplazila do svého rohu.
  Víla k ní přiletěla a zeptala se:
  - Chápete, proč prohráváte?
  Albina odpověděla s povzdechem:
  - Protože je to hmyz!
  Víla přikývla a zeptala se:
  - Chcete být dvakrát rychlejší?
  Dívka potvrdila:
  - Samozřejmě, že chci!
  Dívka s křídly řekla:
  - Odpovězte správně na otázku. A pak se budete opravdu cítit dobře!
  Albina odpověděla s úsměvem:
  - No, jsem připraven!
  Víla zaštěbetala:
  - Proč má Bůh tolik dní!?
  Hrdinská dívka vytřeštila oči a zamumlala:
  - No, jaká je otázka? Nechápal jsem jeho význam.
  Víla řekla rozhodně:
  - A nemusíte rozumět významu. Prostě to vezměte a odpovězte, jak nejlépe umíte a rozumíte!
  Albina se zazubila a pak s pocitem inspirace řekla:
  - Protože Bůh dokázal udělat spoustu dní!
  Kouzelná dívka přikývla:
  - Výborně! Tentokrát jsem odpověděl správně. A vaše rychlost se zdvojnásobila.
  Víla mávla kouzelnou hůlkou. A skutečně, Albiny svaly získaly fenomenální sílu.
  A tak se vrhla do boje. A její bosé nohy se blýskaly. A pak rána zasáhla ninju s husí kůží do žaludku. I sama trénovaná Albina ocenila rychlost a sílu, s jakou byl tento úder zasazen, a otřes mozku, který ji probodl.
  Albina zamumlala vzteky:
  - Získejte fašistický granát,
  Zazpívejte si serenádu na památku!
  Ninja Goosebumps se na ni pokusil zaútočit. Ale teď se s ním dokázaly setkat Albiny nohy, které se zrychlily. A narazili na chitinovou skořápku.
  Bylo jasné, že tyto rány jsou pro Husí kůži nepříjemné, ale nezpůsobily mu žádnou vážnější újmu. A dívka porazila, ale byla před soupeřkou a nyní vedla na body. Přesněji, toto kolo bylo její.
  Albina v závěru dokonce předvedla lowkick a srazila soupeřku.
  Šli do rohů a ninja Husí kůže už vypadal zmuchlaně.
  Víla znovu přiletěla k hrdinské dívce a poznamenala:
  - Teď už bojuješ dobře. Ale chcete, aby se vaše rychlost a síla opět zdvojnásobily?
  Albina souhlasně přikývla:
  - Samozřejmě, že chci! Co je potřeba udělat?
  Kouzelná dívka řekla s úsměvem:
  - Odpovězte ještě na jednu otázku.
  Hrdinská dívka sebevědomě odpověděla:
  - Jsem připraven!
  Víla zavrčela:
  - Proč mráz v zimě štípe děti do nosu!
  Albina se usmála a odpověděla:
  - To je otázka! Je ale nesmyslná a umožňuje spoustu možných odpovědí.
  Kouzelná dívka odpověděla:
  - A to je jen pro humor. Zkuste to a dejte vtipnou odpověď.
  Dívka hrdinka řekla:
  "Proto v zimě mrzne, děti pálí v nose, protože ještě nejsou dost staré na to, aby si uřízly nosy u kořínků!"
  Víla přikývla:
  - Ano. to se dá počítat! A vaše rychlost a síla se nyní opět zdvojnásobí.
  A čarodějnice zatřásla kouzelnou hůlkou.
  A Albina pocítila nový, neuvěřitelný příval síly a energie.
  Naštvaně skočila do ringu. A zaútočil na ninju s husí kůží.
  A pojďme ho porazit. Není to rána, je to jako rána perlíkem. A bojovník proti hmyzu začal padat a hroutit se velmi těžce.
  Albina zasáhla svého protivníka a on spadl as obtížemi, ale vstal. Celé kolo však diktovala dívka.
  Pak hrdě skočila zpět do rohu.
  Víla se s úsměvem zeptala:
  - Chcete zdvojnásobit svou rychlost a sílu?
  Albina přikývla:
  - OK! Pojďme!
  Čarodějka znovu položila hádanku:
  - Proč a proč, vlci vyjí na měsíc!
  Albina se zasmála a sebevědomě odpověděla:
  - Vlci vyjí, protože nemohou jíst měsíc!
  Víla s úsměvem poznamenala:
  - A ty jsi opravdu génius. Myslím, že stojí za to získat hodně!
  A čarodějnice znovu zatočila kouzelnou hůlkou.
  Albina doslova vyletěla do vzduchu. Nyní má tolik neuvěřitelné síly a energie.
  A tak se vrhla na ninju s husí kůží. A tak ho kopla do brady holou, kulatou patou. A hmyzí bojovník byl vyřazen.
  Rozhodčí napočítal do deseti a oznámil:
  - Bojovník Albina vyhrál knockoutem! Výborně!
  A zvedla dívčinu ruku.
  Albina zpívala:
  -Ta dívka se nebojí ani smrti,
  Její horda se nebojí žádné...
  Žena bude hrdinně bojovat s nepřítelem,
  A i když umírá, zvítězí!
  Víla slavnostně oznámila:
  - Jelikož Albina porazila mocného bojovníka a odpověděla na všechny tři hádanky správně a hlavně vtipně, je jí dopřáno věčné mládí a absolutní regenerace tkání.
  A čarodějnice udělala svou kouzelnou hůlkou osmičku. A pak se stal zázrak: Albina získala virtuální nesmrtelnost.
  A hrdinská dívka zpívala:
  Nic na Zemi neprojde beze stopy,
  A mládí, které je pryč, je stále nesmrtelné...
  Jak jsme byli mladí,
  Jak upřímně tě milovali!
  Vrcholy byly dobyty
  Navzdory bouřím osudu!
  
  PUGAČEV CARS RUSKA
  Emelyan Pugachev oblehl Orenburg. Věci se pro rebely příliš nedařily. Královské pluky se blížily. Samozvaný car nechtěl zrušit obklíčení z Orenburgu, ale oddělit jednotky bylo také riskantní. Ve skutečné historii se rebelové přesto rozdělili a byli biti kus po kuse. Nejprve u Tatiščeva a poté u Beloozerska. Toto rozhodnutí se ukázalo jako chybné.
  Pak ale chlapec Oleg Rybačenko dorazil do tábora Emeljana Pugačeva. Navzdory tomu byl ještě sníh a to byl konec února - chlapec byl bos a v kraťasech.
  Byl přiveden k Emelyanovi Pugachevovi. Chlapec šel sebevědomě. Běhat naboso ve sněhu je větší potěšení než mučení. Zvlášť v nesmrtelném těle.
  Chlapec navrhl Emelyanovi Pugachevovi plán:
  - Vezmeme uniformu carských vojáků a takových uniforem máme spoustu a oblékneme rebely a kozáky. Pojďme si zahrát bitvu - třeba střelbu. A pak zaženeme zajaté Pugačevity do města. Budou si myslet, že to jsou královská vojska a pustí nás do opevnění a tam na ně zaútočíme!
  Emelyan Pugachev schválil:
  - No, ty to rozdáváš! Jaká hlava! Uděluji ti titul kapitána!
  Oleg se uklonil a s úsměvem odpověděl:
  - Yesaule, Yesaule, proč jsi opustil svého koně! Ruka se nezvedla, aby vystřelila!
  Kozácký car přikývl a odpověděl:
  - Budeš mým pobočníkem! Opraví ti uniformu a boty!
  Oleg skromně poznamenal:
  - A bos je obratnější! A s nahým trupem mi moc zima není!
  Emelyan Pugachev se stal. Byl průměrného vzrůstu, široký v ramenou, a přestože byl Oleg vysoký jako standardní dvanáctiletý chlapec v jednadvacátém století, tedy jeden a půl metru, král kozáků nebyl o moc vyšší. Pro tentokrát byl Oleg již teenager a mohl bojovat za stejných podmínek jako dospělí a být důstojníkem.
  Emelyan objednal...
  - Dobře, připravte tuto provokaci velmi tajně!
  A jak chytře použil vědecké slovo.
  Kozáci se připravovali... Postavili stráže, aby to nevěděla ani živá duše. A připravovala se mazaná past.
  Ale nepřítel se stále blížil, ale ještě byl nějaký čas, napadly ho malé oddíly rebelů. Přesněji dosti početné, ale nepříliš organizované davy.
  Emeljan Pugačeva měl u Orenburgu téměř dvacet tisíc bojeschopných vojáků. V reálné historii to bylo rozdělené. Deset tisíc Pugačevitů bojovalo proti sedmi tisícům carských jednotek poblíž Tatishchi. Nepřítel převyšoval Pugačevovu armádu děly a počtem pušek i organizací. Ale vítězství přišlo za vysokou cenu! Sám Pugačev si navíc nepočínal příliš statečně, bojiště opustil ještě před koncem bitvy.
  Nyní měli Pugachevité historickou šanci na suverénní vítězství.
  Do uniformy tedy oblékli více než dva tisíce vybraných bojovníků. Nechali je oholit. A to, že se nosí uniformy, je přirozené. A mnohem víc. Pugačevité měli také vlajky z dříve zachycených bitev a bubny a tak dále.
  Představení bylo naplánováno tak, aby se hrálo jakoby po notách. Emelyan měl v Berdu téměř sto děl, i když polovina z nich nebyla důležitá. Ale je na co pálit.
  Mít zdání skutečné bitvy. Zatím to s Pugačovem není tak špatné. Polovina uralských továren je pod jeho kontrolou. Čeljabinsk je stále děsivý, Čika pevně sedí poblíž Ufy. Je stále konec února a výsledek války není jasný a Golitsynovy síly jsou daleko od Orenburgu. Ale ve skutečné historii dojde za měsíc k bitvě u Tatiščeva a v ní k porážce rolnické armády. Což povede k masové dezerci rebelů.
  Oleg je stále bos a v šortkách, rozkazuje a radí. Jeho téměř černého od opalování, ale blonďatého chlapce poslouchají vousatí muži.
  Rebelové už začínají střílet. Zbraně řvou, dary smrti jsou pliveny... Skutečná zkáza se blíží.
  Oleg vycenil zuby a zařval:
  - Sláva naší svaté vlasti! Bude generace básníků! Skvělý Emelyan, drahá - vaše činy budou zpívané!
  A stoupají oblaka kouře. Napodobování je vážný boj. Zde je samozřejmě potřeba vše ukázat přesvědčivě. Navíc v obležení samozřejmě čekají na osvobození!
  Samozřejmě střílejí na volnoběh, aby ušetřili dělové koule a broky. A používají horší střelný prach.
  Emelyan Pugachev je stále dost silný, aby dobyl Orenburg - ale pevnost je silná! A tady potřebujete mazanost.
  Válečníci a kozáci jsou vesměs připraveni... Více než dva tisíce převlečených pěšáků a kavalérie a přes tři tisíce údajně zajatců. Dost na to, aby náhle ovládl město.
  Oleg šel před vězni. Z dlouhého běhání naboso v únorovém sněhu mu lehce ztrnuly chlapecké nohy. Navíc už je na teplo zvyklý. Ale to je v pořádku, nesmrtelnému chlapci nezmrznou prsty.
  A dopadlo to opravdu skvěle.
  Oleg se usmívá, zanechává stopy bosých nohou na bílém pozadí. Vypadá to dojemně. Několik chlapců z rolnických rodin také běhalo boso. Jsou dost otužilí, i když do sněhu většinou nosí lýkové boty.
  Tato armáda tedy po porážce Pugačevitů přichází k Orenburgu. A dokonce si broukají na pochod.
  Ve skutečnosti je podvod jednoduchý, ale účinný. Před nimi se otevírají brány a do hlavního města této oblasti vstupuje armáda Pugačevitů. Zřejmě jsou si příliš jisti, že ten hloupý člověk ničemu nerozumí, a byl poražen.
  Nyní jsou rebelové plně zapojeni. Následuje signál a oni se vrhnou na obránce.
  Oleg sekne šavlí dva důstojníky najednou. A chlapec zoufale křičí:
  - Vzdát se! Právoplatný král je s námi!
  Obránci jsou zmatení. Vojáci nekladou téměř žádný odpor. Bojují většinou důstojníci, kupecká milice a bohatí kozáci.
  Bitva je tvrdá, ale ústřední. Do města se řítí další a další pluky. A kozáci a muži s kolíky a Tataři s Baškiry. Bitva je tvrdá.
  Oleg Rybachenko také seká a křičí:
  - Vzdát se! Pro vás všechny bude milost, spousta peněz a svoboda!
  Je vidět, že síly obránců rychle ubývají, stejně jako chuť bojovat. I důstojníci to vzdávají. Kozáci nechtějí ani zemřít.
  Matyušovi Boronovi Oleg podřízl hrdlo a hodil dýku holými prsty na nohou.
  Bitva téměř okamžitě utichla. Obchodníci padli na kolena a prosili o milost. Odvlekli jak německého guvernéra, tak velitele pevnosti. Emelyan Pugachev nařídil, aby byli oběšeni.
  Zajatí vojáci složili přísahu a důstojníci dostali na výběr: buď služba caru Petru Třetímu, nebo trest smrti. Rozděleno přibližně na polovinu. Někteří byli popraveni. Někteří přísahali věrnost Emelyanovi.
  V samotném městě byla ukořistěna bohatá pokladnice a spousta cenností, dále téměř devadesát děl a velké zásoby střelného prachu, bomb a dělových koulí.
  Kolosální pevnost nakonec po dlouhém obléhání padla. Pugačevova armáda byla znatelně doplněna. A teď bylo možné jít do Tatiščeva a bojovat s Golitsynem s přesilou.
  A sám Oleg šel do Čiky, aby pomohl. Mikhelson měl být hacknut k smrti, aby mu zabránil porazit rebely poblíž Ufy.
  Chlapec běhal bos v kraťasech ve sněhu. Připojila se k němu i Margarita. Dívka měla na sobě pouze tuniku a samozřejmě žádné boty. Krásná, se zlatými kudrnatými vlasy, i když zaprášená od práce v lomech.
  Margarita je krásná, ale ještě dítě.
  Oleg se jí zeptal:
  - Ještě jsi nebyla stará žena... Nelituješ, že jsi se po dlouhé době stala dívkou!
  Margarita odpověděla s úsměvem:
  - A nebyl jsi starý, ale stal ses skoro navždy klukem! Za nesmrtelnost musíte zaplatit a tato platba není přehnaná!
  Oleg souhlasil s tímto:
  - Otroctví je dočasné, ale věčný život je věčný! Navíc jsme tak rychlí, že nepotřebujeme koně!
  Margarita se zasmála a poznamenala:
  - Rozhodně! Běžíme rychleji než nejčistokrevnější hřebci. Nesmrtelné tělo je zvláštní a v lomech pod bičem dozorce je pohodlnější než v normálním těle na péřové posteli!
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl:
  - S tím se nemůžete hádat! Takže budeme žít navždy!
  A děti Terminátora zrychlily. Oleg byl samozřejmě velmi potěšen. Je to skvělé dítě.
  I když se mi někdy do duše vkrádaly pochybnosti: je možné zabít důstojníky ruské armády? To je s největší pravděpodobností špatně! Úkol čarodějnice ale musí být splněn. Změnila dějiny Ruska a dala jí věčné, nesmrtelné tělo, i když to bylo tělo dětské, ale extrémně silné a rychlé. A za to byste měli platit a sloužit.
  A kdo ví, třeba když vyhraje Pugačev, bude z toho Rusko jen těžit?
  Chlapec a dívka přibližně věděli, kde se nachází oddělení královských jednotek, ke kterým měl Mikhelson dorazit.
  Čika má poblíž Ufy dvanáct tisíc organizovaných vojáků. A byl blízko k dobytí tohoto města, ale dvakrát mu chybělo trochu štěstí a disciplíny.
  Mikhelson má samozřejmě několikrát menší sílu, ale ve skutečné historii stále vyhrál. Takže... Tento velmi talentovaný velitel musí být zajat nebo zabit.
  A pak se uvidí. Bez Mikhelsona se jednotky pravděpodobně nepřesunou do Čiky. A tam Oleg Rybačenko přišel s plánem. Porazte Golitsyna a jděte do Ufy. Vezměte toto město, pošlete posily na Ural a Sibiř a sami se přesuňte do Kazaně. Pak budou mít rebelové výhodu.
  A královniny jednotky budou poraženy kousek po kousku. Navíc v každé revoluci existují takové efekty: čím více vítězství, tím více podporovatelů a tím slabší odpor nepřítele.
  Takže s každým krokem bude povstání jen silnější. Oleg si tím byl jistý.
  A Margarita, dívka, která běží rychleji než dostihový kůň, je s ním a společně rozsekají své nepřátele.
  Mladí válečníci zaujali místo v záloze. K jeho pluku měl dorazit Mikhelson s malým doprovodným oddílem. Zde už na něj čekaly děti Terminátora.
  Oleg a Margarita, mávající šavlemi, zaútočili na eskortu. Hned několik husarů porazili. Ostatní se pokusili vystřelit, ale kulky nezasáhly nesmrtelné děti. A rozsekali své nepřátele šíleným vztekem. A Oleg Rybačenko dokonce házel špičkami u nohou ostré kotouče. A Margarita to zkusila s bosýma nohama a fungovalo to.
  Chlapec a dívka bez dalšího zabili nepřítele. Mikhelson se pokusil odcválat, ale Oleg a Margarita ho dostihli. Srazili Mikhelsona a svázali ho.
  Oleg si položil podplukovníka na ramena a odnesl ho do Čiky k soudu.
  Nesmrtelné děti rozprášily a zabily padesát husarů, čímž ukázaly, že výměnou za věčné dětství získaly velmi skvělé schopnosti.
  Oleg táhnul Mikhelsona na ramenou a poznamenal:
  - Nicméně, jak jsem se stal silným!
  Margarita poznamenala:
  - Ano, to opět potvrzuje, že jsme zvolili správně! A nesmrtelnost stojí za to cvičit!
  Oleg souhlasil s tímto:
  - Boj je mnohem zajímavější než hrát si na osly v lomech. V tomto těle to není těžké, ale je to nudné!
  Margarita souhlasila:
  - Rutinní zabíjení!
  V Chikiho táboře dvě bosé děti, respektive na poměry této doby, kdy byli menší lidé tak trochu puberťáci, velké podezření nevzbudily. Jste-li bosí ve sněhu, znamená to, že jste chudí a jste na straně selského krále.
  Chika odměnil Mikhelsona za vězně a dal dětem císařskou částku - patnáct zlatých rublů.
  Sám Mikhelson byl nabídnut: buď sloužit carovi, nebo být oběšen!
  Mikhelson dal přednost kličce. Ale Oleg navrhl nechat tohoto velitele přemýšlet. Ostatně vždy budou mít čas to pověsit. A Mikhelson může být velmi užitečný.
  Chika souhlasila:
  - Čas běží!
  Oleg také navrhl:
  - Musíme zajmout carův pluk, zatím bez velitele! Abyste se ochránili.
  Chika souhlasila:
  - Úder, dokud je železo horké!
  A rebelové zaútočili na královské jednotky. Zaútočili v noci, Oleg a Margarita opatrně odstranili hlídky.
  Bitva byla relativně krátkodobá. Oleg, který hodil podomácku vyrobený disk z rozbité kosy, zabil plukovníka, který působil jako velitel, a bez něj morálka klesla. Navíc tam bylo příliš mnoho rebelů a to tlačilo na psychiku vojáků a mnoho důstojníků.
  A kdo ví, možná je to skutečný car Petr Třetí. A má legitimitu vyšší než Kateřina II.
  Většina pluku byla zajata. Děla a pušky byly ukořistěny.
  Úplné vítězství armády, která není připravena odrazit útok.
  A samozřejmě Chicin triumf.
  Děti ale přirozeně utíkají zpět do Pugačeva. Bude muset bojovat proti sedmi tisícům vojáků, včetně dvou tisíc jezdců prince Golitsyna. Pugačev je samozřejmě početnější, ale jeho armáda je pestrá. Existuje mnoho bývalých vojáků, kteří jsou nespolehliví, špatně vyzbrojení a vycvičení rolníci, Tataři a Baškirové a Kalmykové.
  Nejsilnějším jádrem jsou Yaik Cossacks. Tito kozáci ale nejsou nejpočetnější. Jsou zde také Iletští kozáci a Orenburg a další.
  Už běží nahoru k pevnosti Tatiščevo, kde se shromáždilo značné vojsko selského krále.
  Sám Emelyan Pugachev objíždí pozice na bílém koni. Oleg Rybačenko se na tohoto vůdce pozorně dívá. Emelyan Pugachev má vzhled pravítka. Je přibližně průměrného vzrůstu, ale na koni vypadá vyšší díky svým krátkým nohám a širokým ramenům. Fyzicky je vůdce rebelů silný. Mohli jste vidět, jak sekl a sílu úderu v bitvě.
  Obecně se pro roli náčelníka docela hodí. A pro roli krále? I to je možné.
  Pugačevova armáda je velká. Přišel z obrany Iletsku, stále jako trestanec Khlopusha, shromáždil dalších patnáct set lidí. Nyní má Emelyan více než dvacet tisíc bojovníků. Těžko se vejdou i do pevnosti. Počítejte třikrát více vojáků než Golitsyn a další stále přicházejí.
  A Pugačev má dvakrát tolik zbraní. Zásob střelného prachu a dělových koulí je poměrně dost.
  Můžete bojovat... Ale armáda je pestrá. Jsou tam muži s kopími, Baškirové, Tataři, Kalmykové, Kyrgyzové a Kazaši. A také mnoho bývalých vojáků z různých posádek, kteří nejsou úplně spolehliví. Nechybí uralští dělníci a sibiřští puškaři. Kozáci jsou nejdůležitějším jádrem armády.
  Velká armáda, ale příliš pestrá. Někteří vojáci a důstojníci byli zajati poměrně nedávno v Orenburgu.
  Některé díly jsou z mužské výstroje, kterou lze použít pouze v boji proti muži. A horda Asiatů, nepříliš disciplinovaných a často neznajících ruský jazyk.
  Emelyan Pugachev má tedy formálně mnohem více vojáků a dokonce i zbraní a je v kvalitě bojové síly horší než nepřítel. Výsledek bitvy tedy není vůbec tak jasný, jak se zdá, založený na čistě formálním poměru sil.
  Oleg Rybačenko to chápe. Pravděpodobně je to jasné i Pugačevovi. Čika vyhrál, protože zaskočil nepřítele. A ve skutečném příběhu to byl Mikhelson, kdo vyhrál, který dokázal zaútočit na Chikovu větší armádu s předstihem.
  co mám teď dělat? Pevnost byla dobře zpevněna a polévána vodou, takže svahy byly zledovatělé a kluzké. V defenzivě ale dlouho zůstat nemůžete.
  Oleg navrhl Emelyanovi:
  - Zaútočme na nepřátele sami, caro-otče!
  Emelyan logicky poznamenal:
  - Nekryjí nás zbraněmi?
  Oleg navrhl:
  - Prozkoumám nepřítele s Margaritou a zaútočíme přesně tam, kde to nejméně čeká!
  Selský král schválil:
  - To je dobrý nápad!
  A Oleg s Margaritou popadl batoh s granáty a každý se pár ostrými šavlemi vrhl na nepřítele.
  Děti běhaly téměř nahé, chlapec v šortkách a dívka v tunice. Oleg si vzpomněl na Ianův "Spartak". Byl tam i chlapec Gita. A žena v roztrhané tunice, tanečnice, spálená od slunce. Chlapec byl velmi tvrdohlavý. Pravděpodobně nejde o dědičného otroka. Možná byl zajat. Pak ho odvezli do Itálie, svlékli ho a dali do dražby. Gita se sice nemýlí, jelikož byl bronzový z opálení, pak ho s největší pravděpodobností odvezli na aukci nenalíčeného. A chodil tak nahý, bosý po kamenitých cestách Itálie. Nahé chodidla ho pálily, lýtka bolela. Chlapec ale nesklonil hlavu.
  A kupující začal cítit chlapce, jeho přirozeně vyvinuté svaly, zjevně blázen do jeho hladké kůže. A pak si strčil špinavé prsty do úst. A Gita to nevydržela a kousla ho.
  Pak se strhla rvačka. Ano, Gito, byl to chlapec, kterého si Oleg v dětství spletl se Spartakem. Ale ne, stále vedlejší postava.
  Zajímalo by mě, co kdyby se Římané rozhodli Gitu mučit? Koneckonců, zajatí otroci jsou vyslýcháni mučením?
  A rozžhavené železo by se dotklo holé paty otroka. Gita zavyla a zopakovala to samé:
  - Otroci utíkají a nechtějí bojovat!
  Spálili mu druhou patu kvůli symetrii a pustili ho. Chlapec je nucen šlápnout na prsty u nohou a docela ho to bolí. Gita ale přesto dokázala během chaosu utéct.
  Možná, že chlapec dříve pracoval v lomech. Nesl těžké kameny, silně se potil a těžce dýchal. Dozorcův bič ho šlehnul. Je to velmi těžké v prvních dnech práce, kdy nemáte rádi světlo. A pak si zvyknete. Obtížné se stává známým a známé se stává snadným. Ale přesto mnoho otroků umírá. A Gita se proměnila v malého vlče.
  Oleg si myslel, že možná byl chlapec z knihy "Spartacus" zajat po porážce rebelů. A protože byl ještě dítě, byl poslán připoutaný do dolů. Aby tam pomalu umíral. Nebo byli mučeni a spálili chlapcovo svalnaté tělo rozžhavenou tyčí. Potom nasypali sůl na popáleniny a zlomili prsty na bosých nohách mladého otroka. Zkroutili si klouby. Všichni byli zvědaví, kam Spartak schoval zlato. Gita mlčí a skřípe zuby. Prudkým tahem za lano se zvedá a spouští.
  A žíly praskají divokou bolestí. A chlapec ztrácí vědomí. Polévají ho ledovou vodou a oživují. A lékař nahmatá puls, aby určil, zda je možné v mučení pokračovat, nebo zda je nutné mučenému dopřát odpočinek, aby pak znovu potrápil mladé tělo.
  Gita je krutě a dlouho mučena. Na rány sypou pepř, tlučou je horkým drátem, propíchají nervová zakončení jehlami a pod chlapcovými bosými nohami hoří oheň. A kat čerpá teplo pod stojan. A silný zápach spáleniny a vytáhnou každou žílu.
  A pak se rozžhavené železo dotkne chlapcovy holé hrudi a on ztratí vědomí divokou bolestí. Znovu se polije vodou a vezme dovnitř. Kat zmáčkne varlata kleštěmi, chlapec je proměněn z divokého utrpení a znovu omdlí.
  Gita na mučení... Někdo hlásil, že to byl Spartakův oblíbenec, a věděl, kde zakopal poklad. A Římané mučili... Chlapec neměl jedinou neporušenou oblast kůže, která by nebyla spálená nebo pruhovaná. Ale on mlčí. A Římané jsou ohromeni jeho houževnatostí.
  Crassova manželka je přítomna mučení. Dychtivě sleduje, jak je hezký a světlovlasý chlapec mučen. Je to vzrušující. A tak po dalším mučení nařídila, aby k ní přivedli Gitu a položili ji na postel. Opravdu to chce udělat sama.
  Stále docela mladá a silná žena jela na mužské dokonalosti mladého otroka. Gita se stala poprvé mužem. Pak musel jazykem olíznout její kundičku. Což je trochu nechutné, ale také neobvyklé.
  A tak Crassova žena nařídila mučení zastavit a chlapce, který už během povstání poněkud vyrostl, začal být lépe krmen. A milovala se s ním.
  Rány a popáleniny na Gitě se hojily jako na psovi. A když chlapec zesílil, oženil se s chlípnou manželkou Crasse a uprchl z jejího majetku. Poté se ukryl v horách a vytvořil tam vlastní gang uprchlých otroků. Nakonec vše dobře dopadlo. Crassus zemřel během války. A Gita se připoutala k Juliu Caesarovi a udělala dobrou kariéru, vdala se a měla spoustu dětí. A osud Spartaku je neznámý. Tělo se nenašlo. A zda zemřel, nebo byl zachráněn, otroci nevěděli.
  Ale věřili, že jejich vykupitel samozřejmě žije.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova: kteří byli kdysi dospělí a nyní jsou věčnými, nesmrtelnými dětmi, se přiblížili ke Golitsynově táboru. Jsou zde tři generálové. A jednotky byly staženy z rusko-švédské hranice.
  Zatímco carské Rusko válčí s Tureckem, rebelové jsou klidnější. Pokud bude Golitsyn poražen, Pugačevci budou moci konečně převzít iniciativu. A dokonce obsadit Samaru.
  Oleg a Margarita procházeli kolem stráží... Sněží a vy nevidíte příliš dobře.
  Chlapec si myslel, že by možná mohli skoncovat se třemi generály a plukovníkem Bibikovem, kteří by sťali carskou armádu. Ale to je těžké.
  Chlapec a dívka opatrně šlapou do sněhu. Snaží se nezanechat stopy. Jsou to ještě děti. Opatrně se přibližujte ke konvojům. Zbraň byla někde umístěna samostatně. Armáda je na pochodu. Už nejsou žádné silné mrazy - je březen. Kolem se ale stále povaluje sníh. Bosé nohy mladých válečníků téměř necítí chlad, zvláště při pohybu. Rychle si zvyknou na chlad.
  Mnoho dětí i bez superschopností však běhá ve sněhu bosé, zvláště v této drsné době.
  Oleg si myslel, že se dlouho nedíval na televizi ani nehrál na počítači. A že bez her je to nějak hloupé.
  Chlapi se přiblížili ke konvoji a Margarita navrhla:
  - Co když zapálíme sklady střelného prachu?
  Oleg se zamračil a zeptal se:
  - Myslíš, že je to dobrý nápad?
  Dívka logicky poznamenala:
  - Bez střelného prachu není armáda armádou!
  Oleg souhlasně přikývl:
  - Zkusme to!
  A chlapec v šortkách se vrhl k vozíkům. Spolu s dívkou zabili ranami šavlí tři hlídky a pomocí pazourku a přikládání sena zapálili konvoj střelným prachem.
  Začalo zářit a k nebi se začal zvedat černý mrak. Střelný prach začal praskat...
  Chlapec a dívka se ukryli v táboře. Nastala panika. Golitsyn vyskočil i se dvěma generály. Tento princ srdceryvně zakřičel a ukázal prsty.
  Oleg hodil disk holými prsty na nohou a ten zahvízdal a zabodl se přímo do Golitsynova krku. Princ rozpřáhl ruce a padl. Generál Mansurov k němu přispěchal. Ale Margarita použila své holé prsty na nohou. A druhý velitel se zhroutil.
  Třetí byl Fairman, který bojoval s rebely spolu s generálem Karem. S nimi je plukovník Bibikov, příbuzný náčelníka generála Bibikova. I přes sněžení jsou vidět podle ramenních popruhů s ostrým zrakem nesmrtelných dětí.
  Oleg a Margarita zase házeli disky holými prsty - jejich nesmrtelná těla měla takovou schopnost jako komiksoví hrdinové.
  A oba bossové byli zabiti, jejich hlavy byly ustřeleny.
  Poté začali terminátor a dívka ranger házet na policisty disky. Naštěstí po smrti velitelů začala panika, všem se zdálo, že na tábor zaútočili Pugačevci.
  Dvě děti jsou však také obrovská síla. A zabíjejí důstojníky házením ostře nabroušených kotoučů. A lámou si hrdla, praskají jim tepny a žíly.
  Děti jsou ve sněhu těžko rozpoznatelné a v závějích jsou dokonale maskované.
  Ale carská vojska to mají těžké. Oleg Rybachenko, házející kotouče, říká:
  - Sláva velkému Rusku!
  A znovu letí disk hozený chlapeckými holými prsty.
  Margarit dělá totéž, hází nabroušeným zařízením holými prsty a agresivně vyje:
  - Pro Emeljana Pugačeva!
  A tyto děti pracují velmi aktivně a efektivně. Sekají také šavlemi. A důstojníci jsou vybráni.
  Oleg Rybachenko zpívá:
  - Bílí vlci se houfují!
  Margarita, házející disky na své protivníky holými prsty, zpívá:
  - Jen tak závod přežije!
  Chlapec, který pokračuje ve větru, kosí nepřítele:
  - Slabí umírají, jsou zabiti!
  Dívka, která hází disky a zabíjí důstojníky, syčí:
  - Čištění posvátné krve!
  Mladí bojovníci jednají velmi rozmanitým způsobem, vrhají na nepřátele granáty.
  V tuto chvíli povstalecká jízda přepadá tábor. Ukázalo se, že Emelyan Pugachev se rozhodl zaútočit jako první a přesunul svou početnou jízdu za dětmi.
  A rána se ukázala být náhlá a v pravý čas. Obyvatelé stepí zasypávali vojáky šípy, kozáci je sekali šavlemi a jezdci je nasazovali na kopí.
  Vůle carské armády byla podkopána a velitelé byli zabiti. Zde Emelyan Pugachev osobně seká posledního plukovníka šavlí a křičí:
  - Mé děti, poznáváte legitimního panovníka?
  Stovky vojáků a dokonce i mnoho důstojníků padá na kolena a křičí:
  - Přiznejme si to! Přiznejme si to!
  Odpor klesá. Pěchota se téměř celá vzdává, kromě některých důstojníků. Kavalérie vzdoruje poněkud déle. Je v něm mnoho šlechticů. Zbraně ale odhazují i jezdci z řad obyčejných lidí.
  Oleg a Margarita řežou jezdce šavlemi, házejí ostré kotouče holými prsty na nohou a pištějí:
  - Skvělí lidé za všech okolností,
  Skvělí lidé - v Petrově slávě!
  Chlapec i dívka jsou aktivnější v sekání a házení. Dělostřelectvo už bylo zajato. A zasáhli jezdce brokem. Kolem se jich povalují desítky. Probíhá totální výprask.
  Oleg zpíval s úsměvem:
  - Velký car Petr První, buď nám vždy příkladem!
  A také to vezme a sekne dvěma šavlemi a hned pěti usekne hlavy.
  Margarit přerušila své protivníky a zaštěbetala:
  - Moje hlasy a jsem krásná!
  A stejným způsobem to vezme a rozřízne.
  Chlapec a dívka jsou prostě ztělesněním zániku. A fungují jako elektrické kosy.
  Padá další důstojník... Zní hlasitý hlas Emeljana Pugačeva:
  "Kdo mi bude sloužit, dostane odměnu a zbytek zahyne."
  Muži s copánky už dorazili. A dobře bojují proti kavalérii. A proudy koní řídnou...
  Přeživší jezdci se také vzdávají. Bitva je znovu vyhrána... Pugačev triumfuje!
  Vězni jsou již vedeni a zakládáni přísahou. Vojáci se zpravidla klaní podvodníkovi. Důstojníci jsou různí. Kdo volí oprátku a kdo přísahá věrnost novému králi. Navíc, kdo ví, možná skutečný panovník.
  Emelyan Pugachev vypadá velmi velitelsky. Je jasné, že jde o borce, který je zvyklý velet. A doslova se před ním všichni sklání.
  Poté, co Emelyan pobavil ty, kteří odmítli složit přísahu, provedl audit.
  Bylo ukořistěno 75 děl, což bylo v té době hodně. A Golitsynovy jednotky shromáždily tolik v pevnostech. Dělové koule a broky jsou také na místě, ale většina střelného prachu byla spálena. Ale to je jedno.
  Vězňů je více než pět a půl tisíce. Armáda se rozrostla.
  Král rolníků udělil Olegovi hodnost plukovníka za jeho činy a hodnost plukovníka Margaritě.
  A dal také tři sta rublů.
  Ano, chlapec pokračoval ve své dobré kariéře. Stále se můžete vyšvihnout do hodnosti polního maršála.
  A Emelyan nejprve uspořádal hostinu...
  A na hostině probírali otázku, co dál. Obecně bylo potřeba posílit naši zadní část. Určitě si vezměte Ufu a předtím pevnost Verchojaitskaja, která ještě vydržela. Posílejte také posily do Kungur a Beloborodova. A obsadit všechny uralské továrny. Získal dělostřelectvo a zásoby, stejně jako zbraně.
  Obecně s tím atamani souhlasili. A po obsazení Ufy se vydejte do Kazaně.
  Další otázkou je, co dělat s městem Yaik? Vzít to útokem, nebo to zatím nechat pod blokádou?
  Emelyan Pugachev chtěl strávit trochu času se svou mladou ženou Ustinya as částí kavalérie vyrazili do města. A ataman Ovčinnikov zůstal dočasně ve velení. Musel jít do pevnosti Vernekhneyaitsky a zároveň shromáždit síly stepních obyvatel. Na Ural byly poslány posily. Dokonce bylo plánováno dobytí Tobolska. Shromažďovaly se značné síly.
  Kozácký král a jeho kavalérie cválali směrem k Jaitsku. Ať už se dá říci cokoli, toto město je symbolické. Emelyan se ale ze všeho nejvíc chtěl stát následníkem trůnu. Koneckonců, válka je válka. A když zabijí, tak aspoň bude někdo, kdo bude pokračovat v rodové linii.
  Oleg a Margarita spolu s hlavní armádou, která se pohybuje směrem k pevnosti Verkhneyaitsk.
  Chlapec a dívka běží a jsou velmi veselí...
  Cestou dokonce dělají moudré kousky.
  Vyměňují si aforismy;
  Oleg říká a vyskočí a Margarita v odpověď:
  Král není silný svou korunou, ale korunovací úspěchem!
  Člověk není vlk, ale ještě víc potřebuje smečku!
  Pijte, ale neopijte se, a pokud se opijete, nenechte se chytit!
  Tyranova řeč je medová, jako suchý zip na mouchy!
  Kdo propadne sladkým řečem, je chytrý jako moucha!
  Tyran je hořký v skutcích, ale sladký v řeči!
  Kdo nechce mír, hostiny se nedočká!
  Člověk je skvělý jen tehdy, když se nevymění za málo!
  Buďte trpěliví, ale nebuďte netrpěliví!
  Pokud chcete získat trumfy, nebuďte jack!
  Jedna rána je lepší než tisíc nadávek a jedna facka je lepší než sto úderů!
  Král, který svléká své poddané, je vždy nahý!
  K svlékání se většinou obouvají!
  Krádeží si naplníte kapsy, ale vyprázdníte duši!
  Tyran miluje moc, ale nenávidí toho, komu vládne!
  Kat je někdy nezbytná profese, ale člověk s hlavou je nemilovaný!
  Tyran může být zabit, ale nemůže být vybílen!
  Člověk miluje červené slovo, ale někdy se mu zvrací krev!
  Kdo se dívá do minulosti, je vždy pozdě!
  Budoucnost je v mlze, ale není daleko!
  Neplivej v minulosti, budou plivat v budoucnosti!
  Tyran je ve skutečnosti upír a jeho řeč je plynulá!
  Pokud zneužíváte sladké sny, pak život nebude med!
  Sladké sny vedou k hořkým probuzením!
  Příliš častým vyléváním medu z úst přitahujete medvědy!
  Tyran miluje řeči krve a červené, ale vždy usiluje o vybílení!
  Lidé se bojí změn, ale nikdy nejsou spokojeni se současným stavem!
  Chcete-li se stát Bohem, nevybírejte si za svého mentora primáta!
  Ovce potřebují moudrého pastýře, ne hloupého berana!
  Svaté místo není nikdy prázdné, ale svatost může být prázdná!
  Člověk, stejně jako Bůh, je stvořitel a jako ďábel si vytváří problémy!
  Tyran jako vosa má žihadlo, ale nemůže si dát ani křídla!
  Politik je liška, nebuďte voliči jako vrány ztrácející chléb denní!
  I když má člověk na čele sedm sáhů, tvrdohlavost z něj udělá opici!
  Bůh má všechno, člověk nemá smysl pro proporce!
  Je snadné se modlit, těžké prosit!
  Mít představivost je dobré - být snílek je špatné!
  Mít moc Boží, nesnižujte se k ambicím primáta!
  Opice napodobuje, člověk kreativně přijímá!
  Budoucnost není o vysokých horách, ale o velkých věcech!
  Mládí v srdci je věčné, ale stáří je nuda!
  Nekruť ocasem jako liška, je lepší držet hrudník jako kolo!
  Muži dospívají ve válce, ale nemůžete zabíjet bez důvodu!
  Válka sníží zdraví, ale zvýší inteligenci!
  Zlaté mince mají žlutost zrady!
  Kat má také srdce, ale s tvrdostí ostří sekery!
  Bojuj, neumírej, můžeš počkat století!
  Bůh je v každém srdci, ale ne v každé hlavě!
  Velké ambice snižují štěstí!
  Kdo chce moc, má sílu bubliny!
  Impérium je jako dům, stavba vyžaduje lásku a vypočítavost, jinak bude střecha krvácet!
  Dobrých věcí není nikdy dost, ale přesto se nevyplatí přejídat se!
  Být bohatý je výhodné, nepříjemné je jen to, když vás všichni dojí!
  Pokud chcete být silní, neoslabujte svou mysl!
  Svaly z kontrakce zesílí a byrokratický aparát zefektivní!
  Politici rádi pracují s jazykem, zvláště u stolu!
  Není většího lháře než politika, který je fanaticky přesvědčen o své vlastní správnosti!
  Bůh stvořil ženu pro muže, ale Satan přidal tchyni!
  Zloděj by měl být ve vězení, ale největší zloděj dostane trůn!
  Kdo ukradl penny, byl zločinec, kdo ukradl miliardu, skvělý finančník!
  S bezcitnou duší nenakrmíte hladové čerstvým chlebem!
  Čím víc kradeš, tím menší trest, ale ne v onom světě!
  Nenechat to jít samo o sobě neznamená držet ho v sevření!
  Banka může podpořit, ale je to jako smyčka oběšeného muže!
  Ti, kteří nemají žádnou podporu, jsou tlačeni ke zdi!
  Přesnost je zdvořilostí králů, ale královští šašci jsou obzvláště přesní!
  Politik je často vtipálek, ale málokdy ten, kdo říká pravdu!
  Šašek rád krájí pravdu, ale často riskuje, že bude ubodán k smrti!
  Každý, kdo miluje vodku, nenávidí své zdraví a rozum!
  Vodka je čistá, ale zamlžuje vám mozek!
  Opilé moře je po kolena, ale on sám je vždy na kolenou!
  Vybírejte střízlivě, aniž byste se opíjeli sladkým vínem z úst politiků!
  Když ve volbách dáte hlas vítězi, budete vždy zklamáni, když budete volit poraženého, budete vždy naštvaní!
  Kdo nebude vybrán, bude mít vždy pocit omylu a zklamání!
  Hlasovat pro stejného politika je jako když houslista brnká na jednu strunu!
  Politiky na trůnu je třeba změnit, není pravda, že nové jídlo je lepší, ale v každém případě je čerstvé!
  Hlasujte pro mladé, vy sami omládnete, když ne tělem, tak novým způsobem!
  Kdo dlouho sedí na trůnu, stává se pro své poddané hemeroidem!
  Bez ohledu na to, jak jsou bodáky ostnaté, tyran na nich dokáže sedět nejdéle!
  Moudrý tyran neuvězní své nepřátele o nic víc, než oklame své přátele!
  Kdo salutuje tyranovi, bude pochodovat navždy!
  Demokracie je dobrá pro chytré, průměrná pro hloupé, ale tyranie je dobrá jen pro tyrana!
  Děti složily několik aforismů. Pak zaútočil malý oddíl husarů. Někteří byli rozsekáni a poté zajati.
  Pevnost Verkhneyaitskaya. Velmi mocná citadela a přestože byla obklíčena rebely, nikdy nebyla dobyta.
  Děti k ní přiběhnou a cestou vymyslí ještě pár aforismů.
  Tyran je vždy slabý ve velení: vlk miluje ovce a třese se před lvy!
  Kněz lže pro pravdu, politik pro zisk a opilec pro skleničku!
  Štěstí nepřichází vždy spravedlností a pílí, ale vždy odchází kvůli nedbalosti a lenosti!
  Je dobré mít sílu slona, horší je jeho obratnost, ještě horší je jeho moudrost a velmi špatná je obezita!
  Všechno na světě je relativní, kromě toho, že člověk je pupkem světa!
  Touha dosáhnout Boží moci by se neměla spojovat s gorilí morálkou!
  Vědci vyvíjejí pokrok, ale podněcují lenost!
  Jestli chceš být zdravý, utíkej, jestli se nechceš zranit, utíkej!
  Síla člověka je v jeho mysli, ale jeho slabost je v jeho jazyku!
  Politik je jako ovoce, čím je jasnější, tím je jedovatější!
  Politik je podobný hroznýšovi, jen mnohem častěji otevírá ústa a polyká!
  Tyran má hodně mazanosti, ale málo slušnosti!
  Chcete-li se stát výše než Bůh, padnete níže než buřič!
  Nikdo není věčný, dokonce i bohové žijí jen tak dlouho, dokud existuje lidstvo!
  Politici chtějí vládnout věčně, ale nechtějí vonět ani pár minut!
  Nevěřte politikům a zkontrolujte pevnost dveří!
  Není však všechno zlato, co se třpytí, ale vše, co se třpytí, lze zabalit do proudu zlata v kapse!
  A když má hodně odvahy, je v poli jen jeden válečník!
  Vytrvalost silných nejlepších omezuje vzrušení z nepřátelského bezmocného hněvu!
  V životě můžeš všechno podělat, jen nemůžeš žít jako muchomůrka!
  Vychytralost je matkou vítězství, pokud s sebou přináší i gentlemana šťastné příležitosti!
  Válka je věčná panna - bez krve se nevystříkne!
  Válka s chamtivým sevřením nevěstky - nikdy nedává vítězství za nic!
  Každý člověk je jako zrnko písku v poušti, ale na rozdíl od nejrozsáhlejší pouště, která má okraje, toto zrnko písku nemá žádné hranice pro sebezdokonalování!
  Když se bohové smějí, smrtelníci pláčou, když se smích bohů stává hromovým, konec slabých lidí je vážný!
  Nejpokročilejší technologie je bezmocná díky svému primitivnímu použití a sofistikované nečinnosti!
  Co dokáže vytrhnout hvězdný koberec z pantů? Asteroid lidské hlouposti!
  Bez biče represe je skok k úspěchům, které přinášejí osvobození celému lidstvu, nemožný!
  Čím strmější je "zkroucení" mozku, tím více jej zatočí vyšší moc!
  Chudý není ten, kdo je bos tělem, ale ten, kdo není šéfem v duchu!
  Nechuť k sexu vede k nezdravé morálce!
  Humor se na pohřbu hodí jako plesové šaty v zákopu!
  Ti, kdo hrají hlouposti, nedosáhnou úspěchu; ti, kdo lámou iluze, dosáhnou pravdy! Vítěz má vždy pravdu, i když úspěchu dosáhnete nesprávnými metodami!
  Nejlepší dárek od nepřítele je, když dá moc idiotovi!
  Kdo vydrží obojek, nikdy se nestane hřebcem milovaným ženami!
  Svoboda je dvojnásob přitažlivá pro ty, kteří si dokázali zotročit vlastní pocity lenosti a nezodpovědnosti!
  Kdo často podceňuje schopnost nepřítele bránit se a jen zřídka dostane příležitost sklidit cenné vítězství!
  Kdo rád plivá, toho je maličkost, aby se vysral!
  Můžete mluvit o Bohu spoustu neplodných frází, ale užitečné skutky z toho pocházejí s gugulkinským nosem, který nevyroste z napojení řeky mnohomluv!
  Vítězové jsou posuzováni podle svých úspěchů a trofejí...poražení jsou prostě souzeni! Vítěz má smírčího soudce, poražený trestního soudce! Lze pochybovat o hodnotě a nutnosti vítězství, ale porážka vždy a nepochybně nikomu neprospěje!
  Jedinou výhodou porážky je, že vás naučí učit se lekcím a pěstovat úspěch v setí z prolitých slz hořkých chyb!
  Pokud chcete oklamat svého nepřítele, buďte záhadou i pro své přátele!
  Pokud je plán nepřátelského velitele jako otevřená kniha, pak budou jeho stránky nevyhnutelně potřísněny krví vašich kamarádů!
  Chlapec a dívka stále vtipkovali, zatímco si prohlíželi silnou pevnost.
  Vítězové se soudí sami, kombinují prokurátora i advokáta, ale verdikt stále nevynáší oni, ale historie!
  Čím jednodušší je trik, tím obtížnější je pro nepřítele vymanit se z následků jeho použití!
  Okamžik dopadu, jako tón v melodii, zazvoní o něco dříve nebo později a bude falešný! Ale pískot zklamaného publika není slyšet ani ze záhrobí!
  Když víte, kdo je váš nepřítel, nebudete muset znát své přátele v nesnázích!
  Neztrácejte iniciativu, ztratíte sladký med vítězství a získáte hořkost ztráty! Když boxer zavrávorá, musí dostat ještě větší ránu, jinak mu povolí končetiny!
  Nepřítel pluje, vítr ničení je v jeho plachtě!
  Kdo plaval v bitvě, utopí se v louži a uhoří k smrti!
  Špinavá magie, jako mýdlová pěna, štípe oči, ale ne nepřítele!
  Plevel roste dobře, když roste špatně, se snížením hloupých předsudků zahradníků!
  Nejpříjemnějším procesem učení je sex! A co je nejdůležitější, nikdo ji neodmítne vzít znovu!
  Sex je jediné téma, kde se každý snaží vsadit více!
  Sex a studium mají společné to, že C je lepší než D!
  Ale pouze solidní číslo je nejuspokojivější hodnocení!
  Kdo stojí, když je třeba zaútočit, neodolá ani spánku v hrobě!
  Ten, kdo je v životě neustále na mrtvém bodě, chrlí nadávky!
  S trumfy jde první, je jen pro posměch lidí!
  Kdo chce stihnout rozdávání cen, musí velkoryse rozeslat dárky v podobě manžet!
  Vakuum nepraskne, slunce neprdí!
  Kulka není blázen, ale blázen, který střílí, míjí!
  Kdokoli odmítá pomáhat lidem, ztrácí čas, který Pán vymezil na odčinění hříchů a pokání!
  Smrt nikdy nezapomíná, i když občas zapomíná!
  Silný válečník, byť jen jeden, přináší větší užitek než smečka slabochů, stejně jako jeden ostrý srp odřízne celé pole klásků!
  Ale někdy i mezi klásky slabé armády může srp-batyr narazit na dlažební kostku nepříjemné výjimky!
  Je-li mír, pak štědrá hostina, je-li válka, ať je vítězný pohár vína!
  Kdo je nemotorný ve vojenských záležitostech, je v posteli nemotorná mrtvola!
  - Dobrý válečník je jen tak dobrý špión, jak pomáhá vyšívat a vyhrávat! Dobrý špión je takový válečník, nezabrání mu to zabíjet a vyhýbat se ztrátě!
  Je snadné se rozpadnout v zápalu boje, když během tréninku ztratíte chladnou hlavu!
  Můžete vyhrát hrubou silou, ale bez jemné diplomacie si nemůžete udržet plody vítězství!
  Ve válce jsou dva problémy: najít skrytého nepřítele a vyhnout se pokušení strčit hlavu do písku!
  Nesedni si žebráku do královského kočáru, nebudeš muset odpovídat za tisíce!
  K dosažení výsledku je nutná krutost - nešetřete nepřítele, ať je jakkoli slabý!
  Je lepší přežít bez učení se příliš mnoho, než zemřít poté, co se naučíte něco, co pro vás stejně nebude nutné!
  Člověk rád dává všechno na hromadu, kromě těch problémů, na které je připraven zapomenout! Nejčastěji se však potíže vrší na zapomnětlivce!
  Když řeknou, že se vám to líbí, nemusíte spěchat, rozhodněte se hned, jinak by se vám mohlo sevřít hrdlo!
  Musíte také umět prohrávat, ale obzvláště důležité je neumět prohrávat!
  Útok je jako zadní vítr do plachty, jen zesílí a láme stěžně jiných lidí!
  Vzdání se nemůže koupit život, ale hanebná existence vám bude dána za nic!
  Kdo je krutý k lidem, sám se stane rosolem pohlceným čerty v pekle!
  Přesný pilot odstřelovače, který nejčastěji chybuje při přistání na nejširším letišti podsvětí!
  Útok je vždy účinnější než obrana, protože tvář pěstí je špatný blok!
  Kdo se neváhá bránit, jde rychle k úspěchu!
  Zábava je nejnesmyslnější a nejplýtvavější časově náročná činnost, ale pokud na ni není čas, platba za užitečné skutky již přesahuje rozumné meze!
  Nejnesmyslnější věcí v životě je zábava, ale bez zábavy život nemá smysl!
  Pastýř musí rozumět ovcím, ale ne myslet jako ovce!
  Vládce musí být svůj pro dobro svých poddaných, ale cizí slabosti a pověrám davu!
  Všichni padají - jen duchovně vznešený vzestup!
  Kdo nepočítá granáty, letí do bitvy!
  Každý výstřel se počítá, štěstí si vás velmi váží!
  Dětství, jako otevření v šachové hře, formuje hru jako celek, ale na rozdíl od šachů se každý chce vrátit a už nikdy neopustit otevření!
  Chlad není strašný, pokud vaše srdce hoří a v hlavě vládne ledový klid!
  Můžete přežít zmrazením problémů nebo emocí, ale nemůžete žít, pokud vaše pocity vychladly!
  Šakal může porazit tygra, pokud je šakal v bitvě, a tygr při výběru soupeře!
  Chlapec a dívka dokončili chrlení aforismů.
  Od čarodějnice však dostali příkaz něco udělat a tentokrát dočasně odešli.
  Během bitvy s nacisty se Oleg Rybačenko ocitl v paralelním světě, kde to mají Rusové nejtěžší.
  Vedle něj je Margarita, také dívka připravená bojovat s nacisty.
  Děti se chvíli připravují na bitvu. Jsou průkopníkem i průkopníkem.
  Jaký je to pocit mít červené kravaty kolem krku?
  A bos je již známý a dokonce přijatý... Musíme se připravit na odražení útoku fašistů a jejich kompliců.
  Včetně Američanů. Na co je potřeba se připravit? Vězte, že síly jsou nestejné a potřebujete vynalézavost.
  Děti se chystají, kopou pasti a narychlo něco vymýšlejí.
  Oleg a Margarita jsou v přirozeném světě a jsou vnímáni jako jedni z nich.
  Chlapec chystá pro nacisty různá překvapení. S ostatními dětmi je to zábava.
  Spolu s Margaritou se ve společnosti žen a chlapců cítí docela svobodně.
  Oleg dokonce vtipně poznamenal:
  Hrdinství nemá věk, ale výkon dává duši mládí!
  Margarita souhlasila:
  "Roky nejsou nikdy dost na výkon, ale vždy existuje mnoho staletí vzpomínek!"
  Chlapec pomohl, dívka se chystá odrazit obranu. Musíme bojovat.
  Nacisté se chystají zaútočit. Pravda, Margarita nečekaně opustila svou pozici. Jelikož je dívka, byla poslána za frontovou linii jako styčný důstojník.
  Dívky stále vzbuzují menší podezření než chlapci. Margarita je navíc světlovlasá a její tvář vzbuzuje větší sebevědomí.
  
  Jsou tu většinou bojovnice. Pomocnou ruku jim podávají pionýři, na polích je klid a chlapi se špičatými děvčaty sami prosí o pomoc starším bratrům. Pracují až příliš horlivě, snaží se udělat víc, aniž by počítali sílu svých dětí. Tak strašně jim otékaly žíly a jak ostře, jako měděný drát, vycházely žíly na jejich opálené, mozolnaté ruce a bosé, tak krutě, že se vám chce brečet, zlomené nohy dětských hrdinů. Přitom ještě zvládají zpívat;
  Moje vlast je Stalingrad,
  Obsahuje květy drogy - diamant rosy!
  Věřím, že bude radostný průvod,
  Ve světě bez války - nebeská krása!
  
  Člověk se stane bratrem člověka,
  Dívka snů každého přijde...
  Pokud je to těžké, je to tvoje chyba,
  Sladká řeka bude plná vody!
  
  Fritz strčil čenich dovnitř a odhalil úsměv,
  Je to fašistický řev - všechny vás zabiju!
  Ale jako odpověď ho potkala rána -
  Víme, jak se trefit bez velkého přikrášlování!
  
  Průkopník nám dal velký pozdrav -
  Ukázal, že je skutečný tygr!
  A teď bojovníci Kraut tvrdě zasahují,
  Čas dětských her pro nás skončil!
  
  Sám Pán Kristus žertem přikázal -
  Váš osud bude ztělesněním vašich snů!
  Muž v srdcích je jen dítě,
  Smutek v jeho duši je jako věnec z růží!
  
  Dešťové kapky jsou perly moře,
  Odraz hvězd na nebesích v nich!
  Smrt nám hrozí ostrou kosou,
  A zrádný vlk je s kostmi v lesích!
  
  Ale poznejte průkopníka - kravata je krev,
  Pouze červená barva je posvátná po staletí!
  Svarog to přinese - věř nám, lásko,
  Nebeská milost - vězte, že je velká!
  
  Chodíme bosí Berlínem,
  Pionýr vede tisíce bojovníků!
  A nepřítel stál - osel pod jhem,
  Světlo celému Vesmíru - našim bližním!
  Dívka Alena přidala krátkou frázi:
  Na obloze znepokojivě hoří,
  Zlé oči Luftwaffe!
  Jako by říkali -
  Ve světě je opět bouře!
  A bouřka se opravdu blíží, dokonce i slunce klesající k obzoru je zakryto směsí mraků a štiplavého, do očí kousavého kouře.
  Je slyšet vzdálené dunění blížících se tanků a na obloze bzučí letadla. Nejprve se vznášejí slavné rámy, po nich tryskové supy Arado-8. Nebezpečné víceúčelové bombardéry. Nebo velmi obratný Yu-287 s dopředu zahnutými křídly. A už hřmí mocné obléhací zbraně. Při zasažení vysoce výbušnými granáty jsou hromady země a roztavené drny vymrštěny vysoko k obloze. A ještě děsivější jsou silné neřízené střely vypálené z Arado-Super, které roztrhají zákopy... A pak se objeví útočné letouny Focke-Wulf, schopné vyhladit jakoukoli obranu. Tady začíná bitva. Major, navzdory svému mládí sofistikovaný, Andrej Matrosov drží v rukou trofejní dalekohled s chladnou optikou a sleduje blížící se fašistickou ocelovou lavinu. Nacistů je mnoho a jsou neobvykle silní. Dokonce i pěchota je na kolech a obrněných vozidlech a vyhýbá se palbě z ručních zbraní. Snaží se zahnat tvrdě pracující pionýry do týlu, ale nechtějí odejít a žádat o pušky na boj.
  Zbraní není pro každého dost, i když místní švihácké a chrtí děti přinesly lovecké pušky a dokonce i sportovní luky. Modrooký a světlovlasý kluk Oleg Rybachenko dokonce vyrobil prak naplněný domácími granáty s originální náplní. Je to silný vynálezce. A samotný popruh není jednoduchý, ale z mnoha kmenů - skutečná "Katyusha" vyrobená ze dřeva průkopnickými rukama. Inovativní kluci vyráběli výbušniny domácí metodou a dokonce vyráběli protiletadlová zařízení. Každý chce bojovat statečně a vyhrát. Ale nebudete moci zemřít s poslední myšlenkou na posvátnou a nenahraditelnou vlast.
  Major Andrej Matrosov dává rozkaz:
  - Bez příkazu nespouštějte palbu!
  Ve skutečnosti mají pro celý prapor pouze tři předválečné výroby "pětačtyřicet" (všechny nejnovější zbraně jsou naléhavě přesunuty do moskevského směru, zde jen to, co se jim podařilo vyřezat na zbytkové bázi), což znamená jediná šance je nechat Krauty přiblížit se.
  Vpředu, jak je mezi nacisty zvykem, jsou nejvíce chráněná vozidla; tanky "Royal Tiger", "Lion" a samohybné dělo "Ferdinand"-2 s kanónem ráže 128 mm. Typickou taktikou od středověku je použití nejsilnějších a nejvíce texturovaných rytířů na špičce klínu. A nedá se říci, že by Němci byli špatní válečníci. Dokonce je nějak obecně přijímáno považovat Němce za rozené válečníky. A bezkonkurenční technici ničení. To jsou jejich mozkové děti - auta, která do boku prorazí jen ráže minimálně 85 mm. Nový úřadující Führer Goering si Ferdinand-128 oblíbil a výroba tohoto stroje byla zahájena. A to nejen v úpravě stíhače tanků, ale s útočným dělem. Pravda, výroba průlomových tanků se stále teprve rozjíždí. Měli by ustoupit lehčím vozidlům a trochu zaostávající pěchoty z hlavní části.
  Nacistická auta a motorky tu a tam zpomalují ze strachu, že se předběhnou...
  Ale bosý pionýr Oleg Rybachenko dokazuje, že tu zůstali z nějakého důvodu. Nejprve byl zasažen prak vyrobený kolegy pionýry podle nákresů geniálního dítěte. Ukázalo se, že v tomto případě je to docela daleko, kumulativní balíčky výbušnin, jako brusle, rozštěpily brnění a vymáčkly rozbitá těla nacistů se zploštělými helmami a zkroucenými kulomety. A pro těžší vozidla existují ještě chladnější zbraně! Vzácná protitanková mina potažená podomácku vyrobeným lepidlem a na trávě, která ji činí neviditelnou, se přesouvá mezi pařezy pomocí drátu přímo pod dráhou královského lva. Tento tank dokonce vypadá velmi děsivě, takové velké 128mm dělo a na obou stranách věže jsou namalovány dravé, naštvané obličeje. Němci zřejmě počítají se zastrašováním sovětských vojáků.
  Ocelové pláty housenek se se skřípavým zvukem položily na smrtící přítomnost. Výbuch se nezdá příliš silný, ale housenka se utrhne a Hitlerův tank začne kouřit jako komín a rychlostí nečekanou pro takové monstrum se otáčet jako obrovská věž s kmenem kmene.
  Jiní pionýři používají podobná zařízení, stejně jako výbušniny vlastního původu, svařené podle inovativního receptu Olega Rybachenka. Protože německá pěchota je zbabělá a tanky a samohybná děla jsou vpředu bezbranné, budou za to potrestáni.
  Například je nejlepší zakrýt těžký Ferdinand-128 katapultem, protože nic nepronikne 200 mm pancířem. A vezme slabší střechu se zárukou. Brilantní Rybačenko navíc přišel na to, jak výbuch usměrnit. K tomu stačí použít zařízení z běžné žárovky. Pak vakuum nasaje tlakovou vlnu a veškerá energie půjde do jednoho bodu. Tato inovace spolu se speciální výbušninou uvařenou s příměsí bylin a sušených hub umožňuje i malé balení výbušniny způsobit vážnou destrukci. A chlapci a dívky používají ty nejobyčejnější luky a praky pouze se třemi tětivami, aby stříleli na ocelová stvoření Wehrmachtu. Takže "Královský tygr" byl rozdrcen svými stopami a on, dravec, který byl zraněn, hystericky zapraskal motorem a téměř naslepo vymrštil projektil.
  Slavný "Vlkodlak" s nízkou siluetou a silným pancířem vypadá jako zploštělá želva. Toto samohybné dělo se objevilo poměrně nedávno na sovětsko-německé frontě. Díky dobrým jízdním vlastnostem, průbojnosti houfnice-kanonu na slušnou vzdálenost a schopnosti přežít v bitvě se o "vlkodlakovi" okamžitě začalo mluvit ve městě.
  Jeho koleje jsou ale pořád obyčejné, i když široké... Ještě lepší by však bylo odstřelit spodek auta a nechat ho vyplivnout vnitřnosti náhradními díly.
  Pak už je to želva, kterou z vrcholu hory shodil mohutný ruský orel. Ze kterého vylézají rozbitá střeva a vylézají rozemleté kosti zavražděných členů nacistické posádky.
  Lyubov Markovna upřednostňuje zasáhnout "královského tygra" podhlavňovým granátometem - cílem je housenka, a aby tank ztratil schopnost pohybu, musí být rozbitý válec. Blonďatá členka Komsomolu s lehce modrými vlasy, svíjející se v kadeřích, kroutila zbraní v rukou a zavrčela:
  - K obědu se upečeš do bochníku!
  Zde je další poškozený Vlkodlak, jako pirátská fregata se zlomeným kormidlem, již klouže do strany. Strčí do brnění a srazí se s "královským tygrem". A obě ocelové rakve na kolejích začnou zářit a o pár okamžiků později explodují kvůli detonující munici. Pár lehkých transportérů se kvůli výbuchu převrátilo a kulomety se zadusily a usnuly se samotnými náboji a pouzdry. Tyto propletené mrtvoly se pak obrátí.
  Alesya Muravyova, která právě donutila "Pantera", který skočil dopředu, aby se převrátil, a také obratně vystřihla kluziště, to vyjádřila krásně:
  - Síla není v ležících svalech, ale v mozku, kde nejsou šustící myši!
  Ljubov Markovna, která znovu nabíjí granátomet a váží jej v rukou, je znepokojena. Munice je malá a nepřítel je silný, ale přesto, aniž by ztratil optimismus, říká:
  - Dubová hlava a litinová figurka jsou známkou shnilého pařezu poraženého v bitvě!
  A dodává:
  -I s dubovým tělem, se zkráceným chápáním, je to jen pařez, pod cizím sedadlem!
  Zatracený tucet těžkých vozidel už zastavil. Rozbité a bezmocné nádrže kouřící jako postarší sopky nejsou vůbec děsivé. Drak přišel o hlavu a jeho obrněná kůže bude prodána jako suvenýry.
  Ale zbytek je následuje, zejména četní obrnění válečníci. Pionýrští hrdinové jsou potěšeni, neutečou... Zde samohybné dělo "Ferdinand"-128 nabírá rychlost a... S velkým rachotem padá do zamaskované díry. Kmen kmene je rozbitý a jen široké housenky nahoře trčí a bezmocně se pohybují. A hbitý "Panther" vyrazil za ním. Jeho ošklivá, příliš dlouhá tlama se ohnula a uvnitř je jako explodující pancéřová střela. A pak byla stržena samotná věž... Jako neviditelná ženská noha agresivně zasáhla míč. Jedna z obrovských německých tankových posádek byla roztržena vejpůl... Odletěla bota s monogramem dvou stříbrných blesků, charakteristických pro SS. Spadl metr od Olega Rybačenka. Pionýrský chlapec ho zvedl a poznamenal:
  - Na samovar se to bude hodit, ale nám, ostříleným mladým leninistům, není třeba trhat boty. - A s řevem, napodobujícím dospělého, dodal. - Pojďme raději roztrhat tanky!
  Zde je další překvapení: litinový hrnec tlačený párou v planoucí aroganci ulomil obyčejnou kolejnici a explodoval a zapálil tři celá vozidla najednou.
  Alesya Muravyova, jejíž zlaté vlasy neblednou prachem, křičela:
  - Ale passaran (heslo španělských komunistů, které se stalo legendárním - neprojdou!)!
  Pionýrky se radují a navzdory tragédii situace se smějí. Na některých místech jsou ve vykopaných dírách ukryty podomácku vyrobené výbušniny. Vyrábí se staromódním, řemeslným způsobem. Samozřejmě je to o něco slabší než dynamit, ale na deaktivaci podvozku to stačí. A kromě toho přišel génius bosého chlapce Oleg Rybachenko na způsob, jak vyrobit destruktivní směs z obyčejných pilin, hnoje a sena. Je to levné a veselé! A když to vybuchne, Nobelovi by překvapením vykulili oči z hlavy!
  Fritz trpí těžkými ztrátami, obrněné transportéry selhávají, některé projíždějí nebezpečnými zónami, ale potkávají je vrhání granátů a výbušnin.
  Zde jsou dokonce průkopníci nebezpečnější než dospělí. Protože bystrí mladí vojáci stavěli malé parní balisty, které vrhají smrtící "dárky" rychlostí blízkou rychlosti kulometu. Samotný princip je pístový, ale motor roztáčí lopatky katapultů, které velkou počáteční rychlostí vyhazují dary smrti. Vyhazují speciální sáčky destilovaného dřevěného lihu smíchaného s podomácku vyrobenými výbušnými prvky - ničivou silou se téměř vyrovnají nitroglycerinu.
  Při zásahu tenčí pancíř Hitlerových transportérů povolí, což způsobí, že posádky plápolají modrými plameny. Krauti, šílení bolestí, srdceryvně křičí a utíkají s tvářemi zkřivenými hrůzou.
  Někteří z nich se dokonce vzdávají technologie...
  Jediná škoda je, že nepřátel je hodně, zdá se, že hlavní ránu se zde rozhodl zasadit von Bock. Utrpěli značné ztráty - některá vozidla byla hlavně americká nebo francouzská - zalévaly do všeho kulometnou palbu a přibližovaly se k zákopům.
  A narazí na ježky... Mezitím Alena lehce ukáže pětačtyřicítku. Samozřejmě nemůžete vzít "Royal Tiger" a dokonce i vylepšeného "Panthera" a zejména "Royal Panther" do čela, ale můžete zkusit strany. Navíc "Panther" na palubě je slabý, ale díky své rychlosti se snaží prorazit rychleji... Tak zasahují německé kulomety, které se snaží vyděsit. O obrněných transportérech není co říci. Všichni šílenci budou vyřazeni a nuceni plivat krev na horké kovové podlahy!
  Ljubov Markovna, házející granát na housenku, křičí:
  - Budeme klovat hyeny sokoly!
  Malá ráže zbraň má mnoho výhod oproti velké - rychlost palby, snadné maskování. A vědí, jak si vybrat cíle.
  Dokonce i tolik vychvalovaný královský lev, který se zdál být spolehlivě chráněn před malorážnými děly, vozidlo, které se pro Rusy stalo noční můrou na Saratovském výběžku, může být zasaženo, pokud jsou věží a trupem přesně bouchnuty ze strany. Tam je jeho nejslabší místo. A pokud se dostane do bojového režimu, pak... Bude to špatné pro Krauts!
  Alesya Muravyova na ně křičí:
  - Stále budete mít Stalingrad! A stokrát horší než Stalingrad!
  Nacisté vrčí, zuřivě jako hyeny. A mezi sovětskými chlápky jsou zabiti a zranění. Zvláště tragické je, když umírají mladí vojáci, kteří právě začali žít. Zde je velmi malá, ale statečná pionýrka, která s obtížemi zvedá balík výbušniny a vrhá se pod pásy středního tanku T-4 "L" (tento podivín je stále ve službě! Takže se zvýšenou hmotností a silnějším motorem). Je mi té dívky líto, ale nenávidí fašismus víc než miluje život. Průkopnice pevně ví, že její čin je hrdinský a Pán Ježíš radostně otevře nebeské brány těm, kteří zemřeli za svou vlast. Ošklivá krabice s dlouhým, ale zdánlivě tenkým kmenem z obrovské masky vyskočí a utrhne čtvercovou věž.
  A vojáci znovu házeli granáty a dovedně maskované kulomety začaly střílet na motocykly plazící se k odvetě. A hlavy Hitlerových vojáků praskaly jako zralé třešně sražené kroupami. A krev se rozteče ještě víc než šťáva z rozdrcených šťavnatých bobulí.
  Polonahý vynálezce chlapce Olega Rybačenka hvízdl nosními dírkami...
  - Čas sbírat kameny od někoho, kdo nehází ani vteřinu do větru!
  Nebylo to poprvé, co zkoušel své triky na nacistech. Například motory automobilů nasávají vzduch pro motory, ale co směs tříděného uhlí a několika smíchaných velmi žíravých a pichlavých bylin s práškovou rozbuškou?
  A plynové nádrže velkých motocyklů explodují a vyvrhnou proudy zuřivého ohně. Připadá mi to, jako by tam probíhala vzpoura pekelných džinů. Zde je několik obrněných transportérů, které se také připojují ke svým nešťastným kolegům. A od nich létají úlomky brnění stovky metrů daleko a ocitají se stále více obětí.
  Alyonushka, ukazující na "vlkodlaka", míří na spodní část těla. Je těžké se tam dostat, ale je to jediná šance, jak proniknout nelítostným samohybným dělem. Plynulý pohyb prstu a pak otočka.
  Pistole vydává jemný zpětný ráz a fašistický stroj se rozpůlí. A roztrhaná rudá vlajka s černým hákovým křížem na bílém pozadí padá do krvavého bahna.
  Alyonushka šeptá moudré myšlenky:
  - Spravedlnost vyžaduje oběti, charita vyžaduje dary a úspěch spravedlivé věci vyžaduje oběti!
  Alesya Muravyova přidává na bok Panthera těžký granát:
  - Pouze nevyhnutelné oběti ve válce pomohou vyhnout se neúprosným obětem kapitulace!
  Oleg Rybačenko vypustil další oblak prachu z balisty, což ho přimělo hystericky zakašlat, a pak stejný kašel způsobil výbuch a prasknutí motorů a zařval:
  - Musíte dát drobné protivníkovi, ale nemůžete ustoupit nepříteli změnou!
  Otočí se, dělostřelecká dívka si opře obnažené, hezké nohy, aby lépe cítila biorytmy Země a dech trávy svými podrážkami, a znovu vystřelí a trefí zákeřnou T-4 přesně na tupo.
  Krásná členka Komsomolu se usmívá a křičí:
  - Jdi do háje, starče!
  A právě tehdy byli dva sovětští šedovlasí dědové odříznuti výstřelem ze samopalu. A spadli do prohlubně, zkrvavení. Pod pásy tanku Panther spadl další starý muž zabalený v hromadě granátů. Při rozloučení vykřikl:
  - Sláva Stalinovi!
  Alyosha Muravyova pokračovala s důrazem:
  - Sláva hrdinům!
  Ljubov Marková, házející granát svou velmi ohebnou nohou, ohlušující křičela:
  - Cti mrtvé!
  Oleg Rybačenko se zašklebeným bílými zuby dodal:
  - A ti chytří budou vyznamenáni ještě za svého života!
  Opravdu se snažte takové síle odolat. Například zde snad ještě není "Royal Mouse" - relativně nový tank, ale samozřejmě nechybí ani "Leopard" na kouli E-25. Ale Sherman se řítí... V tomto případě je z nějakého důvodu málo amerických a britských tanků, ačkoli to byl von Bock, kdo dostal velké množství cizího vybavení... Vynalézavý chlapec Oleshka si myslel, že jsou pravděpodobně problémy s vývoj posádek nebo se zásobami.
  Ale mnohem snazší je převrátit Shermana... Vysoký tulák přejede hliněný hrnec s výbušnou směsí a... Jen silný výboj srazí dobře obrněného parchanta.
  A za ním je kosený druhý americký tank, slovo vedoucí k pekelnému pokušení je konopí pod ranou srpu. Při třetím setrvačností zasáhne poškozené kolegy a rovněž poražený housenkovitý dmychadlo se zvedne.
  Geniální chlapec Oleg křičí:
  - Jen tak dál a tlačte!
  To je skutečně ruská hrdinská síla!
  Po návratu musíte zdůvodnit svou dlouhou nepřítomnost.
  A pro začátek vzali jazyk. Chytili jednoho z pevnostních důstojníků lasem, svázali ho a odvlekli na velitelství.
  Selský král zřejmě znal jisté tajemství, jak rychle zplodit dítě pro mladou ženu a jeho ženu, a dokázal se vrátit na velmi rychlém koni. Dělostřelectvo uvízlo v tajícím jarním sněhu, a zatímco armáda nijak nespěchala, aby zaútočila na značnou pevnost bez ohnivé bitvy.
  Emelyan Pugachev se vězně výhružně zeptal:
  - Kdo jsem? Koho ctí?
  Vězeň odvážně odpověděl:
  - Jsi zloděj a podvodník!
  Kozácký car suše řekl:
  - Počkejte!
  Shcherbatov navrhl:
  - Nebo se ho možná ptáte s vášní?
  Pugačev zamumlal:
  - Přijmout opatření!
  Zajatý důstojník byl odvlečen do mučírny. Co však mohl vědět? Ledaže by tam byla ukryta vojenská pokladna. Nebo možná naznačte podzemní chodbu!
  Nicméně mučení je tak...
  Pugačevová má více než dvě stě dobrých zbraní a ona to chce samozřejmě vyřešit ostřelováním, a ne jen zaútočit. A pak Ufa a cesta do Kazaně.
  Bývalý trestanec Khlopusha byl poslán s davem a zbraněmi na Ural. Král má ještě hodně práce.
  Po vychování dělostřelectva začala Pugačevova armáda ostřelovat. Těžké zbraně zařvaly. Dělové koule zasáhly a síla děla vytryskla.
  Dvě zdi se už zřítily... A Pugačevci zahájili útok. Síly byly nerovnoměrné a posádka nekladla téměř žádný odpor. Pouze důstojníci se nepokusili střílet a zasahovat dovnitř. Oleg Rybačenko odstřelil hlavy plukovníka a kapitána. Vojáci odhodili zbraně před nadřazeným nepřítelem a padli na kolena.
  Pugačev vybojoval další, poměrně jednoduché vítězství a postoupil. Jeho armáda rychle rostla, i když při tání sněhu bylo hodně hlíny. Obecně platí, že zpoždění u Orenburgu mělo svůj účinek.
  Pád tohoto provinčního centra však zvýšil Pugačevovu autoritu a lidé se k němu nyní přidali ještě ochotněji. Přiběhlo hlavně hodně stepařů.
  A obrovská horda a nespočet kavalerie. Bojovníků je mnoho tisíc, sám Emeljan Ivanovič sám má více než třicet tisíc plus dalších patnáct tisíc od Čiky a dalších velitelů selského krále.
  Pugačev sám navštívil město Jaitsky ve sladkém objetí své mladé manželky Ustinie. Udělal z ní dítě, nejlépe syna. Protože je potřeba dědic, nikdy nevíte, co se může ve válce stát. Nikdo nemá záruku proti zbloudilé kulce nebo dělové kouli. A tak je tu někdo, kdo prodlouží rodinnou linii. Pugačev však už má děti od své bývalé manželky Sofie.
  V samotném městě Yaitsky jsou kozáci pevně na svém místě. Pokus nepřítele o útěk byl odražen. Bylo zajato několik vojáků, kteří potvrdili, že v pevnosti byl hladomor a brzy se vzdala nebo vymřela. Nemá tedy smysl bouřit.
  A Emelyan bez velké lítosti opustil město na svém hravém plnokrevném hřebci.
  Rebelové byli pevně v Čeljabinsku. Velitel sibiřského sboru Delong se dozvěděl o pádu Orenburgu a spěšně se z města stáhl. Byl obecně zbabělec a opustil toto centrum, když byl obklopen rebely.
  I když to byl Delong, kdo Pugačevovi ve skutečné historii způsobil porážku a dokonce ho zaskočil. Vojsko selského krále tehdy ztratilo čtyři tisíce zabitých a stejný počet zajatých. Nyní ale Delong ustupuje a jeho vojáci dezertují stále častěji.
  Ale zatím se Kungur silně brání, a aby rychle dobyl toto město, které má velký strategický význam, poslal k němu Emeljan Pugačev plukovníka Olega Rybačenka a kapitánku Margaritu Koršunovou.
  Chlapec a dívka jako vždy běží tajícím jarním sněhem bosí a téměř nazí.
  Jsou rychlejší než nejrychleji cválající koně a hlavně odolnější. Dokážou běžet mnoho hodin bez zpomalení a bez náznaku únavy - jejich těla jsou nesmrtelná, a proto nezranitelná.
  Oleg Rybačenko samozřejmě pochyboval, zda je správné Pugačovovi pomáhat, ale potřeboval zapracovat na svém věčném, nezranitelném těle. I kdyby byla Kateřina Druhá dobrá královna.
  Dobyla toho hodně, včetně Krymu a Běloruska s částí Ukrajiny.
  Ale kdo ví, možná když Emelyan vyhraje, Rusko dosáhne ještě víc.
  I když je to pro impérium šok srovnatelný s Leninovým říjnovým převratem a následnou občanskou válkou. Proč už nerozsekali dost ruského lidu? Běda, úsměvy občanské války.
  Oleg Rybačenko běží ke Kungurovi s Margaritou a myslí si.
  Stále samozřejmě hodně záleží na štěstí a štěstí dokáže i průměrného vládce udělat skvělým.
  A že Nicholas II jasně předčil Vladimira Putina svými schopnostmi a talentem. Ale ten druhý měl fenomenální štěstí a nebyl horší než Čingischán.
  Jedno štěstí vede k druhému a naopak. Terminátor běžel a přemýšlel.
  Například dopadení Salmana Radueva a dokonce i v předvečer ruských prezidentských voleb je velmi nepravděpodobná událost. No, popravdě, jaká je šance na tohle, zvlášť když mluvíme o vzácném zmetku. Ani jeden slavný militantní vůdce nebyl následně zajat živý. Všichni zemřeli. Navíc Šamil Basajev byl s největší pravděpodobností náhodný. Ve skutečnosti, pokud byla trasa teroristy číslo jedna známá tak dobře, že pod ním byla nastražena mina, co mu bránilo v tom, aby byl jednoduše zasažen leteckým úderem? Bylo by to mnohem spolehlivější! Nebo dokonce ubrat plyn a pak udělat velkou parádu z procesu s Basajevem?
  Ne, s největší pravděpodobností měl Putin i v tomto případě štěstí, takže Šamil Basajev zemřel úplnou náhodou.
  Ale řekněme, že Salman Raduev zemře během zadržení nebo se pasti úplně vyhne. Putinovi chybí pár procent hlasů a volby se konají dvoukolově. To už je porážka pro nesporného favorita a triumf pro Zjuganov.
  A jak by dopadlo druhé kolo, se zatím neví. V každém případě by se vytvořily protestní voliče a Putin by jen stěží vyhrál příliš přesvědčivě. Ale hlavní je, že inaugurace by se konala o měsíc později. A Putin by na jarním zasedání nestihl navrhnout reformu Rady federace. A na podzim by se proti němu vytvořila seriózní koalice opozičních sil.
  Komunisté, agrárníci, Svaz pravicových sil, OVR a Jabloko by měli většinu a zablokovali by reformu Rady federace. Byli by také proti znárodnění NTV.
  Opakovala by se tvrdá konfrontace mezi Dumou a současným prezidentem jako u Jelcina. A za takových podmínek by Putin nemusel mít odhodlání zatknout Chodorkovského a zasadit silný úder komunistům a SPS a Jabloku. Navíc posun v historii hodně ovlivňuje. A kdyby se situace jen trochu změnila, pak by k teroristickému útoku z 11. září nedošlo. A pak by se Putin zapletl do války v Afghánistánu a je možné, že by vydržel jen jedno volební období.
  A vychvalovaný diktátor by odešel, poplival a s nulovým hodnocením, stejně jako Jelcin.
  Tak se to stává, někdy z malé nehody. Ale pro stejného Nicholase II, kdyby admirál Makarov nezemřel, měl by vítězství nad Japonskem. A pak by se celá Čína samozřejmě stala ruskou! A pak by Německo a Rakousko-Uhersko byly poraženy.
  Ano, vidíte, jak jedno selhání vede k dalšímu.
  Děti Terminátora běžely a jejich bosé nohy cákaly ve sněhu. A Oleg Rybačenko, cítil se inspirován, začal s nadšením zpívat a skládat za pochodu;
  Bojujeme za lepší osud
  Usnadnit lidem život...
  A rozdrtíme tu zatracenou hordu,
  Aby bylo méně zlých protivníků!
  
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Pro slávu naší matky Ruska...
  Věř mi, Rusové jsou neporazitelní,
  A učiní všechny na Zemi krásnějšími!
  
  Dostáváme příležitost bojovat za naši vlast,
  Obrana velikosti vlasti...
  A někdy je život jen film,
  I když by to měl být odraz nebes!
  
  Každý potřebuje dosáhnout svých snů,
  Věřte mi moudře, komunismus...
  Aby bylo na Zemi více štěstí,
  A požáry revanšismu nepřišly!
  
  Náš král je velký génius Pugachev,
  Pozvedl rolníky ke svatému boji...
  Jakékoli podnikání bude až po rameno,
  A milujte holku bosého chlapce!
  
  Budeme ještě ďábel silnější,
  Když posuneme obzory vědy...
  Darebák je rozdrcen pod kopyty,
  I když z roztržené aorty prýští krev!
  
  Ano, naše věc je spravedlivá, přátelé,
  Můžeme udělat naši vlast šťastnější...
  Věřte, že všechny národy jsou jedna rodina,
  Skvělé, nejzářivější Rusko!
  
  Lidé se statečně dívají do obzoru,
  Ať zlé mraky nezakrývají oblohu...
  Dáme nepříteli vítězné skóre,
  A ty budeš, rytíři štěstí v bitvě!
  
  Neznám slovo zbabělec
  My Rusové nejsme vůbec méněcenní...
  Máme Svaroga, Bílého Ježíše,
  A bude si květen navždy užívat!
  
  Dívky a chlapci v kulatém tanci,
  My bosé dívky vstupujeme...
  Koneckonců, všemohoucí Bůh Rod je pro nás,
  Nebuď papoušek bez mozku, chlapče!
  
  A Lenin nás inspiroval k boji,
  Moudrý Stalin tomu požehnal...
  Mocný cherub roztáhne křídla,
  A naše svaly jsou prostě z oceli!
  
  Veličenstvo vlasti bude
  Že jsme takoví bojovníci za Boha...
  Potvrďme svou slávu ocelovým mečem,
  Který štít byl ukován u Svaroga!
  
  Zkrátka buď věrný Pánu,
  Ke slávě nejzářivějšího Ruska...
  Známe jen rytíře orly,
  Bílý Bůh Kristus Mesiáš je za námi!
  Děti krásně zpívaly, jejich hlas byl tak plný a čistý. A přitom silný, velkolepý jako opera. Několik vlků se pokusilo chlapy pronásledovat, ale rychle zaostali. Nesmrtelní chlapi spěchají příliš rychle. Neznají slabost ani pochyby. I když ne, to druhé se asi ví. Sám Oleg Rybačenko silně pochyboval, zda má cenu Catherine, schopnou, ale negramotnou kozáčku, měnit. Vtip je však na něm. Děti, aby se odpoutaly od dlouhé cesty, začaly skládat oblíbené aforismy. A udělali to velmi moudře a krásně.
  To jsou děti;
  Válka je jako hra domino, pouze rozbité domino již nelze sbírat - země drží!
   Štěstí je odměnou za odvahu a trestem za unáhlenost!
  Býk je silný, osel je tvrdohlavý, lev je ušlechtilý a liška je mazaná, ale lidé jsou šviháci všech řemesel!
  Tyran miluje intriky, ale nemá rád intriky ve volbách!
  Politik rád vládne, ale rád pracuje správně!
  Abyste zaujali místo lva, musíte být liškou na správném místě!
  Nebuď osel - budou ti tahat uši!
  Ten člověk není moucha, ale je také náchylný na sladké řeči!
  Je dobré mít litinové pěsti - horší než dubová hlava!
  Nejnemorálnější politik rád čte morálku!
  Med z úst politika rozleptává ocelový pluh!
  Špatná není válka, zlá je porážka!
  Válka nepřináší žádnou radost, ale vítězství přináší trofeje!
  Tyran je často sladce znějící, ale život s ním není med!
  Vyšplhají na vysoký trůn pomocí základních technik!
  Čím vyšší příspěvek, tím nižší způsob přijímání!
  Ze sladké řeči politika čiší hořkost zklamání!
  Velitelova přímost se obrací!
  Nejkřehčí poloha je ta s dubovou hlavou!
  Botu nechat nahou!
  Politik příliš mluví, ale velké věci se dělají v tichosti!
  Liška dokáže přelstít lva, ale nemůže nakrmit myš!
  Diktátor chce být orlem bez křídel ve snech!
  Pro člověka peníze jako mléko od krávy zkysnou z lakomosti a zmizí ze štědrosti!
  Slibuje bez potíží, je to pravda, ano! Ale pak, s jakými obtížemi dělá všechno potom!
  Politika s dubovou hlavou čeká stejný osud jako poleno!
  Čím větší zloděj, tím menší trest!
  Politik nepohrdne ničím jiným, než tím, že žije podle svého svědomí!
  Politik má malé svědomí, ale gigantické ambice!
  Pronásledování promění válečníka v kata, ze zbabělce statečného muže, skromného v drzého!
  Sci-fi je soutěž absurdit a absurdit! Přitom neexistuje vědeckejší a logičtější žánr!
  Ve válce je to jako v opeře - každý si zpívá po svém, špión může být jen nápověda!
  Moderní ženy odpouštějí muži všechno - kromě chudoby!
  Víte, jak se špióni liší od zpravodajských důstojníků?
  Vím! Máme jen zpravodajské důstojníky - všichni cizinci jsou špióni!
  Co je lepší s prázdnou hlavou nebo prázdnou peněženkou? Samozřejmě s prázdnou hlavou - není to tak nápadné!
  Mysl je nejlepší sběratel bohatství!
  Inteligence a štěstí: zamilovaný pár - rodí úspěch, bohatství, postavení, ale rychle se rozcházejí!
  Hrdí muži snáze poslouchají rady, když je dává žena - pokud to není jeho žena!
  Moudrá manželka stojí jmění! A podnikavá manželka ho může zažalovat!
  Kdo si cení osobnosti v člověku a kdo si cení hotovosti!
  Lidstvo mohou zničit dvě věci - počítače a informatici. To první atrofuje mysl, druzí toho nebudou moci využít!
  Ve válce je granát soudruh!
  Obecně platí, že granátové jablko, které vypráví vtipy, je jako vejce Faberge používané k louskání ořechů!
  Talent je jako duše: nemůže být odebrán, ale může být zničen!
  Pomsta nestojí za čest - odplata za slušnost!
  Závist je zárodkem zločinu, sobectví je zalévání, zahálka je krmení!
  Lenost je nejhorší ze všech zločinů!
  Je lepší zemřít důstojně mečem, než žít jako vůl zahnaný bičem do stáje!
  Ve válce může odvaha porazit mazanost, ale mazanost nikdy nemůže překonat odvahu!
  Válka dělá život hrozným a smrt hodnou a krásnou!
  Skromnost je pro velitele vzácná vlastnost, ale o to je cennější!
  - Šakal je v souladu se slovem kal!
  Lev má oproti šakalovi jedinou výhodu - možnost důstojně zemřít!
  Technologie je katem udatnosti!
  -Ale to není pravda! Ve skutečnosti platí, že čím vyšší úroveň technologie, tím více inteligence a vynalézavosti je zapotřebí na bojišti!
  Tam, kde začínají zájmy vlasti, končí osobní blaho!
  Svoboda musí být spojena s disciplínou. Anarchie je protikladem svobody!
  Houževnatá paměť je nejlepší rádce! Obecně lze svobodu vyhrát mečem, ale pouze s pomocí rozumu ji lze udržet!
  - Když silný válečník zachrání druhého, není k tomu potřeba žádná zvláštní čest!
  Koneckonců, když ve vašem srdci hoří udatnost, zvednete svůj štít na obranu svých otroků!
  Podlost bastarda není omluvou pro čestného člověka, protože přítomnost špíny neospravedlňuje špinavého člověka!
  Láska není nikdy levná - zvláště pokud neplatíte peněženkou, ale duší!
  Jediná věc, která může ospravedlnit prolévání krve, je, když v důsledku toho přestanou téct slzy!
  Ti, kdo slouží pro peníze, se nikdy nebudou moci v boji srovnávat s těmi, které pohání statečné srdce a touha po svobodě!
  Dětská slza je nebezpečná, protože se promění v běsnící proud, který odplaví civilizace!
  Funkce velitele není příděl navíc, ale další zodpovědnost a těžké břemeno!
  Není známo, co je důležitější - nakrmit všechny hladové nebo utřít slzy jednoho dítěte!
  Zlato je měkčí než ocel, ale spíše zasáhne srdce!
  Není to zbraň, co dělá vojáka silným, ale zbraň vojáka!
  Opravdu dlouhý rozhovor se samopalem vede ke střelbě do ucha!
  Sex je nejničivější zbraní, zvláště nebezpečná díky své dostupnosti!
  Účinnost jakékoli zbraně závisí na zvolené oběti a v sexu ještě více!
  Sex je nejhumánnější zbraní, na rozdíl od jiných smrtících zbraní dává život!
  Láska málokdy zabíjí, ale často bolí!
  Kdo se dlouho dívá na obnaženou hruď, zapomene obrysy erbu!
  Kolo s pedály je lepší než Mercedes bez motoru!
  Stará zbraň je jako berlička, spolehlivá, ale žádný manévr!
  Chůze není rychlejší, ale je levnější - ušetříte především na doktorech!
  Peníze jsou jako projímadlo - s nimi člověka opouští poctivost a odvaha!
  Je lepší ztratit den průzkumem, než zemřít ve vteřině!
  Ve válce je spěch - útěk do hrobu!
  Většina vězňů je mnohem jasnější v duši a čistší v srdci než ti, kteří je hlídají! Řetěz nemůže být morálnější než vězeň!
  Malé tělo je jako ostrý nůž, ale nedá se nabrousit!
  Ženské slzy jsou lepší než perly, každá kapka je zlatá mince!
  Na laskavé srdce by měla být aplikována kamenná sekera a atomová energie!
  Není třeba se stydět za chudobu, máte-li bohatou duši a zlaté srdce!
  Pokrok zakrývá pověry!
  Preciznost zdvořilosti vraha a drzost věřitele!
  Jedna hlídka nestojí víc než zahradní strašák!
  Ve válce se porážka velitele rovná vítězství!
  Nedokončený nepřítel je jako neléčená nemoc - počítejte s komplikacemi!
  Vznešená moudrost je jako drahé víno - je lepší ji skrýt před těmi nižšími!
  Pokud vám padnou dvě mince, nejprve neseberte tu, která je větší, ale tu, která je dražší! A zbytek dejte chudým!
  Porážka je vždy katastrofa, pokud na oplátku nedáte spoustu peněz!
  Jen nenapravitelného romantika by potěšilo zemřít rukou krásné dámy!
  Pragmatik raději zrodí nový život!
  Odvaha může kompenzovat nedostatečný trénink, ale trénink nikdy nevyrovná odvahu!
  Talent může nahradit vzdělání, ale vzdělání nikdy nenahradí talent!
  Vzrušení a vztek jsou jen protetiky udatnosti a odvahy!
  Štěstí jako včelka určitě poletí tam, kde dozrává nektar moudrosti a dřiny!
  Červ, na rozdíl od orla, snadno zmizí. Nízké je vždy skryté, ale vznešené je zranitelné!
  Není to ani tak řetěz, který člověka drží v otroctví, jako spíše strach - slabost alespoň jednoho článku dodává odvahu!
  Je čestné zemřít pro vlast, ženu, rodiče, ale ještě lepší je pro to žít!
  Ve válce je snazší získat výhodu, než ji realizovat! Ten druhý je podobný lovu much kolem poraženého lva!
  Jazyk je i přes svou malou velikost nejsilnějším článkem těla. Pohybuje milionovými armádami a uklidňuje miminko. Schopný ničit a zachraňovat.
  Bojovník bez rány je jako bohatý muž bez kapsy!
  Muž potřebuje sílu k životu a žena ji potřebuje k přežití!
  I beran může vystoupat na vrchol mezi ovcemi, ale zkuste se stát vůdcem mezi lvicemi!
  Život je příliš cenný na to, abychom s ním obchodovali!
  Ocel je ostrá, ale ženský jazyk je mnohem ostřejší!
  Jednejte směle, pokud to neumíte obratně!
  Přidání jednoho civilisty do čety znamená odebrání dvou vojáků!
  Jeden amatér svou hloupostí pokryje prospěch deseti specialistů!
  Velká rodina je ráj pro srdce, očistec pro peněženku, peklo pro nepřátele!
  Rozebrat klec je někdy náročnější než odehnat krutého majitele!
  Pro ruský lid je vodka horší než tucet Hitlerů!
  Sen je zrádce reality!
  Byl by důvod zabíjet, ale vždycky by tu byla zbraň!
  Vodka je legální terorista!
  Alkohol je největší sériový vrah! Tak pijme, ale ať nás zabijí jen alkoholem!
  Bez ohledu na to, jak malý je elektronický čip, kazatel do něj vlezl s nataženou rukou!
  Kulomet je nejlepší argument pro pokání!
  Skutečný muž by měl být odvážný v boji, asertivní v lásce, vtipný v hádce!
  Nedopitá vodka je jako nespokojená manželka, bolesti hlavy se nevyhnete, je lepší se poddat!
  Válka je nejvíce vzrušující hra, počet účastníků je neomezený, ale neustále klesá!
  Ve válce, na rozdíl od boxu, je výhra na body podobná zradě, ale soudce není podplacený!
  Šachy jsou logika a poezie ztělesněné v jednoduchých figurách!
  Svoboda je jako zkažená dívka, jen za ni neplatí penězi, ale krví!
  Mládí je sestrou arogance, arogance je sestrou odvahy, ale vítězství se může zrodit pouze spojením se zkušeností starého muže!
  Když má velitel jasnou hlavu, zatemní se v očích nepřítele!
  Smysl pro čas je nenahraditelná vlastnost velitele, ne nadarmo má minutová ručička ostrý konec, dopadá tvrději než nabroušená damašková ocel!
  Potěšení a bolest jsou antipody, ale pro některé je způsobování bolesti nejvyšším potěšením!
  Válka a sex poskytují potěšení, ale ne ve směsi, je to příliš smrtící kartáč!
  Čím tlustší kus v pasti, tím ostřejší by měly být uchopovací zuby!
  Je těžší chytit zajíce než zabít mamuta!
  Krásným zabíjením vytváříte krvavá zátiší, ale fajnšmekři jdou do hrobu příliš rychle!
  Umírněnost je dobrá vlastnost, pokud se netýká příjmu! Těžká peněženka je vždy lehká!
  Když žena řekne pravdu, vášeň se začne vytrácet, a když lže, rozkvete zrada!
  Něžná objetí jsou dusivější, není nic neúprosnějšího než láskyplná smyčka!
  Dluh je těžké břemeno, zvláště pokud nemáte čím splácet kromě svého života. Na druhou stranu si ho nemůžete půjčit!
  Spánek smrti je nejhlubší, ale ne nejsladší, zvláště pro ty, kteří zhřešili!
  Honička je korunou vítězství a bez koruny není vítězný konec!
  Kdo zaostává, bude muset do konce života dohánět o jeden tep!
  Nevyhozený voják jako zelené víno bitvami nabere sílu, ale velitel, který se nechce učit, je jako hnůj - nezraje, ale jen hnije!
  Špatnému veliteli se podaří zachránit si vlastní kůži, dobrý velitel zachrání své vojáky před smrtí!
  Debut v bitvě je důležitý, protože pokud prohrajete, nezískáte přídavek!
  Pokud zemře soudruh, nezlobte se, nebe se obohatilo o dobrého člověka!
  Co když je to špatné? Potom to bylo pro ty, kdo žijí na zemi, snazší.
  Pravda je jedna, ale náboženství je mnoho, což znamená, že věřící má větší šanci udělat chybu než ateista!
  I kdyby měl ateista pravdu, pak mu jeho pravda nepřinese zisk, ale věřící, i kdyby se mýlil, dostane šťastný život a důstojnou smrt!
  Stát se ateistou je jako ukrást si duši!
  Víra je jako oblečení, je těžké ji nosit a nelze ji nosit nahá! Změnit to můžete jedině tím, že se umyjete a zvolíte moderní styl! Obecně platí, že náboženství je jako manželka, začíná být nudné a je děsivé se změnit!
  Víra, jako ukazovací palička, je jen jedna a jen hlupáci se jí smějí!
  Štěstí je vybíravý ženich, který jde jen se svobodou!
  Proč si chceš přiložit hada k srdci - otevři dveře do podsvětí!
  To proto, že krumpáč a svalnaté paže vyžadují hlavu!
  Velitel je podobný herci, jen přídavky se nesetkají s potleskem, ale s fackami, které vás srazí k zemi!
  Láska je jako mrak, podléhá rozmarům a prolévá slzy!
  Milosrdenství je vlastnost silných, krutost se rodí z nejistoty a nejistota je slabost!
  Trest zla je nejcennějším druhem dobra, vyžaduje duchovní čistotu a sílu!
  Odhodlání je nenahraditelná vlastnost vládce, bázlivost ničí státy a nechává lidi sirotky!
  Čí blaster by pištěl, ale váš by mlčel!
  Láska vyžaduje oběť, ne méně než nenávist!
  - Náboženství musí být především mravní, učit dobru a poslušnosti! Nedělejte z lidí stádo a nebraňte jim myslet!
  Revoluce by neměla změnit typ otroctví, jejím cílem je duchovní svoboda s jediným postojem - konat dobro!
  Nic nesjednocuje lidstvo jako pravé náboženství založené na laskavosti a zdravém rozumu!
  - Pouze konečné vítězství nejvyšší pravdy může ospravedlnit lež! Stejně jako příčina míru vyžaduje násilí, je snazší odrazit meč mečem než štítem!
  - Pravda je vždy v menšině a menšina může zvítězit pouze s pomocí inteligence a mazanosti! To znamená mazanost a inteligenci, věrní společníci pravdy!
  Otrok je především zbabělec, bojí se ztráty řetězu!
  Tyran má tři vlastnosti hmyzu: bodnutí štíra, tlapky lepkavé mouchy, síť pijavice, ale není mu souzeno stát se okřídleným!
  Krása duše, čistota srdcí, síla lásky - nemá být znesvěcena přílišnou odplatou!
  Pokud máte pravdu, spravedlnost ospravedlňuje krutost, ale pouze do té míry, aby z oběti neudělala kata!
  Nejcennější vlastností velitele je přijmout porážku důstojně a poučit se z ní!
  V moderní válce, kdo létá, vyhrává, a kdo se plazí, nepřítel zasáhne!
  Urážka je zbraní darebáka a zbabělce, ve snaze ponížit ostatní se snižuje!
  Pouze mrtví nedělají chyby, pokud ovšem nepočítáte polohu nebes!
  Cvičení je matkou dovedností ve spojení s talentem!
  Kdo je ochoten se učit, bude mít větší užitek z porážky - než samolibý arogant z vítězství!
  Je lepší zemřít krásně než žít ošklivě!
  Pro lenocha jsou všechny časy špatné, kromě spánku!
  Ve válce je předčasná radost sestrou zrady!
  Nejdokonalejší čepel ničí šikmé ruce!
  Čas ve válce je jako voda, ubírá laskavost a lidskost!
  Válečník sedící v záloze je jako lupič, jen chce získat svůj život a ne peněženku.
  Pro dobrého velitele je záchrana vlastního důležitější než zabíjení cizích lidí!
  Velké množství hrobařských dovedností a odvahy! Pokud se chcete stát hrdinou, nepochodujte poslušně!
  Lež je jako had na místě hlídacího psa - jednou uštkne nepřítele, jiná vás určitě uštkne do vašeho slabého místa!
  Rytíř může dámě připustit vše, kromě práva zemřít jako první!
  Ruský voják může být zabit, ale nemůže být poražen!
  Obr není ten, kdo je velký vzrůstem, ale ten, kdo má rozsah myšlenek sahající až do nebes!
  Násilí generuje vnější podrobení a podněcuje vzpouru v duši!
  Zajetí je jako rozžhavená kovárna, zocelí vás, když se po něm ponoříte do ledového proudu osvobození!
  Spravedlnost je někdy drsná, ale vždy měkčí než svévole!
  Nyní bosé děti běží do Kunguru, mocné pevnosti, ve které je šest set vojáků a dokonce i milice. Dvoutisícový dav Pugačevitů, vyděšený příchodem majora Vereščagina se dvěma sty vojáky z povolání, zvedl obklíčení a ustoupil.
  
  
  K rebelům dorazili Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova. K chlapci v šortkách a dívce v tunice byli zpočátku skeptičtí. Ale výnos s pečetí panovníka je přesvědčil, aby plukovníka poslechli. Ale bylo to ještě spolehlivější, když Oleg, přivázaje nehty holými prsty, je hodil na náčelníka, který se začal objevovat, a přibil ho ke dveřím za přední zámek.
  Navíc už se zvěsti donesly o chlapci, který se nebojí zimy a běhá rychleji než samotný chrt.
  Chlapec byl přijat jako velitel. A pak navrhl plán. Společně s Margaritou proniknou do Kunguru, zabijí všechny důstojníky, a pak vtrhne horda a dokončí posádku.
  Což bylo s radostí přijato.
  A chlapec a dívka, tyto děti Terminátora, spěchaly do Kunguru. A za nimi se přesunul velký oddíl rebelů.
  Oleg a Margarita bez dalších okolků přistoupili ke zdi. Několik hlídek bylo poraženo. A sežeňme důstojníky. Začala panika. Major Vereščagin se vrhl do bitvy a byl jedním z prvních zabitých. Zahynuli také tři kapitáni.
  Děti házely ostře nabroušenými kotouči a sekaly šavlemi z tvrzené oceli. Házeli také domácí, ale velmi silné granáty. Ze kterého nepřítel vyletěl výš a byl roztrhán na kusy. A dostal jsem to od těchto terminátorských dětí.
  A pak povstalci vyrazili do boje. A také jak začali sekat a ničit. A již tak zmatená a bezhlavá posádka se vzdává armádě Pugačevových vyslanců.
  Děti úkol splnily. A když dobyli Kungur, spěchali zpět, poblíž Ufy, kde se blížila obrovská armáda Emeljana Pugačeva.
  Chlapec a dívka běželi a zpívali;
  V Otčenáši zpívají slavíci žalm;
  V něm svítá zářivé slunce...
  Přináší milost - mír, pohodlí,
  A otevírá vám oči - světlo Páně!
  
  Kde jsou konvalinky a kde hejna sedmikrásek,
  A kupky sena tečou medem...
  Staneš se skutečným - poznáš hrdinu -
  Odlomte ostré rohy démonů!
  
  Teď běžíš po polích bos,
  Jen malý chlapec - kulomet je těžký!
  A pod rosou ti mrznou paty -
  Připraveni dát protivníkovi mat!
  
  Demiurg bude vyřezávat přírodu,
  Vytvářejte vzory v bouřlivém lesku...
  Běda, trochu přísný Bůh je chirurg -
  Kdo ti nedá jen tak pět!
  
  My lidé jsme také impozantní tvůrci -
  Schopný přijmout váš nový svět!
  Není třeba ukazovat ovcím stud -
  Pak se armáda okamžitě shromáždí k boji!
  
  Pionýrský chlapec je nyní v zajetí,
  Kat ho vytáhl na věšák a dal mu bič...
  Ale lidé satana neproklínají -
  Protože zkoušky jsou také dar!
  
  Pro vesmír - všechny cesty jsou v květinách,
  Mají vytržení čistého proudu...
  A musíme překonat odporný strach -
  Bez úkrytu v krabici s mrštností úhoře!
  
  Bohužel celá Země je plná rakví.
  I když je to pro ně v žaláři fetišistická show...
  Uvidíme to v Edenu -
  Vždyť před Bohem stojí malý hrdina!
  
  Ale člověk je v podstatě také Bůh,
  Intelektuálně je to šikovný obr...
  Loď opouští svěží jeskyni,
  Lidé a vůdce jsou jedno bez hrůzy!
  
  Charisma je také kapitál,
  Ať to není snadné uvést do oběhu...
  A kdyby měl někdo iluze,
  Zloděj ho už štípl páčidlem!
  
  Když naše mysl dosáhne svého vrcholu,
  A mrtví budou vzkříšeni vědeckým pokrokem...
  Pokryje led kobercem květin,
  A jsme na pochodu do jiných vesmírů!
  Oleg Rybačenko a Margarita dohnali kance cestou. Zabili ho a maso snědli syrové. Ale co Tarzan jedl a proč jsou horší?
  A maso vzali s sebou.
  Oleg běžel a pomyslel si:
  Že série o Tarzanovi byla pořád cool. Ale skládal i cool věci. Toto je zajímavý kousek o džungli a divokých opicích. Ale řekněme s dívkou?
  Tohle je ještě úžasnější...
  Poté s Margaritou složili několik aforismů, aby to bylo zábavnější;
  Pro politika jsou všechny cesty křivolaké, ale vedou přímo k cíli!
  Zlato je měkké, ale má drtivou sílu!
  Těžký kov je zlato, ale zlatý náklad je lehký!
  I když je zlato těžký kov, ve velkém množství vás dělá nepotopitelnými!
  Kat pracuje rukama, ale výrobek je přenášen nohama!
  Chcete-li se zmocnit trůnu, mějte v hlavě krále!
  Pokud chcete, dostane místo lva, bude liškou v mazanosti a hyenou v podlosti!
  Nejúspěšnějším politikem je mazaná liška a dravý tygr a také opice v používání cizích triků!
  Kdo není v politice liškou, je v životě osel!
  Lichotivá liška má zvyky vlka!
  Vojenská lstivost není v rozporu se ctí, kromě případů, kdy se obrátí proti vám!
  Ve válce je nedbalost jako pryskyřice v medu, výsledkem je jen krev!
  Manévr obcházení připomíná háček, a to nejen formou, ale i výsledkem!
  Bez ohledu na to, jak silné jsou paže, bez hlavy nejsou víc než figurína!
  Vynalézavost se dá přirovnat k třetí ruce, jen s mnohem větším švihem!
  Revoluce krvácí, což vede ke zlepšení lidí, spaluje tuk, což obnovuje elitu!
  Největší dividendy na investicích dostanou ti, kteří mateřským mlékem pro své děti nešetří!
  Bílá lež je pravda vyřčená novým způsobem!
  Žena je poklad, který dokáže uplatit ty nejbohatší, a zbraň, která dokáže srazit i ty nejsilnější!
  Problémy jsou věčný pojem, i smrt je přenese jen na blízké zesnulého!
  Štěstí je květina, která je oplodněna kostmi a zalévána krví!
  - Základ smíchaný s krví je velmi vratký, takže pouze v živém těle má krev sílu!
  Vše podléhá změnám, kromě smyslu pro zodpovědnost a povinnost!
  Je špatné ztratit život, ale mnohem horší je ztratit svou nesmrtelnost!
  Je lepší letět jednu hodinu, než se plazit sto let!
  Síla je synonymem svobody, svoboda je synonymem povinnosti, povinnost vyžaduje sebeobětování a odříkání!
  Hrdina se slabou hlavou se od manekýna liší tím, že se mrzačí!
  Psychologie je klíčem k vítězství, jen je potřeba umět vybrat ten správný zámek!
  Neposílají svá srdce na průzkum, ale nesekají jim hlavy!
  Rychlost rodí vítězství, rychlost přináší štěstí, rychlost je druhé štěstí!
  Rychlost rodí vítězství, rychlost přináší štěstí, rychlost je druhé štěstí!
  Ledový dech smrti rozechvěje srdce a svírá vnitřnosti zbabělce. Ale odvážný z blízkosti kostnaté stařeny s nabroušenou kosou: získává bystrost reakce, vyrovnanost v boji, zbavování se přebytečného tuku!
  Temperament u žen často koexistuje se skromností - stejně jako odvaha u mužů!
  Technologie je dvousečná koncepce - netoleruje hloupost!
  Nejsladší ovoce je to, které se nejhůř sbírá!
  Bezohlednost je opakem odvahy, odvaha a vypočítavost jen ve dvojici zrodí vítězství! Sklenka vítězství, jako láhev vodky, aby se předešlo problémům, vyžaduje tři věci: štěstí, inteligenci a odvahu!
  Smrt není nikdy dočasná, ale život je trvalý!
  Neexistuje žádné takové náboženství, které by logicky vysvětlovalo stávající stav věcí a přítomnost rozumu!
  Tady máte pravdu, ale samotná lidská mysl není to nejlogičtější v našem světě. Někdy se dokonce zdá, že nic není iracionálnějšího než logika!
  Válka bez krve je jako život bez bolesti!
  Schopnost přežít na vlastní pěst je pro válečníka důležitější než zabít nepřítele! Každá válka končí mírem a život končí pohřbem!
  Láska teenagera je jako sklo: příliš křehká, snadno se rozbije a bolí!
  Otrok a král vycházejí ze stejného lůna, pokud jsou stejní před narozením, tak proč si nebýt rovni i po!
  Vědecký pokrok bez rozvoje morálky se rovná pokusu vykouřit z jaderného výbuchu!
  Neopatrnost ve válce je matkou zločinu a sestrou zrady!
  ,Chléb válečný je nejhořkejší: nasáklý krví bratří a slzami matek!
  Rodit děti je mnohem příjemnější než rodit mrtvoly - i když obojí vyžaduje zručnost a vášeň!
  Zotročení začíná bez touhy učit se a přemýšlet!
  Moudrá slova jsou dobrá - dobré skutky jsou lepší!
  Život je vždy skvělý, ale smrt je průměrná!
  Věda není všechno, nejpokročilejší zbraně vyžadují šikovné ruce a flexibilní mysl! Duch vítězí nad hmotou!
  Každý okamžik přestane být rozkošný, jakmile zamrzne, zamrzne jako kus ledu!
  Pohyb je opravdové štěstí!
  Vlast je to nejcennější, co člověk má, bez ní nemá život smysl!
  Člověk bez vlasti je jako tělo bez duše!
  Náboženství je útěchou pro slabé - jakákoli neštěstí se zdají bezvýznamná, jsou-li dočasná!
  Pokud je technologie strážným andělem, pak bojový duch je Bohem války!
  Je snazší nabrat polévkovou lžící oceán, než se hádat s ateistou!
  Počítač, stejně jako dívka, miluje mladé a vytrvalé!
  Smrt se od milované liší tím, že se setkání s ní vždy snaží odložit!
  Smrt se od milence liší tím, že vždy přichází ve špatnou dobu, ale nikdo jí nevyčítá, že přišla pozdě!
  Kdo šetří na bezpečnosti, zkrachuje na pohřbu!
  Dobře živená armáda je klíčem k prosperitě!
  Ve válce je dobrá příprava jako vzduch pro plíce, špatná směs plynů ochromuje a zabíjí!
  Když si člověk uměle dává impozantní vzhled, je to nepochybné znamení duchovní slabosti.
  Strašidelný je vlk v rouše beránčím, ne ovce v rouše vlčím!
  Pro člověka není nic důležitějšího, válečné umění je synonymem pro důstojnou existenci! Smrt tygra je lepší než život psa!
  Smrt ve válce je ospravedlnitelná pouze tehdy, když ji nepřítel koupí za přemrštěnou cenu, a dávání darů nepříteli se rovná zradě.
  Prozkoumaný nepřítel je téměř poražen, jen je třeba nepromarnit své šance!
  Mrtvola nepřítele je drahá, ale živý nepřítel bude stále stát víc!
  Stealth je vítězná kvalita!
  Obecně platí, že život bez obtíží je jako polévka bez koření: příliš mnoho - chutná hořce, ale málo - nejde vám to po krku!
  Člověk musí alespoň jednou v životě někoho zabít a zachránit! Navíc, pokud má první štěstí, pak je druhý nepostradatelnou zkouškou odvahy!
  Počítač je lepší než atomová bomba, je to nejjistější způsob, jak si podmanit národy a přimět je pracovat pro vítěze! Kromě toho se nebojím pokušení! Jakákoli víra pak něco stojí, pokud ví, jak se bránit!
  V mládí teče krev rychleji a "konvice" se vaří tepleji!
  Pomalý osel, horší než prase, také smrdí, ale maso nedává!
  Automatická palba a řev granátu jsou to nejlepší, co si zapamatujete!
  Víra bez důkazu: že sokol bez křídel může škrábat, ale nenechá ho vzlétnout!
  Náboženská diskuse je nejvíce neplodná - protože oba ti, kdo se hádají, nemají ponětí o předmětu, o kterém se hádají!
  V závodě mezi vědeckotechnickým pokrokem a morálkou je ta druhá odsouzena do role outsidera! I když lidstvo riskuje pád do propasti mezi vědou a morálkou!
  Kdo šetří na vědě, okrádá své potomky, a kdo okrádá jeho potomky, zůstane navždy chudý!
  Okrádáním potomků můžete vydělat kapitál, ale nemůžete zbohatnout!
  ! Politika je špinavý byznys dělaný v čistých oblecích!
  Pravda je vždy mnohostranná, ale omyl je jednotný!
  Krása je dialektický pojem - jen ošklivost je univerzální!
  Moderní zbraně, na rozdíl od vína, milují mládí!
  Ušetřit nepřítele je jako sedět na dýce - ocel nezná pocit empatie!
  Nejlepší zbraní je vynalézavost, nevyžaduje výdaje, ale je drahá!
  Když je počet mrtvol větší než jedna, změní se z tragédie ve statistiku!
  Vražda je jako poprvé přijít o panenství a bolí to, pak s každým dalším aktem je víc a víc potěšení!
  Špatný zvěd je ten, kdo nedokáže předvídat východisko v případě neúspěchu!
  V jakékoli jiné oblasti může chyba stát život a zdraví, a pouze když se spletete v náboženství, riskujete ztrátu nesmrtelnosti!
  Bestie má tesáky, muž má zbraň, zvíře spoléhá na svaly a muž na mysl! Zkoušky otupí zuby, ale zbystří mysl - proto je mysl nesmrtelná, pokrok, jako stroj věčného pohybu, povede k prosperitě!
  I ty nejstrašnější zprávy se z opakovaného opakování stávají samozřejmostí!
  Když agent pracuje pro dvě zpravodajské agentury a přiděluje dítěti, které se snaží nacpat si do úst dva dudlíky, riskuje, že mu roztrhne ústa!
  Pohyb je déšť, pod nímž rostou květiny zdraví, a motyka, která vytrhává plevel nemocí!
  Nevidomí nevidí nevidomého - jdou, kam chtějí!
  Slepec nemůže vyvést ven - cestou věrného kolemjdoucího!
  Nečekejte však na vidoucího cestovatele - pomozte chudým nevidomým!
  Člověk se snadno zlomí, s obtížemi se podřídí a jen velmi zřídka dosáhne lásky od přírody!
  V kartách štěstí přichází k bystré hlavě, hbitým prstům a klidnému srdci!
  Obecně platí, že zločin není čokoláda, když se ušpiníte, nebudete žít sladký život, ale rozhodně dostanete obezitu srdce!
  Nedostatek síly může kompenzovat přebytek inteligence, ale žádný přebytek síly nemůže kompenzovat nedostatek inteligence!
  Talent může nahradit nedostatek vzdělání, ale žádné vzdělání nenahradí nedostatek talentu!
  Diamant je drahokam bez leštění, ale žádné leštění nepromění uhlí v diamant!
  Smrt někoho jiného je zábavná, ale kvůli vaší vlastní smrti vám pukne srdce a vaše duše se ponoří do vašich bot!
  Peníze jsou jako špína, lepící se na zakrvácené ruce a kluzké duše!
  Ze všech forem fanatismu je náboženský nejiracionálnější a nejsobečtější, proto je zaměřen především na dosažení osobní nesmrtelnosti!
  Láska se od znásilnění liší pouze ve formě platby - naturální platby za druhý čin!
  Je lepší ztratit ve spravedlnosti než získat v hříchu!
  Ztráta spravedlivého je ziskem v nebi, ziskem hříšníka je loupež duše!
  Komunisté zapřením Boha naložili člověka na bedra přemrštěnou zátěž! Člověk, který chtěl zaujmout místo Všemohoucího, nemohl odolat bolesti Golgoty a pokušení ďábla!
  Bez Ježíšovy moci lidé, místo aby budovali království dobra a spravedlnosti, upadli do bazénu neřesti!
  Nesčetné poklady v lidské duši, jen když je začnete drancovat, rychle vyschnou, aniž by přinesly nějaké bohatství!
  Každý sexuální akt, poklad, který sdílíte mezi dva a ani jeden zloděj vám ho neukradne ze srdce!
  Každý člověk má něco společného s primátem, dobrá je potence, ale častěji inteligence!
  Bylo by to vtipné, kdyby to nebyla pravda!
  Bohužel máme více než slušné muže a čestné politiky!
  Kdo zradí svou duši, zůstává vždy v rozpacích - dává nesmrtelnost pro smrtelníka!
  Vítězství nad silným soupeřem obvykle stojí více, ale nedáte ho za nic!
  Vraždu nelze ospravedlnit vlastním zájmem a ziskem - pouze čest, svoboda a vlast jsou zastánci násilí!
  Dobré by mělo být s kulometem,
  Úder jako zuřivá ocel!
  Takže krev teče jako vodopád,
  Zlo nemá slitování, zabijte všechny!
  Ze všech uměleckých děl jsou to právě vojenská mistrovská díla, která se nejpevněji zapsala do paměti lidí a vyvolávají nejvíce slz!
  - Obraz malovaný krví: jasnější než olejomalba a bledne mnohem pomaleji!
  Slušný člověk staví spravedlnost nad rodinu a přátelství! Pro nepřátele a přátele musí platit jeden zákon, stejně jako má manžel pro svou ženu!
  Přítomnost různých zákonů mění spravedlnost v prostitutku!
  Silný protivník posílí vaše tělo a vůli, učiní vás silnějším - slabý zkazí vaši duši a oslabí vaše tělo, takže budete slabší!
  Takže obtížná cesta dává mnohem snadnější vítězství!
  Voják dostane ruce ke střelbě a mozek, aby se včas zastavil!
  Zabít hlupáka: je to stejné jako bodnout ho jehlou, zastřelit chytráka je jako udeřit ho granátem!
  Příroda je matkou člověka a matka velkého vynálezce nemůže být úplný blázen! I když jí chybí praktická vynalézavost!
  Kulka je nejúčinnější výchovná metoda v komunikaci s mladými lidmi i se starými lidmi!
  Snižuje se pouze účinnost dopadu! Často ztratíte svou autoritu, ale pokud vás chytí, budete muset chovat zombie!
  Náboženství snižuje hrdého člověka na úroveň zvířete - dává na výběr mezi ovcí a kozou!
  Je lepší dát svou kůži lidem jako ovce, než věčně syčet jako had!
  Obecně platí, že koncept práce s hlavou zahrnuje nejen doslovný výklad, a to i pokud jde o bojová umění!
  Chceš-li zbohatnout, dej se pokřtít jako Žid, chceš-li zkrachovat, půjč si od Žida!
  Olovo napomáhá trávení, zvláště pokud je pilulka ve formě patrony!
  Úředník, který nebere úplatky, je jako panna prostitutka!
  Obvykle, abyste zachránili jednoho, musíte zabít druhého! To je nepochybně krutý zákon, ale obnovuje přirozenou rovnováhu druhů!
  Na světě není lepší bojovník než ruský voják a není větší tyran než ruský generál!
  Přílišný luxus je známkou lehkovážnosti, lehkovážnost je předzvěstí hrozícího zmaru!
  Moudrá slova z úst parchanta, jako fontána ze smetiště!
  Vy máte výhodu v délce, ale já mám výhodu v mysli!
  Někdy můžeš zabít, ale nikdy nemůžeš vzít naději!
  Když ve válce vynecháte vteřinu, můžete ztratit celou věčnost!
  Obyčejná věž je žalostná mezi mrakodrapy, ale majestátní mezi chýšemi!
  Člověk se podřizuje síle, respektuje krutost, pohrdá jemností a neváží si laskavosti!
  Sex je nejlepší lék na všechny duševní choroby, ale bohužel je drahý a těžko dostupný!
  Kdo nemiluje sex, nemiluje život a neváží si radostí těla!
  Poezie má s vínem společné to, že jeho hodnota s časem roste, ale ani staletí nedovolí, aby linky vybledly nebo jiskry zhasly!
  Voják je jako počítač - počítá jedničku nebo nulu, ale válečník je přítel a nepřítel!
  Člověk se od zvířat liší humanismem a schopností jednat v rozporu s instinkty!
  Násilí na ženách někdy plodí zdravé děti, ale násilí proti přírodě produkuje jen monstra!
  Když je krutá matka, jsou kruté i děti! Jaká je příroda, takoví jsou její potomci - člověk!
  Přátelství se hledá u silných, potrava u bohatých a oddanost se projevuje neohroženým!
  Útok je nejlepší způsob, jak zneškodnit nepřátelskou početní výhodu - přinutit je bránit se je jako useknout jim polovinu rukou!
  .Pro ženu je láska potěšením a příjmem, pro muže potěšením a nákladem!
  Vynalézt novou zbraň pro nemorálního člověka je jako uříznout nohy židle, když se vám kolem krku omotá provaz!
  Po příjezdu u Ufy kluci hlásili splnění úkolu Pugačevovi.
  Selský král byl překvapen, že děti pracují tak rychle. A samozřejmě je odměnil. Každému daroval stříbrný kříž. A každé dvě stě rublů.
  Pak přišel útok na Ufu. Margarita a Oleg jsou jako vždy v popředí a rychle útočí.
  Sekají nepřátele šavlemi a házejí bomby.
  Posádka Ufy už byla zesláblá hladem a vítězství rebelů zlomilo jejich ducha.
  Kozácký král má navíc téměř padesát tisíc vojáků - obrovská síla...
  Poté, co Oleg Rybačenko zabil velitele, zbývající bojovníci se vzdali.
  Složili přísahu, ustřihli jim copánky a ostříhali kozáky. Někteří důstojníci se rozhodli připojit k Pugačevovi. Je lepší oprátka?
  Zkrátka Ufa se brala lehce. A dokonce i kozácký car litoval, že nezaútočil na město Yaitsky.
  Pugačevovi to obecně šlo lépe. Nyní mohou být do uralských továren vysláni další vojáci. A Beloborodov dostane pokyn, aby dobyl všechna města a Tobolsk.
  Rozhodnutí padlo definitivně do Kazaně, a pak do Moskvy. Emelyan Pugachev dokonce hlásil, že jeho syn carevič Pavel sám se zapojil do tažení a předá trůn svému otci. V každém případě tomu mnozí věřili.
  Pugačevova armáda nadále rostla. Přišly zprávy o dobytí několika dalších uralských továren a nových zbraních, zásobách a střelném prachu.
  Načež se obrovská armáda vydala na tažení. Pohybovala se podél řeky, po obou březích směrem k Volze.
  Car Emeljan Pugačev byl veselý a potěšený. Zatím mu to jde velmi dobře. Obecně vzbouřenci nebyli nikdy vážně poraženi. A pověst nového ruského cara stoupá. A každý den se k němu přidávají noví válečníci po tisících.
  Samozvaný král má také spoustu jezdeckých jednotek. A všechno zavání skutečným vítězstvím.
  Dětští strážci utíkají před zbytkem armády. Jsou veselí a hodně se smějí.
  Zde mladí válečníci útočí na hlídku husarů. Krátký střih, pár granátů hozených holými prsty. A bojovníci byli zničeni.
  Dále leží pevnost Osa. Ve skutečném příběhu se vzdala bez boje. Takže kluci ještě nikoho nezaútočili ani nezabili.
  Dokonce se začali trochu nudit... Chlapi zpívali;
  Spartak vychovával otroky k hrdinským činům,
  Shodit jho nenáviděných princů...
  Proměnil nešťastníka v roj orlů -
  Výzva je jednoduchá - rozšiřte své sny!
  
  Tasej meč bojem,
  A nemilosrdně posekejte své zlé nepřátele...
  Naštěstí si rychle otevřeš cestu jako bojovník,
  Zesnulý bude žít navždy v žule!
  
  Pojďme dostat měsíc z nebe, není třeba,
  Otevřeme rozlohy Marsu jako brány,
  A věř ve Venuši, já přijdu...
  Celá Mléčná dráha padne pod mečem hrdiny!
  
  Na nebi jsou hvězdy a oči dívek -
  Třpytí se safíry a rubíny...
  A mé divoké myšlenky létají -
  Když náš předek hnětl Mamaiin bok!
  
  Smrtelník Chelubey zvolal v davu -
  Že Rus zahyne pod kopytem vichřice...
  Šílený výkřik je zvláštní - zabijte všechny:
  Že smích a znělé písně utichly!
  
  Odpověď od Peresveta byla dána hlasitě,
  Rána kopím a nepřítel v pekle nočních můr...
  Zindan nebude čekat na válečníka -
  Vyhrajeme, vy tomu věřte!
  
  Skála je zrádná - v oblacích jsou dny,
  Ne vždy je štěstí a trofeje...
  A naše města jsou oheň, světla,
  Zřejmě jsme ani my neudrželi bitvu!
  
  Ale uvědom si místo Rusa v triumfu,
  Náš předek Caesar, impozantní Makedonec...
  Planety se brzy promění v ráj,
  Sýr s čajem je velmi chutný Poshekhonsky!
  
