Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Die Joy Boy En Die Seroerkeiser

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Die kajuitseun Eduard Osetrov, saam met die seerowers, neem die stad in en bevry die seerowerkeiser. Nou begin die rowers 'n ernstige stryd om mag oor die ryk. Dit is waar, die seun het natuurlik sy eie planne, al word hy die titel van Hertog belowe.

  DIE JOY BOY EN DIE SEROERKEISER
  ANNOTASIE
  Die kajuitseun Eduard Osetrov, saam met die seerowers, neem die stad in en bevry die seerowerkeiser. Nou begin die rowers 'n ernstige stryd om mag oor die ryk. Dit is waar, die seun het natuurlik sy eie planne, al word hy die titel van Hertog belowe.
  . HOOFSTUK No 1
  "n Hewige stryd het voortgeduur tussen seerowers van alle soorte, insluitend meisies wat óf in dun kettingpos óf selfs halfnaak geveg het.
  En hulle het plofbare ertjies met hul kaal tone gegooi, of dit met swaarde gekap.
  Die oorverdowende ontploffing het die dik hek erg beskadig, maar dit nie heeltemal afgebreek nie. Die gedeelte is egter amper gereed. Die skade wat deur die kanonkoeëls aangerig is, was groot, en die ysterdeur het skaars gehou.
  Talle slavinne het klippe, gebreekte teëls, glas en sommige selfs dolke na die garnisoensoldate gegooi. Die meisies het minimale klere gedra, maar was gespierd en skraal. Daar was feitlik geen ouer vroue in hierdie wêreld nie, en dit was wonderlik. Alle verteenwoordigers van die skone geslag is jong en vars meisies en daar is baie meer van hulle as ouer mans. En van die slawe was seuns wat vir 'n paar dekades kunsmatig as tieners kon lewe, en dan in hul slaap kon sterf.
  Nie 'n baie gunstige vooruitsig nie, en vrye manne het nie daartoe ingestem nie. Maar wie sal die slawe vra!
  Hier het die groot vegter Sturgeon, wat geduld verloor het, sy reusagtige akkedis gestuur om aan te val. Met 'n skrikwekkende gebrul het die oorblyfsels van die hek afgevlieg. Die seerower-vrymanne het 'n entoesiastiese kreet uitgespreek en na die aanranding gehaas. Hier het die kaalvoete van seerowermeisies geflits. En eerstens, die swart vrou held Oblomov. Wel, ook die stewels van mans, en die sterk hande van verteenwoordigers van 'n nie-menslike ras. En selfs flippers, soos dié van ganse, in hierdie wêreld van anderwêreldse mense.
  Bloedbad en chaos het begin, daar was meer seerowers, hulle was opgewonde oor bloed en verliese, meer as 'n dosyn van hulle het gesterf onder die mure van die Middeleeuse tronk.
  Die seerowermeisies het uit hul longe gebrul:
  Ons gaan dapper aan die aanval,
  Die stryd met vyande sal dodelik wees ...
  Oorwin bose wesens met 'n swaard,
  Kom ons stuur vuur oor die heelal!
  En die vegtermeisies het van boë geskiet, met die kaal tone van hul bruingebrande, gespierde, baie ratse bene.
  Soos altyd, vorentoe, 'n Komsomol-beëindiger wat geen vrees geken het nie (ja, in 'n mate was Eduard ook 'n Komsomol-lid. In een van sy vorige missies het hy daarin geslaag om in die Tweede Wêreldoorlog te veg en by die Komsomol aan te sluit!) Ridder-seerower! , so het hy met die tronkkolonel geworstel. Dit is 'n skrikwekkende ses-arm ou, hy probeer om die jong vegter vinnig dood te maak voordat sy vriende hom te hulp kom. Sy woedende swaaie het geen indruk op die seun gemaak nie.
  En iewers daar buite baklei en kap meisies van verskillende seerowerskepe vyande soos kool. En dit is ook wonderlik. Dus het Oblomova die gorilla-offisier met haar kaal hak so in die gesig geskop dat hy omgeval het en nog drie wagte platgeslaan het.
  Die vroulike held het geskree:
  - Saryn op die kitchka!
  Eers het die seuntjie Sturgeon rustig al die aanvalle afgeweer en hom toe in die maag geskop. Die vyand was verdraai, en benut die oomblik, die jong vegter het sy kop afgesny - 'n tegniek wat foutloos werk.
  "Jou hart is groot, maar blykbaar leeg, soos 'n geldskieter se hart."
  En Edward het gelag. En sy kaalvoet, vinnig soos weerlig, het die groot wag in die lies gestamp.
  Die horinghelm het van sy kop afgevlieg, en sy punt het 'n ander soldaat in die sy getref.
  Die weerstand van die tronkbewaarders het soms gesloer, veral wanneer botsings in die gange plaasgevind het en die karakter van hinderlae aangeneem het.
  Verskeie seerowermeisies is selfs beseer. En hulle is op hul kaal, gespierde bene gevang.
  Die laaste toevlugsoord van die Middeleeuse wagte was die kelder. Een van die eerstes wat daar gespring het, was die kwaai tier Sturgeon, sy oë het perfek in die donker gesien, en sy swaard het gekap, en het voortgegaan om 'n ruim oes van die dood in te samel.
  "Julle idiote sal nêrens heen gaan nie, ek sal julle uit al die krake dryf." - Die parmantige jong vegter het geskreeu.
  Skielik is 'n verskriklike donderende gebrul vorentoe gehoor, toe het 'n vlam gevlam.
  - Is dit regtig 'n draak? - Dink die onverskrokke seun seerower, verstik aan die dampe.
  Die jong vegter het opsy gespring, die meisie wat agter hom aanhardloop piep van vrees, en is effens geskroei. Die seun het homself geskud, as dit 'n draak is, dan moet ons sonder angsspoed optree. Die gebrul is herhaal, die vlam het begin verdof.
  Die seerowermeisie het getjirp:
  - Dit is Satan!
  En haar luukse, sterk dye het begin bewe. En die reuk van wierook het sterker geword.
  Die seerower seuntjie het geantwoord:
  - Die verskriklikste Satan is jou natuurlike vrees!
  Edward het uit die hoek van sy oog opgemerk dat vuur van een punt af losslaan, al is dit in 'n dik gerf. Asof dit 'n walvis is, spoeg dit napalm in plaas van water. Nadat hy op die vloer geval het en teen die muur gedruk het, het die terminator-seun gekruip, toe het 'n vlam van die ander kant gevlam, en die onbekende dier het so gedonner dat dit 'n hele regiment op die vlug kon dryf.
  Geen wonder dat die drie dapper seerowermeisies wat agter die seun aan gejaag het, hulself teen die muur gedruk en geskree het:
  - Draak spaar ons -
  Ma, pa red my!
  Jong Edward het gesê:
  - Die donkie brul harder as die blaffende jakkals, maar hy kan nie bewys dat hy nie 'n kameel is nie!
  Toe gewaar die jong vegter 'n skaars bedekte gat, waardeur selfs hy, synde van klein gestalte, met groot moeite kon deurkruip. Hy breek deur en krap aan die klippe, skeur die oorblyfsels van sy reeds geskeurde klere en krap sy kaal skouers en bors. Dit is egter presies die geval wanneer die gebrek aan grootword tot jou voordeel is. As hy selfs 'n bietjie gegroei het oor die jare lange avontuur, sou hy heeltemal vasgehaak het. Soos byvoorbeeld die wig in Spaanse stewels.
  Die seuntjie het met sy kaal vingers 'n giftige spinnekop wat hom in die kalf wou steek fyngedruk en gesis:
  Die verraderlike spinnekop verskerp sy angel,
  En drink heilige bloed van Elfia...
  Vir sy teëstander is alles nie genoeg nie,
  Die een wat liefde vir die vaderland het, sal hom doodmaak!
  Uiteindelik het die tonnel wyer geword, en die terminator-vegter het met groot moeite daaruit geklim.
  Toe tref 'n vreemde gesig sy oog: twee vet mans in geel gewaad met skedelkappe op hul geskeer koppe, klop met gesmede swart stewels, hardloop om die smeed, een blaas daarin, en op daardie oomblik is 'n verskriklike gebrul losgelaat, en die ander een het die hefbome getrek, en op daardie oomblik het die kamer helderder en warmer geword. Albei kriminele tipes het baie gesweet en baie gestink.
  - Hulle is dus swendelaars. - Die ewige vegterseun het selfs gegiggel van blydskap. - Hulle wou my met so 'n eenvoudige truuk bedrieg. Wel, ek sal hulle ingewande uitruk.
  Die jong vegter het soos 'n tier uitgespring en die groot ouens aangeval. Die eerste van hulle het daarin geslaag om sy swaard te gryp, maar is met die hef in die voorkop getref. "n Swaar bult het opgeswel van die sterk slag. Die tweede, wat die verskriklike bloedige seun gesien het, het om genade gevra.
  - Moenie my doodmaak nie, o edele seerower.
  - Van wanneer af het seerowers edel geword? - Sê die verskriklike kwaai vegter Edward en druk sy vuis in die kakebeen. Die vet maag se kop het agteroor geval en bloed het begin vloei. Die terminator-seun het hard gesê:
  - Sal jy my adellikheid leer!
  En die jong vegter het die vyand met alle mag in die lies getref. En sy wangbeen het geklink en bloed het uit sy mond gevloei.
  Toe neem die jong vegter 'n bos sleutels uit sy gordel en begin die deure oopsluit. Agter die eerste deur was 'n sel waar twee gevangenes vasgeketting in voorraad gesit het. Een van hulle het, ten spyte van die swere en spore van brandwonde en slae, 'n baie eerbare voorkoms gehad. Sy dik grys baard en breë skouers, met die brandende blik van sy Mongoolse oë, het gepraat. - Ek is gebore om te beveel! Die tweede was nog baie jonk, redelik lank, maar sy baard het nie gegroei nie, net 'n ligte pluis was onder sy neus sigbaar. Hulle het na Eduard Osetrova gestaar wat ingebars het. Die seerowermeisie het agter die seuntjie verskyn. Haar kaal, sterk, vroulike voete het bloederige, skarlakenrooi, grasieuse voetspore op die beton gelaat.
  - Wie is jy? - Het die senior gevangene in "n hees maar aangename stem gesê.
  Die ewig jong vegter het geantwoord:
  - Ek is 'n edele seerower, Edward.
  Die jonger een het gevra:
  - Wat is jou naam?
  Osetrov het verward geantwoord:
  - In die vorige maatskappy het hulle dit 'n konyngevegtenk genoem. In die huidige bende...ek weet nie, hulle het nog nie besluit nie.
  Die senior gevangene het geantwoord:
  - Jy is vinnig en voortvarend, en terselfdertyd, wys verby jou jare. Ek sal jou Cobra noem.
  Die jong vegterseun was verbaas. Vir mense klink kobra egter op een of ander manier onheilspellend. Maar steeds het die terminator-seun gevra:
  -Wie is jy?
  Hy antwoord met waardigheid:
  - Die laaste seerowerkeiser. - Fashpirovsky, hulle noem my ook "Die plaag van God." En dit is my seun Aramis. - Die leier van die leiers van die seerowers het beveel eerder as om te vra. -Kan jy ons bevry van ons boeie?
  Die seerowermeisie wat agter die seun aangehardloop het, het geantwoord en haar tande ontbloot wat soos groot en baie luukse pêrels geskiet het en weerkaatsings gegee:
  - Hierdie lieflike seun kan enigiets doen!
  Kryger Edward het lakonies geantwoord:
  - Natuurlik, en vinnig!
  Die kettings was nog heeltemal nuut, dik geolie en met groot vaardigheid gesmee, bedek met 'n laag silwer, elke skakel dikker as die duim van 'n groot man, of ongeveer so dik soos Edward se hand. Hierdie onaangename ontdekking het getoon dat om dit vinnig te sê, ten minste roekeloos is. Die dapper vegter het opgemerk:
  - Sjoe, dit lyk of hulle bang is vir jou.
  Die gevangene-koning het hiermee saamgestem:
  "Hierdie tronkbewaarders is baie slinks, hulle het ons so geboei dat dit moeilik was om te beweeg, en hulle het die sel gedurig dopgehou, die kettings nagegaan, blykbaar uit vrees dat ons hulle met 'n haar sou deursien.
  - Is dit moontlik? - Gevra, effens verward, "n kaalvoet tomboy warrior in swembroek.
  - As jy probeer, dan ja. - En om oortuigend te wees, het hy die ketting geskud. - Niks is onmoontlik nie.
  Toe Fashpirovsky opstaan, was die ervare vegter Eduard effens verras; hy was nie baie lank nie, omtrent gemiddelde lengte, hoewel baie bonkig, ten spyte van honger en ontbering. Maar die jong gevangene, inteendeel, was lank en skraal.
  Die seerowermeisie het vir hom 'n soen geblaas en uitgeroep:
  - Dit is dit, meneer!
  - Kom ons kyk wat is in die ander kamers. - het die vegter Eduard voorgestel, ongeduldig 'n swaard in sy hande gedraai, kragtig in kwaliteit, nie volume nie.
  - Daar moet 'n tronk tesourie wees en die res van die gevangenes daar. - het Fashpirovsky hard gesê.
  Die seerowermeisie het met entoesiasme gesing:
  - Ag, die skatkis, my skatkis - teregstellings en intriges!
  Dit is nie maklik nie, dit is nie maklik om naby te staan nie!
  In teenstelling met verwagtinge was die produksie inderdaad ryk. Vae van goud, baie kiste met klippe. Met 'n verbaasde blik, wie nie verwag het om so iets in die tronk te sien nie, het "Die plaag van God" geredelik verduidelik:
  - Hier is eiendom wat van 'n groot klomp mense geneem is, onwettig gekonfiskeerde eiendom.
  Die vegterseun Edward skud sy kop en blaas uit:
  - Dis hoe dit lyk of hulle nie al die rykdom gaan wegneem nie.
  Fashpirovsky knik heftig:
  - Die plaaslike goewerneur is 'n slinkse jakkals. Hy probeer meer sluk as wat sy keel kan hou. - Hier het die leier van die filibusters angstig rondgekyk en om die kameras gekyk. - Is hy al vermoor?
  Die seerowermeisie het haar kaal, gespierde bene geskop in reaksie en tjirp:
  - Ek weet nie, here!
  Kryger Edward het tot sy eie misnoeë sy kop met blonde hare geskud:
  "Die laaste keer wat ek hom gesien het, was lewend, net effens ingeduik."
  Fashpirovsky het selfs gelag:
  - Dit is hoe dit is, ons moet dit dringend regmaak. Maar al die blink kiste is nie die belangrikste ding nie, hier moet 'n luik wees wat na die kerker van die provinsiale paleis sal lei. Nou, ek sal die tronkbewaarder ondervra. - "n Streng bevel van "n gebore heerser. - En jy, kobra, tel hom op.
  Selfs sterk en gesoute deur opleiding, Eduard, wat in die steengroewe gewerk het, het die karkas met 'n mate van moeite opgelig; Fashpirovsky het sy vet vark op sy slap wange geklap, hom gedwing om tot sy sinne te kom, en toe nog 'n klap bygevoeg. Toe hy sy oë oopmaak, weerspieël hulle dieregruwel.
  - Los net jou lewe, ek sal alles doen.
  Die seerowerleier het gegrom:
  - Waar is my bruid Extragazel?
  Die tronkbewaarder het desperaat gemompel:
  "Sy is ses maande gelede na die hoofstad vervoer; niemand sou 'n meisie van so 'n adellike familie tussen seerowers en bandiete hou nie."
  Die seerowermeisie het aggressief gesê:
  - Dit is logika!
  En sy stamp haar kaalvoet.
  - Dan het ek jou nie meer nodig nie. - Fashpirovsky druk sy keel met knypershande toe. "Jy moes gemartel gewees het, maar ek wou nie vuil word nie." Wat om te doen met die ander een, hy is ook 'n laksman en 'n baster.
  - As jy wil, sal ek hom self doodmaak! - Die jong vegter Edward, steeds dors na wedervaringe, het gewillig voorgestel.
  - Dit is te maklik en eenvoudig, laat hulle hom onderstebo hang. - Die wrede "Scourge of God" het beveel, en het skepties na die seun se figuur gekyk. "Jy is sterk verby jou jare, jy kan hom uitsleep."
  - Natuurlik bevat dit honderd en veertig kilogram, nie meer nie. - sê Eduard Osetrov glimlaggend en lig die "multi-ton"-karkas op sy skouers.
  Dit blyk egter nie 'n aangename ervaring te wees nie; die tronkbewaarder het soos 'n bedompige bok gestink. Boonop was dit nie gemaklik om te dra nie, en die jong vegter het 'n bietjie begin sweet.
  Pirate Girl het opgemerk:
  - Ja, hy stink soos 'n vuil vark!
  En sy het haar gesig gedraai soos 'n mimiek.
  Daarom, toe die jong vegter homself in die tronkwerf bevind, het hy verlig gevoel. "n Groot aantal gevangenes het daar saamgedrom, en nie net volwasse mans nie, maar baie vroue en kinders, die meeste van hulle in "n haglike toestand ná marteling en verhongering.
  Die seerowermeisie het geskree:
  - Dit is bokke - sulke brutes! Ons het seker daarin geslaag om dronk te word!
  Die jong vegter het op hulle geskreeu in regverdige woede.
  - Wat om te doen met hierdie folteraar? Hang?
  Die vrygelaat gevangenes het begin geraas - die see het begin skuim en gedreig om deur die negende golf oorweldig te word. Vir baie jare berg mense emosies in klam en koue kerkers op.
  - Nee, steek hom aan! Aan die kruis! Die galg is nie genoeg vir die onreine ontaarde nie! - Die mans het uit hul mond geskree, sommige was egter óf seerowers óf snelwegmanne. Maar sommige was gevangenes, wat nog nie hul skoonheid verloor het nie.
  En hulle het met kaal, gebeitelde voete getrap, vars skaafplekke van die boeie het op hul enkels gegaps, wat die gevangenes 'n baie raak kyk gegee het.
  En die kinders is heeltemal benerig en uitgeput, maar het nie hul oulikheid verloor nie, ten spyte van die feit dat elke been in hulle sigbaar was.
  - Dien in hierdie geval self geregtigheid en straf toe! Want ons enigste regter is die mense! - Nadat hy Salomo se besluit geneem het, het die tomboyish vegter Edward sy verlof geneem. Die seerowerkeiser het hom gevolg. Alhoewel nie almal sy mag erken het nie, en die titel self nogal nie-amptelik was, het die voormalige gevangenes hom met harde krete begroet. En toe hy sy hand oplig, het almal stil geword. Fashpirovsky hardop, sy basstem wat nie sy stentorianness verloor het oor die jare van gevangenisstraf nie, het aangespreek:
  -Wie wil jy sien as jou bevelvoerder?
  Die seerowermeisie het gemaak of sy haar smal skouers ophaal.
  - Jy, lei ons, vader! Wees ons koning, "gesel van God"! "Hulle het geskree en met hul voete gestamp en hulle met hul handpalms geslaan. En die halfnaakte vroue het oor die algemeen geskree soos mense wat besete is.
  Fashpirovsky het sy hande opgelig en gebrul:
  - So wees dit, nou sal ons harte verenig word!
  Verskeie meer seerowermeisies het opgedaag in lappe bedek met bloedvlekke, en hulle het hul swaarde heftig opgelig.
  En die pragtige krygers het woedend met hul kaal, sterk voete op die bloedplase gestamp.
  En hulle het uit hul longe gebrul:
  Ons is heerlike seerowers
  Haaie en walvisse...
  Groot soldate
  Vernietigers van die duisternis!
  En daar was 'n baie luide lag.
  Die gevegte in die stad was amper verby, die laaste puin wat oorgebly het van die hewige bloedige storm was besig om uit te brand. Die seerowermeisies het hul kaal sole op die skerp klippe geklap, opgespring en neurie, duidelik pret.
  Dit is baie goed om 'n seerower te wees
  Die meisie beroof almal onoordeelkundig...
  Daar is nie genoeg goud nie, dit is sigbaar - gee my meer,
  Dit is wonderlik om 'n glansdief te wees!
  En weereens is hul kaal hakke soos om in strome bruin, skarlakenrooi en soms blou bloed te ploeter.
  Edik het sy wange uitgeblaas en saam met die slawe gesing:
  Storms, storms, die wind is geen versperring vir ons nie,
  Van kleintyd af hou ek daarvan om op see te baklei...
  En as jy moet veg vir 'n droom -
  Ek sou die monsters van die hel opkap!
  Alhoewel Fashpirovsky nie skaam was vir sy lappe nie, het hy steeds besluit om klere te verander; dit is onmoontlik vir 'n keiser, al is dit nie gekroon nie, om 'n ragamuffin te wees.
  Edward, inteendeel, was bly om weer net in 'n kortbroek te wees, aangesien dit baie geriefliker en praktieser was. Veral as jy so 'n gebeeldhouwde bolyf en spiere soos draad het.
  Die Terminator-seun het selfs gesing:
  Eh, ons is harde neute
  Ons bring die kroon...
  Ek gaan slaap soos 'n pion,
  Ek word wakker as 'n koningin!
  En die vegterseun gryp met sy kaal vingers een van die groot seerowers aan die neus. En hy het hartverskeurend geskree.
  En Edik sing weer:
  Laat my na die Himalajas gaan
  Bly in die ongerepte stilte...
  Of anders sal ek huil, of anders sal ek blaf,
  Anders eet ek iemand!
  En die seuntjie-vegter gooi 'n klippie met sy kaal voet, en dit vlieg om en slaan 'n kraai neer.
  En sy sal met haar snawel neerstort op die kop van een van die spioene van die Jesuïet-tipe orde, wat in die skare probeer verdwyn. En sy het haar geskeerde kop deurboor.
  Die jong vegter het gesing:
  - En jy kan nie vir Edik wegkruip nie, jy kan nie wegkruip nie,
  Kaalvoet meisies, vertel my waaroor jy droom!
  Ander seerowers het hulle aan roof oorgegee, talle buit is na die hawe gebring, aktief verdeel en geweeg. Die deftig geklede Monitor het ook daar aangekom. Die seerowerleier was natuurlik kwaad en selfgeldend.
  - Nou moet ons 'n ernstige en regverdige afdeling begin. - Die leier van die seerowers het begin skree - Dit beteken dat alle rykdom gelykop tussen ons verdeel moet word.
  Die senior kaptein van die Ravarnava-span het beswaar gemaak:
  - Ja, ons verdeel hulle gelykop. Die helfte vir een van ons skepe, die ander helfte vir jou skip.
  Die pragtige seerowermeisies het goedkeurend gebrul en hul kos met hul kaal, baie grasieuse, al is dit vuil en bloederige voete gestamp:
  - Betroubaar soos die hel - die wette van die sone! Die kettings sal die ysterversperrings verpletter!
  Die monitor, brandend van woede, het begin soos 'n top wat met 'n sterk gooi gelanseer is:
  - Nee, ek stem nie saam nie, skepe is leë strukture, die belangrikste ding is mense. Beide my mense en die vreemdelinge wil hê alles moet regverdig en soos dit moet wees. Het my broers nie hul lewe gewaag nie, en baie van hulle het in 'n ongelyke stryd gesterf? - Die leier van 'n bende seerowers kap woedend 'n sabel op die vloer - Op grond van die vereistes van die erewet eis ek vier-vyfdes van die buit vir ons.
  En weer is die meisies half kaal, sweterig en stowwerig, en skree iets goedkeurend.
  Die skipper het probeer om die te aktiewe hoofman te kalmeer:
  - Maar ons het 'n dokument onderteken, wat ook jou handtekening het, dat alles gelykop tussen die skepe verdeel sal word.
  - Ek kan nie onthou wat ek gewaai het nie, maar nou is dit net 'n stuk papier. Op hierdie oomblik sal dit nie die vuil papier wees wat besluit nie, maar die skerp lemme. - Die monitor het skerp opgevlam en "n elite-sabel bo sy kop geflits. - Wel, hoe sal ons volgens die konsepte leef.
  Die seerowers het instemmend begin skree, en 'n fluitjie het gelui. Dit het duidelik geword dat bloedvergieting besig was om te broei.
  Die seerowermeisies het hul kaal voete getrap en hul luukse heupe energiek gedraai, en hul gebeeldhouwde sjokolade-abs het met hul pragtige teëls gespeel.
  Die senior skipper het met hulle probeer redeneer.
  - Kom ons wag totdat Ravarnava en die beste vegter van al die oseane, Eduard Osetrov, kom, dan bespreek ons al ons probleme.
  Die gebrul van die korsare het uiters dubbelsinnig gelyk. Selfs die korsaarmeisies het gegil soos varke wat met 'n ramstok gesteek word. En hulle bene, wat deur baie groot behendigheid en grasie van lyne onderskei is, het die hopak gedans. Dit het vir die monitor gelyk of hulle almal aan sy kant was, en dit het die seerowerkaptein meer en meer aangeskakel:
  - Julle het probleme, ek het amper vyf keer meer mense, en as dit by 'n bakleiery kom, dan sal julle almal soos muise doodgemaak word.
  Die gesoute skipper was nie bang vir die astrantheid nie:
  - Sommige vegters kan tien kos, en buitendien het ons meer gewere.
  Die seerowermeisies aan albei kante het al hoe gretiger opgespring en soos toppe in die rondte getol.
  Die monitor het begin en begin, dit het gelyk of stoom onder sy pers pruik uitkom:
  "Dit is "n voordeel op see, maar op land sal ons die oorhand hê." - En die stempel van stewels as bevestiging. - So, as jy aan die lewe wil bly, stem in tot ons voorwaardes, anders vat ons later alles, en ons sal diegene wat lewendig ophang.
  Die skipper het onvanpas ingevoeg:
  - Maar dit is oneerlik! (Dit is nie 'n goeie idee om 'n beroep te doen op konsepte soos eer onder filibusters nie!)
  Die Monitor het 'n pistool uitgehaal wat met topase en robyne versier is:
  - Watter eer kan 'n seerower hê? "En hy het in die been geskiet en die skipper ernstig gewond. Hy het geval asof hy platgeslaan is en die skootbeen vasgeklem. En die mal leier het geskreeu! - Dit is wat met elke donkie sal gebeur wat dit waag om in my pad te staan!
  Miskien sou 'n bloedbad uitgebreek het as nie vir die gille nie.
  - Ravarnava en die kobra, Edward die onoorwinlike, kom.
  Die seerowermeisies het dit gevat en gehuil. En hulle het hul kaal, bruingebrande sjokoladevoete nog energieker begin stamp en hul swaarde oor hul mooi koppe draai.
  En hulle het geskree:
  - Eer aan die seerowers!
  Die seun het eerder nie eers geloop nie, maar gevlieg, asof op vlerke. Sy bewegings is so vinnig. Inderdaad, sy kaal jong voete het geskitter met sole wat glinster van veelkleurige bloed.
  Die monitor het gestop en sy dorings wreed gedraai:
  - Goed, ek sal hierdie dom vul ouens 'n laaste kans gee.
  Toe Ravarnava nader kom, het die ervare leier van die filibusters dadelik opgemerk dat een van sy assistente gewond is, en die seerowers het in 'n dreigende kohort opgetree.
  En die korsair-meisies is almal vuil, half naak en bloederig. Hulle het dit geneem en getwiet:
  Dit is die skuif -
  Volledige roof...
  Jy is super Bond -
  'n Regte held...
  En dit is glad nie vir my maklik nie -
  Hou van die agent nul, nul sewe!
  - Wat is die saak, broers? - vra Ravarnava koud. En die vegterseun Edward het oor sy kop gespring en 'n rugsalto gereproduseer. Sy wonderlike swaard het in vlug 'n groot, aartappelagtige geruite wesp in vier dele gesny. Smaragdruppels insekbloed het uitgespat.
  - Ja, dit is dit! "Die Monitor het op 'n harde toon begin en versigtig na die te vinnige seun gekyk. "Ons mense het besluit: die vorige reëling was nie regverdig nie, en dat dit nodig was om die kriteria vir die verdeling van die buit te heroorweeg. Dit wil sê, verdeel deur koppe, nie deur skepe nie. Elke snoet is volgens die wet geregtig op 'n aandeel. Die leier van die korsare het doelbewus sy slanke snoet met felheid verkyk. - Wel, stem jy hiermee in?
  - En indien nie? - vra Ravarnava en kyk ironies na die onderwerp van die rooftog.
  Die seerowermeisies het soos 'n swerm wespe gegons.
  - Dan sal daar 'n geveg wees, en die uitslag van die geveg sal bepaal word deur getalle en dapperheid, veral, jy weet, jy ontsnapte veroordeeldes, getalle. - Beklemtoon die arrogante Monitor en grynslag kwaai.
  "Binnekort sal die keiser van die korsairs, die groot Fashpirovsky, hierheen kom, en hy sal ons oordeel." - Said, gooi Edward se swaard in sy seningrige hande, al is dit kinderagtig, maar geweef van staaldraad.
  "n Gebrul van goedkeuring het deur die geledere van korsairs gelui.
  - Ek herken geen keisers nie. Kom ons los die probleem dadelik op - sê die Varnaki: jy stem in tot my voorwaardes, anders sal bloed vergiet word. - Die monitor het die geweer op Ravarnava se maag gerig. Sulke wapens was nog baie skaars gedurende hierdie tydperk van die Middeleeue, en die seerower was baie trots op sy verkryging, gemaak deur 'n bekwame vakman.
  - Ja, die duiwel wees met hom. - Eduard Osetrov, opgelei in militêre tegnieke, het "n klip met sy kaal, gespierde been opgetel en dit met "n behendige gooi reguit in die hand met die wapen gestuur. 'n Skoot het geklap, die pistool het geval, en twee sekondes later het die jong vegter die seerower raakgeloop . Hy kniel hom in die solar plexus, draai dan speels sy dik arm en sit die lem aan sy keel.
  Die seerowermeisies neurie baie goedkeurend. Hulle kaalvoete het begin beweeg, gereed om in 'n dans aan te breek.
  - Beweeg, en jou hoofman sal klaar wees. - Die ewig jong vegter het geskree. Die seerowers het gehyg en gevries. Verskeie van hulle, die mees geesdriftiges, het sabels geswaai, maar nie gewaag om in die geveg betrokke te raak nie. En die meisies met kaal bene skree:
  - Pok! Puck! Puck!
  - Dis dit, en nou, gryper, beveel jou valke om hul wapens neer te lê! - Edward beveel in 'n streng stemtoon en stamp sy kaal hak so hard dat die keisteen daaronder skeur.
  Toe hy sien dat die Monitor semi-bewus was, het die jong vegter sy oor getrek, sy vinger op sy slape gedruk en hom gedwing om tot sy sinne te kom.
  - Laat my gaan, asseblief! - Die bandietleier, wat dadelik neergeval het, stamel.
  Die seerowermeisies het in reaksie begin skree:
  - Moenie los nie! Skeur sy mangels uit!
  Die seun het sy hand harder gedraai:
  - Jy, gulsige bees, stem saam met die vorige verdeling van die buit? - En die hand knars, asof dit van karton gemaak is.
  - Dit is aan die keiser om te besluit. - Monitor stamel, klou aan strooitjies.
  Weer die gebrul en gestamp van die kaal voete van sterk meisies.
  Die seuntjie kryger het nog harder getol, wat selfs geknars het:
  - Wat as jy sterf?
  Die leier, wat soos 'n dandy gelyk het, het onverwags ferm getoon. Op 'n onstuimige toon het hy gesê:
  - Ons is almal sterflik. Eendag sal enige seerower sy reis beëindig, so laat dit beter wees van 'n held se koeël as met skaamte by die werf.
  "n Mengsel van goedkeuring en terselfdertyd bewondering is in die geledere van die meisies gehoor. Dit het alles baie cool gelyk.
  Eduard Osetrov wou nog iets byvoeg, maar 'n geraas is gehoor en talle mense met wapens het verskyn.
  "Ek dink hy is reg, laat die keiser besluit." - Ravarnava het sonder veel teësinning bevestig.
  Die filibuster-meisies het gehuil en hul groot, luukse heupe gedraai:
  - Ja, ja, nee, ja!
  Die seun Edward het ironies gesing:
  Jy hoef nie 'n spreker te wees nie
  Om vir 'n lang tyd te verduidelik ...
  Ek sal 'n keiser word -
  Dit sal immers nie lank neem vir hulle om te word nie!
  
  Maar om eerlik te wees,
  Troon en epaulette -
  Ek het dit nodig om dit te kry
  Muskette, muskette!
  Minstens tweehonderd mense, meestal gemartel, geklee in klere wat van soldate of ryk burgers geskeur is, het na die plein uitgekom. Vooruit was 'n man van ekspressiewe voorkoms met 'n kortgesnyde baard en in die kostuum van 'n grandee. Ravarnava het hom dadelik herken en met misnoeë laag gebuig.
  - Eer aan die groot Fashpirovsky, lank lewe die keiser van die korsare en die "gesel van God."
  Talle meisies het toegejuig en hul handpalms soos skroeflemme geklap.
  Harde stemme is gehoor:
  - Bravo! Bis!
  Die tomboyish vegter Edward was ook nie te gelukkig nie. Hy is reeds vaardig en volwasse genoeg om sy eie span te vorm, of selfs die bevelvoerder van 'n hele eskader te word. En so het hy nou nog 'n mededinger in die stryd om mag en invloed onder die kinders van die see. Wat nog 'n aanspraakmaker op die rol van vader van nasies, hy, terloops, homself bevry het. As jy krag gaan deel, is dit beter met 'n pragtige meisie.
  Fashpirovsky knik en lig sy hand op. Die korsair vegter het gevra:
  "Het jy al vergeet hoe Ravarnava, of, soos hulle jou genoem het, Boar, onder my vlag gevaar het?"
  Die groot owerste van die rowers het vinnig geantwoord:
  - Nee, dit word nie vergeet nie, o onvergelyklike. - Toe voel Ravarnava skaam oor sy kompliment.
  Edik ruk en vang die hommel met sy kaal voete. Die seun wou dit vergruis, maar toe dink hy dat 'n insek ook 'n lewende wese is en nie sonder rede doodgemaak moet word nie.
  En die vegter, die ewige kind, het die stekende wese hoër gegooi.
  Fashpirovsky bars uit van die lag:
  - Goed, maar hier, ek sien, jy het 'n ernstige dispuut gehad, en my vriendin het die bekende grapjas Monitor as gyselaar geneem.
  Almal het eenstemmig gelag. Sommige vreemdelinge het so hard gehuil dat 'n swerm kraaie en voëls van ander spesies in die lug opgestyg het. Hulle het gegil en so desperaat in sirkels gehardloop dat insekte by die geledere van diegene wat ontsnap het, aangesluit het. En toe begin die meisies brul soos buffels in 'n slaghuis, wat baie heerlik en uniek is.
  Ravarnava, donderend in 'n lae basstem, het geantwoord:
  - Dit is reg, hy wil die voorheen gesluite ooreenkoms oor 'n regverdige verdeling van die buit as onbeskof vertrap en vir homself meer as sy regverdige deel neem. Trouens, hierdie patetiese skyn van 'n seerower hou nie sy woord en eed nie.
  Edward wou iets sê, maar het besluit om nie te jaag nie. Een van die seerowermeisies het neergekniel en die voetspoor van die terminator-seun se kaalvoet gesoen.
  Wel, dit het snaaks gelyk, soos 'n teken van liefde en respek vir 'n vegter wat so jonk lyk.
  Fashpirovsky het sy vuis geskud en saamgestem met hierdie interpretasie van die konsep van eer:
  - Dis reg, inkontinensie van spraak is 'n groot sonde vir 'n seerower, wat met bloed weggespoel word.
  Die meisie het goedkeurend hierop geskree. En jy kan sien hoe die oë van hul oulike gesiggies geskitter het.
  Edward het gefluister:
  - Op sonde maak hulle die meeste geld en slaan hulle neer!
  Die monitor het uiteindelik vervaag, sy beker het geswem en hy het gehuil:
  - Jammer Fashpirovsky, die demoon het my mislei. - Toe verander die toon van die bandietleier na 'n regverdigende motief. - Dit is net dat ek gedink het dit is nie regverdig dat ek, met 'n span wat amper vyf keer groter is, gedwing sal word om net een helfte te kry nie.
  Edward het gelag en wou iets sê. Maar die seerowermeisie wou die seun se kaal hakskeen soen. En dit was kielieagtig, en aangenaam vir die kaal, elastiese sool. Boonop het die terminator-seun soos 'n regte prins gevoel.
  Die seerowerkeiser het leersaam gesê:
  - Maar jy het so 'n ooreenkoms onderteken?
  Die monitor het begin om te draai:
  - Ja, 'n storm van die see, maar juis omdat ek wreed bedreig is. - Die korsaarleier het na die oënskynlik onskadelike, hoewel baie gespierde seun in 'n kortbroek, Edward, gewys. - Hulle het immers meer gewere van 'n groter kaliber as ek gehad.
  Fashpirovsky het met respek na sy voormalige kameraad gekyk en gesê:
  - So dit is jy, Ravarnava, wat hierdie groot skip van Contrabass besit? Wat skokkend is, is die naam waarin donderslae gehoor word. "Die seerower-keiser se toon het 'n bietjie meer liefdevol geword. - Jy moet dapperheid hê om dit vas te vang.
  Edward vat dit en gooi die glasskerf met sy kaal tone. Dit het omgevlieg en die vet gadfly met sy punt getref, dit middeldeur gesny en groen bloed laat uitspuit.
  Ravarnava, wat opgestaan en trots sy bors uitgesteek het, het gesê:
  - Dit is reg, onoorwinlik, maar 'n groot rol is gespeel deur die seunsvegter Eduard Osetrov, wat selfs so 'n roekelose boef soos "Baron" Monitor kan inwikkel.
  Die seerowers het goedkeurend gebrul. Sommige van hulle het selfs hul swaarde en swaar muskette geskud. Hulle opregte entoesiasme is sigbaar.
  En die vegtermeisies het dit geneem en met blydskap gesing:
  Groot en magtige honderd en eerste Edward,
  Meer presies, 'n seun met die bynaam Edya...
  Neem dit en sleep dit na die magtige dieretuin,
  Baron, die vet beer!
  Fashpirovsky het oor die geraas gesê:
  - Ja, natuurlik, hierdie dapper seun is goud, ek sal hom bevel gee oor 'n aparte en kragtige skip wanneer ek 'n flottielje aanskaf. Intussen is my oplossing die volgende. "n Derde van jou skatte sal aan my en my mense gegee word, en die res sal eweredig tussen die skepe verdeel word, soos jy vooraf afgespreek het, in die helfte. - Die seerowerkeiser knik na die fronsende Monitor. - En moenie ontsteld wees nie, maar hou jou kop regop. Binnekort, onder my bevel, sal ons sulke ongekende rykdom vang dat selfs die duiwels jaloers sal wees. Meer as tweehonderd mense het saam met my gekom, en hulle weet almal hoe om te veg. - En reeds bevestigend met 'n brul. - Stem jy in tot my voorwaardes?!
  Die korsaarmeisies juig goedkeurend. En hulle het soos rubberballe begin bons.
  Edward stamp sy kaalvoet kwaad en prewel:
  - Die Godfather het 'n aanbod gemaak wat onmoontlik is om te weier!
  - Ja seker! - het Ravarnava in "n donderende stem geskree.
  - Stem saam! - Die Monitor het met ooglopende onwilligheid gesê.
  Terminator Boy het gesê:
  - Geluk is nie in geld nie, maar in die vermoë om dit te vermeerder!
  Die keiser het op 'n toon wat nie kompromieë toegelaat het nie, gesê:
  - Teken dus 'n nuwe kontrak met 'n handdruk!
  Die monitor het sigbaar gewankel. En toe spring die terminator-seun na hom toe en lig die boef na sy uitgestrekte arms. En kom ons, voel die energie van beswyming in onsself, draai die karkas redelik vinnig.
  Fashpirovsky het uitgeroep en sy vuis geskud:
  - Los dit uit, jong ridder!
  Edward het teësinnig die Monitor laat los, wat bleek geword het, steier en Ravarnava en Fashpirovsky genader het. Ferm handdrukke het gevolg, die drietal kyk in mekaar se oë en knipoog. Toe het hulle omhels, en die drie gesoute seerowers het hande gevou.
  Die korsaarmeisies het geluide van goedkeuring gemaak. Een van hulle het gepiep:
  - Dit is die omgewing!
  Terminator Boy het gesing:
  Ons kyk almal na Napoleons,
  Daar is miljoene tweebeen wesens...
  Bestuur om mense in 'n kraag in te span,
  En jy sal 'n baie cool ridder wees!
  - Ons sweer plegtig. - Fashpirovsky het homself outomaties gekruis. - Dat ons altyd vriende sal wees en mekaar nooit sal verraai nie.
  - Ek sweer! - sê Ravarnava en steek sy regterhand op.
  - Aan al die heiliges in die Naam van God, dat ons getrou sal wees aan ons woord. - Het die monitor bygevoeg.
  - Amen! - Die keiser het klaargemaak.
  Edward het onseker sy kaal, gespierde bene beweeg, asof dit van staaldraad geweef is, en het ongelowig na die driemanskap gekyk. Die seun het gevoel asof hy verlore is. Hier is hulle saam, en wie is hy nou? 'n Gewone, in wese kaalvoet kajuit seuntjie.
  Die meisies, veral dié uit die vrygestelde slawe, kyk weliswaar met bewondering na hom, asof na een of ander godheid.
  Fashpirovsky het natuurlik gesê:
  - En nou, julle bly kapteins van julle skepe onder my algehele bevel. Kom ons duik in en vat die pad!
  - Ons stem saam! - Bevestig deur Ravarnava en Monitor.
  Die meisies het dit met groot goedkeuring en groot entoesiasme opgeneem en begin raas. Hulle het begin dans en sing:
  'n Seerower ken nie die woord lafaard nie,
  Weet nie of jy verkeerd is nie...
  Ons corsairs het die beste smaak in die wêreld,
  Ons hou van niks anders as roem nie!
  Om die buit te verdeel en dit te laai het nogal baie tyd geneem. Seerowermeisies en vrygemaakte slawe het in die lig van die vuur gedans, en hul liggame, blink van sweet, olie en wierook, het wild gespring.
  En so, die seerowers het baie buit.
  Ek moes drie skepe gelaai met waardevolle grondstowwe saamneem om dit teen 'n hoër prys te verkoop indien nodig. Hulle het dus soveel as vyf skepe, twee gevegte en drie vrag verskuif. Langs die pad het nog een en 'n half honderd snelwegmanne by hulle aangesluit, en die totale aantal lede van die kusbroederskap het meer as seshonderd-en-vyftig mense bereik. Die seerowers het egter nou genoeg geld vir almal gehad, maar die slinkse keiser het geweet dat die meeste van hulle alles sou verkwis, sodat hulle in die volgende veldtog weer as 'n swerm honger piranhas in hul hemde 'n sterflike stryd sou jaag. Wel, dit is regverdig, dit is makliker vir 'n honger man om te gaan sterf as vir 'n goed gevoede heer. Ryk mense is te laf, en hy sien reg deur Ravarnava, 'n eenvoudige, lojale, eerlike ou en die Monitor, en dit is beter om hom dood te maak om hom nie per ongeluk in die rug te slaan nie.
  So dans die slavinne en seerowermeisies, en in elke gebaar van hul gespierde en gebeitelde lywe kan mens die uitroep hoor:
  Moet niemand vertrou nie,
  Kontroleer altyd...
  'n Seerower het geen vriende nie -
  Elke mens is 'n skurk!
  
  As hulle jou verraai,
  Die lot van die straf sal groei ...
  Die skelm sal toeslaan
  As jy dom is, is jy dom!
  Wel, oukei, dis hoekom meisies bestaan, om die sterker geslag te vermaak en vreugde te gee. Daar is twee geslagte in hierdie wêreld: sterk en mooi. Maar daar is beskawings waar daar baie meer geslagte is, en sommige van hulle verskyn soms.
  Dit is vir hom 'n raaisel, dit is Eduard Sturgeon, iets sê vir hom dat die seun van daardie verskriklike heelal is wat hulle die onderwêreld noem. Ons moet met hom praat. Nadat hy die jong vegter na die kajuit genooi het, het Fashpirovsky hom beveel om sy pyp te vul en fassroch te brou, wat soos koffie is, maar baie lekkerder en met 'n langdurige effek van krag.
  Die seuntjie was, soos altyd, kaalvoet, met sy naakte, baie reliëf bolyf, klompe draad, net 'n kortbroek aan, sodat onder sy dun bruin vel, soos druppels kwik, die spiere van sy arms, bene en nek gerol het.
  Maar terselfdertyd het Edward 'n paar juweliersware aangetrek: goue armbande met klippe op sy polse en enkels. Hoekom het hy soos 'n Afrika-prins gelyk, behalwe dat sy hare wit was, maar liggies met goud besprinkel, soos poeier.
  Ja, hy is baie aantreklik, maar die sterker geslag het nie opgehou om die seuns te bewonder nie.
  Toe hulle alleen was, het die keiser, asof toevallig, gevra:
  - Waar is jy gebore, witkop vegter Edward?
  Die jong vegter het outomaties geantwoord:
  - In een van die ou harpkolonies.
  Fashpirovsky het sy kop negatief geskud en 'n ironiese vonk uit sy snor losgelaat:
  - Moenie vir my lieg nie, ek sien reg deur mense. Ek het al baie in die wêreld geleef. Jy het waarskynlik uit die heelal gekom, wat ons die onderwêreld noem.
  Slim en reeds ervare, en met aansienlike ervaring in terme van lewensverwagting, het Osetrov hom as 'n naïewe kind voorgedoen:
  - Kan mense in die hel lewe en boonop daarvandaan terugkeer?
  Die keiser het 'n pyp aangesteek, die rook het 'n soet reuk gehad, wat aan wierook herinner het, en in pienk krulle gedraai:
  - Die feit van die saak is dat hulle kan lewe, hoewel ietwat mal. En julle sal my vertel hoe julle mense daar woon.
  Edward het sy kop, sy kaal tone geskud, 'n seeluis gevang en sy stof gevryf en in 'n geringe toon geantwoord:
  - Soms kan te veel eerlikheid my my lewe kos.
  Fashpirovsky het insinueerend, selfs met sy vuis getik, op sy breë bors gesê:
  - Moenie bang wees nie, seun, ek sal vir niemand hiervan vertel nie. As jy wil, sodat jy my kan glo, sal ek jou my eie storie vertel.
  Die vegterseun Edward het sy bruingebrande en rooierige gesig die oulikste uitdrukking moontlik gegee:
  - Ek sal baie dankbaar wees.
  Die seerowerkeiser het begin praat. Dit het hom selfs 'n sekere plesier verskaf:
  - So, my bruid Extragazel. Nie 'n eenvoudige meisie nie, en nie eers die dogter van 'n edele edelman nie, soos jy seker gedink het toe jy na haar portret gekyk het. - Die seerowerkeiser het gewys na "n tekening wat in helder olie gemaak is van "n verruklike dame in "n prinsesrok. So pragtig dat selfs die goue raam met klein diamantjies verbleik teen hierdie stralende agtergrond.
  Die vegter seun was ongelooflik verras:
  - Sjoe! Is sy regtig?
  En die naakte, bruingebrande bene van die slavinne het nie meer vir hom so aantreklik gelyk dat hy sy blik vir hulle kon vasplak nie.
  Fashpirovsky het geknik en met warm oortuiging gesê:
  - Ja, dit is haar portret, en die kunstenaars verkleineer eerder haar skoonheid as om dit te oordryf.
  - Sy is ongelooflik. Ek sou dadelik met haar trou. - Bietjie naïef gesê, smag na 'n vrou se liefde, glad nie 'n seun volgens kalenderjare nie, maar 'n seun, met die liggaam van Eduard Osetrov. Die ewige tomboy, voel baie verlief. Hy het egter al voorheen na pragtige meisies gekyk, maar hierdie een het hom reg in die hart getref.
  Die seerower-keiser het sy stem laat sak en gesê:
  So, ek sal nie vir jou lieg nie, sy is die direkte erfgenaam van die troon van die Kontrabas-ryk.
  Die tomboyish vegter het selfs gefluit en sy kaal hak op die eikehoutvloer van die kajuit beweeg, hoe fabelagtig blyk dit hier uit:
  - Prinses?
  Fashpirovsky het bevestig:
  - Ja, 'n regte prinses, en as ek wettig met haar trou, sal ek die keiser word van die mees uitgebreide en rykste ryk in hierdie halfrond. Om 'n monarg te wees is baie beter as om 'n seerower te bly, wat vroeër of later die vuur of die galg in die gesig staar. - Die leier van die seerowers het 'n litteken getoon. - Die plaag van God was reeds op die rand van die dood, en die feit dat hy nog lewe, het, dink ek, gebeur nie sonder haar gebed nie.
  Die praktiese Edward het ook baie hierin belang gestel:
  - Het jy 'n troon nodig?
  Fashpirovsky het passievol gesê:
  - Ja, dit is nodig, hoewel dit vereis, op 'n minimum, die hoofstad van Contrabass - Australië te vang. Maar ek sal dit bereik. Sal jy my help.
  Kryger Edward was baie verward deur so 'n voorstel.
  Ek het by die kajuitvenster uitgekyk. Daar was talle meisies daar, in verskillende grade van naaktheid, sonder onnodige, dom skoene, en die flinkes het iets in 'n nie baie verstaanbare taal gesing nie.
  Maar die vegter seun Sturgeon het gehoor:
  Konings kan enigiets doen
  Konings kan enigiets doen...
  En die lot van die hele aarde,
  Soms doen hulle!
  Maar moet niks sê nie
  Maar moenie iets sê nie...
  Trou vir liefde
  Trou uit liefde...
  Niemand kan nie
  Nie 'n enkele koning nie!
  Niemand kan nie
  Nie 'n enkele koning nie!
  Hy het self nie geweet wat om te sê nie:
  - Ek weet nie, ek is gefassineer deur die proses van gevegte; om die koning omver te werp is 'n aanloklike vooruitsig.
  Fashpirovsky het soos 'n olifant opgestaan en gebrul:
  - Ek sal jou 'n superhertog maak!
  Om nie in liggaam groot te word nie, en ook nie in siel nie, het die terminator-seun ironies opgemerk, en daar is 'n aansienlike hoeveelheid waarheid in hierdie grap:
  - In hierdie, met die eerste oogopslag, gunstige geval, sal ek sterf van melancholie. Dit was nie verniet dat Cicero gesê het: "Groot mag is niks meer as eerbare slawerny nie!"
  Die seerowerkeiser het gelag en opgemerk:
  - En jy, dink ek, is baie ouer as wat jy lyk! Jou woorde is nie van 'n seun nie, maar van 'n man!
  
  PUTIN IS HITLER SE IMPAK
  ANNOTASIE
  Dit het gebeur dat die Russiese president Vladimir Poetin na sy dood in Augustus 2023 in die liggaam van Hitler ingetrek het. Boonop is dit so gaaf dat die Groot Patriotiese Oorlog op 1 November 1941 in volle swang is op die kalender. En jy kan dit nie regmaak nie. Wat om te doen as beide Stalin en Churchill nie van vrede wil hoor nie? Dan besluit Vladimir Poetin om hulle almal deeglik te straf!
  . VOORWOORD.
  Die uitgerekte oorlog met die Oekraïne was nie baie interessant vir die Russiese president nie. Wel, wat is Oekraïne vir Rusland? Daar is gedink dat hulle oor drie dae hoede na haar sou gooi en Kiev sou inneem. Maar dit het nie uitgewerk nie. Die tweede jaar van die oorlog het reeds begin. En die Russiese presidensiële verkiesings is letterlik reg om die draai. En Vladimir Poetin het probleme met sy gesondheid. Dit kan gesien word dat die vloeke van miljoene mense byna regoor die wêreld hul effek gehad het. Menslike bloed is nie water nie. Hoeveel bloed het Vladimir Poetin al vergiet? Miskien was net Stalin bloediger in die Russiese geskiedenis. Die Oekraïners voer 'n suksesvolle offensief en het die meeste van die geannekseerde gebiede van die Russiese weermag en verskeie private magte herower. Boonop het die Taliban Tadjikistan en die Russiese basis daar in Mei 2023 aangeval. En hulle het 'n tweede front geopen, wat hoofpyn vir die Russiese president bygevoeg het. Soos dit geblyk het, het die Tajiks lae moraal getoon, en hul leër het gedeeltelik gevlug en is gedeeltelik gevange geneem. En Rusland moes ook met hulle veg. So het die Taliban die Russiese militêre basis omsingel, 'n groot aantal soldate doodgemaak, en sommige is gevange geneem.
  En ek moes hulle antwoord. En weer mobilisering verklaar om die gapings in die suide te prop.
  En teen die tyd van Wladimir Poetin se dood op 5 Augustus 2023, was hy reeds deur baie Russe gehaat, om nie eers te praat van Westerse lande nie. En die president van Rusland het in angs gesterf, en sonder eer. Sy gevolg het nie eens besonder hartseer geword nie. Maar tog het hulle besluit om hom pragtig te begrawe. En hulde bring.
  Alhoewel, natuurlik, baie gesê het dat as Poetin voor die aanval op die Oekraïne gesterf het, hy in die geskiedenis sou ingegaan het as een van die beste Russiese heersers.
  En so miskien is dit net die geval wanneer 'n persoon spyt is dat God hom nie vroeër die dood gestuur het nie.
  Wladimir Poetin is in elk geval in Augustus 2023 oorlede, en sy lot sou deur die hof beslis word.
  En hemelse oordeel! Maar die wispelturige demiurg-godin Emmanuel het die siel van Vladimir Poetin uit die hel geneem en gesteel en dit na haar heelal geneem.
  Daar het sy die Russiese diktator in die liggaam van Adolf Hitler gevat en ingegooi. Die grootste misdadiger van alle tye.
  En in 'n tyd wanneer Duitse troepe naby Moskou is. Ja, dit is die straf waarmee sy vorendag gekom het vir president Kain. Of dalk selfs 'n beloning, want jy beweeg in die liggaam van iemand wat op daardie stadium amper twintig jaar jonger as jy is, en op die kruin van sukses en roem.
  En nou het Vladimir Poetin 'n nuwe liggaam, nuwe geleenthede, ontvang in 'n wêreld soos twee druppels water wat aan die Aarde van die twintigste eeu herinner. En die interessantste ding wat sal gebeur. Die mag van 'n ongepaste president oor die wêreld, of skandelike selfmoord? Of dalk albei saam of iets tussenin!?
  . HOOFSTUK No 1.
  Wladimir Poetin het sy kort verblyf in die Hel vaagweg onthou. Hy is nog nie verhoor nie. Die siel was in een of ander baie groot, helder saal. En jy is heeltemal gewigloos, en jy hang in die lug, soos dikwels in 'n droom gebeur, veral in die kinderjare.
  Geen marteling, geen helse vuur nie. Maar dit was 'n baie kort tydperk van bestaan as 'n rein gees, sonder 'n liggaam. En jy fladder net rond soos in 'n droom, en jy voel goed en lig, en jy onthou nie goed wat om jou is nie.
  En dan na die verhoor, sal jy vir die meeste mense aan óf die Hemel, Hel, of Vagevuur toegewys word.
  Maar nou het Vladimir Poetin homself in 'n nuwe liggaam gevoel. Nie 'n jong lyf nie, maar nog nie oud nie.
  En die voormalige president van Rusland weet reeds dat hy nou Hitler in die vlees is.
  Danksy 'n vegetariese dieet en die afwesigheid van slegte gewoontes is die Führer, vyftig jaar oud, in 'n redelike goeie vorm. Sy psige is nog nie oorlaai met 'n reeks skandelike nederlae nie. So jy voel nogal draaglik, of eerder beter as in die plek van die president van Rusland. Wat nie lank genoeg gelewe het om die ouderdom van een-en-sewentig te bereik nie.
  Die aantal Russiese heersers wat so 'n tydperk beleef het, kan egter op een hand getel word.
  Hitler blyk in elk geval gesonder en kragtiger en jonger van liggaam te wees, so dit is geen sin om oor die noodlot te kla nie.
  Alles sou nog reg wees, maar op die kalender 1 November 1941. Dit beteken dat dit nie meer moontlik sal wees om die Fuhrer by die noodlottige lyn te stop en nie die USSR aan te val nie. En blykbaar sal ons moet optree, maar hoe...
  Die gevolg en die generaals wou natuurlik die banket voortsit, en dat die Führer hulle sy wyse instruksies moes gee.
  Wat om egter te doen as jy reeds diep in die kak is. Beide in 'n vorige lewe en in hierdie een.
  Vladimir-Adolf het aangekondig dat hy alleen moet wees en 'n bietjie moet dink en rus. Terselfdertyd het ek gevra vir lemoenkoffie en 'n operasionele kaart van beide die Europese deel van die USSR en Afrika.
  Die Duitsers het oor die algemeen baie goed gevaar. Alhoewel die offensief in Oktober daarin geslaag het om ses Sowjet-leërs, en verskeie gedeeltelik, heeltemal te vernietig. Meer as seshonderd-en-dertigduisend vyandelike soldate en offisiere is gevange geneem.
  En in die rigting van Leningrad vorder Wehrmacht-troepe na Tikhvin. En in die suide het hulle reeds Kharkov en 'n deel van Donbass beset. In die Krim het hulle Sewastopol genader en Kertsj bestorm. Wel, dit is nog nie die hoogtepunt van sukses nie. Die Duitsers moet steeds Tikhvin, Kerch, sommige stede in die Donbass en Rostov-on-Don inneem, en hul maksimum teen die einde van November bereik. En dan kan jy Moskou net 'n paar kilometer verder kry.
  En dan sal 'n wonderwerk gebeur. En ongekende ryp, waaruit selfs Duitse petrol uit steenkool gevries het, en toerusting misluk het, en die Duitse soldate self lewend gevries het.
  Wladimir Poetin het in sy nuwe liggaam die herinnering aan Hitler in homself begin voel. Aan die een kant is dit selfs goed. Jy sal nie betrap word dat jy vreemd optree en nie weet nie. Inderdaad , die duiwel weet net hoe Duitse generaals en ministers lyk. Dit blyk dat Speer as die mees talentvolle van hulle beskou is.
  Maar Hitler se geheue het voorgestel dat Speer nog nie die pos van Ryksminister van Wapen en Munisie ontvang het nie. En miskien het dit een van die hoofredes geword vir die nederlaag van Nazi-Duitsland. As so 'n energieke predikant vroeër aangestel is, sou die verloop van die oorloë anders gewees het.
  Hitler het egter reeds misluk nie net op hierdie gebied nie. Hy het byvoorbeeld Duitse tenks naby Dyuker gestop, en as gevolg daarvan het vierhonderdduisend Britte en honderdduisend Franse daarin geslaag om na Brittanje te vertrek. En as hierdie troepe deur Hitler gevange geneem is, sou selfs Churchill dalk vrede moes maak. In die algemeen was die besluit om Duitsland te beveg, wat byna die hele vasteland van Europa beheer oorgeneem het, natuurlik idioot.
  Maar dit was Churchill wat Rusland of die USSR gered het.
  Sonder 'n tweede front sou Stalin se kanse teen die Derde Ryk en sy satelliete amper nul gewees het.
  So... Poetin het gevloek. Hy het nie van Churchill gehou nie. Miskien was daar selfs verborge afguns teenoor hierdie leier. Churchill het immers in die geskiedenis gebly as 'n legende en 'n gentleman.
  En die president van Rusland word genoem: Vovka-Kain! Hy sal regtig nou met 'n onvriendelike woord in die geskiedenis van Rusland en die wêreld onthou word. Ja, hy het sy humeur verloor - hy kon die versoeking nie deurstaan nie en het 'n groot oorlog begin. Die grootste fout, en hoofsaaklik 'n morele een, was die optog na Kiev. Op 'n tyd, toe daar 'n oorlog in Georgië was, wou die diktator Tbilisi aanval. Maar die formele president van Rusland en opperbevelvoerder Dmitri Medwedef was kategories daarteen. En die bakleiery moes stop. Die vyf dae lange oorlog, een van die kortste in die wêreldgeskiedenis, en dalk die vinnigste in die Russiese geskiedenis, is verby. Honderd-en-ses soldate het verlore gegaan, die Georgiërs het 'n bietjie meer verloor. Daar was toe "n gevoel van teleurstelling dat hulle nie die verskoning benut het om Georgië te beset nie. Maar Dmitri Medwedef het redelik logies verduidelik dat selfs al is dit moontlik om die grondgebied van die Kaukasiese republiek vinnig te beset, die Russiese leër 'n guerrilla-oorlog in die gesig staar. Boonop was die voorbeeld van Irak reeds voor ons oë, wat die Amerikaners binne drie weke beset het, maar met sulke guerrilla-oorlogvoering te kampe gehad het dat hulle gedwing is om daarheen te vertrek, en slegs vyfduisend verloor het in gedood.
  En dit is dieselfde in Afghanistan ... Boonop is Georgië 'n bergagtige land, en daar kan jy regtig 'n partydige van bo tot onder wees. Boonop is die Tsjetsjeense weerstand nog nie verby nie. Doku Umarov het nog gelewe, en die partydige oorlog was nie net in Tsjetsjenië aan die gang nie, maar ook in byna die hele Noord-Kaukasus. En in die geval van die besetting van Georgië, sou die hele kollektiewe Weste begin om die Kaukasiërs te help. En die Islamiete sou ook begin om hulp te ontvang en hul koppe op te lig.
  Dmitri Medwedef het dus in daardie tyd gesonde verstand getoon. En miskien was dit een van sy min wyse besluite.
  Maar die oorlog met die Oekraïne het ook relatief maklik gelyk. Die troepe van die Slawiese broer het dus baie swak gevaar in die gevegte van 2014 en die winter van 2015, en natuurlik was die indruk dat die vyand 'n nul-vegter was.
  Wel, inteendeel, daar is oordrewe idees oor die Russiese weermag, veral ná Sirië. Soos, ons is tegnologies die sterkste in die wêreld. En ons sal ons hoede na almal gooi.
  Dit blyk dat baie so sou dink as hulle Poetin was. En die Amerikaners het waarskynlik nie gelieg toe hulle gesê het dat die Russiese weermag Kyiv oor drie dae kan inneem nie. Hulle het glo ook gedink Rusland is te sterk en die Oekraïne te swak. Maar... Reeds in die heel eerste dae het uitgesoekte Russiese eenhede groot verliese gely en dit het duidelik geword dat die blitsoorlog misluk het.
  Die oorlog het voortgegaan, nie soos hy wou nie. Miskien moes vrede gesluit gewees het, veral in die eerste maand van die oorlog, toe die grootste suksesse behaal is. Maar ek wou natuurlik meer hê. Toe het die verliese gegroei. En toe, aan die einde van Augustus en herfs, het die Oekraïners tasbare suksesse op die slagvelde behaal. Hulle het Russiese troepe uit die Kharkov-streek en 'n deel van Lugansk verdryf en Cherson en die gebied anderkant die Dnieper herower. Toe wou die Oekraïners nie meer 'n ander wêreld hê nie, sommige soos 'n terugkeer na die grense van 1991.
  Ons moes mobilisering aankondig en bykomende troepe oorplaas. En probeer weer in die winter, val aan...
  Wladimir Poetin is 'n hardkoppige mens. Alhoewel die geskiedenis leer dat hardkoppigheid uiters gevaarlik kan wees. Hitler kon byvoorbeeld sy regime, en dalk selfs sy eie vel, ten minste gedeeltelik gered het as hy vroeër vrede gemaak het. Hirohito kon dus sy lewe red, en selfs sy keiserlike titel, selfs nadat hy werklike mag verloor het. En die besete Fuhrer het alles verloor. Jy kan ook vir Ivan die Verskriklike onthou! Aan wie hulle vrede en 'n deel van Livonia aangebied het, insluitend Narva en Dorpat. Maar Ivan die Verskriklike wou Livonia heeltemal hê. En hy het die oorlog met Swede en die Pools-Litaus Statebond voortgesit. Wel, ons moes ook die strooptogte van die Krim Khan afweer. Kortom, ek het alles verloor wat ek gewen het, en moes van my eie prysgee. En die oorlog het vyf-en-twintig jaar geduur. Ja, so 'n avontuur het gebeur.
  Gaan Poetin egter alles oor die verlede en die verlede? Moet jy besluit wat om in die hede te doen? Of gaan voort met die oorlog met die USSR, met inagneming van die vorige foute van die Derde Ryk. Of probeer nog vrede maak met Stalin. Tog is dit nie baie aangenaam om voort te gaan om jou voorvaders dood te maak nie. Maar as ons kon verenig met die kommuniste, teen die gehate Brittanje en Amerika, sou dit gaaf wees!
  Trouens, Poetin, wat vir 'n jaar en 'n half geveg het, was nooit in staat om die Oekraïne te verslaan nie; boonop het hy daar nederlae gely, en selfs die Taliban het 'n tweede front in die suide geopen. En hier is so 'n kans! Jy kan baie bereik. En dalk selfs die heerser van die wêreld word!
  Vladimir Vladimirovich lag en glimlag in sy kort snor. Maak nie saak wat hulle oor Hitler sê nie, hy het amper die hele Europa binne twee maande verower. Pole, wat destyds in bevolking en grondgebied vergelykbaar was met die Oekraïne, is binne twee weke verslaan. En binne 'n maand en 'n half is die troepe van Frankryk, Brittanje, België en Holland verslaan. Meer as vier miljoen mense is alleen gevange geneem. Dit is 'n prestasie.
  En die USSR het kolossale verliese gely en is amper verslaan. Maar dit is dit, amper. Dan sal daar in Desember "n keerpunt wees. En ons moet vinnig vrede maak met Stalin. Die enigste vraag is hoe om jouself te regverdig teenoor jou eie omgewing? Dit blyk immers dat die oorwinning in Rusland so naby is, en skielik vrede?
  Hoe kan jy so iets aan jou eie mense verduidelik? Boonop is dit nog nie bekend of Stalin die vredesvoorstel sal aanvaar nie. Veral as jy territoriale toegewings van hom eis. 'n Wêreld sonder anneksasies en vrywarings klink pragtig, maar nadat Duitsland soveel verower het, en selfs 'n paar lande aan sy bondgenoot gegee het, sal 'n toegewing net soos dit na 'n verraad lyk.
  Hier ontstaan natuurlik ernstige probleme. Dit sou baie makliker gewees het om Hitler 'n bietjie vroeër te tref, voor die aanval op die USSR. Dan kan Plan Barbarossa gekanselleer word en Operasie Seeleeu in plaas daarvan uitgevoer word, Brittanje gevange neem, en dan Icarus, Ysland verower. Min mense weet dat die Führer ook planne hiervoor gehad het. Aan die een kant lyk dit of Ysland nie deur die Derde Ryk benodig word nie, maar aan die ander kant was die hoofdoel om homself teen aanvalle van die Verenigde State te beskerm. Hitler het in hierdie geval egter die gevaar geloop om vir 'n lang tyd in 'n oorlog met Amerika vas te loop.
  Terloops, 'n ander vraag is of Stalin die Derde Ryk in negentien-een-veertig gaan toeslaan? Of selfs beter voorbereid in twee-en-veertig.
  Daar is die bekende tetralogie van Suvorov-Rezun, waar hy Stalin se aanval op die Derde Ryk bewys en logies probeer regverdig. Wel, Poetin het natuurlik in sy vorige lewe nie tyd gehad om hierdie werk in sy geheel te lees nie. Maar hulle het dit kortliks vir hom gewys. Die belangrikste argumente van Suvorov-Rezun en kommentaar op hulle.
  Byvoorbeeld, die USSR het eintlik troepe nader aan sy westelike grens beweeg. En hy het werklik 'n voordeel gehad in die aantal tenks. Die waarheid is nie agt keer soos Rezun skryf nie, maar omtrent vier keer. Wat die kwaliteit van die motors betref, is dit ook nie so duidelik nie. Ongeveer tweeduisend Sowjet-tenks was sterker as Duitse: dit is die KV-1, KV-2, T-34, T-28 en T-35. Die KV-2 met 'n 152 mm houwitser was besonder kragtig. En Duitse tenks kon dit nie van alle kante en hoeke binnedring nie, net soos die KV-1.
  Maar dit is nie so duidelik nie. Die KV-2 het byvoorbeeld elke twee minute net een skoot afgevuur, en probeer om 'n flink Duitse tenk te tref. En hy kon maklik die rollers beskadig, en die Sowjet-voertuig sou geïmmobiliseer word. In praktiese terme is die T-34 goed. "n Duitse tenk kan dit nie in die voorkop binnedring nie, behalwe dalk in die sy.
  Maar daar is ook probleme. Optika en sig is swak, die ratkas breek en is moeilik om te skakel. Die T-28 is reeds 'n moreel uitgediende tenk, hoewel met twee gewere, maar erger as die vier-en-dertig in pantser. Maar die afgeskermde tenk van hierdie tenk is nie baie goed in bestuursverrigting nie. Die T-35 is 'n regte monster - drie kanonne, sewe masjiengewere, vyf torings. Maar hierdie tenk kan nie draai nie. En die wapenrusting van soveel as vyf torings is onbelangrik.
  Aan die een kant lyk dit of die BT-reeks tenks goed is: die spoed is amper honderd kilometer per uur op die snelweg. Maar in "n regte geveg sal "n kolom tenks steeds nie so kan reis nie. Maar die pantser is swak, en selfs tenkgewere kan so 'n voertuig binnedring. Daarbenewens het die tenk ook groot petroltenks; dit kan vernietig word deur skote van 'n swaar masjiengeweer. Ja, dit is nie 'n baie goeie kar nie. Die gewildste tenk, die T-26, met 'n 45 mm kanon, was minderwaardig aan die Duitse T-3 in beide bewapening en pantser, en was naby in prestasie.
  Oor die algemeen was die USSR natuurlik miskien sterker in tenks, maar die produksie van die nuutste voertuie en vliegtuie is net bevorder, en hulle het skaars begin om die troepe binne te gaan. Die jongste lugvaart was nog nie bemeester nie, en ook nie tenks nie. Boonop is die tegniese dokumentasie vir die nuutste Sowjet-tenks nie aan die bevelvoerders gegee nie. En gevolglik is die KV- en T-34-voertuie nie voor die oorlog getoets nie. En die Duitsers het op een of ander manier nie eers die nuwe vier-en-dertig opgemerk nie. Vir die eerste keer is aandag aan die T-34-tenk gegee, volgens Guderian se memoires, eers in Oktober 1941. Waar het 'n duisend van hierdie motors voorheen gegaan?
  Boonop het die kwaliteit van vier-en-dertig geproduseer tydens die oorlog nie net nie toegeneem nie, maar ook afgeneem. Insluitend die kwaliteit van die wapenrusting. En hulle het nie tyd gehad om Sowjet-vlieëniers op te lei hoe om Sowjet-toerusting te gebruik nie. En algemene diensplig is eers in die herfs van 1939 ingestel.
  Boonop het Stalin se onderdrukking die weermag verswak en ervare en opgevoede personeel verdryf.
  Plus nog 'n stel skulpe, veral vir die nuutste tenks. Wel, daar is baie meer vergelykings wat getref kan word. Inderdaad, die USSR het meer tenks en vliegtuie as die Derde Ryk. Maar die Duitsers het reeds meer as twee keer soveel motors en motorfietse. En die Wehrmacht het meer masjiengewere. Plus sy tydelike meerderwaardigheid in infanterie. Dit is waar omdat Duitsland vroeër algemene mobilisering uitgevoer het. Maar val steeds die Derde Ryk aan, minderwaardig in personeel? Dit is idioot!
  Weliswaar het Poetin self dieselfde met die Oekraïne gedoen. Maar miskien is dit hoekom ek mal geword het.
  Maar hier moet ek sê daar is twee groot verskille. Die Oekraïense weermag, wat sommige milisies in 2014 nie kon verslaan nie, is nie as "n ernstige vegmag beskou nie - nie eers die Amerikaners nie. Maar die Wehrmacht het Europa binne twee maande verower - daar is "n groot verskil. Selfs 'n baie groot verskil.
  Die gesag van die Oekraïense weermag voor die oorlog was baie laag, en miskien is dit hoekom die gewoonlik versigtige Vladimir Poetin op hierdie avontuur besluit het. Boonop het China in die geheim die trekpas gegee. Maar reeds in die heel eerste dae het dit duidelik geword dat die blitskrieg nie werk nie. En die verliese, veral in die elite-eenhede, is enorm.
  Inderdaad, daar is een of ander onsigbare krag wat alle ryke vernietig. Sedert die tyd van koning Xerxes, waarskynlik die eerste werklike, groot ryk van die antieke wêreld. Die Groot Mag van Alexander die Grote het ook van korte duur geblyk te wees. Of liewer, dit het 'n paar jaar na die dood van hierdie koning in duie gestort.
  Nog vroeër het Egipte veroweringsoorloë gevoer, maar ook besittings verloor. Jy kan ook Assirië onthou. Dit was ook nogal 'n groot krag. Wel, Babilon uit die tyd van Nebukadnesar, hoewel nie ewig nie. Die Romeinse Ryk het lank geduur. Selfs in skoolgeskiedenishandboeke word byna die helfte van die tyd van die oudheid daaraan gewy.
  Maar dit het ook verval en ineengestort. Daar is baie voorbeelde wat hier gegee kan word. Daar was die ryk van Karel die Grote - dit is onmiddellik na die dood van die oorwinnende koning verdeel. Die Arabiese Kalifaat het ontstaan - die grootste ryk in gebied, van Frankryk tot Indië, maar dit het ook in duie gestort. Die Ottomaanse Ryk het ook verkrummel, hoewel stadiger. Die Ryk van Genghis Khan is die grootste landmoondheid van die menslike tyd. Maar Genghis Khan het gesterf, en sy seuns en kleinseuns het dit begin verdeel. En toe, nadat hulle Afrika tot by Wene bereik het, het die Mongoolse-Tatare hul stoom opgeraak en weer uitmekaar geval. Tamerlane het probeer om hierdie ryk met vuur en swaard te herstel, maar sodra hy gesterf het, het sy Timurat-aand spoorloos verdwyn.
  Die grootste in terme van bevolking en grondgebied in die menslike geskiedenis was miskien die Britse Ryk met sy kolonies en heerskappye. Maar dit het ook redelik vinnig uitmekaar geval. En daar was ook die Spaanse koloniale ryk, wat nog vroeër verbrokkel het.
  Tsaristiese Rusland, wat sy hoogtepunt bereik het onder die bewind van Nikolaas II, het met Japan gebots. En asof om die feit te bevestig dat daar 'n anti-imperiale mag is, het die tsaristiese troepe hierdie oorlog verloor. En dit was asof die bose lot hulle agtervolg. Daar was soveel mislukkings en slegte geluk in daardie oorlog, van begin tot einde. Moet dus nie glo in die lot van alle magte hierna nie.
  Toe, tydens die Eerste Wêreldoorlog, was ons nie baie gelukkig nie, en 'n militêre, of eerder selfs 'n paleis, staatsgreep het plaasgevind. Waarna 'n onwettige voorlopige regering aan bewind gekom het.
  Wel, en dan die Bolsjewiste met die burgeroorlog. Wel, onder Stalin was daar 'n nuwe opkoms van die ryk, maar ten koste van enorme bloed. En na die dood van die leier het die twintigste kongres en die ineenstorting van die kultus plaasgevind. En die USSR het sy posisie reeds onder Khrushchev begin verloor.
  En toe neem Gorbatsjof oor en voltooi die Sowjet-ryk. Boonop kan daar nie gesê word dat Mikhail Sergeevich dit doelbewus gedoen het nie. Toe is almal vasgevang in die waansin van perestroika. En Vladimir Poetin self, hoewel 'n KGB-beampte, het 'n vurige demokraat geword. En hy was teen die Staatsnoodkomitee, en was ook verheug oor die ineenstorting van die CPSU. En hy het Sobchak se regterhand geword. En hy het Jeltsin aktief ondersteun. Insluitend in Oktober 1993. Ja, die ineenstorting van die USSR het gebeur, maar die meeste van die mense en veral die elite was verheug!
  Of, in elk geval, die mense het nie omgegee nie, maar die elite was regtig gelukkig. Veral in Sentraal-Asië, waar almal baie goed onthou het hoe die KGB plaaslike magnate in die katoenbedryf vervolg het.
  Kortom, toe in die een-en-negentigste USSR op God gerus. En miskien het net Vladimir Zhirinovsky 'n bietjie gemompel, net vir die vertoon. Of dalk vir die skare speel of wil uitstaan.
  Toe was daar Jeltsin se bewind. "n Tyd van groot geleenthede vir sommige, en ontberings en verskriklike probleme vir ander. Jeltsin self het nie eers probeer om die USSR-ryk aanmekaar te plak nie, maar net om Tsjetsjenië onder beheer terug te bring. En watter hewige weerstand het dit nie veroorsaak nie. Insluitend binne die land. En selfs Gaidar's Choice of Russia het daarteen gekant. Soos die kommuniste, terloops. Slegs Zhirinovsky het hierdie oorlog ondersteun. Maar miskien is dit hoekom hy sy gradering ondermyn en homself van sy kanse ontneem het om die nuwe Russiese tsaar te word.
  Zhirinovsky was natuurlik 'n charismatiese leier. Maar hy het óf moed óf wil ontbreek. Veral, 'n mens moes nie jou maag so-so opgevreet het as 'n beduidende deel van die mense honger ly nie. En hou 'n dieet en oefen.
  Wel, goed Zhirinovsky is dood. En die koning het sy gunstelingnar verloor. Wat so snaaks en snaaks was. Hy het vermaak en geeste opgewek. Maar daar was min werklike sin of voordeel daaruit. Inteendeel, Zhirinovsky was te veel van 'n radikale patriot, miskien selfs 'n karikatuur. En dit het gelyk of hy patriotisme bespot het. Wel, soos die goeie soldaat Schweik - was hy ook 'n karikatuur van die patriot van Oostenryk-Hongarye.
  En dit was snaaks, maar eerder skadelik vir die saak. Maar tog voel die koning sleg en verveeld sonder die nar. Dmitri Medwedef is duidelik nie geskik vir hierdie rol nie.
  Vladimir Poetin in die liggaam van Hitler het swaar gesug. Hy was nog nie gewoond aan die nuwe liggaam nie, en het met herinneringe aan die verlede geleef. En dit was omstrede, veral die afgelope jare. Poetin was egter natuurlik 'n gelukkige heerser. Byvoorbeeld, so 'n seldsame geskenk van fortuin soos die terreuraanval op 11 September. Dit is voorwaar 'n groot sukses. In plaas daarvan om self teen die Taliban te veg, is die Amerikaners in 'n bloedbad ingesleep wat vir die Verenigde State onnodig was.
  Dit is byvoorbeeld dieselfde ding as Hitler vir twintig jaar met Brittanje en die Yankees sou baklei het eerder as om die USSR aan te val. En Stalin self kon in hierdie geval die oomblik kies wanneer om toe te slaan. En om nie self onder 'n verskriklike slag te val nie.
  Maar Hitler was in staat om Stalin te voorkom. En hier is die resultaat - die Duitsers is naby Moskou. En as die winter milder en droër was, dan sou hulle dalk in die hoofstad self gewees het.
  Ja, Stalin was gelukkig hier. Alhoewel aan die ander kant, waarom is die mees suksesvolle heersers diegene wat so wreed is? Hier is hy Vladimir Poetin, natuurlik, nie Stalin nie. Maar dalk is dit hoekom die Oekraïne nie vir hom uitgewerk het nie?
  Wat kan jy oor Hitler sê? Aan die een kant het hy fenomenale suksesse gehad, maar aan die ander kant katastrofiese mislukkings. "n Soort fortuin het vir Adolf gelag en hom in sy eie krag laat glo. Maar toe gee sy op en sit haar op. En daar was soveel ongevalle en verliese aan beide kante.
  Die USSR het nie veel uit die oorwinning in hierdie oorlog geput nie. Territoriale verkrygings was klein. Boonop het Stalin 'n deel van die Brest-streek en die Bialystok-streek gratis en sonder versoeke aan Pole weggegee. Maar hulle het self nie soveel gekry nie. Dit sou beter wees as hierdie oorlog nooit sou plaasvind nie. Die bevolking van die USSR het tot 170 miljoen afgeneem. En onder tsaar-vader Nikolaas II het dit in 1914 reeds 180 miljoen mense beloop. Dus het die Russiese Tsaar-Vader dit vergroot, maar Stalin het dit verminder.
  En die Duitsers het baie verloor onder Hitler. Alhoewel die inname van Europa en Pole net dertigduisend gedood kos. Stalin het 126 duisend verloor in die oorlog met Finland, wat baie belangriker is. Ja, dit is hoe dit 'n bedrogspul geword het.
  Dit was goed om in Stalin se liggaam te kom voordat Hitler se Duitsland die USSR aangeval het. En doen iets. Regtig, wat presies? Slaan jouself, soos Suvorov-Rezun aangeraai het? Dit het sy voor- en nadele.
  Die nadeel is veral dat die Sowjet-troepe nie heeltemal gereed is om aan te val nie. Veral die nuwe tenks en vliegtuie is nie behoorlik deur die troepe bemeester nie. Die pluspunt is dat die Duitsers nie 'n voorkomende aanval verwag nie. En hulle kan onkant gevang word. En die Sowjet-troepe is baie meer en beter geleer hoe om aan te val as om te verdedig. Terloops, werklike praktyk het gewys dat die Nazi's baie beter is om aan te val as om te verdedig.
  Byvoorbeeld, as die Nazi's wonderlik gevorder het, en teen die herfs van '42 grondgebied verower wat vergelykbaar is met twee Romeinse Ryke. Hulle het vinnig veld verloor op verdediging.
  As ons tel vanaf die Koersk Bulge, waar die Duitsers laas probeer het om 'n groot strategiese offensief te voer en die gety van die oorlog te keer deur die inisiatief aan te gryp, dan het dit Stalin slegs nege maande geneem om die Oekraïne en die Krim te herower. Wel, as jy Galicië tel, kan jy nog 'n paar byvoeg. In totaal het die Duitsers nie eers twee jaar na die Slag van Koersk uitgehou nie.
  Ja, hulle was nogal swak, hulle het hulself op die verdediging bevind. En die Führer? Wat van die Fuhrer, hy het homself geskiet. En hulle sê dat hulle nie genoeg moed gehad het om dit self te doen nie - hulle het gehelp!
  Wladimir Poetin het homself geskud. Die liggaam is inderdaad amper twintig jaar jonger as voorheen, en dit is wonderlik. Adolf Hitler is kort. Net soos Vladimir Poetin self. En dit laat jou toe om vinniger gewoond te raak aan die nuwe liggaam.
  En natuurlik het hy groot geleenthede. Veral as jy saam met Stalin veg.
  Dit is wat die besnorde duiwel geblameer kan word omdat hy nie 'n persoonlike ontmoeting met Hitler in die herfs van 1940 gehad het nie. Miskien, in hierdie geval, sou beide diktators mekaar so bekoor het dat in plaas van oorlog, 'n alliansie gesluit sou gewees het. Byvoorbeeld, hoe is dit met C. Alhoewel ons voor Xi ook met ander Chinese voorsitters oor die weg gekom het. Maar tog is dit makliker om met iemand van jou eie ouderdom te handel as met 'n ouer of jonger leier. Loekasjenko en Medwedef het byvoorbeeld nie met mekaar oor die weg gekom nie. Hulle het 'n verskil in ouderdom en in opvoeding gehad. Medwedef, die seun van 'n professor, is 'n intellektueel, en Loekasjenko is die seun van 'n kollektiewe boer en wie weet wie.
  Poetin, wie se pa "n eenvoudige werker was en graag gedrink het, het ook "n makliker tyd saam met Loekasjenko gehad. Miskien sou dit moeiliker gewees het met 'n ander leier. Veral as hy jonk en intelligent was. Hoe, byvoorbeeld, Poetin se verhouding met Macron nie uitgewerk het nie.
  Hitler en Stalin het albei pa's gehad wat dronkaards was, en albei diktators het armoede, vernedering ervaar en is in die tronk gestop. Ons kan dus maklik in 'n persoonlike vergadering saamstem. Maar om een of ander rede wou Stalin dit nie hê nie. Miskien wou hy nie met so 'n afskuwelike persoon soos Hitler te doen hê nie, maar is Stalin self nie ook 'n afskuwelike persoon nie? En op daardie tydstip was dit die leier van die USSR, en die Fuhrer van Duitsland, wat baie meer bloederig was.
  Ja, Stalin het bloed aan sy hande tot by sy elmboë gehad. En in die Derde Ryk is Jode nie massaal vermoor nie en grootskaalse strafaksies is nie uitgevoer nie.
  Daar was dus geen spesifieke rede om nie persoonlik te ontmoet nie. Maar dit kon heel moontlik 'n oorlog tussen twee totalitêre ryke verhoed het. En miskien sou die wêreld op planeet Aarde anders wees.
  Die USSR, Duitsland, Italië en Japan kan die hele wêreld verdeel. En as in ag geneem word dat dit wat verower is, vir 'n lang tyd bemeester moet word, sou daar miskien geen oorloë in die menslike geskiedenis wees nie, ten minste vir die volgende honderd jaar.
  Nou het Poetin in Hitler se liggaam egter 'n kans om Stalin persoonlik te ontmoet en te praat. Natuurlik sal daar 'n paar probleme wees, maar dit sal heel waarskynlik opgelos word.
  Alhoewel die vraag is, hoeveel grond om van Stalin te eis? Dit is eenvoudig onmoontlik en onrealisties om stukkend te gaan as jy reeds daarin geslaag het om soveel te gryp.
  Die tweede punt is om dadelik 'n wapenstilstand af te kondig, of eers nuwe suksesse te behaal? Nog nie die hoogtepunt nie. In die Krim, is Kerch nog nie geneem nie, en in die suide van Rostov-on-Don. En nie die hele Donbass is steeds onder Duitse beheer nie. En so aan...
  En terloops, daar is ook Afrika. Dit blyk dat die Britte binnekort 'n offensief daar teen Rommel se troepe gaan loods? Hierdie rigting moet dringend versterk word. Om met Brittanje te baklei is immers 'n groot plesier vir Poetin. Om mee te begin, moet jy kyk watter reserwes Duitsland het. Miskien kan iets uit die gebied van Frankryk en die Balkan geneem word. Trouens, as die Tsaar van Bulgarye Boris nie teen die USSR wil veg nie, veg ten minste teen die partisane in Joego-Slawië. En ook in Griekeland en Albanië. En dit sal uiters cool wees.
  Daarbenewens moet totale oorlog in Duitsland verklaar word. En meer aktief lok buitelandse werkers. Inderdaad, die Derde Ryk het genoeg mannekrag. En natuurlik moet tieners in die weermag opgeneem word. Hulle veg nie erger as volwassenes nie, en hulle het nie veel van 'n arbeidsmag nie. Daar is dus baie meer wat gedoen kan word. Wel, buitelandse afdelings moet uit vrywilligers gevorm word. Die Duitsers het dit gedoen, maar eers toe hulle die oorlog begin verloor het. Natuurlik het diegene wat bereid is om vir 'n hopelose saak te veg, afgeneem. In hierdie verband het Hitler natuurlik onverstandig opgetree. Oor die algemeen was die Derde Ryk en die Führer persoonlik natuurlik vol foute wat hom verhinder het om die Tweede Wêreldoorlog te wen. Een daarvan is natuurlik dat hy nie, ten minste nie aktief, die Pole in die oorlog met Rusland gebruik het nie. Maar anti-Russiese sentimente in Pole is sterk en hul tradisie dateer baie eeue terug.
  Hier het Vladimir Poetin homself betrap dat hy dink dat hy 'n verbeterde Hitler is. En hy is glad nie bekommerd oor die lyding van die Russiese volk nie.
  Ja, dit is waar ek in die moeilikheid beland het.
  Die man is egter sterk agterna. Byvoorbeeld, wanneer jy kyk na amateurs wat skaak speel in 'n blits tempo, lyk die foute van die vennote baie duidelik sigbaar. Maar sit self by die raad.
  En speel 'n speletjie. Maar in elk geval moet die volgende aanstellings gemaak word: Speer moet aan die hoof van die Ministerie van Wapen en Ammunisie geplaas word, en noodbevoegdhede kry. Verhoog die lengte van die werksdag en dra fabrieke oor na drie skofte. Dienspligtige tieners en enkellopende meisies in die weermag. Vorm buitelandse afdelings. Mobiliseer die Hiwi meer aktief. Verhoog die produksie van wapens en die ontginning van grondstowwe. Wel, en nog baie meer om te doen.
  Vroue in die besonder - hulle is ook goeie vegters. En hoekom gebruik hulle nie beide in gevegte en as opsieners van buitelandse werkers nie. En tieners, veral die jongstes, kon hulself ook in die rol van wagte probeer. En volwasse mans na vore. Hier is nog baie reserwes.
  Vroulike vlieëniers is nie sleg nie en hulle is goed as sluipskutters. En ook in tenks is die regverdige seks nie sleg nie, veral as die lot is dat vroue gewoonlik korter as mans is, en ratser en versigtiger.
  En tieners baklei goed in tenks. Ons moet Duitse motors vinniger en meer kompak maak. Is daar regtig nog geen Panther nie? Hoekom het die Duitse tenk so swaar geblyk te wees, met oor die algemeen nie baie kragtige wapens en swak sywapens nie? Dit is 'n gemors, die ontwerpers het 'n skel hier nodig.
  En die bemanning van die T-4 en T-3 moet van vyf mense tot vier verminder word. Jy kan die pligte van bevelvoerder en radio-operateur kombineer. Iewers het hy sulke raad oor tenkmagte gehoor. Wel, wat nog... Dan kan jy onthou.
  Sommige veranderinge moet ook aan die opdragstruktuur aangebring word. Sodat die bevelvoerders van weermaggroepe meer mag het, sodat daar minder ophef en koördinasie is. Ook Mainstein, hierdie groot strateeg, moet ook bevorder word, asook Guderian, wat reg was oor baie kwessies. Veral in die feit dat die staking in Wit-Rusland vanaf die operasionele balkon gelewer sal word.
  Poetin het sy sekretaris gebel. Sy hardloop in en stamp op haar hoëhakskoene. Die pasgemaakte Fuhrer het iets nie te verstaanbaar gemompel nie en begin bevele dikteer.
  
  ARRESTASIE EN DEURSOEKING VAN ROSA LUXEMBURG
  ANNOTASIE
  Die bekende revolusionêre Rosa Luxemburg is gearresteer en in hegtenis geneem. In "n vrouetronk moet sy nougesette deursoekings, ander prosedures, vernedering en ernstige verhore verduur.
  . HOOFSTUK No 1
  "n Jong vrou, Rosa Luxemburg, is op persoonlike bevel van Kaiser Wilhelm gearresteer.
  Sy is geboei en uit die huis geneem. Mense het verward gelyk toe die blonde revolusionêr, wat gelyk het of hy omtrent dertig jaar oud was met 'n skraal figuur, deur die polisie begelei is.
  Rose stamp haar leerstewels op die smeltende sneeu van Maart en probeer 'n kalm uitdrukking op haar gesig handhaaf, bleek van vrees.
  Om op te vrolik en nie haar opgewondenheid te wys nie, het die Marxis begin sing;
  Die wêreld is koud - sneeuval,
  'n Bedelaar is selfs 'n ryk man!
  Duiwels regeer die planeet
  Hulle het die aarde in hel verander!
  
  As jy in vreugde wil lewe,
  Mag geluk in almal se huis kom!
  Breek die kettings van slawerny soos 'n draad,
  Dan sal die sak vol wees!
  
  Daar is 'n land wat 'n voorbeeld vir almal is,
  'n Sterk vegter is 'n pionier!
  Swaard aan sy heilige Vaderland,
  Sodat die bose Meneer nie babbel nie!
  
  Duitsland is 'n dekreet vir al die wêrelde,
  Krag van die wysste ligte!
  Sonder enige versiering sal ons sê,
  Die Almagtige het ons pad verlig!
  
  Ons sal die woord lafaard nie ken nie,
  As die soldaat nie fluister nie, is ek bevrees!
  Ortodokse geloof suiwer,
  God inspireer Jesus!
  
  Daar is geen vrede in harte sonder Christus nie,
  Die stralende een lei na die stryd!
  Sonder geloof is oorlog nietigheid,
  Onbeheerbare verliese!
  
  Die Duiwel sal versoek
  Lieg vir jou eie mense - eksamen vyf!
  Maar moenie die goddelose glo nie
  Daar is geen rede om te verraai nie!
  
  Ons is getrou aan die eed tot die graf,
  Ruimte wag op ons nageslag - glo my!
  Laat ons die kinders van Satan omverwerp,
  Kan nie die aarde boei nie!
  
  Daarom wag geluk,
  Wie sterk is - die Here sal red!
  God het die Duitse volk lief,
  Die vlam in die are smelt die ys!
  
  Kom ons bereik eindelose grense -
  Kom ons wys die heelal op ons manier!
  Laat ons nie op ons aangesig val vir die Ortodokse nie,
  Die onreine kan nie die horing buig nie!
  Op pad is Rosa met die palm van die polisie op die rug geklap - hulle sê dit is geen sin om 'n lied te sing wanneer die Kaiser's Germany besig is om die oorlog te verloor nie. En toe die troepe van Tsaristiese Rusland reeds Warskou binnegegaan het, wat 'n keerpunt in die oorlog was. En hierdie teef sing vir haarself.
  Rose is na die gebou van die sentrale Berlynse gevangenis geneem. Alles hier is min of meer skoon en netjies in Duitse styl. Rose het kalmeer. Die Duitse tronk sal skoon wees, en heel waarskynlik 'n eensame sel sonder weeluise en rotte, met rantsoene wat deur die wet vereis word. En daar sal Duitsland oor 'n paar maande kapituleer en vrygelaat word. En dalk selfs in die nuwe regering sal sy die pos van minister ontvang.
  Rose het die hakke van haar stewels gestamp en gesing:
  - Laat jou lewe as 'n oppas,
  Jy sal wedergebore word as 'n voorman...
  En dan sal jy groei van 'n voorman tot 'n predikant,
  Maar as jy stom is soos 'n boom -
  Jy sal 'n kremetart gebore word
  En jy sal 'n kremetart wees
  Honderd eeue totdat jy sterf!
  Rosa, so, sonder aandag aan die tronkgange, tralies, slotte, doringdraad, het soos 'n koningin geloop. Sy het haar voorgestel dat films oor haar gemaak word, en films oor die Bolsjewistiese martelaar geskryf word. En hoe gewild en cool sy geword het as gevolg hiervan - dit is onmoontlik om in woorde te beskryf, net 'n sprokie.
  Wel, hoe kan jy nie sommer in hierdie situasie begin sing nie? So gaan jy tronk toe - soos op "n vakansie.
  En Rose het sonder om te skroom hardop gesing, asof sy 'n regte koningin is wat gekroon word;
  Ek is 'n dapper Komsomol-lid in gevangenskap,
  Daar het ek myself in 'n baie hewige stryd bevind...
  O Moederland, weet dat ek die skuld aan jou sal terugbetaal,
  Ek sal die huis vul met gemak en knus!
  
  Ek het 'n bietjie geweet - niks,
  En hulle het my kaalvoet geneem vir ondervraging,
  Fascisme is natuurlik volslae kak,
  Die Krauts het my wreed met 'n sweep geslaan!
  
  Gestroop, half naak op 'n sneeudrift,
  En so ry hulle deur die dorpies in pisug...
  Ja, sodat jou Führer 'n kis ontvang,
  En ons sal kommunisme in die verte sien!
  
  Dit is beter vir ons om nie genade te verwag nie,
  En ek sal nie 'n woord vir die fasciste sê nie!
  Tevergeefs het ek in wilde woede aan 'n dief gedink,
  Wat "n bedeesde Komsomol-lid!
  
  My vyande het my op die rak getrek,
  Brande het onder ons hakke ontstaan...
  En ek hoor die geveg - jy slaan die draad,
  Ek is die pad van smarte van warm kole vir myle!
  
  Daar is geen erkenning nie en die stroom is nie verskriklik nie,
  Ek sal enige toets deurstaan...
  Laat dit 'n skok vir die fasciste wees -
  En vir my is enige stof swaarkry!
  
  Ek sal dit alles deurmaak, glo my, ek sal dit verduur
  Aangesien my vaderland Rusland is...
  En die dier van fascisme sal begrawe word,
  Christus en die Rooi Sending sal kom!
  
  Ja, ek weet blykbaar, 'n strop wag vir my,
  Miskien sal daar erger teregstellings wees!
  Die land sal van voor af moet begin,
  Want daar was baie vergrype!
  
  En toe kom die groot kommunisme,
  Ons het om Mars gehardloop terwyl ons gespeel het...
  Laat humanisme seëvier in die wêreld,
  Omdat ons so hard baklei het!
  
  Die heelal wat jy sal wees, ken myne,
  Sulke eindelose stralende sterre...
  'n Arend wat eens 'n mossie was,
  Enigeen van ons met kunstenaarserkenning!
  Rose het in haar trots nie eers opgemerk hoe sy die kamer ingelei is vir 'n soektog nie. En die drie vroulike wagte het haar begin uittrek met hul behendige, gewoonte bewegings van professionele persone. En die trotse hemelse Rosa Luxemburg het haar heeltemal naak bevind voor drie bewaarders wat sterk na gorillas gelyk het.
  Slegs 'n pynlike knypie van 'n groot poot op haar kaal bors met die woorde: "O, watter tiete," het Rosa se positiewe bui verdryf, en sy bedek haar skaam en roep uit:
  - Wat maak jy!?
  Rose, veral toe sy naak is, het baie jonk gelyk, haar middel was dun en haar figuur onberispelik.
  So die matrone glimlag en antwoord:
  - Niks besonders nie meisie! Antie sal nou aan jou vat vir die verbode items - deurboor, sny, chemikalieë! Wel, geheime notas!
  Rose, wat onsuksesvol probeer het om haar naaktheid met haar hande te bedek, het geantwoord:
  - Ek het niks, en dit is vernederend en walglik!
  Die matrone met offisier se skouerbande lag en antwoord beslis:
  - Moenie ruk nie! Anders sal dit meer seermaak!
  En groot hande in dun rubberhandskoene het onseremonieel oor Rose se fyn, pragtige, verleidelike lyf begin vroetel. Twee ander wagte, ook manlik en lank, het die jong, kurwe vrou styf aan die hande vasgehou en haar nie toegelaat om haar privaatdele met hulle s'n te bedek nie.
  Die groot matrone trek Rose aan die ore, voel en kyk in haar neusgate. Dan steek sy haar handskoen-vingers in haar mond. En dit was baie walglik, Rosa het siek gevoel van die aanraking van rubber. Daarbenewens het die gedagte ontstaan dat dit dalk nie weggooihandskoene is nie, en sy het dit al voorheen gebruik om in die intieme dele van vroue te kom. En van hierdie gedagtes het Rose amper opgegooi. Slegs 'n titaniese poging van wil, en 'n onwilligheid om haar swakheid te wys, het Rose toegelaat om die vrylating van braaksel terug te hou.
  En haar vingers het die einste mangels bereik, was onder die tong, voel die verhemelte, agter die wange, en 'n baie walglike smaak van rubber het in die mond gebly. Nadat sy klaar was met die toets in haar mond, het die matrone weer Rose se borste begin knie. Van haar growwe aanraking het die jong vrou se bloedrooi tepels geswel en hard geword.
  Die wagte het geglimlag en geprewel:
  - Wel? Soos? Ek sien dat my liefkosings jou opgewonde maak!
  Rosa Luxemburg het gegrom:
  - Jy is 'n teef! Gedra jou so!
  Die vroulike offisier het gereageer deur die jong revolusionêre in die gesig te slaan en op te merk:
  - Ken jou plek as 'n rebel! Anders stuur ek jou na 'n yssel - kaal!
  Daarna het sy voortgegaan om skaamteloos deur die gevangene se liggaam te vroetel.
  Haar sterk vingers het op haar naeltjie gedruk, wat Rosa Luxemburg van pyn laat uithuil het. Toe voel hulle baie rof en pynlik onder die oksels van die revolusionêre vrou.
  Maar die mees onbeskof en vernederendste ding moes nog kom. Die bewaarder het beveel:
  - Sprei jou bene wyer!
  Rose het teësinnig gehoorsaam. En die vroulike wag het haar groot poot rofweg in die vagina gedruk. Duime in handskoene, glad van die speeksel wat in die roos se mond was, het baie diep in die vrou se baarmoeder ingegaan. Die mure van die vagina het baie versprei, en dit het ongelooflik pynlik geword.
  Rose het geskree en gedraai en probeer ontsnap. Maar die kragtige wagte, wat aansienlike ondervinding in soek gehad het, het haar styf vasgehou. Die tronkbewaarder se vingers het tot by die baarmoeder gekom en aanhou pluk. Dit was beide pynlik en uiters vernederend.
  En die manlike gorilla-bewaarder het aanhou spin. Uiteindelik, na nog 'n draai van die yslike poot, het die vroulike revolusionêre doodsbleek geword, en hyg, beswyk. Haar kop met blonde hare het na die kant geval.
  Die tronkbewaarder wat aan die regterkant gestaan het, het opgemerk:
  - Sy is geskok!
  Die groot matrone het Rose baie vaardig op die wange geklop, haar nek masseer en haar grof geknyp. Die vrou het tot haar sinne gekom. Daar was trane in haar oë van pyn en vernedering. Sy het alles van die tronk verwag, maar sy het nie gedink dat sy so, onbeskof, gegroet sou word, asof sy nie 'n mens is nie, maar minder as 'n dier.
  Die senior matrone het vriendelik gesê:
  - Wel, moenie bang wees nie! Buig nou, jou tannie sal jou gat voel en die ergste sal verby wees!
  Rose het in 'n bewende stem gesê en 'n traan op die vloer laat val:
  - Miskien moet ons nie!
  Die gorilla-bewaarder het gegrom:
  - Geen! Dit is presies wat jy nodig het! Kom ons kantel dit!
  Die kragtige tronkbewaarders het Rosa se arms rofweg gedraai, haar laat fluit van pyn, en haar vooroor gebuig. Die meisie het haarself in die kankerposisie bevind. En haar naakte lyf blink van sweet, asof dit met olie gesmeer is.
  En die gorilla-bewaarder het sonder seremonie twee van haar groot, lang vingers in haar anus gedruk. En sy het dit baie diep gedruk, tot by die dikderm. Rose het van pyn en skaamte geskree. Baie sterk vroulike tronkbewaarders het haar styf vasgehou en haar nie toegelaat om te ontsnap nie. En die bewaarder se kragtige hand was besig om in die gat van 'n pragtige en verleidelike revolusionêre te vroetel.
  Roos het gekreun en haar kaal bors het opgestaan en geval. En trane het oor sy uitgeputte, bleek gesig gevloei. Die soektog het gelyk soos marteling, beide moreel en fisies.
  Sy het gevoel dat die senior matrone haar soveel as moontlik wou verneder, en was daarom nie haastig nie.
  Rose het met blou tande gesing en trane van pyn en vernedering van haar wange geskud:
  Oorwinning wag, oorwinning wag,
  Diegene wat die boeie wil breek!
  Oorwinning wag, oorwinning wag,
  Ons sal Wilhelm kan breek!
  Die gorilla-wag het gelag en geantwoord:
  - Jy is 'n dapper meisie!
  En sy het dit weer gedraai, erge pyn in die gat veroorsaak, en uiteindelik haar handskoenpoot uitgehaal, wat vol bloed was.
  Sy ruk en gooi die beskadigde handskoen in die asblik en roep uit:
  - Gaan haar bene na, die soektog is verby!
  Om die kaal sole te voel en tussen die tone te kyk, is glad nie so vernederend soos voorheen toe die skeppoot in die vagina en anus geklim het nie. Jy kan dus so iets sonder trane ervaar.
  Hulle het Rosa klaar deursoek, en net so het hulle haar kaal en kaalvoet die volgende kamer ingeneem.
  Daar het hulle haar begin afneem. Hulle het vir my 'n tafel met 'n nommer gegee en dit teen 'n wit muur gesit. Hulle het in profiel geklik, volgesig, halfkant en van agter. Toe verfilm hulle 'n vollengte naak, ook van voor, agter, kant en half sywaarts. En die fotograaf was 'n man, wat dit des te meer vernederend gemaak het.
  Toe is Rose op die weegskaal gesit. Hulle het haar geweeg, haar lengte gemeet en haar toe teen die muur gesit en die span van haar arms gemeet. Vervolgens het ek die lengte van die voet en die skoengrootte aangeteken. Dit maak nie seer nie, maar dit is baie vernederend. Boonop was daar nie net vroue in die kamer nie, maar ook mans.
  So het 'n man en twee vroue in wit jasse vir Rosa in die lig gesit en haar noukeurig begin ondersoek en al die moesies, littekens, brandwonde en spesiale kenmerke in 'n joernaal neergeskryf.
  Rose het bloedrooi geword van skaamte en woede. Hoe verneder hulle haar, en hoe kan jy "n jong vrou wat reeds "n ware legende geword het so behandel? Miskien is dit egter hoekom hulle haar so behandel, om die leier van die Duitse linkses te verneder.
  Tyd het stadig verbygegaan, en Rose het begin neurie:
  Ons sal die hele wêreld van geweld vernietig,
  Tot die kern en dan...
  Ons sal 'n nuwe, nuwe wêreld bou,
  Hy wat niks was, sal alles word!
  Die vrou in die wit kleed het streng opgemerk:
  - Nou is jy niemand nie - net 'n gevangene!
  En sy knyp Rose se kaal tepel. Rose staan bleek en blink van koue sweet en sing:
  - Dit is ons laaste een,
  En 'n beslissende stryd ...
  Sonder enige twyfel -
  Ouens volg my!
  Uiteindelik is die herskryf van tekens verby. En sy is na die volgende kamer geneem. Daar het 'n vrou in uniform beveel om jou handpalms uit te hou. En Rose se hande was met swart verf besmeer. Daarna het hulle eers die hele palm afgedruk, en dan elke vinger individueel. Daarna het hulle Rose se ore gesmeer - eers die regter een, en toe die linker een. En dit is ook gedruk. Dan die lippe. Wat reeds redelik walglik is. Wanneer hulle iets donker en skerp op jou lippe smeer. En pas dit op 'n vel wit papier aan.
  Uiteindelik is afdrukke van die kaalvoete van 'n pragtige vrou geneem. Een na die ander. Dit is nie meer so walglik nie.
  Ons het die sole met 'n spesiale spons afgevee sodat daar geen merke was nie.
  Daarna is Rosa weer weggeneem. Sy kon nie raai wat die noukeurige en pedantiese Duitse tronkbewaarders anders aan haar sou doen nie.
  Hierdie keer is sy na die X-straalkamer geneem. En hulle het 'n foto van die maag en ingewande geneem, wat oor die algemeen verstaan kan word, daar is wegkruipplekke. En hulle het ook die neusgate op die foto nagegaan. Hulle het dus soms gifkapsules of edelgesteentes daarin weggesteek.
  Toe alles verby was, het Rose 'n bietjie verligting gevoel. Dit het darem nie seergemaak nie. En jy raak op een of ander manier gewoond daaraan om so kaal rond te loop.
  Maar Eva het ook kaal rondgeloop en geen komplekse gehad nie, so sy het geen kommer daaroor gehad nie. En sy loop rond en niks gebeur nie.
  Dit sou meer waarskynlik wees dat die prosedures sou eindig. En so het hulle haar eintlik in 'n lang gang na die stortkamer gelei. Daar, onder die toesig van die wagte, het Rosa haarself uiteindelik gewas. Die water was warm, aangenaam, en jy spoel die morele en fisiese vuilheid van jouself af. Wel, die wagte het ook vir haar regering seep gegee.
  Rosa het selfs opgebeur: sy was haarself gratis met seep. Dan sal sy 'n gratis dak oor haar kop kry, en ook 'n tronkrantsoen. Natuurlik is dit onaangenaam dat die wagte so na haar kyk, maar sy is pragtig en sy het niks om oor skaam te wees nie.
  Die vrou was die swart verf van haar kaal voete af. Sy het "n baie goeie figuur danksy haar atletiese leefstyl - soos "n jong meisie met ferm borste, maar haar gesig wys dat sy baie ouer is. Hy lyk egter nie meer as dertig nie. Rose was trots dat sy so goed gelyk het.
  Toe was sy haarself, hulle het vir haar geskreeu:
  - Genoeg, maak klaar!
  Sy het uitgegaan. En die matrone het haar vingers in haar mond gedruk, asof Rose dalk iets vat of steel. En die ander vroulike tronkbewaarder het steeds in die baarmoeder en anus gepoot. Wat vernederend en walglik was. En waarskynlik nie net Rose nie, maar die matrone het met haar kaal vingers geklim, nie die moeite gedoen om handskoene aan haar hande te sit nie.
  Rosa het uitgehou, hoewel sy vernederend, skaam en selfs pynlik gevoel het. Die matrone se naels het baie haar teer, intieme plekke in die baarmoeder en vyfde punt gekrap.
  Maar uiteindelik, selfs hiermee, was die pynlike ure van 'n heeltemal onnodige soektog verby.
  En Rosa is geboei en weer weggelei. Die jong vrou het selfs verbaas gedink: gaan hulle haar regtig kaal in 'n sel toesluit? Maar dit kan nie wees nie. Gevangenes word nie volgens wet toegelaat om sonder klere aangehou te word nie. Ja, hulle is verplig om vir haar ten minste 'n paar skoene te gee.
  Maar hulle het haar regtig na die kleedkamer geneem. Waar hulle amptelike klere moet uitreik, as jy nie toestemming het nie, kan jy jou eie dra. Rosa het net 'n streeprok gekry om haar naakte lyf te bedek. Die rok het nommers ingewerk in plaas van haar van.
  Rose het gevra:
  - Wat van broekie en bra?
  Die matrone antwoord streng:
  - Daar is 'n spesiale opdrag van die kommandant, jy kry nie 'n broekie en 'n bra wat deur die regering uitgereik is nie!
  Rose vra verbaas:
  - Hoekom gebeur dit steeds?
  Die tronkbewaarder antwoord streng:
  - Jy kan jouself aan hulle ophang!
  Die jong revolusionêre sprei haar hande uit:
  - Is ek so 'n dwaas om myself op te hang? Hoogstens, oor 'n paar maande word ek vrygelaat!
  Die bewaarder knik woedend:
  - Almal sê so, maar hulle is al jare in die tronk!
  Rose was nou net in 'n gestreepte rok wat bokant die knieë gegaan het, en met kaal, kaal bene.
  Die jong vrou kyk na die rak. Daar was baie verskillende skoene daar, nie baie aantreklik om na te kyk nie. Maar haar kaal voete vries. Sy sal geskok wees oor die vernedering van die soektog en ander prosedures, en nie aandag gee aan die koue, klam betonvloer van die tronk nie. Maar nou het sy net gebewe.
  Rose kreun in 'n jammerlike toon:
  - My voete is koud, gee my ten minste 'n paar skoene!
  Die tronkbewaarder het hard geantwoord:
  - Spesiale opdrag van die kommandant! Weens die spesiale gevaar van 'n politieke gevangene word jy verbied om skoene te dra terwyl jy in aanhouding is, aangesien jy dit as militêre wapens kan gebruik of voorwerpe kan gooi!
  Rose het met 'n sug opgemerk:
  - Maar dit is so koud in die tronk! Ek kan verkoue kry en siek word!
  Die matrone het haar gerusgestel:
  - Ons het 'n goeie siekeboeg! En in elk geval, hou op kibbel. En dan sal jy deeglik geslaan word!
  Die revolusionêr was verbaas:
  - Word geseling nie afgeskaf nie?
  Die tronkbewaarder het geknik:
  - Tydens die oorlog is hulle weer voorgestel! So, verneder jouself, skoonheid, jy sal gesonder wees! En wat kaalvoet betref, die gevangenes raak gou gewoond daaraan. En binnekort word dit warmer buite, dit is reeds lente en jy sal beter voel. En as jy vriende in die algemeen het, laat hulle vir jou meer rantsoene stuur. Slegs 'n klein deel bereik dus die gevangenes!
  Rose knik kragtig.
  - Ek ken dit! Duitsland sal deur korrupsie vernietig word!
  Die tronkbewaarder het geprewel:
  - Soos Rusland!
  Die jong vrou is weer aan haar polse geboei en het kaalvoet, in 'n tronkrok, soos 'n slaaf uit die tyd van Spartacus deur die tronkgange geloop.
  "n Kamera het nou vir Rosa gewag. Boonop sal sy 'n gewone een verkies as 'n enkele een. Dit is warmer in 'n gemeenskaplike vertrek en daar is iemand om mee te praat. Boonop ruik vroue baie lekkerder as mans en sy sal goed voel saam met hulle.
  Om dit wat van pyn, vernedering en koue in die kaalvoete van 'n vrou, wat van die koue betonvloer afgevries het, ten minste 'n bietjie op te lig, het Rose gesing:
  Winter verloor reeds sy krag,
  Die lenteson kom op...
  Wysheid het die natuur oorwin,
  Op 'n wetenskaplike soektog en staptog!
    
  Die strome lui - die sneeudrywe smelt,
  Waar die silwer tapyt 'n stroom is.
  Anjers blom pragtig in Mei,
  En ons vriendskap sal nie mors nie!
    
  Ons is lief vir die dogters van die natuur,
  Wanneer sampioene in die lente groei...
  Nee, jy weet die weer is sleg,
  Hoe reën die genade van Christus!
    
  In die lente word die natuur lewendig
  Die kristalys het gebars met 'n klap.
  Die planeet sal, glo ek, die paradys word,
  Laat geen bose vuur die wêreld aan die brand steek nie!
    
  Elke blom is immers 'n heelal,
  Die gogga wil ook lewe.
  Die beste lot van alles is die skepping,
  Maar jou arme hasie is wild.
    
  Hoe het dit gebeur, daar is baie vrees,
  Daar is baie lyding met skoonheid ...
  Soms kerm ons en vra God -
  Help ons met geluk en drome!
    
  Maar wat is woede in die wêreld,
  Wat ons begin draai het soos 'n tornado,
  Maar God het geantwoord - so dat
  Jy het nie so lui soos 'n beer geword nie!
    
  Na alles, as die piesang self geval het,
  Jy kan nie eers 'n ploeg span nie.
  Die gesigte van die heiliges knik van die ikone af,
  Geen pynappels nie - saai rog!
    
  Wel, werk lei tot sukses,
  Hy sal ons gesin sterker maak!
  Maar ek is nie haastig om voorspoed te vind nie,
  Nie nodig vir suinigheid nie!
    
  Die beloning sal kom - daar sal krag wees,
  En ons sal diegene wat in die geveg geval het, opwek!
  Die straf sal jou tref, ken Judas,
  Hulle sal wraak neem vir leuens en bedrog!
  Rose is uiteindelik by die massiewe deur ingebring, waarop die onheilspellende nommer "13" uitgeslaan is. Die boeie is verwyder en die jong vrou het verligting gevoel toe sy haar seer, gekneusde polse vryf. Ja, om in boeie te wees is terselfdertyd pynlik en vernederend.
  Sy is in die sel ingebring. Dit was 'n bietjie warmer binne as buite; daar was verhitting. Die sel het geblyk "n dubbelsel te wees en daar was "n meisie met rooi hare in. Nogal mooi, en sy het onder die komberse geslaap. Toe sy wakker word, draai sy haar teer gesig en vra:
  - Nuwe meisie?
  Die tronkbewaarder het geknik:
  - Politiese! Ek dink dit sal baie interessanter wees vir julle twee!
  Rose het opgemerk:
  - Ek het nie beddegoed nie?
  Die bewaarder het gegiggel:
  - Om meer tegemoetkomend te wees en gouer getuienis af te lê, sal jy van 'n kussing, 'n kombers en 'n matras ontneem word. As jy op die kaal planke lê, sal jy vries en jy sal gouer teen jou medepligtiges en medepligtiges getuig!
  Rose stamp haar kaalvoet woedend en grom:
  - Jy kan nie wag nie!
  Die swaar, massiewe seldeur klap met 'n kraak agter haar toe.
  
  'N WERELD SONDER TWEEDE WERELDOORLOG
  ANNOTASIE
  Chamberlain het nooit ná die aanval op Pole besluit om oorlog teen die Derde Ryk te verklaar nie, en Frankryk het ook nie alleen by die konflik betrokke geraak nie. Na die nederlaag van Pole en sy verdeling tussen die USSR en Nazi-Duitsland het 'n lang tydperk van vrede begin, en die ontwikkeling van die mensdom het 'n ander pad geneem.
  . HOOFSTUK No 1.
  'n Spesiale wêreld uit alternatiewe geskiedenis. Daarin was Chamberlain slim genoeg om nie oorlog teen Duitsland te verklaar nadat hy Pole aangeval het nie. En natuurlik het Frankryk nie die oorlog betree sonder Engeland nie.
  Hitler en Stalin het Pole verdeel. Toe het die verdeling van die Baltiese state en die ondertekening van 'n verdrag oor vriendskap en grense plaasgevind.
  Daar was werklik 'n oorlog met Finland. Die USSR, ten koste van groot verliese, het steeds daarin geslaag om 'n deel van die gebied te verower, deur die verdedigingslinie te breek en Vyborg in te neem.
  Tot dusver het alles goed gegaan. Maar die poging om Moldawië uit Roemenië te neem, het weerstand van Hitler ondervind. Soos, wil Stalin nie te veel hê nie?
  Maar Hitler en Stalin het persoonlik ontmoet en ooreengekom dat die USSR Moldawië teruggegee sou word, en dit was die einde van die verdeling.
  Daarna het daar 'n lang tydperk van vrede gekom. Japan het dit nie gewaag om alleen teen die VSA en Brittanje te veg nie. Intussen was Hitler besig om Pole te verteer, waarvan 'n aansienlike deel deel van die Derde Ryk geword het. Stalin het ook, nadat hy die ryk uitgebrei het en die ondervinding van 'n moeilike oorlog met Finland gehad het, nêrens heen gegaan nie.
  In die USSR is die derde vyfjaarplan amptelik vervul en oorskry. Toe begin ons op die vierde. En dit is oorskry. En in die vyfde vyfjaarplan het hulle begin om pryse te verlaag en die lewenstandaard te verhoog.
  Stalin is in Maart 1953 dood... Volgens sommige berigte is hy dalk vergiftig. Na intriges het Nikita Khrushchev die mag oorgeneem. Dan was daar die twintigste kongres en die blootstelling van die persoonlikheidskultus. En die idee om kommunisme teen 1980 te bou.
  Teen hierdie tyd het kernwapens in Duitsland, die VSA, Brittanje en die USSR verskyn.
  Hitler het in die geskiedenis gebly as 'n heeltemal normale leier sonder die Holocaust. Daar was net sekere wette wat die regte van Jode beperk het. Die Pole het ook geleidelik Duitse burgerskap en gelyke regte ontvang. In 1955 het die Warskou-goewerneur direk deel van die Derde Ryk geword. In die sestigerjare het beide Tsjegge en Pole Duitse burgerskap ontvang. Duitsland was die eerste ter wêreld om 'n satelliet die lug in te lanseer en 'n man die ruimte in te stuur.
  En op 20 April 1961 het die eerste bemande vlug na die Maan opgestyg. Dit is 'n groot geleentheid.
  Die Derde Ryk is 'n groot land, miskien die grootste in Europa. Dit sluit die Tsjeggiese Republiek, die Sudetenland, Oostenryk en Pole in. Boonop het die Duitsers 'n deel van Denemarke sonder oorlog binne die 1914-grense vir geldelike vergoeding bekom. Toe was daar ook 'n referendum daar. Referendums is in Pole en die Tsjeggiese Republiek gehou. 'n Ekonomies ontwikkelde en sterk mag het ontstaan. Boonop het Brittanje ook ingestem om Namibië in Afrika aan die Duitsers terug te gee, en ook vir geldelike vergoeding.
  Met byna geen ander oorloë as die konflik met Pole nie, het Hitler die Derde Ryk uitgebrei. Die enigste probleme was met Frankryk. Dit is waar dat 'n klein deel van Lorraine, wat hoofsaaklik deur Duitsers bevolk is, na die referendum na Duitsland terugbesorg is. Maar die 1914-grense is nie herstel nie. En dit het baie Duitsers geïrriteer.
  Maar die Franse het 'n militêre alliansie met die USSR aangegaan, en as iets sou gebeur, sou hulle op twee fronte moes veg. Die Rooi Ryk, wat die Tweede Wêreldoorlog vermy het, was ekonomies baie sterk, vergelykbaar met die VSA en Duitsland, en het 'n groot bevolking gehad. Dit is dus gevaarlik om met haar te baklei.
  Boonop het Brittanje ook 'n ooreenkoms met Frankryk gehad. Wat, anders as die werklike geskiedenis, sy kolonies behou het en militêr baie magtig was.
  Maar China het gefragmenteerd en swak gebly, eintlik verdeel in invloedsfere deur die leidende moondhede van die wêreld. Japan het lank in China geveg, en kon 'n deel daarvan onder sy beheer hou. Ander lande het hul hoofstad daar gehad. Die USSR het beheer oor Mongolië behou, wat formeel sy onafhanklikheid behou het.
  Hitler leef nog. Hy is twee-en-sewentig jaar oud. Hy rook nie, drink nie alkohol nie, is 'n vegetariër, en oefen ook op oefenmasjiene. Die Fuhrer is behep met sy gesondheid. Hy het beide seuns en dogters - hoewel hulle deur kunsmatige inseminasie verkry is. Daar is meer as honderd seuns alleen. Die oudste van hulle is reeds sewentien jaar oud. Dit is moeilik om 'n waardige keuse van opvolger te maak. Die Fuhrer stel dus steeds daarin belang om op sy eie te woon. En in die Derde Ryk doen hulle werk om die lewe van die diktator te verleng.
  Twee-en-sewentig jaar oud is natuurlik nog nie 'n baie ou man nie. So die Fuhrer is ook lief vir vermaak. Byvoorbeeld, gevegte sonder reëls.
  Daar veg hulle natuurlik nie tot die dood nie - die Derde Ryk is relatief beskaafd en vreemd. En Hitler word glad nie as 'n monster beskou nie, hoewel die leier beslis outoritêr is.
  Hy kon Pole byna sonder verliese verslaan en gebiede met feitlik geen oorloë uitbrei nie. Hy word verafgod deur die mense van Duitsland en gerespekteer deur die nasies van ander lande. Selfs Nikita Khrushchev behandel hom met respek. Boonop het die USSR agtergebly in die ruimtewedloop.
  Stalin was onverskillig teenoor vuurpyle, en Nikita Khrushchev het net daarin geslaag om 'n vlieënier die ruimte in te stuur.
  Maar nou stuur die Duitsers 'n vuurpyl na die maan. En daar is twee meisies en een seun daarin. En dit is wonderlik.
  Ter ere van die Fuhrer se verjaardag en die vuurpyllansering is landwye vieringe gereël.
  Die groot stadion in Berlyn is vol mense. Verskeie sportkompetisies kom voor. En natuurlik gevegte sonder reëls. Waarvan Hitler so lief is.
  Die Fuhrer het natuurlik verouder, maar lyk steeds min of meer dieselfde, alhoewel hy gryserig is en 'n redelike kaalheid op sy kop het. En die snor het grys geword, en die figuur was effens gebukkend. Die Führer is al agt-en-twintig jaar aan bewind. Duitsland het een van die eerste ekonomieë ter wêreld, en miskien selfs die eerste. Die USSR, VSA en die Derde Ryk is nou baie naby wat nasionale inkomste betref. Ja, Brittanje is steeds sterk weens sy kolonies. Japan het begin opstaan - sy uitgerekte oorlog met China het dit uitgeput. Maar die wêreld is multipolêr.
  Hitler is wonderlik, maar nie heel bo nie. Die Verenigde State het nou 'n nuwe, jong president, John Kennedy, en Frankryk en Brittanje het ook redelik jong heersers aan bewind. Nikita Khrushchev is slegs 'n jammerlike skaduwee teen die agtergrond van Stalin, hoewel hy van kommunisme praat.
  Miskien van alle wêreldleiers is Hitler die mees legendariese, gewilde, charismatiese en groot, ten spyte van sy ouderdom, wat nog nie sy glans en energie verloor het nie.
  Nou kyk hy die gevegte deur "n spesiale skerm. En van bo af wys kleurmonitors 'n beeld van die Colosseum.
  "n Aantreklike, helderharige seuntjie, so twaalf of dertien jaar oud, kom uit om te baklei. Hy het gebeeldhouwde spiere, dra net sportbroeke en kaalvoet. Die seun het handskoene aan sy hande. En hy gaan uit na die musiek.
  Soos in antieke tye is daar geen swaardgevegte in die Derde Ryk nie. Omdat die land nie in barbaarsheid verval het nie.
  Inteendeel, Duitsland het 'n land van voorbeeldige orde geword, met die laagste misdaadsyfer ter wêreld en geen werkloosheid nie. En op een of ander manier is dit vir haar ongemaklik om mense in die ring dood te maak.
  Die seun was in 'n blou kortbroek en het voor die Führer en sy gevolg en na al vier kante van die stadion gebuig. Die skare het hom toegejuig.
  Die omroeper het aangekondig:
  - Die kampioen van Berlyn, met die bynaam "Muis", sal veg vir die titel van kampioen van die Derde Ryk onder kinders onder twaalf.
  Dit is duidelik dat die seun glad nie sleg is nie.
  En dan klink die musiek weer en nog 'n vegter kom uit. Ook 'n seuntjie van omtrent dieselfde lengte en gewig. En ook blond, en baie gespierd. Net sy sweetpakbroek is rooi, en sy gesig is taaier. Natuurlik is albei seuns kaalbors en kaalvoet. Hulle sal volgens die reëls van Franse boks met hul hande en voete veg.
  Die tweede seun is aangekondig:
  - Onder-kampioen van die Derde Ryk in gevegte sonder reëls tot twaalf jaar.
  Die seun het ook voor die Fuhrer gebuig, en na al vier kante van die stadion. Bynaam "Alligator".
  Die skeidsregter was 'n groot, lang vrou in 'n leerpak. Die geveg was 'n kampioenskapgeveg, vyftien rondtes van drie minute elk. Maar gewoonlik was dit vinniger verby.
  Die kinders het voor mekaar gebuig. En die gevolg en Hitler self het weddenskappe aangegaan. Op wie die Fuhrer wed, is natuurlik 'n raaisel, anders doen almal dieselfde as hy. Of andersom...
  Grys hare en moeg kyk Adolf deur 'n verkyker. Hy is baie lief vir gespierde seuns, aangesien hulle in staat gelyk het om krag aan 'n afgeleefde tiran te herstel. Die Fuhrer slaap selfs in 'n bed met 'n spesiale swastika-vorm. En rondom hom is vier jong vroulike atlete, en vier tieners - baie gespierd en sterk. En Hitler in sy slaap blyk gelaai te wees met energie. Daarbenewens neem die bejaarde diktator melkbaddens vir babas.
  Van tyd tot tyd ontvang die Fuhrer ook 'n oortapping van jong bloed - van seuns, die sterkste atlete van die Derde Ryk.
  Hitler wil nie sterf nie. En hy het ook 'n paar planne. Dit is sleg dat die USSR en Frankryk in alliansie met Brittanje is. Om op twee fronte te baklei is te avontuurlik en selfmoord. Duitsland het reeds een so 'n oorlog op twee fronte verloor. Daar is dus geen sin om op dieselfde hark as Willem die Tweede te trap nie.
  Ek wil graag saamstem oor 'n oorlog op een front. Of met die Weste teen die USSR of met die USSR teen die Weste. Maar sodat twee fronte nie om jou nek hang nie.
  Maar Nikita Khrushchev wou nie 'n alliansie met Hitler aangaan nie. In Frankryk wil hulle ook nie 'n alliansie met 'n outoritêre diktator hê nie, aangesien daar demokrasie en 'n magsverandering is.
  En Hitler het 'n moeilike tyd gehad. Die lewe gaan verby, en jy het steeds nie die Franse, of die Russe, of iemand ernstig geklop nie.
  Alhoewel, aan die ander kant, die Derde Ryk byna al die lande wat deur Duitssprekende mense bewoon is, onderwerp het. En nou is Duitsland meer omvangryk en groter as wat dit voor die Wêreldoorlog was. Dit is 'n wêreldwye een, maar daar was nog nie 'n tweede een nie.
  Die seuns het op die sein van die gong begin baklei. Hulle het met handskoene en kaal voete geslaan. Die Fuhrer het baie daarvan gehou toe seuns nie ouer as vyftien was nie en meisies kaalvoet was. Dit het die diktator aangeskakel.
  Seuns het sulke ronde, pienk hakke en 'n grasieuse ronding van die sool. Hulle is atleties en die spiere van die spel is so prominent en die are is sigbaar. Die Fuhrer kyk van naderby na die seuns se voete en word aangeskakel. Dit is regtig wonderlik. Hulle is bruingebrand, hul vel blink, hul spiere rimpel, dit is wonderlik.
  En so slaan die seuns mekaar. En kaalvoet vlieg op en tref die verdediging of die kop. Dit is duidelik dat die seuns se kabels pragtig is. Die abs is gebou soos sjokoladestafies, die kiste is soos skilde, en die seuns se spiere is in beweging. Fassinerend.
  Hitler sug. Op die dorp was hy nog 'n leier en voorloper, maar by die gimnasium het ander ouens sy saak aangepak. En die toekomstige Fuhrer het 'n moeilike tyd gehad, en hy het letterlik daarvandaan weggehardloop.
  Maar ten spyte hiervan was Hitler lief vir kinders. Hierdie seuns is so pragtig. En hul geoefende liggame is baie gespierd, en die spierdefinisie is wonderlik.
  Dit is selfs jammer dat hulle mekaar moet dors. Nou is die eerste rondte verby - die seuns gaan hul eie pad.
  Hitler het gedink dit sou lekker wees om met swaarde te baklei. En vir die vegters om te kap en bloed om te vloei.
  Dit blyk regtig wonderlik te wees. En as die seun dan val, sal hulle sy kaal hakskeen met 'n warm strykyster verbrand.
  Die Fuhrer het dikwels marteling in sy fantasieë voorgestel. Veral as die kaalvoete van seuns en meisies met vuur verbrand word.
  En hy het selfs sulke prente in die geheim geskilder. Maar hy het regtig niemand gemartel nie. Hulle sê dit was onmoontlik vir die staatshoof, een van die grootstes ter wêreld, om tot so iets te buig.
  Maar films is op sy instruksies gemaak. Byvoorbeeld, oor die wêreldoorlog. Die Russe het 'n Duitse meisie aan die oostelike front gevang. En natuurlik het hulle haar uitgetrek, haar net in 'n broekie en bra's gelos en haar kaalvoet deur die sneeu gery.
  The Fuhrer het van hierdie film gehou. Selfs hierna is die Duitser Gerda gegesel en op die rek gespan.
  Ja, dit was 'n pragtige film. Daar is egter ook rolprente vir die Führer gemaak wat op alternatiewe geskiedenis gebaseer is. Daar is die seuns van die Hitler Jugent in die USSR gevange geneem. En veertienjarige tieners, wat net kortbroeke aangehad het, is deur die sneeu en ryp gedryf. En hulle het selfs yswater op hul naakte bolyf gegooi, wat hulle laat bloos het.
  Hitler het hiervan gehou. Ja, wanneer seuns gemartel en verneder word, is dit die aanhitser van 'n versteekte sadis. Onder die Führer is mense nie in oonde verbrand nie, ten minste in hierdie wêreld, maar hy het behae gehad in marteling en vernedering.
  Boonop is die Führer se liggaam reeds afgeleef. En die energie is nie meer dieselfde nie. En jy moet jouself met iets ondersteun.
  Die Führer hou weer die geveg dop. Die seuns se lywe blink van sweet, en die verligting van die spiere wat deur die stryd verhit word, het nog skerper geword.
  Die stryd is tot dusver amper gelyk. Albei seuns is dieselfde gewig en lengte. Die Alligator-seun val meer aan, maar sy treffers val hoofsaaklik op blokke. En Muis lewer soms teenaanvalle.
  Hitler dink hoe goed dit tog is om 'n seun te wees. Hulle grinnik gedurig vrolik. Hierdie kinders glimlag en lag altyd vir enige rede. Maar hy het al vergeet hoe om te lag.
  O, hierdie verdomde oudag, wanneer jy alles met geweld doen. En die vroeëre lewensvreugde is nie meer daar nie. En selfs gladiatorgevegte is vermoeiend.
  Vars indrukke van die jeug is 'n ander saak. Die Fuhrer het miljoene meisies wat gereed is om hulself oor te gee, maar daar is amper geen begeerte nie. Slegs as jy 'n testosteroon-inspuiting neem, verskyn 'n oplewing van krag en hormone. Nee, medisyne word in Duitsland ontwikkel. Byvoorbeeld, watter wonderlike tande het hulle vir die Fuhrer gemaak - net 'n pêrelglans.
  En daar is verskillende soorte anaboliese steroïede. Hitler verwag steeds om tot die een-en-twintigste eeu te oorleef. Wat Duitsland self eerstens nodig het. En dan sal hy dalk "n opvolger bepaal. Of dalk sal wetenskaplikes "n manier vind om hom onsterflik te maak.
  Laboratoria werk reeds hieraan. Hitler straal selfvertroue en vrees uit.
  Hier is Churchill, ouer as hy, maar nog lewend, al is dit nie heeltemal gesond nie. Roosevelt en Stalin is reeds dood en Roosevelt bestaan al 'n geruime tyd. Chamberlain het simpatie met Duitsland gehad. Alhoewel hy gedreig het om 'n tweede front te open in die geval van 'n aanval op Pole, het hy dit nooit gewaag nie. Op sy beurt het die Fuhrer nie na die oorlog teen die USSR gegaan nie. Alhoewel daar geleenthede was. Maar die USSR het te sterk tenks gehad. Met slegs ses afdelings met ligte tenks, het die Fuhrer dit nie gewaag om die monster daar te veg nie.
  Alhoewel voorbereidings vir oorlog aan die gang was. In 1943 het Panthers in Duitsland verskyn. Die kar is nie sleg nie, maar te swaar en duur. In die USSR was daar 'n KV-reeks. Hitler het toe nie gewaag om te veg nie. Straalvliegtuie en FAA-missiele het in die Derde Ryk verskyn. Maar wat is die probleem? Na Chamberlain se dood het Churchill verskyn en beweeg na 'n toenadering tot Stalin. En in Frankryk was die regering geneig tot 'n alliansie met die Rooi Ryk.
  Groot hoop in die Derde Ryk is op skyfvliegtuie gevestig.
  Maar in werklikheid het hulle hulself nie geregverdig nie. Die voertuie het geblyk te duur en kwesbaar vir kleinwapenbrand te wees. Hulle sou nie "n verskil in die geveg kon maak nie.
  In 1945 het Panther 2 verskyn. Op daardie stadium was sy 'n baie goeie tenk. Die geweer is 88 mm en het 'n looplengte van 71, en die frontale pantser van die romp is 100 mm, die voorkop is skuins, die sye is 60 mm skuins en die voorkant van die rewolwer is 120 mm met 'n mantel van 150 , en die kante is ook sestig. Die hele ding is drie-en-vyftig ton, en die enjin is 850 perdekrag. Die voertuig het geblyk die kragtigste mediumtenk in die wêreld te wees. Alhoewel wat is die gemiddelde as die gewig meer as vyftig ton is?
  Hitler was gedeeltelik tevrede met hierdie masjien. Maar dit was nie moontlik om waarborge van óf die USSR óf Frankryk te verkry nie. Boonop het die Weste toegewings gemaak en vir geld 'n deel van Denemarke, 'n klein deel van Frankryk en die voormalige Duitse kolonie Namibië afgestaan. Dit het die Duitse volk tevrede gestel. Die USSR het ook sterk geword. In plaas van die KV-reeks het meer gevorderde tenks uit die IS-reeks verskyn.
  Hitler het aanhou om 'n nuwe oorlog uit te stel. In die Verenigde State het hulle stadig aan die atoombom gewerk. In Duitsland was hulle ook nie te haastig nie, ook nie in die USSR nie.
  Maar tegnologie het ontwikkel.
  Panther-3 was nog 'n tenk uit 'n verouderde reeks. Sy geweer was selfs kragtiger as die 105 mm 70 EL, en die frontale pantser van die rewolwer was 185 mm, en die romp was 150 mm met hellings, en die sye was 62 mm. Die gewig van die motors het een-en-sestig ton bereik. Wat egter vergoed is deur 'n kragtiger enjin van 1200 perdekrag. Dit is hoe die kar uitgedraai het. Dit het in 1947 in produksie gegaan. Beslis 'n goeie tenk. Maar die USSR het ook die T-54 gehad, wat slegs ses-en-dertig ton geweeg het en effens minderwaardig was as die Duitse een in pantser en wapens. Die frontale pantser van die rewolwer was selfs dikker - soveel as 200 millimeter. En die geweer is effens swakker teen 100 millimeter, en die aanvanklike projektielspoed is 900 meter per sekonde. Die Duitser het eintlik 'n effens groter kaliber - 1000 meter per sekonde.
  En toe het die oorlog nie weer plaasgevind nie.
  Panther 4 het in die een-en-vyftigste jaar verskyn. Dit het 'n ander uitleg gehad. Die enjin en transmissie is een eenheid en daar is 'n ratkas op die enjin. Die hoogte van die tenk het afgeneem. En die resultaat was 'n voertuig wat 70 ton weeg, met 'n gasturbine-enjin van 1 500 perdekrag, en frontale pantser van 250 mm en sypantser van 170 mm, met 'n kanon van 105 mm en 'n looplengte van 100 EL. Hierdie voertuig was reeds eintlik swaar en baie kragtig... Slegs die Sowjet IS-7, 'n tenk wat in baie klein hoeveelhede vervaardig is, kon dit bestry. En die T-54 was baie swakker.
  En aan die einde van '58 het "Panther"-5 verskyn. Dit was vergelykbaar in pantserdikte en bewapening met die Panther-4, maar met groter hellingshoeke, en 'n ligter gewig van drie-en-sestig ton, met 'n kragtiger enjin van 1800 perdekrag. Die tenk was ratser en beweegliker.
  Dit is 'n basiese Duitse motor. In die USSR is die IS-7 gestaak. Slegs die T-10 het as 'n swaar een oorgebly, maar met 'n gewig van vyftig ton. En behalwe die T-54 het net die T-55 verskyn, wat effens kragtiger was in bewapening.
  Ons kan lank oor tegnologie praat. Hitler was persoonlik betrokke by die aanvaarding van sekere soorte wapens. Nikita Khrushchev was meer geïnteresseerd in vuurpyle. Vuurpyltenks het ook in Duitsland verskyn. Hulle is baie sterk, net soos die Sowjets. Hitler wou regtig die oorlog betree. "n Waterstofbom is nog nie geskep nie, en daar is relatief min atoombomme. En jy kan 'n risiko neem en in konflik kom.
  Hitler wil regtig in die ooste veg. Italië is gereed om die USSR teë te staan. Dit word deur Mussolini se seun regeer, maar Benedito het gesterf. En sy seun, 'n vurige anti-kommunistiese en ideologiese fascis, is saam met Duitsland gereed om met die USSR te veg, maar op voorwaarde. dat Frankryk en Brittanje neutraliteit sal toon.
  En Japan kan ook 'n front in die ooste oopmaak. En Duitsland kan Finland, Hongarye, Roemenië en Slowakye steeds verbind. Miskien ook Bulgarye, Joego-Slawië en selfs Swede.
  Daar is dalk sulke bondgenote hier. Hitler moet eers die Franse oortuig om nie met hulle in te meng nie. Maar dit is makliker om 'n ooreenkoms met Brittanje te bereik. Daar sê hulle ook dat daar geen kommunisme is nie. En in die VSA is Kennedy 'n donker perd.
  Hitler het nog nie sy ywer verloor nie. Maar om 'n oorlog te betree is moreel moeilik.
  Die seuns baklei reeds vir die dertiende rondte. Die kinders was moeg en hul bewegings het traer geword.
  Die Führer sug. Met ouderdom word dit al hoe moeiliker om te besluit om oorlog toe te gaan. Kinders is aggressief en baklei. Maar hul skoppe is lig en pret. Hulle het mekaar geklap en weggehardloop.
  Maar dit werk nie met volwassenes nie. Hitler in hierdie wêreld het net een oorlog met Pole gewen. En dit is nie genoeg vir agt-en-twintig jaar van heerskappy nie.
  Maar aan die ander kant het die Duitsers verliese en skade vermy.
  Maar Duitsland is swaar bevolk. Hoë geboortesyfer en baie kinders.
  Hier is die seuns wat baklei. En jy kan sien die kinders haal swaar asem.
  Die Führer het weer gedink, hierdie keer oor vliegtuie. Die straalweermag in die Derde Ryk is baie ontwikkel. Daar is baie goeie ontwikkelings en produksievliegtuie. In die besonder ME-462. Die vliegtuig is ook baie kragtig en vernietigend.
  En met vuurpyle. Dit is ook 'n baie kragtige motor.
  Skyfvormige helikopters het ook verskyn. Hulle is baie beweeglik en beweeglik.
  Hulle is ontwikkel deur die ontwerper Tank. Hy besit ook TA-383-vegvliegtuie, wat baie goeie gevegsvoertuie is. Die Duitsers het ook stertbomwerpers wat selfs Amerikaanse grondgebied kan bombardeer.
  Die kinders het die geveg klaargemaak. Niemand het dus geval nie.
  Op punte is die oorwinning aan die onderkampioen Alligator gegee.
  Die seuns het hul eie pad gegaan. Toe verskyn meisies met bokshandskoene. Hulle was kaalvoet en het bikini's gedra.
  Die geveg met arms en bene gaan ook interessant wees.
  Hitler wou hê dat die Derde Ryk 'n wonderwapen moes hê. Maar tot dusver het nie alles uitgewerk nie. Die Duitsers het die beste vuurpyltegnologie ter wêreld. Daar is ook ontwikkeling van 'n waterstofbom. Dit is nog nie in enige land ter wêreld geskep nie, maar die wapen is verskriklik.
  Die Fuhrer self het Wallis in sy jeug gelees en wou hê dat die Derde Ryk hittestrale of lasers moes hê.
  Maar tot dusver was dit nie moontlik om 'n effektiewe gevegsinstallasie te skep nie. Behalwe miskien verblindende opponente, maar selfs dit is te omslagtig. Die Derde Ryk het ook vlieënde pierings ontwikkel. Skyfvormige toestelle het nie hul gevegseffektiwiteit getoon nie. Maar daar was 'n idee om hulle in 'n laminêre vloei te omhul wat skulpe en fragmente na die kante sou blaas.
  Dit beteken die diskus sal heeltemal onkwesbaar wees.
  Die meisies het mekaar kaalvoet begin slaan. Hulle is ook atleties en gespierd. En hulle skop nogal aktief.
  En so het een van hulle 'n drietal met haar vuiste gemaak, die ander het haar geantwoord. Dit is regtig wonderlik.
  Hitler hyg:
  - Ek is nie 'n patetiese gogga nie - 'n supermonsterskilpad.
  En hy het hom verbeel hoe 'n rooiwarm yster die meisie se kaal, ronde hakskeen verbrand. Die gevegte het nie die omvang van die Tweede Wêreldoorlog bereik nie, maar het sy vlak getoon.
  Die meisies hier is so wonderlik - dit is net wonderlik. Hulle is van die hoogste klas.
  Gevolglik het poësie by die Führer opgekom;
  Oor hierdie kaalvoet meisie
  Ek kon nie vergeet nie...
  Dit het gelyk soos die klippe van die plaveisel
  Hulle pynig die vel van jou delikate voete!
  Ja, dit is tog interessante meisies.
  In een film het hulle gewys hoe Jeanne Dark gemartel is. Terloops, sy is deur 'n sjarmante blondine gespeel. En die marteling was natuurlik. En die meisie se kaal voete het met vuur gebrand.
  Hitler het baie daarvan gehou. Zhanna staan moedig op die rek. En haar kaal hakke was bedek met blase. En elke nou en dan val die sweep op sy rug en boude.
  Toe gryp hulle haar met 'n tang op haar bloedrooi tepels. Wat regtig wonderlik is. Hoe dit Hitler aangeskakel het.
  Hulle het byvoorbeeld 'n naakte meisie geneem en haar op 'n rek gespan. En kom ons kap met swepe. En die vegter is ook met 'n warm yster verbrand. En dit maak baie seer. Maar terselfdertyd is dit lekker vir 'n meisie om gemartel te word.
  Veral as 'n warm strykyster jou kaal hak streel.
  Dit is regtig interessant.
  Die meisies het baklei. En een van hulle, die blondine het haar met haar ander kaalvoet in die ken geslaan. Die rooiharige skoonheid het geval. Die skeidsregter het begin tel.
  Die rooikop het gespanne en opgespring met 'n poging van wil.
  Die geveg het weer voortgegaan.
  Adolf Hitler het gesis:
  - 'n Bietjie meer, 'n bietjie meer,
  Die laaste stryd is die moeilikste!
  En ek wil die hele wêreld oorwin,
  Planeet om Duitsland 'n moeder te maak!
  Die Fuhrer het nie baie goed gevaar nie, en sy stem was hees. Maar in elk geval, die teregstelling van 'n diktator.
  En die meisies baklei, en hul gespierde lywe glinster van sweet. Wonderlike steel.
  Die Fuhrer het gedink, wat ervaar 'n vrou wanneer sy verkrag word? Pyn of orgasme of albei?
  Ek wens ek kon self 'n vrou word! En gaan na die paneel!
  Dit is selfs snaaks!
  As jy na die paneel gaan,
  Jy is 'n ster, jy sal soos Emmanuel wees!
  En oor die algemeen puik!
  Gevleuelde aforismes het in die Führer se kop begin dans;
  As die limiet bereik word, gaan in chaos!
  Gewete is die duurste kommoditeit wat nie te koop is nie - hoewel baie bereid is om ekstra te betaal om van hierdie waarde ontslae te raak!
  In liefde gee net digters nuttige raad!
  Liefde is so 'n speletjie - waar daar 'n derde wiel is!
  Hoe verskil liefde van 'n vriendelike partytjie - 'n derde party sal nooit genooi word nie!
  Die getal drie simboliseer harmonie - net nie in die gesinslewe nie!
  Jaloesie is 'n gevoel van minderwaardige mense - hulle is swak in gedagte, voel selfs jammer vir die armes!
  Dit is makliker om 'n sneeuman in die hel te bou as om 'n onbaatsugtige priester te vind!
  Eerlike pop soos 'n wit duiwel!
  Kerk is soos 'n winkel - moenie sonder geld ingaan nie!
  Maak nie saak hoe groot jou vuis is nie, die boeie sal steeds pas!
  Dit is beter om een keer te slaan as om honderd keer te sê!
  Meestal baat hulle by onbaatsugtigheid!
  'n Gulsige mond sal sy eie snuit vind!
  Diegene wat van seks hou, het 'n helder verstand en 'n vriendelike hart - want hulle is gereed om die plesier met hul maat te deel!
  Oorlog is 'n skool van die lewe - wat dit beter is om oor te slaan!
  Die kuns van oorlog verg die meeste opofferings!
  Christus is deur priesters gekruisig - bose honde waardeer net 'n stok!
  Geloof is beslis lig, maar in plaas van motte lok dit banknote!
  As jy ryk wil wees, maak 'n bank oop, as jy die rykste wil word, skep 'n leerstelling!
  Filosofie is soos 'n net om goudvis te vang!
  Politiek is die kuns van misleiding!
  "n Politikus verskil van "n moordenaar - net in die grootte van die fooi!
  'n Trap van lyke lei heel waarskynlik op!
  Oorlog is 'n kompetisie van moordenaars en beul van genade!
  Geloof maak sommige skoner - ander ryker!
  Politikus is erger as vodka - dit kos meer, en jou kop begin dadelik kraak.
  "n Politikus, soos "n prostituut, werk met sy tong, maar gee minder plesier!
  Die politikus gee voortdurend homself, maar stel niemand tevrede nie!
  Mooi woorde - die mantel van 'n tiran!
  Wanneer die staat in 'n laksman verander, word dit die heilige vaderland genoem!
  As "n politikus homself baie kruis, beteken dit sy hand soek jou beursie!
  Politikus: gewettigde sakkeroller!
  Die verskil tussen 'n politikus en 'n sakkeroller is dat eersgenoemde baie meer geraas tydens die diefstal!
  Die geskiedenis van die Christendom, en inderdaad van enige godsdiens, toon dat daar nie iets soos goeie fanatisme bestaan nie!
  Om te weier om te luister is om dood te maak in die siel!
  Wees lief vir jou naaste, nie sy vrou en beursie nie!
  Die slaaf het so gewoond geraak aan sy kraag dat hy, nadat hy vryheid gekry het, begin verstik het!
  Die vuiste van goedheid groei te vinnig!
  Hy wat die saad van onenigheid saai, sal rampspoed voortbring!
  As jy jou siel wil red, kruisig selfsug!
  Die verskil tussen 'n leë beursie en 'n siellose hart - laasgenoemde is moeiliker om te dra!
  Daar is baie gode, maar daar is niemand om my siel voor uit te stort nie!
  Wat is die verskil tussen 'n ster in die lug en 'n popster - die feit dat 'n popster met een keisteen geblus kan word!
  Christus het alle mense lief - selfs met sondes, en die meeste van sy huidige dienaars - net met beursies!
  As jy nader aan God wil kom, verminder jou hebsug!
  Selfs in die oënskynlike onverskilligheid van die Almagtige is daar liefde - kinders wil immers allereers uit die sorg van hul ouers ontsnap!
  God stel uit om die kwaad te straf om die sondaar 'n kans te gee!
  Talent en harde werk as man en vrou gee slegs geboorte aan sukses as 'n paartjie!
  Selfs heuning is bitter - as jy daarin verdrink!
  Misleiding is soos wyn, dit is siek en soet en dit is moeilik om te stop!
  Liefde is soos 'n skrapnel dop - dit skeur die hart, skud die brein, draai sakke uit, kom sywaarts uit!
  Die mens is op sekere maniere gelyk aan God - die Almagtige het die heelal geskep, en die mens het aan dwaasheid geboorte gegee: albei is oneindig!
  Wie sukses op bloed bou, sal die lot van 'n gesteekte vark in die gesig staar. Hulle sal hul kamerade eet - die resultaat is hartseer en kwaad!
  Soms is die beste manier om jou reputasie te behou 'n strop om jou nek! In elk geval, dit sal jou nie laat val nie!
  Jy kan nie lank onder 'n beer lê nie - dit sal jou verpletter!
  Soms is 'n vrou soos 'n mammoet in plaas van 'n kombers!
  "n Skrywer wat daarna streef om banknote te oes, sal nie goeie, ewige dinge saai nie!
  'n Land sonder wet is soos 'n liggaam sonder 'n geraamte! Net sodat hy nie versteend raak nie, is verkiesings nodig!
  As jy 'n meesterstuk wil skep, vergeet van die fooi!
  Die mees vaardige misleiding is wanneer jy nie lieg nie, maar niemand glo jou nie!
  Natuurlik beloof nederlaag groot probleme, maar dit is slegs 'n weerspieëling van toekomstige oorwinning!
  In geveg bring dapperheid en goeie intelligensie oorwinning.
  Om te slaan, moet jy eers sien waar!
  Die verkenner is die smid van oorwinning!
  Enige dwaas kan kreupel wees, maar nie elke slim persoon kan genees nie!
  Daar is baie onbeskofte laksmanne - min genesende dokters!
  Sommige is dokters, sommige is laksmanne!
  Sonder pyn is daar geen dapperheid nie - sonder dapperheid is daar geen oorwinning nie!
  Die idees van kommunisme is die limiet van idiosie: as warm koppe en koue harte die implementering daarvan aanpak!
  Kommunisme is lig, maar dit brand die wat te olierig is!
  As jy nie genoeg geduld het nie, help sang!
  Die mense is soos yster - voor dit afkoel, gee dit die gewenste vorm!
  As jy gewild wil word, gebruik geweld meer dikwels!
  Die gradering is soos helse gras - dit groei as jy dit natmaak met trane en bloed!
  Mense is soos onkruid - hoe meer jy hulle vertrap, hoe hoër groei dit!
  Eenheid is die sleutel tot oorwinning!
  Dissipline is 'n hulpmiddel vir oorwinning! Die verstand speel daarop!
  Eenheid, moed, onbaatsugtigheid is die sleutels tot oorwinning, vryheid, geluk! Sonder dissipline is daar geen weermag nie, en sonder 'n weermag kan jy nie vryheid verkry nie!
  Werk het ons sterker gemaak, vermenigvuldig met intelligensie sal ons vryheid gee, en saam met geluk sal dit geluk bring!
  Die bevelvoerder is soos die bopunt van die piramide - daar moet net een wees, anders sal selfs so 'n sterk struktuur in duie stort!
  Die adel van die familie het dieselfde verhouding tot moed as die lengte van hare tot intelligensie!
  Geen dapperheid van ons voorvaders sal 'n lafaard help nie!
  "n Lemmetjie van die sterkste staal roes in die hande van "n babbelbak en "n lafaard!
  Die verskriklikste wapen is die Bybel in die hande van 'n skelm!
  Die belangrikste rykdom van 'n man: sterkte, wat ook die hoofrede vir ondergang is!
  Die beste beroep is prostitusie, jy kombineer besigheid met plesier en het elke keer "n nuwe maat - geen roetine nie!
  Die stamboom van 'n held kan vir 'n eeu gespog word, maar wanneer hy homself op die slagveld bevind, jaag hy lafhartig na agter!
  "n Bottel vodka is soos "n granaat - dit slaan jou van jou voete af, slaan jou brein af, vergruis jou binneste!
  
  DODELIKE LIEFDE DRIEHOEK
  ANNOTASIE
  'n Baie mooi vrou, Elena Ambrams, omtrent dertig jaar oud, die vrou van 'n bejaarde miljardêr in haar tagtigs. Sy haat haar man, veral omdat sy 'n buitengewoon aantreklike, agtienjarige minnaar, Vyacheslav Kotovsky, het. Sy het vreeslik op hom verlief geraak, en kan haar lelike, maar monsterryk ou man nie meer verdra nie. Sy wil van haar man ontslae raak en, om 'n weduwee te word, met die wonderlike jong man Vyacheslav trou. Maar dit is nie so eenvoudig nie. Die miljardêr het sterk sekuriteit, en die ou man self wil 'n nuwe vrou kry, maar net om nie geld te verloor in 'n egskeiding nie. Die intrige word al hoe sterker.
  . VOORWOORD.
  Die miljardêr se vrou, Elena Ambrams, het haar man gehaat en wou regtig hê hy moes sterf. Die ou man was al meer as tagtig jaar oud, bles, verrimpeld, maar nogal sterk. En hy is nie van plan om te sterf nie. En jy is amper dertig, pragtige blondekop. En 'n sterk liggaam wil liefde en seks hê.
  Elena geniet dit om ontkleekroeë vir vroue te besoek. Gespierde, aantreklike, gehoorsame mans met groot penisse dans daar. En sy hou baie daarvan om daarna te kyk. Inderdaad, die musiek speel, en die ouens trek uit, en jy kyk met lus daarna.
  Elena het in haar jeug as 'n nagfeetjie gewerk. En sy het baie daarvan gehou. Sy het selfs saam met Natasha op 'n reis na Europa gegaan. Daar het hulle kliënte gehad: mans, vroue en soms selfs diere.
  Hoe gefassineer dit alles die meisies. Daar is 'n mening dat prostitute nie van hul beroep hou nie. Maar dit hang af van wie. Elena en Natasha was baie liefdevolle stelers.
  Hulle het daarvan gehou om ouens soos handskoene te verander, en het nie met meisies geminag nie. Hulle was passievol oor hul nuwe rol.
  Mans is almal anders, en die diversiteit was so inspirerend en het die meisies so aangetrokke. En hulle sal groot plesier hê om seks te hê ter wille van plesier en orgasmes. En dan vat jy geld van mans en vroue hiervoor, en baie geld!
  Elena se lewe was pret: baie seks, die duurste restaurante, sauna's, skoonheidsalonne, solariums, swembaddens, reis om die wêreld. Alles was vol pret en vermaak. Nie net was Elena nie bang vir eksotiese tipes seks nie, maar inteendeel, sy was aangeskakel. Sy het baie daarvan gehou om te eksperimenteer. En sy was 'n manjifieke prostituut en op haar plek.
  Maar haar geluk het geëindig. Die jare gaan immers verby en vroeër of later sal "n prostituut haar varsheid en aantreklikheid verloor. En sy het met graagte die aanbod aanvaar om met Moses Abrams te trou, "n ou man van so tagtig wat volgens gerugte nog aan kanker ly. Sy het verwag om 'n weduwee en die rykste vrou in die wêreld te word. Boonop het die wettige seun van Moses selfmoord gepleeg. Die ander een het mal geword. En my dogter het daarin geslaag om VIGS te kry, sy was ook nogal 'n hoer.
  Daar is dus geen direkte erfgename oor nie. En Elena kon verwag om die grootste fortuin te erf!
  Maar hier is die probleem, die man het nie gesterf nie. Maar hy het natuurlik nie meer die krag gehad nie.
  Elena het oor seks gedroom. Moses het vir haar gesê: "Jy, jong vrou, kan 'n wandeling maak." Maar sodat die joernaliste nie teëpraat nie, anders is dit dadelik 'n bedrogspul!
  Die idee is natuurlik 'n goeie een.
  Elena dra 'n masker na die strookkroeg. Dit is selfs beter, aangesien sy die perfekte figuur het. Daar was geen kinders nie, en sy is besig met fiksheid. Jy kan 'n man vir min geld vir haar kry. Maar dit is nie meer so interessant nie. Alphonse, dit is jou speelding, en dit is baie lekkerder as jy 'n hoer is. En so, as 'n man doen wat jy wil, is dit nie meer so 'n turn-on nie.
  Maar nou dans "n nuweling. 'n Baie aantreklike jong man. Hy openbaar homself stadig en grasieus op die verhoog. Ja, inderdaad, wat 'n aantreklike man. Die hare is goudkleurig, en die ervare Elena sien, sonder om te kleur, die regte haarkleur. Die gesig is baie sag en mooi, soos 'n meisie s'n. En die vel is so glad, skoon, bruingebrand. Hier is hy kaal tot by sy swembroek. Sy spiere is baie gedefinieer en pragtig. Hulle is nie massief nie, maar hulle het so 'n elegante en harmonieuse ontwerp dat dit jou eenvoudig mal maak!
  Vroue van verskillende ouderdomme brul letterlik. En hulle het geld in sy swembroeke gesit. En die jong man se manlike volmaaktheid styg, hy het so 'n groot een.
  Elena het haar hand gewaai:
  - Hy is myne! Ek wil dit vir myself hê!
  Die bediende het opgemerk:
  - Dit is sy eerste optrede in 'n strookkroeg. En volgens gebruik sal dit opgeveil word, en die vrou sal dit vir die nag koop. Is jy gereed om 'n bietjie kontant uit te betaal?
  Elena het geknik:
  - Gaan die man op 'n veiling verkoop word? Dit is wonderlik! Natuurlik is ek gereed!
  . HOOFSTUK No 1.
  Die strookkroeg het een pluspunt gehad: net vroue is daarin toegelaat. En manlike ontkleedanseres is deur vroue gehuur vir geld. Daarom was daar baie mense wat daar wou werk. Trouens, vir 'n man, veral 'n jong een, wanneer hormone speel, is dit 'n sprokie om naak vir vroue te dans, en selfs seks met hulle te hê en geld daarvoor te vat!
  Slavka was buitengewoon aantreklik en het ook gevegskuns beoefen. En sy liggaam was eenvoudig perfek in liggaamsbou, en rats. Hy het geweet hoe om te dans en goed te beweeg, met uitstekende strek. Net die perfekte ou vir 'n strookkroeg.
  Slava het egter goed aan die instituut gestudeer en het op 'n loopbaan gereken. En hy het geen spesifieke begeerte gehad om 'n gigolo te wees nie. Maar sy pa skuld baie geld aan die mafia. En dit was noodsaaklik om die vereiste hoeveelheid en vinnig te kry. Andersins sal die wraak van die bandiete verskriklik wees.
  En Slavka het besluit om te probeer geld maak in 'n ontkleekroeg. Boonop het almal gesê dat sy skoonheid, beide gesig en liggaam, ongelooflik was.
  Die hoof van die striptease-kroeg was 'n rooiharige vrou wat gelyk het na ongeveer vyf-en-dertig. Nogal oulik. Sy het onder talle kandidate gekies. Meer presies, die primêre een is deur 'n assistent gedoen. Twintig mans op een slag wat ontkleedansers wou word, moes op die musiek uittrek. En byna almal is dadelik uitgeskakel.
  Sy het dadelik van Slava gehou. 'n Baie aantreklike jong man. En hoe grasieus sy beweeg en haarself mooi openbaar, is bloot 'n wonderwerk. Jy is immers "n swart gordel in karate, en jy weet hoe om te beweeg en balans te handhaaf.
  Die assistent self was onlangs 'n prostituut, geverf, dit is nie duidelik watter ouderdom nie. En sy het oulike jong mans aanbid.
  Sy het net vir Slavka gevra:
  -Is jy agtien?
  Hy knik:
  - Dit het net eergister gebeur!
  Die geverfde vrou het opgemerk:
  - En in voorkoms lyk jy soos 'n tiener! Dit is natuurlik selfs goed! Baie vroue, veral oueres, is mal oor jong meisies. Maar ons het dalk probleme met die polisie... - Sy het haar hakskeen gestamp. - Wel, wys my jou paspoort.
  Slavka het getrek. Die vrou het na die geboortedatum gekyk, haar lip geklap en geantwoord:
  - Wonderlik! Jy sal groot geld insamel. Vyf-en-twintig persent van die opbrengs is vir jou, die res vir ons.
  Die jong man het gepiep:
  - Nie genoeg!
  Die vrou het gemompel:
  - Dit is steeds goeie toestande. Ons het 'n hele paleis. Daarbenewens is hier die rykste vroue in Moskou. Weet hulle hoeveel geld hulle vir jou gigolos gee? Moet dus nie 'n windhond wees nie!
  Slavka buig. Die vrou het na hom toe gehardloop en haar hand in sy broekie gesteek. Van die aanraking van die vingers van 'n verteenwoordiger van die teenoorgestelde geslag, het die jong man se manlike perfeksie onmiddellik geswel. En dit het groot en moeilik geword.
  Die vrou het haar tande ontbloot:
  - Jy is 'n temperamentele hings. Ek dink jy sal sukses met die regverdige seks geniet.
  Slavka het geknik. En ek het 'n begeerte in myself gevoel. "n Jong, gesonde liggaam loop letterlik oor van hormone. Al is hierdie vrou nie baie aangenaam om na te kyk nie. Maar sy piel staan soos 'n stok, en hy wil haar aan die paal steek.
  Sy glimlag en knik:
  "Ek en jy sal weer liefde maak, mooi!"
  Toe dans Slavka alleen voor sy rooihaar minnares. Sy het gekyk hoe die jong man uittrek terwyl hy dans. Ja, dit is regtig opwindend.
  Toe die jong man toe in sy swembroek bly en ook opgewonde is, spring sy na hom toe. Sy gryp die perfeksie met haar hand en verpletter dit met haar vingers. Die aantreklike ou het dit warm en moeilik gehad.
  Die rooikop knik en merk op:
  - Goed! Trek nou jou swembroek uit.
  "n Baie mooi en gespierde, geskeurde ou het nou heeltemal kaal voor haar gestaan. En sy skag het geswel. Slavka het 'n mengsel van skaamte en intense opgewondenheid gevoel. En hoe aantreklik was hy nie.
  Die rooiharige vrou lek haar lippe af. Sy voel 'n stormloop van begeerte so sterk dat sy dit nie meer kon hanteer nie. Sy het haar klere begin afskeur.
  En sy het geblyk naak te wees.
  'n Ietwat plomp, maar redelik sterk en gespierde vrou in haar fleur. En haar borste is groot en ferm. Vir 'n jong man wat op die hoogtepunt van hiperseksualiteit is, is dit natuurlik 'n groot versoeking.
  Slavka het na haar toe gestap en byna dadelik ingegaan. Hy was nie 'n ervare minnaar nie, en het op 'n jeugdige onbeskofte manier opgetree. Sonder om tyd te mors op liefde.
  Maar die rooiharige minnares was reeds opgewonde, en na masturbasie het haar baarmoeder nat geword. Daarom het die groot, warm stok maklik ingekom.
  En dit het baie goed gevoel, kreun die rooikopvrou in ekstase. Slavka het haar kragtig begin stamp. Hy het meer as een keer met meisies liefde gemaak.
  Maar hulle was meestal onervare en jonk. Maar vir 'n volwasse vrou om die kuns van liefde te leer.
  Nietemin het die jong man die rooihaar vrou se vol borste met sy hande gestreel en suiwer intuïtief die regte ritme gekies. Die rooikop het met 'n wilde kreun gekom. Toe bars 'n aantreklike, aantreklike ou in 'n stroom witpap los. En Rooikop het nog 'n orgasme van die brandende saad ervaar.
  Slavka se penis het nog gestaan, maar onmiddellik na die uitbarsting begin die kop jeuk van aanraking.
  Die hoof van die ontkleeklub knik.
  - En jy is goed! Nog net onervare, maar ons sal jou leer! Het jy al ooit 'n meisie met jou tong tevrede gestel?
  Slava skud sy kop:
  - Geen!
  Die rooikop glimlag:
  - En jy moet dit ook kan doen! Baie vroue hou regtig van cunnilingus! Moenie vergeet dat hulle jou betaal en die reg het om te eis wat hulle plesier bring nie!
  Slava ruk:
  - Dis walglik!
  Die vrou lag:
  - Wel, moet jy 'n blowjob gee? En baie vroue gee blowjobs aan mans met plesier! So kom ons lek nou my klitoris en doen dit vaardig!
  Die jong man ruk:
  - Of miskien is dit beter daarsonder!
  Die rooikop frons:
  - Dan sal ek jou nie huur nie! En dit is baie winsgewend, en dit is skaars dat 'n man dit kan kry. Wel, goed, ek sal jou nog honderd dollar gee!
  En die vrou het 'n honderd dollar se rekening uitgehaal. En sy het bygevoeg:
  - Jy sal gereeld met jou tong moet werk, so leer, student!
  Slava het pleitend gevra:
  - Wel, was ten minste jouself ...
  Die rooikop knik:
  - OK! Slegs ter wille van jou jeug en aangesien dit die eerste keer is. Maar onthou, as 'n vrou jou vra en jou betaal, vervul al haar wense en sonder enige grille.
  En sy het, naak, krom en delik, na die stort gestap. Sy vat die reën in haar hand en draai die warm water aan. Ek het gevoel hoe die sperm van die vagina weggespoel word. En sy was baie bly.
  Nou moet ons 'n baie aantreklike maar onervare jong man die kuns van gigolo leer en hoe om plesier aan vroue te gee.
  En jy moet dit ook kan doen. Baie mans is gewalg deur hul tong in 'n vrou se baarmoeder te werk. Vir hulle word dit selfs as 'n vermorsing beskou. Alhoewel 'n man se tong aansienlike plesier veroorsaak.
  Sommige het selfs geweier om as ontkleedanseres te werk as gevolg hiervan. En wat dink hierdie mannetjies, dat hulle net hul stok in die baarmoeder kan steek en die tepels van jongmeisies kan streel.
  Nee, die jong man moet die ou dame vir geld bedien en al die wense van die kliënte vervul. Natuurlik is daar baie jong vroue wat na stripkroeë gaan, of middeljarige vroue in goeie vorm. Ou vroue is nie gereelde kliënte nie; die begeerte verdwyn met ouderdom, en oumas het sterker sedes. Maar ontkleedansers moet ook saam met hulle werk.
  En natuurlik is hul hooftaak om plesier nie vir hulself te bring nie, maar vir die vrou. Sodat sy dit weer sou bestel en betaal. En hier het gigolos natuurlik vaardigheid nodig.
  Miskien selfs meer, aan vroueprostitute op die paneel. En jy moet verstaan dat verteenwoordigers van die regverdige geslag delikate wesens is, en soms moet jy hulle met jou verstand aantrek en 'n gesprek handhaaf. Sommiges hou byvoorbeeld daarvan om self mans te tas. En sommige van hulle kan jou met 'n sweep slaan, of... Wel, om jou nie te beseer nie.
  En die ander vrou sal nie eers seks hê nie, sy wil net 'n hart-tot-hart praatjie hê. En sommige vroue hou daarvan om 'n man dronk te maak totdat 'n vark gil en self dronk word.
  En daar is allerhande kliënte. Maar haar mans het een voordeel: net by vroue. En in ander bordele sou Slavka waarskynlik beveel word om beide sy gat en sy mond aan 'n mannetjie vir geld te bied! En so sal hy pligsgetrou werk. En sy geniet dit. Dit is amper 'n maagd, wat veral 'n wellustige wyfie opgewonde maak.
  Die rooiharige gasvrou van die bordeel gaan lê op die rusbank en sprei haar bene. Haar poes was skoon geskeer. Sy wink vir Slavka:
  - Wel, kom mooi hier!
  Daardie naakte, gespierde, aantreklike man het op sy tone na haar gestap.
  Sy vel is bruin en sy hare is liggoud, en die jong man self is net soet, so mooi. Hierdie is 'n mannetjie!
  Die rooikop vat dit en knik:
  - Wel, kom ons lek dit!
  "n Jong en baie aantreklike, naakte gigolo het neergekniel. En sy gesig het nader aan die moederskoot gekom. Slava het vir die eerste keer op hierdie manier liefde met 'n vrou gemaak en hy was baie skaam. Maar terselfdertyd het skaamte ook opwinding veroorsaak. En manlike perfeksie het weer soos 'n paal opgestaan.
  Die eienaar van die bordeel het gemompel:
  - Wel, kom, moenie bang wees nie!
  Slavka het sy gesig ingedruk en versigtig met sy lippe aan die klitoris geraak. Die reuk van 'n vars, nog jong en sterk vroulike liggaam was aangenaam. En dit was meer opwindend as afstootlik. En die poes self was glad geskeer, soos dié van 'n baie jong meisie.
  En so het die jongman sy mond oopgemaak en sy tong uitgetrek. Hy het versigtig aan die ingang na die grot geraak. Die punt het 'n effens souterige oppervlak gevoel. Sy was glad en gepoleer.
  Die jong man het dit bedees gelek. Niks sleg het gebeur nie.
  Die rooiharige vrou het aangemoedig:
  - Wees moediger, kom moediger! Lek dit soos jy roomys gelek het.
  Warbler het dit weer gelek. En skielik het ek naar gevoel. Trouens, hier is 'n vrou om te lek. Naby skandelike plekke.
  Rooikop het opgemerk:
  - Moenie skaam wees nie! In die ooste het selfs sultans vroue so gelek! Dan sal ek jou 'n blowjob gee!
  Die belofte van 'n blowjob het 'n uitwerking op Slavka gehad. En opgewondenheid het die aanval van naarheid en braking oorwin. Hy het weer gelek, twee keer. En ek het geïnspireer gevoel, soos 'n kunstenaar wie se beroertes begin uitwerk het.
  En sy tong het energiek begin werk. Hy het gevoel hoe Venus se klitoris en baarmoeder nat word. Maar hierdie vog het aangenaam gesmaak. En dit was soos heuning om te absorbeer.
  Slavka het gewerk en opgewonde geraak. Hier is sy penis, dit was so opgeswel dat dit selfs begin seer word.
  En die tong het meganies en energiek gewerk. Die rooiharige vrou kreun hard. Sy het nog 'n orgasme ervaar, en so 'n sterk een. Dit het die kragtigste bewondering veroorsaak.
  En Slava was woes opgewonde. Hy is nou 'n manlike prostituut. Dit is beide 'n verleentheid en terselfdertyd 'n totale beurtkrag.
  Die jong man was verheug. Selfs toe die eienaar van die bordeel met 'n wilde gil kom en vloeistof in sy gesig spat.
  Toe, hou haar woord, leun sy oor en neem sy jong, groot perfeksie in haar mond.
  Die rooikop het eenkeer op die paneel gewerk. En sy moes dit gereeld doen. As die kliënt skoon is en nie stink nie, dan is daar niks walglik aan 'n blow job nie. Inteendeel, dit is lekker om 'n warm, polsende penis met jou tong te voel. En sy reuk maak selfs 'n vrou opgewonde en sit haar baie aan!
  Wel, hoekom hou baie verteenwoordigers van die regverdige geslag nie daarvan om op hierdie manier liefde te maak nie?
  As gevolg van vooroordeel, natuurlik. In Indië en die Ooste is dit 'n heeltemal normale en algemene tipe seks. Wat is fout met ons?
  Die gasvrou van die bordeel het energiek die aantreklike jong man se penis gelek. Slavka se oë rol terug van opgewondenheid en verbasing. En hy het weer gekom en sy soet pulp het in die vrou se familie gegooi.
  Die eienaar van die bordeel het opgemerk dat die jong man se sperm baie lekker en soet was. En dit is so aangenaam om dit te sluk, en sy doen dit selfs terwyl sy dit geniet.
  En hoe lekker is dit alles.
  Sy het selfs die aantreklike man se saad in haar mond behou en dit onder haar wange gerol.
  Wel dis goed!
  Die eienaar van die bordeel het beveel:
  - Welgedaan, lek my nog 'n bietjie!
  Die jong man knik gretig. En hy het dit met nog groter entoesiasme begin doen. Oor die algemeen het hy beslis nie gedroom van "n loopbaan as gigolo nie. Daar was ander idees en drome.
  Hy het veral selfs wetenskapfiksieverhale geskryf. Kom ons sê selfs dit.
  Ruimte seerowers het in 'n vlieënde piering op aarde aangekom. En hulle het besluit om Hitler in die Tweede Wêreldoorlog te help. En gevolglik het dit geblyk dat die Nazi's gewen het. En die ruimteseerowers het self poste as goewerneurs in die besette gebiede ontvang.
  En alles het goed gelyk vir hulle. Maar Hitler het gesterf, en haar opvolger, die mees verraderlike Schellenberg, het besluit om van die bekende gaste ontslae te raak.
  Maar dit kon nie stilweg gedoen word nie, en 'n nuwe groot oorlog het begin.
  Die taamlik lang storie was suksesvol en gewild, maar het geen geld ingebring nie.
  En oor die algemeen het tye aangebreek dat jy geld uit letterkunde kan maak.
  Die negentigerjare was seker die mees goue jare vir skrywers. Daar was nog geen internet nie, sensuur is afgeskaf, en skryf wat jy wil.
  En mense het nog nie vergeet hoe om te lees nie.
  En nou? Probeer om geld te maak.
  Warbler, byvoorbeeld, werk nou met sy tong, en die vrou kom weer klaar. Dan begin hy weer sy polsende, jade-staaf lek.
  Die jong man raak opgewonde... Ja, dit is bekoorlik. Wel, hoeveel pret het die gigolo nie.
  En die waterval het weer uitgebars.
  Die telefoon lui, en die rooiharige vrou onderbreek haar teësinnig.
  Dit blyk dat Slavka gelukkig was. Hy is in 'n ontkleeklub aanvaar. Nou moet hy vir vroue dans en hulle bedien.
  Die onaangenaamste ding was dat daar ander manlike ontkleedansers was. Byna almal is ouer as Slavka, gespierd, jocks. Om een of ander rede word vroue aangetrokke tot spiere en neem hulle groot ouens om te dans.
  Hulle het met Slavka gespot, wat verleentheid by die jong man veroorsaak het.
  Maar op die podium, wanneer daar soveel vroue in die rondte is, steek dit jou op en maak jou opgewonde. Daar is baie jong en pragtige dames.
  Jy wonder selfs hoekom sulke skoonhede gigolos betaal as hulle self ordentlike geld op die paneel kan maak?
  Slavka het homself stadig en seksueel in die dans ontbloot. Hy het sy stewels uitgetrek, en sy bene was so grasieus van vorm, soos dié van 'n jong meisie, maar terselfdertyd sterk en bruin.
  Nadat hy tot sy swembroek uitgeklee het, het hy die vroue genader. Hulle het hom betas en geld in sy swembroek geprop. Een het selfs die jong man se penis met haar regterhand gegryp, vooroor geleun en haar tong verskeie kere beweeg. Slavka het hom skaars daarvan weerhou om te kom.
  Vroue pootjie hom soos 'n hoer. En dit maak opgewonde en veroorsaak skaamte.
  Die een het ook haar hakskeen gekielie, en die ander het haar gat gesoen. Dit is wonderlik hier.
  Die meeste vroue is wow en in volle swang.
  Volgens die gebruik van die strookkroeg word elke nuweling as 'n maagd beskou en word dit vir die nag op 'n veiling aan ryk vroue verkoop. Dit is baie winsgewend vir die onderneming.
  Boonop, wanneer daar beding word, sit dit die skone seks so aan dat hulle eenvoudig absurde bedrae geld per nag gee.
  Dit het reeds 'n tradisie geword, en 'n goeie tradisie.
  Na die dans het Slavka in 'n klein swembad gespat. Toe is hy met olie gesalf en met komberse toegemaak.
  Die rooiharige minnares het ook beveel om kniehoogte stewels te dra. En die bedspree is ontwerp om dele van die jong man bloot te lê. Op hierdie manier, deur vroue te kry, kan jy die maksimum bedrag geld insamel.
  Slavka, soos 'n duur slaaf, is onder die hamer verkoop. En dit het pittig gelyk. Gewoonlik word vroue so verkoop, maar hier is 'n baie aantreklike ou, met die sagte gesig van 'n mooi meisie.
  Ja, daar was nog 'n skouspel te sien.
  Elena het ook voorberei om te onderhandel. Sy moes kontant in dollars betaal en sy het 'n hele sak groen rekeninge van die kaart af gehaal.
  Sy het baie van hierdie oulike seuntjie gehou. En sy het besluit dat sy tot elke prys by hom sou oornag. Al kan dit haar duur te staan kom. En wat as die bejaarde man uitvind?
  Elena het met 'n sug gesing:
  Hoe moeg vir die vuil man,
  Die ou man is kaal en stinkend...
  Meisies ken hul lot om te ly,
  Daar is altyd wolke op die horison!
  
