Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

U Ragazzu Di Joia È L'Imperatori Piratti

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    U cabin boy Eduard Osetrov, inseme cù i pirati, catturà a cità è libera l'imperatore pirate. Avà i ladri cumincianu una seria lotta per u putere annantu à l'imperu. True, sicuru, u zitellu hà i so piani, ancu s'ellu hè prumessu u titulu di Duca.

  U RAGAZZU DI JOIA È L'IMPERATORI PIRATTI
  ANNUTAZIONE
  U cabin boy Eduard Osetrov, inseme cù i pirati, catturà a cità è libera l'imperatore pirate. Avà i ladri cumincianu una seria lotta per u putere annantu à l'imperu. True, sicuru, u zitellu hà i so piani, ancu s'ellu hè prumessu u titulu di Duca.
  . CAPITOLU No 1
  Una battaglia feroce cuntinuava trà i pirati di tutte e strisce, cumprese e ragazze chì si battevanu sia in una maglia sottile di maglia o ancu à mità nude.
  E ghjittavanu piselli splusivi cù i so puntelli nudi, o li tagliavanu cù spade.
  L'esplosione assordante hà dannighjatu severamente a porta grossa, ma ùn l'hà micca demolita completamente. Tuttavia, u passaghju hè quasi prontu. I danni causati da e palle di cannone eranu massicce, è a porta di ferru battutu ùn si ferma à pena.
  Numarosi schiavi lanciavanu petre, tile rotte, vetru, è ancu alcuni pugnali à i suldati di guarnigione. E donne anu purtatu vestiti minimi, ma eranu musculi è slender. Ùn ci era praticamente micca donne anziane in stu mondu, è questu era grande. Tutti i rapprisintanti di u sessu fieru sò ghjovani è freschi è ci sò assai più di elli chì l'omi più vechji. È alcuni di i schiavi eranu picciotti chì puderanu campà artificialmente per un paru di decennii cum'è adulescenti, è poi mori in u so sonnu.
  Micca una pruspettiva assai favurevule, è l'omi liberi ùn anu micca accunsentutu. Ma quale dumandà à i schiavi !
  Quì u grande guerrieru Sturgeon, perdendu a pacienza, mandò a so gigantesca lucertola per attaccà. Cù un ruggitu terribili, i resti di a porta s'eranu volati. I pirati liberi lanciavanu un gridu entusiasmu, si precipitu à l'assaltu. Eccu i pedi nudi di e ragazze pirate lamponu. È prima di tuttu, l'eroi di a donna negra Oblomov. Eppo, ancu i stivali di l'omi, è e mani forti di rapprisintanti di una razza non umana. È ancu pinne, cum'è quelle di l'oche, in stu mondu di l'altri mondi.
  Cuminciò a massacre è u caosu, ci era più pirati, eranu eccitati da sangue è pèrdite, più di una decina d'elli morse sottu à i mura di a prigiò medievale.
  E ragazze pirate urganu in cima à i so pulmoni:
  Andemu bravamente à l'attaccu,
  A battaglia cù i nemici serà mortale ...
  Cunquistà e criature maligni cù una spada,
  Mandemu u focu annantu à l'universu !
  È e ragazze guerriere tiravanu da l'arcu, utilizendu i dita nudi di e so gambe abbronzate, musculose, assai agili.
  Cum'è sempre, avanti, un terminatore Komsomol chì ùn sapia micca teme (sì, in una certa misura Eduard era ancu un membru di Komsomol. In una di e so missioni previ, hà sappiutu di cummattiri in a Siconda Guerra Munniali è unisce à u Komsomol!) Cavaliere-pirate. , accussì si scontra cù u culunellu di prigiò. Questu hè un tippu di sei armati spaventosi, prova di tumbà rapidamente u ghjovanu guerrieru prima chì i so amichi venenu in u so aiutu. I so swings frenetici ùn anu micca impressu à u zitellu.
  E in qualchì locu fora, e ragazze di diverse navi pirate si battenu è taglianu i nemici cum'è a col. È hè ancu grande. Allora Oblomova hà colpitu l'ufficiale di u gorilla in faccia cù u so taccu nudu cusì tantu chì cascò, abbattendu altri trè guardiani.
  L'eroe femminile gridò:
  - Saryn nantu à a kitchka !
  À u principiu, u zitellu Sturgeon ripigliò tranquillamente tutti l'attacchi, poi l'hà colpi in u stomacu. U nemicu era torciatu, apprufittannu di u mumentu, u ghjovanu cummattimentu tagliò u so capu - una tecnica chì travaglia senza difetti.
  "U vostru core hè grande, ma apparentemente viotu, cum'è u core di un prestatore".
  È Edward si ridia. È u so pede nudu, rapidu cum'è un lampu, sbattò a grande guardia in l'inguine.
  U cascu cornu volò da a so testa, è a so punta chjappà un altru suldatu in u latu.
  A resistenza di i carcerieri si trascinava qualchì volta, soprattuttu quandu i scontri si facianu in i corridori è piglianu u caratteru di imbusca.
  Parechje pirate pirate sò ancu ferite. È sò stati chjappi nantu à e so gambe nude è musculi.
  L'ultimu rifugiu di i guardiani medievali era u sotano. Unu di i primi à saltà ci era u tigru in furia Sturgeon, i so ochji videnu perfettamente in u bughju, è a so spada chjappà, cuntinuendu à cullà una generosa racolta di morte.
  "I idioti ùn anderete da nudda parte, vi caccià da tutte e crepe." - Urlò u ghjovanu guerrieru.
  Di colpu si sentì davanti à un terribile rughjonu di tronu, poi una fiamma s'era sbattuta.
  - Hè veramente un dragone ? - Pensò l'intrepidu pirate, sbuchjatu da i fumi.
  U ghjovanu guerrieru saltò à u latu, a zitella chì curria dopu à ellu sguillava di paura, è era un pocu brusgiatu. U picciottu si scuzzulò, s'ellu hè un dragone, allora duvemu agisce senza fretta. U rughju si ripetì, a fiamma cuminciò à calà.
  A zitella pirata cinguettava:
  - Questu hè Satanassu !
  È e so cosce lussuose è forti cuminciaru à tremà. È l'odore di l'incensu hè diventatu più forte.
  U zitellu pirate hà rispostu:
  - U Satanassu più terribili hè u vostru timore naturali !
  Edward hà nutatu da u cantonu di l'ochju chì u focu era in eruzzione da un puntu, ancu s'ellu era in un fasciu grossu. Cum'è s'ellu fussi una balena, sputa napalm invece di acqua. Avè cascatu à u pianu è appughjatu contru à u muru, u zitellu terminatore si arrampicò, tandu una fiamma s"era fiammata da l"altra parte, è a bestia scunnisciuta truncò tantu ch"ella pudia mette in fuga un regimentu sanu.
  Pas étonnant que les trois braves filles pirates qui se précipitaient après que le garçon s'appuyait contre le mur et criaient :
  - Draghi risparmiaci -
  Mamma, babbu salvami!
  U ghjovanu Edward hà dettu:
  - U sumere rughja più forte ch"è a volpe abbaia, ma ùn pò micca pruvà ch"ellu ùn hè micca un cammellu !
  Allora u ghjovanu cummattante hà rimarcatu un pirtusu à pena cupertu, à traversu chì ancu ellu, essendu di statura chjuca, era capaci di arrampicà cù assai difficultà. Rumpendu è graffiendu e petre, strappò i resti di i so panni dighjà strappati è si grattò e spalle nude è u pettu. Tuttavia, questu hè esattamente u casu quandu a mancanza di crescita hè à u vostru benefiziu. S'ellu era cresciutu ancu un pocu annantu à i tanti anni di avventura, saria statu cumplettamente chjappu. Comu, per esempiu, a cunea in stivali spagnoli.
  U zitellu sfracicò cù e so dite nude una aragna velenosa chì vulia puniscelu in u vitellu, è sibilò :
  L'insidiosa ragnatta aguì u so puntu,
  È beve u sangue sacru da Elfia...
  Per u so avversu, tuttu ùn hè micca abbastanza,
  Quellu chì hà l'amore per a patria u ammazzarà !
  Finalmente, u tunelu hè diventatu più largu, è u guerrieru di u terminatore ne esce da ellu cun grande sforzu.
  Allora una strana vista li attraversò l'attenzione: dui omi grassi in vistitu giallu cù u cranu nantu à a testa rasata, pichjendu cù stivali neri falsificati, correvanu intornu à a fucina, unu ci soffiava, è in quellu mumentu s'hè lampatu un rughjone terribili, è l'altru tirava e leve, è à questu istantaneamente a stanza diventò più luminosa è più calda. I dui tipi criminali sudavanu assai è puzzavanu assai.
  - Allora sò i truffatori. - L'eternu picciottu guerrieru righiò ancu di gioia. - Mi vulianu ingannà cù un truccu cusì simplice. Ebbè, li strapperò le budella.
  U ghjovanu cummattente saltò fora cum'è un tigru è attaccò i grandi. U primu d'elli hà sappiutu piglià a so spada, ma hè statu culpitu in fronte cù l'elsa. Un colpu pesante si gonfiò da u colpu forte. U sicondu, videndu u terribili picciottu sanguinariu, dumandò pietà.
  - Ùn mi ammazzate, o nobile pirata.
  - Da quandu i pirati sò diventati nobili ? - disse u guerrieru terribilmente arrabbiatu Eduard, è carcò u pugnu in a mascella. A testa di u pancettu grassu cascò in daretu è u sangue cuminciò à scorri. U zitellu terminatore hà dettu à voce alta:
  - M"insegnerai nubiltà !
  È u ghjovanu cummattente hà colpitu u nemicu in l'inguine cù tutte e so forza. È a so zitella strincò è u sangue li sboccava da a bocca.
  Tandu, pigliendu una mansa di chjavi da a so cintura, u ghjovanu guerrieru cuminciò à sbloccare e porte. Derrière la première porte se trouvait une cellule où deux prisonniers étaient assis enchaînés dans des ceintures. Unu d'elli, malgradu l'ulceri è e tracce di burns è battiti, avia un aspettu assai rispettabile. A so grossa barba grisa è e spalle larghe, cù u sguardu ardenti di i so ochji monguli, parlavanu. - Sò natu per cumandà ! U sicondu era ancu assai ghjovanu, abbastanza altu, ma a so barba ùn hà micca crisciutu, solu un fluffu ligeru era visibile sottu u nasu. Fighjanu à Eduard Osetrova chì sbuccava. A zitella pirata apparsu daretu à u zitellu. I so pedi nudi, forti è femini anu lasciatu impronte sanguinanti, scarlatine, graziose nantu à u cimentu.
  - Quale si? - disse u prigiuneru anzianu cù una voce rauca ma piacevule.
  U sempre ghjovanu guerrieru hà rispostu:
  - Sò un pirata nobile, Edward.
  U più chjucu dumandò:
  - Chi hè u to nome?
  Osetrov hà rispostu cunfusu:
  - In a cumpagnia precedente l'anu chjamatu un tank di battaglia di cunigliu. In a banda attuale... Ùn sò micca, ùn anu micca decisu.
  U prigiuneru anzianu hà rispostu:
  - Siate viloci è impetuous, è à u listessu tempu, sàviu oltre i vostri anni. Ti chjameraghju Cobra.
  U ghjovanu ghjovanu guerrieru hè stata surprised. Per a ghjente, però, cobra sona in qualchì manera ominous. Ma ancu u zitellu terminatore hà dumandatu:
  - Quale si?
  Rispose cun dignità :
  - L'ultimu imperatore pirate. - Fashpirovsky, mi chjamanu ancu "U flagellu di Diu". È questu hè u mo figliolu Aramis. - U capu di i capi di i ladri di u mare hà urdinatu piuttostu chè dumandatu. -Ci pò liberà da e nostre catene ?
  A zitella pirata chì corse dopu à u zitellu hà rispostu, scuntendu i so denti chì scintillavanu cum'è perle grandi è lussuose è hà datu riflessioni :
  - Stu zitellu dolce pò fà tuttu !
  U guerrieru Edward hà rispostu laconicamente:
  - Di sicuru, è prestu !
  E catene eranu sempre cumplettamente novi, densamente oliate è forgiate cun grande abilità, cuperte cù una strata d'argentu, ogni ligame più grossu di u pollice di un omu grande, o apprussimatamente quant'è a manu di Edward. Questa scuperta dispiacevule hà dimustratu chì per dì rapidamente hè, almenu, imprudente. U bravu guerrieru rimarcò:
  - Wow, pare ch'elli anu paura di tè.
  U rè prigiuneru accunsenu cun questu:
  "Questi carcerieri sò assai astuti, ci anu ingannatu in modu chì era difficiule di spustà, è fighjulavanu constantemente a cellula, cuntrollanu e catene, apparentemente temendu chì pudemu vede cù un capelli.
  - Hè pussibule ? - Dumandatu, un pocu cunfusu, un guerrieru di maschiacciu scalzu in calzoni di natation.
  - Sè vo pruvate, allora sì. - È per esse cunvince, scuzzulò a catena. - Nunda hè impussibule.
  Quandu Fashpirovsky s'arrizzò, u guerrieru espertu Eduard hè statu un pocu surprised; ùn era micca assai altu, circa altezza media, ancu s'ellu era assai trapu, malgradu a fame è a privazione. Ma u ghjovanu prigiuneru, à u cuntrariu, era altu è sveltu.
  A zitella pirata li fece un basgiu è esclamò :
  - Eccu, sgiò !
  - Videmu ciò chì ci hè in l'altri stanze. - suggerì u cummattimentu Eduard, impatiente chì girava una spada in e so mani, putente in qualità, micca in voluminu.
  - Ci deve esse un tesoru di prigiò è u restu di i prigiuneri quì. - Fashpirovsky disse à voce alta.
  A zitella pirata cantava cun entusiasmu:
  - Ah, u tesoru, u mo tesoru - esecuzioni è intrighi !
  Ùn hè micca faciule, ùn hè micca faciule per stà vicinu!
  Contrariamente à l'expectativa, a produzzione era veramente ricca. Barili d'oru, parechji casci cù petri. Pigliendu un sguardu sorpresu, chì ùn s'aspittava micca di vede una cosa cusì in prigiò, "U flagellu di Diu" spiegò prontamente:
  - Eccu a pruprietà pigliata da una grande quantità di persone, a pruprietà cunfiscata illegale.
  U picciottu guerrieru Edward scuzzulò a testa è espiri:
  - Hè cusì chì pare ch"elli ùn s"avianu da caccià tutte e ricchezze.
  Fashpirovsky annuì ferocemente:
  - U guvernatore lucale hè una volpe astuta. Pruva di inghiottirà più chè a so gola pò tene. - Quì u capimachja di i filibusteri fighjulava attornu ansiosamente, fighjendu intornu à e camere. - Hè digià statu tombu ?
  A zitella pirata hà colpitu e so gambe nude è muscolose in risposta, cinguettandu:
  - Ùn sò micca, signori !
  Guerrieru Edward, à u so propiu dispiacere, scuzzulò a testa cù i capelli biondi:
  "L'ultima volta chì l'aghju vistu era vivu, solu ligeramente arruffatu".
  Fashpirovsky ridacchia ancu:
  - Hè cusì, ci vole à riparà questu urgente. Ma tutti i petti brillanti ùn sò micca u principale, quì ci deve esse un trattu chì porta à u dungeon di u palazzu provinciale. Avà, interrogaraghju u carcerariu. - Un ordine strettu da un regnu natu. - È tu, cobra, piglialu.
  Ancu forte è assaggiatu da l'addestramentu, Eduard, chì travagliava in cave, hà rializatu a carcassa cù qualchì difficultà ; Fashpirovsky hà sbattutu u so grossu cinghiale nant'à e so guance mosse, l'obligà à ritruvà in i so sensi, poi aghjunse un'altra schiaffi. Quandu hà apertu l'ochji, riflettenu l'orrore di l'animali.
  - Lascià a to vita, faraghju tuttu.
  U capu pirata ringhiò:
  - Induve hè a mo sposa Extragazel ?
  U carceriere mormorò disperatamente:
  "Hè stata trasportata in a capitale sei mesi fà; nimu ùn mantene una zitella di una famiglia cusì nobile trà i pirati è i banditi".
  A zitella pirata disse aggressivamente:
  - Questu hè a logica !
  È pichjava u so pede nudu.
  - Allora ùn aghju più bisognu di tè. - Fashpirovsky strinse a gola cù e mani di pinza. "Tu avissi avutu esse torturatu, ma ùn vulia micca sporcà." Chì fà cù l'altru, hè ancu un boia è un bastardo.
  - Sè vo vulete, u ammazzaraghju mè stessu ! - U ghjovanu guerrieru Edward, sempre sete di sfruttamenti, suggerì vuluntà.
  - Hè troppu faciuli è sèmplice, ch'elli l'impiccanu a testa in giù. - U crudele "Scourge of God" hà urdinatu, è hà guardatu scetticu à a figura di u zitellu. "Sei forte oltre i vostri anni, pudete trascinallu fora".
  - Di sicuru, cuntene centu quaranta chilò, micca più. - disse Eduard Osetrov, surridendu, è alzò a carcassa "multi-ton" nantu à e so spalle.
  Tuttavia, questu ùn hè micca stata una sperienza piacevule; u carcerariu puzzava cum'è una capra stuffy. Inoltre, ùn era micca còmode di portà, è u ghjovanu guerrieru hà cuminciatu à sudà un pocu.
  Pirate Girl hà dettu:
  - Iè, puzza cum"è un porcu bruttu !
  È torcia a so faccia cum'è un mimo.
  Dunque, truvendu in u curru di a prigiò, u ghjovanu guerrieru si senti allevatu. Un gran numaru di prigiuneri riuniti quì, è micca solu l'omi adulti, ma assai donne è zitelli, a maiò parte di elli in cundizione terribili dopu a tortura è a fame.
  A zitella pirata gridò:
  - Quessi sò capre - tali bruti ! Probabilmente avemu riesciutu à ubriacà !
  U ghjovanu guerrieru li gridava in una còllera ghjustu.
  - Chì fà cù stu torturatore ? Hang?
  I prigiuneri liberati cuminciaru à fà u rumore - u mare hà cuminciatu à spuma è minacciava d'esse abbattutu da a novena onda. Dapoi parechji anni, a ghjente hà almacenatu emozioni in dungeons umidi è friddi.
  - Innò, impalatelu ! À a croce ! A forca ùn hè micca abbastanza per i degenerati impuri ! - L'omi gridavanu in cima à i so pulmoni, certi, quantunque, eranu o pirati o banditi di strada. Ma certi eranu prigiuneri, chì ùn avianu ancu persu a so bellezza.
  Et ils marchèrent avec des pieds nus et ciselés, des abrasions fraîches des chaînes ouvertes sur les chevilles, ce qui donnait aux prisonniers un air très touchant.
  E i zitelli sò cumplettamente ossei è stanchi, ma ùn anu micca persu a so cuteness, malgradu u fattu chì ogni ossu in elli era visibile.
  - In questu casu, amministrà a ghjustizia è a punizioni stessu ! Perchè u nostru solu ghjudice hè u populu ! - Dopu avè fattu a decisione di Salomone, u guerrieru maschile Edward hà pigliatu u so permessu. L'imperatore pirate u seguitò. Ancu s'ellu ùn tutti ùn anu micca ricunnisciutu u so putere, è u titulu stessu era piuttostu micca ufficiale, l'ex prigiuneri l'anu salutatu cù grida forte. È quand'ellu hà alzatu a manu, tutti si sò chjappi. Fashpirovsky forte, a so voce bassa ùn hà micca persu u so stentorianness annantu à l'anni di prigiò, hà indirizzatu:
  -Quale vulete vede cum'è u vostru cumandante ?
  A zitella pirata fece finta di alzà e spalle strette.
  - Tu, guidaci, babbu ! Siate u nostru rè, "Flagu di Diu"! "Urlavanu è battevanu i so pedi, chjappendu cù e so palme. È e donne mezzu nude in generale urlavanu cum'è persone pussede.
  Fashpirovsky alzò le mani e urlò:
  - Cusì sia, avà i nostri cori si uniscenu !
  Parechje altre pirate pirate sò ghjunte in stracci cuparti di macchie di sangue, è alzanu ferocemente e so spade.
  È i belli guerrieri, in furia, stampavanu i so pedi nudi è forti nantu à i pomi di sangue.
  È rumpiavanu in cima à i so pulmoni :
  Semu pirati gloriosi
  Squali e balene...
  Grandi suldati
  Distruttori di bughjura !
  È ci era una risata assai sonante.
  A lotta in a cità era guasi finita, l'ultimi detriti chì restavanu da a tempesta sanguinosa viulente brusgiavanu. E ragazze pirate sbattevanu e so sole nude nantu à i scogli aguzzi, saltavanu è canticchiavanu, chjaramente divertendu.
  Hè assai bonu per esse un pirata
  A zitella robba tutti indiscriminatamente...
  Ùn ci hè micca abbastanza d'oru, hè visibile - dammi più,
  Hè fantasticu per esse un latru glamour !
  È dinò, una volta, i so tacchi nudi sò cum'è plopping in flussi di sangue marrone, scarlattu, è qualchì volta blu.
  Edik gonfiò e so guance è cantò inseme cù i picciotti schiavi:
  Tempeste, timpeste, u ventu ùn sò micca barriera per noi,
  Dapoi a zitiddina, aghju amatu a lotta in mare...
  È s'è tù devi luttà per un sognu -
  Tagliaraghju i mostri di l'infernu !
  Ancu Fashpirovsky ùn era micca vergogna di i so stracci, hà ancu decisu di cambià a robba; hè impussibile per un imperatore, ancu un senza corona, per esse un ragamuffin.
  Edward, à u cuntrariu, era cuntentu di esse in solu shorts di novu, postu chì era assai più còmuda è pratica. Soprattuttu s'è vo avete un torsu cusì sculpted è musculi cum'è filu.
  U zitellu Terminator hà ancu cantatu:
  Eh, simu noci duri
  Purteremu a corona...
  Vaiu in lettu cum'è un pedone,
  Mi svegliu cum'è una regina !
  È u zitellu guerrieru, cù e so dite nude, piglia per u nasu unu di i grandi pirati. È urlava in cori straziante.
  È Edik canta di novu:
  Lasciami andà in l'Himalaya
  Resta in u silenziu pristine ...
  O altrimenti uluraghju, o abbaiaraghju,
  Altrimenti, manghjaraghju qualcunu !
  È u picciottu cumbattante lancia un ciottolu cù u so pede nudu, è vola sopra è sbatte un corbu.
  È si sbatterà cù u so beccu nantu à a testa di unu di i spie di l'ordine di i Ghjesuiti, chì prova di sparisce in a folla. È hà trafittu u so capu rasatu.
  U ghjovanu guerrieru cantava :
  - È ùn pudete micca ammuccià da Edik, ùn pudete micca ammuccià,
  Ragazze scalze, ditemi ciò chì sunniate !
  L'altri pirati s'impegnanu in a robba, numerosi bottini sò stati purtati à u portu, attivamente divisu è pisatu. U Monitor elegantemente vestitu hè ancu ghjuntu quì. U capu pirate, naturalmente, era arrabbiatu è assertivu.
  - Avà ci vole à principià una divisione seria è ghjusta. - U capimachja di i ladri di u mare cuminciò à gridà. - Questu significa chì tutte e ricchezze deve esse sparte ugualmente trà noi.
  U skipper senior di a squadra di Ravarnava s'oppone:
  - Iè, li spartemu ugualmente. A mità per una di e nostre navi, l'altra mità per a vostra nave.
  E belle pirate pirate rugiavanu d'appruvazioni è stampavanu a so manciata cù i so pedi nudi, assai graziosi, ancu brutti è sanguinanti:
  - Affidabile cum'è l'infernu - e lege di a zona! E catene sfracicà e barriere di ferru !
  U monitoru, ardente di rabbia furiosa, s'hè rialzatu cum'è una cima lanciata da un forte tiru:
  - Innò, ùn sò micca d'accordu, i navi sò strutture vacanti, u principale hè a ghjente. Tramindui u mo populu è i stranieri volenu chì tuttu sia ghjustu è cumu deve esse. I mo fratelli ùn anu micca risicatu a so vita, è parechji di elli sò morti in una battaglia ineguale? - U capimachja di una banda di ladri di u mare, in furia, chjappà un sabre à u pianu - Basatu nantu à i requisiti di a lege di l'onore, dumandu quattru quinti di u bottino per noi.
  E di novu e zitelle sò mezzu nude, sudate è polverose, stringhjenu qualcosa in appruvazioni.
  U patronu hà pruvatu à calmà u capu eccessivamente attivu:
  - Ma avemu firmatu un documentu, chì hà ancu a vostra firma, chì tuttu serà spartutu ugualmente trà e navi.
  - Ùn mi ricordu micca ciò ch'e aghju agitatu, ma avà hè solu un pezzu di carta. À questu mumentu, ùn serà micca a carta suciata chì deciderà, ma e lame affilate. - U monitoru s'hè lampatu forte è lampò un sabre d'elite sopra a so testa. - Ebbè, cumu camperemu secondu i cuncetti.
  I pirati cuminciaru à gridà d'accordu, è un fischiu sonava. Hè diventatu chjaru chì u sangue si stava inveci.
  E pirate pirate pichjavanu i so pedi nudi è giravanu energicamente i so lussuosi fianchi, è i so abs di cioccolatu sculpitu ghjucanu cù i so belli tile.
  U patronu anzianu hà pruvatu à ragiunà cun elli.
  - Aspittemu finu à chì Ravarnava è u megliu cummattimentu di tutti l'oceani, Eduard Osetrov, venenu, allora discutemu tutti i nostri prublemi.
  Le rugissement des corsaires semblait extrêmement ambigu. Ancu i picciotti corsari sguillavanu cum'è porchi chì sò pugnalati cù un ramrod. È i so gammi, chì si distinguevanu da una grande agilità è grazia di linii, ballava l'hopak. Paria à u monitoru ch'elli eranu tutti da u so latu, è questu hà vultatu u capitanu pirate di più in più:
  - Avete prublemi, aghju guasi cinque volte di più persone, è s'ellu si tratta di una lotta, allora sarete tutti ammazzati cum'è surci.
  U skipper assaggiatu ùn hà micca paura di l'impudenza:
  - Certi cumbattenti ponu custà dece, è in più, avemu più fucili.
  E ragazze pirate da i dui lati saltavanu di più è più ansiose è giravanu cum'è cime.
  U monitoru hà cuminciatu è s'avvicinò, pareva chì u vapore esce da sottu à a so parrucca viola :
  "Questu hè un vantaghju in mare, ma nantu à a terra avemu a suprana". - È a stampa di stivali cum'è cunferma. - Allora, s'è vo vulete stà vivu, accunsente à e nostre cundizioni, altrimenti dopu pigliaremu tuttu, è impigheremu quelli chì fermanu vivi.
  U patronu hà inseritu inappropriatamente:
  - Ma questu hè disoneste ! (Ùn hè micca una bona idea di appellu à cuncetti cum'è l'onore trà i filibusteri!)
  U Monitor tirò fora una pistola decorata cù topazi è rubini :
  - Chì onore pò avè un pirate ? "                                                        " E                              ) Cascò cum'è sbattutu, stringendu l'ossu di colpu. È u capu impazzitu gridava ! - Hè ciò chì succede à ogni sumere chì ose mette in strada !
  Forse una strage si sarebbe scoppiata s'ellu ùn era per l'urli.
  - Ravarnava è u cobra, Edward l'invincibile, venenu.
  E ragazze pirate l'anu pigliatu è urlavanu. È cuminciaru à calpà i so pedi di cioccolatu nudi è abbronzati ancu più energicamente è giranu e so spade sopra i so capi belli.
  È urlavanu :
  - Gloria à i pirati !
  U zitellu, piuttostu, ùn marchjava mancu, ma volava, cum'è nantu à l'ale. I so muvimenti sò cusì veloci. In verità, i so pedi nudi scintillavanu cù u sole chì brillava di sangue multicolore.
  U monitoru si fermò è girò ferocemente e so spine:
  - D"accordu, daraghju un"ultima chance à questi stupidi puledri.
  Quandu Ravarnava s'avvicinò, u capimachja espertu di i filibusteri hà subitu avvistatu chì unu di i so assistenti era feritu, è i pirati si sò allinati in una cohorte minaccia.
  È e ragazze corsarie sò tutte brutte, mezze nude è sanguinanti. L'anu pigliatu è anu tweetatu:
  Questa hè a mossa -
  un furtu cumpletu...
  Tu sì super Bond -
  Un veru eroe...
  È ùn hè micca faciule per mè in tuttu -
  Amate l'agente zero, zero sette!
  - Chì ci hè, fratelli ? - dumandò Ravarnava friddu. È u zitellu guerrieru Edward hà saltatu sopra a so testa, riproducendu una capriola in daretu. A so meravigliosa spada in volu hà tagliatu in quattru parti una grande vespa a scacchi cum'è una patata. Gocce smeralde di sangue d'insetti spruzzarono.
  - Iè, hè questu ! "U Monitor hà cuminciatu in un tonu forte, fighjendu cun prudenza à u zitellu troppu veloce. "U nostru populu hà decisu: l'accordu precedente ùn era micca ghjustu, è chì era necessariu di ricunsiderà i criteri per sparte u spoils. Questu hè, dividite per capi, micca per navi. Ogni musu hà dirittu à una parte secondu a lege. U capimachja di i corsari stracciava deliberatamente u so musu liscio cù ferocia. - Ebbè, accunsenu à questu ?
  - E s'è no ? - dumandò Ravarnava, ironicamente fighjendu u sughjettu di a robba.
  E zitelle pirate rumpiavanu cum'è un sciame di vespe.
  - Allora ci sarà una lotta, è u risultatu di a battaglia serà decisu da numeri è valore, soprattuttu, sapete, avete scappatu cundannati, numeri. - Enfatizzò l'arroganti Monitor, ghignandu ferocemente.
  "Pronto l'imperatore di i corsari, u grande Fashpirovsky, vene quì, è ci ghjudicherà". - Disse, lanciando a spada d"Edward in e so mani nervose, bench"è infantile, ma intrecciate da filu d"acciaio.
  Un ruggitu d'appruvazioni risonò à traversu i fila di i corsari.
  - Ùn ricunnoscu micca imperatori. Risolvemu u prublema subitu - dì à u Varnaki: accunsente à i mo termini, o u sangue serà spargugliatu. - U monitoru hà puntatu u fucile à u stomacu di Ravarnava. Tali armi eranu sempre assai raru durante stu periodu di u Medievu, è u pirate era assai fieru di a so acquisizione, fatta da un artighjanu qualificatu.
  - Iè, u diavulu sia cun ellu. - Eduard Osetrov, furmatu in tecnichi militari, hà pigliatu una petra cù a so gamba nuda, musculosa è cù un ghjiru struitu, a mandò direttamente in manu cù l'arma. Un colpu sonò, a pistola cascò, è dui sicondi dopu u ghjovanu guerrieru si scontra à u pirate. L'hà ghjinochju in u plexus solare, poi si torce u so bracciu grossu è si mette a lama à a gola.
  E ragazze pirate canticchiavanu assai appruvazioni. I so pedi à sola nuda cuminciaru à muvimenti, pronti à sparà in un ballu.
  - Move, è u vostru capu sarà finitu. - Gridò u sempre ghjovanu guerrieru. I pirati sbulicanu è si congelavanu. Parechje di elli, i più animati, agitavanu sabre, ma ùn anu micca arditu à impegnà in battaglia. È e zitelle à gambe nude gridavanu :
  - Pucca ! Puck ! Puck !
  - Eccu, è avà, attrazzu, urdinate à i to falchi di mette l"arme ! - urdinò Edward in un tonu severu è pistò u so taccu nudu cusì forte chì u pattu sottu si fece.
  Videndu chì u Monitor era semi-cuscente, u ghjovanu guerrieru tirò l'arechja, pressu u so dettu nantu à u so tempiu è u furzò à vene à i so sensi.
  - Lasciami, per piacè ! - U capu di u banditu, chì era cascatu subbitu, balbettava.
  E ragazze pirate cuminciaru à gridà in risposta:
  - Ùn lasciate micca ! Strappa i so tonsille!
  U zitellu torce a manu più forte:
  - Voi, carne avida, d'accordu cù a divisione previa di u spoils ? - È a manu sgrossava, cum"è ch"ella fussi fatta di cartone.
  - Chì tocca à l'imperatore decide. - Monitor balbettò, stringendosi a cannucce.
  Di novu u ruggitu è u timbre di i pedi nudi di e ragazze forti.
  U zitellu guerrieru filò ancu più forte, chì ancu crunch:
  - E s'è tù mori ?
  U capimachja, chì pareva un dandy, hà dimustratu inesperu fermezza. In un tonu untuoso disse:
  - Semu tutti murtali. Qualchì ghjornu, ogni pirata finisce u so viaghju, cusì sia megliu da una bala d'eroe chì cun vergogna à u yardarm.
  Un mischju d'appruvazioni è, à u stessu tempu, l'admirazione hè stata intesa in i fili di e ragazze. Tuttu pareva assai cool.
  Eduard Osetrov vulia aghjunghje qualcosa d'altru, ma un rumore hè intesu è parechje persone cù l'armi apparsu.
  "Pensu chì hà ragione, lasciate l'imperatore decide". - Ravarnava hà cunfirmatu senza assai riluttanza.
  E ragazze filibusteri urlavanu, girendu i so fianchi grandi è lussuosi:
  - Iè, iè, nò, iè !
  U zitellu Edward cantava ironicu:
  Ùn avete micca esse un parlante
  Per spiegà per un bellu pezzu...
  Diventaraghju un imperatore -
  Dopu tuttu, ùn ci vole micca assai per elli à diventà!
  
  Ma per esse onestu,
  Tronu è epaulets -
  Aghju bisognu per piglià
  Moschetti, moschetti!
  Almenu dui centu parsoni, soprattuttu turturati, vistuti di panni strappati à suldati o citadini ricchi, sò ghjunti in piazza. Caminava avanti un omu d'aspettu espressivu cù una barba corta è in u vestitu di un grande. Ravarnava u ricunnosce subitu è s'inchina bassa cun dispiacere.
  - Gloire au grand Fashpirovsky, vive l'empereur des corsaires et le " Fléau de Dieu ".
  Numerose zitelle applaudiscenu, sbattendu e so palme cum'è pale d'elica.
  Si sentenu voce forte:
  - Bravu ! Bis!
  U guerrieru maschile Edward ùn era micca troppu felice. Hè digià abili è maturu abbastanza per furmà a so propria squadra, o ancu diventà u cumandante di una squadrone sana. È cusì avà hà un altru cuncurrente in a lotta per u putere è l'influenza trà i zitelli di u mare. Chì, un altru contendente per u rolu di babbu di e nazioni, ellu, per via, si liberò. Sè avete da sparte u putere, hè megliu cù una bella ragazza.
  Fashpirovsky annuì è alzò a manu. Le guerrier corsaire lui demanda :
  "Avete ancu scurdatu cum'è Ravarnava, o, cum'elli ti chjamavanu, Cinghiale, navigava sottu à a mo bandiera?"
  U tamantu capu di i ladri rispose prestu:
  - Innò, questu ùn hè micca scurdatu, o incomparabile. - Allora Ravarnava si sentia vergogna di u so cumplimentu.
  Edik fece una smorfia è hà pigliatu u bumblebee cù i so pedi nudi. U zitellu vulia sfracicà, ma poi hà pensatu chì un insettu hè ancu una criatura vivente è ùn deve esse uccisu senza ragiuni.
  È u guerrieru, u zitellu eternu, scacciò a criatura punzante più altu.
  Fashpirovsky scoppiò a ridere:
  - Va bè, ma quì, vecu, avete avutu una seria disputa, è u mo amicu pigliò in ostaghju u famosu burlone Monitor.
  Tutti ridianu à l'unison. Certains extraterrestres henchaient si fort qu'un troupeau de corneilles et d'oiseaux d'autres espèces s'élevait dans le ciel. Sguillavanu è currianu in circhuli cusì disperati chì l'insetti si uniscenu à i fila di quelli chì scappavanu. E poi e zitelle cuminciaru à ruggiri cum'è bufali in un macellu, chì hè assai piacevule è unicu.
  Ravarnava, tronendu in una voce bassa bassa, rispose:
  - Hè vera, vole calpà sfacciatamente l'accordu cunclusu prima nantu à una divisione ghjusta di u spoils è piglià per ellu più di a so parte ghjusta. In fatti, sta patetica apparenza di pirate ùn mantene micca a so parolla è u ghjuramentu.
  Edward vulia dì qualcosa, ma hà decisu di ùn affruntà. Una di e ragazze pirate s'inginchì è basgiò l'impronta di u pede nudu di u zitellu terminatore.
  Ebbè, pareva divertente, cum'è un signu d'amore è rispettu per un guerrieru chì pare cusì ghjovanu.
  Fashpirovsky strinse u pugnu è accunsenu cù questa interpretazione di u cuncettu d'onore:
  - Hè propiu, l'incontinenza di parlà hè un gran peccatu per un pirate, chì hè lavatu cù u sangue.
  A zitella gridava appruvazioni à questu. È pudete vede cumu l'ochji di e so facci simpatiche scintillavanu.
  Edward bisbigliò:
  - Nantu à u peccatu, facenu u più soldi è li sbatte !
  U monitoru finalmente sbiadisse, a so tazza natava è urlava:
  - Scusate Fashpirovsky, u dimòniu m'hà ingannatu. - Allora u tonu di u capu di u banditu hà cambiatu in un mutivu di ghjustificazione. - Hè solu ch"e aghju pensatu chì ùn era micca ghjustu chì, avendu una squadra guasi cinque volte più grande, saria custrettu à piglià solu una mità.
  Edward ridia è vulia dì qualcosa. Ma a zitella pirata vulia basgià u taccu nudu di u zitellu. È era ticklish, è piacevule per a sola nuda è elastica . Inoltre, u zitellu terminatore si sentia cum'è un veru principe.
  L'imperatore pirate disse in modu istruttivu:
  - Ma avete firmatu un tali accordu ?
  U monitoru hà cuminciatu à vultà in l'internu:
  - Iè, una tempesta di i mari, ma precisamente per via ch"e aghju statu crudelmente minacciatu. - U capu corsariu indicò u zitellu chì pareva innocu, ancu s'ellu era assai musculu, in short, Edward. - Dopu tuttu, avianu più fucili di un calibre più grande chè mè.
  Fashpirovsky, fighjendu u so ex camarade cun rispettu, disse:
  - Allora sì, Ravarnava, chì pussede sta nave tamanta di Contrabass ? Ciò chì hè chocante hè u nome, in u quale si sentenu rumori di tronu. "U tonu di l'imperatore pirate hè diventatu un pocu più affettuosu. - Ci vole à avè valore per catturà.
  Edward pigliò è scacciò u frammentu di vetru cù i so pedi nudi. Volava sopra è chjappà u tafanu grassu cù a so punta, tagliendu à a mità è pruvucannu u sangue verde.
  Ravarnava, s'arrizzò è spuntendu u pettu fieru, disse :
  - Hè propiu, invincible, ma un rolu maiò hè statu ghjucatu da u zitellu guerrieru Eduard Osetrov, chì hè capaci di sbattà ancu un thug imprudente cum'è "Baron" Monitor.
  I pirati ruggìanu appruvazioni. Certi anu ancu scuzzulate e so spade è i moschetti pesanti. U so veru entusiasmu hè visibile.
  È e zitelle guerriere l'anu pigliatu è cantanu cun gioia:
  Grande è putente centu è primu Edward,
  Più precisamente, un zitellu chjamatu Edya...
  Pigliala è trascinala versu u putente zoo,
  Barone, l'orsu grassu !
  Fashpirovsky, sopra u rumore, disse:
  - Iè, sicuru, stu picciottu bravu hè d'oru, li daraghju u cumandamentu di una nave separata è putente quandu aghju acquistatu una flottiglia. Intantu, a mo suluzione hè a seguente. Un terzu di i vostri tesori serà datu à mè è à u mo populu, è u restu sarà ugualmente spartutu trà e navi, cum'è avete accunsentutu in anticipu, à a mità. - L'imperatore pirate fece un cennu versu u Monitor aggrottatu. - È ùn vi arrabbiate, ma tene a testa alta. Prestu, sottu u mo cumandamentu, catturaremu una ricchezza cusì senza precedente chì ancu i diavuli seranu ghjilosi. Più di dui centu persone sò venuti cun mè, è tutti sanu cummattiri. - È digià in l'affirmative cù un rughjone. - Accettate i mo termini ?!
  E ragazze corsare acclanciavanu appruvazioni. È cuminciaru à saltà cum'è boli di gomma.
  Edward batteva u pede nudu in furia è mormorò:
  - U padrinu hà fattu un'offerta chì hè impussibile di ricusà !
  - Iè, sicuru ! - gridò Ravarnava cù una voce tronante.
  - D'accordu ! - U Monitor hà dettu cù una riluttanza evidenti.
  Terminator Boy hà dettu:
  - A felicità ùn hè micca in soldi, ma in a capacità di aumentà!
  L'imperatore, in un tonu chì ùn permette micca cumprumissu, disse :
  - Allora firmate un novu cuntrattu cù una stretta di manu !
  U monitoru visibilmente vacillò. È tandu u picciottu terminatore saltò versu ellu è alzò u thug à i so braccia allargate. E andemu, sintendu l'energia di trance in noi stessi, spine a carcassa abbastanza rapidamente.
  Fashpirovsky esclamò, scuzzulendu u pugnu:
  - Lasciate in pace, ghjovanu cavaliere !
  Edward lasciò à riluttante u Monitor, chì palisò, chancelò, è s'avvicinò à Ravarnava è Fashpirovsky. Seguì una stretta di mani ferma, u trio si guardò in l'ochji è strincò l'ochju. Allora s'abbrazzavanu, è i trè pirati stagionati si strinsenu e mani.
  E ragazze corsari facianu rumuri d'appruvazioni. Unu di elli sguillava:
  - Questu hè u circondu !
  Terminator Boy hà cantatu:
  Fighjemu tutti à Napoleons,
  Ci sò milioni di criature à duie zampe ...
  Riescite à sfruttà a ghjente in un collu,
  È sarete un cavaliere assai cool!
  - Ghjuremu solennemente. - Fashpirovsky s'hè cruciatu automaticamente. - Chì seremu sempre amichi è ùn ci tradiremu mai.
  - Ghjuru! - disse Ravarnava, alzendu a manu diritta.
  - À tutti i santi in nome di Diu, chì seremu veri à a nostra parolla. - Aggiuntu u Monitor.
  - Amen ! - Finì l'imperatore.
  Movendu incertamente e so gambe nude è musculose, cum'è tessute da filu d'acciaio, Edward guardò incredulu versu u triumviratu. U zitellu si sentia persu. Eccu sò inseme, è quale hè avà ? Un cabinu ordinariu, essenzialmente scalzu.
  Hè veru, e zitelle, in particulare quelli di i schiavi liberati, u fighjanu cun admirazione, cum'è s'ellu era un tipu di divinità.
  Fashpirovsky, di sicuru, hà dettu:
  - È avà, restate capitani di i vostri navi sottu u mo cumandamentu generale. Immergemu è andemu in strada !
  - Simu d'accordu ! - Cunfirmatu da Ravarnava è Monitor.
  E zitelle, cun grande appruvazioni è assai entusiasmu, l"anu pigliatu è cuminciaru à fà rumore. Si cuminciaru à ballà è à cantà :
  Un pirate ùn cunnosci micca a parolla codardo,
  Ùn sapete s'è tù ti sbagli...
  Noi corsari avemu u megliu gustu in u mondu,
  Ùn ci piace nunda, ma a fama !
  Dividendu u saccheghju è caricate hà pigliatu assai tempu. E donne pirate è i schiavi liberati ballavanu à a luce di u focu, è i so corpi, brillanti di sudore, oliu è incensu, saltavanu salvaticu.
  È cusì, i pirati anu assai bottino.
  Aviu avutu à piglià cun mè trè navi carichi di materie prime preziose per vende à un prezzu più altu, se ne necessariu. Allora si movenu quant'è cinque navi, duie cumbattimentu è trè carichi. À a strada, sò stati uniti da un altru centu è mezu di banditi di strada, è u numeru tutale di membri di a fratellanza di a costa righjunse più di sei centu cinquanta persone. In ogni casu, avà i ladri di u mare avianu abbastanza soldi per tutti, ma l'imperatore astutu sapia chì a maiò parte di elli sguassate tuttu, perchè in a prossima campagna si precipitanu di novu cum'è una banda di piranhas affamati in una battaglia mortale in i so cammisa. Ebbè, questu hè ghjustu, hè più faciule per un omu affamato per andà à more chè per un signore ben nutritu. Genti ricchi sò troppu cowardly, è si vede dritta à traversu Ravarnava, un tippu sèmplice, fideli, onestu è Monitor, è hè megliu à tumbà ellu per ùn accidintali culpisce in u spinu.
  Allora e schiave è pirate ballanu, è in ogni gestu di i so corpi musculi è ciselati si sente l'esclamazione:
  Ùn fidate di nimu,
  Verificate sempre ...
  Un pirate ùn hà micca amici -
  Ogni persona hè un cattivu!
  
  Se ti tradiscenu,
  U destinu di a pena crescerà...
  U canacciu piserà
  Sè vo site stupidu, sì stupidu !
  Ebbè, va bè, hè per quessa chì e ragazze esistenu, per divertisce è dà gioia à u sessu più forte. Ci sò dui sessi in stu mondu: forte è bella. Ma ci sò civilisazioni induve ci sò assai più sessi, è certi volte appariscenu.
  Hè un misteru per ellu, questu hè Eduard Sturgeon, qualcosa li dice chì u zitellu hè di quellu terribili universu ch'elli chjamanu l'infernu. Avemu bisognu di parlà cun ellu. Dopu avè invitatu u ghjovanu guerrieru à a cabina, Fashpirovsky hà urdinatu à riempia a so pipa è fassi fassroch, chì hè cum'è u caffè, ma assai più gustoso è cù un effettu più longu di vigore.
  U zitellu era, cum'è sempre, scalu, cù u so torsu nudu, assai embossed, clumps of wire, wearing only shorts, cusì chì sottu à a so pelle magre abbronzata, cum'è gocce di mercuriu, i musculi di i so braccia, i gammi è u collu s'arrogliavanu.
  Ma à u stessu tempu, Eduardu si mette nantu à qualchi ghjuvelli: braccialetti d'oru cù petri nantu à i polsi è i turmi. Perchè s'assumiglia à un prìncipe africanu, salvu chì i so capelli eranu bianchi, ma ligeramente sprinkled d'oru, cum'è polvera.
  Iè, hè assai bellu, ma u sessu più forte ùn hà micca cessatu di ammirazione di i picciotti.
  Quandu eranu soli, l'imperatore, cum'è per casu, dumandò :
  - Induve site natu, guerrieru capu biancu Edward ?
  U ghjovanu guerrieru rispose automaticamente:
  - In una di e vechji culoni di arpa.
  Fashpirovsky hà scuzzulatu a testa negativamente è hà liberatu una scintilla ironica da u so mustache:
  - Ùn mi minti, vecu ghjustu à traversu a ghjente. Aghju digià campatu assai in u mondu. Probabilmente vene da l'universu, chì chjamemu l'infernu.
  Astutu è digià sperimentatu, è cun una sperienza considerableu in quantu à l'expectativa di vita, Osetrov fece finta di esse un zitellu ingenu:
  - A ghjente pò campà in l'infernu è, in più, vultà da quì ?
  L'Imperatore accende una pipa, u fumu avia un odore dolce, chì ricorda l'incensu, è si turbuleghja in riccioli rosa :
  - U fattu hè ch'elli ponu campà, ancu s'è un pocu pazzi. È mi dicerete cumu campate quì.
  Edward hà scuzzulatu a testa, i so pedi nudi, hà pigliatu un pidocchio di mare, è strofina a so polvera, è rispose in un tonu minore:
  - Calchì volta troppu franchezza mi pò custa a vita.
  Fashpirovsky insinuatu, ancu sbattendu cù u pugnu, disse nant'à u so pettu largu:
  - Ùn àbbia paura, zitellu, ùn dicu à nimu. Sè vo vulete, per voi per crede mi, vi dicu a mo storia.
  U zitellu guerrieru Edward hà datu à a so faccia abbronzata è rossa l'espressione più simpatica pussibule:
  - Saria assai grata.
  L'imperatore pirate cuminciò à parlà. Il lui donna même un certain plaisir :
  - Allora, a mo sposa Extragazel. Ùn hè micca una zitella simplice, è mancu a figliola di un nobile nobile, cum'è probabilmente avete pensatu quandu fighjendu u so ritrattu. - L'imperatore pirate indicò un disegnu fattu in oliu brillanti di una donna deliziosa in un vestitu di principessa. Tantu bellu chì ancu u quadru d'oru cù diamanti minusculi sbiadisu contru à stu fondu radiante.
  U zitellu guerrieru era incredibilmente sorpresu:
  - Wow ! Hè veramente?
  È i gammi nudi è abbronzati di e schiavi ùn li parevanu più cusì attrattivi ch"ellu li pudia incolla u so sguardu.
  Fashpirovsky annuì è disse cun cunvinzione calda:
  - Iè, questu hè u so ritrattu, è l'artisti piuttostu sminuiscenu a so bellezza chè l'esageranu.
  - Hè stupente. Mi maritaraghju subitu. - Un pocu ingenu dettu, bramosu per l'affettu di una donna, micca un zitellu in tuttu per anni di calendariu, ma un zitellu, cù u corpu di Eduard Osetrov. L'eternu maschiacciu, sensu assai amoroso. Avia, però, fighjulà belle ragazze prima, ma questu l'hà colpitu ghjustu in u core.
  L'imperatore pirata bassu a voce è disse :
  -Allora, ùn ti mentiraghju micca, hè l'erede diretta di u tronu di l'imperu Contrabassu.
  U guerrieru maschile fischiò ancu è mosse u so taccu nudu nantu à u pavimentu di quercia di a cabina, cum'è fabulosa hè quì:
  - Principessa ?
  Fashpirovsky hà cunfirmatu:
  - Iè, una vera principessa, è s'ellu mi maritaraghju legalmente, diventeraghju l'imperatore di l'imperu più vastu è riccu in questu emisferu. Essa un monarca hè assai megliu cà resta un pirata, chì prima o dopu affruntà u focu o a forca. - U capu di i ladri di u mare hà dimustratu una cicatrice. - U flagellu di Diu era digià à l'orlu di a morte, è u fattu chì ellu hè sempre vivu hè accadutu, pensu, micca senza a so preghiera.
  U praticu Edward era ancu assai interessatu in questu:
  - Avete bisognu di un tronu ?
  Fashpirovsky disse passione:
  - Iè, hè necessariu, ancu s'ellu hè necessariu, à u minimu, per catturà a capitale di Contrabass - Australia. Ma l'aghju da ottene. Mi aiuterà.
  Warrior Edward era assai cunfusu da una tale pruposta.
  Aghju guardatu da a finestra di a cabina. Ci eranu numerose ragazze, in varii gradi di nudità, senza scarpi innecessarii, stupidi, è l'agili cantavanu qualcosa in una lingua pocu comprensibile.
  Ma u zitellu guerrieru Sturgeon hà intesu:
  I rè ponu fà tuttu
  I rè ponu fà tuttu ...
  È u destinu di a Terra sana,
  Calchì volta facenu!
  Ma ùn dì nunda
  Ma ùn dì nunda...
  Sposate per amore
  Sposate per amore...
  Nimu pò
  Mancu un rè !
  Nimu pò
  Mancu un rè !
  Ellu stessu ùn sapia chì dì :
  - Ùn sò micca, sò affascinatu da u prucessu di battaglie; sferisce u rè hè una prospettiva tentativa.
  Fashpirovsky si alzò cum'è un elefante è urlò:
  - Ti faraghju un super duca !
  Ùn cresce micca in u corpu, è micca in l'ànima, u zitellu terminatore ironicamente hà rimarcatu, è ci hè una quantità considerableu di verità in questu scherzu:
  - In questu, à u primu sguardu, casu favurevule, mureraghju di malincunia. Ùn era per nunda chì Cicerone hà dettu: "Un grande putere ùn hè più chè una schiavitù onorevole!"
  L'imperatore pirate ridia è rimarcò :
  - È tù, mi pare, sì assai più vechja chè tù pari ! E vostre parolle ùn sò micca di un zitellu, ma di un maritu !
  