  
  
  SPEER MĚNÍ HISTORII
  Speer, tento génius organizace, dokázal přesvědčit Fuhrera, aby urychleně vyvinul a uvedl do výroby lehkou, levnou, ovladatelnou proudovou stíhačku s pouze dvěma vzduchovými děly, ale nejlepší na světě z hlediska letových vlastností.
  Tak se zrodil HE-162, ne 6. prosince 1944, kdy poprvé vzlétl do vzduchu, ale už bylo pozdě, ale 20. dubna 1943, kdy byla Třetí říše ještě plná síly, a to mohlo ovlivnit průběh války. Proudový motor Yummo byl naštěstí již připraven pro sériovou výrobu. Letadlo bylo téměř celé ze dřeva a jen pancíř na čele vážil padesát kilogramů. Auto je ale lehké, levné, a velmi dobře ovladatelné, snadno se ovládá. Jeho rychlost přesahovala 900 kilometrů za hodinu a prázdná hmotnost stíhačky byla pouhých 1600 kilogramů. Výzbroj tvoří zpočátku dva 20mm letecké kanóny - silnější než Jak-9 a srovnatelné s LAGG-5.
  Docela jednoduchý stroj na ovládání. Zkrátka lidový bojovník. Levnější než ME-109 a jednodušší na výrobu, ale mnohem efektivnější.
  HE-162 se ukázal jako účinná zbraň. Již během bitvy u Kurska na něm německá esa získávala skóre. Huffman se zvláště vyznamenal.
  Hitler byl samozřejmě potěšen a nařídil zvýšit výrobu vozu na pět tisíc měsíčně. Tohoto čísla se nepodařilo dosáhnout, ale do konce roku 1943 se vyrábělo více než dva tisíce vozidel měsíčně.
  HE-162 způsobil problémy SSSR ve vzduchu a poněkud zpomalil postup sovětských jednotek. Na Kursk Bulge byly ztráty německých tanků menší než ve skutečné historii, bylo sestřeleno mnoho IL-2.
  Němci dokázali oddálit odpor a Charkov a Orel padly o měsíc později než ve skutečné historii.
  Ale přesto Rudá armáda postupovala, i když pomaleji než ve skutečné historii. Díky tomu se Němcům podařilo prosadit se na Dněpru a vytvořit zde mohutnou obranu. A pak dorazilo samohybné dělo E-10, velmi úspěšný stíhač tanků.
  Němcům se podařilo stabilizovat frontu na východě. V zimě nebyla sovětská vojska schopna překročit Dněpr. Němci se drželi i u Leningradu.
  Spojenci sice postupovali v Itálii. Ale za velmi vysokou cenu.
  Poté, co se nepodařilo prorazit nacisty, se Rudá armáda přesunula na Krym. I zde boje trvaly déle než ve skutečné historii, ale skončily porážkou.
  Vylodění Spojenců v Normandii skončilo porážkou Británie a Spojených států. 22. června sovětská vojska zaútočila na centrum. Němci ale dokázali odrazit nápor sovětských sil. Částečně díky úspěšnému a levnému samohybnému dělu E-10. Toto vozidlo vážící dvanáct tun mělo čelní pancíř o síle 82 milimetrů pod úhlem 45 stupňů, neproniknutelný pro sovětské čtyřiatřicítky, a dělo jako T-4. Toto vozidlo mohlo dokonce zblízka proniknout do čela IS-2 a mělo velkou šanci odrazit nakloněný pancíř.
  Nová německá technologie je dobrá v obraně. A Krauts toho využívají. Sovětská auta ale stále nejsou tak úspěšná. T-34-85 má poměrně slabé dělo a ochranu a příliš velkou výšku. A IS-2 je zranitelný vůči čelem věže a spodní části trupu.
  Němci se dokázali udržet tím, že své síly soustředili předem do středu a odhadli hlavní směr útoku.
  Po porážce spojenců v Normandii zesílily protiválečné nálady ve Spojených státech a Británii. Američané navíc měli smůlu, při pokusu o vylodění na Filipínách byl jejich transport napaden japonskými bitevními loděmi. A byli utopeni. Zemřelo mnoho techniky a vojáků.
  Což také udělalo silný dojem na americký lid.
  Němci, kteří odrazili útok ve středu, převedli část svých jednotek do Itálie a zahájili tam ofenzívu.
  "Panther"-2 se zúčastnil bitev. Němcům se podařilo udržet hmotnost do padesáti tun výrobou kanónu 88 mm a 71 EL hlavní a samotné vozidlo mělo na svazích čelní pancíř o tloušťce 150 mm.
  Panther 2, který je lehčí, ale se silnějším motorem, se ukázal jako vynikající stíhač tanků.
  Němcům se podařilo dobýt Neapol zpět a zajmout mnoho zajatců a trofejí. Spojenci uprchli zpět na Sicílii. Tam se chtěli uchýlit pomocí flotily.
  Němečtí konstruktéři také spustili E-25 do výroby. Sovětské jednotky se pokusily znovu zaútočit poblíž Leningradu. Ale Němci tam byli připraveni. Německý průzkum obecně fungoval dobře, zejména letecký, protože Fritz měl proudové stroje, které létaly ve velkých výškách a byly absolutně nezranitelné vůči sovětské protivzdušné obraně.
  V zimě sovětské jednotky znovu zaútočily na střed, ale jejich útoky byly předvídatelné. A ve vzduchu se fašisté zmocnili naprosté převahy. Hodně ztratilo i spojenecké letectví.
  V únoru provedli nacisté operaci na Sicílii a zajali více než dvě stě tisíc britských a amerických vojáků. A v březnu Němci udeřili na jihu. Prolomili jsme obranu, postupovali v noci a vytvořili pár kotlů.
  Sovětská vojska se začala stahovat.
  Po Rooseveltově smrti navrhl Truman Hitlerovi příměří. Fašista číslo jedna souhlasil. Výměnou však požadoval dodávky ropných produktů a návrat vězňů. Truman a Churchill s tím souhlasili.
  Němci měli na východě volnou ruku. Dostali také nový tank, E-75. Hustší uspořádání - motor a převodovka dohromady - a příčné uspořádání umožnily snížit výšku vozidla. Připomínalo to hodně vzrostlého Tigera-2, ale s mnohem nižší siluetou.
  S mnohem silnějším pancířem umístěným pod většími úhly vážil E-75 75 tun, s motorem o výkonu 1250 koní. Díky tomu byl docela mobilní a spolehlivý. Britský tank měl dva typy děl. 105 mm v 100 EL pro boj s nepřátelskými tanky a 128 mm v 55 EL, univerzálnější dělo. Věž měla 252 mm silný čelní šikmý pancíř a 170 mm silný boční a zadní pancíř, rovněž šikmý. Trup měl 200 mm pancíře nahoře pod úhlem 45 stupňů a 160 mm dole pod úhlem 45 stupňů. Boky trupu jsou 120 mm a štíty dalších 90 mm.
  Němci tak s hmotností 75 tun vytvořili vozidlo, které není v pancéřování a výzbroji horší než Myši, i když s jedním dělem.
  E-75 nebyl proražen sovětskými protitankovými děly, a to ani na jeho boku, a nepochybně dostal Hitlerovu přednost před všemi ostatními tanky řady E.
  SSSR zatím získal pouze IS-3, který je lépe chráněn v přední části věže, ale je náročnější na výrobu. Stalin tedy nařídil, aby se IS-2 a T-34-85 prozatím nestahovaly z výroby.
  V létě se na frontě poprvé objevily německé tanky E-75. Osvědčily se jako velmi účinné stroje.
  Ve stejné době měli nacisté lehké vozidlo ME-1010 s křídly, která změnila jejich zametání, pokročilejší model ME-262 X a vyzbrojenější a rychlejší a ovladatelnější vozidlo XE-262. Lidová stíhačka si od svých konstruktérů vysloužila veškerou chválu. A také proudový bombardér Yu-287, který předvedl ohromnou akrobacii. A také značka Arado.
  Němci dokázali v létě postoupit na Ukrajině a dobyli zpět Donbas. Pak na podzim dobyli Kursk a přiblížili se k Voroněži. Sovětská vojska ustoupila přes Don a pokusila se zde vytvořit obranu. Zima se blížila.
  Němečtí diplomaté se snažili zapojit Turecko do války.
  Zde kroužili a slibovali hory zlata.
  Stalin, který cítil, že pro SSSR je těžké odolat nové německé technologii a vytvoření nového tanku T-54 čelilo určitým potížím, navrhl nacistům příměří.
  Hitler v reakci požadoval kapitulaci Leningradu a Krymu a také dodávku chleba, ropy a dalších surovin zdarma! A vrátit válečné zajatce a převést část zlata do SSSR.
  Stalin souhlasil se vším kromě kapitulace Leningradu.
  Nacisté v zimě zaútočili na Krym. Zajali téměř celý poloostrov, kromě Sevastopolu. Rudá armáda se pokusila postoupit ve středu a na severu, ale opět bez úspěchu, přičemž utrpěla obrovské ztráty.
  V březnu 1946 Fuhrer nakonec souhlasil s příměřím na dobu tří let. SSSR samozřejmě dodal Třetí říši suroviny zdarma a převedl část vybavení vojenských továren.
  A nacisté se obrátili na Západ. Atomová bomba ještě nebyla vytvořena a Japonsko se proti Americe zoufale drželo. O každý ostrov v Tichém oceánu zuřil divoký boj.
  Pro začátek se Hitler dohodl s Francem a němečtí vojáci zaskočili Gibraltar. Pak jsme vstoupili do Maroka. Britská základna na Maltě byla zničena a dobyta vyloďovacími silami. Nacisté odešli do Afriky.
  Jejich piloti Albina a Alvina se stali velmi silnými. Dívky dokázaly předběhnout Huffmana a jako první překonat bariéru pěti set sestřelených letadel na východní frontě.
  A na Západě se z nich úplně bosí čerti v bikinách stali bouřkou pro americká a anglická auta.
  A Gerda se svou posádkou tanku cestovala přes Alžírsko v E-75. Dívky jsou rekordmany v počtu zničených vozidel na východní frontě před Wittmannem.
  Válečníci začali bojovat z Kursk Bulge a ukázali svou třídu. I když nepříliš chytrý Hitler pochyboval o tom, že ženy jsou schopné boje. Ale Gerda, Charlotte, Christina a Magda udělaly s Pantherem zázraky. Ukázalo se, že jsou po Wittmannovi druhou posádkou tanku, která získala vysoké vyznamenání: Rytířský kříž Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty. A také kříž za vojenské zásluhy ve zlatě a diamantech.
  Dívky jezdí a zpívají:
  - Zničíme celý svět bez Říše,
  K jádru a pak...
  Vybudujeme nový, nový svět,
  Kdo nebyl nikdo, stane se vším!
  Válečníci se také chichotají a vyceňují zuby. A zase se zastřelí...
  Vyřadili anglický tank a zařvali:
  - Jsme super!
  Gerda stiskne tlačítko na joysticku holými prsty, strhne věž ze Shermana a zakřičí:
  - Jsem budoucí bohyně!
  Pak Christina převrhne nádrž holými prsty a zakřičí:
  - Já jsem taky super holka!
  Pak vystřelí, rozbije Charlottino auto a zakňučí:
  - Ale Pasaran!
  A dalším granátem Magda Angličana dokončila. Dívky jsou opravdu supermani.
  A upřímně řečeno, poraženi jsou všichni bez výjimky. Jsme zvyklí zabíjet všechny své nepřátele a místo je samozřejmě v pekle!
  Válečnice pracují a střílejí. Svým soupeřům nedávají žádnou čtvrtinu.
  Několik tisíc Britů a Američanů se vzdalo. Muži padají na kolena a líbají dívkám holá, zaprášená chodidla.
  Takhle ten boj probíhá... Alžírsko padlo a Němci už jsou v Libyi. Samozřejmě vyhrávají hraním. Neexistují pro ně žádné překážky.
  Během léta 1946 Němci dobyli celý sever Afriky a dosáhli Suezského průplavu. Nacisté nyní mají impozantní zbraň: disková letadla, která nelze sestřelit. Britové i Američané se pod tím zlomili.
  Na podzim se Wehrmacht přesunul do Súdánu a na Blízký východ. Britové a Američané padli jako prasklé ořechy.
  Tajně se snažili se Stalinem dohodnout. Třeba otevřít druhou frontu.
  Rudý diktátor odpověděl vyhýbavě... Němci během pádu dobyli celý Blízký východ a většinu Afriky a dosáhli Kamerunu. A v zimě se německá vojska přesunula do Íránu a dále do Indie. Země slonů byla dobyta. A pak nacisté na jaře postupovali do jižní Afriky, kde konečně ovládli černý kontinent.
  V červnu 1947 následovalo vylodění v Británii... Vybrané síly Wehrmachtu se zúčastnily bitev.
  Poprvé byla testována pyramidová nádrž, která vykazovala vynikající ochranu ze všech úhlů a vysokou rychlost.
  Bojovala v něm posádka tanku Gerda. Dívky se ukázaly jako extrémně cool a chrti...
  Nashromáždili spoustu tanků a děl.
  Gerda vystřelila, srazila anglické dělo a zpívala:
  - Naši nepřátelé nás nezastaví!
  A jak se bude smát!
  Charlotte také vycení zuby a zakňučí:
  - Dobýváme kryt vesmíru!
  A také smete nádrž.
  Příště ji Christina plácne a zuřivě vrčí:
  - Boty se třpytí za pochodu!
  A smete i věž!
  Pak Magda sestřelila anglickou houfnici a zachroptěla:
  - Okamžitý let!
  Válečníci jsou v kolosální výšce.
  A Albina a Alvina se řítí na oblohu a dokončují anglické a americké vybavení. Drtili Krauty holýma, vytesanýma nohama a zpívali si:
  - Afrika je nebezpečná, ano, ano, ano!
  Afrika je hrozná - ano, ano, ano!
  Nechoďte děti! Vydejte se na procházku do Afriky!
  V jedné bitvě tedy zasáhl padesát letadel mezi dvěma.
  Takhle bojovnice sebevědomě ničí své nepřátele.
  Británie padla za dva týdny. A londýnská posádka kapitulovala. Třetí říše tedy rozdrtila svého nebezpečného nepřítele.
  Ale USA stále zůstávají... Poté, co se Němci spojili s Japonci a mají spoustu zdrojů, začnou na Američany vyvíjet tlak... V srpnu 1947 se nacisté vylodili na Islandu a obsadili tento ostrov a přiblížili se k Americe.
  Není snadné se dostat do USA. Ale fašisté vytvořili předmostí v Latinské Americe a budují své síly. Válka se ale vleče dlouho. V zimě se bojovalo na moři i ve vzduchu. A na jaře 1948 se Němci pokusili dostat do Grónska. A povedlo se... V létě už nacisté dobývali Kanadu. Ale bitvy byly tvrdé...
  Stále blíž a blíž k USA. Ve střehu jsou ale i sovětské dívky.
  Pět dívek Natasha, Mirabela, Angelica, Světlana, Olympiada přijelo do Ameriky bojovat jako dobrovolnice proti hordám Třetí říše. Všech pět dívek je velmi krásných a mluví anglicky. Stalin-Putin odmítl poslat celý ženský prapor, protože by to odporovalo podmínkám míru uzavřeného s fašistickou říší. SSSR potřeboval za každou cenu získat čas, zatímco nacisté zaútočili na USA.
  Pět dívek jsou dobrovolnice: prošly téměř celou válkou, od Brestu a Bugu až po Orenburg. A bojují proti nacistům na druhé straně Země v hlavním městě Hondurasu.
  Tegucigalpa je jednou z hlavních pevností obrany v konfrontaci s pestrou hordou. Japonské i asijské hordy se dostaly do problémů. Němci sami bojovali pouze s tanky a pěchota byla výhradně z neárijských národů. Hnali vpřed Asiaty, černochy a Araby.
  Natasha vystřelila, odřízla dva Afričany a zaštěbetala:
  - Jen horda Čingischána!
  Zlatovlasá Mirabela porazila tři indiány dávkou z kulometu a zvedla své holé, opálené nohy nahoru. A ona řekla:
  - Mletíme potravu pro děla!
  Úlomek granátu vyletěl a udeřil Mirabela-Zoyu na její holou, kulatou patu. Dívky tradičně bojují v bikinách a naboso. A když se trefí ostrou na hrubou dívčí podrážku, trochu to bolí.
  Kráska mrkla a zase vystřelila... Mirabela je velmi štíhlá, průměrné výšky s dokonalou postavou.
  Natasha je vyšší, s hodností majora a dokonce hrdinkou Sovětského svazu. Ale také téměř nahá, sotva zakrytá bikinami. Velmi opálená, ale její vlasy jsou bílé. A Natasha střílí velmi přesně. A rád hází granáty bosýma nohama.
  Krásná Angelica zastřelí a zabije čtyři Araby výbuchem ohně. Její vlasy jsou červené, nebo spíše měděně červené, jako proletářský prapor. A když fouká vítr, je to jako vlajka revoluce. Dívka jiskří smaragdovýma očima jako hvězdy. A brutálně smete nepřátele.
  Světlana je také blondýna. A střílí z kulometu. Dívka postavila bosé nohy a vybuchla. Pět různých bojovníků bylo zvednuto a z hrudi a břicha jejich protivníků vylétly karmínové fontány krve.
  Světlana si olízla plné rty a zaštěbetala:
  -Válka je vzduch pro plíce...
  Dívka vleže hází bosou nohou granát. Jsou slyšet výbuchy. Několik ozbrojenců odlétá různými směry.
  Olympias je větší, mohutnější dívka. Její vlasy jsou světle hnědé. Typická vesnická, mladá žena krev a mlíko. Je fyzicky velmi silná a dobře střílí.
  Tady opět přichází řada. A zabití fašističtí žoldáci padají.
  Olympiáda při střelbě říká:
  - Dobře, dobře, kde jsi byl? Od babičky! - Dívka vystřelila, zabila tři vousaté nacistické bojovníky a přidala. - Co jsi jedl - kaši! Co jsi pil? Kaše!
  Dívky drží linii. Nepouštějí fašisty dopředu. A přátelské písně řvou:
  - Zničíme celý svět násilí,
  K jádru a pak...
  Vybudujeme nový, nebeský svět -
  Kdo nebyl nikdo, stane se vším!
  Natasha opět hází granát bosou nohou. Výstřely na postupující pěšáky. Rozhodně se otepluje. Zde přichází notoricky známý "Lev"-2. A vedle něj je pokročilejší E-50. Projektily jsou vymrštěny. Černému Američanovi utrhli hlavu a odkutáleli se.
  Mirabela šlápla na hořící prkno a její ztvrdlé nohy sotva pocítily žár plamene.
  Zlatovlasá kráska vystřelila a zavrněla:
  - A kdo zastaví tok krvavých, rozzuřených řek...
  Mirabela znovu vystřelila, srazila Afričana z brnění E-50 a zaštěbetala.
  - Paprsek z blasteru zasáhne váš chrám, ve zlém záblesku muž zmizel!
  Dívka znovu vystřelila. Blýskla bosou, opálenou, půvabnou nohou vzduchem. Proti ní letěl granát. Kráska se zlatými vlasy dárek obratně utloukla holou, téměř bezprašnou podrážkou. Granát letěl zpět. Vrhla se do řad ozbrojenců Třetí říše. Vypadalo to, jako by z náklaďáku padaly melouny a lámaly se. Vyteklo tolik krve.
  Mirabela tweetovala:
  - Dívka neuspěla ve zkoušce a přišel zatracený Reich. Hitler byl zjevně unaven životem a jeho krása ho famózně sežrala!
  Angelica je také bojovnice. Střílí na sebe z kulometů a říká a rozhazuje mrtvoly:
  - Pro maminčinu lžičku! Za tátovu lžičku! A pro Kobu naběračka! A na vaší straně v posteli!
  Kráska s měděně zrzavými vlasy vypouští bosou nohou dřevěné letadlo. Letí přímo k masivnímu tanku German Lion. Přistaňte na ústí 105mm děla a exploduje. Zbraň selže.
  Němec se otočí a je nucen hanebně uprchnout. Angelica si tře nohu o kus budovy a říká:
  - Pokud nemáte sílu, potřebujete inteligenci! Budete muset udělat nějaký hluk!
  A opět dívka střílí velmi přesně. Její zrzavé vlasy jsou jako plamen olympijské pochodně. Atraktivní dívka. V americké armádě se již vyznamenala tím, že prokázala zuřivý temperament. Zvláště dobře uměl dělat neplechu s Afroameričany. Je to s nimi tak neobvyklé a krásné.
  Angelica však ničí i černochy bojující v armádě Třetí říše. Proč Německo dobylo celou Afriku? Zkuste takovou sílu zastavit.
  E-50 je nejnovější tank s motorem s plynovou turbínou a silným bočním a čelním pancířem. Nedá se to vzít granátem. Angelica hodila dárek holou nohou, srazila několik pěšáků a zaštěbetala:
  - Oh, tvůj tankový pancíř je spolehlivý, od někoho, kdo má v úmyslu kousnout... Jen věz, jakou sílu máš... nya, můžeš kopnout jen ocelového koně!
  Světlana také střílela velmi přesně. A nejraději házela granáty nohama. Její holé prsty také točily ocelovým kotoučem. Hrot přeletěl a podřízl hrdla dvěma fašistickým ozbrojencům. Upustili kulomet a nyní řetězy hordy prořízla silná dávka velkého kalibru. Celá řada zahraničních bojovníků naverbovaných pomocí náletů do armády Třetí říše.
  Světlana tweetovala:
  - Štěstí je odměnou za odvahu! Jedna písnička stačí! Ať zpívají jen o domově!
  Kráska ale ještě nestihla zameškat domov. I když sovětských dobrovolníků je v americké armádě velmi málo. Stalin-Putin nechtěl zářit, aby později nedal Hitlerovi důvod obviňovat Rusko z porušování podmínek "Slámového míru".
  Pět dívek, nejlepších v ženském praporu, bylo varováno, že pokud budou zajaty, Vlast by se jich musela zříci. A v tomto případě by dívky měly kosit o triviálních žoldácích, kteří byli najati za peníze.
  A Světlana, Nataša a ostatní dívky chápou, že pokud budou dopadeny, čeká je hrozné mučení. Rozhodli se tedy v žádném případě nenechat je zabíjet nacisty zaživa.
  Německá útočná letadla přelétají nad pozicemi amerických jednotek. Nečekali, že se v hlavním městě Hondurasu setkají s tak zarputilým odporem, byli nacisté poněkud otráveni.
  Proudové a útočné letouny jsou silné. Rakety létají, střílejí zbraně.
  Američtí vojáci umírají. Olympiada byla také zasažena střepinou do jejího masitého ramene. Vytekla krev. Hrdinská dívka zuby vytáhla kus oceli a vyplivla krev. A pak mě znovu trefila objemným samopalem. Cizí žoldáci padají. Skoro všichni jsou tu domorodci, jen jejich velitelé jsou Němci a i to ne vždy. Pravda, posádky na nejmodernějším tanku E-50 jsou výhradně německé. Auto má slušnou rychlost a ovladatelnost. No, tohle ještě není ta nejpokročilejší modifikace - váží sedmdesát pět tun. Stěny se pod kolejemi bortí. Ten se obvykle vyrábí ve třech verzích se 105mm kanónem, 180mm útočným dělem a 400mm raketometem.
  A každá modifikace má svůj vlastní úkol. Zde je tento tank s útočnou zbraní, vhodnější pro útoky na města. A není tak snadné ho zničit. Olympias se pokřižuje a holými prsty, svou velkou, ale půvabnou, krásně tvarovanou nohou, popadne protitankový granát. Nyní musíte hodit dárek přímo na hlaveň, abyste deaktivovali mastodontovu zbraň . Pět kulometů kryje německý moderní tank a není tak snadné se k němu přiblížit.
  Olympias je velmi silná a její koňské nohy vrhají granát daleko. Ale není to vždy přesné. V každém případě zasáhnout takový cíl, jako je hlaveň 180mm děla. Dívka hrdinka má pochybnosti. Co když chybí?
  Ej, kdyby s nimi byl jejich dlouholetý parťák Oleg Rybačenko, tenhle odvážný průkopník by něco vymyslel.
  Chlapec ale zemřel v bojích o Voroněž. Dívky jeho další osud neznaly. Ale osud průkopnického vynálezce byl skutečně nezáviděníhodný. Nejprve byl Oleg Rybachenko brutálně mučen a snažil se získat tajemství. Po mučení skončil jedenáctiletý chlapec v dolech. Práce je to děsivá a nesmírně těžká. Ale sovětský průkopník, malý, ale šlachovitý, se ukázal být houževnatý.
  Podařilo se mu přežít a i přes labyrinty dolů se rozhodl uniknout. A Oleg Rybačenko se dokázal dostat ven. Chlapec se nějakou dobu toulal po Balkáně, dokud se nepřipojil k místnímu partyzánskému oddílu. Tam se stal prostředníkem a sabotérem.
  Na Balkáně bylo ještě dost rozvinuté partyzánské hnutí. Částečně i proto, že okupační službu vykonávali Italové, Rumuni, Bulhaři, Albánci - kteří nebyli tak bojeschopní jako běžné jednotky Wehrmachtu.
  Mnoho partyzánů ale přesto zemřelo. Zejména z leteckých útoků. A patrioti Jugoslávie jsou nuceni se skrývat v horách, lesích nebo v lepším případě v malých vesničkách. Velké množství velitelů již zemřelo. Situaci zhoršil mír podepsaný se SSSR. Nyní začaly na Balkán přicházet nové represivní oddíly, které organizovaly masivní nájezdy a vyklízely oblast.
  Oleg Rybačenko musel spolu s partyzány lézt stále hlouběji do hor.
  Přestože Olympias neznala osud jejich univerzálního oblíbence, těžce si povzdechla. Pak stiskla granát pevněji prsty holého dívčího chodidla a vší silou ho hodila na nepřátelský tank. E-50 právě vystřelila a vypustila zabijácký granát.
  Olympias se dokonce otřásla a padla na kolena. Do hlavy ho zasáhla dlažební kostka utržená z chodníku a holou patu mu popálil žhavý kov. Dívka si otřela omráčenou hlavu o zaprášené vlasy.
  Granát vyletěl, téměř se dotkl hlavně, a zasáhl skloněné čelo vozu. Zahřměla exploze... Ale samozřejmě, 250 mm čelního pancíře, a to ani pod úhlem, není schopno prorazit granát.
  Olympiáda udeřila pěstí do prachu a zvedla celý oblak písku. Pak zařvala:
  - Zabijte to, zabijte to! Dejte gól do branky!
  Dívka si poklepala holení na popraskaný asfalt. V mozolech na patě uvízla tříska. Kůže na dívčiných chodidlech byla tlustá jako hroší. Žila v chudé rodině a od narození téměř nikdy nenosila boty. Tím však její nohy nepůsobily vůbec drsně, ale byly opálené, půvabné, svůdné.
  Olympiáda však muže trochu zastrašovala vysokou výškou, silnými svaly a pěstmi s vyčnívajícími klouby. Ale hrdinská dívka má nejlaskavější charakter a široké boky byly kombinovány s poměrně tenkým pasem a tvarovanými abs. Jen v oblečení mohla Olympias působit nadváhou kvůli jejím velkým prsům. V bikinách vypadá jako prsatá atletka.
  Dívka ve frustraci znovu hodila granát, tentokrát zamířil na koleje. Ale smrtící dar zasáhl tlustý pancéřový štít zakrývající válečky.
  Olympias se frustrovaně praštila pěstí do brady. Bolela ji z toho čelist. A hrdinská dívka zaklela:
  - Sekám jako kosa!
  Světlana se také pokusila zasáhnout nebezpečný tank, ale granát vržený dívčinou nohou mírně minul. A blondýnka se začala přibližovat k autu. Ale pak se objevily další dva tanky - "Lion" a "Panther"-2, které střílely na všechny přístupy z kulometů. Museli jsme být extrémně opatrní.
  Americký Sherman se pokusil dostat do blízkosti německých vozidel. Měl šanci zasáhnout Panthera 2, ale pouze do strany. Ale Němce není tak snadné oklamat. Vyšší silueta Shermanu je navíc patrná z velké dálky.
  "Panther" 2 vyplivl granát a zasáhl Američana přímo do čela. Vysoké auto se rozlomilo vejpůl. A hořel jako vánoční svíčka.
  Světlana frustrovaně řekla:
  - Oh, jak slabé jsou vaše tanky... Lepší technicky, stanete se Yankeem!
  Ale Natasha, zkušená bojovnice, se dokázala k Pantherovi přiblížit. Hodila granát... A dlouhá hlaveň německého auta se stočila do beraního rohu.
  Tank "Panther" 2, spuštěný do výroby v roce 1943. V nejnovější nejrozšířenější modifikaci má čelní pancíř 150 mm, boční pancíř 82 mm v úhlu a 88 mm kanón s délkou hlavně 71EL. Počínaje rokem 1945 měl být ukončen ve prospěch pokročilejšího a lépe chráněného modelu E- 50. Ale zatím tento tank bojuje. Vůz o hmotnosti 51 tun má motor o výkonu 900 koní, který mu zajišťuje dobré jízdní výkony.
  A nyní, po poškození, se Panther-2 otočí a odejde. Nataše se podaří hodit další granát bosou nohou. Rozbil jsem válečky. A rychlost německého vozu znatelně zpomalila.
  Natasha říká s radostným pohledem:
  - Jaká rána! Moje rána je dar od Boha!
  A dívka ukázala nos Němcům. Ale z E-50 se začala linout palba z kulometů. A kulky svištěly přes Natašiny bílé, trochu zašpiněné vlasy. Jedna z kulek dokonce uřízla pramen vlasů. Hlavní dívka se dokonce cítila trochu lechtivá.
  Natasha tweetovala:
  - Chceš-li být jako slon, jdi do blázince jako bandita!
  Dívka nadzvedla uříznutý pramen prsty u nohou. Natašiny vlasy jsou hedvábné, perleťové barvy, ale lehce práší. A přitom tak jemné. Dívka si je projížděla po chodidlech. Trochu lechtivé a příjemné.
  Natasha si vzpomněla, jak ji ten chlap hladil. Jeho ruce také začínaly od chodidel, stoupaly výše ke stehnům a nejcitlivějšímu místu. Když vás pohladí pohledný mladý muž, je to velmi příjemné. Natasha ho téměř milovala. Měla ráda milostnou hru a vzrušoval ji dotek svalnatého mužského těla. Ale Natasha neměla skutečnou, romantickou lásku, když se zblázníte do muže. Už vystřídala spoustu kluků. Mnoho jeho mužů zemřelo v bitvě.
  I toto bylo prokletí války. A tady v Americe jsou svalnatí černoši. A všechno je u nich tak neobvyklé.
  Natasha vystřelila a sundala černocha. Bylo mi toho afrického chlapce trochu líto. Zabila muže bojujícího za zájmy jemu cizí. Němci jsou přece rasisté. Dívají se na černochy jako na otroky. Ale zároveň jsou Afričané zapisováni do zahraničních oddílů nabubřelého wehrmachtu.
  Natasha vyrobila něco jako fík holými prsty a ukázala to nacistům. Ano, samotný německý národ zde netrpí žádnou újmou. Tanky mají pancíř, který je příliš silný na to, aby byl proražen granátem nebo bazukou. Ale domorodé jednotky umírají.
  Natasha hodí granát na E-50. Máchla nahou opálenou nohou a házela, kroutila boky. A granát letěl vysokým obloukem. Moje holé prsty u nohou mě nechaly cítit dotek kovu. A pak vybuchl granát.
  Natasha šeptá:
  - Bůh nám žehnej!
  Na dívku zavál horký vítr, jako by se jí dotkl pohledný muž. Natasha četla knihu o Tarzanovi a opravdu chtěla, aby si s ní tento muž hrál. Silnýma rukama bych hladila svá obnažená ňadra.
  Granát zasáhl hlaveň, ale explodoval příliš pozdě a odletěl od kovu. Úlomky rachotily jako hrách o brnění. Zůstaly jen škrábance!
  Natasha vytáhla další granát. Ale viděl jsem, že to bylo protipěchotní. A protitankové zbraně jsou pryč.
  Dívka frustrovaně zavrčela. Ale abych neztrácel čas, dal jsem to do holých prstů. Otočila nohu, ohnula trup, pak ho narovnala a hodila na pěchotu.
  Půl tuctu bojovníků vyletělo nahoru jako pingpongové míčky. Jednomu z nich odlétly brýle a úlomky letěly několik set metrů a přeběhly Nataši přes záda. Podprsenka praskla a hlavní dívce se odhalila krásná ňadra.
  Dívka si automaticky zakryla bradavky. Pak si ale uvědomila, koho by se měla bát. A znovu zatřásla kulometem. Otočila se a mírně ustoupila.
  Americký pěšák střílel z bazuky. Střela zasáhla německý tank jeho nakloněnou stranou, ale 160mm pancíř to odolal a odrazil ničivou energii. Němec střílel zpět. Jeho velkorážná zbraň rozťala zeď.
  Natasha se pokusila zavázat si ramínka podprsenky. Dívka si myslela, že Zoja Kosmodemjanskaja byla pravděpodobně vozena v mrazu v šortkách. Bylo to v sovětském filmu, kde byla zobrazena v košili nebo dokonce v nějakých šatech. To samo o sobě je jen daň za pokrytectví. Ve skutečnosti ji nacisté, aby zajatou dívku ještě více ponížili, ji pravděpodobně svlékli. A hladoví němečtí vojáci pravděpodobně chtěli vidět nahou hezkou a křivou dívku.
  Takže ve skutečném příběhu si dívčí hrdinka nemohla zakrýt ňadra, a tak měla ruce svázané za zády. Ale nestyděla se a hrdě se tvářila. Natasha dobře věděla, jaké to je chodit naboso ve sněhu. Byla otužilá a ráda se dotýkala sněhu holou podrážkou. Nataše se to líbilo a udělala radost. Ale tohle je pro ni, už tak zocelenou léty války. A pro mladou a městskou Zoyu je to zjevně bolestivé. Podrážky mají pocit, jako by spalovaly uhlíky.
  Natasha otráveně odhodila podprsenku a vykřikla:
  - Hanba je buržoazní pojem! Sovětka se ničeho nebojí a nestydí se!
  Dívka opět začala přibíjet kulometem, nebo spíše samopalem. Kov se rozžhavil, vždyť Honduras jsou tropy, v únoru tam může být velké horko. Nataše jsou horké prsty. Musíme tomu dát všechno. Dnes je 23. února. Je den sovětské armády a to vyžaduje boj s veškerým klidem a přiměřenou zuřivostí.
  Natasha posekala pět dalších kulkami a nešťastnou náhodou si popálila tvář o horký závěr kulometu. Samozřejmě je to nepříjemné, puchýř je oteklý.
  Natasha přísahala:
  - No, bože, proč jsi mi a mé zemi způsobil tolik problémů!
  Puchýř svědil... Dívčí tvář je velmi citlivé místo. Dívka se snažila najít něco studeného, co by na naběhlou kouli přiložilo. Ale zkuste najít něco cool. V tomto horkém městě. Navíc bylo jasné počasí a vítr foukal od jihu.
  Natasha zjevně není v klidu. olympiáda hází granátem z velké dálky, ale opět neúspěšně. A na obloze už létají stormtroopeři. Německá vozidla mají silné pancéřování a vysokou rychlost.
  Trysková letadla přilétají ve vlnách a zdá se, že odřezávají pruhy lnu.
  Natasha se schovala v mezeře. Shora šlehaly fragmentační rakety. Dívka cítila, jak shora s jehlami padají kusy drceného kamene. Lechtalo mě to na holém krku. Krásce také píchly bradavky.
  Natasha zašeptala:
  - Tohle je masáž... Ale ne živůtek!
  Dívka cítila, jak ji tělo téměř začalo bolestivě svědit. Už je horko a teplo ještě zvyšují explodující rakety. A to je lázeňský dům?
  Nataša si vzpomněla na přírodní ruské lázně se smrkovými košťaty. Jak byla tehdy dívka zmlácena.
  Byly to takové exotické pocity.
  Natasha zpívala, aby se rozveselila:
  - Láska a smrt! Dobrý a zlý! Co je svaté, co je hříšné! Jsme předurčeni k pochopení!
  Dívka vstala, setřásla ze sebe všechnu tu uvízlou špínu a trosky.
  Natasha zavrčela:
  - Oh, dostaneš Hitlera na rohy!
  A majorka vypálila dávku na pěšáky, kteří se snažili povstat k útoku. Několik ozbrojenců naverbovaných během náletu padlo. Natasha si otřela špinavý obličej, který ji štípal v očích. Válečnice si odplivl a pokřižoval se.
  Znovu zahájila palbu z kulometů a ozbrojenci se plížili dovnitř. Zrzavá Angelica také hodila granát bosou nohou. Přítomní vyskočili a zasáhli fašisty. Bylo zabito tucet lidí.
  Zrzka zpívala:
  - Na světě je mnoho dobrého, ale je pokrytý sněhem!
  A dívka zahájila palbu ze samopalu, jen ne rukama, ale obratnými prsty a bosýma nohama.
  Angelica střílela přesně a zavyla:
  -Udeřil! Udeřil! Další rána! Další rána a pak... Mocný démon, Boží dar, uštědřil horní část!
  A rukama házela dívka střepy skla. Ohromila fašisty a tweetovala:
  - A pro ty, kteří nechtějí žít v míru... Děláme jim hara-kiri!
  Japonci se opravdu ukázali. Tito bojovníci s přivřenýma očima. No, jak můžeš takhle nedělat hara-kiri?
  Poté, co Angelica vybila sponu kulometu, zvedla granát holými prsty a hodila ho po samurajovi. Dostali dárek, několik zmrzačených Japonců, a odletěli různými směry.
  Angelica vyplázla jazyk a zamumlala:
  - Jsem super válečník! A nepřítel zabil hyper!
  Číňané, rekrutovaní Japonci ze zajatých oblastí Nebeské říše, šli do bitvy. Čínští válečníci kráčeli neohroženě a dívky, které vystřelily ze samopalů, byly nuceny ustoupit.
  Kovové bosé nohy Mirabel úlomky omítky a skla. Ostatní dívky udělaly totéž. Stalo se to velmi obtížné.
  Objevil se Shturmlev, výkonný stroj s raketometem. Tady je jeden, který vás posere - zdá se, že to není moc.
  Zahřměl první výstřel... Světlana, Angelica a Olympias byly vymrštěny do vzduchu jako fontána obrovské velryby. Dívky letěly několik desítek metrů a bouchly bosýma nohama přímo do ohně.
  Dívky odtamtud vyskočily, opařily se a zazpívaly. Pocákali své holé podrážky na uhlí.
  Angelica otráveně zasyčela:
  - Býk se nejprve dá pod sekeru a pak se upeče! A byli jsme nejprve smažení a pak pod sekerou!
  A komsomolka se smála! Ale pak se cítila smutná. Vzpomněl jsem si, že její přítel byl zajat. Němci mladou dívku svlékli a začali přinášet oheň do její holé hrudi. Taková hrozná bolest. Dívka křičela a její něžná kůže byla spálená. To jsou fašisté, kteří se ukázali jako fanatici. Ani se neptali, ale navíc zapálili oheň pod bosýma nohama zajatce. Komsomolec nakonec mučení neunesl a na bolestivý šok zemřel.
  Angelica si na to vzpomněla a šplouchla přes žhavé uhlíky. Před ní byla olympiáda. Tahle vesničanka má opálenou kůži a nemůžeš to vzít foukačkou. Proč ne superman holka? Olympiáda vidí bazuku s granátem, který shodil zabitý americký voják. Zvedne ji nohou a hodí si ji do náruče. A vrazí ze všech sil.
  Střela letí a zasáhne nucené Číňany. Spousta výkřiků a sténání. Masa mrtvol. A useknuté končetiny.
  Olypiáda zpívala starodávnou píseň:
  - A samuraj letěl k zemi! Pod tlakem oceli a ohně!
  Dívky konečně vyběhly z uhlíků. Jejich půvabné, bosé nohy to dostaly.
  Světlana, jako ta nejněžnější z nich, sebou škubala a třela si holé chodidla ve snaze zmírnit svědění.
  Olympiáda, která od raného dětství běhala na sněhu naboso, na takovou maličkost nedbala.
  Dívka hrdinka zpívala:
  - Jen si představte, že jsme se ponořili do čerstvého mléka... Odměna je skutečná věc!
  A bojovnice vzala nohou ulomený a docela těžký kus dlaždice. Pevně ji držela holými dívčími prsty, roztočila ji a vystřelila k nepříteli. Tři Číňané se stali oběťmi smrti, jejich hlavy byly rozdrceny.
  Angelica řekla se spokojeným pohledem a střílela na nepřítele:
  - Jsme skvělé ženy!
  Světlana, aby trochu zmírnila svědění v jejích spálených, nebo spíše spálených nohách, zpívala:
  - V naší vlasti jsou ženy,
  Proč řídí letadlo jako vtip?...
  Pro ně je čest cennější než život,
  Může snadno zabít svého protivníka!
  
  Narodili se k vítězství
  Oslavovat Rus po staletí!
  Koneckonců, naši pradědové -
  Okamžitě jsem jim sestavil armádu!
  A Světlana začala čmárat ze samopalu. A zvládla to velmi mistrně. Aby každý cítil, že je to bojovník od Boha! Když ne od Všemohoucího, tak z Marsu určitě!
  Natasha také střílela. Spolu s Mirabelou byli nuceni ustoupit a posbírat klipy mrtvých amerických vojáků. Dívky padaly na záda a střílely nohama - šlo jim to tak lépe. A udělali to přesně. Na dívky postupovala směs čínských a afrických jednotek. A bojovníci bili.
  Natasha zpívala:
  - Svět není šachovnice...
  Mirabela zachytila tento průchod a vyhubila žluté a černé žoldáky.
  - A čísla nejsou kulatá nula!
  Natasha přidala k řezané řadě žlutých a černých:
  - Melancholie na nás útočí!
  Mirabela vystřelila s přesností Robina Hooda a zaštěbetala:
  - A kůň se řítí do ohně!
  Dívky, střílející zpět, se stáhly za minové pole. Čínští a afričtí bojovníci narazili na dobroty. Začaly explodovat, vyskočily, roztrhaly je na kusy a byl z toho krvavý nepořádek.
  V dálce se objevilo několik tanků Panther-2. Střílí a bojí se strčit nos. "Lion"-2 se pohybuje vpřed a také chrlí oheň. A tady je plamenometný tank Rhino, slintající, se svazky plamenů.
  Ale nejimpozantnější je "Sturmlev". Jeho raketomet není nijak zvlášť rychlý, ale je pekelně destruktivní.
  Natasha šeptá:
  - Rusové, Rusové - není klidný osud! Proč potřebujeme potíže, abychom byli silnější?
  Ve skutečnosti bojují daleko od Ruska. Ale je jasné, že Wehrmacht, který dobyl USA, se vrátí, aby tlačil na SSSR. A Američané jsou tak milí a drazí dívkám.
  Natasha znovu hřebíky, její hity jako by dýně a hlavy praskaly pod lopatami. Dívku zasáhne šrapnel do nohy. Na holeni mi oteče řez. Kráska skřípala kost a zaštěbetala:
  - Ne, ten bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je jasný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec fašismu...
  A slunce bude svítit -
  Cesta osvětlující komunismus!
  V tu chvíli Olympias vší silou hodila granát na Shturmlev. A sovětské dívky měly nakonec štěstí. Pancéřová čepice spadla, sovětský dar letěl přímo do široké hlavně. Na vteřinu všechno zamrzlo. A pak to explodovalo. Bylo to, jako by byla svržena atomová bomba. A německé tanky se rozprchly různými směry.
  Nacisté dobyli Toronto a na podzim byli stále schopni vstoupit na toto území USA ze severu.
  Američané se pomalu, ale jistě vzdávali. Často se vzdali a snažili se udržet své pozice.
  Němci je ale porazili jak na souši, tak na moři.
  Nyní na konci podzimu Němci obklopují Philadelphii. Vyhrávají jedno vítězství za druhým a řvou jako čert.
  Gerda a její posádka tanku jsou na tom jako vždy nejlépe. A skřípe zuby, rozbíjí americké tanky a zpívá:
  - Tygří drápy, síla oceli,
  Výbuch...
  V dálce vidíme nacismus,
  Z Čingischánovy Evropy!
  A holými prsty u nohou tlačí na joystick. A znovu budou střílet na Američany.
  Pak Charlotte střílí a její rány jsou přesné. A za ní přišla Magda s Christinou.
  Philadelphia tedy padla. Němci postupují dále a do zimy se dostali do New Yorku. A tam porazili nepřítele. A z TA-500 budou shazovány bomby o hmotnosti deseti tun.
  Truman poté, co Němci obklíčili New York a Washington, nabídl mír. V reakci na to požadavek na bezpodmínečnou kapitulaci.
  Útok na Washington následoval v lednu. Německé pyramidové tanky bojovaly.
  Čtvrtý den útoku posádka kapitulovala. A o pět dní později Spojené státy kapitulovaly.
  Tak skončila válka na Západě... Nebo spíše téměř skončila. Němci pokračovali v postupu, dokud nedobyli celou Latinskou Ameriku...
  Stále platilo příměří se SSSR. Třetí říše strávila svou kořist a vytvořila nové divize. Stalin stále obnovoval zničenou ekonomiku a sbíral síly.
  V oblasti stavby tanků nebyl SSSR příliš úspěšný, vytvořil pouze vozidlo T-54 a malý počet tanků IS-4. Dlouho nebylo možné sehnat pořádné auto. A 20. dubna 1953, využil toho, že Stalin zemřel 5. března, Hitler znovu zaútočil na SSSR. Byl učiněn pokus dosáhnout celosvětové hegemonie.
  Bez Stalina sovětská vojska odolávala spíše slabě. A síly byly nevyrovnané. Do války navíc vstoupilo Japonsko i Türkiye.
  O měsíc později německé pyramidové tanky obklíčily Moskvu a dobyly Kavkaz. A o tři měsíce později jsme už byli na Uralu. Bohužel, síly jsou příliš nerovnoměrné. Navíc existují rozdíly ve vedení SSSR.
  Stručně řečeno, po pěti měsících války byl SSSR konečně obsazen Třetí říší a Japonskem.
  Pak se zdálo, že lidstvo konečně našlo jednotu. Na světě jsou ale dvě supervelmoci - Třetí říše a Japonsko. A Hitler 20. dubna 1956 zahajuje další válku. Útočí na Japonsko.
  A dívky se účastní bitvy. Gerda je čarodějnice, která útočí na samuraje.
  A dívky z Rudé armády. Nataša, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Světlana, Augustina, Aurora. A tak dále. Všechny tyto dívky mají jedno společné - bojují naboso a v bikinách.
  A dělají to velmi efektivně. Drtí Japonsko... Pod údery německých a koaličních obušek samurajové utíkají a ustupují.
  Gerda a Charlotte spolu bojují na pyramidální nádrži. Dívky střílejí na Japonce, rozbíjejí auta a zpívají:
  - Jsme super, super šampioni! A rozdrtíme všechny brouky!
  Gerda stiskla tlačítko na joysticku holými prsty, narazila do japonského auta a zašustila:
  - Jsem válečník s počítačem v hlavě!
  Charlotte také vystřelila, rozřízla samurajovo auto a zapištěla:
  - A mé okolí, ať jsou nejjasnější a nejúžasnější!
  A stejně tak ukáže jazyk!
  Dívky ničí Japonsko... Samurajové přicházejí o kolonie, lodě a tanky.
  Japonská technologie se nemůže srovnávat s německou. A nacisté mají více vojáků. Postupují tedy celkem úspěšně. A samurajové nedělají nic jiného, než že se radují a vyceňují zuby. Přesněji řečeno, jsou smutní, ale stále vyceňují zuby.
  Několik měsíců bojů a Čína, Indočína a další země byly znovu dobyty. Nacisté se vylodili i v samotném Japonsku.
  Tam se bitva rozvinula a nacisté použili jaderné zbraně. A tolik ničení a ničení.
  Ano, samurajové měli smůlu! Pod takový klub spadali. Úplný konec!
  A obecně všechno vypadá extrémně vtipně.
  Sovětské dívky kladou samuraje na kolena a nutí je líbat jejich bosé nohy.
  Krásky vzpomínají, jak je nacisté zklamali. A to je velmi cool.
  Alenka a Nataša zpívají:
  - Destrukce je vášeň, bez ohledu na druh síly! Úřady vždy pily cizí krev! Inu, láska vládne v srdci!
  A stejným způsobem zasáhli samuraje. A jak tlačí a kulomety sekají linii.
  Tokio už ale padlo... Válka trvala šest měsíců a skončila vítězstvím Wehrmachtu.
  A 1. ledna 1957 Němci zaútočili na Turecko a porazili ho také. Poté byly všechny ostatní země světa zahrnuty do Třetí říše.
  Formování jednotné říše bylo dokončeno. Již v roce 1947 letěli Němci do vesmíru a v roce 1958, 20. dubna, přistáli na Měsíci. Tak začala éra expanze vesmíru. Hitler zemřel v roce 1959, dva dny před svými sedmdesátými narozeninami.
  Krátce před tím se konalo referendum o zřízení monarchie a Führerovi se podařilo jmenovat dědice. Stal se jedním z mnoha Hitlerových synů získaných umělým oplodněním.
  Fašistický režim byl krutý, ale přinesl na Zemi pořádek. Postupně dostávalo občanství říše stále více lidí.
  Země se vyvíjela podle plánu a využívala výdobytků vědy a postupně vyřešila problém hladu, epidemií a nezaměstnanosti.
  Porodnost byla kontrolována a zločin byl úspěšně potírán. V roce 1974 lidé letěli na Mars. A o rok později na Venuši. V roce 1979 do Merkuru. V roce 1980 na měsíce Jupitera. A v roce 1987 přistáli na nejvzdálenější planetě Pluto. Probíhal vesmírný průzkum.
  V roce 2000 udělil císař Německa a celé planety Země, Fridrich Třetí a syn Hitlera, občanství Třetí říše všem lidem na planetě Zemi. A byla vyhlášena formální rovnost všech ras a národů.
  A v roce 2017 začala první mezihvězdná výprava na jiné světy.
  V roce 2019 byl zavražděn Fridrich Třetí a Franz se stal novým císařem. Jeho vláda byla krátká. O dva roky později došlo k vojenskému převratu a Hitlerova dynastie konečně padla. A k moci se dostali republikáni.
  Bylo oznámeno oživení demokracie a systému více stran. Nacismus postupně vymřel.
  V roce 2030 vyzval k volbě nejvyššího koordinátora lidské moci. Byla to Alenka, bojovnice-čarodějnice, které už bylo přes sto let. Dívka ale vůbec nestárla a v průběhu let se nezměnila. Vždy svalnatá a mladá, svěží a krásná.
  Nařídila zničení všech pomníků Adolfa Hitlera a spálení jeho portrétů.
  Načež Alenka pokračovala ve své expanzi do vesmíru... Během sta let se lidé usadili přes půl galaxie.
  Pak vypukla válka s civilizací dýchající fluor. Ale není to vůbec tak děsivé. Pozemšťané, kteří měli pokročilejší technologii, zvítězili.
  A po několika staletích se celá galaxie stala člověkem a několik sousedních.
  A teď dalších sto let a objevili způsob, jak cestovat časem. A vyvést lidi z jejich minulosti, než zemřou. A pak je nahradit biomodely.
  Hitler byl tedy před svou smrtí vyveden a převezen do budoucnosti. Tam se konal soud s největším diktátorem všech dob a národů. Rozhodli se ho uznat vinným z ohavných zločinů a odsoudit ho k miliardě let vězení, protože v humánní supercivilizaci nemůže existovat trest smrti.
  Hitler byl omlazený, proměnil ho v asi třináctiletého chlapce a poslán do kolonie, kde byli vězněni další nacističtí zločinci, kteří se také stali dětmi.
  Tam studovali, pracovali, žili za mřížemi.
  Ti, kteří se chovali slušně, dostali snazší podmínky: brali je na výlety a dostávali luxusní jídla. Mladým vězňům se žilo dobře: oddělené cely s gravitačními kamerami, koupelny a počítače, tělocvičny a volný čas.
  Pravda, volného času bylo málo a musel jsem fyzicky pracovat - pracovní terapie pro zločince. Ale to není děsivé v mladých tělech.
  Adolf Hitler byl chlapec a nevyrostl. Ale zároveň jsem byl fyzicky zdravý, cítil jsem se skvěle, měl jsem výborný stůl. Vězni mají také lidská práva.
  Čas od času byl bývalý Fuhrer za dobré chování vzat na hvězdné lodě a dovoleno mu navštívit jiné světy.
  Postupem času ergoterapie ubývala a doba zábavy a her přibývala.
  Uplynula staletí. Lidstvo se rozšířilo po celém vesmíru. A tak nakonec následovala amnestie a Fuhrer byl propuštěn. Na rozdíl od svých mnoha obětí vůbec netrpěl. Právě začala nová velká válka s civilizací motýlů z jiného vesmíru a bývalý Fuhrer se dobrovolně přihlásil do armády. A jeho velitelkou byla půvabná Gerda, která byla stejně jako všichni obyvatelé lidské, univerzální říše nesmrtelná a věčně mladá.
  
  
  GENERÁLNÍ TAJEMNÍK SHELEPIN
  Historie se trochu posunula a pokus o atentát na Leonida Iljiče Brežněva se odehrál v roce 1965 a dopadl úspěšně. Mladý předseda KGB Shelepin se stal generálním tajemníkem. Kosygin zatím zůstal premiérem. Shelepin začal utahovat šrouby a dávat věci do pořádku. Pracovní den byl prodloužen a byly zavedeny přísnější tresty, včetně vězení za zpoždění do práce a nedodržování pracovních norem.
  Stalin byl rehabilitován a byl obnoven kult osobnosti. A spousta dalších příkladů utahování šroubů. Boj proti opilství a reforma Kosygin.
  A pak cenová reforma.
  SSSR se za Brežněva rozvíjel ještě rychleji než ve skutečné historii a Šelepin, spojující prvky tržní ekonomiky a drsného stalinského biče, dosáhl významných výsledků. Šelepin navíc s ohledem na klesající porodnost zavedl drakonické daně pro mládence, bezdětné rodiny a rodiny s jedním dítětem. Interrupce byla zakázána a antikoncepce se prakticky neprodávala.
  Zvýšily se přídavky na děti.
  To také vedlo k vyšší porodnosti, zejména v ruských oblastech SSSR. Růst populace byl mnohem vyšší než ve skutečné historii.
  Shelepin také zvýšil svůj vojenský potenciál a překonal Spojené státy v jaderné energii a také v konvenčních zbraních. A byl tu také Vietnam... Autorita Spojených států ve světě klesla a v zemi nastaly kolosální potíže.
  Začala politika détente... Doprovázel ji rychlejší ekonomický růst v SSSR. Šelepinovo tvrdé vedení přineslo lepší výsledky než Brežněvův liknavý styl. A populace rostla rychleji...
  SSSR stále více pronikal do Afriky a v roce 1979 vyslal vojáky do Afghánistánu.
  A olympijské hry v Moskvě v roce 1980 byly kolosálním triumfem! Zlato bylo oceněno více než sto padesát sovětských olympioniků.
  A pak zaútočila sovětská armáda a Írán, kde se Chomení chopil moci.
  Porazili Íránce poměrně rychle, ale utrpěli určité ztráty.
  Část Íránu se stala součástí SSSR. Tam, kde žili etničtí Ázerbájdžánci, se připojili k Ázerbájdžánu. Část obdržel Turkmenistán a Kurdové se po referendu stali sovětskou socialistickou republikou.
  SSSR poprvé od roku 1945 rozšířil své hranice. Část Íránu se stala iráckou a Saddám Husajn se připojil k Varšavské smlouvě.
  Poté sever Afghánistánu s Uzbeky a Tádžiky vstoupil do SSSR.
  Pak byla válka s Pákistánem - SSSR a Indií. Bylo dobyto velké území.
  O pár let později se konala referenda a Pákistán, stejně jako jižní Írán a Afghánistán, se staly součástí SSSR.
  V Jugoslávii vypukla občanská válka a byla také obsazena sovětskými vojsky a poté Albánií. Poté tyto země také vstoupily do Varšavské smlouvy.
  USA byly v krizi, zvláště za Reagana. Mezi černochy a jinými barevnými lidmi došlo k masovým nepokojům. Ekonomika dále klesla.
  V roce 1977 přijal SSSR novou ústavu, která učinila formu vlády reprezentovanou funkcí předsedy SSSR autoritářštější. A odtržení republik od Unie je zakázáno.
  A v roce 1988 se konaly první prezidentské volby v historii Sovětského impéria!
  Shelepin je samozřejmě vyhrál... Bodoval téměř na sto procent. SSSR dosáhl samého vrcholu rozvoje. V roce 1990 irácká vojska dobyla Kuvajt, Saúdskou Arábii, Brunej, Spojené arabské emiráty, Omán...
  Ceny ropy prudce vzrostly...
  Krize ve Spojených státech se zhoršila. Nový prezident Bush se doslova zmítal pod ranami osudu. Černoši se vzbouřili... A po zvolení Billa Clintona v roce 1992 se Spojené státy úplně rozdělily...
  Začala občanská válka a masakry.
  V roce 1993 Shelepin znovu vyhrál prezidentské volby SSSR.
  V roce 1995 obsadila sovětská vojska Aljašku a o měsíc později tam uspořádala referendum o připojení k SSSR...
  Splnil se tak další sen - vrátit Aljašku, samozřejmě hloupě prodanou, Rusku.
  Zdálo se, že vše jde podle plánu... V roce 1997 obsadila sovětská vojska Finsko a uspořádala tam referendum o začlenění do SSSR. Tak byla zorganizována další sovětská republika.
  Bylo to ale neslušné!
  Pak ještě v Saúdské Arábii probíhaly bitvy, kdy vypuklo islamistické povstání, ale byly rychle potlačeny.
  V roce 1998 byl Shelepin zvolen do třetího funkčního období.
  SSSR zaútočil na Turecko, zvláště poté, co se NATO zhroutilo. A přidal ji do svého týmu.
  V roce 2000 Shelepin konečně žil dlouhý a rušný život, vládl SSSR 35 let - porazil předchozí Stalinův výsledek a zemřel.
  Systém moci byl poměrně stabilní a autoritářský. Místopředseda zdědil pravomoci až do nových voleb. A stal se jím Gennadij Zjuganov. Kdo udělal dobrou hardwarovou kariéru.
  SSSR nějakou dobu neprováděl zábory... Po krizi sama Evropa vstoupila do RVHP a Varšavské smlouvy.
  Vztahy s Čínou se ale zhoršily. Rivalita sílila.
  V samotném SSSR zůstala díky demografické politice porodnost velmi vysoká. To ale vedlo k přelidnění a nedostatku potravin.
  Plánované hospodářství bylo již neustále v deficitu. A ačkoliv v průmyslu rozvoj technologií a výstavba nových továren umožnily nějakým způsobem bojovat s nedostatkem zboží, v zemědělství je mnohem obtížnější zvyšovat objemy pomocí donucovacích metod a traktorů. Zlepšit zemědělství není tak snadné.
  Ve volbách v roce 2003 byl Zjuganov zvolen s více než devadesáti devíti procenty. Ale byly nějaké problémy... Hlavně s jídlem.
  A není kde koupit - Evropa se stala socialistickou, USA zmítá občanská válka. V Brazílii a Argentině toho moc neseženete. Problémy samozřejmě jsou.
  SSSR se ocitl v malé potravinové krizi. Což se brzy stalo chronickým, ale v roce 2008 byl Zjuganov znovu zvolen prezidentem. Pozice diktátora se ukázala jako stabilní. Nedostatek potravin se ale prohloubil... V roce 2011 byly v SSSR sníženy přídavky na děti a znovu legalizovány potraty.
  Začali bojovat proti velmi vysoké porodnosti zejména v muslimských oblastech SSSR. Sovětská vojenská mašinérie přitom bojovala v Africe a vytlačovala Nebeskou říši z Indočíny. V roce 2013 byl Zjuganov znovu zvolen.
  Ale tentokrát bylo procento o něco nižší. V SSSR zesílila touha po demokracii. Lidé chtěli více svobody. Zjuganov navrhl:
  - Dovolte pár her!
  A další dvě skutečně registrované: LDPSS a SDPSS. Začali hrát zdání demokracie. Zjuganov dal médiím trochu více svobody.
  Ve volbách v roce 2018 bojovali proti Zjuganovovi dva kandidáti: Ksenia Sobchak a Vladimir Žirinovskij. Poprvé se volby konaly na alternativní bázi. A nečekaně Zjuganov těsně prohrál s mladou Ksenií Sobčakovou - která získala dvacet devět procent hlasů - a téměř si vynutil druhé kolo.
  Poté byli všichni přesvědčeni, že v SSSR existuje demokracie. Na televizních obrazovkách se objevily nahé dívky a krvavé akční filmy.
  V zahraniční politice se zhoršily vztahy s jediným skutečným konkurentem SSSR, Čínou. Proč spolu dva ptáci nemohou vycházet na stejné planetě?
  USA jsou v hlubokém úpadku a nemohou hrát významnou roli. A Aljaška je sovětská. Všechno je tak pozastavené...
  SSSR má stále nedostatek a potravinovou krizi, i když vojensko-průmyslový komplex funguje velmi dobře.
  A nyní, v roce 2023, se v Rusku konají nové prezidentské volby... Ještě demokratičtější a nečekaně je vyhrál... mistr světa v boxu Sergej Kovalev. Ale to je jiný příběh!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - PREZIDENT RUSKA
  V jednom z alternativních vývojů dějin, ve volbách v roce 1996, třetí místo neobsadil Lebed, ale Vladimir Žirinovskij. No, v podstatě to ve skutečném příběhu všichni očekávali.
  Kdo by si po neúspěchu KRO v čele s Lebedem v parlamentních volbách pomyslel, že v ruských prezidentských volbách vystoupí tak silně? Ale Žirinovskij se v podmínkách tvrdé konkurence v té době umístil na druhém místě a měl alespoň deset procent. Takže... V každém vítězství a porážce je prvek náhody a štěstí.
  Stejně jako triumf Zelenského na Ukrajině, Lukašenka v Bělorusku a Putina v Rusku. Stejně jako úspěch samotného Žirinovského v roce 1993.
  Ale pak se to pro Labuť zhoršilo. Kromě toho Žirinovskij tvrdě vystupoval v televizních debatách a vyhrožoval Jelcinovi oběšením a řekl, že Duma bude poslouchat pouze jeho. A velmi příznivě se srovnával s Hitlerem - vzpomínal na úspěchy tohoto velkého diktátora!
  Jak za sedm let ekonomika vzrostla dvaapůlkrát, nezaměstnanost zmizela a porodnost stoupla jedenapůlkrát. Kriminalita klesla trojnásobně. A bude tomu tak i za Žirinovského! Pokud jde o všechno ostatní, Žirinovskij nebude organizovat genocidu a nebude bojovat se Spojenými státy! A jaderné zbraně vás ochrání před jakoukoli agresí!
  To vše se sečetlo a Žirinovskij získal patnáct procent a s velkým náskokem obsadil třetí místo.
  A v Jelcinových řadách zavládla panika: přepočítali se. Co dělat? Snažili se získat Žirinovského na svou stranu. Komunisté ale Vladimiru Volfovičovi slibovali mnohem víc: pro něj osobně post tajemníka bezpečnostní rady a asistenta prezidenta pro vojenské otázky a dalších pět postů ve vládě. Včetně ministra zahraničních věcí pro Mitrofanova a post ministra vnitra pro Abalceva.
  Jelcin samozřejmě nemohl tolik slíbit. Za příliš mnoho příspěvků již bylo zaplaceno.
  Do Jelcinova týmu mohl být pozván pouze Lebed, který obsadil páté místo, ale Yavlinsky byl proti oběma prezidentským kandidátům.
  A pak Jelcin dostal infarkt z přetížení citového neklidu. Není síla povstat a provést revoluci.
  Stručně řečeno, Zjuganov vyhrál druhé kolo a došlo ke změně síly. A inaugurace se shodovala s útokem na hlavní město republiky, Groznyj, Čečenci.
  Ale ozbrojenci byli uvězněni. Většina z nich byla zničena během útoku na Groznyj. Poté ozbrojenci v čele s Yandarbievem znovu požádali o milost. Žirinovskij však trval na pokračování války. A Zjuganov to schválil. Partyzánská válka pokračovala několik let, ale pak teroristé postupně vyhasli. V Rusku za komunistů začal vzestup, ekonomika se začala rychle rozvíjet.
  Kombinace plánovaných metod a tržních prvků přinesla působivé výsledky. A ekonomika rychle rostla. Zjuganov byl snadno zvolen do dalšího funkčního období a poté upravil ústavu, což mu umožnilo neomezeně kandidovat na prezidenta. To bylo zakotveno v referendu. A v roce 2004 byl Žirinovskij zatčen a jeho strana byla zakázána. Zjuganov jednal se svými politickými oponenty. Vztahy se Západem jsou poměrně napjaté. A v roce 2014 se Rusko zmocnilo i Krymu. V důsledku toho se studená válka obnovila . A Rusko se dostalo pod sankce. Ale Zjuganov také zahrnul jihovýchod Ukrajiny do Ruska. A rozšířil impérium. To způsobilo kolize. Po nástupu Trumpa k moci se situace ještě více zkomplikovala. Rusko vedlo válku v Sýrii a založilo základnu ve Venezuele. Situace byla na pokraji jaderné války. Pak Západ nabídl možnost svrhnout komunisty od moci.
  Pouhé odstranění Zjuganova je však málo užitečné. Musíte do toho vložit svého muže. A pak byla Natasha Sokolova nominována do prezidentských voleb v roce 2020!
  Natasha Sokolovskaya je ten typ dívky, která dokáže porazit každého soupeře. A nikdy se nevzdá. Že je proti ní nějaký starý muž Zjuganov. Který je vyloženě nemocný a už dvacet pět let říká to samé.
  A tady je intrika. Navíc je Nataša o čtyřicet let mladší než Zjuganov a velmi krásná!
  A ruská ekonomika je opět v krizi a vyrábí se spousta nepotřebného zboží. Nataša je také hrdinkou Ruské federace jako válečnice. Ta samozřejmě může konkurovat starému, nemocnému, nudnému diktátorovi. Zjuganov se navíc stal příliš konzervativním a vyždímal soukromé obchodníky, takže byl nedostatek mnoha věcí. Zvláště, když byl potlačován soukromý obchod. Dokonce i máslo a mýdlo se staly vzácnými a znovu se objevily kupony na mnoho produktů. Jak Zjuganov stárnul, stával se stále více zaníceným nepřítelem kapitalismu.
  A požadoval další socialismus!
  Natasha Sokolovskaya slíbila, že vrátí hojnost komodit za nízké ceny, konkurenci a soukromý majetek. A vůbec, vrátit skutečnou demokracii, včetně přesunu panáčka! Inu, lidé unavení nedostatkem tyranie cenzury, ovládaní médii, toto vše vehementně podporovali. A Natasha snadno nasbírala dva miliony podpisů! Šla do bitvy pod hesly: "Buďte svobodní a zbohatněte!"
  Dívka byla velmi bojovná a na shromáždění přišla pouze v bikinách a bosá.
  Kráska, blýskající se holými podpatky, cvrlikala:
  - Odstraňme komisaře z továren! Ať každá továrna patří dělníkům! A půda je pro rolníky!
  A je to hodně nabušená holka! A její svaly jsou jako ocelolitina.
  A jak zpívá;
  Jsem sokol míru a války,
  Zrozen pod nejjasnější hvězdou...
  Věrní synové vlasti -
  Láska - skvělá, opravdová!
  
  Vytvoříme krásný svět,
  Ve kterém teď bude štěstí...
  Ať svítí cherubínské slunce,
  Svaté, vznešené Rusko!
  
  Dosáhneme svých snů
  Ve vesmíru nebude nic krásnějšího!
  Chlapec pozvedne meč a ty,
  Ať je štěstí vaším místem!
  
  A ve vesmírné kráse,
  Je čas, aby moje velká vlast zazářila!
  I když dívka běží bosa,
  Věřte, že brzy budeme žít v komunismu!
  
  Majestát krásy vysokých hor,
  A zlaté stepi s voňavým kobercem!
  Smeteme odpadky z vesmíru
  Věřte, že svého života nebudeme litovat!
  
  A všechno na světě bude v pořádku,
  Komunismus přece zvítězí všude!
  Kdo má v rukou dláto,
  Kdo má radši kulomet a náboje!
  
  To, co děláme, bude trvat navždy,
  Pojďme stavět města vtipkováním na Marsu!
  Slované jsou strašně mocní,
  Řekneme lidem na světě - ahoj!
  
  Krev, která teče, je k setí,
  Ke kterému rostou semena lásky!
  Ať je to dobré pro všechny v sublunárním světě,
  Nebuďte jen papouščí rytíř!
  Po takových písních můžete tančit, skákat a skákat bosýma nohama. A ta dívka je obecně úžasná a super třída! Zde holými prsty na nohou roztrhala portrét Zjuganova.
  Komunisté řvou a lid se raduje: každý chce změnu! V ekonomice i politice je více demokracie.
  Abyste si mohli v médiích dělat legraci z diktátorů a finančních velmožů. Komunistickou stranu Ruské federace začali lidé také nenávidět. S nostalgií zavzpomínali na časy Jelcina, kdy byly obchody plné zboží a v televizi se promítaly nahé ženy a zajímavé politické pořady. To bylo tak dobré!
  Mnozí si vzpomněli na zajímavou politiku a rozbouřený parlament. Není to jako teď - když jsou v Dumě jen komunisté a ti neustále hlasují pro!
  Všichni byli unavení ze Zjuganova a lidé, kteří žili hůř a hůř, chtěli změnu!
  Krásná Natasha Sokolová to slíbila! Že dojde ke změnám a novým úspěchům. Že Rusové nejen že jako první poletí na Mars, ale také se jim bude žít lépe než ve Spojených státech. A že hory přenese! A hory roztajou a lesy shoří!
  Teď už ale probíhá předvolební kampaň. Dívka nabírá na síle. A dokonce i pískání:
  - Budu jako Gagarin! A slibuje hory zlata!
  A jak to začíná skákat. Zkrátka proběhly volby a novou prezidentkou se stala Nataša Sokolovská!
  Zjuganov dostal infarkt! A Natasha navrhla:
  - Vytvořme jeden stát s Amerikou!
  A konala se referenda a vznikla společná říše!
  Tady pohádka končí a dobře se daří těm, kteří poslouchali!
  CARS ALEXEJ NIKOLAEVIČ - VELKÝ
  Další AI, když 5. ledna 1905 byl učiněn pokus o cara Mikuláše II. A jen pár centimetrů nestačilo k tomu, aby byl císař zasažen brokem. Ale kdyby jen trochu... Car zemřel a nominálně se panovníkem stal jeho syn Alexej Nikolajevič Romanov. A Nikolaj Alexandrovič Romanov byl pod ním jmenován regentem. Muž mimořádné inteligence, tvrdý a odhodlaný.
  Prvními kroky nového císaře byly nahrazení Kuropatkina Brusilovem a Rožděstvenského Nebogatovem.
  Pozice Ruska ve válce s Japonskem byla obtížná. Port Arthur už padl. Ale síly v Mandžusku jsou stále významné. Kvalita ruských jednotek se navíc zvýšila s příchodem vybraných pluků z evropské části Ruska.
  Ale Japonci naopak své nejlepší pluky porazili v předchozích bitvách a poblíž Port Arthuru.
  Takže Kuropatkin měl v bitvě u Mukendu všechny šance. Jen sám Kuropatkin byl nedůležitým velitelem.
  Ale Brusilov je opravdu velký vojenský talent. A připraven bojovat s nepřítelem přibližně stejné síly. Ale ruští vojáci mají lepší pušku než Japonci a vojáci sami budou lepší.
  Brusilov se na bitvu dobře připravil. Zakryl boky a přešel do obrany. A posiloval se. Jeho plán bitvy byl jednoduchý: zničit Japonce v obraně a poté, když byli vyčerpáni, vyřešit záležitost jedním protiútokem.
  Brusilov je samozřejmě stratég, ale Kuropatkin ne.
  A bitva začala v únoru a trvala dva týdny. Brusilov měl mimo jiné know-how, celý prapor krásných dívek. Byl narychlo rekrutován ze svobodných mužů a mladých krásek, měsíc trénován a vržen do bitvy.
  Nejzajímavější je, že všechny dívky byly bosé. A to jim dalo sílu od Matky Země a učinilo je nezranitelnými kulkami a granáty.
  Dívkám velela Anastasia Orlová a její čtyři asistentky: Natasha, Zoya, Augustina a Světlana.
  Poté, co se chopily obrany a vykopaly zákopy, čekají dívky na Japonce... A pak se samurajové plazí dovnitř v tlustých řetězech. Dělostřelectvo začíná střílet.
  A dívky vzaly do rukou pušku Mosin. A vystřelme z dálky na Japonce.
  Jsou to ostrí válečníci, mnozí z nich jsou sibiřští lovci. Bojují s holýma nohama, navzdory únoru, v krátkých sukních a otevřených břiše.
  Střílí a zpívají si:
  - Rusko bylo po staletí známé jako světec,
  Náš velký král je prostě Alexej,
  Jsi hodný syn, znáš Nicholase,
  A srdce je ještě pravdivější než rozum!
  Válečníci střílejí přesně a vyřazují Japonce na dálku.
  Anastasia vystřelí a říká:
  - Pro vlast, krásný sen!
  Dále Natasha střílí, knokautuje Japonce a křičí:
  - Za naši svatou Rus!
  Zoya vystřelí, srazí nepřítele a zasyčí:
  - Ne, nepřítel má šanci!
  Střílí přesně a Augustine:
  - Pro budoucí generace!
  Punch a Světlana, srážejí dva Japonce:
  - Za svatá jména!
  Válečníci netřeba říkat: fakt super!
  A Japonci se plíží s těžkými ztrátami. I když se přibližují. Dívky ale střílí přesně a nepřetržitě. Střílí a střílí. Střílí a střílí. A nezklamou mě. A když se samurajové dostali velmi blízko, dívky začaly házet granáty bosýma nohama. A demonstrují svou nepružnost.
  A bosé nohy házejí na samuraje smrtící věci. A teď Japonci řídnou na reduty. Jejich impuls slábne. A když se přiblíží, válečníci se s nimi setkají se šavlemi a bajonety. Skoncují s posledním samurajem.
  A zpívají s velmi nadšeným pohledem.
  Poté, co vyčerpali Japonce v obraně, ruské jednotky pod vedením Brusilova zahájily rozhodující ofenzívu a zahnaly Japonce na jih. Brusilov, na rozdíl od Kuropatkina, jednal rozhodně a řídil samuraje bez zastavení. A hned se mu podařilo dobýt Port Arthur, přímo na ramena nepřítele.
  Do města vtrhly bosé dívky praporu orlů Anastasie Orlové.
  Prohnali se Port Arthurem a stříleli a házeli na nepřítele granáty holými prsty u nohou.
  A rozdrtili Japonce šavlemi. Co si mysleli, že vzali Port Arthur zradou? Ale tady je čert dva! Ruští vojáci toto město dobývají zpět.
  A když naše ženy budou bojovat! To obecně znamená, že vás nezklamou!
  A pokáceli Japonce.
  A vězni jsou nuceni kleknout a líbat holé, zaprášené chodidla ženských nohou.
  Stávají se poslušnými a dokonce se jim to líbí.
  Jeden samuraj jazykem nejen olizoval Natašiny podrážky, až se leskly, ale také stoupal výš. Dívka mu dovolila ošetřit diamant ženskosti jazykem.
  Načež předla docela jako kočka.
  Bojovníci odvedli skvělou práci. A nyní se odhánějí kolony vězňů. Kam zmizel japonský bojový duch?
  Port Arthur padl. A pak se Brusilovova ruská armáda přesunula do Koreje.
  A Anastasiin prapor běží napřed. Cestou popadnou samuraje a dívky je přinutí na kolena.
  A líbají své zaprášené paty a opálené holeně.
  Bojovníci. A vtipný.
  Anastasia vyskočila a házela disky holými prsty a zeptala se Nataši:
  Je skvělé bojovat?
  Blonďatá dívka upřímně odpověděla:
  - Tak dobré, jak jen to jde?
  Anastasia mrkla:
  - Jaké to je, když použiješ jazyk na svou kundu?
  Natasha upřímně odpověděla:
  - Prostě super!
  Zničili tedy další japonský prapor. Svázali vězně.
  Načež jim špičkami bosých nohou nadělili slušné švestky na nos!
  A dívky drtí samuraje a Brusilovovu armádu, všechno jde dál a dál a nabírá na síle.
  Ruská armáda dosáhla samého jihu Koreje. A dobyl poloostrov.
  Část ruské eskadry byla potopena v Port Arthuru. A ruští inženýři začali lodě zvedat a restaurovat.
  Přes úplnou porážku samurajů na souši válka stále pokračovala. Na moři byli Japonci silnější. Ale pak přišel Nebogatov. Cestou vedl eskadru do Port Arthuru obratněji. A tak byla ruská armáda posílena. Zde také odjela eskadra z Černého moře.
  Nebogatov byl v síle nižší než Japonci, ale ne o moc. Ve skutečnosti není kvalita ruských lodí o nic horší. Je jich o pár méně. Ale náboje jsou průbojnější.
  Nebogatov se vydal na moře. Togo dalo bitvu. Ale ukázalo se, že ne všechny ruské granáty explodují - střelný prach je surový! Vlhkost je vysoká.
  Nebogatov ale včas obrátil eskadru zpět do Port Arthuru a neztratil jedinou loď.
  Museli jsme trávit čas výměnou granátů a doplňováním sil. Dokud eskadra nedorazí od Černého moře.
  Válka se protahovala, stejně jako její náklady. Obě strany chtěly uzavřít mír. Ale Japonci stále zaujímají dominantní postavení na moři.
  Ale granáty byly vyměněny a Černomořská flotila byla vychována. A přitom se vytahovaly i bosé dívky.
  A loď s dívkami vyrazila do bitvy plnou rychlostí. Holonohé dívky v bikinách vyskočily a kroužily kolem zbraní. Namířili zbraně a vystřelili.
  Krásky vystřelily a posekaly německé lodě. Udělali to s divokou zuřivostí. Válečníci byli velmi sexy a svalnatí. Nic se jim nevyrovná. Japonci s takovými dívkami bojovat nemohou.
  A trubky zasažené granáty padají.
  A bojovníci vyskočí a křičí:
  - Jsme super třídní dívky!
  A ukazují své jazyky! A oni se zastřelí a nedovolí samurajům uniknout. Reagují agresivně. Dostávají ale odezvu od krásek. Japonský křižník se už potápí. A dívky vyskočí a třesou bosýma nohama. Jsou to takoví velcí zloději. Které nic nezastaví.
  Válečnice bojují a skáčou. A sestřelují samuraje projektily. A přitom stále pištějí.
  Natasha křičí:
  - Velký car Alexej! Bude velmi moudrý!
  Zoya s úsměvem a střelbou dodala:
  - Je nejmoudřejší na světě! Bude to velmi úžasné!
  A tak Augustine, střílející na Japonce, zpíval:
  - Ten nejmoudřejší bude!
  Dále Světlana vystřelila, rozdrtila nepřátele a zavrčela:
  - Alexey je v pohodě!
  Anastasia vystřelila a řekla:
  - Za Svatou Rus!
  A zasáhne i vás! Holky jsou tak úžasně cool. A rozbijí samuraje na kusy!
  A pak byla japonská bitevní loď potopena. A to se pro samuraje stalo velmi děsivým.
  A dívky jen pobíhají téměř nahé a bosé. A blýskají svými krásnými nohami. Jsou to obecně úžasní zloději.
  A vypadají nejzdravěji a opáleně.
  Mlátí samuraje...
  Další bitevní loď je také napadena. Bude to užitečné pro tožskou flotilu, velmi těsné. A černomořské lodě zastavily. Vystřelí projektil na nepřítele.
  Natasha a Zoya namířily své dvanáctipalcové zbraně. A jak budou pálit divokým šílenstvím. A bitevní loď dostane i jeden zásah a rozpadne se.
  Natasha a Zoya vyskočí, třesou bosýma nohama a řvou:
  - Jsme čarodějnice a nejsou krásnější krásky!
  A dívky ukazují své jazyky. A jak tě poserou, začíná to být velmi bolestivé.
  Vystřelili tedy na Togovu loď, její pancíř praskl, jako by se ocel vařila.
  A tak loď převzala vládu a potopila se.
  Natasha a Zoya zpívaly:
  - Rus se smál, plakal a zpíval! Proto je Svatá Rus!
  A dívky to opět vezmou a vyskočí!
  A pak budou Augustin a Světlana zasaženi jako z dvanáctipalcového děla. Takže loď odletí z Toga, rozpadne se a potopí se!
  Dívky ukazují nosy. Chytili samotného Toga. A nutili krásné dívky, aby jim líbaly holá, vyřezávaná chodidla. Togo plácl válečníkům do holých pat a olízl si rty. Zřejmě se mu to líbilo...
  No, holky jsou super, samozřejmě!
  A vůbec, prvotřídní bochník! A mrknou na nepřítele a říkají, že nám nevadí udělat něco vážnějšího!
  Japonská flotila je potopena. A Brusilov a jeho tým začali přistávat v samotném Japonsku.
  Takže Rusko bude mít na ostrovech další velkou provincii. A samotný ruský vládce se stane japonským mikádem.
  Zároveň bude navždy odstraněna hrozba ze Země vycházejícího slunce. A královská armáda bude doplněna bojovnými a statečnými vojáky.
  Takže byl důvod dobýt Japonsko úplně. A do metropole byly přesunuty jednotky.
  Dívky a jejich prapor vstoupily do bitvy se samuraji na souši. Dívky potkaly samuraje dobře mířenými výstřely, šavlemi a házením granátů bosýma nohama.
  Krásná Natasha hodila bosou nohou citron a zapištěla:
  - Za cara a vlast!
  A vystřelila na Japonce.
  Nádherná Zoya také hodila granát holými prsty a zapištěla:
  - Pro Prvozvané Rus!
  A zasáhla i samuraje.
  Tu rudovlasý Augustin bouchal a pištěl:
  - Sláva matce královně!
  A také probodla nepřítele.
  Anastasia se také zbláznila, bosýma nohama vypustila celý sud výbušnin a rozprášila Japonce daleko:
  - Sláva Velké ruské říši!
  A Světlana se trefila. Smetla Japonce a poddala se ničivému citronu s holými patami.
  Z plných plic vykřikla:
  - Na nové hranice!
  Natasha přibila Japonce a zapištěla:
  - Za věčnou Rus!
  A také sekla na samuraje:
  Výborná Zoja to vzala a zasáhla Japonce. Bosou nohou hodila na nepřítele granát a zapištěla:
  - Za jedinou a nedělitelnou královskou říši!
  A dívka pískla. Bylo jasné, že teenagerka mnohem vyrostla, její hruď byla vysoká, její pas byl úzký a její boky byly masité. Měla už postavu dospělé, svalnaté a zdravé a silné ženy. A tvář je tak mladá. Dívka s obtížemi potlačovala touhu milovat se. Jen je nechte hladit. A je to lepší s jinou dívkou, alespoň jí nevezme panenství.
  Cool Zoya velmi obratně hází granáty na Japonce bosýma nohama. A funguje to velmi úspěšně.
  Augustine je velmi zrzavá a také velmi krásná. A vůbec, v praporu jsou takové úžasné dívky, prostě nejvyšší požitek.
  Augustin hází bosou nohou granát a cvrliká:
  - Nechť je oslaveno Velké Rusko!
  A taky jak se točí.
  Jaké dívky, jaké krásky!
  Anastasia také skáče. Taková velká holka měří dva metry a váží sto třicet kilogramů. Přitom není tlustá, s natavenými svaly a zádí tažného koně. Velmi miluje muže. Sny mít dítě. Ale zatím to nefunguje. Mnoho lidí se jí prostě bojí. A velmi agresivní dívka.
  Nejsou to její muži, kdo se ptá, ale ona sama drze žádá. Bez studu a rozpaků.
  A líbí se jí to. Buďte aktivní stranou.
  Anastasia je zároveň úžasná bojovnice. A dokázala mnoho výkonů. Anastasia velí jejich praporu.
  Také hodí granát bosou nohou a křičí:
  - Nad zemí bude světlo!
  Světlana hodí citron bosou nohou a zašeptá:
  - Sláva Velké ruské říši!
  Nádherná Zoya také hází holými prsty a řve:
  - Pro slávu Svaté vlasti!
  Augustin ječí:
  - S nadpozemským smutkem!
  A letí i dárek hozený bosou nohou.
  Pak Anastasia začne výt. Bosýma nohama také hází celou hromadu granátů.
  A hrdinka řve:
  - Ve jménu bílého boha!
  Natasha také hodila granát holými prsty a vyhrkla:
  - Ve jménu Krista!
  A vypálila pár ran.
  A Anastasia začala střílet z kulometu. Udělala to velmi chytře.
  Dívka je zkrátka bestie.
  Bosá Nataša sebevědomě zaprskala:
  - Ve skutečnosti jsem superman!
  A hodila granát bosou nohou.
  Zastřelila i bosá Zoya. Sestřelil Japonce.
  Tweetoval:
  - Sláva Rusku!
  A bosou nohou vystřelila granát.
  Augustin také pištěl:
  - Za Svatou Rus!
  Anastasia vypustila na Japonce celou krabici. A vzala to a zařvala šíleným vztekem:
  - Pro Svaroga!
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Pro nový systém!
  A hodila granát bosou nohou!
  Světlana zabrečela:
  - Pro svaly z oceli!
  A také vystřelila granát holými prsty na nohou.
  Bosá Zoya to také vzala a zaprskala:
  - Pro lásku a magii!
  A bosé nohy v pohybu.
  Zrzavý ďábel Augustin vzal, spustil krabici granátů a zapískal:
  - Jděte za hranice na Marsu!
  Anastasia také vypustí sud dynamitu a zamumlá:
  - Za světový řád Ruska.
  A Natasha vyštěkla:
  - Pro novou cestu ke štěstí!
  Poté se dívky společně zasmějí.
  A je to tak skvělé! Holky jsou úžasné!
  Vojska carského Ruska postupovala směrem k Tokiu.
  Ruská armáda zaútočila na Tokio.
  Napřed šel chlapec a dívka: Oleg a Margarita.
  Děti vyhubily Japonce a postupovaly směrem k císařskému paláci. Mikado slavnostně oznámil, že neopustí hlavní město a zůstane tam navždy.
  Oleg vypálil dávku na samuraje, hodil granát bosou nohou a ječel si pro sebe:
  - Rus se nikdy nevzdá!
  Margarita také vypustila citron bosou nohou a zakrákala a vycenila zuby:
  - Vyhrajeme nebo zemřeme!
  A prapor dívek prorazí do Mikádova paláce. Všechny dívky byly v uniformě, jen v kalhotkách. A tihle skoro nazí bojují jako hrdinky.
  Anastasia hodí granát bosou nohou a kvílí:
  - Nikolai, ty jsi mikádo!
  Natasha také zahájila dar smrti holým údem a zaječela a vycenila zuby:
  - Náš král je nejlepší!
  A jak se to bude třpytit jako perly! A taková oslnivá dívka.
  Bosá Zoya také štěbetá a vystřeluje bosou nohou granát:
  - Jsem vítěz v psychologii!
  A ukázala jazyk.
  Zničí vlastního samuraje.
  Augustine, ten zrzavý ďábel, také střílí. A dělá to tak přesně. Kosí Japonce.
  A řve z plných plic:
  - Sláva mé svaté zemi!
  A vycenil zuby!
  Světlana, také hrdinská žena, spustí celou krabici výbušnin.
  A Japonci létali na všechny strany.
  Dívky jdou do útoku, drtí své soupeře. Dosažení hmatatelného úspěchu. Cítí hrozivou milost, neúnavný tlak a absenci slabostí. A odhalená ňadra jsou nejlepší zárukou neporazitelnosti a nepotopitelnosti.
  Anastasia, přerušující Japonce, cvrliká:
  - Ruce z dubu, hlava z olova!
  A hází granát bosou nohou. Rozptýlí samuraje.
  Polonahá Natasha také střílí.
  Drtí Japonce. A rozbije je na úlomky.
  Stále blíž a blíž k paláci. A bosá noha hodí granát.
  Vyděšení Japonci se vzdávají. Rozpadají se na kusy.
  Terminator Girl říká:
  - Ať je Perun s námi!
  Bosonohá Zoya, velkolepá terminátorská dívka, se zastřelí a zničí militaristy. Vycenila zuby.
  Dívka zavrčela:
  - Jsme rytíři největšího Ruska!
  Dívka hodila granát bosou nohou. Rozptýlil nepřítele.
  Cool Zoya to vzala a zazpívala znovu:
  - Suvorov ho naučil dívat se dopředu! A pokud vstaneš, postav se k smrti!
  A vycenila zuby v úsměvu.
  Ohnivý Augustin také zpíval a štěkal:
  - Na nové hranice!
  A s úsměvem dodala:
  - A my jsme vždy napřed!
  Světlana hrdinka také zasáhla nepřítele. Rozptýlila císařskou stráž a zapištěla:
  - Za úspěchy doby!
  A opět létají granáty hozené bosýma nohama.
  Dívky tlačí na nepřítele. Vzpomínají na hrdinskou obranu Port Arthuru, na kterou se po staletí nezapomene.
  Eh, jak mohla taková armáda prohrát ve skutečné historii a dokonce i s Japonci?
  Jaká škoda.
  Anastasia hází granát bosou nohou a píská:
  - Na ruské hranice!
  Natasha také spustila něco smrtícího bosou nohou a zoufale zapištěla a vycenila zuby:
  - Tady jsou nové úspěchy!
  A dala zabrat Japoncům.
  A tady to s holými podpatky vezme i Zoya a porazí. A pak bosou nohou vzala a vypálila granát.
  A potom zpívala:
  - Nepodlehneme nepřátelským diktátům!
  A odhalila svou tvář!
  Krásná, velmi mladá dívka s postavou sportovce. A velmi odvážný.
  A Augustin si na Japonce dá sakra. Drtí je a velmi obratně hází bosou nohou granát.
  A rozptyluje nepřátele, jako by láhve létaly z míče.
  Dívka řve:
  - Čokoláda, to je náš způsob!
  Augustine opravdu miluje čokoládu. A za krále se trhy plní zbožím. Co můžete říci o caru Mikuláši? Nyní se král poražených před našima očima mění ve velkého. Přesněji řečeno, král zemřel, ale jeho syn Alexej se stal velkým! A k tomu je potřeba jen to, aby dívky bojovaly na frontách.
  A pár dětských hrdinů, kteří zabránili Japoncům dobýt horu Vysokaya. Když se rozhodovalo o osudu Port Arthuru.
  Ruská říše byla tedy ponížena.
  Světlana také spustila sud s vraždou a kulomety zřítila vnější zeď císařského paláce.
  Nyní dívky pobíhají po pokojích. Válka se blíží ke konci.
  Anastasia nadšeně říká:
  - Věřím, že na mě čeká štěstí!
  A znovu hází granát bosou nohou.
  Natasha, střílí vražedný oheň. Zatímco vyšívá oponenty, tweetuje:
  - Určitě budu mít štěstí!
  A opět letí granát hozený bosou nohou.
  A pak bude bosá Zoya zasažena párem svázaných bomb vystřelených jejím bosýma nohama. A rozdrtí soupeře.
  Pak propuká v smích:
  - Jsem kometářka.
  A opět ze sebe vyhazuje ohnivé jazyky smrti.
  A pak už spěchá Augustine, tato terminátorská dívka. Jak všechny vzala a všechny rozmazala. Prostě skvělé.
  Válečník, který je skutečným demiurgem bitvy.
  A kňučí si pro sebe:
  - Naše posádka má nejvyšší odvahu!
  A pak se objevila Světlana. Tak cool a šumivé. Každého nakazí svou zběsilou energií. Schopný porazit v podstatě každého nepřítele.
  A bojovnice odhaluje své perlové zuby. A jsou větší než ty koňské. Tohle je ta dívka.
  Světlana se chichotá a řve:
  - Na lilky s černým kaviárem!
  A dívky z plných plic křičely jednohlasně:
  - Na Marsu pokvetou jabloně!
  Mikado se neodvážil spáchat hara-kiri a podepsal kapitulaci. Novým japonským císařem byl prohlášen car Alexej II. V Zemi vycházejícího slunce přitom chystají referendum o dobrovolném přistoupení k Rusku.
  Válka je téměř u konce. Poslední jednotky dávají dohromady zbraně.
  Prapor dívek seřadil vězně. Muži si musí kleknout a políbit bosé nohy dívek. A Japonci to dělají s velkým nadšením. To je také těší.
  Samozřejmě jsou to takové krásky. A je v pořádku, že jejich nohy jsou trochu zaprášené. Je to ještě hezčí a přirozenější. Zvlášť když jsou opálené. A tak drsný.
  Japonci si líbají holé podrážky a olizují si rty. A dívce se to líbí.
  Anastasia poznamenává s patosem:
  - Kdo řekl, že válka není pro ženy?
  Natasha se v odpověď zasmála:
  - Ne, válka je pro nás nejsladší čas očekávání!
  A ukázala jazyk. Jak skvělé je být líbán tak skutečně ponižujícím způsobem.
  Narážejí na Zoyčin holý, kulatý podpatek. Dívka s potěšením říká a ječí:
  - To je tak skvělé! Chtěl bych pokračování!
  Rudý Augustin varoval:
  - Nech si své panenství až do svatby! A budete z toho mít radost!
  Bosonohá Zoya se zachichotala a řekla:
  - Budiž oslavena má Svatá země! Ale nevinnost jen bolí!
  Dívka se usmála.
  Světlana hrdě poznamenala:
  - Pracoval jsem v nevěstinci. A nepotřebuji panenství!
  Bosonohá Zoya se chichotavě zeptala:
  - Jak se ti to líbilo?
  Světlana upřímně a rozhodně prohlásila:
  - Možná to nemůže být lepší!
  Polonahá Zoya upřímně řekla:
  - Každou noc sním o tom, jak se mě muž zmocní. Je to tak cool a hezké. A nic jiného nechci.
  Světlana a dívka navrhly:
  - Po válce můžete jít do nejprestižnějšího nevěstince v Moskvě nebo Petrohradu. Věřte, že se vám tam bude líbit!
  Polonahá Zoya se zasmála a poznamenala:
  - Měl bys o tom přemýšlet!
  Natasha navrhla:
  - Možná můžeme znásilnit vězně?
  Dívky se tomuto vtipu zasmály.
  Obecně jsou zde krásky temperamentní. A milující jsou děsiví. Válka dělá dívky agresivní. Válečníci dál strkali holýma zaprášenýma nohama do vězňů, aby je políbili. Líbilo se mi to.
  Poté začala další zajímavá představení. Zejména ohňostroje šlehaly do nebe. Byl k vidění ohňostroj. A byla to velká legrace. Hudba hrála a bubny tloucily.
  Carské Rusko dobylo Japonsko. Což obecně všichni očekávali. Autorita ruské armády byla velmi vysoká. Spousta zpěvu a tance bosých Japonek.
  Všechno je krásné a bohaté... V samotném Rusku je také jásot nad vítězstvím. Samozřejmě ne všichni byli šťastní. Pro marxisty je to zdrcující rána. Králova autorita posílila. A jeho šance se zvýšily. Podpora ve společnosti je obrovská.
  Po dobytí Japonska Rusko pokračovalo ve své politice expanze do Číny. Čínské regiony dobrovolně uspořádaly referenda a připojily se k říši. Regent Nikolaj Romanov prováděl velmi úspěšnou politiku ruské expanze na jihovýchod. Čína byla postupně pohlcena.
  Ekonomika carské říše, která se vyhnula revolučním otřesům, zažila rychlý hospodářský růst. Stavělo silnice, závody, továrny, mosty a mnoho dalšího. Země prodávala chléb a mnoho výrobků.
  Vyráběla nejvýkonnější bombardéry na světě: bombardéry Ilya Muromets a Svyatogor a nejrychlejší lehké tanky Luna-2. A byla tam obrovská armáda tří milionů vojáků - mírová armáda pětkrát větší než ta německá.
  Ale Kaiser Wilhelm to přesto vzal a strčil dovnitř hlavu. Důvodem války se navíc stala vražda následníka rakouského trůnu v Sarajevu.
  A pak se Němci rozhodli bojovat na dvou frontách.
  Carova armáda se k nim vydala. Vzhledem k čínským regionům, poklesu úmrtnosti při zachování vysoké porodnosti, mělo carské Rusko obrovskou populaci. A mohla zmobilizovat kolosální armádu.
  Populace je navíc převážně mladá a agresivní.
  Rakousko-Uhersko, které se dostalo pod ránu, okamžitě prasklo. Carská vojska snadno rozdrtila přesile Němců a dobyla Východní Prusko a oblehla Königsberg.
  Hindenburg se pokusil porazit Rusy úderem, ale početní převaha carské armády se ukázala jako příliš velká. Kromě toho se kulometné lehké tanky "Luna"-2 ukázaly jako velmi účinné zbraně pro protiútoky.
  Poražený Hindenburg uprchl. A ruské jednotky se vrhly k Odře. Na jihu byly okamžitě dobyty Lvov a Przemysl. Carská armáda postupovala a Rakušané v panice prchli a vzdali se.
  Vstupem Turecka do války Němci získali jen málo. I když to odvedlo pozornost některých sil. Ale Rusové pokračovali v postupu do Rakouska. A Němci byli poraženi u Paříže.
  Pouze v oblasti řeky Odry, po vážném oslabení svých jednotek na západě, byli Němci schopni zastavit postup ruských pluků.
  Ale na jihu carská armáda zahnala nepřítele. Polní maršál Brusilov je na tom jako vždy nejlépe.
  A pak byla obklíčena Budapešť... A Bratislava a Krakov byly dobyty. A k Praze se blíží ruské jednotky.
  Na jihu byla dobyta Malá Asie, padl Bagdád, Rusové dobyli Istanbul.
  Císař František se obrátil na Wilhelma s prosbou o dosažení míru. Navíc Itálie již zaútočila na Rakušany a otevřela druhou frontu.
  Ale ruské jednotky nelze zastavit. Takže Praha je zabraná. A v zimě se královské pluky přesunuly přes led do Berlína. A v únoru dokončili obklíčení německé metropole. A vtrhli do Vídně, Rakousko-Uhersko se rozpadlo a bylo poraženo.
  23. února 1915 se Německo vzdalo. Ruské jednotky znovu vstoupily do Berlína.
  První světová válka skončila. Rusko získalo velké území. Hranice procházela podél Odry. Rusko do svého složení zahrnulo Alpy. Část Rakouska-Uherska byla anektována Itálií na jihu. A Jugoslávie se stala ruským vazalem. Uherské a české království se stalo součástí Ruska. Polské království zahrnovalo Krakov a stalo se obrovským. Koenigsberg se stal součástí ruských provincií, stejně jako Halič a Bukovina. Transylvánie se stala Rumunskou. Türkiye před Egyptem a spolu s Irákem, Sýrií a arabskými zeměmi v Mekce se staly ruským územím. Basru se podařilo dobýt pouze Britům.
  Ruská vojska brzy zcela obsadila Saúdskou Arábii. A na Německo byly uvaleny kolosální reparace.
  V Eurasii tak vznikla ruská hegemonie. Několik let nebyly žádné velké války. Rusko a Británie dokončily Írán, včetně jejich složení: sever a střed Ruska, jih až Britové. Pak Afghánistán. Také severní a střední Rusko, jižní Británie.
  Carská říše se stala mocnou, ale Británie je stále silná. Rusové se přesunuli přes Čínu a dokončili její dobytí.
  Ekonomiky po celém světě byly na vzestupu... Ale v roce 1929 vypukla Velká hospodářská krize.
  Na ruském trůnu vládne car Alexej II. Ze své nemoci přerostl a je docela fyzicky silný. Nový král vládne zemi s deseti miliony vojáků v době míru a téměř pohltil Čínu. A ekonomika, která během deprese trpěla méně než ostatní, předběhla Spojené státy.
  A pak se ruský císař rozhodl vypořádat se s Amerikou? Proč odvezli Aljašku z říše za haléře? Je to fér? Možná je to také loupež?
  Zkrátka císař celé Rusi Alexej II., který byl již v roce 1933 nazýván velkým, 5. ledna, přesně v den atentátu na svého otce Mikuláše II., zahájil novou válku. Samozřejmě proti Americe, která dosáhla vrcholu deprese.
  A ostatní země zatím nemohly zasahovat do Ruska. Říká se, že Američané podváděli a musí se za to zodpovídat.
  A tak začal útok na Aljašku. Právě v této době začala fungovat železnice postavená ruskými inženýry na Čukotku.
  A ruská armáda postupovala sněhem a závějemi.
  Včetně pěti věčných dívek: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina a Svetlana. Nejsou to obyčejné dívky, ale domorodé čarodějnice. A tedy ne stárnoucí, ale věčně mladý a nesmrtelný. A jelikož jsou to čarodějky, tak v zimě, za polární noci a v divokém mrazu bojují jen naboso a v bikinách.
  Tyto dívky pobíhají, hází granáty bosýma nohama a zpívají:
  - Velký car Alexej,
  Jste nejmoudřejší na světě!
  A tak Anastasia hodí granát bosou nohou. Američané vylétají z výbuchů.
  A dívka střílí z kulometu a křičí:
  - Ve jménu Rusa!
  A pak Natasha také střílí, také vyhazuje dar smrti holými prsty na nohou a ječí:
  - Splň se, velký sen!
  A také to vezme a vycedí zuby.
  A pak bosá Zoya... Její paty jsou šarlatové od závějí Aljašky. Dívka křičí z plných plic:
  - Vyhraje jen pro velké Rusko!
  A letí i granát hozený bosou nohou.
  Následuje Augustin. Drtí Yankeey kulomety a hází granáty holými prsty na nohou.
  A také řve:
  - Velký car Alexej je ruský car!
  A pak Světlana začne střílet... A bosýma nohama se řítí na Američany a ječí:
  - Všechno bude skvělé!
  Pět dívek běhá téměř nahých po Aljašce a mlátí Američany. A tady se pohybují tanky: Nikolaj-4, nový model s kanónem a šesti kulomety. A Američané jsou důkladně koseni. A za nimi jsou "Alexandra"-3, které jsou velmi silné a smrtící. A je tam až deset kulometů.
  A dívky jsou před celou armádou a jsou polonahé a hezké. Spěchají k sobě a zpívají:
  - Ve jménu posvátného Ruska carů budou všichni šťastnější - moudřejší!
  A tak rozdrtí další baterii Američanů - hází na ni granáty bosýma nohama.
  Stále více Aljašky je dobýváno carskými vojsky. Opravdu nemá smysl klamat a uchvacovat takové území jen tak pro nic za nic.
  A bojovníci bojují sami za sebe a postupují hlouběji do nepřátelské obrany. A drtí svého nepřítele, tvrdě tisknou!
  Anastasia dokonce řve:
  - Kéž je naše země velká a čistá!
  A zase hází granát bosou nohou!
  A pak se Natasha otočila a zasyčela:
  - Ať je náš cool Rus slavný!
  A stejným způsobem bude brát a bít své nepřátele.
  A citron hozený holými prsty letí.
  A pak Zoya přeruší Američany výbuchem a ječením:
  - Ano, budoucnost bude blbost!
  A také vypuštěn dívčinými bosými nohami, dar smrti exploduje!
  A pak Augustin vystřelí z kulometů. A poseká čáru a pak z plných plic zakňučí:
  - Od úsvitu do soumraku!
  A pak agresivní Světlana vystřelí. A také používá holé prsty a aktivně čmárá:
  - Naše bláznivá říše!
  A znovu, děvče, překruť své nepřátele! Pozdrav hrdince.
  A když jsou zajati američtí vězni, musí dívkám líbat paty v kleče. A kam půjdou? Líbají se a mlátí. A ještě si olizují rty.
  Pořád to chtějí...
  Kam můžeš jít proti holkám? Nechali vojáky svléknout se a znásilnit. Čarodějky opravdu chtěly sex. A potěšení je velké a jste nabiti energií. Stáváte se kouzelníky. A taková super třída!
  Holky milují zabíjení, tohle jsou dívky. A milují znásilňování mužů, takhle to mají dělat čarodějnice.
  Ale čarodějnice jsou stále skvělé dívky. A milují, když jsou zpracovávány. A líbí se jim to.
  Carská armáda již dobyla Aljašku. A nezastavila se, ale vstoupila do Kanady. Co se tam děje? Kanada je formálně nadvládou Británie. No, nedodržuje úplně pravidla, nechává přes sebe projít americké jednotky.
  Je tedy důvod ke stávce. A ruské flotile velí Kolčak. A už vyhnal Američany z Filipín a Havaje. A tam dobyl své základny.
  No, Yankeeové se tlačí na moře. A na lodích jsou takové krásné dívky. A co je nejdůležitější, bojovníci jsou téměř nazí. A je to tak krásné. Pokud dívky nosí pouze kalhotky, pak je to skvělé!
  Je hezké se na takové dívky dívat. A když se zmocňují amerických a kanadských lodí a třesou nahými ňadry. To je naprosto skvělé!
  A dívky plácají bosýma nohama o horké paluby a sekají Američany šavlemi.
  Jakékoli prostředky jsou proti takovým dívkám bezmocné. Koneckonců, to jsou dívky, o kterých muži sní. Co můžete dělat proti krásce, jejíž ňadra jsou úplně nahá?
  Koneckonců, to jsou ty dívky, na které budete zírat hodiny. A nebudete odvracet hlavu. A chytají vězně a nutí je pracovat jazykem, čímž potěší jejich chlípná lůna.
  A je to tak krásné a příjemné! S takovými dívkami nemůžete udělat chybu! Uříznou hlavy a proříznou všechny žíly.
  Tady je pětičlenná skupina běžící napříč Kanadou. Už je konec dubna a všechno kvete. A holky, no, jsou tak krásné. A sekali Američany svými kouzelnými meči. A házejí disky holými prsty.
  A pískají si:
  - Neexistuje krásnější vlast Ruska,
  Bojuj o ni a neboj se...
  Ve vesmíru není krásnější země -
  Celý vesmír je pochodeň světla, Rus'!
  No, holky a supermuži! A srážejí zbité nepřátele na kolena. A pak vás donutí líbat jejich holé a zaprášené podrážky. Tyhle holky jsou naprosto super!
  Na konci května ruské jednotky, které dobyly většinu Kanady, vstoupily na území USA. Na samotném americkém území se rozpoutaly boje.
  A pět dívek zaútočilo na Američany a brutálně na ně tlačilo. Po porážce celého praporu si krásky začaly hrát se zajatci. Když se s ním dostatečně bavili, uspořádali grilovací párty.
  Jedli čerstvé maso a zpívali si.
  Na světě je mnoho špatných silnic,
  Jak vlasy cikána - hromada cest!
  Odhánějí oltáře za práh,
  Jako hladové dítě - padouch!
  
  Mnoho rozcestí, propast, rokle:
  Jako ďábel na každé cestě!
  Ani neznáš přítele nebo nepřítele -
  Svět je rozdělen na poloviny!
  
  Chlapec chodí bos v mrazu,
  Sněhová závěj sama o sobě zažene hlad...
  Ale věřím, že jsi chudý s penězi,
  Bohatí se v květnu lépe zahřejí!
  
  Jetel roste, ví to každý na zemi,
  Jak se pampeliška na jaře zlátne...
  Pokud jsi laskavý - pohádka je všude,
  Dravec si však myslí, že jste králík!
  
  Lidé po nás házejí nikláky
  Trhat hrdla je jasná milost!
  Nejsilnější rány jsou pro nás z ruky,
  Aby se otevřel druhý dech!
  
  Léto skončilo - podzim přichází,
  Je v něm velké teplo, plameny a déšť!
  Všemohoucí nám zjevně odhalil partituru,
  A umělec načrtl mapu světa!
  
  Vidím břízu v šatech králů,
  Zlatá, jasné barvy rubínů...
  Kéž máte vy lidé laskavé srdce.
  A teprve pak se stanete obrem!
  
  Žebráci museli hodně šlapat,
  Opět je tu sněhová bouře a každý prst hoří...
  Ať mi alespoň los pomůže se zahřát,
  Jak omrzlý chlapec zmodral!
  
  Proč nikdo neotevřel dveře?
  Ale proč jsi se úplně zbláznil...
  Chudák dítě zmrzlo pod sněhem...
  Věřím, že andělé zaženou sněhové bouře!
  
  cherubíni tě vezmou do nebe,
  Sám Ježíš tě zahrne láskou!
  Bude to, věř mi, ve věčném štěstí, dítě,
  Vždyť pro něj šel Bůh na kříž!
  Dívky zazpívaly, najedly se a vrátily se do bitvy. Jsou to bojovníci takového ocelového prahu.
  A ničí Američany. Házení disků a granátů bosýma nohama.
  Už je konec června a ruské jednotky obklíčily Filadelfii. Již třetina kontinentálních Spojených států je pod kontrolou ruské, carské armády.
  A již v mnoha městech vlají vlajky Ruské říše. A bojují prapory krásných dívek z carské armády!
  A dívky jsou opravdu tak úžasné a impulzivní. A opět porazili všechny své soupeře. A Američané padají.
  A tady přichází tank: "Alexander"-4, nejnovější! A jeho odpůrci se mu postaví. A do nádrže chodí i dívky: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. A kopou Američany do rohů.
  Jak tě zastřelí, jak tě zaženou do rakve! Pro žádného bojovníka to nestačí!
  Prostě rozhodí rukama a vzdají to!
  A dívky drtí své nepřátele svými housenkami. A Elizabethin tank se pohybuje...
  A pod tím je jako masa krve, masa, kostí.
  A dívky na sebe šlapou, drtí své protivníky a zpívají:
  - Car vládne Rusku moudře,
  Vydává dekrety, soudí služebníky...
  Trůn netoleruje povyk a štěkání,
  A není to metoda k potlačení strachu!
  Takto se dívky pohybují v bitvě. A jejich bojovnost není jako použití sekery zpod lavice!
  Elizabeth vztekle řekla:
  - Na ruský trůn!
  A jak to střílí! A vyskládá horu mrtvol!
  To jsou dívky, které nechtějí přestat. A porazí své nepřátele a zničí Spojené státy.
  A nyní královská armáda vede kolonu zajatců. Ty ruce za krkem a sklonili hlavy.
  Mezitím se v Německu dostal k moci Hitler. Ale stále je příliš slabý na to, aby představoval vážnou hrozbu pro Rusko. Vážnější hrozbou je Mussoliniho Itálie. Ale s takovým monstrem, jako je Rusko, se neodváží vstoupit do války.
  Takže zatím ruské jednotky dobývají Ameriku a zbytky Kanady.
  Dívky jsou bosé a v bikinách řídí bojový tank. Jsou velmi impozantní a silní.
  Elizabeth shrnula:
  - Kdo k nám s čímkoli přijde, zemře na to!
  Elena potvrdila:
  - Určitě!
  A poslala granát do americké baterie. Taková šikovná holka.
  A pak Aurora vyhodí skořápku a promluví:
  - Chci žít pro Rusko!
  A zasáhla dalšího Američana. To jsou opravdu dívky, o které každý agresor zakopne.
  A Británie se navzdory zajetí Kanady neodvažuje vstoupit do války s Ruskem - chápe, že tato říše je pro ni příliš tvrdá. A pokud se přidá, tak Rusové určitě snadno seberou všechny kolonie USA. Takže je lepší se nedostávat do problémů s Ruskem, kde vládne Alexej II!
  Král se stal zcela zdravým a ukázal se jako mimořádný dobyvatel.
  A tak padla Philadelphia... A v polovině července se už ruské tanky blíží k Washingtonu.
  Alžběta je také čarodějnice, bojuje už od rusko-turecké války za dob Alexandra II. A tato dívka s důležitým pohledem říká:
  - Na čem stál Rus!
  Elena vystřelila na americký, primitivní tank a odpověděla:
  - O udatnosti ruského vojáka!
  Cool Aurora potvrdila:
  - Ano, přesně na tohle! Plus také na mimořádné odvaze a organizaci hrdinského týlu!
  Jekatěrina vesele odpověděla:
  - Sláva hrdinům Ruska! Sláva caru Alexeji!
  A opět dívka velmi přesně střílela na nepřítele.
  Válečníci jsou nenapodobitelní!
  A znovu střílejí kvůli všem svým krásným členům. Ano, o takových dívkách se rozhodně dá říci, že dovedou carské Rusko k vítězství.
  V nich je májové slunce a úsvit lásky.
  A když šlapou do pedálů bosýma nohama, je to naprosto rozkošné.
  Tyhle dívky opravdu chceš milovat a hladit! Jsou prostě zářícím sluncem naděje. A mají poezii a odvahu v obrazech hudby a lyrických smyčců.
  Americká baterie se vzdala. A dívky donutily americké vojáky líbat ani ne jejich vlastní nohy, ale stopy jejich bosých nohou na asfaltu. A muži neudělali nic - kde by se z toho mohli dostat?
  A bojovníci jednali stále odvážněji a bystřeji.
  Ani Anastasia a její partneři nespali. Jak střílí, jak vybíhá. A bude sekat Američany šavlemi. Je to prostě jiskřivá holka a začíná na půl otáčky.
  Američané se k sobě ale zachovali špatně. Chytili chlapce z ruské rozvědky a začali ho mučit. Svlékli se, přivázali ke stromu a nahé tělo teenagera spálili pochodní.
  Chlapec se snažil potlačit sténání. Ale nakonec vykřikl... Chlapec byl těžce popálený.
  Dívky odpověděly tím, že dělaly prsa za tetování. A popravčí byli politi benzínem a zapáleni. Ano, ruské krásky jsou ve svém hněvu hrozné. A nedráždit ruského medvěda.
  Na obloze se také odehrávají bitvy. Dva ruští piloti: Albina a Alvina všechny zničí a vyhladí. Mají velmi silně vyzbrojená letadla. S leteckými děly schopnými sestřelit Američana na jeden zásah. A tyto válečnice něco takového skutečně ukazují. Co nelze říci v pohádce, nelze popsat perem.
  Albina dá výbuch a tucet amerických letadel je sestřeleno. Válečník je také téměř nahý jen v kalhotkách a ječí:
  - Ať je carská Rus skvělá!
  A zatlouká doslova všechny borce v řadě. Tohle je ta dívka.
  Ale Alvina není méněcenná. A sestřelí tucet letadel najednou. Roztrhala je a zpívala:
  - Na největší toasty!
  A jak je to šílené! Ta holka nedělá žádnou hloupost! Jsou to boje o všechny boje.
  Mimochodem, aby mladý car Alexej urychlil trávení Číny a dalších zemí podřízených Rusku, zavedl v Rusku mnohoženství! A to je silný tah! Nyní si ruští vojáci berou Číňanky za manželky a dělají krásné, bílé děti!
  Albina s úsměvem poznamenala:
  - Proč může mít muž čtyři ženy, ale žena nemůže mít čtyři muže?
  A další americké letadlo je sestřeleno.
  Alvina logicky odpovídá:
  - Proto je pro ženu těžší krmit tolik parazitů!
  A obě dívky se smějí. Jsou to tak nádherné a nádherné krásky.
  A čistí oblohu od amerických letadel.
  Části ruské carské armády už obkličují New York. Nutí Američany vyjít ven a vzdát se. Dívky jsou velmi veselé a šťastné.
  Tank Alexander-4 zničil americkou baterii. Rozmnožil mnoho mrtvol.
  Elizabeth zamumlala s vyceněnými zuby:
  - Jsme válečníci, kteří skvěle slouží carovi a vlasti!
  Elena vystřelila na nepřítele a řekla:
  - Brzy bude ruský zlatý rubl!
  A ta holka se bude tolik smát!
  A její zuby jsou perleťové. A pak Aurora vybuchne smíchy taky. Dívky jsou divoce vzrušené a mají takovou krásu, že je nelze popsat slovy.
  A donutí washingtonskou posádku, aby se vzdala!
  Válečníci jsou tak neporazitelní! A jejich oddělení nádrže rozdrtí i pánev.
  Dívky bojují a zpívají;
  Ruská země je známá,
  Světu vládne komunismus...
  Pole jsou poseta zlatem -
  Pojďme rovnou nahoru, ne dolů!
  
  Naše srdce hoří pro vlast,
  Jsme dívky - není krásnějšího vesmíru...
  Budeme bojovat s našimi nepřáteli až do konce,
  Naše víra bude vzkříšena v Rodnově!
  
  Rus je silnější než všichni rudí na světě,
  Září jako slunce ve vesmíru...
  Bojuješ za ni a neboj se,
  Ať jsou dospělí a děti ve slávě!
  
  Rusko je největší ze zemí,
  Když Vlasti vládne Leshka...
  Takový osud byl dán sovětskému lidu,
  Kéž je náš rytíř bojovně zocelený!
  
  Ve vlasti je nyní hrdinou kdokoli,
  Schopný udělat vlast krásnější...
  Ve jménu naší svaté matky,
  Nekonečná ruská strana Ruska!
  
  Uděláme z každého, kdo je tyran,
  V zemi nebude žádná diktatura...
  Nechte miliony zemí předložit,
  A prezident Roosevelt!
  
  Ať vládne zuřivý drak,
  Myslí si, že je schopen podpálit Rusko...
  Ale nacisty čeká zuřivá porážka,
  Protože rytíř, víte, je docela všemocný!
  
  Nikdy se nevzdáme Krautům,
  Číňané neporazí ani Rusy...
  Nad námi září jasná hvězda,
  Na Velikonoce malujeme velikonoční dorty a vajíčka!
  
  Můžete dosáhnout hodně, bojovníci,
  Chladněji už to nejde...
  Hrdí otcové jsou na nás hrdí,
  Protože budujeme místo v nebi!
  
  Bosé dívky spěchají sněhem,
  Neznají strach a výčitky...
  Jsem členem Komsomolu a běhám naboso,
  Protože neexistují žádné překážky a neexistuje žádný termín!
  
  Takže se nikdy nevzdáme dívkám,
  Neskloníme hlavu pod osy...
  Když do vlasti přijdou potíže,
  Pojďme to rozšlapat bosýma nohama!
  
  Miluješ sestry meče,
  A Alexey - Cti Ježíše...
  Není třeba řezat bojovníky z ramene,
  Pokud potřebujete běhat naboso!
  
  
  Jsme dívky z velké hordy,
  Milujeme bojovat a neustupujeme...
  I když někdy kolují odporné fámy,
  Vítězství bude v zářivém květnu!
  
  A věřte mi, komunismus přijde se snem,
  A na Zemi nebude moc peněz...
  Dáme osudu hrubý účet,
  Bez všemožného násilí a lenosti!
  
  Zkrátka brzy poletíme ke hvězdám,
  A vztyčíme ruskou vlajku nad vesmírem...
  Roztáhni svá křídla, červený cherube,
  Ve jménu rodiny - Pána Ruska!
  Zatímco dívky zpívaly, téměř všichni Američané už byli zabiti a washingtonská posádka začala vyhazovat bílé vlajky.
  Dívky vyskočily z nádrže a začaly tančit a cákat holýma, vytesanýma nohama loužemi. A jejich hřívy vlasů rozfoukal vítr. Tyto dívky jsou tak úžasné krásky.
  Nyní uspořádali párty na oslavu dobytí hlavního města Ameriky. Grilují kebab a popíjejí víno.
  Dívky to chutnají. A pískají si pro sebe nejrůznější písničky. To jsou tak úžasní bojovníci, dá se o nich říct - supermani v kalhotkách.
  A ruští vojáci vám líbají kolena a chodidla. A dívky se plahočí a sténají z orgasmů.
  A skřípou a skáčou. Mají takové vzrušení a chytrou krásu podmanivé síly.
  Válečníci se ale milovali i s černými zajatci a oběma stranám se to líbilo.
  Teď už ale prázdniny skončily a ruské tanky opět táhnou na jih. Padl i New York...
  Američané ustupují. Miliony jsou k dispozici k pronájmu. Roosevelt běží. Už se mluví o kapitulaci. Ruský národ demonstruje svou velikost.
  Zvláště krásné dívky s blond a zrzavými vlasy.
  A položí vězně na kolena a jsou velmi potěšeni, když se dívky dotýkají a chytají jejich nosy a mužské dokonalosti holými prsty na nohou.
  Bojovnice ruské armády jsou skutečně neporazitelné!
  A tady je bitva o Atlantu.
  Poprvé dívky na Alexander 4 vidí obrovský americký tank Washington. Stroj vážící sto sedmdesát tun, na kolejích. Proč by bylo dvakrát čestné s někým takovým bojovat?
  A dívky střílejí z dálky a zasahují do čelního pancíře. A silná vrstva kovu to vydrží.
  Elizabeth podrážděně říká:
  - Ano, dostali jsme se do problémů!
  Elena jako útěchu poznamenala:
  - Ale ani nás nepřítel nevezme!
  A také vyslala projektil na nepřítele.
  A pak je tu Aurora jako střela. A zasáhne cíl velmi přesně. A obrátí nepřítele.
  A zkontrolovala:
  - Jsem nejtěžší soupeř!
  Ve skutečnosti zasáhla hlaveň amerického tanku. A teď může násilník zasáhnout jen osmnácti svými kulomety. A "Alexander"-4 se vrhne směrem k nepříteli. A jak začne zrychlovat a drnčet své stopy.
  Takového obra už nikdo nikdy nezastaví.
  Jeho sportovní síla nemá obdoby.
  Catherine zpívala:
  - Akrobacie, moje smrtící posádko!
  A stejným způsobem to vezme a zasáhne nepřítele.
  A děvčata tady jsou chytlavá.
  Američan byl nakonec zasažen na boku. A obří tank začal hořet a jeho náboje začaly explodovat.
  A jak šílená je bojová sada! A brnění a všechno ostatní se uvolní...
  A dívky jednohlasně zvolaly:
  - Pro ruskou cestu!
  A budou se smát, vyceňovat zuby!
  Atlanta tedy padla. A 7. září 1933 se vzdaly zbytky amerických armád. A další válka, vítězná pro Rusko, skončila. A jak je to opravdu skvělé!
  Po vítězství uspořádala carská říše ve Spojených státech a Kanadě referenda o připojení k carské ruské říši. A královská země se rozšířila. A obecně je dobré, když vládne autokracie a absolutní monarchie. Před králem jsou si všichni rovni a není tu řečnický obchod - parlament.
  A carské Rusko bylo silnou a stabilní říší - jedinečnou ve své podstatě.
  Mezitím v Německu posílil nacistický režim, který nastavil kurz k vytvoření Wehrmachtu a silné armády. Pravda, Hitler neustále zdůrazňoval svou vstřícnost vůči carskému Rusku, i když to Německo odřízlo nejvíce území.
  Ale pak ano, byla uzavřena vojenská aliance: Itálie, Německo a Rusko. Car Alexej navíc souhlasil s připojením Rakouska ke Třetí říši.
  Protože Británie ekonomicky oslabila a také Francie, carská vláda se vážně zabývala koloniemi Francie, Británie a Holandska. Z čistě vojenského hlediska se ruská armáda stala největší - v době míru dvacetimilionová. A obrovské množství nejlepších světových tanků, vrtulníků a dokonce i proudových letadel. Ruská flotila byla také silnější a početnější než britská, protože oslabená Anglie nemohla konkurovat ekonomicky silné carské říši.
  Nyní tedy chtěl velký císař Alexej odebrat všechny kolonie svých bývalých spojenců.
  a co? Zvedne to!
  15. května 1940 začala druhá světová válka. Carské Rusko přesunulo jednotky na jih Íránu, Indie, Indočíny a Egypta. A Wehrmacht zaútočil na Francii, Belgii a Holandsko. Itálie předtím zachytila Etiopii a zaútočila na Britské Somálsko a přesunula pluky na jih Francie.
  Zde jsou čarodějnice pohybující se po jihu Íránu. Anastasia a její čtyři přátelé.
  Dívky jsou jako vždy mladé a bosé. Roky plynou a krásky jen kvetou a na jejich odlitých tělech není jediná vráska či prasklina a ani kapka tuku.
  Začnou tedy ničit britské koloniální jednotky a dělají to s velkým nadšením.
  Anastasia hází bosou nohou granát na Peršany a řve:
  - Bojovníci nezměrné síly!
  Natasha také vystřelí dávku z kulometu, přidá granát holými prsty a křičí:
  - A my se nikdy nevzdáme!
  Dále Zoya vystřelí, pokosí také Brity a Peršany a zakřičí:
  - Nech nás vládnout!
  A pak Aurora plácne a pošpiní nepřítele bosou nohou a řekne:
  - Rozkvět naší síly!
  A bude to zase pískat!
  A pak to Světlana dá a zasáhne vás kulometem. A také pošle granát na nepřítele holými prsty.
  A kvílí:
  - Pro rafinované způsoby!
  A v Egyptě postupují dívky z Elizabethiny posádky na tanku. Je na nejnovějším těžkém tanku "Alexander"-6. Auto má nízkou siluetu a váží pětašedesát tun. A zasáhne bombometem. Vhodnější pro boj s nepřátelskými opevněními.
  Britská tanková flotila je relativně slabá. A nejlepší auto je "Matilda"-2. Ale "Nikolai"-7 s ní bojuje.
  Má perfektní protitankovou zbraň. Která zasáhne z velké dálky.
  Dívky jednají rychle a mazaně. A jejich tank se plazí pouští. A zastřelí se. A pumomet velmi intenzivně vrní.
  Dívky se smějí a štěbetají:
  - Na trůnu je to velmi dobré! Jsme supermani!
  A znovu vystřelí a zničí další bunkr nebo opevněný bod v Británii.
  Britové ustupují a ustupují...
  Nyní se před dívkami objevují egyptské pyramidy. Vidí je a mrkají. Je opravdu možné takové krásky zastavit?
  Ale na nebi Albina a Alvina bojují o Středozemní moře. Také odhalili své perlové zuby. A pískají písně. Tyto dívky mají bojovného ducha.
  Válečníci jsou však odhodláni bojovat jako vždy, mají na sobě jen kalhotky a odhalená ňadra.
  A ukazují svou kolosální bojovou třídu. Střílí na sebe a střílí ze vzduchových děl. A tak dívky nemůže nic zastavit. Bitva však pokračuje a Britové před kráskami utíkají. Tak agresivní lidi nezastavíš.
  A dívky jednou dávkou sestřelí tucet letadel a smějí se samy sobě.
  Takže létají a létají. A střelba nepřestává.
  Albina se smíchem švitoří:
  - Jsem v každé době neporažený!
  Alvina pokračuje ve střelbě a dodává:
  - Pod praporem Petra!
  Válečníci skáčou a zároveň srážejí nepřítele.
  Egyptem se už prohánějí kolony anglických a místních vězňů.
  Carské jednotky jsou mnohem silnější a koloniální jednotky, které nemají bojového ducha, vítězí.
  Alexandrie padla. A je to velmi jednoduché. A nyní se ruské jednotky setkávají s italskými.
  Společný průvod. Ohňostroje, barevné průvody. A bouřlivé projevy oddanosti a přátelství.
  Italové jsou také spokojeni. Zvlášť, když ruské dívky běhají bosou rozpálenou pouští...
  A na jiném místě Alenka a její panenský pluk vstoupili do Dillí. Je cítit, že sepoyové nechtějí bojovat s ruskými pluky. A tato britská koloniální moc byla poražena i na tomto indickém území.
  Mnoho dívek tmavé pleti obklopuje ruské vojáky a vítají je květinami.
  Jak je tu všechno krásné. A hodně květin. A všechno se děje docela krásně a spořádaně.
  Ruské jednotky se již blíží k Bombaji a bez většího odporu ji obsazují.
  Alenka působí velmi aktivně a hrubě. Hází granáty holými prsty a skřípe:
  - Jsem prostě superman v bikinách!
  A jak sluší holkám běhat polonahé a v bikinách. Vypadají tak skvěle.
  V koloniích je britský odpor slabý. Místní jednotky nemohou vést urputný boj.
  Mezitím Němci úspěšně postupují. Nejprve vylákali Brity do Belgie. A pak hodem přes ardenské hory dokázali odříznout anglické a francouzské jednotky. Bylo tedy vybojováno působivé vítězství.
  A Belgie je zajata. A 22. června po dobytí Paříže kapitulovala Francie a o něco dříve Holandsko. Bylo tedy vybojováno působivé vítězství. A Němci byli znatelně hrdí. A ruská armáda dobyla Indii, jih Íránu, Barmu a Bangladéš. A také celá Indočína.
  Nepřítel jasně prohrával. A Němci pronikli do Španělska a Portugalska.
  Ruské jednotky se přiblížily k Jižní Africe. Nebrzdil je ani tak odpor Británie, jako spíše natažené komunikační a zásobovací linky. A také nedostatek silnic v Africe a neprůjezdné džungle.
  Ale carská armáda se přesto dostala přes všechno. A pohyboval se jako titanový válec. A nepřítel se stále více vzdával a padal na kolena.
  Pluky dívek se pohybovaly zpravidla bosé a nutily vězně líbat jim nohy. Někdy dívky dovolily zajatkyním osprchovat si ňadra polibky.
  Ale pak Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana vstoupily do Austrálie. Pochodují směrem k hlavnímu městu Sydney. A zpívají:
  - Rus, kde má každý mnoho žen,
  Kde je dovoleno krásné volání...
  Kde je každý člověk jako bratr,
  Náš symbol, náš symbol je Kolovrat!
  A znovu házejí granáty bosýma nohama - rozhánějí Brity a místní obyvatele.
  Anastasia sundala hlavu britskému generálovi šavlí a zaštěbetala:
  - Pro slávu vlasti!
  A Natasha hodem bosé nohy rozdělila nádrž. A bude zpívat:
  - Páni, Rus se jmenuje Svarog!
  A dívky se pohnou, Zoya vystřelí dávku ze svého kulometu, položí Angličany a zaprská:
  - Pro nový ruský řád!
  To jsou holky! Že rádi zabíjejí! A nepřestanou! A tváře krásek září!
  A tady je Augustin jako výstřel. Jak kosí angličáky a prská:
  - Za to, že se Rusové narodili!
  A Světlana ji přibije. A bosou nohou hodí vražedný a smrtící granát.
  A taky to píská:
  - Můj velký Rus'!
  A znovu vybuchne... Kosí Němce a zabíjí je bez obřadu.
  Nyní se Sydney vzdává bez boje. A vyjmou se občanky a vojenské klíče. A prohlašují cara Alexeje svým králem a císařem.
  Tento kontinent se také vzdává...
  A ruské lodě přistávají na Novém Zélandu. Ve stejnou dobu do Pretorie vjíždějí lehké tanky "Peter"-8. A klesá i Jižní Afrika. A prapor bosých dívek přistává na Madagaskaru.
  A velmi krásné dívky házejí granáty holýma nohama a přistávají proti nepříteli. Madagaskar padá. A většinu Afriky dobyli ruští vojáci.
  Carské Rusko a Třetí říše a Itálie téměř vyhrály. Ale zůstala pouze Británie a Irsko. A přišel podzim a pak zima. Němci a ruská letadla bombardovala Brity a proměnila jejich města v ruiny. Churchill ale tvrdošíjně odmítal kapitulovat.
  V květnu 1941 následovalo vylodění. Jako úplně první přistály bosé dívky z divize Tygřice. A nechte je zničit britské jednotky. A házejte je prsty bosých nohou.
  Brity bombardovaly polonahé dívky, které měly jen kalhotky a třesoucí se prsa. A bylo to velmi cool.
  A bitvu vedly tanky "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", které doslova rozdrtily protivníky.
  A zde je nejnovější tank "Alesey"-1 pyramidálního tvaru. Který má racionální úhly sklonu ze všech úhlů a nelze do něj proniknout.
  Elizabeth a její tým dívek v něm seděly téměř nahé jen v kalhotkách.
  Čtyři krásné bojovnice, téměř nahé, střílejí na anglická děla a jsou doslova sraženy do ohně. A dívky se zastřelí a naplní je olovem ze samopalů. A Britové se povalují po stovkách.
  A bojovné krásky kosí nepřítele a doslova pouští svůj tank přes mrtvoly. A rozprostírají se koberce zavražděných Angličanů. A dívky jezdí v tanku. Ničí Matildu a Churchilla. Poslední tank může vozidlo carské armády pouze poškrábat.
  A následuje jedno ruské vítězství za druhým. A Němci postupují. Ale jejich tanky T-3 a T-4 jsou ve srovnání s ruskými vozidly tak slabé. A také malé primitivní. A vysoký... A tanky carské armády jsou zavalité. A používají prut pro sebe, nevěnují pozornost záběrům.
  Takže Britové vyhazují bílé vlajky. Hned v prvních hodinách přistálo několik tisíc vybraných ruských tanků, které doslova vnikly do obrany.
  Anastasia dostala kulku do holé paty a zasmála se:
  - Masér!
  Potom popadla generála za nos holými prsty a přehodila ho přes sebe. Přeletěl a přistál břichem na bajonetech. A bylo prolito tolik krve.
  Anastasia srdceryvně vykřikla:
  - Sláva caru Alexeji!
  Natasha také pohne holení svého soupeře a zařve:
  - Za nový slovanský řád!
  A bude tlačit na hlavu nepřítele. A rozdělí svůj střep. A výkřiky:
  - Cool dívky, fanynky svobody - bojujeme za nový řád!
  A pak Zoya střílí ze dvou kulometů najednou a bosýma nohama hází hrách s výbušninami.
  A první den jde do Britů. A když ji obdrží, bojovníci impéria Foggy Albion odhodí své zbraně a jsou přímo v zajetí.
  A zde do bitvy vstupuje Aurora. Zničí nepřítele zbraní. Má speciální kulomet se stopovacími střelami. Mlátí Angličany jako snop nunčaků.
  A tady Světlana střílí. A ničí nepřítele.
  Střílí smrtící hmotou... A vyceňuje zuby.
  A řve z plných plic:
  - Jsem žena, což je opravdu skvělé!
  A vyskočí a bosou nohou hodí granát. A bude foukat do všech částí a úlomků.
  A kvílí:
  - Jsem nadčlověk s odhalenou hrudí!
  A teď na sebe dívky šlapou... Vstupují hlouběji a hlouběji na britské území.
  Oleg Rybačenko v těle chlapce ne staršího jedenácti let, ale s nárameníky majora, ač sám je bos a v šortkách, kosí Angličany. A jedná s šíleným vztekem.
  Zapaluje oheň a zpívá:
  - Zažíváme svítání a nejvyšší barvu.
  A s ním byla dívka Margarita, která se nikdy nestala dospělou. Je pro ni dobře, že se alespoň nestala starou dámou!
  A to je mnohem horší než být dívkou!
  Obklopují Londýn. A teď mu vyhrožují, že ho vezmou. A spousta nepřátel se vzdává. Jen královské stráže se nevzdávají a nevzdávají. Ale jsou nemilosrdně zničeni. A provádějí totální, nelidské vyhlazování. Toto je druh totální destrukce, která se děje. A stroje jsou velmi aktivní.
  A na obloze Albina a Alvina sbírají účty. Dívka již obdržela všech sedm stupňů Svatojiřského kříže. První stupeň: Svatojiřský kříž, druhý - Svatojiřský kříž s mašlí! Třetí je zlatý kříž. Čtvrtý je zlatý kříž s mašlí. Pátý je zlatý kříž s diamanty. Šestý je zlatý kříž s diamanty a mašlí. A sedmý je zlatý kříž hvězda s lukem a diamanty!
  Tyto dívky sestřelily padesát aut v jednom boji a zpívaly si:
  - Jsme takové krásky, že jsme prostě super a hyper a obecně nádherné krásky!
  A budou mrkat s vyceněným tesákem.
  To jsou dívky - Albina a Alvina... A milují znásilňování mužů. A jim samotným nevadí pracovat s jazykem, když vidí přitažlivou mužskou dokonalost.
  A že dívky jsou prostě ztělesněním chtíče a lásky a vášně!
  Jak milují pulzující nefritové pruty.
  Bojovníci nejvyšší třídy...
  Zde Churchill prchá z obklíčeného Londýna. Tak ho pořádně trefili na rohy.
  A odtáhl její nohy pryč a spěchal do Brazílie... Ale posádka Londýna kapitulovala. A ruské jednotky obsadily Irsko téměř bez odporu. Britové se už vzdávali do rytmu bubnů...
  Druhá světová válka skončila do roka vítězstvím mocností Osy. Většina Afriky je ruská. Německo i Itálie však dokázaly něco urvat.
  Kromě toho Třetí říše zahrnovala také Španělsko a Portugalsko.
  A v Británii vládly ruské síly a car Alexej se také stal britským panovníkem. Rusko téměř bez odporu obsadilo i Švédsko a Německo Norsko a ještě dříve Dánsko.
  Hitler obsadil velkou část Evropy. Vytvořením formace typu Třetí říše s protektorátem. A Rusko znovu vytvořilo impérium a zahrnulo ho do svého složení.
  Vznikla dočasně křehká mírová situace. Což prozatím vydrželo.
  Carské Rusko a Německo trávily své akvizice. Ovládli kolonie.
  Car Alexej byl ještě docela mladý a nemohl spěchat, aby dobyl celý svět.
  Ale Hitler nějak nemohl odolat. Zdálo se mu, že v Africe dostal příliš málo půdy, že Rusko je příliš velké. A spolu se synem Mussoliniho mladšího zahájili válku proti Rusku. Boje začaly 20. dubna 1955, v den Fuhrerových padesátých narozenin.
  Němci pro válku s carským Ruskem vyvinuli celou řadu tanků a zřejmě s tím hodně počítali.
  Panther 5 se stal hlavním tankem vyvinutým pro válku s Ruskem.
  Toto auto vážící 75 tun bylo cool.
  A vůbec, 128mm dělo na 100EL je opravdu drtivá síla. A když bude bít, tak se ani carské armádě nebude zdát dost.
  A je tu ještě výkonnější tank: "Tiger"-5, který je ještě těžší a silněji pancéřovaný. A váží asi sto tun!
  A v Rusku hlavní tank "Alexey"-4 váží pouhých padesát tun a má zbraň ráže pouze 105 mm. Je ale mnohem vyspělejší, pyramidální a s motorem s plynovou turbínou o výkonu 1800 koní, tedy velmi mobilní.
  Němec je masivnější a mohutnější. Obzvláště hrozné jsou "lvi"-5, vážící dvě stě tun. Což ovšem Hitlerovy šance příliš nezvyšuje. Supertěžké tanky jsou tedy příliš drahé a obtížně se přepravují. I když existují určité výhody v použití a aplikaci.
  Hitler to každopádně nevydržel a hnal se do carského Ruska. A začaly bitvy.
  Mocné opevněné zóny ruské armády zastavily postup nepřítele. A Němci se zasekli. A carská armáda přešla do ofenzívy v Africe, kde měla mnohem větší sílu. A Italové pocítili první rány. Jejich jednotky jsou příliš slabé a s nízkou disciplínou, s mnohem zaostalejší technologií, aby mohly Rusku vzdorovat.
  Po pouhých třech týdnech bojů carská armáda vytlačila Italky ze Somálska a Etiopie.
  Rozlišoval jsem dívky Anastasii, Natashu, Zoyu, Augustinu, Světlanu. Jsou stále stejně mladí jako před padesáti lety, když bojovali s Japonskem. Car Alexej už má vnoučata, ale dívky jsou stále chrty, tvrdé, agresivní a statečné.
  A během padesáti let války zůstaly dívky mladé. A na kůži nemají jedinou vrásku nebo prasklinu. Jsou tak krásné a svěží jako květiny.
  Ale Oleg Rybachenko a jeho partnerka Margarita jsou stále děti - vůbec nevyzráli. Alespoň externě. Ale běhají rychleji než gepardi. A bajonet ani kulka je nemohou zabít.
  Tyto děti milují házení ostrých kotoučů bosýma nohama. Jsou to obecně super bojovníci!
  A jakákoliv moc bude sražena na kolena!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Světlana také bojovaly s Turky za Alexandra II. A proto jsou již více než sto let staré. Ale nestárnou, protože jsou čarodějnice. A protože jsou nesmrtelní, v moci Rodnoverie.
  A zástupci carské rasy běží přes Etiopii a už porážejí Italy.
  A opět je nutí líbat jejich bosé nohy. A dívky jsou samozřejmě nepopsatelné krásy a mají v duši vášnivou vášeň. Nelze je nijak bagatelizovat. Díky nim vypadá země skvěle. A vyhrávají s velkou zárukou.
  Ruská carská říše byla z velké části kontinentální a jedinečná pro ruský národ. Ruský národ, směs mnoha národů, a Rusko je jako tavící kotlík, může spolknout jiné národy, postupně je asimilovat a neutlačovat je. Proto rostla královská říše. Pomalu, království po království... A teď už zbývá jen velmi málo ke globální hegemonii. Rusko má mnohem větší počet obyvatel než Třetí říše a Itálie.
  Má tedy šanci to zachytit a strávit. Navíc vzhledem k tomu, že soupeři jsou slabší. A ne všichni jsou spokojeni s režimem Hitlera a Mussoliniho.
  V Africe také mnoho místních kmenů a koloniálních jednotek podporuje Rusy. Stejně tak se ruská technika lépe hodí do džungle.
  Bitvy ukázaly, že Němci měli problémy i s Pantherem-5, a nejen s Tigerem-5. Ano, Krautovi to znatelně vzdali. Poté, co carská armáda prošla Etiopií a zasáhla Libyi, vypluly i německé jednotky. V bitvách na obloze však německý vývoj překvapil královská esa - především přístroji ve tvaru diskotéky. A ničili ruská auta se zběsilou zuřivostí.
  Ale Němci se samozřejmě v počtu nevyrovnají. A diskotéky jsou příliš drahé a je jich relativně málo. A oni sami jsou nezranitelní, ale nemohou střílet, pouze narážejí laminární tryskou. A ovladatelná ruská vozidla mohou uniknout.
  Královská armáda na obloze je však silná. A na moři je to ještě silnější. I když Třetí říše není slabá. Ale stále jsou síly nerovnoměrné.
  Jak z hlediska počtu obyvatel, tak ekonomického potenciálu, si Třetí říše s Ruskem neporadí.
  A pokud tam bojují také velmi silné a krásné dívky, pak je to totální kolaps.
  Elizabeth a její tým bojují s německými monstry a dokonce se jim podaří vyhrát. A nestydí se ani tím, že nacisté mají mnohem větší a těžší vozidla.
  Zde dívky obcházejí nepřátelské tanky a trefují je přímo do boku. A nemají problémy s nepřítelem. Ničí svého nepřítele a zpívají:
  - Zuřivý stavební tým! Zuřivý stavební tým!
  Hitler bude mít mat! Hitler bude mít mat!
  A nepřítele ničí s obrovskou lehkostí. A dívky se neubrání smíchu.
  Ale fašisté, kteří dostali facku po zátylku, ustoupili. Již v Libyi se několik italských divizí vzdává téměř bez boje. A vojáci královské armády postupují. Krauti byli mocným úderem vyraženi z Alp a carská vojska táhla přes Itálii. Bosé dívky z armády Mussoliniho mladšího zdraví barevné jednotky carské armády. Itálii zaplňují miliony vojáků všech národností. A deset tisíc mobilních tanků Alexey-4, které jsou s hmotností padesáti tun téměř neproniknutelné při palbě ze všech úhlů.
  Itálie jako slabší článek koalice velmi rychle umírá... 30. května dobyly carské jednotky Řím téměř bez boje. A hlavní město Mussoliniho říše padlo.
  A opět dívky z ruské armády donutily své zaprášené, bosé nohy políbit nepřítele. Chápou, že nepříteli by se mělo ukázat jeho skutečné postavení.
  Albina a Alvina si při psaní účtů vzpomněly, jak bojovaly s čarodějnicemi s Japonci, když Alexey ležel v kolébce. A bylo to velmi vtipné.
  Dívky ještě nemají dost války a sestřelují Němce ve vzduchu. Albina dokonce poznamenala:
  - Jakmile porazíme nacisty, co dál?
  Alvina sebevědomě prohlásila:
  - Pojďme dobýt Latinskou Ameriku!
  Albina pochybovačně poznamenala:
  - No, to jsou další dva nebo tři měsíce! A pak?
  Alvina se zachichotala a odpověděla:
  - Polévka s kočkou!
  Albina naštvaně řekla:
  - Ne, musí existovat nějaký realističtější plán života!
  Alvina s nadšením řekla:
  - Takže porodíme spoustu dětí!
  Albina to schválila:
  -To už je lepší!
  Itálie již byla prakticky dobyta. Mussolini mladší prchá do Francie... Ruská vojska okupují Sicílii. Veškerý majetek výrobců těstovin v Africe už byl ztracen. Zůstaly jen německé enklávy, ale i na ně útočí carská armáda. Hrozba úplné ztráty Afriky v bitvě se silnějším nepřítelem.
  Zdálo se, že Němci špatně spočítali svou sílu. A nyní plují pod údery královských vojsk.
  A desetitisíce tanků už jsou na jihu Francie a obsadily Toulon... Dívky v bikinách skáčou po městě a srážejí fašisty na kolena. Nutí se líbat si holé paty a smát se.
  Ale můžete také políbit dívku na hruď - nevadí!
  Tolik úspěchů. A na jihu Německa prorážejí i ruské divize. A už brali Vídeň. A postupují na Mnichov. Fašisté podlehnou úderům a zvednou ruce. A odevzdejte se sami sobě!
  Mezi těmi, kteří bojují v popředí, je samozřejmě Oleg Rybačenko.
  A chlapec osobně zajme tři německé generály. Za což dostává od panovníka zvláštní odměnu.
  Věčný kluk je přitom bosý a má na sobě kraťasy.
  Car Alexej se raduje z vítězství. A co se stalo? Do oprátky se dostal sám Hitler ďábel. Jeho tanky řady E si proti pyramidovým tankům nic nevyrovnají.
  Car Alexej odměňuje hrdiny a hrdinky. A dělá to s velkou horlivostí.
  Takového otce krále lze jen milovat a respektovat. Ruská vojska už vyhnala Němce z Maroka. A téměř celá Afrika je ruské území. a co? Tak se to zlepšilo!
  Car Alexej udělil Albinu a Alvinu nejlepším ženským esům Ruska novým oceněním. Hvězda platinového kříže sv. Jiří s lukem a diamanty.
  Válečníci si to opravdu zaslouží. A mají takovou sílu. A mlátili vlastní fašisty. A dojedou do cíle. Carská armáda se již blíží k Porúří a zuří tam urputné boje. Nechtějí ustoupit nacistům. A ve Francii už obkličují Paříž. Místní obyvatelstvo carskou armádu vítá a nezastaví se.
  Dalo by se říci, že nepřítel je na úrovni kapitulace. Hitler spěchá a už je polovina července. A pozice Němců je téměř beznadějná.
  To je to, co znamená kontaktovat tak chladného krále, jako je Alexej Druhý nebo velký.
  Konečně se již vzdaly zbytky jednotek Wehrmachtu v Africe. Ruské jednotky pochodovaly přes Paříž. Situace se pro Němce stávala kritickou.
  Koncem července již bylo Porúří zcela znovu dobyto. A ruské jednotky se blíží k Baltskému moři.
  Hitler prchá z Berlína do Latinské Ameriky. Královská vojska vstoupila do Dánska a Norsko bylo osvobozeno ještě dříve. Pal a Lisabon. V srpnu následoval útok na Berlín. A hlavní město Třetí říše bylo dobyto. Poté carská armáda, pokračující v ofenzivě, osvobodila Madrid.
  Poslední dobytá byla v září pevnost Gibraltar. Citadela byla svržena... A další válka byla téměř u konce. Ukázalo se, že je to nějak překvapivě krátké a lehké.
  Car Alexej obdržel titul největší dobyvatel všech dob.
  Hitler ale stále žije a podařilo se mu uprchnout. Co dělat s tímto monstrem? Je zvláštní, že Latinská Amerika tohoto tyrana nechtěla vydat. A pak, 1. května 1957, začala poslední kampaň proti Latinské Americe a poslední válka v dějinách planety Země. Vojáci postupovali bez problémů. Místní síly byly vojensky příliš slabé a nedokázaly odolat ruským jednotkám.
  Elizabeth a její tým právě sestřelili baterii a nyní se nepřátelé na cestě vzdávají.
  Dívka s úsměvem poznamenala:
  - Tohle je válka!
  Catherine s úsměvem poznamenala:
  - Poslední válka v historii lidstva!
  Elena navrhla:
  - Tak si připijme na mír! A budoucí tvorba!
  A dívky se dokonce slastně líbaly na bosých chodidlech.
  No, tak to jde všechno dobře...
  Anastasia a její tým běží a házejí granáty na své protivníky holými prsty u nohou. Trhají své nepřátele a vyceňují zuby.
  Natasha zpívala:
  - Jsem dívka kolosálního snu!
  A jak odpálit zabijácký granát. Ano, s takovými dívkami nemůžeš být slabý. Tohle si neodpustí.
  A postoupí sami na sebe, nedávajíce fašistům žádné slitování. Nechť v tomto případě nejsou úplně fašisté.
  Zoya také hodí granát bosou nohou a zasyčí:
  - Za vítězství nad nepřítelem!
  A pak Augustin vystřelí z kulometu a bosou nohou hodí granát.
  A píská to:
  - Zoufalá rána!
  A pak Světlana vyvine tlak na své protivníky a sežere je do roztrhaného těsta.
  To jsou dívky.
  A blábolí:
  - Car Alexej je náš idol!
  Mexico City je dobyto a Kuba je dobyta. Ruské jednotky postupují ze severu na jih. A dělají to velmi úspěšně. Nezastavíš je. A dojde k velkému vítězství.
  A Albina a Alvina velmi úspěšně bodují ve vzdušné bitvě. Jsou to bojovníci, kteří nepotřebují ukazovat slabost. Sestřelují letadla, která jsou svou úrovní daleko za těmi ruskými. A hlavně, bosé dívky v bikinách jsou u kormidla. Že každého mlátí. A sestřelí každého, kdo se chytne v boji.
  Nikaraguu jsme už projeli. Armádu strojů carské armády nelze zastavit. A ruské jednotky přicházejí. A čím dál častěji se odpůrci vzdávají. A odhánějí nepřátele kolonami zajatců. A srazí nepřítele na kolena.
  Anastasia běží sama pro sebe a nutí své protivníky padat na tvář a líbat jí holé paty.
  Tolik nepřátel se vzdalo. A mnozí z nich kapitulují do rytmu bubnu. A zvednou tlapy nahoru.
  Ruští vojáci už dorazili do Venezuely. Situace se stále více uklidňuje.
  Brazílie je největším nepřítelem a prolomí se poměrně snadno. A je nucena kapitulovat.
  Dívky procházejí Rio de Janeirem a chlapci líbají jejich bosé stopy.
  Natasha s úsměvem poznamenává:
  - Přesto je život dobrý!
  Zoya s jistými pochybnostmi poznamenala:
  - Není to tak špatné, když spíte s nohama u zdi!
  A dívky vyprsknou smíchy. Vtipnější už být opravdu nemohli. Ale co se s nimi dá dělat...
  Zde také bojuje chlapec Oleg Rybachenko. Více než padesát let slouží v carské armádě. Dosáhl hodnosti plukovníka, má mnoho vyznamenání a stále vypadá na jedenáct let. A s ním je věčná dívka Margarita. Byla to dospělá žena a velmi se bála stárnutí. A díky tomu zůstala navždy dívkou. Zhruba před sto lety se však stali dětmi. A pak jim slíbí, že vyrostou až do šestnácti let - což je obecně dobře! Chlapec se například nebude muset ani holit!
  Chlapec a dívka házejí granáty na své nepřátele bosýma nohama a zpívají:
  - Radost z vítězství se rozšiřuje,
  Hitler čeká na šibenici!
  Zde je poslední bašta ruských protivníků - Argentina. Hitler se tam ukryl.
  A v červenci ruské jednotky vstoupily na argentinské území. Odpor byl ústředním bodem. A tak hlavní město padlo téměř bez boje. A Hitler sám byl nalezen v srpnu 1957... Visel ve smyčce. Zřejmě si vzali své a oběsili je.
  Chile také kapitulovalo. Tak skončila poslední válka v dějinách lidstva.
  Své vítězství slavilo dvanáct čarodějnic, které vlastnily věčné mládí. Ale další chlapec, Oleg Rybachenko, vypadal velmi spokojeně. Konečně může žít pro své potěšení, kolik let strávil v armádě.
  A Rusové šli do vesmíru už v roce 1947 a v roce 1954 letěli na Měsíc. A v roce 1967 na Mars. A další nové úspěchy. Sluneční soustava byla postupně dobývána. V roce 1975 se Alexej II., který byl u moci sedmdesát let, zřítil v letadle. A tím skončila vláda největšího panovníka všech dob.
  A jeho syn se stal novým králem: Michail II. A Rusko se přesunulo do vesmírné expanze.
  Oleg Rybachenko a Margarita na Marsu v roce 2005. Chlapec poznamenává:
  - Už uplynulo sto let, co jsem se stal dítětem. A není čas, abych vyrostl do šestnácti let?
  Margarita, která také vypadá jako dívka, odpovídá:
  - A já také musím vyrůst podle dohody! Ale proč zůstaneme dětmi?
  Oleg pokrčil rameny... Najednou se před nimi objevil obraz anděla-demiurga s křídly.
  Krásné stvoření řeklo:
  - Dokončili jste část své mise.
  Ale teď na vás čeká prostor! A vesmírné světy! Tak žij a bojuj!
  Oleg Rybačenko se s úsměvem zeptal:
  - Slíbil jsi nám těla v šestnácti!
  Anděl s úsměvem přikývl:
  - Co vy a Margarita chcete?
  Margarita souhlasně zavrtěla hlavou:
  - Ještě více?
  Anděl se zašklebením perlových zubů přikývl:
  - To bude pro tebe! Ale vyrůst do šestnácti let, porosteš tisíc let! A pak zůstaneš v mládí navždy!
  Oleg a Margarita jednohlasně zakřičeli:
  - To není fér!
  Angela s úsměvem poznamenala:
  - Taková je cena za nesmrtelnost! Ale souhlaste s tím, že budete nesmrtelnými dětmi mnohem lépe než smrtelnými starými lidmi!
  Chlapec a dívka souhlasili:
  - Ano, mnohem lepší!
  A smáli jsme se hlasitěji!
  Opravdu, co jsou tito smrtelníci zač? Zemřel dokonce i největší král všech dob a národů, Alexej. A mají před sebou věčnost, plnou zářivých dobrodružství.
  