  Maar natuurlik is hy ryk,
  Sy bates is miljarde...
  En steel net talent
  Hy is die vernaamste swendelaar in hierdie saak!
  En die jong vrou lag vir die nie baie snaakse liedjie nie. Alhoewel aan die ander kant, baie beny haar. En dat sy nie genoeg mans het nie?
  Elena was so promisku en gewoond aan seks dat sy gedurig tussen haar bene gejeuk het.
  En selfs die vibrator het nie gehelp nie. Dit is hoe 'n slet sy is en sy is trots daarop.
  Elena voel hoe haar spleet brand. En sy wou regtig. Ek het onthou hoe sy en die Afrikaan liefde gemaak het. Hy het sulke groot perfeksie gehad. En hy het haar letterlik gesteek asof aan 'n sosatiestokkie.
  Elena het toe verskeie kragtige orgasmes ervaar en meer geld ontvang.
  Sy het dus gedink hoe goed dit was om 'n prostituut te wees. Soveel pret en inkomste. En so was dit wonderlik met mans.
  Jy is soos 'n kat met hulle, en die kat is nogal wild.
  Elena was 'n baie mooi en ronde hoer, groot, gespierd, met goed ontwikkelde rondings.
  Sy het baie kliënte gehad. Die beroep van 'n prostituut vereis 'n roeping. Nie alle vroue is lief vir haar nie. Maar Elena het 'n natuurlike instink en vaardigheid gehad. Sy het wonders in die bed verrig.
  En haar tong is ook baie rats! Selfs nou, wanneer sy mans verfilm, sal sy hulle beslis lek sodat hulle in hul mond kom, en meer plesier kry, en regtig aangeskakel word.
  Terloops, Elena is ook verskeie kere op "n veiling aan mans onder die hamer verkoop.
  En sy is voor almal uitgeklee, en toe oornag weggeneem. Helaas, sy het haar maagdelikheid te vroeg verloor en kon dit nie te koop aanbied nie. Maar hoe is dit om kaal op die platform te staan, en honderde mans staar met honger kyke na jou?
  Ag hoe baie opwindend is dit nie! En terselfdertyd ervaar jy sulke plesier en plesier.
  Elena wou altyd mans hê en selfs minder gereeld vroue. Sy het baie van die liefdespeletjie gehou. En sy was mal oor seks.
  Maar sy het nie sulke liefde geken soos in flieks of fiksie-romans nie. Sy het geen romantiese verliefdheid gehad nie, net dierlike, verdorwe wellus.
  Maar hierdie jong man was iets besonders. Alhoewel hy baie jonger as sy was, was hy intelligent.
  En Elena het vir die eerste keer in haarself iets anders gevoel as die dierlike instink van 'n wellustige wyfie.
  En dit was iets wat my hart benoud laat klop het en my 'n spesiale bui laat voel het.
  Elena het gesing:
  My lot, spaar nie die goedheid nie,
  Wees mooi, en wees daarom wys...
  Laat ek die jong man omhels,
  Laat die jonkvrou se draad van die jeug nie onderbreek word nie!
  Sy wou regtig seks hê, en sy het die gigolo op haar slimfoon gebel en geld na die onderneming se rekening oorgeplaas.
  "n Jong man van omtrent twintig, aantreklik en krom, het haar genader.
  Elena trek haar broekie af en sprei haar been. Hy kniel en begin entoesiasties met sy tong tussen haar bene werk.
  Elena streel sy hare en kragtige nek, kreun van plesier. Alphonse was ervare en het professioneel gewerk. Dit het gelyk of hy ook daarvan gehou het, hoe jonger en mooier die vrou.
  Elena kreun en vat 'n piesang in haar mond. Sy het saam met die vel daaraan begin knaag, wat skatryk was.
  Ja, dis nogal pragtig.
  Elena het onthou hoe sy ook tydens prostitusie deur kliënte gelek is. Ja, dit was.
  En hulle het geld betaal en groot plesier gehad. Wat haar uiters behaag het.
  Dit is goed om 'n prostituut te wees. Dit is 'n werk wat talent en verbeelding verg. En 'n baie groot verstand. En Elena is 'n baie merkwaardige meisie in terme van intelligensie.
  En hy is so lief vir seks. En die gigolo se tong laat jou wulps kreun. Dit is werklik genot.
  Elena het geglimlag, en toe was daar nog 'n diep gekerm, en 'n liggaam wat bewe van orgasme, gevolg deur ontspanning.
  Ja dit is heerlik...
  Die miljardêrvrou het die gigolo se penis met haar hande gegryp. En sy het hom hard aan die balle gedruk en hom van pyn laat kreun.
  En sy het gekoer:
  Meisies seks is seks
  Voel jy nie beledig nie...
  Moet nooit moeg word daarvoor nie
  Moet nooit skaam wees nie!
  Maar steeds, wanneer jy betaal word, is dit beter as wanneer jy jouself betaal. Hier is niks meer om te sê nie.
  En jy kan ook 'n penis lek...
  En sy het die gigolo met haar hak in die balle geslaan. Hy het geskree en opgespring.
  Die jong vrou het gelag en geantwoord:
  - Wel, hoe hou jy van die hond?
  Hy knik:
  - Jy is sjarmante mevrou!
  Elena het geknik:
  - Trek dan jou broek uit!
  Alphonse gehoorsaam. Sy manlike perfeksie was redelik groot en het aptytlik gelyk.
  Die miljardêr se vrou het geknik:
  - Kom nou na my toe!
  Hy het haar genader. En Elena gryp gulsig na die penis met haar lippe. Dis nie verniet dat sy 'n professionele persoon is en weet hoe om te lek nie. En die belangrikste, sy hou baie daarvan.
  En kom ons werk vaardig met die gigolo se polsende staaf. Hy glimlag tevrede.
  Vroue lek dikwels mans se balle en betaal selfs vir blowjobs. Dit is vir hulle 'n groot plesier. En wie weet dit nie?
  En gigolo kry geld en word hoog. En dit is baie cool. Dit is 'n beroep. En jy het pragtige vroue en geldeenheid. Wel, hoe kan jy nie hier woon en dit geniet nie?
  Die jong man het gesing:
  Ek is mal daaroor, broers, ek is mal daaroor,
  Lieflike broers om te lewe...
  Die gigolo hoef nie met die meisies te steur nie!
  Elena het geknik:
  - Jy het nogal 'n bietjie perfeksie! En ek is baie bly. Wil jy iets anders hê?
  Hy het met 'n glimlag gesing:
  Alphonse is altyd gesond,
  Alphonse is gereed vir enigiets!
  Daar is baie van ons vuiste!
  Moenie jou skuld tel nie!
  Elena het bevestig:
  - Ja, jy is gereed! En ek is gereed!
  Dit is lekker om die penis van 'n jong, aantreklike, gespierde man te lek. En Elena het gewerk, onthou Emmanuelle, wat ook hierin was. En sy het dit met groot entoesiasme gedoen. En hoe wonderlik is dit, baie aangenaam en dryf vroue tot orgasme!
  En toe kom die man, en 'n stroom sperm het in die jong vrou se mond gegooi.
  Elena sluk gulsig en dit was vir haar baie lekker.
  Daarna het sy die gigolo losgelaat. Ek het 'n bietjie kalmeer.
  Die tyd vir die veiling het nader gekom, toe 'n baie aantreklike jong man op die veiling aangebied sou word, wat hom geleidelik ontbloot het.
  En dit is baie goed. Sy sal met ander wellustige vixens onderhandel.
  Dit is hoe passievol en warm vroue kan wees.
  Elena het gedink dat dit in sekere opsigte beter is om 'n vrou te wees as om 'n man te wees. Dit is byvoorbeeld makliker om geld van 'n man af te ruk en geld op 'n paneel te maak. En natuurlik is dit makliker vir 'n vrou om met 'n miljardêr te trou as vir 'n man om met 'n miljardêr te trou.
  Ja, sy het 'n baie ryk man - sodat hy gou sterf! En haar lewe is so goed en koel!
  Elena het gesing:
  Dit is goed om miljarde te hê
  En weet om in geld te swem...
  Maar soms misluk die mangels,
  En gigolo is uit besigheid!
  En sy lag net.
  
  MEISIE EN NINJA ANT
  ANNOTASIE
  'n Kaalvoetmeisie bevind haar in 'n wêreld waarin magie werk en vol wonderlike, ongelooflike wesens is. Om ewige jeug te verdien, moes die meisie teen die Ninl-mier veg. En slaag baie ander toetse.
  . HOOFSTUK No 1.
  Hier pluk sy bessies in die bos. Amper 'n gewone woud. Behalwe dat daar bome is wat soos viole lyk wat onder in die stam vasgesteek is. Maar dit is ook interessant.
  Albina het met haar handpalm langs so 'n toutjie gehardloop. Daar was 'n gekraak, en toe verskyn 'n kabouter.
  Die meisie het gepiep:
  - Sjoe!
  Die dwerg was so groot soos 'n eekhoring, baie klein. Maar terselfdertyd het hy 'n towerstaffie in sy hande gehou.
  Hy kyk na 'n lang, kaalvoet meisie in 'n eenvoudige, wit boererok en vra:
  - Wat wil jy hê, meisie?
  Albina het uitgespreek:
  - Ek wil die keiserin van die hele Rusland word!
  Die kabouter het gegiggel en geprewel:
  - O, dit is wat jy wil hê! Goeie ambisies!
  Die meisie het geknik:
  - En as die hele wêreld, dan nog beter!
  Die kabouter het gefluit:
  - Is dit so? Onthou jy die sprokie oor die ou man en die ou vrou en die goudvis?
  Albina was beledig:
  - Ek is glad nie 'n ou vrou nie. Ek is net vyftien jaar oud.
  Die mannetjie met die pet knik en vra:
  - Is jy klaar met skool?
  Die meisie antwoord met 'n sug:
  - Nog nie!
  Die kabouter knik weer sy pet:
  - En jy wil die wêreld regeer?
  Albina het opgemerk:
  - Ek het 'n kêrel. Hy is 'n ware genie. Laat hy die keiser wees en ek die keiserin.
  Die kabouter het gevra:
  - Ook 'n seun?
  Die heldemeisie het geknik:
  - Ja, seun. Maar so 'n groot genie dat daar nog nooit 'n gelyke aan hom in die geskiedenis van die mensdom was nie.
  Die mannetjie knik:
  - Ja ek weet! Hy het so 'n gemors in die geskiedenis gemaak, erger as Genghis Khan. En hy sal nog meer breek as hy nie gestop word nie.
  Albina het logies opgemerk:
  - Dit is beter vir die planeet om een groot diktator vir almal te hê as tweehonderd kleiner despote in verskillende lande!
  Die kabouter knik:
  - Kan wees! Een koning sal ten minste nie van homself steel nie, en sal nie toelaat dat 'n kernoorlog tussen state begin, wat die hele aarde sal vernietig nie.
  Die heldmeisie het saamgestem:
  - Jy sien, jy verstaan. Gee ons dus mag oor planeet Aarde!
  Die mannetjie in die pet het opgemerk:
  - Dit vereis groot, of liewer, enorme magiese krag. En ek is maar 'n klein kabouter. Slegs die hoogste demiurg-gode kan jou sulke krag gee.
  Albina het geprewel:
  - So lei ons na hierdie gode.
  Die kabouter het opgemerk:
  - Dit is 'n lang pad om by hulle uit te kom, meisie. En dit is nie 'n feit dat hulle aan jou versoek sal voldoen nie. Wêreldmag moet waardig wees. En julle, net stoute tieners wat nog nie klaar is met skool nie. Hoe kan jy so 'n kolossale verantwoordelikheid gegee word?
  Die meisie het swaar gesug en geantwoord:
  - Weet nie! Maar daar is steeds niemand beter as ons nie. En Vitaly Akulov is so 'n genie. Ek is seker hy kan sy mag oor die planeet ten goede gebruik. En lei die mensdom na die sterre.
  Die kabouter knik:
  - Vir nou, sal ek na die spieël van die waarheid vlieg en 'n nader kyk na hoe Vitaly Akulov is. En jy, pluk groter en soeter bessies om my mee te bederf!
  Albina knik:
  - Dit kom! Ek sal dit doen.
  Daarna het die kabouter sy towerstaf geswaai en verdwyn.
  En 'n kaalvoet, pragtige meisie in 'n eenvoudige boererok het begin bessies pluk. Sy het dit met haar sagte, maar terselfdertyd lang en grasieuse vingers gedoen.
  Toe probeer sy bessies pluk met haar kaal meisievoete. Maar dit is moeiliker en ongemakliker.
  Die meisie het gewerk en vrolik gesing:
  Frambose,
  Die afstand het my gewink...
  Tot dagbreek, herfs
  Ek het in goud gewag...
  Hoe hierdie geskiet het
  Vonke teen dagbreek
  O, hoe soet was die frambose!
  Die meisie was besig om bessies in 'n mandjie te versamel. Boonop nie frambose nie, maar iets soos aarbeie, net helderder, en lyk soos roosknoppies. Ja, dit is 'n pragtige bessie.
  Die meisie het gedink, hoekom het sy mag oor die wêreld nodig? Soveel bekommernisse en probleme, nie 'n enkele vrye minuut nie. En hoewel miljoene jou seën, vervloek miljoene jou ook! En die belangrikste, met enige praktiese besluit, is daar slagoffers en ontevrede mense.
  Byvoorbeeld, wat van alkohol? Aan die een kant is dit skadelik, maar aan die ander kant is vodka vir baie mense die enigste vreugde in die lewe! Al is sy bitter en walglik.
  Albina het natuurlik al baie in haar lewe gesien, maar vodka smaak so walglik dat dit onmoontlik is om grootmense te verstaan wat sulke walglike goed drink. "n Sigaret is egter selfs viesliker, en baie meisies rook. Hulle sê hulle wil slanker wees.
  Maar Albina is 'n vleisige, gespierde meisie, soos 'n volbloedperd. Hoekom sou sy benerig wees? En sy is baie gelukkig daarmee.
  Regtig, is die meisie veronderstel om 'n geraamte te wees? En tog het sy nie 'n druppel vet nie, net spiere!
  Die meisie het bessies gepluk en weer gesing:
  Kalinka, Kalinka, my Kalinka,
  My framboos, my framboos!
  Ek het 'n hele sak frambose gepluk,
  En van hierdie gewig het ek my sy geskeur!
  Daarna sal hy net lag en lag. Ja, dit lyk uiters snaaks.
  En sy wou ook hê een of ander ou moet haar sterk, gespierde bene streel. En dit was aangenaam, soos 'n kat.
  Die kabouter het uiteindelik verskyn. En die mandjie was reeds vol. Sy het dit na die kabouter gebring. "n Baie mooi, maar klein dogtertjie met vlerke het langs hom verskyn.
  Sy het haar towerstaf geskud en vonke laat spat en tjirp:
  - Hello liefie!
  Albina knik:
  - Hallo! En wie is jy?
  Die meisie met vlerke het geantwoord:
  - Ek is 'n feetjie!
  Die heldemeisie het geknik:
  - Ek het so gedink! So wat van Peter Pan?
  Die feetjie skud haar kop:
  - Geen! Ek is anders! Maar sy is ook baie sterk, en ek kan jou die vermoë gee om te vlieg. Of ewige jeug!
  Albina fluit:
  - Ewige jeug is groot, maar wat van mag oor die wêreld?
  Die feetjie glimlag en antwoord:
  - En jy sal koningin wees?
  Die meisie het reggestel:
  - Keiserin!
  Die feetjie trek sy skouers op:
  - Dit is moeilik om te bereik. Beter vra vir ewige jeug. Dit is wat vroue te alle tye meer as enigiets anders wou hê, meer as die owerhede.
  Albina knik:
  - Goed! Van jou sal ek die ewige jeug neem. En ek sal ander feetjies of towenaars vra vir mag oor die wêreld!
  Die feetjie het haar vlerke beweeg en opgemerk:
  - Ewige jeug moet nog verdien word. Byvoorbeeld, wat kan jy doen?
  Die meisie het trots haar rug reguit en gesê:
  - Ek het 'n swart gordel in Taekwondo! En ek het Vitalik gehelp om ware wonderwerke te doen.
  Die feetjie het met 'n glimlag geknik en gevra:
  -Wat verkies jy, 'n swaardgeveg of 'n intellektuele geveg?
  Albina trek sy skouers op en antwoord:
  - Veg met swaarde, dit is Kendo! Die enigste manier hoe ek hom ken, is deur te flous. Alhoewel sy 'n slim vegter is. En wat intelligensie betref, ek is nie dom nie! So, ek is gereed vir albei!
  Die feetjie glimlag en merk op:
  - Wat van 'n swaardgeveg met die Goosebumps-ninja?
  Die meisie krap die bokant van haar kop en merk op:
  - Ninja-gansvleis, klink op een of ander manier dreigend! Ek wil nie eintlik betrokke raak nie. Miskien is dit beter om jou intellek te meet?
  Fairy het opgemerk:
  - Wat as met ninja-gansvleis nie op swaarde nie, maar met kaal hande en voete?
  Albina knik:
  - Ek is 'n dier in die geveg! Nogal gereed om te veg, selfs met 'n hoendervleis-ninja, indien sonder 'n wapen!
  Die feetjie met vlerke knik:
  - Kom, gaan dan in die geveg!
  En die klein towenaar het haar towerstaf geswaai. En 'n baie veglustige ninja het voor die meisie verskyn. Meer presies, hy was 'n kop korter as Albina. En hy het regtig soos 'n mier gelyk, net in 'n masker. En hy het dadelik ses ledemate waarin hy swaarde en dolke vashou.
  Die feetjie het gekwetter:
  - Sit jou wapen neer! Kom ons veg met ons kaal hande!
  Die hoendervleis-ninja het die swaarde en dolke neergesit terwyl hulle agterkom:
  - Dit is op een of ander manier ongerieflik vir 'n beroemde vegter om met 'n kaalvoetmeisie te veg!
  Die feetjie knik instemmend:
  - Ek verstaan! Maar hierdie meisie wil vir ewig jonk en mooi wees. Maar net so kan niks in hierdie wêreld, of in enige ander, verkry word nie. So verder moet sy jou verslaan en natuurlik drie vrae beantwoord.
  Albina het met aanstoot gesê:
  - Wat, sal ek nog vrae moet beantwoord?
  Die feetjie knik met 'n glimlag:
  - Sekerlik! Maar jy sal nie net ewige jeug verkry nie, maar ook... As iets van jou afgesny word, dan sal dit alles maklik herstel word. En niemand sal jou ooit kan seermaak nie. En dit is klaar cool.
  Albina het saamgestem:
  - Ja cool. Jy kan sweet hiervoor.
  Die gevleuelde towenaar het die reëls van die geveg verduidelik:
  - Jy sal ses rondtes hê. Uitklophou, soos in klassieke, professionele boks. As jy 'n afslaan kry, gaan na die hoek totdat die skeidsregter tel. Indien niemand in ses rondes uitgeknikker word nie, sal die oorwinning deur punte bepaal word.
  Ninja Goosebumps het opgemerk:
  - Dan is dit beter om twaalf rondtes gelyktydig te hê, soos die professionele mense! Kom ons veg opreg en opreg!
  Die feetjie knik haar kop:
  - Jy kan twaalf doen! Maar ek hoop daar sal 'n uitklophou wees!
  En sy waai weer haar towerstaf.
  "n Ring met toue het dadelik verskyn, en die skeidsregter was "n meisie in "n sweetpak.
  Albina het haar boererok uitgetrek sodat sy nie met die geveg sou inmeng nie.
  Daarna was ek net in een bikini oor. Haar spiere was nou baie duidelik sigbaar. Hulle is so gebeeldhouwd, en die meisie self is pragtig en 'n verruklike blondine.
  Sy, ek moet sê, is eenvoudig 'n ondenkbare manjifieke sjarme.
  En die meisie se gesig is terselfdertyd sag, amper kinderlik, maar met 'n moedige ken.
  Albei vegters het voor mekaar gebuig. Die gong het geklink en die sein vir die begin van die geveg.
  Albina was reeds 'n gesoute vegter wat gevegkuns beoefen het vandat sy drie jaar oud was. En sy het gesien dat die vyand minderwaardig was in hoogte, en nog meer in die lengte van sy ledemate, wat kan jy van 'n mier neem.
  Miere is egter baie sterk en ratse insekte. En hulle moet op 'n afstand gehou word.
  En die meisie het met haar kaalvoet die ninjamier in die maag gejaag. En nadat hy 'n hou gekry het, het hy opgehou. Toe storm hy op Albina af.
  Die heldemeisie het hom met 'n hou van haar kaal skeen teëgekom. Die insek-ninja was bedek met 'n chitienagtige dop en daarom het die sterk houe van die opgeleide meisie feitlik geen effek op hom gehad nie.
  Albina het die Goosebumps-ninja in die aanval verskeie kere met skoppe gestuit, en ook drie pakslae teen die kop uitgevoer. En tot dusver het ek my nog nie eers een keer laat vang nie.
  Die eerste rondte het geëindig en albei teenstanders het na hul hoeke gegaan.
  Die feetjie het met 'n glimlag opgemerk:
  - Hoekom laat jy toe dat sy jou slaan!?
  Ninja Goosebumps het geantwoord:
  - Ek kyk net na haar!
  Die gong het geklink en die vegters het mekaar weer begin nader. En toe versnel die Goosebumps-ninja skielik skerp en poot Albin met sy pote in die bors. Die meisie het van haar voete afgeval. Sy het op haar rug geval, en haar kaal hakke flits in die lug.
  Die skeidsregter het die afslaan begin aftel. Albina het egter dadelik opgespring. En sy het met woede gehaas om te herstel. Haar kaal, bruingebrande, gespierde bene het soos 'n skroef begin tol.
  Maar die Goosebumps-ninja het hulle met sy pote op die blok geneem. Het die aanvalle afgeweer. En toe versnel hy skerp. En weer tref sy pote die meisie in die maag en bors. Laat kneusplekke en skaafplekke. En Tom het sy kop in die neus geslaan. En yushka het oor Albina se gesig gevloei. En die meisie self het geval.
  Die waarheid het opgestaan, maar die regter het steeds die afslaan begin tel.
  Ja, Albina se sake was nie goed nie.
  Die feetjie het gekwetter en haar towerstaffie gewaai:
  - Welgedaan ninja-gansvleis! Jy het die inisiatief aangegryp!
  Die ninja-vegter het weer versnel. En weer het hy Albina uit haar voete geslaan. Hy het haar nogal hard geslaan, en die meisie het neergestort en opgespring en teruggeveg.
  Die hoendervleis ninja het gesis:
  - Of jy te perd of te voet is,
  Super kampioen...
  Die duiwel sal na jou toe hardloop,
  'n Leër van miljoene!
  Albina het gehaas om te herstel, maar het sterk blokke vasgehardloop. En haar aanval is afgeweer. En die skerp punt van die poot het die meisie se kaal sool getref, wat 'n blaas laat opswel het.
  Die gong het geklink om die rondte te beëindig.
  Die meisie, mank en steierend, het teruggetrek na haar hoek. Ja, sy is goed en deeglik geslaan.
  Albina sak in 'n stoel neer. En sy begin swaar asemhaal. Hmmm, sy het nog nooit so 'n opponent gehad nie. En die vyand is nie 'n persoon nie, maar 'n ninja-mier. Wat nogal ernstig is.
  Hier kom die gong weer en 'n nuwe rondte!
  Albina probeer hom weer met skoppe bereik. Maar die vyand, synde 'n insek, is vinniger as 'n mens. En so breek hy weer deur met sy kort beentjies, gryp die meisie se kaalvoet en trek haar, gooi haar soos 'n pop.
  Albina staan op, maar word weer gevolg deur 'n harde hou reg op haar bors. En kneusings bly, die meisie val.
  Hy staan op en kry weer vuishoue in die gesig. En dit, moet opgemerk word, is ook pynlik.
  Albina het gevoel hoe 'n kneusplek onder haar oog swel Ja, die bakleiery was baie moeilik.
  Ninja Turtle is duidelik dominant en loop voor op punte. En weer het hy die meisie in die mooi gesig geslaan.
  Albina het geval en die gongsein het die einde van die rondte aangekondig.
  Die meisie het letterlik weggekruip na haar hoek toe.
  Die feetjie het na haar toe gevlieg en gevra:
  - Verstaan jy hoekom jy verloor?
  Albina antwoord met 'n sug:
  - Omdat dit 'n insek is!
  Die feetjie knik en vra:
  - Wil jy twee keer so vinnig word?
  Die meisie het bevestig:
  - Natuurlik wil ek!
  Die meisie met vlerke het gesê:
  - Beantwoord die vraag korrek. En dan sal jy regtig goed voel!
  Albina antwoord met 'n glimlag:
  - Wel, ek is gereed!
  Die feetjie het gekwetter:
  - Hoekom het God soveel dae!?
  Die heldemeisie het haar oë groot gemaak en geprewel:
  - Wel, wat is die vraag? Ek het nie die betekenis daarvan verstaan nie.
  Die feetjie het beslissend gesê:
  - En jy hoef nie die betekenis te verstaan nie. Neem dit net en antwoord so goed jy kan en verstaan!
  Albina het geglimlag en toe, geïnspireerd gevoel, gesê:
  - Omdat God baie dae kon doen!
  Die magiese meisie het geknik:
  - Wel gedaan! Hierdie keer het ek reg geantwoord. En jou spoed het verdubbel.
  Die feetjie het haar towerstaffie geswaai. En inderdaad, Albina se spiere het fenomenale krag gekry.
  En so het sy die geveg ingestorm. En haar kaal voete flits. En toe tref die slag die hoendervleis-ninja in die maag. Selfs die geoefende Albina het self die spoed en krag waardeer waarmee hierdie hou gelewer is en die harsingskudding wat haar deurboor het, waardeer.
  Albina het woedend gemompel:
  - Kry 'n fascistiese granaat,
  Sing 'n serenade om te onthou!
  Die hoendervleis-ninja het haar probeer aanval. Maar nou het Albina se bene, wat vinniger geword het, daarin geslaag om hom te ontmoet. En hulle het die chitienagtige dop getref.
  Dit was duidelik dat hierdie houe onaangenaam vir hoendervleis was, maar dit het hom geen ernstige skade berokken nie. En die meisie het geklop, maar sy was voor haar teenstander, en nou was sy voor op punte. Meer presies, hierdie rondte was hare.
  Op die ou end het Albina selfs 'n lae skop uitgevoer en haar opponent platgeslaan.
  Hulle het na die hoeke gegaan, en die Goosebumps-ninja het reeds verkreukel gelyk.
  Die feetjie het weer na die heldhaftige meisie gevlieg en opgemerk:
  - Nou veg jy reeds goed. Maar wil jy hê jou spoed en krag moet weer verdubbel?
  Albina knik instemmend:
  - Natuurlik wil ek! Wat moet gedoen word?
  Die magiese meisie het met 'n glimlag gesê:
  - Beantwoord nog een vraag.
  Die heldmeisie het vol vertroue geantwoord:
  - Ek is gereed!
  Die feetjie het gekoer:
  - Hoekom steek die ryp in die winter die kinders se neuse!
  Albina glimlag en antwoord:
  - Dit is die vraag! Maar dit is betekenisloos en maak voorsiening vir baie moontlike antwoorde.
  Die magiese meisie het geantwoord:
  - En dit is net vir humor. Probeer dit en gee 'n skerp antwoord.
  Die held meisie het gesê:
  "Dis hoekom dit vries in die winter, die kinders se neuse steek, want hulle is nie oud genoeg om hul neuse by die wortels af te kap nie!"
  Die feetjie knik:
  - Ja. dit kan tel! En jou spoed en krag sal nou weer verdubbel.
  En die towenaarmeisie skud haar towerstaf.
  En Albina het 'n nuwe, ongelooflike oplewing van krag en energie gevoel.
  Sy het woedend in die ring gespring. En die hoendervleis-ninja aangeval.
  En kom ons slaan hom. Dit is nie 'n hou nie, dit is soos om met 'n voorhamer geslaan te word. En die insekvegter het begin val en baie swaar ineenstort.
  Albina het haar teenstander geslaan, en hy het met moeite geval, maar opgestaan. Die hele rondte is egter deur die meisie gedikteer.
  Toe spring sy trots terug in die hoek.
  Die feetjie vra met 'n glimlag:
  - Wil jy jou spoed en krag verdubbel?
  Albina knik:
  - OK! Kom ons!
  Die towenaarmeisie het weer die raaisel gevra:
  - Hoekom en hoekom, wolwe huil vir die maan!
  Albina het gelag en vol selfvertroue geantwoord:
  - Wolwe huil omdat hulle nie die maan kan eet nie!
  Die feetjie het met 'n glimlag opgemerk:
  - En jy is regtig 'n genie. Ek dink dit is die moeite werd om baie te kry!
  En die towenaarmeisie draai weer haar towerstaf.
  Albina het letterlik die lug ingevlieg. Sy het nou soveel ongelooflike krag en energie.
  En so het sy op die hoendervleis-ninja afgestorm. En so skop sy hom met haar kaal, ronde hak in die ken. En die insekvegter is uitgeslaan.
  Die skeidsregter het tot tien getel en aangekondig:
  - Die vegter Albina het met uitklop gewen! Wel gedaan!
  En sy lig die meisie se hand op.
  Albina het gesing:
  -Die meisie is nie eers bang vir die dood nie,
  Haar horde is nie bang vir enige...
  Die vrou sal heldhaftig met die vyand veg,
  En selfs wanneer hy sterf, sal hy wen!
  Die feetjie het plegtig aangekondig:
  - Aangesien Albina 'n kragtige vegter verslaan het en al drie raaisels korrek beantwoord het en, bowenal, geestelik, word sy ewige jeug en absolute weefselherlewing gegun.
  En die towenaarmeisie het 'n agttal gemaak met haar towerstaf. En toe gebeur 'n wonderwerk: Albina het virtuele onsterflikheid verwerf.
  En die heldmeisie het gesing:
  Niks op aarde gaan spoorloos verby nie,
  En die jeug wat weg is, is steeds onsterflik...
  Hoe jonk was ons nie,
  Hoe opreg het hulle jou liefgehad!
  Die pieke is verower
  Ten spyte van die donderstorms van die noodlot!
  
  PUGACHEV TSAR VAN RUSLAND
  Emelyan Pugachev het Orenburg beleër. Dinge het nie te goed met die rebelle gegaan nie. Die koninklike regimente het nader gekom. Die selfverklaarde tsaar wou nie die beleg van Orenburg ophef nie, maar dit was ook riskant om die troepe te skei. In die werklike geskiedenis het die rebelle nietemin uitmekaar gegaan en is stuk vir stuk geslaan. Eers naby Tatishchevo, en toe naby Beloozersk. Hierdie besluit het geblyk verkeerd te wees.
  Maar toe kom die seun Oleg Rybachenko in die kamp van Emelyan Pugachev aan. Ten spyte hiervan was daar steeds sneeu, en dit was einde Februarie - die seuntjie was kaalvoet en in 'n kortbroek.
  Hy is na Emelyan Pugachev gebring. Die seun het selfversekerd geloop. Om kaalvoet in die sneeu te hardloop is meer plesier as marteling. Veral in 'n onsterflike liggaam.
  Die seun het 'n plan aan Emelyan Pugachev voorgestel:
  - Kom ons neem die uniform van die tsaristiese soldate, en ons het baie sulke uniforms, en trek die rebelle en Kosakke aan. Kom ons speel 'n stryd uit - soos skiet. En dan ry ons die gevange Pugacheviete die stad in. Hulle sal dink dat dit koninklike troepe is en ons in die vesting sal inlaat, en daar sal ons hulle aanval!
  Emelyan Pugachev het goedgekeur:
  - Wel, jy gee weg! Wat 'n kop! Ek gun jou die titel van kaptein!
  Oleg buig en antwoord, neurie met 'n glimlag:
  - Yesaul, Yesaul, hoekom het jy jou perd verlaat! Die hand het nie opgestaan om te skiet nie!
  Die Kosakke-tsaar het geknik en geantwoord:
  - Jy sal my adjudant wees! Hulle sal jou uniform en stewels regmaak!
  Oleg het beskeie opgemerk:
  - En kaalvoet is meer behendig! En ek is nie te koud met 'n kaal bolyf nie!
  Emelyan Pugachev geword. Hy was van gemiddelde lengte, breed in die skouers, en hoewel Oleg in die een-en-twintigste eeu, dit wil sê anderhalf meter, die lengte van 'n standaardseun van twaalf was, was die koning van die Kosakke nie veel langer nie. Vir hierdie tyd was Oleg reeds 'n tiener, en kon op gelyke voet met volwassenes veg en 'n offisier wees.
  Emelyan het beveel...
  - Wel, berei hierdie provokasie baie heimlik voor!
  En hoe slim het hy die wetenskaplike woord gebruik.
  Die Kosakke was besig om voor te berei... Hulle het wagte opgestel sodat nie 'n enkele lewende siel sou weet nie. En 'n slinkse lokval is voorberei.
  Maar die vyand het nog nader gekom, maar daar was nog 'n geruime tyd, klein afdelings rebelle het hom aangeval. Meer presies, nogal talle, maar nie baie georganiseerde skares nie.
  Emelyan Pugacheva het byna twintigduisend gevegsgereed troepe naby Orenburg gehad. In die werklike geskiedenis was dit verdeel. Tienduisend Pugacheviete het teen seweduisend tsaristiese troepe naby Tatishchi geveg. Die vyand was beter as Pugachev se leër in kanonne en die aantal gewere, sowel as in organisasie. Maar die oorwinning het teen 'n hoë prys gekom! Daarbenewens het Pugachev self nie baie dapper opgetree nie en die slagveld verlaat selfs voor die einde van die geveg.
  Nou het die Pugacheviete 'n geskiedkundige kans gehad vir 'n klinkende oorwinning.
  Hulle het dus meer as tweeduisend uitgesoekte vegters in uniform geklee. Hulle het hulle laat skeer. En die feit dat die uniforms gedra word, is natuurlik. En baie meer. Die Pugacheviete het ook vlae gehad van voorheen gevange veldslae, en tromme, ensovoorts.
  Die opvoering was beplan om asof deur note uitgevoer te word. Emelyan het byna honderd kanonne in Berd gehad, hoewel die helfte daarvan nie belangrik was nie. Maar daar is iets om op te vuur.
  Om die voorkoms van 'n ware geveg te hê. Tot dusver gaan dit nie so erg vir Pugachev nie. Die helfte van die Oeral-fabrieke is onder sy beheer. Chelyabinsk is nog steeds skrikwekkend, Chika sit stewig naby Ufa. Dit is nog einde Februarie, en die uitslag van die oorlog is nie duidelik nie, en Golitsyn se magte is ver van Orenburg af. Maar in die werklike geskiedenis, oor 'n maand sal daar 'n geveg naby Tatishchevo wees, en daarin die nederlaag van die boereleër. Wat sal lei tot massaverlating van die rebelle.
  Oleg is nog kaalvoet en in 'n kortbroek en gee bevele en gee raad. Sy amper swart van looiery, maar blonde seuntjie word deur bebaarde mans gehoorsaam.
  Die rebelle begin reeds skiet. Gewere brul, geskenke van die dood word uitgespoeg... Werklike vernietiging is aan die gang.
  Oleg baar sy tande en brul:
  - Eer aan ons heilige Moederland! Daar sal 'n generasie digters wees! Groot Emelyan, skat - jou uitbuitings sal besing word!
  En rookwolke styg op. Die nabootsing is 'n ernstige stryd. Hier moet jy natuurlik alles oortuigend wys. Boonop wag hulle natuurlik onder beleg op bevryding!
  Natuurlik vuur hulle stil om kanonkoeëls en bokskoot te red. En hulle gebruik erger kruit.
  Emelyan Pugachev is nog sterk genoeg om Orenburg in te neem - maar die vesting is sterk! En hier het jy listigheid nodig.
  Die krygers en Kosakke is oor die algemeen gereed ... Meer as tweeduisend vermomde infanteriste en ruiters, en meer as drieduisend vermoedelik gevangenes. Genoeg om skielik 'n stad oor te neem.
  Oleg het voor die gevangenes geloop. Van lank kaalvoet in die sneeu van Februarie gehardloop het, was sy seunsagtige bene effens lam. Boonop is hy al gewoond aan die hitte. Maar dis oukei, die onsterflike seuntjie se vingers sal nie vries nie.
  En dit het regtig wonderlik uitgekom.
  Oleg glimlag, los kaalvoetvoetspore op 'n wit agtergrond. Dit lyk aangrypend. Verskeie seuns uit boerefamilies het ook kaalvoet gehardloop. Hulle is redelik gehard, hoewel hulle gewoonlik bastskoene in die sneeu dra.
  So hierdie leër kom, nadat hulle die Pugacheviete verslaan het, na Orenburg toe. En hulle neurie selfs die optog.
  Inderdaad, die misleiding is eenvoudig maar effektief. Die hekke word voor hulle oopgemaak, en die armada van Pugacheviete gaan die hoofstad van hierdie streek binne. Hulle is blykbaar te seker dat die dom man niks verstaan nie, en hy is verslaan.
  Nou is die rebelle heeltemal betrokke. Die sein volg, en hulle storm op die verdedigers af.
  Oleg kap twee offisiere gelyktydig met sy sabel af. En die seun skree desperaat:
  - Gee op! Die regmatige koning is met ons!
  Die verdedigers is verward. Die soldate bied byna geen weerstand nie. Meestal veg offisiere, handelaarsmilisie en ryk Kosakke.
  Die stryd is taai, maar fokus. Al hoe meer regimente jaag die stad binne. En Kosakke, en manne met stokke, en Tatare met Bashkirs. Die stryd is taai.
  Oleg Rybachenko kap en skree ook:
  - Gee op! Daar sal genade, baie geld en vryheid vir julle almal wees!
  Dit is duidelik dat die krag van die verdedigers vinnig afneem, asook die begeerte om te veg. Selfs die beamptes gee op. Die Kosakke wil nie eers sterf nie.
  Vir Matyusha Boron het Oleg die keel afgesny en die dolk met sy kaal tone gegooi.
  Die geveg het feitlik onmiddellik doodgeloop. Die handelaars het op hul knieë geval en om genade gesmeek. Hulle het beide die Duitse goewerneur en die kommandant van die vesting gesleep. Emelyan Pugachev het beveel dat hulle opgehang moet word.
  Die gevange soldate is ingesweer, en die offisiere is 'n keuse gebied: óf diens aan tsaar Petrus die Derde óf die doodstraf. Ongeveer in die helfte verdeel. Sommige is tereggestel. Sommige het trou aan Emelyan gesweer.
  In die stad self is 'n ryk skatkis gevang, en 'n klomp waardevolle items, sowel as byna negentig kanonne, en groot reserwes van buskruit, bomme en kanonkoeëls.
  Die kolossale vesting het uiteindelik na 'n lang beleg geval. Pugachev se leër is merkbaar aangevul. En nou was dit moontlik om na Tatishchevo te gaan en Golitsyn te veg met superieure magte.
  En Oleg het self na Chika gegaan om te help. Mikhelson moes doodgekap gewees het om te verhoed dat hy die rebelle naby Ufa verslaan.
  Die seun het kaalvoet in 'n kortbroek in die sneeu gehardloop. Margarita het ook by hom aangesluit. Die meisie het net 'n tuniek gedra, en natuurlik ook geen skoene nie. Pragtig, met goue krulhare, alhoewel stowwerig van werk in die steengroewe.
  Margarita is pragtig, maar steeds 'n kind.
  Oleg het haar gevra:
  - Jy was nog nie 'n ou vrou nie... Jy is nie lank spyt dat jy 'n meisie geword het nie!
  Margarita antwoord met 'n glimlag:
  - En jy was nie oud nie, maar jy het amper vir altyd 'n seun geword! Jy moet betaal vir onsterflikheid, en hierdie betaling is nie buitensporig nie!
  Oleg het hiermee saamgestem:
  - Slawerny is tydelik, maar die ewige lewe is vir ewig! Ons is buitendien so vinnig dat ons nie perde nodig het nie!
  Margarita het gelag en opgemerk:
  - Sekerlik! Ons hardloop vinniger as die mees volbloed hingste. Die onsterflike liggaam is spesiaal, en dit is gemakliker in die steengroewe, onder die opsiener se sweep, as in 'n gewone liggaam op 'n verebed!
  Oleg Rybachenko het instemmend geknik:
  - Jy kan nie daarmee stry nie! So sal ons vir ewig lewe!
  En die Terminator-kinders het versnel. Oleg was natuurlik baie ingenome. Hy is 'n wonderlike kind.
  Alhoewel daar soms twyfel in my siel ingesluip het: is dit moontlik om offisiere van die Russiese leër dood te maak? Dit is heel waarskynlik verkeerd! Maar die heks se taak moet afgehandel word. Sy het die geskiedenis van Rusland verander, en haar 'n ewige, onsterflike liggaam gegee, al was dit 'n kind se liggaam, maar uiters sterk en vinnig. En hiervoor moet jy betaal en dien.
  En wie weet, miskien sal Rusland net baat as Pugachev wen?
  Die seun en meisie het ongeveer geweet waar die afdeling van die koninklike troepe geleë was, waarheen Mikhelson veronderstel was om aan te kom.
  Chika het twaalfduisend georganiseerde troepe naby Ufa. En hy was naby daaraan om hierdie stad in te neem, maar twee keer het hy 'n bietjie geluk en dissipline ontbreek.
  Natuurlik het Mikhelson 'n paar keer minder krag, maar in die regte geskiedenis het hy steeds gewen. So... Hierdie baie talentvolle bevelvoerder moet gevange geneem of doodgemaak word.
  En dan sal ons sien. Sonder Mikhelson sal die troepe waarskynlik nie na Chika beweeg nie. En daar het Oleg Rybachenko met 'n plan vorendag gekom. Verslaan Golitsyn en gaan na Ufa. Neem hierdie stad, stuur versterkings na die Oeral en Siberië, en trek self na Kazan. Dan sal die rebelle 'n voordeel hê.
  En die koningin se troepe sal stuk vir stuk geslaan word. Daarbenewens is daar in enige rewolusie sulke effekte: hoe meer oorwinnings, hoe meer ondersteuners, en hoe swakker die vyand se weerstand.
  So met elke tree sal die opstand net sterker word. Oleg was seker hiervan.
  En Margarita, die meisie wat vinniger as 'n resiesperd hardloop, is by hom, en saam sal hulle hul vyande afkap.
  Die jong krygers het 'n plek in die hinderlaag ingeneem. Mikhelson met 'n klein escort-afdeling was veronderstel om by sy regiment aan te kom. Hier het die Terminator-kinders al vir hom gewag.
  Oleg en Margarita, wat sabels waai, het die begeleider aangeval. Hulle het dadelik verskeie hussare afgemaai. Die ander het probeer skiet, maar die koeëls het nie die onsterflike kinders getref nie. En hulle het hul vyande met woedende woede afgekap. En Oleg Rybachenko het selfs skerp skywe met sy tone gegooi. En Margarita het dit met haar kaal voete probeer en dit het gewerk.
  Die seun en meisie het die vyand sonder meer doodgemaak. Mikhelson het probeer weggalop, maar Oleg en Margarita het hom ingehaal. Hulle het Mikhelson platgeslaan en hom vasgebind.
  Oleg het die luitenant-kolonel op sy skouers gesit en hom na Chika gedra vir verhoor.
  Die onsterflike kinders het vyftig hussare verstrooi en doodgemaak, wat wys dat hulle in ruil vir die ewige kinderjare baie koel vermoëns ontvang het.
  Oleg het Mikhelson op sy skouers gesleep en opgemerk:
  - Hoe sterk het ek egter geword!
  Margarita het opgemerk:
  - Ja, dit bevestig weereens dat ons die regte keuse gemaak het! En onsterflikheid is die moeite werd om uit te werk!
  Oleg het hiermee saamgestem:
  - Baklei is baie interessanter as om donkies in steengroewe te speel. Dit is nie moeilik in hierdie liggaam nie, maar dit is vervelig!
  Margarita het saamgestem:
  - Roetine doodmaak!
  In Chiki se kamp het twee kaalvoetkinders, of eerder volgens die standaarde van hierdie tyd, toe kleiner mense bietjie tieners was, nie veel agterdog gewek nie. As jy kaalvoet in die sneeu is, beteken dit jy is arm, en aan die kant van die boerekoning.
  Chika het Mikhelson vir die gevangene beloon en die kinders 'n keiserlike bedrag gegee - vyftien goue roebels.
  Mikhelson self is aangebied: óf dien die tsaar óf word opgehang!
  Mikhelson het die lus verkies. Maar Oleg het voorgestel om hierdie bevelvoerder te laat dink. Hulle sal immers altyd tyd hê om dit op te hang. En Mikhelson kan baie nuttig wees.
  Chika het saamgestem:
  - Tyd loop uit!
  Oleg het ook voorgestel:
  - Ons moet vir eers die Tsaar se regiment sonder 'n bevelvoerder vang! Om jouself te beskerm.
  Chika het saamgestem:
  - Slaan terwyl die yster warm is!
  En die rebelle het die koninklike troepe aangeval. Hulle het in die nag aangeval, Oleg en Margarita het die wagte versigtig verwyder.
  Die geveg was relatief van korte duur. Oleg, wat 'n tuisgemaakte skyf van 'n gebreekte seis gegooi het, het die kolonel, wat as bevelvoerder opgetree het, doodgemaak en sonder hom het die moreel geval. Boonop was daar te veel rebelle, en dit het druk op die psige van die soldate, en baie offisiere, geplaas.
  En wie weet, miskien is dit die ware tsaar Petrus die Derde. En hy het legitimiteit hoër as Catherine II.
  Die meeste van die regiment is gevange geneem. Kanonne en gewere is gevang.
  Voltooide oorwinning vir 'n leër wat onvoorbereid is om 'n aanval af te weer.
  En natuurlik Chica se triomf.
  Maar natuurlik hardloop die kinders terug na Pugachev. Hy sal teen seweduisend troepe moet veg, insluitend tweeduisend ruiters van Prins Golitsyn. Pugachev is natuurlik meer, maar sy leër is bont. Daar is baie voormalige soldate wat onbetroubare, swak gewapende en opgeleide kleinboere, Tatare en Bashkirs en Kalmyks is.
  Die sterkste kern is die Yaik Kosakke. Maar hierdie Kosakke is nie die talrykste nie. Daar is ook Iletsk Kosakke, en Orenburg en ander.
  Hulle hardloop reeds tot by die Tatishchevo-vesting, waar 'n aansienlike leër van die boerekoning saamgetrek het.
  Emelyan Pugachev ry self om die posisies op 'n wit perd. Oleg Rybachenko kyk aandagtig na hierdie leier. Emelyan Pugachev het die voorkoms van 'n liniaal. Hy is ongeveer gemiddeld in lengte, maar te perd lyk hy langer as gevolg van sy kort bene en breë skouers. Fisies is die rebelleleier sterk. Jy kon sien hoe hy gesny het en die krag van die slag in die geveg.
  Oor die algemeen is hy baie geskik vir die rol van hoofman. En vir die rol van die koning? Dit is ook moontlik.
  Pugachev se leër is groot. Hy het van die Iletsk-verdediging aangekom, steeds 'n veroordeelde Khlopusha, wat nog vyftienhonderd mense bymekaargemaak het. Nou het Emelyan meer as twintigduisend vegters. Dit is moeilik vir hulle om selfs in 'n vesting te pas. Tel drie keer meer troepe as Golitsyn, en meer kom steeds aan.
  En Pugachev het twee keer soveel gewere. Daar is nogal baie reserwes van buskruit en kanonkoeëls.
  Jy kan veg... Maar die weermag is bont. Daar is mans met spiese, en Bashkirs, en Tatare, en Kalmyks, en Kirgisies en Kazakhs. En ook baie oud-soldate uit verskillende garnisoene wat nie heeltemal betroubaar is nie. Daar is ook Oeral-werkers en Siberiese geweermanne. Kosakke is die belangrikste kern van die weermag.
  "n Groot leër, maar te bont. Sommige soldate en offisiere is redelik onlangs in Orenburg gevange geneem.
  Sommige onderdele is van manstoerusting, wat slegs in hand-tot-hand-gevegte gebruik kan word. En 'n horde Asiërs, nie baie gedissiplineerd nie, en dikwels nie die Russiese taal ken nie.
  Dus, met formeel baie meer troepe en selfs gewere, is Emelyan Pugachev minderwaardig aan die vyand in die kwaliteit van gevegsmag. Die uitslag van die stryd is dus glad nie so duidelik soos dit lyk nie, gebaseer op 'n suiwer formele balans van magte.
  Oleg Rybachenko verstaan dit. Waarskynlik is dit ook vir Pugachev duidelik. Chika het gewen omdat hy die vyand verras het. En in die regte storie was dit Mikhelson wat gewen het, wat Chika se groter leër voor die kurwe kon aanval.
  Wat moet ek nou doen? Die vesting was goed versterk en met water oorspoel, wat die hange ysig en glad gemaak het. Maar jy kan nie lank op die verdediging bly nie.
  Oleg het aan Emelyan voorgestel:
  - Kom ons val self die vyande aan, Tsaar-Vader!
  Emelyan het logies opgemerk:
  - Sal hulle ons nie met gewere bedek nie?
  Oleg het voorgestel:
  - Ek sal die vyand met Margarita verken, en ons sal toeslaan presies waar hy dit die minste verwag!
  Die boerekoning het goedgekeur:
  - Dit is 'n goeie idee!
  En Oleg, saam met Margarita, het 'n rugsak met granate gegryp, en 'n paar skerp sabels het elk na die vyand gestorm.
  Die kinders het amper kaal gehardloop, die seuntjie in 'n kortbroek en die meisie in 'n tuniek. Oleg het Ian se "Spartak" onthou. Die seuntjie Gita was ook daar. En 'n vrou in 'n geskeurde tuniek, 'n danser, sonbrand. Die seun was baie koppig. Seker nie 'n oorerflike slaaf nie. Miskien is hy gevange geneem. Toe het hulle hom na Italië gery, hom gestroop en op die veiling gesit. Alhoewel Gita verkeerd is, aangesien hy verbruin was van die sonbruin, dan het hulle hom heel waarskynlik ontkleed na die veiling gery. En hy het so naak geloop, kaalvoet langs die rotsagtige paaie van Italië geloop. Sy kaal sole het gebrand, sy kuite was seer. Maar die seun het nie sy kop laat sak nie.
  En die koper het begin voel hoe die seuntjie, sy natuurlik ontwikkelde spiere, klaarblyklik mal oor sy gladde vel. En toe steek hy sy vuil vingers in sy mond. En Gita kon dit nie verduur nie en het hom gebyt.
  Toe breek 'n bakleiery uit. Ja, Gita, dit was 'n seun wat Oleg self in sy kinderjare as Spartak beskou het. Maar nee, steeds 'n minderjarige karakter.
  Ek wonder, wat as die Romeine sou besluit het om Gita te martel? Gevange slawe word immers onder marteling ondervra?
  En die rooiwarm yster sou aan die kaal hakskeen van die slavin raak. Gita het gehuil en dieselfde ding herhaal:
  - Die slawe hardloop weg en wil nie baklei nie!
  Hulle het sy tweede hakskeen vir simmetrie verbrand en hom vrygelaat. Die seun word gedwing om op sy tone te trap, en dit maak hom nogal baie seer. Maar Gita het steeds daarin geslaag om tydens die chaos te ontsnap.
  Miskien het die seun voorheen in die steengroewe gewerk. Hy het swaar klippe gedra, erg gesweet, swaar asemgehaal. Die opsiener se sweep het hom geslaan. Dit is baie moeilik in die heel eerste dae van werk, wanneer jy nie van die lig hou nie. En dan raak jy gewoond daaraan. Die moeilike word bekend, en die bekende word maklik. Maar steeds sterf baie slawe. En Gita het in 'n klein wolfwelpie verander.
  Oleg het gedink dat miskien die seun in die boek "Spartacus" gevange geneem is na die nederlaag van die rebelle. En aangesien hy nog 'n kind was, is hy vasgeketting na die myne gestuur. Sodat hy stadig daar sou sterf. Of hulle is gemartel en die seun se gespierde liggaam met 'n rooiwarm staaf verbrand. Toe het hulle sout op die brandwonde gegooi en die tone op die jong slaaf se kaal voete gebreek. Hulle het hul gewrigte gedraai. Almal het gewonder waar Spartak die goud weggesteek het. Gita is stil en kners op haar tande. Hy word opgelig en laat sak deur die tou skerp te trek.
  En die are kraak van wilde pyn. En die seun verloor sy bewussyn. Hulle gooi yswater oor hom en maak hom lewend. En die dokter voel die polsslag om te bepaal of dit moontlik is om voort te gaan met die marteling, en of dit nodig is om die gemartelde persoon 'n ruskans te gee, om dan weer die jong liggaam te pynig.
  Gita word wreed en lank gemartel. Hulle gooi peper op die wonde, slaan dit met warm draad, prik die senuweepunte met naalde, en 'n vuur brand onder die seun se kaal voete. En die laksman trek hitte onder die rak in. En 'n sterk reuk van brand, en hulle trek elke aar uit.
  En dan raak die rooiwarm yster aan die seun se kaal bors, en hy verloor sy bewussyn van wilde pyn. Hy word weer met water gegooi en ingeneem. Die laksman druk die testikels met 'n tang, die seun word van wilde lyding verander, en word weer uit.
  Gita onder marteling... Iemand het gerapporteer dat dit Spartak se gunsteling was, en het geweet waar hy die skat begrawe het. En die Romeine martel... Die seun het nie 'n enkele ongeskonde velarea gehad wat nie verbrand of gestreep was nie. Maar hy swyg. En die Romeine is verstom oor sy volharding.
  Crassus se vrou is teenwoordig tydens die marteling. Sy kyk gretig hoe die aantreklike en blondekop seuntjie gemartel word. Dis opwindend. En so het sy, na nog 'n marteling, beveel om Gita na haar te bring en haar op die bed te sit. Sy wil dit regtig self doen.
  Nog redelik jonk en sterk, het die vrou op die manlike volmaaktheid van die jong slaaf gery. Gita het vir die eerste keer 'n man geword. Toe moes hy haar poes met sy tong lek. Wat 'n bietjie walglik is, maar ook ongewoon.
  En so het Crassus se vrou beveel dat die marteling moet stop, en die seuntjie, wat reeds ietwat gegroei het tydens die opstand, het beter gevoed begin word. En sy het met hom liefde gemaak.
  Die wonde en brandwonde aan Gita het genees soos op 'n hond. En toe hy sterker geword het, het die seun met die wellustige vrou van Crassus getrou en uit haar landgoed gevlug. Daarna het hy in die berge weggekruip en sy eie bende wegholslawe daar gevorm. Op die ou end het alles goed geëindig. Crassus is tydens die oorlog dood. En Gita het hom aan Julius Caesar geheg, en 'n goeie loopbaan gemaak, getrou en 'n klomp kinders gehad. En die lot van Spartak is onbekend. Die lyk is nie gevind nie. En of hy gesterf het of gered is, het die slawe nie geweet nie.
  Maar hulle het geglo dat hulle verlosser natuurlik leef.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova: wat eens volwassenes was, en nou ewige, onsterflike kinders is, het Golitsyn se kamp genader. Hier is drie generaals. En die troepe is van die Russies-Sweedse grens onttrek.
  Terwyl Tsaristiese Rusland in oorlog met Turkye is, is die rebelle kalmer. As Golitsyn verslaan word, sal die Pugacheviete uiteindelik die inisiatief kan aangryp. En selfs Samara beset.
  Oleg en Margarita het om die wagte geloop ... Dit sneeu, en jy kan nie te goed sien nie.
  Die seun het gedink dat hulle miskien drie generaals en kolonel Bibikov kon afmaak, wat die tsaristiese leër onthoof het. Maar dit is moeilik om te doen.
  "n Seun en meisie stap versigtig in die sneeu. Hulle probeer om nie spore te laat nie. Hulle is nog kinders. Nader die konvooie versigtig. Die geweer was afsonderlik iewers geleë. Die weermag is aan die opmars. Daar is nie meer sterk ryp nie - dit is Maart. Maar daar lê nog sneeu rond. Die kaalvoete van jong krygers voel skaars die koue, veral wanneer hulle beweeg. Hulle raak gou gewoond aan die koue.
  Baie kinders, selfs sonder superkragte, hardloop egter kaalvoet in die sneeu, veral in hierdie moeilike tye.
  Oleg het gedink hy het lanklaas TV gekyk of op die rekenaar gespeel. En dat dit sonder speletjies op een of ander manier dom is.
  Die ouens het die konvooi genader, en Margarita het voorgestel:
  - Wat as ons kruitpakhuise aan die brand steek?
  Oleg frons en vra:
  - Dink jy dit is 'n goeie idee?
  Die meisie het logies opgemerk:
  - Sonder buskruit is 'n weermag nie 'n weermag nie!
  Oleg knik instemmend:
  - Kom ons probeer!
  En die seuntjie in kortbroek het na die karre gehaas. Hulle het saam met die meisie drie wagposte met sabelhoue doodgemaak en met vuursteen en hooi bygegooi, die konvooi met buskruit aan die brand gesteek.
  Dit het begin gloei en 'n swart wolk het in die lug begin opstyg. Die kruit het begin bars...
  'n Seun en 'n meisie het in die kamp weggekruip. Paniek het ingetree. Golitsyn het ook saam met twee generaals uitgespring. Hierdie prins het hartverskeurend geskree en sy vingers gewys.
  Oleg het die skyf met sy kaal tone gegooi, en dit het reguit in Golitsyn se nek gefluit en deurboor. Die prins het sy arms uitgesprei en geval. Generaal Mansurov het na hom gehaas. Maar met haar kaal tone het Margarita die wapen gebruik. En die tweede bevelvoerder het ineengestort.
  Die derde was Fairman, wat saam met generaal Kar saam met die rebelle geveg het. By hulle is kolonel Bibikov, 'n familielid van hoofgeneraal Bibikov. Hulle kan aan hul skouerbande gesien word met die skerp visie van onsterflike kinders, ten spyte van die sneeuval.
  Oleg en Margarita het weer skyfies met hul kaal tone gegooi - hul onsterflike lywe het so 'n vermoë gehad, soos strokiesprenthelde.
  En albei base is vermoor, hulle koppe is afgeblaas.
  Daarna het die terminator-seun en die veldwagtermeisie skyfies na die beamptes begin gooi. Gelukkig, na die dood van die bevelvoerders, het paniek begin, dit het vir almal gelyk of die Pugacheviete die kamp aangeval het.
  Twee kinders is egter ook kolossale krag. En hulle maak beamptes dood deur skerp skerp skywe te gooi. En hulle breek hul keel, hul are en are bars.
  Kinders is moeilik om te herken in sneeuval, en hulle is perfek gekamoefleer in sneeudrifte.
  Maar die tsaristiese troepe kry dit moeilik. Oleg Rybachenko, wat skywe gooi, sê:
  - Eer aan groot Rusland!
  En weer vlieg die skyf wat deur die seun se kaal tone gegooi word.
  Margarit doen dieselfde, gooi 'n skerpgemaakte toestel met haar kaal vingers en tjank aggressief:
  - Vir Emelyan Pugachev!
  En hierdie kinders werk baie aktief en effektief. Hulle sny ook met sabels. En beamptes word gekies.
  Oleg Rybachenko sing:
  - Wit wolwe stroom saam!
  Margarita, wat met haar kaal tone skyfies na haar teenstanders gooi, sing:
  - Eers dan sal die wedloop oorleef!
  Die seun, wat voortgaan om op te wikkel, maai die vyand af:
  - Die swakkes sterf, hulle word doodgemaak!
  Die meisie wat skyfies gooi en beamptes vermoor, sis:
  - Reiniging van die heilige bloed!
  Jong krygers tree op 'n baie uiteenlopende manier op en gooi granate na vyande.
  Op hierdie oomblik slaan rebellekavallerie die kamp aan. Dit blyk dat Emelyan Pugachev besluit het om eerste aan te val en sy talle ruiters agter die kinders aan geskuif het.
  En die slag blyk skielik en op die regte tyd te wees. Die steppe-bewoners het die soldate met pyle oorlaai, die Kosakke het hulle met sabels afgekap en die berede manne het hulle op spiese gesit.
  Die wil van die tsaristiese leër is ondermyn, en die bevelvoerders is vermoor. Hier sny Emelyan Pugachev persoonlik die laaste kolonel met 'n sabel en skree:
  - My kinders, erken julle die wettige soewerein?
  Honderde soldate en selfs baie offisiere val op hul knieë en skree:
  - Kom ons erken dit! Kom ons erken dit!
  Weerstand daal. Die infanterie gee byna heeltemal oor, behalwe vir sommige offisiere. Die ruiters verset ietwat langer. Daar is baie edeles daarin. Maar ruiters van gewone mense gooi ook hul wapens neer.
  Oleg en Margarita sny die ruiters met sabels, en gooi skerp skywe met hul kaal tone, en piep:
  - Groot mense te alle tye,
  Groot mense - in die glorie van Petrus!
  Beide die seun en die meisie is meer aktief in kap en gooi. Die artillerie is reeds gevang. En hulle het die ruiters met bokskoot getref. Daar is dosyne van hulle wat rondlê. Daar is 'n totale pak slae aan die gang.
  Oleg het met 'n glimlag gesing:
  - Groot Tsaar Petrus die Eerste, wees altyd 'n voorbeeld vir ons!
  En hy sal dit ook neem en met twee sabels kap en dadelik die koppe van vyf afsny.
  Margarit, wat haar teenstanders afgesny het, het getjirp:
  - My stemme, en ek is pragtig!
  En op dieselfde manier sal hy dit neem en dit sny.
  Die seun en meisie is bloot die beliggaming van uitwissing. En hulle werk soos elektriese ses.
  Nog 'n beampte val... Die harde stem van Emelyan Pugachev klink:
  "Wie My dien, sal 'n beloning ontvang, en die res sal vergaan."
  Die manne met vlegsels het reeds opgedaag. En hulle veg goed teen ruiters. En die strome perde dun uit...
  Die oorlewende ruiters gee ook oor. Die stryd is weer gewen... Pugachev seëvier!
  Die gevangenes word reeds gelei en ingesweer. Soldate buig as 'n reël voor die bedrieër. Beamptes is anders. Wie kies die strop en wie sweer trou aan die nuwe koning. Verder, wie weet, miskien 'n regte monarg.
  Emelyan Pugachev lyk baie gebiedend. Dit is duidelik dat dit 'n kêrel is wat gewoond is om te beveel. En letterlik almal buig voor hom.
  Nadat hy diegene vermaak het wat geweier het om die eed af te lê, het Emelyan 'n oudit gedoen.
  Vyf-en-sewentig gewere is gevang, wat in daardie tyd baie was. En Golitsyn se troepe het so baie in die vestings versamel. Die kanonkoeëls en bokskoot is ook in plek, maar die meeste van die kruit is verbrand. Maar dit maak nie saak nie.
  Daar is meer as vyf en 'n half duisend gevangenes. Die weermag het gegroei.
  Die koning van die kleinboere het Oleg die rang van kolonel toegeken vir sy wedervaringe, en die rang van kolonel aan Margarita.
  En hy het ook drie honderd roebels gegee.
  Ja, die seun het sy goeie loopbaan voortgesit. Jy kan steeds styg tot die rang van veldmaarskalk.
  En Emelyan het eers 'n fees gegee ...
  En by die fees het hulle die vraag bespreek wat om volgende te doen. Oor die algemeen was dit nodig om ons agterkant te versterk. Maak seker dat jy Ufa neem, en voor dit die Verchoyaitskaya-vesting wat steeds uitgehou het. Stuur ook versterkings na Kungur en Beloborodova. En beset al die Oeral-fabrieke. Met die verkryging van artillerie en voorrade, sowel as gewere.
  Oor die algemeen het die atamans hiermee saamgestem. En nadat jy Ufa geneem het, gaan na Kazan.
  Nog 'n vraag is wat om met die Yaik-stad te doen? Neem dit met storm, of laat dit vir eers onder blokkade?
  Emelyan Pugachev wou 'n bietjie tyd saam met sy jong vrou Ustinya spandeer, en neem deel van die ruitery wat hulle na die stad vertrek het. En Ataman Ovchinnikov het tydelik in bevel gebly. Hy moes na die Vernekhneyaitsky-vesting gaan en terselfdertyd die magte van die steppe-inwoners bymekaarmaak. Versterkings is na die Oeral gestuur. Daar is selfs beplan om Tobolsk in te neem. Beduidende magte het saamgedrom.
  Die Kosakke-koning en sy ruiters het na Jaitsk gegalop. Wat mens ook al mag sê, hierdie stad is simbolies. Maar bowenal wou Emelyan homself 'n erfgenaam van die troon maak. Oorlog is immers oorlog. En as hulle doodmaak, dan sal daar ten minste iemand wees om die familielyn voort te sit.
  Oleg en Margarita saam met die hoofleër, wat na die Verkhneyaitsk-vesting beweeg.
  'n Seun en 'n meisie hardloop en is baie vrolik...
  Hulle maak selfs wysheid langs die pad.
  Hulle ruil aforismes uit;
  Oleg sê en spring op, en Margarita in reaksie:
  Die koning is sterk nie met sy kroon nie, maar met die kroning van sukses!
  Die mens is nie 'n wolf nie, maar hy het 'n trop nog meer nodig!
  Drink, maar moenie dronk word nie, en as jy dronk word, moenie gevang word nie!
  Die tiran se toespraak is heuning, soos klittenband vir vlieë!
  Hy wat vir lieflike woorde val, is so slim soos 'n vlieg!
  Die tiran is bitter in dade, maar soet in spraak!
  Wie nie vrede wil hê nie, sal die fees nie sien nie!
  'n Mens is net groot as hy homself nie vir min verruil nie!
  Wees geduldig, maar moenie ongeduldig wees nie!
  As jy troef wil kry, moenie 'n domkrag wees nie!
  Een hou is beter as duisend vloeke, en een klap is beter as honderd houe!
  Die koning wat sy onderdane uittrek, is altyd naak!
  Hulle trek gewoonlik skoene aan om uit te trek!
  Deur te steel maak jy jou sakke vol, maar jy maak jou siel leeg!
  'n Tiran is lief vir mag, maar haat die een waaroor hy heers!
  'n Beul is soms 'n noodsaaklike beroep, maar 'n mens met 'n kop is ongeliefd!
  "n Tiran kan doodgemaak word, maar kan nie afgewit word nie!
  'n Persoon is lief vir die rooi woord, maar soms laat hy bloed opblaas!
  Hy wat in die verlede kyk, is altyd laat!
  Die toekoms is in die mis, maar nie ver nie!
  Moenie in die verlede spoeg nie, hulle sal in die toekoms spoeg!
  Die tiran is in werklikheid 'n vampier, en sy toespraak is vlot!
  As jy lieflike drome misbruik, dan sal die lewe nie heuning wees nie!
  Soet drome lei tot bittere ontwakings!
  Deur te gereeld heuning uit jou mond te gooi, lok jy bere!
  Die tiran is lief vir bloed en rooi toesprake, maar streef altyd na afwit!
  Mense is bang vir verandering, maar hulle is nooit gelukkig met die status quo nie!
  As jy God wil word, moenie 'n primaat as jou mentor kies nie!
  Skape het 'n wyse herder nodig, nie 'n dom ram nie!
  'n Heilige plek is nooit leeg nie, maar heiligheid kan leeg wees!
  Die mens, soos God, is 'n skepper, en soos die duiwel skep hy vir homself probleme!
  Die tiran, soos 'n wesp, het 'n angel, maar kan nie eers vir homself vlerke gee nie!
  'n Politikus is 'n jakkals, moenie kiesers wees soos kraaie wat hul daaglikse brood verloor nie!
  Selfs al is 'n man van sewe spanne in sy voorkop, sal koppigheid hom in 'n aap verander!
  God het alles, die mens het geen sin vir proporsie nie!
  Dit is maklik om te bid, moeilik om te bedel!
  Om verbeelding te hê is goed - om 'n dromer te wees is sleg!
  Om die krag van God te hê, moenie buig vir die ambisies van 'n primaat nie!
  Die aap naboots, die mens neem kreatief aan!
  Die toekoms gaan nie oor hoë berge nie, maar oor groot dinge!
  Jeug in die hart is ewig, maar oudag is vervelig!
  Moenie jou stert soos 'n jakkals draai nie, dit is beter om jou bors soos 'n wiel vas te hou!
  Mans word volwasse in oorlog, maar jy kan nie doodmaak sonder 'n rede nie!
  Oorlog sal gesondheid verminder, maar intelligensie verhoog!
  Goue munte het die geelheid van hoogverraad!
  Die laksman het ook 'n hart, maar met die hardheid van 'n bylslyper!
  Veg, moenie sterf nie, jy kan 'n eeu wag!
  God is in elke hart, maar nie in elke kop nie!
  Groot ambisies verminder geluk!
  Wie te veel wil hê, het die krag van 'n borrel!
  'n Ryk is soos 'n huis; konstruksie verg liefde en berekening, anders sal die dak bloei!
  Goeie dinge is nooit genoeg nie, maar dit is steeds nie die moeite werd om te ooreet nie!
  Dit is winsgewend om ryk te wees, dis net onaangenaam as almal jou melk!
  As jy sterk wil wees, moenie jou verstand verswak nie!
  Die spiere word sterker van sametrekking, en die burokratiese apparaat word meer doeltreffend!
  Politici hou daarvan om met hul tong te werk, veral aan tafel!
  Daar is geen groter leuenaar as 'n politikus wat fanaties oortuig is van sy eie reg nie!
  God het 'n vrou vir 'n man geskep, maar Satan het 'n skoonma bygevoeg!
  Die dief behoort in die tronk te wees, maar die grootste dief kry die troon!
  Wie 'n sent gesteel het, was 'n misdadiger, wat 'n miljard gesteel het, 'n groot finansierder!
  Met 'n gevoellose siel kan jy nie die hongeriges met vars brood voed nie!
  Hoe meer jy steel, hoe minder is die straf, maar nie in die volgende wêreld nie!
  Om dit nie vanself te laat gaan nie, beteken nie om dit in 'n wurggreep te hou nie!
  Die bank kan ondersteun, maar dit is soos 'n opgehange man se strop!
  Die wat geen ondersteuning het nie, word teen die muur gedruk!
  Akkuraatheid is die beleefdheid van konings, maar koninklike nartjies is veral akkuraat!
  "n Politikus is dikwels "n grapjas, maar selde een wat die waarheid praat!
  Die nar hou daarvan om die waarheid te sny, maar loop dikwels die risiko om doodgesteek te word!
  Enigiemand wat van vodka hou, haat hul gesondheid en gesonde verstand!
  Vodka is helder, maar dit bewolk jou brein!
  Die dronk see is kniediep, maar hy self is altyd op sy knieë!
  Kies nugter, sonder om dronk te word van soetwyn van politici se lippe!
  Wanneer jy vir die wenner in 'n verkiesing stem, sal jy altyd teleurgesteld wees; wanneer jy vir die verloorder stem, sal jy altyd geïrriteerd wees!
  Wie nie gekies word nie, sal altyd 'n gevoel van fout en teleurstelling hê!
  Om vir dieselfde politikus te stem is soos 'n violis wat op een snaar tokkel!
  Die politici op die troon moet verander word, dit is nie 'n feit dat die nuwe gereg beter is nie, maar dit is in elk geval vars!
  Stem vir die jonges, jy sal self jonger word, indien nie in liggaam nie, dan op 'n nuwe manier!
  Wie lank op die troon sit, word 'n aambei vir sy onderdane!
  Maak nie saak hoe doringdraad bajonette is nie, die tiran kry dit die langste reg om daarop te sit!
  "n Wyse tiran sal sy vyande nie meer in die tronk sit nie as wat hy sy vriende sal flous!
  Hy wat die tiran salueer, sal vir ewig marsjeer!
  Demokrasie is goed vir die slim, gemiddeld vir die dom, maar tirannie is net goed vir die tiran!
  Die kinders het 'n paar aforismes gekomponeer. Toe val 'n klein afdeling hussare aan. Sommige is opgekap en toe gevang.
  Verhneyaitskaya vesting. "n Baie kragtige sitadel en, ten spyte daarvan dat dit deur rebelle omring is, is dit nooit ingeneem nie.
  Die kinders hardloop na haar toe, maak nog 'n paar aforismes op pad.
  'n Tiran is altyd swak in bevel: die wolf is lief vir skape en bewe voor leeus!
  'n Priester lieg ter wille van die waarheid, 'n politikus ter wille van wins, en 'n dronkaard ter wille van 'n glas!
  Geluk kom nie altyd deur geregtigheid en ywer nie, maar gaan altyd weg weens nalatigheid en luiheid!
  Dit is goed om die krag van 'n olifant te hê, erger is sy behendigheid, nog erger is sy wysheid, en baie sleg is vetsug!
  Alles in die wêreld is relatief, behalwe dat die mens die naeltjie van die wêreld is!
  Die begeerte om die krag van God te bereik moet nie gekombineer word met gorilla moraliteit nie!
  Wetenskaplikes ontwikkel vooruitgang, maar stimuleer luiheid!
  As jy gesond wil wees, hardloop, as jy nie wil seerkry nie, hardloop weg!
  'n Mens se krag is in sy verstand, maar sy swakheid is in sy tong!
  'n Politikus is soos 'n vrug, hoe helderder dit is, hoe giftiger is dit!
  "n Politikus is soortgelyk aan "n boa-konstrikter, net hy maak sy mond oop en sluk baie meer gereeld!
  Die tiran het baie listigheid, maar min ordentlikheid!
  As jy hoër as God wil word, sal jy laer as 'n booger val!
  Niemand is ewig nie, selfs die gode leef net so lank as wat die mensdom bestaan!
  Politici wil vir ewig regeer, maar hulle wil nie eers 'n paar minute ruik nie!
  Moenie politici vertrou nie, en kyk na die sterkte van die deur!
  Nie al wat glinster is egter goud nie, maar alles wat glinster kan in 'n stroom goud in jou sak toegedraai word!
  En daar is net een vegter in die veld wanneer hy baie moed het!
  Die uithouvermoë van die sterk bestes belemmer die opwinding van die vyand se magtelose woede!
  Jy kan alles in die lewe opmors, jy kan net nie soos 'n paddastoel lewe nie!
  Slimheid is die moeder van oorwinning, as dit ook die heer van 'n gelukkige geleentheid meebring!
  Oorlog is 'n ewige maagd - sy kan nie sonder bloed kom nie!
  Oorlog met die gierige greep van die hoer - gee nooit verniet oorwinning nie!
  Elke mens is soos 'n sandkorrel in die woestyn, maar anders as die grootste woestyn wat rande het, het hierdie sandkorrel geen perke tot selfverbetering nie!
  Wanneer die gode lag, huil sterflinge, wanneer die gode se gelag donderend word, is die einde van swak mense ernstig!
  Die mees gevorderde tegnologie is magteloos met sy primitiewe gebruik en gesofistikeerde gebrek aan optrede!
  Wat kan die sterretapyt van sy skarniere skeur? 'n Asteroïde van menslike domheid!
  Sonder die sweep van onderdrukking is 'n sprong na prestasies wat bevryding vir die hele mensdom bring onmoontlik!
  Hoe steiler die "draai" van die brein, hoe meer force majeure verdraai dit!
  'n Arm mens is nie een wat kaalvoet van liggaam is nie, maar een wat nie baas in gees is nie!
  Afkeer van seks gee aanleiding tot ongesonde moraliteit!
  Humor is so gepas by 'n begrafnis soos 'n baljas in 'n loopgraaf!
  Diegene wat stom speel, sal nie sukses behaal nie; diegene wat illusies verbreek, bereik die waarheid! Die wenner is altyd reg, selfs al word sukses behaal met die verkeerde metodes!
  Die beste geskenk van 'n vyand is wanneer hy mag aan 'n idioot gee!
  Wie die halsband verduur, sal nooit 'n hings word wat deur vroue geliefd is nie!
  Vryheid is dubbeld aantreklik vir diegene wat daarin geslaag het om hul eie gevoelens van luiheid en onverantwoordelikheid te verslaaf!
  Wat dikwels die vyand se vermoë om terug te veg onderskat, en selde die geleentheid sal kry om 'n waardevolle oorwinning te behaal!
  Hy wat daarvan hou om te spoeg, dis 'n kleinigheid om hom self te laat kak!
  Jy kan baie vrugtelose frases oor God praat, maar nuttige dade sal hieruit voortspruit met 'n gugulkin-neus, wat nie sal groei as jy 'n rivier van woorde natmaak nie!
  Wenners word beoordeel deur hul prestasies en trofeë...verloorders word eenvoudig beoordeel! Die wenner het 'n landdrosregter, die verloorder het 'n strafregter! Mens kan die waarde en noodsaaklikheid van oorwinning bevraagteken, maar nederlaag bring altyd en ongetwyfeld niemand goed nie!
  Die enigste voordeel van nederlaag is dat dit jou leer om lesse te leer en sukses te laat groei uit die trane van bitter foute!
  As jy jou vyand wil mislei, wees ook vir jou vriende 'n raaisel!
  As die vyandelike bevelvoerder se plan soos 'n oop boek is, dan sal sy bladsye onvermydelik met die bloed van jou kamerade bevlek wees!
  Die seun en meisie het steeds aangehou om grappies te maak, terwyl hulle die sterk vesting inspekteer.
  Die wenners oordeel hulself en kombineer beide die aanklaer en die prokureur, maar die uitspraak word steeds nie deur hulle gevel nie, maar deur die geskiedenis!
  Hoe eenvoudiger die truuk, hoe moeiliker is dit vir die vyand om homself te bevry van die gevolge van die gebruik daarvan!
  Die oomblik van impak, soos 'n noot in 'n melodie, sal 'n bietjie vroeër of later lui, en dit sal vals wees! Maar jy kan nie eers die gefluit van 'n teleurgestelde gehoor uit die graf hoor nie!
  Wanneer jy weet wie jou vyand is, dan hoef jy nie jou vriende in die moeilikheid te ken nie!
  Moenie die inisiatief verloor nie, jy sal die soet heuning van oorwinning verloor, en jy sal die bitterheid van verlies kry! Wanneer 'n bokser steier, moet hy nog harder geslaan word, anders gee sy ledemate pad!
  Die vyand seil, die wind van vernietiging is in sy seil!
  Wie in die geveg geswem het, sal in 'n plas verdrink en doodbrand!
  Vuil magie, soos seepsop, steek die oë, maar nie die vyand nie!
  Onkruid groei goed wanneer dit swak groei met 'n vermindering in die dom vooroordele van tuiniers!
  Die lekkerste leerproses is seks! En die belangrikste, niemand sal weier om dit weer te neem nie!
  Seks is die enigste onderwerp waar almal daarna streef om meer op die spel te sit!
  Wat seks en studies in gemeen het, is dat 'n C beter is as 'n D!
  Maar slegs 'n stewige getal is die mees bevredigende beoordeling!
  Wie staan wanneer dit nodig is om aan te val, sal selfs nie kan weerstaan om in die graf te slaap nie!
  Die een wat altyd in 'n dooiepunt in die lewe is, spoeg vloekwoorde!
  Hy gaan eerste met troefkaarte, hy is net 'n lag van mense!
  Enige iemand wat betyds wil wees vir die uitdeel van toekennings moet mildelik geskenke in die vorm van boeie uitstuur!
  Die vakuum sal nie bars nie, die son sal nie fart nie!
  Die koeël is nie 'n dwaas nie, maar die dwaas wat skiet mis!
  Wie weier om mense te help, mors die tyd wat die Here vir die versoening van sondes en bekering toegeken het!
  Die dood vergeet nooit, al is dit af en toe vergeetagtig!
  'n Sterk vegter, selfs een, bring meer voordeel as 'n trop swakkels, net soos een skerp sekel 'n hele veld aartjies afsny!
  Maar soms, selfs tussen die spikes van 'n swak leër, kan die sekelbater 'n keisteen van 'n onaangename uitsondering teëkom!
  As daar vrede is, dan 'n vrygewige feesmaal; as daar oorlog is, laat daar dan 'n oorwinnende beker wyn wees!
  Hy wat lomp in militêre sake is, is 'n lomp lyk in die bed!
  - 'n Goeie vegter is net so 'n goeie spioen as wat dit help om te borduur en te wen! 'n Goeie spioen is so 'n vegter, dit keer hom nie om dood te maak en verlies te vermy nie!
  Dit is maklik om uitmekaar te val in die hitte van die stryd wanneer jy jou koelte verloor tydens oefening!
  Jy kan met brute krag wen, maar sonder subtiele diplomasie kan jy nie die vrugte van oorwinning behou nie!
  Daar is twee probleme in oorlog: om die verborge vyand te vind en die versoeking te vermy om jou kop in die sand te steek!
  Sit jy nie bedelaar in die koninklike koets nie, jy sal nie vir duisende moet antwoord nie!
  Wreedheid is nodig sodat daar 'n resultaat kan wees - moenie die vyand spaar nie, maak nie saak hoe swak hy is nie!
  Dit is beter om te oorleef sonder om te veel te leer as om te sterf nadat jy iets geleer het wat in elk geval nie vir jou nodig sal wees nie!
  'n Persoon hou daarvan om alles in 'n hopie te sit, behalwe die probleme wat hy gereed is om van te vergeet! Maar meestal hoop probleme op die vergeetagtiges!
  Wanneer hulle sê jy hou daarvan, hoef jy nie te jaag nie, besluit dadelik, anders kan jou keel verstik!
  Jy moet ook kan verloor, maar dit is veral belangrik om nie te kan verloor nie!
  'n Aanval is soos 'n agterwind in 'n seil, wat net ander mense se maste verskerp en breek!
  Oorgawe kan nie lewe koop nie, maar 'n skande bestaan sal verniet aan jou gegee word!
  Wie wreed teenoor mense is, sal self jellie word wat deur duiwels in die hel verslind word!
  'n Akkurate sluipskuttervlieënier, mis die meeste wanneer hy op die wydste vliegveld van die onderwêreld land!
  Aanval is altyd meer effektief as verdediging, want die gesig van 'n vuis is 'n slegte blok!
  Wie nie skroom om terug te veg nie, gaan sukses!
  Vermaak is die mees sinnelose en verkwistende tydrowende aktiwiteit, maar as daar nie tyd daarvoor is nie, oorskry die betaling vir nuttige dade reeds redelike perke!
  Die mees betekenislose ding in die lewe is vermaak, maar sonder vermaak het die lewe geen sin nie!
  Die herder moet die skaap verstaan, maar nie soos 'n skaap dink nie!
  Die heerser moet sy eie wees vir die beswil van sy onderdane, maar vreemd aan die swakhede en bygelowe van die skare!
  Almal val - net die geestelik verhewe styg op!
  Diegene wat nie skulpe tel nie, vlieg in die geveg!
  Elke skoot tel, fortuin hou jou hoog in ag!
  Kinderjare, soos 'n opening in 'n skaakspel, vorm die spel as 'n geheel, maar anders as skaak, wil almal terugkeer en nooit weer die opening verlaat nie!
  Die koue is nie vreeslik as jou hart aan die brand is en yskoue kalmte in jou kop heers nie!
  Jy kan oorleef deur probleme of emosies te vries, maar jy kan nie lewe as jou gevoelens afgekoel het nie!
  'n Jakkals kan 'n tier verslaan as dit jakkals in die geveg is, en tier in die keuse van 'n teenstander!
  Die seun en meisie het klaar aforismes uitgespuit.
  Hulle het egter 'n bevel van die heks ontvang om iets te doen en het hierdie keer tydelik vertrek.
  Tydens die stryd met die Nazi's het Oleg Rybachenko hom in 'n parallelle wêreld bevind, waar dit vir Russe die moeilikste is.
  Margarita is langs hom, ook 'n meisie wat gereed is om teen die Nazi's te veg.
  Die kinders spandeer tyd aan voorbereiding vir geveg. Hulle is beide 'n pionier en 'n pionier.
  Hoe voel dit om rooi dasse om jou nek te hê?
  En kaalvoet is reeds bekend en selfs aanvaar... Ons moet ons voorberei om die aanval van die fasciste en hul medepligtiges af te weer.
  Amerikaners ingesluit. Waarvoor moet jy voorbereid wees? Weet dat die kragte ongelyk is en dat jy vindingrykheid nodig het.
  Die kinders maak gereed, en grawe strikke, en vind haastig iets uit.
  Oleg en Margarita is in die natuurlike wêreld, en hulle word as een van hul eie beskou.
  Die seun berei verskeie verrassings vir die Nazi's voor. Dis lekker saam met ander kinders.
  Saam met Margarita voel hulle redelik vry in die geselskap van vroue en seuns.
  Oleg het selfs geestig opgemerk:
  Heldemoed het geen ouderdom nie, maar prestasie gee jeug aan die siel!
  Margarita het saamgestem:
  "Jare is nooit genoeg vir 'n prestasie nie, maar daar is altyd baie eeue se herinneringe!"
  Die seun het gehelp, die meisie maak gereed om die verdediging af te weer. Ons moet veg.
  Die Nazi's is op die punt om aan te val. Dit is waar, Margarita het haar posisie onverwags verlaat. Aangesien sy 'n meisie is, is sy as skakelbeampte agter die voorste linie gestuur.
  Meisies wek steeds minder agterdog as seuns. Boonop is Margarita blond en haar gesig wek meer selfvertroue.
  
  Hier is meestal vegtermeisies. Die pioniers gee 'n helpende hand aan hulle, terwyl daar 'n kalmte in die veld is en die ouens met die puntneus meisies self smeek om hul ouer broers te help. Hulle werk selfs te ywerig, probeer meer doen, sonder om hul kinders se krag te bereken. Dis hoe verskriklik hul are geswel het en hoe skerp die are soos koperdraad op hul bruingebrande, eelte hande en kaalvoet uitgekom het, so wreed dat jy wil huil, gebroke voete van die kinderhelde. Terselfdertyd kry hulle dit nog reg om te sing;
  My vaderland is Stalingrad,
  Dit bevat blomme van dope - 'n diamant van dou!
  Daar sal, glo ek, 'n vreugdevolle parade wees,
  In 'n wêreld sonder oorlog - hemelse skoonheid!
  
  Die mens sal die mens se broer word,
  Almal se droommeisie sal kom...
  As dit moeilik is, is dit jou skuld,
  Die soet rivier sal vol water wees!
  
  Die Fritz het sy snoet ingedruk en sy grynslag uitgelig,
  Hy is 'n fascis wat brul - ek sal julle almal doodmaak!
  Maar in reaksie is hy met 'n slag ontvang -
  Ons weet hoe om te slaan sonder veel versiering!
  
  Die pionier het ons 'n groot saluut gegee -
  Het gewys dat hy 'n regte tier is!
  En nou slaan die Kraut-vegters hard,
  Die tyd vir kinderspeletjies is verby vir ons!
  
  Die Here Christus het self grappenderwys beveel -
  Jou lot sal die verpersoonliking van jou drome wees!
  'n Man in harte is net 'n kind,
  Droefheid in sy siel is soos 'n krans van rose!
  
  Reëndruppels is pêrels van die see,
  Die weerkaatsing in hulle van die sterre in die hemele!
  Die dood dreig ons met 'n skerp seis,
  En die verraderlike wolf is met bene in die woude!
  
  Maar ken die pionier - 'n das is bloed,
  Net rooi kleur is vir eeue heilig!
  Svarog sal dit bring - vertrou ons liefde,
  Die genade van die hemel - weet dit is groot!
  
  Ons stap kaalvoet deur Berlyn,
  Die pionier lei duisende vegters!
  En die vyand het gestaan - 'n donkie onder die juk,
  Lig vir die hele Heelal - ons medemense!
  Die meisie Alena het 'n kort frase bygevoeg:
  Hulle brand kommerwekkend in die lug,
  Bose Luftwaffe oë!
  Asof hulle sê -
  Daar is weer 'n storm oor die wêreld!
  En die donderstorm kom regtig nader, selfs die son wat na die horison sak, word verbloem deur 'n mengsel van wolke en skerp, oogbytende rook.
  Die gedreun van naderende tenks kan gehoor word, en vliegtuie gons in die lug. Eers sweef die bekende rame, gevolg deur die Arado-8-straalaasvoëls. Gevaarlike veeldoelige bomwerpers. Of die baie beweeglike Yu-287 met vorentoe gevee vlerke. En reeds donder die magtige belegwapens. Wanneer dit deur hoog-plofbare skulpe getref word, word kluite aarde en gesmelte turf hoog in die lug gegooi. En nog verskrikliker is die kragtige ongeleide missiele wat vanaf die Arado-Super afgevuur is wat die loopgrawe uitmekaarskeur... En dan verskyn Focke-Wulf-aanvalsvliegtuie wat in staat is om enige verdediging glad te maak. Dit is waar die stryd begin. Major, gesofistikeerd ten spyte van sy jeug, Andrei Matrosov hou trofee verkyker met koel optika in sy hande, kyk na die naderende fascistiese staal stortvloed. Daar is baie Nazi's en hulle is buitengewoon sterk. Selfs die infanterie is op wiele en gepantserde voertuie en vermy kleinwapenvuur. Hulle probeer die hardwerkende pioniers na agter dryf, maar hulle wil nie weggaan nie en vra vir gewere om te veg.
  Daar is nie genoeg wapens vir almal nie, alhoewel die plaaslike stormloop- en windhondkinders jaggewere en selfs sportboë gebring het. Oleg Rybachenko met 'n blou-oog en blonde hare het selfs 'n slinger gemaak met tuisgemaakte granate met 'n oorspronklike vulling. Hy is 'n sterk uitvinder. En die slinger self is nie eenvoudig nie, maar uit baie stamme - 'n regte "Katyusha" gemaak van hout deur pioniershande. Die innoverende ouens het plofstof gemaak met 'n tuisgemaakte metode, en selfs lugafweertoestelle gemaak. Almal wil dapper veg en wen. Maar jy sal nie kan sterf met die laaste gedagte van die Heilige en Onvervangbare Moederland nie.
  Majoor Andrei Matrosov gee die bevel:
  - Moenie vuur oopmaak sonder 'n bevel nie!
  Inderdaad, vir die hele bataljon het hulle slegs drie vooroorlogse produksies van die "vyf-en-veertig" (Al die nuutste wapens word dringend na die Moskou-rigting oorgedra, hier slegs wat hulle reggekry het om op 'n oorblywende basis uit te sny), wat beteken die enigste kans is om die Krauts nader te laat kom.
  Voor is, soos gebruiklik onder die Nazi's, die mees beskermde voertuie; tenks "Royal Tiger", "Lion" en selfaangedrewe geweer "Ferdinand"-2 met 'n 128 mm kanon. 'n Tipiese taktiek sedert die Middeleeue is om die sterkste en mees tekstuur ridders aan die punt van die wig te gebruik. En daar kan nie gesê word dat die Duitsers slegte krygers was nie. Dit word selfs op een of ander manier algemeen aanvaar om die Duitsers as gebore krygers te beskou. En ongeëwenaarde tegnici van vernietiging. Dit is hul breinkinders - motors wat net met "n kaliber van minstens 85 mm tot in die kant binnegedring kan word. Die nuwe waarnemende Fuhrer Göring het van die Ferdinand-128 gehou, en die vervaardiging van hierdie masjien is in produksie gestel. En nie net in die modifikasie van 'n tenkvernietiger nie, maar met 'n aanvalsgeweer. Die vervaardiging van deurbraaktenks is weliswaar nog net aan die gang. Hulle moet plek maak vir ligter voertuie en 'n bietjie van die agterstallige infanterie vanaf die hoofliggaam.
  Nazi-motors en -motorfietse vertraag elke nou en dan, uit vrees om vooruit te kom...
  Maar die kaalvoet pionierseun Oleg Rybachenko bewys dat hulle vir 'n rede hier gebly het. Eers is die slinger wat deur mede-pioniers gemaak is volgens die tekeninge van 'n briljante kind getref. Dit blyk taamlik langafstand te wees in hierdie geval, die kumulatiewe plofstofpakkies, soos ysskaatse, het die pantser gesplit en die gebreekte liggame van die Nazi's met plat helms en gedraaide masjiengewere uitgedruk. En vir swaarder voertuie is daar selfs koeler wapens! "n Skaars tenkmyn, bedek met tuisgemaakte gom, en bo-op die turf wat dit onsigbaar maak, word met behulp van "n draad tussen die stompe verskuif, reg onder die Royal Lion"s-baan. Hierdie tenk lyk selfs baie skrikwekkend, so 'n groot 128 mm-geweer, en roofsugtige, kwaai gesigte is aan beide kante van die rewolwer geverf. Blykbaar reken die Duitsers daarop om Sowjet-soldate te intimideer.
  Die staalplate van die ruspes het met 'n malende geluid op die dodelike geskenk neergelê. Die ontploffing lyk nie te sterk nie, maar die ruspe word afgeskeur, en Hitler se tenk begin rook soos 'n skoorsteen en met 'n spoed wat onverwags vir so 'n monster is, draai hy in die rondte soos 'n yslike toring met 'n houtstomp.
  Ander pionierseuns gebruik soortgelyke toestelle, sowel as plofstof van hul eie oorsprong, gesweis volgens Oleg Rybachenko se innoverende resep. Aangesien die Duitse infanterie laf is, en die tenks en selfaangedrewe kanonne weerloos vorentoe is, sal hulle hiervoor gestraf word.
  Byvoorbeeld, dit is die beste om 'n swaar Ferdinand-128 met 'n katapult te bedek, aangesien niks 200 mm-pantser kan binnedring nie. En hy sal 'n swakker dak met 'n waarborg neem. Boonop het die briljante Rybachenko uitgepluis hoe om die ontploffing gerig te maak. Om dit te doen, is dit genoeg om 'n toestel van 'n gewone gloeilamp te gebruik. Dan sal die vakuum die ontploffingsgolf insuig, en al die energie sal na een punt gaan. Hierdie innovasie, tesame met 'n spesiale plofstof wat met 'n mengsel van kruie en gedroogde sampioene gebrou is, laat selfs 'n klein plofstofpakkie ernstige vernietiging voort. En seuns en meisies gebruik die mees gewone boë en slingervelle met net drie snare om op die staalwesens van die Wehrmacht te skiet. Die "Royal Tiger" is dus deur sy spore verpletter en dit, 'n roofdier, wat gewond is, het histeries sy enjin gekraak en 'n projektiel byna blindelings uitgegooi.
  Die bekende "weerwolf", met 'n lae silhoeët en sterk wapenrusting, lyk soos 'n afgeplatte skilpad. Hierdie selfaangedrewe geweer het redelik onlangs op die Sowjet-Duitse front verskyn. Weens sy goeie ry-eienskappe, die houwitserkanon se deurdringbaarheid oor 'n skaflike afstand, en sy oorlewingsvermoë in geveg, het die "Weerwolf" dadelik die praatjie van die dorp geword.
  Maar sy spore is steeds gewoon, al is dit wyd... Dit sal egter selfs beter wees om die onderkant van die motor op te blaas en dit sy binnegoed met onderdele te laat uitspoeg.
  Dan is dit reeds 'n skilpad, wat deur 'n magtige Russiese arend van die top van die berg af gegooi is. Waaruit die gebreekte ingewande uitkruip en die grondbene van die vermoorde lede van die Nazi-bemanning uitkruip.
  Lyubov Markovna verkies om die "Royal Tiger" met 'n granaatlanseerder onder die loop te slaan - die teiken is die ruspe, en om die tenk die vermoë om te beweeg verloor, moet die rolleraandrywing gebreek word. "n Blonde Komsomol-lid met effens blou hare, kronkelende krulle, draai die wapen in haar hande en grom:
  - Jy sal jouself in 'n brood bak vir middagete!
  Hier is nog 'n beskadigde Weerwolf, soos 'n seerowerfregat met 'n stukkende roer, wat reeds na die kant toe gly. Steek die wapenrusting en bots met die "Royal Tiger". En albei staalkiste op spore begin gloei, en 'n paar oomblikke later ontplof as gevolg van ontplofbare ammunisie. 'n Paar ligte transporte draai om as gevolg van die ontploffing, en die masjiengewere verstik en raak self met patrone en omhulsels aan die slaap. Hierdie deurspekelde lyke draai dan om.
  Alesya Muravyova, wat pas die "Panther" wat vorentoe gespring het gedwing het om om te rol, het ook die skaatsbaan behendig uitgesny, het dit pragtig gestel:
  - Krag is nie in die liggende spiere nie, maar in die brein waar daar geen ritselende muise is nie!
  Lyubov Markovna, wat die granaatwerper herlaai en dit in haar hande weeg, is bekommerd. Die ammunisie is klein, en die vyand is sterk, maar tog, sonder om optimisme te verloor, sê hy:
  - 'n Eikehoutkop en 'n gietysterfiguur is 'n teken van 'n vrot stomp wat in die geveg afgekap is!
  En hy voeg by:
  -Selfs met 'n eikehoutlyf, met 'n verkorte begrip, is dit net 'n stomp, onder iemand anders se sitplek!
  "n Verdomde dosyn swaar voertuie het reeds stilgehou. Gebreekte en hulpelose tenks wat soos bejaarde vulkane rook, is glad nie skrikwekkend nie. Die draak het sy koppe verloor en sy gepantserde vel sal as aandenkings verkoop word.
  Maar die res volg hulle, veral die talle pantserkrygers. Die pionierhelde is verheug, hulle sal nie weghardloop nie... Hier tel die selfaangedrewe geweer "Ferdinand"-128 spoed op en... Dit val met 'n groot botsing in 'n gekamoefleerde gat. Die stam stam is gebreek, en net die breë ruspes bo-op steek uit en beweeg hulpeloos. En die flinke "Panther" het agter hom opgestyg. Sy lelike, buitensporige lang snuit het gebuig en binne is dit soos 'n pantserdeurdringende dop wat ontplof. En toe is die toring self afgebreek... Soos 'n onsigbare vroulike been het dit die bal aggressief getref. Een van die yslike Duitse tenkspanne is in die helfte geskeur... 'n Boot met 'n monogram van twee silwer weerligstrale, kenmerkend van die SS, het afgevlieg. Hy het 'n meter van Oleg Rybachenko geval. Die pionierseun het hom opgetel en opgemerk:
  - Dit sal nuttig wees vir 'n samovar, maar vir ons, gesoute jong Leniniste, is dit nie nodig om ons skoene te skeur nie. - En met "n brul, wat "n volwassene naboots, het hy bygevoeg. - Kom ons skeur beter tenks!
  Hier is nog 'n verrassing, en 'n gietysterpot wat deur stoom gedruk is, het in brandende arrogansie 'n gewone reling afgebreek en ontplof en drie hele voertuie gelyktydig aan die brand gesteek.
  Alesya Muravyova, wie se goue hare nie vervaag van stof nie, het geskree:
  - Maar passaran (die slagspreuk van die Spaanse kommuniste wat legendaries geword het - hulle sal nie slaag nie!)!
  Die pioniervroue juig en, ten spyte van die tragedie van die situasie, lag. Op sommige plekke word tuisgemaakte plofstof in gegrawe gate versteek. Dit word op 'n outydse, kunsmatige manier gemaak. Natuurlik is dit 'n bietjie swakker as dinamiet, maar dit is genoeg om die onderstel uit te skakel. En behalwe dit, het die kaalvoetseun-genie Oleg Rybachenko 'n manier gekry om 'n vernietigende mengsel van gewone saagsels, mis en hooi te maak. Dis goedkoop en vrolik! En wanneer dit ontplof, sou Nobel se oë verbaas uit sy kop rol!
  Die Fritz ly groot verliese, gepantserde personeeldraers misluk, sommige gaan deur gevaarlike gebiede, maar hulle word ontmoet deur granate en plofstof te gooi.
  Hier is selfs pioniers gevaarliker as volwassenes. Want vinnige jong soldate het klein stoomballistas gebou wat dodelike "geskenke" teen 'n spoed naby masjiengeweerspoed gooi. Die beginsel self is suier, maar die enjin draai die lemme van die katapulte, wat geskenke van die dood met 'n hoë aanvanklike spoed uitgooi. Hulle gooi spesiale sakke gedistilleerde houtalkohol gemeng met tuisgemaakte plofstofelemente uit - amper gelyk aan vernietigingskrag as nitrogliserien.
  Wanneer dit getref word, gee die dunner pantser van Hitler se transporte mee, wat veroorsaak dat die spanne met blou vlamme vlam. Verwoerd van pyn, skree die Krauts hartverskeurend en hardloop weg met hul gesigte verwronge van afgryse.
  Sommige van hulle gee selfs tegnologie op...
  Die enigste jammerte is dat daar baie vyande is, dit blyk dat von Bock besluit het om die hoofslag hier te lewer. Met aansienlike verliese - sommige van die voertuie was hoofsaaklik Amerikaans of Frans - wat masjiengeweervuur in alles gegooi het, het hulle die loopgrawe genader.
  En hulle kom krimpvarkies teë... Intussen wys Alena maklik die vyf-en-veertig. Natuurlik kan jy nie die "Royal Tiger" en selfs die verbeterde "Panther", en veral die "Royal Panther" in die voorkop neem nie, maar jy kan die kante probeer. Boonop is die "Panther" aan boord swak, maar as gevolg van sy spoed probeer hy vinniger deurbreek... Dit is hoe Duitse masjiengewere tref en probeer skrik. Daar is niks te sê oor gepantserde personeeldraers nie. Al die freaks sal uitgeslaan word en gedwing word om bloed op warm metaalvloere uit te spoeg!
  Lyubov Markovna, wat 'n granaat na die ruspe gooi, skree:
  - Ons sal hiënas met valke pik!
  'N Klein kaliber geweer het baie voordele bo 'n groot een - vuurtempo, gemak van kamoeflering. En hulle weet hoe om doelwitte te kies.
  Selfs die veelgeroemde Royal Lion, wat betroubaar beskerm gelyk het teen kleinkalibergewere, 'n voertuig wat 'n nagmerrie vir die Russe op die Saratov-bult geword het, kan getref word as die rewolwer en romp presies van die kant af geslaan word. Dis waar sy swakste punt is. En as dit dan in gevegsmodus kom... Dit sal sleg wees vir die Krauts!
  Alesya Muravyova skree vir hulle:
  - Jy sal steeds Stalingrad hê! En honderd keer erger as Stalingrad!
  Die Nazi's snerp, fel soos hiënas. En onder die Sowjet-ouens is daar gedood en gewond. Dit is veral tragies wanneer jong soldate sterf wat pas begin lewe het. Hier is 'n baie klein, maar dapper pioniermeisie, wat moeilik die plofstof pakkie optel, wat haarself onder die spore van die T-4 "L" medium tenk gooi (hierdie frats is nog in diens! Dus met verhoogde gewig en 'n sterker enjin). Ek voel jammer vir die meisie, maar sy haat fascisme meer as wat sy die lewe liefhet. Die pionier weet vas dat haar daad heldhaftig is en die Here Jesus sal die deure van die hemel met vreugde oopmaak vir diegene wat vir hul Moederland gesterf het. "n Lelike boks met "n lang, maar oënskynlik dun slurp van "n yslike masker spring op en ruk "n vierkantige toring af.
  En die soldate het weer granate gegooi, en vaardig gekamoefleerde masjiengewere het begin skiet op die motorfietse wat na vergelding kruip. En die koppe van Hitler se soldate bars, soos ryp kersies wat deur hael neergeslaan is. En die bloed versprei selfs meer as die sap van fyngemaakte sappige bessies.
  Die halfnaakte Oleg Rybachenko seun uitvinder het deur sy neusgate gefluit...
  - Tyd om klippe te versamel van iemand wat nie eers 'n sekonde in die wind gooi nie!
  Dit was nie die eerste keer dat hy sy truuks op die Nazi's getoets het nie. Motorenjins suig byvoorbeeld lug vir die enjins in, maar wat van 'n mengsel van gegradeerde steenkool en verskeie gemengde baie bytende en stekelrige kruie met 'n poeierontsteker?
  En die gastenks van groot motorfietse ontplof, en gooi strome van woedende vuur uit. Dit voel of daar 'n oproer van helse genie aan die gang is. Hier is 'n paar gepantserde personeeldraers wat ook by hul ongelukkige kollegas aansluit. En van hulle af vlieg stukke wapenrusting honderde meters weg en vind hulself al hoe meer slagoffers.
  Alyonushka, wat na die "Weerwolf" wys, mik na die onderste deel van die liggaam. Dit is moeilik om daar te kom, maar dit is die enigste kans om die genadelose selfaangedrewe geweer binne te dring. Gladde beweging van die vinger, en dan 'n draai.
  Die geweer gee 'n sagte terugslag, en die fascistiese masjien verdeel in die helfte. En die geskeurde rooi vlag met 'n swart swastika teen 'n wit agtergrond val in die bloedige modder.
  Alyonushka fluister wyse gedagtes:
  - Geregtigheid vereis opoffering, liefdadigheid vereis skenkings, en die sukses van 'n regverdige saak vereis opoffering!
  Alesya Muravyova voeg 'n swaar granaat aan die kant van die Panther:
  - Slegs onvermydelike opofferings in oorlog sal help om die onverbiddelike opofferings van oorgawe te vermy!
  Oleg Rybachenko , nadat hy nog 'n stofwolk van die ballista vrygelaat het, wat hom histeries laat hoes het, en toe het dieselfde hoes die enjins laat ontplof en bars, en geskree:
  - Jy moet verandering aan die teëstander gee, maar jy kan nie met verandering aan die vyand toegee nie!
  U-draai, die artilleriemeisie laat rus haar kaal, mooi bene om die bioritmes van die Aarde beter te voel, en die asem van die gras met haar voetsole, en skiet weer en tref die verraderlike T-4 presies op die kolf.
  Die pragtige Komsomol-lid glimlag en skree:
  - Gaan hel toe, ou man!
  En net toe is twee Sowjet-grys hare oupas afgesny deur 'n masjiengeweerbars. En hulle het bebloed in die holte geval. Nog 'n ou man toegedraai in 'n klomp granate het onder die spore van die Panther-tenk geval. Met afskeid het hy geskree:
  - Eer aan Stalin!
  Alyosha Muravyova het voortgegaan met die klem:
  - Eer aan helde!
  Lyubov Markova, wat 'n granaat met haar baie buigsame been gooi, het oorverdowend geskree:
  - Eer die dooies!
  Oleg Rybachenko, wat sy wit tande grinnik, het bygevoeg:
  - En die slim mense sal gedurende hul leeftyd vereer word!
  Probeer regtig om so 'n krag te weerstaan. Byvoorbeeld, hier is dalk nog geen "Royal Mouse" nie - 'n relatief nuwe tenk, maar daar is natuurlik ook 'n "Luiperd" by die E-25-bal. Maar die Sherman jaag... In hierdie geval is daar om een of ander rede min Amerikaanse en Britse tenks, hoewel dit von Bock was wat groot hoeveelhede buitelandse toerusting ontvang het... Die vindingryke seun Oleshka het gedink dat daar waarskynlik probleme was met die ontwikkeling van spanne of met voorrade.
  Maar dit is baie makliker om die Sherman om te keer ... 'n Lang wandelaar hardloop oor 'n kleipot met 'n plofbare mengsel en ... Net 'n kragtige skok slaan die goed gepantserde baster om.
  En daaragter word die tweede Amerikaanse tenk afgemaai, die woord wat lei tot helse versoeking is hennep onder die slag van 'n sekel. In die derde, as gevolg van traagheid, tref dit die beskadigde kollegas en die ook verslane ruspeblaser lig op.
  Die seunsgenie Oleg skree:
  - Hou so aan, en hou aan druk!
  Dit is werklik Russiese heldekrag!
  By terugkeer moet jy jou lang afwesigheid regverdig.
  En om mee te begin, het hulle die taal geneem. Hulle het een van die fortoffisiere met 'n lasso gevang en hom vasgebind en na die hoofkwartier gesleep.
  Die boerekoning het blykbaar 'n sekere geheim geweet hoe om vinnig 'n kind vir 'n jong vrou en sy vrou te maak, en het daarin geslaag om op 'n baie vinnige perd terug te keer. Die artillerie was vas in die smeltende lentesneeu, en terwyl die leër nie haastig was om die aansienlike vesting sonder 'n vurige geveg te bestorm nie.
  Emelyan Pugachev het die gevangene dreigend gevra:
  - Wie is ek? Wie vereer hy?
  Die gevangene het vrymoedig geantwoord:
  - Jy is 'n dief en 'n bedrieër!
  Die Kosak-tsaar het droogweg gesê:
  - Hang!
  Shcherbatov het voorgestel:
  - Of dalk bevraagteken hom met passie?
  Pugachev het geprewel:
  - Neem aksie!
  Die gevange beampte is in 'n martelhut ingesleep. Wat kon hy egter weet? Tensy waar die weermag se tesourie versteek is. Of dui dalk 'n ondergrondse gang aan!
  Die marteling is egter so-so...
  Pugachev het meer as tweehonderd goeie gewere, en sy wil natuurlik die saak oplos deur te skiet, en nie net 'n aanranding loods nie. En dan Ufa en 'n reis na Kazan.
  Voormalige veroordeelde Khlopusha is met 'n skare en gewere na die Oeral gestuur. Die koning het nog baie om te doen.
  Nadat hy artillerie opgevoed het, het Pugachev se leër begin skiet. Swaar gewere het gebrul. Die kanonkoeëls het geslaan en die krag van die kanon het uitgespoeg.
  Twee mure het reeds ineengestort... En die Pugacheviete het 'n aanval geloods. Die magte was ongelyk en die garnisoen het byna geen weerstand gebied nie. Net die beamptes het nie almal probeer skiet en insny nie. Oleg Rybachenko het die kolonel en kaptein se koppe afgeblaas. Die soldate het hul wapens voor die oorheersende vyand neergegooi en op hul knieë geval.
  Pugachev het nog 'n, relatief eenvoudige oorwinning gewen en aanbeweeg. Sy weermag het vinnig gegroei, hoewel daar baie vuil was toe die sneeu gesmelt het. Oor die algemeen het die vertraging naby Orenburg sy effek gehad.
  Die val van hierdie provinsiale sentrum het egter Pugachev se gesag verhoog, en mense het nou selfs meer gewillig by hom aangesluit. Veral baie steppemense het aangehardloop gekom.
  En 'n groot horde, en ontelbare ruiters. Daar is baie duisende vegters, Emelyan Ivanovich alleen het meer as dertigduisend, plus nog vyftienduisend van Chika en ander bevelvoerders van die boerekoning.
  Pugachev het self die Yaitsky-dorp besoek, in die lieflike omhelsing van sy jong vrou Ustinia. Hy het haar 'n kind gemaak, verkieslik 'n seun. Aangesien 'n erfgenaam nodig is, weet jy nooit wat in 'n oorlog kan gebeur nie. Niemand is gewaarborg teen 'n dwaalkoeël of kanonkoeël nie. En so is daar iemand om die familielyn te verleng. Pugachev het egter reeds kinders van sy voormalige vrou Sofia.
  In die Yaitsky-dorp self is die Kosakke stewig op hul plek. Die vyand se poging om te ontsnap is afgeweer. Verskeie soldate is gevange geneem, wat bevestig het dat daar hongersnood in die vesting was, en dit sou binnekort oorgee of uitsterf. Daar is dus geen sin om te bestorm nie.
  En Emelyan, sonder veel spyt, het die stad verlaat op sy spoggerige, volbloed hings.
  Die rebelle was stewig in Chelyabinsk. Die bevelvoerder van die Siberiese korps, Delong, het verneem van die val van Orenburg en het inderhaas uit die stad teruggetrek. Hy was oor die algemeen 'n lafaard en het hierdie sentrum verlaat toe hy deur rebelle omring is.
  Alhoewel dit terselfdertyd Delong was wat Pugachev in die werklike geskiedenis 'n nederlaag toegedien het, en hom selfs verras het. Die leër van die boerekoning het toe vierduisend gesneuweldes verloor en dieselfde aantal gevange geneem. Maar nou trek Delong terug, en sy soldate verlaat al hoe meer gereeld.
  Maar vir nou verdedig Kungur sterk, en om vinnig hierdie stad, wat van groot strategiese belang is, in te neem, het Emelyan Pugachev vir kolonel Oleg Rybachenko en kaptein Margarita Korshunova na hom gestuur.
  'n Seun en 'n meisie hardloop, soos altyd, kaalvoet en amper kaal deur die smeltende lentesneeu.
  Hulle is vinniger as die vinnigste galopperde, en bowenal, meer veerkragtig. Hulle kan vir baie ure hardloop sonder om te vertraag, en sonder 'n sweempie van moegheid - hulle liggame is onsterflik, en dus onkwesbaar.
  Oleg Rybachenko het natuurlik getwyfel of dit reg was om Pugachev te help, maar hy moes aan sy ewige, onkwesbare liggaam werk. Al was Catherine die Tweede 'n goeie koningin.
  Sy het baie verower, insluitend die Krim en Wit-Rusland met 'n deel van die Oekraïne.
  Maar wie weet, dalk as Emelyan wen, sal Rusland selfs meer bereik.
  Alhoewel dit 'n skok vir die ryk is, vergelykbaar met Lenin se staatsgreep in Oktober en die daaropvolgende burgeroorlog. Hoekom het hulle nie al genoeg van die Russiese mense opgekap nie? Ai, die glimlagte van die burgeroorlog.
  Oleg Rybachenko hardloop saam met Margarita na Kungur en dink by homself.
  Nogtans hang baie van geluk af, en geluk kan selfs 'n gemiddelde heerser groot maak.
  En dat Nikolaas II duidelik beter was as Wladimir Poetin in sy vermoëns en talent. Maar laasgenoemde het fenomenale geluk gehad, nie minderwaardig as Genghis Khan nie.
  Een stuk geluk lei tot 'n ander en omgekeerd. Die terminator seun hardloop en dink.
  Byvoorbeeld, die vang van Salman Raduev, en selfs op die vooraand van die Russiese presidensiële verkiesings, is 'n baie onwaarskynlike gebeurtenis. Wel, regtig, wat is die kanse hiervan, veral omdat ons praat van 'n seldsame skelm. Nie 'n enkele bekende militante leier is daarna lewendig gevange geneem nie. Almal het gesterf. Boonop was Shamil Basayev heel waarskynlik toevallig. Trouens, as die roete van terroriste nommer een so goed bekend was dat 'n myn onder hom geplant is, wat het hom dan verhinder om bloot met 'n lugaanval getref te word? Dit sou baie meer betroubaar wees! Of selfs die gas afskakel en dan 'n groot vertoning van die Basayev-verhoor maak?
  Nee, heel waarskynlik was Poetin ook in hierdie geval gelukkig, so Shamil Basayev is heeltemal per ongeluk dood.
  Maar kom ons sê Salman Raduev sterf tydens aanhouding, of vermy die strik heeltemal. Poetin mis 'n paar persent van die stemme, en die verkiesings word in twee rondes gehou. Dit is reeds 'n nederlaag vir die onbetwiste gunsteling en 'n triomf vir Zyuganov.
  En dit is nog onbekend hoe die tweede ronde sou uitgedraai het. Die proteskiesers sou in elk geval gevorm het, en Poetin sou kwalik te oortuigend gewen het. Maar die hoofsaak is dat die inhuldiging "n maand later sou plaasvind. En Poetin sou nie tyd gehad het om hervorming van die Federasieraad tydens die lentesessie voor te stel nie. En in die herfs sou 'n ernstige koalisie van opposisiemagte teen hom gevorm het.
  Die kommuniste, die agrariërs, die Unie van Regte Magte, die OVR en Yabloko sou 'n meerderheid hê en sou die hervorming van die Federasieraad blokkeer. Hulle sal ook die nasionalisering van NTV teenstaan.
  Die taai konfrontasie tussen die Doema en die huidige president sou herhaal word, soos met Jeltsin. En onder sulke omstandighede het Poetin dalk nie die vasberadenheid om Khodorkovsky in hegtenis te neem en die kommuniste en SPS en Yabloko 'n sterk slag toe te dien nie. Boonop raak die verskuiwing in geskiedenis baie. En as die situasie net 'n bietjie verander het, dan sou die terreuraanval van 11 September nie gebeur het nie. En dan sou Poetin by die oorlog in Afghanistan betrokke geraak het, en dit is moontlik dat hy net een termyn sou geduur het.
  En die geroemde diktator sou weggegaan het, op gespoeg en met 'n nul-gradering, net soos Jeltsin.
  Dit is hoe dit gebeur, soms van 'n klein ongeluk. Maar vir dieselfde Nikolaas II, as Admiraal Makarov nie gesterf het nie, sou hy 'n oorwinning oor Japan gehad het. En dan sou die hele China natuurlik Russies word! En dan sou Duitsland en Oostenryk-Hongarye verslaan gewees het.
  Ja, jy kan sien hoe een mislukking tot 'n ander lei.
  Die Terminator-kinders het gehardloop, hul kaal voete spat in die sneeu. En Oleg Rybachenko, wat geïnspireer gevoel het, het met entoesiasme begin sing, terwyl hy komponeer het;
  Ons veg vir 'n beter lot
  Om die lewe vir mense makliker te maak...
  En ons sal die verdoemde horde verpletter,
  Sodat daar minder bose teëstanders is!
  
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke,
  Vir die glorie van ons moeder Rusland...
  Glo my, die mense van Rus is onoorwinlik,
  En sal almal op aarde mooier maak!
  
  Ons kry die geleentheid om vir ons Moederland te veg,
  Verdedig die grootheid van die Vaderland...
  En soms is die lewe net 'n fliek,
  Alhoewel dit 'n weerspieëling van die hemel moet wees!
  
  Almal moet hul drome bereik,
  Glo my verstandig, kommunisme...
  Sodat daar meer geluk op aarde is,
  En die vure van revanchisme het nie gekom nie!
  
  Ons koning is die groot genie Pugachev,
  Hy het die kleinboere opgewek tot 'n heilige stryd...
  Enige besigheid sal tot op die skouer wees,
  En lief vir die meisie kaalvoet seuntjie!
  
  Ons sal selfs die duiwel sterker word,
  Wanneer ons die horisonne van die wetenskap verskuif...
  Die skurk word onder die hoewe verpletter,
  Al vloei bloed uit die geskeurde aorta!
  
  Ja, ons saak is regverdig, vriende,
  Ons kan ons vaderland gelukkiger maak...
  Glo die mense is almal een familie,
  Groot, mees stralende Rusland!
  
  Mense kyk dapper na die horison,
  Laat die bose wolke nie die lug bedek nie...
  Ons sal die vyand 'n wentelling gee,
  En jy sal 'n gelukkige ridder in die geveg wees!
  
  Ek ken nie die woord lafaard nie
  Ons Russe is glad nie minderwaardig nie...
  Ons het Svarog, die Wit Jesus,
  En sal vir altyd Mei geniet!
  
  Meisies en seuns in 'n ronde dans,
  Ons kaalvoet meisies betree...
  Die almagtige God Rod is immers vir ons,
  Moenie 'n breinlose papegaai wees nie, seun!
  
  En Lenin het ons geïnspireer om te veg,
  Die wyse Stalin het die prestasie geseën...
  Die magtige gérub sal sy vlerke sprei,
  En ons spiere is eenvoudig van staal gemaak!
  
  Die Majesteit van die Vaderland sal wees
  Dat ons sulke vegters vir God is...
  Laat ons ons heerlikheid bevestig met 'n staal swaard,
  Watter skild is by Svarog gesmee!
  
  Kortom, wees getrou aan die Here,
  Tot eer van die mees stralende Rusland...
  Ons ken net die ridders arende,
  Die Wit God Christus die Messias is agter ons!
  Die kinders het pragtig gesing, hul stemme was so vol en helder. En terselfdertyd sterk, manjifiek soos opera. Verskeie wolwe het probeer om die ouens te jaag, maar hulle het vinnig agter geraak. Die onsterflike ouens jaag te vinnig. Hulle ken nie swakheid of twyfel nie. Alhoewel nee, laasgenoemde is waarskynlik bekend. Oleg Rybachenko het self sterk getwyfel of dit die moeite werd was om Catherine, 'n bekwame maar ongeletterde Kosak, te verander. Die grap is egter op hom. Die kinders het, om hulle aandag van die lang reis af te lei, gewilde aforismes begin saamstel. En hulle het dit baie wys en pragtig gedoen.
  Dit is die kinders;
  Oorlog is soos 'n spel van domino's, net gebreekte domino's kan nie meer versamel word nie - die aarde hou!
   Geluk is die beloning vir moed, en die straf vir oorhaastigheid!
  Die bul is sterk, die donkie is hardkoppig, die leeu is edel, en die jakkals is slinks, maar mense is kuns van alle ambagte!
  Die tiran hou daarvan om te intrige, maar hou nie van intrige in verkiesings nie!
  "n Politikus hou daarvan om te regeer, maar hou daarvan om reg te werk!
  Om die leeu se plek in te neem moet jy 'n jakkals op die regte plek wees!
  Moenie 'n gat wees nie - jou ore sal getrek word!
  Die man is nie 'n vlieg nie, maar hy is ook vatbaar vir soet spraak!
  Dit is goed om gietystervuiste te hê - erger as 'n eikehoutkop!
  Die mees onsedelike politikus hou daarvan om sedes te lees!
  Heuning uit 'n politikus se mond verteer 'n staalploeg!
  Dit is nie oorlog wat sleg is nie, dit is nederlaag wat sleg is!
  Oorlog bring geen vreugde nie, maar oorwinning bring trofeë!
  Die tiran klink dikwels soet, maar die lewe saam met hom is nie heuning nie!
  Hulle klim na die hoë troon deur basistegnieke te gebruik!
  Hoe hoër die pos, hoe laer is die metode om te ontvang!
  Die lieflike toespraak van 'n politikus straal die bitterheid van teleurstelling uit!
  Die bevelvoerder se reguitheid slaan terug!
  Die broosste posisie is die een met 'n eikehoutkop!
  Skoen om naak te los!
  Die politikus praat te veel, maar groot dinge word in stilte gedoen!
  'n Jakkals kan 'n leeu uitoorlê, maar hy kan nie 'n muis voer nie!
  Die diktator wil 'n arend wees, vlerkloos in drome!
  Vir 'n man word geld, soos melk van 'n koei, suur van suinigheid en verdwyn van vrygewigheid!
  Hy belowe sonder moeite, dit is waar, ja! Maar dan, met watter moeite doen hy alles daarna!
  Die eikekop politikus staar dieselfde lot as die stomp in die gesig!
  Hoe groter die dief, hoe minder die straf!
  Die politikus minag niks anders as om volgens sy gewete te lewe nie!
  Die politikus het 'n klein gewete, maar reusagtige ambisies!
  Vervolging verander 'n vegter in 'n laksman, 'n lafaard in 'n dapper man, 'n beskeie in 'n astrante een!
  Wetenskapfiksie is 'n kompetisie van absurditeite en absurditeite! Terselfdertyd is daar nie meer wetenskaplike en logiese genre nie!
  In oorlog is dit soos in 'n opera - elkeen sing sy eie, net die prompter kan 'n spioen wees!
  Moderne vroue vergewe 'n man alles - behalwe armoede!
  Weet jy hoe verskil spioene van intelligensiebeamptes?
  Ek weet! Ons het net intelligensiebeamptes - die buitelanders is almal spioene!
  Wat is beter met 'n leë kop of 'n leë beursie? Natuurlik, met 'n leë kop - dit is nie so opvallend nie!
  Die verstand is die beste versamelaar van rykdom!
  Intelligensie en geluk: 'n verliefde paartjie - hulle gee geboorte aan sukses, rykdom, posisie, maar skei vinnig!
  Trotse mans vind dit makliker om na raad te luister wanneer dit deur 'n vrou gegee word - tensy dit sy vrou is!
  'n Wyse vrou is 'n fortuin werd! En 'n ondernemende vrou kan hom dagvaar!
  Wie waardeer persoonlikheid in 'n persoon, en wie waardeer kontant!
  Die mensdom kan deur twee dinge vernietig word - rekenaars en rekenaarwetenskaplikes. Eersgenoemde sal die verstand atrofeer, laasgenoemde sal nie voordeel daaruit kan trek nie!
  In oorlog is 'n granaat 'n kameraad!
  Oor die algemeen is 'n granaat wat grappies vertel soos 'n Faberge-eier wat gebruik word om neute te kraak!
  Talent is soos die siel: dit kan nie weggeneem word nie, maar dit kan vernietig word!
  Wraak is nie eer werd nie - die vergelding van ordentlikheid!
  Afguns is die kiem van misdaad, selfsug water, ledigheid voed!
  Luiheid is die ergste van alle misdade!
  Dit is beter om met waardigheid met 'n swaard te sterf as om te lewe soos 'n bees wat deur 'n sweep in 'n stalletjie gedryf word!
  In oorlog kan moed listigheid klop, maar listigheid kan nooit moed klop nie!
  Oorlog maak die lewe verskriklik, en die dood waardig en mooi!
  Beskeidenheid is 'n seldsame eienskap vir 'n bevelvoerder, maar dit maak dit selfs meer waardevol!
  - Jakkals is konsonant met die woord kal!
  Die leeu het net een voordeel bo die jakkals - die geleentheid om met waardigheid te sterf!
  Tegnologie is die laksman van dapperheid!
  - Maar dis nie waar nie! Trouens, hoe hoër die vlak van tegnologie, hoe meer intelligensie en vindingrykheid word op die slagveld vereis!
  Waar die belange van die Moederland begin, eindig persoonlike welstand!
  Vryheid moet met dissipline gekombineer word. Anargie is die antitese van vryheid!
  Volhardende geheue is die beste mentor! Oor die algemeen kan vryheid met die swaard gewen word, maar slegs met behulp van die rede kan dit gehandhaaf word!
  - Wanneer 'n sterk vegter 'n ander red, is geen spesiale eer hiervoor nodig nie!
  Wanneer dapperheid in jou hart brand, sal jy immers jou skild ophef ter verdediging van jou slawe!
  Die gemeenheid van 'n baster is nie 'n verskoning vir 'n eerlike persoon nie, aangesien die teenwoordigheid van vuilheid nie 'n vuil persoon regverdig nie!
  Liefde is nooit goedkoop nie - veral as jy nie met jou beursie betaal nie, maar met jou siel!
  Die enigste ding wat bloedstorting kan regverdig, is as die trane gevolglik ophou loop!
  Diegene wat vir geld dien, sal nooit in die stryd kan vergelyk met diegene wat gedryf word deur 'n dapper hart en die begeerte na vryheid nie!
  'n Kind se traan is gevaarlik, want dit verander in 'n woedende stroom wat beskawings wegspoel!
  Die pos van bevelvoerder is nie 'n ekstra rantsoen nie, maar 'n bykomende verantwoordelikheid en 'n swaar las!
  Dit is nie bekend wat belangriker is nie - om al die hongeres te voed of die trane van een kind af te vee!
  Goud is sagter as staal, maar tref eerder die hart!
  Dit is nie die wapen wat die soldaat sterk maak nie, maar die soldaat se wapen!
  'n Baie lang gesprek met 'n masjiengeweer lei tot skiet in die oor!
  Seks is die mees vernietigende wapen, veral gevaarlik weens die toeganklikheid daarvan!
  Die doeltreffendheid van enige wapen hang af van die gekose slagoffer, en nog meer in seks!
  Seks is die mees menslike wapen, anders as ander dodelike wapens, gee dit lewe!
  Liefde maak selde dood, maar maak dikwels seer!
  Wie lank na 'n kaal bors kyk, vergeet die buitelyne van die wapen!
  'n Fiets met pedale is beter as 'n Mercedes sonder 'n motor!
  Die ou wapen is soos 'n kruk, betroubaar, maar geen maneuver nie!
  Stap is nie vinniger nie, maar dit is goedkoper - jy sal veral op dokters spaar!
  Geld is soos 'n lakseermiddel - daarmee los eerlikheid en moed 'n mens!
  Dit is beter om 'n dag op verkenning te verloor as om binne 'n sekonde dood te gaan!
  In oorlog is daar 'n gejaag - 'n hardloop na die graf!
  Die meeste gevangenes is baie helderder van siel en suiwerder van hart as diegene wat hulle bewaak! 'n Ketting kan nie meer moreel as 'n gevangene wees nie!
  Die klein lyfie is soos 'n skerp mes, maar dit kan nie geslyp word nie!
  'n Vrou se trane is beter as pêrels, elke druppel is 'n goue muntstuk!
  'n Klipbyl en atoomenergie moet op 'n vriendelike hart toegepas word!
  Jy hoef nie skaam te wees vir armoede as jy 'n ryk siel en 'n hart van goud het nie!
  Vooruitgang bedek bygeloof!
  Die akkuraatheid van die beleefdheid van 'n moordenaar en die brutaliteit van 'n skuldeiser!
  Een wag kos niks meer as 'n tuinvoëlverskrikker nie!
  In oorlog is die verslaan van 'n bevelvoerder gelykstaande aan wen!
  "n Onvoltooide vyand is soos "n onbehandelde siekte - verwag komplikasies!
  Edele wysheid is soos duur wyn - dit is beter om dit vir die onderstes weg te steek!
  As jy twee munte laat val, tel eers nie die een wat groter is nie, maar die een wat duurder is! En gee die res vir die armes!
  Nederlaag is altyd 'n ramp, tensy jy baie geld in ruil gee!
  Slegs 'n onverbeterlike romantikus sal bly wees om aan die hand van 'n lieflike dame te sterf!
  Die pragmatis verkies om geboorte te gee aan 'n nuwe lewe!
  Moed kan vergoed vir onvoldoende opleiding, maar opleiding vergoed nooit vir moed nie!
  Talent kan onderwys vervang, maar onderwys sal nooit talent vervang nie!
  Opwinding en woede is net prostetika van dapperheid en moed!
  Geluk, soos 'n by, sal beslis vlieg na waar die nektar van wysheid en harde werk ryp word!
  Die wurm, anders as die arend, verdwyn maklik. Die laagte is altyd verborge, maar die verhewe is kwesbaar!
  Dit is nie soseer die ketting wat 'n mens in slawerny hou as vrees nie - die swakheid van ten minste een skakel gee moed!
  Dit is eerbaar om vir die Moederland, Vrou, Ouers te sterf, maar dit is selfs beter om daarvoor te lewe!
  In oorlog is dit makliker om 'n voordeel te kry as om dit te besef! Laasgenoemde is soortgelyk aan die jag van vlieë om 'n verslane leeu!
  Die tong is, ten spyte van sy klein grootte, die sterkste lid van die liggaam. Hy beweeg leërs van miljoene en kalmeer die baba. In staat om te vernietig en te red.
  'n Vegter sonder 'n wond is soos 'n ryk man sonder 'n sak!
  'n Man het krag nodig om te lewe, en 'n vrou het dit nodig om te oorleef!
  Selfs 'n ram kan onder skape uitstyg, maar probeer om 'n leier onder leeuwyfies te word!
  Die lewe is te waardevol om te handel!
  Staal is skerp, maar 'n vrou se tong is baie skerper!
  Tree met vrymoedigheid op as jy nie bekwaam kan wees nie!
  Om een burger by die span te voeg beteken om twee soldate weg te neem!
  Een amateur met sy onnoselheid sal die voordeel van tien spesialiste dek!
  'n Groot familie is hemel vir die hart, vagevuur vir die beursie, hel vir die vyande!
  Om 'n hok uitmekaar te haal is soms moeiliker as om 'n wrede eienaar weg te jaag!
  Vir die Russiese volk is vodka erger as 'n dosyn Hitlers!
  Droom is 'n verraaier van die werklikheid!
  Daar sal 'n rede wees om dood te maak, maar daar sal altyd 'n geweer wees!
  Vodka is 'n wettige terroris!
  Alkohol is die grootste reeksmoordenaar! So kom ons drink, maar laat hulle ons net met alkohol doodmaak!
  Maak nie saak hoe klein die elektroniese skyfie is nie, die prediker het met 'n uitgestrekte hand daarin geklim!
  Die masjiengeweer is die beste argument vir bekering!
  'n Regte man moet dapper wees in 'n geveg, selfgeldend in liefde, geestig in 'n argument!
  Onvoltooide vodka is soos 'n ontevrede vrou, jy kan nie 'n hoofpyn vermy nie, dis beter om in te gee!
  Oorlog is die opwindendste speletjie, die aantal deelnemers is onbeperk, maar neem voortdurend af!
  In oorlog, anders as boks, is wen op punte soortgelyk aan verraad, maar die regter word nie omgekoop nie!
  Skaak is logika en poësie vergestalt in eenvoudige figure!
  Vryheid is soos 'n korrupte meisie, net hulle betaal daarvoor nie met geld nie, maar met bloed!
  Jeug is die suster van arrogansie, arrogansie is die suster van moed, maar slegs deur verwant te raak aan die ervaring van 'n ou man kan oorwinning gebore word!
  Wanneer 'n bevelvoerder 'n helder kop het, word dit donker in die oë van die vyand!
  "n Gevoel van tyd is "n onvervangbare eienskap van "n bevelvoerder; dit is nie verniet dat die minuutwyser "n skerp punt het nie, dit slaan harder as "n geslypte damast staal!
  Plesier en pyn is antipodes, maar vir sommige is pyn toedien die hoogste plesier!
  Oorlog en seks verskaf plesier, maar nie in 'n mengsel nie, dit is 'n te dodelike kwas!
  Hoe vetter die stuk in die lokval, hoe skerper moet die gryptande wees!
  Dit is moeiliker om 'n haas te vang as om 'n mammoet dood te maak!
  Deur pragtig dood te maak, skep jy bloederige stillewes, maar fynproewers gaan te vinnig na hul grafte!
  Matigheid is 'n goeie eienskap as dit nie van toepassing is op inkomste nie! "n Swaar beursie is altyd lig!
  Wanneer 'n vrou die waarheid vertel, begin passie vervaag, en wanneer sy lieg, blom verraad!
  Sagte drukkies is meer verstikkend, daar is niks meer onverbiddelik as 'n liefdevolle strop nie!
  Skuld is 'n swaar las, veral as jy niks het om mee te betaal behalwe jou lewe nie. Op sy beurt kan jy dit nie leen nie!
  Die slaap van die dood is die diepste, maar nie die soetste nie, veral vir diegene wat gesondig het!
  Die jaagtog is die kroon van oorwinning, en sonder 'n kroon is daar geen oorwinnende einde nie!
  Wie ook al agterbly, sal vir die res van sy lewe met een hartklop moet inhaal!
  'n Ongevuurde soldaat sal, soos groenwyn, krag kry met gevegte, maar 'n bevelvoerder wat nie wil leer nie, is soos mis - hy sal nie ryp word nie, maar net vrot!
  'n Slegte bevelvoerder slaag daarin om sy eie vel te red, 'n goeie bevelvoerder red sy soldate van die dood!
  'n Debuut in 'n geveg is belangrik, want as jy verloor, sal jy nie 'n toevoegsel kry nie!
  As 'n kameraad sterf, moenie ontsteld wees nie, die hemel is verryk met 'n goeie mens!
  Wat as dit sleg is? Toe het dit makliker geword vir dié wat op die aarde woon.
  Daar is een waarheid, maar daar is baie godsdienste, wat beteken dat 'n gelowige 'n groter kans het om 'n fout te maak as 'n ateïs!
  Al is 'n ateïs reg, dan sal sy waarheid hom nie wins gee nie, maar 'n gelowige sal, al vergis hy hom, 'n gelukkige lewe en 'n waardige dood ontvang!
  Om 'n ateïs te word is soos om jou siel te steel!
  Geloof is soos klere, dit is moeilik om te dra en kan nie naak gedra word nie! Jy kan dit net verander deur jouself te was en 'n moderne styl te kies! Oor die algemeen is godsdiens soos 'n vrou, dit raak vervelig, en dit is skrikwekkend om te verander!
  Geloof, soos 'n stamper wat wys, is net een en enigste dwase lag daarvoor!
  Geluk is 'n kieskeurige bruidegom wat net met vryheid gaan!
  Hoekom wil jy 'n slang aan jou hart sit - maak die deur na die onderwêreld oop!
  Dit is omdat 'n piksteel en gespierde arms 'n kop vereis!
  'n Bevelvoerder is soortgelyk aan 'n akteur, net die encore-herhalings word nie met applous ontvang nie, maar met klappe in die gesig wat jou in die grond dryf!
  Liefde is soos 'n wolk, onderhewig aan grille en trane stort!
  Barmhartigheid is 'n eienskap van die sterkes, wreedheid word gebore uit onsekerheid, en onsekerheid is swakheid!
  Straf van die bose is die waardevolste tipe goed; dit vereis geestelike reinheid en vasberadenheid!
  Vasberadenheid is 'n onvervangbare eienskap van 'n heerser, bedeesdheid vernietig state en laat mense wees!
  Wie se blaster sou skree, maar joune sou stil wees!
  Liefde vereis opoffering, niks minder as haat nie!
  - Godsdiens moet eerstens moreel wees, goedheid en gehoorsaamheid leer! Moet net nie mense in 'n trop verander en hulle keer om te dink nie!
  Die rewolusie behoort nie die tipe slawerny te verander nie, sy doel is geestelike vryheid met 'n enkele gesindheid - om goed te doen!
  Niks verenig die mensdom soos ware godsdiens, gebaseer op vriendelikheid en gesonde verstand nie!
  - Slegs die finale oorwinning van die hoogste waarheid kan 'n leuen regverdig! Net soos die saak van vrede geweld vereis, is dit makliker om 'n swaard met 'n swaard af te weer as met 'n skild!
  - Waarheid is altyd in die minderheid, en die minderheid kan net wen met die hulp van intelligensie en listigheid! Dit beteken listigheid en intelligensie, getroue metgeselle van die waarheid!
  'n Slaaf is in die eerste plek 'n lafaard, hy is bang om sy ketting te verloor!
  Die tiran het drie eienskappe van insekte: die angel van 'n skerpioen, die pote van 'n taai vlieg, die web van 'n bloedsuier, maar hy is nie bestem om gevleueld te word nie!
  Die skoonheid van die siel, die reinheid van harte, die krag van liefde - moet nie deur oormatige vergelding geskend word nie!
  As jy reg is, regverdig geregtigheid wreedheid, maar net in die mate dat dit nie die slagoffer in 'n laksman verander nie!
  Die mees waardevolle eienskap van 'n bevelvoerder is om nederlaag met waardigheid te aanvaar en daaruit te leer!
  In moderne oorlogvoering wen wie ook al vlieg, en wie ook al kruip, tref die vyand!
  Belediging is die wapen van 'n skelm en 'n lafaard; in 'n poging om ander te verneder, verlaag hy homself!
  Net die dooies maak geen foute nie, tensy jy natuurlik die plek van die hemel tel!
  Oefening is die moeder van vaardigheid, in alliansie met talent!
  Hy wat bereid is om te leer, sal meer baat by die nederlaag - as die selfvoldaan arrogant uit oorwinning!
  Dit is beter om mooi te sterf as om lelik te lewe!
  Vir 'n lui persoon is alle tye sleg, behalwe slaap!
  In oorlog is voortydige vreugde die suster van verraad!
  Die mees perfekte lem word verwoes deur skuins hande!
  Tyd in oorlog is soos water, wat vriendelikheid en menslikheid wegdra!
  'n Kryger wat in 'n hinderlaag sit, is soos 'n rower, net hy wil sy lewe kry, en nie sy beursie nie.
  Vir 'n goeie bevelvoerder is dit belangriker om sy eie te red as om vreemdelinge dood te maak!
  Groot getalle grafgrawervaardigheid en dapperheid! As jy 'n held wil word, moenie gehoorsaam marsjeer nie!
  "n Leuen is soos "n slang in die plek van "n waghond - sodra dit die vyand byt, sal "n ander jou beslis in jou swak plek byt!
  Die ridder kan alles aan die dame toegee, behalwe die reg om eerste te sterf!
  "n Russiese soldaat kan doodgemaak word, maar kan nie verslaan word nie!
  'n Reus is nie een wat groot van gestalte is nie, maar een met 'n denkraamwerk wat tot in die lug reik!
  Geweld genereer eksterne onderwerping en steek rebellie in die siel aan!
  Ballingskap is soos 'n rooiwarm smee, dit verhard jou as jy daarna in die ysige stroom van bevryding duik!
  Geregtigheid is soms hard, maar altyd sagter as willekeur!
  Nou hardloop die kaalvoetkinders tot by Kungur, 'n magtige vesting waarin daar seshonderd soldate en selfs 'n burgermag is. Bang deur die nadering van majoor Vereshchagin met tweehonderd loopbaansoldate, het 'n skare van tweeduisend Pugacheviete die beleg opgehef en teruggetrek.
  
  
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova het by die rebelle aangekom. Hulle was eers skepties oor die seuntjie in 'n kortbroek en die meisie in 'n tuniek. Maar die dekreet met die soewerein se seël het hulle oortuig om die kolonel te gehoorsaam. Maar dit het nog meer betroubaar geword toe Oleg, wat spykers met sy kaal tone vasmaak, dit na die hoofman gegooi het wat begin verskyn het en hom aan sy voorslot aan die deur vasgespyker het.
  Boonop het gerugte reeds bereik oor 'n seun wat nie bang is vir die koue nie en vinniger as die windhond self hardloop.
  Die seun is as bevelvoerder aanvaar. En toe het hy 'n plan voorgestel. Hulle dring saam met Margarita in Kungur binne, maak al die offisiere dood, en dan breek die horde in en maak die garnisoen klaar.
  Wat met graagte aanvaar is.
  En die seun en die meisie, hierdie Terminator-kinders het na Kungur gehaas. En 'n groot afdeling rebelle het agter hulle aan getrek.
  Oleg en Margarita het sonder meer na die muur beweeg. Verskeie wagte is afgemaai. En kom ons kap die beamptes af. Die paniek het begin. Majoor Vereshchagin het in die geveg gehaas en was een van die eerstes wat doodgemaak is. Drie kapteins is ook dood.
  Kinders het skerp geslypte skywe gegooi en met sabels van geharde staal gekap. Hulle het ook tuisgemaakte, maar baie kragtige granate gegooi. Waaruit die vyand hoër gevlieg en in stukke geskeur is. En ek het dit van hierdie terminator-kinders gekry.
  En toe gaan die rebelle in die geveg. En ook hoe hulle begin kap en vernietig het. En die reeds verwarde en koplose garnisoen gee oor aan die leër van Pugachev se gesante.
  Die kinders het die taak voltooi. En nadat hulle Kungur ingeneem het, het hulle teruggejaag, naby Ufa, waar die groot leër van Emelyan Pugachev nader gekom het.
  Die seun en meisie hardloop en sing;
  In die Vaderland sing nagtegale 'n psalm;
  Daarin breek die stralende son aan...
  Bring genade - vrede, troos,
  En dit maak jou oë oop - die Here se lig!
  
  Waar is die lelies van die dal, en waar is die swerms madeliefies,
  En die hooiberge vloei van heuning...
  Jy sal werklik word - ken die held -
  Breek die skerp horings van die demone af!
  
  Nou hardloop jy kaalvoet deur die veld,
  Net 'n klein seuntjie - die masjiengeweer is swaar!
  En jou hakke word koud onder die dou -
  Gereed om die teëstander skaakmat te maak!
  
  Die demiurg sal die natuur beeldhou,
  Skep patrone in stormagtige glans...
  Ai, die effens streng God is 'n chirurg -
  Wie sal jou nie net vyf gee nie!
  
  Ons mense is ook formidabele skeppers -
  In staat om jou nuwe wêreld te omhels!
  Dit is nie nodig om skape skaamte te toon nie -
  Dan sal die weermag dadelik bymekaarkom vir geveg!
  
  Die pionierseun is nou in ballingskap,
  Die laksman het hom op die rak getrek en hom 'n sweep gegee...
  Maar mense vloek nie Satan nie -
  Want beproewings is ook 'n geskenk!
  
  Vir ruimte - die paaie is almal in blomme,
  Hulle het die wegraping van 'n suiwer stroom...
  En ons moet die vieslike vrees oorkom -
  Sonder om in 'n boks weg te kruip met die behendigheid van 'n paling!
  
  Ongelukkig is die hele aarde vol kiste.
  Al is dit 'n fetisj-vertoning vir hulle in die kerker ...
  Ons sal dit in Eden sien -
  Voor God is daar immers 'n klein held!
  
  Maar die mens is in wese ook God,
  Intellektueel is hy 'n flinke reus...
  Die skip verlaat die welige grot,
  Die mense en die leier is een sonder afgryse!
  
  Charisma is ook kapitaal,
  Laat dit nie maklik wees om dit in sirkulasie te plaas nie...
  En as iemand illusies gehad het,
  Die dief het hom al met 'n koevoet geknyp!
  
  Wanneer ons verstand sy hoogtepunt bereik,
  En die dooies sal deur wetenskaplike vooruitgang opgewek word ...
  Sal die ys bedek met 'n tapyt van blomme,
  En ons is op 'n opmars na ander heelalle!
  Oleg Rybachenko en Margarita het die vark langs die pad ingehaal. Hulle het hom doodgemaak en die vleis rou geëet. Maar wat het Tarzan geëet, en hoekom is hulle erger?
  En hulle het die vleis saamgeneem.
  Oleg hardloop en dink:
  Dat die reeks oor Tarzan nog cool was. Maar hy het ook koeler goed gekomponeer. Hierdie is 'n interessante stuk oor die oerwoud en wilde ape. Maar kom ons sê met 'n meisie?
  Dit is selfs meer ongelooflik...
  Vervolgens het hy en Margarita 'n paar aforismes gekomponeer om dit lekkerder te maak;
  Vir 'n politikus is alle paaie krom, maar dit lei reguit na die doel!
  Goud is sag, maar het verpletterende krag!
  Die swaar metaal is goud, maar die goudlading is lig!
  Alhoewel goud 'n swaar metaal is, maak dit jou in groot hoeveelhede onsinkbaar!
  Die laksman werk met sy hande, maar die produk word met sy voete vorentoe gedra!
  As jy die troon wil gryp, het 'n koning in jou kop!
  As jy wil, sal hy die plek van 'n leeu kry, 'n jakkals in list wees, en 'n hiëna in gemeenheid!
  Die suksesvolste politikus is 'n slinkse jakkals en 'n rooftier, sowel as 'n aap om ander mense se toertjies te gebruik!
  Wie nie 'n jakkals in die politiek is nie, is 'n gat in die lewe!
  Die vleiende jakkals het die gewoontes van 'n wolf!
  Militêre listigheid is nie in stryd met eer nie, behalwe wanneer dit teen jou draai!
  In oorlog is nalatigheid soos hars in heuning, dit lei net tot bloed!
  Die oplossingsmaneuver lyk soos 'n haak, nie net in vorm nie, maar ook in resultaat!
  Maak nie saak hoe sterk die arms is nie, sonder 'n kop is hulle niks meer as 'n mannequin nie!
  Vernuf kan vergelyk word met die derde hand, net met 'n veel groter swaai!
  Die rewolusie bloei, wat lei tot die verbetering van die mense, verbrand vet, wat die elite vernuwe!
  Die grootste dividende op beleggings sal ontvang word deur diegene wat nie borsmelk vir hul kinders spaar nie!
  'n Wit leuen is die waarheid wat op 'n nuwe manier vertel word!
  'n Vrou is 'n skat wat die rykstes kan omkoop en 'n wapen wat die sterkstes kan afbring!
  Probleme is 'n ewige konsep, selfs die dood skuif dit net na die geliefdes van die afgestorwenes!
  Geluk is 'n blom wat met bene bevrug word en met bloed natgemaak word!
  - Die fondament gemeng met bloed is baie wankelrig, so net in 'n lewende liggaam het bloed krag!
  Alles is onderhewig aan verandering, behalwe die gevoel van verantwoordelikheid en plig!
  Dit is erg om jou lewe te verloor, maar dit is baie erger om jou onsterflikheid te verloor!
  Dit is beter om vir een uur te vlieg as om vir honderd jaar te kruip!
  Krag is sinoniem met vryheid, vryheid is sinoniem met plig, plig vereis selfopoffering en verloëning!
  "n Held met "n swak kop verskil van "n mannequin deurdat hy homself kreupel!
  Sielkunde is die sleutel tot oorwinning, jy moet net die regte slot kan kies!
  Hulle stuur nie hul harte na verkenning nie, maar hulle kap nie hul koppe af nie!
  Vinnigheid gee geboorte aan oorwinning, spoed bring geluk, spoed is die tweede geluk!
  Vinnigheid gee geboorte aan oorwinning, spoed bring geluk, spoed is die tweede geluk!
  Die ysige asem van die dood laat die hart bewe en ruk die ingewande van 'n lafaard. Maar die dapper uit die nabyheid van 'n benerige ou vrou met 'n skerpgemaakte seis: kry skerp reaksie, kalmte in die stryd, raak ontslae van oortollige vet!
  Temperament by vroue bestaan dikwels saam met beskeidenheid - so ook moed by mans!
  Tegnologie is 'n tweesnydende konsep - dit verdra nie onnoselheid nie!
  Die soetste vrugte is die een wat die moeilikste is om te pluk!
  Roekeloosheid is die teenoorgestelde van moed, moed en berekening sal slegs in pare geboorte gee aan oorwinning! "n Glas oorwinning, soos "n bottel vodka, om probleme te vermy, verg drie dinge: geluk, intelligensie en moed!
  Die dood is nooit tydelik nie, maar die lewe is permanent!
  Daar is nie so 'n godsdiens wat die bestaande stand van sake en die teenwoordigheid van rede logies verklaar nie!
  Hier is jy reg, maar die menslike verstand self is nie die mees logiese ding in ons wêreld nie. Soms lyk dit selfs asof niks meer irrasioneel is as logika nie!
  Oorlog sonder bloed is soos lewe sonder pyn!
  Die vermoë om op jou eie te oorleef is belangriker vir 'n vegter as om die vyand dood te maak! Enige oorlog eindig in vrede, en die lewe eindig in 'n begrafnis!
  "n Tiener se liefde is soos glas: te broos, breek maklik en maak seer!
  Die slaaf en die koning kom uit dieselfde moederskoot, as hulle dieselfde is voor geboorte, hoekom dan nie gelyk wees daarna nie!
  Wetenskaplike vooruitgang sonder die ontwikkeling van moraliteit is gelykstaande aan om te probeer rook van 'n kernontploffing!
  Agteloosheid in oorlog is die moeder van misdaad en die suster van hoogverraad!
  ,Die oorlogsbrood is die bitterste: geweek in die bloed van broers en die trane van moeders!
  Om geboorte te gee aan kinders is baie aangenamer as om geboorte te gee aan lyke - hoewel beide vaardigheid en passie vereis!
  Slawerny begin sonder die begeerte om te leer en te dink!
  Wyse woorde is goed - goeie dade is beter!
  Die lewe is altyd briljant, maar die dood is middelmatig!
  Wetenskap is nie alles nie, die mees gevorderde wapens vereis vaardige hande en 'n buigsame verstand! Gees oorwin materie!
  Enige oomblik hou op om heerlik te wees sodra dit vries, vries soos 'n stuk ys!
  Beweging is ware geluk!
  Tuisland is die kosbaarste ding wat 'n mens het; daarsonder het die lewe geen sin nie!
  'n Man sonder 'n vaderland is soos 'n liggaam sonder 'n siel!
  Godsdiens is 'n troos vir die swakkes - enige ongelukke lyk onbeduidend as dit tydelik is!
  As tegnologie die beskermengel is, dan is veggees die God van Oorlog!
  Dit is makliker om die see met 'n eetlepel op te skep as om met 'n ateïs te stry!
  Die rekenaar, soos 'n meisie, is lief vir die jong en aanhoudende!
  Die dood verskil van 'n geliefde deurdat hulle altyd probeer om haar ontmoeting uit te stel!
  Die dood verskil van 'n minnaar deurdat dit altyd op die verkeerde tyd kom, maar niemand verwyt dit dat hy laat is nie!
  Diegene wat op veiligheid spaar, sal stukkend gaan op 'n begrafnis!
  'n Goed gevoede weermag is die sleutel tot voorspoed!
  In oorlog is goeie voorbereiding soos lug vir die longe; 'n slegte mengsel van gasse verlam en maak dood!
  Wanneer 'n persoon homself kunsmatig 'n formidabele voorkoms gee, is dit 'n seker teken van geestelike swakheid.
  Skrikwekkend is 'n wolf in skaapsklere, nie 'n skaap in wolfsklere nie!
  Daar is niks belangriker vir 'n man nie; die kuns van oorlog is sinoniem met 'n waardige bestaan! Die dood van 'n tier is beter as die lewe van 'n hond!
  Dood in oorlog is slegs geregverdig wanneer die vyand dit teen 'n buitensporige prys koop, en om geskenke aan die vyand te gee is gelykstaande aan verraad.
  Die verkende vyand is amper verslaan, jy hoef net nie jou kanse te laat mors nie!
  Die lyk van 'n vyand is duur, maar 'n lewende vyand sal steeds meer kos!
  Stealth is 'n wenkwaliteit!
  Oor die algemeen is die lewe sonder probleme soos sop sonder geurmiddels: te veel - dit smaak bitter, maar nie genoeg nie - dit gaan nie in jou keel af nie!
  'n Man moet ten minste een keer in sy lewe iemand doodmaak en red! Verder, as die eerste gelukkig is, dan is die tweede 'n onontbeerlike toets van moed!
  'n Rekenaar is beter as 'n atoombom, dit is die sekerste manier om mense te verower en vir die wenner te laat werk! Buitendien, ek is nie bang vir versoeking nie! Enige geloof is dan iets werd as dit weet hoe om homself te verdedig!
  In die jeug vloei die bloed vinniger en kook die "ketel" warmer!
  'n Stadige donkie, erger as 'n vark, stink ook, maar gee nie vleis nie!
  Outomatiese vuur en die gedruis van 'n dop is die beste dinge om te onthou!
  Geloof sonder bewys: dat 'n valk, sonder vlerke, kan krap, maar nie sal laat sweef nie!
  Godsdiensbespreking is die mees vrugtelose - aangesien beide diegene wat stry geen idee het van die onderwerp waaroor hulle stry nie!
  In die wedloop tussen wetenskaplike en tegnologiese vooruitgang en moraliteit is laasgenoemde gedoem tot die rol van 'n buitestander! Alhoewel die mensdom die risiko loop om in die afgrond tussen wetenskap en moraliteit te verval!
  Wie op wetenskap spaar, beroof sy nageslag, en wie sy nageslag beroof, sal vir altyd arm bly!
  Deur nageslagte te beroof kan jy kapitaal maak, maar jy kan nie ryk word nie!
  ! Politiek is 'n vuil besigheid wat in skoon pakke gedoen word!
  Waarheid is altyd veelsydig, maar dwaling is eenvormig!
  Skoonheid is 'n dialektiese konsep - net lelikheid is universeel!
  Moderne wapens, anders as wyn, is lief vir die jeug!
  Om 'n vyand te spaar is soos om op 'n dolk te sit - staal ken nie die gevoel van empatie nie!
  Die beste wapen is vindingrykheid, dit verg nie uitgawes nie, maar dit is duur!
  Wanneer die aantal lyke meer as een is, verander hulle van 'n tragedie in 'n statistiek!
  Moord is soos om jou maagdelikheid vir die eerste keer te verloor en dit maak seer, dan is daar met elke nuwe daad meer en meer plesier!
  'n Slegte verkenner is iemand wat nie 'n uitweg kan voorsien in geval van mislukking nie!
  Op enige ander gebied kan 'n fout lewe en gesondheid kos, en slegs wanneer jy jou in godsdiens vergis, loop jy die risiko om jou onsterflikheid te verloor!
  Die dier het slagtande, die man het 'n geweer, die dier maak staat op spiere en die man op die verstand! Beproewinge stomp die tande, maar maak die verstand skerp - daarom is die verstand onsterflik, vooruitgang, soos 'n ewigdurende bewegingsmasjien, sal tot voorspoed lei!
  Selfs die verskriklikste nuus word alledaags van herhaalde herhaling!
  Wanneer 'n agent vir twee intelligensie-agentskappe werk en 'n kind aanwys wat twee fopspeen in sy mond probeer druk, loop hy die risiko om sy mond te skeur!
  Beweging is die reën waaronder die gesondheidsblomme groei, en die skoffel wat die onkruid van siekte uitroei!
  Die blindes kan nie die blindes sien nie - hulle gaan waar hulle wil!
  Die blinde kan nie uitlei nie - deur die pad van die getroue verbyganger!
  Maar moenie wag vir 'n siende reisiger nie - help die arme blindes!
  'n Persoon breek maklik, onderwerp hom met moeite en kry baie selde liefde uit die natuur!
  In kaarte kom geluk na 'n helder kop, ratse vingers en 'n kalm hart!
  Oor die algemeen is misdaad nie sjokolade nie; as jy vuil word, sal jy nie 'n soet lewe lei nie, maar jy sal beslis vetsug van die hart kry!
  'n Gebrek aan krag kan kompenseer vir 'n oormaat intelligensie, maar geen oormaat krag kan kompenseer vir 'n gebrek aan intelligensie nie!
  Talent kan 'n gebrek aan opvoeding vervang, maar geen opvoeding kan 'n gebrek aan talent vervang nie!
  'n Diamant is 'n juweel sonder polering, maar geen hoeveelheid polering sal steenkool in 'n diamant verander nie!
  Iemand anders se dood is pret, maar jou eie dood laat jou hart bars en jou siel sink in jou stewels!
  Geld is soos vuiligheid, vas aan bloederige hande en gladde siele!
  Van alle vorme van fanatisme is godsdienstig die mees irrasionele en selfsugtigste, dus is dit hoofsaaklik daarop gemik om persoonlike onsterflikheid te bereik!
  Liefde verskil slegs van verkragting in die vorm van betaling - betaling in natura vir laasgenoemde aksie!
  Dit is beter om te verloor in geregtigheid as om te wen in sonde!
  Die verlies van die regverdige is wins in die hemel, die wins van die sondaar is roof van die siel!
  Deur God te verloën, het die kommuniste 'n buitensporige las op die mens se skouers geplaas! Omdat die mens die plek van die Almagtige wou inneem, kon die mens nie die pyn van Golgota en die versoekings van die duiwel weerstaan nie!
  Sonder die krag van Jesus het mense, in plaas daarvan om 'n koninkryk van goedheid en geregtigheid te bou, in die poel van ondeugde geval!
  Die ontelbare skatte in die menslike siel, net as jy dit begin plunder, sal vinnig opdroog sonder om enige rykdom te bring!
  Elke seksuele daad, 'n skat wat jy tussen twee deel en nie 'n enkele dief sal dit uit jou hart steel nie!
  Elke man het iets in gemeen met 'n primaat, dit is goed as krag, maar meer dikwels intelligensie!
  Dit sou snaaks wees as dit nie waar was nie!
  Ongelukkig het ons meer as ordentlike manne en eerlike politici!
  Wie sy siel verraai, bly altyd verlore - hy gee onsterflikheid vir sterflike!
  Oorwinning oor 'n sterk teenstander kos gewoonlik meer, maar jy sal dit nie verniet weggee nie!
  Moord kan nie deur eiebelang en wins geregverdig word nie - net eer, vryheid en die Moederland is die voorstanders van geweld!
  Goed moet wees met 'n masjiengeweer,
  Slaan soos woedende staal!
  Sodat bloed vloei soos 'n waterval,
  Bose het geen genade nie, maak almal dood!
  Van alle kunswerke is dit militêre meesterstukke wat die stewigste in mense se geheue vasgelê is en die meeste trane oproep!
  - 'n Skildery in bloed geverf: helderder as 'n olieverfskildery en vervaag baie stadiger!
  'n Ordentlike mens stel geregtigheid bo familie en vriendskappe! Daar moet een wet wees vir vyande en vriende, net soos 'n man vir sy vrou het!
  Die teenwoordigheid van verskillende wette verander geregtigheid in 'n prostituut!
  'n Sterk teenstander versterk jou liggaam en wil, maak jou sterker - 'n swak een korrupteer jou siel en verswak jou liggaam, maak jou swakker!
  Die moeilike pad gee dus baie makliker oorwinning!
  'n Soldaat kry hande om te skiet, en breine om betyds te stop!
  Om 'n dwaas dood te maak: dit is dieselfde as om hom met 'n naald te steek, om 'n slim ou te skiet is soos om hom met 'n dop te slaan!
  Die natuur is die moeder van die mens, en die moeder van 'n groot uitvinder kan nie 'n volledige dwaas wees nie! Alhoewel sy praktiese vernuf kortkom!
  Die koeël is die mees effektiewe opvoedkundige metode om met jongmense, sowel as met oumense te kommunikeer!
  Slegs die effektiwiteit van die impak neem af! Dikwels sal jy jou gesag verloor, maar as jy gevang word, sal jy zombies moet grootmaak!
  Godsdiens verlaag 'n trotse mens tot die vlak van 'n dier - gee 'n keuse tussen 'n skaap en 'n bok!
  Dit is beter om jou vel vir mense te gee soos 'n skaap as om vir ewig soos 'n slang te sis!
  Oor die algemeen behels die konsep om met jou kop te werk nie net 'n letterlike interpretasie nie, selfs wanneer dit by gevegskuns kom!
  As jy ryk wil word, word as 'n Jood gedoop; as jy stukkend wil gaan, leen by 'n Jood!
  Lood help spysvertering, veral as die pil in patroonvorm is!
  'n Amptenaar wat nie omkoopgeld aanvaar nie, is soos 'n maagdelike prostituut!
  Gewoonlik, om een te red, moet jy die ander doodmaak! Dit is ongetwyfeld 'n wrede wet, maar dit herstel die natuurlike balans van spesies!
  Daar is geen beter vegter in die wêreld as 'n Russiese soldaat nie, en geen groter tiran as 'n Russiese generaal nie!
  Oormatige luukse is 'n teken van ligsinnigheid, ligsinnigheid is 'n voorbode van dreigende ondergang!
  Wyse woorde uit die mond van 'n baster, soos 'n fontein uit 'n vullishoop!
  Jy het die voordeel in lengte, maar ek het die voordeel in die gedagte!
  Soms kan jy doodmaak, maar jy kan nooit hoop wegneem nie!
  In oorlog, as jy 'n sekonde mis, kan jy 'n ewigheid verloor!
  'n Gewone toring is jammer tussen wolkekrabbers, maar majestueus tussen hutte!
  Die mens onderwerp hom aan geweld, respekteer wreedheid, verag sagmoedigheid en heg nie waarde aan vriendelikheid nie!
  Seks is die beste kuur vir alle geestesiektes, maar dit is ongelukkig duur en moeilik om te verkry!
  Wie nie seks liefhet nie, hou nie van die lewe nie en waardeer nie die vreugdes van die vlees nie!
  Poësie het in gemeen met wyn dat die waarde daarvan mettertyd groei, maar selfs eeue laat nie toe dat die lyne vervaag of die vonke spat nie!
  'n Soldaat is soos 'n rekenaar - dit tel een of nul, maar 'n vegter is 'n vriend en 'n vyand!
  Die mens verskil van diere in humanisme, en die vermoë om strydig met instinkte op te tree!
  Geweld teen vroue bring soms gesonde kinders voort, maar geweld teen die natuur produseer net monsters!
  As 'n ma wreed is, is die kinders ook! Soos die natuur is, so is sy nageslag - die mens!
  Vriendskap word gesoek by die sterkes, voeding van die rykes, en toewyding word aan die onverskrokke bewys!
  Aanval is die beste manier om die vyand se numeriese voordeel te neutraliseer - om hulle te dwing om terug te veg, is soos om die helfte van hul arms af te sny!
  .Vir 'n vrou is liefde plesier en inkomste, vir mans is dit plesier en koste!
  Om 'n nuwe wapen vir 'n onsedelike persoon uit te vind, is soos om die bene van 'n stoel af te saag wanneer 'n tou om jou nek gedraai word!
  Met hul aankoms naby Ufa het die ouens aan Pugachev oor die voltooiing van die taak gerapporteer.
  Die boerekoning was verbaas dat die kinders so vinnig gewerk het. En natuurlik het hy hulle beloon. Hy het aan elkeen 'n silwer kruis oorhandig. En tweehonderd roebels elk.
  Toe kom die aanranding op Ufa. Margarita en Oleg, soos altyd, is op die voorpunt en val vinnig aan.
  Hulle kap vyande met sabels en gooi bomme.
  Die garnisoen van Ufa was reeds swak van honger, en die oorwinnings van die rebelle het hul gees gebreek.
  Daarbenewens het die Kosakke-koning byna vyftigduisend troepe - 'n groot mag ...
  Nadat Oleg Rybachenko die kommandant doodgekap het, het die oorblywende vegters oorgegee.
  Hulle is ingesweer, hul vlegsels is afgesny, en hulle het Kosakke-haarsnitte gekry. Sommige beamptes het gekies om by Pugachev aan te sluit. Is 'n strop beter?
  Kortom, Ufa is maklik geneem. En selfs die Kosak-tsaar was spyt dat hy nie die Yaitsky-dorp bestorm het nie.
  Oor die algemeen het dit beter gegaan met Pugachev. Nou kan meer troepe na die Oeral-fabrieke gestuur word. En Beloborodov word opdrag gegee om al die stede en Tobolsk in te neem.
  Die besluit is beslis geneem om na Kazan te gaan, en dan na Moskou. Emelyan Pugachev het selfs berig dat sy seun Tsarevich Pavel self by die veldtog aangesluit het en die troon aan sy pa sou oorhandig. In elk geval, baie het dit geglo.
  Pugachev se leër het aanhou groei. Nuus het aangekom oor die inname van nog verskeie Oeral-fabrieke, en nuwe gewere, voorrade en kruit.
  Waarna 'n groot weermag op 'n veldtog vertrek het. Sy het langs die rivier beweeg, langs albei walle na die Wolga.
  Tsaar Emelyan Pugachev was vrolik en ingenome. Tot dusver gaan dit baie goed met hom. Oor die algemeen is die rebelle nog nooit ernstig geslaan nie. En die reputasie van die nuwe Russiese tsaar styg. En elke dag sluit nuwe krygers by die duisende by hom aan.
  Die selfverklaarde koning het ook baie berede troepe. En alles ruik na regte oorwinning.
  Die veldwagters hardloop die res van die weermag voor. Hulle is vrolik en lag baie.
  Hier val die jong krygers die hussars se patrollie aan. Kortpad, 'n paar granate wat met kaal tone gegooi word. En die vegters is vernietig.
  Volgende lê die Osa-vesting. In die regte storie het sy sonder "n bakleiery ingegee. Die ouens het dus nog niemand bestorm of doodgemaak nie.
  Hulle het selfs bietjie verveeld geraak... Die ouens het gesing;
  Spartak het slawe tot heldedade grootgemaak,
  Om die juk van die gehate vorste af te gooi...
  Hy het die ongelukkige in 'n swerm arende verander -
  Die oproep is eenvoudig - brei jou drome uit!
  
  Trek die swaard deur te veg,
  En kap jou bose vyande genadeloos af...
  Gelukkig sal jy vinnig die pad oopmaak as 'n vegter,
  Die oorledene sal vir ewig in graniet lewe!
  
  Kom ons haal die maan uit die lug, nie nodig nie,
  Ons sal die uitgestrekte van Mars oopmaak soos poorte,
  En glo in Venus, ek sal kom...
  Die hele Melkweg sal onder die swaard van die held val!
  
  Daar is sterre in die lug en die oë van meisies -
  Hulle skitter van saffiere en robyne...
  En my wilde gedagtes vlieg -
  Toe ons voorvader Mamaia se kant geknie het!
  
  Die sterflike Chelubey het in die skare uitgeroep -
  Dat Rus sal vergaan onder die kloue van die warrelwind...
  Die mal huil is vreemd - maak almal dood:
  Dat die gelag en sonore liedjies bedaar het!
  
  Die antwoord van Peresvet is luidkeels gegee,
  Die slag van 'n spies en die vyand in 'n nagmerrie hel ...
  Zindan sal nie wag vir die vegter nie -
  Ons sal wen, julle glo daarin!
  
  Rots is verraderlik - daar is dae in die wolke,
  Nie elke keer as daar geluk en trofeë is nie...
  En ons stede is vuur, ligte,
  Ons het blykbaar ook nie bygehou met die stryd nie!
  
  Maar ken die Rus se plek in triomf,
  Ons voorvader Caesar, die formidabele Masedoniër...
  Die planete sal binnekort in die paradys verander,
  Kaas met tee is baie lekker Poshekhonsky!
  