  PUTIN hè L'IMPATTU DI HITLER
  ANNUTAZIONE
  Hè accadutu chì dopu à a so morte in l'aostu 2023, u presidente russu Vladimir Putin si trasfirìu in u corpu di Hitler. In più, hè cusì bellu chì a Grande Guerra Patriottica hè in piena evoluzione in u calendariu di u 1 di nuvembre di u 1941. È ùn pudete micca riparà questu. Chì fà se Stalin è Churchill ùn volenu micca sente parlà di a pace? Allora Vladimir Putin decide di punisciali tutti bè!
  . PROLOGU.
  A guerra prolongata cù l'Ucraina ùn era micca assai interessante per u presidente russu. Ebbè, chì hè l'Ucraina per a Russia? Si pensava ch'elli li tiravanu cappelli è piglianu Kiev in trè ghjorni. Ma ùn hà micca travagliatu. U secondu annu di a guerra hè digià principiatu. È l'elezzioni presidenziale russe sò littiralmenti ghjustu intornu à u cantonu. È Vladimir Putin hà prublemi cù a so salute. Si pò vede chì e maledizioni di milioni di persone in quasi tuttu u mondu anu avutu u so effettu. U sangue umanu ùn hè micca acqua. Quantu sangue hà digià versatu Vladimir Putin? Forsi solu Stalin era più sanguinaria in a storia russa. L'Ucraini facenu un'offensiva riescita è anu ricuperatu a maiò parte di i territorii annessi da l'armata russa è diverse forze private. Inoltre, i Talibani anu attaccatu u Tadjikistan è a basa russa quì in maghju 2023. È anu apertu un secondu fronte, aghjunghjendu i mal di testa à u presidente russu. Cum'è s'hè risultatu, i Tadjiks dimustranu un morale bassu, è u so esercitu fughjitu parzialmente è hè statu parzialmente captu. È a Russia hà avutu ancu a lotta cun elli. Allora i Talibani circundanu a basa militare russa, uccisu un gran numaru di suldati, è alcuni sò stati catturati.
  È aghju avutu à risponde à elli. È dinò dichjarà a mubilizazione per chjappà e lacune in u sudu.
  È à u mumentu di a morte di Vladimir Putin u 5 d'Aostu di u 2023, era digià odiatu da parechji Russi, per ùn dì micca i paesi occidentali. È u presidente di Russia hè mortu in agonia, è senza onore. U so entourage ùn hè mancu addivintatu particularmente tristu. Ma sempre decisu di intarrallu magnificamente. È rende u tributu.
  Ancu s'ellu, sicuru, parechji dicenu chì, se Putin era mortu prima di l'attaccu à l'Ucraina, saria passatu in a storia cum'è unu di i migliori dirigenti russi.
  È cusì forsi questu hè solu u casu quandu una persona dispiace chì Diu ùn hà micca mandatu a morte prima.
  In ogni casu, Vladimir Putin hè mortu in Aostu 2023, è u so destinu era da esse decisu da a corte.
  È u ghjudiziu celeste ! Ma u capricciusu demiurge Dea Emmanuel hà pigliatu è arrubbatu l'ànima di Vladimir Putin da l'infernu è a purtò à u so universu.
  Ci hà pigliatu è infusu u dittatore russu in u corpu di Adolf Hitler. U più grande criminale di tutti i tempi.
  È in un tempu quandu e truppe tedesche sò vicinu à Mosca. Iè, questu hè a punizione ch'ella hè stata cun u presidente Cain. O forse ancu una ricumpensa, perchè vi move in u corpu di qualchissia chì hè quasi vint'anni più ghjovanu chè voi à quellu tempu, è nantu à a stessa cresta di successu è fama.
  È avà Vladimir Putin hà ricivutu un novu corpu, novi opportunità, in un mondu cum'è duie gocce d'acqua chì ricorda a Terra di u XXu seculu. È a cosa più interessante chì succede. U putere di un presidente misfit in u mondu, o un suicidiu vergognosu ? O forse i dui inseme o qualcosa in trà !?
  . CAPITOLU No 1.
  Vladimir Putin si ricordava vagamente di a so breve permanenza in l'infernu. Ùn hè statu ancu pruvatu. L'anima era in una sala assai grande è luminosa. È vi sò cumplitamenti senza pesu, è si pende in l'aria, cum'è spessu succede in un sognu, soprattuttu in a zitiddina.
  Nisuna tortura, nè u focu infernu. Ma questu era un periodu assai cortu di esistenza cum'è un spiritu puru, senza corpu. È ti sbattete solu cum'è in un sognu, è vi sentite bè è lumera, è ùn vi ricurdate micca bè ciò chì hè intornu à voi.
  È dopu dopu à u prucessu, sarete assignatu à u Paradisu, l'Infernu, o u Purgatoriu per a maiò parte di a ghjente.
  Ma avà Vladimir Putin si sentia in un novu corpu. Ùn hè micca un corpu ghjovanu, ma ancu vechju.
  È l'anzianu presidente di Russia sà digià ch'ellu hè issa Hitler in carne.
  Grazie à una dieta vegetariana è à l'assenza di cattivi abitudini, u Führer, cinquant'anni, hè in una forma abbastanza decente. A so psiche ùn hè micca ancu sopracargata cù una seria di scunfitte vergognose. Allora vi sentite abbastanza tollerable, o piuttostu megliu cà in u locu di u presidente di Russia. Chì ùn hà campatu abbastanza per ghjunghje à l'età di settanta unu.
  In ogni casu, u numeru di guvernanti russi chì anu campatu per vede un tali periodu pò esse cuntatu da una manu.
  In ogni casu, Hitler pare esse più sanu è più vigoru è più ghjovanu in corpu, cusì ùn ci hè nunda di lagnà di u destinu.
  Tuttu saria sempre bè, ma nantu à u calendariu 1 di nuvembre 1941. Questu significa chì ùn serà più pussibule di piantà u Führer à a linea fatale è micca attaccà l'URSS. È apparentemente avemu da agisce, ma cumu...
  L'entourage è i ginirali vulianu, di sicuru, cuntinuà u banchettu, è chì u Führer li dessi e so sapienti struzzioni.
  Tuttavia, chì fà quandu site digià prufonda in merda. Sia in una vita passata è in questa.
  Vladimir-Adolf hà annunziatu ch'ellu deve esse solu è pensate è riposu un pocu. À u listessu tempu aghju dumandatu u caffè aranciu è una mappa operativa di a parte europea di l'URSS è di l'Africa.
  I tedeschi, in generale, stavanu abbastanza bè. Ancu s'è l'offensiva in uttrovi hà riesciutu à distrughje cumplitamenti sei armati suviètici, è parechji parzialmente. Più di seicentu trenta mila suldati è ufficiali nimici sò stati catturati.
  È in a direzzione di Leningrad, e truppe di a Wehrmacht avanzanu versu Tikhvin. È in u sudu anu digià occupatu Kharkov è parte di Donbass. In Crimea si avvicinavanu à Sebastopol è assaltavanu Kerch. Ebbè, questu ùn hè ancu u piccu di successu. I tedeschi anu da sempre piglià Tikhvin, Kerch, alcune cità in u Donbass è Rostov-on-Don, righjunghjendu u so massimu à a fini di nuvembre. È dopu pudete ghjunghje à Mosca à pocu chilometri.
  È tandu succederà un miraculu. E ghiacciate senza precedente, da quale ancu a benzina tedesca da u carbone si congelava, è l'equipaggiu fallenu, è i suldati tedeschi stessi si congelanu vivu.
  In u so novu corpu, Vladimir Putin hà cuminciatu à sente a memoria di Hitler in ellu stessu. Da una banda, questu hè ancu bonu. Ùn sarete micca chjappu à agisce stranamente è senza sapè. In verità , u diavulu sà solu ciò chì sò i generali è i ministri tedeschi. Sembra chì Speer era cunsideratu u più talentu di elli.
  Ma a memoria di Hitler suggeria chì Speer ùn avia ancu ricevutu u postu di Ministru di l'Armi è Munizioni di u Reich. E forsi questu hè diventatu unu di i mutivi principali di a scunfitta di a Germania nazista. Se un ministru cusì energicu era statu numinatu prima, u cursu di e guerri saria statu diversu.
  Tuttavia, Hitler hà digià fiascatu micca solu in questa zona. Per esempiu, si firmò i tanki tedeschi vicinu à Dyuker, è in u risultatu, quattru centu mila britannichi è centu mila francesi arriniscì à lascià per Gran Bretagna. È s'è sti truppe eranu stati catturati da Hitler, forse ancu Churchill avissi avutu a pace. In generale, sicuru, a decisione di cummattiri l'Allemagne, chì avia pigliatu u cuntrollu di quasi tutta l'Europa cuntinentale, era idiota.
  Ma era Churchill chì hà salvatu a Russia o l'URSS.
  Senza un secondu fronte, e chances di Stalin contru à u Terzu Reich è i so satelliti sarianu quasi zero.
  Allora... Putin maledicò. Ùn li piacia micca Churchill. Forse ci era ancu invidia nascosta versu stu capu. Dopu tuttu, Churchill ferma in a storia cum'è una legenda è un signore.
  È u presidente di Russia hè chjamatu: Vovka-Cain! Hè veramente avà esse ricurdatu cù una parolla disgrazia in a storia di Russia è di u mondu. Iè, hà persu u so temperamentu - ùn pudia suppurtà a tentazione è hà iniziatu una grande guerra. U più grande sbagliu, è principalmente un morale, hè stata a marcia nantu à Kiev. À un tempu, quandu ci era una guerra in Georgia, u dittaturi vulia attaccà Tbilisi. Ma u presidente formale di Russia è u cumandante supremu in capu Dmitry Medvedev era categuricamente contru. È a lotta duvia cessà. A guerra di cinque ghjorni, unu di i più brevi in a storia mundiale, è forsi u più veloce in a storia russa, hè finita. Centu sei suldati sò stati persi, i Georgiani anu persu un pocu di più. Ci era tandu un sintimu di delusione chì ùn anu micca prufittatu di a scusa per occupà a Georgia. Ma Dmitry Medvedev spiegò abbastanza logica chì ancu s'ellu hè pussibule occupà rapidamente u territoriu di a republica caucasiana, l'armata russa hà da affruntà una guerriglia. Inoltre, l'esempiu di l'Iraq era digià davanti à i nostri ochji, chì l'Americani occupanu in trè settimane, ma sò stati affruntati cù una tale guerriglia chì sò stati custretti à lascià quì, perdendu cinque mila solu in uccisi.
  È hè listessa in l'Afghanistan... In più, a Georgia hè un paese di muntagna, è quì pudete esse veramente un partigianu da cima à fondu. Inoltre, a resistenza cecena ùn hè ancu finita. Doku Umarov era sempre vivu, è a guerra partigiana ùn era micca solu in Cecenia, ma ancu in quasi tuttu u Caucasu di u Nordu. È in l'eventuali di l'occupazione di Georgia, tuttu u cullettivu Occidente principia à aiutà i Caucasians. È l'Islamisti cumincianu ancu à riceve aiutu è alzà a testa.
  Allora Dmitry Medvedev hà dimustratu u sensu cumunu à quellu tempu. È forse questa era una di e so pochi decisioni sapienti.
  Ma a guerra cù l'Ucraina pareva ancu relativamente faciule. Allora e truppe di u fratellu slavu hà fattu assai male in e battaglie di u 2014 è l'inguernu di u 2015, è sicuru, l'impressione era chì l'inimicu era un guerrieru zero.
  Eppo, à u cuntrariu, ci sò idee esagerate nantu à l'armata russa, soprattuttu dopu à Siria. Cum'è, simu tecnologicamente u più forte in u mondu. È lanceremu i nostri cappelli à tutti.
  Sembra chì parechji pensanu cusì s'ellu eranu Putin. È l'Amiricani ùn eranu micca prubabilmente menti quandu anu dettu chì l'armata russa puderia piglià Kiev in trè ghjorni. Ancu apparentemente pensavanu chì a Russia era troppu forte è l'Ucraina era troppu debule. Ma ... Dighjà in i primi ghjorni, unità russi selezziunati anu patitu pèrdite pesanti è hè diventatu chjaru chì u blitzkrieg avia fallutu.
  A guerra cuntinuò, micca cum'ellu vulia. Forsi a pace duveria esse cunclusa, soprattuttu in u primu mese di a guerra, quandu i più grandi successi sò stati ottenuti. Ma, sicuru, vulia più. Allora e perdite crescenu. È dopu, à a fini di l'aostu è di u vaghjimu, l'Ucraini ottennu successi tangibili nantu à i campi di battaglia. Cacciò e truppe russe fora di a regione di Kharkov è di una parte di Lugansk è ripigliò Kherson è u territoriu oltre u Dnieper. Allora l'Ucraini ùn vulianu più un altru mondu, alcuni cum'è un ritornu à e fruntiere di u 1991.
  Avemu avutu à annunzià a mobilizazione è trasfiriri truppe supplementari. È pruvate di novu in l'invernu, attaccà ...
  Vladimir Putin hè una persona testarda. Ancu s'ellu a storia insegna chì l'ostinazione pò esse estremamente periculosa. Per esempiu, Hitler puderia avè almenu parzialmente salvatu u so regime, è forse ancu a so propria pelle, s'ellu avia fattu a pace prima. Allora Hirohito hà sappiutu salvà a so vita, è ancu u so tìtulu imperiale, ancu dopu avè persu u putere veru. È u Führer possedutu perde tuttu. Pudete ancu ricurdà di Ivan u Terribile ! À quale offrenu a pace è una parte di Livonia, cumpresi Narva è Dorpat. Ma Ivan u Terribile vulia in tuttu Livonia. È cuntinuò a guerra cù a Svezia è a Commonwealth Polacco-Lituana. Ebbè, avemu avutu ancu ripiglià l'incursioni di u Khan di Crimea. In cortu, aghju persu tuttu ciò ch'e aghju vintu, è aghju avutu a rinunzià un pocu di u mo propiu. È a guerra durò per vinticinque anni. Iè, una tale avventura hè accaduta.
  Tuttavia, Putin hè tuttu nantu à u passatu è u passatu? Avete bisognu di decide chì fà in u presente? O cuntinuà a guerra cù l'URSS, tenendu in contu l'errori previ di u Terzu Reich. O ancu pruvate à fà a pace cù Stalin. Eppuru, ùn hè micca assai piacevule per cuntinuà à tumbà i vostri antenati. Ma s'è no puderemu unisce cù i cumunisti, contr'à a Gran Bretagna odiata è l'America, chì saria cool !
  In fatti, Putin, chì si batta dapoi un annu è mezu, ùn hè mai statu capaci di scunfighja l'Ucraina ; in più, ci hà subitu scunfitte, è ancu i Taliban anu apertu un secondu fronte à u sudu. È quì hè una tale chance! Pudete ottene assai. È forse ancu diventà u regnu di u mondu !
  Vladimir Vladimirovich ridiva è ghignava in i so baffi corti. Ùn importa ciò chì dicenu di Hitler, hà cunquistatu quasi tutta l'Europa in dui mesi. Pulonia, cumparabile in pupulazione è territoriu à l'Ucraina in quellu tempu, hè stata scunfitta in duie simane. È in un mesi è mezu, e truppe di Francia, Gran Bretagna, Belgica è Olanda sò stati scunfitti. Più di quattru milioni di persone sò stati prigiuneri solu. Questu hè un successu.
  Et l'URSS subit des pertes colossales et fut presque vaincue. Ma hè questu, quasi. Allora in dicembre ci serà un puntu di svolta. È avemu da fà a pace rapidamente cù Stalin. L'unica quistione hè, cumu si ghjustificà à u vostru propiu ambiente? Dopu tuttu, pare chì a vittoria in Russia hè cusì vicinu, è di colpu a pace?
  Cumu pudete spiegà qualcosa cusì à u vostru propiu populu? Inoltre, ùn hè micca cunnisciutu ancu se Stalin accettà a pruposta di pace. In particulare s'è vo dumandate cuncessioni territuriale da ellu. Un mondu senza annessioni è indemnità sona bellu, ma dopu chì a Germania hà cunquistatu tantu, è ancu datu qualchì terra à u so alliatu, una cuncessione cum'è cusì parerà un tradimentu.
  Quì, di sicuru, i prublemi seri. Saria statu assai più faciule per chjappà à Hitler un pocu prima, prima di l'attaccu à l'URSS. Allora u Pianu Barbarossa puderia esse annullatu è l'Operazione Sea Lion hà realizatu invece, catturà a Gran Bretagna, è dopu Icaru, catturà l'Islanda. Pocu persone sanu chì u Führer avia ancu piani per questu. Da una banda, l'Islanda ùn pare micca bisognu di u Terzu Reich, ma da l'altru, u scopu principale era di prutezzione di l'attacchi di i Stati Uniti. Hitler in questu casu, però, hà risicatu per un bellu pezzu in una guerra cù l'America.
  A propositu, un'altra quistione hè se Stalin hà da chjappà u Terzu Reich in diciannove quaranta unu? O ancu megliu preparatu in quarantadui.
  Ci hè a famosa tetralogia di Suvorov-Rezun, induve prova è prova di ghjustificà logicamente l'attaccu di Stalin à u Terzu Reich. Ebbè, Putin, sicuru, in a so vita passata ùn hà micca tempu di leghje stu travagliu in tuttu. Ma li l'hanu mostratu brevemente. L'argumenti principali di Suvorov-Rezun è i cumenti nantu à elli.
  Per esempiu, l'URSS hà veramente spustatu e truppe più vicinu à a so fruntiera occidentale. È hà avutu veramente un vantaghju in u numeru di tanki. A verità ùn hè micca ottu volte cum'è Rezun scrive, ma circa quattru volte. In quantu à a qualità di e vitture, ùn hè micca cusì chjaru. Circa duimila tanki sovietici eranu più forti cà i tedeschi: sò i KV-1, KV-2, T-34, T-28 è T-35. U KV-2 cù un obusu 152 mm era particularmente putente. È i tanki tedeschi ùn puderanu micca penetrà da tutti i lati è anguli, cum'è u KV-1.
  Ma questu ùn hè micca cusì chjaru. Per esempiu, u KV-2 hà sparatu solu un colpu ogni dui minuti, è pruvate à chjappà un cisterna tedescu agile. È puderia facilmente dannà i rulli, è u veiculu sovieticu seria immobilizzatu. In termini pratichi, u T-34 hè bonu. Un tank tedescu ùn pò micca penetrà in a fronte, salvu forse in u latu.
  Ma ci sò ancu prublemi. L'ottica è a visibilità sò poveri, u gearbox si rompe è hè difficiule di cambià. U T-28 hè digià un tank moralmente obsolet, ancu cù dui fucili, ma peggiu di i trenta-quattru in armatura. Ma u tank blindatu di stu tank ùn hè micca assai bonu in u rendiment di guida. U T-35 hè un veru mostru - trè cannoni, sette mitragliatrici, cinque torrette. Ma stu tank ùn pò micca turnà. È l'armatura di quant'è cinque torri ùn hè micca impurtante.
  Da una banda, i tanki di a serie BT parenu esse boni: a vitezza hè quasi centu chilometri per ora nantu à l'autostrada. Ma in una vera battaglia, una colonna di tanki ùn puderà micca viaghjà cusì cusì. Ma l'armatura hè debule, è ancu i fucili anti-tank ponu penetrà in un tali veiculu. Inoltre, u tank hà ancu grandi tanki di benzina; pò esse distruttu da i colpi di una mitragliatrice pesante. Iè, questu ùn hè micca una vittura assai bona. U tank più populari, u T-26, cù un cannone 45 mm, era inferjuri à u T-3 tedescu in armamenti è armature, è era vicinu in u rendiment.
  In generale, sicuru, l'URSS era forse più forte in i tanki, ma a pruduzzione di l'ultimi veiculi è l'aviò era ghjustu prumuvutu, è avianu appena cuminciatu à entre in e truppe. L'ultime aviazione ùn era ancu maestrata, è ancu i tanki. Inoltre, a documentazione tecnica per i più novi tanki sovietici ùn hè micca datu à i cumandanti. È in u risultatu, i veiculi KV è T-34 ùn sò micca stati pruvati prima di a guerra. È i tedeschi d'una certa manera ùn anu mancu nutatu i novi trenta quattru. Per a prima volta, l'attenzione hè stata pagata à u tank T-34, secondu a memoria di Guderian, solu in uttrovi 1941. Induve sò andati prima mille di sti vitture ?
  Inoltre, durante a guerra, a qualità di trenta-quattru pruduciutu micca solu ùn hà micca aumentatu, ma ancu diminuitu. Includendu a qualità di l'armatura. È ùn avianu micca tempu per furmà i piloti sovietici cumu utilizà l'equipaggiu sovieticu. È a cuscenza generale hè statu introduttu solu in a caduta di u 1939.
  In più, a ripressione di Stalin hà debilitatu l'esercitu è scacciò u persunale espertu è educatu.
  Plus un altru set di cunchiglia, in particulare per i tanki più novi. Eppo, ci sò assai più paraguni chì ponu esse fatti. Infatti, l'URSS hà più tanki è aerei chì u Terzu Reich. Ma i tedeschi anu digià più di duie volte più vitture è muturi. È a Wehrmacht hà più mitragliatrici. In più di a so superiorità temporale in l'infanteria. Questu hè veru perchè a Germania hà realizatu a mobilizazione generale prima. Ma sempre attaccà u Terzu Reich, inferjuri in u persunale ? Questu hè l'idiozia !
  True, Putin stessu hà fattu u listessu cù l'Ucraina. Ma forsi hè per quessa ch'e sò andatu in pazzi.
  Ma quì devu dì chì ci sò duie grande differenze. L'armata ucraina, chì ùn pudia scunfighja alcune milizie in u 2014, ùn era micca cunsideratu una forza di cummattimentu seriu - mancu l'Americani. Ma a Wehrmacht hà pigliatu l'Europa in dui mesi - ci hè una grande diferenza. Ancu una diferenza assai grande.
  L'autorità di l'armata ucraina prima di a guerra era assai bassu, è forsi hè per quessa chì u solitu prudente Vladimir Putin hà decisu di sta avventura. In più, a Cina segretamente hà datu u permessu. Ma digià in i primi ghjorni hè diventatu chjaru chì u blitzkrieg ùn era micca travagliatu. E perdite, soprattuttu in l'unità d'elite, sò enormi.
  In verità, ci hè una forza invisibile chì distrugge tutti l'imperi. Dapoi u tempu di u rè Xerxes, prubabilmente u primu imperu veru è enormu di u mondu anticu. U Gran Puteru di Lisandru Magnu hè statu ancu di corta durata. O piuttostu, s'hè colapsatu uni pochi d'anni dopu à a morte di stu rè.
  Ancu prima, l'Eggittu hà fattu guerri di cunquista, ma ancu persu i pussidimenti. Pudete ancu ricurdà l'Assiria. Era ancu un grande putere. Ebbè, Babilonia da u tempu di Nabucodonosor, ancu s'ellu ùn hè micca eternu. L'Imperu Rumanu durò assai tempu. Ancu in i libri di storia di a scola, quasi a mità di u tempu di l'antichità hè dedicatu à questu.
  Ma hè ancu cascatu in disrepair è colapsatu. Ci sò parechji esempii chì ponu esse datu quì. Ci era l'imperu di Carlumagnu - hè divisu subitu dopu à a morte di u rè cunquistatore. U Califatu Arabu hè ghjuntu - u più grande imperu in u territoriu, da a Francia à l'India, ma hè ancu colapsatu. L'Imperu Ottumanu hè ancu sbriciolatu, ancu s'ellu più pianu. L'Imperu di Gengis Khan hè u più grande putere di terra di i tempi umani. Ma Gengis Khan hè mortu, è i so figlioli è nipoti cuminciaru à sparte. È tandu, avendu ghjunti in Africa finu à Vienna, i Mongoli-Tatari scappavanu di vapuri è si sguassate di novu. Tamerlane hà pruvatu à restaurà stu imperu cù u focu è a spada, ma appena mortu, a so vigilia di Timurat sparì senza traccia.
  U più grande in quantu à a pupulazione è u territoriu in a storia umana era, forsi, l'Imperu Britannicu cù e so culunie è i duminii. Ma hè ancu cascatu abbastanza rapidamente. È ci era ancu l'imperu culuniale spagnolu, chì s'hè crollatu ancu prima.
  Russia Tsarist, avendu righjuntu u so piccu sottu u regnu di Nicholas II, scontra cù u Giappone. E cum'è per cunfirmà u fattu chì ci hè una forza anti-imperiale, e truppe zariste persu sta guerra. È era cum'è s'è u destinu male li perseguissi. Ci sò stati tanti fallimenti è mala sorte in quella guerra, da u principiu à a fine. Allora ùn crede micca in u destinu di tutti i puteri dopu à questu.
  Tandu, durante a Prima Guerra Munniali, ùn avemu micca assai furtunatu, è un colpu militare, o ancu un palazzu, hè statu fattu. Dopu à quale un guvernu pruvisoriu illegittimu vinni à u putere.
  Eppo, è dopu i bolscevichi cù a guerra civile. Ebbè, sottu Stalin, ci hè statu un novu ascesa di l'imperu, ma à u costu di sangue enormu. È dopu à a morte di u capu, u vintesimu cungressu è u colapsu di u cultu hà fattu. È l'URSS hà cuminciatu à perde a so pusizioni digià sottu Khrushchev.
  È tandu Gorbachev hà pigliatu l'imperu suvièticu è hà finitu. Inoltre, ùn si pò dì chì Mikhail Sergeevich hà fattu questu apposta. Allora tutti sò stati pigliati in a frenesia di a perestroika. È Vladimir Putin stessu, ancu s'ellu era un ufficiale di u KGB, hè diventatu un demucraticu ardente. È era contru à u Cumitatu d'Urgenza di u Statu, è si rallegrava ancu di u colapsu di u CPSU. È divintò a manu diritta di Sobchak. È hà sustinutu attivamente Yeltsin. Cumpresu in uttrovi 1993. Iè, u colapsu di l'URSS hè accadutu, ma a maiò parte di a ghjente è soprattuttu l'elite si rallegrau!
  O, in ogni casu, a ghjente ùn importa micca, ma l'elite era veramente felice. In particulare in l'Asia Centrale, induve tutti s'arricordavanu assai bè cumu u KGB perseguitò i magnati lucali in l'affari di cuttuni.
  In cortu, allora in u novanta-unu URSS ripusò à Diu. E forsi solu Vladimir Zhirinovsky mormorò un pocu, solu per spettaculu. O forse ghjucà à a folla o vulendu spiccà.
  Allora ci era u regnu di Eltsin. Un tempu di grandi opportunità per alcuni, è difficultà è prublemi terribili per altri. Yeltsin stessu ùn hà ancu pruvatu à cola l'imperu di l'URSS, ma solu per rinvià a Chechenia sottu u cuntrollu. E chì resistenza feroce questu causatu. Cumpresu in u paese. E ancu a Scelta di a Russia di Gaidar s'hè opposta. Cum'è i cumunisti, per via. Solu Zhirinovsky sustene sta guerra. Ma forsi hè per quessa ch'ellu hà minatu a so valutazione è si privava di e so chances di diventà u novu Tsar Russu.
  Zhirinovsky, sicuru, era un capu carismaticu. Ma li mancava o curaggiu o vuluntà. In particulare, ùn deve esse manghjatu u so ventre cusì cusì quandu una parte significativa di a ghjente mori di fame. È mantene una dieta è eserciziu.
  Ebbè, va bè Zhirinovsky hè mortu. È u rè perde u so buffone preferitu. Chì era cusì divertente è divertente. Iddu intrattene è hà risuscitatu u spiritu. Ma ci era pocu sensu veru o benefiziu da ellu. À u cuntrariu, Zhirinovsky era troppu patriottu radicali, forsi ancu una caricatura. È pareva ridiculizà u patriotismu. Eppo, cum'è u bonu suldatu Schweik - era ancu una caricatura di u patriottu di l'Austria-Ungheria.
  È era divertente, ma piuttostu dannusu à a causa. Ma tuttu u listessu, u rè si senti mali è s'annoia senza u buffone. Dmitry Medvedev hè chjaramente micca adattatu per questu rolu.
  Vladimir Putin in u corpu di Hitler suspirò assai. Ùn era ancu abituatu à u corpu novu, è campava cù ricordi di u passatu. È hè statu cuntruversu, soprattuttu in l'ultimi anni. Tuttavia, sicuru, Putin era un regnu furtunatu. Per esempiu, un rigalu raru di furtuna cum'è l'attaccu terrorista di l'11 di settembre. Questu hè veramente un grande successu. Invece di cummattiri i Talibani stessi, l'Americani sò stati trascinati in una carnagione chì ùn era micca necessariu per i Stati Uniti.
  Questu, per esempiu, hè a listessa cosa si Hitler avia battutu cù a Gran Bretagna è i Yankees per vint'anni invece di attaccà l'URSS. È Stalin stessu puderia sceglie in questu casu u mumentu quandu a colpi. È micca per cascà sottu à un colpu terribili sè stessu.
  Ma Hitler hà sappiutu prevene à Stalin. È quì hè u risultatu - i tedeschi sò vicinu à Mosca. E se l'inguernu era statu più dulce è più seccu, allora forsi anu statu in a capitale stessu.
  Iè, Stalin era furtunatu quì. Ancu s'è da l'altra banda, perchè sò i guvernanti più riesciuti quelli chì sò cusì crudeli ? Quì hè Vladimir Putin, sicuru, micca Stalin. Ma forsi hè per quessa chì l'Ucraina ùn hà micca travagliatu per ellu?
  Chì pudete dì di Hitler? Da una banda, hà avutu successi fenomenali, ma da l'altru, fallimenti catastròfichi. Una spezia di furtuna si ridia d'Adolf è li fece crede in a so propria forza. Ma dopu hà rinunziatu è hà stallatu. È ci sò stati tanti vittime è perdite da i dui lati.
  L'URSS ùn hà micca guadagnatu assai da a vittoria in questa guerra. L'acquistu territuriale eranu chjuchi. Inoltre, Stalin hà datu una parte di a regione di Brest è di a regione Bialystok à a Pulonia gratuitamente è senza dumande. Ma elli stessi ùn anu micca ottinutu tantu. Saria megliu se sta guerra ùn hè mai accaduta. A pupulazione di l'URSS diminuì à 170 milioni. È sottu Tsar-Patri Nicholas II, in u 1914 era digià 180 miliuna di pirsuni. Allora u Tsar-Patri Russu hà aumentatu, ma Stalin hà diminuitu.
  È i tedeschi anu persu assai sottu à Hitler. Ancu s'è a cattura di l'Auropa è a Pulonia costanu solu trenta mila morti. Stalin hà persu 126 mila in a guerra cù a Finlandia, chì hè assai più significativu. Iè, hè cusì chì hè diventatu una scam.
  Era bonu per entra in u corpu di Stalin prima chì a Germania di Hitler attaccassi l'URSS. È fà qualcosa. Da veru, chì esattamente? Colpitevi, cum'è Suvorov-Rezun hà cunsigliatu? Questu hà i so pros and cons.
  U svantaghju, in particulare, hè chì e truppe sovietiche ùn sò micca pronti à attaccà. In particulare, i novi tanki è l'aviò ùn sò micca stati maestrati bè da e truppe. U plus hè chì i tedeschi ùn sò micca aspittendu un attaccu preventivu. È ponu esse pigliati fora di guardia. È e truppe sovietiche anu insignatu assai più è megliu cumu per attaccà cà per difende. Per via, a pratica vera hà dimustratu chì i Nazis sò assai megliu à attaccà cà à difende.
  Per esempiu, se i Nazis avanzavanu magnificamente, è da a caduta di u 42 anu pigliatu un territoriu paragunabile à dui imperi Rumani. Anu persu rapidamente a terra in difesa.
  Se cuntamu da u Kursk Bulge, induve i tedeschi anu pruvatu l'ultima volta à fà una grande offensiva strategica è turnà a marea di a guerra pigliendu l'iniziativa, allora Stalin hà pigliatu solu novi mesi per ricuperà l'Ucraina è a Crimea. Ebbè, s'è vo cunta Galizia, allura vi pò aghjunghje un paru di più. In tuttu, i tudischi ùn durò mancu dui anni dopu à a battaglia di Kursk.
  Iè, eranu piuttostu debuli, si trovanu nantu à a difesa. È u Führer ? Et le Führer, il s'est abattu. E dicenu ch'elli ùn avianu micca abbastanza curaggiu per fà elli stessi - aiutanu!
  Vladimir Putin si tremò. U corpu hè veramente quasi vint'anni più ghjovanu chè prima, è questu hè grande. Adolf Hitler hè cortu. Cum'è Vladimir Putin stessu. È questu permette di abituà u novu corpu più veloce.
  È, sicuru, hà grandi opportunità. Soprattuttu s'ellu si batte cù Stalin.
  Hè ciò chì pò esse culpèvule à u diavulu mustachioed per ùn avè micca una reunione persunale cù Hitler in a caduta di u 1940. Forse, in stu casu, i dui dittaturi si s'eranu incantatu tantu chì invece di a guerra, una allianza saria stata cunclusa. Per esempiu, cumu hè cun C. Ancu s'è prima di Xi avemu avutu ancu cun altri presidenti chinesi. Ma ancu, hè più faciule per trattà cun qualchissia di a vostra età chì cun un capu più vechju o più ghjovanu. Per esempiu, Lukashenko è Medvedev ùn sò micca stati cun l'altri. Anu avutu una diferenza sia in età è in educazione. Medvedev, u figliolu di un prufessore, hè un intellettuale, è Lukashenko hè u figliolu di un agricultore cullettivu è chì sà quale.
  Putin, chì u babbu era un travagliu simplice è piaceva à beie, hà ancu avutu un tempu più faciule cù Lukashenko. Forse saria statu più difficiule cù un altru capu. In particulare s'ellu era ghjovanu è intelligente. Cumu, per esempiu, a relazione di Putin cù Macron ùn hà micca travagliatu.
  Hitler è Stalin avianu i dui babbi chì eranu ubriachi, è i dui dittatori anu avutu a miseria, l'umiliazione è sò stati imprigiunati. Cusì pudemu facilmente accunsentì in una reunione persunale. Ma per una certa ragione Stalin ùn vulia micca questu. Forse ùn vulia micca trattà cun una persona cusì odiosa cum'è Hitler, ma Stalin ùn hè micca ancu una persona odiosa? È à quellu tempu, era u capu di l'URSS, è u Führer di Germania, chì era assai più sanguinosa.
  Iè, Stalin avia sangue nantu à e so mani finu à i coddi. È in u Terzu Reich, i Ghjudei ùn sò micca stati uccisi in massa è l'azzioni punitive à grande scala ùn sò micca realizati.
  Allora ùn ci era micca un mutivu particulare per evità di riunione in persona. Ma questu puderia ancu avè impeditu una guerra trà dui imperi totalitarii. E forsi u mondu nantu à u pianeta Terra seria diversu.
  L'URSS, l'Alimagna, l'Italia è u Giappone puderanu sparte u mondu sanu. E cunsiderendu chì ciò chì hè stata cunquistata deve esse maestrata per un bellu pezzu, forse ùn ci saria micca guerri in a storia umana, almenu per i prossimi centu anni.
  Tuttavia, avà Putin in u corpu di Hitler hà a pussibilità di scuntrà personalmente cù Stalin è parlà. Di sicuru, ci saranu qualchi prublemi, ma assai prubabilmente seranu risolti.
  Ancu s'è a quistione hè, quantu terra à dumandà à Stalin? Hè simplicemente impussibile è irrealisticu per andà in ruttu quandu avete digià sappiutu catturà tantu.
  U sicondu puntu hè di dichjarà una tregua subitu, o prima ottene novi successi? Ancora micca u piccu. In Crimea, Kerch ùn hè ancu statu pigliatu, è in u sudu di Rostov-on-Don. È micca tuttu u Donbass hè sempre sottu u cuntrollu tedescu. Eccetera...
  E per via, ci hè ancu l'Africa. Sembra chì i britannichi lanciaranu prestu un'offensiva quì contr'à e truppe di Rommel ? Sta direzzione deve esse rinfurzata urgentemente. Dopu tuttu, a lotta cù a Gran Bretagna hè un grande piacè per Putin. Per principià, duvete guardà ciò chì riserve Germania hà. Forsi si pò piglià qualcosa da u territoriu di Francia è di i Balcani. In fattu, se u Tsar di Bulgaria Boris ùn vole micca luttà cù l'URSS, almenu cumbatte i partigiani in Jugoslavia. È ancu in Grecia è Albania. È serà estremamente cool.
  Inoltre, a guerra tutale deve esse dichjaratu in Germania. È più attivamente attrae i travagliadori stranieri. Infatti, u Terzu Reich hà abbastanza forza di travagliu. E, sicuru, l'adulescenti deve esse scritti in l'esercitu. Cumbattenu micca peggiu chè l'adulti, è ùn anu micca assai forza di travagliu. Allora ci hè assai più chì pò esse fattu. Eppo, e divisioni straniere devenu esse formate da vuluntarii. I tudischi facianu questu, ma solu quandu anu cuminciatu à perde a guerra. Naturalmente, quelli disposti à luttà per una causa senza speranza anu diminuitu. In questu sensu, di sicuru, Hitler hà agitu imprudente. In generale, di sicuru, u Terzu Reich è u Führer personalmente eranu pieni di sbagli chì impediscenu di vince a Siconda Guerra Munniali. Unu di elli, sicuru, hè chì ùn hà micca usatu, almenu micca attivamente, i polacchi in a guerra cù a Russia. Ma i sentimenti antirussi in Pulonia sò forti è a so tradizione data di parechji seculi.
  Quì Vladimir Putin hà pigliatu à pensà chì era un Hitler migliuratu. È ùn hè micca in tuttu preoccupatu di u soffrenu di u populu russu.
  Iè, hè quì chì aghju avutu i prublemi.
  Tuttavia, l'omu hè forte in retrospettiva. Per esempiu, quandu fighjate à i dilettanti chì ghjucanu à scacchi à un ritmu di blitz, i sbagli di i partenarii parenu esse assai chjaramente visibili. Ma siate à u bordu stessu.
  È ghjucà un ghjocu. Ma in ogni casu, i seguenti appuntamenti deve esse fattu: Speer deve esse piazzatu à u capu di u Ministeru di l'Armi è Munizioni, è datu i puteri d'emergenza. Aumentà a durata di a ghjurnata di travagliu è trasferisce e fabbriche à trè turni. Adulescenti coscritti è e donne single in l'armata. Formate divisioni straniere. Mobilizà l'Hiwi più attivamente. Aumentà a pruduzzione d'armi è l'estrazione di materie prime. Ebbè, è assai di più da fà.
  E donne in particulare - sò ancu boni cumbattenti. E perchè ùn l'utilizanu micca in battaglie è cum'è sorveglianti di i travagliadori stranieri. È l'adulescenti, in particulare i più ghjovani, puderanu ancu pruvà in u rolu di guardiani. È l'omi cresciuti in fronte. Ci sò sempre assai riserve quì.
  I piloti femminili ùn sò micca male è sò boni cum'è francotiratori. È ancu in i tanki, u sessu ghjustu ùn hè micca male, soprattuttu se u destinu hè chì e donne sò generalmente più brevi di l'omi, è più agili è attenti.
  E l'adulescenti cumbattenu bè in tanki. Avemu bisognu di fà e vitture tedesche più veloci è più compatte. Ùn ci hè micca veramente una Pantera ? Perchè u tank tedescu hè diventatu cusì pesante, cù armi generalmente micca assai putenti è armature laterali debuli? Hè un disordine, i diseggiani anu bisognu di un rimproveru quì.
  È l'equipaggiu di u T-4 è T-3 deve esse ridutta da cinque persone à quattru. Pudete cumminà e funzioni di cumandante è operatore radio. In qualchì locu hà intesu tali cunsiglii nantu à e forze di tank. Ebbè, chì altru... Allora pudete ricurdà.
  Certi cambiamenti deve esse ancu fatti à a struttura di cumanda. Cusì chì i cumandanti di i gruppi di l'armata anu più putere, perchè ci hè menu fuss è coordinazione. Inoltre, Mainstein, stu grande stratega, deve ancu esse prumuvutu, è ancu Guderian, chì avia ragiò in parechje tematiche. In particulare in u fattu chì a greva serà rimessa in Bielorussia da u balcone operativu.
  Putin hà chjamatu u so secretariu. Ella corse in, stampendu i so tacchi alti. U novu Führer murmurò qualcosa micca troppu intelligibile è cuminciò à dictate ordini.
  
  ARRESTO È RICERCA DI ROSA LUSSEMBURGU
  ANNUTAZIONE
  A famosa rivoluzionaria Rosa Luxemburg hè stata arrestata è presa in custodia. In una prigiò di e donne, hà da suppurtà ricerche meticulose, altre prucedure, umiliazioni è prucessi seri.
  . CAPITOLU No 1
  Una ghjovana donna, Rosa Luxemburg, hè stata arrestata nantu à l'ordine persunale di Kaiser Wilhelm.
  Hè stata ammanettata è purtata fora di a casa. A ghjente pareva cunfusa mentre u rivuluziunariu biondu, chì paria d"avè una trentina d"anni cù una figura svelta, era scortatu fora da a pulizza.
  Rose hà stomped i so stivali di pelle nantu à a neve di marzu chì si scioglie è hà pruvatu à mantene una spressione calma nantu à a so faccia, pallida di paura.
  Per rinfurzà è micca dimustrà a so eccitazione, u marxista cuminciò à cantà ;
  U mondu hè friddu - nevicata,
  Un mendicante hè ancu un omu riccu !
  I diavoli guvernanu u pianeta
  Hanu trasfurmatu a Terra in infernu !
  
  Sè vo vulete campà in gioia,
  Chì a felicità vene in casa di tutti !
  Rompe e catene di a schiavitù cum'è un filu,
  Allora u saccu serà pienu !
  
  Ci hè un paese chì hè un esempiu per tutti,
  Un forte guerrieru hè un pioniere!
  Spada à a so santa Patria,
  Per chì u male signore ùn sbatti !
  
  Germania hè un decretu per tutti i mondi,
  U putere di i luminari più sapienti !
  Senza alcuna abbellimentu diceremu,
  L'Onniputente hà illuminatu a nostra strada !
  
  Ùn sapemu micca a parolla codda,
  Sì u suldatu ùn bisbiglia, aghju paura !
  fede ortodossa pura,
  Diu inspira à Ghjesù!
  
  Ùn ci hè pace in i cori senza Cristu,
  U radiante porta à a battaglia !
  Senza fede, a guerra hè vanità,
  Perdite incontrollate !
  
  U diavulu tentarà
  Menti à u vostru propiu populu - esame cinque!
  Ma ùn crede micca i gattivi
  Ùn ci hè nisuna ragione per tradisce !
  
  Simu fideli à u ghjuramentu à a tomba,
  U spaziu aspetta i nostri discendenti - crede mi !
  Abbattemu i figlioli di Satanassu,
  Ùn pò micca captivare a Terra!
  
  Dunque, a furtuna aspetta,
  Quellu chì hè forte - u Signore salverà!
  Diu ama u populu tedescu,
  A fiamma in i vini scioglie u ghjacciu !
  
  Raggiungemu cunfini infiniti -
  Mostramu l'universu u nostru modu !
  Ùn cademu in faccia à l'Ortodossi,
  L'impuru ùn pò piegà u cornu !
  In a strada, Rosa hè stata sbattuta in u spinu cù a palma di a pulizzia - dicenu chì ùn ci hè nunda di cantà una canzone quandu a Germania di u Kaiser perde a guerra. È quandu e truppe di a Russia Tsarist era digià intrutu in Varsavia, chì hà marcatu un puntu di svolta in a guerra. È sta cagna canta per sè stessu.
  Rose hè stata purtata à u bastimentu di a prigiò cintrali di Berlinu. Tuttu quì hè più o menu pulitu è pulitu in u stilu tedescu. Rose si calmò. A prigiò tedesca serà pulita, è più prubabilmente una cellula solitaria senza puzziche è topi, cù razioni richieste da a lege. È quì a Germania capitulerà in pochi mesi è serà liberata. È forsi ancu in u novu guvernu, riceverà u postu di ministru.
  Rose, pimpendu i tacchi di i so stivali, cantò :
  - Lasciati campà cum'è un portinatore,
  Rinasciterà cum'è un capu...
  È tandu crescerete da un capu à un ministru,
  Ma s'è tù sì mutu cum'è un arbre -
  Nascerete un baobab
  È sarete un baobab
  Centu seculi finu à a morte !
  Rosa, cusì, senza attentu à i curridori di prigiò, bars, chjusi, filu barbed, caminava cum'è una regina. Hà imaginatu filmi chì sò fatti nantu à ella, è filmi chì sò scritti nantu à u martire bolscevicu. E quantu populari è cool hè diventata da questu hè oltre e parolle, solu un conte di fata.
  Ebbè, cumu ùn pudete micca principià à cantà in questa situazione? Allora andate in prigiò - cum'è in vacanze.
  È Rose, senza esitazione, cantava à voce alta, cum'è s'ellu fussi una vera regina chì si intrunisava ;
  Sò un bravu membru di Komsomol in cattività,
  Quì mi ritruvu in una battaglia assai feroce...
  O Patria, sappi chì ti rimborsu u debitu,
  Riempite a casa di cunfortu è cunfortu!
  
  Sapia un pocu - nunda,
  È m'anu purtatu scalzu per l'interrogatori,
  U fascismu hè di sicuru una merda cumpleta,
  I Krauts m'hà battutu crudelmente cù una frusta !
  
  Spogliata, mezzu nuda nantu à un cumulu di neve,
  E accussì anu guidatu attraversu i paesi in pisugs...
  Iè, cusì chì u vostru Führer riceve una bara,
  È videremu u cumunisimu in u luntanu !
  
  Hè megliu per noi ùn aspittà micca pietà,
  È ùn dicu una parolla à i fascisti !
  In vano aghju pensatu in furia salvatica di un latru,
  Chì timid membru di Komsomol !
  
  I mo nemici m'anu tiratu nantu à u rack,
  U focu hà cuminciatu sottu à i nostri tacchi...
  È sentu a lotta - batti u filu,
  Sò a strada di i dulori di i carboni ardenti per chilometri !
  
  Ùn ci hè micca ricunniscenza è u currente ùn hè micca terribili,
  resisterei a qualsiasi prova...
  Chì sia un scossa per i fascisti -
  È per mè ogni polvara hè soffrenu !
  
  Passaraghju per tuttu questu, crede mi, l'aghju suppurtatu
  Siccomu a mo patria hè a Russia ...
  È a bestia di u fascismu serà intarrata,
  Cristu è a Missione Rossa vene !
  
  Iè, apparentemente a so, un cappio m'aspetta,
  Forse ci saranu esecuzioni peggiori !
  U paese duverà principià da zero,
  Perchè ci sò stati assai indignazioni !
  
  È dopu hè vinutu u grande cumunisimu,
  Corrimu intornu à Marte mentre ghjucavamu...
  Chì l'umanisimu triunfi in u mondu,
  Perchè avemu luttatu cusì duru !
  