  
  
  NAPOLEON NEJEL DO RUSKA!
  . Alternativní historie, kdy velký císař neodešel do Ruska, ale přesunul své pluky do... Turecka! No jasně, proč ne? Proč neosvobodit Balkán z osmanské nadvlády?
  A nepřítel samozřejmě není příliš silný. A ještě předtím ho porazili Rusové.
  A Napoleonova armáda se vydala na nucený pochod. A šla téměř bez odporu z Bosny do Istanbulu. Jedna překážka: hory, řeky, pevnosti... A občasný odpor. A obyvatelstvo vítá Francouze a Evropany jako osvoboditele.
  Napoleon dobyl Istanbul v roce 1812. Poté bojoval také v Malé Asii. Dorazil do Indického oceánu a Mekky. Poté se Francouzi a jejich žoldáci přesunuli do Egypta.
  Zatímco Napoleon nešel do Ruska, dobyl osmanské majetky. Možná ho některé kartářky varovaly před možným neúspěchem v případě války s carskou říší.
  Britové se pokusili přistát ve Španělsku v roce 1814. Napoleon se vrátil do Paříže. A sbíral síly, rychle se přesunul do Španělska a porazil tam Brity. Poté Francouzi v Pyrenejích poněkud zesílili.
  Jejich jednotky dosáhly Maroka a obsadily celý sever Afriky a Súdánu.
  Tak vytvořili všeobecnou nadvládu ve Středozemním moři. Obsazen byl i Gibraltar. A také byli důkladně posíleni. Válka s Británií pokračovala s různým stupněm úspěchu. Obě strany byly unaveny šarvátkami na moři. Napoleon to však chtěl vzít čísly. A stavělo se stále více lodí, cvičili se námořníci. Postupně si začala vybírat svou daň i početní převaha Francouzů, kteří disponovali velkými lidskými i územními zdroji.
  A vyčerpaní Britové začali podléhat. Nakonec v roce 1825 došlo k vylodění. A Napoleon nakonec obsadil Londýn. Tím válka skončila. A již postarší císař se rozhodl odpočívat a věnovat se mírové výstavbě. Jediná věc je, že Francouzi pokračovali v pohybu napříč Afrikou a dobývali její jih. Nicholas První se dostal k moci v Rusku. Rusové vedli válku s Íránem, ale přes vítězství jej nedobyli, ale omezili se na umírněné územní akvizice. Poté Rusko čelilo Šamilově válce na Kavkaze a ocitlo se jí na dlouhou dobu svázáno.
  Napoleon vládl až do roku 1837 a bylo mu šedesát osm let, když zemřel. Jeho nástupcem se stal jeho syn Napoleon II. Mladý šestadvacetiletý blonďatý císař byl dříve králem Itálie a římské říše. Chtěl samozřejmě překonat slávu svého otce Napoleona I.
  A Napoleon II. podnikl své první tažení proti Íránu a poté proti Indii. Největší a nejlépe organizovaná armáda na světě si samozřejmě poměrně rychle podmanila Írán i Indii. Bylo také dokončeno dobytí Afriky. Francie vedla války v Latinské Americe a snažila se ovládnout kolonie Španělska a Portugalska. Na Rusko jaksi nebyl čas. Ale Francouzi se po dlouhých válkách konečně prosadili v Latinské Americe. Napoleon II zemřel v roce 1856 a na trůn nastoupil jeho syn Napoleon III. V té době mu bylo pouhých šestnáct let. A v roce 1858 zahájil Napoleon III své tažení proti Rusku.
  Rozhodl se překonat svého pradědečka. A v Rusku je stále nevolnictví. A země je samozřejmě co do bojové síly nesrovnatelná s napoleonskou Francií.
  Napoleon III počítal s vítězstvím. A přes Rusko se přesunuly dva miliony vojáků. Pochodovali ve třech kolonách: do Kyjeva, Moskvy a Petrohradu. Ale Rusko nemělo svého vlastního Kutuzova.
  A car Alexandr II. byl nucen uprchnout do Kazaně. Moskva a Petrohrad a Kyjev byly dobyty. Proti Rusku byly jednotky po celém světě a pokročilejší zbraně. I v armádě Napoleona III. se objevily první lehké tanky.
  Ano, takové síle nelze odolat. Car Alexandr II nabídl Francouzům mír. Ale Napoleon III. prohlásil, že potřebuje Rusko jako celek.
  Zkrátka začala partyzánská válka. Ale Napoleon má hodně vojáků. Navíc Napoleon III oznámil zrušení nevolnictví. To také získalo některé lidi na svou stranu. Válka zuřila ještě několik let a napoleonské jednotky dosáhly Tichého oceánu.
  Nakonec se podařilo najít kompromis. Napoleon III si vzal dceru Alexandra II a byl korunován králem. A Rusko jako součást obrovského impéria dostalo určitou autonomii.
  Napoleon III stále bojoval v Číně, jeho jednotky dosáhly Austrálie a dobyly Indočínu. A v roce 1877 zemřel a na trůn nastoupil Napoleon Čtvrtý. Čtrnáctiletý mladík. Pravnuk prvního Napoleona a potomek ruských carů z matčiny strany. Napoleon Čtvrtý dokončil dobytí světa - dobyl USA a všechny ostatní ostrovy... Vznikla celosvětová říše. Pak už zbývalo jen zaútočit na vesmír.
  Ale žádný smutek nebyl, ale čerti přišli klepat. Napoleon IV zemřel v roce 1894. Přesněji řečeno, zemřel na lovu v Africe. A na jeho trůn usedl chlapec, Napoleon Pátý, asi čtyřletý.
  Nějak se ukázalo, že Napoleonovi potomci nejsou příliš houževnatí. A samozřejmě začaly potíže. Nyní v Latinské Americe, nyní v Číně, nyní v Rusku.
  Vojáci ale nepokoje a separatisty potlačili. Napoleon Pátý vyrostl a rozhodně začal povstání potlačovat. Poté se planeta Země nějak uklidnila. A v roce 1914 letěl do vesmíru první člověk! V roce 1917 lidé přistáli na Měsíci.
  Postupně lidstvo získalo stabilitu. A nyní expanze do vesmíru. Do roku 1935 lidé navštívili všechny planety sluneční soustavy a na Měsíci vznikla osada. Napoleon Pátý vládl až do roku 1960 - šedesát šest let - rekord mezi Bonaparty, a zemřel ve slávě. A Napoleon Šestý dostal trůn. V této době již začaly úspěšné experimenty s omlazováním lidí. A v roce 2000 začali lidé pronikat do sousedních hvězd. Do roku 2020 byla mimo planetu Zemi vytvořena první lidská sídla.
  
  IVAN HROZNÝ NENÍ OTRANĚNÝ
  Ivan Hrozný však nebyl v roce 1584 otráven (kde vůbec přišli na to, že byl otráven?), ale nějakou dobu žil. Oženil se s anglickou princeznou. A zároveň dobyl Sibiř a vybudoval tam města. V roce 1590 měl syna Alexandra s anglickou princeznou. V roce 1591 zemřel syn Dmitrij, ale Rusové získali zpět svá léta od Švédů. V roce 1592 obsadili Narvu.
  Společná válka Polska a Ruska proti Švédsku skončila v roce 1593 zachycením Vyborgu. A porážka švédské války v roce 1594.
  Rusko tak získalo zpět města na pobřeží Baltského moře, založená v Narvě, stejně jako Vyborg. V roce 1595 nařídil Ivan Hrozný stavbu města u ústí Něvy. Aleksandrovsk vznikl o více než sto let dříve. Rok byl pojmenován na počest syna Ivana Hrozného a anglické princezny.
  Potom Ivan Hrozný pokračoval v pohybu přes Sibiř. Jeho bojovníci postoupili k řece Amur. V roce 1598, poté, co se zotavoval 65 let - což je rekord pro Rusko a jedno z nejdelších trvání království v historii planety Země, zemřel Ivan Hrozný. Jeho dědic, Fedot, také zemřel ve stejném roce. A Alexandr První se stal králem. V době svého nástupu na trůn mu bylo pouhých osm let. Regentem se ale stal Boris Godunov. A vše víceméně šlo. Pravda, byly i hladové roky. Pak válka s Polskem v roce 1605. Tehdy poprvé velel armádě sám Alexandr . Poláci se pokusili obklíčit Smolensk, ale byli zcela poraženi. Rusové přešli do útoku a dobyli Kyjev a Polotsk. Poláci postoupili levobřežní Ukrajině pozemky podél Bereziny a Kyjeva.
  Chvíli byl klid. Rusko postupovalo na východě. Dosáhla Tichého oceánu a založila tam nová města.
  Pak přišlo tažení na Krym, které se časově shodovalo s oslabením Turecka. Rusko také dobylo Krymský chanát spolu s Azovem.
  Tak vznikla velká říše. Poté došlo k další válce s Poláky. Alexandr prohlásil - dobyjeme zpět země celé Kyjevské Rusi.
  A stalo se. Ruské jednotky pod vedením cara a velkého velitele Skopina-Šuiského ještě dokázaly porazit Poláky a dobyly dokonce Varšavu.
  Po určité kontroverzi Polsko přijalo Alexandra Prvního jako cara. Načež povstala velká moc Slovanů. Rusko se v roce 1630 obrátilo na jih. Války začaly s Tureckem. Osmanská říše upadala a prohrávala.
  Rusko dobylo Balkán a dokonce vstoupilo do Konstantinopole. Osmanský trůn byl přenesen na cara Alexandra. A nyní ruské pluky dosáhly Egypta. A v roce 1640 dobyli s Kuvajtem Mekku a Irák. Po vytvoření obrovské říše. V letech 1645-1647 došlo k válce s Íránem. A Persie se také podřídila Rusku. Válka s Mandžuskou říší skončila zajetím severní Číny.
  Car Alexandr s ohledem na nárůst počtu neruského obyvatelstva dokonce svolal ekumenický koncil. Byla provedena změna v pravoslaví umožňující čtyři manželky.
  Což byl důsledek touhy usnadnit muslimům přijetí pravoslaví a urychlit rusifikaci nově dobytých zemí.
  V roce 1658 zemřel car Alexander první, který vládl šedesát let a stal se také velkým Rurikovičem.
  Novým králem se stal Michail První, syn Alexandra Prvního. Novému králi už bylo čtyřicet let. A pokračoval v dobývací politice svého otce. Ruská vojska se přesunula směrem k Indii. Byly tam války.
  Což skončilo nastolením tamní ruské nadvlády. Pak došlo k velké válce s Čínou. V roce 1671 Michail zemřel. A ve válce pokračoval jeho syn Alexej první Rurikovič. Mladý král, asi třicetiletý, velel energicky a dosáhl velkých vítězství. Čína byla dobyta po několika letech války.
  Poté Rusko pokračovalo ve svých přesunech na východ a na jih a dobylo Indočínu. Dokud jsme nedojeli do Singapuru. V roce 1701 Alexej zemřel a jeho syn Petr začal budovat velkou flotilu. Rusko postupovalo přes ostrovy v Tichém oceánu a přistálo v Austrálii.
  Zároveň se objevila touha expandovat do Evropy. A v roce 1715 začala válka s Rakouskem. Nadřazené ruské jednotky dobyly Rakousko rychle. Poté dobyli Německo. Došli jsme až k samotnému Rýnu. A v roce 1721 dobyli Itálii. Petr Veliký tedy vyřízl okno do Evropy. Společně s Egyptem. Ve stejné době Rusové obsadili Kanadu přes Aljašku. V roce 730 Petr Veliký zemřel a trůn zdědil jeho vnuk Petr Druhý, Rurikovič.
  Jeho vláda se ukázala být aktivní: mladý muž začal válku s Francií a dobyl Kanadu a ruské jednotky, které měly větší početní převahu, obsadily Paříž. Dobyto bylo i Nizozemsko. I když partyzánská válka se tam protáhla. Ale i ona byla nakonec potlačena.
  A později v roce 1745 padlo Španělsko i Portugalsko. I tam však několik let probíhala partyzánská válka. V roce 1753, po smrti Petra II., nastoupil na trůn syn Petra II., Petr III. Nový král pokračoval v pohybu napříč Afrikou a Amerikou. V roce 1761 vypukla válka s poslední velmocí, Británií. Rusku se na moři zpočátku příliš nedařilo.
  Ale pak, s početní převahou a zkušenými veliteli, byli Britové poraženi. A došlo k přistání. A v roce 1767 Londýn padl.
  A v roce 1780 zemřel také Petr Třetí. Na trůn nastoupil jeho osmadvacetiletý syn Pavel První. Rusko již nemělo vážné odpůrce a pohybovalo se napříč Afrikou a Latinskou Amerikou. V roce 1820, kdy Pavel První zemřel ve věku šedesáti osmi let, Rusko dokončilo dobytí celého světa. A Ivan Pátý nastoupil na trůn ve dvaačtyřiceti letech.
  Už nebylo s kým bojovat. Ale věda ještě nedospěla k tomu, aby dobyla rozlehlost vesmíru. Ivan přesto nařídil lety na Měsíc. Jako, impérium potřebuje jít dál. A v roce 1833 letěl člověk poprvé do vesmíru. A v roce 1845 Rusové konečně přistáli na Měsíci.
  Císař Ivan Pátý zemřel v roce 1847. Trůn zdědil Alexandr II. Expanze do vesmíru pokračuje. Přistál na Marsu v roce 1861. A pak na všech planetách Sluneční soustavy.
  A pak letěli k jiným hvězdám...
  
  DONALD TRUMP V SEDADLE ROOSEVELTA
  Donald Trump se tedy během druhé světové války ocitl na Rooseveltově místě. To se skutečně ukázalo jako super šance! Zvažte chyby svého předchůdce. A první chyba: umožnili SSSR povstat a stát se supervelmocí.
  Donald Trump pochopil lépe než kdokoli jiný: Rusku by nemělo být dovoleno vyhrát druhou světovou válku. Rychlé vítězství Třetí říše je však nevýhodné i pro Ameriku.
  Nejlepší možnost: nechat je navzájem se zabíjet co nejdéle a co nejvíce.
  No, samozřejmě, Donald Trump Rusku trochu pomohl, před Stalingradem... A žádné zvláštní rozpory s historií tam nebyly. A vyhnal Třetí říši z Afriky.
  A pak Hitlerovi nabídl příměří výměnou za zrušení antisemitských zákonů.
  Po Stalingradu si Němci uvědomili, že druhou světovou válku skutečně mohou prohrát, a souhlasili s Trumpem. Židé nebudou pronásledováni, ale... Obchod je obnoven...
  A vězni jsou vyměněni. Trump sám vyrobí atomovou bombu a skoncuje s Japonskem. A Němci po zastavení bombardování svého území a uzavření druhé fronty hromadí síly.
  Führer několikrát odložil operaci Citadela. A dokonce ani v červenci nezahájil ofenzívu, protože chtěl v bitvě otestovat monstrózní tank Tiger-2, což znamená "lev" a "myš". Němci navíc začali tvořit oddíly z cizinců a hromadit síly.
  A Trump doporučil Führerovi, aby nespěchal, protože plány německé ofenzívy na Kursk Bulge jsou sovětskému velení již známy a není nic hloupějšího, než zaútočit, když o tom nepřítel ví.
  Vůdce byl dost chytrý, aby naslouchal Trumpovým moudrým radám. A dostal se do defenzívy.
  Rudá armáda nakonec přešla do útoku 30. srpna. A uvízl v obraně nepřítele do hloubky. Bitvy ukázaly, že Panther je velmi dobrý v obraně se svým rychlopalným dělem, které zasáhne na velkou vzdálenost.
  A "Tiger" není špatný, a dokonce ani "Ferdinand". Poslední samohybné dělo v obraně je poměrně silné. A skvěle odpuzuje útoky protivníků. A "Ferdinand" pracuje velmi aktivně. Když udeří z dálky, nebudete schopni ani narovnat záda.
  Němci se stále vzdalovali, alespoň pomalu, ale na římse Oryol. Ale sovětské letectví už neovládalo oblohu. Bez západní fronty byli Krauti silní. Mezi německými esy vynikal především Marcel.
  Nezemřel náhodou v bitvě o Středozemní moře. A teď, jako eso, jednička bojovala na východě. A toto nejlepší eso Luftwaffe, které během krátké doby vytvořilo na západní frontě rekord, který v reálné historii ještě nikdo nepřekonal, nyní bojovalo na východě.
  Marcel se trefil z dálky a nenechal se skřípnout ani srazit. Stal se legendou mezi německými a sovětskými piloty.
  A to bez jakékoliv nadsázky. Sestřelil jak útočné letouny, tak stíhačky.
  Za sto padesát letadel byl vyznamenán Rytířským křížem Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Když vyrobil dvě stě letadel, získal Řád německého orla s diamanty. Po dosažení tří set letadel pro něj obdržel speciálně stanovené ocenění: Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Po sestřelení čtyř set letadel obdržel zlatý a diamantový krucifix za vojenské zásluhy a zlatý a diamantový pohár Luftwaffe. Marseille na podzim sestřelila dvě stě letadel nad Středozemním mořem. Přes zimu a březen sestřelil téměř sto dalších vozů a byl převelen na východní frontu. Tam v květnu 1943 překročil tři sta vozidel.
  V září 1943 pak dosáhla čísla čtyř set vozidel. A dokonce vytvořil rekord, když v jedné bitvě vyřadil čtrnáct vozidel.
  Samozřejmě s takovým esem se Němci na obloze cítili více než sebevědomě.
  A mohli zastavit nápor Rudé armády tím, že stáhli síly předem. Přesto sovětská vojska postupovala, i když velmi pomalu.
  Na konci října se Rudá armáda přiblížila k Orlu. Fritzové se snažili udržet toto město za každou cenu.
  Tank Tiger-2 byl poprvé použit v bitvě. Toto vozidlo si však vedlo dobře v obraně, ale často se porouchalo. "Lev" dopadl ještě hůř. Podobně jako dospělý "Tiger"-2, známější jako královský tygr, měl "Lion" výkonnější zbraň, která však byla nepotřebná. Od sovětských 34 tanků bylo vzato s německými zbraněmi. Ale "Lev", vážící devadesát tun, neměl oproti "Tigeru" žádné výhody, pokud jde o pancéřování, ale byl dražší, méně spolehlivý a výkonnější dělo mělo horší rychlost palby.
  Pouze při střelbě na velkou vzdálenost měl "lev" výhody, ale bylo to málo užitečné, protože čtyřiatřicítku bylo téměř nemožné zasáhnout při pohybu z takové vzdálenosti, kde měl "lev" výhody.
  Bitvy ukázaly, že "lev" nemá žádné výhody při ochraně boků a čela trupu oproti "Tigeru"-2 a silnější pancíř čela věže pouze zpomaluje její rotaci.
  To znamená, že se ukázalo, že "Lev" je v praxi ještě horší než "Tiger"-2. A jak se ukázalo, bylo to navrženo.
  Přesto byl Tiger-2 poměrně dobře chráněn, byl neprostupný i do boku T-34-76, a proto se ukázal jako účinný, byť neohrabaný stroj.
  V bitvě se přitom dobře ukázali dva piloti: Albina a Alvina. Který celou dobu bojoval naboso v bikinách. A udělali to velmi efektivně.
  Stejně jako Albina mačká spoušť bosýma nohama, sestřelí sovětského pilota.
  A pak se přitlačí i Alvina, holýma, vytesanýma nohama. A znovu srazí nepřítele.
  Dívky pracovaly aktivně a se šlechetností panterů. I když jsou to začínající válečníci. Jejich tajemstvím je ale bojovat v bikinách a naboso, pak vás nikdo nesrazí!
  Bitva o Oryol se protáhla až do konce listopadu. Němci město drželi a Rudá armáda do něj tvrdošíjně zaútočila. Sám Stalin v této věci projevil tvrdohlavost. Město bylo Krauty důkladně opevněno a nedalo se obklíčit.
  Začátkem prosince nastal dočasný klid, na nebi se odehrávaly jen bitvy. Marseille překonala počet pěti set sestřelených letadel a byla po Goeringovi druhým ve Třetí říši, kterému byl udělen Velký kříž Železného kříže.
  Rudá armáda se zastavila. Na konci prosince ale obnovila ofenzivu. Po tvrdohlavém boji byl Oryol konečně obklíčen. A pak si to vezmi. Němci byli ve středu zatlačeni trochu více dozadu. Ale byli připraveni na zimu a tvrdě bojovali.
  Fritzovi se ještě podařilo odrazit ofenzívu u Leningradu. Částečně kvůli varování od Trumpa, který se velmi bál porážky fašistů.
  Po odrazení útoku na severu nacisté nějak odrazili nápor a přečkali zimu... A na jaře začali sbírat síly.
  Škody utrpěla i Rudá armáda. Ale dostala IS-2 a T-34-85. Začala výměna úderů a 22. června 1944 zahájila Rudá armáda velkou ofenzívu v centru.
  Němci podlehli, ale pomalu... Sovětské jednotky postoupily za měsíc a půl o padesát kilometrů na docela širokém sektoru fronty. Nacisté obecně poněkud změnili taktiku a snažili se šetřit síly, aniž by útočili.
  Zde jasně sehrál roli Trump, který nechtěl, aby vyhrálo ani Rusko, ani Německo. Ale bál se, že Rusové stejně vyhrají, a poradil Führerovi, aby vybudoval válku na obranu, aby vyčerpal bolševické zdroje.
  Hitler, přes veškerou svou agresivitu, stále šel do hluboké obrany. Navíc německé tanky jsou nedokonalé. A "Myška" také nenaplnila očekávání a pouze v obraně se víceméně projevovala v krátkých protiútocích.
  Němci zatím nedokázali náležitě uspět v technice. Panther 2 by mohl být silnější ve výzbroji a pancéřování, ale zatím se nepodařilo udělat ho těžší než padesát tun. Focke-Wulf byl horší v manévrovatelnosti a byl nedokončený.
  Me-309 se ukázal jako silný ve výzbroji a rychlý, ale horší v manévrovatelnosti. TA-152 byl lepší než Focke-Wulf v letových vlastnostech a mohutně vyzbrojený, ale také se ukázal být těžší. Pravda, Marseille vyvinula dobrou taktiku pro letadla, která jsou těžší, ale vyzbrojenější a lépe chráněná.
  Němci si svou převahu na obloze zatím nejen udržovali, ale vzhledem k počtu vozidel ji ještě navyšovali. I když SSSR měl i Jak-3 a LAGG-7. To však zatím žádnou výhodu nepřineslo.
  Ale Němci vyvinuli ME-262. V červnu měla Luftwaffe již tisíc těchto proudových letadel se čtyřmi 30mm kanóny. Ale v bitvě se ME-262 ukázal jako nedostatečně ovladatelný a účinný. Včetně kvůli vysoké rychlosti. Jedině, že ME-262 je velmi těžké sestřelit, je pancéřovaný a přežitý, těžko se trefuje kvůli vysoké rychlosti, ale sám se rozbije kvůli nepříliš spolehlivému motoru.
  Takže Němci byli zatím jen relativně úspěšní v získání TA-152 a měli modernizovaný ME-109 "K", nejoblíbenější stíhačku druhé světové války.
  Zvýšil se i počet vyrobených letadel, což umožnilo udržet si převahu nad sovětskými značkami. Německá vozidla byla navíc výrazně silnější ve výzbroji a výkonu motoru.
  Jako docela úspěšný se ukázal německý Yu-288, který kombinoval vysokou rychlost a velký pumový náklad. A první sériový čtyřmotorový bombardér Yu-488, schopný bombardovat na velké vzdálenosti. Jeho vrcholem byla poměrně malá plocha křídla, která mu dávala rychlost až 700 kilometrů za hodinu, což bylo na tehdejší bombardér hodně.
  Němci nebyli v oblasti stavby tanků příliš úspěšní. Myš je dobrá v obraně, ale je stále zranitelná ze vzduchu a obtížně se přepravuje. "Jagdpanther" se ukázal být úspěšnější. Vyráběl se ve stále větším množství a získal si dobrou pověst.
  Tady samozřejmě Němci auto málem dokončili, ale každopádně se otočilo dobře.
  Hlavní množství německé techniky se zvýšilo, což umožnilo úspěšněji odolávat sovětským útokům. Včetně ofenzivy v srpnu na jihu.
  Přišel podzim 1944, sovětská vojska nedobyla ani Charkov a dodnes stojí v centru.
  Fritz se cítil trochu sebevědoměji... Stalin pokračoval v zatloukání, ale bez pomoci Spojených států nemohl vyhrát technologický závod proti Německu.
  Se zahraničními divizemi a mnoha Hiwi, plus satelity a bývalými sovětskými občany mohla Třetí říše víceméně doplnit své síly a zůstat v defenzivě. Zahraniční dělníci a otrocká práce umožnila vyrobit spoustu zařízení. A především tryskové letectví.
  Projekt raket V-1 a V-2 byl opuštěn ve prospěch proudových letadel a objevily se bombardéry Arado. Což bombardovalo dokonale. A sovětská letadla je nemohla ani dohnat.
  Hitler stále více spoléhal na leteckou ofenzívu. Fritz také bojoval v zimě... Rudá armáda dokázala během zimy postoupit ve středu.
  Zde sice Němci očekávali útok, ale byli šokováni prací dělostřelectva, zejména raketometu Andrjuša. Pak ale četné německé tankové divize dokázaly sovětské jednotky zastavit.
  Zvláště se osvědčila nová německá samohybná děla E-10 a E-25, malá, ale obratná.
  Tiger-2 se také objevil s užší a menší věží a silným motorem o výkonu 1000 koní, který se ukázal jako praktičtější stroj.
  Zkrátka začala válka se zvěřincem, který byl pro Němce výhodnější.
  Hitler opravdu počítal s tanky řady E, protože byly pokročilejší a měly nízkou siluetu. U E-50 byla výška obecně o metr nižší než u Tigeru-2, což umožnilo při stejném pancéřování snížit hmotnost tanku na padesát tun s motorem o výkonu 1200 koní při posilování. přesnější a průbojnější zbraň.
  Tohle dopadlo skvěle! Vůz získal rychlost a svižnost průlomu. A holky se na tom perou. A samozřejmě naboso a v bikinách.
  Boje byly intenzivní, zejména na jaře, v květnu. Němci se začali pokoušet o útok. Podařilo se jim ale dobýt zpět pouze Belgorod, který předtím dobyly sovětské jednotky. Boje trvaly dlouhou dobu. A bitvy se zúčastnil i tank E-100. Toto vozidlo, velmi dobře chráněné a s výkonnými zbraněmi, se stalo pro sovětské jednotky velkým problémem.
  Po objevení SU-100 se Stalin nečekaně rozhodl změnit doktrínu ve stavbě tanků. A toto samohybné dělo se začalo vyrábět ve stále větším množství.
  Upoutala mě jednoduchost výroby samohybných děl a výkonnější dělo. A také to, že Stalin začal přemýšlet o záchraně vojáků. Každopádně v létě 1945 útočili jen Němci. Dokázali obklíčit pouze Rostov na Donu a Orjol, a to byl rozsah jejich úspěchu... Podzim, Krauti seděli v obraně a Rudá armáda postupovala. A v zimě taky... A jen Belgorod se dokázal bránit.
  Takže obě armády zpomalily...
  Přišel rok 1946. Němci se v létě pokusili zaútočit pomocí tanků E-50 a E-100 a E-75. Stalin měl proti nim samohybná děla SU-100, která prakticky nahradila všechny ostatní typy zbraní. Němci funěli, ale neudělali téměř žádný pokrok... A na podzim a v zimě postupovala Rudá armáda...
  Ale opět jsem ničeho nedosáhl.
  Už je rok 1947. Němci tlačí a postupují, Rusové tlačí zpět a postupují. Nic se nepodařilo.
  Přichází rok 1948. Objevil se T-54, který se však nerozšířil. SU-100 je stále v provozu. Je pravda, že tato samohybná zbraň je poněkud zastaralá. Němci mají první místo v sérii nad E-75 s motorem s plynovou turbínou. A to už bylo dobře chráněné ze stran...
  Ale Němci stále nemohli dosáhnout vítězství. IS-7 byl vyroben v SSSR. Kdo úspěšně bojoval s Němci.
  Pak 1949... Přední linie je nehybná a rány se vyměňují. Boxeři se houpají a navzájem se ničí.
  Takže v roce 1950 fronta mírně kolísá. Nic zásadního se ale neděje.
  A jde to do roku 1951, to samé. Na východní frontě žádná změna. Obě strany byly dost vyčerpané.
  1952 šel taky. Poslední celý rok Stalinovy vlády. Jediné, co Němci měli, byly diskotéky, které byly střelbou z ručních zbraní nezranitelné. SSSR má nejoblíbenější vozidlo: SU-122 s dlouhou hlavní, které je stále hodnoceno jako nejlepší.
  A nakonec, 1953... Stalin umírá a pak to začíná. V Moskvě probíhá boj o moc a Němci toho využívají a jdou do útoku.
  A postupují na Kavkaz. Türkiye konečně vstupuje do války.
  Zachytím celý Kavkaz na jaře, v létě a na podzim a získám výhodu...
  Tady už ale zasahuje Trump. A 1. ledna 1954 zahajují Spojené státy jaderné bombardování území Třetí říše a... Ruska.
  Takhle! Trump zasáhl do druhé světové války.
  A všechno je svým způsobem velmi cool! A do jisté míry je to skvělé!
  Trump sebevědomě poráží své nepřátele! A tohle je jeho pekelné PR!
  Tento americký diktátor dokonce skáče radostí!
  
  KRÁSNÉ DÍVKY TVOJÍ HISTORII
  Alternativní historie, ve které se Hitler přesto rozhodl, že by měl nejprve skoncovat s Británií a teprve potom zaútočit na SSSR. Jedním z těchto kroků bylo dobytí Kréty a útoku na Maltu. Ten byl docela úspěšný a Führerovy jednotky porazily Brity. Hitler se rozhodl skončit s Británií a teprve potom jít do SSSR.
  Zde ho ovlivnily čtyři čarodějnice. Árijské krásky: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - přesvědčily Führera, aby ještě nejezdil do Ruska! Dokonce poklekli a přísahali, že rok 1941 na to není čas. Kromě dívky běhali bosí po uhlí a provedli rituál, který potvrdil, že je lepší nejít do Ruska. A čtyři krásky přesvědčily Fuhrera, že je nutné, aby dívky bojovaly v Africe. K čemuž jsme dostali souhlas.
  Britská základna je napadena armádou Fritz;
  Největší britská základna opravdu vypadala jako peklo. Bylo napadeno více než tisícovkou bombardérů shromážděných z celé východní fronty, které získaly slušné bojové zkušenosti, spolu s doprovodnými stíhačkami. Angličané samozřejmě bojují již dlouho, ale neočekávali tak silný masivní útok. Vskutku, kdo by věřil, že se Krautové rozhodnou odhalit frontu, i kdyby se nepřítel dočasně uklidnil. Ale britští vojáci jsou nyní nemilosrdně biti. Například jejich lodě jsou napadeny Yu-87, slavnou "věcí". Nejsou příliš rychlé, ale mají nejvyšší (na svou dobu) přesnost bombardování a trápí britskou flotilu ukrytou v zátokách. Pozadu nezůstávají ani modernější Focke-Wulfové, včetně samotného legendárního von Rudela, krále útočných letadel. Známý potopením nejmocnější sovětské bitevní lodi, bitevní lodi Marat.
  Například desátník Richard vidí supy valící se z kopce jako saně. Z ledové díry se jako dravé ryby vynořují četné německé bombardéry. Již zralý Angličan ve strachu zavěsí telefon. Tak hrozný pohled ještě neviděl. Sirény zazní velmi pozdě, až po výbuchu bomb. Tlaková vlna vrhá do vzduchu britské vojáky, useknuté ruce a nohy létají různými směry. Jedna ze železných přileb se rozžhavila a zasáhla důstojníka do obličeje. A jak křičí:
  - Churchill je kaput! Hitler je cool!
  Britská protiletadlová děla nezačala střílet okamžitě, ale až když najednou dopadly tisíce bomb. Nepřítel vše spočítal správně: ani jedna bomba by neměla přijít nazmar. Takže rozdrťte nepřítele a zasáhněte. Všechny sektory jsou na mapě předem vyznačeny. Drzí Britové se navíc ani pořádně nezamaskovali. Mnoho z jejich protiletadlových děl stojí na očích a jsou jako první smeteni.
  Zde byla hlaveň 85mm protiletadlového děla dlouhého třicet dva stop vymrštěna a ohnuta ve vzduchu jako volant. Poté havaroval a rozdrtil pět Angličanů. Jednomu z černochů se roztrhlo břicho a vypadla mu střeva.
  A padaly bomby a všechno bylo v plamenech, skladiště paliva dunělo, začaly vybuchovat, střely rozmetávaly téměř po celé kostře, pak byl zasažen další sklad. K tomu všemu sirény instalované v aerodynamických krytech Yu-87 a Focke-Wulf otravně vyly, což způsobilo divokou hrůzu mezi černochy a Araby z řad koloniálních jednotek. Ale zdá se, že bílí jsou stejně vystrašení.
  Srazily se například dvě britské fregaty, a to natolik, že kotle duněly. A dokonce i trosky fregat, které vzlétly, explodovaly ve vzduchu jako zaminovaná pole a křižník prostě klesl ke dnu.
  Anglický tank "Cromwell" s krátkou tlamou, ale se slušnou rychlostí a docela silným čelním pancéřováním, v panice zrychlil a narazil do vlastního skladiště, dokonce cestou rozdrtil tucet svých vlastních rozrušených vojáků. Chaos rostl. Anglická letadlová loď se začala prohýbat a mocný dreadnought zahájil palbu... na pobřeží, kde se rojili jeho vlastní vojáci.
  A v tomto podsvětí zůstali dva lidé zcela nerušeni. Jedna z nich byla Indka, která si pomalu zapalovala dýmku, a druhá byla žena, zjevně arabského původu, ale ve vojenské uniformě. Ti dva nevěnují řítící se smrti žádnou pozornost. Nebo spíše celá horda vyhlazovacích jezdců hrála neobvyklou karetní hru. Šlo o hru na dvaapadesát karet se žolíky a dokonce podle pravidel, která vymyslel sám zrzek.
  Arabská žena uvedla:
  - Je tu však velký hluk! A proč vyvolávat takovou paniku?
  Jeden z vojáků se zády pořezanými šrapnely do Indiána málem narazil, ale ten byl nedbale odhozen jako kotě. Na rudou tvář padaly kapky krve a on je s úsměvem olízl. Pak si všiml:
  - Dělat hluk je pro slabé lidi s bledou tváří. My Apači uvažujeme tímto způsobem - pokud není nepřítel, pak se nepřítel objeví - ještě lépe!
  Tmavá žena poznamenala:
  - To je typická slabost těch, kdo vyznávají víru Kristovu. Rádi mluví o oběti, ale neobětují se.
  Indián rychle přikývl:
  - Pořádek je postaven na základech, kde cement je víra a písek je vůle! Víra je srdce ze zlata a vůle je železná pěst! Jen lidé s bledou tváří nemají ani jedno, ani druhé.
  Několik hořících britských vojáků se vrhlo do vody, aby smylo plameny. Od vstupu do vody to dokonce vřelo, bylo slyšet křik a divoké sténání. A po mořské pěně se plazily krvavé kruhy, zpočátku husté, pak se postupně rozšiřovaly a bledly. A bojovníci kdysi největší a nejrozsáhlejší říše na Zemi ztráceli svůj lidský vzhled. Arabka si opovržlivě odfrkla:
  - A tito muži nás nutí nosit burku!
  Rudý muž, potutelně mžoural, poznamenal:
  - Zřejmě je tvůj hrozivý pohled děsí!
  Arabka sarkasticky vycenila zuby a řekla:
  - Měkkost ženy je podobná houževnatosti brnění, jen mnohem smrtelnější a všestrannější v ochraně!
  Němci raději okamžitě zaútočili vší silou, taktika boxera, který se spoléhá na nepřipravenost nepřítele a okamžitě se vší silou vrhne na nepřítele. Když desítky nepřátelských letadel hoří na letištích a nemohou vzlétnout. Když jejich vlastní bomby explodují uvnitř Lancasterů a zničí vše kolem nich. Tvrdá, ale účinná taktika. Takže symfonie podsvětí dosáhla vrcholu své síly a pak začala ustupovat.
  Tím to ale samozřejmě neskončilo, do akce vstoupila výsadková divize. Zatímco Britové jsou po takové léčbě, mohou být vlažní vůbec. Naštěstí jsou již přistávací kluzáky vyrobeny v potřebném množství a doladěny způsoby jejich tažení. Možná nejlepší na světě dnes.
  Takže létají, ne jako draci - pomaleji, ale dostatečně rychle, a dokonce za doprovodu hudby Wagnera - Hitlerova oblíbeného mistrovského díla. Kdo jiný si naživo vzpomněl na film "Apocalypse", kde právě tuto hudbu použili Američané při útoku na Vietnamce. Jak je to vyděsilo. Takže tady je Wagner a hřmící motivy prostřednictvím zesilovačů. Parašutisté si namazali tváře fosforem a natřeli se, vypadají strašidelně jako démoni jejich podsvětí. Také na základě psychologického efektu. Navíc byly k fosforu přidány některé reagencie a některé hořčíkové třísky, aby způsobily záři alespoň na krátkou dobu. Tak strašidelné, zvláště na pozadí kouřové záře a četných ohňů. Mají dokonce kulomety, také maskované ve tvaru dračích tlam. Pak zasáhnou melodické německé a ukořistěné samopaly. A pokosené, potrhané řady padají do bot vítězů. A mnozí se prostě raději vzdají, přestože Britů je mnohem více než Němců.
  Ind a Arabka se ukryli v malé, pečlivě zamaskované díře. Redskin poznamenal:
  - No, my jsme je orali!
  Černovlasá žena byla překvapená:
  - Říkáš, že my? Možná myslíš nás?
  Indián negativně zavrtěl hlavou:
  - Ne! Palefaces porážejí Brity a to je dobré znamení! A až přijde čas, přijde i naše dovolená! Kdy indiáni osvobodí svůj kontinent!
  Arabka si opovržlivě odfrkla:
  - Děláte si náhodou nárok na moc nad světem?
  Indián se láskyplně, jako by vysvětloval mentálně retardovanému dítěti, zazubil:
  - Kdo chce dostat příliš mnoho, většinou nezbude nic! Takže velká lžíce je lákavá!
  Fuhrer samozřejmě neviděl, co jeho sokoli a jestřábi dělají, ale v zásadě tušil, že německá vojenská mašinérie vše přesně vyřeší. Obecně byly německé vojenské útočné operace až po Kursk Bulge prováděny na vysoké profesionální úrovni. Někteří je dokonce nazývají standardními. Je dokonce zvláštní, že takový stroj dostal smyk a pak se úplně rozpadl.
  A sama čtveřice se zúčastnila vylodění na Maltě.
  Čtyři dívky byly pouze v bikinách. A už ve vzduchu házeli na Brity bosýma nohama granáty. A je to moc krásné. To jsou dívky.
  A za letu se vrhají ostře nabroušené kotouče. A tucet krků bylo rozpáraných najednou. Jedním slovem - supertřídní krásky. A velmi sexy a svalnatá. To jsou bojovníci. A jednou ranou rozštípali kov a cihly. Mají takovou zběsilou, kypící sílu. A nechte je skočit holými patami do brady anglických vojáků. Jsou tak v prdeli.
  A krev letí a cáká na všechny strany.
  Poté dívky použily své meče. A začali ničit anglické řady. A zároveň zpívat:
  - Bílí vlci se houfují! Jen tak závod přežije! Slabí hynou - jsou zabiti, očišťujíce posvátnou krev!
  Holky tady jsou tak cool. Prostě skvělé!
  A každého anglického vojáka sťali dvěma meči. A hází hákové kříže bosýma nohama a zabíjejí bojovníky. A takoví zapálení bojovníci...
  A letecký útok na Maltu je velmi silný. Fuhrer shromáždil letectví z východní fronty. A Yu-88 se ukázal ve své slávě. A samozřejmě byl použit i Yu-87, který se i přes převahu stíhaček ve vzduchu ukázal jako velmi účinný.
  A Krauts porazili Brity velmi tvrdě. A terminátorské dívky s bosýma nohama jsou ještě silnější. A zdejší bojovníci jsou prostě třída!
  No, jak můžete neobdivovat takové dívky? Ne dívky - ale prostě panteři!
  Ničí své protivníky. A zpívají:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Zlí vlci trhají nepřítele!
  Zlí vlci - pozdrav hrdinům!
  A znovu káceli... Britové se však již vzdávají. A zvednou ruce.
  Gerda řve anglicky:
  - Na kolena! A polib mi nohy!
  Muži padají na tváře a líbají dívce holé, trochu zaprášené nohy.
  Pak je Charlotta, rusovlasá bestie, přinutí, aby jim líbali nohy. Jak je krásná.
  Ve větru se její měděně rudé vlasy třepotají jako bojovný, proletářský prapor.
  Oba muži a zejména mladí muži líbají kulaté paty bohyně. A olizují drsná chodidla krásky.
  Líbali bosé nohy Christiny i Magdy. Také dívky z letecké akrobacie.
  A takoví bojovníci jsou silní a svalnatí. A hlavně bosí a roztomilí.
  A štíhlé postavy a pláty břicha! A je v nich něco úžasného, něco bojového a něco krásného.
  A každý sval hraje a svalové koule se válejí pod opálenou kůží.
  Tyhle holky jsou super třída! Obsahují sílu hněvu a plamen vášně! A důvěra ve vítězství.
  A Angličané zasypávají své bosé, půvabné nohy polibky!
  Malta padla a bylo mnohem snazší přesunout jednotky do Afriky. Führer zmoudřel a hlavní věc, která ho napadla, byla logická myšlenka: SSSR je totalitní země, což znamená, že je silný. Téměř dvě stě milionů lidí spojuje komunistická ideologie a to je síla!
  Ale zároveň má SSSR dostatek půdy a nechystá se na nikoho zaútočit.
  Takže, abyste mohli zaútočit na Rusko, měli byste se připravit.
  Jaké mají Němci tanky? Upřímně slabý! A Rusové na prvomájovém průvodu viděli KV-2 se 152 mm kanóny a KV-1 s 76 mm kanóny a T-34, obratné tanky také s kanóny, které pronikají k Němcům.
  A Fuhrer nařídil: vytvořit vlastní monstra jako protiváhu ruským tankům. Zejména "Panteři", "Tygři", "Lvi" a "Myši". Na svou dobu dobrá auta, ale příliš těžká.
  Jak drahé, tak pracné! Na druhou stranu by německá technika mohla v tomto případě konkurovat sovětské.
  Němci navíc doufali, že budou mít brzy celou Afriku a budou se moci zmocnit důležitých zdrojů světa. A budou tam otroci, vojáci a bojové jednotky...
  Obecně vzato jsou bojovníci Wehrmachtu silní...
  A dívky jsou nádherné... A úžasné zlodějky!
  Na Maltě chodili a byli známí mučením mužů. Zuřiví válečníci. Svlékli chlapce a znásilnili je s dívkami! Proč ne zábava?
  Válečníci hodně zpívali a křičeli:
  - Nikdo nás nezastaví, ani ďábel nás nemůže porazit!
  Gerda a její tým také zaútočili na anglický křižník. Dívky po něm chodily s meči a všechny rozsekaly. A přitom házeli bosýma nohama nabroušené kotouče.
  To jsou ti rychle se pohybující válečníci, které nelze snadno a bez problémů zastavit. Jdou vpřed a zničí námořníky. A mávají pro sebe oběma rukama. Objevily se tyto čtyři čarodějnice. A Čarodějky jsou nemilosrdné, úplně vražedné.
  Běhají po palubě, blýskají kulatými růžovými podpatky a mávají meči jako listy vrtule. Sekají Angličany a zpívají si pro sebe, zatímco se šklebí.
  - Nejsme ubohé dívky, náš hlas je tak jasný! Rozbíjíme Brity statečně, aby tady nebyl klid!
  A jak jazyky ukážou! To jsou dívky... Skuteční terminátoři!
  A holými prsty po sobě házejí kotouče a vyřazují své nepřátele.
  Udělají to velmi krvavě. A byla jim podříznuta hrdla. A tak se otevřelo mnoho hrdel.
  Agresivní chlapi.
  A přesněji dívky, se svaly divokých zvířat. A nikdo je nemůže omezit - takový je živel.
  Dívky jsou elegantní a téměř nahé. A dokonce vystavily svá ňadra, aby vypadaly krásnější.
  Gerda zpívala:
  - A křižník bude zajat - dívky se řítí! Takový živel, takový živel!
  Dívky jsou opravdu takové krásky, že je nemůžete hned zastavit.
  V nich bublá zběsilá, kypící energie. A je to prostě takový agresivní hurikán a množství plamenů a tepla.
  Válečníci jsou opravdu krásní. A mohou vás udeřit pěstí do čelisti.
  Mají takové agresivní skoky dívek, které se narodily s křídly a tesáky...
  Charlotte seká angličáky a kňučí si pro sebe:
  - V bitvě se s námi nikdo nemůže srovnávat! Jsem vlčice, skvělá vlčice!
  A ta rusovlasá bestie fackuje a seká mečem...
  Anglický admirál tedy padl pod odplatu dívek. Co vlastně chtěl? koho jste kontaktovali?
  Válečníci ho vzali a rozsekali na kusy!
  Christina zpívala s potěšením:
  - Bude nakrájený kebab!
  A ukázala jazyk.
  A pak bosou nohou hodila kotouč s ostrými hranami. A hned zabila pět Angličanů.
  Magda kopla holou patou a tři Angličané letěli přes palubu. Ta holka je prostě divoška!
  A všichni čtyři vykřiknou:
  - Sláva našim bohům!
  A zase bude sekat... Stovky Angličanů už byly rozsekány. A ti, kteří přežili, padají na kolena a líbají krásné dívky, jejich silné, otesané, bosé nohy.
  
  
  RUSKÝ PREZIDENT VLADIMÍR ZELENSKÝ
  Po inauguraci Vladimir Zelenskyj oznámil rozpuštění Rady a konání předčasných parlamentních voleb. To se obecně očekávalo. Vztahy s Ruskem však zůstaly napjaté. Vladimir Putin nepogratuloval Zelenskému k vítězství a neuznal prezidentské volby na Ukrajině. To ale novému mladému vůdci dokonce prospělo. Nacionalisté, kteří se na něj dívali podezřívavě, ho poznali jako jednoho ze svých. A Západ si uvědomil, že Putin je skutečně agresor. A posílila podporu Ukrajině. Takže to začalo pro zdraví a skončilo pro mír. Zelenskyj se toho chopil a v nových volbách do Rady si vedl mimořádně silně. Podařilo se získat parlamentní většinu. A pak uspořádal několik referend. Včetně ústavní reformy.
  Výrazně se rozšířily pravomoci prezidenta. Rada je naopak omezená. Poté Zelenskyj začal rozhodně provádět reformy a modernizaci.
  Ve stejné době byl na Donbasu vynalezen mazaný tah. Válečnici Anastasii Orlové byla nabídnuta zajímavá možnost. S podporou Ukrajiny a západních zpravodajských služeb se stane gubernátorkou Luganské a Doněcké oblasti. Pak bude mít formální členství na Ukrajině a peníze na obnovu a větší osobní moc. A dokonce i vlastní armádu. Tedy varianta Kadyrov. Když Rusko skutečně dalo nezávislost Čečensku, pouze formálně si nad ním ponechalo kontrolu.
  Anastasia Orlová, která má vliv mezi polními veliteli, tuto možnost přijala. Musím říci, že tato žena byla velmi krásná, blonďatá a obvykle i v chladné zimě běhala bosa.
  Anastasia vyhlásila válku "kradoucímu" vedení Nového Ruska. Je to velmi militantní a autoritativní dívka. A založila svou rezidenci v Novoazovsku. Část lidí a milic ji podporovala.
  Anastasia s praporem bosých dívek provedla několik nájezdů a dobyla několik měst. Rozpoutaly se místní boje. Došlo k přetahování lanem.
  Anastasia jednala docela obratně a dostávala peníze ze zahraničí. Navíc měla podporu v Rusku. Včetně od žen. K úspěchu přispělo i to, že byl Putin nemocný. Ambiciózní prezident Ruska se zřejmě přehnal. A za těchto podmínek bylo vedení v Rusku rozděleno. Anastasia toho využila a dobyla Doněck. Po získání vážné podpory.
  Válka začala také s Luganskem. Ale ne příliš energický. Milice se ve skutečnosti nechtěly navzájem zabít.
  Nakonec se konaly volby prezidenta Novorossie a vyhrála Anastasia. Okamžitě to uznaly Spojené státy a Kyjev. A pak další západní země a celý svět!
  Zelenskij dodržel slovo a dal Novorossii v rámci Ukrajiny zvláštní postavení. A v Doněcku opět zavlála žlutomodrá vlajka.
  Nastal dlouho očekávaný mír.
  Zelenskyj aktivně bojoval proti korupci, a dokonce zavedl trest smrti za hospodářské zločiny. Přísným a obratným řízením a sestavováním profesionálního týmu zajistil Vladimir Zelenskyj Ukrajině vysoký růst. Země stoupala a moc nového vůdce sílila. Vztahy s Ruskem se zlepšovaly. Co přispělo k mrtvici, která vzala Putina a učinila jej méně ambiciózním a agresivním.
  V Rusku Zelenského popularita rostla. Byl to silný řečník, okouzlující člověk, populista. A ne komunista, ale ani antikomunista. Populární, jak mezi levicí, tak mezi ruskými oligarchy. Velmi populární mezi ruskou mládeží. Intelektuál a chlap. Zdá se, že je inteligentní, ale chopil se trvalé moci. Ano, rozhodně vůdce, ale zároveň i gentleman! Vysoká kultura, ale srozumitelná a lidmi milovaná. Skutečný talent v managementu. A skvělý organizátor.
  A tak, když uplynulo pět let prosperity a vzestupu Ukrajiny a Zelenského moc konečně posílila, následoval senzační návrh.
  Totiž spojit se s Ruskem. Vytvořte jediný odborový stát se společným prezidentem s velkou mocí. Samozřejmě lidově zvolení.
  A v Rusku byla elita v šoku. Jaký pohyb! Do této doby Putin zeslábl z vážné nemoci a ztratil popularitu. To znamená, že nemohl bojovat, alespoň ne naplno. A sám Medveděv obecně není žádný bojovník a lidé ho nemilují.
  A tady se Zelenskij zjevně chce stát prezidentem svazového státu a... Jeho šance jsou reálné! Za prvé, Západ by rád viděl Vladimira Zelenského jako prezidenta Ruska a Ukrajiny! Ukázal se jako zcela prozápadní a evropský politik. Za druhé, Zelenskyj je populární v Rusku a zejména na Ukrajině. Za třetí, v dohledu nejsou žádní konkurenti. Putin je vážně nemocný, Medveděv slabý a neoblíbený, Zjuganov a Žirinovskij jsou příliš staří. V dohledu nejsou žádní jiní vůdci. Navíc, začtvrté, existuje podpora ze strany oligarchů z Ruska a Zelenského.
  Ano, je jasné, že jde o velmi vážného kandidáta na prezidenta Ruska. Má sílu, charisma a mimořádný dar řečnictví. A také podpora jak západních, tak ruských médií. Plus popularita nového v ruské politice pod starými a nudnými vůdci.
  Stručně řečeno, je nepohodlné odmítnout a děsivé nabídku přijmout. Putin utrpěl druhou mrtvici. Medveděv se stal úřadujícím prezidentem Ruska.
  Samozřejmě zdaleka není pravda, že Zelenskij definitivně vyhraje. A opravdu chci anektovat Ukrajinu. Medveděv má touhu překonat Putina! Ale má cenu podstupovat takové riziko, jako jsou volby se Zelenským?
  Obyvatelé Ruska však podpořili myšlenku sjednocení s Ukrajinou. Do ulic vyšly statisíce lidí - požadovali: jednotu slovanských bratří. Demonstranti se v Moskvě střetli s policií. Mnoho lidí bylo zraněno. Začala se zvedat vlna protestů.
  Komunisté nakonec Zjuganovovi, přesněji řečeno, vyhnili, a mladší vedení začalo vyvádět lidi do ulic. Náročná změna režimu.
  Přihlásili se také nacionalisté a měli své silné a ambiciózní vůdce. Majdan se stal stále více módním. Na policii byly házeny kameny a Molotovovy koktejly. Stále více se začala projevovat dlouhodobě kumulovaná nespokojenost lidí.
  Medveděv zasedal bezpečnostní radu.
  Většina členů byla pro sjednocení - s odkazem na fakt, že ďábel není tak hrozný, jak je malován. A administrativní zdroje a propaganda jsou obrovskou silou! A že lidem lze důkladně vymýt mozky a obecně budou volit stranu u moci.
  Ruští miliardáři také přísahali věrnost Medveděvovi, který byl předvídatelný, byl u moci už dlouho a víceméně všechny uspokojoval.
  Miliardář Deribasco logicky poznamenal:
  - Musíme vést volební kampaň ve stylu: Medveděv je dnes Putin a žádní Zelenští pro nás nejsou nebezpeční!
  Roman Abramovič autoritativně poznamenal:
  "Vytáhli jsme Jelcina z volební jamky se čtyřprocentním hodnocením a vytáhneme vás ještě víc!" Naše peníze a média jsou naší zárukou!
  Prochorov potvrdil:
  - Nechceme tak vysoké daně pro bohaté jako na Ukrajině a budeme stát při vás všech!
  Dmitrij Medveděv praštil pěstí do stolu a oznámil:
  - Pak přijímáme návrh na integraci a sjednocení!
  Mezi Ukrajinou a Ruskem byla podepsána dohoda o sjednocení. Poměr sil se okamžitě změnil. Prezidentské volby se mají konat do tří měsíců.
  K registraci do prezidentského úřadu stačí buď nasbírat sto tisíc podpisů, nebo složit devadesátitisícový vklad, který se vrátí, až když se dostanete do druhého kola. To jsou opravdu vtipná pravidla. Částečně převzato z ruské a částečně z ukrajinské legislativy.
  Kandidátů na prezidenta bude samozřejmě mnoho, Medveděvův tým si zřejmě myslel, že by to pro ně bylo ještě výhodnější! Říká se, že mobilita voličů dá úřadům výhodu v prvním kole. A ve druhém budou všichni podporovat Medveděva. V každém případě s tím úřadující prezident počítal. A začalo to...
  Anastasia Orlová, tato bosá Kleopatra, řekla, že proti celé stovce bude Zelenskyj. A že je Lancelot proti drakovi Putinovi a Medveděvovi.
  Objevily se tvrdé útoky v tisku. Někteří byli na straně Zelenského, jiní byli na straně Medveděva.
  Začalo období registrace kandidátů. V Rusku nastaly nepokoje. Syn Džochara Dudajeva se objevil na Kavkaze a vyhlásil džihád. A získal širokou podporu v islámských oblastech. Mnoho odborníků zde podezřívalo uši CIA. Trumpovo prezidentství je navíc u konce a my potřebujeme vybojovat alespoň nějaká vítězství. A Zelenskij na ruském trůnu je velké vítězství! I když se najdou i skeptici, kteří tvrdí, že Zelenskij dokáže z Ruska udělat skvělou zemi, mnohem silnější, zejména ekonomicky, než byla za Putina.
  Takže názor byl rozdělen i na Západě. Jednotný ukrajinsko-ruský stát je samozřejmě mocným spolkem a vůbec nejde o vtip. Tohle může být opravdu monstrum. Sjednocení samozřejmě podpořily i ruské bezpečnostní složky. Anastasia je navíc skvělá žena. Ona, spolu s praporem dívek, všechny krásky, byly bosé a v bikinách, srazily a porazily ruské speciální jednotky. Když shromažďují prach, aby svrhli Zelenského příliš zapáleného fanouška.
  Dívky předvedly, že bojují pohádkově naboso a v bikinách! A speciální skupina "Vympel" byla poražena horkými ženami. V důsledku toho padlo rozhodnutí nezasahovat a v Novorossii se k moci dostalo proukrajinské vedení.
  Anastasia vedla kampaň pro Zelenkyho. V bitvě dívka uměla házet ostré, tenké kotouče, bumerangy a granáty bosýma nohama. Bojovnice v bikinách se staly legendárními. Celý pluk dívek, každá z nich má hodnotu celé divize. To je obrovská síla!
  Anastasia se řítila sněhem a její červené, holé podpatky se blýskaly. Dívka zpívala:
  V rozlehlosti vesmíru, věř mi, existuje sen,
  Je jako paprsek slunce na obloze...
  V očích Svaroga je mír a čistota,
  Je pro nás, jako Ježíš vstane z mrtvých!
  
  Zrodíme zářivý osud,
  V květnu bude zářit jako sluníčko...
  Ale nechápu, jak dlouho mohou být nemrtví,
  Jak si s námi osud zahrává!
  
  Braň svou vlast, rytíři,
  Ať svítí nebeská hvězda...
  Chráníme rozlehlost naší rodné Země,
  Ať se planeta stane věčným rájem!
  
  Ale co dokáže hrozný komunismus?
  Udělá vlajku vlasti všemocnou...
  A zuřivý fašismus zmizí v pekle,
  Probodneme nepřítele velmi silným úderem!
  
  Dejte svá srdce naší vlasti,
  Zářit velmi jasným teplem...
  Projdeme naší bitvou až do konce,
  A zničíme Fuhrera jednou ranou!
  
  Soudruh Stalin nahradil svého otce,
  Jsme děti různých generací...
  Horda zahyne v pekle v šílenství,
  A geniální Lenin ukáže cestu do Edenu!
  
  V Rusku je každý kluk obr,
  A dívky jsou vycvičené k boji...
  Pán Všemohoucí rodina je pro nás jedna,
  My Rusové jsme vždy uměli bojovat!
  
  Dosáhneme, věřím, že brzy dosáhneme všeho,
  Nic vyššího ve vesmíru není...
  Člen Komsomolu zvedl veslo,
  A trefit Führera na střechu!
  
  Už žádný komunismus, žádné nápady,
  Jsou krásné a přinesou radost!
  A Fuhrer je prostě padouch,
  Velmi zákeřné, velmi černé!
  
  Jsem dívka - velikost bojovníka,
  Bosá, směle běžela zimou...
  Můj hustý cop je ze zlata,
  Postavil jsem rychlou růži!
  
  Může vzniknout miliarda nápadů
  Jak zařídit vlast v komunismu...
  Pokud uvidíš Fritze, udeř ho tvrdě,
  Aby ten krvavý Adolf nesedl na trůn!
  
  Zabij fašisty pěstí,
  Ještě lépe, praštit je perlíkem...
  Pojďme jet podél Volhy s vánkem,
  Drcení koz nám prostě nevadí!
  
  Vychováme vojáky pro vlast,
  Dívky spěchají do útoku...
  Kráska namířila kulomet,
  Hitlerova odplata bude bolestná!
  
  Nikdo nemůže porazit Rusy,
  I když je vlk fašismu ostřílený čert...
  Ale jeho medvěd je stále silnější,
  Který řád staví nový!
  
  Utíkej za vlast, za Stalinem,
  Členové Komsomolu se řítí bosi...
  Nacisté byli sekáni vařící vodou,
  Protože Velcí Rusové jsou nejlepší!
  