  
  
  SPEER VERANDER GESKIEDENIS
  Speer, hierdie genie van organisasie, het daarin geslaag om die Führer te oortuig om dringend 'n ligte, goedkoop, manoeuvreerbare straalvegter met net twee lugkanonne te ontwikkel en in produksie te stel, maar die beste ter wêreld wat vlugkenmerke betref.
  Dit is hoe HE-162 gebore is, nie op 6 Desember 1944, toe dit die eerste keer in die lug opgestyg het nie, maar dit was reeds te laat, maar op 20 April 1943, toe die Derde Ryk nog vol krag was, en dit kon die verloop van die oorlog beïnvloed het. Gelukkig was die Yummo-straalenjin reeds gereed vir massaproduksie. Die vliegtuig was feitlik geheel en al van hout gemaak, en die pantser op die voorkop alleen het vyftig kilogram geweeg. Maar die motor is lig, goedkoop, en baie beweeglik, maklik om te beheer. Sy spoed oorskry 900 kilometer per uur, en die leë gewig van die vegter was slegs 1600 kilogram. Die bewapening is aanvanklik twee 20 mm-vliegtuigkanonne - sterker as die Yak-9 en vergelykbaar met die LAGG-5.
  Nogal 'n maklike masjien om te bedryf. Kortom, die mense se vegter. Goedkoper as ME-109 en makliker om te vervaardig, maar baie meer effektief.
  Die HE-162 was 'n doeltreffende wapen. Reeds tydens die Slag van Koersk het Duitse aces tellings daarop behaal. Huffman het homself veral onderskei.
  Hitler was natuurlik bly en het beveel dat die produksie van die motor tot vyfduisend per maand verhoog word. Hierdie syfer kon nie bereik word nie, maar teen die einde van 1943 is meer as tweeduisend voertuie per maand vervaardig.
  Die HE-162 het probleme vir die USSR in die lug geskep en die opmars van Sowjet-troepe ietwat vertraag. Op die Koersk Bulge was die verliese van Duitse tenks minder as in die werklike geskiedenis; baie IL-2's is afgeskiet.
  Die Duitsers kon weerstand vertraag en Kharkov en Orel het 'n maand later as in die werklike geskiedenis geval.
  Maar steeds het die Rooi Leër gevorder, hoewel stadiger as in die werklike geskiedenis. Danksy dit het die Duitsers daarin geslaag om 'n vastrapplek op die Dnieper te kry en 'n kragtige verdediging daar te skep. En toe kom die E-10 selfaangedrewe geweer, 'n baie suksesvolle tenkvernietiger.
  Die Duitsers kon die front in die ooste stabiliseer. In die winter kon Sowjet-troepe nie die Dnieper oorsteek nie. Die Duitsers het ook by Leningrad uitgehou.
  Alhoewel die Geallieerdes in Italië gevorder het. Maar teen 'n baie hoë prys.
  Nadat die Rooi Leër nie daarin geslaag het om deur die Nazi's te breek nie, het die Rooi Leër na die Krim verhuis. Ook hier het die gevegte langer geduur as in die werklike geskiedenis, maar op "n nederlaag geëindig.
  Die geallieerde landings in Normandië het in "n nederlaag vir Brittanje en die Verenigde State geëindig. Op 22 Junie het Sowjet-troepe die sentrum aangeval. Maar die Duitsers kon die aanslag van Sowjet-magte afweer. Deels te danke aan die suksesvolle en goedkoop selfaangedrewe geweer E-10. Met 'n gewig van twaalf ton, het hierdie voertuig frontale pantser van 82 millimeter teen 'n hoek van 45 grade gehad, ondeurdringbaar vir Sowjet-vier-en-dertig, en 'n geweer soos die T-4. Hierdie voertuig kan selfs op kort afstand 'n IS-2 in die voorkop binnedring, met 'n goeie kans om die skuins pantser te verslaan.
  Die nuwe Duitse tegnologie is goed in verdediging. En die Krauts trek voordeel hiervan. Maar Sowjet-motors is steeds nie so suksesvol nie. Die T-34-85 het 'n taamlik swak geweer en beskerming, en die hoogte is te groot. En die IS-2 is kwesbaar vir die voorkop van die rewolwer en die onderste deel van die romp.
  Die Duitsers kon vashou deur hul magte vooraf in die middel te konsentreer en die hoofrigting van die aanval te raai.
  Na die nederlaag van die Geallieerdes in Normandië het die anti-oorlog sentiment in die Verenigde State en Brittanje versterk. Boonop was die Amerikaners ongelukkig; toe hulle in die Filippyne probeer land het, is hul vervoer deur Japannese slagskepe aangeval. En hulle is verdrink. Baie toerusting en soldate het gesterf.
  Wat ook 'n sterk indruk op die Amerikaanse volk gemaak het.
  Nadat die Duitsers die aanval in die sentrum afgeweer het, het hulle van hul troepe na Italië oorgeplaas en 'n offensief daar geloods.
  "Panther"-2 het aan die gevegte deelgeneem. Die Duitsers het daarin geslaag om die gewig tot vyftig ton te hou deur die kanon 88 mm en 71 EL loop te maak, en die voertuig self het 150 mm dik frontale pantser by hellings gehad.
  Die Panther 2, wat ligter maar met 'n kragtiger enjin was, was 'n uitstekende tenkvernietiger.
  Die Duitsers kon Napels herower en baie gevangenes en trofeë gevange neem. Die bondgenote het terug na Sisilië gevlug. Daar wou hulle skuil met die vloot.
  Duitse ontwerpers het ook die E-25 in produksie bekendgestel. Sowjet-troepe het weer naby Leningrad probeer aanval. Maar die Duitsers was gereed daar. Oor die algemeen het Duitse verkenning goed gewerk, veral lugverkenning, aangesien die Fritz straalmasjiene gehad het wat op hoë hoogtes gevlieg het en absoluut onkwesbaar was vir Sowjet-lugverdediging.
  In die winter het Sowjet-troepe weer die sentrum aangeval, maar hul aanvalle was voorspelbaar. En in die lug het die fasciste volkome oorheersing aangegryp. Geallieerde lugvaart het ook baie verloor.
  In Februarie het die Nazi's 'n operasie in Sisilië uitgevoer en meer as tweehonderdduisend Britse en Amerikaanse soldate gevange geneem. En in Maart het die Duitsers in die suide toegeslaan. Ons het deur die verdediging gebreek, in die nag gevorder en 'n paar ketels geskep.
  Sowjet-troepe het begin onttrek.
  Na Roosevelt se dood het Truman 'n wapenstilstand aan Hitler voorgestel. Fascistiese nommer een stem saam. Maar in ruil daarvoor het hy die verskaffing van petroleumprodukte en die terugkeer van gevangenes geëis. Truman en Churchill het hiertoe ingestem.
  Die Duitsers het 'n vrye hand in die ooste gehad. Hulle het ook 'n nuwe tenk, die E-75, gekry. "n Digter uitleg - enjin en transmissie saam - en "n dwarsrangskikking het dit moontlik gemaak om die hoogte van die voertuig te verminder. Dit het herinner aan 'n baie gegroeide Tiger-2, maar met 'n baie laer silhoeët.
  Met baie dikker pantser wat teen groter hoeke geleë is, het die E-75 75 ton geweeg, met 'n enjin van 1250 perdekrag. Wat dit redelik mobiel en betroubaar gemaak het. Die Britse tenk het twee soorte gewere gehad. 105 mm in 100 EL vir die bestryding van vyandelike tenks, en 128 mm in 55 EL, 'n meer universele geweer. Die rewolwer het 252 mm dik frontale skuins pantser gehad, en 170 mm dik sy- en agterpantser, ook skuins. Die romp het 200 mm pantser aan die bokant gehad teen 'n hoek van 45 grade, en 160 mm aan die onderkant teen 'n hoek van 45 grade. Die kante van die romp is 120 mm en die skilde is nog 90 mm.
  So, met 'n gewig van 75 ton, het die Duitsers 'n voertuig geskep wat nie minderwaardig is as die Muis in pantser en bewapening nie, al was dit met een geweer.
  Die E-75 is nie deur Sowjet-tenkgewere gepenetreer nie, selfs aan sy kant, en het ongetwyfeld Hitler se prioriteit bo alle ander E-reeks tenks ontvang.
  Die USSR het tot dusver net die IS-3 bekom, wat beter beskerm is voor in die rewolwer, maar moeiliker om te vervaardig. Stalin het dus beveel dat die IS-2 en T-34-85 nie vir eers uit produksie verwyder word nie.
  In die somer het Duitse E-75-tenks die eerste keer aan die voorkant verskyn. Hulle het bewys dat hulle baie doeltreffende masjiene is.
  Terselfdertyd het die Nazi's 'n ligte voertuig ME-1010 gehad met vlerke wat hul sweep verander het, 'n meer gevorderde model ME-262 X, en 'n meer gewapende en vinniger en meer manoeuvreerbare voertuig XE-262. Die mensevegter het al die lof van sy ontwerpers verdien. En ook die Yu-287-straalbomwerper, wat geweldige kunsvlieg getoon het. En ook die Arado-handelsmerk.
  Die Duitsers kon in die somer in die Oekraïne opruk en het die Donbass herower. Toe, in die herfs, het hulle Koersk ingeneem en Voronezh genader. Sowjet-troepe het oor die Don teruggetrek en probeer om 'n verdediging daar te vestig. Die winter het nader gekom.
  Duitse diplomate het pogings aangewend om Turkye by die oorlog in te sluit.
  Hier het hulle gesirkel en berge van goud belowe.
  Stalin, wat gevoel het dat dit moeilik was vir die USSR om die nuwe Duitse tegnologie te weerstaan, en die skepping van die nuwe T-54-tenk het sekere probleme in die gesig gestaar, het 'n wapenstilstand aan die Nazi's voorgestel.
  Hitler het in reaksie daarop die oorgawe van Leningrad en die Krim geëis, asook die verskaffing van gratis brood, olie en ander grondstowwe! En gee die krygsgevangenes terug en dra 'n deel van die goud oor na die USSR.
  Stalin het tot alles ingestem behalwe die oorgawe van Leningrad.
  Die Nazi's het die Krim in die winter aangeval. Hulle het byna die hele skiereiland, behalwe Sewastopol, verower. Die Rooi Leër het in die middel en in die noorde probeer opruk, maar weer sonder sukses en groot verliese gely.
  In Maart 1946 het die Führer uiteindelik ingestem tot 'n wapenstilstand vir 'n tydperk van drie jaar. Die USSR het natuurlik die Derde Ryk van gratis grondstowwe voorsien en van die toerusting van militêre fabrieke oorgedra.
  En die Nazi's het na die Weste gewend. Die atoombom was nog nie geskep nie, en Japan het desperaat uitgehou teen Amerika. "n Hewige stryd het vir elke eiland in die Stille Oseaan gewoed.
  Om mee te begin het Hitler 'n ooreenkoms met Franco bereik en Duitse troepe het Gibraltar verras. Toe gaan ons Marokko binne. Die Britse basis in Malta is vernietig en deur landingsmagte gevange geneem. Die Nazi's het na Afrika gegaan.
  Hulle vlieëniers, Albina en Alvina, het baie sterk geword. Die meisies kon Huffman verbysteek en die eerste wees om die versperring van vyfhonderd neergestorte vliegtuie aan die oostelike front te oorkom.
  En in die Weste het hulle heeltemal kaalbeenduiwels in bikini's 'n donderstorm vir Amerikaanse en Engelse motors geword.
  En Gerda, met haar tenkbemanning, was op reis deur Algerië in 'n E-75. Die meisies is rekordhouers vir die aantal vernietigde voertuie aan die oostelike front, voor Wittmann.
  Die krygers het van die Koersk Bulge begin veg en hul klas gewys. Alhoewel die nie baie slim Hitler getwyfel het dat vroue in staat was om te veg nie. Maar Gerda, Charlotte, Christina en Magda het wondere aan die Panther verrig. Hulle het geblyk die tweede tenkbemanning na Wittmann te wees wat 'n hoë toekenning ontvang het: die Ridderkruis van die Ysterkruis met eikehoutblare, swaarde en diamante. En ook 'n kruis van militêre verdienste in goud en diamante.
  Die meisies ry saam en sing:
  - Ons sal die hele wêreld vernietig sonder die Ryk,
  Tot die kern en dan...
  Ons sal 'n nuwe, nuwe wêreld bou,
  Wie niemand was nie, sal alles word!
  Die krygers giggel ook en ontbloot hul tande. En hulle skiet hulself weer...
  Hulle het 'n Engelse tenk uitgeslaan en gebrul:
  - Ons is super!
  Gerda druk die joystick-knoppie met haar kaal tone, ruk die rewolwer van die Sherman af en skree:
  - Ek is die toekomstige godin!
  Dan stamp Christina die tenk met haar kaal tone om en gil:
  - Ek is ook 'n super meisie!
  Dan skiet sy, verpletter Charlotte se motor en piep:
  - Maar Pasaran!
  En met die volgende dop het Magda die Engelsman klaargemaak. Die meisies is werklik supermans.
  En om eerlik te wees, is almal sonder uitsondering verslaan. Ons is gewoond daaraan om al ons vyande dood te maak, en die plek is natuurlik in die hel!
  Die vroulike krygers werk en skiet. Hulle gee geen kwartier aan hul opponente nie.
  Etlike duisende Britte en Amerikaners het oorgegee. Die mans val op hul knieë en soen die meisies se kaal, stowwerige voete.
  Dit is hoe die stryd verloop... Algerië het geval, en die Duitsers is reeds in Libië. Natuurlik wen hulle deur te speel. Daar is geen struikelblokke vir hulle nie.
  Gedurende die somer van 1946 het die Duitsers die hele noorde van Afrika verower en die Suez-kanaal bereik. Die Nazi's het nou 'n formidabele wapen: skyfvliegtuie wat nie neergeskiet kan word nie. Beide die Britte en die Amerikaners het hierdeur gebreek.
  In die herfs het die Wehrmacht na Soedan en die Midde-Ooste verhuis. Die Britte en Amerikaners het soos gekraakte neute geval.
  Hulle het heimlik probeer om 'n ooreenkoms met Stalin te bereik. Soos, maak 'n tweede front oop.
  Die Rooi diktator het ontwykend geantwoord... Gedurende die val het die Duitsers die hele Midde-Ooste en die grootste deel van Afrika ingeneem en Kameroen bereik. En in die winter het Duitse troepe na Iran en verder na Indië getrek. Die land van olifante is verower. En toe vorder die Nazi's in die lente na suidelike Afrika, en neem uiteindelik beheer oor die swart vasteland.
  In Junie 1947 het 'n landing in Brittanje gevolg... Die uitgesoekte magte van die Wehrmacht het aan die gevegte deelgeneem.
  Vir die eerste keer is "n piramidale tenk getoets wat uitstekende beskerming vanuit alle hoeke en hoë spoed getoon het.
  Gerda se tenkbemanning het daarin baklei. Die meisies was uiters cool en windhonde...
  Hulle het 'n klomp tenks en gewere opgestapel.
  Gerda het geskiet, die Engelse kanon platgeslaan en gesing:
  - Ons vyande sal ons nie keer nie!
  En hoe sal hy lag!
  Charlotte sal ook haar tande ontbloot en piep:
  - Ons sal die dekking van die heelal verower!
  En dit sal ook die tenk wegvee.
  Volgende sal Christina haar klap, woedend grom:
  - Stewels skitter op die opmars!
  En dit sal ook die toring wegvee!
  Toe skiet Magda 'n Engelse houwitser af en rasper:
  - Onmiddellike vlug!
  Die krygers is op 'n kolossale hoogte.
  En Albina en Alvina jaag die lug in en maak Engelse en Amerikaanse toerusting klaar. Hulle verpletter die Krauts met hul kaal, gebeitelde voete en sing vir hulself:
  - Afrika is gevaarlik, ja, ja, ja!
  Afrika is verskriklik - ja, ja, ja!
  Moenie gaan kinders nie! Gaan stap in Afrika!
  Hy het dus in een geveg vyftig vliegtuie tussen twee getref.
  Dit is hoe vroulike krygers met selfvertroue hul vyande vernietig.
  Brittanje het binne twee weke geval. En die Londense garnisoen het gekapituleer. So het die Derde Ryk sy gevaarlike vyand verpletter.
  Maar die VSA bly steeds... Nadat hulle met die Japannese verenig het en baie hulpbronne gehad het, begin die Duitsers druk op die Amerikaners uitoefen... In Augustus 1947 het die Nazi's in Ysland geland en hierdie eiland ingeneem en Amerika nader.
  Dit is nie maklik om na die VSA te kom nie. Maar die fasciste het brugkoppe in Latyns-Amerika geskep en bou hul magte op. Maar die oorlog sloer nog lank. In die winter is gevegte op see en in die lug geveg. En in die lente van 1948 het die Duitsers probeer om by Groenland uit te kom. En hulle het daarin geslaag... In die somer was die Nazi's reeds besig om Kanada te verower. Maar die gevegte was hewig...
  Kom al hoe nader aan die VSA. Maar Sowjet-meisies is ook op die uitkyk.
  Vyf meisies Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada het in Amerika aangekom om as vrywilligers teen die hordes van die Derde Ryk te veg. Al vyf meisies is baie mooi en praat Engels. Stalin-Poetin het geweier om die hele vrouebataljon te stuur, aangesien dit die voorwaardes van die vrede wat met die fascistiese ryk gesluit is, sou weerspreek. Die USSR moes ten alle koste tyd wen terwyl die Nazi's die VSA aangeval het.
  Die vyf meisies is vrywilligers: hulle het amper die hele oorlog deurgemaak, van Brest en Bug tot Orenburg. En hulle veg teen die Nazi's aan die ander kant van die aarde in die hoofstad van Honduras.
  Tegucigalpa is een van die vernaamste vestings van die verdediging, in konfrontasie met 'n bont horde. Beide die Japannese en die Asiatiese hordes het in die moeilikheid beland. Die Duitsers het self net met tenks geveg, en die infanterie was geheel en al van nie-Ariese volke. Hulle het Asiërs, swartes en Arabiere vorentoe gedryf.
  Natasha het geskiet, twee Afrikane afgesny en getjirp:
  - Net 'n horde Genghis Khan!
  Die goue hare Mirabela het drie Indiane afgesaag met 'n masjiengeweer en het haar kaal, bruingebrande bene na bo gelig. En sy het gesê:
  - Ons maal kanonvoer!
  "n Fragment van "n granaat het gevlieg en Mirabela-Zoya op haar kaal, ronde hakskeen geslaan. Meisies baklei tradisioneel in bikini's en kaalvoet. En wanneer dit die growwe, meisieagtige sool met 'n skerp een tref, maak dit 'n bietjie seer.
  Die skoonheid het geknipoog en weer gevuur... Mirabela is baie skraal, van gemiddelde lengte met 'n perfekte figuur.
  Natasha is langer, met die rang van majoor, en selfs 'n held van die Sowjetunie. Maar ook amper kaal, skaars gedek deur 'n bikini. Baie bruin, maar haar hare is wit. En Natasha skiet baie akkuraat. En hy is mal daaroor om met sy kaal voete granate te gooi.
  Die pragtige Angelica skiet en vermoor vier Arabiere met 'n uitbarsting van vuur. Haar hare is rooi, of eerder koperrooi, soos 'n proletariese banier. En wanneer die winde waai, is dit soos 'n vlag van rewolusie. Die meisie skitter met haar smarag-oë, soos sterre. En vee vyande wreed weg.
  Svetlana is ook blond. En hy skiet uit 'n masjiengeweer. Die meisie het haar kaal voete geplant en 'n bars gegee. Vyf verskillende vegters is opgegooi, en bloedrooi fonteine van bloed het uit die bors en maag van hul teëstanders gevlieg.
  Svetlana lek haar vol lippe en tjirp:
  - Oorlog is lug vir die longe ...
  Die meisie wat lê, gooi 'n granaat met haar kaalvoet. Ontploffings word gehoor. Verskeie militante vlieg in verskillende rigtings.
  Olympias is 'n groter, vleiser meisie. Haar hare is ligbruin. 'n Tipiese dorpie, jong, bloed-en-melk vrou. Sy is fisies baie sterk en skiet goed.
  Hier kom die beurt weer. En die vermoorde fascistiese huursoldate val.
  Die Olimpiese Spele, terwyl hulle skiet, sê:
  - Goed, goed, waar was jy? Deur Ouma! - Die meisie het geskiet, drie bebaarde Nazi-vegters doodgemaak en bygevoeg. - Wat het jy geëet - pap! Wat het jy gedrink? Mash!
  Die meisies hou die lyn vas. Hulle laat nie die fasciste vorentoe nie. En vriendelike liedjies brul:
  - Ons sal die hele wêreld van geweld vernietig,
  Tot die kern en dan...
  Ons sal 'n nuwe, hemelse wêreld bou -
  Wie niemand was nie, sal alles word!
  Natasha gooi weer 'n granaat met haar kaalvoet. Ontploffings oprukkende infanteriste. Dit word beslis warmer. Hier kom die berugte "Leeu"-2. En langsaan is die meer gevorderde E-50. Projektiele word uitgewerp. "n Swart Amerikaner se kop is afgeskeur en dit het weggerol.
  Mirabela het op 'n brandende plank getrap, en haar verharde bene het skaars die hitte van die vlam gevoel.
  Die goue hare skoonheid het geskiet en gespons:
  - En wie sal die vloei van bloedige, woedende riviere stop...
  Mirabela het weer geskiet, die Afrikaan van die E-50 se pantser afgeslaan en getjirp.
  - 'n Straal van 'n blaster sal jou slaap tref, in 'n bose flits het die man verdwyn!
  Die meisie het weer geskiet. Sy flits haar kaalvoet, bruingebrand, grasieuse voet deur die lug. "n Granaat het na haar toe gevlieg. Die skoonheid met goue hare slaan die geskenk behendig af met haar kaal, amper stofvrye sool. Die granaat het teruggevlieg. Sy het in die geledere van die militante van die Derde Ryk ingestorm. Dit het gelyk of waatlemoene uit die trok val en breek. Daar het soveel bloed uitgeloop.
  Mirabela het getwiet:
  - Die meisie het die eksamen gedruip, en die verdomde Ryk het gekom. Hitler was blykbaar moeg om te lewe, en sy skoonheid het hom beroemd geëet!
  Angelica is ook 'n no-nonsense vegter. Hy skiet op homself met masjiengewere en sê terwyl hy die lyke strooi:
  - Vir mamma se lepel! Vir pappa se lepel! En vir Koba, 'n lepel! En aan jou kant in die bed!
  "n Skoonheid met koperrooi hare lanseer "n houtvliegtuig met haar kaalvoet. Hy vlieg reguit na die massiewe Duitse Leeu-tenk. Land op die snuit van 'n 105 mm kanon en dit ontplof. Die wapen faal.
  Die Duitser draai om en word gedwing om skandelik te vlug. Angelica vryf haar been oor 'n stuk van die gebou en sê:
  - As jy nie krag het nie, het jy intelligensie nodig! Jy sal 'n bietjie geraas moet maak!
  En weer skiet die meisie baie akkuraat. Haar rooi hare is soos die vlam van die Olimpiese fakkel. Aantreklike meisie. Sy het haar reeds in die Amerikaanse weermag onderskei deur 'n woedende temperament te demonstreer. Hy was veral goed om kwaad te maak met Afro-Amerikaners. Dis so ongewoon en mooi by hulle.
  Angelica vernietig egter ook swartes wat in die leër van die Derde Ryk veg. Waarom het Duitsland die hele Afrika verower? Probeer om sulke krag te stop.
  Die E-50 is die nuutste tenk, met 'n gasturbine-enjin en dik kant- en frontale pantser. Dit kan nie met 'n granaat geneem word nie. Angelica het die geskenk met haar kaal been gegooi, verskeie infanteriste neergeslaan en getjirp:
  - O, jou tenkpantser is betroubaar, van iemand wat van plan is om te byt... Weet net watter krag jy het... nja, jy kan net 'n staalperd skop!
  Svetlana het ook baie akkuraat geskiet. En sy het verkies om granate met haar voete te gooi. Haar kaal vingers het ook die staalskyf gedraai. Die punt het omgevlieg en twee fascistiese militante se kele afgesny. Hulle het die masjiengeweer laat val, en nou het 'n dik sarsie van groot kaliber deur die kettings van die horde gesny. 'n Hele reeks buitelandse vegters wat deur klopjagte in die leër van die Derde Ryk gewerf is.
  Svetlana het getwiet:
  - Geluk is die beloning vir moed! Een liedjie is genoeg! Laat hulle net oor die huis sing!
  Maar die skoonheid het nog nie tyd gehad om huis toe te mis nie. Alhoewel daar baie min Sowjet-vrywilligers in die Amerikaanse weermag is. Stalin-Poetin wou nie skyn nie, om Hitler nie later 'n rede te gee om Rusland daarvan te beskuldig dat hy die bepalings van die "Strooivrede" oortree het nie.
  Vyf meisies, die beste in die vrouebataljon, is gewaarsku dat as hulle gevang word, die Moederland hulle sal moet verloën. En in hierdie geval moet meisies maai oor onbenullige huursoldate wat vir geld gehuur is.
  En Svetlana, en Natasha, en die ander meisies verstaan dat as hulle gevang word, verskriklike marteling op hulle wag. Hulle het dus besluit om in elk geval nie lewend deur die Nazi's vermoor te word nie.
  Duitse aanvalsvliegtuie vlieg oor die posisies van Amerikaanse troepe. Die Nazi's was ietwat geïrriteerd omdat hulle nie verwag het dat hulle met sulke hardnekkige weerstand in die hoofstad van Honduras teëgekom sou word nie.
  Straal- en aanvalsvliegtuie is sterk. Vuurpyle vlieg, gewere skiet.
  Amerikaanse soldate sterf. Olympiada is ook deur skrapnel in haar vlesige skouer getref. Bloed het uitgekom. Die heldhaftige meisie het 'n stuk staal met haar tande uitgehaal en bloed uitgespoeg. En toe slaan sy my weer met 'n lywige masjiengeweer. Buitelandse huursoldate val. Byna almal hier is inheems, net hul bevelvoerders is Duitsers, en selfs dan nie altyd nie. Dit is waar, die spanne op die modernste E-50-tenk is heeltemal Duits. Die motor het redelike spoed en maneuverbaarheid. Wel, dit is nog nie die mees gevorderde modifikasie nie - dit weeg vyf-en-sewentig ton. Die mure verkrummel onder die spore. Hierdie een word gewoonlik in drie weergawes vervaardig met 'n 105-mm-kanon, 'n 180-mm-aanvalsgeweer en 'n 400-mm-vuurpyllanseerder.
  En elke wysiging het sy eie taak. Hier is hierdie tenk met 'n aanvalsgeweer, meer geskik om stede aan te val. En dit is nie so maklik om dit te vernietig nie. Olympias kruis homself en gryp 'n anti-tenk granaat met sy kaal vingers, sy groot maar grasieuse, pragtig gevormde been. Nou moet jy die geskenk reg op die loop gooi om die mastodont se wapen uit te skakel . Vyf masjiengewere bedek 'n Duitse, moderne tenk, en dit is nie so maklik om naby dit te kom nie.
  Olympias is baie sterk, en haar perdagtige bene gooi 'n granaat ver. Maar dit is nie altyd akkuraat nie. In elk geval, om so 'n teiken soos die loop van 'n 180 mm-kanon te tref. Die heldmeisie het twyfel. Wat as hy mis?
  Ag, as hul jarelange vennoot Oleg Rybachenko saam met hulle was, sou hierdie dapper pionier met iets vorendag gekom het.
  Maar die seun het gesterf in die gevegte om Voronezh. Die meisies het nie sy verdere lot geken nie. Maar die lot van die pionieruitvinder was inderdaad onbenydenswaardig. Aanvanklik is Oleg Rybachenko wreed gemartel en probeer om geheime op te raap. Ná marteling het die elfjarige seun in die myne beland. Die werk is skrikwekkend en uiters moeilik. Maar die Sowjet-pionier, klein maar peperig, het geblyk volhardend te wees.
  Hy het daarin geslaag om te oorleef, en selfs deur die labirinte van die myne het hy besluit om te ontsnap. En Oleg Rybachenko het daarin geslaag om uit te kom. Die seun het vir 'n geruime tyd in die Balkan rondgedwaal totdat hy by 'n plaaslike partydige afdeling aangesluit het. Daar het hy 'n skakel en saboteur geword.
  Daar was nog 'n redelik ontwikkelde partydige beweging in die Balkan. Deels ook omdat die besettingsdiens deur Italianers, Roemeniërs, Bulgare, Albanese uitgevoer is - wat nie so gevegsgereed was soos die gewone eenhede van die Wehrmacht nie.
  Maar baie partisane het steeds gesterf. Veral van lugaanvalle. En die patriotte van Joego-Slawië word gedwing om weg te kruip in die berge, woude, of, op sy beste, klein dorpies. "n Groot aantal bevelvoerders is reeds dood. Die situasie is vererger deur die vrede wat met die USSR onderteken is. Nou het nuwe strafafdelings in die Balkan begin aankom, wat massiewe strooptogte organiseer en die gebied skoonmaak.
  Oleg Rybachenko moes saam met die partisane dieper en dieper in die berge klim.
  Alhoewel Olympias nie geweet het wat die lot van hul universele gunsteling was nie, het sy swaar gesug. Toe druk sy die granaat met die vingers van haar kaal, meisievoete stywer vas en gooi dit met al haar krag na die vyandelike tenk. Die E-50 het pas afgevuur en 'n moordende dop vrygelaat.
  Olympias het selfs geskud en sy het op haar knieë geval. Hy is op die kop getref deur 'n keisteen wat van die sypaadjie geskeur is, en sy kaal hak is deur warm metaal verbrand. Die meisie vryf haar verstomde kop met stowwerige hare.
  Die granaat het gevlieg, amper aan die loop geraak en die skuins voorkop van die motor getref. 'n Ontploffing het gedonner... Maar natuurlik is 250 mm frontale pantser, en selfs skuins, nie in staat om 'n granaat binne te dring nie.
  Die Olimpiese Spele het sy vuis in die stof geslaan en 'n hele wolk sand laat lig. Toe brul sy:
  - Maak dit dood, maak dit dood! Teken 'n doel in die doel!
  Die meisie tik met haar skeen op die gebarste asfalt. "n Splinter het in die eelte van die hakskeen vasgesit. Die vel op die meisie se sole was dik soos dié van 'n seekoei. Sy het in 'n arm gesin gewoon en het van geboorte af amper nooit skoene gedra nie. Dit het haar bene egter glad nie rof van vorm laat lyk nie, maar was bruingebrand, grasieus, verleidelik.
  Die Olimpiese Spele was egter 'n bietjie intimiderend vir die manne met hul lang lengte, sterk spiere en vuiste met uitstaande kneukels. Maar die heldhaftige meisie het die vriendelikste karakter, en wye heupe is gekombineer met 'n relatief dun middellyf en gebeeldhouwde abs. Slegs in klere kon Olympias oorgewig voorkom as gevolg van haar groot borste. In 'n bikini lyk sy soos 'n rondborstige atleet.
  Die meisie het, in frustrasie, weer 'n granaat gegooi, hierdie keer met die oog op die spore. Maar die dodelike geskenk het die dik, gepantserde skild getref wat die rollers bedek het.
  Olympias het haarself in frustrasie in die ken geslaan. Dit het haar kakebeen laat pyn. En die heldmeisie het gevloek:
  - Ek sny soos 'n seis!
  Svetlana het ook probeer om die gevaarlike tenk te tref, maar die granaat wat deur die meisie se voet gegooi is, het effens gemis. En die blondine begin nader aan die kar kom. Maar toe verskyn nog twee tenks - "Lion" en "Panther"-2, hulle het met masjiengewere op al die benaderings geskiet. Ons moes uiters versigtig wees.
  Die Amerikaner Sherman het "n poging aangewend om naby die Duitse voertuie te kom. Hy het "n kans gehad om Panther 2 te slaan, maar net aan die kant. Maar 'n Duitser is nie so maklik om te mislei nie. Boonop maak die langer silhoeët van die Sherman dit op 'n groot afstand merkbaar.
  "Panther" 2 het 'n dop uitgespoeg en die Amerikaner direk in die voorkop getref. Die lang motor het middeldeur gebreek. En dit het soos 'n Kersfeeskers gebrand.
  Svetlana het in frustrasie gesê:
  - O, hoe swak is jou tenks... Beter tegnies, jy sal 'n Yankee word!
  Maar Natasha, 'n ervare vegter, kon naby die Panther kom. Sy het 'n granaat gegooi... En die lang loop van die Duitse motor het in 'n ramshoring gekrul.
  "Panther" 2-tenk, in 1943 in produksie van stapel gestuur. In die jongste mees wydverspreide modifikasie het dit frontale pantser van 150 mm, sypantser van 82 mm op 'n hoek, en 'n 88 mm kanon met 'n looplengte van 71EL. Vanaf 1945 was dit veronderstel om gestaak te word ten gunste van 'n meer gevorderde en beter beskermde model, die E- 50. Maar vir eers veg hierdie tenk. Met 'n gewig van 51 ton, het die motor 'n 900 perdekrag-enjin, wat hom goeie bestuursverrigting bied.
  En nou, nadat hy skade gekry het, draai Panther-2 om en vertrek. Natasha kry dit reg om nog 'n granaat met haar kaalvoet te gooi. Ek het die rollers gebreek. En die spoed van die Duitse motor het merkbaar verlangsaam.
  Natasha sê met 'n blye kyk:
  - Wat 'n slag! My slag is 'n geskenk van God!
  En die meisie het haar neus vir die Duitsers gewys. Maar masjiengeweervuur het uit die E-50 begin stroom. En die koeëls fluit oor Natasha se wit, ietwat bevlekte hare. Een van die koeëls het selfs 'n string hare afgesny. Die hoofmeisie het selfs 'n bietjie kielie gevoel.
  Natasha het getwiet:
  - As jy soos 'n olifant wil wees, gaan as 'n bandiet na die malhuis!
  Die meisie lig haar gesnyde draad met haar tone op. Natasha se hare is syerig, pêrelkleurig, maar effens stowwerig. En tog so sag. Die meisie het hulle langs haar voetsole gehardloop. Bietjie kielierig en aangenaam.
  Natasha onthou hoe die ou haar gestreel het. Sy hande het ook van die sole begin, hoër na die dye en die sensitiefste plek. Wanneer 'n aantreklike jong man jou streel, is dit baie aangenaam. Natasha was amper lief vir hom. Sy het van liefdespel gehou, en is opgewek deur die aanraking van 'n gespierde manslyf. Maar Natasha het nie ware, romantiese liefde gehad as jy mal word oor 'n man nie. Sy het al baie ouens verander. Baie van sy manne het in die geveg gesterf.
  Selfs dit was die vloek van oorlog. En hier in Amerika is daar gespierde, swart ouens. En alles is so ongewoon met hulle.
  Natasha het die swart man geskiet en afgeneem. Ek het 'n bietjie jammer gekry vir die Afrikaanse seun. Sy het 'n man vermoor wat veg vir belange wat vir hom vreemd is. Die Duitsers is immers rassiste. Hulle kyk na swartes as slawe. Maar terselfdertyd word Afrikane by die buitelandse afdelings van die geswelde Wehrmacht ingeskryf.
  Natasha het iets soos 'n vy gemaak met haar kaal tone en dit vir die Nazi's gewys. Ja, die Duitse volk self ly geen skade hier nie. Tenks het pantser wat te dik is om deur 'n granaat of bazooka binnegedring te word. Maar die naturelle-eenhede sterf.
  Natasha gooi 'n granaat na E-50. Sy swaai haar kaal, bruingebrand been en gooi, draai haar heupe. En die granaat het in 'n hoë boog gevlieg. My kaal tone het my die aanraking van metaal laat voel. En toe gaan die granaat af.
  Natasha fluister:
  - God seën ons!
  "n Warm wind het oor die meisie gewaai, asof dit deur "n aantreklike man aangeraak is. Natasha het 'n boek oor Tarzan gelees, en sy wou regtig hê hierdie man moet met haar speel. Ek sou my kaal borste met sterk hande streel.
  Die granaat het die loop getref, maar het te laat ontplof en van die metaal af gevlieg. Die brokstukke het gekletter soos ertjies op pantser. Net skrape bly oor!
  Natasha het nog 'n granaat uitgehaal. Maar ek het gesien dit was anti-personeel. En die anti-tenk wapens is weg.
  Die meisie grom van frustrasie. Maar om nie tyd te mors nie, het ek dit in my kaal vingers gesit. Sy het haar been gedraai, haar bolyf gebuig, dit dan reguit gemaak en dit na die infanterie gegooi.
  "n Halfdosyn vegters het soos tafeltennisballe opgevlieg. Een van hulle se glase het afgevlieg, en die fragmente het 'n paar honderd meter gevlieg en oor Natasha se rug gehardloop. Die bra het gebars, en die majoor meisie se pragtige borste is ontbloot.
  Die meisie het outomaties haar tepels toegemaak. Maar toe besef sy vir wie sy moet bang wees. En sy het weer die masjiengeweer geskud. Sy gee 'n draai en tree effens terug.
  'n Amerikaanse infanterist het 'n bazooka afgevuur. Die dop het die Duitse tenk op sy skuins kant getref, maar die 160 mm pantser het dit weerstaan en die vernietigende energie afgestoot. Die Duitser het teruggeskiet. Sy grootkaliber wapen het die muur verdeel.
  Natasha het probeer om haar bra-bande vas te maak. Die meisie het gedink dat Zoya Kosmodemyanskaya waarskynlik in die koue in haar kortbroek rondgery is. Dit was in 'n Sowjet-rolprent dat sy uitgebeeld is met 'n hemp of selfs 'n soort rok. Dit alleen is net 'n huldeblyk aan skynheiligheid. Trouens, die Nazi's, om die gevange meisie verder te verneder, het haar waarskynlik kaal uitgetrek. En die honger Duitse soldate wou seker 'n mooi en ronde meisie naak sien.
  So in die regte storie kon die meisie-heldin nie haar borste bedek nie, so haar hande was agter haar rug vasgebind. Maar sy was nie skaam nie en het trots gekyk. Natasha het goed geweet hoe dit is om kaalvoet in die sneeu te loop. Sy was gehard en was mal daaroor om met haar kaal sole aan die sneeu te vat. Natasha het daarvan gehou en plesier verskaf. Maar dit is vir haar, reeds verhard deur jare se oorlog. En vir jong en stedelike Zoya is dit blykbaar pynlik. Die sole voel asof hulle kole brand.
  Natasha het haar bra vererg opsy gegooi en geskree:
  - Skaamte is 'n bourgeois konsep! Die Sowjetvrou is vir niks bang nie en is nie skaam nie!
  Die meisie het weer begin spyker met 'n masjiengeweer, of eerder 'n masjiengeweer. Die metaal het warm geword, Honduras is immers die trope, dit kan baie warm wees daar in Februarie. Natasha se vingers word warm. Ons moet alles gee. Vandag is 23 Februarie. Dit is die dag van die Sowjet-weermag en dit vereis om met alle kalmte en redelike woede te veg.
  Natasha het nog vyf met koeëls afgekap en per ongeluk haar wang op die warm broek van die masjiengeweer verbrand. Natuurlik is dit onaangenaam, die blaas is geswel.
  Natasha het gesweer:
  - Wel, God, hoekom het U soveel probleme vir my en my land geskep!
  Die blaas het gejeuk ... Die meisie se wang is 'n baie sensitiewe plek. Die meisie het iets koud probeer vind om op die geswelde bal aan te smeer. Maar probeer iets cool vind. In hierdie warm stad. Boonop was die weer helder en die wind het uit die suide gewaai.
  Natasha is duidelik nie op haar gemak nie. Olimpiese Spele gooi 'n granaat van 'n lang afstand, maar weer onsuksesvol. En stormtroepe vlieg reeds in die lug. Duitse voertuie het sterk pantser en hoë spoed.
  Straalvliegtuie kom in golwe, en lyk of hulle stroke vlas afkap.
  Natasha het in die gaping weggekruip. Fragmentasievuurpyle het van bo af gevlam. Die meisie het gevoel hoe stukke gebreekte klip met naalde van bo af val. Dit het my kaal nek gekielie. Die skoonheid se tepels is ook geprik.
  Natasha het gefluister:
  - Dit is 'n massering ... Maar nie 'n corsage nie!
  Die meisie voel hoe haar lyf amper pynlik begin jeuk. Dit is reeds warm, en ontplofende vuurpyle dra by tot die hitte. En is dit 'n badhuis?
  Natasha het die natuurlike Russiese badhuis, met sparre besems, onthou. Hoe die meisie toe geslaan is.
  Dit was sulke eksotiese sensasies.
  Natasha het gesing om haarself op te beur:
  - Liefde en dood! Goed en kwaad! Wat is heilig, wat is sondig! Ons is bestem om te verstaan!
  Die meisie het opgestaan, al hierdie vuilgoed en rommel afgeskud.
  Natasha het gegrom:
  - O, jy sal Hitler op die horings kry!
  En die meisie-majoor het 'n sarsie afgevuur op die infanteriste wat probeer opstaan het om aan te val. Verskeie militante wat deur die klopjag gewerf is, het geval. Natasha vee oor haar vuil gesig, wat haar oë gesteek het. Die vegter het gespoeg en haarself gekruis.
  Sy het weer met masjiengewere losgebrand, en die militante het ingesluip. Rooihaar Angelica het ook "n granaat met haar kaalvoet gegooi. Die hede het opgespring en die fasciste getref. "n Dosyn mense is dood.
  Die rooikop het gesing:
  - Daar is baie goed in die wêreld, maar dit is bedek met sneeu!
  En die meisie het met 'n masjiengeweer losgebrand, maar nie haar hande gebruik nie, maar haar behendige vingers en kaal voete.
  Angelica het akkuraat geskiet en gehuil:
  -Getref! Getref! Nog 'n slag! Nog 'n slag en dan... Die magtige demoon, God se gawe, lewer 'n bosnit!
  En met haar hande gooi die meisie stukke glas. Sy het die fasciste verstom en getwiet:
  - En vir die wat nie in vrede wil lewe nie... Ons doen hara-kiri aan hulle!
  Die Japannese het regtig opgedaag. Hierdie smaloog vegters. Wel, hoe kan jy nie so hara-kiri doen nie?
  Nadat sy die knip van die masjiengeweer afgelaai het, het Angelica die granaat met haar kaal vingers opgetel en dit na die samoerai gegooi. Hulle het 'n geskenk, verskeie verminkte Japannese, ontvang en in verskillende rigtings weggevlieg.
  Angelica steek haar tong uit en prewel:
  - Ek is 'n super vegter! En die vyand het die hiper doodgemaak!
  Die Chinese, wat deur die Japannese uit die verowerde gebiede van die Hemelse Ryk gewerf is, het in die geveg gegaan. Die Chinese krygers het vreesloos geloop, en die meisies, nadat hulle hul submasjiengewere afgevuur het, is gedwing om terug te trek.
  Mirabel metaal kaalvoet fragmente van pleisteraar en glas. Die ander meisies het dieselfde gedoen. Dit het baie moeilik geword.
  Die Shturmlev het verskyn, 'n kragtige masjien met 'n vuurpyllanseerder. Hier is een wat jou gaan opdroog - dit lyk nie na veel nie.
  Die eerste skoot het gedonder... Svetlana, Angelica en Olympias is deur die ontploffingsgolf opgegooi, soos die fontein van 'n reusagtige walvis. Die meisies het etlike tientalle meters gevlieg en kaalvoet reg in die vuur geplof.
  Die meisies het daar uitgespring, gebrand en gesing. Hulle het hul kaal sole op die kole gespat.
  Angelica sis met ergernis:
  - Die bul word eers onder die byl gesit, en dan gebraai! En ons is eers gebraai, en toe onder die byl!
  En die Komsomol-meisie het gelag! Maar toe voel sy hartseer. Ek het onthou dat haar vriendin gevang is. Die Duitsers het die jong meisie ontklee en begin vuur in haar kaal bors bring. Sulke verskriklike pyn. Die meisie het geskree, en haar teer vel was verkool. Dit is die fasciste wat geblyk het fanatici te wees. Hulle het nie eers vrae gevra nie, maar het boonop 'n vuur onder die kaal voete van die gevangene aangesteek. Die Komsomol-lid kon op die ou end nie die marteling verduur nie en het gesterf van pynlike skok.
  Angelica, onthou dit, spat oor die warm kole. Die Olimpiese Spele was haar voor. Hierdie dorpsmeisie het bruingebrande vel, en jy kan dit nie met 'n blaasvlam vat nie. Hoekom nie 'n superman-meisie nie? Die Olimpiese Spele sien 'n bazooka met 'n dop wat deur 'n vermoorde Amerikaanse soldaat laat val word. Hy tel haar met sy voet op en gooi haar in sy arms. En hy stoot in met al sy krag.
  Die dop vlieg en tref die gedwonge Chinese. Baie gille en gekerm. Massa lyke. En afgesnyde ledemate.
  Olypiada het 'n ou lied gesing:
  - En die samoerai het grond toe gevlieg! Onder die druk van staal en vuur!
  Die meisies het uiteindelik uit die kole gehardloop. Hulle grasieuse, kaal voete het dit gekry.
  Svetlana, soos die teerste van hulle, het gedraai en haar kaal voetsole gevryf en probeer om die jeuk te verlig.
  Die Olimpiese Spele, wat sedert kleintyd kaalvoet in die sneeu gehardloop het, het nie aan so 'n kleinigheid aandag gegee nie.
  Die heldemeisie het gesing:
  - Verbeel jou net dat ons in vars melk gedompel het... Die beloning is 'n ware ding!
  En die vegter het 'n afgebreekte en nogal swaar stuk teël met haar voet geneem. Sy hou dit styf vas met kaal, meisieagtige vingers, draai dit en stuur dit na die vyand. Drie Sjinese was slagoffers van die hede van die dood; hul koppe was vergruis.
  Angelica het met 'n tevrede blik gesê en op die vyand geskiet:
  - Ons is cool vroue!
  Svetlana, om die jeuk in haar verbrande, of eerder verskroeide bene effens te verlig, het gesing:
  - Daar is vroue in ons Vaderland,
  Hoekom ry hulle 'n vliegtuig as 'n grap?...
  Vir hulle is eer meer werd as die lewe,
  Hy kan maklik sy teëstander doodmaak!
  
  Hulle is gebore om te wen
  Om Rus vir eeue te verheerlik!
  Na alles, ons oupagrootjies -
  Ek het dadelik 'n leër vir hulle bymekaargemaak!
  En Svetlana het uit die masjiengeweer begin krap. En sy het dit baie meesterlik gedoen. Sodat almal kan voel dat hierdie 'n vegter van God is! Indien nie van die Almagtige nie, dan van Mars vir seker!
  Natasha het ook geskiet. Saam met Mirabela is hulle gedwing om terug te trek en knipsels van dooie Amerikaanse soldate op te tel. Die meisies het op hul rug geval en met hul voete teruggeskiet - hulle het dit beter so gedoen. En hulle het dit akkuraat gedoen. "n Mengsel van Chinese en Afrika-troepe het op die meisies opgeruk. En die krygers het geslaan.
  Natasha het gesing:
  - Die wêreld is nie 'n skaakbord nie ...
  Mirabela het hierdie gedeelte opgetel en die geel en swart huursoldate uitgeroei.
  - En die syfers is nie 'n ronde nul nie!
  Natasha het by die gesnyde ry geel en swart bygevoeg:
  - Melancholie val ons aan!
  Mirabela het met die akkuraatheid van Robin Hood geskiet en getjirp:
  - En die perd storm in die vuur!
  Die meisies het teruggeskiet en agter die mynveld teruggetrek. Chinese en Afrika-vegters het lekkernye raakgeloop. Hulle het begin ontplof, hulle het opgespring, hulle uitmekaar geskeur, en dit het 'n bloedige gemors geword.
  Verskeie Panther-2-tenks het in die verte verskyn. Hulle skiet, en hulle is bang om hul neuse in te steek. "Leeu"-2 beweeg vorentoe en spoeg ook vuur. En hier is die Rhino-vlamwerper-tenk wat kwyl, met bondels vlamme.
  Maar die mees formidabele is "Sturmlev". Sy vuurpyllanseerder is nie besonder vinnig afvuur nie, maar dit is helse vernietigend.
  Natasha fluister:
  - Russe, Russe - nie 'n kalm lot nie! Wel, hoekom het ons moeilikheid nodig om sterker te wees?
  Inderdaad, hulle veg ver van Rusland af. Maar dit is duidelik dat die Wehrmacht, nadat hulle die VSA verower het, sal terugkeer om die druk op die USSR te plaas. En Amerikaners is so lief en dierbaar vir meisies.
  Natasha spyker weer, dit lyk of haar treffers pampoene laat bars en koppe onder die grawe bars. Die meisie word deur 'n skrapnel in die been getref. "n Sny swel op my skeen. Die skoonheid knars 'n been en tjirp:
  - Nee, die waaksame een sal nie vervaag nie,
  Die voorkoms van 'n valk, 'n arend ...
  Die stem van die mense is duidelik -
  Die fluistering sal die slang verpletter!
  
  Ek glo die hele wêreld sal wakker word,
  Daar sal 'n einde aan fascisme wees ...
  En die son sal skyn -
  Die pad wat kommunisme verlig!
  Op daardie oomblik het Olympias met al haar krag 'n granaat na die Shturmlev gegooi. En die Sowjet-meisies was uiteindelik gelukkig. Die pantserpet het teruggeval, die Sowjet-geskenk het reguit in die wye loop gevlieg. Vir 'n sekonde het alles gevries. En toe ontplof dit. Dit was asof 'n atoombom gegooi is. En die Duitse tenks het in verskillende rigtings versprei.
  Die Nazi's het Toronto gevange geneem en kon nog in die herfs daardie Amerikaanse grondgebied vanuit die noorde binnegaan.
  Die Amerikaners het stadig maar seker ingegee. Hulle het dikwels oorgegee en probeer om hul posisies te beklee.
  Maar die Duitsers het hulle beide op land en op see geslaan.
  Nou in die laat herfs omsingel die Duitsers Philadelphia. Hulle wen die een oorwinning na die ander en brul soos die hel.
  Gerda en haar tenkspan is soos altyd op hul beste. En grynsend op sy tande en Amerikaanse tenks stukkend slaan, sing hy:
  - Tierkloue, krag van staal,
  Uitbarsting ...
  Ons sien Nazisme in die verte,
  Uit Genghis Khan se Europa!
  En met sy kaal tone druk hy op die joystick. En weer sal hulle op die Amerikaners skiet.
  Dan skiet Charlotte, en haar skote is akkuraat. En agter haar kom Magda, saam met Christina.
  So het Philadelphia geval. Die Duitsers vorder verder en teen die winter het hulle New York bereik. En daar het hulle die vyand geslaan. En bomme wat tien ton weeg, sal uit die TA-500 gegooi word.
  Truman het, nadat die Duitsers New York en Washington omsingel het, vrede gebied. In reaksie, 'n eis vir onvoorwaardelike oorgawe.
  Die aanval op Washington het in Januarie gevolg. Duitse piramidale tenks het geveg.
  Op die vierde dag van die aanranding het die garnisoen gekapituleer. En vyf dae later het die Verenigde State gekapituleer.
  So het die oorlog in die Weste geëindig... Of liewer, amper geëindig. Die Duitsers het voortgegaan om te vorder totdat hulle die hele Latyns-Amerika verower het ...
  Die wapenstilstand met die USSR was steeds van krag. Die Derde Ryk het sy buit verteer en nuwe afdelings gevorm. Stalin was steeds besig om die vernietigde ekonomie te herstel en krag te versamel.
  Op die gebied van tenkbou was die USSR nie baie suksesvol nie, en het slegs die T-54-voertuig en 'n klein aantal IS-4-tenks geskep. Vir 'n lang tyd was dit nie moontlik om 'n ordentlike kar te kry nie. En op 20 April 1953, met die voordeel van die feit dat Stalin op 5 Maart gesterf het, het Hitler weer die USSR aangeval. Daar is gepoog om wêreldwye hegemonie te bereik.
  Sonder Stalin het die Sowjet-troepe taamlik swak weerstand gebied. En die kragte was ongelyk. Daarbenewens het beide Japan en Türkiye die oorlog betree.
  "n Maand later het Duitse piramidale tenks Moskou omsingel en die Kaukasus verower. En drie maande later was ons reeds in die Oeral. Helaas, die kragte is te ongelyk. Boonop is daar verskille in die leierskap van die USSR.
  Kortom, na vyf maande van oorlog is die USSR uiteindelik deur die Derde Ryk en Japan beset.
  Toe het dit gelyk of die mensdom uiteindelik eenheid gevind het. Maar daar is twee supermoondhede in die wêreld - die Derde Ryk en Japan. En Hitler begin op 20 April 1956 nog 'n oorlog. Val Japan aan.
  En meisies neem deel aan die stryd. Gerda is 'n heks wat samurai aanval.
  En meisies van die Rooi Leër. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. En so aan. Al hierdie meisies het een ding in gemeen - hulle baklei kaalvoet en in bikini"s.
  En hulle doen dit baie effektief. Hulle is besig om Japan te verpletter... Onder die slae van die Duitse en koalisie se knuppels hardloop en trek die samoerai terug.
  Gerda en Charlotte baklei saam op 'n piramidale tenk. Die meisies skiet op die Japannese, kap karre en sing:
  - Ons is super, super kampioene! En ons sal al die goggas verpletter!
  Gerda het die joystick-knoppie met haar kaal tone gedruk, die Japannese motor getref en geritsel:
  - Ek is 'n vegter met 'n rekenaar in my kop!
  Charlotte het ook geskiet, die samoerai se motor oopgesny en gepiep:
  - En my omgewing, laat hulle die helderste en koelste wees!
  En op dieselfde manier sal hy sy tong wys!
  Die meisies vernietig Japan... Die samoerai verloor kolonies, skepe en tenks.
  Japannese tegnologie kan nie met Duitse tegnologie vergelyk nie. En die Nazi's het meer soldate. Hulle vorder dus redelik suksesvol. En die samoerai doen niks anders as om bly te wees en hul tande te ontbloot nie. Meer presies, hulle is hartseer, maar hulle het steeds hul tande ontbloot.
  Etlike maande van gevegte, en China, Indochina en ander lande is herower. Die Nazi's het ook self in Japan geland.
  Daar het die stryd ontvou, en die Nazi's het kernwapens gebruik. En soveel vernietiging en vernietiging.
  Ja, die samurai was pech! Hulle het onder so 'n klub geval. Voltooi einde!
  En oor die algemeen lyk alles uiters snaaks.
  Sowjet-meisies sit samoerai op hul knieë en dwing hulle om hul kaal voete te soen.
  Die skoonhede onthou hoe die Nazi's hulle in die steek gelaat het. En dit is baie cool.
  Alenka en Natasha sing:
  - Vernietiging is 'n passie, maak nie saak watter soort mag nie! Die owerhede het nog altyd ander mense se bloed gedrink! Wel, liefde heers in die hart!
  En op dieselfde manier waarop hulle die samurai getref het. En terwyl hulle druk, en met masjiengewere, maai hulle die lyn af.
  Maar Tokio het reeds geval... Die oorlog het ses maande geduur en geëindig met die oorwinning van die Wehrmacht.
  En op 1 Januarie 1957 het die Duitsers Turkye aangeval en dit ook verslaan. Waarna alle ander lande van die wêreld in die Derde Ryk opgeneem is.
  Die vorming van 'n verenigde ryk is voltooi. Reeds in 1947 het die Duitsers die ruimte ingevlieg, en in 1958, op 20 April, het hulle op die Maan geland. So het die era van ruimte-uitbreiding begin. Hitler is in 1959 dood, twee dae kort van sy sewentigste verjaardag.
  Kort voor dit is 'n referendum gehou oor die vestiging van 'n monargie, en die Fuhrer het daarin geslaag om 'n erfgenaam aan te stel. Hy het een van Hitler se vele seuns geword wat deur kunsmatige inseminasie verkry is.
  Die fascistiese regime was wreed, maar dit het orde op die aarde gebring. Geleidelik het meer en meer mense burgerskap van die ryk ontvang.
  Deur volgens plan te ontwikkel en die prestasies van die wetenskap te gebruik, het die Aarde die probleem van honger, epidemies en werkloosheid geleidelik opgelos.
  Die geboortesyfer is beheer en misdaad is suksesvol bekamp. In 1974 het mense na Mars gevlieg. En 'n jaar later na Venus. In 1979 aan Mercury. In 1980 na die mane van Jupiter. En in 1987 het hulle op die verste planeet Pluto geland. Ruimteverkenning was aan die gang.
  In 2000 het die Keiser van Duitsland en die hele planeet Aarde, Friedrich die Derde en seun van Hitler, die burgerskap van die Derde Ryk aan alle mense op planeet Aarde toegeken. En die formele gelykheid van alle rasse en volke is aangekondig.
  En in 2017 het die eerste interstellêre ekspedisie na ander wêrelde begin.
  In 2019 is Frederik die Derde vermoor en Franz het die nuwe keiser geword. Sy bewind was kort. Twee jaar later het 'n militêre staatsgreep plaasgevind en die Hitler-dinastie het uiteindelik geval. En die Republikeine het aan bewind gekom.
  Die herlewing van demokrasie en veelpartystelsel is aangekondig. Nazisme het geleidelik uitgesterf.
  In 2030 het hy gevra vir die verkiesing van die opperste koördineerder van die menslike mag. Dit was Alenka, 'n vegterheks wat reeds meer as honderd jaar oud was. Maar die meisie het glad nie verouder nie en het nie oor die jare verander nie. Altyd gespierd en jonk, vars en pragtig.
  Sy het die vernietiging van alle monumente vir Adolf Hitler en die verbranding van sy portrette beveel.
  Waarna Alenka haar uitbreiding na die ruimte voortgesit het... Binne honderd jaar het mense hulle oor die helfte van die sterrestelsel gevestig.
  Toe breek 'n oorlog uit met 'n fluoor-asemende beskawing. Maar dit is glad nie so skrikwekkend nie. Die aardbewoners, met meer gevorderde tegnologie, het gewen.
  En na 'n paar eeue het die hele sterrestelsel mens geword en verskeie naburiges.
  En nou nog honderd jaar, en hulle het 'n manier ontdek om deur tyd te reis. En bring mense uit hul verlede voor hulle sterf. En vervang hulle dan met biomodelle.
  Hitler is dus voor sy dood uitgehaal en na die toekoms vervoer. Daar het die verhoor van die grootste diktator van alle tye en volke plaasgevind. Hulle het besluit om hom aan gruwelike misdade skuldig te bevind en hom tot 'n biljoen jaar tronkstraf te vonnis, aangesien die doodstraf nie in 'n menslike superbeskawing kan bestaan nie.
  Hitler is verjong, het hom in 'n seun van ongeveer dertien verander en na 'n kolonie gestuur waar ander Nazi-misdadigers, wat ook kinders geword het, in die tronk was.
  Daar het hulle gestudeer, gewerk, agter tralies gewoon.
  Diegene wat hulle goed gedra het, het makliker omstandighede gekry: hulle is op uitstappies geneem en luukse etes gegee. Die lewe was goed vir die jong gevangenes: aparte selle met gravitasiekameras, badkamers en rekenaars, gimnasiums en vrye tyd.
  Daar was weliswaar min vrye tyd en ek moes fisies werk - arbeidsterapie vir misdadigers. Maar dit is nie skrikwekkend in jong liggame nie.
  Adolf Hitler was 'n seun en het nie grootgeword nie. Maar terselfdertyd was ek fisies gesond, het wonderlik gevoel, 'n uitstekende tafel gehad. Gevangenes het ook menseregte.
  Van tyd tot tyd, vir goeie gedrag, is die voormalige Fuhrer op ruimteskepe geneem en toegelaat om ander wêrelde te besoek.
  Met verloop van tyd het arbeidsterapie afgeneem en pret en speeltyd het toegeneem.
  Eeue het verbygegaan. Die mensdom het deur die heelal versprei. En so, uiteindelik, het 'n amnestie gevolg en die Führer is vrygelaat. Hy het glad nie gely nie, anders as sy baie slagoffers. 'n Nuwe groot oorlog het pas begin met 'n beskawing van skoenlappers uit 'n ander heelal, en die voormalige Fuhrer het vrywillig vir die weermag aangemeld. En sy bevelvoerder was die bekoorlike Gerda, wat, soos al die inwoners van die menslike, universele ryk, onsterflik en vir ewig jonk was.
  
  
  SEKRETARIS-GENERAAL SHELEPIN
  Die geskiedenis het 'n bietjie verskuif, en die sluipmoordaanval op Leonid Iljitsj Brezhnev het in 1965 plaasgevind, en blyk suksesvol te wees. Die jong KGB-voorsitter Shelepin het sekretaris-generaal geword. Kosygin het voorlopig eerste minister gebly. Shelepin het begin om die skroewe vas te draai en dinge in orde te bring. Die werksdag is verleng, en strenger strawwe is ingestel, insluitend tronkstraf vir laat vir werk en versuim om aan arbeidsstandaarde te voldoen.
  Stalin is gerehabiliteer en die persoonlikheidskultus is herstel. En baie ander voorbeelde van die skroewe aandraai. Die stryd teen dronkenskap, en die Kosygin-hervorming.
  En dan pryshervorming.
  Die USSR het selfs vinniger ontwikkel as in die werklike geskiedenis onder Brezjnef, en Shelepin, wat elemente van 'n markekonomie en die harde Stalinistiese sweep kombineer, het aansienlike resultate behaal. Daarbenewens het Shelepin, in die lig van die dalende geboortesyfer, drakoniese belasting op vrygezelle, kinderlose gesinne en gesinne met een kind ingestel. Aborsie is verbied, en voorbehoedmiddels is feitlik nie verkoop nie.
  Kindervoordele het verhoog.
  Dit het ook gelei tot hoër geboortesyfers, veral in die Russiese streke van die USSR. Bevolkingsgroei was baie hoër as in die werklike geskiedenis.
  Shelepin het ook sy militêre potensiaal vergroot en die Verenigde State oortref in kernkrag, en ook in konvensionele wapens. En daar was ook Viëtnam... Die gesag van die Verenigde State in die wêreld het geval, en daar was kolossale probleme binne die land.
  Die beleid van détente het begin... Dit het gepaard gegaan met vinniger ekonomiese groei in die USSR. Shelepin se taai bestuur het beter resultate gelewer as Brezhnev se trae styl. En die bevolking het vinniger gegroei...
  Die USSR het Afrika toenemend binnegedring en in 1979 troepe na Afghanistan gestuur.
  En die 1980 Moskou Olimpiese Spele was 'n kolossale triomf! Meer as honderd en vyftig Sowjet-Olimpiërs is met goud bekroon.
  En toe val die Sowjet-weermag aan, en Iran, waar Khomeni die mag oorgeneem het.
  Hulle het die Iraniërs redelik vinnig verslaan, maar hulle het wel 'n paar verliese gely.
  'n Deel van Iran het deel van die USSR geword. Waar etniese Azerbeidjani's gewoon het, het hulle by Azerbeidjan aangesluit. Turkmenistan het deel gekry, en die Koerde het ná 'n referendum 'n Sowjet-sosialistiese republiek geword.
  Die USSR het sy grense vir die eerste keer sedert 1945 uitgebrei. 'n Deel van Iran het Irakse geword, en Saddam Hoesein het by die Warskou-verdrag aangesluit.
  Toe het die noorde van Afghanistan met die Oesbeke en Tadjike die USSR binnegekom.
  Toe was daar 'n oorlog met Pakistan - die USSR en Indië. "n Groot gebied is ingeneem.
  'n Paar jaar later is referendums gehou en Pakistan, sowel as suidelike Iran en Afghanistan, het deel van die USSR geword.
  Burgeroorlog het in Joego-Slawië uitgebreek en dit is ook deur Sowjet-troepe, en toe Albanië, beset. Waarna hierdie lande ook die Warskou-verdrag aangegaan het.
  Die VSA was in 'n krisis, veral onder Reagan. Daar was massa-onrus onder swartes en ander gekleurdes. Die ekonomie het verder gedaal.
  Terug in 1977 het die USSR 'n nuwe grondwet aangeneem wat die regeringsvorm wat deur die pos van voorsitter van die USSR verteenwoordig word meer outoritêr gemaak het. En die afskeiding van republieke van die Unie word verbied.
  En in 1988 is die eerste presidensiële verkiesings in die geskiedenis van die Sowjet-ryk gehou!
  Natuurlik het Shelepin hulle gewen ... Met byna honderd persent behaal. Die USSR het die hoogtepunt van ontwikkeling bereik. In 1990 het Irakse troepe Koeweit, Saoedi-Arabië, Brunei, die Verenigde Arabiese Emirate, Oman...
  Oliepryse het skerp gestyg...
  Die krisis in die Verenigde State het vererger. Die nuwe president Bush het letterlik onder die slae van die noodlot gegaan. Swartes het in opstand gekom... En ná die verkiesing van Bill Clinton in 1992 het die Verenigde State heeltemal verdeel...
  Daar het 'n burgeroorlog en slagtings begin.
  In 1993 het Shelepin weer die presidensiële verkiesing van die USSR gewen.
  In 1995 het Sowjet-troepe Alaska beset en 'n maand later 'n referendum daar gehou oor aansluiting by die USSR ...
  So is 'n ander droom verwesenlik - om Alaska, natuurlik, dom verkoop, na Rusland terug te gee.
  Dit het gelyk of alles volgens plan verloop... In 1997 het Sowjet-troepe Finland beset en daar 'n referendum gehou oor insluiting in die USSR. So is nog 'n Sowjetrepubliek georganiseer.
  Dit was egter onbeskof!
  Toe was daar nog gevegte in Saoedi-Arabië toe 'n Islamitiese rebellie uitgebreek het, maar hulle is vinnig onderdruk.
  In 1998 is Shelepin tot 'n derde termyn verkies.
  Die USSR het Turkye aangeval, veral sedert NAVO ineengestort het. En hy het haar by sy span gevoeg.
  In 2000 het Shelepin uiteindelik 'n lang en veelbewoë lewe gelei, die USSR vir 35 jaar regeer - Stalin se vorige uitslag geklop en gesterf.
  Die magstelsel was redelik stabiel en outoritêr. Die ondervoorsitter het magte geërf tot nuwe verkiesings. En dit het Gennadi Zyuganov geword. Wat 'n goeie hardeware loopbaan gemaak het.
  Die USSR het vir 'n geruime tyd nie beslagleggings uitgevoer nie ... Na die krisis het Europa self die CMEA en die Warskou-verdrag betree.
  Maar verhoudings met China het versleg. Die wedywering het sterker geword.
  In die USSR self, danksy demografiese beleid, het die geboortesyfer baie hoog gebly. Maar dit het tot oorbevolking en voedseltekorte gelei.
  Die beplande ekonomie het reeds voortdurend 'n tekort gehad. En alhoewel die ontwikkeling van tegnologie en die bou van nuwe fabrieke in die industrie dit moontlik gemaak het om die tekort aan goedere op een of ander manier te bekamp, is dit in die landbou baie moeiliker om volumes met dwangmetodes en trekkers te verhoog. Dit is nie so maklik om die landbou te verbeter nie.
  In die 2003-verkiesing is Zyuganov met meer as nege-en-negentig persent verkies. Maar daar was 'n paar probleme ... Veral met kos.
  En daar is nêrens om dit te koop nie - Europa het sosialisties geword, die VSA is in burgeroorlog gehul. Jy kan nie veel in Brasilië en Argentinië kry nie. Natuurlik is daar probleme.
  Die USSR het hom in 'n klein voedselkrisis bevind. Wat gou chronies geword het, maar in 2008 is Zyuganov weer tot president verkies. Die diktator se posisie blyk stabiel te wees. Maar voedseltekorte het meer akuut geword... In 2011 is kindervoordele in die USSR verminder en aborsie is weer gewettig.
  Hulle het begin veg teen die baie hoë geboortesyfer, veral in die Moslem-streke van die USSR. Terselfdertyd het die Sowjet-militêre masjien in Afrika geveg en die Hemelse Ryk uit Indochina gestoot. In 2013 is Zyuganov weer herkies.
  Maar hierdie keer was die persentasie effens laer. Binne die USSR het die begeerte na demokrasie verskerp. Mense wou meer vryheid hê. Zyuganov het voorgestel:
  - Kom ons laat 'n paar speletjies toe!
  En nog twee het eintlik geregistreer: LDPSS en SDPSS. Hulle het begin om die skyn van demokrasie te speel. Zyuganov het 'n bietjie meer vryheid aan die media gegee.
  In die 2018-verkiesing het twee kandidate teen Zyuganov geveg: Ksenia Sobchak en Vladimir Zhirinovsky. Vir die eerste keer is verkiesings op 'n alternatiewe basis gehou. En onverwags het Zyuganov naelskraap verloor teen die jong Ksenia Sobchak - wat nege-en-twintig persent van die stemme gekry het - en het amper 'n tweede rondte afgedwing.
  Waarna almal oortuig was dat daar demokrasie in die USSR is. Kaal meisies en bloedige aksiefilms het op televisieskerms verskyn.
  In buitelandse beleid het betrekkinge met die enigste werklike mededinger van die USSR, China, versleg. Hoekom kan twee voëls nie op dieselfde planeet oor die weg kom nie?
  Die VSA is in diep agteruitgang en kan nie 'n noemenswaardige rol speel nie. En Alaska is Sowjet. Alles is so opgeskort...
  Die USSR is steeds in tekorte en 'n voedselkrisis, hoewel die militêre-industriële kompleks baie goed werk.
  En nou, in 2023, vind nuwe presidensiële verkiesings in Rusland plaas... Selfs meer demokraties, en hulle word onverwags gewen... deur die wêreldbokskampioen Sergei Kovalev. Maar dit is 'n ander storie!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - PRESIDENT VAN RUSLAND
  In een van die alternatiewe ontwikkelings van die geskiedenis, in die 1996-verkiesing, is die derde plek nie deur Lebed ingeneem nie, maar deur Vladimir Zhirinovsky. Wel, basies, in die regte storie, is dit wat almal verwag het.
  Wie sou kon dink, ná die mislukking van die KRO onder leiding van Lebed in die parlementêre verkiesings, dat hy so sterk in die Russiese presidensiële verkiesings sou presteer? Maar Zhirinovsky het nog steeds, in toestande van strawwe mededinging, die tweede plek op daardie tydstip behaal, en hy het ten minste tien persent gehad. Dus... In enige oorwinning en nederlaag is daar 'n element van toeval en geluk.
  Soos die triomf van Zelensky in die Oekraïne, Loekasjenko in Belarus en Poetin in Rusland. Net soos die sukses van Zhirinovsky self in 1993.
  Maar toe raak dinge erger vir die Swaan. Daarbenewens het Zhirinovsky sterk gepraat by die televisiedebatte, en gedreig om Jeltsin op te hang, en gesê dat die Doema net hom sal gehoorsaam. En hy het homself baie gunstig met Hitler vergelyk - en herinner aan die prestasies van hierdie groot Diktator!
  Hoe die ekonomie in sewe jaar twee en 'n half keer gegroei het, werkloosheid verdwyn het en die geboortesyfer een en 'n half keer toegeneem het. Misdaad het drievoudig afgeneem. En dit sal so wees onder Zhirinovsky! Wat alles anders betref, sal Zhirinovsky nie volksmoord organiseer nie en sal nie met die Verenigde State veg nie! En kernwapens sal jou beskerm teen enige aggressie!
  Dit alles het opgetel, en Zhirinovsky het vyftien persent behaal en die derde plek met 'n groot marge ingeneem.
  En in Jeltsin se geledere was daar paniek: hulle het misreken. Wat om te doen? Hulle het probeer om Zhirinovsky aan hul kant te wen. Maar die kommuniste het Vladimir Volfovich veel meer belowe: vir hom persoonlik die pos van sekretaris van die veiligheidsraad en assistent van die president oor militêre kwessies, en nog vyf poste in die regering. Insluitend die Minister van Buitelandse Sake vir Mitrofanov, en die pos van Minister van Binnelandse Sake vir Abaltsev.
  Natuurlik kon Jeltsin nie soveel belowe nie. Daar is reeds vir te veel poste betaal.
  Slegs Lebed, wat die vyfde plek behaal het, kon na Jeltsin se span genooi word, maar Yavlinsky was teen albei presidensiële kandidate.
  En toe kry Jeltsin 'n hartaanval van die oorlading van emosionele onrus. Daar is geen krag om op te staan en 'n rewolusie uit te voer nie.
  Kortom, Zyuganov het die tweede ronde gewen, en daar was 'n magsverandering. En die inhuldiging het saamgeval met die bestorming van die hoofstad van die republiek, Grozny, deur die Tsjetsjenen.
  Maar die militante was vasgekeer. Die grootste deel van hulle is tydens die aanval op Grozny vernietig. Waarna die militante, onder leiding van Yandarbiev, weer om genade gevra het. Maar Zhirinovsky het daarop aangedring om die oorlog voort te sit. En Zyuganov het dit goedgekeur. Die guerrilla-oorlog het vir etlike jare voortgeduur, maar toe het die terroriste geleidelik uitgebrand. In Rusland, onder die kommuniste, het 'n opgang begin, die ekonomie het vinnig begin ontwikkel.
  Die kombinasie van beplande metodes en markelemente het indrukwekkende resultate opgelewer. En die ekonomie het vinnig gegroei. Zyuganov is maklik vir die volgende termyn verkies, en het toe die grondwet gewysig, wat hom toegelaat het om vir president 'n onbeperkte aantal kere te verkies. Dit is wat in die referendum vasgelê is. En in 2004 is Zhirinovsky gearresteer, en sy party is verbied. Zyuganov het met sy politieke opponente gehandel. Verhoudings met die Weste is nogal gespanne. En in 2014 het Rusland ook op die Krim beslag gelê. As gevolg hiervan het die Koue Oorlog hervat . En Rusland het onder sanksies gekom. Maar Zyuganov het ook die suidooste van die Oekraïne by Rusland ingesluit. En het die ryk uitgebrei. Dit is wat die botsings veroorsaak het. Nadat Trump aan bewind gekom het, het die situasie selfs meer ingewikkeld geword. Rusland het 'n oorlog in Sirië geveg en 'n basis in Venezuela gevestig. Die situasie was op die rand van kernoorlog. Toe het die Weste die opsie gebied om die kommuniste van die mag omver te werp.
  Om Zyuganov bloot te verwyder, is egter van min nut. Jy moet jou man insit. En toe is Natasha Sokolova genomineer vir die 2020 presidensiële verkiesing!
  Natasha Sokolovskaya is die soort meisie wat enige teenstander kan verslaan. En hy sal nooit opgee nie. Dat een of ander ou Zyuganov teen haar is. Wat duidelik siek is en al vyf-en-twintig jaar dieselfde ding sê.
  En hier is daar 'n intrige. Boonop is Natasha veertig jaar jonger as Zyuganov en baie mooi!
  En die Russiese ekonomie is weer in 'n krisis en baie onnodige goedere word geproduseer. Natasha is ook 'n held van die Russiese Federasie, as 'n vegter. Sy kan natuurlik met die ou, siek, vervelige diktator meeding. Boonop het Zyuganov te konserwatief geword en private handelaars geknyp, sodat daar 'n tekort aan baie dinge was. Veral toe private handel onderdruk is. Selfs botter en seep het skaars geword, en koepons vir baie produkte het weer verskyn. Soos Zyuganov ouer geword het, het hy toenemend 'n vurige vyand van kapitalisme geword.
  En hy het meer sosialisme geëis!
  Natasha Sokolovskaya het belowe om kommoditeitsoorvloed teen lae pryse, mededinging en private eiendom terug te gee. En in die algemeen, gee ware demokrasie terug, insluitend die oordrag van die pop! Wel, die mense, moeg vir die gebrek aan tirannie van sensuur, wat deur die media beheer word, het dit alles heftig ondersteun. En Natasha het maklik twee miljoen handtekeninge ingesamel! Sy het in die stryd gegaan onder die slagspreuke: "Wees vry en word ryk!"
  Die meisie was baie militant, en het na die saamtrek gekom met slegs 'n bikini en kaalvoet.
  Die skoonheid, wat haar kaal hakke flits, het getjirp:
  - Kom ons verwyder die kommissarisse uit die fabrieke! Laat elke fabriek aan die werkers behoort! En die grond is vir die boere!
  En sy is 'n baie opgepompte meisie! En haar spiere is soos gegote staal.
  En hoe hy sing;
  Ek is die valk van vrede en oorlog,
  Gebore onder die helderste ster...
  Getroue seuns van die vaderland -
  Liefde - groot, eg!
  
  Ons sal 'n pragtige wêreld skep,
  Waarin daar nou geluk sal wees...
  Laat die Gerubson skyn,
  Heilige, verhewe Rusland!
  
  Ons sal ons drome bereik
  Daar sal geen mooier ding in die heelal wees nie!
  Die seun sal die swaard ophef en jy,
  Mag geluk jou plek wees!
  
  En in die heelal skoonheid,
  Dis tyd dat my groot Vaderland skyn!
  Al hardloop die meisie kaalvoet,
  Glo my, ons leef binnekort onder kommunisme!
  
  Die majesteit van die skoonheid van die hoë berge,
  En goue steppe met 'n geurige mat!
  Ons sal die asblik uit die heelal wegvee
  Glo my, ons sal nie spyt wees oor ons lewens nie!
  
  En alles in die wêreld sal goed wees,
  Kommunisme sal immers oral seëvier!
  Wie het 'n beitel in sy hand,
  Wie verkies 'n masjiengeweer en koeëls!
  
  Wat ons doen sal vir ewig duur,
  Kom ons bou stede deur op Mars te grap!
  Die Slawiërs is verskriklik magtig,
  Ons sal vir die mense van die wêreld sê - hallo!
  
  Die bloed wat vloei is vir saai,
  Waartoe die saadjies van liefde groei!
  Mag dit goed wees vir almal in die ondermaanse wêreld,
  Moenie net 'n papegaai-ridder wees nie!
  Na sulke liedjies kan jy kaalvoet dans, spring en spring. En die meisie is oor die algemeen wonderlik en superklas! Hier het sy met haar kaal tone die portret van Zyuganov opgeskeur.
  Die kommuniste brul, en die mense jubel: almal wil verandering hê! Daar is meer demokrasie in beide ekonomie en politiek.
  Sodat jy met diktators en finansiële grootkoppe in die media kan spot. Die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie het ook deur mense gehaat geword. Hulle het met nostalgie die tye van Jeltsin onthou, toe winkels vol goedere was, en naakte vroue en interessante politieke programme op televisie vertoon is. Dit was so goed!
  Baie het die interessante politiek en die onstuimige parlement onthou. Dis nie soos nou nie - wanneer daar net kommuniste in die Doema is en hulle stem heeltyd ten gunste!
  Almal was moeg vir Zyuganov en die mense wat al hoe slegter geleef het, wou verandering hê!
  Pragtige Natasha Sokolova het dit belowe! Dat daar veranderings en nuwe prestasies sal wees. Dat Russe nie net die eerstes sal wees wat na Mars vlieg nie, maar ook beter sal lewe as in die Verenigde State. En dat sy berge sal versit! En die berge sal smelt en die woude sal brand!
  Maar nou is die verkiesingsveldtog reeds aan die gang. Die meisie kry momentum. En selfs piep:
  - Ek sal soos Gagarin wees! En beloof berge van goud!
  En hoe dit begin spring. Kortom, die verkiesings is gehou en Natasha Sokolovskaya het die nuwe president geword!
  Zyuganov het 'n hartaanval gehad! En Natasha het voorgestel:
  - Kom ons skep 'n enkele staat met Amerika!
  En referendums is gehou, en 'n gemeenskaplike ryk het ontstaan!
  Dit is waar die sprokie eindig, en welgedaan aan die wat geluister het!
  TSAR ALEXEY NIKOLAVICH - DIE GROOT
  Nog 'n KI, toe op 5 Januarie 1905 'n poging op tsaar Nikolaas II aangewend is. En net 'n paar sentimeter was nie genoeg vir die keiser om deur bokskoot getref te word nie. Maar al is dit net 'n bietjie ... Die Tsaar het gesterf en sy seun Alexei Nikolaevich Romanof het nominaal die monarg geword. En Nikolai Alexandrovich Romanof is as regent onder hom aangestel. 'n Man van buitengewone intelligensie, taai en sterk.
  Die eerste stappe van die nuwe keiser was om Kuropatkin met Brusilov te vervang, en Rozhdestvensky met Nebogatof.
  Rusland se posisie in die oorlog met Japan was moeilik. Port Arthur het reeds geval. Maar die magte in Mantsjoerye is steeds betekenisvol. Daarbenewens het die kwaliteit van Russiese troepe toegeneem met die aankoms van geselekteerde regimente uit die Europese deel van Rusland.
  Maar die Japannese, inteendeel, het hul beste regimente in vorige veldslae neergesit, en naby Port Arthur.
  Kuropatkin het dus elke kans in die slag van Mukend gehad. Net Kuropatkin self was 'n onbelangrike bevelvoerder.
  Maar Brusilov is werklik 'n groot militêre talent. En gereed om teen 'n vyand van ongeveer gelyke sterkte te veg. Maar die Russiese soldate het 'n beter geweer as die Japannese, en die troepe self sal beter wees.
  Brusilov het goed voorberei vir die stryd. Het die flanke bedek en op die verdediging gegaan. En hy het homself versterk. Sy plan vir die geveg was eenvoudig: om die Japannese op die verdediging af te dra, en dan, wanneer hulle uitgeput was, die saak met een teenaanval op te los.
  Brusilov is natuurlik 'n strateeg, maar Kuropatkin is nie.
  En die geveg het in Februarie begin en twee weke geduur. Brusilov het onder meer die know-how gehad, 'n hele bataljon pragtige meisies. Hy is inderhaas uit enkellopende mans en jong skoonhede gewerf, 'n maand lank opgelei en in die geveg gewerp.
  Die interessantste is dat al die meisies kaalvoet was. En dit het hulle krag van Moeder Aarde gegee, en hulle onkwesbaar gemaak vir koeëls en skulpe.
  Die meisies is beveel deur Anastasia Orlova en haar vier assistente: Natasha, Zoya, Augustina en Svetlana.
  Nadat hulle die verdediging opgeneem en loopgrawe gegrawe het, wag die meisies vir die Japannese... En dan kruip die samoerai in dik kettings in. Die artillerie begin skiet.
  En die meisies het die Mosin-geweer in hul hande geneem. En kom ons skiet van 'n afstand na die Japannese.
  Hulle is skerp krygers, baie van hulle is Siberiese jagters. Hulle veg met kaal bene, ten spyte van Februarie, in kort rompies en oop mae.
  Hulle skiet skote en sing vir hulself:
  - Rusland is al eeue lank bekend as 'n heilige,
  Ons groot koning is eenvoudig Alexei,
  Jy is 'n waardige seun, ken Nicholas,
  En die hart is selfs meer waar as die verstand!
  Die krygers skiet akkuraat en slaan die Japannese op 'n afstand uit.
  Anastasia vuur en sê:
  - Vir die Moederland, 'n pragtige droom!
  Volgende skiet Natasha, slaan die Japannese uit en skree:
  - Vir ons heilige Rus'!
  Zoya skiet, slaan die vyand neer en sis:
  - Nee, die vyand het 'n kans!
  Hy skiet akkuraat, en Augustine:
  - Vir toekomstige geslagte!
  Punch en Svetlana, wat twee Japannese platslaan:
  - Vir die heilige name!
  Die krygers nodeloos om te sê: regtig cool!
  En die Japannese kruip op met groot verliese. Alhoewel hulle nader kom. Maar die meisies skiet akkuraat en onophoudelik. Hulle skiet en skiet. Hulle skiet en skiet. En hulle laat my nie in die steek nie. En toe die samoerai baie naby kom, het die meisies met hul kaalvoete granate begin gooi. En hulle demonstreer hul onbuigsaamheid.
  En kaalvoet gooi dodelike goed na die samurai. En nou is die Japannese besig om uit te dun tot skans. Hulle impuls verswak. En soos hulle nader kom, ontmoet die krygers hulle met sabels en bajonette. Hulle maak die laaste samoerai klaar.
  En hulle sing met 'n baie entoesiastiese kyk.
  Nadat die Japannese in verdediging uitgeput is, het Russiese troepe onder leiding van Brusilov 'n beslissende offensief van stapel gestuur en die Japannese suidwaarts gedryf. Brusilov het, anders as Kuropatkin, beslissend opgetree en die samoerai sonder ophou bestuur. En hy het dit reggekry om Port Arthur dadelik te vang, reg op die skouers van die vyand.
  Die kaalvoetmeisies van Anastasia Orlova se bataljon arende het die stad binnegebars.
  Hulle het deur Port Arthur gejaag en met hul kaal tone na die vyand geskiet en granate gegooi.
  En hulle het die Japannese met sabels verpletter. Wat het hulle gedink, dat hulle Port Arthur deur hoogverraad geneem het? Maar hier is die duiwel twee! Russiese soldate is besig om hierdie stad te herower.
  En as ons vroue baklei! Dit beteken gewoonlik dat hulle jou nie in die steek sal laat nie!
  En hulle het die Japannese afgemaai.
  En die gevangenes word gedwing om te kniel en die kaal, stowwerige sole van vroue se voete te soen.
  Hulle word gehoorsaam en hulle hou selfs daarvan.
  Een samoerai het nie net Natasha se sole met sy tong gelek totdat hulle blink nie, maar ook hoër gestyg. Die meisie het hom toegelaat om die diamant van vroulikheid met sy tong te behandel.
  Daarna het sy nogal soos 'n kat gespin.
  Die krygers het puik werk gedoen. En nou word kolomme gevangenes weggejaag. Waar is Japan se veggees heen?
  Port Arthur het geval. En toe trek Brusilov se Russiese weermag na Korea.
  En Anastasia se bataljon hardloop vooruit. Hulle gryp samoerai op pad, en die meisies dwing hulle op hul knieë.
  En hulle soen hul stowwerige hakskene en bruingebrande skenkels.
  Vegende krygers. En snaaks.
  Anastasia, wat opspring en skyfies met haar kaal tone gooi, het vir Natasha gevra:
  Is dit cool om te veg?
  Die blonde meisie antwoord eerlik:
  - So goed soos dit kom?
  Anastasia knipoog:
  - Hoe is dit as jy jou tong op jou poes gebruik?
  Natasha het opreg geantwoord:
  - Net super!
  Hulle het dus nog 'n Japannese bataljon vernietig. Hulle het die gevangenes vasgebind.
  Daarna het hulle met die tone van hul kaalvoete ordentlike pruime op hul neuse gegee!
  En die meisies verpletter die samoerai en Brusilov se weermag, alles gaan aan en aan en verhoog momentum.
  Die Russiese leër het heel suid van Korea bereik. En die Skiereiland verower.
  'n Deel van die Russiese eskader is in Port Arthur gestuit. En Russiese ingenieurs het begin om die skepe te verhoog en te herstel.
  Ten spyte van die algehele nederlaag van die samoerai op land, het die oorlog steeds voortgeduur. Op see was die Japannese sterker. Maar toe kom Nebogatov. Langs die pad het hy die eskader meer vaardig na Port Arthur gelei. En so is die Russiese armada versterk. Hier het ook 'n eskader uit die Swart See vertrek.
  Nebogatov was minderwaardig aan die Japannese in krag, maar nie te veel nie. In werklikheid is die kwaliteit van Russiese skepe nie erger nie. Daar is 'n paar van hulle minder in getal. Maar die skulpe is meer pantserdeurdringend.
  Nebogatov het see toe gegaan. Togo het geveg gegee. Maar dit het geblyk dat nie alle Russiese skulpe ontplof nie - die buskruit is rou! Humiditeit is hoog.
  Maar Nebogatov het die eskader betyds na Port Arthur teruggekeer en nie 'n enkele skip verloor nie.
  Ons moes tyd spandeer om skulpe te vervang en kragte aan te vul. Totdat die eskader van die Swart See af aankom.
  Die oorlog het gesloer, so ook die koste daarvan. Albei kante wou vrede maak. Maar die Japannese beklee steeds 'n dominante posisie op see.
  Maar die skulpe is vervang, en die Swartsee-vloot is grootgemaak. En terselfdertyd het kaalvoetmeisies hulself ook opgetrek.
  En die skip met die meisies het in volle vaart die geveg ingetrek. Kaalbeen meisies in bikini's het opgespring en om die gewere gesirkel. Hulle het hul gewere gerig en geskiet.
  Die skoonhede het die Duitse skepe afgevuur en afgemaai. Hulle het dit met wilde woede gedoen. Die krygers was baie sexy en gespierd. Niks vergelyk met hulle nie. Die Japannese kan nie met sulke meisies baklei nie.
  En pype wat deur doppe getref word, val.
  En die krygers spring op en skree:
  - Ons is superklas meisies!
  En hulle wys hul tonge! En hulle skiet hulself en laat die samoerai nie toe om te ontsnap nie. Hulle reageer aggressief. Maar hulle kry 'n reaksie van skoonhede. Die Japannese kruiser sink reeds. En die meisies spring op en skud hul kaal voete. Hulle is sulke groot stelers. Wat niks kan keer nie.
  Krygermeisies baklei en spring. En hulle skiet samoerai met projektiele af. En terselfdertyd gil hulle steeds.
  Natasha skree:
  - Groot tsaar Alexei! Hy sal baie wys wees!
  Zoya, grynsend en skietend, het bygevoeg:
  - Hy is die wysste in die wêreld! Dit sal baie wonderlik wees!
  So Augustine, wat op die Japannese geskiet het, het saam gesing:
  - Die wysste een sal wees!
  Volgende het Svetlana geskiet, vyande verpletter en gegrom:
  - Alexey is cool!
  Anastasia het geskiet en gesê:
  - Vir Heilige Rus!
  En hy sal jou ook slaan! Die meisies is so ongelooflik cool. En hulle slaan die samoerai in stukke!
  En toe is die Japannese slagskip gesink. En dit het baie skrikwekkend geword vir die samoerai.
  En die meisies hardloop sommer amper kaal en kaalvoet rond. En hulle flits hul pragtige bene. Hulle is oor die algemeen wonderlike stelers.
  En hulle lyk die gesondste en sonbruinste.
  Hulle slaan samurai...
  Nog 'n slagskip word ook aangeval. Dit sal nuttig wees vir die Togolese vloot, baie styf. En die Swartsee-skepe het opgetrek. Hulle loer 'n projektiel na die vyand.
  Natasha en Zoya het hul twaalfduim wapens gerig. En hoe hulle met wilde waansin sal vuur. En die slagskip sal selfs een hou vat en uitmekaar breek.
  Natasha en Zoya spring op en skud hul kaal voete en brul:
  - Ons is hekse en daar is nie meer mooi skoonhede nie!
  En die meisies wys hul tonge. En hoe hulle jou opfok, dit raak baie seer.
  Hulle het toe op Togo se skip geskiet, sy wapenrusting het gebars, asof die staal gekook het.
  En so het die skip oorgeneem en gesink.
  Natasha en Zoya het gesing:
  - Rus het gelag en gehuil en gesing! Dis hoekom sy Heilige Rus s'n is!
  En weer sal die meisies dit vat en opspring!
  En dan sal Augustine en Svetlana getref word soos uit 'n twaalfduim kanon. Die skip sal dus van Togo af neem, uitmekaar breek en sink!
  Meisies wys hul neuse. Hulle het Togo self gevang. En hulle het pragtige meisies gedwing om hul kaal, gebeitelde voete te soen. Togo het die krygers se kaal hakke geklap en sy lippe afgelek. Hy het blykbaar daarvan gehou...
  Wel, die meisies is natuurlik super!
  En in die algemeen, 'n topklas brood! En hulle knipoog vir die vyand en sê dat ons nie omgee om iets ernstiger te doen nie!
  Die Japannese vloot is gesink. En Brusilov en sy span het self in Japan begin land.
  Dus sal Rusland nog 'n groot provinsie op die eilande hê. En die Russiese heerser self sal die Japannese Mikado word.
  Terselfdertyd sal die bedreiging van die Land van die Opkomende Son vir altyd uitgeskakel word. En die koninklike leër sal aangevul word met oorlogsugtige en dapper soldate.
  Daar was dus 'n rede om Japan heeltemal te verower. En troepe is na die metropool oorgeplaas.
  Die meisies en hul bataljon het op land met die samoerai geveg. Die meisies het die samoerai ontmoet met goed gerigte skote, sabels en met hul kaalvoete gooigranate.
  Pragtige Natasha gooi 'n suurlemoen met haar kaalvoet en piep:
  - Vir die Tsaar en die Vaderland!
  En sy het op die Japannese geskiet.
  Die pragtige Zoya het ook 'n granaat met haar kaal tone gegooi en gepiep:
  - Vir die Eerste Genoemde Rus'!
  En sy het ook die samoerai getref.
  Hier het die rooihaar Augustinus gestamp en gepiep:
  - Eer aan Moeder Koningin!
  En sy het ook die vyand deurboor.
  Anastasia het ook mal geword en 'n hele vat plofstof met haar kaal voete gelanseer en die Japannese ver verstrooi:
  - Glorie van die Groot Russiese Ryk!
  En Svetlana het geslaan. Sy het die Japannese weggevee en met haar kaal hakke aan die vernietigende suurlemoen oorgegee.
  Sy het boonop haar longe uitgeroep:
  - Na nuwe grense!
  Natasha het die Japannese vasgenael en gepiep:
  - Vir ewige Rus'!
  En sy het ook op die samoerai geslaan:
  Uitstekende Zoya het dit gevat en die Japannese geslaan. Sy het met haar kaalvoet 'n granaat na die vyand gegooi en gepiep:
  - Vir 'n enkele en ondeelbare koninklike ryk!
  En die meisie fluit. Dit was duidelik dat die tiener baie groter geword het, haar bors was hoog, haar middel was smal en haar heupe was vlesig. Sy het reeds die figuur van 'n volwasse, gespierde en gesonde en sterk vrou gehad. En die gesig is so jonk. Met moeite onderdruk die meisie die begeerte om liefde te maak. Laat hulle net streel. En dit is beter met 'n ander meisie, ten minste sal sy nie haar maagdelikheid vat nie.
  Cool Zoya gooi baie behendig met haar kaalvoet granate na die Japannese. En dit werk baie suksesvol.
  Augustine is 'n baie rooikop en ook baie mooi. En oor die algemeen is daar sulke wonderlike meisies in die bataljon, net die hoogste smul.
  Augustinus gooi 'n granaat met sy kaalvoet en tjirp:
  - Laat Groot Rusland verheerlik word!
  En ook hoe dit draai.
  Watter meisies, watter skoonhede!
  Anastasia spring ook. So 'n groot meisie is twee meter lank en weeg honderd en dertig kilogram. Terselfdertyd is sy nie vet nie, met gesmelte spiere en die kruis van 'n trekperd. Sy is baie lief vir mans. Droom om 'n kind te hê. Maar dit werk nog nie. Baie mense is eenvoudig bang vir haar. En 'n baie aggressiewe meisie.
  Dit is nie haar mans wat vra nie, maar sy self wat vrymoedig vra. Sonder skaamte en verleentheid.
  En sy hou daarvan. Wees 'n aktiewe partytjie.
  Terselfdertyd is Anastasia 'n wonderlike vegter. En sy het baie prestasies behaal. Anastasia beveel hul bataljon.
  Hy gooi ook 'n granaat met sy kaalvoet en skree:
  - Daar sal lig oor die land wees!
  Svetlana gooi 'n suurlemoen met haar kaalvoet en fluister:
  - Glorie van die Groot Russiese Ryk!
  Die manjifieke Zoya gooi ook met haar kaal tone en brul:
  - Tot eer van die Heilige Moederland!
  Augustinus skree:
  - Met onaardse hartseer!
  En 'n geskenk wat deur 'n kaalvoet gegooi word, vlieg ook.
  Dan begin Anastasia huil. Hy gooi ook 'n hele klomp granate kaalvoet.
  En die heldmeisie brul:
  - In die Naam van die Wit God!
  Natasha het ook 'n granaat met haar kaal tone gegooi en uitgeblaker:
  - In die naam van Christus!
  En sy het 'n paar skote afgevuur.
  En Anastasia het met 'n masjiengeweer begin skiet. Sy het dit baie slim gedoen.
  Kortom, die meisie is 'n dier.
  Kaalbeen Natasha piep met aplomb:
  - Ek is eintlik 'n superman!
  En sy het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi.
  Kaalbeen Zoya het ook geskiet. Die Japannese afgeskiet.
  het getwiet:
  - Eer aan Rusland!
  En met haar kaalvoet het sy 'n granaat gelanseer.
  Augustinus het ook gepiep:
  - Vir Heilige Rus!
  Anastasia het 'n hele boks by die Japannese bekendgestel. En sy het dit geneem en van woede gebrul:
  - Vir Svarog!
  Natasha het dit geneem en gepiep:
  - Vir 'n nuwe stelsel!
  En sy het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi!
  Svetlana het geblêr:
  - Vir spiere van staal!
  En sy het ook "n granaat met haar kaal tone gelanseer.
  Die kaalbeen Zoya het dit ook gevat en gepiep:
  - Vir liefde en magie!
  En kaalvoet in beweging.
  Augustinus, die rooiharige duiwel, het 'n boks granate gevat en gelanseer en gepiep:
  - Gaan verby die grense op Mars!
  Anastasia sal ook 'n vat dinamiet en mompel lanseer:
  - Vir die wêreldorde van Rusland.
  En Natasha blaf:
  - Vir 'n nuwe pad na geluk!
  Daarna sal die meisies saam lag.
  En dit is so wonderlik! Die meisies is wonderlik!
  Die troepe van Tsaristiese Rusland het na Tokio beweeg.
  Die Russiese weermag het Tokio bestorm.
  'n Seun en 'n meisie het vooruit gestap: Oleg en Margarita.
  Die kinders het die Japannese uitgeroei en na die keiserlike paleis gevorder. Mikado het plegtig aangekondig dat hy nie die hoofstad sal verlaat nie en vir altyd daar sal bly.
  Oleg het 'n sarsie op die samoerai afgevuur en 'n granaat met sy kaalvoet gegooi en vir homself gegil:
  - Rus sal nooit oorgee nie!
  Margarita het ook 'n suurlemoen met haar kaalvoet gelanseer en gekwaak en haar tande ontbloot:
  - Ons sal wen of sterf!
  En 'n bataljon meisies breek deur na die Mikado se paleis. Al die meisies was in uniform, net onderbroeke aangehad. En hierdie amper naakte baklei soos heldinne.
  Anastasia gooi 'n granaat met haar kaalvoet en piep:
  - Nikolai, jy is 'n Mikado!
  Natasha het ook die geskenk van die dood met haar kaal ledemaat bekendgestel en gegil en haar tande ontbloot:
  - Ons koning is die coolste!
  En hoe sal dit soos pêrels skitter! En so 'n skitterende meisie.
  Die kaalvoet Zoya tjirp ook van verrukking en loods 'n granaat met haar kaalvoet:
  - Ek is 'n wenner in sielkunde!
  En sy het haar tong gewys.
  Vernietig sy eie samurai.
  Augustinus, daardie rooikopduiwel, skiet ook. En hy doen dit so akkuraat. Maai die Japannese af.
  En brul uit sy longe:
  - Eer aan my heilige land!
  En ontbloot sy tande!
  Svetlana, ook 'n heldhaftige vrou, sal 'n hele boks plofstof lanseer.
  En die Japannese het in alle rigtings gevlieg.
  Die meisies gaan op die aanval en verpletter hul teenstanders. Om tasbare sukses te behaal. Hulle voel dreigende genade, en onvermoeide druk, en die afwesigheid van swakhede. En kaal borste is die beste waarborg vir onoorwinlikheid en onsinkbaarheid.
  Anastasia, sny die Japannese af, tjirp:
  - Hande van eikehout, kop van lood!
  En hy gooi 'n granaat met sy kaalvoet. Versprei samoerai.
  Halfnaakte Natasha skiet ook.
  Verpletter die Japannese. En verpletter hulle in fragmente.
  Kom al hoe nader aan die paleis. En die kaalvoet gooi 'n granaat.
  Die bang Japannese gee oor. Hulle breek in stukke.
  Terminator Girl sê:
  - Mag Perun by ons wees!
  Kaalbeen Zoya, 'n manjifieke terminator meisie, skiet haarself en vernietig die militariste. Sy het haar tande ontbloot.
  Die meisie het gekraai:
  - Ons is die ridders van die grootste Rusland!
  Die meisie het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi. Die vyand verstrooi.
  Cool Zoya het dit geneem en weer gesing:
  - Suvorov het hom geleer om vorentoe te kyk! En as jy opstaan, staan dood!
  En sy het haar tande in 'n glimlag ontbloot.
  Vurige Augustinus het ook gesing en geblaf:
  - Na nuwe grense!
  En sy het met 'n glimlag bygevoeg:
  - En ons is altyd voor!
  Svetlana die heldmeisie het ook die vyand getref. Sy het die keiserlike wag verstrooi en gepiep:
  - Vir die prestasies van die era!
  En weer vlieg die granate wat kaalvoet gegooi word.
  Die meisies druk die vyand. Hulle onthou die heldhaftige verdediging van Port Arthur, wat vir eeue nie vergeet sal word nie.
  Eh, hoe kan so 'n weermag verloor in die werklike geskiedenis, en selfs aan die Japannese?
  Wat 'n jammerte.
  Anastasia gooi 'n granaat met haar kaalvoet en fluit:
  - Vir die Russiese grens!
  Natasha het ook iets dodeliks met haar kaalvoet geloods en desperaat gepiep en haar tande ontbloot:
  - Hier is nuwe suksesse!
  En sy het 'n beurt aan die Japannese gegee.
  En hier, met kaal hakke, sal Zoya dit ook vat en klop. En toe met haar kaalvoet het sy 'n granaat gevat en gelanseer.
  En daarna het sy gesing:
  - Ons sal nie swig voor vyandelike voorskrifte nie!
  En sy het haar gesig ontbloot!
  'n Pragtige, baie jong meisie met die figuur van 'n atleet. En baie dapper.
  En Augustinus sal 'n vloek gee oor die Japannese. Hy verpletter hulle en gooi baie behendig 'n granaat met sy kaalvoet.
  En strooi vyande asof bottels van 'n bal af vlieg.
  Die meisie brul:
  - Sjokolade, dit is ons manier!
  Augustine is baie lief vir sjokolade. En onder die koning is die markte gevul met goedere. Wat kan jy sê oor tsaar Nicholas? Nou, die verloorkoning verander in 'n groot een voor ons oë. Meer presies, die koning het gesterf, maar sy seun, Alexei, word groot! En al wat hiervoor nodig is, is dat meisies op die fronte baklei.
  En 'n paar kinderhelde wat die Japannese verhinder het om die berg Vysokaya in te neem. Toe die lot van Port Arthur beslis is.
  Die Russiese Ryk is dus verneder.
  Svetlana het ook 'n loop moord geloods en die buitemuur van die keiserlike paleis met masjiengewere ineengestort.
  Nou hardloop die meisies in die kamers rond. Die oorlog is op die punt om te eindig.
  Anastasia sê entoesiasties:
  - Ek glo dat geluk op my wag!
  En weer gooi hy 'n granaat met sy kaalvoet.
  Natasha, vuur moordende vuur af. Terwyl hy teenstanders borduur, twiet hy:
  - Ek sal beslis gelukkig wees!
  En weer 'n granaat gegooi deur 'n kaalvoet vlieg.
  En dan gaan kaalvoet Zoya getref word deur 'n paar vasgemaakte bomme wat deur haar kaalvoet gelanseer is. En sal teenstanders verpletter.
  Dan bars hy uit van die lag:
  - Ek is 'n komeetmeisie.
  En weer gooi hy vurige doodstonge uit homself uit.
  En dan jaag Augustinus, hierdie terminator-meisie, reeds. Hoe sy almal gevat en almal gesmeer het. Eenvoudig puik.
  Die vegter wat die ware demiurge van die geveg is.
  En hy piep vir homself:
  - Ons bemanning het die hoogste moed!
  En toe verskyn Svetlana. So koel en sprankelend. Hy besmet almal met sy woedende energie. In staat om in wese enige vyand te verslaan.
  En die vegter baar haar pêreltande. En hulle is groter as dié van 'n perd. Dit is die meisie.
  Svetlana giggel en brul:
  - Vir eiervrugte met swart kaviaar!
  En die meisies het in eenstemmigheid geskree uit hul longe:
  - Appelbome sal op Mars blom!
  Mikado het nie gewaag om hara-kiri te pleeg nie en het die oorgawe onderteken. Tsaar Alexei II is tot die nuwe keiser van Japan verklaar. Terselfdertyd berei hulle in die Land van die Opkomende Son 'n referendum voor oor vrywillige toetreding tot Rusland.
  Die oorlog is amper verby. Die laaste eenhede is besig om hul wapens saam te stel.
  Die bataljon meisies het die gevangenes opgestel. Mans moet kniel en die kaal voete van die meisies soen. En die Japannese doen dit met groot entoesiasme. Dit behaag hulle ook.
  Natuurlik is hulle sulke skoonhede. En dit is goed dat hulle 'n bietjie stowwerig is. Dit is selfs mooier en natuurliker. Veral as hulle bruingebrand is. En so rof.
  Die Japannese soen hul kaal sole en lek hul lippe af. En die meisie hou daarvan.
  Anastasia merk op met patos:
  - Wie het gesê dat oorlog nie vir vroue is nie?
  Natasha het gegiggel in reaksie:
  - Nee, oorlog is vir ons die soetste tyd van afwagting!
  En sy het haar tong gewys. Hoe wonderlik is dit regtig om op so 'n werklik vernederende manier gesoen te word.
  Hulle klap Zoyka se kaal, ronde hakskeen. Die meisie sê met vreugde en gil:
  - Dit is so wonderlik! Ek wil graag 'n voortsetting hê!
  Rooi Augustinus het gewaarsku:
  - Hou jou maagdelikheid tot die huwelik! En jy sal bly wees daaroor!
  Kaalbeen Zoya het gegiggel en gesê:
  - Mag my Heilige Land verheerlik word! Maar onskuld maak net seer!
  Die meisie glimlag haar gesig.
  Svetlana het met trots opgemerk:
  - Ek het in 'n bordeel gewerk. En ek het nie maagdelikheid nodig nie!
  Kaalbeen vra Zoya en giggel:
  - Hoe het jy daarvan gehou?
  Svetlana het opreg en beslissend gesê:
  - Miskien kan dit nie beter nie!
  Halfnaakte Zoya het eerlik gesê:
  - Elke nag droom ek oor hoe 'n man van my besit neem. Dit is so koel en lekker. En ek wil niks anders hê nie.
  Svetlana en die meisie het voorgestel:
  - Na die oorlog kan jy na die mees gesogte bordeel in Moskou of St. Petersburg gaan. Glo my, jy sal mal wees daaroor!
  Halfnaakte Zoya het gelag en opgemerk:
  - Jy moet hieroor dink!
  Natasha het voorgestel:
  - Miskien kan ons die gevangenes verkrag?
  Die meisies het vir hierdie grappie gelag.
  Oor die algemeen is die skoonhede hier temperamenteel. En geliefdes is skrikwekkend. Oorlog maak meisies aggressief. Die krygers het voortgegaan om hul kaal, stowwerige voete na die gevangenes te steek vir soene. Ek het daarvan gehou.
  Toe begin nog interessante optredes. Veral vuurwerke het die lug ingeskiet. Vuurwerke is vertoon. En dit was baie pret. Musiek het gespeel en tromme het geklop.
  Tsaristiese Rusland het Japan verower. Wat oor die algemeen was wat almal verwag het. Die gesag van die Russiese leër was baie hoog. Baie sang en dans deur kaalbeen Japannese vroue.
  Alles is mooi en ryk... In Rusland self is daar ook gejubel oor die oorwinning. Natuurlik was nie almal gelukkig nie. Vir Marxiste is dit 'n verpletterende slag. Die koning se gesag het versterk. En sy kanse het toegeneem. Die ondersteuning in die samelewing is enorm.
  Na die verowering van Japan het Rusland sy beleid van uitbreiding na China voortgesit. Chinese streke het vrywillig referendum gehou en by die ryk aangesluit. Regent Nikolai Romanof, het 'n uiters suksesvolle beleid van Russiese uitbreiding in die suidooste gevolg. China is geleidelik ingesluk.
  Die ekonomie van die tsaristiese ryk, wat revolusionêre omwentelinge vermy het, het vinnige ekonomiese groei beleef. Dit het paaie, aanlegte, fabrieke, brûe en nog baie meer gebou. Die land het brood en baie produkte verkoop.
  Dit het die kragtigste bomwerpers ter wêreld vervaardig: die Ilya Muromets- en Svyatogor-bomwerpers, en die vinnigste ligte tenks, die Luna-2. En daar was 'n groot leër van drie miljoen soldate - 'n vredestydse leër vyf keer groter as die Duitse een.
  Maar Kaiser Wilhelm het dit steeds gevat en sy kop ingedruk. Boonop het die moord op die erfgenaam van die Oostenrykse troon in Sarajevo die rede vir die oorlog geword.
  En toe besluit die Duitsers om op twee fronte te veg.
  Die tsaar se leër het na hulle toe beweeg. As gevolg van die Chinese streke, 'n afname in mortaliteit terwyl 'n hoë geboortesyfer gehandhaaf word, het Tsaristiese Rusland 'n groot bevolking gehad. En sy kon 'n kolossale weermag mobiliseer.
  Boonop is die bevolking oorwegend jonk en aggressief.
  Oostenryk-Hongarye, nadat hulle onder slae gekom het, het onmiddellik gebars. Die tsaristiese troepe het die geringste Duitsers maklik verpletter en Oos-Pruise ingeneem en Königsberg beleër.
  Hindenburg het probeer om die Russe met 'n slag te verslaan, maar die numeriese oormag van die tsaristiese leër blyk te groot te wees. Daarbenewens het masjiengeweer, ligte tenks "Luna"-2 getoon dat hulle baie effektiewe wapens vir teenaanvalle is.
  Verslaan het Hindenburg gevlug. En Russiese troepe het na die Oder gehaas. In die suide is Lvov en Przemysl onmiddellik ingeneem. Die Tsaristiese leër het gevorder, en die Oostenrykers het paniekbevange gevlug en oorgegee.
  Turkye se toetrede tot die oorlog het min gedoen om die Duitsers te wen. Alhoewel dit sekere kragte se aandag afgetrek het. Maar die Russe het voortgegaan om na Oostenryk te vorder. En die Duitsers is naby Parys geslaan.
  Slegs in die gebied van die Oderrivier, nadat hulle hul troepe in die weste ernstig verswak het, kon die Duitsers die opmars van die Russiese regimente stop.
  Maar in die suide het die tsaristiese leër die vyand verdryf. Veldmaarskalk Brusilov is soos altyd op sy beste.
  En toe is Boedapest omsingel... En Bratislava en Krakow is ingeneem. En Russiese troepe nader Praag.
  Klein-Asië is in die suide gevange geneem, Bagdad het geval, die Russe het Istanbul ingeneem.
  Keiser Franz het hom tot Wilhelm gewend met 'n versoek om vrede te bewerkstellig. Boonop het Italië reeds die Oostenrykers aangeval en 'n tweede front geopen.
  Maar Russiese troepe kan nie gestop word nie. So word Praag ingeneem. En in die winter het die koninklike regimente oor die ys na Berlyn getrek. En in Februarie het hulle die omsingeling van die Duitse hoofstad voltooi. En hulle het by Wene ingebreek, Oostenryk-Hongarye het verbrokkel en is verslaan.
  Op 23 Februarie 1915 het Duitsland oorgegee. Russiese troepe het weer Berlyn binnegegaan.
  Die Eerste Wêreldoorlog het geëindig. Rusland het baie grondgebied verwerf. Die grens het langs die Oder gegaan. Rusland het die Alpe in sy samestelling ingesluit. 'n Deel van Oostenryk-Hongarye is in die Suide deur Italië geannekseer. En Joego-Slawië het 'n Russiese vasal geword. Die Hongaarse en Tsjeggiese koninkryke het deel van Rusland geword. Die Poolse koninkryk het Krakow ingesluit en het groot geword. Koenigsberg het deel van die Russiese provinsies geword, net soos Galicië en Bukovina. Transsylvanië het Roemeens geword. Türkiye voor Egipte, en saam met Irak, Sirië en die Arabiese lande in Mekka het Russiese grondgebied geword. Net die Britte het daarin geslaag om Basra te vang.
  Russiese troepe het Saoedi-Arabië gou heeltemal beset. En kolossale herstelwerk is op Duitsland afgedwing.
  So het Russiese hegemonie in Eurasië ontstaan. Daar was vir etlike jare geen groot oorloë nie. Rusland en Brittanje voltooi Iran, insluitend in hul samestelling: die noorde en middel van Rusland, die suide tot die Britte. Toe Afghanistan. Ook noord en middel Rusland, suid Brittanje.
  Die Tsaristiese Ryk het magtig geword, maar Brittanje is steeds sterk. Die Russe het oor China beweeg en sy inname voltooi.
  Ekonomieë regoor die wêreld het gefloreer... Maar in 1929 het die Groot Depressie uitgebreek.
  Tsaar Alexei II regeer op die troon van Rusland. Hy het sy siekte ontgroei en is fisies sterk. Die nuwe koning regeer 'n land met tien miljoen soldate in vredestyd en het China amper ingesluk. En die ekonomie, wat minder as ander gely het tydens die depressie, het die Verenigde State verbygesteek.
  En toe besluit die keiser van Rusland om met Amerika te handel? Hoekom het hulle Alaska vir pennies van die ryk weggeneem? Is dit regverdig? Is dit dalk ook roof?
  Kortom, die Keiser van Alle Rus se, Alexei II, wat reeds in 1933 die Grote genoem is, het op 5 Januarie, juis op die dag van die sluipmoord op sy vader Nikolaas II, 'n nuwe oorlog begin. Teen natuurlik Amerika, wat sy hoogtepunt in depressie bereik het.
  En ander lande kon nog nie met Rusland inmeng nie. Hulle sê die Amerikaners het gekul en moet daarvoor verantwoording doen.
  En so het die aanval op Alaska begin. Net op hierdie tydstip het die spoorlyn wat deur Russiese ingenieurs na Chukotka gebou is, begin werk.
  En die Russiese leër het deur die sneeu en sneeudryf beweeg.
  Insluitend vyf ewige meisies: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina en Svetlana. Hulle is nie gewone meisies nie, maar inheemse hekse. En daarom nie veroudering nie, maar ewig jonk en onsterflik. En aangesien hulle towenaars is, veg hulle in die winter, in die poolnag en in die wilde ryp net kaalvoet en in 'n bikini.
  Hierdie meisies hardloop rond, gooi granate kaalvoet en sing:
  - Groot Tsaar Alexei,
  Jy is die wysste in die wêreld!
  En so gooi Anastasia 'n granaat met haar kaalvoet. Die Amerikaners vlieg op van die ontploffings.
  En die meisie skiet uit 'n masjiengeweer en skree:
  - In die naam van Rus!
  En dan skiet Natasha ook, gooi ook die gawe van die dood met haar kaal tone uit en gil:
  - Word waar, groot droom!
  En hy sal dit ook neem en sy tande ontbloot.
  En dan kaalvoet Zoya... Haar hakke is skarlakenrooi van die sneeudrifte van Alaska. Die meisie skree uit volle bors:
  - Hy sal net wen vir groot Rusland!
  En 'n granaat wat deur 'n kaalvoet gegooi word, vlieg ook.
  Volgende kom Augustinus. Hy verpletter Yankees met masjiengewere en gooi granate met sy kaal tone.
  En hy brul ook:
  - Die groot tsaar Alexei is die Russiese tsaar!
  En dan begin Svetlana skiet... En met haar kaal voete jaag sy op die Amerikaners en gil:
  - Alles sal wonderlik wees!
  Vyf meisies hardloop byna kaal oor Alaska en slaan die Amerikaners plat. En hier beweeg die tenks: Nikolai-4, 'n nuwe model met 'n kanon en ses masjiengewere. En die Amerikaners word deeglik afgemaai. En agter hulle is "Alexandra"-3, wat baie kragtig en dodelik is. En daar is soveel as tien masjiengewere.
  En die meisies is voor die hele leër, en hulle is half naak en mooi. Hulle jaag na hulleself en sing:
  - In die naam van die heilige Rusland van die Tsare, sal almal gelukkiger wees - wyser!
  En so sal hulle nog 'n battery Amerikaners verpletter - wat met hul kaalvoet granate daarna gooi.
  Al hoe meer Alaska word deur die tsaristiese troepe gevange geneem. Daar is regtig geen sin daarin om sulke grondgebied vir byna niks te bedrieg en te gryp nie.
  En die krygers veg vir hulself en beweeg dieper in die vyand se verdediging in. En hulle verpletter hulle vyand, hulle druk hard!
  Anastasia brul selfs:
  - Mag ons land groot en rein wees!
  En weer gooi hy 'n granaat met sy kaalvoet!
  En toe gee Natasha haar beurt en sis:
  - Laat ons koel Rus beroemd wees!
  En op dieselfde manier sal hy sy vyande vat en tref.
  En die suurlemoen wat deur die kaal tone gegooi word, vlieg.
  En dan sal Zoya die Amerikaners afsny met 'n uitbarsting en gil:
  - Ja, die toekoms sal bedlam wees!
  En ook geloods deur die meisie se kaal voete, ontplof die gawe van die dood!
  En dan sal Augustinus masjiengewere afvuur. En hy maai die lyn af, en skree dan bo-op sy longe:
  - Van dagbreek tot skemer!
  En dan vuur die aggressiewe Svetlana. En hy gebruik ook sy kaal tone en krabbel aktief:
  - Ons mal ryk!
  En weer, meisie, verdraai jou vyande! Salueer aan die heldin.
  En wanneer Amerikaanse gevangenes gevange geneem word, moet hulle die meisies se hakke soen terwyl hulle kniel. En waarheen sal hulle gaan? Hulle soen en klap. En hulle lek steeds hul lippe af.
  Hulle wil dit nog hê...
  Waar kan jy teen meisies gaan? Hulle het die soldate laat uittrek en verkrag. Die hekse wou regtig seks hê. En die plesier is groot en jy is gelaai met energie. Julle word towenaars. En so 'n super klas!
  Wel, meisies hou daarvan om dood te maak, dit is meisies. En hulle is mal daaroor om mans te verkrag, dit is hoe hekse veronderstel is om dit te doen.
  Maar hekse is steeds cool meisies. En hulle hou daarvan wanneer hulle verwerk word. En hulle hou daarvan.
  Die tsaristiese leër het Alaska reeds verower. En sy het nie opgehou nie, maar Kanada binnegegaan. Wat gaan hier aan? Kanada is formeel 'n heerskappy van Brittanje. Wel, hy volg nie heeltemal die reëls nie, hy laat Amerikaanse troepe deur hom gaan.
  Daar is dus 'n rede om te staak. En die Russiese vloot word deur Kolchak beveel. En hy het reeds die Amerikaners uit die Filippyne en Hawaii verdryf. En daar het hy sy basisse ingeneem.
  Wel, die Yankees druk op die see. En daar is sulke pragtige meisies op die skepe. En die belangrikste is dat die krygers amper kaal is. En dis so mooi. As meisies net broekies dra, dan is dit wonderlik!
  Dit is so lekker om so na meisies te kyk. En wanneer hulle Amerikaanse en Kanadese skepe gryp en hul kaal borste skud. Dit is absoluut wonderlik!
  En die meisies slaan kaalvoet op die warm dekke en kap die Amerikaners met sabels.
  Enige middel is magteloos teen sulke meisies. Dit is immers die meisies waaroor mans droom. Wat kan jy doen teen 'n skoonheid wie se borste heeltemal naak is?
  Dit is immers die soort meisies waarna jy ure lank sal staar. En jy sal nie jou kop wegdraai nie. En hulle vang gevangenes en dwing hulle om met hul tong te werk, om hul wellustige baarmoeder te behaag.
  En dis so mooi en aangenaam! Jy kan nie verkeerd gaan met sulke meisies nie! Hulle sal koppe afsny en deur enige are saag.
  Hier is 'n groep van vyf wat oor Kanada hardloop. Dis al einde April en alles blom. En die meisies, wel, hulle is so pragtig. En hulle het Amerikaners met hul tower-swaarde afgemaai. En hulle gooi skywe met hul kaal tone.
  En hulle fluit vir hulleself:
  - Daar is geen mooier Moederland van Rusland nie,
  Veg vir haar en moenie bang wees nie...
  Daar is geen mooier land in die heelal nie -
  Die hele heelal is 'n fakkel van lig, Rus s'n!
  Wel, meisies, en supermans! En hulle bring mishandelde vyande op hul knieë. En dan dwing hulle jou om hul kaal en stowwerige sole te soen. Hierdie meisies is absoluut super!
  Aan die einde van Mei het Russiese troepe, wat die grootste deel van Kanada verower het, Amerikaanse grondgebied binnegegaan. Gevegte het op Amerikaanse grondgebied self uitgebreek.
  En vyf meisies het die Amerikaners aangeval en hulle wreed gedruk. Nadat die hele bataljon verslaan is, het die skoonhede met die gevangenes begin speel. Toe hulle genoeg pret saam met hom gehad het, het hulle 'n braai-partytjie gehou.
  Hulle het vars vleis geëet en vir hulself gesing.
  Daar is baie swak paaie in die wêreld,
  Soos 'n sigeuner se hare - 'n hoop paadjies!
  Hulle verdryf die altare anderkant die drumpel,
  Soos 'n honger kind - 'n skurk!
  
  Baie vurke, 'n afgrond, 'n kloof:
  Soos 'n duiwel op elke pad!
  Jy ken nie eers vriend of vyand nie -
  Die wêreld is in helftes verdeel!
  
  Die seun loop kaalvoet in die koue,
  'n Sneeudryf alleen stil honger ...
  Maar ek glo jy is arm met geld,
  Die rykes warm beter op in Mei!
  
  Clover groei, weet vir almal op aarde,
  Hoe die paardebloem in die lente goud word...
  As jy vriendelik is - 'n sprokie is oral,
  Die roofdier dink egter dat jy 'n hasie is!
  
  Mense gooi nikkels na ons
  Keelskeur is 'n duidelike genade!
  Die sterkste houe vir ons is uit die hand,
  Sodat die tweede asem oopgaan!
  
  Somer is verby - herfs kom,
  Daar is groot hitte, vlamme en reën daarin!
  Blykbaar het die Almagtige aan ons die telling geopenbaar,
  En die kunstenaar het 'n kaart van die wêreld geskets!
  
  Ek sien 'n berk in die kleredrag van konings,
  Goud, helder kleure van robyne...
  Mag julle mense vriendelike harte hê.
  En eers dan sal jy 'n reus word!
  
  Die bedelaars moes baie vertrap,
  Daar is weer 'n sneeustorm, en elke vinger brand...
  Laat ten minste 'n eland my help opwarm,
  Hoe het die bevroren seuntjie blou geword!
  
  Hoekom het niemand die deur oopgemaak nie?
  Maar hoekom het jy heeltemal wild gegaan...
  Die arme kind het onder die sneeu gevries...
  Ek glo die engele sal die sneeustorms verdryf!
  
  Die gerubs sal jou na die hemel neem,
  Jesus self sal jou met liefde omhels!
  Dit sal wees, glo my, in ewige geluk, kind,
  God het immers vir hom na die kruis gegaan!
  Die meisies het gesing, geëet en teruggegaan veg. Hulle is vegters van so 'n staaldrumpel.
  En hulle vernietig die Amerikaners. Gooi skywe en granate kaalvoet.
  Dit is reeds einde Junie en Russiese troepe het Philadelphia omsingel. Reeds 'n derde van die vasteland van die Verenigde State is onder die beheer van die Russiese, tsaristiese leër.
  En reeds in baie stede wapper die vlae van die Russiese Ryk. En bataljonne pragtige meisies van die tsaristiese leër veg!
  En die meisies is regtig so wonderlik en voortvarend. En weer het hulle al hul teenstanders geklop. En die Amerikaners val.
  En hier kom die tenk: "Alexander"-4, die nuutste een! En sy teenstanders staan teen hom. En meisies gaan ook na die tenk: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. En hulle skop die Amerikaners in die horings.
  Hoe sal hulle jou skiet, hoe hulle jou in 'n kis sal jaag! Nie genoeg vir enige vegter nie!
  Hulle gooi net hul hande op en gee op!
  En die meisies verpletter hul vyande met hul ruspes. En Elizabeth se tenk beweeg ...
  En daaronder is dit soos 'n massa bloed, vleis, bene.
  En die meisies trap op hulself, verpletter hul teenstanders en sing:
  - Die tsaar regeer Rusland verstandig,
  Gee bevele uit, oordeel dienaars...
  Die troon duld nie ophef en geblaf nie,
  En nie 'n metode om vrees te onderdruk nie!
  Dit is hoe meisies in die geveg beweeg. En hul veggees is nie soos om 'n byl van onder 'n bank af te gebruik nie!
  Elizabeth het woedend gesê:
  - Vir die Russiese troon!
  En hoe skiet dit! En hy sal 'n berg lyke uitlê!
  Dit is die meisies wat nie wil ophou nie. En hulle slaan hul vyande en vernietig die Verenigde State.
  En nou lei die koninklike leër 'n kolom gevangenes. Daardie hande agter die nek en laat sak hul koppe.
  Intussen het Hitler in Duitsland aan bewind gekom. Maar hy is steeds te swak om 'n ernstige bedreiging vir Rusland in te hou. Die ernstiger bedreiging is Mussolini se Italië. Maar met so 'n monster soos Rusland sal sy nie waag om in 'n oorlog te kom nie.
  So vir eers neem Russiese troepe Amerika en die oorblyfsels van Kanada in.
  Die meisies is kaalvoet en in bikini's wat 'n gevegstenk bestuur. Hulle is baie formidabel en sterk.
  Elizabeth het opgesom:
  - Wie met enigiets na ons toe kom, sal daarvan sterf!
  Elena het bevestig:
  - Beslis!
  En sy het 'n dop in 'n Amerikaanse battery gestuur. So 'n meisie met panache.
  En dan gooi Aurora 'n dop uit en praat uit:
  - Ek wil vir Rusland lewe!
  En sy het 'n ander Amerikaner geslaan. Dit is regtig die meisies waaroor enige aggressor sal struikel.
  En Brittanje, ten spyte van die inname van Kanada, durf nie 'n oorlog met Rusland aangaan nie - hy verstaan dat hierdie ryk daarvoor te taai is. En as hy aansluit, sal die Russe beslis al die Amerikaanse kolonies maklik wegneem. Dit is dus beter om nie in die moeilikheid te kom met Rusland, waar Alexei II regeer nie!
  Die koning het heeltemal gesond geword en blyk 'n buitengewone veroweraar te wees.
  En so het Philadelphia geval... En middel Julie nader Russiese tenks reeds Washington.
  Elizabeth is ook 'n hekse meisie, sy veg sedert die Russies-Turkse oorlog in die tyd van Alexander II. En hierdie meisie met 'n belangrike voorkoms sê:
  - Waarop het Rus gestaan!
  Elena het op die Amerikaanse, primitiewe tenk geskiet en geantwoord:
  - Op die dapperheid van die Russiese soldaat!
  Cool Aurora het bevestig:
  - Ja, presies hieroor! Plus ook oor die buitengewone moed en organisasie van die heldhaftige agterkant!
  Ekaterina antwoord vrolik:
  - Eer aan die helde van Rusland! Eer aan tsaar Alexei!
  En weer het die meisie baie akkuraat op die vyand geskiet.
  Die krygers is onnavolgbaar!
  En weer vuur hulle weens al hulle pragtige lede. Ja, daar kan beslis gesê word dat sulke meisies Tsaristiese Rusland tot 'n oorwinning lei.
  In hulle is die son van Mei en die aanbreek van liefde.
  En wanneer hulle kaalvoet op die pedale druk, is dit absoluut skatryk.
  Jy wil regtig hierdie meisies liefhê en streel! Hulle is eenvoudig die skynende son van hoop. En hulle het poësie en moed in die beelde van musiek en liriese snare.
  Die Amerikaanse battery het oorgegee. En die meisies het die Amerikaanse soldate gedwing om nie eers hul eie bene te soen nie, maar die spore van hul kaal voete op die asfalt. En die manne het niks gedoen nie - waar kon hulle hiervan wegkom?
  En die krygers het al hoe meer vrymoedig en helder opgetree.
  Anastasia en haar maats het ook nie geslaap nie. Hoe hy skiet, hoe hy uithardloop. En hy sal die Amerikaners met sabels kap. Sy is bloot 'n sprankelende meisie en begin by 'n halwe draai.
  Maar die Amerikaners het hulle sleg gedra. Hulle het 'n Russiese intelligensie-seun gevang en hom begin martel. Hulle het uitgetrek, aan 'n boom vasgemaak en die naakte liggaam van 'n tiener met 'n fakkel verbrand.
  Die seun het probeer om sy gekerm terug te hou. Maar op die ou end het hy geskree... Die seuntjie was erg verbrand.
  Die meisies het gereageer deur tit-vir-tat te doen. En die laksmanne is met petrol oorgegooi en aan die brand gesteek. Ja, Russiese skoonhede is verskriklik in hul woede. En moenie die Russiese beer terg nie.
  Daar is ook gevegte in die lug. Twee Russiese vlieëniers: Albina en Alvina vernietig en vernietig almal. Hulle het baie kragtig gewapende vliegtuie. Met vliegtuigkanonne wat in staat is om 'n Amerikaner met een treffer af te skiet. En hierdie vegtermeisies wys regtig so iets. Wat nie in 'n sprokie gesê kan word nie, kan nie met 'n pen beskryf word nie.
  Albina gee 'n uitbarsting, en 'n dosyn Amerikaanse vliegtuie word neergeskiet. Die vegter is ook amper kaal in net onderbroek en skree:
  - Mag Tsaristiese Rus groot wees!
  En hy hamer letterlik al die vegters in 'n ry. Dit is die meisie.
  Maar Alvina is nie minderwaardig nie. En skiet 'n dosyn vliegtuie gelyktydig af. Sy het hulle versnipper en gesing:
  - Op die grootste heildronke!
  En hoe mal is dit ook! Hierdie meisie doen niks dom nie! Dit is gevegte vir alle gevegte.
  Terloops, om die vertering van China en ander lande ondergeskik aan Rusland te bespoedig, het die jong tsaar Alexei poligamie in Rusland gevestig! En dit is 'n sterk skuif! Nou neem Russiese soldate Chinese vroue as vrouens en maak pragtige, wit kinders!
  Albina het met 'n glimlag opgemerk:
  - Hoekom kan 'n man vier vroue hê, maar 'n vrou kan nie vier mans hê nie?
  En nog 'n Amerikaanse vliegtuig word neergeskiet.
  Alvina antwoord logies:
  - Dis hoekom dit vir 'n vrou moeiliker is om soveel parasiete te voed!
  En albei meisies lag. Hulle is sulke wonderlike en wonderlike skoonhede.
  En hulle maak die lug skoon van Amerikaanse vliegtuie.
  Dele van die Russiese tsaristiese leër omring reeds New York. Hulle dwing Amerikaners om uit te kom en oor te gee. Die meisies is baie vrolik en gelukkig.
  Die Alexander-4-tenk het 'n Amerikaanse battery vernietig. Hy het baie lyke gereproduseer.
  Elizabeth prewel met ontblote tande:
  - Ons is krygers wat die Tsaar en die Vaderland wonderlik dien!
  Elena het op die vyand geskiet en gesê:
  - Daar sal binnekort 'n Russiese goue roebel wees!
  En die meisie sal so baie lag!
  En haar tande is pêrel. En dan sal Aurora ook uitbars van die lag. Die meisies is woes opgewonde en hulle het so skoonheid dat woorde hulle nie kan beskryf nie.
  En hulle dwing die Washington-garnisoen om oor te gee!
  Die krygers is so onoorwinlik! En hul tenk losmaak sal selfs 'n braaipan vergruis.
  Die meisies baklei en sing;
  Die Russiese land is beroemd,
  Die wêreld word deur kommunisme regeer...
  Die velde is besaai met goud -
  Kom ons gaan reguit op, nie af nie!
  
  Ons harte brand vir die Moederland,
  Ons is meisies - daar is geen mooier heelal nie...
  Ons sal ons vyande veg tot die einde toe,
  Ons geloof sal in Rodnovery opgewek word!
  
  Rus se is sterker as al die rooies in die wêreld,
  Sy skyn soos die son in die heelal...
  Jy veg vir haar en moenie bang wees nie,
  Mag grootmense en kinders in heerlikheid wees!
  
  Rusland is die grootste van lande,
  Wanneer die Vaderland deur Leshka regeer word...
  So 'n lot is aan die Sowjet-mense gegee,
  Mag ons ridder strydverhard wees!
  
  In die Vaderland is enigiemand nou 'n held,
  In staat om die Moederland mooier te maak ...
  In die naam van ons heilige moeder,
  Die eindelose Russiese kant van Rusland!
  
  Ons sal elkeen wat 'n tiran is, maak,
  Daar sal geen diktatorskap oor die land wees nie...
  Laat miljoene lande voorlê,
  En president Roosevelt!
  
  Laat die woedende draak heers,
  Hy dink hy is in staat om Rusland te verbrand...
  Maar 'n woedende nederlaag wag op die Nazi's,
  Want die ridder, jy weet, is nogal almagtig!
  
  Ons sal nooit toegee aan die Krauts nie,
  Die Chinese sal ook nie die Russe verslaan nie...
  'n Helder ster skyn bo ons,
  Vir Paasfees verf ons Paaskoeke en -eiers!
  
  Jy kan baie bereik, vegters,
  Dit word nie koeler nie...
  Trotse vaders is trots op ons,
  Want ons bou 'n plek in die hemel!
  
  Kaalvoet meisies jaag deur die sneeu,
  Hulle ken nie vrees en smaad nie...
  Ek is 'n Komsomol-lid wat kaalvoet hardloop,
  Want daar is geen hindernisse nie, en daar is geen sperdatum nie!
  
  So ons sal nooit aan die meisies toegee nie,
  Ons sal nie ons hoofde onder die byle buig nie...
  Wanneer moeilikheid in die Vaderland kom,
  Kom ons vertrap dit met ons kaal voete!
  
  Jy het die susters van die swaard lief,
  En Alexey - Eer Jesus...
  Dit is nie nodig om vegters van die skouer af te sny nie,
  As jy net nodig het om kaalvoet te hardloop!
  
  
  Ons is meisies van die groot horde,
  Ons hou daarvan om te baklei en trek nie terug nie...
  Al doen daar soms afskuwelike gerugte die rondte,
  Oorwinning sal in stralende Mei wees!
  
  En glo my, kommunisme sal met 'n droom kom,
  En daar sal geen geldkrag op aarde wees nie...
  Ons gee die noodlot 'n rowwe rekening,
  Sonder allerhande geweld en luiheid!
  
  Kortom, ons vlieg binnekort na die sterre,
  En ons sal die Russiese vlag oor die heelal hys...
  Sprei jou vlerke, rooi gerub,
  In die Naam van die Familie - die Heer van Rusland!
  Terwyl die meisies sing, was byna al die Amerikaners reeds dood, en die Washington-garnisoen het begin om wit vlae uit te gooi.
  Die meisies het uit die tenk gespring en begin dans en hul kaal, gebeitelde voete deur die plasse gespat. En hulle hare is deur die wind gewaai. Hierdie meisies is sulke wonderlike skoonhede.
  Nou het hulle 'n partytjie gereël om die inname van die hoofstad van Amerika te vier. Hulle braai kebabs en drink wyn.
  Die meisies eet dit heerlik. En hulle fluit allerhande liedjies vir hulleself. Dit is sulke wonderlike krygers, jy kan van hulle sê - supermanne in panties.
  En Russiese soldate soen jou knieë en voete. En die meisies ploeter en kreun van orgasmes.
  En hulle piep en spring. Hulle het sulke opwinding en slim skoonheid van boeiende krag.
  Maar die krygers het ook liefde gemaak met swart gevangenes en albei partye het daarvan gehou.
  Maar nou is die vakansie verby en Russiese tenks beweeg weer suid. New York het ook geval...
  Die Amerikaners trek terug. Miljoene is beskikbaar om te huur. Roosevelt hardloop. Daar word reeds oor oorgawe gepraat. Die Russiese nasie demonstreer sy grootsheid.
  Veral pragtige meisies met blonde en rooi hare.
  En hulle sit die gevangenes op hulle knieë, en hulle is baie bly wanneer die meisies hulle neuse en manlike perfeksies met hulle kaal tone aanraak en vasgryp.
  Die vroulike krygers van die Russiese leër is werklik onoorwinlik!
  En hier is die stryd om Atlanta.
  Vir die eerste keer sien die meisies op Alexander 4 die groot Amerikaanse Washington-tenk. "n Masjien wat honderd-en-sewentig ton weeg, op spore. Hoekom sal dit dubbel eerbaar wees om so teen iemand te veg?
  En die meisies skiet van 'n afstand af en tref die frontale pantser. En 'n dik laag metaal kan dit weerstaan.
  Elizabeth sê met ergernis:
  - Ja, ons het in die moeilikheid beland!
  Elena het as troos opgemerk:
  - Maar die vyand sal ons ook nie vat nie!
  En sy het ook 'n projektiel na die vyand gestuur.
  En dan is daar Aurora soos 'n koeël. En dit sal die teiken baie akkuraat tref. En sal die vyand omkeer.
  En sy het nagegaan:
  - Ek is die taaiste teenstander!
  Dit het eintlik die loop van 'n Amerikaanse tenk getref. En nou kan die boef net met agtien van sy masjiengewere slaan. En "Alexander"-4 sal na die vyand toe jaag. En hoe dit sal begin versnel en sy spore laat ratel.
  Niemand sal ooit so 'n reus keer nie.
  Sy atletiese krag is ongeëwenaard.
  Catherine het gesing:
  - Kunsvlieg, my dodelike bemanning!
  En op dieselfde manier sal hy dit vat en die vyand tref.
  En die meisies hier is haastig.
  Die Amerikaner is uiteindelik aan die kant getref. En die reuse-tenk het aan die brand geslaan en sy doppe het begin ontplof.
  En hoe mal is die gevegstel! En die wapenrusting en al die ander sal afkom...
  En die meisies het eenstemmig uitgeroep:
  - Vir die Russiese pad!
  En hulle sal lag, hul tande ontbloot!
  So het Atlanta geval. En op 7 September 1933 het die oorblyfsels van die Amerikaanse leërs oorgegee. En nog 'n oorlog, 'n oorwinning vir Rusland, het geëindig. En hoe wonderlik is dit nie!
  Na die oorwinning het die Tsaristiese Ryk referendums in die Verenigde State en Kanada gehou oor aansluiting by die Tsaristiese Russiese Ryk. En die koninklike land het uitgebrei. En oor die algemeen is dit goed wanneer outokrasie en absolute monargie regeer. Almal is gelyk voor die koning en daar is geen praatwinkel nie - die parlement.
  En Tsaristiese Rusland was 'n sterk en stabiele ryk - uniek in sy wese.
  Intussen het die Nazi-regime in Duitsland versterk, wat 'n koers gestel het vir die skep van die Wehrmacht en 'n sterk leër. Hitler het weliswaar voortdurend sy vriendelikheid teenoor tsaristiese Rusland beklemtoon, hoewel dit die meeste grondgebied van Duitsland afgesny het.
  Maar toe, ja, 'n militêre alliansie is gesluit: Italië, Duitsland en Rusland. Boonop het tsaar Alexei ingestem tot die anneksasie van Oostenryk by die Derde Ryk.
  Aangesien Brittanje ekonomies verswak het, en Frankryk ook, het die tsaristiese regering ernstig na die kolonies van Frankryk, Brittanje en Holland gekyk. In suiwer militêre terme het die Russiese leër die grootste geword - twintig miljoen in vredestyd. En 'n groot aantal van die wêreld se beste tenks, helikopters en selfs straalvliegtuie. Die Russiese vloot was ook sterker en talryker as die Britse een, aangesien verswakte Engeland nie met die ekonomies magtige tsaristiese ryk kon meeding nie.
  So nou wou die groot keiser Alexei al die kolonies van sy voormalige bondgenote wegneem.
  En wat? Sal dit optel!
  Op 15 Mei 1940 het die Tweede Wêreldoorlog begin. Tsaristiese Rusland het troepe na die suide van Iran, Indië, Indochina en Egipte verskuif. En die Wehrmacht het Frankryk, België en Holland aangeval. Italië het voorheen Ethiopië ingeneem, en Brits-Somalië aangeval en regimente na die suide van Frankryk verskuif.
  Hier is die heksemeisies wat deur die suide van Iran beweeg. Anastasia en haar vier vriende.
  Die meisies is, soos altyd, jonk en kaalvoet. Jare gaan verby, en die skoonhede blom net en nie 'n enkele plooi of kraak op die vel nie en nie 'n enkele druppel vet op hul gegote lywe nie.
  Hulle begin dus om die Britse koloniale troepe te vernietig en doen dit met groot entoesiasme.
  Anastasia, wat met haar kaalvoet 'n granaat na die Perse gooi en brul:
  - Krygers van onmeetlike krag!
  Natasha skiet ook 'n sarsie uit 'n masjiengeweer, voeg 'n granaat met haar kaal tone by en skree:
  - En ons sal nooit ingee nie!
  Volgende vuur Zoya, maai ook die Britte en Perse af, en skree:
  - Laat ons regeer!
  En dan sal Aurora die vyand met haar kaalvoet klap en afsmeer en sê:
  - Die bloei van ons krag!
  En dit sal weer fluit!
  En dan sal Svetlana dit gee en jou met 'n masjiengeweer slaan. En hy sal ook 'n granaat met sy kaal tone na die vyand stuur.
  En skree:
  - Vir verfynde maniere!
  En in Egipte vorder meisies van Elizabeth se bemanning op 'n tenk. Hy is op die nuutste swaar tenk "Alexander"-6. Die motor het 'n lae silhoeët en weeg vyf-en-sestig ton. En hy slaan met 'n bomwerper. Meer geskik vir die bekamping van vyandelike vestings.
  Brittanje se tenkvloot is relatief swak. En die beste kar is "Matilda"-2. Maar "Nikolai"-7 baklei met haar.
  Hy het die perfekte anti-tenk geweer. Wat van ver af tref.
  Die meisies tree met spoed en slinkse op. En hulle tenk kruip deur die woestyn. En hy skiet homself. En die bomwerper dreun baie intens.
  Die meisies lag en tjirp:
  - Dit is baie goed op die troon! Ons is supermense!
  En weer sal hulle nog 'n bunker, of 'n versterkte punt in Brittanje, afvuur en vernietig.
  Die Britte gee in en gee in...
  Nou verskyn die Egiptiese piramides voor die meisies. Hulle sien hulle en knipoog. Is dit regtig moontlik om sulke skoonhede te stop?
  Maar in die lug veg Albina en Alvina oor die Middellandse See. Hulle het ook hul pêreltande ontbloot. En hulle fluit liedjies. Hierdie meisies het veggees.
  Die krygers is egter vasbeslote om soos altyd te veg, met net broeke en kaal borste.
  En hulle wys hul kolossale vegklas. Hulle skiet op hulself en skiet hulself uit lugkanonne. En so niks kan die meisies keer nie. Die stryd duur egter voort, en die Britte hardloop weg van die skoonhede. Jy kan sulke aggressiewe mense nie keer nie.
  En die meisies skiet 'n dosyn vliegtuie met een sarsie af en lag vir hulself.
  So hulle vlieg en vlieg. En die skietery hou nie op nie.
  Albina tjirp van 'n lag:
  - Ek is te alle tye onoorwonne!
  Alvina, wat aanhou skiet, voeg by:
  - Onder die vaandel van Petrus!
  Die krygers spring en slaan terselfdertyd die vyand neer.
  Kolomme van Engelse en plaaslike gevangenes word reeds deur Egipte verdryf.
  Die tsaristiese troepe is baie sterker, en die koloniale troepe, wat geen veggees het nie, wen.
  Alexandrië het geval. En dit is baie eenvoudig. En nou vergader Russiese troepe met Italiaanse.
  Gesamentlike parade. Vuurwerke, kleurvolle optogte. En stormagtige uitdrukkings van toewyding en vriendskap.
  Die Italianers is ook verheug. Veral as Russiese meisies kaalvoet deur die warm woestyn hardloop...
  En op 'n ander plek het Alenka en haar eerste regiment Delhi binnegegaan. Daar word gevoel dat die sepoys nie met die Russiese regimente wil veg nie. En daardie Britse koloniale mag is ook in hierdie Indiese gebied verslaan.
  Baie donkervellige meisies omring Russiese soldate en groet hulle met blomme.
  Hoe pragtig is alles hier. En baie blomme. En alles gebeur nogal mooi en ordelik.
  Russiese troepe nader reeds Bombaai en beset dit sonder veel weerstand.
  Alenka tree baie aktief en onbeskof op. Sy gooi granate met haar kaal tone en piep:
  - Ek is net 'n superman in 'n bikini!
  En hoe goed is dit vir meisies om half kaal en in 'n bikini rond te hardloop. Hulle lyk so wonderlik.
  In die kolonies is die Britse weerstand swak. Plaaslike troepe kan nie 'n hewige stryd voer nie.
  Intussen vorder die Duitsers suksesvol. Eers het hulle die Britte na België gelok. En toe, met 'n gooi oor die Ardenneberge, kon hulle die Engelse en Franse eenhede afsny. So is 'n indrukwekkende oorwinning behaal.
  En België is gevange geneem. En op 22 Junie, na die inname van Parys, het Frankryk gekapituleer, en 'n bietjie vroeër Holland. So is 'n indrukwekkende oorwinning behaal. En die Duitsers het merkbaar trots geword. En die Russiese leër het Indië, die suide van Iran, Birma en Bangladesj gevange geneem. En ook die hele Indochina.
  Die vyand was duidelik besig om te verloor. En die Duitsers het by Spanje en Portugal ingebreek.
  Russiese troepe het Suid-Afrika genader. Hulle is nie soseer deur die weerstand van Brittanje belemmer nie as deur die uitgerekte kommunikasie- en toevoerlyne. En ook die gebrek aan paaie in Afrika en onbegaanbare oerwoude.
  Maar die tsaristiese weermag het steeds deur alles gekom. En dit het soos 'n titaniumrol beweeg. En die vyand het toenemend opgegee en op sy knieë geval.
  Regimente meisies het as 'n reël kaalvoet beweeg en die gevangenes gedwing om hul voete te soen. Soms het die meisies die gevangenes toegelaat om hul borste met soene te stort.
  Maar toe kom Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana Australië binne. Hulle marsjeer na die hoofstad Sydney. En hulle sing:
  - Rus', waar almal baie vroue het,
  Waar die pragtige oproep toegelaat word...
  Waar elke mens soos 'n broer is,
  Ons simbool, ons simbool is Kolovrat!
  En weer gooi hulle met hul kaalvoet granate - strooi die Britte en plaaslike inwoners.
  Anastasia het die kop van die Britse generaal met 'n sabel afgehaal en getjirp:
  - Tot eer van die Vaderland!
  En Natasha het met 'n gooi van haar kaalvoet die tenk gekloof. En hy sal sing:
  - Sjoe, die naam van Rus is Svarog!
  En die meisies beweeg, Zoya skiet 'n sarsie uit haar masjiengeweer, sit die Engelse neer en piep:
  - Vir 'n nuwe Russiese bestelling!
  Dit is die meisies! Dat hulle daarvan hou om dood te maak! En hulle sal nie ophou nie! En die gesigte van die skoonhede blink!
  En hier is Augustinus soos 'n geweerskoot. Hoe hy die Engelse afmaai en piep:
  - Vir die Rus wat deur geboorte gegee is!
  En Svetlana spyker haar. En met sy kaalvoet gooi hy 'n moordende en dodelike granaat.
  En dit piep ook:
  - My groot Rus'!
  En weer gee hy 'n sarsie... Hy maai die Duitsers af, maak hulle dood sonder enige seremonie.
  Nou gee Sydney sonder "n geveg moed op. En burgers en militêre sleutels word uitgehaal. En hulle verkondig tsaar Aleksei hulle koning en keiser.
  Hierdie kontinent gee ook oor...
  En Russiese skepe land op Nieu-Seeland. Terselfdertyd gaan ligte tenks "Peter"-8 Pretoria binne. En Suid-Afrika val ook. En 'n bataljon kaalvoetmeisies land in Madagaskar.
  En baie mooi meisies gooi granate met hul kaal bene en land teen die vyand. Madagaskar val. En die grootste deel van Afrika is deur Russiese soldate verower.
  Tsaristiese Rusland en die Derde Ryk en Italië het amper gewen. Maar net Brittanje self en Ierland het oorgebly. En die herfs het gekom, en toe die winter. Die Duitsers en Russiese vliegtuie het die Britte gebombardeer en hul stede in ruïnes verander. Maar Churchill het hardnekkig geweier om te kapituleer.
  In Mei 1941 het 'n landing gevolg. Die kaalvoetmeisies van die Tigress-afdeling was die heel eerstes wat geland het. En laat hulle die Britse troepe vernietig. En gooi hulle met die tone van jou kaal voete.
  Die Britte is gebombardeer deur halfnaakte meisies wat net broekies en bewende borste gedra het. En dit was baie cool.
  En die stryd is geveg deur tenks "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", wat die teenstanders letterlik verpletter het.
  En hier is die nuutste tenk "Alesey"-1 van 'n piramidale vorm. Wat rasionale hellingshoeke van alle hoeke het en nie binnegedring kan word nie.
  Daarin sit Elizabeth en haar span meisies byna kaal in net hul broekies.
  Vier pragtige krygers, amper kaal, skiet op Engelse kanonne, en word letterlik in die vuur gestamp. En die meisies skiet hulself en vul hulle met lood van masjiengewere. En die Britte lê in hul honderde rond.
  En die vegtende skoonhede maai die vyand af, en loods letterlik hul tenk oor die lyke. En matte van vermoorde Engelse is uitgesprei. En die meisies ry in 'n tenk. Hulle vernietig Matildas en Churchills. Die laaste tenk kan net die voertuig van die tsaristiese leër krap.
  En die een Russiese oorwinning na die ander volg. En die Duitsers vorder. Maar hul T-3 en T-4 tenks is so swak in vergelyking met Russiese voertuie. En ook klein primitiewes. En lank... En die tenks van die tsaristiese leër is hurk. En hulle gebruik die stok vir hulself, sonder om aandag te gee aan die skote.
  Die Britte gooi dus wit vlae uit. Etlike duisend geselekteerde Russiese tenks het in die heel eerste ure geland en letterlik by die verdediging ingebreek.
  Anastasia het 'n koeël in haar kaal hak gekry en gelag:
  - Masseer man!
  Toe gryp sy die generaal se neus met haar kaal tone en gooi hom oor haarself. Hy het oorgevlieg en met sy maag op die bajonette beland. En soveel bloed is vergiet.
  Anastasia het hartverskeurend geskree:
  - Eer aan tsaar Alexei!
  Natasha sal ook haar teenstander se skeen en brul beweeg:
  - Vir 'n nuwe Slawiese orde!
  En hy sal die vyand se kop druk. En hy sal sy skerf kloof. En skree:
  - Cool meisies, aanhangers van vryheid - ons veg vir 'n nuwe orde!
  En dan skiet Zoya uit twee masjiengewere tegelyk, en gooi met haar kaal voete ertjies met plofstof.
  En dit gaan op die eerste dag na die Britte. En nadat hulle dit ontvang het, gooi die vegters van die ryk van Foggy Albion hul wapens neer en is reguit in ballingskap.
  En hier betree Aurora die stryd. Vernietig die vyand met 'n wapen. Sy het 'n spesiale masjiengeweer met spoorkoeëls. Hy dors die Engelse soos 'n gerf nunchucks.
  En hier skiet Svetlana. En vernietig die vyand.
  Skiet met dodelike massa... En ontbloot sy tande.
  En brul uit sy longe:
  - Ek is 'n vrou, wat regtig super is!
  En hy spring op en gooi 'n granaat met sy kaalvoet. En dit sal in alle dele en fragmente waai.
  En skree:
  - Ek is 'n kaalbors superman!
  En nou trap die meisies op hulself... Hulle betree al hoe dieper Britse grondgebied.
  Oleg Rybachenko, in die lyf van 'n seun nie ouer as elf in voorkoms nie, maar met die skouerbande van 'n majoor, hoewel hy self kaalvoet en in 'n kortbroek is, maai die Engelse af. En hy tree met waansinnige woede op.
  Hy steek 'n vuur aan en sing:
  - Ons ervaar die dagbreek en die hoogste kleur.
  En saam met hom was die meisie Margarita, wat nooit 'n volwassene geword het nie. Dit is goed vir haar dat sy darem nie 'n ou dame geword het nie!
  En dit is baie erger as om 'n meisie te wees!
  Hulle omsingel Londen. En nou dreig hulle om hom te vat. En baie vyande gee oor. Net die koning se wagte gee nie op nie en gee nie op nie. Maar hulle word genadeloos vernietig. En hulle voer totale, onmenslike uitwissing uit. Dit is die soort totale vernietiging wat besig is om te gebeur. En die masjiene is baie aktief.
  En in die lug is Albina en Alvina besig om rekeninge in te samel. Die meisie het reeds al sewe grade van die St. George-kruis ontvang. Eerste graad: St. George-kruis, tweede - St. George-kruis met 'n boog! Die derde is 'n goue kruis. Die vierde is 'n goue kruis met 'n boog. Die vyfde is 'n goue kruis met diamante. Die sesde is 'n goue kruis met diamante en 'n boog. En die sewende is 'n goue kruisster met 'n boog en diamante!
  Hierdie meisies het vyftig motors in een geveg afgeskiet en sing vir hulself:
  - Ons is sulke skoonhede dat ons eenvoudig super en hiper is, en oor die algemeen wonderlike skoonhede!
  En hulle sal met 'n ontblote slagtand knipoog.
  Dit is die meisies - Albina en Alvina... En hulle is mal daaroor om mans te verkrag. En hulle self gee nie om om met hul tong te werk as hulle aantreklike manlike perfeksie sien nie.
  En dat meisies bloot die beliggaming van wellus en liefde en passie is!
  Hoe lief is hulle vir polsende jade-stawe.
  Krygers van die hoogste klas...
  Hier vlug Churchill uit omringde Londen. Hulle het hom dus 'n goeie hou op die horings gegee.
  En hy het haar bene weggesleep, weggejaag na Brasilië... Maar die garnisoen van Londen het gekapituleer. En Russiese troepe het Ierland byna sonder weerstand ingeneem. Die Britte was reeds besig om oor te gee op die maat van tromme...
  Die Tweede Wêreldoorlog het binne 'n jaar geëindig met die oorwinning van die Spilmoondhede. Die grootste deel van Afrika is Russies. Beide Duitsland en Italië kon egter iets gryp.
  Daarbenewens het die Derde Ryk ook Spanje en Portugal ingesluit.
  En Russiese magte het in Brittanje geheers en tsaar Alexei het ook die Britse monarg geword. Rusland het Swede ook feitlik sonder weerstand beset, en Duitsland het Noorweë en, nog vroeër, Denemarke beset.
  Hitler het groot dele van Europa beset. Deur 'n Derde Ryk tipe formasie met 'n protektoraat te skep. En Rusland het die ryk herskep en in sy samestelling ingesluit.
  "n Tydelike brose vredesituasie het ontstaan. Wat vir eers geduur het.
  Tsaristiese Rusland en Duitsland was besig om hul verkrygings te verteer. Hulle het die kolonies bemeester.
  Tsaar Alexei was nog redelik jonk en kon nie haastig wees om die hele wêreld te verower nie.
  Maar Hitler kon op een of ander manier nie weerstaan nie. Dit het vir hom gelyk of hy te min grond in Afrika ontvang het, dat Rusland te groot was. En saam met Mussolini Jr. se seun het hulle 'n oorlog teen Rusland begin. Die gevegte het op 20 April 1955 op die Führer se vyftigste verjaardag begin.
  Die Duitsers het 'n hele reeks tenks ontwikkel vir die oorlog met Tsaristiese Rusland, en hulle het glo baie daarop gereken.
  Die Panther 5 het die hooftenk geword wat ontwikkel is vir die oorlog met Rusland.
  Met 'n gewig van 75 ton, was hierdie motor gaaf.
  En oor die algemeen is 'n 128 mm-kanon by 100EL werklik verpletterende krag. En as hy slaan, sal selfs die tsaristiese leër nie genoeg lyk nie.
  En daar is 'n selfs kragtiger tenk: "Tiger"-5, wat selfs swaarder en swaarder gepantser is. En dit weeg ongeveer honderd ton!
  En in Rusland weeg die hooftenk "Alexey"-4 net vyftig ton en het 'n geweer van slegs 105 mm kaliber. Maar dit is baie meer gevorderd, piramidaal en met 'n gasturbine-enjin van 1800 perdekrag, dit wil sê baie mobiel.
  Die Duitser is meer massief en kragtiger. Veral verskriklik is "Leeus"-5, wat tweehonderd ton weeg. Wat egter nie Hitler se kanse grootliks verhoog nie. So super-swaar tenks is te duur en moeilik om te vervoer. Alhoewel daar 'n paar voordele in gebruik en toepassing is.
  Hitler kon dit in elk geval nie verduur nie en het hom na tsaristiese Rusland gehaas. En die gevegte het begin.
  Kragtige versterkte sones van die Russiese leër het die vyand se opmars gestuit. En die Duitsers het vasgeval. En die tsaristiese leër het op die offensief in Afrika gegaan, waar dit baie meer krag gehad het. En die Italianers het die eerste houe gevoel. Hul troepe is te swak en met lae dissipline, met baie meer agterlike tegnologie om Rusland te weerstaan.
  Na net drie weke van gevegte het die tsaristiese leër die Italianers uit Somalië en Ethiopië verdryf.
  Ek het die meisies Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana onderskei. Hulle is nog so jonk soos hulle vyftig jaar gelede was toe hulle Japan geveg het. Tsaar Alexei het reeds kleinkinders, maar die meisies is steeds windhonde, taai, aggressief en dapper.
  En gedurende vyftig jaar van oorlog het die meisies jonk gebly. En hulle het nie 'n enkele plooi of kraak op hul vel nie. Hulle is so pragtig en vars soos blomme.
  Maar Oleg Rybachenko en sy lewensmaat Margarita is nog kinders - hulle het glad nie volwasse geword nie. Ten minste ekstern. Maar hulle hardloop vinniger as jagluiperds. En nie 'n bajonet of 'n koeël kan hulle doodmaak nie.
  Hierdie kinders is mal daaroor om skerp skywe kaalvoet te gooi. Hulle is oor die algemeen super vegters!
  En enige krag sal op sy knieë gebring word!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana het ook met die Turke onder Alexander II geveg. En daarom is hulle reeds meer as honderd jaar oud. Maar hulle verouder nie omdat hulle hekse is nie. En omdat hulle onsterflik is, in die mag van Rodnoverie.
  En die verteenwoordigers van die tsaristiese ras hardloop oor Ethiopië en is reeds besig om die Italianers te slag.
  En weer dwing hulle hulle om hul kaal voete te soen. En die meisies is natuurlik van onbeskryflike skoonheid, en met vurige passie in hul siele. Hulle kan op geen manier verkleineer word nie. Hulle is wat die land wonderlik laat lyk. En hulle wen met 'n groot waarborg.
  Die Russiese Tsaristiese Ryk was grootliks kontinentale, en uniek aan die Russiese nasie. Die Russiese nasie, 'n mengsel van baie volke, en Rusland is soos 'n smeltkroes, kan ander volke insluk, hulle geleidelik assimileer en nie onderdruk nie. Daarom het die koninklike ryk gegroei. Stadig, koninkryk vir koninkryk... En nou is daar baie min oor aan globale hegemonie. Rusland het 'n baie groter bevolking as die Derde Ryk en Italië.
  Sy het dus elke kans om dit vas te vang en te verteer. Bowendien, in ag genome dat die opponente swakker is. En nie almal is gelukkig met die regime van Hitler en Mussolini nie.
  Ook in Afrika ondersteun baie plaaslike stamme en koloniale eenhede die Russe. Net so is Russiese tegnologie beter geskik vir die oerwoud.
  Die gevegte het gewys dat die Duitsers selfs met die Panther-5 probleme gehad het, en nie net met die Tiger-5 nie. Ja, die Krauts het merkbaar opgegee. Nadat die tsaristiese leër deur Ethiopië gegaan en Libië getref het, het die Duitse eenhede ook gevaar. In veldslae in die lug het Duitse verwikkelinge egter die koninklike aces verras - veral met diskovormige toestelle. En hulle het Russiese motors met woedende woede vernietig.
  Maar die Duitsers pas natuurlik nie by getalle nie. En disco's is te duur en daar is relatief min van hulle. En hulle self is onkwesbaar, maar hulle kan nie vuur nie, hulle ram net met 'n laminêre straal. En beweegbare Russiese voertuie kan wegkom.
  Die koninklike leër in die lug is egter sterk. En by die see is dit nog sterker. Alhoewel die Derde Ryk nie swak is nie. Maar steeds is die kragte ongelyk.
  Beide in terme van bevolking en ekonomiese potensiaal kan die Derde Ryk nie met Rusland klaarkom nie.
  En as daar ook baie sterk en mooi meisies is wat baklei, dan is daar 'n totale ineenstorting.
  Elizabeth en haar span veg teen die Duitse monsters, en slaag selfs daarin om te wen. En hulle is nie skaam oor die feit dat die Nazi's baie groter en swaarder voertuie het nie.
  Hier gaan die meisies om die vyandelike tenks en slaan hulle reg aan die kant. En hulle het geen probleme met die vyand nie. Hulle vernietig hul vyand en sing:
  - Woedende konstruksiegroep! Woedende konstruksiegroep!
  Hitler sal skaakmat wees! Hitler sal skaakmat wees!
  En hulle vernietig die vyand met geweldige gemak. En die meisies kan nie anders as om te lag nie.
  Maar die fasciste, nadat hulle 'n klap op hul nek gekry het, trek terug. Reeds in Libië gee verskeie Italiaanse afdelings amper sonder "n geveg oor. En die soldate van die koninklike leër vorder. Die Krauts is met 'n kragtige slag uit die Alpe geslaan, en die tsaristiese troepe het deur Italië opgeruk. Kaalvoetmeisies van die weermag van Mussolini Jr. groet die gekleurde troepe van die tsaristiese leër. Miljoene soldate van alle nasionaliteite vul Italië. En tienduisend mobiele Alexey-4-tenks, wat vyftig ton weeg, byna ondeurdringbaar is wanneer dit vanuit alle hoeke geskiet word.
  Italië, as die swakker skakel in die koalisie, sterf baie vinnig... Op 30 Mei het tsaristiese troepe Rome byna sonder 'n geveg ingeneem. En die hoofstad van Mussolini se ryk het geval.
  En weer het die meisies van die Russiese weermag hul stowwerige, kaal voete gedwing om die vyand te soen. Hulle verstaan dat die vyand sy werklike status gewys moet word.
  Albina en Alvina het, terwyl hulle rekeninge opgetik het, onthou hoe hulle met die Japannese hekse baklei het toe Alexey in die wieg gelê het. En dit was baie snaaks.
  Die meisies het nog nie genoeg gehad van die oorlog nie en skiet die Duitsers in die lug neer. Albina het selfs opgemerk:
  - Sodra ons die Nazi's verslaan het, wat volgende?
  Alvina het met selfvertroue gesê:
  - Kom ons verower Latyns-Amerika!
  Albina het twyfelagtig opgemerk:
  - Wel, dit is nog twee of drie maande! En toe?
  Alvina het gegiggel en geantwoord:
  - Sop met 'n kat!
  Albina het kwaad gesê:
  - Nee, daar moet 'n meer realistiese plan vir die lewe wees!
  Alvina het met entoesiasme gesê:
  - So ons sal geboorte gee aan 'n klomp kinders!
  Albina het dit goedgekeur:
  - Dit is al beter!
  Italië is reeds feitlik gevange geneem. Mussolini Jr vlug na Frankryk... Russiese troepe beset Sisilië. Alle pastamakers se besittings in Afrika is reeds verlore. Slegs Duitse enklaves bly oor, maar die tsaristiese leër val hulle ook aan. Die dreigement van algehele verlies van Afrika, in 'n geveg met 'n sterker vyand.
  Dit het gelyk of die Duitsers hul krag verkeerd bereken het. En nou vaar hulle onder die slae van die koninklike troepe.
  En tienduisende tenks is reeds in die suide van Frankryk en het Toulon ingeneem... Meisies in bikini's spring in die stad rond en bring die fasciste op hul knieë. Hulle dwing hulself om hul kaal hakke te soen en te lag.
  Maar jy kan ook 'n meisie op die bors soen - sy gee nie om nie!
  Soveel suksesse. En in die suide van Duitsland breek Russiese afdelings ook deur. En hulle het reeds Wene ingeneem. En hulle vorder op München. Die fasciste swig voor die houe en steek hul hande op. En gee oor aan jouself!
  Oleg Rybachenko is natuurlik onder diegene wat op die voorgrond veg.
  En die seun vang persoonlik drie Duitse generaals. Waarvoor hy 'n spesiale beloning van die monarg ontvang.
  Terselfdertyd is die ewige seun kaalvoet en dra 'n kortbroek.
  Tsaar Alexei is verheug oor die oorwinnings. En wat het gebeur? Hitler die duiwel self het in die strop geklim. Sy E-reeks tenks pas nie teen piramidale tenks nie.
  Tsaar Alexei beloon helde en heldinne. En hy doen dit met groot gretigheid.
  'n Mens kan net so 'n vader-koning liefhê en respekteer. Russiese troepe het reeds die Duitsers uit Marokko verdryf. En byna die hele Afrika is Russiese grondgebied. En wat? So dit het beter geword!
  Tsaar Alexei het Albina en Alvina toegeken aan die beste vroulike aces van Rusland met 'n nuwe toekenning. Ster van 'n platinum St. George's Cross met 'n boog en diamante.
  Die krygers verdien dit werklik. En hulle het sulke krag. En hulle slaan hul eie fasciste. En hulle bereik die wenstreep. Die tsaristiese leër nader reeds die Ruhr-streek, en hewige gevegte woed daar. Hulle wil nie toegee aan die Nazi's nie. En in Frankryk omring hulle reeds Parys. Die plaaslike bevolking verwelkom die tsaristiese leër en sal nie ophou nie.
  Jy kan sê die vyand is op die vlak van oorgawe. Hitler jaag rond, en dit is reeds middel Julie. En die posisie van die Duitsers is amper hopeloos.
  Dit is wat dit beteken om so 'n koel koning soos Alexei die Tweede, of die grote, te kontak.
  Uiteindelik het die oorblyfsels van die Wehrmacht-troepe in Afrika reeds oorgegee. Russiese troepe het deur Parys gemarsjeer. Die situasie was besig om kritiek vir die Duitsers te word.
  Teen die einde van Julie was die Ruhr reeds heeltemal herower. En Russiese troepe nader die Oossee.
  Hitler vlug uit Berlyn na Latyns-Amerika. Die koninklike troepe het Denemarke binnegekom, en Noorweë is selfs vroeër bevry. Pal en Lissabon. Die aanranding op Berlyn het in Augustus gevolg. En die hoofstad van die Derde Ryk is ingeneem. Toe het die tsaristiese leër, wat sy offensief voortgesit het, Madrid bevry.
  Die laaste wat ingeneem is, was die vesting van Gibraltar in September. Die sitadel is omgegooi... En nog 'n oorlog was amper verby. Dit het geblyk op een of ander manier verbasend kort en lig te wees.
  Tsaar Alexei het die titel van die grootste veroweraar van alle tye ontvang.
  Maar Hitler leef nog en het daarin geslaag om te ontsnap. Wat om te doen met hierdie monster? Vreemd genoeg wou Latyns-Amerika nie hierdie tiran uitlewer nie. En toe, op 1 Mei 1957, het die laaste veldtog teen Latyns-Amerika en die laaste oorlog in die geskiedenis van planeet Aarde begin. Die troepe het sonder enige probleme gevorder. Plaaslike magte was militêr te swak en kon Russiese troepe nie weerstaan nie.
  Elizabeth en haar span het pas die battery afgeskiet, en nou gee die vyande op pad net moed op.
  Die meisie het met 'n laggie opgemerk:
  - Dit is oorlog!
  Catherine het met 'n glimlag opgemerk:
  - Die laaste oorlog in die geskiedenis van die mens!
  Elena het voorgestel:
  - So kom ons rooster op vrede! En toekomstige skepping!
  En die meisies het mekaar selfs verheug op die kaal voetsole gesoen.
  Wel, so gaan alles goed...
  Anastasia en haar span hardloop en gooi granate na hul opponente met hul kaal tone. Hulle skeur hul vyande uitmekaar en ontbloot hul tande.
  Natasha het gesing:
  - Ek is die meisie van 'n kolossale droom!
  En hoe om 'n moordgranaat te lanseer. Ja, jy kan nie swak wees met sulke meisies nie. Hulle sal dit nie vergewe nie.
  En hulle sal op hulself vooruitgaan en geen genade aan die fasciste gee nie. Laat hulle in hierdie geval nie heeltemal fasciste is nie.
  Zoya gooi ook 'n granaat met haar kaalvoet en sis:
  - Vir die oorwinning oor die vyand!
  En dan skiet Augustine uit 'n masjiengeweer en gooi 'n granaat met sy kaalvoet.
  En dit piep:
  - Desperate slag!
  En dan sal Svetlana druk op haar opponente plaas en hulle in geskeurde deeg eet.
  Dit is die meisies.
  En hy blaker:
  - Tsaar Alexei is ons afgod!
  Mexikostad word ingeneem en Kuba word gevange geneem. Russiese troepe beweeg van noord na suid. En hulle doen dit baie suksesvol. Jy sal hulle nie keer nie. En daar sal 'n groot oorwinning wees.
  En Albina en Alvina behaal baie suksesvol in die luggeveg. Hulle is krygers wat nie nodig het om swakheid te toon nie. Hulle skiet vliegtuie af wat ver agter die Russiese is wat hul vlak betref. En die belangrikste is dat kaalvoetmeisies in bikini's aan die stuur is. Dat hulle almal dors. En hulle skiet almal neer wat in die geveg vasgevang word.
  Ons is al verby Nicaragua. Die armada van masjiene van die tsaristiese leër kan nie gestop word nie. En Russiese troepe kom. En meer en meer dikwels gee teenstanders op. En hulle verdryf die vyande met kolomme van gevangenes. En hulle bring die vyand op sy knieë.
  Anastasia hardloop vir haarself en laat haar opponente op hul gesigte val en haar kaal hakke soen.
  Soveel vyande het oorgegee. En baie van hulle kapituleer op die maat van die trom. En hulle lig hul pote op.
  Russiese troepe het reeds Venezuela bereik. Die situasie raak al hoe kalmer.
  Brasilië is die grootste vyand en breek relatief maklik. En sy word gedwing om te kapituleer.
  Meisies stap deur Rio de Janeiro en seuns soen hul kaal voetspore.
  Natasha merk met 'n laggie op:
  - Tog is die lewe goed!
  Zoya het met 'n mate van twyfel opgemerk:
  - Dis nie so erg as jy met jou voete teen die muur slaap nie!
  En die meisies sal uitbars van die lag. Hulle kan regtig nie snaakser wees nie. Maar wat kan jy met hulle doen ...
  Hier baklei die seuntjie Oleg Rybachenko ook. Hy dien al meer as vyftig jaar in die tsaristiese leër. Hy het tot die rang van kolonel gestyg, het baie toekennings gekry en lyk nog so elf jaar oud. En by hom is die ewige meisie Margarita. Sy was 'n volwasse vrou en was baie bang om oud te word. En gevolglik het sy vir altyd 'n meisie gebly. Hulle het egter sowat honderd jaar gelede kinders geword. En dan word hulle belowe dat hulle tot sestien jaar oud sal word - wat oor die algemeen goed is! Die seun sal byvoorbeeld nie eers nodig hê om te skeer nie!
  'n Seun en 'n meisie gooi kaalvoet granate na hul vyande en sing:
  - Die vreugde van oorwinnings brei uit,
  Hitler wag vir die galg!
  Hier is die laaste vesting van Rusland se teenstanders - Argentinië. Hitler het daar weggekruip.
  En in Julie het Russiese troepe Argentynse grondgebied binnegekom. Weerstand was fokus. En so het die hoofstad byna sonder 'n geveg geval. En Hitler self is in Augustus 1957 gevind ... Hangel in 'n strop. Hulle het glo hul eie gevat en opgehang.
  Chili het ook gekapituleer. So het die laaste oorlog in die geskiedenis van die mens geëindig.
  Twaalf heksemeisies - wat ewige jeug besit - het hul oorwinning gevier. Maar 'n ander seun, Oleg Rybachenko, het baie tevrede gelyk. Uiteindelik kan hy vir sy eie plesier lewe, hoeveel jaar hy in die weermag deurgebring het.
  En die Russe het reeds in 1947 die ruimte ingegaan, en in 1954 het hulle na die maan gevlieg. En in 1967 na Mars. En verdere nuwe prestasies. Die sonnestelsel is geleidelik verower. In 1975 het Alexey II, wat sewentig jaar aan bewind was , in 'n vliegtuig neergestort. En so het die heerskappy van die grootste monarg van alle tye geëindig.
  En sy seun het die nuwe koning geword: Michail II. En Rusland het in ruimte-uitbreiding beweeg.
  Oleg Rybachenko en Margarita het in 2005 op Mars gestap. Die seun merk op:
  - 'n Honderd jaar is al verby vandat ek kind geword het. En is dit nie tyd dat ek tot sestien jaar oud word nie?
  Margarita, wat ook soos 'n meisie lyk, antwoord:
  - En ek moet ook volgens die ooreenkoms grootword! Maar hoekom sal ons kinders bly?
  Oleg trek sy skouers op... 'n Beeld van 'n engel-demiurg met vlerke verskyn skielik voor hulle.
  Die pragtige wese het gesê:
  - Jy het 'n deel van jou missie voltooi.
  Maar nou wag spasie op jou! En ruimtewêrelde! So leef en veg!
  Oleg Rybachenko het met 'n glimlag gevra:
  - Jy het ons op sestien lyke belowe!
  Die engel het met 'n glimlag geknik:
  - Wat wil jy en Margarita hê?
  Margarita skud haar kop instemmend:
  - Selfs meer?
  Die engel knik met 'n grinnik van pêreltande:
  - Dit sal vir jou wees! Maar om tot sestien jaar oud te word, sal jy duisend jaar lank groei! En dan bly jy vir altyd in jou jeug!
  Oleg en Margarita het eenstemmig gegil:
  - Dis nie regverdig nie!
  Angela het met 'n glimlag opgemerk:
  - So is die prys vir onsterflikheid! Maar stem in om onsterflike kinders baie beter te wees as sterflike ou mense!
  Die seun en meisie het saamgestem:
  - Ja, baie beter!
  En ons het harder gelag!
  Regtig, wat is hierdie sterflike mense? Selfs die grootste koning van alle tye en volke, Alexei, is oorlede. En hulle het 'n ewigheid wat voorlê, vol stralende avonture.
  
  
  
  NAPOLEON HET NIE RUSLAND GAAN NIE!
  . 'n Alternatiewe geskiedenis, waar die groot keiser nie na Rusland gegaan het nie, maar sy regimente verskuif het na... Turkye! Wel, natuurlik, hoekom nie? Waarom nie die Balkan van Ottomaanse heerskappy bevry nie?
  En die vyand is natuurlik nie te sterk nie. En nog voor dit is hy deur die Russe geslaan.
  En Napoleon se leër het op 'n gedwonge optog vertrek. En sy het amper sonder weerstand van Bosnië na Istanbul geloop. Een struikelblok: berge, riviere, vestings... En af en toe weerstand. En die bevolking groet die Franse en Europeërs as bevryders.
  Napoleon het Istanbul in 1812 verower. Dan het hy ook in Klein-Asië geveg. Die Indiese Oseaan en Mekka bereik. Waarna die Franse en hul huursoldate na Egipte verhuis het.
  Terwyl Napoleon nie na Rusland gegaan het nie, het hy Ottomaanse besittings verower. Miskien het sommige waarsêers hom gewaarsku teen moontlike mislukking in die geval van 'n oorlog met die tsaristiese ryk.
  Die Britte het in 1814 in Spanje probeer land. Napoleon het na Parys teruggekeer. En besig om krag te versamel, het hy vinnig na Spanje verhuis en die Britte daar verslaan. Daarna het die Franse in die Pireneë ietwat sterker geword.
  Hulle troepe het Marokko bereik en die hele noorde van Afrika en Soedan beset.
  Sodoende het hulle algemene oorheersing in die Middellandse See gevestig. Gibraltar is ook ingeneem. En hulle is ook deeglik versterk. Die oorlog met Brittanje het met wisselende mate van sukses voortgeduur. Albei kante was moeg vir skermutselings op see. Napoleon wou dit egter met syfers vat. En meer en meer skepe is gebou, matrose is opgelei. Geleidelik het die numeriese meerderwaardigheid van die Franse, wat oor groot menslike en territoriale hulpbronne beskik het, hul tol begin eis.
  En die uitgeputte Britte het begin swig. Uiteindelik, in 1825, het 'n landing plaasgevind. En Napoleon het uiteindelik Londen ingeneem. So het die oorlog geëindig. En die reeds bejaarde keiser het besluit om te rus en betrokke te raak in vreedsame konstruksie. Die enigste ding is dat die Franse aangehou het om oor Afrika te beweeg en sy suide te verower. Nikolaas die Eerste het in Rusland aan bewind gekom. Die Russe het 'n oorlog met Iran gevoer, maar ondanks die oorwinnings het hulle dit nie verower nie, maar hulle beperk tot matige territoriale verkrygings. Toe het Rusland Shamil se oorlog in die Kaukasus in die gesig gestaar en het homself vir 'n lang tyd daaraan gebonde gevind.
  Napoleon het tot 1837 geregeer en was agt-en-sestig jaar oud toe hy gesterf het. Hy is opgevolg deur sy seun Napoleon II. Die jong ses-en-twintigjarige blonde keiser was voorheen die koning van Italië en die Romeinse Ryk. Hy wou natuurlik die glorie van sy vader Napoleon die Eerste oortref.
  En Napoleon II het sy eerste veldtog teen Iran gevoer, en toe teen Indië. Natuurlik het die grootste en mees goed georganiseerde weermag in die wêreld beide Iran en Indië relatief vinnig verower. Die verowering van Afrika is ook voltooi. Frankryk het oorloë in Latyns-Amerika gevoer en probeer om beheer oor die kolonies van Spanje en Portugal te neem. Dit was op een of ander manier nie tyd vir Rusland nie. Maar die Franse het na lang oorloë uiteindelik 'n vastrapplek in Latyns-Amerika gekry. Napoleon II het in 1856 gesterf, en sy seun Napoleon III het die troon bestyg. Hy was toe maar sestien jaar oud. En in 1858 het Napoleon III sy veldtog teen Rusland begin.
  Besluit om sy oupagrootjie te oortref. En in Rusland is daar steeds slawerny. En die land is natuurlik onvergelykbaar in terme van gevegskrag met Napoleontiese Frankryk.
  Napoleon III het op 'n oorwinning gereken. En twee miljoen soldate het oor Rusland beweeg. Hulle het in drie kolomme opgeruk: na Kiev, Moskou en St. Petersburg. Maar Rusland het nie sy eie Kutuzov gehad nie.
  En tsaar Alexander II is gedwing om na Kazan te vlug. Moskou en St. Petersburg en Kiev is gevange geneem. Daar was troepe oor die hele wêreld en meer gevorderde wapens teen Rusland. Selfs in die leër van Napoleon III het die eerste ligte tenks verskyn.
  Ja, jy kan sulke krag nie weerstaan nie. Tsaar Alexander II het vrede aan die Franse gebied. Maar Napoleon III het verklaar dat hy Rusland as geheel nodig het.
  Kortom, 'n guerrilla-oorlog het begin. Maar Napoleon het baie troepe. Daarbenewens het Napoleon III die afskaffing van slawerny aangekondig. Dit het ook van die mense aan sy kant gewen. Die oorlog het nog etlike jare gewoed, en Napoleontiese troepe het die Stille Oseaan bereik.
  Uiteindelik is 'n kompromie gevind. Napoleon III het met die dogter van Alexander II getrou en is as koning gekroon. En Rusland, as deel van 'n groot ryk, het 'n mate van outonomie ontvang.
  Napoleon III het steeds in China geveg, sy troepe het Australië bereik en Indochina verower. En in 1877 het hy gesterf, en Napoleon die Vierde het die troon bestyg. 'n Jong man van veertien jaar oud. Agterkleinseun van Napoleon die eerste en moederlike afstammeling van Russiese tsare. Napoleon die Vierde het die verowering van die wêreld voltooi - nadat hy die VSA en alle ander eilande verower het... 'n Wêreldwye ryk het ontstaan. Dan was al wat oorgebly het om die ruimte te bestorm.
  Maar daar was geen hartseer nie, maar die duiwels het kom klop. Napoleon IV is in 1894 oorlede. Meer presies, hy het jag in Afrika gesterf. En sy troon is ingeneem deur 'n seun, Napoleon die Vyfde, omtrent vier jaar oud.
  Op een of ander manier blyk dit dat Napoleon se nageslag nie baie hardnekkig was nie. En natuurlik het moeilikheid begin. Nou in Latyns-Amerika, nou in China, nou in Rusland.
  Maar die troepe het die onrus en die separatiste onderdruk. Napoleon die Vyfde het grootgeword en het beslissend begin om die rebellies te onderdruk. Daarna het die planeet Aarde op een of ander manier bedaar. En in 1914 het die eerste mens die ruimte ingevlieg! In 1917 het mense op die maan geland.
  Geleidelik het die mensdom stabiliteit verkry. En nou die uitbreiding na die ruimte. Teen 1935 het mense al die planete van die sonnestelsel besoek, en 'n nedersetting het op die Maan ontstaan. Napoleon die Vyfde het tot 1960 geregeer - ses en sestig jaar - 'n rekord onder die Bonapartes, en het in glorie gesterf. En Napoleon die Sesde het die troon ontvang. Teen hierdie tyd het suksesvolle eksperimente om mense te verjong, reeds begin. En in 2000 het mense begin deurdring tot naburige sterre. Teen 2020 is die eerste menslike nedersettings buite die planeet Aarde geskep.
  
  IVAN DIE VREESLIKE IS NIE VERGIFTIG NIE
  Ivan die Verskriklike is egter nie in 1584 vergiftig nie (waar het hulle aan die idee gekom dat hy enigsins vergiftig is?), maar het geruime tyd geleef. Hy het met 'n Engelse prinses getrou. En terselfdertyd het hy Siberië verower en daar stede gebou. In 1590 het hy 'n seun, Alexander, by 'n Engelse prinses gehad. In 1591 het seun Dmitri gesterf, maar die Russe het hul jare van die Swede teruggeneem. In 1592 het hulle Narva ingeneem.
  Die gesamentlike oorlog van Pole en Rusland teen Swede het in 1593 geëindig met die inname van Vyborg. En die nederlaag van die Sweedse oorlog in 1594.
  Rusland het dus die stede aan die Baltiese kus, wat in Narva gestig is, sowel as Vyborg herwin. In 1595 het Ivan die Verskriklike die bou van 'n stad by die monding van die Neva beveel. So het Aleksandrovsk meer as honderd jaar vroeër ontstaan. Die jaar is genoem ter ere van die seun van Ivan die Verskriklike en die Engelse prinses.
  Toe het Ivan die Verskriklike voortgegaan om oor Siberië te beweeg. Sy krygers het na die Amoerrivier gevorder. In 1598, nadat hy vir vyf en sestig jaar herstel het - 'n rekord vir Rusland en een van die langste duur van 'n koninkryk in die geskiedenis van planeet Aarde, het Ivan die Verskriklike gesterf. Sy erfgenaam, Fedot, is ook in dieselfde jaar oorlede. En Alexander die Eerste het koning geword. Hy was net agt jaar oud toe hy op die troon bestyg het. Maar Boris Godunov het regent geword. En alles het min of meer gegaan. Daar was weliswaar ook honger jare. Toe die oorlog met Pole in 1605. Toe het Alexander vir die eerste keer self die leër beveel . Die Pole het probeer om Smolensk te beleër, maar is heeltemal verslaan. Die Russe het op die offensief gegaan en Kiev en Polotsk ingeneem. Die Pole het lande langs die Berezina en Kiev aan die linkeroewer Oekraïne afgestaan.
  Daar was vir 'n geruime tyd kalmte. Rusland het in die ooste gevorder. Sy het die Stille Oseaan bereik en daar nuwe stede gestig.
  Toe kom die veldtog na die Krim, wat saamgeval het met die verswakking van Turkye. Rusland het ook die Krim-khanaat saam met Azof verower.
  So het 'n groot ryk ontstaan. Daarna was daar weer 'n oorlog met die Pole. Alexander het verkondig - ons sal die lande van die hele Kiëf-Roes herower.
  En dit het gebeur. Russiese troepe onder leiding van die Tsaar en die groot bevelvoerder Skopin-Shuisky kon steeds die Pole verslaan en het selfs Warskou ingeneem.
  Na 'n mate van kontroversie het Pole Alexander die Eerste as tsaar aanvaar. Waarna die groot mag van die Slawiërs ontstaan het. Rusland het in 1630 suid gedraai. Oorloë het met Turkye begin. Die Ottomaanse Ryk was aan die verval en verloor.
  Rusland het die Balkan verower en selfs Konstantinopel binnegegaan. Die Ottomaanse troon is aan tsaar Alexander oorgedra. En nou het die Russiese regimente Egipte bereik. En in 1640 het hulle Mekka en Irak saam met Koeweit verower. Nadat hy 'n groot ryk gevorm het. In 1645-1647 was daar 'n oorlog met Iran. En Persië het ook aan Rusland onderwerp. Die oorlog met die Manchu-ryk het geëindig met die inname van Noord-China.
  Tsaar Alexander het, in die lig van die toename in die aantal nie-Russiese bevolking, selfs 'n ekumeniese raad byeengeroep. 'n Verandering is aan Ortodoksie gemaak wat vir vier vrouens voorsiening maak.
  Wat 'n gevolg was van die begeerte om dit vir Moslems makliker te maak om Ortodoksie te aanvaar, en om die Russifikasie van die nuut-verowerde lande te bespoedig.
  In 1658 het tsaar Alexander die eerste gesterf, nadat hy sestig jaar lank regeer het, en ook die groot Rurikovich geword het.
  Mikhail die Eerste, seun van Alexander die Eerste, het die nuwe koning geword. Die nuwe koning was al veertig jaar oud. En hy het sy pa se beleid van verowering voortgesit. Russiese troepe het na Indië beweeg. Daar was oorloë daar.
  Wat geëindig het met die vestiging van Russiese oorheersing daar. Toe was daar 'n groot oorlog met China. In 1671 het Mikhail gesterf. En die oorlog is voortgesit deur sy seun Alexei die eerste Rurikovich. Die jong koning, omtrent dertig jaar oud, het energiek beveel en groot oorwinnings behaal. China is na etlike jare van oorlog verower.
  Toe het Rusland sy bewegings na die ooste en suide voortgesit en Indochina verower. Tot ons Singapoer bereik het. In 1701 het Alexei gesterf, en sy seun Peter het begin om 'n groot vloot te bou. Rusland het deur die eilande in die Stille Oseaan beweeg en in Australië geland.
  Terselfdertyd was daar 'n begeerte om na Europa uit te brei. En in 1715 het die oorlog met Oostenryk begin. Die voortreflike Russiese troepe het Oostenryk vinnig verower. Toe het hulle Duitsland gevange geneem. Ons het die Ryn self bereik. En hulle het Italië in 1721 verower. Petrus die Grote het dus 'n venster na Europa gesny. Saam met Egipte. Terselfdertyd het die Russe Kanada deur Alaska beset. In 730 sterf Peter die Grote en die troon is geërf deur sy kleinseun Peter die Tweede, Rurikovich.
  Sy bewind blyk aktief te wees: die jong man het 'n oorlog met Frankryk begin en Kanada verower, en Russiese troepe, wat groter numeriese superioriteit gehad het, het Parys ingeneem. Nederland is ook verower. Alhoewel die partydige oorlog daar gesloer het. Maar op die ou end is sy ook onderdruk.
  En later in 1745 het beide Spanje en Portugal geval. Maar ook daar was 'n guerrilla-oorlog vir etlike jare. In 1753, na die dood van Petrus die Tweede, het die seun van Petrus die Tweede, Petrus die Derde, die troon bestyg. Die nuwe koning het voortgegaan om oor Afrika en Amerika te beweeg. Oorlog het in 1761 uitgebreek met die laaste Groot Mag, Brittanje. Rusland was aanvanklik nie baie suksesvol op see nie.
  Maar toe, met numeriese meerderwaardigheid en ervare bevelvoerders, is die Britte verslaan. En daar was 'n landing. En in 1767 het Londen geval.
  En in 1780 sterf Petrus die Derde ook. Sy agt-en-twintigjarige seun, Paulus die Eerste, het die troon bestyg. Rusland het nie meer ernstige teenstanders gehad nie en het oor Afrika en Latyns-Amerika beweeg. Teen 1820, toe Paulus die Eerste op die ouderdom van agt-en-sestig gesterf het, het Rusland sy verowering van die hele wêreld voltooi. En Iwan die Vyfde het die troon bestyg op twee en veertig jaar oud.
  Daar was niemand meer om mee te baklei nie. Maar die wetenskap het nog nie die punt bereik om die uitgestrektheid van die ruimte te verower nie. Nietemin het Ivan vlugte na die maan beveel. Soos, die ryk moet aanbeweeg. En in 1833 het die mens vir die eerste keer die ruimte ingevlieg. En in 1845 het die Russe uiteindelik op die maan geland.
  Keiser Iwan die Vyfde het in 1847 gesterf. Alexander II het die troon geërf. Uitbreiding na die ruimte gaan voort. Het in 1861 op Mars geland. En dan op al die planete van die Sonnestelsel.
  En toe vlieg hulle na ander sterre...
  
