Аннотация: Kahytsdrengen Eduard Osetrov indtager sammen med piraterne byen og befrier piratkejseren. Nu begynder røverne en seriøs kamp om magten over imperiet. Sandt nok, drengen har selvfølgelig sine egne planer, selvom han er lovet titlen som hertug.
JOY-DRENGEN OG PIRATKEJSEREN
ANNOTNING
Kahytsdrengen Eduard Osetrov indtager sammen med piraterne byen og befrier piratkejseren. Nu begynder røverne en seriøs kamp om magten over imperiet. Sandt nok, drengen har selvfølgelig sine egne planer, selvom han er lovet titlen som hertug.
. KAPITEL nr. 1
En hård kamp fortsatte mellem pirater af alle slags, inklusive piger, der kæmpede enten i tynd ringbrynje eller endda halvnøgne.
Og de kastede eksplosive ærter med deres bare tæer eller huggede dem med sværd.
Den øredøvende eksplosion beskadigede den tykke port alvorligt, men rev den ikke helt ned. Passagen er dog næsten klar. Skaderne forårsaget af kanonkuglerne var massive, og den smedede jerndør holdt knap nok.
Talrige slavepiger kastede sten, knuste fliser, glas og nogle endda dolke mod garnisonssoldaterne. Pigerne bar minimalt tøj, men var muskuløse og slanke. Der var praktisk talt ingen ældre kvinder i denne verden, og det var fantastisk. Alle repræsentanter for det retfærdige køn er unge og friske piger, og der er mange flere af dem end ældre mænd. Og nogle af slaverne var drenge, der kunstigt kunne leve i et par årtier som teenagere og derefter dø i søvne.
Ikke en særlig gunstig udsigt, og frie mænd gik ikke med til det. Men hvem vil spørge slaverne!
Her sendte den store kriger Sturgeon, der mistede tålmodigheden, sit gigantiske firben for at angribe. Med et skræmmende brøl fløj resterne af porten af. Piratfrimændene udstødte et begejstret skrig og skyndte sig til angrebet. Her glimtede piratpigernes bare fødder. Og først og fremmest den sorte kvindehelt Oblomov. Nå, også mænds støvler og stærke hænder fra repræsentanter for en ikke-menneskelig race. Og selv svømmefødder, som gæssene, i denne verden af overjordiske mennesker.
Massakren og kaos begyndte, der var flere pirater, de var begejstrede af blod og tab, mere end et dusin af dem døde under murene i det middelalderlige fængsel.
Piratpigerne brølede for alvor:
Vi går modigt til angreb,
Kampen med fjender vil være dødbringende...
Erobre onde skabninger med et sværd,
Lad os sende ild over universet!
Og krigerpigerne skød fra buer ved at bruge de bare tæer på deres solbrune, muskuløse, meget smidige ben.
Som altid forude en Komsomol-terminator, der ikke kendte frygt (ja, til en vis grad var Eduard også medlem af Komsomol. I en af sine tidligere missioner lykkedes det ham at kæmpe i Anden Verdenskrig og slutte sig til Komsomol!) Ridderpirat , så han kæmpede med fængselsobersten. Dette er en skræmmende seksarmet fyr, han forsøger hurtigt at dræbe den unge kriger, før hans venner kommer ham til hjælp. Hans hektiske svingninger gjorde intet indtryk på drengen.
Og et eller andet sted derude kæmper piger fra forskellige piratskibe og hugger fjender som kål. Og det er også fantastisk. Så Oblomova sparkede gorillaofficeren i ansigtet med sin bare hæl så meget, at han faldt om og væltede yderligere tre vagter.
Den kvindelige helt råbte:
- Saryn på kitchkaen!
Først slog drengen Sturgeon roligt alle angrebene tilbage og sparkede ham derefter i maven. Fjenden blev fordrejet og udnyttede det øjeblik, den unge fighter skar hovedet af - en teknik, der fungerer upåklageligt.
"Dit hjerte er stort, men tilsyneladende tomt, som en pengeudlåners hjerte."
Og Edward lo. Og hans bare fod, hurtig som lynet, ramte den store vagt i lysken.
Den hornede hjelm fløj af hans hoved, og dens spids ramte en anden soldat i siden.
Fangevogternes modstand trak nogle gange ud, især når sammenstød fandt sted i korridorerne og fik karakter af baghold.