  Do Berlína vstoupí hrdé dívky,
  Zanechají bosé stopy...
  Nad nimi je zlatý cherubín,
  A stříbrnou jako vosí perly!
  Dívka zpívá, ale jak bojuje! Koneckonců to byla ona a její čtyři partneři, kteří svého času zachránili domobranu před úplnou porážkou u Iolajsku.
  Pak vstoupilo pět dívek v bikinách a naboso s celou armádou.
  Ano, byla to docela podívaná.
  Anastasia hodně vystřelila z kulometu, přerušila nepřátelskou linii a pak holými prsty u nohou hodila několik tenkých disků najednou. Ty hlavy jsou useknuté.
  A Anastasia bude zpívat:
  - Za Svatou Rus!
  Natasha také střílela, sekala nepřátele a kvílela, házela granát bosou nohou a srážela tank:
  - Pro Svaroga!
  A pak přijde na řadu zlatovlasá Zoya. A také hází dar smrti bosou nohou a volá:
  - Pro budoucnost rodnověrství!
  A Aurora je bude následovat co nejdříve. A nahou patou uvolní dar smrti a křičí:
  - Pro velké hranice!
  A pak Světlana zatlačí dovnitř. Dá dávku a pak z kulometu a holými prsty u nohou sešle zkázu...
  A bosá kráska křičí:
  - Za návrat Romanovců!
  Ano, Anastasia byla fanouškem obnovy královské říše. Ve skutečnosti je v Rusku stejně u moci car. Proč tedy nevytvořit legitimní monarchii? V žilách Romanovců navíc proudí krev mnoha generací evropských králů. Je to jejich rodokmen? Jaká je Putin, a zvláště Lukašenko, rodina? Kdo mají být králi? Ale Romanovci jsou Boží pomazaní!
  Anastasia a její kamarádky v bikinách dokázaly mnoho zázraků. Bojovala jako ďábel. Pak se ale pohádala s Putinem a postavila se na stranu Zelenského. Anastasia obecně viděla, že se Ukrajině děje křivda, a se zvýšeným smyslem pro spravedlnost se postavila na stranu slabších!
  Anastasia a jejích pět odrazily útok na Novoazovsk, když se ji pokusily zatknout jako rebelku. Celá kolona vládních sil byla odříznuta a odzbrojena.
  Načež zajatci padli na tváře a políbili Anastasii a druhé dívce na holé, zaprášené nohy.
  Dívka filozoficky řekla zajatým vojákům Novorossie:
  - Nechci tě zabít! Jste moji bratři! A já se stanu vaší královnou!
  Obecně platí, že Novorossija přijala Anastasii bez většího poškození nebo těžkých ztrát. Pravda, blonďatý terminátor usekl hlavu guvernérovi Doněcké republiky a zabil jeho strážce, složené převážně z Kavkazanů.
  Anastasia byla dlouho legendou. Na Krymu dokázala takové zázraky, že získala hvězdu Hrdiny Ruské federace. Bez ní by to s jejími partnerkami v bikinách tak hladce nešlo. Ale pak byla Anastasia vzata a zbavena všech ruských vyznamenání. Včetně za vraždu ruských speciálních jednotek v bitvě, kdy se ho snažili odstranit. Bylo dokonce zahájeno trestní řízení.
  Neodvážili se ale rozpoutat velkou válku s prakticky nezávislým Novorossií. Putin navíc onemocněl a bez něj nikdo nechtěl nést odpovědnost.
  Zejména Medveděv, který obecně není vůdcem ve svém nitru a duchu. Ale přesně toto vyhovovalo Medvědům ruským oligarchům a Putinovu okolí - dají se snadno zmanipulovat.
  Ať je to jak chce, proti Zelenskému se zvedla obrovská propagandistická mašinérie. Začali vinit všechny ze všeho. A že byl údajně narkoman, zloděj a vysával miliardy přes offshore společnosti a že byl obecně gay.
  Provincie šla psát. A samozřejmě nechyběli svědci a ujištění různého druhu. Včetně obvinění z homosexuality. Registrace zájemců teprve začala a bahno už se sype.
  Kolosální se ukázal počet lidí ochotných zúčastnit se voleb, jak Ukrajinců, tak především Rusů. Nastoupili jak komunisté, tak nacionalisté. Najednou se k volbám objevil i starý a nemocný Zjuganov. I když už opustil post předsedy Komunistické strany Ruské federace. K volbám šli také Afonin, Udalcov a Grudinin. A obecně je tu stále hromada levicových kandidátů, málo známých, ale chrtů. A tolik lidí chce kandidovat na prezidenta! A co devadesát tisíc dolarů? Je to na ruské poměry opravdu tak velké množství?
  Bylo to, jako by byly tanky ochotné stoupat. A podnikatelé, umělci, popové postavy a spisovatelé. Ano, aktivní jsou i spisovatelé. Udělejte si reklamu. A devadesát tisíc dolarů není tolik. CEC tedy obdržela stovky žádostí.
  No přece volby! No, jaká to byla show! Dokonce i Alla Pugachev kandidoval na prezidenta. Proč ne? Alka začala zapomínat, mohla by se připomenout! Ze starých lidí se do prezidentského úřadu vyšplhal Jurij Lužkov. Zřejmě jsem se chtěl také připomenout.
  Taková show se samozřejmě neobejde bez Vladimíra Volfoviče. Voleb se ale tentokrát zúčastnil jak jeho syn Igor Lebeděv, tak jeho pravá ruka Degtyarev. I do voleb šli ve třech kolonách.
  Stěhovali se i nacionalisté. Na prezidenta samozřejmě kandidoval legendární Demushkin, který sloužil ve vězení, a zajímavé je, že "Spider", vůdce "Metal Corrosion" a šéf rockové skupiny "Kolovrat", a mnoho dalších.
  No samozřejmě, že do kampaně vyrazili i pop zpěváci. Zde jsou Philip Kirkorov a Nikolaj Baskov. Také nemají co ztratit. Taková vojenská stráž nasazená.
  A Timothy a Vitas a obecně mnoho lidí šli do kampaně.
  Samozřejmě ani náhodou! Medveděvův plán byl nominovat obrovské množství kandidátů, kteří by mu ve druhém kole přenesli hlasy. Celkově je plán zajímavý. Medveděvovo hodnocení je zpočátku nižší než Zelenského. A bez mazanosti není možné vyhrát!
  Ale Jelcin měl také nulové hodnocení, ale proti Zjuganovovi dokázal vyhrát. Pravda, ten druhý vedl volby jako invalida: schválně prohrál!
  A v tomto případě je Medveděv proti mimořádnému a velmi talentovanému člověku.
  Takže se toho tady hodně děje. Na Solovyovově show na něj Zelenského neustále házeli bláto. Pravda, pak jedna dívka hodila Solovjovovi do obličeje zmrzlinu prsty bosých nohou. A vyrazila si oko. Poté se ukázalo, že není bezpečné házet na Zelenského bláto! Jako, ten chlap je ukrajinský orel!
  Obecně v ruské společnosti nepanovala jednota. Zelenského podporovalo mnoho, mnoho lidí. Jako, opravdu mladá krev a byl schopen zvýšit Ukrajinu bez vysokých cen ropy a plynu! A co Medveděv? Země se doslova topí v dolarech ropy a plynu a ekonomika je v naprosté stagnaci. Neexistuje žádný růst, pouze se zvyšuje nezaměstnanost.
  Medveděv má obecně nejvyšší anti-rating ze všech politiků. I když právě proto je to pro oligarchy výhodné. Čím více jsme na nich závislí, tím více kontrolujeme. Ruská vláda začala narychlo všem zvyšovat platy a důchody. A občas...
  Medveděv navíc dokonce navrhl snížit věk odchodu do důchodu o dva roky. Jako, všechno je pro dobro lidí. A byly provedeny pozměňovací návrhy ke zvýšení důchodů a započítání práce po odchodu do důchodu jako délky služby.
  Medveděv a úředníci nezapomněli. Aby se postavili a hlasovali pro něj. Zejména byla zrušena veřejná prohlášení o příjmech a povoleny dary až do výše tisíce dolarů. Což se úředníkovi samozřejmě líbilo. Stejně tak povolení mít nemovitosti v zahraničí, stejně jako účty.
  Aby si získal kuřáky, došlo k výraznému zmírnění protitabákového zákona. Byl povolen noční prodej alkoholu, legalizován byl i hazard. Toho oligarchové vítali, vlastně proč přijít o takový příjem a brát je do ilegality.
  Program "Panenky" je zpět. Začali ukazovat více erotiky v televizi.
  Medveděv také vyhlásil amnestii, a dokonce nařídil vyplácet vězňům finanční pomoc. A to je také nemalé procento hlasů. A samotní vězni a jejich rodiny.
  Medveděv obecně předložil heslo: více svobody! Rusko je skutečně unaveno Putinovým despotismem. Když v televizi ani neuvidíte nahou ženu!
  A samozřejmě tam byl pokus ukázat: život se stal svobodnějším, život se stal zábavnějším!
  Medveděv také snížil ceny alkoholu a povolil reklamu piva v televizi. Vlastně proč zacházet příliš daleko.
  Na Kavkaze ale vypukla válka. Po Putinově odchodu začali horolezci požadovat ještě více privilegií a práv. A jejich ambice jen rostly. Turecko navíc začalo aktivněji tlačit na Kavkaz, jejich ambice rostly, zvláště když v Sýrii Erdogan podle jeho názoru dostával příliš málo. Situaci ztížil pokles cen ropy a následně i plynu. Byla to Venezuela, která zvýšila produkci po svržení Madurova režimu. Spojené státy a Írán se konečně usmířily a v Libyi byla ustanovena jednotná vláda.
  Klesající ceny ropy zhroutily ruský rubl, podpořily inflaci a devalvovaly růst mezd a důchodů.
  A rostoucí aktivita militantů na Kavkaze hrála proti Medveděvovi.
  Řekli, že nebyl schopen zachovat Putinův odkaz. A co obecně, jak se často stává: superstar se jmenoval slabým nástupcem.
  Jak USA, tak arabské země a dokonce i Írán podporovaly separatismus na Kavkaze. Mezi bezpečnostními složkami se ale objevily neshody. Někteří stále chtěli vidět Putinova dlouholetého partnera Medveděva jako prezidenta! A další se chystali nasadit mnohem populárnějšího Sergeje Shoigu.
  Ten však nebyl podporován oligarchy a průmyslníky. Považovali ho za příliš levicového a miliardáři byli unaveni diktaturou jednoho člověka. Všichni chtěli na trůn liberála a usmíření se Západem. Medveděv, který čekal, až skončí registrační období pro prezidentské kandidáty, Šojgua vyhodil. Co způsobilo nepokoje v armádě.
  . KAPITOLA Č. 2.
  Poté Medveděv udělil Šojguovi dlouho slibovanou hodnost maršála a udělil mu post čestného místopředsedy vlády. Také populistický krok. Ale každopádně předvolební situace úřadujícímu prezidentovi nepřála.
  Zelenskyj je mladší, úspěšnější, výmluvnější, boduje. A i když byla zaregistrována, více než dvě stě prezidentských kandidátů si udrželo své nezpochybnitelné vedení. Medveděv ale ještě musel bojovat o druhé místo. Jeho konkurentkou pro postup do druhého kola se nečekaně stala Alla Pugacheva. Stárnoucí primadona, která dlouho nevystupovala a PR nijak zvlášť neholdovala, najednou v žebříčku poskočila.
  Snad to byla reakce na otravné politiky. Žirinovskij a Zjuganov naopak výrazně poklesly v hodnocení. Lidé jsou z obou těchto politiků strašně unavení. Navíc se na jejich volebním poli objevili mladší a originálnější lídři.
  Demushkin, který dostal obraz mučedníka ve vězení, znatelně dodal. Suraikin stále nemohl získat hodnocení, ale další člen jeho party, Sergej Kovalev, nejlepší ruský profesionální boxer, také začal získávat body.
  Obecně se Sergej Kovalev ukázal jako zajímavý člověk. Ucházel se o post starosty Moskvy a pro všechny nečekaně se stal druhým. Vstoupil do ruské komunistické strany. A také si začal zlepšovat hodnocení.
  Je třeba poznamenat, že Sergej Kovalev je velmi skvělý boxer - nejlepší mezi Rusy, dokonce předčil Kostyu Tszyu.
  Sergej Kovalev je tedy terminátor a má k Medveděvovi nebezpečně blízko.
  Pravda, většina ruských průzkumových služeb má hodnocení a... Ó. prezident se přecenil. Ale propagace byla důkladná. Medveděv však velké štěstí neměl. Po Putinovi bylo štěstí nějak skoupější. Ceny ropy nadále klesaly, klesal i kurz rublu a ceny rychle rostly. Kavkaz hořel stále aktivněji. A dokonce i Kadyrovovi muži začali bojovat na straně militantů. Taková je situace. A pak Tálibán zaútočil na ruské jednotky na hranici s Tádžikistánem.
  A jak se ukázalo, ruské jednotky nebyly připraveny. Medveděv se znovu postavil. Plus byl odhalen skandál s krádežemi na ministerstvu obrany a na ministerstvu financí. Na Medveděvovy dlouholeté přátele padl stín. Objevily se také pochybnosti o tom, kdo z Ruska ukradl stovky miliard dolarů. Také podezření. A média se stala drzou...
  Zelenskij vedl volební kampaň klidně, profesionálně, jako show. Žirinovskij jako vždy pracoval více pro úřady než pro sebe. Zjuganov byl vypískán a zasypán zkaženými vejci. Pak zase incidenty...
  Voleb se samozřejmě zúčastnila Ksenia Sobchak, která si nemohla pomoci, než vyhodit coník. Vzala to a hodila Žirinovskému dort do tváře. A upoutala pozornost. Stalo se to také dost epicky.
  Voleb se zúčastnil i Alexander Povětkin. Ruský boxer se po prohře s Joshuou nemohl dlouho vracet, pak měl pár soubojů s ucházejícími soupeři a ve vážnějším se zlomil. Po dokončení své kariéry šel do politiky a začal vytvářet nacionalistickou stranu.
  Zatím bez většího úspěchu.
  Povětkin ale při televizní debatě udeřil svého protivníka pěstí do obličeje. Vyznamenal se a to mu trochu zvýšilo hodnocení.
  Obecně byly volby hysterické.
  Vedli televizní debaty: na odpověď dali třicet sekund a došlo k hádce. Večírky, rvačky, skandály. Celá fraška.
  Medveděv byl bezostyšně povýšen, ale jeho hodnocení prakticky nerostlo. Postup do druhého kola je stále nejistý.
  Zelenskyj byl s velkým náskokem napřed. A není divu! Za pět let se Vladimírovi podařilo ukončit nezaměstnanost a obnovit všechny závody a továrny a postavit nové.
  Jedním z Zelenského úspěchů byl rozvoj zemědělství a alternativních zdrojů energie.
  Zejména na Ukrajině se objevily elektrárny, které fungují a nabíjejí z rozdílů atmosférického tlaku. Stejně tak geotermální elektrárny. A mnohem víc. Včetně využití energie ionosféry. Stalo se, že věda šla proti ropě a plynu.
  Skutečnou senzací bylo, že se na Ukrajině objevil závod vyrábějící syntetické potraviny a dodávající je do Číny. A Rusko omezilo vývoz potravin.
  Mezi Ukrajinci byli i nominovaní. Zejména Vladimir Kličko. Slavný boxer měl těžkou kariéru. Vrátil se do ringu: porazil Charra a Tysona Furyho. Ale třetí odveta proti Joshuovi, stejně znovu prohrál, ale vydělal spoustu peněz. A oznámil svůj definitivní odchod z boxu.
  Ale pak se zase vrátil. Bojoval v Kyjevě s Gassievem a vyhrál. Poté svedl další boj a získal titul pravidelného mistra světa - konečně překonal Foremanův rekord i rekord Joe Louise. Poté oznámil svou nominaci na prezidenta sjednoceného Ruska a Ukrajiny. A nutno říci, že Vladimir Kličko je mezi Ukrajinci na druhém místě za Zelenským. A navzdory svému značnému věku v boxu Vladimir Kličko již během volební kampaně provedl povinnou obranu proti boxerovi, který byl o dvacet let mladší než on. A opět vyhrál knockoutem.
  Poté hodnocení Vladimira Klička vyskočilo a přiblížil se k Medveděvovi, čímž získal šance na druhé kolo.
  Obecně měly tyto volby jednoho nesporného favorita: Zelenského a o druhé místo byl velmi těsný boj. Alla Pugačevová, která v boji o druhé místo nakrátko předstihla Medveděva, začala šlapat vedle. V zásadě ji neosvětlovalo nic světlého. A na druhém místě se umístil Vladimir Kličko. Jeho voličstvo ale není příliš stabilní. Sergey Kovalev, který dokázal jít po třech porážkách a posbírat všechny čtyři pásy polotěžké váhy, také bojoval v ringu a znovu získal mistrovský titul.
  A jeho hodnocení opět poskočilo. Mohl by se dostat i do druhého kola. Další ukrajinští boxeři: Usik a Lomačenko podpořili Zelenského a prezidenti nezasahovali. I když oba ještě kariéru nedokončili. Proč by měli skončit? Usik porazil Joshuu na body a stal se nesporným mistrem světa v těžké váze. Lomačenko putuje z jedné váhové kategorie do druhé a platí se mu tak velké honoráře, že se zdráhá ukončit kariéru.
  V USA probíhá i volební kampaň. Donald odchází po dvou volebních obdobích a ve skutečnosti není dostatečně zdravý, aby se ucházel o třetí. Mladí kluci kandidují na prezidenta. Od demokratů velmi krásná asi devětatřicetiletá guvernérka - pravděpodobně nejmladší dáma mezi prezidentskými kandidáty. I od republikánů, od mladých generálů-hrdinů války proti Íránu.
  Generace politiků ve Spojených státech se změnila.
  V Rusku by Putin možná dokázal porazit Zelenského, ale v práci byl zjevně vyhořelý. Přepětí si vybralo svou daň! To, co chtěl, bylo přecenit své síly a nevěřit svému okolí. Nebo ho možná taky otrávili. Po odchodu Nazarbajeva začala v SNS další vlna demokratizace. Kazachstán se stal parlamentní republikou. V Bělorusku Lukašenko nějak podezřele zmizel. A figurkou se stal i prezident.
  Přišla další vlna. V Turecku se už proti Erdoganovi postavil parlament. Kyvadlo se otočilo opačným směrem.
  Zelenskyj skutečně změnil ústavu ve prospěch větší autokracie, ale na Západě je vnímán jako jeden z nich! A referenda probíhají neustále. A existuje skutečná svoboda slova.
  Zelenskyj každopádně nemá žádné zvláštní problémy vyhrát ve druhém kole. S největší pravděpodobností to bude Medveděv, kdo se probojuje do druhého kola - administrativní zdroje lze překonat nízkou oblíbeností a nepříliš úspěšným kralováním. Mnozí si všimli podobnosti s volbami na Ukrajině - mnoho prezidentských kandidátů, Zelenského vedení, nízké vládní hodnocení a vysoké antihodnocení.
  Zda by Zelenskyj dokázal porazit Putina, je stále otázkou, ale Medveděv zjevně roli vůdce národa nezvládl. A demokracie zde hrála proti úřadům.
  Medveděv se nemohl pořádně připravit na zápas. Jeho charakter není stejný. Není to skutečný bojovník!
  Ale problém všech autokracií je ten, že nástupci nejsou moc dobří! Obvykle diktátor na jeho místo dosadil slabocha, aby ho nesvrhl! Například Nazarbajevův nástupce měl omezenou moc. A nevadí mu to - má měkké tělo!
  Ale Vladimir Zelenskyj se každopádně dostal k moci z opozice a není to žádný slaboch.
  Nutno říci, že i Putin byl považován za měkoučkého a slabého, proto byli dosazeni do prezidentského úřadu, po hlasitém Jelcinovi. Ale jak se ukazuje, v tiché bažině jsou čerti!
  A pak se ukázalo, že bažina přeci jen není tak tichá. Ale Medveděv, jak se zdá, není vlk v rouše beránčím, ale skutečně přirozená ovce. A nemůže sebrat sílu.
  Žirinovskij urazil Zelenského obscénnostmi a dostal pokutu. Několik desítek prezidentských kandidátů se stáhlo ve prospěch Medveděva, ale nepřineslo to téměř nic. Ze slavných lidí, kteří hráli, byl boxer Denis Lebedev. Pokročil vlastně čistě technicky. Nechyběli ani podnikatelé a menší kulturní činitelé. Ze spisovatelů hrál ve prospěch Medveděva pouze Sergej Lukjaněnko. Zbytek se chtěl propagovat. A všichni věřili ve štěstí.
  Medveděv docela vyrostl. Ale byla naděje, že armáda, věznice a policie budou hlasovat podle rozkazu. Navíc dochází k uplácení voličů. A samozřejmě předčasné hlasování. I zde jsou všechny šance na úspěch.
  Ano, přesně to vyvolalo zvýšenou aktivitu úřadů. Dejte předčasné hlasování. A tam samozřejmě dochází k falšování. A chuť volit srdcem.
  Na rozdíl od voleb v roce 1996 nedokázal Medveděv zvýšit své hodnocení. Jelcin, musím říct, měl také štěstí. Zejména Dzhokhar Dudajev zemřel náhodou. Jaká moucha ho kousla, během hovoru neučinil obvyklá opatření. Ostatně, kdyby se to stalo o něco dříve, nestihli by stávku provést. A o něco později by byla zakryta pouze anténa a sám Dzhokhar by byl v bezpečné vzdálenosti. To je takové štěstí ve válce a pro propagandu.
  A teď nemůžete skončit s Dudajevem. A není tam žádný Raduev, který se tak hloupě nechal nachytat v předvečer ruských prezidentských voleb. Dudajev mladší ale během voleb zemřít nechce. A vůbec, zřejmě se přerušuje triumvirát nástupců: Jelcin, Putin, Medveděv...
  Pokusy podplatit voliče unikaly a vyvolaly další skandál. Patriarcha nikoho nepodpořil s odůvodněním: Boží je Boží a Caesarův je Caesarův. Obecně se to za Jelcina nějak snáze ukázalo. A z nějakého důvodu se pravoslavná církev postavila na stranu Jelcina, který vypadal naprosto beznadějně. A průmyslové kruhy.
  A pak ruští oligarchové začali flirtovat se Zelenským. Zjevně je nemožné vychovat Medveděva.
  A nálada v médiích se začala měnit. Zelenskyj byl chválen stále více. Žirinovskij už začal říkat, že jeho jmenovec je ve skutečnosti diamantový muž.
  Medveděv opět zdvojnásobil mzdy a důchody. Ale rubl se nakonec zhroutil. A začala inflace. Zvýšily se i tarify.
  Musel dokonce požádat o půjčku od MMF. A ropa a plyn jsou stále levnější a levnější.
  Írán, Venezuela, Libye, Saúdská Arábie všechny zvyšují export. A v USA byl zaveden nový způsob těžby břidlic. Náklady prudce klesly.
  A pak je tu ekonomický pokles a nepokoje v Číně. No, to je jasné - už mě unavuje dominance komunistické strany. A Číňané chtějí svobodu a systém více stran!
  V Indii došlo k mírné změně moci. Došlo k pokusu o převrat a nastolení diktatury.
  Konfrontace na Kavkaze prudce vzrostla. Nepokoje začaly také na Sibiři. Zejména separatisté posílili.
  V Británii vyhrála volby strana: "Renesance", ovšem v koalici s labouristy. Královna Alžběta je stále naživu, ale slíbila, že ke stému výročí odejde do důchodu a poté se bude konat referendum o zrušení monarchie. A zakládající post prezidenta Británie.
  Francie je neklidná. Místo Macrona zvítězila Mary Lipenová a došlo k pokusu o nastolení diktatury. Ale Francouzi sami nevědí, co chtějí, zorganizovali nový Majdan. Ano, bezprecedentní v rozsahu. A Mary byla nucena opustit radikální plány na vyhnání Arabů a dalších. Pak, což bylo ještě horší, Nejvyšší soud anuloval prezidentské volby a Mary byla zatčena.
  Předčasné volby byly vyhlášeny i ve Francii. To znamená, že jako vždy je všude nepořádek.
  V Bělorusku, když už měli dost Lukašenkovy tyranie, uspořádali referendum a úplně zrušili post prezidenta. Republika se stala parlamentní a nový premiér řekl, že by mohlo dojít k připojení k Rusku. Ale po prezidentských volbách tam. Zelenskyj je v Bělorusku velmi populární.
  V Kazachstánu jsou vztahy mezi prezidentem a parlamentem napjaté. Hrozilo impeachment. Ale rychle souhlasili, ale moc hlavy státu byla dále omezena.
  Medveděv byl čím dál nervóznější. Blížily se volby a Zelenského hodnocení bylo několikanásobně vyšší. Pravda, nevyhraje v prvním kole, ale v každém případě Medveděv zahazuje. Existuje pouze výpočet, který lze podvádět nebo vyřadit.
  Proběhla tajná rada. Shromáždili se ruští miliardáři.
  Medveděv uvedl přímo:
  - Chcete, aby ukrajinský cizinec získal obrovskou moc prezidenta říše?
  Deribasco logicky poznamenal:
  - Ať chceme nebo ne, musíme vycházet s každou vládou! Zelenskij není komunista a... Tohle není Zjuganov, který nám v žádném případě nevyhovoval!
  Medveděv suše prohlásil:
  - Na Ukrajině je daň z příjmu mnohem vyšší než v Rusku!
  Roman Abramovič se zasmál a poznamenal:
  - Kdo ví a počítá naše příjmy! Navíc je tam nedávno zredukovali a skoro se vyrovnali našim!
  Prochorov odpověděl s úsměvem:
  - Úřady se mění. Zůstáváme! Co můžete doporučit?
  Medveděv zaskřehotal vzteky:
  - Nevěřím, že Jelcin vyhrál čestně!
  Deribasco odpověděl chladně:
  - Kdyby Jelcinovým soupeřem nebyl Zjuganov, pak by Borik opravdu neměl šanci. Ale lidé si stále příliš dobře pamatovali "kouzla" komunistické moci. Totiž: prázdné police, karty, kupony, vizitky, dlouhé fronty, plat pět dolarů měsíčně. Nikdo se samozřejmě nechtěl vrátit do těchto pekelných časů. Navíc přijít o podívanou a politické pořady, stejně jako filmy se sexem a mnohem více. Lidé chtěli svobodu. A nehlasovali pro Jelcina, ale proti Strašáku Zjuganovovi. Zelenskij ale lidi strašit nebude. Na rozdíl od Putina neuzavře program "Panenka" a nebude lidem hrát do karet. Rok devadesát šest se nemůže opakovat. Jelcin ukradl pět až šest procent, ale vyhrál rozdílem třinácti! Takže je to skoro fér!
  A Zelenskij je napřed s takovým náskokem, že ho neporazíte!
  Medveděv křičel:
  - Hodili mě! Domluvili jsme se!
  Roman Abramov poznamenal:
  - Alespoň nám budou zrušeny sankce! A ty jsi Medvěd... Už sis vydělal důchod!
  Medveděv zasyčel:
  - Měl bys shořet v pekle!
  Prochorov logicky poznamenal:
  - Žádné peklo neexistuje! Existuje pouze strašák na vybírání peněz!
  Medveděv se zmateně zeptal:
  - Ano? Co když žádný Bůh není?
  Prochorov se usmál a odpověděl:
  -Který Bůh? Prezentují to jinak!
  Roman Abramovič navrhl:
  - Možná vytvořit novou víru! Kdo je bohatý, je Bohem milován! Kdo je nejbohatší, toho miluje Všemohoucí nejvíce!
  Medveděv přikývl:
  - Logické! Ale co řeknou lid?
  Roman Abramovič se zasmál:
  - Lidé se mohou vzdělávat!
  Medveděv zavrčel:
  - Doufám, že zůstaneme přáteli!
  Poté odešel ze sálu...
  Ve světě dál zuřil kaleidoskop událostí. Vitalij Kličko se také vrátil do ringu a bojoval na stadionu v Kyjevě. Bojoval s Michaelem Tysonem. Dva staříci, velmi slavní a oblíbení. No, vybrali spoustu peněz. Michael Tyson samozřejmě souhlasil s bojem, protože byl téměř žebrák.
  I kdyby ho Vitalij Kličko, který byl mladší a hlavně v mnohem lepší formě, doslova porazil. Vladimir Kličko řekl, že chce ještě získat titul absolutního mistra světa a poprat se s Usikem. Poté překoná všechny rekordy a stane se nejstarším absolutním mistrem světa... A může se uklidnit. Co jiného by měl porazit? Joe Louis už byl poražen a Foreman byl poražen a čtyřikrát vyhrál světový titul v těžké váze.
  Vitali Klitschko na zápase vydělal spoustu peněz, přidal si do pokladnice a slávy a měl poměrně snadný boj.
  Zelenskij udělil Vitaliji Kličkovi Zlatý řád Ilji Muromce. A to mu vyneslo další sympatie.
  Ve světě politiky se boxeři stali obecně populárními. Floyd Maweather se stal kandidátem na prezidenta USA. Formálně nezávislý. A se slušným hodnocením. A co třeba miliardář a neporažený boxer a černoch. Proč ne uchazeč?
  Floyd Maweizer ve volbách podpořil prezidenta Zelenského a slíbil přátelství.
  Jen málokterý Floyd chtěl odvetu s Paquiem a vybrali na to spoustu peněz.
  Medveděv zjevně ztrácel půdu pod nohama. Aby vytvořil trochu šokující hodnotu, jmenoval Anatolije Kašpirovského ministrem zdravotnictví v hodnosti místopředsedy vlády. Což je samozřejmě silný tah, ale nestačí. Mimochodem, Anatolij Kašpirovskij se stal nejstarším ministrem a místopředsedou vlády v celé historii Ruska. Ano, rekordman! Dmitrij Medveděv také udělil anglické královně Řád svatého Ondřeje Prvního a dokonce Šojguovi předal hrdinskou hvězdu. A zbavil Gorbačova jeho nejvyššího řádu. Což obecně není tak krásné.
  A také vzal a vrátil Berijovi hodnost maršála. Třeba zaujmout
  na jejich stranu stalinistů. A Boris Němcov byl posmrtně vyznamenán Řádem za služby vlasti prvního stupně. Dále přejmenoval Volgograd svým výnosem na Stalingrad. Také flirtování se stalinisty. Ale i s liberály. Novodvorskoy posmrtně udělil titul Hrdina Ruska a... Stalin!
  Medveděv také posmrtně udělil Juriji Gagarinovi Řád svatého Ondřeje Prvního povolaného. A obnovil Řád vítězství Leonidu Ilji Brežněvovi. Medveděv nečekaně daroval zlatou hvězdu hrdiny Ruska Garrymu Kasparovovi.
  Také flirtování s liberály. A s komunisty. Jak vaše, tak naše.
  Medveděv také předal papeži Františku I. Řád svatého Ondřeje I.
  Také velmi štědré dary od "velkého vládce"! Medveděv navíc nečekaně opět snížil věk odchodu do důchodu pro muže i ženy na pětapadesát let. Což se ukázalo jako senzace. A opět zvýšil důchody.
  Co můžete dělat v předvečer voleb?
  Kromě toho úřadující prezident udělil Vladimiru Žirinovskému hodnost generálporučíka. Jako, za věrnou službu, dostat to z pánova ramene. A jeho syn Igor Lebeděv byl nečekaně jmenován ministrem zahraničí místo starého a na Západě nemilovaného Lavrova.
  Medveděv také nabídl Demushkinovi post šéfa ministerstva vnitra, ale autoritativní nacionalista odmítl. Z nových jmenování se stalo senzací jmenování Ksenia Sobchak ministryní kultury. Když viděla, že její hodnocení je velmi malé, souhlasila. Požadovala ale i post místopředsedy vlády. Medveděv s tím souhlasil.
  Voleb se zúčastnil i Yavlinsky, ale úplně onemocněl a ze zdravotních důvodů se stáhl.
  Úřadující prezident mu udělil i hvězdu Hrdina Ruska.
  Michail Kasjanov obdržel Řád za služby vlasti, první třídy a funkci čestného ekonomického poradce. Proč se stáhl ve prospěch Medveděva. Ale to je velmi malý zlomek procenta.
  Sergeji Kovalevovi byl nabídnut ministr sportu, ale zdálo se mu to málo.
  Vznikl konflikt s předsedou ústavního soudu. Zorkin konečně odešel. Ale komu mám dát takový příspěvek? Nejlépe pro ženu! A nabídli to Alle Pugačevové.
  Slavná zpěvačka to ale odmítla s odůvodněním, že to není pro ni. Medveděv jí přesto předal hvězdu Hrdiny Ruska. Ačkoli Alla odmítla jednat v jeho prospěch.
  Kdo ale bude předsedou ústavního soudu? Poloha je zaseknutá. Shoigu také odmítl - ne jeho profil!
  Dima Bilan nečekaně souhlasil. I když samozřejmě není pravda, že toto je jeho profil! A být zpěvákem je samozřejmě výnosnější a mnohem zábavnější než být předsedou ústavního soudu.
  Medveděv se toho v každém případě rychle chytil a udělil hvězdu Hrdinovi Ruska.
  Dima Bilan však řekl, že to byl jen vtip. K obecnému souhlasu však byla Ljudmila Putinová jmenována předsedkyní ústavního soudu. Vzhledem k Putinově popularitě v Rusku to byl silný krok, ale už byl poněkud opožděný a nemohl zachránit Medveděva.
  I když bylo vynaloženo titánské úsilí. Jenže ceny rostly, kurz rublu klesal, Tálibán postupoval v Tádžikistánu a voliče nebylo čím přesvědčit.
  Na poslední chvíli byl Gennadij Zjuganov jmenován prvním místopředsedou vlády odpovědným za sociální blok. To už je ale obklad na mrtvé.
  A sám Zjuganov již zcela ztratil své voliče.
  Degtyarev byl jmenován generálním prokurátorem v předvečer hlasování. Také kandidát na prezidenta z Liberálně demokratické strany.
  Medveděv se stěhoval a hledal nové cesty. Jedním z velkolepých volebních tahů bylo předání speciální zlaté medaile pojmenované po Žukovovi všem veteránům Velké vlastenecké války. A milion ruských rublů k tomu. Ale veteránů Velké vlastenecké války zbylo jen velmi málo.
  Medveděv také udělil Těreškovové Řád svatého Ondřeje Prvního povolaného. I když existuje příležitost, proč ji neodměnit? Anatolij Karpov se tedy může stát hrdinou Ruska. Je to skvělý šachista! A Alekhine, Botvinnik a Tal a Spassky, Tigran - budou posmrtně předávat ceny - vůbec to není špatné!
  Hvězdy Hrdina Ruska - to je skvělé!
  Je hezké udělovat ceny a rozdávat medaile. A pokud také založíme řád pojmenovaný po Putinovi. Existují čtyři úrovně: čtvrtá - bronzová, třetí - stříbrná, druhá - zlatá, první - zlatá s diamanty!
  V tom je Medveděv vynálezcem.
  To však také nestačí. Zelenskyj také zavádí nové objednávky. Řád například Tarase Ševčenka. Nebo Taras Bulba! Nebo Gogola! Proč ztrácet čas maličkostmi? A Řád pojmenovaný po Kozhedubovi! Toto je silný krok od Zelenského, aby potěšil levicové síly. Obecně samozřejmě Zelenskij není komunista, a dokonce ani levičák. Takže by mohl mít problémy. Ale komunisté v Rusku neměli vůdce.
  A také Andrej Navalnyj? Všichni na něj nějak zapomněli. Opravdu jste nekandidoval na prezidenta? Ale Andrej Navalnyj pracuje v Zelenského týmu už dlouho a v boji proti korupci na Ukrajině už udělal hodně.
  Takže ještě nikdo nezemřel! A probíhá proces sloučení dvou bratrských národů a všeobecné volby vůdce národa.
  Andrei Navalnyj bude prát i Zelenského... Jako obvykle hoří.
  A působí energicky se zběsilou intenzitou.
  A zároveň velmi rafinovaně, aby neodstrašil voliče. Vůbec ne Trumpův styl.
  A na světě přicházejí nové časy - bezpečnější a klidnější. V Saúdské Arábii začínají demokratické a sekulární reformy a náboženský extremismus obecně slábne. Opravdu, mnozí mohou číst rozpory mezi koránem a vědou na internetu a divit se: proč to dělají? Jaké jsou důvody k tomu, abychom považovali Korán a Bibli za slovo Boží?
  Když lidé začnou přemýšlet a klást otázky, už nejsou tak unáhlení. Proč vlastně století vzniká? Spíš strach ze smrti! A tak se málokdo bojí zemřít, dokud neonemocní!
  V předvečer voleb zvýšil Medveděv platby za nemocenskou a dávky pro zdravotně postižené. Zvýšila se i výroba tanků...
  Medveděv, aby se ukázal jako vlastenec, výrazně zvýšil laťku vojenských výdajů. Do sériové výroby se dostal tank Bear, nejtěžší z monster, vážící více než sto tun a s jaderným reaktorem místo motoru.
  Projekt Bear byl vyvinut za Putina na jeho osobní rozkaz. Cílem bylo vytvořit monstrózní tank, který by zastrašoval. Vozidlo se ukázalo být velmi těžké a drahé, s vícevrstvým pancířem a dvěma raketomety v provozu.
  Zvláštností vozu byla rychlost více než sto kilometrů za hodinu, hmotnost sto padesát tun a díky jadernému reaktoru kolosální výkonová rezerva.
  Pravda, během běhu došlo k další nešťastné události - housenka praskla. A opět se ukázalo, že dojem byl zkažený. Medveděv byl doslova zesměšňován.
  A pak se stala další epizoda s úřadujícím prezidentem - nedokážete si to záměrně představit. Když se Medveděv pokusil před zraky dřevorubců porazit strom, spadl přímo na sváteční stůl s jídlem. Takže smolař prozatímní hlava Ruska si opět udělal ostudu.
  Ano, Medveděv měl opravdu smůlu. Takové štěstí je vrtošivé: jednoho odměňuje, druhého uráží. Byl Nicholas II opravdu tak špatný, například, ale byl opravdu uražen vyššími silami. Takže Medveděv, obecně chytrý člověk, prošel doslova vším.
  Pokusy něco udělat narážely na odpor a tvrdohlavost.
  Zdálo se, že Medveděv sebou cuká na pánvi. A pak se objevily další problémy. Do korupčního skandálu byl zapleten i úřadující premiér.
  A tady by to samozřejmě nešlo bez Andreje Navalného. Tenhle chlap se vždycky hodí!
  Získal jsem tak zničující usvědčující důkazy o Medveděvovi a jeho doprovodu - skandál se ukázal jako úžasný. Slavnými se zkrátka stal jak Navalnyj, tak ti, kteří pod jeho drtivou ranou padli.
  A Medveděv se musel vymlouvat a utřít sliny. A všechno se na něj sesypalo. Ne volby, jen hrůza.
  V den hlasování dorazil Medveděv pod dozorem. Bylo jasné, že je zasmušilý a nejistý. Když jsem přebíral hlasovací lístek, třásly se mi ruce. Úřadující prezident svým posledním rozkazem ztrojnásobil platy armády a policie. A pětinásobek důchodu!
  Anastasia Orlová si ale z kandidátky na roli diktátora vtipně tropila legraci:
  - Je těžké sedět na bajonetech! Tady položí polštář na peníze!
  Poté si to terminátorská dívka vzala a ukázala to s holými prsty.
  Anastasia je samozřejmě dívka, která nestrčí slova do kapsy. Vtipný, silný, chladný, charismatický.
  A tolik chlapů se do ní zamilovalo. Anastasia je navíc velmi temperamentní blondýnka a nejde spát, aniž by si na noc vybrala nového muže. Samozřejmě si vybírá pohlednější, sportovnější, svalnatější muže, někdy i velmi mladé. Ale určitě jiný. Zřejmě se dobít energií. A nikdo nepovažuje tuto impozantní bojovnici za děvku.
  Naopak na tak silnou a svalnatou ženu to působí velmi cool.
  Hlasovala i Anastasia, hlasovací lístek vzala holými prsty svých ladných nohou, a to je celý svitek, kde je těžké najít příjmení, a bez zbytečných předsudků si ho umístila pro sebe. No, je jasné pro koho!
  Poté ukázala svou velkou postavu s holými prsty!
  Vladimír Zelenskij přijel volit na kole. Skákal a točil se. Jako vždy je bojovný a temperamentní. Skutečný Napoleon Bonaparte.
  A samozřejmě jsem hlasoval svižně, jak se očekávalo.
  Vladimir Kličko nikdy z voleb neodstoupil. A také hlasoval pro sebe a zatřásl pěstí Medveděvovi.
  Na poslední chvíli dostal Nikolaj Valuev od Medveděva hvězdu hrdiny Ruska a post ministra vnitra. Sotva jsem to stihl natočit. I když odmítl říct, koho volil.
  Zde hlasovalo mnoho lidí: Alla Pugacheva a Suraikin...
  Žirinovskij si samozřejmě nemohl pomoct a prosadil se. Vzal to a přímo ve volební místnosti roztrhal portrét Vladimíra Zelenského a slíbil, že ho určitě zastřelí, až se dostane k moci.
  Dima Bilan během hlasování zpíval:
  - Všechno je nemožné, to vím jistě! Bilan bude zvolen, je to neposkvrněný rytíř!
  Pak se objevily další hvězdy.
  Garry Kasparov řekl, že moc se mění a že Medveděv odejde a s ním konečně skončí Putinova éra.
  Bývalý mistr světa přitom řekl, že není proti obnovení šachové kariéry. A překonat Steinitzův věkový rekord. A že Rusko brzy dostane důstojného a demokratického vůdce a éra carů se konečně stane minulostí.
  A že Garry Kasparov vynalezl vlastní šachy, které si brzy získají oblibu po celém světě.
  A předvedl stočlánkovou desku. Objevily se v něm nové postavy. Každý dva šašci: vedle krále a královny. Šašek navíc chodí jako královna, ale bije výhradně jako rytíř. A dva lučištníci na hraně místo pěšců. Střelci se pohybují jako pěšci, ale střílejí diagonálně přes dvě celá pole. Pravda, protože jsou na samém okraji desky, jejich hodnota se poněkud snižuje. Mohou se ale také proměnit v jakýkoli tvar.
  Šachy Garryho Kasparova nepochybně přitáhly pozornost lidí i novinářů.
  Navalnyj slíbil, že se Kasparov definitivně stane ministrem.
  Hlasoval také Anatolij Karpov. Ale je to už starý bývalý šampion, tak slíbil, že jen poradí. A řekl, že s největší pravděpodobností přijdou velké změny. A co bude zítra lepší než včera!
  Už v den voleb Medveděv oznámil, že délka minimální dovolené v Rusku se prodlužuje na třicet pracovních dnů a že všechny ženy, které porodí deset a více dětí, od něj dostanou odměnu: hvězdu Hrdiny Ruska. Federace.
  Nový populistický tah, a musím říct, že docela silný. Ale už je pozdě. Zejména v den voleb je jasné, že jde jen o práci pro veřejnost.
  Medveděv zjevně ztrácel půdu pod nohama... Jeho permanentní moc byla ze všeho velmi unavená.
  Lidé chtěli vyskočit z Putinových kolejí a touha po změně dozrála. Navíc Medveděvova zjevná neschopnost být silnou osobností se ukázala být zřejmá.
  Zelenskyj, získávající body a jednání bez zbytečného populismu a slibů, sebevědomě postupoval vpřed.
  Tyto průzkumy na výstupu uvedly, že byl jasným favoritem. Zda se ale Medveděv dostane do druhého kola, je zatím otázkou! Zatím by ho mohli o toto místo vyzvat Vladimir Kličko a Sergej Kovalev, stejně jako Grudinin.
  Zjuganov hlasoval jako poslední. Starý, nemocný, bývalý předseda Komunistické strany Ruské federace zkřížil jméno Grudin a povzdechl si. Ano, stát se v téměř osmdesáti letech prvním místopředsedou ruské vlády není snadné břemeno. Potřebuje to?
  A Zjuganov, těžce dýchající, zaskřehotal:
  Půjdeme znovu do boje
  Za moc Sovětů...
  A jako jeden zemřeme -
  V boji o to!
  A vypotácel se z kabiny. Ne, brzy odstoupí.
  Blížil se čas a měla začít přicházet první data o prezidentských volbách. Rusko bylo na pokraji obrovských změn. V Bělorusku se také konaly shromáždění a požadavky na spojenectví s Ruskem . Všechno bylo čím dál zuřivější a vzrušující.
  Účast v ruských prezidentských volbách dosáhla rekordu v historii alternativních voleb, téměř devadesáti procent.
  A právě oznámili, že se otevřely volební urny a začalo sčítání hlasů z Dálného východu.
  . KAPITOLA Č. 3.
  Výsledky prvního kola začaly proudit z Dálného východu. Jak ukázaly všechny průzkumy veřejného mínění, Zelenskyj byl sebevědomě ve vedení. Medveděv ještě nebyl ani druhý. O druhé místo bojovali Grudinin a Vladimir Kličko. Na kandidátce bylo asi o dvě stě více kandidátů, a tak své hlasy rozházeli. Zelenskij však na Sibiři získal téměř padesát procent a mohl počítat i s vítězstvím v prvním kole.
  Medveděv si v duchu řekl:
  - Chtěli jsme to nejlepší, ale hlasovali jsme pro zábavu!
  Zelenskyj byl lakonický:
  - Pravda zvítězila!
  Volební data se neustále měnila, ale Zelenského první místo s velkým náskokem zůstalo nezměněno. Další věc je, že Grudinin a Kličko mírně poklesli. A Medveděv se začal dostávat na druhé místo, i když s více než trojnásobným odstupem od lídra. Nejvíce úřadující prezident dostal v Čečensku, v armádě, ve vyšetřovací vazbě. No je to jasné. Zejména ve vyšetřovací vazbě. Tam je sčítání hlasů obtížnější.
  Medveděv však propustil mnoho vězňů a nárůst nebyl tak výrazný, jak očekával.
  S velkými obtížemi se nám ale podařilo postoupit do druhého kola. Zelenskyj sice celkem bral téměř čtyřicet procent, ale Medveděv jich inkasoval sotva třináct. Navíc s uplácením voličů a porušováním. Ano, Dmitrij Anatoljevič se ukázal být poněkud slabý. Třetí byl Vladimir Kličko. Jaká malá senzace, čtvrtý je Grudinin. Dima Bilan také nečekaně skončil pátý. Sergej Kovalev skončil šestý, ačkoli jeho hodnocení bylo vysoké. Žirinovskij se tentokrát neprobojoval ani do první desítky. Pravda, Medveděv mu okamžitě udělil hodnost generálplukovníka za věrné služby a hvězdu Hrdiny Ruska.
  Taková cena útěchy pro tvého věrného služebníka. Dále Dima Bilan obdržel hvězdu Hrdiny Ruska a Řád za služby vlasti prvního stupně.
  Ale Dima řekl, že stále nebude podporovat Medveděva. Postoj ohledně Zelenského je však také vágní. Pouze Vladimir Kličko otevřeně vyzval k hlasování ve prospěch Zelenské. Navíc tento boxer oznámil, že bude bojovat v Moskvě s olympijským vítězem z roku 2020. A že mu ten věkový rozdíl nevadí. Že Vladimír je silnější a motivovanější než kdy jindy.
  Medveděv však hvězdou hrdiny Ruska ocenil jak Vladimira Klička, tak Vitalije Klička. Jako, je to férový muž. Vy bratři jste pro box udělali hodně, zvláště Vladimír.
  Vitalij řekl, že nejhnusnější na Majdanu je to, že kvůli tomu nepřekonal Holmesův rekord. Ale měl všechny šance!
  A najednou se chtěl Vitalij sejít s Gassievem v Kyjevě. Což vyvolalo jistý rozruch. Proč to nezkusit?
  Sergej Kovalev chtěl také pokračovat ve své kariéře a připomněl, že Hoppins i ve vyšším věku porazil mistry světa a sjednotil tituly. A že zatím ani Zeleskij, ani Medveděv neplánují pracovat ve vládě. A chce bojovat.
  Kluci měli opravdu dost motivace. Z ostatních boxerů vyjádřil Dima Bivol touhu bojovat s Kovalevem.
  Medveděv jednal s Grudinem. Slíbil mu hory zlata. Grudinin nechtěl nic menšího než post premiéra. Postarší Zjuganov nečekaně podpořil Medveděva a vyzval Grudinina, aby se připojil k týmu úřadujícího prezidenta. Pak ale nastaly problémy a rozkol v řadách komunistů. Což se oběma kandidátům nelíbilo.
  Ale Sergej Udalcov se vyslovil pro Zelenkyho. Říká se, že mezi dvěma zly si musíme vybrat, které jsme ještě neznali!
  Nikolaj Valujev navrhl spojenectví mezi Zelenským a Medveděvem: Zelenskij prezident - Medveděv premiér. Co se líbilo oligarchům! Navíc připomněli, že existuje nevyslovený bod sjednocení: že různé země budou mít premiéry a prezidenty ze svých vlastních.
  A protože Zelenskij vyhraje prezidentské volby, pak by se měl stát premiérem zástupce Ruska. Medveděv je ale stále ve druhém kole.
  Zelenskyj však řekl, že ano, premiér bude z Ruska, ale ne Medveděv! Protože Rusové mají dost jeho managementu. A je potřeba někoho schopnějšího v ekonomii a s úspěšnou zkušeností, ne neúspěch jako Medveděv!
  Údaje ze sociálních průzkumů ukázaly, že většina Rusů nechtěla vidět Medveděva jako premiéra. Přesněji řečeno, téměř devadesát procent bylo proti.
  Rogozin se nečekaně vrátil z politického zapomnění a začalo se o něm uvažovat jako o možném premiérovi. Také mnoho Rusů chtělo vidět Andreje Navalného jako svého premiéra.
  Kolo dějin se tedy točilo rychleji a rychleji.
  Ve světě samozřejmě Západ podpořil Zelenského, Čína zůstala neutrální. Většina zemí je také pro Zelenského, který byl považován za demokrata a obyvatele Západu. Ale Medveděv byl Putinovým partnerem tak dlouho. Mluvili dokonce o tandemu dvou vůdců. A je jasné, že Medveděv není vůbec tak bílý a nadýchaný, jak by se chtěl zdát. V USA jsou také volby. Soutěž mezi mladou republikánkou a mladou demokratickou ženou. A je to šance padesát na padesát. Změny jsou možné i v Číně, vůdce Si Ťin-pching má zdravotní problémy. A zdá se, že je šance, že ho vystřídá demokratičtější vůdce.
  Obecně platí, že čínská oligarchie chce více svobody a demokracie, ale lidé nemají dostatek zábavy. Co jsou to za volby, když je jejich výsledek znám předem?
  Móda diktatury začala mizet. Každý chtěl něco víc než jen být kolečkem.
  Zelenskij zosobňoval nové věci a změny, a to úspěšné. A v Rusku to bylo vnímáno pozitivně. Lidé nechtěli věznice, tábory ani všeobecný strach.
  Generace se změnila a každý chce změnu. Dokonce i na Kubě, kde lidem nenáviděný Castrův režim ohromoval. I kdyby ta moc byla pod jiným jménem. V Severní Koreji je také touha po změně. Navíc Korejci často říkali: monarchie není pro komunismus! A že tlustý diktátor musí pryč!
  Touha po změně po celém světě rostla a Zelenskij byl v této vlně. A úspěšně postoupil!
  A v Severní Koreji se konala protestní demonstrace. Které diktátorský režim střílel z kulometů. Což se stalo dalším ukazatelem barbarství panujícího na kontinentu.
  Trump řekl, že Spojené státy mohou problém této diktatury vyřešit silou. A že je jaderná bomba nevyděsí. Trump dále uvedl, že Spojené státy již testují takové zbraně, že žádné termonukleární nálože nebudou nebezpečné.
  Trumpovi se ale krátil čas. A tak je nejstarším z prezidentů. Navíc se po Carterově smrti stal dokonce nejstarším mezi bývalými prezidenty. Páni! A štěstí miluje mládí! Kdyby měl Trump za soupeře mladší ženu, je nepravděpodobné, že by ji vůbec porazil!
  Zřejmě zákon karmy říká: Štěstí přeje mladým! I kdyby se Ronald Reagan ukázal jako výjimka potvrzující pravidlo!
  A relativně mladý Gorbačov se ukázal jako propadák. I když někdo může říct, že se Michail Sergejevič mýlil? První vládce SSSR, který mluvil lidskou řečí. A nebyl mezi lidmi pochopení! Nebo možná ani ne lid, ale elita!
  Ach, takové štěstí! Kolik štěstí měl Vladimir Vladimirovič Putin a kolik toho dosáhl?
  A kdyby měl Mikuláš II trochu více štěstí - například kdyby admirál Makarov zůstal naživu, jak velké a mocné by Rusko tehdy bylo. Z Číny by se stalo Žluté Rusko a celý svět by byl ohnutý!
  A tak vzali Krym sami a byli vtaženi do konfrontace s celým světem!
  A Nicholas II jako rafinovaný diplomat dokázal vyjednat Konstantinopol a Malou Asii od svých spojenců.
  Dobře, nyní je fenomenální Zelenskij stále aktivnější. A blíží se druhé volby.
  Na Ukrajině je stále větší jásot a optimismus. Medveděv přirozeně navrhl televizní debatu. I když to nedává moc smysl. Pozice úřadujícího prezidenta Ruska není příliš silná. A není se čím chlubit. Ani v ekonomice, ani v politice a ve válce. Situace na Kavkaze se ještě zhoršila. A nedá se nic dělat. Nezvítězí ani síla, ani diplomacie. Vztahy s Medveděvovým okolím jsou čím dál nepřátelštější. Tady už cara nikdo nebere vážně. I když král je stále na trůně.
  Oligarchové obecně nejsou proti Zelenskému. Jen bezpečnostní složky, respektive některé z nich, jsou nešťastné!
  Medveděv tajně sestavil bezpečnostní radu. Rozhovor se dotkl toho, zda zrušit druhé kolo. Došlo například k nějakému porušení? Samozřejmě, že byli! A můžete na tom najít chybu a zrušit výsledky voleb. Proč by něco takového potvrzoval Nejvyšší soud? Nápad vypadal docela rozumně.
  Dmitrij Anatoljevič Medveděv připomněl, že svého času v květnu 1999 Jelcin jednal o plánu vojenského převratu a rozptýlení Státní dumy!
  A málem se to stalo. Pravda, ani tehdy nepanovala mezi bezpečnostními složkami jednota. Někteří tvrdili, že je lepší měkká varianta: Nejvyšší soud zamítne proceduru impeachmentu kvůli chybějícímu zákonu o odvolání ruského prezidenta. A dokud nebude tento zákon přijat, a to je ústavní zákon, je třeba shromáždit dvě třetiny parlamentu a tři čtvrtiny Rady federace. A pravomoci dumy zaniknou a prezident také.
  Bezpečnostní složky pak skutečně přislíbily spolupráci s Nejvyšším soudem a vyřešení problému pokojnou cestou. Jelcin ve skutečnosti nechtěl jít do vojenského převratu s dvouprocentním hodnocením a pěti infarkty. A síla není stejná a podpora není stejná. Navíc v roce 1993 měli lidé pro tento kurz stále podporu. A v roce 1999 už tam nebyla. A s takovými výsledky by se to stát nemohlo.
  Pokud by tedy proces impeachmentu prošel, s největší pravděpodobností by skončil bez střelby.
  Medveděv se odvolal k Nejvyššímu soudu, aby volby zrušil.
  Pak ale samozřejmě začali soudci namítat. Že prý i kdyby byly volby anulovány, stejně se to bude muset opakovat. A Medveděvovy šance budou jen menší. A začnou lidové nepokoje.
  Takže prý Dmitrij raději přijme, že se Zelenskij stane prezidentem Ruska. A zkuste si najít své místo.
  Navíc mnozí říkali, že tento klaun na Ukrajině neuspěje. Ale muselo to fungovat! A neměli byste z krtince dělat tragédii.
  Medveděv se po rozhovoru se soudci a bezpečnostními úředníky rozhodl: jít přece k volbám. A držte druhé kolo. A takhle to opravdu dopadne. Možná se nakonec stane zázrak. Ale ne? Takže ho nedají do vězení.
  Setkání miliardářů také vyjádřilo, že nejsou proti demokracii. A že Zelenskij není levičák a vyhovuje jim. A dále, že konečně budou zrušeny všechny západní sankce a Rusko se konečně vrátí do světového společenství.
  Teď už zbývá udělat jen jednu věc: uspořádat televizní debatu. Zelenskyj souhlasil, ale pouze na stadionu Lužniki. To bylo samozřejmě přijato. Hodně to připomínalo již prošlou etapu s Porošenkem. Navíc rozdíl v prvním kole byl ještě větší. A Medveděvovo anti-rating je kolosální.
  Ale televizní debaty jsou jako utopenec, který se chytá stébla. Poslední schůze je v pátek, volby jsou v neděli.
  Medveděv se obecně připravoval. Fakta ale nejsou na jeho straně. A Porošenkova zkušenost ukázala, že jen rétorikou nezměníte fakta. Stejně jako nedokázali porazit starostu Lužkova, jediný případ v celé historii Moskvy, kdy ústřední televizní kanály pracovaly proti současné hlavě města.
  Ale propaganda nemohla převážit ekonomické úspěchy moskevského starosty. A nehlasujte pro Kirijenka, autora výchozího nastavení! Ale byl to právě on, kdo byl povýšen ze všeho nejvíc. Pravděpodobně nejúspěšnější kandidát byl postaven proti obchodnímu řediteli.
  Ruská média však nyní propagovala Zelenského více. Medveděvovi nikdo nevěřil. Případ zrušení voleb se zdráhal projednávat ani Nejvyšší soud.
  Zatím jde o to, že stadion je narvaný k prasknutí. Doslova přetékající.
  A bylo jasné, že se blíží vážné kontroverze. Z Medveděvovy tváře však bylo jasné, že se s porážkou téměř smířil. Ale musí být učiněn poslední krok.
  V předvečer debaty jmenoval Medveděv Vladimira Žirinovského ministrem vnitra. Toto je poslední gesto zoufalství. Ale Žirinovskij, který věděl, že více než osmdesát procent voličů je připraveno volit Zelenského, vůbec netoužil po hádkách s budoucí hlavou státu. I když samozřejmě pochopil, že je nepravděpodobné, že by našel místo v Zelenského týmu.
  Ano, Vladimir Volfovič je starý. Anatolij Kašpirovskij je však ještě starší ministr zdravotnictví a místopředseda vlády. Ale také není nijak zvlášť horlivý v kampani za Medveděva. Má však šanci v týmu zůstat. Věk je velký a to znamená zkušenosti. A moje fyzická kondice je prostě velmi dobrá.
  Není divu, že fenomén Kašpirov.
  Debata na stadionu začala výměnou pozdravů. A vtipné poznámky. Zelenskij ale vypadal svěžeji, sebevědoměji, přesvědčivěji a profesionálněji.
  Medveděv byl velmi nervózní a začal křičet. Nemohl být přesvědčivý. A v zemi je to dost špatné. Lidé jednoznačně podporují Zelenského. Všechno je tu tak napjaté.
  Každé Zelenského slovo je doprovázeno potleskem a Medveděv je vypískán. To znamená, že debata skutečně selhala.
  Medveděv sebou trhne a říká:
  - Mám zkušenosti!
  Zelensky odpovídá s úsměvem:
  - S takovými zkušenostmi jděte jen k domovníkům!
  Medveděv odpověděl:
  - Putin a já jsme obsadili Krym!
  Zelensky vtipně odpověděl:
  - Zlodějský stisk a krátké paže!
  A tak debata pokračovala, ale Zelenskyj jasně vyhrál. Byl mnohem vtipnější a přesvědčivější než Medveděv a diváci se radovali.
  Bezprostředně po televizní debatě úřadující prezident Ruska vydal dekret o pětinásobném zvýšení platů a sedminásobném zvýšení důchodů! Ale už to vypadalo jako vtip.
  Medveděvovi lidé se jen smáli. I když bylo jasné, že v předvečer voleb dělali něco jiného!
  Medveděv se také rozhodl udělit Stalinovi i Leninovi Řád sv. Ondřeje Prvního. Je třeba říci, že toto rozhodnutí bylo docela moudré, ale opožděné. Dmitrij Medveděv chtěl jednoznačně vyhrát nad komunisty. A hlavně stalinisté. Ale zároveň vzal a udělil hvězdu hrdinovi Tukhachevskému. To je také mimořádný krok a pokus o flirt ze strany liberálů.
  Medveděv se obecně snažil potěšit naše i vaše. Ocenil patriarchu, papeže a představitele křesťanských denominací. Především protestanti. A dokonce i svědkové Jehovovi byli vráceni do svých práv, ale to bylo málo platné. Přesto mají zakázáno volit a tato organizace obecně umírá!
  Medveděv udělil mufti i lamy. Snažil se získat všechny na svou stranu. Sprška medailí a řádů byla mimořádná. Úřadující prezident zároveň všem poslancům Státní dumy udělil milionovou prémii. To však lidi spíše odstrašovalo, než přitahovalo.
  Dále se Medveděv pokusil založit několik nových řádů: Řád Petra Velikého, Řád Ivana Hrozného, Řád Alexandra Osvoboditele, Řád Mikuláše II. a Řád Brusilova. Obnoven byl také Leninův a Stalinův řád.
  Medveděv se tímto způsobem snažil přilákat různorodé voliče. A jednají na principu: jak vaše, tak naše! Ale v tomto případě všežravost vyvolala nedůvěru lidí - říkají, politické prostitutky. Lidé jako by zapomněli, že Putin také flirtoval jak s levicí, tak s pravicí. A taky jsem se snažil být všežravec.
  Co je však dovoleno Jupiterovi, není dovoleno býkovi! Putin se jaksi od samého začátku, navzdory stopě nástupce Jelcina, nenáviděného lidem, těšil sympatiím lidu i elity. Dokonce i komunisté se báli proti němu vystoupit a odhlasovali jeho potvrzení ve funkci premiéra bez bojů a smlouvání.
  Ale Medveděv nebyl nikdy nijak zvlášť milován. Zjevně byl příliš inteligentní a v Putinově stínu. Nikdo ho nevnímal jako skutečného bojovníka a vládce. Obecně po Putinovi nějak jakýkoli nástupce působil jako politický trpaslík a byl něco špatně. A Zelenskyj byl vnímán jako charismatický, jako princ z pohádky. A už to není kočka v žitě, ale úspěšný vládce, který vytáhl Ukrajinu z bažiny, nebo spíš z díry.
  Ukrajina samozřejmě utrpěla především kvůli přerušení vazeb s Ruskem. A tady Porošenko nemusí být tak vinen. Pokud by se něco takového stalo v Bělorusku, bylo by to naprosté selhání. Co se týče profesionality, ukrajinská vláda je silná! Naopak v Bělorusku jsou jen patolízalové a rozcuchaní. Putin měl někdy ve svém týmu silné osobnosti jako Rogozin nebo Tkačev, ale ty byly rychle odstraněny.
  Medveděv byl v každém případě muž, který se nezdál být rozeným vládcem, a proto tento car nebyl zcela skutečný a u dvora.
  V některých ohledech připomínal Gorbačova, kterého obyčejní lidé na Západě milovali, ale mezi svými ho neměli rádi. Částečně samozřejmě Gorbačova začali nesnášet kvůli jeho boji s opilstvím. Alkoholici a pijáci si samozřejmě nedostatek vodky neodpustili. Docházelo k vinařským nepokojům. A pak cigarety zmizely.
  Ne, Gorbačov je jasný, že ho neměli rádi jen kvůli jeho plešatosti. Medveděv se jako premiér projevil jako velmi slabý ekonom. A i bez Zelenského by měl problémy se zvolením do nového období.
  Jednou Putin tahal Medveděva za uši.
  Nyní ale Putin ze hry vypadl - podlomil si zdraví, řídil ručně a namáhal se hokejem. Bylo nutné lézt na led v tak úctyhodném věku? Zvláště bez jakýchkoli dovedností, když jste byli mladí?
  Putin vyhořel, přetáhl se. A bez něj není nikdo, kdo by Zelenského zastavil. Navíc Putin sám vedl personální politiku tak, že neměl důstojného nástupce. Jako Stalin, který to dotáhl tak, že po něm nastoupil Chruščov a zkrachoval. A tady Medveděv vůbec není adekvátním vůdcem ruského impéria.
  V sobotu před volbami všechny ruské televize vysílaly film o Zelenském. Samozřejmě s cílem očernit. Ale bylo předloženo málo faktů. A propaganda ukázala svou bezmocnost. A mnoho kanálů film komentovalo.
  Medveděv udělil řády mnoha generálům. Zase zažít hvězdný pád.
  Nečekaně také založil nový Botvinnikův řád, tři stupně: bronzový, stříbrný a zlatý. A také Řád Alekhinův. A také bronz, stříbro a zlato.
  Medveděv dále dekretem oznámil, že Rusko do čtyř let přejde na profesionální armádu. A životnost je snížena na šest měsíců.
  Dále úřadující prezident oznámil, že váleční veteráni a ti, kteří sloužili na horkých místech, budou oceněni hvězdou Hrdina Ruské federace. Co se stalo krokem, který nemá obdoby.
  Medveděv zjevně hledal místo v historii. Dále úřadující prezident Vladimíru Vladimiroviči Putinovi posmrtně udělil Řád vítězství a Řád sv. Ondřeje I. a nově založenou velkou diamantovou hvězdu Hrdina Ruské federace.
  To už byl poslední pokus zahrát si na rating bývalého ruského idolu. Jako, tolik let jsem byl Medveděv společně s Putinem - milujte mě celým svým srdcem a duší!
  Ale lidé zjevně nejsou příliš dychtiví milovat tohoto rádoby diktátora.
  A v noci ze soboty na neděli Dmitrij Anatoljevič Medveděv dokonce oznámil posmrtné přidělení titulu generalissima Vladimiru Vladimiroviči Putinovi!
  Tohle bylo fakt super! Jako, dávám titul idolu minulých let!
  Pomůže to však Medveděvovi? Je těžké přesvědčit lidi, aby volili sami sebe, jen chválením svých bývalých idolů a udělováním řádů. Bez ohledu na to, jak moc se budete zasypávat cenami, Putina zpět nepřivedete. A je jasné, že starý král odešel a z Kyjeva přichází nový král.
  Zelenskij však nespal a také vyznamenal papeže. Starší František První požehnal prezidentovi Ukrajiny za nové úspěchy.
  A v Bělorusku už proruská koalice stran dokončila sběr podpisů pro uspořádání referenda o sjednocení s Ruskem. Očekává se hlasování o této záležitosti. Medveděvovi se to však nepřipisuje. A zde hlavní iniciativa přišla od Zelenského, tohoto idolu milionů.
  Takže teď Vladimir Zelenskyj vjížděl do cíle...
  Na Sibiři začalo hlasování. Volební účast byla od začátku vysoká. Lidé chodili k volbám a usmívali se. Bylo zřejmé, že přišli kvůli změně. A to, co chtějí, je nové. Všichni jsou unavení a unavení ze starého.
  Dokonce i píseň zněla ráno:
  Naše srdce si žádá změnu
  Naše oči potřebují změnu...
  V našem smíchu a v našich slzách,
  A v pulzacích žil!
  Změna, čekáme na změnu!
  Volby proběhly v klidu, ale účast byla obrovská. Lidé se k volbám hrnuli houfně. Nikolaj Valuev byl jedním z prvních, kdo hlasoval. Vhodil hlasovací lístek do urny a řekl:
  - Pojďme hlasovat pro něco nového!
  Jako další se objevil Alexander Povětkin. Také jsem hlasoval a vyjádřil svůj názor:
  - Pro ruské bohy!
  Následovalo hlasování. Vhazovali hlasovací lístky do urny. A Dima Bilan a Alla Pugacheva. Lev Leshchenko se také objevil a oznámil:
  - Pojďme hlasovat pro něco nového!
  Nikolaj Baskov zpíval:
  - Ruský valčík, křídla stoupají! Jaro přichází!
  A také dal list do odpadkového koše.
  Pak se objevili další kluci... Zelenskij přišel volit na koloběžce a udělal salto - bouřlivý potlesk. Hlasovali a dokonce recitovali:
  Poznej pulsaci srdce a žil,
  Slzy našich dětí, matek...
  Říkají, že chceme změnu
  Odhoďte jho těžkých řetězů!
  A bouřlivý potlesk! I když ty básně nejsou od něj, ale od slavného básníka a spisovatele Olega Rybačenka. Sám Oleg Rybachenko se ale proměnil v chlapce a nyní cestuje v jiném světě.
  Poté hlasovali další boxeři: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Poslední se po přestávce pokusil vrátit. Ale byl poražen a nakonec odešel.
  Sofia Rotaru hlasovala v Kyjevě. A hodně se smála...
  Přišel i Vladimir Žirinovskij. Křičel:
  - Pro novou cestu!
  A blýskl se epoletami generálplukovníka. Zjuganov přijel k volbám na invalidním vozíku. A celou dobu mlčel.
  Grudinin hlasoval s úsměvem...
  Garry Kasparov dal simultánní hru a také odevzdal svůj hlas. Navíc řekl, že bude hrát zápas s Carlesonem. Anatolij Karpov tedy provedl simultánní hru.
  Mimochodem, Karpov už byl oceněn Zlatým řádem Michaila Botvinnika.
  Další otázkou tedy je, kdo je zde hlavní a nejlepší mistr světa.
  Určitě se toho hodně změnilo...
  A Dmitrij Anatoljevič Medveděv opět všechny překvapil. Instituce oznámila řád pojmenovaný po "Olegu Rybachenko". Navíc existují čtyři stupně najednou: čtvrtý stupeň je bronz, třetí stupeň je stříbrný, druhý stupeň je zlatý a první stupeň je zlatý s diamanty!
  Tohle dopadlo skvěle!
  Do kin už byl uveden "Luciferův Armagedon" a rekordy "Avatar" a "Star Wars" již byly překonány. Oleg Rybačenko se stává skutečnou literární superstar!
  Medveděv také založil literární cenu pojmenovanou po Olegu Rybačenko - s cenovým fondem desetkrát větším než Nobelova cena.
  A to je obecně velmi cool!
  V neděli pak Medveděv pracoval stále více. Oleg Rybačenko udělil Řád sv. Ondřeje Prvního, hvězdu Hrdiny Ruska a velkou diamantovou hvězdu Hrdiny Ruska, Řád vítězství. Byl to pokus změnit běh dějin.
  Jako, budu se chovat laskavě k Olegu Rybačenkovi a všechno bude skvělé! Zároveň jemu i maršálovi udělím titul Ruské federace!
  A neděle se blíží... Již jsou známy první údaje z exekutivních průzkumů, které říkají, že Zelenskyj má přes osmdesát procent.
  A tok informací se nezastaví...
  Medveděv se zatím volit nechystá. funguje. Zde vydává rozkaz udělující Vladimíru Volfovičovi hodnost armádního generála. Jako, buď mi věrný.
  I když Žirinovskij, jak se zdá, už přešel na druhou stranu.
  Lev Leshchenko se stal ministrem bez portfeje. Ale to už je jedno.
  V Číně panují nepokoje. Lidé chtějí demokracii - jsou unaveni despotismem! Nejen chlebem žije člověk!
  Rád bych řekl ne svému šéfovi! Jak dlouho dokážete udržet disciplínu s holí v jednadvacátém století?
  V Číně se moc nedařilo. Je nemožné jít po kolejích komunismu a donekonečna budovat kapitalismus. Jsou potřeba nějaké změny. A vedení je příliš konzervativní.
  Kromě toho si nová buržoazie přeje demokracii a konec policejní brutality.
  Svůj vliv mělo i vyčerpání staromódních způsobů práce! Žádná touha být kolečky v systému. Ano, v Číně v neděli otřásají systémem výrazné nepokoje.
  A ve Spojených státech má žena největší šanci stát se prezidentkou. Obliba Floyda Mayweathera však náhle začala růst. Tento neporazitelný boxer se již vyšplhal na vrchol sledovanosti.
  Spojené státy zjevně propásly nová vítězství a nechtěly na trůnu ani republikána, ani demokrata. A Floyd je taky cool!
  A pak bude další televizní debata.
  Už je neděle večer. Volební místnosti se brzy uzavřou.
  Na poslední chvíli se konečně objevil Medveděv. Spěšně hodil hlasovací lístek do urny a beze slova odešel. Hodiny odbily a hlasování je u konce.
  Prezident Medveděv prozatím opustil Kreml a odešel do své rezidence nedaleko Moskvy.
  V kabině jsou s ním dvě dívky. Alespoň nějaká zábava.
  Natasha sedící vpravo se zeptala:
  - No a co Dima? Nyní oznámí vaše konečné selhání!
  Medveděv poznamenal:
  - Do inaugurace zbývají ještě dva měsíce. Takže zatím jsem stále všechno a Zelenskij je pouze prezidentem Ukrajiny!
  Alenka, sedící po pravé ruce, poznamenala:
  - A inauguraci lze urychlit! Vaše moc, Dmitriji Anatoljeviči, skončila!
  Medveděv se úpěnlivě zeptal:
  - Ale vy holky to zvládnete!
  Natasha se zamračila a zeptala se:
  - Co můžeme?
  Medveděv sebevědomě prohlásil:
  - Zasahujte do inaugurace!
  Natasha se zasmála a odpověděla:
  - A jak?
  Úřadující prezident odpověděl rozhodně:
  -Jako byste se neznali!
  Natasha naštvaně odpověděla:
  - Zelenského nezabijeme!
  Medveděv okamžitě protestoval:
  - No, proč to zabíjet! Jen se ujistěte, že se sám vzdá koruny!
  . KAPITOLA Č. 4.
  Dívky se jednohlasně zachichotaly...
  Alenka se s úsměvem zeptala:
  - Co navrhujete používat hypnózu?
  Dmitrij Anatoljevič přikývl:
  - A je to! Můžeš to udělat!
  Natasha odpověděla za svého přítele:
  - Můžeme, ale nechceme!
  Medveděv byl překvapen:
  - Proč je to?
  Natasha upřímně odpověděla:
  - Zelenskyj je vyvolený! A ty, Dmitriji Anatoljeviči, nejsi schopen vládnout zemi!
  Alenka zlomyslně dodala:
  - A to je nám všem zcela zřejmé!
  Medveděv vztekle poznamenal:
  - Copak nechápete, že se staneme kolonií Západu?
  Alenka sebevědomě odpověděla:
  - Spíše se Západ stane naší kolonií!
  Natasha sarkasticky dodala:
  - A s tebou, Míšo, Rusko stejně nebude skvělé!
  Medveděv zavrčel:
  - Dám ti Řád vítězství, Řád svatého Ondřeje Prvního, Řád Mikuláše II. a zlatou hvězdu v diamantech...
  Natasha se zasmála a poznamenala:
  - Nebo se možná my sami můžeme stát prezidenty a dát si tři sta rozkazů?
  Alenka poznamenala:
  - Můžeme vás zhypnotizovat a stát se generalissimy.
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - Nebo možná supergeneralissimové!
  Holky vybuchly smíchy...
  Alenka zpívala:
  - A někdy i nepřítel křičel:
  Skrývám strach - že jsem král!
  Natasha vycenila zuby a zaštěbetala:
  - Nemám rád divadla a arény,
  Tam se milion vymění za rubl...
  I když nás čekají velké změny -
  Miluji Beloboga a Stalina!
  A dívka použila své holé prsty na nohou, aby zmáčkla poraženému prezidentovi nos.
  Čísla již byla oznámena z Dálného východu. 91 procent pro Zelenského, 7,5 procenta pro Medveděva, sebevědomé vedení ukrajinského prezidenta.
  Alenka také přitáhla Medveděva holými prsty za ucho a zasyčela:
  - No a co bývalý prezident, pomohla vám vaše vyznamenání?
  Medveděv napjatě řekl:
  - Ještě nejsem bývalý! Před inaugurací ta pravá!
  Dívka křičela:
  - Sláva novému králi!
  Čarodějnice odmítly pomoc Medveděvovi jako svůj poslední trumf. A teď, když se úřadující prezident stále snažil najít cestu z bezvýchodné situace.
  Možná ovlivnit Nejvyšší soud, aby zrušil výsledky ruských prezidentských voleb? Vypadalo to jako velké pokušení. Ale ve skutečnosti vypadaly šance mizivé.
  Co když vydáme dekret a nabídneme každému soudci miliardu dolarů? Vždyť je to prezident a má moc, o které se ani carům nesnilo! Přesněji úřadující prezident. A skutečně, když nabídnete celou miliardu dolarů, soudci neodolají.
  Proč ztrácet čas maličkostmi?
  Data byla přenášena rádiem. Zatímco Zelenskij měl devadesát procent, navíc na Ukrajině se čekalo, že dostane téměř sto procent. Možná v oblasti červeného pásu, kvůli Medveděvovu flirtování s komunisty, bude trochu víc, nějaké šance byly na Kavkaze. Pravda, zdá se, že se Ramzan Kadyrov rozhodl postavit na vítěznou stranu. Stále můžete vydělávat peníze v armádě, ačkoli armáda nemá žádnou zvláštní touhu sloužit, padající prezident žádnou touhu nemá.
  Obecně platí, že po prvním kole Medveděvova síla oslabila. A pokud ještě mohl rozdávat ocenění, pak byl jinak stále více ignorován.
  Dmitrij Medveděv dorazil do jeho kanceláře a pokusil se kontaktovat centrální banku. Obsluha ho neochotně spojila.
  Úřadující prezident požadoval, aby mu byly přiděleny peníze pro naléhavé potřeby.
  Šéf centrální banky odpověděl:
  - Nebudu dělat nic, dokud neobdržím potvrzení od nového prezidenta Zelenského.
  Medveděv zařval:
  -Zbláznil ses? Stále jsem prezidentem inaugurace nového! Pokud ano, pak mě musíte poslouchat!
  Šéf centrální banky poznamenal:
  - Podle ústavy vás neposlouchám! A vůbec, proč potřebuješ peníze?
  Medveděv odpověděl s úsměvem:
  - Potřebujete země pro případ nouze?
  Šéf centrální banky odpověděl přísným tónem:
  - Chceš utéct?
  Medveděv vyštěkl:
  - Hned tě zatknu! Armáda mě poslouchá! Věrný Žirinovskij je se mnou!
  Šéf centrální banky poznamenal:
  - Tenhle vždycky vezme dort! A v Moskvě je více než devadesát procent pro Zelenského. Tvoje moc je nad Míšou!
  Medveděv zařval:
  - Ale váš nezačal!
  A zavěsil. Nyní byla situace stále složitější. Bezpečnostní složky se chystají odmítnout poslušnost. Ano, Žirinovský je liška. Stálo to za to jmenovat ho ministrem vnitra? Dejte rozkaz speciálním jednotkám. Nebo bychom se měli stále snažit využít Státní dumu?
  Je jasné, že Zelenskij bude pořádat nové volby a mnoho poslanců nedostane mandát. Přesněji skoro všechno.
  Tady je potřeba něco jiného. Státní duma ale pravděpodobně nepůjde proti lidem. A armáda nebude podporovat přímý vojenský převrat. Generálové v Rusku nejsou takoví, aby šli do občanské války.
  Zbývá jediné - zrušit prezidentské volby u soudu. Toto je jediná legitimní šance, jak prodloužit svou agónii. S největší pravděpodobností se ale pouze prodlouží. Je nepravděpodobné, že by Medveděv měl reálnou šanci na znovuzvolení. Ve skutečnosti je jeho anti-rating kolosální, dokonce horší než Petro Porošenko.
  Medveděv uvažoval i o jiné variantě. Například fyzicky zlikvidovat Zelenského? Ale to je naprostá kriminalita. Sklonit se tak? Navíc to zkazí Medveděva. A v nejlepším případě dá odklad. Protože lid Medveděvovi neodpustí tak kolosální neúspěch ve volbách.
  Ne, Dmitrij Anatoljevič neuspěje. Bez nasbírání byť jen deseti procent hlasů ve volbách se u moci rozhodně neudrží.
  Medveděv přistoupil k baru. Otevřel ji, vytáhl láhev a nalil si koňak.
  Drahý - "Napoleon", starý dvě stě let!
  Úřadující prezident vypil skleničku. Pak jsem svačila druhou s citronem.
  Břicho mi bylo teplejší a myšlenky se mi hnaly rychleji. Po třetí sklence se Medveděv usmál a posadil se do křesla. Trochu jsem se rozveselil. Proč vlastně potřebuje tuto moc? Plná zodpovědnost. Ani minutu volného času, ani vteřinu klidu. Vždy v pohybu, pod dohledem videokamer. Bojíte se říct příliš mnoho.
  Práce je hodně, ale potěšení není.
  A já chci ležet v posteli s holkou. Zahrajte si válku na počítači.
  Ve skutečnosti jste zde prezidentem, ale zahájení skutečné války si dvakrát rozmyslíte. Takhle se impozantní Trump neodvážil zaútočit na Írán.
  O válce se dá hodně mluvit, ale ve skutečnosti není snadné se o ní rozhodnout!
  Ale bojujte ve hře, bojujte sami!
  Medveděv se posadil k počítači. Zapnul jsem svou oblíbenou druhou světovou válku. Dlouho to nemohl hrát. Zde, abyste se příliš nenamáhali, použijete kód podvodníka. Takhle...
  A pak běžíte technologií hurikánovým tempem. A to už máte IS-7, které spouštíte v regimentech a proti Němcům pouze T-1. Je zde patrný rozdíl v síle a prostředcích.
  Medveděv, který téměř vůbec nepil, i kvůli špatnému zdravotnímu stavu, znatelně rozveselil.
  Takhle hodíte na nepřítele nejdražší a nejtěžší tank druhé světové války IS-7. A rozbijete to bez větších potíží. Válka probíhá snadno a vítězně. Přebíráte město za městem.
  Obecně samozřejmě Stalin vedl zemi dobře a podařilo se mu porazit Třetí říši za méně než čtyři roky. Putin bojoval s ISIS déle. Ale Němci mají velmi skvělou technologii.
  Ve hře je například německý tank E-75, rovnocenně proti němu může bojovat pouze sovětský IS-7, všechny ostatní tanky se poddávají. E E-75 má velmi silné pancéřování. Dokonce i zbraň je lepší než sovětský IS-7 a je blízko v ničivé síle.
  A Němci plánovali v roce 1945 udělat z tohoto tanku svůj hlavní. A co naše?
  Medveděv si povzdechl... V poválečném období nebyli schopni uvést IS-7 do sériové výroby. Válka tedy trvala déle, nikdo neví, kdo další vyhrál.
  Dmitrij Anatoljevič, opilý, zpíval:
  - Miluji to, bratři, miluji to! Miluju žít, bratři! A náš ataman se nemusí obtěžovat.
  Medveděv při hře usnul. Je to relax...
  A druhý den byly známy konečné výsledky prezidentských voleb.
  Pro Zelenského spolu s Ukrajinou hlasovalo téměř 92 procent voličů, pro Medveděva 6,7 procenta. Došlo tak k triumfálnímu vítězství Zelenského.
  V zemi začaly oslavy a veselí. Konečně přišel nový, jak se mnohým zdálo, jasný život.
  Dmitrij Anatoljevič Medveděv zatím slouží jako prezident během inaugurace.
  A gratuloval samozřejmě vítězi. kam můžeš jít? A není co počítat šest procent.
  Ministr vnitra Vladimir Žirinovskij však navštívil Medveděva a utěšoval ho:
  - Hlasoval jsem pro vás, Dmitriji Anatoljeviči!
  Úřadující prezident tiše odpověděl:
  - Děkuji!
  Žirinovský navrhl:
  - Možná bychom vás měli dát na premiéru?
  Medveděv zavrtěl namalovanou hlavou:
  - Nemyslím si, že po takové porážce ve druhém kole mi dají premiéra. To už nebude politicky korektní.
  Žirinovskij logicky poznamenal:
  - Každopádně na tvém místě by měl být někdo z Ruska. Tak kdo když ne ty?
  Medveděv navrhl:
  - S největší pravděpodobností, Andreji Navalnyj!
  Žirinovskij vycenil zuby a zavrčel:
  - Andrej Navalnyj? Ať se to nestane!
  Medveděv pokrčil rameny a zmateně poznamenal:
  -Kam jdeš?
  Žirinovský křičel:
  - Ano, všechny je zatknu!
  Medveděv mávl rukou:
  - Dost! Zdá se, že náš čas skončil! Jedu na dovolenou na Kanárské ostrovy. Co budeš dělat?
  Žirinovský potutelně přimhouřil oči a odpověděl:
  - Lobujte za zájmy svých přátel! Dokud se Zelenskij neujal své funkce prezidenta Ruska a Ukrajiny!
  Medveděv smutně poznamenal:
  - Bohužel to není tak jednoduché... Pak vás zbaví tří kůží!
  Žirinovskij se potutelně přimhouřil oči a zeptal se:
  - Prosím, udělejte ze mě maršála Ruské federace! No, co ti to stojí!
  Medveděv se na pár sekund zamyslel a pak oznámil:
  - Pokuta! Udělám z tebe nejen maršála, ale vrátím Beriovi hodnost maršála! Bude to fér!
  Žirinovskij souhlasně přikývl:
  - Ve vztahu k Berijovi ano!
  Medveděv přimhouřil oči a zeptal se:
  - A ve vztahu k vám?
  Žirinovskij upřímně odpověděl:
  - A zacházejte se mnou jako s králem! Odměňuji koho chci!
  Medveděv souhlasně přikývl:
  - Ano, budiž!
  A nařídil připravit oba výnosy o udělení maršálských hodností.
  Úřadující prezident Ruska se rozveselil. Myslí si, že si teď může naplno užívat počítačové hry.
  A hraní s nimi je skvělá zábava...
  Ale vlastně, proč by prezident dělal něco jiného? Nyní se technologie rozvinula natolik, že můžete být kýmkoli. I od Pána Boha. A konkrétně ve hře na vytváření vesmírů.
  Například v kanceláři úřadujícího prezidenta je velké množství různých her, včetně těch nejmodernějších.
  Medveděv se rozhodne hrát strategickou hru v reálném čase. Německo v roce 1939. Proč používáš kód podvodníka? Přidáte pět tisíc Pantherů, tři tisíce tygrů a deset tisíc Focke-Wulfů. A nasadíte tyto síly proti nepříteli. A útočíte na Polsko, které nemá ani desetinu takových sil.
  A válka pokračuje, jak si přejete, s jediným cílem a vítězně. Medveděv, abych byl upřímný, je zde obrovským dobyvatelem. Drtí nepřítele, jako by lisem drtil švestky.
  Polsko bylo srovnáno se zemí snadno a rychleji než ve skutečné historii. Útočíte na Francii. Vypustíte na ni deset tisíc tanků E-75 pomocí zlotřilého kódu. Přiznejme si to, skvělá auta. Které jsou zcela nezranitelné pro francouzské zbraně, ale smrtící na velké vzdálenosti. Sestřelují nepřátelská vozidla.
  Medveděv dokonce skáče radostí. Stejně jako ve hře se pohybuje rychle, a už bere Paříž... A co potom maličkosti? Převezmeme zároveň Španělsko, ať se Franco moc nerozčiluje.
  A pro útok na Gibraltar použijeme proudová letadla. Kam půjdou Britové?
  Samozřejmě zároveň využíváme prostředky na stavbu bitevních a letadlových lodí. Pro Británii to pak bude těžké. Zde je sto letadlových lodí a dvě stě bitevních lodí. Bude to kolosální síla.
  A pak jsou tu vyloďovací lodě. Vyrábíte také tanky řady "E"-U, což je další evoluce "E". Zde hodíte tank "E"-50-U, takový stroj, že do něj nemůžete proniknout ze žádného úhlu.
  A nechte ji mučit Brity. Tady jsou dvě krásné dívky uvnitř takového tanku, které mrkají na úřadujícího prezidenta Ruska.
  Medveděv jim jako odpověď dá polibek.
  Takhle si budeme hrát...
  A nejnovější tanky se blíží k Londýnu. A bez obřadu vezmou hlavní město Anglie.
  Medveděv zpíval:
  - Svět je nudný! Všichni sníme kočku!
  Je to samozřejmě zajímavé a snadno se hraje. Vzal jsem podvodný kód a orazítkoval, co chcete. Takže obsadíte Balkán a jedete do Afriky. Také dupnete a také pěchotu. Děláte vojáky, jen když máte peníze. A získané území také dává peníze. No, zkuste to, projděte se po Africe.
  SSSR stále otevírá frontu. Třicet čtyři proti sérii E-50-U, kterých bylo vyraženo dalších deset tisíc. Pokud je E-50 vozidlo s přibližně stejným pancířem jako Tiger-2, pouze racionální sklon je větší a výzbroj je o něco silnější a motor je výkonnější. E-50-U se stejnou hmotností je srovnatelný se sovětským T-64 a má dokonce výkonnější motor s plynovou turbínou.
  Ano, síly nejsou stejné. Zde bojují různé generace tanků.
  A Medveděv se samozřejmě řítí na černém koni.
  Síly samozřejmě nejsou srovnatelné. Můžete přidat i E-75-U, jedná se o squatový zabijácký stroj, neproniknutelný ani lodními děly.
  A jak po sobě bude šlapat. Nic to nemůže zastavit.
  Medveděv hraje jako malý kluk. Eh, dobře, tak jak. A nikdo ho nechce vidět. Prohrál a na úřadujícího prezidenta se zapomnělo.
  Každý má rád jen vítěze.
  Dmitrij Anatoljevič zpíval:
  A vzdorujeme bouřím,
  Z čeho a proč...
  Žít ve světě bez překvapení,
  Pro nikoho to není možné
  Hodně štěstí, neúspěchu,
  Všechny ty skoky, nahoru a dolů,
  Jen tak a ne jinak,
  Jen tak a ne jinak!
  Ať žije překvapení!
  Překvapení! Překvapení!
  Ať žije překvapení!
  Překvapení! Překvapení!
  Ať žije překvapení!
  A Medveděv se stal veselejším. Nyní jeho jednotky obsadily Ukrajinu, Bělorusko a neúprosně se blíží k Moskvě!
  Bývalý ruský prezident říká:
  - Že náš život je hra!
  A bere hlavní město SSSR útokem. Samozřejmě proti armádě 1941 má tanky s charakteristikami ze šedesátých a dokonce i sedmdesátých let a hlavní je, že jich je hodně.
  Medveděv na sebe mrkne... Hlavní město Moskva je dobyto. A teď můžete převzít Kavkaz... A zároveň převzít pro sebe jih Afriky. A pojede do Argentiny.
  A odtud zaútočit na USA. Je to skvělý velitel. Nepřítel zaostává jak v množství, tak v kvalitě jednotek.
  Medveděv nadšeně zpívá:
  - Směle půjdeme do boje! Za moc Sovětů! A v boji za tohle všechny vymačkáme do prdele!
  Medveděv byl dočasně vyřazen ze hry. Ozval se ruský ministr obrany, který nahradil Šojgu Trubetskoye. Zeptal se stále úřadujícího prezidenta:
  - Kdy složíme přísahu novému vůdci?
  Medveděv odpověděl stručně:
  - Kde by to mělo být, na inauguraci!
  Trubetskoy poznamenal:
  - Nový prezident sjednocené země chce být inaugurován příští týden. Aby neměli čas krást!
  Medveděv vyštěkl:
  - To není v souladu s naší ústavou a zákony!
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Jelcin přijal tuto ústavu ne podle zákona a staré ústavy. Ve skutečnosti si mnozí mysleli, že Putin navrhne novou ústavu, ale jaksi se to nestalo!
  Medveděv poznamenal:
  - Není nejlepší nápad, aby každý nový prezident přijal novou ústavu!
  Trubetskoy namítl:
  - Ale Putin mohl! Byl chladnější než Jelcin a ty, Dmitriji Anatoljeviči!
  Medveděv přikývl a souhlasil:
  - Chladnější a hlavně šťastnější! Bez Putina se všechno pokazilo a Zelenskij převzal moc v Rusku.
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Lukašenko měl šanci, ale propásl svůj čas. Měli jsme postupovat rychleji!
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Lukašenko se bál konkurenčních voleb v Rusku. A Zelenskij by neriskoval, kdyby to Putinovo srdce nevydrželo. Manuální správa země je vyhořelá! Putin v práci definitivně vyhořel!
  Trubetskoy navrhl:
  - No, měli bychom tedy přijmout inauguraci v rychlejším termínu nebo ne?
  Medveděv odvážně odpověděl:
  - Dělej si co chceš! Už mě to nezajímá! Odejdu do důstojného důchodu a budu žít pro své vlastní potěšení. Možná budu cestovat po celém světě! Už jsem byl prezidentem i premiérem pro Rusko rekordně dlouhou dobu! Jak dlouho se můžete držet trůnu?
  Trubetskoy souhlasil:
  - Pokud ano, ať přijdou změny! Co dělat se Shoigu?
  Medveděv chladně odpověděl:
  -Nech ho odpočívat! Maršálův důchod je velký. Nechte ho cestovat po celém světě. Dovolil jsem ti mít majetek v zahraničí!
  Trubetskoy přikývl a poznamenal:
  - Putin izoloval Rusko od světa! I když jsme se v hloubi duše slovy rmoutili, radovali jsme se z jeho smrti! Co se týče Zelenského, tak uvidíme! Mnozí z nás chtěli řády jako na Západě. Přijímat jako v USA, ale pracovat... Jako v SSSR!
  Medveděv poznamenal:
  - No, za Stalina úředníci intenzivně pracovali! Nemyslete si, že byly plné medu!
  Trubetskoy se zeptal:
  - Co budeš dělat?
  Medveděv připomněl:
  - Byl jsem prezidentem a jako prezident odejdu. Je velká... A já si budu užívat života! Proč bych jinak měl pracovat!
  Trubetskoy připomněl:
  - Zelenskyj vám s ním může dát místo poradce!
  Medveděv to mávl rukou:
  - Ano! Je dost chytrý i bez mé rady! Zkrátka - proveďte inauguraci! Dmitrij Anatoljevič poslal svůj!
  Trubetskoy souhlasil:
  - Inaugurace ano!
  Medveděv zavěsil. Rozhodl jsem se hru dokončit. Něco, na co jsem nikdy předtím neměl čas. A alespoň psychicky rozdrtit Spojené státy.
  Nebo přesněji ve hře. Americký Sherman je však proti E-75-U slabý. Ale Spojené státy mají spoustu letadel, i když nejsou tak výkonná jako německá proudová letadla.
  Ale kvalita samozřejmě není stejná! Krauts získávají intenzivní skóre. Zejména piloti: Albina a Alvina! A to jsou dívky, které se vyznačují svým kolosálním zápalem.
  Medveděv postupuje na Ameriku z jihu. A zároveň se jeho tanky pohybují po Sibiři. Baví se. Mimochodem, proč ještě nepodmanit Japonsko? V této hře můžete také zabít své spojence. Pokročilá strategie. Aplikujte kód podvodníka a budete silnější než váš protivník v kvantitě i kvalitě. Ne válka, ale čistá radost. Tady jsou bezocasé proudové stroje, které Američané ani nemohou dohnat.
  Přesněji se tam dostat. A používejte rádiem řízené střely! A šikanovat Američany. Medveděvovi se tato hra opravdu líbí. A přesunout vojáky. Mexiko bylo dobyto. Americká města padají jedno za druhým. Takové potěšení.
  A na východě vjíždějí do Indie tanky řady "E"-U. Ale co jim Britové mohou oponovat? Navíc Třetí říše již nashromáždila zdroje a vyrábí nejmodernější technologii bez zlotřilého kódu.
  Medveděv se ale rozhodl Panthera trochu vylepšit. Zde je první konvenční "Panther" - čelní pancíř 80 - 110 mm, boční pancíř 50 mm, 75 mm dělo, délka hlavně 70 EL, motor o výkonu 650 koní. Zde je "Panther"-2 s čelním pancířem od 120 do 150 milimetrů, 60 mm stranami, 88 mm kanónem s délkou hlavně 71 EL a motorem o výkonu 850 koní. Ano, vážné auto. A není těžší na pětačtyřicet, ale na padesát tun a má kratší siluetu.
  Ale "Panther" - 3. Čelní pancíř od 150 do 200 milimetrů, strany 82 milimetrů, dělo 88 milimetrů s délkou hlavně 100 EL a motor o výkonu 1200 koní - hmotnost 55 tun. Souhlas, takové auto je obecně super proti Shermanům.
  Ale je tu "Panther"-4. Má čelní pancíř od 200 do 250 mm na svazích a boční pancíř 160 mm. 105 mm dělo s délkou hlavně 100 EL. To už je monstrum vážící 65 tun a s nízkou siluetou. Motor s plynovou turbínou o výkonu 1500 koní. Samozřejmostí je vynikající sériový vývoj, schopný boje i se sovětským IS-7. Navíc IS-7 nebyl sériově vyráběn.
  Ale existují silnější stroje. Běžící "Panther"-5, čelní pancíř 250 trup pod úhlem 45 stupňů, 300 mm čelo věže pod úhlem, bok 210 pod úhlem, 128 mm dělo při 100 EL, hmotnost pokročilejšího tanku 75 tun, 2000 koní výkon motoru plynové turbíny . Stroj lepší než všechny sovětské a americké modely. Schopný proniknout do IS-7 z bojové vzdálenosti a odolat čelním zásahům. "Panther"-5 je obecně skvělá technologie. SSSR nemá nic silnějšího než IS-7. A Němci mají také pět typů Tigerů.
  Po dobytí většiny území USA se Medveděv rozhodl odehnat i Tygra. No, "Tiger" je první, koho každý zná. Čelní pancíř je 100-110 milimetrů téměř bez sklonu a boční pancíř je 82 milimetrů bez sklonu. A 88mm kanón, délka hlavně 56 EL, je opravdu vyjící tank. Na rozdíl od "Pantherů", kde skutečně bojovala pouze první série a byly tam ukázky z druhé. Tank "Tiger"-2 lépe známý jako "Royal Tiger".
  Čelní pancíř: 120-150 mm na přední části korby pod úhlem 50 stupňů, 185 mm na přední části věže pod mírným úhlem a 82 mm na straně pod úhlem 60 stupňů. Je dobře chráněn v čele, o něco lépe než Tiger v boku, a má 88mm kanón s délkou hlavně 71 EL. Z produkčních tanků 2. světové války nejlepší z hlediska výzbroje a čelní ochrany, hmotnost 68 tun, motor 700 koní - na jízdní výkony spíše slabé.
  "Tiger"-3 je designové vozidlo. Čelní pancíř je 150-200 milimetrů pod úhlem 45 stupňů, přední část věže je 240 milimetrů pod úhlem. Strany 160 milimetrů se šikmými štíty. Tři typy různých zbraní: 88 mm 100 EL dělo, 105 mm 70 EL dělo a 105 mm 100 EL dělo s motorem o výkonu 1000 1200 koní. S hustším uspořádáním a hmotností 75 tun. Ano, auto je vážné a velmi nebezpečné. A ještě výkonnější čelní pancíř "Tiger"-4 250 - trup nakloněný pod úhlem 45 stupňů, čelo nakloněno 300 milimetrů, boky 210 milimetrů, dělo 128 milimetrů 100 EL délka hlavně nebo 150 milimetrů délka hlavně 56 EL, hmotnost 150 milimetrů výkon motoru s plynovou turbínou. Velmi výkonný tank.
  Ale ještě chladnější je "Tiger"-5. Čelní pancíř: čelo korby 350 mm pod úhlem 45 stupňů, čelo věže 400 mm pod úhlem 50 mm. Boky jsou nakloněny 300 mm. Dělo 150 mm 100 EL nebo dělo 174 mm 70 EL nebo dělo 210 mm 38 EL. Hmotnost je 100 tun, motor s plynovou turbínou má výkon 2500 koní. Nejvýkonnější stroj nepronikne ani do IS-7 a třezalky. Ten by mohl být použit proti Americe. I když je třeba říci, že "Tiger"-5 nebyl ani v projektech v reálné historii. Ale nikdo nemůže za to, že válka skončila tak rychle.
  Ale virtuální tanková hra se dá vylepšit.
  Medveděv začal útočit na hlavní město USA Washington a největší město New York. Zde můžete opravdu pracovat a vyhrávat.
  I když virtuálně. Tady hoří Washington a po něm jezdí německé tanky. A nikdo nemůže zastavit Tigers-5.
  Medveděv dokončuje tvrdohlavý útok na hlavní města USA a vypadá to jako vítězství. Před námi je ale také Japonsko.
  . KAPITOLA Č. 5.
  Co jiného jsem mohl ve hře dělat? Ale rodina tanků Lev se nikdy nedostala do výroby. Tady jsou to opravdu monstra. Ale ve druhé světové válce byly tyto stroje pozdějších sérií dokonce nadbytečné. A ještě více proti Japonsku s jeho malými a středními tanky.
  Dmitrij Medveděv se je ale rozhodl trochu zahnat.
  Zde je první tank Lev, existující pouze v projektech a pouze částečně ztělesněný v kovu. Čelní pancíř korby je 120 milimetrů pod úhlem 45 stupňů, čelní pancíř věže je 240 milimetrů pod úhlem, boky 82 milimetrů, dělo 105 milimetrů, délka hlavně 70 EL, celá 80 tun, motor má 800 koní. Obecně auto, které se mohlo objevit společně s Tigery a Panthery na Kursk Bulge. S na svou dobu velmi silnou zbraní a vynikající ochranou čela věže. Ta se ale naštěstí neukázala. Projektové vozidlo "Lev"-2. Čelo trupu je nakloněno 250 milimetrů, čelo věže má sklon 300 milimetrů. Boky jsou nakloněny 200 milimetrů. Pistole nebo 128 mm 100 EL nebo 210 mm 38 EL. Hmotnost 100 tun, motor 1800 koní. Ve své moci nemá sobě rovného. Lepší než IS-7, který ho může zasáhnout pouze z boku. Ale pak pojedete dál a objeví se "Lion"-3, který také pronásleduje monstrum. Čelní pancíř korby je 350 mm, věže 450 mm, s bočním sklonem 300 mm na svazích, kanón 150 mm na 100 EL nebo 175 mm na 70 EL nebo 210 na 56 EL nebo raketomet na 400 mm. Hmotnost je 120 tun, výkon motoru je 2500 koní.
  Ano, toto je impozantní síla.
  Tank "Lion"-4 je další super monstrum. Čelní pancíř korby je 450 mm, čelní pancíř věže je 500 mm. Boky trupu a věže jsou nakloněny 400 mm. 175mm dělo v 100 EL, 210mm dělo v 70 EL, 500mm raketomet. Hmotnost vozu je 150 tun, motorem je plynová turbína o výkonu 3500 koní. Z velké vzdálenosti proniká všemi tanky včetně IS-7 a amerického T-93. A ani námořní děla jím neproniknou. Je to výkonný stroj a navíc s dělem.
  Ještě výkonnější Lev-5 je ale králem tanků. Čelní pancíř korby je 600 mm pod úhlem 45 stupňů, věžička je silná 800 mm, boky jsou pod úhlem 550 mm. Kanón 210 mm v 100 EL, 300 mm kanón v 70 EL, raketomet 600 mm. Hmotnost stroje je 200 tun, motor s plynovou turbínou produkuje 5000 koní. Neproniknutelný pro téměř všechny typy zbraní, kromě vysoce výkonných střel, zejména velkorážných děl a bomb. Schopný střílet na bitevní lodě a letadlové lodě. Opravdu super tank.
  No zkrátka je co hrát. Medveděv vyvíjí tlak na Japonsko.
  Ale je znovu přerušen.
  Ředitel FSB volá a říká:
  - Dmitriji Anatoljeviči, uspořádáte konferenci pro novináře?
  Medveděv řekl rozhodně:
  - Ještě ne!
  - Proč?
  Úřadující prezident odpověděl:
  - Mám právo poskytovat rozhovory nebo ne! Tak jsem se rozhodl, že to zatím nedám!
  Ředitel FSB přikývl:
  -Zatím můžete být v klidu! Rozhovor nezmizí! Ale budeme hledat jiné místo!
  Medveděv poznamenal:
  - Všichni, usaďte se! Pokud něco, důchod vašeho generála je velký! Můžete žít bez práce!
  Ředitel FSB se překvapeně zeptal:
  - Není škoda se rozloučit s tak obrovskou silou?
  Medveděv upřímně odpověděl:
  - Je to samozřejmě škoda, ale člověk se podřídí nevyhnutelnému!
  Medveděv se znovu vrátil do hry. Bývalý prezident největší a na zdroje nejbohatší země světa se konečně dočkal. A proč nehrát, když se bez toho teď obejdou. I když je úřadující hlavou státu.
  Jak se ale v takové hře vyhnout pokušení seknout? Německé jednotky dosáhly Čukotky. Naštěstí je přesun vybavení ve hře mnohem jednodušší než ve skutečnosti. A jedou do Číny. A tam vstoupili do bitvy s Japonci. Medveděv samozřejmě pomocí podvodného kódu vychrlil tanky Lev-5 a hodil je proti samurajům. A to jsou auta opravdu supertřídy.
  Jak jsou rozdrceni samurajové. Ale stále to není hranice dokonalosti.
  Proč ale až do konce druhé světové války není možné projet úrovněmi nejtěžší německý tank "Myš"?
  To je skutečně přerozdělení dokonalosti a koruny krásy. Přesněji řečeno, co se může stát, pokud se vyvine gigantománie.
  Medveděv začal Myšky odhánět.
  Myší tank, tank, který skutečně existuje v kovu, nejtěžší z těch, které byly ve skutečnosti ztělesněny v kovu, řídil a dokonce bojoval. Čelní pancíř "Myši" je 150 mm na spodní části korby, 200 mm na horní části korby, 250 mm na přední části věže a 210 mm na bocích. Jak vidíme, tank je i ve své první verzi neprostupný pro všechny sériové sovětské tanky v čele a dokonce i na boku. IS-2 a SU-100 nemohly proniknout tímto tankem z žádného úhlu. Pouze IS-7 mohl způsobit Mausovi problémy a skutečně s tímto tankem bojovat. Ale IS-7 se objevil až po válce a nikdy se nedostal do výroby. A "myši" mohly již v roce 1943 bojovat na frontě. Tento tank má dvě děla: krátkohlavňové 75 mm a 128 mm 55 EL, schopné prorazit všechny sovětské tanky kromě IS-7 čelně. Navíc IS-2 z velké vzdálenosti. Nechyběl ani 150mm kanon.
  "Myška" vážila 188 tun a měla motor o výkonu 1250 koní, což je stále málo. Celkově je vůz na svou dobu nejsilnější a nemá obdoby.
  "Myš"-2 je designové vozidlo. Dokonalejší. Ve skutečném příběhu měl být vůz vyroben s nižší siluetou a lehčím. Ale ve hře se auto samozřejmě stalo dokonalejším, nižší siluetou, hutnějším uspořádáním, ale o to těžší. Čelní pancíř trupu myši je 2 350 mm. Čelní pancíř věže je 450 milimetrů. Strany 300 mm. Děla jsou 75 mm s dlouhou hlavní a 150 mm 70 EL, nebo 210 mm houfnice, nebo 400 mm raketomet. Hmotnost 200 tun. Motor s plynovou turbínou 2000 koní.
  "Myš"-3 herní automat. Taky perfektní. Čelní pancíř korby je 600 mm, věžička 800 mm, boky 550 mm. Děla 88 mm 100 EL pro boj s nepřátelskými tanky a 210 mm 70 EL. Nebo 550mm raketomet. Hmotnost tanku je 250 tun, motor s plynovou turbínou má výkon 4000 koní. Tank je téměř neproniknutelný téměř všemi zbraněmi, kromě těch nejsilnějších.
  "Myš"-4 je nová evoluce gigantomanie a pokročilejší. Čelní pancíř korby je 1000 mm pod úhlem 45 stupňů, čelní pancíř věže je 1200 mm pod úhlem. Boky jsou nakloněny 850 mm. Výzbroj: 105mm 10EL kanón pro boj s nepřátelskými tanky a zcela dostačující proti téměř všem typům vozidel. 300mm zbraň na 70 EL, pro ničení opevnění a nadbytečná pro tanky. Nebo místo toho 750mm raketomet.
  Hmotnost vozidla je 350 tun, což na takové pancéřování a zbraně není tolik. Dokonce ani děla bitevní lodi nemohou proniknout takovým vozidlem čelně. Takový stroj může zničit pouze přímý zásah silné řízené střely nebo velmi velké bomby. Ze všech úhlů je neprostupný všemi tanky a samohybnými děly druhé světové války. Motor je plynová turbína o výkonu 6000 koní.
  No, "Mouse"-5 je nejvyšší úroveň této série. Čelní pancíř čela korby je pod úhlem 1600 mm, čelo věže je 2000 mm, boky jsou pod úhlem 1500 mm.
  128mm kanón se 100 EL pro boj se všemi tanky, zcela dostačující proti všem značkám včetně IS-7 a 900mm raketometu. Jiné zbraně jsou nepraktické. Existuje tucet kulometů. Hmotnost tanku je 500 tun. Motor s plynovou turbínou o výkonu 10 000 koní. Auto je, řekněme, dokonalost sama. Téměř nic vás nemůže praštit do čela. Super tank...
  Pokud si však někdo myslí, že není možné vymyslet nic lepšího než "Mouse"-5, pak to vůbec není pravda. Fantazii autorů dobré hry o druhé světové válce se meze nekladou.
  Existuje například také "krysa". V reálné historii tento tank drží rekord ve velikosti mezi všemi projektovými vozidly a byl dokonce částečně ztělesněn v kovu.
  Tank "Rat" má 400 mm čelní pancíř a boční pancíř je také mírně nakloněný. Výzbroj: čtyři 210 mm děla, nebo jedno 800 mm dělo a dvě 150 mm houfnice, jedenáct protiletadlových děl. Hmotnost je 2000 tun, dieselové motory mají celkový výkon 10 000 koní.
  Tank "Rat"-2 je evolucí designového vozidla s pokročilejším uspořádáním. Čelní a libovolný pancíř 800 mm, s velkým úhlem racionálního sklonu. Výzbroj tvoří jeden 1000mm kanon a čtyři 150mm houfnice, šestnáct protiletadlových děl schopných střílet na pozemní i vzdušné cíle. Hmotnost je 3000 tun, motory s plynovou turbínou, celkový výkon je 20 000 koní.
  "Rat"-3 je ještě výkonnější a pokročilejší stroj. Pancíř 1200 - milimetry pod úhlem. Výzbroj: jeden 1250 mm kanon a šest 150 mm houfnic. Dvacet protiletadlových děl schopných střílet na vzdušné i pozemní cíle. Hmotnost je 4000 tun, motory s plynovou turbínou, celkový výkon je 35 000 koní.
  "Rat"-4 je ještě výkonnější a pokročilejší stroj s pancířem 1600 mm v úhlu. Výzbroj - jeden 1600 mm kanon a devět 150 mm houfnic, dvacet pět protiletadlových děl schopných střílet na vzdušné i pozemní cíle. Hmotnost je 5000 tun, motory s plynovou turbínou, vylepšené, celkový výkon 50 000 koní.
  "Rat"-5 je nejchladnější tank. Pancíř 2500 milimetrů na všech stranách. Výzbroj: jeden kanon ráže 2500 mm. A patnáct 150mm houfnic. Čtyřicet protiletadlových děl schopných střílet na vzdušné i pozemní cíle. Hmotnost 10 000 tun. Jaderný reaktor jako motor, výkon přes 100 000 koňských sil.
  Tank je vlastně ten nejúžasnější ve hře. A to z hlediska hmotnosti a dalších vlastností.
  Útok na Tokio můžete svěřit "Kryse"-5. Je pravda, že je to tak drahé, že musíte podvodný kód spustit několikrát.
  Celkově ale může být Medveděv spokojený. Hrál důkladně.
  A konečně jsem se podíval na "Rat"-5 ve virtuální realitě. Jak hrát nepoctivě dobře.
  Pak ale znovu volají Medveděvovi.
  Tentokrát je prvním místopředsedou vlády a úřadujícím premiérem Siluanov.
  Řekl smutným tónem:
  - Ztratili jsme Dmitrije Anatoljeviče! Téměř všechny hlasovací lístky jsou již sečteny!
  Medveděv vtipně poznamenal:
  - Je lepší dobře prohrát, než špatně vyhrát!
  Siluanov byl překvapen:
  - Jak je tohle možné?
  Medveděv vysvětlil:
  - Kdyby byl Vitalij Kličko zvolen starostou Kyjeva poprvé, jeho návrat do ringu by se nekonal. Místo velkého šampióna by byl starosta pro smích!
  Siluanov souhlasil s tímto:
  - Ano, máte pravdu, Dmitriji Anatoljeviči! Kličko měl výhodu prohrát... Ale ty jsi bohužel po takové výhodě neměl ani stopy!
  Medveděv v odpovědi zpíval:
  - Jsem volný, jako pták na obloze,
  Jsem svobodný, zapomněl jsem, co znamená strach...
  Jsem volný jako divoký vítr
  Jsem svobodný ve skutečnosti, ne ve snu!
  Siluanov zamumlal:
  - Ano, jste jen básník Dmitrij Anatoljevič! Dá se o vás psát verše!
  Medveděv odpověděl vážně:
  - V každém případě teď můžu klidně dělat svou oblíbenou věc - hrát počítačové hry! A předtím, už dvacet let, jsem si tohle mohl dovolit jen v záchvatech a startech!
  Siluanov tupě zamumlal:
  - Ve hrách?
  Medveděv potvrdil:
  - Přesně hry! A hodilo by se ti nastudovat nějakou vojensko-ekonomickou strategii!
  První místopředseda vlády neochotně poznamenal:
  - Preferuji praxi!
  Medveděv v reakci zasyčel:
  - Zlá realita je zatracená, může vás přivést k šílenství!
  Siluanov chladně odpověděl:
  - Chcete uniknout z reality se světem her? Chvályhodné!
  Ve slovech úřadujícího premiéra byla ironie.
  Medveděv řekl:
  - Dovolte mi pověsit hvězdu hrdiny Ruska i pro vás!
  Siluanov radil:
  - Oběste se, pane prezidente!
  Medveděv se zasmál a odpověděl:
  - Možná je to dobrý nápad! Jinak byl Putin oceněn pouze posmrtně!
  Úřadující premiér odpověděl:
  - Děkuji, pane prezidente!
  Medveděv melodicky pokračoval:
  - Pro hloupé prázdné oči...
  Siluanov zpíval:
  -Za to, že všechno je možné...
  Medveděv dokončil:
  -Ale ty nemůžeš žít!
  Úřadující premiér odpověděl:
  - Ale vážně, s největší pravděpodobností mě odstraní! Vypadá to, že budeme muset makat!
  Medveděv chladně odpověděl:
  - Na Zemi je mnoho míst!
  Siluanov přikývl a zavrčel:
  - Zkrátka, pane prezidente, slíbil jste mi hrdinskou hvězdu!
  Medveděv z plných plic zakřičel:
  - Připravte dekret!
  Přinesli mu další papír na ocenění. Jako, pište úřadující prezident.
  Medveděv ji zároveň ocenil partou lidí. Poznejte naše!
  Eh, už je velmi pozdě a úřadující prezident Ruska usnul.
  Snil o další alternativní historii. Carská armáda vedená Kuropatkinem bojuje za osvobození Port Arthuru. Ale sám Medveděv se objevil na bojovém robotu s lasery a termokvarkovými skořápkami o velikosti zrnka máku, ale stejně smrtící jako bomby svržené na Hirošimu.
  A jak může Medveděv bojovat proti Japoncům se svým bojovým robotem? Jak byli samurajové trháni po tisících. A jak se začaly používat lasery a blastery.
  A povraždili Japonce, konkrétně pobili je. A rozřezal to na kusy. A to zdevastovalo jejich řady.
  Medveděv, který přišel o trůn, našel zalíbení v bitvě. Kosí tyto samuraje, kteří se odvážili otřást posvátným královským trůnem.
  Ale je to opravdu špatné, řekněme si upřímně, ve vší počestnosti, bylo to za cara?
  Kéž Bůh dá každé zemi takového cara, jakým je Mikuláš II. To je skutečný příklad inteligentního vládce a zároveň intelektuála.
  Je škoda, že ho zklamala taková netvora jako Kuropatkin. A teď se Medveděv ujal Japonců. A pojďme je vymlátit. A dělat to je velmi náročné.
  A laserové paprsky kosí samuraje po tisících. Ještě pár minut bitvy a
  Neexistuje žádná japonská armáda.
  Co jedli samurajští pánové? A teď možná můžeme začít pracovat na vašich lodích.
  Medveděv zvedl bojového robota do vzduchu a vrhl se na pozice tožské flotily. Co si myslí, že dokáže s ruským rytířem?
  A takto rychle spěchá termokvarkový robot. Nyní je již nad mořem. A pojďme potopit Togovu flotilu. Řez pásovce, křižníky a další živé tvory.
  Takhle... Co když shodíme také minitermokvarkovou bombu?
  A nový hrdina ji opustí. Vlna se zvedá a potápí lodě země vycházejícího slunce.
  Medveděv křičí z plných plic:
  - Za Rusko Nicholasi,
  Roztrhám všechny Japonce na kusy!
  A opět se úřadující ruský prezident dostává do extáze.
  S takovým robotem je skvělé bojovat.
  Utopíme vlastního samuraje... A Tsushima nebude, Japonci nebudou mít na čem bojovat.
  Poslední samurajské lodě se již potápí. Jaké to je vítězství!
  Ale stále existují části země vycházejícího slunce, které blokují Port Arthur. Musíme je skutečně řešit. K vyřešení všech odpůrců říše cara Nicholase.
  Medveděv nadšeně zpívá:
  - A samuraj letěl k zemi,
  Pod tlakem oceli a ohně!
  A zničme jednotky, které obléhaly Port Arthur. Opravdu se stalo, že mocná pevnost padla. A Rusko dostalo facku. A hlavně to bylo horší než Krymská válka. Tam prohrála říše cara Mikuláše II. s koalicí Anglie, Francie, Türkiye a Sardinského království. A prohrála důstojně. A tady je nějaké Japonsko, které nikdo nepovažoval za vážného soupeře.
  Ať Rusko nesnese ponížení. Možná proto Stalin, tak opatrný a zdrženlivý v zahraniční politice, otevřel na Dálném východě druhou frontu proti Japonsku. Samurajové skutečně ponížili carské Rusko až příliš.
  K tomu je zničte drobnými termokvarkovými bombami a spalte je lasery.
  Abych se neodvážil porazit Rusko! Oh, dej Bůh, aby byl Zelenskyj úspěšným králem.
  Opět jsou Rusové a Ukrajinci jednotní a brzy se k nim přidají Bělorusové.
  A bude trojice Slovanů!
  Medveděv dobil Japonce u Port Arthuru a hnal se dál... Rusko porazilo Japonsko. Vzala Koreu, Mandžusko, Kurilské ostrovy a Tchaj-wan. Také donutila Japonce zaplatit velké odškodné.
  Car Nicholas II posílil svou pozici, revoluce a zbytečné myšlenky se neobjevily.
  Carské Rusko pokračovalo v pohybu napříč Čínou. A jeho rozšíření na východ.
  Ale císařské Německo, přestože se carské Německo stávalo velmocí a rostlo ještě rychleji a více než ve skutečné historii, stále pokračovalo a vstoupilo do první světové války.
  Ano, na dvou frontách.
  Nyní se Medveděv ujal úkolu zničit Němce. Nemají důvod urážet cara-otce.
  A jak zasáhne nepřátele lasery. A vymlátíme je ve východním Prusku jako hurikán. Medveděv střílí na německé jednotky pomocí laserů a paprsků gravitační energie.
  Ve stejnou dobu se objevily dívky. Samozřejmě v bikinách. Alenka a Nataša. A nechte Krauty sekat světelnými meči.
  Ano, caru Mikuláši Velikém, o něčem takovém se nacistům ani nesnilo. Co proti vám plánují, otcové?
  Medveděv zpívá agresivně:
  - melouny, melouny, pšeničné housky,
  Velkorysá, prosperující země...
  A sedí na trůnu v Petrohradě,
  Otec car Mikuláš!
  Termín inaugurace byl předčasně odložen. A Medveděv byl zcela ponechán svému osudu. Třeba když se bavíš s dítětem.
  Medveděv také posmrtně ocenil Andropova hvězdou Hrdiny Ruska. Což se asi mělo udělat dřív. A vydal dekret o stavbě pomníku Andropovovi.
  Ve stejné době úřadující prezident také znovu dosadil Ježova a Jagodu. Proč stát na obřadu tady?
  Poté založil nový řád pojmenovaný po Bobby Fischerovi. Ale nedá se nic říct, že by byl skvělý šachista. A nejen skvělé, ale i skandální. Chtěl být nad všemi nejen v šachu.
  A také tři stupně: bronzový, stříbrný a zlatý!
  A samozřejmě nejprve Dmitrij Medveděv udělil tento řád: Garry Kasparov, Anatolij Karpov a... bratři Kličkové!
  A zároveň Dmitrij Medveděv založil Řád Vladimíra Klička. Taky zajímavý tah. Tři úrovně: bronzová, stříbrná, zlatá.
  A pak je tu Svyatogorův řád, skvělé řešení.
  Medveděv řídí a šlape. A zase vymýšlí tohle. Tohle je medvěd. Medvěd všem medvědům.
  A má nové nápady. Dejte například každému Rusovi nové auto.
  Mezitím si běžte hrát na počítači. Co chtěl Medveděv ze všeho nejvíc. Nyní tedy zvolil novou strategii. Válka různých úrovní. O tom chtěl hrát prezident, i ten bývalý.
  Začínáte s pěti dělníky a tisíci jednotkami každý: uhlí, železo, kameny, ropa, jídlo, zlato.
  A pojďme nejprve postavit komunitní centrum pro produkci nových pracovníků. Pak začnete rozvíjet doly a zemědělství.
  V první řadě samozřejmě získávání jídla, aby se pracovníci lépe přizpůsobili.
  Medveděv má nejvýkonnější a nejmodernější počítač. A můžete chrlit spoustu jednotek.
  Vybudujete si město a nová obchodní centra. Peníze jsou samozřejmě zpočátku problém. Dokud nepostavíte mincovnu, tržnici, akademii věd a tak dále.
  Medveděv ale zná univerzální způsob, jak zbohatnout. Najměte více zemědělských dělníků a nakupujte zdroje na chleba. Trh je velmi levný na výstavbu. A pak jste našetřili, koupili akademii, postavili pilu a vyrobili nové doly. A pak další... A teklo zlato - nejdražší produkt. Zvlášť když to udělala máta. A pak bude možné studny vylepšit. Takto tečou peníze mnohem zábavněji. Lze použít ke zlepšení. Nové pily, nové zemědělské nářadí, rekultivace, výzkum hnojiv. Nový typ pluhu...
  Dále prohlubování vrtů a čerpání nových pracovníků. Nové farmy. Výroba masa. Výstavba rodinných domů. Do domů lékařů, policistů, studánek, tržnic, architektů, hasičů. A tak dále... Výběr daní. Nová vylepšení v těžbě zlata. A rozvoj nových prostor a pracovních budov.
  A peněz už je čím dál víc... Jsou přebytky a můžete začít stavět baráky.
  Hra je zajímavá a náročná. Město roste. Zatím žádná válka. Zde můžete nastolit mír a vybrat si slabšího nepřítele... Ve skutečnosti Medveděv stále hromadí sílu ve vojensko-ekonomické strategii.
  Vojenská akademie byla postavena. A začnete tvořit jednotky. Kavalérie, pěchota, plamenomety, minomety a další síly. Samozřejmě dělostřelectvo. Nebo ještě jednou vylepšením vrtů tankovny. První auta jsou samozřejmě lehká a primitivní, ale dá se s nimi jezdit.
  Medveděv se nechal unést.
  Hra prezidenta pohltila. Stavíte si stále více nových domů. Patří mezi ně škola písařů, knihovna a zábava různých úrovní. Ať už jde o hudebníky, tanečníky, kejklíře, senetisty, zoologické zahrady. Nebo jiné kasino.
  A samozřejmě chrámy různých bohů.
  Ano, v říši existuje mnoho různých náboženství. Nejlepší je stavět různé chrámy.
  A tady je všechno jinak. A mešity, kostely, modlitebny, buddhistické chrámy, stúpy, pohanští bohové.
  Ano, bohatá mise. Při přecházení řeky také stavíte mosty.
  Práce je hodně. Pořádejte také festivaly pro různá náboženství, aby se bohové nepohoršovali.
  A tak dále bez přerušení. A práce v Akademii věd jde dál, teď jedno zlepšení, pak druhé. Buď lék proti hlodavcům, nebo proti hmyzu - cokoli zlepšuje zemědělství, objevují se traktory.
  A dokonce i bohové posílají dobrou úrodu. Můžete tak zahnat tanky a letecké továrny. Počínaje lehkými letadly se můžete dostat k atomovým bombardérům. A počet jednotek neustále roste. Už to dosáhlo sta tisíc.
  Medveděv hraje a propaguje nové technologie. Zatím žádný strach. Nemusíte bojovat, můžete zvýšit index prosperity a kultury pro své lidi. A na tom také záleží. Ale peněz a prostředků je nyní dost.
  Na hře je ještě lepší, že se studny nevyčerpávají. Zdroje můžete získávat navždy.
  A stavět nová města na mapě... Nebo si dokonce dopřát pyramidu či jiný div světa.
  Medveděv také chrlí nová kasárna. Je pravda, že množství vojáků snižuje index prosperity. Zde samozřejmě nastává problém. Ale zatím není s kým bojovat... Ale mohou být zavedeny nové technologie, aby byly tanky a letadla rychlejší. A přiveďte těžké bombardéry.
  Proč však, když už máme střední tanky, nezajmout nepřítele na úrovni středověku?
  A Medveděv, který vyrobil více tanků a zároveň zlepšil jejich parametry, rychle napadne sousední zemi.
  A také letadla shora. A bombardujme nepřítele ze všech sil. Pršíš na něj napalm.
  A není to hra podle pravidel.
  Medveděv si zničení středověkého města užíval. A pak celá země se svou primitivní armádou. Užíval si a vyhrál, i když jeho letadla a tanky utrpěly menší poškození. Takto se ukázal úchop jako poměrně snadný. A pak znovu postavíte město na dobytém území...
  A vaše tanky jsou už těžké. Je možné připojit jak protiatomovou ochranu, tak aktivní pancéřování.
  Medveděv už hrál deset hodin a jeho oči byly unavené a začaly se lepit. Úřadující prezident usnul.
  Zpočátku se Medveděv točil v něčem nejasném. Ale netrvalo to dlouho. A pak ultramoderní tank T-95 vyletěl do kopce. Byl už pozdní podzim a na brnění dopadaly pramínky deště.
  Medveděv řekl:
  - Rozhodující den bitvy o horu Vysokaya! Ta hora, která je klíčem k celé obraně Port Arthuru. Dnes je přesně 21. listopadu, nebo 4. prosince podle nového stylu. - Profesor zuřivě udeřil pěstí do brnění a zvolal. - Ale nedojde k dobytí Vysoké hory! Pacifická eskadra bude žít!
  Japonci téměř dobyli horu Vysokaya. Vlézali se dovnitř jako mravenci v hustých proudech ze všech stran. T-95 zahájil palbu z rychlopalného děla ráže 152 mm.
  Alenka stiskla tlačítko na joysticku a automatické dělo zasáhlo Japonce jako protiletadlové dělo. Výkonné vysoce výbušné tříštivé granáty vyřadily stovky Japonců jedním výstřelem.
  Natasha zase střílela z osmi těžkých kulometů. A taky jsem raději používal joystick.
  Medveděv řídil tank, superstroj suverénně stoupal po strmých svazích a koleje drtily válečníky Země vycházejícího slunce.
  Margarita hvízdla a řekla:
  - Tvoříme historii!
  Úřadující prezident rozzlobeně potvrdil:
  - Rozhodně! Za žádných okolností nedovolíme, aby byl Port Arthur vydán!
  Alenka střílející z pistole vypálila dvacet ran za minutu a vyplivla projektil se zvýšenou ničivou silou vážící padesát kilogramů. Během jedné minuty přesně vybuchla tuna kovu a výbušnin.
  A dívka se trefila velmi přesně.
  A kulomety, každý vystřelí pět tisíc ran za minutu. Nebo čtyřicet tisíc velkých kulek během krátké doby. A jak vzali samuraje? Jak na ně začali tlačit.
  Alenka dokonce zpívala:
  - A nepřátelské hejno letělo k zemi, pod tlakem oceli a olova!
  Ruský tank pracoval agresivně. Tady posekal tisíc Japonců, tady je druhý. Odstraňte je ve vrstvách.
  Natasha se chichotala a zpívala:
  - Pro Rusovu slávu! Nikdy nezapomeňme na vlast!
  A opět střílí z kulometů smrtící ráže. A tisíce Japonců leží mrtvých.
  Medveděv to vzal a zasyčel:
  -Car Nicholas! Budete skvělí.
  A rozdrťme nedokončeného samuraje pod housenkami.
  Margarita logicky poznamenala:
  - Nicholas II by mohl být největší z carů. Měl všechny šance udělat z Číny ruskou provincii - Žluté Rusko!
  Medveděv zasáhl samuraje, vrhl se na ně jako housenky a řekl:
  - Nech to tak být!
  Skořápka za skořápkou vylétala ven. Množily se jako kvazihmota a vyžadovaly mnohem méně energie než skutečný nárůst atomů a molekul.
  Alenka, mačkající tlačítka na joysticku ladnými prsty, dokonce vykřikla:
  - Ve jménu ruských carů!
  . KAPITOLA Č. 6.
  Pistole řvala a řvala. I když ne tak nahlas, ale tlumeně se mluvit dalo.
  Margarita se zeptala úřadujícího prezidenta:
  - Co, počet granátů je nekonečný?
  Medveděv odpověděl:
  - Kvazi-hmota nevyžaduje k vytvoření mnoho energie. A naplnění termonukleárního reaktoru vodou je stejně snadné jako loupání hrušek!
  Margarita zapískala:
  - Ano, to je skvělé! I takto si můžete vyrobit čokoládovou zmrzlinu!
  Medveděv s povzdechem namítl:
  - Ještě ne, ale velmi brzy, ano! Škoda, že zatím dostáváme jen kvazihmotu!
  Alenka, mačkající tlačítka na joysticku holými prsty, s úsměvem s velkými tygřicovými zuby, poznamenala:
  - Tato schopnost vytvářet hmotu je také kvazibožská!
  Medveděv se zasmál. Okolo hory bylo stále méně Japonců a stále více mrtvol. Samuraj se pokusil střílet na tank, ale marně. Střely se od brnění odrážely jako kapky deště.
  Úřadující prezident poznamenal:
  - A člověk je stvořen k obrazu a podobě Boží.
  Alenka, střílející smrtící granáty, poznamenala:
  - Pokud je stále vytvořen. Možná jsme my lidé nejinteligentnější, nejsilnější a nejmocnější bytostí ve vesmíru!
  Medveděv logicky navrhl:
  - Tím potřebnější je upevnění lidstva! Měli bychom se sjednotit! Pak nepoznáme smutek a porážku!
  Natasha sebevědomě prohlásila:
  - Carská říše je schopna sjednotit všechny! A spojte všechny bez výjimky v monolit!
  A dívka znovu střílela ze samopalů. Ohromení Japonci se snažili vstoupit z levého křídla. Granáty tanku T-95 neublížily. A děla, také z dálky, buď minula, nebo jejich náboje byly neúčinné. Navíc v žádné zemi na světě neexistují žádné zbraně prorážející zbroj. A do takové nádrže tak snadno neproniknete. Jeho obrana je špičková.
  A kulomety sekají a granáty jsou smeteny. A dělají všechno specificky a velmi smrtící.
  Natasha se zachichotala a řekla:
  - Mnoho Japonců bude chybět!
  Alenka s tím souhlasila:
  - Velmi mnoho!
  A blýskla safírovýma očima. A na této dívce, skutečné terminátorce, je tolik různých věcí.
  Válečníci střílejí. A samuraj krvácí. Čtyřicet tisíc kulek a tuna granátů za minutu, to je velmi velká ničivá síla.
  Natasha poznamenává:
  - Jsme válečníci, kteří trpí vážnou smrtí!
  Alenka s tím souhlasila:
  - A nejen smrt, ale zdroj síly v celém vesmíru!
  Margarita uvážlivě poznamenala:
  - Pokud carské Rusko podmaní celý svět, pak budou jednou provždy ukončeny všechny války v dějinách lidstva!
  Medveděv souhlasil:
  - Samozřejmě, zlato! Nikdo nepotřebuje války! Ale lidstvo se musí sjednotit!
  Natasha zasyčela radostí z pantera zabíjejícího býka:
  - Když jsme jednotní, jsme neporazitelní!
  A vypustila jiskřičky z očí! Tohle je ta dívka! Obsahuje plameny ohně, led a ocel.
  Ale teď umírají poslední Japonci. A není nikdo jiný, kdo by horu zaútočil. Pod horou Vysokaya zůstalo více než padesát tisíc zabitých válečníků Země vycházejícího slunce.
  Bitva skončila.
  Čtveřice zaujala místo na kopci a Medveděv poznamenal:
  "S posádkou zatím raději nemluvíme." Obecně, co budeme dělat?
  Alenka navrhla:
  - Stále je mnoho Japonců. Zničme celou armádu Nogiů.
  Margarita s tím ochotně souhlasila:
  - A je to! Vytlačíme všechny samuraje! A bude to skvělé!
  Medveděv se usmál a poznamenal:
  - A náš tank může také plavat pod vodou a střílet granáty. Pojďme potopit japonskou flotilu!
  Natasha radostí vykřikla:
  - A je to! Správně, vezmeme a vyhladíme všechny samuraje na moři.
  Japonská peruť právě zahájila svůj další bombardovací nálet. Střely létaly, včetně z jedenácti a dvanáctipalcových děl. A tohle, jak vidíte, je vážné.
  Tank se řítil k pobřeží. Alenka poklepala prsty na korbu auta a poznamenala:
  - Dobře, k moři. Ale jak bychom mohli dát iniciativu Japoncům na souši?
  Margarita, která měla nějaké znalosti o válce, vzpomínala:
  - Měli jsme kulomety a puška Mosin byla mnohem spolehlivější a účinnější než japonská. A pokud ne všechno fungovalo na moři, pak na souši neměli samurajové žádnou šanci!
  Alenka vztekle pohybovala bosou nohou po podlaze a zamumlala:
  - Zrada! Triviální zrada!
  Natasha navrhla:
  - Všechny pověsíme!
  Nádrž šla do vody. Z boků se objevily vrtule, které stroj ovládaly. Zde je první cíl: japonský torpédoborec. Natasha svými tenkými prsty stiskla tlačítka joysticku.
  A granát smrtelnou silou zasáhl samotné dno lodi. Otočil brnění.
  Torpédoborec obdržel další střelu. Natasha znovu stiskla palec u nohy.
  A pak se Japonci utopí.
  Alenka se zasmála:
  - Pojďme se střídat v tonutí! Kulomety nejsou pod vodou příliš účinné!
  A dívka stiskla joystick a tentokrát poslala granát na dno torpédoborce.
  Margarita odpověděla s úsměvem:
  - No, máme dámy!
  Natasha znovu poslala granát a zakřičela:
  - Ve jménu Rusa, ať je vítězství!
  Alenka vyplivla skořápky. Otevřela dno lodi Země vycházejícího slunce a všimla si:
  - Přesto nebyla carská moc v Rusku tak špatná, jak tvrdila propaganda.
  Margarita s tím souhlasila a ochotně promluvila, zvlášť když stejně neměl co dělat.
  - Za cara Mikuláše II. zavedlo Rusko zlatý standard peněz. Měna impéria se stala nejpevnější a nejstabilnější na světě. Ceny se také prakticky nezměnily. A za cara Nicholase platba dosáhla třiceti sedmi rublů měsíčně. Ve skutečnosti se Rusko stalo jednou z předních zemí na světě, pokud jde o životní úroveň. Průmyslová výroba se stala čtvrtou na světě.
  Dmitrij Anatoljevič Medveděv po spánku začal hrát na počítači. V tomto případě se řezal, aby pokračoval ve strategii. Posílená moc prováděla záchvaty. Úřadující prezident Ruska vrhl tanky do bitvy.
  A těžký.
  Pořád je to dobrá hra. Trochu jsem to projel a dostal tanky těžší než sto tun. Když byl Medveděv prezidentem, chtěl vyvinout tanky těžší než sto tun. Ale Putin to tehdy nedal. Ale nápad vypadal lákavě. Super těžká vozidla. A šest typů aut. Přes pět a sto tun.
  Nyní ale Medveděv vrhá do boje tanky s jadernými motory. A narušuje obranu zemí střední úrovně. A opět úlovky. Ano, skvělé... Aby to bylo trochu jednodušší, připojte vojenského poradce. A spolu s ním vedete zničení nepřítele. A jeho dopadení.
  Zde dobýváte další impérium... Zde je válka vážnější, ale vede ji vojenský poradce Napoleonovy úrovně. Takže se můžete jen dívat a založit své impérium s ekonomem na Stolypinově úrovni.
  A Medveděv poté, co několik hodin seděl u počítače s obří obrazovkou, začal chrápat.
  Je příliš dlouho nevyspalý.
  Alenka vystřelila na Japonce. Když tentokrát křižník potopila, zazpívala:
  - Jsme nejsilnější na světě,
  namočíme všechny naše nepřátele do záchodu.
  Vlast nevěří v slzy,
  A zlým oligarchům dáme jejich mozek!
  A dívka se zasmála. A její zuby se třpytily perlami!
  Medveděv navrhl:
  - Vzhledem k tomu, že válka s Japonskem skončí vítězstvím, bude hospodářský růst Ruska ještě větší! A carská říše se stane nejbohatší zemí!
  Alenka potopila další torpédoborec a zasyčela:
  - Vždycky jsme byli bohatí! Nebylo dost pořádku!
  Natasha zasáhla bitevní loď Země vycházejícího slunce a poznamenala:
  - Nebyli jsme v žádném případě horší než Němci v první světové válce. Ale kvůli páté koloně nám vítězství uniklo!
  Alenka také poslala další granát do břicha pásovce a prohlásila:
  - Rozhodně! Za všechno může pátá kolona. Za první světové války se Němci nemohli k Minsku ani přiblížit a byli biti v Haliči. A za Stalina už viděli Kreml dalekohledem. Co to znamená?
  Natasha vypálila další granát na dno bitevní lodi a zamumlala:
  - Zrada! Takové vítězství nám chybělo!
  Margarita také považovala za nutné připomenout:
  - Nebýt zrady, získali bychom Konstantinopol a Malou Asii a také přístup ke Středozemnímu moři. A tolik jsme ztratili kvůli zradě a páté koloně!
  Alenka vypustila další projektil:
  - Ano, toto je pátá kolona! Kolik problémů jí způsobuje! Ruská říše je jedinečná entita, která by se mohla rozšířit do celého světa a sjednotit lidstvo!
  Natasha agresivně zamumlala:
  - Rozhodně! Mohl bych a určitě bych udělal cokoli! A aby lidstvo bylo jednotné a neporazitelné!
  Dívka vyslala další granát, po kterém se bitevní loď konečně rozdělila. A Japonci se utopili.
  Margarita s poplachem v hlase poznamenala:
  - Podívej, co se teď děje ve světě? Rusko a USA jsou na pokraji války. A Čína je přelidněná a totalitní. Na světě není řád a blahobyt!
  Natasha poslala nový granát, tentokrát na křižník, a souhlasila:
  - Na světě není řád! Potřebujeme jednotné řízení!
  Alenka vystřelila náboj a souhlasně přikývla:
  - A taková vláda by se mohla stát carskou říší! Autokracie Ruska je garantem globální stability a prosperity!
  A dívka poslala další granát, který nakonec křižník rozdělil.
  Japonci očividně šíleli. Stříleli bez rozdílu, nechápali, kdo je topí.
  Nutno podotknout, že na souši nemělo Japonsko co do počtu příliš velkou převahu. A i ve skutečné historii ztratilo na zabitých a zraněných mnohem více než Rusko.
  Ale na moři byly lodě Země vycházejícího slunce, vyrobené v Británii a USA, o něco lepší než ty ruské, hlavně domácí výroby.
  Ale i zde je kvalitativní převaha Japonců zcela nepatrná. A Rusové střílejí možná přesněji.
  Natasha, střílející a potápějící další torpédoborec, podrážděně poznamenala:
  - Rusko skutečně porazilo silnější protivníky. Například Napoleon!
  Alenka, která poslala granát na obrněný křižník, dodala:
  - Ach ano! Napoleon byl génius! A byl silnější, ale porazili jsme ho!
  Margarita si těžce povzdechla a zabručela:
  - Prohrát s Japonci. To je tak otravné a urážlivé!
  Alenka s tím souhlasila:
  - Velmi otravné! Bohužel, kvůli tomu skončila éra dynastie Romanovců. Éra je slavná, hrdinská, s dobýváním a vítězstvími. A přestože jsme neměli vlastního Čingischána, od dob Ivana Kality jsme stoupali.
  A dívka vyslala další, velmi smrtící projektil. A obrněný křižník se rozdělil na dvě části.
  Natasha pokračovala a jedním granátem potopila další torpédoborec. A samurajové mají spoustu torpédoborců.
  Válečník se zeptal mužů:
  - Ale zajímalo by mě, proč v dějinách světa ani jedna z říší nedosáhla absolutní moci?
  Alenka opět poslala granát do břicha dalšího torpédoborce a prohlásila:
  - Ano, opravdu, proč? Všichni padli. A Perská říše, Alexandr Veliký a Římská říše. Proč nikdo nesjednotil lidstvo?
  Natasha frustrovaně dupla nohou. Potopil další loď a řekl:
  - A je to! Čingischán vytvořil říši, která mohla rozdrtit celý svět. Ale po jeho smrti jeho synové a vnuci uspořádali zúčtování a roztrhali říši na kusy. Jen carské Rusko se svým unitárním systémem bylo zemí takovou, že mohlo existovat po mnoho staletí a rozšiřovat se, až pohltilo celou zeměkouli!
  Alenka zamrkala očima a prohlásila a potopila další torpédoborec:
  - Sláva velké říši cara Mikuláše! Nedáme moc nelegitimním bolševikům a prozatímní vládě!
  Natasha také poslala do lodi granát. Potopila Japonce a zpívala:
  - Bůh ochraňuj krále,
  Silný suverén
  Vládněte pro slávu,
  pro naši slávu!
  Panujte ve strachu ze svých nepřátel -
  Ortodoxní car!
  Vládněte se slávou
  K naší slávě!
  Zdá se, že dívky jsou opravdu nadšené. Takhle zničili samuraje, budete to obdivovat. A Medveděv řídil svůj zabijácký podvodní tank. Obecně je to skvělá zbraň. Potápí celou japonskou flotilu. Ale tohle je velká síla.
  Dvanáct, jen velké obrněné lodě, desítky menších, včetně křižníků. Jen torpédoborců je více než šedesát. Chce to čas zničit tohle všechno.
  Nataša dokončila další loď a zeptala se Medveděva:
  - Co myslíš, existuje Bůh?
  Úřadující důstojník se usmál a odpověděl:
  - V jakém smyslu?
  Natasha vyslala novou střelu, která dokončila torpédoborec, a poznamenala:
  - Ano, náboženství mají mnoho verzí! Existují jak pohanské, tak monoteistické! Někdy o tom začnete přemýšlet. A pochybujete, zda Bůh existuje, když je v učení takový nepořádek!
  Alenka rozdělila další torpédoborec a s chichotáním poznamenala:
  - Ano, v tomto ohledu je těžké věřit Bibli. Aby se takto choval pouze Bůh. A měl dokonce oblíbence!
  Natasha souhlasně přikývla:
  - A je to. Věříte, že jeden lid je lid Boží? To je zjevně nedůstojné vyšší inteligence!
  Poté dívka začala potápět velkotonážní bitevní loď. Válečník pracoval.
  Ale Margarita vyjádřila svůj názor:
  - Stále není jasné, jak je možné, že milující Bůh takto znetvořuje ženy!
  Natasha byla překvapená:
  - Jak je to ošklivé?
  Margarita upřímně odpověděla:
  - Ano, dělá z nich staré ženy! A co může být nechutnějšího než stará žena!
  Alenka vypálila granát do břicha křižníku a prohlásila:
  - Z nějakého důvodu po zemi chodí velmi odporné staré ženy, což je hloupé a zároveň strašně ošklivé!
  Natasha zavrtěla hlavou a podpořila:
  - A nesympatický! A ne esteticky!
  Válečnice se zasmála a mrkla na svého partnera. Jako, je tak cool a agresivní.
  Medveděv vážně poznamenal:
  - Opravdu, stáří je velmi špatné. Dělá lidi ošklivými, slabými, zranitelnými. Ale z evolučního hlediska to má nějaké výhody!
  Alenka byla překvapená. Když zasáhla další torpédoborec, zeptala se:
  - Jaké výhody by mohly být v tomto ohavném stavu?
  Medveděv odpověděl vážně:
  - To stimuluje rozvoj vědy a inteligence. Kdyby se člověk necítil unavený, tak by nebylo potřeba vymýšlet auto. Stejně tak slabost drápů a tesáků vedla k vynálezu nože. Chladné časy a doby ledové nás naučily rozdělávat oheň. Nemoci podnítily rozvoj medicíny. - Úřadující prezident se podíval, jak chytře Alenka poslala ke dnu další japonskou loď, a pokračoval. - Lidské slabosti v mnoha ohledech stimulovaly vědu. Neuměli jsme létat, ale vytvořili jsme letadla. A to je pokrok!
  Natasha vyslala další projektil a poznamenala:
  - Pokrok. Ale přesto, když se podíváte na starou ženu, je to tak nechutné. Opravdu se to bez lidské ošklivosti neobejde?
  Alenka s tím souhlasila:
  - I mladí lidé mohou vymyslet letadlo. Proč vyplnit to zatracené stáří? To je hrozné a odporné!
  Margarita zpívala nemístně:
  - Nerozdělím se s Komsomolem! Budu navždy mladý!
  A dívka pohnula pěstí po kovu.
  Mezitím se potápěla další bitevní loď.
  Ponorkový tank pokračoval v potápění japonské flotily. Sám admirál Togo se ocitl ve vodě a byl nucen uprchnout na člunu. Japonsko mělo velkou flotilu, ale bylo postaveno před zásadně novou zbraň. A teď byla úplně poražena.
  Alenka, která pokračovala v potápění japonských lodí, odhalila své zuby, které byly velmi velké a ostré, a navrhla:
  - To je to, o čem přemýšlím. Samozřejmě nesmí chybět estetika karoserie. A je nemožné, aby se ženy staly ošklivými, s ochablou kůží a ohnutými těly.
  Natasha, která poslala ke dnu další torpédoborec, s tím velmi ochotně souhlasila:
  - Samozřejmě! Na tom věda pracuje!
  Oba válečníci byli ve velmi veselé náladě. Úspěšně potopí nepřátelskou flotilu.
  Agresivní dívky jsou schopny velkých výkonů.
  Margarita mezitím vyjádřila svou myšlenku:
  - Náboženství také vznikla kvůli slabosti člověka. Kdyby byl člověk silnější, nebylo by náboženství. A samozřejmě smrt a strach ze smrti vede k tomu, že člověk hledá útěchu pro sebe!
  Alenka vzpomínala:
  - Zúčastnil jsem se seance a viděl jsem něco úžasného. Tak tam jsou parfémy!
  Natasha s mazaným hlasem poznamenala:
  - Na existenci duchů není nic překvapivého! Vždyť létáme ve svých snech. To znamená, že existuje duše a jako vzpomínka na lety!
  Medveděv souhlasně přikývl:
  - Ano, existuje duše! V tomto ohledu je člověk jedinečný! Teď se možná budeme bavit!
  Japonská flotila tála. Podvodní nádrž hrála roli zabijáka. Margarita byla trochu smutná. Jednak se ocitla v roli komparzu. A za druhé, což je nepříjemné, když jste pod vodou, nemůžete všechno dobře vidět. Petr měl obecně silné pochybnosti o Bohu. Ve skutečnosti, proč poté, co Rusové přijali křesťanství, na ně dopadly různé potíže. A mongolsko-tatarská invaze a předtím feudální roztříštěnost knížat. Války mezi ruskými lidmi.
  Tehdy konečně, od dob Ivana Kality, začala obroda Ruska,
  Pižmovka zesílila. Dokud se například za Ivana Třetího nakonec nestal jednotným centralizovaným státem. A shodil tatarské jho.
  Ano, samozřejmě, Rusko povstávalo. Dokud jsem nenarazil na Japonsko.
  To znamenalo konec dějin monarchie a dynastie Romanovců.
  Monarchie však odešla, ale autoritářství zůstalo.
  Margarita opatrně pohladila Alenku po zádech. Dívka spokojeně předla. Zdálo se, že si to užívá.
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Není nic špatného na tom, když muž miluje dívku a dívka miluje muže. To je zcela přirozené. Lidé si ale zároveň musí zachovat slušnost.
  Margarita nelibě namítala:
  - Nečteme morálku. Tohle se mi nelíbí!
  Úřadující prezident se zasmál:
  - A kdo miluje! Ale musíme se podívat pravdě do očí. Lidé se v tomto ohledu výrazně liší od zvířat!
  Margarita souhlasně přikývla:
  - Ano, je mezi námi velká propast!
  Alenka sarkasticky odpověděla:
  - A víš, mezi tebou a opicí, já moc rozdílu nevnímám!
  Margarita se zasmála. Alenka mezitím potopila poslední z dvanácti japonských obrněných lodí. Poté dívka poznamenala:
  - Jsme téměř hotovi s nepřátelskou flotilou!
  Medveděv se sarkasticky usmál:
  - Ano, jste dobří pracovníci! A ve skutečnosti jsou schopni hodně! Obecně miluji válečnice - jsou tak sexy!
  Margarita zakroutila tělem a zpívala:
  - Vypadám sexy, jsem jako procesor! A pohybuji se jako robot - zvukový agresor!
  Načež student Alenku trochu odvážněji pohladil. Dívka mačkala dlouhými prsty tlačítka joysticku a vypadala okouzlující.
  Jak ladné jsou její pohyby.
  představivost představovala princeznu, která šla bosa na lešení. To je tak romantické. A princezna je tak červená. Byly zbaveny všech šperků a drahých šatů. Zbyla jen žíně. Ale vězeňská uniforma ještě více podtrhuje kouzlo jeho sladké, příjemné, svěží tváře jako růže. A ohnivé vlasy. Jak krásná jde princezna na popravu.
  A tam nahoře se topí tisíce lidí. Lodě se rozpadají, živly zuří.
  A Japonsko utrpí kolosální, jedinečnou porážku. Samurajové tedy zřejmě musí činit pokání ze svých hříchů.
  Margarita si pomyslela, čemu Japonci věří? Jaké je jejich náboženství? Jsou to přece pohané. Ale porazili pravoslavné Rusko. Po tomto přemýšlejte o tom, čí Bůh je silnější!
  A Mongolové byli pohané, ale kolik území obsadili.
  Margarita se zeptala Alenky:
  - Řekni mi, krásko, jak se ti líbí Rodnoverie?
  Dívka se široce usmála a poté, co potopila další torpédoborec, odpověděla:
  - Velmi dobré náboženství! Jsou tam tak krásné pohádky!
  Margarita se podrážděně zeptala:
  - Myslíte pohádky? Nebo možná všichni tito ruští bohové skutečně existují?
  Alenka pokrčila rameny a odpověděla:
  - Možná existují jak elfové, tak gnómové! V našem světě se může stát cokoliv. A je těžké říci, co skutečně existuje a co ne!
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Do jisté míry všechno v našem světě existuje. Všechny naše myšlenky, sny, touhy jsou tím, co za sebou zanecháváme. Mám velmi zajímavou teorii hypernoosféry, ve které existuje úplně všechno, co kdy lidé vymysleli. To znamená, že myšlenka existuje navždy. A zůstává v nějakých jiných, paralelních světech.
  Dmitrij Medveděv se probudil ze spánku. A znovu se chopil své zásadní práce, přesněji výstavby impéria.
  A zase dobývání...
  Nejprve sestavte nový tank o hmotnosti tisíc tun a vypusťte jej na nepřátelské pozice. Ne, samozřejmě, ne jen jeden, ale hodně.
  A pohybují se po cizím území. A navrch ještě letadla s atomovými bombami. A co když zaženeme i bomby? A udělat anihilační?
  Dmitrij Medveděv je v prolamovaném díle jako každý jiný.
  A teď další země padá do bot diktátora. A výdobytky přicházejí. Ale je tu další nepřítel. Země je také velká... Můžete to dokonce naprogramovat. Tady je SSSR v roce 1941... Probíhá invaze. Jednotky v Medveděvu se během mnoha hodin hraní automaticky znásobily a jeho populace je již více než miliarda. Proti 196 milionům. A modernější technologie. A vojáky mohou baráky chrlit do nekonečna.
  Elektronické zdroje jsou naštěstí nevyčerpatelné. A vyvinout tlak na nepřítele, vyvinout tlak na něj.
  A tanky o hmotnosti tisíc tun se posílají do jaderných reaktorů po celém Rusku rovnou do Moskvy.
  A je prakticky nemožné je opustit - nic nebere!
  Medveděv vede strategii a brouká si pro sebe... Pak zastaví tanky na jaderný pohon. A hodí "Pantera"-2 do bitvy. Auto, které je však stále schopné porazit čtyřiatřicítku.
  Medveděv si hraje sám se sebou tím, že nakládá různé parametry aut... "Panther"-2... Jako úder z dálky. A pronikne sovětským tankem.
  Takhle to neprorazíš! Zejména v čele, ale na palubě můžete. Natáčení je v plném proudu. A těch čtyřiatřicet spěchá... A zemře pod ranami zbraní...
  Armáda se opět hýbe...A objevili se bojoví roboti. Krokují sami. A granáty jsou sestřelovány lasery. A dělají to velmi chytře.
  A virtuální dívky útočí.
  Medveděv má zapálený zrak pro strategii. Vzrušující bitva. Opět si ji zahrajete sami, nebo ji předáte vojenskému poradci. A sledujete průběh bitvy.
  Vedou své tanky do útoku.
  Zde můžete posouvat vpřed pyramidové tanky, které jsou méně zranitelné a neproniknutelné ze všech úhlů. Pohybují se jako na kluzišti.
  A dívky běhají bosé... A střílejí cestou.
  Další válka. Originální hračka. A peníze pocházejí ze zlatých vrtů, aniž by vyschly. Je to jako ve hře, vše je podle plánu, bez selhání a bez úpadku.
  Vše nedochází a zdroje neubývají. I když se to nezdá příliš pravděpodobné.
  Medveděva přerušilo volání. Úřadující prezident zvedl telefon:
  - Ahoj!
  Šéf prezidentské administrativy řekl:
  - Jste stále v kanceláři, Dmitriji Anatoljeviči?
  Medveděv ostře odpověděl:
  - Ano! Stále jsem prezident!
  Vedoucí správy řekl:
  - Zelenskyj požaduje, abyste po inauguraci opustili rezidenci.
  zeptal se Medveděv a otřásl se:
  - A kde budu bydlet?
  Vedoucí správy odpověděl:
  -V mém bytě! Vaše síla skončila a musíte opustit všechny prostory!
  Medveděv zašeptal:
  - Mám prosbu k novému prezidentovi - ať mi nechá počítač!
  Vedoucí administrativy se zeptal:
  - Dejte mi Řád svatého Ondřeje Prvního a já požádám Zelenského, aby pro vás měl počítač!
  Medveděv souhlasně přikývl:
  -No, je to možné!
  . KAPITOLA Č. 7
  A zavolal svého asistenta, aby připravil dekret. O udělení Řádu sv. Ondřeje Prvozvaného do čela administrativy. Šablona je hotová a zatím jsem podepsal zodpovědnost.
  Poté začal Medveděv znovu hrát.
  Nyní se jeho virtuální tanky blíží k Moskvě a zahajují útok. Na toto město útočí stroje vážící dva tisíce tun.
  Medveděv však také hází do útoku "Rat"-5, to je monstrum, ne tank. Deset tisíc tun hmotnosti!
  Vojska se blíží ke Kremlu... Stalin tedy utíká. A chytají ho bosé dívky v bikinách. Chytají se za nos holými prsty. A nutí Stalina, aby mu líbal holé paty.
  Zde jsou jednotky virtuálního impéria projíždějící Moskvou a mířící na Ural...
  Chytají ho také...
  Medveděv začne znovu přikyvovat a začne snít.
  Margarita se sarkasticky zeptala:
  - Co třeba klasičtější rozdělení: nebe a peklo?
  Medveděv zachmuřeně poznamenal:
  - To je s největší pravděpodobností primitivní myšlenka starověku o odplatě po smrti. Ve skutečnosti je s největší pravděpodobností vše poněkud komplikovanější!
  Natasha radostně zvolala, když potopila jednu z posledních japonských lodí:
  - Přísežný a starověký,
  Nepřítel znovu nadává
  Namasíruj mě
  Rozdrťte na prášek.
  Ale anděl nespí,
  A všechno vyjde. A všechno dobře dopadne!
  Dívky dokončily nepřátelskou flotilu. Medveděv zrychlil tank a pronásledoval samuraje. Ano, odvedli tu dobrou práci. Je zajímavé, jak lze opravit historii. Carské Rusko bylo mocnou zemí, která stoupala do výše. I když ne všichni lidé si žili dobře.
  Ale země stoupala. Pracovní den byl zkrácen. Objevily se nové svátky. Vznikla místní samospráva. Mzdy rostly se stabilními cenami. Školy se otevřely. Za cara Nicholase II se výdaje na vzdělání zvýšily více než šestkrát. Základní vzdělání se stalo povinným.
  Ano, ne všechno se dost rychle změnilo k lepšímu, ale kolik země ztratila kvůli revoluci a občanské válce. Kolik chytrých lidí zemřelo a opustilo svou vlast? A nyní, v této části vesmíru, je šance tomu zabránit.
  Aerodynamická nádrž plula rychle a tiše pod vodou. A nyní byl potopen poslední torpédoborec Země vycházejícího slunce.
  Natasha řekla s radostí:
  - Tak jsem mladý!
  Alenka dívku opravila a vysvětlila:
  - Jak se tu všichni máme skvěle! Bojovali jako lvice!
  Margarita naštvaně poznamenala:
  - Nic zvláštního! Měli jsme prostě lepší technologie!
  Alenka se zachichotala a odpověděla:
  - Ale stříleli jsme z děl sami!
  Natasha podpořila svého přítele:
  - A také jsme to udělali sami! A tohle je bystré oko...
  Margarita vybrala:
  - Šikmé ruce!
  Natasha se zasmála a odpověděla:
  - A ty jsi okouzlující dívka!
  Margarita upřímně řekla:
  - Je mi líto Japonců. Kreslí nádherné karikatury. Hlavně se mi líbí hentai!
  Alenka se zasmála a roztočila nohu ve vzduchu:
  - Hentai, to je skvělé! Dokonce velmi cool!
  Natasha s úsměvem dívky, která ochutnala džem, navrhla:
  - A možná taky nakopeme do zadku fašistům!
  Medveděv s úsměvem přikývl:
  - Dobrý nápad. Ale pojďme nejprve dokončit japonské pozemní síly. A pomůžeme rychleji ukončit válku. Aby se v tomto vesmíru neobjevil fašismus.
  Dívky odpověděly jednohlasně:
  -A neobjeví se a Čína bude naše!
  Po potopení japonské flotily se supertank T-95 dostal na povrch.
  Pak začal Medveděv snít o nejrůznějších nesmyslech.
  Bojovnice Alenka se postavila na obranu Rjazaně. Natasha byla s ní.
  Obě dívky jsou v lehké zbroji, v každé ruce šavli. A pod nohama máte speciální tenké kotouče.
  Obrovská armáda mongolských Tatarů zahájila útok.
  Stěny pokrývalo mnoho dlouhých schodů najednou. Byly různé: pletené z kořenových kmenů, povalené borové lesy s příčkami. Používaly se i těžké žebříky s řadami klád. Valy se díky rychlému tempu výstavby ukázaly být vyšší, než Tataři očekávali, mnoho schodů se na vrchol nedostalo. Mongolové vpředu odehnali několik zajatých Urusů. Ruský lid dal přednost smrti před hanbou za zajetí.
  Ale Mongolové byli neúprosní.
  Vyčerpaní lidé byli nemilosrdně tlačeni nabroušenými kopími a byli zkopáni v naději, že ruský lid, který nechtěl zabít své vlastní, se vzdá. Nebo se pod rouškou vězňů infiltrovat do ledového valu. Někteří z vězňů se s křikem vrhli dolů, klouzali po zmrzlém ledu, sráželi nenáviděné jaderné zbraně, vyrvali jim meče z rukou a okamžitě se rozsekali na kusy. Lidé rychle stoupali po schodech, nechápete jaký druh a kmen?
  Polonazí, v hadrech, s kyjem v rukou, s probodanými zády a krvácejícími. Muž Vaul, oděný v brnění, už zvedl obrovskou sekeru, když zespodu zoufale křičeli:
  -Nenič nás, rytíři, jsme svoji, Rusové!
  Vojvoda Dikoros vyskočil ke zdi a zakřičel:
  -Cítím, že je to naše!
  Zoufalý výkřik to potvrdil:
  -Počkejte na sekání, vaše! Nejsou mezi námi žádní Mughlani!
  Velmi chytrá Alenka vykřikla:
  -Kdo se správně křižuje, je svůj!
  - Nechte se pokřtít, pravoslavní!
  Koně se děsivým hlasem rozběhli míli daleko a obr Vaula-Morovin zařval.
  Obránci Rjazaně schválili:
  -Že jo! Opravdu!
  Jednomyslně se rozezněly na všech zdech:
  -No tak, bratři, udělejte znamení kříže!
  Stovky otrhaných vězňů, zmodralých zimou, přelezly val a padaly a dál se mechanicky křižovaly. Někteří okamžitě zvedli předem položené kameny a zuřivě je házeli po Mongolech. Mnoho obyvatel Rjazaně vidělo Tatary poprvé, dokonce i mnozí tradiční odpůrci, stejní Kipčakové, se převlékli do mongolských šatů.
  Nepřátelé měli na sobě dlouhé kožichy, tak dlouhé, že se jim zapletly do lemů. Vybraní nukeři měli měděné a železné pláty zavěšené na hrudi a jejich záda byla otevřená. Aby zastrašili Urusy, mnozí natřeli své už tak zlé, zženštilé tváře krví.
  Ale Urusové neucukli a střetli se s nepřítelem s meči a sekerami. Vaulovým silným úderem bylo zabito pět Mongolů najednou, druhý úder a tři další! Ostatní válečníci nebojovali o nic hůř. Tataři neobratně šplhali po kluzké šachtě, nemohli se pořádně krýt štíty ani sekat šavlemi. Když se mongolská armáda za cenu obrovských ztrát dostala na vrchol, polila je vařící voda a strašlivá zbraň: hořící dehet.
  Dokonce i ženy a malé děti polily horkou vodou a házely kameny a bloky. Zvláště účinné byly malé praky s otrávenými šípy, z nichž dokázalo střílet i pětileté dítě, které ještě nedokázalo natáhnout tětivu luku malýma rukama. A minout při střelbě do tak husté hmoty je mnohem obtížnější než se trefit. Útok byl zjevně dusivý, zmrzačená těla se valila dolů ve velkém množství.
  Prostřednictvím dalekohledu, který dovedně vyrobili Číňané, Guyuk Khan pozorně sledoval bitvu. Olízl si rty a mlátil rty, každou chvíli, narovnal si zlatou kožešinou lemovanou helmu, která mu tvrdošíjně a otravně lezla na čelo. Pak dýmku ve vzteku odhodil.
  -Naši bojovníci umírají! Burundai a žlutý had přicházejí ke mně!
  Turgaudové spěšně přispěchali splnit rozkaz korunního kagana. Guyuk se chystal posadit do vyřezávaného křesla ze slonoviny, když mu na rameno tiše ležela ruka:
  -Neboj, skvělé! Uklidněte svůj divoký pohled!
  Vrněla viskózní melodie, která docela připomínala ženský hlas.
  Guyuk Khan se cítil ospalý a stěží se držel na nohou. Ano, to je on. Znovu se před ním jako duch objevil Žlutý had - nejstrašnější osoba v jeho armádě, pekelný démon ze vzdáleného a nepřístupného Japonska.
  -Vy!
  Dědic Nejvyššího Khagana ukázal hloupým prstem! Žlutý had se dále šířil, někdy se zvětšoval, jindy zmenšoval:
  -Já! A vidím přímo skrz tebe! Je čas mírnit svůj hněv! Přesněji řečeno, přiveďte všechny své rezervy do bitvy co nejdříve! A já vám pomůžu, bratři, a poskytnu nepříteli takové překvapení! Podpisový tah, věřte mi, bude správný!
  -Dze,dze,dze! Vrhám vybraný tumen do bitvy pod velením Burundai! Společně povedete útok!
  Japonec blýskl očima a odhalil své velké žluté zuby:
  -Žádní bílí démoni nejsou, chci zabít své sobě rovné! Jako správný ninja!
  Žlutý had zablikal svým talismanem, v tlamě se mu neznatelně objevila píšťalka a zazněla třpytivá melodie.
  Guyuk si myslel, že se mu posmívají, ale neměl ani sílu, ani touhu hádat se s ninjovým čarodějem. V tuto chvíli Turgaudové hrubě zatlačili na Burundai, Guyuk Khanovi se tento poslušný chráněnec Subudai-Baghatur nelíbil.
  -Ty děravý měch! Nevidíte, že pod zdmi hlavního města Urus umírají nejlepší válečníci? Okamžitě vezměte "Berkuty" a po projití řeky seřízněte Urusy ranou pod pravou zeď.
  Zkušený Burundai se odvážil namítnout:
  -Led ještě není pevný, pod údery tisíců kopyt prostě praskne.
  Nečekaně impozantní Japonci odpověděli za Guyuka.
  -Vaše starost je chvályhodná. Ale vaše snaha je marná! Magický prášek svázal led na řece pevnější než vojenská ocel! No, skočte, objednali jsme vám!
  -Velký ninja batyr ví, co říká! Jezděte rychleji, pokud zvládnete kroupy, dám za odměnu školu koní!
  vykřikl Guyuk Khan a zatřásl prsty. Burundai se již neodvážila odporovat - byla plná smrti. Mongol s hejnem huňatých jezdců zmizel z dohledu. Najednou se přiblížil stín, nad hlavou se ozval hluk a silná vzdušná vlna způsobila, že přilba korunního kagana odletěla:
  -Harakiri! Tak se Motýl zatřepal! Nyní budou mít Urusové "obklad".
  Nad hladinou se vznášel obří drak, jehož zlatá křídla odfukovala závěje a z jeho tří dravých tlam se linuly ohnivé jazyky.
  -Nádherná mangusta!
  Guyuk ani neměl čas se vyděsit:
  -Je schopen vypálit celou Rjazaň.
  -Ne všechno, ale zapálí zeď. Jen tak dál, moje malá Godzillo!
  Medveděvův nádherný sen pokračoval. Úřadující prezident měl kolosální představivost.
  Do vzduchu se vznesl mocný drak s rozpětím křídel padesát metrů. Mongolové a šamani, kteří je doprovázeli, zuřivě vyli. Tumen, pod velením Burundai, svižně vyletěl na led, několik koní klopýtlo a oni i jejich jezdci byli okamžitě ušlapáni zběsilou železnou hmotou. Tříhlavé monstrum se mezitím hladce vrhlo na zeď. Wilderness si uvědomil nebezpečí leteckého útoku dříve než ostatní. No, samozřejmě, nechtěl jsem své trumfy odhalit předem, ale abych zachránil město, musel bych do toho dne použít neznámou zbraň. Proti okřídlenému monstru stálo mechanické monstrum, které nejasně vypadalo jako směs pavouka a ocelové stonožky. Z parního kotle už stoupal kouř. Výborně hoši, že jste předem přihodili uhlí.
  Parní katapult je mistrovským spojením technologií parní lokomotivy, navijáku, vícenohých balist a dokonce... hudební tabatěrky. A toto zvíře, vykované z kalené oceli, dokázalo vrhnout jakoukoli škodlivou věc téměř rychlostí kulometu na vzdálenost až dvou mil. Dívky bojovnice byly první na světě, které napadlo upravit pístový motor pro vrhání náloží. Dikoros osobně otočil pákou, dovedně vykovaná stuha z řetězů se dala do pohybu a vkládala kameny do rychle se otáčejících čepelí.
  Vzhledem k tomu, že Tataři spěchali v husté hromadě, téměř nikdo neminul, naopak každý těžký dlažební kámen, poskakující, srazil několik tlačících se jezdců. Jedna věc je špatná, zaměřovací stupnice je dost slabá, Mongoly můžete stále zasáhnout, ale zkuste trefit létajícího draka! Tříhlavé monstrum otočilo hlavu a otevřelo široké, tesáky, diamantově lesklé čelisti.
  Unikající plamen proletěl kolem valu a zasáhl domy. Bylo slyšet ječení a křik, několik poloslepých žen běželo po ulici a domy začaly hořet nepřirozenou rychlostí. Naštěstí byl v pohotovosti písek a těžké barely s vodou a také hasičské jednotky. Některé chýše, zejména ty blízko zdi, byly pokryty ohnivzdorným azbestem. Pod přátelským tlakem dravá sopka zbledla a když ztratila svou sílu, změnila se v proudy bledého kouře.
  Drak se ale zjevně nechtěl vzdát, vylezl z ponoru, otočil se s grácií přetíženého stormtroopera a znovu srazil proudy ohnivého tornáda. Tataři se již stihli dostat ke zdi, a tak běsnící plameny zasáhly i je. Mezi oběťmi byl i impozantní Burundai, jeho luxusní oblečení vzplálo a on se s řevem zraněného kance řítil zpět. Ruští vojáci také trpěli a část ledu znatelně roztála a odhalila zemi a polena. Šaty na Dikorosu doutnaly, ale bojovník Antonov stojící na zdi na něj dokázal vylít kbelík vody a z rozpálené řetězové pošty stoupala pára.
  -Jaká ďábelská posedlost, škoda, že nás cool Alenka nevidí!
  Drak se znovu otočil a pokusil se vstoupit do třetího kruhu. Čaroděj Savely se udeřil do prstů, podařilo se mu vypustit malou ohnivou kouli, rána zasáhla prostřední hlavu draka. Malá exploze nezpůsobila tříhlavému monstru žádné zvláštní ztráty, ale mírně ho srazila z jeho trajektorie, v důsledku čehož drak vystřelil s předstihem, ohnivý vír zasáhl nahromaděné řady jaderných zbraní. A opět zběsilé vytí, někteří Tataři se pohnuli zpět. Tehdy si Dikoros všiml vysoké mladé dívky, která mává dvěma dvousečnými meči. S nelidskou rychlostí sekala své protivníky do zelí, rozdávala strašlivé rány nohama, lokty a dokonce i hlavou, vlající jako motýl.
  Jen jeden, nebo spíše dva lidé mohli způsobit takovou zkázu:
  - Juliana! Rudý anděli, jsi to ty?!
  - Nosem cítíš květiny! Z třímetrové výšky!
  odpověděla Alenka se smíchem. Válečnice rychlostí šíleného geparda vyletěla na hradbu a zanechala na zdi sotva znatelné krvavé stopy.
  -Nemluv, všechno je jasné! Musíme uhasit okřídlenou pochodeň!
  Alenka divoce hvízdla, drak po vyrovnání letu vstoupil do čtvrtého kruhu. Válečník stojící poblíž jí řekl:
  -Použij katapult, Alenko, shoď ho balvanem.
  Dívka bojovnice hrozivě zaštěkala.
  -Sám vím lépe, co použít!
  Alenka sebrala rychlostí blesku tři dovedně kované řetězy. To byl také nápad jejich válečnic: spojit dva nebo tři malé kameny, sestřelit dvě nebo více balist a pokosit, zmrzačit celou řadu. Po nasazení parního katapultu Alenka vyskočila na čepel a kopla do páky. Byla vymrštěna vysoko a už v letu válečnice mávala rukama, mistrovsky otáčela meči, řídila rychlý pohyb a podařilo se jí přistát na hřbetu draka, posetého hroty. Monstrum se otřáslo a pokusilo se odvážnou dívku-jezdkyni shodit, ale dovedně zkroucené řetězy přehlušily obrovské tlamy - hrozivé monstrum bylo úplně osedlané.
  -Proč potřebuješ tři hlavy? Chybí jeden? Jsou plné děr, tak je spojím řetězem, aby nevylétly poslední mozky!
  Dívka bojovnice se zasmála svému neobratnému vtipu. Drak prudce nabral výšku, pak zopakoval Nesterovovu smyčku, svaly pod kůží se otřásly, monstrum se zoufale snažilo shodit nezvaného jezdce. Přes gigantické tělo foukaly horké proudy vzduchu, drak se řítil jako kámen vypuštěný z katapultu nebo s největší pravděpodobností meteoru. Atmosférická vlna srazila Tatary mimo trať.
  Alenka vrčela:
  -To není působivé!
  Spánek úřadujícího prezidenta stále pokračoval. Pan Medveděv se trochu sesypal, možná i ze smutku.
  Vskutku, jaký byl pro terminátorskou dívku cukající drak, když prošla extrémní zátěží ve dvanácti proměnných rovinách, zrychlila na sto padesát gravitace a okamžitě se ponořila do stavu beztíže, pak znovu dosáhla limitu subletální zátěže. Každý zástupce flóry a fauny je před tímto produktem genetického inženýrství červ.
  Monstrum se pokusilo otočit hlavu a strašlivě řinčilo svými obrovskými ústy. Dívka bojovnice vší silou sekla svým legendárním mečem a zamířila na nejcitlivější místo - nosní dírku. První rána byla plochá, stříbřité korálky vylétly z nosní dírky, jako perly jiskřily na slunci:
  "Tvůj sopl je krásný, že jo, říká se, že drak dokáže vyprázdnit zlato."
  Had udeřil světlem. V reakci na to krásná a hbitá Alenka sekla špičkou, úder byl ostrý a přesný, čepel lehce zčervenala a z jejího obrovského nosu se objevily třešňově-rubínové kapky rosy. Ztuhly přímo za běhu a proplétaly se do podivného ornamentu.
  Dívka se zasmála:
  - Super, pojď, zopakuj ten trik!
  Netvor už sebou škubal, ale dál nabíral výšku, hlavní město Rjazaň se zmenšovalo a zmenšovalo. Tady je v kole od vozíku, teď v podšálku, a tady má velikost zrnka máku, konečně mizí za mraky. Obloha zčernala, plná jasných hvězd, vyšplhaly se do stratosféry, bylo těžké dýchat, dovnitř foukalo studené vakuum. Legendární Alenka sice není obyčejný člověk, ale bez vzduchu se vůbec neobejde. Ale draka zřejmě také svědí, plaz má křeče, lapá po dechu, takže musíme snížit výšku. Zjevně není žádná touha opakovat výkon Ruslana, který držel Černomorec vousy tři dny a tři noci. V hlavě jí probleskne fráze z dětského webu a z nějakého důvodu si ji opravdu chce zopakovat.
  A bojovnice říká:
  -Jsme stejné krve, ty a já!
  Zdálo se, že drak pochopil význam, otřásl se a zastavil let. Pak to začalo pomalu klesat.
  Krásná a svalnatá bojovnice řekla:
  -Myslíš správně, můj okřídlený bratře! Budeme mít s vámi výsledky!
  Dole byl v plném proudu pořádný masakr, Mongolové se už valili od hradeb a velkolepá Nataša usoudila, že nastal optimální okamžik k úderu. Výborně, děvče statečná, hned ji vidíš, kudy prošla, zůstává krvavá cesta hustě dlážděná mrtvolami. Nejen nohy a ruce, Natašiny dva podlouhlé copánky páchnou dýkami vetkanými do řetězů z tvrzené oceli.
  Alenka si řekla a dupla nohou:
  -Takové osobní věci si určitě vyrobím! Teď pojďme zahřát Mughlany!
  Z oplechovaných hrdel vyšlehnul divoký plamen jako trojitá sopka, Tataři se příliš choulili a byli prostě smažení po stovkách, linoucích se z úst pekelný oheň. Obzvláště vyděšení byli koně, ale většina koní už byla odrazena náhlým úderem do zad, pod sedlem zůstala pouze osobní hlídka Guyuka Khana. Erupce pokračovala a smetla stovky a stovky bojovníků v jedné salvě v ohnivém hurikánu. Žlutý had s přimhouřenýma očima sledoval návrat svého malého draka.
  Stíhačka z východu zařvala:
  -Zrádce! Všichni jste zástupci dračí rodiny, vždy zradíte a sloužíte tomu, kdo je silnější!
  Rozzuřený čaroděj ninja se pokusil porazit odvážného jezdce a házel pulsary rychlostí kulometu. Mladá bojovnice Alena se usmála a nahlas zpívala:
  - Ohnivou vodou - překlopte sklo! Jsi skvělý cizinec - pliveš oheň!
  Tohle je holka - veselá, s humorem. A pulsary z ohně se jí nebojí.
  Alena je snadno sestřelila pomocí legendárních zbraní a čas od času nasměrovala bestii na nepřátelské jednotky. Tento znovupoužitelný plamenomet s křídly je lepší než stovka mechanických tažených koňmi.
  Možná je i tohle chladnější než útočné letadlo a jak to, že má tolik paliva a nevybila se pojistka? Budete muset studovat monstrum ve svém volném čase a vytvořit novou, dříve neviděnou zbraň! Šípy se odrážejí od silné duhové obrněné kůže a třpytí se všemi barvami duhy jako proso. Zásahy pouze na okamžik změní zbarvení: rubínově červená se změní na šeříkově fialovou. Lila-safír se naopak mění v šarlatově oranžovou, zlatožlutou a smaragdově zelenou. To je moc krásné, jen škoda, že v zápalu krvavé bitvy není čas užít si tu pohádkovou podívanou.
  Ruští válečníci a vojáci Bílé legie, tvořené dívkami, už vykáceli většinu mongolské armády. Zvlášť strašidelné to začalo být, když do hry vstoupily mechanické plamenomety, žádná armáda nemohla odolat takové dvojité ráně. Ještě minuta a neuspořádaný let začne. Žlutý had na okamžik zaváhal.
  Batuův rozkaz je jasný, zabít korunního kagana v klidu, ale platba je příliš nízká. Ne, zabije ho později, ale zatím ho vytáhne zpod tříštících se ruských mečů:
  -Pojďme pryč, Kagane, budu tě krýt!
  -A co tříhlavý mangus? Nenechám ho trápit mou armádu!
  Ninja luskl prstem a začaly padat jiskry:
  "Můžu seslat složité kouzlo a on se vrátí do svého světa, ale pak ho nebudu moci vyvolat sedm let!" Existuje však možnost! Kouzlo na úrovni Hale!
  -Jak to?
  Guyukova tvář, tlustá a nafouklá za svými roky, se protáhla. Ninja Killer vysvětlil:
  -A tak! Když zabiju jeho bílou mangustu, bude drak můj, když zabije mě, bude jeho!
  Japonský čaroděj zašeptal dlouhou mantru, talisman se třpytil jasněji než slunce. Bosá Alenka, unášená vyhlazovacím vzrušením, najednou cítila, jak pod ní mizí pružná, naleštěná záda mocného a již poslušného monstra. Ocitla se ve vzduchu a letěla dolů rychlostí kamene. Pád nebyl příjemný, ale ne fatální. Terminátor, který prorazil metr dlouhou závějí, zaútočil na Mongoly se vztekem zraněného kance. Padl poslední organizovaný odpor, žalostné zbytky obrovské armády se vrhly na hromadný útěk.
  Nejkrásnější dívky, bosé Alenka a Natasha, se doslova předháněly v hubení dezorientovaných nukerů. Guyuk Khan se mezitím stal prakticky neviditelným, jeho chrt lámal všechny hipodromské rekordy, dědičný kagan myslel jen na vlastní kůži.
  -Ne, tohle není samuraj! Patetický zbabělec. Jaká škoda podávat takové mikádo!
  Ninja zaštěkal.
  Žlutý had vytáhl dvě silné katany, zkřížil je a prudce sebou trhl, od čepelí se oddělila jiskřivá růžová koule. Kouzelný naváděcí pulsar rychle vzlétl ke krásné polonahé Alence.
  Terminátorský válečník si dokázal všimnout pohybu, za běhu rozsekal ohnivou sraženinu, malý výbuch rozmetal jako blesk a rozmetal tucet nebo dva Mongoly:
  -To je ďábel! Samuraj z podsvětí!
  vykřikl Žlutý had. Ninja se už připravoval vyrazit vstříc zakrvácené bosé Alence, když mu v hlavě probleskla elementární myšlenka. "Co když okamžitě nezabije tuhle nejsilnější bojovnici, pak se k ní připojí blonďatá terminátorka Natasha a následky budou katastrofální. Navíc si podmanila draka a velkého hada dokáže pokořit jen velmi mocný válečník." "
  Ninja zaskřehotal:
  -Jdu pryč birdie! Odcházím, abych se vrátil!
  Žlutý had, který si rozložil svůj bílý plášť, se zahrabal do sněhu. Pak se dusil a začal šeptat pohybové kouzlo.
  Bosonohá Alenka pokračovala ve zběsilém pronásledování, tvrdá Natasha nezůstávala pozadu. Přes všechnu urputnost bitvy nespustili ani na okamžik z dohledu královský stan korunního kagana.
  -Uteče, dožeňme vůdce!
  navrhla bosá Alenka. Natasha hodila disk bosou nohou a ledabyle odpověděla a pokračovala ve srovnávání prchajících Mongolů rychlými tahy.
  -Na co! Přineseme do Batygy extra radost, a to je příliš humánní. Meč snadno zabíjí a džihangir z něj jednoduše strhne kůži.
  Alenka, která jednou ranou odsekla čtyři, vyprskla smíchy.
  -Pokud sám Batuovi neulomí rohy! Budeme je vozit až do tábora, nebo co?
  Natasha se zachichotala a řekla:
  -Batu si pěkně vysere kalhoty a čím méně Mooglanů přežije, tím lépe!
  Terminátorské dívky zrychlily krok, připomínalo to hru na dohánění, nukeři zoufale bičovali koně a krvavě jim trhali boky. Zoufalým úsilím se jim podařilo mírně odpoutat od jezdců Uru, ale nemohou uniknout těm, kteří byli navrženi rychleji než gepard!
  Anatoljevič Medveděv, Dmitriji, probudil se, dělal cvičení a zapnul televizi. U příležitosti Zelenského vítězství se konaly celostátní oslavy a oslavy. Lidé se ze změn upřímně radovali.
  Každý chtěl žít novým způsobem a svobodněji. Inaugurace se blížila a Zelenskij nabíral plnou moc. A to také způsobilo nadšení a inspiraci. Jako, všechno se změní a bude to lepší než včera. A Slované najdou jednotu a studená válka skončí. Jako autoritářská noční můra z Putinova období.
  A o Zelenském se už zpívaly krásné písničky... Každý chtěl něco nového a krásného.
  Sám Zelenskij oznámil, že svým prvním dekretem zruší poslaneckou imunitu a také očistí oligarchovo peří. Zelenskyj také slíbil, že výrazně zvýší daně bohatým. Jako nemají důvod tloustnout!
  Obecně bylo v plánu udělat spoustu věcí. Včetně grandiózní stavby železnice: Archangelsk - Čukotka, a pak podzemní tunel na Aljašku.
  Proč Zelenskij není králem? Jeho projekty jsou velkolepé. A v USA se brzy změní vláda a přibude další generace politiků. Kdo také chce změnu.
  A teď se Zelenskyj odvíjí...
  Než byl počítač odebrán, vstoupil do hry Medveděv...
  Po dobytí SSSR je možné se zaplést s USA. Nejprve si ale spusťte obranný systém proti laserovým střelám; impérium zde takové schopnosti má. Válka proti USA - 2008! Invaze začíná z Čukotky na Aljašku.
  Probíhá skutečný boj.
  Abrams bojuje proti tanku Panther-7. Nové auto už není tak těžké, jako dokonalé. A ukazuje svou absolutní třídu.
  A ničí Yankeey... Medveděva začala válka poněkud nudit a předal řízení vojenskému poradci třídy Rokossovských. A začal zvládat...
  Například postavit něco... Nové chrámy, každý se sedmi náboženstvími. Nebo dokonce nové televizní věže. A bylo by skvělé postavit pyramidu. Jeden a půl kilometru vysoko. Ano, to by bylo opravdu skvělé!
  Medveděv zároveň zvyšuje úroveň blahobytu. Není to jen o chrlení vojenských továren.
  Můžete také vyrábět televizory, ledničky, počítače, notebooky. A vybudovat produkci a napumpovat bojové svaly. Ale USA už jsou přemožené... Impérium už má více než dvě a půl miliardy obyvatel a je docela připraveno vést válku proti USA. Medveděv vyceňuje zuby a zpívá:
  - Jsem skutečný hurikán všech staletí! Ten, který přinese mnoho smrti!
  A opět to vyvíjí tlak na Ameriku. Jaderné údery se již vyměňují. Taková bitva roste.
  . KAPITOLA Č. 8
  Eh, pojďme znovu tlačit jednotky. A jak se trefíme! Tady se pohybují dívky z pěchoty. Všichni naboso a v bikinách. A jak Yankeeové bodají bajonety a jak hází granáty bosýma nohama. Je v nich opravdová energie. A všechno se třpytí, jako rtuťové kuličky běžící pod opálenou kůží. Dívky milují zabíjení - to jsou dívky!
  A sami si zpívají:
  Jsme temperamentní komsomolské dívky,
  Jsme car Medveděv, velmi moudrý car...
  A samozřejmě máme jasný hlas,
  Cokoli k argumentu - jděte do toho!
  A znovu házel granáty holými prsty na nohou. Tyto dívky jsou doslova super. A Yankeeové rozdrtí, obsadí Aljašku. A také si zpívají:
  - Zlí vlci se hrnou dohromady! Jen tak závod přežije! Slabí zahynou, jsou zabiti - očista posvátné krve!
  A dívky se vrhají do útoku s vyceněním zubů. Ale proti Američanům jsou také "Tygři"-7, jaká úžasná síla. A taková monstra nelze zastavit!
  "Tiger"-7 je speciální vysokotlaké dělo s počáteční rychlostí střely 2500 metrů za sekundu. A jakmile ji zasáhne, nic ji nezachrání. A Ambramové se rozbíhají na všechny strany. A strhne z nich věž.
  A dívka přinutí vojáky, aby si klekli a políbili jejich bosé nohy.
  Američané se znovu vzdávají. A jednotky Medveděvovy armády se blíží k New Yorku. A město už je pod útokem. Je zajat bez jakéhokoli obřadu.
  Medveděv se považuje za velkého velitele: nakonec dobyl New York.
  A dalo by se říci, že je největším z útočníků. A pak Washington.
  A Američané se vzdávají. Americký prezident padl na tvář a začal dívkám líbat bosé nohy. Nejprve jeden, pak druhý v pořadí.
  Políbil tedy celý prapor bosých dívek. Tohle je velká bitva!
  Medveděv se směje... Takže dobyl Ameriku. Ale Putin to nedokázal!
  Tohle je opravdu boj - super! A pak do Mexika.
  A znovu ty chvaty... A mexické dívky nutí Mexičany klečet a líbat jim holé paty. A řvou:
  - Sláva kráskám!
  Ano, počítač může zobrazovat velké barevné obrázky dívek s holými podpatky, které vězni líbají. A je to takové vzrušení.
  Zde opět vedou zajatce - tentokrát černochy. A také líbají holkám bosé nohy.
  A také tanky se plazí pyramidálně...
  Děvčata se stěhují a je jich hodně... Vždyť ze zdrojů můžete chrlit mladé. A zvolte, že všechny jednotky jsou dívky v bikinách. A tohle je tak krásné.
  Jsou to většinou zrzky a blondýnky.
  A přebírají jednu zemi za druhou. Takoví cool válečníci. Impéria jim padají pod bosýma nohama.
  Medveděv hraje s chutí... A dokonce si i něco píská pod vousy.
  Jak vybuchne vodíková bomba? Obludné barbarství! A celé město, jako by ho kráva olizovala jazykem. O kolik více záření? A bosé dívky běhají radioaktivním prachem. A jejich holé paty se spálí.
  Medveděv hraje, jako by krajta polykala další území.
  Zde je další síla dobytá ve virtuálním světě a vlajka je shozena.
  Tanky jsou nyní nové s aktivním pancířem a keramikou. Vícevrstvé a účinné.
  A letadlové lodě jsou moderní a také docela vhodné. A jak z nich začnou střílet letadla.
  Medveděv, jak vidíme, je velmi chytrý úřadující prezident.
  Takže nyní vývoj dronů. A to je v pohodě. A také letadla ve tvaru disku. Tady už jdou do boje jako UFO. A pak pyramidové nádrže.
  Americký prezident Trump, bystrý rozum, nařídil, aby auto bylo nezranitelné a neproniknutelné ze všech úhlů. Takto se mastodont objevil v podobě nízké pyramidy. A takové auto prokázalo vynikající ochranu. Zejména proti kinetickým projektilům.
  A nyní se ukázalo, že tento tank je tak úspěšný, že jej nelze prorazit a stále je ve výzbroji Spojených států. Dokonce tomu říkali: tank Trump.
  A šílenství se někdy zmocňuje lidí, když vidí, že auto je neprostupné.
  Medveděv svádí nerovný boj a jeho stroje už obsadily další virtuální kapitál a proměnily ho v hromadu ruin a vařících kráterů.
  To ale robotí dívce nestačí. Začíná vyvíjet novou generaci zbraní: vyhlazovací bombu. A tato bomba je čtyřistakrát silnější než vodíková. Takže pokud zasáhne, nebudete moci ani sbírat popel!
  A válka se už přesouvá do vesmíru.
  Medveděv používá lodě vyrobené z nové slitiny pevnější a lehčí než titan. A hvězdné lodě létají do vesmíru a bojují roboti. V podzemních továrnách již existuje mnoho různých modelů.
  A teď padá poslední impérium na planetě. a co? Nyní do hlubokého vesmíru!
  Začíná éra Star Wars.
  Medveděv to chápe a energicky mačká na klávesnici. Nebo můžete pohybovat prsty nebo ovládat své myšlenky.
  Úřadující prezident jedná moudře a staví si vesmírnou flotilu. A boj pokračuje.
  Vývoj ještě silnější, zejména anihilační, termokvarkové bomby probíhá. A je stotisíckrát silnější než ten anihilační.
  A pak se lodě vznesou k nebi. A zachycují satelity planety. A pak sousední systémy. Dělají to extrémně rychle.
  A úřadující prezident ve hře produkuje terminátory. Zde je hrdina terminátoru. Toto je cestování časem, i když omezené.
  Medveděv zakřičel:
  - Lidé dupou nohama na zem, co teprve boty! Což je hloupé a zároveň strašně ošklivé!
  A Medveděv se stal mnohem veselejším. Eh, děti, jak jste dobré. Zvlášť pokud se z nich stali vesmírní válečníci.
  Rozehrává se hvězdná bitva. A vážné výměny úderů, kdy triviální údery do břicha. Přesněji je to imaginativní myšlení.
  Medveděv pokračuje v útoku:
  - Moje hvězdné lodě jsou vražedné!
  A na jeho místo jmenuje nové vesmírné velitele. A co je boj, to je boj.
  Zde velí Medveděv se svými veliteli. Tady proti tomu povstává nepřátelská koalice. Když se přiblíží taková nesčetná armáda, je to děsivé; zdálky to vypadalo, jako by se plížila pestrobarevná, jiskřivá mlhovina. Každá jiskra je navíc démon způsobený kouzlem nekromantského čaroděje. Přes dvanáct a půl milionu vojenských vesmírných lodí hlavních tříd a nekonečný malý "komfortní dům" se s přihlédnutím k neustále přijíždějícím posilám jeho počet blížil dvěma stům milionů. Předek se protáhl na pár parseků, v takovém měřítku i vlajkové ultrabitevní lodě vypadají jako zrnka písku na Sahaře.
  Blíží se všeobecná bitva: Vesmírné impérium armády Medveděva proti mnohostranné "Koalice totální spásy", která se rozhodla namísto neustálé taktiky stále pozdní obrany zasáhnout flotilu samotného krutého agresora.
  Je zde tolik lodí, s úžasnou rozmanitostí, i když ve většině případů to jen brání efektivnímu boji. No, třeba hvězdná loď v podobě cembala, nebo s dlouhými ústy místo strun harfa, nebo dokonce kontrabas s tankovou věží z druhé světové války. To může zapůsobit na slabé srdce, ale je pravděpodobnější, že vyvolá smích než strach.
  Jejich protivníkem je impérium, které se prohlašuje za univerzální mocnost. Medveděvův velký vesmírný emirát, kde je vše dáno do služeb války, hlavním heslem je efektivita a účelnost.
  Na rozdíl od koalice se hvězdné lodě úřadujícího prezidenta liší pouze velikostí. A tvar je prakticky stejný, velmi dravě vypadající hlubokomořská ryba. Možná až na jedinou výjimku vypadají jako tlusté dýky třpytící se ocelí - drapáky.
  Hvězdy v této části vesmíru nejsou příliš hustě rozesety po obloze, ale jsou barevné a jedinečné svým světelným spektrem.
  Z nějakého důvodu máte při pohledu na tato svítidla smutný pocit, jako byste se dívali do očí andělů, kteří odsuzují živé bytosti vesmíru za jejich odporné, skutečně divoké chování.
  Armáda úřadujícího prezidenta na schůzku nijak nespěchala, pouze jednotlivé mobilní jednotky rychle, využívajíce své převahy, zaútočily na nepřítele, způsobily škody a stáhly se zpět. V reakci na to se jim snažili vyjít vstříc palbou, ale protože byli hbitější a měli dokonalou ochranu, byli mnohem efektivnější.
  Miny, zdánlivě malé v kosmickém měřítku, byly roztrhány jako při výbuchu, stejně jako křižníky a torpédoborce. Podařilo se nám ale srazit nějaký velký zápas. Jedna z obrovských bitevních lodí koalice byla zasažena, hustě kouřila, deformovala se a na palubě gigantické hvězdné lodi vzplanula panika jako oheň v suchém lese.
  Mimozemšťané, podobní jerbům, jen s drápy místo ocasu, ve strachu utíkají, křičí a skáčou nahoru a dolů. Mezi nimi jsou menší typy, které vypadají jako kříženci medvědů a kachen. Zobáky se kroutí divokou hrůzou, je slyšet kvákání, rozlétají se a peří se vznítí. Zde se jedna z medvědích kachen obrátila vzhůru nohama a proměnila hlavu v požární potrubí. Tam se jí pěna nahrnula přímo do krku, žaludek si okamžitě sundal boty a ptačí mršina praskla a cákala krev se zbytky masa vycházející z dítěte.
  Jerboa se spálí a spěchají k záchranným modulům, ale zdá se, že systém, který dává přízračnou naději na přežití, je beznadějně poškozen. Jejich generál, šváb ocasní, hystericky zaskřípe:
  - Ach bohové kvadratury univerzálního kruhu, tím...
  Nebylo možné dokončit, plameny zasypaly jeho nešťastnou Excelenci. Maso inteligentního hlodavce se rozpadlo na elementární částice.
  Bitevní loď vyhořela, vyvrhla vzduchové bubliny do vakua a poté explodovala, rozprášila se na mnoho úlomků.
  Medveděv, který hrál dost, udělal ještě pár objednávek. Novodvorskou také posmrtně ocenil hvězdou Hrdiny Ruska. Nařídil, aby byl Oleg Rybačenko oceněn všemi řády a medailemi, které Rusko má. A předal Donaldu Trumpovi Řád svatého Ondřeje Prvního. Načež Medveděv znovu usnul... Zatím ho nikdo neobtěžoval.
  Po takovém výkonu se Alenka znatelně rozveselila. Stejně tak její tým.
  Jako první se ujala slova Margarita:
  - Dokončíme Japonsko na moři a dokončíme je na souši!
  Alenka tuto myšlenku vřele podpořila:
  - Rozhodně! Proč dovolit smrt nových ruských vojáků!
  Natasha také promluvila:
  - Kuropatkin je příliš nerozhodný velitel. Není tedy pravda, že bude schopen vyhrát, i když vezmeme v úvahu oslabení Japonců během útoku na Port Arthur!
  Medveděv to shrnul rozhodně:
  - Pojďme zaútočit! To je naše šance a šance Ruska!
  Poté se výkonný a ultramoderní tank dal do pohybu. Ano, Japonsko má špatný den. A nejednou budou proklínat okamžik, kdy je napadlo bojovat s Ruskem.
  Tank se pohyboval směrem k japonským jednotkám. Alenka s radostí řekla:
  - Měl jsem tak úžasný sen. Je to, jako bychom Natasha a já bránili Rjazan před hordami Batu Khana.
  Margarita se vzpamatovala:
  - Byl jsem ve snu?
  Alenka negativně zavrtěla hlavou:
  - Ne! Prostě jsi tam nebyl!
  Dívka otráveně zasténala:
  - Jaká škoda!
  Bosonohá Alenka se zasmála a poznamenala:
  - Mohl bys nám jen bránit! Ale Natasha a já jsme byli tak cool!
  Blondýnka se překvapeně zeptala:
  - Byl jsi v pohodě?
  Bosá Alenka ochotně potvrdila:
  - Ano, velmi cool! A dokonce jsem jel na drakovi!
  Natasha se zasmála a odpověděla:
  - Na drakovi jsi byla moc krásná!
  Alenka ochotně potvrdila:
  - Je to jako pohádka! Kde jsou draci, elfové a všechno okouzlující!
  Margarita odpověděla s upřímným pocitem:
  - Jsi moc krásná i bez draka! Jen víla a zázrak zázraků!
  Alenka sebevědomě prohlásila:
  - Porazím všechny! S draky i bez nich!
  A bojovnice ukázala pěst.
  První ruský tank zaútočil na Japonce, kteří stáli poblíž hradeb Port Arthur. Bylo jich ještě docela dost. Dělostřelectvo začalo pracovat. V reakci na to vypálilo 152mm dělo impozantního tanku a také osm smrtících kulometů. A znovu začali samurajové kosit po stovkách.
  Kulomety - "Draci", velmi smrtící věc. Pět tisíc kulek za minutu je jen nějaká bestie.
  Japonci padli, proraženi, roztrháni na kusy, s rozdrcenými lebkami. Jejich břicha praskla a jejich těla poskočila, vymrštěná drtivými údery ohně.
  Vybuchly také fragmentační skořápky s kumulativní výplní. Byly vynikající jak pro střelbu do pěchoty, tak pro pronikání dna lodí.
  Jsou to dívky z Terminátorů a profesor je skutečný génius. Začali tedy mlátit samuraje.
  Bosá Alenka zvolala:
  - Nechť je oslaven ruský duch!
  Natasha stiskla holými prsty tlačítko joysticku, vyslala spršku kulek a pokračovala:
  - A náš car, Nicholas II!
  Bosá Alenka dál posílala granát za nábojem. Každé tři sekundy vylétla smrtící zbraň. A japonské baterie utichly. A vojáci žluté pleti umírali ve velkém.
  Natasha, která pokosila několik řad samurajů, podpořila:
  - Hymna vlasti zpívá v našich srdcích.
  Bosá Alenka, která dál plivala mušle se smrtící náplní a jsou mnohem mocnější než plastid, pokračovala:
  "V celém vesmíru není nikdo krásnější než on."
  Natasha, která nemilosrdně střílela na Japonce holými prsty, dodala:
  - Stiskněte rytířův kulomet pevněji.
  Bosá Alenka, troska samuraje, dokončila:
  - Zemři za Bohem dané Rusko!
  Holky jsou fakt takové, super! Velkolepé krásky. Díváte se na ně a obdivujete je. Ale pro Japonce je to čistá smrt. Tank prošel bateriemi. Vyřadil osádky děl. Udělal to velmi, velmi rychle. Pak jsem procházel zákopy. Mnohé také pokosil. Přesněji ne mnoho, ale téměř všechny. Vyhlazení se ukázalo jako totální. Zde samozřejmě vše fungovalo automaticky. Takto byli zničeni Japonci.
  Alenka se uchechtla a stiskla tlačítka joysticku holými prsty na opálených nohách:
  - Jsme spíš kati než válečníci!
  Natasha se zachichotala a souhlasila:
  - Svoboda, génius a popravčí slávy!
  A opět se střílí v potocích. A knokautuje samuraje divokou silou.
  Margarita, která také střílela přesně bosýma nohama, racionálně poznamenala:
  - Bude méně gayů a v Japonsku bude nedostatek mužů!
  Bosonohá Alenka vyprskla smíchy a znovu vystřelila:
  - Pozor na ženy! Ženy, pozor!
  To je skutečně ten typ dívky, která od ní střílí granáty, šrapnely a všechny kulky se od ní odrážejí. V každém případě je dívka skutečný terminátor.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Legie pochodují,
  Jejich bajonety září.
  Jsou za námi miliony
  Ó ruské pluky!
  Nikdo se nezastaví
  Nikdo nebude rušit...
  Přesun otevírá nové,
  Pojďme rychle letět!
  A znovu bude pršet na nepřítele. A nedovolí jim to klesnout na setinu ampéru.
  Bosá Alenka, vyhazující skořápky s jednotvárností datla, zasyčela, právě posměšně zpívala:
  - Jeden, útočník, dva útočník, vrávorá.
  Natasha, střílející, potvrdila píseň:
  - Jedna rána, dvě rány, leží!
  Cool Alenka energicky podpořila:
  - Jednou prkno, dvě prkna - postaví se rakev.
  Bosá Nataša, která pokračovala ve střelbě a srážela nepřítele dávkami z kulometu, zasyčela:
  - Jedna lopata, dvě lopaty - hloubí se díra!
  A bojovnice mrkla safírovýma očima. Ona je opravdu taková zlatíčka.
  Bosá Alenka si pozorně prohlížela pozice. Tank fungoval rychle a z armády generála Nogiho nezbylo prakticky nic. Vypadá to, že byl zabit sám velitel. Dokončujeme poslední Japonce z obléhací armády.
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Tak daleko došla technologie! Čtyři muži zabili během několika hodin více než osmdesát pět tisíc Japonců.
  Polonahá Alenka se zlým úsměvem poznamenala:
  - Musíme zničit i zbytek! Nenechte nikoho pozadu!
  Natasha zpívala, když střílela na posledních tisíc samurajů:
  - Ne, hory nebudou zlaté, všechny nepřátele Rusa brzy zabijeme!
  Cool Margarita dodala:
  - Ne, hemeroidy ne, brzy budeš mrtvým protivníkem!
  Poté, co pokosily armádu generála Nogiho, dívky z Terminátora dočasně vylezly z tanku a běžely bosé sněhem. No, už je zima.
  Už zničili více než sto padesát tisíc pěšáků. A navíc japonská flotila. Proti armádě generála Kuropatkina však stojí přes dvě stě padesát tisíc dalších Japonců.
  Medveděv se probral ze spánku s dubovou hlavou. Trochu se prošel. Pak jsem si zase hrál na počítači... Star Wars jsou skvělé... Ale něco se nepovedlo...
  Medveděv začal znovu hrát novou strategii. Zapnul jsem historickou hru: Rusko za dob Mikuláše II. A válka s Japonskem. Tohle je tak krutá válka. Můžete nasadit strategii a chrlit síly na počítači.
  Medveděv hrál na snadné úrovni, ale minul injekci od Japonce a utrpěl těžké ztráty. Ano, je potřeba stavět ne příliš aktivně. Pojďme restartovat.
  A zase si hrajete sami pro sebe... Jak se ukázalo, na Kuropatkinově místě úřadující prezident příliš nezáří... Pořád jsou tam nějaké zádrhely, chyby.
  Medveděv se pak obrátil na vojenského poradce a šlo to jako po másle... A sám si zdřímnul a podřimoval na židli.
  Krásná Alenka cákala bosýma nohama a zeptala se Nataši:
  - Jak se cítíte, když zabíjíte tolik lidí?
  Blonďatá dívka upřímně odpověděla:
  - Nevím! Vypadá to, jako by to byla počítačová hra! Necítíš žádný vztek, hněv ani velkou radost!
  Bosá Alenka se otráveně zachichotala:
  - Tohle je válka!
  Nat asha se zkroutil do salta. Její červené kulaté podpatky se blýskaly. Obecně je to úžasná dívka, která je schopna dosáhnout hodně bez velkého úsilí. A když to neumyjeme, tak na tom prostě jezdíme.
  Dívky běžely sněhem. Jejich těla jsou velmi výrazná. Hrudník je velký, boky jsou luxusní, jako záď koně, svaly jsou výrazné. To jsou krásky-hrdinové. Mají tu nejskutečnější ženskou sílu. Tolik milosti. A nohy - koule svalů válející se pod opálenou kůží.
  Narazili na ně tři japonští skauti.
  Dívky udělaly kotrmelce. A jak budou samuraji bít holými patami do brady. A skutečně si zlomili čelisti. A vyrazili jim všechny zuby. Poté dívky zpívaly:
  - Planety uznaly velikost Rusů,
  Sebevědomě se řítíme vzhůru.
  Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa,
  Lidé z celé země pochodují ke komunismu!
  A opět krásky mrkly smaragdovýma očima. Vypadají tak bojovně. Bojovníci jsou aktivní. A zase běhání.
  Bosonohá Alenka poskočila. Roztočila větrník ve vzduchu a všimla si:
  - Jsme tak cool. Můžeme dobýt celý svět!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  - Císařovna planety Země -
  To je velmi cool!
  A obě dívky na sebe mrkly. Načež jsme spěchali zpět. Ve skutečnosti každý den války stojí státní pokladnu carského Ruska příliš mnoho. A je čas rychle skončit s Japonci.
  Medveděv pozdravil dívky se zářivým úsměvem:
  - No, běžel jsi kolem?
  Bosonohá Alenka s úsměvem řekla:
  - Běžíme a jsme připraveni bojovat!
  Natasha agresivně poznamenala:
  - Všechny zabijeme!
  Medveděv mávl rukou a nařídil:
  - Tak jdeme!
  Bosonohá Alenka se zasmála a odpověděla:
  - Naši čtyři jsou nejsmrtelnější na světě!
  Natasha proti tomu protestovala a dupla bosou nohou:
  - Ne ve světě, ale ve vesmíru!
  A silný, agresivní a smrtící tank jel všemi rychlostmi. Předstihuje více než dvě stě padesát tisíc Japonců. Ale granátů je dost na miliardu vojáků!
  Dívky, profesor a student - to je tým, který všechny rozdrtí a zkroutí do beraního rohu. A tank letí směrem k japonským jednotkám. Výhrůžně se na sebe vrhne. Chce všechny zlomit.
  Bosonohá Alenka s radostí zpívala:
  Rozlohy Ruska - krásné, drahé,
  Kde jsou perly sněhu, nekonečné řeky křišťálu,
  A ruský voják a generál jsou jedno.
  Svatý je symbol státu - ortodoxní orel, náš král!
  A nyní rychlý tank skutečně odstartoval. Letělo to kolem jako stíhačka. A ocitl se před Japonci. Univerzální kanón a dračí kulomety začaly opět fungovat. Dívky se pustily do práce velmi dychtivě. Bez dalších řečí.
  Alenka vystřelila holými prsty, vyrazila Japonce a zpívala:
  - Sláva mému Rusovi, Stalinovi a Leninovi, jedné rodině!
  A rudovlasý ďábel jiskří smaragdovýma očima. A jak posere samuraje. Zamilujete se.
  A ani Natasha není méněcenná. Mlátí Japonce.
  A zpívá:
  - V zatáčkách nezpomalujte. Naším osudem je vyhrát, děvčata!
  Válečník byl v plném květu. A tak rychle, lil oheň na nepřítele.
  A bosé prsty stisknou tlačítko joysticku.
  Polonahá Alenka, střílející, poznamenala:
  - V Rusku jsou dva problémy...
  Margarita ji přerušila zde:
  - Kdyby tak byli dva!
  Bosá Alenka, střílející, s potěšením souhlasila:
  - Ano, kdyby jen dva!
  Natasha, střílející, ukládající stovky Japonců, vzala to a zpívala:
  - Za dvě, za dvě zimy. Ve dvou, ve dvou pramenech!
  Bosonohá Alenka, střílející, dodala:
  - Zabiju Japonce a vrátím se!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  - Port Arthur je náš! A nedovolíme nikomu, aby nám vzal Mandžusko!
  A válečník znovu mlátil samuraje. Rusové s Japonci neprohrají. To opět dokazuje, jak je Rusko neporazitelné!
  Bosá Alenka rozbila baterii a zavrčela:
  - Rus bude slavný v nejvzdálenějších zemích a staletích!
  Natasha také zaskřehotala:
  - A žádné síly nás nezastaví!
  A zničila dalších pár tisíc samurajů. Poté se tank pohnul vpřed a sklizeň pokračovala.
  Margarita, když se na to podívala, vyjádřila svůj názor:
  - Pokud bude válka vyhrána tak skvěle, co udělá Rusko dál?
  Medveděv pozoroval dívky, jak svižně kosí Japonce, a navrhl:
  - Bude válka, buď s Němci, nebo s Brity! Ale každopádně bitva se Zemí vycházejícího slunce není poslední!
  Alena, která rozbila další baterii, řekla:
  - Tak to dáme Němcům, no, dáme jim to tolik, že se to nebude zdát dost!
  Natasha, ničitel samurajů, dodal:
  - A Hitler nebude mít koho naverbovat do Wehrmachtu!
  Alenka, mačkající tlačítka na joysticku holými prsty, agresivně prohlásila:
  - Ale je mi líto Árijců. Zemřelo tolik krásných bílých chlapů!
  Natasha s tím souhlasila a smutně přikývla:
  - Ano, zemřelo tolik dobrých lidí! a za co?
  Dívka zasáhla Japonce a všimla si.
  - A Japonci jsou dobrý národ, ale my jsme nuceni s nimi bojovat! I když tohle taky není moc dobré!
  Margarita logicky poznamenala:
  - A zvířata? Nezabíjejí se navzájem? Ale člověk je jen zvíře nejvyššího řádu!
  Medveděv se usmál a namítl:
  - Člověk, na rozdíl od zvířat, má duši! A jeho duše je skutečně jedinečná a nesmrtelná! Takže my a zvířata jsme celá propast!
  Margarita proti tomu protestovala:
  - A opice? Mají také vysokou úroveň inteligence. Jeden z nich zná tři a půl tisíce slov!
  Úřadující prezident odpověděl:
  - Ale jsou to naši příbuzní!
  Bosá Alenka střílela na Japonce a zpívala:
  - Jsem opice! Také muž!
  Natasha, která kosila samuraje, zavrčela:
  - Nechoďte v opicích po celé století!
  Supertank pokračoval v kosení Japonců. Proč ne? Je to opravdu šílené zvíře
  který vystřelí čtyřicet tisíc kulek za minutu. A jeho pancíř je neprostupný téměř pro jakýkoli projektil. A nejen začátek dvacátého století.
  Bosá Alenka, střílející, agresivně prohlásila:
  - Car Mikuláš udělal pro Rusko mnoho, ale zůstal nedoceněný a nedoceněný!
  Natasha, která lila oheň na Japonce, souhlasila:
  - Je to správné! Král byl zabit. Donutili kněze odstoupit od trůnu! A co se zlepšilo?
  Bosá Alenka vystřelila z děla a dodala:
  - Bylo to ještě horší! A k moci se dostali ještě hnusnější lidé!
  Natasha se zachichotala, zasáhla Japonce a řekla:
  - Tak pojďme bojovat za lepší budoucnost! A za svobodu Ruska!
  Polonahá Alenka, střílející, řekla:
  - Pro změnu a vítězství!
  Pak ukázala pěst. Je to holka, která tohle umí. Pak se toho nebudou moci zbavit ani samurajové. A kulomety fungují. Všichni sekají a sekají.
  Proorávají vlastně celé řady mrtvol. A vražedně vyčistí prostor.
  Generál Kuropatkin byl informován, že se mezi Japonci děje něco divného. Střelba, výbuchy, někdo na ně zaútočil.
  . KAPITOLA Č. 9.
  Medveděv se trochu vyspal a znovu se chopil počítače. Ani se neholil. A znovu si začal hrát po svém.
  Útok na Japonsko po darebném kódu s tanky a letadly. Včetně nejlepšího bombardéru první světové války Ilji Muromce. Což se velmi hlasitě hlásilo. A zasáhl Japonce jako gumové plácnutí proti mouchám.
  A dál do Tokia...
  Dmitrij Medveděv, který dobyl Japonsko, se nazýval císařem Mikado.
  A pak nové války...
  Můžete si například zahrát alternativní historii. Alexander II řekl Bismarckovi v roce 1875, že jeho neshody s Francií jsou vnitřní záležitostí mezi Německem a Francouzi. Bismarck převzal vládu a zaútočil na Francii v roce 1876. Zpočátku měli Prusové štěstí a dostali se do Paříže. Pak ale zpomalili. A Británie vstoupila do války... Všechno by bylo v pořádku, ale Britové dali Německu bitvu a byli poraženi. Pak Prusové stáhli své síly.
  Válka na Západě se protahovala. Francouzi se zoufale bránili. Anglie přenášela další a další síly...
  Mezitím Rusko dobylo Turecko a Istanbul. Británie, Francie a Německo byly zapleteny do války. A říše cara Alexandra anektovala mnoho zemí, včetně Iráku, až do Indického oceánu. A Palestina a přistane až do Egypta. A tak ruské jednotky v čele se Skobelevem dobyly Mekku, Medinu a další města Saúdské Arábie.
  A vznikla jižní část Ruské říše. A Alexander II se stal velkým králem. A válka mezi Německem proti Francii a Británii trvala deset let.
  A skončilo to praktickou remízou.
  Alexandr II. vládl do roku 1887 a stal se obětí pokusu o atentát pod vedením Alexandra Uljanova, Leninova bratra. Jeho slavná vláda, za níž Rusko vybudovalo mnoho silnic, dobylo mnoho zemí a osvobodilo rolníky, skončila.
  Tato alternativa byla, jak se hra hrála. Alexandr Třetí spolu s velitelem Skobelevem dobyli Írán i Pákistán. Ale také zemřel - bystrá hlavička. Za Nicholase II Rusko vedlo válku s Japonskem, které již mělo flotilu v Indickém oceánu, která přišla na pomoc Pacifiku poměrně rychle. Rusové porazili samuraje poměrně rychle a měli mnohem větší sílu jak na souši, tak na vodě.
  Ruské armádě navíc velel geniální ministr obrany Skobelev. A Rusko nejen vyhrálo, ale také dokázalo dobýt Japonsko. Navíc se Spojené státy ještě neodvážily za západní polokouli a Británie nebyla tak silná. Navíc Rusko bylo v alianci s Německem. Ten zaostával za Británií a Francií v boji o Afriku. Carské Rusko po anexi Japonska a části Číny ještě zesílilo. Stavěla se silnice Dillí-Moskva.
  Jak je z toho vidět, plány carského Ruska na expanzi do Indie a Číny byly úspěšně realizovány. Na stranu Německa si během první světové války vybral car Mikuláš II. Němci porazili Francii a obsadili Belgii, Holandsko, Dánsko a Norsko. Rusko dobylo Egypt, většinu Afriky a Indočínu. A také tichomořský majetek Británie. A dokonce přistál v Austrálii. A její Austrálie byla zajata.
  Poté válka skončila vyloděním a okupací Británie. První světová válka skončila. Ale císaři Wilhelmovi se zdálo, že Rusko už dobylo příliš mnoho země, a aniž by se o to opravdu snažilo. A snil o pomstě. Rusko fakticky dobylo rozlehlá území - Austrálii, celou Asii, většinu Afriky, Němci si tolik neukousli a ještě více z Portugalska a Španělska, které obsadili. Rakousko-Uhersko získalo kontrolu nad Itálií a Libyí. Rusko zabralo asi tři čtvrtiny Afriky a o něco později obsadilo Etiopii. Němcům se podařilo odříznout Maroko.
  To samozřejmě Německu nestačilo. Přestože obsadila Francii, Belgii, Holandsko a Norsko a Rusko si podrobilo Švédsko.
  Wilhelmovy přípravy začaly na novou válku s Ruskem. Krize v roce 1929 situaci ještě zhoršila. Rakousko-Uhersko a Německo ovládaly téměř celou Evropu. A část Afriky... A Británie. Ale pořád tu byly USA a Kanada. Wilhelm a Nicholas II ještě nerozhodli jít do války spolu navzájem. Navíc Rusko ze všeho nejméně chtělo bojovat a trávilo rozsáhlá území. Aby urychlil jejich asimilaci, car Mikuláš II. dokonce dovolil Rusům mít čtyři manželky. Co bylo zakotveno na osmém ekumenickém koncilu.
  Podobné rozhodnutí bylo učiněno v roce 1925. A v roce 1926 si Nicholas II vzal další manželku. Jak se ukázalo, rozhodnutí nebylo hloupé. V roce 1929 se císaři narodila další dcera. A 25. listopadu 1932 se konečně narodil zdravý syn. Mikuláš druhý mu dal jméno Petr. Na počest Petra Velikého.
  A v roce 1933, 15. května, začala nová válka. Německo vyhlásilo Kanadě válku. Jako nadvládu Británie. O dva měsíce později Spojené státy v čele s Rooseveltem navzdory hospodářské krizi vstoupily do války s Německem. Nechtěli se Kanady vzdát.
  Wilhelm již ve středním věku, ale agresivní, se zpočátku snažil bojovat sám, aniž by požadoval ruskou pomoc. Čekal, že všechno udělá sám. Ale není tak snadné dobýt území oddělené oceánem. Navíc Spojené státy rychle vybudovaly tanky a armádu. A tvořili pluky... Válka trvala celý rok bez většího úspěchu pro Němce. Kterému se podařilo dobýt pouze Island a Grónsko. Ale v Kanadě se toho nemohli zmocnit.
  Wilhelm se obrátil na cara Nicholase II: "Pomozte mi, kolego." Jsi můj bratranec a bratr. Sám Nicholas II měl plány pro Aljašku a Kanadu. No, rozhodl jsem se, že to nejsou bohové, kdo vyřezává hrnce. A vzal to a 25. června 1934 vyhlásil válku USA a Kanadě. Jeho jednotky se pohybovaly přes Aljašku, přes území USA.
  V této době již byla postavena železnice na Čukotku a ruské jednotky úspěšně postupovaly. Na jejich straně byla početní převaha a nejlepší tanky na světě, lehké, těžké i střední.
  Amerika se tedy musela vypořádat s nerovnými silami.
  A Nicholas II, jak vidíme, je opravdu na bílém koni. A jedno vítězství za druhým. Ruské jednotky pochodují přes Aljašku. A berou město za městem, vesnici za vesnicí.
  Němci se snaží vylodit na Kubě. Válka roste. Kaiser Wilhelm píše Nicholasovi II:
  - Rusové a já jsme byli a vždy budeme jednotní. A nikdy se nebudeme hádat. Tak ať s Amerikou skončí.
  Kvůli rozšířené komunikaci byl postup o něco pomalejší, než se plánovalo. Ale ruské carské jednotky přesto za pět měsíců bojů dobyly celou Aljašku a vstoupily do Kanady.
  Roosevelt dokonce nabídl mír Rusku a slíbil, že se vzdá Aljašky, ale už bylo pozdě. Válka pokračovala divokou opuštěností.
  V zimě roku 1935 i přes obtížné povětrnostní podmínky dosáhly ruské jednotky na severu hranic USA. Boje pokračovaly i na jaře... Ruské jednotky prováděly jednu operaci za druhou a do konce července dobyly téměř celou Kanadu. A v srpnu obklíčili Philadelphii.
  USA se ocitají ve velmi složité situaci. Ale zoufale se bránili... Koncem roku 1935 však již byla dobyta více než třetina území USA. A v zimě byly carské úspěchy ještě větší... Začátkem března 1936 se přiblížily k Washingtonu a New Yorku.
  A v dubnu byla obě města dobyta... Válka pokračovala až do srpna, dokud nebylo obsazeno celé území Spojených států.
  Pak přišla ofenzíva v Mexiku a tak dále na celém území.
  Wilhelm navrhl Nicholasovi II dokončit rozdělení celého světa. Souhlasil Mikuláš II.
  Během roku 1937 byla celá Latinská Amerika dobyta ruskými vojsky. Nicholas II tak dokončil rozdělení světa s Němci. A zbývají jen tři říše: největší: Ruská, pak Německá a ještě další Rakousko-Uhersko.
  Rusko se tak stalo světovým hegemonem, ale... Nicholas II je stále velký car, ale smrtelník. Zemřel v srpnu 1939. A postarší Wilhelm zaútočil 1. září 1939 na Rusko. Rozhodl se využít toho, že Petr Čtvrtý byl ještě chlapec, nebylo mu ani sedm let. A rozhodl se, že zatímco regenti vládnou Rusku, je nejlepší udeřit. O dva dny později vstoupilo do války i Rakousko-Uhersko. Všechny země po celém světě byly vtaženy do konfrontace. Poslední válka v historii planety Země začala.
  Co do počtu a kvality zbraní neměla carská armáda obdoby. Ruské tanky a letadla jsou stále nejlepší na světě.
  A bitvy to ukázaly. Stejně tak noví talentovaní velitelé.
  Ale Rakousko-Uhersko se od samého začátku ukázalo jako slabý článek. A prohrávala téměř od prvních dnů. Carská armáda porazila Rakušany, dobyla Lvov a poté Peremyl. Teprve odstraněním části svých sil z Polska zachránili Němci Rakušany před úplnou porážkou. Ale ani tohle bylo málo platné. Pokus dobýt Varšavu císařskou armádou potupně selhal. A ruské jednotky je násilně zatlačily zpět o více než dvě stě kilometrů.
  Němci s velkými obtížemi zastavili ruské jednotky. Celá zima proběhla v bitvách. Na jaře byly boje také v plném proudu. Ruské jednotky se postupně chopily iniciativy. Měli několikanásobně více vojáků, a proto do léta dokázali Němce ve vzájemných potyčkách natolik strhnout, že se začali vzdávat. Zároveň začala ofenzíva proti Rakousko-Uhersku. Na podzim byla Budapešť obklíčena. Kromě toho carská armáda dobyla německé majetky v Kanadě. A v zimě 1940-1941 carská armáda odřízla Východní Prusko. A v dubnu 1941 dosáhla Odry.
  Postavení Němců se stalo extrémně obtížné. V květnu 1941 padla Vídeň. A přes léto se Rusové dostali do Alp a osvobodili Benátky. Vstoupili jsme do jižních oblastí Německa.
  A na podzim konečně dobyli Itálii. Zimní ofenzíva proti Berlínu skončila jeho dobytím 30. ledna 1942. Načež odpor Němců, kteří již v Africe přišli o veškerý majetek, zeslábl. Rusové dosáhli Rýna v dubnu. Načež 22. dubna zbytky německých sil kapitulovaly.
  Tak skončila poslední válka na planetě Zemi. Skončilo to vítězstvím a úspěchem carského Ruska.
  Následovalo dobývání vesmíru. V roce 1936 letěl do vesmíru první Rus. Obletěl planetu Zemi. A v roce 1945, 9. května, Rusové přistáli na Měsíci.
  Letěli na Mars v roce 1967. Na Venuši v roce 1969. K Merkuru v roce 1972. A na satelitech Jupitera v roce 1973. Člověk přistál na nejvzdálenější planetě Pluto již v roce 1980. A v roce 2003 se uskutečnil první let mimo sluneční soustavu v historii lidstva. Ruská loď letěla do Alaf Centauri a vrátila se v roce 2018.
  Od roku 2020 Rusku stále vládne Petr Čtvrtý, který díky výdobytkům moderní medicíny není vůbec starý muž. Petr Čtvrtý vládne již jedenaosmdesát let a jeho vláda je nejdelší v dějinách světa. Kde jsou známa přesná data vlády, samozřejmě.
  No, zatím je na světě všechno v klidu, jako vždy. A dokonce i trochu nudné... Lidé mají dobrý život. Pravda, problémy s přelidněním jsou. Tady už se ale zavádějí porodní omezení.
  Pravoslaví se modernizovalo. Kněží byli oholeni a oblečeni do uniforem s ramenními popruhy.
  Rozvoj technologií vytvořil obrovskou nezaměstnanost. Ale i tento problém je vyřešen. Hypernet se vyvinul.
  Probíhá výzkum a již byly vytvořeny vesmírné lodě schopné pohybovat se rychleji, než je rychlost světla. Ano, dobře pro carské Rusko a celý svět pod vládou Romanovců. Tato nejslavnější dynastie v dějinách lidstva.
  Otec car Mikuláš. Vybudujte si ráj na planetě Zemi!
  Dmitrij Medveděv tuto strategii odmítl. Pro ruské cary dobyl celý svět. Ukázal své strategické myšlení. Dosáhl velkého úspěchu a znovu usnul, oblečený a snil jako předtím.
  Kuropatkin uvedl:
  - Klid! Pouze mír!
  Generál Linevich s poplachem poznamenal:
  - Vaše Excelence, možná můžeme udeřit hned?
  Generální adjutant Kuropatkin uvedl:
  - Ne! Samozřejmě že ne! Mohla by to být japonská past!
  Generál Linevich nesměle poznamenal:
  - Toto je naše šance konečně vyhrát tuto válku!
  Kuropatkin prohlásil třesoucím se hlasem:
  - Trpělivost, trpělivost a ještě více trpělivosti!
  Linevich vztekle namítal:
  - Ale Alexander Suvorov řekl: okamžik dává vítězství!
  Kuropatkin suše zamumlal:
  - Tady velím já! A my musíme především zachovat armádu. A vůbec, Japonsku brzy dojde dech!
  Linevich navrhl:
  - Možná bychom měli udělat alespoň nějaký průzkum?
  Kuropatkin neochotně souhlasil:
  - To je možné, jen pozor!
  Linevich agresivně zavrčel:
  - Ve jménu cara a vlasti!
  Mezitím supertank vyklízel Japonce. Knokautoval je, střílel různými způsoby.
  Bosá Alenka nemilosrdně střílející se zeptala úřadujícího prezidenta:
  - Je to naše poslední operace?
  Medveděv se s úsměvem zeptal:
  - Proč si to myslíš?
  Rudovlasá bestie poznamenala:
  - Japonci už žádné velké formace nemají!
  Natasha, která přibila a zastřelila samuraje, také souhlasila:
  - Ale ve skutečnosti Japonsko nemá s čím bojovat!
  Medveděv odpověděl poněkud nejistým pohledem:
  - Japonsko může shromáždit více nových vojáků a koupit nové lodě z Ameriky a Británie. Takže, přiznejme si to, válka ještě neskončila!
  Polonahá Alenka, střílející na samuraje, poznamenala:
  - Co když Rusko nabídne Japonsku mír za mírných podmínek? Vezmeme jen Kurilský hřeben a vše ostatní zůstane jako před válkou?
  Úřadující prezident souhlasil:
  - V tomto případě bude s největší pravděpodobností mír!
  Margarita naštvaně poznamenala:
  - Nebýt revoluce, byli by Japonci stále poraženi. Nikam by nešli!
  Bosá Nataša, která lila oheň na samuraje, ochotně souhlasila:
  - Rozhodně! Nikam by nešli!
  Cool Alenka, která roztrhala Japonce granáty, navrhla:
  - Pojďme zajmout Mikádo!
  Natasha agresivně vyskočila:
  - Zajmout Mikádo? No, zajímavé!
  Margarita s úsměvem poznamenala:
  - Nebylo by toho moc?
  Medveděv také vyjádřil pochybnosti:
  - Není to moc? Jedna věc je přece bránit své a druhá vměšovat se do Japonska, které, přiznejme si, také nebojuje na původních ruských zemích!
  Bosá Alenka zasyčela a znovu rozdrtila Japonce granáty:
  - Má cenu projevovat takovou milost?
  Natasha mačkající tlačítka joysticku holými prsty na nohou a přikývla:
  - Opravdu, proč to potřebujeme? Můžeme ukořistit i mikádo!
  Margarita se zasmála:
  - Jsem na vás, jako bych byl ve válce! A ve válce jako na vás!
  Medveděv odpověděl přísně:
  - Musíte vědět, kdy přestat! Nejsme náhodní lidé! My jsme ti, kdo vážně a vědomě mění dějiny! Takže je potřeba ukázat cit, včetně opatření!
  Bosonohá Alenka střílela a zpívala:
  -Eh, měř, měř! Kolik je tam cholery!
  Supertank aktivně pracoval. Více než sto dvacet pět tisíc Japonců již bylo zničeno. Zbývá polovina.
  Natasha zpívala s úsměvem:
  - Zničíme celý svět násilí,
  Až na zem a pak
  Vybudujeme skvělý nový svět,
  Aby v něm nebyly potíže a problémy!
  Bosá Alenka, střílející velmi smrtící oheň, zasyčela:
  - Pro dobrého a spravedlivého krále!
  Margarita navrhla:
  - Nebo možná vezmeme pár trofejních sudů saké?
  Bosá Alenka se jedovatě ušklíbla:
  - Co chcete pít?
  Margarita negativně zavrtěla hlavou:
  - Sportovci nepijí!
  Bosonohá Alenka, která vybila další baterii, se zachichotala:
  - Z malého nádobí!
  Natasha navrhla:
  - Pojďme se napít palmového piva. Je to zdravější!
  A sestřelila další Japonce.
  Medveděv odpověděl:
  - Nejprve podnikání, později zábava!
  Neměl by to vědět úřadující prezident? Nebyl vždy zaneprázdněný a zaneprázdněný?
  Ano, jedním z prvních dekretů úřadujícího prezidenta Medveděva bylo trojnásobné zvýšení platů poslanců Státní dumy. A co na to poslanci? Odložili prezidentské volby. Medveděv tedy sloužil jako úřadující prezident v Rusku poměrně dlouhou dobu.
  A to se dokonce stalo ojedinělou situací. Když hlava státu plní své povinnosti tak dlouho. Změna ale nepřichází. Přesněji řečeno, vše se za Medveděva změnilo k horšímu. Jako by se štěstí, které Putina tolik milovalo, rozhodlo pomstít jeho nástupci. Co je s ním!
  Modernizovaný tank T-95 pokračoval ve vyhlazování samurajů v geometrickém postupu. Tento stroj ukázal svou účinnost. A negativní síla vzteku množící se kvazihmoty.
  Polonahá Alenka, střílející na Japonce, logicky poznamenala:
  - Přesto to není úplně správné. Ukazuje se, že bez superzbraní nic nezmůžeme!
  Bosá Nataša naštvaně odpověděla:
  - Některé vyšší mocnosti zabránily Rusku vyhrát válku s Japonskem. Ale byla naplánována dobrá věc, evangelizace Číny. A nedopadlo to moc hezky!
  Margarita položila jasnou otázku:
  - A co potom Bůh? Proč nepomohl pravoslaví?
  Téměř nahá Alenka, posílající skořápku za skořápkou, poznamenala:
  - A je to! Ve skutečnosti umožnit Japoncům zvítězit nad ortodoxní zemí. To je skutečně taková zrada ruské víry!
  Natasha, lila oheň na Japonce, naštvaně poznamenala:
  - Císařské náboženství by nemělo být pacifistické. Je možné stát se velkou zemí, když žiješ podle přikázání: když tě udeří do pravé tváře, otoč se doleva!
  Cool Alenka s tím ochotně souhlasila a rozdrtila Japonce:
  - Rozhodně! Nepotřebujeme pacifismus! Miluj svého nepřítele! Je to přikázání?
  Margarita zpívala s nadšením:
  Každý, kdo je člověk, se rodí jako válečník,
  Tak se i stalo - gorila kámen vzala.
  Když je živý odsouzen k boji,
  A oheň hoří v srdci!
  