  DONALD TRUMP IN ROOSEVELT SE SITPLEK
  So het Donald Trump hom tydens die Tweede Wêreldoorlog in Roosevelt se plek bevind. Dit het eintlik geblyk 'n super kans te wees! Oorweeg die foute van jou voorganger. En die eerste fout: hulle het die USSR toegelaat om op te staan en 'n supermoondheid te word.
  Donald Trump het beter as enigiemand anders verstaan: Rusland moet nie toegelaat word om die Tweede Wêreldoorlog te wen nie. "n Vinnige oorwinning van die Derde Ryk is egter ook nadelig vir Amerika.
  Die beste opsie: laat hulle mekaar so lank en soveel as moontlik doodmaak.
  Wel, natuurlik, Donald Trump het Rusland 'n bietjie gehelp, voor Stalingrad ... En daar was geen besondere verskille met die geskiedenis nie. En die Derde Ryk uit Afrika verdryf.
  En toe bied hy Hitler "n wapenstilstand aan in ruil vir die afskaffing van anti-Semitiese wette.
  Ná Stalingrad het die Duitsers besef dat hulle eintlik die Tweede Wêreldoorlog kan verloor, en het met Trump ooreengekom. Jode sal nie vervolg word nie, maar... Handel word hervat...
  En gevangenes word uitgeruil. Trump maak self 'n atoombom en maak Japan klaar. En die Duitsers, nadat hulle die bombardering van hul grondgebied gestaak het en die tweede front gesluit het, versamel krag.
  Die Führer het Operasie Citadel verskeie kere uitgestel. En selfs in Julie het hy nie 'n offensief geloods nie, want hy wou Tiger-2, 'n monstertenk, in die geveg toets, en dit beteken "Leeu" en "muis". Daarbenewens het die Duitsers afdelings van buitelanders begin vorm en magte versamel.
  En Trump het die Fuhrer aangeraai om nie te haas nie, aangesien die planne van die Duitse offensief op die Koersk-bult reeds aan die Sowjet-bevel bekend is, en daar is niks meer dom as om aan te val wanneer die vyand daarvan weet nie.
  Die Fuhrer was slim genoeg om na Trump se wyse raad te luister. En hy het op die verdediging geraak.
  Die Rooi Leër het uiteindelik in 30 Augustus op die offensief gegaan. En in diepte in die vyand se verdediging vasgeval. Die gevegte het gewys dat die Panther baie goed is in verdediging, met sy snelvuurkanon wat op 'n lang afstand tref.
  En "Tiger" is nie sleg nie, en selfs "Ferdinand". Die laaste selfaangedrewe geweer in die verdediging is nogal sterk. En dit stoot aanvalle van teenstanders perfek af. En "Ferdinand" werk baie aktief. Soos hy van 'n afstand af slaan, sal jy nie eers jou rug kan reguit maak nie.
  Die Duitsers het nog ingegee, ten minste stadig, maar op die Oryol-lys. Maar Sowjet-lugvaart het nie meer die lug oorheers nie. Sonder 'n westelike front was die Krauts sterk. Onder die Duitse aces het Marcel veral uitgestaan.
  Hy het nie per ongeluk in die Slag van die Middellandse See gesterf nie. En nou, as 'n aas, het nommer een in die ooste geveg. En hierdie beste Luftwaffe-as, wat in 'n kort tydjie 'n rekord aan die westelike front opgestel het, wat niemand ooit in die werklike geskiedenis gebreek het nie, het nou in die ooste geveg.
  Marcel het op 'n afstand geslaan en hom nie laat knyp of platgeslaan nie. Hy het 'n legende onder Duitse en Sowjet-vlieëniers geword.
  En sonder enige oordrywing. Hy het beide aanvalsvliegtuie en vegvliegtuie neergeskiet.
  Vir honderd en vyftig vliegtuie is die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikehoutblare, swaarde en diamante aan hom toegeken. Toe hy tweehonderd vliegtuie gemaak het, is die Orde van die Duitse Arend met Diamante aan hom toegeken. Toe hy driehonderd vliegtuie bereik het, het hy 'n spesiaal gevestigde toekenning vir hom ontvang: die Ridderkruis van die Ysterkruis met goue eikeblare, swaarde en diamante. Nadat hy vierhonderd vliegtuie neergeskiet het, het hy 'n goue en diamantkruisifis van militêre verdienste en 'n goue en diamant Luftwaffe-beker ontvang. Marseille het in die herfs tweehonderd vliegtuie oor die Middellandse See neergeskiet. Oor die winter en Maart het hy nog byna honderd motors afgeskiet en is na die oostelike front oorgeplaas. Daar het hy in Mei 1943 driehonderd voertuie oorskry.
  Toe, in September 1943, bereik dit die syfer van vierhonderd voertuie. En hy het selfs 'n rekord opgestel deur veertien voertuie in een geveg uit te slaan.
  Natuurlik, met so 'n aas het die Duitsers meer as selfversekerd in die lug gevoel.
  En hulle kon die aanslag van die Rooi Leër terughou deur vooraf magte op te trek. Nietemin het Sowjet-troepe gevorder, hoewel baie stadig.
  Aan die einde van Oktober het die Rooi Leër Orel genader. Die Fritz het probeer om hierdie stad tot elke prys te hou.
  Die Tiger-2-tenk is vir die eerste keer in gevegte gebruik. Hierdie voertuig het egter goed gevaar in verdediging, maar het dikwels onklaar geraak. "Leeu" het selfs erger uitgedraai. Soortgelyk aan die volwasse "Tiger"-2, beter bekend as die koninklike tier, het "Lion" 'n kragtiger geweer gehad, wat egter onnodig was. Sedert Sowjet is vier en dertig tenks met Duitse wapens geneem. Maar die "Leeu", wat negentig ton weeg, het geen voordele bo die "Tiger" in terme van pantser gehad nie, maar was duurder, minder betroubaar, en die kragtiger geweer was minderwaardig in vuurtempo.
  Slegs wanneer daar op 'n lang afstand geskiet is, het die "Leeu" voordele gehad, maar dit was van min nut, aangesien die vier-en-dertig amper onmoontlik was om te tref terwyl hy van so 'n afstand beweeg het waar die "Leeu" voordele gehad het.
  Die gevegte het getoon dat die "Leeu" geen voordele het om die kante en die voorkop van die romp bo die "Tiger"-2 te beskerm nie, en die dikker pantser van die rewolwer se voorkop vertraag net sy rotasie.
  Dit wil sê, dit het geblyk dat "Leeu", in die praktyk, selfs erger is as "Tiger"-2. En vir wat dit blyk, is dit ontwerp.
  Nietemin was die Tiger-2 relatief goed beskerm, dit was ondeurdringbaar selfs aan die kant van die T-34-76, en het dus geblyk 'n doeltreffende, hoewel lomp, masjien te wees.
  Terselfdertyd het twee vlieëniers hulself goed in die geveg gewys: Albina en Alvina. Wat heeltyd kaalvoet in bikini's baklei het. En hulle het dit baie effektief gedoen.
  Net soos Albina die snellers met haar kaal voete druk, sal sy 'n Sowjet-vlieënier neerskiet.
  En dan sal Alvina ook met haar kaal, gebeitelde voete druk. En weer sal hy die vyand neerslaan.
  Die meisies het aktief en met die panache van panters gewerk. Alhoewel hulle beginnerkrygers is. Maar hul geheim is om in 'n bikini en kaalvoet te veg, dan sal niemand jou platslaan nie!
  Die Slag van Oryol het tot einde November voortgeduur. Die Duitsers het die stad vasgehou, en die Rooi Leër het dit hardnekkig bestorm. Stalin het self hardkoppigheid in hierdie saak getoon. Die stad is deeglik deur die Krauts versterk en het nie toegelaat dat dit omsingel word nie.
  Teen die begin van Desember was daar 'n tydelike stilte, net gevegte het in die lug plaasgevind. Marseille het die getal van vyfhonderd vliegtuie wat neergeskiet is oorskry en was die tweede in die Derde Ryk ná Göring wat met die Grootkruis van die Ysterkruis toegeken is.
  Die Rooi Leër het gestop. Maar aan die einde van Desember het dit sy offensief hervat. Na hardnekkige gevegte is Oryol uiteindelik omsingel. En neem dit dan. Die Duitsers is in die middel 'n bietjie meer teruggedruk. Maar hulle was gereed vir die winter en het hard geveg.
  Die Fritz kon steeds die offensief naby Leningrad afweer. Deels weens die waarskuwing van Trump, wat baie bang was vir die nederlaag van die fasciste.
  Nadat die aanval in die noorde afgeweer het, het die Nazi's op een of ander manier die aanslag afgeweer en die winter oorleef... En in die lente het hulle krag begin opgaar.
  Die Rooi Leër het ook skade gely. Maar sy het die IS-2 en T-34-85 gekry. 'n Uitruil van houe het begin, en op 22 Junie 1944 het die Rooi Leër 'n groot offensief in die sentrum van stapel gestuur.
  Die Duitsers het geswig, maar stadig... Sowjet-troepe het vyftig kilometer in 'n maand en 'n half op 'n redelik wye sektor van die front gevorder. Die Nazi's het oor die algemeen hul taktiek ietwat verander en probeer om hul krag te bewaar sonder om aan te val.
  Hier het Trump duidelik die rol gespeel, wat nie wou hê dat Rusland of Duitsland moes wen nie. Maar hy was bang dat die Russe in elk geval sou wen, en het die Fuhrer aangeraai om 'n oorlog teen verdediging te bou om die Bolsjewiste se hulpbronne uit te put.
  Hitler het, ten spyte van al sy aggressiwiteit, steeds in diepe verdediging gegaan. Boonop is Duitse tenks onvolmaak. En "Muis" het ook nie aan verwagtinge voldoen nie, en net in verdediging, min of meer in kort teenaanvalle gewys.
  Die Duitsers kon nog nie behoorlik in tegnologie slaag nie. Die Panther 2 kan kragtiger gemaak word in bewapening en pantser, maar dit was nog nie moontlik om dit swaarder as vyftig ton te maak nie. Die Focke-Wulf was minderwaardig in manoeuvreerbaarheid en was onvoltooid.
  Die Me-309 was kragtig in bewapening en vinnig, maar slegter in beweegbaarheid. Die TA-152 was beter as die Focke-Wulf in vlugkenmerke en kragtig gewapen, maar dit blyk ook swaarder te wees. Marseille het weliswaar goeie taktiek ontwikkel vir vliegtuie wat swaarder, maar meer gewapen en beter beskerm is.
  Tot dusver het die Duitsers nie net hul voordeel in die lug behou nie, maar dit selfs vergroot weens die aantal voertuie. Alhoewel die USSR ook die Yak-3 en LAGG-7 gehad het. Maar dit het nog nie 'n voordeel gebied nie.
  Maar die Duitsers het die ME-262 ontwikkel. Teen Junie het die Luftwaffe reeds 'n duisend van hierdie jets gehad met vier 30 mm-vliegtuigkanonne. Maar in die geveg was die ME-262 onvoldoende manoeuvreerbaar en doeltreffend. Insluitend as gevolg van die hoë spoed. Die enigste ding is dat die ME-262 baie moeilik is om af te skiet, dit is gepantser en oorleefbaar, dit is moeilik om te tref weens sy hoë spoed, maar dit breek homself as gevolg van sy nie baie betroubare enjin nie.
  Die Duitsers was dus tot dusver net relatief suksesvol in die ontvangs van die TA-152 en het die gemoderniseerde ME-109 "K," die gewildste vegter van die Tweede Wêreldoorlog.
  Die aantal vervaardigde vliegtuie het ook toegeneem, wat dit moontlik gemaak het om meerderwaardigheid bo Sowjet-handelsmerke te handhaaf. Boonop was Duitse voertuie aansienlik sterker in bewapening en enjinkrag.
  Die Duitse Yu-288, wat hoë spoed en 'n groot bomvrag gekombineer het, was redelik suksesvol. En die eerste reeks viermotorige bomwerper, die Yu-488, wat in staat is om oor lang afstande te bombardeer. Sy hoogtepunt was die betreklik klein vlerkgebied, wat hom 'n spoed van tot 700 kilometer per uur gegee het, wat op daardie stadium baie vir 'n bomwerper was.
  Die Duitsers was nie baie suksesvol op die gebied van tenkbou nie. Die muis is goed in verdediging, maar is steeds kwesbaar uit die lug en moeilik om te vervoer. "Jagdpanther" was meer suksesvol. Dit is in steeds toenemende hoeveelhede vervaardig en het 'n goeie reputasie verwerf.
  Hier het die Duitsers natuurlik amper klaargemaak met die kar, maar dit het in elk geval goed gedraai.
  Die hoofhoeveelheid Duitse toerusting het toegeneem, wat dit moontlik gemaak het om Sowjet-aanvalle meer suksesvol te weerstaan. Insluitend die offensief in Augustus in die suide.
  Die herfs van 1944 het gekom, Sowjet-troepe het nie eens Kharkov geneem nie, en staan steeds in die middel.
  Die Fritz het 'n bietjie meer selfvertroue gevoel ... Stalin het voortgegaan om weg te hamer, maar sonder die hulp van die Verenigde State kon hy nie die tegnologiese wedloop teen Duitsland wen nie.
  Met buitelandse afdelings en baie Hiwi's, plus satelliete, en voormalige Sowjet-burgers, kon die Derde Ryk min of meer sy magte aanvul en op die verdediging bly. Buitelandse werkers en slawe-arbeid het dit moontlik gemaak om baie toerusting te vervaardig. En eerstens, stralerlugvaart.
  Die V-1- en V-2-vuurpylprojek is laat vaar ten gunste van straalvliegtuie en Arado-bomwerpers het verskyn. Wat perfek gebombardeer het. En Sowjet-vliegtuie kon hulle nie eers inhaal nie.
  Hitler het toenemend op 'n lugoffensief staatgemaak. Die Fritz het ook in die winter geveg... Die Rooi Leër kon gedurende die winter in die sentrum opruk.
  Hier, hoewel die Duitsers 'n aanval verwag het, was hulle geskok deur die werk van die artillerie, veral die Andryusha-vuurpyllanseerder. Maar toe kon talle Duitse tenkafdelings die Sowjet-troepe keer.
  Die nuwe Duitse selfaangedrewe kanonne E-10 en E-25, klein maar flink, was veral doeltreffend.
  Die Tiger-2 het ook verskyn met 'n nouer en kleiner rewolwer en 'n kragtige enjin van 1000 perdekrag, wat getoon het dat dit 'n meer praktiese masjien was.
  Kortom, 'n oorlog het begin met 'n menasie wat meer winsgewend was vir die Duitsers.
  Hitler het regtig op die E-reeks tenks gereken, aangesien hulle meer gevorderd was en 'n lae silhoeët gehad het. In die E-50 was die hoogte oor die algemeen een meter laer as dié van die Tiger-2, wat dit moontlik gemaak het om, met gelyke pantser, die gewig van die tenk tot vyftig ton te verminder met 'n 1200-perdekrag-enjin tydens 'n hupstoot, 'n meer pantserdeurdringende en akkurate geweer.
  Dit het puik uitgedraai! Die motor het die spoed en spoed van 'n deurbraak gekry. En meisies baklei daaroor. En natuurlik, kaalvoet en in 'n bikini.
  Die gevegte was hewig, veral in die lente, in Mei. Die Duitsers het begin probeer aanval. Maar hulle kon net Belgorod, wat vroeër deur Sowjet-troepe gevange geneem is, herower. Die bakleiery het lank aangehou. En die E-100-tenk het ook aan die geveg deelgeneem. Hierdie voertuig, baie goed beskerm en met kragtige wapens, het 'n groot probleem vir die Sowjet-troepe geword.
  Na die verskyning van die SU-100 het Stalin onverwags besluit om die leerstelling in tenkbou te verander. En hierdie selfaangedrewe geweer het in toenemende hoeveelhede begin vervaardig word.
  Ek was aangetrek deur die gemak van vervaardiging van selfaangedrewe gewere en die kragtiger geweer. En ook die feit dat Stalin daaraan begin dink het om soldate te red. In elk geval, in die somer van 1945 het net die Duitsers aangeval. Hulle kon net Rostov-on-Don en Oryol omsingel, en dit was die omvang van hul sukses... Herfs het die Krauts op die verdediging gesit, en die Rooi Leër het gevorder. En in die winter ook... En net Belgorod kon terugbaklei.
  So beide armadas het stadiger geword ...
  Die jaar 1946 het aangebreek. Die Duitsers het in die somer probeer aanval met tenks E-50 en E-100, en E-75. Teen hulle het Stalin die SU-100 selfaangedrewe gewere gehad, wat feitlik alle ander soorte wapens vervang het. Die Duitsers het opgeblaas, maar het amper geen vordering gemaak nie... En in die herfs en winter het die Rooi Leër gevorder...
  Maar ek het weer niks bereik nie.
  Dit is reeds 1947. Die Duitsers druk en vorder, die Russe druk terug en vorder. Niks het geslaag nie.
  Hier kom 1948. Die T-54 het verskyn, wat egter nie wydverspreid geraak het nie. Die SU-100 is steeds in diens. Dit is waar, hierdie selfaangedrewe geweer is ietwat verouderd. Die Duitsers het die eerste plek in die reeks bo die E-75 met 'n gasturbine-enjin. En dit was reeds van die kante goed beskerm...
  Maar die Duitsers kon steeds nie die oorwinning behaal nie. Die IS-7 is in die USSR vervaardig. Wat die Duitsers suksesvol beveg het.
  Toe 1949... Die voorste linie is roerloos, en houe word uitgeruil. Die boksers swaai en vernietig mekaar.
  So in 1950 fluktueer die voorste linie effens. Maar niks betekenisvols gebeur nie.
  En dit gaan na 1951, dieselfde ding. Geen verandering aan die oostelike front nie. Albei kante was redelik uitgeput.
  1952 het ook gegaan. Die laaste volle jaar van Stalin se bewind. Die enigste ding wat die Duitsers gehad het, was disco's wat onkwetsbaar was vir kleinwapenvuur. Die USSR het die gewildste voertuig: die SU-122 met 'n lang loop, wat steeds as die beste aangewys word.
  En uiteindelik, 1953... Stalin sterf en dan begin dit. Daar is 'n stryd om mag in Moskou, en om hieruit voordeel te trek, gaan die Duitsers aan die offensief.
  En hulle vorder in die Kaukasus. Türkiye betree uiteindelik die oorlog.
  Ek vang die hele Kaukasus in die lente, somer en herfs, en kry 'n voordeel...
  Maar hier meng Trump reeds in. En op 1 Januarie 1954 begin die Verenigde State met kernbomaanval op die grondgebied van die Derde Ryk en... Rusland.
  Soos hierdie! Trump het wel in die Tweede Wêreldoorlog ingegryp.
  En alles blyk baie cool op sy eie manier! En tot 'n mate is dit gaaf!
  Trump verslaan met selfvertroue sy vyande! En dit is sy helse PR!
  Hierdie Amerikaanse diktator spring selfs van vreugde!
  
  PRAGTIGE MEISIES MAAK GESKIEDENIS
  'n Alternatiewe geskiedenis waarin Hitler nietemin besluit het dat hy eers Brittanje moet afsluit, en dan eers die USSR moet aanval. Een van hierdie stappe was ná die inname van Kreta, en die aanval op Malta. Laasgenoemde was redelik suksesvol en die Fuhrer se troepe het die Britte verslaan. Hitler het die besluit geneem om met Brittanje klaar te maak en dan eers na die USSR te gaan.
  Hier is hy deur vier heksemeisies beïnvloed. Ariese skoonhede: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - het die Führer oortuig om nog nie Rusland toe te gaan nie! Hulle het selfs gekniel en gesweer dat 1941 nie die tyd hiervoor was nie. Benewens die meisie het hulle kaalvoet oor die kole gehardloop en "n ritueel uitgevoer wat bevestig dat dit beter is om nie Rusland toe te gaan nie. En vier skoonhede het die Fuhrer oortuig dat dit nodig was vir meisies om in Afrika te veg. Waartoe ons toestemming gekry het.
  Die Britse basis word deur 'n Fritz-armada aangeval;
  Die grootste Britse basis het regtig na die hel gelyk. Dit is aangeval deur meer as 'n duisend bomwerpers wat van die hele oostelike front versamel is en met ordentlike gevegservaring opgedoen het, saam met begeleide vegters. Die Britte veg natuurlik al lank, maar hulle het nie so 'n kragtige massiewe aanval verwag nie. Inderdaad, wie sou glo dat die Krauts sou besluit om die front te ontbloot, al het die vyand tydelik tot bedaring gekom. Maar die Britse soldate word nou genadeloos geslaan. Hulle skepe word byvoorbeeld deur die Yu-87, die bekende "ding", aangeval. Nie baie vinnig nie, maar met die hoogste (vir hul tyd) bombardement akkuraatheid, pynig hulle die Britse vloot wat in die baaie versteek is. Meer moderne Focke-Wulfs is nie ver agter nie, insluitend selfs die legendariese von Rudel self, die koning van aanvalsvliegtuie. Bekend vir die sink van die kragtigste Sowjet-slagskip, die slagskip Marat.
  Korporaal Richard sien byvoorbeeld hoe aasvoëls soos 'n slee teen 'n heuwel afrol. Talle Duitse bomwerpers kom soos roofvisse uit 'n ysgat te voorskyn. Die reeds volwasse Engelsman sit bang die telefoon neer. Hy het nog nooit so 'n verskriklike gesig gesien nie. Die sirenes klink baie laat, nadat die bomme ontplof het. Die ontploffingsgolf gooi Britse soldate op, afgekapte arms en bene vlieg in verskillende rigtings. Een van die ysterhelms het rooiwarm geword en die beampte in die gesig getref. En hoe hy skree:
  - Churchill is kaput! Hitler is cool!
  Die Britse lugafweerkanonne het nie dadelik begin skiet nie, maar eers toe duisende bomme op een slag geval het. Die vyand het alles reg bereken: nie 'n enkele bom moet tot niet gaan nie. So verpletter die vyand en slaan. Alle sektore is vooraf op die kaart gemerk. Boonop het die astrante Britte hulself nie eers behoorlik vermom nie. Baie van hul lugafweergewere staan in sig en is die eerstes wat weggevee word.
  Hier is die loop van 'n 85 mm lugafweergeweer, twee-en-dertig voet lank, opgegooi en soos 'n stuurwiel in die lug gebuig. Daarna het dit neergestort en vyf Engelse verpletter. Een van die swartes het sy pens oopgeskeur en sy ingewande het uitgeval.
  En bomme het geval, en alles was aan die brand, 'n brandstofpakhuis het gedreun, hulle het begin ontplof, skulpe amper oor die hele geraamte gestrooi, toe word 'n ander pakhuis getref. Om alles te kroon, het die sirenes wat in die kuipe van die Yu-87 en Focke-Wulf geïnstalleer is, irriterend gehuil en wilde afgryse onder die swartes en Arabiere onder die koloniale troepe veroorsaak. Maar dit blyk blankes is net so bang.
  Twee Britse fregatte het byvoorbeeld gebots, soveel so dat die ketels gedreun het. En selfs die rommel van die fregatte wat opgestyg het, het soos ontginde velde in die lug ontplof, en die kruiser het eenvoudig tot op die bodem gesink.
  Die Engelse tenk "Cromwell" met 'n kort snuit, maar met ordentlike spoed en redelik kragtige frontale pantser, het paniekbevange versnel en sy eie pakhuis gestamp, selfs 'n dosyn van sy eie radelose soldate langs die pad verpletter. Chaos het gegroei. Die Engelse vliegdekskip het begin sak, en die kragtige dreadnought het losgebrand... op die kus, waar sy eie soldate gewemel het.
  En in hierdie onderwêreld het twee mense heeltemal ongestoord gebly. Een van hulle was 'n Indiër wat stadig 'n pyp aangesteek het, en die ander was 'n vrou, duidelik van Arabiese oorsprong, maar in militêre uniform. Hulle twee steur hulle nie aan die haastige dood nie. Of eerder, 'n hele horde ruiters van uitwissing het 'n ongewone kaartspeletjie gespeel. Dit was 'n speletjie van twee-en-vyftig kaarte met grapjas, en selfs volgens die reëls wat die rooivel self uitgedink het.
  "n Arabiese vrou het gesê:
  - Daar is egter baie geraas! En hoekom so 'n paniek skep?
  Een van die soldate, met sy rug gesny deur skrapnel, het die Indiër amper vasgehardloop, maar hy is onverskillig soos 'n katjie weggegooi. Druppeltjies bloed val op die rooi vel gesig en hy lek dit glimlaggend af. Toe merk hy op:
  - Om geraas te maak is vir swak, bleekgesig mense. Ons Apaches dink so - as daar geen vyand is nie, dan verskyn 'n vyand - nog beter!
  Die donker vrou het opgemerk:
  - Dit is 'n tipiese swakheid van diegene wat die geloof van Christus bely. Hulle praat graag oor opoffering, maar offer hulself nie op nie.
  Die Indiër knik vinnig:
  - Orde is gebou op 'n fondament waar die sement geloof is en die sand wil is! Geloof is 'n hart van goud, en wil is 'n ystervuis! Net bleekgesigte mense het nie die een of die ander nie.
  Verskeie brandende Britse soldate het die water ingestorm om die vlamme weg te spoel. Dit het selfs gekook van die ingaan in die water, gille en wilde gekerm is gehoor. En bloederige sirkels het oor die seeskuim gekruip, eers dik, en dan geleidelik uitgesprei en bleek geword. En die krygers van wat eens die grootste en mees uitgebreide ryk op aarde was, was besig om hul menslike voorkoms te verloor. Die Arabiese vrou snork minagtend:
  - En hierdie manne dwing ons om 'n boerka te dra!
  Die rooi man, skelm skeel, het opgemerk:
  - Blykbaar maak jou dreigende blik hulle bang!
  Die Arabiese vrou het sarkasties haar tande ontbloot en gesê:
  - Die sagtheid van 'n vrou is soortgelyk aan die taaiheid van wapenrusting, net baie meer dodelik en veelsydig in beskerming!
  Die Duitsers het verkies om dadelik met alle mag aan te val, die taktiek van 'n bokser wat, gereken op die vyand se onvoorbereidheid, dadelik met alle mag na die vyand toe jaag. Wanneer dosyne vyandelike vliegtuie by vliegvelde brand, nie in staat om op te styg nie. Wanneer hul eie bomme in die Lancasters ontplof en alles rondom hulle vernietig. Moeilike maar effektiewe taktiek. So het die simfonie van die onderwêreld die hoogtepunt van sy krag bereik, en toe begin bedaar.
  Maar dit het natuurlik nie daar geëindig nie; die lugverspreide afdeling het in aksie gekom. Terwyl die Britte na sulke behandeling is, kan hulle hoegenaamd lou geneem word. Gelukkig is landingsweeftuie reeds in die vereiste hoeveelhede vervaardig en metodes om dit te sleep is fyn ingestel. Miskien die beste in die wêreld vandag.
  Hulle vlieg dus, nie soos vlieërs nie - stadiger, maar vinnig genoeg, en selfs vergesel deur die musiek van Wagner - Hitler se gunsteling-meesterstuk. Wie nog lewendig het die film "Apocalypse" onthou, waar die Amerikaners hierdie spesifieke musiek gebruik het toe hulle die Viëtnamese aangeval het. Hoe dit hulle bang gemaak het. So hier is Wagner, en donderende motiewe, deur versterkers. Die valskermsoldate het fosfor op hul gesigte gesmeer en hulself opgeverf; hulle lyk grillerig, soos die demone van hul onderwêreld. Ook gebaseer op 'n sielkundige effek. Boonop is 'n paar reagense en 'n paar magnesiumskyfies by die fosfor gevoeg om 'n gloed ten minste vir 'n kort tydjie te veroorsaak. So creepy, veral teen die agtergrond van die rokerige gloed en talle vure. Hulle het selfs masjiengewere, ook gekamoefleer in die vorm van draakbekke. Dan slaan die melodieuse Duitse en gevange submasjiengewere. En die afgemaaide, verskeurde geledere val op die stewels van die oorwinnaars. En baie verkies eenvoudig om op te gee, ondanks die feit dat daar baie meer Britte as Duitsers is.
  "n Indiër en "n Arabiese vrou het in "n klein, versigtig gekamoefleerde gaatjie weggekruip. Redskin het opgemerk:
  - Wel, ons het hulle geploeg!
  Die swartharige vrou was verbaas:
  - Sê jy ons? Miskien bedoel jy ons?
  Die Indiër het sy kop negatief geskud:
  - Geen! Palefaces klop die Britte en dit is 'n goeie teken! En wanneer die tyd aanbreek, sal ons vakansie kom! Wanneer sal die Indiërs hul kontinent bevry!
  Die Arabiese vrou snork minagtend:
  - Maak jy toevallig aanspraak op mag oor die wêreld?
  Die Indiër het liefdevol, asof hy aan 'n verstandelik gestremde kind verduidelik, geglimlag:
  - Diegene wat te veel wil kry, sit gewoonlik met niks! Die groot lepel is dus watertand!
  Die Führer het natuurlik nie gesien wat sy valke en valke doen nie, maar in beginsel het hy geraai dat die Duitse militêre masjien alles akkuraat sou uitwerk. Oor die algemeen is Duitse militêre offensiewe operasies tot by die Koersk Bulge op 'n hoë professionele vlak uitgevoer. Sommige noem hulle selfs standaard. Dit is selfs vreemd dat so 'n masjien gegly het en dan heeltemal uitmekaar geval het.
  En die vier het self aan die landing op Malta deelgeneem.
  Vier meisies was net in bikini's. En reeds in die lug het hulle kaalvoet granate na die Britte gegooi. En dis baie mooi. Dit is die meisies.
  En in vlug word skerp geslypte skywe gegooi. En 'n dosyn nekke is gelyk oopgeruk. Een woord - superklas skoonhede. En baie sexy en gespierd. Dit is die krygers. En met een hou het hulle metaal en bakstene gekloof. Hulle het so 'n woedende, siedende krag. En laat hulle met hul kaal hakke in die Engelse soldate se ken inspring. Hulle is so befok.
  En bloed vlieg en spat in alle rigtings.
  Waarna die meisies hul swaarde gebruik het. En hulle het begin om die Engelse geledere te vernietig. En terselfdertyd sing:
  - Wit wolwe stroom saam! Eers dan sal die wedloop oorleef! Die swakkes vergaan - hulle word doodgemaak, wat die heilige bloed reinig!
  Die meisies hier is so cool. Eenvoudig puik!
  En hulle het elke Engelse soldaat met twee swaarde afgekap. En hulle gooi swastika met hul kaal voete en maak vegters dood. En sulke vurige krygers...
  En die lugaanval op Malta is baie kragtig. Die Fuhrer het lugvaart vanaf die oostelike front versamel. En die Yu-88 het homself in sy glorie gewys. En natuurlik is die Yu-87 ook gebruik, wat, ondanks die oorheersing van vegters in die lug, baie doeltreffend geblyk het te wees.
  En die Krauts het die Britte baie hard geklop. En terminator meisies met kaal voete is selfs sterker. En die krygers hier is eenvoudig klas!
  Wel, hoe kan jy nie sulke meisies bewonder nie? Nie meisies nie - maar bloot panters!
  Hulle vernietig hul teenstanders. En hulle sing:
  - Niemand sal ons keer nie! Niemand sal ons verslaan nie! Bose wolwe skeur die vyand uitmekaar!
  Bose wolwe - groet aan die helde!
  En hulle kap weer af... Die Britte gee egter reeds oor. En hulle steek hul hande op.
  Gerda brul in Engels:
  - Op knieë! En soen my voete!
  Die mans val op hul gesigte en soen die meisie se kaal, effens stowwerige voete.
  Dan dwing Charlotte, die rooihaar dier, hulle om hul voete te soen. Hoe pragtig is sy nie.
  In die wind wapper haar koperrooi hare soos 'n vegtende, proletariese banier.
  Beide mans en veral jong mans soen die ronde hakke van die godin. En hulle lek die skoonheid se growwe voete.
  Hulle het die kaal voete van beide Christina en Magda gesoen. Ook meisies van kunsvlieg.
  En sulke krygers is sterk en gespierd. En die belangrikste, kaalvoet en oulik.
  En skraal figure, en blaaie abs! En daar is iets wonderliks in hulle, iets martial en iets moois.
  En elke spier speel, en spierballe rol onder die bruingebrande vel.
  Hierdie meisies is superklas! Hulle bevat die krag van woede en die vlam van passie! En vertroue in oorwinning.
  En die Engelse stort hul kaal, grasieuse voete met soene!
  Malta het geval, en dit het baie makliker geword om troepe na Afrika oor te plaas. Die Fuhrer het verstandig geword, en die belangrikste ding wat by hom opgekom het, was 'n logiese gedagte: die USSR is 'n totalitêre land, wat beteken dat dit sterk is. Byna tweehonderd miljoen mense word saamgesweis deur kommunistiese ideologie en dit is mag!
  Maar terselfdertyd het die USSR genoeg grond en gaan niemand aanval nie.
  Dus, om Rusland aan te val, moet u voorberei.
  Watter soort tenks het die Duitsers? Eerlik swak! En die Russe het by die Mei-parade KV-2's met 152 mm-kanonne gesien, en KV-1's met 76-mm-kanonne, en T-34's, ratse tenks ook met kanonne wat die Duitsers binnedring.
  En die Fuhrer het beveel: om hul eie monsters te skep as 'n teengewig vir Russiese tenks. In die besonder, "Panthers", "Tigers", "Leeus" en "Muse". Goeie karre vir hul tyd, maar te swaar.
  Beide duur en arbeidsintensief! Aan die ander kant kan Duitse tegnologie in hierdie geval met Sowjet-tegnologie meeding.
  Daarbenewens het die Duitsers gehoop dat hulle binnekort die hele Afrika sou hê, en dat hulle belangrike hulpbronne van die wêreld sou kon beslag lê. En daar sal slawe en troepe en gevegseenhede wees ...
  Oor die algemeen is die Wehrmacht-krygers sterk ...
  En die meisies is pragtig... En wonderlike stelers!
  In Malta het hulle geloop en was bekend vir die marteling van mans. Kwaai krygers. Hulle het die seuns gestroop en saam met die meisies verkrag! Hoekom nie vermaak nie?
  Die krygers het baie gesing en geskree:
  - Niemand sal ons keer nie, nie eers die duiwel kan ons verslaan nie!
  Gerda en haar span het ook die Engelse kruiser aangeval. Die meisies het met swaarde daarlangs geloop en almal afgekap. En terselfdertyd het hulle met hul kaal voete geslypte skywe gegooi.
  Dit is die vinnig bewegende krygers wat nie maklik en sonder probleme gestop kan word nie. Hulle gaan voort en vernietig die matrose. En hulle waai vir hulleself met albei hande. Hierdie vier hekse het verskyn. En die hekse is genadeloos, heeltemal moorddadig.
  Hulle hardloop langs die dek, flits hul ronde, pienk hakke, en waai hul swaarde soos skroeflemme. Hulle kap die Engelse af en sing vir hulself terwyl hulle grinnik.
  - Ons is nie patetiese meisies nie, ons stem is so duidelik! Ons slaan die Britte dapper plat sodat dit nie stil sal wees hier nie!
  En hoe sal tale wys! Dit is die meisies... Regte terminators!
  En met hul kaal tone gooi hulle skywe na hulself en slaan hul vyande uit.
  Hulle sal dit baie bloederig doen. En hulle kele is afgesny. En soveel kele is oopgemaak.
  Aggressiewe ouens.
  En meer presies, meisies, met die spiere van wilde diere. En niemand kan hulle aan bande lê nie - dit is die element.
  Die meisies is haastig en amper kaal. En hulle het selfs hul borste ontbloot om mooier te lyk.
  Gerda het gesing:
  - En die kruiser sal gevange geneem word - die meisies haas! So 'n element, so 'n element!
  Die meisies is werklik sulke skoonhede dat jy hulle nie dadelik kan keer nie.
  "n Waansinnige, siedende energie borrel in hulle. En dit is eenvoudig so 'n aggressiewe orkaan en 'n oorvloed van vlamme en hitte.
  Die krygers is werklik net pragtig. En hulle kan jou met die vuis in die kakebeen slaan.
  Hulle het sulke aggressiewe spronge van meisies wat met vlerke en slagtande gebore is ...
  Charlotte kap die Engels af en piep vir haarself:
  - Niemand kan in die geveg met ons vergelyk nie! Ek is 'n sy-wolf, 'n koel sy-wolf!
  En die rooihaar dier klap en sny met 'n swaard...
  So het die Engelse admiraal onder die vergelding van die meisies geval. Wat wou hy eintlik hê? Wie het jy gekontak?
  Die krygers het hom gevat en hom in stukke gekap!
  Christina het met plesier gesing:
  - Daar sal gesnyde kebab wees!
  En sy het haar tong gewys.
  En toe gooi sy met haar kaalvoet 'n skyf met skerp kante. En sy het dadelik vyf Engelse vermoor.
  Magda het met haar kaal hakskeen geskop, en drie Engelse het oorboord gevlieg. Hierdie meisie is net 'n woeste!
  En al vier sal uitroep:
  - Eer aan ons gode!
  En hy sal weer kap... Honderde Engelse is al afgekap. En die oorlewendes val op hul knieë en soen die pragtige meisies, hul sterk, gebeitelde, kaal voete.
  
  
  RUSSIESE PRESIDENT VLADIMIR ZELENSKY
  Na die inhuldiging het Vladimir Zelensky die ontbinding van die Rada en die hou van vroeë parlementêre verkiesings aangekondig. Dit was oor die algemeen verwag. Betrekkinge met Rusland het egter gespanne gebly. Wladimir Poetin het Zelensky nie gelukgewens met sy oorwinning nie en nie die presidensiële verkiesings in die Oekraïne erken nie. Maar dit het selfs die nuwe jong leier bevoordeel. Die nasionaliste, wat met agterdog na hom gekyk het, het hom as een van hul eie herken. En die Weste het besef dat Poetin werklik 'n aggressor is. En versterkte steun vir Oekraïne. So dit het begin vir gesondheid, en geëindig vir vrede. Zelensky het dit geneem en uiters sterk presteer in die nuwe verkiesing tot die Rada. Het daarin geslaag om 'n parlementêre meerderheid te kry. En toe het hy verskeie referendums gehou. Insluitend grondwetlike hervorming.
  Die magte van die president is aansienlik uitgebrei. Inteendeel, die Rada is beperk. Daarna het Zelensky hervormings en modernisering beslissend begin uitvoer.
  Terselfdertyd is 'n slinkse skuif in Donbass uitgevind. Kryger Anastasia Orlova is 'n interessante opsie aangebied. Met die ondersteuning van die Oekraïne en Westerse intelligensiedienste sal sy die goewerneur van die Lugansk- en Donetsk-streke word. Dan sal hy formele lidmaatskap in die Oekraïne hê en geld vir herstel en groter persoonlike mag. En selfs jou eie weermag. Dit wil sê, die Kadyrov-opsie. Toe Rusland eintlik onafhanklikheid aan Tsjetsjenië gegee het, het hy net formeel beheer daaroor behou.
  Anastasia Orlova, wat invloed onder veldbevelvoerders het, het hierdie opsie aanvaar. Ek moet sê dat hierdie vrou baie mooi, blond was, en gewoonlik, selfs in die koue winter, het sy kaalvoet gehardloop.
  Anastasia het oorlog verklaar teen die "steelende" leierskap van Nuwe Rusland. Sy is 'n baie militante en gesaghebbende meisie. En sy het haar woning in Novoazovsk gestig. "n Deel van die mense en milisies het haar ondersteun.
  Anastasia, met 'n bataljon kaalvoetmeisies, het verskeie klopjagte gedoen en verskeie stede ingeneem. Plaaslike gevegte het uitgebreek. Daar was 'n toutrekkery.
  Anastasia het redelik vaardig opgetree en geld uit die buiteland ontvang. Boonop het sy ondersteuning in Rusland gehad. Insluitend van vroue. Die feit dat Poetin siek was, het ook tot sukses bygedra. Blykbaar het die ambisieuse president van Rusland homself ooreis. En onder hierdie omstandighede was die leierskap in Rusland verdeel. Anastasia het hiervan gebruik gemaak en Donetsk gevange geneem. Het ernstige ondersteuning ontvang.
  Die oorlog het ook met Lugansk begin. Maar nie te energiek nie. Die milisies wou mekaar nie eintlik doodmaak nie.
  Uiteindelik is verkiesings vir die president van Novorossiya gehou, en Anastasia het gewen. Dit is onmiddellik deur die Verenigde State en Kiev erken. En dan ander Westerse lande, en die hele wêreld!
  Zelensky het sy woord gehou en Novorossia 'n spesiale status in die Oekraïne gegee. En in Donetsk wapper die geel-blou vlag weer.
  Die langverwagte vrede het aangebreek.
  Zelensky het aktief korrupsie beveg, en selfs die doodstraf vir ekonomiese misdade ingestel. Deur streng en vaardig 'n professionele span te bestuur en te vorm, het Vladimir Zelensky aan Oekraïne hoë groeikoerse verskaf. Die land was besig om te styg, en die mag van die nuwe leier was besig om te versterk. Betrekkinge met Rusland was besig om te verbeter. Wat bygedra het tot die beroerte wat Poetin geneem het en hom minder ambisieus en aggressief gemaak het.
  In Rusland het Zelensky se gewildheid gegroei. Hy was 'n sterk spreker, 'n bekoorlike mens, 'n populis. En nie 'n kommunis nie, maar ook nie 'n anti-kommunis nie. Gewild, beide onder die linkses en onder Russiese oligarge. Baie gewild onder Russiese jeug. 'n Intellektueel en 'n ou. Hy blyk intelligent te wees, maar hy het blywende mag aangegryp. Ja, beslis 'n leier, maar terselfdertyd ook 'n gentleman! Hoë kultuur, maar verstaanbaar en geliefd deur die mense. 'n Ware talent in bestuur. En 'n puik organiseerder.
  En so, toe vyf jaar van voorspoed en opkoms van die Oekraïne verby is, en Zelensky se mag uiteindelik versterk het, het 'n opspraakwekkende voorstel gevolg.
  Om naamlik met Rusland te verenig. Skep 'n enkele vakbondstaat met 'n gemeenskaplike president met groot mag. Natuurlik volksverkies.
  En in Rusland was die elite in skok. Wat 'n skuif! Teen hierdie tyd het Poetin van 'n ernstige siekte verswak en gewildheid verloor. Dit beteken dat hy nie kon baklei nie, ten minste nie ten volle nie. En Medwedef self is in die algemeen nie 'n vegter nie en is nie geliefd deur die mense nie.
  En hier wil Zelensky duidelik president van 'n vakbondstaat word en... Sy kanse is werklik! Eerstens wil die Weste Vladimir Zelensky as president van Rusland en Oekraïne sien! Hy het gewys dat hy 'n heeltemal pro-Westerse en Europese politikus is. Tweedens is Zelensky gewild in Rusland en veral in die Oekraïne. Derdens is daar geen mededingers in sig nie. Poetin is ernstig siek, Medwedef is swak en ongewild, Zyuganov en Zhirinovsky is te oud. Daar is geen ander leiers in sig nie. Verder, vierdens, is daar ondersteuning van die oligarge van Rusland en Zelensky.
  Ja, dit is duidelik dat dit 'n baie ernstige kandidaat vir die presidentskap van Rusland is. Hy het krag, charisma en 'n buitengewone gawe van redevoering. En ook die ondersteuning van beide Westerse en Russiese media. Plus die gewildheid van die nuwe in die Russiese politiek, onder ou en vervelige leiers.
  Kortom, dit is beide ongerieflik om te weier en skrikwekkend om die aanbod te aanvaar. Poetin het 'n tweede beroerte gehad. Medwedef het die waarnemende president van Rusland geword.
  Dit is natuurlik ver van "n feit dat Zelensky beslis gaan wen. En ek wil regtig Oekraïne annekseer. Medwedef het 'n begeerte om Poetin te oortref! Maar is dit die moeite werd om so 'n risiko te neem soos verkiesings met Zelensky?
  Die mense van Rusland het egter die idee van eenwording met die Oekraïne ondersteun. Honderde duisende mense het die strate ingevaar - met die eis van: die eenheid van die Slawiese broers. Betogers het in Moskou met die polisie gebots. Baie mense is beseer. "n Vlaag van protes het begin styg.
  Die kommuniste het uiteindelik vir Zyuganov gekry, of meer presies, weggevrot, en die jonger leierskap het begin om die mense op die strate uit te neem. Eis regimeverandering.
  Die nasionaliste het ook na vore gekom en hul eie sterk en ambisieuse leiers gehad. Maidan het al hoe meer mode geword. Klippe en molotof-skemerkelkies is na die polisie gegooi. Die lank opgehoopte ontevredenheid van die mense het al hoe meer begin manifesteer.
  Medwedef het 'n veiligheidsraad gehou.
  Meeste van die lede was ten gunste van eenwording - met verwysing na die feit dat die duiwel nie so verskriklik is soos hy geskilder is nie. En administratiewe hulpbronne en propaganda is 'n groot krag! En dat mense deeglik gebreinspoel kan word, en hulle sal oor die algemeen vir die party aan bewind stem.
  Russiese miljardêrs het ook getrou gesweer aan Medwedef, wat voorspelbaar was, al lank aan bewind was en min of meer almal tevrede gestel het.
  Miljardêr Deribasco het logies opgemerk:
  - Ons moet 'n verkiesingsveldtog in die styl voer: Medwedef is vandag Poetin, en geen Zelensky's is gevaarlik vir ons nie!
  Roman Abramovich het gesaghebbend opgemerk:
  "Ons het Jeltsin met 'n gradering van vier persent uit die verkiesingsput getrek, en ons sal jou nog meer uittrek!" Ons geld en media is ons waarborg!
  Prokhorov het bevestig:
  - Ons wil nie sulke hoë belasting op die rykes hê soos in die Oekraïne nie, en ons sal by julle almal staan!
  Dmitri Medwedef het sy vuis op die tafel geslaan en aangekondig:
  - Dan aanvaar ons die voorstel vir integrasie en eenwording!
  "n Eenwordingsooreenkoms is tussen Oekraïne en Rusland onderteken. Dadelik het die magsbalans verander. Presidensiële verkiesings sal binne drie maande plaasvind.
  Om vir die presidentskap te registreer, is dit genoeg om óf honderdduisend handtekeninge in te samel, óf 'n deposito van negentigduisend dollar te maak, wat slegs terugbetaal sal word as jy die tweede ronde bereik. Dit is regtig snaakse reëls. Gedeeltelik geneem uit Russiese en gedeeltelik uit Oekraïense wetgewing.
  Natuurlik sal daar baie presidensiële kandidate wees; Medwedef se span het blykbaar gedink dat dit selfs meer winsgewend vir hulle sou wees! Hulle sê die mobiliteit van die kiesers sal die owerhede in die eerste rondte 'n voordeel gee. En in die tweede sal almal Medwedef ondersteun. Die waarnemende president het in elk geval daarop gereken. En dit het begin...
  Anastasia Orlova, hierdie kaalvoet Cleopatra, het gesê dat daar Zelensky teen 'n hele honderd sal wees. En dat hy Lancelot teen die draak Poetin en Medwedef is.
  Hewige aanvalle in die pers het ontvou. Sommige was aan die kant van Zelensky, ander was aan Medwedef se kant.
  Die kandidaatregistrasietydperk het begin. Daar was onrus in Rusland. Die seun van Dzhokhar Dudayev het in die Kaukasus verskyn en jihad verklaar. En het wydverspreide steun in Islamitiese streke ontvang. Baie kenners het die ore van die CIA hier verdink. Boonop is Trump se presidentskap op sy einde, en ons moet ten minste 'n paar oorwinnings wen. En Zelensky op die Russiese troon is 'n groot oorwinning! Alhoewel daar ook skeptici is wat beweer dat Zelensky Rusland 'n groot land kan maak, baie sterker, veral ekonomies, as wat dit onder Poetin was.
  Die mening was dus ook in die Weste verdeel. Die verenigde Oekraïens-Russiese staat is natuurlik 'n magtige assosiasie en glad nie 'n grap nie. Dit kan regtig 'n monster wees. Natuurlik het die Russiese veiligheidsmagte ook die eenwording ondersteun. Boonop is Anastasia 'n cool vrou. Sy, saam met 'n bataljon meisies, almal skoonhede, was kaalvoet en in bikini's, het omgestamp en die Russiese spesiale magte verslaan. Wanneer hulle stof versamel om Zelensky se te vurige aanhanger omver te werp.
  Die meisies het gewys dat hulle fantasties kaalvoet en in bikini's baklei! En die spesiale groep "Vympel" is verslaan deur warm vroue. As gevolg hiervan is die besluit geneem om nie in te meng nie, en die pro-Oekraïnse leierskap het in Novorossiya aan bewind gekom.
  Anastasia het vir Zelenky beywer. In die geveg het die meisie geweet hoe om skerp, dun skywe, boemerangs en granate met haar kaal voete te gooi. Bikini-geklede krygers het legendaries geword. 'n Hele regiment meisies, elkeen van hulle is 'n hele afdeling werd. Dit is 'n groot krag!
  Anastasia jaag deur die sneeu, haar rooi, kaal hakskoene blink. Die meisie het gesing:
  In die uitgestrekte ruimte, glo my, is daar 'n droom,
  Sy is soos 'n sonstraal in die lug...
  In die oë van Svarog is daar vrede en reinheid,
  Hy is vir ons soos Jesus weer sal opstaan!
  
  Ons sal geboorte gee aan 'n stralende lot,
  Sy sal in Mei skyn soos die son...
  Maar ek verstaan nie hoe lank dooies kan wees nie,
  Hoe die bose noodlot met ons speel!
  
  Verdedig jou vaderland, ridder,
  Laat die hemelse ster skyn...
  Ons beskerm die uitgestrektheid van ons geboorteland Aarde,
  Laat die planeet 'n ewige paradys word!
  
  Maar wat kan verskriklike kommunisme doen?
  Hy sal die vlag van die vaderland almagtig maak...
  En woedende fascisme sal in die inferno verdwyn,
  Ons sal die vyand met 'n baie sterk slag deurboor!
  
  Gee jou harte aan ons Moederland,
  Om te gloei met baie helder hitte...
  Ons sal tot die einde deur ons stryd gaan,
  En ons sal die Fuhrer met een slag vernietig!
  
  Kameraad Stalin het sy pa vervang,
  Ons is kinders van verskillende generasies...
  Die horde sal in die hel vergaan in 'n waansin,
  En die genie Lenin sal die pad na Eden wys!
  
  In Rusland is elke seun 'n reus,
  En meisies word opgelei om te veg...
  Die Here Almagtige Familie is Een vir ons,
  Ons Russe kon nog altyd veg!
  
  Ons sal bereik, binnekort glo ek, ons sal alles bereik,
  Daar is niks hoër in die heelal nie...
  Die Komsomol-lid het die roeispaan opgelig,
  En slaan die Fuhrer op die dak!
  
  Geen kommunisme meer nie, geen idees meer nie,
  Hulle is pragtig en sal geluk bring!
  En die Fuhrer is bloot 'n skurk,
  Baie verraderlik, baie swart!
  
  Ek is 'n meisie - die grootheid van 'n vegter,
  Kaalvoet hardloop sy moedig deur die koue...
  My dik vlegsel is van goud,
  Ek het 'n vinnige roos gebou!
  
  'n Biljoen idees kan ontstaan
  Hoe om 'n vaderland in kommunisme te reël...
  As jy 'n Fritz sien, slaan hom hard,
  Sodat die bleddie Adolf nie op die troon sit nie!
  
  Slaan die fasciste met jou vuis,
  Beter nog, slaan hulle met 'n voorhamer ...
  Kom ons ry langs die Wolga met die briesie,
  Ons gee eenvoudig nie om om bokke te vermorsel nie!
  
  Ons sal soldate vir die Moederland grootmaak,
  Die meisies jaag om aan te val...
  Die skoonheid het die masjiengeweer gerig,
  Hitler se vergelding sal pynlik wees!
  
  Niemand kan die Russe verslaan nie,
  Al is die wolf van fascisme 'n gesoute duiwel...
  Maar steeds is sy beer sterker,
  Watter bestelling bou 'n nuwe een!
  
  Hardloop vir die Moederland, vir Stalin,
  Komsomol-lede jaag kaalvoet...
  Die Nazi's is met kookwater afgekap,
  Want die Groot Russe is die coolste!
  