Flere piratpiger blev endda såret. Og de blev fanget på deres bare, muskuløse ben.
Middelaldervagternes sidste tilflugtssted var kælderen. En af de første, der hoppede der, var den vrede tiger Sturgeon, hans øjne så perfekt i mørket, og hans sværd blev hugget og fortsatte med at indsamle en generøs høst af død.
"I idioter vil ikke gå nogen steder, jeg driver jer ud af alle sprækkerne." - Den muntre unge kriger råbte.
Pludselig hørtes et frygteligt tordenbrøl forude, så flammede en flamme.
- Er det virkelig en drage? - Tænkte den uforfærdede drengpirat, der blev kvalt af dampene.
Den unge kriger sprang til siden, pigen, der løb efter ham, knirkede af frygt og blev let forbrændt. Drengen rystede sig selv, hvis det er en drage, så må vi handle uden voldsom fart. Brølet blev gentaget, flammen begyndte at dæmpe.
Piratpigen kvidrede:
- Dette er Satan!
Og hendes luksuriøse, stærke lår begyndte at ryste. Og duften af røgelse blev stærkere.
Piratdrengen svarede:
- Den mest forfærdelige Satan er din naturlige frygt!
Edward bemærkede ud af øjenkrogen, at ild brød ud fra et punkt, omend i en tyk bunke. Som om det var en hval, spyr den napalm i stedet for vand. Efter at være faldet på gulvet og presset mod væggen kravlede terminator-drengen, så brændte en flamme fra den anden side, og det ukendte udyr tordnede så meget, at det kunne sætte et helt regiment på flugt.
Ikke underligt, at de tre modige piratpiger, der skyndte sig efter drengen, pressede sig mod væggen og skreg:
- Drage skån os -
Mor, far red mig!
Unge Edward sagde:
- Æslet brøler højere end den gøende ræv, men han kan ikke bevise, at han ikke er en kamel!
Så bemærkede den unge fighter et knap tildækket hul, hvorigennem selv han, som var af lille statur, var i stand til at kravle igennem med stort besvær. Da han brød igennem og kradsede på stenene, rev han resterne af sit allerede iturevne tøj og kløede sine bare skuldre og bryst. Det er dog netop tilfældet, når manglen på at blive voksen er til din fordel. Hvis han var vokset en smule i løbet af de mange års eventyr, ville han have siddet helt fast. Som for eksempel kilen i spanske støvler.
Drengen knuste med sine bare fingre en giftig edderkop, der ville stikke ham i læggen, og hvæsede:
Den lumske edderkop skærpede sit brod,
Og drikker helligt blod fra Elfia...
For hans modstander er alt ikke nok,
Den, der har kærlighed til fædrelandet, vil dræbe ham!
Til sidst blev tunnelen bredere, og terminatorkrigeren klatrede ud af den med stor indsats.
Da fangede et mærkeligt syn hans blik: to tykke mænd i gule klæder med kalot på deres barberede hoveder, bankende med smedede sorte støvler, løb rundt i smedjen, den ene blæste ind i den, og i det øjeblik blev et frygteligt brøl forløst, og den anden trak i håndtagene, og med det samme blev rummet lysere og varmere. Begge kriminelle typer svedte meget og stinkede meget.
- Så de er svindlere. - Den evige kriger-dreng fnisede endda af glæde. - De ville bedrage mig med sådan et simpelt trick. Nå, jeg river deres indvolde ud.
Den unge fighter sprang ud som en tiger og angreb de store fyre. Den første af dem nåede at få fat i sit sværd, men blev ramt i panden med fæstet. En kraftig bump svulmede op af det kraftige slag. Den anden, da han så den frygtelige blodige dreng, bad om nåde.
- Dræb mig ikke, åh ædle pirat.
- Siden hvornår blev pirater adelige? - Sagde den frygtelig vrede kriger Edward og slog knytnæven i kæben. Den fede maves hoved faldt tilbage, og blodet begyndte at strømme. Terminator-drengen sagde højlydt:
- Vil du lære mig adel!
Og den unge kæmper ramte fjenden i lysken med al sin kraft. Og hans kindben klirrede, og blodet løb ud af hans mund.