  L'universu chì sarete, cunnosce u mio,
  Tali stelle radianti senza fine...
  Un aquila chì una volta era un passeru,
  Qualchidunu di noi cun ricunniscenza di l'artista!
  Rose, in u so orgogliu, ùn hà mancu avvistu cumu hè stata purtata in a stanza per una ricerca. È i trè guardii femini cuminciaru à spoglià cù i so movimenti abituali di prufessiunali. È a fiera celeste Rosa Luxemburg si ritrova cumplettamente nuda davanti à trè guardiani chì s'assumigliavanu assai di i gorilla.
  Solu un pizzicu doloroso di una grande zampa nantu à u so pettu nudu cù e parolle: "Oh, chì tette", dissipava l'umore pusitivu di Rosa, è ella si coprì timidamente è esclamò:
  - Chi stai facendu!?
  Rose, soprattuttu quandu era nuda, pareva assai ghjovana, a so cintura era magre è a so figura impeccable.
  Allora a matrona fece un sorrisu è rispose :
  - Nunda di speciale ragazza ! A zia vi tocca avà per l'articuli pruibiti - piercing, taglio, chimichi! Ebbè, note secrete!
  Rose, pruvendu senza successu à copre a so nudità cù e so mani, rispose :
  - Ùn aghju nunda, è questu hè umiliante è disgustu !
  A matrona cù i spallacci di l'ufficiale rise è rispose decisamente:
  - Ùn ti chjappà ! Altrimenti farà più male!
  E grandi mani in guanti di gomma sottili cuminciaru à rumming senza ceremoniu nantu à u corpu bellu, bellu è seducente di Rose. Dui altri guardiani, ancu maschili è alti, tenenu a ghjovana donna curvaceous strettamente per e mani, ùn li permettenu micca di copre e so parti intime cù i soi.
  A grande matrona tirò à Rose per l'arechje, sintì è guardò in i so narici. Allora si mette in bocca i so dita guantate. È era assai disgustante, Rosa si sentia malata da u toccu di gomma. Inoltre, u pensamentu suscita chì forse questi ùn eranu micca guanti dispunibuli, è l'avia utilizatu prima, entra in i parti intimi di e donne. È da questi pinsamenti Rose guasi vomitava. Solu un sforzu titanicu di vuluntà, è una riluttanza di mostrà a so debule, permettenu à Rose di frenà a liberazione di vomitu.
  E i so dite ghjunghjenu à l'amigdalite assai, eranu sottu à a lingua, sintia u palatu, daretu à i guanciali, è un gustu assai disgustu di gomma ferma in bocca. Dopu avè finitu cù a prova in bocca, a matrona hà cuminciatu à impastà di novu i petti di Rose. Da i so tocchi grossi, i capezzoli scarlatti di a ghjovana s'eranu gonfiati è duri.
  I guardiani ghignavanu è murmuravanu:
  - Ebbè ? Cum'è? Vecu chì e mo carezze vi eccitanu !
  Rosa Luxemburg ringhiò:
  - Tu sì una cagna ! Cumportate cusì !
  L'ufficiale femminile hà rispostu schiaffendu u ghjovanu rivoluzionariu in faccia è rimarcandu:
  - Sapete u vostru locu cum'è ribellu ! Altrimenti vi mandu à una cellula di ghiaccio - nudu!
  Dopu à quessa, hà cuntinuatu à rumming senza vergogna in u corpu di u prigiuneru.
  I so forti diti pressu u so ombiccu, facendu chì Rosa Luxemburg gridava di dulore. Allora si sentenu assai grossu è dulore sottu à l'ascelle di a donna rivoluzionaria.
  Ma a cosa più rude è umiliante era ancu da vene. U guardianu hà urdinatu:
  - Allargà e gammi più largu !
  Rose ubbidì à riluttante. È a guardia femina infilò bruscamente a so grande zampa in a vagina. Pollici in guanti, slippery da a saliva chì era in bocca di a rosula, intrinu assai prufonda in u ventre di a donna. I mura di a vagina si sparghjenu assai, è hè diventatu incredibbilmente doloroso.
  Rose gridò è si strinse, circandu di scappà. Ma i guardiani putenti, chì avianu una sperienza considerableu in a ricerca, l'anu strettu. I dita di u carcelariu ghjunghjenu ghjustu finu à l'utru è cuntinuavanu à coglie. Era à tempu doloroso è estremamente umiliante.
  È u guardianu di u gorilla masculinu cuntinuò à filà. Infine, dopu un'altra volta di a zampa enormi, a rivoluzionaria femina hà diventatu pallida di morte, è, gasping, svenutu. A so testa cù capelli biondi cascò à u latu.
  U carceriere chì stava à a diritta hà nutatu:
  - Hè scusata !
  A grande matrona hà assai abilmente pacchettu à Rose nantu à e guance, massaggiatu u so collu, è a pizzicà grossu. A donna ghjunse à i so sensi. Ci era lacrime in i so ochji per u dulore è l'umiliazione. S'aspittava tuttu da a prigiò, ma ùn pensava micca ch'ella seria salutata cusì, rudely, cum'è s'ellu ùn era micca una persona, ma menu di un animali.
  L'anziana matrona disse gentilmente:
  - Ebbè, ùn abbiate paura ! Avà piegate, a to zia senterà u to culo è u peghju sarà finitu !
  Rose hà dettu cù una voce tremula, catendu una lacrima in terra:
  - Forse ùn duvemu micca !
  U guardianu gorilla ringhiò:
  - Innò! Hè esattamente ciò chì avete bisognu! Inclinemu !
  I putenti carcerieri torcevanu grossamente i braccia di Rosa, facendula sibilà di dolore, è l'inchinavanu. A zitella si truvò in a pusizione di cancru. È u so corpu nudu brillava di sudore, cum'è lubricatu d'oliu.
  È u guardianu di u gorilla infilò senza cerimoniu dui di i so dita grandi è longu in u so anu. È l'hà spinta assai prufonda, finu à u colon. Rose gridò di dolore è di vergogna. I carcerieri femminili assai forti l'anu strettu è ùn li permettenu micca di scappà. È a manu putente di u guardianu sbuchjava in u culo di un rivoluzionariu bellu è seducente.
  Rose gemia è u so pettu nudu s'arrizzò è falò. È e lacrime scorrivanu nantu à u so visu stancu è pallidu. A ricerca s'assumigliava a tortura, sia morale sia fisica.
  Ella sentia chì a matrona anziana vulia umilià u più pussibule, è per quessa ùn era micca pressa.
  Rose cantava cù i denti turchini, scuzzulate lacrime di dulore è umiliazione da e so guance:
  A vittoria aspetta, a vittoria aspetta,
  Quelli chì volenu rompe e catene !
  A vittoria aspetta, a vittoria aspetta,
  Puderemu rompe Wilhelm !
  U guardianu di gorilla rise è rispose :
  - Siete una zitella brava !
  È a torcia di novu, pruvucannu un dulore severu in u culo, è infine cacciò a so zampa inguantata, chì era cuperta di sangue.
  Ella fece una smorfia è scacciò u guantu dannatu in a spazzatura, esclamendu:
  - Verificate i so gammi, a ricerca hè finita !
  Sentindu i sole nudi è fighjendu trà e punte ùn hè micca cusì umiliante cum'è prima, quandu u scoop paw hà cullatu in a vagina è l'anu. Allora pudete sperimentà qualcosa cusì senza lacrime.
  Finìu di circà à Rosa, è ghjustu cusì, l'anu purtatu nuda è scalza in a stanza di fiancu.
  Quì si cuminciaru à piglià ritratti di ella. M'anu datu una tavola cù un numeru è u pusonu contru à un muru biancu. Cliccà in prufilu, full-face, half-side è da daretu. Dopu anu filmatu un nudu à longu andà, ancu da u fronte, u spinu, u latu è a mità di latu. È u fotògrafu era un omu, chì hà fattu u più umiliante.
  Allora Rose hè stata messa nantu à a scala. L'anu pisatu, misurà a so altezza, è dopu l'ammuccianu contru à u muru è misurà a span di i so braccia. In seguitu, aghju registratu a durata di u pede è a taglia di scarpi. Ùn face micca male, ma hè assai umiliante. Inoltre, ùn ci era micca solu e donne in a stanza, ma ancu l'omi.
  Allora un omu è duie donne in mantellu biancu pusonu Rosa in a luce è cuminciaru à esaminà cù cura, scrivendu tutti i moles, cicatrici, burns è caratteristiche speciali in un ghjurnale.
  Rose hè diventata scarlatta cù a vergogna è a rabbia. Cumu l'umilianu, è cumu pudete trattà una ghjovana donna chì hè digià diventata una vera legenda in questu modu? Tuttavia, forse hè per quessa ch'elli l'anu trattatu cusì, per umilià u capu di a manca tedesca.
  U tempu passava pianu pianu, è Rose cuminciò à cantillà :
  Distrughjeremu u mondu sanu di a viulenza,
  Finu à u core è dopu ...
  Custruiremu un mondu novu, novu,
  Quellu chì era nunda diventerà tuttu !
  A donna cù a robba bianca rimarcò severamente:
  - Avà ùn site nimu - solu un prigiuneru !
  È pizzicò u capezzolu nudu di Rose. Rose stava pallida è lucida di sudore friddu, cantendu:
  - Questu hè u nostru ultimu,
  È una battaglia decisiva ...
  Senza dubbitu -
  Ragazzi seguitemi!
  Infine, a riscrittura di i segni hè finita. È hè stata purtata à a stanza vicinu. Quì, una donna in uniforme hà urdinatu di stende i vostri palmi. È e mani di Rose sò state smeed with paint black. Dopu à quale anu prima stampatu a palma sana, è dopu ogni dettu individualmente. Dopu anu lubricatu l'arechje di Rose - prima a diritta, è dopu a manca. È questu hè statu ancu stampatu. Allora i labbra. Chì hè digià abbastanza disgusting. Quandu smear qualcosa scuru è pungente nantu à i vostri labbre. È appricà à un fogliu di carta bianca.
  Infine, stampe sò state pigliate da i pedi nudi di una bella donna. Unu dopu à l'altru. Ùn hè più cusì disgustatu.
  Asciugamu e sole cù una spugna speciale per chì ùn ci era micca marchi.
  Dopu à quale Rosa hè stata purtata di novu. Era in una perdita per indovinà ciò chì i carcerieri tedeschi meticulosi è pedanti li farianu.
  Sta volta hè stata purtata à a stanza di raghji X. E pigghianu una foto di u stomacu è di l'intestini, chì in generale pò esse capitu, ci sò piazze. E anu verificatu ancu i narici in a stampa. Allora a volte ammucciavanu capsule di velenu o pietre preziose in elli.
  Quandu tuttu era finitu, Rose si senti un pocu sollievu. Almenu ùn hà micca male. È in qualche modu ti abitua à marchjà nudu cusì.
  Ma Eva caminava ancu nuda è ùn avia micca cumplessi, cusì ùn avia micca preoccupatu. È ella cammina è ùn passa nunda.
  Saria più prubabile chì i prucessi finiscinu. È cusì l'anu veramente purtata in un longu corridor à a sala di doccia. Quì, sottu a tutela di i guardiani, Rosa si lavò infine. L'acqua era calda, piacevule, è lavate a terra morale è fisica da sè stessu. Ebbè, i guardii anu ancu datu u so sapone di u guvernu.
  Rosa s'allegra ancu : si lava cù sapone gratis. Allora serà datu un tettu liberu sopra a so testa, è ancu una razione di prigiò. Di sicuru, hè dispiacevule chì i guardiani a fighjanu cusì, ma hè bella è ùn hà nunda di vergogna.
  A donna lavò a pittura nera da i so pedi nudi. Hà una figura assai bona grazia à u so modu di vita athletic - cum'è una zitella cù petti fermi, ma a so faccia mostra chì hè assai più vechja. Tuttavia, ùn pare micca più di trenta. Rose era fiera ch'ella pareva cusì bè.
  Allora si lavò, li gridavanu :
  - Basta, finisci !
  Ella esce. È a matrona mette i so diti in bocca, cum'è chì Rose puderia piglià o arrubbari qualcosa. È l'altra carceraria femmina hà sempre chjappu in u ventre è l'anu. Chì era umiliante è disgustante. È prubabilmente micca solu Rose, ma a matrona si arrampicò cù e so dite nude, senza preoccupatu di mette guanti nantu à e so mani.
  Rosa hà suppurtatu, ancu s'ellu si sentia umiliante, vergogna, è ancu dolorosa. L'unghie di a matrona graffiavanu assai i so posti teneri è intimi in u ventre è u quintu puntu.
  Ma infine, ancu cun questu, l'ore dolorose di una ricerca cumplettamente inutile era finita.
  È Rosa hè stata ammanettata è purtata di novu. A ghjovana pinsava ancu cù sorpresa : l'anu da veru chjosa in una cellula nuda ? Ma questu ùn pò esse. I prigiuneri ùn sò micca permessi da a lege di mantene senza vestiti. Iè, sò obligati à dà almenu qualchi scarpi.
  Ma l'anu veramente purtata à u vestiariu. Induve duveranu emette vestiti ufficiali, se ùn avete micca permessu, pudete portà u vostru propiu. Rosa hè stata datu solu un vestitu strisciatu per copre u so corpu nudu. U vestitu avia numeri cusiti invece di u so cognome.
  Rose dumandò:
  - E mutandine è bra?
  A matrona rispose severamente:
  - Ci hè un ordine speciale da u cumandante, ùn vi sò micca datu mutandine emesse da u guvernu è un bra !
  Rose dumandò sorpresa:
  - Perchè questu succede sempre ?
  U carcerieri rispose severu:
  - Pudete impiccà à elli !
  U ghjovanu rivoluzionariu stese e mani:
  - Sò cusì stupidu à impiccarmi ? À u più, in uni pochi di mesi saraghju liberatu !
  U guardianu annunziò in furia :
  - Tutti dicenu cusì, ma sò anni in prigiò !
  Rose era avà solu in un vestitu strisciatu chì passava sopra i ghjinochje, è cù gambe nude è nude.
  A ghjovana fighjulava u scaffale. Ci era assai scarpi diffirenti quì, micca assai attrattivi per vede. Ma i so pedi nudi si congelavanu. Serà scunfitta da l'umiliazione di a ricerca è di altre prucedure, ùn fate micca attente à u pianu friddu, umitu è di cimentu di a prigiò. Ma avà era solu trematu.
  Rose gemì in un tonu pietoso:
  - I pedi sò friddi, dammi almenu qualchi scarpi !
  U carcerieri rispose duramente:
  - Ordine speciale da u cumandante ! A causa di u periculu speciale di un prigiuneru puliticu, vi hè pruibitu di portà i scarpi mentre hè in custodia, postu chì pudete aduprà cum'è armi militari o scaccià oggetti!
  Rose rimarcò cun un suspiru:
  - Ma hè tantu fretu in prigiò ! Possu piglià un friddu è ammalatu !
  La matrone l'a rassuré :
  - Avemu una bona infirmeria ! È in ogni modu, smette di litigare. È tandu sarete battutu bè !
  U rivoluzionariu hè statu surprisatu:
  - Ùn hè micca abolitu a fustigazione ?
  U carceriere annunziò:
  - Duranti a guerra sò stati intrudutti di novu ! Allora, umiliate, bellezza, sarete più sana ! È in quantu à i pedi nudi, i prigiuneri s"abituanu prestu. E prestu sarà più caldu fora, hè digià primavera è vi sentite megliu. È s'è vo avete amici in generale, lasciate ch'elli vi mannanu più razioni. Allora solu una piccula parte ghjunghje à i prigiuneri !
  Rose annuì vigorosamente.
  - A cunnoscu ! A Germania serà distrutta da a corruzzione !
  U carceriere mormorò:
  - Cum'è a Russia !
  A ghjovana era torna ammanettata à i polsi è marchjava scalza, in un vestitu di prigiò, cum'è una schiava di l'epica di Spartacus per i corridori di a prigiò.
  Una camera era avà aspittendu Rosa. Inoltre, ella preferirebbe una cumuna cà una sola. Hè più caldu in una stanza cumuna è ci hè qualchissia per parlà. Inoltre, e donne anu un odore assai più bellu di l'omi è ella si senti bè cun elli.
  Per rialzà almenu un pocu ciò chì era cascatu da u dulore, l'umiliazione è u friddu in i pedi nudi di una donna, congelata da u pavimentu di cimentu friddu, Rose cantò:
  L'inguernu hè digià perde a so forza,
  U sole di primavera si alza...
  A saviezza hà cunquistatu a natura,
  In una ricerca scientifica è caminata!
    
  I fiumi suonanu - i cumuli di neve si scioglienu,
  Induve u tappettu d'argentu hè un flussu.
  I garofani fiuriscenu magnificamente in maghju,
  È a nostra amicizia ùn si sparghje !
    
  Amamu e figliole di a natura,
  Quandu i funghi crescenu in primavera...
  Innò, sapete chì u clima hè cattivu,
  Cumu piove a grazia di Cristu !
    
  In a primavera, a natura si anima
  U ghjacciu di cristallu scoppiu cun un crash.
  U pianeta diventerà, credu, un paradisu,
  Ùn lasciate micca u focu di u male chì incendi u mondu !
    
  Dopu tuttu, ogni fiore hè un universu,
  U bug vole ancu campà.
  U megliu distinu di tutti hè a creazione,
  Ma u poviru cunigliu hè salvaticu.
    
  Cumu hè accadutu, ci hè assai paura,
  Ci hè assai soffrenu cù a bellezza ...
  Calchì volta gememu è dumandemu à Diu -
  Aiutateci cù a felicità è i sogni !
    
  Ma chì hè a rabbia in u mondu,
  Ciò chì hà cuminciatu à girarci intornu cum'è un tornatu,
  Ma Diu hà rispostu - cusì chì
  Ùn avete micca diventatu pigro cum'è un orsu !
    
  Dopu tuttu, se a banana stessa cascò,
  Ùn pudete mancu arrugà un aratu.
  I volti di i santi annunzianu da l'icone,
  Nisun ananas - suminà segale!
    
  Ebbè, u travagliu porta à u successu,
  Ellu farà a nostra famiglia più forte !
  Ma ùn aghju micca fretta di truvà a prosperità,
  Ùn ci hè bisognu di avarizia !
    
  A ricumpensa vene - ci sarà forza,
  È risuscitaremu quelli chì sò cascati in battaglia !
  A punizione ti caderà, sapete Ghjuda,
  Si vinderanu per i bugie è l'inganni !
  Rose hè stata infine purtata in a porta massiccia, nantu à quale hè statu sbattutu u numeru minusu "13". I manette sò state sguassate è a ghjovana si senti sollievu mentre si strofinava i polsi malati è contusi. Iè, esse in manette hè à tempu doloroso è umiliante à u stessu tempu.
  Hè stata purtata in a cellula. Era un pocu più caldu à l'internu chè fora; ci era riscaldamentu. A cellula hè stata una cellula doppia è ci era una zitella cù i capelli rossi. Piuttostu bella, è dorme sottu à i coperchi. Svegliatu, girò a so faccia tenera è dumandò:
  - Nova zitella ?
  U carceriere annunziò:
  - Pulìticu ! Pensu chì serà assai più interessante per voi dui !
  Rose hà dettu:
  - Ùn aghju micca lettu ?
  U guardianu ridava:
  - Per esse più accomodante è dà tistimunianzi più prestu, vi sarà privatu di un cuscinu, una manta è un materasso. S'ellu si stende nantu à i tavulini nudi, vi congelate è tistimuniarà più prestu contr'à i vostri complici è complici !
  Rose batteva u pede nudu in furia è ringhiò:
  - Ùn pudete micca aspittà !
  A porta di a cellula pesante è massiccia sbattò daretu à ella cun un scricchiolu.
  
  UN MONDU SENZA GUERRA MONDIALE
  ANNUTAZIONE
  Chamberlain ùn hà mai decisu di dichjarà a guerra à u Terzu Reich dopu l'attaccu à a Pulonia, è a Francia ùn hà micca participatu solu in u cunflittu. Dopu à a scunfitta di a Pulonia è a so divisione trà l'URSS è a Germania Nazista, hà cuminciatu un longu periodu di pace, è u sviluppu di l'umanità hà pigliatu una strada diversa.
  . CAPITOLU No 1.
  Un mondu speciale da a storia alternativa. In questu, Chamberlain era abbastanza intelligente per ùn dichjarà guerra à a Germania dopu avè attaccatu a Pulonia. È sicuru, a Francia ùn hè micca intrutu in guerra senza l'Inghilterra.
  Hitler è Stalin divisu a Pulonia. Tandu hè accadutu a divisione di i Stati Baltichi è a firma di un trattatu d'amicizia è di fruntiere.
  Ci era veramente una guerra cù a Finlandia. L'URSS, à u costu di pèrdite pesanti, hà ancu riesciutu à catturà una parte di u territoriu, rompe a linea di difesa è piglià Vyborg.
  Finu a ora tuttu andava bè. Ma u tentativu di piglià a Moldavia da a Romania hà scontru in resistenza da Hitler. Cum'è, Stalin ùn vole micca troppu?
  Ma Hitler è Stalin si scontranu in persona è accunsenu chì l'URSS serà restituita à a Moldavia, è questu era a fine di a divisione.
  Dopu à quale hè vinutu un longu periodu di pace. U Giappone ùn s'aspittava à luttà cù l'USA è a Gran Bretagna solu. Intantu, Hitler digeriva a Pulonia, una parte significativa di quale diventò parti di u Terzu Reich. Stalin, ancu, avè allargatu l'imperu, è avè l'esperienza di una guerra difficiuli cù a Finlandia, ùn andò in ogni locu.
  In l'URSS, u terzu pianu di cinque anni hè statu cumpletu ufficialmente è superatu. Allora avemu principiatu u quartu. È era superatu. È in u quintu pianu di cinque anni cuminciaru à riduce i prezzi è cresce u standard di vita.
  Stalin hè mortu in marzu di u 1953... Sicondu certi rapporti, pò esse avvelenatu. Dopu à l'intrigue, Nikita Khrushchev hà pigliatu u putere. Dopu ci hè statu u vintesimu cungressu è l'esposizione di u cultu di a parsunalità. È l'idea di custruisce u cumunismu da 1980.
  À questu tempu, l'armi nucleari era apparsu in Germania, USA, Gran Bretagna è URSS.
  Hitler ferma in a storia cum'è un capu cumplettamente normale senza l'olucaustu. Ci era solu alcune liggi chì limitavanu i diritti di i Ghjudei. I pulacchi anu ricevutu gradualmente a citadinanza tedesca è uguali diritti. In u 1955, u guvernatore di Varsavia diventò direttamente parti di u Terzu Reich. In l'anni sessanta, i cechi è i polacchi anu ricevutu a citadinanza tedesca. A Germania era u primu in u mondu à lancià un satellitu in u celu è mandà un omu in u spaziu.
  È u 20 d'aprile di u 1961, u primu volu tripulatu à a Luna hè partitu. Questu hè un grande avvenimentu.
  U Terzu Reich hè un grande paese, forse u più grande d'Europa. Include a Repubblica Ceca, i Sudeti, l'Austria è a Pulonia. Inoltre, i tedeschi anu acquistatu una parte di Danimarca senza guerra in e fruntiere di u 1914 per una compensazione monetaria. Allora ci hè statu ancu un referendum. Referendums sò stati fatti in Pulonia è in a Repubblica Ceca. Emerge un putere economicamente sviluppatu è forte. Inoltre, Gran Bretagna accunsentì ancu di vultà Namibia in Africa à i tedeschi, è ancu per una compensazione monetaria.
  Cù quasi nisuna guerra altru ch'è u cunflittu cù a Pulonia, Hitler hà allargatu u Terzu Reich. L'unichi prublemi eranu cù a Francia. Hè vera chì una piccula parte di Lorena, pupulata soprattuttu da i tedeschi, hè stata rinviata in Germania dopu à u referendum. Ma i cunfini di u 1914 ùn sò micca stati restaurati. È questu irritava parechji tedeschi.
  Ma i Francesi anu fattu una allianza militare cù l'URSS, è s'ellu hè accadutu qualcosa, avissiru a lotta in dui fronti. L'Imperu Rossu, avendu evitata a Siconda Guerra Munniali, era economicamente assai forte, paragunabile à l'USA è a Germania, è avia una grande populazione. Dunque, hè periculosu di luttà cun ella.
  Inoltre, a Gran Bretagna avia ancu un accordu cù a Francia. Chì, à u cuntrariu di a storia vera, conservava e so culunie è era militarmente assai putente.
  Ma a Cina resta frammentata è debule, in realtà divisa in sfere d'influenza da i principali putenzi di u mondu. U Giappone hà battutu in Cina per un bellu pezzu, è hà sappiutu mantene una parte di questu sottu u so cuntrollu. Altri paesi avianu a so capitale quì. L'URSS hà cuntrullatu u cuntrollu di a Mongolia, chì hà formalmente conservatu a so indipendenza.
  Hitler hè sempre vivu. Hà settantadui anni. Ùn fuma micca, ùn beie micca alcolu, hè vegetarianu, è travaglia ancu in macchine di eserciziu. U Führer hè obsesionatu cù a so salute. Hà dui figlioli è figliole - anche si sò stati ottenuti per inseminazione artificiale. Ci sò più di centu figlioli solu. U più vechju di elli hà digià diciassette anni. Hè difficiuli di fà una scelta degna di successore. Allora u Führer hè sempre interessatu à campà da ellu stessu. È in u Terzu Reich anu realizatu u travagliu per allargà a vita di u dittatore.
  Settanta-dui anni, di sicuru, ùn hè ancu un omu assai vechju. Allora u Führer ama ancu l'intrattenimentu. Per esempiu, cumbattimentu senza regule.
  Ci, sicuru, ùn si batte micca à a morte - u Terzu Reich hè relativamente civilisatu è stranu. È Hitler ùn hè micca percivutu cum'è un mostru, ancu chì u capu hè certamente autoritariu.
  Hè stata capace di scunfighja a Pulonia quasi senza pèrdite è espansione territorii senza quasi guerre. Hè idolizatu da u populu di Germania è rispettatu da e nazioni di l'altri paesi. Ancu Nikita Khrushchev u tratta cù rispettu. Inoltre, l'URSS hà ritardatu in a corsa spaziale.
  Stalin era indifferenti à i razzi, è Nikita Khrushchev solu riesciutu à mandà un pilotu in u spaziu.
  Ma avà i tedeschi lancianu un missile à a Luna. È ci sò duie donne è un zitellu in questu. È questu hè grande.
  In onore di l'anniversariu di u Führer è u lanciu di u cohete, celebrazioni naziunali sò state urganizate.
  L'immensu stadiu di Berlinu hè pienu di ghjente. Diversi cuncorsi sportivi sò ghjunti. E di sicuru, cumbatte senza regule. Ciò chì Hitler ama tantu.
  U Führer, sicuru, hà invechjatu, ma pare sempre più o menu listessu, ancu s'ellu hè grisgiu è hà una bona quantità di calvicie nantu à a testa. È u mustache diventò grisgiu, è a figura era ligeramente curbata. U Führer hè in u putere da vintottu anni. Germania hà una di e prime ecunumie in u mondu, è forsi ancu a prima. L'URSS, i Stati Uniti d'America è u Terzu Reich sò oghji assai vicini in termini di ingressu naziunale. Iè, a Gran Bretagna hè sempre forte per via di e so culunie. U Giappone hà cuminciatu à alzà - a so guerra prulungata cù a Cina l'anu esaurita. Ma u mondu hè multipolar.
  Hitler hè grande, ma micca in cima. I Stati Uniti anu avà un novu, ghjovanu presidente, John Kennedy, è a Francia è a Gran Bretagna anu ancu guverni abbastanza ghjovani in u putere. Nikita Khrushchev hè solu una ombra pietosa in u sfondate di Stalin, ancu s'ellu si parla di cumunismu.
  Forsi di tutti i capi di u mondu, Hitler hè u più legendariu, pupulare, carismaticu è grande, malgradu a so età, chì ùn hà ancu persu u so splendore è energia.
  Avà vede e battaglie attraversu una schermu speciale. E da quì sopra, i monitori di culore mostranu una maghjina di u Colosseu.
  Un bellu picciottu biondo, di circa dodici o tredici anni, esce à luttà. Hà scolpitu i musculi, purtendu solu pantaloncini sportivi è scalzi. U zitellu hà guanti nantu à e so mani. È esce à a musica.
  Cum'è in i tempi antichi, ùn ci hè micca cumbattimentu di spada in u Terzu Reich. Perchè u paese ùn hè cascatu in a barbarie.
  À u cuntrariu, a Germania hè diventata un paese d'ordine esemplare, cù u tassu di criminalità più bassu in u mondu è u disoccupazione zero. È in qualchì manera hè incunificatu per ella di tumbà a ghjente in u ring.
  U zitellu era in calzoni blu, è s'inchinava à u Führer è u so seguitu è à tutti i quattru lati di u stadiu. A folla l'acclamava.
  L'annunciatore hà annunziatu:
  - U campionu di Berlinu, soprannominatu "Mouse", si batterà per u titulu di campione di u Terzu Reich trà i zitelli sottu à dodici anni.
  Hè chjaru chì u zitellu ùn hè micca male in tuttu.
  È tandu a musica sona di novu è esce un altru cumbattante. Ancu un zitellu di circa a stessa altezza è pesu. È ancu bionda, è assai musculosa. Solu i so sweatpants sò rossi, è a so faccia hè più dura. Di sicuru, i dui picciotti sò petti nudi è scalzi. Cumbatteranu secondu e regule di u pugilatu francese cù e so mani è pedi.
  U sicondu zitellu hè statu annunziatu:
  - Vice-campionu di u Terzu Reich in a lotta senza regule finu à dodici anni.
  U zitellu hà ancu inchinatu à u Führer, è à tutti i quattru lati di u stadiu. Chjamatu "Alligator".
  L'arbitru era una donna grande è alta in un vestitu di pelle. A lotta era una lotta di campiunatu, quindici round di trè minuti ognunu. Ma di solitu era finita più veloce.
  I zitelli s'inchinavanu l'un à l'altru. È u seguitu è Hitler stessu facianu scumesse. Quale hè chì u Führer scommette hè di sicuru un misteru, altrimente tutti farà u listessu cum'è ellu. O viceversa...
  I capelli grigi è stanchi, Adolf guarda à traversu i binoculi. Hè assai piacevule à i picciotti musculi, chì parevanu capaci di rinvià a forza à un tiranu decrepitu. U Führer dorme ancu in un lettu cù una forma speciale di svastica. È intornu à ellu sò quattru giovani atleti femine, è quattru adulescenti - assai musculi è forti. È Hitler in u so sonnu pare esse carcu di energia. Inoltre, u dittatore anzianu piglia bagni di latte per i zitelli.
  Da u tempu à u tempu, u Fuhrer riceve ancu una trasfusione di sangue ghjovanu - da i picciotti, l'atleti più forti di u Terzu Reich.
  Hitler ùn vole micca more. È hà ancu parechji piani. Hè male chì l'URSS è a Francia sò in allianza cù a Gran Bretagna. A lotta in dui fronti hè troppu avventurosa è suicida. A Germania hà digià persu una tali guerra in dui fronti. Dunque ùn ci hè nunda di pisà nantu à u listessu rake cum'è Guglielmu II.
  Mi piacerebbe d'accordu nantu à una guerra in un fronte. Sia cù l'Occidenti contr'à l'URSS, sia cù l'URSS contr'à l'Occidenti. Ma cusì chì dui fronti ùn pende micca intornu à u to collu.
  Ma Nikita Khrushchev ùn vulia micca entre in una alleanza cù Hitler. In Francia, ùn volenu ancu una alleanza cù un dittaturi auturitariu, postu chì ci hè a demucrazia è u cambiamentu di putere.
  È Hitler hà avutu un tempu duru. A vita passa, è ùn avete ancu battutu i Francesi, nè i Russi, nè nimu seriu.
  Ancu s'è, d'altra banda, u Terzu Reich hà sottumessu quasi tutte e terri abitate da persone di lingua tedesca. È avà a Germania hè più larga è più grande ch'è prima di a Guerra Munniali. Hè una glubale, ma ùn ci hè micca stata una seconda.
  I picciotti cuminciaru à cumbatte à u signale di u gong. Anu colpi cù mani inguantate è pedi nudi. U Führer li piacia assai quandu i picciotti ùn avianu più di quindici anni è e zitelle scalzi. Questu hà vultatu u dittatore.
  I picciotti anu tali tacchi tondi, rosati è una curva grazia di a sola. Sò atletici è i musculi di u ghjocu sò cusì prominenti è i vini sò visibili. U Führer fighja i pedi di i picciotti in u primu pianu è s'accende. Questu hè veramente grande. Sò abbruciati, a so pelle brilla, i so musculi ondulati, hè maravigliu.
  È cusì i picciotti sbattulanu. È i pedi nudi volanu è chjappà a difesa o a testa. Hè ovvi chì i cables di i picciotti sò belli. L'abs sò custruiti cum'è barre di cioccolata, i petti sò cum'è scudi, è i musculi di i zitelli sò in muvimentu. Fascinante.
  Hitler suspirò. In u paese era sempre un capu è un capu, ma à u gymnasium altri picciotti piglianu a so causa. È u futuru Fuhrer hà avutu un tempu duru, è hà literalmente scappatu da quì.
  Ma malgradu questu, Hitler hà amatu i zitelli. Questi picciotti sò cusì belli. È i so corpi addestrati sò assai musculi, è a definizione di i musculi hè maravigliosa.
  Hè ancu un peccatu ch'elli anu da sbulicà. Avà a prima volta hè finita - i picciotti vanu a so strada separata.
  Hitler hà pensatu chì saria bonu per avè una lotta cù spade. È per i cumbattenti à chjappà è u sangue à scorri.
  Questu hè diventatu veramente grande. È tandu quandu u zitellu cascà, brusgiaranu u so taccu nudu cù un ferru caldu.
  U Führer hà spessu imaginatu a tortura in e so fantasie. In particulare quandu i pedi nudi di i zitelli è di e zitelle sò brusgiati cù u focu.
  È ancu pintò tali ritratti in secretu. Ma veramente ùn hà micca torturatu nimu. Dicenu chì era impussibile per u capu di statu, unu di i più grandi in u mondu, di chjappà à una tale cosa.
  Ma i filmi sò stati fatti nantu à e so istruzioni. Per esempiu, nantu à a guerra mundiale. I Russi anu pigliatu una zitella tedesca in u fronte orientale. E, sicuru, l'anu spogliata, lassendu solu in mutandine è bras, è l'anu purtatu scalzi à traversu a neve.
  U Führer hà piaciutu stu filmu. Ancu dopu à questu, a Gerda tedesca hè stata flagellata è strung up in u rack.
  Iè, era un bellu filmu. Tuttavia, i filmi sò stati ancu fatti per u Führer basatu annantu à a storia alternativa. Quì, i picciotti di l'Hitler Jugent sò stati catturati in l'URSS. È l'adulescenti di quattordici anni, purtendu solu shorts, sò stati purtati à traversu a neve è u fretu. È anu ancu versatu l'acqua di ghiaccio nantu à i so torsi nudi, chì li facia rossi.
  Hitler hà piaciutu questu. Iè, quandu i picciotti sò torturati è umiliati, hè l'instigatore di un sadistu oculatu. Sottu à u Führer, a ghjente ùn era micca brusgiata in i forni, almenu in questu mondu, ma hà pigliatu piacè in tortura è umiliazione.
  Inoltre, u corpu di u Fuhrer hè digià decrepit. È l'energia ùn hè più listessa. È avete bisognu di sustene cun qualcosa.
  U Führer guarda di novu a battaglia. I corpi di i picciotti brillanu di sudore, è u sollievu di i musculi riscaldati da a battaglia hè diventatu ancu più forte.
  A lotta hè quasi uguale finu à avà. I dui picciotti sò u listessu pesu è altezza. U zitellu Alligator attacca più, ma i so colpi cascanu principarmenti in blocchi. È Mouse a volte offre contraattacchi.
  Hitler pensa quantu hè bonu per esse un picciottu dopu tuttu. Sogghignanu sempre allegri. Sti zitelli sò sempre surrisu è riri per ogni mutivu. Ma hà digià scurdatu di riri.
  Oh, sta maledetta vechja, quandu faci tuttu per forza. È l'antica gioia di a vita ùn ci hè più. E ancu i cumbattimenti di gladiatori sò stanchi.
  L'impressioni fresche di a ghjuventù sò una altra materia. U Führer hà milioni di fimmineddi pronti à rinunzià, ma ùn ci hè quasi nisun desideriu. Solu s'ellu pigliate una iniezione di testosterone, appare una crescita di forza è l'hormone. No, a medicina hè sviluppata in Germania. Per esempiu, chì maravigliose denti anu fattu per u Führer - solu un brillo perle.
  E ci sò parechji tipi di steroidi anabulichi. Hitler aspetta sempre di sopravvive finu à u XXI seculu. Ciò chì a Germania stessu hà bisognu prima di tuttu. È allora forsi ellu determinà un successore. O forse i scientisti truveranu una manera di rende immurtali.
  I laboratori sò digià travagliatu annantu à questu. Hitler irradia cunfidenza è paura.
  Eccu Churchill, più vechju chè ellu, ma sempre vivu, ancu s'ellu ùn hè micca sanu sanu. Roosevelt è Stalin sò digià mortu è Roosevelt hè stata per un bellu pezzu. Chamberlain simpatizzava cù a Germania. Ancu s'ellu hà minacciatu d'apre un secondu fronte in casu d'attaccu à a Pulonia, ùn hà mai osatu. À u turnu, u Führer ùn andò in guerra contr'à l'URSS. Ancu s'ellu ci era opportunità. Ma l'URSS avia tanki troppu forti. Avè solu sei divisioni cù tanki ligeri, u Führer ùn hà micca osatu di cummattiri u mostru quì.
  Ancu se i preparativi per a guerra eranu in corso. In u 1943, Panthers apparsu in Germania. A vittura ùn hè micca male, ma troppu pisanti è caru. In l'URSS ci era una serie KV. Hitler ùn s'aspittava à luttà allora. L'aviò jet è i missili FAA apparsu in u Terzu Reich. Ma chì hè u prublema ? Dopu à a morte di Chamberlain, Churchill apparsu è si move versu un avvicinamentu cù Stalin. È in Francia, u guvernu era inclinatu à una alleanza cù l'Imperu Rossu.
  Grandi speranze in u Terzu Reich sò stati appiccicati nantu à i piani di discu.
  Ma in a realità ùn anu micca ghjustificatu. I veiculi si sò rivelati troppu caru è vulnerabile à u focu di armi chjuche. Ùn avarianu micca pussutu fà a diferenza in a lotta.
  In u 1945, Panther 2 apparsu. À quellu tempu era un tank assai bonu. A pistola hè 88 mm è hà una lunghezza di canna di 71, è l'armatura frontale di u casco hè 100 mm, a fronte hè inclinata, i lati sò inclinati 60 mm, è a fronte di a torretta hè 120 mm cù un mantellu di 150. , è i lati sò ancu sessanta. U tuttu hè cinquanta-trè tunnillati, è u mutore hè 850 horsepower. U veiculu hè statu u tank mediu più putente in u mondu. Ancu se quale hè a media se u pesu hè più di cinquanta tunnillati?
  Hitler era parzialmente cuntentu di sta macchina. Ma ùn era micca pussibule di ottene garanzii nè da l'URSS nè da a Francia. Inoltre, l'Occidenti facia cuncessioni è per soldi cede una parte di u Danimarca, una piccula parte di a Francia è l'antica culonia tedesca di Namibia. Questu hà cuntentu u populu tedescu. L'URSS hè ancu diventata forte. Invece di a serie KV, apparsu tanki più avanzati da a serie IS.
  Hitler continuò a posponà una nova guerra. In i Stati Uniti, anu travagliatu pianu pianu nantu à a bomba atomica. In Germania ùn eranu micca troppu pressati nè in l'URSS.
  Ma a tecnulugia hà sviluppatu.
  Panther-3 era un altru tank da una serie obsoleta. U so fucile era ancu più putente di u 105 mm 70 EL, è l'armatura frontale di a torretta era 185 mm, è u casco era 150 mm cù pendite, è i lati eranu 62 mm. U pesu di e vitture hà righjuntu sessanta una tunnellate. Chì, però, hè stata compensata da un mutore più putente di 1200 cavalli. Hè cusì chì a vittura hè stata. Hè andatu in pruduzzione in u 1947. Di sicuru un bonu tank. Ma l'URSS avia ancu u T-54, chì pesava solu trenta sei tunnillati, è era pocu inferjuri à l'allemand in armatura è armi. L'armatura frontale di a torre era ancu più grossa - finu à 200 millimetri. È a pistola hè un pocu più debule à 100 millimetri, è a vitezza iniziale di u projectile hè 900 metri per seconda. U tedescu hà veramente un calibre un pocu più grande - 1000 metri per seconda.
  È tandu a guerra ùn hè più fattu.
  Panther 4 apparsu in u cinquanta-unu annu. Avia un layout differente. U mutore è a trasmissione sò una unità è ci hè una scatula di trasmissione in u mutore. L'altezza di u tank diminuì. È u risultatu era un veiculu chì pesava 70 tunnillati, cù un mutore di turbina di gas di 1.500 cavalli, è armatura frontale di 250 mm è armatura laterale di 170 mm, cù un cannone di 105 mm è una lunghezza di canna di 100 EL. Stu veiculu era dighjà pesante è assai putente... Solu l'IS-7 sovieticu, un tank chì era pruduttu in quantità assai chjuche, puderia cummattiri. È u T-54 era assai più debule.
  È à a fine di u 58, "Panther"-5 apparsu. Era paragunabile in u gruixu di l'armatura è l'armamentu à u Panther-4, ma cù anguli d'inclinazione più grande, è un pesu più liggeru di sessanta trè tunnellate, cù un mutore più putente di 1800 cavalli. U tank era più agile è maneuverable.
  Questa hè una vittura tedesca basica. In l'URSS, l'IS-7 hè statu discontinuatu. Solu u T-10 restava cum'è pesante, ma pesava cinquanta tunnillati. È in più di u T-54, apparsu solu u T-55, chì era un pocu più putente in armamenti.
  Pudemu parlà di tecnulugia per un bellu pezzu. Hitler hà participatu personalmente à l'adopzione di certi tipi d'armi. Nikita Khrushchev era più interessatu à i razzi. I tanki di razzi apparsu ancu in Germania. Sò assai forti, cum'è i soviètici. Hitler vulia veramente entre in a guerra. Una bomba d'idrogenu ùn hè ancu stata creata, è ci sò relativamente pochi bombi atomichi. È pudete piglià un risicu è entra in cunflittu.
  Hitler vole veramente luttà in u livante. L'Italie est prête à s'opposer à l'URSS. Hè guvernata da u figliolu di Mussolini, ma hè mortu Benedito. È u so figliolu, un ardenti anti-cumunista è fascista ideologicu, inseme cù a Germania, hè prontu à luttà cù l'URSS, ma à cundizione. chì Francia è Gran Bretagna mostranu a neutralità.
  È u Giappone pò ancu apre un fronte in u livante. È a Germania pò ancu cunnette Finlandia, Ungheria, Romania è Slovacchia. Forse ancu Bulgaria, Jugoslavia è ancu Svezia.
  Ci ponu esse tali alliati quì. Hitler deve prima cunvince i Francesi di ùn interferiscenu micca cun elli. Ma hè più faciule per ghjunghje à un accordu cù a Gran Bretagna. Ci dicenu ancu chì ùn ci hè micca cumunisimu. È in i Stati Uniti, Kennedy hè un cavallu scuru.
  Hitler ùn avia ancu persu u so ardore. Ma entra in una guerra hè moralmente difficiule.
  I picciotti sò digià in lotta per a tredicesima volta. I zitelli eranu stanchi è i so movimenti diventanu più lenti.
  U Führer sospira. Cù l'età, diventa sempre più difficiule di decide di andà in guerra. I zitelli sò aggressivi è cumbatte. Ma i so calci sò ligeri è divertenti. Si sò sbattuti è scappavanu.
  Ma questu ùn hè micca travagliatu cù l'adulti. Hitler in stu mondu hà vintu una sola guerra cù a Pulonia. È questu ùn hè micca abbastanza per vintottu anni di regnu.
  Ma d'altra banda, i tedeschi evitari pèrdite è danni.
  Ma a Germania hè assai populata. Alta natalità è parechji zitelli.
  Eccu i picciotti chì si battenu. È pudete vede chì i zitelli respiranu assai.
  U Führer hà pensatu di novu, sta volta à l'aviò. L'esercitu jet in u Terzu Reich hè assai sviluppatu. Ci sò assai boni sviluppi è aerei di pruduzzione. In particulare ME-462. L'aviò hè ancu assai putente è distruttivu.
  È cù razzi. Hè ancu una vittura assai putente.
  Elicotteri in forma di discu apparsu ancu. Sò assai mobili è maneuverable.
  Sò stati sviluppati da u designer Tank. Possiede ancu i caccia di jet TA-383, chì sò assai boni veiculi di cummattimentu. I tedeschi anu ancu bombardieri di coda capaci di bombardà ancu u territoriu di i Stati Uniti.
  I zitelli anu finitu a lotta. Allora nimu hè cascatu.
  À i punti, a vittoria hè stata data à u vice-campionu Alligator.
  I picciotti si sò andati per via separata. Allora apparsu e ragazze chì portavanu guanti di pugilatu. Eranu scalzi è in bikini.
  A lotta cù braccia è gammi era ancu interessante.
  Hitler vulia chì u Terzu Reich hà una arma miraculosa. Ma finu à avà micca tuttu hè travagliatu. I tedeschi anu a megliu tecnulugia di razzi in u mondu. Ci hè ancu u sviluppu di una bomba d'idrogenu. Ùn hè ancu statu creatu in ogni paese di u mondu, ma l'arma hè terribili.
  U Führer stessu leghje u Galles in a so ghjuventù è vulia chì u Terzu Reich hà raghji di calore o laser.
  Ma finu à avà ùn hè statu pussibule di creà una stallazione di cumbattimentu efficace. Eccettu forse l'avversari accecante, ma ancu questu hè troppu ingombrante. U Terzu Reich hà ancu sviluppatu piatti volanti. Dispositivi in forma di discu ùn anu micca dimustratu a so efficacità di cummattimentu. Ma c'era l'idea di avvolgerli in un flussu laminare chì soffia cunchiglia è frammenti à i lati.
  Questu significa chì u discu sarà completamente invulnerabile.
  E zitelle cuminciaru à chjappà cù i so pedi nudi. Sò ancu atletichi è musculi. E pichjanu assai attivamente.
  È cusì unu di elli hà fattu un trio cù i pugni, l'altru li rispose. Questu hè veramente grande.
  Hitler ansimò:
  - Ùn sò micca un bug pateticu - una tartaruga super-mostru.
  Et il imagina qu'un fer roux cautériserait le talon nu et rond de la jeune fille. A lotta ùn hà micca righjuntu a scala di a Siconda Guerra Munniali, ma hà dimustratu u so livellu.
  E ragazze quì sò cusì maravigliose - hè ghjustu fantasticu. Sò di a classa più alta.
  In u risultatu, a puesia ghjunse in mente à u Führer ;
  Circa sta zitella scalza
  Ùn pudia micca scurdà ...
  Paria cum'è e petre di u pavimentu
  Tormentanu a pelle di i vostri pedi dilicati !
  Iè, queste sò ragazze interessanti dopu tuttu.
  In un filmu anu dimustratu cumu Jeanne Dark era torturata. Per via, era ghjucatu da una bionda affascinante. È a tortura era naturali. È i pedi nudi di a zitella brusgiavanu cù u focu.
  Hitler hà veramente piaciutu. Zhanna stava curaghju nantu à u rack. È i so tacchi nudi eranu cuparti di vesciche. È di tantu in tantu a frusta li cascava nant'à u spinu è i glutei.
  Allora l'anu pigliatu cù pinze nantu à i so capezzoli scarlatti. Chì hè veramente grande. Cumu questu hà vultatu Hitler.
  Per esempiu, anu pigliatu una zitella nuda è l'anu struttu nantu à un rack. È sbattemu cù fruste. È u guerrieru era ancu brusgiatu cù un ferru caldu. È face assai male. Ma à u stessu tempu, hè bellu per una zitella per esse torturata.
  In particulare quandu un ferru caldu accarezza u vostru tallone nudu.
  Questu hè veramente interessante.
  E zitelle si battevanu. È unu d"elli, a bionda l"hà culpitu in u mento cù l"altru pede nudu. A bellezza di i capelli rossi cascò. L'arbitru hà cuminciatu à cuntà.
  U rossu si tensò è saltava cù un sforzu di vuluntà.
  A lotta cuntinuau di novu.
  Adolf Hitler sibilò:
  - Un pocu di più, un pocu di più,
  L'ultima battaglia hè a più dura!
  È vogliu cunquistà u mondu sanu,
  Pianeta per fà a Germania una mamma!
  U Führer ùn hà micca fattu assai bè, è a so voce era rauca. Ma in ogni casu, l'esekzione di un dittatore.
  E e zitelle si battenu, è i so corpi musculi brillanu di sudore. Roba meravigliosa.
  U Fuhrer hà pensatu, chì prova una donna quandu hè violata ? Dolore o orgasmu o i dui ?
  Mi piacerebbe diventà una donna stessu! È andate à u pannellu !
  Hè ancu divertente !
  Se vai à u pannellu,
  Siete una stella, sarete cum'è Emmanuel !
  È in generale grande!
  Aforismi alati cuminciaru à ballà in u capu di u Führer;
  Se u limitu hè righjuntu, andate in u caosu!
  A cuscenza hè a commodità più caru chì ùn hè micca in vendita - ancu s'è parechji sò disposti à pagà extra per sguassà stu valore!
  In amore, solu i pueti dà cunsiglii utili !
  L'amore hè un tali ghjocu - induve ci hè una terza rota!
  Cumu hè l'amore diversu da una festa amichevule - un terzu ùn serà mai invitatu!
  U numeru trè simbulizeghja l'armunia - solu micca in a vita di famiglia!
  A gelosia hè un sintimu di persone inferie - sò debbuli in mente, ancu dispiace per i poveri!
  Hè più faciule per custruisce un pupu di neve in l'infernu chè di truvà un prete altruista !
  Pop onestu cum'è un diavulu biancu!
  A chjesa hè cum'è una tenda - ùn andate micca senza soldi!
  Ùn importa micca quantu hè grande u to pugnu, e manette resteranu sempre!
  Hè megliu batte una volta chè dì centu volte !
  A maiò spessu prufittanu da l'altruismo!
  Una bocca avida truverà u so propiu musu !
  Quelli chì amanu u sessu anu una mente luminosa è un cori gentile - perchè sò pronti à sparte u piacè cù u so cumpagnu!
  A guerra hè una scola di vita - chì hè megliu saltà!
  L'arti di a guerra esige u più sacrificiu!
  Cristu hè statu crucifissu da i preti - i cani maligni valore solu un bastone!
  A fede hè certamente ligera, ma invece di fale attrae i billette !
  Sè vo vulete esse riccu, apre una banca, sè vo vulete diventà u più riccu, crea una duttrina!
  A filusufia hè cum'è una reta per catturà pesci rossi !
  A pulitica hè l'arti di l'inganni !
  Un puliticu difiere da un assassinu - solu in a dimensione di a tarifa!
  Una scala di cadaveri più probabilmente porta in su!
  A guerra hè una cumpetizione di assassini è boia di misericordia!
  A fede rende alcuni più puliti - altri più ricchi !
  U puliticu hè peggiu chè vodka - custa più, è u vostru capu principia à crack subitu.
  Un puliticu, cum'è una prustituta, travaglia cù a so lingua, ma dà menu piacè !
  U puliticu si dà constantemente, ma ùn satisface à nimu !
  Belle parolle - u mantellu di un tiranu!
  Quandu u statu si trasforma in un boia, hè chjamatu a patria sacra !
  S'è un puliticu si croce assai, significa chì a so manu cerca a vostra billetera !
  Puliticu : sacchettu legalizatu !
  A sfarenza trà un puliticu è un pickpocket hè chì u primu face assai più rumore durante u furtu !
  A storia di u Cristianesimu, è ancu di ogni religione, mostra chì ùn ci hè micca un bonu fanatisimu !
  Ricusà à sente hè di tumbà in l'anima !
  Amate u vostru vicinu, micca a so moglia è a billetera!
  L'esclave s'abitua cusì à u so collu chì, dopu avè ricevutu a libertà, hà cuminciatu à suffocà !
  I pugni di a bontà crescenu troppu prestu !
  Quellu chì sumina i graneddi di a discordia generarà disastru !
  Sè vo vulete salvà a to ànima, crucificà l'egoismu !
  A diffarenza trà una billetera viota è un core senza anima - l'ultimu hè più difficiule di portà!
  Ci sò parechji dii, ma ùn ci hè nimu à versà a mo ànima !
  Chì ghjè a diffarenza trà una stella in u celu è una pop star - u fattu chì una pop star pò esse extinguita cù un cobblestone!
  Cristu ama tutte e persone - ancu cù i peccati, è a maiò parte di i so servitori attuali - solu cù portafogli!
  Se vulete diventà più vicinu à Diu, riduce a vostra avidità!
  Ancu in l'apparente indiferenza di l'Onniputente ci hè l'amore - dopu à tuttu, i zitelli prima di tuttu volenu scappà da a cura di i so genitori!
  Diu ritarda à punisce u male per dà à u peccatore una chance !
  U talentu è u travagliu duru cum'è u maritu è a moglia dà nascita à u successu solu in coppia!
  Ancu u meli hè amara - s'ellu si affucà in questu!
  L'ingannimentu hè cum'è u vinu, hè malatu è dolce è hè difficiule di piantà!
  L'amore hè cum'è una cunchiglia di shrapnel - strappa u core, scuzzulate u cervellu, torna sacchetti, esce di latu!
  L'omu hè uguali à Diu in certi modi - l'Omnipotente hà creatu l'universu, è l'omu hà datu nascita à a stupidità: i dui sò infiniti!
  Quellu chì custruisce u successu nantu à u sangue affruntà u destinu di un porcu pugnalatu. Manghjeranu i so cumpagni - u risultatu hè tristu è arrabbiatu!
  A volte, u megliu modu per mantene a vostra reputazione hè un caprettu intornu à u collu! In ogni casu, ùn vi lasciarà micca cascà!
  Ùn pudete micca stà sottu à un orsu per longu - vi sfracicà!
  Calchì volta una moglia hè cum'è un mammut invece di una manta !
  Un scrittore chì s'impegna à cugliera i billette ùn suminerà micca cose boni, eterni !
  Un paese senza lege hè cum'è un corpu senza scheletru ! Solu per ch'ellu ùn sia micca ossificatu, ci vole l'alizzioni !
  Se vulete creà un capolavoru, scurdate di a tarifa!
  L'ingannimentu più abile hè quandu ùn site micca mentitu, ma nimu vi crede!
  Di sicuru, a scunfitta prumette grandi prublemi, ma questu hè solu un riflessu di a vittoria futura!
  In a battaglia, u valore è a bona intelligenza portanu a vittoria.
  Per chjappà, duvete prima vede induve!
  U scout hè u ferru di a vittoria !
  Ogni stupidu pò paralizà, ma micca ogni persona intelligente pò guarì!
  Ci sò parechji boia rude - pochi medichi curativi!
  Certi sò medichi, certi boia !
  Senza dolore ùn ci hè valore - senza valore ùn ci hè vittoria !
  L'idee di u cumunismu sò u limitu di l'idiozia : si i capi caldi è i cori friddi piglianu a so implementazione !
  U cumunisimu hè lume, ma brusgia quelli chì sò troppu grassi !
  Se ùn avete micca abbastanza pacienza, u cantu aiuta !
  A ghjente hè cum'è u ferru - prima di rinfriscà, dà a forma desiderata!
  Se vulete diventà populari, aduprate a forza più spessu!
  A valutazione hè cum'è l'erba infernale - cresce quandu l'acqua cù lacrime è sangue!
  A ghjente hè cum'è erbaccia - più li calpestate, più altu crescenu!
  L'unità hè a chjave per a vittoria !
  A disciplina hè un strumentu per a vittoria! A mente ci ghjoca !
  Unità, curagiu, altruismo sò i chjavi di a vittoria, a libertà, a felicità ! Senza disciplina ùn ci hè esercitu, è senza esercitu ùn pudete micca guadagnà a libertà!
  U travagliu ci hà fattu più forte, multiplicatu da l'intelligenza ci darà a libertà, è inseme cù a furtuna portarà a felicità !
  U cumandante hè cum'è a cima di a piramide - ci deve esse solu una, altrimenti ancu una struttura cusì forte colapserà!
  A nubiltà di a famiglia hà a listessa relazione cù u curagiu cum'è a lunghezza di i capelli à l'intelligenza !
  Nisun valore di i nostri antenati aiuterà un vigliaccu !
  Una lama fatta di l'acciaio più forte arrugginisce in e mani di un chatterbox è un coddu !
  L'arma più terribili hè a Bibbia in manu di un cane !
  A ricchezza principale di un omu: a putenza, chì hè ancu u mutivu principale di a ruina!
  A megliu professione hè a prostituzione, combina l'affari cù u piacè è avete un novu cumpagnu ogni volta - senza rutina!
  U pedigree di un eroe pò esse vantatu per un seculu, ma quandu si ritrova nantu à u campu di battaglia, cowardly corre in daretu!
  Una buttiglia di vodka hè cum'è una granata - vi sguassate i vostri pedi, sguassate u vostru cervellu, sfraccia u vostru internu!
  