  Trotse meisies sal Berlyn binnegaan,
  Hulle sal kaalvoet voetspore laat...
  Bo hulle is 'n gérub met goue vlerke,
  En hulle word silwer soos 'n wesp se pêrels!
  Die meisie sing, maar hoe baklei sy! Dit was immers sy en haar vier vennote wat die burgermag op 'n tyd van algehele nederlaag by Iolaisk gered het.
  Toe kom vyf meisies in bikini's en kaalvoet in met 'n hele leër.
  Ja, dit was nogal 'n skouspel.
  Anastasia het baie van die masjiengeweer afgevuur, die vyand se lyn afgesny en toe verskeie dun skywe gelyk met haar kaal tone gegooi. Daardie koppe word afgekap.
  En Anastasia sal sing:
  - Vir Heilige Rus!
  Natasha het ook geskiet, die vyande afgekap, en gepiep, 'n granaat met haar kaalvoet gegooi, 'n tenk neergeslaan:
  - Vir Svarog!
  En dan gee goudhaar Zoya haar beurt. En hy gooi ook die gawe van die dood met sy kaalvoet en skree:
  - Vir die toekoms van Rodnoverie!
  En Aurora sal hulle so gou moontlik volg. En met sy kaal hakskeen sal hy die gawe van die dood loslaat en uitroep:
  - Vir groot grense!
  En dan sal Svetlana indruk. Hy sal 'n bars gee, en dan van 'n masjiengeweer, en met sy kaal tone sal hy vernietiging stuur ...
  En die kaalbeen skoonheid skree:
  - Vir die terugkeer van die Romanovs!
  Ja, Anastasia was 'n aanhanger van die herstel van die koninklike ryk. Trouens, in Rusland is daar in elk geval eintlik 'n tsaar aan bewind. Waarom dan nie 'n wettige monargie skep nie? Boonop vloei die bloed van baie geslagte Europese konings in die are van die Romanofs. Is dit hul stamboom? Watter soort familie is Poetin, en veral Loekasjenko? Wie is hulle om konings te wees? Maar die Romanofs is God se gesalfdes!
  Anastasia en haar vriende in bikini's het baie wonderwerke gedoen. Sy het soos 'n duiwel baklei. Maar toe het sy met Poetin gestry en haar by Zelensky geskaar. In die algemeen het Anastasia gesien dat Oekraïne onreg aangedoen word, en met 'n verhoogde sin vir geregtigheid, het sy haar by die swakkes geskaar!
  Anastasia en haar vyf het die aanranding op Novoazovsk afgeweer toe hulle haar as 'n rebel probeer arresteer het. "n Hele kolom regeringsmagte is afgesny en ontwapen.
  Daarna het die gevangenes op hul gesigte geval en Anastasia en die ander meisie se kaal, stowwerige voete gesoen.
  Die meisie het filosofies aan die gevange soldate van Novorossiya gesê:
  - Ek wil jou nie doodmaak nie! Julle is my broers! En ek sal jou koningin word!
  Oor die algemeen het Novorossiya Anastasia sonder veel skade of swaar verliese aanvaar. Die blonde terminator het weliswaar die kop van die goewerneur van die Donetsk-republiek afgesny en sy wagte, wat hoofsaaklik uit Kaukasiërs bestaan, vermoor.
  Anastasia is lank reeds 'n legende. In die Krim het sy sulke wonderwerke gedoen dat sy die ster van die held van die Russiese Federasie ontvang het. Sonder haar sou dit nie so glad gewerk het met haar maats in bikini's nie. Maar toe is Anastasia geneem en van alle Russiese toekennings ontneem. Insluitend vir die moord op Russiese spesiale magte in geveg, toe hulle hom probeer verwyder het. "n Strafsaak is selfs begin.
  Maar hulle het nie gewaag om 'n groot oorlog met die feitlik onafhanklike Novorossiya te begin nie. Boonop het Poetin siek geword, en sonder hom wou niemand verantwoordelikheid aanvaar nie.
  Veral Medwedef, wat in die algemeen nie 'n leier in sy maag en gees is nie. Maar dit is presies wat die Bere pas by die Russiese oligarge en Poetin se gevolg - hulle kan maklik gemanipuleer word.
  Hoe dit ook al sy, 'n groot propagandamasjien het teen Zelensky opgestaan. Hulle het almal begin blameer vir alles. En dat hy na bewering 'n dwelmverslaafde, 'n dief was en miljarde deur buitelandse maatskappye gesukkel het, en dat hy oor die algemeen gay was.
  Die provinsie het gaan skryf. En natuurlik was daar getuies, en versekerings van verskillende soorte. Insluitend beskuldigings van homoseksualiteit. Die registrasie van kandidate het nou eers begin, en die modder stort reeds uit.
  Die aantal mense wat bereid was om aan die verkiesings deel te neem, beide Oekraïners en veral Russe, het uitgedraai om kolossaal te wees. Beide kommuniste en nasionaliste het ingeklim. Skielik het selfs die ou en siek Zyuganov opgedaag om te stem. Alhoewel hy reeds die pos van voorsitter van die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie verlaat het. Afonin, Udaltsov en Grudinin het ook na die stembus gegaan. En oor die algemeen is daar nog 'n klomp linkse kandidate, min bekende, maar windhonde. En so baie mense wil as president verkies word! Wat van negentigduisend dollar? Is dit regtig so 'n groot bedrag volgens Russiese standaarde?
  Dit was asof tenks bereid was om te klim. En sakemanne, en kunstenaars, en popfigure, en skrywers. Ja, skrywers is ook aktief. Maak vir jouself 'n advertensie. En negentigduisend dollar is nie soveel nie. Die CEC het dus honderde aansoeke ontvang.
  Wel, verkiesings! Wel, wat 'n vertoning het dit geblyk te wees! Selfs Alla Pugachev het vir president gehardloop. Hoekom nie? Alka het begin vergeet, sy kan dalk aan haarself herinner! Van die ou mense het Yuri Luzhkov na die presidentskap geklim. Blykbaar wou ek myself ook herinner.
  Wel, natuurlik, so 'n vertoning kon nie sonder Vladimir Volfovich nie. Maar hierdie keer het beide sy seun Igor Lebedev en sy regterhand Degtyarev aan die verkiesings deelgeneem. Hulle het ook in drie kolomme na die verkiesings gegaan.
  Die nasionaliste het ook getrek. Natuurlik het die legendariese Demushkin, wat tyd in die tronk uitgedien het, en, interessant genoeg, "Spider," die leier van "Metal Corrosion," en die hoof van die rockgroep "Kolovrat" vir president gehardloop, en vele ander.
  Wel, die popsangers het natuurlik ook op 'n veldtog begin. Hier is Philip Kirkorov en Nikolai Baskov. Hulle het ook niks om te verloor nie. So 'n militêre wag ontplooi.
  En Timothy en Vitas, en in die algemeen het baie mense op 'n veldtog gegaan.
  Natuurlik nie toevallig nie! Medwedef se plan was om 'n groot aantal kandidate te nomineer wat in die tweede ronde stemme aan hom sou oordra. Oor die algemeen is die plan interessant. Medwedef se gradering is aanvanklik laer as Zelensky s'n. En dit is onmoontlik om te wen sonder listigheid!
  Maar Jeltsin het ook 'n nul-gradering gehad, maar hy kon teen Zyuganov wen. Laasgenoemde het weliswaar die verkiesings soos 'n invalide uitgevoer: doelbewus verloor!
  En in hierdie geval is Medwedef gekant teen 'n buitengewone en baie talentvolle persoon.
  So hier is baie aan die gang. By Solovyov se vertoning is Zelensky voortdurend met modder na hom gegooi. Dit is waar, toe gooi 'n meisie roomys in Solovyov se gesig met die tone van haar kaal voete. En sy het 'n oog uitgeslaan. Waarna dit duidelik geword het dat dit nie veilig is om Zelensky met modder te gooi nie! Soos, hierdie ou is 'n Oekraïense arend!
  Oor die algemeen was daar geen eenheid in die Russiese samelewing nie. Baie, baie mense het Zelensky ondersteun. Soos, regtig jong bloed en was in staat om Oekraïne in te samel sonder hoë olie-en gaspryse! En wat van Medwedef? Die land verdrink letterlik in olie- en gasdollars, en die ekonomie is in algehele stagnasie. Daar is geen groei nie, net werkloosheid neem toe.
  Medwedef het oor die algemeen die hoogste anti-gradering onder alle politici. Alhoewel dit juis is hoekom dit voordelig is vir die oligarge. Hoe meer ons van hulle afhanklik is, hoe meer beheer ons. Die Russiese regering het inderhaas begin om almal se salarisse en pensioene te verhoog. En soms...
  Boonop het Medwedef selfs voorgestel om die aftree-ouderdom met twee jaar te verminder. Soos, alles is ten goede van die mense. En wysigings is aangebring om pensioene te verhoog en werk ná aftrede as dienstydperk te tel.
  Medwedef en amptenare het nie vergeet nie. Sodat hulle vir hom staan en stem. Veral openbare verklarings van inkomste is gekanselleer, en geskenke van tot 'n duisend dollar is toegelaat. Waarvan die amptenaar natuurlik gehou het. So is toestemming om vaste eiendom in die buiteland te hê, sowel as rekeninge.
  Om rokers te wen, is die anti-tabakwet aansienlik verslap. Die verkoop van alkohol in die nag is toegelaat, en selfs dobbelary is gewettig. Laasgenoemde is deur die oligarge verwelkom; inderdaad, waarom sulke inkomste verloor en dit ondergronds neem.
  Die "Dolls"-program is terug. Hulle het meer erotika op televisie begin wys.
  Medwedef het ook 'n amnestie afgekondig en selfs die betaling van noodlenigingsgeld aan die gevangenes beveel. En dit is ook 'n aansienlike persentasie stemme. En die gevangenes self en hulle gesinne.
  In die algemeen het Medwedef die slagspreuk voorgehou: meer vryheid! Inderdaad, Rusland is moeg vir Poetin se despotisme. Wanneer jy nie eers 'n naakte vrou op TV sal sien nie!
  En natuurlik was daar "n poging om te wys: die lewe het vryer geword, die lewe het lekkerder geword!
  Medwedef het ook alkoholpryse verlaag en bierreklame op televisie toegelaat. Om die waarheid te sê, hoekom te ver gaan.
  Maar oorlog was besig om in die Kaukasus uit te breek. Nadat Poetin weg is, het die bergklimmers selfs meer voorregte en regte begin eis. En hul ambisies het net gegroei. Boonop het Turkye meer aktiewe druk op die Kaukasus begin plaas, hul ambisies het gegroei, veral aangesien Erdogan in Sirië te min na sy mening ontvang het. Die situasie is vererger deur die daling in oliepryse en gevolglik gaspryse. Dit was Venezuela wat produksie verhoog het ná die omverwerping van die Maduro-regime. Die Verenigde State en Iran het uiteindelik versoen, en 'n verenigde regering is in Libië gevestig.
  Dalende oliepryse het die Russiese roebel in duie laat stort, inflasie aangevuur en verhogings in lone en pensioene gedevalueer.
  En die toenemende aktiwiteit van militante in die Kaukasus het teen Medwedef gespeel.
  Hulle het gesê hy was nie in staat om Poetin se nalatenskap te bewaar nie. En wat in die algemeen, soos dikwels gebeur: die superster het homself 'n swak opvolger aangewys.
  Beide die VSA en Arabiese lande en selfs Iran het separatisme in die Kaukasus aangevuur. Maar onenigheid het tussen die veiligheidsmagte ontstaan. Sommige wou steeds Poetin se jarelange vennoot, Medwedef, as president sien! En ander gaan die baie meer gewilde Sergei Shoigu insit.
  Maar laasgenoemde is nie deur die oligarge en nyweraars ondersteun nie. Hulle het hom as te links beskou, en die miljardêrs was moeg vir die diktatuur van een persoon. Almal wou 'n liberalis op die troon hê en versoening met die Weste. Medwedef, wat wag totdat die registrasietydperk vir presidensiële kandidate geëindig het, het Shoigu afgedank. Wat onrus in die weermag veroorsaak het.
  . HOOFSTUK No 2.
  Toe het Medwedef aan Shoigu die lank beloofde rang van maarskalk toegeken en hom die pos van ere-adjunk-premier gegee. Ook 'n populistiese skuif. Maar in elk geval was die voorverkiesingsituasie nie ten gunste van die waarnemende president nie.
  Zelensky is jonger, meer suksesvol, meer welsprekend, en teken punte aan. En selfs toe dit geregistreer is, het meer as tweehonderd presidensiële kandidate hul onbetwiste leierskap behou. Maar Medwedef moes steeds veg vir die tweede plek. Onverwags het Alla Pugacheva sy mededinger geword om die tweede ronde te haal. Die verouderde primadonna, wat lanklaas opgetree het en nie besonder lus was vir PR nie, het skielik op die ranglys opgespring.
  Miskien was dit 'n reaksie op irriterende politici. Zhirinovsky en Zyuganov, inteendeel, het skerp afgeneem in graderings. Die mense is vreeslik moeg vir albei hierdie politici. Boonop het jonger en meer oorspronklike leiers op hul verkiesingsveld verskyn.
  Demushkin, wat die beeld van 'n martelaar in die tronk ontvang het, het merkbaar bygevoeg. Suraikin kon steeds nie "n gradering kry nie, maar "n ander lid van sy party, Sergei Kovalev, die beste Russiese beroepsbokser, het ook punte begin wen.
  Oor die algemeen blyk Sergei Kovalev 'n interessante man te wees. Hy het vir die pos van burgemeester van Moskou gehardloop en, onverwags vir almal, tweede geword. Hy het by die Russiese Kommunistiese Party aangesluit. En hy het ook sy gradering begin verbeter.
  Daar moet kennis geneem word dat Sergey Kovalev 'n baie groot bokser is - die beste onder die Russe, selfs verby Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev is dus 'n terminator en is gevaarlik na aan Medwedef.
  Dit is waar, die meeste Russiese opnamedienste het graderings en ... O. die president was oorskat. Maar die bevordering was deeglik. Medwedef was egter nie baie gelukkig nie. Ná Poetin het die fortuin op een of ander manier suiniger geword. Oliepryse het aanhou daal, die roebelwisselkoers het ook gedaal, en pryse het vinnig gestyg. Die Kaukasus het meer en meer aktief gebrand. En selfs Kadyrov se manne het aan die kant van die militante begin veg. Dit is die situasie. En toe val die Taliban Russiese troepe aan op die grens met Tadjikistan.
  En soos dit geblyk het, was Russiese troepe nie gereed nie. Medwedef het homself weer opgestel. Boonop is 'n skandaal met diefstal in die Ministerie van Verdediging en die Ministerie van Finansies aan die lig gebring. "n Skaduwee het op Medwedef se jarelange vriende geval. Twyfel het ook ontstaan oor wie honderde miljarde dollars van Rusland gesteel het. Ook vermoedens. En die media het brutaal geword...
  Zelensky het die verkiesingsveldtog rustig, professioneel, soos 'n vertoning gevoer. Zhirinovsky het, soos altyd, meer vir die owerhede gewerk as vir homself. Zyuganov is uitgejou en met vrot eiers bestook. Dan weer voorvalle...
  Natuurlik het Ksenia Sobchak aan die verkiesings deelgeneem, en sy kon nie anders as om die konik uit te gooi nie. Sy het dit geneem en 'n koek in Zhirinovsky se gesig gegooi. En sy het aandag getrek. Dit het ook nogal epies gebeur.
  Alexander Povetkin het ook aan die verkiesings deelgeneem. Die Russiese bokser, nadat hy teen Joshua verloor het, kon vir 'n lang tyd nie terugkeer nie, het toe 'n paar gevegte met begaanbare teenstanders gehad en in 'n ernstiger een gebreek. Nadat hy sy loopbaan voltooi het, het hy in die politiek gegaan en 'n nasionalistiese party begin stig.
  Tot dusver sonder veel sukses.
  Povetkin het egter sy opponent tydens 'n televisiedebat in die gesig geslaan. Hy het homself onderskei en dit het sy gradering effens verhoog.
  Oor die algemeen was die verkiesings histeries.
  Hulle het televisiedebatte gehou: hulle het dertig sekondes gegee om te antwoord, en daar was 'n gestryery. Partytjies, gevegte, skandale. "n Hele klug.
  Medwedef is skaamteloos bevorder, maar sy gradering het feitlik nie gegroei nie. Uittrede na die tweede ronde is steeds in twyfel.
  Zelensky was met 'n groot voorsprong. En geen wonder nie! In vyf jaar het Vladimir daarin geslaag om werkloosheid te beëindig en alle aanlegte en fabrieke te herstel, en nuwes te bou.
  Een van Zelensky se prestasies was die ontwikkeling van landbou en alternatiewe energiebronne.
  In die Oekraïne, veral, het kragsentrales verskyn wat werk en laai van atmosferiese drukverskille. Sowel as geotermiese kragsentrales. En baie meer. Insluitend die gebruik van die energie van die ionosfeer. Dit het so gebeur dat die wetenskap teen olie en gas gegaan het.
  'n Ware sensasie was die verskyning in die Oekraïne van 'n plant wat sintetiese voedsel produseer en dit aan China verskaf. En Rusland het voedseluitvoer verminder.
  Daar was ook benoemdes onder die Oekraïners. In die besonder, Vladimir Klitschko. Die bekende bokser het 'n moeilike loopbaan gehad. Keer terug na die ring: verslaan Charr en Tyson Fury. Maar die derde herontmoeting teen Joshua het hy steeds weer verloor, maar baie geld verdien. En hy het sy finale uittrede uit boks aangekondig.
  Maar toe kom hy weer terug. Hy het in Kiev met Gassiev geveg en gewen. Daarna het hy weer "n geveg gehad en die titel van gereelde wêreldkampioen gewen - uiteindelik beide Foreman se rekord en Joe Louis se rekord gebreek. Daarna het hy sy benoeming as president van die verenigde Rusland en Oekraïne aangekondig. En dit moet gesê word dat Vladimir Klitschko onder Oekraïners net tweede is na Zelensky self. En ten spyte van sy aansienlike ouderdom in boks, het Vladimir Klitschko reeds tydens die verkiesingsveldtog 'n verpligte verdediging uitgevoer teen 'n bokser wat twintig jaar jonger as hy was. En weer het hy met uitklophou gewen.
  Waarna Vladimir Klitschko se gradering gespring het, en hy het nader aan Medwedef beweeg en kanse vir die tweede ronde gekry.
  Oor die algemeen het hierdie verkiesings een onbetwiste gunsteling gehad: Zelensky, en daar was 'n baie noue stryd om die tweede plek. Alla Pugacheva, wat Medwedef kortliks verbygesteek het in die stryd om die tweede plek, het begin opsy skuif. In beginsel is sy nie deur enigiets helder verlig nie. En Vladimir Klitschko het in die tweede plek gekom. Maar sy kiesers is nie baie stabiel nie. Sergey Kovalev, wat daarin geslaag het om na drie nederlae te gaan en al vier ligswaargewiggordels in te samel, het ook in die ring geveg en weer die kampioenskapstitel gewen.
  En sy gradering het weer gespring. Hy kan ook die tweede ronde haal. Ander Oekraïense boksers: Usik en Lomachenko het Zelensky ondersteun en die presidente het nie ingemeng nie. Alhoewel albei nog nie hul loopbane voltooi het nie. Hoekom moet hulle klaarmaak? Usik het Joshua op punte geklop en die onbetwiste swaargewigwêreldkampioen geword. Lomachenko dwaal van een gewigskategorie na 'n ander, en hy word so groot fooie betaal dat hy huiwerig is om sy loopbaan te beëindig.
  Daar is ook 'n verkiesingsveldtog in die VSA. Donald gaan na twee termyne weg, en hy is nie regtig gesond genoeg om vir 'n derde te hardloop nie. Jong ouens hardloop vir president. Van die Demokrate, 'n baie mooi vroulike goewerneur van ongeveer nege en dertig - waarskynlik die jongste dame onder die presidensiële kandidate. Van die Republikeine ook, van jong generaals-helde van die oorlog teen Iran.
  Die generasie politici in die Verenigde State het verander.
  In Rusland kon Poetin dalk Zelenski verslaan, maar hy was duidelik uitgebrand by die werk. Oorspanning het sy tol geëis! Wat hy wou hê, was om sy krag te oorskat en nie sy omgewing te vertrou nie. Of dalk het hulle hom ook vergiftig. Nadat Nazarbayev vertrek het, het nog 'n golf van demokratisering in die GOS begin. Kasakstan het 'n parlementêre republiek geword. In Wit-Rusland het Loekasjenko op een of ander manier verdag verdwyn. En die president het ook 'n boegbeeld geword.
  Nog 'n golf het gekom. In Turkye het die parlement reeds teen Erdogan in opstand gekom. Die pendulum het in die ander rigting geswaai.
  Zelensky het werklik die grondwet verander ten gunste van meer outokrasie, maar in die Weste word hy as een van hul eie beskou! En referendums vind heeltyd plaas. En daar is werklike vryheid van spraak.
  Zelensky het in elk geval geen besondere probleme om in die tweede ronde te wen nie. Heel waarskynlik sal dit Medwedef wees wat tot die tweede ronde sal deurdring - administratiewe hulpbronne kan oorkom word deur lae gewildheid en nie 'n baie suksesvolle bewind nie. Baie het kennis geneem van die ooreenkomste met die verkiesings in die Oekraïne - baie presidensiële kandidate, Zelensky se leierskap, lae regeringsgraderings en hoë anti-graderings.
  Of Zelensky Poetin kon verslaan, is steeds 'n vraag, maar Medwedef was duidelik nie opgewasse vir die rol van leier van die nasie nie. En demokrasie hier het teen die owerhede gespeel.
  Medwedef kon homself nie regtig gereed maak vir die geveg nie. Sy karakter is nie dieselfde nie. Nie 'n regte vegter nie!
  Maar die probleem met alle outokrasieë is dat die opvolgers nie baie goed is nie! Gewoonlik sal 'n diktator 'n swakkeling in sy plek sit om hom nie omver te werp nie! Byvoorbeeld, Nazarbayev se opvolger was beperk in mag. En hy gee nie om nie - hy is sagte lyf!
  Maar Vladimir Zelensky het in elk geval uit die opposisie aan bewind gekom, en is nie 'n swakkeling nie.
  Daar moet gesê word dat Poetin ook as saglyf en swak beskou is, en daarom is hulle as president aangestel, na die luidrugtige Jeltsin. Maar soos dit blyk, is daar duiwels in die stil vlei!
  En toe blyk dit dat die vlei tog nie so stil was nie. Maar Medwedef, so lyk dit, is nie 'n wolf in skaapsklere nie, maar werklik 'n natuurlike skaap. En hy kan nie die krag bymekaarmaak nie.
  Zhirinovsky het Zelensky met obseniteite beledig en is beboet. Etlike dosyn presidensiële kandidate het onttrek ten gunste van Medwedef, maar dit het byna niks opgelewer nie. Van die bekende mense wat die hoofrol gespeel het, was daar die bokser Denis Lebedev. Hy het eintlik suiwer tegnies gevorder. Daar was ook sakemanne en minderjarige kultuurfigure. Van die skrywers het slegs Sergei Lukyanenko ten gunste van Medwedef gespeel. Die res wou hulself bevorder. En almal het in geluk geglo.
  Medwedef het nogal gegroei. Maar daar was hoop dat die weermag, gevangenis en polisie sou stem soos beveel. Boonop is daar omkopery van kiesers. En natuurlik vroeë stemming. Ook hier is daar alle kans op sukses.
  Ja, dit is presies wat gelei het tot verhoogde aktiwiteit deur die owerhede. Gee vroeë stemming. En daar is natuurlik vervalsing. En die begeerte om met jou hart te stem.
  Anders as die 1996-verkiesing, was Medwedef nie in staat om sy gradering te verhoog nie. Jeltsin, ek moet sê, was ook gelukkig. Veral Dzhokhar Dudayev het per ongeluk gesterf. Watter soort vlieg hom gebyt het, het nie die gewone voorsorgmaatreëls getref tydens die oproep nie. As dit 'n bietjie vroeër gebeur het, sou hulle immers nie tyd gehad het om die staking te maak nie. En 'n bietjie later sou net die antenna bedek gewees het, en Dzhokhar self sou op 'n veilige afstand gewees het. Dit is soveel geluk in oorlog en vir propaganda.
  En nou kan jy Dudayev nie klaarmaak nie. En daar is geen Raduev, wat so dom gevang is op die vooraand van die Russiese presidensiële verkiesings nie. Maar Dudayev Jr. wil nie tydens die verkiesings sterf nie. En in die algemeen, blykbaar die driemanskap van opvolgers: Jeltsin, Poetin, Medwedef word onderbreek ...
  Pogings om kiesers om te koop het uitgelek en verdere skandaal veroorsaak. Die Patriarg het niemand ondersteun nie en het geredeneer: God s'n is God s'n, en Caesar s'n is keiser s'n. Oor die algemeen, onder Jeltsin het dit op een of ander manier makliker geword. En om een of ander rede het die Ortodokse Kerk die kant van Jeltsin geskaar, wat heeltemal hopeloos gelyk het. En industriële kringe.
  En toe begin die Russiese oligarge met Zelensky flankeer. Dit is blykbaar onmoontlik om Medwedef groot te maak.
  En die stemming in die media het begin verander. Zelensky is al hoe meer geprys. Zhirinovsky het al begin sê dat sy naamgenoot eintlik 'n diamantman is.
  Medwedef het weer lone en pensioene verdubbel. Maar die roebel het uiteindelik ineengestort. En inflasie het begin. Tariewe het ook verhoog.
  Hy moes selfs vir 'n lening by die IMF vra. En olie en gas word al hoe goedkoper.
  Iran, Venezuela, Libië, Saoedi-Arabië is almal besig om uitvoere toe te neem. En in die VSA is "n nuwe metode van skalie-ontginning bekend gestel. Kostes het skerp gedaal.
  En dan is daar die ekonomiese afswaai en onrus in China. Wel, dit is duidelik - ek is moeg vir die oorheersing van die Kommunistiese Party. En die Chinese wil vryheid en 'n veelpartystelsel hê!
  Daar was 'n effense verandering in mag in Indië. Daar was 'n poging om staatsgreep te maak en 'n diktatuur te vestig.
  Die konfrontasie in die Kaukasus het skerp gegroei. Onrus het ook in Siberië begin. Veral die separatiste het versterk.
  In Brittanje het die party die verkiesings gewen: "Renaissance", egter in 'n koalisie met Arbeid. Koningin Elizabeth leef nog, maar sy het belowe dat sy op haar eeufees aftree, waarna "n referendum gehou sal word om die monargie af te skaf. En die stigterspos van president van Brittanje.
  Frankryk is onrustig. Mary Lipen het gewen in plaas van Macron, en daar was 'n poging om 'n diktatuur te vestig. Maar die Franse self weet nie wat hulle wil hê nie, hulle het 'n nuwe Maidan georganiseer. Ja, ongekend in skaal. En Mary was gedwing om radikale planne om Arabiere en ander te verdryf, te laat vaar. Toe, nog erger, het die Hooggeregshof die presidensiële verkiesing nietig verklaar, en Mary is gearresteer.
  Vroeë verkiesings is ook in Frankryk aangekondig. Dit wil sê, soos altyd is daar oral 'n gemors.
  In Wit-Rusland, nadat hulle genoeg gehad het van Loekasjenko se tirannie, het hulle 'n referendum gehou en die pos van president heeltemal afgeskaf. Die republiek het parlementêr geword, en die nuwe premier het gesê dat daar moontlik 'n anneksasie aan Rusland sal wees. Maar na die presidensiële verkiesings daar. Zelensky is baie gewild in Wit-Rusland.
  In Kazakstan het die verhoudinge tussen die president en die parlement gespanne geraak. Daar was 'n dreigement van vervolging. Maar hulle het vinnig ingestem, maar die mag van die staatshoof was verder beperk.
  Medwedef het al hoe meer senuweeagtig geword. Die verkiesings het nader gekom, en Zelensky se gradering was verskeie kere hoër. Weliswaar wen hy nie in die eerste rondte nie, maar Medwedef vou in elk geval. Daar is net 'n berekening om te kul of uit te slaan.
  "n Geheime raad het plaasgevind. Russiese miljardêrs vergader.
  Medwedef het direk gesê:
  - Wil jy hê dat 'n Oekraïense vreemdeling die enorme mag van die president van die ryk moet ontvang?
  Deribasco het logies opgemerk:
  - Of ons dit wil hê of nie, ons moet met enige regering oor die weg kom! Zelensky is nie 'n kommunis nie, en... Dit is nie Zyuganov nie, wat ons in elk geval nie gepas het nie!
  Medwedef het droogweg gesê:
  - In die Oekraïne, inkomstebelasting is baie hoër as in Rusland!
  Roman Abramovich het gelag en opgemerk:
  - Wie weet en tel ons inkomste! Boonop is hulle onlangs daar verminder en amper gelyk aan ons s'n!
  Prokhorov antwoord met 'n glimlag:
  - Die owerhede is besig om te verander. Ons bly! Wat kan jy aanbeveel?
  Medwedef het woedend gekraai:
  - Ek glo nie dat Jeltsin eerlik gewen het nie!
  Deribasco het koud geantwoord:
  - As Jeltsin se teenstander nie Zyuganov was nie, sou Borik werklik min kans gehad het. Maar mense het nog te goed die "bekoring" van kommunistiese mag onthou. Naamlik: leë rakke, kaarte, koepons, besigheidskaartjies, lang rye, 'n salaris van vyf dollar per maand. Natuurlik wou niemand na hierdie helse tye terugkeer nie. Verder, om die skouspel te verloor, en politieke programme, sowel as films met seks, en nog baie meer. Die mense wou vryheid hê. En hulle het nie vir Jeltsin gestem nie, maar teen Scarecrow Zyuganov. Maar Zelensky sal nie die mense bang maak nie. Anders as Poetin, sal hy nie die "Doll"-program sluit nie, en hy sal nie mense op kaarte sit nie. Die jaar ses-en-negentig kan nie herhaal word nie. Jeltsin het vyf tot ses persent gesteel, maar gewen met 'n verskil van dertien! Dit is dus amper regverdig!
  En Zelensky loop voor met so 'n voorsprong dat jy hom nie sal kan klop nie!
  Medwedef het geskree:
  - Hulle het my gegooi! Ons het ooreengekom!
  Roman Abramov het opgemerk:
  - Ten minste sal die sanksies van ons opgehef word! En jy is 'n Beer ... Jy het reeds jou pensioen verdien!
  Medwedef het gesis:
  - Jy moet in die hel brand!
  Prokhorov het logies opgemerk:
  - Daar is geen hel nie! Daar is net 'n voëlverskrikker om geld in te samel!
  Medwedef het verward gevra:
  - Ja? Wat as daar geen God is nie?
  Prokhorov het geglimlag en geantwoord:
  - Watter God? Hulle stel dit anders voor!
  Roman Abramovich het voorgestel:
  - Maak dalk 'n nuwe geloof! Wie ryk is, is deur God lief! Wie die rykste is, word die meeste liefgehad deur die Almagtige!
  Medwedef het geknik:
  - Logies! Maar wat sal die mense sê?
  Roman Abramovich het gelag:
  - Mense kan opgevoed word!
  Medwedef het gegorrel:
  - Ek hoop ons bly vriende!
  Daarna het hy die saal verlaat...
  "n Kaleidoskoop van gebeure het in die wêreld bly woed. Vitali Klitschko het ook na die ring teruggekeer en by die stadion in Kiev geveg. Hy het met Michael Tyson geveg. Twee ou manne, baie bekend en gewild. Wel, hulle het baie geld ingesamel. Michael Tyson het natuurlik tot die geveg ingestem, aangesien hy amper 'n bedelaar was.
  Selfs al het Vitali Klitschko, wat jonger was en, bowenal, in baie beter vorm was, hom letterlik geklop. Vladimir Klitschko het gesê dat hy steeds die titel van absolute wêreldkampioen wil wen en met Usik wil veg. Daarna sal hy alle rekords breek, die oudste absolute wêreldkampioen word... En hy kan kalmeer. Wat anders moet hy klop? Joe Louis is reeds geklop, en Foreman is geklop, en hy het die wêreld-swaargewigtitel vier keer gewen.
  Vitali Klitschko het baie geld uit die geveg gemaak, bygedra tot sy skatkis en roem, en 'n relatief maklike geveg gehad.
  Zelensky het Vitaliy Klitschko die Goue Orde van Ilya Muromets toegeken. En dit het hom bykomende simpatie besorg.
  In die wêreld van politiek het boksers oor die algemeen gewild geword. Floyd Maweather het 'n kandidaat vir Amerikaanse president geword. Formeel onafhanklik. En met 'n ordentlike gradering. En wat van 'n miljardêr, en 'n onoorwonne bokser, en 'n swart man. Hoekom nie 'n aanspraakmaker nie?
  Floyd Maweizer het president Zelensky in die verkiesings ondersteun en vriendskap belowe.
  Min Floyd wou 'n rematch met Paquio hê, en hulle het baie geld daarvoor ingesamel.
  Medwedef was duidelik besig om veld te verloor. Om 'n bietjie skokwaarde te skep, het hy Anatoly Kashpirovsky as Minister van Gesondheid aangestel met die rang van Adjunk Eerste Minister. Wat natuurlik 'n sterk skuif is, maar nie genoeg nie. Terloops, Anatoly Kashpirovsky het die oudste minister en adjunk-premier in die hele geskiedenis van Rusland geword. Ja, 'n rekordhouer! Dmitri Medwedef het ook die Koningin van Engeland die Orde van St. Andrew die Eerste Genoemde toegeken, en selfs die heldester aan Shoigu oorhandig. En hy het Gorbatsjof van sy hoogste orde ontneem. Wat oor die algemeen nie so mooi is nie.
  En hy het ook Beria ingeneem en herstel tot die rang van maarskalk. Miskien om te lok
  aan hulle kant van die Staliniste. En Boris Nemtsov is postuum bekroon met die Orde vir Dienste aan die Vaderland, eerste graad. Verder het hy Volgograd deur sy dekreet na Stalingrad herdoop. Flankeer ook met die Staliniste. Maar ook met liberaliste. Novodvorskoy het postuum die titel van Held van Rusland en ... Stalin toegeken!
  Postuum het Medwedef ook die Orde van St Andrew die Eerste Geroepe aan Yuri Gagarin toegeken. En hy het die Orde van Oorwinning aan Leonid Ilya Brezhnev herstel. Onverwags het Medwedef die goue ster van die held van Rusland aan Garry Kasparov aangebied.
  Flankeer ook met liberaliste. En met die kommuniste. Beide joune en ons s'n.
  Medwedef het ook die Orde van St. Andrew die Eerste Geroepe aan Pous Franciskus die Eerste oorhandig.
  Ook baie vrygewige geskenke van die "groot heerser"! Boonop het Medwedef die aftree-ouderdom vir beide mans en vroue onverwags weer tot vyf-en-vyftig verlaag. Wat 'n sensasie was. En weer het hy pensioene verhoog.
  Wat kan jy doen op die vooraand van die verkiesing?
  Daarbenewens het die waarnemende president aan Vladimir Zhirinovsky die rang van luitenant-generaal toegeken. Soos, vir getroue diens, kry dit van die meester se skouer af. En sy seun Igor Lebedev is onverwags as Minister van Buitelandse Sake aangestel, in plaas van die ou en ongeliefde Lavrov in die Weste.
  Medwedef het Demushkin ook die pos van hoof van die Ministerie van Binnelandse Sake aangebied, maar die gesaghebbende nasionalis het geweier. Van die nuwe aanstellings het die aanstelling van Ksenia Sobchak as minister van kultuur 'n sensasie geword. Sy, aangesien haar gradering baie klein was, het ingestem. Maar sy het ook die pos van Adjunk Eerste Minister geëis. Medwedef het hiertoe ingestem.
  Yavlinsky het ook aan die verkiesings deelgeneem, maar het heeltemal siek geword en om gesondheidsredes onttrek.
  Die waarnemende president het hom ook die ster van die Hero of Russia toegeken.
  Mikhail Kasyanov het die Orde vir Dienste aan die Vaderland, eersteklas, en die posisie van ere-ekonomiese adviseur ontvang. Hoekom hy onttrek het ten gunste van Medwedef. Maar dit is 'n baie klein fraksie van 'n persent.
  Sergei Kovalev is die minister van sport aangebied, maar dit het vir hom nie genoeg gelyk nie.
  "n Konflik het met die voorsitter van die konstitusionele hof ontstaan. Zorkin het uiteindelik vertrek. Maar aan wie moet ek so 'n pos gee? Verkieslik vir 'n vrou! En hulle het dit vir Alla Pugacheva aangebied.
  Maar die bekende sanger het geweier, met verwysing na dat dit nie vir haar was nie. Medwedef het haar nietemin die ster van die Hero of Russia aangebied. Alhoewel Alla geweier het om in sy guns op te tree.
  Maar wie sal die voorsitter van die konstitusionele hof wees? Die posisie is vas. Shoigu het ook geweier - nie sy profiel nie!
  Onverwags het Dima Bilan ingestem. Alhoewel dit natuurlik nie 'n feit is dat dit sy profiel is nie! En natuurlik is om "n sanger te wees winsgewender en baie lekkerder as om die voorsitter van "n konstitusionele hof te wees.
  Medwedef het in elk geval vinnig hieraan vasgehaak en die ster aan die Held van Rusland toegeken.
  Dima Bilan het egter gesê dit was net 'n grap. Met algemene goedkeuring is Lyudmila Putina egter as voorsitter van die konstitusionele hof aangestel. Dit was 'n sterk stap, gegewe Poetin se gewildheid in Rusland, maar dit was reeds ietwat laat, en dit kon Medwedef nie red nie.
  Alhoewel titaniese pogings aangewend is. Maar pryse het gestyg, die roebelwisselkoers het gedaal, die Taliban het in Tadjikistan gevorder, en daar was niks om kiesers te oortuig nie.
  Op die laaste oomblik is Gennadi Zyuganov aangestel as eerste adjunk-premier in beheer van die sosiale blok. Maar dit is alreeds 'n kompressie vir die dooies.
  En Zyuganov self het reeds heeltemal sy kiesers verloor.
  Degtyarev is op die vooraand van die stemming as aanklaer-generaal aangestel. Ook 'n presidensiële kandidaat van die Liberaal Demokratiese Party.
  Medwedef het beweeg en nuwe maniere gesoek. Een van die skouspelagtige verkiesingsbewegings was die oorhandiging van 'n spesiale goue medalje vernoem na Zhukov aan alle veterane van die Groot Patriotiese Oorlog. En 'n miljoen Russiese roebels om mee te begin. Maar daar is baie min Veterane van die Groot Patriotiese Oorlog oor.
  Medwedef het ook die Orde van St. Andrew die Eerste Geroepe aan Tereshkova toegeken. Terwyl daar 'n geleentheid is, hoekom beloon dit nie? So kan Anatoly Karpov 'n held van Rusland gegee word. Hy is 'n puik skaakspeler! En Alekhine, en Botvinnik, en Tal en Spassky, Tigran - sal postuum toekennings oorhandig - glad nie sleg nie!
  Hero of Russia-sterre - dis gaaf!
  Dis lekker om toekennings te gee en medaljes uit te deel. En as ons ook "n orde vestig wat na Poetin vernoem is. Daar is vier vlakke: vierde - brons, derde - silwer, tweede - goud, eerste - goud met diamante!
  Dit is wat Medwedef 'n uitvinder is.
  Dit is egter ook nie genoeg nie. Zelensky is ook besig om nuwe bestellings te vestig. Bestel, byvoorbeeld, van Taras Shevchenko. Of Taras Bulba! Of Gogol! Hoekom tyd mors op kleinighede? En die Orde vernoem na Kozhedub! Dit is 'n sterk skuif deur Zelensky om die linkse magte te behaag. In die algemeen is Zelensky natuurlik nie 'n kommunis nie, en nie eers 'n linkses nie. Hy kan dus probleme hê. Maar die kommuniste in Rusland het nie 'n leier gehad nie.
  En ook, Andrei Navalny? Op een of ander manier het almal van hom vergeet. Het jy nie regtig vir president verkies nie? Maar Andrei Navalny werk al lank in Zelensky se span en het reeds baie gedoen in die stryd teen korrupsie in die Oekraïne.
  So niemand het nog gesterf nie! En die proses van samesmelting van die twee broedervolke en die algemene verkiesing van die leier van die nasie is aan die gang.
  Andrei Navalny sal Zelensky ook was... Soos gewoonlik is hy aan die brand.
  En hy tree energiek met waansinnige intensiteit op.
  En terselfdertyd baie subtiel, om nie kiesers af te skrik nie. Glad nie Trump se styl nie.
  En nuwe tye kom in die wêreld - veiliger en rustiger. Demokratiese en sekulêre hervormings begin in Saoedi-Arabië, en in die algemeen is godsdienstige ekstremisme besig om te verswak. Inderdaad, baie kan die teenstrydighede tussen die Koran en die wetenskap op die internet lees en wonder: hoekom doen hulle dit? Wat is die gronde om die Koran en die Bybel as die woord van God te beskou?
  Wanneer mense begin dink en vrae vra, is hulle nie meer so oorhaastig nie. Trouens, hoekom ontstaan die eeu? Meer soos vrees vir die dood! En so min mense is bang om te sterf totdat hulle siek word!
  Op die vooraand van die verkiesing het Medwedef betalings vir siekteverlof en voordele vir gestremdes verhoog. Die produksie van tenks is ook verhoog...
  Medwedef, om homself as 'n patriot te wys, het die lat op militêre besteding aansienlik verhoog. Die Bear-tenk, die swaarste van die monsters, wat meer as 'n honderd ton weeg en met 'n kernreaktor in plaas van 'n enjin, is in massaproduksie gebring.
  Die Beer-projek is onder Poetin ontwikkel, op sy persoonlike opdrag. Die idee was om 'n monstertenk te skep om te intimideer. Die voertuig het geblyk baie swaar en duur te wees, met veellaag pantser en twee vuurpyllanseerders in diens.
  Die eienaardigheid van die motor was sy spoed van meer as honderd kilometer per uur, met 'n gewig van honderd en vyftig ton, en 'n kolossale kragreserwe danksy die kernreaktor.
  Weliswaar, tydens die hardloop het nog 'n ongelukkige voorval plaasgevind - die ruspe het gebars. En weer het die indruk geblyk bederf te wees. Medwedef is letterlik bespot.
  En toe gebeur nog 'n episode met die waarnemende president - jy kan jou dit nie doelbewus voorstel nie. Toe Medwedef probeer om 'n boom voor die houtkappers af te slaan, het dit met kos reg op die feestafel geval. So het die ongelukkige tussentydse hoof van Rusland homself weer in die skande gebring.
  Ja, Medwedef was regtig ongelukkig. Sulke fortuin is wispelturig: dit beloon een, beledig 'n ander. Was Nicholas II regtig so erg, byvoorbeeld, maar hy was regtig beledig deur hoër magte. So Medwedef, in die algemeen, 'n slim persoon, het letterlik met alles weggekom.
  Pogings om iets te doen het op weerstand en hardkoppigheid uitgeloop.
  Dit het gelyk of Medwedef in 'n braaipan ruk. En toe het ander probleme ontstaan. Die waarnemende premier was ook by "n korrupsieskandaal betrokke.
  En hier kon dit natuurlik nie gebeur het sonder Andrei Navalny nie. Hierdie ou sal altyd inpas!
  Ek het sulke verwoestende inkriminerende bewyse oor Medwedef en sy gevolg gekry - die skandaal het verbasend geblyk te wees. Kortom, beide Navalny en diegene wat onder sy verpletterende slag geval het, het beroemd geword.
  En Medwedef moes verskonings maak en die spoeg afvee. En alles het oor hom uitgestort. Nie verkiesings nie, net gruwel.
  Op stemdag het Medwedef onder bewaking opgedaag. Dit was duidelik dat hy somber en onseker was. My hande het gebewe toe ek die stembrief neem. Met sy jongste bevel het die waarnemende president die salarisse van die weermag en polisie verdriedubbel. En vyf keer die pensioen!
  Anastasia Orlova het die kandidaat vir die rol van diktator egter op geestige wyse gespot:
  - Dit is moeilik om op bajonette te sit! Hier sit hy 'n geldkussing!
  Daarna het die terminator-meisie dit gevat en dit met haar kaal tone gewys.
  Anastasia is natuurlik 'n meisie wat nie haar woorde in haar sak wil steek nie. Geestig, sterk, koel, charismaties.
  En so baie ouens het op haar verlief geraak. Boonop is Anastasia 'n baie temperamentele blondine, en gaan nie bed toe sonder om 'n nuwe man vir die nag te kies nie. Natuurlik kies sy mooier, atletiese, gespierde mans, soms selfs baie jonges. Maar beslis anders. Blykbaar om met energie te herlaai. En niemand beskou hierdie formidabele vegter as 'n hoer nie.
  Inteendeel, vir so 'n sterk en gespierde vrou lyk dit baie cool.
  Anastasia het ook gestem, die stembrief met die kaal vingers van haar grasieuse voete geneem, en dit is 'n hele rol, waar dit moeilik is om 'n van te vind, en dit vir haarself geplaas sonder onnodige vooroordele. Wel, dit is duidelik vir wie!
  Daarna het sy haar groot figuur met haar kaal tone gewys!
  Vladimir Zelensky het op 'n fiets kom stem. Hy het gespring en getol. Soos altyd is hy veglustig en temperamenteel. Die ware Napoleon Bonaparte.
  En natuurlik het ek vinnig gestem, soos verwag is.
  Vladimir Klitschko het nooit aan die verkiesings onttrek nie. En hy het ook vir homself gestem en sy vuis vir Medwedef geskud.
  Op die laaste oomblik het Nikolai Valuev die ster van die held van Rusland van Medwedef en die pos van Minister van Binnelandse Sake ontvang. Ek het skaars daarin geslaag om dit te verfilm. Alhoewel hy geweier het om te sê vir wie hy gestem het.
  Baie mense het hier gestem: Alla Pugacheva, en Suraikin ...
  Zhirinovsky kon natuurlik nie anders as om sy stempel af te druk nie. Hy het dit geneem en die portret van Vladimir Zelensky reg by die stemlokaal opgeskeur en belowe dat hy hom beslis sal skiet wanneer hy aan bewind kom.
  Dima Bilan het tydens die stemming gesing:
  - Alles is onmoontlik, ek weet verseker! Bilan sal verkies word, hy is 'n onberispelike ridder!
  Toe verskyn ander sterre.
  Garry Kasparov het gesê dat mag besig is om te verander, en dat Medwedef sal vertrek en met hom sal die Poetin-era uiteindelik eindig.
  Die voormalige wêreldkampioen het terselfdertyd gesê hy is nie daarteen om sy skaakloopbaan te hervat nie. En breek Steinitz se ouderdomsrekord. En dat Rusland binnekort "n waardige en demokratiese leier sal ontvang, en die era van die tsare uiteindelik iets van die verlede sal word.
  En dat Garry Kasparov sy eie skaak uitgevind het, wat binnekort oor die hele wêreld gewild sal word.
  En gedemonstreer 'n honderd-sel bord. Nuwe figure het daarin verskyn. Twee nartjies elk: langs die koning en koningin. Boonop loop die nar soos 'n koningin, maar slaan uitsluitlik soos 'n ridder. En twee boogskutters op die rand in plaas van pionne. Boogskutters beweeg soos pionne, maar hulle skiet skuins oor twee hele vierkante. Dit is waar, omdat hulle op die punt van die bord is, word hul waarde ietwat verminder. Maar hulle kan ook in enige vorm verander.
  Garry Kasparov se skaak het ongetwyfeld die aandag van mense en joernaliste getrek.
  Navalny het belowe dat Kasparov beslis 'n minister sou word.
  Anatoly Karpov het ook gestem. Maar hy is reeds 'n ou voormalige kampioen, so hy het belowe om net raad te gee. En hy het gesê dat daar heel waarskynlik groot veranderinge kom. En wat sal môre beter wees as gister!
  Reeds op verkiesingsdag het Medwedef aangekondig dat die duur van die minimum vakansie in Rusland tot dertig werksdae toeneem, en dat alle vroue wat geboorte geskenk het aan tien of meer kinders 'n beloning van hom sal ontvang: die ster van die Hero of the Russian Federasie.
  "n Nuwe populistiese skuif, en ek moet sê nogal sterk. Maar dit is te laat. Veral op verkiesingsdag is dit duidelik dat dit net werk vir die publiek is.
  Medwedef was duidelik besig om veld te verloor... Sy permanente mag was baie moeg vir alles.
  Die mense wou van Poetin se groef afspring, en die dors na verandering was ryp. Plus, Medwedef se ooglopende onvermoë om 'n sterk persoonlikheid te wees, blyk duidelik te wees.
  Zelensky, wat punte gekry het en sonder onnodige populisme en beloftes opgetree het, het met selfvertroue vorentoe beweeg.
  Hierdie peilings by die uitgang het gesê dat hy die duidelike gunsteling was. Maar of Medwedef tot die tweede ronde gaan deurdring, is nog 'n vraag! Vir eers kan Vladimir Klitschko en Sergey Kovalev, sowel as Grudinin, hom vir dié plek uitdaag.
  Zyuganov het laaste gestem. Die ou, siek, voormalige voorsitter van die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie het die naam Grudin oorgesteek en gesug. Ja, dit is nie 'n maklike las om op amper tagtig jaar die eerste adjunk-premier van Rusland te word nie. Het hy dit nodig?
  En Zyuganov het swaar asemgehaal en gekwaak:
  Ons sal weer in die geveg gaan
  Vir die mag van die Sowjets...
  En as een sal ons sterf -
  In die stryd daarvoor!
  En hy steier uit die kajuit. Nee, hy sal binnekort bedank.
  Die tyd het nader gekom, en die eerste data oor die presidensiële verkiesings was op die punt om te begin aankom. Rusland was op die rand van enorme veranderinge. Daar was ook saamtrekke en eise vir 'n alliansie met Rusland in Wit-Rusland . Alles het meer en meer woedend en opwindend geword.
  Opkoms in die Russiese presidensiële verkiesings het 'n rekordhoogtepunt in die geskiedenis van alternatiewe verkiesings bereik, byna negentig persent.
  En hulle het pas aangekondig dat die stembusse oopgemaak is, en die tel van stemme uit die Verre Ooste het begin.
  . HOOFSTUK No 3.
  Die uitslae van die eerste rondte het uit die Verre Ooste begin vloei. Soos alle meningspeilings gesê het, was Zelensky vol vertroue in die voortou. Medwedef was nog nie eens tweede nie. Grudinin en Vladimir Klitschko het vir die tweede plek geveg. Daar was nog sowat tweehonderd kandidate op die lys, so hulle het hul stemme gestrooi. Zelensky het egter byna vyftig persent in Siberië gekry en kon selfs op "n oorwinning in die eerste ronde staatmaak.
  Medwedef het in sy harte gesê:
  - Ons wou die beste hê, maar het vir pret gestem!
  Zelensky was lakonies:
  - Die waarheid het gewen!
  Die verkiesingsdata het voortdurend verander, maar Zelensky se eerste plek het met 'n groot marge onveranderd gebly. Nog iets is dat Grudinin en Klitschko effens gesak het. En Medwedef het in die tweede plek begin kom, hoewel met meer as 'n drievoudige gaping van die voorloper. Die waarnemende president het die meeste ontvang in Tsjetsjenië, in die weermag, in 'n voorverhoor aanhouding sentrum. Wel dit is duidelik. Veral in "n voorverhoor-aanhoudingsentrum. Dit is moeiliker om die stemmetelling daar te monitor.
  Medwedef het egter baie gevangenes vrygelaat en die toename was nie so beduidend as wat hy verwag het nie.
  Maar met groot moeite kon ons na die tweede rondte deurdring. Alhoewel Zelensky byna veertig persent in totaal geneem het, het Medwedef skaars dertien ingesamel. Verder, met omkopery van kiesers en oortredings. Ja, Dmitri Anatolyevich was taamlik swak. Die derde was Vladimir Klitschko. Wat 'n klein sensasie, die vierde is Grudinin. Dima Bilan het ook onverwags vyfde gekom. Sergey Kovalev het sesde gekom, hoewel sy gradering hoog was. Zhirinovsky het hierdie keer nie eens onder die toptien gehaal nie. True, Medwedef het hom dadelik die rang van kolonel-generaal toegeken vir getroue diens en die ster van die held van Rusland.
  So 'n troosprys vir u getroue dienaar. Verder het Dima Bilan die ster van die Held van Rusland en die Orde vir Dienste aan die Vaderland, eerste graad ontvang.
  Maar Dima het gesê hy sal Medwedef steeds nie ondersteun nie. Die posisie rakende Zelensky is egter ook vaag. Slegs Vladimir Klitschko het openlik gevra vir stemme ten gunste van Zelenskaya. Boonop het hierdie bokser aangekondig dat hy in Moskou met die 2020 Olimpiese kampioen sou veg. En dat die ouderdomsverskil hom nie pla nie. Dat Vladimir sterker en meer gemotiveerd is as ooit.
  Medwedef het egter die held van Rusland-ster aan beide Vladimir Klitschko en Vitali Klitschko toegeken. Soos, hy is 'n regverdige man. Julle broers het baie vir boks gedoen, veral Vladimir.
  Vitaly het gesê dat die walglikste ding van die Maidan is dat hy nie Holmes se rekord gebreek het nie. Maar hy het elke kans gehad!
  En skielik wou Vitaly Gassiev in Kiev ontmoet. Wat 'n sekere opskudding veroorsaak het. Hoekom probeer dit nie?
  Sergey Kovalev wou ook sy loopbaan voortsit en onthou dat Hoppins, selfs op 'n ouer ouderdom, wêreldkampioene en verenigde titels verslaan het. En dat vir nou nie Zelesky of Medwedef beplan om in die regering te werk nie. En hy wil baklei.
  Die ouens het regtig genoeg motivering gehad. Van die ander boksers het Dima Bivol 'n begeerte uitgespreek om teen Kovalev te veg.
  Medwedef het met Grudin onderhandel. Hy het hom berge van goud belowe. Grudinin wou niks minder as die pos van eerste minister hê nie. Onverwags het die bejaarde Zyuganov Medwedef ondersteun en 'n beroep op Grudinin gedoen om by die span van die waarnemende president aan te sluit. Maar toe ontstaan daar probleme en 'n skeuring in die geledere van die kommuniste. Waarvan albei kandidate nie gehou het nie.
  Maar Sergei Udaltsov het ten gunste van Zelenky gepraat. Hulle sê dat ons tussen twee euwels moet kies wat ons nog nie geken het nie!
  Nikolai Valuev het 'n alliansie tussen Zelensky en Medwedef voorgestel: Zelensky President - Medwedef Eerste Minister. Waarvan die oligarge gehou het! Boonop het hulle daaraan herinner dat daar 'n onuitgesproke punt van eenwording is: dat verskillende lande eerste ministers en presidente van hul eie sal hê.
  En aangesien Zelensky die presidensiële verkiesing wen, moet 'n verteenwoordiger van Rusland eerste minister word. Maar Medwedef is steeds in die tweede ronde.
  Zelensky het egter gesê dat ja, die eerste minister sal van Rusland wees, maar nie Medwedef nie! Want die Russe is keelvol vir sy bestuur. En wat nodig is, is iemand wat meer bekwaam is in ekonomie en met 'n suksesvolle ervaring, nie 'n mislukking soos Medwedef s'n nie!
  Sosiale opname data het getoon dat die meerderheid Russe nie Medwedef as eerste minister wou sien nie. Meer presies, byna negentig persent was daarteen.
  Rogozin het onverwags uit politieke vergetelheid teruggekeer en as 'n moontlike eerste minister begin oorweeg word. Ook wou baie Russe Andrei Navalny as hul eerste minister sien.
  Die wiel van die geskiedenis het dus al hoe vinniger gedraai.
  In die wêreld het die Weste natuurlik Zelensky ondersteun, China het neutraal gebly. Die meeste lande is ook vir Zelensky, wat as "n demokraat en "n Westerling beskou is. Maar Medwedef was vir so lank Poetin se vennoot. Hulle het selfs gepraat oor 'n tandem van twee leiers. En dit is duidelik dat Medwedef glad nie so wit en donsig is as wat hy wil lyk nie. Daar is ook verkiesings in die VSA. 'n Wedstryd tussen 'n jong Republikein en 'n jong Demokratiese vrou. En dit is 'n vyftig-vyftig kans. Veranderinge is ook moontlik in China; leier Xi het gesondheidsprobleme. En daar blyk 'n kans te wees dat hy deur 'n meer demokratiese leier opgevolg sal word.
  Oor die algemeen wil die Chinese oligargie meer vryheid en demokrasie hê, maar die mense het nie genoeg pret nie. Watter soort verkiesings is dit wanneer hul uitslag vooraf bekend is?
  Die mode vir diktatorskap het begin verdwyn. Almal wou iets meer hê as om net ratte te wees.
  Zelensky verpersoonlik nuwe dinge en veranderinge, en suksesvolles daarby. En in Rusland is dit positief ervaar. Mense wou nie tronke, kampe of algemene vrees hê nie.
  'n Generasie het verander, en almal wil verandering hê. Selfs in Kuba, waar die Castro-regime, wat deur die mense gehaat is, verbysterend was. Al was die krag onder 'n ander naam. In Noord-Korea is daar ook "n dors na verandering. Boonop het Koreane dikwels gesê: monargie is nie vir kommunisme nie! En dat die vet diktator moet gaan!
  Die begeerte vir verandering regoor die wêreld het gegroei, en Zelensky was in hierdie golf. En suksesvol gevorder!
  En in Noord-Korea was daar 'n protesbetoging. Wat die diktatoriale regime met masjiengewere geskiet het. Wat nog 'n aanduiding geword het van die barbaarsheid wat op die vasteland heers.
  Trump het gesê dat die Verenigde State die probleem van hierdie diktatuur met geweld kan oplos. En dat 'n kernbom hulle nie sal skrik nie. Trump het verder gesê dat die Verenigde State reeds sulke wapens toets dat geen termonukleêre ladings gevaarlik sal wees nie.
  Maar Trump se tyd was besig om uit te loop. En dus is hy die oudste van die presidente. Boonop het hy ná Carter se dood selfs die oudste onder oudpresidente geword. Sjoe! En geluk is lief vir die jeug! As Trump 'n jonger vrou as sy opponent gehad het, is dit onwaarskynlik dat hy haar enigsins sou verslaan het!
  Blykbaar sê die wet van karma: sterkte aan die jongmense! Selfs al blyk Ronald Reagan 'n uitsondering op die reël te wees!
  En die relatief jong Gorbatsjof blyk 'n mislukking te wees. Selfs as iemand kan sê dat Mikhail Sergeevich verkeerd was? Die eerste heerser van die USSR wat mensetaal gepraat het. En hy is nie deur die mense verstaan nie! Of dalk nie eers die mense nie, maar die elite!
  O, sulke geluk! Hoeveel geluk het Vladimir Vladimirovich Poetin gehad, en hoeveel het hy bereik?
  En as Nikolaas II 'n bietjie meer geluk gehad het - byvoorbeeld, as admiraal Makarov aan die lewe gebly het, hoe groot en magtig sou Rusland dan gewees het. China sou Geel Rusland word en die hele wêreld sou gebuk gaan!
  En so het hulle die Krim alleen ingeneem en in konfrontasie met die hele wêreld getrek!
  En Nicholas II, as 'n subtiele diplomaat, het daarin geslaag om Konstantinopel en Klein-Asië van sy bondgenote te onderhandel.
  Wel, oukei, nou word die fenomenale Zelensky al hoe meer aktief. En die tweede verkiesing kom nader.
  Daar is meer en meer gejubel en optimisme in die Oekraïne. Medwedef het natuurlik 'n televisiedebat voorgestel. Alhoewel dit nie veel sin maak nie. Die posisie van die waarnemende president van Rusland is nie baie sterk nie. En daar is niks om oor te spog nie. Nóg in ekonomie, nóg in politiek en in oorlog. Die situasie in die Kaukasus het selfs vererger. En niks kan gedoen word nie. Nóg mag nóg diplomasie wen. Verhoudinge raak al hoe meer vyandiggesind met Medwedef se gevolg. Niemand hier neem die tsaar meer ernstig op nie. Alhoewel die koning steeds op die troon is.
  Oligarge is oor die algemeen nie teen Zelensky nie. Net die veiligheidsmagte, of eerder sommige van hulle, is ongelukkig!
  In die geheim het Medwedef 'n veiligheidsraad saamgestel. Die gesprek het gehandel oor die vraag of die tweede rondte gekanselleer moet word. Was daar byvoorbeeld enige oortredings? Natuurlik was hulle! En jy kan hiermee fout vind en die verkiesingsuitslae kanselleer. Hoekom sal so iets deur die Hooggeregshof bevestig word? Die idee het redelik redelik gelyk.
  Dmitri Anatolyevich Medwedef het onthou dat Jeltsin op 'n tyd in Mei 1999 'n plan bespreek het vir 'n militêre staatsgreep en die verspreiding van die Doema!
  En dit het amper gebeur. Dit is waar, selfs toe was daar geen eenheid onder die veiligheidsmagte nie. Sommige het gesê dat 'n sagte opsie beter is: die Hooggeregshof verwerp die vervolgingsprosedure weens die gebrek aan 'n wet oor die verwydering van die Russiese president. En totdat hierdie wet aanvaar is, en dit is 'n grondwetlike wet, moet twee derdes van die parlement en driekwart van die Federasieraad vergader word. En die magte van die Doema sal verval, en so ook die president.
  Die veiligheidsmagte het toe eintlik belowe om saam met die Hooggeregshof te werk en die probleem vreedsaam op te los. Jeltsin wou nie regtig vir 'n militêre staatsgreep met 'n twee persent gradering en vyf hartaanvalle gaan nie. En die krag is nie dieselfde nie, en die ondersteuning is nie dieselfde nie. Boonop het die mense in 1993 nog ondersteuning vir daardie kursus gehad. En in 1999 was sy nie meer daar nie. En dit kon nie met sulke resultate gebeur het nie.
  Dus, as die vervolgingsproses deurgegaan het, sou dit heel waarskynlik sonder 'n skietery geëindig het.
  Medwedef het na die Hooggeregshof geappelleer om die verkiesings ongeldig te maak.
  Maar toe het die regters natuurlik beswaar begin maak. Dit, sê hulle, al word die verkiesings nietig verklaar, sal dit steeds herhaal moet word. En Medwedef se kanse sal net minder word. En populêre onrus sal begin.
  So, sê hulle, beter Dmitri aanvaar dat Zelensky die president van Rusland sal word. En probeer om jou plek te vind.
  Boonop het baie gesê dat hierdie nar nie in die Oekraïne sal slaag nie. Maar dit moes gewerk het! En jy moet nie 'n tragedie van 'n molshoop maak nie.
  Medwedef het, nadat hy met regters en veiligheidsbeamptes gepraat het, 'n besluit geneem: om tog na die verkiesings te gaan. En hou die tweede rondte. En dit is regtig hoe dit sal uitwerk. Miskien sal daar tog 'n wonderwerk gebeur. Maar nee? Hulle sal hom dus nie in die tronk sit nie.
  Die vergadering van miljardêrs het ook uitgespreek dat hulle nie teen demokrasie is nie. En dat Zelensky nie 'n linkses is nie en hulle pas. En verder, dat uiteindelik alle Westerse sanksies opgehef sal word en Rusland uiteindelik na die wêreldgemeenskap sal terugkeer.
  Nou is daar net een ding oor om te doen: hou 'n televisiedebat. Zelensky het ingestem, maar net by die Luzhniki-stadion. Dit is natuurlik aanvaar. Dit het baie herinner aan die reeds geslaagde stadium met Poroshenko. Boonop was die verskil in die eerste ronde selfs groter. En Medwedef se anti-gradering is kolossaal.
  Maar TV-debatte is soos 'n drenkeling wat aan strooihalms vashou. Die laaste vergadering is op Vrydag, en die verkiesings is op Sondag.
  Medwedef was oor die algemeen besig om voor te berei. Maar die feite is nie aan sy kant nie. En Poroshenko se ervaring het gewys dat jy nie feite met retoriek alleen kan verander nie. Net soos hulle nie die burgemeester Luzhkov kon verslaan nie, die enigste keer in die hele geskiedenis van Moskou toe die sentrale televisiekanale teen die huidige hoof van die stad gewerk het.
  Maar propaganda kon nie swaarder weeg as die ekonomiese prestasies van die Moskouse burgemeester nie. En moenie vir Kiriyenko, die skrywer van die standaard stem nie! Maar dit was hy wat die meeste van almal bevorder is. Waarskynlik die mees onsuksesvolle kandidaat is teen die sakebestuurder gestel.
  Die Russiese media het egter nou meer vir Zelensky beywer. Niemand het in Medwedef geglo nie. Selfs die Hooggeregshof was huiwerig om die verkiesingskansellasiesaak aan te hoor.
  Tot dusver is die punt, die stadion is tot op die rand gepak. Letterlik oorvol.
  En dit was duidelik dat ernstige kontroversie aan die kom was. Dit was egter duidelik uit Medwedef se gesig dat hy amper tot vrede gekom het met die nederlaag. Maar die laaste skuif moet gemaak word.
  Op die vooraand van die debat het Medwedef Vladimir Zhirinovsky as minister van binnelandse sake aangestel. Dit is die laaste gebaar van wanhoop. Maar Zhirinovsky, wetende dat meer as tagtig persent van die kiesers gereed was om vir Zelensky te stem, was glad nie gretig om met die toekomstige staatshoof te stry nie. Alhoewel hy natuurlik verstaan het dat dit onwaarskynlik was dat hy 'n plek in Zelensky se span sou vind.
  Ja, Vladimir Volfovich is oud. Anatoly Kashpirovsky is egter 'n selfs ouer minister van gesondheid en adjunk-premier. Maar hy is ook nie besonder gretig om hom vir Medwedef te beywer nie. Hy het egter "n kans om in die span te bly. Ouderdom is groot en dit beteken ervaring. En my fisiese vorm is net baie goed.
  Geen wonder die Kasjpirov-verskynsel nie.
  Die debat in die stadion het begin met 'n uitruil van groete. En spitsvondige opmerkings. Maar Zelensky het varser, meer selfversekerd, meer oortuigend en meer professioneel gelyk.
  Medwedef was baie senuweeagtig en het begin skree. Hy kon nie oortuigend wees nie. En dit gaan nogal sleg in die land. Die mense ondersteun duidelik Zelensky. Alles is so gespanne hier.
  Zelensky se elke woord gaan gepaard met applous, en Medwedef word uitgejou. Dit wil sê, daar is 'n werklike mislukking van die debat.
  Medwedef ruk en sê:
  - Ek het ondervinding!
  Zelensky antwoord met 'n glimlag:
  - Met sulke ondervinding, gaan net na die huiswagters!
  Medwedef het geantwoord:
  - Ek en Poetin het die Krim geneem!
  Zelensky het geestig geantwoord:
  - 'n Dief se greep en kort arms!
  En so het die debat voortgegaan, maar Zelensky het duidelik gewen. Hy was baie geestiger en meer oortuigend as Medwedef en die gehoor was verheug.
  Onmiddellik na die televisiedebat het die waarnemende president van Rusland 'n dekreet uitgevaardig wat salarisse vyf keer verhoog en pensioene sewe keer! Maar dit het al na 'n grap gelyk.
  Medwedef se mense het net gelag. Alhoewel dit duidelik was dat hulle op die vooraand van die verkiesing iets anders doen!
  Medwedef het ook besluit om die Orde van St. Andrew die Eerste Geroepe aan beide Stalin en Lenin toe te ken. Hierdie besluit moet gesê word dat dit redelik wys is, maar laat. Dmitri Medwedef wou duidelik die kommuniste oorwin. En veral die Staliniste. Maar terselfdertyd het hy die ster aan die held Tukhachevsky geneem en toegeken. Dit is ook 'n buitengewone stap en 'n poging tot flirt deur die liberale.
  Medwedef het oor die algemeen probeer om beide ons s'n en joune te behaag. Hy het die patriarg, die pous en die leiers van Christelike denominasies toegeken. Hoofsaaklik Protestante. En selfs Jehovah se Getuies is tot hulle regte herstel , maar dit was van min nut. Tog word hulle verbied om te stem, en oor die algemeen is hierdie organisasie besig om dood te gaan!
  Medwedef het beide muftis en lamas toegeken. Hy het probeer om almal aan sy kant te wen. Die stort van medaljes en bestellings was buitengewoon. Terselfdertyd het die waarnemende president aan alle Afgevaardigdes van die Doema elk 'n miljoen dollar-bonus toegeken. Dit het egter eerder mense na hom afgeskrik as gelok.
  Vervolgens het Medwedef verskeie nuwe ordes probeer vestig: die Orde van Petrus die Grote, die Orde van Ivan die Verskriklike, die Orde van Alexander die Bevryder, die Orde van Nikolaas II en die Orde van Brusilov. Die Orde van Lenin en Stalin is ook herstel.
  Medwedef het op hierdie manier probeer om 'n diverse kiesers te lok. En handel volgens die beginsel: beide joune en ons s'n! Maar in hierdie geval het omnivoor aanleiding gegee tot wantroue in die mense - hulle sê, "n politieke prostituut. Mense het blykbaar vergeet dat Poetin ook met links en regs geflankeer het. En ek het ook probeer om 'n omnivoor te wees.
  Wat egter vir Jupiter toegelaat word, word nie vir die bul toegelaat nie! Poetin het op een of ander manier van die begin af, ten spyte van die spoor van die opvolger van Jeltsin, gehaat deur die mense, die simpatie van beide die mense en die elite geniet. Selfs die kommuniste was bang om teen hom te praat en het gestem om hom as eerste minister te bevestig sonder om te baklei of te beding.
  Maar Medwedef was nooit besonder geliefd nie. Blykbaar was hy te intelligent en in Poetin se skaduwee. Niemand het hom as 'n ware vegter en heerser beskou nie. Oor die algemeen, ná Poetin, het enige opvolger op een of ander manier soos 'n politieke dwerg gelyk en was iets verkeerd. En Zelensky is as charismaties beskou, soos 'n sprokiesprins. En dit is nie meer 'n kat in 'n pokkie nie, maar 'n suksesvolle heerser wat Oekraïne uit die vlei, of eerder uit die gat, getrek het.
  Natuurlik het die Oekraïne eerstens gely weens die verbreking van bande met Rusland. En hier is Poroshenko dalk nie so skuldig nie. As so iets in Wit-Rusland gebeur het, sou dit 'n volslae mislukking gewees het. Wat professionaliteit betref, is die Oekraïense regering sterk! In Wit-Rusland, inteendeel, is daar net sikofante en dishevelers. Poetin het soms sterk persoonlikhede in sy span gehad, soos Rogozin of Tkachev, maar hulle is vinnig verwyder.
  Medwedef was in elk geval 'n man wat nie 'n gebore heerser gelyk het nie, en daarom was hierdie tsaar nie heeltemal eg en by die hof nie.
  In sekere opsigte het hy gelyk aan Gorbatsjof, vir wie gewone mense in die Weste liefgehad het, maar onder hulle eie nie gehou het nie. Hulle het natuurlik gedeeltelik begin om Gorbatsjof te hekel weens sy stryd met dronkenskap. Alkoholiste en drinkers het natuurlik nie die tekort aan vodka vergewe nie. Daar was wyn-onluste. En toe verdwyn die sigarette.
  Nee, Gorbatsjof is duidelik dat hulle nie van hom gehou het net as gevolg van sy kaalheid nie. Medwedef het as eerste minister getoon dat hy 'n baie swak ekonoom is. En selfs sonder Zelensky sou hy probleme ondervind om tot 'n nuwe termyn verkies te word.
  Eenkeer het Poetin Medwedef aan die ore getrek.
  Maar nou het Poetin uit die spel geval - hy het sy gesondheid ondermyn, met die hand bestuur en homself met hokkie inspan. Was dit nodig om op so 'n eerbare ouderdom op die ys te klim? Veral sonder dat jy enige vaardighede gehad het toe jy jonk was?
  Poetin het uitgebrand, het oorrek. En sonder hom is daar niemand om Zelensky te keer nie. Boonop het Poetin self personeelbeleid op so 'n wyse gevoer dat hy nie 'n waardige opvolger gehad het nie. Soos Stalin, wat dit so gemaak het dat Chroesjtsjof hom opgevolg het, en bankrot gegaan het. En hier is Medwedef glad nie 'n voldoende leier van die Russiese ryk nie.
  Op die Saterdag voor die verkiesing het alle Russiese TV-kanale 'n film oor Zelensky uitgesaai. Natuurlik met die doel om te laster. Maar min feite is aangebied. En propaganda het sy hulpeloosheid gewys. En baie kanale het kommentaar gelewer op die film.
  Medwedef het bevele aan baie generaals toegeken. Om weer 'n staf te hê.
  Onverwags het hy ook 'n nuwe Orde van Botvinnik gestig, drie grade: brons, silwer en goud. En ook die Orde van Alekhine. En ook brons, silwer en goud.
  Medwedef het verder per dekreet aangekondig dat Rusland binne vier jaar na 'n professionele weermag sou oorgaan. En die dienslewe word tot ses maande verminder.
  Vervolgens het die waarnemende president aangekondig dat oorlogsveterane en diegene wat in warm plekke gedien het, die Held van die Russiese Federasie-ster bekroon sal word. Wat 'n stap geword het wat geen analoog het nie.
  Medwedef was duidelik op soek na 'n plek in die geskiedenis. Vervolgens het die waarnemende president aan Vladimir Vladimirovich Poetin postuum die Orde van Oorwinning en die Orde van St Andrew die Eerste Genoemde en die nuutgestigte groot diamantster van die Held van die Russiese Federasie toegeken.
  Dit was reeds die laaste poging om op die gradering van die voormalige Russiese afgod te speel. Soos, ek is al vir soveel jare Medwedef saam met Poetin - wees lief vir my met jou hele hart en siel!
  Maar blykbaar is mense nie te gretig om hierdie voornemende diktator lief te hê nie.
  En in die nag van Saterdag tot Sondag het Dmitri Anatolyevich Medwedef selfs die postuum toewysing van die titel van Generalissimo aan Vladimir Vladimirovich Poetin aangekondig!
  Hierdie was regtig baie cool! Soos, ek gee die titel aan die afgod van vorige jare!
  Sal dit egter vir Medwedef help? Dit is moeilik om mense te oortuig om net vir hulself te stem deur hul voormalige afgode te prys en hulle met bevele toe te ken. Maak nie saak hoeveel jy met toekennings stort nie, jy sal Poetin nie terugbring nie. En dit is duidelik dat die ou koning weg is en 'n nuwe koning kom uit Kiev.
  Zelensky was egter nie aan die slaap nie, en het ook die Pous toegeken. Die bejaarde Francis die Eerste het die president van die Oekraïne geseën vir nuwe prestasies.
  En in Wit-Rusland het die pro-Russiese koalisie van partye reeds handtekeninge ingesamel om 'n referendum oor eenwording met Rusland te hou. 'n Stemming oor hierdie aangeleentheid word verwag. Medwedef word egter nie hiervoor gekrediteer nie. En hier het die hoofinisiatief gekom van Zelensky, hierdie afgod van miljoene.
  So nou het Vladimir Zelensky die wenstreep betree...
  Stemming het in Siberië begin. Opkoms was van die begin af hoog. Mense het na die stembus gegaan en geglimlag. Dit was duidelik dat hulle kom ter wille van verandering. En wat hulle wil hê, is nuut. Almal is moeg en moeg vir die oues.
  Selfs die liedjie het in die oggend geklink:
  Ons harte eis verandering
  Ons oë vra verandering...
  In ons lag en in ons trane,
  En in die pulsasies van die are!
  Verandering, ons wag vir verandering!
  Die verkiesings is rustig gehou, maar daar was 'n groot opkoms. Mense het in massas na die verkiesings gestroom. Nikolai Valuev was een van die eerstes wat gestem het. Hy het die stembrief in die stembus gegooi en gesê:
  - Kom ons stem vir iets nuuts!
  Alexander Povetkin het volgende verskyn. Ek het ook gestem en my mening gegee:
  - Vir die Russiese gode!
  Volgende het die stemming gekom. Hulle het stembriewe in stembusse gegooi. En Dima Bilan en Alla Pugacheva. Lev Leshchenko het ook verskyn en aangekondig:
  - Kom ons stem vir iets nuuts!
  Nikolai Baskov het gesing:
  - Russiese wals, vlerke sweef! Lente is oppad!
  En hy het ook die blaar in die asblik gesit.
  Toe verskyn ander ouens... Zelensky het op 'n bromponie kom stem en 'n salto gedoen - applous getrek. Hulle het gestem en selfs voorgedra:
  Ken die pulsasie van die hart en are,
  Trane van ons kinders, moeders...
  Hulle sê ons wil verandering hê
  Gooi die juk van swaar kettings af!
  En dawerende applous! Alhoewel die gedigte nie deur hom is nie, maar deur die bekende digter en skrywer Oleg Rybachenko. Maar Oleg Rybachenko het self in 'n seun verander, en nou reis hy in 'n ander wêreld.
  Toe stem ander boksers: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Die laaste een het ná rustyd probeer terugkom. Maar hy is geslaan en is uiteindelik weg.
  Sofia Rotaru het in Kiev gestem. En sy het baie geglimlag...
  Vladimir Zhirinovsky het ook gekom. Hy het geskree:
  - Vir 'n nuwe pad!
  En hy het die epaulette van 'n kolonel-generaal geflits. Zyuganov het in 'n rolstoel na die verkiesing gekom. En hy was heeltyd stil.
  Grudinin het glimlaggend gestem...
  Garry Kasparov het 'n gelyktydige wedstryd gegee en ook sy stem uitgebring. Boonop het hy gesê dat hy 'n wedstryd met Carleson sal speel. Anatoly Karpov het dus 'n gelyktydige speletjiesessie gegee.
  Terloops, Karpov is reeds bekroon met die Goue Orde van Mikhail Botvinnik.
  Nog 'n vraag is dus wie is die hoof- en beste wêreldkampioen hier.
  Sekerlik het baie verander...
  En Dmitri Anatolyevich Medwedef het almal weer verras. Aangekondig deur die instelling, die orde vernoem na "Oleg Rybachenko". Boonop is daar vier grade tegelyk: die vierde graad is brons, die derde graad is silwer, die tweede graad is goud, en die eerste graad is goud met diamante!
  Dit het puik uitgedraai!
  "Lucifer's Armageddon" is reeds in fliekteaters vrygestel, en die rekords van "Avatar" en "Star Wars" is reeds gebreek. Oleg Rybachenko word 'n ware literêre superster!
  Medwedef het ook "n literêre prys ingestel wat na Oleg Rybachenko vernoem is - met "n prysfonds wat tien keer groter is as die Nobelprys.
  En dit is oor die algemeen baie cool!
  Toe het al hoe meer Medwedef Sondag gewerk. Hy het aan Oleg Rybachenko die Orde van St. Andrew die Eerste Genoemde, en die ster van die Held van Rusland, en die groot diamantster van die Held van Rusland, die Orde van Oorwinning, toegeken. Dit was 'n poging om die verloop van die geskiedenis te verander.
  Soos, ek sal Oleg Rybachenko vriendelik behandel, en alles sal wonderlik wees! Terselfdertyd sal ek aan hom en die maarskalk die titel van die Russiese Federasie toeken!
  En Sondag kom ... Die eerste data van die uitvoerende peilings is reeds bekend, wat sê dat Zelensky meer as tagtig persent het.
  En die vloei van inligting sal nie ophou nie...
  Medwedef gaan nog nie stem nie. Werke. Hier reik hy 'n bevel uit wat aan Vladimir Volfovich die rang van weermaggeneraal verleen. Soos, wees getrou aan my.
  Alhoewel Zhirinovsky, blykbaar, reeds na die ander kant oorgesteek het.
  Lev Leshchenko minister geword sonder portefeulje. Maar dit maak nie meer saak nie.
  Daar is onrus in China. Die mense wil demokrasie hê - hulle is moeg vir despotisme! Die mens leef nie van brood alleen nie!
  Ek wil graag nee sê vir my baas! Hoe lank kan jy in die een-en-twintigste eeu dissipline met "n stok handhaaf?
  Dinge het nie baie goed gegaan in China nie. Dit is onmoontlik om die spore van kommunisme te volg en kapitalisme onbepaald te bou. Sommige veranderinge is nodig. En die leierskap is te konserwatief.
  Boonop wil die nuwe bourgeoisie demokrasie en 'n einde aan polisiebrutaliteit hê.
  Die uitputting van outydse werkswyses het ook "n effek gehad! Geen begeerte om ratte in die stelsel te wees nie. Ja, in China op Sondae skud beduidende onluste die stelsel.
  En in die Verenigde State het 'n vrou die grootste kans om president te word. Die gewildheid van Floyd Mayweather het egter skielik begin groei. Hierdie onoorwinlike bokser het reeds na die top van die graderings geklim.
  Blykbaar het die Verenigde State nuwe oorwinnings gemis en wou nie 'n Republikein of 'n Demokraat op die troon hê nie. En Floyd is ook cool!
  En dan sal daar nog 'n TV-debat wees.
  Dit is reeds Sondagaand. Die stemlokale sluit binnekort.
  Op die laaste oomblik het Medwedef uiteindelik verskyn. Hy het die stembrief inderhaas in die stembus gegooi en vertrek sonder om 'n woord te sê. Die horlosie het geslaan en die stemming is verby.
  Voorlopig het president Medwedef die Kremlin verlaat en na sy woning naby Moskou gegaan.
  Daar is twee meisies saam met hom in die kajuit. Ten minste 'n bietjie vermaak.
  Natasha, wat regs sit, het gevra:
  - Wel, wat van Dima? Nou sal hulle jou finale mislukking aankondig!
  Medwedef het opgemerk:
  - Daar is nog twee maande voor die inhuldiging. So vir nou is ek nog alles, en Zelensky is net die president van die Oekraïne!
  Alenka, wat aan die regterhand gesit het, het opgemerk:
  - En die inhuldiging kan versnel word! Jou mag, Dmitri Anatolyevich, is verby!
  Medwedef het smekend gevra:
  - Maar julle meisies kan dit doen!
  Natasha frons en vra:
  - Wat kan ons?
  Medwedef het met selfvertroue gesê:
  - Meng in met die inhuldiging!
  Natasha het gelag en geantwoord:
  - En hoe?
  Die waarnemende president het beslis gereageer:
  - Asof jy jouself nie ken nie!
  Natasha antwoord woedend:
  - Ons sal nie Zelensky doodmaak nie!
  Medwedef het dadelik beswaar gemaak:
  - Wel, hoekom maak dit dood! Maak net seker dat hy self die kroon prysgee!
  . HOOFSTUK No 4.
  Die meisies het eenstemmig gegiggel...
  Alenka het met 'n glimlag gevra:
  - Wat stel jy voor om hipnose te gebruik?
  Dmitry Anatolyevich knik:
  - Dis dit! Jy kan dit doen!
  Natasha het vir haar vriend geantwoord:
  - Ons kan, maar ons wil nie!
  Medwedef was verbaas:
  - Hoekom is dit?
  Natasha het eerlik geantwoord:
  - Zelensky is die uitverkore! En jy, Dmitri Anatolyevich, is nie in staat om die land te regeer nie!
  Alenka het met kwaadwilligheid bygevoeg:
  - En dit is vir ons almal baie duidelik!
  Medwedef het met woede opgemerk:
  - Verstaan jy nie dat ons 'n kolonie van die Weste sal word nie?
  Alenka het vol vertroue geantwoord:
  - Die Weste sal eerder ons kolonie word!
  Natasha het sarkasties bygevoeg:
  - En met jou, Misha, sal Rusland in elk geval nie wonderlik wees nie!
  Medwedef het gegorrel:
  - Ek sal vir jou die Orde van Oorwinning, die Orde van St. Andrew die Eerste Genoemde, die Orde van Nicholas II, en 'n goue ster in diamante gee...
  Natasha het gelag en opgemerk:
  - Of dalk kan ons self presidente word en onsself driehonderd bevele gee?
  Alenka het opgemerk:
  - Ons kan jou hipnotiseer en generalissimos word.
  Natasha het gegiggel en opgemerk:
  - Of dalk supergeneralissimos!
  Die meisies bars uit van die lag...
  Alenka het gesing:
  - En soms het selfs die vyand geskree,
  Verberg die vrees - dat ek 'n koning is!
  Natasha het haar tande ontbloot en getjirp:
  - Ek hou nie van teaters en arenas nie,
  Daar word 'n miljoen vir 'n roebel verruil...
  Alhoewel daar groot veranderinge voorlê -
  Ek is mal oor Belobog en Stalin!
  En die meisie het haar kaal tone gebruik om die verloorde president se neus toe te druk.
  Die getalle is reeds uit die Verre Ooste bekend gemaak. 91 persent vir Zelensky, 7,5 persent vir Medwedef, selfversekerde leierskap van die Oekraïense president.
  Alenka het ook Medwedef se oor met haar kaal tone getrek en gesis:
  - Wel, wat van die voormalige president, het jou toekennings jou gehelp?
  Medwedef het gespanne gesê:
  - Ek is nog nie 'n eks nie! Voor die inhuldiging, die regte een!
  Die meisie het geskree:
  - Eer aan die nuwe koning!
  Die heksemeisies het as hul laaste troefkaart geweier om Medwedef te help. En nou, terwyl die waarnemende president nog "n uitweg uit "n hopelose situasie probeer vind het.
  Dalk die Hooggeregshof beïnvloed om die uitslag van die Russiese presidensiële verkiesing nietig te verklaar? Dit het na 'n groot versoeking gelyk. Maar in werklikheid het die kans skraal gelyk.
  Wat as ons 'n bevel uitreik en elke regter 'n miljard dollar bied? Hy is immers die president en hy het mag waarvan selfs tsare nooit gedroom het nie! Meer presies, die waarnemende president. En inderdaad, as jy 'n hele miljard dollar bied, sal die beoordelaars nie weerstand bied nie.
  Hoekom tyd mors op kleinighede?
  Data is oor die radio versend. Terwyl Zelensky negentig persent gehad het, plus in die Oekraïne was dit verwag dat hy byna honderd persent sou ontvang. Miskien in die rooigordelgebied, as gevolg van Medwedef se flankering met die kommuniste, sal daar 'n bietjie meer wees, daar was 'n paar kanse in die Kaukasus. Dit lyk of Ramzan Kadyrov besluit het om die wenkant te kies. Jy kan steeds geld maak in die weermag, alhoewel die weermag geen spesifieke begeerte het om te dien nie, het die vallende president geen begeerte nie.
  In die algemeen, na die eerste ronde, het Medwedef se krag verswak. En as hy nog toekennings kon uitdeel, dan is hy andersins toenemend geïgnoreer.
  Dmitri Medwedef het by sy kantoor aangekom en probeer om die sentrale bank te kontak. Die bediende het hom onwillig verbind.
  Die waarnemende president het geëis dat geld aan hom toegeken word vir dringende behoeftes.
  Die hoof van die Sentrale Bank het geantwoord:
  - Ek sal niks doen totdat ek bevestiging van die nuwe president Zelensky ontvang het nie.
  Medwedef het gebrul:
  -Is jy mal? Ek is steeds die president van die inhuldiging van die nuwe! Indien wel, dan moet jy my gehoorsaam!
  Die hoof van die sentrale bank het opgemerk:
  - Volgens die grondwet gehoorsaam ek jou nie! En in elk geval, hoekom het jy geld nodig?
  Medwedef antwoord met 'n glimlag:
  - Het jy lande nodig vir noodgevalle?
  Die hoof van die sentrale bank het in 'n streng toon gereageer:
  - Wil jy ontsnap?
  Medwedef het geblaf:
  - Ek sal jou nou arresteer! Die weermag gehoorsaam my! Getroue Zhirinovsky is by my!
  Die hoof van die Sentrale Bank het opgemerk:
  - Hierdie een vat altyd die koek! En in Moskou is meer as negentig persent vir Zelensky. Jou mag is oor Misha!
  Medwedef het gebrul:
  - Maar joune het nie begin nie!
  En hy het afgelui. Nou het die situasie moeilik geword. Die veiligheidsmagte is op die punt om te weier om te gehoorsaam. Ja, Zhirinovsky is 'n jakkals. Was dit die moeite werd om hom as minister van binnelandse sake aan te stel? Gee die opdrag aan die spesiale magte. Of moet ons steeds probeer om die Doema te gebruik?
  Dit is duidelik dat Zelensky nuwe verkiesings sal hou, en baie afgevaardigdes sal nie hul mandate ontvang nie. Meer presies, byna alles.
  Hier is iets anders nodig. Maar die Doema sal waarskynlik nie teen die mense gaan nie. En die weermag sal nie 'n regstreekse militêre staatsgreep ondersteun nie. Die generaals in Rusland is nie die soort om burgeroorlog toe te gaan nie.
  Daar bly net een ding oor - om die presidensiële verkiesing in die hof te kanselleer. Dit is die enigste wettige kans om jou pyn te verleng. Maar heel waarskynlik sal dit net verleng word. Dit is onwaarskynlik dat Medwedef 'n werklike kans het om herkies te word. Trouens, sy anti-gradering is kolossaal, selfs erger as dié van Petro Poroshenko.
  Medwedef het ook aan 'n ander opsie gedink. Byvoorbeeld, fisies uitskakel Zelensky? Maar dit is pure misdadigheid. Buig so? Boonop sal dit Medwedef bederf. En op sy beste sal dit 'n uitstel gee. Omdat die mense Medwedef nie sal vergewe vir so 'n kolossale mislukking in die verkiesings nie.
  Nee, Dmitri Anatolyevich sal nie slaag nie. Sonder om selfs tien persent van die stemme in die verkiesing in te samel, sal hy beslis nie aan bewind bly nie.
  Medwedef het die kroeg genader. Hy het dit oopgemaak, 'n bottel uitgehaal en vir hom 'n bietjie konjak geskink.
  Duur - "Napoleon", verouder vir tweehonderd jaar!
  Die waarnemende president het 'n glas gedrink. Toe peusel ek aan die tweede een met suurlemoen.
  My maag het warmer gevoel en my gedagtes het vinniger gejaag. Na die derde glas het Medwedef geglimlag en in 'n stoel gaan sit. Bietjie opgekikker. Trouens, hoekom het hy hierdie krag nodig? Volle verantwoordelikheid. Nie 'n minuut vrye tyd nie, nie 'n sekonde van vrede nie. Altyd aan die beweeg, onder die toesig van videokameras. Jy is bang om te veel te sê.
  Daar is baie werk, maar daar is geen plesier nie.
  En ek wil saam met 'n meisie in die bed lê. Speel oorlog op die rekenaar.
  Trouens, hier is jy die president, maar om 'n ware oorlog te begin sal jy twee keer dink. Dit is hoe die formidabele Trump nie durf waag om Iran aan te val nie.
  Jy kan baie oor oorlog praat, maar eintlik is dit nie maklik om daaroor te besluit nie!
  Maar veg die spel, veg jouself!
  Medwedef gaan sit by die rekenaar. Ek het my gunsteling Tweede Wêreldoorlog aangeskakel. Hy kon dit lanklaas speel. Hier, om nie te veel te bemoei nie, gebruik jy die swendelaar se kode. Soos hierdie...
  En dan hardloop jy deur tegnologie teen 'n orkaanpas. En jy het reeds IS-7's, wat jy in regimente lanseer, en net T-1's teen die Duitsers. Daar is 'n merkbare verskil in krag en middele.
  Medwedef, wat byna nooit gedrink het nie, ook weens swak gesondheid, het merkbaar opgebeur.
  Só gooi jy die duurste en swaarste tenk van die Tweede Wêreldoorlog, die IS-7, na die vyand. En jy breek dit sonder veel moeite. Die oorlog gaan maklik en oorwinnend voort. Jy neem stad na stad oor.
  In die algemeen het Stalin natuurlik die land goed gelei en daarin geslaag om die Derde Ryk in minder as vier jaar te verslaan. Poetin het langer met ISIS geveg. Maar die Duitsers het baie cool tegnologie.
  In die spel, byvoorbeeld, die Duitse E-75-tenk, kan net die Sowjet IS-7 op gelyke voet daarteen veg, alle ander tenks gee in. E E-75 het baie sterk pantser. Selfs die geweer is beter as die Sowjet IS-7 en is naby in vernietigende krag.
  En die Duitsers het beplan om hierdie tenk in 1945 hul hoof een te maak. Wat van ons s'n?
  Medwedef het gesug... Hulle was nie in staat om die IS-7 in massaproduksie in die na-oorlogse tydperk te plaas nie. Die oorlog het dus langer geduur, niemand weet wie anders gewen het nie.
  Dmitry Anatolyevich, dronk, het gesing:
  - Ek is mal daaroor, broers, ek is mal daaroor! Lief om te lewe, broers! En ons ataman hoef nie moeite te doen nie.
  Medwedef het aan die slaap geraak terwyl hy gespeel het. Dit is ontspannend ...
  En die volgende dag het die finale uitslag van die presidensiële verkiesing bekend geword.
  Byna 92 persent van die kiesers het saam met die Oekraïne vir Zelensky gestem, en 6,7 persent vir Medwedef. Dus het Zelensky se triomfantlike oorwinning plaasgevind.
  Vieringe en vreugde het in die land begin. Uiteindelik het 'n nuwe, soos dit vir baie gelyk het, helder lewe aan die kom.
  Vir nou dien Dmitri Anatolyevich Medwedef as president tydens die inhuldiging.
  En hy het natuurlik die wenner gelukgewens. Waarheen kan jy gaan? En daar is niks om ses persent te tel nie.
  Minister van Binnelandse Sake Vladimir Zhirinovsky het Medwedef egter besoek en hom getroos:
  - Ek het vir jou gestem Dmitri Anatolyevich!
  Die waarnemende president het stilweg geantwoord:
  - Dankie!
  Zhirinovsky het voorgestel:
  - Miskien moet ons jou in die première sit?
  Medwedef skud sy geverfde kop:
  - Ek dink nie, na so 'n nederlaag in die tweede ronde, sal hulle my die premier gee nie. Dit sal nie meer polities korrek wees nie.
  Zhirinovsky het logies opgemerk:
  - In elk geval, daar moet iemand van Rusland in jou plek wees. So wie indien nie jy nie?
  Medwedef het voorgestel:
  - Heel waarskynlik, Andrei Navalny!
  Zhirinovsky het sy tande ontbloot en gegrom:
  - Andrei Navalny? Laat dit nie gebeur nie!
  Medwedef het sy skouers opgetrek en verward opgemerk:
  -Waar gaan jy heen?
  Zhirinovsky het geskree:
  - Ja, ek sal hulle almal arresteer!
  Medwedef het sy hand gewaai:
  - Genoeg! Dit lyk of ons tyd verby is! Ek gaan op vakansie na die Kanariese Eilande. Wat gaan jy doen?
  Zhirinovsky het sy oë skelm geknip en geantwoord:
  - Lobby vir die belange van jou vriende! Tot Zelensky sy pligte as president van Rusland en Oekraïne opgeneem het!
  Medwedef het ongelukkig opgemerk:
  - Ongelukkig is dit nie so eenvoudig nie... Dan stroop hulle jou van drie velle!
  Zhirinovsky, wat sy oë skelm knip, vra:
  - Maak my asseblief 'n marshal van die Russiese Federasie! Wel, wat is dit vir jou werd!
  Medwedef het 'n paar sekondes gedink en toe aangekondig:
  - Goed! Ek sal nie net van jou 'n marshal maak nie, maar ek sal Beria ook herstel tot die rang van maarskalk! Dit sal regverdig wees!
  Zhirinovsky het instemmend geknik:
  - Met betrekking tot Beria, ja!
  Medwedef het sy oë vernou en gevra:
  - En met betrekking tot jou?
  Zhirinovsky het eerlik geantwoord:
  - En behandel my soos 'n koning! Ek beloon wie ek wil!
  Medwedef het instemmend geknik:
  - Ja, so is dit!
  En hy het die voorbereiding van beide dekrete oor die toekenning van die geledere van beamptes beveel.
  Die waarnemende president van Rusland het opgebeur. Dink dat hy nou rekenaarspeletjies ten volle kan geniet.
  En hulle is groot pret om te speel ...
  Maar regtig, hoekom sou die president enigiets anders doen? Nou het tegnologie so ontwikkel dat jy enigiemand kan wees. Selfs deur die Here God. En spesifiek in die spel om heelalle te skep.
  Byvoorbeeld, in die kantoor van die waarnemende president is daar 'n groot aantal verskillende speletjies, insluitend die modernste.
  Medwedef besluit om 'n intydse strategie-speletjie te speel. Duitsland in 1939. Wel, hoekom gebruik jy 'n swendelaar se kode? Jy voeg jouself vyfduisend Panthers, drieduisend Tiere en tienduisend Focke-Wulfs by. En jy ontplooi hierdie magte teen die vyand. En jy val Pole aan, wat nie eers 'n tiende van sulke magte het nie.
  En die oorlog gaan voort soos jy wil, met een doel en oorwinnend. Medwedef, om eerlik te wees, is 'n groot oorwinnaar hier. Dit verpletter die vyand asof pruime met 'n pers verpletter word.
  Pole is maklik en vinniger platgetrek as in die werklike geskiedenis. Jy val Frankryk aan. Jy lanseer tienduisend E-75-tenks na haar deur 'n skelm kode te gebruik. Kom ons erken dit, manjifieke motors. Wat heeltemal onkwesbaar is vir Franse gewere, maar dodelik op lang afstande. Hulle skiet vyandelike voertuie af.
  Medwedef spring selfs van blydskap. Soos in die speletjie, beweeg hy vinnig, en vat reeds Parys... En wat dan van kleinighede? Kom ons neem Spanje terselfdertyd oor, sodat Franco nie te ontsteld raak nie.
  En vir die aanval op Gibraltar sal ons straalvliegtuie gebruik. Waar gaan die Britte heen?
  Natuurlik gebruik ons terselfdertyd fondse om oorlogskepe en vliegdekskepe te bou. Dit sal dan moeilik wees vir Brittanje. Hier is honderd vliegdekskepe en tweehonderd slagskepe. Dit sal 'n kolossale krag wees.
  En dan is daar die landingskepe. Jy maak ook tenks van die "E"-U-reeks, 'n verdere evolusie van die "E". Hier gooi jy "n "E"-50-U-tenk, so "n masjien dat jy dit nie vanuit enige hoek kan penetreer nie.
  En laat sy die Britte pynig. Hier is twee pragtige meisies binne so 'n tenk wat vir die waarnemende president van Rusland knipoog.
  Medwedef blaas 'n soen vir hulle in reaksie.
  Dit is hoe ons sal speel...
  En die jongste tenks nader Londen. En sonder seremonie neem hulle die hoofstad van Engeland in.
  Medwedef het gesing:
  - Die wêreld is vervelig! Ons sal almal die kat eet!
  Dit is natuurlik interessant en maklik om te speel. Ek het die bedrogspulkode geneem en stempel wat jy ook al wil hê. So verower jy die Balkan en gaan na Afrika. Jy stamp ook, en ook infanterie. Jy maak troepe, as jy net geld gehad het. En die verowerde gebied gee ook geld. Wel, probeer dit, loop rond in Afrika.
  Die USSR maak steeds die front oop. Vier-en-dertig teen die E-50-U-reeks, wat nog tienduisend gestempel is. As die E-50 'n voertuig is met ongeveer dieselfde pantser as die Tiger-2, is net die rasionele helling groter, en die bewapening is 'n bietjie sterker, en die enjin is kragtiger. Die E-50-U, met gelyke gewig, is vergelykbaar met die Sowjet T-64, en het selfs 'n kragtiger gasturbine-enjin.
  Ja, die kragte is nie gelyk nie. Hier veg verskillende generasies tenks.
  En Medwedef jaag natuurlik op 'n swart perd.
  Die kragte is natuurlik nie vergelykbaar nie. Jy kan ook die E-75-U byvoeg, dit is 'n hurk-moordmasjien, ondeurdringbaar selfs deur skeepsgewere.
  En hoe hy homself sal vertrap. Niks kan dit keer nie.
  Medwedef speel soos 'n klein seuntjie. Eh, goed, dan hoe. En niemand is gretig om hom te sien nie. Hy het verloor en die waarnemende president is vergete.
  Almal is net lief vir wenners.
  Dmitry Anatolyevich het gesing:
  En ons trotseer die storms,
  Van wat en hoekom...
  Leef in die wêreld sonder verrassings,
  Dit is onmoontlik vir enigiemand
  Mag sterkte, mislukking,
  Al die spronge, op en af,
  Slegs op hierdie manier, en nie anders nie,
  Net so, en nie anders nie!
  Lank lewe verrassing!
  Verras! Verras!
  Lank lewe verrassing!
  Verras! Verras!
  Lank lewe verrassing!
  En Medwedef het vroliker geword. Nou het sy troepe Oekraïne, Wit-Rusland, beset en nader Moskou onverbiddelik!
  Die voormalige Russiese president sê:
  - Dat ons lewe 'n speletjie is!
  En neem die hoofstad van die USSR met storm. Natuurlik, teen die weermag van 1941, het hy tenks met kenmerke van die sestiger en selfs die sewentigerjare, en die belangrikste ding is dat daar baie van hulle is.
  Medwedef knipoog vir homself... Die hoofstad Moskou is ingeneem. En nou kan jy die Kaukasus oorneem... En terselfdertyd die suide van Afrika vir jouself oorneem. En sal oorsteek na Argentinië.
  En van daar af val die VSA aan. Hy is 'n cool bevelvoerder. Die vyand bly agter beide in hoeveelheid en kwaliteit van troepe.
  Medwedef sing entoesiasties:
  - Ons sal met vrymoedigheid in die stryd gaan! Vir die mag van die Sowjets! En ons sal almal in die kak afvee in die stryd hiervoor!
  Medwedef is tydelik uit die wedstryd weggeneem. Die Russiese minister van verdediging, wat Shoigu Trubetskoy vervang het, het gebel. Hy het die steeds waarnemende president gevra:
  - Wanneer sal ons die ampseed aan die nuwe leier aflê?
  Medwedef antwoord bondig:
  - Waar dit moet wees, by die inhuldiging!
  Trubetskoy het opgemerk:
  - Die nuwe president van "n verenigde land wil volgende week ingehuldig word. Sodat hulle nie tyd het om te steel nie!
  Medwedef het geblaf:
  - Dit is nie volgens ons grondwet en wette nie!
  Trubetskoy het opgemerk:
  - En Jeltsin het hierdie grondwet aangeneem nie volgens die wet en die ou grondwet nie. Trouens, baie het gedink dat Poetin 'n nuwe grondwet sou voorstel, maar op een of ander manier het dit nie gebeur nie!
  Medwedef het opgemerk:
  - Dit is nie die beste idee vir elke nuwe president om 'n nuwe grondwet aan te neem nie!
  Trubetskoy het beswaar gemaak:
  - Maar Poetin kon! Hy was cooler as Jeltsin, en jy, Dmitri Anatolyevich!
  Medwedef het geknik en ingestem:
  - Koeler en bowenal gelukkiger! Sonder Poetin het alles verkeerd geloop, en Zelensky het die mag in Rusland oorgeneem.
  Trubetskoy het opgemerk:
  - En Loekasjenko het 'n kans gehad, maar hy het sy tyd gemis. Ons moes vinniger beweeg het!
  Medwedef het logies opgemerk:
  - Loekasjenko was bang vir mededingende verkiesings in Rusland. En Zelensky sou nie die risiko geneem het as Poetin se hart dit nie kon verduur nie. Om die land so met die hand te bestuur is uitgebrand! Poetin het beslis uitgebrand by die werk!
  Trubetskoy het voorgestel:
  - Wel, so moet ons die inhuldiging op 'n vinniger datum aanvaar of nie?
  Medwedef het vrymoedig geantwoord:
  - Maak soos jy wil! Ek gee nie meer om nie! Ek sal aftree na eerbare aftrede en vir my eie plesier lewe. Miskien reis ek om die wêreld! Ek was reeds beide president en eerste minister vir 'n rekordtydperk vir Rusland! Hoe lank kan jy aan die troon vasklou?
  Trubetskoy het saamgestem:
  - Wel, indien wel, laat dan veranderinge kom! Wat om te doen met Shoigu?
  Medwedef het koud geantwoord:
  - Laat hom rus! Die maarskalk se pensioen is groot. Laat hom om die wêreld reis. Ek het jou toegelaat om eiendom in die buiteland te hê!
  Trubetskoy het geknik en opgemerk:
  - Poetin het Rusland van die wêreld geïsoleer! Alhoewel ons in woorde in die diepte van ons siele bedroef is, was ons bly oor sy dood! Wat Zelensky betref, ons sal sien! Baie van ons wou bestellings hê soos in die Weste. Ontvang soos in die VSA, maar werk ... Soos in die USSR!
  Medwedef het opgemerk:
  - Wel, onder Stalin het amptenare intensief gewerk! Moenie dink dat hulle vol heuning was nie!
  Trubetskoy het gevra:
  - Wat gaan jy doen?
  Medwedef onthou:
  - Ek was president, en ek sal as president uittree. Sy is groot... En ek sal die lewe geniet! Hoekom anders moet ek werk!
  Trubetskoy onthou:
  - Zelensky kan jou die pos van adviseur by hom gee!
  Medwedef het dit afgeswaai:
  - Ai! Hy is slim genoeg sonder my raad! Kortom - voer die inwyding uit! Dmitri Anatolyevich het syne gestuur!
  Trubetskoy het saamgestem:
  - Inhuldiging ja!
  Medwedef het afgelui. Ek het besluit om die wedstryd klaar te maak. Iets waarvoor ek nooit voorheen tyd gehad het nie. En ten minste geestelik verpletter die Verenigde State.
  Of meer presies in die spel. Die Amerikaner Sherman is egter swak teen die E-75-U. Maar die Verenigde State het baie vliegtuie, al is hulle nie so kragtig soos Duitse jets nie.
  Maar die kwaliteit is natuurlik nie dieselfde nie! Die Krauts is besig om intense tellings op te tel. Veral die vlieëniers: Albina en Alvina! En dit is meisies wat deur hul kolossale ywer onderskei word.
  Medwedef vorder uit die suide op Amerika. En terselfdertyd beweeg sy tenks oor Siberië. Hy het pret. Terloops, hoekom nie Japan nog verower nie? In hierdie speletjie kan jy ook jou bondgenote doodmaak. Gevorderde strategie. Pas die bedrieër se kode toe en jy sal sterker wees as jou teenstander in beide kwantiteit en kwaliteit. Nie oorlog nie, maar pure plesier. Hier is die stertlose straalmasjiene, die Amerikaners kan nie eers inhaal nie.
  Meer presies, om daar te kom. En gebruik radio-beheerde missiele! En boelie Amerikaners. Medwedef hou baie van hierdie speletjie. En beweeg die troepe. Mexiko is ingeneem. Amerikaanse stede val die een na die ander. So 'n plesier.
  En in die ooste kom tenks van die "E"-U-reeks Indië binne. Maar wat kan die Britte hulle teëstaan? Boonop het die Derde Ryk reeds hulpbronne opgehoop en produseer die mees moderne tegnologie sonder 'n skelm kode.
  Maar Medwedef het besluit om die Panther 'n bietjie op te gradeer. Hier is die eerste konvensionele "Panther" - frontale pantser van 80 - 110 mm, sypantser van 50 mm, 'n 75 mm kanon, looplengte van 70 EL, enjin van 650 perdekrag. Hier is die "Panther"-2 met frontale pantser van 120 tot 150 millimeter, 60-mm-sye, 'n 88-mm-kanon met 'n looplengte van 71 EL, en 'n 850-perdekrag-enjin. Ja, 'n ernstige kar. En dit is swaarder nie op vyf en veertig nie, maar vyftig ton en het 'n korter silhoeët.
  Maar "Panther"-3. Frontale pantser van 150 tot 200 millimeter, sye van 82 millimeter, 'n geweer van 88 millimeter met 'n looplengte van 100 EL en 'n enjin van 1200 perdekrag - gewig 55 ton. Stem saam, so 'n kar is oor die algemeen super teen die Shermans.
  Maar daar is "Panther"-4. Dit het frontale pantser van 200 tot 250 mm teen hellings, en sybepantsering van 160 mm. 'n 105 mm-geweer met 'n looplengte van 100 EL. Dit is reeds 'n monster wat 65 ton weeg en met 'n lae silhoeët. Gasturbine-enjin van 1500 perdekrag. Natuurlik 'n uitstekende reeksontwikkeling, wat selfs met die Sowjet IS-7 kan veg. Boonop is die IS-7 nie massavervaardig nie.
  Maar daar is sterker masjiene. Loop "Panther"-5, frontale pantser 250 romp teen 'n hoek van 45 grade, 300 mm rewolwer voorkop teen 'n hoek, sy 210 teen 'n hoek, 128 mm geweer teen 100 EL, gewig van 'n meer gevorderde tenk 75 ton, 2000 perdekrag enjin gasturbine krag . 'n Masjien wat beter is as alle Sowjet- en Amerikaanse modelle. In staat om die IS-7 van gevegsafstand binne te dring en kop-aan-kop-treffers te weerstaan. "Panther"-5 is oor die algemeen uitstekende tegnologie. Die USSR het niks sterker as die IS-7 nie. En die Duitsers het ook vyf soorte Tiere.
  Nadat hy die grootste deel van die Amerikaanse grondgebied ingeneem het, het Medwedef besluit om die Tiger ook weg te jaag. Wel, "Tiger" is die eerste een wat almal ken. Die frontale pantser is 100-110 millimeter met amper geen helling nie, en die sypanser is 82 millimeter sonder helling. En die 88 mm-kanon, 56 EL-looplengte, is 'n baie loeiende tenk. Anders as die "Panthers", waar net die eerste reeks eintlik baklei het en daar voorbeelde van die tweede was. Tenk "Tiger"-2 beter bekend as die "Royal Tiger".
  Frontale pantser: 120-150 mm aan die voorkant van die romp teen 'n hoek van 50 grade, 185 mm aan die voorkant van die rewolwer teen 'n effense hoek, en 82 mm aan die kant teen 'n hoek van 60 grade. Dit is goed beskerm in die voorkop, effens beter as die Tiger in die sy, en het 'n 88 mm-kanon met 'n looplengte van 71 EL. Van die produksietenks van die Tweede Wêreldoorlog, die beste in terme van bewapening en frontale beskerming, gewig 68 ton, enjin 700 perdekrag - taamlik swak in bestuursverrigting.
  "Tiger"-3 is 'n ontwerp voertuig. Frontale pantser is 150-200 millimeter teen 'n hoek van 45 grade, die voorkant van die rewolwer is 240 millimeter teen 'n hoek. Sye van 160 millimeter met skuins skilde. Drie tipes verskillende wapens: 'n 88 mm 100 EL kanon, 'n 105 mm 70 EL kanon, en 'n 105 mm 100 EL kanon met 'n enjin van 1000 1200 perdekrag. Met 'n digter uitleg en 'n gewig van 75 ton. Ja, die kar is ernstig en baie gevaarlik. En 'n selfs kragtiger "Tiger"-4 frontale pantser 250 - romp skuins teen 45 grade, voorkop 300 millimeter skuins, sye 210 millimeter, geweer 128 millimeter 100 EL loop lengte, of 150 millimeter loop lengte 56 EL , gewig 185 EL 0 perdekrag gasturbine-enjin. 'n Baie kragtige tenk.
  Maar selfs koeler is "Tiger"-5. Frontale pantser: romp voorkop 350 mm teen 'n hoek van 45 grade, rewolwer voorkop 400 mm teen 'n hoek van 50 mm. Die kante is 300 mm skuins. 'n 150 mm 100 EL geweer, of 'n 174 mm 70 EL geweer, of 'n 210 mm 38 EL geweer. Gewig is 100 ton, gasturbine-enjin is 2500 perdekrag. Die kragtigste masjien sal nie eers die IS-7 en St. John's wort binnedring nie. Hierdie een kan teen Amerika gebruik word. Alhoewel dit gesê moet word dat "Tiger"-5 nie eens in die projekte in die werklike geskiedenis was nie. Maar dit is niemand se skuld dat die oorlog so vinnig geëindig het nie.
  Maar die virtuele tenkspeletjie kan verbeter word.
  Medwedef het die Amerikaanse hoofstad Washington en die grootste stad New York begin bestorm. Hier kan jy regtig werk en wen.
  Al feitlik. Hier brand Washington en Duitse tenks ry daarlangs. En niemand kan Tigers-5 keer nie.
  Medwedef voltooi 'n hardnekkige aanval op die Amerikaanse hoofstede en dit lyk na 'n oorwinning. Maar daar lê ook Japan voor.
  . HOOFSTUK No 5.
  Wat anders kan ek in die speletjie doen? Maar die Lev-familie van tenks het nooit in produksie gegaan nie. Hierdie is werklik monsters hier. Maar in die Tweede Wêreldoorlog was hierdie masjiene van latere reekse selfs oorbodig. En nog meer teen Japan met sy klein en medium tenks.
  Maar Dmitri Medwedef het besluit om hulle 'n bietjie weg te jaag.
  Hier is die eerste Lev-tenk, wat slegs in projekte bestaan, en slegs gedeeltelik in metaal vergestalt. Die frontale pantser van die romp is 120 millimeter teen 'n hoek van 45 grade, die frontale pantser van die rewolwer is 240 millimeter teen 'n hoek, die sye is 82 millimeter, die geweer is 105 millimeter, die looplengte is 70 EL, die hele 80 ton, die enjin is 800 perdekrag. Oor die algemeen 'n motor wat saam met die Tigers en Panthers op die Koersk Bulge kon verskyn het. Met 'n baie kragtige wapen vir sy tyd en uitstekende rewolwer voorkop beskerming. Maar gelukkig het sy nie opgedaag nie. "Lev"-2 projek voertuig. Die romp voorkop is 250 millimeter skuins, die rewolwer voorkop is 300 millimeter skuins. Die kante is 200 millimeter skuins. Geweer of 128 mm 100 EL of 210 mm 38 EL. Gewig 100 ton, enjin 1800 perdekrag. Dit het geen gelyke in sy krag nie. Meerder as die IS-7, wat hom net aan die kant kan tref. Maar dan ry jy verder, en "Leeu"-3 verskyn, ook jaag 'n monster. Frontale pantser van die romp is 350 mm, torings is 450 mm, met 'n syhelling van 300 mm teen hellings, 'n kanon van 150 mm by 100 EL, of 175 mm by 70 EL, of 210 by 56 EL, of 'n vuurpyllanseerder op 400 mm. Gewig is 120 ton, enjin is 2500 perdekrag.
  Ja, dit is 'n formidabele krag.
  Tank "Lion"-4 is nog 'n supermonster. Die frontale pantser van die romp is 450 mm, die frontale pantser van die rewolwer is 500 mm. Die kante van die romp en rewolwer is 400 mm skuins. 'n 175-mm-kanon in 100 EL, 'n 210-mm-kanon in 70 EL, 'n 500-mm-vuurpyllanseerder. Die gewig van die motor is 150 ton, die enjin is 3500 perdekrag gasturbine. Van 'n lang afstand dring dit alle tenks binne, insluitend die IS-7 en die Amerikaanse T-93. En selfs vlootgewere kan dit nie binnedring nie. Dit is 'n kragtige masjien, en met 'n ekstra kanon.
  Maar die selfs kragtiger Lev-5 is die koning van tenks. Die frontale pantser van die romp is 600 mm teen 'n hoek van 45 grade, die rewolwer is 800 mm dik, die sye is 550 mm teen 'n hoek. 'n 210 mm-kanon in 100 EL, 'n 300 mm-kanon in 70 EL, 'n 600 mm-vuurpyllanseerder. Die gewig van die masjien is 200 ton, die gasturbine-enjin lewer 5000 perdekrag. Ondeurdringbaar vir byna alle soorte wapens, behalwe vir hoëkragmissiele , veral grootkaliber gewere en bomme. In staat om op slagskepe en vliegdekskepe te skiet. Voorwaar 'n super tenk.
  Wel, kortom, daar is iets om te speel. Medwedef plaas druk op Japan.
  Maar hy word weer onderbreek.
  Die RFD-direkteur bel en sê:
  - Dmitri Anatolyevich, sal jy 'n konferensie aan joernaliste gee?
  Medwedef het beslissend gesê:
  - Nog nie!
  - Hoekom?
  Die waarnemende president het geantwoord:
  - Ek het die reg om onderhoude te gee of nie! So ek het besluit om dit nog nie te gee nie!
  Die RFD-direkteur het geknik:
  - Jy kan vir eers kalm wees! Die onderhoud gaan nie weg nie! Maar ons sal 'n ander plek soek!
  Medwedef het opgemerk:
  - Almal, gaan rus! As daar iets is, is jou generaal se pensioen groot! Jy kan lewe sonder om te werk!
  Die RFD-direkteur het verbaas gevra:
  - Is dit nie jammer om van so 'n enorme krag af te skei nie?
  Medwedef het eerlik geantwoord:
  - Dit is natuurlik jammer, maar 'n persoon onderwerp hom aan die onvermydelike!
  Medwedef het weer na die wedstryd teruggekeer. Die voormalige president van die grootste en mees hulpbronryk land ter wêreld het dit uiteindelik onder die knie gekry. En hoekom nie speel as hulle nou daarsonder kan klaarkom nie. Alhoewel hy die waarnemende staatshoof is.
  Maar hoe kan jy die versoeking vermy om jouself in so 'n speletjie te sny? Wel, Duitse troepe het Chukotka bereik. Gelukkig is die verskuiwing van toerusting in die spel baie makliker as in werklikheid. En hulle gaan China toe. En daar het hulle met die Japannese geveg. Natuurlik, deur die bedrogspulkode te gebruik, het Medwedef Lev-5-tenks uitgegooi en teen die samoerai gegooi. En dit is werklik superklas-motors.
  Hoe samoerai verpletter word. Maar steeds nie die grens van perfeksie nie.
  Maar hoekom, totdat die Tweede Wêreldoorlog verby is, is dit nie moontlik om die swaarste Duitse tenk "Mouse" deur die vlakke te laat loop nie?
  Dit is werklik 'n herverdeling van perfeksie en die kroon van skoonheid. Meer presies, wat kan gebeur as gigantomania ontwikkel.
  Medwedef het die Muise begin verdryf.
  Die Muis-tenk, 'n tenk wat eintlik in metaal bestaan, die swaarste van dié wat eintlik in metaal beliggaam is, het gery en selfs baklei. Die frontale pantser van die "Mouse" is 150 mm aan die onderkant van die romp, 200 mm aan die bokant van die romp, 250 mm aan die rewolwervoorkant en 210 mm aan die kante. Soos ons kan sien, is die tenk, selfs in sy eerste weergawe, ondeurdringbaar vir alle reeks Sowjet-tenks in die voorkop en selfs aan die kant. Die IS-2 en SU-100 kon nie vanuit enige hoek hierdie tenk binnedring nie. Slegs die IS-7 kon probleme vir die Maus skep en eintlik hierdie tenk beveg. Maar die IS-7 het eers na die oorlog verskyn en het nooit in produksie gegaan nie. En die "Muise" kon reeds in 1943 aan die front veg. Hierdie tenk het twee kanonne: 'n kortloop 75 mm en 'n 128 mm 55 EL, wat in staat is om alle Sowjet-tenks behalwe die IS-7 kop-aan te penetreer. Verder, die IS-2 van 'n lang afstand. Daar was ook 'n 150 mm kanon.
  "Mouse" het 188 ton geweeg en het 'n 1250 perdekrag-enjin gehad, wat steeds nie genoeg is nie. Oor die algemeen is die motor die sterkste vir sy tyd, en het geen gelyke nie.
  "Mouse"-2 is 'n ontwerp voertuig. Meer perfek. In die regte storie was die kar veronderstel om laer in silhoeët en ligter gemaak te word. Maar in die spel het die motor natuurlik meer perfek geword, laer in silhoeët, digter in uitleg, maar selfs swaarder. Die voorpanser van die Mouse-romp is 2 350 mm. Die frontale pantser van die rewolwer is 450 millimeter. Sye 300 mm. Kanonne is 75 mm langloop en 150 mm 70 EL, of 'n 210 mm houwitser, of 'n 400 mm vuurpyllanser. Gewig 200 ton. Gasturbine-enjin 2000 perdekrag.
  "Muis"-3 dobbelmasjien. Ook perfek. Die voorpanser van die romp is 600 mm, die rewolwer is 800 mm, die sye is 550 mm. Gewere 88 mm 100 EL, vir die veg van vyandelike tenks, en 210 mm 70 EL. Of 'n 550 mm-vuurpyllanseerder. Die gewig van die tenk is 250 ton, die gasturbine-enjin is 4000 perdekrag. Die tenk is byna ondeurdringbaar met byna alle wapens, behalwe vir die kragtigstes.
  "Mouse"-4 is 'n nuwe evolusie van gigantomania en meer gevorderd. Die frontale pantser van die romp is 1000 mm teen 'n hoek van 45 grade, die frontale pantser van die rewolwer is 1200 mm teen 'n hoek. Die kante is 850 mm skuins. Bewapening: 105 mm 10EL-kanon vir die bestryding van vyandelike tenks en redelik voldoende teen byna alle soorte voertuie. 300 mm wapen by 70 EL, vir die vernietiging van vestings en oortollig vir tenks. Of eerder 'n 750 mm-vuurpyllanseerder.
  Die gewig van die voertuig is 350 ton, wat nie soseer is vir sulke wapenrusting en wapens nie. Selfs die gewere van 'n slagskip kan nie reg van voor so 'n voertuig binnedring nie. Slegs 'n direkte tref van 'n kragtige kruisraket of 'n baie groot bom kan so 'n masjien vernietig. Vanuit alle hoeke is dit ondeurdringbaar deur alle tenks en selfaangedrewe gewere van die Tweede Wêreldoorlog. Die enjin is 6000 perdekrag gasturbine.
  Wel, "Mouse"-5 is die hoogste vlak van hierdie reeks. Die frontale pantser van die rompvoorkop is 1600 mm teen 'n hoek, die rewolwervoorkop is 2000 mm, die sye is 1500 mm teen 'n hoek.
  'n 128 mm-kanon met 'n 100 EL om alle tenks te bestry, genoegsaam teen alle handelsmerke, insluitend die IS-7 en 'n 900-mm-vuurpyllanseerder. Ander gewere is onprakties. Daar is 'n dosyn masjiengewere. Die gewig van die tenk is 500 ton. Gasturbine-enjin van 10 000 perdekrag. Die kar is, kom ons sê, perfeksie self. Byna niks kan jou in die voorkop tref nie. Super tenk...
  As iemand egter dink dat dit onmoontlik is om met iets koeler as "Mouse"-5 vorendag te kom, dan is dit glad nie waar nie. Die verbeelding van die skrywers van 'n goeie speletjie oor die Tweede Wêreldoorlog is onbeperk.
  Daar is byvoorbeeld ook "Rat". In die werklike geskiedenis hou hierdie tenk die rekord vir grootte onder alle projekvoertuie, en is selfs gedeeltelik in metaal beliggaam.
  Die "Rat"-tenk het 400 mm frontale pantser, en die sypanser is ook effens skuins. Bewapening: vier 210 mm-gewere, of een 800 mm-geweer en twee 150 mm-houwitsers, elf lugafweerkanonne. Gewig is 2000 ton, dieselenjins het 'n totale krag van 10 000 perdekrag.
  Tank "Rat"-2 is 'n evolusie van die ontwerpvoertuig met 'n meer gevorderde uitleg. Frontale en enige pantser van 800 mm, met 'n groot hoek van rasionele helling. Bewapening is een 1000 mm kanon en vier 150 mm houwitsers, sestien lugafweerkanonne wat in staat is om op grond- en lugteikens te skiet. Gewig is 3000 ton, gasturbine-enjins, totale krag is 20,000 perdekrag.
  "Rat"-3 is 'n selfs kragtiger en gevorderde masjien. Armor 1200 - millimeter teen 'n hoek. Bewapening: een 1250 mm kanon en ses 150 mm houwitsers. Twintig lugafweerkanonne wat op beide lug- en grondteikens kan skiet. Gewig is 4000 ton, gasturbine-enjins, totale krag is 35,000 perdekrag.
  "Rat"-4 is 'n selfs kragtiger en gevorderde masjien.Pantser van 1600 mm op 'n hoek. Bewapening - een 1600 mm kanon en nege 150 mm houwitsers, vyf-en-twintig lugafweerkanonne wat in staat is om op lug- en grondteikens te skiet. Gewig is 5000 ton, gasturbine-enjins, verbeterde, totale krag van 50,000 perdekrag.
  "Rat"-5 is die koelste tenk. Pantser van 2500 millimeter aan alle kante. Bewapening: een 2500 mm kanon. En vyftien 150 mm houwitsers. Veertig lugafweerkanonne wat op lug- en grondteikens kan skiet. Gewig 10 000 ton. Kernreaktor as 'n enjin, krag meer as 100,000 perdekrag.
  Die tenk is eintlik die coolste in die spel. En in terme van gewig en ander eienskappe.
  Wel, jy kan die bestorming van Tokio aan "Rat"-5 toevertrou. Dit is waar, dit is so duur dat jy die bedrogspulkode verskeie kere moet hardloop.
  Maar oor die algemeen kan Medwedef tevrede wees. Hy het deeglik gespeel.
  En ek het uiteindelik "Rat"-5 in virtuele realiteit gekyk. Hoe om oneerlik goed te speel.
  Maar dan bel hulle weer vir Medwedef.
  Hierdie keer is Siluanov die eerste adjunk-premier en waarnemende eerste minister.
  Hy het met 'n hartseer toon gesê:
  - Ons het Dmitri Anatolyevich verloor! Byna al die stembriewe is reeds getel!
  Medwedef het geestelik opgemerk:
  - Dit is beter om goed te verloor as om sleg te wen!
  Siluanov was verbaas:
  - Hoe is dit moontlik?
  Medwedef het verduidelik:
  - As Vitaliy Klitschko die eerste keer tot burgemeester van Kiev verkies is, sou sy terugkeer na die ring nie plaasgevind het nie. In plaas van 'n groot kampioen, sou die burgemeester 'n belaglikheid wees!
  Siluanov het hiermee saamgestem:
  - Ja, jy is reg, Dmitri Anatolyevich! Klitschko het 'n voordeel gehad om te verloor... Maar jy het ongelukkig geen spoor van so 'n voordeel gehad nie!
  Medwedef het in reaksie gesing:
  - Ek is vry, soos 'n voël in die lug,
  Ek is vry, het vergeet wat vrees beteken...
  Ek is so vry soos die wilde wind
  Ek is vry in werklikheid, nie in 'n droom nie!
  Siluanov het gemompel:
  - Ja, jy is net 'n digter Dmitri Anatolevich! Mens kan verse oor jou skryf!
  Medwedef het ernstig geantwoord:
  - In elk geval, nou kan ek rustig my gunsteling ding doen - rekenaarspeletjies speel! En voor dit, nou al twintig jaar lank, kon ek dit net in 'n rukkie bekostig!
  Siluanov prewel dof:
  - In speletjies?
  Medwedef het bevestig:
  - Presies speletjies! En dit sal vir jou nuttig wees om een of ander militêr-ekonomiese strategie te bestudeer!
  Die Eerste Adjunk Eerste Minister het teësinnig opgemerk:
  - Ek verkies oefening!
  Medwedef het gesis in reaksie:
  - Die bose werklikheid is verdoem, dit kan jou mal maak!
  Siluanov het koud geantwoord:
  - Wil jy ontsnap uit die werklikheid met die wêreld van speletjies? Pryswaardig!
  Daar was ironie in die woorde van die waarnemende eerste minister.
  Medwedef het gesê:
  - Laat ek die ster van die held van Rusland ook vir jou ophang!
  Siluanov het aangeraai:
  - Hang jouself op, meneer die president!
  Medwedef het gelag en geantwoord:
  - Miskien is dit 'n goeie idee! Andersins is Poetin eers postuum bekroon!
  Die waarnemende premier het gereageer:
  - Dankie, meneer die president!
  Medwedef het melodieus voortgegaan:
  - Vir dom leë oë...
  Siluanov het saam gesing:
  - Vir die feit dat alles moontlik is...
  Medwedef het klaargemaak:
  - Maar jy kan nie lewe nie!
  Die waarnemende premier het gereageer:
  - Maar ernstig, hulle sal my heel waarskynlik verwyder! Dit lyk of ons sal moet skarrel!
  Medwedef het koud geantwoord:
  - Daar is baie plekke op aarde!
  Siluanov het geknik en gegorrel:
  - Kortom, meneer die president, u het my 'n heldester belowe!
  Medwedef het uit die boonste rakke geskree:
  - Berei 'n dekreet voor!
  Hulle het vir hom nog 'n toekenningsvraestel gebring. Soos, skryf die waarnemende president.
  Terselfdertyd het Medwedef haar aan 'n klomp mense toegeken. Ken ons s'n!
  Eh, dit is al baie laat, en die waarnemende president van Rusland het aan die slaap geraak.
  Hy het gedroom van nog 'n alternatiewe geskiedenis. Die Tsaristiese leër, onder leiding van Kuropatkin, veg om Port Arthur vry te laat. Maar Medwedef het self op 'n gevegsrobot verskyn, met lasers en termokwark-doppies so groot soos 'n papawersaad, maar so dodelik soos die bomme op Hirosjima gegooi het.
  En hoe kan Medwedef die Japannese met sy gevegsrobot beveg? Hoe samoerai verskeur is, by die duisende. En hoe lasers en blasters in gebruik gekom het.
  En hulle het die Japannese geslag, spesifiek hulle het hulle geslag. En dit in stukke gesaag. En dit het hul geledere verwoes.
  Medwedef, wat sy troon verloor het, het behae in die geveg gevind. Hy maai hierdie samoerai af wat dit gewaag het om die heilige koninklike troon te skud.
  Maar is dit regtig sleg, kom ons sê eerlik, in alle eerlikheid, dit was onder die tsaar?
  Mag God aan elke land so 'n tsaar soos Nikolaas II gee. Dit is 'n ware voorbeeld van 'n intelligente heerser, en terselfdertyd 'n intellektueel.
  Dit is jammer dat so 'n nie-entiteit soos Kuropatkin hom in die steek gelaat het. En nou het Medwedef die Japannese aangevat. En kom ons dors hulle. En om dit te doen is baie aangrypend.
  En laserstrale sny samoerai by die duisende af. Nog 'n paar minute se stryd, en
  Daar is geen Japannese weermag nie.
  Wat het die samoerai-menere geëet? En nou kan ons dalk aan die werk gaan op julle skepe.
  Medwedef het die gevegsrobot in die lug opgelig en na die posisies van die Togolese vloot gehaas. Wat dink hy kan hy met die Russiese ridder doen?
  En dit is hoe vinnig 'n thermoquark-robot jaag. Nou is hy reeds bo die see. En kom ons sink Togo se vloot. Sny gordeldiere, kruisers en ander lewende wesens.
  Soos hierdie... Wat as ons ook 'n mini-termokwark-bom laat val?
  En die nuwe held verlaat haar. "n Golf styg op en sink die skepe van die land van die opkomende son.
  Medwedef skree bo-oor sy longe:
  - Vir Rusland Nicholas,
  Ek sal al die Japannese in stukke skeur!
  En weer gaan die waarnemende Russiese president in ekstase.
  Dit is wonderlik om met so 'n robot te baklei.
  Kom ons verdrink jou eie samoerai... En daar sal geen Tsushima wees nie, die Japannese sal niks hê om op te veg nie.
  Die laaste samoerai-skepe sink reeds. Wat 'n oorwinning is dit nie!
  Maar daar is steeds dele van die land van die opkomende son wat Port Arthur blokkeer. Ons moet hulle regtig aanpak. Om alle teenstanders van Tsaar Nicholas se ryk op te los.
  Medwedef sing entoesiasties:
  - En die samoerai het grond toe gevlieg,
  Onder die druk van staal en vuur!
  En kom ons vernietig die troepe wat Port Arthur beleër het. Dit het regtig gebeur dat 'n kragtige vesting geval het. En Rusland het "n klap in die gesig gekry. En die belangrikste, dit was erger as die Krim-oorlog. Daar het die ryk van tsaar Nikolaas II verloor teen die koalisie van Engeland, Frankryk, Türkiye en die Koninkryk Sardinië. En sy het met waardigheid verloor. En hier is 'n paar Japan, wat niemand as 'n ernstige mededinger beskou het nie.
  Laat Rusland nie vernedering verduur nie. Miskien is dit hoekom Stalin, so versigtig en terughoudend in buitelandse beleid, 'n tweede front in die Verre Ooste teen Japan geopen het. Inderdaad, die samoerai het Tsaristiese Rusland te veel verneder.
  Vernietig hulle hiervoor met klein thermoquark-bomme en verbrand dit met lasers.
  Sodat ek dit nie waag om Rusland te verslaan nie! O, God gee dat Zelensky 'n suksesvolle koning is.
  Weereens is Russe en Oekraïners verenig, en binnekort sal Wit-Russe by hulle aansluit.
  En daar sal 'n drie-eenheid van Slawiërs wees!
  Medwedef het die Japannese naby Port Arthur klaargemaak en aangejaag... Rusland het Japan verslaan. Sy het Korea, Manchuria, die Kuril-eilande en Taiwan geneem. Sy het ook die Japannese gedwing om 'n groot skadeloosstelling te betaal.
  Tsaar Nikolaas II het sy posisie versterk; rewolusie en onnodige denke het nie verskyn nie.
  Tsaristiese Rusland het voortgegaan om oor China te beweeg. En sy uitbreiding in die ooste.
  Maar die Kaiser se Duitsland, ten spyte van die feit dat die Tsaristiese Duitsland besig was om 'n groot moondheid te word en selfs vinniger en meer as in die werklike geskiedenis te groei, het steeds voortgegaan en die Eerste Wêreldoorlog betree.
  Ja, op twee fronte.
  Wel, nou het Medwedef die taak opgeneem om die Duitsers te vernietig. Hulle het geen rede om die Tsaar-Vader aanstoot te gee nie.
  En hoe dit vyande met lasers tref. En kom ons dors hulle in Oos-Pruise soos 'n orkaan. Medwedef skiet op Duitse troepe met lasers en gravitasie-energiestrale.
  Terselfdertyd het die meisies verskyn. Natuurlik in 'n bikini. Alenka en Natasha. En laat die Krauts kap met ligswaardjies.
  Ja, tsaar Nikolaas die Grote, die Nazi's het nooit van so iets gedroom nie. Wat beplan hulle teen julle, vaders?
  Medwedef sing aggressief:
  - Spanspekke, waatlemoene, koringbroodjies,
  Vrygewige, welvarende land...
  En hy sit op die troon in St. Petersburg,
  Vader Tsaar Nicholas!
  Die inhuldigingsdatum is vroeg uitgestel. En Medwedef is heeltemal aan sy eie lot oorgelaat. Soos, terwyl jy met die kind uitmaak.
  Medwedef het ook postuum aan Andropov die ster van die Held van Rusland toegeken. Wat seker vroeër gedoen moes gewees het. En hy het 'n dekreet uitgereik oor die bou van 'n monument vir Andropov.
  Terselfdertyd het die waarnemende president ook vir Yezhov en Yagoda herstel. Hoekom hier op seremonie staan?
  Toe stig hy 'n nuwe orde vernoem na Bobby Fischer. Maar jy kan niks sê dat hy 'n puik skaakspeler was nie. En nie net wonderlik nie, maar ook skandalig. Hy wou bo almal wees nie net in skaak nie.
  En ook drie grade: brons, silwer en goud!
  En natuurlik, eerstens, het Dmitri Medwedef hierdie bevel toegeken aan: Garry Kasparov, Anatoly Karpov en ... die Klitschko-broers!
  En terselfdertyd het Dmitri Medwedef die Orde van Vladimir Klitschko gestig. Ook 'n interessante stap. Drie vlakke: brons, silwer, goud.
  En dan is daar die Svyatogor Orde, 'n briljante oplossing.
  Medwedef stuur en pedale. En hy versin dit weer. Hierdie is 'n beer. 'n Beer vir alle bere.
  En hy het nuwe idees. Gee byvoorbeeld vir elke Rus 'n nuwe motor.
  Gaan speel intussen op die rekenaar. Wat Medwedef die meeste van alles wou hê. Hy het dus nou 'n nuwe strategie aangeskakel. Oorlog van verskillende vlakke. Dit is waaroor die president, selfs eersgenoemde een, wou speel.
  Jy begin met vyf werkers en duisend eenhede elk: steenkool, yster, klippe, olie, kos, goud.
  En kom ons bou eers 'n gemeenskapsentrum om nuwe werkers te produseer. Dan begin jy myne en landbou ontwikkel.
  Eerstens, natuurlik, die verkryging van kos om die werkers beter aan te pas.
  Medwedef het die kragtigste, mees moderne rekenaar. En jy kan baie eenhede uithaal.
  Jy bou vir jou 'n stad en nuwe handelsentrums. Geld is natuurlik aanvanklik 'n probleem. Totdat jy 'n munt, 'n mark, 'n akademie van wetenskappe, ensovoorts bou.
  Maar Medwedef ken 'n universele manier om ryk te word. Stel meer landbouwerkers in diens en koop hulpbronne vir brood. Die mark is baie goedkoop om te bou. En toe het jy gespaar, "n akademie gekoop, "n saagmeule gebou en nuwe myne gemaak. En dan meer... En goud het gevloei - die duurste produk. Veral wanneer die kruisement dit gedoen het. En dan sal dit moontlik wees om die putte te verbeter. Dit is hoe geld baie lekkerder vloei. Kan vir verbetering gebruik word. Nuwe sae, nuwe landbou-implemente, grondherwinning, kunsmisnavorsing. 'n Nuwe tipe ploeg...
  Vervolgens word die putte verdiep en nuwe werkers ingepomp. Nuwe plase. Vleisproduksie. Bou van huise. Na die huise van dokters, polisiemanne, putte, markte, argitekte, brandbestryders. En so aan... Belastinginvordering. Nuwe verbeterings in goudmynbou. En die ontwikkeling van nuwe ruimte- en werkgeboue.
  En daar is al meer en meer geld... Daar is surplusse en jy kan kaserne begin bou.
  Die spel is interessant en uitdagend. Die stad groei. Nog geen oorlog nie. Hier kan jy vredestyd vestig, en 'n swakker vyand kies... Trouens, Medwedef versamel steeds krag in militêr-ekonomiese strategie.
  Die militêre akademie is gebou. En jy begin troepe vorm. Kavallerie, infanterie, vlamwerpers, mortiere en ander magte. Natuurlik , artillerie. Of selfs weer, deur die putte van die tenk-aanleg te verbeter. Die eerste motors is natuurlik lig en primitief, maar hulle kan bestuur word.
  Medwedef is meegevoer.
  Die speletjie het die president verteer. Jy bou vir jouself al hoe meer nuwe huise. Dit sluit 'n skool van skrifgeleerdes, 'n biblioteek en vermaaklikheid van verskillende vlakke in. Of dit nou musikante, dansers, jongleurs, senetspelers, dieretuine is. Of 'n ander casino.
  En natuurlik tempels vir verskeie gode.
  Ja, daar is baie verskillende godsdienste in die ryk. Dit is die beste om verskillende tempels te bou.
  En hier is alles anders. En moskees, kerke, huise van aanbidding, Boeddhistiese tempels, stupas, heidense gode.
  Ja, 'n ryk sending. Jy bou ook brûe wanneer jy die rivier oorsteek.
  Daar is baie werk. Organiseer ook feeste vir verskillende godsdienste sodat die gode nie aanstoot neem nie.
  En so aan sonder onderbreking. En werk by die Akademie vir Wetenskap gaan voort, nou een verbetering, dan nog een. Of 'n middel teen knaagdiere of teen insekte - wat ook al die landbou verbeter, trekkers verskyn.
  En selfs die gode stuur goeie oeste. Jy kan dus tenks en vliegtuigfabrieke wegry. Begin met ligte vliegtuie, jy kan atoombomwerpers bereik. En die aantal eenhede groei voortdurend. Dit het reeds honderdduisend bereik.
  Medwedef speel en bevorder nuwe tegnologieë. Nog geen vrees nie. Jy hoef nie te veg nie, jy kan die indeks van welvaart en kultuur vir jou mense verhoog. En dit maak ook saak. Maar daar is nou genoeg geld en hulpbronne.
  Wat nog beter van die spel is, is dat die putte nie uitput nie. Jy kan vir ewig hulpbronne onttrek.
  En bou nuwe stede op die kaart ... Of selfs smul aan 'n piramide of 'n ander wonder van die wêreld.
  Medwedef is ook besig om nuwe barakke uit te gooi. Weliswaar verminder die oorvloed van troepe die welvaartsindeks. Dit is natuurlik waar die probleem ontstaan. Maar vir nou is daar niemand om mee te veg nie... Maar nuwe tegnologieë kan ingestel word om tenks en vliegtuie vinniger te maak. En bring die swaar bomwerpers op.
  Waarom egter nie, wat reeds medium tenks het, nie die vyand op die vlak van die Middeleeue vang nie?
  En Medwedef, nadat hy meer tenks vervaardig het en terselfdertyd hul parameters verbeter het, val vinnig die buurland binne.
  En ook vliegtuie van bo af. En kom ons bombardeer die vyand met alle mag. Jy reën napalm op hom.
  En dit is nie 'n speletjie volgens die reëls nie.
  Medwedef het die vernietiging van die Middeleeuse stad geniet. En dan die hele land met sy primitiewe weermag. Hy het dit geniet en gewen, hoewel sy vliegtuie en tenks geringe skade opgedoen het. Dit is hoe die greep relatief maklik blyk te wees. En dan bou jy weer 'n stad op die verowerde gebied ...
  En jou tenks is reeds swaar. Dit is moontlik om beide anti-kernbeskerming en aktiewe pantser aan te heg.
  Medwedef het reeds tien uur lank gespeel en sy oë was moeg en het aanmekaar begin vaskleef. Die waarnemende president het aan die slaap geraak.
  Aanvanklik het Medwedef in iets vaags rondgedraai. Maar dit het nie lank gehou nie. En toe vlieg die ultramoderne T-95-tenk teen die heuwel op. Dit was reeds laat herfs, en druppels reën het die pantser getref.
  Medwedef het gesê:
  - Die beslissende dag van die stryd om berg Vysokaya! Daardie berg wat die sleutel tot die hele verdediging van Port Arthur is. Vandag is presies 21 November, of 4 Desember volgens die nuwe styl. - Die professor het sy wapenrusting verwoed met sy vuis geslaan en uitgeroep. - Maar daar sal geen vang van Vysokaya-berg wees nie! Die Stille Oseaan-eskader sal lewe!
  Die Japannese het die berg Vysokaya amper verower. Hulle het soos miere ingekruip, in digte strome van alle kante. Die T-95 het met 'n 152 mm-snelvuurkanon losgebrand.
  Alenka het die joystick-knoppie gedruk, en die outomatiese kanon het die Japannese soos 'n lugafweergeweer getref. Kragtige hoog-plofbare fragmentasie skulpe het honderde Japannese met een skoot uitgeslaan.
  Natasha het op haar beurt uit agt swaar masjiengewere geskiet. En ek het ook verkies om 'n joystick te gebruik.
  Medwedef het die tenk bestuur, die supermasjien het met selfvertroue die steil hellings geklim, en die spore het die krygers van die Land van die Opkomende Son verpletter.
  Margarita het gefluit en gesê:
  - Ons maak geskiedenis!
  Die waarnemende president het woedend bevestig:
  - Sekerlik! Ons sal onder geen omstandighede toelaat dat Port Arthur oorgegee word nie!
  Alenka het met 'n geweer gevuur en twintig skote per minuut afgevuur en 'n projektiel uitgespoeg met verhoogde vernietigingskrag wat vyftig kilogram weeg. In een minuut het 'n ton metaal en plofstof met presisie losgebars.
  En die meisie het baie akkuraat geslaan.
  En masjiengewere wat elkeen vyfduisend skote per minuut afvuur. Of veertigduisend groot koeëls, oor 'n kort tydperk. En hoe het hulle die samoerai aangevat? Hoe hulle hulle begin druk het.
  Alenka het selfs gesing:
  - En die vyandelike kudde het grond toe gevlieg, onder die druk van staal en lood!
  Die Russiese tenk het aggressief gewerk. Hier het hy eenduisend Japannese afgekap, hier is die tweede. Verwyder hulle in lae.
  Natasha het gegiggel en gesing:
  - Vir die glorie van Rus! Laat ons nooit die Vaderland vergeet nie!
  En weer skiet hy uit dodelike kaliber masjiengewere. En duisende Japannese lê dood.
  Medwedef het dit geneem en gesis:
  - Tsaar Nikolaas! Jy sal wonderlik wees.
  En kom ons verpletter die onvoltooide samoerai onder die ruspes.
  Margarita het logies opgemerk:
  - Nikolaas II kan die grootste van die tsare wees. Hy het alle kans gehad om China 'n Russiese provinsie te maak - Geel Rusland!
  Medwedef het die samoerai getref, soos ruspes oor hulle afgestorm en gesê:
  - Laat dit so wees!
  Dop na dop het uitgevlieg. Hulle het soos kwasi-materie vermenigvuldig, wat baie minder energie benodig het as die werklike toename in atome en molekules.
  Alenka het die joystick-knoppies met haar grasieuse vingers gedruk en selfs uitgeroep:
  - In die naam van die Russiese tsare!
  . HOOFSTUK No 6.
  Die geweer het gebrul en gebrul. Alhoewel, nie so hard nie, maar gedemp, was dit moontlik om te praat.
  Margarita het die waarnemende president gevra:
  - Wat, die aantal skulpe is oneindig?
  Medwedef het geantwoord:
  - Kwasi-materie verg nie veel energie om te skep nie. En om 'n termonukleêre reaktor met water te vul is so maklik soos pere uitdop!
  Margarita het gefluit:
  - Ja, dit is briljant! Jy kan ook sjokolade-roomys op hierdie manier maak!
  Medwedef het met 'n sug beswaar gemaak:
  - Nog nie, maar baie gou, ja! Dit is jammer dat ons tot dusver net kwasi-materie kry!
  Alenka, wat die joystick-knoppies met haar kaal vingers druk, glimlag met groot tiertande, het opgemerk:
  - Hierdie vermoë om materie te skep is ook kwasi-goddelik!
  Medwedef het gelag. Daar was al hoe minder Japannese om die berg, en meer en meer lyke. Die samoerai het probeer om op die tenk te skiet, maar tevergeefs. Die skulpe het soos druppels reën van die pantser afgespring.
  Die waarnemende president het opgemerk:
  - En die mens is geskape na die beeld en gelykenis van God.
  Alenka, wat dodelike skulpe afgevuur het, het opgemerk:
  - As dit nog geskep is. Miskien is ons mense die intelligentste, sterkste en kragtigste wese in die heelal!
  Medwedef het logies voorgestel:
  - Des te meer nodig is die konsolidasie van die mensdom! Ons moet verenig! Dan sal ons nie hartseer en nederlaag ken nie!
  Natasha het met selfvertroue gesê:
  - Die Tsaristiese Ryk is in staat om almal te verenig! En verenig almal, sonder uitsondering, in 'n monoliet!
  En die meisie het weer masjiengewere afgevuur. Oorweldigend die Japannese wat van die linkerflank probeer inkom. Die granate het nie die T-95-tenk beskadig nie. En die gewere, ook van 'n afstand, het óf gemis, óf hul doppe was ondoeltreffend. Boonop is daar geen pantserdeurdringende wapens in enige land ter wêreld nie. En jy kan nie so maklik so 'n tenk binnedring nie. Sy verdediging is uit die boonste rakke.
  En die masjiengewere maai af en die doppe word weggevee. En hulle doen alles spesifiek, en baie dodelik.
  Natasha het gegiggel en gesê:
  - Baie Japannese sal vermis word!
  Alenka het hiermee saamgestem:
  - Regtig baie!
  En sy flits haar saffier oë. En daar is soveel verskillende dinge oor hierdie meisie, 'n ware terminator.
  Die krygers skiet. En samurai bloei. Veertigduisend koeëls en 'n ton doppe per minuut, dit is 'n baie groot vernietigende krag.
  Natasha merk op:
  - Ons is krygers wat ernstige dood ly!
  Alenka het hiermee saamgestem:
  - En nie net die dood nie, maar die bron van krag in die hele heelal!
  Margarita het oordeelkundig opgemerk:
  - As Tsaristiese Rusland die hele wêreld verower, dan sal alle oorloë in die geskiedenis van die mensdom eens en vir altyd beëindig word!
  Medwedef het saamgestem:
  - Natuurlik baba! Niemand het oorloë nodig nie! Maar die mensdom moet verenig word!
  Natasha sis met die vreugde van 'n panter wat 'n bul doodmaak:
  - Wanneer ons verenig is, is ons onoorwinlik!
  En sy het vonke uit haar oë vrygelaat! Dit is die meisie! Dit bevat die vlamme van vuur, en ys en staal.
  Maar nou sterf die laaste Japannese. En daar is niemand anders om die berg te bestorm nie. Meer as vyftigduisend gesneuwelde krygers van die Land van die Opkomende Son het onder die berg Vysokaya gebly.
  Die stryd is verby.
  Die vier het 'n plek op 'n heuwel ingeneem, en Medwedef het opgemerk:
  "Ons moet nie vir eers met die garnisoen praat nie." In die algemeen, wat gaan ons doen?
  Alenka het voorgestel:
  - Daar is nog baie Japannese. Kom ons vernietig die hele Nogi-weermag.
  Margarita het geredelik hiermee saamgestem:
  - Dis dit! Ons sal al die samurai uitdruk! En dit sal wonderlik wees!
  Medwedef het geglimlag en opgemerk:
  - En ons tenk kan ook onder water en vuurdoppe swem. Kom ons sink die Japannese vloot!
  Natasha het van vreugde gegil:
  - Dis dit! Dis reg, kom ons vat en vee al die samoerai op see uit.
  Die Japannese eskader het pas met sy volgende bomaanval begin. Skulpe het gevlieg, insluitend van elf- en twaalfduim-gewere. En dit, jy sien, is ernstig.
  Die tenk het na die kus gejaag. Alenka het met haar vingers op die bak van die motor getik en opgemerk:
  - Goed, see toe. Maar hoe kon ons die inisiatief aan die Japannese op land gee?
  Margarita, wat 'n bietjie kennis oor die oorlog gehad het, onthou:
  - Ons het masjiengewere gehad, en die Mosin-geweer was baie meer betroubaar en doeltreffender as die Japannese. En as alles nie op see uitgewerk het nie, dan het die samoerai op land geen kans gehad nie!
  Alenka beweeg woedend haar kaalvoet langs die vloer en prewel:
  - Verraad! Nietige verraad!
  Natasha het voorgestel:
  - Ons sal almal ophang!
  Die tenk het in die water gegaan. Van die kante het skroewe verskyn wat die masjien beheer het. Hier is die eerste teiken: 'n Japannese vernietiger. Natasha druk die joystick-knoppies met haar dun vingers.
  En die dop het die heel onderkant van die skip met dodelike krag getref. Hy het die wapenrusting omgedraai.
  Die vernietiger het nog 'n dop gekry. Natasha druk weer haar toon.
  En dan verdrink die Japannese.
  Alenka het gegiggel:
  - Kom ons maak beurte om te verdrink! Masjiengewere is nie baie effektief onder water nie!
  En die meisie het die joystick gedruk en hierdie keer 'n dop in die bodem van die vernietiger gestuur.
  Margarita antwoord met 'n glimlag:
  - Wel, ons het dames!
  Natasha het weer 'n dop gestuur en geskree:
  - In die naam van Rus, laat daar oorwinning wees!
  Alenka het die skulpe uitgespoeg. Sy het die bodem van die skip van die Land van die Opkomende Son oopgesny en opgemerk:
  - Tog was die tsaristiese mag in Rusland nie so erg as wat propaganda beweer het nie.
  Margarita het hiermee saamgestem en gewillig gepraat, veral omdat hy in elk geval niks te doen gehad het nie.
  - Onder tsaar Nikolaas II het Rusland die goudstandaard van geld ingestel. Die geldeenheid van die ryk het die soliedste en stabielste in die wêreld geword. Pryse het ook feitlik onveranderd gebly. En onder tsaar Nicholas het die betaling sewe-en-dertig roebels per maand bereik. Trouens, Rusland het een van die voorste lande in die wêreld geword in terme van lewenstandaarde. Industriële produksie het vierde in die wêreld geword.
  Dmitry Anatolyevich Medwedef na die slaap, het op die rekenaar begin speel. In hierdie geval was hy besig om homself te sny om die strategie voort te sit. Die versterkte mag het beslagleggings uitgevoer. Die waarnemende president van Rusland het tenks in die geveg gegooi.
  En swaar.
  Dit is steeds 'n goeie speletjie. Ek het dit bietjie gery en tenks swaarder as honderd ton gekry. Toe hy president was, wou Medwedef tenks swaarder as honderd ton ontwikkel. Maar Poetin het dit toe nie gegee nie. Maar die idee het aanloklik gelyk. Super swaar voertuie. En ses soorte motors. Meer as vyf en honderd ton.
  Maar nou gooi Medwedef tenks met kernenjins in die geveg. En dit breek die verdediging van middelvlaklande. En weer die vang. Ja, wonderlik... Om dit 'n bietjie makliker te maak, koppel 'n militêre adviseur. En saam met hom lei jy die vernietiging van die vyand. En sy vang.
  Hier verower jy nog 'n ryk... Hier is die oorlog ernstiger, maar dit word gelei deur 'n militêre adviseur van Napoleon se vlak. So jy kan maar kyk, en jou ryk oprig met 'n ekonoom van Stolypin se vlak.
  En Medwedef, nadat hy 'n paar uur lank by 'n rekenaar met 'n reuse-skerm gesit het, het begin snork.
  Hy slaap al te lank.
  Alenka het op die Japannese geskiet. Nadat sy die kruiser hierdie keer gesink het, het sy gesing:
  - Ons is die sterkste in die wêreld,
  Ons sal al ons vyande in die toilet week.
  Die moederland glo nie in trane nie,
  En ons sal die bose oligarge hul brein gee!
  En die meisie lag. En haar tande het geskitter van pêrels!
  Medwedef het voorgestel:
  - Aangesien die oorlog met Japan in 'n oorwinning eindig, sal Rusland se ekonomiese groei selfs groter wees! En die tsaristiese ryk sal die rykste land word!
  Alenka het 'n ander vernietiger gesink en gesis:
  - Ons was nog altyd ryk! Daar was nie genoeg orde nie!
  Natasha het die slagskip van die Land van die Opkomende Son getref en opgemerk:
  - Ons was geensins minderwaardig as die Duitsers in die Eerste Wêreldoorlog nie. Maar as gevolg van die vyfde kolom het ons die oorwinning gemis!
  Alenka het ook nog 'n dop in die armadillo se maag gestuur en verklaar:
  - Sekerlik! Die vyfde kolom is die skuld vir alles. Tydens die Eerste Wêreldoorlog kon die Duitsers nie eers Minsk nader nie en is hulle in Galicië geslaan. En onder Stalin het hulle reeds die Kremlin deur "n verkyker gesien. Wat beteken dit?
  Natasha het nog 'n dop op die bodem van die slagskip afgevuur en geprewel:
  - Verraad! Ons het so 'n oorwinning gemis!
  Margarita het dit ook nodig geag om te herinner:
  - As dit nie vir verraad was nie, sou ons besit gekry het van Konstantinopel en Klein-Asië, asook toegang tot die Middellandse See. En ons het so baie verloor as gevolg van verraad en die vyfde kolom!
  Alenka het nog 'n projektiel gelanseer:
  - Ja, dit is die vyfde kolom! Hoeveel probleme word deur haar veroorsaak! Die Russiese Ryk is 'n unieke entiteit wat na die hele wêreld kan uitbrei en die mensdom verenig kan maak!
  Natasha prewel aggressief:
  - Sekerlik! Ek kon en sou beslis enige iets doen! En vir die mensdom om verenig en onoorwinlik te wees!
  Die meisie het nog 'n dop gestuur, waarna die slagskip uiteindelik verdeel het. En die Japannese het verdrink.
  Margarita het met alarm in haar stem opgemerk:
  - Kyk wat gebeur nou in die wêreld? Rusland en die VSA is op die randjie van oorlog. En China is oorbevolk en totalitêr. Daar is geen orde en voorspoed in die wêreld nie!
  Natasha het 'n nuwe dop gestuur, hierdie keer na die kruiser, en ingestem:
  - Daar is geen orde in die wêreld nie! Ons het verenigde bestuur nodig!
  Alenka het die dop afgevuur en instemmend geknik:
  - En so 'n regering kan 'n tsaristiese ryk word! Die outokrasie van Rusland is die waarborg van globale stabiliteit en welvaart!
  En die meisie het nog 'n dop gestuur, wat die kruiser uiteindelik verdeel het.
  Die Japannese was duidelik besig om uit te freak. Hulle het onoordeelkundig geskiet, sonder om te verstaan wie hulle verdrink het.
  Daar moet kennis geneem word dat Japan op land nie veel van 'n voordeel in getalle gehad het nie. En selfs in die werklike geskiedenis het dit baie meer in gedood en gewondes verloor as Rusland.
  Maar op see was die skepe van die Land van die Opkomende Son, wat in Brittanje en die VSA vervaardig is, effens beter as Russiese skepe, hoofsaaklik binnelands geproduseer.
  Maar selfs hier is die kwalitatiewe meerderwaardigheid van die Japannese nogal onbeduidend. En die Russe skiet, miskien, meer akkuraat.
  Natasha, wat 'n ander vernietiger afgevuur en laat sink het, het vererg opgemerk:
  - Inderdaad, Rusland het sterker teenstanders verslaan. Byvoorbeeld, Napoleon!
  Alenka het, nadat hy 'n dop na die gepantserde kruiser gestuur het, bygevoeg:
  - O ja! Napoleon was 'n genie! En hy was sterker, maar ons het hom verslaan!
  Margarita sug swaar en brom:
  - Verloor teen die Japannese. Dit is so irriterend en aanstootlik!
  Alenka het hiermee saamgestem:
  - Baie irriterend! Helaas, as gevolg hiervan het die era van die Romanof-dinastie geëindig. Die era is glorieryk, heldhaftig, met verowerings en oorwinnings. En hoewel ons nie ons eie Genghis Khan gehad het nie, het ons opgestaan sedert die tyd van Ivan Kalita.
  En die meisie het nog 'n, baie dodelike projektiel gestuur. En die gepantserde kruiser het in twee dele verdeel.
  Natasha het voortgegaan, en met een dop het sy 'n ander vernietiger gesink. En die samoerai het baie vernietigers.
  Die vegter het die ouens gevra:
  - Maar ek wonder hoekom in die geskiedenis van die wêreld nie een van die ryke absolute mag bereik het nie?
  Alenka het weer 'n dop in die maag van 'n ander vernietiger gestuur en verklaar:
  - Ja, regtig, hoekom? Almal het geval. En die Persiese Ryk, en Alexander die Grote, en die Romeinse Ryk. Hoekom het niemand die mensdom verenig nie?
  Natasha stamp haar voet in frustrasie. 'n Ander skip gesink en gesê:
  - Dis dit! Genghis Khan het 'n ryk geskep wat die hele wêreld kon verpletter. Maar ná sy dood het sy seuns en kleinseuns 'n kragmeting gehou en die ryk uitmekaar geskeur. Slegs Tsaristiese Rusland, met sy eenheidstelsel, was so 'n land dat dit vir baie eeue kon bestaan en uitbrei totdat dit die hele aardbol ingesluk het!
  Alenka het haar oë geflits en verklaar, terwyl 'n ander vernietiger laat sink het:
  - Eer aan die groot ryk van tsaar Nicholas! Ons sal nie mag aan die onwettige Bolsjewiste en die voorlopige regering gee nie!
  Natasha het ook 'n dop die skip ingestuur. Sy het die Japannese gesink en gesing:
  - God red die koning,
  Sterk soewerein
  Heers tot eer,
  tot eer van ons!
  Heers oor die vrees van jou vyande -
  Ortodokse tsaar!
  Regeer met heerlikheid
  Tot ons eer!
  Dit lyk of die meisies regtig aangetrokke is. Dit is hoe hulle die samurai vernietig het, jy sal dit bewonder. En Medwedef het sy moordenaar onderwatertenk bestuur. Oor die algemeen is dit 'n koel wapen. Hy sink die hele Japannese vloot. Maar dit is 'n groot krag.
  Twaalf, slegs groot gepantserde skepe, dosyne kleineres, insluitend kruisers. Daar is meer as sestig vernietigers alleen. Dit neem tyd om dit alles te vernietig.
  Natasha, wat 'n ander skip voltooi het, het Medwedef gevra:
  - Wat dink jy, bestaan God?
  Die waarnemende beampte glimlag en antwoord:
  - In watter sin?
  Natasha het 'n nuwe dop gestuur om die vernietiger af te maak en opgemerk:
  - Ja, gelowe het baie weergawes! Daar is beide heidense en monoteïstiese! Soms begin jy daaroor dink. En jy twyfel of God bestaan wanneer daar so 'n gemors in die leringe is!
  Alenka het nog 'n vernietiger verdeel en giggelend opgemerk:
  - Ja, in hierdie verband is dit moeilik om in die Bybel te glo. Vir God alleen om so op te tree. En hy het selfs gunstelinge gehad!
  Natasha het instemmend geknik:
  - Dis dit. Glo dat een volk die volk van God is? Dit is duidelik onwaardig vir hoër intelligensie!
  Daarna het die meisie 'n slagskip van groot tonne begin sink. Die vegter het gewerk.
  Maar Margarita het haar mening uitgespreek:
  - Dit is steeds nie duidelik hoe dit moontlik is dat 'n liefdevolle God vroue so ontsier nie!
  Natasha was verbaas:
  - Hoe is dit lelik?
  Margarita het eerlik geantwoord:
  - Ja, hy verander hulle in ou vrouens! En wat kan meer walglik wees as 'n ou vrou!
  Alenka het 'n dop in die kruiser se maag afgevuur en verklaar:
  - Om een of ander rede loop daar baie nare ou vrouens op aarde rond, wat beide dom en vreeslik lelik is!
  Natasha skud haar kop en ondersteun:
  - En onsimpatiek! En nie esteties aangenaam nie!
  Die vegter het gelag en vir haar maat geknipoog. Soos, sy is so cool en aggressief.
  Medwedef het ernstig opgemerk:
  - Ouderdom is inderdaad baie sleg. Dit maak mense lelik, swak, kwesbaar. Maar uit 'n evolusionêre oogpunt het dit 'n paar voordele!
  Alenka was verbaas. Nadat sy 'n ander vernietiger getref het, het sy gevra:
  - Watter voordele kan daar in hierdie walglike toestand wees?
  Medwedef het ernstig geantwoord:
  - Dit stimuleer die ontwikkeling van wetenskap en intelligensie. As 'n persoon nie moeg gevoel het nie, sou dit nie nodig wees dat hy 'n motor uitvind nie. Net so het die swakheid van kloue en slagtande gelei tot die uitvinding van die mes. Koue tye en ystyd het ons geleer om 'n vuur aan te steek. Siektes het die ontwikkeling van medisyne gestimuleer. - Die waarnemende president het gekyk hoe slim Alenka nog "n Japannese skip na die bodem gestuur het, en voortgegaan. - Op baie maniere het menslike swakhede die wetenskap gestimuleer. Ons het nie geweet hoe om te vlieg nie, maar ons het vliegtuie geskep. En dit is vooruitgang!
  Natasha het nog 'n projektiel gestuur en opgemerk:
  - Vooruitgang. Maar tog, as jy na die ou vrou kyk, raak dit so walglik. Is dit regtig onmoontlik om sonder menslike lelikheid klaar te kom?
  Alenka het hiermee saamgestem:
  - Selfs jong mense kan 'n vliegtuig uitvind. Hoekom die verdomde ouderdom vul? Dit is verskriklik en walglik!
  Margarita het uit plek gesing:
  - Ek sal nie van die Komsomol skei nie! Ek sal vir altyd jonk wees!
  En die meisie het haar vuis op die metaal beweeg.
  Intussen was nog 'n slagskip besig om te sink.
  Die duikboottenk het voortgegaan om die Japannese vloot te sink. Admiraal Togo het homself in die water bevind en is gedwing om per boot te ontsnap. Japan het 'n groot vloot gehad, maar is met 'n fundamenteel nuwe wapen in die gesig gestaar. En nou was sy heeltemal verslaan.
  Alenka, wat voortgegaan het om Japannese skepe te sink, het haar tande, wat baie groot en skerp was, ontbloot en voorgestel:
  - Dit is waaraan ek dink. Natuurlik moet daar estetika van liggame wees. En dit is onmoontlik vir vroue om lelik te word, met slap vel en gebuigde lywe.
  Natasha, nadat sy nog 'n vernietiger na die bodem gestuur het, het baie geredelik hiermee saamgestem:
  - Natuurlik! Dit is waaraan die wetenskap werk!
  Albei krygers was in 'n baie vrolike bui. Hulle sink die vyandige vloot suksesvol.
  Aggressiewe meisies is in staat tot groot prestasies.
  Margarita het intussen haar gedagte uitgespreek:
  - Godsdienste het ook ontstaan as gevolg van die swakheid van die mens. As die mens sterker was, sou daar geen godsdienste wees nie. En natuurlik lei die dood en vrees vir die dood daartoe dat 'n mens vir homself troos soek!
  Alenka onthou:
  - Ek het aan 'n seanse deelgeneem en iets ongeloofliks gesien. So daar is parfuums!
  Natasha, met listigheid in haar stem, het opgemerk:
  - Daar is niks verbasend in die bestaan van geeste nie! Ons vlieg immers in ons drome. Dit beteken daar is 'n siel, en soos 'n herinnering aan vlugte!
  Medwedef het instemmend geknik:
  - Ja, daar is 'n siel! In hierdie opsig is die persoon uniek! Nou kan ons dalk 'n bietjie pret hê!
  Die Japannese vloot was besig om te smelt. Die onderwatertenk het die rol van 'n moordenaar gespeel. Margarita was 'n bietjie hartseer. Eerstens het sy haarself in die rol van 'n ekstra bevind. En tweedens, wat irriterend is, kan jy nie alles baie goed sien as jy onder die water is nie. Oor die algemeen het Petrus sterk getwyfel oor God. Trouens, waarom nadat die Russe die Christendom aangeneem het, verskeie probleme op hulle geval het. En die Mongoolse-Tataarse inval, en voor dit, die feodale fragmentering van die vorste. Oorloë tussen Russiese mense.
  Dit is toe, uiteindelik, vanaf die tyd van Ivan Kalita, die herlewing van Rusland begin het,
  Muscovy het sterker geword. Totdat dit byvoorbeeld onder Iwan die Derde uiteindelik 'n enkele, gesentraliseerde staat geword het. En die Tataarse juk afgegooi.
  Ja, natuurlik, Rusland het opgestaan. Tot ek in Japan gestruikel het.
  Dit was die einde van die geskiedenis van die monargie en die Romanof-dinastie.
  Die monargie het egter vertrek, maar outoritarisme het gebly.
  Margarita streel Alenka versigtig oor die rug. Die meisie spin tevrede. Dit het gelyk of sy dit geniet het.
  Medwedef het logies opgemerk:
  - Daar is niks verkeerd met 'n man wat lief is vir 'n meisie en 'n meisie wat lief is vir 'n man nie. Dit is redelik natuurlik. Maar terselfdertyd moet mense ordentlikheid handhaaf.
  Margarita het ontevrede beswaar gemaak:
  - Laat ons nie sedes lees nie. Ek hou nie hiervan nie!
  Die waarnemende president het gelag:
  - En wie het lief! Maar ons moet die waarheid in die oë kyk. Mense, in hierdie opsig, verskil merkbaar van diere!
  Margarita het instemmend geknik:
  - Ja, daar is 'n groot gaping tussen ons!
  Alenka het sarkasties geantwoord:
  - En jy weet, tussen jou en die aap merk ek nie veel van 'n verskil op nie!
  Margarita lag. Alenka het intussen die laaste van Japan se twaalf gepantserde skepe gesink. Daarna het die meisie opgemerk:
  - Ons is amper klaar met die vyandelike vloot!
  Medwedef glimlag sarkasties:
  - Ja, julle is goeie werkers! En om die waarheid te sê, hulle is tot baie in staat! Oor die algemeen is ek mal oor vegtermeisies - hulle is so sexy!
  Margarita het haar lyf gedraai en gesing:
  - Ek lyk sexy, ek is soos 'n verwerker! En ek beweeg soos 'n robot - 'n klank-aggressor!
  Waarna die student vir Alenka 'n bietjie meer vrymoedig gestreel het. Die meisie het die joystick-knoppies met haar lang vingers gedruk en bekoorlik gelyk.
  Hoe grasieus is haar bewegings.
  verbeelding het 'n prinses voorgestel wat kaalvoet na die steier loop. Dit is so romanties. En die prinses is so rooi. Sy is van al haar juweliersware en haar duur rok gestroop. Al wat oorgebly het, was die sak. Maar die tronk-uniform stel verder die bekoring van sy lieflike, aangename, vars gesig, soos 'n roos, af. En vuurhare. Hoe pragtig gaan die prinses teregstelling toe.
  En daar is duisende mense wat daar bo verdrink. Skepe breek uitmekaar, die elemente woed.
  En Japan ly "n kolossale, unieke nederlaag. Die samoerai moet dus glo van hul sondes bekeer.
  Margarita het gedink, wat glo die Japannese? Wat is hul godsdiens? Hulle is tog heidene. Maar hulle het Ortodokse Rusland verslaan. Dink hierna aan wie se God sterker is!
  En die Mongole was heidene, maar hoeveel gebiede het hulle ingeneem.
  Margarita het vir Alenka gevra:
  - Vertel my, skoonheid, hoe hou jy van Rodnoverie?
  Die meisie het breed geglimlag en nadat sy nog 'n vernietiger gesink het, het sy geantwoord:
  - Baie goeie godsdiens! Daar is sulke mooi sprokies!
  Margarita het insinueerend gevra:
  - Dink jy sprokies? Of bestaan al hierdie Russiese gode eintlik?
  Alenka trek sy skouers op en antwoord:
  - Miskien bestaan beide elwe en kabouters! Enigiets kan in ons wêreld gebeur. En dit is moeilik om te sê wat werklik bestaan en wat nie!
  Medwedef het logies opgemerk:
  - Tot 'n mate bestaan alles in ons wêreld. Al ons gedagtes, drome, begeertes is wat ons agterlaat. Ek het 'n baie interessante teorie van die Hipernoosfeer, waarin absoluut alles bestaan wat ooit deur mense uitgevind is. Dit wil sê, denke bestaan vir ewig. En sy bly in 'n paar ander, parallelle wêrelde.
  Dmitri Medwedef het uit die slaap wakker geword. En weer het hy sy fundamentele werk opgeneem, meer presies die bou van 'n ryk.
  En weereens verowerings...
  Maak eers 'n nuwe tenk wat 'n duisend ton weeg bymekaar en lanseer dit na vyandelike posisies. Nee, natuurlik nie net een nie, maar baie.
  En hulle beweeg deur vreemde grondgebied. En bo-op is daar ook vliegtuie met atoombomme. En wat as ons die bomme ook verdryf? En vernietigings maak?
  Dmitri Medwedef is soos almal in die oopwerk.
  En nou val 'n ander land in die stewels van 'n diktator. En die verowerings kom. Maar hier is nog 'n vyand. Die land is ook groot... Jy kan dit selfs programmeer. Hier is die USSR in 1941... Daar is 'n inval. Eenhede in Medwedef het outomaties vermenigvuldig oor baie ure se spel, en sy bevolking is reeds meer as 'n miljard. Teen 196 miljoen. En meer moderne tegnologie. En soldate kan ad infinitum deur barakke uitgestoot word.
  Gelukkig is elektroniese hulpbronne onuitputlik. En plaas druk op die vyand, plaas druk op hom.
  En tenks wat 'n duisend ton weeg, word na kernreaktors regoor Rusland reguit na Moskou gestuur.
  En dit is feitlik onmoontlik om hulle te verlaat - niks vat nie!
  Medwedef lei die strategie en neurie vir homself ... Dan stop hy die kernaangedrewe tenks. En gooi "Panther"-2 in die geveg. 'n Motor wat egter steeds in staat is om 'n vier-en-dertig te klop.
  Medwedef speel met homself deur verskillende parameters van die motors te laai... "Panther"-2... Soos om van 'n afstand af te slaan. En dit sal 'n Sowjet-tenk binnedring.
  Dis nie hoe jy daardeur sal breek nie! Veral in die voorkop, maar aan boord kan jy. Die skietery is in volle swang. En die vier en dertig jaag weg... En sterf onder die houe van die gewere...
  Die weermag beweeg weer...En gevegsrobotte het verskyn. Hulle pas hulself. En die skulpe word deur lasers afgeskiet. En hulle doen dit baie slim.
  En die virtuele meisies val aan.
  Medwedef het 'n ywerige oog op strategie. 'n Opwindende stryd. Weereens speel jy dit self, of gee dit aan 'n militêre adviseur oor. En jy kyk na die vordering van die geveg.
  Hulle lei hul tenks op die offensief.
  Hier kan jy vorentoe piramidale tenks beweeg wat minder kwesbaar en ondeurdringbaar is vanuit alle hoeke. Hulle beweeg soos 'n skaatsbaan.
  En die meisies hardloop kaalvoet... En skiet op pad.
  Nog 'n oorlog. Opregte speelding. En geld kom uit goue putte sonder om op te droog. Dit is soos in 'n speletjie, alles is volgens plan, sonder mislukkings, en sonder 'n agteruitgang in die natuur.
  Alles raak nie op nie, en hulpbronne neem nie af nie. Alhoewel dit nie baie waarskynlik lyk nie.
  Medwedef is deur 'n oproep onderbreek. Die waarnemende president het die telefoon opgetel:
  - Hallo!
  Die hoof van die presidensiële administrasie het gesê:
  - Is jy nog in die kantoor, Dmitri Anatolyevich?
  Medwedef het skerp gereageer:
  - Ja! Ek is steeds die president!
  Die hoof van administrasie het gesê:
  - Zelensky eis dat jy ná die inhuldiging die koshuis verlaat.
  vra Medwedef en sidder:
  - En waar sal ek woon?
  Die hoof van administrasie het geantwoord:
  - In my woonstel! Jou krag is beëindig en jy moet alle persele ontruim!
  Medwedef gorrel fluisterend:
  - Ek het 'n versoek aan die nuwe president - laat hom die rekenaar vir my los!
  Die hoof van administrasie het gevra:
  - Gee vir my die Orde van St. Andrew die Eerste Genoemde en ek sal Zelensky vra om 'n rekenaar vir jou te hê!
  Medwedef het instemmend geknik:
  - Wel, dit is moontlik!
  . HOOFSTUK No 7
  En hy het sy assistent geroep om 'n bevel voor te berei. By die toekenning van die Orde van St. Andrew die Eerste Geroepe aan die hoof van die administrasie. Die sjabloon is gereed en tot dusver het ek geteken vir die verantwoordelikheid.
  Toe begin Medwedef weer speel.
  Nou nader sy virtuele tenks Moskou en begin die aanranding. Hierdie stad word aangeval deur masjiene wat tweeduisend ton weeg.
  Medwedef gooi egter ook "Rat"-5 in die aanval, dit is 'n monster, nie 'n tenk nie. Tienduisend ton in gewig!
  Die troepe nader die Kremlin... So Stalin hardloop weg. En hy word deur kaalvoetmeisies in bikini's gevang. Hulle gryp die neus met hul kaal tone. En hulle dwing Stalin om sy kaal hakke te soen.
  Hier is die troepe van die virtuele ryk wat Moskou verbygaan en na die Oeral gaan ...
  Hulle vang hom ook...
  Medwedef begin weer kopknik en begin droom.
  Margarita het sarkasties gevra:
  - Wat van byvoorbeeld 'n meer klassieke verdeling: hemel en hel?
  Medwedef het somber opgemerk:
  - Dit is heel waarskynlik die primitiewe idee van die ou mense oor vergelding na die dood. In werklikheid is alles waarskynlik ietwat meer ingewikkeld!
  Natasha het met vreugde uitgeroep toe sy een van die laaste Japannese skepe gesink het:
  - Die beëdigde en antieke,
  Die vyand vloek weer
  Vryf my
  Maal tot poeier.
  Maar die engel slaap nie,
  En alles sal regkom. En alles sal goed eindig!
  Die meisies het die vyandelike vloot klaargemaak. Medwedef het die tenk versnel en die samoerai agternagesit. Ja, hulle het goeie werk hier gedoen. Dit is interessant hoe geskiedenis reggestel kan word. Tsaristiese Rusland was 'n magtige land wat in hoogte gestyg het. Alhoewel nie alle mense goed geleef het nie.
  Maar die land het opgestaan. Die werksdag is verkort. Nuwe vakansiedae het verskyn. Plaaslike selfregering is geskep. Die lone het met stabiele pryse gegroei. Skole het geopen. Onder tsaar Nikolaas II het besteding aan onderwys meer as ses keer toegeneem. Primêre onderwys het verpligtend geword.
  Ja, alles het nie vinnig genoeg ten goede verander nie, maar hoeveel die land verloor het weens die rewolusie en burgeroorlog. Hoeveel slim mense het gesterf en hul vaderland verlaat? En nou, in hierdie deel van die heelal is daar 'n kans om dit te voorkom.
  Die vaartbelynde tenk het vinnig en geruisloos onder water gedryf. En nou is die laaste vernietiger van die Land van die Opkomende Son gesink.
  Natasha het met vreugde gesê:
  - Dis hoe jonk ek is!
  Alenka het die meisie reggemaak en verduidelik:
  - Hoe wonderlik is ons almal hier! Hulle het baklei soos leeuwyfies!
  Margarita het vererg opgemerk:
  - Niks spesiaals! Ons het eenvoudig beter tegnologie gehad!
  Alenka het gegiggel en geantwoord:
  - Maar ons het self die kanonne afgevuur!
  Natasha het haar vriendin ondersteun:
  - En ons het dit ook self gedoen! En dit is 'n skerp oog ...
  Margarita het uitgekies:
  - Skuins hande!
  Natasha het gelag en geantwoord:
  - En jy is 'n bekoorlike meisie!
  Margarita het eerlik gesê:
  - Ek voel jammer vir die Japannese. Hulle teken wonderlike spotprente. Ek hou veral van hentai!
  Alenka lag en draai haar been in die lug:
  - Hentai, dit is gaaf! Selfs baie cool!
  Natasha, met die glimlag van 'n meisie wat die konfyt geproe het, het voorgestel:
  - En kom ons skop dalk die fasciste se gat ook!
  Medwedef knik met 'n glimlag:
  - Goeie idee. Maar kom ons maak eers die Japannese grondmagte klaar. En ons sal help om die oorlog vinniger te beëindig. Dus kom daardie fascisme nie in hierdie heelal voor nie.
  Die meisies het eenstemmig geantwoord:
  En dit sal nie verskyn nie, en China sal ons s'n wees!
  Nadat die Japannese vloot gesink is, het die T-95 supertenk dit na die oppervlak gemaak.
  Toe begin Medwedef oor allerhande nonsens droom.
  Kryger Alenka het opgestaan vir die verdediging van Ryazan. Natasha was by haar.
  Albei meisies is in ligte wapenrusting, met 'n sabel in elke hand. En onder jou voete is daar spesiale, dun skyfies.
  'n Groot leër van Mongoolse-Tatare het 'n aanval uitgevoer.
  Baie lang trappe het die mure gelyktydig bedek. Hulle was anders: van wortelstokke gebrei, dennebosse met dwarsstawe afgekap. Swaar lere met rye stompe is ook gebruik. Die walle het, danksy die vinnige boutempo, hoër geblyk te wees as wat die Tatare verwag het; baie trappe het nie die top bereik nie. Vooruit het die Mongole die paar gevange Uruses verdryf. Die Russiese volk het die dood verkies bo die skande van gevangenskap.
  Maar die Mongole was meedoënloos.
  Die uitgeputte mense is meedoënloos met skerpgemaakte spiese gedruk, met die hoop dat die Russiese volk, wat nie hul eie wil doodmaak nie, sou oorgee. Of, onder die dekmantel van gevangenes, infiltreer die yswal. Sommige van die gevangenes het gillend afgestorm, teen die bevrore ys afgegly, die gehate nukers platgeslaan, swaarde uit hul hande geskeur en dadelik in stukke gekap. Mense het vinnig die trappe geklim, jy verstaan nie watter soort en stam nie?
  Half kaal, in lappe, met 'n knuppel in hul hande, met hul rug gesteek en bloei. Die man Vaul, geklee in pantser, het reeds 'n groot byl gelig, toe hulle desperaat van onder af gil:
  -Moenie ons vernietig nie, ridder, ons is ons eie, die Russe!
  Voivode Dikoros het teen die muur opgespring en geskree:
  -Ek ruik dit is ons s'n!
  'n Desperate kreet het dit bevestig:
  -Wag om te kap, die uwe! Daar is geen Mughlans onder ons nie!
  Baie slim Alenka het geskree:
  -Wie homself reg kruis, is een van sy eie!
  - Word gedoop, Ortodokse mense!
  Met 'n angswekkende stem het die perde 'n myl ver vasgebout, die reus Vaula-Morovin brul.
  Die verdedigers van Ryazan het goedgekeur:
  - Reg! Voorwaar!
  Hulle eggo eenparig op al die mure:
  -Kom, broers, maak die teken van die kruis!
  Honderde verslete gevangenes, blou van die koue, het oor die skans geklim en geval en voortgegaan om hulself meganies te kruis. Sommige het dadelik voorafgelegde klippe opgetel en dit verwoed na die Mongole gegooi. Baie Rjazan-inwoners het die Tatare vir die eerste keer gesien, selfs baie tradisionele teenstanders, dieselfde Kipchaks, het in Mongoolse klere verander.
  Die vyande het lang pelsjasse gedra, so lank dat hulle in die soom verstrengel geraak het. Geselekteerde kernwapens het koper- en ysterplate op hul bors gehad en hul rug was oop. Om die Urusse te intimideer, het baie hul reeds bose, vervroulike gesigte met bloed geverf.
  Maar die Urusse het nie teruggedeins nie en die vyand met swaarde en byle ontmoet. Van Vaula se kragtige veeslag is vyf Mongole gelyktydig doodgemaak, die tweede slag en nog drie! Ander krygers het nie erger geveg nie. Die Tatare het lomp teen die gladde skag opgeklim; hulle kon hulle nie behoorlik met skilde bedek of met sabels sny nie. Toe die Mongoolse weermag ten koste van enorme verliese die top bereik, is kookwater en 'n verskriklike wapen op hulle uitgegooi: brandende teer.
  Selfs vroue en klein kinders het brandende water gegooi en klippe en blokke gegooi. Klein slingerveltjies met vergiftigde pyle was veral doeltreffend; selfs 'n vyfjarige kind wat nog nie 'n stywe boogstring met sy klein handjies kon trek nie, kon daaruit skiet. En om te mis wanneer jy in so 'n dik massa skiet, is baie moeiliker as om te slaan. Die aanranding was duidelik verstikkend, verminkte lyke het in groot hoeveelhede afgerol.
  Deur 'n teleskoop wat vaardig deur die Chinese gemaak is, het Guyuk Khan die geveg fyn dopgehou. Hy het sy lippe afgelek en met sy lippe geklap, elke nou en dan, terwyl hy sy goue bont-gevoerde helm, wat hardnekkig en ergerlik op sy voorkop geklim het, reguit maak. Toe gooi hy die pyp woedend weg.
  -Ons krygers sterf! Burundai en die Geelslang kom na my toe!
  Die Turgauds het haastig gehaas om die bevel van die kroonkagan uit te voer. Guyuk was op die punt om in 'n gekerfde ivoorstoel te gaan sit toe 'n hand sag op sy skouer lê:
  - Moenie bekommerd wees nie, wonderlike een! Kalmeer jou wilde blik!
  'n Viskose melodie het gespoel, wat nogal aan 'n vrou se stem herinner.
  Guyuk Khan het slaperig gevoel en kon skaars op sy voete bly. Ja, dis hy. Weereens, soos 'n spook, het die Geelslang voor hom verskyn - die verskriklikste persoon in sy leër, 'n helse demoon uit verre en ontoeganklike Japan.
  - Jy!
  Die erfgenaam van die Opperste Khagan het 'n dom vinger gewys! Die geelslang het aanhou versprei, soms toeneem, soms afneem:
  - ek! En ek sien reg deur jou! Dit is tyd om jou woede te modereer! Wel, meer presies, bring al jou reserwes so gou as moontlik in die stryd! En ek sal julle help, broers, en so 'n verrassing vir die vyand gee! Die handtekeningskuif, glo my, sal korrek wees!
  -Dze, dze, dze! Ek sal 'n geselekteerde tumen in die geveg gooi onder bevel van Burundai! Saam sal julle die aanval lei!
  Die Japannese het sy oë geflits en sy groot geel tande ontbloot:
  -Daar is geen wit demone nie, ek wil my gelykes doodmaak! Soos 'n ware ninja!
  Die geelslang het sy talisman geflits, 'n fluitjie het onmerkbaar in sy mond verskyn, en 'n glinsterende melodie is gehoor.
  Guyuk het gedink dat hy gespot word, maar hy het nie die krag of die begeerte gehad om met die ninja-towenaar te argumenteer nie. Op hierdie oomblik het die Turgauds Burundai onbeskof gestoot, Guyuk Khan het nie van hierdie gehoorsame beskermer van Subudai-Baghatur gehou nie.
  - Jou lekkende wynvel! Sien jy nie dat die beste krygers onder die mure van die Urus-hoofstad sterf nie? Neem die "Berkuts" dadelik en, nadat jy die rivier verby is, kap die Uruses met 'n hou onder die regte muur af.
  Die ervare Burundai het gewaag om beswaar te maak:
  -Die ys is nog nie sterk nie, onder die houe van duisende hoewe sal dit eenvoudig bars.
  Onverwags het die formidabele Japannese vir Guyuk geantwoord.
  - Jou besorgdheid is prysenswaardig. Maar jou pogings is tevergeefs! Die towerpoeier het ys op die rivier gebind sterker as militêre staal! Wel, spring voort, ons het jou beveel!
  -Die groot ninja batyr weet wat hy sê! Ry vinniger, as jy die hael bemeester, gee ek 'n skool perde as beloning!
  Guyuk Khan het geskree en sy vingers geskud. Burundai het dit nie gewaag om meer te weerspreek nie - dit was belaai met die dood. Die Mongool met 'n swerm ruige ruiters het uit sig verdwyn. Skielik het 'n skaduwee nader gekom, daar was 'n geraas oorhoofs, en 'n sterk luggolf het die kroonkagan se helm laat wegvlieg:
  - Harakiri! So het die Skoenlapper gefladder! Nou sal die Urusse 'n "poultice" hê.
  "n Reusagtige draak het bo die oppervlak gesweef, sy goue vlerke het die sneeudrifte weggewaai, en vurige tonge het uit sy drie roofbekke uitgespoel.
  - Wonderlike mongoose!
  Guyuk het nie eers tyd gehad om bang te word nie:
  -Hy is in staat om die hele Ryazan te verbrand.
  - Nie alles nie, maar hy sal die muur aan die brand steek. Gaan voort, my klein Godzilla!
  Medwedef se wonderlike droom het voortgeduur. Die waarnemende president het 'n kolossale verbeelding gehad.
  "n Magtige draak, met "n vlerkspan van vyftig meter, het die lug ingesweef. Die Mongole en die sjamane wat hulle vergesel het, het verwoed gehuil. Tumen, onder bevel van Burundai, het haastig op die ys gevlieg, verskeie perde het gestruikel, en hulle en hul ruiters is dadelik deur 'n woedende ystermassa vertrap. Die driekoppige monster het intussen glad teen die muur geduik. Wildernis het die gevaar van 'n lugaanval voor die ander besef. Wel, ek wou natuurlik nie my troefkaarte voor die tyd bekend maak nie, maar om die stad te red, sou ek tot daardie dag "n onbekende wapen moes gebruik. Die gevleuelde monster is teengestaan deur 'n meganiese monster wat vaagweg soos 'n mengsel van 'n spinnekop en 'n staal duisendpoot gelyk het. Rook het reeds uit die stoomketel gestyg. Welgedaan ouens om by voorbaat die kole in te gooi.
  Die stoomkatapult is 'n meesterlike kombinasie van die tegnologieë van 'n stoomlokomotief, 'n lier, veelbeen-ballistae en selfs... 'n musikale snuifdoos. En hierdie dier, gesmee uit geharde staal, kon enige skadelike ding amper teen die spoed van 'n masjiengeweer op 'n afstand van tot twee myl gooi. Warrior-meisies was die eerstes ter wêreld wat daaraan gedink het om 'n suierenjin aan te pas om ladings te gooi. Dikoros het persoonlik die hefboom gedraai, 'n vaardig gesmee lint van kettings het begin beweeg en klippe in die vinnig roterende lemme gesteek.
  Aangesien die Tatare in 'n digte hoop gejaag het, was daar byna geen gemis nie; inteendeel, elke gewigtige keisteen, wat bons, het verskeie dringende ruiters platgeslaan. Een ding is sleg, die mikskaal is taamlik swak, jy kan steeds die Mongole tref, maar probeer, slaan 'n vlieënde draak! Die driekoppige monster het sy kop gedraai en sy wye, waaiende, diamant-glans kake oopgemaak.
  Die ontsnappende vlam het verby die walle gevlieg en die huise getref. Skerp en gille is gehoor, verskeie halfblinde vroue het in die straat afgehardloop en huise het met onnatuurlike spoed aan die brand geslaan. Gelukkig was sand en swaar vate water, asook brandweermanne, op gereedheid. Van die hutte, veral dié naby die muur, was met brandbestande asbes bedek. Onder die vriendelike druk het die roofsugtige vulkaan bleek geword en, nadat hy sy krag verloor het, in strome bleek rook verander.
  Maar die draak wou duidelik nie tou opgooi nie, toe hy uit die duik kom, het hy met die grasie van 'n oorlaaide stormtrooper omgedraai en weer strome van 'n vurige tornado afgebring. Die Tatare het reeds daarin geslaag om die muur te bereik, so die woedende vlamme het hulle ook getref. Die formidabele Burundai was onder die slagoffers; sy luukse klere het aan die brand geslaan, en hy het teruggejaag met die brul van 'n gewonde vark. Die Russiese soldate het ook swaargekry, en 'n deel van die ys het merkbaar gesmelt, wat die aarde en stompe blootgelê het. Die klere op Dikoros het gesmeul, maar die vegter Antonov wat op die muur gestaan het, het daarin geslaag om 'n emmer water op hom te gooi, en stoom het uit die warm kettingpos opgestyg.
  -Wat 'n duiwelse obsessie, dit is jammer dat cool Alenka ons nie sien nie!
  Die draak het weer omgedraai en probeer om die derde sirkel binne te gaan. Die towenaar Savely het sy vingers geslaan, hy het daarin geslaag om 'n klein vuurbal te lanseer, die slag het die middelkop van die draak getref. Die klein ontploffing het geen besondere verliese vir die driekoppige monster veroorsaak nie, maar het dit effens van sy baan afgeslaan, waardeur die draak voor die tyd afgevuur het, 'n vurige warrelwind wat die opgehoopte geledere van nukers getref het. En weer woes gehuil het van die Tatare terugbeweeg. Dit was toe dat Dikoros 'n lang jong meisie opgemerk het wat twee tweesnydende swaarde haastig swaai. Met onmenslike spoed het sy haar teenstanders in kool gekap, verskriklike houe toegedien met haar voete, elmboë en selfs haar kop, fladderend soos 'n skoenlapper.
  Slegs een, of liewer twee mense kon sulke verwoesting veroorsaak het:
  - Juliana! Rooi engel, is dit jy?!
  - Jy ruik blomme met jou neus! Van 'n drie meter hoogte!
  Alenka antwoord laggend. Die vegtermeisie het met die spoed van 'n mal jagluiperd op die skans gevlieg en skaars merkbare bloederige merke op die muur gelaat.
  - Moenie praat nie, alles is duidelik! Ons moet die gevleuelde fakkel blus!
  Alenka het wild gefluit, die draak, nadat hy sy vlug afgeplat het, het die vierde sirkel binnegegaan. "n Kryger wat daar naby gestaan het, het vir haar gesê:
  -Gebruik die katapult, Alenka, slaan hom neer met 'n rots.
  Die vegtermeisie blaf dreigend.
  -Ek weet self beter wat om te gebruik!
  Alenka het blitsvinnig drie vaardig gesmee kettings opgetel. Dit was ook hul vegtermeisies se idee: verbind twee of drie klein klippies, skiet twee of meer ballistas en maai af, vermink 'n hele lyn. Nadat hy die stoomkatapult ontplooi het, het Alenka op die lem gespring en die hefboom geskop. Sy is hoog opgegooi, en reeds in vlug het die vegtermeisie haar arms geswaai, haar swaarde meesterlik gedraai, die vinnige beweging gelei en daarin geslaag om op die rug van die draak te land, besaai met spykers. Die monster het geskrik en probeer om die waaghalsige meisie-ruiter af te gooi, maar die vaardig gedraaide kettings het die yslike monde oorweldig - die formidabele monster was heeltemal opgesaal.
  -Waarom het jy drie koppe nodig? Word een vermis? Hulle is vol gate, so ek ketting hulle aanmekaar sodat die laaste breine nie uitvlieg nie!
  Die vegtermeisie het vir haar lomp grappie gelag. Die draak het skerp hoogte gekry, en dan Nesterov se lus weergegee, die spiere onder die vel het geskud, die monster het desperate pogings aangewend om die ongenooide ruiter af te gooi. Warm lugstrome het oor die reusagtige liggaam gewaai, die vlieër het gejaag soos 'n klip wat uit 'n katapult vrygelaat is, of, heel waarskynlik, 'n meteoor. Die atmosferiese golf het die Tatare van koers geslaan.
  Alenka het gekoer:
  - Nie indrukwekkend nie!
  Die waarnemende president se slaap het steeds voortgeduur. Meneer Medwedef het 'n bietjie uitmekaar geval, miskien selfs van hartseer.
  Inderdaad, wat 'n trillende draak was vir die terminator-meisie toe sy deur uiterste vragte in twaalf veranderlike vlakke gegaan het, versnel het tot honderd-en-vyftig swaartekrag en dadelik in gewigloosheid ingeduik het, en toe weer die subdodelike lasgrens bereik het. Enige verteenwoordiger van flora en fauna is 'n wurm voor hierdie produk van genetiese ingenieurswese.
  Die monster het 'n poging aangewend om sy koppe te draai, en het vreeslik geklink met sy groot mond. Die vegtermeisie het met al haar krag met haar legendariese swaard afgekap en na die sensitiefste plek gemik - die neusgat. Die eerste hou was plat, silwer krale het uit die neusgat gevlieg, soos pêrels het hulle in die son geskiet:
  "Jou snot is pragtig, reg, hulle sê dat 'n draak goud kan ontlas."
  Die slang het met 'n lig geslaan. In reaksie hierop het die pragtige en ratse Alenka met die punt gesny, die hou was skerp en akkuraat, die lem het effens rooi geword, en kersie-robyn-doudruppels het uit haar groot neus verskyn. Hulle het dadelik gevries en hulself in 'n vreemde ornament verweef.
  Die meisie lag:
  - Cool, kom op, herhaal die truuk!
  Die monster het reeds gedraai, maar het aanhou om hoogte te kry, die hoofstad Ryazan het al hoe kleiner geword. Hier is dit in 'n karwiel, nou in 'n piering, en hier is dit so groot soos 'n papawersaad wat uiteindelik agter die wolke verdwyn. Die lug het swart geflits, gevul met helder sterre, hulle het in die stratosfeer geklim, dit het moeilik geword om asem te haal, 'n koue vakuum het ingeblaas. Alhoewel die legendariese Alenka nie 'n gewone mens is nie, kan sy glad nie sonder lug klaarkom nie. Maar blykbaar jeuk die draak ook, die reptiel kry stuiptrekkings, is uitasem, so ons moet die hoogte verlaag. Daar is duidelik geen begeerte om die prestasie van Ruslan, wat Chernomorets se baard vir drie dae en drie nagte vasgehou het, te herhaal nie. "n Frase van "n kinderwebwerf flits in haar kop, en om een of ander rede wil sy dit baie graag herhaal.
  En die vegtermeisie sê:
  -Ons is van dieselfde bloed, ek en jy!
  Dit het gelyk of die draak die betekenis begryp, geskrik en sy vlug onderbreek. Toe begin dit stadig afneem.
  Die pragtige en gespierde vegter het gesê:
  -Jy dink reg, my gevleuelde broer! Ons sal resultate saam met jou hê!
  'n Regte slagting was onderaan in volle swang, die Mongole het reeds van die mure af weggerol, en die manjifieke Natasha het besluit dat die optimale oomblik gekom het om toe te slaan. Welgedaan, dapper meisie, jy kan haar dadelik sien, waar sy verby is, bly daar 'n bloedige paadjie dik geplavei met lyke. Nie net haar bene en arms nie, Natasha se twee langwerpige vlegsels ruik na dolke wat in kettings van geharde staal geweef is.
  Alenka het vir haarself gesê en met haar voet gestamp:
  -Ek sal beslis vir myself sulke persoonlike besittings maak! Nou, laat ons die Mughlans opwarm!
  'n Wilde vlam het soos 'n driedubbele vulkaan uit die geblikte kele gebars, die Tatare het te styf saamgedrom, en hulle is eenvoudig in honderde gebraai, wat uit die monde van 'n helse vuur gegiet het. Die perde was veral bang, maar die meeste van die perde was reeds afgeweer deur 'n skielike hou in die rug, net Guyuk Khan se persoonlike wag het onder die saal gebly. Die uitbarsting het voortgeduur en honderde en honderde vegters in een salvo in 'n vurige orkaan weggevee. Die geelslang kyk met vernoude oë na die terugkeer van sy draak.
  Die vegter uit die ooste het gebrul:
  -Verraaier! Julle is almal verteenwoordigers van die draakfamilie, julle verraai en dien altyd die een wat sterker is!
  Die ninja-towenaar het woedend probeer om die waaghalsige ruiter te verslaan en pulsars teen masjiengeweerspoed gegooi. Die jong vegter Alena glimlag en sing hard:
  - Met vuurwater - slaan die glas om! Jy is 'n koel vreemdeling - jy spoeg vuur!
  Hierdie is 'n meisie - vrolik, met humor. En pulsars van vuur is nie bang vir haar nie.
  Alena het hulle maklik afgeskiet deur legendariese wapens te gebruik en die dier van tyd tot tyd na vyandelike eenhede te rig. Hierdie herbruikbare vlamwerper met vlerke is beter as honderd perde-meganiese.
  Miskien is selfs hierdie koeler as 'n aanvalsvliegtuig, en hoe het dit soveel brandstof, en loop die lont nie uit nie? Jy sal die monster op jou gemak moet bestudeer en 'n nuwe, voorheen ongesiene wapen skep! Die pyle bons van die dik, iriserende pantservel af, glinsterend van al die kleure van die reënboog, soos gierst. Die treffers verander net 'n oomblik die kleur: robynrooi word lila-violet. Lila-saffier, inteendeel, verander in skarlaken-oranje, goudgeel en smaraggroen. Dit is baie mooi, dit is jammer dat daar in die hitte van 'n bloedige stryd nie tyd is om die wonderlike skouspel te geniet nie.
  Russiese krygers en soldate van die Wit Legioen, gevorm deur meisies, het reeds die grootste deel van die Mongoolse leër afgemaai. Dit het veral grillerig geword toe meganiese vlamwerpers ter sprake gekom het; enige weermag kon nie so 'n dubbele slag weerstaan nie. Nog 'n minuut, en 'n wanordelike vlug sal begin. Die geelslang huiwer vir 'n oomblik.
  Batu se opdrag is duidelik, om die kroonkagan op die stilte dood te maak, maar die betaling is te laag. Nee, hy sal hom later doodmaak, maar vir eers sal hy hom onder die verpletterende Russiese swaarde uithaal:
  -Kom ons trek weg, Kagan, ek sal jou dek!
  -Wat van die driekoppige mangus? Ek sal nie toelaat dat hy my leër pynig nie!
  Die ninja het sy vinger geklap en vonke het begin val:
  "Ek kan "n ingewikkelde towerspreuk uitspreek en hy sal na sy wêreld terugkeer, maar dan sal ek hom vir sewe jaar nie kan ontbied nie!" Daar is egter 'n opsie! 'n Hale vlak spel!
  -Hoe is dit?
  Guyuk se gesig, vet en pofferig verby sy jare, het uitgerek. Ninja Killer het verduidelik:
  - En so! As ek sy wit mongoose doodmaak, dan sal die draak myne wees, as hy my doodmaak, dan sal dit syne wees!
  Die Japannese towenaar het 'n lang mantra gefluister, die talisman het helderder as die son geskitter. Weggevoer deur die opwinding van uitwissing, voel kaalvoet Alenka skielik hoe die buigsame, gepoleerde rug van 'n kragtige en reeds gehoorsame monster onder haar verdwyn. Sy het haarself in die lug bevind en met die spoed van 'n klip afgevlieg. Die val was nie aangenaam nie, maar nie noodlottig nie. Nadat hy deur 'n meter lange sneeudryf gebreek het, het die terminator-vegter die Mongole aangeval met die woede van 'n gewonde vark. Die laaste georganiseerde weerstand het geval, die jammerlike oorblyfsels van die groot leër het in massavlug gejaag.
  Die mooiste meisies, kaalbeen Alenka en Natasha, het letterlik meegeding om gedisoriënteerde nukers uit te roei. Guyuk Khan het intussen feitlik onsigbaar geword, sy windhondperd het alle hippodroom-rekords gebreek, die oorerflike kagan het net aan sy eie vel gedink.
  -Nee, dit is nie 'n samoerai nie! Patetiese lafaard. Wat 'n skande om so 'n mikado te bedien!
  Die ninja het geblaf.
  Die geelslang het twee kragtige katanas uitgehaal, hulle gekruis en skerp geruk, 'n sprankelende pienk bal het van die lemme geskei. "n Magiese pulsar het vinnig opgestyg na die pragtige, halfnaakte Alenka.
  Die terminator-vegter het daarin geslaag om die beweging op te let, die vurige klont af te sny, 'n klein ontploffing wat soos weerlig verstrooi is, wat 'n dosyn of twee Mongole verstrooi het:
  - Dit is die duiwel! Samurai van die onderwêreld!
  Die Geelslang het geskree. Die ninja was reeds besig om gereed te maak om te haas om die bloedige kaalvoet Alenka te ontmoet, toe 'n elementêre gedagte in sy kop opkom. "Sê nou hy maak nie dadelik hierdie sterkste vegtermeisie dood nie, dan sal die blonde terminator Natasha by haar aansluit, en dan sal die gevolge katastrofies word. Boonop het sy die draak onderwerp, en net 'n baie magtige vegter kan die groot slang onderwerp. "
  Die ninja het geraas:
  -Ek kry voëltjies weg! Ek vertrek om terug te kom!
  Die geelslang, wat sy wit mantel oopvou, het homself in die sneeu begrawe. Toe, verstik, begin hy 'n bewegingsswerwing fluister.
  Kaalbeen Alenka het haar verwoede strewe voortgesit, taai Natasha het nie agterweë gebly nie. Ten spyte van al die felheid van die geveg, het hulle nie die koninklike tent van die kroonkagan vir 'n oomblik uit die oog gelaat nie.
  -Hy sal weghardloop, kom ons haal die leier in!
  Die kaalbeen het Alenka voorgestel. Natasha het 'n skyf met haar kaalvoet gegooi en terloops gereageer en voortgegaan om die vlugtende Mongole met vinnige hale gelyk te maak.
  -Vir wat! Ons sal ekstra vreugde vir Batyga bring, en dit is te menslik. Die swaard maak maklik dood, en die jihangir sal eenvoudig sy vel afruk.
  Alenka, nadat sy vier met een hou afgesny het, bars uit van die lag.
  -As hy nie self Batu se horings afbreek nie! Gaan ons hulle tot by die kamp ry, of wat?
  Natasha het gegiggel en gesê:
  -Batu kak nogal hard in sy broek, en hoe minder Mooglans wat oorleef, hoe beter!
  Die terminator-meisies het hul pas versnel, dit het herinner aan 'n speletjie van inhaal, die nukers het desperaat hul perde geklap en hul sye bloedig geskeur. Met desperate pogings het hulle daarin geslaag om effens weg te breek van die Uru-ruiters, maar hulle kan nie diegene ontsnap wat vinniger as 'n jagluiperd ontwerp is nie!
  Word wakker, Dmitri, Anatolyevich Medwedef het oefeninge gedoen en die TV aangeskakel. By geleentheid van Zelensky se oorwinning het landwye feesvieringe en feesvieringe plaasgevind. Die mense het hulle opreg verheug oor die veranderinge.
  Almal wou op 'n nuwe manier leef, en meer vry. Die inhuldiging het nader gekom, en Zelensky het volle mag gekry. En dit het ook entoesiasme en inspirasie veroorsaak. Soos, alles sal verander en dit sal beter wees as gister. En die Slawiërs sal eenheid vind en die Koue Oorlog sal eindig. Soos die outoritêre nagmerrie van die Poetin-tydperk.
  En mooi liedjies is al oor Zelensky gesing... Almal wou iets nuuts en moois hê.
  Zelensky het self aangekondig dat hy met sy eerste dekreet parlementêre immuniteit sou kanselleer, en ook die oligarg se vere sou skoonmaak. Zelensky het ook belowe om belasting op rykes aansienlik te verhoog. Soos, hulle het geen rede om vet te word nie!
  Oor die algemeen was daar baie dinge wat gedoen moes word. Insluitend die grootse konstruksie van die spoorlyn: Arkhangelsk - Chukotka, en dan 'n ondergrondse tonnel na Alaska.
  Hoekom is Zelensky nie 'n koning nie? Sy projekte is grandioos. En in die VSA gaan die regering binnekort verander en daar sal nog 'n generasie politici wees. Wat ook verandering wil hê.
  En nou ontspan Zelensky ...
  Voordat die rekenaar weggeneem is, het Medwedef die speletjie betree...
  Na die verowering van die USSR is dit moontlik om by die VSA betrokke te raak. Maar eers, laat ons die lasermissielverdedigingstelsel bestuur; die ryk het sulke vermoëns hier. Oorlog teen die VSA - 2008! Die inval begin van Chukotka na Alaska.
  Daar is 'n ware stryd aan die gang.
  Die Abrams veg teen die Panther-7-tenk. Die nuwe kar is nie meer so swaar soos dit perfek is nie. En wys sy absolute klas.
  En hy vernietig die Yankees... Medwedef het ietwat verveeld geraak met die oorlog, en hy het beheer oorgegee aan 'n militêre adviseur van die Rokossovsky-klas. En hy het begin regkom...
  Bou byvoorbeeld iets... Nuwe tempels elk met sewe godsdienste. Of selfs nuwe TV-torings. En dit sal gaaf wees om 'n piramide te bou. Een en 'n half kilometer hoog. Ja, dit sal regtig wonderlik wees!
  Terselfdertyd is Medwedef besig om die vlak van welstand te verhoog. Dit gaan nie net daaroor om militêre fabrieke uit te gooi nie.
  Jy kan ook televisies, yskaste, rekenaars, skootrekenaars vervaardig. En bou produksie, en pomp vegspiere op. Maar die VSA is reeds besig om te oorweldig... Die Ryk het reeds 'n bevolking van meer as twee en 'n half biljoen en is heeltemal gereed om 'n oorlog teen die VSA te veg. Medwedef ontbloot sy tande en sing:
  - Ek is 'n ware orkaan van alle eeue! Die een wat baie dood sal bring!
  En weer plaas dit druk op Amerika. Kernaanvalle word reeds uitgeruil. So 'n stryd groei.
  . HOOFSTUK No 8
  Eh, kom ons druk weer die eenhede. En hoe sal ons slaan! Hier is die infanteriemeisies wat beweeg. Almal kaalvoet en in bikini's. En hoe die Yankees met bajonette steek, en hoe hulle kaalvoet granate gooi. Daar is opregte energie in hulle. En alles blink, soos kwikballetjies wat onder bruingebrande vel hardloop. Meisies hou daarvan om dood te maak - dit is meisies!
  En hulle sing vir hulleself:
  Ons jaag Komsomol-meisies aan,
  Ons is Tsaar Medwedef, 'n baie wyse Tsaar...
  En natuurlik het ons 'n duidelike stem,
  Enigiets om te argumenteer - gaan daarvoor!
  En weer het hy met sy kaal tone granate gegooi. Hierdie meisies is letterlik super. En die Yankees verpletter, en verower Alaska. En hulle sing ook vir hulleself:
  - Bose wolwe stroom saam! Eers dan sal die wedloop oorleef! Die swakkes vergaan, hulle word doodgemaak - reinig die heilige bloed!
  En die meisies storm hul tande in die aanval in. Maar teen die Amerikaners is daar ook "Tigers"-7, watter wonderlike krag. En sulke monsters kan nie gestop word nie!
  "Tiger"-7 is 'n spesiale hoëdrukkanon met 'n aanvanklike projektielspoed van 2500 meter per sekonde. En sodra sy haar slaan, sal niks haar red nie. En die Ambrams hardloop in alle rigtings. En skeur die toring van hulle af.
  En die meisie dwing die soldate om te kniel en hul kaal voete te soen.
  Die Amerikaners gee weer oor. En die troepe van Medwedef se leër nader New York. En die stad word reeds aangeval. Hy word sonder enige seremonie gevange geneem.
  Medwedef beskou homself as 'n groot bevelvoerder: hy het uiteindelik New York ingeneem.
  En 'n mens kan sê hy is die grootste van die indringers. En dan Washington.
  En die Amerikaners gee oor. Die Amerikaanse president het op sy gesig geval en die meisies se kaal voete begin soen. Eerste een, dan die tweede, om die beurt.
  So het hy 'n hele bataljon kaalvoetmeisies gesoen. Dit is 'n groot stryd!
  Medwedef lag... So hy het Amerika gevange geneem. Maar Poetin was nie in staat om dit te doen nie!
  Dit is werklik 'n stryd - super! En toe na Mexiko.
  En weer die grype... En die Mexikaanse meisies laat die Meksikane kniel, en hulle soen hul kaal hakke. En hulle brul:
  - Eer aan die skoonhede!
  Ja, die rekenaar kan groot kleurbeelde wys van meisies, met kaal hakke, wat deur gevangenes gesoen word. En dit is so 'n opwinding.
  Hier lei hulle weer gevangenes - hierdie keer swartes. En hulle soen ook die meisies se kaal voete.
  En ook die tenks kruip piramidaal ...
  Meisies trek en daar is baie van hulle... Jy kan immers jongmense uit bronne stoot. En kies dat alle eenhede meisies in bikini's is. En dit is so mooi.
  Hulle is meestal rooikoppe en blondines.
  En hulle neem die een land na die ander oor. Sulke cool krygers. Ryke val onder hul kaal voete.
  Medwedef speel met plesier... En fluit selfs iets onder asem.
  Hoe ontplof 'n waterstofbom? Monsterlike barbaarsheid! En die hele stad, asof 'n koei dit met sy tong lek. Hoeveel meer bestraling? En kaalvoet meisies hardloop deur radioaktiewe stof. En hulle kaal hakke word verbrand.
  Medwedef speel asof 'n luislang besig is om 'n ander gebied in te sluk.
  Hier is nog 'n mag wat in die virtuele wêreld verower is, en die vlag is laat val.
  Tenks is nou nuut met aktiewe wapenrusting en keramiek. Veelvlakkig en effektief.
  En die vliegdekskepe is modern, en ook heel gepas. En hoe vliegtuie van hulle begin skiet.
  Medwedef, soos ons sien, is 'n baie slim waarnemende president.
  So, nou die ontwikkeling van hommeltuie. En dis gaaf. En ook skyfvormige vliegtuie. Hier gaan hulle reeds in die geveg soos VVV's. En dan, piramidale tenks.
  Amerikaanse president Trump, 'n helder verstand, het beveel om die motor onkwetsbaar en ondeurdringbaar uit alle hoeke te maak. Dit is hoe die mastodont in die vorm van 'n lae piramide verskyn het. En so 'n motor het uitstekende beskerming getoon. Veral teen kinetiese projektiele.
  En nou, hierdie tenk blyk so suksesvol te wees dat dit nie binnegedring kan word nie, en dit is steeds in diens van die Verenigde State. Hulle het dit selfs so genoem: die Trump-tenk.
  En waansin gryp mense soms as hulle sien dat die kar ondeurdringbaar is.
  Medwedef voer 'n ongelyke stryd, en sy masjiene het reeds nog 'n virtuele hoofstad ingeneem en dit in 'n hoop ruïnes en kokende kraters verander.
  Maar dit is nie genoeg vir die robotmeisie nie. Sy begin 'n nuwe generasie wapens ontwikkel: die vernietigingsbom. En hierdie bom is vierhonderd keer kragtiger as 'n waterstof een. Dus, as dit wel tref, sal jy nie eers die as kan versamel nie!
  En die oorlog beweeg reeds die ruimte in.
  Medwedef gebruik skepe gemaak van 'n nuwe legering sterker en ligter as titanium. En ruimteskepe vlieg die ruimte in, en veg robotte. Daar is reeds baie verskillende modelle in ondergrondse fabrieke.
  En nou val die laaste ryk op die planeet. En wat? Nou diep in die ruimte!
  Die era van Star Wars begin.
  Medwedef verstaan dit en druk die sleutelbord kragtig. Of jy kan jou vingers beweeg of jou gedagtes beheer.
  Die waarnemende president tree wys op en bou vir homself "n ruimtevloot. En die geveg duur voort.
  Ontwikkeling van 'n selfs kragtiger, veral vernietigende, thermoquark-bom is aan die gang. En dit is honderdduisend keer kragtiger as die uitwissing een.
  En dan styg die skepe die lug in. En hulle vang die planeet se satelliete vas. En dan die naburige stelsels. Hulle doen dit uiters vinnig.
  En die waarnemende president produseer terminators in die spel. Hier is die terminator-held. Dit is tydreise, al is dit beperk.
  Medwedef het gepiep:
  - Mense stamp hul voete op die grond, wat van stewels! Wat beide dom en verskriklik lelik is!
  En Medwedef het baie vroliker geword. Ag kinders, hoe goed is julle. Veral as hulle ruimtekrygers geword het.
  "n Stergeveg is besig om te ontvou. En ernstige uitruilings van houe, wanneer onbenullige vuishoue in die maag. Meer presies, dit is verbeeldingryke denke.
  Medwedef gaan voort om aan te val:
  - My ruimteskepe is moorddadig!
  En hy stel nuwe ruimtebevelvoerders in sy plek aan. En wat 'n geveg is, is 'n geveg.
  Hier is Medwedef in bevel saam met sy bevelvoerders. Hier staan die vyandelike koalisie daarteen op. Wanneer so 'n ontelbare armada nader kom, is dit skrikwekkend; van ver af het dit gelyk of 'n veelkleurige, sprankelende newel kruip. Boonop is elke vonk 'n demoon wat veroorsaak word deur die magie van 'n nekromantiese towenaar. Meer as twaalf en 'n half miljoen militêre ruimteskepe van die hoofklasse, en 'n eindelose klein "trooshuis", met inagneming van die voortdurend aankomende versterkings, het sy getal tweehonderd miljoen benader. Die voorkant het vir 'n paar parsecs gestrek; op so 'n skaal lyk selfs die vlagskip-ultra-gevegskepe soos sandkorrels in die Sahara.
  Die Algemene Slag kom nader: die Leër van Medwedef se ruimteryk teen die veelsydige "Koalisie van Totale Verlossing", wat besluit het, in plaas van die konstante taktiek van 'n immer laat verdediging, om die vloot van die wrede aggressor self te slaan.
  Hier is soveel skepe, met 'n ongelooflike verskeidenheid, hoewel dit in die meeste gevalle net effektiewe gevegte belemmer. Wel, byvoorbeeld, 'n sterskip in die vorm van 'n klavesimbel, of, met lang snuit in plaas van snare, 'n harp, of selfs 'n kontrabas met 'n tenktoring uit die Tweede Wêreldoorlog. Dit kan die flou van hart beïndruk, maar dit is meer geneig om lag as vrees te veroorsaak.
  Hulle teenstander is 'n ryk wat daarop aanspraak maak dat dit 'n universele mag is. Medwedef se groot ruimte-emiraat, waar alles in diens van oorlog gestel word, is die hoofspreuk doeltreffendheid en doeltreffendheid.
  Anders as die koalisie verskil die waarnemende president se sterreskepe net in grootte. En die vorm is feitlik dieselfde, baie roofsugtige diepseevis. Miskien met die enigste uitsondering lyk hulle soos dik dolke wat glinster van staal - grype.
  Die sterre in hierdie deel van die ruimte is nie te dig oor die lug versprei nie, maar hulle is kleurvol en uniek in hul ligspektrum.
  Om een of ander rede, as jy na hierdie ligte kyk, kry jy 'n hartseer gevoel asof jy in die oë van engele kyk, wat die lewende wesens van die heelal veroordeel vir hul afskuwelike, werklik wrede gedrag.
  Die leër van die waarnemende president was nie haastig om na die vergadering te gaan nie; slegs individuele mobiele eenhede het vinnig, wat voordeel getrek het uit hul voortreflike spoed, die vyand aangeval, skade aangerig en teruggetrek. In reaksie hierop het hulle probeer om hulle met spervuur tegemoet te kom, maar omdat hulle meer rats en met perfekte beskerming was, was hulle baie doeltreffender.
  Myne, oënskynlik klein op 'n kosmiese skaal, is geskeur asof deur ontploffing, net soos kruisers en vernietigers. Maar ons het daarin geslaag om 'n groot wedstryd af te bring. Een van die groot slagskepe van die koalisie is getref, dit het dik gerook, kromgetrek en paniek het aan boord van die reusagtige ruimteskip opgevlam, soos 'n vuur in 'n droë woud.
  Die aliens, soortgelyk aan jerboas net met kloue in plaas van 'n stert, hardloop in vrees weg, terwyl hulle skree en op en af spring. Tussen hulle is daar kleiner tipes wat lyk soos basters van bere en eende. Die snawels krul van wilde afgryse, kwaksalwers word gehoor, hulle vlieg uitmekaar en vere slaan vlam. Hier het een van die beer-eende onderstebo gedraai en sy kop in 'n vuurpyp gedraai. Daar het skuim reguit in haar keel gejaag, haar maag het dadelik haar skoene uitgetrek en die voël se karkas het gebars en bloed spat met die oorblyfsels van die vleis wat uit die kind kom.
  Die jerboas word verbrand en jaag na die reddingsmodules, maar dit blyk dat die stelsel wat 'n spookagtige hoop op oorlewing gee hopeloos beskadig is. Hul generaal, die stertkakkerlak, laat 'n histeriese piep uit:
  - O gode van die kwadraat van die universele sirkel, deur ...
  Dit was nie moontlik om klaar te maak nie, die vlamme het sy ongelukkige Eksellensie bedek. Die vlees van die intelligente knaagdier het in elementêre deeltjies verkrummel.
  Die slagskip het uitgebrand, lugborrels in die vakuum uitgedryf en toe ontplof en in baie fragmente versprei.
  Medwedef, nadat hy genoeg gespeel het, het nog 'n paar bestellings gemaak. Hy het Novodvorskaya ook postuum met die ster van Hero of Russia toegeken. Hy het beveel dat aan Oleg Rybachenko al die bestellings en medaljes wat Rusland het, toegeken word. En hy het die Orde van St. Andrew die Eerste Geroepe aan Donald Trump oorhandig. Waarna Medwedef weer aan die slaap geraak het... Niemand het hom nog gepla nie.
  Na so 'n prestasie het Alenka merkbaar opgebeur. So ook haar span.
  Margarita was die eerste wat die woord geneem het:
  - Kom ons maak Japan op see klaar en maak dit op land klaar!
  Alenka het hierdie idee hartlik ondersteun:
  - Sekerlik! Waarom die dood van nuwe Russiese soldate toelaat!
  Natasha het ook gesê:
  - Kuropatkin is 'n te besluitelose bevelvoerder. Dit is dus nie 'n feit dat hy sal kan wen nie, selfs met inagneming van die verswakking van die Japannese tydens die aanslag op Port Arthur!
  Medwedef het dit beslissend opgesom:
  - Kom ons val aan! Dit is ons kans, en Rusland se kans!
  Daarna het die kragtige en ultra-moderne tenk begin beweeg. Ja, Japan het 'n slegte dag. En hulle sal meer as een keer die oomblik vervloek toe dit by hulle opgekom het om met Rusland te veg.
  Die tenk het na die Japannese troepe beweeg. Alenka het met vreugde gesê:
  - Ek het so 'n wonderlike droom gehad. Dit is asof ek en Natasha Ryazan verdedig teen die hordes Batu Khan.
  Margarita het opgestaan:
  - Was ek in 'n droom?
  Alenka het haar kop negatief geskud:
  - Geen! Jy was net nie daar nie!
  Die meisie kreun van ergernis:
  - Wat 'n jammerte!
  Kaalbeen Alenka lag en merk op:
  - Jy kan ons net verhinder! Maar ek en Natasha was so cool!
  Die blonde meisie vra verbaas:
  - Was jy cool?
  Kaalvoet Alenka het geredelik bevestig:
  - Ja, baie cool! En ek het selfs 'n draak gery!
  Natasha het gelag en geantwoord:
  - Jy was baie mooi op die draak!
  Alenka het geredelik bevestig:
  - Dit is soos 'n sprokie! Waar daar drake is, en elwe, en alles glansryke!
  Margarita het met opregte gevoel geantwoord:
  - Jy is baie mooi selfs sonder 'n draak! Net 'n feetjie, en 'n wonderwerk van wonderwerke!
  Alenka het met selfvertroue gesê:
  - Ek sal almal verslaan! Met en sonder drake!
  En die vegter het haar vuis gewys.
  Die eerste Russiese tenk het die Japannese aangeval, wat naby die mure van Port Arthur gestaan het. Daar was nog baie van hulle. Die artillerie het begin werk. In reaksie hierop het die 152 mm-kanon van die formidabele tenk, sowel as agt dodelike masjiengewere, afgevuur. En weer het die samoerai begin om in die honderde afgemaai te word.
  Masjiengewere - "Dragons", 'n baie dodelike ding. Vyfduisend koeëls per minuut is net 'n soort dier.
  Die Japannese het geval, deurboor, aan flarde geskeur, met hul skedels vergruis. Hulle maag het gebars en hul liggame het gespring, opgegooi deur die verpletterende houe van die vuur.
  Fragmentasiedoppe met kumulatiewe vulling het ook ontplof. Hulle was uitstekend om beide op voetsoldate te skiet en om die bodem van skepe binne te dring.
  Dit is Terminator-meisies, en die professor is 'n ware genie. So het hulle begin om die samoerai te dors.
  Kaalbeen Alenka het uitgeroep:
  - Laat die Russiese gees verheerlik word!
  Natasha het die joystick-knoppie met haar kaal tone gedruk, 'n stortreën van koeëls gestuur en voortgegaan:
  - En ons tsaar, Nikolaas II!
  Kaalvoet Alenka het voortgegaan om dop na dop te stuur. Elke drie sekondes het 'n dodelike wapen uitgevlieg. En die Japannese batterye het stil geraak. En geelvellige soldate het in groot getalle gesterf.
  Natasha, wat verskeie geledere samoerai afgemaai het, het ondersteun:
  - Die volkslied van die Moederland sing in ons harte.
  Kaalbeen Alenka, wat voortgaan om skulpe met dodelike vulsel te spoeg, en hulle is baie kragtiger as plastied, het voortgegaan:
  "Daar is niemand mooier as hy in die hele heelal nie."
  Natasha het met haar kaal tone genadeloos op die Japannese geskiet en bygevoeg:
  - Druk die ridder se masjiengeweer stywer.
  Kaalvoet Alenka, die wrak van die samoerai, het klaargemaak:
  - Sterf vir Godgegewe Rusland!
  Die meisies is regtig so, super! Manjifieke skoonhede. Jy kyk na hulle en bewonder hulle. Maar vir die Japannese is dit pure dood. Die tenk het deur die batterye geloop. Het die geweerspanne uitgeslaan. Hy het dit baie, baie vinnig gedoen. Toe stap ek deur die loopgrawe. Hy het ook baie afgemaai. Meer presies, nie baie nie, maar amper almal. Die uitwissing het geblyk totaal te wees. Hier het alles natuurlik outomaties uitgewerk. Dit is hoe die Japannese vernietig is.
  Alenka merk met 'n laggie op die joystick-knoppies met haar kaal tone van haar bruingebrande bene:
  - Ons is meer laksmanne as krygers!
  Natasha het gegiggel en ingestem:
  - Vryheid, genie en glorie laksmanne!
  En weer skiet dit in strome. En slaan die samoerai met wilde krag uit.
  Margarita, wat ook akkuraat met haar kaal voete geskiet het, het rasioneel opgemerk:
  - Daar sal minder gay mans wees, en daar sal 'n tekort aan mans in Japan wees!
  Kaalbeen Alenka bars uit van die lag en skiet weer:
  - Pasop vir vroue! Vroue, pasop!
  Dit is inderdaad die soort meisie wat dop, skrapnel en enige koeëls van haar afbons. In elk geval, die meisie is 'n ware terminator.
  Natasha het dit geneem en gesing:
  - Legioene marsjeer,
  Hulle bajonette blink.
  Daar is miljoene agter ons
  O Russiese regimente!
  Niemand sal stop nie
  Niemand sal onderbreek nie...
  Die skuif maak nuwes oop,
  Kom ons vlieg vinnig!
  En weer sal dit op die vyand neerreën. En dit laat hulle nie tot 'n honderdste van 'n ampère daal nie.
  Kaalvoet Alenka, wat skulpe uitgooi met die eentonigheid van 'n houtkapper, sis, nadat sy pas spottend gesing het:
  - Een, doelskieter, twee doelskieter, hy steier.
  Natasha, skietend, het die liedjie bevestig:
  - Een hou, twee houe, hy lê rond!
  Cool Alenka energiek ondersteun:
  - Een keer 'n plank, twee planke - 'n kis word gebou.
  Kaalbeen Natasha, wat voortgaan om te vuur en die vyand met masjiengeweeruitbarstings uit te slaan, het gesis:
  - Een graaf, twee grawe - 'n gat word gegrawe!
  En die vegter knipoog met haar saffieroë. Sy is regtig so 'n liefling.
  Kaalbeen Alenka kyk mooi na die posisies. Die tenk het vinnig gewerk, en daar was feitlik niks van generaal Nogi se weermag oor nie. Dit lyk of die bevelvoerder self vermoor is. Ons maak die laaste Japannese van die belegweermag af.
  Medwedef het logies opgemerk:
  - Dit is hoe ver tegnologie gekom het! Vier mans het meer as vyf-en-tagtigduisend Japannese in 'n paar uur doodgemaak.
  Halfnaakte Alenka, wat boos geglimlag het, het opgemerk:
  - Ons moet die res ook vernietig! Laat niemand agter nie!
  Natasha het gesing terwyl sy op die laaste duisend samoerai gevuur het:
  - Nee, die berge sal nie goue wees nie, ons sal binnekort al die vyande van Rus doodmaak!
  Cool Margarita het bygevoeg:
  - Nee, nie aambeie nie, jy sal binnekort 'n dooie teëstander wees!
  Nadat hulle generaal Nogi se leër afgemaai het, het die Terminator-meisies tydelik uit die tenk geklim en kaalvoet deur die sneeu gehardloop. Wel, dit is reeds winter.
  Hulle het reeds meer as honderd-en-vyftigduisend voetsoldate vernietig. En plus die Japannese vloot. Meer as tweehonderd-en-vyftigduisend meer Japannese staan egter teen die leër van generaal Kuropatkin.
  Medwedef het met 'n eikehoutkop uit sy slaap gekom. Bietjie rondgeloop. Toe speel ek weer op die rekenaar... Star Wars is wonderlik... Maar iets het nie uitgewerk nie...
  Medwedef het die nuwe strategie begin herspeel. Ek het die historiese speletjie aangeskakel: Rusland in die tyd van Nicholas II. En die oorlog met Japan. Dit is so 'n wrede oorlog. Jy kan 'n strategie ontplooi en kragte op die rekenaar uitskakel.
  Medwedef het op 'n maklike vlak gespeel, maar 'n inspuiting van die Japannese gemis en groot verliese gely. Ja, dit is nodig om nie te aktief te bou nie. Kom ons herlaai.
  En weer speel jy vir jouself ... Soos dit geblyk het, in Kuropatkin se plek, skyn die waarnemende president nie te veel nie ... Die hele tyd is daar 'n paar foute, foute.
  Medwedef het toe die militêre adviseur aangeskakel, en dinge het glad verloop... En hy het self 'n middagslapie geneem en in sy stoel ingesluimer.
  Die pragtige Alenka het haar kaal voete gespat en vir Natasha gevra:
  - Hoe voel jy om soveel mense dood te maak?
  Die blonde meisie antwoord eerlik:
  - Weet nie! Dit voel asof dit 'n rekenaarspeletjie is! Jy voel geen woede, woede of baie vreugde nie!
  Kaalbeen Alenka giggel van ergernis:
  - Dit is oorlog!
  Nat Asha het in 'n salto verdraai. Haar rooi, ronde hakke het geblink. Oor die algemeen is sy 'n wonderlike meisie, in staat om baie te bereik sonder veel moeite. En as ons dit nie was nie, ry ons dit net.
  Die meisies het deur die sneeu gehardloop. Hulle liggame is baie ekspressief. Die bors is groot, die heupe is luuks, soos die kruis van 'n perd, die spiere is prominent. Dit is die skoonhede-helde. Hulle het die mees werklike vroulike krag. Soveel genade. En die bene - bolletjies spiere wat onder die bruingebrande vel rol.
  Drie Japannese verkenners het op hulle afgekom.
  Die meisies het salto's gedoen. En hoe hulle samoerai met hul kaal hakke in die ken sal slaan. En hulle het eintlik hul kake gebreek. En hulle het al hul tande uitgeslaan. Daarna het die meisies gesing:
  - Die grootheid van die Russe is deur die planete erken,
  Ons jaag met selfvertroue opwaarts.
  Ons is geliefd en waardeer deur alle nasies van die wêreld,
  Die mense van die hele land marsjeer na kommunisme!
  En weer knipoog die skoonhede met smarag-oë. Hulle lyk so baklei. Die krygers is aktief. En weer draf.
  Kaalbeen het Alenka gespring. Sy het die wiel in die lug gedraai en opgemerk:
  - Ons is so cool. Ons kan die hele wêreld oorwin!
  Natasha het gegiggel en geantwoord:
  - Keiserin van Planeet Aarde -
  Hierdie is baie cool!
  En albei meisies knipoog vir mekaar. Daarna het ons teruggejaag. Trouens, elke dag van oorlog kos te veel vir die skatkis van Tsaristiese Rusland. En dit is tyd om vinnig met die Japannese klaar te maak.
  Medwedef het die meisies met 'n stralende glimlag gegroet:
  - Wel, het jy rondgehardloop?
  Kaalbeen Alenka het met 'n glimlag gesê:
  - Ons hardloop en gereed om te veg!
  Natasha het aggressief opgemerk:
  - Ons sal almal doodmaak!
  Medwedef het sy hand gewaai en beveel:
  - Toe, kom ons gaan!
  Kaalbeen Alenka lag en antwoord:
  - Ons vier is die dodelikste in die wêreld!
  Natasha het hierteen beswaar gemaak en haar kaalvoet gestamp:
  - Nie in die wêreld nie, maar in die heelal!
  En die kragtige, aggressiewe en dodelike tenk het teen alle spoed gery. Meer as tweehonderd-en-vyftigduisend Japannese is voor. Maar daar is genoeg skulpe vir 'n miljard soldate!
  Meisies, 'n professor en 'n student - dit is 'n span wat almal sal verpletter en in 'n ramshoring draai. En die tenk vlieg na die Japannese troepe. Hy storm dreigend op homself af. Hy wil almal breek.
  Kaalbeen Alenka het met genot gesing:
  Die uitgestrekte van Rusland - pragtig, liewe,
  Waar is die pêrels van die sneeu, die grenslose riviere van kristal,
  En die Russiese soldaat en die generaal is een.
  Heilig is die simbool van die staat - die Ortodokse arend, ons koning!
  En nou het die vinnige tenk eintlik opgestyg. Dit het soos 'n vegvliegtuig verbygevlieg. En hy het hom voor die Japannese bevind. Die universele kanon en draak masjiengewere het weer begin werk. Die meisies het baie gretig begin sake doen. Sonder verder.
  Alenka het die geweer met haar kaal tone afgevuur, die Japannese uitgeslaan en gesing:
  - Eer aan my Rus', Stalin en Lenin, een familie!
  En die rooiharige duiwel skitter met smarag-oë. En hoe hy die samurai opfok. Jy sal verlief raak.
  En Natasha is ook nie minderwaardig nie. Verslaan die Japannese.
  En sing:
  - Moenie stadiger ry in draaie nie. Ons lot is om te wen, meisies!
  Die vegter was in volle blom. En so vinnig, gooi vuur op die vyand.
  En kaal tone druk die joystick-knoppie.
  Halfnaakte Alenka, skietend, het opgemerk:
  - Daar is twee probleme in Rusland ...
  Margarita onderbreek haar hier:
  - As daar net twee was!
  Kaalbeen Alenka, skietend, het met plesier ingestem:
  - Ja, as net twee!
  Natasha het geskiet, honderde Japannese neergelê, dit geneem en gesing:
  - In twee, in twee winters. In twee, in twee vere!
  Kaalbeen Alenka, vuur, het bygevoeg:
  - Ek sal die Japannese doodmaak en terugkom!
  Natasha het gegiggel en geantwoord:
  - Port Arthur is ons s'n! En ons sal niemand toelaat om ons Manchuria in te neem nie!
  En die vegter het weer die samoerai geslaan. Die Russe sal nie teen die Japannese verloor nie. Dit bewys weereens hoe onoorwinlik Rusland is!
  Kaalbeen Alenka het die battery stukkend geslaan en gekoer:
  - Rus' sal bekend wees in die mees afgeleë lande en eeue!
  Natasha het ook gekraai:
  - En geen magte sal ons keer nie!
  En sy het nog 'n paar duisend samoerai vernietig. Toe het die tenk vorentoe beweeg en die oes het voortgegaan.
  Margarita, wat hierna gekyk het, het haar mening uitgespreek:
  - As die oorlog so briljant gewen word, wat sal Rusland volgende doen?
  Medwedef het gekyk hoe die meisies die Japannese haastig afmaai en voorgestel:
  - Daar sal 'n oorlog wees, hetsy met die Duitsers of met die Britte! Maar in elk geval, die stryd met die Land van die Opkomende Son is nie die laaste nie!
  Alena, nadat sy nog 'n battery verpletter het, het gesê:
  - So ons sal dit vir die Duitsers gee, wel, ons sal dit soveel vir hulle gee dat dit nie genoeg sal lyk nie!
  Natasha, die vernietiger van samoerai, het bygevoeg:
  - En Hitler sal niemand hê om in die Wehrmacht te werf nie!
  Alenka, wat die joystick-knoppies met haar kaal tone gedruk het, het aggressief verklaar:
  - Maar ek voel jammer vir die Ariërs. Soveel pragtige wit ouens het gesterf!
  Natasha het hiermee saamgestem en hartseer geknik:
  - Ja, soveel goeie mense het gesterf! En vir wat?
  Die meisie het die Japannese geslaan en opgemerk.
  - En die Japannese is 'n goeie nasie, maar ons word gedwing om met hulle te veg! Alhoewel dit ook nie te goed is nie!
  Margarita het logies opgemerk:
  - En die diere? Maak hulle mekaar nie dood nie? Maar die mens is net 'n dier van die hoogste orde!
  Medwedef het geglimlag en beswaar gemaak:
  - Die mens, anders as diere, het 'n siel! En sy siel is werklik uniek en onsterflik! So, ons en die diere is 'n hele afgrond!
  Margarita het hierteen beswaar gemaak:
  - En die apies? Hulle het ook 'n hoë vlak van intelligensie. Een van hulle ken drie en 'n half duisend woorde!
  Die waarnemende president het geantwoord:
  - Maar hulle is ons familielede!
  Kaalbeen Alenka het op die Japannese geskiet en gesing:
  - Ek is 'n aap! Ook 'n man!
  Natasha, wat die samoerai afmaai, het gekoer:
  - Moenie 'n eeu lank met ape rondloop nie!
  Die supertenk het voortgegaan om die Japannese af te maai. Hoekom nie? Hy is regtig 'n mal gedierte
  wat veertigduisend koeëls per minuut afvuur. En sy wapenrusting is ondeurdringbaar vir byna enige projektiel. En nie net die begin van die twintigste eeu nie.
  Kaalbeen Alenka, wat skiet, het aggressief verklaar:
  - Tsaar Nicholas het baie vir Rusland gedoen, maar hy het ongewaardeer en onderskat gebly!
  Natasha, wat vuur op die Japannese gegooi het, het ingestem:
  - Dit is reg! Die koning is vermoor. Hulle het die priester gedwing om van die troon af weg te stap! En wat het beter geword?
  Kaalbeen Alenka het uit 'n kanon geskiet en bygevoeg:
  - Dit het nog erger geword! En nog meer gemene mense het aan bewind gekom!
  Natasha het gegiggel, die Japannese geslaan en gesê:
  - So kom ons veg vir 'n beter toekoms! En vir die vryheid van Rusland!
  Halfnaakte Alenka het geskiet en gesê:
  - Vir verandering en oorwinning!
  Toe wys sy haar vuis. Sy is 'n meisie wat dit kan doen. Dan sal selfs die samoerai nie daarvan ontslae kan raak nie. En die masjiengewere werk. Almal maai en maai.
  Hulle ploeg eintlik deur hele rye lyke. En hulle maak die ruimte moorddadig skoon.
  Generaal Kuropatkin is ingelig dat iets vreemds onder die Japannese aan die gang is. Skiet, ontploffings, iemand het hulle aangeval.
  . HOOFSTUK No 9.
  Medwedef, nadat hy 'n bietjie geslaap het, het weer die rekenaar opgeneem. Hy het nie eers geskeer nie. En weer het hy op sy eie manier begin speel.
  Die aanval op Japan na die skelm kode met tenks en vliegtuie. Insluitend die beste bomwerper van die Eerste Wêreldoorlog, Ilya Muromets. Wat homself baie hard verklaar het. En hy het die Japannese soos 'n rubberklap teen vlieë geslaan.
  En vorentoe na Tokio...
  Dmitri Medwedef, nadat hy Japan verower het, het homself die Mikado-keiser genoem.
  En dan nuwe oorloë...
  Byvoorbeeld, jy kan alternatiewe geskiedenis speel. Alexander II het in 1875 aan Bismarck gesê dat sy verskille met Frankryk 'n interne aangeleentheid tussen Duitsland en die Franse was. Bismarck het oorgeneem en Frankryk in 1876 aangeval. Eers was die Pruise gelukkig en het Parys bereik. Maar toe vertraag hulle. En Brittanje het die oorlog betree... Alles sou reg gewees het, maar die Britte het die stryd aan Duitsland gegee en is verslaan. Toe trek die Pruise hul magte op.
  Die oorlog in die Weste het voortgeduur. Die Franse het hulself desperaat verdedig. Engeland het al hoe meer magte oorgedra...
  Intussen het Rusland Turkye en Istanbul verower. Brittanje en Frankryk en Duitsland was in oorlog gewikkel. En die ryk van tsaar Alexander het baie lande geannekseer, insluitend Irak, wat die Indiese Oseaan bereik het. En Palestina, en lande tot by Egipte. En so het die Russiese troepe, gelei deur Skobelev, Mekka, Medina en ander stede van Saoedi- Arabië verower.
  En die suidelike deel van die Russiese Ryk is gevorm. En Alexander II het 'n groot koning geword. En die oorlog tussen Duitsland teen Frankryk en Brittanje het tien jaar geduur.
  En dit het in 'n praktiese trekking geëindig.
  Alexander II het tot 1887 regeer en die slagoffer geword van 'n sluipmoordpoging wat onder leiding van Alexander Ulyanov, Lenin se broer, uitgevoer is. Sy glorieryke heerskappy, waaronder Rusland baie paaie gebou het, baie lande verower en die kleinboere bevry het, het geëindig.
  Hierdie alternatief was hoe die speletjie gespeel is. Alexander die Derde het saam met bevelvoerder Skobelev beide Iran en Pakistan verower. Maar hy het ook gesterf - "n blink koppie. Onder Nikolaas II het Rusland 'n oorlog gevoer met Japan wat reeds 'n vloot in die Indiese Oseaan gehad het, wat die Stille Oseaan redelik vinnig te hulp gekom het. Die Russe het die samoerai relatief vinnig verslaan, en hulle het baie meer krag sowel op land as op water gehad.
  Daarbenewens is die Russiese leër beveel deur die briljante Minister van Verdediging Skobelev. En Rusland het nie net gewen nie, maar ook daarin geslaag om Japan te verower. Boonop het die Verenigde State nog nie verby die Westelike Halfrond gewaag nie, en Brittanje was nie so sterk nie. Boonop was Rusland in 'n alliansie met Duitsland. Laasgenoemde het agter Brittanje en Frankryk gebly in die stryd om Afrika. Tsaristiese Rusland het ná die anneksasie van Japan en dele van China selfs sterker geword. Die Delhi-Moskou-pad is gebou.
  Soos hieruit blyk, is Tsaristiese Rusland se planne vir uitbreiding na Indië en China suksesvol geïmplementeer. Tsaar Nikolaas II het tydens die Eerste Wêreldoorlog die kant van Duitsland gekies. Die Duitsers het Frankryk verslaan en België, Holland, Denemarke en Noorweë beset. Rusland het Egipte, die grootste deel van Afrika en Indochina verower. En ook die Stille Oseaan-besittings van Brittanje. En selfs in Australië geland. En haar Australië is gevange geneem.
  Daarna het die oorlog geëindig met die landing en besetting van Brittanje. Die Eerste Wêreldoorlog is verby. Maar dit het vir Kaiser Wilhelm gelyk asof Rusland reeds te veel grond verower het, en sonder om werklik te probeer. En hy het gedroom van wraak. Rusland het eintlik uitgestrekte gebiede verower - Australië, die hele Asië, die grootste deel van Afrika, die Duitsers het nie so baie afgebyt nie, en nog meer van Portugal en Spanje wat hulle beset het. Oostenryk-Hongarye het beheer oor Italië en Libië verkry. Rusland het ongeveer driekwart van Afrika ingeneem, en toe Ethiopië 'n bietjie later beset. Die Duitsers het daarin geslaag om Marokko af te kap.
  Natuurlik was dit nie genoeg vir Duitsland nie. Alhoewel sy Frankryk, België, Holland en Noorweë geneem het, en Rusland het Swede onderwerp.
  Wilhelm se voorbereidings het begin vir 'n nuwe oorlog met Rusland. Die krisis van 1929 het die situasie vererger. Oostenryk-Hongarye en Duitsland het byna die hele Europa beheer. En deel van Afrika... En Brittanje. Maar daar was nog die VSA en Kanada. Wilhelm en Nicholas II het nog nie besluit om met mekaar oorlog te voer nie. Boonop wou Rusland die minste van alles veg en uitgestrekte gebiede verteer. Om hul assimilasie te bespoedig, het tsaar Nikolaas II Russe selfs toegelaat om vier vroue te hê. Wat by die Agtste Ekumeniese Raad vasgelê is.
  'n Soortgelyke besluit is in 1925 geneem. En in 1926 het Nicholas II vir homself nog 'n vrou geneem. Soos dit geblyk het, was die besluit nie dom nie. In 1929 het die keiser nog 'n dogter gehad. En op 25 November 1932 is 'n gesonde seun uiteindelik gebore. Nicholas die tweede het hom Petrus genoem. Ter ere van Petrus die Grote.
  En in 1933, op 15 Mei, het 'n nuwe oorlog begin. Duitsland het oorlog teen Kanada verklaar. As 'n heerskappy van Brittanje. Twee maande later het die Verenigde State, onder leiding van Roosevelt, ten spyte van die ekonomiese krisis, die oorlog met Duitsland betree. Hulle wou nie Kanada prysgee nie.
  Reeds middeljarige, maar aggressief, Wilhelm het aanvanklik alleen probeer veg, sonder om Russiese hulp te eis. Hy het verwag om alles self te doen. Maar dit is nie so maklik om 'n gebied wat deur 'n oseaan geskei word, te verower nie. Boonop het die Verenigde State vinnig tenks en 'n leër gebou. En hulle het regimente gevorm... Die oorlog het 'n hele jaar aangehou sonder veel sukses vir die Duitsers. Wat net daarin geslaag het om Ysland en Groenland te verower. Maar in Kanada kon hulle dit nie in die hande kry nie.
  Wilhelm het na tsaar Nicholas II gewend: "help my, kollega." Jy is my neef en broer. Nicholas II het self planne vir Alaska en Kanada gehad. Wel, ek het besluit dat dit nie die gode is wat potte beeldhou nie. En hy het dit gevat en op 25 Junie 1934 oorlog teen die VSA en Kanada verklaar. Sy troepe het deur Alaska, oor Amerikaanse grondgebied beweeg.
  Teen hierdie tyd was die spoorlyn na Chukotka reeds gebou, en Russiese troepe het met welslae vorder. Aan hulle kant was 'n numeriese meerderwaardigheid en die beste tenks ter wêreld, beide lig, swaar en medium.
  Amerika moes dus ongelyke magte hanteer.
  En Nicholas II, soos ons sien, is regtig op 'n wit perd. En die een oorwinning na die ander. Russiese troepe marsjeer oor Alaska. En hulle neem stad na stad, dorpie na dorpie.
  Die Duitsers probeer in Kuba land. Die oorlog groei. Kaiser Wilhelm skryf aan Nicholas II:
  - Ek en die Russe was en sal altyd verenig wees. En ons sal nooit stry nie. Laat Amerika dus klaar wees.
  Weens die uitgebreide kommunikasie was vordering 'n bietjie stadiger as wat beplan is. Maar die Russiese tsaristiese troepe het nietemin die hele Alaska in vyf maande van gevegte verower en Kanada binnegegaan.
  Roosevelt het selfs vrede aan Rusland aangebied en belowe om Alaska prys te gee, maar dit was te laat. Die oorlog het voortgegaan met wilde verlating.
  In die winter van 1935, ten spyte van moeilike weersomstandighede, het Russiese troepe die Amerikaanse grense in die noorde bereik. Die gevegte het in die lente voortgeduur... Russiese troepe het die een operasie na die ander uitgevoer, en teen die einde van Julie het hulle byna die hele Kanada ingeneem. En in Augustus het hulle Philadelphia omsingel.
  Die VSA bevind hom in 'n baie moeilike situasie. Maar hulle het desperaat teruggeveg... Teen die einde van 1935 was meer as 'n derde van die Amerikaanse grondgebied egter reeds ingeneem. En in die winter was die tsaristiese suksesse nog groter... Teen die begin van Maart 1936 het hulle Washington en New York genader.
  En in April is albei stede ingeneem... Die oorlog het voortgeduur tot Augustus totdat die hele grondgebied van die Verenigde State beset is.
  Toe kom die offensief in Mexiko, ensovoorts, regdeur die gebied.
  Wilhelm het aan Nikolaas II voorgestel om die verdeling van die hele wêreld te voltooi. Nikolaas II het ingestem.
  Gedurende 1937 is die hele Latyns-Amerika deur Russiese troepe gevange geneem. Dus het Nikolaas II die verdeling van die wêreld met die Duitsers voltooi. En daar is net drie ryke oor: die grootste: Russies, dan Duits, en selfs verder Oostenryk-Hongarye.
  Rusland het dus die wêreldhegemoon geword, maar... Nikolaas II is steeds 'n groot tsaar, maar 'n sterfling. Oorlede in Augustus 1939. En die bejaarde Wilhelm het Rusland op 1 September 1939 aangeval. Hy het besluit om voordeel te trek uit die feit dat Petrus die Vierde nog 'n seun was, nie eens sewe jaar oud nie. En hy het besluit dat terwyl die regentes oor Rusland regeer, dit die beste was om te staak. Twee dae later het Oostenryk-Hongarye ook tot die oorlog toegetree. Alle lande regoor die wêreld is in konfrontasie ingetrek. Die laaste oorlog in die geskiedenis van planeet Aarde het begin.
  Die tsaristiese leër het geen gelyke gehad in terme van getalle en kwaliteit van wapens nie. Russiese tenks en vliegtuie is steeds die beste ter wêreld.
  En die gevegte het dit gewys. So ook nuwe talentvolle bevelvoerders.
  Maar Oostenryk-Hongarye was van die begin af die swak skakel. En sy het amper van die eerste dae af verloor. Die tsaristiese leër het die Oostenrykers verslaan, Lvov ingeneem en toe Peremyl. Slegs deur 'n deel van hul magte uit Pole te verwyder, het die Duitsers die Oostenrykers van 'n algehele nederlaag gered. Maar selfs dit was van min nut. Die poging om Warskou in te neem deur die Kaiser se leër het in skande misluk. En Russiese troepe het hulle met geweld meer as tweehonderd kilometer teruggestoot.
  Die Duitsers het die Russiese troepe met groot moeite gestuit. Die hele winter het in gevegte verloop. In die lente was gevegte ook in volle swang. Russiese troepe het geleidelik die inisiatief aangegryp. Hulle het 'n paar keer meer soldate gehad, en daarom kon hulle teen die somer die Duitsers in onderlinge skermutselings so verslyt dat hulle begin oorgee het. Terselfdertyd het 'n offensief teen Oostenryk-Hongarye begin. In die herfs is Boedapest omsingel. Daarbenewens het die tsaristiese leër Duitse besittings in Kanada gevange geneem. En in die winter van 1940-1941 het die tsaristiese leër Oos-Pruise afgesny. En teen April 1941 het sy die Oder bereik.
  Die posisie van die Duitsers het uiters moeilik geword. In Mei 1941 het Wene geval. En oor die somer het die Russe die Alpe bereik en Venesië bevry. Ons het die suidelike streke van Duitsland binnegegaan.
  En in die herfs het hulle uiteindelik Italië ingeneem. Die winteroffensief teen Berlyn het geëindig met die inname daarvan op 30 Januarie 1942. Daarna het die weerstand van die Duitsers, wat reeds al hul besittings in Afrika verloor het, verswak. Die Russe het die Ryn teen April bereik. Daarna het die oorblyfsels van die Duitse magte op 22 April gekapituleer.
  So het die laaste oorlog op planeet Aarde geëindig. Dit het geëindig met die oorwinning en sukses van Tsaristiese Rusland.
  Daarna het die verowering van die buitenste ruimte gekom. Terug in 1936 het die eerste Russiese man die ruimte ingevlieg. Om planeet Aarde gevlieg. En in 1945, op 9 Mei, het die Russe op die maan geland.
  Hulle het in 1967 na Mars gevlieg. Aan Venus in 1969. Aan Mercury in 1972. En op die satelliete van Jupiter in 1973. Die mens het reeds in 1980 op die verste planeet Pluto geland. En in 2003 het die eerste vlug buite die sonnestelsel in die menslike geskiedenis plaasgevind. Die Russiese skip het na Alaf Centauri gevlieg en in 2018 teruggekeer.
  Vanaf 2020 word Rusland steeds deur Peter die Vierde regeer, wat, danksy die prestasies van moderne medisyne, glad nie 'n ou man is nie. Petrus die Vierde regeer al een-en-tagtig jaar en sy bewind is die langste in die geskiedenis van die wêreld. Waar die presiese datums van die regering bekend is, natuurlik.
  Wel, vir nou is alles rustig in die wêreld, soos altyd. En selfs 'n bietjie vervelig... Mense het 'n goeie lewe. Daar is weliswaar probleme met oorbevolking. Maar geboortebeperkings word reeds hier ingestel.
  Ortodoksie het gemoderniseer. Die priesters is geskeer en geklee in uniforms met skouerbande.
  Die ontwikkeling van tegnologie het groot werkloosheid geskep. Maar hierdie probleem is ook opgelos. Die Hypernet het ontwikkel.
  Navorsing is aan die gang, en ruimteskepe wat vinniger as die spoed van lig kan beweeg, is reeds geskep. Ja, goed vir Tsaristiese Rusland en die hele wêreld onder die heerskappy van die Romanofs. Hierdie mees glorieryke dinastie in die geskiedenis van die mensdom.
  Vader Tsaar Nicholas. Bou 'n paradys op planeet Aarde!
  Dmitri Medwedef het die strategie van die hand gewys. Hy het die hele wêreld vir die Russiese tsare verower. Sy strategiese denke gewys. Hy het groot sukses behaal en weer aan die slaap geraak, aangetrek en gedroom soos voorheen.
  Kuropatkin het gesê:
  - Rustig! Net vrede!
  Generaal Linevich het met alarm opgemerk:
  - U Edele, miskien kan ons nou toeslaan?
  Adjudant-generaal Kuropatkin het gesê:
  - Geen! Natuurlik nie! Dit kan 'n Japannese lokval wees!
  Generaal Linevich het bedees opgemerk:
  - Dit is ons kans om uiteindelik hierdie oorlog te wen!
  Kuropatkin het in 'n bewende stem verklaar:
  - Geduld, geduld en nog meer geduld!
  Linevich het meer woedend beswaar gemaak:
  - Maar Alexander Suvorov het gesê: 'n oomblik gee oorwinning!
  Kuropatkin het droog geprewel:
  - Ek is in bevel hier! En ons moet eerstens die weermag bewaar. En oor die algemeen sal Japan binnekort sonder stoom opraak!
  Linevich het voorgestel:
  - Miskien moet ons darem 'n bietjie verkenning doen?
  Kuropatkin het teësinnig ingestem:
  - Dit is moontlik, wees net versigtig!
  Linevich het aggressief gegrom:
  - In die naam van die Tsaar en die Vaderland!
  Intussen was die supertenk besig om die Japannese uit te ruim. Het hulle uitgeslaan, hulle op verskeie maniere geskiet.
  Kaalbeen Alenka het genadeloos geskiet en die waarnemende president gevra:
  - Is dit ons laaste operasie?
  Medwedef het met 'n glimlag gevra:
  - Hoekom dink jy so?
  Die rooiharige dier het opgemerk:
  - Die Japannese het nie meer groot formasies nie!
  Natasha het die samoerai gespyker en geskiet en het ook ingestem:
  - Maar eintlik het Japan niks anders om mee te veg nie!
  Medwedef het met 'n ietwat onsekere blik gereageer:
  - Japan kan meer nuwe troepe bymekaarmaak en nuwe skepe van Amerika en Brittanje koop. So, kom ons erken dit, die oorlog is nog nie heeltemal verby nie!
  Halfnaakte Alenka, wat op die samoerai gevuur het, het opgemerk:
  - Wat as Rusland vrede aan Japan bied op gematigde voorwaardes? Ons sal net die Kuril-rif neem, en alles anders sal bly soos dit voor die oorlog was?
  Die waarnemende president het saamgestem:
  - In hierdie geval sal daar heel waarskynlik vrede wees!
  Margarita het woedend opgemerk:
  - As nie vir die rewolusie nie, sou die Japannese steeds verslaan gewees het. Hulle sou nêrens heen gaan nie!
  Kaalbeen Natasha, wat vuur op die samoerai gegooi het, het geredelik ingestem:
  - Sekerlik! Hulle sou nêrens heen gaan nie!
  Cool Alenka, wat die Japannese met skulpe uitmekaar skeur, het voorgestel:
  - Kom ons vang die Mikado!
  Natasha het aggressief opgespring:
  - Vang die Mikado? Wel, interessant!
  Margarita het met 'n glimlag opgemerk:
  - Sou dit nie te veel wees nie?
  Medwedef het ook twyfel uitgespreek:
  - Is dit nie te veel nie? Dit is immers een ding om jou eie te verdedig, en 'n ander ding om in te meng met Japan, wat, laat ons eerlik wees, ook nie op die oorspronklike Russiese lande veg nie!
  Kaalbeen Alenka het gesis en weer die Japannese met skulpe verpletter:
  - Is dit die moeite werd om sulke genade te betoon?
  Natasha, wat die joystick-knoppies met haar kaal tone druk, knik:
  - Regtig, hoekom het ons dit nodig? Ons kan die Mikado ook vang!
  Margarita het gelag:
  - Ek is op jou asof ek in oorlog is! En in oorlog, soos op jou!
  Medwedef het streng geantwoord:
  - Jy moet weet wanneer om te stop! Ons is nie toevallige mense nie! Ons is diegene wat die geskiedenis ernstig en bewustelik verander! So jy moet gevoel toon, insluitend maatreëls!
  Kaalbeen Alenka het geskiet en gesing:
  - Eh, meet, meet! Hoeveel cholera is daar nie!
  Die supertenk het aktief gewerk. Meer as honderd vyf-en-twintigduisend Japannese is reeds vernietig. Die helfte oor.
  Natasha het met 'n glimlag gesing:
  - Ons sal die hele wêreld van geweld vernietig,
  Af grond toe en dan
  Ons sal 'n koel nuwe wêreld bou,
  Sodat probleme en probleme nie daarin bestaan nie!
  Kaalvoet Alenka, wat 'n baie dodelike vuur afgevuur het, het gesis:
  - Vir 'n goeie en regverdige koning!
  Margarita het voorgestel:
  - Of gryp ons dalk 'n paar trofeevate sake?
  Kaalbeen Alenka grinnik venynig:
  - Wat wil jy hê om te drink?
  Margarita het haar kop negatief geskud:
  - Atlete drink nie!
  Kaalbeen Alenka, nadat sy nog 'n battery opgeblaas het, giggel:
  - Van klein geregte!
  Natasha het voorgestel:
  - Kom ons drink palmbier. Dis gesonder!
  En sy het nog Japannees afgeskiet.
  Medwedef het geantwoord:
  - Besigheid eers, pret later!
  Behoort die waarnemende president dit nie te weet nie? Was hy nie altyd besig en besig nie?
  Ja, een van die eerste dekrete van waarnemende president Medwedef was om die salarisse van afgevaardigdes van die Doema drie keer te verhoog. En wat van die afgevaardigdes? Hulle het die presidensiële verkiesings uitgestel. Medwedef het dus vir 'n lang tyd as waarnemende president in Rusland gedien.
  En dit het selfs 'n unieke situasie geword. Wanneer die staatshoof sy pligte so lank uitvoer. Maar verandering kom nie. Meer presies, alles het onder Medwedef vir die erger verander. Asof fortuin, wat Poetin so liefgehad het, besluit het om wraak te neem op sy opvolger. Wat is fout met hom!
  Die gemoderniseerde T-95-tenk het voortgegaan om die samoerai in geometriese progressie uit te roei. Hierdie masjien het sy doeltreffendheid gewys. En die negatiewe krag van die woede van vermenigvuldiging van kwasi-materie.
  Halfnaakte Alenka, wat op die Japannese gevuur het, het logies opgemerk:
  - Tog is dit nie heeltemal korrek nie. Dit blyk dat ons niks kan doen sonder superwapens nie!
  Kaalbeen Natasha antwoord woedend:
  - Sommige hoër moondhede het Rusland verhinder om die oorlog met Japan te wen. Maar 'n goeie ding was beplan, die evangelisasie van China. En dit het nie te mooi uitgekom nie!
  Margarita het die ooglopende vraag gevra:
  - Wat dan van God? Hoekom het hy Ortodoksie nie gehelp nie?
  Amper naak Alenka, wat dop na dop stuur, het opgemerk:
  - Dis dit! Om die waarheid te sê, laat die Japannese toe om die Ortodokse land te wen. Dit is inderdaad so 'n verraad van die Russiese geloof!
  Natasha, wat vuur op die Japannese gegooi het, het woedend opgemerk:
  - Die imperiale godsdiens moet nie pasifisties wees nie. Is dit moontlik om 'n groot land te word as jy volgens die gebod lewe: as hulle jou op jou regterwang slaan, draai jou linkerkant!
  Cool Alenka het geredelik hiermee saamgestem en die Japannese verpletter:
  - Sekerlik! Ons het geen behoefte aan pasifisme nie! Wees lief vir jou vyand! Is dit 'n gebod?
  Margarita het met entoesiasme gesing:
  Enigiemand wat 'n mens is, word 'n vegter gebore,
  So het dit gebeur - die gorilla het die klip gevat.
  Wanneer die lewende gedoem is om te veg,
  En die vuur brand warm in die hart!
  
  Die seun sien 'n masjiengeweer in sy drome,
  Hy verkies 'n tenk bo 'n limousine.
  Wie wil 'n sent in 'n nikkel verander -
  Van geboorte af verstaan hy dat mag heers!
  Natasha het uitgeroep en vuur op die Japannese gegooi met die woede van 'n borrelende vulkaan:
  - Ja, outomaties! En krag is die belangrikste ding! Ons moet wen!
  Kaalbeen Alenka sis in waansin en woede, en slaan die Japannese uit:
  - Ek is wat gebore is om te wen! En niks minder nie. Ons oorwinning sal ons s'n wees!
  Natasha het ingestem en die kaal tone van haar gespierde bene op die joystick-knoppies gedruk:
  - Dit sal die beste wees op hierdie manier! Ons het regeer en sal altyd regeer! Ek bedoel, Rusland!
  Kaalvoet Alenka , wat die Japannese uitgeslaan het, het gegil:
  - Ek sal nie lieg nie, ek wil heers! Maar nie net 'n geroeste masjien nie, maar 'n hele ryk!
  En die meisie het reeds die laaste battery van die Land van die Opkomende Son weggevee. Sy is so 'n skoonheid dat sy 'n wêreldkampioen behoort te wees. En moet nooit toegee aan swakheid en bedeesdheid nie.
  Natasha, skiet, prewel:
  - Ek sal 'n koningin word! Of, nog beter, die keiserin!
  Kaalbeen Alenka het voortgegaan:
  - Wat van oorlog, wat van oorlog, sy is 'n slegte vrou en 'n teef! Maar dit produseer aantreklike ouens, dit sê - maak die lafaard in jou dood!
  Margarita het instemmend geknik:
  - Dis reg, maak die lafaard in jouself dood! Ek dink dat as Nikolaas II die troon geabdikeer het, dit glad nie was as gevolg van lafhartigheid nie!
  Halfnaakte Alenka het beslissend gesê:
  - Nou sal hy nie verloën nie! Ons sal die koninklike troon versterk sodat dit vir eeue sal bly staan!
  Natasha het uitgeroep:
  - Wees 'n groot tsaar Nicholas II! Ons ondersteun jou! Daar sal geen rewolusie wees nie - daar sal Groot Rusland wees!
  Uiteindelik het die krygers klaargemaak met die uitwissing van die leër van die Land van die Opkomende Son. Meer as twee honderd en vyftig duisend soldate en offisiere is gedood. So is byna al Japan se grondmagte vernietig. Net soos die vloot ophou bestaan het.
  Kaalbeen het Alenka met 'n glimlag opgemerk:
  - Was dit die moeite werd? So, ek het bedoel om te sê freak out? Sonder om te lank weerstand te bied, het die weermag daarin geslaag om Rusland te verslaan!
  Natasha het met selfvertroue gesê:
  - Rusland verloor uitsluitlik as gevolg van die vyfde kolom. Anders sou ons in elk geval gewen het!
  Margarita het die waarnemende president gevra:
  - Wat gaan ons doen? Sal ons terugkom of voortgaan?
  Medwedef, wat besig was om krag te verloor, het die rekenaar aangeskakel en gesê:
  - Nou sal ons 'n voorspelling kry van die verdere ontwikkeling van Tsaristiese Rusland. As alles goed gaan, sal ons terug wees.
  "n Aangename vrouestem is gehoor;
  Na die volledige vernietiging van Japannese grondmagte en vloot het die Mikado vrede gebied. Die VSA en Brittanje het ooreengekom om as bemiddelaars op te tree.
  Die toestande was gunstig vir Rusland. Die land het die Kuril-rif en Taiwan ontvang.
  Sowel as beheer oor Manchuria, Korea, Mongolië. Daarbenewens het Japan ook 'n skadeloosstelling van tweehonderd-en-vyftig miljoen goue Russiese roebels betaal.
  Die gesag van tsaar Nikolaas II het gegroei, en daar was 'n afname in revolusionêre sentiment. Die land het 'n vinnige ekonomiese herstel begin. Zheltorossiya het ontstaan. 'n Deel van China het vrywillig deel van Rusland geword, asook Korea en Mongolië. Die Tsaristiese Ryk het groter geword en sy bevolking het gegroei. Ekonomiese groei het vroeër as in die werklike geskiedenis begin en was sterker.
  Daar was geen Doema nie, en die tsaristiese regering kon beter voorberei vir die Eerste Wêreldoorlog. Die wêreld se eerste ligte tenks "Luna"-2 in massaproduksie en vier-enjin bomwerpers "Ilya Muromets" en "Svyatogor" het in Rusland verskyn. Die Eerste Wêreldoorlog het in elk geval begin, maar was meer suksesvol vir Rusland.
  Aangesien die koning 'n groter bevolking, ekonomie en leër gehad het. En die interne posisie is sterker. Daar is geen Doema nie - "n broeikas van rebellie en militêre staatsgreep.
  Met wisselende sukses, maar oor die algemeen, op inisiatief van Rusland en die oorwinning van die meeste veldslae, het die oorlog op 7 November 1915 met die oorgawe van Duitsland geëindig. Oostenryk-Hongarye het ineengestort en is verdeel. Galicië en Bukovina het Russiese provinsies geword. Krakow en die omliggende lande het die Koninkryk van Pole binnegegaan, net soos Poznan, Danzig en 'n deel van Oos-Pruise. En Klaipeda het by die Baltiese provinsie aangesluit. Tsjeggo-Slowakye het ontstaan - 'n koninkryk binne Rusland.
  Roemenië het Transsylvanië geannekseer. Hongarye het 'n onafhanklike koninkryk geword, maar onder die beskerming van Rusland, en tsaar Nikolaas as mede-heerser. Oostenryk het 'n baie klein land geword. Joego-Slawië het ontstaan, ook onder die beskerming van Rusland en onder mede-heerser Nikolaas II.
  Türkiye het van die politieke kaart van die wêreld verdwyn. Irak en Palestina het deel van Brittanje geword, Sirië het deel van Frankryk geword, Klein-Asië en Istanbul het Russiese provinsies geword. So het Rusland weer sy grondgebied vergroot. Maar dit het nie daar geëindig nie. Toe is die Saoedi-skiereiland saam met die Franse en Britte verower. En toe verdeel Rusland en Brittanje Iran en Afghanistan. Die noorde en middel het Russiese provinsies geword, en die suide 'n Britse kolonie.
  Dit het gelyk of die wêreld stabiel geword het. Die oorlog het net in China voortgeduur. Maar in 1929 het 'n ernstige ekonomiese krisis uitgebreek wat tot die Groot Depressie gelei het.
  Revolusionêre sentimente het weer in Rusland gegroei. Stakings en betogings het uitgebreek. Maar die krisis blyk nie te erg te wees nie. Boonop het daar in 1931 weer oorlog met Japan uitgebreek.
  Die samoerai wou wraak neem. Maar hierdie keer was die Russiese leër in alle opsigte sterker. En Admiraal Kolchak is 'n briljante vlootbevelvoerder.
  Japan is nie net verslaan nie, maar ook gevange geneem. Tsaar Nikolaas II is in Februarie 1932 amptelik as die Mikado-keiser van Japan gekroon. So het Rusland selfs meer uitgebrei. En dit het byna die hele China geannekseer.
  Beide wat bevolking en grondgebied betref, het Rusland geen gelyke gehad nie. Boonop was die Britse Ryk besig om te verswak. Hitler het in 1933 in Duitsland aan bewind gekom, maar wat kon hy teen Rusland doen? Toemaar. Tsaar Nikolaas II is in 1937 oorlede, nadat hy 'n uiters suksesvolle bewind geniet het, die tweede langste ná Ivan die Verskriklike. En met rekordverowerings wat gebied en bevolking betref.
  Alles het egter nie vir die koning in sy persoonlike lewe uitgewerk nie. Die erfgenaam Alexei het jonk gesterf. Weens 'n ongelyke huwelik is die jonger broer Mikhail die reg op die troon van Rusland ontneem.
  Die kroon is geërf deur Kirill Romanov, wat in 1938 gesterf het sonder om selfs 'n jaar te leef. En sy seun Vladimir die Derde het die nuwe koning geword. Hy is gekroon, en die monarg het tot 1992 gelukkig geregeer. En Rusland het eers die kolonies van Frankryk en Brittanje, saam met Duitsland, geneem. Toe het sy Duitsland verower. En dan die hele wêreld. Kortom, die nuwe tsaar George die Eerste het in 1992 die wêreldkeiser geword.
  Medwedef het die resensie voltooi en gesê:
  - Blykbaar genoeg vir hierdie heelal! Ons kom terug!
  En al vier het geskree:
  - Eer aan tsaar Nicholas II!
  . Tussentydse Epiloog
  Medwedef het wakker geword van 'n oproep ... Hy is ingelig dat Zelensky se inhuldiging as president van Rusland en Oekraïne reeds aan die gang was. En dit, sê hulle, dit is tyd vir Dmitri Anatolyevich om die kantoor te verlaat.
  Medwedef het teësinnig gehoor gegee. Voor ek vertrek het, het ek geskeer en gebad.
  Toe verlaat hy die kantoor. Hy is in 'n spesiale voertuig geneem. Op pad het hulle gesê dat dit die beste sou wees vir Medwedef om na die Kanariese Eilande te vlieg om daar te rus.
  En Zelensky het nog 'n vertoning van sy inhuldiging gemaak. Soos gewoonlik, kleurvol met vuurwerke en spronge. Op die dag van die inhuldiging het Vitali Klitschko met Michael Tyson by die stadion in Kiev baklei. Die bekende Amerikaanse bokser het weens groot geldprobleme tot die geveg ingestem. Klitschko het al twaalf rondes oorheers, maar het Tyson diplomaties nie uitgestof nie.
  Formeel is een van die minderjarige weergawes van die wêreldkampioen uitgespeel.
  Waarna Vitali Klitschko met 'n diamantgordel toegeken is.
  Vladimir Zelensky het gelukwense ontvang van alle lande van die wêreld - insluitend China. Boonop het populêre onrus in die Hemelse Ryk toegeneem. Die mens leef nie van brood alleen nie. Mense wou demokrasie en vryheid hê. Die despotisme van die Chinese Kommunistiese Party was keelvol; almal wou vryheid hê.
  Zelensky het net so 'n simbool geword. "n Simbool van demokratiese krag, ná die val van die diktatuur van die geheime dienste onder Poetin.
  Zelensky het baie gepraat oor veranderinge, die ekonomie en nuwe prestasies. Daar was reeds 'n kompetisie vir die pos van eerste minister in Rusland. Daar was etlike duisende aansoekers. Die keuringsproses was baie intens. En dit het wonderlik gelyk.
  Tot dusver het alles redelik glad verloop. Zelensky het selfs 'n salto by sy inhuldiging gedoen. Het applous gekry. Toe het hy sy kennis van vreemde tale gedemonstreer. Hy het baie aktief en flink opgetree.
  Uiteindelik het Zelensky dit geneem en nog 'n paar toesprake gemaak.
  Verder, na die inhuldiging, het personeelbesluite gevolg. Baie veranderinge en nuwe gesigte in die regering.
  Daar was 'n ware keuse van "ysterkommissarisse". 'n Personeelrevolusie was besig om in Rusland plaas te vind.
  Zelensky het in die heel eerste dae baie dekrete uitgevaardig. Die verkoop van alkohol in die nag en by reispunte toegelaat. Nuwe belasting op rykes ingestel. Hy het immuniteit teen afgevaardigdes en regters opgehef. Verhoogde produksie-uitset. Ingestel tariewe op handel met China.
  "n Referendum oor eenwording met Rusland is in Wit-Rusland gehou. En dit het ook tot die krediet van Zelensky gegaan. Die meerderheid Wit-Russe het eenwording met Rusland ondersteun.
  Zelensky het gekla dat Medwedef die kolle te veel opgehef het, maar het belowe dat inflasie sou bedaar. En dat niks sleg sal gebeur nie.
  Inderdaad, prysgroei het gou opgehou. En die Russiese ekonomie het begin groei. En in die Kaukasus het militante optrede op een of ander manier doodgeloop. Dit het baie rustiger geword.
  Zelensky het uiteindelik 'n kandidatuur vir die pos van Eerste Minister van Rusland voorgestel. Sy het twee-en-dertig-jarige doktor in die wetenskappe Alexey Bolshakov geword. Hy het die kompetisie baie selfversekerd gewen. En hy het eerste minister geword, die jongste in die Russiese geskiedenis.
  Medwedef het met vakansie na die Kanariese Eilande gevlieg en die voormalige president se pensioen ontvang, net om pret te hê. Tot dusver het hy geen probleme gehad nie. Maar Shoigu is gearresteer en daarvan beskuldig dat hy 'n staatsgreep probeer het. Wat wou hy hê?
  Daar was ook baie ander oplossings... In Amerika het 'n een-en-veertigjarige Demokratiese vrou gewen. So het die regering verander. En 'n vrou en die jongste kandidaat in die Amerikaanse geskiedenis het aan bewind gekom. Die era van Trump is verby. Maar vriendskap met Rusland het nou eers begin blom. Natuurlik was die Verenigde State en die nuwe Russiese Ryk nou vriende teen die diktatoriale China.
  Zelensky het selfs 'n referendum gehou en 'n ander naam bekendgestel: in plaas daarvan, Rusland - Kiëf-Roes. Wat ook boekdele gespreek het. Wit-Rusland het by die federasie aangesluit. En die herlewing van die ryk het begin... Op 'n demokratiese basis.
  Die nuwe vrouepresident van die Verenigde State het Trump se vyandigheid jeens China geërf en haar daaraan gewy om 'n koalisie te skep. Kiëf-Rus het ekonomies onder Zelensky suksesvol ontwikkel. Rusland het China ietwat in bedwang gehou. Toe het sy by NAVO aangesluit. Gou het 'n pro-Russiese regering in Kazakstan aan bewind gekom en 'n uniestaat is gevorm. Die Russe was besig om Sentraal-Asië van China af weg te druk. Die konfrontasie het bly groei.
  Zelensky het 'n veldtog teen Stalin en Poetin gevoer. Hy het Stalin en Poetin ontneem van al die toekennings wat Medwedef aan hulle gegee het.
  Maar alles het vreedsaam afgeloop. Alhoewel die kommuniste betoog het. Ons het saamtrekke toe gegaan.
  En daar is Lenin uiteindelik uit die Mausoleum geneem. 'n Soort vreugde vir baie. En die Ortodokse Kerk het Alexander II en Iwan die Verskriklike, Russiese tsare, heilig verklaar. Die aantal monumente vir Nikolaas II het ook toegeneem.
  Tsarisme en Westerisme het op een of ander manier mode geword. Hulle het nader aan Europa gekom, en buitelanders het baie poste begin ontvang. Rusland het deel van die Westerse wêreld geword, en nadat Trump weg is, het die proses van globalisering verskerp. En China het in isolasie verval en interne onrus in die gesig gestaar.
  Terselfdertyd het Zelensky die geboortesyfer in die Slawiese ryk verhoog. Die lank beloofde vlug na die maan het uiteindelik plaasgevind. En alles het op een of ander manier wonderlik uitgewerk.
  Geallieerde betrekkinge is tussen Rusland en die Verenigde State gevestig, of meer presies tussen Kiëf-Roes en Amerika.
  En konfrontasie is iets van die verlede. Die wêreld het al hoe meer wêreldwyd en veilig geword. Alhoewel daar oorloë was. Kievan Rus het saam met die Verenigde State 'n operasie in Libië uitgevoer, waar hulle 'n einde gemaak het aan die Islamiete. Toe het ons met die Midde-Ooste gehandel en saam met Amerika basisse daar geskep. Kievan Rus en die Verenigde State het saam die wêreld begin kantel en China uit Afrika stoot. En hier kan ons nie sonder oorloë klaarkom nie. En grondbedrywighede ook.
  Beide Kievan Rus en die Verenigde State het gesamentlik lugaanvalle uitgevoer.
  Geleidelik is die Chinese van oor die hele wêreld verdryf. En die hemelse ryk het in 'n diep ekonomiese en politieke krisis verval.
  En Kiëf-Rus het al hoe meer voorspoedig geword.
  Rusland het nog nooit sulke ekonomiese groeikoerse geken nie. En dat China ineengestort het - Kievan Rus het gestyg. En dit het vinnig gegroei.
  Die spoorlyn na Chukotka is in rekordtyd gebou. Wat op sigself baie cool is.
  En hulle was besig om 'n tonnel onder Alaska te grawe. Die Amerikaners het ook begin om 'n spoorlyn te bou om met Rusland te verbind. 'n Spoorlyn na Delhi is ook gebou... Terselfdertyd is kanale uit Siberië gegrawe om Sentraal-Asië te besproei.
  "n Gesamentlike operasie is deur die Verenigde State en Kiëf-Roes teen Iran uitgevoer. En 'n gesonde sekulêre regime is geïnstalleer. Daarna het hulle begin om 'n kanaal van die Kaspiese See tot by die Persiese Golf te grawe.
  NAVO het uitgebrei om Arabiese lande in te sluit. In Saoedi-Arabië het 'n parlement ontstaan. Die vroue het begin om hul boerkas uit te trek. Die bou van 'n sekulêre staat het begin.
  In die Russiese media het almal Poetin vir ekstremisme uitgeskel en met modder na hom gegooi omdat hy Rusland amper 'n kolonie van China gemaak het, maar goddank het hy betyds gesterf. Hulle het ook harder woorde gespreek. Maar 'n kriminele saak is teen Medwedef geopen. En nie net een nie.
  Stalin is uit die Kremlin-muur gedra. Lenin baie vroeër uit die mausoleum.
  Baie het verander in staatsimbole. Verskeie nuwe soorte vlae het verskyn. Geel is by die Russiese vlag gevoeg, en blou het ligblou vervang.
  Dit was ook interessant. Die wapen het verander... Daar was ook 'n geldelike hervorming. Hulle het geld geruil volgens die verhouding: een tot duisend. Die goudstandaard van die roebel van Kiëf-Roes het verskyn. Terselfdertyd het nuwe en ou geld ontstaan - 'n pennie - 'n halwe kopek, en 'n halwe - 'n kwart sent.
  Alles is ordelik...
  Titels het ook begin herleef ... Prinse, baronne, grave, markies en selfs hertogte het verskyn. Zelensky het veral die hertog geword. Moldawië het ook deel van Kiëf-Roes geword. Daar is reeds gepraat oor die verkiesing van die koning.
  Maar Zelensky het gesê dat die president van Kiëf-Roes slegs deur die mense verkies sal word. En nie meer as twee terme nie.
  Boonop het Zelensky die ampstermyn van die Russiese president van ses jaar tot vyf verminder. Zelensky het weliswaar sy eerste termyn vir ses jaar uitgedien.
  Teen hierdie tyd het hy die anneksasie van Sentraal-Asië in Rusland voltooi. En die grense van die USSR herstel. Slegs die Baltiese state het onbeset gebly.
  Maar die Amerikaners wou dit nog nie prysgee nie. En so het hulle Sentraal-Asië en die Kaukasus weggegee.
  "n Nuwe oorlog het in die Kaukasus, tussen Armenië en Azerbeidjan, uitgebreek. En sy het baie wreed geloop. Rusland was dus in staat om hierdie republieke te beset en referendums oor hul anneksasie te hou.
  So het Zelensky die Kaukasus herwin en Kiëf-Roes uitgebrei. Kom ons erken dit, hy is 'n oorwinnaar. Boonop is hy ook 'n demokraat... Sy ryk het verder uitgebrei...
  Dus het Afghanistan reeds tydens die tweede regeringstermyn, en 'n deel van Iran dele van Rusland geword.
  In die Verenigde State het 'n vroulike president 'n tweede termyn gewen. Tot dusver was dit suksesvol in die ekonomie, en bowenal, dit het daarin geslaag om China uit te slaan. Wat 'n groot oorwinning. En Kievan Rus is nou 'n bondgenoot onder leiding van Zelensky.
  Maar natuurlik groei Rusland se mag te vinnig. Sy het reeds die noorde van Irak geannekseer.
  Borzo tree op. Kievan Rus is die eerste land in die wêreld in terme van groeikoerse! En dit het die Verenigde State in bevolking verbygesteek. En reeds in Amerika kyk hulle met alarm - het Rusland te sterk geword?
  Boonop is die ryk van Kievan Rus besig om uit te brei. Nou is die Baltiese state reeds onder sy beheer. Ja, dit is 'n baie groot probleem vir Amerikaners. Zelensky het reeds al die voormalige gebiede van die USSR versamel.
  En, soos die Russiese tsaar, gaan hy voort met sy uitbreiding na die suide. Nou het Iran en Irak heeltemal deel van Kiëf-Roes geword. En Zelensky is in die eerste ronde maklik vir "n tweede termyn verkies.
  Alhoewel daar baie presidentskandidate was, was die verkiesings demokraties.
  Zelensky het gesê dat hy nie Loekasjenko se voorbeeld en lewenslank gaan volg nie. Boonop was die omstandighede van Loekasjenko se verdwyning nog onduidelik. Miskien het beide Rusland en die Weste hom eenvoudig nie meer nodig gehad nie. En hy het verdwyn... Maar Zelensky kry net krag. En inderdaad, sy bewind in terme van sukses verduister sy voorgangers, insluitend Petrus die Grote.
  Trouens, nie almal is in staat om die grondgebied van die USSR, plus Afghanistan, Iran en Irak, te herstel nie.
  Maar Zelensky stop nie daar nie. Nou word beide Pole en Finland aangeval - hulle was ook eens deel van die tsaristiese ryk. En inderdaad word referendums in hierdie lande gehou, en hulle sluit vrywillig aan by Kiëf-Roes.
  Daar is suksesse ook op die wetenskaplike front. Die langverwagte vlug na Mars het plaasgevind. Russiese ruimtevaarders het daar geland. Hulle het die grond gevat en die vlag verlaat, wat 'n groot triomf was.
  Terselfdertyd het Kievan Rus die oorspronklike Port Arthur uit China geneem. En deur voordeel te trek uit die feit dat 'n burgeroorlog in China begin het, het hulle Mantsjoerye onder hul beskerming geneem.
  Terselfdertyd het Kiëf-Roes 'n deel van Turkye geannekseer. Daardie lande wat ingevolge die Verdrag van Versailles aan Rusland afgestaan is. Wat ook 'n baie sterk skuif was. Zelensky het Kiëf-Roes verder as 'n ryk uitgebrei. En wat ekonomies betref, het dit bo uitgekom en die Verenigde State oortref.
  Wel, China is in die nagmerrie van 'n burgeroorlog gedompel, en dit het reeds begin verdeel word.
  Kiëf-Rus het 'n magtige land geword. En Zelensky se gewildheid binne die land het so gegroei dat mense Vladimir op hul knieë begin smeek het sodat hy nie sou vertrek nie. Honderde duisende mense het saamgedrom.
  Zelensky, as 'n uitsondering, het 'n referendum gehou wat hom toegelaat het om vir nog 'n derde termyn as hoof van Kiëf-Roes te hardloop.
  Die leier in die VSA het verander. Hy het reeds 'n Republikein geword. En nie meer so jonk nie - ouer as Zelensky. Betrekkinge tussen Kiëf-Roes en die Verenigde State het dus weer begin versleg. Rusland het reeds pynlik sterker geword onder Zelensky. Hulle het onthou dat, saam met die Oekraïense bewind, dit reeds Zelensky se vierde termyn is.
  Dit, sê hulle, die magte van die Russiese president is nie verminder nie. Die enigste ding wat Zelensky gedoen het, was om 'n wysiging aan die grondwet in te stel waarvolgens die Staatsdoema die reg het om 'n individuele minister met 'n twee-derdes stem af te dank, of met 'n gewone meerderheid twee keer deur 'n mosie van wantroue te slaag.
  En hierdie wysiging is nie so betekenisvol nie, aangesien die president die reg behou het om alle ministers aan te stel en die struktuur van die regering te bepaal. En in die Doema het Zelensky se ondersteuners 'n grondwetlike meerderheid.
  Meer betekenisvol was die bekendstelling van direkte verkiesings tot die Federasieraad, asook om gevangenes toe te laat om te stem.
  Maar oor die algemeen is dit waar die beperking van die president se magte geëindig het. Die reg om goewerneurs te verwyder is behou. En in die wetgewende sfeer het dit selfs uitgebrei.
  In die Verenigde State het Zelensky begin om van outoritarisme beskuldig te word, en dat die party, "Dienaar van die mense," byna alle poste in die staat beheer. Die LDPR en die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie het opgehou om te bestaan. 'n Party het ontstaan - "A Just World" van links. In plaas van die LDPR het Patriotte van Rusland verskyn. Maar die Servant of the People-party het heeltemal oorheers.
  Sekere hervormings het ook die kerk geraak. Ortodoksie het die reg om vier vroue te hê gewettig, wat nader aan Islam gebring het. Die benadering tot ikone het ietwat verander, en daar was 'n toenadering tot Protestantisme. Hulle het meer begin sê: dat God Een is, en dat blote sterflinge nie God se aanbidding werd is nie.
  Terselfdertyd is die Drie-eenheid afgeskaf as nie 'n Bybelse simbool nie en onverstaanbaar vir blote sterflinge.
  En hulle het bekendgestel: dat God Een is, God die Vader. Maar die term God die Seun is nie in die Bybel nie. Boonop is daar geen term nie: God is die Heilige Gees. So hoekom nie godsdiens vereenvoudig nie.
  Boonop boesem 'n God wat aan 'n kruis hang nie vertroue in nie. As Hy homself nie kon beskerm nie, hoe sal Hy dan mense beskerm? Kortom, ons het oorgeskakel na monoteïsme. En die Bybel self was gemeng met antieke Slawiese mites. Die Evangelie van Veles het ontstaan.
  Ateïsme het ook verskerp - hulle sê, hou op om meegevoer te raak met menslike sprokies. Ons het een planeet, en dit het nie mense nodig om in wonderwerke en veral in die einde van die wêreld te glo nie.
  Daar sal geen einde van die wêreld wees nie en daar behoort nie te wees nie. En die mensdom behoort 'n ruimteryk te word en die heel rand van die sterrestelsel te bereik. Wat van sterrestelsels? Meer soos die heelal. En as jy die rand van die heelal bereik het, gaan na 'n ander deel van die heelal. Daar is immers 'n ontelbare aantal heelalle. En so kan jy van een heelal na 'n ander vlieg. En leer mettertyd om jouself te skep! En daar sal nuwe, onmeetbare heelalle in feitlik die hele ruimte wees.
  En planeet Aarde is net die bakermat van die mensdom. En in die toekoms sal daar 'n ryk van ses biljoen tot ses biljoen grade van heelalle wees, en sonder ophou om verder uit te brei en die ruimte te verower.
  En die hoof en president van Kievan Rus Vladimir Zelensky, soos 'n helder son van hoop opkom oor die planeet!
  En sy toekoms en die toekoms van Kievan Rus - mag dit helder wees!
  