Så tog den unge kriger et nøglebundt fra sit bælte og begyndte at låse dørene op. Bag den første dør var en celle, hvor to fanger sad lænket i stokke. En af dem havde trods sår og spor af forbrændinger og tæsk et meget respektabelt udseende. Hans tykke grånende skæg og brede skuldre, med det brændende blik fra hans mongolske øjne, talte. - Jeg er født til at kommandere! Den anden var stadig meget ung, ret høj, men hans skæg voksede ikke, kun en let fnug var synlig under næsen. De stirrede på Eduard Osetrova, der bragede ind. Piratpigen dukkede op bag drengen. Hendes bare, stærke, feminine fødder efterlod blodige, skarlagenrøde, yndefulde fodspor på betonen.
- Hvem er du? - sagde seniorfangen med hæs, men behagelig stemme.
Den evigt unge kriger svarede:
- Jeg er en ædel pirat, Edward.
Den yngste spurgte:
- Hvad hedder du?
Osetrov svarede forvirret:
- I det tidligere firma kaldte man det en kaninkampvogn. I den nuværende bande...det ved jeg ikke, de har ikke besluttet sig endnu.
Seniorfangen svarede:
- Du er hurtig og fremdrift, og samtidig klog ud over dine år. Jeg kalder dig Cobra.
Den unge krigsdreng var overrasket. For folk lyder cobra dog på en eller anden måde ildevarslende. Men alligevel spurgte terminator-drengen:
-Hvem er du?
Han svarede med værdighed:
- Den sidste piratkejser. - Fashpirovsky, de kalder mig også "Guds svøbe." Og det her er min søn Aramis. - Lederen af lederne af sørøverne beordrede frem for at spørge. -Kan du befri os fra vores lænker?
Piratpigen, der løb op efter drengen, svarede, blottede sine tænder, der funklede som store og meget luksuriøse perler og gav refleksioner:
- Denne søde dreng kan alt!
Krigeren Edward svarede lakonisk:
- Selvfølgelig og hurtigt!
Kæderne var stadig helt nye, tykt olierede og smedet med stor dygtighed, dækket af et lag sølv, hvert led tykkere end tommelfingeren på en stor mand, eller omtrent lige så tyk som Edwards hånd. Denne ubehagelige opdagelse viste, at det i det mindste er hensynsløst at sige det hurtigt. Den modige kriger bemærkede:
- Wow, det ser ud til, at de er bange for dig.
Fangekongen var enig i dette:
"Disse fangevogtere er meget udspekulerede, de lænkede os på en sådan måde, at det var svært at flytte, og de holdt konstant øje med cellen, tjekkede kæderne, tilsyneladende frygtede, at vi kunne gennemskue dem med et hår.
- Er dette muligt? - Spurgte, lidt forvirret, en barfodet tomboy-kriger i badebukser.
- Hvis du prøver, så ja. - Og for at være overbevisende rystede han kæden. - Intet er umuligt.
Da Fashpirovsky rejste sig, blev den erfarne kriger Eduard lettere overrasket; han var ikke særlig høj, omtrent gennemsnitlig højde, selvom han var meget kraftig, trods sult og afsavn. Men den unge fange var tværtimod høj og slank.
Piratpigen gav ham et kys og udbrød:
- Det er det, herre!
- Lad os se, hvad der er i de andre rum. - foreslog jageren Eduard, der utålmodigt snurrede et sværd i hænderne, kraftfuld i kvalitet, ikke volumen.
- Der burde være en fængselskasse og resten af fangerne der. - sagde Fashpirovsky højt.
Piratpigen sang med entusiasme:
- Åh, skatkammeret, mit skatkammer - henrettelser og intriger!
Det er ikke let, det er ikke nemt at stå i nærheden!
Mod forventning var produktionen virkelig rig. Tønder af guld, mange kister med sten. Da han fangede et overrasket blik, som ikke forventede at se sådan noget i fængslet, forklarede "Guds svøbe" let:
- Her er ejendele taget fra rigtig mange mennesker, ulovligt konfiskeret ejendele.
Krigeren Edward rystede på hovedet og udåndede:
- Sådan ser det ud, som om de ikke skulle tage al rigdommen væk.
Fashpirovsky nikkede heftigt:
- Den lokale guvernør er en snedig ræv. Han forsøger at sluge mere, end hans hals kan holde. - Her kiggede lederen af filibusterne sig ængsteligt omkring og så sig omkring i kameraerne. - Er han allerede blevet dræbt?
Piratpigen sparkede sine bare, muskuløse ben som svar og kvidrede:
- Jeg ved det ikke, mine herrer!