  TRIANGULU D'AMURI MORTE
  ANNUTAZIONE
  Una donna assai bella, Elena Ambrams, una trentina d'anni, a moglia di un anzianu miliardariu in l'ottanta. Odià u so maritu, soprattuttu chì hà un amante inusualmente bellu, diciottu anni, Vyacheslav Kotovsky. Idda s'innamora d'ellu terribilmente, è ùn pò più tollerà u so vechju bruttu, ma monstruosamente riccu. Idda voli caccià u so maritu è, addivintannu veduva, si maritari cù u maravigliu ghjovanu Vyacheslav. Ma ùn hè micca cusì simplice. U miliardariu hà una forte sicurità, è u vechju stessu vole ottene una nova mòglia, ma solu per ùn perde micca soldi in un divorziu. L'intriga hè sempre più forte.
  . PROLOGU.
  A moglia di u miliardariu, Elena Ambrams, odiava u so maritu è vulia veramente ch'ellu more. U vechju avia digià più di ottant"anni, calvu, arrugatu, ma sempre abbastanza forte. È ùn hà micca intenzione di more. È ai quasi trenta, bella bionda. È un corpu forte vole affettu è sessu.
  Elena piace à visità i bar di striscia per e donne. Omi musculosi, belli, ubbidienti cù grossi peni ballanu quì. È li piace veramente à fighjà. In verità, a musica suona, è i picciotti si spoglianu, è u fighjate cun lussuria.
  Elena hà travagliatu cum'è una fata di notte in a so ghjuventù. È li piacia assai. Hè ancu andatu in un viaghju in Europa cù Natasha. Ci avianu clienti: omi, donne, è qualchì volta ancu animali.
  Quantu tuttu questu fascinava e ragazze. Ci hè una opinione chì i prustituti ùn piace micca a so professione. Ma dipende di quale. Elena è Natasha eranu ladri assai amatori.
  Li piacia à cambià i picciotti cum'è i guanti, è ùn anu micca disprezzatu cù e ragazze. Eranu appassiunati di u so novu rolu.
  L'omi sò tutti diffirenti, è a diversità era cusì inspirante è hà vultatu e ragazze in tantu. È avarianu un grande piacè à avè u sessu per u piacè è l'orgasmi. E poi pigliate soldi da l'omi è donne per questu, è assai soldi!
  A vita di Elena era divertente: assai sessu, i ristoranti più caru, saune, saloni di bellezza, solarium, piscine, viaghjà in u mondu. Tuttu era pienu di divertimentu è divertimentu. Ùn era micca solu Elena ùn hà micca paura di i tipi di sessu esoticu, ma à u cuntrariu, era attivatu. Li piacia assai di sperimentà. È era una magnifica prostituta è in u so locu.
  Ma a so felicità hè finita. Dopu tuttu, l'anni passanu è prima o dopu una prostituta perderà a so freschezza è l'attrattiva. È cun piacè accettò l'offerta di marità cù Mosè Abrams, un vechju d'un'ottu ottant'anni chì, sicondu i rumuri, soffriva sempre di cancru. Aspittava di diventà vedova è a donna più ricca di u mondu. Inoltre, u figliolu legittimu di Mosè si suicidò. L'altru hè andatu in pazzi. È a mo figliola hà sappiutu piglià l'AIDS, era ancu una puttana.
  Allora ùn ci hè micca eredi diretti. È Elena puderia aspittà di eredite a più grande fortuna!
  Ma quì hè u prublema, u maritu ùn hè micca mortu. Ma, sicuru, ùn avia più a forza.
  Elena hà sunniatu di sessu. Mosè li disse: "Tu, ghjovana, pudete fà una caminata". Ma per chì i ghjurnalisti ùn si ne vanu, altrimente hè una scam subitu!
  L'idea hè, sicuru, una bona.
  Elena porta una maschera à u bar di striscia. Hè ancu megliu, postu ch'ella hà a figura perfetta. Ùn ci era micca zitelli, è hè impegnata in fitness. Pudete ottene un omu per pocu soldi per ella. Ma questu ùn hè più cusì interessante. Alphonse, questu hè u vostru ghjoculu, è hè assai più bellu quandu site una puttana. È cusì, se un omu faci ciò chì vulete, ùn hè più un tali turn-on.
  Ma avà balla un novu. Un ghjovanu assai bellu. Il se dévoile lentement et gracieusement sur scène. Iè, veramente, chì bellu omu. I capelli sò d'oru, è l'experimentata Elena vede, senza tintura, u veru culore di capelli. A faccia hè assai tenera è bella, cum'è una zitella. È a pelle hè cusì liscia, pulita, abbronzata. Quì hè nudu finu à i so tronchi di natation. I so musculi sò assai definiti è belli. Ùn sò micca massivi, ma anu un disignu cusì elegante è armuniosu chì simpricimenti vi fa impazzisce!
  E donne di diverse età sò littiralmente ruggiti. È pusonu soldi in i so tronchi di piscina. È a perfezione masculina di u ghjovanu hè risuscitatu, hà una cusì grande.
  Elena agitò a manu:
  - Hè u mio ! A vogliu per mè stessu !
  U servitore rimarcò :
  - Questu hè u so primu spettaculu in un strip bar. E sicondu l'usu, serà sbulicatu, è a donna a cumprà per a notte. Sò prontu à scaccià un pocu di soldi?
  Elena annuì:
  - L'omu serà vindutu à l'asta ? Questu hè grande! Di sicuru, sò prontu !
  . CAPITOLU No 1.
  A barra di striscia avia un plus: solu e donne eranu permesse. E spogliarelliste maschili eranu assuciati da e donne per soldi. Dunque, ci era parechje persone chì vulianu travaglià quì. In fatti, per un omu, soprattuttu un ghjovanu, quandu l'hormone ghjucanu, ballà, nudu per e donne, è ancu fà sessu cun elli è piglià soldi per questu, hè un conte di fata!
  Slavka era inusualmente bellu è hà ancu praticatu arti marziali. È u so corpu era simplicemente perfettu in fisicu, è agile. Sapia ballà è si move bè, cù un stretchimentu eccellente. Solu u tippu perfettu per un strip bar.
  Tuttavia, Slava hà studiatu bè in l'istitutu è cuntava nantu à una carriera. È ùn avia micca un desideriu particulare di esse un gigolu. Ma u babbu deve assai soldi à a mafia. È era imperativu per ottene a quantità necessaria è rapidamente. Altrimenti, a vendetta di i banditi serà terribili.
  E Slavka hà decisu di pruvà à fà soldi in un bar striptease. Inoltre, ognunu hà dettu chì a so bellezza, faccia è corpu, era stupente.
  U capu di u bar di striptease era una donna rossa chì pareva circa trentacinque anni. Piuttostu caru. Ella hà sceltu trà numerosi candidati. Più precisamente, u primariu era fattu da un assistente. Vinti omi à tempu chì vulianu diventà spogliarelliste anu da spoglià à a musica. È quasi tutti sò stati eliminati immediatamente.
  Li piacia à Slava subitu. Un ghjovanu assai bellu. E quantu grazia si move è si palesa bella hè solu un miraculu. Dopu tuttu, site una cintura negra in karate, è sapete cumu si move è mantene l'equilibriu.
  L'assistente stessu era pocu tempu una prostituta, dipinta, ùn hè micca chjaru chì età. È adorava i ghjovani carini.
  Ella solu dumandò à Slavka:
  -Ai diciottu anni ?
  Ellu annunziò:
  - Hè accadutu l'avantieri !
  A donna dipinta rimarcò:
  - È in apparenza pare un adulescente ! Questu, sicuru, hè ancu bonu! Parechje donne, in particulare i più vechji, adoranu i zitelli. Ma puderemu avè prublemi cù a pulizza... - Timpò u so taccu. - Ebbè, mostrami u vostru passaportu.
  Slavka trascinò. A donna, fighjendu a data di nascita, si picchiò a labbra è rispose :
  - Meravigliosa ! Puderete cullà assai soldi. U vinticinque per centu di u prucedimentu hè per voi, u restu per noi.
  U ghjovanu hà sguillatu :
  - Ùn basta !
  A donna mormorò:
  - Quessi sò sempre boni cundizioni. Avemu un palazzu sanu. Inoltre, quì sò e donne più ricche in Mosca. Sapenu quanti soldi vi danu gigolos ? Allora ùn sia micca un greyhound !
  Slavka s'inchina. A donna corse versu ellu è mette a manu in i so mutandine. Da u toccu di i ditte di un rapprisentante di u sessu oppostu, a perfezione masculina di u ghjovanu hà subitu subitu. È hè diventatu grande è dura.
  A donna hà scopre i denti:
  - Siete un stallone temperamentale. Pensu chì vi gudiri successu cù u sessu ghjustu.
  Slavka annuì. È mi sentu un desideriu in mè stessu. Un corpu ghjovanu è sanu hè literalmente sopra à l'hormone. Ancu s'è sta donna ùn hè micca assai piacevule à vede. Ma u so cazzo hè cum'è una verga, è ellu vole impale.
  Ella surrisu è annunziò:
  "Tu è eiu faremu l'amore di novu, bellu!"
  Allora Slavka ballò sola davanti à a so padrona rossa. Fighjulava u ghjovanu si spoglia mentre ballava. Iè, hè veramente eccitante.
  Allora, quandu u ghjovanu si firmò in i so calzoni è era ancu eccitatu, hà saltatu à ellu. Pigliò a perfezione cù a so manu è a sfracciava cù e so dite. U bellu tippu l'hà avutu caldu è dura.
  U rossu annuì è nutò:
  - Bene! Avà togliete i vostri tronchi di piscina.
  Un tippu assai bellu è musculu, strappatu avà stava davanti à ella completamente nudu. È u so fustu s'hè gonfiatu. Slavka sentia una mistura di vergogna è eccitazione intensa. È quantu era bellu.
  A donna di i capelli rossi si liccò e labbra. Ella sentia un impetu di desideriu cusì forte chì ùn pudia più trattà. Ella cuminciò à strappà i so panni.
  È s'hè risultatu nuda.
  Una donna un pò grassa, ma abbastanza forte è musculosa in a so prima. È i so petti sò grossi è fermi. Per un ghjovanu chì hè in u piccu di l'ipersexualità, questu hè, sicuru, una grande tentazione.
  Slavka si avvicinò à ella è intrì quasi subitu. Ùn era micca un amante espertu, è hà agitu in modu ghjovanu rude. Senza perda tempu in affettu.
  Ma a padrona di i capelli rossi era digià eccitata, è dopu a masturbazione, u so ventre s'hè bagnatu. Per quessa, u grande, hot rod entra facilmente.
  È si sentia assai bè, a donna di i capelli rossi si lamentava in estasi. Slavka hà cuminciatu à battellu vigorosamente. Avia fattu l'amore cù e ragazze più di una volta.
  Ma eranu soprattuttu inexperience è ghjovani. Ma per una donna adulta per insignà l'arti di l'amore.
  In ogni casu, u ghjovanu accarezzò i petti pieni di a donna rossa cù e so mani è hà sceltu puramente intuitivamente u ritmu ghjustu. U rossu ghjunse cù un lamentu salvaticu. Allora un omu bellu è bellu sbulicò in un flussu di porridge biancu. È Redhead hà sperimentatu un altru orgasmu da a sumente ardente.
  U pene di Slavka era sempre in piedi, ma subitu dopu à l'eruzione, a testa principia à prucedimentu da u toccu.
  U capu di u strip club annunziò.
  - È tù sì bè ! Solu sempre inespertu, ma vi insegneremu ! Avete mai suddisfatu una zitella cù a vostra lingua?
  Slava strinse a testa:
  - Innò!
  U rossu ghignò:
  - È ci vole à pudè ancu fà questu ! Parechje donne piace assai cunnilingus! Ùn vi scurdate chì vi paganu è anu u dirittu di dumandà ciò chì li porta piacè !
  Slava fece una smorfia:
  - Hè disgustatu !
  A donna ridia :
  - Ebbè, duvete fà un pompino ? È parechje donne dà pompi à l'omi cun piacè ! Allora leccamu u mo clitoris avà è facemu cun talentu!
  U ghjovanu si strinse :
  - O forse hè megliu senza !
  La rossa aggrottò la fronte:
  - Tandu ùn vi ingaghjaraghju micca ! È hè assai prufittu, è hè raru chì un omu pò ottene. Va bè, vi daraghju un altru centu di dollari !
  È a donna pigliò una billetta di centu dollari. È hà aghjustatu:
  - Ci tocca à travaglià spessu cù a lingua, dunque amparà, studiente !
  Slava supplicò:
  - Ebbè, almenu lavati...
  U rossu annunziò:
  - va bè ! Solu per a vostra ghjuventù è postu chì questu hè a prima volta. Ma ricordate, se una donna vi dumanda è vi paga, cumpiendu tutti i so desideri è senza capricci.
  È ella, nuda, curvy è corpulenta, si n'andò versu a doccia. Pigliò a piova in manu è hà vultatu l'acqua calda. Sentu u sperma esse lavatu da a vagina. È era assai cuntenta.
  Avà avemu da insignà à un ghjovanu assai bellu, ma senza sperienza, l'arti di gigolu è cumu dà piacè à e donne.
  È ancu bisognu di pudè fà questu. Parechji omi sò disgustati da travaglià a so lingua in u ventre di una donna. Per elli hè ancu cunzidiratu un rifiutu. Ancu s'è a lingua di l'omu causa un piacè considerable.
  Certi anu ancu ricusatu di travaglià cum'è strippers per quessa. E chì pensanu questi masci, chì ùn ponu solu infilà a so verga in u ventre è accarezzò i capezzoli di e giovani donne.
  Innò, u ghjovanu deve serve à a vechja per soldi è cumpiendu tutti i desideri di i clienti. Di sicuru, ci sò assai ghjovani donne chì vanu à striscia bars, o donne di mezza età in bona forma. E donne anziane ùn sò micca clienti frequenti; u desideriu sparisce cù l'età, è e nanne anu una morale più forte. Ma i strippers anu da travaglià ancu cun elli.
  E, sicuru, u so compitu principale hè di purtà piacè micca à elli, ma à a donna. Cusì ch'ella l'ordine di novu è pagà. E quì, sicuru, i gigolos anu bisognu di cumpetenza.
  Forse ancu di più, à e donne prostitute nantu à u pannellu. È duvete capisce chì i rapprisentanti di u sessu ghjustu sò criaturi dilicati, è qualchì volta avete bisognu à attruverà cù a vostra mente è mantene una conversazione. Qualchidunu, per esempiu, piace à grope i masci stessi. È certi di elli ponu battevi cù una frusta, o... Eppo, per ùn ferite micca.
  È l'altra donna ùn hà mancu sessu, vole solu parlà di cori à cori. E certe donne piace à ibriacà un omu finu à chì un porcu sguilla è si ibriachi elli stessi.
  È ci sò ogni tipu di clienti. Ma i so omi anu un vantaghju: solu cù e donne. È in altri bordelli, Slavka avissi prubabilmente urdinatu di offre u so culo è a so bocca à un masciu per soldi! È cusì hà da travaglià cuscenza. È ella piace. Questu hè quasi una vergine, chì in particulare excites una femina lussuriosa.
  L'hostess di i capelli rossi di u bordellu si stende nantu à u lettu è stende i so gammi. A so figa era rasata pulita. Ella fece segnu à Slavka:
  - Ebbè, venite quì bellu !
  Ddu omu nudu, muscolosu è bellu s'avvicinò à ella in punta di pedi.
  A so pelle hè bronzata è i so capelli sò d'oru chjaru, è u ghjovanu stessu hè ghjustu dolce, cusì bellu. Questu hè un masciu !
  U rossu u pigliò è annunziò:
  - Ebbè, lechemu !
  Un ghjovanu gigolu nudu è assai bellu s'inginchò. È a so faccia s'avvicinava à u ventre. Slava hà fattu l'amore à una donna in questu modu per a prima volta è era assai vergogna. Ma à u stessu tempu, a vergogna hà ancu causatu eccitazione. È a perfezione maschile s'arrizzò torna cum'è un palu.
  U patrone di u bordellu murmurò:
  - Ebbè, vai, ùn abbi paura !
  Slavka infilò a so faccia è toccu cun cura u clitoris cù e so labbra. L'odore di un corpu femminile frescu, sempre ghjovanu è forte era piacevule. È era più eccitante chè repulsing. È a figa stessa hè stata rasata, cum'è quella di una zitella assai ghjovana.
  È cusì u ghjovanu apre a bocca è tirò a so lingua. Toccò cù cura l'entrata di a caverna. A punta si sentia una superficia ligeramente salata. Era scivolosa è lucida.
  U ghjovanu timidamente la liccò. Ùn hè accadutu nunda di male.
  A donna rossa hà incuraghjitu:
  - Siate più audaci, venite più audaci ! Leccate cum'è avete leccatu u gelato.
  Warbler l'ha leccatu di novu. È di colpu mi sentu nausea. In fatti, ci hè una donna da leccare quì. Vicinu à i lochi vergognosi.
  Redhead hà dettu:
  - Ùn vi vargogna ! In u livante, ancu i sultani liccavanu e donne cusì ! Tandu ti faccio un pompino !
  A prumessa di un pompino hà avutu un effettu nant'à Slavka. È l'eccitazione superò l'attaccu di nausea è vomitu. Si liccò di novu, duie volte. È mi sentu inspiratu, cum'è un artista chì i tratti cuminciaru à travaglià.
  È a so lingua cuminciò à travaglià energicamente. Sentu cumu u clitoris è u ventre di Venus si sò umidi. Ma sta umidità hà un gustu piacevule. È era cum'è u meli per assorbe.
  Slavka travagliava è si entusiasmava. Eccu u so pene, era cusì gonfiatu chì hà ancu cuminciatu à fà male.
  È a lingua hà travagliatu meccanicamente è energicamente. A donna di i capelli rossi si lamentava forte. Hà avutu un altru orgasmu, è cusì forte. Questu hà causatu l'ammirazione più putente.
  È Slava era assai entusiasta. Avà hè una prostituta maschile. Questu hè à tempu imbarazzante è à u stessu tempu un turnu tutale.
  U ghjovanu era piacè. Ancu quandu u patrone di u bordellu hè ghjuntu cù un gridu salvaticu è splazzà liquidu in a so faccia.
  Allora, mantenendu a so parolla, s'inclinò è pigliò a so ghjovana, grande perfezione in bocca.
  U rossu hà travagliatu una volta nantu à u pannellu. È avia da fà questu spessu. Se u cliente hè pulitu è ùn puzza micca, ùn ci hè nunda di disgustu nantu à un colpu. À u cuntrariu, hè piacevule per sente un pene caldu è pulsante cù a lingua. È u so odore eccita ancu una donna è l'accende assai!
  Ebbè, perchè ùn parechji rapprisintanti di u sessu bellu piace à fà l'amore in questu modu?
  Per via di preghjudiziu, sicuru. In l'India è l'Oriente, questu hè un tipu di sessu cumpletamente normale è cumuni. Chì ci hè di male?
  L'hostess di u bordellu energicamente liccò u pene di u bellu ghjovanu. L'ochji di Slavka si vultonu in eccitazione è maraviglia. È ghjunse di novu è a so pulpa dolce si versa in a famiglia di a donna.
  U pruprietariu di u bordellu hà nutatu chì u sperma di u ghjovanu era assai gustoso è dolce. È hè cusì piacevule per inghjustà, è ella face ancu mentre savorendu.
  E quantu hè diliziosu tuttu.
  Hà ancu ritenutu a sumente di u bellu omu in a so bocca, arruvinendula sottu à e so guance.
  Ebbè, hè bonu!
  U patrone di u bordellu hà urdinatu:
  - Brava, leccami un pocu di più !
  U ghjovanu annunziò ansiosamente. È hà cuminciatu à fà cù un entusiasmu ancu più grande. In generale, certamenti ùn hà micca sognu di una carriera cum'è gigolu. Ci era altre idee è sogni.
  In particulare, hà ancu scrittu storie di fantascienza. Dicemu ancu questu.
  I pirati spaziali sò ghjunti à a Terra in un platu volante. È decisu di aiutà à Hitler in a Siconda Guerra Munniali. E com'è u risultatu, turnò chì i Nazis vincìu. È i pirati spaziali stessi anu ricivutu pusizioni cum'è guvernatori in i territorii occupati.
  È tuttu pareva bè per elli. Ma Hitler morse, è u so successore, u più insidiosu Schellenberg, hà decisu di caccià l'invitati stella.
  Ma questu ùn pudia esse fattu tranquillamente, è principia una nova grande guerra.
  A storia piuttostu longa era successu è populari, ma ùn hà micca purtatu soldi.
  È in generale, i tempi sò ghjunti chì pudete fà soldi da a literatura.
  L'anni novanta eranu probabilmente l'anni più d'oru per i scrittori. Ùn ci era ancu Internet, a censura hè stata abulita, è scrivite ciò chì vulete.
  È a ghjente ùn hà ancu scurdatu di leghje.
  È avà ? Pruvate di fà soldi.
  Warbler, per esempiu, travaglia avà cù a so lingua, è a donna cums torna. Allora cumencia à leccare di novu u so palpitante, bastone di giada.
  U ghjovanu s'imbulighja... Iè, questu hè affascinante. Ebbè, quantu divertitu u gigolu.
  È a cascata sbulicò di novu.
  U telefuninu chjappà, è a donna di i capelli rossi l'interrotti di malatie.
  Cum'è hè risultatu, Slavka paria esse furtunatu. Hè statu accettatu in un strip club. Avà deve ballà pè e donne è serve.
  A cosa più dispiacevule era chì ci eranu altri strippers maschili. Quasi tutti sò più vechji di Slavka, musculi, jocks. Per una certa raggiuni, e donne sò attratte da i musculi è piglianu i grandi per ballà.
  Anu fattu burla di Slavka, chì hà causatu vergogna in u ghjovanu.
  Ma nantu à u podium, quandu ci sò tante donne intornu, vi accende è vi eccita. Ci sò parechje donne ghjovani è belle.
  Ti dumandassi ancu perchè tali bellezze paganu gigolos si elli stessi ponu fà soldi decentu nantu à u pannellu?
  Slavka lentamente è sessualmente si espose in u ballu. Pigliò i so stivali, è i so gammi eranu cusì graziosi in forma, cum'è quelli di una zitella, ma à u stessu tempu forti è abbronzati.
  Dopu avè spogliatu à i so calzoni, si avvicinò à e donne. L'anu sbattutu è misu soldi in i so calzoni. Unu pigliò ancu u pene di u ghjovanu cù a manu diritta, s"inclinò è mosse a so lingua parechje volte. Slavka si limitò à pena di cumming.
  E donne l'ampagnanu cum'è una puttana. È questu eccita è causa vergogna.
  Unu ancu tickled u so taccu, è l'altru basgiò u so culo. Hè bellu quì.
  A maiò parte di e donne sò wow è in pienu swing.
  Sicondu l'usu di u bar di striscia, ogni novu hè cunsideratu vergine è hè vindutu à l'asta per a notte à e donne ricche. Questu hè assai prufittu per u stabilimentu.
  Inoltre, quandu ci hè una negoziazione, si mette in u sessu bellu tantu chì dà quantità assurdu di soldi per notte.
  Questu hè digià diventatu una tradizione, è una bona tradizione.
  Dopu à u ballu, Slavka splashed in una piccula piscina. Allora era untu cù oliu è cupertu cù mantelli.
  A padrona di i capelli rossi hà ancu urdinatu di portà stivali à i ghjinochje. È i lettini sò stati disignati per espunisce parti di u ghjovanu. Questu modu, ottenendu e donne, pudete cullà a quantità massima di soldi.
  Slavka, cum'è un slave caru, era vindutu sottu u martellu. È pareva piccante. Di solitu e donne sò vendute cusì, ma quì hè un omu assai bellu, cù a faccia gentile di una bella ragazza.
  Iè, ci era ancu un altru spettaculu per esse vistu.
  Elena si preparava ancu à negozià. Hà avutu à pagà in soldi in soldi è hà pigliatu un saccu saccu di bollette verdi da a carta.
  Li piacia assai stu picciottu caru. È hà decisu chì, à ogni costu, passava a notte cun ellu. Ancu s'ellu puderia costà caru. È chì si u maritu anzianu scopre ?
  Elena cantò cun un suspiru :
  Quantu stancu di u maritu bruttu,
  U vechju hè calvo è puzzolente...
  E ragazze cunnoscenu u so destinu di soffre,
  Ci sò sempre nuvole à l'orizzonte !
  
  Ma di sicuru hè riccu,
  I so beni sò miliardi...
  È solu rubà u talentu
  Hè u principale truffatore in questa materia!
  È a ghjovana ridia di a canzona micca assai divertente. Ancu s'è da l'altra banda, parechji l'invidianu. È ch'ella ùn hà micca abbastanza omi ?
  Elena era cusì promiscua è abituata à u sessu chì era constantemente pruritta trà e so gammi.
  È ancu u vibratore ùn hà micca aiutu. Hè quantu di una slut ella hè è hè fiera di questu.
  Elena sentì a so fessura brusgiare. È ella vulia veramente. Aghju ricurdatu cumu ella è l'Africanu anu fattu l'amore. Hà avutu una perfezione cusì grande. Et il l'a littéralement enfilée comme sur une brochette.
  Elena dopu hà sperimentatu parechji orgasmi putenti è hà ricevutu più soldi.
  Allora hà pensatu quantu era bonu per esse una prostituta. Tantu divertente è ingressu. È cusì era grande cù l'omi.
  Sò cum'è un ghjattu cun elli, è u ghjattu hè abbastanza salvaticu.
  Elena era una puttana assai bella è curvy, grande, musculosa, cù curve ben sviluppate.
  Ella avia assai clienti. A professione di una prostituta richiede una vocazione. Micca tutte e donne l'amate. Ma Elena avia un stintu naturali è abilità. Hà fattu meraviglie in u lettu.
  È a so lingua hè ancu assai agile ! Ancu avà, quandu si filma l'omi, li leccarà definitivamente per ch'elli sguassate in bocca, è diventanu più piacè, è veramente si accendenu.
  In modu, Elena hè ancu vindutu parechje volte à l'asta à l'omi sottu à u martellu.
  È hè stata spogliata davanti à tutti, è poi purtata per a notte. Alas, hà persu a so virginità troppu prestu è ùn pudia mette in vendita. Ma com'è stà nudu nantu à a piattaforma, è centinaie d'omi ti fighjanu cù sguardi affamati ?
  Oh, quantu eccitante hè questu! È à u listessu tempu avete un tali piacè è piacè.
  Elena hà sempre vulutu l'omi è ancu menu spessu e donne. Li piacia assai u ghjocu d'amore. È hà amatu u sessu.
  Ma ùn cunnosci micca cusì amore cum'è in i filmi o rumanzi di fiction. Ùn avia micca amorosità romantica, solu animali, lussuria depravata.
  Ma stu ghjovanu era qualcosa di speciale. Ancu s'ellu era assai più ghjovanu chè ella, era intelligente.
  È Elena per a prima volta si sentia in sè qualcosa altru ch'è l'instinctu animali di una femina lussuriosa.
  È questu era qualcosa chì hà fattu u mo core batte ansiosamente è m'hà fattu sentu un umore speciale.
  Elena cantava:
  U mo destinu, ùn risparmiate micca a bontà,
  Siate bella, è dunque siate sàviu...
  Lasciami abbraccià u ghjovanu,
  Chì u filu di a zitella di a ghjuventù ùn sia micca interrotta !
  Ella vulia veramente sessu, è hà chjamatu u gigolu nantu à u so smartphone, trasferendu soldi à u contu di u stabilimentu.
  Un ghjovanu d'una vintina d'anni, bellu è curvy, si avvicinava.
  Elena calò i so mutandine è sparghje a so gamba. Il s'agenouilla et se mit à travailler avec enthousiasme entre ses jambes avec sa langue.
  Elena accarezzò i so capelli è u collu putente, gemendu di piacè. Alphonse era espertu è hà travagliatu prufessiunale. Li paria ancu piace, più ghjovana è bella a donna.
  Elena si lamentò è pigliò una banana in bocca. Ella cuminciò à rosicà cù a pelle, chì era adorable.
  Iè, hè abbastanza bella.
  Elena ricurdò cumu, durante a prostituzione, era ancu leccata da i clienti. Iè era.
  È anu pagatu soldi è hà datu un grande piacè. Chì l'hà assai piacè.
  Hè bonu per esse una prostituta. Questu hè un travagliu chì esige talentu è imaginazione. È una mente assai grande. È Elena hè una ragazza assai notevuli in termini di intelligenza.
  È li piace u sessu tantu. È a lingua di u gigolu ti fa geme voluptuosamente. Questu hè veramente piacè.
  Elena grinnnò, è dopu ci era un altru lamentu prufondu, è un corpu tremula da l'orgasmu, seguitu da rilassazione.
  Iè questu hè bellu ...
  A donna bilionaria hà pigliatu u pene di u gigolu cù e so mani. È u strinse duramente per e palle, fendu u geme di dulore.
  È ella chjappà :
  U sessu di e ragazze hè sessu
  Ùn ti senti micca offesu...
  Ùn vi stancu mai
  Ùn vi vergognate mai !
  Ma sempre, quandu avete pagatu, hè megliu cà quandu avete pagatu sè stessu. Ùn ci hè più nunda à dì quì.
  È pudete ancu lecà un pene ...
  È hà culpitu u gigolu in i boli cù u so taccu. Gridava è saltava.
  A ghjovana ridia è rispose :
  - Ebbè, cumu ti piace u cane ?
  Ellu annunziò:
  - Siete affascinante signora !
  Elena annuì:
  - Allora togliti i pantaloni !
  Alphonse ubbidì. A so perfezione maschile era abbastanza grande è pareva appetizing.
  A moglia di u miliardariu annunziò:
  - Avà venite à mè !
  Si avvicinò à ella. È Elena pigliò avidamente u pene cù e so labbra. Ùn hè per nunda ch'ella hè una prufessiunale è sà cumu lacca. È più impurtante, li piace veramente.
  E travagliemu abilmente cù a canna pulsanti di u gigolu. Ellu surrisu cuntentu.
  E donne spessu leccanu i boli di l'omi è ancu paganu per i pompini. Hè un grande piacè per elli. È quale ùn sà micca questu?
  È gigolu piglia soldi è si sbuchja. È questu hè assai cool. Questa hè una professione. È avete belle donne è valuta. Ebbè, cumu ùn pudete micca campà quì è gode?
  U ghjovanu cantava :
  Mi piace, fratelli, mi piace,
  Fratelli belli da vivere...
  U gigolu ùn hà micca bisognu di e donne!
  Elena annuì:
  - Avete un pocu di perfezione ! È sò assai cuntentu. Vulete calcosa altru ?
  Cantò cun un surrisu :
  Alphonse hè sempre sanu,
  Alphonse hè prontu per tuttu!
  Ci hè assai di noi pugni !
  Ùn contate micca i vostri debiti !
  Elena hà cunfirmatu:
  - Iè, sì prontu ! È sò prontu !
  Hè piacevule à liccà u pene di un ghjovanu, bellu, musculu. È Elena hà travagliatu, ricurdendu à Emmanuelle, chì era ancu in questu. È hà fattu questu cun grande entusiasmu. E quantu hè grande, assai piacevule è cunduce e donne à l'orgasmu!
  È tandu l'omu hè ghjuntu, è un flussu di sperma si versa in bocca di a ghjovana donna.
  Elena inghiottì avida è era assai gustosa per ella.
  Dopu chì hà liberatu u gigolu. Mi calmu un pocu.
  L'ora di l'asta s'avvicinava, quandu un ghjovanu assai bellu era da esse messu à l'asta, chì l'espone à pocu à pocu.
  È questu hè assai bonu. Ella negozierà cù altre volpi lussuriose.
  Hè cusì chì e donne passiunate è calde ponu esse.
  Elena pensava chì esse una donna era in certi modi megliu cà esse un masciu. Per esempiu, hè più faciule per ripiglià soldi da un omu è fà soldi nantu à un pannellu. È, sicuru, hè più faciule per una donna di marità cù un miliardariu chè per un omu di marità cù un miliardariu.
  Iè, hà un maritu assai riccu - cusì ch'ellu mori prestu! È a so vita hè cusì bella è bella!
  Elena cantava:
  Hè bonu per avè miliardi
  È sapemu natà in soldi...
  Ma qualchì volta e tonsille fallenu,
  È gigolu hè fora di l'affari !
  È ella solu ride.
  
  RAGAZZA E NINJA ANT
  ANNUTAZIONE
  Una zitella scalza si trova in un mondu induve a magia opera è hè piena di criaturi fabulosi è incredibili. Per guadagnà a ghjuventù eterna, a zitella avia da cummattiri u Ninl-ant. È passà parechje altre teste.
  . CAPITOLU No 1.
  Quì ella cuglie bacche in a furesta. Quasi un boscu ordinariu. Eccettu chì ci sò l'arburi chì s'assumiglia à i viulini appiccicati in u fondu di u troncu. Ma questu hè ancu interessante.
  Albina passava a palma nantu à una tale corda. Ci era un scricchiolu, è dopu apparsu un gnomo.
  A zitella sguillava :
  - Wow !
  U nanu era a taglia di un squirrel, assai chjucu. Ma à u listessu tempu, teneva una bacchetta magica in e so mani.
  Fighjendu una zitella alta è scalza in un vestitu campagnolu simplice è biancu è dumandò :
  - Chì voli, zitella ?
  Albina sbottò:
  - Vogliu diventà l'imperatrice di tutta a Russia !
  U gnomo ridacchiò è mormorò:
  - Oh, hè ciò chì vulete ! Bone ambizioni!
  A zitella annunziò:
  - È se u mondu sanu, allora ancu megliu !
  U gnomu fischiò :
  - Hè cusì ? Vi ricordate di a fiaba di u vechju è a vechja è u pesciu d'oru ?
  Albina hè stata offesa :
  - Ùn sò mancu una vechja. Aghju solu quindici anni.
  L'omu cù u caprettu annunziu è dumandò :
  -Ai finitu a scola ?
  A zitella rispose cù un suspiru :
  - Ancu micca!
  U gnomo fece di novu u so caprettu:
  - È vulete guvernà u mondu ?
  Albina hà dettu:
  - Aghju un fidanzatu. Hè un veru geniu. Ch'ellu sia l'imperatore è eiu l'imperatrice.
  U gnomu dumandò:
  - Ancu un zitellu ?
  A zitella eroe annunziò:
  - Iè, zitellu. Ma un geniu cusì grande chì ùn ci hè mai statu uguale à ellu in a storia di l'umanità.
  U picculu omu annunziò :
  - Iè a sò! Hà fattu un tali mess in a storia, peghju chè Gengis Khan. È si romperà ancu di più s'ellu ùn hè micca firmatu.
  Albina hà dettu logicamente:
  - Hè megliu per u pianeta avè un grande dittatore per tutti chè dui centu despoti più chjuchi in diversi paesi !
  U gnomu annunziò:
  - Forse ! Un rè, almenu, ùn arrubbarà micca da ellu stessu, è ùn permettenu micca chì una guerra nucleare principia trà stati, chì distruggerà a Terra sana.
  A zitella eroe accunsentì:
  - Vede, capite. Allora dàci u putere nantu à u pianeta Terra!
  U picculu omu in u caprettu rimarcò :
  - Questu hè bisognu di grande, o megliu, enormu putere magicu. È sò solu un pocu gnomu. Solu i più alti dii demiurgi ponu dà un tali putere.
  Albina murmura :
  - Cunduceci dunque à sti Dèi.
  U gnomu rimarcò:
  - Hè una longa strada per ghjunghje sin'à elli, zitella. È ùn hè micca un fattu chì anu cumpiendu a vostra dumanda. A putenza mundiale deve esse degna. È voi, solu adulescenti cattivi chì ùn anu ancu finitu a scola. Cumu pudete esse datu una rispunsabilità cusì colosale?
  A zitella suspirò assai è rispose :
  - Ùn sapè! Ma ùn ci hè ancu nimu megliu chè noi. È Vitaly Akulov hè un tali geniu. Sò sicuru chì pò aduprà u so putere nantu à u pianeta per u bonu. È guidà l'umanità à e stelle.
  U gnomu annunziò:
  - Per avà, vularaghju à u specchiu di a verità è fighjà più attente à ciò chì hè Vitaly Akulov. E tu, coglie bacche più grandi è dolci per trattà mi !
  Albina annuì :
  - Ghjè vene ! Faraghju cusì.
  Dopu quì, u gnomu agitò a so bacchetta è sparì.
  È una bella ragazza scalza in un vestitu campagnolu simplice hà cuminciatu à coglie baga. Ella hà fattu questu cù i so diti gentili, ma à u stessu tempu, longu è grazia.
  Allora pruvò à coglie frutti cù i so pedi nudi di zitella. Ma hè più difficiule è inconveniente.
  A zitella hà travagliatu è cantava allegra:
  lamponi,
  A distanza m'hà attiratu...
  Sin'à l'alba, u vaghjimu
  Aspittava in oru...
  Cumu questi scintillavanu
  Scintille à l'alba
  Oh, quantu dolci eranu i lamponi !
  A zitella cullighjava frutti in una cestera. Inoltre, micca lamponi, ma qualcosa cum'è fragole, solu più brillanti, è chì pareanu rosebuds. Iè, questu hè una bella bacca.
  A zitella hà pensatu, perchè hà bisognu di u putere nantu à u mondu? Tante preoccupazioni è prublemi, micca un minutu liberu. È ancu chì milioni ti benedicanu, milioni ti maledicà ancu! E più impurtante, cù ogni decisione pratica, ci sò vittimi è persone insatisfete.
  Per esempiu, chì hè di l'alcohol? Da una banda, hè dannusu, ma da l'altra banda, per parechje persone, vodka hè l'unica gioia in a vita! Ancu s'ellu hè amara è disgustosa.
  Albina, sicuru, hà vistu assai in a so vita, ma u vodka hà un gustu cusì disgusting chì hè impussibile di capiscenu l'adulti chì beie stu disgusting stuff. Tuttavia, una sigaretta hè ancu più brutta, è parechje ragazze fumanu. Dicenu chì volenu esse più magre.
  Ma Albina hè una zitella carnosa, musculosa, cum'è un cavallu purosangue. Perchè ella seria ossu? È hè abbastanza cuntenta cun questu.
  Daveru, a zitella deve esse un scheletru? Eppuru ùn hà micca una goccia di grassu, solu musculi !
  A zitella cuglieva bacche è cantava torna :
  Kalinka, Kalinka, u mo Kalinka,
  U mo lampone, u mo lampone !
  Aghju pigliatu un saccu interu di lamponi,
  È da stu pesu aghju strappatu u mio latu !
  Dopu à quessa, ellu solu riri è riri. Iè, questu pare assai divertente.
  È vulia ancu chì un omu chì accarezza i so gammi forti è musculi. È era piacevule, cum'è un gattu.
  U gnomu hè finalmente apparsu. È a cestera era digià piena. L'hà purtatu à u gnomo. Una zitella assai bella, ma chjuca cù ali apparsu accantu à ellu.
  Ella scuzzulò a so bacchetta, facendu volare scintille, è cinguettava:
  - Salute, cari !
  Albina annuì :
  - Bonghjornu! È quale site ?
  A zitella cù l'ali rispose :
  - Sò una fata !
  A zitella eroe annunziò:
  - Pensu cusì ! Allora chì ne di Peter Pan ?
  A fata strinse a testa :
  - Innò! Sò diversu! Ma ella hè ancu assai forte, è vi possu dà a capacità di vola. O eterna ghjuventù !
  Albina fischiò :
  - A giuventù eterna hè grande, ma chì ne di u putere nantu à u mondu ?
  A fata fece un sorrisu è rispose :
  - E tu sarai regina ?
  A zitella hà currettu:
  - Imperatrice !
  La fata alzò le spalle :
  - Questu hè difficiule di ottene. Megliu dumandà a ghjuventù eterna. Questu hè ciò chì e donne in ogni mumentu vulianu più di ogni altra cosa, più di l'autorità.
  Albina annuì :
  - Va bè ! Da tè ti piglieraghju eterna ghjuventù. È dumandaraghju à altre fate o maghi per u putere nantu à u mondu !
  A fata mosse e so ali è rimarcò :
  - A giuventù eterna ci vole sempre à guadagnà. Per esempiu, chì pudete fà?
  A zitella, orgogliosamente, s'arrizzò a spalle, disse :
  - Aghju una cintura negra in Taekwondo ! È aghju aiutatu à Vitalik à fà miraculi veri.
  A fata annunziò cù un surrisu è dumandò :
  -Chì preferite, una lotta di spade o una lotta intellettuale ?
  Albina alzò le spalle e rispose :
  - A lotta cù e spade, questu hè Kendo ! L'unicu modu chì u cunnoscu hè scherzendu. Ancu s'ellu hè una guerriera intelligente. È in quantu à l'intelligenza, ùn sò micca stupidu ! Allora, sò prontu per i dui!
  A fata fece un sorrisu è rimarcò :
  - Che ne dite di una lotta di spada cù u ninja Goosebumps ?
  A zitella si grattò a cima di a testa è rimarcò :
  - Ninja-pelle d'oca, sona in una certa manera minacciosa! Ùn vogliu micca veramente participà. Forse hè megliu à misurà u vostru intellectu ?
  Fairy hà dettu:
  - E s'è cù a pelle d'oca di ninja micca nantu à spade, ma cù mani nude è pedi ?
  Albina annuì :
  - Sò una bestia in battaglia ! Piuttostu prontu à luttà, ancu cù un ninja in pelle d'oca, se senza arma!
  A fata cù l'ali annunziò:
  - Vai, allora vai in battaglia !
  È a piccula maga agitò a so bacchetta. È un ninja assai cummattitivu apparsu davanti à a zitella. Più precisamente, era una testa più corta chè Albina. È paria veramente una furmica, solu in una maschera. È hà subitu sei membri in quale tene spade è pugnali.
  La fata cinguettava :
  - Mettite l'arma ! Lottemu à mani nude !
  U ninja Goosebumps hà abbattutu e spade è i pugnali, notendu:
  - Hè in qualchì manera inconveniente per un famosu guerrieru di luttà cù una zitella scalza!
  A fata annunziu d'accordu:
  - Capiscu! Ma sta zitella vole esse per sempre ghjovana è bella. Ma solu cusì, nunda in questu mondu, o in ogni altru, pò esse acquistatu. Allora, al di là di questu, deve scunfighjate è, sicuru, risponde à trè dumande.
  Albina disse offesa :
  - Chì, averà sempre da risponde à e dumande ?
  A fata annunziò cun un surrisu :
  - Di sicuru ! Ma ùn avete micca solu guadagnà a ghjuventù eterna, ma ancu ... Se qualcosa hè tagliatu da voi, allora tuttu serà facilmente restauratu. È nimu ùn sarà mai capaci di fà male. È questu hè digià bellu.
  Albina accunsentì :
  - Iè bellu. Pudete sudari per questu.
  A maga alata spiegò e regule di battaglia:
  - Averete sei giru. Knockout, cum'è in u pugilatu classicu, prufessiunale. Sè vo avete un abbattimentu, andate à u cantonu finu à chì l'arbitru conta. Se nimu hè scunfittu in sei turni, a vittoria serà determinata da punti.
  Ninja Goosebumps hà dettu:
  - Tandu hè megliu d"avè dodici giru à una volta, cum"è i prufessiunali ! Luttemu per veru è per veru !
  A fata annunziò a testa :
  - Pudete fà dodici ! Ma spergu chì ci sarà un knockout !
  È hà agitu di novu a so bacchetta magica.
  Un anellu cù corde apparsu subitu, è l'arbitru era una zitella in un tracksuit.
  Albina si tolse u so vestitu di paisanu per ùn interferisce micca cù a lotta.
  Dopu à quessa, aghju lasciatu solu in un bikini. I so musculi eranu avà assai chjaramente visibili. Sò cusì sculpite, è a zitella stessa hè bella è una bella bionda.
  Ella, devi dì, hè solu un incantu inimaginablemente magnificu.
  È a faccia di a zitella hè, à u stessu tempu, gentile, guasi zitiddina, ma cù un chin curaggiu.
  Les deux combattants s'inclinèrent l'un à l'autre. U gong sonò è u signale per u principiu di a battaglia.
  Albina era dighjà una cummattante assaggiata chì praticava l'arti marziali dapoi l'età di trè anni. È hà vistu chì l'inimicu era inferitu in altezza, è ancu più in a durata di i so membri, chì pudete piglià da una furmica.
  Tuttavia, e formiche sò insetti assai forti è agili. È si deve esse guardatu à distanza.
  È a zitella, cù u so pede nudu, incaricò a furmica ninja in u stomacu. È ellu, dopu avè ricevutu un colpu, si firmò. Tandu si precipitò versu Albina.
  A zitella l'eroe l'hà scontru cù un colpu da a so tibia nuda. U ninja di l'insetti era cupartu cù una cunchiglia chitinosa è, per quessa, i forti colpi di a zitella furmata ùn anu praticamenti micca effettu nantu à ellu.
  Albina hà firmatu u ninja Goosebumps in l'attaccu parechje volte cù calci, è hà ancu fattu trè pugni à a testa. È finu à avà ùn aghju micca lasciatu catturà mancu una volta.
  U primu turnu hè finitu è i dui avversari si sò andati à i so cantoni.
  A fata rimarcò cù un surrisu :
  - Perchè lasci ch'ella ti batti ! ?
  Ninja Goosebumps hà rispostu:
  - A fighjulu solu !
  U gong sonò è i cumbattenti cuminciaru à avvicinà di novu. È tandu u ninja Goosebumps accelerò bruscamente è pistò Albin in u pettu cù e so zampe. A zitella cascò da i so pedi. Cascò nantu à u so spinu, è i so tacchi nudi lampò in l'aria.
  L'arbitru hà cuminciatu à cuntà u colpu. Albina, quantunque, subitu salta. È si precipitò à ricuperà cù furia. E so gambe nude, bronzate è musculose cuminciaru à girà cum'è una elica.
  Ma u ninja Goosebumps li pigliò cù e so zampe nantu à u bloccu. Repelle l'attacchi. E poi accelerò bruscamente. È dinò e so zampe chjappà a zitella in u stomacu è u pettu. Lasciandu contusioni è abrasioni. È Tom hà sbattutu a testa in u nasu. È yushka scorri in a faccia di Albina. È a zitella stessa cascò.
  A verità s'arrizzò, ma u ghjudice hà ancu cuminciatu à cuntà l'abbattimentu.
  Iè, l'affari di Albina ùn eranu micca bè.
  La fata cinguettava, agitando a so bacchetta magica:
  - Ben fattu ninja-goosebumps ! Avete pigliatu l'iniziativa !
  U cumbattante ninja accelerà di novu. È di novu scacciò Albina da i so pedi. L'hà culpitu abbastanza forte, è a zitella s'hè lampatu è salta, cumbattendu.
  U ninja Goosebumps sibilò:
  - Sia à cavallu o à pedi,
  Super campionu...
  U diavulu correrà versu tè,
  Un esercitu di milioni !
  Albina si precipitò per ricuperà, ma si scontra in blocchi forti. È u so attaccu hè stata respinta. È l'estremità aguzza di a zampa chjappà a sola nuda di a zitella, pruvucannu una vescica per gonfià.
  U gong sonò per finisce u giru.
  A zitella, zoppicandu è tavulendu, si ritirò in u so angulu. Iè, hè stata battuta bè è sana.
  Albina si calò in una sedia. È hà cuminciatu à respira assai. Hmmm, ùn hà mai avutu un tali avversariu. È u nimicu ùn hè micca una persona, ma una furmica ninja. Chì hè abbastanza seriu.
  Eccu torna u gong è una nova volta !
  Albina prova di novu à ghjunghje à ellu cù calci. Ma u nemicu, essendu un insettu, hè più veloce di una persona. È cusì sfonda di novu cù e so gammi curtite, piglia u pede nudu di a zitella è a tira, ghjittandula cum"è una pupa.
  Albina s'alza, ma hè di novu seguita da un colpu duru ghjustu à u pettu. È i contusi fermanu, a zitella casca.
  S'arrizzò è si ritrova un pugno in faccia. È questu, deve esse nutatu, hè ancu doloroso.
  Albina sintì una contusione chì si gonfiava sottu à l'ochju.Iè, a lotta s'era assai difficiule.
  Ninja Turtle hè chjaramente dominante è porta in punti. È di novu hà colpitu a zitella in a bella faccia.
  Albina cascò è u signale di u gong annunziò a fine di a volta.
  A zitella s'era literalmente arrampicata finu à u so angulu.
  A fata s'avvicinò versu ella è li dumandò:
  - Capisci perchè perdi ?
  Albina rispose cù un suspiru :
  - Perchè hè un insettu !
  A fata annunziò è dumandò :
  - Vulete diventà duie volte più veloce ?
  A zitella hà cunfirmatu:
  - Di sicuru chì vogliu !
  A zitella cù l'ali disse :
  - Rispondi à a quistione currettamente. È allora vi sentite veramente bè!
  Albina rispose cù un surrisu :
  - Ebbè, sò prontu !
  La fata cinguettava :
  - Perchè Diu hà tanti ghjorni ! ?
  A zitella eroe allargò l'ochji è murmurò:
  - Ebbè, chì hè a quistione ? Ùn aghju micca capitu u so significatu.
  A fata disse decisamente:
  - È ùn avete micca bisognu di capisce u significatu. Basta à piglià è rispondi u megliu chì pudete è capisce !
  Albina sghignazza, è poi, sentia inspirata, disse :
  - Perchè Diu hà sappiutu fà parechji ghjorni !
  A zitella magica annunziò:
  - Bè fatta! Sta volta aghju rispostu bè. È a vostra vitezza hè radduppiata.
  A fata agitò a so bacchetta magica. E, veramente, i musculi di Albina anu acquistatu una forza fenomenale.
  È cusì si precipitò in battaglia. È i so pedi nudi lamponu. È tandu u colpu hà culpitu u ninja di a pelle d'oca in u stomacu. Ancu l'Albina furmata stessa hà apprezzatu a rapidità è a forza cù quale stu colpu hè statu purtatu è a cuncussione chì l'hà trafitta.
  Albina mormorò di rabbia :
  - Pigliate una granata fascista,
  Canta una sérénade per ricurdà !
  U ninja Goosebumps hà pruvatu à attaccà. Ma avà i gammi d"Albina, chì eranu diventati più veloci, anu riesciutu à scuntràlu. È chjappà a cunchiglia chitinosa.
  Era chjaru chì questi colpi eranu dispiacenti per Goosebumps, ma ùn anu micca causatu danni seriu à ellu. È a zitella hà battutu, ma era davanti à u so avversariu, è avà guidava à i punti. Più precisamente, sta volta era a soia.
  À a fine, Albina hà ancu fattu un calciu bassu è sbattu u so avversariu.
  Andavanu à i cantoni, è u ninja Goosebumps pareva digià rumpled.
  A fata volò di novu versu a zitella eroica è nutò:
  - Avà vi battete digià bè. Ma vulete chì a vostra vitezza è forza duppianu di novu?
  Albina annuì d'accordu :
  - Di sicuru chì vogliu ! Chì ci vole à fà ?
  A zitella magica disse cun un sorrisu:
  - Rispondi à una altra dumanda.
  A zitella eroe hà rispostu cun fiducia:
  - Sò prontu !
  La fata s'arruccò :
  - Perchè u ghjacciu in l'inguernu pinza u nasu di i zitelli !
  Albina sghignazza e rispose :
  - Eccu a quistione ! Ma hè senza significatu è permette assai risposte pussibuli.
  A zitella magica hà rispostu:
  - È questu hè solu per umore. Pruvate è dà una risposta intelligente.
  A zitella eroe hà dettu:
  "Hè per quessa chì in l'inguernu si ghiaccia, u nasu di i zitelli picca, perchè ùn sò micca vechji per taglià u nasu da e radiche!"
  A fata annunziò:
  - Iè. pò cuntà ! È a vostra vitezza è forza ora duppianu di novu.
  È a zitella maga scuzzulò a so bacchetta magica.
  È Albina hà sentitu una nova, incredibile crescita di forza è energia.
  Ella saltà in furia in u ring. È hà attaccatu u ninja di a pelle d'oca.
  È battemu. Ùn hè micca un colpu, hè cum'è esse culpitu cù una mazza. È u cumbattimentu di l'insetti hà cuminciatu à cascà è colapsà assai pesantemente.
  Albina hà culpitu u so avversariu, è cascò è cun difficultà, ma s'arrizzò. Tuttavia, tutta a volta era dettata da a zitella.
  Allora hà saltatu fieru in u cantonu.
  A fata dumandò cù un surrisu :
  - Vulete duppià a vostra vitezza è forza ?
  Albina annuì :
  - va bè ! Andemu !
  A zitella maga hà dumandatu di novu l'enigma:
  - Perchè è perchè, i lupi urlanu à a luna !
  Albina ridia è rispose cun fiducia :
  - I lupi urlanu perchè ùn ponu manghjà a luna !
  A fata hà nutatu cù un surrisu:
  - È tù sì veramente un geniu. Pensu chì vale a pena ottene assai !
  È a zitella maga girò di novu a so bacchetta magica.
  Albina littiralmente volò in l'aria. Avà hà tanta forza è energia incredibile.
  È cusì si precipitò versu u ninja di a pelle d'oca. È cusì li chjappò in u mento cù u so taccu nudu è tondu. È u cumbattimentu di l'insetti hè statu scunfittu.
  L'arbitru hà cuntatu finu à deci è annuncia:
  - A cummattente Albina hà vintu per KO ! Bè fatta!
  È alzò a manu di a zitella.
  Albina cantava :
  - A zitella ùn hà mancu a paura di a morte,
  A so horda ùn hà paura di nimu ...
  A donna si batterà eroicamente cù u nemicu,
  È ancu quandu more, vincerà !
  A fata annuncia solennemente:
  - Siccomu Albina hà scunfittu un cumbattante putente è hà rispostu à tutti i trè enigmi currettamente è, soprattuttu, in modu intelligente, hè cuncessa a ghjuventù eterna è a rigenerazione di tissutu assoluta.
  È a zitella maga hà fattu un ottu cù a so bacchetta magica. È dopu un miraculu hè accadutu: Albina hà guadagnatu l'immortalità virtuale.
  È a zitella eroe cantava:
  Nunda nantu à a Terra passa senza traccia,
  È a ghjuventù chì hè andata hè sempre immortale...
  Quantu eramu ghjovani,
  Quantu sinceramente t'anu amatu !
  I cimi sò stati cunquistati
  Malgradu i timpeste di u destinu !
  