  Chlapec ve svých snech vidí kulomet,
  Dává přednost tanku před limuzínou.
  Kdo chce proměnit penny v nikl -
  Od narození chápe, že moc vládne!
  zvolala Natasha a lila na Japonce oheň se zuřivostí bublající sopky:
  - Ano, automaticky! A síla je hlavní věc! Musíme vyhrát!
  Bosá Alenka zuřivě a vztekle zasyčela a srazila Japonce:
  - Jsem to, co se narodilo, abych vyhrál! A nic míň. Naše vítězství bude naše!
  Natasha souhlasila a přitiskla holé prsty svých svalnatých nohou na tlačítka joysticku:
  - Takhle to bude nejlepší! Vládli jsme a vždy budeme vládnout! Myslím Rusko!
  Bosá Alenka , která srazila Japonce, zaječela:
  - Nebudu lhát, chci vládnout! Ale nejen rezavý stroj, ale celé impérium!
  A dívka už smetla poslední baterii Země vycházejícího slunce. Je to taková kráska, že by měla být mistryní světa. A nikdy se nevzdávejte slabosti a bázlivosti.
  Natasha, střílející, zamumlala:
  - Stanu se královnou! Nebo ještě lépe císařovna!
  Bosonohá Alenka pokračovala:
  - A co válka, co válka, je to zlá ženská a svině! Ale produkuje fešáky, říká - zabij v sobě zbabělce!
  Margarita souhlasně přikývla:
  - Správně, zabijte toho zbabělce v sobě! Myslím, že pokud se Mikuláš II. vzdal trůnu, nebylo to vůbec kvůli zbabělosti!
  Polonahá Alenka prohlásila rozhodně:
  - Teď se nevzdá! Posílíme královský trůn, aby stál po staletí!
  Natasha vykřikla:
  - Staňte se velkým carem Mikulášem II. Podporujeme vás! Žádná revoluce nebude - bude Velké Rusko!
  Nakonec válečníci skončili s vyhlazením armády Země vycházejícího slunce. Zahynulo více než dvě stě padesát tisíc vojáků a důstojníků. Tak byly zničeny téměř všechny japonské pozemní síly. Stejně jako námořnictvo přestalo existovat.
  Bosonohá Alenka s úsměvem poznamenala:
  - Stálo to za ty potíže? Takže jsem chtěl říct vyděsit se? Aniž by vzdorovala příliš dlouho, armáda dokázala porazit Rusko!
  Natasha sebevědomě prohlásila:
  - Rusko prohrálo pouze kvůli páté koloně. Jinak bychom stejně vyhráli!
  Margarita se zeptala úřadujícího prezidenta:
  - Co budeme dělat? Vrátíme se nebo budeme pokračovat?
  Medveděv, který ztrácel energii, zapnul počítač a řekl:
  - Nyní nám bude poskytnuta předpověď dalšího vývoje carského Ruska. Pokud vše půjde dobře, vrátíme se.
  Byl slyšet příjemný ženský hlas;
  Po úplném zničení japonských pozemních sil a námořnictva nabídlo Mikado mír. USA a Británie souhlasily, že budou působit jako prostředníci.
  Podmínky byly pro Rusko příznivé. Země obdržela Kurilský hřeben a Tchaj-wan.
  Stejně jako kontrola nad Mandžuskem, Koreou, Mongolskem. Kromě toho Japonsko také vyplatilo odškodnění ve výši dvě stě padesát milionů zlatých ruských rublů.
  Autorita cara Nicholase II rostla a došlo k poklesu revolučního cítění. Země zahájila rychlé ekonomické oživení. Zheltorossiya povstala. Část Číny se dobrovolně stala součástí Ruska, stejně jako Korea a Mongolsko. Carská říše se zvětšovala a její populace rostla. Ekonomický růst začal dříve než ve skutečné historii a byl silnější.
  Neexistovala žádná Státní duma a carská vláda se mohla lépe připravit na první světovou válku. V Rusku se objevily první lehké tanky na světě "Luna"-2 v sériové výrobě a čtyřmotorové bombardéry "Ilya Muromets" a "Svyatogor". První světová válka stejně začala, ale pro Rusko byla úspěšnější.
  Od té doby měl král větší populaci, hospodářství a armádu. A vnitřní pozice je silnější. Neexistuje žádná Státní duma - semeniště povstání a vojenského převratu.
  S různým úspěchem, ale obecně z iniciativy Ruska a vítězstvím většiny bitev, válka skončila 7. listopadu 1915 kapitulací Německa. Rakousko-Uhersko se zhroutilo a bylo rozděleno. Halič a Bukovina se staly ruskými provinciemi. Krakov a okolní země vstoupily do Polského království, stejně jako Poznaň, Gdaňsk a část východního Pruska. A Klajpeda se připojila k pobaltské provincii. Vzniklo Československo - království v Rusku.
  Rumunsko anektovalo Sedmihradsko. Maďarsko se stalo nezávislým královstvím, ale pod patronací Ruska a cara Mikuláše jako spoluvládce. Rakousko se stalo velmi malou zemí. Vznikla Jugoslávie, rovněž pod patronací Ruska a za spoluvládce Mikuláše II.
  Türkiye zmizelo z politické mapy světa. Irák a Palestina se staly součástí Británie, Sýrie součástí Francie, Malá Asie a Istanbul se staly ruskými provinciemi. Rusko tak opět zvětšilo své území. Tím to ale neskončilo. Poté byl Saúdský poloostrov dobyt společně s Francouzi a Brity. A pak si Rusko a Británie rozdělily Írán a Afghánistán. Sever a střed se staly ruskými provinciemi a jih britskou kolonií.
  Zdálo se, že svět se stal stabilním. Válka pokračovala pouze v Číně. Ale v roce 1929 vypukla vážná hospodářská krize, která vedla k Velké hospodářské krizi.
  V Rusku opět sílily revoluční nálady. Propukaly stávky a protesty. Ukázalo se však, že krize nebyla příliš vážná. V roce 1931 navíc znovu vypukla válka s Japonskem.
  Samuraj se chtěl pomstít. Ale tentokrát byla ruská armáda ve všech ohledech silnější. A admirál Kolchak je skvělý námořní velitel.
  Japonsko bylo nejen poraženo, ale také zajato. Car Nicholas II byl oficiálně korunován na japonského císaře Mikado v únoru 1932. Rusko tak expandovalo ještě více. A anektovalo téměř celou Čínu.
  Jak z hlediska počtu obyvatel, tak území nemělo Rusko sobě rovného. Britské impérium navíc sláblo. Hitler se v Německu dostal k moci v roce 1933, ale co mohl dělat proti Rusku? Nevadí. Car Nicholas II zemřel v roce 1937, poté, co si užil velmi úspěšné vlády, druhé nejdelší po Ivanu Hrozném. A s rekordními výboji co do rozlohy i počtu obyvatel.
  Ne vše však králi v osobním životě vyšlo. Dědic Alexej zemřel mladý. Kvůli nerovnému manželství byl mladší bratr Michail zbaven práva na ruský trůn.
  Korunu zdědil Kirill Romanov, který zemřel v roce 1938, aniž by žil ani rok. A novým králem se stal jeho syn Vladimír Třetí. Byl korunován a panovník šťastně vládl až do roku 1992. A Rusko nejprve vzalo kolonie Francii a Británii spolu s Německem. Poté dobyla Německo. A pak celý svět. Nový car Jiří První se zkrátka v roce 1992 stal světovým císařem.
  Medveděv dokončil recenzi a řekl:
  - Zdá se, že dost pro tento vesmír! Vracíme se!
  A všichni čtyři křičeli:
  - Sláva caru Mikuláši II.
  . STŘEDNÍ EPILOG
  Medveděv se probudil z hovoru... Byl informován, že Zelenského inaugurace prezidenta Ruska a Ukrajiny již probíhá. A říkají, že je čas, aby Dmitrij Anatoljevič opustil kancelář.
  Medveděv neochotně vyhověl. Před odchodem jsem se oholil a vykoupal.
  Pak odešel z kanceláře. Byl odvezen speciálním vozidlem. Cestou si řekli, že pro Medveděva bude nejlepší odletět na Kanárské ostrovy, aby si tam odpočinul.
  A Zelenskij udělal další show ze své inaugurace. Jako obvykle pestré s ohňostrojem a skoky. V den inaugurace se Vitalij Kličko utkal s Michaelem Tysonem na stadionu v Kyjevě. Slavný americký boxer souhlasil se zápasem kvůli velkým problémům s penězi. Kličko ovládl všech dvanáct kol, ale diplomaticky Tysona nevyřadil.
  Formálně se hrála jedna z vedlejších verzí mistra světa.
  Poté byl Vitali Klitschko oceněn diamantovým pásem.
  Vladimir Zelenskyj přijímal gratulace ze všech zemí světa - včetně Číny. Navíc v Nebeské říši lidové nepokoje zesílily. Nejen chlebem žije člověk. Lidé chtěli demokracii a svobodu. Despotismus Komunistické strany Číny měl dost, každý chtěl svobodu.
  Zelenskyj se stal právě takovým symbolem. Symbol demokratické síly, po pádu diktatury tajných služeb za Putina.
  Zelenskyj mluvil hodně o změnách, ekonomice a nových úspěších. V Rusku už proběhl konkurz na post premiéra. Zájemců bylo několik tisíc. Výběrové řízení bylo velmi náročné. A vypadalo to skvěle.
  Doposud šlo vše celkem hladce. Zelenskyj při své inauguraci dokonce udělal salto. Sklidil potlesk. Poté prokázal svou znalost cizích jazyků. Jednal velmi aktivně a svižně.
  Nakonec to Zelenskij vzal a pronesl ještě několik projevů.
  Dále po inauguraci následovala personální rozhodnutí. Spousta změn a nové tváře ve vládě.
  Byl tam skutečný výběr "železných komisařů". V Rusku probíhala personální revoluce.
  Zelenskyj vydal mnoho dekretů hned v prvních dnech. Povolen prodej alkoholu v noci a na cestách. Zavedl nové daně pro bohaté. Zbavil imunity poslanců a soudců. Zvýšená produkce. Zavedena cla na obchod s Čínou.
  V Bělorusku se konalo referendum o sjednocení s Ruskem. A to šlo na vrub i Zelenskému. Většina Bělorusů podporovala sjednocení s Ruskem.
  Zelenskij si stěžoval, že Medveděv příliš zvýšil záplaty, ale slíbil, že inflace se uklidní. A že se nic zlého nestane.
  Růst cen se totiž brzy zastavil. A ruská ekonomika začala růst. A na Kavkaze militantní akce nějak utichly. Bylo to mnohem klidnější.
  Zelenskyj nakonec navrhl kandidaturu na post premiéra Ruska. Stala se jí dvaatřicetiletý doktor věd Alexej Bolšakov. Soutěž vyhrál velmi suverénně. A stal se premiérem, nejmladším v ruských dějinách.
  Medveděv odletěl na dovolenou na Kanárské ostrovy a pobíral bývalý prezidentův důchod, jen se bavil. Zatím neměl žádné problémy. Šojgu byl ale zatčen a obviněn z pokusu o převrat. co chtěl?
  Bylo i dost jiných řešení... V Americe zvítězila jednačtyřicetiletá demokratka. Tak se změnila vláda. A k moci se dostala žena a nejmladší kandidát v historii USA. Éra Trumpa skončila. Ale přátelství s Ruskem teprve začalo kvést. Přirozeně, že proti diktátorské Číně byly nyní Spojené státy a nové ruské impérium přáteli.
  Zelenskij dokonce uspořádal referendum a zavedl jiný název: místo toho Rusko - Kyjevská Rus. Což také vypovídalo. Bělorusko vstoupilo do federace. A začala obroda impéria... Na demokratickém základě.
  Nová prezidentka Spojených států zdědila Trumpovo nepřátelství vůči Číně a věnovala se vytváření koalice. Kyjevská Rus se za Zelenského úspěšně rozvíjela ekonomicky. Rusko Čínu poněkud zdržovalo. Poté vstoupila do NATO. Brzy se v Kazachstánu dostala k moci proruská vláda a vznikl svazový stát. Rusové vytlačovali Střední Asii z Číny. Konfrontace stále narůstala.
  Zelenskij vedl kampaň proti Stalinovi a Putinovi. Připravil Stalina a Putina o všechna vyznamenání, která jim Medveděv udělil.
  Vše ale dopadlo v klidu. I když komunisté protestovali. Chodili jsme na shromáždění.
  A tam byl Lenin konečně vyveden z mauzolea. Pro mnohé druh radosti. A pravoslavná církev kanonizovala Alexandra II. a Ivana Hrozného, ruské cary. Zvýšil se i počet pomníků Mikuláše II.
  Carismus a westernismus se tak nějak staly módou. Sblížili se s Evropou a cizinci začali dostávat mnoho postů. Rusko se stalo součástí západního světa a po Trumpově odchodu proces globalizace zesílil. A Čína se dostala do izolace a čelila vnitřním nepokojům.
  Zelenskyj zároveň zvýšil porodnost ve slovanské říši. Dlouho slibovaný let na Měsíc se konečně uskutečnil. A všechno fungovalo tak nějak báječně.
  Byly navázány spojenecké vztahy mezi Ruskem a Spojenými státy, přesněji mezi Kyjevskou Rusí a Amerikou.
  A konfrontace je minulostí. Svět se stává stále více globálním a bezpečným. I když byly války. Kyjevská Rus společně se Spojenými státy provedla operaci v Libyi, kde skoncovala s islamisty. Pak jsme se zabývali Blízkým východem, vytvářeli jsme tam základny společně s Amerikou. Kyjevská Rus a Spojené státy společně začaly naklánět svět a vytlačovat Čínu z Afriky. A tady se bez válek neobejdeme. A také pozemní operace.
  Jak Kyjevská Rus, tak Spojené státy provedly nálety společně.
  Postupně byli Číňané vyhnáni z celého světa. A nebeská říše upadla do hluboké hospodářské a politické krize.
  A Kyjevská Rus prosperovala stále více.
  Rusko nikdy nepoznalo takové tempo hospodářského růstu. A že se Čína zhroutila - Kyjevská Rus povstala. A rychle to rostlo.
  Železnice na Čukotku byla postavena v rekordním čase. Což je samo o sobě velmi cool.
  A kopali tunel pod Aljaškou. Američané také začali stavět železnici pro spojení s Ruskem. Stavěla se také železnice do Dillí... Ve stejné době se hloubily kanály ze Sibiře k zavlažování Střední Asie.
  Spojené státy a Kyjevská Rus provedly společnou operaci proti Íránu. A byl zaveden rozumný sekulární režim. Poté začali kopat kanál z Kaspického moře do Perského zálivu.
  NATO se rozšířilo o arabské země. V Saúdské Arábii vznikl parlament. Ženy si začaly sundávat burkiny. Začala výstavba sekulárního státu.
  V ruských médiích všichni nadávali Putinovi za extremismus a házeli na něj bláto, že málem udělal z Ruska kolonii Číny, ale díky bohu zemřel včas. Mluvili i tvrdší slova. Ale proti Medveděvovi bylo zahájeno trestní řízení. A ne jen jeden.
  Stalin byl vynesen z kremelské zdi. Lenin mnohem dříve z mauzolea.
  Ve státních symbolech se toho hodně změnilo. Objevilo se několik nových typů vlajek. K ruské vlajce byla přidána žlutá a modrá nahradila světle modrou.
  To bylo také zajímavé. Změnil se erb... Došlo i k měnové reformě. Peníze měnili podle poměru: jedna ku tisíci. Objevil se zlatý standard rublu Kyjevské Rusi. Zároveň vznikly nové i staré peníze - groš - půl kopějky a půl - čtvrt groše.
  Všechno je v pořádku...
  Začaly ožívat i tituly... Objevili se princové, baroni, hrabata, markýzi a dokonce i vévodové. Zejména Zelenskij se stal vévodou. Moldavsko se také stalo součástí Kyjevské Rusi. O volbě krále už byla řeč.
  Zelenskij ale řekl, že prezidenta Kyjevské Rusi budou volit pouze lidé. A ne více než dvě volební období.
  Zelenskyj navíc zkrátil funkční období ruského prezidenta ze šesti let na pět. Pravda, Zelenskij sloužil své první funkční období šest let.
  Do této doby dokončil připojení Střední Asie k Rusku. A obnovil hranice SSSR. Pouze pobaltské státy zůstaly neobsazeny.
  Američané to ale ještě nechtěli vzdát. A tak rozdali Střední Asii a Kavkaz.
  Na Kavkaze mezi Arménií a Ázerbájdžánem vypukla nová válka. A chodila velmi krutě. Rusko tedy mohlo tyto republiky obsadit a uspořádat referenda o jejich anexi.
  Zelenskyj tak znovu získal Kavkaz a rozšířil Kyjevskou Rus. Přiznejme si to, je to dobyvatel. Navíc je také demokrat... Jeho impérium se dále rozšiřovalo...
  Tedy Afghánistán již během druhého funkčního období vlády a část Íránu se stala součástí Ruska.
  Ve Spojených státech vyhrála prezidentka druhé funkční období. V ekonomice se jí zatím dařilo a hlavně se jí podařilo vyřadit Čínu. Jaká velká výhra. A Kyjevská Rus je nyní spojencem v čele se Zelenským.
  Ale samozřejmě moc Ruska roste příliš rychle. Už anektovala sever Iráku.
  Borzo se chová. Kyjevská Rus je první zemí na světě z hlediska tempa růstu! A v počtu obyvatel předstihlo Spojené státy. A už v Americe se s obavami dívají - stalo se Rusko příliš silným?
  Navíc se říše Kyjevské Rusi rozšiřuje. Nyní jsou již pobaltské státy pod její kontrolou. Ano, to je pro Američany opravdu velký problém. Zelenskyj již shromáždil všechna bývalá území SSSR.
  A stejně jako ruský car pokračuje v expanzi na jih. Nyní se Írán a Irák staly zcela součástí Kyjevské Rusi. A Zelenskyj byl snadno zvolen na druhé funkční období v prvním kole.
  Ačkoli tam bylo mnoho prezidentských kandidátů, volby byly demokratické.
  Zelenskyj řekl, že nebude následovat Lukašenkův příklad a nebude doživotně vládnout. Navíc okolnosti Lukašenkova zmizení byly stále nejasné. Možná už ho Rusko i Západ prostě nepotřebují. A zmizel... Zelenskij ale jen nabírá na síle. A skutečně, jeho vláda z hlediska úspěchu zastiňuje jeho předchůdce, včetně Petra Velikého.
  Ve skutečnosti ne každý je schopen obnovit území SSSR plus Afghánistán, Írán a Irák.
  Tím ale Zelenskij nekončí. Nyní jsou pod útokem Polsko i Finsko - také byly kdysi součástí carské říše. A skutečně se v těchto zemích konají referenda a oni se dobrovolně připojují ke Kyjevské Rusi.
  Úspěchy jsou i na vědecké frontě. Dlouho očekávaný let na Mars se uskutečnil. Přistáli tam ruští kosmonauti. Vzali půdu a opustili vlajku, což byl velký triumf.
  Kyjevská Rus přitom vzala z Číny původní Port Arthur. A využili toho, že v Číně začala občanská válka, vzali Mandžusko pod svou ochranu.
  Ve stejné době Kyjevská Rus anektovala část Turecka. Ty země, které byly postoupeny Rusku na základě Versailleské smlouvy. Což byl také velmi silný tah. Zelenskyj dále rozšířil Kyjevskou Rus jako říši. A co se týče ekonomiky, vyšlo to na jedničku a předstihlo Spojené státy.
  Inu, Čína je ponořena do noční můry občanské války a už se začala rozdělovat.
  Kyjevská Rus se stala mocnou zemí. A Zelenského popularita v zemi vzrostla natolik, že lidé začali Vladimíra prosit na kolenou, aby neodešel. Shromáždily se statisíce lidí.
  Zelenskyj jako výjimka uspořádal referendum, které mu umožnilo ucházet se o další třetí funkční období v čele Kyjevské Rusi.
  Vůdce v USA se změnil. Už se stal republikánem. A už ne tak mladý - starší než Zelenskyj. Vztahy mezi Kyjevskou Rusí a Spojenými státy se tedy opět začaly zhoršovat. Rusko už za Zelenského bolestně posílilo. Vzpomněli si, že spolu s ukrajinskou vládou je to Zelenského již čtvrté volební období.
  Že prý pravomoci ruského prezidenta nebyly omezeny. Jediné, co Zelenskij udělal, bylo předložit dodatek k ústavě, podle kterého má Státní duma právo odvolat jednotlivého ministra dvoutřetinovou většinou hlasů nebo prostou většinou dvakrát vyslovenou nedůvěrou.
  A tato novela není tak významná, protože prezidentovi zůstalo právo jmenovat všechny ministry a určovat strukturu vlády. A ve Státní dumě mají Zelenského podporovatelé ústavní většinu.
  Významnější bylo zavedení přímých voleb do Rady federace a také umožnění vězňům volit.
  Ale obecně tím omezení prezidentových pravomocí skončilo. Právo odvolat guvernéry bylo zachováno. A v legislativní oblasti se to ještě rozšířilo.
  Ve Spojených státech začal být Zelenskyj obviňován z autoritářství a že strana "Služebník lidu" ovládá téměř všechny posty ve státě. LDPR a Komunistická strana Ruské federace přestaly existovat. Objevila se strana - "Spravedlivý svět" zleva. Místo LDPR se objevili Patrioti Ruska. Strana Sluha lidu ale zcela dominovala.
  Určité reformy se dotkly i církve. Ortodoxie legalizovala právo mít čtyři manželky, čímž se přiblížila islámu. Poněkud se změnil přístup k ikonám a došlo ke sblížení s protestantismem. Začali říkat víc: že Bůh je jeden a že pouzí smrtelníci nejsou hodni Božího uctívání.
  Zároveň byla zrušena Trojice jako nebiblický symbol a pro pouhé smrtelníky nepochopitelná.
  A představili: že Bůh je jeden, Bůh Otec. Ale termín Bůh Syn v Bibli není. Navíc zde není žádný termín: Bůh je Duch svatý. Tak proč nezjednodušit náboženství.
  Navíc Bůh, který visí na kříži, nevzbuzuje důvěru. Pokud se nemohl ochránit sám, jak ochrání lidi? Zkrátka jsme přešli na monoteismus. A samotná Bible byla smíchána se staroslovanskými mýty. Velesovo evangelium povstalo.
  Zesílil i ateismus - říká se, přestaňte se unášet lidskými pohádkami. Máme jednu planetu a ta nepotřebuje, aby lidé věřili v zázraky a zvláště v konec světa.
  Konec světa nebude a neměl by být. A lidstvo by se mělo stát vesmírným impériem a dostat se až na samý okraj galaxie. A co galaxie? Spíš vesmír. A když jste dosáhli okraje vesmíru, přejděte do jiné části vesmíru. Vždyť vesmírů je nespočet. A tak můžete létat z jednoho vesmíru do druhého. A časem se naučte tvořit sami sebe! A prakticky v celém vesmíru budou nové, nezměřitelné vesmíry.
  A planeta Země je jen kolébkou lidstva. A v budoucnu bude existovat impérium sextilion až sextilion stupňů vesmírů a bez ustání dále expandovat a dobývat vesmír.
  A hlava a prezident Kyjevské Rusi Vladimir Zelenskij, jako jasné slunce naděje stoupá nad planetou!
  A jeho budoucnost a budoucnost Kyjevské Rusi - ať je jasná!
  
  VYŠŠÍ MOC, KDYŽ SSSR BOJIL BEZ SPOJENCŮ
  A tak nastoupil neodolatelný vliv, který 1. ledna 1943 odstavil spojenecké síly. Rommelův otlučený sbor se zastavil na hranici s Libyí. A veškeré bombardování nacistického Německa se zastavilo. Pokusy letět směrem na Londýn se také ukázaly jako neúspěšné. Německá letadla se nezřítila, ale byla zahnána zpět. Stal se dříve bezprecedentní zázrak, rozdělení světa teomagickou mocí.
  To však Němcům zpočátku příliš nepomohlo. Stalingrad, respektive skupinu Paulus v něm, se už snad zachránit nepodařilo. A sovětské jednotky sebevědomě postupovaly vpřed. Ofenzíva ve Voroněži a v dalších směrech byla úspěšná. Téměř jako v reálném čase osvobodila Rudá armáda Kursk, Bělgorod a Charkov.
  Po přesunu Rommelových ostřílených divizí z Afriky a těch sil, které byly ve skutečné historii také bez užitku vrženy do alžírských a tuniských pouští, však slavný Mainsteinův protiútok znatelně nabyl na síle. Protože se na něm podílelo podstatně více německých sil, zejména letectví.
  A ukázalo se, že třicet zbrusu nových "Tygrů", kteří uvízli na Sahaře bez úspěchu, nebylo vůbec zbytečných.
  Zde došlo k prvnímu významnému rozporu se skutečnou historií. Mainstein zahájil protiútok o čtyři dny dříve a s mnohem více silami postupoval rychleji. Charkov byl dobyt o devět dní dříve, Belgorod o dvanáct, a na cestách, a co je nejdůležitější, byl dobyt Kursk, který ve skutečné historii Fritzovi nepodlehl.
  Bylo zapojeno značné množství německých sil. Němci využívali převedené zálohy z Francie, téměř všechny bojeschopné tankové jednotky a hlavní letectvo. Cokoli lze říci, téměř polovina Luftwaffe byla rozptýlena západní frontou, takže byly přidány významné síly v nepřátelském vzduchu. A řekl to během německé protiofenzívy, která připomínala srpkovitý úder.
  Ano, a Mainstein v reálné historii přehrál sovětské generály, ale tady má o dvacet divizí více pozemních sil a s přihlédnutím ke koncentraci zdrojů třikrát více letadel. A Focke-Wulf není vůbec špatný, pokud se používá správně: rychlost je vysoká, zbraně jsou silné. Důležité je, že F-190 je efektivnější s numerickou převahou. Jeho výkonné zbraně mu umožňují sestřelit letadlo na jeden zátah a díky vysoké rychlosti střemhlavého letu může uniknout.
  Sovětské jednotky utrpěly taktickou porážku a opustily Kursk, mnoho vojáků a důstojníků bylo obklíčeno. Částečně někteří zemřeli, jiní, ačkoliv menšina z nich byla zajata, mnozí uprchli, ačkoli přišli o své vybavení.
  Sovětská vojska utrpěla kolosální škody a jejich ofenzíva byla zastavena. Německé tanky ale nemohly na svůj úspěch navázat kvůli začínajícímu jarnímu tání.
  Objevila se dočasná rovnováha sil.
  Do války však mohla vstoupit i nová mocnost: Japonsko. Samurajové měli také rozvázané ruce. Amerika není přístupná, ale ani neútočí. Je pravda, že silná japonská pozemní armáda vyvíjí tlak na Čínu. Zde Čankajšek čelil velmi složité situaci. Buď se pokusit dohodnout s Japonci, nebo bojovat, ale už nedostávat podporu penězi a zbraněmi z USA, Británie a dalších zemí.
  Němci přirozeně toužili po otevření druhé fronty, aby odklonili část nepřátelských sil z východu. Přesto utrpěli značné ztráty. Hodně energie vzal hlavně Stalingrad. Sovětská vojska také hodně ztratila a část jednotek skončila v charkovském a kurském kotli.
  Nacisté zvýšili výrobu zbraní. Díky chybějícímu bombardování mohli Krautové zvýšit výrobu tanků o výraznější číslo a také letectví. Bombardování bránilo nacistům více, než se běžně věří. Navíc v reálné historii Německo zvýšilo výrobu zařízení z velké části kvůli restrukturalizaci ekonomiky na válečném základě a stále aktivnějšímu využívání otrocké práce, a ne proto, že byly slabě bombardovány.
  Němci zatím počkali a postavili nové tanky, vycvičili posádky, spoléhali na moderní techniku. Zároveň zůstala otevřená otázka: kde začít s ofenzivou? Kurská římsa již neexistovala. A to je přirozené vodítko. A tak jak samotní Němci, tak Hitler váhali. Vznikl nápad vzít Leningrad útokem. I když v tomto případě by bylo nutné prorazit mocné opevnění.
  Němečtí generálové nechtěli znovu do Stalingradu. Ale upřímně řečeno, výběr není široký. Je možné zaútočit na samotnou Moskvu? Mezi fašistickými vůdci vznikly vážné neshody. Mainstein, Guderian a Rommel se dokonce vyjádřili v tom smyslu, že je lepší neútočit vůbec, ale nechat Rusy strkat nosy a vlákat je do pasti.
  Alternativní plán počítal se zahájením ofenzivy z Tamanského poloostrova a Rostova na Donu; Fritzovi se podařilo ubránit toto dobře opevněné město přesunem posil z balkánské skupiny a nahrazením svých okupačních jednotek bulharskými a italskými.
  Vůdce, který měl rád operace, při nichž se jednotky prorážely v konvergujících směrech, byl tomuto plánu stále více nakloněn, ale pomalu ho realizoval. Zejména tank Panther se ukázal být vrtošivý a často se porouchal, takže potřeboval úpravy. Nechte další výcvik posádky. A Führer chtěl vyrazit další "Tygry".
  Stalina to nakonec omrzelo. Z obavy, že druhou frontu otevře Japonsko, které dosáhlo velkých úspěchů v jižní Číně, jehož pozemní armáda již přesáhla sedm milionů vojáků a údaje o rostoucím vojenském potenciálu Třetí říše, sám nařídil zahájit ofenzívu v r. směry Kursk a Donbass. Hitlerovo váhání a Führerova touha vytvořit divize se stovkami tygrů a panterů vedly k preempci.
  Sovětské jednotky, které zahájily ofenzívu 7. července 1943, však samy neměly rozhodující sílu. 5,56 milionu německých vojáků, asi jeden milion dvě stě padesát tisíc satelitních vojáků, zasáhlo proti 6,6 milionu sovětských vojáků a důstojníků. Mussolini po pominutí hrozby útoku ze západu a jihu výrazně zvýšil počet italských jednotek na východě. Zvýšil se i počet španělských jednotek. Salazar také vyslal divizi "dobrovolníků". Bojovaly také francouzské legie, Rumuni, aktivněji Maďaři, Albánci a zahraniční divize v SS z celé Evropy.
  Sovětská armáda tedy neměla početní převahu, ale heterogenita koalice snižovala kvalitu nepřátelských sil. Rudá armáda má určitou početní převahu v tancích a dělostřelectvu. Ale pro tuto chvíli si možná "Tygři" a "Panteři" nejsou rovni, pokud jde o palebnou sílu a brnění soupeře. A T-4 získal převahu v palebné síle zbraní nad T-34-76. Ale SSSR má raketové dělostřelectvo a Němci, navzdory vývoji zejména plynových odpalovacích zařízení, to vyvinuli dost špatně.
  V letectví existuje přibližná číselná parita. Německé stíhačky ME-109 "G", Focke-Wulf jsou však silnější než sovětské letouny ve výzbroji a rychlosti, ale o něco slabší v manévrovatelnosti. Ale Německo má bohužel zkušenější a produktivnější esa. Bombardér Yu-188 je snad lepší v letových vlastnostech než PE-2 a TU-3. A Yu-288 začal vstupovat do služby. Pravda, teprve se začal zavádět, jako ME-309.
  Ale v každém případě, protože Rudá armáda neměla výhodu v síle, zahájila ofenzívu proti dříve připravené obraně nepřítele. A čelila houževnatému odporu. Sovětské jednotky byly ale ve své ofenzivě asertivní, bez ohledu na ztráty se tlačily vpřed. I když průměrné tempo postupu se ukázalo být nízké, jeden až dva kilometry za den. Nepřítel praskl a podařilo se mu znovu prokopat. Tempo neméně hrdinského postupu pokračovalo. Do poloviny srpna postoupily sovětské jednotky za cenu velkých ztrát až o sto kilometrů, přiblížily se ke Kursku a zahájily tvrdohlavé boje o město samotné, také se přiblížily k Belgorodu.
  19. srpna 1943 Japonsko po překonání váhání otevřelo frontu na Dálném východě. Do této doby, poté, co utrpěl řadu porážek, Čankajšekův režim souhlasil s mírem příznivým pro samuraje. Japonci získali kontrolu nad důležitými komunikacemi a byli osvobozeni od nutnosti vést těžkou partyzánskou válku se špatně organizovanými, ale velmi početnými čínskými jednotkami. Čankajškovi však byla přislíbena podpora ve válce s Mao Ce-tungovou Rudou armádou. Japonsko již má všechny prostředky k vedení války se SSSR. A rozhodli se nečekat na deštivý podzim a krutou sibiřskou zimu. Nemluvě o tom, že Hitler vyhlásil válku Spojeným státům již v roce 1941, ale samurajové ho nepodpořili. Otevření druhé fronty v roce 1942 mohlo zachránit nacisty před zdrcující porážkou u Stalingradu.
  Rozhodnutí Japonska bylo docela očekávané. Při útoku na Vladivostok však samuraj dosáhl taktického překvapení a způsobil vážné škody sovětské tichomořské flotile.
  Na konci srpna se Němci pokusili o protiútok pomocí masy nejnovějších tanků. Ale jejich jižní protiútok byl schopen dosáhnout pouze relativního úspěchu. Sovětské velení již s takovou možností počítalo a stáhlo své jednotky na původní linie. Pouze kombinovaná 31. armáda spadla do kotle a byla většinou zničena.
  Sovětská vojska však nedosáhla svého cíle a utrpěla velmi značné ztráty, když se jim nepodařilo území dobýt zpět. Zejména bylo ztraceno více než šest a půl tisíce tanků proti asi osmi stovkám německých. V tankoparku přešla početní převaha na nacisty. V září dokázali Němci dohnat SSSR ve výrobě stovek letadel denně a v listopadu přibližně v automobilech zvýšili výrobu Pantherů na 650-700 tanků za měsíc. Zde sehrálo velkou roli využití zdrojů z okupovaných zemí, především Francie, ale i Belgie a Holandska, kde byla zavedena pracovní branná povinnost.
  Němci s určitým zpožděním v září zahájili dlouho plánovanou ofenzívu z Rostova na Donu a poloostrova Taman. A narazili na tvrdohlavou sovětskou obranu. A Japonsko zahájilo ofenzívu proti Mongolsku a dobylo Ulánbátar a Primorye. Ale tam bylo dosaženo malého pokroku.
  Tím se odklonily značné zálohy a po měsíci a půl krutých bojů se německé skupiny sjednotily. Ale ztráty Fritze se také ukázaly jako velmi významné a byli nuceni zastavit. Tento taktický úspěch však vyprovokoval vstup Turecka do války a otevření třetí fronty v Zakavkazsku.
  Nyní jsme se museli bránit i v tomto směru.
  Do zimy bude frontová linie na Dálném východě stabilizována. Japonci postoupili v oblasti Přímoří z padesáti na sto dvacet kilometrů, dobyli více než polovinu Mongolska spolu s Ulánbátarem, ale jejich ofenzíva se zastavila. Turci se přiblížili k Jerevanu a zaútočili na Batumi, podařilo se jim dobýt dvě třetiny posledního města. Samotní Němci na podzim příliš nepostoupí. A zatím se iniciativy nechopili.
  Válka se stávala stále více poziční a vleklou. Do vyčerpání a technologické převahy. Během roku 1943 zvýšil SSSR výrobu letadel jedenapůlkrát z 25 tisíc na 37 tisíc. Nacistické Německo z více než 15 tisíc na 32 tisíc, tedy více než dvojnásobek. V posledních měsících roku Němci dorovnali své sovětské výrobní výsledky v letadlech. A také v tancích a samohybných dělech - s kvalitativní převahou. Ale SSSR také potřebuje odrazit Japonsko. Kromě toho se řada letadel a tanků vyrábí v Itálii a dalších satelitních zemích Třetí říše. I když ne příliš. Navíc Němci, využívajíce nepřítomnosti války, začali těžit a dodávat ropu z Libye pro své potřeby.
  Nedostatek energie ve Třetí říši tak postupně slábl. Africké francouzské majetky navíc slibovaly, že budou dobrým zdrojem surovin.
  Aby se nacisté mohli dobře zásobovat. V reakci na to rudí konstruktéři připravili pro Stalina nové typy tanků s 85 mm a 122 mm děly. Němci práci na Pantheru 2 poněkud zpomalili. Není snadné získat tank se silnými zbraněmi, silným pancířem a relativně pohyblivostí. A "Royal Tiger" se ukázal být příliš těžký na 68 tun. Teprve modernizace Panthera slibovala, že bude poměrně úspěšná. A tank T-4 zjevně vyčerpal své schopnosti. Postupně, počínaje rokem 1944, začala výroba tohoto stroje klesat. V dubnu úplně přestat.
  Sovětské velení zahájilo v zimě několik útočných operací. A na poloostrově Taman a ve středu a ve směru na Leningrad a poblíž Kurska. Nikde ale nebylo dosaženo výraznějšího úspěchu . Nepřítel již měl početní převahu v živé síle jak v tancích, tak v letadlech. Pouze strach z počasí donutil Fritz dodržovat obrannou taktiku.
  Negativní roli sehrál i zvýšený počet dezertérů a zrádců a také to, že Němci vyvinuli výškové letectví, které bylo efektivnější při průzkumu ze vzduchu.
  Sovětské velení navíc k procesu koncentrace sil přistoupilo poněkud nesprávně. Zejména samotná taktika zahájení další operace v jiné oblasti ještě před dokončením té předchozí dávala vzhledem k početní převaze smysl. Jako v první světové válce, která táhla Němce od sebe. Ale pokud vás nepřítel převyšuje, bylo obtížné dosáhnout převahy v silách v konkrétní oblasti.
  Pokud by se Stalinovi podařilo vytvořit na samostatném úseku fronty převahu přibližně v poměru tři ku jedné, pak by snad bylo dosaženo taktického úspěchu.
  A tak v jednom sektoru probíhá ofenzíva, v jiném se připravují, ale ve skutečnosti je pro Němce a jejich spojence snazší odrazit. Navíc Fritz již měl vysokorychlostní průzkumná letadla s vynikající optikou, která jim umožňovala sledovat pohyb jednotek. A v zimě je maskování obtížnější a noc není všelék, takže němečtí zpravodajští důstojníci získali zařízení pro dobré noční vidění.
  "Královský tygr" jako plánovaný průlomový tank se v sériové výrobě opozdil a nebyl zcela úspěšný. "Panther" -2, který Hitler nařídil vyztužit pancéřováním, aby byl IS-2 neprostupný, a nainstalovat motor o výkonu 900 koňských sil, vážil 51 tun, a to i s přihlédnutím k instalaci slitinového pláště, což ušetřilo 800 kilogramů . Bylo však možné zesílit boční pancíř až na 82 milimetrů v racionálním úhlu. Díky tomu nebyl německý tank tak zranitelný ze stran jako předchozí modely. Ale opět, "Panther"-2 a "Lion"-2 v pokročilejším schématu rozložení jsou stále pouze v procesu vývoje.
  Ale přes zimu Němci zcela ovládli francouzský majetek v Africe, včetně Nigerské smyčky. A hlavně v Kongu je ropa, plyn a bauxit a ještě větší zásoby uranu. De Gaulle byl chycen - bez pomoci spojenců byl bezcenný a Scorrel pracoval čistě a obratně.
  Do května 1944 tak byly problémy s ropou z velké části vyřešeny. Veškeré zásoby už přicházely z Libye a zbývalo jen vrtat další a další vrty.
  Ale v květnu Němci ještě nebyli připraveni k útoku. Kromě Tigera, který byl designově zastaralý, neměli žádný vážný průlomový tank. Pravda, "Tiger" byl již v sériové výrobě a díky vysoké kvalitě pancéřování a tloušťce boků, stejně jako rychlopalné, přesné pistoli, mohl hrát roli, ne-li ideální , ale víceméně snesitelný tank, narušující obrat vojsk SSSR.
  Německé velení se po řadě sporů vrátilo k předchozímu plánu z roku 1942. Totiž zahájit ofenzivu na křídlech. Vezměte Leningrad do dvojitého kruhu a prolomte se do Stalingradu. Navíc poté, co Wehrmacht opustil výběžek Ržev-Vjazemskij, bylo ztraceno vhodné předmostí pro útok na Moskvu. Je tedy relativně daleko od hlavního města.
  Plán nacistů také není optimální, ale... Ve Švédsku se konaly předčasné parlamentní volby, kde nacisté dosáhli působivého vítězství. Země s osmi miliony obyvatel a rozvinutou ekonomikou byla připravena jít do války proti SSSR. Nejoblíbenější postavou byl Karel Dvanáctý. Švédové toužili po pomstě za předchozí porážky a ponížení během válek prohraných s Petrem Velikým a Alexandrem Prvním. Celá Evropa tak již bojovala proti SSSR. Navíc se Franco a Salazar rozhodli oficiálně vstoupit do války, aby získali svůj podíl na kořisti. Formálně neutrální zůstalo pouze Švýcarsko, které však vyslalo i divizi dobrovolníků.
  Početní převaha byla na straně nacistické koalice. Navíc v polovině května 1944 měli Němci již ve výzbroji asi tisíc proudových letounů ME-262. Auto samotné je celkem povedené, ale s nedodělanými motory. Postupně se ale motory zlepšovaly, stávaly se výkonnějšími, spolehlivějšími a spotřeba paliva klesala.
  Ofenzíva začala na jihu. Fritz se pokusil zopakovat plán vypracovaný OKW pro operaci Blau v lednu 1942, ale poté jej Hitler svévolně změnil. Když útočíte na Stalingrad z jihu i ze severu, v sbíhajících se směrech. Nejprve se ale Němci museli probít k Donu. Fašističtí Tygři přešli do útoku, ale čelili silné obranné linii. Postup Krautů se ukázal být pomalý, uvízli v obraně v hloubce sovětských jednotek. Za prvních deset dní urazil pouze 35-40 kilometrů ve směru na Voroněž.
  Pak za dva týdny urputných bojů postoupili nacisté jen o deset kilometrů a kvůli těžkým ztrátám byli nuceni zastavit.
  Ofenzíva na jihu se vyvíjela úspěšněji. Je tam méně sovětských vojáků a je obtížnější se bránit. Četné "Panthery", "Tygři", "Ferdinandové" (toto samohybné dělo se ukázalo být rozšířenější kvůli nedostatku strategického bombardování!) a první modely "Jagdtiger" a zvláště účinný "Sturmtiger". Němcům se podařilo prolomit první linie obrany a získat operační prostor.
  Ve stejné době přešla do útoku i japonská armáda. Samurajové zvětšili velikost své tankové flotily a jejich nová středně těžká vozidla nebyla prakticky horší ve výzbroji a jízdních výkonech než T-34-76, a dokonce byla lepší v čelním pancéřování, i když horší v ochraně ze stran.
  Japonsko vedlo ofenzívu v Mongolsku, kde bylo mnohem obtížnější udržet obranu. Sovětské velení se potýkalo s nedostatkem záloh a bojovalo na všech třech frontách. A ztráty na personálu během zimní ofenzívy byly značné.
  Německá ofenzíva na Tikhvin a Finové a Švédové z kanálu Bílého moře byli s obtížemi odraženi. Nacisté postupovali pomalu, ale téměř nepřetržitě. V polovině června na jihu Mainsteinovy jednotky pronikly do Stalingradu. Začala druhá bitva o Stalingrad. A začátkem července, po pádu Tichvina a Volchova, se Finové, Švédové a Němci spojili - vytvořili druhý prstenec kolem města Lenin.
  Pro sovětské vojenské síly tak nastala mimořádně obtížná situace.
  Stalingrad ale Mainsteinovi neustoupil. A to bránilo Němcům rozvinout ofenzívu v jiných směrech. Na jihu, jako v roce 1942, dosáhli pouze brány Terek: uvízli u Grozného a Ordžonikidze. Na Voroněžském směru pokračovaly těžké boje. V září byly sovětské jednotky nuceny ustoupit za Don. Je ironií osudu, že koncem října se frontová linie na jihu opakovala v roce 1942 v době největšího postupu nacistů.
  Horší to bylo na severu, kde se Leningrad ocitl v totálním obležení. Němci, Finové a Švédové navíc dokázali proseknout obranu Rudé armády na Karelském poloostrově a odříznout Murmansk pevninou od hlavní části SSSR.
  Asi čtyřicet sovětských divizí bylo izolováno. Jejich počet však zdaleka nebyl normální. Švédsko postavilo asi dvacet pět poměrně dobře vybavených divizí. Spolu s ostřílenými Finy a německými jednotkami získali početní převahu. A převést rezervy na Karelský poloostrov je nesmírně obtížné.
  Rudá armáda obecně nemohla dostat potřebné posily, takže Japonci se ukázali jako nečekaně silní, jejich počet spolu s loutkovými jednotkami přesáhl pět milionů a jde vlastně o plnohodnotnou druhou frontu. Nezbývalo nám tedy nic jiného než bránit se Němcům a jejich spojencům.
  Postupně se zmenšovala zóna kontroly sovětských vojsk v Karélii a Murmansk byl zcela zablokován a prakticky odsouzen k záhubě. Nepřátelská flotila a především ponorky tedy ovládaly moře, takže nebylo z čeho zakládat zásoby.
  Bohužel, v listopadu 1944 neměl SSSR rezervy, aby zopakoval zlomový rok 1942. Téměř vše bylo vynaloženo na to, aby se zabránilo ztrátě Kavkazu. Navíc Němci provedli útok na Stalingrad profesionálněji a zálohy se tam musely neustále přemisťovat jako do kráteru Tartarus. Stalin nařídil držet město na Volze za každou cenu. Ale vzhledem k převaze nepřátelských letadel ve vzduchu se cena ukázala jako neuvěřitelně vysoká.
  Mainstein navíc na rozdíl od Pauluse nikam nespěchal a hlídal vojáky. V důsledku toho poměr ztrát nebyl ve prospěch Rudé armády.
  Hitler spěchal s Meinsteinem, ale mazaný polní maršál věděl, jak uhnout a odolat tlaku.
  Jedním z nejmocnějších typů zbraní byly Sturmtigery. Měli extrémně výkonné odpalovače bomb, které odpalovaly projektily o hmotnosti tři sta dvacet kilogramů. Střely jsou navíc raketově poháněné a mnohem výkonnější než střely z houfnic. Můžete je nazvat důstojnou odpovědí na Kaťušu, i když na kolejích. Některé pumové odpalovače byly navíc instalovány i na nákladní automobily, s delším dostřelem.
  Němci používali i plynové odpalovací zařízení. A samozřejmě proudové bombardéry.
  V prosinci Japonci dobyli téměř celé Mongolsko a přiblížili se k Vladivostoku, částečně obsadili Primorye a Chabarovsk. Ale generál Frost je donutil zastavit.
  Rudá armáda toho využila a zorganizovala sérii protiútoků na německé boky, které se pokusily dobýt to, co zbylo ze Stalingradu. Co, i malá část města se počátkem roku 1945 konala. Němci dosáhli jistých úspěchů v roce 1944, ale nebyli schopni dobýt ani Kavkaz a získat ropu z Baku. Pravda, pro vlastní potřebu měli ještě dost z Rumunska, Maďarska, Libye, Kamerunu a Nigérie.
  Leningrad byl stále v obležení. V předstihu byly vytvořeny velké zásoby potravin a munice, aby město přežilo letošní zimu a pokračovalo v držení významných sil Wehrmachtu a jeho spojenců.
  Sovětskému vedení se také podařilo ve městě Lenin udělat strategické zásoby surovin pro výrobu zbraní. Zatím to fašistům příliš nedalo.
  Murmansk byl ale zcela zablokován. Z deseti transportů mířících do města skončili Krautovi devět.
  Sovětské velení se v lednu pokusilo otestovat sílu Němců v centru. Velmi výkonnou a technologicky vyspělou obranu však nebylo možné porazit. Maximální předstih byl pět nebo šest, v lepším případě ne více než osm kilometrů. A ztráty sovětských divizí byly velmi značné. Ve většině částí do poloviny složení.
  Ale část německých sil byla rozptýlena, což jim umožnilo držet Stalingrad... V březnu sami Němci zahájili ofenzívu u brány Terek. Podařilo se jim prolomit linii sovětské obrany a obklíčit Groznyj a Ordžonikidze, ale Fritz uvízl v linii Vedeno, Šali a dále přes města.
  Samotné město Groznyj zůstalo až do května v naprostém obležení. V květnu Stalingrad konečně padl. Z města a jeho předměstí nezbyly prakticky žádné ruiny, stejně jako továrna na tanky.
  Německé koalici také docházel dech, ale Führer chtěl vítězství. V lednu byly provedeny první úspěšné testy disku, dosahoval rychlosti až dvou rychlostí zvuku a stoupal do výšky 18 kilometrů. V květnu už disketa dosáhla čtyř rychlostí zvuku a vyskočila do výšky 30 kilometrů.
  Ukázalo se však, že nový stroj, přes všechny své silné a dokonce jedinečné letové vlastnosti, je náchylný k malému požáru a je drahý. Problém zranitelnosti byl brzy vyřešen vypuštěním laminárního pluhu, což však zvýšilo spotřebu paliva a zkrátilo dobu letu letadla. A samotná rovina disku ve svém laminárním "plášti" nemohla účinně střílet.
  Ale éra "létajících talířů" začala. Němci navíc získali silný trumf: tanky nové generace třídy "E". Lišily se podobnou hmotností jako "Royal Tiger" a "Panther", mnohem hustší a pokročilejší uspořádání, nízká silueta a silné brnění.
  V sériové výrobě a na bitevním poli si dobře vedly Panther-2 a Tiger-2 a poté Tiger-3. Posledně jmenované vozidlo s hustším uspořádáním a malou věží mělo silné pancéřování a motor o výkonu 1080 koňských sil. "Myš" se nikdy nechytila. Ale modifikace "Panther", "F", fungovala dobře.
  Kvůli nedostatku legovacích prvků neměly sovětské tanky příliš kvalitní pancéřování a "Panther" se zatím se svou rolí vyrovnal docela dobře i se 75 mm kanónem. A 120mm šikmý čelní pancíř jej celkem spolehlivě chránil před 85mm sovětským kanónem T-34-85. Ale možná se ukázalo, že sovětské samohybné dělo SU-100 je důstojným protivníkem vylepšeného pancéřování Panthera. T-4 byl již mimo výrobu. A z produkčních tanků se Panther ukázal jako nejlehčí.
  První pokročilý tank z hlediska jeho uspořádání byl sériový tank "Lion". Věž tohoto tanku byla posunuta dozadu a převodovka, motor a převodovka byly umístěny v jednom celku vpředu. V důsledku toho byla silueta vozidla nízká a pancíř s výkonným 105 mm kanónem byl srovnatelný s "Royal Tiger" a přední část věže byla ještě silnější.
  Posunutí věže dozadu také poskytlo Lvu výhodu, že při pohybu lesem se ústí jeho děla s dlouhou hlavní tolik nelepilo na kmeny stromů.
  Nacisté zkoušeli i jiná schémata a také bombardovali sovětské pozice silnými letouny.
  O postup se pokusilo i Japonsko a nakonec Vladivostok odřízlo od pevniny.
  Němci se v červnu a červenci pokusili probít do Moskvy. Sovětská obranná linie se ale ukázala jako velmi silná a nacisté utrpěli obrovské ztráty. Ani tank Lev není v ofenzivě zcela adekvátní, primárně kvůli nedostatečnému bočnímu krytí.
  Sovětské velení stále aktivněji využívalo ráže 100 mm. Je jasné, že SSSR nemá prostředky na to, aby stejnými tanky porazil nepřátelské tanky, ale protitankové dělostřelectvo lze masivně využít.
  E-100 v původním modelu se ukázal být se 140 tunami příliš těžký a boční pancíř měl 120 milimetrů (čelo 240 milimetrů!), a to i pod úhlem. Tohle už nestačilo. Nemluvě o tom, že Myši jsou ve svém rozložení beznadějně pozadu.
  Ve skutečnosti byl tank Lion a samohybná děla - E-10, E-25 vyspělá německá vozidla, kde bylo kombinováno umístění motoru, převodovky a převodovky. Němci však vyráběli spoustu zaostávajících zařízení. Například "Panteři", "Tygři", "Jagdtigři", "Jagdpanthers" s poměrně vysokými siluetami, které zaostávají ve vývoji.
  Ani "E"-70 nebylo úplně úspěšné. Vozidlo bylo vybaveno výkonným 128 mm kanónem a pokročilým uspořádáním, ale vzhledem k touze udržet bojové zatížení nejméně 80 ran a nepřekračovat 70 tun se jeho pancéřová ochrana ukázala jako srovnatelná s "královským Tiger" - model 1944 a neadekvátní pro průlom. "Tiger"-3 je ještě lépe chráněn. Ale na E-70 byl úspěšně testován motor s turbodmychadlem o výkonu 1200 koní, který tanku umožňoval na dálnici dosahovat rychlosti 60 kilometrů v hodině.
  V každém případě německé tanky utrpěly velké ztráty, stejně jako pěchota. Jak zahraniční divize, tak satelity Třetí říše ztratily hodně.
  Do poloviny srpna Němci postoupili jen 40-50 kilometrů v centru a nebyli schopni získat operační prostor. A ztráty se ukázaly být obrovské. V září zahájili nacisté novou ofenzívu na jihu... Za měsíc a půl těžkých bojů se nepřítel probil ke Kaspickému moři a odřízl Kavkaz pevninou.
  Sovětskému velení se ale podařilo zajistit zásoby po moři, i když za cenu velkých škod. V listopadu Fritz, za cenu obrovského úsilí a velkých škod, dosáhl delty Volhy. V prosinci se frontová linie stabilizovala. Propast mezi kavkazskými frontami a hlavním sovětským územím se zvětšovala. Kromě toho se Japoncům podařilo odříznout Vladivostok, čímž bylo sovětské město obklíčeno.
  Navzdory blokádě se Murmansku podařilo hrdinně vydržet až do prosince 1945. Ale stejně spadl...
  V roce 1946 bojové akce pokračovaly... Postavení sovětské skupiny armád na Kavkaze se ukázalo jako mimořádně obtížné. Jsou odříznuti od země a hrozí definitivní ztráta Baku.
  Stalin cítil extrémní nervozitu a fyzické vyčerpání. Směrem na Tikhvin se rozvinuly tvrdé boje. Došlo k pokusu zachránit obklíčený Leningrad. V samotném městě byly zásoby jídla ponechány na méně než šest měsíců a potravinové karty byly znovu oříznuty.
  Nejprve sovětská vojska prolomila frontovou linii, ale poté se nepříteli s převahou tanků podařilo provést protiútok a část sovětských jednotek dokonce odříznout. Únor proběhl v krutých bojích jak na severu, tak na jihu, kde sovětská vojska zkoušela nepřítele a snažila se dobýt zpět Stalingrad. A ten druhý byl částečně úspěšný. Sovětské tanky vtrhly do města, ale bohužel nemohly odtud vyhnat nacisty.
  Ale vypukla třetí bitva o Stalingrad. Poměrně velkých úspěchů dosáhla sovětská vojska také u Voroněže. Ale i tam Fritz s využitím velkého počtu tankových jednotek a jejich technologické převahy dokázal situaci obnovit. V březnu se vrtulníky a diskety ve tvaru disku začaly účastnit bojových akcí ve velkém. Němci provedli několik vylepšení létajících talířů a dokázali s nimi zahájit raketové útoky na sovětské pozice. Disková rovina ale v praxi nesplnila očekávání jako zázračná zbraň.
  Stejně jako se ukázalo, že balistická střela von Braun je příliš drahá a má nízkou přesnost na to, aby se její aktivní použití v boji ospravedlnilo.
  Němci ale získali bezocasé proudové bombardéry schopné nést až deset tun nákladu a létat na vzdálenost až 16 tisíc kilometrů (!).
  Sovětské proudové letectvo bohužel stále zaostávalo a nepřítel ovládl vzduch téměř úplně. Letadla s vrtulovým pohonem každopádně z principu nemohou v letových vlastnostech překonat proudová letadla. A náš vlastní vývoj byl příliš pozdě. A přechod z vrtulových letadel na proudová letadla je příliš bolestivý.
  A je potřeba přeškolit piloty, prodloužit ranveje a připravit speciální druh paliva. No a samotné motory se stále testují a ladí!
  Němci se ocitli rozptýleni Stalingradem... Kupodivu Třetí říši a celé koalici docházel dech a Rudá armáda byla jako pták Fénix. Duben i květen proběhly v krutých bojích u Stalingradu. A dokonce i v červnu se Rudá armáda stále pokoušela o postup a nepřítele sevřela. Ale v červenci se nacisté navzdory horku stále pohybovali podél pobřeží Kaspického moře směrem na Baku. Pokrok byl extrémně pomalý. V průměru 1,5 kilometru za den. Dagestán cvakl... Sovětské jednotky rozdrtily Fritze a jejich spojence ve všech azimutech.
  Porazili nepřítele jak ve středu, tak na severu. Nesměli se přiblížit k Archangelsku... Ale v září se tempo německého postupu na Kavkaze zrychlilo. Síly kavkazské skupiny byly značně vyčerpány a moře deseti transportů dorazilo v podmínkách nepřátelské vzdušné nadvlády ve vzduchu nejvýše dvou nebo tří. Na konci října fašisté přesto vstoupili do Ázerbájdžánu. A v listopadu postoupili do Baku. A na začátku prosince se Krauti spojili s Turky v Gruzii...
  Ještě před březnem došlo k bitvám na Kavkaze a Jerevan obecně vydržel až do června 1947.
  Celou zimu se Rudá armáda neúnavně snažila o postup. Ošklivě pobili koalici. I když Japonci nakonec v dubnu obsadili Vladivostok, umožnilo to SSSR získat silnější oporu přes Amur.
  Rudá armáda sice svými útoky v zimě a v březnu nedosáhla hmatatelných úspěchů, ale dala koalici pořádnou lekci. V rámci německých satelitních zemí se situace stále více vyhrocovala. Lidské zdroje byly vyčerpány a ztráty byly obrovské. Ekonomická zátěž se stávala zcela neúnosnou. I úspěchy na frontách těšily Evropana na ulici stále méně. Touha po míru sílila a sílila.
  Hitler ale tvrdošíjně chtěl skoncovat se SSSR. I když kalkulace, že Rudá armáda po ztrátě Baku ztratí bojovou účinnost, se nenaplnily. V roce 1946 vyrobil SSSR rekordní počet zbraní: asi 60 tisíc letadel a 40 tisíc tanků a samohybných děl, 250 tisíc děl a minometů. Ano, sovětské letectví je hlavně stíhačka Jak-9, útočný letoun IL-2, který se stále vyrábí. Jak-3 a LA-7 byly vyráběny v malých množstvích. Stále ve výrobě jsou PE-2 a TU-3. Ano, letectví lze proti nepřátelským tryskovým monstrům považovat za zastaralé, ale není tomu tak. Stejně jako T-34-85, IS-3 a SU-100 je zbytek vozidel v malých množstvích.
  A v roce 1947 začal T-54 vstupovat do služby, což mělo skoncovat s kvalitativní převahou německé techniky. T-54 o váze 36 tun samozřejmě nemohl být silnější než všechny nepřátelské tanky, ale klidně mohl konkurovat Pantherům a Tigerům.
  Hlavním německým tankem byl E-50, zvaný Lion-3. Vozidlo je podobné Lvu, ale se silnějším motorem o výkonu 1200 koní a tlustým pancířem. O hmotnosti 75 tun se tloušťka bočního pancíře německého tanku zvýšila na 140 mm a přední 240 mm se 105 mm kanónem a délkou hlavně 100 el. Tím hlavním by se měl stát nový německý vůz. Je lepší než sovětský ve výzbroji a pancéřování, ale je více než dvakrát těžší.
  T-54 se však teprve začíná vyrábět.
  Ale léto 1947 bylo ještě teplejší. Němci se znovu snaží zaútočit na Moskvu. Probijí se také do Saratova. Boje se protahují až do pozdního podzimu. Fritzovi se stále daří dobýt Saratov. Ale v oblasti Moskvy se jim podařilo postoupit maximálně o šedesát až sedmdesát kilometrů. Jak Ržev, tak Vjazma, ačkoliv byl z poloviny obklíčen, zůstaly se SSSR.
  Moskva nebyla dobyta a nacisté a jejich brutální koalice musí čelit zimě v zákopech. Tentokrát sovětské velení šetří lidi a hromadí síly. Zejména tank T-54. A 31. prosince 1947 byl úspěšně testován MIG-15, který by měl ukončit německý monopol na proudová letadla ve vzduchu.
  Pravda, v únoru 1948 Leningrad po mnoha letech obléhání padl. Velmi těžká rána pro prestiž sovětské moci.
  Postavení SSSR se v květnu 1948 stalo beznadějným. Němci a jejich koalice ovládají Kavkaz, pak Volhu po Saratov a Tambov s Voroněží. Pak východně od Orla, téměř vedle Tuly, pak ve Vjazmě a u samotného Rževa až do Archangelska.
  No, co jiného se dá v takové situaci dělat? Navíc Japonci ovládají celé Primorye podél řeky Amur a zajali svého jediného spojence: Mongolsko.
  A během sedmi let války byly ztraceny pozemky, na kterých před okupací žila nejméně polovina obyvatel SSSR a možná ještě víc. Během sedmi let války ztratila Rudá armáda nenávratně nejméně dvacet milionů vojáků a důstojníků. Nepočítaje ty, kteří byli zraněni nebo zmrzačení. Nepočítaje obrovské ztráty z masivního bombardování, ostřelování a hladovění.
  I když vezmeme v úvahu evakuované rodiny, Stalinovi nezbylo pod kontrolou více než sto milionů pracovních sil, pravděpodobně méně. Z toho každý pátý je odveden do armády. Asi dvacet milionů různých vojáků. Stroje mohly používat děti od pěti let, důchodci a invalidé první a druhé skupiny.
  Země je extrémně mobilizovaná. Výroba zbraní v roce 1947 klesla jen nepatrně... Takže je příliš brzy na to, aby se země Sovětů skoncovala!
  Sám Stalin si to v žádném případě nemyslel. A Hitler chtěl také zmáčknout Rusko - získat vše najednou! Takže k žádnému kompromisu nedošlo.
  V létě zahájili Němci nový útok na Moskvu. Stále doufali, že se jim podaří rozbít hlavní město a ukončit SSSR. Z Rudé armády Moskvu kryly více než tři miliony vojáků a milicí. Byli vyzbrojeni dvanácti tisíci tanky a samohybnými děly. Pravda, T-54 je jen asi pět set, bojovaly hlavně T-34-85 a SU-100. IS-3 již byl v té době přerušen. Tanků IS-4 bylo vyrobeno velmi málo kvůli technologické nespolehlivosti tohoto mastodonta. Bylo vyrobeno šest tanků IS-7, ale toto vozidlo se nedostalo do sériové výroby. I když, asi marně. Mohl proniknout 240mm pancířem 75tunového Lev-3 s jeho 130mm kanónem. Je pravda, že Němci měli pokročilejší tank Royal Lion o hmotnosti 100 tun s motorem o výkonu 1800 koní a 128 mm s velmi dlouhou hlavní zbraní s počáteční rychlostí střely 1260 metrů za sekundu.
  Ale Stalin nějak ztratil zájem o těžkou techniku a dal přednost: pokud možno malé, ale vzdálené.
  Ale čtyři bojovníci: Zoja, Victoria, Elena, Naděžda si to nemysleli. A právě dostali pod svou kontrolu tank IS-7. Navíc a na čísle sedm. Čtyřka si tedy toto auto vyrobila na vlastní náklady. Dívky našly zlaté cihly na Sibiři a darovaly je do fondu ministerstva obrany. A teď si chtěli z tohoto nádherného stroje sami zastřílet.
  A významný den 22. června 1948 se právě blížil. Hitlerova vojska právě vedla obyvatelstvo, snažila se obejít a obklíčit sovětské město Ržev.
  A čtyři dcery ruských bohů demiurgů se jako vždy rozhodly zasáhnout v kritické chvíli pro Rusko! Vždy zachrání svou vlast - Rus' ve správný čas a na správném místě!
  
  
  
  
  KDYBY NEBYLY OCELOVÉ STROJE
  Obecně, kupodivu, ve většině paralelních vesmírů byl průběh druhé světové války a Velké vlastenecké války pro Rusko ještě horší než realita. Možná proto, že fašistický režim, který ovládl Evropu, měl mnohem větší potenciál, než byl schopen realizovat. Kombinace brutálního totalitarismu a tržních prvků ekonomiky je účinnější než liberální kapitalismus Západu a centralizovaný, byrokratický stalinistický model. Naštěstí z řady důvodů, objektivních i subjektivních. Kvůli velkému štěstí nedokázali nacisté použít své trumfy.
  Kolik německých špionů selhalo jen proto, že Němci používali v dokumentech nerezovou škrabku a Rusové jednoduché železo? A jak taková maličkost rozhodujícím způsobem ovlivnila průběh války?
  V každém případě existoval paralelní vesmír, kde již v říjnu 1941 tuto skutečnost náhodou objevil jeden velmi pečlivý zpravodajský důstojník. Pravé sovětské dokumenty a falešné německé jsou mokré a... Na sovětských dokumentech je kancelářská sponka rezavá a je to znát, ale na německých ne.
  To je maličkost, ale její vliv na průběh Velké vlastenecké války se ukázal jako velmi významný.
  Poté, co se vyhnuli neúspěchům a pracovali pod kontrolou německých agentů, objevili významné důkazy o přípravě sovětských vojsk na ofenzivu u Stalingradu. Tak přesvědčivé, že s tím tvrdohlavý Adolf Hitler souhlasil a dal rozkaz přeskupit nacistická vojska rozmístěná na Volze. A na tom záleželo.
  Jestliže během operace Ržev-Sychov nedokázala Rudá armáda, disponující více než dvojnásobkem sil než Wehrmacht, prorazit německou obranu, pak u Stalingradu byl poměr sil pro nacisty příznivější.
  A počasí 19. listopadu 1942 útočným operacím nepřálo. Letectví, zejména útočná letadla, nemohla vzlétnout a dělostřelecké bombardování mělo jen extrémně omezený dopad na rozvinutou obranu nepřítele. Sovětské jednotky, které přešly do útoku, uvízly. Ani nasazení tankových sborů nemohlo prolomit díru v Hitlerově obraně.
  Prudké boje propukly také ve směru Ržev-Sychov. Pokračovali i na Nový rok. Teprve poté, když utrpěly vážné ztráty, sovětské jednotky v obou směrech pozastavily svou ofenzívu. Hitler vydržel na Volze, ale Němci začali být v Africe biti. Churchill nazval Montgomeryho ofenzívu v Egyptě: konec začátku. Uvedl také, že nyní spojenci pouze vyhrají.
  Rommel měl totiž i přes pokračující přesun velkých sil do Afriky smůlu a jeho armáda snášela porážku za porážkou. Aby bylo zajištěno vedení války na dvou frontách, musela Třetí říše v únoru 1943 vyhlásit úplnou mobilizaci.
  Navíc se nepodařilo dosáhnout hlavních cílů operace Blau. V zimě 1942-1943 se však Wehrmachtu na rozdíl od skutečné historie podařilo vyhnout se vážné porážce na východě. Na konci ledna sovětská vojska obnovila ofenzivu v centru: třetí operaci Ržev-Sychov a poblíž Stalingradu. Ale není to odvaha prorazit nepřítele sedícího v silné obraně. Bitvy nyní připomínaly první světovou válku. Prodlévající, poziční. Když ten, kdo útočil, ztratil víc než ten, kdo se bránil.
  Operace Iskra k osvobození Leningradu byla odložena. Stalin chtěl co nejrychleji odříznout římsu Rževa a porazit nepřítele u Stalingradu. Němci, vzpomínající na poučení z loňské zimy, se aktivně bránili. A zatím se jim daří odrážet nápor sovětských vojsk. Jak se ukázalo, když jsou Krauti připraveni, není snadné prolomit jejich obranu. A kvalita německých ozbrojených sil je stále na nejvyšší úrovni.
  Sovětská ofenzíva trvala do konce února, nikdy však nebyla úspěšná.
  Začátkem března se sovětské velení pokusilo o ofenzivu ve směru Voroněž. Po počátečních úspěších se Rudá armáda dostala pod Mainsteinův protiútok. Velké sovětské síly byly obklíčeny a byly nuceny se probojovat zpět. Ztráty především v technice se ukázaly jako velké a Němci a jejich spojenci se v tomto směru dokázali prosadit a Voroněž i s předměstími zcela dobyli.
  Během Mainsteinova protiútoku se "Panteři" a "Tygři" poprvé zúčastnili bitvy. Nové tanky částečně splnily jejich očekávání. Při správném použití byly lepší než sovětská vozidla v blížící se bitvě.
  Nastalo jarní tání a na východní frontě zavládl klid. V Tunisku zuřily tvrdé boje.
  Fuhrer se snažil udržet předmostí v Africe za každou cenu. Aby toho dosáhli, rozhodli se nacisté dokonce k bezprecedentnímu kroku. Dali Francovi ultimátum: buď pustí německé jednotky na Gibraltar, nebo bude svržen, jako vláda Vichy. Generalissimo zmrzlo a souhlasil. Zároveň se obrátil na vlády Británie a Spojených států s plačtivou prosbou: aby nevyhlásily válku Španělsku, protože se tak nestalo podle jeho vůle!
  15. dubna 1943 Němci zahájili útok na Gibraltar a vrhli do něj nejnovější tygry a pantery. Pevnost během dvou dnů padla pod útoky stovek tanků. Útoku velel Paulus, odvolaný z východní fronty. Je ironií, že Němci byli schopni dobýt poslední čtvrti, domy ve Stalingradu a továrny ve Stalingradu až 1. dubna 1943. Paulus se tak částečně rehabilitoval a získal titul polního maršála a meče k dubovým listům rytířského kříže k botě.
  Dobytí Gibraltaru zablokovalo Britům a Američanům přístup ze západu do Středozemního moře. A kromě toho sami nacisté byli schopni napadnout Maroko na nejkratší vzdálenost a odklonit část spojeneckých sil z Tuniska.
  Tlak na tuniské předmostí zeslábl a poté byl Rommel znovu přenesen. Hitler se rozhodl prozatím zmrazit vojenské operace na východě a pokusit se ovládnout Středozemní moře.
  Také sovětské velení začalo dodržovat vyčkávací taktiku. To dělal Stalin ve skutečné historii a rozhodl se to udělat i nyní. Nechte kapitalisty vykrvácet hlupáky sami. Nechte je tlouci do sebe a my sebereme síly a udeříme, až budou úplně vyčerpaní.
  Němci stále drželi severní Tunisko a jednotky pod velením nového polního maršála Pauluse postupovaly na Casablancu. Američané se střetli s Tigery a Panthery. Ukázalo se, že jejich Sherman byl proti takovým tankům slabý, stejně jako modernizovaný T-4.
  A Churchill po třech měsících váhání přesto vyhlásil válku Španělsku. Do této doby však Němci již zajali celé Maroko a napadli Alžírsko. Proto to pro Franca nebyl šok. 25. července dobyly německé jednotky hlavní město Alžírska a zasadily Britům drtivou porážku. Úspěch byl usnadněn protiútokem od Rommela a náhlou porážkou a vyloděním Kissilringu na Maltě.
  Východní fronta byla stabilní a klidná. Stalin, jehož jednotky utrpěly v předchozích bitvách těžké ztráty, doplnil Rudou armádu. Němci také vytvořili nové divize a přenesli je přes Gibraltarský průliv do Středozemního moře.
  Činnost německých ponorek vedla k tomu, že tonáž americké a britské flotily začala klesat. A to také nepřispělo k úspěchu v bojích o největší jižní moře v Evropě.
  Hrozivá situace ve Středozemním moři vedla k tomu, že se Churchill 6. srpna rozhodl přistát ve Francii. Operace ale probíhala za nepříznivých povětrnostních podmínek a byla špatně připravena.
  10. srpna se Rommel a Paulus spojili a vytvořili ve východním Alžírsku mohutný kotel. A 19. srpna Mainstein, zákeřný mistr pastí, odřízl spojenecké jednotky od pobřeží.
  K úspěchu Fritze přispěla nerozhodnost Američanů, kteří považovali vylodění ve Francii v roce 1943 za předčasné, a akutní nedostatek vyloďovacích člunů. Na východní frontě klid. Letecká výroba v Německu se navíc v roce 1943 více než zdvojnásobila a přesáhla dvaatřicet tisíc letadel ročně - naštěstí měli Němci pod kontrolou více pracovních sil a území, než byla realita. A nová vozidla Focke-Wulf se silným pancéřováním a zbraněmi a také 30milimetrovými děly způsobila spojeneckému letectví příliš velké škody.
  Katastrofa v Alžírsku a Francii způsobila, že srpen 1943 byl pro spojence skutečně černý.
  Stalin byl dokonce potěšen takovými úspěchy. Churchillovi ale došla trpělivost. Na východě prakticky ustaly i letecké boje a aktivita partyzánů se snížila. Němci vytvářeli stále nové a nové sbory z bývalých sovětských občanů a dokonce vytvořili něco jako loutkové místní samosprávy. Takže v Africe už bojovaly samostatné brigády místních nacionalistů z východu.
  Bulharský car Boris také vyslal do Tuniska tři své nejlepší divize, zřejmě v naději, že pro sebe na temném kontinentu získá nějaké kolonie.
  V září zahájil Rommel velkou ofenzívu v Egyptě. Podařilo se mu s využitím kvantitativní a kvalitativní převahy sil dobýt Tripolis týden po signálu k útoku.
  Britové a Američané utrpěli porážku za porážkou v Libyi. Za těchto podmínek Churchill oznámil zastavení dodávek jakékoli pomoci bolševickému SSSR a požadoval okamžité zintenzivnění nepřátelských akcí. Stalin předstíral, že ignoruje ultimáta. I když se samozřejmě prováděly přípravy na útočné akce. Ale Koba byl mazaný a dokonce se pokusil otestovat vody na separátní mír. Jeden, do konce září Němci dobyli celou Libyi, včetně Tolbuku, a dokonce se probili do Egypta do Alexandrie.
  Paulusovi se podařilo obejít nejdůležitější anglický opevněný bod a vydat se na jih k Nilu. Ve skutečnosti to znamenalo katastrofu pro Británii v Egyptě. Pak by Němci mohli jít k Suezskému průplavu a jít do Iráku a pak nedaleko Baku.
  Zpoždění se stalo nebezpečným a Stalin vydal rozkaz k obnovení útoku na Ržev, stejně jako k dobytí Stalingradu a zároveň k rozdrcení nepřítele na severním Kavkaze.
  To znamená, že v říjnu se okamžitě obnovily nepřátelské akce ve třech směrech. A v listopadu také na Leningradském.
  Nebylo však snadné prorazit nepřítele, který byl dobře zakopaný a měl silné těžké tanky Panther a Tiger. Sovětské jednotky čelily hluboké poziční obraně. A v obraně si dobře vedly nové německé tanky a samohybná děla.
  V říjnu a listopadu tedy nedošlo k žádným výrazným pokrokům. Pokud nebyla německá ofenzíva zastavena u Suezského průplavu. A pak jen dočasně... Paulus a Rommel však obrátili své jednotky na Súdán. A začali dobývat Afriku.
  Wehrmacht ještě není připraven k útoku v zimě.
  Krauti navíc vkládali velké naděje do Panthera-2 jako pokročilejšího stroje a do Tiger-2 a Liona.
  Zima pominula při pokusech Rudé armády prorazit obranu Krautů. Nikde však nebylo možné dosáhnout větších úspěchů. I když došlo k průlomu, nepřítel obnovil situaci protiútokem.
  A situace se stále zhoršovala. V Británii na pozadí vojenských porážek vznikla politická krize. Churchillovu kabinetu bylo vysloveno nedůvěra. Jak by to mohlo být jinak, kdyby moudřejší Paulus vyřadil Anglii ze Súdánu a Etiopie.
  Nová vláda nabídla Německu separátní mír. Vzhledem k větším americkým ztrátám z německé ponorkové flotily Roosevelt nic nenamítal. Navíc jeho pozice v Americe byla otřesena. A Japoncům se podařilo vybojovat pár malých vítězství, čímž zpomalili americký postup. Takže úhel pohledu - naše chata na kraji zvítězila.
  Hitler však nejprve předložil přehnané podmínky. Kompromisem pak byly francouzské země a Egypt, stejně jako bylo vráceno to, co dříve patřilo Itálii. Súdán také spadá do vlastnictví Třetí říše, ale Suezský průplav je provozován společně.
  Když si tedy dal Fuhrer volnou ruku na Západě, vrhl veškerou svou sílu na Východ. Nacisté zahájili ofenzivu proti Moskvě v květnu. Libye už měla díky francouzským a anglickým koloniím dostatek ropy a Hitler chtěl co nejrychleji vyhrát.
  Navíc Türkiye také otevřelo druhou frontu.
  Rudá armáda však již v bojích o sovětskou metropoli prokázala neuvěřitelnou statečnost a hrdinství. Tempo německého postupu v průměru nepřesáhlo jeden kilometr za den. Do konce srpna mohli nacisté postoupit maximálně o sto kilometrů s průlomovou šířkou něco málo přes tři sta.
  Přiblížili se k Moskvě, ale narazili na obrannou linii Mozhaisk. Byly to skromné výsledky. Sovětské jednotky navíc neustále přecházely do protiútoku nepřítele. Do bojů se zapojily nové sovětské tanky T-34-85 a IS-2. Nedá se říci, že by Němci úplně ztratili své přednosti, ale Rudá armáda nestála na místě, ani věda!
  Objevily se nové sovětské stíhačky Jak-3 a LA-7, schopné konkurovat německým vrtulovým letounům. Pravda, nepřítel má na oplátku velmi silné reaktivní trumfy. ME-262 a HE-162 neměly na světě obdoby. Hitler také rozhodl o zákazu výroby a vývoje tanků lehčích než padesát tun. V důsledku toho byly T-4 a Panther vzdány. Ukázalo se, že "Panther"-2 váží 50,2 tuny a má výkonnou zbraň s motorem o výkonu 900 koňských sil. "Královský tygr" a "lev" dokonce přesáhly hmotnost monster 70 tun. Podle stranického dekretu sovětská auta nevážila více než 47 tun.
  Když nacisté nedokázali dobýt Moskvu, obrátili svou pozornost k Leningradu. Bylo jim z tohoto města opravdu zle. Masivní ostřelování začalo v září. Zahrnovaly také děla ráže 1000 mm a okřídlené robotické projektily.
  Hitler nařídil dobýt Leningrad za každou cenu.
  Městu se podařilo odrazit tři útoky v září a říjnu. Němci však dokázali postoupit o deset až dvacet kilometrů a dobyli také předmostí Peterhof. Na některých místech jejich jednotky vstoupily do města, čímž se zhoršila operační pozice skupiny. V listopadu 1944, poté, co nacisté vyhráli parlamentní volby, vstoupilo do války proti SSSR i Švédsko.
  Aktivně propagovalo heslo: pomsta za porážky Petra Velikého a Alexandra. Na frontu dorazily nové švédské divize a společně s Finy zahájily útok na město ze severu. A nacisté obnovili útoky mimo jiné pomocí Sturmtigeru a ještě silnějšího Sturmausu, stejně jako tanku E-100, prvního sériového monstra na světě vážícího více než sto tun.
  Přes masivní hrdinství a odolnost sovětských vojáků a milicí, stejně jako zoufalý diverzní protiútok na Novgorod, se město nepodařilo zachránit. Poslední čtvrtletí však padlo až na 27. ledna 1945, což ukazuje příklad bezmezné odolnosti. A samotné město trvalo celý blok: 1270 dní! Pravděpodobně nejdelší blokáda města v moderních válkách.
  Přestože Němci a jejich spojenci utrpěli obrovské ztráty, cíle se částečně podařilo splnit. Druhé největší a nejdůležitější sovětské město padlo a ruce nejmocnější nepřátelské skupiny byly osvobozeny.
  V zimě byly boje zuřivé. Němci s vypětím všech sil používali sériová, proudová letadla. SSSR proti nim neměl paritní moc. To ztěžovalo dosažení výhody ve vzduchu. Tam naopak dominoval nepřítel. Stejně jako si německé tanky zachovaly své přednosti. A dokonce je zvýšili s příchodem řady "E".
  Ve srovnání s Tigery a Panthery měly tanky řady E hustší uspořádání, nízkou siluetu a v důsledku toho mnohem silnější pancíř pod úhlem.
  Odpovědí sovětské vědy byl zatím pouze IS-3, silnější ochrana čela věže. T-54 se stále vyvíjel a T-44 už nebyl úspěšnější.
  Hitler však své plány v květnu 1945 změnil. A omezil se na jednotlivé útoky a provedl hlavní ofenzívu na Kavkaze. Tam bylo pohodlnější bojovat. Po dobytí Stalingradu se tedy zásobování sovětské skupiny ukázalo jako obtížné. V únoru navíc sovětská vojska uštědřila Osmanům silnou porážku v Zakavkazsku, donutila Turky uprchnout z Jerevanu a osvobodila oblast Kars.
  Němci prolomili obranu a procházeli podél Volhy a dosáhli Kaspického moře. Groznyj padl 15. června po urputných bojích, Suchumi 23. června, Zugdidi 29. téhož měsíce. Tbilisi bylo dobyto na konci července spolu s Kutaisi. V srpnu fašističtí supi konečně dobyli Dagestán a také Poti a dostali se ze severu do Arménie. V září se spojili s Turky a začal útok na Baku. Klíčové město vydrželo až do 6. listopadu 1945. Některé bitvy v horách, zejména v Jerevanu, trvaly až do konce prosince.
  Urputné boje probíhaly i v centru. Němci se dokázali přiblížit k Tule a dokonce dobýt Kalinina, ale pak byli zastaveni. Frontová linie se však přiblížila a z hlavního města už nezbývá více než osmdesát kilometrů.
  Rok 1946 začal horkou zimou. Sovětské velení, které chtělo zabránit německé ofenzívě, se zoufale vrhlo na nepřítele.
  Bohužel, výhoda nepřítele ve vzduchu se jen zvýšila. Proudové letouny Luftwaffe byly bohužel neustále vylepšovány. Objevily se nové modifikace ME-262, včetně ultra-vysokorychlostní. Také silný proudový stíhač TA-183, pokročilejší se šikmými křídly HE-262, a skutečné mistrovské dílo letecké techniky ME-1010 s řízenými šikmými křídly.
  A hlavním stíhačem SSSR zůstal Jak-9. Auto bylo kdysi nové, ale nyní je zjevně zastaralé.
  Luftwaffe má ale také Yu-287 a objevil se proudový bombardér Yu-387, TA-400, TA-500. A útočná letadla jsou proudová. A HE-377 je reaktivní a HE-477 je také reaktivní a víceúčelový.
  A řada E-70 s tanky vážícími tolik jako "Royal Tiger", ale s mnohem silnější ochranou.
  A skutečným mistrovským dílem byl pyramidální tank zobrazený v kovu k Führerovým narozeninám 20. dubna 1946. Hitler mu osobně dal jméno "Imperiální lev".
  Vozidlo mělo tvar podlouhlé zploštělé pyramidy s malými válečky pokrývajícími celé dno nádrže. Neměl tedy podnos, což výrazně zvýšilo průchodnost terénem. Tank navíc neměl střechu a jeho pancíř ze všech úhlů měl vysoký úhel racionálního sklonu. Vozidlo o hmotnosti 99 tun bylo vyzbrojeno 128mm protiletadlovým kanónem s délkou hlavně 100 EL, mělo motor o výkonu 1800 koní a čelní pancíř 300 mm. Navíc jsou desky ve velkých úhlech racionálního sklonu, v první přední polovině a 250 milimetrů ve druhé nakloněné polovině. Ukázalo se tedy, že jde o nejvýkonnější tank na světě, neprostupný ze všech palebných stanovišť a při útoku bombami shora.
  Fuhrer okamžitě nařídil co nejrychlejší uvedení do výroby a zároveň vytvoření útočné modifikace s houfnicí a vrhačem bomb.
  Nacisté si tedy udělali zásoby, museli je rozbít. Ale bohužel byl chycen velmi tvrdohlavý a technicky silný nepřítel. A na konci května, podle tradice, když silnice oschly, začala ofenziva.
  Fritz se pokusil obejít Moskvu a Tulu. Bitvy zuřily s nebývalou intenzitou a rozsahem. Ale sovětská vojska byla hodna být nazývána neporazitelnými. Za tři měsíce nepřetržitých bojů byli nacisté schopni pouze obklíčit Tulu a dosáhnout Kašiny a přiblížit se k Moskvě ze severu, přičemž částečně přerušili komunikaci. Bojovalo se již v ulicích samotného města.
  Stalin opustil hlavní město a evakuoval se do Kuibyshev. Ale nacisté zahájili útok na Saratov v červenci. Toto město padlo 8. srpna. Protože se Kujbyšev nyní ocitl nebezpečně blízko fronty, přesunul vrchní velitel své velitelství do Sverdlovska. Boje v Moskvě pokračovaly až do září. 18. padla Kashira. Začátkem října bylo hlavní město SSSR téměř obklíčeno a 29. října padl po urputných bojích i Kujbyšev. Němci navíc dobyli Gurjev a Uralsk.
  Listopad byl plný strašných bojů. 7. listopadu se Krautové probili ke Kremlu, ale zoufalým protiútokem byli zahnáni zpět. A během této bitvy zemřel úřadující velitel Moskvy, maršál Rokossovskij!
  A slavný sovětský pilot Kozhedub sestřelil sté německé letadlo a stal se prvním sovětským člověkem, kterému byl udělen titul čtyřikrát Hrdina SSSR. A také 7. listopadu 1946.
  4. prosince byl blokádní okruh kolem Moskvy definitivně uzavřen. Ale hlavní město a zbytky jeho hrdinské posádky bojovaly až do pravoslavných Vánoc 7. ledna 1947.
  Útok na hlavní město vedl Mainstein. Za to byl vyznamenán druhým Řádem velkokříže Železného kříže po Hermannu Goeringovi.
  Ale válka ještě neskončila. Stalin ze Sverdlovska slíbil pokračovat v boji. Němci byli také dost vyčerpaní. Na jihu se jejich jednotky přiblížily k Penze a Uljanovsku a zastavily se. V březnu zahájili Sověti protiútoky. Ale v dubnu byli stále nuceni opustit Rjazaň. A v květnu nacisté obklíčili město Gorkij a z jihu prorazili do Kazaně. V červnu dobyli Krautové Orenburg a přiblížili se k Ufě. Odpor proti Rudé armádě slábl, morálka upadala a začaly masové dezerce. Ty tam však byly vždy, ale po pádu hlavního města mnohonásobně zesílily. Nikdo už neměl chuť zemřít pro Stalina. Ale lidé bojovali proti fašismu za svou vlast.
  Autorita sovětské vlády také klesla. V červenci Němci pronikli do Sverdlovska. Stalin a jeho družina se přestěhovali do Novosibirsku. Na Uralu zuřily boje až do srpna... Němcům bránil průtah komunikace a aktivní akce partyzánů. Další válka už ale ztratila smysl.
  Stalin však stále v něco doufal. Němci vtrhli do Tobolska v září. Ty ale zdržely vydatné podzimní deště. Blížící se zima zastavila ofenzívu na Sibiři, ale nacistům se podařilo dobýt celou Střední Asii. V zimě se neodvážili jít do Novosibirsku. Ale i Stalinovi nebylo dobře a přestěhoval se do teplejšího Vladivostoku.
  Přišel rok 1948. Nacisté už byli vyzbrojeni disketami. Kromě toho se objevily kompaktnější tanky s proudovými motory. Ve skutečnosti, až se oteplí, zbývá jim jen vítězný pochod a obsazení měst.
  Ale Berija otrávil již vážně nemocného Stalina a nabídl Třetí říši kapitulaci s výhradou zachování sovětské moci na Sibiři.
  Hitler, který byl sám zatraceně unavený válkou, téměř souhlasil, ale nejprve v květnu 1948 dobyl Novosibirsk. A kapitulace byla podepsána 22. června 1948 v symbolické datum - přesně sedm let od okamžiku útoku na SSSR. Tak skončila druhá světová válka. Spojené státy porazily Japonsko v roce 1945 a vyzkoušely atomovou bombu. Takže Führer nemá co dělat do zámoří.
  Berija však nevládl dlouho. Nejslavnější sovětské eso, letecký maršál a sedminásobný hrdina SSSR Kožedub bude moci provést vojenský převrat a svrhnout neoblíbeného předsedu Státního výboru obrany. Berija a řada jeho kompliců byli zastřeleni. V samotné Třetí říši v březnu 1953 vlastenci Hitlera dokončili. A Goering zemřel na zneužívání drog o něco dříve, zatímco Himmler byl zastřelen kvůli podezření ze spiknutí.
  Mezi SS vedenými Schellenbergem a ozbrojenými silami, vedenými generalissimem Mainsteinem, došlo k tvrdému boji. To vše vyústilo v občanskou válku. V důsledku toho se Třetí říše zhroutila. A redukovaný SSSR začal postupně obnovovat svůj vliv. Historie se opět roztočila do spirály. Fantastický vzestup Německa, nabobtnalého víc než říše Čingischána, pak smrt hlavního vůdce - chaos a zánik.
  A postupným shromažďováním knížectví se hlavním městem stalo pouze město Bajkalsk. SSSR, rozdělený na mnoho provincií s loutkovými provinciemi zřízenými Němci, byl opět sjednocen. Největším vítězstvím byla anexe Moskvy, která shodila nacistické jho. Pravda, Ukrajina, Bělorusko a pobaltské státy, stejně jako Gruzie, Arménie a Ázerbájdžán si zachovaly svou suverenitu. Po rozpadu Třetí říše se Spojené státy staly světovým hegemonem. V Číně byla také ustavena proamerická vláda.
  Ale postupně se nebeská říše stávala stále více nezávislou. V SSSR byla po faktické diktatuře Kožeduba ustanovena v podstatě prezidentská ústava, ale s omezením moci na dvě volební období. Volby se konaly na alternativní bázi a post prezidenta měl jiný název: lidový předseda.
  Země měla smíšenou a rychle se rozvíjející ekonomiku.
  Ale tady je návod, jak se historie změnila z jedné kancelářské sponky. Prohráli druhou světovou válku, ačkoli bojovali statečně. A výsledek byl katastrofální. Navíc Německo dokázalo získat velikost jen na chvíli.
  A Spojené státy postupně ztrácely vliv, svět se stával multipolárním, což znamená, že v něm byl stále větší chaos. Naopak je méně pořádku. A zhruba stejně jako v současném jednadvacátém století.
  Proč lidstvo tak přitahuje fragmentace a chaos?
  
  
  TROTSKY MÍSTO STALINA
  Tuchačevského tažení proti Varšavě se ukázalo jako neúspěšné především vinou Stalina - který místo toho, aby kryl jižní křídlo rudých vojsk postupujících na Varšavu. obrátil první jezdeckou armádu směrem ke Galicii. Navíc, navzdory velkým silám, které byly pod velením Josefa, se mu podařilo porazit Poláky. Rudá armáda prohrála bitvu u Varšavy. Poláci zahájili protiofenzívu, obsadili území včetně Slutska a na několik dní dokonce obsadili Minsk.
  Západ se však poté neodvážil financovat další krvavé válčení s bolševiky. Varšava uzavřela mír a občanská válka rychle skončila.
  Existuje však alternativní běh dějin a jeden z mnoha paralelních vesmírů. Tam Lenin nařídil odstranění Stalina, který nebyl příliš nadaný ve vojenských záležitostech a vrtošivé, z velení na jižním křídle a nastolil jednotu velení Tuchačevského, přičemž ponechal Budyonného nad První kavalérií.
  V tomto případě selhal pokus o protiútok z jihu Varšavy a inspirovaná Rudá armáda zvítězila v urputném boji. Hlavní město Polska padlo. Poté, co tam chvíli stál a dostal další posily, Tuchačevskij se přesunul do Lvova a Krakova.
  Nějakou dobu pokračovaly boje proti Wrangelovi as dalším útokem na Krym. Poté Rudá armáda obsadila pobaltské státy na severu a osvobodila Ázerbájdžán, Arménii a Gruzii na jihu. Nastal dočasný klid. Sovětské Rusko potřebovalo odpočinek a dočasný oddech, čímž se NEP stal. Ale Trockij stále trval na návratu všech zemí carského Ruska. Výsledkem bylo, že v létě 1921 obsadila Rudá armáda Finsko se souhlasem Západu.
  V roce 1922 bylo dobyto Primorye, poté severní Sachalin. Trockij, jehož autorita ve funkci předsedy Vojenské revoluční rady výrazně posílila, dokázal zaujmout Leninovo místo a vytěsnit Stalina, který byl odsunut do vedlejší role.
  Kupodivu, jak sílila osobní moc, prvky kapitalismu byly v ekonomice stále silnější.
  Sám Trockij se stal levičákem především kvůli touze stát se svatějším než papež nebo radikálnějším než Stalin. Po získání moci však mimořádně talentovaný Žid pokračoval ve své vyvážené zahraniční politice. Aniž by se vzdal komunistických idejí, snažil se zároveň vštípit tržní prvky a zajistit dobré vztahy s ostatními kapitalistickými zeměmi světa.
  Hitlerův nástup k moci v Německu nevyvolal zásadní změny ve světové politice. Fuhrer byl rychle dosazen na jeho místo - zakázal jakékoli zrušení versailleských omezení nebo obnovení všeobecné branné povinnosti a vojenské moci. Stejně jako bylo nacistům zakázáno zavádět antisemitské zákony a mnoho dalšího.
  Jediná věc je, že za Hitlera se německá ekonomika vymanila z krize, ale fašismus nikdy nenabral radikální formy, zůstal umírněným nacionalismem s některými autoritářskými rysy a obecnými mládežnickými organizacemi, jako je Hitler Jugent.
  SSSR pod vedením Leona Trockého se stal ekonomicky bohatou velmocí s rozvinutým těžkým průmyslem.
  Ekonomika SSSR byla více tržní než ta Stalinova, ale obsahovala i prvky plánování v podobě pětiletých plánů. Porodnost je vysoká, zvláště když Trockij také zakázal potraty - v Rusku je prý tolik prázdných zemí a není důvod, aby zíraly jako díry.
  Protože velikost německé armády zůstala omezena na 100 tisíc a Polsko se již proměnilo v sovětskou socialistickou republiku, nebylo by s kým bojovat. Moldavsko bylo vráceno Rusku zpět v roce 1921 - sbírání královských zemí zpět.
  Sám Trockij světovou internacionálu trochu podporoval, ale cíl světové revoluce začal být umlčován. Částečně, jako za Stalina.
  Ale válka stále přišla z východu. Japonsko zahájilo vojenskou akci proti Mongolsku. Země vycházejícího slunce se spolu s Itálií stala hlavními světovými útočníky. Pravda, Mussolini byl nucen omezit své ambice na dobytí Etiopie - jediné země v Africe, která nebyla kolonií někoho jiného. Japonsko, které se také ještě neodvážilo bojovat osamoceně s Británií a zejména se Spojenými státy, vlezlo do Číny. A dostávala se sem čím dál víc.
  Číňanů je mnoho a přes veškerou svou roztříštěnost jsou vážným protivníkem. A pak samurajové vstoupili do Mongolska... Na jaře 1941 tam začaly vážné boje.
  Trockij rozhodl, že SSSR je již dostatečně silný na to, aby vedl rozsáhlou válku se samuraji. Sovětský diktátor se navíc chtěl pomstít za porážku z let 1904-1905. Na souši je Rudá armáda jednoznačně silnější než Japonci, zejména v tancích. Na moři však tichomořská flotila ještě nedosáhla parity. Ale Lev Davydovich se Mongolska vzdát nemohl.
  Rudá armáda nejprve zastavila postup samurajů. 20. srpna 1941 proběhla ofenzíva na Khalkhin Gol, která skončila vítězstvím Rudé armády. Poté Trockij požadoval, aby Japonsko vrátilo Jižní Sachalin a Kurilské ostrovy.
  Přirozeně následovalo odmítnutí a začala rozsáhlá válka. Jen se na rozdíl od Velké vlastenecké války bojovalo na cizím území. I když se nedá říct, že by bylo málo krveprolití.
  Bitvy byly v plném rozsahu a Japonci zuřivě vzdorovali a nevzdali se. Ale téměř všechny operace sovětských vojsk byly úspěšné. Obrana byla po silné dělostřelecké palbě proražena a tanky, včetně nejnovějšího silného T-34, LT (těžký Leon Trockij!), překonaly divoký příkop mrtvol a kovu.
  Nejprve byli válečníci ze Země vycházejícího slunce vyhnáni z Mandžuska. Bylo provedeno několik po sobě jdoucích operací, které trvaly devět měsíců od listopadu 1941 do srpna 1942. Sovětská vojska vstoupila do Severní Koreje... Došlo také k bitvám na Sachalinu. Japonci se dokonce pokusili postoupit - postoupili třicet kilometrů, ale byli zastaveni a udušeni krví.
  V září 1942 došlo k útoku na Port Arthur. Japonci se pomocí podpory z moře snažili udržet linii. Sovětská vojska prorazila frontu, ale nepříteli se podařilo postup zastavit svržením jednotek.
  Ale samurajové nebyli schopni odolávat dlouho. Sovětské letectvo převzalo a bombardovalo lodě. Kromě toho jsou Japonci příliš odmítaví vůči svým životům - do bitvy nevzali ani padáky. Kvůli tomu po smrti hlavních leteckých elit odpor samurajů na obloze znatelně zeslábl. A sovětské letectví začalo vyhrávat mnohem jistěji.
  Navíc nový vývoj sovětských konstruktérů postupně negoval převahu japonských stíhaček v manévrovatelnosti. V prosinci 1942 byl po dalším prudkém útoku dobyt Port Arthur a ve stejném měsíci padl Soul.
  Další měsíc roku 1943 začal lednovou ofenzívou v Jižní Koreji a dobytím přístavu Pusan.
  Japonsko prohrávalo pozemní bitvy a utrpělo stále větší škody na nebi i na moři. V únoru 1943 byl Peking zajat sovětskými vojsky. A v březnu byl po urputných bojích osvobozen Jižní Sachalin. Duben a květen byly ve znamení nových vítězství sovětských zbraní na moři... Efektivní byla zejména zvýšená ponorková flotila, letectví a lodě připlouvající z Baltu.
  V červnu 1943 sovětská vojska vyhnala Japonce ze Šanghaje. Tvoří tak vlastní okupační zónu.
  V červenci a srpnu osvobodili parašutisté a námořníci od nepřítele hřeben Kuril. Japonsko se ocitlo ve výjimečně složité situaci. Sovětské letectvo zvýšilo svou údernou sílu a bombardovalo stále tvrději a námořní flotila Země vycházejícího slunce roztála. V říjnu 1943 se Trockij rozhodl: zaútočit na Okinawu - generální zkouška před bitvou o samotnou japonskou metropoli. Bitvy byly kruté a samurajové masově používali zbraně: piloti kamikadze.
  Epická bitva trvala dva měsíce a týden, která nakonec skončila pádem Okinawy. A v lednu 1944 byl osvobozen Tchaj-wan.
  Japonsko bylo nyní na pokraji úplné vojenské katastrofy. Hirohito mohl počítat pouze s tím, že Spojené státy a Británie vstoupí do války na jeho straně, fašistické Německo bylo v té době ještě vojensky příliš slabé a Mussolini se nemohl snadno dostat k Trockému v Tichém oceánu.
  Ale USA a Británie něco naznačily, ale se vstupem do války nijak nespěchaly. V Indii navíc vypuklo masivní protibritské povstání. Umírněného Gándhího odsunuli radikálnější nacionalisté a levičáci. V důsledku toho tam začala skutečná válka. Churchill, který nahradil Chamberlaina, projevil tvrdohlavost a snažil se udržet Pákistán a Indii pod svou kontrolou za každou cenu. Což vedlo k vleklé a hořké válce, která svázala britské síly.
  Američané jednali v zahraniční politice zcela pasivně: moje chýše je na kraji!
  V březnu 1944 se sovětská vojska i přes to, že počasí ještě nebylo příliš příznivé, vylodila na Hokkaidó. Boje trvaly tři týdny a skončily porážkou Japonců. Tento úspěch otřásl císařovou důvěrou v nedostupnost metropole.
  Boje na souši i na moři pokračovaly až do 11. května 1944, kdy vyčerpané Japonsko konečně kapitulovalo.
  Boje za účasti sovětských vojsk trvaly od 10. dubna 1941 do 11. května 1944 a trvaly tři roky a něco málo přes měsíc. Ztráty sovětské armády v počtu zabitých a zemřelých na zranění činily 960 tisíc vojáků a důstojníků. Zemřelo také něco málo přes šedesát tisíc civilních sovětských občanů. Od bombardování, dělostřeleckého ostřelování, bojů na Sachalinu a na hranicích v Primorye. A asi tři miliony lidí byly zraněny, z toho čtyři sta tisíc se stalo invalidy.
  Obecně platí, že SSSR vyhrál velké vítězství a podařilo se mu nastolit prosovětské režimy v Číně a Koreji a obsadil svými jednotkami veškerý majetek Země vycházejícího slunce.
  Autorita soudruha Trockého byla dále posílena jak uvnitř země, tak na mezinárodní scéně.
  V roce 1946 se v SSSR uskutečnil první start umělé družice. A v roce 1950 byl po celém světě vyslán první sovětský kosmonaut. V Rumunsku král Michajáš souhlasil s uzavřením vojenské a hospodářské aliance se SSSR. Brzy se moc v Maďarsku změnila. A v Československu už dávno vládnou, i když ne zrovna komunisty, ale levicovými prosovětskými silami.
  V roce 1951 vypukla válka mezi Tureckem a SSSR. V tomto okamžiku neměly ani Spojené státy, ani Británie atomovou bombu a zahájení skutečného masakru s tak mocným nepřítelem, jakým byl SSSR a jeho spojenci, byla pro Západ sebevražda.
  Sovětská armáda porazila Turecko za méně než měsíc. Vidět, že reakce Západu je extrémně pomalá... Shaved dlouho bojovala s indiány, ale nakonec přišla o statisíce vojáků a ztratila kontrolu nad svou největší kolonií. V USA je ekonomická krize a černoši se bouří.
  Trockij učiní rozhodnutí: a do dvou měsíců Rudá armáda převezme kontrolu nad celým Blízkým východem a Íránem a v Egyptě se dostane k moci prosovětská vláda. Britové a Francouzi dostanou pěstí do zubů. A Hitler se postaví na stranu SSSR a za to dostane příležitost k anšlusu Rakouska.
  De Gaulle se dostává k moci ve Francii. Je velmi nespokojen se sovětskou expanzí a mluví o křížové výpravě na Východ, proti bolševismu. Trockij naopak sní o expanzi do Evropy, situace se vyhrotí.
  Adolf Hitler, využívajíc toho, že SSSR je nyní v unii, zahajuje militarizaci Německa. A v Alžírsku a Maroku vypukne velké povstání proti Francii.
  De Gaulle zuří a požaduje, aby Německo zastavilo vojenské přípravy. V reakci na to Vůdce požaduje obnovení hranic z roku 1914 a hrozí vysláním lidových milicí proti nepříteli.
  Obě strany stupňují hrozby a shromažďují vojáky k hranicím. Vychytralý Trockij nevstupuje do války, ale prodává tanky a letadla Německu na úvěr. Mezi nacisty a Francouzi se odehrává bitva. Belgie vstupuje do války, ale to jen zhoršuje situaci pro Francii, která je omezena povstáním v koloniích a komunistickou aktivitou na různých frontách. Němci však nedosáhnou rychlého vítězství, ale uvíznou na Mangio Line, ale okupují Belgii. Po roce a půl války se nacisté dostali do blízkosti Paříže.
  De Gaulle jde podepsat mír a dává Elsarze a Lorraine zpět Němcům. Belgie se také dělí s částí svého území. Fuhrer posiluje svůj vliv. V roce 1955 SSSR testuje jadernou bombu. Trockij zahrnuje Československo do SSSR. Pravda, část Sudet jde k Němcům, ale mnohem méně etnické hranice. Ale nemají důvod rozhoupat loď...
  Hitler je nucen pokořit své ambice a radovat se, že se mu podařilo expandovat na Západ a na úkor Rakouska. Nacisté také napadli Dánsko a také obnovili hranice z roku 1914 a sever své říše.
  Trockij zemřel v roce 1960, když oslavil osmdesátiny. Bez špatných návyků a udržování fyzické zdatnosti si předseda SSSR zachoval jasné myšlení až do svých posledních činů.
  Předsedu předal svému synovi Davidovi, čímž založil první komunistickou dynastii na světě. Do této doby SSSR zažil zvýšenou centralizaci a dodatky k ústavě zakazující vystoupení z ní. Hitler také přenesl moc na jednoho ze svých synů získaných v důsledku umělého oplodnění, ale na konkurenčním základě.
  Syn je však ještě příliš malý a po Hitlerově smrti se nacisté rozdělili a brzy se k moci dostalo levé křídlo. Svět se stal bezpečnějším, ale kolaps koloniálního systému vyvolal novou válku nestability. Řešením bylo vytvoření komunistické koalice. Poskytovalo si vzájemnou pomoc a pokoušelo se vybudovat socialismus v podmínkách temného kontinentu.
  Ale světový komunismus se vyznačoval velkým množstvím tržních prvků a byl kombinovaným systémem.
  Mezitím v SSSR narůstaly rozpory. Politická dominance jedné strany přestala vyhovovat sílící oligarchii. Podnikatelé z Rudé vlny chtěli změnu a politickou moc. Dosavadní úspěchy plánovaného hospodářství a politické zisky částečně kompenzovaly opoziční nálady. Ale ve Spojených státech došlo ke změnám. Objevil se nový vůdce, který prolomil monopol dvou stran: Demokratické a Republikánské a vytvořil třetí - vlasteneckou.
  A když se dostal k moci, nastolil autokracii. Zároveň zahajuje křížovou výpravu proti komunismu. David zemřel a poté začala celá řada spiknutí a frakčních bojů. V důsledku toho byla země otřesena. Ale boj mezi frakcemi skončil obsazením funkce předsedy SSSR a lidé se uklidnili.
  Došlo k aktivní expanzi vesmíru. V roce 2015 se Pluto stalo poslední planetou, na kterou vkročil lidský astronaut. Na krátkou dobu mohli lidé navštívit povrch Jupitera. Pravda, museli ležet ve speciálních aromatických lázních.
  V rámci SSSR kapitalistické prvky ještě více posílily. Došlo k stratifikaci mezi chudými a bohatými. Objevili se skuteční miliardáři a zároveň členové politbyra. Komunismus stále více splýval s oligarchií financí a stále méně se lišil od kapitalismu. Dokonce i daň z příjmu se v SSSR stala lineární a bylo zavedeno jediné procento. To samozřejmě vedlo k nejasné nespokojenosti a vedlo k menším nepokojům.
  Situace se ale zatím nevymkla kontrole. Ale ve skutečnosti s vnějšími atributy komunismu byly sociální záruky stále více omezovány. Zejména medicína a vzdělání se staly částečně placenými, objevili se nezaměstnaní a burzy práce.
  Victoria dorazila do Vilny a přestala si vzpomínat na paralelní svět. Nyní musela nadále vést ruskou armádu.
  Hlavní město litevského velkovévodství Vilna padlo, ale před ním byl ještě pochod do Grodna a Brestu.
  Bělorusové se ochotně přidali k ruské armádě. Napadl je však sníh a pro středověkou armádu se ztížil pohyb. Přesto velkovévoda Vasilij nařídil obsadit Grodno a přezimovat tam. Victoria pobíhala po okolních hradech a hledala někoho jiného, koho by rozsekala nebo vyhladila.
  Zuřila v ní divoká touha po vyhlazení, ale její protivníci se stále častěji vzdávali bez boje.
  