  FORCE MAJEURE WANNEER DIE USSR SONDER BALLONDHEDE GEveg het
  En so het 'n onweerstaanbare invloed ingetree, wat die Geallieerde magte op 1 Januarie 1943 gesluit het. Rommel se gehawende korps het op die grens met Libië stilgehou. En alle bombardering van Nazi-Duitsland het opgehou. Pogings om na Londen te vlieg, het ook op mislukkings geblyk. Die Duitse vliegtuie het nie neergestort nie, maar is teruggery. "n Voorheen ongekende wonderwerk het gebeur, die verdeling van die wêreld deur teomagiese mag.
  Dit het die Duitsers egter aanvanklik nie veel gehelp nie. Stalingrad, of eerder die Paulus-groep daarin, kon dalk nie meer gered word nie. En die Sowjet-troepe het met selfvertroue vorentoe beweeg. Die offensief in Voronezh en in ander rigtings was suksesvol. Byna asof in reële tyd het die Rooi Leër Koersk, Belgorod en Kharkov bevry.
  Na die oordrag van Rommel se gesoute afdelings uit Afrika en daardie magte wat in die werklike geskiedenis ook sonder enige voordeel in die Algerynse en Tunisiese woestyne gegooi is, het Mainstein se beroemde teenaanval egter merkbaar sterker geword. Aangesien aansienlik meer Duitse magte daaraan deelgeneem het, veral lugvaart.
  En die dertig splinternuwe "Tiere" wat tevergeefs in die Sahara vasgesit het, het geblyk glad nie oorbodig te wees nie.
  Dit is waar die eerste beduidende teenstrydigheid met werklike geskiedenis plaasgevind het. Mainstein het vier dae vroeër 'n teenaanval geloods en, met baie meer magte, vinniger gevorder. Kharkov is nege dae vroeër herower, Belgorod twaalf, en aan die beweeg, en die belangrikste, Koersk is ingeneem, wat in die werklike geskiedenis nie voor die Fritz geswig het nie.
  'n Beduidende aantal Duitse magte was betrokke. Die Duitsers het oorgeplaaste reserwes van Frankryk gebruik, byna alle gevegsgereed tenk-eenhede, en hooflugvaart. Wat mens ook al mag sê, byna die helfte van die Luftwaffe is deur die Westelike Front afgelei, sodat beduidende magte in die vyand se lug bygevoeg is. En hy het dit gesê tydens die Duitse teenoffensief, wat soos 'n sekelstaking gelyk het.
  Ja, en Mainstein het in die werklike geskiedenis die Sowjet-generaals oortref, maar hier het hy twintig afdelings meer grondmagte en, met inagneming van die konsentrasie van hulpbronne, drie keer meer vliegtuie. En die Focke-Wulf is glad nie sleg as dit reg gebruik word nie: die spoed is hoog, die wapens is kragtig. Wat belangrik is, is dat die F-190 meer effektief is met numeriese meerderwaardigheid. Aangesien sy kragtige wapens dit toelaat om 'n vliegtuig in een slag af te skiet, en dit kan ontsnap as gevolg van sy hoë duikspoed.
  Sowjet-troepe het 'n taktiese nederlaag gely en Koersk verlaat, baie soldate en offisiere is omsingel. Gedeeltelik het sommige gesterf, ander, hoewel 'n minderheid hiervan gevange geneem is, het baie ontsnap, hoewel hulle hul toerusting verloor het.
  Die Sowjet-troepe het kolossale skade gely en hul offensief is gestaak. Maar die Duitse tenks kon nie voortbou op hul sukses nie weens die aanvang van die lentedooi.
  "n Tydelike magsbalans het ontstaan.
  'n Nuwe moondheid kan egter ook die oorlog betree: Japan. Die samoerai het ook hul hande losgemaak. Amerika is nie toeganklik nie, maar dit val ook nie aan nie. Dit is waar dat Japan se sterk landweermag druk op China plaas. Hier het Chiang Kai-shek 'n baie moeilike situasie in die gesig gestaar. Of probeer om 'n ooreenkoms met die Japannese te kom, of veg, maar ontvang nie meer ondersteuning met geld en wapens van die VSA, Brittanje en ander lande nie.
  Natuurlik het die Duitsers gesmag na die opening van 'n tweede front om 'n deel van die vyandelike magte van die ooste af te lei. Hulle het nietemin aansienlike verliese gely. Stalingrad het veral baie energie gekos. Die Sowjet-troepe het ook baie verloor, en van die troepe het in die Kharkov- en Koersk-ketel beland.
  Die Nazi's het hul produksie van wapens verhoog. Danksy die gebrek aan bombardering kon die Krauts die produksie van tenks met 'n meer beduidende syfer verhoog, sowel as lugvaart. Die bombardement het die Nazi's meer verhinder as wat algemeen geglo word. Boonop het Duitsland in die werklike geskiedenis die produksie van toerusting verhoog grootliks as gevolg van die herstrukturering van die ekonomie op oorlogsbasis en die toenemend aktiewe gebruik van slawearbeid, en nie omdat hulle swak gebombardeer is nie.
  Vir nou het die Duitsers gewag en nuwe tenks gebou, spanne opgelei, wat op moderne tegnologie staatgemaak het. Terselfdertyd het die vraag oop gebly: waar om die offensief te begin? Die Koersk-lys het nie meer bestaan nie. En dit is 'n natuurlike leidraad. En so het beide die Duitsers self en Hitler gehuiwer. Daar was 'n idee om Leningrad met storm te neem. Alhoewel dit in hierdie geval nodig sou wees om deur kragtige vestings te breek.
  Die Duitse generaals wou nie weer na Stalingrad gaan nie. Maar eerlik gesproke is die keuse nie wyd nie. Is dit moontlik om Moskou self aan te val? Ernstige meningsverskille het onder die fascistiese leiers ontstaan. Mainstein, Guderian en Rommel het selfs uitgespreek in die sin dat dit beter is om glad nie aan te val nie, maar die Russe hul neuse te laat insteek en hulle in 'n lokval te lok.
  'n Alternatiewe plan het voorsiening gemaak vir die begin van 'n offensief vanaf die Taman-skiereiland en Rostov-on-Don; die Fritz kon hierdie goed versterkte stad verdedig deur versterkings van die Balkan-groep oor te dra en hul besettingstroepe met Bulgaarse en Italiaanse te vervang.
  Die Fuhrer, wat van operasies gehou het waarin troepe in konvergerende rigtings deurbreek, was meer en meer geneig tot hierdie plan, maar was traag om dit te implementeer. Veral die Panther-tenk het wispelturig geblyk te wees en het dikwels gebreek, so dit het modifikasies nodig gehad. Laat addisionele bemanning opleiding. En die Fuhrer wou meer "Tigers" stempel.
  Stalin het uiteindelik moeg daarvoor geword. Uit vrees dat 'n tweede front geopen sou word deur Japan, wat groot suksesse in die suide van China behaal het, wie se grondweermag reeds sewe miljoen soldate oorskry het en data oor die groeiende militêre potensiaal van die Derde Ryk, het hy self beveel dat 'n offensief in die Koersk- en Donbass-aanwysings. Hitler se huiwering en die Fuhrer se begeerte om afdelings met honderde Tiere en Panters te vorm, het tot voorrang gelei.
  Die Sowjet-troepe, nadat hulle die offensief op 7 Julie 1943 van stapel gestuur het, het egter nie self 'n beslissende voordeel in sterkte gehad nie. 5,56 miljoen Duitse troepe, ongeveer een miljoen tweehonderd-en-vyftigduisend satellietsoldate, het teen 6,6 miljoen Sowjet-soldate en -offisiere opgetree. Mussolini het, na die verdwyning van die dreigement van aanval uit die weste en suide, die aantal Italiaanse troepe in die ooste aansienlik verhoog. Die aantal Spaanse eenhede het ook toegeneem. Salazar het ook 'n afdeling van "vrywilligers" gestuur. Die Franse legioene, Roemeniërs, meer aktief Hongare, Albanese en buitelandse afdelings in die SS van regoor Europa het ook geveg.
  Die Sowjet-leër het dus nie meerderwaardigheid in getalle gehad nie, maar die heterogeniteit van die koalisie het die kwaliteit van die vyandelike magte verminder. Die Rooi Leër het 'n mate van numeriese meerderwaardigheid in tenks en artillerie. Maar vir nou, miskien, het die "Tigers" en "Panthers" geen gelyke in terme van vuurkrag en wapenrusting van die teenstander nie. En die T-4 het meerderwaardigheid in geweervuurkrag oor die T-34-76 verkry. Maar die USSR het vuurpylartillerie, en die Duitsers, ten spyte van die ontwikkeling van veral gaslanseerders, het dit nogal swak ontwikkel.
  Daar is benaderde numeriese pariteit in lugvaart. Duitse vegvliegtuie ME-109 "G", Focke-Wulf is egter sterker as Sowjet-vliegtuie in bewapening en spoed, maar effens swakker in manoeuvreerbaarheid. Maar Duitsland, helaas, het meer ervare en produktiewe prestasies. Die Yu-188-bomwerper is dalk beter in vlugkenmerke as die PE-2 en TU-3. En die Yu-288 het in diens begin tree. Dit is waar, dit het nou eers begin bekendgestel word, soos die ME-309.
  Maar in elk geval, sonder 'n voordeel in sterkte, het die Rooi Leër 'n offensief geloods teen die vyand se voorheen voorbereide verdediging. En sy het hardnekkige weerstand ondervind. Maar die Sowjet-troepe was selfgeldend in hul offensief, ongeag verliese, hulle het vorentoe gedruk. Alhoewel die gemiddelde tempo van vordering laag blyk te wees, een tot twee kilometer per dag. Die vyand het gesnap en daarin geslaag om weer in te grawe. Die tempo van nie minder heldhaftige vooruitgang het voortgeduur. Teen middel-Augustus, ten koste van swaar verliese, het Sowjet-troepe tot honderd kilometer gevorder, Koersk genader en hardnekkige gevegte vir die stad self geloods en ook Belgorod nader.
  Op 19 Augustus 1943 het Japan, wat huiwering oorkom, 'n front in die Verre Ooste geopen. Teen hierdie tyd, nadat hy 'n reeks nederlae gely het, het Chiang Kai-shek se regime ingestem tot 'n vrede wat gunstig was vir die samoerai. Die Japannese het beheer oor belangrike kommunikasie verkry, en is bevry van die behoefte om 'n moeilike guerrilla-oorlog te voer met swak georganiseerde, maar baie talle Chinese troepe. Maar Tsjiang Kai-sjek is ondersteuning in die oorlog met Mao Zedong se Rooi Leër belowe. Japan het reeds alle middele om oorlog met die USSR te voer. En hulle het besluit om nie te wag vir die reënerige herfs en die harde Siberiese winter nie. Om nie te praat van die feit dat Hitler in 1941 oorlog teen die Verenigde State verklaar het nie, maar die samoerai het hom nie ondersteun nie. Die opening van 'n tweede front in 1942 kon die Nazi's van 'n verpletterende nederlaag by Stalingrad gered het.
  Japan se besluit was nogal verwag. In die aanval op Vladivostok het die samoerai egter taktiese verrassing behaal en ernstige skade aan die Sowjet-Stille Oseaan-vloot aangerig.
  Aan die einde van Augustus het die Duitsers probeer om teenaanval met 'n massa van die nuutste tenks te gebruik. Maar hul suidelike teenaanval kon net relatiewe sukses behaal. Die Sowjet-bevel het reeds so 'n moontlikheid voorsien en sy troepe na hul oorspronklike linies teruggetrek. Slegs die gekombineerde wapen 31ste Leër het in die ketel geval en is meestal vernietig.
  Die Sowjet-troepe het egter nie hul doel bereik nie, en het baie aansienlike verliese gely, deurdat hulle nie die gebied kon herower nie. Veral meer as ses en 'n half duisend tenks het verlore gegaan, teenoor ongeveer aghonderd Duitse tenks. In die tenkpark het die numeriese voordeel na die Nazi's oorgedra. In September kon die Duitsers die USSR inhaal in die vervaardiging van honderde vliegtuie per dag, en in November, ongeveer in motors, die produksie van Panthers tot 650-700 tenks per maand verhoog. Hier het die gebruik van hulpbronne uit die besette lande, hoofsaaklik Frankryk, asook België en Holland, waar arbeidsdiensplig ingestel is, 'n groot rol gespeel.
  Die Duitsers het met 'n mate van vertraging in September 'n lang beplande offensief van Rostov-on-Don en die Taman-skiereiland van stapel gestuur. En hulle het hardnekkige Sowjet-verdediging raakgeloop. En Japan het 'n offensief teen Mongolië geloods en Ulaanbaatar en Primorye verower. Maar min vordering is daar gemaak.
  Dit het aansienlike reserwes afgelei en na 'n maand en 'n half van hewige gevegte het die Duitse groepe verenig. Maar die verliese van die Fritz was ook baie beduidend, en hulle was gedwing om te stop. Maar hierdie taktiese sukses het Turkye se toetrede tot die oorlog en die opening van 'n derde front in Transkaukasië uitgelok.
  Nou moes ons ook in hierdie rigting terugbaklei.
  Teen die winter sal die voorste linie in die Verre Ooste gestabiliseer word. Die Japannese het in die Primorye-streek van vyftig tot honderd-en-twintig kilometer gevorder, meer as die helfte van Mongolië saam met Ulaanbaatar verower, maar hul offensief het opgehou. Die Turke het Jerevan genader en Batumi aangeval, hulle het daarin geslaag om twee derdes van die laaste stad in te neem. Die Duitsers self sal nie baie vorder in die herfs nie. En hulle het nog nie die inisiatief aangegryp nie.
  Die oorlog het al hoe meer posisioneel en uitgerek geraak. Tot uitputting, en tot tegnologiese meerderwaardigheid. Gedurende 1943 het die USSR vliegtuigproduksie met een en 'n half keer van 25 duisend tot 37 duisend verhoog. Nazi-Duitsland van meer as 15 duisend tot 32 duisend, meer as dubbel. In die laaste maande van die jaar het die Duitsers hul Sowjet-produksieresultate in vliegtuie ooreenstem. En ook in tenks en selfaangedrewe gewere - met kwalitatiewe meerderwaardigheid. Maar die USSR moet ook Japan beveg. Daarbenewens word 'n aantal vliegtuie en tenks in Italië en ander satellietlande van die Derde Ryk vervaardig. Al is dit nie te veel nie. Boonop het die Duitsers, wat voordeel getrek het uit die afwesigheid van oorlog, begin om olie uit Libië te ontgin en te voorsien vir hul behoeftes.
  So geleidelik het die energietekort in die Derde Ryk verswak. Daarbenewens het die Afrika-Franse besittings belowe om 'n goeie bron van grondstowwe te wees.
  Sodat die Nazi's hulself goed kon voorsien. In reaksie hierop het die rooi ontwerpers nuwe soorte tenks vir Stalin voorberei met 85 mm en 122 mm kanonne. Die Duitsers het werk aan Panther 2 ietwat vertraag. Dit is nie maklik om 'n tenk met kragtige wapens, sterk wapenrusting en relatief beweeglikheid te kry nie. En die "Royal Tiger" blyk te swaar te wees op 68 ton. Slegs die modernisering van die Panther het beloof om relatief suksesvol te wees. En die T-4-tenk het blykbaar sy vermoëns uitgeput. Geleidelik, vanaf 1944, het die produksie van hierdie masjien begin afneem. Om in April heeltemal op te hou.
  Die Sowjet-bevel het in die winter verskeie offensiewe operasies van stapel gestuur. En die Taman-skiereiland, en in die middel, en in die rigting van Leningrad, en naby Koersk. Maar geen noemenswaardige sukses is nêrens behaal nie . Die vyand het reeds 'n numeriese meerderwaardigheid gehad in mannekrag beide in tenks en vliegtuie. Slegs vrees vir die weer het die Fritz gedwing om by verdedigingstaktieke te hou.
  'n Negatiewe rol is ook gespeel deur die toenemende aantal drosters en verraaiers, sowel as die feit dat die Duitsers lugvaart op hoë hoogte ontwikkel het, wat meer doeltreffend was in verkenning vanuit die lug.
  Daarbenewens het die Sowjet-bevel die proses van konsentrasie van magte ietwat verkeerd benader. Veral die taktiek self om die volgende operasie in 'n ander gebied te begin, selfs voor die voltooiing van die vorige een, het sin gemaak gegewe die numeriese meerderwaardigheid. Soos in die Eerste Wêreldoorlog, trek die Duitsers uitmekaar. Maar as die vyand jou oortref, het dit dit moeilik gemaak om meerderwaardigheid in magte in 'n bepaalde gebied te bereik.
  As Stalin daarin geslaag het om meerderwaardigheid op 'n aparte gedeelte van die front te skep teen ongeveer 'n verhouding van drie tot een, dan sou miskien taktiese sukses behaal gewees het.
  En so is daar in een sektor 'n offensief, in 'n ander berei hulle voor, maar in werklikheid is dit makliker vir die Duitsers en hul bondgenote om af te weer. Boonop het die Fritz reeds hoë-spoed verkenningsvliegtuie met uitstekende optika gehad, wat hulle in staat gestel het om die beweging van troepe op te spoor. En in die winter is dit moeiliker om te kamoefleer, en nag is nie 'n wondermiddel nie, so Duitse intelligensiebeamptes het goeie nagsigtoestelle aangeskaf.
  Die "Royal Tiger" as 'n beplande deurbraaktenk is in reeksproduksie vertraag en was nie heeltemal suksesvol nie. "Panther" -2, wat Hitler beveel het om met pantser versterk te word om die IS-2 ondeurdringbaar te maak, en om 'n enjin van 900 perdekrag te installeer, het 51 ton geweeg, selfs met inagneming van die installering van 'n allooi-omhulsel, wat 800 kilogram bespaar het . Maar dit het moontlik geword om die sywapens teen 'n rasionele hoek tot 82 millimeter te versterk. Dit het die Duitse tenk nie so kwesbaar van die kante as vorige modelle gemaak nie. Maar weereens, "Panther"-2 en "Lion"-2 in 'n meer gevorderde uitlegskema is nog net in die proses van ontwikkeling.
  Maar oor die winter het die Duitsers heeltemal beheer oorgeneem van Franse besittings in Afrika, insluitend die Niger-lus. En daar is olie, gas en bauxiet, en selfs groter reserwes uraan, veral in die Kongo. De Gaulle is gevang - sonder die hulp van die bondgenote was hy nikswerd, en Scorrel het skoon en vaardig gewerk.
  Teen Mei 1944 was die olieprobleme dus grootliks opgelos. Alle voorrade het reeds uit Libië gekom, en al wat oorgebly het, was om meer en meer putte te boor.
  Maar in Mei was die Duitsers nog nie gereed om aan te val nie. Afgesien van die Tiger, wat verouderd in ontwerp was, het hulle nie 'n ernstige deurbraaktenk gehad nie. Die "Tiger" was weliswaar reeds in massaproduksie en danksy die hoë gehalte van die pantser en die dikte van die kante, sowel as die vinnigvrende, akkurate geweer, kon dit die rol speel van, indien nie 'n ideaal , maar min of meer draaglike tenk, wat die omset van die USSR-troepe breek.
  Die Duitse bevel het na 'n reeks geskille teruggekeer na die vorige 1942-plan. Om naamlik "n offensief op die flanke te loods. Neem Leningrad in 'n dubbelring en breek deur na Stalingrad. Boonop het 'n gerieflike brughoof vir 'n aanval op Moskou verlore gegaan nadat die Wehrmacht die Rzhev-Vyazemsky-salent verlaat het. Dit is dus relatief ver van die hoofstad af.
  Die Nazi's se plan is ook nie optimaal nie, maar... Vroeë parlementêre verkiesings is in Swede gehou, waar die Nazi's 'n indrukwekkende oorwinning behaal het. 'n Land met 'n bevolking van agt miljoen mense en 'n ontwikkelde ekonomie was gereed om oorlog te voer teen die USSR. Die gewildste figuur was Karel die Twaalfde. Die Swede het verlang na wraak vir vorige nederlae en vernedering tydens die oorloë wat teen Petrus die Grote en Alexander die Eerste verloor is. Die hele Europa het dus reeds teen die USSR geveg. Boonop het Franco en Salazar besluit om amptelik tot die oorlog toe te tree om hul deel van die buit op te eis. Slegs Switserland het formeel neutraal gebly, maar dit het ook 'n afdeling vrywilligers gestuur.
  Numeriese meerderwaardigheid was aan die kant van die Nazi-koalisie. Boonop het die Duitsers teen middel Mei 1944 reeds sowat duisend ME-262-straalvliegtuie in diens gehad. Die motor self is redelik suksesvol, maar met onvoltooide enjins. Maar geleidelik het die enjins verbeter, kragtiger, betroubaarder geword en brandstofverbruik het afgeneem.
  Die offensief het in die suide begin. Die Fritz het probeer om die plan wat deur die OKW vir Operasie Blau in Januarie 1942 ontwikkel is, te herhaal, maar toe arbitrêr deur Hitler verander. Wanneer jy Stalingrad van beide die suide en die noorde aanval, langs konvergerende rigtings. Maar eers moes die Duitsers deurbreek na die Don. Die fascistiese Tiere het tot die aanval gegaan, maar het 'n sterk verdedigingslinie in die gesig gestaar. Die opmars van die Krauts blyk stadig te wees, hulle het vasgeval in die verdediging in die diepte van die Sowjet-troepe. Nadat hy in die eerste tien dae slegs 35-40 kilometer in die rigting van Voronezh afgelê het.
  Toe, in twee weke van hardnekkige gevegte, het die Nazi's net tien kilometer gevorder en weens groot verliese gedwing om op te hou.
  Die offensief in die suide het meer suksesvol ontwikkel. Daar is minder Sowjet-troepe daar, en dit is moeiliker om te verdedig. Talle "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (hierdie selfaangedrewe geweer het geblyk meer wydverspreid te wees weens die gebrek aan strategiese bombardering!) en die eerste modelle van die "Jagdtiger" en die besonder effektiewe "Sturmtiger". Die Duitsers het daarin geslaag om deur die eerste verdedigingslinie te breek en operasionele ruimte te verkry.
  Terselfdertyd het die Japannese weermag ook op die offensief gegaan. Die samoerai het die grootte van hul tenkvloot vergroot en hul nuwe mediumgewig voertuie was feitlik nie minderwaardig in bewapening en bestuursverrigting as die T-34-76 nie, en was selfs beter in frontale pantser, hoewel minderwaardig in beskerming van die kante.
  Japan het die offensief in Mongolië gelei, waar dit baie moeiliker was om verdediging te handhaaf. Die Sowjet-bevel was gekonfronteer met 'n tekort aan reserwes, wat op al drie fronte teruggeveg het. En die verliese aan personeel tydens die winteroffensief was aansienlik.
  Die Duitse offensief op Tikhvin, en die Finne en Swede van die Witseekanaal, is met moeite afgeweer. Die Nazi's het stadig, maar amper aanhoudend gevorder. In die middel van Junie, in die suide, het Mainstein se troepe by Stalingrad ingebreek. Die tweede Slag van Stalingrad het begin. En teen die begin van Julie, na die val van Tikhvin en Volkhov, het die Finne, Swede en Duitsers verenig - 'n tweede ring om die stad Lenin gevorm.
  So het 'n uiters moeilike situasie vir die Sowjet-militêre magte ontstaan.
  Maar Stalingrad het nie aan Mainstein toegegee nie. En dit het die Duitsers verhoed om 'n offensief in ander rigtings te ontwikkel. In die suide, soos in 1942, het hulle net die Terek-hek bereik: naby Grozny en Ordzhonikidze vasgeval. Hewige gevegte het in die Voronezh-rigting voortgeduur. Teen September was Sowjet-troepe gedwing om anderkant die Don terug te trek. Dit is 'n ironie van die noodlot dat die frontlinie in die suide teen die einde van Oktober 1942 herhaal het ten tyde van die grootste opmars van die Nazi's.
  Dit was erger in die noorde, waar Leningrad hom in 'n totale beleg bevind het. Boonop kon die Duitsers, Finne en Swede deur die verdediging van die Rooi Leër op die Kareliese Skiereiland sny en Moermansk landwyd van die grootste deel van die USSR afgesny het.
  Ongeveer veertig Sowjet-afdelings was geïsoleer. Hulle getalle was egter ver van normaal. Swede het sowat vyf-en-twintig redelik goed toegeruste afdelings ingespan. Saam met die gesoute Finne en Duitse troepe het hulle 'n numeriese oormag verwerf. En dit is uiters moeilik om reservate na die Kareliese Skiereiland oor te dra.
  Oor die algemeen kon die Rooi Leër nie die nodige versterkings ontvang nie, so die Japannese blyk onverwags sterk te wees, hul getal, saam met marionettroepe, het vyf miljoen oorskry, en dit is eintlik 'n volwaardige tweede front. So al wat ons moes doen was om terug te veg teen die Duitsers en hul bondgenote.
  Geleidelik is die beheergebied van Sowjet-troepe in Karelië verminder, en Moermansk is heeltemal geblokkeer en feitlik gedoem. So het die vyandelike vloot en veral duikbote die see oorheers, so daar was niks om voorrade mee te vestig nie.
  Helaas, in November 1944 het die USSR nie die reserwes gehad om die keerpunt van 1942 te herhaal nie. Byna alles is bestee om die verlies van die Kaukasus te voorkom. Boonop het die Duitsers die aanval op Stalingrad meer professioneel uitgevoer, en reservate moes voortdurend daarheen oorgeplaas word, asof in die krater van Tartarus. Stalin het beveel om die stad aan die Wolga tot elke prys te hou. Maar gegewe die oorheersing van vyandelike vliegtuie in die lug, het die prys ongelooflik hoog geblyk te wees.
  Boonop was Mainstein, anders as Paulus, nie haastig nie en het na die soldate omgesien. As gevolg hiervan was die verhouding van verliese nie ten gunste van die Rooi Leër nie.
  Hitler het Meinstein gehaas, maar die slinkse veldmaarskalk het geweet hoe om die druk te ontduik en te weerstaan.
  Een van die kragtigste soorte wapens was die Sturmtigers. Hulle het uiters kragtige bomlanseerders gehad wat projektiele van driehonderd-en-twintig kilogram gelanseer het. Boonop is die skulpe vuurpylaangedrewe en baie kragtiger as houwitser-doppies. Jy kan hulle 'n waardige antwoord op die Katjoesja noem, al is dit op spore. Boonop is sommige bomwerpers ook op vragmotors geïnstalleer, met 'n langer vuurafstand.
  Die Duitsers het ook gaslanseerders gebruik. En natuurlik straalbomwerpers.
  In Desember het die Japannese byna die hele Mongolië ingeneem en naby Vladivostok gekom en Primorye en Khabarovsk gedeeltelik gevang. Maar Generaal Frost het hulle gedwing om op te hou.
  Met die voordeel hiervan het die Rooi Leër 'n reeks teenaanvalle op die Duitse flanke georganiseer wat probeer het om dit wat van Stalingrad oorgebly het te vang. Wat, selfs 'n klein deel van die stad is aan die begin van 1945 gehou. Die Duitsers het in 1944 sekere suksesse behaal, maar kon nie eers die Kaukasus verower en Bakoe-olie bekom nie. Hulle het weliswaar genoeg gehad van Roemenië, Hongarye, Libië, Kameroen en Nigerië vir hul eie behoeftes.
  Leningrad was steeds onder beleg. Groot reserwes kos en ammunisie is vooraf geskep sodat die stad hierdie winter kon oorleef en voortgaan om beduidende magte van die Wehrmacht en sy bondgenote vas te pen.
  Die Sowjet-leierskap het ook daarin geslaag om strategiese reserwes van grondstowwe in die stad Lenin te maak vir die vervaardiging van wapens. So tot dusver het dit nie die fasciste te veel gegee nie.
  Maar Moermansk was heeltemal geblokkeer. Van die tien transporte wat na die stad op pad was, het die Krauts nege geëindig.
  In Januarie het die Sowjet-bevel probeer om die krag van die Duitsers in die sentrum te toets. Dit was egter nie moontlik om die baie kragtige en tegnologies gevorderde verdediging te verslaan nie. Die maksimum vordering was vyf of ses, hoogstens nie meer as agt kilometer nie. En die verliese van die Sowjet-afdelings was baie beduidend. In die meeste dele tot die helfte van die samestelling.
  Maar 'n deel van die Duitse magte is afgelei, wat hulle toegelaat het om Stalingrad vas te hou... In Maart het die Duitsers self 'n offensief by die Terek-hek geloods. Hulle het daarin geslaag om deur die linie van Sowjet-verdediging te breek en Grozny en Ordzhonikidze te omsingel, maar die Fritz was vas in die linie van Vedeno, Shali en verder deur die stede.
  Die stad Grozny self het tot Mei in algehele beleg gebly. In Mei het Stalingrad uiteindelik geval. Daar is feitlik geen ruïnes oor van die stad en sy voorstede, asook die tenkfabriek nie.
  Die Duitse koalisie was ook besig om op te raak, maar die Fuhrer wou 'n oorwinning hê. In Januarie is die eerste suksesvolle toetse van die skyf uitgevoer, wat 'n spoed van tot twee klanksnelhede bereik het en tot 18 kilometer in hoogte gestyg het. In Mei het die disket reeds vier klanksnelhede bereik en tot 'n hoogte van 30 kilometer gespring.
  Maar die nuwe masjien, vir al sy sterk en selfs unieke vlugkenmerke, blyk kwesbaar vir klein brande en duur te wees. Die kwesbaarheidsprobleem is gou opgelos deur 'n laminêre ploeg te lanseer, maar dit het brandstofverbruik verhoog en die vliegtuig se vlugtyd verminder. En die skyfvlak self, in sy laminêre "jas", kon nie effektief vuur nie.
  Maar die era van "vlieënde pierings" het begin. Daarbenewens het die Duitsers 'n sterk troefkaart verwerf: nuwe generasie tenks van die "E"-klas. Hulle het verskil met 'n soortgelyke gewig as die "Royal Tiger" en "Panther", 'n baie digter en meer gevorderde uitleg, 'n lae silhoeët en dik pantser.
  In massaproduksie en op die slagveld het die Panther-2 en Tiger-2, en dan die Tiger-3, goed gevaar. Laasgenoemde voertuig, met 'n digter uitleg en 'n klein rewolwer, het sterk pantser en 'n enjin van 1080 perdekrag gehad. "Muis" het nooit gevang nie. Maar die "Panther" wysiging, "F," het goed gevaar.
  As gevolg van die gebrek aan legeringselemente, het Sowjet-tenks nie 'n baie hoë gehalte pantser gehad nie, en tot dusver het die "Panther" sy rol redelik goed hanteer, selfs met 'n 75 mm-kanon. En die 120 mm skuins frontale pantser het dit redelik betroubaar beskerm teen die 85 mm Sowjet T-34-85 kanon. Maar miskien was die Sowjet-selfaangedrewe geweer SU-100 'n waardige teenstander van die Panther se verbeterde wapenrusting. Die T-4 was reeds uit produksie. En van die produksietenks het die Panther die ligste geblyk te wees.
  Die eerste gevorderde tenk wat sy uitleg betref, was die reekstenk "Lion". Die rewolwer van hierdie tenk is teruggeskuif, en die transmissie, enjin en ratkas was in een eenheid aan die voorkant geleë. As gevolg hiervan was die silhoeët van die voertuig laag, en die pantser met 'n kragtige 105 mm-kanon was vergelykbaar met die "Royal Tiger", en die voorkant van die rewolwer was selfs kragtiger.
  Deur die rewolwer terug te skuif, het die Leeu ook die voordeel gegee dat wanneer hy deur die bos beweeg het, die bek van sy langloop geweer nie so baie aan boomstamme gekleef het nie.
  Die Nazi's het ook ander skemas probeer, en ook Sowjet-posisies met sterk vliegtuie gebombardeer.
  Japan het ook probeer vorder en uiteindelik vir Vladivostok van die vasteland afgesny.
  Die Duitsers het in Junie en Julie na Moskou probeer deurbreek. Maar die Sowjet-verdedigingslinie was baie sterk, en die Nazi's het enorme verliese gely. Selfs die Lev-tenk is nie heeltemal voldoende in die offensief nie, hoofsaaklik as gevolg van onvoldoende sybedekking.
  Die Sowjet-bevel het die 100 mm-geweerkaliber toenemend meer en meer aktief gebruik. Dit is duidelik dat die USSR nie die hulpbronne het om vyandelike tenks met dieselfde tenks te verslaan nie, maar anti-tenk-artillerie kan massief gebruik word.
  Die E-100 in die oorspronklike model het geblyk te swaar te wees teen 140 ton, en die sypantser was 120 millimeter (voorkop 240 millimeter!), selfs teen 'n hoek. Dit was nie meer genoeg nie. Om nie te praat van die feit dat die Muise hopeloos agter is in hul uitleg nie.
  In werklikheid was die Lion-tenk en selfaangedrewe gewere - E-10, E-25 gevorderde Duitse voertuie, waar die ligging van die enjin, transmissie en ratkas gekombineer is. Die Duitsers het egter baie sloerende toerusting vervaardig. Byvoorbeeld, "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" met taamlik hoë silhoeëtte wat agterbly in ontwikkeling.
  "E"-70 was ook nie heeltemal suksesvol nie. Die voertuig was toegerus met 'n kragtige 128 mm-kanon en 'n gevorderde uitleg, maar as gevolg van die begeerte om 'n gevegslas van minstens 80 rondtes te handhaaf en nie verder as 70 ton te gaan nie, het sy pantserbeskerming vergelykbaar geword met die "Royal" Tiger" - model 1944 en onvoldoende vir 'n deurbraak. "Tiger"-3 is selfs beter beskerm. Maar op die E-70 is 'n enjin met 'n turbo-aanjaer met 'n krag van 1200 perdekrag suksesvol getoets, wat die tenk in staat gestel het om 'n spoed van 60 kilometer per uur op die snelweg te bereik.
  Duitse tenks het in elk geval groot verliese gely, so ook die infanterie. Beide buitelandse afdelings en satelliete van die Derde Ryk het baie verloor.
  Teen middel Augustus het die Duitsers net 40-50 kilometer in die middel gevorder en kon hulle nie operasionele ruimte bekom nie. En die verliese was enorm. In September het die Nazi's 'n nuwe offensief in die suide geloods... In 'n maand en 'n half van hewige gevegte het die vyand deurgebreek na die Kaspiese See en die Kaukasus landwyd afgesny.
  Maar die Sowjet-bevel het daarin geslaag om voorrade per see te bewerkstellig, al is dit ten koste van groot skade. In November het die Fritz, ten koste van enorme inspanning en groot skade, die Wolga-delta bereik. In Desember het die voorste linie gestabiliseer. Die gaping tussen die fronte van die Kaukasus en die belangrikste Sowjet-gebied het gegroei. Daarbenewens het die Japannese daarin geslaag om Vladivostok af te sny, wat die Sowjet-stad onder beleg geplaas het.
  Ten spyte van die blokkade het Moermansk daarin geslaag om heldhaftig uit te hou tot Desember 1945. Maar hy het nog steeds geval...
  In 1946 het vyandelikhede voortgeduur... Die posisie van die Sowjet-leërgroep in die Kaukasus blyk uiters moeilik te wees. Hulle word deur land afgesny, en daar is 'n bedreiging van die finale verlies van Baku.
  Stalin het uiters senuweeagtig en fisieke uitputting gevoel. Hewige gevegte het in die rigting van Tikhvin ontvou. Daar was 'n poging om die omsingelde Leningrad te red. In die stad self is voedselvoorrade vir minder as ses maande gelaat en koskaarte is weer gesny.
  Aanvanklik het Sowjet-troepe deur die voorste linie gebreek, maar toe het die vyand, met 'n groter aantal tenks, daarin geslaag om 'n teenaanval uit te voer en selfs 'n deel van die Sowjet-troepe afgesny. Februarie het in hewige gevegte sowel in die noorde as in die suide geslaag, waar Sowjet-troepe die vyand getoets en Stalingrad probeer herower het. En laasgenoemde was gedeeltelik suksesvol. Sowjet-tenks het die stad ingebars, maar kon ongelukkig nie die Nazi's daar uitdryf nie.
  Maar die derde Slag van Stalingrad het uitgebreek. Sowjet-troepe het ook relatief groot suksesse naby Voronezh behaal. Maar selfs daar kon die Fritz, met behulp van 'n groot aantal tenk-eenhede en hul tegnologiese meerderwaardigheid, die situasie herstel. In Maart het skyfvormige helikopters en diskette begin om op groot skaal aan vyandelikhede deel te neem. Die Duitsers het verskeie verbeterings aan vlieënde pierings aangebring en kon saam met hulle missielaanvalle op Sowjet-stellings loods. Maar in die praktyk het die skyfvliegtuig nie aan verwagtinge voldoen as 'n wonderwapen nie.
  Net soos die von Braun ballistiese missiel te duur en van lae akkuraatheid geblyk het te wees vir die aktiewe gebruik daarvan in gevegte om homself te regverdig.
  Maar die Duitsers het stertlose straalbomwerpers bekom wat in staat was om tot tien ton vrag te dra en 'n afstand van tot 16 duisend kilometer (!) te vlieg.
  Ongelukkig het die Sowjet-stralerlugvaart steeds agtergebly, en die vyand het die lug feitlik heeltemal oorheers. In elk geval kan skroefaangedrewe vliegtuie in beginsel nie straalvliegtuie in vlugkenmerke oortref nie. En ons eie ontwikkelings was te laat. En die oorgang van skroefaangedrewe vliegtuie na straalvliegtuie is te pynlik.
  En die vlieëniers moet heropgelei word, die aanloopbane moet verleng word en 'n spesiale tipe brandstof moet voorberei word. Wel, die enjins self word nog getoets en ontfout!
  Die Duitsers het gevind dat hulle aandag deur Stalingrad afgelei is... Vreemd genoeg was die Derde Ryk en die hele koalisie besig om op te loop, en die Rooi Leër was soos 'n Phoenix-voël. Beide April en Mei het in hewige gevegte naby Stalingrad geslaag. En selfs in Junie het die Rooi Leër nog probeer vorder en die vyand vasgepen. Maar in Julie, ten spyte van die hitte, het die Nazi's steeds langs die kus van die Kaspiese See in die rigting van Baku beweeg. Vordering was uiters stadig. Gemiddeld 1,5 kilometer per dag. Dagestan het teruggekap ... Sowjet-troepe het die Fritz en hul bondgenote in alle azimuts verpletter.
  Hulle het die vyand beide in die middel en in die noorde verslaan. Hulle is nie toegelaat om Arkhangelsk te nader nie... Maar in September het die tempo van Duitse opmars in die Kaukasus versnel. Die magte van die Kaukasiese groep was baie uitgeput, en 'n see van tien transporte het in toestande van vyandelike lugoorheersing in die lug van hoogstens twee of drie aangekom. Aan die einde van Oktober het die fasciste Azerbeidjan binnegekom. En in November het hulle na Baku gevorder. En aan die begin van Desember het die Krauts in Georgië met die Turke verenig...
  Selfs voor Maart was daar gevegte in die Kaukasus, en Jerevan het oor die algemeen tot Junie 1947 uitgehou.
  Die hele winter het die Rooi Leër onvermoeid probeer vorder. Hulle het die koalisie erg geknou. Alhoewel die Japannese Vladivostok uiteindelik in April ingeneem het, het dit die USSR net toegelaat om 'n sterker vastrapplek oor die Amoer te kry.
  Hoewel die Rooi Leër in die winter en in Maart nie tasbare suksesse met sy aanvalle behaal het nie, het dit wel "n regverdige les vir die koalisie geleer. Binne die Duitse satellietlande het die situasie al hoe meer vererger. Menslike hulpbronne was uitgeput en verliese was enorm. Die ekonomiese las was besig om heeltemal ondraaglik te word. Selfs suksesse aan die fronte het die Europese man op straat al hoe minder behaag. Die begeerte na vrede het al hoe sterker geword.
  Maar Hitler wou hardnekkig die USSR beëindig. Alhoewel die berekeninge dat die Rooi Leër sy gevegsdoeltreffendheid na die verlies van Baku sou verloor, nie waar geword het nie. In 1946 het die USSR 'n rekordgetal wapens vervaardig: ongeveer 60 duisend vliegtuie en 40 duisend tenks en selfaangedrewe gewere, 250 duisend gewere en mortiere. Ja, Sowjet-lugvaart is hoofsaaklik die Yak-9-vegvliegtuig, die IL-2-aanvalsvliegtuig, wat steeds in produksie is. Yak-3 en LA-7 is in klein hoeveelhede geproduseer. Nog in produksie is PE-2 en TU-3. Ja, lugvaart kan as uitgedien beskou word teen vyandelike straalmonsters, maar dit is nie. Soos die T-34-85, IS-3 en SU-100, is die res van die voertuie in klein hoeveelhede.
  En in 1947 het die T-54 in diens begin tree, wat 'n einde moes gemaak het aan die kwalitatiewe meerderwaardigheid van Duitse tegnologie. Natuurlik kon die T-54, wat 36 ton weeg, nie sterker as al die vyandelike tenks wees nie, maar dit kon maklik met die Panthers en Tigers meeding.
  Die belangrikste Duitse tenk was die E-50, genaamd die Lion-3. Die voertuig is soortgelyk aan die Leeu, maar met 'n kragtiger enjin van 1200 perdekrag en dik pantser. Met 'n gewig van 75 ton, het die dikte van die sypantser van die Duitse tenk tot 140 mm toegeneem, en die voorkant was 240 mm met 'n 105 mm-geweer en 'n looplengte van 100 el. Die nuwe Duitse motor behoort die hoof een te word. Dit is beter as die Sowjet-een in bewapening en wapenrusting, maar is meer as twee keer so swaar.
  Die T-54 begin egter net produksie betree.
  Maar die somer van 1947 was selfs warmer. Die Duitsers probeer weer Moskou aanval. Hulle breek ook deur na Saratov. Die gevegte sloer tot laatherfs. Die Fritz slaag steeds daarin om Saratov te neem. Maar in die Moskou-omgewing het hulle daarin geslaag om 'n maksimum van sestig tot sewentig kilometer te vorder. Beide Rzhev en Vyazma, hoewel laasgenoemde half omsingel was, het by die USSR gebly.
  Moskou is nie verower nie, en die Nazi's en hul wrede koalisie moet die winter in die loopgrawe trotseer. Hierdie keer is die Sowjet-bevel besig om mense te red en krag op te bou. In die besonder, die T-54 tenk. En op 31 Desember 1947 is die MIG-15 suksesvol getoets, wat die Duitse monopolie op straalvliegtuie in die lug moet beëindig.
  Weliswaar het Leningrad in Februarie 1948 ná baie jare van beleg geval. 'n Baie swaar slag vir die aansien van die Sowjet-mag.
  Die posisie van die USSR in Mei 1948 het hopeloos geword. Die Duitsers en hul koalisie beheer die Kaukasus, dan die Wolga na Saratof, en Tambov met Voronezh. Dan oos van Orel, amper langs Tula, dan in Vyazma en naby Rzhev self, tot by Archangelsk.
  Wel, wat anders kan gedoen word in so 'n situasie? Boonop beheer die Japannese die hele Primorye langs die Amoerrivier en het hul enigste bondgenoot gevange geneem: Mongolië.
  En gedurende die sewe jaar van oorlog het lande verlore gegaan waarop ten minste die helfte van die bevolking van die USSR voor die besetting gewoon het, en miskien meer. Gedurende die sewe jaar van oorlog het die Rooi Leër ten minste twintig miljoen soldate en offisiere onherroeplik verloor. Nie die wat gewond of kreupel geword het, ingereken nie. Nie die groot verliese van massiewe bombardemente, beskutting en verhongering ingereken nie.
  Selfs as die ontruimde gesinne in ag geneem word, het Stalin nie meer as honderd miljoen mannekrag onder sy beheer gehad nie, waarskynlik dalk minder. Hiervan word elke vyfde in die weermag opgeneem. Sowat twintig miljoen verskillende troepe. Kinders vanaf die ouderdom van vyf, pensioenarisse en gestremdes van die eerste en tweede groep is toegelaat om die masjiene te gebruik.
  Die land is uiters gemobiliseer. Die produksie van wapens in 1947 het net effens afgeneem ... Dit is dus te vroeg om 'n einde aan die land van die Sowjets te maak!
  Stalin self het in elk geval nie so gedink nie. En Hitler wou ook die druk op Rusland plaas - om alles op een slag te kry! Daar was dus geen kompromie nie.
  In die somer het die Duitsers 'n nuwe aanval op Moskou geloods. Hulle het steeds gehoop dat hulle die hoofstad kon breek en die USSR kon beëindig. Van die Rooi Leër was Moskou gedek deur meer as drie miljoen soldate en milisies. Hulle was gewapen met twaalfduisend tenks en selfaangedrewe gewere. Dit is waar, daar is net sowat vyfhonderd T-54's, hoofsaaklik T-34-85's en SU-100's wat geveg het. Die IS-3 was teen hierdie tyd reeds gestaak. Baie min IS-4-tenks is vervaardig weens die tegnologiese onbetroubaarheid van hierdie mastodont. Ses IS-7-tenks is vervaardig, maar hierdie voertuig het nie in massaproduksie gegaan nie. Alhoewel, waarskynlik tevergeefs. Dit kan die 240 mm-pantser van die 75 ton Lev-3 met sy 130 mm-kanon binnedring. Die Duitsers het weliswaar 'n meer gevorderde tenk gehad, die Royal Lion, wat 100 ton weeg met 'n enjin van 1800 perdekrag, en 'n 128 mm met 'n baie langloop geweer met 'n aanvanklike projektielspoed van 1260 meter per sekonde.
  Maar Stalin het op een of ander manier belangstelling in swaar toerusting verloor, en verkies: verkieslik klein, maar afgeleë.
  Maar die vier krygers: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda het nie so gedink nie. En hulle het pas die IS-7-tenk onder hul beheer ontvang. Boonop en op nommer sewe. Die vier het dus hierdie motor op hul eie koste gemaak. Die meisies het goudstawe in Siberië gevind en dit aan die Ministerie van Verdedigingsfonds geskenk. En nou wou hulle self uit hierdie wonderlike masjien skiet.
  En die belangrike dag van 22 Junie 1948 het net nader gekom. Hitler se troepe het net die bevolking gelei en probeer om die Sowjetstad Rzhev te omseil en te omsingel.
  En die vier dogters van Russiese demiurge-gode het, soos altyd, besluit om op 'n kritieke oomblik vir Rusland in te gryp! Hulle red altyd hul Moederland - Rus s'n - op die regte tyd en plek!
  
  
  
  
  AS DAAR GEEN STAALKRAM WAS NIE
  Oor die algemeen, vreemd genoeg, was die verloop van die Tweede Wêreldoorlog en die Groot Patriotiese Oorlog in die meeste parallelle heelalle selfs erger vir Rusland as die werklikheid. Miskien omdat die fascistiese regime wat beheer oor Europa oorgeneem het, baie meer potensiaal gehad het as wat dit kon besef. Die kombinasie van brutale totalitarisme en markelemente van die ekonomie is meer effektief as die liberale kapitalisme van die Weste en die gesentraliseerde, burokratiese Stalinistiese model. Gelukkig, om 'n aantal redes, beide objektief en subjektief. Weens groot geluk kon die Nazi's nie hul troefkaarte gebruik nie.
  Hoeveel Duitse spioene is misluk net omdat die Duitsers 'n vlekvrye staalskraper in dokumente gebruik het, en die Russe eenvoudige yster gebruik het? En hoe het so 'n dingetjie die verloop van die oorlog deurslaggewend beïnvloed?
  Daar was in elk geval 'n parallelle heelal, waar reeds in Oktober 1941 een baie noukeurige intelligensie-offisier per ongeluk hierdie feit ontdek het. Opregte Sowjet-dokumente en vals Duitse is nat en... Op Sowjet-dokumente is die skuifspeld verroes en dit is opmerklik, maar op Duitse nie.
  Dit is 'n klein ding, maar die invloed daarvan op die verloop van die Groot Patriotiese Oorlog was baie betekenisvol.
  Nadat hulle mislukkings vermy het en onder die beheer van Duitse agente gewerk het, het hulle beduidende bewyse ontdek van die voorbereiding deur Sowjet-troepe van 'n offensief naby Stalingrad. So oortuigend dat die hardnekkige Adolf Hitler hiermee saamgestem het en die opdrag gegee het om die Nazi-troepe wat aan die Wolga gestasioneer was, te hergroepeer. En dit het saak gemaak.
  As tydens die Rzhev-Sychov-operasie die Rooi Leër, wat meer as twee keer soveel magte as die Wehrmacht gehad het, nie deur die Duitse verdediging kon breek nie, dan was die balans van magte by Stalingrad gunstiger vir die Nazi's.
  En die weer op 19 November 1942 was nie bevorderlik vir aanstootlike operasies nie. Lugvaart, veral aanvalsvliegtuie, kon nie opstyg nie, en artilleriebombardement het slegs 'n uiters beperkte impak op die vyand se ontwikkelde verdediging gehad. Sowjet-troepe het, nadat hulle op die offensief gegaan het, vasgeval. Selfs die ontplooiing van tenkkorps kon nie "n gat in Hitler se verdediging breek nie.
  Hewige gevegte het ook in die Rzhev-Sychov-rigting uitgebreek. Hulle het op Nuwejaarsdag voortgegaan. Eers toe, nadat hulle ernstige verliese gely het, het Sowjet-troepe in beide rigtings hul offensief opgeskort. Hitler het op die Wolga uitgehou, maar die Duitsers het in Afrika geslaan. Churchill het Montgomery se offensief in Egipte genoem: die einde van die begin. Hy het ook gesê dat die bondgenote nou net sal wen.
  Trouens, Rommel, ten spyte van die voortdurende oordrag van groot magte na Afrika, was ongelukkig en sy leër het nederlaag op nederlaag gely. Om die voer van 'n oorlog op twee fronte te verseker, moes die Derde Ryk in Februarie 1943 totale mobilisering verklaar.
  Boonop is die hoofdoelwitte van Operasie Blau nie bereik nie. In die winter van 1942-1943 het die Wehrmacht egter, anders as die werklike geskiedenis, daarin geslaag om 'n ernstige nederlaag in die ooste te vermy. Aan die einde van Januarie het Sowjet-troepe hul offensief in die middel hervat: die derde Rzhev-Sychov-operasie en naby Stalingrad. Maar dit is nie durf om deur 'n vyand te breek wat in 'n sterk verdediging sit nie. Die veldslae het nou aan die Eerste Wêreldoorlog herinner. Langdurig, posisioneel. Toe die een wat aangeval het meer verloor het as die een wat verdedig het.
  Operasie Iskra om Leningrad te bevry is uitgestel. Stalin wou die Rzhev-lys so vinnig moontlik afsny en die vyand by Stalingrad verslaan. Die Duitsers, wat die lesse van verlede winter onthou, het hulself aktief verdedig. En tot dusver het hulle daarin geslaag om die aanslag van Sowjet-troepe af te weer. Soos dit geblyk het, wanneer die Krauts gereed is, is dit nie maklik om deur hul verdediging te breek nie. En die kwaliteit van die Duitse weermag is steeds op sy beste.
  Die Sowjet-offensief het tot einde Februarie geduur, maar was nooit suksesvol nie.
  Aan die begin van Maart het die Sowjet-bevel 'n offensief in die Voronezh-rigting probeer. Na aanvanklike suksesse het die Rooi Leër onder Mainstein se teenaanval gekom. Groot Sowjet-magte is omsingel en is gedwing om hul pad terug te veg. Die verliese, veral in tegnologie, was groot, en die Duitsers en hul bondgenote kon in hierdie rigting vastrapplek kry en Voronezh en sy voorstede heeltemal ingeneem.
  Tydens Mainstein se teenaanval het "Panthers" en "Tigers" vir die eerste keer aan die geveg deelgeneem. Die nuwe tenks het deels aan hul verwagtinge voldoen. Wanneer hulle korrek gebruik is, was hulle beter as Sowjet-voertuie in aankomende gevegte.
  Die lentedooi het ingetree en kalmte het aan die oostelike front geheers. Hewige gevegte het in Tunisië gewoed.
  Die Fuhrer het tot elke prys probeer om 'n brughoof in Afrika te handhaaf. Om dit te bereik, het die Nazi's selfs besluit om 'n ongekende stap te neem. Hulle het Franco 'n ultimatum gestel: óf hy laat Duitse troepe na Gibraltar deur, óf hy word omvergewerp, soos die Vichy-regering. Die Generalissimo het koue voete gekry en ingestem. Terselfdertyd het hy hom tot die regerings van Brittanje en die Verenigde State gewend met 'n tranerige pleidooi: om nie oorlog teen Spanje te verklaar nie, aangesien dit nie volgens sy wil gebeur het nie!
  Op 15 April 1943 het die Duitsers die aanval op Gibraltar begin en die nuutste Tigers en Panthers ingegooi. Die vesting het binne twee dae onder die aanvalle van honderde tenks geval. Die aanval is deur Paulus beveel, herroep van die oosfront. Ironies genoeg kon die Duitsers eers teen 1 April 1943 die laaste kwartiere, die huise van Stalingrad en die Stalingrad-fabrieke inneem. So het Paulus homself gedeeltelik gerehabiliteer en die titel van veldmaarskalk en swaarde by die eikeblare van die ridderkruis ontvang om mee te begin.
  Die inname van Gibraltar het Britse en Amerikaanse toegang van die weste na die Middellandse See geblokkeer. En buitendien kon die Nazi's self Marokko op die kortste afstand binneval en 'n deel van die Geallieerde magte van Tunisië aflei.
  Die druk op die Tunisiese brughoof het verswak, en toe is Rommel weer oorgeplaas. Hitler het besluit om vir eers militêre operasies in die Ooste te bevries en beheer oor die Middellandse See te probeer neem.
  Die Sowjet-bevel het ook begin om wag-en-kyk-taktieke te volg. Dit is wat Stalin in die werklike geskiedenis gedoen het, en dit is wat hy nou besluit het om te doen. Laat die kapitaliste die dwase self bloei. Laat hulle mekaar slaan, en ons sal ons krag bymekaar maak en slaan wanneer hulle heeltemal uitgeput is.
  Die Duitsers het steeds Noord-Tunisië aangehou, en troepe onder bevel van die nuwe veldmaarskalk Paulus het na Casablanca opgeruk. Die Amerikaners het Tigers en Panthers gekonfronteer. Dit het geblyk dat hul Sherman swak was teen sulke tenks, sowel as die gemoderniseerde T-4.
  En Churchill het, na drie maande se huiwering, nietemin oorlog teen Spanje verklaar. Teen hierdie tyd het die Duitsers egter reeds die hele Marokko ingeneem en Algerië binnegeval. Daarom het dit nie as 'n skok vir Franco gekom nie. Op 25 Julie het Duitse troepe die hoofstad van Algerië ingeneem en die Britte 'n verpletterende nederlaag toegedien. Sukses is vergemaklik deur 'n teenaanval van Rommel, en die skielike nederlaag en landing van Kissilring op Malta.
  Die Oosfront was stabiel en kalm. Stalin, wie se troepe swaar verliese in vorige veldslae gely het, het die Rooi Leër aangevul. Die Duitsers het ook nuwe afdelings gevorm en hulle oor die Straat van Gibraltar na die Middellandse See verplaas.
  Die aktiwiteit van Duitse duikbote het daartoe gelei dat die tonnemaat van die Amerikaanse en Britse vloot begin afneem het. En dit het ook nie bygedra tot sukses in die gevegte om die grootste suidelike see in Europa nie.
  Die dreigende situasie in die Middellandse See het daartoe gelei dat Churchill op 6 Augustus besluit het om in Frankryk te land. Maar die operasie het onder ongunstige weerstoestande plaasgevind en was swak voorberei.
  Op 10 Augustus het Rommel en Paulus verenig en 'n stewige ketel in die ooste van Algerië gevorm. En op 19 Augustus het Mainstein, die verraderlike meester van strikke, die Geallieerde troepe van die kus afgesny.
  Die sukses van die Fritz is vergemaklik deur die besluiteloosheid van die Amerikaners, wat die landing in Frankryk in 1943 voortydig beskou het, en 'n akute tekort aan landingsvaartuie. Rustig aan die Oosfront. Boonop het lugvaartproduksie in Duitsland in 1943 meer as verdubbel, met meer as twee-en-dertigduisend vliegtuie per jaar - gelukkig het die Duitsers meer mannekrag en grondgebied onder hul beheer gehad as die werklikheid. En die nuwe Focke-Wulf-voertuie met sterk pantser en wapens, asook 30-millimeter-kanonne, het te veel skade aan geallieerde lugvaart aangerig.
  Die katastrofe in Algerië en Frankryk het Augustus 1943 werklik swart gemaak vir die Geallieerdes.
  Stalin was selfs tevrede met sulke suksesse. Maar Churchill se geduld het opgeraak. In die Ooste het selfs luggevegte feitlik opgehou, en partydige aktiwiteit het afgeneem. Die Duitsers het al hoe meer nuwe korps uit voormalige Sowjet-burgers gevorm en selfs iets soos marionet-plaaslike regerings geskep. So, aparte brigades van plaaslike nasionaliste uit die ooste het reeds in Afrika geveg.
  Die Bulgaarse tsaar Boris het ook drie van sy beste afdelings na Tunisië gestuur, met die hoop om vir hom 'n paar kolonies op die donker vasteland te kry.
  In September het Rommel 'n groot offensief in Egipte geloods. Hy het daarin geslaag om Tripoli 'n week na die sein vir die aanval te vang, met behulp van die kwantitatiewe en kwalitatiewe meerderwaardigheid van magte.
  Die Britte en Amerikaners het "n nederlaag ná "n nederlaag in Libië gely. Onder hierdie omstandighede het Churchill die opskorting van enige hulpvoorrade aan die Bolsjewistiese USSR aangekondig en die onmiddellike verskerping van vyandelikhede geëis. Stalin het gemaak of hy die ultimatums ignoreer. Alhoewel daar natuurlik voorbereidings vir aanstootlike optrede uitgevoer is. Maar Koba was slinks en het selfs probeer om die waters te toets vir 'n aparte vrede. Een, teen die einde van September het die Duitsers die hele Libië, insluitend Tolbuk, verower en selfs na Egipte deurgebreek na Alexandrië.
  Paulus het daarin geslaag om die belangrikste Engelse versterkte punt te omseil en suid na die Nyl te gaan. Trouens, dit het 'n ramp vir Brittanje in Egipte uitgespel. Dan kon die Duitsers na die Suez-kanaal gaan en na Irak, en dan nie ver van Baku af nie.
  Vertraging het gevaarlik geword, en Stalin het die opdrag gegee om die aanval op Rzhev te hervat, sowel as om Stalingrad te herower, en terselfdertyd die vyand in die Noord-Kaukasus te verpletter.
  Dit wil sê, in Oktober is vyandelikhede onmiddellik in drie rigtings hervat. En in November ook op Leningradsky.
  Dit was egter nie maklik om deur 'n vyand te breek wat goed ingegrawe was en kragtige swaar Panther- en Tiger-tenks gehad het nie. Sowjet-troepe het diep posisionele verdediging in die gesig gestaar. En ter verdediging het die nuwe Duitse tenks en selfaangedrewe kanonne goed gevaar.
  Daar was dus geen noemenswaardige vordering in Oktober en November nie. Tensy die Duitse offensief by die Suez-kanaal gestop is. En dan net tydelik... Paulus en Rommel het egter hul troepe na Soedan gedraai. En hulle het begin om Afrika te verower.
  Die Wehrmacht is nog nie gereed om in die winter aan te val nie.
  Boonop het die Krauts groot hoop gevestig op die Panther-2 as "n meer gevorderde masjien en die Tiger-2 en Leeu.
  Die winter het verbygegaan in die Rooi Leër se pogings om deur die Krauts se verdediging te breek. Maar nêrens was dit moontlik om groot suksesse te behaal nie. Selfs al het 'n deurbraak plaasgevind, het die vyand die situasie met 'n teenaanval herstel.
  En die situasie het aanhou vererger. In Brittanje, teen die agtergrond van militêre nederlae, het 'n politieke krisis ontstaan. "n Mosie van wantroue is teen Churchill se kabinet aangeneem. Hoe kan dit anders wees as die wyser Paulus Engeland uit Soedan en Ethiopië geslaan het.
  Die nuwe regering het Duitsland 'n aparte vrede aangebied. Gegewe die groter Amerikaanse verliese van die Duitse duikbootvloot, het Roosevelt nie beswaar gemaak nie. Boonop is sy posisie in Amerika geskud. En die Japannese het daarin geslaag om 'n paar klein oorwinnings te wen, wat die Amerikaanse opmars vertraag het. So, die oogpunt - ons hut op die rand het geseëvier.
  Hitler het egter eers buitensporige voorwaardes voorgehou. Toe was die kompromie die Franse Lande en Egipte, asook wat voorheen aan Italië behoort het, is teruggegee. Soedan val ook in die besit van die Derde Ryk, maar die Suez-kanaal word gesamentlik bedryf.
  Dus, nadat hy homself 'n vrye hand in die Weste gegee het, het die Fuhrer al sy krag in die Ooste gegooi. Die Nazi's het in Mei hul offensief teen Moskou begin. Danksy die Franse en Engelse kolonies het Libië reeds genoeg olie gehad, en Hitler wou so vinnig moontlik wen.
  Boonop het Türkiye ook 'n tweede front geopen.
  Die Rooi Leër het egter reeds in die gevegte om die Sowjet-hoofstad ongelooflike dapperheid en heldhaftigheid getoon. Gemiddeld het die tempo van Duitse opmars nie een kilometer per dag oorskry nie. Teen die einde van Augustus kon die Nazi's 'n maksimum van honderd kilometer vorder met 'n deurbraakwydte van net meer as driehonderd.
  Hulle het Moskou genader, maar in die Mozhaisk-verdedigingslinie ingehardloop. Dit was beskeie resultate. Daarbenewens het Sowjet-troepe voortdurend die vyand teenaanval. Nuwe Sowjet-tenks T-34-85 en IS-2 het aan die gevegte deelgeneem. Daar kan nie gesê word dat die Duitsers hul voordele heeltemal verloor het nie, maar die Rooi Leër het nie stilgestaan nie, en ook nie die wetenskap nie!
  Nuwe Sowjet-vegvliegtuie Yak-3 en LA-7 het verskyn, wat met Duitse skroefaangedrewe vliegtuie kon meeding. Die vyand het weliswaar baie sterk reaktiewe troefkaarte in ruil daarvoor. ME-262 en HE-162 het geen analoë in die wêreld gehad nie. Hitler het ook besluit om die vervaardiging en ontwikkeling van tenks ligter as vyftig ton te verbied. As gevolg hiervan is die T-4 en die Panther prysgegee. "Panther"-2 het geblyk 50,2 ton te weeg en het 'n kragtige geweer met 'n enjin van 900 perdekrag. "Royal Tiger" en "Lion" het selfs die monsters se gewig van 70 ton oorskry. Volgens partybesluit het Sowjet-motors nie meer as 47 ton geweeg nie.
  Nadat hulle nie Moskou ingeneem het nie, het die Nazi's hul aandag op Leningrad gevestig. Hulle was regtig siek vir hierdie stad. Massiewe beskutting het in September begin. Hulle het ook 1000 mm kaliber gewere en gevleuelde robotprojektiele ingesluit.
  Hitler het beveel om Leningrad tot elke prys in te neem.
  Die stad het daarin geslaag om drie aanrandings in September en Oktober af te weer. Die Duitsers kon egter tien tot twintig kilometer vorder, en het ook die Peterhof-brughoof verower. Op sommige plekke het hul eenhede die stad binnegekom, wat die groep se operasionele posisie versleg het. In November 1944, nadat die Nazi's die parlementêre verkiesings gewen het, het Swede ook die oorlog teen die USSR betree.
  Dit het aktief die slagspreuk geadverteer: wraak vir die nederlae van Peter die Grote en Alexander. Nuwe Sweedse afdelings het by die front aangekom en saam met die Finne het 'n aanval op die stad vanuit die noorde begin. En die Nazi's het aanvalle hervat met onder meer die Sturmtiger en die selfs kragtiger Sturmaus, asook die E-100-tenk, die wêreld se eerste reeksmonster wat meer as honderd ton weeg.
  Ten spyte van die massiewe heldhaftigheid en veerkragtigheid van Sowjet-soldate en milisies, sowel as 'n desperate afleidings-teenaanval op Novgorod, kon die stad nie gered word nie. Die laaste kwartaal het egter eers op 27 Januarie 1945 geval, wat 'n voorbeeld van onbeperkte veerkragtigheid toon. En die stad self het 'n hele blok geduur: 1270 dae! Seker die langste blokkade van 'n stad in moderne oorloë.
  Alhoewel die Duitsers en hul bondgenote groot verliese gely het, is die doelwit gedeeltelik bereik. Die tweede grootste en belangrikste Sowjetstad het geval, en die hande van die magtigste vyandelike groep is bevry.
  In die winter was die gevegte hewig. Die Duitsers het reeksvliegtuie met alle mag gebruik. Die USSR het nie pariteitsmag teen hulle gehad nie. Dit het dit moeilik gemaak om 'n voorsprong in die lug te behaal. Inteendeel, die vyand het daar oorheers. Net soos terwyl Duitse tenks hul voordele behou het. En hulle het hulle selfs vermeerder met die koms van die "E"-reeks.
  In vergelyking met die Tigers en Panthers, het die E-reeks tenks 'n digter uitleg, 'n lae silhoeët, en gevolglik baie dikker pantser teen 'n hoek gehad.
  Die antwoord van die Sowjet-wetenskap tot dusver was slegs die IS-3, 'n sterker rewolwer-voorkopbeskerming. Die T-54 was steeds besig om te ontwikkel, en die T-44 was nie meer suksesvol nie.
  Hitler het egter sy planne in Mei 1945 verander. En deur homself tot individuele aanvalle te beperk, het hy die hoofoffensief in die Kaukasus uitgevoer. Dit was geriefliker om daar te veg. Na die inname van Stalingrad was dit dus moeilik om aan die Sowjet-groep te voorsien. Daarbenewens het Sowjet-troepe in Februarie die Ottomane in Transkaukasië 'n sterk nederlaag toegedien, wat die Turke gedwing het om uit Yerevan te vlug en die Kars-streek bevry het.
  Die Duitsers het deur die verdediging gebreek en langs die Wolga verbygegaan en die Kaspiese See bereik. Grozny het op 15 Junie, na hardnekkige gevegte, geval, Sukhumi op 23 Junie, Zugdidi op die 29ste van dieselfde maand. Tbilisi is aan die einde van Julie saam met Kutaisi geneem. In Augustus het die fascistiese aasvoëls uiteindelik Dagestan, sowel as Poti, verower en Armenië uit die noorde bereik. In September het hulle met die Turke verenig, en die aanval op Baku het begin. Die sleutelstad het uitgehou tot 6 November 1945. Sommige veldslae in die berge, veral in Jerevan, het tot einde Desember geduur.
  Hewige gevegte het ook in die sentrum plaasgevind. Die Duitsers kon naby Tula kom en selfs Kalinin inneem, maar toe is hulle gestop. Die voorste linie het egter nader gekom, en daar is reeds nie meer as tagtig kilometer oor van die hoofstad nie.
  Die jaar 1946 het met 'n warm winter begin. Die Sowjet-bevel, wat die Duitse offensief wou voorkom , het desperaat op die vyand afgestorm.
  Helaas, die vyand se voordeel in die lug het net toegeneem. Luftwaffe-stralervliegtuie is ongelukkig voortdurend verbeter. Nuwe wysigings van die ME-262 het verskyn, insluitend 'n ultrahoëspoed een. Ook 'n sterk straalvegter TA-183, meer gevorderd met geswaaide vlerke HE-262, en 'n ware meesterstuk van vliegtuigingenieurswese ME-1010 met beheerde geswaaide vlerke.
  En die hoofvegter van die USSR het die Yak-9 gebly. Die kar was eens nuut, maar is nou duidelik verouderd.
  Maar die Luftwaffe het ook die Yu-287, en die Yu-387, TA-400, TA-500 straalbomwerper het verskyn. En aanvalsvliegtuie is straalvliegtuie. En die HE-377 is reaktief en die HE-477 is ook reaktief en veeldoelig.
  En die E-70-reeks met tenks wat soveel as die "Royal Tiger" weeg, maar met baie sterker beskerming.
  En die ware meesterstuk was die piramidale tenk wat in metaal gewys is vir die Fuhrer se verjaardag op 20 April 1946. Hitler het hom persoonlik die naam "Imperial Lion" gegee.
  Die voertuig was gevorm soos 'n langwerpige, afgeplatte piramide, met klein rolletjies wat die hele bodem van die tenk bedek het. Dit het dus nie 'n skinkbord gehad nie, wat die landloopvermoë aansienlik verhoog het. Daarbenewens het die tenk nie 'n dak gehad nie, en sy pantser van alle hoeke het 'n hoë rasionele hellingshoek gehad. Met 'n gewig van 99 ton, was die voertuig gewapen met 'n 128 mm lugafweergeweer met 'n looplengte van 100 EL, het 'n enjin van 1800 perdekrag en frontale pantser van 300 mm gehad. Boonop is die blaaie teen groot hoeke van rasionele helling, in die eerste voorste helfte en 250 millimeter in die tweede skuins helfte. Dit het dus geblyk die kragtigste tenk in die wêreld te wees, ondeurdringbaar vanaf alle vuurpunte en wanneer dit met bomme van bo aangeval word.
  Die Führer het dadelik beveel dat dit so vinnig as moontlik in produksie geplaas moet word en terselfdertyd 'n aanvalsmodifikasie met 'n houwitser en 'n bomgooier moet skep.
  So het die Nazi's voorraad opgetel, hulle moes verpletter word. Maar ongelukkig is 'n baie hardnekkige en tegnies sterk vyand gevang. En aan die einde van Mei, volgens oorlewering, toe die paaie uitgedroog het, het die offensief begin.
  Die Fritz het Moskou en Tula probeer omseil. Die gevegte het met ongekende intensiteit en omvang gewoed. Maar die Sowjet-troepe was waardig om onoorwinlik genoem te word. In drie maande van aaneenlopende gevegte kon die Nazi's slegs Tula omsingel en Kashina bereik en Moskou vanuit die noorde nader, wat kommunikasie gedeeltelik afgesny het. Die gevegte het reeds in die strate van die stad self plaasgevind.
  Stalin het die hoofstad verlaat en na Kuibyshev ontruim. Maar die Nazi's het in Julie 'n aanval op Saratov begin. Hierdie stad het op 8 Augustus geval. Aangesien Kuibyshev hom nou gevaarlik naby die front bevind het, het daardie opperbevelvoerder sy hoofkwartier na Sverdlovsk verskuif. Gevegte in Moskou het tot in September voortgeduur. Op die 18de het Kashira geval. Aan die begin van Oktober is die hoofstad van die USSR byna omsingel, en op 29, na hardnekkige gevegte, het Kuibyshev ook geval. Daarbenewens het die Duitsers Guryev en Oeralsk gevange geneem.
  November was vol verskriklike bakleiery. Op 7 November het die Krauts deurgebreek na die Kremlin, maar is deur 'n desperate teenaanval teruggedryf. En tydens hierdie geveg het die waarnemende kommandant van Moskou, maarskalk Rokossovsky, gesterf!
  En die beroemde Sowjet-vlieënier Kozhedub het die honderdste Duitse vliegtuig neergeskiet en die eerste Sowjet-persoon geword wat die titel van vier keer Hero of the USSR bekroon is. En ook op 7 November 1946.
  Op 4 Desember is die blokkadering rondom Moskou finaal gesluit. Maar die hoofstad en die oorblyfsels van sy heldhaftige garnisoen het tot Ortodokse Kersfees op 7 Januarie 1947 geveg.
  Die aanval op die hoofstad is deur Mainstein gelei. Hiervoor is die tweede Orde van die Grootkruis van die Ysterkruis na Hermann Göring aan hom toegeken.
  Maar die oorlog is nog nie verby nie. Stalin van Sverdlovsk het belowe om die stryd voort te sit. Die Duitsers was ook redelik uitgeput. In die suide het hul troepe Penza en Ulyanovsk genader en gestop. In Maart het die Sowjetunie teenaanvalle geloods. Maar in April was hulle steeds gedwing om Ryazan te verlaat. En in Mei het die Nazi's die stad Gorki omsingel, en vanuit die suide deurgebreek na Kazan. In Junie het die Krauts Orenburg gevang en Ufa genader. Weerstand teen die Rooi Leër het verswak, moreel het gedaal en massaverlatings het begin. Hulle was egter nog altyd daar, maar ná die val van die hoofstad het hulle baie keer verskerp. Niemand het enige begeerte gehad om vir Stalin te sterf nie. Maar mense het teen fascisme vir hul Moederland geveg.
  Die gesag van die Sowjet-regering het ook geval. In Julie het die Duitsers by Sverdlovsk ingebreek. Stalin en sy gevolg het na Novosibirsk verhuis. In die Oeral het gevegte tot Augustus gewoed... Die Duitsers is belemmer deur die stuk kommunikasie en die aktiewe optrede van die partisane. Maar verdere oorlog het reeds sy betekenis verloor.
  Stalin het egter steeds op iets gehoop. Die Duitsers het in September by Tobolsk ingebreek. Maar hulle is vertraag deur swaar herfsreën. Die naderende winter het die offensief in Siberië gestop, maar die Nazi's het daarin geslaag om die hele Sentraal-Asië te verower. In die winter het hulle dit nie gewaag om na Novosibirsk te gaan nie. Maar Stalin was ook ongesteld, en hy het na die warmer Vladivostok verhuis.
  Die jaar 1948 het aangebreek. Die Nazi's was reeds met diskette gewapen. Daarbenewens het meer kompakte tenks met turbojet-enjins verskyn. Om die waarheid te sê, nadat dit warmer geword het, is al wat oorbly vir hulle om as oorwinnaars op te trek en die stede te beset.
  Maar Beria het die reeds ernstig siek Stalin vergiftig en die Derde Ryk oorgawe aangebied, onderhewig aan die behoud van die Sowjetmag in Siberië.
  Hitler, wat self vrek moeg was vir die oorlog, het amper ingestem, maar eers het hy Novosibirsk in Mei 1948 ingeneem. En die oorgawe is onderteken op 22 Junie 1948, op 'n simboliese datum - presies sewe jaar vanaf die oomblik van die aanval op die USSR. Dit is hoe die Tweede Wêreldoorlog geëindig het. Die Verenigde State het Japan terug in 1945 verslaan en 'n atoombom getoets. Die Führer het dus geen besigheid om oorsee te gaan nie.
  Beria het egter nie lank regeer nie. Die bekendste Sowjet-as, lugmaarskalk en sewemalige held van die USSR Kozhedub, sal 'n militêre staatsgreep kan uitvoer en die ongewilde voorsitter van die Staatsverdedigingskomitee omverwerp. Beria en 'n aantal van sy makkers is geskiet. In die Derde Ryk self, in Maart 1953, het patriotte Hitler klaargemaak. En Göring is "n bietjie vroeër weens dwelmmisbruik dood, terwyl Himmler weens vermoedens van sameswering geskiet is.
  "n Hewige stryd het ontstaan tussen die SS, gelei deur Schellenberg, en die gewapende magte, gelei deur Generalissimo Mainstein. Dit alles het 'n burgeroorlog tot gevolg gehad. As gevolg hiervan het die Derde Ryk ineengestort. En die verminderde USSR het sy invloed geleidelik begin herstel. Die geskiedenis het weer in 'n spiraal gegaan. Die fantastiese opkoms van Duitsland, meer geswel as die ryk van Genghis Khan, dan die dood van die hoofleier - chaos en uitwissing.
  En die geleidelike samekoms van owerhede, net die stad Baikalsk het die hoofstad geword. Die USSR, verdeel in baie provinsies met marionetprovinsies wat deur die Duitsers opgerig is, is weer verenig. Die grootste oorwinning was die anneksasie van Moskou, wat die Nazi-juk afgegooi het. Die Oekraïne, Wit-Rusland en die Baltiese state, sowel as Georgië, Armenië en Azerbeidjan het weliswaar hul soewereiniteit behou. Ná die ineenstorting van die Derde Ryk het die Verenigde State die wêreldhegemoon geword. "n Pro-Amerikaanse regering is ook in China gevestig.
  Maar geleidelik het die hemelse ryk meer en meer onafhanklik geword. In die USSR, na die de facto-diktatuur van Kozhedub, is 'n wesenlik presidensiële grondwet ingestel, maar met 'n twee-termyn beperking in mag. Die verkiesings is op 'n alternatiewe basis gehou, en die pos van president het 'n ander naam gehad: mense se voorsitter.
  Die land het 'n gemengde en vinnig ontwikkelende ekonomie gehad.
  Maar hier is hoe die geskiedenis van een skuifspeld verander het. Hulle het die Tweede Wêreldoorlog verloor, hoewel hulle dapper geveg het. En die resultaat was rampspoedig. Boonop kon Duitsland net vir 'n rukkie grootheid verwerf.
  En die Verenigde State het geleidelik invloed verloor, die wêreld het multipolêr geword, wat beteken dat daar meer en meer chaos daarin was. Inteendeel, daar is minder orde. En omtrent dieselfde as in die huidige een-en-twintigste eeu.
  Wel, hoekom is die mensdom so aangetrokke tot fragmentasie en chaos?
  
  
  TROTSKY PLAAS VAN STALIN
  Tukhachevsky se veldtog teen Warskou blyk onsuksesvol te wees, hoofsaaklik as gevolg van die skuld van Stalin - wat, in plaas daarvan om die suidelike flank van die Rooi troepe wat na Warskou opruk, te dek. het die Eerste Kavalerie-leër na Galicië gedraai. Bowendien, ten spyte van die groot magte wat onder die bevel van Josef was, het hy daarin geslaag om deur die Pole verslaan te word. Die Rooi Leër het die slag van Warskou verloor. Die Pole het 'n teenoffensief geloods, besette gebied insluitend Slutsk en het selfs Minsk vir etlike dae beset.
  Die Weste het dit egter toe nie gewaag om verdere bloedige oorlogvoering met die Bolsjewiste te finansier nie. Warskou het vrede gemaak, en die burgeroorlog het vinnig geëindig.
  Maar daar is 'n alternatiewe verloop van die geskiedenis en een van die vele parallelle heelalle. Daar het Lenin beveel dat Stalin, wat nie baie begaafd was in militêre sake nie en die wispelturige een, van die bevel van die suidelike flank verwyder en die eenheid van bevel van Tukhachevsky gevestig het, terwyl Budyonny oor die Eerste Kavalerie gehandhaaf het.
  In hierdie geval het 'n poging tot teenaanval vanaf suid van Warskou misluk, en die geïnspireerde Rooi Leër het in 'n hewige stryd geseëvier. Die hoofstad van Pole het geval. Nadat hy 'n rukkie daar gestaan en bykomende versterkings ontvang het, het Tukhachevsky na Lvov en Krakow beweeg.
  Vir 'n geruime tyd het die gevegte teen Wrangel voortgeduur, en met 'n verdere aanval op die Krim. Toe het die Rooi Leër die Baltiese state in die noorde beset, en Azerbeidjan, Armenië en Georgië in die suide bevry. Daar was 'n tydelike stilte. Sowjet-Rusland het rus en tydelike rus nodig gehad, wat die NEP geword het. Maar Trotsky het steeds aangedring op die terugkeer van alle lande van Tsaristiese Rusland. Gevolglik het die Rooi Leër Finland in die somer van 1921 met die medewete van die Weste beset.
  In 1922 is Primorye verower, toe Noord-Sachalin. Trotsky, wie se gesag as voorsitter van die Militêre Revolusionêre Raad aansienlik versterk het, het daarin geslaag om Lenin se plek in te neem en Stalin, wat na 'n sekondêre rol gedegradeer is, te verplaas.
  Vreemd genoeg, soos persoonlike mag versterk het, het elemente van kapitalisme al hoe sterker in die ekonomie geword.
  Trotsky het self 'n linkses geword grootliks as gevolg van die begeerte om heiliger as die Pous of meer radikaal as Stalin te word. Nadat hy egter mag verkry het, het die uiters talentvolle Jood sy gebalanseerde buitelandse beleid voortgesit. Sonder om kommunistiese idees te laat vaar, het hy terselfdertyd probeer om markelemente in te boesem en goeie betrekkinge met ander kapitalistiese lande van die wêreld te verseker.
  Hitler se magsoorname in Duitsland het nie fundamentele veranderinge in die wêreldpolitiek meegebring nie. Die Führer is vinnig op sy plek gesit - wat enige opheffing van die Versailles-beperkings of die herstel van universele diensplig en militêre mag verbied het. Net soos die Nazi's verbied is om anti-Semitiese wette in te stel en nog baie meer.
  Die enigste ding is dat die Duitse ekonomie onder Hitler uit die krisis gekom het, maar fascisme het nooit radikale vorms aangeneem nie, en het gematigde nasionalisme gebly met sommige outoritêre kenmerke en algemene jeugorganisasies soos die Hitler Jugent.
  Die USSR het onder leiding van Leon Trotsky 'n ekonomies ryk moondheid geword met ontwikkelde swaar nywerhede.
  Die USSR-ekonomie was meer markgebaseerd as Stalin s'n, maar dit het ook elemente van beplanning in die vorm van vyfjaarplanne bevat. Die geboortesyfer is hoog, veral omdat Trotsky ook aborsies verbied het - hulle sê daar is soveel leë lande in Rusland en daar is geen rede vir hulle om soos gate te gaps nie.
  Aangesien die grootte van die Duitse leër tot 100 duisend beperk gebly het, en Pole reeds in 'n Sowjet-, sosialistiese republiek verander het, sou daar niemand wees om mee te veg nie. Moldawië is terug na Rusland terug in 1921 - versamel die koninklike lande terug.
  Trotsky self het die wêreld internasionale 'n bietjie ondersteun, maar die doelwit van die wêreldrevolusie het begin stil word. Deels, soos onder Stalin.
  Maar die oorlog het steeds uit die Ooste gekom. Japan het militêre optrede teen Mongolië begin. Die Land van die Opkomende Son het saam met Italië die wêreld se vernaamste indringers geword. Mussolini was weliswaar gedwing om sy ambisies te beperk tot die inname van Ethiopië - die enigste land in Afrika wat nie iemand anders se kolonie was nie. Japan, wat ook nog nie gewaag het om alleen met Brittanje en veral die Verenigde State te veg nie, het China ingeklim. En sy het meer en meer hier ingekom.
  Daar is baie Chinese en, ondanks al hul versplintering, is hulle 'n ernstige teëstander. En toe kom die samoerai Mongolië binne... Ernstige gevegte het in die lente van 1941 daar begin.
  Trotsky het besluit dat die USSR reeds sterk genoeg was om 'n volskaalse oorlog met die samoerai te voer. Boonop wou die Sowjet-diktator wraak neem vir die nederlaag van 1904-1905. Op land is die Rooi Leër duidelik sterker as die Japannese, veral in tenks. Maar op see het die Stille Oseaan-vloot nog nie pariteit bereik nie. Maar Lev Davydovich kon Mongolië nie prysgee nie.
  Die Rooi Leër het eers die samoerai se opmars gestop. Op 20 Augustus 1941 het 'n offensief op Khalkhin Gol plaasgevind, wat op 'n oorwinning vir die Rooi Leër geëindig het. Waarna Trotsky geëis het dat Japan Suid-Sachalin en die Kuril-eilande teruggee.
  Natuurlik het 'n weiering gevolg, en 'n grootskaalse oorlog het begin. Slegs, anders as die Groot Patriotiese Oorlog, is dit op buitelandse grondgebied geveg. Alhoewel daar nie gesê kan word dat daar min bloedvergieting was nie.
  Die gevegte was volskaalse, en die Japannese het fel weerstand gebied en nie oorgegee nie. Maar byna alle operasies van die Sowjet-troepe was suksesvol. Die verdediging, na 'n kragtige artillerie-spervuur, is deurgebreek, en tenks, insluitend die nuutste kragtige T-34, LT (swaar Leon Trotsky!), het die kwaai sloot van lyke en metaal oorkom.
  Eerstens is die krygers van die Land van die Opkomende Son uit Mantsjoerye verdryf. Verskeie opeenvolgende operasies is uitgevoer, wat nege maande geduur het vanaf November 1941 tot Augustus 1942. Sowjet-troepe het Noord-Korea binnegekom... Daar was ook gevegte op Sakhalin. Die Japannese het selfs probeer vorder - hulle het dertig kilometer gevorder, maar is gestop en aan bloed verstik.
  In September 1942 was daar 'n aanval op Port Arthur. Die Japannese, met behulp van ondersteuning van die see, het probeer om die lyn vas te hou. Sowjet-troepe het deur die front gebreek, maar die vyand het daarin geslaag om die opmars te keer deur troepe te laat val.
  Maar die samoerai kon nie lank hul weerstand uithou nie. Sowjet-lugvaart het oorgeneem en skepe gebombardeer. Daarbenewens is die Japannese te min van hul lewens - hulle het nie eens valskerms in die geveg geneem nie. As gevolg hiervan, na die dood van die belangrikste lug-elite, het die weerstand van die samoerai in die lug merkbaar verswak. En die Sowjet-lugvaart het baie meer selfvertroue begin wen.
  Boonop het nuwe ontwikkelings deur Sowjet-ontwerpers geleidelik die meerderwaardigheid van Japannese vegters in manoeuvreerbaarheid ontken. In Desember 1942, na nog 'n hewige aanval, is Port Arthur ingeneem, en Seoul het in dieselfde maand geval.
  Die volgende maand van 1943 het begin met die Januarie-offensief in Suid-Korea en die inname van die hawe van Busan.
  Japan was besig om grondgevegte te verloor en het meer en meer skade in die lug en op see gely. In Februarie 1943 is Beijing deur Sowjet-troepe gevange geneem. En in Maart, na hewige gevegte, is Suid-Sachalin bevry. April en Mei is gekenmerk deur nuwe oorwinnings vir Sowjet-wapens op see... Die verhoogde duikbootvloot, lugvaart en skepe wat uit die Oossee aangekom het, was veral doeltreffend.
  In Junie 1943 het Sowjet-troepe die Japannese uit Sjanghai verdryf. Sodoende vorm hulle hul eie sone van okkupasie.
  In Julie en Augustus het valskermsoldate en matrose die Kuril-rif van die vyand bevry. Japan het hom in 'n besonder moeilike situasie bevind. Sowjet-lugvaart het sy slaankrag vergroot en al hoe harder gebombardeer, en die vlootvloot van die Land van die Opkomende Son het gesmelt. In Oktober 1943 het Trotsky 'n besluit geneem: om Okinawa aan te val - 'n kleedrepetisie voor die stryd om die Japannese Metropool self. Die gevegte was hewig, en die samoerai het massaal wapens gebruik: kamikaze-vlieëniers.
  Die epiese geveg het twee maande en 'n week geduur, wat uiteindelik geëindig het met die val van Okinawa. En in Januarie 1944 is Taiwan bevry.
  Japan was nou op die rand van 'n volledige militêre ramp. Hirohito kon slegs daarop reken dat die Verenigde State en Brittanje die oorlog aan sy kant sou betree; fascistiese Duitsland was op daardie stadium nog te swak militêr, en Mussolini kon Trotsky nie maklik in die Stille Oseaan bereik nie.
  Maar die VSA en Brittanje het wenke gemaak, maar was nie haastig om die oorlog te betree nie. Boonop het 'n massiewe anti-Britse opstand in Indië uitgebreek. Die gematigde Gandhi is deur meer radikale nasionaliste en linkses opsy geskuif. As gevolg hiervan het 'n ware oorlog daar begin. Churchill, wat Chamberlain vervang het, het hardkoppigheid getoon en probeer om Pakistan en Indië tot elke prys onder sy beheer te hou. Wat gelei het tot 'n uitgerekte en bitter oorlog wat Britse magte vasgebind het.
  Die Amerikaners het heeltemal passief opgetree in buitelandse beleid: my hut is op die rand!
  In Maart 1944 het Sowjet-troepe, ten spyte van die feit dat die weer nog nie baie gunstig was nie, in Hokkaido geland. Die gevegte het drie weke geduur en geëindig met die nederlaag van die Japannese. Hierdie sukses het die keiser se vertroue in die ontoeganklikheid van die metropool geskud.
  Gevegte op land en see het voortgeduur tot 11 Mei 1944, toe die uitgeputte Japan uiteindelik gekapituleer het.
  Die gevegte met die deelname van Sowjet-troepe het van 10 April 1941 tot 11 Mei 1944 geduur en het drie jaar en 'n bietjie meer as 'n maand geduur. Die verliese van die Sowjet-leër in gedood en gesterf aan wonde beloop 960 duisend soldate en offisiere. 'n Bietjie meer as sestigduisend burgerlike Sowjet-burgers het ook gesterf. Van bombardemente, artilleriebeskieting, gevegte op Sakhalin en op die grens in Primorye. En sowat drie miljoen mense is beseer, waarvan vierhonderdduisend gestremd geraak het.
  Oor die algemeen het die USSR 'n groot oorwinning behaal en daarin geslaag om pro-Sowjet-regimes in China en Korea te installeer en met sy troepe al die besittings van die Land van die Opkomende Son beset.
  Die gesag van kameraad Trotsky is beide binne die land en in die internasionale arena verder versterk.
  In 1946 het die eerste lansering van 'n kunsmatige satelliet in die USSR plaasgevind. En in 1950 is die eerste Sowjet-ruimtevaarder om die wêreld gestuur. In Roemenië het koning Micaiah ingestem om 'n militêre en ekonomiese alliansie met die USSR te sluit. Gou het die mag in Hongarye verander. En in Tsjeggo-Slowakye word dit lankal regeer, al is dit nie juis deur kommuniste nie, maar deur linkse pro-Sowjet-magte.
  In 1951 het 'n oorlog tussen Turkye en die USSR uitgebreek. Op hierdie stadium het nie die Verenigde State of Brittanje 'n atoombom gehad nie, en die begin van 'n ware bloedbad met so 'n magtige vyand soos die USSR en sy bondgenote was selfmoord vir die Weste.
  Die Sowjet-leër het Turkye binne minder as 'n maand verslaan. Siende dat die reaksie van die Weste uiters traag is... Skeer het lank met die Indiane geveg, maar op die ou end het sy honderdduisende soldate verloor en beheer oor haar grootste kolonie verloor. Daar is 'n ekonomiese krisis in die VSA en swartes maak oproer.
  Trotsky neem 'n besluit: en binne twee maande neem die Rooi Leër beheer oor die hele Midde-Ooste en Iran, en 'n pro-Sowjet-regering kom in Egipte aan bewind. Die Britte en Franse kry "n vuishou in die tande. En Hitler neem die kant van die USSR en hiervoor kry hy die geleentheid om te Anschluss Oostenryk.
  De Gaulle kom aan bewind in Frankryk. Hy is baie ontevrede met Sowjet-uitbreiding en praat van 'n kruistog na die Ooste, teen Bolsjewisme. Trotsky, inteendeel, droom van uitbreiding na Europa, die situasie word verhit.
  Adolf Hitler, wat voordeel trek uit die feit dat die USSR nou in die unie is, begin met die militarisering van Duitsland. En in Algerië en Marokko breek 'n groot opstand teen Frankryk uit.
  De Gaulle is woedend en eis dat Duitsland militêre voorbereidings staak. In reaksie daarop eis die Fuhrer die herstel van die 1914-grense en dreig om die mense se burgermag teen die vyand te stuur.
  Albei kante eskaleer dreigemente en versamel troepe na die grense. Die slinkse Trotsky betree nie die oorlog nie, maar verkoop tenks en vliegtuie op krediet aan Duitsland. 'n Geveg ontvou tussen die Nazi's en die Franse. België betree die oorlog, maar dit vererger net die situasie vir Frankryk, wat deur rebellie in die kolonies en kommunistiese bedrywighede op verskeie fronte beperk word. Die Duitsers behaal egter nie "n vinnige oorwinning nie, maar val vas op die Mangio-lyn, maar hulle beset België. Na 'n jaar en 'n half van oorlog het die Nazi's naby Parys gekom.
  De Gaulle gaan teken vrede en gee Elsarz en Lorraine terug aan die Duitsers. België skei ook met 'n deel van sy grondgebied. Die Führer versterk sy invloed. In 1955 toets die USSR 'n kernbom. Trotsky sluit Tsjeggo-Slowakye binne die USSR in. Weliswaar gaan 'n deel van die Sudeteland na die Duitsers, maar veel minder etniese grense. Maar hulle het geen rede om die boot te wieg nie...
  Hitler word gedwing om sy ambisies te verneder en te verheug dat hy daarin geslaag het om in die Weste en ten koste van Oostenryk uit te brei. Die Nazi's val ook Denemarke binne en herstel ook die grense van 1914 en die noorde van hul ryk.
  Trotsky is in 1960 dood nadat hy sy tagtigste verjaardag gevier het. Sonder slegte gewoontes en die handhawing van fisieke fiksheid, het die voorsitter van die USSR helder denke gehandhaaf tot sy laaste dade.
  Hy het die pos van voorsitter aan sy seun Dawid oorgedra en sodoende die wêreld se eerste kommunistiese dinastie gestig. Teen hierdie tyd het die USSR toenemende sentralisasie en wysigings aan die grondwet ervaar wat onttrekking daaruit verbied. Hitler het ook mag oorgedra aan een van sy seuns wat verkry is as gevolg van kunsmatige inseminasie, maar op 'n mededingende basis.
  Die seun is egter nog te jonk, en na Hitler se dood het die Nazi's verdeel, en gou het die linkervleuel aan bewind gekom. Die wêreld het veiliger geword, maar die ineenstorting van die koloniale stelsel het aanleiding gegee tot 'n nuwe oorlog van onstabiliteit. Die oplossing was die skepping van 'n kommunistiese koalisie. Dit het wedersydse bystand verleen en gepoog om sosialisme in die toestande van die donker vasteland te bou.
  Maar wêreldkommunisme is deur 'n groot aantal markelemente onderskei en was 'n gekombineerde stelsel.
  Intussen het teenstrydighede binne die USSR gegroei. Die politieke oorheersing van een party het nie meer by die groeiende oligargie gepas nie. Rooi golf sakemanne wou verandering en politieke mag hê. Tot dusver het die suksesse van die beplande ekonomie en politieke winste gedeeltelik vergoed vir die opposisie-stemming. Maar veranderinge het in die Verenigde State plaasgevind. 'n Nuwe leier het na vore gekom, wat die monopolie van twee partye: Demokratiese en Republikeinse verbreek het, 'n derde geskep het - patriotiese.
  En nadat hy aan bewind gekom het, het hy outokrasie gevestig. Terselfdertyd begin 'n kruistog teen kommunisme. Dawid het gesterf, en daarna het "n hele reeks sameswerings en faksiestryd begin. Gevolglik is die land geskud. Maar die stryd tussen die faksies het geëindig met die beslaglegging op die pos van voorsitter van die USSR, en die mense het kalmeer.
  Daar was aktiewe ruimte-uitbreiding. In 2015 het Pluto die laaste planeet geword wat deur 'n menslike ruimtevaarder gesit is. Vir 'n kort tydjie kon mense die oppervlak van Jupiter besoek. Hulle moes weliswaar in spesiale aromatiese baddens lê.
  Binne die USSR het kapitalistiese elemente selfs meer versterk. Daar was 'n stratifikasie tussen die armes en die rykes. Regte miljardêrs het verskyn, en terselfdertyd lede van die Politburo. Kommunisme het meer en meer met die oligargie van finansies saamgesmelt en al hoe minder van kapitalisme verskil. Selfs die inkomstebelasting het lineêr in die USSR geword en 'n enkele persentasie is ingestel. Dit het natuurlik tot vae ontevredenheid gelei en tot geringe onluste gelei.
  Maar tot dusver het die situasie nie buite beheer geraak nie. Maar in werklikheid, met die eksterne eienskappe van kommunisme, is sosiale waarborge toenemend ingekort. Veral medisyne en onderwys het gedeeltelik betaal geword, en die werkloses en arbeidsruil het verskyn.
  Victoria het Vilna bereik en opgehou om die parallelle wêreld te onthou. Sy moes nou voortgaan om die Russiese leër te lei.
  Die hoofstad van die Groothertogdom Litaue, Vilna, het geval, maar voor was 'n optog verder na Grodno en Brest.
  Wit-Russe het gewillig by die Russiese leër aangesluit. Hulle het egter sneeu geval en dit het moeiliker geword vir die Middeleeuse leër om te beweeg. Groothertog Vasily het nietemin beveel om Grodno te beset en daar te oorwinter. Victoria het om die omliggende kastele gehardloop op soek na iemand anders om te kap of uit te roei.
  "n Wilde dors na uitwissing het in haar gebraai, maar al hoe meer het haar opponente sonder "n geveg oorgegee.
  
  
  ORAKELS UIT DIE DONKER HEL
  Daar is natuurlik verskillende voorspellers, nuttig en gevaarlik.
  Maar in een van die alternatiewe werklikhede was daar 'n towenaar wat die Nazi 'n nommer vertel het oor hoe om die krag terug te gee om die spieël van die Duiwel oor te vertel. Druppels van die bloedrooi bloed van 'n onskuldige kind het op die reflektiewe oppervlak geval. En hulle is dadelik opgeneem, en die spieël self het begin gloei en sy gawes teruggekry. En die Fuhrer het toe baie geleer.
  Maar selfs om die toekoms te ken, is dit nie altyd moontlik om dit reg te stel nie. In Afrika het die Duitsers egter hul troepe hergroepeer en daarin geslaag om die offensief af te weer wat Montgomery op 23 Oktober van stapel gestuur het.
  Alhoewel met groot moeite, is hulle deur troepe met meerderwaardige getalle mannekrag en toerusting gestuit. Om die plek en tyd van die aanval te ken, het Rommel egter gehelp om sy paar eenhede rasioneel te versprei en die aanval af te weer. Die Britte het aansienlike verliese gely en is na twee weke se gevegte gedwing om op te hou.
  En die Duitse duikbootvloot kon groot skade aanrig deur 'n dosyn skepe te sink met landingsmagte wat beplan het om in Casablanca en aan die kus van Marokko te land. Die Amerikaners, wat die gebrek aan sukses in Egipte en die aktiwiteite van die "Duitse wolfgroepe" gesien het, het Operasie Torch laat vaar.
  Die Duitsers het op hul beurt probeer om hul troepe by Stalingrad te hergroepeer om die flankerende aanvalle van die Sowjet-troepe af te weer, en het voorberei deur hulself in verdediging in die middel te begrawe.
  Weens slegte weer op 19 November 1942 was Sowjet-troepe nie in staat om lugvaart, insluitend aanvalsvliegtuie, doeltreffend te gebruik nie en artillerievoorbereiding het uiters beperkte sukses behaal. Dus, deur hul magte te hergroepeer, kon die Duitsers en hul bondgenote die opmars van die Sowjet-troepe afweer. Dit het weliswaar die aandag van die Nazi's van Stalingrad self afgelei en die Sowjet-soldate wat helde in die stad was, 'n blaaskans gegee. Alhoewel daar baie min huise oor is onder die beheer van die Rooi Leër.
  Die Fritz het ook in die middel uitgehou... Die geveg by Stalingrad het tot einde Desember voortgeduur. Die Rooi Leër het nie daarin geslaag om 'n deurbraak aan die front te behaal nie. Maar dit was ook nie maklik vir die Duitsers nie. Hulle het te veel verloor tydens die aanval op die stad, en alhoewel die verliesverhouding in verdediging in hul guns blyk te wees, is die troepe steeds uitgeput.
  In Januarie, ten spyte van die orakel se voorspelling, kon die Duitsers nie in die noorde uithou tydens Operasie Spark nie. Die gevegte het weliswaar meer as drie weke geduur en die Rooi Leër groot ongevalle gekos, maar hulle het daarin geslaag om per land na Stalingrad deur te kom.
  Maar, gewaarsku deur die spieël van Iblis, was die Duitsers in staat om die offensief naby Voronezh af te weer, wat hul swak bondgenote versterk het: die Italianers en Roemeniërs. Anders sou die verdediging daar deurgebreek gewees het.
  En die derde Rzhev-Sychov-operasie was onsuksesvol. Die Duitsers het weer, hoewel nie sonder moeite nie, die Sowjet-offensief afgeweer. In Stalingrad self was dit warm, daar was gevegte in Januarie. Paulus is deur Mainstein vervang en hierdie meer ervare veldmaarskalk het daarin geslaag om die sitadelstad teen 12 Februarie te verower. Maar weer het die Duitsers 'n groot prys hiervoor betaal. In Februarie 1943 moes die Reichstag saamgestel en algehele oorlog verklaar word. Verleng die werksdag en gebruik slawearbeid meer aktief as voorheen.
  Die verklaring van totale oorlog het dit moontlik gemaak om die produksie van wapens te verhoog en nuwe afdelings te vorm. Insluitend buitelanders en Hiwi's.
  Omdat die Duitsers geweet het wanneer die Britte en Amerikaners beplan het om Marokko binne te gaan, het die Duitsers, met behulp van hul groot duikbootvloot, pynlike houe aan die landende skepe toegedien - wat die een landing na die ander ontwrig het. Dit het die Nazi's in staat gestel om militêre operasies teen die Weste te lokaliseer en al hul hoofmagte in die ooste te konsentreer.
  Die posisie van Rommel se korps het moeilik gebly, maar danksy die spieël het die fascistiese lugvaart doeltreffender begin funksioneer, en konvooie het die aanbod van die Afrika-groep verbeter.
  Montgomery se nuwe offensief in Maart 1943 was 'n mislukking. Hierdie keer het Rommel, nadat hy akkurate data met behulp van diaboliese magie ontvang het, die Britte in 'n lokval gelok en daarin geslaag om hulle 'n verpletterende nederlaag toe te dien! Weens die vyand se numeriese meerderwaardigheid en lugoorheersing was dit weliswaar nie moontlik om Montgomery heeltemal te verslaan nie, maar die nederlaag van Brittanje was merkbaar. Veral baie tenks het verlore gegaan, en 'n aansienlike aantal voertuie is as trofeë gevang.
  Die Britte het 'n paar verdedigingslinies teruggetrek en nader aan Alexandrië gekom. Rommel het nuwe reservate nodig gehad, en die Nazi's het beplan om die offensief in die suidelike rigting voort te sit. Stalingrad het geval en toe was dit moontlik om langs die Wolga te vorder.
  In Mei 1943 het die Krauts na Operasie Dolfyn oorgeskakel. Hulle troepe het, ten spyte van die hulp van die orakel, baie sterk teenstand van die Rooi Leër ondervind. Vordering was stadig ten koste van groot verliese. Die hulp van 'n fortuinverteller het weliswaar die verloop van die oorlog beïnvloed. Die Wehrmacht het teenaanvalle verwag en al hoe meer aanvalle geloods. Middel Junie het die Nazi's reeds die Wolga-delta genader en die Kaspiese See bereik.
  Die posisie van Sowjet-troepe in die Kaukasus is vererger deur Turkye se toetrede tot die oorlog op 22 Junie 1943. En dit het eintlik die uitslag van die stryd om Baku-olie vooraf bepaal.
  Die Geallieerdes was nie deurslaggewend nie. Montgomery het na aktiewe verdediging oorgeskakel en nie meer aan die offensief gedink nie, en 'n landing in Marokko het onrealisties gebly.
  Op 10 Julie 1943 het Churchill, ten einde 'n deel van die Duitse magte van die ooste af te lei, gepoog om in Frankryk te land. Die swak voorbereide landing, tesame met Amerikaanse besluiteloosheid en die feit dat die Duitsers danksy "n orakel al die besonderhede geken het, het egter net die grootste nederlaag van die Britte en Amerikaners op land in die geskiedenis tot gevolg gehad.
  Meer as seshonderd-en-vyftigduisend mense en baie toerusting is alleen gevang. Maar dit het ongelukkig nie die opmars van die Nazi's in die suide verhoed nie. In Augustus het die Duitsers die hele Dagestan ingeneem, die Turke het byna die hele Armenië saam met Jerevan ingeneem, en op die 27ste het die Nazi's en Ottomane verenig en die Transkaukasiese front in twee dele geskeur.
  En weer het aanvallende pogings deur Sowjet-magte op ander sektore van die front op mislukking uitgeloop. Die vyand was te deeglik bewus van die planne van die Sowjet-bevel.
  Die spesiale afdeling in die Rooi Leër het hoogty gevier, onderdrukkings en massasuiwerings is uitgevoer. Selfs 'n paar dosyn generaals en artillerie-maarskalk Kulik is geskiet.
  Maar solank die vyand 'n diaboliese wapen gehad het, sou niks teen hom help nie.
  Die maand September het in hewige gevegte verbygegaan, die Nazi's en Ottomane het naby Baku gekom. En in Oktober het gevegte in die stad self uitgebreek.
  Die kusstad is oorkant die see voorsien, en hulle het desperaat probeer om dit vas te hou. Die gevegte het voortgeduur en teen 7 November, soos beplan, het die Krauts nie daarin geslaag nie. Maar al die ander stede in die Kaukasus was teen hierdie tyd reeds verlore. En in Desember, ten koste van kolossale verliese, het die legendariese stad geval.
  Die Kaukasus was heeltemal verlore, asook die grootste olieveld wat destyds in die USSR ontwikkel is. Dit is waar, aangesien al die oliebronne opgeblaas en vernietig is, kon die Nazi's self nie gou van hierdie voordeel gebruik maak nie.
  Daar was 'n stilte aan die oostelike front. Groot Duitse grondmagte het in Irak ingetrek en verder na Palestina en die Suez-kanaal om Rommel te help. Die Sowjet-leierskap het egter besluit om die pouse te benut . Olievelde is reeds op ander plekke ontwikkel, insluitend Siberië. En Sowjet-ontwerpers het aan nuwe tenks gewerk. Die IS-2 en T-34-85 was veronderstel om 'n reaksie op die Duitse Panters en Tiere te wees.
  Die produksie van wapens in Nazi-Duitsland was hoër as in die werklike geskiedenis. Dit is duidelik dat die Nazi's en slawe meer hulpbronne het, en die bombardement van die gedemoraliseerde bondgenote is swakker. Dit beteken dat hulle meer yster en metaal van beter gehalte as in werklikheid kan produseer. Daarom is die produksieplan vir 600 Panthers per maand bereik en selfs oorskry. Maar daar was ander beperkings: opleidingstyd vir nuwe spanne. Boonop het die "Panther", vir al sy ongetwyfelde voordele: 'n kanon met hoë pantserdeurboring en vuurtempo, uitstekende sig en optika, sowel as goeie frontale beskerming, en goeie bestuursverrigting, swak sybeskerming en 'n verspringende rangskikking gehad. van rollers.
  Die Panther-2 was 'n meer gevorderde en belowende ontwikkeling. Danksy 'n baie digter uitleg met 'n effens hoër gewig van 47 ton, het die Panther-2 'n sterk 88 mm-kanon gehad met 'n 71 EL looplengte en pantser van 120 mm aan die voorkant van die romp, 60-grade kante by 'n hoek, en 150 aan die voorkant van die rewolwer, met 900 perdekrag-enjin in 'n duraluminomhulsel.
  So 'n masjien is in November 1943 saam met die Tiger-2 begin vervaardig. Die Duitsers was egter nog net besig om hul motor te ontwikkel. En hulle het op die Midde-Ooste gevorder.
  In Maart 1944 het die Duitsers Koeweit verower en die Suez-kanaal bereik.
  Die orakel moes gebreek word sodat die Nazi's geen voordele sou hê nie. In hierdie geval het die meisies 'n begeerte gehad om dit vroeër te doen, maar beperkings in invloed het hulle beïnvloed.
  Byvoorbeeld, nou, in plaas van meisies vol magie, het op 1 April 1944 twee mooi skoonhede langs die voorkant beweeg. Ongelukkig, met baie middelmatige vermoëns, het die sprongbeperker geraak. Dit was 'n bietjie koud, selfs vir kaalvoete om op die lentegrond te loop wat skaars aan sneeu blootgestel was. Aan die linkerhand van die meisies is die diep Wolga, noord van Kamysjin, en as jy verder gaan, sal jy Duitse stellings naby Stalingrad bereik. En die taak van die krygers is om amper gewone meisies te word en hul bomenslike vermoëns te verloor om die gehate orakel te neutraliseer... Selfs dit is egter dalk nou nie genoeg nie. Die USSR het immers die grondgebied verloor waarop die helfte van die bevolking voor die oorlog gewoon het, en 'n aansienlike deel van sy industriële potensiaal, insluitend eerstens olie wat geskik is vir ontginning.
  Daar is natuurlik baie ander deposito's, maar vir hulle om op volle kapasiteit te werk, is tyd en geld nodig. Dit wil sê, die situasie is so dat selfs al word Hitler van die krag van die spieël van Iblis ontneem, dit pynlik onvoldoende kan blyk te wees. Boonop het separatistiese sentimente onder die bondgenote verskerp. Veral die Amerikaners. Roosevelt is siek, Gallen is duidelik geneig tot linkse pasifisme, en die vooruitsigte vir nuwe verkiesings is nie baie vrolik nie.
  Duikbootoorlogvoering gaan nie goed vir die Geallieerdes nie. Die aantal Duitse duikbote neem voortdurend toe, en hul gevegseienskappe verbeter. Hittegeleide torpedo's en waterstofperoksied-aangedrewe duikbote het reeds verskyn. En die Geallieerdes se vloot word dunner en verswak, veral omdat die tegnotroniese haaie van die Krauts geleer het om nie na vore te kom nie en om hulself nie te openbaar nie.
  Daarbenewens is die aktiwiteit van die Nazi's se duikbootvloot hoër as in die werklike geskiedenis: brandstofvoorsiening het makliker geword, tenkwaens kom selfs van die Libiese velde af. Boonop is die bombardement van Roemenië baie swakker. En die produksie van sintetiese brandstof is hoër.
  Die bondgenote is in skok, en hul situasie is ongunstig. Veral interne politieke.
  Die balans van magte aan die Oosfront op 1 April 1944: USSR 6,3 miljoen soldate en offisiere, en ongeveer 5,3 duisend tenks en selfaangedrewe gewere, 95 duisend gewere en mortiere, 7,7 duisend vliegtuie. Swaar verliese in wintergevegte wanneer jy probeer om die vyand te verslaan. Die Duitsers, met inagneming van satelliete, buitelandse afdelings, Hiwi-infanterie, het meer as 7,2 miljoen opgehoop, tenks en selfaangedrewe gewere reeds 8,8 duisend, gewere en mortiere ongeveer 100 duisend, lugvaart 16,5 duisend voertuie. As in ag geneem word dat die nuwe IS-2 en T-34-85 tenks pas by die Rooi Leër in diens begin tree het, is die vyand se superioriteit in die kwaliteit van toerusting beduidend. So is die produksie van "Panthers" en "Tigers" reeds bevorder, en hulle maak meer as die helfte van Duitsland se tenkvloot uit.
  In lugvaart is kwalitatiewe assesserings nie so duidelik nie. Duitse voertuie is beter as Sowjet-voertuie in spoed en bewapening, maar minderwaardig in horisontale manoeuvreerbaarheid, terwyl dit terselfdertyd beter is in vertikale manoeuvreerbaarheid. Maar die belangrikste is dat straalvliegtuie in die Fritz verskyn het, hoofsaaklik die ME-262. Van die skroefaangedrewe vegvliegtuie was die ME-309 en TA-152 die kragtigste wat bewapening en spoed betref. Die Yu-488 en selfs vroeër die Yu-288 het in reeksproduksie begin. Hierdie bomwerpers het geen gelyke gehad in vlugkenmerke onder hoë vrag nie.
  In elk geval, as ons die balans van magte in ag neem, dan moet die vyand as magtiger erken word. Daarbenewens, as die operasie in die Midde-Ooste voltooi word, sal die fasciste selfs sterker word. En daar is nie meer as "n maand oor voor hul finale oorwinning daar nie. So...
  Die tegnies vaardige Elena het swaar gesug en gesing:
  - Geen krag, geen krag... Die kabouter het duidelik te veel gehad om te drink! Hy het net die bas gesaag en obseniteite geskree!
  Zoya, wat selfs in 'n beskeie boererok haar kultuur behou het, het haar vinger na haar vriend geskud:
  - Kom ons vermy vulgariteite... Kom ons stel beter 'n aksieplan op!
  Elena trek sy skouers op. Sy was maerder as voorheen en nie so atleties nie. Alhoewel miskien baie mans haar selfs aantrekliker as voorheen sou vind. Die meisie se rok is eenvoudig, linne, wit en skoon. 'n Bietjie korter as wat gebruiklik is vir boervroue, wat hul bruingebrande bene bo die knieë blootstel. Die meisies het geen wapens of juwele oor gehad nie. Daar is nie eers 'n horlosie nie.
  Hulle is nou so rustiek, te bruingebrand vir die maand van April, maar nie so vinnig en sterk nie. Voete loop langs 'n kleipad wat met klippies besaai is. Kaal sole, soos dié van boervroue, is grof en voel gemaklik wanneer jy op 'n stekelrige oppervlak trap. As jy loop, waai dit nie so koud nie. Die oggendryp na ryp smelt, en die voete is nie so gevoelloos en seer nie.
  In haar vorige liggaam was sy 'n vegter in die algemeen, selfs in Antarktika sonder enige probleme. En nou is my bene rooi van die koue, en opwarm in die oggendson, pyn hulle walglik.
  Elena, wat reeds vergeet het dat die menslike liggaam onaangename sensasies van koue en moegheid kan ervaar, het met ergernis gesê:
  - Om eerlik te wees, ek sien nie die sin in so 'n ekspedisie nie. Ons is in hierdie hel gegooi, ontneem van sterk magie... Kaalvoet en in 'n eenvoudige boeredrag gelaat, en terselfdertyd verplig om die mensdom van fascisme te red!
  Zoya het logies gereageer op 'n soortgelyke gedeelte:
  "Maar dit is die skoonheid daarvan!" Sodat dit nie te maklik sou wees wanneer ons, met behulp van ons wonderbaarlike vermoëns, Vilna en ander stede van Litaue ingeneem het nie. Dit is baie interessanter en bowenal verg verbeelding om die vyand in eenvoudige liggame en sonder supermoondhede te verslaan!
  Elena het gewoonlik haar kaalvoet in 'n groot keisteen geskop wat in die middel van die pad uit die klei steek. Maar in plaas daarvan om van die slag uit te vlieg, het die klip op sy plek gebly, en die Wyse Meisie het oor die pyn geskree. Die steeds lang, grasieuse vingers het dadelik opgeswel en blou geword. En Zoya moes selfs 'n paar van hulle regruk. Die pers falange het in plek geval, en Elena skud die traan af wat op haar wang gevorm het. Jy moet iets so dom doen.
  Die dogter van Belobog het 'n opwelling van simpatie in haarself gevoel, sy was oorweldig deur 'n golf van empatie. En terselfdertyd het 'n gevoel van eie swakheid en kwesbaarheid verskyn. Die spyker onder Elena se blou vleis het gekraak, en haar been het ook werklik raak beskadig en kwesbaar geword.
  Die wyse een het met simpatie vir haarself opgemerk:
  - Dit is wat vlees sonder superkragte beteken... Jy word eenvoudig niemand!
  Zoya het ergerlik opgemerk:
  - Jou beentjies sal genees... Jy sal op een of ander manier lewe!
  Die meisies het weer padlangs aangepak. Hulle het nie meer dieselfde roekelose vrolikheid gehad nie. Boonop, hoe langer hulle gestap het, hoe meer het die honger hom laat voel. Hier het die kollektiewe plaaslande verskyn... Daar was reeds volstoom gewerk aan hulle.
  Die mans was egter nie sigbaar nie; net vroue en kinders is ingespan, sommige aan die ploeg, sommige aan die skoffel. Die mense hier is verskriklik maer, met uitgeputte gesigte. Die seuns het weliswaar die pragtige meisies gesien, geglimlag en vir hulle gewaai en hulle met gevoellose, uitgestrekte hande gegroet.
  Zoya het aangebied om Elena te help met boerearbeid. Svarog se dogter het teësinnig ingestem. Sy wou persoonlik wapenprestasies hê, en nie die harde lot van die kollektiewe plaas nie. Maar nadat sy haar voet op 'n keisteen seergemaak het, het haar strydlustige bui dadelik verdwyn. Daarbenewens moet jy oor jou eie wettiging dink. Wat mens ook al mag sê, hulle het in net rokke en sonder dominees beland.
  Ja, die NKVD kan hulle enige oomblik as spioene verklaar en hulle verwar. Andersins sal hulle net vlugtelinge blyk te wees wat alles verloor het, insluitend hul dokumente. Hul rokke is nie baie nuut nie, en die styl met 'n korter romp is tipies vir die Bolsjewistiese dorpie. Jy kan genoeg eet dat hulle dit sal glo!
  Zoya is in die dorp gebore en haar hande en lyf is baie behendig in lyding. Elena is 'n stadsvrou, nie net 'n Moskoviet nie. Sy het weliswaar ondervinding in akkerbouwerk in die Rodnover-gemeenskap. Maar steeds is die bewegings nie so maklik en bekend soos Zoya s'n nie. Ja, en gebreekte vingers op die koue grond pyn walglik.
  Die jong vroue, seuns en meisies is egter almal kaalvoet, al was dit snags vriesend en loop jy die gevaar om amper koud te word. Slegs bejaarde vroue en ou vrouens in basskoene. Daar is geen mans in sig nie, en die oudste bo almal is 'n krulharige, rooierige tiener, wat nie ouer as vyftien lyk nie, in 'n hoë-orde broek, maar met 'n baie ekspressiewe voorkoms en 'n moedige ken. Hierdie kind met 'n Komsomol-kenteken is die oudste onder die seuns en gee bevele aan almal.
  Die jong bevelvoerder het nie kommentaar gelewer oor die feit dat die twee skoonhede by hulle aangesluit het nie. Asof dit so is, spreek dit vanself. Die klimaat van die Wolga-streek is sag en die klimaat is in volle swang, so 'n ekstra paar hande sal nie seermaak nie.
  Elena se rug het gou begin pyn, en sy het gevra om na die ploeg te gaan. Dit is dus makliker vir 'n redelik sterk meisie se lyf, maar jy moet net jou hakke versigtig in die los grond ingrawe sodat jou tone nie so irriteer nie. Maar die druk op die bors kom teen 'n ander hoek, en die rug, nadat dit afgelaai is, voel nie pyn nie.
  Die meisie dink toe, hoe oud is sy regtig? Dit is lankal verby honderd! Snaaks! Sy is een van die oudste vroue in moderne Rusland en terselfdertyd vol krag en gesondheid. Maar nadat hulle van hul magiese vermoëns ontneem is, kan hulle sulke monstrositeite word!
  Hierdie gedagte gee Elena koue rillings...
  Almal het met entoesiasme en sonder middagete gewerk. Of eers toe dit heeltemal donker word, het hulle die vuur genader om hulself te verkwik. Die Wolgarivier was naby en daar was vis in die pot. Maar daar is net soveel brood, en dit is op een of ander manier nie heeltemal skoon nie, met onsuiwerhede. Nog 'n smaak van ui.
  Die kos is eenvoudig en nie te veel nie; dit lyk soos 'n lekkerny vir honger mae. Die Ranger Girls het vir baie jare nie so moeg gevoel nie. Nee, dit is steeds baie pynlik om mens te wees sonder superkragte. En jy word moeg soos ... 'n donkie!
  Maar dit is ook goed dat die organismes jonk en gesond is. Die meisies het saam met ander vroue in die skuur op hulself aan die slaap geraak. Een van die seuns het sy kop op Zoe se hoë bors laat rus. Die veldwagtermeisie streel oor sy blonde krulle... En voel 'n sterk melankolie. Hulle het alles uit die lewe en van hul beskermhere, die Demiurge Gode, ontvang: ewige jeug, mag, die geleentheid om rykdom, mag, eer en respek te hê, maar... Om swanger te raak, moet hulle slaap met 'n man wat gelyk is aan hulle vermoëns. En dit is glad nie maklik om te vind nie.
  En as daar sulke ouens is, dan is hulle op 'n ander vlak en in 'n ander heelal. Elena het 'n liedjie oor Gagarin onthou en dit het haar nog meer hartseer laat voel;
  Weet jy watter soort ou hy was...
  Die hele wêreld het hom in sy arms gedra!
  DIE TSING SE BROER SE BEPALING RED DIE RYK
  Die broer van tsaar Nicholas II, Mikhail, het, anders as die werklike geskiedenis, beslissend opgetree. Die Imperial Guard het losgebrand op die rebelle wat die Winterpaleis probeer bestorm het. Toe het die Kosakke, bevoordeel deur die soewereine, en edele regimente die geveg toegetree.
  Etlike honderde rebelle is dood en ander het gevlug. Die polisie het die rebelle en hul leiers aktief gevange geneem. Verteenwoordigers van die Doema, prinsfamilies, handelaars en lede van die finansiële elite het gehaas om getrouheid aan tsaar Nikolaas te sweer, en lojaliteit gesweer. Tydens die geveg is meer as seshonderd rebelle gedood en een en 'n half duisend gewond. Die wagte het ongeveer twintig mense dood verloor, die Kosakke nog vyftig.
  'n Ernstige botsing, maar die outokrasie het oorleef. Die samesweerders aan die bopunt het nie 'n enkele mening of 'n enkele leier gehad nie. En oor die algemeen het baie van hulle geglo dat dit onmoontlik was om die regeringsvorm tydens 'n oorlog te verander.
  Daar is baie ontevrede met tsaar Nikolaas II, maar dit is moeilik om 'n alternatief vir die imperiale regime te bied. Boonop vrees die rykes ernstig dat die republikeinse regeringsvorm te swak en losbandig sal blyk te wees om die kapitaliste teen die honger en opstandige proletariaat, en die grondeienaars teen die kleinboere te beskerm.
  Maar die mense self sal nie 'n ernstige rewolusie organiseer nie. Die Bolsjewiste is nog te swak en min in getal, die Sosialistiese Revolusionêre glo vir die grootste deel dat die rewolusie goed is, maar dit is beter om eers die wêreldoorlog te wen.
  Kortom, daar was 'n oproer en almal het uitgekom! Iets soos 'n bloedige opstanding het homself herhaal...En stilte!
  Nicholas II het sy broer toegeken vir sy beslistheid met die Orde van George, eerste graad, en hom bevorder tot die rang van hoofgeneraal, en Mikhail aangestel om die westelike front te bevel. En die suidelike en Roemeense fronte was ondergeskik aan Brusilov.
  Die grootte van die Russiese leër het tot byna tien miljoen mense gegroei, en die instandhouding daarvan het 'n swaar las op die ryk geplaas. Dit was nodig om vooruit te gaan.
  Sodra die paaie opgedroog het, het die tsaristiese leër in Galicië toegeslaan. Numeriese meerderwaardigheid was aan die kant van die Russiese troepe. Die Oostenrykers het in moraal verswak, en regimente wat uit Slawiërs bestaan het, het massaal verlaat of oorgegee. Daar was nie genoeg Duitse eenhede om die vyand in bedwang te hou nie.
  Om alles te kroon, het die Verenigde State in April die oorlog teen die Sentrale Moondhede betree. En dus was die uitkoms van die konflik reeds vooraf bepaal. Die Duitsers het probeer om hul magte in die Weste te vergroot om die Geallieerdes te verslaan en was nie in staat om noemenswaardige hulp aan Oostenryk-Hongarye te verleen nie.
  Russiese troepe het Lviv en 'n aantal stede in Galicië beset. Selfs verskeie klein ketels het gevorm. Die Oostenrykse, lapwerk, gebreekte front het te vinnig in duie gestort, en die Duitsers moes dus na 'n blinde verdediging in die weste beweeg en troepe in die gapings wat gevorm het, gooi.
  Om hul sukses te ontwikkel, het die Russe Przemysl genader en selfs die stad omsingel. Maar voorsieningsprobleme en die invoering van meer gevegsgereed Duitse eenhede in die geveg het die opmars vertraag. Maar die Roemeense Front het op die offensief gegaan, en na 'n tyd die Westelike Front ook. Laasgenoemde het voor 'n moeilike taak te staan gekom: om deur die kragtige, diepgestrekte Duitse verdediging te breek.
  Die tsaar se broer Mikhail het dit nie as skande beskou nie, hy het by Brusilov geleer en soortgelyke taktiek toegepas. Hy het op twaalf verskillende plekke tegelyk 'n offensief begin voorberei, sodat die Duitsers nie die rigting van die hoofaanval kon bepaal nie. Daarbenewens het hulle aktief 'n rookgordyn en 'n offensief in die nag gebruik.
  Russiese troepe in die suide het Boekarest bevry, en die aanval in die middel het gelei tot deurbrake suid van Vilna.
  Die Duitsers moes weer hul suidelike flank versterk. Die Duitse troepe wat Riga versper het, was onder bedreiging van omsingeling. Onder hierdie omstandighede het die Kaiser die moeilike besluit geneem om die Baltiese state te verlaat en troepe na die Pruisiese verdedigingslinie te onttrek.
  Dinge het nie uitgewerk vir die vakbond en Turkye nie. Die Russe en Britte het in Klein-Asië opgeruk, die Franse het druk op Palestina in Sirië uitgeoefen. Die Ottomane was besig om te verswak en hul val was nie ver nie. Boonop het die Bulgare verander. Met die besef dat die Pruise reeds die oorlog verloor het, en die Russiese troepe, wat die grootste deel van Roemenië bevry het, die grens bereik het, het die Slawiese koning oorlog verklaar teen Oostenryk, Turkye en Duitsland.
  Dit het die Duitsers natuurlik meer hoofbrekens besorg. Hulle kon nie meer die voorste linie in die Ooste hou nie en was gedwing om terug te trek na die Vistula. Hoop dat 'n natuurlike waterversperring Russiese troepe sou vertraag.
  Die bondgenoot in die weste het slegs gedeeltelike suksesse behaal, hoewel hulle reeds tenks meer aktief gebruik het. Maar voorlopig het Duitsland die front gehou, hoewel dit gedwing was om 'n bietjie terug te beweeg. Die suidelike gedeelte het baie moeite gekos.
  Wel, tsaristiese Rusland het in die herfs en winter die grootste deel van die gevegte na die Ottomaanse Ryk oorgedra.
  Die aanval op Konstantinopel, beide van land en see, het geëindig in die triomf van Russiese wapens. Türkiye het geval, en daarmee het Rusland groot gebiede, Konstantinopel en seestrate met toegang tot die Middellandse See ontvang.
  Dit was weliswaar nie moontlik om die oorlog in 1917 te beëindig nie, maar die asem van oorwinning was reeds deur almal gevoel, veel meer as in 1916.
  Die winter het in Rusland verbygegaan met klein stakings en betogings, maar daar was geen ernstige botsings nie, ondanks militêre probleme. Miskien het die roebel te veel gedepresieer, maar dit is voortydig om oor hongersnood te praat.
  Dit was egter tyd om die oorlog te beëindig, en almal het dit verstaan. Bevorder tot veldmaarskalk, het Brusilov voorgestel om die hoofslag in die suide te lewer, waar die vyand swakker was, en dan noord te draai.
  Die Duitsers het reeds hul eerste tenks gehad. Maar hulle getal is te klein om 'n beduidende impak op die verloop van die oorlog te hê. Rusland het ook sy eie voertuie, veral Mendeleev-tenks. Maar weereens kan die tsaristiese industrie nog nie massaproduksie uitvoer nie.
  Maar massaproduksie van tenks is gevestig deur die Britte, Amerikaners en Franse. Dit beteken dat 'n nuwe, kragtige middel om deur die verdediging te breek verskyn het, wat deur die Duitse stellings behoort te breek.
  Die Geallieerdes wil ook die verwoestende oorlog so vinnig moontlik beëindig. En vanaf die einde van Maart het hulle begin probeer om deur die diepgestrekte Duitse verdediging te breek.
  Die offensief van Russiese troepe het begin sodra die paaie in die suide opgedroog het. Die Russiese troepe het ná vorige oorwinnings opgeknap, maar die Oostenrykers het skaars vasgehou. Boedapest het hom reeds aan die begin van Mei omsingel. Toe begin die beweging na Wene en verby die Wisla-rivier.
  Die Italianers het ook op die aanval gegaan. Selfs Japan het 'n ekspedisiemag na Europa gestuur. Die Duitsers het van alle kante af gedruk.
  Toe Russiese troepe reeds Wene genader het, het Oostenryk-Hongarye gekapituleer. Duitsland se laaste bondgenoot het uiteindelik geval. In die Weste het die Geallieerdes stadig maar seker gevorder, deur stakingstaktieke op verskillende dele van die front te gebruik. En Russiese troepe het van die suide tot die agterkant van die Duitse front binnegekom wat die Vistula bedek het.
  Onder hierdie omstandighede het kanselier Wilhelm, wat die volledige, hopelose posisie van Duitsland besef het, die staking van alle vyandelikhede op 22 Junie 1918 aangekondig. Trouens, die Duitsers het gekapituleer.
  Oostenryk-Hongarye het opgehou bestaan. Rusland het Galicië, die Krakow-streek, Bukovina, deel van Oos-Slowenië en Hongarye, ontvang. Roemenië Transsylvanië. Al wat van Oostenryk-Hongarye oorgebly het, was klein Oostenryk en 'n sterk verminderde Hongarye. Tsjeggo-Slowakye het onder die vaandel van Rusland ontstaan.
  Die Tsaristiese Ryk het van Duitsland Klaipeda, Poznan en toegang tot die see ontvang, wat Oos-Pruise van die metropool self deur Danzig afgesny het.
  Duitsland moes dit wat hy voorheen in die 19de eeu verower het, aan Denemarke en Frankryk prysgee. Sy is gevonnis om elke jaar groot skadevergoeding te betaal, en het die militêre potensiaal tot honderdduisend mense beperk.
  En natuurlik, soos in die werklike geskiedenis, 'n gedemilitariseerde sone.
  Tsaristiese Rusland het sy besittings in die suide uitgebrei. Die Ottomaanse Ryk het, soos die Oostenrykse Ryk, opgehou om te bestaan. Brittanje het Irak, Frankryk, Sirië en saam met die Britte Palestina ingeneem. Rusland het Armenië, Klein-Asië en Konstantinopel gekry.
  Die Midde-Ooste en Iran is ook in invloedsfere verdeel. Tsaristiese Rusland het dus beduidende materiële verkrygings behaal.
  Maar die oorlog het die lewens van meer as twee en 'n half miljoen soldate gekos, die dooie burgerlikes nie ingereken nie, groot uitgawes. Finansies het in wanorde geraak en die land het in die skuld geraak.
  Die bondgenote het weliswaar toegeeflik ingestem om rente op lenings af te skryf, maar steeds het die skuld redelik groot geblyk te wees - sowat tien miljard goue roebels.
  Maar dit was moontlik om ondernemings wat voorheen deur die Duitsers besit was, te nasionaliseer.
  Die politieke situasie in Tsaristiese Rusland het gestabiliseer, en die gesag van die keiser het gegroei.
  Nicholas II het hiervan gebruik gemaak deur sy eie manifes oor die Doema te kanselleer. Outokrasie is weer herstel, en wetgewende mag het ten volle aan die tsaar oorgedra.
  Dit het slegs bedeesde pogings tot protes veroorsaak. Die land was te moeg vir die oorlog en wou nie nuwe skokke hê nie.
  En die ekonomie het 'n vinnige, na-oorlogse herstel begin! Groei was gemiddeld sowat nege persent per jaar en was hoër as in die Verenigde State.
  Nuwe gevorderde nywerhede is geskep en meganiese ingenieurswese ontwikkel. Salarisse het gegroei.
  Die lengte van die werksdag is deur die Tsaar se wet van 11,5 uur tot 10,5 uur verminder. En op voorvakansiedae en voor naweke tot 9 uur. Die werksdag is ook tot nege uur verminder, as ten minste 'n deel daarvan in die nag was.
  Na die ruil van geld is die soliede goudbalans van die roebel herstel. Teen 1929 het 'n werker se lone 50 roebels per maand bereik, met die prys van vodka 25 kopeke per bottel. Dit wil sê 200 bottels per maand. En as ons dit in goudekwivalent neem, is dit soveel as 37 gram suiwer goud.
  Die land het die tweede plek behaal, slegs tweede na die Verenigde State wat industriële produksie betref. Die vooruitsigte vir die ryk het baie rooskleurig gelyk, maar ... 'n groot depressie het toegeslaan.
  Die ineenstorting het die hele wêreld, insluitend Rusland, geraak. Die waarheid het Duitsland en die VSA die meeste skade berokken. Maar tsaristiese Rusland was te afhanklik van eksterne lenings en kon dus nie skokke en resessie vermy nie.
  Die Bolsjewistiese Party in die twintigerjare het 'n krisis beleef. Lenin het eintlik van die praktiese, revolusionêre stryd teruggetrek deur hom in teorie te verdiep...en wetenskapfiksie te skryf.
  Vladimir Ilyich het Herbert Wales in Brittanje ontmoet en 'n smaak vir wetenskapfiksie gevoel. In die besonder, uit die pen van Vladimir Iljitsj het 'n groot, futuristiese roman gekom: "Kommunisme is die pad van geluk"! En 'n aantal ander werke. Lenin het reeds goeie geld gemaak uit wetenskapfiksiewerke.
  Die Bolsjewiste het in Trotskiste en Staliniste verdeel. Stalin het besluit om terug te keer na die taktiek van individuele terreur wat kenmerkend is van die Narodnaya Volya. Trotsky het 'n meer gematigde posisie ingeneem.
  Die Sosialistiese Revolusionêre is steeds aktief, hoewel daar in die twintigerjare geen hoëprofiel politieke moorde meer was nie. Die posisies van die Republikeine en Kadette het geleidelik versterk. Trouens, absolute monargie het vir almal 'n verouderde oorblyfsel gelyk. So het onrus, stakings, betogings weer begin en die koninklike troon het begin skud.
  Die monarg kon baie onthou ...
  Die regering van Nicholas II het 'n oplossing gevind...in oorlog! Boonop het die generaals gesmag na wraak vir die nederlaag deur Japan. En dit is verstaanbaar...
  Na die Eerste Wêreldoorlog het Tsaristiese Rusland verskeie klein militêre veldtogte gevoer. In die Midde-Ooste, waar hulle en hul bondgenote die Arabiese wêreld voltooi het. In Afghanistan.... Daar het die oorlog saam met Brittanje plaasgevind. Rusland het die noordelike streke van Afghanistan oorgeneem, wat hoofsaaklik deur Oesbeke en Tadjiks bevolk is, asook Herat. Die Britte het, na wrede oorloë, nietemin die suide onderwerp. Selfregering het in die middel van Afghanistan gebly.
  Iran het steeds die voorkoms van soewereiniteit behou, maar sy verdeling was ook nie ver nie.
  Maar die grootste botsing van belange het in Japan plaasgevind. Boonop het die Japannese in 1931 'n marionetregering in Mantsjoerye geskep en 'n offensief in China geloods.
  Wat die rede vir 'n nuwe oorlog geword het.
  Teen hierdie tyd het die Russiese leër daarin geslaag om sy tenkvloot op te dateer en 'n baie sterk lugvaart te skep. In die lug was Japan merkbaar minderwaardig, en Rusland se grondweermag was baie meer en, miskien, meer gevegsgereed.
  Die Stille Oseaan-vloot is deur die legendariese Admiraal Kolchak beveel. Die Ridder van die Orde van St. Andrew die Eerste Genoemde, Brusilov, was teen hierdie tyd reeds oorlede, maar sy bekwame studente het oorgebly.
  Die oorlog was van die begin af onsuksesvol vir Japan. Russiese generaals: Denikin, Wrangel, Kaleidin, onder die algehele bevel van die tsaar se broer Mikhail Romanof, het energiek en vaardig opgetree. Die ervaring van die Eerste Wêreldoorlog het 'n impak gehad, en foute in die konflik van 1904-1905 is in ag geneem.
  Prokhorov se ligte tenks, wat eenvoudig onvervangbaar is in maneuveroorlogvoering, het ook redelik goed geblyk te wees. Dit was in elk geval reeds 'n ander Russiese weermag, en 'n heeltemal ander oorlog.
  Maar tydens die eerste geveg met die samoerai, as daar in plaas van Kuropatkin 'n meer talentvolle en beslissende bevelvoerder was, sou die uitkoms van die oorlog natuurlik heeltemal anders gewees het.
  In elk geval, binne twee maande is Port Arthur deur Russiese troepe beleër, en die Japannese is geslaan. Twee maande later is die hele Korea bevry, en die sitadelstad is deur storm ingeneem.
  Op see het gevegte ook met wisselende mate van sukses gewoed. Totdat die eskaders van die Oossee en Swart See aangekom het. Die Land van die Opkomende Son is heeltemal verslaan, en hulle het selfs troepe op Hokkaido laat land. Japan was gedwing om 'n vernederende vrede te onderteken. Gee terug Manchuria, Port Arthur, 'n paar besittings verower van die Duitsers, suidelike Sakhalin en die Kuril-rif. En betaal terselfdertyd 'n skadeloosstelling, 'n netjiese som - 'n miljard goue roebels.
  Die oorwinning het die posisie van die Outokrasie tydelik versterk, en toe het die Groot Depressie plek gemaak vir vinnige ekonomiese opswaai.
  In Duitsland, soos in die werklike geskiedenis, het Hitler aan bewind gekom, maar hy is nie toegelaat om op hol te loop nie. Veral die poging om universele diensplig te herstel het hewige weerstand van Rusland en Frankryk ondervind. Alhoewel geringe toegewings in terme van militêre potensiaal gemaak is. Die grootte van die leër is toegelaat om van honderdduisend tot tweehonderd-en-vyftig toe te neem. Daarbenewens het Hitler beheer oor die gedemilitariseerde sone aan Duitsland teruggegee.
  En dinastiese probleme was aan die broei in Tsaristiese Rusland. Die troonopvolger, Tsarevich Alexei, het gesterf... Die Tsaar se broer Mikhail Romanof is van erfreg ontneem. En Kirill Vladimirovich Romanov het regtig die erfgenaam geword. Maar hierdie ou is vasgevang in dronkenskap en losbandigheid. Heeltemal gedegradeer...
  So wie sal tsaar Nicholas II opvolg? Die tsaar se broer Mikhail het ná die oorwinning oor Japan die rang van generalissimo ontvang en enorme gewildheid geniet. Hy het die eerste lid van die koninklike familie in die geskiedenis van Imperiale Rusland geword wat so 'n hoë rang ontvang het. En baie wou hom op die koninklike troon sien.
  Weliswaar was Nicholas II self - 'n nie-drinker, sonder slegte gewoontes, wat gereeld gimnastiek gedoen het - nog redelik sterk en dit het gelyk of sy bewind die langste in die Russiese geskiedenis sou wees. Maar Stalin het die mees ambisieuse sluipmoordpoging sedert die tyd van Alexander II bedink. Alhoewel dit gelyk het, wat is die punt?
  In elk geval, 1937 was 'n onheilspellende jaar. Tsaar Nikolaas II is vermoor, en saam met hom het twee ministers ook gesterf, asook drie dosyn hofgangers, en 'n deel van die Winterpaleis het ineengestort.
  Die terroriste het die rioolstelsel gebruik om te myn en meer as 'n ton aminolon geplant.
  So het 'n aggressiewe voorval in die loop van die geskiedenis ingegryp. Dit is hoe die bewind van tsaar Nikolaas II geëindig het. Die monarg het nie begin om groot of formidabel genoem te word nie. Diegene wat nie die keiser liefgehad het nie, het hom bloedig genoem, want baie bloed het in sy koninkryk gestort. Wie met respek behandel word, is 'n Oorwinnaar. So het die aantal lande onder hom in Rus toegeneem. Selfs 'n groot provinsie het in China verskyn: Zheltorossiya.
  In totaal het die koninkryk 43 jaar geduur. Net Ivan die Verskriklike het langer en nominaal regeer. Maar aangesien hy die troon vir drie jaar beklee het, het die werklike tydperk van beheer korter geblyk te wees.
  Maar die wettige erfgenaam, Kirill Vladimirovich Romanov, het nietemin die troon bestyg. Hy het nie lank regeer nie - omtrent 'n jaar, maar het daarin geslaag om 'n mate van invloed op die verloop van die geskiedenis uit te oefen. Hy het veral Adolf Hitler toegelaat om die Anschluss van Oostenryk uit te voer. Na bewering verwys na die reg van volke op selfbeskikking en, kwansuis, op hierdie manier sal daar meer orde wees. Ooreengekom met die Anschluss van Oostenryk en Mussolini.
  So het Duitsland uitgebrei en sy bevolking het tagtig miljoen oorskry. Om nie te praat dat Hitler geboortesyfers aangemoedig het nie. Onder Adolf die Demoniese het dit een en 'n half keer gegroei.
  "n Burgeroorlog het in Spanje uitgebreek, maar dit het baie vinniger geëindig, aangesien daar geen Sowjetunie was nie, wat hulp verleen het aan die linkse koalisie in Madrid.
  Maar Franco het 'n bondgenoot van die Führer geword. En die nuwe tsaar Vladimir III het met Brittanje gebots.
  Die situasie is inderdaad ingewikkeld. 'n Legkaart belaai met die Tweede Wêreldoorlog. En 'n nuwe rondte van konfrontasie. Iran is nie verdeeld nie, en dit is eintlik die laaste Islamitiese land wat formeel onafhanklik is. Beide Rusland en Brittanje het planne daarvoor. Dinge is baie verwarrend in die Midde-Ooste. Die gebiede van Rusland, Frankryk en Brittanje is gemeng en moeilik om te bestuur.
  Engeland is besig om ekonomies al hoe verder agter beide Rusland en die toenemend magtige Duitsland te raak. Maar die grootste kolonies is steeds Brits. Maar die krag van die leeukroon is besig om te verswak, Kanada is amper onafhanklik. Suid-Afrika is ook 'n dominium, soos Australië. In Indië is die Britse posisie besig om te verswak. Natuurlik is daar 'n begeerte om die leeu te stoot.
  Hitler probeer op twee fronte speel. Of hy sal die steun van Frankryk, Brittanje, Italië en Japan inroep. Om almal saam op Tsaristiese Rusland te stapel en sy groot besittings te verdeel.
  Of soek territoriale verkrygings in die Weste, maar in 'n alliansie met Rusland.
  Hitler is 'n gemene en beginsellose man, en oor die algemeen gee hy nie om met wie hy 'n koalisie aangaan nie, solank dit vir hom voordelig is.
  Die nuwe jong tsaar Vladimir droom ook daarvan om in die geskiedenis neer te gaan as 'n groot veroweraar en wil kolonies van Brittanje en Frankryk wegneem. Streng gesproke is daar niks meer om van die Duitsers te vat nie. So 'n koalisie met Duitsland is redelik logies.
  Italië het Ethiopië verower en wil ook nuwe uitbuitings hê. Mussolini is uiters ambisieus. Hy gee nie om of hy oos of wes gaan nie. Maar in Frankryk is daar geen groot begeerte onder die mense om te veg nie. Pasifisme heers daar, en die regering word verkies. Daar is geen manier om so 'n sterk bondgenoot te verkry nie. En Tsaristiese Rusland, met sy tradisioneel hoë geboortesyfer en voortdurend dalende sterftesyfer, is 'n baie sterk teenstander. Die bevolking van Tsaristiese Rusland groei reeds met ongeveer drie persent per jaar. Kindersterftes het afgeneem, maar die mode vir groot gesinne het nog nie verbygegaan nie, en selfs werkende gesinne is vrugbaar. Met inagneming van territoriale verkrygings, insluitend in digbevolkte China, en ylbevolkte Mongolië, en in Europa en Turkye, het die bevolking van Tsaristiese Rusland in 1940 400 miljoen oorskry vergeleke met 1913, toe dit 180 miljoen was. En dit is 'n kontinentale moondheid... Brittanje en Frankryk het minder as 50 miljoen in hul metropole, plus kolonies. Maar die koloniale troepe is swak in moraal en het min gevegsvermoë. Die Westerse grondmagte is dus baie swakker.
  Die Führer kies 'n alliansie met Rusland teen die Weste.
  In 1939 is Tsjeggo-Slowakye verdeel. Duitsland het ook die Sudetenland ingesluit. Die Duitsers het die weermag versterk en tenkkolomme gevorm. Tsaristiese Rusland het ook nie stilgestaan nie, met 'n vredestydse leër van vyf miljoen en vyfhonderd personeelafdelings.
  In Tsaristiese Rusland is swaar tenks en strategiese vliegtuie, insluitend vliegtuie met agt enjins, lank reeds in produksie. Frankryk het net sowat dertig swaar tenks, en hulle is verouderd. Brittanje het nie swaar voertuie nie. Wel, Duitsland ook, nie 'n enkele een swaarder as twintig ton nie. Die VSA het 'n bietjie meer as vierhonderd tenks.
  Hitler het besluit dat dit nie die moeite werd was om uit te stel nie en het op 15 Mei 1940 toegeslaan. Die weer is net gunstig en alles is gereed. Of min of meer gereed.
  Tsaristiese Rusland het 'n aanval op Indië en ander koloniale besittings begin. Die Russiese weermag het swak verdedigde stellings aangeval. Daar is relatief min troepe wat uit die etniese Britte en Franse self bestaan, en die koloniale eenhede wil nie regtig sterf vir 'n idee of ryk wat vir hulle vreemd is nie. Trouens, wie is die Engelse vir hulle? Uitbuiters, slawerny, rowers of ongelowiges. Dit is onwaarskynlik dat die Russe veel erger as hulle is, sodat hulle sou sterf ter wille van die ryk van die Leeu of die Haan.
  So vorder die tsaristiese troepe en oorkom trae, fokusweerstand. Maar die Duitsers kon ook die Franse, Engelse, Belgiese en Nederlandse troepe in 'n maand en 'n half verslaan.
  Sodoende het Churchill die steun van sy vernaamste bondgenote verloor. Die verwagting dat die Verenigde State tot die oorlog sou toetree, het nie gerealiseer nie. Roosevelt is glad nie deur die vasberadenheid van Stenka Razin onderskei nie. En dan sou sulke magte teen Amerika gaan.
  Russiese troepe het in optogte oor Afrika en Asië gevorder; meer probleme het van die terrein en die kommunikasiestrek gekom as van vyandelike troepe. Die gebrek aan paaie, veral in Afrika, het ook "n impak gehad. Maar die pretensielose Russiese soldaat oorkom heldhaftig en stoïsyns alle probleme.
  Die Duitsers kan net met moeite troepe na Afrika oorplaas. Die opmars na Gibraltar is vertraag weens Franco se hardnekkige weerstand. En ons moes magte per see oorplaas. Die Russe het deurgebreek na Afrika, deur Egipte, en dit is vir hulle baie makliker. Italië gryp ook alles wat hy kan gryp, en in hierdie saak het Mussolini die greep van 'n boa-konstriktor.
  Die landing op die metropool self het nie in 1940 plaasgevind nie. In die luggeveg, hoofsaaklik weens Rusland se passiwiteit, het Brittanje oorleef. Maar dit moet gesê word dat die wyse tsaar Vladimir Kirillovich nie wou hê dat Brittanje voor die tyd moes kapituleer nie, maar heel rasioneel van plan was om al sy Asiatiese en Afrika-kolonies in besit te neem.
  Waar gaan Brittanje heen? Dit het immers geen reserwes nie, sonder kolonies en grondstowwe - sy val is 'n kwessie van tyd.
  In die winter en Maart 1941 het Russiese troepe uiteindelik Suid-Afrika bereik en die laaste Afrika-dominium verslaan. Die Britse poging om in Madagaskar uit te sit het ook misluk, en in Mei 1941 is 'n landing uitgevoer met daaropvolgende oorwinning.
  Japan het in die oorlog aan die kant van Rusland geveg, en daarin geslaag om iets in die Stille Oseaan te gryp. Die somer van 1941 was die tydperk van 'n groot lugoffensief teen die Britse metropool.
  Russiese en Duitse lugvaart het Londen en ander stede van die Engelse Ryk aangeval. En op 8 November, die herdenking van die Munich-putsch, het die landing uiteindelik plaasgevind.
  Die gevegte het sestien dae geduur en geëindig in 'n oorwinning vir die Russiese en Duitse troepe.
  Dit het in werklikheid die Tweede Wêreldoorlog beëindig. Dit het geblyk minder bloedig en lang te wees as in die regte storie. En dit het Russiese besittings baie merkbaar versterk en uitgebrei. Veral in Afrika en Asië.
  "n Relatief vreedsame tydperk het gevolg. Rusland en Duitsland was besig om hul eie territoriale winste te verteer. Die Derde Ryk het ingesluit: België, Holland, byna die helfte van Frankryk, asook Marokko, deel van Algerië en die sentrale besittings. Weens Franco se posisie en 'n mate van besluiteloosheid van Hitler, het die Duitsers nie tyd gehad om na die Ekwatoriale besittings van Frankryk te vorder nie, en hulle het vir die Russiese troepe geval.
  Nietemin het Duitsland steeds 'n goeie stuk Afrikagrond ontvang, wat sy eie grondgebied in oppervlakte oorskry het. Die oppervlakte van die Derde Ryk se lande, met inagneming van Europese verkrygings, het meer as verdriedubbel. En as ons sedert 1937 vanaf die grense tel, met inagneming van Oostenryk, die Sudetenland en die Tsjeggiese Republiek as 'n protektoraat, dan vier keer.
  Die Duitsers as geheel het dus genoeg gehad om te verteer, te bemeester en te assimileer. Boonop het Rusland sy koloniale besittings uitgebrei, en kon dit alles beswaarlik beheer.
  En Italië het baie gekry: byvoorbeeld die meeste van Soedan, Somalië, Uganda en 'n paar ander verkrygings, veral Tunisië.
  So, die herverdeling van die wêreld was vir eers voltooi. Maar soos hulle sê, mettertyd begin ambisies hulself manifesteer.
  Die Verenigde State het nie ernstig begin werk aan die atoomprojek nie. In fascistiese Duitsland en Rusland het die houding ook koel geblyk. Japan is nog nie genoeg ontwikkel om dit af te haal nie, en Brittanje en Frankryk het vasallande van die Derde Ryk en Rusland geword.
  Die verskyning van kernwapens is dus vir 'n geruime tyd vertraag.
  Maar vooruitgang is natuurlik onverbiddelik. Fisici werk, die teorie ontwikkel, so ook laboratoriumeksperimente. Maar 'n kernprojek het die wil van die staat nodig. Tsaristiese Rusland het reeds te veel bekommernisse en uitgawes gehad wat verband hou met die uitbreiding van sy grondgebied. Maar Hitler het om een of ander rede 'n wrok gehad teen sulke idees van 'n kernprogram en het geglo dat die atoomprojek net baie geld sou mors.
  Boonop was die Russiese grondleër en lugvaart die sterkste en talrykste ter wêreld, en die vloot het ook gegroei, veral as gevolg van ekonomiese groei.
  Die tsaristiese generaals en marshals het verkies om tenkbou te ontwikkel, vliegtuie, vliegdekskepe en slagskepe te bou. Hoekom het hulle enige sprokies oor kernbomme nodig? Dit wil sê, beide die Duitsers en Russe was onverskillig teenoor hierdie probleem.
  Daarbenewens was daar genoeg grondstowwe om nie bekommerd te wees oor energiebronne nie, ten minste in die nabye toekoms.
  Dus, ten spyte van al die koue van die Pentagon en die Wit Huis, het die inisiatief onwillekeurig na die Verenigde State oorgedra. Boonop is dit nie net 'n kwessie van vrees dat die Russe of Duitsers verder gaan en druk op die Nuwe Wêreld sal plaas nie, maar ook van die ekonomie.
  Nadat hulle die geleentheid verloor het om olie uit Asië, Afrika en die Midde-Ooste te ontvang, het die Verenigde State tot dusver sy eie putte in Texas, Florida, gehad en het ontwikkeling in Alaska begin.
  Maar die Amerikaanse bevolking het gegroei. Immigrasie is nie in Rusland ontmoedig nie, en die bevolking het vinnig bly groei. Swartes en Arabiere is veral gewillig toegelaat om na die Verenigde State te vertrek.
  Die Amerikaanse ekonomie het ook gegroei, en daar was al hoe meer motors.
  En die soektog het begin na kernbrandstof en 'n atoomreaksie wat kolossale energie kan verskaf.
  Tien jaar het verloop sedert die einde van die Tweede Wêreldoorlog. Hitler se Duitsland het 'n nuwe wapen gehad: skyfvliegtuie wat nie net in staat was om teen geweldige spoed te vlieg nie, maar ook feitlik onkwesbaar te bly teen kleinwapenvuur.
  Daarbenewens het die Duitsers daarin geslaag om 'n kunsmatige satelliet bo hul wentelbaan te lanseer, en die belangrikste, in Junie 1951, die eerste mens in die ruimte.
  Tsaristiese Rusland was 'n bietjie laat, en het eers in Augustus vanjaar volle vordering gemaak. In fascistiese Italië het veranderinge in dieselfde jaar plaasgevind. Benedito Mussolini, aanspraakmaker op die titel van Julius Caesar, is dood. Oor die algemeen was die Italiaanse diktator suksesvol in die regeer. Met inagneming van die verowerings in Afrika, insluitend Ethiopië, het die gebied wat deur Italië beheer word, byna drie en 'n half keer gegroei tydens sy bewind. Daarbenewens het Benedito in Europa daarin geslaag om 'n deel van Frankryk saam met Toulon af te kap.
  Maar hulle het hom nie na Albanië en Griekeland laat gaan nie - dit is gebiede binne die invloedsfeer van die Russiese Ryk.
  Benedito kon natuurlik groot en 'n oorwinnaar genoem word, hoewel die Italiaanse leër nie te veel geskitter het met sy uitbuitings nie. Maar sy seun en erfgenaam het homself nie erger as sy pa geag nie.
  En hy het die herfs van 1951 geneem en Albanië en Griekeland binnegeval... Geen wonder dat hulle sê dat alle groot oorloë asof skielik begin nie.
  Vladimir die Derde was selfs bly hieroor. Italië se besittings in Afrika is groot, selfs groter as Duitsland s'n. So hoekom haal hulle nie as daar 'n goeie rede is nie?
  Russiese troepe het op 7 November 1951 vyandelikhede begin en Ethiopië, Libië en Soedan aangeval. Russiese eenhede is sterker, meer talryk en meer gevegsgereed as Italiaanse eenhede.
  Hulle het dus vinnig begin om die pasta-weermag te vernietig... Maar niemand het verwag dat, sonder enige waarskuwing, Adolf Hitler aan die kant van Mussolini Jr sou uitkom nie.
  Alhoewel as jy daarna kyk, was daar niks meer onverwags nie.
  Duitsland het die Eerste Wêreldoorlog aan Rusland verloor en die meeste grondgebied in Rusland verloor. En as die Duitsers daarin geslaag het om dit wat hulle in die Weste verloor het met rente terug te kry, dan het hulle in die Ooste, eerlik gesproke, niks oorgebly nie.
  Hitler het dus werklik op sy nuwe wapens gereken, veral disco's en vlieënde pierings. Daarbenewens het die Fuhrer geglo dat dit hierdie keer makliker sou wees om met Rusland te veg as in die Eerste Wêreldoorlog, aangesien Duitsland en Italië die maatskappy sou lei sonder om 'n tweede front te hê.
  Die berekening is ook gemaak dat Japan, beledig deur die Russe, ook die oorlog in die Verre Ooste sou betree en die vyand daar sou vasbind. Dalk sal Portugal en Spanje by die koalisie aansluit, soos Brittanje en Frankryk? Hulle is baie nader aan Duitsland as aan Rusland. En 'n paar hoop is op die VSA gevestig!
  Boonop het Amerika "n indrukwekkende vloot, baie vliegdekskepe gebou en sy tenkvloot gemoderniseer - hoewel dit steeds minderwaardig in kwantiteit en kwaliteit was as die weermagvoertuie van die Ou Wêreld.
  Die sosiale stelsel in Tsaristiese Rusland het outokraties en 'n absolute monargie gebly. Die tsaar en keiser van die hele Rus het volle mag gehad: uitvoerende, wetgewende en regterlike. Die parlement was afwesig. Daar was 'n Staatsraad van persone wat deur die keiser aangestel is, maar dit het slegs raadgewende regte gehad. Die koning het self wette uitgevaardig, sowel as dekrete. Hy het ook die reg gehad om tereg te stel en te begenadig, hoewel daar natuurlik ook 'n verhoor was. Jurieverhore is na die moord op Nikolaas II afgeskaf, sodat die regbank ook deur die tsaar of amptenare wat deur die keiser aangestel is, aangestel en verwyder is.
  Hierdie stelsel het beide sy voordele en nadele gehad. Aan die een kant kon die keiser hierdie of daardie probleem vinnig oplos sonder enige dispute of ooreenkomste, maar andersyds het die oormatige konsentrasie van mag in die een hand inisiatief onderdruk en groter geleenthede aan die burokrasie gegee. Dit het geboorte gegee aan verskillende gunstelinge en gunstelinge. Vladimir is nie deur buitensporige skynheiligheid en huwelikstrou onderskei nie. Alhoewel vroue nie veel invloed op sy beleid gehad het nie.
  Op die gebied van tenkbou het Tsaristiese Rusland baie kragtige en swaar voertuie gehad. Die ervaring van gevegsoperasies in Afrika het egter getoon dat die bestuursverrigting van 'n tenk uiters belangrik is. As gevolg hiervan het die belangrikste Russiese tenk nie meer as vyf-en-veertig ton gegaan nie. Aangesien meer gewig probleme met landloopvermoë geskep het, selfs met wye spore.
  Die tsaar was lief vir swaar tenks, maar sy raadgewers het die keiser afgeraai om dit in massaproduksie te plaas. Maar die masjien van sestig ton was in tweeduisend eksemplare beskikbaar. En die gewildste tenk, "Nikolai" - 3, is in drie-en-sestigduisend vervaardig.
  En die masjien weeg vyf-en-veertig ton, en die geweer het 'n kaliber van 122 millimeter. Die frontale pantser is tweehonderd millimeter, die agterkant en sye is 120 millimeter, die uitleg is klassiek.
  Hitler was ernstig geïnteresseerd in swaar masjiene. En ek wou meerderwaardigheid oor die Nikolai in 'n produksietenk hê. Die Duitse motor het in gewig tot 75 ton geswel en, dit was reeds die limiet, as gevolg van die feit dat die groot massa uiters moeilik was om langs spoorlyne te vervoer.
  Die Duitse voertuig was gewapen met 'n 128 mm-wapen, het 'n frontale pantser van 250 mm en sy- en agterpanser van 180. Die uitleg is ook naby aan die klassieke een.
  Numeries was die Duitse tenk drie keer minderwaardig as die Sowjet-tenk. Om nie te praat van die probleme om te swaar masjiene te gebruik nie.
  Russiese toerusting is egter oor wye gebiede gestrooi, en op die Europese sektor van die front is daar benaderde gelykheid in die aantal voertuie en infanterie. Alhoewel die Russiese leër oor die algemeen baie meer is as die Duitse. En Rusland het 'n groot bevolking: dit sluit Indië, China, die grootste deel van Afrika, die Midde-Ooste, Persië, Indochina en nog baie meer in.
  Natuurlik is Hitler se besluit om Tsaristiese Rusland aan te val, selfs met inagneming dat hy Japan en Italië aan sy kant het, en moontlik Frankryk en Brittanje, 'n kolossale waagstuk. Maar die Fuhrer is 'n groot avonturier.
  Daar moet kennis geneem word dat die skyfvliegtuie waarmee die Derde Ryk sulke hoë verwagtinge gevestig het, nie baie effektief in die praktyk is nie. Die skepping van 'n sterk laminêre straler het tot enorme brandstofverbruik gelei, en die vlugtyd van vlieënde pierings blyk relatief kort te wees. Hulle kon dus optree, selfs met inagneming van die enorme spoed op nie besonder beduidende afstande nie. Boonop het die laminêre vloei die skyf teen handwapens beskerm, maar op sy beurt verhoed dat dit vanaf 'n vlieënde piering afvuur.
  Die Duitsers kon dus net radiobeheerde missiele van hul diskette laat val, en dan teen 'n nou hoek, of deur die laminêre vloei af te skakel, maar terselfdertyd kwesbaar te word.
  Maar Hitler het in elk geval besluit om Rusland aan te val en sy kaarte in die spel gegooi. Daarbenewens het die fascis gevrees dat as Italië verslaan word, hulle hom ook sou aanval. Hy het 'n snor gehad en het niemand vertrou nie.
  Aanvanklik het die Nazi's sukses behaal as gevolg van die verrassing van die aanval en die beter organisasie van hul troepe. Maar die tydsberekening van die aanval is swak gekies. Sneeu het begin val en die tenks het gegly. Die Fritz kon 'n deel van Pole, insluitend Krakow, verower het, maar het naby Warskou vasgeval.
  Die Russiese militêre masjien was besig om op te draai... Japan, soos die Fuhrer verwag het, het die oorlog betree, maar sy vloot het nie meerderwaardigheid oor die Russiese Stille Oseaan-vloot gehad nie, en die gevegte was ongeveer gelyk. En Japan het feitlik nie sy grondmagte van die Westerse operasieteater afgelei nie. Daarbenewens was die samoerai in die lug minderwaardig as die Russe, beide in getalle en in kwaliteit. En die Land van die Opkomende Son kon slegs 'n paar klein eilande inneem.
  Die versigtige Franco en Salazar was nie haastig om die oorlog te betree nie. Rusland is 'n baie sterk vyand. Ons moet kyk en wag. In die werklike geskiedenis het Franco hom tydens die Tweede Wêreldoorlog beperk tot die stuur van 'n blou afdeling van fascistiese vrywilligers.
  Nou het die magsbalans veral ongelyk in Afrika gelyk.
  Italië het vinnig sy besittings op die donker vasteland verloor.
  In die lente van 1952 het die tsaristiese leër 'n offensief in Oos-Pruise geloods en kon die vyand se verdediging in diepte deurbreek. Die Nazi's het gesukkel om die opmars van die tsaristiese leër by Konigsberg te laat vaar, maar die keiserlike troepe het na die Sudetenland en Krakow begin opruk.
  Dit het geblyk dat die meer ratse Russiese tenks redelik in staat was om 'n swaar, maar minder ratse vyand te beveg. Die Chinese afdelings onder bevel van Russiese generaals het ook goed gevaar.
  Die Duitsers is gedwing om Krakow te verlaat... En toe, weens die dreigement van omsingeling, het hulle van die Wisla na die Oder begin terugtrek.
  Nee, dit was nie die verloop van die oorlog wat die besetene Fuhrer verwag het nie. Maar dis my eie skuld. Boonop het die Franse en Britte, nadat hulle die fascistiese besetting geruik het, glad nie daarna gestreef om vir die Führer te sterf nie. Die aanvulling is dus ontwrig, en die vasallande wou onbenullig uitsit.
  En die ergste dinge het vir die Duitsers aan die front gegaan.
  Teen die winter het die Duitsers al hul besittings in Afrika verloor. En gedurende die winter, teen die lente, het hulle heeltemal na die Oder teruggetrek. Russiese troepe het Praag en die Sudetenland bevry en Wene genader. Daarbenewens het hulle Italië verslaan en Rome, Napels en Sisilië beset. Die lente van 1953 het dus niks goeds vir die Nazi's belowe nie. Op 8 April 1953 is Hitler egter skielik dood. Die nuwe Duitse leierskap vra desperaat vir vrede.
  Vladimir Kirillovich Romanov het mildelik ingestem. Maar die Duitsers het duur daarvoor betaal. Die nuwe grens het nou langs die Oder gegaan: België, Holland en Denemarke het soewereiniteit ontvang, maar binne die raamwerk van 'n vasalstaat van die Russiese Ryk. Frankryk het sy voorheen verlore besittings teruggekry, maar selfs meer afhanklik van Rusland geword.
  Italië en Duitsland het al hul kolonies verloor, wat nou die eiendom van die koninklike kroon geword het. Italië self het ook die status van 'n Russiese vasal gekry, en Sisilië en Sardinië het direk deel geword van die ryk van Vladimir III.
  Duitsland het ook baie van sy onafhanklikheid verloor en groot skadevergoeding betaal.
  Japan het ook al sy besittings behalwe sy eie grondgebied verloor en is gedwing om 'n vasalstaat te word. En Tsaar Vladimir Kirillovich Romanof het ook die titel van Keiser van Japan ontvang.
  Daardie deel van Australië wat voorheen aan die Land van die Opkomende Son behoort het, het natuurlik ook onder Russiese beheer gekom.
  In Augustus 1953 het die Verenigde State uiteindelik 'n atoombom getoets. Agt jaar later was die kerngenie uit die bottel. Vooruitgang kan in elk geval nie gestuit word nie. En die verskyning van die atoombom is onvermydelik. In die mees ekstreme scenario kan kernwapens 'n maksimum van twintig jaar later as in werklikheid verskyn.
  Met 'n mate van vertraging het die tsaristiese regering sy reaksie begin ontwikkel.
  Tot dusver kon die Verenigde State nie besluit om oorlog te voer met so 'n magtige ryk nie. Boonop is dit nie so maklik om die belangrikste Russiese industriële en ekonomiese sentrums van oorsee af te bereik nie.
  En die vervaardiging van kernladings het tyd en geld vereis! Die Verenigde State het die fondse gehad, maar die tyd het min geword. Tsaristiese Rusland, met sy hulpbronne en kragtige intellektuele potensiaal, het baie vinnig die gaping op hierdie gebied vergoed. En in 1956 het 'n atoombom ook in Vladimir III verskyn.
  Aansienlik minderwaardig aan Rusland in bevolking en hulpbronne, het die kapitalistiese en demokratiese VSA geleidelik hul troefkaarte verloor.
  Die enigste ding wat hulle kon doen, was om kernwapens as afskrikmiddel te gebruik en Tsaristiese Rusland van binne te probeer ondermyn. Maar tot dusver het hulle nie daarin geslaag nie.
  Vladimir Kirillovich het geen manlike afstammelinge van sy eerste vrou gehad nie , en hy het weer getrou. En hy het 'n erfgenaam gereproduseer en hom George genoem.
  Tsaristiese Rusland het ruimte-uitbreiding uitgevoer. In 1959 het 'n bemande vlug na die Maan ongeveer 'n jaar vroeër as die Amerikaners plaasgevind. Toe in 1971 na Mars. Die alternatiewe wêreld het veiliger geword as die werklikheid.
  In 1975 het die mens op Venus geland. In 1980 op Mercury. In 1981 op een van die satelliete van Jupiter. En in 1992, net in die jaar van die dood van Vladimir Kirillovich Romanof, het die Russiese ruimtevaarder met trots voet op Pluto gesit.
  George die eerste het die kroon op die ouderdom van agtien geërf. En in die algemeen kan ons sê dat Vladimir die Derde, die Grote, sy 54-jarige bewind baie suksesvol deurgebring het. En toe gaan die Romanof-dinastie voort.
  
  
  
  NICHOLAS DIE TWEEDE DIE MOOISTE VAN GAKE!
  Kom ons sê dat tsaar Alexander die Derde, inteendeel, vroeër gesterf het: in 1987 aan 'n sluipmoordpoging georganiseer deur Lenin se ouer broer: Alexander.
  Dit sou nog erger lyk. Maar nie regtig nie. Nicholas II het vroeër tsaar geword, en vroeër getroud: om sy seun op die troon te plaas as iets gebeur. Maar sy vrou is anders, en die erfgenaam is gesond, en Rasputin is beslis nie daar nie. En so aanvanklik, in die algemeen, soos in die werklike geskiedenis: TRANSIB word gebou, die ekonomie floreer - uitbreiding na China. Dit is waar dat skepe 'n jaar vroeër in die Oossee gebou word. En 'n bietjie meer opheffing, as gevolg van die vroeëre opkoms van die finansiële genie Witte.
  Die oorlog met Japan het nie baie goed begin nie, maar die Varyag het daarin geslaag om te ontsnap, en Admiraal Makarov het nie gesterf nie. Die storie het 'n bietjie verskuif, en alles verloop 'n bietjie anders. Maar in die werklike geskiedenis het die Varyag eintlik net 'n bietjie tyd oor gehad om te ontsnap, en die dood van Admiraal Makarov was oor die algemeen toevallig en onwaarskynlik.
  Die Russiese vloot, onder leiding van admiraal Makarov, het redelik vaardig opgetree en Japannese skepe gesink. En toe, toe twee Japannese slagskepe op die mir opgeblaas is, het Makarov die samoerai aangeval en nog 'n dosyn en 'n half skepe gesink.
  Dit wil sê, alles het goed gegaan. En Japan het meerderwaardigheid op see verloor.
  Maar op land het die samoerai swakker geblyk te wees. Kuropatkin het alle Japannese pogings om te vorder afgeweer en groot skade aan hulle aangerig. Hy het egter nie te beslis opgetree nie. Maar gou het Russiese skepe van die Oossee aangekom, en Makarov het uiteindelik beheer oor alle waters oorgeneem.
  Die Russe het selfs begin om troepe in Taiwan te land, en toe op die Kuril-rif.
  Totdat Theodore Roosevelt ingegryp en bemiddeling aangebied het. Rusland het Manchuria, Korea, Mongolië, die Kuril-ketting en Taiwan ontvang.
  Zheltorossiya het ook verskyn. So is 'n nuwe ryk gevorm.
  Die koning het egter nog nie te onbeskof geword nie. In 1914 het die Tweede Wêreldoorlog uitgebreek. Rusland is beter voorbereid vir hierdie oorlog: die ekonomie is sterker, die grondgebied en bevolking is groter, en daar is geen gedagte in die pad nie. Boonop was daar geen resessie wat deur onluste en die sogenaamde revolusie veroorsaak is nie.
  Die Eerste Wêreldoorlog het met wisselende mate van sukses voortgeduur. Daar was foute en suksesse van Russiese generaals. Maar in 1915 het die Duitsers daarin geslaag om minder sukses te behaal, aangesien die tsaristiese leër groter en beter voorsien was. Maar steeds het Rusland die helfte van Pole en Galicië verloor. Maar die Duitsers was nie in staat om Wit-Rusland en die Baltiese state binne te gaan nie - die voorste linie het langs die Vistula gegaan.
  En in die sestiende jaar het die tsaristiese leër reeds groot sukses teen Oostenryk en Turkye behaal. Die Ottomane is byna heeltemal verslaan. Net soos die Oostenrykers Przemysl en Krakow ingeneem het. Duitsland het bang geword. In die lente van '17 het die Russe Istanbul ingeneem. Tsaristiese Rusland het ook aansienlike suksesse behaal tydens die someroffensief teen Oostenryk en Duitsland. En in die herfs, toe die tsaristiese troepe reeds die Oder bereik het, het Duitsland gekapituleer. Die verdeling van Oostenryk-Hongarye en Turkye het gevolg. Rusland het Klein-Asië, Noord-Irak en Istanboel ontvang. Galicië, Boekowina, Tsjeggo-Slowaakse en Hongaarse koninkryke en Krakow. Plus Danzig, deel van Oos-Pruise, Klaipeda-streek. Rusland het dus baie keer versterk. En Duitsland het ook groot skadevergoeding betaal.
  Tsaar Nikolaas II was nie haastig om alles en almal te vat nie. Maar die Russe, Britte en Franse het die Saoedi-skiereiland verdeel. Toe het die Britte en Russe beide Iran en Afghanistan verdeel. Voltooi die herverdeling van die wêreld.
  Tot 1929 was die hele wêreld aan die toeneem, totdat die Groot Depressie uitgebreek het. In 1931 het Japan 'n oorlog teen Rusland begin. En dit is vinnig verslaan en, saam met al die besittings van die Stille Oseaan, beset. En toe kom die referendum en insluiting in Rusland.
  Deur voordeel te trek uit die verswakking van Brittanje, Frankryk en die Verenigde State, aangegryp deur die Groot Depressie, het tsaar Nicholas II 'n oorlog gelei om China te vang. En dit het sy groot verowering geword.
  Om Russifikasie ietwat te bespoedig, het Nikolaas II 'n pretensielose besluit geneem - hy het poligamie amptelik in Rusland ingestel - wat die teologie en dogmas van die Ortodokse Kerk verander het. Dit is hoe die hervorming aangeneem is.
  En die koning het vir hom 'n tweede vrou geneem. Russe is aangemoedig om met buitelanders te trou en baie kinders te hê. Groot China moes ook verrus. Wat is die beste manier om dit te doen? Trou Chinese vroue!
  In Duitsland het Hitler nie aan bewind gekom nie. In hierdie verhaal het hy 'n bietjie gekort. Te ekstremisties. Die grootste irriterend was die fascis Mussolini, wat Ethiopië verower het. En die droom daarvan om die nuwe Caesar en Trojan te word, het in een gerol.
  In Mei 1937 het oorlog tussen Rusland en Italië uitgebreek. Soos dit geblyk het, het Mussolini 'n selfmoord geblyk te wees. Russiese troepe het die hele Italië binne twee maande ingeneem, en in nog drie al die kolonies van die staat. Tsaristiese Rusland het ook uiteindelik Roemenië en Joego-Slawië ingesluit, en 'n bietjie later Bulgarye. Na voltooiing van die anneksasie van gebiede. In die herfs van 1939 is Nicholas II oorlede. En sy erfgenaam, die heeltemal gesonde Alexei II, het die nuwe tsaar geword.
  In hierdie geval het Nikolaas II twee-en-vyftig jaar lank regeer - wat die resultaat van Ivan die Verskriklike oortref het. En sy bewind het geblyk die suksesvolste in die geskiedenis van Rusland te wees, en sy verowerings was eenvoudig rekordbrekend. Geen koning het nog ooit soveel gevang nie. Rusland het uiteindelik in China gevestig, en het in alle rigtings versterk.
  Maar toe, onder Alexei die Tweede, het 'n lang tydperk van vrede begin. Frankryk, Brittanje en die VSA wou nie oorlog hê nie. Maar Duitsland was ontwapen en het geen krag gehad nie. So het 'n situasie ontstaan wat kalm geword het.
  Koloniale ryke het bly voortbestaan. Rusland het die grootste land gebly, maar Brittanje was formeel die tweede moondheid en was effens minderwaardig in gebied as die Tsaristiese ryk. Australië, Suid-Afrika en Kanada was egter byna onafhanklike dominiums. En in Indië... In 1968 het 'n groot opstand in Indië uitgebreek en na twee jaar van oorlog is die Britte verdryf. Maar die tsaristiese leër het Indiese grondgebied binnegegaan en die betogings onderdruk. Daarna het Brittanje hierdie kolonie verloor en Rusland dit verkry. Binnekort het Rusland ook die suide van Iran ingeneem.
  Ná Alexei die Tweede in 1969 is die troon deur Nikolaas die Derde geërf. Die Tsaristiese Ryk was aan die toeneem. So het Frankryk in 1979 beheer oor Indochina en Thailand verloor. En die koninklike troepe het ook daarheen gekom.
  En in die jare tagtig en negentig het Afrika onder die beheer van Tsaristiese Rusland gekom. Na 2001 het Peter, die vierde seun van Alexei II, die Russiese troon bestyg.
  Tsaristiese Rusland het teen hierdie tyd amper die hele Afrika, Asië geabsorbeer en kolonies van ander lande, insluitend Indonesië, opgetel. Maar dit het natuurlik nie teen Australië gegaan nie.
  "n Tydperk van vrede het aangebreek. Die VSA, Brittanje en Frankryk het kernwapens gehad, Duitsland het ekonomiese mag gehad. Rusland het ekonomiese mag, kernwapens, die grootste leër in die wêreld en bevolking. En steeds "n absolute outokratiese monargie sonder die parlement. Die Amerikaners, synde 'n tweede moondheid, of selfs 'n supermoondheid, het dit 'n aanspraak op Rusland gemaak.
  Die gebrek aan demokrasie het egter glad nie die ontwikkeling van vooruitgang belemmer nie. In die besonder, terug in 1943, in Tsaristiese Rusland, het die eerste mens die ruimte ingevlieg. En in 1961 na die maan. Die vlug na Mars het in 1974 plaasgevind. En teen 2000 was byna al die planete van die Sonnestelsel besoek. "n Groot ekspedisie na die sterre was besig om voorberei te word. Sy het in 2018 van stapel gestuur en na Alpha Centauri herstel.
  Tsarisme het dus glad nie die wetenskap verhinder om te beweeg nie. Petrus die Vierde van die Romanof-dinastie het selfs verklaar dat verligte absolutisme beter was.
  Veral teen die agtergrond van die skandale wat die Donald Trump-administrasie voortdurend geruk het.
  Nikolaas II was steeds beskou as die grootste koning van alle tye en volke. Tsaristiese Rusland te perd en die wêreld hegemon. Die buitewyke en kolonies word geleidelik verrus. Die ryk kry momentum. En die hele wêreld het 'n beter plek geword.
  En waarom? Dankie aan Alexander Ulyanov, Lenin se broer, wat vir koningsmoord tereggestel is. Lenin het self in die buiteland gebly. Hy het Wallis ontmoet en ook daarin begin belangstel om wetenskapfiksie te skryf, waaruit hy baie ryk geword het en naam gemaak het. En so het hy beroemd geword, beroemd en beroemd geword, en is hy in baie tale vertaal. Stalin is weens tuberkulose in die tronk dood en het oor die algemeen net aan spesialiste bekend gebly. Trotsky het gou by revolusionêre bedrywighede betrokke geraak en 'n goeie loopbaan as amptenaar gemaak en tot die rang van werklike Geheime Raadslid en Adjunkminister gestyg. Voznesensky het 'n predikant onder die tsaar geword en baie bereik. Chroesjtsjof het 'n klein winkelier gebly en nie roem verwerf nie. Brezhnev het tot die rang van kolonel gestyg. Andropov het in die polisie gedien en ook 'n kolonel geword. Gorbatsjof het 'n groot sakeman en vertoonman geword. Jeltsin het 'n winkelier gebly. Poetin het tot die rang van kolonel in die geheime polisie gestyg en met eer uitgetree. Medwedef is 'n klein amptenaar. Zhirinovsky, koerantstigter en skouman. Zyuganov het probeer om ondergronds teen die tsaar te werk. Hy het tronkstraf gekry en toe 'n informant vir die geheime polisie geword. Hy het met die rang van kaptein uitgetree. Zhukov het net tot die rang van majoor gestyg. Vasilevsky het luitenant-generaal geword, Shaposhnikov het luitenant-generaal geword. Kolchak grootadmiraal en houer van baie bevele. Makarov het ook 'n groot admiraal geword, nadat hy in die Eerste Wêreldoorlog geveg het. Maar nie in die eerste nie, maar die enigste wêreldoorlog, aangesien daar geen tweede wêreldoorlog was nie. Hy het beroemd geword... Brusilov het 'n veldmaarskalk en houer van die Orde van St. Andrew die Eerste Genoemde geword. Denikin, Wrangel, Kornilov en Kuropatkin het veldmaarskalke geword.
  En die lewe was goed onder die konings. En pryse het vir meer as honderd jaar nie gestyg nie. En die roebel het 'n stabiele goue rugkant van 0,77 gram gehad. En baie volke het goed onder die koning gelewe.
  Almal het gelyke regte gehad en baie het hulself Russe genoem, selfs Afrikane. Dit het goed gegaan met almal onder die tsaar. Slegs vir Jode van nie- Ortodokse godsdiens het die verblyfvereiste gebly. Maar dié het al hoe minder geword.
  Onder die tsaar was daar egter 'n paar probleme. Een daarvan, hoë geboortesyfers en lae sterftes het tot oorbevolking gelei. Maar dit sou opgelos word deur ruimte-uitbreiding. Daarbenewens het die ontwikkeling van wetenskap en landbou dit moontlik gemaak om die probleem van honger op te los. Daar was genoeg kos vir almal. Maar die bevolkingsgroei in die ryk is meer as drie persent per jaar. En dit het moeilikheid in die toekoms gedreig.
  Die tsaristiese regering het 'n uitweg gevind in ruimte-uitbreiding. En dit het redelik gelyk. En nuwe ruimteskepe is gebou en navorsing oor superluminale snelhede is uitgevoer.
  
  
  
  VYFTIG JAAR VAN ALEXANDER DIE DRIE - DIE GROOT!
  Die sluipmoordpoging op Alexander II in 1866 was suksesvol. As gevolg hiervan het die koning se bevryder gesterf. En Alexander die Derde het die troon bestyg. Die voordeel was dat hulle nie tyd gehad het om Alaska te verkoop nie, en die nuwe Russiese keiser was nie geneig om enige lande prys te gee nie. Al is hulle ver en nog nie baie waardevol nie.
  Boonop het die bou van die pad na Siberië na Vladivostok selfs vroeër begin. En dit moes Chukotka bereik het!
  Tsaar Alexander die Derde was sterk, beslissend, sterk, gesond en fisies baie sterk. Hy het met 'n ferm hand regeer, en onder hom het Rusland 'n tydperk van grootste voorspoed en prestasies betree!
  Dit is dus goed dat die groot keiser vyftien jaar vroeër as in die werklike geskiedenis begin regeer het!
  Om mee te begin, het hy alle betogings deur revolusionêres en Narodnaya Volya hardhandig onderdruk. Toe het hy begin om die weermag en vloot te hervorm. Met dinge in orde stel.
  Die koning het baie bereik. Paaie, brûe, fabrieke is gebou, en die land het vinnig kapitalisme ontwikkel. Terwyl outokrasie gehandhaaf word. Die tsaristiese regering het klein oorloë gevoer, deur Sentraal-Asië beweeg en sy invloed daar uitgebrei.
  "n Groot oorlog het in 1977 met Turkye uitgebreek. Dit het selfs beter, vinniger, meer oorwinning gegaan met minder verliese as in die werklike geskiedenis. Die genialiteit van Skobelev het in volle lig daarin geskyn!
  Russiese troepe het die Turke met minder skade verslaan. En hulle het dit reggekry om Istanbul dadelik in te neem. Aangesien hulle voor die Engelse eskader daar aangekom het. Hierdie oorlog was so suksesvol dat die koning-priester Victorious Alexander genoem is! En Skobelev het die jongste veldmaarskalk in die Russiese geskiedenis geword.
  Türkiye was verdeeld. Die Britte het Egipte en Soedan beset. Rusland het Irak, Palestina, Sirië en 'n deel van Saoedi-Arabië, Klein-Asië, die hele Armenië en die Balkan ingeneem!
  Alexander die Derde het dus redelik vinnig en relatief maklik 'n groot gebied verower. En hy het sy uitbreiding na die suide voortgesit. Beweeg deur Iran, Turkmenistan en verder na Afghanistan!
  Die tsaar se weermag het ook sy visier op Indië gerig! Die Britte was gereed om te veg. 'n Alliansie van Rusland, Duitsland, Oostenryk-Hongarye teen Frankryk en Brittanje het ontstaan.
  Duitsland het in 1992 op die offensief teen die Republiek van die Haan gegaan. Brittanje het oorlog teen Duitsland en Rusland verklaar. Oostenryk-Hongarye het Bosnië en Herzegovina verower en Italië aangeval.
  Rusland het 'n veldtog teen Indië, en Franse besittings en Indochina begin. Dit is hoe die Eerste Wêreldoorlog eintlik begin het. Maar Rusland en die Duitsers is reeds saam!
  Rusland het ook Egipte aangeval.
  Die tsaristiese troepe, met die ondersteuning van die plaaslike bevolking, beset Indië en Iran. Hulle gaan verder Indochina binne. En die Pruise verslaan weer die Franse en omsingel Parys.
  Verder weier Republikeine om tou op te gooi. En Parys word aangeval, grootliks verwoes. Die Duitsers verower ook beide België en Holland.
  Brittanje is al 'n geruime tyd in oorlog. Russiese troepe beset Egipte en Soedan. Daar is 'n oorlog op see. Die Russiese weermag beweeg oor Afrika. Al die pad na Suid-Afrika. En versamel kolonies vir homself. Die Duitsers gryp ook 'n paar goed.
  Maar Oostenryk-Hongarye is vasgevang in 'n oorlog met Italië. Weliswaar het die Duitsers in 1894 die Oostenrykers te hulp gekom. En hulle voltooi die verowering van Italië.
  Waarna die land van lemoene onder mekaar verdeel word.
  Die oorlog beweeg na die see. En hier manifesteer die genie van die vlootbevelvoerder Admiraal Makarov. Wat 'n aantal briljante oorwinnings behaal. Dwing die minnares van die see om te kapituleer.
  Rusland het beheer oor Indië, Indochina, die grootste deel van Afrika en ook Australië oorgeneem en die Britte daarvandaan uitgeslaan. Russiese troepe het Brittanje en Kanada verlaat. Ook die stigting van 'n kolonie daar. Dus het Brittanje byna al sy kolonies verloor, en Rusland het dit verkry. Die inname van Kanada is vergemaklik deur Rusland wat beheer oor Alaska behou het. En die teenwoordigheid van 'n baie kragtige vloot. En die genie van Admiraal Makarov en Rozhdestvensky.
  Wel, dit is nie al nie. Rusland het na China beweeg. Ook baie suksesvol. En in 1904 het die oorlog met Japan begin.
  Maar anders as die werklike geskiedenis, was hierdie oorlog nie moeilik nie, maar eerder vinnig. Boonop was Japan se vloot taamlik swak, terwyl Rusland s'n, inteendeel, baie sterk was. Nadat die Japannese verslaan is, het Russiese troepe Tokio gevange geneem. En toe is 'n referendum gehou, en die oorweldigende meerderheid Japannese het gestem om by Rusland aan te sluit.
  Tsaar Alexander III het 'n nuwe oorwinning behaal. Toe kom die vrywillige gedwonge anneksasie van China. So streek na streek, provinsie na provinsie. Die koninklike ryk het enorme afmetings aangeneem. Van die VSA, die hele Kanada en Alaska, die hele Asië, Oostenryk, die Stille Oseaan-streek. Aan Suid-Afrika en Duitse besit in Wes-Afrika.
  Plus ook Oostenryk-Hongarye. So 'n groot mag.
  Maar die Duitsers en Oostenrykers wou natuurlik meer hê. Frankryk word steeds deur Duitsland beset. Brittanje, beledig deur Rusland, wil ook oorlog hê.
  Die Kaiser het daarin geslaag om 'n koalisie saam te stel: Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenryk-Hongarye en Swede teen die reusagtige Rusland. Die Duitsers het ook daarin geslaag om Denemarke en Noorweë tydens die oorlog met Brittanje te verower. "n Magtige koalisie is gevorm.
  En die oorlog het op 1 Augustus 1917 begin. Net op die oomblik toe Alexander die Derde gesterf het en Nikolaas II die troon bestyg het. Die berekening is gemaak dat sonder so 'n groot monarg soos Alexander die Derde, wat een-en-vyftig jaar herstel het, Rusland beslis sou verloor.
  Maar Nicholas II het 'n blywende en sterk krag gehad. Sonder Rasputin en die siek erfgenaam. Hy kon dus met die koalisie veg.
  En die oorlog het begin... Die Duitsers het soos 'n tifoon vertrap. Russiese troepe het hulle met kragtige teenaanvalle ontmoet. "n Groot en hewige bakleiery het uitgebreek.
  Nicholas II het oor die algemeen op 'n ketting vestings staatgemaak en die Duitse en Oostenrykse eenhede heeltemal uitgeput. En toe het hy 'n teenoffensief geloods. En in Afrika het Russiese troepe, met behulp van die wêreld se eerste ligte terreintenks, die Oostenrykers en Duitsers heeltemal verslaan. En hulle het die Donker Kontinent skoongemaak.
  Sowel Swede as Noorweë is redelik vinnig verower.
  Die oorlog het 'n jaar en 'n half geduur en geëindig met die Russiese leër, wat meer was en sterker tenks gehad het, wat die hele Europa verower het. Toe val Brittanje. Rusland het uiteindelik oorheersing oor die oostelike halfrond gevestig.
  En tsaar Nikolaas II het ook 'n groot veroweraar geword. Vrede het geheers tot 1929, toe die Groot Depressie uitgebreek het. Die algemene ekonomiese krisis het daartoe gelei dat in 1931, net op 1 Mei, 'n oorlog begin het tussen Rusland en die laaste groot supermoondheid, die VSA!
  Die tsaar se leër van Nikolaas II het die grense van Amerika binnegegaan. Die kragte was ongelyk. Die Amerikaner het byna geen tenks gehad nie en was swak opgelei. En Rusland het die Verenigde State baie keer oortref. Die bevelvoerders van die tsaristiese ryk was ook beter. Die oorlog het dus van die begin af een kant toe gegaan. Rusland het gewen en gevorder. En op 30 September, ná die inname van New York en Washington, het die Verenigde State gekapituleer. So is nog 'n bladsy in die geskiedenis omgedraai. In 1934 het Nicholas II 'n inval in Mexiko geloods en daarna opwaarts in Latyns-Amerika, en die Latynse state verower. Totdat die laaste onafhanklike republiek van Chili in Desember 1936 geval het.
  So het Nicholas II uiteindelik die verhaal voltooi. Tsaristiese Rusland het alle lande en volke van die planeet Aarde verenig.
  Op 7 November 1937 het die keiser van die hele planeet Aarde Nicholas die Grootste in 'n vliegtuig neergestort. En sy heerskappy het ook geëindig. Alesey II het koning geword. "n Gesonde, jong erfgenaam - so drie-en-dertig. Onder hom het ruimte-uitbreiding begin. Nuwe grense en nuwe vlugte. Die monargie was onwrikbaar. Die mensdom is verenig en verower ruimte.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Die kommandant van Port Arthur het gesterf; in werklikheid is hy in die regte geskiedenis in die kop gewond, maar 'n fragment van 'n fragment het 'n paar millimeter nader aan die brein beweeg. Kortom, die verraaier wat die sitadel oorgegee het, het gesterf en sy plek is ingeneem deur die held van die verdediging van Port Arthur, Kondratenko.
  Om die verdediging van die vesting te versterk, het die nuwe bevelvoerder al die matrose en vlootartillerie aan wal afgeskryf, en die eskader ontwapen, maar Port Arthur versterk.
  As gevolg hiervan is die sitadel deeglik beskerm, plus die vaardige optrede van bevelvoerder Kondratenko. Die verdediging het suksesvol uitgehou. Kondratenko het die verdediging van die Vysokaya-vesting betyds versterk en die Japannese kon dit nie vat nie.
  Teen die einde van Desember was die samoerai uitgeput van die aanrandings. In Januarie was daar 'n stilte veroorsaak deur Kuropatkin se poging om dit te deblokkeer, maar dit was nie baie suksesvol nie.
  In Februarie was daar weer 'n aanval, en weer is dit afgeweer met groot verliese vir die Japannese.
  Tydens die verdediging het die seun Oleg Rybachenko heldhaftig opgetree. Ten tyde van die beleg was hierdie kajuitseun net tien jaar oud. Die kind het saam met volwassenes baklei en op verkenningssendings gegaan.
  Hy het gewys dat hy baie dapper en veglustig is. En die verdediging het gehou. Nou het Maart al aangebreek... Die Japannese het weer teruggetrek. Bloedige Sondag het nie in Rusland gebeur nie, want tsaar Nicholas het, aangesien Port Arthur in 'n goeie bui was, na die mense uitgegaan. Die Russiese leër is aangevul en het groter en groter geword. Aan die einde van Maart het die Japannese probeer vorder, maar Kuropatkin se magte het 'n te groot numeriese oormag gehad en alle aanvalle afgeweer.
  En nog beter, General Legs se eenhede is deur die beleg van Port Arthur geboei. Nadat die Japannese groot verliese gely het, het hulle teruggetrek. Maar weer het Kuropatkin gehuiwer.
  Einde April het "n nuwe aanranding gevolg, wat egter ook afgeweer is.
  En Oleg Rybachenko, hierdie dapper seun het selfs 'n Japannese kolonel gevang, natuurlik met 'n lokval.
  Aan die begin van Mei het slegs geringe skermutselings plaasgevind, en op die 25ste het Rozhdestvensky se eskader uiteindelik Port Arthur binnegegaan. Die beroemde admiraal het een-en-vyftig skepe gebring en drie oseane gelyktydig oorgesteek!
  Waarna die verdediging versterkings ontvang het. En aan die begin van Junie het die finale aanslag op Port Arthur gevolg. Die aanranding is desperaat en fel. Weereens is dit met groot verliese vir die Japannese afgeweer. Die tsaar het Kuropatkin uiteindelik verwyder en Linevich aangestel. In die middel van Julie 1905 is die Japannese uiteindelik verslaan. En die heldhaftige verdediging van Port Arthur, wat meer as 'n jaar geduur het, het geëindig.
  Kondratenko is bekroon met die Orde van St. Andrew die Eerste Genoemde. En het die rang van veldmaarskalk ontvang. Toe het Rozhdestvensky se eskader saam met Port Arthur die Japannese op see verslaan. Boonop het admiraal Togo self in die geveg gesterf.
  Japan was gedwing om vrede met Rusland te maak, deur die bemiddeling van die Verenigde State.
  Ons moes die Kuril-eilande en Taiwan afstaan. Rusland het 'n protektoraat oor Korea, Mantsjoerye en beheer oor Port Arthur verseker. Daarbenewens het Japan 'n groot skadeloosstelling van 'n miljard goue jen aan Tsaristiese Rusland betaal.
  Die oorwinning het die posisie van tsaar Nikolaas II versterk. Rusland het sy gebiede uitgebrei, en Zheltorossiya het begin vorm as gevolg van die vrywillige anneksasie van Chinese streke. Geen Staatsdoema nie - Rusland het 'n absolute monargie gebly, sonder die parlement.
  Vanweë oorwinning en politieke stabiliteit het ekonomiese groei natuurlik vroeër as in die werklike geskiedenis voortgegaan en was sterker.
  Die Eerste Wêreldoorlog het begin soos in die werklike geskiedenis. Maar dit was meer suksesvol vir Rusland. Watter leër was groter en beter, insluitend te danke aan die hervormings van veldmaarskalk Kondratenko, en die ekonomie was sterker, en die gesag van die tsaar was hoër.
  Die oorlog het net meer as 'n jaar geduur en geëindig met die ineenstorting van Oostenryk-Hongarye, en die oorgawe van die Ottomaanse Ryk en Duitsland. En Bulgarye, wat gesien het hoe dit ruik, het die kant van Serwië en Rusland gekies, soos, terloops, Italië en Japan.
  Veldmaarskalk Kondratenko het die hoogste rang ontvang - generalissimo. En hy het 'n houer geword van byna alle bestellings, soos Suvorov. Brusilov het veldmaarskalk geword. Admiraal Kolchak, Kornilov en Denikin het loopbane gemaak. Tsaristiese Rusland het aan homself geannekseer: Galicië, Bukovina, Krakow Woiwodskap, Poznan-streek, Klaipeda. Tsjeggo-Slowakye het ook deel van die Russiese Ryk geword. En Klein-Asië met Konstantinopel. En Noord-Irak.
  Alles het oor die algemeen goed geblyk te wees. Die Japannese het die Duitse kolonies met Rusland in die Stille Oseaan verdeel.
  Toe is Saoedi-Arabië tussen Rusland, Frankryk en Brittanje verdeel. Toe, na 'n kort oorlog, het Rusland en Brittanje Iran verdeel.
  En dan Afghanistan. Daar was weliswaar 'n bietjie bakleiery daar. En die Britte was aanvanklik nie baie gelukkig nie.
  Die wêreld het stabiliteit en voorspoed gekry. Totdat die Groot Depressie in 1929 getref het. Rusland het ná vinnige groei ook in "n krisis verval.
  In 1931 het Japan Rusland aangeval en wraak gesoek vir vorige nederlae.
  Maar hierdie keer was dit selfmoord. Die tsaristiese troepe het die Japannese verslaan. Admiraal Kolchak is glad nie oud nie; hy het sy genialiteit getoon, vergelykbaar met Ushakov. Die Land van die Opkomende Son is heeltemal op see verslaan en toe beset. Dit is gevolg deur 'n referendum waarin die meerderheid Japannese ten gunste van aansluiting by Rusland gestem het.
  So het tsaar Nikolaas II sy mag in die Stille Oseaan versterk. Rusland het sy skuif na China voortgesit. Verswak deur die krisis, het Brittanje, Frankryk en die Verenigde State nie ingemeng met die oorname van beheer van die Hemelse Ryk nie.
  In 1933 het Hitler in Duitsland aan bewind gekom. Hy het begin om die voormalige mag van die voormalige ryk te herstel. En natuurlik het hy probeer om nie met Rusland te stry nie.
  Mussolini in Italië het vriendskap met Rusland gehad. En hy het Ethiopië stilletjies ingeneem en sy kolonies uitgebrei. Daar is gepraat oor die skep van die Triple Alliance.
  Tsaristiese Rusland wou al die kolonies van verswakkende Engeland en Frankryk annekseer. Wel, die Duitsers en Italianers is ook verstaanbaar. Die VSA het sy eie planne gehad.
  In 1937 het Duitsland met Oostenryk verenig en die Anschluss vervaardig. En in November 1937 het die tweede vliegtuig van Nikolaev neergestort. Die koninkryk is baie suksesvol onderbreek. Nicholas II het kolossale winste behaal tydens sy drie-en-veertig jaar van bewind.
  Hulle het hom Nikolaev die Grote genoem! En selfs die Grootste, hulle het hoër geword as Petrus die Grote.
  Onder Nikolaas II is die werksdag tot tien uur verminder, en sewe jaar se onderwys het verpligtend en gratis geword. Die nasionale gemiddelde salaris het 75 roebels per maand bereik met geen inflasie en goudsteun van die roebel. Die koninklike geldeenheid was die moeilikste en mees omskepbare ter wêreld.
  Rusland het die grootste grondleër ter wêreld gehad, en het beide Brittanje en die Verenigde State oortref in terme van vlootgrootte.
  Russiese tenks was die beste ter wêreld, so ook die vliegtuie. En helikopters in daardie tyd was feitlik die enigstes op planeet Aarde. Die mees talle en hoë-gehalte duikboot vloot. Die beste artillerie. Gevorderde tegnologieë in televisie en video. Die wêreld se eerste kleurbioskoop het ook in Tsaristiese Rusland begin verfilm word. Insluitend danksy tsaar Nicholas II se passie vir fotografie.
  Na die anneksasie van China het Rusland die eerste plek in die wêreld ingeneem in terme van bevolking en Brittanje met al sy kolonies verbygesteek.
  Tsaar Nikolaas II het Ortodoksie hervorm en poligamie gewettig. Hierdie wyse soewerein het daarin geslaag om baie dinge te doen. En hy het gesterf , nie op gespoeg nie, nie vervolg nie, nie nadat hy Rusland verloor het nie, maar 'n groot man. En net 'n paar millimeter beweging van die fragment het so 'n impak op die geskiedenis van Rusland gehad. En hulle sê ook dat daar geen toevallighede in die geskiedenis is nie! Dis hoe dit gebeur. Beide Nicholas II en die verskynsel van Generalissimo Kondratenko het dit gewys.
  Maar ná die dood van tsaar Nicholas het 'n tydelike spronggewoep ingetree. Eers het die monarg Alexei II gesterf voordat hy gekroon kon word. Toe sterf nog 'n erfgenaam, Kirill Vladimirovich Romanov, ook. En Vladimir III het die troon in 1938 bestyg. Die tsaar is jonk, maar oor die algemeen nie dom nie en redelik sterk en ambisieus.
  Wel, hy het sake gedoen! Rusland, Italië, Duitsland, teen Brittanje, Frankryk en dalk in die toekoms die VSA. Hier is die Drievoudige Alliansie natuurlik baie sterker.
  In Mei 1940 het Duitsland Frankryk, België, Holland en Brittanje aangeval. Rusland het Franse, Engelse en Nederlandse kolonies aangeval. Die onseremoniele beslaglegging van gebiede het begin.
  Die Britte en Franse kon die Russiese leër nie weerstaan nie. En binne 'n maand en 'n half het die Duitsers Frankryk, België en Holland verslaan en gedwing om te kapituleer.
  Toe het die Fuhrer Spanje en Portugal beset en Denemarke en Noorweë verower. Rusland het Swede beset.
  Die oorlog was amper eensydig. Met die ondersteuning van die plaaslike bevolking het Rusland Indië, Indochina, suidelike Afghanistan, suidelike Iran, die Midde-Ooste ingeneem en Egipte binnegegaan.
  Natuurlik kon die koloniale troepe nie die tsaristiese leër weerstaan nie, en hulle wou nie regtig nie. Die verowering van Afrika is ietwat vertraag weens die gebrek aan paaie en uitgerekte kommunikasie. Die Duitsers het oor Afrika deur Gibraltar en Marokko beweeg, die Russe deur Egipte, en toe Soedan.
  Die terrein was egter meer 'n hindernis as die weerstand van Britse of Franse troepe. Daar was min van hulle, en hulle was swak gewapen, en meestal van plaaslike inboorlinge. Wat nie geweet het hoe of wou baklei nie.
  In 1940 het Hitler dit nie gewaag om in Brittanje te land nie. Hy het 'n lugoffensief van stapel gestuur, wat aanvanklik nie baie suksesvol was nie. Maar in die lente van 1941 het Russiese vliegtuie tot die geveg toegetree, en Brittanje het begin om onder dodelike druk geplaas te word.
  En in Augustus het die landing van gesamentlike Duits-Russiese troepe gevolg, en na twee weke van hardnekkige gevegte, die inname van Londen.
  Daarna het die hele oostelike halfrond, insluitend Australië en Nieu-Seeland, Russies, Duits en Italiaans geword.
  Maar daar was nog die VSA.
  Tsaar Vladimir het besluit om Amerika aan te val. Hitler en Mussolini het hom in hierdie besluit ondersteun. Die Derde Ryk het troepe na Ysland verskuif, en daarna na Groenland en Kanada, en Tsaristiese Rusland het na Alaska verhuis. Die kragte is natuurlik ongelyk. Die Verenigde State het 'n taamlik swak tenkvloot, en 'n baie kleiner bevolking as Rusland saam met al sy kolonies. Alhoewel die ekonomie ontwikkel is. Maar so 'n monster kan nie weerstaan word nie.
  Nadat die offensief in 1943 van stapel gestuur is, het die Russiese leër Alaska vinnig in twee wintermaande beset. En in die lente het hulle saam met die Duitsers byna die hele Kanada verower.
  Brasilië, Venezuela, Mexiko en ander lande het oorlog teen die Verenigde State verklaar.
  Die beweging van Russiese troepe oor die noordelike state van Amerika het begin. Die kragte is natuurlik ongelyk. Rusland en Duitsland is beter in kwaliteit en kwantiteit.
  Die meisies Natasha, Zoya, Aurora en Svetlana veg op die beste Kondratenko-3-tenk ter wêreld, 'n mobiele voertuig met 'n langloop- en vinnigvuurkanon. Baie flink, met 'n lae silhoeët.
  Die gewig van die Kondratenko-3-tenk is ongeveer veertig ton, en dit is goed beskerm. En die geweer het, ten spyte van sy klein kaliber van 76 mm, 'n hoë aanvanklike projektielsnelheid.
  Shermans, hierdie tenk kan nie vanuit enige hoek binnegedring word nie. So...
  Die meisies, wat kaalvoet en in bikini's baklei, vernietig eenvoudig die Amerikaners en lag baie.
  Veral Natasha... En met haar kaal vingers druk sy die joystick en sê:
  - Eer aan my Rus'!
  Zoya skiet ook. Hy doen dit met sy kaal tone, druk die joystick-knoppies en skree:
  - En al ons geboorteland!
  Volgende, Aurora vuur. Sy slaan die vyand en sê terwyl sy haar tande ontbloot:
  - En hoër magte is agter ons!
  En die meisie knipoog ook baie vurig! Hy druk sy kaal tone soos joystick-knoppies.
  En dan vuur Svetlana. So 'n skerp en sprankelende meisie. Straal sonstrale uit sy mond. En hy sing ook:
  - Ek is 'n wêreldster! Ek hardloop vinniger as selfs Satan!
  Met sulke meisies is die duiwel self nie bang nie. Hulle is besig om die Amerikaners te slaan, wat Chicago styf omring.
  En sonder om iemand daar uit te laat. Die vernietiging is, kom ons sê, onbenullig. Dit is die meisies.
  En so kapituleer die garnisoen van Chicago. Ken ons s'n!
  En Russiese tenks nader reeds New York. Tsaar Vladimir vryf tevrede oor sy hande. Het die Russe al ooit so ver gegaan?
  Die meisies baklei ook dapper in die lug. Byvoorbeeld, 'n oulike paartjie: Maria en Mirabela.
  Kaalvoet en bikini-geklede skoonhede samel rekeninge in. Daar is letterlik niks om hulle teë te staan nie. Die meisies hier is so pragtig en skitterend aggressief en akkuraat.
  Maria het 'n skoot afgevuur, 'n dosyn vliegtuie in een sars neergeskiet en gesing:
  - Eer aan ons geboorteland! In die naam van Rusland!
  Mirabela het ook geskiet en gebrul:
  - Maar daar is 'n leier in groot mag,
  Hy sal die Slawiërs roep om te veg...
  Hulle kan nie met Rusland klaarkom nie -
  Wanneer Vladimir as koning regeer!
  