  PUGACHEV TSAR DI RUSSIA
  Emelyan Pugachev assedia Orenburg. E cose ùn sò micca andate bè per i ribelli. I regimenti riali si avvicinavanu. U zar autoproclamatu ùn vulia micca alzà l'assediu da Orenburg, ma era ancu risicatu per separà e truppe. In a storia vera, i ribelli quantunque si sparghjenu è sò stati battuti pezzu per pezzu. Prima vicinu à Tatishchevo, è dopu vicinu à Beloozersk. Sta decisione hè stata sbagliata.
  Ma dopu u zitellu Oleg Rybachenko ghjunse in u campu di Emelyan Pugachev. Malgradu questu, ci era ancu neve, è era a fini di ferraghju - u zitellu era scalzu è in shorts.
  Hè statu purtatu à Emelyan Pugachev. U zitellu caminava cun fiducia. Corri scalzi in a neve hè più piacè chè tortura. In particulare in un corpu immortale.
  U zitellu prupone un pianu à Emelyan Pugachev:
  - Pigliamu l'uniforme di i suldati zaristi, è avemu assai di tali uniformi, è veste i ribelli è i cosacchi. Ghjuchemu una battaglia - cum'è sparà. E poi conduremu i Pugacheviti catturati in a cità. Pensaranu chì sò e truppe riali è ci lasceranu in a furtificazione, è quì l'attaccheremu !
  Emelyan Pugachev hà appruvatu:
  - Ebbè, stai dà ! Chì capu ! Ti dò u titulu di capitanu !
  Oleg si inchinò e rispose, canticchiando con un sorriso:
  - Yesaul, Yesaul, perchè abbandunate u to cavallu ! A manu ùn s'alzava per sparà !
  U zar cosaccu annunziò è rispose :
  - Serete u mo assistente ! Ripararanu a to uniforme è stivali !
  Oleg hà dettu modestamente:
  - E scalzi hè più destre ! È ùn aghju micca troppu friddu cù un torsu nudu !
  Emelyan Pugachev divintò. Era d'altitudine mediu, largu in e spalle, è ancu chì Oleg era l'altezza di un zitellu standard di dodici in u XXI seculu, vale à dì, un metru è mezu, u rè di i Cossacks ùn era micca assai più altu. Per questu tempu, Oleg era digià un adulescente, è puderia cummattiri in uguali termini cù l'adulti è esse ufficiale.
  Emelyan hà urdinatu ...
  - Ebbè, preparate sta pruvucazione assai sicretu !
  E quantu intelligenza hà utilizatu a parolla scientifica.
  I Cossacchi si preparavanu... Mettevanu guardiani per ch"ùn sappia una sola anima viva. È si preparava una trappula astuta.
  Ma u nimicu s'avvicinava sempre, ma c'era sempre un pocu di tempu, chjuchi distaccamenti di ribelli l'attaccò. Più precisamente, una folla abbastanza numerosa, ma micca assai organizata.
  Emelyan Pugacheva avia quasi vinti mila truppe pronti à u cummattimentu vicinu à Orenburg. In a storia vera hè stata divisa. Diecimila Pugacheviti luttò contr'à sette mila truppe zariste vicinu à Tatishchi. L'inimitu era superiore à l'esercitu di Pugachev in cannoni è u numeru di fucili, è ancu in l'urganisazione. Ma a vittoria hè ghjunta à un prezzu altu ! Inoltre, Pugachev stessu ùn hà micca agitu assai bravamente, abbandunendu u campu di battaglia ancu prima di a fine di a battaglia.
  Avà i Pugacheviti anu avutu una chance storica per una vittoria risonante.
  Allora anu vistutu più di dui mila cumbattenti selezziunati in uniforme. Li fecenu rasà. È u fattu chì l'uniforme sò purtati hè naturali. È assai di più. I Pugacheviti avianu ancu bandiere di battaglie catturate prima, è tamburi, è cusì.
  A performance hè stata pianificata per esse realizatu cum'è per note. Emelyan avia quasi centu cannoni in Berd, ancu s'è a mità di elli ùn eranu micca impurtanti. Ma ci hè qualcosa à u focu.
  Per avè l'apparenza di una vera battaglia. Finu a ora, e cose ùn sò micca cusì male per Pugachev. A mità di e fabbriche Urali sò sottu u so cuntrollu. Chelyabinsk hè sempre spaventosa, Chika si mette fermu vicinu à Ufa. Hè sempre a fini di ferraghju, è u risultatu di a guerra ùn hè micca chjaru, è e forze di Golitsyn sò luntanu da Orenburg. Ma in a storia vera, in un mesi ci sarà una battaglia vicinu à Tatishchevo, è in questu a scunfitta di l'armata campagnola. Chì portarà à a diserzione di massa di i ribelli.
  Oleg hè sempre scalzu è in shorts, dà ordini è dà cunsiglii. U so guasi neru da u tanning, ma u zitellu biondu hè ubbiditu da l'omi barbuti.
  I ribelli sò digià principiatu à u focu. I fucili ruggini, i rigali di a morte sò sputati... A vera distruzzione hè in piedi.
  Oleg scopre i denti e ruggisce:
  - Gloria à a nostra santa Patria ! Ci sarà una generazione di pueti ! Grande Emelyan, caru - i vostri sfruttamenti seranu cantati!
  E nuvole di fumu si alzanu. L'imitazione hè una battaglia seria. Quì, sicuru, avete bisognu di vede tuttu cunvincente. D'altronde, sottu assediu, sicuru, aspettanu a liberazione !
  Di sicuru, sparanu à l'ochju per salvà e palle di cannone è buckshot. È usanu a polvara peghju.
  Emelyan Pugachev hè sempre abbastanza forte per piglià Orenburg - ma a furtezza hè forte! È quì avete bisognu di astuzia.
  I guerrieri è i cosacchi sò generalmente pronti... Più di duimila fanti è cavalleria disfrazati, è più di trèmila presunte prigiuneri. Basta per piglià di colpu una cità.
  Oleg caminava davanti à i prigiuneri. Da curriri scalzi per un bellu pezzu in a neve di ferraghju, i so gammi picciotti eranu ligeramente numb. Inoltre, hè digià abituatu à u calore. Ma va bè, i diti di u zitellu immurtali ùn si congelanu micca.
  È hè diventatu veramente grande.
  Oleg sorride, lascia impronte scalzi nantu à un fondo biancu. Sembra toccante. Parechje picciotti di famiglie campagnole currianu ancu scalzi. Sò abbastanti induriti, ancu s'ellu sò generalmente purtate scarpi bast in a neve.
  Allora questu esercitu vene, dopu avè scunfittu i Pugacheviti, versu Orenburg. È ancu canticcianu a marcia.
  Infatti, l'ingannimentu hè simplice ma efficace. I porti sò aperti davanti à elli, è l'armata di Pugachevites entra in a cità principale di sta regione. Apparentemente sò troppu sicuru chì l'omu stupidu ùn capisce nunda, è hè statu scunfittu.
  Avà i ribelli sò cumplettamente implicati. U signale seguita, è si precipitanu à i difensori.
  Oleg taglià dui ufficiali à una volta cù u so sabre. È u zitellu urla disperatamente:
  - Lascia corre! U rè legittimu hè cun noi !
  I difensori sò cunfusi. I suldati ùn offrenu quasi nisuna resistenza. A maiò parte di l'ufficiali, a milizia mercantile è i ricchi cosacchi si battenu.
  A battaglia hè dura, ma focale. Sempre più regimenti si precipitanu in a cità. È cosacchi, è omi cù pali, è Tatari cù Bashkirs. A battaglia hè dura.
  Oleg Rybachenko ancu chjappà è grida:
  - Lascia corre! Ci sarà pietà, assai soldi è libertà per voi tutti !
  Hè chjaru chì a forza di i difensori diminuisce rapidamente, cum'è a brama di cummattiri. Ancu l'ufficiali rinuncianu. I Cossacchi ùn volenu mancu more.
  À Matyusha Boron, Oleg hà tagliatu a gola, scacciendu u pugnale cù i so pedi nudi.
  A battaglia hè mortu quasi subitu. I cummercianti cascò in ghjinochji è imploravanu pietà. Trascinanu u guvernatore tedescu è u cumandante di a furtezza. Emelyan Pugachev hà urdinatu per esse impiccati.
  I suldati catturati anu ghjuramentu, è l'ufficiali sò stati pruposti una scelta: o serviziu à u Tsar Petru Terzu o a pena di morte. Divisu circa à a mità. Certi sò stati eseguiti. Certi anu ghjuratu fideltà à Emelyan.
  In a cità stessu, un riccu tesoru hè statu catturatu, è una mansa di preziosi, è ancu quasi novanta cannoni, è grande riserve di gunpowder, bombe è cannonballs.
  A furtezza colossale finalmente cascò dopu à un longu assediu. L'armata di Pugachev era notevolmente rifornita. È avà era pussibule andà in Tatishchevo è dà battaglia à Golitsyn cù forze superiori.
  È Oleg stessu andò à Chika per aiutà. Mikhelson duveria esse pirateatu à morte per impediscenu di scunfighja i ribelli vicinu à Ufa.
  U zitellu curria scalzu in shorts in a neve. Margarita hà ancu unitu à ellu. A zitella portava solu una tunica, è di sicuru, senza scarpi. Bella, cù i capelli ricci d'oru, ancu polverosa da u travagliu in e cantera.
  Margarita hè bella, ma ancu un zitellu.
  Oleg li dumandò:
  - Ùn erate ancu vechja... Ùn vi dispiace micca di diventà zitella per un bellu pezzu !
  Margarita hà rispostu cù un surrisu:
  - È ùn eri vechje, ma sì diventatu picciottu guasi per sempre ! Avete da pagà per l'immortalità, è questu pagamentu ùn hè micca eccessivu!
  Oleg hè d'accordu cù questu:
  - A schiavitù hè tempurale, ma a vita eterna hè per sempre ! Inoltre, simu cusì veloci chì ùn avemu micca bisognu di cavalli !
  Margarita rise è rimarcò:
  - Di sicuru ! Corremu più veloce di i stalloni più purosangue. U corpu immortale hè spiciale, è hè più còmode in e cantera, sottu à a frusta di u supervisore, chì in un corpu normale nantu à un lettu di piuma!
  Oleg Rybachenko annuì d'accordu:
  - Ùn pudete micca litigà cun questu ! Allora campemu per sempre !
  È i zitelli di Terminator acceleranu. Oleg, sicuru, era assai cuntentu. Hè un gran zitellu.
  Ancu s'ellu qualchì volta i dubbii si sò infilati in a mo ànima: hè pussibule tumbà l'ufficiali di l'armata russa? Questu hè probabilmente sbagliatu! Ma u travagliu di a strega deve esse cumpletu. Hà cambiatu a storia di Russia, è hà datu un corpu eternu, immurtale, ancu s'ellu era u corpu di u zitellu, ma estremamente forte è veloce. È per questu duvete pagà è serve.
  E quale sà, forse, se Pugachev vince, a Russia serà solu benefiziu ?
  U zitellu è a zitella sapianu circa induve si trovava u distaccamentu di e truppe reale, à quale Mikhelson avia da ghjunghje.
  Chika hà dodici mila truppe urganizate vicinu à Ufa. È era vicinu à piglià sta cità, ma duie volte li mancava un pocu di furtuna è disciplina.
  Di sicuru, Mikhelson hà parechje volte menu forza, ma in a storia vera, hà ancu vintu. Allora... Stu cumandante assai talentu deve esse catturatu o uccisu.
  E poi videremu. Senza Mikhelson, e truppe probabilmente ùn si movenu micca in Chika. È quì, Oleg Rybachenko hà ghjuntu cù un pianu. Scunfighja Golitsyn è vai à Ufa. Pigliate sta cità, mandate rinfurzazioni à l'Urali è a Siberia, è trasladate in Kazan. Allora i ribelli anu un vantaghju.
  È e truppe di a regina seranu battute pezzu per pezzu. Inoltre, in ogni rivoluzione, ci sò tali effetti: più vittorie, più sustenitori, è più debule a resistenza di u nemicu.
  Dunque, cù ogni passu, a rivolta serà solu più forte. Oleg era sicuru di questu.
  È Margarita, a zitella chì corre più veloce chè un cavallu di corsa, hè cun ellu, è inseme abbatteranu i so nemichi.
  I ghjovani guerrieri pigghiaru un postu in l'emboscata. Mikhelson cun un picculu distaccamentu di scorta duverebbe ghjunghje à u so regimentu. Quì i zitelli Terminator l'aspittavanu digià.
  Oleg è Margarita, agitando i sabre, attaccò l'escorta. Taglianu subitu parechji ussari. L'altri anu pruvatu à sparà, ma i balli ùn anu micca colpi à i zitelli immortali. È anu abbattutu i so nemici cun furia frenetica. È Oleg Rybachenko hà ancu lanciatu dischi sharp cù i so pedi. È Margarita hà pruvatu questu cù i so pedi nudi è hà travagliatu.
  U zitellu è a zitella uccisu u nimicu senza più. Mikhelson hà pruvatu à galoppà, ma Oleg è Margarita l'hà pigliatu. Hannu abbattutu Mikhelson è l'anu ligatu.
  Oleg pusò u tenente coronel nantu à e spalle è u purtò à Chika per u prucessu.
  I zitelli immortali spargugliatu è uccisu cinquanta ussari, dimustrendu chì in cambiu di a zitiddina eterna anu ricivutu capacità assai cool.
  Oleg, trascinendu Mikhelson nantu à e spalle, rimarcò:
  - Tuttavia, quantu sò diventatu forte !
  Margarita hà dettu:
  - Iè, questu una volta cunfirma chì avemu fattu a scelta bona ! È l'immortalità vale a pena travaglià!
  Oleg hè d'accordu cù questu:
  - A lotta hè assai più interessante chè ghjucà à i sumeri in cave. Ùn hè micca difficiule in questu corpu, ma hè noioso!
  Margarita accunsentì:
  - A rutina uccide !
  In u campu di Chiki, dui zitelli scalzi, o megliu à i normi di questu tempu, quandu e persone più chjuche eranu un pocu adulescenti, ùn anu micca suscitatu assai suspetti. Sè vo site scalzu in a neve, significa chì site poviru, è à u latu di u rè paisanu.
  Chika hà ricumpinsatu Mikhelson per u prigiuneru, dendu à i zitelli una quantità imperiale - quindici rubli d'oru.
  Mikhelson stessu hè statu prupostu: o serve u Tsar o esse impiccatu!
  Mikhelson hà preferitu u ciclu. Ma Oleg hà suggeritu di lascià stu cumandante pensà. Dopu tuttu, anu sempre u tempu di appiccà. E Mikhelson pò esse assai utile.
  Chika accunsentì:
  - U tempu hè finitu !
  Oleg hà ancu suggeritu:
  - Avemu da catturà u regimentu di u Tsar senza cumandante per avà ! Per prutege sè stessu.
  Chika accunsentì:
  - Colpite mentre u ferru hè caldu !
  È i ribelli attaccanu e truppe riali. Attaccò a notte, Oleg è Margarita sguassate cù cura i sentinelle.
  A battaglia hè stata relativamente corta. Oleg, scacciò un discu di casa da una falce rotta, ammazzò u culunellu, chì era cumandante, è senza ellu a morale s'hè cascata. Inoltre, ci era troppu ribelli, è questu pussede pressione nantu à a psique di i suldati, è parechji ufficiali.
  E quale sà, forse questu hè u veru zar Petru Terzu. È hà legittimità più altu chè Catherine II.
  A maiò parte di u regimentu hè statu catturatu. I cannoni è i fucili sò stati catturati.
  Vittoria cumpleta per un esercitu impreparatu à respingere un attaccu.
  È di sicuru u triunfu di Chica.
  Ma naturalmente i zitelli tornanu à Pugachev. Avarà da luttà contr'à sette mila truppe, cumpresi duimila cavalieri di u principe Golitsyn. Pugachev hè, sicuru, più numarosi, ma u so esercitu hè variopinto. Ci sò parechji ex suldati chì ùn sò micca affidabili, campagnoli pocu armati è furmatu, Tatari è Bashkirs è Kalmyks.
  U core più forte hè i Yaik Cossacks. Ma sti cosacchi ùn sò micca i più numerosi. Ci sò ancu cosacchi di Iletsk, Orenburg è altri.
  Dighjà correnu finu à a fortezza di Tatishchevo, induve un esercitu considerableu di u rè paisanu hà riunitu.
  Emelyan Pugachev stessu cavalca intornu à e pusizioni nantu à un cavallu biancu. Oleg Rybachenko fighja attente à stu capu. Emelyan Pugachev hà l'apparenza di un capu. Hè apprussimatamente mediu in altu, ma à cavallu pare più altu per via di e so gammi curtite è e spalle larghe. Fisicamente, u capu ribellu hè forte. Puderia vede cumu hà tagliatu è u putere di u colpu in battaglia.
  In generale, hè abbastanza adattatu per u rolu di capu. È per u rolu di u rè ? Hè pussibule chì ancu.
  L'armata di Pugachev hè grande. Hè ghjuntu da a difesa di Iletsk, sempre un cundannatu Khlopusha, riunendu altre quintu centu persone. Avà Emelyan hà più di vinti mila cumbattenti. Hè difficiuli per elli à mette ancu in una fortezza. Cuntate trè volte più truppe chè Golitsyn, è più cuntinueghjanu à ghjunghje.
  È Pugachev hà duie volte di fucili. Ci sò assai riserve di gunpowder è cannonballs.
  Pudete cummattiri... Ma l'armata hè mozza. Ci sò omi cù lance, è Bashkirs, è Tatari, è Kalmyks, è Kirghisi è Kazaki. È ancu parechji ex suldati di diverse guarnigioni chì ùn sò micca cumpletamente affidabili. Ci sò ancu travagliadori Urali è fucilieri siberiani. I cosacchi sò u core più impurtante di l'armata.
  Una grande armata, ma troppu variopinta. Certi suldati è ufficiali sò stati catturati pocu pocu in Orenburg.
  Certi parti sò da l'equipaggiu di l'omi, chì ponu esse usatu solu in u cummattimentu di a manu. È una horda di Asians, micca assai disciplinati, è spessu ùn cunnosci micca a lingua russa.
  Allora, formalmente avè assai più truppe è ancu pistole, Emelyan Pugachev hè inferjuri à l'inimicu in a qualità di forza di cummattimentu. Allora u risultatu di a battaglia ùn hè micca cusì chjaru quantu pari, basatu annantu à un equilibriu di forze puramente formale.
  Oleg Rybachenko capisce questu. Probabilmente, questu hè ancu chjaru à Pugachev. Chika hà vintu perchè hà pigliatu u nemicu per sorpresa. È in a storia vera, era Mikhelson chì hà vintu, chì hà sappiutu attaccà l'armata più grande di Chika davanti à a curva.
  Chì duverebbe fà avà ? A furtezza era ben rinfurzata è sbulicata cù l'acqua, facendu i pendii ghiacciati è slippery. Ma ùn pudete micca stà nantu à a difesa per longu.
  Oleg hà suggeritu à Emelyan:
  - Attachemu i nemici noi stessi, Zar-Patre !
  Emelyan hà logicamente nutatu:
  - Ùn ci copreranu micca cù fucili ?
  Oleg hà suggeritu:
  - Ricunnosceraghju u nemicu cù Margarita, è ci batteremu esattamente induve ellu ùn s"aspetta menu !
  U rè paisanu appruvò:
  - Hè una bona idea !
  È Oleg, cù Margarita, hà pigliatu un saccu cù granate, è un paru di sabre affilati ognunu si precipitò versu u nemicu.
  I zitelli correvanu quasi nudi, u zitellu in shorts è a zitella in tunica. Oleg ricurdò di "Spartak" di Ian. U zitellu Gita era ancu quì. È una donna in una tunica strappata, una ballerina, sunburned. U zitellu era assai ostinatu. Probabilmente micca un schiavu ereditariu. Forse hè statu catturatu. Allora l'anu purtatu in Italia, l'anu spogliatu è u misu à l'asta. Ancu Gita hè sbagliatu, postu ch'ellu era bronzu da u bronzu, allura u più prubabilmente l'anu purtatu à l'asta senza vestitu. È marchjava cusì nudu, camminendu scalu per e strade rocciose d'Italia. E so sole nude brusgianu, i so vitelli si dolevanu. Ma u zitellu ùn calava u capu.
  È u cumpratore hà cuminciatu à sente u zitellu, i so musculi naturalmente sviluppati, apparentemente pazzi per a so pelle liscia. È po si mette i so diti brutti in bocca. È Gita ùn pudia suppurtà è u morse.
  Allora scoppiò una lotta. Iè, Gita, era un picciottu chì Oleg stessu hà sbagliatu per Spartak in a zitiddina. Ma nò, sempre un caratteru minore.
  Mi dumandu, è sì i Rumani avarianu decisu di torturà Gita ? Dopu tuttu, i schiavi catturati sò interrogati sottu tortura?
  È u ferru rossu toccu u taccu nudu di u zitellu schiavu. Gita urlò è ripete a listessa cosa:
  - I schiavi scappanu è ùn volenu cumbatte !
  Anu brusgiatu u so second taccu per a simmetria è u liberatu. U zitellu hè furzatu à marchjà nantu à i so pedi, è li ferite assai. Ma Gita hà ancu riesciutu à scappà durante u caosu.
  Forse u zitellu avia travagliatu prima in e cave. Portava petri pisanti, sudava assai, respirava assai. A frusta di u sorvegliante l'hà sbattutu. Hè assai difficiule in i primi ghjorni di travagliu, quandu ùn ti piace micca a luce. E poi vi abituate. U difficiuli diventa familiar, è u familiar diventa faciule. Ma ancu parechji schiavi mori. È Gita si trasformò in un picculu lupu.
  Oleg hà pensatu chì forse u zitellu in u libru "Spartacus" hè statu captu dopu a scunfitta di i ribelli. È postu ch'ellu era ancu zitellu, fù mandatu incatenatu à e mine. Per ch'ellu ci morria pianu pianu. O sò stati torturati, brusgiate u corpu musculu di u zitellu cù una verga rossa. Allora versanu u salinu nantu à e brusgiate è rumpianu i puntelli nantu à i pedi nudi di u ghjovanu schiavu. Si torciavanu e so articulazioni. Tutti si dumandavanu induve Spartak piattava l'oru. Gita tace, stringendu i denti. Hè alzatu è calatu tirando bruscamente a corda.
  È i vini crepitanu di dolore salvaticu. È u zitellu perde a cuscenza. Versanu acqua di ghiaccio nantu à ellu è u rinviviscenu. È u duttore sente u pulsu per determinà s'ellu hè pussibule di cuntinuà a tortura, o s'ellu hè necessariu di dà un riposu à a persona torturata, per poi turmentà u ghjovanu corpu di novu.
  Gita hè torturatu cruelmente è per un bellu pezzu. Puderanu pepite nantu à e ferite, sbattu cù u filu caldu, punghjenu e terminazioni nervi cù agulla, è un focu brusgia sottu à i pedi nudi di u zitellu. È u boia tira u calore sottu u rack. È un forte odore di ardenti, è tiranu ogni vena.
  È tandu u ferru rossu toccu u pettu nudu di u zitellu, è perde a cuscenza da u dolore salvaticu. Hè aspertu di novu cù l'acqua è purtatu à l'internu. L'esecutore stringhje i testiculi cù forcipi, u zitellu hè alteratu da a sofferenza salvatica, è svenne di novu.
  Gita sottu a tortura... Qualchissia hà dettu chì questu era u favuritu di Spartak, è sapia induve hà enterratu u tesoru. È i Rumani torturanu ... U zitellu ùn avia micca una sola zona intacta di a pelle chì ùn era micca brusgiata o strisciata. Ma ellu hè zittu. È i Rumani sò maravigliati di a so tenacità.
  A moglia di Crassus hè presente durante a tortura. Fighja cù ansietà cumu u zitellu bellu è biondo hè torturatu. Hè eccitante. È cusì hà urdinatu, dopu à una altra tortura, di purtà Gita à ella è a mette nantu à u lettu. Ella voli veramente fà ella stessu.
  Sempre abbastanza ghjovana è forte, a donna cavalcava nantu à a perfezione maschile di u ghjovanu schiavu. Gita divintò un omu per a prima volta. Allora hà avutu à liccà a so figa cù a so lingua. Chì hè un pocu disgusting, ma ancu inusual.
  È cusì a mòglia di Crassu urdinò a tortura di piantà, è u zitellu, chì era digià un pocu cresciutu durante a rivolta, hà cuminciatu à esse alimentatu megliu. È hà fattu l'amore cun ellu.
  E ferite è brusgiate nantu à Gita guariscenu cum'è un cane. È s'arricorda più forte, u zitellu hà maritatu cù a moglia lussuriosa di Crassus è fughjitu da u so duminiu. Dopu chì si piatta in a muntagna è hà furmatu a so propria banda di schiavi scappati. In fine, tuttu hè finitu bè. Crassus hè mortu durante a guerra. È Gita s'attacca à Julius Caesar, è hà fattu una bona carriera, si maritò è hà avutu una mansa di figlioli. È u destinu di Spartak hè scunnisciutu. U corpu ùn hè statu trovu. È s'ellu hè mortu o hè statu salvatu, i schiavi ùn sapianu micca.
  Ma cridianu chì, sicuru, u so redentore era vivu.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova: chì una volta eranu adulti, è avà sò eterni, zitelli immortali, si avvicinavanu à u campu di Golitsyn. Ci sò trè generali quì. E e truppe sò state ritirate da a fruntiera russa-svedese.
  Mentre a Russia Tsarista hè in guerra cù Turchia, i ribelli sò più calmi. Se Golitsyn hè scunfittu, i Pugachevites puderanu finalmente piglià l'iniziativa. E ancu occupanu Samara.
  Oleg è Margarita caminavanu intornu à i sentinelle... Nevica, è ùn si vede micca troppu bè.
  U zitellu hà pensatu chì forse puderanu finisce trè generali è u coronellu Bibikov, decapitando l'armata zarista. Ma questu hè difficiule di fà.
  Un picciottu è una zitella passanu cù cura in a neve. Pruvate micca di lascià tracce. Sò sempre zitelli. Avvicinate cù cura à i convogli. A pistola era situata separatamente in un locu. L'armata hè in marchja. Ùn ci hè più freti forti - hè marzu. Ma ci hè sempre neve in giru. I pedi nudi di i ghjovani guerrieri à pena sentu u friddu, soprattuttu quandu si move. Si abituanu prestu à u friddu.
  In ogni casu, parechji zitelli, ancu senza superpotenze, correnu scalzi in a neve, soprattuttu in questi tempi duri.
  Oleg hà pensatu chì ùn avia micca vistu a TV o ghjucatu à l'urdinatore per un bellu pezzu. È chì senza ghjochi hè in qualchì modu stupidu.
  I picciotti si avvicinavanu à u convoi, è Margarita suggerì:
  - E s'è no incendiamu à i magazzini di pulveriera ?
  Oleg aggrottò le sopracciglia e domandò:
  - Pensate chì questu hè una bona idea ?
  A zitella rimarcò logicamente:
  - Senza polvera, un esercitu ùn hè micca un esercitu !
  Oleg annuì d'accordu:
  - Pruvemu !
  È u zitellu in shorts s'avvicinò versu i carretti. Iddi, inseme à a zitella, ammazzavanu trè sentinelle cù colpi di sabre è, cù a silex è aghjunghjendu u fenu, incendiavanu a cunvoglia cù a polvara.
  Cuminciò à splende è un nuvulu neru cuminciò à alzà in u celu. A pulvara cuminciò à scoppia...
  Un zitellu è una zitella s'ammucciavanu in u campu. U panicu hè stallatu. Golitsyn hà ancu saltatu cù dui generali. Stu prìncipe urlò in cori straziante è indicò i so diti.
  Oleg hà lanciatu u discu cù i so pedi nudi, è fischiò è trafittò drittu in u collu di Golitsyn. U prìncipe, allargendu e braccia, cascò. Le général Mansurov se précipita vers lui. Ma cù i so pedi nudi, Margarita hà utilizatu l'arma. È u sicondu cumandante hà colapsatu.
  U terzu era Fairman, chì hà cumbattutu cù i ribelli cù u generale Kar. Cun elli hè u coronel Bibikov, un parente di u Capu General Bibikov. Puderanu esse vistu da i so spalla cù a visione aguda di i zitelli immortali, malgradu a nevicata.
  Oleg è Margarita ghjittavanu di novu dischi cù i so pedi nudi - i so corpi immortali avianu una tale capacità, cum'è l'eroi di i fumetti.
  È i dui patroni sò stati ammazzati, i so capi sò stati sbulicati.
  Dopu chì u zitellu terminatore è a zitella di u ranger cuminciaru à lancià dischi à l'ufficiali. Fortunatamente, dopu à a morte di i cumandanti, u panicu cuminciò; pareva à tutti chì i Pugacheviti avianu attaccatu u campu.
  Tuttavia, dui figlioli sò ancu forza colossali. È uccidenu l'ufficiali lanciandu dischi affilati. È si rompenu a gola, i so arteri è i so vene sbuccianu.
  I zitelli sò difficiuli di ricunnosce in nevicata, è sò perfettamenti camuffati in snowdrifts.
  Ma e truppe zariste anu un tempu duru. Oleg Rybachenko, lanciandu dischi, dice:
  - Gloria à a grande Russia !
  È torna u discu lanciatu da i pedi nudi di u zitellu mosche.
  Margarit face u listessu, lancia un dispositivu affilatu cù e so dita nude è urla aggressivamente:
  - Per Emelyan Pugachev !
  E sti zitelli travaglianu assai attivamente è efficace. Anu ancu tagliatu cù sabre. È l'ufficiali sò scelti.
  Oleg Rybachenko canta:
  - I lupi bianchi s'affollanu !
  Margarita, lanciando dischi à i so avversari cù i so pedi nudi, canta :
  - Solu allora a razza sopravvive !
  U picciottu, cuntinuendu à ventu, falcia u nemicu:
  - I debuli morenu, sò ammazzati !
  A zitella, lanciandu dischi è uccidendu ufficiali, sibila :
  - Purificà u sangue sacru !
  I ghjovani guerrieri agiscenu in modu assai variatu, lancianu granate à i nemici.
  À questu mumentu, a cavalleria ribellu raid u campu. Risulta chì Emelyan Pugachev hà decisu di attaccà prima è trasfirìu a so numerosa cavalleria dopu à i zitelli.
  È u colpu hè diventatu subitu è à u mumentu ghjustu. L'abitanti di a steppa chjappà i suldati cù frecce, i cosacchi li chjappà cù sciabuli, è l'omi cavalcati li mettevanu nantu à lance.
  A vuluntà di l'armata zarista hè stata minata, è i cumandanti sò stati ammazzati. Quì Emelyan Pugachev taglia personalmente l'ultimu coronel cù un sabre è grida:
  - I mo figlioli, ricunnosce u suvranu legittimu ?
  Centinaie di suldati è ancu parechji ufficiali cascanu in ghjinochji è urlanu :
  - Ammettimu ! Ammettemu !
  A resistenza cade. L'infanteria si rende quasi interamente, eccettu alcuni ufficiali. A cavalleria resiste un pocu più. Ci sò assai nobili in questu. Ma i cavalieri di a ghjente urdinaria ghjittanu ancu e so armi.
  Oleg è Margarita taglianu i cavalieri cù i sabre, è lancianu dischi aguzzi cù i so pedi nudi, è strillanu:
  - Grandi persone in ogni mumentu,
  Grande ghjente - in a gloria di Petru!
  Sia u zitellu è a zitella sò più attivi in chopping and throwing. L'artiglieria hè digià stata catturata. È anu colpitu i cavalieri cù buckshot. Ci sò decine di elli in giru. Ci hè un battitu tutale chì passa.
  Oleg cantò cun un sorrisu:
  - Gran Zar Petru Primu, siate sempre un esempiu per noi !
  È ancu pigliarà è sbarcà cù dui sabre, tagliendu subitu i capi di cinque.
  Margarit, tagliando i so avversari, cinguettava:
  - A mo voce, è sò bella !
  È u listessu modu hà da piglià è tagliatu.
  U zitellu è a zitella sò solu l'incarnazione di l'annihilation. È travaglianu cum'è falci elettrici.
  Un altru ufficiale cade... A voce alta di Emelyan Pugachev sona:
  "Quellu chì mi serve riceverà una ricumpensa, è u restu perirà".
  L'omi cù trecce sò digià ghjunti. È si battenu bè contr'à a cavalleria. È i corsi di cavalli si sminuiscenu ...
  I cavalieri sopravviventi si rendenu ancu. A battaglia hè vinta di novu... Pugachev trionfa !
  I prigiuneri sò digià guidati è ghjuramentu. I suldati, in regula, si inchinanu à l'impostore. L'ufficiali sò diffirenti. Quale sceglie u cappucciu è chì ghjura fideltà à u novu rè. Inoltre, quale sà, forse un veru monarca.
  Emelyan Pugachev pare assai cumandante. Hè chjaru chì questu hè un cumpagnu chì hè abituatu à cumandà. È literalmente tutti s'inchina davanti à ellu.
  Dopu avè divertitu quelli chì ricusanu di piglià u ghjuramentu, Emelyan hà fattu un auditu.
  Settanta-cinque fucili sò stati catturati, chì era assai in quellu tempu. E e truppe di Golitsyn riuniscenu tanti in e fortezze. I cannoni è i buckshot sò ancu in u locu, ma a maiò parte di a polvara hè stata brusgiata. Ma ùn importa micca.
  Ci sò più di cinque mila è mezu prigiuneri. L'esercitu hè crisciutu.
  U rè di i paisani hà attribuitu à Oleg u rangu di coronellu per i so sfruttamenti, è u rangu di coronel à Margarita.
  È hà ancu datu trè centu rubles.
  Iè, u zitellu hà cuntinuatu a so bona carriera. Pudete ancu ascende à u rangu di mariscal di campu.
  È Emelyan hà datu prima una festa...
  È à a festa discutanu a quistione di ciò chì deve fà dopu. In generale, era necessariu di rinfurzà a nostra reta. Assicuratevi di piglià Ufa, è prima chì a fortezza Verkhoyaitskaya chì si manteneva sempre. Mandate ancu rinforzi à Kungur è Beloborodova. È occupanu tutte e fabbriche Urali. Dopu avè acquistatu artiglieria è pruvisti, è ancu fucili.
  In generale, l'atamani accunsenu cun questu. È dopu avè pigliatu Ufa, andate à Kazan.
  Una altra quistione hè chì fà cù a cità Yaik? Pigliate da a tempesta, o lasciate sottu bloccu per avà?
  Emelyan Pugachev vulia passà un pocu di tempu cù a so ghjovana mòglia Ustinya, è pigliendu parte di a cavalleria si sò partiti per a cità. È Ataman Ovchinnikov ferma temporaneamente à u cumandamentu. Hà avutu à andà à a furtezza di Vernekhneyaitsky, à u stessu tempu riunendu e forze di l'abitanti di a steppa. I rinforzi sò stati mandati à l'Urali. Era ancu previstu di piglià Tobolsk. Forze significative si sò riunite.
  U rè cosaccu è a so cavalleria galoppavanu versu Yaitsk. Qualunque si pò dì, sta cità hè simbolica. Ma soprattuttu, Emelyan vulia fà un eredi di u tronu. Dopu tuttu, a guerra hè guerra. È s'ellu uccidenu, almenu ci sarà qualchissia per cuntinuà a linea di famiglia.
  Oleg è Margarita inseme cù l'armata principale, chì si move versu a furtezza Verkhneyaitsk.
  Un zitellu è una zitella correnu è sò assai allegri...
  Anu ancu fà sapienti nantu à a strada.
  Scambianu aforismi;
  Oleg dice, saltendu, è Margarita in risposta:
  U rè hè forte micca cù a so corona, ma cù a coronazione di successu!
  L'omu ùn hè micca un lupu, ma hà bisognu di un pacchettu ancu di più !
  Beie, ma ùn t"imbriachi, è s"è tù t"imbriachi, ùn ti chjappà !
  U discorsu di u tiranu hè melatu, cum'è Velcro per e mosche !
  Quellu chì cade per dolci parolle hè intelligente cum'è una mosca !
  U tiranu hè amaru in l'atti, ma dolce in u discorsu !
  Quellu chì ùn vole a pace ùn vede micca a festa !
  Una persona hè grande solu s'ellu ùn si scambia micca per pocu!
  Siate pacienza, ma ùn sia micca impaziente !
  Sè vo vulete ottene trumps, ùn esse micca un jack !
  Un colpu hè megliu chè mille maledizioni, è un colpu hè megliu chè centu colpi !
  U rè chì spoglia i so sughjetti hè sempre nudu !
  Di solitu mettenu i scarpi per spoglià !
  Arrubendu, vi riempite e sacche, ma vi sviutate l'anima !
  Un tiranu ama u putere, ma odia quellu chì guverna !
  Un esecutore hè qualchì volta una professione necessaria, ma una persona cù un capu ùn hè amatu!
  Un tiranu pò esse uccisu, ma ùn pò micca esse imbiancatu !
  Una persona ama a parolla rossa, ma qualchì volta regurgitate sangue!
  Quellu chì guarda in u passatu hè sempre tardu !
  U futuru hè in a nebbia, ma micca luntanu !
  Ùn sputate micca in u passatu, sputanu in u futuru !
  U tiranu hè, in fattu, un vampire, è u so discorsu hè fluente !
  Sì abusate di i sogni dolci, allora a vita ùn serà micca meli!
  I sogni dolci portanu à amari risveglii !
  Versendu u meli da a bocca troppu spessu, attrae orsi !
  U tiranu ama u sangue è i discorsi rossi, ma sempre s'impegna à imbiancà !
  A ghjente hà paura di cambià, ma ùn sò mai cuntenti di u statu quo !
  Se vulete diventà Diu, ùn sceglite micca un primatu cum'è u vostru mentore!
  E pecure anu bisognu di un pastore sàviu, micca di un ariete stupidu !
  Un locu santu ùn hè mai viotu, ma a santità pò esse viota !
  L'omu, cum'è Diu, hè un creatore, è cum'è u diavulu, crea prublemi per ellu stessu!
  U tiranu, cum'è una vespa, hà una punga, ma ùn pò mancu dà l'ale à ellu stessu !
  Un puliticu hè una volpe, ùn siate micca elettori cum'è corvi chì perdenu u so pane di ogni ghjornu !
  Ancu s'è un omu hè di sette span in a so fronte, a testartezza u trasformerà in una scimmia !
  Diu hà tuttu, l'omu ùn hà micca sensu di proporzioni !
  Hè fàciule à pricà, difficiule à mendicà !
  Avè l'imaginazione hè bonu - esse un sognu hè male!
  Avè u putere di Diu, ùn abbassate micca à l'ambizioni di un primatu!
  A scimmia imita, l'omu adopta creativamente!
  U futuru ùn hè micca di alta muntagna, ma di grandi cose !
  A ghjuventù in u core hè eterna, ma a vechja hè noiosa !
  Ùn torce micca a cuda cum'è una volpe, hè megliu tene u to pettu cum'è una rota!
  L'omi maturanu in guerra, ma ùn pudete micca tumbà senza una ragione !
  A guerra riducerà a salute, ma aumenterà l'intelligenza!
  E muniti d'oru anu u giallu di tradimentu!
  U boia hà ancu u core, ma cù a durezza di l'ascia !
  Lotta, ùn mori micca, pudete aspittà un seculu !
  Diu hè in ogni core, ma micca in ogni capu!
  Grandi ambizioni riducenu a felicità!
  Quellu chì vole troppu hà a forza di una bolla !
  Un imperu hè cum'è una casa; a custruzzione richiede amore è calculu, altrimenti u tettu sanguinarà!
  E cose boni ùn sò mai abbastanza, ma ùn vale ancu a pena di manghjà!
  Hè prufittuosu per esse riccu, hè solu dispiacevule quandu tutti vi latte !
  Sè vo vulete esse forte, ùn debilitatu micca a vostra mente !
  I musculi diventanu più forti da a cuntrazione, è l'apparatu burocraticu diventa più efficace!
  I pulitici amanu travaglià cù e so lingue, soprattuttu à a tavula!
  Ùn ci hè più bugiarda chè un puliticu chì hè fanaticamente cunvinta di a so propria ghjustizia !
  Diu hà criatu una donna per un omu, ma Satanassu hà aghjustatu una sogra !
  U latru deve esse in prigiò, ma u latru più grande riceve u tronu !
  Quellu chì arrubbava un centesimu era un criminale, chì arrubbava un miliardo, un gran finanziatore !
  Cù un'anima callosa ùn pudete micca alimentate l'affamati cù pane frescu!
  Più arrubbate, menu hè a punizione, ma micca in u mondu dopu !
  Ùn lasciallu andà da ellu stessu ùn significa micca mantene in un stranglehold !
  U bancu pò sustene, ma hè cum'è un caprettu di un impiccatu!
  Quelli chì ùn anu micca sustegnu sò imbuttati contr'à u muru !
  L'accurata hè a educazione di i rè, ma i buffoni riali sò soprattuttu precisi!
  Un puliticu hè spessu un scherzu, ma raramente quellu chì dice a verità !
  U buffonu li piace à taglià a verità, ma spessu risicate d'esse pugnalatu à morte!
  Qualchese chì ama a vodka odia a so salute è a sanità!
  A vodka hè chjara, ma ti annebbia u cervellu!
  U mare ubriacu hè in ghjinochju, ma ellu stessu hè sempre in ghjinochji !
  Sceglite sobriamente, senza imbriacà da u vinu dolce da i labbra di i pulitici !
  Quandu votate u vincitore in una elezzione, sarete sempre dispiaciuti ; quandu votete u perdente, sarete sempre fastidiosi !
  Quellu chì ùn hè micca sceltu hà sempre un sensu di sbagliu è di delusione !
  Votà per u listessu puliticu hè cum'è un viulinu chì strumma nant'à una corda !
  I pulitichi nantu à u tronu deve esse cambiatu, ùn hè micca un fattu chì u novu platu hè megliu, ma in ogni casu hè frescu!
  Votate per i ghjovani, tù stessu diventerai più ghjovanu, se micca in corpu, allora in una nova manera!
  Quellu chì si mette nantu à u tronu per un bellu pezzu diventa un hemorrhoid per i so sughjetti!
  Ùn importa micca quantu sò e baionette barbed, u tiranu riesce à pusà nantu à elli u più longu!
  Un tiranu sàviu ùn imprigionarà i so nemici più ch'ellu ùn ingannarà i so amichi !
  Quellu chì saluta u tirannu marchjarà per sempre !
  A demucrazia hè bona per i intelligenti, media per i stupidi, ma a tirania hè bona solu per u tiranu !
  I zitelli cumponenu uni pochi di aforismi. Allora un picculu distaccamentu di ussari attaccò. Certi sò stati tagliati è poi catturati.
  Fortezza Verkhneyaitskaya. Una citadella assai putente è, malgradu esse circundata di ribelli, ùn hè mai stata presa.
  I zitelli correnu versu ella, custituendu uni pochi di aforismi di più nantu à a strada.
  Un tirannu hè sempre debule in u cummandu : u lupu ama i pecuri è trema davanti à i leoni !
  Un prete mente per a verità, un puliticu per u prufittu, è un ubriacu per un vetru !
  A furtuna ùn vene micca sempre per a ghjustizia è a diligenza, ma sempre si ne và per negligenza è pigrizia !
  Hè bonu per avè a forza di un elefante, peghju hè a so agilità, ancu peghju hè a so saviezza, è assai male hè l'obesità!
  Tuttu in u mondu hè relative, salvu chì l'omu hè l'ombiccu di u mondu !
  U desideriu di ottene u putere di Diu ùn deve esse cumminatu cù a moralità di gorilla!
  I scientisti sviluppanu u prugressu, ma stimulanu a pigrizia!
  Sè vo vulete esse sanu, corre, s'è vo ùn vulete fà male, scappate !
  A forza di una persona hè in a so mente, ma a so debulezza hè in a so lingua !
  Un puliticu hè cum'è un fruttu, u più luminosu, u più velenoso !
  Un puliticu s'assumiglia à un boa constrictor, solu ch'ellu apre a bocca è inguglia assai più spessu !
  U tiranu hà assai astuzia, ma pocu decenza !
  Se vulete diventà più altu ch'è Diu, cascarete più bassu chè un booger !
  Nimu ùn hè eternu, ancu i dii campanu solu mentre l'umanità esiste !
  I pulitichi volenu regnà per sempre, ma ùn volenu micca sbuchjate ancu un paru di minuti!
  Ùn fidate micca di i pulitici, è verificate a forza di a porta !
  Tuttavia, micca tuttu ciò chì brilla hè oru, ma tuttu ciò chì brilla pò esse impannillatu in un flussu d'oru in a vostra sacchetta!
  È ci hè solu un guerrieru in u campu quandu hà assai curagiu !
  A resistenza di i forti più forti frena l'eccitazione di a furia impotente di u nemicu!
  Pudete sguassate tuttu in a vita, ùn pudete micca campà cum'è un toadstool!
  L'astuzia hè a mamma di a vittoria, s'ellu porta ancu cun ellu u signore di una occasione felice !
  A guerra hè una vergine eterna - ùn pò micca cum senza sangue!
  Guerra cù a presa avida di a prostituta - ùn dà mai a vittoria per nunda!
  Ogni persona hè cum'è un granu di sabbia in u desertu, ma à u cuntrariu di u più vastu desertu chì hà bordi, questu granu di sabbia ùn hà micca limiti per l'automigliuramentu!
  Quandu i dii ridenu, i murtali pienghjenu, quandu a risa di i dii diventa tronante, a fine di e persone debbuli hè grave !
  A tecnulugia più avanzata hè impotente cù u so usu primitivu è l'inazione sofisticata!
  Chì pò strappà a moquette stellata da e so cerniere ? Un asteroide di stupidità umana !
  Senza a frusta di a ripressione, un saltu à i rializazioni chì portanu a liberazione à tutta l'umanità hè impussibile !
  U più ripida hè a "torsione" di u cervellu, più forza maiò a torce!
  Un poviru ùn hè micca quellu chì hè scalzu in corpu, ma quellu chì ùn hè micca capu in u spiritu!
  L'antipatia per u sessu dà nascita à una moralità malsana!
  L'umore hè adattatu à un funerale cum'è un vestitu di ballu in una trinchera!
  Quelli chì ghjucanu muti ùn anu micca successu; quelli chì rompenu l'illusioni ghjunghjenu a verità! U vincitore hè sempre ghjustu, ancu s'è u successu hè ottenutu cù i metudi sbagliati!
  U megliu rigalu da un nemicu hè quandu dà u putere à un idiota!
  Quellu chì soffre u collu ùn diventerà mai un stallone amatu da e donne !
  A libertà hè doppiamente attrattiva per quelli chì anu sappiutu di schiavi i so sentimenti di pigrizia è irresponsabilità!
  Quale hè spessu sottuvaluta a capacità di u nemicu di ritruvà, è raramenti riceverà l'uppurtunità di cugliera una vittoria preziosa!
  À quellu chì li piace à sputà, hè un pocu di fà cacà !
  Pudete parlà assai di frasi infructuali nantu à Diu, ma l'atti utili venenu da questu cun un nasu gugulkin, chì ùn cresce micca da l'acqua di un fiume di verbiage!
  I vincitori sò ghjudicati da i so rializazioni è i trofei ... i perdenti sò ghjudicati solu ! U vincitore hà un magistratu ghjudice, u perdente hà un ghjudice penale ! Si pò mette in dubbitu u valore è a necessità di a vittoria, ma a scunfitta sempre è senza dubbitu ùn face nunda di bonu!
  L'unicu benefiziu di a scunfitta hè chì t'insegna à amparà e lezioni è cresce u successu di a sementa da e lacrime di i sbagli amari!
  Se vulete ingannà u vostru nemicu, sia ancu un misteru per i vostri amichi!
  Se u pianu di u cumandante nemicu hè cum'è un libru apertu, allora e so pagine seranu inevitabbilmente macchiate cù u sangue di i vostri cumpagni!
  U zitellu è a zitella cuntinuavanu sempre à fà scherzi, mentre inspeccionavanu a forte fortezza.
  I vincitori si ghjudicheghjanu, cumminendu u procuratore è l'avucatu, ma u verdict hè sempre passatu micca da elli, ma da a storia!
  U più simplice hè u truccu, u più difficiule hè per u nemicu di sguassate da e cunsequenze di u so usu!
  U mumentu di l'impattu, cum'è una nota in una melodia, sonarà un pocu prima o dopu, è serà falsu ! Ma ùn pudete mancu sente u fischiu di un publicu disappuntu da a tomba!
  Quandu sapete quale hè u vostru nemicu, allora ùn avete micca bisognu di cunnosce i vostri amichi in prublemi!
  Ùn perde micca l'iniziativa, perderà u dolce meli di a vittoria, è guadagnerete l'amarezza di a perdita! Quandu un pugilatu vacilla, deve esse colpi ancu più forte, altrimenti i so membri cederanu!
  U nemicu naviga, u ventu di l'annihilazione hè in a so vela !
  Quale, avendu nutatu in battaglia, affucà in una pozza è brusgiarà à morte !
  A magia brutta, cum'è u sapone, punge l'ochji, ma micca u nemicu!
  L'arbureti crescenu bè quandu si sviluppanu pocu cù una riduzzione di i preghjudizii stupidi di i ghjardinari!
  U prucessu di apprendimentu più piacevule hè u sessu! È più impurtante, nimu ùn ricuserà di ripiglià!
  U sessu hè l'unicu sughjettu induve tutti s'impegnanu à mette più ingaghjate !
  Ciò chì u sessu è i studii anu in cumunu hè chì una C hè megliu cà una D!
  Ma solu un numeru solidu hè a valutazione più satisfactoria!
  Quellu chì stà quandu ci vole à attaccà ùn puderà resiste ancu à dorme in a tomba !
  Quellu chì hè sempre in una situazione di stallo in a vita sputa parolle ghjuridiche !
  Va prima cù l'atout, hè solu una risa di ghjente!
  Qualchese chì vole esse in tempu per a distribuzione di premii deve generosamente mandà rigali in forma di braccialetti!
  L'aspiratore ùn sfondarà, u sole ùn sguasserà !
  A pallottola ùn hè micca un scemu, ma u scemu chì spara manca !
  Quellu chì ricusa di aiutà a ghjente perde u tempu attribuitu da u Signore per l'espiazione di i peccati è u pentimentu!
  A morte ùn si scurda mai, ancu s'ellu hè di tantu in tantu sminticante !
  Un guerrieru forte, ancu unu, porta più benefiziu chè un pacchettu di debuli, cum'è una falce affilata taglia un campu interu di spighette!
  Ma qualchì volta, ancu trà e spighette di un esercitu debbuli, a falce-batyr pò scuntrà un cobblestone di una eccezzioni dispiacevule!
  S'ellu ci hè a pace, allora una festa generosa; s'ellu ci hè a guerra, allora ci sia una coppa di vinu vittoriosa!
  Quellu chì hè goffo in l'affari militari hè un cadavere goffa in lettu !
  - Un bonu guerrieru hè solu un bonu spia chì aiuta à ricamare è vince! Un bonu spia hè un tali guerrieru, ùn l'impedisce micca di tumbà è evità a perdita!
  Hè facilitu di cascà in u calore di a battaglia quandu perde u vostru frescu durante a furmazione!
  Pudete vince cù a forza bruta, ma senza diplomazia sottile ùn pudete micca mantene i frutti di a vittoria!
  Ci sò dui prublemi in guerra: truvà u nemicu oculatu è evitendu a tentazione di intarrà a testa in a sabbia!
  Ùn site micca mendicanti in u carru reale, ùn avete micca da risponde per millaie !
  A crudeltà hè necessaria per esse un risultatu - ùn risparmiate micca u nemicu, ùn importa micca quantu hè debule!
  Hè megliu sopravvive senza amparà troppu chè di more dopu avè amparatu qualcosa chì ùn serà micca necessariu per voi in ogni modu!
  Una persona li piace à mette tuttu in una pila, fora di quelli prublemi chì hè prontu à scurdà! Tuttavia, a maiò parte di spessu, i guai s'acumulanu nantu à i sblidati!
  Quandu dicenu chì ti piace, ùn avete micca bisognu di affruntà, decide subitu, altrimenti a vostra gola puderia suffocà!
  Avete ancu bisognu di pudè perde, ma hè soprattuttu impurtante per ùn esse capaci di perde!
  Un attaccu hè cum'è un ventu di coda in una vela, chì s'intensifica è rompe solu i masti di l'altri !
  A rendizione ùn pò micca cumprà a vita, ma una esistenza vergognosa vi serà data per nunda!
  Quellu chì hè crudele à a ghjente diventerà ellu stessu gelatina divorata da i diavoli in l'infernu!
  Un pilotu di sniper precisu, a maiò spessu manca quandu sbarca nantu à u campu d'aviazione più largu di u mondu sotterraneo!
  L'attaccu hè sempre più efficace chì a difesa, perchè a faccia di un pugnu hè un cattivu bloccu!
  Quellu chì ùn esita micca à ritruvà prestu prestu à u successu !
  L'intrattenimentu hè l'attività più inutile è spreca di tempu, ma s'ellu ùn ci hè micca tempu per questu, u pagamentu per atti utili supera digià i limiti ragionevuli!
  A cosa più senza significatu in a vita hè l'intrattenimentu, ma senza divertimentu, a vita ùn hà micca significatu!
  U pastore deve capisce a pecura, ma micca pensà cum'è una pecura !
  U regnu deve esse u so propiu per u bè di i so sughjetti, ma alienu à e debule è superstizioni di a folla !
  Tutti cadenu - solu l'ascesa spiritualmente esaltata!
  Quelli chì ùn contanu micca cunchiglia volanu in battaglia !
  Ogni colpu conta, a furtuna ti tene in alta stima !
  A zitiddina, cum'è una apertura in un ghjocu di scacchi, forma u ghjocu in tuttu, ma à u cuntrariu di i scacchi, tutti volenu vultà è ùn lascià mai più l'apertura !
  U fretu ùn hè micca terribili se u vostru core hè in focu è a calma ghiacciata regna in u vostru capu!
  Pudete sopravvive per congelate prublemi o emozioni, ma ùn pudete micca campà se i vostri sentimenti si sò rinfriscati!
  Un sciacallu pò scunfighja un tigre s'ellu hè sciacallu in battaglia, è tigre in sceglie un avversariu!
  U zitellu è a zitella finiscinu di sputà aforismi.
  Tuttavia, anu ricivutu un cumandamentu da a strega per fà qualcosa è abbandunonu temporaneamente sta volta.
  Durante a battaglia cù i Nazis, Oleg Rybachenko si truvò in un mondu parallelu, induve hè più difficiule per i Russi.
  Accantu à ellu hè Margarita, ancu una zitella pronta à luttà cù i Nazis.
  I zitelli passanu un pocu di tempu per preparà a battaglia. Sò tramindui un pioniere è un pioniere.
  Cumu si sente à avè ligami rossi intornu à u collu?
  È esse scalzi hè digià cunnisciutu è ancu accettatu... Ci vole à appruntà à ripiglià l'attaccu di i fascisti è di i so cumplici.
  Cumpresi l'Americani. Chì avete bisognu à esse preparatu? Sapete chì e forze sò ineguali è avete bisognu di ingenuità.
  I zitelli si preparanu, scavanu trappule, è inventanu in fretta qualcosa.
  Oleg è Margarita sò in u mondu naturali, è sò percepiti cum'è unu di i so propiu.
  U zitellu prepara diverse sorprese per i Nazis. Hè divertente cù altri zitelli.
  Inseme cù Margarita, si sentenu abbastanza liberi in cumpagnia di donne è picciotti.
  Oleg hà ancu rimarcatu cun intelligenza:
  L'eroismu ùn hà micca età, ma a faza dà ghjuventù à l'anima !
  Margarita accunsentì:
  "L'anni ùn sò mai abbastanza per una faza, ma ci sò sempre parechji seculi di ricordi!"
  U zitellu hà aiutatu, a zitella s'appoghja à ripiglià a difesa. Avemu bisognu di luttà.
  I nazisti sò per attaccà. True, Margarita hà lasciatu inaspettatamente u so postu. Siccomu hè una zitella, hè stata mandata daretu à a prima linea cum'è ufficiale di ligame.
  E ragazze suscitanu sempre menu suspetti cà i picciotti. Inoltre, Margarita hè bella è a so faccia inspira più fiducia.
  