Krigeren Edward rystede til sin egen utilfredshed på hovedet med lyst hår:
"Sidste gang jeg så ham var i live, kun lidt bulet."
Fashpirovsky grinede endda:
- Sådan er det, vi skal have ordnet det her akut. Men alle de skinnende kister er ikke det vigtigste, her skal der være en luge, der vil føre til fangehullet i provinspaladset. Nu vil jeg afhøre fangevogteren. - En streng ordre fra en født hersker. - Og du, kobra, hent ham.
Selv stærk og rutineret til træning løftede Eduard, der arbejdede i stenbruddene, kadaveret med lidt besvær; Fashpirovsky slog sin fede vildsvin på hans slappe kinder, tvang ham til at komme til fornuft, og tilføjede derefter endnu et lusk. Da han åbnede øjnene, afspejlede de dyrs rædsel.
- Bare forlad dit liv, jeg gør alt.
Piratlederen knurrede:
- Hvor er min brud Extragazel?
Fangevogteren mumlede desperat:
"Hun blev transporteret til hovedstaden for seks måneder siden; ingen ville holde en pige af en så adelig familie blandt pirater og banditter."
Piratpigen sagde aggressivt:
- Det er logik!
Og hun stampede med bare fod.
- Så har jeg ikke brug for dig mere. - Fashpirovsky klemte sig i halsen med tanghænder. "Du skulle være blevet tortureret, men jeg ville ikke blive beskidt." Hvad skal man gøre med den anden, han er også en bøddel og en bastard.
- Hvis du vil, slår jeg ham selv ihjel! - Den unge kriger Edward, der stadig tørster efter bedrifter, foreslog villigt.
- Det er for nemt og enkelt, lad dem hænge ham på hovedet. - Den grusomme "Guds svøbe" beordrede og så skeptisk på drengens skikkelse. "Du er stærk ud over dine år, du kan trække ham ud."
- Selvfølgelig indeholder den hundrede og fyrre kilo, ikke mere. - sagde Eduard Osetrov smilende og løftede "flertons"-kroppen op på hans skuldre.
Dette viste sig dog ikke at være en behagelig oplevelse; fangevogteren stank som en indelukket ged. Desuden var det ikke behageligt at have på, og den unge kriger begyndte at svede lidt.
Piratpige bemærkede:
- Ja, han stinker som en snavset gris!
Og hun vred sit ansigt som en mimer.
Da den unge kriger derfor befandt sig i fængselsgården, følte han sig lettet. Et stort antal fanger samledes der, og ikke kun voksne mænd, men mange kvinder og børn, de fleste af dem i en frygtelig tilstand efter tortur og sult.
Piratpigen råbte:
- Det er geder - sådanne rådyr! Vi nåede nok at blive fulde!
Den unge kriger råbte til dem i retfærdig vrede.
- Hvad skal man gøre med denne torturist? Hænge?
De løsladte fanger begyndte at larme - havet begyndte at skumme og truede med at blive overvældet af den niende bølge. I mange år har folk gemt følelser i fugtige og kolde fangehuller.
- Nej, spidd ham! Til korset! Galgen er ikke nok for den urene degenererede! - Mændene råbte for alvor, nogle var dog enten pirater eller landevejsbetjente. Men nogle var fanger, som endnu ikke havde mistet deres skønhed.
Og de trampede med bare, mejslede fødder, friske afskrabninger fra lænkerne gabte på deres ankler, hvilket gav fangerne et meget rørende blik.
Og børnene er fuldstændig knoglede og udmattede, men har ikke mistet deres sødme, på trods af at hver knogle i dem var synlig.
- I dette tilfælde skal du selv administrere retfærdighed og straf! For vores eneste dommer er folket! - Efter at have truffet Salomons beslutning, tog den tomboyish kriger Edward sin afsked. Piratkejseren fulgte ham. Selvom ikke alle anerkendte hans magt, og selve titlen var ret uofficiel, hilste de tidligere fanger ham med høje råb. Og da han løftede hånden op, blev alle stille. Fashpirovsky højlydt, hvor hans basstemme ikke havde mistet sin stentoritet gennem årene med fængsel, adresserede:
-Hvem vil du se som din chef?
Piratpigen lod som om hun trak på sine smalle skuldre.