  
  VĚŠTÁCI Z TEMNÉHO PEKLA
  Existují samozřejmě různé prediktory, užitečné i nebezpečné.
  Ale v jedné z alternativních realit byl čaroděj, který řekl nacistům číslo, jak vrátit sílu převyprávět zrcadlo ďábla. Na odraznou plochu dopadaly kapky šarlatové krve nevinného dítěte. A oni byli okamžitě pohlceni a samotné zrcadlo začalo zářit a znovu získávalo své dary. A Führer se tehdy hodně naučil.
  Ale i při znalosti budoucnosti není vždy možné ji napravit. V Africe však Němci přeskupili své jednotky a podařilo se jim odrazit ofenzívu zahájenou Montgomerym 23. října.
  Ačkoli s velkými obtížemi, byli zastaveni jednotkami s převahou lidské síly a vybavení. Znalost místa a času útoku však Rommelovi pomohla racionálně rozdělit svých pár jednotek a odrazit útok. Britové utrpěli značné ztráty a po dvou týdnech bojů byli nuceni zastavit.
  A německá ponorková flotila dokázala napáchat velké škody a potopila tucet lodí s výsadkovými silami, které plánovaly přistát v Casablance a na pobřeží Maroka. Američané, kteří viděli nedostatek úspěchu v Egyptě a aktivitu "německých vlčích smeček", opustili operaci Torch.
  Němci se zase pokusili přeskupit své jednotky u Stalingradu, aby odrazili boční útoky sovětských jednotek, a připravili se tak, že se zakopali do obrany ve středu.
  Kvůli špatnému počasí 19. listopadu 1942 nebyla sovětská vojska schopna efektivně využít letectví včetně útočných letounů a dělostřelecká příprava dosáhla extrémně omezených úspěchů. Takže přeskupením svých sil dokázali Němci a jejich spojenci odrazit postup sovětských vojsk. Je pravda, že to odvedlo pozornost nacistů od samotného Stalingradu a poskytlo sovětským vojákům, kteří byli ve městě hrdiny, oddech. I když pod kontrolou Rudé armády zbylo jen velmi málo domů.
  Fritz se také držel uprostřed... Bitva u Stalingradu pokračovala až do konce prosince. Když se nepodařilo dosáhnout průlomu na frontě, Rudá armáda se zastavila. Ale ani Němci to neměli jednoduché. Při útoku na město ztratili příliš mnoho, a přestože se v obraně zdá, že poměr ztrát je v jejich prospěch, jednotky jsou stále vyčerpány.
  V lednu Němci navzdory předpovědi věštce nedokázali vydržet na severu během operace Spark. Pravda, boje trvaly více než tři týdny a stály Rudou armádu velké ztráty, ale podařilo se jim dostat se do Stalingradu po zemi.
  Nicméně, varováni zrcadlem Iblis, Němci byli schopni odrazit ofenzivu u Voroněže a posílili tak své slabé spojence: Italy a Rumuny. Jinak by tamní obrana byla proražena.
  A třetí operace Ržev-Sychov byla neúspěšná. Němci opět, i když ne bez potíží, odrazili sovětskou ofenzívu. V samotném Stalingradu bylo horko, v lednu byly bitvy. Paulus byl nahrazen Mainsteinem a tomuto zkušenějšímu polnímu maršálovi se podařilo dobýt město citadely do 12. února. Ale Němci za to opět zaplatili obrovskou cenu. V únoru 1943 musel být shromážděn Reichstag a vyhlášena totální válka. Prodlužte si pracovní den a využívejte otrockou práci aktivněji než dříve.
  Vyhlášení totální války umožnilo zvýšit výrobu zbraní a vytvořit nové divize. Včetně cizinců a Hiwi.
  Němci, kteří věděli, kdy Britové a Američané plánují vstoupit do Maroka, zasadili pomocí své velké ponorkové flotily bolestivé rány přistávajícím lodím - narušovali jedno přistání za druhým. To umožnilo nacistům lokalizovat vojenské operace proti Západu a soustředit všechny své hlavní síly na východě.
  Pozice Rommelova sboru zůstala obtížná, ale díky zrcadlu začalo fašistické letectví fungovat efektivněji a konvoje zlepšily zásobování africké skupiny.
  Montgomeryho nová ofenzíva v březnu 1943 byla neúspěšná. Tentokrát Rommel, který získal přesná data pomocí ďábelské magie, vlákal Brity do pasti a podařilo se mu uštědřit jim zdrcující porážku! Je pravda, že kvůli početní převaze nepřítele a vzdušné převaze nebylo možné Montgomeryho úplně porazit, ale porážka Británie byla znatelná. Zvláště mnoho tanků bylo ztraceno a značný počet vozidel byl zajat jako trofeje.
  Britové stáhli několik obranných linií a přiblížili se k Alexandrii. Rommel potřeboval nové zálohy a nacisté plánovali pokračovat v ofenzivě jižním směrem. Stalingrad padl a pak bylo možné postupovat po Volze.
  V květnu 1943 přešli Krauts na operaci Delfín. Jejich jednotky i přes pomoc orákula čelily velmi silné opozici Rudé armády. Pokrok byl pomalý za cenu velkých ztrát. Pravda, pomoc věštce ovlivnila průběh války. Wehrmacht počítal s protiútoky a podnikal další a další útoky. V polovině června se nacisté již přiblížili k deltě Volhy a dostali se až ke Kaspickému moři.
  Postavení sovětských vojsk na Kavkaze bylo zhoršeno vstupem Turecka do války 22. června 1943. A to vlastně předurčilo výsledek bitvy o ropu z Baku.
  Spojenci nebyli rozhodující. Montgomery přešel do aktivní obrany a na ofenzívu už nemyslel a vylodění v Maroku zůstalo nereálné.
  10. července 1943 se Churchill, aby odklonil část německých sil z východu, pokusil přistát ve Francii. Špatně připravené vylodění spojené s americkou nerozhodností a faktem, že Němci díky orákulu znali všechny detaily, však vyústily pouze v největší porážku Britů a Američanů na souši v historii.
  Jen zajato bylo více než šest set padesát tisíc lidí a spousta techniky. To ale bohužel nezabránilo postupu nacistů na jih. V srpnu Němci dobyli celý Dagestán, Turci téměř celou Arménii spolu s Jerevanem a 27. dne se nacisté a Osmané spojili a roztrhli zakavkazskou frontu na dvě části.
  A opět, útočné pokusy sovětských sil na jiných sektorech fronty skončily neúspěchem. Nepřítel si byl příliš dobře vědom plánů sovětského velení.
  Zvláštní oddělení v Rudé armádě bují, byly prováděny represe a masové čistky. Zastřeleno bylo i několik desítek generálů a dělostřeleckého maršála Kulíka.
  Ale dokud měl nepřítel ďábelskou zbraň, nic by proti němu nepomohlo.
  Měsíc září prošel těžkými bitvami, nacisté a Osmané se dostali do blízkosti Baku. A v říjnu vypukly boje v samotném městě.
  Pobřežní město bylo zásobováno přes moře a oni se ho zoufale snažili udržet. Boje se protahovaly a do 7. listopadu, jak bylo plánováno, se Krautům nepodařilo jej dobýt. Ale všechna ostatní města na Kavkaze už byla tou dobou ztracena. A v prosinci za cenu kolosálních ztrát legendární město padlo.
  Kavkaz byl zcela ztracen, stejně jako největší ropné pole vyvinuté v té době v SSSR. Pravda, protože všechny ropné vrty byly vyhozeny do povětří a zničeny, nemohli sami nacisté této výhody brzy využít.
  Na východní frontě nastal klid. Velké německé pozemní síly se přesunuly do Iráku a dále do Palestiny a Suezského průplavu na pomoc Rommelovi. Sovětské vedení se však rozhodlo pauzy využít . Ropná pole již byla vybudována na jiných místech, včetně Sibiře. A sovětští konstruktéři pracovali na nových tancích. IS-2 a T-34-85 měly být odpovědí na německé Panthery a Tigery.
  Výroba zbraní v nacistickém Německu byla vyšší než ve skutečné historii. Je jasné, že nacisté a otroci mají více zdrojů a bombardování od demoralizovaných spojenců je slabší. To znamená, že mohli vyrobit více železa a kvalitnějšího kovu než ve skutečnosti. Plán výroby na 600 Pantherů měsíčně byl tedy splněn a dokonce překročen. Ale byla tu další omezení: čas na výcvik nových posádek. Kromě toho měl "Panther" se všemi svými nepochybnými výhodami: dělo s vysokou průbojností a rychlostí palby, vynikající viditelností a optikou, jakož i dobrou čelní ochranou a dobrým jízdním výkonem, měl slabou boční ochranu a stupňovité uspořádání. válečků.
  Panther-2 se ukázal být pokročilejším a slibnějším vývojem. Díky mnohem hustšímu uspořádání s mírně vyšší hmotností 47 tun měl Panther-2 silný 88mm kanon s délkou hlavně 71 EL a pancéřováním 120 mm na přední části korby, 60stupňové strany při úhel a 150 na přední části věže s motorem o výkonu 900 koní v duralovém plášti.
  Takový stroj se začal vyrábět v listopadu 1943 společně s Tigerem-2. Němci však svůj vůz stále teprve vyvíjeli. A postupovali na Blízký východ.
  V březnu 1944 Němci dobyli Kuvajt a dosáhli Suezského průplavu.
  Orákulum muselo být rozbito, aby nacisté neměli žádné výhody. V tomto případě měly dívky touhu to udělat dříve, ale ovlivnila je omezení vlivu.
  Například teď se místo dívek plných kouzel, 1. dubna 1944, pohybovaly po frontě dvě hezké krásky. Bohužel u velmi průměrných schopností ovlivnil omezovač skoku. Bylo trochu chladno i na bosé nohy chodit po jarní zemi sotva vystavené sněhu. Po levé ruce dívek je hluboká Volha, severně od Kamyšinu, a pokud půjdete dále, dostanete se k německým pozicím u Stalingradu. A úkolem válečníků je stát se téměř obyčejnými dívkami a ztratit své nadlidské schopnosti zneškodnit nenáviděné orákulum... Ani to však nyní nemusí stačit. Koneckonců, SSSR ztratil území, na kterém před válkou žila polovina obyvatelstva, a významnou část svého průmyslového potenciálu, včetně především ropy vhodné k těžbě.
  Existuje samozřejmě mnoho dalších záloh, ale aby fungovaly na plný výkon, je potřeba čas i peníze. To znamená, že situace je taková, že i když je Hitler zbaven moci Iblisova zrcadla, může se to ukázat jako bolestně nedostatečné. Navíc mezi spojenci zesílily separatistické nálady. Zejména Američané. Roosevelt je nemocný, Gallen zjevně inklinuje k levicovému pacifismu a vyhlídky na nové volby nejsou příliš veselé.
  Ponorková válka se spojencům nevyvíjí dobře. Německých ponorek neustále přibývá a jejich bojové vlastnosti se zlepšují. Už se objevila tepelně naváděná torpéda a ponorky poháněné peroxidem vodíku. A flotila Spojenců se tenčí a slábne, zvláště když se technotronici žraloci Krautů naučili nevynořovat se a neodhalit se.
  Kromě toho je aktivita nacistické ponorkové flotily vyšší než ve skutečné historii: dodávky paliva se zjednodušily, tankery dokonce připlouvají z libyjských polí. Bombardování Rumunska je navíc mnohem slabší. A produkce syntetického paliva je vyšší.
  Spojenci jsou v šoku a jejich situace je nepříznivá. Zejména ty vnitropolitické.
  Bilance sil na východní frontě k 1. dubnu 1944: SSSR 6,3 milionu vojáků a důstojníků a asi 5,3 tisíce tanků a samohybných děl, 95 tisíc děl a minometů, 7,7 tisíce letadel. Těžké ztráty v zimních bitvách při snaze porazit nepřítele. Němci, s přihlédnutím k satelitům, zahraničním divizím, pěchotě Hiwi, nashromáždili více než 7,2 milionu, tanků a samohybných děl již 8,8 tisíce, děl a minometů asi 100 tisíc, letectví 16,5 tisíce vozidel. Vzhledem k tomu, že nové tanky IS-2 a T-34-85 právě začaly vstupovat do služby u Rudé armády, je převaha nepřítele v kvalitě vybavení významná. Výroba "Pantherů" a "Tygrů" se tak již prosadila a tvoří více než polovinu německé tankové flotily.
  V letectví nejsou kvalitativní hodnocení tak jednoznačná. Německá vozidla jsou lepší než sovětská v rychlosti a výzbroji, ale horší v horizontální manévrovatelnosti a zároveň lepší ve vertikální manévrovatelnosti. Ale co je nejdůležitější, ve Fritzu se objevila proudová letadla, především ME-262. Z vrtulových stíhaček byly z hlediska výzbroje a rychlosti nejvýkonnější ME-309 a TA-152. Yu-488 a ještě dříve Yu-288 vstoupily do sériové výroby. Tyto bombardéry neměly stejné letové vlastnosti při vysokém zatížení.
  V každém případě, pokud vezmeme v úvahu rovnováhu sil, pak je třeba nepřítele uznat za mocnějšího. Pokud bude navíc operace na Blízkém východě dokončena, fašisté ještě posílí. A do jejich tamního konečného vítězství nezbývá víc než měsíc. Tak...
  Technicky důvtipná Elena si těžce povzdechla a zazpívala:
  - Žádná síla, žádná síla... Goblin toho evidentně vypil příliš mnoho! Jen piloval kůru a křičel sprostosti!
  Zoya, která si zachovala svou kulturu i ve skromných selských šatech, potřásla prstem svému příteli:
  - Vyvarujme se vulgarismů... Pojďme si raději sestavit akční plán!
  Elena pokrčila rameny. Byla hubenější než předtím a ne tak atletická. I když možná mnohým mužům by připadala ještě přitažlivější než dříve. Dívčí šaty jsou jednoduché, plátěné, bílé a čisté. Trochu kratší, než je u selanek zvykem, odhalující opálené nohy nad kolena. Dívkám nezůstaly žádné zbraně ani šperky. Nejsou tam ani hodiny.
  Jsou teď takové rustikální, na duben příliš opálené, ale ne tak rychlé a silné. Nohy jdou po hliněné cestě posypané oblázky. Holé podrážky, jako u selanek, jsou drsné a při došlapu na pichlavý povrch se cítí pohodlně. Při chůzi tak nefouká. Ranní mráz za mrazem taje a nohy nejsou tak otupělé a bolavé.
  Ve svém předchozím těle byla bojovnicí obecně, i na Antarktidě bez problémů. A teď mám nohy červené od zimy, a když se vyhřívám na ranním slunci, nechutně bolí.
  Elena, která už zapomněla, že lidské tělo může pociťovat nepříjemné pocity z chladu a únavy, řekla otráveně:
  - Abych byl upřímný, nevidím smysl v takové výpravě. Byli jsme uvrženi do tohoto pekla, zbaveni silné magie... Opuštěni bosí a v prostém selském oděvu a zároveň povinni zachránit lidstvo před fašismem!
  Zoya logicky odpověděla na podobnou pasáž:
  "Ale v tom je to krásné!" Aby to nebylo příliš snadné, když jsme s využitím našich zázračných schopností dobyli Vilnu a další města Litvy. Je to mnohem zajímavější a hlavně vyžaduje představivost, abyste porazili nepřítele v jednoduchých tělech a bez superschopností!
  Elena obvykle kopla bosou nohou do velké dlažební kostky trčící z hlíny uprostřed cesty. Ale místo toho, aby kámen vylétl z úderu, zůstal na místě a Moudrá dívka křičela bolestí. Stále dlouhé, půvabné prsty okamžitě natekly a zmodraly. A Zoya jich dokonce musela pár narovnat. Fialové falangy zapadly na své místo a Elena setřásla slzu, která se jí vytvořila na tváři. Musíte udělat něco tak hloupého.
  Belobogova dcera v sobě pocítila nával sympatií, zaplavila ji vlna empatie. A zároveň se objevil pocit vlastní slabosti a zranitelnosti. Nehet pod Eleniným modrým masem praskl a její noha se také skutečně dojemně poškodila a zranila.
  Ta moudrá se soucitem pro sebe poznamenala:
  - To je to, co znamená tělo bez superschopností... Prostě se staneš nikým!
  Zoya podrážděně poznamenala:
  - Tvoje nožičky se zahojí... Nějak přežiješ!
  Dívky se opět vydaly po silnici. Už neměli stejnou bezohlednou veselost. Navíc, čím déle chodili, tím větší byl hlad. Zde se objevila pole JZD... Práce na nich již byly v plném proudu.
  Muži však nebyli vidět, jen ženy a děti byly zapřaženy, někteří do pluhu, někteří do motyky. Lidé jsou tady strašně hubení, s vyčerpanými obličeji. Pravda, chlapci, když viděli krásné dívky, usmívali se a mávali na ně, zdravili je mozolnatým, nataženýma rukama.
  Zoja nabídla Eleně pomoc s rolnickou prací. Svarogova dcera neochotně souhlasila. Ona osobně chtěla výkony zbraní, a ne tvrdý úděl JZD. Ale poté, co si zranila nohu na dlažební kostce, její bojovná nálada okamžitě zmizela. Kromě toho byste měli myslet na vlastní legalizaci. Ať si někdo říká, co chce, skončili jen v šatech a bez pastorů.
  Ano, NKVD je může každou chvíli prohlásit za špiony a zmást je. Jinak z nich budou jen uprchlíci, kteří přišli o všechno včetně dokladů. Jejich šaty nejsou příliš nové a styl s kratší sukní je typický pro bolševickou vesnici. Můžete jíst dost, aby tomu uvěřili!
  Zoya se narodila ve vesnici a její ruce a tělo jsou velmi obratné v utrpení. Elena je městská dáma, nejen Moskvanka. Je pravda, že má zkušenosti s prací na orné půdě v rodnověrské komunitě. Ale přesto pohyby nejsou tak snadné a známé jako Zoyiny. Ano, a zlomené prsty na studené zemi nechutně bolí.
  Mladé ženy, chlapci a dívky jsou však všichni bosí, i když v noci mrzlo a hrozí, že se málem prochladnete. Pouze starší ženy a stařeny v lýkových botách. V dohledu nejsou žádní muži a nejstarší nade všemi je kudrnatý, zrzavý puberťák, který nevypadá na víc než patnáct let, ve vysokých kalhotách, ale s velmi výrazným pohledem a odvážnou bradou. Toto dítě s komsomolským odznakem je nejstarší mezi chlapci a rozkazuje všem.
  To, že se k nim obě krásky přidaly, se mladý velitel nevyjádřil. Jako by tomu tak bylo, je samozřejmé. Klima v oblasti Volhy je mírné a klima je v plném proudu, takže pár rukou navíc nebude bolet.
  Elenu brzy začala bolet záda a požádala, aby šla k pluhu. Pro docela silné dívčí tělo je to tedy jednodušší, ale stačí opatrně zarýt paty do kypré půdy, aby vás tolik nedráždily prsty na nohou. Ale tlak na hrudník přichází pod jiným úhlem a záda po vyložení necítí bolest.
  Dívka si pak pomyslela, kolik jí vlastně je? Už dávno překročila stovku! Legrační! Je jednou z nejstarších žen v moderním Rusku a zároveň plná síly a zdraví. Ale poté, co byli zbaveni svých magických schopností, se z nich mohla stát taková zrůdnost!
  Při této myšlence Eleně mrazí...
  Všichni pracovali s nadšením a bez polední přestávky. Nebo až když se úplně setmělo, přistoupili k ohni, aby se osvěžili. Nedaleko byla řeka Volha a v hrnci byly ryby. Ale chleba je jen tolik a není nějak úplně čistý, s nečistotami. Další chuť cibule.
  Jídlo je jednoduché a nic moc, působí jako pochoutka pro hladové žaludky. Ranger Girls se necítily tak unavené po mnoho let. Ne, stále je velmi bolestivé být člověkem bez superschopností. A ty se unaví jako... osel!
  Ale je také dobré, že jsou organismy mladé a zdravé. Dívky usnuly spolu s dalšími ženami ve stodole na sobě. Jeden z chlapců položil hlavu na Zoeinu vysokou hruď. Strážkyně pohladila jeho blonďaté kadeře... A pocítila silnou melancholii. Dostali vše od života a od svých patronů, bohů Demiurgů: věčné mládí, moc, příležitost mít bohatství, moc, čest a respekt, ale... Aby mohli otěhotnět, musí spát s mužem, který se jim svými schopnostmi vyrovná. A to není vůbec snadné najít.
  A pokud takoví kluci jsou, tak jsou na jiné úrovni a v jiném vesmíru. Elena si vzpomněla na píseň o Gagarinovi, a to ji ještě více smutnilo;
  Víš, jaký to byl chlap...
  Celý svět ho nosil v náručí!
  ODHODLÁNÍ BRATRA TSINGA ZACHRAŇUJE ŘÍŠI
  Bratr cara Mikuláše II., Michail, na rozdíl od skutečné historie jednal rozhodně. Císařská garda zahájila palbu na rebely, kteří se snažili zaútočit na Zimní palác. Poté vstoupili do bitvy kozáci, upřednostňovaní panovníkem, a šlechtické pluky.
  Několik stovek rebelů bylo zabito a další uprchli. Policie aktivně zajala rebely a jejich vůdce. Zástupci Státní dumy, knížecí rodiny, obchodníci a příslušníci finanční elity spěchali přísahat věrnost caru Mikuláši a přísahali věrnost. Během bitvy bylo zabito více než šest set rebelů a jeden a půl tisíce bylo zraněno. Dozorci ztratili asi dvacet mrtvých, kozáci dalších padesát.
  Vážný střet, ale autokracie přežila. Spiklenci na vrcholu neměli ani jeden názor, ani jediného vůdce. A obecně mnozí z nich věřili, že během války není možné změnit formu vlády.
  Je mnoho nespokojených s carem Mikulášem II., ale je těžké nabídnout alternativu císařskému režimu. Bohatí se navíc vážně obávají, že se republikánská forma vlády ukáže jako příliš slabá a uvolněná na to, aby ochránila kapitalisty před hladovým a vzpurným proletariátem a vlastníky půdy před rolníky.
  Ale lidé sami vážnou revoluci nezorganizují. Bolševici jsou stále příliš slabí a je jich málo, socialističtí revolucionáři většinou věří, že revoluce je dobrá, ale je lepší nejprve vyhrát světovou válku.
  Zkrátka nastal kravál a všichni vystoupili! Něco jako krvavé vzkříšení se opakovalo...A ticho!
  Nicholas II udělil svému bratrovi za jeho rozhodnost Řád Jiřího prvního stupně a povýšil ho do hodnosti vrchního generála a jmenoval Michaila velitelem západní fronty. A jižní a rumunská fronta byla podřízena Brusilovovi.
  Velikost ruské armády se rozrostla na téměř deset milionů lidí a její údržba představovala pro říši velkou zátěž. Bylo potřeba postoupit.
  Jakmile cesty oschly, udeřilo carské vojsko v Haliči. Početná převaha byla na straně ruských jednotek. Rakušané slábli na morálce a pluky sestávající ze Slovanů hromadně dezertovaly nebo se vzdaly. Nebylo dost německých jednotek, aby zadržely nepřítele.
  Ke všemu vstoupily Spojené státy v dubnu do války proti Centrálním mocnostem. A tak byl výsledek konfliktu již předem určen. Němci se snažili zvýšit své síly na Západě, aby porazili spojence a nebyli schopni poskytnout Rakousko-Uhersku významnou pomoc.
  Ruská vojska obsadila Lvov a řadu měst v Haliči. Vzniklo dokonce několik malých kotlů. Rakouská, spletitá, rozbitá fronta se příliš rychle hroutila, takže Němci museli přejít do slepé obrany na západě a vrhnout jednotky do vzniklých mezer.
  Rusové rozvíjeli svůj úspěch, přiblížili se k Przemyslu a dokonce město obklíčili. Ale problémy se zásobováním a zavádění bojeschopnějších německých jednotek do bitvy postup zpomalily. Ale rumunský front přešel do útoku a po nějaké době také západní fronta. Ta stála před obtížným úkolem: prolomit silnou německou obranu s hlubokými paprsky.
  Carův bratr Michail to nepovažoval za ostudné, poučil se od Brusilova a použil podobnou taktiku. Začal připravovat ofenzívu na dvanácti různých místech najednou, takže Němci nemohli určit směr hlavního útoku. V noci navíc aktivně využívali kouřovou clonu a ofenzivu.
  Ruské jednotky na jihu osvobodily Bukurešť a útok ve středu vedl k průlomům jižně od Vilny.
  Němci museli znovu posílit své jižní křídlo. Německým jednotkám blokujícím Rigu hrozilo obklíčení. Za těchto podmínek učinil císař těžké rozhodnutí opustit pobaltské státy a stáhnout jednotky do pruské obranné linie.
  Věci se nepovedly pro unii a Turecko. Rusové a Britové postupovali v Malé Asii, Francouzi vyvíjeli tlak na Palestinu v Sýrii. Osmané slábli a jejich pád nebyl daleko. Bulhaři se navíc změnili. Když si slovanský král uvědomil, že Prusové již válku prohráli a že ruské jednotky, které osvobodily většinu Rumunska, dosáhly hranice, vyhlásil válku Rakousku, Turecku a Německu.
  To Němce samozřejmě ještě víc bolelo. Už nedokázali udržet frontovou linii na východě a byli nuceni ustoupit k Visle. Doufat, že přirozená vodní bariéra zdrží ruské jednotky.
  Spojenec na západě dosáhl jen dílčích úspěchů, i když už aktivněji využíval tanky. Ale Německo prozatím drželo frontu, i když bylo nuceno ustoupit trochu dozadu. Jižní část stála hodně úsilí.
  Inu, carské Rusko na podzim a v zimě přeneslo tíhu bojů na Osmanskou říši.
  Útok na Konstantinopol, jak ze země, tak z moře, skončil triumfem ruských zbraní. Türkiye padlo a s ním Rusko získalo velká území, Konstantinopol a průlivy s přístupem do Středozemního moře.
  Pravda, v roce 1917 nebylo možné ukončit válku, ale dech vítězství už všichni cítili, mnohem více než v roce 1916.
  Zima prošla v Rusku malými stávkami a demonstracemi, ale navzdory vojenským potížím nedošlo k žádným vážným střetům. Možná se rubl příliš znehodnotil, ale mluvit o hladomoru je předčasné.
  Byl však čas válku ukončit a všichni to pochopili. Brusilov, povýšený na polního maršála, navrhl zasadit hlavní úder na jihu, kde byl nepřítel slabší, a poté se obrátit na sever.
  Němci už měli své první tanky. Jejich počet je ale příliš malý na to, aby měl zásadní vliv na průběh války. Rusko má také svá vlastní vozidla, zejména tanky Mendělejev. Ale opět carský průmysl ještě nemůže provádět masovou výrobu.
  Ale sériovou výrobu tanků založili Britové, Američané a Francouzi. To znamená, že se objevil nový, silný prostředek k proražení obrany, který by měl prorazit německé pozice.
  Spojenci také chtějí co nejrychleji ukončit ničivou válku. A od konce března se začali pokoušet prorazit hlubokou německou obranu.
  Ofenzíva ruských jednotek začala, jakmile silnice na jihu vyschly. Ruské jednotky se po předchozích vítězstvích vzchopily, ale Rakušané se sotva udržely. Budapešť se ocitla v obklíčení již začátkem května. Poté začal pohyb směrem k Vídni a obcházení řeky Visly.
  Do útoku přešli i Italové. I Japonsko vyslalo do Evropy expediční síly. Němci tlačili ze všech stran.
  Když se ruské jednotky již přiblížily k Vídni, Rakousko-Uhersko kapitulovalo. Poslední německý spojenec konečně padl. Na Západě, za použití taktiky úderů na různé části fronty, Spojenci pomalu, ale jistě postupovali. A ruské jednotky vstoupily z jihu do týlu německé fronty pokrývající Vislu.
  Za těchto podmínek oznámil kancléř Wilhelm, uvědomující si úplné, beznadějné postavení Německa, 22. června 1918 zastavení všech nepřátelských akcí. Ve skutečnosti Němci kapitulovali.
  Rakousko-Uhersko zaniklo. Rusko dostalo Halič, Krakovskou oblast, Bukovinu, část východního Slovinska a Maďarsko. Rumunsko Transylvánie. Z Rakouska-Uherska zbylo jen malé Rakousko a značně zmenšené Maďarsko. Československo vzniklo pod záštitou Ruska.
  Carská říše obdržela od Německa Klajpedu, Poznaň a přístup k mořím, čímž odřízla Východní Prusko od samotné metropole přes Gdaňsk.
  Německo se muselo vzdát toho, co předtím dobylo v 19. století, ve prospěch Dánska a Francie. Každý rok byla odsouzena k obrovským reparacím a omezila vojenský potenciál na sto tisíc lidí.
  A samozřejmě jako ve skutečné historii demilitarizovaná zóna.
  Carské Rusko rozšířilo své majetky na jihu. Osmanská říše, stejně jako rakouská říše, zanikla. Británie dobyla Irák, Francii, Sýrii a spolu s Brity Palestinu. Rusko dostalo Arménii, Malou Asii a Konstantinopol.
  Blízký východ a Írán byly také rozděleny do sfér vlivu. Carské Rusko tak dosáhlo významných materiálních akvizic.
  Ale válka stála životy více než dvou a půl milionů vojáků, nepočítaje mrtvé civilisty, obrovské výdaje. Finance upadly do nepořádku a země se zadlužila.
  Je pravda, že spojenci shovívavě souhlasili s odepsáním úroků z úvěrů, ale přesto se dluh ukázal být poměrně velký - asi deset miliard zlatých rublů.
  Ale bylo možné znárodnit podniky, které dříve vlastnili Němci.
  Politická situace v carském Rusku se stabilizovala a autorita císaře rostla.
  Nicholas II toho využil a zrušil svůj vlastní manifest o Státní dumě. Autokracie byla znovu obnovena a zákonodárná moc přešla v plném rozsahu na cara.
  To vyvolalo jen nesmělé pokusy o protest. Země byla příliš unavená válkou a nechtěla nové otřesy.
  A ekonomika začala rychlé, poválečné oživení! Růst činil v průměru asi devět procent ročně a byl vyšší než ve Spojených státech.
  Vznikala nová vyspělá odvětví a rozvíjelo se strojírenství. Platy rostly.
  Délku pracovního dne zkrátil carský zákon z 11,5 hodiny na 10,5 hodiny. A to v předprázdninové dny a před víkendy do 9 hodin. Také pracovní den byl zkrácen na devět hodin, pokud alespoň jeho část byla v noci.
  Po výměně peněz byl obnoven pevný zlatý zůstatek rublu. V roce 1929 dosáhla mzda dělníka 50 rublů měsíčně, přičemž cena vodky byla 25 kopejek za láhev. Tedy 200 lahví měsíčně. A pokud to vezmeme ve zlatém ekvivalentu, je to celých 37 gramů čistého zlata.
  Země se umístila na druhém místě za Spojenými státy z hlediska průmyslové výroby. Vyhlídky na impérium vypadaly velmi růžově, ale... udeřila velká deprese.
  Kolaps zasáhl celý svět včetně Ruska. Pravda nejvíce poškodila Německo a USA. Ale carské Rusko bylo příliš závislé na vnějších půjčkách, a proto se nemohlo vyhnout šokům a recesi.
  Bolševická strana ve dvacátých letech prožívala krizi. Lenin ve skutečnosti ustoupil od praktického, revolučního boje tím, že se ponořil do teorie...a psal sci-fi.
  Vladimir Iljič se v Británii setkal s Herbertem Walesem a pocítil chuť sci-fi. Zejména z pera Vladimíra Iljiče vyšel velký, futuristický román: "Komunismus je cesta štěstí"! A řada dalších děl. Lenin už vydělával dobré peníze ze sci-fi děl.
  Bolševici se rozdělili na trockisty a stalinisty. Stalin se rozhodl vrátit k taktice individuálního teroru, která je charakteristická pro Narodnaja Volja. Trockij zaujal umírněnější pozici.
  Socialističtí revolucionáři jsou stále aktivní, i když ve dvacátých letech již nedocházelo k žádným významným politickým vraždám. Pozice republikánů a kadetů postupně sílily. Absolutní monarchie skutečně všem připadala jako zastaralý přežitek. Znovu tedy začaly nepokoje, stávky, demonstrace a královský trůn se začal otřásat.
  Panovník toho mohl hodně pamatovat...
  Vláda Mikuláše II. našla řešení...ve válce! Generálové navíc toužili po pomstě za porážku od Japonska. A to je pochopitelné...
  Po první světové válce provedlo carské Rusko několik malých vojenských kampaní. Na Blízkém východě, kde se svými spojenci dokončili arabský svět. V Afghánistánu... Tam se válka odehrála společně s Británií. Rusko zabralo severní oblasti Afghánistánu, obývané převážně Uzbeky a Tádžiky, a také Herát. Britové si po brutálních válkách přesto podrobili jih. Samospráva zůstala v centru Afghánistánu.
  Írán si stále zachovával zdání suverenity, ale jeho rozdělení také nebylo daleko.
  K hlavnímu střetu zájmů však došlo v Japonsku. Navíc v roce 1931 Japonci vytvořili loutkovou vládu v Mandžusku a zahájili ofenzívu v Číně.
  Což se stalo důvodem nové války.
  Do této doby se ruské armádě podařilo aktualizovat svou tankovou flotilu a vytvořit velmi silné letectvo. Ve vzduchu bylo Japonsko znatelně horší a ruská pozemní armáda byla mnohem početnější a možná i bojeschopnější.
  Tichomořské flotile velel legendární admirál Kolčak. Rytíř Řádu sv. Ondřeje I. Brusilova v té době již zemřel, ale jeho zdatní žáci zůstali.
  Válka byla pro Japonsko od samého začátku neúspěšná. Ruští generálové: Děnikin, Wrangel, Kaleidin, pod celkovým velením carova bratra Michaila Romanova, jednali energicky a obratně. Zkušenosti z první světové války měly dopad a chyby v konfliktu 1904-1905 byly brány v úvahu.
  Docela dobře dopadly i Prochorovovy lehké tanky, které jsou v manévrovém válčení prostě nenahraditelné. Každopádně to už byla jiná ruská armáda, a úplně jiná válka.
  Pokud by však během první bitvy se samuraji místo Kuropatkina byl talentovanější a rozhodnější velitel, výsledek války by byl samozřejmě úplně jiný.
  V každém případě byl Port Arthur během dvou měsíců obléhán ruskými jednotkami a Japonci byli poraženi. O dva měsíce později byla osvobozena celá Korea a město citadely bylo dobyto bouří.
  Na moři také zuřily bitvy s různým stupněm úspěchu. Dokud nedorazily eskadry z Baltského a Černého moře. Země vycházejícího slunce byla zcela poražena a dokonce vylodili jednotky na Hokkaidó. Japonsko bylo nuceno podepsat ponižující mír. Vraťte Mandžusku, Port Arthuru, některé majetky dobyté Němci, jižní Sachalin a Kurilský hřeben. A zároveň zaplatit odškodné, pořádnou částku - miliardu zlatých rublů.
  Vítězství dočasně posílilo pozici autokracie a poté Velká hospodářská krize ustoupila rychlému hospodářskému vzestupu.
  V Německu se, stejně jako ve skutečné historii, dostal k moci Hitler, ale nesměl se vyřádit. Zejména pokus o obnovení všeobecné branné povinnosti čelil tvrdému odporu Ruska a Francie. I když byly učiněny drobné ústupky z hlediska vojenského potenciálu. Velikost armády se směla zvýšit ze sta tisíc na dvě stě padesát. Navíc Hitler vrátil kontrolu nad demilitarizovanou zónou Německu.
  A v carském Rusku se schylovaly k dynastickým problémům. Zemřel následník trůnu carevič Alexej... Carův bratr Michail Romanov byl zbaven dědických práv. A Kirill Vladimirovič Romanov se skutečně stal dědicem. Ale tenhle chlap je utápěn v opilosti a zhýralosti. Naprosto degradovaný...
  Kdo se tedy stane nástupcem cara Mikuláše II.? Carův bratr Michail po vítězství nad Japonskem obdržel hodnost generalissima a těšil se obrovské oblibě. Stal se prvním členem královské rodiny v historii císařského Ruska, který získal tak vysokou hodnost. A mnozí ho chtěli vidět na královském trůně.
  Je pravda, že sám Nicholas II. - nepilec, bez špatných návyků, který pravidelně dělal gymnastiku - byl stále poměrně silný a zdálo se, že jeho vláda bude nejdelší v ruské historii. Ale Stalin vymyslel nejambicióznější pokus o atentát od dob Alexandra II. I když se to zdálo, jaký to má smysl?
  V každém případě se rok 1937 ukázal jako rok hrozivý. Byl zabit car Mikuláš II. a spolu s ním zemřeli i dva ministři a tři desítky dvořanů a zřítila se část Zimního paláce.
  Teroristé použili kanalizační systém k těžbě a zasadili více než tunu aminolonu.
  Do běhu dějin tak zasáhl agresivní incident. Tak skončila vláda cara Mikuláše II. Panovník nezačal být nazýván velkým nebo impozantním. Ti, kteří císaře nemilovali, ho nazývali krvavým, protože do jeho království bylo prolito mnoho krve. Kdo zachází s respektem, je dobyvatel. Takže počet pozemků pod ním v Rus se zvýšil. V Číně se dokonce objevila velká provincie: Zheltorossiya.
  Celkem království trvalo 43 let. Pouze Ivan Hrozný vládl déle a nominálně. Ale vzhledem k tomu, že nastoupil na trůn na tři roky, skutečná doba kontroly se ukázala být kratší.
  Ale legitimní dědic, Kirill Vladimirovič Romanov, přesto nastoupil na trůn. Nevládl dlouho - asi rok, ale podařilo se mu trochu ovlivnit běh dějin. Zejména umožnil Adolfu Hitlerovi provést anšlus Rakouska. Údajně odkazující na právo národů na sebeurčení a údajně tak bude větší řád. Souhlasil s anšlusem Rakouska a Mussoliniho.
  Německo se tak rozšířilo a jeho populace přesáhla osmdesát milionů. Nemluvě o tom, že Hitler podporoval porodnost. Za Adolfa Démonského vyrostla jedenapůlkrát.
  Ve Španělsku vypukla občanská válka, která však skončila mnohem rychleji, protože neexistoval Sovětský svaz, který levicové koalici v Madridu poskytoval pomoc.
  Ale Franco se stal spojencem Fuhrera. A nový car Vladimir III se srazil s Británií.
  Situace je skutečně složitá. Hádanka plná druhé světové války. A nové kolo konfrontace. Írán není rozdělen a je to vlastně poslední islámská země, která je formálně nezávislá. Plány s tím má Rusko i Británie. Věci na Blízkém východě jsou velmi matoucí. Území Ruska, Francie a Británie jsou smíšená a obtížně spravovatelná.
  Anglie se ekonomicky stále více propadá jak za Ruskem, tak za stále silnějším Německem. Ale největší kolonie jsou stále britské. Síla lví koruny ale slábne, Kanada je téměř nezávislá. Jižní Afrika je také panství, jako Austrálie. V Indii britská pozice oslabuje. Samozřejmě je tu touha tlačit na lva.
  Hitler se snaží hrát na dvou frontách. Nebo získá podporu Francie, Británie, Itálie a Japonska. Aby se všichni společně nahrnuli na carské Rusko a rozdělili jeho obrovské majetky.
  Nebo hledat územní akvizice na Západě, ale ve spojenectví s Ruskem.
  Hitler je podlý a bezzásadový člověk a obecně je mu jedno, s kým jde do koalice, pokud je to pro něj výhodné.
  Nový mladý car Vladimir také sní o tom, že se zapíše do dějin jako velký dobyvatel a chce odebrat Británii a Francii kolonie. Přísně vzato, Němcům už není co vzít. Takže koalice s Německem je celkem logická.
  Itálie dobyla Etiopii a chce také nové činy. Mussolini je nesmírně ambiciózní. Je mu jedno, jestli jde na východ nebo na západ. Ale ve Francii není mezi lidmi velká touha bojovat. Vládne tam pacifismus a volí se vláda. Neexistuje způsob, jak získat tak silného spojence. A carské Rusko s tradičně vysokou porodností a neustále klesající úmrtností je velmi silným protivníkem. Populace carského Ruska již roste přibližně o tři procenta ročně. Snížila se kojenecká úmrtnost, ale móda velkých rodin ještě nepominula a i pracující rodiny jsou plodné. Vezmeme-li v úvahu územní akvizice, včetně hustě osídlené Číny, řídce osídleného Mongolska a Evropy a Turecka, počet obyvatel carského Ruska v roce 1940 přesáhl 400 milionů ve srovnání s rokem 1913, kdy to bylo 180 milionů. A tohle je kontinentální velmoc... Británie a Francie mají ve svých metropolích méně než 50 milionů plus kolonie. Ale koloniální jednotky jsou slabé v morálce a mají malou bojovou schopnost. Západní pozemní síly jsou tedy mnohem slabší.
  Führer volí spojenectví s Ruskem proti Západu.
  V roce 1939 došlo k rozdělení Československa. K Německu patřily i Sudety. Němci posílili armádu a vytvořili tankové kolony. Carské Rusko také nezůstalo stát, mělo mírovou armádu pěti milionů a pěti set personálních divizí.
  V carském Rusku se těžké tanky a strategická letadla, včetně letadel s osmi motory, dlouho vyráběly. Francie má jen asi třicet těžkých tanků a ty jsou zastaralé. Británie nemá těžká vozidla. No Německo taky, ani jeden těžší než dvacet tun. USA mají o něco více než čtyři sta tanků.
  Hitler usoudil, že nemá cenu zdržovat a 15. května 1940 udeřil. Počasí je prostě příznivé a vše je připraveno. Nebo víceméně připraveni.
  Carské Rusko zahájilo útok na Indii a další koloniální majetky. Ruská armáda zaútočila na špatně bráněné pozice. Existuje relativně málo jednotek, které tvoří samotní etnickí Britové a Francouzi, a koloniální jednotky ve skutečnosti nechtějí zemřít pro myšlenku nebo impérium, které je jim cizí. Ve skutečnosti, kdo jsou pro ně Angličané? Vykořisťovatelé, zotročovatelé, lupiči nebo bezvěrci. Je nepravděpodobné, že by Rusové byli mnohem horší než oni, takže by zemřeli kvůli říši lva nebo kohouta.
  A tak carské jednotky postupují a překonávají pomalý, ohniskový odpor. Němci ale také dokázali porazit francouzské, anglické, belgické a nizozemské jednotky za měsíc a půl.
  Churchill tak ztratil podporu svých hlavních spojenců. Očekávání, že Spojené státy vstoupí do války, se nenaplnilo. Roosevelt se odhodláním Stenky Razinové vůbec nevyznačoval. A pak by takové síly šly proti Americe.
  Ruské jednotky postupovaly přes Afriku a Asii v pochodech, více problémů pocházelo z terénu a úseku komunikace než od nepřátelských jednotek. Vliv měl i nedostatek silnic, zejména v Africe. Ale nenáročný ruský voják hrdinně a stoicky překonává všechny potíže.
  Němci mohou přesunout vojáky do Afriky jen s obtížemi. Postup na Gibraltar byl zpožděn kvůli Francově tvrdohlavému odporu. A museli jsme přenést síly po moři. Rusové se probili do Afriky přes Egypt a je to pro ně mnohem jednodušší. Itálie také popadne vše, co může, a v této věci má Mussolini sevření hroznýše.
  K samotnému vylodění na metropoli v roce 1940 nedošlo. Ve vzdušné bitvě, především kvůli pasivitě Ruska, Británie přežila. Je však třeba říci, že moudrý car Vladimir Kirillovič nechtěl, aby Británie kapitulovala předem, ale zcela racionálně zamýšlel zmocnit se všech jejích asijských a afrických kolonií.
  Kam půjde Británie? Nemá totiž žádné zásoby, bez kolonií a surovin - jeho pád je otázkou času.
  V zimě a březnu 1941 se ruské jednotky konečně dostaly do Jižní Afriky a porazily poslední africký Dominion. Britský pokus vysadit na Madagaskaru také selhal a v květnu 1941 bylo provedeno vylodění s následným vítězstvím.
  Japonsko ve válce bojovalo na straně Ruska a podařilo se mu ukořistit něco v Tichém oceánu. Léto 1941 bylo obdobím velké letecké ofenzívy proti britské metropoli.
  Ruské a německé letectví zaútočilo na Londýn a další města Anglické říše. A 8. listopadu, v den výročí mnichovského puče, k vylodění konečně došlo.
  Boje trvaly šestnáct dní a skončily vítězstvím ruských a německých jednotek.
  Tím ve skutečnosti skončila druhá světová válka. Ukázalo se, že je to méně krvavé a zdlouhavé než ve skutečném příběhu. A to velmi znatelně posílilo a rozšířilo ruské majetky. Zejména v Africe a Asii.
  Nastalo relativně klidné období. Rusko a Německo trávily své vlastní územní zisky. Třetí říše zahrnovala: Belgii, Holandsko, téměř polovinu Francie, stejně jako Maroko, část Alžírska a centrální majetky. Je pravda, že kvůli Francově pozici a určité nerozhodnosti Hitlera neměli Němci čas postoupit do rovníkových držav Francie a padli do rukou ruských jednotek.
  Přesto Německo stále dostalo pořádný kus africké půdy, přesahující svou rozlohou své vlastní území. Rozloha zemí Třetí říše se s přihlédnutím k evropským akvizicím více než ztrojnásobila. A pokud počítáme od hranic od roku 1937 s přihlédnutím k Rakousku, Sudetům a České republice jako protektorátu, tak čtyřikrát.
  Takže Němci jako celek měli dost na trávení, zvládnutí a asimilaci. Rusko navíc rozšířilo své koloniální majetky a stěží to všechno mohlo kontrolovat.
  A Itálie získala hodně: například většinu Súdánu, Somálsko, Ugandu a některé další akvizice, zejména Tunisko.
  Tím bylo přerozdělení světa prozatím dokončeno. Jak se ale říká, postupem času se začínají projevovat ambice.
  Spojené státy nezačaly na atomovém projektu vážně pracovat. Ve fašistickém Německu a Rusku se postoj také ukázal jako cool. Japonsko ještě není dostatečně rozvinuté, aby to dokázalo, a Británie a Francie se staly vazalskými zeměmi Třetí říše a Ruska.
  Takže výskyt jaderných zbraní byl na nějakou dobu odložen.
  Ale pokrok je samozřejmě neúprosný. Fyzici pracují, teorie se vyvíjí, stejně jako laboratorní experimenty. Ale jaderný projekt potřebuje vůli státu. Carské Rusko mělo již příliš mnoho starostí a výdajů souvisejících s rozšiřováním svého území. Ale Hitler měl z nějakého důvodu zášť proti takovým myšlenkám jaderného programu a věřil, že atomový projekt by jen promarnil spoustu peněz.
  Ruská pozemní armáda a letectví byly navíc nejsilnější a nejpočetnější na světě a rostlo i námořnictvo, zejména díky ekonomickému růstu.
  Carští generálové a maršálové raději vyvíjeli stavbu tanků, stavěli letadla, letadlové lodě a bitevní lodě. Proč potřebují nějaké pohádky o jaderných bombách? To znamená, že jak Němci, tak Rusové byli k tomuto problému lhostejní.
  Surovin bylo navíc dost na to, aby se alespoň v blízké budoucnosti nemuseli bát o energetické zdroje.
  Takže přes všechnu chladnost Pentagonu a Bílého domu iniciativa nedobrovolně přešla na Spojené státy. Navíc nejde jen o strach, že Rusové nebo Němci půjdou dál a vyvíjejí tlak na Nový svět, ale také o ekonomiku.
  Poté, co Spojené státy ztratily možnost získávat ropu z Asie, Afriky a Středního východu, měly dosud své vlastní vrty v Texasu na Floridě a začaly s těžbou na Aljašce.
  Ale populace USA rostla. Imigraci to v Rusku neodradilo a populace nadále rychle rostla. Černoši a Arabové měli obzvlášť dobrovolně dovoleno odejít do Spojených států.
  Rostla i americká ekonomika a aut přibývalo.
  A začalo hledání jaderného paliva a atomové reakce, která by mohla poskytnout kolosální energii.
  Od konce druhé světové války uplynulo deset let. Hitlerovské Německo mělo novou zbraň: kotoučová letadla schopná nejen létat obrovskou rychlostí, ale také prakticky zůstat nezranitelná střelbou z ručních zbraní.
  Němcům se navíc podařilo vypustit nad oběžnou dráhu umělou družici a hlavně v červnu 1951 prvního člověka do vesmíru.
  Carské Rusko se trochu opozdilo a plně pokročilo až v srpnu tohoto roku. Ve fašistické Itálii došlo ve stejném roce ke změnám. Zemřel Benedito Mussolini, uchazeč o titul Julia Caesara. Obecně byl italský diktátor ve vládě úspěšný. S přihlédnutím k výbojům v Africe, včetně Etiopie, se území ovládané Itálií za jeho vlády rozrostlo téměř třiapůlkrát. Kromě toho se Beneditovi v Evropě podařilo odříznout část Francie spolu s Toulonem.
  Ale nepustili ho do Albánie a Řecka - to jsou území ve sféře vlivu Ruské říše.
  Benedito by se samozřejmě dalo nazvat velkým a dobyvatelem, i když italská armáda se svými výkony příliš nezářila. Ale jeho syn a dědic se nepovažoval za horšího než jeho otec.
  A vzal podzim 1951 a napadl Albánii a Řecko... Není divu, že se říká, že všechny velké války začínají jakoby náhle.
  Vladimír Třetí z toho měl dokonce radost. Italské majetky v Africe jsou velké, dokonce větší než německé. Tak proč je nevyzvednout, pokud je k tomu dobrý důvod?
  Ruské jednotky zahájily nepřátelské akce 7. listopadu 1951 a zaútočily na Etiopii, Libyi a Súdán. Ruské jednotky jsou silnější, početnější a bojeschopnější než italské.
  Začali tedy rychle ničit těstovinovou armádu... Nikdo ale nečekal, že bez jakéhokoli varování vystoupí Adolf Hitler na stranu Mussoliniho mladšího.
  I když když se na to podíváte, nebylo nic nečekanějšího.
  Německo prohrálo první světovou válku s Ruskem a ztratilo nejvíce území v Rusku. A pokud se Němcům podařilo získat zpět to, co ztratili na Západě i s úroky, tak na Východě jim, upřímně řečeno, nezbylo nic.
  Hitler tedy se svými novými zbraněmi, zejména diskotékami a létajícími talíři, opravdu počítal. Kromě toho Fuhrer věřil, že tentokrát bude snazší bojovat s Ruskem než v první světové válce, protože Německo a Itálie by vedly společnost, aniž by měly druhou frontu.
  Počítalo se také s tím, že do války na Dálném východě vstoupí také Rusko uražené Japonsko a sváže tam nepřítele. Možná se ke koalici připojí Portugalsko a Španělsko, jako Británie a Francie? Mají mnohem blíž k Německu než k Rusku. A nějaké naděje se vkládaly do USA!
  Amerika navíc vybudovala působivé námořnictvo, mnoho letadlových lodí a modernizovala svou tankovou flotilu - i když byla kvantita i kvalita stále horší než armádní vozidla Starého světa.
  Sociální systém v carském Rusku zůstal autokratický a absolutní monarchií. Car a císař celé Rusi měli plnou moc: výkonnou, zákonodárnou i soudní. Parlament chyběl. Existovala Státní rada osob jmenovaných císařem, která však měla pouze poradní práva. Sám král vydával zákony a také nařízení. Měl také právo na popravu a milost, i když samozřejmě probíhal i soud. Porotní procesy byly zrušeny po vraždě Mikuláše II., takže soudnictví také jmenoval a odvolával car nebo úředníci jmenovaní císařem.
  Tento systém měl své výhody i nevýhody. Na jedné straně mohl císař rychle vyřešit ten či onen problém bez jakýchkoli sporů a dohod, na druhou stranu však přílišná koncentrace moci v jedné ruce potlačovala iniciativu a dávala větší možnosti byrokracii. Zrodilo to různé oblíbence a oblíbence. Vladimír se nevyznačoval přílišným pokrytectvím a manželskou věrností. I když ženy neměly na jeho politiku velký vliv.
  V oblasti stavby tanků mělo carské Rusko mnoho výkonných a těžkých vozidel. Zkušenosti z bojových operací v Africe však ukázaly, že jízdní výkon tanku je nesmírně důležitý. Výsledkem bylo, že hlavní ruský tank nepřekročil hranici čtyřiceti pěti tun. Vzhledem k tomu, že větší hmotnost způsobila problémy s běžeckými schopnostmi, a to i na širokých tratích.
  Car miloval těžké tanky, ale jeho poradci odradili císaře od jejich sériové výroby. Šedesátitunový stroj byl ale k mání ve dvou tisících exemplářích. A nejoblíbenější tank, "Nikolai" - 3, byl vyroben v šedesáti třech tisících.
  A stroj váží čtyřicet pět tun a zbraň má ráži 122 milimetrů. Přední pancíř má dvě stě milimetrů, zadní a boční 120 milimetrů, rozložení je klasické.
  Hitler se vážně zajímal o těžké stroje. A chtěl jsem mít převahu nad Nikolajem v produkčním tanku. Německý vůz nabobtnal na hmotnosti 75 tun a to už byl limit, protože velká hmota byla extrémně náročná na přepravu po železničních tratích.
  Německé vozidlo bylo vyzbrojeno 128mm zbraní, mělo čelní pancíř 250 mm a boční a zadní pancíř 180. Uspořádání se rovněž blíží klasickému.
  Početně byl německý tank třikrát nižší než sovětský. Nemluvě o potížích s používáním příliš těžkých strojů.
  Ruská technika je však roztroušena po širokých oblastech a na evropském sektoru fronty panuje přibližná rovnost v počtu vozidel a pěchoty. I když obecně je ruská armáda mnohem početnější než německá. A Rusko má obrovskou populaci: zahrnuje Indii, Čínu, většinu Afriky, Blízký východ, Persii, Indočínu a mnoho dalšího.
  Samozřejmě, že Hitlerovo rozhodnutí zaútočit na carské Rusko, i když vezmeme v úvahu, že má na své straně Japonsko a Itálii a možná i Francii a Británii, je kolosální hazard. Ale Fuhrer je obrovský dobrodruh.
  Je třeba poznamenat, že kotoučové roviny, do kterých Třetí říše vkládala tak velké naděje, nejsou v praxi příliš účinné. Vytvoření silného laminárního proudu vedlo k enormní spotřebě paliva a doba letu létajících talířů se ukázala jako relativně krátká. Mohli tedy jednat, a to i s přihlédnutím k obrovské rychlosti na nijak zvlášť významné vzdálenosti. Laminární proudění navíc chránilo kotouč před ručními zbraněmi, ale zase bránilo střelbě z létajícího talíře.
  Němci tedy mohli shazovat pouze rádiem řízené střely ze svých disket, a pak pod úzkým úhlem, nebo vypnutím laminárního proudění, ale zároveň se stát zranitelnými.
  Ale v každém případě se Hitler rozhodl zaútočit na Rusko a hodil své karty do hry. Navíc se fašista bál, že pokud bude Itálie poražena, zaútočí i na něj. Měl knír a nikomu nevěřil.
  Zpočátku dosahovali nacisté úspěchu díky překvapení z útoku a lepší organizaci svých jednotek. Ale načasování útoku bylo zvoleno špatně. Začal padat sníh a tanky dostaly smyk. Fritz mohl dobýt část Polska, včetně Krakova, ale uvízl poblíž Varšavy.
  Ruská vojenská mašinérie se točila... Japonsko, jak Fuhrer očekával, vstoupilo do války, ale jeho flotila neměla nad ruskou tichomořskou flotilou převahu a bitvy byly přibližně vyrovnané. A Japonsko prakticky neodvádělo pozornost svých pozemních sil od západních operací. Navíc samurajové byli ve vzduchu horší než Rusové, a to jak počtem, tak kvalitou. A Země vycházejícího slunce dokázala zachytit jen několik malých ostrůvků.
  Opatrní Franco a Salazar se vstupem do války nijak nespěchali. Rusko je velmi silný nepřítel. Musíme se dívat a čekat. Ve skutečné historii se Franco během druhé světové války omezil na vyslání modré divize fašistických dobrovolníků.
  Nyní vypadal poměr sil v Africe obzvláště nerovně.
  Itálie rychle ztratila svůj majetek na temném kontinentu.
  Na jaře 1952 zahájila carská armáda ofenzivu ve východním Prusku a dokázala do hloubky prolomit obranu nepřítele. Nacisté měli potíže s opuštěním postupu carské armády u Königsbergu, ale císařská vojska začala postupovat na Sudety a Krakov.
  Ukázalo se, že hbitější ruské tanky byly docela schopné bojovat s těžkým, ale méně obratným nepřítelem. Dobře si vedly i čínské divize pod velením ruských generálů.
  Němci byli nuceni opustit Krakov... A pak kvůli hrozbě obklíčení začali ustupovat od Visly k Odře.
  Ne, tohle nebyl průběh války, který posedlý Fuhrer očekával. Ale je to moje vlastní chyba. Navíc Francouzi a Britové, kteří cítili fašistickou okupaci, se vůbec nesnažili zemřít pro Führera. Takže doplňování bylo narušeno a vazalské země chtěly triviálně odsedět.
  A ty horší věci šly Němcům na frontě.
  V zimě Němci ztratili veškerý svůj majetek v Africe. A přes zimu, do jara, se úplně stáhli do Odry. Ruská vojska osvobodila Prahu a Sudety a přiblížila se k Vídni. Navíc porazili Itálii a obsadili Řím, Neapol a Sicílii. Takže jaro 1953 neslibovalo pro nacisty nic dobrého. 8. dubna 1953 však Hitler náhle zemřel. Nové německé vedení zoufale žádá mír.
  Vladimir Kirillovič Romanov velkoryse souhlasil. Němci za to ale draze zaplatili. Nová hranice nyní procházela podél Odry: Belgie, Holandsko a Dánsko získaly suverenitu, ale v rámci vazalského státu Ruské říše. Francie získala zpět své dříve ztracené majetky, ale stala se ještě více závislou na Rusku.
  Itálie a Německo ztratily všechny své kolonie, které se nyní staly majetkem královské koruny. I samotná Itálie získala status ruského vazala a Sicílie a Sardinie se přímo staly součástí říše Vladimíra III.
  Německo také ztratilo velkou část své nezávislosti a zaplatilo velké reparace.
  Japonsko také ztratilo veškerý svůj majetek kromě vlastního území a bylo nuceno stát se vazalským státem. A car Vladimir Kirillovič Romanov také obdržel titul císaře Japonska.
  Pod ruskou kontrolu se samozřejmě dostala i ta část Austrálie, která dříve patřila Zemi vycházejícího slunce.
  V srpnu 1953 Spojené státy konečně otestovaly atomovou bombu. O osm let později byl jaderný džin z láhve venku. V každém případě pokrok nelze zastavit. A výskyt atomové bomby je nevyhnutelný. V nejextrémnějším scénáři by se jaderné zbraně mohly objevit maximálně o dvacet let později než ve skutečnosti.
  S určitým zpožděním začala carská vláda rozvíjet svou reakci.
  Dosud se Spojené státy nemohly rozhodnout jít do války s tak mocným impériem. Navíc není tak snadné se ze zámoří dostat do hlavních ruských průmyslových a ekonomických center.
  A výroba jaderných náloží vyžadovala jak čas, tak peníze! Spojené státy měly finanční prostředky, ale čas se krátil. Carské Rusko se svými zdroji a mohutným intelektuálním potenciálem velmi rychle dorovnalo mezeru v této oblasti. A v roce 1956 se atomová bomba objevila i ve Vladimíru III.
  Kapitalistické a demokratické USA, výrazně horší než Rusko v populaci a zdrojích, postupně ztratily své trumfy.
  Jediné, co mohli udělat, bylo použít jaderné zbraně jako odstrašující prostředek a pokusit se podkopat carské Rusko zevnitř. Zatím se jim to ale nepodařilo.
  Vladimir Kirillovich neměl po své první manželce žádné mužské potomky a znovu se oženil. A rozmnožil dědice a říkal mu George.
  Carské Rusko provedlo expanzi vesmíru. V roce 1959 proběhl pilotovaný let na Měsíc asi o rok dříve než Američané. Pak v roce 1971 na Mars. Alternativní svět se stal bezpečnějším než realita.
  V roce 1975 přistál člověk na Venuši. V roce 1980 na Merkuru. V roce 1981 na jednom ze satelitů Jupiteru. A v roce 1992, právě v roce smrti Vladimira Kirilloviče Romanova, ruský kosmonaut hrdě vkročil na Pluto.
  Jiří první zdědil korunu ve věku osmnácti let. A obecně lze říci, že Vladimír Třetí, Veliký, strávil svou 54letou vládu velmi úspěšně. A pak pokračovala dynastie Romanovců.
  
  
  
  MIKULÁŠ DRUHÝ NEJSLAVNĚJŠÍ Z HLEDÁNÍ!
  Řekněme, že car Alexandr Třetí naopak zemřel dříve: v roce 1987 na atentát organizovaný Leninovým starším bratrem Alexandrem.
  Zdálo by se to ještě horší. Ale vlastně ne. Nicholas II se stal carem dříve a dříve se oženil: aby v případě, že se něco stane, dosadil svého syna na trůn. Jeho žena je ale jiná a dědic zdravý a Rasputin tam rozhodně není. A tak nejprve obecně, jako ve skutečné historii: TRANSIB se buduje, ekonomika vzkvétá - expanze do Číny. Pravda, lodě se v Baltském moři staví o rok dříve. A trochu více povznesení, kvůli dřívějšímu vzestupu finančního génia Witte.
  Válka s Japonskem nezačala moc dobře, ale Varjagům se podařilo uprchnout a admirál Makarov nezemřel. Příběh se trochu posunul a všechno jde trochu jinak. Ve skutečné historii však Varjagům zbývalo jen málo času na útěk a smrt admirála Makarova byla obecně náhodná a nepravděpodobná.
  Ruská flotila v čele s admirálem Makarovem si počínala celkem obratně a potopila japonské lodě. A pak, když byly na mir vyhozeny do povětří dvě japonské bitevní lodě, Makarov zaútočil na samuraje a potopil další tucet a půl lodí.
  To znamená, že vše proběhlo v pořádku. A Japonsko ztratilo převahu na moři.
  Ale na souši se samuraj ukázal jako slabší. Kuropatkin odrazil všechny japonské pokusy o postup a způsobil jim velké škody. Nejednal však příliš rozhodně. Brzy ale od Baltského moře připluly ruské lodě a Makarov konečně ovládl všechny vody.
  Rusové dokonce začali vyloďovat jednotky na Tchaj-wanu a poté na hřebeni Kuril.
  Dokud nezasáhl Theodore Roosevelt a nenabídl zprostředkování. Rusko přijalo Mandžusko, Koreu, Mongolsko, Kurilský řetězec a Tchaj-wan.
  Objevila se i Zheltorossiya. Tak vznikla nová říše.
  Král se však ještě příliš neostýchal. V roce 1914 vypukla druhá světová válka. Rusko je na tuto válku lépe připraveno: ekonomika je silnější, území a populace jsou větší a nic nestojí v cestě. Navíc nedošlo k recesi způsobené nepokoji a takzvanou revolucí.
  První světová válka pokračovala s různým stupněm úspěchu. Byly tam chyby a úspěchy ruských generálů. Ale v roce 1915 se Němcům podařilo dosáhnout menšího úspěchu, protože carská armáda byla větší a lépe zásobená. Ale přesto Rusko ztratilo polovinu Polska a Haliče. Němci však nemohli vstoupit do Běloruska a pobaltských států - frontová linie procházela podél Visly.
  A v šestnáctém roce již carská armáda dosáhla velkého úspěchu proti Rakousku a Turecku. Osmané byli téměř úplně poraženi. Stejně jako Rakušané dobyli Przemysl a Krakov. Německo dostalo strach. Na jaře roku 17 obsadili Rusové Istanbul. Významných úspěchů dosáhlo carské Rusko také při letní ofenzivě proti Rakousku a Německu. A na podzim, když už carská vojska dosáhla Odry, Německo kapitulovalo. Následovalo rozdělení Rakouska-Uherska a Turecka. Rusko přijalo Malou Asii, severní Irák a Istanbul. Halič, Bukovina, československé a uherské království a Krakov. Plus Danzig, část východního Pruska, oblast Klaipeda. Rusko tak mnohonásobně posílilo. A Německo také zaplatilo obrovské reparace.
  Car Nicholas II nespěchal, aby vzal všechno a všechny. Ale Rusové, Britové a Francouzi si Saúdský poloostrov rozdělili. Poté si Britové a Rusové rozdělili Írán a Afghánistán. Dokončeno přerozdělení světa.
  Až do roku 1929 byl celý svět na vzestupu, dokud nepropukla Velká hospodářská krize. V roce 1931 Japonsko zahájilo válku proti Rusku. A bylo rychle poraženo a spolu s veškerým tichomořským majetkem obsazeno. A pak přišlo referendum a inkluze v Rusku.
  Car Nicholas II využil oslabení Británie, Francie a Spojených států, sevřených velkou hospodářskou krizí, a vedl válku, aby dobyl Čínu. A to se stalo jeho velkým vítězstvím.
  Aby poněkud urychlil rusifikaci, učinil Mikuláš II. nenáročné rozhodnutí - oficiálně zavedl v Rusku polygamii - změnil teologii a dogmata pravoslavné církve. Takto byla přijata reforma.
  A král si vzal druhou ženu. Rusové byli povzbuzováni, aby si vzali cizince a měli mnoho dětí. Také obrovská Čína musela být rusifikována. Jaký je nejlepší způsob, jak to udělat? Vezmi si Číňanky!
  V Německu se Hitler nedostal k moci. V tomto příběhu mu chybělo málo. Příliš extremistické. Hlavním dráždidlem byl fašista Mussolini, který dobyl Etiopii. A sen stát se novým Caesarem a Trojanem se spojil v jedno.
  V květnu 1937 vypukla válka mezi Ruskem a Itálií. Jak se ukázalo, Mussolini se ukázal jako sebevražda. Ruská vojska dobyla celou Itálii za dva měsíce a za další tři všechny kolonie státu. K carskému Rusku také nakonec patřilo Rumunsko a Jugoslávie a o něco později Bulharsko. Po dokončení anexe území. Na podzim roku 1939 zemřel Mikuláš II. A jeho dědic, zcela zdravý Alexej II., se stal novým carem.
  V tomto případě Nicholas II vládl padesát dva let - překonal výsledek Ivana Hrozného. A jeho vláda se ukázala být nejúspěšnější v historii Ruska a jeho dobytí byla prostě rekordní. Žádný král nikdy tolik neukořistil. Rusko se konečně usadilo v Číně a posílilo ve všech směrech.
  Poté však za Alexeje Druhého začalo dlouhé období míru. Francie, Británie a USA válku nechtěly. Ale Německo bylo odzbrojeno a nemělo sílu. Nastala tedy situace, která se uklidnila.
  Koloniální říše nadále existovaly. Rusko zůstalo největší zemí, ale Británie byla formálně druhou mocností a byla v oblasti o něco nižší než carská říše. Austrálie, Jižní Afrika a Kanada však byly téměř nezávislými panstvími. A v Indii... V roce 1968 vypuklo v Indii velké povstání a po dvou letech války byli Britové vyhnáni. Carská armáda ale vstoupila na indické území a protesty potlačila. Poté Británie tuto kolonii ztratila a Rusko ji získalo. Brzy Rusko také obsadilo jih Íránu.
  Po Alexeji Druhém v roce 1969 zdědil trůn Mikuláš Třetí. Carská říše byla na vzestupu. Francie tak v roce 1979 ztratila kontrolu nad Indočínou a Thajskem. A také tam přišla královská vojska.
  A v osmdesátých a devadesátých letech se Afrika dostala pod kontrolu carského Ruska. Po roce 2001 nastoupil na ruský trůn Petr, čtvrtý syn Alexeje II.
  Carské Rusko do této doby pohltilo téměř celou Afriku, Asii a zabralo kolonie dalších zemí včetně Indonésie. Ale samozřejmě to nešlo proti Austrálii.
  Nastalo období klidu. USA, Británie a Francie měly jaderné zbraně, Německo mělo ekonomickou moc. Rusko má ekonomickou sílu, jaderné zbraně, největší armádu na světě a populaci. A stále absolutní autokratická monarchie bez parlamentu. Američané, kteří byli druhou mocností, nebo dokonce supervelmocí, si z toho dělali nárok na Rusko.
  Nedostatek demokracie však vůbec nebránil rozvoji pokroku. Konkrétně v roce 1943 v carském Rusku letěl do vesmíru první člověk. A v roce 1961 na Měsíc. Let na Mars se uskutečnil v roce 1974. A do roku 2000 byly navštíveny téměř všechny planety Sluneční soustavy. Připravovala se velká výprava ke hvězdám. Odstartovala v roce 2018 a vrátila se do Alpha Centauri.
  Carismus tedy vůbec nebránil vědě v pohybu. Petr Čtvrtý z dynastie Romanovců dokonce prohlásil, že osvícený absolutismus je lepší.
  Zvláště na pozadí skandálů, které neustále otřásly administrativou Donalda Trumpa.
  Nicholas II byl stále považován za největšího krále všech dob a národů. Carské Rusko na koni a světový hegemon. Okraje a kolonie se postupně rusifikují. Impérium nabírá na síle. A celý svět se stal lepším místem.
  A proč? Díky Alexandru Uljanovovi, Leninovu bratrovi, který byl popraven za vraždu. Sám Lenin zůstal v zahraničí. Setkal se s Walesem a také se začal zajímat o psaní sci-fi, na kterém velmi zbohatl a udělal si jméno. A tak se stal slavným, stal se slavným a slavným a byl přeložen do mnoha jazyků. Stalin zemřel ve vězení na tuberkulózu a obecně zůstal známý pouze odborníkům. Trockij se brzy zapojil do revolučních aktivit a udělal dobrou kariéru úředníka, až se dostal do hodnosti skutečného tajného rady a náměstka ministra. Voznesenskij se stal ministrem za cara a dosáhl hodně. Chruščov zůstal malým obchodníkem a nezískal slávu. Brežněv postoupil do hodnosti plukovníka. Andropov sloužil u policie a stal se také plukovníkem. Gorbačov se stal významným obchodníkem a showmanem. Jelcin zůstal obchodníkem. Putin postoupil do hodnosti plukovníka tajné policie a odešel se ctí do výslužby. Medveděv je drobný úředník. Žirinovskij, zakladatel novin a showman. Zjuganov se pokusil pracovat v podzemí proti carovi. Dostal trest vězení, poté se stal informátorem tajné policie. Odešel s hodností kapitána. Žukov postoupil pouze do hodnosti majora. Vasilevskij se stal generálporučíkem, Shaposhnikov se stal generálporučíkem. Velkoadmirál Kolčak a držitel mnoha řádů. Makarov se také stal velkým admirálem, bojoval v první světové válce. Nikoli však v první, ale jediné světové válce, neboť druhá světová válka nebyla. Stal se slavným... Brusilov se stal polním maršálem a držitelem Řádu svatého Ondřeje I. Děnikin, Wrangel, Kornilov a Kuropatkin se stali polními maršály.
  A za králů se žilo dobře. A ceny se nezvýšily více než sto let. A rubl měl stabilní zlatou podporu 0,77 gramu. A mnoho národů žilo za krále dobře.
  Všichni měli stejná práva a mnozí se nazývali Rusy, dokonce i Afričany. Za cara se všem dařilo dobře. Požadavek trvalého pobytu zůstal zachován pouze pro Židy neortodoxního vyznání. Těch však bylo stále méně a méně.
  Za cara však nastaly určité problémy. Jedním z nich byla vysoká porodnost a nízká úmrtnost, což vedlo k přelidnění. Ale to se mělo vyřešit expanzí vesmíru. Rozvoj vědy a zemědělství navíc umožnil vyřešit problém hladu. Jídla bylo dost pro všechny. Ale populační růst v říši je více než tři procenta ročně. A to hrozilo problémy v budoucnu.
  Carská vláda našla cestu v expanzi vesmíru. A zdálo se to rozumné. A byly postaveny nové hvězdné lodě a prováděl se výzkum nadsvětelných rychlostí.
  
  
  
  50 LET ALEXANDRA TŘI - SKVĚLÉ!
  Pokus o atentát na Alexandra II v roce 1866 byl úspěšný. V důsledku toho král osvoboditel zemřel. A na trůn nastoupil Alexandr Třetí. Výhodou bylo, že nestihli prodat Aljašku a nový ruský císař nebyl nakloněn vzdát se žádné země. I když jsou vzdálené a zatím nepříliš cenné.
  Stavba silnice na Sibiř do Vladivostoku navíc začala ještě dříve. A mělo to dojít na Čukotku!
  Car Alexandr Třetí byl silný, rozhodný, odhodlaný, zdravý a fyzicky velmi silný. Vládl pevnou rukou a pod ním Rusko vstoupilo do období největšího rozkvětu a úspěchů!
  Je tedy dobře, že velký císař začal vládnout o patnáct let dříve než ve skutečné historii!
  Nejprve tvrdě potlačil všechny protesty revolucionářů a Narodnaja Volja. Poté začal reformovat armádu a námořnictvo. S uvedením věcí do pořádku.
  Král dosáhl hodně. Stavěly se silnice, mosty, továrny a v zemi se rychle rozvinul kapitalismus. Při zachování autokracie. Carská vláda vedla malé války, přesouvala se přes Střední Asii a rozšiřovala tam svůj vliv.
  V roce 1977 vypukla velká válka s Tureckem. Šlo to ještě lépe, rychleji, vítězněji s menšími ztrátami než ve skutečné historii. Genialita Skobeleva v něm zazářila v plném světle!
  Ruská vojska porazila Turky s menšími škodami. A hned se jim podařilo dobýt Istanbul. Od té doby tam dorazili před anglickou eskadrou. Tato válka byla tak úspěšná, že král-kněz dostal jméno Vítězný Alexandr! A Skobelev se stal nejmladším polním maršálem v ruské historii.
  Türkiye bylo rozděleno. Britové obsadili Egypt a Súdán. Rusko zabralo Irák, Palestinu, Sýrii a část Saúdské Arábie, Malou Asii, celou Arménii a Balkán!
  Alexandr Třetí tak celkem rychle a poměrně snadno dobyl rozsáhlé území. A pokračoval ve své expanzi na jih. Přesun přes Írán, Turkmenistán a dále do Afghánistánu!
  Na Indii se zaměřila i carská armáda! Britové byli připraveni bojovat. Vznikla aliance Ruska, Německa, Rakouska-Uherska proti Francii a Británii.
  Německo zahájilo ofenzivu proti Republic of the Rooster v roce 1992. Británie vyhlásila válku Německu a Rusku. Rakousko-Uhersko získalo Bosnu a Hercegovinu a zaútočilo na Itálii.
  Rusko zahájilo kampaň proti Indii, francouzským majetkům a Indočíně. Tak vlastně začala první světová válka. Ale Rusko a Němci už jsou spolu!
  Rusko zaútočilo i na Egypt.
  Carská vojska za podpory místního obyvatelstva obsazují Indii a Írán. Dále vstupují do Indočíny. A Prusové opět porazí Francouze a obklíčí Paříž.
  Republikáni se dále odmítají vzdát. A Paříž je napadena, značně zničena. Němci také obsadili Belgii a Holandsko.
  Británie je už nějakou dobu ve válce. Ruská vojska okupují Egypt a Súdán. Na moři je válka. Ruská armáda postupuje napříč Afrikou. Až do Jižní Afriky. A sbírá kolonie pro sebe. Němci se také chopí některých věcí.
  Ale Rakousko-Uhersko uvízlo ve válce s Itálií. Pravda, v roce 1894 přišli Němci na pomoc Rakušanům. A dokončují dobytí Itálie.
  Poté je země pomerančů rozdělena mezi sebe.
  Válka se přesouvá k moři. A zde se projevuje genialita námořního velitele admirála Makarova. Což dosahuje řady brilantních vítězství. Donutí paní moří kapitulovat.
  Rusko ovládlo Indii, Indočínu, většinu Afriky a také Austrálii a vyřadilo odtud Brity. Ruští vojáci opustili Británii a Kanadu. Také tam založili kolonii. Británie tak ztratila téměř všechny své kolonie a Rusko je získalo. Zachycení Kanady bylo usnadněno tím, že Rusko udržovalo kontrolu nad Aljaškou. A přítomnost velmi silné flotily. A génius admirála Makarova a Rožděstvenského.
  No, to není všechno. Rusko postupovalo směrem k Číně. Také velmi úspěšné. A v roce 1904 začala válka s Japonskem.
  Ale na rozdíl od skutečné historie se tato válka ukázala jako ne obtížná, ale spíše rychlá. Navíc japonská flotila byla spíše slabá, zatímco ruská naopak velmi silná. Po porážce Japonců ruské jednotky dobyly Tokio. A pak se konalo referendum a drtivá většina Japonců hlasovala pro připojení k Rusku.
  Car Alexander III získal nové vítězství. Pak přišla dobrovolně vynucená anexe Číny. Tedy region za regionem, provincie za provincií. Královská říše dosáhla obrovských rozměrů. Z USA, celé Kanady a Aljašky, celé Asie, Rakouska, pacifické oblasti. Do Jižní Afriky a německého majetku v západní Africe.
  Plus také Rakousko-Uhersko. Taková obrovská síla.
  Ale Němci a Rakušané chtěli samozřejmě víc. Francie je stále okupována Německem. Británie, uražená Ruskem, také chce válku.
  Císařovi se podařilo sestavit koalici: Španělsko, Portugalsko, Německo, Rakousko-Uhersko a Švédsko proti obřímu Rusku. Němcům se také podařilo dobýt Dánsko a Norsko během války s Británií. Byla vytvořena silná koalice.
  A válka začala 1. srpna 1917. Právě ve chvíli, kdy zemřel Alexandr Třetí a na trůn nastoupil Mikuláš II. Byl proveden výpočet, že bez tak velkého panovníka, jakým byl Alexandr Třetí, který se zotavil jedenapadesát let, by Rusko jistě prohrálo.
  Ale Nicholas II měl trvalou a silnou moc. Bez Rasputina a nemocného dědice. Mohl by tedy bojovat s koalicí.
  A začala válka... Němci šlapali jako tajfun. Ruské jednotky jim čelily silnými protiútoky. Rozhořel se velký a urputný boj.
  Nicholas II, obecně, spoléhat se na řetězec pevností, důkladně vyčerpal německé a rakouské jednotky. A pak zahájil protiofenzívu. A v Africe ruské jednotky s použitím prvních lehkých terénních tanků na světě úplně porazily Rakušany a Němce. A vyčistili Temný kontinent.
  Švédsko i Norsko byly dobyty poměrně rychle.
  Válka trvala rok a půl a skončila tím, že ruská armáda, která byla početnější a měla silnější tanky, dobyla celou Evropu. Pak Británie padla. Rusko konečně nastolilo nadvládu nad východní polokoulí.
  A velkým dobyvatelem se stal i car Mikuláš II. Mír panoval až do roku 1929, kdy vypukla Velká hospodářská krize. Všeobecná hospodářská krize vedla k tomu, že v roce 1931, právě 1. května, začala válka mezi Ruskem a poslední velkou supervelmocí, USA!
  Carská armáda Mikuláše II vstoupila na hranice Ameriky. Síly byly nerovnoměrné. Američan neměl téměř žádné tanky a byl špatně vycvičený. A Rusko mnohonásobně převyšovalo USA. Lepší byli i velitelé carské říše. Válka tedy šla od samého začátku jedním směrem. Rusko vítězilo a postupovalo. A 30. září, po dobytí New Yorku a Washingtonu, Spojené státy kapitulovaly. Tím se obrátila další stránka historie. V roce 1934 zahájil Nicholas II invazi do Mexika a poté vzhůru do Latinské Ameriky a dobyl latinské státy. Až do pádu poslední samostatné republiky Chile v prosinci 1936.
  Tak Nicholas II konečně dokončil příběh. Carské Rusko sjednotilo všechny země a národy planety Země.
  7. listopadu 1937 se císař celé planety Země Nicholas Největší zřítil v letadle. A jeho vláda také skončila. Králem se stal Alesey II. Zdravý, mladý dědic - asi třiatřicet. Pod ním začala expanze vesmíru. Nové hranice a nové lety. Monarchie byla neotřesitelná. Lidstvo je sjednoceno a dobývá vesmír.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Velitel Port Arthuru zemřel, ve skutečné historii byl zraněn na hlavě, ale úlomek úlomku prošel o několik milimetrů blíže mozku. Stručně řečeno, zrádce, který se vzdal citadely, zemřel a jeho místo zaujal hrdina obrany Port Arthuru Kondratenko.
  Aby posílil obranu pevnosti, nový velitel odepsal všechny námořníky a námořní dělostřelectvo na břeh a odzbrojil eskadru, ale posílil Port Arthur.
  V důsledku toho byla citadela důkladně chráněna, plus obratné akce velitele Kondratenka. Obrana obstála úspěšně. Kondratenko včas posílil obranu pevnosti Vysokaja a Japonci ji nedokázali dobýt.
  Do konce prosince byli samurajové z útoků vyčerpaní. V lednu nastal klid způsobený Kuropatkinovým pokusem o jeho odblokování, ale nebyl příliš úspěšný.
  V únoru došlo k dalšímu útoku a znovu byl odražen s těžkými ztrátami pro Japonce.
  Při obraně se chlapec Oleg Rybachenko choval hrdinsky. V době obléhání bylo tomuto chataři pouhých deset let. Dítě bojovalo spolu s dospělými a chodilo na průzkumné mise.
  Ukázal se jako velmi odvážný a bojovný. A obrana vydržela. Teď už přišel březen... Japonci zase ustoupili. Krvavá neděle se v Rusku nekonala, protože car Nicholas, protože Port Arthur měl dobrou náladu, vyšel mezi lidi. Ruská armáda byla doplňována a stávala se větší a větší. Na konci března se Japonci pokusili o postup, ale Kuropatkinovy síly měly příliš velkou početní převahu a všechny útoky odrazily.
  A co je ještě lepší, jednotky generála Legse byly spoutány obléháním Port Arthuru. Po těžkých ztrátách Japonci ustoupili. Ale Kuropatkin znovu zaváhal.
  Koncem dubna následovalo nové přepadení, které však bylo také odraženo.
  A Oleg Rybačenko, tento statečný chlapec, dokonce zajal japonského plukovníka, samozřejmě pomocí pasti.
  Začátkem května došlo jen k menším šarvátkám a 25. Rožděstvenského squadrona konečně vstoupila do Port Arthuru. Slavný admirál přivezl jedenapadesát lodí, které překonaly tři oceány najednou!
  Poté obrana získala posily. A na začátku června následoval poslední útok na Port Arthur. Útok je zoufalý a krutý. Znovu byl odražen s obrovskými ztrátami pro Japonce. Car nakonec Kuropatkina odstranil a jmenoval Lineviče. V polovině července 1905 byli Japonci definitivně poraženi. A hrdinská obrana Port Arthuru, která trvala více než rok, skončila.
  Kondratenko byl vyznamenán Řádem sv. Ondřeje Prvního. A obdržel hodnost polního maršála. Poté Rožděstvenského eskadra spolu s Port Arthurem porazila Japonce na moři. Navíc v bitvě zemřel sám admirál Togo.
  Japonsko bylo nuceno uzavřít mír s Ruskem prostřednictvím Spojených států.
  Museli jsme postoupit Kurilské ostrovy a Tchaj-wan. Rusko si zajistilo protektorát nad Koreou, Mandžusko a kontrolu nad Port Arthurem. Kromě toho Japonsko zaplatilo carskému Rusku obrovské odškodné ve výši miliardy zlatých jenů.
  Vítězství posílilo postavení cara Mikuláše II. Rusko rozšířilo svá území a Želtorossija se začala formovat díky dobrovolné anexi čínských regionů. Žádná Státní duma - Rusko zůstalo absolutní monarchií, bez parlamentu.
  Samozřejmě, že díky vítězství a politické stabilitě pokračoval ekonomický růst dříve než ve skutečné historii a byl silnější.
  První světová válka začala jako ve skutečné historii. Úspěšnější ale bylo pro Rusko. Která armáda byla větší a lepší, a to i díky reformám polního maršála Kondratenka, a ekonomika byla silnější a autorita cara byla vyšší.
  Válka trvala jen něco málo přes rok a skončila rozpadem Rakouska-Uherska a kapitulací Osmanské říše a Německa. A Bulharsko, když vidělo, jak to voní, se postavilo na stranu Srbska a Ruska, stejně jako Itálie a Japonsko.
  Polní maršál Kondratenko obdržel nejvyšší hodnost - generalissimo. A stal se držitelem téměř všech řádů, jako Suvorov. Brusilov se stal polním maršálem. Admirál Kolčak, Kornilov a Děnikin udělali kariéru. Carské Rusko k sobě připojilo: Halič, Bukovinu, Krakovské vojvodství, Poznaňskou oblast, Klajpedu. Československo se také stalo součástí Ruské říše. A Malá Asie s Konstantinopolí. A severní Irák.
  Vše se obecně ukázalo být dobré. Japonci si rozdělili německé kolonie s Ruskem v Tichém oceánu.
  Poté byla Saúdská Arábie rozdělena mezi Rusko, Francii a Británii. Poté, po krátké válce, si Rusko a Británie rozdělily Írán.
  A pak Afghánistán. Pravda, trochu se tam bojovalo. A Britové zpočátku moc štěstí neměli.
  Svět získal stabilitu a prosperitu. Až do Velké hospodářské krize v roce 1929. Rusko se po rychlém růstu také dostalo do krize.
  V roce 1931 Japonsko zaútočilo na Rusko a hledalo pomstu za předchozí porážky.
  Ale tentokrát to byla sebevražda. Carská vojska porazila Japonce. Admirál Kolčak není vůbec starý, ukázal svou genialitu, srovnatelnou s Ushakovem. Země vycházejícího slunce byla na moři zcela poražena a poté obsazena. Následovalo referendum, ve kterém se většina Japonců vyslovila pro připojení k Rusku.
  Svou moc v Tichém oceánu tak posílil car Mikuláš II. Rusko pokračovalo ve svém přesunu do Číny. Británie, Francie a Spojené státy, oslabené krizí, nezasahovaly do převzetí kontroly nad Nebeskou říší.
  V roce 1933 se v Německu dostal k moci Hitler. Začal obnovovat bývalou moc bývalé říše. A samozřejmě se snažil nehádat se s Ruskem.
  Mussolini v Itálii měl přátelství s Ruskem. A tiše dobyl Etiopii a rozšířil své kolonie. Hovořilo se o vytvoření Triple Alliance.
  Carské Rusko chtělo anektovat všechny kolonie slábnoucí Anglie a Francie. Němci a Italové jsou také srozumitelní. USA měly své vlastní plány.
  V roce 1937 se Německo spojilo s Rakouskem a vyrobilo Anšlus. A v listopadu 1937 havarovalo druhé letadlo z Nikolaeva. Království bylo přerušeno velmi úspěšně. Nicholas II dosáhl kolosálních zisků během své třiačtyřicetileté vlády.
  Říkali mu Nikolajev Veliký! A dokonce i Největší, stali se vyššími než Petr Veliký.
  Za Mikuláše II. byl pracovní den zkrácen na deset hodin a sedm let vzdělávání se stalo povinným a bezplatným. Celostátní průměrný plat dosáhl 75 rublů měsíčně s nulovou inflací a zlatým krytím rublu. Královská měna byla nejtvrdší a nejsměnitelnější na světě.
  Rusko mělo největší pozemní armádu na světě a co do velikosti flotily předčilo Británii i Spojené státy.
  Ruské tanky byly nejlepší na světě, stejně jako letadla. A vrtulníky byly v té době prakticky jediné na planetě Zemi. Nejpočetnější a nejkvalitnější ponorková flotila. Nejlepší dělostřelectvo. Pokročilé technologie v televizi a videu. V carském Rusku se také začalo natáčet první barevné kino na světě. Včetně díky vášni cara Nicholase II pro fotografování.
  Po anexi Číny zaujalo Rusko první místo na světě z hlediska počtu obyvatel a předběhlo Británii se všemi jejími koloniemi.
  Car Nicholas II reformoval pravoslaví a legalizoval mnohoženství. Tento moudrý suverén dokázal spoustu věcí. A zemřel, nebyl popliván, nebyl pronásledován, neztratil Rusko, ale velký muž. A jen několik milimetrů pohybu fragmentu mělo takový dopad na historii Ruska. A také se říká, že v historii neexistují náhody! Tak se to stává. Ukázal to jak Mikuláš II., tak fenomén Generalissimo Kondratenko.
  Po smrti cara Mikuláše ale nastal dočasný skok. Nejprve zemřel panovník Alexej II. dříve, než mohl být korunován. Pak zemřel i další dědic, Kirill Vladimirovič Romanov. A Vladimir III nastoupil na trůn v roce 1938. Car je mladý, ale obecně není hloupý a má silnou vůli a ambice.
  No, pustil se do práce! Rusko, Itálie, Německo, Británie, Francie a možná v budoucnu i USA. Zde je samozřejmě Triple Alliance mnohem silnější.
  V květnu 1940 Německo napadlo Francii, Belgii, Holandsko a Británii. Rusko napadlo francouzské, anglické a holandské kolonie. Začalo neobřadné zabírání území.
  Britové a Francouzi nemohli odolat ruské armádě. A za měsíc a půl Němci porazili a donutili Francii, Belgii a Holandsko ke kapitulaci.
  Poté Führer obsadil Španělsko a Portugalsko a dobyl Dánsko a Norsko. Rusko okupovalo Švédsko.
  Válka byla téměř jednostranná. S podporou místního obyvatelstva Rusko dobylo Indii, Indočínu, jižní Afghánistán, jižní Írán, Blízký východ a vstoupilo do Egypta.
  Samozřejmě, že koloniální jednotky nemohly odolat carské armádě a ve skutečnosti ani nechtěly. Dobytí Afriky bylo poněkud zpožděno kvůli nedostatku silnic a natažených komunikací. Němci postupovali přes Afriku přes Gibraltar a Maroko, Rusové přes Egypt a pak Súdán.
  Spíše než odpor britských či francouzských jednotek však překážel terén. Bylo jich málo a byli špatně vyzbrojení a většinou pocházeli z místních domorodců. Kteří nevěděli, ani nechtěli bojovat.
  V roce 1940 se Hitler neodvážil přistát v Británii. Zahájil vzdušnou ofenzívu, která zpočátku nebyla příliš úspěšná. Ale na jaře 1941 vstoupila do bitvy ruská letadla a Británie začala být vystavena smrtelnému tlaku.
  A v srpnu následovalo vylodění společných německo-ruských jednotek a po dvou týdnech urputných bojů dobytí Londýna.
  Poté se celá východní polokoule, včetně Austrálie a Nového Zélandu, stala ruskou, německou a italskou.
  Ale pořád tu byly USA.
  Car Vladimír se rozhodl zaútočit na Ameriku. Hitler a Mussolini ho v tomto rozhodnutí podpořili. Třetí říše přesunula jednotky na Island a poté do Grónska a Kanady a carské Rusko se přesunulo na Aljašku. Síly jsou samozřejmě nerovnoměrné. Spojené státy mají poměrně slabou tankovou flotilu a mnohem menší populaci než Rusko spolu se všemi jeho koloniemi. I když je ekonomika rozvinutá. Ale takovému monstru nelze odolat.
  Po zahájení ofenzívy v roce 1943 ruská armáda během dvou zimních měsíců rychle obsadila Aljašku. A na jaře spolu s Němci dobyli téměř celou Kanadu.
  Brazílie, Venezuela, Mexiko a další země vyhlásily válku Spojeným státům.
  Začal přesun ruských jednotek přes severní státy Ameriky. Síly jsou samozřejmě nerovnoměrné. Rusko a Německo jsou lepší v kvalitě i kvantitě.
  Dívky Natasha, Zoya, Aurora a Světlana bojují na nejlepším tanku Kondratenko-3 na světě, mobilním vozidle s dlouhohlavňovým a rychlopalným dělem. Velmi obratný, s nízkou siluetou.
  Hmotnost tanku Kondratenko-3 je asi čtyřicet tun a je dobře chráněn. A zbraň, navzdory své malé ráži 76 mm, má vysokou počáteční rychlost střely.
  Shermani, tento tank nelze proniknout ze žádného úhlu. Tak...
  Dívky, bojující bosé a v bikinách, prostě ničí Američany a hodně se smějí.
  Zvláště Natasha... A holými prsty stiskne joystick a říká:
  - Sláva mému Rusovi!
  Zoya také střílí. Dělá to holými prsty na nohou, mačkáním tlačítek na joysticku a křičí:
  - A celá naše rodná země!
  Dále vystřelí Aurora. Zaútočí na nepřítele a vycení zuby:
  - A vyšší síly jsou za námi!
  A dívka také velmi ohnivě mrká! Mačká nahé prsty jako tlačítka na joysticku.
  A pak Světlana vystřelí. Taková ostrá a jiskřivá dívka. Vyzařuje sluneční paprsky z jeho úst. A také zpívá:
  - Jsem světová hvězda! Běžím rychleji než Satan!
  S dívkami, jako jsou tyto, není sám ďábel děsivý. Mlátí Američany a těsně obklopují Chicago.
  A aniž by odtamtud někoho pustil. Destrukce je, řekněme, triviální. To jsou dívky.
  A tak posádka Chicaga kapituluje. Poznejte naše!
  A ruské tanky se už blíží k New Yorku. Car Vladimír si spokojeně mne ruce. Zašli někdy Rusové tak daleko?
  Dívky statečně bojují i ve vzduchu. Například roztomilý pár: Maria a Mirabela.
  Bosé a v bikinách oděné krásky vybírají účty. Doslova jim nic nebrání. Zdejší dívky jsou tak krásné a oslnivě agresivní a přesné.
  Maria vystřelila, sestřelila tucet letadel v jedné dávce a zpívala:
  - Sláva naší rodné zemi! Ve jménu Ruska!
  Mirabela také vystřelila a zařvala:
  - Ale je tu vůdce s velkou mocí,
  Povolá Slovany do boje...
  Nedokážou se vyrovnat s Ruskem...
  Když Vladimír vládne jako král!
  
  Od tvrdého, silného, se železnou vůlí,
  A vzhled je jako řezání kovu...
  Rusové nepotřebují lepší život -
  To je jen to, o čem lidé snili!
  Ano, tyto dívky jsou mistryně boje a zpěvu...
  Mimochodem, uprostřed útoku na New York letěl první ruský kosmonaut do vesmíru a obletěl planetu Zemi. A to je další úspěch carského Ruska dynastií Romanovců.
  A pak posádka New Yorku kapitulovala a Washington brzy padl. A 3. září 1943 Spojené státy zcela kapitulovaly. Tak skončila druhá světová válka, která začala 15. května 1940. Válka je pro Rusko slavná a vítězná.
  Samozřejmě, že Hitler i Mussolini touto válkou hodně získali. Oba diktátoři získali majetek v Africe, někteří v Evropě a USA. Evropa byla nakonec rozdělena mezi země. A po referendu se Bulharsko stalo bulharským královstvím v rámci Ruska.
  Zdálo by se, že svět byl znovu přerozdělen a kolonie mohou být stráveny. Ale Hitler by samozřejmě nebyl Hitlerem, kdyby nechtěl víc. Zejména porazit Rusko. A zmocnit se jeho území.
  A Němci samozřejmě hodně počítali s novými, silnějšími zbraněmi. Tanky řady "E" a balistické střely, zejména létající talíře.
  Carské Rusko však výrazně předstihlo Třetí říši v balistických raketách a v roce 1951, 12. dubna, dokonce přiletělo na Měsíc.
  A tanky řady "E" neměly nad ruskými kvalitativní převahu.
  A pouze létající talíře byly záhadou. Díky laminárnímu proudění se ukázalo, že jsou zcela nezranitelné pro jakýkoli typ ručních palných zbraní. Ale zároveň oni sami nemohli střílet.
  Mussolini zemřel a na trůn nastoupil jeho syn. Hitler na něj vyvinul nátlak a mladík souhlasil, že bude bojovat s Ruskem. 20. dubna 1955 začala nová, třetí světová válka. Na Hitlerově straně byly: Itálie, Brazílie, Argentina, Chile, Mexiko, zkrátka celá Latinská Amerika, kromě Kuby, která podporovala Rusko. A na světě už nebyly žádné další země! Třetí světová válka začala 20. dubna 1955. A car Vladimír čelil nejvážnější výzvě své vlády.
  Jediná věc, která by ho mohla utěšit, je, že tato válka bude poslední v historii válek na planetě Zemi. Protože se ho účastní všechny země světa!
  Inu, jakmile válka začala, musí se vést! Hitlerův útok nebyl nijak zvlášť neočekávaný. Maďarsko, Jugoslávie, část Ruska s omezenou autonomií, jejich král Vladimír III. Albánie je zajata Itálií. Všechno je v pořádku. Němci se snaží postupovat z východního Pruska, Rakouska, Itálie z jihu. A v Africe probíhají boje. A koalice latinských zemí proti USA. Moc aktivní tam ale nejsou. Teprve nyní byla vyhlášena válka.
  Mezitím Hitler přesunul své hlavní síly do Evropy.
  A vypukla pekelná válka. Poslední rozsáhlá válka v historii lidstva.
  Němci zasadili hlavní úder v Maďarsku ve směru na Budapešť. Bojoval tam Oleg Rybačenko. Zůstal stále asi desetiletým chlapcem. Pravda, velmi fyzicky silný, svalnatý, rychlý a hlavně jako horal nesmrtelný. Ano, spisovatel a básník Oleg Rybačenko získal nesmrtelnost, ale pod podmínkou, že se stane asi desetiletým chlapcem a bude sloužit Rusku v dětském, ale velmi silném a rychlém těle. A od 1. ledna 1904 je dítětem. Když jsem nastoupil do Port Arthuru jako chatař. No, není to nejmenší kluk, ale od začátku byl silný a rychlý a vzali ho na loď.
  Když navíc pochybovali, zda není příliš malý, Oleg Rybačenko ohnul prsty měděnou minci na sázku. Poté byl beze slova odveden na loď.
  Chlapec získal mnoho ocenění a účastnil se všech válek. Stal se důstojníkem. Ale pořád vypadal jako dítě. Proto, ačkoli dostal ocenění za četné činy, věčný chlapec nedostal nic vyššího než kapitán. A nyní je Oleg Rybačenko v armádě více než půl století. Důstojnický důchod už jste si dávno vydělal, ale pokud je vaše zdraví pevné, proč opouštět službu?
  Navíc bez počítačů, herních konzolí, televize je to tak nějak nuda. A v armádě jste kapitán, alespoň vozíte vojáky. Ano, čas stále letí.
  Generalissimo Kondratenko zemřel. Zemřel také velkoadmirál Kolčak, který předčil Ushakova. Mnoho lidí, se kterými Oleg Rybačenko začínal, již není ve službě.
  Přesněji řečeno, od obléhání Port Arthur téměř všichni veteráni zemřeli. Zůstal jen Vovka. I on byl tehdy chatař a teď už je z něj šedovlasý dědeček. Pravda stále slouží. A diví se, že Oleg zůstává stejným chlapcem, který nemá na těle jedinou jizvu. To je fenomén známý v celé ruské, carské armádě. Pravdou je, že bojuje velmi dobře.
  Kocourek Oleg je bosý, je to pro něj příjemnější a obratnější. Míří zbraň za zbraní a střílí na německé tanky řady E. Nacistická auta jsou prostě obrovská. A zdá se, že je nic nezastaví.
  Věčný kluk ale zasáhne tak přesně, že prorazí kov. Maluje Krauty, bourá věže a zpívá.
  - Car Vladimir, ruský car...
  Ortodoxní suverén!
  Brzy dobyjeme svět,
  Vždyť nad námi jsou cherubové!
  Hitler skončí
  A kdo poslouchal - výborně!
  A chlapec hází bosý granát svou dětskou nohou. Šedovous Vovka jen kroutí hlavou.
  Spisovatel a básník Oleg Rybačenko strávil ve dvacátém století více než padesát let jako dítě. A musím přiznat, že jsem toho viděl hodně. Jelikož byl nesmrtelný, už dávno ztratil veškerý smysl pro strach. A válka mu připomínala počítačovou strategickou hru.
  Bylo snadné a zábavné hrát. A také byla radost bojovat. Je dobré, když máte pod bosýma nohama ranní rosu, koupete věčného kluka a nejste oblečeni podle pravidel v kraťasech!
  Oleg Rybachenko smí běhat v šortkách a bos. Chlapec se naučil chodit bez bot i v mrazu v Port Arthuru. Nesmrtelné tělo se totiž nemůže nachladit ani onemocnět a na chlad, který neškodí, si rychle zvyknete. Stejně jako Petr Pan. A běhat naboso ve sněhu je téměř příjemné. Při pohybu chlad prakticky není cítit, jen když nehybně sedíte, bosé nohy jsou trochu ztuhlé! Ale pro kluka je to maličkost.
  Ale jsou tu i čarodějnice Natasha, Zoya, Aurora, Světlana! Také se účastní války. Ale ne pořád, ale v epizodách. Pomohl nám udržet horu Vysokaya, když to bylo nejtěžší. Bojovaly tam bosé krásky a navíc v bikinách. Holými prsty u nohou házeli ostře nabroušené kotouče.
  A sekali meči. A Oleg Rybačenko pak vystřelil z kulometu - zabili jeho starší spolubojovníky. A v důsledku toho samurajův útok ztroskotal a hora Vysokaya se ukázala jako neotřesitelná!
  A dívky předvedly svou nejvyšší třídu a akrobacii Valkýra.
  A teď jsou Němci v defenzivě. Carská armáda je připravena na válku. Führerovi se nepodařilo dosáhnout taktického překvapení.
  A ruské jednotky bojují statečně. Zdá se, že Hitler se za rozpoutání takové války bude nejednou proklínat. Navíc navzdory skutečnosti, že Fuhrer má dvě třetiny Evropy a třetinu Afriky ve zbrani, ale stále
  není rivalem Ruska.
  A také počet vojáků. A italské jednotky jsou slabé. Latinskoamerické země se války účastní pomalu. A jejich armáda jak technicky, tak organizačně na tom není moc dobře.
  Rusko tedy stále drží nepřítele v obraně do hloubky.
  Tank Kondratenko-6 je docela schopný bojovat s touto sérií. A "Nikolai"-4 je těžší a ukazuje se jako velmi silný stroj.
  Rusové mohou bojovat s těžšími německými monstry.
  Zejména na "Nikolai"-4, kde je posádka Alenka, dívka velmi krásná a v bikinách.
  Pistole ráže 130 mm. Jak to napadá fašisty. Bylo marné, že Hitler útočil na carské Rusko. Není to pro něj lehká jízda, ale výprask.
  Anyuta stiskla tlačítko joysticku holými prsty na nohou a zazpívala:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  A jak se bude kráska smát!
  A pak Augustin vystřelí na nepřítele projektil. Rozdělí kov a bude zpívat:
  - Nechte srdce bít jednohlasně!
  A také bude mačkat tlačítka joysticku holými prsty u nohou. Tohle je vážně skvělá holka!
  A tady Maria buší. A rozdělí fašisty. A zničit nepřítele.
  Zároveň pomocí holých prstů. A také bude zpívat:
  - Ve jménu naší vlasti, svatý! Ať je bojovník prostě cool!
  A vybuchne smíchy a ukáže zuby!
  A pak vás olympiáda zasáhne těžkým projektilem. Ona je přesně to, co potřebujete, dívky - nejšťavnatější jablečný džus!
  A znovu dívky prorazily E-50, vyrazily věž a smály se.
  Alenka vyslala projektil, rozdrtila E-100 a prorazila ji. A pomocí holých prstů na nohou. Proč dívka zpívala:
  - Rozbijte nepřítele!
  A Anyuta sebou mlátí bosýma nohama a kvílí:
  - Fritz jsou kaput!
  A pak zasáhne Augustin. Také velmi přesně a s použitím holých prstů, vrkání:
  - Hitler skončil!
  A pak Maria velmi agresivně přidá. Rozdrtí fašisty a skřípe::
  - A kdo poslouchal, dobře!
  A ukáže jazyk!
  A pak olympiáda vyšle projektil, který zabije soupeře.
  A také pomocí bosých nohou a zpěvu:
  - Celkem vyprodáno!
  A dívka znovu vezme jazyk a ukáže ho.
  Takže sekají...
  Němci po měsíci bojů od začátku ofenzívy postoupili z padesáti na sto kilometrů a utrpěli velké, až obrovské ztráty. A Italové v Africe se ocitli úplně v kotli a obklíčeni. Jejich jednotky jsou triviálně poraženy.
  Adolf Hitler 21. května nařídil, aby do armády byli povoláni všichni, kdo jsou schopni nosit zbraně ve věku od patnácti do pětašedesáti let. Carská armáda chystala zálohy.
  Jak se ukázalo, německé kotoučové letouny nejsou v praxi tak děsivé. Pravda, ruská letadla mohou útočit s berany. Tomu se ale lze vyhnout, a to díky vysoké manévrovatelnosti vozidel carské armády.
  A Hitlerova naděje na nezranitelnou zázračnou zbraň se vůbec nenaplnila.
  Carská armáda se stále bránila. Silné obranné linie, předem prokopané, silná obrana. Ať Hitlerovi dojde dech. Ale v Africe můžete vyvinout tlak na slabšího italského spojence.
  Kdyby se Fuhrer nerozhodl jít do války s carským Ruskem, nepochybně by se zapsal do dějin jako velký, a dokonce největší vůdce Německa. A tak chtěl démon ovládnout svět a co z toho vzešlo?
  Ruské dívky jsou nakonec nejlepší na světě.
  Oleg Rybačenko je jako vždy v čele bitvy. Kulka ani šrapnel se ho nemohou dotknout. Je to drsňák a pohodář.
  Chlapec v šortkách a bos, proti nacistům. A hází na ně granáty a běží v olověném dešti.
  Ano, je škoda, že tam není brilantní Kondratenko, ale jsou tu mladí a schopní velitelé. Zejména polní maršál Vasilevskij, který vynikal již za první světové války. A velí energicky a obratně.
  A Fritz, který narazí na tvrdou obranu, v ní beznadějně uvízne. Ale přesto se snaží prorazit.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec se směje, vyceňuje zuby a zpívá:
  - Moje vlast! Má svatá vlast!
  A také jako házení granátu bosýma nohama.
  A zde do bitvy vstoupily Natasha, Zoya, Aurora a Světlana. Jsou to věčné čarodějnice, služebnice posvátného Boha rodiny. Ne vždy nebojují, jinak by Rusko dobylo celý svět. Ale vždy je to efektní a úderné.
  Dívky milují zabíjení: to jsou dívky!
  A jak budou procházet fašisty a jak je zasáhnou...
  A holými prsty u nohou házejí disky a zabíjejí Krauty.
  Nacisté uvíznou a utrpí stále větší ztráty. Velký stratég Vasilevského navrhuje porazit nacisty a Italy v Africe. Výhodu tedy budou mít ruské tanky, které jsou obratnější a mají lepší manévrovací schopnosti. A v Evropě ať to fašistům projde. Aby své zdroje zcela vyčerpali.
  Car Vladimír tento plán přijal. A nové síly byly přeneseny do Afriky.
  Elizabeth a její posádka bojovala v Libyi a odřízla italské jednotky. Je tam horko a dívce to v bikinách sluší. Mají nejnovější tank Kondratenko-6, ve kterém bojovníci obcházejí pozice Italů a Fritzů a sebevědomě je porážejí.
  Elizabeth střílí na tank z impéria Mussoliniho Jr. a říká:
  - Kožich a kaftan chodí po moři, po vlnách!
  A samozřejmě používá holé prsty na nohou.
  Dále střílí Jekatěrina. Prorazí německé auto a řve:
  - V Rusku je car Vladimír hrdina!
  Elena je za ní, bije do Fritzova samohybného děla a cvrliká:
  - Hurá pro Hitlera pro vaši vlast!
  A nakonec olympiáda vypustí projektil. Rozdrtí Krauty, rozdrtí je a zaskřípe:
  - Výsledek bude vynikající!
  A využívá i bosé prsty dětských nohou.
  V Africe na přelomu května a června dosáhly ruské jednotky významných úspěchů. Boje se rozšířily na území Libye a Etiopie. 12. června padla Tripolis. A 15. června bylo hlavní město Etiopie vzato do pohybu. Vojáci Mussoliniho mladšího se tedy začali hrnout ven. Bohužel nebyl schopen podporovat svého otce.
  A také jeho sláva jako dobyvatele. Ale Mussolini, který se zmocnil části anglických a francouzských kolonií, se považoval za Caesara. Ale zdá se nemožné překonat Caesara.
  Oleg Rybačenko bojoval, když velel baterii. A to tak udatně, že Němci z jeho palby denně ztráceli desítky tanků. Jeho chlapec byl dokonce oceněn dalším zlatým křížem. A dokonce mu nakonec udělili dlouho zaslouženou hodnost majora.
  Dříve nebyl zadaný, protože vypadá jako dítě. Ale chlapec prokázal mimořádné hrdinství. A schopnost bojovat.
  22. června 1955 ruské jednotky v Africe konečně dobyly italské Somálsko. A 25. června 1955 kapitulovaly zbytky italských jednotek v Etiopii.
  Carská armáda suverénně zvítězila. Mainstein, který byl považován za nejlepšího velitele Třetí říše, si do deníku zapsal:
  - Probudili jsme pekelný medvěd! Teď nás trhají!
  Do konce června utrpěli Němci tak těžké ztráty, že byli nuceni přerušit ofenzívu v Evropě.
  Car Vladimír nařídil zvýšený tlak v Africe. Nejprve Temný kontinent, pak všechno ostatní - řekl vynikající panovník! 1. července 1955 se Němci pokusili o postup ve Skandinávii. A vrhli se na Stockholm, ale narazili na velmi hustou obranu. A utrpěli obrovské škody.
  Začátkem července 1955 vstoupily ruské jednotky do německého Alžírska.
  Libye již byla pod kontrolou carského Ruska. Probíhala ofenzíva a kličky Nigeru.
  Alžbětina tanková posádka bojuje s nacisty. Je velké horko a dívky si dokonce sundaly podprsenky a nyní mají na sobě jen kalhotky v tanku Kondratenko-6. Střílí přesně na fašisty.
  A chtějí skvělé výkony.
  Carské Rusko je stále autokratická země. A to ještě nemá parlament. A že se revoluce nestala a Duma nevznikla. Sami králové nechtějí omezovat svou moc. Ale Fuhrer a Duce jsou diktátoři. To znamená, že mezi dvěma systémy probíhá válka s autoritářskými režimy.
  Ale pro carské Rusko je to přirozenější. A strhne se tvrdohlavý a pokračující boj.
  Elizaveta stiskne holými prsty u nohou tlačítko joysticku a vystřelí projektil. Vrní pro sebe:
  - Rozbijme nacisty na kusy!
  Jekatěrina také holými prsty na nohou stiskla tlačítko na joysticku a pustila vraha s předením:
  - Svrhneme Hitlera!
  A Elena také bije, vyřazuje fašisty a prská:
  - Roztrháme tě!
  A také jak vyceňuje zuby! A bosýma nohama mačká tlačítka joysticku.
  A pak vás olympiáda obrátí naruby a jaká to bude pitomost. Každého to rozdrtí a bublá:
  - Pekelná pasáž a posádka!
  Nezapomeňte stisknout tlačítka joysticku holými prsty. A porazit nepřítele.
  Válečníci jsou skutečně velmi stateční a jiskřivého charakteru.
  Oleg Rybačenko mezitím odrazil další útok Fritzových a zpíval:
  - Za vlast a cara Vladimíra - hurá!
  Ano, ve skutečné historii existoval takový samozvaný císař Ruska Vladimír III., hlava rodu Romanovů. A skutečně začal formálně vládnout v roce 1938. A pak se z Vladimíra vyklubal skutečný král a ještě k tomu velký! Vladimir Kirillovič Romanov je car, který má všechny šance stát se císařem celé Země!
  Po vítězství, respektive odražení útoku, začal Oleg Rybačenko hrát karty se svými podřízenými. Chlapec v šortkách, světlovlasý, velmi svalnatý a roztrhaný, si hrál s šedovlasými bojovníky. Oleg je překvapivě starší než všichni ostatní. Ale tenhle kluk se řízne.
  Vzpomínka na Port Arthur, hrdinskou obranu, z níž vzešla sláva Ruska. Velká sláva za tohle...
  Nesmrtelný chlapec poznamenal:
  - Takhle vyřešíme všechny naše problémy! Brzy nastane doba, kdy se lidé nikdy nebudou navzájem zabíjet!
  Vojáci a důstojníci se shodli:
  - Samozřejmě, pane majore! Nebudou zabíjet!
  Oleg se podíval na stuhu s mnoha medailemi. Ano, rozkazů je už tolik, málokterý generál je má. A taky by bylo hezké získat titul. Princ, hrabě, vévodo!
  Vévoda Rybačenko - to zní nádherně!
  A chlapec vyskočil výš a točil se v točně.
  Němci se pokusili zaútočit, ale byli znovu odraženi a utrpěli kolosální nenapravitelné škody.
  Během července dosáhla ruská armáda v Africe nových, velkých úspěchů. Zatímco tíha ofenzivy carské armády byla ta tam. Alžírsko má spoustu nejlepších ruských zbraní. A do konce měsíce jsou Němci obklíčeni a zničeni v kotli.
  V srpnu ruské jednotky pronikly do Maroka. Dívky zoufale bojovaly na tanku Kondratenko-6 a pronikly do jeho útrob.
  Tu a tam se objevily zprávy o tom, že se Němci vzdávají a města dobývají.
  Bojovalo se v Nigérii a na různých místech. Rusové brali jak do počtu, mobilnější techniky, tak i podporu místního obyvatelstva, které si rasističtí fašisté postavili sami proti sobě.
  Afrika se skutečně ukázala jako slabý článek ve strategii Hitlera a Mussoliniho mladšího.
  Rusko tam zvítězilo... A v září, pomalu stahujíce síly, se přesunuli do Norska. Nacisté utrpěli kolosální ztráty. A Alenka s posádkou jela na tanku. Nejnovější tank "Nikolai"-5 je těžký a ukázal se být pokročilejší než řada E.
  I tak výkonný tank jako E-200 prorazil dělo carského stroje.
  Alenka mačkala holými prsty u nohou tlačítka joysticku a spokojeně si mnula ruce:
  - Jsem to, co může zlomit Wehrmacht!
  Anyuta také stiskla tlačítko holými prsty, udeřila do německého auta a potvrdila:
  - Wehrmacht setřeme v prach! Za moc carismu!
  Cool Augustine vystřelil a zaječel:
  - A budeme žít za komunismu!
  Maria s tím ochotně souhlasila:
  - Ano, za carského komunismu!
  A holými prsty u nohou mačkala tlačítka joysticku. A zároveň zasáhne a rozdrtí nepřítele.
  A pak Marusya zapištěla:
  - V plném rozsahu!
  A také holými prsty u nohou mačká tlačítko joysticku.
  Ruské jednotky už Oslo obklíčily. Probíhají bitvy o každý keř a dům.
  V centru carská armáda opět odráží německou ofenzívu. Oleg Rybačenko je jako vždy v první linii a bojuje sebevědomě. Ruské dělostřelectvo funguje jako hodinky.
  Vše je přesné a pravdivé...
  V říjnu ruské jednotky konečně odřízly Afriku od zásobování po zemi a osvobodily Maroko. Nacisté se ocitli v jakémsi kotli.
  I na temném kontinentu. Hitler se třásl vzteky, ale k obědu nemohl nic sníst.
  Ano, přišel na Rus... Zima se blížila. Oleg Rybačenko i přes to, že sněží, stále běhá bos a v kraťasech. No, chlapče - cokoli si vezmeš! A naprosto nebojácný chlap.
  A hází granáty holými prsty u nohou.
  A zpívá:
  - Nechat nemotorně běžet,
  Obrněné tanky přes kaluže...
  A na střeše je kulomet -
  střelec Cheburashka,
  Krokodýlí kulometčík!
  Shakoklyak je v útoku!
  Terminátorský chlapec hodil granát holými prsty, trhal nacisty na kusy a zpíval:
  - A hraju si s dynamitem,
  Na očích kolemjdoucím!
  Jak se Krautové vyhýbají netopýrům!
  Všichni leží a já jdu!
  A ten kluk je opravdu vtipný! Ale už je v armádě více než padesát let. A jen malý čert! I když je blond!
  Oleg Rybačenko znovu hází granát bosou nohou a řve:
  - Sláva carovi a Mikuláši a Vladimíru Třetímu!
  A já si myslel, že by si neměli plést Vladimira Kirilloviče Romanova s Vladimirem Putinem! Romanovští velcí carové jsou úžasná rodina! Ti, kteří udělali z Ruska největší impérium!
  A ne tak rozmazlený štěstím jako Putin!
  Ruští vojáci ale odrážejí další útok.
  Blíží se listopad. Nacistům dochází dech. Do bitvy ale vrhají nové zálohy. V Africe už se s nimi dokončuje. Pro fašisty je to těžké.
  A tak si vybíjejí svůj hněv na vězních. Narazili na krásnou Nicolettu. Svlékli ji do spodků a vedli čerstvým listopadovým sněhem.
  Dívka se svázanýma rukama, téměř nahá, prochází závějemi a zanechává bosé, půvabné stopy. Je tak krásná. A Němci ji následují a bičují ji. A porazili se krásou, porazili je. Z pruhovaných zad mu teče krev.
  Nicoletta jen zatnula zuby pevněji. A hrdě drží hlavu vzhůru. A její měděně rudé vlasy vlají jako proletářský prapor.
  A její bosé nohy se také zbarvily do šarlatu, ale dívka ani nehnula obočí.
  To je její fenomenální odvaha.
  I když to už vzali nacisté a zapíchli si to pochodní do holé hrudi. Ale i tak se dívka jen otřásla, ale nekřičela.
  Má tak velkou víru...
  Dívka je vytažena na stojan a její klouby jsou zkroucené. Pak pod bosýma nohama zapálí oheň. Olizuje krásce bosé nohy. A horkými řetězy bičují nahé tělo krásky.
  Nicoletta zazpívala jako odpověď;
  Jsem Černobog, dcera zlého Boha,
  Vytvářím chaos, zasévám destrukci...
  Moje velikost nemůže být překonána,
  V mé duši hoří jen zuřivá pomsta!
  
  Jako dítě chtěla dívka dobré věci,
  Psala básně a krmila kočky...
  Vstal brzy ráno
  Nad ní se třepotala křídla cherubínů!
  
  Ale naučil jsem se, co je zlo,
  Co tě na tomto světě dělá nešťastným...
  Co tím myslíš, říct dobře?
  Vášnivě jsem se zamiloval do ničení!
  
  A ukázala svůj dívčí zápal,
  Jak zářící dcerou Boží se stala...
  Podmaníme si rozlehlost vesmíru,
  Ukažme sílu, velmi mocně!
  
  Velký otče tento Černobog,
  Přináší do vesmíru chaos, války...
  Modlíš se ke Svarogovi, aby ti pomohl,
  Ve skutečnosti dostanete odměnu!
  
  Tak jsem řekl: Bůh žehnej,
  Nechte vztek bublat ve vašem srdci...
  Postavme štěstí, věřím, na krvi,
  Ať je lůno naplněno až po okraj!
  
  Miluji mazanost, podlost a podvod,
  Jak oklamat tyrana Stalina...
  Nebude možné to vystavit,
  A kolik je na světě mlhy!
  
  Tak navrhla udělat rázný krok,
  Zničte zlé jednou ranou...
  Ale zamiloval jsem se do velmi černého Boha,
  Ve všech věcech, těchto i těch za hrobem!
  
  Jak jsem si zvykl na zlo?
  A v mém srdci byl vztek, šílený...
  Touha po radosti, dobru zmizela,
  Jakmile vztek pronikl z podstavce!
  
  Ale co Stalin - je také zlý,
  O Hitlerovi se tu nemluví...
  Čingischán byl tak skvělý bandita,
  A kolik duší dokázal zmrzačit!
  
  Tak říkám, proč si nechat dobré věci,
  Pokud v tom není sebemenší zájem...
  Když jsi datel, tvoje mysl je sekáč,
  A když jsem byl hloupý, moje myšlenky zmizely!
  
  Tohle říkám sobě i ostatním,
  Podávejte sílu jako černý inkoust...
  Pak dobyjeme rozlehlost vesmíru,
  Vlny se rozptýlí po celém vesmíru!
  
  Učiníme zlo tak silným
  Dá vzteku nesmrtelnost,
  Ti, kteří jsou slabí v duchu, už byli odfouknuti,
  A my, nejsilnější lidé, tomu věříme!
  
  Stručně řečeno, staneme se silnějšími než všichni všude,
  Pozvedněme meč krve nad vesmír...
  A náš vztek bude s ní také,
  Přijmeme povolání plné osudu!
  
  Zkrátka jsem věrný Černobogu,
  Sloužím této temné síle celým svým srdcem...
  Moje duše je jako křídla orla,
  Ti, kteří jsou s Černobohem, jsou neporazitelní!
  Válka mezi Ruskem a Hitlerovou koalicí pokračovala. V prosinci ruské jednotky konečně skončily s Italy, přinutily je kapitulovat v Africe a téměř zničily tamní Němce. Norsko bylo také zbaveno Krautů.
  Nyní carská armáda přešla 25. prosince do útoku. Rozpoutaly se urputné boje. V zimě byly ruské tanky jednoznačně silnější. A pronikl přes obranu nepřítele.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec běhal bos a v šortkách po sněhu a zpíval:
  - Toto je naše poslední a rozhodující bitva! Zemřeme pro vlast - vojáci jsou za mnou!
  Ruské tanky jsou velmi rychlé s motory s plynovou turbínou. A fašisté je nemohou tak snadno zastavit.
  Zde se "Nikolai"-5 řítí vpřed. Je na něm pět dívek, které vesele zpívají:
  - Nikdo nás nezastaví, ruský svět nelze porazit!
  A vybuchne z děla! Tohle fakt dopadá skvěle! Dívky jsou i přes zimu v bikinách a bosé. A zastřelí se a nepřemýšlejí o zastavení.
  Mají prostě divokou, zběsilou sílu.
  Alyonushka miluje nejen střílet, přestože mačkala joystick holými prsty a trefila Němce, ale také ráda píše příběhy.
  Psala například, jak dívka odešla daleko, aby zachránila kotě. Třiatřicet dní jsem chodil bos po kamenité cestě, až mi krvácely jemné nohy.
  A přesto se jí podařilo zvíře najít. Za to víla splnila své přání a dívka se provdala za prince.
  Alyonushka si však myslela, proč potřebuje manžela v ruské armádě? Je lepší mít partu milenců. A více peněz a radosti. Koneckonců, muži jsou tak odlišní. A s nimi samozřejmě zažíváte rozkoš různými způsoby. A co manžel? Rychle se s ním začnete nudit a nudit!
  Mnohem zajímavější je ale mladík, který teprve začíná objevovat svět dospělých.
  A Alenka znovu střílí a trefuje německou E-100.
  A pohybuje svými velmi krásnými nohami jako starořecká bohyně.
  A pak Anyuta střílí. Také s holými prsty. A rozbije německé dělo.
  Načež dívka říká:
  - V Rusku je mnoho chytrých lidí, ale car Vladimír je nejlepší z carů!
  Augustin poznamenal:
  - A Nicholas II nebyl špatný! Ach, nevěděli jsme, jak ocenit krále!
  Maria zpívala, střílela na nacisty holými prsty a usmívala se:
  - Musíte poslouchat Rusy, s čistým srdcem a moudřejší! A ke slávě Mikuláše je to velký král králů!
  A Marusya něco zpívala... A taky si hrála s bosýma nohama...
  Ruské jednotky postupují. Bojuje i Oleg Rybačenko. Je to stále desetiletý chlapec. Taková je cena za nesmrtelnost. Ano, ale jak se cítí dobře a vesele! Má tolik energie a vroucí tok síly.
  Chlapec hází granát bosou nohou a kvílí:
  - Jsem tygr, ne kočka, teď ve mně žije, ne Leopold, ale Leopard!
  Chlapec-major jako vždy hoří. Nacisté ho nemohou zastavit.
  1. ledna již ruské jednotky zcela vyčistily své území od německých a italských jednotek a vstoupily do držení Třetí říše.
  Ve stejnou dobu ruské jednotky vstoupily do Mexika. Přišel nový rok 1956.
  Pro Rusy to začalo novými vítězstvími. 7. ledna kapitulovaly zbytky německých jednotek v Africe. A celý černý kontinent se stal ruským.
  Nyní si posedlý Fuhrer uvědomil, že je úplně v háji. A navrhl jednání Rusku.
  Na což car Vladimír odpověděl:
  - Budeme mluvit pouze o bezpodmínečné kapitulaci Třetí říše a Itálie!
  Jaká moudrá slova! A válka pokračuje. Na hrotu útoku je samozřejmě Oleg Rybačenko. Ruské jednotky vstoupily do východního Pruska. Obranné linie jsou zde silné. Musíte bojovat, abyste prorazili, a nepostoupíte rychle.
  Jedním z průlomových prostředků bylo samohybné dělo s pumovým odpalovačem Alexander-4. Velmi silný a smrtící nástroj.
  A slaví zde i krásné dívky. Vystřelují projektily pomocí holých prstů u nohou stisknutím tlačítek joysticku. A ničí nepřátelské bunkry a krabičky.
  Dívky směle běhají ve sněhu - k tomu jsou ruské ženy. A vrhají do bitvy Indy a Číňany. Tito už svými mrtvolami doslova zaplňují přístupy k zákopům. Ale stále se jim to daří brát.
  Ruská armáda se tlačí dovnitř.
  Stratég Vasilevskij však přenáší hlavní ránu na Itálii - která je mnohem slabší. A tak ruští vojáci získávají jedno vítězství za druhým.
  Leden se ukázal jako velmi úspěšný. Ruská vojska svrhla Italy a osedlala Alpy. A v únoru obsadili Benátky. A vstoupili do Lorbandinie. Vzali i Poznaň. Němci ustupovali. 2. března padla Klajpeda. Ruské jednotky postupovaly východním Pruskem pomalu, obrana byla příliš hustá. Cestu jsme museli doslova vypálit mušlemi.
  Ale v Itálii se těstovinová fronta zhroutila. A ruské jednotky spěchaly do Říma. 30. března 1956 začal útok na italské hlavní město. Tak lidé doplatili na ambice Mussoliniho rodiny.
  Hlavní město Itálie, Řím, je pod útokem. Boj je krutý. I když Italové stále více vzdávají. Zde dívky bojují jsou velmi krásné, jak v bikinách, tak naboso. Válečníci házejí granáty nohama a vyřazují Mussoliniho vojáky.
  Dívky zde jsou krásné a samozřejmě velmi sexy. A se svaly titánů. A způsob, jakým házejí granáty bosýma nohama, je prostě úžasný.
  Natasha jde dopředu a střílí, zatímco vrčí:
  - Pro krásnou vlast v mém srdci hoří můj zářivý oheň!
  Zoya, střílí, zpívá:
  - Pojďme otevřít dveře k úspěchům! Naše víra a král jsou monolit!
  A pak Aurora s holými prsty uvolní ploténky zrzavá fena. A rozřezaní Italové padají.
  A pak Světlana agresivně zpívá a vyceňuje zuby:
  - Všechny zabijeme! Rozdrtíme všechny!
  Házejí disky bosýma nohama a melou fašisty. Takto skončil Mussolini v rukou dívek. Dubnový útok v roce 1956 byl divoký a velmi obrazný.
  A tady jedou tanky, z jejich kufrů vyvěrají pekelné sloupy ohně.
  Dívky postupují a hází granáty bosýma nohama. A jak budou plivat něco krvavého.
  A budou se smát...
  Natasha horlivě zpívala:
  - Care Vladimíre, praštit Hitlera do obličeje!
  A bude mrkat svýma safírovýma očima. Taková úžasná dívka.
  Dívky spěchají s divokou zuřivostí. Zasáhli kulomety. Kosili nepřítele a rozprášili fašisty. A pak už běží olympiáda. A v rukou mocných drží ženská hrdinka plamenomet. A on to vezme a udeří vás, ale pak udeří vás.
  Od fašistů létají třísky na všechny strany. A bojovníci se mohou smát, jak chtějí.
  Pak bude zpívat:
  "Mussolini bude bit!" Naše přátelství je monolitické!
  A zase jako mrknutí safírovýma očima! A zasáhne fašisty.
  Co jsi chtěl? Řím byl dobytý Slovany pod vedením Attily. A teď to berou Rusové.
  Olympias smažila své protivníky zaživa vrhačem paprsků a zpívala:
  - Jasné slunce naděje,
  Znovu se tyčí nad zemí...
  Rusovy výhry jako předtím -
  Bojovníci Wehrmachtu jsou biti!
  
  ruský orel nad planetou,
  Roztáhne křídla a vzlétne...
  Nepřítel bude povolán k odpovědnosti -
  Bude poražen - zlomen!
  Po pádu Říma se italské jednotky začaly hromadně vzdávat. Mussoliniho impérium, tento mladší vojenský partner Třetí říše, vyhořelo.
  Ruské jednotky téměř bez odporu dobyly Neapol a vylodily se na Sicílii. I tam nenarazili téměř na žádný odpor. A Hitler byl hysterický.
  Koncem května byla Itálie hotová. Byly zajaty statisíce vězňů.
  Ruské dívky je položily na kolena a nutily je líbat jejich bosé nohy. Poslušně mlaskali rty. Někteří, zejména mladí muži, to dělali s nadšením.
  Dívky spokojeně vrněly.
  Věčný chlapec Oleg Rybačenko donutil své zajatce líbat jeho bosé, dětské nohy.
  Udělali to docela ochotně. Kluci byli velmi pohlední, svalnatí a blonďatí. Je pravda, že je ještě příliš malý a nechtěl s dámami dělat něco vážnějšího. Ale když drsné paty lechtá jazyk - je to hezké!
  Oleg Rybačenko zajal generála a dostal další rozkaz. Na což jsem byl docela hrdý.
  Mussolini mladší byl zrazen vlastním doprovodem a carské Rusko se dočkalo dalšího vítězství. Benedito Mussolini starší se ale své hanby a kolapsu fašismu v Itálii nedožil. Stejný osud však čekal nacisty v Německu. Ruské jednotky zahájily ofenzivu na začátku června 1956. Hlavním směrem útoku bylo Rakousko.
  Elizaveta a její posádka na Nikolai-5 se přesunula proti Němcům. Ruské jednotky se snažily obklíčit Vídeň.
  Führer se samozřejmě ocitl v obtížné situaci. Majetek Němců v Africe, Skandinávii a většině z USA byl ztracen. A nyní se boje odehrávají výhradně na území Třetí říše. Což je ovšem pro Němce nepříjemnější. Ruské jednotky také vstoupily do Mexika. Lady Grey de Monka velí posádce tanku v této zemi.
  A Elizaveta vede "Nikolai"-5 kolem Vídně. Jeho hlavním protivníkem je E-50, kterým carův stroj pronikne jako piják.
  Elizabeth vystřelila a pomocí holých prstů mačkala tlačítka na joysticku.
  Zasáhla německý tank a zaštěbetala:
  - Za sv. Mikuláše dáme svá srdce!
  Jekatěrina také vystřelila holými prsty a napravila svého partnera:
  - Pravděpodobně je správnější říct Vladimír!
  Elizabeth znovu vystřelila nahými prsty na nohou a zaštěbetala:
  - Ale přesto to byl císař Mikuláš, který nám dal obyvatelstvo Číny, který učinil Rusko neporazitelným!
  V pěchotě, která byla vyslána k útoku na německé pozice, byla fronta skutečně čistě čínská. Doslova po nás házeli mrtvoly. Ale prorazili.
  Obvykle Rusové bojovali v letadlech a tancích. Pěchota složená z Číňanů, Indů, Asiatů. Číňanů je mnoho. Kromě toho zavedl jasnozřivý Nicholas II při reformě pravoslaví polygamii a do bitvy byli posláni další čínští muži. A Rusové si berou za manželky vdovy a neprovdané Číňanky.
  Chytrá strategie.
  A Číňané zaútočí, zemřou a prolomí německou obranu.
  Elena používá své holé prsty k mačkání tlačítek joysticku a znovu udeří do Krautů.
  A zpívá:
  - Za svatou Rus budeme bojovat statečně!
  Načež to dívka vezme a mrkne. A odhaluje své bílé zuby! A je tak agresivní.
  A pak se olympiáda vrátí. A také vás bude bít holými prsty a rozdrtí vás.
  Pak bude křičet:
  - Jsem smrtelná kobra!
  Nutno podotknout, že tank E-50 může být nebezpečný. Jeho 88milimetrový kanón s délkou hlavně 100 EL je rychlopalný, dvanáct ran za minutu a velmi přesný. Často zasáhne brnění a může způsobit poškození.
  Dívky se proto snaží hlavní německý tank nepustit. Zejména zblízka se jeho schopnost průniku prudce zvyšuje. A jádro v německé střele je buď uran, nebo wolfram. Pravda, po ztrátě Afriky a nalezišť uranu v Kongu začala síla německých jednotek vysychat.
  A dívky jsou tak krásné a bosé a cool.
  S nadšením si zpívají:
  - Září jako hvězda nad celým světem,
  Skrz temnotu beznadějné temnoty...
  Velký hrdina car Vladimír,
  Nezná bolest ani strach!
  