  Ci sò soprattuttu ragazze guerriere quì. I pionieri li dannu una manu d'aiutu, mentre chì ci hè una calma in i campi è i picciotti cù e ragazze cù u nasu punta si dumandanu per aiutà i so fratelli maiò. Travaglianu ancu troppu zealously, pruvatu à fà più, senza calculà a forza di i so figlioli. Hè cusì chì terribilmente i so vene s"eranu gonfiate è quant"ellu sbuchjate, cum"è filu di ramu, i vene surtianu nantu à e so mani abbruciate, callose è scalzi, cusì crudele chì vulete pienghje, pedi rotti di l"eroi di i zitelli. À u listessu tempu, riesci sempre à cantà;
  A mo patria hè Stalingrad,
  Contene fiori di droga - un diamante di rugiada!
  Ci sarà, credu, una parata allegra,
  In un mondu senza guerra - bellezza celeste!
  
  L'omu diventerà fratellu di l'omu,
  A zitella di sognu di tutti venerà ...
  S'ellu hè difficiule, hè a vostra culpa,
  U dolce fiume sarà pienu d'acqua !
  
  U Fritz hà ficcatu u musu ind'è u so sorrisu,
  Hè un rugginu fascista - vi ammazzaraghju tutti !
  Ma in risposta hè statu scontru cù un colpu -
  Sapemu culpisce senza assai embellishment !
  
  U pioniere ci hà datu un grande salutu -
  Dimustratu ch'ellu hè un veru tigre!
  È avà i cumbattenti Kraut sò colpi forti,
  U tempu di i ghjochi di i zitelli hè finitu per noi !
  
  U Signore Cristu stessu hà urdinatu in scherzu -
  U vostru destinu serà l'incarnazione di i vostri sogni!
  Un omu in cori hè solu un zitellu,
  U dulore in a so ànima hè cum'è una corona di rosi !
  
  E gocce di pioggia sò perle di u mare,
  U riflessu in elli di e stelle in i celi !
  A morte ci minaccia cù una falce affilata,
  È u lupu traditore hè cù l'ossi in i fureste !
  
  Ma cunnosce u pioniere - una cravatta hè sangue,
  Solu u culore rossu hè sacru per seculi!
  Svarog u purterà - fiducia in noi amore,
  A grazia di u celu - sapete chì hè grande!
  
  Camminemu scalzi per Berlinu,
  U pioniere guida migliaia di cumbattenti!
  È u nemicu stava - un sumere sottu à u ghjugu,
  Luce à l'Universu sanu - i nostri cumpagni!
  A zitella Alena hà aghjustatu una breve frasa:
  Ardenu allarmante in u celu,
  L'occhi malvagi di a Luftwaffe !
  Cum'è s'elli dicenu -
  Ci hè di novu una tempesta nantu à u mondu !
  È a tempesta s'avvicina da veru, ancu u sole chì scende à l'orizzonte hè oscuratu da una mistura di nuvole è di fumu acre, chì morde l'ochji.
  U rumore distante di i tanki chì si avvicinanu pò esse intesu, è i piani buzz in u celu. Prima i famosi frames passanu, seguitu da i vulturi di jet Arado-8. Bombardi multi-purpose periculosi. O u Yu-287 assai maneuverable cù l'ali in avanti. E dighjà i putenti armi d'assediu tronanu. Quandu sò colpi da cunchiglia d'altu splussivi, i clods di terra è u turf funnu sò lanciati in u celu. È ancu più terribili sò i putenti missili senza guida sparati da l'Arado-Super chì strappanu e trinchera... È tandu appariscenu l'aviò d'attaccu Focke-Wulf, capaci di liscia ogni difesa. Questu hè induve a battaglia principia. Maior, sufisticatu malgradu a so ghjuventù, Andrei Matrosov tene un binoculu trofeu cù ottiche fresche in manu, fighjendu l'avvicinamentu di l'avalanche d'acciaio fascista. Ci sò parechji Nazis è sò inusualmente forti. Ancu l'infanteria hè nantu à roti è veiculi blindati, evitendu u focu di armi chjuche. Pruvate di guidà i pionieri duru à a reta, ma ùn volenu micca lascià è dumandà fucili per cumbatte.
  Ùn ci hè micca abbastanza armi per tutti, ancu s'è i zitelli di caccia è di levri lucali anu purtatu fucili di caccia è ancu arcu di sport. U zitellu Oleg Rybachenko, d'occhi azzurri è di capelli chiari, hà ancu fattu una sling piena di granate casalinghe cù un riempimentu originale. Hè un inventore forte. È a sling stessu ùn hè micca simplice, ma da parechji tronchi - un veru "Katyusha" fattu di legnu da mani di pionieri. I picciotti innovatori facianu splusivi cù un metudu casanu, è ancu facianu apparecchi anti-aerei. Tutti volenu luttà cun valentia è vince. Ma ùn puderà mori cù l'ultimu pensamentu di a Patria Sacra è Irreplaceable.
  Major Andrei Matrosov dà l'ordine:
  - Ùn apre u focu senza cumanda !
  Infatti, per tuttu u battaglione, anu solu trè versioni di pre-guerra di i "quarantacinque" (Tutte l'ultime armi sò trasfiriti urgentemente in a direzzione di Mosca, quì solu ciò chì anu sappiutu per scavate nantu à una basa residuale), chì significa chì l'unica chance hè di lascià i Krauts avvicinassi.
  In fronte, cum'è abitudine trà i Nazis, sò i veiculi più prutetti; tanki "Royal Tiger", "Lion" è fucile autopropulsatu "Ferdinand"-2 cù un cannone 128 mm. Una tattica tipica da u Medievu hè di utilizà i cavalieri più forti è texturizati à a punta di a cunea. È ùn si pò dì chì i tedeschi eranu cattivi guerrieri. Hè ancu in qualchì modu generalmente accettatu di cunsiderà i tedeschi cum'è guerrieri nati. È tecnichi senza rivali di distruzzione. Quessi sò i so brainchildren - vitture chì ponu esse penetrate solu in u latu da un calibre di almenu 85 mm. U novu funziunamentu di u Fuhrer Goering hà piaciutu u Ferdinand-128, è a pruduzzione di sta macchina hè stata messa in pruduzzione. È micca solu in a mudificazione di un distruttore di tank, ma cù una pistola d'assaltu. Hè veru, a pruduzzione di tanki di rivoluzione hè sempre ghjustu. Duveranu dà u modu à i veiculi più ligeri è un pocu di l'infanteria lagging da u corpu principale.
  E vitture è e moto naziste rallentanu ogni tantu, per paura di avanzà...
  Ma u zitellu pioniere scalzu Oleg Rybachenko prova chì sò stati quì per una ragione. Prima, a sling fatta da i so cumpagni pionieri secondu i disegni di un zitellu brillanti hè stata culpita. In questu casu, ci hè statu abbastanza longu, i pacchetti splusivi cumulativi, cum'è i pattini di ghiaccio, sparte l'armatura è stringhjenu i corpi rotti di i Nazis cù caschi appiattiti è mitragliatrici torciati. È per i veiculi più pesanti ci sò ancu armi più fresche! Una scarsa miniera anti-tank, rivestita cù cola casalinga, è sopra u turf chì a rende invisibili hè spustatu trà i ceppi cù l'aiutu di un filu, ghjustu sottu à a pista di u Royal Lion. Stu tank pare ancu assai spaventoso, un cannone cusì grande di 128 mm, è facci predatori è arrabbiati sò dipinti da i dui lati di a torretta. Apparentemente, i tedeschi cuntanu à intimidà i suldati sovietici.
  I platti d'acciaio di i caterpillars si mettenu nantu à u presente mortale cun un sonu di grinding. L'esplosione ùn pare micca troppu forte, ma u caterpillar hè strappatu, è u tank di Hitler cumencia à fumà cum'è una chimney è, cù una vitezza inespettata per un tali mostru, gira in giru cum'è una grande torre cù un troncu di legnu.
  L'altri picciotti pionieri utilizanu dispusitivi simili, è ancu splusivi di a so propria origine, saldati secondu a ricetta innovadora di Oleg Rybachenko. Siccomu l'infanteria tedesca hè cowardly, è i tanki è i fucili autopropulsati sò senza difesa davanti, allora seranu puniti per questu.
  Per esempiu, hè megliu copre un Ferdinand-128 pisanti cù una catapulta, postu chì nunda ùn pò penetrà l'armatura 200 mm. È pigliarà un tettu più debule cù una guaranzia. Inoltre, u brillanti Rybachenko hà capitu cumu fà l'esplosione diretta. Per fà questu, hè abbastanza à utilizà un dispositivu da una lampadina incandescente regulare. Allora u vacu succerà in l'onda di esplosione, è tutta l'energia anderà à un puntu. Questa innuvazione, inseme cù un splusivu speciale preparatu cù una mistura di erbe è funghi secchi, permette ancu un picculu pacchettu splusivu per pruduce una distruzzione seria. È i picciotti è i zitelli utilizanu l'arcu più ordinariu è i slingshots cù solu trè corde per sparà à e criature d'acciaio di a Wehrmacht. Allora u "Tigre Reale" hè statu fracassatu da e so tracce è ellu, un predatore, essendu feritu, hà crackatu istericu u so mutore è hà lanciatu un prughjettu quasi à l'avemu.
  U famosu "Werewolf", cù una siluetta bassa è una forte armatura, s'assumiglia à una tartaruga appiattata. Stu fucile autopropulsatu hè apparsu pocu pocu in u fronte suvièticu-tedesco. Per via di e so boni caratteristiche di guida, a penetrabilità di l'obusu-cannone nantu à una distanza decente, è a so sopravvivenza in battaglia, u "Werewolf" hè diventatu subitu in a cità.
  Ma i so chjassi sò sempre urdinarii, ancu s"elli larghe... In ogni casu, saria ancu megliu di scaccià u fondu di a vittura è di fà sputà u so internu cù pezzi di ricambio.
  Allora hè digià una tartaruga, chì hè stata ghjittata da a cima di a muntagna da un putente aquila russa. Da quale l'intestini rotti s'escenu è l'osse di terra di i membri assassinati di l'equipaggiu nazista si arrampianu.
  Lyubov Markovna preferisce chjappà u "Royal Tiger" cù un lanciatore di granate sottu à u canna - u mira hè a caterpillar, è per chì u tank perde a capacità di muvimentu, u roller drive deve esse rottu. Un membru bionda di Komsomol cù i capelli ligeramente turchini, riccioli arrugginiti, torciò l'arma in e so mani è ringhiò:
  - Ti cucini in una pagnotta per pranzu !
  Eccu un altru lupu mannari avariatu, cum'è una fregata pirata cù un timone rottu, chì hè digià sliding à u latu. Poke l'armatura è scontra cù u "Tigre Reale". E tramindui i ferri d'acciaio nantu à e piste cumincianu à splende, è uni pochi di mumenti dopu esplodenu per via di munizioni detonanti. Un coppiu di trasporti ligeri si giranu per via di l'esplosione, è e mitragliatrici s'affucanu, s'addormentendu cù cartucce è casings stessi. Questi cadaveri crivellati poi si giranu.
  Alesya Muravyova, chì avia appena furzatu a "Pantera" chì hà saltatu in avanti per vultà, hà ancu tagliatu abilmente a pista di pattinaggio, hà dettu bè:
  - A forza ùn hè micca in i musculi bugiati, ma in u cervellu induve ùn ci hè micca topi fruscio !
  Lyubov Markovna, ricaricà u lanciagranate è pisendu in e so mani, hè allarmatu. A munizione hè chjuca, è u nemicu hè forte, ma ancu, senza perde l'ottimisimu, dice:
  - Una testa di quercia è una figura di ghisa sò un segnu di un ceppo putrettu tagliatu in battaglia !
  È aghjusta:
  -Ancu cù un corpu di quercia, cù una capiscitura accurtata, hè solu un stump, sottu à a sedia di un altru !
  Una maledetta decina di veiculi pisanti si sò digià firmati. I tanki rotti è impotenti chì fumanu cum'è vulcani anziani ùn sò micca spaventosi. U dragone hà persu a testa è a so pelle blindata serà venduta cum'è souvenirs.
  Ma u restu li seguita, in particulare i numerosi guerrieri blindati. L'eroi pionieri sò felici, ùn scapperanu micca... Eccu u fucile autopropulsatu "Ferdinand"-128 piglia a vitezza è... Cascà cù un grande crash in un burato camuffatu. U troncu di u troncu hè rottu, è solu i caterpillars larghe nantu à a cima spuntanu è si movenu senza aiutu. È l'agile "Pantera" si n'andò dopu à ellu. U so musu bruttu è eccessivamente longu hè curvatu è in ellu hè cum'è una cunchiglia perforante chì esplode. È tandu a torra stessa hè stata abbattuta... Cum'è una gamba femina invisibule, hà sbattutu aggressivamente à u ballò. Unu di l'immensi equipaghji di cisterna tedesca hè stata strappata à a mità... Una stivali cù un monogramma di dui lampi d'argentu, caratteristiche di a SS, volava. Hè cascatu à un metru da Oleg Rybachenko. U pioneeru u pigliò è rimarcò:
  - Serà utile per un samovar, ma per noi, i ghjovani Leninisti staghjunati, ùn ci hè bisognu di strappà i nostri scarpi. - È cù un rugginu, imitandu un adultu, aghjunse. - Semu megliu strappate i tanki !
  Eccu un'altra sorpresa, è una pignatta di ghisa spinta da u vapore si rumpiò un rail ordinariu in una arroganza ardente è esplose, incendiendu trè veiculi interi à una volta.
  Alesya Muravyova, chì i so capelli d'oru ùn sguassate micca da a polvera, gridò:
  - Ma passaran (u slogan di i cumunisti spagnoli chì hè diventatu leggendariu - ùn passanu micca !) !
  E donne pioniere si rallegranu è, malgradu a tragedia di a situazione, ridenu. In certi lochi, splusivi fatti in casa sò ammucciati in buchi scavati. Hè fattu in modu anticu, artighjanali. Di sicuru, hè un pocu più debule di a dinamita, ma hè abbastanza per disattivà u chassis. E in più di questu, u geniu di u picciottu scalzu Oleg Rybachenko hè stata cun un modu per fà una mistura distruttiva di serratura ordinaria, manure è fenu. Hè economicu è allegru! È quandu splode, l'ochji di Nobel s'eranu spuntati da a so testa in sorpresa!
  I Fritz soffrenu pèrdite pesanti, i trasportatori blindati fiascunu, alcuni passanu per zoni periculosi, ma sò scontri cù granate è splusivi.
  Quì ancu i pionieri sò più periculosi cà l'adulti. Perchè i ghjovani suldati di intelligenza rapida custruianu picculi ballisti di vapore chì scaccianu "presenti" mortali à una velocità vicinu à a velocità di a mitragliatrice. U principiu stessu hè u pistone, ma u mutore gira e lame di e catapulte, chì scaccià i rigali di a morte cù una velocità iniziale alta. Gettanu sacchetti speciali di alcolu di legnu distillatu mischju cù elementi splusivi fatti in casa - quasi uguali in putenza distruttiva à nitroglicerina.
  Quandu hè culpitu, l'armatura più fina di i trasporti di Hitler cede, facendu chì l'equipaggiu s'arrizzò cù fiamme blu. Infuriati da u dulore, i Krauts urlanu straziante è scappanu cù a faccia distorta in orrore.
  Certi anu ancu rinunciatu à a tecnulugia ...
  L'unica pietà hè chì ci sò assai nemichi, pare chì von Bock hà decisu di dà u colpu principale quì. Soffrenu perdite significative - alcuni di i veiculi eranu principalmente americani o francesi - versendu u focu di mitragliale in tuttu, si avvicinavanu à e trincee.
  È scontranu i ricci... Intantu, Alena punta facilmente i quarantacinque. Di sicuru, ùn pudete micca piglià u "Royal Tiger" è ancu a "Panther" migliurata, è soprattuttu a "Royal Panther" in a fronte, ma pudete pruvà i lati. Inoltre, a "Pantera" à bordu hè debule, ma per via di a so vitezza prova di sfondà più veloce... Hè cusì chì e mitragliatrici tedesche chjappà, circannu di spaventà. Ùn ci hè nunda à dì nantu à i trasportatori blindati. Tutti i freaks seranu cacciati è furzati à sputà u sangue nantu à i pavimenti di metalli caldi!
  Lyubov Markovna, lanciando una granata à a caterpillar, grida:
  - Piccaremu iene cù i falchi !
  Una pistola di calibre chjucu hà assai vantaghji nantu à una grande - ritmu di focu, facilità di camuflage. È sanu à sceglie u scopu.
  Ancu u Lione Reale assai vantatu, chì pareva prutettu in modu affidabile da i fucili di picculu calibre, un veiculu chì hè diventatu un incubo per i Russi nantu à u Saratov Bulge, pò esse culpitu se a torretta è u casco sò precisamente sbattuti da u latu. Hè quì u so puntu più debule. È s'ellu si mette in modu di cummattimentu allora... Serà male per i Krauts !
  Alesya Muravyova li grida:
  - Averete sempre Stalingrad ! È centu volte peghju chè Stalingrad !
  I nazisti ringhianu, ferocemente cum'è iene. È trà i picciotti suviètici ci sò ammazzati è feriti. Hè soprattuttu tragicu quandu i ghjovani suldati chì sò appena cuminciati à campà mori. Eccu una zitella pioniera assai chjuca ma valente, cù difficultà à elevà u pacchettu splusivu, si ghjittassi sottu à i chjassi di u tank mediu T-4 "L" (questu freak hè sempre in serviziu! Allora cù un pesu aumentatu è un mutore più forte). Mi dispiace per a zitella, ma ella odia u fascismu più chè a vita. U pioniere sà fermamente chì u so attu hè eroicu è u Signore Ghjesù hà da apre cù gioia e porte di u celu à quelli chì sò morti per a so Patria. Una scatula brutta cù un troncu longu, ma apparentemente magre da una maschera enormi salta è strappa una torre quadrata.
  È i suldati tornanu à scaccià granate, è mitragliatrici abilmente camuffate cuminciaru à sparà à e motociclette chì strisciavanu versu rapprisali. È i capi di i suldati di Hitler sbuchjavanu, cum'è ciliegie mature abbattute da a grandine. È u sangue si sparghje ancu più cà u sucu da bacchi succosi macinati.
  L'inventore di u zitellu Oleg Rybachenko, mezzu nudu, fischiò per i so narici...
  - U tempu di cullà e petre da qualchissia chì ùn lancia mancu una seconda à u ventu!
  Ùn era micca a prima volta chì hà pruvatu i so trucchi nantu à i Nazis. Per esempiu, i motori di l'auto succhianu l'aria per i motori, ma chì ne dite di una mistura di carbone di qualità è di parechje erbe assai caustiche è prickly miste cù un detonatore in polvere?
  È i tanki di gasu di e grande motociclette splodenu, scacciendu flussi di focu furioso. Sembra chì ci sia una rivolta di geni infernali in corso. Eccu uni pochi di trasportatori blindati chì si uniscenu ancu à i so disgraziati culleghi. È da elli, frammenti di armatura volanu à centinaie di metri di distanza, truvendu sempre più vittime.
  Alyonushka, puntendu à u "Werewolf", mira à a parte inferiore di u corpu. Hè difficiuli d'arrivà, ma questu hè l'unica chance per penetrà in u fucile autopropulsatu senza pietà. Movimentu lisu di u dettu, è dopu un turnu.
  U fucile dà un rinfrescante dolce, è a machina fascista si divide in a mità. È a bandiera rossa strappata cù una svastica nera nantu à un fondo biancu casca in u fangu sanguinante.
  Alyonushka bisbiglia pensieri sapienti:
  - A ghjustizia ci vole sacrifiziu, a carità esige donazioni, è u successu di una causa ghjustifica hè bisognu di sacrifiziu !
  Alesya Muravyova aghjusta una granata pesante à u latu di a Pantera:
  - Solu i sacrifici inevitabbili in a guerra aiuteranu à evità i sacrifici inesorabili di a rendizione!
  Oleg Rybachenko , dopu avè liberatu un altru nuvulu di polvera da u ballista, chì l'hà fattu tosse istericu, è dopu a listessa tosse hà causatu i mutori di splode è sfondate, è gridò:
  - Duvete dà cambià à l'avversu, ma ùn pudete micca cede à l'inimicu cun cambiamentu!
  U-turn, a zitella di l'artiglieria riposa i so gammi nudi, belli per sente megliu i bioritmi di a Terra, è u soffiu di l'erba cù e so sole, è spara di novu, chjappà l'insidiosu T-4 esattamente in butt-on.
  U bellu membru di Komsomol surrisu è grida:
  - Vai à l'infernu, vechju !
  È ghjustu tandu dui missiavu sovieticu cù i capelli grigi sò stati tagliati da una mitragliatrice. È cascò in a cavità, sanguinosa. Un altru vechju impannillatu in una mansa di granate cascò sottu à e piste di u tank Panther. In spartimentu gridò:
  - Gloria à Stalin !
  Alyosha Muravyova cuntinuò cù enfasi:
  - Gloria à l'eroi !
  Lyubov Markova, lanciando una granata cù a so gamba assai flexible, gridò assorditamente:
  - Onore i morti !
  Oleg Rybachenko, sghignazzando i denti bianchi, aghjunse:
  - È i intelligenti seranu onorati durante a so vita !
  Pruvate veramente di resiste à una tale forza. Per esempiu, ùn ci hè forse micca "Royal Mouse" quì - un tank relativamente novu, ma di sicuru ci hè ancu un "Leopard" à a bola E-25. Ma u Sherman si precipita... In questu casu, per una certa ragione, ci sò pochi tanki americani è britannichi, ancu s'ellu era von Bock chì hà ricivutu grandi quantità d'equipaggiu straneru... U zitellu di risorse Oleshka hà pensatu chì ci era probabilmente prublemi cù u sviluppu di l'equipaggiu o cù pruvisti.
  Ma hè assai più faciule per vultà u Sherman... Un rambler altu corre nantu à una pignatta d'argilla cù una mistura splussiva è... Solu una scossa putente chjappà u bastardo ben armatu.
  È daretu à ellu, u sicondu tank americanu hè falciatu, a parolla chì porta à a tentazione infernale hè a canapa sottu u colpu di una falce. In u terzu, per via di l'inerzia, culpisce i culleghi dannighjati è u soffiu di caterpillar ancu scunfittu si alza.
  U zitellu geniu Oleg grida:
  - Continua cusì, è cuntinueghja à spinghje !
  Questu hè veramente u putere eroicu russu!
  À u ritornu, avete bisognu di ghjustificà a vostra longa assenza.
  È per principià, anu pigliatu a lingua. Piglionu unu di l'ufficiali di a furtezza cù un lazzu è l'anu ligatu è trascinatu à u quartier generale.
  U rè campagnolu apparentemente sapia un certu sicretu di cumu fà un zitellu per una ghjovana è a so moglia rapidamente, è hà sappiutu di vultà in un cavallu assai veloce. L'artiglieria era chjappata in a neve di primavera di funnu, è mentre chì l'esercitu ùn era micca pressatu di assaltà a fortezza considerableu senza una battaglia ardente.
  Emelyan Pugachev dumandò à u prigiuneru minacciosamente:
  - Quale sò ? À quale onore ?
  U prigiuneru hà rispostu cun audacia :
  - Tu sì un latru è un impostore !
  U Tsar cosaccu disse asciuttu :
  - Appena !
  Shcherbatov hà suggeritu:
  - O forse interrugallu cù passione ?
  Pugachev mormorò:
  - Pigliate l'azzione !
  L'ufficiale catturatu hè statu trascinatu in una capanna di tortura. Tuttavia, chì pudia sapè ? A menu chì induve u tesoru di l'armata hè oculatu. O forse indicà un passaghju sotterraneo !
  Tuttavia, a tortura hè cusì cusì ...
  Pugachev hà più di dui centu boni pistoli, è ella, di sicuru, vole à risolve l'affare per sparghje, è micca solu lancià un assaltu. E dopu Ufa è un viaghju à Kazan.
  L'anzianu cundannatu Khlopusha hè statu mandatu cù una folla è fucili à l'Urali. U rè hà ancu assai da fà.
  Dopu avè criatu l'artiglieria, l'esercitu di Pugachev hà cuminciatu à sparghje. I fucili pesanti ruggìanu. I cannoni anu colpitu è u putere di u cannone sputava.
  Dui mura sò digià crollati... È i Pugacheviti anu lanciatu un assaltu. E forze eranu ineguali è a guarnigione ùn offre quasi nisuna resistenza. Solu l'ufficiali ùn anu micca tutti pruvatu à sparà è tagliate. Oleg Rybachenko hà sbulicatu i capi di u culonellu è u capitanu. I suldati ghjittavanu e so armi davanti à l'inimicu superiore è cascò à i so ghjinochji.
  Pugachev hà vintu una altra vittoria relativamente simplice è andò avanti. U so esercitu hà crisciutu rapidamente, ancu s'ellu ci era assai di terra quandu a neve si funnu. In generale, u ritardu vicinu à Orenburg hà avutu u so effettu.
  In ogni casu, a caduta di stu centru pruvinciale hà risuscitatu l'autorità di Pugachev, è a ghjente hà avà unitu à ellu ancu di più vuluntà. Soprattuttu un saccu di steppi sò ghjunti in corsa.
  È una grande horda, è innumerevoli cavalieri. Ci hè parechje millaie di cumbattenti, Emelyan Ivanovich stessu solu hà più di trenta mila, più altri quindici mila da Chika è altri cumandanti di u rè paisanu.
  Pugachev stessu visitò a cità di Yaitsky, in u dolce abbracciu di a so ghjovana moglia Ustinia. L'hà fattu un zitellu, preferibile un figliolu. Perchè un eredi hè necessariu, ùn sapete mai ciò chì pò succede in una guerra. Nimu hè garantitu contr'à una bala vaga o una palla di cannone. È cusì ci hè qualchissia per allargà a linea di famiglia. Tuttavia, Pugachev hà digià figlioli da a so ex moglia Sofia.
  In a cità di Yaitsky stessu, i cosacchi sò fermamente in u locu. U tentativu di u nemicu di scappà hè statu respinta. Parechji suldati sò stati catturati, chì anu cunfirmatu chì ci era a famine in a fortezza, è prestu prestu rende o mori. Allora ùn ci hè nunda di storming.
  È Emelyan, senza assai dispiaci, abbandunò a cità nantu à u so stallone friddu è purosangue.
  I ribelli eranu fermamente in Chelyabinsk. U cumandante di u corpu siberianu, Delong, hà sappiutu di a caduta di Orenburg è si ritirò in fretta da a cità. Era in generale un coward, abbandunendu stu centru quandu era circundatu di ribelli.
  Ancu s'ellu à u stessu tempu era Delong chì hà inflittu scunfitta à Pugachev in a storia reale, è ancu hà pigliatu per sorpresa. L'armata di u rè paisanu persu tandu quattru mila morti è u listessu numaru catturatu. Ma avà Delong si ritira, è i so suldati disertanu sempre più spessu.
  Ma per avà Kungur difende fermamente, è per piglià rapidamente sta cità, chì hè di grande impurtanza strategica, Emelyan Pugachev hà mandatu à ellu u coronellu Oleg Rybachenko è u Capitanu Margarita Korshunova.
  Un picciottu è una zitella, cum'è sempre, correnu à traversu a neve di primavera chì si scioglie scalzi è quasi nudi.
  Sò più veloci di i cavalli galoppi più veloci, è più impurtante, più resistenti. Puderanu curriri per parechje ore senza rallentà, è senza un pocu di fatigue - i so corpi sò immortali, è dunque invulnerabili.
  Oleg Rybachenko, sicuru, dubitava s'ellu era ghjustu per aiutà Pugachev, ma hà bisognu di travaglià nantu à u so corpu eternu, invulnerable. Ancu s'è Catherine II era una bona regina.
  Idda cunquistò assai, cumpresi Crimea è Bielorussia cù una parte di Ucraina.
  Ma chì sà, forse se Emelyan vince, a Russia hà da ottene ancu di più.
  Ancu s'ellu hè un scossa per l'imperu paragunabile à u colpu d'ottobre di Lenin è a guerra civile dopu. Perchè ùn anu micca digià tagliatu abbastanza di u populu russu? Ahimè, i sorrisi di a guerra civile.
  Oleg Rybachenko corre à Kungur cù Margarita è pensa à ellu stessu.
  Eppuru, sicuru, assai dipende da a furtuna, è a furtuna pò fà ancu un regnu mediu grande.
  È chì Nicholas II era chjaramente superiore à Vladimir Putin in e so capacità è talentu. Ma l'ultimi avianu una furtuna fenomenale, micca inferjuri à Gengis Khan.
  Un pezzu di furtuna porta à un altru è vice versa. U zitellu terminatore corse è pinsava.
  Per esempiu, a cattura di Salman Raduev, è ancu à a vigilia di l'elezzioni presidenziale russa, hè un avvenimentu assai improbabile. Ebbè, veramente, chì sò e probabilità di questu, soprattuttu chì parlemu di un scumbag raru. Nisun capu militante famosu hè statu dopu catturatu vivu. Tutti sò morti. Inoltre, Shamil Basayev era più prubabile accidintali. In fatti, se a strada di u terrorista numeru unu era cunnisciuta cusì bè chì una minera hè stata piantata sottu à ellu, allora chì l'impediava di esse culpitu cù un attaccu aereu? Saria assai più affidabile! O ancu spegne u gasu è poi fate un grande spettaculu fora di u prucessu Basayev ?
  Innò, assai prubabilmente, Putin era furtunatu ancu in questu casu, cusì Shamil Basayev hè mortu cumplitamenti per accidenti.
  Ma dicemu chì Salman Raduev mori durante a detenzione, o evita a trappula in tuttu. Putin manca un pocu per centu di i voti, è l'alizzioni sò tenuti in dui turni. Questu hè digià una scunfitta per u favuritu indiscutibile è un triunfu per Zyuganov.
  È ùn hè ancu scunnisciutu cumu a seconda volta avaria turnata. In ogni casu, l'elettori di prutesta si sò formati, è Putin ùn saria micca vintu troppu cunvincente. Ma a cosa principal hè chì l'inaugurazione averia fattu un mesi dopu. È Putin ùn avia micca avutu u tempu di prupone a riforma di u Cunsigliu di a Federazione à a sessione di primavera. È in u vaghjimu una seria coalition di forze di l'uppusizione si saria furmatu contru à ellu.
  I cumunisti, l'agrarii, l'Unione di Forze Right, l'OVR, è Yabloko avarianu una maiurità è bluccà a riforma di u Cunsigliu di a Federazione. Anu ancu oppostu à a naziunalisazione di NTV.
  U duru cunfrontu trà a Duma è l'attuale presidente seria ripetutu, cum'è cù Eltsin. È in tali cundizioni, Putin puderia micca avè a determinazione di arrestà Khodorkovsky è trattà un colpu forte à i cumunisti è SPS è Yabloko. Inoltre, u cambiamentu di a storia affetta assai. È se a situazione avia cambiatu solu un pocu, allora l'attaccu terrorista di l'11 di settembre ùn saria micca accadutu. È tandu Putin s'era implicatu in a guerra in l'Afghanistan, è hè pussibule ch'ellu avissi duratu solu un termini.
  È u dittatore vantatu s'era partutu, sputatu nantu à è cun una valutazione zero, cum'è Eltsin.
  Hè cusì chì succede, qualchì volta da un picculu accidente. Ma per u listessu Nicholas II, se l'Ammiragliu Makarov ùn era micca mortu, avissi avutu una vittoria annantu à u Giappone. E allora tutta a Cina diventerà, sicuru, russa ! È tandu l'Allemagne è l'Austria-Ungheria sarianu stati scunfitti.
  Iè, pudete vede cumu un fallimentu porta à un altru.
  I zitelli Terminator correvanu, i so pedi nudi spruzzavanu in a neve. È Oleg Rybachenko, sintendu inspiratu, hà cuminciatu à cantà cun entusiasmu, cumpunendu mentre andava;
  Luttemu per un destinu megliu
  Per fà a vita più faciule per e persone ...
  E schiacciaremu l'orda dannata,
  Cusì chì ci sò menu avversari maligni !
  
  Sopra noi c'è un cherubino dalle ali d'oro,
  Per a gloria di a nostra mamma Russia...
  Credimi, i russi sò invincibili,
  È farà tutti in a Terra più belli!
  
  Ci hè datu l'uppurtunità di luttà per a nostra Patria,
  Difendendu a grandezza di a Patria...
  È qualchì volta a vita hè solu un filmu,
  Ancu s'ellu deve esse un riflessu di u celu!
  
  Ognunu hà bisognu à rializà i so sogni,
  Credimi sapientemente, u cumunismu...
  Cusì chì ci hè più felicità nantu à a Terra,
  È i fochi di revanchismu ùn sò micca ghjunti !
  
  U nostru rè hè u grande geniu Pugachev,
  Hà elevatu i paisani à una lotta santa...
  Ogni affari serà finu à a spalla,
  È amate a zitella picciottu scalzu!
  
  Diventaremu ancu u diavulu più forte,
  Quandu cambiamu l'orizzonte di a scienza ...
  U cattivu hè schiacciatu sottu à i zoccoli,
  Ancu s'è u sangue scorri da l'aorta strappata!
  
  Iè, a nostra causa hè ghjustu, amichi,
  Pudemu fà a nostra patria più felice...
  Credu chì i populi sò tutti una famiglia,
  Grande, a più radiante Russia!
  
  A ghjente guarda curaghju in l'orizzonte,
  Chì i nuvuli maligni ùn copre micca u celu...
  Daremu à u nemicu un puntu vincitore,
  È sarete, cavaliere furtunatu in battaglia !
  
  Ùn cunnoscu micca a parolla coward
  Noi Russi ùn simu inferjuri à tutti...
  Avemu Svarog, u Ghjesù biancu,
  È gode per sempre di maghju !
  
  Ragazze è picciotti in un ballu tondu,
  Entremu e ragazze scalze...
  Dopu tuttu, u Diu onnipotente Rod hè per noi,
  Ùn siate micca un pappagallo senza cervellu, zitellu !
  
  È Lenin ci hà ispiratu à luttà,
  U sàviu Stalin hà benedettu l'impresa ...
  U putente cherubino stenderà e so ali,
  È i nostri musculi sò simpliciamente fatti d'acciaio!
  
  A Maestà di a Patria serà
  Chì simu tali guerrieri per Diu ...
  Cunfirmemu a nostra gloria cù una spada d'acciaio,
  Chì scudu hè statu forgiatu à Svarog !
  
  In breve, siate fideli à u Signore,
  À a gloria di a Russia più radiante...
  Cunniscimu solu i cavalieri aquile,
  U Diu biancu Cristu u Messia hè daretu à noi!
  I zitelli cantavanu bè, a so voce era cusì chjara è chjara. È à u listessu tempu forte, magnificu cum'è l'opera. Parechji lupi anu pruvatu à caccià i picciotti, ma si sò rapidamente cascati. I picciotti immortali si precipitanu troppu prestu. Ùn cunnosci micca debule o dubbitu. Ancu s'è no, l'ultimu hè prubabilmente cunnisciutu. Oleg Rybachenko stessu dubitava fermamente s'ellu valeva a pena di cambià Catherine, un cosaccu capace, ma analfabeta. Tuttavia, u scherzu hè nantu à ellu. I zitelli, per distractà da u longu viaghju, cuminciaru à cumpone aforismi populari. E anu fattu assai sàviu è bellu.
  Quessi sò i zitelli;
  A guerra hè cum'è un ghjocu di domino, solu i domino rotti ùn ponu più esse cullati - a terra tene!
   A furtuna hè a ricumpensa per u curagiu, è a punizione per l'irritazione !
  U toru hè forte, u sumere hè stubborn, u leone hè nobile, è a volpe hè astuta, ma a ghjente hè di tutti i mistieri !
  U tiranu li piace à intrigue, ma ùn piace micca l'intrigue in l'alizzioni!
  Un puliticu li piace à guvernà, ma piace à travaglià bè!
  Per piglià u locu di u leone ci vole à esse una volpe in u locu ghjustu !
  Ùn siate micca un culo - vi sarà tiratu l'arechje !
  L'omu ùn hè micca una mosca, ma hè ancu suscettibile à u dolce discorsu!
  Hè bonu d'avè pugni di ghisa - peghju chè una testa di quercia !
  U puliticu più immorale li piace à leghje a morale !
  U meli da a bocca di un puliticu corrode un aratu d'acciaio !
  Ùn hè micca a guerra chì hè male, hè a scunfitta chì hè male !
  A guerra ùn porta gioia, ma a vittoria porta trofei!
  U tirannu hè spessu dolce, ma a vita cun ellu ùn hè micca meli!
  Scalanu à u tronu altu utilizendu tecniche di basa!
  U più altu u postu, u più bassu u metudu di riceve !
  U dolce discorsu di un puliticu trasuda l'amarezza di a delusione !
  A sincerità di u cumandante si sferisce !
  A pusizioni più fragile hè quella cù una testa di quercia !
  Scarpa da lascià nuda !
  U puliticu parla troppu, ma grandi cose si facenu in silenziu !
  Una volpe pò sbattà un leone, ma ùn pò pasce un surci !
  U dittatore vole esse un acula, senza ali in i sogni !
  Per un omu, i soldi, cum'è u latti di una vacca, diventa agria da l'avarizia è sparisce da a generosità !
  Prumette senza difficultà, hè vera, iè ! Ma dopu, cù quale difficultà face tuttu dopu !
  U puliticu à testa di quercia face a listessa sorte di u logu !
  Più grande u ladru, menu hè a punizione !
  U puliticu ùn disprezza nunda altru chè campà secondu a so cuscenza !
  U puliticu hà una piccula cuscenza, ma ambizioni giganti !
  A persecuzione trasforma un guerrieru in un boia, un coddu in un bravu, un modestu in un insolente !
  A fantascienza hè una cumpetizione di assurdità è assurdità ! À u listessu tempu, ùn ci hè più generu scientificu è logicu!
  In a guerra hè cum'è in una opera - ognunu canta u so propiu, solu u prompter pò esse spia!
  E donne muderne pardunanu à un omu tuttu - fora di a miseria!
  Sapete cumu i spie sò diffirenti da l'ufficiali di l'intelligenza ?
  Eiu sò! Avemu solu ufficiali di intelligenza - i stranieri sò tutti spie !
  Cosa hè megliu cù un capu viotu o una billetera viota? Di sicuru, cù un capu viotu - ùn hè micca cusì notu!
  A mente hè u megliu cullettore di ricchezza!
  Intelligenza è furtuna: una coppia in amore - dà nascita à successu, ricchezza, pusizioni, ma si separanu rapidamente!
  L'omi fieru trovanu più faciule à sente i cunsiglii quandu sò datu da una donna - salvu chì ùn sia a so moglia !
  Una moglia sàvia vale una fortuna ! È una mòglia intraprendente pò ch'ellu ci sia!
  Quale valore a personalità in una persona, è quale valore i soldi!
  L'umanità pò esse distrutta da duie cose - l'informatica è l'informatica. U primu atrofiarà a mente, l'ultime ùn ne puderà prufittà !
  In guerra, una granata hè un camarade!
  In generale, una granata chì dice scherzi hè cum'è un ovu Faberge usatu per cascà i noci !
  U talentu hè cum'è l'ànima: ùn pò esse cacciatu, ma pò esse distruttu!
  A vendetta ùn vale micca l'onore - a retribuzione di a decenza!
  L'invidia hè u germe di u crimine, l'egoismu hè l'acqua, l'ozio hè alimentazione!
  A pigrizia hè u peghju di tutti i crimini !
  Hè megliu à more dignità cù una spada chè à campà cum'è un boi chjappu in una stalla da una frusta !
  In a guerra, u curagiu pò batte l'astuzia, ma l'astuzia ùn pò mai batte u curagiu !
  A guerra rende a vita terribile, è a morte degna è bella!
  A modestia hè una qualità rara per un cumandante, ma questu a rende ancu più preziosa!
  - Jackal hè cunsonanti cù a parolla kal !
  U leone hà solu un vantaghju nantu à u ghjacalu - l'uppurtunità di more cun dignità!
  A tecnulugia hè l'esecutore di u valore!
  - Ma ùn hè micca vera ! In fatti, più altu hè u livellu di tecnulugia, più intelligenza è risorse necessarie in u campu di battaglia!
  Induve principia l'interessi di a Patria, finisce u benessiri persunale !
  A libertà deve esse cumminata cù a disciplina. L'anarchia hè l'antitesi di a libertà !
  A memoria tenace hè u megliu mentore! In generale, a libertà pò esse guadagnata cù a spada, ma solu cù l'aiutu di a raghjoni pò esse mantene!
  - Quandu un forte guerrieru salva un altru, ùn hè micca necessariu un onore speciale per questu!
  Dopu tuttu, quandu u valore brusgia in u vostru core, vi alzà u vostru scudu in difesa di i vostri schiavi!
  A meanness di un bastard ùn hè micca una scusa per una persona onesta, postu chì a prisenza di terra ùn ghjustificà micca una persona brutta!
  L'amore ùn hè mai prezzu - soprattuttu s'ellu ùn paghe micca cù a vostra billetera, ma cù a vostra ànima!
  L'unicu ciò chì pò ghjustificà u sangue hè chì, per quessa, e lacrime fermanu di scorri!
  Quelli chì servenu per soldi ùn puderanu mai paragunà in battaglia cù quelli chì sò guidati da un core bravu è da a brama di libertà !
  A lacrima di u zitellu hè periculosa perchè si trasforma in un torrente furioso chì lava e civilizazioni!
  A pusizioni di cumandante ùn hè micca una razione extra, ma una rispunsabilità supplementaria è un pesu pesu!
  Ùn hè micca cunnisciutu ciò chì hè più impurtante - alimentà tutti l'affamati o sguassate e lacrime di un zitellu!
  L'oru hè più dolce chè l'acciaio, ma piuttostu colpisce u core!
  Ùn hè micca l'arma chì rende u suldatu forte, ma l'arma di u suldatu !
  Una conversazione veramente longa cù una mitragliatrice porta à sparà in l'arechja!
  U sessu hè l'arma più distruttiva, soprattuttu periculosa per via di a so accessibilità!
  L'efficacità di ogni arma dipende da a vittima scelta, è ancu più in u sessu!
  U sessu hè l'arma più umana, à u cuntrariu di l'altri armi mortali, dà a vita!
  L'amore raramente uccide, ma spessu ferisce!
  Quellu chì guarda longu un pettu nudu si scurda di i contorni di u stemma !
  Una bicicletta cù pedali hè megliu cà una Mercedes senza mutore!
  L'arma antica hè cum'è una crutch, affidabile, ma senza manuvra!
  Camminà ùn hè micca più veloce, ma hè più prezzu - soprattuttu risparmià nantu à i medichi!
  U soldi hè cum'è un laxativu - cun ellu, l'onestà è u curagiu lascianu una persona!
  Hè megliu perde un ghjornu in l'esplorazione chè more in un secondu !
  In a guerra ci hè una corsa - una corsa à a tomba!
  A maiò parte di i prigiuneri sò assai più brillanti in l'ànima è più puri in core chè quelli chì li guardanu ! Una catena ùn pò esse più murale chè un prigiuneru !
  U corpu chjucu hè cum'è un cuteddu affilatu, ma ùn pò micca esse affilatu!
  E lacrime di una donna sò megliu cà perle, ogni goccia hè una munita d'oru !
  Un ascia di petra è l'energia atomica deve esse appiicata à un core gentile!
  Ùn ci vole à vargugnassi di a miseria s"è vo avete un"anima ricca è un core d"oru !
  U prugressu copre a superstizione !
  A precisione di a pulizie di un assassinu è l'impudenza di un creditore !
  Una sentinella ùn costa più chè un spaventapasseri di giardinu !
  In guerra, scunfighja un cumandante equivale à vince!
  Un nemicu infinitu hè cum'è una malatia micca trattata - aspetta cumplicazioni!
  A saviezza nobile hè cum'è u vinu caru - hè megliu ammuccià da i più bassi!
  S'ellu sguassate duie muniti, prima pigliate micca quellu chì hè più grande, ma quellu chì hè più caru! È dà u restu à i poveri !
  A scunfitta hè sempre un disastru, salvu chì ùn dà assai soldi in ritornu!
  Solu un romanticu incorregibile seria piacè di more à e mani di una bella dama!
  U pragmatista preferisce dà nascita à una nova vita !
  Curage pò cumpensà a furmazione insufficiente, ma a furmazione ùn cumpensà mai u curagiu !
  U talentu pò rimpiazzà l'educazione, ma l'educazione ùn rimpiazzarà mai u talentu !
  L'eccitazione è a rabbia sò solu prutizzioni di valore è curagiu !
  A furtuna, cum'è un'ape, volarà sicuramente ind'è u nettaru di a saviezza è di u travagliu duru!
  U vermu, à u cuntrariu di l'acula, sparisce facilmente. U bassu hè sempre oculatu, ma u sublime hè vulnerabile!
  Ùn hè tantu a catena chì tene unu in schiavitù cum'è a paura - a debulezza di almenu un ligame dà curagiu !
  Hè onoratu di more per a Patria, Donna, Genitori, ma hè ancu megliu à campà per ella !
  In a guerra hè più faciule d'acquistà un vantaghju chè di rializà ! L'ultime hè simile à a caccia di mosche intornu à un leone scunfittu!
  A lingua, malgradu a so piccula dimensione, hè u membru più forte di u corpu. Move armate di milioni è calma u zitellu. Capace di distrughje è salvà.
  Un cumbattante senza ferita hè cum'è un riccu senza sacchetta !
  Un omu hà bisognu di forza per campà, è una donna hà bisognu à sopravvive !
  Ancu un ram pò cullà à a cima trà e pecure, ma pruvate à diventà un capu trà leonesse!
  A vita hè troppu preziosa per u cummerciu!
  L'acciaio hè affilatu, ma a lingua di una donna hè assai più affilata !
  Agisce audaci se ùn pudete micca cun abilità!
  Aghjunghje un civile à a squadra significa caccià dui suldati !
  Un dilettante cù a so stupidità coprerà u benefiziu di deci specialisti!
  Una grande famiglia hè u paradisu per u core, u purgatoriu per a billetera, l'infernu per i nemici !
  Smontà una gabbia hè qualchì volta più difficiule di caccià un pruprietariu crudele!
  Per u populu russu, a vodka hè peghju chè una duzina di Hitler!
  U sognu hè un traditore à a realità!
  Ci saria una ragione per tumbà, ma ci saria sempre una pistola !
  Vodka hè un terrorista legale!
  L'alcohol hè u più grande assassinu in serie! Allora beiemu, ma ch'elli ci tumbanu solu cù l'alcohol !
  Ùn importa micca quantu hè chjucu u chip elettronicu, u predicatore hà cullatu in ellu cù una manu stesa!
  A mitragliatrice hè u megliu argumentu per u pentimentu !
  Un omu veru deve esse bravu in una lotta, assertivu in amore, witty in una discussione!
  A vodka senza finita hè cum'è una moglia insatisfeta, ùn pudete micca evità un mal di testa, hè megliu dà!
  A guerra hè u ghjocu più eccitante, u numeru di participanti hè illimitatu, ma hè sempre in diminuzione!
  In a guerra, à u cuntrariu di u pugilatu, vince nantu à i punti hè simile à un tradimentu, ma u ghjudice ùn hè micca corruppatu!
  I scacchi sò logica è puesia incarnata in figure simplici !
  A libertà hè cum'è una zitella corrupta, solu paganu micca cù soldi, ma cù sangue!
  A ghjuventù hè a surella di l'arroganza, l'arroganza hè a surella di u curagiu, ma solu in relazione cù l'esperienza di un vechju pò nasce a vittoria !
  Quandu un cumandante hà un capu luminoso, diventa scuru à l'ochji di u nemicu!
  U sensu di u tempu hè una qualità insustituibile di un cumandante; ùn hè micca per nunda chì a manu di i minuti hà una fine affilata, colpi più forte ch'è un azzaru damascatu affilatu!
  U piacè è u dulore sò antipodi, ma per certi, inflighjendu u dulore hè u più altu piacè!
  A guerra è u sessu dà piacè, ma micca in una mistura, hè troppu letale una spazzola!
  U più grassu u pezzu in a trappula, u più sharper i denti di presa deve esse!
  Hè più difficiule di catturà una lepre chè di tumbà un mammut !
  Uccidendu belli, create nature morte sanguinarie, ma i cunnosciatori vanu à a so tomba troppu prestu!
  A moderazione hè una bona qualità s'ellu ùn hè micca applicatu à l'ingudu ! Una billetera pesante hè sempre ligera!
  Quandu una donna dice a verità, a passione cumencia à sguassate, è quandu ella mente, u tradimentu sboccia!
  L'abbracci teneri sò più suffocanti, ùn ci hè nunda di più inesurable chè un cappio affettuosu !
  U debitu hè un pesu pesante, soprattuttu s'ellu ùn avete nunda di pagà, salvu a vostra vita. À u turnu, ùn pudete micca piglià prestitu!
  U sonnu di a morte hè u più prufondu, ma micca u più dolce, soprattuttu per quelli chì anu piccatu !
  A caccia hè a corona di a vittoria, è senza una corona ùn ci hè una fine vittoriosa!
  Quellu chì hè in ritardu, duverà ritruvà u restu di a so vita d'un battitu di core !
  Un suldatu unfired, cum'è u vinu verde, guadagnà forza cù battaglie, ma un cumandante chì ùn vole micca amparà hè cum'è manure - ùn sarà micca maturu, ma solu putrerà!
  Un cattivu cumandante riesce à salvà a so propria pelle, un bonu cumandante salva i so suldati da a morte!
  Un debut in una battaglia hè impurtante perchè se perde, ùn averete micca un encore!
  Se un camarade mori, ùn vi dispiace, u celu hè statu arricchitu cù una bona persona!
  E s'ellu hè male? Allora hè diventatu più faciule per quelli chì campanu nantu à a terra.
  Ci hè una verità, ma ci sò parechje religioni, chì significa chì un credente hà una chance più grande di fà un sbagliu chè un ateu!
  Ancu s'è un ateu hè ghjustu, allura a so verità ùn li darà micca prufittu, ma un credente, ancu s'ellu hè sbagliatu, riceverà una vita felice è una morte degna!
  Diventà ateu hè cum'è arrubà a vostra ànima!
  A fede hè cum'è a robba, hè difficiule di portà è ùn pò micca esse purtata nuda! Pudete cambià solu lavà sè stessu è sceglie un stile mudernu! In generale, a religione hè cum'è una moglia, si annoia, è hè paura di cambià!
  A fede, cum'è un pistu di punta, hè solu una è solu i stupidi ne ridenu !
  A felicità hè un sposu esigente chì và solu cù a libertà!
  Perchè vo vulete mette una serpente à u vostru core - apre a porta à l'infernu!
  Questu hè perchè un piccone è i braccia musculi necessitanu un capu!
  Un cumandante s'assumiglia à un attore, solu l'encore ripetizioni ùn sò micca accolti cù applausi, ma cù slaps in a faccia chì vi portanu in terra!
  L'amore hè cum'è un nuvulu, sottumessu à capricci è lacrime!
  A misericordia hè un trattu di i forti, a crudeltà nasce da l'incertezza, è l'incertezza hè a debule !
  A punizioni di u male hè u tipu più preziosu di u bè; ci vole purità spirituale è forza!
  A determinazione hè una qualità insustituibile di un regnu, a timidezza distrugge i stati è lascia a ghjente orfana!
  Quale blaster sguillaria, ma u toiu saria zittu !
  L'amore richiede sacrificiu, micca menu di l'odiu !
  - A religione deve prima di tuttu esse murale, insignà a bontà è l'ubbidienza ! Basta ùn trasfurmà a ghjente in una mandria è impediscenu di pensà!
  A rivoluzione ùn deve micca cambià u tipu di schiavitù, u so scopu hè a libertà spirituale cù una sola attitudine - per fà u bonu!
  Nunda unisce l'umanità cum'è a vera religione, basatu annantu à a gentilezza è u sensu cumunu !
  - Solu a vittoria finale di a verità più alta pò ghjustificà una minzogna! Cum'è a causa di a pace esige a viulenza, hè più faciule per ripiglià una spada cù una spada chè cù un scudu !
  - A verità hè sempre in a minurità, è a minurità pò vince solu cù l'aiutu di l'intelligenza è l'astuzia ! Questu significa astuzia è intelligenza, fideli cumpagni di a verità !
  Un schiavu hè prima di tuttu un coddu, hà a paura di perde a so catena !
  U tiranu hà trè qualità di insetti: u sting di un scorpione, e zampe di una mosca appiccicosa, a tela di un sanguinagiu, ma ùn hè micca destinatu à diventà alatu!
  A bellezza di l'ànima, a purità di i cori, u putere di l'amore - ùn deve esse profanatu da una retribuzione eccessiva!
  Sè vo avete ragiò, a ghjustizia ghjustificà a crudeltà, ma solu in quantu ùn trasforma micca a vittima in un boia !
  A qualità più preziosa di un cumandante hè di accettà a scunfitta cù dignità è amparà da ellu!
  In a guerra muderna, quellu chì vola vince, è quellu chì striscia, u nemicu colpi!
  L'insultu hè l'arma di un canaglia è di un codardi ; in un sforzu per umilià l'altri, si cala !
  Solu i morti ùn facenu micca sbagli, salvu chì, sicuru, cuntate u locu di u celu !
  A pratica hè a mamma di l'abilità, in allianza cù u talentu!
  Quellu chì hè dispostu à amparà prufittà più da a scunfitta - chè l'arroganti auto-satisfatti da a vittoria!
  Hè megliu à more bella chè à campà bruttu !
  Per una persona pigra, tutti i tempi sò mali, fora di u sonnu!
  In a guerra, a gioia prematura hè a surella di u tradimentu!
  A lama più perfetta hè arruvinata da e mani inclinate!
  U tempu in a guerra hè cum'è l'acqua, chì porta a gentilezza è l'umanità!
  Un guerrieru à pusà in una emboscata hè cum'è un latru, solu ellu voli piglià a so vita, è micca a so billetera.
  Per un bon cumandante, salvà u so propiu hè più impurtante ch'è tumbà i stranieri!
  Un gran numaru di cumpetenza è valore di sepulturi! Sè vo vulete diventà un eroe, ùn marchjà micca ubbidiente!
  Una minzogna hè cum'è una serpente in u locu di un cane di guardia - una volta chì morde u nemicu, un altru ti morderà sicuramente in u vostru puntu debule!
  U cavaliere pò cuncede tuttu à a dama, salvu u dirittu di esse u primu à more !
  Un suldatu russu pò esse uccisu, ma ùn pò micca esse scunfittu!
  Un giant ùn hè micca quellu chì hè grande in statura, ma quellu chì hà un scopu di pensamentu chì ghjunghje à u celu!
  A viulenza genera sottumissione esterna è accende a ribellione in l'anima!
  A cattività hè cum'è una fucina incandescente, ti indurisce se dopu ti tuffassi in u flussu ghiacciatu di a liberazione!
  A ghjustizia hè qualchì volta dura, ma sempre più dolce chè l'arbitrariu !
  Avà i zitelli scalzi correnu versu Kungur, una fortezza putente in quale ci sò sei centu suldati è ancu una milizia. Spaventatu da l'avvicinamentu di u Major Vereshchagin cù dui centu suldati di carriera, una folla di duimila Pugacheviti alzò l'assediu è si ritirò.
  