  Van hard, sterk, met 'n yster wil,
  En die voorkoms is soos om metaal te sny ...
  Russe het nie 'n beter lewe nodig nie -
  Dit is net waarvan mense gedroom het!
  Ja, hierdie meisies is meesters van baklei en sing...
  Terloops, te midde van die aanval op New York, het die eerste Russiese ruimtevaarder die ruimte ingevlieg en om planeet Aarde gevlieg. En dit is nog 'n prestasie van Tsaristiese Rusland deur die Romanof-dinastie.
  En toe kapituleer die garnisoen van New York, en Washington het gou geval. En op 3 September 1943 het die Verenigde State heeltemal gekapituleer. So eindig die Tweede Wêreldoorlog, wat op 15 Mei 1940 begin het. Die oorlog is glorieryk en oorwinnend vir Rusland.
  Natuurlik het beide Hitler en Mussolini baie uit hierdie oorlog gewen. Albei diktators het besittings in Afrika verkry, sommige in Europa en die VSA. Europa is uiteindelik tussen lande verdeel. En ná die referendum het Bulgarye die Bulgaarse koninkryk binne Rusland geword.
  Dit wil voorkom asof die wêreld weer herverdeel is en die kolonies kan verteer word. Maar Hitler sou natuurlik nie Hitler wees as hy nie meer wou hê nie. Verslaan veral Rusland. En gryp sy grondgebied.
  En natuurlik het die Duitsers baie gereken op nuwe, kragtiger wapens. Tenks van die "E"-reeks en ballistiese missiele, veral vlieënde pierings.
  Tsaristiese Rusland was egter aansienlik voor die Derde Ryk in ballistiese missiele en het in 1951, op 12 April, selfs na die maan gevlieg.
  En die "E"-reeks tenks het nie 'n kwalitatiewe meerderwaardigheid bo die Russiese gehad nie.
  En net vlieënde pierings was 'n raaisel. Danksy die laminêre vloei het hulle geblyk heeltemal onkwesbaar te wees vir enige tipe handwapens. Maar terselfdertyd kon hulle self nie vuur nie.
  Mussolini het gesterf en sy seun het die troon opgevolg. Hitler het druk op hom geplaas en die jong man het ingestem om met Rusland te veg. Op 20 April 1955 het "n nuwe, derde wêreldoorlog begin. Aan Hitler se kant was: Italië, Brasilië, Argentinië, Chili, Mexiko, kortom, die hele Latyns-Amerika, behalwe vir Kuba, wat Rusland ondersteun het. En daar was nie meer ander lande in die wêreld nie! Die derde wêreldoorlog het op 20 April 1955 begin. En tsaar Vladimir het voor die ernstigste uitdaging van sy bewind te staan gekom.
  Die enigste ding wat hom kan troos, is dat hierdie oorlog die laaste in die geskiedenis van oorloë op planeet Aarde sal wees. Aangesien alle lande van die wêreld daaraan deelneem!
  Wel, sodra die oorlog begin het, moet dit gevoer word! Hitler se aanval was nie besonder onverwags nie. Hongarye, Joego-Slawië, deel van Rusland met beperkte outonomie, hul koning Vladimir III. Albanië word deur Italië gevange geneem. Alles is ordelik. Die Duitsers probeer opruk vanaf Oos-Pruise, Oostenryk, Italië vanuit die suide. En die bakleiery is aan die gang in Afrika. En die koalisie van Latynse lande teen die VSA. Maar hulle is nie baie aktief daar nie. Nou eers is oorlog verklaar.
  Intussen het Hitler sy hoofmagte in Europa verskuif.
  En 'n helse oorlog het uitgebreek. Die laaste grootskaalse oorlog in die menslike geskiedenis.
  Die Duitsers het die grootste slag in Hongarye in die rigting van Boedapest gelewer. Oleg Rybachenko het daar geveg. Hy het nog 'n seuntjie van ongeveer tien jaar oud gebly. True, baie fisies sterk, gespierd, vinnig, en die belangrikste, soos 'n hooglander, onsterflik. Ja, die skrywer en digter Oleg Rybachenko het onsterflikheid ontvang, maar op voorwaarde dat hy 'n seun van ongeveer tien jaar oud word en Rusland in 'n kinderlike, maar baie sterk en vinnige liggaam dien. En hy is 'n kind sedert 1 Januarie 1904. Toe ek as 'n kajuitseun by Port Arthur aangesluit het. Wel, hy is nie die kleinste seuntjie nie, maar van die begin af was hy sterk en vinnig en is hy op die skip geneem.
  Bowendien, toe hulle twyfel of dit te klein is, het Oleg Rybachenko 'n kopermuntstuk met sy vingers gebuig vir 'n weddenskap. Daarna is hy sonder om te praat op die skip geneem.
  Die seun het 'n groot aantal toekennings verdien en aan alle oorloë deelgeneem. Offisier geword. Maar hy het steeds soos 'n kind gelyk. Daarom, alhoewel hy toekennings ontvang het vir talle uitbuitings, is die ewige seun niks hoër as kaptein gegee nie. En nou is Oleg Rybachenko al meer as 'n halwe eeu in die weermag. Jy het lankal "n beamptespensioen verdien, maar as jou gesondheid yster is, hoekom dan die diens verlaat?
  Boonop, sonder rekenaars, spelkonsoles, televisie, is dit op een of ander manier vervelig. En in die weermag is jy 'n kaptein, ten minste ry jy soldate. Ja, die tyd vlieg steeds.
  Generalissimo Kondratenko het gesterf. Groot-admiraal Kolchak, wat Ushakov verbygesteek het, het ook gesterf. Baie van die mense waarmee Oleg Rybachenko begin het, is nie meer in die diens nie.
  Meer presies, sedert die beleg van Port Arthur, is byna al die veterane dood. Net Vovka het oorgebly. Ook hy was toe 'n kajuitseun, en nou is hy reeds 'n gryserige oupa. Die waarheid dien steeds. En hy is verbaas dat Oleg dieselfde seun bly, wat nie 'n enkele litteken aan sy lyf het nie. Dit is 'n verskynsel wat deur die hele Russiese, Tsaristiese leër bekend is. Die waarheid is dat hy baie goed veg.
  Die seuntjie Oleg is kaalvoet, dis vir hom lekkerder en ratser. Hy mik geweer na geweer en skiet op die Duitse E-reeks tenks. Die Nazi-motors is eenvoudig groot. En dit lyk asof niks hulle keer nie.
  Maar die ewige seun slaan so akkuraat dat hy die metaal deurboor. Hy skilder die Krauts, ruk torings af en sing.
  - Tsaar Vladimir, Russiese tsaar...
  Ortodokse soewerein!
  Ons sal binnekort die wêreld oorwin,
  Daar is immers gerubs bo ons!
  Hitler sal eindig
  En wie ook al geluister het - welgedaan!
  En die seun gooi 'n granaat, kaalvoet, met sy kind se voet. Grysbaard Vovka skud net sy kop.
  Die skrywer en digter Oleg Rybachenko het meer as vyftig jaar in die twintigste eeu 'n kind gebly. En ek moet erken ek het al baie gesien. Omdat hy onsterflik was, het hy lank gelede alle gevoel van vrees verloor. En die oorlog het hom aan 'n rekenaarstrategie-speletjie herinner.
  Dit was maklik en lekker om te speel. En dit was ook 'n plesier om te baklei. Dit is goed as daar oggenddou onder jou kaal voete is, en jy bad 'n ewige seun, en jy is nie volgens die reëls in 'n kortbroek aangetrek nie!
  Oleg Rybachenko word toegelaat om in kortbroek en kaalvoet rond te hardloop. Die seun het in Port Arthur geleer om sonder skoene te loop, selfs in die koue. 'n Onsterflike liggaam kan immers nie verkoue of siek word nie, en jy raak vinnig gewoond aan die koue, wat nie skade aanrig nie. Net soos Peter Pan. En dis amper lekker om kaalvoet in die sneeu te hardloop. Wanneer jy beweeg word die koue feitlik nie gevoel nie, net as jy roerloos sit, voel jou kaal voete bietjie styf! Maar vir 'n seun is dit 'n klein ding.
  Maar daar is ook heksemeisies Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Hulle neem ook deel aan die oorlog. Maar nie heeltyd nie, maar in episodes. Het ons gehelp om die berg Vysokaya vas te hou toe dit die moeilikste was. Kaalvoet skoonhede het daar baklei, en in bikini's. Hulle het skerp geslypte skyfies met hul kaal tone gegooi.
  En hulle het met swaarde gesny. En Oleg Rybachenko het toe 'n masjiengeweer afgevuur - hulle het sy senior kamerade doodgemaak. En gevolglik het die samoerai se aanval uitgebreek, en die berg Vysokaya het onwrikbaar geblyk te wees!
  En die meisies het hul hoogste klas en Valkyrie kunsvlieg gewys.
  En nou is die Duitsers op die verdediging. Die tsaristiese leër is gereed vir oorlog. Die Fuhrer kon nie taktiese verrassing behaal nie.
  En die Russiese troepe veg moedig. Dit blyk dat Hitler homself meer as een keer sal vervloek omdat hy so 'n oorlog begin het. Boonop, ten spyte van die feit dat die Führer twee derdes van Europa en 'n derde van Afrika onder wapen het, maar steeds
  hy is nie 'n mededinger vir Rusland nie.
  En die aantal soldate ook. En die Italiaanse troepe is swak. Latyns-Amerikaanse lande neem traag aan die oorlog deel. En hul weermag, beide tegnies en organisatories, is nie baie goed nie.
  Rusland hou dus steeds die vyand in diepte verdedig.
  Die Kondratenko-6-tenk is redelik in staat om hierdie reeks te veg. En "Nikolai"-4 is swaarder en wys homself as 'n baie sterk masjien.
  Die Russe kan veg met die swaarder Duitse monsters.
  Veral op "Nikolai"-4 waar die bemanning van Alenka, die meisie is baie mooi en in 'n bikini.
  130 mm kaliber geweer. Hoe dit die fasciste tref. Dit was tevergeefs dat Hitler Tsaristiese Rusland aangeval het. Dit is nie 'n maklike rit vir hom nie, maar 'n pak slae.
  Anyuta het die joystick-knoppie met haar kaal tone gedruk en gesing:
  - Vir Rusland en vryheid tot die einde toe!
  En hoe sal die skoonheid lag!
  En dan sal Augustinus 'n projektiel na die vyand loods. Dit sal die metaal verdeel en sing:
  - Kom ons laat harte in harmonie klop!
  En hy sal ook die joystick-knoppies met sy kaal tone druk. Hierdie is werklik 'n cool meisie!
  En hier klop Maria. En hy sal die fasciste verdeel. En vernietig die vyand.
  Gebruik terselfdertyd kaal tone. En hy sal ook sing:
  - In die naam van ons Moederland, Heilige! Laat die vegter eenvoudig cool wees!
  En hy sal uitbars van die lag en sy tande wys!
  En dan sal die Olimpiese Spele jou met 'n swaar projektiel tref. Sy is net wat jy nodig het, meisies - die sappigste appelsap!
  En weer het die meisies deur die E-50 gebreek, die toring uitgeslaan en gelag.
  Alenka het 'n projektiel gestuur, die E-100 verpletter en daardeur gesteek. En met jou kaal tone. Hoekom het die meisie gesing:
  - Breek die vyand!
  En Anyuta stamp met haar kaal voete rond en piep:
  - Die Fritz is kaput!
  En dan sal Augustinus slaan. Ook baie akkuraat en met kaal tone, koer:
  - Hitler is klaar!
  En dan sal Maria baie aggressief byvoeg. Dit sal die fasciste verpletter en piep::
  - En wie ook al geluister het, welgedaan!
  En hy sal sy tong wys!
  En dan stuur die Olimpiese Spele 'n projektiel wat teenstanders doodmaak.
  En ook kaalvoet gebruik en sing:
  - Totaal uitverkoop!
  En weer sal die meisie haar tong vat en dit wys.
  So kap hulle...
  Die Duitsers het na 'n maand se gevegte vanaf die begin van die offensief van vyftig tot honderd kilometer gevorder, en groot, selfs groot verliese gely. En die Italianers in Afrika het hulle heeltemal in 'n ketel bevind en omring. Hulle troepe word onbenullig verslaan.
  Op 21 Mei het Adolf Hitler beveel dat almal wat in staat is om wapens te dra vanaf die ouderdom van vyftien tot vyf en sestig in die weermag opgeneem word. Die tsaristiese leër was besig om reservate op te stel.
  Soos dit geblyk het, is Duitse skyfvliegtuie in die praktyk nie so skrikwekkend nie. Weliswaar kan Russiese vliegtuie met ramme aanval. Maar dit kan vermy word, danksy die hoë manoeuvreerbaarheid van die voertuie van die tsaristiese leër.
  En Hitler se hoop op 'n onkwetsbare wonderwapen het glad nie waar geword nie.
  Die tsaristiese leër het homself steeds verdedig. Kragtige lyne van verdediging, vooraf gegrawe, sterk verdediging. Laat Hitler sonder stoom opraak. Maar in Afrika kan jy druk plaas op "n swakker Italiaanse bondgenoot.
  As die Führer nie besluit het om oorlog te voer met Tsaristiese Rusland nie, sou hy ongetwyfeld die geskiedenis ingegaan het as 'n groot, en selfs die grootste, leier van Duitsland. En so wou die demoon die wêreld regeer, en wat het daarvan gekom?
  Russiese meisies is tog die coolste in die wêreld.
  Oleg Rybachenko, soos altyd, is aan die voorpunt van die stryd. Nie 'n koeël of skrapnel kan aan hom raak nie. Hy is 'n taai ou en 'n gawe ou.
  'n Seun in kortbroek en kaalvoet, teen die Nazi's. En gooi granate na hulle, en hardloop in die loodreën.
  Ja, dit is jammer dat die briljante Kondratenko nie daar is nie, maar daar is jong en bekwame bevelvoerders. Veral veldmaarskalk Vasilevsky, wat reeds tydens die Eerste Wêreldoorlog uitgestaan het. En hy beveel energiek en vaardig.
  En die Fritz, wat 'n taai verdediging teëkom, raak hopeloos daarin vas. Maar hulle probeer steeds deurbreek.
  Oleg Rybachenko, hierdie ewige seuntjie lag, ontbloot sy tande en sing:
  - My moederland! My Heilige Moederland!
  En ook soos om met sy kaal voete 'n granaat te gooi.
  En hier het Natasha, Zoya, Aurora en Svetlana die stryd betree. Hulle is ewige heksemeisies, dienaars van die heilige God van die Familie. Hulle baklei nie altyd nie, anders sou Rusland die hele wêreld verower het. Maar dit is altyd effektief en treffend.
  Meisies hou daarvan om dood te maak: dit is meisies!
  En hoe hulle deur die fasciste sal loop, en hoe hulle hulle sal tref...
  En met hul kaal tone gooi hulle skywe en maak die Krauts dood.
  Die Nazi's raak vasgeval en ly al hoe meer verliese. Vasilevsky se groot strateeg stel voor om die Nazi's en Italianers in Afrika te verslaan. Russiese tenks, wat ratser is en beter manoeuvreerbaarheid het, sal dus 'n voordeel hê. En in Europa, laat die fasciste daarmee wegkom. Sodat hulle hul hulpbronne heeltemal sou uitput.
  Tsaar Vladimir het hierdie plan aanvaar. En nuwe magte is na Afrika oorgeplaas.
  Elizabeth en haar bemanning het in Libië geveg en Italiaanse eenhede afgesny. Dis warm daar en die meisie lyk goed in 'n bikini. Hulle het die nuutste Kondratenko-6-tenk, waarin die krygers die posisies van die Italianers en Fritzes omseil en hulle met selfvertroue verslaan.
  Elizabeth skiet op 'n tenk uit Mussolini Jr. se ryk en sê:
  - 'n Pelsjas en 'n kaftan loop oor die see, oor die branders!
  En natuurlik gebruik hy sy kaal tone.
  Volgende skiet Ekaterina. Stamp deur 'n Duitse motor en brul:
  - In Rusland is tsaar Vladimir 'n held!
  Elena is agter haar, slaan die Fritz se selfaangedrewe geweer en tjirp:
  - Hoera vir Hitler vir jou Moederland!
  En uiteindelik sal die Olimpiese Spele die projektiel vrystel. Dit sal die Krauts verpletter, hulle verpletter en piep:
  - Die resultaat sal uitstekend wees!
  En hy gebruik ook die kaal tone van kindervoete.
  In Afrika het Russiese troepe aan die einde van Mei en begin Junie aansienlike suksesse behaal. Die gevegte het na die gebied van Libië en Ethiopië versprei. Op 12 Junie het Tripoli geval. En op 15 Junie is die hoofstad van Ethiopië aan die beweeg geneem. So het die soldate van Mussolini Jr. begin uitstort. Helaas, hy kon nie sy pa ondersteun nie.
  En sy glorie as 'n oorwinnaar ook. Maar Mussolini, nadat hy 'n deel van die Engelse en Franse kolonies beslag gelê het, het homself as Caesar beskou. Maar dit lyk onmoontlik om Caesar te oortref.
  Oleg Rybachenko het geveg terwyl hy die battery beveel het. En so dapper dat die Duitsers elke dag tientalle tenks uit sy vuur verloor het. Sy seuntjie is selfs met nog 'n goue kruis bekroon. En hulle het hom selfs uiteindelik die lank verdiende rang van majoor toegeken.
  Voorheen is hy nie aangewys nie omdat hy soos 'n kind lyk. Maar die seun het uitstaande heldhaftigheid getoon. En die vermoë om te veg.
  Op 22 Junie 1955 het Russiese troepe in Afrika uiteindelik Italiaanse Somalië ingeneem. En op 25 Junie 1955 het die oorblyfsels van Italiaanse troepe in Ethiopië gekapituleer.
  Die Tsaristiese Leër het met selfvertroue gewen. Mainstein, wat as die beste bevelvoerder van die Derde Ryk beskou is, het in sy dagboek geskryf:
  - Ons het die helse beer wakker gemaak! Nou word ons uitmekaar geskeur!
  Teen die einde van Junie het die Duitsers sulke groot verliese gely dat hulle gedwing is om hul offensief in Europa op te skort.
  Tsaar Vladimir het beveel dat die druk in Afrika verhoog word. Eers die Donker Kontinent, dan alles anders - het die uitstaande monarg gesê! Op 1 Julie 1955 het die Duitsers gepoog om in Skandinawië op te ruk. En hulle het in die rigting van Stockholm gejaag, maar het in baie digte verdediging gehardloop. En hulle het enorme skade gely.
  Aan die begin van Julie 1955 het Russiese troepe Duitse Algerië binnegekom.
  Libië was reeds onder die beheer van Tsaristiese Rusland. Die Niger-offensief en lusse was aan die gang.
  Elizabeth se tenkspan veg teen die Nazi's. Dis baie warm en die meisies het selfs hul bra's uitgetrek en dra nou net broekies in die Kondratenko-6-tenk. Hulle skiet akkuraat op die fasciste.
  En hulle wil groot prestasies hê.
  Tsaristiese Rusland is steeds 'n outokratiese land. En dit het steeds nie 'n parlement nie. En dat die rewolusie nie gebeur het nie, en die Doema nie gestig is nie. Die konings self wil nie hul mag beperk nie. Maar die Fuhrer en die Duce is diktators. Dit wil sê, daar is 'n oorlog tussen twee stelsels met outoritêre regimes.
  Maar vir Tsaristiese Rusland is dit meer natuurlik. En 'n hardnekkige en voortdurende stryd volg.
  Elizaveta druk die joystick-knoppie met haar kaal tone en vuur 'n projektiel af. Spoel vir homself:
  - Kom ons slaan die Nazi's in stukke!
  Ekaterina het ook die joystick-knoppie met haar kaal tone gedruk en die moordenaar laat proes:
  - Kom ons bring Hitler af!
  En Elena slaan, slaan ook die fasciste uit en piep:
  - Ons sal jou uitmekaar skeur!
  En ook hoe hy sy tande ontbloot! En hy druk die joystick-knoppies met sy kaal voete.
  En dan sal die Olimpiese Spele jou onderstebo keer, en hoe dom sal dit wees. Dit sal almal verkrummel en gorrel:
  - Hel van 'n gang en 'n bemanning!
  Moenie vergeet om die joystick-knoppies met jou kaal tone te druk nie. En verslaan die vyand.
  Die krygers is inderdaad baie dapper en sprankelende van karakter.
  Oleg Rybachenko het intussen nog 'n aanval deur die Fritzes afgeweer en gesing:
  - Vir die Moederland en Tsaar Vladimir - hoera!
  Ja, in die werklike geskiedenis was daar so 'n selfverklaarde keiser van Rusland Vladimir III, die hoof van die Huis van Romanof. En hy het werklik in 1938 formeel begin regeer. En toe blyk Vladimir 'n regte koning te wees en 'n groot een daarby! Vladimir Kirillovich Romanov is 'n tsaar wat alle kans het om die keiser van die hele aarde te word!
  Na die oorwinning, of eerder die aanval af te weer, het Oleg Rybachenko met sy ondergeskiktes begin kaart speel. 'n Seun in 'n kort broek, mooi hare, baie gespierd, en geskeur, het met die grys hare vegters gespeel. Verbasend genoeg is Oleg ouer as almal van hulle. Maar hierdie seun sny homself.
  Onthou Port Arthur, die heldhaftige verdediging waaruit die glorie van Rusland gekom het. Groot eer hiervoor...
  Die onsterflike seun het opgemerk:
  - Dit is hoe ons al ons probleme sal oplos! Binnekort sal daar 'n tyd wees wanneer mense mekaar nooit sal doodmaak nie!
  Die soldate en offisiere het saamgestem:
  - Natuurlik, meneer majoor! Hulle sal nie doodmaak nie!
  Oleg het na die lint met sy vele medaljes gekyk. Ja, daar is al so baie bevele, min generaals het dit. En dit sal lekker wees om ook 'n titel te kry. Prins, graaf, hertog!
  Duke Rybachenko - klink pragtig!
  En die seun het hoër gespring en in die draaitafel getol.
  Die Duitsers het probeer aanval, maar is weer afgeweer en het kolossale onherstelbare skade opgedoen.
  Gedurende Julie het die Russiese weermag nuwe, groot suksesse in Afrika behaal. Terwyl die gewig van die offensief van die tsaristiese leër daar was. Algerië het baie van die beste Russiese wapens. En teen die einde van die maand word die Duitsers omsingel en in die ketel vernietig.
  In Augustus het Russiese troepe Marokko binnegedring. Die meisies het desperaat op die Kondratenko-6-tenk baklei en tot in die dik daarvan deurgebreek.
  Elke nou en dan was daar berigte van Duitsers wat oorgee en stede wat ingeneem is.
  Gevegte het in Nigerië en op verskillende plekke plaasgevind. Die Russe het beide in getalle, meer mobiele tegnici, en die ondersteuning van die plaaslike bevolking, wat die rassistiese fasciste teen hulself gedraai het, geneem.
  Afrika was inderdaad 'n swak skakel in die strategie van Hitler en Mussolini Jr.
  Rusland het daar geseëvier... En in September, terwyl hulle stadig magte optrek, het hulle na Noorweë getrek. Die Nazi's het kolossale verliese gely. En Alenka en haar bemanning het op die tenk gery. Die nuutste tenk "Nikolai"-5 is swaar en het getoon dat hy meer gevorderd as die E-reeks is.
  Selfs so 'n kragtige tenk soos die E-200 is deur die geweer van die tsaristiese masjien binnegedring.
  Alenka, wat die joystick-knoppies met haar kaal tone druk, vryf tevrede oor haar hande:
  - Ek is wat die Wehrmacht kan breek!
  Anyuta het ook die knoppie met haar kaal tone gedruk, die Duitse motor gestamp en bevestig:
  - Ons sal die Wehrmacht in stof afvee! Vir die krag van tsarisme!
  Cool Augustine het afgevuur en geskreeu:
  - En ons sal onder kommunisme lewe!
  Maria het geredelik hiermee saamgestem:
  - Ja, onder tsaristiese kommunisme!
  En met haar kaal tone druk sy die joystick-knoppies. En terselfdertyd sal hy die vyand tref en verpletter.
  En dan piep Marusya:
  - Op volle graad!
  En hy druk ook die joystick-knoppie met sy kaal tone.
  Russiese troepe het Oslo reeds omsingel. Daar is gevegte vir elke bos en huis.
  In die middel stoot die tsaristiese leër weer die Duitse offensief af. Oleg Rybachenko, soos altyd, is op die voorste linie en veg met selfvertroue. Russiese artillerie werk soos klokslag.
  Alles is akkuraat en waar ...
  In Oktober het Russiese troepe Afrika finaal van voorrade per land afgesny, wat Marokko bevry het. Die Nazi's het hulself in 'n soort ketel bevind.
  Selfs op die donker vasteland. Hitler het gebewe van woede, maar kon niks vir middagete eet nie.
  Ja, hy het na Rus se gekom... Winter kom nader. Oleg Rybachenko hardloop, ondanks die feit dat dit sneeu, steeds kaalvoet en in 'n kortbroek. Wel, seun - wat jy ook al neem! En 'n heeltemal vreeslose ou.
  En hy gooi granate met sy kaal tone.
  En sing:
  - Laat loop lomp,
  Gepantserde tenks deur plasse...
  En daar is 'n masjiengeweer op die dak -
  Cheburashka kanonnier,
  Krokodil masjiengeweer!
  Shakoklyak is op die aanval!
  Die terminator-seun het 'n granaat met haar kaal tone gegooi, die Nazi's uitmekaar geskeur en gesing:
  - En ek speel met dinamiet,
  In duidelike sig vir verbygangers!
  Hoe die Krauts die vlermuise vermy!
  Almal lê, en ek gaan!
  En die seuntjie is regtig so snaaks! Maar hy is al meer as vyftig jaar in die weermag. En net 'n duiweltjie! Al is hy blond!
  Oleg Rybachenko gooi weer 'n granaat met sy kaalvoet en brul:
  - Eer aan die tsaar en Nikolaas en Vladimir die Derde!
  En ek het gedink dat hulle nie Vladimir Kirillovich Romanov met Vladimir Poetin moet verwar nie! Die Romanov groot tsare is 'n wonderlike familie! Diegene wat Rusland die grootste ryk gemaak het!
  En nie so bederf deur geluk soos Poetin nie!
  Maar Russiese troepe stoot nog 'n aanval af.
  November kom. Die Nazi's raak op. Maar hulle gooi nuwe reserwes in die geveg. Hulle word reeds in Afrika afgerond. Dis moeilik vir die fasciste.
  Daarom haal hulle hul woede op die gevangenes uit. Hulle het op die pragtige Nicoletta afgekom. Hulle het haar tot by haar onderbroek uitgetrek en haar deur die vars Novembersneeu gelei.
  "n Meisie met haar hande vasgebind, amper kaal, loop deur die sneeudrifte en laat kaalvoet, grasieuse voetspore. Sy is so mooi. En die Duitsers volg haar en sweep haar. En hulle het hulself geslaan met 'n skoonheid, hulle het hulle geslaan. Bloed vloei uit sy gestreepte rug.
  Nicoletta het net haar tande stywer geklem. En hy hou sy kop trots omhoog. En haar koperrooi hare wapper soos 'n proletariese banier.
  En haar kaal voete het ook skarlaken geword, maar die meisie lig nie eers 'n wenkbrou nie.
  Dis watter fenomenale moed sy het.
  Alhoewel die Nazi's dit al gevat het en dit met 'n fakkel in hul kaal bors gesteek het. Maar selfs toe het die meisie net gebewe, maar nie geskree nie.
  Sy het so groot geloof...
  Die meisie word op die rek opgetrek en haar gewrigte is gedraai. Dan steek hulle 'n vuur onder hul kaal voete aan. Hy lek die skoonheid se kaal voete. En met warm kettings sweep hulle die naakte liggaam van die skoonheid.
  Nicoletta het in reaksie gesing;
  Ek is Chernobog, die dogter van die bose God,
  Ek skep chaos, ek saai vernietiging...
  My grootheid kan nie oorwin word nie,
  Net woedende wraak brand in my siel!
  
  As kind wou 'n meisie goeie dinge hê,
  Sy het gedigte geskryf en katte gevoer...
  Vroeg in die oggend opgestaan
  Die vlerke van gerubs het bo haar gefladder!
  
  Maar ek het geleer wat boosheid is,
  Wat in hierdie wêreld maak jou ongelukkig...
  Wat bedoel jy, sê goed?
  Ek het passievol verlief geraak op vernietiging!
  
  En het haar meisieagtige ywer gewys,
  Wat 'n sprankelende dogter van God het sy geword...
  Ons sal die uitgestrektheid van die heelal oorwin,
  Kom ons wys krag, baie kragtig!
  
  Groot Vader hierdie Chernobog,
  Hy bring chaos, oorloë in die heelal ...
  Jy bid tot Svarog om te help,
  Trouens, jy word beloon!
  
  Daarom het ek gesê: God seën,
  Laat die woede in jou hart opborrel...
  Kom ons bou geluk, glo ek, op bloed,
  Laat die moederskoot tot die rand toe gevul word!
  
  Ek hou van listigheid, gemeenheid en bedrog,
  Hoe om Stalin die tiran te mislei ...
  Dit sal nie moontlik wees om dit te vertoon nie,
  En hoeveel mis is daar in die wêreld!
  
  Daarom het sy voorgestel om 'n sterk skuif te maak,
  Vernietig die bose mense met een hou...
  Maar ek het verlief geraak op 'n baie swart God,
  In alle sake, beide hierdie en die anderkant die graf!
  
  Hoe het ek aan die kwaad gewoond geraak?
  En in my hart was daar woede, woede...
  Die lus vir vreugde, goedheid het verdwyn,
  Sodra woede van die voetstuk deurgedring het!
  
  Maar wat van Stalin - hy is ook boos,
  Hier is geen sprake van Hitler nie...
  Genghis Khan was so 'n cool bandiet,
  En hoeveel siele het hy daarin geslaag om te verlam!
  
  So ek sê hoekom hou goeie dinge,
  As daar nie die minste eiebelang daarin is nie...
  As jy 'n houtkapper is, is jou verstand 'n beitel,
  En toe ek dom was, het my gedagtes verdwyn!
  
  Dit is wat ek vir myself en ander sê,
  Bedien die krag soos swart ink ...
  Dan sal ons die uitgestrektheid van die heelal oorwin,
  Golwe sal deur die heelal verstrooi word!
  
  Ons sal die kwaad so sterk maak
  Dit sal woede onsterflikheid gee,
  Die wat swak van gees is, is reeds weggewaai,
  En ons, die sterkste mense, glo hierin!
  
  Kortom, ons sal oral sterker word as almal,
  Kom ons verhef die swaard van bloed bo die heelal...
  En ons woede sal ook by haar wees,
  Kom ons ontvang 'n roeping vol lot!
  
  Kortom, ek is getrou aan Chernobog,
  Ek dien hierdie donker mag met my hele hart...
  My siel is soos die vlerke van 'n arend,
  Diegene wat by die Swart God is, is onoorwinlik!
  Die oorlog tussen Rusland en Hitler se koalisie het voortgeduur. Teen Desember het Russiese troepe uiteindelik die Italianers afgemaai, wat hulle gedwing het om in Afrika te kapituleer, en die Duitsers daar amper klaargemaak. Noorweë is ook van die Krauts skoongemaak.
  Nou het die tsaristiese weermag op 25 Desember tot die offensief gegaan. Hewige gevegte het uitgebreek. In die winter was Russiese tenks duidelik sterker. En deur die vyand se verdediging deurgedring.
  Oleg Rybachenko, hierdie ewige seun het kaalvoet en in kortbroeke deur die sneeu gehardloop en gesing:
  - Dit is ons laaste en beslissende stryd! Ons sal sterf vir die Vaderland - die soldate is agter my!
  Russiese tenks is baie vinnig met gasturbine-enjins. En die fasciste kan hulle nie so maklik keer nie.
  Hier jaag "Nikolai"-5 vooruit. Daar is vyf meisies op wat vrolik sing:
  - Niemand sal ons keer nie, die Russiese wêreld kan nie verslaan word nie!
  En hy sal uit 'n kanon bars! Dit kom eintlik wonderlik uit! Die meisies is, ten spyte van die koue, in bikini's en kaalvoet. En hulle skiet hulself en dink nie daaraan om te stop nie.
  Hulle het net wilde, waansinnige krag.
  Alyonushka hou nie net daarvan om te skiet nie, al het sy die joystick-knoppie met haar kaal tone gedruk en 'n Duitser geslaan, maar ook om stories te skryf.
  Sy het byvoorbeeld geskryf hoe 'n meisie ver weg is om 'n katjie te red. Drie-en-dertig dae lank het ek kaalvoet langs die klipperige pad geloop en my sagte voete laat bloei.
  En tog kon sy die dier vind. Hiervoor het die fee haar wens vervul en die meisie het met die prins getrou.
  Alyonushka het egter gedink, hoekom het sy 'n man in die Russiese weermag nodig? Dit is beter om 'n klomp minnaars te hê. En meer geld en plesier. Mans is immers so anders. En by hulle ervaar jy natuurlik plesier op verskillende maniere. Wat van die man? Jy sal vinnig verveeld en verveeld raak met hom!
  Maar die jong man wat net begin om die grootmenswêreld te ontdek, is baie interessanter.
  En Alenka skiet weer en tref die Duitse E-100.
  En sy beweeg haar baie mooi bene, soos dié van 'n antieke Griekse godin.
  En dan skiet Anyuta. Ook met kaal tone. En slaan 'n Duitse kanon stukkend.
  Daarna sê die meisie:
  - Daar is baie slim mense in Rusland, maar tsaar Vladimir is die beste van tsare!
  Augustinus het opgemerk:
  - En Nicholas II was nie sleg nie! O, ons het nie geweet hoe om konings te waardeer nie!
  Maria het gesing terwyl sy met haar kaal tone op die Nazi's geskiet en glimlag:
  - Jy moet die Russe gehoorsaam, met 'n rein hart en 'n wyser een! En tot eer van Nikolaas is hy die groot koning van die konings!
  En Marusya het iets gesing... En sy het ook kaalvoet gespeel...
  Russiese troepe vorder. Oleg Rybachenko baklei ook. Hy is nog 'n tienjarige seuntjie. So is die prys vir onsterflikheid. Ja, maar hoe goed en vrolik voel hy! Hy het soveel energie en 'n siedende vloei van krag.
  Die seun gooi 'n granaat met sy kaalvoet en piep:
  - Ek is 'n tier, nie 'n kat nie, nou woon daar in my, nie Leopold nie, maar 'n Luiperd!
  Die seun-majoor is soos altyd aan die brand. Die Nazi's kan hom nie keer nie.
  Op 1 Januarie het Russiese troepe reeds hul grondgebied heeltemal skoongemaak van Duitse en Italiaanse troepe en in die besit van die Derde Ryk ingegaan.
  Terselfdertyd het Russiese eenhede Mexiko binnegekom. Die nuwe jaar 1956 het aangebreek.
  Vir die Russe het dit begin met nuwe oorwinnings. Op 7 Januarie het die oorblyfsels van Duitse troepe in Afrika gekapituleer. En die hele Swart Kontinent het Russies geword.
  Nou het die besete Fuhrer besef dat hy heeltemal deurmekaar was. En hy het onderhandelinge aan Rusland voorgestel.
  Waarop tsaar Vladimir geantwoord het:
  - Ons sal net praat oor die onvoorwaardelike oorgawe van die Derde Ryk en Italië!
  Watter wyse woorde! En die oorlog duur voort. Oleg Rybachenko is natuurlik aan die voorpunt van die aanval. Russiese troepe het Oos-Pruise binnegekom. Die verdedigingslinies hier is sterk. Jy moet veg om deur te breek, en jy sal nie vinnig vorder nie.
  Een van die middele van deurbraak was die selfaangedrewe geweer met die Alexander-4-bomlanseerder. 'n Baie kragtige en dodelike hulpmiddel.
  En pragtige meisies vier ook hier fees. Hulle lanseer projektiele met hul kaal tone deur die joystick-knoppies te druk. En hulle vernietig vyandelike bunkers en pilbokse.
  Meisies hardloop met vrymoedigheid in die sneeu - dit is waarvoor Russiese vroue is. En hulle gooi die Indiërs en Chinese in die geveg. Hierdie is reeds letterlik besig om die naderings na die loopgrawe met hul lyke vol te maak. Maar hulle kry dit steeds reg om dit te vat.
  Die Russiese weermag druk in.
  Die strateeg Vasilevsky dra egter die grootste slag na Italië oor - wat baie swakker is. En so wen Russiese soldate die een oorwinning na die ander.
  Januarie was baie suksesvol. Russiese troepe het die Italianers omvergewerp en die Alpe opgesaal. En in Februarie het hulle Venesië beset. En hulle het in Lorbandinië ingegaan. Hulle het ook Poznan ingeneem. Die Duitsers was besig om terug te trek. Op 2 Maart het Klaipeda geval. Russiese troepe het stadig deur Oos-Pruise gevorder, die verdediging was te dig. Ons moes letterlik die paadjie met skulpe afbrand.
  Maar in Italië het die pastafront in duie gestort. En Russiese troepe het na Rome gehaas. Op 30 Maart 1956 het die aanval op die Italiaanse hoofstad begin. Dit is hoe die mense betaal het vir die ambisies van die Mussolini-familie.
  Die hoofstad van Italië, Rome, word aangeval. Die bakleiery is hewig. Alhoewel die Italianers toenemend tou opgooi. Hier is die meisies wat baklei baie mooi, beide in bikini's en kaalvoet. Die krygers gooi granate met hul bene en slaan Mussolini se soldate uit.
  Die meisies hier is pragtig, en natuurlik baie sexy. En met die spiere van titans. En die manier waarop hulle met hul kaalvoet granate gooi, is eenvoudig verstommend.
  Natasha gaan vorentoe en skiet terwyl hy grom:
  - Vir die pragtige Vaderland in my hart, my stralende vuur brand!
  Zoya, vuur, sing saam:
  - Kom ons maak die deur oop vir prestasies! Ons geloof en die koning is monoliet!
  En dan sal Aurora, met haar kaal tone, die rooihaar teef die skyfies los. En die opgesnyde Italianers val.
  En dan sing Svetlana aggressief en ontbloot haar tande:
  - Ons sal almal doodmaak! Ons sal almal verpletter!
  Hulle gooi skywe met hul kaal voete en maal die fasciste. Dit is hoe Mussolini in die hande van die meisies beland het. Die April-aanval van 1956 was fel, en baie figuurlik.
  En hier ry die tenks, helse vuurpilare wat uit hul koffers losbars.
  Die meisies vorder en gooi granate kaalvoet. En hoe hulle iets bloedigs sal spoeg.
  En hulle sal lag...
  Natasha het vurig gesing:
  - Tsaar Vladimir, slaan Hitler in die gesig!
  En hy sal met sy saffieroë knipoog. So 'n wonderlike meisie.
  Die meisies jaag met wilde woede. Hulle het met masjiengewere geslaan. Hulle het die vyand afgemaai en die fasciste verstrooi. En dan is die Olimpiese Spele aan die gang. En in die hande van die magtiges hou die vroulike held 'n vlammewerper vas. En hy sal dit vat en jou slaan, maar dan sal hy jou slaan.
  Van die fasciste vlieg skyfies in alle rigtings. En die krygers kan lag soveel hulle wil.
  Dan sal hy sing:
  "Mussolini sal geslaan word!" Ons vriendskap is monolities!
  En weer, soos 'n knipoog met saffier-oë! En hy sal die fasciste tref.
  Wat het jy gesoek? Rome is op 'n tyd deur die Slawiërs onder leiding van Attila ingeneem. En nou vat die Russe dit.
  Olympias, wat haar teenstanders lewendig gebraai het met 'n balkgooier, het gesing:
  - Helder son van hoop,
  Weer styg dit oor die land...
  Rus se oorwinnings soos voorheen -
  Die Wehrmacht-krygers word geslaan!
  
  Russiese arend oor die planeet,
  Sprei sy vlerke, dit sal opstyg...
  Die vyand sal tot verantwoording geroep word -
  Hy sal verslaan word - gebroke!
  Na die val van Rome het Italiaanse troepe massaal begin oorgee. Mussolini se ryk, hierdie junior militêre vennoot van die Derde Ryk, was besig om uit te brand.
  Russiese troepe het Napels byna sonder weerstand ingeneem en in Sisilië geland. Ook daar het hulle byna geen weerstand ondervind nie. En Hitler was histeries.
  Teen die einde van Mei was Italië klaar. Honderde duisende gevangenes is geneem.
  Russiese meisies het hulle op hul knieë gesit en hulle gedwing om hul kaal voete te soen. Hulle het gehoorsaam op hul lippe geklap. Sommige, veral jong mans, het dit met entoesiasme gedoen.
  Die meisies proes tevrede.
  Die ewige seun Oleg Rybachenko het sy gevangenes gedwing om sy kaal, kinderlike voete te soen.
  Hulle het dit heel gewillig gedoen. Die seuns was baie aantreklik, gespierd en blond. Weliswaar is hy nog te klein, en hy wou nie iets ernstiger met die dames doen nie. Maar wanneer die growwe hakke met 'n tong gekielie word - dis lekker!
  Oleg Rybachenko het die generaal gevang en nog 'n bevel ontvang. Waarop ek nogal trots was.
  Mussolini jr. is deur sy eie gevolg verraai, en Tsaristiese Rusland het nog 'n oorwinning behaal. Maar Benedito Mussolini Sr. het nie geleef om sy skaamte en die ineenstorting van fascisme in Italië te sien nie. Dieselfde lot het egter op die Nazi's in Duitsland gewag. Russiese troepe het vroeg in Junie 1956 op die offensief gegaan. Die hoofaanvalsrigting was Oostenryk.
  Elizaveta en haar bemanning op Nikolai-5 het teen die Duitsers opgedaag. Russiese troepe het gepoog om Wene te omsingel.
  Die Fuhrer het hom natuurlik in 'n moeilike situasie bevind. Die Duitsers se besittings in Afrika, Skandinawië en die grootste deel van die VSA is verlore. En nou vind die gevegte uitsluitlik op die grondgebied van die Derde Ryk plaas. Wat natuurlik vir die Duitsers meer onaangenaam is. Russiese troepe het ook Mexiko binnegekom. Lady Grey de Monka beveel 'n tenkspan in hierdie land aan.
  En Elizaveta lei "Nikolai"-5 om Wene. Sy vernaamste teenstander is die E-50, wat die tsaar se masjien soos 'n blotter binnedring.
  Elizabeth het geskiet en haar kaal tone gebruik om die joystick-knoppies te druk.
  Sy het 'n Duitse tenk getref en getjirp:
  - Ons sal ons harte gee vir St. Nicholas Rus'!
  Ekaterina het ook met haar kaal tone geskiet en haar maat reggehelp:
  - Dit is waarskynlik meer korrek om te sê Vladimir!
  Elizabeth het weer met haar kaal tone geskiet en getjirp:
  - Maar tog was dit keiser Nicholas, wat vir ons die bevolking van China gegee het, wat Rusland onoorwinlik gemaak het!
  Inderdaad, in die infanterie wat gestuur is om die Duitse stellings te bestorm, was die front heeltemal Chinees. Hulle het letterlik lyke na ons gegooi. Maar hulle het deurgebreek.
  Gewoonlik het die Russe in vliegtuie en tenks geveg. Infanterie wat bestaan uit Chinese, Indiërs, Asiërs. Daar is baie Chinese. Daarbenewens het die helderkop Nikolaas II poligamie ingestel terwyl hulle Ortodoksie hervorm het, en ekstra Chinese mans is in die geveg gestuur. En die Russe neem weduwees en ongetroude Chinese vroue as vrouens.
  Slim strategie.
  En die Chinese val aan, sterf en breek deur die Duitse verdediging.
  Elena gebruik haar kaal tone om die joystick-knoppies te druk en slaan die Krauts weer.
  En hy sing:
  - Vir heilige Rus', sal ons dapper veg!
  Daarna sal die meisie dit vat en knipoog. En ontbloot sy wit tande! En sy is so aggressief.
  En dan sal die Olimpiese Spele terugbreek. En hy sal jou ook met sy kaal tone slaan en jou verpletter.
  Dan sal hy skree:
  - Ek is 'n dodelike kobra!
  Daar moet kennis geneem word dat die E-50 tenk gevaarlik kan wees. Sy 88-millimeter kanon met 'n looplengte van 100 EL is vinnig vuur, twaalf rondtes per minuut, en baie akkuraat. Tref dikwels pantser en kan skade veroorsaak.
  Daarom probeer die meisies om nie die hoof Duitse tenk te laat nader nie. Veral naby, verhoog sy penetrasievermoë skerp. En die kern in die Duitse projektiel is óf uraan óf wolfram. Na die verlies van Afrika en uraanneerslae in die Kongo het die krag van die Duitse troepe weliswaar begin opdroog.
  En die meisies is so mooi en kaalvoet en koel.
  Hulle sing vir hulself met entoesiasme:
  - Skyn soos 'n ster oor die hele wêreld,
  Deur die duisternis van hopelose duisternis...
  Groot held Tsaar Vladimir,
  Ken nie pyn of vrees nie!
  
  Vyande trek voor jou terug,
  Die skare mense juig...
  Rusland aanvaar jou -
  'n Magtige hand heers!
  Veg meisies, jy kan niks teen hulle sê nie. En hulle bene is so kaal en gebeitel. Wanneer gevange Duitsers hulle soen, is dit duidelik dat beide meisies en mans daarvan hou. En die krygers gil tevrede.
  En hulle het hul pêreltande gebaar.
  Hierdie is sulke cool meisies. En met haar kaal tone slaan Elizabeth nog 'n fascis uit.
  Daarna skree hy:
  - Eer aan die groot Vaderland!
  En so sal Catherine skiet. Dit sal 'n vyandelike tenk stamp, die Fritzes doodmaak en piep:
  - Dood aan die vyande!
  En daar skop Elena ook met haar kaal tone en druk die joystick-knoppies daarmee saam. En hy tjirp:
  - Vir die Moederland in grootheid!
  En dan sal die uitstaande Olimpiade, ook "n blondine, die projektiel lanseer. En soos dit tjirp:
  - Vir groot Rusland!
  En die meisies is vol totale entoesiasme.
  Hier kom die E-75 tenk. Sy geweer is kragtiger: 128 mm, en dit kan meer skade veroorsaak. Boonop het hierdie tenk beter beskerming en dikker pantser.
  Maar Elizabeth is soos 'n besetene. En hy sal iets dodeliks vrystel, wat van 'n afstand deurdring. En al wat van die Duitser oorbly, is stukke geskeurde metaal.
  En die meisie sal sing:
  - Heilige skoonheid en groot droom!
  Daarna sal die tong wys.
  Duitse E-75 tenks het onlangs meer wydverspreid geword. Hulle het nou 'n geweer met langer loop, wat hulle in staat stel om Russiese tenks te veg, veral die ligter. En dit maak die Krauts gevaarliker.
  Maar Sowjet-meisies is nie verleë hieroor nie. En hulle verpletter die Krauts.
  En die krygers self, veral in die hitte, is in bikini's en kaalvoet. En hulle veg baie selfversekerd.
  Hulle wen sonder uitsondering.
  Catherine het op die Nazi's geskiet en gesing:
  - Maar om eerlik te wees! Ek vernietig al die Krauts sonder uitsondering!
  Elena het ook met haar kaal tone geskiet en getjirp:
  - Ons sal almal verslaan en natuurlik!
  Die Olimpiese Spele het ook die Nazi's sonder jammerte geklop. Sy is so 'n onoorwinlike teef.
  En ook met behulp van kaal tone.
  Natasha en haar span baklei op die Kondratenko-6-tenk. Hierdie motor is 'n bietjie ligter, maar meer beweeglik as die Nikolai. Natuurlik, met minder gewig, is die kaliber kleiner en die pantser is 'n bietjie dunner. Dit beteken die risiko om te sterf is baie groter.
  Maar die meisies, moet ek sê, is glad nie skaam nie. En hulle veg soos reuse van die stryd.
  Natasha sing, aktief skiet:
  - Dit sal ons oorwinning wees!
  En hy druk die joystick-knoppies met sy kaal tone.
  Zoya skiet ook met haar kaal bene en piep:
  - Tsaar Vladimir vorentoe!
  En al die meisies in koor het geblaf:
  - Eer aan die gevalle helde!
  Daarna het Aurora geskiet, die Duitse tenk omgedraai en gesê:
  - Niemand sal ons keer nie! Niemand sal ons verslaan nie!
  En sy het ook haar kaal voete geskud.
  En toe gee Svetlana in, met haar kaal tone, en grom bo in haar longe:
  - Die Russe baklei verwoed!
  En al die meisies het eenstemmig uitgeroep:
  - Die soldaat se vuis is sterk!
  En weer jaag die skoonhede die stryd in. Hulle skiet hulself akkuraat en akkuraat!
  Maar Jane se spanne verstom die Meksikane. Die dame is ook baie slim en pragtig.
  En die meisies in haar bemanning is kaalvoet en in bikini's. Hulle veg met wilde en kalm woede.
  Toe skiet Gertrude met haar kaal tone en tjirp:
  - Ek is 'n meisie wat almal in 'n breukdeel van 'n sekonde sal vernietig!
  En dan bars Malanya in aksie. En hy sal die Latynse tenk van 'n afstand af breek.
  En dan sal Matilda haar bene met haar kaal tone skop.
  En hy sal lag:
  - Ek is regtig 'n wonderlike meisie!
  En krygers van die hoogste en mees woedende orde. Hulle voel nie swakheid of woede nie.
  Hulle sal jou op dieselfde manier opfok.
  En Alenka veg ook baie selfversekerd.
  Teen die einde van Junie is Wene omsingel. 'n Verpletterende slag is Duitsland en sy aansien toegedien. Terselfdertyd vorder Russiese troepe na die Oder. Hulle gooi die Chinese, Indiërs en Arabiere in die geveg. En hulle breek deur die Krauts se verdediging.
  Hitler is natuurlik reeds in paniek. Hoe die meisies hom in tenks en vliegtuie ingedruk het.
  Hier is Albina en Alvina, twee Russiese vlieëniers. Ook kaalvoet en in bikini's slaan hulle fasciste soos pere met 'n stok van 'n tak af. En vir 'n paartjie doen hulle letterlik sulke wonderwerke.
  Albina het vyf vliegtuie met een sarsie van haar Peter die Grote vegter afgeskiet en gesing:
  - Ons is bere van die hemel!
  Alvina het ses vliegtuie met een sarsie van haar oorlogsarend neergeskiet en getjirp:
  - En ons sal almal verpletter!
  In die lug was hierdie paartjie reeds legendaries!
  Die meisies is met sewe grade van die St George-kruis toegeken: silwer kruis, silwer kruis met boog, goue kruis, goue kruis met bank. En ook 'n goue kruis met diamante, en 'n goue kruis met diamante en 'n boog. En die hoogste graad ster van 'n goue kruis, met 'n diamantboog. 'n Hoër toekenning - 'n groot ster van 'n goue kruis, met diamante en 'n boog, is redelik onlangs ingestel.
  Die meisies kon dus met reg trots wees op hul prestasies. En altyd, selfs in die koue, het hulle net in bikini's en uitsluitlik kaalvoet geveg.
  Sulke wonderlike meisies.
  Albina het geskiet en gesing:
  - Vir ons beste oorwinnings!
  Alvina het voortgegaan:
  - Laat ons kleinkinders en oupas trots wees op ons!
  Die krygers is werklik meisies van kolossale klas!
  Hulle slaan die fasciste in die lug en sing:
  - Eer aan Rusland, eer! Ons tsaar Vladimir is 'n held! Daar sal 'n krag wees teen dagbreek! Begrawe Hitler in die grond!
  Natuurlik kan Vladimir Kirillovich Romanov baie tevrede wees met sy krygers.
  Selfs al baklei hulle, is dit op so 'n manier dat jy nie 'n spies teen hulle kan opsteek nie!
  Vladimir Kirillovich Romanov is 'n tsaar wat elke kans het om oorloë eens en vir altyd te beëindig!
  En die fasciste sidder onder die houe van die tsaristiese leër...
  Die omsingelde Wene het vinnig geval. Teen die middel van Julie het die troepe van die tsaristiese ryk die Oder op 'n wye front bereik. En Koenigsberg was heeltemal geblokkeer.
  En die Duitsers het anderkant die Oder teruggetrek. En hulle het probeer om 'n verdedigingslinie daar te skep. Beskerm jouself deeglik. Maar in die tweede helfte van Julie het Russiese troepe 'n aanval op Hamburg begin... Die Nazi's het stadig maar seker geswig.
  Die bakleiery was baie hewig. Sommige dorpies het verskeie kere van eienaar verwissel. Nuwe Duitse tenks van die meer gevorderde AG-reeks - piramidaal - het ook aan die gevegte deelgeneem. Hulle het goeie verdediging uit alle hoeke gehad. Maar die tsaristiese leër was meerderwaardig in getalle.
  En 'n groot aantal Asiatiese voetsoldate het aan die fronte gesterf. Maar hulle het my toegelaat om te beweeg.
  Die Duitsers se menslike hulpbronne was ook uitgeput. Teen die einde van Augustus was Hamburg omsingel en München is ook geblokkeer.
  Die Duitsers het aansienlike grondgebied verloor. En hulle het niks gehad om hul posisies mee te beklee nie.
  Oleg Rybachenko het in die voorste geledere op die grondgebied van Duitsland self geveg. En die ewige seuntjie het gedurig geglimlag en sy pêreltande gewys.
  En daar het hy met sy kaal kindervoete granate gegooi. Dit is goed om 'n kind te wees - hoe natuurlik is dit om in die hitte in net 'n kortbroek te wees. En aangesien jy onsterflik is, kan jy ook in die winter halfnaak wees sonder om die gevaar te loop om verkoue op te doen.
  So het die seun gesing:
  - Kaalvoet, net kaalvoet,
  Onder die Julie donderweer en die geluid van die branders!
  Kaalvoet, net kaalvoet,
  Dit is maklik vir 'n seun om 'n cool cowboy te wees!
  En die kindermajoor gaan voort om hierdie fasciste vir homself te vernietig. En hulle val desperaat teenaanval.
  Dit is reeds September ... Die reën begin val ... Die tsaristiese troepe, besig om die lyke van die Chinese vol te maak, het München en Hamburg ingeneem en beweeg na die Ruhr-streek. Die belangrikste ding in die Duitse industrie.
  En die Duitsers veg desperaat terug.
  Natasha baklei op haar tenk en grom:
  - Dit sal uiters moeilik wees vir die Nazi's!
  En druk die joystick-knoppies met jou kaal tone. En hy sou skulpe op die Nazi's afvuur.
  En dan sal Zoya jou klap. En ook met behulp van kaal tone.
  En hy sal ook sing:
  - Rus is wat teen Hitler is!
  En dan sal Aurora 'n aggressiewe skuif maak. En ook met behulp van kaal tone:
  - Vir die Russiese pad!
  En agter hulle sal Svetlana ook 'n moordende projektiel afvuur. Dit sal 'n Duitse tenk deurboor en piep:
  - Vir tsaar Vladimir Kirillovich!
  En hy sal ook sy tong wys.
  Die meisies het hier wild gegaan.
  Alenka op 'n swaar tenk verpletter ook die Nazi's. En slaan hulle van ver af.
  Die vegter het gesing:
  - Ek het die helfte van die wêreld met my borste onderwerp!
  En Alenka se borste met bloedrooi tepels.
  En dan sal Anyuta jou met haar kaal tone skop. Dit sal 'n fascistiese tenk stamp en blaker:
  - Ek is 'n superster meisie! In die geskiedenisboeke!
  En hy sal sy tande ontbloot ...
  En dan sal Augustinus 'n moordende projektiel afvuur. Hy sal die Nazi's verkrummel en sis:
  - Mag ons weermag die sterkste wees!
  En hy sal ook sy bene beweeg...
  En Maria sal hulle volg en die Nazi's slaan. Hy sal homself spin en aggressief blaker:
  - Ons is groot aggressiewe meisies!
  En dan sal Marusya iets uiters moorddadig en vernietigend op die Nazi's loslaat. En met die hulp van kaal, meisieagtige voete.
  En dan sing hy:
  - Ons is 'n totale nederlaag van die vyande!
  September het in baie hewige gevegte verbygegaan. Die Duitsers het desperaat teenaanval gedoen. Maar in Oktober, toe die reën swaarder gekom het, het die tsaristiese leër weer die voordeel gekry. En sy het na die Ruhr begin vorder. Na 'n hewige aanranding het Koenigsberg geval. Die Nazi's het nog 'n klap in die gesig gekry.
  En in die suide van Frankryk het tsaristiese troepe Toulon omsingel. Die Nazi's het dus 'n uiters slegte tyd gehad.
  Hitler was woed, maar terwyl hy in Berlyn was. Sy posisie blyk swak te wees.
  Dit is duidelik dat niemand na die onderhandelinge wou luister nie. Maar die Nazi's het soos vlieë vasgesteek.
  In November het troepe van die tsaristiese leër geveg om die grootste deel van die Ruhr-streek te beset, en sodoende Duitsland effektief van sy hoofproduksiebasis ontneem.
  In Desember het die tsaristiese leër die hele suide van Frankryk beset en Spanje binnegegaan. En aan die Duitse front het sy uiteindelik die Ruhr verower. Boonop is ander Duitse lande ook ingeneem. En die tsaristiese leër het ook in Denemarke geland.
  Hitler het soos 'n duiwel in 'n hok gewoed, maar hy kon niks doen nie.
  Op Katolieke Kersfees het die koninklike troepe na Parys beweeg. Ondanks die sneeu en ryp was Natasha se bemanning kaalvoet en in 'n bikini.
  Die Duitsers het meer en meer gereeld oorgegee. En die Franse wou glad nie teen die Russe veg nie.
  Terwyl hy 'n Duitse battery verpletter het, het Natasha opgemerk:
  - So, eintlik, waarop het die besetene Adolf gereken toe hy 'n oorlog met ons begin het?
  Die goue hare Zoya het logies opgemerk:
  - Seker omdat, wanneer ons onder druk kom, ons soos munte uit 'n gatsak sal val!
  Aurora het 'n okkerneut met haar kaal tone fyngedruk. Toe gooi sy dit in haar mond en merk rasioneel op:
  - Die geskiedenis leer dat dit niks leer nie!
  Svetlana druk haar kaal tone op die joystick-knoppie. Sy het nog 'n Duitse kanon uitgeslaan en geantwoord:
  - Kom ons wees groot vegters!
  Die krygers, soos jy kan sien, is werklik vasbeslote om te veg en te wen.
  Oleg Rybachenko, 'n kaalvoetseun, jaag in 'n kortbroek en met 'n kaal, gespierde bolyf. Hy wieg en brul selfs:
  - Ons sal die Krauts klop! Ons sal die Krauts klop! En skop jou gat!
  En die seuntjie het sulke wit, pêrelagtige tande! Net 'n jong en onbuigsame terminator.
  Oleg Rybachenko skiet terwyl hy hardloop. Maak fasciste dood en sing:
  - Die Russiese gees is die mag van die konings, verslaan die Krauts!
  Die seun het 'n granaat met sy kaalvoet gegooi en gesing:
  - Russiese wals, die dagbreek kom op - in die heerlikheid van die koning!
  Hy het regtig geblyk 'n baie veglustige ou te wees. En hy slaan die fasciste tot op die heel eerste dag.
  En die meisies baklei aktief. Hier is Mirabela... Ook 'n topklas vlieënier. Niemand kan haar keer nie. Sy slaan die Krauts neer en sing, ontbloot haar tande:
  - Mal meisie! Hier is haar merk!
  En hy sal 'n vuurpyl vat en lanseer!
  Ja, dis hoe vroue hier is! Wanneer Russiese meisies veg, kan geen mag hulle weerstaan nie.
  Mirabela het sewe Duitse vliegtuie met een sarsie van vyf lugkanonne afgeskiet en getjirp:
  - Tsaar Vladimir Kirillovich is ons God!
  En die meisie slaan haar kaal voete op die glas.
  En ook Albina en Alvina baklei in die lug.
  Hulle was sulke wonderlike stelers. Al hoe meer nuwe rekeninge word ingesamel. En terselfdertyd sing hulle:
  - In die lug is ons perfeksie! Ons is aas perfeksie! Van 'n glimlag tot 'n gebaar - bo alle lof!
  Albina het vier Duitse vliegtuie met een sars neergeskiet en getjirp:
  - O, watter saligheid! Watter volmaaktheid in die stryd!
  Alvina het vyf Duitse vliegtuie afgesny en voortgegaan:
  - Ken perfeksie in die geveg! En cool ideaal!
  Die krygers het in koor gesing en die fasciste afgemaai:
  - Meisies! Cooler meisies! Meisies! Cooler meisies!
  Hulle het hul aggressiewe ywer getoon. Trouens, nie een van Hitler se aces was gedwing om te daal nie.
  Maar die fasciste is natuurlik onder wilde druk.
  Hitler is in 'n bunker in Berlyn en hy word soos 'n kakkerlak daar gebombardeer. Wat wou hy hê? Fascistiese nommer een is klaar! Hy het teen Tsaristiese Rusland gegaan, en nou word hy self soos 'n kakkerlak verpletter.
  Tsaar Vladimir Kirillovich neem tans 'n blaaskans van die winter aan die kus van die Indiese Oseaan. Pragtige meisies van verskillende rasse en nasionaliteite dans voor hom.
  Die koning gee egter nie om om gladiatorgevegte te kyk nie. Byvoorbeeld, twee meisies teen twee skoonhede.
  Hulle baklei met plastiekswaarde om mekaar nie seer te maak nie. Hulle baklei egter desperaat.
  Dit is die krygers. Daar is 'n woedende uitruil van houe. Twee blondines en twee rooikoppe...
  Tsaar Vladimir het veldmaarskalk Vasilevsky gevra:
  - Wat is die moeilikste ding in die oorlog met die Duitsers?
  Die veldmaarskalk het eerlik geantwoord:
  - Kry selfvertroue! Eers heel aan die begin, toe die vyand begin vorder, het ek ongemaklik gevoel. En nou het ons begin wen en alles is duidelik oor ons vyande! - Veldmaarskalk Vasilevich, dié groot strateeg, het wyn gedrink.
  Vladimir Kirillovich het logies opgemerk:
  - Dit is uiters moeilik om heeltyd te wen! Maar ons het gewys dat ons tot baie in staat is! En nou sal daar tyd wees, en die hele wêreld sal vreedsaam word!
  Veldmaarskalk Vasilevsky het bevestig:
  - Ek glo daarin!
  Die meisies het kneusplekke aan hul naakte lywe gehad en het uiters senuweeagtig gelyk.
  Hulle het natuurlik nie soos in die tye van Antieke Rome geveg nie - hulle het probeer om nie veel skade aan hulself te berokken nie. Maar hulle het aktief opgetree.
  Intussen het die bakleiery voortgeduur. In Januarie het tsaristiese troepe Parys onderweg verower. Die hoofstad van Denemarke, Kopenhagen, is ook ingeneem. Die Duitse troepe was besig om te verswak. Die Russe het voortgegaan om na Duitsland self op te ruk. Die Fritz het desperaat geveg, maar hul krag was gebreek.
  Oleg Rybachenko, hierdie onsterflike seun het kaalvoet in die sneeu gespring en voor almal na die aanval gehaas, heeltemal sonder vrees vir vuur. En terwyl jy fluit:
  - Wie is gewoond om te veg vir oorwinning,
  Hy sal beslis sy vyande verslaan...
  Hy lag vrolik en sal baie bereik,
  En Hitler sal hard geslaan word!
  En die seuntjie se kaalvoet gooi 'n granaat! En hy baar sy pêrelagtige, groot tande verby sy jare. Ja, hy het reeds 'n bek soos 'n wolf. Dit sal deur enige keel knaag.
  En meisies op tenks beweeg van suid na noord van Duitsland. Hulle is op die punt om see toe te gaan. En net die lande naby Berlyn en Pommere sal by die Krauts oorbly.
  Natasha, wat fascistiese tenks uitgeslaan het, het opgemerk:
  - En oorlog is pret op sy eie manier!
  Nadat Zoya die Nazi's verslaan het, het hy ingestem:
  - So goed soos dit kom! Veral as ons wen!
  Aurora het met haar kaal tone geskiet en gesê:
  - Alles onmoontlik is moontlik in die heelal, het net nie 'n bietjie nodig nie ...
  En die rooikopmeisie sal so lekker lag!
  Die krygers ruk van woedende blydskap en woede. En hulle verpletter die Duitsers.
  Terselfdertyd vorder die tsaristiese troepe oor Spanje en nader hulle reeds Sevilla.
  Olga in 'n gepantserde personeeldraer skiet op die Duitsers en polisietroepe.
  Die plaaslike Spanjaarde bied byna geen weerstand nie. Nog 'n land val onder die byl van Rusland.
  Oleg het geskiet en gesing:
  - Kunsvlieg, dit sal bash op bash wees!
  En haar maat Alice het getwiet:
  - Die grootheid van die Russe is deur die planeet erken,
  Fascisme is verpletter met 'n slag van die swaard...
  Ons is geliefd en waardeer deur alle nasies van die wêreld,
  Laat ons die groot heilige tsarisme staan!
  En die meisies sal hul kaal tone op die joystick klap en druk.
  Die oorlog tussen die tsaristiese ryk van Vladimir Kirillovich Romanof en fascistiese Duitsland duur voort.
  Russiese troepe het Frankryk feitlik heeltemal van Nazi-hordes bevry. Februarie 1957... Die Tsaristiese leër bevry Portugal.
  Op 23 Februarie het Russiese eenhede van Denemarke en Duitsland self verenig.
  Oleg Rybachenko, hierdie ewige seun, spat kaalvoet in die modder. Die kind-majoor skree vir homself uit volle bors:
  - Eer aan die Russiese tsaar Vladimir die Derde! Ek sal Hitler afmaai, ek sal hom met 'n sweep meet!
  En die seuntjie skree weer en gooi 'n skerp geslypte skyf met sy kaal vingers. En dit sal die fascis in die keel slaan. En dan gooi hy 'n boemerang met sy kaal, kinderlike been, en sny dadelik vyf Krauts se kele af.
  Ja, Hitler se slegte idee om so 'n ryk aan te val.
  Natasha en haar span eindig die laaste Duitsers in Portugal. Hulle tenk is onverbiddelik in vernietiging.
  En hulle druk ook die joystick-knoppies met hul kaal tone en pleeg woedende vernietiging.
  Zoya het geskiet, die Duitse kanon stukkend geslaan en gesing:
  - Vir Rusland en vryheid tot die einde toe!
  Aurora, met haar kaal tone, het die Nazi geskop en met aplomb getjirp:
  - God red die koning!
  Svetlana het ook genaai, die joystick-knoppies met haar kaal tone gedruk en gepiep:
  - Sterk soewerein!
  Meisies verslaan die fasciste. Maar toe verskyn 'n nuwe Hitler-tenk "Mouse"-4. 'N Baie kragtige model - weeg driehonderd ton, en 'n 310 mm-geweer. Dit kan op 'n lang afstand deurdring, maar dit self het so 'n dik pantser dat die Kondratenko-6-tenk dit nie van enige hoek af sal neem nie.
  Natasha beveel:
  - Meisies, ons moet naby kom en dit in die onderste deel van die kant, tussen die rollers, steek - dit is ons enigste kans!
  Zoya het die Duitse kanon met haar kaal tone geslaan en gesing:
  - Die noodlot gee jou die laaste kans, maar maak gou! In reën, hael en sneeu!
  Augustinus het ook getik en getjirp:
  - Laaste kans, die noodlot gee jou! Lank lewe stap en daaglikse hardloop!
  En ook met kaal tone, en hoe dit sal draai. En hy sal die fasciste verpletter.
  Svetlana het gebrul:
  - Vir nuwe grense en verstommende oorwinnings!
  Die Russiese tenk het gejaag en spoed opgetel. En die meisies sal dit neem en sing:
  - Sterk soewereine, mees glorieryke eeu, Ortodokse Tsaar, heers vir glorie, vir ons glorie!
  En weer het hulle versnel en wegbeweeg van 'n swaar projektiel wat gestuur is van die geweer wat die Duitse "Maus"-4 gehad het. Die meisies het gegil:
  - Laat ons nie oor die ramshoring buk nie! Sodat jy Hitler - sterf!
  En hulle tenk versnel. Dit is soos 'n klein bokser wat 'n grote aanval. Maar die kanse is natuurlik vyftig-vyftig.
  Natasha, wat die beweging van die tenk dopgehou het, het onthou hoe sy met 'n man in die ring geboks het. Sy het vuishoue gemis en is geslaan, maar sy het vasgehou. En toe het sy selfversekerd gesnap. En sy het die vyand se aankomende beweging gevang en hom op die ken geslaan. Uitgeslaan!
  Sy het duisend goue roebels ontvang. So 'n bakleierige meisie. As hy dit gee, sal hy dit gee!
  Natasha skud haar kaal been en sing:
  - Dit is nie die laaste geveg nie, maar dit is deurslaggewend! Tot eer van die Vaderland, vir die Moederland en eer!
  En dan glip hulle tenk verby die kant en stuur 'n dop... Zoya het ook haar kaal tone gebruik, so 'n goue hare meisie, en so rats soos 'n aap. En "Muis"-4 het begin ontplof. Sy doppe het duidelik ontplof. En dan sal die torings afgeskeur word, en sy sal hoog in die lug vlieg!
  Die meisies skree eenstemmig:
  - Oorwinning! Cool oorwinning!
  En nog 'n tenk op hul lys!
  Op 1 Maart 1957 het Russiese troepe die Elbe begin oorsteek. Dit lyk of Hitler getrap is.
  Die seuntjie Oleg Rybachenko, kaalvoet, met sy kind se voet, het 'n granaat gegooi, 'n fascistiese tenk gesink en geskree:
  - Vir nuwe, onbuigsame grense!
  Alenka se tenkspan draai oos. Wes-Duitsland en Frankryk is reeds bevry. Slegs die lande tussen die Oder en die Elbe het onder Nazi-beheer gebly. Wel, ook Brittanje en Ierland. Die laaste magte van die Nazi's is daar.
  Alenka, wat op die fascistiese batterye skiet, sê:
  - Tsarevich Nikolai,
  As jy moet regeer...
  Nooit vergeet -
  Die weermag veg dapper!
  En nou word nog 'n dop met kaalvoet gestuur. En hy het in 'n Fritz-geweer geval.
  Anyuta skiet ook met kaal tone. Hy tref die fascis en brul uit sy longe:
  - Ek is die soort meisie wat Hitler laat opgooi!
  Volgende, die vurige Augustine-naels. Sy is ook 'n duiweltjie wat skerp skiet en brul:
  - Hel se poorte toe!
  En gebruik kaalvoete.
  Maria skiet agter haar aan. Op dieselfde manier neem hy dit en slaan dit, en skree:
  - Niemand sal my keer nie, die tier, niemand sal die kaalvoetmeisie verslaan nie, en ek sal oral geslaan word!
  En dan blaas die Olimpiese Spele op. En hy sal 'n Duitse tenk uitslaan en sy rewolwer soos 'n sampioendop afskeur.
  En kakkel:
  - Vir nuwe, koel grense!
  En hy sal weer sy tong wys!
  Die meisies druk net hulself en vorder desperaat. En die fasciste verdrink onder hul houe.
  Op 2 Maart 1957 het die laaste Nazi-magte in Portugal gekapituleer. Dit het duidelik geword dat die begin van fascisme besig was om aan te breek. Meer presies, is dit dagbreek? Nagmerrie sonsondergang!
  En Russiese troepe vorder. Die Duitsers gooi toenemend hul wapens neer en gee oor.
  Hulle val op hul knieë. Beide Russiese en Chinese meisies soen hul kaal voete.
  Dit lyk so koel en koel. En die fasciste word gekap en gekap.
  Natasha se bemanning is reeds op die trein wat noord gaan veg, saam met die Krauts.
  Die meisies sit in hul kompartement. Hulle speel kaarte deur hulle met hul kaal tone vas te hou.
  Natasha het opgemerk:
  - Dit is interessant, wanneer ons Berlyn neem, wat is volgende?
  Zoya het vol vertroue geantwoord:
  - Volgende sal Londen wees!
  Fire Aurora het gegiggel en weer gevra:
  - En toe?
  Zoya het beslissend gesê:
  - Latyns-Amerika sal ons s'n wees! Ons sal nie op seremonie met die Nazi's staan nie!
  Svetlana het hiermee saamgestem:
  - Natuurlik sal ons nie! Kom ons verower die hele wêreld!
  Natasha het entoesiasties bevestig:
  - En dan sal daar vrede wees, oor die hele wêreld!
  Die meisies het in koor gesing en gekomponeer soos hulle gegaan het;
  Eer aan die Groot Rusland van Tsarisme,
  Waar Vladimir op die troon sit...
  Ons sal die hordes bose fascisme verpletter -
  Eer aan die weermag en monoliet van ons!
  
  Harte was getemper in groot geloof,
  Ons Moeder Aarde met ons hele harte...
  Ons is die seuns van tsaar Nicholas,
  En hulle het nie verniet vir hom gesterf nie!
  
  Ons vaderland, jy is dierbaarder as enigiets anders,
  Kom ons gooi 'n gevleuelde, hemelse vuurwerk...
  Jy veg ook teen die Vaderland,
  Wel, laat die Nazi's almal sterf!
  
  Hitler wou ons lande kry,
  En die bose hond het probeer om die koning te vermoor...
  Maar ons jaag, ons aanvaar dit nie,
  So het fascisme ons tevergeefs aangeval!
  
  Die koning is 'n vriendelike en wyse heerser,
  'n Bergarend sweef bo die planeet...
  Vladimir sal die heerser van die horde wees,
  Ons vriendskap is soos 'n staalmonoliet!
  
  Kom ons slaan die steun uit die Fritz se bene,
  laat Hitler in 'n strop versmoor ...
  Ons sal wrede teregstellings tot skande oorgee,
  Wie optree as boos op aarde!
  
  Koninklike krag en koninklike wysheid,
  Hy sal die fasciste vernietig sonder maat...
  Glo my, Hitler het iets baie dom gedoen,
  En nou is sy lewe soos 'n draad!
  
  Respekteer dus die groot konings,
  Daar is geen koeler Romanovs op aarde nie...
  In die stryd van die Nazi's, slaan die harte,
  Om die weg oop te maak vir prestasies en drome!
  
  
  Petrus die Grote het ons na die see geneem,
  Alexander het Parys verower...
  Ja, soms het hartseer gebeur,
  Maar Rusland is deur 'n gerub beskerm!
  
  Alles is pragtig by ons,
  Beide meisies en seuns, glo my...
  Die koning regeer, jy weet tereg -
  Al grom 'n bose dier by die drumpel!
  
  Daar is geen perke nie, glo in perfeksie,
  Binnekort sal daar konings van kommunisme wees...
  Laat ons die deure oopmaak vir geluk,
  Verdomde fascisme vernietig!
  
  Vir Rusland is die mylpaal nie gestel nie,
  Glo my, ons sal die vyand verslaan...
  Die meisies is kaalvoet, asof in Sparta,
  Wel, ons tsaar Vladimir is alleen!
  
  Ons glo in Rod - die Groot God,
  Wat het die perfekte Slawiërs geskep...
  Ons veg vir eer en vryheid,
  Ons slaan toe teen Nazisme!
  
  Jy is die grootste Romanov-familie,
  Sal altyd Rusland regeer...
  Groot koning, hoogste vlug,
  Satan sal nie die arend breek nie!
  
  Vir liefde vir groot Rusland,
  Ons stuur soldate in die geveg...
  Ons verheerlik die gesigte van die heiliges van die ikone,
  Enige vegter is immers ook 'n koning!
  
  Ons hart brand vir die Vaderland,
  Ons meisies is taai in die stryd...
  Ons sal die deur na die ruimte oopmaak, weet
  En ek sal Adolf soos 'n teef doodmaak!
  
  Daar is net 'n bietjie tyd oor tot Berlyn,
  Ons sal ingaan, die heerlikheid van konings dra...
  Ouderdom bedreig ons nie meisies nie,
  Glo my, ons sal nie met water gemors word nie!
  
  Kom ons begrawe diegene wat boos en gemeen is,
  Die draak sal verskriklik verslaan word ...
  En ons het goue ikone,
  Rodnoveria is 'n ewige wet!
  
  
  
  
  Türkiye HET DIE TWEEDE WÊRELDOORLOG BETREK
  Op 1 September 1942 het Türkiye die oorlog teen die USSR betree. Die rede is duidelik - die dors na wraak vir vorige nederlae, en die begeerte om Baku te vang. Daarby het Duitse diplomasie ook 'n rol gespeel, wat berge goud aan die Ottomane belowe het. Die Turke het in elk geval besluit dat dit geen sin het om langer te wag nie, en dat hulle nie aasvreters was nie, maar ook tyd kon hê om te veg.
  As gevolg hiervan het dertig Turkse afdelings Sowjet-Transkaukasië aangeval.
  Binne 'n paar dae het hulle Batumi ingeneem en kon Jerevan omsingel.
  In reaksie hierop is Stalin gedwing om 'n deel van die opkomende reserwes te onttrek en na Transkaukasië oor te dra.
  Die Sowjet-bevel was gedwing om die offensief by Stalingrad uit te stel. Die Duitsers kon op hul beurt meer in die Kaukasiese rigting bereik en Ordzhonikidze en Grozny inneem. En slegs deur in die berge terug te trek, kon die Sowjet-troepe die Nazi's keer.
  Terselfdertyd het die Britte Operasie Torch uitgestel uit vrees om Turkye by vyandelikhede teen Brittanje te betrek.
  Teen die einde van Desember 1942 het die Nazi's Stalingrad nietemin ingeneem. Hulle het hulle daar gevestig. Sowjet-troepe het gevorder, maar sonder sukses in die sentrum - die Rzhev-Sychov-operasie het te duur geblyk te wees. Die Führer het egter steeds totale oorlog verklaar, aangesien die Derde Ryk nie genoeg hulpbronne gehad het nie.
  In Februarie het die Rooi Leër sy magte bymekaargemaak en probeer om die Duitsers vanaf die flanke van Stalingrad aan te val. Maar die Nazi's het reeds daarin geslaag om hul magte te hergroepeer en was gereed om die houe af te weer.
  Operasie Torch het ook in Februarie begin. Die Duitsers was ook gereed, en na twee weke van hewige gevegte het hulle die Britte gestuit.
  Die Amerikaners het nog nie in Casablanca en Tunisië geland nie. Die gevegte in Afrika het weer opgehou.
  Hitler was nog besig om krag op te bou... In Maart het die Rooi Leër die Rzhev-Sychov operasie vir die derde keer uitgevoer, die gevegte het 'n hele maand geduur, sonder veel sukses.
  In Junie het die Nazi's krag bymekaargemaak en langs die Wolga beweeg en probeer om Sowjetmagte in die Kaukasus af te sny en die Kaspiese See te bereik.
  Nuwe Duitse tenks het aan die gevegte deelgeneem: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Asook die selfaangedrewe geweer "Ferdinand".
  Die Duitsers was sterker as in die werklike geskiedenis, nie geslaan nie, en met vars troepe.
  Die Verenigde State het feitlik nie die Derde Ryk gebombardeer nie, wat dit moontlik gemaak het om die produksie van tenks en selfaangedrewe gewere te verhoog. En stel ook die "Leeu"-reeks bekend. Die tenk het egter te duur en swaar geblyk te wees; dit het dikwels gebreek en vasgesit. Maar sy dik 100 mm skuins sypantser het die voertuig 'n goeie deurbraakvoertuig gemaak. Die voordeel van die Lev-tenk was sy kragtige kanon, maar die nadeel was die gewig van negentig. Wat die beweeglikheid van die motor verminder het.
  Die gevegte het gewys dat hierdie tenk nog iets op gelyk grond kan doen.
  Die Panther se sywapens het swak geblyk te wees, wat verliese verhoog het. Die Tiger het geblyk die doeltreffendste deurbraaktenk te wees. Sy kante was bedek met 82 mm pantser, wat die vyf-en-veertig magteloos gemaak het.
  Die Duitsers het relatief stadig gevorder. Die Sowjet-leierskap as geheel het net so 'n opsie verwag, en het troepe voorberei.
  True, in teenstelling met die Koersk Bulge, is die fasciste baie sterker en meer selfversekerd.
  En die terrein is geriefliker vir aanval as verdediging. En die Krauts het ook meer vliegtuie, tenks en infanterie. En dit is nie maklik om Sowjet-troepe oor die Wolga te voorsien nie.
  So het die Nazi's, wat deur die verdedigingslinies gebreek het, gevorder. Ons het sukses na sukses behaal.
  Na drie maande van hardnekkige bakleiery het ons die Kaspiese See bereik.
  Stalin, wat homself in 'n moeilike situasie bevind, wou vredesonderhandelinge begin. Aangesien dit duidelik geword het dat die Kaukasus nie bekamp kan word nie. Maar dit is uiters moeilik om tot 'n ooreenkoms met Hitler te kom. Die fasciste eis te veel. En as jy aan hulle toegee, sal hulle jou opvreet. Wat van die wapenstilstand? Hitler wil dit nie hier hê nie. En natuurlik is bondgenote passief. Hulle is bang om die ekstra verdeling te vertraag.
  Die Fritzes het langs die kus van die Kaspiese See beweeg. En toe, uiteindelik, verenig hulle met die Turke. Wat 'n vreugde was dit nie!
  Pragtige Duitse meisies het Sowjet-gevangenes gedwing om hul kaal voete te soen. Hulle het dit gehoorsaam gedoen. En hulle het op hul kaal hakskene geslaan.
  Dit is hoe die vang uitgevoer is. En die Duitsers het die Sowjet-eenhede ontwapen.
  Toe het Stalin die Führer vrede aangebied - ingestem om die hele Kaukasus, en selfs Leningrad en Karelië, prys te gee. Betaal ook honderd jaar se vergoeding.
  Die Führer het, nadat hy 'n bietjie gedink het, die aanbod aanvaar en vrede is op 7 Desember 1943 gesluit.
  Die Geallieerdes het dit as 'n verraad beskou! En hulle het sanksies teen Stalin en die USSR ingestel!
  En Sowjet-propaganda het die werklike oorgawe as 'n groot oorwinning voorgehou. Hulle sê dat, nadat hulle deur die bondgenote in die steek gelaat is, hulle die Sowjetstaat bewaar het en Moskou is nooit ingeneem nie.
  En die Nazi's het natuurlik 'n offensief van die Kaukasus na die Midde-Ooste geloods en Rommel se groep versterk. Teen die einde van Maart 1943 is die hele Midde-Ooste en Egipte deur superieure fascistiese magte gevange geneem. Boonop het die gevegte getoon dat die Panther suksesvol teen die Engelse Churchills en Cromwells veg, maar laasgenoemde kan dit nie kop-aan-kop binnedring nie.
  Boonop is die Duitsers verhard in gevegte met die Russe, en het die koloniale Britse troepe maklik geklop.
  In April het die Nazi's na Soedan verhuis. En hulle het uiteindelik Gibraltar ingeneem en die besetting van Marokko begin. Churchill het ook probeer om die waters vir vrede te toets. Maar Hitler, nadat hy homself 'n vrye hand in die ooste gegee het, het nee gesê!
  En die Nazi's het oor Afrika beweeg. Hulle is meer vertraag deur die uitgebreide kommunikasie, slegte paaie of hul algehele afwesigheid, moeilike klimaat en groot afstande.
  Nietemin het die Duitsers gevorder. En hulle het langs die Donker Kontinent beweeg. Alhoewel hul tenks, veral die Tiger-2 en die Leeu, natuurlik nogal traag in die oerwoud was. Terloops, die Duitsers het ook 'n ligte "Panther" in hul reeks, wat ses-en-twintig ton weeg, ingebring, wat baie nodig was vir die oorlog in Afrika.
  Soos gevegsoperasies getoon het, het so 'n tenk egter geen fundamentele voordele bo die T-4 gehad nie, behalwe vir 'n kragtiger enjin, maar ook skuins pantserplate.
  Teen die einde van 1944 het die Duitsers die E-10 selfaangedrewe geweer bekom, wat twaalf ton geweeg het, 'n baie lae silhoeët gehad het en baie skuins pantser gehad het. So 'n masjien is werklik onontbeerlik vir Afrika.
  Veral as meisies daaroor baklei. En die meisies is oor die algemeen super en deftig.
  Gerda en Charlotte reis deur die oerwoud en vernietig die Britte en Amerikaners. Dit is regtig die meisies wat jy nodig het! Jy kan nie eens koeler in die volgende honderd myl van grondgebied vind nie. Meisies hou daarvan om dood te maak - dit is cool meisies!
  Hulle het dus die swart vegters gevang en hulle gedwing om die skoonvoete van die skoonhede te soen. Dit is ook onmiddellik duidelik - ernstige diefstal! En hulle veg vir hulself en slaan Engelse karre van ver af.
  Hul selfaangedrewe geweer nader reeds Pretoria, die hoofstad van Suid-Afrika. Die meisies skiet hulself, deurboor die Churchill met 'n wolframkern en sing:
  - In Afrika is daar haaie, in Afrika is daar gorillas, in Afrika is daar meer krokodille! Hulle sal jou byt, slaan en aanstoot gee! Kinders gaan stap nie in Afrika nie! In Afrika is daar 'n rower, in Afrika is daar 'n skurk, in Afrika is daar die verskriklike Barmaley! Hy sal jou byt, slaan en aanstoot gee! En sy meisies moet uitmekaar geskeur word!
  In Februarie 1945 het die laaste vesting van die Britte in Afrika op die eiland Madagaskar geval.
  So nou het Brittanje ook sy voet daar verloor. Terselfdertyd het die Duitsers Iran en Indië gevange geneem. Hulle het hul fenomenale krag gewys.
  En in Mei 1945 het die Nazi's 'n landing in Brittanje uitgevoer. Na drie weke van hardnekkige bakleiery het Londen geval. "n Maand later is Ierland gevange geneem.
  Daar was 'n tydelike stilte op land, maar ter see het die oorlog voortgeduur. Die Verenigde State is alleen gelaat teen die Derde Ryk, sy bondgenote en Japan. Maar vir nou is Amerika oorsee, en jy kan dit nie so maklik vat nie.
  In die Derde Ryk is universele diensplig ingestel, en die produksie van vliegtuie en skepe het begin toeneem.
  Beide slagskepe en vliegdekskepe is gebou. En natuurlik was die duikbootoorlog in volle swang. En dan was daar geen genade vir iemand van die Amerikaanse skepe nie.
  In die herfs, of meer presies, in November van 1945, het die Duitsers Ysland met vrymoedigheid gevang en toe brugkoppe in Argentinië geskep. Die oorlog ter see het egter lank aangehou. Dit het baie landingstuie geneem om Amerika te bereik. En skepe word nie so vinnig gebou nie. Maar hoe dit ook al sy, die Derde Ryk was besig om krag te kry. Die ses-en-veertigste jaar het verbygegaan in 'n uitruil van houe op see. En in 1947 het die Duitsers reeds militêre operasies na Groenland oorgeplaas en dit ingeneem. En daarvandaan is dit nie ver na Kanada nie!
  Die Nazi's het kolossale verowerings beplan. En in 1948 het 'n offensief teen Kanada begin, en van Brasilië tot Venezuela saam met die Japannese. Die gevegte het baie fel ontvou.
  Die Duitsers het stadig maar seker gevorder. Hul E-reeks tenks was meer gevorderd as die Amerikaanse en het hul voordeel op die slagveld gewys. Maar terloops, die Yankees is nie so eenvoudig nie, en hulle het baie hardnekkig weerstand gebied. En hulle het nie probeer tou opgooi nie.
  Alhoewel daar natuurlik ketels was. Die Amerikaners het in hulle gekom. Toe gee hulle op. En die gevangenes het die Ariese meisies se kaal, stowwerige voete gesoen.
  Gou het Quebec en Toronto geval, toe ander stede. Van Mei tot Desember 1948 het die Duitsers byna die hele Kanada ingeneem, asook Venezuela, Nicaragua en die grootste deel van Mexiko. Dit is 'n uiters moeilike situasie. Teen die begin van 1949 het die Duitsers die Verenigde State in 'n staaltang gehad. Toe, op 11 Januarie, het die Amerikaners vir die eerste keer in die geskiedenis probeer om kernwapens te gebruik. En hulle het nie heeltemal daarin geslaag nie. Van die vyf bomme het vier gesterf in vliegtuie wat deur Duitse vliegtuie neergeskiet is, en een, toe dit ontplof het, het nie ernstige skade aan Duitse troepe aangerig nie.
  In reaksie hierop het die Krauts hul bombardement op Amerikaanse stede en militêre installasies verskerp.
  Die geveg het dus met konstante sukses voortgegaan ten gunste van die Wehrmacht. Wie het beter toerusting en opleiding van troepe gehad. Ja, en 'n groot aantal. Die bakleiery was baie hewig. Vroeg in 1949 het Duitse, buitelandse en Japannese afdelings wat van Mexiko oorgebly het, beset en die Verenigde State vanuit die noorde binnegekom. Amerika is heeltemal geknyp. En dit het duidelik geword dat dinge sleg was vir die Verenigde State. En teen die einde van die somer was die helfte van die gebied van die arend se ryk, sowel as Alaska, reeds gevang.
  Die Duitsers het Washington en New York op 8 November 1949 ingeneem. En op 7 Desember 1949 het die oorblyfsels van die Amerikaanse weermag oorgegee. Dit is hoe die Tweede Wêreldoorlog geëindig het. Die bloedigste van alle oorloë en dit het meer as tien jaar geduur!
  Dit het gelyk of die langverwagte vrede aangebreek het. Maar Hitler wou nie die feit aanvaar dat hegemonie met Japan gedeel moes word nie. En op 20 April 1953 het die Derde Ryk die Land van die Opkomende Son aangeval. 'n Nuwe oorlog het uitgebreek. Vir wêreldhegemonie.
  Kwantitatiewe meerderwaardigheid is aan die kant van die Derde Ryk, en ook kwalitatief. Maar die Japannese veg met groot felheid en massa heldhaftigheid.
  Die Nazi's seëvier egter steeds. Die oorlog het egter byna 'n jaar geduur. Die USSR bly neutraal. Stalin het daar gesterf en daar is 'n ernstige stryd om mag.
  Japan word uiteindelik deur die Wehrmacht beset. 'n Paar maande later het die Nazi's ook Latyns-Amerikaanse lande ingeneem. Hulle vestig wêreldwye hegemonie.
  Hervormings vind plaas in die Derde Ryk self. 'n Nuwe godsdiens word ingestel om die Christendom te vervang. Daar is geen Drie-eenheid daarin nie, net een oppergod en sy boodskapper - Adolf Hitler. Enkel geldeenheid merk, enkel onderwys. En ook poligamie geheilig deur godsdiens. En genetiese seleksie vind steeds aktief plaas. Die menslike ras word verbeter.
  Die USSR bestaan steeds in 'n afgeknotte vorm en bring hulde aan die Nazi's. Nikita Khrushchev regeer daar en probeer om nie die dier te boelie nie. Nietemin, Hitler het reeds die hele wêreld aan homself onderwerp. En hy kyk na Rusland as 'n rooi kol. Maar die mens neem aan, en God beskik.Op 20 April 1957 het die Führer net op sy verjaardag die slagoffer geword van 'n sluipmoordpoging. En op presies agt-en-sestig jaar is die heerskappy van die wilde tiran onderbreek. Wat byna die hele wêreld verower het, en die USSR weer op 22 Junie wou aanval.
  Maar soos ons by hom sien, het dit nie uitgewerk nie...
  Hitler is deur Schellenberg opgevolg. Hermann Göring is dood weens dwelmmisbruik en vraatsug. Himmler het in die skande geval, en Hitler het opgehou om hom te vertrou en hom toe verwyder. Schellenberg het Himmler opgevolg en die pos van opvolger ontvang. Daarbenewens het Hitler kinders laat verkry deur kunsmatige inseminasie. Maar die oudste van hulle was nog nie veertien nie.
  Die afstammelinge van die Fuhrer het dus nie tyd gehad om te erf nie. Hitler het dus keiser geword, maar sonder 'n dinastie. Schellenberg het dit nie gewaag om die Führer se kinders dood te maak nie, maar het hulle van die mag verwyder. En hy het self die Führer en diktator geword.
  Die stryd om mag het etlike jare geduur.
  En op 1 Mei 1961 het Nazi-Duitsland nietemin die USSR aangeval. Daar was 'n poging om te bereik: een planeet - een ryk!
  En Schellenberg se troepe kon steeds Moskou inneem. Die Sowjet-leër was te minderwaardig in hoeveelheid en kwaliteit van militêre toerusting. Die inname van groot stede van die USSR het vir ses maande gesloer as gevolg van groot afstande. En toe duur die partydige oorlog nog tien jaar.
  Dinge het egter gou bedaar. Schellenberg het 'n relatief liberale beleid gevolg, en in 1981 het alle Russe burgerskap van die Derde Ryk ontvang. Liberalisering het geleidelik gevorder. Schellenberg is kort daarna oorlede. En 'n ernstige stryd om mag het uitgebreek. Toe, as 'n kompromie, is die monargie herstel en die direkte afstammeling van die Keiser, Frederick IV, het die troon bestyg. In 2001 is 'n referendum gehou waarin alle inwoners van planeet Aarde burgerskap en formeel gelyke regte ontvang het. En in 2017 is die laaste beperkings vir Jode en Roma opgehef.
  Die era van Nasionaal-Sosialisme het tot 'n einde gekom. Die mensdom is egter in 'n enkele ryk, federaal en monargies. Verken die buitenste ruimte.
  Daarin is almal formeel gelyk, en daar is 'n Senaat en 'n Bundestag, waar afgevaardigdes deur die hele bevolking van die Derde Ryk verkies word. En bo hulle is die Kaiser, die keiser van die hele planeet Aarde.
  Die lewe is oor die algemeen nie sleg in materiële terme nie. Streng dissipline, die ontwikkeling van wetenskap en tegnologie met uitstekende Duitse organisasie het resultate opgelewer. Landbou is uitstekend, daar is geen honger nie, en daar is 'n oorvloed kos selfs in arm streke van Afrika. Almal het 'n werk, almal ontvang 'n salaris en pensioene. Onderwys en medisyne is gratis. So ook gratis kwekerye en kleuterskole. Kos kos sente, en pryse vir alle produkte is al vir baie jare gevries. Oral, selfs in Afrika, is daar paaie; byna almal het of 'n aparte woonstel of huis. Alle pasgetroudes kry dadelik ten minste drie kamers in 'n woonstel met alle geriewe. Jy kan 'n motor of enigiets op krediet uitneem. Baie het selfs persoonlike helikopters.
  Die internet is aktief, almal het TV's en rekenaars, die werksdag is net vier uur. Alle sportafdelings is gratis, en jy betaal selfs om dit by te woon.
  Hulle gee 'n aansienlike toelae vir elke kind. Nutsdienste en openbare vervoer is gratis. Alles het so netjies en goed versorg geword. Die strate is skoon, baie robotte en outomatisering het verskyn. Voorbeeldige volgorde. Sigarette is verbode, hoewel alkohol steeds verkoop word, en bier van verskillende soorte is amper gratis. Kinders in openbare spyseniering word ook gratis gevoer.
  Baie gratis besienswaardighede en rekenaarkamers.
  Menslike nedersettings bestaan reeds op die Maan, Mars, Venus, Mercurius en die mane van Jupiter.
  Mense maak gereed om na die sterre te spring. Baie dinge is reeds uitgevind.
  Kortom, dit het oor die algemeen redelik goed uitgedraai. En dit was nie nodig om so opgewerk te word nie.
  AS ZYUGANOV MEER MOED EN VOORSIG SOU TOON
  In Mei 1999 het Zyuganov besluit om nie Stepashin se kandidatuur goed te keur nie, maar om na die vroeë verkiesings tot die Doema te gaan. Die kommuniste en hul bondgenote het 'n gekonsolideerde besluit geneem om teen Stepashin te stem. Boonop is hulle beledig en van hul posisies in die regering ontneem. So 'n besluit sou die mees waarskynlike in die geskiedenis gewees het as Zyuganov nie 'n Trojaanse perd in die kommunistiese kamp was, wat linkse idees ondermyn en gekompromitteer het nie.
  Vroeë parlementêre verkiesings het baie voordele vir die kommuniste belowe, onder meer as gevolg van minder mededingers en die beeld van martelare.
  En dit het gewys dat die kommuniste glad nie aan hul stoele vasklou nie, maar meer beginselvas is.
  Die tweede keer het Jeltsin Stepashin weer ingebring, en toe vir die derde keer vir Aksenenko geneem. Die Doema het dit weer nie goedgekeur nie, en dit is geneem en ontbind. Nuwe verkiesings was vir September geskeduleer.
  Die hardkoppigheid van die parlement het die verloop van die geskiedenis ietwat verander. Die bombardement op Joego-Slawië het langer geduur - aangesien Milosevic gehoop het op hulp van Rusland. En die ontbinding van die parlement het die opposisie "n kans gegee om te wen.
  Die kommuniste het daarin geslaag om weer te stem oor Jeltsin se vervolging.
  En weer was dit net 'n bietjie kort, hierdie keer net twee stemme. Die afgevaardigdes was bekommerd oor die nabyheid van die parlementêre verkiesings, en die gevaar om nie daarin te slaag nie.
  Die Doema is ontbind, en Jeltsin het die onbekende Aksenenko per dekreet as eerste minister aangestel.
  Oor die algemeen was Zyuganov se hoop dat die verkiesings gehou sou word geregverdig. Die siek en verswakte president het nie teen die grondwet gegaan nie. En hy het nie gevaar om sy gesag met 'n gradering van twee persent te oorskry nie. Primakov, aangesien sy koalisie nie tyd gehad het om te vorm en te registreer nie, het 'n alliansie met die kommuniste aangegaan. Yabloko en die Liberaal-Demokratiese Party het na die verkiesings gegaan. Die eenheidsblok het nie tyd gehad om te vorm nie, en die NDR het verswak.
  Daar is ook die inval van militante in Dagestan, en die besluiteloosheid van die veiligheidsmagte tydens die verkiesings.
  Die kommuniste het saam met Primakov en Luzhkov 'n kolossale oorwinning behaal. Hulle het meer as vyf-en-vyftig persent van die stemme gekry. Die tweede was die Yabloko-blok, wat ook goed gevaar het en vyftien persent gewen het. Onverwags het die LDPR goed gevaar en meer as twaalf persent ingesamel. Die NDR het nie die vyf persent versperring bereik nie - volledige nederlaag! Zhirinovsky het die enigste pro-Kremlin-leier in die Doema geword. Die kompetisie was weliswaar swak. Volgens die nuwe wet moet partye nie later as "n jaar voor die verkiesing herregistreer nie, en baie het nie tyd gehad nie.
  Die parlement is weer oorheers deur die linkse opposisie, beide Yabloko met enkelmandaatsetels en die LDPR in die minderheid.
  En natuurlik het 'n konflik ontstaan... Na die verkiesing van die Staatsduma-speaker is 'n mosie van wantroue in die regering deurgevoer. En weer is daar oor vervolging gepraat. Hierdie keer twee derdes, sou dit maklik wees om in te samel!
  Jeltsin het, nadat hy gehuiwer het, besluit om premier Primakov en eerste adjunk-premier Maslyukov na die voorsitterstoel terug te keer.
  Die linkse koalisie het hiertoe ingestem, maar die president se magte is tydelik ingekort. En daar is amper niks voor die nuwe verkiesings nie. Ná onderhandelinge binne die koalisie is besluit om Primakov vir president te benoem. Luzhkov het eerste minister geword. En Zyuganov het die pos van hoof van die wetgewende tak ontvang! Dit is, Super Skipper! Wat die nuwe een betref, moes wysigings aan die grondwet selfs aanvaar gewees het.
  Die militante is uit Dagestan verdryf. Maar hulle het nie na Tsjetsjenië gegaan nie. "n Burgeroorlog het daar uitgebreek. Rusland het Maskhadov en Kadyrov ondersteun, teen Basayev en Raduev.
  Primakov het daarin geslaag om die Russiese presidentsverkiesing in die eerste ronde te wen. Die regering het egter bykomende magte ontvang. Soos die wetgewende tak onder kommunistiese beheer.
  Ekonomiese groei het in Rusland voortgeduur, olie- en gaspryse het gestyg, en nywerheid is herleef.
  Die Amerikaners, in die algemeen soos in werklikheid, het ná die terreuraanval van 11 September in Afghanistan betrokke geraak en in Irak vasgeval. Primakov is maklik vir 'n tweede termyn verkies. Maar in 2008 het hy sy setel verloor aan die hoogs suksesvolle premier Yuri Luzhkov.
  Die nuwe president het die vorige beleid van alliansie met die kommuniste voortgesit. Zyuganov het eerste minister geword.
  Buitelandse beleid het vir 'n geruime tyd gegaan oor vennootskap met die Weste en vriendskap met China. Die Yanukovych-regime het in die Oekraïne versterk. So het Luzhkov, anders as Poetin, 'n meer pro-Oekraïnse beleid gevolg en die unie van Slawiese state waardeer. Oekraïne het selfs in 2016 deel van die Euro-Asiatiese Unie geword. Luzhkov het twee termyne uitgedien en bedank. Zyuganov het uiteindelik president geword en het ook die verkiesing redelik maklik gewen. Zhirinovsky het vir die sewende keer deelgeneem, almal sedert 1991, en weer verloor.
  In die herfs van 2015 het Rusland by die oorlog in Sirië betrokke geraak en daar gebombardeer. Trump het in die Verenigde State aan bewind gekom. Zyuganov het, ten spyte van formele kommunisme, sy vorige kursus in ekonomie voortgesit. Rusland het, ten spyte van die formele oorheersing van die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie, 'n mark-, demokratiese en matig outoritêre land gebly.
  Vennootskap met die Weste en matige mededinging. Daar is 'n alliansie met Oekraïne en Wit-Rusland, en Kazakstan, maar ook nie te naby nie. In 2020 is Zyuganov tot 'n tweede termyn verkies. In die algemeen, effens verlaag die resultaat op die rand van die tweede ronde. En in die Oekraïne, nadat Janoekowitsj weg is, het die onsistematiese Zelensky onverwags gewen. Nazarbayev het ook vertrek.
  Zyuganov het gesê dat hy nie die grondwet sal verander nie en na sy tweede termyn sal vertrek.
  So het die leier van die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie steeds daarin geslaag om Rusland te regeer, met 'n bietjie meer moed. En die wêreld het geblyk veiliger en kalmer te wees as in werklikheid.
  Wie is Poetin? Hoe het sy loopbaan uitgedraai? Nadat Primakov eerste minister geword het, is Poetin as te na aan Jeltsin afgemaak. Beskuldig, veral, dat die RFD die inval van militante in Dagestan opgeskroef het. Poetin het 'n geruime tyd by die politiek betrokke gebly. Hy het onsuksesvol vir die Doema gehardloop. Toe word hy burgemeester van St.
  Maar toe verlaat hy die politiek en kry werk in die veiligheidsdiens van 'n private maatskappy. So min mense het hom meer onthou.
  Zhirinovsky het in 2020 vir die agtste keer na die presidensiële verkiesing gegaan en weer verloor met 'n beskeie resultaat. Maar hy het steeds 'n faksie in die Doema. En selfs Zyuganov het hom ná die 2020-verkiesing die rang van generaal-majoor toegeken. Donald Trump het die verkiesing onverwags aan 'n jong Demokratiese mededinger verloor. Merkel het vroeg bedank. En Loekasjenko se gesondheid het skerp verswak.
  In 2021 het Russiese ruimtevaarders uiteindelik na die maan gevlieg. En hulle het 'n rooi vlag daar geplant! Zyuganov het Afonin as sy amptelike opvolger aangekondig. Wel, oor die algemeen het die lewe weer in 'n sirkel gedraai.
  Soos ons sien, het die ineenstorting van Rusland nie eers sonder Poetin gebeur nie. En die lig het nie omgedraai nie.
  
  
  
  
  
  
  AS MENSHIKOV NIKOLAI SOU VERMOOR HET
  . Waarin Tsaristiese Rusland die Krimoorlog gewen het. Menshikov is deur 'n dwaalkoeël gedood, en 'n meer bekwame bevelvoerder het sy plek ingeneem. Dit wil sê, 'n ongeluk het gebeur en die verloop van die geskiedenis verander.
  Die teenoorgestelde van die een met Makarov. Die Franse en Britte is stuk-stuk verslaan. En Rusland, nadat hy 'n groot aantal gevangenes en trofeë gevange geneem het, het die Krim herower.
  Türkiye is in Transkaukasië verslaan. Sy het Kars, Erzurum en byna die hele Armenië aan Rusland gegee. Russiese troepe het Roemenië beset. Dit was egter nie nodig om die offensief voort te sit nie. Die Sultan het vir vrede gevra. Terselfdertyd het Oostenryk Bosnië en Herzegovina beset.
  Die Turke het ingestem om outonomie aan Serwië toe te staan, Bulgarye, Montenegro, en Roemenië het 'n Russiese vasal geword. Terselfdertyd het Rusland ook Armenië oorgeneem: Kars, Erzerum, Tanrog, wat sy besittings in die suide uitgebrei het.
  Onluste het in Frankryk uitgebreek en burgeroorlog het begin, en sy kon nie meer troepe stuur nie. Brittanje het ook die konflik verlaat. Die Sardiniese koninkryk het ook verswak. Oostenryk het versterk. Die Oostenrykers het gou die Koninkryk Sardinië verower en hul oorheersing oor Italië gekonsolideer.
  Binnekort is Shamil gevang, wat die oorlog in die Kaukasus beëindig het. Rusland het 'n winsgewende vrede met China gemaak en selfs meer grondgebied weggeneem as in die werklike geskiedenis, so die gesag van Russiese wapens was hoër.
  Nikolaas die Eerste het nie die noorde in die oorlog teen die suide ondersteun nie. Inteendeel, hy het besluit om saam met Brittanje die suidelinge te help om hul posisies in Alaska te versterk.
  Rusland het begin om stede en vestings op Amerikaanse grondgebied te bou. Daar was selfs spoorwegprojekte na Chukotka. Tsaar Nicholas het baie uiteengesit. Russiese troepe het Sentraal-Asië verower. Hierdie monarg het in 1867 gesterf. Laat Rusland kragtig en welvarend. Sy seun Alexander het nie slawerny afgeskaf nie, maar het verder suidwaarts beweeg. Hy het veral 'n seëvierende oorlog met Turkye gevoer en Konstantinopel by Rusland geannekseer. Dan Mesopotamië.
  Weer die oorlog met Brittanje en die nederlaag van die Britte in Asië. Alexander die Tweede het 'n bietjie langer regeer, sonder om noemenswaardige hervormings aan te bring, behalwe vir die regbank, en om die bestuurstelsel ietwat te verbeter.
  Die afskaffing van slawerny het nooit gevolg nie. Maar Rusland het Iran geannekseer. Die tsaar het presies twintig jaar ná Nikolaas die Eerste in 1887 gesterf. Alexander die Derde het slegs 'n kort tydjie regeer, tot 1894, maar het daarin geslaag om feitlik die hele Indië by Rusland te annekseer. En Nicholas II het sy beweging na Indochina voortgesit, en na China self.
  Daar was 'n oorlog met Japan. Algehele oorwinnaar. En die volledige verowering van China en Indochina. En penetrasie tot in Australië. Maar in Europa het die situasie geblyk ietwat anders te wees.
  Die Oostenrykse Ryk het die suide van Frankryk geannekseer. En toe het sy Pruise verslaan en Suid-Duitsland verower. Dit was Oostenryk wat die wêreldhegemoon geword het. Frankryk is baie verswak deur die burgeroorlog. Pruise kon nie verenig nie. Die Oostenrykers het uiteindelik die hele Pruise, sowel as dele van Oos-Frankryk, ingeneem en ingeneem. "n Groot ryk is gevorm wat na Afrika uitgebrei het. Gou het die Oostenrykers ook België, Holland en baie grond in Afrika verower. Toe was daar 'n oorlog tussen Oostenryk en Rusland teen Brittanje. Dit het geëindig met die verdeling van Afrika tussen die Oostenrykers en Russe.
  Keiser Franz het werklik die grootste monarg geword en Napoleon Bonaparte oortref deur byna die helfte van Afrika en die grootste deel van Europa te verower. Frankryk is ook gou heeltemal verower, saam met Spanje en Portugal. Ja, alles het goed gegaan, maar...
  Die erfgenaam van keiser Franz wou Serwië by homself annekseer! En in 1920 begin 'n groot oorlog tussen die Rusland van Nikolaas II en die Groot Oostenrykse Ryk.
  Die hele Europa is aan Oostenryk se kant. Behalwe Brittanje, wat nie so sterk soos in die werklike geskiedenis is nie, en amper die helfte van Afrika. Plus, Swede het Rusland gekant. En Noorweë en Denemarke is onder keiser Franz gevange geneem.
  Dit was die helfte van die moeilikheid. Die VSA het verdeeld en 'n minderjarige mag gebly. Maar Brittanje het steeds Kanada en Oostenryk beheer. En na die eerste twee maande van huiwering het sy ook aan die kant van Oostenryk in die stryd getree.
  So het 'n groot oorlog uitgebreek. Oostenryk en Engeland teen Rusland.
  Natuurlik is Oleg Rybachenko daar. En hy baklei soos 'n ware en onbuigsame held.
  Die seun skiet met 'n masjiengeweer op die buitelandse weermag en sing:
  - Die volkslied van die Moederland sing in ons harte,
  Daar is niemand mooier as sy in die ganse heelal nie...
  Druk die ridder se balkgooier stywer vas -
  Sterf vir God se gegewe Rusland!
  En hy slaan homself, vernietig met 'n masjiengeweer 'n weermag van regoor Europa en deels uit Afrika.
  En die seun gee nie aan homself toe nie. Hier gooi hy 'n granaat met sy kaal tone en piep:
  - Ons sal nie opgee nie en ons sal nie opgee nie!
  En weer vuur die seun 'n dodelike en verwoestende sarsie af. Hy wil nie aan sy teëstander toegee nie.
  En hy sing vir homself:
  - Niemand sal ons keer nie! Selfs 'n leeu kan nie wen nie!
  Die seun is 'n ware held. Onbuigsaam en onoorwinlik. Ridder van Geloof! Al is dit nie Christelik nie!
  En so is die Oostenrykse aanval afgeweer.
  Die Oostenrykers en die Britte het tenks, maar Rusland het ook mastodonts.
  Nicholas II het steeds 'n baie groter bevolking, met inagneming van die kolonies. Beskou die hele Asië, Oos-Europa, deel van die Balkan, meer as die helfte van Afrika.
  Dus is Rusland meerderwaardig in die aantal infanterie. En die soldate veg baie dapper...
  En die Oostenrykers kon dit nie weerstaan nie en is uit Warskou teruggedryf. Toe vorder Russiese troepe na die Oder en verower Oos-Pruise. Galicië het ook geval, saam met Lvov. Przemysl is beleër. Krakow is bevry.
  Toe blyk dit dat die Slawiërs nie met die Russe wou baklei nie en massaal oorgegee het.
  Die gevegte het ook gewys dat die ligter, rats Russiese tenks doeltreffender was as die swaarder, lomp Duitse tenks. En in lugvaart is Tsaristiese Rusland oor die algemeen 'n orde van grootte sterker as die kwaliteit van die Britte en Oostenrykers.
  Russiese troepe het hul offensief na 'n pouse hervat. Hulle het beide getalle en vaardigheid geneem.
  Boedapest is omsingel en ingeneem. Op see het Admiraal Kolchak die Britte verslaan en Australië ingeneem. Op land het Russiese troepe Berlyn omsingel en ingeneem. En dan Wene.
  Die Oostenrykse Ryk was ook besig om die stryd in Afrika te verloor. Die Engelse korps is ook verslaan. Ja, dinge was vir keiser Adolf onaangenaam.
  Hy het sy kop op die verkeerde plek gesteek en heeltemal begin verloor. Hoe kan hy sulke krag weerstaan?
  Ná die val van Wene het die weerstand van die Oostenrykers fokuspunt geword. En gou het die Russe die hele Europa en Afrika beset. Terselfdertyd het 'n aanval op Kanada vanaf Alaska begin. Die Britte het ook verloor.
  Brittanje het homself afgesonder en probeer om op die eiland te sit.
  Maar dit is duidelik dat Rusland sal seëvier deur 'n lugoffensief te loods.
  En sy het amper alles wat op die oppervlak was, gebombardeer. En toe is 'n landingsmag op land geland, wat Brittanje tot onderwerping gebring het.
  So het die hele oostelike halfrond, sowel as Alaska en Kanada, Russies geword.
  Oor die algemeen is dit wonderlik! Nikolai die tweede het 'n tydelike pouse geneem en die besittings verteer. Die Verenigde State is steeds verdeeld en nie baie sterk nie, soos ander state wat van Rusland afhanklik is.
  In 1937 het tsaar Nicholas II in 'n vliegtuig neergestort. Die troon is deur Alexei II geërf. Anders as die regte storie, was die erfgenaam redelik gesond en vrolik. En in 1941 het hy besluit om alles te verower wat sy voorouers nie daarin geslaag het om vas te vang nie.
  As ons op die planeet los, sal die Aarde reeds een ryk wees. En die Russiese leër het eers na die noordelike state van Amerika beweeg, en toe na die suidelike. Die Verenigde State was nie sterk nie en is vinnig gevange geneem. Maar Mexiko was makliker om te verower. Beweeg dan op. Een vir een, vang die een land na die ander. Die grootste en sterkste Brasilië. Maar sy het minder as 'n maand gehou.
  En so het hulle Latyns-Amerika en Nieu-Seeland verower. Alesei die Tweede het in die geskiedenis opgeteken as die voleindiger van alle Russiese verowerings. En reeds in 1947 het Russiese ruimtevaarders voet op die Maan gesit. En in 1958 na Mars! In 1961 na Venus. In 1972 na Mercurius, en in 1973 na die mane van Jupiter. In 1975, op die ouderdom van 71, is Alexy II oorlede. Die bynaam The Finisher. En sy seun Nikolaas III het koning geword. In 1980 het die mens die laaste, mees verste planeet van die Sonnestelsel binnegegaan - Pluto. Nikolaas III het nie te lank regeer nie. Oorlede in 1985. En sy seun Alexander die vierde het die troon bestyg. 'n Jong koning van omtrent sewe-en-twintig jaar oud. En die koning het beveel om voor te berei om verby die Sonnestelsel te spring. En hulle het begin om ruimteskepe en 'n fotonvuurpyl te bou. En uiteindelik, in 2017, is die eerste interstellêre ekspedisie van stapel gestuur.
  
  TSAR NICHOLAS II HET DIE GELUK VAN PRESIDENT PUTIN
  Die bekende skrywer en digter Oleg Rybachenko het gevoel dat iets verkeerd is in die wêreld. Die mensdom bly gefragmenteerd soos dit was. Die aantal lande op planeet Aarde neem net toe. En as iemand invloed kry, is dit net totalitêre, diktatoriale China. En Rusland het ná die einde van Wladimir Poetin se bewind in 'n diep krisis gedompel. Die oorlog in die Kaukasus woed weer, linkses en nasionaliste kom in opstand. Die ekonomie is weer aan die agteruitgaan en misdaad is aan die toeneem. En Rusland begin disintegreer.
  Ondanks sy fenomenale geluk was Vladimir Poetin nooit in staat om 'n sterk, stabiele politieke stelsel, of 'n stabiele en vinnig groeiende ekonomie te skep nie. Baie sosiale en interetniese probleme is nie opgelos nie. Skaars geluk het Poetin toegelaat om die voorkoms van welvaart te behou. Maar sodra hy weg is, het al die ongeneesde absesse op een slag oopgegaan.
  Boonop dreig die bedreiging van kernoorlog! Die wêreld is in chaos, Rusland is op pad na 'n grootskaalse burgeroorlog! Dit moet dringend reggestel word.
  Die seun het in 'n boek gelees dat jy die lot van mense kan verander, en sy plekke kan verander! En daar is een magtige sigeuner wat dit aan enige persoon kan doen.
  So hoekom nie die geluk en geluk van Poetin en Nicholas II omkeer nie?
  Verder, as Nicholas II so fenomenaal suksesvol soos Poetin is, dan sal die verloop van die geskiedenis verander. En in die een-en-twintigste eeu sal die Romanofs in Rusland regeer. Dit beteken dat Poetin nie geluk nodig het nie. Of ten minste het Rusland Putin se geluk.
  En in die twintigste eeu is die geluk van Tsaristiese Rusland baie nodig.
  Die bekende skrywer het besluit om na die sigeunervrou te gaan. Gelukkig was daar haar adres op die internet, en ontwikkelde intuïsie het vir die skrywer en digter gesê sy is glad nie 'n charlatan nie.
  Inderdaad, die sigeuner is nie eenvoudig nie. Hy woon in 'n herehuis in Moskou, en lyk omtrent twintig jaar oud, hoewel hy al sedert die Sowjet-tye fortuine vertel. Jy kan dadelik die ewige meisie met swart krulhare sien - sy is buitengewoon!
  Oleg Rybachenko het haar gevra:
  - Doen 'n goeie daad! Verander die geluk van Vladimir Poetin en Nicholas II!
  Die ewige jong sigeunermeisie het na Oleg Rybachenko gekyk en geantwoord:
  - Dit is goed dat jy nie 'n egoïs is nie en sal opgee nie vir jouself nie, maar vir die land van Rusland! En dit is selfs beter dat jy ryk energie en 'n ongekende, ongelooflike, bomenslike verbeelding het!
  Die sigeuner knipoog en gaan voort:
  - Om geskiedenis soveel te verander, is nie eens vir my maklik nie! Maar jy, die eienaar van die sterkste en rykste fantasie in die wêreld, kan my help!
  Oleg Rybachenko het instemmend geknik:
  - Ek is gereed vir enigiets! En ek sal aan enige versoek voldoen!
  Die jong sigeuner het geknik en gesê:
  -Ek sal jou in 'n seun van omtrent twaalf verander, en jy sal uiters stadig groei en nooit ouer as veertien van liggaam word nie. Ek sal jou na 'n parallelle wêreld stuur, waar jy eers 'n slaaf sal word!
  Oleg Rybachenko het instemmend gesê:
  - Ek is gereed!
  Die sigeuner het geknik en voortgegaan:
  - Jy sal vir my nege artefakklippe moet kry: swart, wit, rooi, oranje, geel, groen, blou, indigo, pers. En behalwe dit, is die tiende artefak Koshchei se kroon!
  Dit is moeilik, maar jy sal die ewige jong, vinnige, sterk, veerkragtige liggaam van 'n vegterseun hê. En plus 'n buitengewone intellek en 'n fenomenale gawe van verbeelding. Vroeër of later sal jy artefakte versamel en terugkeer na jou wêreld. En vir altyd sal jy in die liggaam van 'n fenomenaal sterk en vinnige seun van ongeveer veertien wees, en dit sal onmoontlik wees om jou dood te maak. Dit wil sê, jy sal ook onsterflikheid as beloning ontvang!
  Oleg Rybachenko het instemmend geknik:
  - Hieroor kan mens net droom!
  Die ewig jong heks het opgemerk:
  - Maar tien artefakte is myne, en net myne! Hulle sal my soveel krag gee dat jy onsterflikheid meer as verdien! Intussen sal Ek jou laat slaap, en jy sal as slavin in die steengroewe wakker word. En dan sal jou vernuf vir jou sê hoe om hieruit te kom!
  Wanneer jy beweeg, sal ek die lot, geluk en fortuin van president Poetin en tsaar Nicholas II kan verander. Jy sal artefakte uit verskillende wêrelde vir my versamel, en intussen, vanaf die begin van die twintigste eeu, sal die geskiedenis van Rusland anders verloop. Dit wil sê, selfs as jy nie die artefakte versamel nie - nege klippe en Koshchei se kroon, sal die tsaar van Rusland Nicholas II steeds die geluk, die lot en die geluk van die Russiese president Vladimir Vladimirovich Poetin ontvang!
  Oleg Rybachenko het breed geglimlag en geantwoord:
  -Dit is goed! In die nuwe wêreld sal ek kalm wees dat die verloop van die geskiedenis uiteindelik ten goede verander het! En dat Rusland in staat sal wees om orde oor die hele wêreld te herstel en 'n hegemoniese land te word! En 'n absolute hegemoon!
  Die ewig jong sigeuner het beveel:
  - Lê op die bank!
  Oleg Rybachenko gaan lê.
  Die towenaarmeisie het gespoeg:
  - Slaap nou! Jy sal in 'n ander wêreld wakker word.
  Oleg Rybachenko se oë het gesluit, en hy het amper dadelik aan die slaap geraak.
  Die sigeuner het die bestanddele wat vooraf gestoor was uit die houers gehaal en die doepa begin voorberei. Sy het die gas onder die vooraf voorbereide ketel aangeskakel vir towerkrag. En sy het verskeie dinge daar begin gooi en toor. Terselfdertyd het die ewige meisie 'n pak kaarte uit haar sak gehaal en gesing:
  - O, lot, lot, help Nikolai! Sterkte van Poetin, kom na tsaar Romanof!
  Laat Romanov wen
  Reëls soos Genghis Khan...
  Mag dit jou geluk bring,
  Poetin deur 'n geskenk te steel!
    
  Dit is beter vir Rusland
  Nikolaas die Groot Tsaar...
  Genghis Khan sal koeler word
  Wees soos Vladimir Poetin!
  Die ketel het begin kook, en die doepa het daarin begin borrel. Die sigeuner het die kaarte uitgelê, 'n toor en die dek in die kokende waas gegooi ... 'n Superhelder flits het geflits, asof van 'n duisend fotoblitse. Die slapende Oleg Rybachenko het verdwyn... En toe, nadat dit aangesteek is, het die ketel ook verdwyn.
  Die ruim saal waar die groot towenaar haar betowering gegooi het, het leeg en stil geword!
  Die ewig jong heks het gesê:
  - Wel! Ek het die verloop van die geskiedenis verander en dit is gaaf! En as hierdie idealis gelukkig is en artefakte versamel, dan sal ek so magtig word dat Satan self my sal beny!
  En die sigeuner-towenaar het met smarag-oë geskitter!
  En 'n wonderwerk het gebeur!
  Wat regtig op Nicholas II gewag het... Inderdaad, baie het verander. Daar was geen bloedige bakleiery tydens die kroning nie. En uitbreiding na China was suksesvol. Die oorlog met Japan het natuurlik plaasgevind. Dit was oor die algemeen histories onvermydelik. Dit is duidelik dat die monster in die gesig van die samoerai ontwapen en vernietig moes gewees het. En daar is geen ontvlugting hiervan nie. Jy kan nie gevaar op jou grense laat nie.
  Japan was die eerste om die oorlog te begin, maar sy poging om Russiese skepe aan te val was onsuksesvol. Die Russe het nie noemenswaardige skade opgedoen nie, en 'n dosyn vernietigers van die Land van die Opkomende Son is gesink.
  "Varyag" het ook daarin geslaag om uit die omsingeling te ontsnap. Wat 'n groot sukses geblyk het. En Admiraal Makarov het vinnig by die see aangekom en laat ons die Japannese vernietig. En generaal Kuropatkin het die samoerai op land verslaan en die hele Koreaanse Skiereiland heeltemal beset.
  En selfs tsaar Nikolaas II het 'n besluit geneem: hy moes vir ewig veilig van Japan bly! Maar as? Ja, land troepe en annekseer hulle geheel en al by Rusland as 'n provinsie.
  En toe het 'n beslissende geveg op see plaasgevind, waar die Japannese vloot uiteindelik deur Admiraal Makarov afgerond is.
  Vier meisies het ook aan die stryd deelgeneem! Kaalbeen en in 'n bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Vier skoonhede wat, swaaiende sabels, aan boord van die grootste samoerai skip.
  Natasha sny die Japannese en skree:
  - Jy sal besmeer wees, smaloog!
  Zoya het nog 'n samurai afgekap en opgemerk:
  - En jou oë is saffier!
  Natasha, nadat sy die meule bestuur het, het bevestig:
  - Natuurlik ja! Natuurlik ja!
  En toe vat Aurora dit weer en skop die Japannese met haar kaal hak in die ken. Sy het sy kakebeen gebreek en gebrul:
  - Hoera vir die Moederland!
  Svetlana het dit geneem, die samoerai se kop afgesny en uitgespreek:
  - Vir tsaar Nikolaas II!
  Ja, natuurlik, baie hang af van geluk. Veral admiraal Makarov het aan die lewe gebly. En hy het geblyk die tweede Ushakov te wees. Hoe behendig beveel hy. Hy is self op 'n mobiele cruiser, hy kan byhou met alles. En die Japannese, wat terloops nie 'n groot voordeel in gewere gehad het nie, is in afdelings en takties geklop.
  Die vaardigheid van 'n generaal of vlootbevelvoerder seëvier bo 'n klein numeriese voordeel.
  Boonop was die Japannese teen hierdie tyd swakker in getal. So, Makarov verpletter hulle. Dit dwing nougevegte af, waar Russiese skepe met pantserdeurdringende skulpe baie sterker is.
  En die Japannese is verslaan. En die meisies vang nog 'n samoerai-skip. En daarop wapper die vlag van die tsaristiese ryk!
  Wat is die Japannese? Is jy nie baie goed met geluk nie? Nicholas II het Vladimir Poetin se geluk ontvang en alles het so goed gegaan vir hom!
  Wat van die meisies? Die vier skoonhede in bikini's is Rodnover-hekse wat besluit het om vir die koning te veg, hoewel hulle gewoonlik niks met hierdie wêreld te doen het nie.
  Maar in hierdie geval is dit nodig om die Russiese mense te help. En dit is te danke aan Poetin se geluk. Hy sou nooit die Krim verower het sonder om 'n skoot te skiet nie, as nie vir dieselfde vier heksemeisies nie. Hulle het gehelp om 'n wonderwerk te laat gebeur. Maar of Rusland die Krim van die broederlike mense moes wegneem, is steeds 'n vraag. Maar om China by die Russiese Ryk te annekseer is 'n goeie idee! Stel jou voor hoeveel onderdane die Russiese tsaar sal hê - hy kan die hele wêreld verpletter!
  Kortom, die meisies hier mors nie hul tyd nie. En reeds word die nuwe slagskip bestorm.
  En weer word hy gevang. En die sabels in die hande van die skoonhede flits net, en hulle is so skerp. En so baie Japannese was gemeng.
  Die geveg op see het geëindig met die finale sink van die Japannese eskader en die inname van Admiraal Togo.
  En die landing het begin. Daar was nie genoeg stoomskepe en transporte nie. En hulle het langbote gebruik, dit op kruisers en slagskepe vervoer en baie ander dinge gedoen. Die tsaar het tydens die landing beveel dat die handelsvloot gebruik word.
  Russiese troepe het die aanslag van samoerai afgemaai wat probeer het om hulle van die brughoof af te gooi. Maar die tsaristiese leër het moedig uitgehou. En die massiewe aanval is met groot verliese afgeweer.
  Tydens die aanranding het die heksemeisies met sabels gesny en kaalvoet granate na die vyand gegooi.
  Hulle is natuurlik op die gevaarlikste plekke. En hoe hulle met masjiengewere begin afvuur het. Elke koeël is teiken.
  Natasha het geskiet, 'n granaat met haar kaal tone gegooi en getjirp:
  - Niemand is cooler as ek nie!
  Zoya, wat 'n masjiengeweer afgevuur het, het die geskenk van die dood met haar kaal tone gegooi en gepiep:
  - Vir tsaar Nikolaas II!
  Aurora, wat voortgaan om van masjiengewere te vuur en opspring, het gesnap en gesê:
  - Vir Groot Rus'!
  Svetlana, wat voortgegaan het om die vyand te stamp, het aggressief gesê, haar tande ontbloot en 'n granaat met haar kaal hak gegooi:
  - Vir die koninklike ryk!
  Die krygers het aanhou slaan en dors. Hulle het so 'n uitbarsting van energie. Hulle skiet hulself en vernietig die oprukkende samurai.
  Daar is reeds duisende, tienduisende Japannese wat deur hom vermoor is.
  En die verslane samoerai vlug... Die meisies is baie dodelik teen hulle.
  En die Russe sny samoerai met bajonette op...
  Die aanranding word afgeweer. En nuwe Russiese troepe land aan die kus. Die brughoof brei uit. Nie sleg nie, natuurlik vir die Tsaristiese ryk. Die een oorwinning na die ander. En Admiraal Makarov sal ook help met sy gewere. Die Japannese wegvee.
  En nou beweeg Russiese troepe reeds oor Japan. En hulle stortvloed kan nie gestop word nie. Hulle sny die vyand in stukke en steek met bajonette.
  Natasha, wat die samoerai aanval en hulle met sabels kap, sing:
  - Wit wolwe stroom saam! Eers dan sal die wedloop oorleef!
  En hoe gooi hy 'n granaat met sy kaal tone!
  Zoya sing saam met kwaai aggressie. En ook met sy kaal voete gooi, iets unieks, dodelik:
  -Die swakkes sterf, hulle word doodgemaak! Beskerming van heilige vlees!
  Augustinus, wat op die vyand skiet en met sabels kap, en granate met haar kaal tone gooi, gil:
  - Daar is 'n oorlog aan die gang in die welige woud, dreigemente kom van oral!
  Svetlana, wat met haar kaal voete doodgeskenke geskiet en gegooi het, het dit gevat en geskreeu:
  - Maar ons verslaan altyd die vyand! Wit wolwe salueer aan helde!
  En die meisies in koor, wat die vyand vernietig, sing, met hul kaal voete dodelike wapens gooi:
  - In 'n heilige oorlog! Dit sal ons oorwinning wees! Imperiale vlag vorentoe! Eer aan die gevalle held!
  En weer skiet en sing die meisies in 'n oorverdowende gehuil:
  - Niemand sal ons keer nie! Niemand sal ons verslaan nie! Wit wolwe verpletter die vyand! Wit wolwe - groet aan helde!
  Die meisies loop en hardloop... En die Russiese weermag beweeg na Tokio. En die Japannese maak hulself dood, en hulle word afgemaai. Die Russiese weermag beweeg. En die een oorwinning na die ander.
  Tsaar Nicholas het regtig 'n gelukkige kaartjie uitgehaal. Russiese troepe begin reeds die Japannese hoofstad bestorm. En dit is alles so wonderlik.
  Die meisies hier is natuurlik almal voor en hul druk en uitbuitings is op 'n groot hoogte.
  Veral as hulle kaalvoet met granate gooi. Dit veroorsaak gewoonlik skok en ontsag onder die samoerai.
  Maar hier klim hulle die muur van die Japannese hoofstad uit. En hulle kap mense en perde in kool. Hulle het hul teenstanders in stukke verpletter. Die meisies kom skree en lag! En met hul kaal hakke skop hulle jou in die ken. Die Japannese vlieg onderstebo. En hulle val op hul eie belange.
  En die krygers swaai hul sabels nog kragtiger.
  En die samoerai ly nederlaag op nederlaag. Dus het Russiese troepe Tokio ingeneem.
  Mikado hardloop in vrees, maar hy kan nêrens wegkruip nie. En so vat die meisies hom gevange en bind hom vas!
  Groot oorwinning! Die Japannese keiser onderteken 'n abdikasie ten gunste van Nikolaas II. Die titel van die Russiese tsaar word aansienlik verleng. Korea, Mongolië, Mantsjoerye, die Kuril-eilande, Taiwan en Japan word self Russiese provinsies. Alhoewel Japan 'n klein, beperkte outonomie het. Maar haar keiser is Russies, 'n outokratiese tsaar!
  Nicholas II bly 'n absolute monarg, onbeperk deur enigiets. Hy is die outokratiese tsaar!
  En nou ook die keiser van Japan, Geel Rusland, Bogdykhan, Khan, Kagan, ensovoorts, so aan, so aan...
  Ja, meer geluk. Let op dat geluk Poetin toegelaat het om soveel te oorwin! Die een-en-twintigste eeu, helaas, is nie baie geskik vir vang nie!
  Watter voordeel het Rusland uit die feit dat Poetin se vyand McCain aan breinkanker gesterf het? Geluk is natuurlik kolossaal, jy kan jou dit nie eers doelbewus voorstel nie - dat jou vyand so 'n slegte en onaangename dood sterf!
  Maar die spesifieke opbrengs vir Rusland is nul.
  Maar vir Nicholas II het sulke geluk en geluk van Poetin in groot territoriale winste verander. Maar regtig, hoekom moet fortuin geskenke aan Poetin gee? Wel, van die feit dat Sobchak op so 'n tyd gesterf het en dit nie nodig was om hom die pos van hoof van die konstitusionele hof te gee nie, hoe is dit goed vir Rusland?
  En Tsaar Nicholas II van Alle Rus is 'n buitengewone persoon. Na so 'n groot oorwinning het sy mag en gesag natuurlik versterk. Dit beteken dat sommige hervormings deurgevoer kan word. Veral in Ortodoksie! Laat edeles toe om vier vroue te hê, soos in Islam. En ook om die reg op 'n tweede vrou aan soldate te gee as 'n beloning vir hul dade en getroue diens.
  Goeie hervorming! Aangesien die aantal mense van ander gelowe en buitelanders in die ryk gegroei het, moet die Russiese getal toeneem. En hoe om dit te doen? Ten koste van vroue van ander nasies. Per slot van rekening, as 'n Rus drie Chinese vroue as vrouens neem, dan sal hy kinders by hulle hê, en wie sal hierdie kinders volgens nasionaliteit wees?
  Natuurlik Russies aan my pa se kant! En dit is wonderlik! Nicholas II, met 'n progressiewe verstand, was meer godsdienstig in voorkoms as in sy siel. En natuurlik het hy godsdiens tot diens van die staat gestel, en nie andersom nie!
  Nikolaas II het dus sy gesag onder die elite versterk. Mans wou dit al lankal hê. En hy het die Russifikasie van die buitewyke versnel.
  Wel, die priesters het ook nie omgegee nie. Boonop het geloof in die twintigste eeu verswak. En godsdiens het die koning gedien, nie regtig in God geglo nie!
  En militêre oorwinnings het Nicholas gewild onder die mense gemaak, en hy, gewoond aan outoritarisme, wou nie juis veranderinge hê nie. Die Russe het nooit enige ander mag geken nie!
  En die ekonomie floreer, lone styg. Elke jaar is daar 'n tien persent toename. Regtig, hoekom verander?
  In 1913 het tsaar Nikolaas, met die driehonderdjarige herdenking van die Romanofs, weer die werksdag tot 10,5 uur verminder, en op Saterdae en voor-vakansiedae selfs tot 8 uur. Die aantal naweke en vakansiedae het ook toegeneem. Dit het begin om gevier te word as 'n afdag en die datum van Japan se oorgawe. En die koning se verjaardag, en die koningin se verjaardag, en die kroningsdag.
  Nadat dit geblyk het dat die erfgenaam van die troon hemofilie gehad het, het tsaar Nicholas vir homself 'n tweede vrou geneem. So is die kwessie van troonopvolging opgelos.
  Maar 'n groot oorlog was nader. Duitsland het daarvan gedroom om die wêreld te hervorm. Tsaristiese Rusland was egter gereed vir oorlog.
  In 1910 het die Russe Beijing geannekseer en hul ryk uitgebrei. Brittanje het daartoe ingestem in ruil vir 'n alliansie teen Duitsland.
  Die koninklike leër was die talrykste en magtigste. Sy getal in vredestyd het drie miljoen en 'n duisend regimente bereik. Duitsland het net seshonderdduisend in vredestyd gehad. Plus Oostenryk-Hongarye, maar sy troepe is nie gevegsgereed nie!
  Maar die Duitsers beplan steeds om met Frankryk en Brittanje te veg. En waar kan hulle twee fronte teken?
  Die Russe het die wêreld se eerste ligte tenks "Luna"-2 in massaproduksie. En vier-enjin bomwerpers "Ilya Muromets" en vegters met masjiengewere "Alexander" en nog baie meer. En natuurlik 'n kragtige vloot.
  Duitsland het geen gelyke magte nie.
  En die Duitsers het steeds besluit om België aan te val en Parys te omseil. Hier was glad niks vir hulle nie.
  Maar die oorlog het in elk geval begin. Duitsland het sy noodlottige skuif gemaak. En haar troepe het na België verhuis. Net die kragte is ongelyk. Russiese troepe beweeg reeds oor Pruise en Oostenryk-Hongarye. En die Luna-2-tenk met 'n spoed van 40 kilometer is reeds 'n kolossale krag.
  Let ook daarop dat tsaar Nicholas gelukkig was dat die oorlog begin het. Die tsaar self sou nie Duitsland aangeval het nie. En so aan die Russiese kant is daar 'n groot, oorweldigende superioriteit in magte, tenks, superioriteit in artillerie, en die beste lugvaart in kwantiteit en kwaliteit. En 'n sterker ekonomie, aangesien dit moontlik was om die resessie wat veroorsaak is deur die rewolusie en nederlaag in die oorlog te vermy. En so is daar heeltyd 'n oplewing en sukses na sukses.
  Duidelik was die Duitsers onder aanval. En toe klim hulle self saam met die hoofmagte, teen Frankryk en Brittanje. Waarheen moet hulle gaan?
  Neem Italië en verklaar oorlog teen Oostenryk-Hongarye! Die enigste pluspunt is dat Türkiye die oorlog teen Rusland betree het. Maar dit is nog beter vir die koning; hy kan uiteindelik Konstantinopel en die seestraat vir homself neem! So...
  En ook vier hekse, ewig jong inheemse gelowiges Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana in die stryd! En hulle sal jou reeds slaan! Hulle sal dus beide die Duitsers en die Turke tref!
  Skrywer en digter Oleg Rybachenko het wakker geword. Vir altyd het die jong heks-towenaar haar belofte nagekom en Nicholas II die geluk van Vladimir Poetin gegee en nou moet Oleg Rybachenko syne nakom. Om wakker te word was nie maklik nie. Die seun se liggaam is deur 'n harde sweep getref. Die seun het opgespring. Ja, Oleg Rybachenko is nou 'n gespierde seun, vasgeketting aan sy arms en bene. Jy kan 'n swartbruin, droë en seningagtige liggaam sien, met prominente spiere. 'n Werklik sterk en geharde slaaf, met 'n sterk vel wat so verhard is dat die opsiener se slae dit nie kan sny nie. Jy hardloop saam met die ander seuns na ontbyt, staan op van die gruis waar die jong slawe heeltemal kaal en sonder komberse slaap. Dis waar, dit is warm hier, die klimaat is soos Egipte. En die seun is kaal, net kettings. Hulle is egter redelik lank en belemmer feitlik nie stap of werk nie. Maar jy kan nie 'n groot stap in hulle neem nie.
  Voordat jy eet, spoel jy jou hande in die stroom af. Jy kry 'n rantsoen: fyngedrukte rys, en vrot stukke vis. Vir 'n honger slavin lyk dit egter na 'n lekkerny. En dan gaan jy na die myn. Die son het die oggend nog nie opgekom nie en dis nogal lekker.
  Die seuntjie se kaal voete het so grof en geil geword dat die skerp klippies glad nie seermaak nie, hulle kielie selfs lekker.
  Steengroewe waar kinders onder sestien werk. Natuurlik het hulle kleiner karre en gereedskap. Maar jy moet vyftien, sestien uur werk, net soos volwassenes.
  Dit stink, so hulle verlig hulself reg by die steenkoolvlak. Die werk is eenvoudig: kap klippe met piksteels, dra dit dan in mandjies of op draagbaars. Soms moet jy die trollie ook stoot. Gewoonlik druk die seuns haar in twee en drie. Maar Oleg Rybachenko word alleen gekies omdat hy baie sterk is. En hy hou die piksteel in sy hande soos 'n volwassene. Hy moet 'n veel groter taak as die res voltooi.
  Dit is waar dat hulle jou meer en meer gereeld gee. Drie keer per dag, nie twee keer nie.
  Die slavin wie se liggaam Oleg Rybachenko bewoon het, is nou al 'n paar jaar hier. Gehoorsaam, hardwerkend, alle bewegings word geoefen tot die punt van outomatiesheid. Regtig verdomp sterk, veerkragtig en ken feitlik geen moegheid nie. Maar terselfdertyd groei die seun skaars, en hy lyk nou nie meer as twaalf nie, met 'n gemiddelde lengte vir hierdie ouderdom.
  Maar sterkte... Vir verskeie volwassenes. 'n Jong held. Wat egter blykbaar nooit 'n volwassene sal word nie, en hy sal nie 'n baard groei nie.
  En dank God! As skrywer en digter het Oleg Rybachenko nie daarvan gehou om te skeer nie. Jy werk vir jouself en breek klippe, verkrummel dit. En na die kar. Dan dra jy dit trollie toe. Dit is moeilik om haar te druk en die kinders maak beurte om dit te doen.
  Die seuns hier is amper swart, maar hul gelaatstrekke is óf Europees, Hindoe óf Arabies. Boonop is daar baie meer Europese.
  Oleg bekyk hulle van nader. Slawe mag nie praat nie, hulle slaan hulle met 'n sweep.
  Oleg Rybachenko swyg ook vir eers. En hy studeer. Hier is, benewens manlike toesighouers, ook vroue. Hulle is ook wreed en geslaan met 'n sweep.
  Daarbenewens het nie alle seuns vel so sterk soos Oleg s'n nie. Baie mense bars en bloei. En die wagte kan jou doodslaan. Die werk is baie hard, en die seuns, veral as die son opkom, begin baie sweet.
  En hier is nie een son nie, maar twee. En dit maak die dag baie lank. En daar is baie werk. Die seuns het nie tyd om te slaap en te ontspan nie. Dit is 'n groot pyniging vir hulle.
  Oleg Rybachenko het vir homself gewerk, meganies kap en laai. Vir myself geroer...
  En hy het 'n prentjie voorgestel van wat gebeur het nadat Nicholas II die sukses van die Russiese president Vladimir Poetin behaal het.
  Natasha, Zoya, Aurora en Svetlana val die Oostenrykers in Przemysl aan. Russiese troepe het dadelik Lvov ingeneem. En hulle val die sterkste vesting aan.
  Meisies is kaalbeen en in bikini's, jaag vinnig deur die strate van die stad.
  Hulle kap die Oostenrykers af en gooi klein skyfies kaalvoet.
  Terselfdertyd sing die meisies:
  - Tsaar Nicholas is ons messias,
  'n Gedugte heerser van magtige Rusland...
  Die hele wêreld skud - waarheen sal dit gaan -
  Vir Nikolai met 'n liedjie vorentoe!
  Natasha kap die Oostenrykers af, gooi 'n granaat met haar kaal tone en begin sing:
  - Vir Rus!
  Zoya verpletter ook haar vyande, en sing met aplomb saam:
  - Vir die koninklike ryk!
  En 'n granaat wat deur haar kaalvoetvlieë gegooi word! Hierdie is 'n moordenaar meisie. Kan jou kakebeen druk en die see drink!
  En Aurora gooi ook 'n skyf met haar kaal tone, strooi die Oostenrykers en piep:
  - Vir die grootheid van Rusland!
  En hy sal sy baie skerp tande ontbloot! Wat skitter soos slagtande.
  Svetlana vergeet ook nie om in te gee nie, en brul:
  - Rus' van die Heilige en Onoorwinlike Nicholas II!
  Die meisie toon geweldige passie. En kaalvoet gooi hy alles en gooi geskenke!
  Natasha, wat vuur en kap, en met haar kaal voete dodelike wapens gooi, piep:
  - Ek is lief vir my Rus'! Ek is lief vir my Rus'! En ek sal julle almal opsny!
  En Zoya skiet en huil ook en gooi iets plofbaars met haar kaal tone:
  - Groot Tsaar Nicholas! Laat beide die berge en die see aan hom behoort!
  Aurora skree van woeste woede en gooi geskenke met haar kaal tone, huil:
  - Niemand sal ons keer nie! Niemand sal ons verslaan nie! Dapper meisies verpletter vyande met kaal voete en kaal hakke!
  En weer is die meisies in 'n wilde gejaag. Hulle vang Przemysl aan die beweeg en sing, komponeer soos hulle gaan;
  Ons heilige Rus word verheerlik,
  Daar is baie toekomstige oorwinnings daarin...
  Die meisie hardloop kaalvoet
  En sy is nie mooier in die wêreld nie!
  
  Ons is die puik Rodnoverki,
  Hekse is altyd kaalvoet...
  Meisies is baie lief vir seuns
  Sy vurige skoonheid!
  
  Ons sal nooit ingee nie
  Laat ons nie inval by ons vyande nie...
  Al is ons voete kaal,
  Daar sal baie kneusplekke wees!
  
  Dit is lekkerder vir meisies om te jaag
  Kaalvoet in die koue...
  Ons is werklik wolfwelpies
  Ons kan dit slaan!
  
  Ons kan nie gekeer word nie
  'n Gedugte horde Fritz...
  En ons dra nie skoene nie
  Satan is bang vir ons!
  
  Die meisies dien God Rod,
  Wat natuurlik wonderlik is...
  Ons is vir glorie en vryheid,
  Die Kaiser sal 'n nare bietjie wees!
  
  Vir Rusland, wat mooier is as almal,
  Die vegters styg...
  Ons het vetterige pap geëet
  Vegters buig nie!
  
  Niemand kan ons keer nie
  Die krag van meisies is reusagtig ...
  En hy sal nie 'n traan stort nie,
  Want ons is talent!
  
  Nee meisies kan nie buig nie,
  hulle is altyd sterk...
  Hulle veg fel vir die Vaderland,
  Laat jou droom waar word!
  
  Daar sal geluk in die heelal wees
  Die son sal bo die aarde wees...
  Met u onverganklike wysheid,
  Bajonet die Kaiser!
  
  Die son skyn altyd op mense,
  Oor die ruimste land,
  Gelukkige volwassenes en kinders,
  En elke vegter is 'n held!
  
  Daar is nooit te veel geluk nie
  Ek vertrou ons om gelukkig te wees...
  Laat die slegte weer verdwyn -
  En skaam die vyande!
  
  Ons ras God is so oppermagtig,
  Daar is niemand mooier as Hy nie...
  Ons sal hoër in siel word,
  Sodat die bose almal opgooi!
  
  Kom ons verslaan ons vyande, glo ek
  Wit, Russiese God is met ons...
  Die idee sal 'n vreugde wees,
  Moenie dat die bose jou drumpel binnekom nie!
  
  Wel, in kort, aan Jesus,
  Ons sal altyd getrou bly...
  Hy is 'n Russiese God, luister,
  Hy lieg dat Hy 'n Jood Satan is!
  
  Nee, in werklikheid, God Almagtig,
  Ons Allerheiligste Hooffamilie...
  Hoe betroubaar is Hy die dak,
  En sy Seun-God Svarog!
  
  Wel, in kort, vir Rusland,
  Daar is geen skande om dood te gaan nie...
  En die meisies is die mooiste van almal,
  'n Vrou het die krag van 'n beer!
  
  
  PLANNE HET NIE VERANDER NIE
  Hitler het eenvoudig nie die OKW-plan verander nie, en die aanval op Stalingrad is vanuit beide die noorde en suide uitgevoer deur Weermaggroepe A en B. En die aanval is aan Mainstein toevertrou. Gevolglik het Stalingrad binne tien dae van aanranding van alle kante geval. En die Sowjet-troepe was heeltemal omsingel. Daarna het die Wehrmacht langs die Wolga-kus na die Kaspiese See beweeg. Hoe het die Rooi Leër gereageer? Die aanval in die sentrum was nie baie suksesvol nie.
  Boonop het Japan die Slag van Midway gewen, hoewel dit nie 'n tweede front oopgemaak het nie, maar dit het die Hawaiiaanse Eilande verower. En terselfdertyd het die landeenhede van die samoerai na Indië beweeg. Om hierdie kolonie te behou, moes Brittanje sommige troepe uit Egipte onttrek en Operasie Torch laat vaar.
  Die Duitsers het die inisiatief aan die oostelike front gehou. Die vinnige inname van Stalingrad het die suidelike flank in duie gestort. Die Fritz het na die Kaspiese See gegly en die Kaukasus oor land afgesny. En toe het Türkiye die oorlog betree. Haar leër, hoewel nie baie sterk nie, is nogal talryk en in staat om dapper te veg.
  Reeds in die heel eerste dae het die Turke Batumi ingeneem en Jerevan omsingel. Ja, hul prestasies is ordentlik, aangesien die Rooi Leër deur die Duitse front vasgepen word.
  Daar moet kennis geneem word dat die Nazi's voordeel getrek het uit die feit dat Sowjet-troepe direk vanaf die treine tot die geveg toegetree het en hulle in dele verslaan het. Dit het natuurlik 'n negatiewe impak op die verloop van die oorlog gehad.
  Stalin was ook senuweeagtig en gevreet - hy het geëis om die Kaukasus te hou tot elke prys.
  Kortom, die heldhaftige verdediging van Stalingrad het nie uitgewerk nie en alles het uitmekaar geval. En selfs die afwesigheid van Japannese afdelings in die Verre Ooste het nie gehelp nie.
  Die Duitsers het langs die kus van die Kaspiese See beweeg, na Dagestan. Om te keer dat hulle stof vergaar - maar die magte is ongelyk, daarbenewens het die Rooi Leër groot probleme ondervind met voorrade. En sy het ingeval. En die Krauts het aktief gebombardeer.
  Die Verenigde State het amper nie aan die Derde Ryk geraak nie, afgelei deur die oorwinnings van Japan. Brittanje het ietwat verswak, en ook nie in die moeilikheid beland nie! Nou het die Duitsers te veel vliegtuie gehad en kon regtig druk op hulle plaas.
  Stalin het sy swakste eienskappe getoon en te dikwels sy humeur verloor en geskree, maar het nie die beste besluite geneem nie.
  So het die verlies van die Kaukasus onvermydelik geword.
  Daar is reeds 'n geveg aan die gang op die grens met Azerbeidjan.
  Sowjet-meisies veg desperaat. Hier baklei die skoonhede desperaat.
  En hulle trek nie terug nie en gee nie op nie. En hulle kruip om hul agterkant.
  Natasha, Zoya, Augustina en Svetlana het die Duitse generaal van agter gesleep. Dit is gaaf. Die meisies het hom op sy knieë gesit en hom gedwing om hul kaal voete te soen. Hy het hulle met groot entoesiasme geslaan! En hy het die meisies se hakskene gelek.
  Warrior-meisies is oor die algemeen so sexy en sjarmant. Toe gee hulle die Fritz-stryd.
  Natasha het met 'n sarsie gesny en die Nazi's afgesny. Sy het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en getjirp:
  - Vir groot glorie!
  Zoya het ook geskiet en gepiep:
  - Vir die Moederland en Stalin!
  Sy het dit gevat en die granaat met haar kaal tone gegooi. Sy het die Nazi's verstrooi en geskreeu:
  - Vir die USSR!
  Die meisies is so pragtig en ongelooflik.
  Augustinus het ook 'n granaat met haar kaal voet gegooi, en haar tande ontbloot, sy het dit geneem en gesis:
  - Ek baklei so! Soos 'n terminator!
  En Svetlana sal ook iets so dodelik en vernietigend met haar kaal tone bekendstel. En weer sal hy sing:
  - Ons vriendskap is monolities, en dit is waarvoor dit staan!
  Vier, hulle baklei so - dit is meisies! Snaakse skoonhede wys hul lang tonge in reaksie.
  Krygers van die hoogste kategorie. En hoe hulle jou sal slaan, en hoe hulle op jou sal skree.
  Hulle verpletter die Duitsers soos bessies met 'n pers.
  Natasha het geskiet, 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en gesing:
  - Ons is vegters van lig en die rooi banier!
  Zoya het die moordenaar ook met haar kaal tone geloods en geblaker:
  - En ons sal vir Lenin veg!
  En toe kap sy na Augustinus en ontbloot haar tande:
  - In die naam van groot vreugde!
  En toe skiet Svetlana en brul granate met haar kaal voete:
  - Ons sal dit aanvat en dit omdraai!
  Die vier is aktief besig om te werk en te skiet. Wel, dit is tog meisies wat baie weet van uitwissing. En hulle baklei nie so nie.
  En soos dit moet wees vir regte terminators... Hoogvlieënde krygers. En hulle het 'n passie vir vernietiging.
  Natasha het weer 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en gesis:
  - Ek verstaan hierdie wêreld perfek as 'n verergering van die klassestryd!
  Zoya het ook gesis en 'n dodelike, vleesskeurende granaat met haar kaal tone gegooi:
  - Watter huis sal 'n rooi vlag hê!
  En toe gee Augustinus haar beurt. Sy het die Nazi's afgemaai en 'n granaat met haar kaalvoet gegooi - sissend:
  - Groot spasie, dit is ons land en ons almal!
  Warriors is werklik in staat om selfs 'n verwarmingsblok te skeur.
  En dan stoot Svetlana 'n granaat met haar kaalvoet weg, skiet 'n sarsie af en sê woedend:
  - Die vuur en die bokperd is woedend!
  Die meisies sal natuurlik aangeskakel word. En hulle stamp koppe.
  En aan die Duitse kant veg Gerd se bemanning op die T-4. Weereens, sodra dit begin, sal jy nie opwarm nie en jy sal nie sulke druk kan onderdruk nie. Die meisies het sulke helse vuur in hul oë.
  Hulle skiet hulself en gee geen kans op redding nie. En jy kan hul wit, pêrelagtige tande nie weerstaan nie.
  Die krygers is aggressief en huil:
  - Wilde geur! Ons sal alle vyande hel toe stuur!
  Gerda sal vuur, die vier-en-dertig slaan en piep:
  - Toekomstige oorwinnings!
  Charlotte druk die sneller met haar kaal voete en gorrel:
  - Ons sal jou uitmekaar skeur!
  Magda het ook geskiet, die T-26 vernietig en gesê:
  - Ons sal dit openbaar.
  En sy skud haar kaal tone.
  En Christina druk ook haar kaal voete op die pedale en sis:
  - Cheers vir ons partytjie!
  Die meisies is natuurlik amper kaal in bikini's en kaalvoet. En terselfdertyd uiters sexy.
  En hulle voer aanvalle uit met hul nie baie perfekte, maar effektiewe T-4. En hulle skiet op die vyand. Moet in niks aan sulke meisies toegee nie! En hoe hulle hul tande ontbloot. En hoe maak hulle 'n gesig!
  Gerda brul by haarself en skiet met haar kaal tone:
  - Gerda is mal daaroor om te moor, hierdie Gerda!
  En weer vuur skulpe.
  En dan skiet Charlotte om die beurt en brul, en slaan die vier-en-dertig uit:
  - Ek sal hulle mae oopskeur!
  En kaalvoet sal hy weer begin.
  En dan sal Christina die moordenaar byvoeg. Gebruik ook kaal tone.
  En dit sal brul:
  - Ek is die verpersoonliking van aggressiwiteit!
  Wat 'n middellyf het sy, en gebeeldhouwde abs!
  En dan sal Magda dit vat en dit klap en brul:
  - Banzai!
  En haar bene is ook kaal en gebeitel!
  Die vier Duitse vroue druk hulself en wen regtig. Sy het soveel aggressie en vitaliteit.
  Die krygers gebruik die stok en skiet. Hulle laat nie die Rooi Leër gaan nie.
  En vroulike vlieëniers veg ook in die lug, en hulle wys dit. Dat hulle gees onmeetbaar is.
  Hier is die nuutste Duitse Focke-Wulf. Gertrude is daarop. En hierdie meisie wys sy is cooler as mans. Dit is hoe hy die fasciste slaan. Gee hulle nie die minste genade nie. Gertrude het die regte geveg begin.
  En hy skiet 'n Sowjet Yak af en skree:
  - Ek is 'n super meisie!
  Dan sal hy dit neem en sy tong wys. En weer sal hy totale uitwissing opneem. Dit is die meisie. En ook kaalvoet en in 'n bikini. En toe skiet LAGG neer en brul weer:
  - Vlieënier!
  En hy sal uit sy longe lag. En dan sal hy die PE-2 neem en dit afskiet. So 'n meisie, van die coolste omvang en klas. Toe het sy weer 'n maneuver uitgevoer en die Yak met lugkanonne vernietig. En dit sal probeer.
  - Ek is die sy-wolf van die hemel!
  En hoe ontbloot hy sy tande! En hoe om wild te word! Wat 'n ouma! Baba aan alle vroue!
  Maar die fasciste probeer natuurlik ook in die suide aanval.
  Daar veg veral die vlieënier Helga op die ME-109. En so suksesvol dat brokstukke van die Britte wegvlieg.
  'n Meisie het 'n Mustang geslaan en gesing:
  - 'n Lila mis sweef bo ons!
  Oor die algemeen, hoe goed is dit om kaalvoet en in 'n bikini te veg. Hoe prakties is dit tog! En dit is baie gerieflik.
  Helga is 'n vlieënier. Die Fuhrer was slim genoeg om na raad te luister en meisies op tenks, vliegtuie en in die weermag toe te laat. En hoeveel beter het dit vir die Krauts gegaan.
  Hulle het self nie verwag dat vroue se liggame so effektief is nie. Hier is Helga besig om momentum en rekeninge te kry.
  Die meisie trap die pedale met haar kaal voete en brul:
  - Ek is so 'n heerlike koei!
  Helga skiet nog twee Engelse vliegtuie af en piep:
  - Agter my is daar Duitse soldate in 'n ry!
  En sy het ook 'n bomwerper afgeskiet! Wat 'n meisie! Aan al die meisies, 'n groot en koel vegter. As dit wel uitroei, doen dit dit ook sonder enige seremonie of jammerte.
  Die meisies hier is so sexy!
  En Rommel se troepe verskeur deur die woestyn, sonder om te wag vir bykomende magte om te arriveer. Ons moet wen, so ons moet. Die legendariese bevelvoerder "Desert Fox" was reeds gewoond daaraan om met superieure magte te veg. En sy soldate is ook so. Hier is byvoorbeeld 'n uitgesoekte geselskap vroulike SS-krygers. Hulle is vroeg in Desember oorgeplaas, toe die front gekraak het, die Duitsers teruggetrek het, en die Britte, inteendeel, besig was om deur te breek, Tolbuk vry te laat en gedreig het om die Wehrmacht van Afrika-grond af te gooi.
  Toe het die besete Fuhrer voorgestel: die oordrag van 'n vroulike bataljon tiere. Nie omdat die dames die magsbalans gaan verander nie, maar sodat mans, veral Italiaanse mans, skaam sal voel en hulle baie meer aggressief en vaardiger sal veg. Per slot van rekening, as die elite-meisies, gehard deur harde opleiding, voor is, dan sal die manne baie skaam wees.
  Die krygers het in net 'n bikini geveg en spesiale ys gebruik vir beskerming. Vir ses maande het hul kaal, meisieagtige voete so geil geword dat hulle nie bang was vir die sand wat warm soos 'n braaipan was nie, en van die sonbruin het hul vel 'n donker sjokoladekleur gekry. En baie het reeds dosyne lyke agter die rug.
  Margo en Shella is twee baie jong, maar reeds geharde Ariërs. Hulle is die jongste in die geselskap, maar in ses maande het hulle reeds die Ysterkruis, Eersteklas (tweedeklas, almal in die bataljon het dit reeds gehad) verwerf, hulle is genadeloos en vriendelik.
  Margot het hare die kleur van vuur gehad, en Shella was 'n sneeuwit blondine met 'n tikkie heuning. Hier veg hulle en stoot die aanslag van teenaanval Britse tenks af. Die Matildas, met hul kragtige wapenrusting, beweeg vorentoe. Volgende is begaanbare Cromwells met hoë-plofbare doppe en ligter voertuie. Die meisies het hulself in die sand begrawe. Dit is nutteloos om sulke tenks reg van voor te skiet. Ons moet verhoed dat hulle raakgesien word, en dan...
  "Matilda" en "Cromwell" weeg ongeveer dertig ton, en wanneer hulle oor loopgrawe gaan wat in die kleisand gegrawe is, word dit skrikwekkend. Dit stort neer op jou kaal, bruingebrande nekke, en jy voel die verskriklike gewig van die bastermasjiene op jou. Hier is dieselfde "Cromwell", 'n tipiese yster met 70 mm skuins pantser, wat selfs 'n 88 mm geweer nie altyd kan vat nie. Dit ruik soos Britse, baie skerp petrol en motorolie. Die meisies het hul eie verrassings, maklike probleme. Die heel eerste modelle van Faustpatrons. Aangesien mans, soos gebruiklik, die dames eerste laat gaan, so toets hulle die nuutste en, soos verwag, belowende wapens.
  Maar hulle het ook die meisies, strydig met die skynheilige slagspreuk van Nazisme: "oorlog is 'n man se saak, vrede vir vroue!", in die duisternis geplaas.
  Die infanterie het egter agter geraak, wat beteken daar is 'n kans om in die loopgrawe te sit en te wen.
  Shella sê fluisterend, bang om te nies van die sand wat uit die sloot val en haar neusgate verstop:
  - Slegs veroudering op die slagveld sal jou toelaat om fermentasie van die sjampanje van oorwinning te vermy wat vrot geraak het weens vermiste sperdatums!
  Margo het saamgestem:
  - Wie nie uithouvermoë het nie, sal die suur wyn van die nederlaag en die bitter drank van verlies ervaar!
  Maar die Matildas, Cromwells en 'n dosyn ligte Mongoose is reeds agter hulle. Nou het die uur van die oes aangebreek.
  Shella, wie se eens pêrelagtige hare grys geword het van stof, en haar kaal hakke op die warm sand laat rus, draai geestelik na die Maagd Maria en ander heiliges en sê, moenie my in die steek laat nie. Die vinger druk die pal glad sodat die kumulatiewe lading direk in die petroltenk gaan.
  Margo trek die sneller saam met haar, ook stadig. Waarna albei meisies mekaar met hul hande slaan. Die ladings het direk in die agterstewe getref, waarna die petroltenks ontplof. Oranje vlamme spat soos skuim van golwe deur die lug, en iemand se vloeke kan gehoor word.
  Dan word die kort snuit van Britse tenks deur die skokke opgekrul tot eienaardige buise.
  En tierlantyntjies gooi dapper granate na vyande. En fragmente vlieg in alle rigtings, skeur deur die wapenrusting soos 'n vurige kat se poot, 'n vernietigende stroom van kumulatiewe deeltjies.
  Hier is vroulike woede, wat sê dat Duitse vroue geensins deur kalmte gekenmerk word nie. En hulle weet hoe om te veg... En die aanval te laat verstik.
  Dit is baie makliker om die aanslag van infanterie af te weer, wat as 'n reël bestaan uit Arabiere en swartes wat deur strooptogte of verskeie beloftes gewerf is. Toe hulle sien dat die tenks uitgeslaan is en daar ernstige weerstand voor was, het hulle met die eerste verliese teruggeval.
  Wel, en dan draai hulle heeltemal na algemene vlug. Aangesien dit die styl is - beledig die swakkes, so wees dit vir die monsters!
  Toe die aanval uiteindelik uitwis en die meisies in die aand hul hardloop deur die woestyn voortgesit het, het hulle 'n gesprek gehad terwyl hulle gestap het. Shella het vir Margot gevra:
  - Dink jy ons sal nog in Alexandrië wees?
  Die vuurvegter het vol vertroue geantwoord:
  - Ek dink dat ons nie later nie as November, of dalk in Oktober, uiteindelik Egipte sal beset.
  Shella het logies en nie aandag gegee aan die jeuk in haar eelte voetsole van die warm sand nie, voorgestel:
  - Wanneer hierdie spyker in ons onderbuik, die basis in Malta, vernietig word, word die voorraad beter, soos nuwe eenhede aankom, sal die vyand nie meer 'n kans hê nie.
  Margot kyk rond om te sien hoeveel tyd die son oor het voor dit ondergaan. Om uiteindelik te gaan lê en lekker slaap. Die nabyheid van die rooiwordende ster aan die horison het die vegter kalmeer. Sy het lui opgemerk:
  - Ek dink die Fuhrer sal nie misloop om die manjifieke landing op Kreta na Peru-Habor en Midway te herhaal nie. Net hierdie keer sal hulle Malta eintlik sloop.
  Shella het met 'n vloek in die lug geskree:
  - Mag die Almagtige al die Britse basisse in die hel verander.
  Die son het uiteindelik agter die horison weggekruip, die koelste dag van die jaar, 21 Oktober, het tot 'n einde gekom. En daarmee het Operasie Ysbeer begin. Hoekom wit? Slinkse verkeerde inligting om mense te laat dink dat ons van die noorde praat, maar eintlik is die bokser se verpletterende swaai in die suide.
  Die grootste Britse basis het regtig na die hel gelyk. Dit is aangeval deur meer as 'n duisend bomwerpers wat van die hele oostelike front versamel is en met ordentlike gevegservaring opgedoen het, saam met begeleide vegters. Die Britte veg natuurlik al lank, maar hulle het nie so 'n kragtige massiewe aanval verwag nie. Inderdaad, wie sou glo dat die Krauts sou besluit om die front te ontbloot, al het die vyand tydelik tot bedaring gekom. Maar die Britse soldate word nou genadeloos geslaan. Hulle skepe word byvoorbeeld deur die Yu-87, die bekende "ding", aangeval. Nie baie vinnig nie, maar met die hoogste (vir hul tyd) bombardement akkuraatheid, pynig hulle die Britse vloot wat in die baaie versteek is. Meer moderne Focke-Wulfs is nie ver agter nie, insluitend selfs die legendariese von Rudel self, die koning van aanvalsvliegtuie. Bekend vir die sink van die kragtigste Sowjet-slagskip, die slagskip Marat.
  Korporaal Richard sien byvoorbeeld hoe aasvoëls soos 'n slee teen 'n heuwel afrol. Talle Duitse bomwerpers kom soos roofvisse uit 'n ysgat te voorskyn. Die reeds volwasse Engelsman sit bang die telefoon neer. Hy het nog nooit so 'n verskriklike gesig gesien nie. Die sirenes klink baie laat, nadat die bomme ontplof het. Die ontploffingsgolf gooi Britse soldate op, afgekapte arms en bene vlieg in verskillende rigtings. Een van die ysterhelms het rooiwarm geword en die beampte in die gesig getref. En hoe hy skree:
  - Churchill is kaput! Hitler is cool!
  Die Britse lugafweerkanonne het nie dadelik begin skiet nie, maar eers toe duisende bomme op een slag geval het. Die vyand het alles reg bereken: nie 'n enkele bom moet tot niet gaan nie. So verpletter die vyand en slaan. Alle sektore is vooraf op die kaart gemerk. Boonop het die astrante Britte hulself nie eers behoorlik vermom nie. Baie van hul lugafweergewere staan in sig en is die eerstes wat weggevee word.
  Hier is die loop van 'n 85 mm lugafweergeweer, twee-en-dertig voet lank, opgegooi en soos 'n stuurwiel in die lug gebuig. Daarna het dit neergestort en vyf Engelse verpletter. Een van die swartes het sy pens oopgeskeur en sy ingewande het uitgeval.
  En bomme het geval, en alles was aan die brand, 'n brandstofpakhuis het gedreun, hulle het begin ontplof, skulpe amper oor die hele geraamte gestrooi, toe word 'n ander pakhuis getref. Om alles te kroon, het die sirenes wat in die kuipe van die Yu-87 en Focke-Wulf geïnstalleer is, irriterend gehuil en wilde afgryse onder die swartes en Arabiere onder die koloniale troepe veroorsaak. Maar dit blyk blankes is net so bang.
  Twee Britse fregatte het byvoorbeeld gebots, soveel so dat die ketels gedreun het. En selfs die rommel van die fregatte wat opgestyg het, het soos ontginde velde in die lug ontplof, en die kruiser het eenvoudig tot op die bodem gesink.
  Die Engelse tenk "Cromwell" met 'n kort snuit, maar met ordentlike spoed en redelik kragtige frontale pantser, het paniekbevange versnel en sy eie pakhuis gestamp, selfs 'n dosyn van sy eie radelose soldate langs die pad verpletter. Chaos het gegroei. Die Engelse vliegdekskip het begin sak, en die kragtige dreadnought het losgebrand... op die kus, waar sy eie soldate gewemel het.
  En in hierdie onderwêreld het twee mense heeltemal ongestoord gebly. Een van hulle was 'n Indiër wat stadig 'n pyp aangesteek het, en die ander was 'n vrou, duidelik van Arabiese oorsprong, maar in militêre uniform. Hulle twee steur hulle nie aan die haastige dood nie. Of eerder, 'n hele horde ruiters van uitwissing het 'n ongewone kaartspeletjie gespeel. Dit was 'n speletjie van twee-en-vyftig kaarte met grapjas, en selfs volgens die reëls wat die rooivel self uitgedink het.
  "n Arabiese vrou het gesê:
  - Daar is egter baie geraas! En hoekom so 'n paniek skep?
  Een van die soldate, met sy rug gesny deur skrapnel, het die Indiër amper vasgehardloop, maar hy is onverskillig soos 'n katjie weggegooi. Druppeltjies bloed val op die rooi vel gesig en hy lek dit glimlaggend af. Toe merk hy op:
  - Om geraas te maak is vir swak, bleekgesig mense. Ons Apaches dink so - as daar geen vyand is nie, dan verskyn 'n vyand - nog beter!
  Die donker vrou het opgemerk:
  - Dit is 'n tipiese swakheid van diegene wat die geloof van Christus bely. Hulle praat graag oor opoffering, maar offer hulself nie op nie.
  Die Indiër knik vinnig:
  - Orde is gebou op 'n fondament waar die sement geloof is en die sand wil is! Geloof is 'n hart van goud, en wil is 'n ystervuis! Net bleekgesigte mense het nie die een of die ander nie.
  . HOOFSTUK No 5
  En daar is ook 'n meisie op die Duitse bomwerper. In hierdie geval Viola. "n Baie mooi blondine, en haar maat is Nicoletta. En albei meisies is baie sexy. 'n Bom word van 'n hoogte af laat val. En ook die krygers is kaalvoet en in bikini's.
  Die meisies brul vir hulself:
  - Ons is sulke stelers dat ons supermense is!
  Nicoletta spoeg ook bomme uit die romp. En vernietig die vyand. Die Britte kry dit so.
  Viola sal ook 'n moordbom van bo af lanseer. En hy sal die vegters van die Leo-ryk doodmaak.
  En ook hoe dit vaar:
  - Ek boesem vrees in Brittanje in!
  En hy skud sy kaalvoet. En sing:
  - Ons sal Churchill uitmekaar skeur!
  Die meisies van Yu-188 is baie goed om bomme te gooi. Hulle motor is nuut en meer gevorderd. Sy geweerontwerp is baie vinnig-vuur.
  So is die meisies en 'n Engelse vegter afgeskiet.
  Hulle vliegtuig is redelik vinnig. Die krygers gebruik weer hul kaal voete om vernietiging te ontketen.
  Altviool brul:
  - Ek dryf al my vyande in die kis!
  Nicoletta huil:
  - En ek gooi die vyand!
  En hoe kan hy sy kaal voete vat en skud!
  Dit is die meisies en hoe hulle vyande verslaan. En moenie ophou nie. Opregte Ariërs.
  En wanneer hulle hul kaal tiete draai en skud.
  En hulle gooi weer bomme.
  En daar is meisies hier, op ander vlakke. Hier is Eva wat bomme laat val. Vernietig die Engels en sing:
  - Ek is so wonderlik!
  En Eva trap ook met haar kaal voete.
  Maar Viola sal weer die bom laat val en brul:
  - Ek is 'n wilde meisie, ek wil tien mans in 'n uur hê, wat baie cool en ongelooflik is!
  Verskeie brandende Britse soldate het die water ingestorm om die vlamme weg te spoel. Dit het selfs gekook van die ingaan in die water, gille en wilde gekerm is gehoor. En bloederige sirkels het oor die seeskuim gekruip, eers dik, en dan geleidelik uitgesprei en bleek geword. En die krygers van wat eens die grootste en mees uitgebreide ryk op aarde was, was besig om hul menslike voorkoms te verloor. Die Arabiese vrou snork minagtend:
  - En hierdie manne dwing ons om 'n boerka te dra!
  Die rooi man, skelm skeel, het opgemerk:
  - Blykbaar maak jou dreigende blik hulle bang!
  Die Arabiese vrou het sarkasties haar tande ontbloot en gesê:
  - Die sagtheid van 'n vrou is soortgelyk aan die taaiheid van wapenrusting, net baie meer dodelik en veelsydig in beskerming!
  Die Duitsers het verkies om dadelik met alle mag aan te val, die taktiek van 'n bokser wat, gereken op die vyand se onvoorbereidheid, dadelik met alle mag na die vyand toe jaag. Wanneer dosyne vyandelike vliegtuie by vliegvelde brand, nie in staat om op te styg nie. Wanneer hul eie bomme in die Lancasters ontplof en alles rondom hulle vernietig. Moeilike maar effektiewe taktiek. So het die simfonie van die onderwêreld die hoogtepunt van sy krag bereik, en toe begin bedaar.
  Maar dit het natuurlik nie daar geëindig nie; die lugverspreide afdeling het in aksie gekom. Terwyl die Britte na sulke behandeling is, kan hulle hoegenaamd lou geneem word. Gelukkig is landingsweeftuie reeds in die vereiste hoeveelhede vervaardig en metodes om dit te sleep is fyn ingestel. Miskien die beste in die wêreld vandag.
  Hulle vlieg dus, nie soos vlieërs nie - stadiger, maar vinnig genoeg, en selfs vergesel deur die musiek van Wagner - Hitler se gunsteling-meesterstuk. Wie nog lewendig het die film "Apocalypse" onthou, waar die Amerikaners hierdie spesifieke musiek gebruik het toe hulle die Viëtnamese aangeval het. Hoe dit hulle bang gemaak het. So hier is Wagner, en donderende motiewe, deur versterkers. Die valskermsoldate het fosfor op hul gesigte gesmeer en hulself opgeverf; hulle lyk grillerig, soos die demone van hul onderwêreld. Ook gebaseer op 'n sielkundige effek. Boonop is 'n paar reagense en 'n paar magnesiumskyfies by die fosfor gevoeg om 'n gloed ten minste vir 'n kort tydjie te veroorsaak. So creepy, veral teen die agtergrond van die rokerige gloed en talle vure. Hulle het selfs masjiengewere, ook gekamoefleer in die vorm van draakbekke. Dan slaan die melodieuse Duitse en gevange submasjiengewere. En die afgemaaide, verskeurde geledere val op die stewels van die oorwinnaars. En baie verkies eenvoudig om op te gee, ondanks die feit dat daar baie meer Britte as Duitsers is.
  "n Indiër en "n Arabiese vrou het in "n klein, versigtig gekamoefleerde gaatjie weggekruip. Redskin het opgemerk:
  - Wel, ons het hulle geploeg!
  Die swartharige vrou was verbaas:
  - Sê jy ons? Miskien bedoel jy ons?
  Die Indiër het sy kop negatief geskud:
  - Geen! Palefaces klop die Britte en dit is 'n goeie teken! En wanneer die tyd aanbreek, sal ons vakansie kom! Wanneer sal die Indiërs hul kontinent bevry!
  Die Arabiese vrou snork minagtend:
  - Maak jy toevallig aanspraak op mag oor die wêreld?
  Die Indiër het liefdevol, asof hy aan 'n verstandelik gestremde kind verduidelik, geglimlag:
  - Diegene wat te veel wil kry, sit gewoonlik met niks! Die groot lepel is dus watertand!
  Die Führer het natuurlik nie gesien wat sy valke en valke doen nie, maar in beginsel het hy geraai dat die Duitse militêre masjien alles akkuraat sou uitwerk. Oor die algemeen is Duitse militêre offensiewe operasies tot by die Koersk Bulge op 'n hoë professionele vlak uitgevoer. Sommige noem hulle selfs standaard. Dit is selfs vreemd dat so 'n masjien gegly het en dan heeltemal uitmekaar geval het.
  En die meisies sien 'n soortgelyke droom, 'n soort profetiese visioen, onderbreek deur 'n harde opdrag - staan op!
  