  Nepřátelé před tebou ustupují,
  Dav lidí se raduje...
  Rusko tě přijímá -
  Mocná ruka vládne!
  Bojující dívky, proti nim nemůžete nic namítat. A jejich nohy jsou tak holé a vytesané. Když je zajatí Němci líbají, je jasné, že se to líbí dívkám i mužům. A bojovníci spokojeně kvílí.
  A odhalili své perlové zuby.
  To jsou tak cool holky. A holými prsty Elizabeth knokautuje dalšího fašistu.
  Načež vykřikne:
  - Sláva velké vlasti!
  A tak bude Catherine střílet. Narazí do nepřátelského tanku, zabije Fritzy a zaskřípe:
  - Smrt nepřátelům!
  A tam Elena také kope, pomocí holých prstů na nohou a mačká jimi tlačítka joysticku. A cvrliká:
  - Za vlast ve velikosti!
  A pak vynikající olympiáda, také blondýnka, vystřelí projektil. A jak to cvrliká:
  - Za velké Rusko!
  A dívky jsou plné naprostého nadšení.
  Zde přichází tank E-75. Jeho zbraň je silnější: 128 mm a může způsobit větší poškození. Navíc má tento tank lepší ochranu a silnější pancíř.
  Ale Elizabeth je jako blázen. A vypustí něco smrtícího, pronikajícího z dálky. A z Němce zbyly jen kusy roztrhaného kovu.
  A dívka bude zpívat:
  - Svatá krása a velký sen!
  Po kterém se jazyk ukáže.
  Německé tanky E-75 se v poslední době více rozšířily. Nyní mají dělo s delší hlavní, což jim umožňuje bojovat s ruskými tanky, zejména s těmi lehčími. A to dělá Krauty nebezpečnějšími.
  Sovětské dívky se tím ale nenechají stydět. A rozdrtí Krauty.
  A samotné bojovnice, zvláště ve vedru, jsou v bikinách a bosé. A bojují velmi sebevědomě.
  Vyhrávají bez výjimky.
  Catherine střílela na nacisty a zpívala:
  - Ale abych byl upřímný! Ničím všechny krauty bez výjimky!
  Elena také vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Porazíme všechny a samozřejmě!
  Olympiáda také porazila nacisty bez lítosti. Je to taková neporazitelná svině.
  A také pomocí holých prstů.
  Natasha a její tým bojují na tanku Kondratenko-6. Toto auto je o něco lehčí, ale mobilnější než Nikolai. Samozřejmě s menší hmotností je menší ráže a trochu tenčí pancíř. To znamená, že riziko úmrtí je mnohem větší.
  Ale děvčata, musím říct, se vůbec nestydí. A bojují jako bitevní obři.
  Natasha zpívá, aktivně střílí:
  - Bude to naše vítězství!
  A tlačítka joysticku mačká holými prsty u nohou.
  Zoya také střílí, používá holé nohy a kvílí:
  - Car Vladimir vpřed!
  A všechny dívky ve sboru štěkaly:
  - Sláva padlým hrdinům!
  Načež Aurora vystřelila, obrátila německý tank a řekla:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí!
  A také třásla bosýma nohama.
  A pak se Světlana vzdala nahými prsty na nohou a zavrčela z plných plic:
  - Rusové zuřivě bojují!
  A všechny dívky jednohlasně zvolaly:
  - Vojákova pěst je silná!
  A opět se krásky vrhají do boje. Střílí se přesně a přesně!
  Ale Janeiny posádky Mexičany udivují. Paní je také velmi chytrá a krásná.
  A dívky v její posádce jsou bosé a v bikinách. Bojují s divokou a klidnou zuřivostí.
  Pak Gertruda vystřelila nahými prsty na nohou a zaštěbetala:
  - Jsem dívka, která všechny zničí ve zlomku vteřiny!
  A pak Malanya vtrhne do akce. A na dálku rozbije latinský tank.
  A pak Matilda bude kopat do nohou holými prsty.
  A bude se smát:
  - Jsem opravdu skvělá dívka!
  A válečníci nejvyššího a nejzuřivějšího řádu. Necítí slabost ani hněv.
  Naserou tě stejným způsobem.
  A Alenka také bojuje velmi sebevědomě.
  Koncem června je Vídeň obklíčena. Drtivá rána byla zasazena Německu a jeho prestiži. Ruské jednotky přitom postupují směrem k Odře. Do bitvy vrhají Číňany, Indy a Araby. A prolomí obranu Krautů.
  Hitler už je samozřejmě v panice. Jak ho dívky natlačily do tanků a letadel.
  Zde jsou Albina a Alvina, dva ruští piloti. Také bosí a v bikinách srážejí fašisty jako hrušky klackem z větve. A pro pár dělají takové zázraky doslova.
  Albina sestřelila pět letadel jednou dávkou ze svého stíhače Petra Velikého a zpívala:
  - Jsme medvědi z nebe!
  Alvina sestřelila šest letadel jednou dávkou ze svého válečného orla a zaštěbetala:
  - A všechny rozbijeme!
  Na obloze byla tato dvojice již legendární!
  Děvčatům bylo uděleno sedm stupňů Svatojiřského kříže: stříbrný kříž, stříbrný kříž s lukem, zlatý kříž, zlatý kříž s břevnem. A také zlatý kříž s diamanty a zlatý kříž s diamanty a mašlí. A hvězda nejvyššího stupně zlatého kříže s diamantovou mašlí. Vyšší ocenění - velká hvězda zlatého kříže, s diamanty a lukem, bylo založeno poměrně nedávno.
  Dívky tedy mohly být na své úspěchy právem hrdé. A vždy, i v mrazu, bojovaly jen v bikinách a výhradně naboso.
  Takové úžasné dívky.
  Albina střílela a zpívala:
  - Pro naše nejlepší vítězství!
  Alvina pokračovala:
  - Ať jsou na nás naši vnuci a dědové hrdí!
  Válečnice jsou skutečně dívky kolosální třídy!
  Mlátí fašisty na obloze a zpívají:
  - Sláva Rusku, sláva! Náš car Vladimír je hrdina! Za úsvitu bude síla! Pohřbte Hitlera do země!
  Vladimir Kirillovič Romanov může být se svými válečníky samozřejmě velmi spokojen.
  I když bojují, je to takovým způsobem, že proti nim nemůžete zvednout oštěp!
  Vladimir Kirillovič Romanov je car, který má šanci jednou provždy ukončit války!
  A fašisté se otřásají pod údery carské armády...
  Obklíčená Vídeň rychle padla. V polovině července dosáhly jednotky carské říše na široké frontě Odry. A Koenigsberg byl zcela zablokován.
  A Němci ustoupili za Odru. A snažili se tam vytvořit obrannou linii. Důkladně se chraňte. Jenže v druhé polovině července zahájila ruská vojska útok na Hamburk... Nacisté pomalu, ale jistě podlehli.
  Boj byl velmi krutý. Některé vesnice změnily majitele několikrát. Do bojů se zapojily i nové německé tanky pokročilejší řady AG - pyramidální. Měli dobrou obranu ze všech úhlů. Ale carská armáda byla početnější.
  A na frontách zahynulo velké množství asijských pěšáků. Ale dovolili mi se pohybovat.
  Vyčerpány byly i lidské zdroje Němců. Do konce srpna byl obklíčen Hamburk a blokován i Mnichov.
  Němci ztratili významné území. A neměli čím držet své pozice.
  Oleg Rybačenko bojoval v předních řadách na území samotného Německa. A věčný chlapec se neustále usmíval a ukazoval své perlové zuby.
  A tam házel granáty holýma dětskýma nohama. Je dobré být dítětem - jak přirozené je být v teple jen v kraťasech. A jelikož jste nesmrtelní, můžete být i v zimě polonazí, aniž byste riskovali nachlazení.
  Chlapec tedy zpíval:
  - Naboso, jen naboso,
  Pod červencovým hřměním a zvukem příboje!
  Bosý, jen bosý,
  Pro kluka je snadné být skvělým kovbojem!
  A dětský major pokračuje v ničení těchto fašistů pro sebe. A zoufale vyrážejí do protiútoku.
  Už je září... Déšť začíná padat... Carská vojska, plnící mrtvoly Číňanů, dobyla Mnichov a Hamburk a postupují k Porúří. Nejdůležitější věc v německém průmyslu.
  A Němci se zoufale brání.
  Natasha bojuje na svém tanku a vrčí:
  - Pro nacisty to bude nesmírně těžké!
  A stiskněte tlačítka joysticku holými prsty u nohou. A střílel na nacisty granáty.
  A pak ti Zoya dá facku. A také pomocí holých prstů.
  A také bude zpívat:
  - Rus je to, co je proti Hitlerovi!
  A pak Aurora udělá agresivní krok. A také s pomocí holých prstů:
  - Pro ruskou cestu!
  A za nimi Světlana také vystřelí zabijácký projektil. Prorazí německý tank a zavrčí:
  - Za cara Vladimíra Kirilloviče!
  A ukáže i jazyk.
  Dívky se tu vyřádily.
  Alenka na těžkém tanku drtí i nacisty. A porazí je na velkou vzdálenost.
  Válečník zpíval:
  - Podrobil jsem si půl světa svými prsy!
  A Alenčina ňadra s šarlatovými bradavkami.
  A pak vás Anyuta kopne holými prsty na nohou. Narazí do fašistického tanku a bude žvanit:
  - Jsem superstar holka! V historických knihách!
  A vycenil zuby...
  A pak Augustine vystřelí zabijácký projektil. Rozdrtí nacisty a zasyčí:
  - Kéž je naše armáda nejsilnější!
  A bude hýbat i nohama...
  A Maria je bude následovat a bít nacisty. Otočí se a agresivně vykřikuje:
  - Jsme velké agresivní dívky!
  A pak Marusya vypustí na nacisty něco extrémně vražedného a destruktivního. A to pomocí holých, dívčích nohou.
  A pak zpívá:
  - Jsme totální porážka nepřátel!
  Září probíhalo ve velmi krutých bojích. Němci zoufale podnikli protiútok. Ale v říjnu, kdy deště zesílily, získala carská armáda opět výhodu. A začala postupovat směrem k Porúří. Po prudkém útoku Koenigsberg padl. Nacisté dostali další facku.
  A na jihu Francie obklíčily carské jednotky Toulon. Takže nacisté měli extrémně špatné časy.
  Hitler zuřil, ale když byl v Berlíně. Jeho pozice se ukázala jako slabá.
  Je jasné, že nikdo nechtěl jednání poslouchat. Ale nacisté tam uvízli jako mouchy.
  V listopadu jednotky carské armády bojovaly o obsazení většiny Porúří, čímž fakticky připravily Německo o jeho hlavní výrobní základnu.
  V prosinci carská armáda obsadila celý jih Francie a vstoupila do Španělska. A na německé frontě nakonec dobyla Porúří. Navíc byly dobyty i další německé země. A carská armáda se vylodila i v Dánsku.
  Hitler řádil jako čert v kleci, ale nemohl nic dělat.
  Na katolické Vánoce se královská vojska přesunula směrem k Paříži. Navzdory sněhu a mrazu byla Natašina posádka bosá a v bikinách.
  Němci se vzdávali stále častěji. A Francouzi vůbec nechtěli bojovat s Rusy.
  Při rozbíjení německé baterie Natasha poznamenala:
  - Tak s čím vlastně ten posedlý Adolf počítal, když s námi začal válku?
  Zlatovlasá Zoya logicky poznamenala:
  - Pravděpodobně proto, že když se dostaneme pod tlak, vypadneme jako mince z děravé kapsy!
  Aurora rozdrtila holými prsty na nohou vlašský ořech. Pak si ho vhodila do úst a racionálně poznamenala:
  - Historie učí, že nic nenaučí!
  Světlana stiskla nahé prsty na joysticku. Vyřadila další německé dělo a odpověděla:
  - Buďme skvělí bojovníci!
  Válečníci, jak vidíte, jsou skutečně odhodláni bojovat a vyhrávat.
  Bosý chlapec Oleg Rybačenko spěchá v šortkách a s holým, svalnatým trupem. Dokonce se kolébá a řve:
  - Porazíme Krauty! Porazíme Krauts! A nakopej si prdel!
  A ten kluk má tak bílé, perleťové zuby! Prostě mladý a neochvějný terminátor.
  Oleg Rybačenko střílí za běhu. Zabíjí fašisty a zpívá:
  - Ruský duch je moc králů, porazte Krauty!
  Chlapec hodil granát bosou nohou a zpíval:
  - Ruský valčík, svítání vstává - ve slávě krále!
  Opravdu se ukázal jako velmi bojovný chlap. A bije fašisty až do prvního dne.
  A dívky bojují aktivně. Tady je Mirabela... Také pilot nejvyšší třídy. Nikdo ji nemůže zastavit. Srazí Krauty a zpívá, vyceňuje zuby:
  - Šílená holka! Tady je její značka!
  A vezme a odpálí raketu!
  Ano, takové jsou tady ženy! Když ruské dívky bojují, žádná síla jim nemůže odolat.
  Mirabela sestřelila sedm německých letadel jednou dávkou pěti vzduchových děl a zaštěbetala:
  - Car Vladimir Kirillovič je náš Bůh!
  A dívka plácne bosýma nohama o sklo.
  A také Albina a Alvina bojují na obloze.
  Byli to tak úžasní zloději. Shromažďuje se stále více nových účtů. A přitom zpívají:
  - Na obloze jsme dokonalost! Jsme esa dokonalosti! Od úsměvu po gesto - mimo veškerou chválu!
  Albina sestřelila čtyři německá letadla jednou dávkou a zakřičela:
  - Oh, jaká blaženost! Jaká dokonalost v boji!
  Alvina sestřelila pět německých letadel a pokračovala:
  - Poznejte dokonalost v bitvě! A skvělý ideál!
  Válečníci sborově zpívali a poráželi fašisty:
  - Dívky! Chladnější holky! děvčata! Chladnější holky!
  Prokázali svůj agresivní zápal. Ve skutečnosti žádné z Hitlerových es nebylo nuceno sestoupit.
  Ale fašisté jsou samozřejmě pod divokým tlakem.
  Hitler je v bunkru v Berlíně a je tam bombardován jako šváb. co chtěl? Fašistická jednička skončila! Vydal se proti carskému Rusku a sám je nyní drcen jako šváb.
  Car Vladimir Kirillovič si momentálně dává pauzu od zimy na březích Indického oceánu. Tančí před ním krásné dívky různých ras a národností.
  Králi však nevadí sledovat zápasy gladiátorů. Například dvě dívky proti dvěma kráskám.
  Bojují plastovými meči, aby si navzájem neublížili. Zoufale však bojují.
  To jsou bojovníci. Dochází k zuřivé výměně úderů. Dvě blondýnky a dvě zrzky...
  Car Vladimír se zeptal polního maršála Vasilevského:
  - Co je na válce s Němci nejtěžší?
  Polní maršál upřímně odpověděl:
  - Získejte sebevědomí! Jen na samém začátku, když nepřítel začal postupovat, jsem se cítil nepříjemně. A teď jsme začali vyhrávat a o našich nepřátelích je vše jasné! - Polní maršál Vasilevič, tento hlavní stratég, pil víno.
  Vladimir Kirillovich logicky poznamenal:
  - Je nesmírně těžké neustále vyhrávat! Ale ukázali jsme, že toho umíme hodně! A teď bude čas a celý svět bude klidný!
  Polní maršál Vasilevskij potvrdil:
  - Věřím v to!
  Dívky měly na nahých tělech modřiny a vypadaly extrémně nervózně.
  Bojovali samozřejmě ne jako v dobách starověkého Říma - snažili se nezpůsobit si mnoho škody. Ale jednali aktivně.
  Mezitím boje pokračovaly. V lednu carské jednotky dobyly Paříž v pohybu. Obsazeno bylo také hlavní město Dánska Kodaň. Německá vojska slábla. Rusové pokračovali v postupu do samotného Německa. Fritzové zoufale bojovali, ale jejich síla byla zlomená.
  Oleg Rybachenko, tento nesmrtelný chlapec, skočil bosý do sněhu a vrhl se do útoku přede všemi, zcela beze strachu z ohně. A při pískání:
  - Kdo je zvyklý bojovat o vítězství,
  Své nepřátele určitě porazí...
  Vesele se směje a hodně dosáhne,
  A Hitler bude tvrdě bit!
  A chlapcova bosá noha hází granát! A odhaluje své perleťové, velké zuby po jeho letech. Ano, už má tlamu jako vlk. Prokousne každé hrdlo.
  A dívky na tancích se stěhují z jihu na sever Německa. Chystají se vyplout na moře. A jen země u Berlína a Pomořanska zůstanou Krautům.
  Natasha, která vyřadila fašistické tanky, poznamenala:
  - A válka je svým způsobem zábavná!
  Zoya poté, co zbila nacisty, souhlasila:
  - Tak dobře, jak jen to jde! Zvlášť když vyhrajeme!
  Aurora, střílející holými prsty, řekla:
  - Všechno nemožné je ve vesmíru možné, jen nepotřebovat trochu...
  A ta rusovlasá dívka se bude tak moc smát!
  Válečníci sebou škubnou v šílené radosti a vzteku. A rozdrtí Němce.
  Carská vojska přitom postupují přes Španělsko a již se blíží k Seville.
  Olga v obrněném transportéru střílí na Němce a policejní jednotky.
  Místní Španělé nekladou téměř žádný odpor. Další země padá pod sekeru Ruska.
  Oleg střílel a zpíval:
  - Letecká akrobacie, to bude bash on bash!
  A její partnerka Alice tweetovala:
  - Planeta uznala velikost Rusů,
  Fašismus byl rozdrcen ranou meče...
  Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa,
  Postavme se k velkému posvátnému carismu!
  A dívky budou plácat a tisknout holé prsty na joysticku.
  Válka mezi carskou říší Vladimira Kirilloviče Romanova a fašistickým Německem pokračuje.
  Ruská vojska téměř úplně osvobodila Francii od nacistických hord. Únor 1957... Carská armáda osvobozuje Portugalsko.
  23. února se spojily ruské jednotky z Dánska a samotného Německa.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, cáká bosýma nohama v blátě. Dětský major si z plných plic zakřičí:
  - Sláva ruskému caru Vladimíru Třetímu! Hitlera podříznu, změřím ho bičem!
  A chlapec znovu křičí a hází ostře nabroušeným kotoučem holými prsty. A fašistovi to udeří do krku. A pak hodí bumerang holou, dětskou nohou a hned podřízne hrdla pěti Krautům.
  Ano, Hitlerův špatný nápad zaútočit na takovou říši.
  Natasha a její tým dobíhají v Portugalsku před posledními Němci. Jejich tank je neúprosný v ničení.
  A také mačkají tlačítka joysticku holými prsty, čímž páchají zuřivou destrukci.
  Zoja vystřelila, rozbila německé dělo a zazpívala:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  Aurora nahými prsty kopala do nacisty a sebevědomě štěbetala:
  - Bůh ochraňuj krále!
  Světlana také šoustala, mačkala tlačítka joysticku holými prsty na nohou a pištěla:
  - Silný suverén!
  Dívky porazí fašisty. Ale pak se objevil nový Hitlerův tank "Mouse"-4. Velmi výkonný model - vážící tři sta tun a 310 mm dělo. Dokáže proniknout na velkou vzdálenost, ale sám má tak silný pancíř, že jej tank Kondratenko-6 nezabere z žádného úhlu.
  Natasha velí:
  - Holky, musíme se přiblížit a zapíchnout to do spodní části boku, mezi válečky - to je naše jediná šance!
  Zoja udeřila holými prsty do německého děla a zpívala:
  - Osud vám dává poslední šanci, ale pospěšte si! Za deště, krupobití a sněhu!
  Augustin také klepal a cvrlikal:
  - Poslední šance, osud ti dává! Ať žije chůze a každodenní běh!
  A taky s holými prsty, a jak se bude kroutit. A rozbije fašisty.
  Světlana zařvala:
  - Pro nové hranice a strhující vítězství!
  Ruský tank se řítil a nabíral rychlost. A dívky to vezmou a zpívají:
  - Silný suverén, nejslavnější věk, pravoslavný caro, kraluj pro slávu, pro naši slávu!
  A znovu zrychlili a vzdalovali se od těžkého projektilu vyslaného ze zbraně, kterou měl německý "Maus"-4. Dívky křičely:
  - Nesklánějme se nad beraním rohem! Takže ty Hitler - zemři!
  A jejich nádrž zrychluje. Je to jako když malý boxer útočí na velkého. Ale šance je samozřejmě padesát na padesát.
  Natasha, která sledovala pohyb tanku, si vzpomněla, jak boxovala s mužem v ringu. Chyběly jí údery a byla bita, ale vydržela. A pak sebevědomě vyštěkla. A zachytila blížící se pohyb nepřítele a udeřila ho do brady. Knokautován!
  Dostala tisíc zlatých rublů. Taková bojovná holka. Když to dá, tak to dá!
  Natasha zavrtěla holou nohou a zazpívala:
  - Toto není poslední bitva, ale je rozhodující! Pro slávu vlasti, pro vlast a čest!
  A pak jejich tank proklouzne vedle a vyšle střelu... Zoya použila i své holé prsty u nohou, taková zlatovlasá dívka a mrštná jako opice. A "Myš"-4 začala explodovat. Jeho granáty jasně explodovaly. A pak budou věže utrženy a ona vyletí vysoko do vzduchu!
  Dívky jednohlasně křičí:
  - Vítězství! Skvělé vítězství!
  A další tank na jejich seznamu!
  1. března 1957 začala ruská vojska překračovat Labe. Vypadá to, že na Hitlera někdo šlapal.
  Chlapec Oleg Rybachenko, bosý, s dětskou nohou hodil granát, potopil fašistický tank a křičel:
  - Pro nové, neohýbající se hranice!
  Posádka tanku Alenka se stáčí na východ. Západní Německo a Francie již byly osvobozeny. Pod nacistickou kontrolou zůstaly pouze země mezi Odrou a Labem. No, také Británie a Irsko. Jsou tam poslední síly nacistů.
  Alenka, střílející na fašistické baterie, říká:
  - carevič Nikolaj,
  Pokud musíte vládnout...
  Nikdy nezapomeň -
  Armáda bojuje statečně!
  A nyní je odeslána další skořápka s bosýma nohama. A spadl do pistole Fritz.
  Anyuta také střílí s holými prsty. Udeří fašistu a zařve z plných plic:
  - Jsem ten typ dívky, ze které Hitler zvrací!
  Dále ohnivé Augustinové hřeby. Je to také ostře střílející malý ďábel a řve:
  - K pekelným branám!
  A používá bosé nohy.
  Maria střílí za ní. Stejným způsobem to vezme, udeří do něj a zakřičí:
  - Nikdo mě nezastaví, tygřici, nikdo neporazí bosou dívku a já budu bit kdekoli!
  A pak vypukne olympiáda. A vyřadí německý tank a utrhne mu věž jako houbovou čepici.
  A chechtá se:
  - Pro nové, cool hranice!
  A zase ukáže jazyk!
  Dívky se jen prosazují a zoufale postupují. A fašisté se topí pod jejich ranami.
  2. března 1957 kapitulovaly poslední nacistické síly v Portugalsku. Bylo jasné, že nastává úsvit fašismu. Přesněji, svítá? Západ slunce noční můra!
  A ruské jednotky postupují. Němci stále častěji odhazují zbraně a vzdávají se.
  Padnou na kolena. Ruské i čínské dívky si líbají bosé nohy.
  Vypadá to tak cool a cool. A fašisté jsou sekáni a sekáni.
  Natašina posádka už je ve vlaku, který jede bojovat na sever s Krauts.
  Dívky sedí ve svém kupé. Hrají karty tak, že je drží holými prsty.
  Natasha poznamenala:
  - Je zajímavé, když vezmeme Berlín, co bude dál?
  Zoya sebevědomě odpověděla:
  - Další bude Londýn!
  Fire Aurora se zachichotala a znovu se zeptala:
  - A pak?
  Zoya řekla rozhodně:
  - Latinská Amerika bude naše! Nebudeme stát na ceremonii s nacisty!
  Světlana s tím souhlasila:
  - Samozřejmě, že nebudeme! Pojďme dobýt celý svět!
  Natasha nadšeně potvrdila:
  - A pak bude mír, po celém světě!
  Dívky zpívaly sborově a skládaly za pochodu;
  Sláva Velkému Rusku carismu,
  Kde Vladimír sedí na trůnu...
  Rozdrtíme hordy zlého fašismu -
  Sláva armádě a našemu monolitu!
  
  Srdce byla zmírněna ve velké víře,
  Naše Matka Země z celého srdce...
  Jsme synové cara Mikuláše,
  A nezemřeli pro něj nadarmo!
  
  Naše vlast, jsi dražší než cokoli jiného,
  Pojďme zvracet okřídlený nebeský ohňostroj...
  Také bojujete s vlastí,
  Inu, ať všichni nacisté zemřou!
  
  Hitler chtěl získat naše země,
  A zlý pes se pokusil zavraždit krále...
  Ale my spěcháme, nepřijímáme to,
  Tak na nás marně útočil fašismus!
  
  Král je laskavý a moudrý vládce,
  Nad planetou se vznáší horský orel...
  Vladimír bude vládcem hordy,
  Naše přátelství je jako ocelový monolit!
  
  Vyrazme Fritzovi oporu z nohou,
  ať se Hitler udusí v oprátce...
  Kruté popravy vydáme hanbě,
  Kdo se na Zemi chová jako zlo!
  
  Královská síla a královská moudrost,
  Bez opatření zničí fašisty...
  Věřte mi, Hitler udělal něco opravdu hloupého,
  A teď je jeho život jako nit!
  
  Takže respektujte velké krále,
  Na Zemi nejsou žádní chladnější Romanovci...
  V bitvě nacistů udeř do srdcí,
  Otevřít cestu k úspěchům a snům!
  
  
  Petr Veliký nás vzal k moři,
  Alexandr dobyl Paříž...
  Ano, někdy se stal smutek,
  Rusko ale chránil cherubín!
  
  U nás je všechno krásné,
  Holky i kluci, věřte mi...
  Král vládne, víš spravedlivě -
  I když na prahu vrčí zlá bestie!
  
  Neexistují žádné limity, věřte v dokonalost,
  Brzy tu budou králové komunismu...
  Otevřme dveře blaženosti,
  Zatracený fašismus zničen!
  
  Pro Rusko nebyl milník stanoven,
  Věřte mi, porazíme nepřítele...
  Dívky jsou bosé, jako ve Spartě,
  No, náš car Vladimír je sám!
  
  Věříme v Roda - Velkého Boha,
  Co vytvořilo dokonalé Slovany...
  Bojujeme za čest a svobodu,
  Útočíme na nacismus!
  
  Jste největší romanovská rodina,
  Vždy bude vládnout Rusku...
  Velký král, nejvyšší let,
  Satan orla nezlomí!
  
  Z lásky k velkému Rusku,
  Posíláme vojáky do bitvy...
  Oslavujeme tváře svatých z ikon,
  Koneckonců, každý válečník je také král!
  
  Naše srdce hoří pro vlast,
  My holky jsme v boji těžké...
  Otevřeme dveře do vesmíru, víte
  A já zabiju Adolfa jako svině!
  
  Do Berlína zbývá jen málo času,
  Vstoupíme, nesouce slávu králů...
  Stáří nás děvčata neohrožuje,
  Věřte, že nás voda nerozlije!
  
  Pohřbeme ty, kdo jsou zlí a ničemní,
  Drak bude drtivě poražen...
  A máme zlaté ikony,
  Rodnoverie je věčný zákon!
  
  
  
  
  Türkiye VSTOUPIL DO DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY
  1. září 1942 vstoupilo Türkiye do války proti SSSR. Důvod je jasný - touha po pomstě za předchozí porážky a touha chytit Baku. Svou roli navíc sehrála i německá diplomacie, která Osmanům slibovala hory zlata. Turci každopádně usoudili, že nemá smysl dále čekat a že nejsou mrchožrouti, ale mohou mít čas bojovat.
  V důsledku toho třicet tureckých divizí zaútočilo na sovětské Zakavkazsko.
  Během několika dní dobyli Batumi a dokázali obklíčit Jerevan.
  V reakci na to byl Stalin nucen stáhnout část vznikajících rezerv a převést je do Zakavkazska.
  Sovětské velení bylo nuceno odložit ofenzivu u Stalingradu. Němci zase dokázali dosáhnout více v kavkazském směru a dobýt Ordzhonikidze a Groznyj. A pouze ústupem do hor dokázala sovětská vojska nacisty zastavit.
  Ve stejnou dobu Britové odložili operaci Torch, protože se báli zapojit Turecko do nepřátelských akcí proti Británii.
  Do konce prosince 1942 nacisté přesto dobyli Stalingrad. Usadili se tam. Sovětská vojska postupovala, ale bez úspěchu ve středu - operace Ržev-Sychov se ukázala jako příliš nákladná. Fuhrer však přesto vyhlásil totální válku, protože Třetí říše neměla dostatek zdrojů.
  V únoru Rudá armáda shromáždila své síly a pokusila se zaútočit na Němce z boků Stalingradu. Nacistům se ale již podařilo přeskupit své síly a byli připraveni údery odrazit.
  Operace Torch také začala v únoru. Němci byli také připraveni a po dvou týdnech urputných bojů zastavili Brity.
  Američané ještě nepřistáli v Casablance a Tunisku. Boje v Africe opět ustaly.
  Hitler stále hromadil síly... V březnu provedla Rudá armáda operaci Ržev-Sychov potřetí, boje trvaly celý měsíc, bez většího úspěchu.
  V červnu nacisté shromáždili síly a postupovali podél Volhy a snažili se odříznout sovětské síly na Kavkaze a dostat se do Kaspického moře.
  Bitev se zúčastnily nové německé tanky: "Tiger", "Panther", "Lev".
  Stejně jako samohybné dělo "Ferdinand".
  Němci byli silnější než ve skutečné historii, nebyli poraženi a měli čerstvé jednotky.
  Spojené státy prakticky nebombardovaly Třetí říši, což umožnilo zvýšit produkci tanků a samohybných děl. A také spustit sérii "Lion". Tank se však ukázal jako příliš drahý a těžký, často se porouchal a zasekl. Ale jeho silné 100 mm šikmé boční pancéřování dělalo z vozidla dobré průlomové vozidlo. Výhodou tanku Lev byl jeho výkonný kanon, nevýhodou však devadesátková hmotnost. Což snížilo pohyblivost vozu.
  Bitvy ukázaly, že tento tank ještě něco dokáže na rovině.
  Boční pancíř Panthera se ukázal být slabý, což zvyšovalo ztráty. Tiger se ukázal jako nejúčinnější průlomový tank. Jeho boky byly pokryty 82mm pancířem, díky čemuž byla pětačtyřicítka bezmocná.
  Němci postupovali poměrně pomalu. Sovětské vedení jako celek přesně takovou možnost očekávalo a připravilo, vychovat vojska.
  Pravda, na rozdíl od kurských boulí jsou fašisté mnohem silnější a sebevědomější.
  A terén je výhodnější pro útok než obranu. A Krautové mají také více letadel, tanků a pěchoty. A není snadné zásobovat sovětské jednotky přes Volhu.
  Takže nacisté, prolomení obranných linií, postupovali. Dosáhli jsme úspěchu za úspěchem.
  Po třech měsících urputných bojů jsme se dostali ke Kaspickému moři.
  Stalin, který se ocitl ve složité situaci, chtěl zahájit mírová jednání. Protože se ukázalo, že Kavkaz nelze obsáhnout. Ale dohodnout se s Hitlerem je nesmírně těžké. Fašisté požadují příliš mnoho. A když jim podlehneš, sežerou tě. A co příměří? Hitler to tady nechce. A spojenci jsou samozřejmě pasivní. Bojí se zdržovat extra dělení.
  Fritzovi se pohybovali podél pobřeží Kaspického moře. A pak se konečně spojili s Turky. Jaká to byla radost!
  Krásné německé dívky nutily sovětské zajatce, aby jim líbali bosé nohy. Udělali to poslušně. A smekali na holých podpatcích.
  Takto probíhal odchyt. A Němci odzbrojili sovětské jednotky.
  Pak Stalin nabídl Führerovi mír - souhlasil, že se vzdá celého Kavkazu, a dokonce i Leningradu a Karélie. Plus zaplatit sto let reparací.
  Fuhrer po malém přemýšlení nabídku přijal a 7. prosince 1943 byl uzavřen mír.
  Spojenci to brali jako zradu! A zavedli sankce proti Stalinovi a SSSR!
  A sovětská propaganda prezentovala skutečnou kapitulaci jako velké vítězství. Říkají, že poté, co je spojenci opustili, zachovali sovětský stát a Moskva nikdy nebyla dobyta.
  A nacisté samozřejmě zahájili ofenzivu z Kavkazu na Blízký východ a posílili Rommelovu skupinu. Do konce března 1943 byl celý Blízký východ a Egypt dobyty nadřazenými fašistickými silami. Bitvy navíc ukázaly, že Panther úspěšně bojuje proti anglickým Churchillům a Cromwellům, ale ten do něj nedokáže proniknout čelně.
  Kromě toho byli Němci zoceleni v bitvách s Rusy a snadno porazili koloniální britské jednotky.
  V dubnu se nacisté přestěhovali do Súdánu. A nakonec obsadili Gibraltar, čímž začali okupaci Maroka. Churchill se také pokusil otestovat vody na mír. Ale Hitler, který si dal na východě volnou ruku, řekl ne!
  A nacisté se pohybovali napříč Afrikou. Zdržovaly je spíše dlouhé komunikace, špatné silnice nebo jejich úplná absence, náročné klima a velké vzdálenosti.
  Přesto Němci postupovali. A pohybovali se po temném kontinentu. I když samozřejmě jejich tanky, zejména Tiger-2 a Lion, byly v džungli dost pomalé. Mimochodem, Němci také představili ve své sérii lehký "Panther" o hmotnosti dvacet šest tun, který byl velmi potřebný pro válku v Africe.
  Jak ukázaly bojové operace, takový tank však neměl oproti T-4 žádné zásadní výhody, kromě výkonnějšího motoru, ale také nakloněných pancéřových plátů.
  Ke konci roku 1944 Němci získali samohybné dělo E-10, které vážilo dvanáct tun, mělo velmi nízkou siluetu a velmi šikmý pancíř. Takový stroj je pro Afriku skutečně nepostradatelný.
  Zvlášť, když se na něm dívky perou. A dívky jsou obecně skvělé a elegantní.
  Gerda a Charlotte cestují džunglí a ničí Brity a Američany. Tohle jsou opravdu dívky, které potřebujete! Chladnější nenajdete ani v příštích stovkách mil území. Dívky milují zabíjení - to jsou skvělé dívky!
  Chytili tedy černé bojovníky a donutili je líbat bosé nohy krásek. Je to také okamžitě zřejmé - vážná krádež! A bojují sami za sebe, narážejí do anglických aut z velké dálky.
  Jejich samohybné dělo se už blíží k Pretorii, hlavnímu městu Jižní Afriky. Dívky se zastřelí, probodnou Churchilla wolframovým jádrem a zpívají:
  - V Africe jsou žraloci, v Africe gorily, v Africe víc krokodýlů! Budou vás kousat, bít a urážet! Děti nechodí na procházku do Afriky! V Africe je lupič, v Africe je darebák, v Africe je hrozný Barmaley! Bude vás kousat, bít a urážet! A jeho dívky je třeba roztrhat!
  V únoru 1945 padla poslední bašta Britů v Africe na ostrově Madagaskar.
  Nyní tedy Británie ztratila půdu pod nohama i tam. Němci přitom dobyli Írán i Indii. Ukázali svou fenomenální sílu.
  A v květnu 1945 provedli nacisté vylodění v Británii. Po třech týdnech urputných bojů Londýn padl. O měsíc později bylo dobyto Irsko.
  Na souši byl dočasný klid, ale na moři válka pokračovala. Spojené státy zůstaly samy proti Třetí říši, jejím spojencům a Japonsku. Ale zatím je Amerika v zámoří a nemůžete to tak snadno brát.
  Ve Třetí říši byla zavedena všeobecná pracovní branná povinnost, začala se zvyšovat výroba letadel a lodí.
  Stavěly se jak bitevní lodě, tak letadlové lodě. A samozřejmě ponorková válka byla v plném proudu. A pak nebylo slitování s nikým z amerických lodí.
  Na podzim, přesněji v listopadu 1945, Němci směle dobyli Island a poté vytvořili předmostí v Argentině. Válka na moři však trvala dlouho. Do Ameriky bylo zapotřebí mnoha výsadkových lodí. A lodě se nestaví tak rychle. Ale ať je to jak chce, Třetí říše nabírala na síle. Čtyřicátý šestý rok proběhl ve výměně úderů na moři. A v roce 1947 už Němci přenesli vojenské operace do Grónska a dobyli ho. A odtud to není daleko do Kanady!
  Nacisté plánovali kolosální výboje. A v roce 1948 začala ofenzíva proti Kanadě a od Brazílie po Venezuelu spolu s Japonci. Boj se vyvíjel velmi zuřivě.
  Němci postupovali pomalu, ale jistě. Jejich tanky řady E byly pokročilejší než ty americké a ukázaly svou výhodu na bojišti. Ale mimochodem, Yankeeové nejsou tak jednoduchí a vzdorovali velmi tvrdošíjně. A nesnažili se to vzdát.
  I když tam samozřejmě byly kotle. Američané se do nich pustili. Pak to vzdali. A vězni líbali holé, zaprášené nohy árijských dívek.
  Brzy padl Quebec a Toronto, poté další města. Od května do prosince 1948 Němci dobyli téměř celou Kanadu a také Venezuelu, Nikaraguu a většinu Mexika. To je mimořádně obtížná situace. Na začátku roku 1949 měli Němci Spojené státy v ocelové kleště. Poté, 11. ledna, se Američané poprvé v historii pokusili použít jaderné zbraně. A moc se jim to nepovedlo. Z pěti bomb čtyři zahynuly v letadlech sestřelených německými letadly a jedna, když explodovala, nezpůsobila německým jednotkám vážné škody.
  V reakci na to Krautové zintenzivnili bombardování amerických měst a vojenských zařízení.
  Bitva tedy pokračovala s neustálým úspěchem ve prospěch Wehrmachtu. Kdo měl lepší vybavení a výcvik vojsk. Ano a velký počet. Boj byl velmi krutý. Na začátku roku 1949 německé, zahraniční a japonské divize obsadily to, co zbylo z Mexika a vstoupily do Spojených států ze severu. Amerika je úplně vyždímaná. A bylo jasné, že pro Spojené státy je to špatné. A do konce léta již byla zajata polovina území orlí říše, stejně jako Aljaška.
  Němci dobyli Washington a New York 8. listopadu 1949. A 7. prosince 1949 se vzdaly zbytky americké armády. Tak skončila druhá světová válka. Nejkrvavější ze všech válek a trvala více než deset let!
  Zdálo se, že přišel dlouho očekávaný mír. Hitler se ale nechtěl smířit s tím, že o hegemonii se musí dělit s Japonskem. A 20. dubna 1953 zaútočila Třetí říše na Zemi vycházejícího slunce. Vypukla nová válka. Za světovou hegemonii.
  Kvantitativní převaha je na straně Třetí říše a také kvalitativní. Ale Japonci bojují s velkou zuřivostí a masovým hrdinstvím.
  Nacisté však stále převažují. Válka však trvala téměř rok. SSSR zůstává neutrální. Stalin tam zemřel a probíhá vážný boj o moc.
  Japonsko je nakonec obsazeno Wehrmachtem. O několik měsíců později se nacisté zmocnili také latinskoamerických zemí. Zakládají celosvětovou hegemonii.
  Reformy probíhají i v samotné Třetí říši. Zavádí se nové náboženství, které nahradí křesťanství. Není v něm žádná Trojice, pouze jeden nejvyšší Bůh a jeho posel - Adolf Hitler. Jednotná měnová marka, jednotné vzdělání. A také náboženstvím posvěcená mnohoženství. A genetický výběr stále aktivně probíhá. Lidská rasa se zlepšuje.
  SSSR stále existuje v okleštěné podobě a vzdává hold nacistům. Vládne tam Nikita Chruščov a snaží se tu bestii nešikanovat. Přesto si Hitler již podřídil celý svět. A na Rusko se dívá jako na červenou skvrnu. Ale člověk předpokládá a Bůh disponuje. 20. dubna 1957 se Fuhrer stal obětí pokusu o atentát právě v den svých narozenin. A přesně v šedesáti osmi letech byla vláda divokého tyrana přerušena. Který dobyl téměř celý svět, a chtěl 22. června znovu zaútočit na SSSR.
  Ale jak vidíme u něj, nevyšlo to...
  Hitler byl následován Schellenbergem. Hermann Goering zemřel na zneužívání drog a obžerství. Himmler upadl do hanby a Hitler mu přestal věřit a pak ho odstranil. Schellenberg vystřídal Himmlera a získal post nástupce. Navíc Hitler nechal získat děti umělým oplodněním. Ale nejstaršímu z nich ještě nebylo čtrnáct.
  Potomci Fuhrera tedy neměli čas zdědit. Hitler se tak stal císařem, ale bez dynastie. Schellenberg se neodvážil zabít Führerovy děti, ale odstranil je od moci. A on sám se stal Führerem a diktátorem.
  Boj o moc trval několik let.
  A 1. května 1961 nacistické Německo přesto zaútočilo na SSSR. Byl zde pokus dosáhnout: jedna planeta - jedna říše!
  A Schellenbergovy jednotky byly stále schopny dobýt Moskvu. Sovětská armáda byla příliš podřadná co do množství a kvality vojenského vybavení. Zachycení velkých měst SSSR se kvůli velkým vzdálenostem protáhlo na šest měsíců. A pak partyzánská válka trvala dalších deset let.
  Věci se však brzy uklidnily. Schellenberg prováděl poměrně liberální politiku a v roce 1981 všichni Rusové dostali občanství Třetí říše. Liberalizace postupovala postupně. Schellenberg zemřel brzy poté. A vypukl vážný boj o moc. Poté byla jako kompromis obnovena monarchie a na trůn nastoupil přímý potomek císaře Fridrich IV. V roce 2001 se konalo referendum, ve kterém všichni obyvatelé planety Země získali občanství a formálně stejná práva. A v roce 2017 byla zrušena poslední omezení pro Židy a Romy.
  Éra národního socialismu skončila. Lidstvo je však v jediné říši, federální a monarchické. Zkoumá vesmír.
  V něm jsou si všichni formálně rovni a existuje zde Senát a Bundestag, kde jsou poslanci voleni veškerým obyvatelstvem Třetí říše. A nad nimi je Kaiser, císař celé planety Země.
  Život obecně není z materiálního hlediska špatný. Přísná kázeň, rozvoj vědy a techniky s vynikající německou organizací přinesly výsledky. Zemědělství je vynikající, není hlad a jídla je dostatek i v chudých oblastech Afriky. Každý má práci, každý dostává plat a důchody. Vzdělání a medicína jsou zdarma. Stejně tak jesle a školky zdarma. Jídlo stojí haléře a ceny všech produktů jsou po mnoho let zmrazené. Všude, i v Africe, jsou silnice, skoro každý má buď samostatný byt nebo dům. Všichni novomanželé okamžitě dostanou alespoň tři pokoje v bytě s veškerým vybavením. Můžete si vzít auto nebo cokoliv na úvěr. Mnozí mají dokonce osobní vrtulníky.
  Internet je aktivní, všichni mají televize a počítače, pracovní den je jen čtyři hodiny. Všechny sportovní sekce jsou zdarma a za jejich účast se dokonce platí.
  Dávají značný příspěvek na každé dítě. Inženýrské sítě a veřejná doprava jsou zdarma. Všechno bylo tak čisté a upravené. Ulice jsou čisté, objevilo se mnoho robotů a automatizace. Vzorný pořádek. Cigarety jsou zakázány, i když alkohol se stále prodává, pivo různých druhů je téměř zdarma. Děti ve veřejném stravování mají také stravu zdarma.
  Spousta bezplatných atrakcí a počítačových místností.
  Lidská sídla již existují na Měsíci, Marsu, Venuši, Merkuru a měsících Jupitera.
  Lidé se připravují na skok ke hvězdám. Hodně věcí už bylo vymyšleno.
  Zkrátka celkově to dopadlo docela dobře. A nebylo třeba se tolik namáhat.
  KDYBY ZYUGANOV PROKÁZAL VÍCE ODVAHY A PROVÍDEJNOSTI
  V květnu 1999 se Zjuganov rozhodl neschválit Stepashinovu kandidaturu, ale jít do předčasných voleb do Dumy. Komunisté a jejich spojenci učinili konsolidované rozhodnutí hlasovat proti Stepashinovi. Navíc byli uraženi a zbaveni svých funkcí ve vládě. Takové rozhodnutí by bylo nejpravděpodobnější v historii, kdyby Zjuganov nebyl trojským koněm v komunistickém táboře, který podkopával a kompromitoval levicové myšlenky.
  Předčasné parlamentní volby slibovaly komunistům mnoho výhod, mimo jiné kvůli menšímu počtu konkurentů a image mučedníků.
  A to ukázalo, že komunisté vůbec nelpí na svých místech, ale jsou zásadovější.
  Podruhé Jelcin znovu přivedl Stepašina a potřetí vzal Aksenenka. Duma to opět neschválila a byla vzata a rozpuštěna. Nové volby byly naplánovány na září.
  Tvrdohlavost parlamentu poněkud změnila běh dějin. Bombardování Jugoslávie trvalo déle - Miloševič doufal v pomoc z Ruska. A rozpuštění parlamentu dalo opozici šanci vyhrát.
  Komunistům se podařilo dát znovu hlasovat o Jelcinově impeachmentu.
  A opět to bylo jen trochu málo, tentokrát jen dva hlasy. Poslanci se obávali blízkosti parlamentních voleb a nebezpečí, že v nich neprojdou.
  Duma byla rozpuštěna a Jelcin dekretem jmenoval málo známého Aksenenka předsedou vlády.
  Obecně byly Zjuganovovy naděje, že se budou konat volby, oprávněné. Nemocný a oslabený prezident nešel proti ústavě. A neriskoval překročení své autority dvouprocentním hodnocením. Primakov, když viděl, že se jeho koalice nestihla sestavit a zaregistrovat, vstoupil do aliance s komunisty. Do voleb šly Yabloko a Liberálnědemokratická strana. Blok Unity se nestihl zformovat a NDR oslabila.
  Nechybí ani invaze ozbrojenců do Dagestánu a nerozhodnost bezpečnostních složek během voleb.
  Komunisté spolu s Primakovem a Lužkovem dosáhli kolosálního vítězství. Získali více než padesát pět procent hlasů. Druhý byl blok Yabloko, který si také vedl dobře, získal patnáct procent. LDPR si nečekaně vedl dobře, inkasoval více než dvanáct procent. NDR nesplnila pětiprocentní hranici - úplná porážka! Žirinovskij se stal jediným prokremelským vůdcem v Dumě. Pravda, konkurence byla slabá. Podle nového zákona se strany musí přeregistrovat nejpozději rok před volbami a mnohé nestihly.
  V parlamentu opět dominovala levá opozice, a to jak Jabloko s jedním mandátem, tak LDPR v menšině.
  A samozřejmě došlo ke konfliktu... Po zvolení předsedy Státní dumy došlo k vyslovení nedůvěry vládě. A opět se mluvilo o impeachmentu. Tentokrát dvě třetiny, to by bylo snadné sbírat!
  Jelcin se po váhání rozhodl vrátit do křesla premiéra Primakova a prvního místopředsedu vlády Masljukova.
  Levá koalice s tím souhlasila, ale pravomoci prezidenta byly dočasně omezeny. A do nových voleb není skoro nic. Po jednání v rámci koalice bylo rozhodnuto nominovat Primakova na prezidenta. Lužkov se stal premiérem. A Zjuganov dostal post šéfa legislativního odvětví! Tedy Super Skipper! Ohledně té nové měly být dokonce přijaty změny ústavy.
  Militanti byli vyhnáni z Dagestánu. Ale nešli do Čečenska. Vypukla tam občanská válka. Rusko podporovalo Maschadova a Kadyrova, proti Basajevovi a Raduevovi.
  Primakov dokázal vyhrát ruské prezidentské volby v prvním kole. Vláda však získala další pravomoci. Stejně jako zákonodárná moc pod komunistickou kontrolou.
  V Rusku pokračoval ekonomický růst, ceny ropy a plynu vzrostly a průmysl byl oživen.
  Američané se obecně i ve skutečnosti po teroristickém útoku z 11. září zapojili do Afghánistánu a uvízli v Iráku. Primakov byl snadno zvolen na druhé funkční období. V roce 2008 ale přišel o místo ve prospěch velmi úspěšného premiéra Jurije Lužkova.
  Nový prezident navázal na předchozí spojeneckou politiku s komunisty. Zjuganov se stal premiérem.
  Nějakou dobu byla zahraniční politika o partnerství se Západem a přátelství s Čínou. Janukovyčův režim na Ukrajině posílil. Lužkov tedy na rozdíl od Putina prosazoval spíše proukrajinskou politiku a vážil si spojení slovanských států. Ukrajina se dokonce v roce 2016 stala součástí Euro-asijské unie. Lužkov sloužil dvě funkční období a rezignoval. Zjuganov se nakonec stal prezidentem a také poměrně snadno vyhrál volby. Žirinovskij se zúčastnil posedmé, všechny od roku 1991, a znovu prohrál.
  Na podzim 2015 se Rusko zapojilo do války v Sýrii a bombardovalo tam. Trump se dostal k moci ve Spojených státech. Zjuganov, navzdory formálnímu komunismu, pokračoval ve svém předchozím kurzu ekonomie. Rusko i přes formální dominanci Komunistické strany Ruské federace zůstalo tržní, demokratickou a mírně autoritářskou zemí.
  Partnerství se Západem a umírněná konkurence. Existuje spojenectví s Ukrajinou a Běloruskem a Kazachstánem, ale také ne příliš těsné. V roce 2020 byl Zjuganov zvolen do druhého funkčního období. Obecně mírně snižuje výsledek na hranici druhého kola. A na Ukrajině po Janukovyčově odchodu nečekaně zvítězil nesystémový Zelenskij. Odešel i Nazarbajev.
  Zjuganov řekl, že nebude měnit ústavu a odejde po svém druhém funkčním období.
  Vůdci Komunistické strany Ruské federace se tedy ještě podařilo ovládnout Rusko a projevit o něco více odvahy. A svět se ukázal být bezpečnější a klidnější než ve skutečnosti.
  kdo je Putin? Jak dopadla jeho kariéra? Poté, co se Primakov stal premiérem, byl Putin odmítnut jako příliš blízký Jelcinovi. Obviňující zejména to, že FSB zpackala invazi militantů do Dagestánu. Putin se ještě nějakou dobu angažoval v politice. Neúspěšně kandidoval do Státní dumy. Poté se stal starostou Petrohradu.
  Pak ale odešel z politiky a zaměstnal se v bezpečnostní službě soukromé firmy. Tak málo lidí si ho už pamatovalo.
  Žirinovskij v roce 2020 šel do prezidentských voleb poosmé a opět prohrál se skromným výsledkem. Ale stále má frakci ve Státní dumě. A dokonce mu Zjuganov po volbách v roce 2020 udělil hodnost generálmajora. Donald Trump ve volbách nečekaně prohrál s mladým demokratickým rivalem. Merkelová předčasně rezignovala. A Lukašenkovo zdraví se prudce zhoršilo.
  V roce 2021 ruští kosmonauti konečně odletěli na Měsíc. A vyvěsili tam červenou vlajku! Zjuganov oznámil Afonina jako svého oficiálního nástupce. No, obecně se život zase točil v kruhu.
  Jak vidíme, kolaps Ruska nenastal ani bez Putina. A světlo se nepřevrátilo.
  
  
  
  
  
  
  KDYBY MENSHIKOV ZABIL NIKOLAJE
  . Ve kterém carské Rusko vyhrálo krymskou válku. Menšikova zabila zbloudilá kulka a jeho místo zaujal schopnější velitel. To znamená, že se stala nehoda a změnila běh dějin.
  Opak té s Makarovem. Francouzi a Britové byli poraženi po částech. A Rusko, které zajalo obrovské množství vězňů a trofejí, získalo zpět Krym.
  Türkiye byl poražen v Zakavkazsku. Dala Rusku Kars, Erzurum a téměř celou Arménii. Ruské jednotky obsadily Rumunsko. V ofenzivě však nebylo potřeba pokračovat. Sultán požádal o mír. Ve stejné době Rakousko okupovalo Bosnu a Hercegovinu.
  Turci souhlasili s udělením autonomie Srbsku, Bulharsku, Černé Hoře a Rumunsko se stalo ruským vazalem. Ve stejné době Rusko také převzalo Arménii: Kars, Erzerum, Tanrog a rozšířilo své majetky na jihu.
  Ve Francii vypukly nepokoje a začala občanská válka a ona už nemohla posílat vojáky. Británie také opustila konflikt. Sardinské království také oslabilo. Rakousko posílilo. Rakušané brzy dobyli Sardinské království a upevnili svou nadvládu nad Itálií.
  Brzy byl Šamil chycen, čímž skončila válka na Kavkaze. Rusko uzavřelo výnosný mír s Čínou a odebralo ještě více území než ve skutečné historii, takže autorita ruských zbraní byla vyšší.
  Nicholas První nepodporoval sever ve válce proti jihu. Naopak se rozhodl pomoci jižanům společně s Británií s cílem posílit jejich pozice na Aljašce.
  Rusko začalo na americkém území stavět města a pevnosti. Existovaly dokonce železniční projekty na Čukotku. Car Mikuláš nastínil mnohé. Ruská vojska dobyla střední Asii. Tento panovník zemřel v roce 1867. Opustit Rusko silné a prosperující. Jeho syn Alexander nezrušil nevolnictví, ale pokračoval v pohybu na jih. Vedl zejména vítěznou válku s Tureckem a připojil Konstantinopol k Rusku . Pak Mezopotámie.
  Opět válka s Británií a porážka Britů v Asii. Alexandr Druhý vládl o něco déle, aniž by provedl významné reformy, s výjimkou soudnictví, a poněkud zlepšil systém řízení.
  Zrušení nevolnictví nikdy nenásledovalo. Ale Rusko anektovalo Írán. Car zemřel přesně dvacet let po Mikuláši Prvním v roce 1887. Alexandr Třetí vládl jen krátce, do roku 1894, ale podařilo se mu prakticky celou Indii připojit k Rusku. A Nicholas II pokračoval ve svém pohybu do Indočíny a do Číny samotné.
  Byla válka s Japonskem. Celkově vítězný. A úplné dobytí Číny a Indočíny. A průnik až do Austrálie. V Evropě se ale situace ukázala být poněkud odlišná.
  Rakouské císařství anektovalo jih Francie. A pak porazila Prusko a dobyla jižní Německo. Bylo to Rakousko, které se stalo světovým hegemonem. Francie byla značně oslabena občanskou válkou. Prusko se nemohlo sjednotit. Rakušané nakonec zabrali a zajali celé Prusko a také části východní Francie. Vznikla velká říše, která expandovala do Afriky. Brzy Rakušané dobyli také Belgii, Holandsko a spoustu území v Africe. Pak došlo k válce mezi Rakouskem a Ruskem proti Británii. Skončilo to rozdělením Afriky mezi Rakušany a Rusy.
  Císař František se skutečně stal největším panovníkem, když dobyl téměř polovinu Afriky a většinu Evropy, když překonal Napoleona Bonaparta. Také Francie byla brzy zcela zajata spolu se Španělskem a Portugalskem. Ano, vše proběhlo v pořádku, ale...
  Dědic císaře Františka chtěl k sobě připojit Srbsko! A v roce 1920 začala velká válka mezi Ruskem Mikuláše II. a Velkorakouskou říší.
  Celá Evropa je na straně Rakouska. Kromě Británie, která není tak silná jako ve skutečné historii, a téměř poloviny Afriky. Navíc Švédsko se postavilo proti Rusku. A Norsko a Dánsko byly zajaty císařem Franzem.
  To byla polovina problémů. USA zůstaly rozdělené a vedlejší mocnost. Ale Británie stále kontrolovala Kanadu a Rakousko. A po prvních dvou měsících váhání vstoupila do boje i na straně Rakouska.
  Tak vypukla velká válka. Rakousko a Anglie proti Rusku.
  Samozřejmě, Oleg Rybachenko je přímo u toho. A bojuje jako skutečný a neochvějný hrdina.
  Chlapec střílí ze samopalu na cizí armádu a zpívá:
  - Hymna vlasti zpívá v našich srdcích,
  V celém vesmíru není nikdo krásnější než ona...
  Zmáčkni rytířův vrhač paprsků pevněji -
  Zemři za Bohem dané Rusko!
  A mlátí se, ničí kulometem armádu z celé Evropy a částečně z Afriky.
  A chlapec se sám sobě nevzdává. Tady hází granát holými prsty u nohou a kvílí:
  - Neustoupíme a nevzdáme se!
  A chlapec znovu vypálí smrtící a zničující dávku. Nechce svému protivníkovi ustoupit.
  A zpívá si pro sebe:
  - Nikdo nás nezastaví! Ani lev nemůže vyhrát!
  Chlapec je skutečný hrdina. Neporazitelný a neporazitelný. Rytíř víry! I když ne křesťanské!
  A tak byl rakouský útok odražen.
  Rakušané a Angličané mají tanky, ale Rusko má také mastodonty.
  Nicholas II má stále mnohem větší populaci, vezmeme-li v úvahu kolonie. Vezměme si celou Asii, východní Evropu, část Balkánu, více než polovinu Afriky.
  Takže Rusko je lepší v počtu pěchoty. A vojáci bojují velmi statečně...
  A Rakušané neodolali a byli z Varšavy zahnáni zpět. Poté ruské jednotky postoupily k Odře a dobyly Východní Prusko. Spolu se Lvovem padla i Halič. Przemysl byl obležen. Krakov byl osvobozen.
  Pak se ukázalo, že Slované nechtějí bojovat s Rusy a hromadně se vzdávají.
  Bitvy také ukázaly, že lehčí, hbité ruské tanky byly účinnější než těžší a nemotornější německé tanky. A v letectví je carské Rusko obecně o řád silnější než kvalita Britů a Rakušanů.
  Ruské jednotky po přestávce obnovily ofenzívu. Vzali jak čísla, tak dovednost.
  Budapešť byla obklíčena a dobyta. Na moři, admirál Kolchak porazil Brity a zachytil Austrálii. Na souši ruské jednotky obklíčily a dobyly Berlín. A pak Vídeň.
  Rakouské císařství také prohrávalo bitvu v Africe. Anglický sbor byl také poražen. Ano, věci byly pro císaře Adolfa nepříjemné.
  Strčil hlavu na špatné místo a začal úplně ztrácet. Jak může odolat takové síle?
  Po pádu Vídně se odpor Rakušanů stal ohniskem. A brzy Rusové obsadili celou Evropu a Afriku. Ve stejné době začal útok na Kanadu z Aljašky. Britové také prohráli.
  Británie se ocitla izolovaná a pokusila se vysedávat na ostrově.
  Ale je jasné, že Rusko zvítězí zahájením letecké ofenzivy.
  A bombardovala téměř vše, co bylo na povrchu. A pak se na pevnině vylodila výsadková jednotka, což přivedlo Británii k podrobení.
  Tak se celá východní polokoule, stejně jako Aljaška a Kanada, stala ruskou.
  Celkově je to skvělé! Nikolaj druhý si udělal dočasnou pauzu a strávil majetek. Spojené státy jsou stále rozdělené a nepříliš silné, jako jiné státy závislé na Rusku.
  V roce 1937 havaroval v letadle car Mikuláš II. Trůn zdědil Alexej II. Na rozdíl od skutečného příběhu byl dědic docela zdravý a veselý. A v roce 1941 se rozhodl dobýt vše, co se jeho předkům nepodařilo ukořistit.
  Když pustíme planetu, Země už bude jednou říší. A ruská armáda se přesunula nejprve do severních států Ameriky a poté do těch jižních. Spojené státy nebyly silné a byly rychle zajaty. Ukázalo se však, že Mexiko je snazší dobýt. Pak se posuňte nahoru. Jeden po druhém, zachycující jednu zemi za druhou. Největší a nejsilnější Brazílie. Vydržela ale necelý měsíc.
  A tak dobyli Latinskou Ameriku a Nový Zéland. Alesei Druhý vešel do dějin jako dovršitel všech ruských výbojů. A už v roce 1947 vkročili ruští kosmonauti na Měsíc. A v roce 1958 na Mars! V roce 1961 na Venuši. V roce 1972 na Merkur a v roce 1973 na měsíce Jupitera. V roce 1975 ve věku 71 let zemřel Alexy II. Přezdívaný Finisher. A králem se stal jeho syn Mikuláš III. V roce 1980 vstoupil člověk na poslední, nejvzdálenější planetu Sluneční soustavy - Pluto. Nicholas III nevládl příliš dlouho. Zemřel v roce 1985. A na trůn nastoupil jeho syn Alexandr čtvrtý. Mladý král asi sedmadvacetiletý. A král nařídil připravit se na skok za Sluneční soustavu. A začali stavět hvězdné lodě a fotonovou raketu. A konečně v roce 2017 odstartovala první mezihvězdná expedice.
  
  CAŘ MIKULÁŠ II. MÁ ŠTĚSTÍ PREZIDENTA PUTINA
  Slavný spisovatel a básník Oleg Rybačenko cítil, že ve světě není něco v pořádku. Lidstvo zůstává roztříštěné tak, jak bylo. Počet zemí na planetě Zemi se jen zvyšuje. A pokud někdo získá vliv, je to jedině totalitní, diktátorská Čína. A Rusko se po skončení vlády Vladimira Putina ponořilo do hluboké krize. Válka na Kavkaze opět zuří, levičáci a nacionalisté se bouří. Ekonomika opět klesá a kriminalita stoupá. A Rusko se začíná rozpadat.
  Přes své fenomenální štěstí nebyl Vladimir Putin nikdy schopen vytvořit silný, stabilní politický systém nebo stabilní a rychle rostoucí ekonomiku. Mnoho sociálních a mezietnických problémů nebylo vyřešeno. Vzácné štěstí umožnilo Putinovi udržet si zdání prosperity. Ale jakmile odešel, všechny nezhojené abscesy se najednou otevřely.
  Navíc se rýsuje hrozba jaderné války! Svět je v chaosu, Rusko míří do rozsáhlé občanské války! To je potřeba urychleně napravit.
  Chlapec četl v knize, že můžete změnit osud lidí a změnit jeho místa! A existuje jeden mocný cikán, který to může udělat každému.
  Proč tedy nezvrátit štěstí a štěstí Putina a Mikuláše II.?
  Navíc, pokud bude Nicholas II tak fenomenálně úspěšný jako Putin, pak se běh dějin změní. A v jednadvacátém století budou v Rusku vládnout Romanovci. To znamená, že Putin nebude potřebovat štěstí. Nebo alespoň Rusko má Putinovo štěstí.
  A ve dvacátém století je štěstí carského Ruska velmi potřebné.
  Slavný spisovatel se rozhodl jít k cikánce. Naštěstí na internetu byla její adresa a rozvinutá intuice spisovatelce a básníkovi prozradila, že vůbec není šarlatánka.
  Opravdu, cikán není jednoduchý. Žije ve vile v Moskvě a vypadá na dvacet let, i když věští už od sovětských dob. Okamžitě můžete vidět věčnou dívku s černými kudrnatými vlasy - je mimořádná!
  Oleg Rybačenko se jí zeptal:
  - Udělej dobrý skutek! Změňte štěstí Vladimira Putina a Mikuláše II.
  Věčně mladá cikánka se podívala na Olega Rybačenka a odpověděla:
  - Je dobře, že nejste egoista a nevzdáte se kvůli sobě, ale kvůli zemi Rusko! A ještě lepší je, že máte bohatou energii a nebývalou, neuvěřitelnou, nadlidskou představivost!
  Cikán mrkl a pokračoval:
  - Tolik změnit historii není snadné ani pro mě! Ale vy, majitel nejsilnější a nejbohatší fantazie na světě, mi můžete pomoci!
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl:
  - Jsem připraven na všechno! A splním jakýkoliv požadavek!
  Mladý cikán přikývl a řekl:
  -Udělám z tebe asi dvanáctiletého chlapce a ty porosteš extrémně pomalu a nikdy nebudeš starší než čtrnáct let. Pošlu tě do paralelního světa, kde se nejprve staneš otrokem!
  Oleg Rybačenko souhlasně řekl:
  - Jsem připraven!
  Cikán přikývl a pokračoval:
  - Budete mi muset sehnat devět artefaktových kamenů: černý, bílý, červený, oranžový, žlutý, zelený, modrý, indigový, fialový. A kromě toho je desátým artefaktem Koshcheiova koruna!
  Je to těžké, ale budete mít věčně mladé, rychlé, silné a odolné tělo chlapce válečníka. A navíc mimořádný intelekt a fenomenální dar představivosti. Dříve nebo později budete sbírat artefakty a vrátíte se zpět do svého světa. A navždy budete v těle fenomenálně silného a rychlého asi čtrnáctiletého chlapce a nebude možné vás zabít. To znamená, že za odměnu dostanete také nesmrtelnost!
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl:
  - O tomhle se dá jen snít!
  Věčně mladá čarodějnice poznamenala:
  - Ale deset artefaktů je mých a jen mých! Dodají mi takovou sílu, že si více než zasloužíš nesmrtelnost! Já tě mezitím uspím a ty se probudíš jako otrok v lomech. A pak vám vaše vynalézavost poradí, jak z toho ven!
  Až se přestěhujete, budu moci změnit osud, štěstí a bohatství prezidenta Putina a cara Mikuláše II. Budete pro mě sbírat artefakty z různých světů a mezitím, od začátku dvacátého století, půjdou dějiny Ruska jinak. To znamená, že i když nesbíráte artefakty - devět kamenů a Koshcheiovu korunu, ruský car Nicholas II bude mít stále štěstí, osud a štěstí ruského prezidenta Vladimira Vladimiroviče Putina!
  Oleg Rybačenko se široce usmál a odpověděl:
  -To je dobré! V novém světě budu klidný, že se běh dějin konečně změnil k lepšímu! A že Rusko bude schopno obnovit pořádek po celém světě a stát se hegemonní zemí! A absolutní hegemon!
  Věčně mladý cikán nařídil:
  - Lehni si na pohovku!
  Oleg Rybačenko si lehl.
  Čarodějka předla:
  - Teď spi! Probudíte se v jiném světě.
  Oleg Rybačenko zavřel oči a téměř okamžitě usnul.
  Cikán vyndal z nádob předem uložené přísady a začal připravovat lektvar. Pod předem připraveným kotlem pustila plyn na magii. A začala tam házet různé věci, kouzlit. Věčná dívka přitom vytáhla z kapsy balíček karet a zpívala:
  - Ach, osude, osude, pomoz Nikolai! Hodně štěstí od Putina, přijďte k caru Romanovovi!
  Ať Romanov vyhraje
  Pravidla jako Čingischán...
  Ať ti přinese štěstí,
  Putin ukradl dárek!
    
  Pro Rusko je to lepší
  Mikuláše Velkého cara...
  Čingischán bude chladnější
  Buďte jako Vladimir Putin!
  V kotlíku se začalo vařit a lektvar v něm začal bublat. Cikán rozložil karty, začaroval a hodil balíček do vroucího oparu... Zablikal superjasný záblesk, jako z tisíce fotografických blesků. Spící Oleg Rybačenko zmizel... A pak, po rozsvícení, zmizel i kotel.
  Prostorná síň, kde velká čarodějka seslala své kouzlo, byla prázdná a tichá!
  Věčně mladá čarodějnice řekla:
  - Studna! Změnil jsem běh dějin a je to skvělé! A pokud bude mít tento idealista štěstí a bude sbírat artefakty, pak se stanu tak mocným, že mi bude závidět i samotný Satan!
  A cikánská čarodějka se leskla smaragdovýma očima!
  A stal se zázrak!
  Co skutečně čekalo Nicholase II... Opravdu, hodně se změnilo. Během korunovace nedošlo k žádné krvavé rvačce. A expanze do Číny byla úspěšná. Válka s Japonskem se samozřejmě stala. To bylo obecně historicky nevyhnutelné. Je jasné, že monstrum tváří v tvář samuraji mělo být odzbrojeno a zničeno. A z toho není úniku. Nemůžete nechat nebezpečí na svých hranicích.
  Japonsko začalo válku jako první, ale jeho pokus zaútočit na ruské lodě byl neúspěšný. Rusové neutrpěli výraznější škody a tucet torpédoborců Země vycházejícího slunce bylo potopeno.
  "Varyagovi" se také podařilo uniknout z obklíčení. Což se ukázalo jako velký úspěch. A admirál Makarov rychle dorazil na moře a zničme Japonce. A generál Kuropatkin porazil samuraje na souši a kompletně obsadil celý Korejský poloostrov.
  A dokonce i car Nicholas II učinil rozhodnutí: musí zůstat navždy v bezpečí před Japonskem! Ale jako? Ano, pozemní vojska a připojit je zcela k Rusku jako provincii.
  A pak se odehrála rozhodující bitva na moři, kde japonskou flotilu nakonec dokončil admirál Makarov.
  Do bitvy se zapojily i čtyři dívky! Bosý a v bikinách!
  Nataša, Zoja, Aurora, Světlana. Čtyři krásky, které mávajícími šavlemi nastupují na největší samurajskou loď.
  Natasha řeže Japonce a křičí:
  - Budeš umazaný, přimhouřený!
  Zoya porazila dalšího samuraje a poznamenala:
  - A tvé oči jsou safírové!
  Natasha, která vedla mlýn, potvrdila:
  - Samozřejmě ano! Samozřejmě ano!
  A pak to zase vzala Aurora a kopla Japonce holou patou do brady. Zlomila mu čelist a zařvala:
  - Hurá do vlasti!
  Světlana to vzala, usekla samurajovi hlavu a vyhrkla:
  - Za cara Mikuláše II.
  Ano, samozřejmě, hodně záleží na štěstí. Zejména admirál Makarov zůstal naživu. A ukázalo se, že je druhým Ushakovem. Jak obratně velí. Sám je na pojízdném křižníku, se vším stíhá. A Japonci, kteří mimochodem neměli velkou převahu ve zbraních, byli po sekcích a takticky biti.
  Dovednost generála nebo námořního velitele převažuje nad malou početní výhodou.
  Navíc v té době byli Japonci co do počtu slabší. Makarov je tedy rozbije. Vynucuje si boj zblízka, kde jsou ruské lodě s pancéřovými granáty mnohem silnější.
  A Japonci jsou poraženi. A dívky zajaly další samurajskou loď. A na něm vlaje vlajka carské říše!
  Co jsou Japonci? Nemáte moc štěstí? Nicholas II dostal štěstí Vladimira Putina a všechno pro něj šlo tak dobře!
  A co holky? Čtyři krásky v bikinách jsou rodnověrské čarodějnice, které se rozhodly bojovat za krále, i když obvykle nemají s tímto světem nic společného.
  Ale v tomto případě je nutné pomoci ruskému lidu. A to díky Putinovu štěstí. Nikdy by nedobyl Krym bez jediného výstřelu, nebýt stejných čtyř čarodějnic. Pomohli uskutečnit zázrak. Zda ale Rusko potřebovalo vzít Krym bratrským lidem, je stále otázkou. Ale připojení Číny k Ruské říši je skvělý nápad! Představte si, kolik poddaných bude mít ruský car - mohl by rozdrtit celý svět!
  Holky tady zkrátka neztrácejí čas. A nová bitevní loď už je napadena.
  A znovu je zajat. A šavle v rukou krásek jen blikají a jsou tak ostré. A tolik Japonců bylo smíšených.
  Bitva na moři skončila definitivním potopením japonské eskadry a zajetím admirála Toga.
  A přistání začalo. Nebyl dostatek parníků a transportů. A používali dlouhé čluny, přepravovali je na křižnících a bitevních lodích a dělali spoustu dalších věcí. Car nařídil použití obchodní flotily během vylodění.
  Ruské jednotky odrazily nápor samurajů, kteří se je pokusili shodit z předmostí. Ale carská armáda se statečně držela. A masivní útok byl odražen s těžkými ztrátami.
  Během přepadení čarodějnice sekaly šavlemi a házely na nepřítele granáty bosýma nohama.
  Jsou samozřejmě na těch nejnebezpečnějších místech. A jak začali střílet z kulometů. Každá kulka je na cíl.
  Natasha vystřelila, hodila granát holými prsty a zaštěbetala:
  - Nikdo není chladnější než já!
  Zoya, střílející z kulometu, hodila dar smrti holými prsty na nohou a zapištěla:
  - Za cara Mikuláše II.
  Aurora pokračovala ve střelbě z kulometů a vyskočila, odsekla a řekla:
  - Za Velkou Rus!
  Světlana, která pokračovala v mlácení nepřítele, agresivně řekla, vycenila zuby a hodila granát holým podpatkem:
  - Za královskou říši!
  Válečníci dál mlátili a mlátili. Mají takový výbuch energie. Zastřelí se a zničí postupující samuraje.
  Jím zabitých Japonců už jsou tisíce, desetitisíce.
  A poražení samurajové prchají... Dívky jsou proti nim velmi smrtící.
  A Rusové rozřezávají samuraje bajonety...
  Útok je odražen. A na pobřeží přistávají nové ruské jednotky. Předmostí se rozšiřuje. Není to samozřejmě špatné pro carskou říši. Jedno vítězství za druhým. A se svými zbraněmi pomůže i admirál Makarov. Zametání Japonců.
  A nyní už se ruská vojska přesouvají přes Japonsko. A jejich lavinu nelze zastavit. Rozřezávají nepřítele na kusy a bodají bajonety.
  Natasha, která útočí na samuraje a seká je šavlemi, zpívá:
  - Bílí vlci se houfují! Jen tak závod přežije!
  A jak hází granát holými prsty u nohou!
  Zoya zpívá spolu s divokou agresí. A také házet bosýma nohama, něco jedinečného, smrtícího:
  -Slabí umírají, jsou zabiti! Ochrana posvátného těla!
  Augustina, střílející na nepřítele, sekání šavlemi a házení granátů holými prsty na nohou, ječí:
  - V bujném lese probíhá válka, hrozby přicházejí odevšad!
  Světlana, která střílela a házela dary smrti bosýma nohama, vzala to a zaječela:
  - Ale nepřítele vždy porazíme! Bílí vlci zdraví hrdiny!
  A dívky ve sboru, ničí nepřítele, zpívají a házejí smrtící zbraně bosýma nohama:
  - Ve svaté válce! Bude to naše vítězství! Imperiální vlajka vpřed! Sláva padlému hrdinovi!
  A znovu dívky střílejí a zpívají v ohlušujícím vytí:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Bílí vlci rozdrtí nepřítele! Bílí vlci - pozdrav hrdinům!
  Dívky chodí a utíkají... A ruská armáda se pohybuje směrem k Tokiu. A Japonci se zabíjejí a jsou koseni. Ruská armáda se pohybuje. A jedno vítězství za druhým.
  Car Nicholas opravdu vytáhl šťastný lístek. Ruské jednotky už začínají útočit na japonskou metropoli. A je to všechno tak skvělé.
  Zdejší dívky jsou samozřejmě přede všemi a jejich tlak a činy jsou na vysoké úrovni.
  Zvlášť když házejí granáty bosýma nohama. To obecně způsobuje šok a hrůzu mezi samuraji.
  Tady ale lezou na stěnu japonské metropole. A sekají lidi a koně do zelí. Rozdrtili své protivníky na kusy. Dívky přicházejí, křičí a smějí se! A holými podpatky vás kopou do brady. Japonci létají hlavou dolů. A padají na vlastní sázky.
  A bojovníci mávají šavlemi ještě mocněji.
  A samuraj trpí porážkou za porážkou. Ruská vojska tedy obsadila Tokio.
  Mikado ve strachu běží, ale nemůže se nikam schovat. A tak ho dívky vezmou do zajetí a svážou!
  Velké vítězství! Japonský císař podepisuje abdikaci ve prospěch Mikuláše II. Titul ruského cara je výrazně prodloužen. Korea, Mongolsko, Mandžusko, Kurilské ostrovy, Tchaj-wan a samotné Japonsko se stávají ruskými provinciemi. Japonsko má sice malou, omezenou autonomii. Ale její císař je Rus, autokratický car!
  Nicholas II zůstává absolutním panovníkem, který není ničím omezen. Je to autokratický car!
  A nyní také japonský císař, Žlutá Rus, Bogdychán, Chán, Kagan a tak dále, tak dále, tak dále...
  Ano, více štěstí. Všimněte si, že štěstí Putinovi umožnilo tolik dobýt! Jednadvacáté století, bohužel, není příliš vhodné pro zajetí!
  Jakou výhodu má Rusko z toho, že Putinův nepřítel McCain zemřel na rakovinu mozku? Štěstí je samozřejmě kolosální, ani si to nedokážete záměrně představit - aby váš nepřítel zemřel tak špatnou a nepříjemnou smrtí!
  Ale konkrétní návratnost pro Rusko je nulová.
  Ale pro Nicholase II se takové štěstí a štěstí Putina změnilo ve velké územní zisky. Ale opravdu, proč by štěstí mělo dávat dárky Putinovi? No z toho, že Sobčak v takovou dobu zemřel a nebylo nutné mu dávat post šéfa ústavního soudu, jak je to pro Rusko dobré?
  A car Nicholas II z celé Rusi je mimořádná osobnost. Po tak velkém vítězství jeho moc a autorita přirozeně posílily. To znamená, že některé reformy mohou být provedeny. Zvláště v pravoslaví! Umožněte šlechticům mít čtyři manželky, jako v islámu. A také dát vojákům právo na druhou manželku jako odměnu za jejich zálety a věrné služby.
  Dobrá reforma! Vzhledem k tomu, že počet lidí jiného vyznání a cizinců v říši rostl, musí se ruský počet zvýšit. A jak na to? Na úkor žen jiných národů. Když si totiž Rus vezme za manželky tři Číňanky, tak z nich bude mít děti a kdo budou tyto děti podle národnosti?
  Samozřejmě ruština z otcovy strany! A to je skvělé! Nicholas II, vlastnit pokrokovou mysl, byl více náboženský vzhled než jeho duše. A samozřejmě dal náboženství do služeb státu a ne naopak!
  Nicholas II tak posílil svou autoritu mezi elitou. Muži po tom už dlouho touží. A urychlil rusifikaci periferií.
  No, kněžím to také nevadilo. Navíc víra ve dvacátém století slábla. A náboženství sloužilo králi, ve skutečnosti nevěřilo v Boha!
  A vojenská vítězství učinila Nicholase populárním mezi lidmi a on, zvyklý na autoritářství, si změny nijak zvlášť nepřál. Rusové nikdy nepoznali jinou moc!
  A ekonomika vzkvétá, mzdy rostou. Každý rok jde o desetiprocentní nárůst. Opravdu, proč měnit?
  V roce 1913 car Mikuláš ke třístému výročí Romanovců opět zkrátil pracovní den na 10,5 hodiny a v sobotu a předprázdninové dny dokonce na 8 hodin. Zvýšil se i počet víkendů a svátků. Začal se slavit jako den volna a datum kapitulace Japonska. A narozeniny krále, narozeniny královny a den korunovace.
  Poté, co se ukázalo, že následník trůnu má hemofilii, si car Nicholas vzal druhou manželku. Tím byla vyřešena otázka nástupnictví na trůn.
  Jenže se blížila velká válka. Německo snilo o přetvoření světa. Carské Rusko však bylo na válku připraveno.
  V roce 1910 Rusové anektovali Peking a rozšířili své impérium. Británie s tím souhlasila výměnou za spojenectví proti Německu.
  Královská armáda byla nejpočetnější a nejmocnější. Jeho počet v době míru dosáhl tří milionů a tisíce pluků. Německo mělo v době míru jen šest set tisíc. Plus Rakousko-Uhersko, ale jeho jednotky nejsou bojeschopné!
  Němci ale stále plánují bojovat s Francií a Británií. A kde mohou nakreslit dvě fronty?
  Rusové mají první lehké tanky na světě "Luna"-2 v sériové výrobě. A čtyřmotorové bombardéry "Ilya Muromets" a stíhačky s kulomety "Alexander" a mnoho dalšího. A samozřejmě silná flotila.
  Německo nemá rovné síly.
  A Němci se přesto rozhodli zaútočit na Belgii a obejít Paříž. Tady pro ně nebylo vůbec nic.
  Ale válka stejně začala. Německo udělalo svůj osudný krok. A její jednotky se přesunuly do Belgie. Jen síly jsou nestejné. Ruské jednotky se již přesouvají přes Prusko a Rakousko-Uhersko. A tank Luna-2 s rychlostí 40 kilometrů už je kolosální síla.
  Navíc si všimněte, že car Mikuláš měl štěstí, že válka začala. Sám car by na Německo nezaútočil. A tak na ruské straně je velká, drtivá převaha v silách, tancích, převaha v dělostřelectvu a nejlepší letectví co do množství a kvality. A silnější ekonomiku, protože se dalo vyhnout recesi způsobené revolucí a porážkou ve válce. A tak neustále dochází k vzestupu a úspěchu za úspěchem.
  Němci byli evidentně pod útokem. A pak sami vylezli s hlavními silami proti Francii a Británii. Kam by měli jít?
  Vezměte Itálii a vyhlaste válku Rakousku-Uhersku! Jediné plus je, že Türkiye vstoupilo do války proti Rusku. Ale to je pro krále ještě lepší, konečně si může vzít Konstantinopol a úžinu pro sebe! Tak...
  A také čtyři čarodějnice, věčně mladé rodilé věřící Nataša, Zoja, Aurora, Světlana v boji! A už tě trefí! Zasáhnou tedy jak Němce, tak Turky!
  Spisovatel a básník Oleg Rybačenko se probudil. Mladá čarodějka navždy splnila svůj slib a dala Mikuláši II. štěstí Vladimira Putina a Oleg Rybačenko nyní musí splnit své. Probuzení nebylo snadné. Chlapcovo tělo zasáhl tvrdý bič. Chlapec vyskočil. Ano, Oleg Rybačenko je nyní svalnatý chlapec, spoutaný řetězy za ruce a nohy. Můžete vidět černě opálené, suché a šlachovité tělo s výraznými svaly. Opravdu silný a houževnatý otrok se silnou kůží, která je tak zpevněná, že ji dozorce nemůže rozříznout. Běžíš na snídani s ostatními kluky, vstáváš ze štěrku, kde spí mladí otroci úplně nazí a bez přikrývek. Pravda, je tu teplo, klima je jako v Egyptě. A chlapec je celý nahý, jen řetězy. Jsou však poměrně dlouhé a prakticky nepřekáží při chůzi ani při práci. Ale nemůžete v nich udělat velký krok.
  Před jídlem si opláchněte ruce v potoce. Dostanete příděl: rozmačkanou rýži a shnilé kousky ryb. Hladovému otrokovi to však připadá jako lahůdka. A pak půjdeš do dolu. Ráno ještě nevyšlo slunce a je docela příjemně.
  Chlapcovy bosé nohy zhrubly a zrohovaly natolik, že ostré oblázky vůbec nebolí, dokonce příjemně lechtají.
  Lomy, kde pracují děti do šestnácti let. Samozřejmě mají menší auta a nářadí. Ale musíte pracovat patnáct, šestnáct hodin, stejně jako dospělí.
  Smrdí, a tak si uleví přímo u porubu. Práce je jednoduchá: nasekejte kameny krumpáči a poté je přenášejte v koších nebo na nosítkách. Někdy musíte vozík také tlačit. Většinou ji kluci tlačí ve dvou a po třech. Ale Oleg Rybachenko je vybrán sám, protože je velmi silný. A krumpáč drží v rukou jako dospělý. Potřebuje dokončit mnohem větší úkol než ostatní.
  Je pravda, že vám dávají stále častěji. Třikrát denně, ne dvakrát.
  Otrok, jehož tělo Oleg Rybačenko obýval, je zde již několik let. Poslušný, pracovitý, všechny pohyby jsou nacvičeny až do samočinnosti. Opravdu zatraceně silný, odolný a prakticky nezná únavu. Ale zároveň chlapec téměř neroste a nevypadá teď víc než na dvanáct, s průměrnou výškou na tento věk.
  Ale síla... Pro několik dospělých. Mladý hrdina. Který se však zřejmě nikdy nestane dospělým a nenarostou mu vousy.
  A díky bohu! Oleg Rybachenko se jako spisovatel a básník nerad holil. Pracuješ pro sebe a lámeš kameny, drtíš je. A do vozíku. Poté jej přenesete do vozíku. Je těžké ji donutit a děti se v tom střídají.
  Chlapci jsou zde téměř černí, ale rysy jejich obličeje jsou buď evropské, hinduistické nebo arabské. Navíc těch evropských je mnohem víc.
  Oleg se na ně podívá blíže. Otroci nesmí mluvit, mlátí je bičem.
  Oleg Rybačenko zatím také mlčí. A studuje. Zde jsou kromě mužských dozorců i ženy. Jsou také krutí a mlátí bičem.
  Navíc ne všichni chlapci mají kůži tak silnou jako Oleg. Mnoho lidí praskne a krvácí. A stráže vás mohou ubít k smrti. Práce je to velmi těžká a kluci, zvláště když vychází slunce, se začínají hodně potit.
  A tady není jedno slunce, ale dvě. A díky tomu je den velmi dlouhý. A práce je hodně. Kluci nemají čas spát a odpočívat. To je pro ně velké trápení.
  Oleg Rybachenko pracoval pro sebe, mechanicky sekal a nakládal. Zamíchané pro sebe...
  A představil si obrázek toho, co se dělo poté, co Nicholas II získal úspěch ruského prezidenta Vladimira Putina.
  Nataša, Zoja, Aurora a Světlana zaútočí na Rakušany v Przemyslu. Ruské jednotky okamžitě dobyly Lvov. A zaútočí na nejsilnější pevnost.
  Dívky s bosýma nohama a v bikinách rychle spěchají ulicemi města.
  Sekají Rakušany a hází malé kotouče bosýma nohama.
  Zároveň dívky zpívají:
  - Car Nicholas je náš mesiáš,
  Impozantní vládce mocného Ruska...
  Celý svět se třese - kam to půjde -
  Pro Nikolaje s písní vpřed!
  Natasha sekne Rakušany, hodí granát holými prsty a začne zpívat:
  - Pro Rusa!
  Zoya také drtí své nepřátele a zpívá spolu sebevědomě:
  - Za královskou říši!
  A granát vržený její bosou nohou letí! Tohle je zabijácká dívka. Může rozdrtit vaši čelist a pít moře!
  A Aurora také hází holými prsty disk, rozhazuje Rakušany a prská:
  - Pro velikost Ruska!
  A odhalí své velmi ostré zuby! Které se třpytí jako tesáky.
  Světlana se také nezapomene poddat a zařve:
  - Rus svatého a neporazitelného Mikuláše II.
  Dívka prokazuje obrovskou vášeň. A bosýma nohama všechno hází a hází dárky!
  Natasha, střílející, sekající a házející smrtící zbraně bosýma nohama, skřípe:
  - Miluji svého Rusa! Miluji svého Rusa! A já vás všechny rozsekám!
  A Zoya také střílí a vyje a hází holými prsty na nohou něco výbušného:
  - Velký car Mikuláš! Ať mu patří hory i moře!
  Aurora, křičící divokým, zběsilým vztekem a házející dárky holými prsty na nohou, vyje:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Šikovné dívky drtí nepřátele bosýma nohama a holými patami!
  A dívky jsou opět v divokém spěchu. Zachycují Przemysla v pohybu a zpívají, skládají za pochodu;
  Naše svatá Rus je oslavena,
  Je v něm mnoho budoucích vítězství...
  Dívka běhá bosa
  A není o nic krásnější na světě!
  
  Jsme elegantní Rodnoverki,
  Čarodějnice jsou vždy bosé...
  Dívky mají moc rády kluky
  Jeho divoká krása!
  
  Nikdy se nevzdáme
  Nepodléhejme svým nepřátelům...
  I když máme nohy bosé,
  Bude spousta modřin!
  
  Pro dívky je lepší spěchat
  Bosý v mrazu...
  Jsme skutečně vlčata
  Můžeme to udeřit!
  
  Nemůžeme být zastaveni
  Obrovská horda Fritze...
  A nenosíme boty
  Satan se nás bojí!
  
  Dívky slouží Bohu Rodovi,
  Což je samozřejmě skvělé...
  Jsme pro slávu a svobodu,
  Kaiser bude ošklivý kousek!
  
  Pro Rusko, které je krásnější než všechno,
  Bojovníci povstávají...
  Jedli jsme tučné kaše
  Bojovníci se neohýbají!
  
  Nikdo nás nemůže zastavit
  Síla dívek je obrovská...
  A neuroní slzu,
  Protože jsme talent!
  
  Žádné dívky se nemohou ohnout,
  jsou vždy silné...
  Zuřivě bojují za vlast,
  Nechte si splnit svůj sen!
  
  Ve vesmíru bude štěstí
  Slunce bude nad Zemí...
  S tvou neúplatnou moudrostí,
  Bajonet Kaiser!
  
  Slunce vždy svítí na lidi,
  Nad nejprostornější zemí,
  Šťastní dospělí a děti,
  A každý bojovník je hrdina!
  
  Štěstí není nikdy příliš mnoho
  Věřím, že budeme mít štěstí...
  Ať se špatné počasí rozplyne -
  A hanba nepřátelům!
  
  Bůh naší rasy je tak nejvyšší,
  Není nikdo krásnější než On...
  Budeme vyšší v duši,
  Aby ten zlý všechny vyzvracel!
  
  Věřím, že porazíme své nepřátele
  Bílý, ruský Bůh je s námi...
  Nápad bude radostí,
  Nenechte zlo vstoupit na váš práh!
  
  Zkrátka Ježíškovi,
  Vždy budeme věrní...
  Je to ruský bůh, poslouchej,
  Lže, že je Žid Satan!
  
  Ne, ve skutečnosti, Bože všemohoucí,
  Naše nejsvětější hlavní rodina...
  Jak spolehlivý je On střechou,
  A jeho Syn-Bůh Svarog!
  
  Zkrátka pro Rusko,
  Není ostuda zemřít...
  A holky jsou ze všech nejkrásnější,
  Žena má sílu medvěda!
  
  
  PLÁNY SE NEZMĚNILY
  Hitler prostě nezměnil plán OKW a útok na Stalingrad provedly jak ze severu, tak z jihu, skupinami armád A a B. A útok byl svěřen Mainsteinovi. Výsledkem bylo, že Stalingrad padl do deseti dnů po útoku ze všech stran. A sovětská vojska se ocitla zcela obklíčena. Poté se Wehrmacht přesunul podél pobřeží Volhy ke Kaspickému moři. Jak reagovala Rudá armáda? Ofenziva po centru se moc nepovedla.
  Navíc Japonsko vyhrálo bitvu o Midway, i když neotevřelo druhou frontu, ale dobylo Havajské ostrovy. A zároveň se pozemní jednotky samurajů přesunuly směrem k Indii. Aby si Británie udržela tuto kolonii, musela stáhnout některé jednotky z Egypta, čímž opustila operaci Torch.
  Němci drželi iniciativu na východní frontě. Rychlé dobytí Stalingradu zhroutilo jižní křídlo. Fritz sklouzl ke Kaspickému moři a odřízl Kavkaz po souši. A pak Türkiye vstoupil do války. Její armáda, i když není příliš silná, je poměrně početná a schopná statečného boje.
  Již v prvních dnech Turci dobyli Batumi a obklíčili Jerevan. Ano, jejich úspěchy jsou slušné, protože Rudou armádu drží německá fronta.
  Nutno podotknout, že nacisté využili toho, že sovětská vojska vstupovala do bitvy přímo z vlaků a po částech je poráželi. To se samozřejmě negativně podepsalo na průběhu války.
  Stalin byl také nervózní a vyděšený - požadoval udržet Kavkaz za každou cenu.
  Heroická obrana Stalingradu zkrátka nevyšla a vše se rozpadlo. A nepomohla ani absence japonských divizí na Dálném východě.
  Němci se přesunuli podél pobřeží Kaspického moře do Dagestánu. Aby se jim zastavil prach - ale síly jsou nerovné, navíc Rudá armáda měla velké potíže se zásobováním. A ustoupila. A Krauts bombardovali aktivně.
  Spojené státy se téměř nedotkly Třetí říše, rozptýlené vítězstvími Japonska. Británie poněkud oslabila a také se nedostala do problémů! Nyní měli Němci příliš mnoho letadel a mohli na ně skutečně vyvinout tlak.
  Stalin ukázal své nejhorší vlastnosti a příliš často se neovládl a křičel, ale nedělal ta nejlepší rozhodnutí.
  Ztráta Kavkazu se tak stala nevyhnutelnou.
  Na hranici s Ázerbájdžánem už probíhá bitva.
  Sovětské dívky zoufale bojují. Tady se krásky zoufale perou.
  A neustupují a nevzdávají se. A plazí se kolem nich.
  Nataša, Zoja, Augustina a Světlana táhly německého generála zezadu. To je hustý. Dívky ho položily na kolena a donutily ho líbat jejich bosé nohy. Naplácal je s velkým nadšením! A olizoval dívkám paty.
  Dívky bojovnice jsou obecně tak sexy a okouzlující. Pak dali Fritz bitvu.
  Natasha sekl výbuchem a odřízl nacisty. Bosou nohou hodila granát a cvrlikala:
  - Pro velkou slávu!
  Zoya také vystřelila a pištěla:
  - Za vlast a Stalina!
  Vzala ho a hodila granát holými prsty na nohou. Rozprášila nacisty a zakřičela:
  - Za SSSR!
  Holky jsou tak krásné a úžasné.
  Augustina také hodila bosou nohou granát, vycenila zuby, vzala ho a zasyčela:
  - Já tak bojuji! Jako terminátor!
  A Světlana také spustí něco tak smrtícího a ničivého holými prsty na nohou. A znovu bude zpívat:
  - Naše přátelství je monolitické a to je to, co znamená!
  Čtyři, takhle se perou - to jsou dívky! Legrační krásky v reakci ukazují své dlouhé jazyky.
  Bojovníci nejvyšší kategorie. A jak vás budou bít a jak na vás budou křičet.
  Němce drtí lisem jako bobule.
  Natasha vystřelila, hodila granát bosou nohou a zpívala:
  - Jsme bojovníci světla a rudého praporu!
  Zoya také vystřelila vraha holými prsty na nohou a brečela:
  - A budeme bojovat za Lenina!
  A pak sekla na Augustina a vycenila zuby:
  - Ve jménu velké radosti!
  A pak Světlana vystřelila a vystřelila granáty bosýma nohama a zařvala:
  - Vezmeme to na sebe a otočíme to!
  Čtveřice aktivně pracuje a střílí. No, to jsou koneckonců dívky, které toho o vyhlazování vědí hodně. A oni tak nebojují.
  A jak to má být pro skutečné terminátory... Vysoko létající válečníci. A mají vášeň pro ničení.
  Natasha znovu hodila granát bosou nohou a zasyčela:
  - Chápu tento svět dokonale jako zhoršení třídního boje!
  Zoya také zasyčela a holými prsty u nohou hodila smrtící granát, který trhal maso:
  - Který dům bude mít červenou vlajku!
  A pak se na ni dostal Augustin. Pokosila nacisty a bosou nohou hodila granát - syčela:
  - Skvělý prostor, tohle je naše země a my všichni!
  Válečníci jsou skutečně schopni roztrhnout i topnou podložku.
  A pak Světlana bosou nohou odstrčí granát, vystřelí dávku a vzteky řekne:
  - Oheň a vzpínající se kůň zuří!
  Dívky se samozřejmě rozpálí. A mají tupé hlavy.
  A na německé straně bojuje Gerdova posádka na T-4. Opět platí, že jakmile se rozběhne, nezahřejete se a nebudete schopni potlačit takový tlak. Dívky mají v očích takový pekelný oheň.
  Střílí se a nedávají žádnou šanci na záchranu. A nemůžete odolat jejich bílým, perleťovým zubům.
  Válečníci jsou agresivní a vyjí:
  - Divoké aroma! Všechny nepřátele pošleme do pekla!
  Gerda vystřelí, zasáhne čtyřiatřicítku a zaprská:
  - Budoucí vítězství!
  Charlotte mačká spoušť bosýma nohama a bublá:
  - Roztrháme tě!
  Magda také vystřelila, zničila T-26 a řekla:
  - Prozradíme to.
  A zatřásla nahými prsty u nohou.
  A Christina také tiskne bosé nohy do pedálů a syčí:
  - Na zdraví naší párty!
  Dívky jsou samozřejmě téměř nahé v bikinách a bosé. A zároveň extrémně sexy.
  A vedou útoky svými nepříliš dokonalými, ale účinnými T-4. A střílejí na nepřítele. Takovým holkám v ničem neustupujte! A jak vyceňují zuby. A jak se tváří!
  Gerda pro sebe řve a střílí holými prsty:
  - Gerda ráda zabíjí, tuhle Gerdu!
  A znovu střílí granáty.
  A pak Charlotte střídavě vystřelí a zařve, čímž vyřadí těch třicet čtyři:
  - Roztrhnu jim žaludek!
  A s bosýma nohama začne znovu.
  A pak Christina přidá vraha. Také pomocí holých prstů.
  A bude řvát:
  - Jsem ztělesněním agresivity!
  Jaký má pas a vytvarované břicho!
  A pak to Magda vezme a plácne a zařve:
  - Banzai!
  A její nohy jsou také holé a vyřezávané!
  Čtyři Němky se prosazují a skutečně vítězí. Má tolik agresivity a vitality.
  Válečníci používají tyč a střílí. Nepustí Rudou armádu.
  A pilotky také bojují na obloze a ukazují to. Že jejich duch je nezměrný.
  Zde je nejnovější německý Focke-Wulf. Je na tom Gertruda. A tato dívka ukazuje, že je chladnější než muži. Takhle mlátí fašisty. Nedává jim nejmenší slitování. Gertruda začala skutečný boj.
  A sestřelí sovětský jak a křičí:
  - Jsem super holka!
  Pak to vezme a ukáže jazyk. A znovu se ujme úplného vyhlazení. Tohle je ta dívka. A také naboso a v bikinách. A pak LAGG sestřelil a znovu zařval:
  - Pilotní střelec!
  A bude se z plných plic smát. A pak vezme PE-2 a sestřelí ho. Taková dívka, nejúžasnějšího rozsahu a třídy. Poté znovu provedla manévr a zničila Jaka vzduchovými děly. A zkusí to.
  - Jsem vlčice na obloze!
  A jak vyceňuje zuby! A jak se zbláznit! Jaká babička! Baba všem ženám!
  Fašisté se ale samozřejmě snaží útočit i na jihu.
  Tam zejména pilotka Helga bojuje na ME-109. A to tak úspěšně, že od Britů odlétají úlomky.
  Dívka trefila Mustanga a zpívala:
  - Nad námi se vznáší šeříková mlha!
  Obecně, jak je dobré bojovat naboso a v bikinách. Jak je to praktické! A je to velmi pohodlné.
  Helga je pilotka. Vůdce byl dost chytrý, aby naslouchal radám a dovolil dívkám nastupovat do tanků, letadel a do armády. A oč lépe to šlo Krautům.
  Sami nečekali, že ženská těla jsou tak účinná. Zde Helga slavně nabírá obrátky a účty.
  Dívka sešlápne pedály bosýma nohama a zařve:
  - Jsem tak rozkošná kráva!
  Helga sestřelí další dvě anglická letadla a kvílí:
  - Za mnou jsou němečtí vojáci v řadě!
  A sestřelila i bombardér! Jaká holka! Všem holkám, velký a cool bojovník. Pokud vyhubí, udělá to také bez jakéhokoli obřadu nebo soucitu.
  Holky tady jsou tak sexy!
  A Rommelovy jednotky se derou pouští, aniž by čekaly, až dorazí další síly. Musíme vyhrát, tak musíme. Legendární velitel "Pouštní liška" byl již zvyklý bojovat s přesilemi. A takoví jsou i jeho vojáci. Zde je například vybraná společnost bojovnic SS. K jejich přesunu došlo začátkem prosince, kdy fronta praskala, Němci ustupovali a Britové naopak proráželi, osvobozovali Tolbuk a hrozili vyhozením Wehrmachtu z africké půdy.
  Potom posedlý Führer navrhl: převést ženský prapor tygřic. Ne proto, že by dámy změnily poměr sil, ale proto, aby se muži, zejména italští muži, styděli a bojovali mnohem agresivněji a obratněji. Pokud totiž budou napřed elitní děvčata zocelená tvrdým tréninkem, pak se muži budou hodně stydět.
  Válečníci bojovali jen v bikinách a používali speciální krémy na ochranu. Na šest měsíců se jejich holá dívčí chodidla zrohovala natolik, že se nebály písku horkého jako pánev a od opálení získala jejich kůže tmavě čokoládovou barvu. A mnozí už mají za sebou desítky mrtvol.
  Margo a Shella jsou dvě velmi mladé, ale již bojem zocelené Árijce. Jsou nejmladší v rotě, ale za půl roku už si vysloužili Železný kříž I. třídy (druhá třída, už ho měli všichni v praporu), jsou bezohlední a hodní.
  Margot měla vlasy barvy ohně a Shella byla sněhově bílá blondýnka s medovým nádechem. Zde bojují a odrážejí nápor útočících britských tanků. Matildy se svým mocným brněním postupují vpřed. Další jsou průjezdné Cromwelly s vysoce výbušnými granáty a lehčími vozidly. Dívky se zahrabaly do písku. Do takových tanků je zbytečné střílet čelně. Musíme se vyhnout tomu, aby si jich všimli, a pak...
  "Matilda" a "Cromwell" váží asi třicet tun, a když projedou přes zákopy vykopané v hliněném písku, začne to být děsivé. Nalévá se na vaše holé, opálené krky a cítíte na sobě strašlivou tíhu těch parchantských strojů. Zde je stejný "Cromwell", typické železo se 70 mm nakloněným pancířem, které ani 88 mm dělo nemůže vždy unést. Voní jako britský, velmi štiplavý benzín a motorový olej. Dívky mají svá vlastní překvapení, snadné problémy. Úplně první modely Faustpatronů. Jelikož muži, jak je zvykem, pouštějí jako první dámy, tak testují nejnovější a podle očekávání nadějné zbraně.
  Dívky ale také v rozporu s pokryteckým heslem nacismu: "Válka je mužská záležitost, mír pro ženy!", zasadili do dění.
  Pěchota však zaostala, což znamená, že existuje šance sedět v zákopech a vyhrát.
  Shella říká šeptem a bojí se kýchnout z písku padajícího z příkopu, který jí ucpává nosní dírky:
  - Pouze stárnutí na bitevním poli vám umožní vyhnout se fermentaci šampaňského vítězství, které ztroskotalo kvůli zmeškaným termínům!
  Margo souhlasila:
  - Kdo nemá výdrž, zažije kyselé víno porážky a hořký nápoj prohry!
  Ale Matildy, Cromwellové a tucet lehkých mangust už jsou za nimi. Nyní nastala hodina sklizně.
  Shella, jejíž kdysi perleťové vlasy zešedivěly prachem a holými patami se opírá o rozpálený písek, se v duchu obrací k Panně Marii a dalším svatým a říká, nezklam mě. Prst plynule stiskne západku, takže kumulativní náboj jde přímo do plynové nádrže.
  Margo s ní stiskne spoušť, také pomalu. Načež se obě dívky navzájem fackovaly rukama. Nálože zasáhly přímo záď, načež explodovaly plynové nádrže. Vzduchem šplouchají oranžové plameny jako pěna vln a jsou slyšet něčí kletby.
  Krátké tlamy britských tanků se pak rázy stočí do zvláštních trubek.
  A tygřice dívky statečně házejí granáty na nepřátele. A úlomky létají všemi směry a trhají brnění jako ohnivá kočičí tlapa, ničivý proud kumulativních částic.
  Zde je ženský vztek, který říká, že německé ženy se v žádném případě nevyznačují vyrovnaností. A vědí, jak bojovat... A nechat útok dusit.
  Mnohem snazší je odrazit nápor pěchoty, sestávající zpravidla z Arabů a černochů rekrutovaných pomocí nájezdů nebo různých slibů. Když viděli, že tanky byly vyřazeny a že je před nimi vážný odpor, stáhli se při prvních ztrátách zpět.
  No, a pak se úplně obrátí k obecnému letu. Vzhledem k tomu, že toto je styl - urazit slabé, tak to bude pro monstra!
  Když útok konečně zhasl a dívky večer pokračovaly v útěku pouští, povídaly si cestou. Shella se zeptala Margot:
  - Myslíte, že budeme stále v Alexandrii?
  Ohnivý bojovník sebevědomě odpověděl:
  - Myslím, že nejpozději v listopadu, nebo možná v říjnu, konečně obsadíme Egypt.
  Shella logicky a nevěnující pozornost svědění v mozolnatých chodidlech z horkého písku navrhla:
  - Když bude tento hřebík v našem podbřišku, základna na Maltě, zničen, zásobování se zlepší, jakmile přijdou nové jednotky, nepřítel už nebude mít šanci.
  Margot se rozhlédla, aby zjistila, kolik času slunci zbývá, než zapadne. Aby si konečně lehl a pořádně se vyspal. Blízkost červenající se hvězdy k obzoru válečníka uklidnila. Líně poznamenala:
  - Myslím, že Fuhrer si nenechá ujít opakování velkolepého přistání na Krétě po Peru-Habor a Midway. Jen tentokrát Maltu skutečně zboří.
  Shella křičela do nebe s kletbou:
  - Kéž Všemohoucí promění všechny britské základny v peklo.
  Slunce se konečně schovalo za obzor, nejchladnější den v roce, 21. říjen, skončil. A tím začala operace Polar Bear. Proč bílá? Vychytralé dezinformace, aby si lidé mysleli, že mluvíme o severu, ale ve skutečnosti je drtivý švih boxera na jihu.
  Největší britská základna opravdu vypadala jako peklo. Bylo napadeno více než tisícovkou bombardérů shromážděných z celé východní fronty, které získaly slušné bojové zkušenosti, spolu s doprovodnými stíhačkami. Angličané samozřejmě bojují již dlouho, ale neočekávali tak silný masivní útok. Vskutku, kdo by věřil, že se Krautové rozhodnou odhalit frontu, i kdyby se nepřítel dočasně uklidnil. Ale britští vojáci jsou nyní nemilosrdně biti. Například jejich lodě jsou napadeny Yu-87, slavnou "věcí". Nejsou příliš rychlé, ale mají nejvyšší (na svou dobu) přesnost bombardování a trápí britskou flotilu ukrytou v zátokách. Pozadu nezůstávají ani modernější Focke-Wulfové, včetně samotného legendárního von Rudela, krále útočných letadel. Známý potopením nejmocnější sovětské bitevní lodi, bitevní lodi Marat.
  Například desátník Richard vidí supy valící se z kopce jako saně. Z ledové díry se jako dravé ryby vynořují četné německé bombardéry. Již zralý Angličan ve strachu zavěsí telefon. Tak hrozný pohled ještě neviděl. Sirény zazní velmi pozdě, až po výbuchu bomb. Tlaková vlna vrhá do vzduchu britské vojáky, useknuté ruce a nohy létají různými směry. Jedna ze železných přileb se rozžhavila a zasáhla důstojníka do obličeje. A jak křičí:
  - Churchill je kaput! Hitler je cool!
  Britská protiletadlová děla nezačala střílet okamžitě, ale až když najednou dopadly tisíce bomb. Nepřítel vše spočítal správně: ani jedna bomba by neměla přijít nazmar. Takže rozdrťte nepřítele a zasáhněte. Všechny sektory jsou na mapě předem vyznačeny. Drzí Britové se navíc ani pořádně nezamaskovali. Mnoho z jejich protiletadlových děl stojí na očích a jsou jako první smeteni.
  Zde byla hlaveň 85mm protiletadlového děla dlouhého třicet dva stop vymrštěna a ohnuta ve vzduchu jako volant. Poté havaroval a rozdrtil pět Angličanů. Jednomu z černochů se roztrhlo břicho a vypadla mu střeva.
  A padaly bomby a všechno bylo v plamenech, skladiště paliva dunělo, začaly vybuchovat, střely rozmetávaly téměř po celé kostře, pak byl zasažen další sklad. K tomu všemu sirény instalované v aerodynamických krytech Yu-87 a Focke-Wulf otravně vyly, což způsobilo divokou hrůzu mezi černochy a Araby z řad koloniálních jednotek. Ale zdá se, že bílí jsou stejně vystrašení.
  Srazily se například dvě britské fregaty, a to natolik, že kotle duněly. A dokonce i trosky fregat, které vzlétly, explodovaly ve vzduchu jako zaminovaná pole a křižník prostě klesl ke dnu.
  Anglický tank "Cromwell" s krátkou tlamou, ale se slušnou rychlostí a docela silným čelním pancéřováním, v panice zrychlil a narazil do vlastního skladiště, dokonce cestou rozdrtil tucet svých vlastních rozrušených vojáků. Chaos rostl. Anglická letadlová loď se začala prohýbat a mocný dreadnought zahájil palbu... na pobřeží, kde se rojili jeho vlastní vojáci.
  A v tomto podsvětí zůstali dva lidé zcela nerušeni. Jedna z nich byla Indka, která si pomalu zapalovala dýmku, a druhá byla žena, zjevně arabského původu, ale ve vojenské uniformě. Ti dva nevěnují řítící se smrti žádnou pozornost. Nebo spíše celá horda vyhlazovacích jezdců hrála neobvyklou karetní hru. Šlo o hru na dvaapadesát karet se žolíky a dokonce podle pravidel, která vymyslel sám zrzek.
  Arabská žena uvedla:
  - Je tu však velký hluk! A proč vyvolávat takovou paniku?
  Jeden z vojáků se zády pořezanými šrapnely do Indiána málem narazil, ale ten byl nedbale odhozen jako kotě. Na rudou tvář padaly kapky krve a on je s úsměvem olízl. Pak si všiml:
  - Dělat hluk je pro slabé lidi s bledou tváří. My Apači uvažujeme tímto způsobem - pokud není nepřítel, pak se nepřítel objeví - ještě lépe!
  Tmavá žena poznamenala:
  - To je typická slabost těch, kdo vyznávají víru Kristovu. Rádi mluví o oběti, ale neobětují se.
  Indián rychle přikývl:
  - Pořádek je postaven na základech, kde cement je víra a písek je vůle! Víra je srdce ze zlata a vůle je železná pěst! Jen lidé s bledou tváří nemají ani jedno, ani druhé.
  . KAPITOLA Č. 5
  A na německém bombardéru je také dívka. V tomto případě Viola. Velmi krásná blondýnka a její partnerkou je Nicoletta. A obě dívky jsou velmi sexy. Bomba je shozena z výšky. A také bojovnice jsou bosé a v bikinách.
  Dívky řvou samy pro sebe:
  - Jsme takoví zloději, že jsme supermani!
  Nicoletta také chrlí bomby z trupu. A ničí nepřítele. Britové to tak berou.
  Viola také spustí zabijáckou bombu shora. A zabije bojovníky Impéria Lva.
  A taky jak to dopadá:
  - Vyvolávám v Británii strach!
  A třese bosou nohou. A zpívat:
  - Roztrháme Churchilla!
  Dívky z Yu-188 jsou velmi dobré v házení bomb. Jejich auto je nové a vyspělejší. Jeho konstrukce zbraně je velmi rychlá.
  Takže dívky a anglický bojovník byly sestřeleny.
  Jejich letadlo je docela rychlé. Válečníci opět používají bosé nohy k rozpoutání zkázy.
  Viola řve:
  - Zaženu všechny své nepřátele do rakve!
  Nicoletta vyje:
  - A hodím nepřítele!
  A jak umí vzít a potřást bosýma nohama!
  To jsou dívky a jak mlátí nepřátele. A nepřestávej. Praví Árijci.
  A když se kroutí a třesou holými kozami.
  A znovu shazují bomby.
  A tady jsou dívky v jiných letadlech. Tady Eva shazuje bomby. Ničí Angličany a zpívá:
  - Jsem tak skvělý!
  A Eva také šlape bosýma nohama.
  Ale Viola znovu shodí bombu a zařve:
  - Jsem divoká dívka, chci deset mužů za hodinu, což je velmi cool a úžasné!
  Několik hořících britských vojáků se vrhlo do vody, aby smylo plameny. Od vstupu do vody to dokonce vřelo, bylo slyšet křik a divoké sténání. A po mořské pěně se plazily krvavé kruhy, zpočátku husté, pak se postupně rozšiřovaly a bledly. A bojovníci kdysi největší a nejrozsáhlejší říše na Zemi ztráceli svůj lidský vzhled. Arabka si opovržlivě odfrkla:
  - A tito muži nás nutí nosit burku!
  Rudý muž, potutelně mžoural, poznamenal:
  - Zřejmě je tvůj hrozivý pohled děsí!
  Arabka sarkasticky vycenila zuby a řekla:
  - Měkkost ženy je podobná houževnatosti brnění, jen mnohem smrtelnější a všestrannější v ochraně!
  Němci raději okamžitě zaútočili vší silou, taktika boxera, který se spoléhá na nepřipravenost nepřítele a okamžitě se vší silou vrhne na nepřítele. Když desítky nepřátelských letadel hoří na letištích a nemohou vzlétnout. Když jejich vlastní bomby explodují uvnitř Lancasterů a zničí vše kolem nich. Tvrdá, ale účinná taktika. Takže symfonie podsvětí dosáhla vrcholu své síly a pak začala ustupovat.
  Tím to ale samozřejmě neskončilo, do akce vstoupila výsadková divize. Zatímco Britové jsou po takové léčbě, mohou být vlažní vůbec. Naštěstí jsou již přistávací kluzáky vyrobeny v potřebném množství a doladěny způsoby jejich tažení. Možná nejlepší na světě dnes.
  Takže létají, ne jako draci - pomaleji, ale dostatečně rychle, a dokonce za doprovodu hudby Wagnera - Hitlerova oblíbeného mistrovského díla. Kdo jiný si naživo vzpomněl na film "Apocalypse", kde právě tuto hudbu použili Američané při útoku na Vietnamce. Jak je to vyděsilo. Takže tady je Wagner a hřmící motivy prostřednictvím zesilovačů. Parašutisté si namazali tváře fosforem a natřeli se, vypadají strašidelně jako démoni jejich podsvětí. Také na základě psychologického efektu. Navíc byly k fosforu přidány některé reagencie a některé hořčíkové třísky, aby způsobily záři alespoň na krátkou dobu. Tak strašidelné, zvláště na pozadí kouřové záře a četných ohňů. Mají dokonce kulomety, také maskované ve tvaru dračích tlam. Pak zasáhnou melodické německé a ukořistěné samopaly. A pokosené, potrhané řady padají do bot vítězů. A mnozí se prostě raději vzdají, přestože Britů je mnohem více než Němců.
  Ind a Arabka se ukryli v malé, pečlivě zamaskované díře. Redskin poznamenal:
  - No, my jsme je orali!
  Černovlasá žena byla překvapená:
  - Říkáš, že my? Možná myslíš nás?
  Indián negativně zavrtěl hlavou:
  - Ne! Palefaces porážejí Brity a to je dobré znamení! A až přijde čas, přijde i naše dovolená! Kdy indiáni osvobodí svůj kontinent!
  Arabka si opovržlivě odfrkla:
  - Děláte si náhodou nárok na moc nad světem?
  Indián se láskyplně, jako by vysvětloval mentálně retardovanému dítěti, zazubil:
  - Kdo chce dostat příliš mnoho, většinou nezbude nic! Takže velká lžíce je lákavá!
  Fuhrer samozřejmě neviděl, co jeho sokoli a jestřábi dělají, ale v zásadě tušil, že německá vojenská mašinérie vše přesně vyřeší. Obecně byly německé vojenské útočné operace až po Kursk Bulge prováděny na vysoké profesionální úrovni. Někteří je dokonce nazývají standardními. Je dokonce zvláštní, že takový stroj dostal smyk a pak se úplně rozpadl.
  A dívky vidí podobný sen, jakousi prorockou vizi, přerušenou tvrdým příkazem - vstaň!
  
  
  CARA MICHAEL DRUHÝ
  Nicholas II se stal obětí pokusu o atentát v Japonsku. I tehdy zemřel, když byl následníkem trůnu. Slavný pokus o atentát, který se stal ve skutečné historii. Carevič Nicholas byl zraněn, ale jako zázrakem přežil.
  Ale žádný zázrak se nekonal. Toto štěstí pro nejnešťastnějšího cara v celé historii Ruska. Nicholas zemřel... A s ním zemřel i velký smolař, který samozřejmě nechtěně, ale přesto zničil královskou říši a dynastii.
  A v roce 1894, ve věku patnácti let, nastoupil na trůn Michael II. Bratr cara Mikuláše. Ten člověk obecně není hloupý, docela tvrdý a odvážný. Michail Aleksandrovič Romanov velel divoké divizi během první světové války a vyznamenal se v bitvě. Obecně to byl tvrdší muž než Nikolaj, vyšší, s výraznějším obličejem. Byl chytřejší? Nicholas II není hloupý, talentovaný člověk. Ale stále ne dost tvrdý, silný a zrozený jako král. Plus, samozřejmě, problémy Nicholase II, zejména s jeho manželkou.
  Michail není o nic hloupější než jeho bratr a hlavně má větší štěstí... No, Nikolai, pořád špatné jméno pro cary. A Nikolaj byl první, kdo neuspěl. Od samého počátku děkabristické povstání. Pak neúspěšný začátek války s Íránem. Vítězství bylo vybojováno, ale nebylo mnoho dobytí. A Írán není a priori rivalem Ruska. Válka s Tureckem. Zpočátku také nepříliš úspěšný. A vítězství stojí hodně krve. A dobývání je málo.
  A pak válka na Kavkaze téměř čtyřicet let se Šamilem. A to je špatné, expanze zamrzla. A nakonec porážka v krymské válce. A podle pověstí byl car Mikuláš první, kdo spáchal sebevraždu.
  Ano, ten král měl smůlu. Michael První... vládl v době potíží. Zachránil Rusko. Z Polska dobyl několik měst. Na Sibiři udělali určitý pokrok. Nežil však dlouho. Ale král byl obecně normální. A bez vážných defektů.
  Politika Michaila Romanova byla stejná jako politika Mikuláše II.: expanze do Číny a na východ. Stavba Port Arthur. Diplomacie s Německem, příprava na válku s Japonskem. Samozřejmě bylo zřejmé, že se neobejdeme bez války se Zemí vycházejícího slunce. Škoda, že se aktivně zbrojila. A mladý car chtěl slávu, chtěl dobytí, chtěl vytvořit Žluté Rusko. Navíc bylo zřejmé, že Čína slibuje, že se v budoucnu stane kolosální velmocí, a bylo by lepší ji nyní rozdělit. Zatímco je roztříštěný.
  Japonsko zaútočilo na ruskou eskadru v Port Arthuru.
  Poté byl vyslán admirál Makarov. Tentokrát nebyla žádná smrt. Částečně proto, že Michail nedovolil careviči Kirillovi zasahovat do Makarova a on nebyl na lodi. A to trochu změnilo trasu.
  Admirál Makarov trénoval eskadru. Když pak Japonce chytily miny, dokázal zaútočit na tožskou flotilu.
  Námořní bitva skončila přesvědčivým vítězstvím ruské flotily. Nicméně později Japonci přesto obléhali Port Arthur. Ale ne na dlouho. Michail odstranil Kuropatkina a jmenoval mladšího a schopnějšího velitele. A opět se vyhrálo na zemi.
  Japonsko bylo obecně poraženo na moři. A pak se vojáci vylodili.
  Samuraj se vzdal. Rusko získalo zpět Kurilské ostrovy, dobylo Tchaj-wan a Koreu.
  Následně se řada čínských provincií dobrovolně stala součástí říše a vytvořila Zheltorossiya. Královská říše se rozrůstala a vzkvétala.
  Žádná duma, žádná zbytečná demokracie. Ne život, ale milost! Rychlý rozvoj země. Ale přirozeně byla první světová válka nevyhnutelná. A nyní přišla hodina draka.
  Ale v té době již Rusko mělo lehké tanky "Luna"-2, těžké tanky "Petr Veliký", navržené Mendělejevovým synem, a nejvýkonnější bombardéry na světě: "Svyatogor" a "Ilya Muromets". Taková už byla síla!
  A ruská armáda začala vítězit od prvních dnů. A počet carských vojsk, vzhledem k tomu, že Čína již byla z poloviny anektována, byl velký.
  Ruské jednotky porazily Němce ve východním Prusku a obklíčily Königsberg. Vzali rovnou Lvov i Przemysl. Rusko mělo příliš mnoho vojáků a velké množství lehkých mobilních tanků. Který neměl obdoby a ukázal impozantní sílu. Padala jedna armáda za druhou.
  Ruská armáda již dobyla Budapešť.
  Německo se ocitlo v těžké situaci. Ruské jednotky se již blížily k Odře. Itálie také vyhlásila válku Rakousku. Pravda, Osmanská říše vstoupila do války proti Rusku. To se ale změnilo pouze v porážku a porážku na všech frontách.
  Ruské jednotky již překročily Odru. A v zimě začali útočit na Berlín. Město nemělo co držet. Takže Němci mají na Západě ještě hodně síly.
  A Wilhelm a jeho velitelství narychlo vyhlásili mír, nebo spíše kapitulaci.
  Válka trvala pouhých šest měsíců. Ruská vojska dobyla Istanbul. A Türkiye obsadila armáda cara Michaela II.
  Poté byl v Peterhofu uzavřen mír. Rakousko-Uhersko se rozpadlo a zaniklo. Halič a Bukovina se staly ruskými provinciemi. Česká republika a Slovensko se staly královstvími vedenými carem Michalem II. Maďarsko také uznalo ruského cara za svého panovníka.
  Krakov a další země vstoupily do Polského království. Východní Prusko bylo odříznuto, Gdaňsk se stal ruským městem. Malá Asie a většina Iráku s Bagdádem se staly Rusy. Britové dostali pouze provincii Basra a Palestinu a Francie jižní Sýrii.
  Vzniklo také království Jugoslávie, ve kterém se stal spoluvládcem Michael II. Utrhl jsem něco málo pro sebe a Itálii. Rusko se tak mohlo stát hlavním dobyvatelem. A utrpěl malé ztráty s malými náklady. Německo ale stejně muselo Rusku zaplatit většinu reparací. Působivé vítězství!
  . KAPITOLA Č. 2.
  Poté následovalo několik dalších malých válek. Rusko dobylo většinu Afghánistánu - jih připadl Británii a dvě třetiny Íránu - jih byl také Brit. Poté si carská, francouzská a britská vojska konečně rozdělila Saúdský poloostrov. Vznikla hegemonie. Japonsku se také podařilo urvat některé německé majetky pro sebe.
  Do roku 1929 byl hospodářský růst pozorován po celém světě - nejsilnější v Rusku. Následovala ale Velká hospodářská krize. To je to, co přivedlo Hitlera k moci v Německu.
  Také v Rusku došlo k nárůstu revolučních a stávkových nálad. Ale v roce 1931 vypukla nová válka s Japonskem o Čínu. Rusko bylo silnější a flotile velel důstojný nástupce admirála Makarova - admirál Kolčak.
  Vítězství, vylodění a Japonsko se všemi svými tichomořskými majetky se stalo provincií Ruska. A cara Michaela II. a také japonského císaře. Ano, vyšlo to tak dobře. Ale boj o světovládu neskončil.
  Hitler zvyšoval svou sílu. A vznikla koalice: Německo, Itálie, Rusko, proti Británii, Francii, Holandsku, Belgii a USA.
  V roce 1940 carská armáda skutečně dokončila dobytí Číny a narazila na francouzské, holandské a anglické majetky.
  Hitler zahájil válku 22. června 1941 invazí do Francie. Fuhrer měl skvělý plán a génia Mainsteina. Rusko zahájilo ofenzívu proti britským a francouzským koloniím v Asii a Africe. Tohle je tak krutá válka.
  Rusko již zaujímalo první místo na světě co do počtu obyvatel, jeho armáda byla vybavena těmi nejlepšími a nejmodernějšími tanky a letadly. Vrtulníky, stíhačky, útočné letouny, bombardéry včetně proudových jsou již v sériové výrobě! Obecně tak nějak všechno jde skvěle.
  Hitler za měsíc a půl obsadil Francii, Belgii, Holandsko a Dánsko! Carské Rusko obsadilo Norsko a Švédsko. Stejně jako Indie, Indočína, jižní Írán, Saúdský poloostrov a vstoupili do Egypta.
  Koloniální anglické a francouzské jednotky se vyznačovaly nízkou bojovou schopností a velmi nízkým vojenským duchem - vzdávaly se prakticky bez odporu.
  Hitler se chtěl sám přestěhovat do Afriky, ale Španělsko se postavilo Německu. Poté fašisté zaútočili na Frankův režim a porazili ho. A pak Portugalsko. Po prudkém útoku byl Gibraltar dobyt!
  Poté Rusko a Německo dobyly Afriku. Zde byly větší prostranství, džungle, pouště a nedostatek cest větší překážkou než odpor slabých a zmatených koloniálních jednotek Británie, Francie a Portugalska.
  Došlo k zabírání území. Epizodické bitvy, ohniskový odpor. Ruské tanky jsou stále nejlepší a mají dobrou manévrovatelnost, zejména střední: "Nikolai", který byl pojmenován po careviči Nicholasi, zabitém Japonci.
  Kdybyste však věděli, před jakým zlým osudem samuraj Tsuda Sanzo zachránil Rusko, pak by byl jeho pomník s Eiffelovou věží v Petrohradě stržen. Nebo jste po něm možná pojmenovali tank.
  V každém případě byl "Nikolai"-3 relativně lehký tank - pod třicet tun, mobilní s dieselovým motorem. Jeho rychlost byla vyšší než u legendární čtyřiatřicítky, jeho čelní pancíř byl silnější a skloněnější, jeho silueta byla nižší a měl dělo s delší hlavní, i když podobné ráže 76 mm.
  Ať říkáte cokoli, Rusko dobylo více než dvě třetiny Afriky, zbytek připadl Německu a Itálii. A po masivním bombardování v květnu 1942 následovalo společné ruské a německé vylodění jednotek v Británii. Boje trvaly pouhé dva týdny a Anglie a Irsko byly obsazeny.
  A o měsíc později obsadili Irsko.
  Amerika se chovala spíše pasivně, bála se vstoupit do tak nebezpečné války, ale přesto pomohla Británii se zdroji. Hitler, Mussolini a Nicholas II se tedy rozhodli skoncovat s ekonomicky nejsilnější mocností.
  Rusko má navíc společnou hranici s Amerikou podél Aljašky. A už postavili železnici na Čukotku - což je pro válku velmi užitečné!
  A teď se ruská, carská armáda přesune... A vstoupí na Aljašku. Ale americké tanky nejdou ani proti Rusům. Tohle se stalo.
  Ruské jednotky se začaly vyloďovat na Aljašce 1. září 1942... A postupovaly velmi úspěšně.
  Rychle se rozšiřující předmostí. A jako vždy se bitev účastní krásné ruské dívky.
  Jsou na nejnovějším tanku Nikolai-4. Válečníci jsou bosí, mají na sobě jen bikiny. A mají silnější 85mm dělo s dlouhou hlavní: Shermanův hrom.
  Už je listopad, napadl sníh, ale krásné dívky: Nataša, Maria, Aurora a Světlana nepoznají žádné oblečení a bojují téměř nahé.
  Zde válečníci střílejí a rozbíjejí přesným zásahem ze Shermanské střely. Vycenili zuby. Natasha vystřelila a zařvala:
  - Porazil jsem každého pro krále!
  A jak to pořád pálí!
  Pak Maria vystřelí, a to tak přesně, že strhne věž Shermana.
  Vzala to a tweetovala:
  - Jsem dívka, která řeže kov!
  A pak Aurora vystřelí projektil. A také přesné a jasné.
  Válečník píská:
  - Nejvyšší akrobacie!
  A pak tě Světlana nakopne vší zuřivou silou. Ničitel blondýnek. A výkřiky:
  - Jsem pekelný démon!
  A celá čtveřice se vydá svým směrem a bude se pohybovat jižní Aljaškou.
  A tady je tank Alexander-4, také nejnovější model s krásnými dívkami. Výkonné 130mm dělo s dlouhou hlavní, až osm kulometů a posádka pěti krásných dívek v bikinách.
  Také jdou a střílí, vyřazují Američany, pronikají do Shermanů.
  Alenka vypustila projektil holými prsty a zpívala:
  - Pro slávu cara Michaela!
  Při střelbě Anyuta podporoval a kosil Američany:
  - Velký král!
  Augustine také zasáhl, zlomil Sherman a zasyčel:
  - Za mír, práci, impérium!
  Mirabela pak zahájila palbu. Také zlomila nepřátelské brnění a zasyčela:
  - Pro nový ruský řád!
  A pak olympiáda vypálila projektil, který bouchal a řval:
  - Jsem taková síla a bolest pro nepřítele!
  Dívky se chovají slušně a střílí. V jejich smaragdových a safírových očích plameny podsvětí.
  A nejnovější tank Alexander-4, neproniknutelný ze všech úhlů, jede vpřed a mlátí Američany. Taková je prezentace a bezpodmínečná destrukce.
  A holky, mrzne, a jsou jen v bikinách a téměř nahé - nádhera! Bereme s sebou kočku!
  Alenka vystřelí granát na americké auto. Jak to vrazí a zpívá:
  - Jsem světová hvězda!
  A pak to Anyuta vezme a pustí, odřízne nepřítele a zasyčí:
  - A sláva říši!
  A pak bude Augustin zasažen granátem, poseká nepřítele, rozbije nepřátelské brnění a zaskřípe:
  - Jsem rusovlasá a nestydatá dívka!
  A pak bude Mirabela v sandálech. A vystřelí na nepřítele smrtící projektil. Strhne věž a zakřičí:
  - Beran od berana!
  A pak se bude konat krásná hrdinská olympiáda. Vystřelí ty nejsmrtelnější granáty. Rozdrtí nepřátelský tank a zakřičí:
  - Všechny smetu!
  Zde přijíždí tank vážící sedmdesát tun a ničí nepřátelské pevnůstky. A snadno se pohybuje na sněhu - motor je nejnovější - plynová turbína! Takové auto tak snadno nezastavíte.
  Alenka zpívá:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Ruští vlci trhají nepřítele! Ruští vlci - pozdrav hrdinům!
  A znovu, pomocí holých prstů na nohou, stisknutím spouště, zasáhne nepřítele. Jaká holka!
  Anyuta také spadla na holé nohy a zakřičela:
  -A jsem skvělý!
  A pak Augustin vypustí projektil a zavyje:
  - Jsem divoká holka!
  A Mirabela vypustí něco úplně zabijáckého a řvoucího:
  - Na nové, neohýbající se hranice!
  A ukáže svůj jazyk tak růžový a dlouhý.
  A pak olympiáda Američany rozdrtí a rozdrtí a udělá to velmi dobře.
  No, obecně je vidět jasné vítězství. Tato bitva byla vyhrána a ruské a carské jednotky postupují vpřed.
  Koncem prosince 1942 byla již celá Aljaška dobyta carskou armádou a v Kanadě probíhaly boje.
  Kromě tanků bojují pilotky také v proudových letounech. USA má hodně letectví, ale jeho kvalita je velmi špatná. Nelze srovnávat s ruskými tryskami. Které rozdrtí nepřítele intenzitou terminátorů.
  A dívky Anastasia a Margarita na svých letadlech "Ekaterina"-6, jak efektivně sbírají účty.
  Anastasia sestřelila osm amerických letadel jednou dávkou pěti leteckých děl a ječením:
  - Jsem jen válečník supertřídy!
  A bosýma nohama šlape do pedálů.
  Margarita sestřelí deset amerických letadel v jedné dávce a zaskřípe:
  - A jsem ještě o třídu výš!
  Anastasia mačká spoušť holými prsty a pálí na nepřítele. Zasáhne sedm vozidel americké armády a zaskřípe:
  - Jsem takový válečník, že král je potěšen!
  Margarita také propustí vraha a zakňučí:
  - A nejen král! Jsme moc krásné!
  Dívky bojují a narážejí do různých aut. Vyhazují nepřítele jako mrtvé myši do popelnice. A ničí americká letadla.
  Anastasia sestřelila několik dalších letadel a zavrčela:
  - Pro dvouhlavého královského orla!
  Margarita vycenila zuby s tesáky a zaštěbetala:
  - Za takovou skvělou věc!
  A zasáhla také tucet dalších amerických aut. To jsou dívky. Dívky milují zabíjení. A roztrhejte to!
  A tahle dvojice funguje...
  Pohybuje se na pozemní cíle. A jděte se Shermany a prorazte je přímo skrz ně. Jako kovová jehla. A štípání nejpevnějšího železa a oceli. Tak došlo k jejich pádu.
  Anastasia praští několik Shermanů a křičí pro sebe:
  - Jsem dívka, která toho dokáže hodně!
  Margarita také mlátí Američany na zemi a píská:
  - Ale nic mě nezastaví a nikdy mě nezastavilo!
  Anastasia drtí nepřítele, sestřeluje tanky a křičí:
  - Pro krále, který není o nic moudřejší a chladnější!
  Holky jsou samozřejmě nádherné! A hlavně jen v jedněch bikinách! A neporazitelný!
  Nikdo nemůže porazit nebo zastavit dívky!
  Střílející Anastasia křičí z plných plic:
  - Jsem dívka, která láme ocel!
  Margarita pokračuje ve střelbě a dodává:
  - A jakýkoli kov!
  Dívky létají a střílí... I když je zima a zima, to je nezastaví. V Kanadě zuří boje.
  Anastasia znovu vystřelí a zařve:
  - Jsem jako kluk!
  Margarit aktivně potvrzuje a zatlouká zuřivostí pantera:
  - Jsem ten, kdo je vtipnější a chladnější než všichni ostatní!
  Holky, jak je vidět, počítají opravdu hodně a mají nepopsatelné štěstí!
  Shromažďují polonahé účty! A neznají žádný smutek, žádné pochybnosti! Mají spoustu různých názorů!
  Ale zkrátka, krásky měly štěstí. Zajali a leteckým úderem zaútočili na čtyřhvězdičkového generála. Velkolepé krásky. Naserou tě stejným způsobem!
  A opět se přes Kanadu pohybují ruské a německé tanky.
  Zde je Gerdina posádka na německém T-4. Upřímně řečeno, auto je ve srovnání se sovětskými vozy poměrně slabé. Dívky to ale nemají jednoduché - v mrazu bojují naboso a v bikinách. A to o něčem vypovídá!
  Přiznejme si to, takoví bojovníci jsou cool! Neznají pochybnosti a slabosti! V jejich očích hoří safíry a diamanty! Takové krásky nevydají nepříteli ani centimetr půdy! Jsou svatí a zlí zároveň.
  Pohybují se kolosální energií.
  A takhle drtí Američany.
  Gerda vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Jsem divoká holka! A už vůbec ne panna!
  A poté propuká v smích.
  Z děla vystřelila i Charlotte. Možná není příliš silný, ale je rychlý:
  - Jsem jako horká a kousavá včela!
  Poté kráska vezme a ukáže svůj dlouhý jazyk!
  A pak Christina plácne a prská:
  - A moje vokály! Klykovova rána!
  A i on odhalí své vlčí zuby a zařve:
  - Bude nové vítězství!
  Válečníci jsou opravdu tak tvrdí a agresivní. A mají tolik svalové síly a zběsilého vzteku.
  A Magda zasáhne i nepřítele. Z dálky rozbije Shermana, zasáhne ho velmi přesně od konce ke konci a zařve:
  - Jsem tak skvělý Němec!
  Čtyřka i přes to, že auto není nejlepší, bojuje úspěšně.
  A proč? Protože nemají skoro žádné oblečení! A bojovníci ničí nepřítele velmi krásně.
  Gerda hrdě poznamenává:
  - Jsme tak hodni Führera!
  Poté kráska znovu vystřelí a odhalí svou roztomilou tvářičku.
  Zdejší válečníci mají árijského ducha. A nebojí se zimy. I když zima v západní Kanadě je stále velmi chladná.
  Ale nic - jen bosí a téměř nazí. Pak bude štěstí a vítězství!
  Jsou to bojovníci plní hrdého ducha.
  Ani nyní nemají Árijci ve vytrvalosti sobě rovného. Kromě ruských dívek.
  Ale Natasha na "Nikolai"-3, také v bikinách a bosá, vystřelila, otočila se a prošla kolem. Její tank je však lepší než německý T-4. Boj je zde tvrdý a velmi agresivní.
  Yankeeové se snaží skočit zpět. Ale Natasha srazila "Čarodějnici" a zasyčela se zašklebením perlových zubů:
  - Jsem taková dívka, že se ke mně nikdo nepřiblíží!
  A Maria střílela přesně na americké tanky. Probodne je a zasyčí vyceněnými zuby:
  - Žádné síly nás nemohou vzít!
  A pak bude střílet také Aurora. Sherman byl zničen. Ano, holka, to je to, co potřebuješ.
  A pak Světlana přispěje... Jak to bude bolet Američany.
  Probíhají i bitvy na moři. Ruská flotila zabírá Filipíny.
  A tady je také tým: bosé námořníky. Také téměř nahé krásky, v bikinách. Je pravda, že počasí na Filipínách je nádherné i v zimě - teplé, protože se blíží rovníku.
  A dívky si užívají boj a střelbu. A běhejte kolem blikající bosí, kulaté podpatky. Holky tady jsou prostě krásné. Úplně nejlepší - super!
  Mimochodem, milují znásilňování vězňů! Přivážou je k sobě a pak na nich jezdí. A to natolik, že vězni ztrácejí vědomí! A zařídí totální vyhlazení pro sebe - nebo spíše ne pro sebe, ale pro své nepřátele.
  Takové cool posádky polonahých dívek. A nic je nemůže zastavit ani rozdrtit!
  Válečníci se nalodí na americký křižník. Naskakují téměř nazí, bosí, se svaly prohýbajícími se pod opálenou kůží. A zuřivě sekají Američany. A nedávají nejmenší šanci na přežití.
  A teď je vidět krásná Stella a její partner Masha. Obě dívky jsou vysoké, svalnaté blondýnky, které každého rozsekají. Co není rána, je řezání a trhání těl!
  Dívky se procházejí po americké lodi. Když mávají doprava, je to ulice, když mávají doleva, je to ulička!
  A holky nepřestanou! Nenechávají soupeři šanci! A co teprve, když zařvou a začnou natřásat svaly!
  A znovu mávají meči a vyjí:
  - Jsme dívky pro cara, vlast a Michaila Romanova!
  A krájí to jako samurajské zelí. Stella to tedy vzala a kopla amerického důstojníka do slabin bosou nohou. Poletí výš a skočí přes palubu.
  Blonďatý terminátor dá:
  - Za mé rány platí poplatky!
  A znovu vycelí zuby a blýskne svými perleťovými zuby! Jaká holka! Nejvíce šťávy a vůně!
  A dívky spěchají k sobě. A míjejí se jako příliv tornáda. Nedávají nepříteli šanci. Mají kolosální moc. Temnota čertů a tisíce tisíc andělů.
  A přichází Máša, která dvěma šavlemi seká tři hlavy najednou! Tohle je holka - holka všem holkám!
  Obě krásky řezaly, jako by zatloukaly hřebíky meči. A v jejich činech není žádná slabost nebo pochyby. Pohybujte se sami za sebe, aniž byste ustupovali nebo se vzdali. Spravedlnost vyžaduje sjednocení lidstva. Jedna říše, jedna koruna, jeden cíl a expanze do vesmíru.
  Právě v této době je na oběžnou dráhu vypuštěna první umělá družice Země. Tady létá po celém světě.
  A ruské dívky v bikinách bojují samy za sebe. A nejsou horší než nepřítel. A Američané rozřezaní kráskami na kusy padají. Přesto dívky nejvyšší třídy a dovedností.
  Svého času se jim podařilo bojovat v Japonsku. Bojovalo se i ve výškách. Sám císař byl zajat. Ukázali své kolosální schopnosti. Mají takovou vášeň a tolik svalové síly. Samozřejmě, že takové dívky jsou zázrakem zázraků!
  V paláci porazili samuraje. A také byli téměř nazí a bosí. Dívky, které dokázaly věci, které překvapily jejich nepřátele.
  A nasekali jakékoli maso a předvedli své umění. Válečníci bez jakýchkoli pochyb postupují.
  Hlava amerického admirála byla useknuta šavlí. A jak se budou krásky smát a odhalovat tesáky.
  A opět přecházejí do útoku a řežou se. Takoví válečníci jsou opravdová monstra. A na trůnu je car Michael. Syn Alexandra Třetího, ale ne ten. Šťastnější , rozhodnější, silnější vůle a také talentovaný vládce.
  Ale samozřejmě záleží na štěstí a ještě větší tvrdosti - Michail vedl nesmiřitelný boj proti korupci, což mělo pozitivní dopad na armádu. Nejúčinnějším know-how je ale využití dívek v bikinách pro vojenské účely. A dívky jsou velmi krásné, když jsou téměř nahé a bosé.
  Bitvy tedy probíhají s různým stupněm úspěchu. A krásné bojovnice střílí velmi přesně, lépe než muži. A co je nejdůležitější, když jsou dívky téměř nahé, jsou prakticky nezranitelné. Nejsou ovlivněny kulkami a granáty. Velmi silná armáda válečníků. To je cool. Byl to nápad cara Michaela používat dívky téměř nahé a bosé, a to přineslo vítězství.
  A dívky v bitvách také házely granáty a dýky holými prsty. A ukázali svůj divoký vztek.
  Dívky jsou docela odvážné. A velmi krásné, hravé a plyšové. Nikdo je nemohl zadržet.
  Válečníci jsou velmi chrti... Bosé nohy dívky jsou velmi účinnou zbraní. Ale co mohou dělat? Spousta věcí. Samotné holé podrážky přijímaly energii ze země a krásné bojovnice byly hravé.
  Musím říct, že dívky jsou nejkrásnější na světě, že jsou obě úžasné a se zuřivostí kobry!
  Americký křižník je zajat. Zajatí muži padli na tváře. Načež si válečníci strčili nohy do obličeje. A donutili mě se políbit. A děvčata vrčela a jejich holé podrážky, když si olizovaly jazyk, byly příjemné a lechtivé.
  Krásky si ale užívaly, když jim bosé nohy zasypávaly polibky a líbaly paty.
  Poté se dívky budou smát. A vycenili zuby!
  Ale už se to zlepšilo, děvčata se trochu opalovala nahá a šla se koupat. To jsou tak krásní bojovníci. Jak můžeš vzít takovou nohu a políbit ji? A olizovat každý prst.
  Holky jsou skvělé.
  Zde je opět v bitvě tank Alexander-4. Je spěch a únor už přichází. Vojska jdou dál. Stále blíž a blíž k území USA. Holky jsou tak cool.
  Zde Natasha střílí přesně. A trefuje se velmi přesně.
  Dívka střílí velmi přesně a křičí:
  - Rozdrtíme nepřítele!
  Maria střílí další. Vzal a porazil nepřítele:
  - Jsem super!
  Maria je velmi krásná dívka a velmi aktivní.
  A její bosé nohy jsou ve své erotice velmi krásné a půvabné:
  - Zničíme nepřítele!
  A Aurora je taková dívka a je skvělá, s holým břichem a prsy a takovými nafouklými šarlatovými bradavkami:
  - Prolomím nepřátele a udělám to super!
  A jak si třepe zrzavé vlasy!
  A znovu vás bude kopat holýma, dlátovýma nohama. Takoví bojovníci jsou velmi cool!
  A pak Světlana vezme a porazí nepřítele:
  "Miluji cara a svým nepřátelům pověsím na krk smyčku!"
  Dívky se budou smát. Jak se z nich stali chrti a cool.
  Američané utíkají před dívkami. Nebo to vzdají. Nebo zemřou. Válečníci jsou tak krásní a velmi bosí a dívky jsou tak úžasné. A bojovat jen v bikinách je příjemné a efektivní. Dívky bojovnice jsou tak úžasné.
  Natasha znovu střílí na Američany a syčí:
  - Ty jsi můj bratr a já jsem tvůj bratr! Nebo spíš moje sestra!
  A znovu pohne svým dlouhým jazykem. Agresivní řekněme válečník a kráska!
  A pak Anyuta zatřese svými nahými prsy. A bude křičet a vycenit zuby. A pošle granát na Američany. A on to vezme a posere to.
  - Ta krása to zničila! A píská to:
  - Jsem tak super holka!
  Krásná dívka a miluje sex. A tohle je pěkné!
  A dívka to vzala a udeřila ji - zavrčela:
  - Vyhrajeme a zničíme nepřítele!
  A tady bude Aurora kopat a bít:
  - Jsem král a skvělá dívka!
  Válečník může být docela chrt.
  Dívky se smějí samy sobě.
  Světlana to ale vzala velmi chladně. A dala takové poplatky za zničení nepřítele a políbila čerty:
  - To je taková totalitní akrobacie!
  Tank je velmi obratný a smrtící. Zasáhne slabého a vysokého Shermana. Bitvy zde tedy probíhají ve prospěch carského Ruska.
  Natasha je zase jako výstřel. A coos:
  - Pro tvůj idol!
  Maria začala střílet. Dívka je velmi krásná a má zlaté vlasy. Podle vzhledu.
  Dívka šoustala, namířila nahé prsty na nohou a zapištěla:
  - Tohle je vražda pro krále!
  A tady Aurora šukal Američana. A ta dívka byla, řekněme, opravdu extrémně agresivní a ukřičená:
  - Za skutečný nástup!
  A teď se dívka ukázala být opravdu silná.
  A Světlana je agresivní a bojovná. Kopla holou nohou a roztrhala nepřítele na kusy.
  A cvrlikala a vycenila zuby:
  - Jsem dáma, která létá jako orel!
  Takže dívky začaly šukat s divokou silou. A taková agrese krásek se nedá zastavit. Bez ustupování nebo ohýbání.
  Natasha znovu vystřelila a zasyčela:
  - Až do úplného zničení!
  A Mary bez hřebíků dokázala mnohem více zničit své nepřátele a začala lámat své protivníky.
  A pak to vzala Aurora a zasáhla nepřítele dělem. A velmi úspěšně, s kolosální sebejistotou. A rozdrtit, rozdrtit nepřítele. A roztavené trosky létají ze Shermanu všemi směry.
  A Světlana bude také střílet a zpívat:
  - Jsem dívka velkých snů a velké krásy!
  Válečníci ve skutečnosti prokazují pozoruhodnou vůli zvítězit.
  Ne nadarmo se impérium stalo cool a skvělé. Mohl by překonat úspěchy Čingischána.
  Válečníci se pohybují směrem k sobě... A střílejí, střílejí a trhají nepřátelské pozice, jako by je trhali nožem. Nebo spíše velmi ostrá a tvrzená dýka. A nyní jsou ruské jednotky skutečně neporazitelné. A království velké říše.
  Když se na to podíváte, v historii Ruska bylo mnoho válek a těžkých období. Ale Nicholas II měl z větší části prostě smůlu! Ukázalo se, že selhal. Ale taktika je velmi důležitá. To, co předvedl velký ruský šachista Alekhine. Když začal hrát místo svého soupeře, otočil desku a vyhrál. Genius je génius.
  Se všemi problémy carského Ruska hodně vyřešil samotný faktor nahých dívek.
  Bitev se účastní i vrtulníky. Bojová vozidla a také posádky s dívkami v bikinách a naboso. Jaká je kvalita armády složené z dívek? Nejvýraznější. Nic nemůže zastavit nebo porazit takovou armádu.
  Takže v této armádě jsou bosé a téměř nahé dívky. Posádka vrtulníku kapitána Varvary. Není to úžasné? Moře se prudce vzdouvá! A jak zasáhnou kanóny letadel. A pak jsou tu rakety. Tyto dívky jsou skutečné hurikány jako tornáda.
  Nejsou v ničem horší než nepřítel. Ruská armáda je připravena na bitvy a velké úspěchy.
  Varvara je krásná dívka s hnědými vlasy a téměř nahá. Když řve z plných plic:
  - Nepřátelé neprojdou! A neutečou!
  A on to vezme a uvolní zabijácký výboj ze všech trysek svého nejlepšího stroje. A přeletí nepřítele. A on to vezme a seká to destruktivním obloukem.
  Ale skromná Olga vzala a vypálila raketu na americké pozice a zasyčela:
  - Bojoval jsem, ne s lýkovou botou, ale naboso!
  A bude mrkat svýma safírovýma očima. Ano, to jsou dívky - taková neuvěřitelně úžasná akrobacie. S ním můžete pít na horu a nosit nahé draky.
  A nohy jsou tak elegantní a jedinečné! A pasy jsou tenké a těla jsou velmi svalnatá.
  Varvara kope do zadku a vyje:
  - Mohu udělat díru do zeměkoule pro krále!
  A bude se usmívat na tváři a mrknout očima.
  Válečníci jsou zde na tom nejlépe. Tady to vezme Taťána, také dívka v bikinách, a zakřičí:
  - Ať je král nad celou zemí!
  A bude se třpytit svými perleťovými zuby. A z vrtulníku je to zabiják jako hřebíky. A bude to smrtící. A opravdu to smaží kov. A způsobí zničení bunkru.
  To jsou dívky - všechny dívky jsou dívky! A pak, když jsou vězni přivedeni, ty dívky pak líbají a olizují jejich bosé nohy. Toto je obecně nejsofistikovanější způsob, jak ponížit a povzbudit.
  