  
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova ghjunghjenu à i ribelli. À u principiu eranu scettichi nantu à u zitellu in shorts è a zitella in una tunica. Ma u decretu cù u sigellu di u suvranu cunvince à ubbidì à u culunellu. Ma hè diventatu ancu più affidabile quandu Oleg, attachendu unghie cù i so pedi nudi, li lanciava à u capu chì cuminciò à apparisce, è l'inchiodava à a porta da u so ciuffu.
  Inoltre, i rumuri sò digià ghjunti annantu à un zitellu chì ùn hà micca paura di u fretu è corre più veloce di u greyhound stessu.
  U zitellu hè statu accettatu cum'è cumandante. E poi prupostu un pianu. Inseme cù Margarita, penetranu in Kungur, uccidenu tutti l'ufficiali, è tandu l'orda entra è finisce a guarnigione.
  Chì fù accettatu cun piacè.
  È u zitellu è a zitella, questi figlioli Terminator si precipitanu à Kungur. È un grande distaccamentu di ribelli si trasfirìu dopu à elli.
  Oleg è Margarita marchjò versu u muru senza più preghjudiziu. Parechji sentinelle sò stati tagliati. È abbattemu l'ufficiali. U panicu cuminciò. U Major Vereshchagin si precipitò in battaglia è era unu di i primi à esse uccisi. Trè capitani sò stati ancu ammazzati.
  I zitelli tiravanu dischi affilati è tagliati cù sciabuli fatti d'acciaio induritu. Anu ancu lanciatu granati fatti in casa, ma assai putenti. Da quale u nemicu volava più altu è hè statu strappatu in pezzi. È l'aghju avutu da questi figlioli terminatori.
  È tandu i ribelli sò andati in battaglia. È ancu cumu si cuminciaru à chop è distrughje. È a guarnigione digià cunfusa è senza testa si rende à l'esercitu di l'inviati di Pugachev.
  I zitelli anu finitu u compitu. È dopu avè pigliatu Kungur, si precipitò in daretu, vicinu à Ufa, induve l'immensu esercitu di Emelyan Pugachev s'avvicinava.
  U zitellu è a zitella currianu è cantavanu ;
  In a Patria, i rossignoli cantanu un salmu;
  In ellu, u sole radiante spunta ...
  Porta grazia - pace, cunfortu,
  È apre i vostri ochji - a luce di u Signore!
  
  Induve sò i gigli di a valle, è induve sò i sciami di margherite,
  È i pani di paglia scorri cù u meli...
  Diventerai veru - cunnosce l'eroe -
  Rompe e corne affilate di i dimònii !
  
  Avà corre per i campi scalzi,
  Solu un zitellu - a mitragliatrice hè pesante!
  È i vostri tacchi si friddi sottu à a rugiada -
  Prontu à scaccià l'avversariu!
  
  U demiurgu sculpterà a natura,
  Crea mudelli in una brillantezza tempesta...
  Alas, u Diu pocu strettu hè un chirurgu -
  Quale ùn vi darà micca solu cinque !
  
  Noi persone simu ancu creatori formidabili -
  Capace d'abbraccià u vostru novu mondu!
  Ùn ci hè bisognu di mostrà a vergogna di pecuri -
  Allora l'armata si riunirà subitu per a battaglia!
  
  U zitellu pioniere hè avà in prigionia,
  Le bourreau l'a tiré sur la grille et lui a donné un fouet...
  Ma a ghjente ùn maledica micca Satanassu -
  Perchè i prucessi sò ancu un rigalu !
  
  Per u spaziu - e strade sò tutte in fiori,
  Hanu u rapimentu di un flussu puru ...
  È avemu bisognu di superà a vile paura -
  Senza ammuccià in una scatula cù l'agilità di l'anguilla !
  
  Sfurtunatamente, tutta a Terra hè piena di coffins.
  Ancu s'ellu hè un spettaculu fetish per elli in u dungeon...
  A videremu in Eden -
  Dopu tuttu, davanti à Diu ci hè un picculu eroe!
  
  Ma l'omu hè essenzialmente Diu ancu,
  Intellettuale, hè un giant agile...
  A nave lascia a grotta lussureggiante,
  U populu è u capu sò unu senza orrore !
  
  U carisma hè ancu capitale,
  Chì ùn sia micca faciule mette in circulazione...
  È s'è qualchissia hà avutu illusioni,
  U latru l'hà digià pizzicatu cù una pinza !
  
  Quandu a nostra mente ghjunghje à u so piccu,
  È i morti seranu resuscitati da u prugressu scientificu...
  Coprerà u ghjacciu cù una catifa di fiori,
  È simu in marchja versu altri universi !
  Oleg Rybachenko è Margarita chjappà cù u cinghiale nantu à a strada. L'anu tombu è manghjatu a carne cruda. Ma chì hà manghjatu Tarzan, è perchè sò peggiu ?
  È pigghianu a carne cun elli.
  Oleg corse è pinsò:
  Chì a serie nantu à Tarzan era sempre bella. Ma hà ancu cumpostu cose più fresche. Questu hè un pezzu interessante nantu à a jungla è i scimmi salvatichi. Ma diciamu cù una zitella ?
  Questu hè ancu più maravigghiusu ...
  Dopu, ellu è Margarita anu cumpostu uni pochi di aforismi per fà più divertente;
  Per un puliticu, tutti i camini sò storti, ma portanu drittu à u scopu !
  L'oru hè morbidu, ma hà un putere di sfrattu!
  U metallu pisanti hè oru, ma a carica d'oru hè ligera!
  Ancu l'oru hè un metallu pesante, in grande quantità ti rende inaffondabile!
  L'esecutore travaglia cù e so mani, ma u pruduttu hè purtatu avanti cù i so pedi!
  Sè vo vulete piglià u tronu, avete un rè in testa!
  Sè vo vulete, uttene u postu di un leone, esse una volpe in l'astuzia, è una iena in a meanness!
  U puliticu di più successu hè una volpe astuta è un tigre predatore, è ancu una scimmia in l'usu di i trucchi di l'altri!
  Quellu chì ùn hè micca una volpe in pulitica hè un culo in a vita !
  A volpe lusinga hà l'abitudini di un lupu !
  L'astuzia militare ùn hè micca contru à l'onore, salvu quandu si volta contru à voi!
  In a guerra, a negligenza hè cum'è a resina in u meli, solu risultatu in sangue!
  A manuvra di workaround s'assumiglia à un ganciu, micca solu in forma, ma ancu in u risultatu!
  Ùn importa quantu sò forti i braccia, senza capu ùn sò più chè un manichinu !
  L'ingenuità pò esse paragunata à a terza manu, solu cù un swing assai più grande!
  A rivoluzione sanguina, chì porta à a migliione di u populu, brusgia grassu, chì rinnuvà l'elite!
  I più grandi dividendi nantu à l'investimenti seranu ricevuti da quelli chì ùn risparmianu micca u latte maternale per i so figlioli!
  Una bugia bianca hè a verità detta in una nova manera!
  Una donna hè un tesoru chì pò corrompere i più ricchi è un'arma chì pò caccià i più forti !
  I prublemi sò un cuncettu eternu, ancu a morte li cambia solu nantu à l'amati di u mortu!
  A felicità hè un fiore chì hè fecundatu cù l'osse è l'acqua di sangue!
  - U fundamentu mischju cù u sangue hè assai tremulu, cusì solu in un corpu vivente u sangue hà u putere!
  Tuttu hè sottumessu à cambià, salvu u sensu di rispunsabilità è u duvere !
  Hè male di perde a vostra vita, ma hè assai peghju di perde a vostra immortalità !
  Hè megliu di vola per una ora chè di arrampicà per centu anni !
  A forza hè sinonimu di libertà, a libertà hè sinonimu di duvere, u duvere richiede l'autosacrificiu è a rinuncia !
  Un eroe cù una testa debbule difiere da un mannequin in chì si storpi!
  A psiculugia hè a chjave per a vittoria, basta à pudè sceglie a serratura ghjustu!
  Ùn mandanu micca i so cori in ricunniscenza, ma ùn si taglianu micca a testa!
  A rapidità dà nascita à a vittoria, a velocità porta a furtuna, a velocità hè a seconda felicità!
  A rapidità dà nascita à a vittoria, a velocità porta a furtuna, a velocità hè a seconda felicità!
  U soffiu ghiacciatu di a morte fa tremulà u core è strappa e budella di un vigliacco. Ma u bravu da a vicinanza di una vechja ossea cù una falce affilata: guadagna a sharpness di a reazione, a cumpusizioni in a battaglia, a liberazione di u grassu eccessu!
  U temperamentu in e donne spessu coexiste cù pudore - cum'è u curagiu in l'omi!
  A tecnulugia hè un cuncettu à doppiu tagliu - ùn tollerà micca a stupidità!
  U fruttu più dolce hè quellu chì hè più difficiule di coglie!
  L'imprudenza hè u cuntrariu di u curagiu, u curagiu è u calculu solu in coppie darà nascita à a vittoria! Un bichjeru di vittoria, cum'è una buttiglia di vodka, per evità guai, ci vole trè cose: Fortuna, intelligenza è curagiu!
  A morte ùn hè mai tempurale, ma a vita hè permanente !
  Ùn ci hè micca una tale religione chì spiegà logicamente u statu di l'affari esistenti è a prisenza di a ragione!
  Eccu avete ragiò, ma a mente umana stessu ùn hè micca a cosa più logica in u nostru mondu. Calchì volta pare ancu chì nunda ùn hè più irraziunale chè a logica !
  A guerra senza sangue hè cum'è a vita senza dolore !
  A capacità di sopravvive per sè stessu hè più impurtante per un guerrieru chè di tumbà u nemicu! Ogni guerra finisce in pace, è a vita finisce in un funerale !
  L'amore di l'adulescente hè cum'è u vetru : troppu fragile, si rompe facilmente è ferisce !
  U schiavu è u rè esce da u stessu utru, s'ellu sò listessi prima di a nascita, perchè ùn esse uguali dopu!
  U prugressu scientificu senza u sviluppu di a moralità equivale à pruvà à fumà da una splusione nucleare !
  A trascuranza in a guerra hè a mamma di u crimine è a surella di u tradimentu!
  ,U pane di guerra hè u più amaru : imbiccu di u sangue di i fratelli è di e lacrime di e mamme !
  Dà nascita à i zitelli hè assai più piacevule chè dà nascita à i cadaveri - ancu s'ellu ci vole abilità è passione!
  A schiavitù principia senza u desideriu di amparà è di pensà !
  E parolle sàvi sò boni - i boni atti sò megliu!
  A vita hè sempre brillanti, ma a morte hè mediocre !
  A scienza ùn hè micca tuttu, l'armi più avanzati necessitanu mani abili è una mente flessibile! U spiritu cunquista a materia!
  Ogni mumentu cessa di esse deliziosu appena si congela, si congela cum'è un pezzu di ghjacciu !
  U muvimentu hè vera felicità!
  A patria hè a cosa più preziosa chì una persona hà; senza ella, a vita ùn hà micca significatu!
  Un omu senza patria hè cum'è un corpu senza ànima !
  A religione hè una cunsulazione per i debuli - ogni disgrazia pare insignificante s'ellu hè tempurane !
  Se a tecnulugia hè l'anghjulu guardianu, allora u spiritu di cummattimentu hè u Diu di a Guerra!
  Hè più faciule per cullà l'oceanu cù una cucchiara chè di discutiri cù un ateu !
  L'urdinatore, cum'è una zitella, ama i ghjovani è persistenti!
  A morte differisce da una amata in chì sempre cercanu di posponà a so scuntrà!
  A morte difiere di un amante in chì vene sempre à u mumentu sbagliatu, ma nimu ùn l'accusa per esse tardi !
  Quelli chì mancanu di a sicurità andaranu in un funerale!
  Un esercitu ben alimentatu hè a chjave per a prosperità!
  In a guerra, una bona preparazione hè cum'è l'aria per i pulmoni; una mala mistura di gasi paralizza è uccide!
  Quandu una persona si dà artificialmente un aspettu formidable, questu hè un signu sicuru di debule spirituale.
  Scary hè un lupu in veste di pecuri, micca una pecura in vestiti di lupu !
  Ùn ci hè nunda di più impurtante per un omu; l'arti di a guerra hè sinonimu di una esistenza degna! A morte di un tigru hè megliu cà a vita di un cane!
  A morte in guerra hè ghjustificata solu quandu u nemicu a compra à un prezzu eccessivu, è dà rigali à l'inimicu equivale à tradimentu.
  U nemicu scunfittu hè guasi scunfittu, basta à ùn lascià e vostre chances andate à perdite!
  U cadavere di un nemicu hè caru, ma un nemicu vivu costarà sempre di più!
  Stealth hè una qualità vincente!
  In generale, a vita senza difficultà hè cum'è zuppa senza condimentu: troppu - hà un gustu amara, ma micca abbastanza - ùn passa micca in gola!
  Un omu deve tumbà è salvà qualchissia almenu una volta in a so vita! Inoltre, se u primu hè furtunatu, allura u sicondu hè una prova indispensabile di curagiu!
  Un urdinatore hè megliu cà una bomba atomica, hè u modu più sicuru per cunquistà i populi è fà li travaglià per u vincitore! D"altronde, ùn aghju micca paura di a tentazione ! Ogni fede vale tandu qualcosa s'ellu sà difende !
  In a ghjuventù, u sangue scorri più veloce è u "caldatore" cucina più calda!
  Un sumere lentu, peghju chè un porcu, puzza ancu, ma ùn dà carne !
  U focu automaticu è u ruggitu di una cunchiglia sò e cose megliu da ricurdà!
  Fede senza prova : chì un falcu, senza ali, pò scratchà, ma ùn lasciarà micca sbulicà !
  A discussione religiosa hè a più infructuosa - postu chì i dui chì discutanu ùn anu micca idea di u sughjettu chì discutanu!
  In a corsa trà u prugressu scientificu è tecnologicu è a moralità, l'ultima hè cundannata à u rolu di un forasteru ! Ancu s'è l'umanità risicate di cascà in l'abissu trà a scienza è a morale !
  Quellu chì risparmia nantu à a scienza ruba i so discendenti, è quellu chì robba i so discendenti resterà per sempre poviru !
  Arrubbandu i discendenti pudete fà capitale, ma ùn pudete micca arricchisce!
  ! A pulitica hè un affare bruttu fattu in vestiti puliti !
  A verità hè sempre multifaceted, ma l'errore hè uniforme!
  A bellezza hè un cuncettu dialetticu - solu a bruttura hè universale!
  L'armi muderni, à u cuntrariu di u vinu, amanu a ghjuventù!
  Per risparmià un nemicu hè cum'è à pusà nantu à un pugnale - l'acciaio ùn cunnosci micca u sintimu di empatia!
  A megliu arma hè l'ingenuità, ùn hè micca bisognu di spese, ma hè caru!
  Quandu u numeru di cadaveri hè più di unu, turnanu da una tragedia in una statistica!
  L'assassiniu hè cum'è perde a virginità per a prima volta è fa male, dopu cù ogni novu attu ci hè più è più piacè !
  Un scout cattivu hè quellu chì ùn pò micca prevede una via d'uscita in casu di fallimentu!
  In ogni altra zona, un sbagliu pò custà a vita è a salute, è solu quandu vi sbagliate in religione, rischiate di perde a vostra immortalità!
  A bestia hà fangs, l'omu hà una pistola, l'animali s'appoghja nantu à i musculi, è l'omu in a mente ! I prucessi sguassate i denti, ma affilanu a mente - per quessa, a mente hè immortale, u prugressu, cum'è una macchina di muvimentu perpetu, portarà à a prosperità!
  Ancu a notizia più terribile diventa cumuna da a ripetizione ripetuta!
  Quandu un agentu travaglia per duie agenzie di intelligenza, assignendu à un zitellu chì prova à infilà dui pacifiers in bocca, risicheghja di strappà a bocca !
  U muvimentu hè a piova sottu à quale crescenu i fiori di a salute, è a zappa chì sradica l'erbaccia di a malatia!
  I cechi ùn ponu vede i cechi - vanu induve volenu !
  U cecu ùn pò micca guidà fora - à traversu a strada di u passante fedele !
  Ma ùn aspettate micca un viaghjatore vedente - aiutate u poviru cecu!
  Una persona si rompe facilmente, sottumette cun difficultà, è assai raramente ottene l'amore da a natura!
  In carte, a furtuna vene à una testa luminosa, dita agile è un core calmu!
  In generale, u crimine ùn hè micca cioccolatu; se vi brutta, ùn campera micca una vita dolce, ma certamente uttene l'obesità di u core!
  Una mancanza di forza pò cumpensà un eccessu di intelligenza, ma nisun eccessu di forza pò cumpensà una mancanza di intelligenza!
  U talentu pò rimpiazzà a mancanza di educazione, ma nisuna educazione pò rimpiazzà a mancanza di talentu !
  Un diamante hè un ghjuvellu senza lucidatura, ma nisuna quantità di lucidatura trasformerà u carbone in un diamante!
  A morte di qualcunu altru hè divertente, ma a vostra propria morte ti fa scoppiare u core è a to ànima affundà in i to stivali !
  I soldi sò cum'è a terra, attaccati à e mani sanguinanti è à l'ànima scivolosa!
  Di tutte e forme di fanatisimu, u religiosu hè u più irrazionale è egoistu, per quessa hè destinatu principalmente à ottene l'immortalità persunale!
  L'amore difiere da a violazione solu in a forma di pagamentu - pagamentu in natura per l'ultima azzione!
  Hè megliu perde in a ghjustizia chè guadagnà in u peccatu!
  A perdita di i ghjusti hè un guadagnu in u celu, u guadagnu di u peccatore hè a robba di l'anima!
  Neghendu à Diu, i cumunisti anu messu un pesu esorbitante nantu à e spalle di l'omu ! Vulendu piglià u postu di l'Onnipotente, l'omu ùn pudia resiste à u dulore di u Golgota è à e tentazioni di u diavulu!
  Senza u putere di Ghjesù, a ghjente, invece di custruisce un regnu di boni è ghjustizia, hè cascatu in a piscina di viziu !
  L'innumerevoli tesori in l'anima umana, solu s'ellu si cumincianu à saccheghjalli, si seccaranu rapidamente senza purtà ricchezza!
  Ogni attu sessuale, un tesoru chì sparte trà dui è micca un solu latru vi arrubbarà da u vostru core !
  Ogni omu hà qualcosa in cumunu cù un primatu, hè bonu si putenza, ma più spessu intelligenza!
  Saria divertente s'ellu ùn era micca veru !
  Sfurtunatamente, avemu più chè omi decenti è pulitichi onesti !
  Quellu chì tradisce a so ànima ferma sempre in una perdita - dà l'immortalità per u mortale!
  A vittoria annantu à un avversariu forte di solitu custa più, ma ùn la darete micca per nunda!
  L'assassiniu ùn pò micca esse ghjustificatu da l'interessu è u prufittu - solu l'onore, a libertà è a Patria sò l'avvucati di a viulenza!
  Bonu deve esse cù una mitragliatrice,
  Attaccà cum'è l'acciaio furioso!
  Cusì chì u sangue scorri cum'è una cascata,
  U male ùn hà pietà, tumbà tutti !
  Di tutte l'opere d'arte, sò i capolavori militari chì sò più fermamente arradicati in a memoria di e persone è evocanu e lacrime più!
  - Una pittura dipinta in sangue: più luminosa chè una pittura à l'oliu è svanisce assai più lentamente !
  Una persona decente mette a ghjustizia sopra à a famiglia è l'amicizia ! Ci deve esse una lege per i nemichi è l'amichi, cum'è un maritu hà per a so moglia !
  A prisenza di e diverse lege trasforma a ghjustizia in una prostituta !
  Un avversariu forte rinforza u vostru corpu è a vulintà, vi rende più forte - un debule corrompe a vostra ànima è debilita u vostru corpu, facendu più debule!
  Allora u percorsu difficiule dà una vittoria assai più faciule!
  Un suldatu hè datu mani per sparà, è cervellu per piantà à tempu!
  Uccidendu un scemu : hè listessa chì pugnale cù una agulla, sparà un omu intelligente hè cum'è chjappà cù una cunchiglia !
  A natura hè a mamma di l'omu, è a mamma di un grande inventore ùn pò esse un stupidu cumpletu ! Ancu s'ellu manca di ingenuità pratica !
  U bullet hè u metudu educativu più efficace in cumunicazione cù i ghjovani, è ancu cù i vechji !
  Solu l'efficacità di l'impattu diminuisce! Spessu perderà a vostra autorità, ma se vi pigliate, vi tuccherà à crià zombies!
  A religione abbassa una persona orgogliosa à u livellu di un animale - dà una scelta trà una pecura è una capra!
  Hè megliu dà a to pelle à a ghjente cum'è una pecura chè à sibilà per sempre cum'è una serpente !
  In generale, u cuncettu di travaglià cù a testa ùn implica micca solu una interpretazione literale, ancu quandu si tratta di arti marziali!
  Sè vo vulete arricchisce, esse battezzatu cum'è Ghjudeu ; se vulete andà in rotta, pigliate in prestito da un Ghjudeu!
  U piombu aiuta a digestioni, soprattuttu se a pillola hè in forma di cartuccia!
  Un ufficiale chì ùn piglia micca corruzzione hè cum'è una prostituta vergine !
  Di solitu, per salvà unu ci vole à tumbà l'altru ! Il s'agit sans aucun doute d'une loi cruelle, mais restaure l'équilibre naturel des espèces !
  Ùn ci hè micca megliu cummattimentu in u mondu chì un suldatu russu, è ùn ci hè più tiranu chì un generale russu!
  U lussu eccessivu hè un signu di frivolezza, a frivolezza hè un segnu di a ruina imminente!
  Parolle sàviu da a bocca di un bastardo, cum'è una funtana da una discarica !
  Avete u vantaghju in longu, ma aghju u vantaghju in a mente!
  Calchì volta si pò tumbà, ma ùn si pò mai caccià a speranza !
  In a guerra, s'ellu si manca un secondu, pudete perde una eternità !
  Una torre ordinaria hè pietosa trà i grattacieli, ma maestosa trà e capanne!
  L'omu si sottumette à a forza, rispettu a crudeltà, disprezza a dolcezza è ùn valore micca a gentilezza !
  U sessu hè u megliu cura per tutte e malatie mentali, ma sfurtunatamenti hè caru è difficiule d'ottene!
  Quellu chì ùn ama micca u sessu ùn ama micca a vita è ùn apprezzà micca e gioia di a carne!
  A puesia hà in cumunu cù u vinu chì u so valore cresce cù u tempu, ma ancu i seculi ùn permettenu micca chì i fili sguassate nè chì e scintille si spennu !
  Un suldatu hè cum'è un urdinatore - cunta unu o zero, ma un guerrieru hè un amicu è un nemicu!
  L'omu difiere di l'animali in l'umanisimu, è a capacità di agisce contru à l'instincts!
  A viulenza contr'à e donne pruduce qualchì volta i zitelli sani, ma a viulenza contr'à a natura produce solu mostri !
  Sì una mamma hè crudele, cusì sò i zitelli ! Cum'è a natura hè, cusì hè a so discendenza - l'omu!
  L'amicizia hè cercata da i forti, l'alimentu da i ricchi, è a devozione hè dimustrata à l'imprevutu !
  Attaccà hè u megliu modu per neutralizà u vantaghju numericu di u nemicu - furzà li à luttà hè cum'è tagliate a mità di e braccia!
  .Per una donna, l'amore hè piacè è ingressu, per l'omi hè piacè è spesa !
  Inventà una nova arma per una persona immorale hè cum'è sega e gambe di una sedia quandu una corda hè impannillata à u collu!
  À l'arrivu vicinu à Ufa, i picciotti anu infurmatu nantu à a fine di u compitu à Pugachev.
  U rè paisanu era surprisatu chì i zitelli travagliavanu cusì prestu. È di sicuru li hà premiatu. Hà prisentatu à ognunu una croce d'argentu. È dui centu rubles ognunu.
  Dopu hè vinutu l'assaltu à Ufa. Margarita è Oleg, cum'è sempre, sò in prima linea è attaccanu rapidamente.
  Taglianu i nemici cù sabre è tiranu bombe.
  A guarnigione di Ufa era digià debbule da a fame, è e vittorie di i ribelli anu rottu u so spiritu.
  Inoltre, u rè cosaccu hà quasi cinquanta mila truppe - una forza enormosa ...
  Dopu chì Oleg Rybachenko hà pirate à morte u cumandante, i cumbattenti chì restanu si rendenu.
  Sò stati ghjurati, i so trecce sò stati tagliati, è anu datu i capelli di Cossack. Certi ufficiali anu sceltu di unisce à Pugachev. Hè megliu un caprettu ?
  In cortu, Ufa hè statu pigliatu facilmente. È ancu u Cossack Tsar si dispiace chì ùn hà micca assaltatu a cità Yaitsky.
  In generale, e cose andavanu megliu per Pugachev. Avà più truppe ponu esse mandate à e fabbriche Urali. E Beloborodov hè urdinatu per piglià tutte e cità è Tobolsk.
  A decisione hè stata definitivamente fatta per andà in Kazan, è dopu à Mosca. Emelyan Pugachev hà ancu infurmatu chì u so figliolu Tsarevich Pavel stessu s'era unitu à a campagna è darà u tronu à u so babbu. In ogni casu, assai cridutu questu.
  L'armata di Pugachev cuntinuò à cresce. A nutizia hè ghjunta nantu à a cattura di parechje più fabbriche Urali, è novi fucili, forniture è polvere da fucile.
  Dopu à quessa, un grande esercitu partì in una campagna. Si trasfirìu longu u fiumu, longu à i dui banche versu u Volga.
  Tsar Emelyan Pugachev era allegru è cuntentu. Finu a ora e cose stanu assai bè per ellu. In generale, i ribelli ùn sò mai stati battuti seriamente. È a reputazione di u novu Tsar Russu hè in crescita. È ogni ghjornu novi guerrieri per millaie si uniscenu à ellu.
  U rè autoproclamatu hà ancu assai truppe di cavalleria. È tuttu puzza di vera vittoria.
  I rangers di i zitelli correnu davanti à u restu di l'armata. Sò allegri è ridenu assai.
  Quì i ghjovani guerrieri attaccanu a patrulla di l'ussari. Un tagliu scuru, un paru di granate lanciate cù i pedi nudi. È i cumbattenti sò stati distrutti.
  Dopu si trova a fortezza di Osa. In a storia vera, hà cedutu senza lotta. Allora i picciotti ùn anu micca assaltatu o uccisu nimu.
  Si anu ancu un pocu annoiatu... I picciotti cantavanu ;
  Spartak hà criatu schiavi à atti eroici,
  Per scaccià u ghjugu di i prìncipi odiati...
  Trasformò i disgraziati in un sciame d'aquile -
  A chjama hè simplice - espansione i vostri sogni!
  
  Tira a spada cummattendu,
  È tagliate senza pietà i vostri nemici cattivi...
  Fortunatamente, aprirete rapidamente a strada cum'è un cumbattante,
  U mortu camparà per sempre in granitu !
  
  Pigliamu a luna da u celu, senza bisognu,
  Apriremu e distese di Marte cum'è porte,
  È crede in Venere, vinaraghju...
  Tutta a Via Lattea cascarà sottu à a spada di l'eroe!
  
  Ci sò stelle in u celu è l'ochji di e ragazze -
  Scintillanu cù zaffiri è rubini...
  È i mo pinseri salvatichi volanu -
  Quandu u nostru antenatu impastava u latu di Mamaia !
  
  U mortale Chelubey esclamò in a folla -
  Chì Rus' perirà sottu à u zoccu di u turbulu...
  U gridu pazzo hè stranu - tumbà tutti:
  Chì i risi è i canti sonori sò calati !
  
  A risposta di Peresvet hè stata data forte,
  U colpu di una lancia è u nemicu in un infernu di incubo...
  Zindan ùn aspittà micca u guerrieru -
  Vinceremu, voi ci credemu !
  
  A roccia hè perfida - ci sò ghjorni in i nuvuli,
  Micca ogni volta chì ci hè furtuna è trofei...
  È e nostre cità sò focu, luci,
  Apparentemente ùn avemu micca seguitu ancu cù a battaglia !
  
  Ma cunnosce u locu di u Russu in triunfu,
  U nostru antenatu Cesare, u formidabile Macedone...
  I pianeti diventeranu prestu in paradisu,
  U furmagliu cù tè hè assai gustoso Poshekhonsky!
  
  
  