  
  TSAR MICHAEL DIE TWEEDE
  Nicholas II was die slagoffer van 'n sluipmoordpoging in Japan. Selfs toe het hy gesterf toe hy erfgenaam van die troon was. 'n Bekende sluipmoordpoging wat in die werklike geskiedenis gebeur het. Tsarevich Nicholas is gewond, maar het wonderbaarlik oorleef.
  Maar geen wonderwerk het gebeur nie. Hierdie geluk, vir die mees ongelukkige tsaar in die hele geskiedenis van Rusland. Nicholas het gesterf... En saam met hom het die groot verloorder gesterf, wat natuurlik onbewustelik, maar steeds die koninklike ryk en dinastie vernietig het.
  En in 1894, op die ouderdom van vyftien, het Michael II die troon bestyg. Broer van Tsaar Nicholas. Die persoon is oor die algemeen nie dom nie, nogal taai en dapper. Mikhail Aleksandrovich Romanof het tydens die Eerste Wêreldoorlog 'n wilde afdeling beveel en het homself in die geveg onderskei. Oor die algemeen was hy 'n taaier man as Nikolai, langer, met 'n meer ekspressiewe gesig. Was hy slimmer? Nicholas II is nie 'n dom, talentvolle mens nie. Maar steeds nie taai genoeg nie, wilskrag en gebore om 'n koning te wees. Plus, natuurlik, Nicholas II se probleme, veral met sy vrou.
  Mikhail is nie dommer as sy broer nie, en die belangrikste is, hy is gelukkiger... Wel, Nikolai, steeds 'n slegte naam vir tsare. En Nikolai was die eerste wat misluk het. Van die begin af, die Decembrist-rebellie. Toe die onsuksesvolle begin van die oorlog met Iran. Die oorwinning is behaal, maar daar was nie baie verowerings nie. En Iran is nie a priori 'n mededinger vir Rusland nie. Oorlog met Turkye. Ook aanvanklik nie baie suksesvol nie. En die oorwinnings het baie bloed gekos. En daar is min verowerings.
  En dan die oorlog in die Kaukasus vir amper veertig jaar met Shamil. En dit is sleg, uitbreiding het gevries. En uiteindelik, nederlaag in die Krim-oorlog. En volgens gerugte was tsaar Nicholas die eerste wat selfmoord gepleeg het.
  Ja, daardie koning was ongelukkig. Michael die Eerste... Het in die Tyd van Benoudheid geregeer. Hy het Rusland gered. Hy het 'n paar stede uit Pole verower. Het 'n bietjie vordering in Siberië gemaak. Hy het egter nie lank gelewe nie. Maar die koning was oor die algemeen normaal. En sonder ernstige gate.
  Die beleid van Mikhail Romanof was dieselfde as dié van Nikolaas II: uitbreiding na China en die Ooste. Konstruksie van Port Arthur. Diplomasie met Duitsland, voorbereiding vir oorlog met Japan. Natuurlik was dit duidelik dat ons nie sonder 'n oorlog met die Land van die Opkomende Son kon klaarkom nie. Jammer dat sy haarself aktief bewapen het. En die jong tsaar wou glorie hê, wou verowering hê, wou Geel Rusland skep. Daarbenewens was dit duidelik dat China belowe het om in die toekoms 'n kolossale moondheid te word, en dit sou beter wees om dit nou te verdeel. Terwyl dit gefragmenteer is.
  Japan het die Russiese eskader in Port Arthur aangeval.
  Toe is admiraal Makarov gestuur. Hierdie keer was daar geen dood nie. Deels omdat Mikhail nie toegelaat het dat Tsarevich Kirill met Makarov inmeng nie en hy nie op die skip was nie. En dit het die roete 'n bietjie verander.
  Admiraal Makarov het die eskader opgelei. Toe, toe die Japannese in myne gevang is, kon hy die Togolese vloot aanval.
  Die vlootgeveg het geëindig in 'n oortuigende oorwinning vir die Russiese vloot. Later het die Japannese egter Port Arthur beleër. Maar nie vir lank nie. Mikhail het Kuropatkin verwyder en 'n jonger en meer bekwame bevelvoerder aangestel. En weer is oorwinnings op land gewen.
  Japan is oor die algemeen ter see verslaan. En toe land die troepe.
  Die samoerai het oorgegee. Rusland het die Kuril-eilande teruggekry, Taiwan en Korea verower.
  Daarna het 'n aantal Chinese provinsies vrywillig deel van die ryk geword en Zheltorossiya gevorm. Die koninklike ryk het uitgebrei en gefloreer.
  Geen Doema, geen onnodige demokrasie nie. Nie lewe nie, maar genade! Vinnige ontwikkeling van die land. Maar die Eerste Wêreldoorlog was natuurlik onvermydelik. En nou het die uur van die draak aangebreek.
  Maar teen hierdie tyd het Rusland reeds ligte tenks "Luna"-2 gehad, swaar tenks "Peter die Grote", ontwerp deur Mendeleev se seun, en die kragtigste bomwerpers in die wêreld: "Svyatogor" en "Ilya Muromets". So was die krag reeds!
  En die Russiese leër het van die eerste dae af begin wen. En die aantal tsaristiese troepe, as gevolg van die feit dat China reeds half geannekseer was, was groot.
  Russiese troepe het die Duitsers in Oos-Pruise verslaan en Königsberg omsingel. Hulle het beide Lviv en Przemysl dadelik geneem. Rusland het te veel soldate gehad, en 'n groot aantal ligte, mobiele tenks. Wat geen gelyke gehad het nie en formidabele krag getoon het. Die een weermag na die ander het geval.
  Die Russiese weermag het Boedapest reeds ingeneem.
  Duitsland het hom in 'n moeilike posisie bevind. Russiese troepe het reeds die Oder genader. Italië het ook oorlog teen Oostenryk verklaar. Die Ottomaanse Ryk het weliswaar die oorlog teen Rusland betree. Maar dit het net op alle fronte in nederlaag en nederlaag ontaard.
  Russiese troepe het reeds die Oder oorgesteek. En in die winter het hulle Berlyn begin bestorm. Daar was niks om die stad vas te hou nie. Die Duitsers het dus nog baie krag in die Weste.
  En Wilhelm en sy hoofkwartier het inderhaas vrede verklaar, of eerder oorgawe.
  Die oorlog het net ses maande geduur. Russiese troepe het Istanbul ingeneem. En Türkiye is deur die leër van Tsaar Michael II beset.
  Waarna vrede in Peterhof gesluit is. Oostenryk-Hongarye het gedisintegreer en ophou bestaan. Galicië en Bukovina het Russiese provinsies geword. Die Tsjeggiese Republiek en Slowakye het koninkryke geword onder leiding van tsaar Michael II. Hongarye het ook die Russiese tsaar as sy monarg erken.
  Krakow en ander lande het die Koninkryk van Pole binnegegaan. Oos-Pruise is afgesny, Danzig het 'n Russiese stad geword. Klein-Asië, en die grootste deel van Irak met Bagdad het Russies geword. Die Britte het slegs die provinsie Basra en Palestina ontvang, en Frankryk het suidelike Sirië ontvang.
  Die koninkryk Joego-Slawië is ook gevorm, waarin Michael II mede-heerser geword het. Ek het 'n bietjie vir myself en Italië opgeraap. So kon Rusland 'n groot veroweraar word. En klein verliese gely teen geringe uitgawes. Maar Duitsland moes Rusland steeds die meeste van die skadevergoeding betaal. Indrukwekkende oorwinning!
  . HOOFSTUK No 2.
  Hierna was daar nog verskeie klein oorloë. Rusland het die grootste deel van Afghanistan verower - die suide het na Brittanje gegaan, en twee derdes van Iran - die suide was ook Brits. Toe verdeel die tsaristiese, Franse en Britse troepe uiteindelik die Saoedi-skiereiland. Hegemonie het ontstaan. Japan het ook daarin geslaag om 'n paar Duitse besittings vir homself te gryp.
  Tot 1929 is ekonomiese groei oor die hele wêreld waargeneem - die sterkste in Rusland. Maar die Groot Depressie het gevolg. Dit is wat Hitler aan bewind in Duitsland gebring het.
  Ook in Rusland was daar 'n toename in revolusionêre en stakingsentimente. Maar in 1931 het 'n nuwe oorlog met Japan oor China uitgebreek. Rusland was sterker, en die vloot is beveel deur die waardige opvolger van Admiraal Makarov - Admiraal Kolchak.
  Oorwinning, landing en Japan met al sy besittings in die Stille Oseaan het 'n provinsie van Rusland geword. En tsaar Michael II en ook die keiser van Japan. Ja, dit het so goed uitgewerk. Maar die stryd om wêreldoorheersing het nie geëindig nie.
  Hitler het sy krag vergroot. En 'n koalisie het ontstaan: Duitsland, Italië, Rusland, teen Brittanje, Frankryk, Holland, België en die VSA.
  In 1940 het die tsaristiese leër eintlik die verowering van China voltooi en Franse, Nederlandse en Engelse besittings raakgeloop.
  Hitler het die oorlog op 22 Junie 1941 begin deur Frankryk binne te val. Die Fuhrer het 'n groot plan en die genie van Mainstein gehad. Rusland het 'n offensief geloods teen die Britse en Franse kolonies in Asië en Afrika. Dit is so 'n wrede oorlog.
  Rusland het reeds die eerste plek in die wêreld beklee in terme van bevolking, sy leër was toegerus met die beste en mees gevorderde tenks en vliegtuie. Helikopters, vegvliegtuie, aanvalsvliegtuie, bomwerpers, insluitend stralers, is reeds in massaproduksie! Oor die algemeen gaan alles op een of ander manier goed.
  Hitler het Frankryk, België, Holland en Denemarke binne 'n maand en 'n half beset! Tsaristiese Rusland het Noorweë en Swede beset. Sowel as Indië, Indochina, suidelike Iran, die Saoedi-skiereiland en Egipte binnegegaan.
  Die koloniale Engelse en Franse troepe is onderskei aan hul lae gevegsvermoë en het 'n baie lae militêre gees gehad - en het feitlik sonder weerstand oorgegee.
  Hitler wou self na Afrika trek, maar Spanje het Duitsland gekant. Toe val die fasciste die Franco-regime aan en verslaan dit. En dan Portugal. Na 'n hewige aanval is Gibraltar ingeneem!
  Vervolgens het Rusland en Duitsland Afrika verower. Hier was groot ruimtes, oerwoude, woestyne en gebrek aan paaie meer 'n hindernis as die weerstand van die swak en verwarde koloniale troepe van Brittanje, Frankryk en Portugal.
  Daar was 'n beslaglegging van gebiede. Episodiese gevegte, fokusweerstand. Russiese tenks is steeds die beste en met goeie manoeuvreerbaarheid, veral die medium een: "Nikolai", wat vernoem is na Tsarevich Nicholas, wat deur die Japannese vermoor is.
  As jy egter geweet het uit watter bose lot die samoerai Tsuda Sanzo Rusland gered het, dan sou die monument vir hom met die Eiffeltoring in St. Petersburg afgebreek gewees het. Of dalk het jy die tenk na hom vernoem.
  In elk geval, "Nikolai"-3 was 'n relatief ligte tenk - minder as dertig ton, mobiel met 'n dieselenjin. Sy spoed was hoër as dié van die legendariese vier-en-dertig, sy frontale pantser was dikker en meer skuins, sy silhoeët was laer, en dit het 'n geweer met langer loop gehad, al was dit van 'n soortgelyke 76 mm-kaliber.
  Wat jy ook al sê, Rusland het meer as twee derdes van Afrika verower, die res het na Duitsland en Italië gegaan. En na massiewe bombardement in Mei 1942 het 'n gesamentlike Russiese en Duitse landing van troepe in Brittanje gevolg. Die gevegte het net twee weke geduur en Engeland en Ierland is beset.
  En 'n maand later het hulle Ierland beset.
  Amerika het taamlik passief opgetree, uit vrees om so 'n gevaarlike oorlog te betree, maar het Brittanje steeds met hulpbronne gehelp. Hitler, Mussolini en Nicholas II het dus besluit om die ekonomies kragtigste mag te beëindig.
  Boonop het Rusland 'n gemeenskaplike grens met Amerika langs Alaska. En hulle het reeds 'n spoorlyn na Chukotka gebou - wat baie nuttig is vir die oorlog!
  En nou sal die Russiese, tsaristiese leër beweeg... En Alaska binnegaan. Maar Amerikaanse tenks gaan nie eers teen die Russe nie. Dit is wat gebeur het.
  Russiese troepe het op 1 September 1942 in Alaska begin land... En hulle het baie suksesvol gevorder.
  Die brughoof word vinnig uitgebrei. En soos altyd neem pragtige Russiese meisies deel aan die gevegte.
  Hulle is op die nuutste Nikolai-4 tenk. Die krygers is kaalvoet, dra net 'n bikini. En hulle het 'n kragtiger 85 mm langloop-geweer: die Sherman se donderweer.
  Dit is al November, sneeu het geval, maar die pragtige meisies: Natasha, Maria, Aurora en Svetlana, herken geen klere nie en baklei amper kaal.
  Hier skiet en slaan die krygers met 'n presiese treffer van 'n Sherman-dop. Hulle het hul tande ontbloot. Natasha het geskiet en gebrul:
  - Ek klop almal vir die koning!
  En hoe brand dit nog steeds!
  Dan sal Maria skiet, en so akkuraat dat sy die rewolwer van die Sherman sal afskeur.
  Sy het dit geneem en getwiet:
  - Ek is die meisie wat metaal sny!
  En dan sal Aurora 'n projektiel lanseer. En ook presies en duidelik.
  Die vegter piep:
  - Die hoogste kunsvlieg!
  En dan sal Svetlana jou met al haar woedende krag skop. Blonde meisie vernietiger. En skree:
  - Ek is 'n demoon van die hel!
  En die hele vier sal hul koers neem en deur suidelike Alaska beweeg.
  En hier is die Alexander-4-tenk, ook die nuutste model met pragtige meisies. 'n Kragtige 130 mm-langloopgeweer, soveel as agt masjiengewere en 'n span van vyf pragtige meisies in bikini's.
  Hulle gaan skiet ook, slaan Amerikaners uit, penetreer Shermans.
  Alenka het 'n projektiel met haar kaal tone losgelaat en gesing:
  - Vir die eer van tsaar Michael!
  Terwyl hy geskiet het, het Anyuta ondersteun en die Amerikaners afgemaai:
  - Groot koning!
  Augustinus het ook die Sherman geslaan, gebreek en gesis:
  - Vir vrede, arbeid, ryk!
  Mirabela het volgende losgebrand. Sy het ook die vyand se wapenrusting gebreek en gesis:
  - Vir die nuwe Russiese orde!
  En toe het die Olimpiade die projektiel afgevuur, terwyl dit bons en brul:
  - Ek is so 'n krag en pyn vir die vyand!
  Die meisies gedra hulle goed en brand. In hul smarag- en saffier-oë die vlamme van die onderwêreld.
  En die nuutste Alexander-4-tenk, ondeurdringbaar uit alle hoeke, gaan voort en dors die Amerikaners. So is die aanbieding en onvoorwaardelike vernietiging.
  En die meisies, dit vries, en hulle is in net 'n bikini en amper kaal-pragtig! Ons bring 'n kat saam!
  Alenka sal 'n dop op 'n Amerikaanse motor afvuur. Hoe hy dit stamp en sing:
  - Ek is 'n wêreldster!
  En dan sal Anyuta dit neem en dit los, die vyand afsny en sis:
  - En eer aan die ryk!
  En dan sal Augustinus deur 'n dop getref word, die vyand afmaai, die vyand se wapenrusting breek en piep:
  - Ek is 'n rooikop en skaamtelose meisie!
  En dan sal Mirabela gesny word. En hy sal 'n dodelike projektiel op die vyand afvuur. Hy sal die toring afskeur en skree:
  - Ram van ram!
  En dan sal die pragtige held Olimpiese Spele plaasvind. Dit sal die dodelikste skulpe afvuur. Dit sal die vyandelike tenk verpletter en skree:
  - Ek sal almal wegvee!
  Hier kom 'n tenk wat sewentig ton weeg en vernietig vyandelike skans. En dit beweeg maklik in die sneeu - die enjin is die nuutste - gasturbine! Jy kan nie so maklik 'n kar stop nie.
  Alenka sing:
  - Niemand sal ons keer nie! Niemand sal ons verslaan nie! Russiese wolwe skeur die vyand uitmekaar! Russiese wolwe - groet aan helde!
  En weer, deur sy kaal tone te gebruik, die sneller te druk, tref hy die vyand. Wat 'n meisie!
  Anyuta het ook met haar kaal bene neergeval en geskreeu:
  - En ek is wonderlik!
  En dan loods Augustinus 'n projektiel en huil:
  - Ek is 'n wilde meisie!
  En Mirabela sal iets heeltemal moordenaar vrylaat en brul:
  - Na nuwe, onbuigbare grense!
  En hy sal sy tong so pienk en lank wys.
  En dan sal die Olimpiese Spele die Amerikaners verpletter en verpletter, en sal dit baie goed doen.
  Wel, oor die algemeen is 'n duidelike oorwinning sigbaar. Hierdie stryd is gewen en die Russiese en tsaristiese troepe beweeg vorentoe.
  Teen die einde van Desember 1942 was die hele Alaska reeds deur die tsaristiese leër verower, en het gevegte in Kanada plaasgevind.
  Benewens tenks veg vroulike vlieëniers ook in straalvliegtuie. Die VSA het baie lugvaart, maar die kwaliteit daarvan is baie swak. Kan nie vergelyk met Russiese jets nie. Wat die vyand verpletter met die intensiteit van terminators.
  En die meisies Anastasia en Margarita op hul vliegtuie "Ekaterina"-6 hoe effektief hulle rekeninge insamel.
  Anastasia skiet agt Amerikaanse vliegtuie af met een sarsie van vyf vliegtuigkanonne en gille:
  - Ek is net 'n superklas vegter!
  En kaalvoet druk hy die pedale.
  Margarita skiet tien Amerikaanse vliegtuie in een sarsie neer en piep:
  - En ek is selfs 'n klas hoër!
  Anastasia druk die snellers met haar kaal tone en blaas op die vyand. Dit sal sewe Amerikaanse weermagvoertuie tref en piep:
  - Ek is so 'n vegter dat die koning verheug is!
  Margarita sal ook die moordenaar vrylaat en piep:
  - En nie net die koning nie! Ons is baie mooi!
  Die meisies baklei en tref verskillende motors. Hulle gooi die vyand uit soos dooie muise in 'n vullisblik. En hulle vernietig Amerikaanse vliegtuie.
  Anastasia het nog verskeie vliegtuie neergeskiet en gegrom:
  - Vir die dubbelkoppige koninklike arend!
  Margarita, wat haar slagtande ontbloot, tjirp:
  - Vir so 'n gawe ding!
  En sy het ook nog 'n dosyn Amerikaanse motors getref. Dit is die meisies. Meisies hou daarvan om dood te maak. En skeur dit uitmekaar!
  En hierdie paartjie werk...
  Beweeg na grondteikens. En gaan saam met die Shermans, slaan reg deur hulle. Soos 'n metaalnaald. En die sterkste yster en staal kloof. Dit is hoe hul ondergang plaasgevind het.
  Anastasia slaan verskeie Shermans en skree vir haarself:
  - Ek is 'n meisie wat tot baie in staat is!
  Margarita slaan ook die Amerikaners op land en piep:
  - Maar niks sal my keer nie, en het my nog nooit gekeer nie!
  Anastasia verpletter die vyand, skiet tenks af en skree:
  - Vir die koning, wat nie wyser of koeler is nie!
  Die meisies is natuurlik pragtig! En die belangrikste, in net een bikini! En onoorwinlik!
  Niemand kan die meisies verslaan of keer nie!
  Anastasia, skietend, skree bo-uit haar longe:
  - Ek is die meisie wat staal breek!
  Margarita, wat voortgaan met skiet, voeg by:
  - En enige metaal!
  Die meisies vlieg en skiet ... Al is dit koud en winter, keer dit hulle nie. Gevegte woed in Kanada.
  Anastasia vuur weer en brul:
  - Ek is soos 'n seun!
  Margarit bevestig aktief en hamer met die woede van 'n panter:
  - Ek is die een wat snaakser en cooler is as almal anders!
  Die meisies, soos jy kan sien, maak regtig op baie staat en het onbeskryflike geluk!
  Hulle raap halfnaakte rekeninge op! En hulle ken geen hartseer, geen twyfel nie! Hulle het baie verskillende opinies!
  Maar, kortom, die skoonhede was gelukkig. Hulle het 'n vierster-generaal met 'n lugaanval gevang en aangeval. Manjifieke skoonhede. Hulle sal jou op dieselfde manier opfok!
  En weer beweeg Russiese en Duitse tenks oor Kanada.
  Hier is Gerda se bemanning, op 'n Duitse T-4. Die motor is eerlikwaar nogal swak in vergelyking met Sowjet-motors. Maar die meisies is nie maklik nie - hulle baklei kaalvoet en in bikini"s in die koue. En dit sê iets!
  Kom ons erken dit, sulke krygers is gaaf! Hulle ken nie twyfel en swakhede nie! Saffiere en diamante brand in hul oë! Sulke skoonhede sal nie 'n duim grond aan die vyand gee nie! Hulle is terselfdertyd heilig en boosaardig.
  Hulle beweeg hulself met kolossale energie.
  En dit is hoe hulle die Amerikaners verpletter.
  Gerda het met haar kaal tone geskiet en getjirp:
  - Ek is 'n wilde meisie! En glad nie 'n maagd nie!
  En daarna bars hy uit van die lag.
  Charlotte het ook uit die kanon geskiet. Dit is dalk nie te kragtig nie, maar dit brand vinnig:
  - Ek is soos 'n warm en bytende by!
  Daarna sal die skoonheid haar lang tong vat en wys!
  En dan klap en piep Christina:
  - En my stem! Klykov blaas!
  En hy sal ook sy wolftande ontbloot en brul:
  - Daar sal 'n nuwe oorwinning wees!
  Die krygers is regtig so taai en aggressief. En hulle het soveel spierkrag en woedende woede.
  En Magda sal ook die vyand tref. Dit sal 'n Sherman van 'n afstand verpletter, dit baie presies van end tot einde tref en brul:
  - Ek is so 'n gawe Duitser!
  Die vier baklei, ondanks die feit dat die motor nie die beste is nie, suksesvol.
  En waarom? Want hulle het amper geen klere nie! En die krygers vernietig die vyand baie mooi.
  Gerda merk met trots op:
  - Ons is die Führer so waardig!
  Daarna sal die skoonheid weer skiet en haar oulike gesiggie ontbloot.
  Die krygers hier het 'n Ariese gees. En hulle is nie bang vir die koue nie. Alhoewel die winter in Wes-Kanada nog baie koud is.
  Maar niks - net kaalvoet en amper kaal. Dan sal daar goeie geluk en oorwinning wees!
  Dit is krygers vol trotse gees.
  Selfs nou het die Ariërs geen gelyke in volharding nie. Behalwe vir die Russiese meisies.
  Maar Natasha op "Nikolai"-3, ook in "n bikini en kaalvoet, het geskiet, uitgedraai en rondgeloop. Haar tenk is egter beter as die Duitse T-4. Die gevegte hier is taai en baie aggressief.
  Die Yankees probeer terugslaan. Maar Natasha het die "Heks" platgeslaan en gesis met 'n grinnik van pêreltande:
  - Ek is so 'n meisie dat niemand naby my sal kom nie!
  En Maria het akkuraat op die Amerikaanse tenks geskiet. Hy sal hulle deurboor en met ontblote tande sis:
  - Geen magte kan ons vat nie!
  En dan sal Aurora ook om die beurt skiet. Die Sherman is vernietig. Ja meisie dis wat jy nodig het.
  En dan sal Svetlana haar bydrae lewer... Hoe sal dit die Amerikaners seermaak.
  Daar is ook gevegte op see. Die Russiese vloot verower die Filippyne.
  En hier is ook die span: kaalvoet matroosmeisies. Ook amper kaal skoonhede, in bikini's. Dit is waar dat die weer in die Filippyne selfs in die winter wonderlik is - warm, want dit is amper die ewenaar.
  En meisies geniet dit om te baklei en te skiet. En hardloop rond flitsende kaalvoet, ronde hakke. Die meisies hier is eenvoudig pragtig. Die heel beste - super!
  Terloops, hulle is mal daaroor om gevangenes te verkrag! Hulle bind hulle aan hulself vas en ry hulle dan. En soveel so dat die gevangenes hul bewussyn verloor! En hulle reël totale uitwissing vir hulself - of liewer, nie vir hulself nie, maar vir hul vyande.
  Sulke cool spanne van halfnaakte meisies. En niks kan hulle keer of verpletter nie!
  Die krygers gaan aan boord van 'n Amerikaanse kruiser. Hulle spring amper kaalvoet in, met spiere wat buig onder bruingebrande vel. En hulle kap die Amerikaners verwoed af. En hulle gee nie die geringste kans op oorlewing nie.
  En nou is die pragtige Stella en haar maat Masha sigbaar. Albei meisies is lang, gespierde blondines wat almal opkap. Wat nie 'n slag is nie, is om liggame te sny en uitmekaar te skeur!
  Die meisies stap langs die Amerikaanse skip. As hulle na regs waai, is dit 'n straat; as hulle na links waai, is dit 'n stegie!
  En die meisies sal nie ophou nie! Hulle laat nie teenstanders 'n kans nie! En wat as hulle brul en hul spiere begin skud!
  En weer swaai hulle hul swaarde en huil:
  - Ons is meisies vir die Tsaar, die Vaderland en Mikhail Romanov!
  En hulle kap dit soos samoerai-kool. So Stella het dit geneem en die Amerikaanse offisier met haar kaalvoet in die lies geskop. Hy sal hoër vlieg en oorboord spring.
  Die blonde terminator sal gee:
  - Vir my houe betaal hulle fooie!
  En weer sal hy sy tande ontbloot en sy pêreltande flits! Wat 'n meisie! Die meeste sap en aroma!
  En die meisies jaag na hulself. En hulle gaan verby soos die gety van 'n tornado. Hulle gee nie die vyand 'n kans nie. Hulle het kolossale krag. Duisternis van duiwels en duisende duisende engele.
  En hier kom Masha, wat drie koppe tegelyk met twee sabels sny! Hierdie is 'n meisie - 'n meisie vir alle meisies!
  Albei skoonhede sny asof hulle spykers met swaarde slaan. En daar is geen swakheid of twyfel in hul optrede nie. Beweeg vir jouself, sonder om terug te trek of op te gee. Geregtigheid vereis om die mensdom te verenig. Een ryk, een kroon, een doel en uitbreiding na die ruimte.
  Net op hierdie tydstip word die eerste kunsmatige Aarde-satelliet in 'n wentelbaan gelanseer. Hier vlieg hy om die aardbol.
  En Russiese meisies in bikini's veg vir hulself. En hulle is nie minderwaardig teenoor die vyand nie. En die Amerikaners, in stukke gesny deur die skoonhede, val. Tog, meisies van die hoogste klas en vaardigheid.
  Op 'n tyd het hulle daarin geslaag om in Japan te veg. Hulle het ook op hoogtes geveg. Die keiser self is gevange geneem. Hulle het hul kolossale vaardighede gewys. Hulle het soveel passie en soveel spierkrag. Natuurlik is sulke meisies 'n wonderwerk van wonderwerke!
  Hulle het samurai in die paleis afgemaai. En hulle was ook amper kaal en kaalvoet. Meisies wat dinge kon doen wat hul vyande verras het.
  En hulle het enige vleis gekap en hul kunstenaarskap gedemonstreer. Die krygers, sonder enige twyfel, vorder.
  "n Amerikaanse admiraal se kop is met "n sabel afgesny. En hoe die skoonhede sal lag, hul slagtande ontbloot.
  En weer gaan hulle aan die offensief en sny hulself. Sulke krygers is regte monsters. En op die troon is tsaar Michael. Die seun van Alexander die Derde, maar nie daardie een nie. "n Gelukkiger, meer beslissende, meer sterk wil, en ook "n talentvolle heerser.
  Maar natuurlik maak geluk saak, plus nog groter taaiheid - Mikhail het 'n onverbiddelike stryd teen korrupsie gelei, wat 'n positiewe impak op die weermag gehad het. Maar die mees doeltreffende know-how is om meisies in bikini's vir militêre doeleindes te gebruik. En meisies is baie mooi as hulle amper kaalvoet en kaalvoet is.
  Die gevegte vind dus met wisselende mate van sukses plaas. En pragtige krygers skiet baie akkuraat, beter as mans. En die belangrikste, wanneer die meisies amper kaal is, is hulle feitlik onkwesbaar. Hulle word nie deur koeëls en skulpe geraak nie. 'n Baie sterk leër van krygers. Dis koel. Dit was tsaar Michael se idee om meisies amper naak en kaalvoet te gebruik, en dit het oorwinning gebring.
  En meisies in gevegte het ook met hul kaal tone granate en dolke gegooi. En hulle het hul wilde woede getoon.
  Die meisies is nogal braaf. En baie mooi, speels en vlotvoetig. Niemand kon hulle vashou nie.
  Die krygers is baie windhonde... Die kaal voete van 'n meisie is 'n baie effektiewe wapen. Maar wat kan hulle doen? Baie dinge. Die kaal sole self het energie van die aarde ontvang en die pragtige krygers was speels.
  Ek moet sê dat meisies die mooiste in die wêreld is, dat hulle albei wonderlik en met die woede van kobras is!
  Die Amerikaanse kruiser word gevang. Die gevange mans het op hul gesigte geval. Waarna die krygers hul bene in hul gesigte gedruk het. En hulle het my gedwing om te soen. En die meisies het gekoer, en hul kaal voetsole, wanneer hulle hul tonge lek, het aangenaam en kielie gevoel.
  Maar die skoonhede het dit geniet om hul kaal voete te laat stort met soene en hul hakke gesoen.
  Daarna sal die meisies lag. En hulle het hul tande ontbloot!
  Maar dit het beter geword, die meisies het bietjie kaal sonbaai en gaan swem. Dit is sulke pragtige krygers. Hoe kan jy so 'n been vat en dit soen? En lek elke vinger.
  Die meisies is puik.
  Hier is die Alexander-4-tenk weer in geveg. Dit is 'n gejaag en Februarie kom reeds. Die troepe beweeg aan. Kom al hoe nader aan Amerikaanse grondgebied. Die meisies is so cool.
  Hier skiet Natasha akkuraat. En dit tref baie akkuraat.
  Die meisie skiet uiters akkuraat en skree:
  - Ons sal die vyand verpletter!
  Maria skiet volgende. Het die vyand gevat en verslaan:
  - Ek is super!
  Maria is 'n baie mooi meisie, en baie aktief.
  En haar kaal voete is baie mooi en grasieus in hul erotiek:
  - Ons sal die vyand vernietig!
  En Aurora is so 'n meisie, en sy is super, met kaal maag en borste, en sulke opgeswelde bloedrooi tepels:
  - Ek sal deur die vyande breek en dit super maak!
  En hoe skud hy sy rooi hare!
  En weer sal hy jou met sy kaal, gebeitelde voete skop. Sulke krygers is baie cool!
  En dan sal Svetlana die vyand vat en slaan:
  "Ek is lief vir die tsaar en ek sal 'n strop om die nek van my vyande hang!"
  Die meisies sal lag. Hoe hulle windhonde en koel geword het.
  Amerikaners hardloop weg van meisies. Of hulle gee op. Of hulle sterf. Die krygers is so pragtig, en baie kaalvoet, en die meisies is so wonderlik. En om in net 'n bikini te baklei is aangenaam en effektief. Warrior-meisies is so wonderlik.
  Natasha skiet weer op die Amerikaners en sis:
  - Jy is my broer en ek is jou broer! Of eerder my suster!
  En weer beweeg hy sy lang tong. Aggressief, kom ons sê vegter en skoonheid!
  En dan skud Anyuta haar naakte borste. En hy sal skree en sy tande ontbloot. En hy sal 'n dop na die Amerikaners stuur. En hy sal dit vat en dit naai.
  - Die skoonheid het dit vernietig! En dit piep:
  - Ek is so 'n super meisie!
  Pragtige meisie en hou van seks. En dit is lekker!
  En die meisie vat dit en slaan haar - sy het gegrom:
  - Ons sal die vyand wen en vernietig!
  En hier sal Aurora skop en klop:
  - Ek is 'n koning en 'n cool meisie!
  Die vegter kan nogal 'n windhond wees.
  Die meisies lag vir hulself.
  Maar Svetlana het dit baie koel opgeneem. En sy het sulke fooie gegee vir die vernietiging van die vyand en die duiwels gesoen.
  - Dit is so 'n totalitêre kunsvlieg!
  Die tenk is baie rats en dodelik. Hy tref die swak en hoë Sherman. Die gevegte hier is dus ten gunste van Tsaristiese Rusland.
  Natasha is weer soos 'n geweerskoot. En koes:
  - Vir jou afgod!
  Maria het begin skiet. Die meisie is baie mooi en het goue hare. Aan die kyk.
  Die meisie het genaai, en haar kaal tone gerig en gepiep:
  - Dit is moord vir die koning!
  En hier het Aurora die Amerikaner genaai. En die meisie was, kom ons sê, regtig uiters aggressief en het gepiep:
  - Vir 'n regte instap!
  En nou het die meisie gewys dat sy regtig sterk is.
  En Svetlana is aggressief en veglustig. Sy het met haar kaal been geskop en die vyand in stukke geskeur.
  En sy tjirp en ontbloot haar tande:
  - Ek is 'n dame wat soos 'n arend vlieg!
  So het die meisies met wilde krag begin naai. En sulke aggressie van skoonhede kan nie gestop word nie. Sonder om terug te trek of te buig.
  Natasha het weer geskiet en gesis:
  - Tot volledige vernietiging!
  En Maria, sonder enige spykers, het baie meer daarin geslaag om haar vyande te vernietig, en het haar teenstanders begin breek.
  En toe vat Aurora dit en tref die vyand met 'n kanon. En baie suksesvol, met kolossale aplomb. En verpletter, verpletter die vyand. En gesmelte rommel vlieg van die Sherman in alle rigtings.
  En Svetlana sal ook skiet en sing:
  - Ek is 'n meisie met groot drome en groot skoonheid!
  Die krygers toon in werklikheid 'n merkwaardige wil om te wen.
  Dit is nie verniet dat die ryk koel en groot geword het nie. Kan die prestasies van Genghis Khan oortref.
  Die krygers beweeg na hulself toe... En hulle skiet, skiet en skeur deur vyandelike posisies, asof hulle met 'n mes oopskeur. Of eerder, 'n baie skerp en geharde dolk. En nou is die Russiese troepe werklik onoorwinlik. En die koninkryk van 'n groot ryk.
  As jy daarna kyk, was daar baie oorloë en moeilike tydperke in die geskiedenis van Rusland. Maar Nicholas II was vir die grootste deel eenvoudig ongelukkig! Hy het geblyk 'n mislukking te wees. Maar taktiek is van groot belang. Wat die groot Russiese skaakspeler Alekhine gewys het. Toe hy begin speel het in plaas van sy teenstander, die bord omgedraai en gewen. Genius is geniaal.
  Met al die probleme van Tsaristiese Rusland het die faktor van naakte meisies alleen baie opgelos.
  Helikopters neem ook aan die gevegte deel. Gevegsvoertuie, en ook spanne met meisies in bikini's en kaalvoet. Wat is die kwaliteit van 'n weermag wat uit meisies bestaan? Die mees uitstaande. Niks kan so 'n weermag keer of verslaan nie.
  So in hierdie weermag is daar kaalvoet en amper kaal meisies. Die bemanning op Kaptein Varvara se helikopter. Is dit nie wonderlik nie? Die see sal geweldig swel! En hoe die vliegtuigkanonne sal tref. En dan is daar vuurpyle. Hierdie meisies is regte orkane soos tornado's.
  Hulle is in niks minderwaardig teenoor die vyand nie. Die Russiese weermag is gereed vir gevegte en groot prestasies.
  Varvara is 'n pragtige meisie met bruin hare en amper kaal. Terwyl hy bo-op sy longe brul:
  - Die vyande sal nie verbygaan nie! En hulle sal nie weghardloop nie!
  En hy sal dit vat en 'n moordende ontlading vrystel uit al die jets van sy coolste masjien. En dit sal oor die vyand vlieg. En hy vat dit en maai dit af met 'n vernietigende buiging.
  Maar beskeie Olga het 'n vuurpyl op die Amerikaanse posisies geneem en afgevuur en gesis:
  - Ek het baklei, nie met 'n basskoen nie, maar kaalvoet!
  En hy sal met sy saffieroë knipoog. Ja, dit is meisies - sulke ongelooflike wonderlike kunsvlieg. Daarmee kan jy 'n berg opdrink en naakte drake dra.
  En die bene is so grasieus en uniek! En die middellyf is dun, en die lywe is baie gespierd.
  Varvara skop gat en tjank:
  - Ek kan 'n gat in die aardbol maak vir die koning!
  En hy sal sy gesiggie grinnik en met sy oë knipoog.
  Die krygers is op hul beste hier. Hier sal Tatyana, ook 'n meisie in 'n bikini, dit vat en skree:
  - Laat daar 'n koning oor die hele aarde wees!
  En sy sal skitter met haar pêreltande. En uit 'n helikopter is dit 'n moordenaar soos spykers. En dit sal dodelik wees. En dit sal die metaal regtig braai. En sal die vernietiging van die bunker veroorsaak.
  Dit is meisies - alle meisies is meisies! En dan as die gevangenes ingebring word, soen en lek daardie meisies dan hul kaalvoete. Dit is oor die algemeen die mees gesofistikeerde manier om beide te verneder en aan te moedig.
  
  ONOORWINBARE ROMEL
  Daarin kon Rommel se weermag in November en Desember 1941 die oorwinning in Afrika behaal. Dit het ook gebeur omdat die maat van die briljante Rommel nie daardie growwe foute gemaak het wat in die werklike geskiedenis gebeur het nie.
  Gevolglik het die Duitsers die oprukkende Britte verslaan en hul grondgebied behou. Aanvanklik het dit nie die verloop van die gevegte beïnvloed nie; aan die oostelike front is die Duitsers naby Moskou verslaan.
  Later het die Führer se planne egter verander. Rommel kon teen hierdie tyd Tolbuk inneem en het na Egipte beweeg. Hitler het besluit om oor te skakel na tydelike verdediging aan die oostelike front, en vir eers sy pogings in Afrika en die Midde-Ooste te konsentreer.
  Aangesien die offensief in Afrika egter minder magte vereis het, het die Nazi's verskeie operasies in die ooste uitgevoer. Sowjet-troepe in Kerch verslaan. Hulle het ons naby Kharkov omsingel. Hulle het ook 'n splinter in die Smolensk-rigting uitgetrek . Die offensief van Generaal Vlasov se tweede skokleër naby Leningrad het ook in "n nederlaag geëindig.
  Sevastopol het ná die beleg en aanranding geval. En die Krauts het versterk. Die gevegte het op die Rzhev-lys plaasgevind. Hier het die Nazi's daarin geslaag om uit te hou.
  Maar in Egipte het Rommel, nadat hy versterkings ontvang het, 'n oortuigende oorwinning behaal. Voortbou op hul sukses, het die Duitsers Palestina oorgesteek en Irak en Koeweit ingeneem. En dan die hele Midde-Ooste - nadat hulle toegang tot olie gekry het.
  Daarna het die fasciste hulle tot Soedan gewend en die hele Afrika probeer inneem.
  Terselfdertyd het daar gevolg die aanval op Gibraltar, en die penetrasie van Duitse troepe in Marokko en verder in die Afrika-uitspansels.
  Maar die Duitsers se suksesse is vergemaklik deur energieke werk in die agterkant. Waar is Hitler ook, wat hy meer bekwaam as in die werklike geskiedenis gedoen het.
  Nadat hy wakker geword het, het Hitler die Terminator saam met die meisies gebad, ontbyt geëet met slaai, blomkoolpap en 'n paar ander groente, en lae-vet meerlaag bokkaas en kaviaar bygevoeg. Daarna het hy Speer ontbied en die nuwe keiserlike minister amptelik 'n dokument oorhandig wat deur die wet op noodmagte onderteken is. Adolf was besete en was baie bytend:
  - Die produksie van wapens in die Derde Ryk is uiters laag! Ons is nie net agter die strydende Brittanje nie, maar ook die totalitêre USSR. Maar ons het lugoorheersing nodig, terwyl ons die produksie van ou wapens verhoog en na nuwes oorskakel. Veral belowende straalbomwerpers. Hulle enorme spoed en hoë boonste plafon laat hulle immers byna straffeloos Britse stede vernietig!
  Speer het optimisme uitgestraal:
  - In Duitsland en Pole is daar 'n oormaat steenkool, in Frankryk is daar ystererts, en ons het genoeg toerusting om baie motors te vervaardig. Ons produseer immers meer aluminium en duralumin as al die lande in die wêreld saam!
  Besete Adolf knik:
  - Vir tyd en wyl! Brittanje en die VSA bevorder ook produksie, en ons moet elke gram metaal beskerm. Laat skoolkinders en ander kinders vanaf vyf jaar ook metaal versamel. Buitendien, hoekom maak die vlerke en romp geheel en al van duralumin. Jy kan beide hout en doek gebruik. Byvoorbeeld, die vervaardiging van monoblok vlerke. En wat? Ons benodig 'n nuwe straalvegter wat nie meer as twee ton weeg nie, maklik om te vlieg, maklik om te vervaardig en goedkoop! Die aantal monteeronderdele moet tot 'n minimum verminder word, en geleenthede moet ook gevind word om die gewig van die vliegtuig so veel as moontlik te verminder en sy aërodinamiese eienskappe te verbeter. Nou, terloops, vliegtuigontwerpers sal kom, ons sal hulle oplei.
  Speer het geglimlag:
  - Natuurlik, my Führer. Sover ek verstaan, gaan jy alle hoogs gekwalifiseerde werkers van die weermag teruggee?
  Besete Adolf het bevestig:
  - Ons sal slegs hoogs gekwalifiseerde, gewone werkers uit buitelanders werf. Dit is dus beter dat daar minder leeglêers sal wees, en dus partydiges. Ons sal natuurlik die aantal grondmagte verminder; as daar geen oorlog met die USSR is nie, dan het ons nie soveel infanterie nodig nie, maar ... Nie radikaal nie, so ek beplan om Gibraltar en Malta in die komende te verslaan maande en beset die hele noorde van Afrika en verder na die Midde-Ooste. Ons sal nog grondeenhede benodig. Daarbenewens is dit nodig om bykomende skeepswerwe te bou, beide in Duitsland self en in Frankryk, België, Holland en Noorweë. Ons benodig vliegdekskepe, slagskepe en vervoer. En die Middellandse See sal as 't ware in 'n intra-Duitse meer verander. Verstaan jy?
  Speer het gebuig:
  - Ja, my Führer! Ek het reeds die ontwikkeling van 'n konstruksieprogram bestel...
  Die geslepe Adolf het bygevoeg:
  - Die werksdag kan tot 16 uur verleng word indien ons noodplanne dit vereis. Die produksie van vliegtuie moet binne net nege maande tot honderd vliegtuie per dag verhoog word... Meer as drie keer in vergelyking met die huidige een, en dit is geensins 'n feit dat dit genoeg sal wees nie!
  Speer het hom gehaas om die Führer aan te moedig:
  - Ons vlieëniers is van 'n hoër klas as die Britse, so kwantiteit is nie alles nie. En ons sal nuwe maniere vind om ploegskare in swaarde te smee. Sover ek verstaan, is die prioriteit vir ons lugvaart?
  Die Führer het sy vuis stywer gebal:
  - Die prioriteit vir ons is straalvliegtuie, bomwerpers, en dan vegvliegtuie, plus die vrystelling van nuwe toerusting, en die ontwikkeling van wonderwapens! Maar nie net op die gebied van lugvaart nie, maar ook tenks, artillerie, hoofsaaklik straalartillerie ... Ons sal hieroor in meer besonderhede praat.
  "n Klok is gehoor en die voorste vliegtuigontwerpers van die Derde Ryk het die vertrek binnegekom.
  Messerschmitt, relatief jonk met 'n hoë voorkop, Heinkel, reeds bejaard, maar baie rats, atleties gebou Tank, Lippisch, en 'n paar minder bekendes.
  Adolf het hulle na die stoele gewys en hulle beveel om die tekeninge op die tafel uit te lê:
  - Jou taak is om 'n nuwe, baie kragtige en moderne wapen te skep. Duitsland het meer windtonnels as enige ander land ter wêreld, en die tegnologie van baie vliegtuie is baie agterlik. Maar net in die Yu-88 kan jy die spoed aansienlik verhoog deur die motor 'n meer vaartbelynde vorm te gee. Die stuurkajuit sal veral "n traanvormige, konvekse vorm kry, wat sigbaarheid sal verbeter en die vlieënier ruimer sal maak, en ook spoed sal byvoeg deur aerodinamika met "n goeie vyf kilometer te verbeter. Boonop is dit nodig om 'n vaartbelynde vorm te gee aan die vuurpunte van beide bomwerpers en vegters, bomrakke en lugremme in die nie-werkende posisie.
  Jy skryf neer wat ek vir jou sê!
  Die ontwerpers het eenstemmig geknik:
  - So beslis 'n groot Fuhrer!
  Adolf het voortgegaan:
  - XE-129 - moet herontwerp word sodat die wapenkas self 'n vaartbelynde vorm kry en 'n beweegbare vliegtuigkanon geïnstalleer word om teen aanvalle van die agterste en onderste halfrond te beskerm. Boonop moet hierdie aanvalsvliegtuig toegerus wees met 'n enjinversterkingstelsel. Terselfdertyd as perestroika is dit nodig om die produksie van sulke aanvalsvliegtuie te verhoog. Hul verwoestende lugaanvalle verlam die bedrywigheid van die Britte. Daarbenewens moet die Ju-87 duikbomwerper in Brittanje gebruik word. Ons sal verouderde motors in diens stel...
  Adolf het stilgebly. Die ontwerpers was stil. Die Führer het opgemerk:
  Ek het groot twyfel oor die F -190. Die voertuig was swaar en nie beweeglik genoeg nie; daarbenewens het dit nie 'n stelsel om tenks met onaktiewe gasse te vul wat gebruikte brandstof vervang nie. As gevolg hiervan kan hierdie motor selfs met een brandkoeël uitgeslaan word. Wat sal Tank hieroor sê?
  Die beroemde SS-ontwerper, wat op aandag gestaan het, het opgemerk:
  - Dit is ons tekortkoming, groot Führer. Alhoewel die plasing van die tenks as redelik suksesvol beskou moet word, is hulle minder kwesbaar vir vyandelike vuur en beskerm terselfdertyd die vlieënier. Wat manoeuvreerbaarheid betref, dan ... Een pantser weeg 120 kilogram, en dit is nie so maklik vir ons om dit ligter te maak nie ...
  Besete Adolf het voorgestel:
  - Probeer om die aërodinamiese eienskappe van die Fokken-Wulf te verbeter. Dit is hoofsaaklik as gevolg van gewigsvermindering nodig om die vlerkpunte te buig om die beheerbaarheid en bestuurbaarheid van die voertuig te verhoog. Daarbenewens sal dit beskerming vir die agterste halfrond installeer ... Wat die ligging van die enjin voor die vlieënier se kajuit betref, dit beskerm die vlieënier, maar vereis dat die voertuig toegerus moet wees met 'n uitwerptoestel. Terloops, die vorm van die motor kan meer vaartbelyn gemaak word, wat ons nyweraars beslis in ag moet neem. Terloops, wat van werk aan die ME-309?
  Messerschmitt was ietwat geskok:
  - Ons werk hieraan, groot Fuhrer. Die berekende eienskappe beloof om die spoed van die voertuig te verhoog, tot 740 kilometer per uur, wanneer gewapen met sewe vuurpunte! Dit sal die kragtigste dood vir die Britte wees...
  Adolf onderbreek:
  - Afwerking moet vinniger gedoen word. En jy, Speer, bespoedig die ontwikkeling van die nuwe snelvrende 30-millimeter-vliegtuiggeweer. Dit kan ook baie suksesvol gebruik word om op grondteikens en teen vyandelike vliegtuie te skiet! Die nuwe ME-309 moet die vorige ME-109 vervang. Wat jou ME-262-straalmasjien betref, helaas, dit het baie nadele: swaar gewig, lae bedryfsbetroubaarheid, buitensporige ongeluksyfer ... Ek sal self 'n skets maak van die straler wat ons nodig het.
  Adolf Hitler het 'n motor begin teken deur sy kennis van moderne straaljagters te gebruik. Maar nie die modernste nie, maar van ongeveer die vyftigerjare, om hulle aan te pas by die huidige vlak van produksie en tegnologie. Hy het spesiale aandag gegee aan die tegnologie om die vlerksweep te verander. Verduidelik al die voordele van so 'n ontwerp:
  - Tydens landing en opstyg sal die sweep afneem, en tydens vlug sal dit toeneem. Slegs as gevolg hiervan sal 'n vegter met 'n moderne ME-262-enjin tot 1 100 kilometer per uur kan versnel. En sy gewig sal aansienlik minder wees.
  Messerschmitt het na die diagram gekyk, sy hoë kaal voorkop gerimpel en uitgedruk:
  - Briljant! Maar my Fuhrer, waar het jy so diep kennis van aerodinamika gekry?
  Die besete Adolf knyp sy oë skelm:
  - Wat van aerodinamika? 'n Begaafde persoon is gewoonlik in alles begaafd! En middelmatigheid is ook middelmatigheid in Afrika! Wat is fout met die Arado-bomwerper? Wys my die diagram?
  Die tref-en-mis Fuhrer het vinnig gekyk en sy kop negatief geskud:
  - Nee, dit sal nie deug nie! Die idee met die trollie is nie goed nie, want die vliegtuig sal nie omdraai nie en sal neerstort. Vereis konvensionele intrekbare landingstoerusting. Oorweeg 'n paar ontwerpveranderinge vir beter aerodinamika. Sonder onnodige uitvindsel, maar met vernuf.
  Adolf het mal geraak en nog 'n paar opmerkings gemaak:
  - Die Gryphon Xe-177-vliegtuig het 'n uiters onbetroubare kragsentrale. Dit moet onmiddellik vervang word, met die nuutste suierenjins, aanvanklik vier wat apart staan. Dan na die mees moderne enjins met 'n krag van 2950 perdekrag. Wat die vermoë betref om van hoë hoogtes en in 'n duik te slaan, dan... Begin om die Xe-277 te ontwikkel, hierdie masjien sal ook 'n nemesis-wapen word. Maar die belangrikste ding is straalbomwerpers. Dit is 'n prioriteitstaak. Byvoorbeeld, dit is hoe die Yu-287 moet wees.
  Die Führer het weer 'n skets gemaak met vlerke wat vorentoe gevee is en sekere nuanses aan die ontwerpers verduidelik. Adolf is ernstig meegevoer en het sekere diagramme getoon. Veral die stertlose bomwerper. En dat die ontwerp van 'n vlieënde vlerkstraalmasjien meer as belowend is. En terselfdertyd is die voertuig in staat om selfs Amerikaanse grondgebied te bombardeer. Hy het direk aangedui dat ontwerpers van regoor Europa en selfs Jode by die werk betrokke moet wees. Toe hy uiteindelik besef dat die ontwerpers reeds besig genoeg was, het hy hulle genadiglik laat gaan en net Lippisha agtergelaat. Die Führer het geskree:
  - En ek vra jou, Alexander, om te bly! Jy sal die taak kry om nuwe, uiters doeltreffende wapens te skep.
  Lippisch was verbaas:
  - Ek sal jou dankbaar wees, Führer!
  Hitler die Terminator het begin verduidelik:
  - Jy ken natuurlik die teorie van Wieselsberger, wat eens 'n assistent van professor Prandtl in Göttingen was. Hy was die eerste wat die teorie van die invloed van die skerm op die onderliggende oppervlak ontwikkel het ...
  Lippisch het glimlaggend geknik:
  - Jy is terdeë bewus, my Führer! Ja, ek ken hierdie teorie!
  Die besete Adolf het voortgegaan:
  - Ons moet 'n ekranoplan skep - 'n soort baster van 'n torpedoboot en 'n seevliegtuig. Dit vlieg eintlik baie laer, sowat 20-40 sentimeter van die water af. In hierdie geval bestaan die lugmassa wat die ekranoplan-boot ondersteun uit twee dele. Een is 'n bevrore stroompie onder die vlerk; die ander - taamlik onbeduidend - kom onder die vlerk in die area van die agterrand uit en word voortdurend aangevul met lug wat van bo af kom, vanaf die punt van die vlerk.
  Lippisch het geredelik bevestig:
  - Waarlik so my Fuhrer!
  Die besete Adolf het voortgegaan:
  - Die hoofmassa lug bly egter onder die draende oppervlak en skep 'n druk daar wat amper gelyk is aan die snelheidsdruk. Dit speel die rol van 'n soort lugskaatsbaan, waarlangs die ekranoplan-boot soos klokslag "rol"! Die eerste persoon wat dit in die praktyk gebruik het, was die Finse ingenieur Kaario.Hy het 'n eenvoudige reghoekige vlerkslee ontwikkel wat met 'n skerm oor die sneeu gly en selfs 'n patent daarvoor ontvang. Ongelukkig het die weermag nie so 'n ontdekking betyds waardeer nie. Hulle sê dat die Russiese professor Levkov soortgelyke eksperimente uitgevoer het... Dit wil sê, dit kan 'n nuwe wonderwapen word wat in staat is om bomme, torpedo's en landingstroepe aan die kus van Brittanje te lewer teen die spoed van 'n vliegtuig, en teen die dieselfde tyd onsigbaar vir radar. Plus nog verwoestende aanvalle op Engelse skepe! Stem saam?
  Lippisch vroetel met sy hand, die hulpvaardige kelnerinne het vir hom 'n bietjie sap ingegooi... Nadat hy 'n bietjie gedrink het, merk die ontwerper op:
  - Ja, dit is 'n ryk idee, hoewel daar 'n paar tegniese probleme sal wees. Byvoorbeeld, volhoubaarheid...
  Die besete Adolf knik vriendelik:
  - Ek sal vir jou 'n rowwe diagram skets, dit is beter om dit te doen, en jy sal self die klein tegniese besonderhede poets. Die liggaam moet lank wees, herinner aan 'n vliegtuig romp, vloei in 'n dolfyn kajuit neus, konvekse voorruite en turbojet enjins .... Alhoewel dit moontlik is dat suierenjins ook in die eerste modelle sal werk. En wanneer hierdie kolos oop water ingesleep word, sal die enjins oorverdowend brul en die smal roofdierliggaam sal soos 'n walvis ontplof en 'n sproeiwolk opgooi. Let wel, hierdie kolos is in staat om soos 'n vegter 'n paar meter van die oppervlak van die water af te jaag.
  Lippisch het in opregte bewondering gefluit:
  - Jy het 'n ryk verbeelding, Führer!
  Dashing Adolf het selfs meer geïnspireer geraak:
  - Natuurlik sou dit 'n wonderwapen wees. Ekranoplans is immers nie bang vir enige storms nie. Hulle is nie bang vir ys nie - hulle vlieg daaroor. Hulle word nie bedreig deur moerasagtige riviermonde en kusrotse, waarop gewone skepe kan breek nie, en die vlaktes is oor die algemeen soos 'n kinderdam. Hulle is in staat om oral troepe te land: van die Afrika-kus van Geraamtes met sy duiwelse riwwe, tot albei kus van die Verenigde State, die Arktiese lande van Kanada en Alaska. Daar sou 'n paar honderd van hierdie masjiene wees, en Brittanje sou oor twee maande val.
  Lippisch het bedees opgemerk:
  - En die myne?
  Die Führer het gelag:
  - Dit is presies die myne! Hulle dreig nie onder die oppervlak van die water of in die vlak nie! Asook torpedo's van duikbote. En hy self is 'n ideale wapen om teen die mees gevorderde duikbote te veg en hulle met diepteslae te slaan. Daarbenewens kan ekranovliegtuie missiele en myne op vyandelike skepe afvuur. Ja, natuurlik, ek sal jou bekendstel aan die ontwerp van geleide bomme. En natuurlik, landings... 'n Ideale manier om landingsmagte af te lewer, nie net met infanterie nie, maar ook met tenks! Dan sal die hele aard van die oorlog tegelyk verander! Verstaan jy Lippisch, met watter besigheid vertrou die Führer jou?
  Die ontwerper het meer merkantiel gevra:
  - Wat van die toekennings?
  Ernstige Adolf het bevestig:
  - Natuurlik, die vrygewigste, 'n ysterkruis met diamante, lande, kolonies, onderdane! As ons die hele Afrika verower, sal daar genoeg grond vir almal wees!
  Lippisch het gesê:
  - As geld en fondse gegee word, sal die ekranoplan gereed wees, maar... Ek het ook projekte vir 'n stertlose vegter.
  Die Terminator Fuhrer het gehaas om die uitvinder gerus te stel:
  - "n Stertlose straalbomwerper, ek het dit reeds geskets, ander sal daarvoor sorg. Hoe gerieflik en 'n vegter! Ekranovliegtuie is belangriker omdat dit 'n fundamenteel nuwe wapen is... Boonop het die Gotha-maatskappy baie talentvolle ontwerpers wat dit sal doen. Werk intussen op ekranovliegtuie. Oor die algemeen, nou het ek baie dringende sake, ek moet nog met die tenkgeneraals praat... Die bevel sal aan jou gegee word...
  Lippisch het die Führer baie geïnspireer gelaat. Adolf het gedink dat dit miskien beter sou wees om eers met kernfisici te praat oor die skep van 'n atoom en, in die toekoms, 'n waterstofbom, maar hy het besluit om nie te veel te doen nie en homself en ander mense op 'n slag te laai.
  Daar was verskeie ontwerpers, insluitend die bekendste: Porsche en Aders. Oor die algemeen, as die Duitsers 'n kwalitatiewe meerderwaardigheid oor die Sowjets in lugvaart en die duikbootvloot gehad het (hoewel nie almal dit erken nie!), dan het die tenkvloot van die Panzervale merkbaar agtergebly. Veral die Sowjet-KV-voertuie, T-28, T-34, was beter as die Duitse wat pantser en bewapening betref, en die T-34 ook in bestuursverrigting. Die gewere van Duitse tenks is egter nie sterk genoeg vir die Engelse Matildas en Cromwells nie, nog minder dié wat reeds deur die ontwerpers van die Churchills en Challengers ontwikkel is. Om nie te praat van die swakheid van die wapenrusting van Duitse ontwerpe nie...
  Nadat die gaste die gaste genooi het om te gaan sit, het die Führer die moraal begin lees:
  - Ongelukkig het Duitsland tans nie 'n betroubare anti-tenk geweer nie... Toegerus met 'n 50-mm T-3 geweer, kan hulle net die pantser van die Matilda of KV streel... Maar die Matilda het reeds voor die aanvang van die Tweede Wêreldoorlog by Brittanje in diens getree. Ons het self Matildas gevang, wie se frontale pantser nie deurgedring kan word nie. Wel, die Sowjet-KV's kan nie eers die kant of romp binnedring nie. Die maksimum wat ons motor kan doen, is om die baan te breek! Dit wil sê, julle ontwerpers het ons in so 'n posisie geplaas dat die vyand se tenks baie sterker is as ons s'n wat pantser betref, en die nuwe Amerikaanse "Grants" en die "Shermans" wat gereed is vir massaproduksie, is beter in bewapening. Om nie eers te praat van Russiese voertuie met 'n 76mm kanon nie. En hoe voer jy die taak uit om nuwe tenks te skep, veral met 'n 88 mm-geweer.
  Porsche het verward gereageer:
  - Natuurlik voer ons soortgelyke ontwikkelings uit, groot Fuhrer. Op 26 Mei het die Bewapeningsdirektoraat vir ons 'n opdrag gegee vir 'n 45-ton ViK -4501-tenk. Dit behoort presies so te wees, met 'n 88 mm lugafweergeweer wat in 'n tenktoring omskep is. Ons het reeds voorlopige tekeninge. Jy kan jouself met hulle vertroud maak, goeie een.
  Die Führer het gevra:
  - Is jy Aders?
  Erwin knik:
  die vk -3001 suksesvol getoets . 'n Nuwe swaarvoertuig, met 'n 75 mm kanon. Ons het 'n soortgelyke wapen in die anti-tenk-model, maar dit is nog nie in massaproduksie gebring nie. Daarbenewens is werk gedoen om die T-6 te skep, wat tot 65 ton weeg. En "n ligter model van 36 ton. Ons probeer groot Fuhrer.
  Adolf, wat hom 'n weet-dit-alles voorstel, het vinnig die tekeninge begin ondersoek. Hier is dit die eerste sketse van die formidabele "Tiger", Duitsland se bekendste tenk van die Tweede Wêreldoorlog. Hierdie motor het bekend geword tydens die Koersk Bulge. In die Sowjet-tye is "Tigers" oor die algemeen uitgeskel, maar toe het die houding teenoor hierdie motor meer objektief geword. Vir sy tyd was hierdie tenk natuurlik nie sleg nie. Tydens die eerste groot skermutseling met ons KV's het drie Tiere tien Sowjet-voertuie uitgeslaan, en hulle self het sonder skade daarvan afgekom. Die grootste voordeel van hierdie voertuig was sy kragtige 88 mm-kanon, wat vir 'n lang tyd nie 'n waardige teenstander gehad het nie. Op die Koersk Bulge, ten spyte van die kwalitatiewe meerderwaardigheid in tegnologie, is die Nazi's egter steeds verslaan... Statistieke oor die gevegsgebruik van hierdie voertuig, sowel as die verhouding van verliese, praat oor die algemeen daarvan as een van die beste voertuie van die Tweede Wêreldoorlog. Maar die tekortkominge is ook met die blote oog sigbaar. Swaar gewig van 56 ton, met pantser van slegs 100 millimeter (slegs 80 kante!), hoë hoogte, gebrek aan rasionele pantserhellingshoeke en swak bestuursverrigting. Oor die algemeen was die IS-2-tenk, wat tien ton minder weeg, beter as die tier in beide pantser en bewapening... Maar hierdie tenk het eers in Februarie 1944 verskyn. Die "Royal Tiger" het oor die algemeen 68 ton geweeg, met frontale pantser van 180 millimeter... Natuurlik was so 'n tenk nie geskik vir oorlog in Afrika, in die woestyn, vir landing nie, dis net 'n masjien soos 'n oor van klei met voete van klei. Nee, natuurlik, vir sy tyd was die "Royal Tiger" baie effektief, dit kon verskeie vyandelike tenks in 'n geveg vernietig, en het een keer vyf-en-twintig "Shermans" binne 'n uur uitgeslaan. Dit het gelyk of daar inligting was oor drie-en-twintig T-34-tenks wat tydens een geveg deur die Tiger vernietig is. Maar in elk geval, hierdie tenk is bloot die verpersoonliking van irrasionele gebruik van krag en gewig. Maar, byvoorbeeld, die Sowjet T-54-tenk ... 'n Soort beliggaming van die suksesvolle rasionele gebruik van eintlik vorige tegnologieë van die Tweede Wêreldoorlog.
  Die Führer het beslissend gesê:
  - Nee, here! Hierdie projek is nie geskik nie! Om 'n voertuig te maak wat ses-en-vyftig ton weeg met slegs 100 millimeter pantser... Waar is ons geroemde Duitse doeltreffendheid en rasionaliteit?
  Aders het bedees opgemerk:
  - Die Franse S-2, met 'n gewig van 70 ton, het pantser van 45 millimeter gehad...
  Die Fuhrer-Terminator onderbreek woedend:
  - Dit is 'n tenk uit die tyd van die Eerste Wêreldoorlog. Maar die Russiese KV-2 het 'n 152-millimeter houwitser gehad en 52 ton geweeg. Maar dit is 152 millimeter, nie 88 nie.
  Daarom gee ek jou die taak van 'n 88 mm kanon van 71 kaliber, vir 'n tenk met 'n gewig van nie meer as veertig ton en frontale pantser van ten minste 180 millimeter, sye en romp van 150 millimeter, 'n enjin van seshonderd , sewe honderd perdekrag. En hierdie tenk behoort op die laatste, oor ses maande, in massaproduksie ingestel te word.
  Die Duitse ontwerpers het bleek geword en hul hande het gebewe. Alexander kyk spottend na hulle. Die taak was inderdaad 'n baie moeilike een; bewapening en wapenrusting tipies vir die "Royal Tiger"-model 1944, maar jy moet die gewig met 28 ton laag hou! Adolf het dit egter as werklik beskou, en selfs vir Porsche 'n vriendelike klap op die skouer gegee:
  - Moenie ontsteld wees nie, ek sal self vir jou 'n optimale skema teken waarin jy met so 'n relatief klein gewig oor die weg kan kom. Ek is nie 'n tiran nie, maar 'n rasionalis. Jy moet net baie herbou. Veral die plasing van die transmissie en enjin saam.
  Aders het hartseer opgemerk:
  - Dit sal sekere probleme vir ons skep. So 'n reëling sal veral die volgende nadele inhou....
  Tough Adolf onderbreek:
  - Natuurlik sal daar 'n paar probleme wees, maar in beginsel kan hulle maklik uitgeskakel word. Veral in tegniese terme. Maar jy kan die enjin baie meer kompak posisioneer, die vering skuif en ... Die hoogte van die tenk moet tot twee meter verlaag word, en die bemanning moet liggende geplaas word, dan sal alles baie meer rasioneel wees.
  Die Führer het begin om 'n skets, 'n soort tekening, te maak van die tipe van die gewildste Sowjet-tenk van die na-oorlogse tydperk, die T-54. Hierdie voertuig was so suksesvol dat dit in 1947 gelanseer is en gebruik is tydens die gevegte in Afghanistan met die Taliban; Irakse troepe het saam met die Amerikaanse weermag geveg tydens Woestynstorm en Operasie Shock and Awe of Iraqi Freedom. In totaal is meer as 70 duisend van hierdie tenks vervaardig. En dat die kar baie suksesvol was. Met 'n gewig van 36 ton, frontale pantser van 200 millimeter, en 'n kanon van 100 millimeter kaliber. Hierdie tipe het tydens die Koreaanse Oorlog suksesvol met beide Amerikaanse Patons en Pershings geveg. Dus vir hierdie tegnologiese vlak is die model baie geskik en realisties vir implementering. En redelik maklik om te vervaardig - goedkoop... Wat die Duitse 88-mm 71 El-kanon betref, dit was voldoende deurdringend vir alle tenks van die Tweede Wêreldoorlog (met die uitsondering van die frontale pantser van die IS-3, wat in diens geneem is) in Mei 1945!). Wat van die IS-3? Die tenk is uitstekend in terme van pantser, en die rewolwer, wat 'n snoekvorm gekry het. Die bestuursverrigting was weliswaar swak, en dit is gou gestaak. Toe was daar nog verskeie modelle, die IS-4, ensovoorts totdat hulle hulle op die IS-10 gevestig het, herdoop T-10 na Stalin se dood. En dit blyk die laaste Sowjet-swaar tenk te wees. Chroesjtsjof het alle ontwikkeling van swaar voertuie verbied, en sy opvolgers het dit nie hersien nie!
  Het die Duitsers oor die algemeen 'n tenk swaarder as veertig ton nodig, as hulle selfs op 'n medium tenk 'n kanon kan installeer wat 193 millimeter pantser op 'n afstand van 1000 meter kan binnedring?
  Die Amerikaners het vinnig swaar tenks laat vaar, en die gewig van die Pershing het nie 42 ton oorskry nie, en die Sherman oor die algemeen 32. Maar nadat dit duidelik geword het dat 'n oorlog met die USSR op die punt was om uit te breek, het 'n monster verskyn met 'n 120 mm kaliber geweer en 'n aanvanklike projektielspoed van byna 1000 meter per sekonde. Die Amerikaners het egter gou ontnugter geraak met hierdie tenk. Voor die verskyning van die IS-10 was die gewildste na-oorlogse tenk die IS-4, met frontale pantser van 250 millimeter en sy pantser van 170... 'n Betroubare voertuig, hoewel dit meer as 60 ton geweeg het. In elk geval moet jy die skepping van 'n swaar tenk vir Duitsland opdrag gee, maar nie meer as 50 ton nie. Die IS-10 het byvoorbeeld net 50 ton geweeg met frontale pantser van 290 millimeter en 'n geweer van 125 millimeter... Terloops, watter kaliber is die suksesvolste? Tydens die oorlog het die gewildste Sherman- en Churchill-modelle pantser van 100 en 152 millimeter (frontaal) gehad. Wel, die "Royal Tigers" het dit nogal goed hanteer... Maar die "Panther" het effens agter die 75-mm-kaliber begin bly, selfs al het die hoë aanvanklike snelheid van die projektiel onvoldoende geword. Daarom het "Panthers" met 88-millimeter-gewere verskyn, alhoewel eers aan die einde van die oorlog, en daar was net 'n paar van hulle. Maar die feit dat die Wehrmacht geen planne gehad het om tenks en anti-tenkgewere met 'n groter kaliber te herbewapen nie, dui daarop dat hierdie toedrag van sake almal gepas het. Daar was wel 'n Jagdtiger selfaangedrewe geweer met 'n 128 mm kanon en 250 mm frontale pantser, maar slegs 71 daarvan is vervaardig en in so 'n klein hoeveelheid kon hulle nie die verloop van die oorlog beïnvloed nie. Terloops, wat interessant is, is dat teen die tyd dat die Jagdtigers oorgegee het, nog 43 in diens gebly het, wat die uiterste oorlewingsvermoë van so 'n masjien aandui.
  Terloops, Stalin het beveel dat die IS-2 onmiddellik met 'n 122 mm-kanon gewapen word, hoewel sy deurdringingskrag buitensporig was vir Duitse tenks (behalwe vir die "Royal Tiger", maar slegs 458 sulke tenks is vervaardig). Baie het die diktator aangeraai om homself tot 'n 100 mm-vat te beperk. En inderdaad, die T-100 selfaangedrewe geweer het geblyk die beste te wees in terme van sy algehele gevegseienskappe. Immers, hoe groter die kaliber, hoe kleiner die voorraad skulpe, hoe laer die vuurtempo, die aanvanklike snelheid van die projektiel, die reikwydte en akkuraatheid van vuur... Maar die Duitsers het die massiefste tenk gehad, die T- 4, en die selfaangedrewe gewere wat daarop gebaseer is, het slegs 22-24 ton geweeg. Die Panzer-selfaangedrewe geweer was egter baie suksesvol: die Panther se bewapening en frontale pantser was amper identies aan sy eie, met so 'n lae gewig en hoogte. Dit sal nodig wees om die bekendstelling van meer eenvoudige en goedkoop "Panzers" in produksie te bestel.
  En wat van die kaliber van die geweer? Vir tenkgewere is 'n kaliber van 128 millimeter te groot; dit is beter om dit as 'n aanvalswapen te gebruik, en 'n intermediêre een van 105 millimeter te kies.
  Adolf het vir die Duitse ontwerpers die diagram gewys:
  - Dit is ons nuwe geheime wapen! Die tenk behoort in die komende maande getoets te word. Die gevegsgebruik daarvan sal in 1943 wees. Intussen het jy ook "n projek om "n swaar tenk met 105 mm-gewere te skep. Asook ligte selfaangedrewe gewere. So kom aan die werk here.
  Aders het bedees beswaar gemaak:
  - Die ontwerp wat jy voorgestel het, lyk aantreklik, maar die probleem is dat hierdie tenk nie in die gees van ons tradisies is nie ... En die bemanning sal ongemaklik wees ...
  In plaas daarvan om te antwoord, het Adolf 'n bietjie sap gedrink en voorgestel:
  - Miskien kan ons middagete eet, kamerade. Oor die algemeen kan hierdie tenk in groot hoeveelhede vervaardig word, en ek dink nie dat die Amerikaners en Britte iets beter sal produseer voor die einde van die oorlog nie. En vandag kan jy 'n bietjie vleis eet...
  Die meisies het vinnig die tafel gedek. Alexander, wat besef het dat die Fuhrer se maag, gespeen van vleis, siek kon word, het verkies om getrou aan homself te bly, en het net 'n bietjie steurgarnale geëet, terwyl hy Sobakevich uit hul "Dead Souls" onthou het. Hmm, tot dusver lyk dit of hy alles reg doen. Plaas die ekonomie op 'n oorlogsbasis, verklaar totale oorlog, stel wette in wat reeds in 1939 aangeneem moes gewees het... Hitler se traagheid met militarisering het gelei tot 'n tekort aan wapens, en juis in kwantitatiewe terme... Boonop het die beroemde MP- 44 aanvalsgeweer... Uitstekend in sy gevegseienskappe 'n ding wat in sekere opsigte selfs beter is as die eerste Kalashnikov-modelle. Dit is net 'n bietjie swaar ... Miskien kan ons regtig die AKM aanvalsgeweer as basis gebruik? Eh, dit sal lekker wees om 'n wapen te skep wat die akkuraatheid van die Amerikaanse M-16 kombineer met die vuurtempo en betroubaarheid van die AKM. Oor die algemeen ontwikkel vordering oneweredig. Enjins in tenks het byvoorbeeld nie veel krag bygevoeg nie, maar die rekenaar het heeltemal ontoeganklik geword. Maar hy het kennis van die toekoms, maar wat kan hy bied in terme van byvoorbeeld 'n olievervanger. Tot nou toe het hulle selfs in Amerika nie geleer hoe om petrol effektief uit steenkool te vervaardig nie! Ten spyte van stygende oliepryse. Wel, wat kan hy nog bied. Dinamiese beskerming, turbogenerator-enjins ... En dit sal gebeur, maar 'n bietjie later, om nie te jaag om troefkaarte uit te lê nie. In sewentig jaar het vooruitgang ver vooruit gegaan, maar totdat die ouderdom oorwin is, siekte ook, en die mens is nie God nie! Boonop is daar in sekere opsigte selfs 'n regressie... Byvoorbeeld, 'n toename in godsdienstigheid, veral in Rusland en die post-Sowjet-ruimte, sowel as in Islamitiese lande. Maar die groot denkers van die Renaissance en die moderne tyd het voorspel dat godsdiens geleidelik sou uitsterf!
  Maar vreemd genoeg groei godsdienstige ekstremisme... En priesters meng al hoe meer by staatspolitiek in. En in hierdie situasie is die beleid van die owerhede onbegryplik; glo hulle regtig dat die waarheid in Ortodoksie of Islam is? Al hierdie opgevoede en slim mense? Indien nie, wat is die punt daarvan om die sekulêre model van staatskaping te laat vaar? Ter wille van doeltreffendheid in die bestuur van die massas? Maar dit is juis die Ortodoksie wat sy ondoeltreffendheid as staatsgodsdiens bewys het... Die feit is dat, met 'n formele basis vir die Christendom en eerstens die Nuwe Testament, het Ortodoksie 'n pasifistiese leerstelling as basis: moenie weerstand bied nie. kwaad en wees lief vir jou vyand! Maar terselfdertyd is die eintlike beleid van die ryk aggressief en vereis geweld en verowering. Dit is wat aanleiding gee tot die teenstrydigheid tussen vorm en wese. Selfs al verstaan baie mense dit nie bewustelik nie, voel hulle dit onbewustelik!
  As gevolg hiervan is die Ortodokse lering ondoeltreffend, sonder logika, en probeer om terselfdertyd imperiaal en Christelik te wees. En Christen beteken Joods en pasifisties! Die Bybel is immers feitlik geheel en al deur Jode geskryf, en dalk selfs geheel en al, want die apostel Paulus sê dat die voordeel van die Jode groot is omdat die woord van God aan hulle toevertrou is! Dit beteken dat 'n Rus nie die Bybel moet glo nie! Dit beteken dat 'n ander geloof nodig is, maar nie meer gebaseer is op die Joodse Geskrifte nie... Watter een? Dit moet ontwikkel word deur ervare professionele persone en sielkundiges onder leiding van die RFD! Dan sal baie teenstrydighede suksesvol opgelos word...
  Dit moet gesê word dat 'n kind wat die Evangelie lees, nooit 'n sterk, dapper, wrede vegter sal word wat lief is vir Rusland nie! En watter land is bekend in die Bybel? Israel!
  Weliswaar is Adolf self besete, hierdie speler, wat homself in Hitler se plek bevind het, gaan glad nie die vervolging van Jode verskerp nie. Inteendeel, nuttige Jode sal voordele geniet en vir die Derde Ryk werk. Daar sal nie sulke snert wees soos om Joodse wetenskaplikes of kunstenaars te skiet nie! Maar dit is voortydig om anti-Semitiese wette te herroep. Eerstens kan mense verkeerd verstaan, en tweedens is dit 'n bron van rykdom en 'n baie soliede bron! Maar dit is natuurlik moontlik om anti-Semitiese beleide te versag in ruil vir Joodse ondersteuning.
  Wat om met die Pous te doen? Verhoudings met die Vatikaan is ver van ideaal, maar oop oorlog sal in hierdie stadium net skade bring. Dit beteken dat jy die ondersteuning van die Vatikaan moet soek, maar terselfdertyd op jou belange moet aandring... Ideaal gesproke, sit jou marionet op die troon van Petrus en hervorm die godsdiens geleidelik...
  Porsche het Adolf se gedagtes onderbreek:
  - Ons is baie tevrede met jou aandete, Führer!
  Die besete Adolf glimlag genadig:
  - Wel, vir eers sal ek Himmler ontmoet, en dan vir Heinseberg laat aankom. En kyk, ouens: julle het baie streng spertye gekry!
  Die Führer se leër het oor Afrika beweeg. En dit het die verdediging teen die USSR gehou.
  In die winter het die Rooi Leër 'n offensief op die Rzhev-lys geloods, maar die Nazi's het daar gewag en kon die slag afweer. In die suide het die Duitsers ook uitgehou en aan die Oryol- en Kharkov-aanwysings vasgehou. En net naby Leningrad was Sowjet-troepe in staat om Operasie Iskra uit te voer, maar die gevegte het byna 'n maand geduur en die oorwinning is teen 'n uiters hoë prys gekoop.
  Die Krauts het op een of ander manier die winter van '42 - '43 oorleef.
  Maar in die lente word die grootste deel van Afrika reeds deur hulle verower. En die Fuhrer toets die waters van vrede met Brittanje.
  Churchill is ietwat koud hieroor. Alhoewel Brittanje nederlaag op nederlaag ly.
  Dit is ook nie duidelik met Japan nie - die Slag van Midway is deur Amerika verloor, en terwyl die samoerai die groot Yankee-vloot stuk vir stuk klop. En Amerika kan nie baat by sy numeriese meerderwaardigheid op see en in die lug nie.
  Hitler wil teen die USSR aanval, maar selfs na die aankondiging van algemene, totale mobilisering het hy te min krag hiervoor. Aangesien die Krauts oor die hele Afrika versprei is.
  In die somer is die Rooi Leër self gereed om op te ruk. Nadat die Nazi's Afrika verower het, vorm hulle koloniale troepe. En hulle ontvang bykomende hulpbronne.
  Hulle word gebruik om die Leeu-, Tiger- en Panther-tenks te vervaardig. Die data wat aan die monster gegee is, was egter nie heeltemal suksesvol nie. Te duur, te swaar. Waarlik, vir verdediging is die Panther 'n goeie tenkvernietiger, met 'n vinnige vuurkanon.
  Maar die mees onsuksesvolle was "Leeu", swaar, duur, maar nie baie effektief nie. Die geweer is te kragtig teen Sowjet-vier en dertig en ligte tenks, en die vuurtempo is baie laer as dié van die Panther en Tiger. En die wapenrusting is egter beter as dié van die "Tiger", en ook teen rasionele hellings. "Leeu" het geblyk te wees soos 'n groot "Panther" wat negentig ton weeg en 'n enjin van aghonderd perdekrag. Maar, ietwat vinniger as in die werklike geskiedenis, het die "Tiger"-2, twee-en-twintig ton ligter, produksie betree. Naby in vlak van beskerming aan die "Leeu", maar meer beweeglik, liggewig. Die geweer is egter van 88 mm kaliber - teenoor 105, maar heeltemal voldoende om alle Sowjet-tenks te vernietig. En wat betekenisvol is, is 'n vinniger vuurtempo - agt skote teenoor vyf.
  "Leeu" is dus 'n kind van 'n Duitse, somber genie wat nie wortel geskiet het nie.
  Die Duitsers het die hele Afrika, insluitend Madagaskar, oor die somer verower. Stalin het te lank gewag.
  Miskien het hy self op die Duitsers gereken om 'n offensief te loods. Veral om te sien hoe die Leeu-, Tiger- en Panther-tenks aankom. Maar die Krauts was steeds besig om probleme op die donker vasteland op te los.
  Stalin het die oomblik gemis. Die offensief van Sowjet-troepe het in die rigting van Orel en Kharkov begin. Net waar die Duitsers goed voorbereid was. En dit was nie moontlik om taktiese verrassing te bereik nie. Die heel eerste gevegte het gewys dat "Panther" uitstekend in verdediging vaar. Nie sleg nie en "Ferdinands". Hulle is ook goed.
  En die Tiger is 'n produktiewe tenk. En hy behaal goeie punte. Die Duitsers verdedig aktief. En weerstaan die vyand se slae. In drie maande van baie hardnekkige gevegte het die Rooi Leër net vyftien kilometer gevorder. En haar verliese was aansienlik.
  Twee dosyn Engelse vliegtuie het oor die gekamoefleerde meisies gevlieg; hulle het waarskynlik niks opgemerk nie, en het reeds verby die horison begin verdwyn, toe skielik nuwe verdagte geluide gehoor word. Madeleine het beveel:
  - Almal gaan lê en moenie beweeg nie!
  Die meisies het verstar, hulle het vir iets gewag. En toe verskyn ligte vervoerders en vragmotors van agter die duin. Te oordeel aan die ontwerp word dit in Engeland en Amerika gemaak. Hulle het stadig na die hoofstad van Tunisië beweeg. Madeleine was 'n bietjie deurmekaar. Sy het geglo dat die frontlinie nog ver weg was, wat beteken het dat die Britte nog nie tyd sou hê om te verskyn nie. Of eerder, hulle moet nie verskyn nie. En hier jaag "n hele rubriek. Alhoewel, miskien, minder as 'n bataljon... Wie is hulle, een of ander gevegsgroep, wat die woestyne van 'n glad nie aaneenlopende front omseil het nie, wil agter rond rondvroetel. Dit lyk logies, hoewel hulle met tegnologie maklik in die woestyn raakgesien kan word. Jy moet in elk geval na jou vriende radio stuur, maar nie vuur oopmaak nie. Boonop is daar net honderd van hulle, en daar is meer as driehonderd Britte!
  Gerda het vir Charlotte gefluister:
  - Dit is die Engelse! Dit is die eerste keer dat ek hulle so naby sien!
  Die rooiharige vriend, ook taamlik senuweeagtig, het geantwoord:
  - Niks spesiaals! En onder hulle is daar soveel swartes!
  Inderdaad, ten minste die helfte van die Engelse was swart. En die kolom het stadig beweeg, en die swartes het steeds gehuil... Hulle het nader en nader gekom...
  Hier kon die senuwees van een van die meisies dit nie verduur nie, en sy het 'n masjiengeweer afgevuur. Op dieselfde sekonde het die res van die krygers losgebrand, en Madeleine het laat geblaf:
  - Vuur!
  Etlike dosyn Engelse is op een slag afgemaai, een van die vragmotors het in vlamme uitgebars. Die res van die Britte het onoordeelkundig losgebrand. Madeleine het die oomblik aangegryp en geskree:
  - Gooi aanstootlike granate saam!
  Meisies van die elite SS-bataljon "She-Wolf" gooi granate ver en akkuraat. En dat hulle van kleins af opgelei is, en ook spesiale tegnieke ondergaan het. Dit is wanneer jy met elektriese skok oefen, jy is 'n bietjie stadig met die gooi en jy is geskok. Gerda en Charlotte het ook hul geskenke gegooi. En die Britte is halsoorkop en onderstebo... Dis so snaaks. Hulle skiet lukraak, en die swartes skree steeds in 'n onverstaanbare taal. Dit is beslis skurwe...
  En Gerda skiet en gooi, terwyl hy ook sing:
  - Daar is 'n nagmerrie in die leerlinge van die SS! Een sprong - een hou! Ons is sy-wolwe - ons metode is eenvoudig! Ons hou nie daarvan om die kat se stert te trek nie!
  Charlotte grom ook in reaksie. Die koeëls wat deur haar afgevuur is, breek die skedel in fragmente. En dan steek hulle hul oë uit. Hier is een bang swart man wat sy blonde maat met 'n bajonet in die sy steek. Hy sal bloed spoeg in reaksie. Charlotte sing saam:
  - Engele van die sterre donker hel! Dit blyk dat alles in die heelal vernietig sal word! Jy moet soos 'n vinnige valk die lug in vlieg! Om siele teen vernietiging te beskerm!
  Die Britte tree ongeorganiseerd op, die meeste van hulle is koloniale soldate: swartes en Indiërs, Arabiere. Hulle val of vries, of, inteendeel, spring skerp op en begin rondhardloop soos mal hase. Die meisies skiet egter akkuraat, en al vlieg die granate nie ver nie, is die fragmente dik! Daar is reeds min vyande oor. Madeleine skree in Engels, haar stem is so oorverdowend hard dat jy nie eers 'n megafoon nodig het nie:
  - Gee oor en ons sal jou lewens spaar! In gevangenskap sal jy goeie kos, wyn en seks hê!
  Dit het onmiddellik gewerk en sodra hulle opgee... Hande op en...
  Hulle het vyftig gevangenes versamel, die helfte van hulle gewond. Madeleine het beveel:
  - Maak die gewondes klaar!
  Die "sy-wolwe" het sonder seremonie koeëls in die slape gevuur van diegene wat nie op hul voete kon staan nie, en die res is in motors gelaai en na die naaste basis aangery.
  Ná die warm sand van die woestyn is Gerda se kaal voete baie bly om die sagte rubber te voel. Sy kreun selfs salig... Amerikaanse trokke is baie gemaklik en skud nie tydens die rit nie. Nadat hulle gewen het, is die meisies vrolik. Charlotte het vir Gerda gevra:
  - Hoeveel het jy vermoor?
  Die meisie trek haar skouers op in verwarring:
  - Weet nie? Ek was nie die enigste een wat geskiet het nie ... Maar ek dink daar was baie!
  Charlotte het bereken:
  - Daar is honderd van ons, hy het omtrent driehonderd vermoor, wat drie per broer beteken, dit wil sê per suster! 'n Indrukwekkende begin van die oorlog!
  Gerda waai haar hand onverskillig:
  - Dit is nie vir my belangrik nie! Die belangrikste ding is dat nie 'n enkele vriend gesterf het nie. Alhoewel dit natuurlik statistieke is, is driehonderd vyande vernietig, en aan ons kant is net twee wolfkrygers lig gewond. Ek is selfs verbaas hoe ons Afrika nog nie heeltemal verower het met sulke krygers nie.
  Charlotte het dadelik die bui verwoes:
  - Wel, ons het in die agtiende teen hierdie ongelukkige krygers verloor!
  Gerda skud woedend haar skoon kop, asof dit bedek is met Nuwejaarssneeu:
  - Dit is as gevolg van verraad! Maar eintlik was ons nader as ooit aan die oorwinning en dit was duidelik vir almal wat nie blind is nie! Ai, ons is onderbreek!
  Charlotte het ingestem en behendig met haar kaal tone agter haar linkeroor gekrap:
  - Ja, verraad, sabotasie, middelmatigheid van die weermag ... Maar ons het steeds die Russe gebreek en hulle gedwing om in 1918 oor te gee! O, dit sal lekker wees om deur die uitgestrekte Rusland te stap, dis koel daar, maar hier is dit warm!
  Gerda giggel vrolik:
  - Maar in Rusland is daar sulke erge ryp... Maar toe ek kaalvoet deur die sneeu in die berge hardloop, weet ek watter marteling dit is.
  Charlotte het haar tande ontbloot:
  - Klein Gerda hardloop kaalvoet deur die brandende sneeu... Dit is simbolies, asof in 'n sprokie... Sprokies oor 'n rein, steeds kinderagtige en glad nie selfsugtige...
  Gerda knipoog vrolik vir haar vriendin:
  - Dit is asof ons na die Führer moet gaan?
  Charlotte het bevestig:
  - Amper! Ons ry net, hardloop nie kaalvoet oor die warm woestynsand nie. En selfs ná die oorwinning.
  Die vasgebind swart man het in Duits gemompel:
  - Verskriklike engele, ek is gereed om jou te dien! Jy is 'n godin, ek is jou slaaf!
  Charlotte het die swart gevangene se bruin krulhare met haar effens growwe voet gestreel:
  - Julle swartes is van nature reeds slawe! Dit is natuurlik enersyds goed, iemand moet hard werk van dagbreek tot skemer, skaamwerk doen... Maar 'n slaaf van nature, deur sy gemene natuur, is 'n verraaier en kan nie met 'n wapen vertrou word nie. . Ons Duitsers is op ons beurt die mees kulturele en hoogs georganiseerde nasie op aarde. 'n Groot nasie van krygers, en dit is nie sonder rede dat Duitse huursoldate in alle Europese leërs en selfs in Rusland gedien het, meestal in bevelsposisies nie!
  Gerda het fel gesê:
  - Ja, jy sal ons as slaaf dien. Ons het spesiale menageries vir swartes. En vir nou is al wat jy moet doen...
  Charlotte het voorgestel:
  - Laat hy ons voete soen. Dit sal tog vir ons aangenaam wees, en Niger verneder homself.
  Gerda skud haar kop kragtig:
  "Ek weet nie hoe dit met jou gaan nie, maar dit is walglik as die Ariër se suiwer vel aan die lippe van die stinkende Niger raak." So...
  Charlotte het nie saamgestem nie:
  - Nie regtig nie! Inteendeel, ek sou daarvan gehou het. Wel kyk...
  Die vurige rooiharige skoonheid stoot haar beentjie na die swart man. Hy het entoesiasties begin om die lang, gladde, gebeitelde vingers van die godin te soen. En die meisie glimlag net teer in reaksie, die swart man se dik lippe kielie sy bruingebrande vel. Die gevangene se tong het oor die meisie se elastiese, effens stowwerige voet geloop. Dit is steeds lekker as jy "n sterk man van amper twee meter verneder.
  Gerda was verbaas:
  - Dit is vreemd, maar voel jy nie walglik nie?
  Charlotte het geglimlag:
  - Nie regtig nie! Hoekom moet ek gewalg word?
  Gerda het verkies om stil te bly: hoekom moet sy in haar vriendin se sake inmeng? Trouens, hulle is grootgemaak dat 'n Duitse vrou nie net 'n vegter moet wees nie, maar ook 'n liefdevolle, sagte vrou en 'n gesonde ma. Maar sy self het nog nie aan ouens gedink nie, dalk weens swaar fisieke inspanning, of het eenvoudig nog nie haar pasmaat gevind nie. Dit lyk egter of Charlotte ook moeg is daarvoor. Sy het die swart man met haar enkel in die neus geslaan, soveel so dat sy neus begin vloei het en vir Gerda voorgestel:
  - Kan ons dalk sing?
  Gerda knik:
  - Natuurlik sal ons sing! Anders raak dit hartseer!
  Die meisies het begin sing, en hul vriende het aangesluit, sodat die lied soos 'n waterval gevloei het:
  Ek en my dierbare gaan uit die bos uit,
  Verberg onaardse hartseer!
  En die koue, brandende, verkoelende,
  Die gebroke motief het deurboor!
  
  Kaalvoete in die sneeu,
  Die meisies word wit!
  Bose sneeustorms brul soos wolwe,
  Ontwrig swerms voëls!
  
  Maar die meisie ken geen vrees nie
  Sy is 'n kragtige vegter!
  Die hemp het skaars die vlees bedek,
  Ons sal beslis wen!
  
  Ons vegter is die mees gesoute,
  Jy kan dit nie met 'n voorhamer buig nie!
  Hier beweeg die esdoorns saggies,
  Sneeuvlokkies val op jou bors!
  
  Dit is nie ons gewoonte om bang te wees nie,
  Moenie waag om te sidder van die koue nie!
  Die teenstander is vet met 'n bul se nek,
  Dit is taai en walglik soos gom!
  
  Die mense het sulke krag
  Wat het die heilige ritueel bereik!
  Vir ons beide geloof en natuur,
  Die resultaat sal oorwinnend wees!
  
  Christus inspireer die Vaderland,
  Sê vir ons om tot die einde toe te veg!
  Sodat die planeet 'n paradys word,
  Alle harte sal dapper wees!
  
  Mense sal binnekort gelukkig wees
  Laat die lewe soms 'n swaar kruis wees!
  Koeëls is wreed dodelik
  Maar die een wat geval het, het reeds opgestaan!
  
  Wetenskap gee ons onsterflikheid,
  En die gedagtes van die gevalle sal weer tot diens geneem word!
  Maar as ons uitklim, glo my,
  Die vyand sal dadelik die telling opkroef!
  
  Bid daarom ten minste tot God,
  Jy hoef nie foute te maak nie, wees lui!
  Regter die Almagtige is baie streng,
  Dit kan darem soms help!
  
  Die Moederland is vir my die liefste,
  Heilige, wyse land!
  Ons leier, hou die leisels stywer vas,
  Die Vaderland is gebore om te blom!
  Die meisies van die elite SS-bataljon "She-Wolf" het so mooi gesing, en die woorde was sielvol. Oor die algemeen is daar 'n stereotipe dat 'n SS-man 'n laksman beteken! Maar dis nie waar nie. Daar was natuurlik spesiale strafeenhede, meestal as deel van veiligheidsafdelings wat spesiale operasies uitgevoer het, maar die meeste SS-afdelings was bloot die elite-wagte van die Wehrmacht. Oor die algemeen moet gesê word dat rooi, totalitêre propaganda nie die mees betroubare bron van inligting oor die Tweede Wêreldoorlog is nie. Dit is immers duidelik dat die kommunistiese leiers van Agitprop nie anders kon as om onbevooroordeeld te wees en objektief gebeure te dek nie. Dit is dus betroubaar moeilik om te oordeel waar daar werklike waarheid was oor die gruweldade van die Nazi's, en waar daar fiksie was. In elk geval, diegene wat ernstig met historiese navorsing besig is, word gedwing om te erken dat nie elke SS-kryger 'n laksman en 'n monster is nie. Daarbenewens, voor die aanval op die USSR; Die Nazi's het oor die algemeen verdraagsaam in die besette gebiede opgetree; Westerse bronne dui nie op enige massa-gruweldade of vergelding nie.
  En nou het die meisies die gevangenes gehelp om uit die karre te klim; hulle het die skugter mans se breë skouers vriendelik geklop. Daarna is die meisies genooi om hulself te verfris...
  Middagete was beskeie, maar 'n sebra is in die woestyn geskiet en elke meisie het 'n kebab gekry wat in Arabiese styl gekook is. Oor die algemeen was die Arabiere, ten minste uiterlik, vriendelik en diegene wat Duits geken het, het selfs probeer om 'n grap te maak of die meisies saggies se bene te streel.
  Gerda het die taai Arabier weggestoot en gesê:
  - Ek is nie vir jou nie!
  Charlotte het sy voorbeeld gevolg:
  - Kry vir jou 'n harem!
  Gerda glimlag en stel voor:
  - Maar sê vir my, Charlotte, wat sou jy doen as jy die Sultan se vrou word?
  Die rooiharige vriend het twyfelagtig opgemerk:
  - Dit is eintlik 'n aanvegbare geluk... Alhoewel dit afhang van watter sultan se vrou. As die groot Ottomaanse Ryk in sy bloeitydperk was, dan... Dit sou selfs baie lekker wees... Ek sou die Turkse leër hervorm, wapens verbeter... En seker eers sou ek my blik na die ooste draai.
  Gerda stem saam:
  - Reg! Maar dit is 'n skande vir Turkye dat dit selfs in sy bloeitydperk nie Iran kon verower nie. Dit was redelik realisties, veral aangesien die Persiese leër agterlik was. Ek wonder, Groot Fuhrer, watter besluit sal hy neem: Turkye verower, of hom in sy koalisie insluit, die Ottomane 'n been gooi, insluitend sommige van die nie baie waardevolle lande van Iran nie?
  Charlotte trek haar skouers verward op.
  - Weet nie! Trouens, onlangs was daar gerugte dat ons die USSR gaan aanval... Hulle sê dat Russiese rykdom en ryk lande van Oekraïne nie regtig nodig is nie!
  Gerda tel die beker tee met die tone van haar kaal voete op en lig dit heel behendig na haar ken en gooi die bruin vloeistof in haarself. Terselfdertyd het die meisie daarin geslaag om te praat:
  - Oekraïne het baie ryk, ryk lande. Onder wyse Duitse leierskap, en met ons hoë boerderykultuur, sal hulle rekordoeste lewer. En dan sal ons brood goedkoper wees as water. En dit sal tot voordeel van die Oekraïners self wees, want die Sowjet-regering beroof hulle eenvoudig en dwing hulle om honger te ly!
  Charlotte knik.
  - Ons sal hierdie Slawiërs ons groot Germaanse kultuur leer! Kom ons verlig hulle!
  Hier is die gesprek onderbreek deur onbeskofte krete, die rustyd was verby.
  Maar na middagete is die meisies weer in 'n ry opgetree en gedwing om deur die woestyn te marsjeer. Nadat hulle geëet het, was dit moeilik om te hardloop en die meisies het selfs effens gekreun totdat hul lywe egter opgewarm het. En so het hulle soos jerboas weggejaag.
  Dit is 'n virtuele geveg... En Afrika word Duits... En die Sowjet-Duitse front...
  In die winter het die Rooi Leër weer op die offensief gegaan. Daar is hardnekkige gevegte aan die gang.
  Christina, Magda, Margaret en Shella baklei in die Panter. Die voertuig, alhoewel dit nie ideaal is nie, het 'n vinnigvrende langafstandgeweer, is matig rats en het goeie frontale pantser.
  Duitse meisies is kaalvoet en in bikini's, ten spyte van die koue. En hulle voer 'n manoeuvreerbare stryd.
  Hier skiet Christina 'n skoot... Die dop tref die T-34-76 rewolwer en deurboor dit. "n Sowjet-tenk stop, neergeskiet.
  Die meisies skree uit volle bors:
  - Ons s'n het dit gevat!
  Dan skiet Magda. Die skoonheid met goue hare het ook getref.
  Ja, so die rewolwer van die vier en dertig is afgeskeur.
  Die tiermeisies maak beurte om te skiet. En baie akkuraat. Hulle het dus 'n ander Sowjet-tenk getref.
  Margaret slaan volgende. En dit het die SU-76 selfaangedrewe geweer getref. Behendig geslaan. En sy het gesing:
  - Ons helse Duitsland is sterk, dit beskerm die wêreld!
  En hoe die tong sal wys!
  Toe slaan sy Shell met 'n kanon. Raak die Sowjet KV-1S tenk. Die meisie het ook goeie werk gedoen.
  Ja, vier krygers in bikini's baklei en is nie bang vir die koue nie. Nadat vroue begin baklei het, het dit baie beter gegaan vir die Derde Ryk.
  Hier is vlieëniers Albina en Alvina in die lug. Albei skoonhede is in bikini's en kaalvoet. Hulle baklei op Focke-Wulfs. En dit is 'n baie ernstige motor.
  Albina, wat uit lugkanonne geskiet het, sê:
  - Aktiewe kroket! Moenie spyt wees oor die woorde nie!
  En hoe sal hy met 'n skitterende glimlag skitter! En hy sal twee Sowjet-vliegtuie gelyktydig afskiet.
  Alvina het ook soveel as drie met lugkanonne afgekap en getjirp:
  - My inskrywing sal dodelik en mat wees!
  Daarna het die meisie haar tande ontbloot en haar tande gewys! Sy is alles sjarme, en vol fenomenale sjarme.
  Albina sny nog 'n Yak-9-vliegtuig af en piep:
  - Waarom word Sowjet-vlieëniers benodig?
  Alvina skiet LAGG-5 af en sê met selfvertroue:
  - Sodat ons Duitsers rekeninge kan invorder!
  Wonderlike paartjie meisies. Hoe hulle te werk gegaan het om toekennings vir hulself in te samel. Jy kan regtig nie teen sulke skoonhede argumenteer nie. Hulle skiet vliegtuie af en ontbloot hul tande.
  En die belangrikste geheim is dat meisies in die koue kaalvoet en in 'n bikini moet wees. Dan kom die rekeninge vanself.
  En nooit aantrek nie. Skud jou kaal bors, en jy sal altyd hoog geag word!
  Albina het nog 'n Rooi Leër-vliegtuig afgekap en gesing:
  - In groot hoogte en sterre suiwerheid!
  En sy knipoog, spring op en ruk haar kaal voete, brul:
  - In die see golf en woedende vuur! En in 'n woedende en woedende vuur!
  En weer skiet die meisie met 'n energieke benadering die vliegtuig af.
  En dan val Alvina die vyand aan. Hy doen dit om die draai, ontbloot sy tande en piep:
  - Ek sal 'n super wêreldkampioen wees!
  En weer val die motor wat deur die meisie getref is. Ja, die Rooi Leër kry dit redelik sleg.
  En Albina brul van wilde ekstase:
  - Ek is nou 'n laksman, nie 'n vlieënier nie!
  Skiet nog 'n Sowjet-vliegtuig neer en sis:
  - Ek buk oor die visier en die missiele jaag na die teiken, daar is nog een benadering wat voorlê!
  Die vegter tree uiters aggressief op.
  Hier val albei meisies grondteikens aan. Albina slaan die vier en dertig en skree:
  - Dit sal die einde wees!
  Alvina tref die SU-76 en fluister:
  - Tot volledige vernietiging!
  En hoe skud hy sy kaalvoet!
  In die winter kon die Rooi Leër nie noemenswaardige sukses behaal nie. Slegs in die Rzhev-gebied het hulle daarin geslaag om 'n effense wig te maak, maar deur reservate in te stel het die Duitsers die situasie herstel. Die Krauts is regtig sterk.
  En in Mei 1944, nadat hulle hul troepe met nuwe tenks aangevul het, insluitend die meer gevorderde en beter beskermde Panther-2, het hulle op die offensief gegaan in die gebied van Kursk en Rostov-on-Don.
  Alles sou nie so erg wees as 'n groot aantal Arabiere en swartes nie aan die offensief deelgeneem het nie. En die belangrikste, Türkiye het ook tot die oorlog toegetree. Die situasie het dus uiters kommerwekkend geword.
  En die Rooi Leër, wat swaar verliese gely het, het teruggeval voor die superieure magte van die Wehrmacht.
  Maar die dapper ses meisies, onder leiding van Alenka, het fel met die Krauts baklei. En die kragte was duidelik ongelyk.
  Alenka het vir Koersk geveg, wat deur die Nazi's bestorm is. Die desperate skoonheid gooi 'n granaat met haar kaal tone en tjirp:
  - Eer aan Rus en ons liewe partytjie!
  Toe het Natasha 'n granaat met haar kaal tone geskiet en gesis:
  - Ons sorg vir die meisie kaalvoet!
  Daarna het Anyuta ook 'n doodsgeskenk met die tone van haar kaal voete gestuur en verdor:
  - Dit sal 'n wonderlike slag wees!
  Rooihaar Augustinus het 'n geskenk van vernietiging met haar kaal onderste ledemaat geneem en gestuur en gepiep:
  - Wys die radar in die lug!
  En toe gee die goue hare Maria die Nazi's dood met haar kaal bene.
  En sy het gesing:
  - In Madagaskar, in die woestyn en die Sahara! Al oral gewees, die wêreld gesien!
  En dan gooi Marusya 'n hele klomp kaal voetsole en sing:
  - In Finland, Griekeland, en in Australië, Swede, sal hulle jou vertel dat daar nie mooier meisies as hierdie is nie!
  Ja, die ses meisies het baie goed baklei. Maar die Krauts het nog steeds Koersk geneem ...
  Nee, jy kan sulke superieure magte nie weerstaan nie. Die fasciste word hardkoppig.
  En wat beteken die voorbereiding van die monsters?
  Adolf Hitler was eenvoudig mal: voel soos 'n ware despoot, aan wie almal gehoorsaam en bewe. Ja, as jy Stalin se suksesse wil hê, dan moet jy soos Stalin wees, sonder jammerte en eis van ander en jouself (dit is presies hoe Joseph Vissarionovich in hierdie volgorde gedink het!). Nou is die geritsel ordentlik en die kar sal begin beweeg. In die algemeen het Duitsland, met inagneming van sy satelliete, 'n groot voordeel bo die USSR in die hoeveelheid industriële toerusting, in die gekwalifiseerde arbeidsmag en in die aantal ingenieurs op alle vlakke. Dit is 'n feit, maar die vervaardiging van wapens is steeds nie op peil nie! Duitsland het dwarsdeur die oorlog agter die USSR gebly, ten spyte van al die vernietiging in Rusland. En waaruit? Natuurlik weens "n sekere chaos wat in verskeie departemente en veral in die militêre industrie geheers het. Boonop het 'n gebrek aan grondstowwe, sowel as 'n onderskatting van die vyand se potensiaal, 'n negatiewe rol gespeel. In die besonder, in 1940, was die produksie van wapens in Duitsland laer as in 1939 (as ons die totaal van ammunisie insluit), en dit ten spyte van die feit dat die oorlog reeds aan die gang was, en die Derde Ryk beheer oorgeneem het van groot gebiede met groot gebiede. reserwes van produksievermoë. Wel, wat kan ons sê oor Hitler se organisatoriese vermoëns? Nie te veel nie, hy het geskitter in die militêre industrie.
  Die Fuhrer het in 'n lang toespraak verklaar:
  - In die kwessie van toesig oor lugvaart word noodbevoegdhede aan Sauer verleen. Hy sal die hoeveelheid toerusting wat geproduseer word noukeurig monitor, en nie minder belangrik nie, die kwaliteit. Boonop is baie van jou vriende Göring, al was hulle eens goeie aces, nie tot leierskap in staat nie. Nie elke goeie soldaat is ook 'n uitstaande generaal nie, so in plaas van die opgehange Eric, sal die tegniese sfeer gelei word deur 'n persoon uit professionele entrepreneurs wat in staat is om die lugvaartmagte te hervorm en toe te rus. Brittanje slaap immers nie, dit verhoog beide die kwantiteit en kwaliteit van sy gewapende magte, en veral sy lugvaart. Ons moet twee koppe voor die vyand wees, 'n dosyn treë, anders sal ons heeltemal ons meerderwaardigheid oor die vyand verloor. Daarom is kwalitatiewe stappe nodig.
  Göring het bedees geantwoord:
  - My vriende, bewese mense wat hul gevegsdoeltreffendheid en professionaliteit bewys het.
  Die besete diktator het woedend geword:
  - Of miskien het ek, na jou mening, vergeet wie die Slag van Brittanje verloor het? Of wie die vierjaarplan vir die ontwikkeling van die nasionale ekonomie misluk het. Of wil jy ook met stokke geslaan word, en selfs in die openbaar. Hou dus jou mond en wees stil voor jy jouself aan die paal steek!
  Göring het selfs in vrees gebuk gegaan. Helaas, die Fuhrer is nie om mee te bemoeilik nie. Toe is die geraas weer gehoor, en nog 'n ME-262-straler het die lug in opgestyg. Die motor was massief en het twee enjins gehad. Die vlerke is effens gevee, die vegter self lyk redelik dreigend. Sy spoedeienskappe, vir 1941, is oor die algemeen ordentlik, en selfs volgens wêreldstandaarde breek dit rekord. Dit is waar, die masjien self is nog nie heeltemal betroubaar nie en vereis ontfouting. Die fascistiese diktator het egter reeds die eienskappe van nuwe, meer gevorderde vegters gegee... Die ME-262 weeg meer as ses ton, wat beteken daar is 'n mate van oorlading. "n Vegvliegtuig moet klein, goedkoop en flink wees. In hierdie opsig kan die ME-163 nogal goed wees, maar sy vuurpylenjin is te geforseerd en werk net vir ses minute (of liewer, dit sal steeds werk!), wat beteken die reikafstand is net binne 'n radius van honderd kilometer . As 'n Blitz-styl bomwerper of 'n dekvegter vir armada-aanvalle op Engeland is dit natuurlik nie geskik nie.
  Maar die ME-262 kan 'n ton bomme dra, dit wil sê soveel as die Pe-2, 'n Sowjet-frontlinie-vliegtuig. Dit is 'n uitstekende oplossing vir beide vegvegters en vir die ondersteuning van troepe. Hoekom skep jy egter nie 'n vegter in die styl van die Comet ME-163, maar sonder 'n vuurpyl-enjin, maar met 'n turbojet-enjin? Hulle het probeer om die "Komeet" te verbeter en dit het gelyk of hulle die vlugtyd tot 15 minute verhoog (dit is 'n reikafstand van tot 300 kilometer), wat algemeen aanvaarbaar is vir die Slag van Brittanje. Londen kan steeds van Normandië af bereik word... Alhoewel alles nie so voor die hand liggend is nie, moet jy dit ook bombardeer en teruggaan, en vyftien minute was nie so vinnig nie. In die toekoms is vuurpyl- en straaljagters as 'n doodloopstraat in lugvaart erken. Maar die ontwerp van die "Comet" is baie interessant, met sy klein grootte en ligtheid, wat beteken dat dit goedkoop en beweegbaar is.
  Daarbenewens is daar ook baie belowende vegvliegtuie wat oor die algemeen 800 kilogram weeg, sulke sweeftuie dat dit in luggevegte gebruik kan word. Weens hul kort afstand kan vlugte op hulle weliswaar slegs in verdedigingsgevegte uitgevoer word, of aan Londen afgelewer word op ... Vervoer, en dan die vlieëniers terug vang. Jy sal hier daaroor moet dink. In die werklike geskiedenis het die sweeftuie nooit tyd gehad om te veg nie, en om een of ander rede in Korea het Sowjet-lugvaartgeneraals dit nie gewaag om hierdie idee te probeer nie. Oor die algemeen is dit nie hartseer nie, maar tydens die Koreaanse Oorlog was die Amerikaanse vlieënier die eerste om oorwinnings te behaal. Die Yankees moet dus nie onderskat word nie.
  Nadat die vlug geëindig het, het 'n jong blondekopmeisie uit die stuurkajuit gespring en volspoed na die Führer gehardloop.
  Besete Nazi nommer een het sy hand na haar uitgesteek vir 'n soen. Wat lekker is, is wanneer meisies jou liefhet, en die Fuhrer, blyk dit, nogal opreg verafgod word deur alle Duitsers, of liewer, byna almal behalwe 'n paar konsentrasiekampgevangenes. Die vlieënier het met entoesiasme gesê:
  - Hierdie is eenvoudig 'n manjifieke vliegtuig, dit het sulke spoed en krag. Kom ons skeur al die leeumannetjies uitmekaar soos 'n warmwaterbottel uit 'n surrogaat!
  Die Fuhrer het die meisie se impuls goedgekeur:
  - Natuurlik sal ons dit skeur, maar ... Ontfouting van die masjien moet teen 'n vinniger pas uitgevoer word, en dit geld veral vir motors. Hier sal natuurlik radikale maatreëls nodig wees om dit te verbeter, maar indien enigiets sal die leier-ontwerper help!
  Almal het eenstemmig geblaf:
  - Eer aan die groot Führer! Mag die Voorsienigheid ons help!
  Die volkslied van die Derde Ryk het begin speel en 'n kolom jong vegters van die Hitler Jugent het vorentoe beweeg. Seuns van veertien tot sewentien jaar oud het in 'n spesiale formasie na die trom opgeruk. En toe gebeur die interessantste ding: tienermeisies van die Duitse Vroue-unie het opgeruk. Hulle was in kort rompies, die naakte, kaal voete van die skoonhede het die blik van mans getrek. Die meisies het probeer om hul bene hoër te lig, maar het terselfdertyd hul tone teruggetrek en hul hakke versigtig geplaas. 'n Vermaaklike gesig van skoonhede met onberispelike figure... Die gesigte was regtig anders en van die jong fasciste was ietwat onbeskof, amper manlik, en hulle het hulle ook verdraai. Veral wanneer hulle hul wenkbroue bymekaar gebring het.
  Esthete Adolf het opgemerk:
  - Dit is nodig dat seuns en meisies fisieke opleiding op groter skaal ontvang. En ek weet dat daar baie aan hierdie saak gedoen word, veral in die Jungfolk, maar wat nodig is, is inklusiwiteit en die aanvaarding van Spartaanse metodes. Natuurlik, benewens die aanmoediging van diefstal... Ons seuns en meisies moet grootword om ordentlike en terselfdertyd genadelose mense te wees.
  Die opperbevelvoerder het stilgebly. Die generaals was stil, waarskynlik bang om beswaar te maak, maar wou nie die ooglopende bevestig nie. Die Führer het voortgegaan:
  - Oorlog is nie 'n grap nie, maar genadeloosheid teenoor vyande moet gekombineer word met wedersydse bystand en 'n gevoel van broederskap teenoor kamerade. Dit is wat ons by almal moet inboesem... Die nuwe supermens is genadeloos teenoor ander, maar nog meer so moet hy genadeloos wees teenoor homself. Want minderwaardigheid moet eers in 'n mens se siel uitgeroei word, en dan sal die swak menslike liggaam opstaan!
  Nog 'n pouse... Die generaals en ontwerpers het skielik besef en het heftig begin toejuig. Die Führer het tevrede gelyk:
  - Dit is beter, maar nou wil ek graag 'n nabootsing van luggevegte sien. So formidabel en alles vernietigend ...
  Heinkel het bedees gevra:
  - Met lewendige ammunisie of doppe, my Führer?
  Nazi nommer een knik:
  - Natuurlik, met gevegte. Daarbenewens wil ek die effek van die uitwerptoestel oorweeg. Jy werk immers daaraan... - Die Führer het sy vuiste geskud. - Wanneer, uiteindelik, sal dit gereed wees en in massaproduksie geplaas word. 'n Ervare vlieënier is immers 'n ervare vlieënier wat beskerm moet word vir toekomstige gevegte!
  Die Fuhrer-Terminator het nietemin besluit om die ontwerpers 'n meer moderne ontwerp van die uitwerptoestel te wys. Hierdie stelsel moet minder omslagtig, eenvoudiger en ligter wees. Wel, die goedkoop squib, wat reeds deur die Duitse industrie bemeester is, is baie geskik vir hierdie doel.
  Die diagram moes onderweg geteken word, maar Hitler was 'n baie goeie kunstenaar, en hy het duidelik, vinnig geteken, die lyne van die diagramme en draaie was ewe en duidelik sonder enige liniale of passers. Die tref-en-mis Terminator het gedink dat dit natuurlik vreemd is dat die Duitsers, wat in die algemeen so 'n sterk en tot 'n mate gevorderde ideologie soos Nasionaal-Sosialisme en die totalitêre stelsel het, die oorlog aan die Russe uitlek. Miskien is dit te wyte aan die feit dat Russiese soldate sterker en meer veerkragtig was as Duitse en geleer het om vinniger te veg.
  Oor die algemeen, as jy na die verloop van die oorlog as 'n geheel kyk, dan het die Russe, of eerder die Sowjet-weermag, geleer om te veg, maar die Duitsers het blykbaar vergeet hoe ... Hulle bevel het besluite geneem op die vlak van eerste -gradeerders, en miskien selfs laer as die eerste-skraper ondervinding het in die uitvoer van militêre operasies in real-time strategieë. En die feit dat kinders van ses jaar oud soms al so behendig virtuele leërs lei, is iets waaruit hulle en Zhukov en Mainstein kan leer. Sommige navorsers beskou beide Zhukov en Mainstein egter as middelmatigheid. Daar is ook teenstrydighede met betrekking tot die aantal toerusting, veral gevange Franse toerusting. Hitler se geheue ('n goeie geheue, veral toe hy nog gesond was!) het voorgestel dat daar 3600 gevange tenks van die Franse gevange geneem is, 'n baie indrukwekkende syfer... Sommige modelle, soos die SiS -35, was meerderwaardig in hul wapenrusting t.o.v. die T-34 slegs in frontale pantser. Hierdie tenk kan dus maklik in Franse fabrieke vervaardig word, behalwe miskien deur die 47 mm-wapen met 'n langloop 75 mm-geweer te vervang. Trouens, selfs dit is dalk nie genoeg nie. Brittanje en die VSA in die algemeen het nog altyd wapenrusting die meeste in hul tenks waardeer. Byvoorbeeld, die veertig ton Churchill het pantser van 152 millimeter gehad teenoor 120 vir die IS-2 swaar tenk.
  Die Fuhrer het vir die ontwerpers iets anders gesê:
  - Ons het genoeg windtonnels, so soek 'n meer optimale model van die vliegtuig en skep vaartbelynde vorms, sonder om die saak na duur toetse te bring, waar ons beste ase ook sterf. Byvoorbeeld, 'n vlieënde vlerkmodel van 'n vliegtuig is baie effektief, veral as die dikte en hellingshoek verander kan word. Ek het reeds vir jou die tekening gegee, so die stertlose behoort gereed te wees. Sy geskatte spoed sal tot 1100 kilometer per uur wees, selfs met 'n Yumo-enjin. Gaan dus voort, maar moenie onbeskof wees nie!
  Adolf die ongeskikte het ook aangeraai hoe om die spoed van pypblaas te verhoog. Hy het die swak versteekte ironie in die ontwerpers se sienings vasgevang: hoe het 'n eenvoudige korporaal soveel geweet? Glo hulle nie in die genie van die Führer nie? Wel, ons sal dit uitvind ... of nie, ons sal dit nie uitvind nie, maar ons sal aan hulle bewys dat ons opgevoed is.
  Dit is gevolg deur middagete in die vars lug, die diensmeisies het tafels en stoele gerangskik. Pragtig... Maar watter hervormings moet in Nasionaal-Sosialisme gemaak word? Soos om die aantal vyande soveel as moontlik te verminder en vriende te maak. Moet byvoorbeeld nie die Duitse ras om elke draai verhef nie en kan selfs ophou om volke in klasse te verdeel. Die verdeling van nasies in minderwaardige en Ariese nasies is egter nog nie formeel gewettig nie. Dit vereenvoudig dinge. Oor die algemeen het Hitler juis ná die aanval op die USSR met die massa-uitwissing van Jode begin. Hoekom sou hy sulke kinkels hê? Miskien het hy gehoop dat wêreld-Sionisme hom sou seën vir die oorlog met Bolsjewisme, en die Weste sou hom ondersteun. En toe, toe Brittanje en die VSA beslis nee sê vir die Wehrmacht, het die Fuhrer woedend geword? Het hy begin om wraak te neem op daardie Jode wat hy kon bereik? Hitler is natuurlik 'n idioot om die Holocaust te pleeg en daardeur die idee van Nasionaal-Sosialisme te diskrediteer. Nou het die woorde Nazi en laksman sinoniem geword. Baie verwar ook nasionalisme en fascisme, miskien as gevolg van die konsonansie van die woord Nazi. Maar dit is glad nie waar nie. Fascisme het in beginsel geen direkte verband met Nasionaal-Sosialisme nie. In sy kern het die konsep van fascisme in die negentiende eeu in Frankryk ontstaan en 'n heeltemal ander betekenis gehad.
  'n Soort essensie van die leerstellings van fascisme in sy oorspronklike weergawe het neergekom op die vestiging van 'n korporatiewe gees, 'n gevoel van kameraadskap onder kapitaliste. Mussolini het toe die leerstellings van fascisme aan sy Swarthemde bekendgestel. Wel, die Nazi's is eers fasciste genoem deur hul vyande en politieke mededingers. Om eerlik te wees, die Nazi's het wreed opgetree, sodat daardie fascis 'n beledigende, negatiewe betekenis gekry het. In Rusland het nasionaliste op 'n tyd 'n sekere opgang beleef, veral in die vroeë negentigerjare, wat 'n maksimum in 93-94 bereik het. Toe het die oorlog in Tsjetsjenië gelei tot 'n toename in pasifistiese sentiment in die samelewing en 'n tydelike afname in nasionalisme. Die oorlog in Joego-Slawië en die bombardering van Serwië het gelei tot 'n tydelike oplewing in patriotisme, maar toe het 'n skeuring in die nasionale beweging plaasgevind. In Rusland het die nasionaliste 'n probleem met leiers gehad ... Hulle het nie hul eie Fuhrer gehad nie ... Dit is waar, Zhirinovsky is met Hitler vergelyk, en hy het selfs Adolf in sekere opsigte oortref. Byvoorbeeld, in die spoed van politieke opstyg, binne vier jaar na die stigting van die party, die eerste plek in die parlementêre verkiesings te neem. Maar Zhirinovsky het onredelik opgetree en nie net daarin geslaag om sukses te ontwikkel nie, maar selfs om te handhaaf wat hy bereik het. Hier moet ek sê, eerstens, dit was sy persoonlike skuld. Onvoldoende dissipline in die party, skandale waarby hy betrokke geraak het. Maar die ware Hitler het nooit in die Reichstag gesit nie en niemand het sy fliek-tantrums op televisie gewys nie. En daar was geen televisie self nie. Alhoewel Zhirinovsky se sukses in die 1993-verkiesing 'n verdienste was van sy suksesvolle werk met die televisiegehoor.
  'n Pragtige meisie uit die bediendes gaan sit langs die Führer en sit sy hand op haar kaal knie. Gekoe:
  - Dink jy aan iets, my Führer?
  Die Nazi-diktator en terselfdertyd 'n virtuele speler het opgekikker. Hy het opgemerk dat hy nog nie klaar is met sy groentesop en vrugteslaai nie. Die Fuhrer het die meisie op die lippe gesoen, haar jeugdige, soet geur gevoel en gesê:
  - Jy sal saam met my in die kar gaan. En julle kom almal by die werk, die tyd om te eet is verby.
  En weer het die ratte van die staat, hoewel nie heeltemal goed geoliede meganisme nie, begin draai. Op pad terug het die Fuhrer liefde gemaak met die skoonheid, en was selfs verbaas waar hy soveel energie en krag gekry het. Hulle het immers gesê dat die Fuhrer impotent was en oor die algemeen kwansuis gestremd was, omdat hy sifilis ('n leuen) gehad het en gekastreer is ('n totale fiksie!). Dis waar dat Hitler dit nie reggekry het om nageslag te hê nie... Wel, môre sal hy self vir hierdie saak sorg... Of nie, hy sal nog vir Himmler moet nooi. Oor die algemeen, in die werklike geskiedenis, het die Fuhrer die rol van die SS skerp versterk. Blykbaar sal hy ook hierdie roete in hierdie alternatief moet loop. En dat die ondergeskiktheid van die kriminele polisie aan die SS-struktuur as geheel redelik is; nou sal alle data en lêers in een bron saamgevoeg word. Daarbenewens sal die gebruik van marteling teen misdadigers en daardie gevorderde ondervragingsmetodes wat kenmerkend is van die Gestapo en ander geheime polisiestrukture die opsporingsyfer aansienlik verhoog.
  Die waarheid kan toeneem en die aantal onskuldige slagoffers kan toeneem, maar... Die oorgrote meerderheid SS-manne is ordentlike mense, en 'n ervare ondersoeker sien as 'n reël dadelik of 'n persoon lieg of die waarheid praat, en hy maak selde foute. Dit kan uit baie misdaadkronieke beoordeel word.
  Nadat hy nog 'n paar aktuele sake besluit het en twee nuwe meisies genooi het om die bed warm te maak, het die Fuhrer, wat sy kop op die naakte welige borste van die skoonheid laat rus het, aan die slaap geraak ...
  Hierdie keer het hy teruggekeer na die droom wat hy vroeër onderbreek het, oor 'n grootse ruimtegeveg. Weereens in sy deursigtige vegter, en die vyand probeer om die geledere van die leër van Groot-Rusland aan te val. En die Fuhrer van die Hypernet-speletjie, en sy maat, 'n plomp, maar terselfdertyd gespierde blondine, probeer optree en terselfdertyd mekaar help. Lelike vyandelike vegters probeer die syfers neem deur hul numeriese meerderwaardigheid te gebruik. Die disharmonie van die militêre armadas van Dermostan word al hoe meer opvallend. Hulle skepe lyk al hoe meer walglik. Kaptein Vladislav het, met behulp van die "emmer"-tegniek, die motor redelik suksesvol in die vorm van 'n skewe skoen gesny en gesê:
  - Dit is nie verniet dat beide Hitler en Stalin 'n pa gehad het wat 'n skoenmaker was nie!
  In reaksie hierop het sy blonde maat haar kaal, pienk hakke geflits:
  - Ek het nie stewels of ander skoene nodig nie. Met kaal voete voel ek die geringste kromming van die vakuum of vibrasies van ruimte baie beter! O my Fuhrer, wil jy graag 'n meisie word?
  Vladislav lag in reaksie:
  - Dit sal interessant wees vir 'n kort tydjie. Almal sê vroue het baie sterker en langer orgasmes as mans, so ek wou regtig kyk of dit regtig waar is?
  Die blondine giggel:
  - Vordering gee jou dalk die geleentheid om dit ook te ervaar... Tensy ons natuurlik die grootse ruimtestryd verloor. Daar is te veel vyande. Keiser Almaztiger 13, wat nog nie gebore is nie, maar reeds ons bevelvoerder is, kan ook sterf.
  Die persoon wat die Führer getref het, het opgemerk:
  - 'n Groot bevelvoerder, soos 'n kop in oorlog, hoe groter die grootte, hoe ernstiger die verlies!
  In plaas daarvan om te antwoord, het die blondine haar vegter begin omdraai. Hy het 'n krakeling gemaak, skaars die ram vermy en toe baie akkuraat teruggeskiet. Die vyand se voertuig het in vlamme uitgebars en in baie klein vlammende stukke begin verdeel, soos papawersaad. Die meisie, wat die kougom met haar kaal tone optel en dit so behendig gooi dat dit reg op haar uitstaande tong beland het:
  - Lieflik! As jy kou, eet dan!
  Maar die taai vegter was nie so gelukkig nie; hy is weer getref, al was dit tangensiaal en die vegter-kaptein het gegrom:
  - Hoe siek van hierdie vroue se strelings het my nie!
  Die blondekop se oë blink:
  -Is jy nie tevrede met streel nie? Wil jy waarskynlik iets ernstiger hê? Dis hoe ongeduldig julle almal is, geneig tot verraad!
  Vladislav het gelag en amper 'n harde antwoord uit die vegters van Dermostan gesluk. Die prentjie van die geveg het ietwat verander. Die vyand het onuitputlik gelyk, en het meer en meer nuwe magte in die geveg ingebring. Die ultra-gevegskepe was veral gevaarlik; groot, soos asteroïdes, het hulle stadig uit die vakuum te voorskyn gekom, asof dit met simpatieke ink getrek is (wat verskyn het wanneer jy 'n lamp op hulle skyn). Shit-stan het eerstens probeer om die flanke te buig, om 'n omhullende maneuver uit te voer, waarskynlik om 'n ketel in die ruimte te skep.
  Die troepe van Groot-Rusland het moedig geveg, en terselfdertyd het hulle ook nie weggeskram van maneuvers nie. Dit is hoe die metode van mobiele verdediging, sowel as gewaagde maneuvers en duikslae, gebruik is. Byvoorbeeld, die gevegskruisers en -grypers van die ruimteleër van Groot-Rusland het óf verdwyn óf, inteendeel, het in die agterkant van die nagmerrie-teenstander verskyn. Dit het herinner aan 'n vis wat in 'n ysgat jag - hulle het te voorskyn gekom, die prooi ('n soort winterinsek, en as die jagter 'n baber was, dan 'n voël!) gegryp en terug in die gat gegaan. In hierdie geval het die skepe van Dermostan dadelik verdwaal, begin saamdrom, of selfs op mekaar losgebrand. "n Snaakse plasma-uitbarsting met die verbranding van ruimteskepe. Byvoorbeeld, selfs 'n ultra-slagskip, wat verskeie treffers van termiese preon-missiele ontvang het, het in blou en groen vlamme uitgebars. Toe sien die groot vegter (wat aanhou om die shitstans wat soos 'n badblaar vasgesteek het te vernietig!) 'n prentjie binne 'n brandende ultra-slagskip sien. En wat 'n indrukwekkende kolos, 'n bemanning van soveel as twee miljoen soldate en vyftig miljoen robotte!
  Die militantes binne-in die skip is verskillende soorte skurwe: trolle, kabouters en verskeie bastertipes, byvoorbeeld die mees wydverspreide: 'n mengsel van bosluise en sigarette, of eerder selfs sigaretstompies! Wel, skrikwekkende wesens, asof uit 'n gruwelfliek wat deur 'n dwelmverslaafde geteken is.
  Die wesens wil bitter graag ontsnap, maar terselfdertyd bots hulle met mekaar, steek, sny, byt. Hier kom 'n heiningmasjien, spesiaal geskep vir instapgevegte. En sy is gewapen met kwasi-plasma-swaarde, nie reguit nie, maar geboë vir 'n verskeidenheid maneuvers. Die eerste omheiningsmasjien het in die lewende gemors van diegene wat uit 'n groot skip gevloei het, wat brandend van vuur gevloei het, vasgery. Dadelik het flenters gekapte vleis en verbrande liggame in alle rigtings gevlieg. 'n Vriend het agter haar verskyn, sy het soos 'n spinnekop gelyk, net daar was ten minste dertig ledemate, en hulle was in die vorm van vernietigingsstrome, wat selfs 'n dinosourus in die helfte kon sny.
  Een van die Dermostan-offisiere het geskree:
  - O, moenie my sny nie! Die pion het die koningin geëet!
  Maar hy was ongelukkig, die sigaretstompie met die pote van 'n bosluis, net nog meer walglik, het aan die antenna gestamp en daaraan gehang. Die manier waarop hy geskree het, kon egter nie meer gehoor word in daardie wildste, steeds toenemende kakofonie nie. Tonge van princeps-plasma-vlamme, oorwegend blou en oranje, het die verskrikte vegters van Shitmostan verbygesteek, wat hulle laat braai het. En die omheiningsmasjiene was volop in die ultra-gevegskip. Blykbaar was dit duidelik in hul program ingeprent: doodmaak, doodmaak en nogmaals doodmaak! En dit maak nie regtig vir hulle saak wie nie. En in die gange was daar die geraas van die verskriklikste hiperkamer.
  Die ultravlam het egter reeds die omheiningsmasjiene bereik, asook baie kabouters en klou-sigaretstompies het reeds in fotone verkrummel. Die ultra-slagskip het dus geleidelik in verskeie dele begin disintegreer. Alhoewel die skeuring stadig plaasgevind het, het dit nie minder onheilspellend gelyk nie. Veral teen die agtergrond van baie ander, óf wat opvlam as miniatuur supernovas, óf, inteendeel, as krimpende ruimteskepe. Ongelukkig nie net van Dermostan nie, maar van Groot Rusland.
  Byvoorbeeld, 'n kruiser met die hamer-en-sekel-embleem het beheer verloor en in 'n vyandelike angs gestamp. Wanneer twee massas teen onderligspoed bots, is dit gelykstaande daaraan om deur 'n vernietigingsvuurpyl gestamp te word. Dit braak met oorweldigende krag (as mens dit natuurlik so kan stel). Die ontploffing het geblom soos 'n tulp met veelkleurige blomblare, wat skielik alles verteer het wat rondom 'n dosyn kilometer bestaan het. Vladislav-Adolf het dit gestel:
  - En dit lyk asof ons ouens al in die hemel is!
  Die blondine het filosofies opgemerk:
  - Die hemel is die enigste goeie plek waar niemand haastig is om te kom nie, al is hulle in die hitte!
  Die Hitler-treffer het ingestem:
  - Dit is die paradokse van die heelal. Ons wil nie op 'n goeie plek beland nie, maar die slegte een sleep ons in! Dit is dus nie eers duidelik wat beter is nie, lewe of dood.
  Die meisie het filosofies opgemerk:
  - Die lewe is altyd beter as die dood. Dit is nie verniet dat byna alle mense so dink nie. Mense se opinies is egter, soos alles in ons wêreld, relatief.
  Die Führer het nog 'n taamlik moeilike beurt uitgevoer, wat hom toegelaat het om 'n tweesitplek, en dus baie duurder en ryk gewapende vegter (hoe mooi dit ontplof het, asof vuurwerke van komplekse kombinasies van vuurwerkmateriaal opgevlam het) af te skiet, pêrels van versplinterde materie oor die vakuum gestrooi. Vladislav-Adolf het opgemerk:
  - Mense se idees oor beide die natuur en God is baie teenstrydig. In die algemeen is daar selfs 'n konsep van 'n reaktiewe, dit wil sê selfs 'n destruktiewe verstand, wat 'n persoon dwing om op 'n manier op te tree wat glad nie is wat pragmatiese instinkte en oorwegings van opportuniteit moet gebied nie.
  Die blondine, wat sukkel om te herstel van 'n wrede duikslag (wat anders kan jy doen as sewe vegters tegelyk op jou afstorm), het gesê:
  - Stop pragmatiek - skakel wiskunde aan!
  - Nie snaaks nie! - het Vladislav geantwoord.
  Skielik, voor die vlootlugvaartkaptein, verskyn 'n beeld van die bevelpos van die leër van Groot-Rusland. Inderdaad, dit is natuurlik 'n gawe - die vermoë om die Allerheiligste binne te dring en selfs te herken, al is dit nie die planne van iemand anders nie, maar 'n mens se eie opdrag.
  Hier is dit, die vlagskip slagskip, die indrukwekkende vlagskip van die ruimteweermag van Groot Rusland met 'n deursnee van honderd kilometer. En hierdie skip veg natuurlik ook, want tienduisende kragtige artillerielope kan nie tot onaksie gedoem word nie. Die vlagskip-ultra-slagskip probeer egter sinchroniseer met ander groot skepe. Die vyand kan nie die geringste kans gegee word om die vlagskip te vernietig nie, waar die hoofbevel van die eskader van die ruimteweermag van Groot Rusland geleë is.
  Verbasend genoeg is die algemene bevelvoerder en monarg net 'n embrio wat in die baarmoeder lê. Die ma self is gedompel in 'n toestand van opgeskorte animasie, want anders sou die uitvoering van haar pligte te pynlik wees. En die funksionering van die reeds voldoende ontwikkelde embrioniese monarg, wat ledemate en, bowenal, 'n taamlik groot brein het, word verseker deur talle kubernetiese eenhede. Die embrio self, wat oor die Groot Russiese Ryk heers, voel redelik gemaklik.
  Ja, natuurlik, en hy is belas deur die nood, hy is nou al 'n paar jaar in sy ma. Mens kan net droom om te gaan hardloop of iets te verskuif. En dit is pynlike drome, want geboorte beteken onmiddellike verdwyning. Die embrio kommunikeer met die buitewêreld met behulp van skandeerders. Natuurlik wys hulle nie die werklike voorkoms van die embrioniese bevelvoerder nie, maar 'n beeld wat meer in staat is om vertroue te wek. Veral 'n aantreklike jong man verskyn in die vorm van 'n ongebore koning. Hy gee bevele aan die troepe in 'n duidelike, bevelende stem:
  - Gebruik die beginsel van elastiese verdediging. Soos duisende jare gelede, het swakker kragte, minderwaardig in getalle, die ongetwyfelde feit gebruik dat 'n kleiner massa baie meer beweeglik is as 'n groot. Aangesien 'n karige massa gekenmerk word deur onbeduidende traagheid!
  Die meisie-maarskalk het bevestig:
  - Natuurlik... Die weermag se vermoë om te maneuver is die sleutel tot oorwinning. Uiterstes moet natuurlik vermy word. Die mier is immers nie die koning van die diere nie!
  Die embrioniese bevelvoerder glimlag:
  - Die dodelikste wesens is bakterieë. Alhoewel nee, miskien nie eers virusse nie! Alhoewel dit 'n primitiewe organisme is, is dit effektief! Hier het die vyand enorme magte versamel, van byna die hele heelal, wat beteken dat hy die oorblywende gebiede ontbloot het.
  Elfmaarskalk Fego met pers en oranje varksterte het opgemerk:
  - Soms is 'n oënskynlik onbeduidende voordeel op 'n beperkte gedeelte van die voorkant genoeg om te wen. Dit is 'n vreemde aksioma van baie veldslae, van verskillende beskawings!
  Die fetale keiser het deur die skandeerders gelag:
  - In hierdie geval kyk jy na die wortel.
  Intussen het die armadas van Dermostan probeer om te herorganiseer aan die beweeg. "n Baie beduidende reservaat het hulle van agter af genader. Duisende groot ruimteskepe en miljoene kleiner skepe het uitgegaan met behulp van die klokformasie. As gevolg hiervan het die vurige krag van die parasiete merkbaar toegeneem. Die meisie-maarskalk het opgewonde gesê:
  - Hier is nog 'n troefkaart wat deur die baster-teenstander gegooi is. Nietemin was ons verkenning nie heeltemal op peil nie; daar is nie voorsiening gemaak vir die moontlikheid om so 'n groot aantal magte in te voer nie.
  Die hologram van die keiser in die vorm van 'n seun het die swaard geskop. Die dryfmiddel het die hek getref. Dit het feitlik onmiddellik ontplof. Eerstens is daar 'n flits wat die oë wegvreet, en dan die groei van 'n pers sampioen wat alles binne die bereik van die slagskip se geweer vernietig. Die hologram seun het gesê:
  - Dit is fenomenale doelpunte! Wel, laat die opponente alles gee. Ek het 'n verrassing vir hom voorberei.
  Elf Fego het met 'n mate van twyfel na die prentjie van die geveg gekyk. Die armada van Dermostan het pynlik formidabel gelyk. Veral ultra-gevegskepe, waarvan die deursnee tweehonderd en vyftig kilometer bereik het. Die elf onthou skielik van sy tuisplaneet... Die natuur daar is idillies, daar is nie eers bloedsuiende insekte nie. En leeus... Wel, nie juis leeus nie, maar basters met koringblomme. Oor die algemeen is dit 'n pragtige dier: die liggaam is 'n koringblom, en die goue maanhare ontwikkel in die wind. Boonop verander die koringblomme van skaduwee... Hier is volstrekte lelikheid, gerig teen mense en elwe.
  Die blonde maarskalk het gesê:
  "Ons weet nie hoeveel reserwes die vyand het nie, maar dit lyk vir my dis tyd om ons hinderlaagregiment te verskuif."
  Die embrioniese keiser het beswaar gemaak:
  - Dit is nie nou die tyd om jou kaarte te wys nie!
  Die meisie-maarskalk het probeer argumenteer:
  "As ons mense sterf, sal daar niemand oor wees om te veg nie!"
  En toe word die embrioniese bevelvoerder gevind:
  "Jy kan nie "n oorlog wen sonder ongevalle nie." In skaak kan jy, maar in 'n regte stryd kan jy nie! Die genadelose wet van oorlog is dat verliese soos reën is wat die lote van oorwinning besproei, jy moet net seker maak dat verliese nie ontwikkel in 'n stortreën wat die lote wegspoel nie! - Toe word die hologram wat uit die baarmoeder gestuur is skielik vriendeliker van gesig. - Maar moenie dink dat om verliese te verminder, veral as gevolg van die vuur van ultra-gevegskepe, die ruimteskepe van Groot Rusland in 'n spiraal laat terugtrek nie.
  Die elfmaarskalk het die embriobevelvoerder ondersteun:
  - Dit is dit, dit is die enigste manier. Dit is nog nie bekend hoeveel magte die vyand uit die onderwêreld sal kan gooi nie.
  Inderdaad, die sterreskepe van Shitmostan het probeer om in 'n digte kudde te beweeg. Terselfdertyd het hulle glad nie ammunisie gespaar nie, missiele na miljoene gegooi, sonder om eers om te gee oor die akkuraatheid van die treffer. Dit het gelyk of miljarde vuurhoutjies oor die vakuum geslaan word om in hiperplasma op te vlam, alles wat lewendig en beweeg te verbrand, en dan uit te gaan. Russiese krygers skiet baie meer akkuraat, maar die vyand se growwe dreadnought het soos 'n vuurwerk gedonder en fragmente soos konfetti gestrooi. Dodelike konfetti wat verskeie bote van Dirmostan neergeskiet het. En die aantal vernietigde fregatte van die basterbeskawing is heeltemal onberekenbaar. Dit is waar dat Russiese skepe besig is om te sterf. Hier het die beskadigde kruiser, in desperaatheid, soos 'n Russiese tenk op die Koersk-bult gejaag en die vyand se ultra-gevegskip gestamp. Honderde duisende lewens is op een slag onderbreek, en die vuur het gebrand, asof 'n reusagtige gaspyp opgeblaas is.
  Die dwergmaarskalk het somber opgemerk:
  - Hulle buig ons, maar ons gee nie op nie! - Die vierkantige bevelvoerder het opgemerk (of eerder sy holografiese beeld, die dwerg was self op 'n ander skip van die Gross-Dreadnought-klas!). - Dit sal nodig wees om ten minste 'n paar teenaanvalle op vyandelike kommunikasie- en toevoerlyne te loods.
  Die Fetale Keiser grinnik deur sy seunsagtige hologram.
  - Wat, na jou mening, is ek 'n verloorder!
  Die dwergmaarskalk grom en sprei sy pote:
  "Maar hulle spaar glad nie ammunisie nie." Dit beteken dat hulle genoeg het. Is dit nie so nie, my heer?
  Die Embrio-keiser het beswaar gemaak:
  - Nee nie so nie! 'n Groot bevelvoerder is meer werd as sy kop, so 'n helm van versigtigheid en 'n kamoeflering van listigheid sal hom nie seermaak nie! Kortom, die vyand is steeds in die soete illusie dat alles goed met hom is, maar eintlik is ons oorwinning reeds naby! Om onverwags te slaan is gelykstaande aan die vervanging van 'n vuis met 'n legeringstaal swaard!
  
  
  WITTMAN LEEF
  'n Klein verandering in die geskiedenis wat verband hou met die groot sukses van die Nazi's tydens die offensief by die Ardenne. Die Nazi's het vinniger gevorder, kon brûe oorsteek en pakhuise met wapens, ammunisie en brandstof inneem. Die sukses is ook vergemaklik deur die deelname van Wittmann aan die staking, wat, anders as die ware verhaal, nie gesterf het nie! En wat? Ware helde sterf nooit en is onsterflik! Wittman het voortgegaan om te veg en die tellings op te tel. Ná die vernietiging van die tweehonderdste tenk het hy die eerste en tot dusver enigste tenkskip geword wat die Ridderkruis van die Ysterkruis met eikehoutblare, swaarde en diamante bekroon is.
  Wittmann se genialiteit het die verloop van die geskiedenis effens verskuif. En die Duitsers het geblyk 'n bietjie gelukkiger, vinniger, meer doeltreffend te wees. En hulle het geslaag in wat amper in die regte storie gebeur het, maar net 'n paar uur het ontbreek. En so is die pakhuise gevang, en die Duitse leër het verpletterende mag gekry. As gevolg hiervan is Brussel gevange geneem, en honderdduisende Britse en Amerikaanse soldate is gevange geneem.
  Stalin was nog nie haastig om aan te val nie, omdat hy wou hê dat die Geallieerdes kragtiger in die Weste verslaan moes word.
  Die gevegte het getoon dat die Tiger-2 'n baie doeltreffende wapen is in terme van bewapening en frontale wapenrusting. Die Duitsers, wat sien dat die Rooi Leër passief in die ooste was, het bykomende eenhede in die geveg ontplooi en op hul sukses begin voortbou. Die Fritz het ook die nuutste selfaangedrewe geweer E-25 aangeskaf, wat klein in grootte en gewig was, maar sterk wapens en goeie wapenrusting gehad het, en bowenal beweeglikheid.
  Gevolglik nuwe oorwinnings... Nou is die Krauts in Parys. Hulle neem weer die Franse hoofstad in.
  En dit is wat Stalin wil hê - dat die bondgenote doodgemaak moet word, en dan sal die USSR die hele Europa kry.
  Stalin is 'n slinkse jakkals... Maar Churchill is ook nie 'n idioot nie. Toe Roosevelt gesterf het, het hy en Truman 'n wapenstilstand met die Derde Ryk onderteken. Terselfdertyd, die onttrekking van die oorblyfsels van die verslane troepe uit Frankryk. En natuurlik met 'n volledige uitruil van krygsgevangenes, en selfs met die verskaffing van brandstof en voorrade aan die Derde Ryk.
  Duitsland het gereageer deur anti-Semitiese wette te herroep. Die Jode het egter in die kampe gebly, maar hulle is nie verbrand nie, hulle is net gedwing om te werk, en die Amerikaners het blikkieskos en graan na die kampe gestuur.
  Die Duitsers het 'n vrye hand in Frankryk en Italië gehad. Nou het Stalin 'n voorstel gemaak vir 'n aparte vrede. Maar Hitler het dit verwerp. In Junie het die Fritz-offensief begin. Die eerste E-50-tenks het die reeks betree. Maar soos dit geblyk het, was die motor nie heeltemal suksesvol nie. Sy gewig het hoog gebly, amper 65 ton, met 'n laer silhoeët as dié van die Tiger-2, maar die pantser was van dieselfde dikte, duidelik onvoldoende, veral aan die kante. Die 88 mm-geweer met 'n looplengte van 100 EL het ietwat beter geblyk te wees. Sy het twaalf skote per minuut afgevuur.
  Bestuursverrigting is bygevoeg deur 'n kragtiger enjin, wat tot 1200 perdekrag versnel het. Oor die algemeen het die tenk natuurlik verbeter in vergelyking met die Tiger-2 en het 'n effens meer rasionele helling van die pantser gehad, maar van die kante af kwesbaar gebly.
  Die E-100 was beter beskerm, maar sy swaar gewig het vervoer en gevegsgebruik moeilik gemaak. Die suksesvolste was die selfaangedrewe geweer E-25, met 'n baie lae silhoeët van frontale pantser van 120 mm, 'n groot helling, en sypantser van 82, en 'n kanon vir die Tiger-2, dit was die beste self- aangedrewe geweer van die Wehrmacht en die Tweede Wêreldoorlog. Dit het tot sewentig kilometer per uur versnel - 'n enjin van 700 perdekrag, en selfs IS-2-doppies in die voorkop gerys.
  Die Duitsers het die grootste slag uit Hongarye geslaan en probeer om Boedapest, wat steeds omsingel was, te red. Die gevegte was uiters hewig.
  Die offensief het op 22 Junie begin, en die Rooi Leër het 'n baie kragtige verdediging gebou. Die Duitsers het nog min E-reeks tenks, net die E-25 selfaangedrewe gewere in redelike groot hoeveelhede - dit is redelik maklik om te vervaardig en goedkoop. Hier is twee meisies in bikini's wat daarin lê. Die voertuig is laer as een en 'n half meter en danksy dit is dit so goed beskerm en gewapen met 'n relatief lae gewig.
  Twee meisies, Charlotte en Gerda, het gelê en op Sowjet-gewere geskiet. Voor hulle het piepklein karretjies beweeg, beheer deur radio, en mynvelde skoongemaak.
  Rooi Charlotte het die kanon afgevuur. Sy het die Sowjet-geweer neergeslaan en haar bors geskud, skaars bedek deur 'n dun strook stof. En sy het gekoer:
  - Woedende vuur van hiperplasma!
  En dan sal Gerda haar klap, met haar kaal tone. En hy tjirp:
  - Ek is 'n baie cool meisie en nie sleg nie ...
  Die selfaangedrewe geweer beweeg self. En van tyd tot tyd hou dit op. Haar frontale pantser is sterk skuins, en dit gee goeie beskerming. Sowjetgewere se doppe is sensitief vir rikochet. En niks bedreig so 'n selfaangedrewe geweer trompop nie. Hulle kan nog aan die kant slaan. Maar die meisies is nie haastig nie. Die doeltreffende selfaangedrewe geweer oortref die SU-100 in pantserdeurdringende krag, en is ook beter beskerm, meer beweeglik en terselfdertyd ligter.
  En die Rooi Leër het nie genoeg droë goedere nie. Hoofsaaklik die T-34-85 tenk, wat nie kragtig genoeg is met sy geweer nie en swak pantser het. En die Duitse selfaangedrewe geweer E-25, terloops, is ligter, baie sterker in pantser en gewere.
  Die meisies baklei... Baie mooi en jonk. En hul selfaangedrewe gewere bombardeer en gooi...
  Die Fritz het uiteindelik daarin geslaag om na Boedapest deur te breek. "n Oortuigende oorwinning, omring deur Sowjet-eenhede. Baie is gevange geneem en doodgemaak.
  Dit is waar dat die Nazi's aansienlike verliese gely het. En daar is nie soveel krag nie. Wel, as toerusting steeds vervaardig word, dan is menslike hulpbronne nie genoeg nie.
  En kinders en vroue word in die weermag opgeroep. Of buitelanders, maar hulle is nie betroubaar genoeg nie.
  Die gevegte duur egter voort... Die Rooi Leër verset baie hardnekkig, met baie verdedigingslinies. Die Duitsers vorder nog honderd kilometer en stop. Ek het nie genoeg krag nie. En die Rooi Leër self gaan aan die offensief. Maar dit is ook nie baie suksesvol nie en stoot die Duitsers effens opsy.
  Tot die winter kom... Die voorste linie stabiliseer. In Januarie 1946 sou die Rooi Leër in Oos-Pruise en Pole opruk, maar het min vordering gemaak.
  Die Duitsers wieg nie die boot in die winter nie. Die gevegte is bloedig. Maar die voorste linie is stadig ...
  En 'n tydperk kenmerkend van die Eerste Wêreldoorlog begin. Die voorste linie word onaktief. Die Duitsers en buitelandse afdelings vorder in die somer, en die Rooi Leër in die winter. En niemand kan noemenswaardige sukses behaal nie.
  Jaar na jaar van oorlog gaan voort. Die Duitsers is die USSR ietwat voor in die ontwikkeling van straalvliegtuie. Die USSR het die MIG-15 eers in 1949 in massaproduksie ingestel. Maar teen hierdie tyd het die Duitsers ME-462 en XE-362 gehad. En die belangrikste, skyfvliegtuie, wat onmoontlik is om af te skiet vanaf 'n kragtige laminêre straal met klein arms.
  Die tenks het die Duitse "E"-reeks... Daarteenoor het die T-54 en IS-7 verskyn. Maar die Duitsers het toe die AG-reeks bekendgestel - "n meer gevorderde piramidale een.
  Maar niemand het 'n voordeel gehad nie. Die voorste linie bly in plek.
  Totdat Stalin in Maart 1953 gesterf het...
  En hier, deur voordeel te trek uit 'n mate van verwarring in die partyleierskap en die stryd om mag, kon die Duitsers sukses behaal. Maar dan na die arrestasie en teregstelling van Beria, die aanstelling van Vasilevsky, die groot strateeg, as die opperbevelvoerder-in-hoof, en die versterking van die hoof van die staatsverdedigingskomitee Malenkov. Die voorste linie het binne die grense van Europa gestabiliseer.
  Terwyl daar 'n tydperk van stryd om mag in die USSR was, kon die Duitsers die Neman bereik, en die Balkan, Roemenië, Bulgarye, Slowakye, Griekeland, Albanië herower en volle beheer oor Europa herwin.
  Maar die frontlinie het reeds in 1941 reeds op die grense van die USSR gestabiliseer ...
  En toe Desember 1955... Die Rooi Leër vorder volgens oorlewering weer in die winter. Hoeveel jaar het die oorlog geduur? Gruwel veertien en 'n half! En daar is geen einde in sig nie!
  Solank Hitler lewe, sal die oorlog nie eindig nie. Malenkov is tot 22 Junie 1941 tot vrede binne dieselfde grense geneig. Maar Hitler is hardkoppig en wil tot elke prys wen!
  Die Rooi Leër vorder. Die nuutste IS-12-tenk gaan in die geveg. 'n Voertuig met 'n 203 mm-kalibergeweer. Dit is 'n groot een, met tien masjiengewere. En ses meisies - bemanningslede. Hulle probeer die heel eerste model van die tenk. Is dit nie te groot en swaar nie? Is die masjien doeltreffend? Die meisies is, ten spyte van Kersfees op 25 Desember en die ryp, net in 'n bikini. Die tenk het weliswaar die nuutste gasturbine-enjin, en dit is warm. Boonop is die ses meisies self nie eenvoudig nie.
  Hulle baklei al sedert een-en-veertig. En ons het gewoond geraak daaraan om in enige weer amper kaal te wees. Trouens, wanneer jy heeltyd in 'n bikini is, hou jy op om koud te voel. En die vel word elasties en duursaam.
  Meisies bestuur 'n moordmasjien met kaal bene. Hulle is regtig oulik en pragtig.
  Alenka is die baas hier en die bemanningsbevelvoerder. Wat het die meisie in veertien en 'n half jaar van oorlog nie gesien nie? Waar was sy? Die front het oorgegaan van Brest na Stalingrad, van Stalingrad na die Vistula, en nou vorder hulle in die Bialystok-gebied. Bialystok self word steeds deur die Duitsers gehou. Die voorste linie het stabiel geword. En hulle het 'n ordentlike hoeveelheid loopgrawe gegrawe.
  So, om die waarheid te sê, die oorlog is eindeloos... En dit kan dalk langer as een jaar aanhou. En wat wil hierdie koppige Hitler hê?
  Ook hier wil die VSA en Brittanje nie vrede tussen die USSR en die Derde Ryk hê nie. Hulle wil hê beide kante moet mekaar heeltemal vernietig.
  Die meisies op die IS-12 beweeg vorentoe. Die frontale pantser van die tenk is 450 mm teen 'n hoek. Die projektiele bons af. En die meisies vuur terug.
  Maar daar is tot dusver net een so 'n tenk in die USSR. Die IS-10 is reeds in produksie, maar weeg vyftig ton. Die IS-7 word steeds as die T-54 vervaardig. Die T-55 het ook onder die massas verskyn, maar tot dusver is dit net besig om produksie te betree. Die Duitsers het piramidale tenks. Ook baie sterk en perfek. En hoëdrukgewere met kort lope.
  Die geveg wat voorlê is dus die ernstigste. Natasha en Anyuta skiet uit 'n kragtige skip se geweer en skree:
  - Ons vlag sal oor Berlyn wees!
  En hulle het hul wit, pêrelagtige tande gebaar. En jy kan nie die meisies met myne keer nie.
  Twee skulpe tref die frontale pantser... Hulle riek. Nee, die IS-12 is 'n ernstige motor en jy kan dit nie so maklik vat nie.
  Maar die IS-7, wat na die regterhand van die meisies beweeg, het blykbaar 'n hou van 'n hoëdrukkanon gekry en gestop. Het die aantreklike ou beskadig.
  Alenka, wat haar buikspiere buig, sing:
  - Alles onmoontlik is moontlik in ons wêreld, Newton het ontdek dat twee en twee vier maak!
  Die gevegte duur steeds onverpoosd voort. "n Sowjet-kanon tref die Duitsers. Groot Marusya steek skulpe in die broek in. Dit is die lewe en lot van meisies. En hulle sing:
  - Niemand sal ons keer nie, niemand sal ons verslaan nie! Russiese wolwe verpletter die vyand, Russiese wolwe - 'n saluut aan die helde!
  Augustine, wat masjiengewere afvuur, sê:
  - In 'n heilige oorlog! Dit sal ons oorwinning wees! Russiese vlag vorentoe, eer aan die gevalle helde!
  En weer brul en klink die moordenaargeweer:
  - Niemand sal ons keer nie, niemand sal ons verslaan nie! Russiese wolwe verpletter die vyand, hulle het 'n harde hand!
  Maria, hierdie meisie met goue hare rig die tenk en piep:
  - Kom ons verpletter die fasciste hard!
  Die Duitsers het 'n moeilike tyd; gevegte woed ook in die lug. Maar tot dusver is die MIG-15 minderwaardig in spoed en bewapening as die Duitse handelsmerke. Die stryd gaan ongelyk aan.
  Huffman, hierdie wonderlike vlieënier, het 'n goeie loopbaan gedurende die oorlogsjare gemaak. Meer presies, wonderlik en fantasties. Nadat hy driehonderd vliegtuie bereik het, het hy die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikeblaar swaarde en diamante ontvang. Toe hy vierhonderd neergestorte vliegtuie bereik het, het hy die Ridderkruis van die Ysterkruis met goue eikehoutblare, swaarde en diamante ontvang. Vir vyfhonderd vliegtuie het hy die Orde van die Duitse Arend met diamante ontvang, en na duisend laat die Ridderkruis van die Ysterkruis met platinum eikebome swaarde en diamante. En nadat hy tweeduisend vliegtuie bereik het, het hy die Grootkruis van die Ridderkruis ontvang.
  Die unieke vlieënier kon baie lugoorwinnings behaal. En hy het nog gelewe. Huffman is onlangs bevorder tot die rang van generaal. Maar hy het steeds as 'n private vlieënier gevlieg.
  Soos hulle sê, dit brand nie in vuur nie en verdrink nie in water nie. Oor baie jare van oorlog het Huffman die instink van 'n jagter verkry. Hy het 'n super-legendariese vlieënier geword en baie gewild. Maar hy het 'n sterk mededinger gehad - Agave, wat ook die syfer van tweeduisend motors oorskry het. En sy was besig om Huffman in te haal. Maar sy is nog baie jonk, en het nog nie 'n enkele vegter verloor nie.
  Die meisie het die pedale met haar kaal, gebeitelde voete getrap en 'n sarsie lugkanonne afgevuur. En nou is vier Sowjet-MIG-15-voertuie afgeskiet.
  Agave giggel en sê:
  - Tot 'n mate is ons almal tewe! Maar ek het senuwees van staal!
  En weer draai die meisie weg. Dit skiet sewe USSR-vliegtuie in een sarsie neer - ses MiG's en een TU-4, en piep:
  - Oor die algemeen, as ek nie super is nie, dan is ek hiper!
  Agave is natuurlik 'n teef. Vlieënier van Lucifer. Baie mooi heuningblond.
  Hier skiet hy nog 'n sarsie af en skiet agt Sowjet-MIG-15-vliegtuie op 'n slag neer en piep:
  - Ek is die kreatiefste en reaktiefste!
  Die meisie is regtig nie dom nie. Hy kan alles doen en kan alles doen. Jy kan haar nie 'n private noem nie.
  En haar bene is so bruin, so grasieus...
  Maar Mirabela veg teen haar... Vir 'n lang tyd was Kozhedub die beste Sowjet-as. Hy het ses goue sterre van die held van die USSR versamel, nadat hy honderd sewe en sestig vliegtuie neergeskiet het. Maar toe is hy dood. Toe kon niemand sy rekord breek nie. En net onlangs het Mirabela Kozhedub verbygesteek. En nadat sy meer as honderd-en-tagtig vliegtuie afgeskiet het, het sy 'n sewemalige held van die USSR geword.
  Dit is 'n Terminator meisie! Iemand soos sy sal 'n galopperd keer en 'n brandende hut binnegaan.
  En nog koeler.
  Mirabela het 'n moeilike lot gehad. Ek het in 'n kinderarbeidkolonie beland. Kaalvoet en met 'n grys kleed aan het sy die bos afgekap en stamme gesaag. Sy was so sterk en gesond. In erge ryp het sy kaalvoet en in tronkpajamas geloop. En ten minste een keer sou ek nies.
  Natuurlik is hierdie verskynsel ook aan die fronte opgemerk. Vir 'n lang tyd het Mirabela in die infanterie geveg, en toe 'n vlieënier geword. Mirabela het haar eerste vuurdoop in die slag van Moskou ontvang, waarheen sy onmiddellik na die kolonie gegaan het. En daar het hy gewys dat hy cool is.
  Sy het kaalvoet en byna naak geveg in die erge ryp wat die Wehrmacht letterlik verlam het. Sy was so 'n verdomde, onoorwinlike meisie. En sy het deeglik daarin geslaag.
  Mirabela het geglo in die naderende oorwinning van die USSR. Maar die tyd gaan verby. Daar is meer en meer slagoffers, maar die oorwinning kom nie. En dit raak regtig skrikwekkend.
  Mirabela droom van oorwinnings en prestasies. Sy het sewe sterre van die USSR - dit is meer as enigiemand anders! En verdomp, sy verdien haar toekennings! En hy sal aanhou om die militêre kruis te dra. Selfs al het Stalin gesterf, sy werk leef voort!
  'n Meisie kom in en kuier... Skiet 'n Duitse XE-362 af en piep:
  - Kunsvlieg! En 'n verdomde nuwe bemanning!
  Regtig cool meisie. "n Regte kobra is tot baie in staat.
  Mirabela is 'n nuwe ster...
  Die gevegte duur vir etlike dae aan totdat die nuwe jaar aanbreek... Die Sowjet IS-12 het skade aan die rollers en bane gekry - dit word herstel. Ja, so 'n wrede en genadelose oorlog. En hoe lank sal dit duur?
  En dit alles omdat Wittman die gevegte in die Weste oorleef het.
  Wittmann het self vir 'n geruime tyd in 'n tenkspan geveg. Nadat hy die telling tot driehonderd voertuie gebring het, sonder om gewere, mortiere, vragmotors, motorfietse en ander dinge te tel, is hy bekroon: die Ridderkruis van die Ysterkruis met goue eikehoutblare, swaarde en diamante, en is bevorder tot generaal.
  Waarna hy nie meer baklei het nie. Maar hy het die sesde, SS-tenkheër, beveel.
  Kurt Knipsel het die suksesvolste tenk-aas van die Wehrmacht geword. Maar eers ná vyfhonderd vernietigde tenks het hy die Ridderkruis van die Ysterkruis ontvang.
  Op een of ander manier is hy van toekennings ontneem. Trouens, nadat hy 'n duisend tenks bereik het, het hy uiteindelik ontvang: die ridderkruis van die ysterkruis met silwer eikehoutblare, swaarde en diamante.
  Kurt Knipsel is 'n baie effektiewe vegmasjien. Geveg in verskillende tenks. Hy was beide 'n kanonnier en bevelvoerder. Ek het lank voor almal geloop sonder mededinging.
  Maar die pragtige Gerda kon hom al inhaal. Die meisies het goed baklei. Maar toe het hulle 'n pouse gehad. Al vier skoonhede het swanger geword en het geboorte gegee aan 'n paar: 'n seun en 'n dogter. Maar ná rustyd het hulle vinnig daarvoor opgemaak.
  En nou het Gerda Knisel omseil.
  Hoe kan hulle vermy om rond te kom? Hulle baklei kaalvoet en in net 'n bikini. Die meisies het weer 'n blaaskans geneem en weer kinders gebore. En nou het ons die getal van tweeduisend vernietigde tenks nader. En hulle kon op "n ongekende beloning reken: die ster van die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikehoutblare, swaarde en diamante.
  Dit is die meisies!
  Gerda skiet op die Sowjet-motor. Hy skeur die toring af en gil:
  - Ek is 'n verdomde ding!
  En hy skiet weer. Dring T-54 binne. En piep:
  - Tuisland Duitsland!
  Die meisie ruk. En sy is baie aktief... Ja, sy het so 'n strategiese streep. Dis al 1956... Die oorlog gaan aan en aan... Wil nie ophou nie. Die Rooi Leër probeer op verskillende plekke vorder. Maar wees versigtig, daar is min menslike hulpbronne oor.
  En Rusland bloei.
  Die Rooi Leër probeer opruk na Roemenië. En dan was daar kragtige artillerie spervuur, skietery en moorde.
  Maar die vyand wag. Die Duitsers het die gewildste tenk, die AG-50. Dit is beter as die T-54 in beskerming, veral aan die kante en miskien in die pantserdeurdringende krag van die geweer, maar dit is swaarder. True, die spoed van die Duitser is hoër as gevolg van die gasturbine-enjin.
  Die Duitse tenk vuur en skoor.
  Margaret se bemanning baklei. Koelbloedig baklei. Duitse meisies skiet 'n Sowjet-tenk af. En hulle piep van plesier.
  Ja, en jy kan nie hier deurkom nie...
  'n Diskus wat deur Albina en Alvina geloods word, draai in die lug. Twee blonde meisies word deur Sowjet-motors getref. En hulle doen dit meesterlik. Die heeltemal onkwesbare diskusramme Migi en Tu. Moordmotor. En die krygers druk hul kaal tone. En hulle gee nie die Rooi Leër 'n kans in die lug nie.
  Die skyfvliegtuig is iets wat USSR-wetenskaplikes nie kan kopieer nie. Dit is iets waarvoor geen teenmiddel gevind is nie. En die Duitsers voel baie selfversekerd in die lug. En hulle baklei soos towenaars met 'n towerstaf.
  Albina wys haar skyfskyf na die vyand en piep:
  - As daar 'n God is, dan is hy Duits!
  Alvina, wat die vyand verpletter het, het bevestig:
  - Beslis 'n Duitser!
  En die meisie het gelag... Oor die algemeen was sy ook moeg vir die eindelose oorlog. Wel, Duitsers en Russe maak mekaar dood. Meer presies, die Rooi Leër en die Wehrmacht. Maar die voorste linie is steeds roerloos... En daar is geen einde of rand in sig nie.
  Oorlog... Dit is reeds 'n werklikheid. Krygers wat na die begin van die oorlog gebore is, veg in die lug en op die grond.
  Byvoorbeeld, Hans Feuer. Die jongste ontvanger van die Orde van die Ysterkruis, Eersteklas. En toe word hy die jongste ontvanger van die Orde van die Ridderkruis van die Ysterkruis vir die gevangeneming van 'n Sowjet-generaal.
  Ja, dit is eintlik baie cool.
  Hans Feuer is 'n desperate vegter. Die seun baklei soos 'n reus, en dit is ysig koud in die winter, met net 'n kortbroek aan.
  Hierdie is regtig baie cool!
  Hans het vir eeue bekend geword!
  En oor die algemeen is so 'n ongelooflike en intense oorlog hier aan die gang... Enige KI vervaag.
  En in Roemenië kan die Rooi Leër nie die Duitse verdediging binnedring nie. Albei kante het verliese gely. Januarie tik verby... En elke dag word meer en meer mense gedood en gewond.
  Daar is geen begin of einde aan waansin nie.
  Agave is weer in die lug en skiet Sowjet-voertuie af. Sy is 'n jagter en 'n roofdier. Slaag die vyand.
  Die motors wat sy getref het, val neer. En dan skiet die meisie op die grondmagte. Slaan die IS-7 uit. En hy lag:
  - Ek is die beste! Ek is die meisie wat vyande doodmaak!
  En weer word dit na lugteikens oorgedra. Dit is die vernietiger van tenks en alle voertuie wat vlieg en skiet.
  Wel, dit is wat aan die voorkant kook. En op die tuisfront probeer wetenskaplikes iets dodeliks skep. Alhoewel dit nie die beste uitwerk nie.
  Maar hier is 'n klein tenk AG-5. "n Masjien wat sewe ton weeg. Slaag gevegstoetse. En knaag en knaag die vyand.
  En wanneer dit tyd is om te sing, sal niemand ons keer of ons verslaan nie!
  Die AG-5 jaag saam en skiet soos dit gaan. En so 'n tenk kan nie gestop word nie. En die skulpe rys.
  En binne-in die kar sit "n tienjarige seuntjie, Friedrich, en piep:
  - En ek sal regtig 'n super vegter wees!
  En weer het hy geskiet... En dit tref die middel van die toring. En sy vernietigende krag, al is dit klein van kaliber, is kolossaal.
  En in die lug veg Helga. 'n Kaalvoetmeisie in 'n bikini tik die rekeninge op. En jubel oor sy fantastiese suksesse.
  En Agave kom voor... En baklei ook.
  Dit is reeds Februarie 1956... Die Rooi Leër kon nêrens sukses behaal nie. Maar die Duitsers kan ook nie vorder nie. Formidabele ondergrondse tenks gaan in die geveg. Maar hulle is suiwer takties.
  Die meisies het ondergronds gejaag, 'n battery Sowjet-gewere vernietig en teruggekeer.
  Terselfdertyd is "n paar pioniers gevange geneem. Die meisies het die gevange seuns gestroop en hulle begin martel. Hulle het die pioniers met draad geslaan en toe hul kaal hakke met vuur gebraai. Toe begin hulle my tone met 'n warm tang breek. Die seuns het van wilde pyn gehuil. Op die ou end het die meisies sterre op hul bors uitgebrand met 'n warm strykyster en hul manlike perfeksies met hul stewels vermorsel. Die laaste ding het die pioniers afgemaak en hulle het van pynlike skok ineengestort.
  Die meisies het kortliks topklas prestasie getoon. Maar weer het die Duitsers niks betekenisvols bereik nie.
  Kragtige selfaangedrewe gewere: "Sturmmaus", afgevuur op Sowjet-posisies. Hulle het baie verwoesting en vernietiging uitgevoer. Maar 'n Sowjet-aanvalsvliegtuig het een van die voertuie uitgeslaan, en die Krauts het teruggekeer.
  Die Nazi's het probeer om diskette te gebruik om Sowjet-batterye te verpletter. Krimpvarkies en plofstof is teen hulle gebruik. Daar was 'n totale uitruil van houe.
  Hier is Albina en Alvina weer op hul vlieënde piering. Hulle wys met hul kaal tone deur die joystick-knoppies te druk en doen dit uiters behendig.
  Die meisies demonstreer natuurlik die hoogste kunsvlieg. Hulle het hul diskus getrek, en 'n dosyn Sowjet-vliegmasjiene is afgeskiet.
  Albina tjirp:
  - Woedende konstruksiegroep! Daar sal 'n stafie wees!
  En hy draai weer sy kar om. En die meisies vernietig die Rooi Leër. Verder, deeglik ...
  Alvina skiet ook 'n dosyn Sowjet-vliegtuie neer en piep:
  - Mal meisies, en glad nie maagde nie!
  Laasgenoemde is waar. Die egpaar het baie pret saam met die mans gehad. En sy het allerhande dinge gedoen. Meisies was lief vir mans - dit het hulle behaag! En veral as jy met jou tong werk.
  'n Meisie van die hoogste rang... Hulle het die pionier gemartel... Eers het hulle hom gestroop en 'n paar emmers water in sy keel gegooi. Toe bring hulle 'n warm strykyster na die opgeswelde maag. En hoe het hulle gebrand! Die pionier het van wilde pyn geskree... Daar was 'n brandreuk.
  Alvina het hom met 'n warm draad op die sy geslaan. En hoe hy wil lag ... Dis baie snaaks.
  Toe sing sy:
  - Ek is moeg om die agterkant te krap - ek wil my geluk terg!
  En hoe sal hy lag! En hy sal sy pêreltande ontbloot! Hierdie meisie is mal daaroor om dood te maak, wat 'n meisie!
  En die meisie se bene is almal kaal en grasieus. Sy loop graag kaalvoet op die kole. En ook om gevange pioniers weg te jaag. Hulle gil so baie as hul hakskene gebraai word. Selfs Alvina vind dit baie snaaks. En Albina is ook 'n meisie, kom ons erken dit - super! Hoe om 'n teenstander in die ken te elmboog. En hy piep:
  - Ek is 'n meisie van die hoogste klas!
  En ontbloot sy pêreltande. Wat skitter asof gepoleer. En die vegter is indrukwekkend! Dit kan iets wees wat nie in 'n sprokie gesê of met 'n pen beskryf kan word nie!
  Albei krygers slaan Sowjet-MiG's in die lug neer. Die skoonhede is aktief. Daar is nie die minste twyfel in hulle nie. En sulke wilde en ekstatiese skoonheid.
  Die krygers beheer die joystick met hul kaal voete en val Russiese motors aan. Terwyl hulle druk, sal hulle die vegters verpletter, asof hulle kristal met 'n knuppel slaan. Die meisies is genadeloos en genadeloos. Hulle bevat die krag van woede en die vlam van passie. En vertroue in oorwinning. Al is die oorlog al vyftien jaar aan die gang. Maar dit wil ook nie eindig nie. Albina en Alvina is op die hoogtepunt van hul gewildheid. En hulle wil nie vir 'n oomblik terugtrek of stop nie. En hulle beweeg na hulleself toe en stamp die vyand.
  Albina, wat Sowjetvliegtuie platslaan, skree:
  - Die meisie is moeg gehuil, ek verdrink eerder die bastskoen!
  En hoe hy grinnik en met sy pêreltande flits. En hoe wil sy nou 'n man hê. Sy is mal daaroor om mans te verkrag. Sy is baie ingenome hiermee. Hy sal jou vat en jou verkrag.
  Albina brul:
  Meisies seks is seks
  Hier is tot groot vordering!
  En die vegter sal uitbars van die lag ... En kom ons maak weer al ons vyande dood. Sy het baie energie. En vol spierkrag.
  En Alvina sal brul:
  - Kom ons slaan die vyand in stukke!
  En die vegter sal aktief begin lag! En ek het my verbeel hoe haar ouens pootjie. Maar kom ons sê net dis lekker.
  Maart is reeds op ons... Die son skyn al hoe meer. Op die eerste dag van die lente hardloop Russiese seuns kaalvoet deur die gesmelte sneeu. Hulle lag vir hulself, grinnik vir hulself en wys hul vye vir die Duitsers.
  Pioniers met rooi dasse, kort kapsels, van hulle selfs korter. Hulle hardloop en spring. Hulle kaal voete word skaars koud. Hulle het baie grof geword. Meisies hardloop ook, ook sonder skoene. Die pienk, ronde hakke skitter in die son. Wonderlike Sowjet-meisies. Skraal, atleties, gewoond daaraan om met min klaar te kom.
  En almal grinnik en grinnik vir hul tande... Die eerste dag van lente is ware vreugde en dors na lig en skepping!
  En daar is 'n lugstryd in die lug. Mirabela, dit is die nommer een Sowjet-vlieënier wat nog 'n Duitse vliegtuig afskiet. En soos altyd dra die meisie net 'n bikini. Ewig jonk en nooit vervaag nie. Dit is die geestelike krag wat in haar verborge is.
  Mirabela is egter ook lief vir wanneer mans aan haar raak. Sy hou baie daarvan. Dis hoekom sy 'n vlieënier is... Wanneer 'n meisie se naakte, gespierde lyf deur manshande geknie word, is dit 'n ware plesier. En groot pret!
  Mirabela tref 'n ander Nazi-motor en sis:
  - Ek is 'n gepantserde teef!
  Die meisie slaan selfs die beheerpaneel met haar kaal, ronde hakke. Sy is pragtig. En onnavolgbaar.
  Mirabela kom daaruit. En Agave vlieg na haar toe. Uiteindelik het die twee suksesvolste vroulike vegter-vlieëniers ontmoet. Hulle skiet op mekaar vanuit 'n rondehuis. Hulle probeer dit van 'n afstand af kry. Maar dit werk nie baie goed uit nie. Albei skoonhede vlieg van die skietlyn af. En hulle het hul tande aggressief ontbloot. Wel, vrouens is tewe. Hulle kyk hard in mekaar se oë. Meer presies, kop-aan en hulle skiet weer. Die Duitse ME-562 is steeds beter gewapen as die MIG-15, en die Sowjet-voertuig is afgeskiet...
  Maar Mirabela slaag daarin om uit te stoot en verloor haar vliegtuig vir die eerste keer in haar vliegloopbaan. Die ergste is dat sy op vyandelike gebied beland het. En dit is sleg. Ja, sulke unieke wendings van die lot. En op 1 Maart 1956 verander die wêreld, maar die heerskappy van die Fuhrer in die kubernetiese spel bly.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"