  NEPOKRAČOVATELNÝ ROMMEL
  V něm Rommelova armáda v listopadu a prosinci 1941 dokázala vyhrát vítězství v Africe. Stalo se tak i proto, že partner geniálního Rommela neudělal ty hrubé chyby, které se staly ve skutečné historii.
  V důsledku toho Němci porazili postupující Brity a udrželi si jejich území. Průběh bojů to zpočátku neovlivnilo, na východní frontě byli Němci poraženi u Moskvy.
  Později se však Führerovy plány změnily. Rommel do této doby dokázal dobýt Tolbuk a přesunul se směrem k Egyptu. Hitler se rozhodl přejít na dočasnou obranu na východní frontě a prozatím soustředit své úsilí v Africe a na Středním východě.
  Protože však ofenzíva v Africe vyžadovala méně sil, provedli nacisté několik operací na východě. Poražená sovětská vojska v Kerči. Obklíčili nás u Charkova. Vytáhli i třísku směrem na Smolensk. Porážkou skončila i ofenzíva druhé šokové armády generála Vlasova u Leningradu.
  Sevastopol padl po obležení a útoku. A Krautové posílili. Boje se odehrávaly na římse Ržev. Zde se nacistům podařilo vydržet.
  V Egyptě však Rommel získal posily a získal přesvědčivé vítězství. Na základě svého úspěchu Němci překročili Palestinu a dobyli Irák a Kuvajt. A pak celý Blízký východ - získal přístup k ropě.
  Poté se fašisté obrátili na Súdán a pokusili se dobýt celou Afriku.
  Současně následoval útok na Gibraltar a pronikání německých jednotek do Maroka a dále do afrických oblastí.
  Ale úspěchy Němců byly usnadněny energickou prací v týlu. Kde je také Hitler, co dokázal obratněji než ve skutečné historii.
  Po probuzení se Hitler Terminátor vykoupal s dívkami, posnídal salát, květákovou kaši a nějakou další zeleninu, přidal nízkotučný vícevrstvý kozí sýr a kaviár. Poté zavolal Speera a oficiálně předložil novému císařskému ministrovi dokument podepsaný zákonem o mimořádných pravomocích. Adolf byl posedlý a byl velmi žíravý:
  - Výroba zbraní ve Třetí říši je extrémně nízká! Zaostáváme nejen za válčící Británií, ale i za totalitním SSSR. Potřebujeme ale vzdušnou nadvládu a zároveň zvýšit produkci starých zbraní a přejít na nové. Zvláště nadějné proudové bombardéry. Jejich obrovská rychlost a vysoký horní strop jim totiž umožňují téměř beztrestně ničit britská města!
  Speer vyzařoval optimismus:
  - V Německu a Polsku je přebytek uhlí, ve Francii železná ruda a máme dost zařízení na výrobu mnoha aut. Vždyť vyrábíme více hliníku a duralu než všechny země světa dohromady!
  Posedlý Adolf přikývl:
  - Prozatím! Británie a USA také podporují výrobu a my musíme chránit každý gram kovu. Nechte kov sbírat i školáci a další děti od pěti let. Kromě toho, proč vyrábět křídla a trup celé z duralu. Můžete použít jak dřevo, tak plátno. Například výroba monoblokových křídel. a co? Potřebujeme nový proudový stíhač vážící ne více než dvě tuny, snadno létatelný, snadno vyrobitelný a levný! Počet montážních dílů by měl být zredukován na minimum a také by se měly najít možnosti, jak co nejvíce snížit hmotnost letounu a zlepšit jeho aerodynamické vlastnosti. Teď mimochodem přijdou konstruktéři letadel, my je zaškolíme.
  Speer se usmál:
  - Samozřejmě, můj Führer. Pokud jsem pochopil, chystáte se vrátit všechny vysoce kvalifikované pracovníky z armády?
  Posedlý Adolf potvrdil:
  - Budeme přijímat pouze vysoce kvalifikované, běžné pracovníky z řad cizinců. Takže je lepší, že bude méně povalečů, a tedy partyzánů. Počet pozemních sil samozřejmě snížíme, pokud nebude válka se SSSR, tak nepotřebujeme tolik pěchoty, ale... Ne radikálně, takže v nejbližší době plánuji porazit Gibraltar a Maltu měsíců a zabírají celý sever Afriky a dále na Blízký východ. Stále budeme potřebovat pozemní jednotky. Kromě toho je nutné vybudovat další loděnice jak v samotném Německu, tak ve Francii, Belgii, Holandsku a Norsku. Potřebujeme letadlové lodě, bitevní lodě a transportéry. A Středozemní moře se promění v jakési vnitroněmecké jezero. Rozumíš?
  Speer se uklonil:
  - Ano, můj Führer! Už jsem si objednal vypracování stavebního programu...
  Chytrý Adolf dodal:
  - Pracovní den může být prodloužen na 16 hodin, pokud to vyžadují naše nouzové plány. Produkce letadel se musí navýšit na sto letadel denně za pouhých devět měsíců... Více než trojnásobek oproti současnému a v žádném případě není fakt, že to bude stačit!
  Speer spěchal povzbudit Führera:
  - Naši piloti jsou z vyšší třídy než ti britští, takže kvantita není všechno. A najdeme nové způsoby, jak překovat radlice na meče. Pokud jsem pochopil, prioritou je pro nás letectví?
  Vůdce pevněji zaťal pěst:
  - Prioritou je pro nás proudová letadla, bombardovací letadla a poté stíhací letadla, plus uvolnění nového vybavení a vývoj zázračných zbraní! Ovšem nejen v oblasti letectví, ale i tanků, dělostřelectva, primárně proudového... O tom si povíme podrobněji.
  Bylo slyšet zvonění a do místnosti vstoupili přední letečtí konstruktéři Třetí říše.
  Messerschmitt, poměrně mladý s vysokým čelem, Heinkel, již starší, ale velmi obratný, sportovně stavěný Tank, Lippisch a pár méně známých.
  Adolf je ukázal na židle a přikázal jim, aby rozložili kresby na stůl:
  - Vaším úkolem je vytvořit novou, velmi silnou a moderní zbraň. Německo má více aerodynamických tunelů než kterákoli jiná země na světě a technologie mnoha letadel je velmi zaostalá. Ale pouze v Yu-88 můžete výrazně zvýšit rychlost tím, že dáte vozu efektivnější tvar. Zejména kokpit dostane kapkovitý, vypouklý tvar, který zlepší viditelnost a udělá pilota prostornějším a navíc přidá rychlost zlepšením aerodynamiky o dobrých pět kilometrů. Navíc je nutné dát aerodynamický tvar palebným bodům bombardérů i stíhaček, stojanům na pum a vzduchovým brzdám v nepracovní poloze.
  Napiš, co ti řeknu!
  Návrháři jednohlasně přikývli:
  - Takže určitě skvělý Fuhrer!
  Adolf pokračoval:
  - XE-129 - by měl být přepracován tak, aby samotná zbraňová schránka dostala aerodynamický tvar a byl instalován pohyblivý letecký kanón pro ochranu před útoky ze zadní a spodní polokoule. Tento útočný letoun by měl být navíc vybaven systémem posilování motoru. Zároveň s perestrojkou je nutné zvýšit produkci takových útočných letounů. Jejich ničivé letecké útoky paralyzují aktivitu Britů. Kromě toho by měl být střemhlavý bombardér Ju-87 používán v Británii. Uvedeme do provozu zastaralé vozy...
  Adolf se odmlčel. Návrháři mlčeli. Fuhrer poznamenal:
  Mám velké pochybnosti o F -190. Vozidlo se ukázalo jako těžké a špatně ovladatelné, navíc nemá systém plnění nádrží inertními plyny, které nahrazují použité palivo. Kvůli tomu může být toto auto dokonce vyřazeno jednou zápalnou kulkou. Co na to řekne Tank?
  Slavný konstruktér SS, stojící v pozoru, poznamenal:
  - To je náš nedostatek, skvělý Führere. Přestože je třeba umístění tanků považovat za vcelku zdařilé, jsou méně zranitelné nepřátelskou palbou a zároveň chrání pilota. Co se týče ovladatelnosti, tak... Jedno brnění váží 120 kilogramů a odlehčit nám není tak jednoduché...
  Posedlý Adolf navrhl:
  - Pokuste se zlepšit aerodynamické vlastnosti Fokken-Wulfa. Primárně z důvodu snížení hmotnosti je nutné ohnout konce křídel pro zvýšení ovladatelnosti a ovladatelnosti vozidla. Navíc nainstaluje ochranu zadní polokoule... Co se týče umístění motoru před pilotní kabinou, tak to pilota chrání, ale vyžaduje vybavení vozidla katapultovacím zařízením. Mimochodem, samotný tvar motoru může být efektivnější, což by naši průmyslníci rozhodně měli vzít v úvahu. Mimochodem, co práce na ME-309?
  Messerschmitt byl poněkud šokován:
  - Pracujeme na tom, skvělý Führere. Vypočtené charakteristiky slibují zvýšení rychlosti vozidla, až na 740 kilometrů za hodinu, když je vyzbrojeno sedmi palebnými stanovišti! Pro Brity to bude nejsilnější smrt...
  Adolf přerušil:
  - Dokončení by mělo být provedeno rychleji. A ty, Speere, urychlíš vývoj nového rychlopalného 30milimetrového leteckého děla. Lze jej velmi úspěšně použít i pro střelbu na pozemní cíle a proti nepřátelským letadlům! Nový ME-309 by měl nahradit předchozí ME-109. Pokud jde o váš proudový stroj ME-262, bohužel má mnoho nevýhod: velkou hmotnost, nízkou provozní spolehlivost, nadměrnou nehodovost... Sám si udělám náčrt letadla, které potřebujeme.
  Adolf Hitler začal kreslit auto s využitím svých znalostí o moderních proudových stíhačkách. Ne však ty nejmodernější, ale zhruba z padesátých let, aby se přizpůsobily současné úrovni výroby a technologií. Zvláštní pozornost věnoval technologii změny vymetání křídla. Vysvětlení všech výhod takového designu:
  - Během přistání a vzletu se rozmítání sníží a během letu se zvýší. Jen díky tomu bude stíhačka s moderním motorem ME-262 schopna zrychlit na 1100 kilometrů za hodinu. A jeho hmotnost bude výrazně nižší.
  Messerschmitt se podíval na diagram, svraštil vysoké holé čelo a vymáčkl:
  - Skvělé! Ale můj Führere, kde jsi získal tak hluboké znalosti aerodynamiky?
  Posedlý Adolf potutelně přimhouřil oči:
  - A co aerodynamika? Nadaný člověk je většinou nadaný ve všem! A průměrnost je průměrnost i v Africe! Co je špatného na bombardéru Arado? Ukaž mi diagram?
  Nešťastný Fuhrer se rychle podíval a negativně zavrtěl hlavou:
  - Ne, to nepůjde! Nápad s vozíkem není dobrý, letadlo se kvůli tomu neotočí a spadne. Vyžaduje konvenční zatahovací podvozek. Zvažte některé konstrukční změny pro lepší aerodynamiku. Bez zbytečné invence, ale s vynalézavostí.
  Adolf se zbláznil a přidal několik dalších komentářů:
  - Letadlo Gryphon Xe-177 má extrémně nespolehlivou elektrárnu. Je třeba jej okamžitě vyměnit, s nejnovějšími pístovými motory, zpočátku čtyři samostatně stojící. Poté k nejmodernějším motorům o výkonu 2950 koní. Pokud jde o schopnost udeřit z velkých výšek a ve střemhlavém letu, pak... Začněte vyvíjet Xe-277, tento stroj se také stane nemesis zbraní. Hlavní jsou ale proudové bombardéry. Toto je prioritní úkol. Například takový by měl být Yu-287.
  Vůdce znovu udělal náčrt s dopředu zahnutými křídly a vysvětlil konstruktérům určité nuance. Adolf byl vážně unesen a ukázal určitá schémata. Zejména bezocasý bombardér. A že konstrukce proudového stroje s létajícím křídlem je více než slibná. A přitom je vozidlo schopné bombardovat i území USA. Přímo naznačil, že by se do práce měli zapojit designéři z celé Evropy a dokonce i Židé. Když si konečně uvědomil, že návrháři jsou už dost zaneprázdnění, milosrdně je nechal jít a zůstal jen Lippisha. Führer křičel:
  - A žádám tě, Alexandre, abys zůstal! Budete mít za úkol vytvořit nové, extrémně účinné zbraně.
  Lippisch byl překvapen:
  - Budu ti vděčný, Fuhrere!
  Hitler Terminátor začal vysvětlovat:
  - Jistě znáte teorii Wieselsbergera, který byl kdysi asistentem profesora Prandtla v Göttingenu. Jako první vyvinul teorii vlivu obrazovky na podkladový povrch...
  Lippisch s úsměvem přikývl:
  - Jste si dobře vědom, můj Führere! Ano, tuto teorii znám!
  Posedlý Adolf pokračoval:
  - Musíme vytvořit ekranoplán - jakýsi hybrid torpédového člunu a hydroplánu. Létá ve skutečnosti mnohem níže, nějakých 20-40 centimetrů od vody. V tomto případě se hmota vzduchu podpírající loď ekranoplan skládá ze dvou částí. Jedním je zamrzlý potok pod křídlem; druhý - spíše nevýznamný - vychází zpod křídla v oblasti odtokové hrany a je neustále doplňován vzduchem přicházejícím shora, ze špičky křídla.
  Lippisch snadno potvrdil:
  - Opravdu, můj Führere!
  Posedlý Adolf pokračoval:
  - Hlavní hmota vzduchu však zůstává pod dosedací plochou a vytváří tam tlak, který se téměř rovná rychlostnímu tlaku. Hraje roli jakéhosi vzdušného kluziště, po kterém se loď ekranoplan "točí" jako hodinky! Prvním, kdo to v praxi použil, byl finský inženýr Kaario, který vyvinul jednoduché obdélníkové křídlo-sáně klouzající po sněhu pomocí síta a dokonce na to získal patent. Armáda bohužel takový objev včas neocenila. Říká se, že podobné experimenty prováděl ruský profesor Levkov ... To znamená, že by se mohla stát novou zázračnou zbraní, schopnou dopravit bomby, torpéda a výsadkové jednotky k pobřeží Británie rychlostí letadla a zároveň neviditelný pro radar. Plus další ničivé útoky na anglické lodě! Souhlasit?
  Lippisch šmátral rukou, ochotné servírky mu nalévaly šťávu... Poté, co se trochu napil, návrhář poznamenal:
  - Ano, to je bohatý nápad, i když budou nějaké technické problémy. Například udržitelnost...
  Posedlý Adolf přátelsky přikývl:
  - Načrtnu vám hrubé schéma, je lepší to udělat a drobné technické detaily si vyleštíte sami. Karoserie by měla být dlouhá, připomínající trup dopravního letadla, přecházející do přídě delfína, vypouklých čelních skel a proudových motorů.... I když je možné, že pístové motory budou fungovat i v prvních modelech. A když je tento kolos odtažen do volné vody, motory ohlušujícím řevem zařvou a úzké dravé tělo exploduje jako velryba a vyvrhne oblak spršky. Pozor, tento kolos je schopen řítit se jako stíhačka pár metrů od hladiny.
  Lippisch hvízdl s opravdovým obdivem:
  - Máš bohatou představivost, Führere!
  Dashing Adolf se stal ještě inspirovanějším:
  - Samozřejmě by to byla zázračná zbraň. Ostatně ekranoplans se žádné bouřky nebojí. Ledu se nebojí - létají po něm. Nehrozí jim bažinatá ústí řek a pobřežní skály, o které se mohou běžné lodě rozbít, a mělčiny jsou obecně jako dětské jezírko. Jsou schopni vylodit jednotky všude: od afrického pobřeží Skeletons s jeho ďábelskými útesy po obě pobřeží Spojených států, arktické země Kanady a Aljašky. Těchto strojů by bylo několik stovek a Británie by za dva měsíce padla.
  Lippisch nesměle poznamenal:
  - A doly?
  Fuhrer se zasmál:
  - To jsou přesně ty doly! Nehrozí ani pod hladinou vod, ani na mělčině! Stejně tak torpéda z ponorek. A on sám je ideální zbraní pro boj s nejpokročilejšími ponorkami, zasahujícími je hlubinnými náložemi. Kromě toho mohou ekranoplány pálit rakety a miny na nepřátelské lodě. Ano, samozřejmě, seznámím vás s konstrukcí řízených pum. A samozřejmě vylodění... Ideální prostředek pro vylodění nejen u pěchoty, ale i u tanků! Pak se celá povaha války najednou změní! Rozumíte Lippischi, jaké záležitosti vám Führer věří?
  Návrhář se zeptal komerčněji:
  - A co ceny?
  Vážný Adolf potvrdil:
  - Samozřejmě ty nejštědřejší, železný kříž s diamanty, země, kolonie, poddaní! Pokud dobyjeme celou Afriku, bude tam dost země pro všechny!
  Lippisch uvedl:
  - Pokud budou dány peníze a prostředky, ekranoplán bude připraven, ale... Mám také projekty pro bezocasou stíhačku.
  Terminátor Fuhrer spěchal, aby uklidnil vynálezce:
  - Bezocasý proudový bombardér, už jsem ho načrtl, ostatní se o něj postarají. Jak pohodlné a bojovník! Ekranoplány jsou důležitější, protože jsou zásadně novou zbraní... Firma Gotha má navíc velmi talentované konstruktéry, kteří to udělají. Mezitím pracujte na ekranoplánech. Obecně, teď mám spoustu naléhavých záležitostí, musím si ještě promluvit s generály tanků... Rozkaz vám bude vydán...
  Lippisch zanechal Führera velmi inspirovaný. Adolf si myslel, že by možná bylo lepší si nejprve promluvit s jadernými fyziky o vytvoření atomové a v budoucnu i vodíkové bomby, ale rozhodl se nedělat příliš mnoho a nabíjet sebe i ostatní najednou.
  Bylo zde několik návrhářů, včetně těch nejslavnějších: Porsche a Aders. Obecně platí, že pokud měli Němci v letectví a ponorkové flotile kvalitativní převahu nad Sověty (i když ne každý to přiznává!), pak tanková flotila Panzervale znatelně zaostávala. Zejména sovětská vozidla KV, T-28, T-34, předčila německá v pancéřování a výzbroji a T-34 také v jízdních výkonech. Děla německých tanků však nejsou dostatečně silná pro anglické Matildy a Cromwelly, tím méně ta, která již vyvíjejí konstruktéři Churchillů a Challengerů. O slabosti pancíře německých konstrukcí nemluvě...
  Poté, co pozval hosty, aby se posadili, začal Fuhrer číst morálku:
  - Německo bohužel v současné době nemá spolehlivé protitankové dělo... Vybaveno 50mm kanónem T-3, může hladit pouze pancíř Matildy nebo KV... Ale Matilda vstoupila do služby s Británií ještě před začátkem druhé světové války. Sami jsme zajali Matildu, jejíž čelní pancíř nelze prorazit. Sovětské KV nemohou proniknout ani do boku nebo trupu. Maximum, co naše auto dokáže, je prolomit trať! To znamená, že jste nás vy konstruktéři dostali do takové pozice, že nepřátelské tanky jsou mnohem silnější než naše, pokud jde o pancéřování, a nové americké "Granty" a "Shermany" připravené k sériové výrobě jsou lepší ve výzbroji. O ruských vozidlech se 76mm kanónem ani nemluvě. A jak provedete úkol vytvořit nové tanky, zejména s 88 mm dělem.
  Porsche odpovědělo zmateně:
  - Samozřejmě, že provádíme podobný vývoj, skvělý Führere. 26. května nám ředitelství vyzbrojování dalo objednávku na 45tunový tank ViK -4501. Mělo by to být přesně takové, s 88mm protiletadlovým kanónem přestavěným na tankovou věž. Již máme předběžné výkresy. Můžete se s nimi seznámit, skvělé.
  Fuhrer se zeptal:
  - Jste Aders?
  Erwin přikývl:
  byl úspěšně testován vk -3001 . Nové těžké vozidlo s 75mm kanónem. Podobnou zbraň máme v protitankovém modelu, ale zatím nebyla uvedena do sériové výroby. Kromě toho se pracovalo na vytvoření T-6 o hmotnosti až 65 tun. A lehčí model 36 tun. Zkoušíme skvělého Fuhrera.
  Adolf, který si představoval vševědoucího, začal rychle zkoumat kresby. Zde jsou první skici impozantního "Tigra", nejslavnějšího německého tanku druhé světové války. Toto auto se proslavilo během Kursk Bulge. V sovětských dobách byli "tygři" obecně haněni, ale pak se postoj k tomuto vozu stal objektivnějším. Na svou dobu tento tank samozřejmě nebyl špatný. Při první větší potyčce s našimi KV vyřadily tři Tigery deset sovětských vozidel a ty samy vyvázly bez poškození. Hlavní výhodou tohoto vozidla byl jeho výkonný 88mm kanón, který dlouho neměl důstojného soupeře. Na Kursk Bulge však i přes kvalitativní převahu v technice byli nacisté stále poraženi... Statistiky bojového využití tohoto vozidla, stejně jako poměr ztrát, o něm obecně hovoří jako o jednom z nejlepších vozidel druhá světová válka. Nedostatky jsou ale viditelné i pouhým okem. Těžká hmotnost 56 tun, pancéřování pouhých 100 milimetrů (pouze 80 stran!), vysoká výška, nedostatek racionálních úhlů sklonu pancíře a špatné jízdní vlastnosti. Obecně o deset tun méně vážící tank IS-2 předčil tygr v pancéřování i ve výzbroji... Tento tank se ale objevil až v únoru 1944. "Královský tygr" obecně vážil 68 tun, s čelním pancířem 180 milimetrů... Takový tank se samozřejmě nehodil na válku v Africe, v poušti, na přistání, je to prostě stroj jako klas hlíny s nohy z hlíny. Ne, samozřejmě, na svou dobu byl "Royal Tiger" velmi účinný, dokázal zničit několik nepřátelských tanků v bitvě a jednou vyřadil dvacet pět "Shermanů" během hodiny. Zdálo se, že existují informace o třiadvaceti tancích T-34 zničených Tigrem během jedné bitvy. Ale v každém případě je tento tank prostě ztělesněním iracionálního využití výkonu a hmotnosti. Ale třeba sovětský tank T-54... Jakési ztělesnění úspěšného racionálního využití vlastně předchozích technologií druhé světové války.
  Führer řekl rozhodně:
  - Ne, pánové! Tento projekt není vhodný! Vyrobit vozidlo vážící padesát šest tun s pouhými 100 milimetry pancíře... Kde je naše vychvalovaná německá efektivita a racionalita?
  Aders nesměle poznamenal:
  - Francouzský S-2 o hmotnosti 70 tun měl pancíř 45 milimetrů...
  Fuhrer-Terminátor ho naštvaně přerušil:
  - Toto je tank z doby první světové války. Ale ruský KV-2 měl 152milimetrovou houfnici a vážil 52 tun. Ale tohle je 152 milimetrů, ne 88.
  Proto vám dávám za úkol 88mm kanón ráže 71, pro tank s hmotností ne více než čtyřicet tun a čelním pancířem minimálně 180 milimetrů, boky a trup 150 milimetrů, motor šest set , sedm set koní. A tento tank by měl být uveden do sériové výroby nejpozději za šest měsíců.
  Němečtí návrháři zbledli a ruce se jim třásly. Alexander se na ně posměšně podíval. Úkol to byl skutečně velmi obtížný; výzbroj a pancéřování typické pro "Royal Tiger" model 1944, ale je potřeba udržet váhu o 28 tun! Adolf to však považoval za docela reálné a dokonce Porsche přátelsky poplácal po rameni:
  - Nezlobte se, sám vám nakreslím optimální schéma, ve kterém si vystačíte s tak relativně malou váhou. Nejsem tyran, ale racionalista. Jen se musí hodně přestavět. Zejména umístění převodovky a motoru dohromady.
  Aders smutně poznamenal:
  - To nám způsobí určité problémy. Takové uspořádání bude mít zejména následující nevýhody....
  Tvrdý Adolf přerušil:
  - Samozřejmě, že nějaké problémy budou, ale v zásadě se dají snadno odstranit. Zejména po technické stránce. Motor ale můžete umístit mnohem kompaktněji, posunout odpružení a... Výška nádrže je potřeba snížit na dva metry a posádka by měla být umístěna vleže, pak bude vše mnohem racionálnější.
  Fuhrer začal dělat náčrt, jakýsi výkres, typu nejoblíbenějšího sovětského tanku poválečné doby, T-54. Toto vozidlo bylo tak úspěšné, že bylo vypuštěno v roce 1947 a bylo použito během bitev v Afghánistánu s Talibanem; irácká vojska bojovala s americkou armádou během Pouštní bouře a operace Shock and Awe or Iraqi Freedom. Celkem bylo vyrobeno více než 70 tisíc těchto tanků. A že se auto velmi povedlo. S hmotností 36 tun, čelním pancířem 200 milimetrů a kanónem ráže 100 milimetrů. Tento typ úspěšně bojoval s americkými Patons a Pershingy během korejské války. Pro tuto technologickou úroveň je tedy model velmi vhodný a realistický pro implementaci. A celkem snadná na výrobu - levná... Pokud jde o německý kanón 71 El ráže 88 mm, byl dostatečně průbojný pro všechny tanky druhé světové války (s výjimkou čelního pancíře IS-3, který vstoupil do služby v květnu 1945!). A co IS-3? Tank je výborný co se týče pancéřování i věže, která dostala štikový tvar. Je pravda, že jízdní výkon byl špatný a brzy byl ukončen. Pak bylo několik dalších modelů, IS-4 a tak dále, dokud se neusadili na IS-10, přejmenovaném po Stalinově smrti na T-10. A toto se ukázalo jako poslední sovětský těžký tank. Chruščov zakázal veškerý vývoj těžkých vozidel a jeho nástupci to nerevidovali!
  Obecně platí, že Němci potřebují tank těžší než čtyřicet tun, když i na střední tank dokážou nainstalovat kanón, který dokáže prorazit 193 milimetrů pancíře na vzdálenost 1000 metrů?
  Američané rychle opustili těžké tanky a hmotnost Pershingu nepřesáhla 42 tun a Sherman obecně 32. Ale poté, co bylo zřejmé, že se chystá vypuknout válka se SSSR, objevilo se monstrum se 120 mm děla ráže a počáteční rychlost střely téměř 1000 metrů za sekundu. Američané však z tohoto tanku brzy propadli rozčarování. Před objevením IS-10 byl nejoblíbenějším poválečným tankem IS-4 s čelním pancířem 250 milimetrů a bočním pancířem 170... Spolehlivé vozidlo, i když vážilo více než 60 tun. V každém případě musíte zadat vytvoření těžkého tanku pro Německo, ale ne více než 50 tun. Například IS-10 vážil právě 50 tun, měl čelní pancíř 290 milimetrů a dělo 125 milimetrů... Mimochodem, jaká ráže je nejúspěšnější? Během války měly nejoblíbenější modely Sherman a Churchill pancíř 100 a 152 milimetrů (čelní). No, "Royal Tigers" si s tím poradili docela dobře... Jenže "Panther" začal mírně zaostávat za ráží 75 mm, i když vysoká počáteční rychlost střely přestala stačit. Proto se objevili "Panteři" s 88milimetrovými děly, i když až na konci války, a bylo jich jen pár. Ale fakt, že Wehrmacht neměl v plánu přezbrojovat tanky a protitanková děla větší ráže, naznačuje, že tento stav vyhovoval všem. Samohybné dělo Jagdtiger se 128mm kanónem a 250mm čelním pancířem skutečně existovalo, ale bylo jich vyrobeno pouze 71 a v tak nepatrném množství nemohly ovlivnit průběh války. Mimochodem, zajímavé je, že v době, kdy se Jagdtigery vzdaly, zůstalo ve službě dalších 43, což ukazuje na extrémní přežití takového stroje.
  Mimochodem, Stalin nařídil, aby byl IS-2 okamžitě vyzbrojen 122 mm kanónem, ačkoli jeho průbojnost byla pro německé tanky nadměrná (kromě "Royal Tiger", ale takových tanků bylo vyrobeno pouze 458). Mnozí diktátorovi radili, aby se omezil na 100mm hlaveň. A skutečně se samohybné dělo T-100 ukázalo jako nejlepší z hlediska svých celkových bojových vlastností. Vždyť čím větší ráže, tím menší zásoba nábojů, tím nižší rychlost palby, počáteční rychlost střely, dostřel a přesnost palby... Němci ale měli nejmasivnější tank, T- 4 a samohybná děla na jeho základě vážila pouze 22-24 tun. Samohybné dělo Panzer však bylo velmi úspěšné: výzbroj a čelní pancíř Panthera byly téměř totožné s jeho vlastními, s tak nízkou hmotností a výškou. Bude nutné objednat uvedení jednodušších a levných "Panzerů" do výroby.
  A co ráže zbraně? U protitankových děl je ráže 128 milimetrů příliš velká, je lepší ji použít jako útočnou zbraň a zvolit mezilehlou 105 milimetrů.
  Adolf ukázal německým designérům schéma:
  - Toto je naše nová tajná zbraň! Tank by měl projít testováním v následujících měsících. Jeho bojové použití bude v roce 1943. Mezitím máte také projekt na vytvoření těžkého tanku se 105 mm děly. Stejně tak lehká samohybná děla. Tak pánové do práce.
  Aders nesměle namítl:
  - Design, který jste navrhl, vypadá atraktivně, ale problém je v tom, že tento tank není v duchu našich tradic... A posádka bude nepohodlná...
  Místo odpovědi se Adolf napil džusu a navrhl:
  - Možná bychom mohli obědvat, soudruzi. Obecně lze tento tank vyrábět ve velkém množství a nemyslím si, že Američané a Britové do konce války vyrobí něco lepšího. A dnes si můžete dát trochu masa...
  Dívky rychle prostíraly stůl. Alexander, který si uvědomil, že Fuhrerův žaludek, odstavený od masa, může onemocnět, rozhodl se zůstat věrný sám sobě a snědl jen trochu jesetera, zatímco si vzpomněl na Sobakeviče z jejich "mrtvých duší". Hmm, zatím se zdá, že dělá všechno správně. Staví ekonomiku na válečný základ, vyhlašuje totální válku, přijímá zákony, které měly být přijaty už v roce 1939... Hitlerova pomalost s militarizací vedla k nedostatku zbraní, a to právě kvantitativně... Navíc slavný MP- 44 útočná puška... Vynikající svými bojovými vlastnostmi věc, která je v některých ohledech dokonce lepší než první modely Kalašnikov. Je to jen trochu těžké... Možná bychom mohli jako základ opravdu použít útočnou pušku AKM? Eh, bylo by hezké vytvořit zbraň, která kombinuje přesnost americké M-16 s rychlostí palby a spolehlivostí AKM. Obecně se pokrok vyvíjí nerovnoměrně. Například motory v tancích moc výkonu nepřidaly, ale počítač se stal zcela nedostupným. Znalosti budoucnosti ale má, ale co může nabídnout z hlediska např. náhražky ropy. Až dosud se ani v Americe nenaučili efektivně vyrábět benzín z uhlí! I přes rostoucí ceny ropy. No, co jiného může nabídnout. Dynamická ochrana, turbogenerátorové motory... A to se stane, ale o něco později, abych nespěchal s vykládáním trumfů. Za sedmdesát let šel pokrok daleko dopředu, ale dokud není stáří poraženo, nemoc také a člověk není Bůh! Navíc v některých ohledech dochází dokonce k regresi... Například k nárůstu religiozity zejména v Rusku a postsovětském prostoru, stejně jako v islámských zemích. Ale velcí myslitelé renesance a moderní doby předpovídali, že náboženství postupně vymře!
  Ale kupodivu roste náboženský extremismus... A kněží stále více zasahují do státní politiky. A v této situaci je politika úřadů nepochopitelná, opravdu vážně věří, že pravda je v pravoslaví nebo v islámu? Všichni tito vzdělaní a chytří lidé? Pokud ne, jaký má pak smysl opustit sekulární model státnosti? Kvůli efektivitě řízení mas? Ale je to právě pravoslaví, které prokázalo svou neúčinnost jako státní náboženství... Faktem je, že majíc formální základ pro křesťanství a především Nový zákon, má pravoslaví za základ pacifistické učení: nebraňte se zlo a miluj svého nepřítele! Ale zároveň je skutečná politika impéria agresivní a vyžaduje násilí a dobývání. Z toho pramení rozpor mezi formou a podstatou. I když tomu mnoho lidí vědomě nerozumí, podvědomě to cítí!
  Z tohoto důvodu je pravoslavné učení neúčinné, postrádající logiku, snažící se být imperiální a křesťanské zároveň. A křesťanský znamená Žid a pacifista! Vždyť Bibli napsali téměř celou Židé a možná i celou, protože apoštol Pavel říká, že výhoda Židů je veliká, protože jim bylo svěřeno slovo Boží! To znamená, že Rus by neměl věřit Bibli! To znamená, že je potřeba jiná víra, ale už ne založená na židovském písmu... Která? Měli by jej vyvinout zkušení odborníci a psychologové pod vedením FSB! Pak bude mnoho rozporů úspěšně vyřešeno...
  Je třeba říci, že z dítěte čtoucího evangelium se nikdy nestane silný, statečný, krutý bojovník, který miluje Rusko! A která země je známá v Bibli? Izrael!
  Pravda, Adolf sám je posedlý, tento hráč, který se ocitl na Hitlerově místě, vůbec nehodlá zpřísnit pronásledování Židů. Naopak užiteční Židé si budou užívat výhod a pracovat pro Třetí říši. Nebude takový nesmysl jako střílení židovských vědců nebo umělců! Rušit antisemitské zákony je ale předčasné. Za prvé, lidé mohou špatně rozumět, a za druhé, toto je zdroj bohatství a velmi solidní zdroj! Ale je samozřejmě možné zmírnit antisemitskou politiku výměnou za židovskou podporu.
  Co dělat s papežem? Vztahy s Vatikánem nejsou zdaleka ideální, ale otevřená válka v této fázi přinese jen škody. To znamená, že je třeba hledat podporu Vatikánu, ale zároveň trvat na svých zájmech... Ideálně posadit svou loutku na Petrův trůn a postupně reformovat náboženství...
  Porsche přerušil Adolfovy myšlenky:
  - Jsme velmi potěšeni vaší večeří, Führere!
  Posedlý Adolf se milostivě usmál:
  - No, zatím se setkám s Himmlerem a pak nechám Heinseberga přijet. A podívejte, kluci: dostali jste velmi přísné termíny!
  Führerova armáda se pohybovala přes Afriku. A drželo obranu proti SSSR.
  V zimě zahájila Rudá armáda ofenzivu na římse Ržev, ale nacisté tam čekali a dokázali úder odrazit. Na jihu se drželi i Němci, kteří se drželi směrů Orjol a Charkov. A pouze u Leningradu byla sovětská vojska schopna provést operaci Iskra, ale bitvy trvaly téměř měsíc a vítězství bylo vykoupeno extrémně vysokou cenou.
  Krautovi zimu 42 - 43 nějak přežili.
  Ale na jaře už je jimi dobyta většina Afriky. A Führer testuje vody míru s Británií.
  Churchill je k tomu poněkud chladný. I když Británie trpí porážkou za porážkou.
  S Japonskem to také není jasné - bitvu o Midway prohrála Amerika, a zatímco samurajové porážejí velkou yankeeskou flotilu kus po kuse. A Amerika nemůže těžit ze své početní převahy na moři a ve vzduchu.
  Hitler chce zaútočit proti SSSR, ale i po vyhlášení všeobecné, totální mobilizace na to má příliš málo sil. Protože Krauti jsou rozptýleni po celé Africe.
  V létě je samotná Rudá armáda připravena k postupu. Nacisté však po dobytí Afriky vytvořili koloniální jednotky. A dostávají další zdroje.
  Používají se k výrobě tanků Lion, Tiger a Panther. Údaje poskytnuté netvorovi však nebyly zcela úspěšné. Příliš drahé, příliš těžké. Pravda, pro obranu je Panther dobrý stíhač tanků s rychlopalným dělem.
  Ale nejúspěšnější byl "lev", těžký, drahý, ale nepříliš účinný. Dělo je příliš silné proti sovětským čtyřiatřicítkám a lehkým tankům a rychlost palby je mnohem nižší než u Pantherů a Tigerů. A brnění je však lepší než u "Tigra" a také na racionálních svazích. "Lev" se ukázal jako velký "Panther" vážící devadesát tun a motor o výkonu osm set koňských sil. Poněkud rychleji než ve skutečné historii se však do výroby dostal o dvacet dva tun lehčí "Tiger"-2. Úroveň ochrany se blíží "lvu", ale je mobilnější a lehčí. Dělo je však ráže 88 mm - oproti 105, ale zcela dostačující ke zničení všech sovětských tanků. A co je podstatné, je vyšší rychlost střelby - osm ran proti pěti.
  "Lev" je tedy dítětem německého, ponurého génia, který nezapustil kořeny.
  Němci přes léto dobyli celou Afriku včetně Madagaskaru. Stalin čekal příliš dlouho.
  Možná i on sám počítal s tím, že Němci zahájí ofenzívu. Zvláště vidět, jak přijíždějí tanky Lion, Tiger a Panther. Krautovi ale stále řešili problémy na temném kontinentu.
  Stalin ten okamžik propásl. Ofenzíva sovětských vojsk začala ve směru na Orel a Charkov. Právě tam, kde byli Němci dobře připraveni. A nebylo možné dosáhnout taktického překvapení. Hned první bitvy ukázaly, že "Panther" si v obraně vede výborně. Není to špatné a "Ferdinandové". Jsou také dobré.
  A Tiger je produktivní tank. A boduje dobře. Němci se aktivně brání. A odolat úderům nepřítele. Za tři měsíce velmi urputných bojů postoupila Rudá armáda jen o patnáct kilometrů. A její ztráty byly značné.
  Nad maskovanými dívkami přeletěly dvě desítky anglických letadel, pravděpodobně si ničeho nevšimly a už začínaly mizet za obzorem, když se najednou ozvaly nové podezřelé zvuky. Madeleine přikázala:
  - Všichni si lehněte a nehýbejte se!
  Dívky ztuhly, na něco čekaly. A pak se zpoza duny objevily lehké transportéry a náklaďáky. Soudě podle designu se vyrábí v Anglii a Americe. Pomalu se přesunuli k hlavnímu městu Tuniska. Madeleine byla trochu zmatená. Věřila, že frontová linie je stále daleko, což znamenalo, že Britové ještě nebudou mít čas se objevit. Nebo spíše by se neměly objevovat. A tady se řítí celá kolona. I když možná méně než prapor... Kdo jsou, nějaká bojová skupina, která obešla pouště vůbec ne souvislé fronty, se chce hrabat v týlu. Zdá se to logické, i když s technologií je v poušti snadno odhalíte. V každém případě je potřeba se svými přáteli vysílat vysílačkou, ale ne střílet. Navíc je jich jen sto a Britů je více než tři sta!
  Gerda zašeptala Charlotte:
  - To jsou Angličané! Tohle je poprvé, co jsem je viděl tak blízko!
  Zrzavý přítel, také docela nervózní, odpověděl:
  - Nic zvláštního! A mezi nimi je tolik černochů!
  Ve skutečnosti nejméně polovina Angličanů byla černá. A kolona se pomalu pohybovala a černoši stále vyli... Byli blíž a blíž...
  Tady to nervy jedné z dívek nevydržely a vystřelila ze samopalu. Ve stejnou chvíli zahájili ostatní válečníci palbu a Madeleine opožděně vyštěkla:
  - Oheň!
  Několik desítek Angličanů bylo pokoseno najednou, jeden z náklaďáků vzplál. Zbytek Britů zahájil palbu bez rozdílu. Madeleine, která se chopila okamžiku, zakřičela:
  - Házejte útočné granáty dohromady!
  Dívky z elitního praporu SS "She-Wolf" házejí granáty daleko a přesně. A že jsou od dětství cvičeni a prošli i speciálními technikami. To je, když trénujete s elektrickým šokem, jste trochu pomalý s hodem a jste v šoku. Gerda a Charlotte také hodily své dárky. A Britové jsou hlava nehlava a hlavou dolů... Je to tak zábavné. Střílí náhodně a černoši stále křičí nesrozumitelným jazykem. To jsou určitě šmejdi...
  A Gerda střílí a hází a přitom také zpívá:
  - V žácích SS je noční můra! Jeden skok - jeden zásah! Jsme vlci - naše metoda je jednoduchá! Neradi tahat kočku za ocas!
  Charlotte v odpověď také zavrčí. Kulky, které vypálila, rozbijí lebku na úlomky. A pak si vypíchnou oči. Tady je jeden vyděšený černoch, který bodá svou blonďatou partnerku do boku bajonetem. V reakci na to bude plivat krev. Charlotte zpívá:
  - Andělé hvězdného temného pekla! Zdá se, že vše ve vesmíru bude zničeno! Musíte letět do nebe jako rychlý sokol! K ochraně duší před zničením!
  Britové jednají neorganizovaně, většina z nich jsou koloniální vojáci: černoši a Indové, Arabové. Buď spadnou, zmrznou, nebo naopak prudce vyskočí a začnou pobíhat jako blázniví zajíci. Dívky však střílejí přesně, a přestože granáty neletí daleko, úlomky jsou tlusté! Zbývá už jen málo nepřátel. Madeleine křičí anglicky, její hlas je tak ohlušující, že nepotřebujete ani megafon:
  - Vzdejte se a my ušetříme vaše životy! V zajetí budete mít dobré jídlo, víno a sex!
  Fungovalo to okamžitě a jakmile to vzdali... Ruce nahoru a...
  Sesbírali padesát vězňů, polovina z nich byla zraněna. Madeleine přikázala:
  - Dokončete raněné!
  "Vlčice" bez okolků střílely kulky do spánků těch, kteří se nemohli postavit na nohy, a zbytek byl naložen do aut a odvezen na nejbližší základnu.
  Po horkém písku pouště jsou Gerdiny bosé nohy velmi potěšeny, když cítí měkkou gumu. Dokonce blaženě sténá... Americké náklaďáky jsou velmi pohodlné a během cesty se netřesou. Po výhře jsou dívky veselé. Charlotte se zeptala Gerdy:
  - Kolik jsi jich zabil?
  Dívka zmateně pokrčila rameny:
  - Nevím? Nebyl jsem jediný, kdo střílel... Ale myslím, že jich bylo hodně!
  Charlotte vypočítala:
  - Je nás sto, zabil asi tři sta, to znamená tři na bratra, tedy na sestru! Působivý začátek války!
  Gerda lhostejně mávla rukou:
  - To pro mě není důležité! Hlavní je, že nezemřel ani jeden kamarád. I když je to samozřejmě statistika, tři sta nepřátel bylo zničeno a na naší straně byli lehce zraněni pouze dva vlčí válečníci. Dokonce mě překvapuje, jak jsme ještě úplně nedobyli Afriku s takovými válečníky.
  Charlotte okamžitě zkazila náladu:
  - No, prohráli jsme s těmito nešťastnými válečníky v osmnáctém!
  Gerda vztekle zavrtěla světlou hlavou, jako by byla pokryta novoročním sněhem:
  - To je kvůli zradě! Ale ve skutečnosti jsme byli blíže než kdy jindy k vítězství a to bylo zřejmé každému, kdo není slepý! Bohužel, byli jsme přerušeni!
  Charlotte souhlasila a hbitě se škrábala za levým uchem holými prsty na nohou:
  - Ano, zrada, sabotáž, průměrnost armády... Ale přesto jsme Rusy zlomili a v roce 1918 jsme je donutili kapitulovat! Ach, bylo by hezké projít se rozlohami Ruska, je tam pohoda, ale tady je vedro!
  Gerda se vesele zachichotala:
  - Ale v Rusku jsou takové kruté mrazy... Ale když jsem běhal bosý sněhem v horách, vím, jaké je to mučení.
  Charlotte vycenila zuby:
  - Malá Gerda běhá bosá po hořícím sněhu... To je symbolické, jako v pohádce... Pohádky o čistém, ještě dětském a vůbec ne sobeckém...
  Gerda vesele mrkla na svého přítele:
  - To jako, že musíme jít k Führerovi?
  Charlotte potvrdila:
  - Téměř! Jedeme jen autem, ne běháme bosky po horkém pouštním písku. A to i po vítězství.
  Svázaný černoch zamumlal německy:
  - Hrozní andělé, jsem připraven vám sloužit! Ty jsi bohyně, já jsem tvůj otrok!
  Charlotte lehce zdrsněnou nohou pohladila hnědé kudrnaté vlasy černé zajatkyně:
  - Vy černoši jste již od přírody otroky! To je samozřejmě na jednu stranu dobře, někdo musí dřít od úsvitu do soumraku, dělat podřadné práce... Ale otrok ze své povahy, ze své ničemné povahy je zrádce a nelze mu věřit se zbraní . My Němci jsme zase nejkulturnější a nejorganizovanější národ na Zemi. Velký národ válečníků a ne nadarmo němečtí žoldáci sloužili ve všech evropských armádách a dokonce i v Rusku, nejčastěji ve velitelských funkcích!
  Gerda zuřivě řekla:
  - Ano, budeš nám sloužit jako otrok. Máme speciální zvěřinec pro černochy. A zatím vše, co musíte udělat, je...
  Charlotte navrhla:
  - Ať nám líbá nohy. Koneckonců nám to bude příjemné a Niger se poníží.
  Gerda rázně zavrtěla hlavou:
  "Nevím, jak se máš, ale je nechutné, když se čistá kůže Árijce dotkne rtů páchnoucího Nigera." Tak...
  Charlotte nesouhlasila:
  - Spíš ne! Mně by se to naopak líbilo. No podívej...
  Ohnivě zrzavá kráska strčila svou malou nožičku na černocha. Nadšeně začal líbat dlouhé, hladké, vytesané prsty bohyně. A dívka se v odpověď jen něžně usmála a černé rty lechtaly jeho opálenou pokožku. Vězňův jazyk přejel dívčině elastické, lehce zaprášené noze. Pořád je hezké, když ponižujete silného, téměř dvoumetrového muže.
  Gerda byla překvapená:
  - Je to zvláštní, ale necítíš se znechucený?
  Charlotte se usmála:
  - Spíš ne! Proč bych měl být znechucen?
  Gerda se rozhodla mlčet: proč by se měla vměšovat do záležitostí svého přítele? Ve skutečnosti byli vychováni tak, že Němka by neměla být jen bojovnicí, ale také milující, jemnou manželkou a zdravou matkou. Ale ona sama zatím na chlapy nemyslela, možná kvůli velké fyzické námaze, nebo prostě ještě nenašla partnera. Zdá se však, že i Charlotte je z toho unavená. Trefila černocha kotníkem do nosu, až mu z nosu teklo a navrhla Gerdě:
  - Možná můžeme zpívat?
  Gerda přikývla:
  - Samozřejmě, budeme zpívat! Jinak to bude smutné!
  Dívky začaly zpívat a jejich přátelé se přidali, takže píseň tekla jako vodopád:
  Můj drahý a já vycházíme z houští,
  Skrývá nadpozemský smutek!
  A chlad, pálení, mrazení,
  Rozbitý motiv proražen!
  
  Bosé nohy ve sněhu,
  Dívky jdou do bílé!
  Zlé vánice řvou jako vlci,
  Rušení hejn ptáků!
  
  Ale dívka nezná strach
  Je to silná bojovnice!
  Košile sotva zakrývala maso,
  Určitě vyhrajeme!
  
  Náš válečník je nejzkušenější,
  Perlíkem to neohneš!
  Zde se javory jemně pohybují,
  Sněhové vločky vám padají na hruď!
  
  Není naším zvykem se bát,
  Neopovažuj se třást se zimou!
  Soupeř je tlustý s býčí šíjí,
  Je to lepkavé a hnusné jako lepidlo!
  
  Lidé mají takovou sílu
  Co vykonal svatý obřad!
  Pro nás jak víru, tak přírodu,
  Výsledek bude vítězný!
  
  Kristus inspiruje vlast,
  Říká nám, abychom bojovali až do konce!
  Aby se planeta stala rájem,
  Všechna srdce budou statečná!
  
  Lidé budou brzy šťastní
  Nechť je život občas těžký kříž!
  Kulky jsou brutálně smrtící
  Ale ten, kdo padl, už vstal!
  
  Věda nám dává nesmrtelnost,
  A mysli padlých se vrátí do služby!
  Ale když se vyřádíme, věř mi,
  Nepřítel okamžitě zkazí skóre!
  
  Proto se alespoň modlete k Bohu,
  Není třeba dělat chyby, buďte líní!
  Všemohoucí soudce je velmi přísný,
  Alespoň někdy to může pomoci!
  
  Vlast je mi nejdražší,
  Svatá, moudrá země!
  Náš vůdce, drž otěže pevněji,
  Vlast je zrozena, aby kvetla!
  Dívky z elitního praporu SS "She-Wolf" zpívaly tak krásně a slova byla oduševnělá. Obecně platí stereotyp, že esesák znamená kat! Ale to není pravda. Existovaly samozřejmě speciální trestné jednotky, nejčastěji jako součást bezpečnostních divizí, které prováděly speciální operace, ale většina divizí SS byla prostě elitní stráže Wehrmachtu. Obecně je třeba říci, že rudá, totalitní propaganda není nejspolehlivějším zdrojem informací o druhé světové válce. Ostatně je jasné, že komunističtí pohlaváři Agitpropu nemohli nebýt nezaujatí a objektivně události pokrývat. Je tedy spolehlivě těžké posoudit, kde byla skutečná pravda o zvěrstvech nacistů a kde fikce. V každém případě jsou ti, kteří se vážně zabývají historickým bádáním, nuceni přiznat, že ne každý bojovník SS je kat a monstrum. Navíc před útokem na SSSR; Nacisté se na okupovaných územích vesměs chovali tolerantně, západní zdroje neuvádějí žádná masová zvěrstva či represálie.
  A teď dívky pomohly vězňům vystoupit z aut; přátelsky poplácali nesmělé muže po širokých ramenech. Poté byly dívky vyzvány, aby se občerstvily...
  Oběd byl skromný, ale v poušti byla zastřelena zebra a každá dívka dostala kebab uvařený v arabském stylu. Obecně byli Arabové, alespoň navenek, přátelští a ti, kdo uměli německy, se dokonce snažili žertovat nebo jemně hladit dívky po nohách.
  Gerda odstrčila lepkavého Araba a řekla:
  - Nejsem pro tebe!
  Charlotte následovala:
  - Pořiďte si harém!
  Gerda se usmála a navrhla:
  - Ale řekni mi, Charlotte, co bys dělala, kdyby ses stala sultánovou ženou?
  Rusovlasý přítel pochybovačně poznamenal:
  - To je vlastně diskutabilní štěstí... I když záleží na manželce kterého sultána. Kdyby byla velká Osmanská říše v době největšího rozkvětu, tak... Bylo by to dokonce velmi pěkné... Zreformoval bych tureckou armádu, vylepšil zbraně... A nejspíš bych nejprve obrátil pohled k východu.
  Gerda souhlasila:
  - Že jo! Pro Turecko je ale ostuda, že ani v dobách největší slávy nedokázalo dobýt Írán. To bylo docela realistické, zvláště když perská armáda byla zaostalá. Zajímalo by mě, Velký Vůdce, jaké rozhodnutí učiní: dobýt Turecko, nebo ho zahrnout do své koalice a hodit Osmanům kost, včetně některých nepříliš cenných zemí Íránu?
  Charlotte zmateně pokrčila rameny.
  - Nevím! Vlastně se v poslední době šuškalo, že zaútočíme na SSSR... Říká se, že ruské bohatství a bohaté země Ukrajiny vlastně nejsou potřeba!
  Gerda zvedla hrnek s čajem prsty bosých nohou a docela obratně si ho zvedla k bradě a nalila do sebe hnědou tekutinu. Současně se dívce podařilo promluvit:
  - Ukrajina má velmi bohaté, bohaté země. Pod moudrým německým vedením a s naší vysokou zemědělskou kulturou budou produkovat rekordní úrodu. A pak bude náš chléb levnější než voda. A to bude ku prospěchu samotných Ukrajinců, protože sovětská vláda je prostě okrádá a nutí hladovět!
  Charlotte přikývla.
  - Naučíme tyto Slovany naší skvělé germánské kultuře! Pojďme je osvětlit!
  Zde rozhovor přerušily hrubé výkřiky, odpočinkový čas skončil.
  Ale po obědě byly dívky znovu seřazeny a nuceny pochodovat pouští. Po jídle bylo těžké utéct a dívky dokonce mírně sténaly, dokud se však jejich těla nezahřála. A tak se vrhli jako jerboy.
  Toto je virtuální bitva... A Afrika se stane německou... A sovětsko-německá fronta...
  V zimě přešla Rudá armáda opět do útoku. Probíhají tvrdohlavé bitvy.
  Christina, Magda, Margaret a Shella bojují v Pantherovi. Vozidlo, i když není ideální, má rychle střílející dělo s dlouhým dostřelem, je středně obratné a má dobrý čelní pancíř.
  Německé dívky jsou navzdory chladu bosé a v bikinách. A vedou manévrovatelnou bitvu.
  Tady Christina vystřelí... Střela zasáhne věž T-34-76 a prorazí ji. Sovětský tank se zastaví, sestřelí.
  Dívky křičí z plných plic:
  - Naši to vzali!
  Pak Magda střílí. Zasáhla i kráska se zlatými vlasy.
  Ano, takže věž čtyřiatřiceti byla utržena.
  Dívky tygřice se střídají ve střelbě. A velmi přesně. Zasáhli tedy další sovětský tank.
  Margaret udeřila jako další. A zasáhlo samohybné dělo SU-76. Šikovně bouchl. A zpívala:
  - Naše pekelné Německo je silné, chrání svět!
  A jak jazyk ukáže!
  Pak zasáhla Shell dělem. Zasáhněte sovětský tank KV-1S. Dívka také odvedla dobrou práci.
  Ano, čtyři bojovnice v bikinách bojují a nebojí se zimy. Poté, co ženy začaly bojovat, šlo to pro Třetí říši mnohem lépe.
  Zde jsou piloti Albina a Alvina na obloze. Obě krásky jsou v bikinách a bosé. Bojují na Focke-Wulfech. A tohle je velmi vážné auto.
  Albina, střílející ze vzduchových děl, říká:
  - Aktivní kroket! Nelitujte slov!
  A jak se bude třpytit oslnivým úsměvem! A sestřelí dvě sovětská letadla najednou.
  Alvina také porazila až tři vzduchovými děly a zaštěbetala:
  - Můj záznam bude smrtící a matný!
  Načež dívka vycenila zuby a ukázala zuby! Je celá okouzlující a plná fenomenálního kouzla.
  Albina odřízne další letadlo Jak-9 a zavrčí:
  - Proč jsou potřeba sovětští piloti?
  Alvina sestřelí LAGG-5 a sebevědomě říká:
  - Abychom my Němci mohli sbírat účty!
  Nádherný pár dívek. Jak se pustili do sbírání ocenění pro sebe. Proti takovým kráskám opravdu nemůžete namítat. Sestřelují letadla a vyceňují zuby.
  A hlavním tajemstvím je, že v mrazu musí být dívky bosé a v bikinách. Účty pak přijdou samy.
  A nikdy se neoblékej. Zatřeste nahou hrudí a budete vždy ve velké úctě!
  Albina sestřelila další letadlo Rudé armády a zpívala:
  - Ve velké výšce a hvězdné čistotě!
  A mrkla, vyskočila, škubala bosýma nohama a řvala:
  - V mořské vlně a zběsilém ohni! A v zuřivém a zběsilém ohni!
  A dívka znovu sestřeluje letadlo energickým přístupem.
  A pak Alvina zaútočí na nepřítele. Udělá to za rohem, vycení zuby a zakňučí:
  - Budu super mistr světa!
  A auto sražené dívkou opět spadne. Ano, Rudá armáda je na tom dost špatně.
  A Albina řve divokou extází:
  - Teď jsem kat, ne pilot!
  Sestřelí další sovětské letadlo a zasyčí:
  - Skláním se nad zaměřovačem a rakety se řítí k cíli, je tu ještě jeden přístup!
  Válečník se chová extrémně agresivně.
  Zde obě dívky útočí na pozemní cíle. Albina praští do čtyřiatřicítky a ječí:
  - To bude konec!
  Alvina narazí na SU-76 a zašeptá:
  - Až do úplného zničení!
  A jak třese bosou nohou!
  V zimě se Rudé armádě nepodařilo dosáhnout výraznějších úspěchů. Pouze v oblasti Rževa se podařilo udělat mírný klín, ale zavedením záloh Němci situaci obnovili. Krauti jsou opravdu silní.
  A v květnu 1944, po doplnění svých jednotek o nové tanky, včetně pokročilejších a lépe chráněných Panther-2, přešli do útoku v oblasti Kursk a Rostov na Donu.
  Všechno by nebylo tak špatné, kdyby se ofenzivy neúčastnilo velké množství Arabů a černochů. A hlavně do války vstoupilo i Türkiye. Situace se tedy stala velmi alarmující.
  A Rudá armáda, která utrpěla těžké ztráty, ustoupila před přesilemi Wehrmachtu.
  Šest statečných dívek v čele s Alenkou ale s Krautovými urputně bojovalo. A síly byly zjevně nevyrovnané.
  Alenka bojovala za Kursk, který přepadli nacisté. Zoufalá kráska hodila holými prsty na nohou granát a zaštěbetala:
  - Sláva Rusovi a naší drahé straně!
  Pak Natasha vystřelila granát holými prsty a zasyčela:
  - Postaráme se o holku naboso!
  Poté Anyuta také poslala dar smrti prsty na bosých nohách a uschla:
  - Bude to nádherná rána!
  Rusovlasá Augustina vzala a poslala dar anihilace s její holou dolní končetinou a zakňučela:
  - Nasměrujte radar na oblohu!
  A pak zlatovlasá Maria holýma nohama dala smrt nacistům.
  A zpívala:
  - Na Madagaskaru, v poušti a na Sahaře! Byl jsem všude, viděl svět!
  A pak Marusya hodí spoustu holých chodidel a zpívá:
  - Ve Finsku, Řecku a v Austrálii ve Švédsku vám řeknou, že nejsou krásnější dívky než tyto!
  Ano, těch šest dívek bojovalo velmi dobře. Ale Krautové přesto Kursk obsadili...
  Ne, takovým nadřazeným silám nemůžete odolat. Fašisté jsou tvrdohlaví.
  A co znamená příprava příšer?
  Adolf Hitler byl prostě blázen: cítil se jako skutečný despota, kterého všichni poslouchají a třesou se. Ano, chcete-li Stalinovy úspěchy, pak musíte být jako Stalin, bez soucitu a náročných na ostatní i na sebe (přesně tak uvažoval Joseph Vissarionovič v tomto pořadí!). Nyní je šustění decentní a auto se dá do pohybu. Obecně má Německo s přihlédnutím ke svým satelitům oproti SSSR obrovskou výhodu v množství průmyslového vybavení, v kvalifikované pracovní síle a v počtu inženýrů na všech úrovních. To je fakt, ale výroba zbraní stále není na výši! Německo po celou válku zaostávalo za SSSR, navzdory všemu ničení v Rusku. a z čeho? Samozřejmě kvůli určitému chaosu, který vládl v různých resortech a především ve vojenském průmyslu. Negativní roli navíc sehrál nedostatek surovin a také podcenění potenciálu nepřítele. Zejména v roce 1940 byla výroba zbraní v Německu nižší než v roce 1939 (pokud vezmeme v úvahu celkem včetně munice), a to i přesto, že válka již probíhala a Třetí říše ovládla rozsáhlá území s obrovským rezervy výrobní kapacity. Co můžeme říci o Hitlerových organizačních schopnostech? Ne příliš, zazářil ve vojenském průmyslu.
  Vůdce prohlásil v dlouhé řeči:
  - Ve věci dozoru nad letectvím jsou Sauerovi uděleny mimořádné pravomoci. Bude bedlivě sledovat množství vyrobeného zařízení a neméně důležité také kvalitu. Navíc mnoho vašich přátel Goering, i když byli kdysi dobrými esy, nejsou schopni vůdčí práce. Ne každý dobrý voják je také vynikající generál, a tak místo oběšeného Erica povede technickou sféru člověk z řad profesionálních podnikatelů, který je schopen reformovat a převybavit letectvo. Británie přeci jen nespí, zvyšuje jak kvantitu, tak kvalitu svých ozbrojených sil a především letectví. Potřebujeme být dvě hlavy před nepřítelem, tucet kroků, jinak úplně ztratíme převahu nad nepřítelem. Proto jsou nutné kvalitativní kroky.
  Goering nesměle odpověděl:
  - Moji přátelé, osvědčení lidé, kteří prokázali svou bojovou efektivitu a profesionalitu.
  Posedlý diktátor se rozzuřil:
  - Nebo jsem možná podle vás zapomněl, kdo prohrál bitvu o Británii? Nebo kdo nezvládl čtyřletý plán rozvoje národního hospodářství. Nebo se také chcete nechat udeřit tyčemi, a to i veřejně. Tak zavři pusu a mlč, než se napíchneš na kůl!
  Goering se dokonce strachy přikrčil. Bohužel, s Fuhrerem si není radno zahrávat. Pak byl hluk slyšet znovu a k obloze vzlétl další proudový letoun ME-262. Auto bylo masivní a mělo dva motory. Křídla jsou lehce zametená, samotná stíhačka vypadá dost hrozivě. Jeho rychlostní charakteristiky, pro rok 1941, jsou vesměs slušné a dokonce i podle světových měřítek jsou rekordní. Pravda, samotný stroj ještě není zcela spolehlivý a vyžaduje ladění. Fašistický diktátor však již dal vlastnosti nových, pokročilejších stíhaček... ME-262 váží více než šest tun, což znamená, že je tam určité přetížení. Stíhačka musí být malá, levná a obratná. V tomto ohledu by ME-163 mohl být docela dobrý, ale jeho raketový motor je příliš nucený a funguje pouze šest minut (nebo spíše bude fungovat!), což znamená, že dolet je pouze v okruhu sta kilometrů. . Jako bombardér ve stylu Blitz nebo krycí stíhačka pro útoky armády na Anglii se samozřejmě nehodí.
  ME-262 ale může nést tunu bomb, tedy stejně jako Pe-2, sovětský frontový letoun. To znamená, že vynikající řešení jak pro stíhací smečky, tak pro podporu vojsk. Proč však nevytvořit stíhačku ve stylu komety ME-163, ale bez raketového motoru, ale s proudovým motorem? Pokusili se vylepšit "kometu" a zdálo se, že prodloužili dobu letu na 15 minut (to je dolet až 300 kilometrů), což je pro bitvu o Británii obecně přijatelné. Do Londýna se dá ještě dojet z Normandie... I když není vše tak samozřejmé, je potřeba ho také vybombardovat a vrátit se zpět a patnáct minut nebylo tak rychlých. V budoucnu byly raketové a proudové stíhačky uznány jako slepá ulička v letectví. Ale design "Comety" je velmi zajímavý, s malými rozměry a lehkostí, což znamená, že je levný a manévrovatelný.
  Kromě toho existují i velmi nadějné stíhačky vážící obecně 800 kilogramů, takové kluzáky, které lze použít ve vzdušných bitvách. Je pravda, že kvůli jejich krátkému doletu na nich lze létat pouze v obranných bitvách nebo je dopravit do Londýna na... Transporty a pak chytit piloty zpět. Tady si to musíte promyslet. Ve skutečné historii kluzáky nikdy neměly čas bojovat a z nějakého důvodu se v Koreji sovětští generálové letectví neodvážili tento nápad vyzkoušet. Obecně to není smutné, ale během korejské války byl americký pilot první, kdo dosáhl vítězství. Yankees by se tedy neměly podceňovat.
  Po skončení letu vyskočila z kokpitu mladá světlovlasá dívka a plnou rychlostí se rozběhla k Führerovi.
  Posedlý nacista číslo jedna k ní natáhl ruku, aby ji políbil. Co je hezké, když vás dívky milují, a Führer, jak se zdá, je docela upřímně zbožňován všemi Němci, lépe řečeno, téměř všemi kromě několika vězňů koncentračních táborů. Pilot s nadšením řekl:
  - To je prostě nádherné letadlo, má takovou rychlost a sílu. Roztrháme všechna lvíčata jako termofor od surogátu!
  Führer schválil dívčin impuls:
  - Samozřejmě, že to roztrháme, ale... Ladění stroje by mělo být prováděno rychlejším tempem, a to platí zejména pro motory. Zde budou samozřejmě zapotřebí radikální opatření k jejich zlepšení, ale pokud něco, pomůže vůdce-designér!
  Všichni jednohlasně štěkali:
  - Sláva velkému Fuhrerovi! Kéž nám Prozřetelnost pomůže!
  Začala hrát hymna Třetí říše a kolona mladých bojovníků z Hitler Jugent vyrazila vpřed. Chlapci od čtrnácti do sedmnácti let napochodovali k bubnu ve speciální formaci. A pak se stalo to nejzajímavější: náctileté dívky z německého svazu žen pochodovaly. Měli krátké sukně, nahé, bosé nohy krásek přitahovaly pohledy mužů. Dívky se snažily zvednout nohy výše, ale zároveň stáhly prsty dozadu a opatrně položily paty. Zábavná podívaná na krasavice s bezvadnými postavami... Obličeje byly opravdu různé a někteří mladí fašisté byli poněkud drzí, až mužní, a navíc je zkreslovali. Zvlášť, když spojili svá obočí.
  Esthete Adolf poznamenal:
  - Je nutné, aby chlapci a dívky dostávali pohybovou přípravu ve větším měřítku. A vím, že se v této věci hodně dělá, zvláště v Jungfolku, ale co je potřeba, je začlenění a přijetí spartských metod. Samozřejmě kromě nabádání ke krádežím... Z našich chlapců a děvčat musí vyrůst slušní a zároveň bezohlední lidé.
  Nejvyšší velitel se odmlčel. Generálové mlčeli, pravděpodobně se báli namítnout, ale nechtěli potvrdit zjevné. Fuhrer pokračoval:
  - Válka není vtip, ale bezohlednost vůči nepřátelům se musí spojit se vzájemnou pomocí a smyslem pro bratrství vůči soudruhům. Tohle musíme vštípit všem... Nový nadčlověk je nemilosrdný k ostatním, ale ještě víc musí být nemilosrdný k sobě. Neboť méněcennost musí být nejprve vymýcena v duši člověka, a pak povstane slabé lidské tělo!
  Další pauza... Generálové a konstruktéři si najednou uvědomili a začali energicky tleskat. Führer vypadal spokojeně:
  - Tohle je lepší, ale teď bych rád viděl imitaci vzdušného boje. Tak impozantní a vše destruktivní...
  Heinkel se nesměle zeptal:
  - S ostrou municí nebo granáty, můj führere?
  Nacistická jednička přikývla:
  - Samozřejmě s bojovými. Kromě toho bych rád zvážil účinek vyhazovacího zařízení. Koneckonců, pracujete na tom... - Fuhrer zatřásl pěstmi. - Až bude konečně připraven a uveden do sériové výroby. Koneckonců, zkušený pilot je zkušený pilot, který musí být chráněn pro budoucí bitvy!
  Fuhrer-Terminator se přesto rozhodl ukázat konstruktérům modernější design vystřelovacího zařízení. Tento systém by měl být méně těžkopádný, jednodušší a lehčí. No, levná squib, již ovládaná německým průmyslem, je pro tento účel docela vhodná.
  Diagram se musel kreslit za pochodu, ale Hitler byl opravdu dobrý umělec a kreslil jasně, rychle, linie diagramů a zatáček byly rovné a jasné bez jakýchkoli pravítek nebo kružidel. Nešťastný Terminátor si myslel, že je samozřejmě zvláštní, že Němci, kteří mají obecně tak silnou a do jisté míry vyspělou ideologii, jako je národní socialismus a totalitní systém, prozradili válku Rusům. Možná je to dáno tím, že ruští vojáci byli silnější a odolnější než němečtí a naučili se bojovat rychleji.
  Obecně, když se podíváte na průběh války jako na celek, tak se Rusové, nebo spíše sovětská armáda, naučili bojovat, ale Němci jako by zapomněli, jak... Jejich velení rozhodovalo na úrovni prvních -srovnávače a možná ještě nižší, pokud má prvňáček zkušenosti s vedením vojenských operací ve strategiích v reálném čase . A skutečnost, že někdy děti ve věku šesti let již tak obratně vedou virtuální armády, je něco, z čeho se mohou oni i Žukov a Mainstein učit. Někteří badatelé však považují Žukova i Mainsteina za průměrnosti. Existují také rozpory ohledně počtu vybavení, zejména ukořistěného francouzského vybavení. Hitlerova paměť (dobrá vzpomínka, zvláště když byl ještě zdravý!) naznačovala, že bylo 3 600 ukořistěných tanků ukořistěných Francouzům, což je velmi působivé číslo... Některé modely, jako například SiS -35, byly lepší ve svém pancéřování. T-34 pouze v čelním pancíři. Takže tento tank lze snadno vyrábět ve francouzských továrnách, snad kromě nahrazení 47mm zbraně 75mm kanónem s dlouhou hlavní. Ve skutečnosti ani toto nemusí stačit. Británie a USA obecně si na svých tancích vždy nejvíce cenily pancéřování. Například čtyřicetitunový Churchill měl pancíř 152 milimetrů oproti 120 u těžkého tanku IS-2.
  Fuhrer řekl konstruktérům něco jiného:
  - Máme dostatek aerodynamických tunelů, takže hledejte optimálnější model letadla a vytvářejte aerodynamické tvary, aniž byste věc přiváděli k drahým testům, kde také umírají naše nejlepší esa. Například model létajícího křídla letadla je velmi efektivní, zvláště pokud by se dala měnit tloušťka a úhel sklonu. Už jsem ti dal nákres, takže bezocasý by měl být hotový. Jeho odhadovaná rychlost bude až 1100 kilometrů za hodinu i s motorem Yumo. Tak do toho, ale nebuďte drzí!
  Nezbedný Adolf také poradil, jak zvýšit rychlost foukání potrubí. Zachytil špatně skrytou ironii v názorech designérů: jak toho mohl prostý desátník tolik vědět? Nevěří v génia Führera? Dobře, přijdeme na to... nebo ne, nepřijdeme na to, ale dokážeme jim, že jsme vzdělaní.
  Následoval oběd na čerstvém vzduchu, služky naaranžovaly stoly a židle. Krásné... Ale jaké reformy by se měly dělat v nacionálním socialismu? Takové, aby se co nejvíce snížil počet nepřátel a spřátelili se. Například nevyvyšujte německou rasu na každém kroku a možná dokonce přestaňte rozdělovat národy do tříd. Dělení národů na méněcenné a árijské však dosud nebylo formálně legalizováno. Tím se věci zjednodušují. Obecně Hitler zahájil masové vyhlazování Židů právě po útoku na SSSR. Proč by měl takové zmatky? Možná doufal, že mu světový sionismus požehná do války s bolševismem a Západ ho podpoří. A pak, když Británie a USA řekly rozhodně ne Wehrmachtu, Fuhrer se rozzuřil? Začal se mstít těm Židům, které mohl oslovit? Hitler je samozřejmě idiot, protože páchal holocaust a tím diskreditoval myšlenku národního socialismu. Nyní se slova nacista a kat staly synonymy. Mnozí si také pletou nacionalismus a fašismus, možná kvůli shodě slova nacistický. To ale vůbec není pravda. Fašismus v zásadě nemá přímý vztah k národnímu socialismu. Ve svém jádru pojem fašismus vznikl ve Francii v devatenáctém století a měl zcela jiný význam.
  Jakási podstata učení fašismu v jeho původní verzi spočívala v nastolení korporátního ducha, smyslu pro kamarádství mezi kapitalisty. Mussolini pak do svých Blackshirts zavedl učení fašismu. Inu, nacisté byli nejprve svými nepřáteli a politickými konkurenty nazýváni fašisty. Abych byl upřímný, nacisté jednali krutě, takže fašismus získal urážlivý, negativní význam. V Rusku svého času zažívali nacionalisté určitý vzestup, zejména na počátku devadesátých let, maxima dosáhli v letech 93-94. Poté válka v Čečensku vedla k nárůstu pacifistických nálad ve společnosti a dočasnému poklesu nacionalismu. Válka v Jugoslávii a bombardování Srbska vedly k dočasnému nárůstu vlastenectví, ale pak došlo k rozkolu v národním hnutí. V Rusku měli nacionalisté problém s vůdci... Neměli svého Führera... Pravda, Žirinovskij byl přirovnáván k Hitlerovi a dokonce v něčem předčil Adolfa. Například v rychlosti politického rozjezdu, do čtyř let po založení strany zaujmout první místo v parlamentních volbách. Žirinovskij se ale choval nerozumně a nedokázal nejen vyvinout úspěch, ale ani udržet to, čeho dosáhl. Zde musím především říci, že to byla jeho osobní chyba. Nedostatečná disciplína ve straně, skandály, do kterých se zapletl. Skutečný Hitler ale v Říšském sněmu nikdy neseděl a jeho filmové vzteky nikdo nedával v televizi. A nebyla tam žádná televize samotná. Ačkoli Žirinovského úspěch ve volbách v roce 1993 byl zásluhou jeho úspěšné práce s televizním publikem.
  Krásná dívka ze služebnictva se posadila vedle Führera a položila mu ruku na holé koleno. Cooed:
  - Přemýšlíš o něčem, můj führere?
  Nacistický diktátor a zároveň virtuální hráč ožil. Všiml si, že stále nedopil zeleninovou polévku a ovocný salát. Führer políbil dívku na rty, cítil její mladistvou, sladkou vůni a řekl:
  - Pojedeš se mnou v autě. A všichni se pusťte do práce, čas na jídlo je u konce.
  A opět se začala otáčet soukolí státního, i když ne úplně promazaného mechanismu. Na zpáteční cestě se Führer s kráskou miloval a dokonce byl překvapen, kde vzal tolik energie a síly. Koneckonců říkali, že Fuhrer je impotentní a obecně údajně invalidní, protože měl syfilis (lež) a byl kastrován (totální fikce!). Je pravda, že Hitler nestihl mít potomky... No, zítra se o to postará sám... Nebo ne, stejně bude muset pozvat Himmlera. Obecně platí, že ve skutečné historii Fuhrer ostře posílil roli SS. Zřejmě i on se bude muset v této alternativě vydat touto cestou. A že podřízení kriminální policie struktuře SS jako celku je rozumné, nyní budou všechna data a soubory sloučeny do jednoho zdroje. Navíc použití mučení proti zločincům a těch pokročilých výslechových metod, které jsou charakteristické pro gestapo a další struktury tajné policie, výrazně zvýší míru odhalení.
  Pravda může přibývat a nevinných obětí přibývat, ale... Drtivá většina esesáků jsou slušní lidé a zkušený vyšetřovatel zpravidla hned vidí, zda člověk lže nebo říká pravdu a málokdy dělá chyby. To lze soudit z mnoha kriminálních kronik.
  Poté, co rozhodl o několika dalších aktuálních záležitostech a pozval dvě nové dívky, aby zahřály postel, Fuhrer, položený hlavou na nahých bujných ňadrech té krásky, usnul...
  Tentokrát se vrátil ke snu, který předtím přerušil, o grandiózní vesmírné bitvě. Opět ve své průhledné stíhačce a nepřítel se snaží zaútočit na řady armády Velkého Ruska. A Fuhrer of the Hypernet game a jeho partnerka, baculatá, ale zároveň svalnatá blondýna, se snaží jednat a zároveň si navzájem pomáhat. Oškliví nepřátelští stíhači se snaží převzít čísla pomocí své početní převahy. Disharmonie vojenských armád Dermostanu je stále nápadnější. Jejich lodě se zdají čím dál nechutnější. Kapitán Vladislav pomocí techniky "kbelíku" docela úspěšně rozřezal auto v podobě křivé boty a řekl:
  - Ne nadarmo měli Hitler i Stalin otce ševce!
  V reakci na to jeho blonďatá partnerka blýskla nahými růžovými podpatky:
  - Nepotřebuji boty ani jiné boty. S bosou nohou cítím sebemenší zakřivení vakua nebo vibrace prostoru mnohem lépe! Oh můj Führere, chtěl by ses stát dívkou?
  Vladislav se zasmál:
  - Bylo by to na krátkou dobu zajímavé. Všichni říkají, že ženy mají mnohem silnější a delší orgasmy než muži, tak jsem si opravdu chtěl ověřit, jestli je to opravdu pravda?
  Blondýnka se zasmála:
  - Pokrok vám může dát příležitost zažít to také... Pokud ovšem neprohrajeme grandiózní vesmírnou bitvu. Nepřátel je příliš mnoho. Císař Almaztiger 13, který se ještě nenarodil, ale už je naším velitelem, může také zemřít.
  Osoba, která zasáhla Führera, poznamenala:
  - Velký velitel, jako hlava ve válce, čím větší velikost, tím závažnější ztráta!
  Blondýnka místo odpovědi začala svého bojovníka obracet. Udělal preclík, sotva se vyhnul beranu, a pak velmi přesně vystřelil. Nepřátelské vozidlo vzplanulo a začalo se rozpadat na velmi malé hořící kousky, jako semena máku. Dívka sebrala žvýkačku holými prsty a házela ji tak obratně, že dopadla přímo na její vyplazený jazyk:
  - Krásné! Když žvýkáte, pak jezte!
  Ale houževnatý válečník takové štěstí neměl; byl znovu zasažen, i když to bylo tečně a kapitán-válečník zavrčel:
  - Jak mě zklamalo hlazení těchto žen!
  Blondýnčině oči zajiskřily:
  -Nespokojíte se s hlazením? Asi chceš něco vážnějšího? Takhle jste všichni netrpěliví, náchylní ke zradě!
  Vladislav se zasmál a málem spolkl drsnou odpověď z řad bojovníků Dermostanu. Obraz bitvy se poněkud změnil. Nepřítel se zdál nevyčerpatelný a do bitvy zaváděl stále nové a nové síly. Zvláště nebezpečné byly ultrabitevní lodě, obrovské jako asteroidy se pomalu vynořovaly z vakua, jako by byly nakresleny sympatickým inkoustem (který se objevil, když na ně posvítíte lampou). Shit-stan se nejprve pokusil ohnout boky, provést obalovací manévr, pravděpodobně vytvořit kotel v prostoru.
  Velkoruská vojska bojovala odvážně a zároveň se také nevyhýbala manévrům. Tak se používala metoda mobilní obrany, ale i odvážné manévry a střemhlavé skoky. Například bitevní křižníky a drapáky vesmírné armády Velké Ruska buď zmizely, nebo se naopak objevily v týlu protivníka z noční můry. Připomínalo to lov ryb v ledové díře - vynořily se, popadly kořist (nějaký zimní hmyz, a když byl lovcem sumec, tak pták!) a vrátili se do díry. V tomto případě se lodě Dermostanu okamžitě ztratily, začaly se k sobě mačkat nebo na sebe dokonce spustily palbu. Legrační plazmová erupce se spalováním hvězdných lodí. Například i ultra bitevní loď, která obdržela několik zásahů termálními preonovými střelami, vzplanula v modré a zelené plameny. Pak přítel velký válečník (pokračující v ničení shitstanů, které se lepily jako list z koupele!) uviděl obrázek uvnitř žhnoucí ultrabitevní lodi. A jaký impozantní kolos, posádka čítající až dva miliony vojáků a padesát milionů robotů!
  Ozbrojenci uvnitř lodi jsou různé druhy šmejdů: trollové, skřeti a několik hybridních typů, například ten nejrozšířenější: směs klíšťat a cigaret, nebo spíše nedopalků! Inu, děsivé bytosti jako z hororu, který nakreslil narkoman.
  Tvorové zoufale chtějí utéct, ale přitom do sebe narážejí, bodají, řežou, koušou. Zde přichází šermířský stroj, speciálně vytvořený pro boj na palubě. A je vyzbrojena kvazi-plazmovými meči, ne rovnými, ale zakřivenými pro různé manévry. První šermířský stroj narazil do živého nepořádku těch, kteří proudili z obrovské lodi planoucí ohněm. Okamžitě se na všechny strany rozletěly kousky nakrájeného masa a spálená těla. Za ní se objevila kamarádka, vypadala jako pavouk, jen končetin bylo nejméně třicet a byly ve formě anihilačních proudů, schopných rozpůlit i dinosaura.
  Jeden z důstojníků Dermostanu křičel:
  - Oh, neřež mě! Pěšec snědl královnu!
  Měl ale smůlu, nedopalek cigarety s tlapkami klíštěte, jen ještě hnusnější, narazil do antény a visel na ní propíchnutý. Avšak způsob, jakým křičel, už nebylo slyšet v té nejdivočejší, stále sílící kakofonii. Jazyky princeps-plazmových plamenů, převážně modré a oranžové, dostihly vyděšené bojovníky Shitmostanu a způsobily, že se smažili. A šermířské stroje bují uvnitř ultrabitevní lodi. Zřejmě to bylo jasně otištěno v jejich programu: zabíjet, zabíjet a ještě jednou zabíjet! A je jim vlastně jedno kdo. A na chodbách byl hluk toho nejstrašnějšího hyperroomu.
  Ultraplamen se však již dostal k šermířským strojům, stejně jako mnoho skřítků a nedopalků drápů se již rozpadlo na fotony. Ultrabitevní loď se tedy začala postupně rozpadat na několik částí. I když k rozchodu docházelo pomalu, nezdálo se o nic méně zlověstné. Obzvláště na pozadí mnoha dalších, ať už vzplanoucích jako miniaturní supernovy, nebo naopak jako zmenšující se hvězdné lodě. Bohužel nejen Dermostanu, ale Velké Rusi.
  Například křižník s emblémem kladiva a srpu ztratil kontrolu a narazil do nepřátelského dreadnoughtu. Když se dvě hmoty srazí podsvětelnou rychlostí, rovná se to naražení anihilační raketou. Zvrací s ohromující silou (pokud se to tak dá, samozřejmě). Výbuch vykvetl jako tulipán s různobarevnými okvětními lístky a najednou pohltil vše, co existovalo kolem tuctu kilometrů. Vladislav-Adolf řekl:
  - A zdá se, že naši kluci už jsou v nebi!
  Blondýnka filozoficky poznamenala:
  - Nebe je jediné dobré místo, kam nikdo nespěchá, i když je ve vedru!
  Hitler hit souhlasil:
  - To jsou paradoxy vesmíru. Nechceme skončit na dobrém místě, ale to špatné nás táhne dovnitř! Takže není ani jasné, co je lepší, život nebo smrt.
  Dívka filozoficky poznamenala:
  - Život je vždy lepší než smrt. Ne nadarmo si to myslí téměř všichni lidé. Názory lidí, stejně jako všechno v našem světě, jsou však relativní.
  Fuhrer předvedl další poměrně záludný obrat, který mu umožnil sestřelit dvoumístnou, a tedy mnohem dražší a bohatěji vyzbrojenou stíhačku (jak krásně vybuchla, jako by se rozhořel ohňostroj ze složitých kombinací pyrotechnických materiálů), perly roztříštěná hmota rozptýlená ve vakuu. Vladislav-Adolf poznamenal:
  - Představy lidí o přírodě a Bohu jsou velmi rozporuplné. Obecně existuje dokonce pojem reaktivní, tedy až destruktivní mysli, který nutí člověka chovat se tak, jak by mu pragmatické instinkty a úvahy o účelnosti vůbec neměly velet.
  Blondýnka, která se těžko vzpamatovává z brutálního ponoru (co jiného můžete dělat, když se na vás řítí sedm stíhaček najednou), řekla:
  - Zastavte pragmatiky - zapněte matematiku!
  - Není to vtipné! " odsekl Vladislav.
  Najednou se před kapitánem námořního letectva objevil obraz velitelského stanoviště velkoruské armády. Ve skutečnosti je to samozřejmě dar - schopnost proniknout do svatyně a dokonce rozpoznat, i když ne plány někoho jiného, ale vlastní příkaz.
  Tady je, vlajková bitevní loď, impozantní vlajková loď vesmírné armády Velkého Ruska o průměru sto kilometrů. A tato loď přirozeně také bojuje, protože desítky tisíc silných dělostřeleckých hlavně nelze odsoudit k nečinnosti. Vlajková ultrabitevní loď se však snaží jednat v synchronizaci s ostatními velkými loděmi. Nepřítel nemůže dostat sebemenší šanci zničit vlajkovou loď, kde se nachází hlavní velení eskadry vesmírné armády Velkého Ruska.
  Generální velitel a panovník jsou kupodivu jen zárodek ležící v lůně. Sama matka je ponořena do stavu pozastavené animace, protože jinak by byl výkon jejích povinností příliš bolestivý. A fungování již dostatečně vyvinutého embryonálního panovníka, který má končetiny a hlavně dost velký mozek, zajišťují četné kybernetické jednotky. Samotné embryo, které vládne Velké ruské říši, se cítí docela pohodlně.
  Ano, samozřejmě, a je zatížen potřebou, je už několik let uvnitř své matky. O tom, že si půjde zaběhat nebo něco pohne, si může nechat jen zdát. A to jsou bolestivé sny, protože narození znamená okamžité zmizení. Embryo komunikuje s vnějším světem pomocí skenerů. Samozřejmě neukazují skutečný vzhled embryonálního velitele, ale obraz, který je schopnější vzbuzovat důvěru. Zejména se objevuje pohledný mladík v podobě neurozeného krále. Jasným, velitelským hlasem dává vojákům rozkazy:
  - Využijte princip elastické obrany. Stejně jako před tisíci lety, slabší síly, co do počtu nižší, využívaly nepochybného faktu, že menší hmota je mnohem pohyblivější než velká. Protože skrovná hmota se vyznačuje nepatrnou setrvačností!
  Dívčí maršál potvrdil:
  - Samozřejmě... Schopnost armády manévrovat je klíčem k vítězství. Samozřejmě je třeba se vyvarovat extrémů. Mravenec přece není král zvířat!
  Zárodečný velitel se usmál:
  - Nejsmrtelnější stvoření jsou bakterie. I když ne, snad ani viry! Ač primitivní organismus, je účinný! Zde nepřítel shromáždil obrovské síly, téměř z celého vesmíru, což znamená, že odhalil zbývající oblasti.
  Elf maršál Fego s fialovými a oranžovými copánky poznamenal:
  - Někdy k vítězství stačí zdánlivě nevýznamná výhoda na omezeném úseku fronty. To je zvláštní axiom mnoha bitev, různých civilizací!
  Fetální imperátor se přes skenery zasmál:
  - V tomto případě se díváte na kořen.
  Mezitím se armáda Dermostanu pokusila reorganizovat za pochodu. Zezadu se k nim blížila velmi výrazná rezerva. Tisíce velkých hvězdných lodí a miliony menších lodí vyrazily pomocí zvonové formace. V důsledku toho se znatelně zvýšila ohnivá síla parazitů. Dívka maršál s nadšením řekla:
  - Tady je další trumf, který hodil ten parchant. Náš průzkum však nebyl zcela na úrovni, možnost nasazení tak velkého počtu sil nebyla počítána.
  Hologram císaře v podobě chlapce kopl do meče. Střela zasáhla bránu. Vybuchla téměř okamžitě. Nejprve dojde k záblesku, který sežere oči, a poté k růstu fialové houby, která zničí vše v dosahu děla bitevní lodi. Chlapec s hologramem řekl:
  - To je fenomenální skórování! Inu, ať do toho soupeři dají všechno. Mám pro něj připravené překvapení.
  Elf Fego pohlédl na obrázek bitvy s jistými pochybnostmi. Armada Dermostanu vypadala bolestně hrozivě. Zejména ultrabitevní lodě, jejichž průměry dosahovaly dvou set padesáti kilometrů. Elf si najednou vzpomněl na svou rodnou planetu... Příroda je tam idylická, není tam ani krev sající hmyz. A lvi... No, ne tak úplně lvi, ale kříženci s chrpami. Obecně je to krásné zvíře: tělo je květ chrpy a zlatá hříva se vyvíjí ve větru. Navíc chrpy mění stín... Je zde vyloženě ošklivost namířená jak proti lidem, tak i elfům.
  Blonďatý maršál řekl:
  "Nevíme, kolik záloh má nepřítel, ale zdá se mi, že je čas přesunout náš přepadový pluk."
  Embryonální císař namítal:
  - Teď není čas ukázat své karty!
  Dívka maršál se pokusila argumentovat:
  "Pokud naši lidé zemřou, nezůstane nikdo, kdo by mohl bojovat!"
  A pak byl nalezen embryonální velitel:
  "Nemůžete vyhrát válku bez obětí." V šachu můžete, ale ve skutečné bitvě ne! Nemilosrdný zákon války říká, že prohry jsou jako déšť zavlažující výhonky vítězství, jen je třeba zajistit, aby se ztráty nerozvinuly v liják, který výhonky smyje! - Pak se hologram odeslaný z lůna najednou stal vlídnějším v obličeji. - Ale nemyslete si, že aby se snížily ztráty zejména z palby ultrabitevních lodí, nechte hvězdné lodě Velkého Ruska ustupovat ve spirále.
  Elfí maršál podpořil velitele embrya:
  - To je ono, to je jediný způsob. Zatím není známo, kolik sil se nepříteli podaří z podsvětí vyhodit.
  Hvězdné lodě Shitmostanu se skutečně snažily pohybovat v hustém hejnu. Municí přitom vůbec nešetřili, vrhali rakety na miliony, aniž by se vůbec starali o přesnost zásahu. Zdálo se, že přes vakuum jsou vystřeleny miliardy zápalek, aby vzplanuly v hyperplazmu, spálily vše živé a pohybující se a pak zhasly. Ruští válečníci střílejí mnohem přesněji, ale hrubý dreadnought nepřítele hřměl jako petarda a rozhazoval úlomky jako konfety. Smrtící konfety, které sestřelily několik člunů Dirmostanu. A počet zničených fregat té bastardské civilizace je naprosto nevyčíslitelný. Je pravda, že ruské lodě umírají. Zde se poškozený křižník v zoufalství řítil jako ruský tank na Kursk Bulge a narážel na nepřátelskou ultrabitevní loď. Najednou byly přerušeny statisíce životů a oheň hořel, jako by bylo vyhozeno obrovské plynové potrubí.
  Trpasličí maršál zachmuřeně poznamenal:
  - Ohnou nás, ale my se nevzdáváme! - Čtvercový velitel si všiml (nebo spíše jeho holografický obraz, trpaslík sám byl na jiné lodi třídy Gross-Dreadnought!). - Bylo by nutné zahájit alespoň nějaké protiútoky na nepřátelské komunikační a zásobovací linie.
  Fetální imperátor se zazubil skrz svůj chlapecký hologram.
  - Co, podle vás, jsem smolař!
  Trpasličí maršál zabručel a roztáhl tlapy:
  "Ale oni vůbec nešetří municí." To znamená, že mají dost. Není to tak, můj pane?
  Emperor embryí namítal:
  - Ne takhle ne! Velký velitel je cennější než jeho hlava, takže mu helma opatrnosti a maskování mazanosti neublíží! Zkrátka nepřítel je stále ve sladké iluzi, že je s ním vše v pořádku, ale ve skutečnosti je naše vítězství už blízko! Nečekaný úder se rovná nahrazení pěsti mečem z legované oceli!
  
  
  WITTMAN ŽIJE
  Malá změna v historii spojená s velkým úspěchem nacistů během ofenzívy v Ardenách. Nacisté postupovali rychleji, byli schopni přecházet přes mosty a dobýt sklady se zbraněmi, municí a palivem. K úspěchu přispěla i účast Wittmanna na stávce, který na rozdíl od skutečného příběhu nezemřel! a co? Skuteční hrdinové nikdy neumírají a jsou nesmrtelní! Wittman pokračoval v boji a sbíral skóre. Po zničení dvoustého tanku se stal prvním a zatím jediným tankistou oceněným Rytířským křížem Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty.
  Wittmannův génius mírně posunul běh dějin. A Němci se ukázali být o něco šťastnější, rychlejší a efektivnější. A podařilo se jim to, co se málem stalo ve skutečném příběhu, ale chybělo jen pár hodin. A tak byly sklady dobyty a německá armáda získala drtivou moc. V důsledku toho byl zajat Brusel a byly zajaty stovky tisíc britských a amerických vojáků.
  Stalin s útokem zatím nespěchal, chtěl, aby Spojenci byli na Západě silněji poraženi.
  Bitvy ukázaly, že Tiger-2 je velmi účinná zbraň jak z hlediska výzbroje, tak čelního pancíře. Němci, když viděli, že Rudá armáda je na východě pasivní, nasadili do bitvy další jednotky a začali stavět na svém úspěchu. Fritz také získal nejnovější samohybné dělo E-25, které bylo malé co do velikosti a hmotnosti, ale mělo silné zbraně a dobré pancéřování a hlavně pohyblivost.
  Výsledkem jsou nová vítězství... Nyní jsou Krautovi v Paříži. Znovu berou francouzské hlavní město.
  A to je to, co chce Stalin - aby byli spojenci zabiti a SSSR pak dostal celou Evropu.
  Stalin je mazaná liška... Ale Churchill taky není idiot. Když Roosevelt zemřel, podepsal s Trumanem příměří s Třetí říší. Zároveň stahuje zbytky poražených vojsk z Francie. A samozřejmě s kompletní výměnou válečných zajatců a dokonce i s dodávkami paliva a zásob do Třetí říše.
  Německo reagovalo zrušením antisemitských zákonů. Židé však v táborech zůstali, ale nebyli upáleni, byli pouze nuceni pracovat a Američané posílali do táborů konzervy a cereálie.
  Němci měli ve Francii a Itálii volnou ruku. Nyní Stalin předložil návrh na separátní mír. Hitler to ale odmítl. V červnu začala Fritzova ofenzíva. Do série vstoupily první tanky E-50. Jak se ale ukázalo, vůz nebyl úplně úspěšný. Jeho hmotnost zůstala vysoká, téměř 65 tun, s nižší siluetou než u Tigeru-2, ale pancíř byl stejně silný, zjevně nedostatečný, zejména na bocích. Poněkud lépe se ukázalo 88mm dělo s délkou hlavně 100 EL. Střílela dvanáct ran za minutu.
  Jízdní výkon přidal silnější motor, zrychlující až na 1200 koní. Obecně se tank oproti Tigeru-2 samozřejmě zlepšil a měl o něco racionálnější sklon pancíře, ale zůstal zranitelný ze stran.
  E-100 byl lépe chráněn, ale jeho velká hmotnost ztěžovala přepravu a bojové použití. Nejúspěšnější bylo samohybné dělo E-25, s velmi nízkou siluetou čelního pancíře 120 mm, velkým sklonem a bočním pancířem 82, a kanónem pro Tiger-2, byl nejlepší samopal. poháněné dělo Wehrmachtu a druhé světové války. Zrychlil na sedmdesát kilometrů za hodinu - motor o výkonu 700 koní a dokonce se odrazil střely IS-2 do čela.
  Němci zasadili hlavní úder z Maďarska ve snaze zachránit Budapešť, která byla stále obklíčena. Boj byl extrémně tvrdý.
  Ofenzíva začala 22. června a Rudá armáda vybudovala velmi silnou obranu. Němci mají stále málo tanků řady E, pouze samohybná děla E-25 v poměrně velkém množství - jsou poměrně snadno vyrobitelná a levná. Tady v něm leží dvě dívky v bikinách. Vozidlo je nižší než jeden a půl metru a díky tomu je tak dobře chráněno a vyzbrojeno relativně nízkou hmotností.
  Dvě dívky, Charlotte a Gerda, ležící, střílely na sovětské zbraně. Před nimi se pohybovala malinká autíčka ovládaná rádiem a odklízela minová pole.
  Červená Charlotte vypálila z děla. Srazila sovětskou zbraň a zatřásla hrudníkem, sotva zakrytým tenkým pruhem látky. A zavrčela:
  - Zuřící oheň hyperplazmy!
  A pak ji Gerda udeří holými prsty na nohou. A cvrliká:
  - Jsem velmi cool holka a nejsem špatná...
  Samohybná pistole se sama pohybuje. A čas od času se zastaví. Její čelní pancíř je silně skloněný a to poskytuje dobrou ochranu. Střely sovětských děl jsou citlivé na odraz. A takovou samohybku čelně nic neohrožuje. Stále mohou zasáhnout stranu. Dívky ale nikam nespěchají. Účinné samohybné dělo předčí SU-100 v průbojné síle a je také lépe chráněné, mobilnější a zároveň lehčí.
  A Rudá armáda nemá dostatek suchého zboží. Hlavně tank T-34-85, který není dostatečně výkonný se svým dělem a má slabé pancéřování. A německé samohybné dělo E-25 je mimochodem lehčí, mnohem silnější v pancíři a zbraních.
  Dívky bojují... Velmi krásné a mladé. A jejich samohybná děla bombardují a házejí...
  Fritzovi se nakonec podařilo prorazit do Budapešti. Přesvědčivé vítězství v obklíčení sovětských jednotek. Mnozí byli zajati a zabiti.
  Je pravda, že nacisté utrpěli značné ztráty. A není tam tolik síly. No, pokud se zařízení stále vyrábí, pak lidské zdroje nestačí.
  A děti a ženy jsou odváděny do armády. Nebo cizinci, ale ti nejsou dostatečně spolehliví.
  Boje však pokračují... Rudá armáda vzdoruje velmi zarputile, s mnoha obrannými liniemi. Němci postupují o dalších sto kilometrů a zastavují se. Nemám dost síly. A samotná Rudá armáda přechází do útoku. Ta ale také není příliš úspěšná a mírně odsouvá Němce stranou.
  Dokud nepřijde zima... Přední linie se stabilizuje. V lednu 1946 postoupila Rudá armáda ve východním Prusku a Polsku, ale udělala malý pokrok.
  Němci loď v zimě nehoupají. Bitvy jsou krvavé. Ale fronta je pomalá...
  A začíná období charakteristické pro první světovou válku. Přední linie se stává neaktivní. V létě postupují Němci a zahraniční divize, v zimě Rudá armáda. A nikdo nemůže dosáhnout významného úspěchu.
  Rok co rok válka pokračuje. Němci jsou ve vývoji proudových letadel poněkud před SSSR. SSSR zavedl MIG-15 do sériové výroby až v roce 1949. Ale do této doby měli Němci ME-462 a XE-362. A hlavně kotoučová letadla, která nelze sestřelit z výkonného laminárního proudového letadla ručními palnými zbraněmi.
  Tanky mají německou řadu "E"... Naproti tomu se objevily T-54 a IS-7. Ale Němci pak spustili řadu AG - pokročilejší pyramidovou.
  Ale nikdo neměl výhodu. Přední linie zůstává na svém místě.
  Až do smrti Stalina v březnu 1953...
  A zde, s využitím určitého zmatku ve vedení strany a boje o moc, byli Němci schopni dosáhnout úspěchu. Ale pak po zatčení a popravě Beriji, jmenování Vasilevského, velkého stratéga, nejvyšším vrchním velitelem a posílení vedoucího Výboru pro obranu státu Malenkova. Frontová linie se stabilizovala v hranicích Evropy.
  Zatímco v SSSR probíhalo období boje o moc, Němci byli schopni dosáhnout Nemanu a znovu dobýt Balkán, Rumunsko, Bulharsko, Slovensko, Řecko, Albánii a znovu získat plnou kontrolu nad Evropou.
  Ale frontová linie se opět stabilizovala již na hranicích SSSR v roce 1941...
  A pak prosinec 1955... Rudá armáda podle tradice v zimě opět postupuje. Kolik let už válka trvá? Hrůza čtrnáct a půl! A konec je v nedohlednu!
  Dokud bude Hitler naživu, válka neskončí. Malenkov je do 22. června 1941 nakloněn míru ve stejných hranicích. Hitler je ale tvrdohlavý a chce vyhrát za každou cenu!
  Rudá armáda postupuje. Nejnovější tank IS-12 jde do boje. Vozidlo s kanonem ráže 203 mm. Je to velký, s deseti kulomety. A šest dívek - členů posádky. Zkoušejí úplně první model tanku. Není to moc velké a těžké? Je stroj efektivní? Dívky jsou i přes Vánoce 25. prosince a mráz jen v bikinách. Je pravda, že nádrž má nejnovější motor s plynovou turbínou a je teplá. Navíc ani samotná šestice dívek není jednoduchá.
  Bojují od jednačtyřiceti. A zvykli jsme si být skoro nazí za každého počasí. Ve skutečnosti, když jste celou dobu v bikinách, přestane vám být zima. A kůže se stává elastickou a odolnou.
  Dívky řídí zabijácký stroj s holýma nohama. Jsou opravdu roztomilé a krásné.
  Alenka je zde šéfkou a velitelkou posádky. Co ta dívka za čtrnáct a půl roku války neviděla? kde byla? Fronta přešla od Brestu ke Stalingradu, od Stalingradu k Visle a nyní postupují v oblasti Bialystoku. Samotný Bialystok je stále v držení Němců. Přední linie se ustálila. A vykopali slušné množství zákopů.
  Takže ve skutečnosti je válka nekonečná... A může trvat déle než jeden rok. A co chce tento tvrdohlavý Hitler?
  Ani zde USA a Británie nechtějí mír mezi SSSR a Třetí říší. Chtějí, aby se obě strany navzájem úplně vyhladily.
  Dívky na IS-12 postupují vpřed. Čelní pancíř tanku je pod úhlem 450 mm. Projektily se odrážejí. A dívky opětují palbu.
  V SSSR je ale zatím jen jeden takový tank. IS-10 se už vyrábí, ale váží padesát tun. IS-7 se stále vyrábí jako T-54. Mezi masami se objevil i T-55, ale zatím se teprve dostává do výroby. Němci mají pyramidové tanky. Také velmi silné a dokonalé. A vysokotlaké zbraně s krátkými hlavněmi.
  Boj před námi je tedy nejvážnější. Natasha a Anyuta střílejí ze silného lodního děla a kvílí:
  - Naše vlajka bude nad Berlínem!
  A odhalili své bílé, perleťové zuby. A děvčata s minami nezastavíš.
  Dvě střely zasáhly čelní pancíř... Odrazily se. Ne, IS-12 je seriózní auto a nemůžete ho brát tak snadno.
  Zdá se ale, že IS-7, který se pohybuje po pravé ruce dívek, dostal zásah z vysokotlakého děla a zastavil se. Poškodil toho krasavce.
  Alenka protahuje břišní svaly a zpívá:
  - Všechno nemožné je v našem světě možné, Newton zjistil, že dva a dva jsou čtyři!
  Boje stále pokračují v nezmenšené míře. Sovětské dělo zasáhne Němce. Velká Marusya vkládá mušle do závěru. To je život a osud dívek. A zpívají:
  - Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci rozdrtí nepřítele, ruští vlci - pozdrav hrdinům!
  Augustine, střílející z kulometů, říká:
  - Ve svaté válce! Bude to naše vítězství! Ruská vlajka vpřed, sláva padlým hrdinům!
  A zabijácká pistole znovu zařve a zní:
  - Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci drtí nepřítele, mají tvrdou ruku!
  Maria, ta dívka se zlatými vlasy řídí tank a piště:
  - Rozdrťme tvrdě fašisty!
  Němci to mají těžké, boje zuří i na obloze. Ale zatím je MIG-15 v rychlosti a výzbroji horší než německé značky. Bitva probíhá nerovnoměrně.
  Huffman, tento úžasný pilot, udělal během válečných let dobrou kariéru. Přesněji úžasné a fantastické. Po dosažení tří set letadel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými meči z dubových listů a diamanty. Po dosažení čtyř set sestřelených letadel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Za pět set letadel obdržel Řád německé orlice s diamanty a po tisícovce Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A když dosáhl dvou tisíc letadel, obdržel Velký kříž Rytířského kříže.
  Jedinečný pilot dokázal dosáhnout mnoha vzdušných vítězství. A byl stále naživu. Huffman byl nedávno povýšen do hodnosti generála. Stále ale létal jako soukromý pilot.
  Jak se říká, nehoří v ohni a netopí se ve vodě. Během mnoha let války získal Huffman instinkt lovce. Stal se superlegendárním pilotem a velmi oblíbeným. Měl ale silného konkurenta - Agáve, který také překonal cifru dvou tisíc sestřelených aut. A doháněla Huffmana. Ale je stále velmi mladá a ještě neztratila jediného bojovníka.
  Dívka sešlápla pedály holýma dlátovýma nohama a vypálila dávku vzduchových děl. A nyní byla sestřelena čtyři sovětská vozidla MIG-15.
  Agáve se směje a říká:
  - Do jisté míry jsme všichni svině! Ale já mám nervy z oceli!
  A dívka se znovu odvrátí. Sestřelí sedm letadel SSSR v jedné dávce - šest MiGů a jeden TU-4 a skřípe:
  - Obecně, pokud nejsem super, pak jsem hyperaktivní!
  Agáve je samozřejmě svině. Pilot od Lucifera. Moc krásná medová blond.
  Zde vypálí další dávku a sestřelí osm sovětských letadel MIG-15 najednou a pípne:
  - Jsem nejkreativnější a nejreaktivnější!
  Ta holka opravdu není hloupá. Umí všechno a umí všechno. Nemůžeš jí říkat soukromá.
  A její nohy jsou tak opálené, tak půvabné...
  Ale Mirabela proti ní bojuje... Kožedub byl dlouho nejlepším sovětským esem. Sestřelil šest zlatých hvězd hrdiny SSSR, když sestřelil sto šedesát sedm letadel. Ale pak zemřel. Pak už nikdo nedokázal překonat jeho rekord. A teprve nedávno Mirabela předčila Kozheduba. A když sestřelila přes sto osmdesát letadel, stala se sedminásobnou hrdinkou SSSR.
  Tohle je Terminátorka! Někdo jako ona zastaví cválajícího koně a vstoupí do hořící chatrče.
  A ještě chladnější.
  Mirabela měla těžký osud. Skončil jsem v dětské pracovní kolonii. Bosá a v šedém hábitu kácela les a řezala kmeny. Byla tak silná a zdravá. Ve velkých mrazech chodila bosa a ve vězeňském pyžamu. A aspoň jednou bych kýchl.
  Tento jev byl samozřejmě zaznamenán i na frontách. Mirabela dlouhou dobu bojovala v pěchotě a poté se stala pilotem. Mirabela přijala svůj první křest ohněm v bitvě u Moskvy, kam šla hned po kolonii. A tam se ukázal jako cool.
  Bojovala bosá a téměř nahá v silném mrazu, který doslova paralyzoval Wehrmacht. Byla to taková zatracená, neporazitelná dívka. A povedlo se jí to dokonale.
  Mirabela věřila v brzké vítězství SSSR. Ale čas plyne. Obětí je stále více, ale vítězství nepřichází. A začíná to být opravdu děsivé.
  Mirabela sní o vítězstvích a úspěších. Má sedm hvězd SSSR - to je více než kdokoli jiný! A sakra, zaslouží si svá ocenění! A nadále ponese vojenský kříž. I kdyby Stalin zemřel, jeho dílo žije dál!
  Přijde dívka a odchází... Sestřelí německou XE-362 a zaprská:
  - Letecká akrobacie! A zatraceně nová posádka!
  Fakt super holka. Skutečná kobra toho dokáže hodně.
  Mirabela je nová hvězda...
  Boje pokračují několik dní, než přijde nový rok... Sovětský IS-12 utrpěl poškození válců a pásů - opravuje se. Ano, taková krutá a nemilosrdná válka. A jak dlouho to vydrží?
  A to vše proto, že Wittman přežil bitvy na Západě.
  Sám Wittmann nějakou dobu bojoval v osádce tanku. Když se počet zvýšil na tři sta vozidel, nepočítaje zbraně, minomety, nákladní auta, motocykly a další věci, byl vyznamenán: Rytířským křížem Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty a byl povýšen na generála.
  Poté už nebojoval. Velel ale šesté, tankové armádě SS.
  Kurt Knipsel se stal nejúspěšnějším tankovým esem Wehrmachtu. Ale až po pěti stovkách zničených tanků obdržel Rytířský kříž Železného kříže.
  Nějak byl ochuzen o ocenění. Pravda, když dosáhl tisíce tanků, nakonec dostal: rytířský kříž železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Kurt Knipsel je velmi účinný bojový stroj. Bojovalo se v různých tancích. Byl střelcem i velitelem. Dlouho jsem předběhl všechny bez konkurence.
  Krásná Gerda ho už ale dokázala dohnat. Děvčata bojovala dobře. Ale pak měli pauzu. Všechny čtyři krásky otěhotněly a narodil se jim pár: syn a dcera. Po přestávce si to ale rychle vynahradili.
  A teď Gerda obešla Knisela.
  Jak se mohou vyhnout obcházení? Bojují naboso a jen v bikinách. Dívky si daly další pauzu a znovu přivedly na svět děti. A nyní jsme se blížili k počtu dvou tisíc zničených tanků. A mohli počítat s nebývalou odměnou: hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  To jsou holky!
  Gerda střílí na sovětské auto. Strhne věž a křičí:
  - Jsem zatracená věc!
  A znovu střílí. Proniká T-54. A píská:
  - Vlast Německo!
  Dívka sebou škube. A je velmi aktivní... Ano, má takovou strategickou sérii. Už je rok 1956... Válka pokračuje a pokračuje... Nechce se zastavit. Rudá armáda se snaží postupovat na různých místech. Ale pozor, lidských zdrojů zbývá málo.
  A Rusko krvácí.
  Rudá armáda se snaží postupovat směrem k Rumunsku. A pak došlo k silné dělostřelecké palbě, střelbě a zabíjení.
  Ale nepřítel čeká. Němci mají nejoblíbenější tank AG-50. Je lepší než T-54 v ochraně, zejména na bocích a možná v průbojné síle zbraně, ale je těžší. Je pravda, že rychlost Němce je vyšší díky motoru s plynovou turbínou.
  Německý tank střílí a skóruje.
  Margaretina posádka bojuje. Bojuje chladnokrevně. Německé dívky sestřelily sovětský tank. A skřípou rozkoší.
  Jo a tady se nedostaneš...
  Na obloze krouží disk pilotovaný Albinou a Alvinou. Dvě blonďaté dívky srazí sovětská auta. A dělají to mistrně. Zcela nezranitelní berani diskem Migi a Tu. Vrahové auto. A bojovníci tisknou své holé prsty. A nedávají Rudé armádě šanci na obloze.
  Disková rovina je něco, co vědci SSSR nemohou zkopírovat. To je něco, na co nebyl nalezen žádný protijed. A Němci se ve vzduchu cítí velmi sebevědomě. A bojují jako čarodějové s kouzelnou hůlkou.
  Albina namířila kotouč na nepřítele a zapištěla:
  - Pokud existuje Bůh, pak je Němec!
  Alvina, drtící nepřítele, potvrdila:
  - Určitě Němec!
  A dívka se smála... Obecně byla také unavená z nekonečné války. No, Němci a Rusové se zabíjejí. Přesněji Rudá armáda a Wehrmacht. Ale frontová linie je stále nehybná... A v dohledu není žádný konec ani hrana.
  Válka... To už je realita. Válečníci narození po začátku války bojují na nebi i na zemi.
  Například Hans Feuer. Nejmladší nositel Řádu Železného kříže I. třídy. A pak se stal nejmladším nositelem Řádu Rytířského kříže Železného kříže za zajetí sovětského generála.
  Ano, to je skutečně velmi cool.
  Hans Feuer je zoufalý bojovník. Chlapec bojuje jako obr a v zimě je mrazivá zima, má na sobě jen šortky.
  To je opravdu velmi cool!
  Hans se stal slavným po staletí!
  A vůbec, tady probíhá tak neuvěřitelná a intenzivní válka... Jakákoli AI se vytrácí.
  A v Rumunsku Rudá armáda nemůže proniknout německou obranou. Obě strany utrpěly ztráty. Leden tiká... A každým dnem je zabito a zraněno více a více lidí.
  Šílenství nemá začátek ani konec.
  Agáve je opět na obloze a sestřeluje sovětská vozidla. Je to lovec a dravec. Zaútočí na nepřítele.
  Auta, do kterých narazila, padají. A pak dívka vystřelí na pozemní síly. Vyřadí IS-7. A směje se:
  - Jsem nejlepší! Jsem dívka, která zabíjí nepřátele!
  A opět se přenese na vzdušné cíle. Toto je ničitel tanků a všech vozidel, která létají a střílí.
  No a tohle vepředu vře. A na domácí frontě se vědci snaží vytvořit něco smrtícího. I když to nedopadne nejlépe.
  Tady je ale malý tank AG-5. Sedm tun vážící stroj. Absolvování bojových testů. A hlodá a hlodá nepřítele.
  A když je čas zpívat, nikdo nás nezastaví ani neporazí!
  AG-5 spěchá a střílí, jak to jde. A takový tank nelze zastavit. A mušle se odrážejí.
  A v autě sedí desetiletý chlapec Friedrich a píská:
  - A opravdu budu super bojovník!
  A znovu vystřelil... A zasáhne samý střed věže. A jeho ničivá síla, i když má malou ráži, je kolosální.
  A na nebi Helga bojuje. Bosá dívka v bikinách píše účty. A raduje se ze svých fantastických úspěchů.
  A Agáve jde dopředu... A také bojuje.
  Už je únor 1956... Rudá armáda nemohla nikde dosáhnout úspěchu. Ale ani Němci nemohou postoupit. Impozantní podzemní tanky jdou do boje. Ale jsou čistě taktické.
  Dívky se vrhly do podzemí, zničily baterii sovětských děl a vrátily se zpět.
  Zároveň bylo zajato několik průkopníků. Dívky zajaté chlapce svlékly a začaly je mučit. Pionýry mlátili drátem a pak si opékali holé paty na ohni. Pak mi začali lámat prsty na nohou horkými kleštěmi. Chlapci vyli divokou bolestí. Dívky si nakonec rozžhaveným železem vypálily hvězdy na prsou a své mužské dokonalosti rozdrtily botami. Poslední věc skončila průkopníky a zhroutili se bolestivým šokem.
  Dívky zkrátka předvedly špičkový výkon. Němci ale opět nedosáhli ničeho významného.
  Výkonná samohybná děla: "Sturmmaus", střílela na sovětské pozice. Provedli mnoho ničení a ničení. Sovětský útočný letoun ale vyřadil jedno z vozidel a Krautové se vrátili.
  Nacisté se pokusili použít diskety k rozdrcení sovětských baterií. Byli proti nim nasazeni ježci a výbušniny. Došlo k totální výměně úderů.
  Zde jsou opět Albina a Alvina na svém létajícím talíři. Ukazují pomocí holých prstů mačkání tlačítek joysticku a dělají to mimořádně obratně.
  Dívky samozřejmě předvádějí nejvyšší akrobacii. Vytáhli svůj disk a tucet sovětských létajících strojů bylo sestřeleno.
  Albina cvrliká:
  - Zuřivý stavební tým! Bude hvězdný pád!
  A znovu otočí auto. A dívky zničí Rudou armádu. Navíc důkladně...
  Alvina také sestřelí tucet sovětských letadel a píská:
  - Bláznivé dívky a vůbec ne panny!
  To druhé je pravda. Pár si s muži užil spoustu legrace. A dělala všelijaké věci. Dívky milovaly muže - to je potěšilo! A zvláště pokud pracujete s jazykem.
  Dívka nejvyššího postavení... Mučili průkopníka... Nejprve ho svlékli a nalili mu do krku pár věder vody. Na nafouklé břicho pak přinesli rozžhavené železo. A jak hořely! Pionýr zaječel divokou bolestí... Bylo cítit pálení.
  Alvina ho udeřila do boku žhavým drátem. A jak se chce smát... Je to velmi zábavné.
  Potom zpívala:
  - Už mě nebaví drásat zadní část - chci si dráždit štěstí!
  A jak se bude smát! A odhalí své perlové zuby! Tahle holka miluje zabíjení, jaká holka!
  A všechny dívčiny nohy jsou holé a půvabné. Ráda chodí bosa po uhlí. A také zahnat zajaté pionýry. Tolik kvičí, když se jim smaží paty. Dokonce i Alvina to považuje za velmi vtipné. A Albina je taky holka, přiznejme si to - super! Jak udeřit soupeře loktem do brady. A zakřičí:
  - Jsem dívka z nejvyšší třídy!
  A odhalí své perlové zuby. Které se třpytí jako vyleštěné. A válečník je působivý! To může být něco, co se nedá říct v pohádce ani popsat perem!
  Oba válečníci srazili na obloze sovětské MiGy. Krásky jsou aktivní. Není v nich sebemenších pochyb. A taková divoká a extatická krása.
  Válečníci ovládají joystick bosýma nohama a útočí na ruská auta. Když stisknou, rozdrtí bojovníky, jako by udeřily kyjem do krystalu. Dívky jsou nemilosrdné a nemilosrdné. Obsahují sílu hněvu a plamen vášně. A důvěra ve vítězství. I když válka trvá už patnáct let. Ale ani to nechce skončit. Albina a Alvina jsou na vrcholu své popularity. A nechtějí ani na okamžik ustoupit nebo se zastavit. A pohybují se k sobě a narážejí na nepřítele.
  Albina, která sráží sovětská letadla, křičí:
  - Dívka je unavená z pláče, raději bych utopil lýkovou botu!
  A jak se šklebí a blýská svými perleťovými zuby. A jak teď chce muže. Ráda znásilňuje muže. Má z toho velkou radost. Vezme tě a znásilní.
  Albina řve:
  Dívčí sex je sex
  Tady je velký pokrok!
  A válečník vyprskne smíchy... A zabijme znovu všechny naše nepřátele. Má spoustu energie. A plný svalové síly.
  A Alvina bude řvát:
  - Rozdrťme nepřítele na kousky!
  A válečník se začne aktivně smát! A představoval jsem si, jak její chlapi hrabou. Ale řekněme, že je to hezké.
  Březen už je za námi... Sluníčko svítí víc a víc. První jarní den ruští chlapci běhají bosi rozbředlým sněhem. Smějí se sami sobě, šklebí se a ukazují své fíky Němcům.
  Průkopníci s červenými kravatami, krátkými sestřihy, někteří i kratšími. Běhají a skáčou. Jejich bosé nohy sotva prochladnou. Staly se velmi hrubými. Běhají i dívky, také bez bot. Růžové kulaté podpatky se na slunci třpytí. Úžasné sovětské dívky. Štíhlá, atletická, zvyklá vystačit si s málem.
  A všichni se zubí a skřípou zuby... První jarní den je opravdová radost a žízeň po světle a tvoření!
  A na obloze probíhá letecká bitva. Mirabelo, tohle je sovětský pilot číslo jedna, který sestřelil další německé letadlo. A jako vždy má dívka na sobě pouze bikiny. Navždy mladý a nikdy neblednoucí. Taková je v ní ukrytá duchovní síla.
  Mirabela však také miluje, když se jí muži dotýkají. Opravdu se jí to líbí. Proto je pilotkou... Když dívčí nahé svalnaté tělo hnětou mužské ruce, je to opravdová radost. A skvělá zábava!
  Mirabela narazí do jiného nacistického auta a zasyčí:
  - Jsem obrněná svině!
  Dívka dokonce udeří do ovládacího panelu holými, kulatými podpatky. Ona je nádherná. A nenapodobitelné.
  Mirabela se z toho dostane. A Agáve k ní letí. Nakonec se setkaly dvě nejúspěšnější ženské bojovnice-pilotky. Střílejí po sobě z kruhového domu. Snaží se to získat na dálku. Moc se to ale nedaří. Obě krásky odlétají ze střelecké čáry. A agresivně vyceňují zuby. No, ženy jsou svině. Tvrdě si hledí do očí. Přesněji hlava-nehlava a znovu střílí. Německý ME-562 je stále lépe vyzbrojený než MIG-15 a sovětské vozidlo bylo sestřeleno...
  Mirabele se ale podaří katapultovat a poprvé ve své letecké kariéře o své letadlo přijde. Nejhorší je, že skončila na nepřátelském území. A to je špatné. Ano, takové jedinečné zvraty osudu. A 1. března 1956 se svět mění, ale vláda Fuhrera v kybernetické hře zůstává.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"