- Du, led os, far! Vær vores konge, "Guds svøbe"! "De råbte og trampede med fødderne og slog dem med håndfladerne. Og de halvnøgne kvinder skreg generelt som besatte mennesker.
Fashpirovsky løftede sine hænder og brølede:
- Så vær det, nu vil vores hjerter blive forenet!
Flere piratpiger kom op i klude dækket af blodpletter, og de rejste voldsomt deres sværd.
Og de smukke krigere stampede vredt deres bare, stærke fødder på blodpølene.
Og de brølede på toppen af deres lunger:
Vi er herlige pirater
Hajer og hvaler...
Store soldater
Mørkets ødelæggere!
Og der lød et meget ringende grin.
Kampene i byen var næsten ovre, det sidste affald, der var tilbage fra den voldsomme blodige storm, var ved at brænde ud. Piratpigerne slog deres bare såler på de skarpe klipper, sprang op og nynnede og morede sig tydeligvis.
Det er meget godt at være pirat
Pigen berøver alle vilkårligt...
Der er ikke nok guld, det er synligt - giv mig mere,
Det er fantastisk at være en glamourøs tyv!
Og igen, endnu en gang, er deres bare hæle som at falde i strømme af brunt, skarlagenrødt og nogle gange blåt blod.
Edik pustede sine kinder og sang sammen med slavedrengene:
Storme, storme, vinden er ingen hindring for os,
Siden barndommen har jeg elsket at kæmpe på havet...
Og hvis du skal kæmpe for en drøm -
Jeg ville hugge helvedes monstre op!
Selvom Fashpirovsky ikke skammede sig over sine klude, besluttede han alligevel at skifte tøj; det er umuligt for en kejser, selv om den ikke er kronet, at være en ragamuffin.
Edward var tværtimod glad for kun at være i shorts igen, da det var meget mere praktisk og praktisk. Især hvis du har sådan en skulptureret torso og muskler som wire.
Terminator-drengen sang endda:
Øh, vi er hårde nødder
Vi bringer kronen...
Jeg går i seng som en bonde,
Jeg vågner op som en dronning!
Og kriger-drengen tager med sine bare fingre en af de store pirater ved næsen. Og han skreg hjerteskærende.
Og Edik synger igen:
Lad mig tage til Himalaya
Bliv i den uberørte stilhed...
Eller også vil jeg hyle, eller også vil jeg gø,
Ellers spiser jeg nogen!
Og boy-fighter kaster en sten med sin bare fod, og den flyver over og vælter en krage.
Og hun vil styrte med sit næb i hovedet på en af spionerne fra den jesuitiske orden, som forsøger at forsvinde i mængden. Og hun gennemborede sit barberede hoved.
Den unge kriger sang:
- Og du kan ikke gemme dig for Edik, du kan ikke gemme dig,
Barfodede piger, fortæl mig, hvad du drømmer om!
Andre pirater hengav sig til røveri, talrige bytte blev bragt til havnen, aktivt delt og vejet. Den smart klædte Monitor ankom også der. Piratlederen var naturligvis vred og selvsikker.
- Nu skal vi i gang med en seriøs og retfærdig opdeling. - Lederen af sørøverne begyndte at råbe - Det betyder, at al formue skal deles ligeligt mellem os.
Seniorskipperen fra Ravarnava-holdet protesterede:
- Ja, vi deler dem ligeligt. Halvdelen til et af vores skibe, den anden halvdel til dit skib.
De smukke piratpiger brølede bifaldende og stemplede deres mad med deres bare, meget yndefulde, omend beskidte og blodige fødder:
- Pålidelig som fanden - zonens love! Kæderne vil knuse jernbarriererne!
Skærmen, der brændte af rasende vrede, startede op som en top, der blev lanceret med et kraftigt kast:
- Nej, jeg er ikke enig, skibe er tomme strukturer, det vigtigste er mennesker. Både mit folk og rumvæsnerne ønsker, at alt skal være retfærdigt og som det skal være. Risikerede mine brødre ikke deres liv, og mange af dem døde i en ulige kamp? - Lederen af en bande sørøvere hugger i vrede en sabel i gulvet - På baggrund af æreslovens krav kræver jeg fire femtedele af byttet for os.
Og igen er pigerne halvnøgne, svedige og støvede og hviner noget bifaldende.
Skipperen forsøgte at berolige den alt for aktive høvding:
- Men vi skrev under på et dokument, som også har din underskrift, om at alt bliver fordelt ligeligt mellem skibene.
- Jeg kan ikke huske, hvad jeg vinkede, men nu er det bare et stykke papir. I dette øjeblik er det ikke det snavsede papir, der bestemmer, men de skarpe klinger. - Monitoren blussede skarpt op og blinkede med en elitesabel over hans hoved. - Jamen, hvordan vil vi leve efter begreberne.
Piraterne begyndte at råbe indforstået, og der lød et fløjt. Det blev klart, at blodsudgydelser var under opsejling.
Piratpigerne trampede deres bare fødder og snurrede energisk på deres luksuriøse hofter, og deres skulpturelle chokolademuskler legede med deres smukke fliser.
Seniorskipperen forsøgte at ræsonnere med dem.
- Lad os vente, indtil Ravarnava og den bedste jager af alle verdenshavene, Eduard Osetrov, kommer, så diskuterer vi alle vores problemer.
Korsarernes brøl så ekstremt tvetydigt ud. Selv korsarpigerne hvinede som grise, der blev stukket med en lamelstang. Og deres ben, som var kendetegnet ved en meget stor smidighed og linjers ynde, dansede hopak. Det forekom for monitoren, at de alle var på hans side, og dette tændte piratkaptajnen mere og mere:
- I har problemer, jeg har næsten fem gange flere mennesker, og hvis det kommer til et slagsmål, så bliver I alle slået ihjel som mus.
Den garvede skipper var ikke bange for uforskammetheden:
- Nogle jagerfly kan koste ti, og desuden har vi flere våben.
Piratpigerne på begge sider sprang mere og mere ivrigt op og snurrede rundt som toppe.
Monitoren startede og startede op, det virkede som om der kom damp ud under dens lilla paryk:
"Dette er en fordel til søs, men på land vil vi have overtaget." - Og stemplingen af støvler som bekræftelse. - Så hvis du vil blive i live, så gå med til vores betingelser, ellers tager vi senere alt, og vi hænger dem, der bliver i live.
Skipperen indsatte uhensigtsmæssigt:
- Men det er uærligt! (Det er ikke en god idé at appellere til begreber som ære blandt filibustere!)
Monitoren trak en pistol frem, dekoreret med topaser og rubiner:
- Hvilken ære kan en pirat have? "Og han skød i benet og sårede skipperen alvorligt. Han faldt, som om han blev væltet, og greb om skudbenet. Og den gale leder råbte! - Det er, hvad der vil ske med hvert æsel, der tør stå i vejen for mig!
Måske ville en massakre være brudt ud, hvis ikke skrigene havde været.
- Ravarnava og kobraen, Edward den uovervindelige, kommer.
Piratpigerne tog den og hylede. Og de begyndte at trampe endnu mere energisk med deres bare, solbrune chokoladefødder og snurre deres sværd over deres smukke hoveder.
Og de skreg:
- Ære til piraterne!
Drengen gik snarere ikke engang, men fløj, som på vinger. Hans bevægelser er så hurtige. Faktisk glitrede hans bare unge fødder med såler, der glimtede af flerfarvet blod.
Monitoren standsede og drejede brutalt rundt med sine torne:
- Okay, jeg giver disse dumme følfyre en sidste chance.
Da Ravarnava nærmede sig, bemærkede den erfarne leder af filibusterne straks, at en af hans assistenter var såret, og piraterne stillede sig op i en truende kohorte.
Og korsarpigerne er alle beskidte, halvnøgne og blodige. De tog det og tweetede:
Dette er flytningen -
Komplet røveri...
Du er super Bond -
En rigtig helt...
Og det er slet ikke let for mig -
Elsker agenten nul, nul syv!
- Hvad er der i vejen, brødre? - spurgte Ravarnava koldt. Og kriger-drengen Edward sprang over hovedet på ham og gengav en saltomortale. Hans vidunderlige sværd i flugten skar en stor, kartoffellignende ternet hveps i fire dele. Smaragd-dråber af insektblod sprøjtede ud.
- Ja det er det! "Monitoren begyndte i en høj tone og kiggede forsigtigt på den for hurtige dreng. "Vores folk besluttede: Den tidligere ordning var ikke retfærdig, og at det var nødvendigt at genoverveje kriterierne for deling af byttet. Det vil sige opdele efter hoveder, ikke efter skibe. Hver tryne har ret til en andel efter loven. Lederen af korsarerne skelede bevidst sin slanke tryne med vildskab. - Jamen, er du enig i dette?
- Og hvis ikke? - spurgte Ravarnava og kiggede ironisk på emnet for røveriet.
Piratpigerne summede som en sværm af hvepse.
- Så bliver der kamp, og udfaldet af kampen vil blive afgjort af tal og tapperhed, især, du ved, du undslupne straffefanger, tal. - understregede den arrogante Monitor og grinede vildt.
"Snart kommer korsarernes kejser, den store Fashpirovsky, her, og han vil dømme os." - Sagde og kastede Edwards sværd i sine senede hænder, omend barnlig, men vævet af ståltråd.
Et brøl af godkendelse lød gennem korsarernes rækker.
- Jeg genkender ingen kejsere. Lad os løse problemet med det samme - sig Varnaki'en: du accepterer mine vilkår, ellers vil der blive udgydt blod. - Monitoren rettede pistolen mod Ravarnavas mave. Sådanne våben var stadig meget sjældne i denne periode af middelalderen, og piraten var meget stolt af sit erhvervelse, lavet af en dygtig håndværker.
- Ja, djævelen være med ham. - Eduard Osetrov, uddannet i militære teknikker, samlede en sten op med sit bare, muskuløse ben og sendte den med et behændigt kast direkte i hånden med våbnet. Et skud lød, pistolen faldt, og to sekunder senere løb den unge kriger ind i piraten. Han knælede ham i solar plexus, vred derefter legende sin tykke arm og satte bladet til halsen.
Piratpigerne nynnede meget bifaldende. Deres bare-sålede fødder begyndte at bevæge sig, klar til at bryde ind i en dans.
- Flyt dig, og din høvding er færdig. - Den evigt unge kriger råbte. Piraterne gispede og frøs. Flere af dem, de mest åndrige, viftede med sabler, men turde ikke gå i kamp. Og pigerne med bare ben råbte:
- Puck! Puck! Puck!
- Det var det, og nu, grabb, beordre dine høge til at lægge deres våben! - beordrede Edward i en streng tone og trampede sin bare hæl så hårdt, at brostenen under den flækkede.
Da den unge kriger så, at monitoren var halvbevidst, trak den i øret, trykkede fingeren på tindingen og tvang ham til at komme til fornuft.
- Lad mig gå, tak! - Banditlederen, der var faldet med det samme, stammede.
Piratpigerne begyndte at råbe som svar:
- Giv ikke slip! Riv hans mandler ud!
Drengen vred hånden hårdere:
- Du, grådige oksekød, er enig i den tidligere deling af byttet? - Og hånden knasede, som var den lavet af pap.
- Det er op til kejseren at afgøre. - Monitor stammede og greb om sugerør.
Igen brølen og stampningen af stærke pigers bare fødder.
Drengen-krigeren snurrede endnu hårdere, som endda knasede:
- Hvad hvis du dør?
Lederen, der virkede som en dandy, viste uventet fasthed. I en usmagelig tone sagde han:
- Vi er alle dødelige. En dag vil enhver pirat ende sin rejse, så lad det være bedre fra en helts kugle end med skam ved værftet.
En blanding af godkendelse og samtidig beundring hørtes i pigernes rækker. Det hele så meget fedt ud.
Eduard Osetrov ønskede at tilføje noget andet, men der blev hørt en støj, og talrige mennesker med våben dukkede op.
"Jeg tror, han har ret, lad kejseren bestemme." - Ravarnava bekræftede uden større modvilje.
Filibuster-pigerne hylede og snurrede deres store, luksuriøse hofter:
- Ja, ja, nej, ja!
Drengen Edward sang ironisk:
Du behøver ikke at være taler
For at forklare i lang tid...
Jeg vil blive en kejser -
Det tager trods alt ikke lang tid, før de bliver det!
Men for at være ærlig,
Trone og epauler -
Jeg har brug for det for at få det
Musketter, musketter!
Mindst to hundrede mennesker, for det meste tortureret, klædt i tøj revet fra soldater eller velhavende borgere, kom ud til pladsen. Foran gik en mand med et udtryksfuldt udseende med et kortklippet skæg og i kostume af en stormand. Ravarnava genkendte ham straks og bukkede lavt af utilfredshed.
- Ære til den store Fashpirovsky, længe leve korsarernes kejser og "Guds svøbe."