  SPEER CAMBIA STORIA
  Speer, stu geniu di l'urganizazione, hà sappiutu cunvince u Führer per sviluppà urgentemente è mette in pruduzzione un cacciatore di jet ligeru, economicu, maneuverable cù solu dui cannoni d'aria, ma u megliu in u mondu in quantu à e caratteristiche di u volu.
  Hè cusì chì HE-162 hè natu, micca u 6 di dicembre di u 1944, quandu hè partitu prima in l'aria, ma era digià troppu tardu, ma u 20 d'aprile di u 1943, quandu u Terzu Reich era ancu pienu di forza, è chistu pudia avè influenzatu u cursu di a guerra. Fortunatamente, u mutore di jet Yummo era digià prontu per a produzzione di massa. L'aviò era fattu quasi interamente di legnu, è l'armatura nantu à a fronte sola pesava cinquanta chilò. Ma a vittura hè ligera, economica, è assai maneuverable, faciule da cuntrullà. A so vitezza supirava 900 chilòmitri per ora, è u pesu viotu di u cumbattimentu era solu 1600 kilogrammi. L'armamentu hè inizialmente dui cannoni d'aviò 20-mm - più forte ch'è u Yak-9 è paragunabili à u LAGG-5.
  Una macchina abbastanza faciule da operare. In cortu, u cumbattimentu di u populu. Più prezzu di ME-109 è più faciule da pruduce, ma assai più efficace.
  L'HE-162 hè statu un'arma efficace. Dighjà durante a battaglia di Kursk, l'asi tedeschi anu guadagnatu punteggi nantu à questu. Huffman s'est surtout distingué.
  Hitler, sicuru, era piacè è urdinò a pruduzzione di a vittura per esse aumentata à cinque mila per mese. Sta figura ùn pudia esse rializatu, ma à a fine di u 1943 più di dui mila veiculi sò stati pruduciuti per mese.
  L'HE-162 hà criatu prublemi per l'URSS in l'aria, è un pocu rallentò l'avanzata di e truppe sovietiche. Nantu à u Kursk Bulge, i perditi di i tanki tedeschi eranu menu cà in a storia reale; parechji IL-2 sò stati abattuti.
  I tedeschi anu pussutu ritardà a resistenza è Kharkov è Orel cascò un mesi dopu à a storia reale.
  Ma sempre l'Armata Rossa avanzava, ancu s'ellu hè più lentu chè in a storia vera. Grazie à questu, i tedeschi anu sappiutu di guadagnà un postu nantu à u Dnieper è di creà una difesa putente. È dopu hè ghjuntu u fucile autopropulsatu E-10, un distruttore di tank assai successu.
  I tedeschi anu sappiutu stabilizzà u fronte in u livante. In l 'invernu, e truppe sovietiche ùn anu pussutu attraversà u Dnieper. I tedeschi anu ancu resistutu à Leningrad.
  Ancu l'Alliati avanzavanu in Italia. Ma à un prezzu assai altu.
  Dopu avè fallutu per sfondà i Nazis, l'Armata Rossa si trasfirìu in Crimea. Quì, ancu, i battaglie durò più longu chè in a storia vera, ma finiscinu in scunfitta.
  U sbarcu Alliatu in Normandia finisci in una scunfitta per a Gran Bretagna è i Stati Uniti. U 22 di ghjugnu, e truppe sovietiche attaccanu u centru. Ma i tudischi anu pussutu ripiglià l'assaltu di e forze suvietiche. In parte per via di u fucile autopropulsatu E-10, successu è economicu. Pisendu dodeci tunnillati, stu veiculu avia una armatura frontale di 82 millimetri à un angulu di 45 gradi, impenetrable à trenta-quattru Soviet, è un fucile cum'è u T-4. Stu veiculu puderia ancu penetrà un IS-2 in a fronte à una distanza ravvicinata, avè una bona chance di ricochete l'armatura inclinata.
  A nova tecnulugia tedesca hè bona in difesa. E i Krauts ne prufittanu. Ma i vitture sovietiche ùn sò micca cusì successu. U T-34-85 hà una pistola piuttostu debule è prutezzione, è l'altezza hè troppu grande. È l'IS-2 hè vulnerabile à a fronte di a torretta è a parte inferiore di u cascu.
  I tedeschi anu pussutu mantene cuncentrazione di e so forze in u centru in anticipu è guessendu a direzzione principale di l'attaccu.
  Dopu à a scunfitta di l'Alliati in Nurmandia, u sentimentu anti-guerra s'intensificò in i Stati Uniti è in Gran Bretagna. Inoltre, l'Americani eranu sfurtunati; quandu anu pruvatu à sbarcà in Filippine, u so trasportu hè statu attaccatu da i battelli giapponesi. È sò stati annegati. Molti equipaghji è suldati sò morti.
  Chì hà ancu fattu una forte impressione nantu à u populu americanu.
  I tedeschi, avendu respinti l'attaccu in u centru, trasfirìu alcune di e so truppe in Italia è lanciavanu un offensiva quì.
  "Panther"-2 hà participatu à e battaglie. I tedeschi anu sappiutu di mantene u pesu à cinquanta tunnillati facendu u cannone 88 mm è 71 EL canna, è u veiculu stessu avia armatura frontale di 150 mm di grossu à i pendii.
  U Panther 2, essendu più liggeru ma cù un mutore più putente, hà dimustratu esse un eccellente distruttore di tank.
  I tudischi anu pussutu ripiglià Napuli è catturà parechji prigiuneri è trofei. L'alliati fughjenu in Sicilia. Ci vulianu rifuggià cù a flotta.
  I diseggiani tedeschi anu ancu lanciatu l'E-25 in pruduzzione. E truppe sovietiche anu pruvatu à attaccà novu vicinu à Leningrad. Ma i tedeschi eranu pronti quì. In generale, a ricunniscenza tedesca hà travagliatu bè, soprattuttu a ricunniscenza aerea, postu chì u Fritz avia jet machines chì volava à altitudine alta è era assolutamente invulnerabili à a difesa aerea sovietica.
  In l'invernu, e truppe sovietiche anu attaccatu novu à u centru, ma i so attacchi eranu prevedibili. È in l'aria i fascisti piglianu a dominanza cumpleta. L'aviazione alleata hà ancu persu assai.
  Ntô frivaru, li nazzisti facianu una operazione in Sicilia è catturu più di dui centu mila suldati britannichi è americani. È in u marzu, i tedeschi anu colpitu in u sudu. Avemu sfondatu i difesi, avanzendu in a notte, è creamu un coppiu di calderoni.
  E truppe sovietiche cuminciaru à ritirà.
  Dopu à a morte di Roosevelt, Truman prupone una tregua à Hitler. U numeru fascista hè d'accordu. Ma in cambiu hà dumandatu u fornimentu di prudutti di petroliu è u ritornu di i prigiuneri. Truman è Churchill accunsenu à questu.
  I tedeschi avianu una manu libera in u livante. Anu ancu avutu un novu tank, l'E-75. Un layout più densu - mutore è trasmissione inseme - è un arrangiamentu trasversale hà permessu di riduce l'altezza di u veiculu. Era reminiscente di un Tiger-2 assai cultivatu, ma cù una siluette assai più bassa.
  Cù armatura assai più grossa situata à anguli più grande, l'E-75 pesava 75 tunnellate, cù un mutore di 1250 cavalli. Chì l'hà fattu abbastanza mobile è affidabile. U tank di u Regnu Unitu avia dui tipi di fucili. 105 mm in 100 EL per cumbatte i tanki nemici, è 128 mm in 55 EL, un cannone più universale. A torretta avia 252 mm di spessore di armatura frontale inclinata, è 170 mm di spessore laterale è armatura posteriore, ancu inclinata. U casco avia 200 mm di armatura in cima à un angolo di 45 gradi, è 160 mm in u fondu à un angolo di 45 gradi. I lati di u cascu sò 120 mm è i scudi sò altri 90 mm.
  Cusì, cù un pesu di 75 tunnillati, i tedeschi creanu un veìculu micca inferitu à u Mouse in armatura è armamentu, ancu s'ellu cù una pistola.
  L'E-75 ùn era micca penetratu da i cannoni anti-tank sovietici, ancu da u so latu, è senza dubbitu hà ricevutu a priorità di Hitler nantu à tutti l'altri tanki di a serie E.
  L'URSS hà finu à avà solu acquistatu l'IS-3, chì hè megliu prutettu in u fronte di a torre, ma più difficiuli di fabricà. Allora Stalin hà urdinatu chì l'IS-2 è T-34-85 ùn sianu micca eliminati da a produzzione per avà.
  In l'estiu, i tanki tedeschi E-75 apparsu prima à u fronte. Hanu dimustratu esse macchine assai efficaci.
  À u listessu tempu, i Nazis avianu un veiculu ligeru ME-1010 cù ali chì cambiavanu a so spazzata, un mudellu più avanzatu ME-262 X, è un veiculu XE-262 più armatu è più veloce è più maneuverable. U cumbattimentu di u populu hà guadagnatu tutte e lode da i so diseggiani. È ancu u bomber jet Yu-287, chì hà dimustratu una tremenda acrobatica. È ancu a marca Arado.
  I tedeschi anu pussutu avanzà in Ucraina in l'estiu è ripigliò u Donbass. Allora, in u vaghjimu, anu pigliatu Kursk è si avvicinavanu à Voronezh. E truppe sovietiche si ritiravanu à traversu u Don è anu pruvatu à stabilisce una difesa quì. L'inguernu s'avvicinava.
  I diplomati tedeschi anu fattu sforzi per include Turchia in a guerra.
  Quì anu circundatu è prumessu muntagne d'oru.
  Stalin, sintendu chì era difficiule per l'URSS di resistà à a nova tecnulugia tedesca, è a creazione di u novu tank T-54 hà affruntatu certe difficultà, prupostu una tregua à i Nazis.
  Hitler in risposta hà dumandatu a rendizione di Leningrad è Crimea, è ancu di furnisce pane, oliu è altre materie prime gratuiti! È rinvià i prigiuneri di guerra è trasfiriu parte di l'oru à l'URSS.
  Stalin accunsentì à tuttu fora di a rendizione di Leningrad.
  I Nazis attaccò a Crimea in l'invernu. Anu captu quasi tutta a penisula, fora di Sebastopol. L'Armata Rossa hà pruvatu à avanzà in u centru è in u nordu, ma di novu senza successu, soffrenu enormi perdite.
  In marzu di u 1946, u Führer accunsenu finalmente una tregua per un periudu di trè anni. L'URSS, sicuru, furnì u Terzu Reich cù materie prime gratuiti è trasfirìu un pocu di l'equipaggiu di e fabbriche militari.
  È i Nazis si vultò à l'Occidenti. A bomba atomica ùn era ancu stata creata, è u Giappone era disperatu contru à l'America. Una feroce battaglia furia per ogni isula in l'Oceanu Pacificu.
  Per principià, Hitler hà righjuntu un accordu cù Franco è e truppe tedesche piglianu Gibraltar per sorpresa. Dopu avemu intrutu in Maroccu. A basa britannica in Malta hè stata distrutta è catturata da e forze di sbarcu. I Nazis andonu in Africa.
  I so piloti, Albina è Alvina, sò diventati assai forti. E zitelle anu sappiutu di scaccià Huffman è esse i primi à superà a barriera di cinquecento aerei abbattuti nantu à u fronte orientale.
  È in l'Occidenti, i diavoli completamente nudi in bikini sò diventati una tempesta per i vitture americani è inglesi.
  È Gerda, cù u so equipaggiu di tank, viaghjava per l'Algeria in un E-75. E ragazze sò detentori di record per u numeru di veiculi distrutti in u fronte orientale, davanti à Wittmann.
  I guerrieri cuminciaru à luttà da u Kursk Bulge è dimustrà a so classe. Ancu s'ellu ùn hè micca assai intelligente, Hitler dubitava chì e donne eranu capaci di cummattiri. Ma Gerda, Charlotte, Christina è Magda anu travagliatu meraviglie nantu à a Pantera. Sò diventati u sicondu equipaggiu di cisterna dopu à Wittmann per riceve un altu premiu: a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia, spade è diamanti. È ancu una croce di meritu militare in oru è diamanti.
  E zitelle cavalcanu è cantanu:
  - Distrughjeremu u mondu sanu senza u Reich,
  Finu à u core è dopu ...
  Custruiremu un mondu novu, novu,
  Quale era nimu diventerà tuttu !
  I guerrieri ancu risaghjanu è scopre i denti. È si sparanu di novu...
  Hannu cacciatu un tank inglese è ruggiscenu:
  - Semu super !
  Gerda preme u buttone di joystick cù i so pedi nudi, strappa a torretta da u Sherman è grida :
  - Sò a futura dea !
  Allora Christina chjappà u tank cù i so pedi nudi è urla :
  - Anch'eo sò una super zitella !
  Allora spara, fracassa a vittura di Charlotte, è sguilla:
  - Ma Pasaran !
  È cù a prossima cunchiglia, Magda hà finitu l'inglese. E ragazze sò veramente supermen.
  È per esse onestu, tutti sò scunfitti senza eccezzioni. Semu abituati à tumbà tutti i nostri nemici, è u locu hè in l'infernu, sicuru !
  I guerrieri femini travaglianu è sparanu. Ùn dà micca quartu à i so avversari.
  Diversi millai britannichi è americani si rendenu. L'omi falanu in ghjinochji è basgianu i pedi nudi è polverosi di e zitelle.
  Hè cusì chì a lotta va... L'Algeria hè cascata, è i tudischi sò digià in Libia. Di sicuru, vincenu da ghjucà. Ùn ci sò micca ostaculi per elli.
  Duranti l'estate di u 1946, i tedeschi catturanu tuttu u nordu di l'Africa è ghjunghjenu à u Canali di Suez. I Nazis anu avà un'arma formidabile: i piani di discu chì ùn ponu micca esse abattuti. Tanti i britannichi è l'Americani si sò spartuti sottu à questu.
  In u vaghjimu, a Wehrmacht si trasfirìu in Sudan è in u Mediu Oriente. I britannichi è l'Americani cascanu cum'è noci crackati.
  Segretamente anu pruvatu à ghjunghje à un accordu cù Stalin. Comu, apre un secondu fronte.
  U dittatore Rossu hà rispostu evasively ... Duranti u vaghjimu, i tedeschi catturà tuttu u Mediu Oriente è a maiò parte di l'Africa, ghjunghjendu à u Camerun. È in l'invernu, e truppe tedesche si trasfirìu in Iran è più in India. U paese di l'elefanti hè statu cunquistatu. È dopu, i Nazis avanzavanu in a primavera à l'Africa miridiunali, pigliendu infine u cuntrollu di u cuntinente neru.
  In u ghjugnu di u 1947, seguita un sbarcu in Gran Bretagna... E forze selezziunate di a Wehrmacht anu participatu à e battaglie.
  Per a prima volta, un tank piramidale hè statu pruvatu, chì dimustrava una excelente prutezzione da tutti l'anguli è alta velocità.
  L'equipaggiu di u tank di Gerda hà cumbattutu in questu. E ragazze sò diventate estremamente cool è levrieri...
  Ammuccianu una mansa di tanki è di fucili.
  Gerda sparò, abbatteva u cannone inglese è cantò :
  - I nostri nemici ùn ci fermanu micca !
  È cumu si riderà !
  Charlotte hà ancu scopre i denti è sguillarà:
  - Cunquisteremu a copertina di l'universu !
  È ancu spazzà u tank.
  Successivamente Christina la darà a schiaffi, ringhiando furiosamente:
  - E stivali scintillanu in marchja !
  È ancu spazzerà a torre !
  Allora Magda hà abattutu un obice inglese è gridò:
  - Volu istantaneu!
  I guerrieri sò à una altezza colossale.
  Et Albina et Alvina se précipitent dans le ciel et finissent l'équipement anglais et américain. Schiaccianu i Krauts cù i so pedi nudi è ciselati è cantanu per sè stessu :
  - L'Africa hè periculosa, iè, iè, iè !
  L'Africa hè terribile - sì, sì, sì!
  Ùn andate micca i zitelli ! Andate à spassighjà in Africa !
  Allora chjappà, in una battaglia, cinquanta aerei trà dui.
  Hè cusì chì e guerriere femine distruggenu cun fiducia i so nemici.
  Gran Bretagna hè cascata in duie settimane. È a guarnigione di Londra capitulò. Allora u Terzu Reich hà schiacciatu u so nemicu periculosu.
  Ma l'USA ferma sempre... Unitu cù i Giapponesi è avè assai risorse, i Tedeschi cumincianu à fà pressione annantu à l'Americani... In l'agostu di u 1947, i Nazis sbarcanu in Islanda è piglianu st'isula, avvicinendu l'America.
  Ùn hè micca faciule d'arrivà à i Stati Uniti. Ma i fascisti anu creatu teste di ponte in l'America Latina è custruiscenu e so forze. Ma a guerra dura per un bellu pezzu. In l'inguernu, battaglie si battevanu in mare è in l'aria. È in a primavera di u 1948, i tudischi anu pruvatu à ghjunghje in Groenlandia. È anu riesciutu... D'estate, i Nazis cunquistavanu digià u Canada. Ma e battaglie eranu feroci...
  Sempre più vicinu à i Stati Uniti. Ma e ragazze sovietiche sò ancu in alerta.
  Cinque ragazze Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada ghjunsenu in America per luttà cum'è vuluntarii contr'à l'hordes di u Terzu Reich. Tutte e cinque ragazze sò assai belle è parlanu inglese. Stalin-Putin rifiutò di mandà tuttu u battaglione di e donne, postu chì questu cuntrariu i termini di a pace cunclusa cù l'imperu fascista. L'URSS avia bisognu di guadagnà u tempu à ogni costu mentre i Nazis attaccavanu l'USA.
  E cinqui zitelle sò vuluntarii: passavanu quasi tutta a guerra, da Brest è Bug à Orenburg. È si cumbattenu i Nazis da l'altra parte di a Terra in a capitale di Honduras.
  Tegucigalpa hè unu di i principali strongholds di a difesa, in cunfrontu cù una horda variegata. Tramindui l'hordes giapponesi è asiatiche anu avutu in prublemi. I tedeschi si battevanu solu cù tanki, è l'infanteria era sanu sanu da i populi non-ariani. Cunducevanu l'Asiatici, i neri è l'Arabi in avanti.
  Natasha hà sparatu, tagliatu dui africani è cinguettava:
  - Solu una horda di Gengis Khan !
  A Mirabela dai capelli d'oru, dopu avè tagliatu trè indiani cù una mitragliatrice scoppiata, alzò i so gammi nudi è abbronzati in cima. È ella disse :
  - Macinemu a carne di cannone !
  Un frammentu di una granata volò è chjappà Mirabela-Zoya nantu à u so taccu nudu è tondu. E ragazze tradiziunale cumbattenu in bikini è scalzi. È quandu chjappà a sola ruvida, girlish cun un sharp, si fa male un pocu.
  A biddizza sminticava è sparava di novu... Mirabela hè assai slender, d'altezza media cù una figura perfetta.
  Natasha hè più altu, cù u gradu di maiò, è ancu un eroe di l'Unioni Suviètica. Ma ancu guasi nudu, à pena coperto da un bikini. Moltu abbronzatu, ma i so capelli sò bianchi. È Natasha tira assai precisamente. È li piace à lancià granate cù i so pedi nudi.
  A bella Angelica spara, abbattendu quattru Arabi cù una splutazioni di focu. I so capelli sò rossi, o piuttostu ramu, cum'è una bandiera proletaria. È quandu u ventu soffia, hè cum'è una bandiera di rivoluzione. A zitella brilla cù i so ochji smeraldi, cum'è stelle. È spazza brutalmente i nemici.
  Svetlana hè ancu bionda. È spara da una mitragliatrice. A zitella piantò i so pedi nudi è dete un sbattimentu. Cinque cummattenti assortiti sò stati lanciati, è funtane crimson di sangue volavanu da i petti è u ventre di i so avversari.
  Svetlana, leccandosi le labbra piene, cinguetta:
  - A guerra hè aria per i pulmoni...
  A zitella, chjinata, lancia una granata à pedi nudu. Si sentenu splusioni. Parechji militanti volanu in diverse direzzione.
  Olympia hè una ragazza più grande è più robusta. I so capelli sò marroni chjaru. Un paese tipicu, ghjovana, donna di sangue è di latte. Hè assai forte fisicamente è tira bè.
  Eccu torna u turnu. È cascanu i mercenari fascisti uccisi.
  L'Olimpiadi, mentre sparanu, dice:
  - Va bè, va bè, induve site statu ? Da nanna ! - A zitella hà sparatu, uccidendu trè cumbattenti nazzisti barbuti è aghjunse. - Chì avete manghjatu - porridge ! Chì beie ? Mash !
  E ragazze tenenu a linea. Ùn lascianu micca i fascisti avanti. E canti amichevuli ruggini :
  - Distrughjeremu tuttu u mondu di a viulenza,
  Finu à u core è dopu ...
  Custruiremu un novu mondu celeste -
  Quale era nimu diventerà tuttu !
  Natasha torna torna una granata cù u so pede nudu. L'esplosioni di fanti chì avanzanu. Di sicuru hè più calda. Quì vene u famusu "Leone" -2. È accantu hè u più avanzatu E-50. I prughjetti sò espulsi. A testa di un americanu neru hè stata strappata è s'hè alluntanata.
  Mirabela hà pisatu nantu à una tavola ardente, è i so gammi induriti à pena sentu u calore di a fiamma.
  A bellezza di i capelli d'oru sparò è ronronò:
  - È quale fermarà u flussu di fiumi sanguinanti, infuriati...
  Mirabela hà sparatu di novu, cacciendu l'Africanu da l'armatura di l'E-50 è chirped.
  - Un fasciu da un blaster chjappà u vostru tempiu, in un lampu male l'omu hè sparitu!
  A zitella hà sparatu di novu. Ella lampò u so pede scalzu, abbronzatu, graziosu in l'aria. Una granata volò versu ella. A bellezza cù i capelli d'oru hà battutu abilmente u rigalu cù a so sola nuda, quasi senza polvere. A granata vultò in daretu. Si precipitò in i fila di i militanti di u Terzu Reich. Paria chì e angurie cascanu fora di u camionu, rumpiendu. Ci era tantu sangue chì sboccava.
  Mirabela hà tweetatu:
  - A zitella hà fiascatu l'esame, è u dannatu Reich hè ghjuntu. Hitler era apparentemente stancu di campà, è a so bellezza l'hà manghjatu!
  Angelica hè ancu una guerriera senza senso. Si spara cun mitragliatrice è dice, sparghjendu i cadaveri :
  - Per a cucchiara di mamma ! Per a cucchiara di babbu ! È per Koba, una lacca ! È à u to latu in u lettu !
  Una bellezza cù capelli rossi di rame lancia un aviò di legnu cù u so pede nudu. Vola drittu versu u massivu cisterna Leone tedescu. Sbarcate nantu à u musu di un cannone di 105 mm è esplode. L'arma falla.
  U tedescu si volta è hè custrettu à fughje vergognosu. Angelica, strofinendu a so gamba nantu à un pezzu di l'edifiziu, dice :
  - Se ùn avete micca forza, avete bisognu di intelligenza ! Avete da fà un pocu di rumore !
  È dinò a zitella tira assai precisamente. I so capelli rossi sò cum'è a fiamma di a torcia olimpica. Ragazza attraente. Idda s'hè digià distinta in l'esercitu americanu dimustrà un temperamentu furioso. Era soprattuttu bè à fà male cù l'Africani-Americani. Hè cusì inusual è bella cun elli.
  Angelica, però, distrugge ancu i neri chì cumbattenu in l'armata di u Terzu Reich. Perchè a Germania hà cunquistatu tutta l'Africa? Pruvate di piantà un tali putere.
  L'E-50 hè u tank più novu, cù un mutore di turbina di gasu è armatura grossa laterale è frontale. Ùn pò esse pigliatu cù una granata. Angelica scacciò u rigalu cù a so gamba nuda, abbatte parechji fanti è cinguetta :
  - Oh, l'armatura di u vostru tank hè affidabile, da qualcunu chì hà intenzione di muzzicà... Basta à sapè u putere chì avete... nya, pudete solu caccià un cavallu d'acciaio !
  Svetlana hà ancu tiratu assai precisu. È hà preferitu lancià granate cù i so pedi. E so dite nude anu ancu giratu u discu d'acciaio. A punta volò sopra è tagliò a gola à dui militanti fascisti. Lascianu caccià a mitragliatrice, è avà una spessa splutazioni di grossu calibre sferzò trà e catene di l'orda. Una linea sana di cumbattenti stranieri recrutati per via di raids in l'esercitu di u Terzu Reich.
  Svetlana hà tweetatu:
  - A furtuna hè a ricumpensa di u curagiu ! Una canzone hè abbastanza! Ch'elli cantànu solu di casa !
  Ma a bellezza ùn hà ancu avutu u tempu di mancassi a casa. Ancu s'ellu ci sò assai pochi vuluntarii suviètici in l'esercitu americanu. Stalin-Putin ùn vulia micca brillà, per ùn dà più tardi à Hitler una ragione per accusà a Russia di violazione di i termini di a "Pace di Paglia".
  Cinque zitelle, u megliu in u battaglione di e donne, sò stati avvirtati chì, s'elli eranu catturati, a Patria avissi da rinunzà. E in questu casu, e zitelle anu da falà nantu à i mercenari triviali chì sò stati assuciati per soldi.
  È Svetlana, è Natasha, è l'altri zitelli capiscenu chì, s'ellu sò catturati, li aspetta una terribile tortura. Allora decisu, in ogni casu, di ùn esse uccisi da i Nazis vivi.
  L'aerei d'attaccu tedeschi volanu sopra e pusizioni di e truppe americane. Ùn s'aspittavanu ch'elli si scontranu cù una resistenza cusì stubborn in a capitale di Honduras, i Nazis eranu un pocu fastidiosi.
  Jet è aerei d'attaccu sò forti. I razzi volanu, i fucili sparanu.
  I suldati americani morenu. Olympiada hè statu ancu colpitu da shrapnel in a so spalla carnosa. U sangue esce. A zitella eroica estrasse un pezzu d'azzaru cù i denti è sputò sangue. E poi m'hà colpitu di novu cù una fucile mitragliatrice voluminosa. I mercenari stranieri cascanu. Quasi tutti quì sò nativi, solu i so cumandanti sò tedeschi, è ancu micca sempre. True, l'equipaggiu nantu à u tank E-50 più mudernu sò interamente tedeschi. A vittura hà una velocità decente è maneuverability. Ebbè, questu ùn hè ancu a mudificazione più avanzata - pesa settantacinque tunnillati. I muri sò sfracicati sottu à e piste. Questu hè di solitu fabbricatu in trè versioni cù un cannone 105-mm, un fucile d'assaltu 180-mm, è un lanciatore di razzi 400-mm.
  È ogni mudificazione hà u so propiu compitu. Eccu questu tank cù una pistola d'assaltu, più adattatu per attaccà e cità. È ùn hè micca cusì faciule di distrughjelu. Olympia si croce è piglia una granata anticarro cù i so diti nudi, a so gamba grande ma graziosa, bella forma. Avà vi tocca à scaccià u presente ghjustu à a canna per disattivà l'arma di u mastodonte . Cinque mitragliatrici coprenu un tank mudernu tedescu, è ùn hè micca cusì faciule avvicinassi.
  Olympia hè assai forte, è i so gammi di cavallu tiranu una granata luntanu. Ma ùn hè micca sempre precisu. In ogni casu, per chjappà un scopu cum'è a canna di un cannone 180-mm. A zitella eroe hà dubbitu. E s'ellu manca ?
  Eh, se u so cumpagnu di longu tempu Oleg Rybachenko avia statu cun elli, stu bravu pioniere avissi avutu qualcosa.
  Ma u zitellu hè mortu in a battaglia per Voronezh. E ragazze ùn sapianu micca u so destinu ulteriore. Ma u destinu di l'inventore pioniere era veramente invidiable. À u principiu, Oleg Rybachenko hè statu brutalmente torturatu, pruvatu à caccià sicreti. Dopu à a tortura, u zitellu di undici anni hà finitu in e mine. U travagliu hè spaventoso è estremamente duru. Ma u pioniere suvièticu, chjucu, ma incantu, hè diventatu tenace.
  Riiscì à sopravvive, è ancu à traversu i labirinti di e mine hà decisu di scappà. È Oleg Rybachenko hà sappiutu esce. U picciottu vagava intornu à i Balcani per qualchì tempu finu à ch'ellu s'unì à un distaccamentu partigianu lucale. Ci hè diventatu un ligame è saboteur.
  Ci era sempre un muvimentu partigianu abbastanza sviluppatu in i Balcani. In parte ancu perchè u serviziu di l'occupazione era realizatu da taliani, rumeni, bulgari, albanesi - chì ùn eranu micca pronti per u cummattimentu cum'è l'unità regulare di a Wehrmacht.
  Ma parechji partigiani sò sempre morti. In particulare da i colpi aerei. È i patrioti di Jugoslavia sò furzati à ammuccià in muntagna, fureste, o, à u megliu, paesi chjuchi. Un gran numaru di cumandanti sò digià mortu. A situazione hè stata aggravata da a pace firmata cù l'URSS. Avà novi divisioni punitive cuminciaru à ghjunghje in i Balcani, urganizendu raids massivi è sbulicà a zona.
  Oleg Rybachenko hà avutu à cullà più in fondu in a muntagna cù i partigiani.
  Ancu Olympias ùn sapia micca u destinu di u so favuritu universale, hà suspiru assai. Allora strinse a granata più stretta cù i dita di i so pedi nudi è di zitella, è, cù tutte e so forze, a lanciata à u tank nemicu. L'E-50 hà ghjustu sparatu, liberatu un obusu assassinu.
  Olympia si tremò ancu è cascò in ghjinochji. Hè statu culpitu in capu da un cobblestone strappatu da u pavimentu, è u so taccu nudu era brusgiatu da u metallu caldu. A zitella strofinava u so capu stunatu cù i capelli polveri.
  A granata volò, quasi toccu u canna, è chjappà a fronte inclinata di a vittura. Una splusione tronava... Ma sicuru, 250 mm d'armatura frontale, è ancu in un angulu, ùn hè micca capaci di penetrà una granata.
  L'Olimpiadi sbattu u pugnu in a polvera, alzendu una nuvola sana di sabbia. Allora ella urlò:
  - Ammuccià, tumbà ! Segna un gol in u goal!
  A zitella picchiò u so stintu annantu à l'asfaltu craccatu. Una scheggia era appiccicata in i calli di u talone. A pelle nantu à i soli di a zitella era grossa cum'è quella di un ippopotami. Hà campatu in una famiglia povera è ùn hà guasi mai purtatu scarpi dapoi a nascita. In ogni casu, questu ùn hà micca fattu chì e so gammi parevanu in tuttu ruvida in forma, ma eranu bronzate, grazia, seducente.
  L'Olimpiadi, in ogni modu, eranu un pocu intimidatori per l'omi cù a so altezza alta, i musculi forti è i pugni cù i nudi sporgenti. Ma a zitella eroica hà u caratteru più gentile, è i fianchi larghi sò cumminati cù una cintura relativamente fina è l'abs sculpted. Solu in i vestiti Olympias pò esse sovrappesu per via di i so grandi petti. In un bikini, s'assumiglia à una atleta tettona.
  A zitella, in frustrazione, hà lanciatu di novu una granata, sta volta mirandu à e piste. Ma u rigalu mortale hà colpitu u scudu grossu è blindatu chì copre i rulli.
  Olympia si sbatté in u mento in frustrazione. Li fece mal di mandibula. È a zitella di l'eroe maledeva:
  - Tagliu cum'è una falce !
  Svetlana hà ancu pruvatu à chjappà in u tank periculosu, ma a granata tirata da u pede di a zitella hà mancatu pocu. È a bionda hà cuminciatu à avvicinassi à a vittura. Ma dopu apparsu dui tanki più - "Lion" è "Panther"-2, sparanu à tutti l'avvicinamenti cù mitragliatrici. Avemu avutu esse assai attenti.
  L'American Sherman hà fattu un tentativu di avvicinassi à i veiculi tedeschi. Hà avutu l'uppurtunità di chjappà Panther 2, ma solu da u latu. Ma un tedescu ùn hè micca cusì faciule per ingannà. Inoltre, a siluetta più alta di u Sherman a fa nota da una grande distanza.
  "Panther" 2 sputò una cunchiglia è chjappà l'Americanu direttamente in a fronte. A vittura alta s'hè ruttu à mezu. È brusgiava cum'è una candela di Natale.
  Svetlana hà dettu in frustrazione:
  - Oh, quantu sò debuli i vostri tanki... Megliu tecnicamente, diventerai Yankee !
  Ma Natasha, un guerrieru espertu, hà sappiutu avvicinassi à a Pantera. Tirò una granata... È a canna longa di a vittura tedesca s"incurvava in un cornu di ram.
  "Panther" 2 tank, lanciatu in pruduzzione in u 1943. In l'ultima mudificazione più diffusa, hà armatura frontale di 150 mm, armatura laterale di 82 mm in un angulu, è un cannone 88 mm cù una lunghezza di canna di 71EL. Accuminciari in u 1945, duvia esse discontinuatu in favore di un mudellu più avanzatu è megliu prutettu, l'E- 50. Ma per avà, stu tank si batte. Pisendu 51 tunnillati, a vittura hà un mutore di 900 cavalli, chì furnisce una bona prestazione di guida.
  È avà, dopu avè ricivutu danni, Panther-2 si volta è parte. Natasha riesce à lancià una altra granata cù u so pede nudu. Aghju rottu i rulli. È a vitezza di a vittura tedesca rallintò notevolmente.
  Natasha dice cun un sguardu di gioia:
  - Chì colpu ! U mo colpu hè un rigalu di Diu !
  È a zitella mustrò u so nasu à i tedeschi. Ma u focu di a mitragliatrice hà cuminciatu à versà da l'E-50. È e palle fischiavanu nantu à i capelli bianchi, un pocu macchiati di Natasha. Una di e balle hà ancu tagliatu un filu di capelli. A picciotta maiò si sentia ancu un pocu di ticklish.
  Natasha hà tweetatu:
  - S'è vo vulete esse cum'è un elefante, andate à u manicomiu cum'è un banditu !
  A zitella hà alzatu u so filu tagliatu cù i so pedi. I capelli di Natasha sò sedosi, di culore di perla, ma ligeramente polveri. È ancu cusì dolce. A zitella li curò longu à e so sole. Un pocu ticklish è piacevule.
  Natasha s'arricordò cumu u tippu l'accarizzava. E so mani partenu ancu da i suli, risulendu più altu à i cosci è u locu più sensibule. Quandu un bellu ghjovanu ti accarezza, hè assai piacevule. Natasha quasi l'amava. Li piacia u ghjocu d'amore, è era suscitatu da u toccu di un corpu maschile musculoso. Ma Natasha ùn avia micca un veru amore romanticu, quandu si sbuchjate per un omu. Ella hà digià cambiatu assai ragazzi. Parechji di i so omi sò morti in battaglia.
  Ancu questu era a maledizione di a guerra. E quì in America, ci sò i musculi, neri. È tuttu hè cusì inusual cun elli.
  Natasha abattu è hà tombu l'omu neru. Mi sentu un pocu dispiaciutu per u zitellu africanu. Elle a assassiné un homme qui se battait pour des intérêts étrangers à lui. Dopu tuttu, i tedeschi sò razzisti. Fighjenu i neri cum'è schiavi. Ma à u listessu tempu, l'Africani sò iscritti in e divisioni straniere di a Wehrmacht gonfia.
  Natasha hà fattu qualcosa cum'è un ficu cù i so pedi nudi è a mustrò à i Nazis. Iè, a nazione tedesca stessa ùn soffre micca danni quì. I tanki anu armatura troppu grossa per esse penetrata da una granata o bazooka. Ma l'unità native sò mori.
  Natasha lancia una granata à E-50. Balzò a so gamba nuda è abbronzata è ghjittava, torcendu i fianchi. È a granata volò in un arcu altu. I mo punte nude mi lasciavanu sentu u toccu di metallu. E poi a granata si n'andò.
  Natasha bisbiglia:
  - Diu ci benedica !
  Un ventu caldu soffiava nantu à a zitella, cum'è toccu da un bellu omu. Natasha stava leghjendu un libru nantu à Tarzan, è vulia veramente chì questu omu ghjucassi cun ella. Mi accarezzaraghju i mo petti nudi cù mani forti.
  A granata chjappà u canna, ma splode troppu tardi, volendu da u metale. I frammenti chjappà cum'è piselli nantu à l'armatura. Restanu solu i graffi !
  Natasha pigliò una altra granata. Ma aghju vistu chì era anti-persona. È l'armi anti-tank sò andati.
  A zitella ringhiava in frustrazione. Ma per ùn perde u tempu, l'aghju messu in i mo dite nude. Girò a so gamba, piegò u torsu, po l"arrizzò è u lanciava à l"infanteria.
  Una mezza decina di cumbattenti sò volati cum'è balli di ping-pong. L'un d'elli vetru volò, è i frammenti volonu un paru di centu metri è corse à traversu u spinu di Natasha. U bra burst, è i belli petti di a zitella maiò eranu esposti.
  A zitella hà coperto automaticamente i so capezzoli. Ma tandu hà capitu di quale deve esse paura. È hà scuzzulatu di novu a mitragliatrice. Ella fece una volta è fece un pocu in daretu.
  Un fanti americanu hà sparatu un bazooka. A cunchiglia chjappà u tank tedescu nantu à u so latu inclinatu, ma l'armatura di 160 mm hà resistutu, repellendu l'energia distruttiva. U tedescu hà sparatu. A so arma di grande calibre hà spaccatu u muru.
  Natasha hà pruvatu à ligà i so bretelle di u reggitore. A zitella pensava chì Zoya Kosmodemyanskaya hè stata prubabilmente guidata in u fretu in i so shorts. Era in un film sovièticu ch'ella era rapprisentata cù una cammisa o ancu un vestitu. Questu solu hè solu un tributu à l'ipocrisia. In fatti, i Nazis, per umilià ancu più a zitella catturata, prubabilmente l'anu spogliata. È i suldati tedeschi affamati probabilmente vulianu vede una ragazza bella è curvy nuda.
  Allora in a storia vera, l'eroina di a zitella ùn pudia micca copre i so petti, cusì e so mani eranu ligati daretu à a so spalle. Ma ella ùn era micca vergogna è fighjulava fieru. Natasha sapia bè ciò chì era caminari scalzi in a neve. Era robusta è li piacia à tuccà a neve cù e so sole nude. Natasha hà piaciutu è hà datu piacè. Ma questu hè per ella, digià indurita da anni di guerra. È per i ghjovani è urbani Zoya, questu hè apparentemente doloroso. I suli si sentenu cum'è carbone ardenti.
  Natasha scacciò u so reggiseno da parte in fastidiu è gridò:
  - A vergogna hè un cuncettu burghese ! A donna sovietica ùn hà micca paura di nunda è ùn hè micca vergogna!
  A zitella torna torna à chjappà cù una mitragliatrice, o piuttostu una mitragliatrice. U metallu hà calatu, dopu à tuttu, Honduras hè u tropicu, pò esse assai caldu in u ferraghju. Le dita di Natasha si scaldano. Avemu da dà tuttu. Oghje hè u 23 di ferraghju. Hè u ghjornu di l'esercitu suvièticu è questu hè bisognu di cumbattimentu cù tutte e furia calma è raghjone.
  Natasha hà tagliatu cinque più cù balle, è accidentalmente brusgiatu a so guancia nantu à a culatta calda di a mitragliatrice. Di sicuru, hè dispiacevule, u blister hè inchatu.
  Natasha hà ghjuratu:
  - Ebbè, Diu, perchè m"ai criatu tanti prublemi à mè è à u mo paese !
  U blister itched... A guancia di a zitella hè un locu assai sensitivu. A zitella hà pruvatu à truvà qualcosa di friddu per applicà à a bola inchata. Ma pruvate à truvà qualcosa di cool. In sta cità calda. Inoltre, u tempu era chjaru è u ventu soffiava da u sudu.
  Natasha ùn hè chjaramente micca à l'aise. L'Olimpiadi tiranu una granata da una longa distanza, ma di novu senza successu. E stormtroopers sò digià volendu in u celu. I veiculi tedeschi anu armatura forte è alta velocità.
  L'aviò jet vene in ondate, è parenu tagliate strisce di lino.
  Natasha s'hè ammucciatu in u spaziu. I razzi di frammentazione fiammanu da sopra. A zitella si sentia pezzi di petra sfracicata chì cascanu da sopra cù l'agulla. Mi solleticava u collu nudu. I capezzoli di a bellezza eranu ancu puniti.
  Natasha bisbigliò:
  - Questu hè un massage... Ma micca un corsage !
  A zitella sentia u so corpu guasi cumminciate à pruricà dolorosamente. Hè digià caldu, è i razzi chì splodanu aghjunghjenu u calore. È questu hè un bagnu?
  Natasha s'arricorda di u bagnu russu naturali, cù scupi spruce. Cumu a zitella hè stata sbattuta allora.
  Quessi eranu sensazioni cusì esotiche.
  Natasha cantava per rinfurzà si:
  - Amore è morte ! Bonu è male ! Ciò chì hè santu, ciò chì hè peccatu ! Semu destinati à capisce !
  A zitella s'arrizzò, scuzzulò da tutta sta terra appiccicata è detriti.
  Natasha ringhiò:
  - Oh, vi metterà Hitler nantu à e corne !
  È a zitella maiori hà sparatu una splutazioni à i fanti chì circavanu di alzà per attaccà. Parechji militanti ricrutati attraversu u raid sò cascati. Natasha s'asciugò a so faccia brutta, chì li pizzicava l'ochji. U guerrieru sputò è si fece croce.
  Ella hà apertu u focu di mitragliatori di novu, è i militanti s'infilavanu. Angelica rossa hà lanciatu ancu una granata cù u so pede nudu. U prisente saltava è culpisce i fascisti. Una decina di persone sò state ammazzate.
  U rossu cantava :
  - Ci hè assai bè in u mondu, ma hè cupartu di neve !
  È a zitella hà apertu u focu cù una mitragliatrice, solu cù i so mani, ma i so dite destre è i pedi nudi.
  Angelica tirò con precisione e urlava:
  - Colpu ! Hit! Un altru colpu ! Un altru colpu è avà... U dimòniu putente, rigalu di Diu, dà un uppercut !
  È cù e so mani a zitella tirava frammenti di vetru. Ella stupì i fascisti è tweeted:
  - È per quelli chì ùn volenu campà in pace... Li facemu hara-kiri !
  I Giapponesi si sò veramente apparsu. Questi cumbattenti à l'ochji stretti. Ebbè, cumu ùn pudete micca fà hara-kiri cusì ?
  Dopu avè scaricatu u clip di a mitragliatrice, Angelica hà pigliatu a granata cù e so dite nude è a lanciata à u samurai. Anu ricivutu un rigalu, parechji giapponesi mutilati, è volanu in diverse direzzione.
  Angelica tirò a lingua e mormorò:
  - Sò un super guerrieru ! È u nemicu hà tombu l'iperu !
  I Cinesi, reclutati da i Giapponesi da i zoni catturati di l'Imperu Celestial, andonu in battaglia. I guerrieri chinesi caminavanu senza paura, è e zitelle, dopu avè scaricatu i so fucili mitragliatori, sò stati custretti à retrocede.
  Frammenti di piedi nudi di metallo Mirabel di stuccatore è vetru. L'altri zitelli anu fattu u listessu. Hè diventatu assai difficiule.
  U Shturmlev apparsu, una macchina putente cù un lanciatore di razzi. Eccu unu chì vi sguasserà - ùn pare micca assai.
  U primu colpu tronò... Svetlana, Angelica è Olympias sò stati sbulicati da l'onda di u soffiu, cum'è a funtana di una balena giganti. E zitelle volavanu parechji decine di metri è s'eranu chjappà cù i so pedi nudi ghjustu in u focu.
  E zitelle saltavanu fora di quì, scaldavanu è cantavanu. Spruzzavanu e so sole nude nantu à i carboni.
  Angelica sibilò con fastidio:
  - U toru si mette prima sottu à l'ascia, è poi si mette arrustatu ! È avemu prima frittu, è dopu sottu à l'ascia !
  È a zitella di Komsomol ridia ! Ma tandu si sentia triste. Aghju ricurdatu chì u so amicu hè statu catturatu. I tedeschi spogliaru a zitella è cuminciaru à purtà u focu à u so pettu nudu. Un dolore cusì terribile. A zitella gridava, è a so pelle tenera era carbonizzata. Quessi sò i fascisti chì sò diventati fanatici. Ùn anu mancu dumandatu dumande, ma ancu accendenu un focu sottu à i pedi nudi di u prigiuneru. U membru di u Komsomol, à a fine, ùn pudia micca suppurtà a tortura è hè mortu da una scossa dolorosa.
  Angelica, ricurdendu questu, spruzzava nantu à i carboni ardenti. L'Olimpiadi eranu davanti à ella. Questa zitella di u paese hà a pelle abbronzata, è ùn pudete micca piglià cun un torch. Perchè micca una ragazza superman? L'Olimpiadi vede un bazooka cù una cunchiglia caduta da un suldatu americanu uccisu. A piglia cù u so pede è a lancia in braccia. È s'imbutta cù tutte e so forze.
  A cunchiglia vola è culpisce u cinese forzatu. Un saccu di grida è lamenti. Massa di cadaveri. E membra tagliate.
  Olypiada cantò un cantu anticu:
  - È u samurai volò in terra ! Sottu a pressione di l'azzaru è u focu!
  E zitelle infine scappavanu da i carboni. I so pedi graziosi è nudi l'anu capì.
  Svetlana, cum'è a più tenera d'elli, si strinse è si strofinava i so sole nudi, circannu di allevà u pruritu.
  L'Olimpiadi, chì currianu scalzi in a neve dapoi a prima zitiddina, ùn hà micca attentatu à un tali trifle.
  A zitella eroe cantava:
  - Immaginate ch"è no ci simu immersi in u latti frescu... A ricumpensa hè vera !
  È u guerrieru pigliò cù u so pede un pezzu di tile rottu è abbastanza pesante. Tenendu strettu cù dita nude è di zitella, u filò è u lanciava versu u nemicu. Trè Cinesi sò stati vittimi di u presente di a morte; i so capi sò stati sfracciati.
  Angelica disse cun sguardu soddisfatta, sparendu à u nemicu :
  - Semu donne cool !
  Svetlana, per alleviare ligeramente a prurito in e so gambe brusgiate, o piuttostu scorched, cantò:
  - Ci sò donne in a nostra Patria,
  Perchè guidanu un aviò per scherzu ?...
  Per elli, l'onore hè più preziosu chè a vita,
  Pò facilmente tumbà u so avversariu !
  
  Sò nati per vince
  Per glurificà a Rus' per seculi !
  Dopu tuttu, i nostri missiavu -
  Aghju riunitu subitu un esercitu per elli!
  È Svetlana hà cuminciatu à scrive da a mitragliatrice. È hà fattu assai magistralmente. Cusì chì tutti ponu sente chì questu hè un guerrieru di Diu! Se micca da l'Onniputente, allora da Marte di sicuru!
  Natasha hà ancu sparatu. Inseme à Mirabela, sò stati custretti à alluntanassi, raccogliendu clips da i suldati americani morti. E zitelle cascanu nantu à u spinu è sparanu in daretu cù i pedi - anu fattu megliu cusì. È anu fattu cù precisione. Una mistura di truppe cinesi è africane avanzava nantu à e ragazze. È i guerrieri battenu.
  Natasha cantava:
  - U mondu ùn hè micca una scacchiera...
  Mirabela hà pigliatu stu passaghju, sterminendu i mercenari gialli è neri.
  - È i figuri ùn sò micca un round zero !
  Natasha hà aghjustatu à a fila tagliata di gialli è neri:
  - A malincunia ci attacca !
  Mirabela sparò cù a precisione di Robin Hood è cinguettava :
  - È u cavaddu s'appoghja in u focu !
  E zitelle, sparendu in daretu, si ritiravanu daretu à u campu minatu. I cumbattenti cinesi è africani si sò scontrati cù boni. Cuminciaru à splode, saltavanu, strappenduli, è diventò un missing di sangue.
  Parechji tanki Panther-2 apparsu in a distanza. Sparanu, è anu a paura di mette u nasu. "Lion"-2 avanza è sputa ancu u focu. È quì hè u tank di flamethrower Rhino, sbavatu, cù fasci di fiamma.
  Ma u più formidable hè "Sturmlev". U so lanciatore di razzi ùn hè micca particularmente veloce, ma hè infernalmente distruttivu.
  Natasha bisbiglia:
  - Russi, Russi - micca un destinu calmu! Ebbè, perchè avemu bisognu di prublemi per esse più forte ?
  In verità, si battenu luntanu da a Russia. Ma hè chjaru chì a Wehrmacht, dopu avè cunquistatu l'USA, hà da vultà à mette u squeeze à l'URSS. È l'Americani sò cusì dolci è cari à e ragazze.
  Natasha chjappà di novu, i so colpi parenu fà sbuccà e zucche è i capi sottu à e pala. A zitella hè culpita in a gamba da una shrapnel. Un tagliu si gonfia nantu à u mo stinnu. A bellezza sgranò un ossu è cinguettava :
  - Innò, u vigilante ùn sguasserà micca,
  L'aspettu di un falcu, un'acula...
  A voce di u populu hè chjara -
  U bisbiu sfracicà a serpente !
  
  Credu chì u mondu sanu si sveglierà,
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  È u sole brillarà -
  A strada chì illumina u cumunismu !
  À quellu mumentu, Olympias, cù tutte e so forze, tirò una granata à u Shturmlev. È e ragazze sovietiche eranu finalmente furtunatu. U caprettu blindatu hè cascatu, u rigalu sovieticu volò direttamente in u largu canna. Per una siconda tuttu si congelava. E poi splode. Era cum'è s'è una bomba atomica era stata lanciata. È i tanki tedeschi spargugliati in diverse direzzione.
  I Nazis anu pigliatu Toronto è anu ancu pussutu entre in quellu territoriu americanu da u nordu in u vaghjimu.
  L'Americani cedevanu pianu pianu, ma sicuru. Spessu si rendenu è anu pruvatu à mantene e so pusizioni.
  Ma i tedeschi li battevanu sia in terra sia in mare.
  Avà à a fine di u vaghjimu i tedeschi sò circundanu Filadelfia. Vincenu una vittoria dopu à l'altru è rughjenu cum'è l'infernu.
  Gerda è a so squadra di tank sò in u so megliu, cum'è sempre. È sghignazzando i denti, fracassando i tanki americani, canta :
  - Artigli di tigre, putenza di l'azzaru,
  Eruzione...
  Avemu vistu u nazismu in a distanza,
  Da l'Europa di Gengis Khan !
  È cù i so pedi nudi pressu u joystick. È torna à sparà à l'Americani.
  Allora Charlotte spara, è i so colpi sò precisi. È daretu à ella ghjunse Magda, cù Christina.
  Allora Filadelfia cascò. I tedeschi avanzanu più è à l'invernu sò ghjunti à New York. È quì anu battutu u nemicu. E bombe chì pesanu deci tunnillati seranu lanciate da u TA-500.
  Truman, dopu chì i tedeschi circundanu New York è Washington, offre a pace. In risposta, una dumanda di rendizione incondizionata.
  L'assaltu à Washington hà seguitu in ghjennaghju. I tanki piramidali tedeschi si battevanu.
  U quartu ghjornu di l'assaltu, a guarnigione capitula. E cinque ghjorni dopu, i Stati Uniti capitulavanu.
  Finì cusì a guerra in Occidente... O piuttostu, guasi finita. I tedeschi cuntinueghjanu à avanzà finu à chì catturà tutta l'America Latina...
  A tregua cù l'URSS era sempre in vigore. U Terzu Reich hà digeritu u so spoils è hà furmatu novi divisioni. Stalin restaurà sempre l'ecunumia distrutta è riunì forza.
  In u campu di a custruzione di cisterna, l'URSS ùn hà micca successu, creendu solu u veiculu T-54 è un pocu numaru di tank IS-4. Per un bellu pezzu ùn era micca pussibule di ottene una vittura decente. È u 20 d'aprile di u 1953, apprufittannu di u fattu chì Stalin hè mortu u 5 di marzu, Hitler hà attaccatu novu à l'URSS. Un tentativu hè statu fattu per ottene l'egemonia mundiale.
  Senza Stalin, e truppe sovietiche resistenu piuttostu debbuli. È e forze eranu ineguali. Inoltre, u Giappone è a Turchia sò entrati in a guerra.
  Un mesi dopu, i tanki piramidali tedeschi circundanu Mosca è catturà u Caucasu. È trè mesi dopu eramu digià in l'Urali. Alas, e forze sò troppu ineguali. Inoltre, ci sò diffirenzii in a dirigenza di l'URSS.
  In cortu, dopu à cinque mesi di guerra, l'URSS hè stata infine occupata da u Terzu Reich è u Giappone.
  Tandu paria chì l'umanità avia finalmente trovu unità. Ma ci sò dui superpoteri in u mondu - u Terzu Reich è u Giappone. È Hitler u 20 d'aprile di u 1956 principia una altra guerra. Attaccà u Giappone.
  È e ragazze participanu à a battaglia. Gerda hè una strega chì attacca i samurai.
  E ragazze di l'Armata Rossa. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Eccetera. Tutte queste ragazze anu una cosa in cumunu - cumbattenu scalzi è in bikini.
  E facenu assai efficace. Sbuchjanu u Giappone... Sottu à i colpi di i bastoni tedeschi è di a coalition, i samurai correnu è si ritiranu.
  Gerda è Charlotte si battanu inseme nantu à un tank piramidale. E ragazze sparanu à i giapponesi, smash cars è cantanu:
  - Semu super, super campioni ! È sfraciremu tutti i bug !
  Gerda pressò u buttone di u joystick cù i so pedi nudi, chjappà a vittura giapponese è frustò:
  - Sò un guerrieru cù un urdinatore in u mo capu !
  Charlotte hà sparatu ancu, hà apertu a vittura di u samurai è sguillava:
  - È u mo circondu, ch'elli sianu i più brillanti è più cool !
  È ancu cumu mostrarà a so lingua !
  E zitelle distrughjenu u Giappone... I samurai perdenu culunii, navi è tanki.
  A tecnulugia giapponese ùn pò micca paragunà cù a tecnulugia tedesca. È i Nazis anu più suldati. Allora avanzanu abbastanza bè. È i samurai ùn facenu nunda, ma si rallegra è scopre i denti. Più precisamente, sò tristi, ma anu sempre i denti.
  Parechji mesi di cummattimentu, è a Cina, l'Indocina è altre terri sò stati ricuperati. I Nazis sò ancu sbarcati in u Giappone stessu.
  Quì a battaglia si sviluppò, è i nazisti anu utilizatu l'armi nucleari. È tanta distruzzione è distruzzione.
  Iè, i samurai eranu fora di furtuna ! Sò cascati sottu à un tali club. Fine cumpleta!
  È in generale tuttu pare assai divertente.
  E ragazze sovietiche mettenu i samurai nantu à i ghjinochji è li furzeghjanu à basgià i so pedi nudi.
  E bellezze si ricordanu cumu i Nazis li lasciavanu falà. È questu hè assai cool.
  Alenka è Natasha cantanu:
  - A distruzzione hè una passione, ùn importa chì tipu di putenza ! L'autorità anu sempre beatu u sangue di l'altri ! Ebbè, l'amore regna in u core !
  È u listessu modu si chjappà i samurai. È mentre pressu, è cù mitragliatrici, falcianu a linea.
  Ma Tokyo era digià cascatu... A guerra durò sei mesi è finisci cù a vittoria di a Wehrmacht.
  È u 1 di ghjennaghju di u 1957, i tedeschi attaccò a Turchia è a scunfitta ancu. Dopu à quale tutti l'altri paesi di u mondu sò stati inclusi in u Terzu Reich.
  A furmazione di un imperu unificatu hè stata cumpletata. Digià in u 1947, i tedeschi volanu in u spaziu, è in u 1958, u 20 d'aprile, sbarcavanu nantu à a Luna. Cusì principia l'era di l'espansione spaziale. Hitler hè mortu in u 1959, dui ghjorni prima di u so settanta anniversariu.
  Pocu prima di questu, un referendum hè statu fattu nantu à a creazione di una munarchia, è u Führer hà sappiutu numinà un eredi. Hè diventatu unu di i numerosi figlioli di Hitler ottenuti per inseminazione artificiale.
  U regime fascista era crudele, ma hà purtatu l'ordine à a Terra. À pocu à pocu, più è più persone ricevenu a citadinanza di l'imperu.
  Sviluppendu secondu u pianu è aduprendu i rializazioni di a scienza, a Terra hà risolviu gradualmente u prublema di fami, epidemie è disoccupazione.
  A natalità hè stata cuntrullata è u crimine hè statu cummattutu cù successu. In u 1974, a ghjente volò à Mars. È un annu dopu à Venus. In u 1979 à Mercury. In u 1980 à e lune di Jupiter. È in u 1987 sò sbarcati nant'à u pianeta più luntanu Plutone. L'esplorazione spaziale era in corso.
  In u 2000, l'imperatore di Germania è tuttu u pianeta Terra, Friedrich u Terzu è u figliolu di Hitler, hà attribuitu a citadinanza di u Terzu Reich à tutte e persone di u pianeta Terra. È l'ugualità formale di tutte e razze è di i populi hè stata annunziata.
  È in 2017, a prima spidizioni interstellare in altri mondi principia.
  In u 2019, Fidiricu Terzu hè statu assassinatu è Franz divintò u novu imperatore. U so regnu fu cortu. Dui anni dopu, un colpu militare hè statu fattu è a dinastia di Hitler hè finalmente cascata. È i Republicani sò ghjunti à u putere.
  U rinascimentu di a demucrazia è u sistema multipartitu hè statu annunziatu. U nazismu hè mortu gradualmente.
  In u 2030, hà dumandatu l'elezzione di u coordinatore supremu di u putere umanu. Era Alenka, una strega guerriera chì avia digià più di centu anni. Ma a zitella ùn hà micca età è ùn hà micca cambiatu annantu à l'anni. Sempre musculosa è ghjovana, fresca è bella.
  Ella urdinò a distruzzione di tutti i monumenti à Adolf Hitler è a brusgia di i so ritratti.
  Dopu chì Alenka cuntinuò a so espansione in u spaziu ... In centu anni, a ghjente si stalla in a mità di a galaxia.
  Allora scoppiò una guerra cù una civilisazione chì respirava fluoru. Ma ùn hè micca cusì spaventosa in tuttu. I terrestri, avè una tecnulugia più avanzata, vincenu.
  È dopu à un paru di seculi, tutta a galaxia divintò umana è parechji vicini.
  È eccu un altru centu anni, è anu scupertu una manera di viaghjà à traversu u tempu. È caccià a ghjente da u so passatu prima di more. E poi rimpiazzà cù biomodelli.
  Allora Hitler hè statu cacciatu prima di a so morte è traspurtatu à u futuru. Ci hè statu u prucessu di u più grande dittatore di tutti i tempi è di tutti i populi. Anu decisu di ritruvàlu culpèvule di crimini atroci è cundannallu à un miliardo d'anni di prigiò, postu chì a pena di morte ùn pò micca esse in una supercivilizazione umana.
  Hitler hè statu rejuvenated, turnendu in un zitellu di circa tredeci, è mandatu in una culunia induve altri criminali nazisti, chì sò diventati ancu zitelli, sò stati imprigiunati.
  Ci anu studiatu, travagliatu, campatu daretu à e sbarre.
  Quelli chì si cumpurtavanu bè sò stati dati cundizzioni più faciuli: sò stati purtati in excursioni è datu pranzi di lussu. A vita era bona per i ghjovani prigiuneri: cellule separate cù camere gravitazionali, bagni è computer, gimnasti è tempu di divertimentu.
  True, ci era pocu tempu liberu è aghju avutu à travaglià fisicu - terapia occupational per i criminali. Ma questu ùn hè micca scantu in i corpi ghjovani.
  Adolf Hitler era un zitellu è ùn hà micca crisciutu. Ma à u stessu tempu era sanu fisicu, mi sentu bè, avia una tavola excelente. I prigiuneri anu ancu i diritti umani.
  Da u tempu à u tempu, per un bonu cumpurtamentu, l'anzianu Fuhrer hè statu pigliatu nantu à navi stellari è permessu di visità altri mondi.
  À u tempu, a terapia occupazionale diminuì è u tempu di divertimentu è di ghjocu hà aumentatu.
  I seculi passanu. L'umanità s'hè diffusa in tuttu l'universu. È cusì, infine, una amnistia seguita è u Führer hè statu liberatu. Ùn hà micca soffrendu, à u cuntrariu di e so numerose vittimi. Una nova grande guerra era appena principiata cù una civilisazione di farfalle da un altru universu, è l'anzianu Fuhrer s'hè vuluntariu per l'esercitu. È u so cumandante era l'incantu Gerda, chì, cum'è tutti l'abitanti di l'imperu umanu, universale, era immortale è sempre ghjovanu.
  
  
  SECRETARI GENERAL SHELEPIN
  A storia hà cambiatu un pocu, è l'attentatu d'assassiniu di Leonid Ilyich Brezhnev hè accadutu in u 1965, è hè statu successu. U ghjovanu presidente di u KGB Shelepin divintò Sicritariu Generale. Per avà, Kosygin resta primu ministru. Shelepin hà iniziatu à stringhje i viti è mette e cose in ordine. A ghjurnata di travagliu hè stata allargata, è sò state introdutte penalità più severi, cumpresa a prigiò per esse in ritardu per u travagliu è fallimentu di cunfurmà i normi di u travagliu.
  Stalin hè statu riabilitatu è u cultu di a parsunalità hè statu restauratu. È assai altri esempi di stringhje i viti. A lotta contru l'ubriachezza, è a riforma di Kosygin.
  E poi riforma di i prezzi.
  L'URSS hà sviluppatu ancu più veloce ch'è in a storia reale sottu Brezhnev, è Shelepin, cumminendu elementi di l'ecunumia di u mercatu è a dura frusta stalinista, hà ottinutu risultati significativi. Inoltre, Shelepin, in vista di a caduta di a natalità, hà introduttu tassi draconiani nantu à i bachelors, famiglie senza figlioli è famiglie cù un zitellu. L'abortu hè statu pruibitu, è i contraceptivi sò praticamente micca venduti.
  I prestazioni per i zitelli anu aumentatu.
  Questu hà ancu purtatu à i tassi di nascita più altu, in particulare in e regioni russe di l'URSS. A crescita di a pupulazione era assai più altu ch'è in a storia reale.
  Shelepin hà ancu aumentatu u so potenziale militare, superendu i Stati Uniti in l'energia nucleare, è ancu in l'armi cunvinziunali. È ci era ancu Vietnam... L'autorità di i Stati Uniti in u mondu hè cascata, è ci sò stati difficultà colossali in u paese.
  A pulitica di distensione principia... Hè stata accumpagnata da una crescita economica più veloce in l'URSS. A gestione dura di Shelepin hà datu risultati megliu cà u stilu lento di Brezhnev. È a pupulazione hè cresciuta più veloce ...
  L'URSS penetrò sempre più in Africa, è in u 1979 mandò e truppe in Afganistan.
  È l'Olimpiadi di Mosca di u 1980 eranu un triunfu colossale! Più di centu cinquanta olimpiadi sovietici sò stati premiati d'oru.
  È tandu l'armata suviètica attaccò, è l'Iran, induve Khomeni hà pigliatu u putere.
  Anu scunfittu l'Iraniani abbastanza rapidamente, ma anu patitu qualchì perdita.
  Una parte di l'Iran hè diventata parte di l'URSS. Induve campanu l'Azerbaijani etnici, si uniscenu à l'Azerbaijan. Turkmenistan hà ricivutu parte, è i Kurdi sò diventati una repubblica sucialista suviètica dopu un referendum.
  L'URSS hà allargatu i so cunfini per a prima volta da u 1945. Una parte di l'Iran diventò Iraqi, è Saddam Hussein si unì à u Pattu di Varsavia.
  Allora u nordu di l'Afghanistan cù l'Uzbeki è i Tajiks intrinu in l'URSS.
  Dopu ci era una guerra cù u Pakistan - l'URSS è l'India. Un grande tarritoriu hè statu catturatu.
  Uni pochi anni dopu, i referendum sò stati, è u Pakistan, cum'è u sudu di l'Iran è l'Afghanistan, diventenu parti di l'URSS.
  A guerra civile scoppiò in Jugoslavia è hè stata occupata ancu da e truppe suvietiche, è dopu l'Albania. Dopu chì sti paesi sò ancu intruti in u Pattu di Varsavia.
  I Stati Uniti eranu in crisa, soprattuttu sottu Reagan. Ci era un disordine di massa trà i neri è altre persone di culore. L'ecunumia hè cascata più.
  In u 1977, l'URSS hà aduttatu una nova custituzione chì facia più autoritariu a forma di guvernu rapprisentata da u postu di presidente di l'URSS. È a secessione di e repubbliche da l'Unione hè pruibita.
  È in u 1988, i primi elezzione presidenziale in a storia di l'Imperu Suvièticu sò stati!
  Di sicuru, Shelepin li hà vintu... Scoring quasi centu per centu. L'URSS hà righjuntu u piccu di u sviluppu. In u 1990, e truppe irachene piglianu Kuwait, l'Arabia Saudita, Brunei, l'Emirati Arabi Uniti, Oman...
  I prezzi di u petroliu sò aumentati bruscamente ...
  A crisa in i Stati Uniti hè aggravata. U novu presidente Bush era littiralmente sbulicatu sottu à i colpi di u destinu. I neri si sò ribellati... È dopu à l'elezzioni di Bill Clinton in u 1992, i Stati Uniti si spartevanu cumplettamente...
  Cuminciò una guerra civile è massacri.
  In u 1993, Shelepin hà vintu novu l'elezzioni presidenziale di l'URSS.
  In u 1995, e truppe sovietiche occupanu l'Alaska è un mesi dopu anu tenutu un referendum quì nantu à l'unione in l'URSS...
  Cusì, un altru sognu hè statu realizatu - per vultà Alaska, sicuru, stupidu vendutu, in Russia.
  Tuttu paria di andà secondu u pianu... In u 1997, e truppe sovietiche occupanu a Finlandia è anu tenutu un referendum quì nantu à l'inclusione in l'URSS. Cusì, una altra repubblica suviètica hè stata urganizata.
  Era rude però!
  Allora ci era sempre battaglie in l'Arabia Saudita quandu una rivolta islamista hà scoppiatu, ma sò stati soppressi rapidamente.
  In u 1998, Shelepin hè statu elettu à un terzu mandatu.
  L'URSS attaccò a Turchia, soprattuttu da quandu l'OTAN hà colapsatu. È l'hà aghjuntu à a so squadra.
  In u 2000, Shelepin hà infini campatu una vita longa è accadutu, hà guvernatu l'URSS per 35 anni - battendu u risultatu previ di Stalin, è hè mortu.
  U sistema di putere era abbastanza stabile è autoritariu. U vicepresidentu hà ereditatu i puteri finu à e novi elezzioni. È divintò Gennady Zyuganov. Chì hà fattu una bona carriera di hardware.
  L'URSS ùn hà micca realizatu sequestri per qualchì tempu... Dopu à a crisa, l'Auropa stessa intrì in u CMEA è in u Pattu di Varsavia.
  Ma e relazioni cù a Cina anu aggravatu. A rivalità hè diventata più forte.
  In l'URSS stessu, grazia à a pulitica demugrafica, a rata di natalità ferma assai altu. Ma questu hà purtatu à a superpopulazione è a carenza di cibo.
  L'ecunumia pianificata era digià sempre in deficit. E ancu s'è in l'industria, u sviluppu di a tecnulugia è a custruzzione di novi fabbriche hà permessu di cummattiri d'una certa manera a carenza di merchenzie, in l'agricultura hè assai più difficiuli di aumentà volumi cù metudi coercitive è trattori. Ùn hè micca cusì faciule per migliurà l'agricultura.
  In l'alizzioni di u 2003, Zyuganov hè statu elettu cù più di novanta nove per centu. Ma ci sò stati qualchi prublemi... In particulare cù l'alimentariu.
  È ùn ci hè micca un locu per cumprà - l'Europa hè diventata sucialistu, i Stati Uniti sò ingugliati in a guerra civile. Ùn pudete micca ottene assai in Brasile è Argentina. Di sicuru, ci sò prublemi.
  L'URSS si trova in una piccula crisa alimentaria. Chì prestu addivintò crònica, ma in u 2008 Zyuganov hè statu novu elettu presidente. A pusizione di u dittatore hè stata stabile. Ma a penuria di l'alimentariu hè diventata più aguda... In u 2011, l'indennità per i zitelli sò state ridutte in l'URSS è l'abortu hè statu torna legalizatu.
  Anu cuminciatu à luttà contr'à a natalità assai alta, in particulare in e regioni musulmane di l'URSS. À u listessu tempu, a machina militare sovietica si batteva in Africa è spinghje l'Imperu Celestial fora di l'Indochina. In u 2013, Zyuganov fù rielettu novu.
  Ma sta volta u percentuale era ligeramente più bassu. In l'URSS, u desideriu di a demucrazia s'intensifica. A ghjente vulia più libertà. Zyuganov hà suggeritu:
  - Permettemu un paru di ghjochi !
  È dui più veramente registrati: LDPSS è SDPSS. Anu cuminciatu à ghjucà l'apparenza di a demucrazia. Zyuganov hà datu un pocu più di libertà à i media.
  In l'elezzioni di 2018, dui candidati anu battutu contru Zyuganov: Ksenia Sobchak è Vladimir Zhirinovsky. Per a prima volta, l'elezzioni sò state realizate nantu à una basa alternativa. È inaspettatamente, Zyuganov hà persu strettu à u ghjovanu Ksenia Sobchak - chì hà ricevutu vinti nove per centu di u votu - quasi furzendu una seconda volta.
  Dopu chì tutti eranu cunvinti chì ci era a demucrazia in l'URSS. Ragazze nude è filmi d'azzione sanguinanti apparsu nantu à i schermi di televisione.
  In a pulitica estera, e relazioni cù l'unicu cuncurrente veru di l'URSS, a Cina, anu aggravatu. Perchè ùn ponu micca dui acelli ghjunghje nantu à u stessu pianeta?
  I Stati Uniti sò in profonda decadenza è ùn ponu micca ghjucà un rolu significativu. È l'Alaska hè suviètica. Tuttu hè cusì sospesu ...
  L'URSS hè sempre in penuria è una crisa alimentaria, ancu s'è u cumplessu militare-industriale travaglia assai bè.
  È avà, in u 2023, sò accaduti novi elezzioni presidenziale in Russia... Ancu più demucratiche, è sò vintu inesperu... da u campionu mundiale di pugilatu Sergei Kovalev. Ma questu hè un'altra storia!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - PRESIDENTE DI RUSSIA
  In unu di i sviluppi alternativu di a storia, in l'alizzioni di u 1996, u terzu postu hè statu pigliatu micca da Lebed, ma da Vladimir Zhirinovsky. Ebbè, in fondu, in a storia vera, hè ciò chì tutti aspettavanu.
  Quale averia pensatu, dopu à u fallimentu di u KRO guidatu da Lebed in l'elezzioni parlamentari, ch'ellu hà da esse cusì forte in l'elezzioni presidenziale russa ? Ma Zhirinovsky sempre, in cundizioni di cuncurrenza feroce, hà pigliatu u sicondu postu à quellu tempu, è hà avutu almenu deci per centu. Allora... In ogni vittoria è scunfitta ci hè un elementu di chance è furtuna.
  Cum'è u triunfu di Zelensky in Ucraina, Lukashenko in Bielorussia è Putin in Russia. Cum'è u successu di Zhirinovsky stessu in u 1993.
  Ma poi e cose sò peghju per u Cignu. Inoltre, Zhirinovsky hà parlatu fermamente à i dibattiti televisivi, è minacciava di impiccà Yeltsin, è hà dettu chì a Duma ubbidisce solu à ellu. È si paragunò assai favurevule cù Hitler - ricurdendu i rializazioni di stu grande Dittatore!
  Cumu in sette anni l'ecunumia hà crisciutu duie volte è mezu, u disimpiegu hè sparitu, è a natalità hè aumentata una volta è mezu. A criminalità hè triplicata. È serà cusì sottu Zhirinovsky! In quantu à tuttu u restu, Zhirinovsky ùn hà micca urganizatu u genocidiu è ùn batterà micca cù i Stati Uniti! È l'armi nucleari vi prutegeranu da ogni agressione!
  Tuttu chistu hà aghjustatu, è Zhirinovsky hà puntuatu quindici per centu, pigliendu u terzu postu per un largu margine.
  È in i ranghi di Eltsin ci era u panicu: avianu miscalculated. Chì fà ? Hanu pruvatu à vince Zhirinovsky à u so latu. Ma i cumunisti prumessi Vladimir Volfovich assai di più: per ellu personalmente u postu di secretariu di u cunsigliu di sicurezza è assistente di u presidente in tematiche militari, è cinque posti più in u guvernu. Cumpresu u Ministru di l'Affari Esteri per Mitrofanov, è u postu di Ministru di l'Affari Interni per Abaltsev.
  Di sicuru, Eltsin ùn pudia micca prumessu tantu. Troppu posti sò digià pagati.
  Solu Lebed, chì hà pigliatu u quintu postu, hà pussutu esse invitatu à a squadra di Eltsin, ma Yavlinsky era contru à i dui candidati presidenziale.
  È tandu Eltsin hà patitu un attaccu di cori da a sobrecarga di disordini emotivi. Ùn ci hè forza per alzà è fà una rivoluzione.
  In cortu, Zyuganov vincìu a seconda volta, è ci hè statu un cambiamentu di putere. È l'inaugurazione coincide cù l'assaltamentu di a capitale di a repubblica, Grozny, da i Ceceni.
  Ma i militanti sò stati intrappulati. A maiò parte di elli sò stati distrutti durante l'assaltu à Grozny. Dopu chì i militanti, guidati da Yandarbiev, anu dumandatu di novu pietà. Ma Zhirinovsky insistia à cuntinuà a guerra. E Zyuganov hà appruvatu questu. A guerra di guerriglia cuntinuò per parechji anni, ma dopu i terroristi fizzled pocu à pocu. In Russia, sottu à i cumunisti, una crescita hà cuminciatu, l'ecunumia hà cuminciatu à sviluppà rapidamente.
  A cumminazzioni di metudi pianificati è elementi di u mercatu hà pruduttu risultati impressiunanti. È l'ecunumia hà crisciutu rapidamente. Zyuganov hè statu facilmente elettu à u prossimu mandatu, è dopu hà mudificatu a custituzione, chì hà permessu di candidà per u presidente un numaru illimitatu di volte. Questu hè ciò chì hè statu cunsacratu in u referendum. È in u 2004, Zhirinovsky hè arristatu, è u so partitu hè statu pruibitu. Zyuganov hà trattatu cù i so avversari pulitichi. E relazioni cù l'Occidenti sò abbastanza tense. È in u 2014, a Russia hà pigliatu ancu a Crimea. In u risultatu, a Guerra Fridda ripigliò . È a Russia hè stata sottu à sanzioni. Ma Zyuganov includeu ancu u sudu-est di l'Ucraina in Russia. È espansione l'imperu. Questu hè ciò chì hà causatu i scontri. Dopu à u putere di Trump, a situazione hè diventata ancu più cumplicata. A Russia hà battutu una guerra in Siria è hà stabilitu una basa in Venezuela. A situazione era à l'ora di a guerra nucleare. Allora l'Occidenti offriva l'opzione di caccià i cumunisti da u putere.
  Tuttavia, solu sguassà Zyuganov hè di pocu utilità. Avete bisognu di mette u vostru omu. È dopu Natasha Sokolova hè stata nominata per l'elezzioni presidenziale 2020!
  Natasha Sokolovskaya hè u tipu di ragazza chì pò scunfighja ogni avversu. È ùn rinunciarà mai. Chì un vechju Zyuganov hè contru à ella. Quale hè chjaramente malatu è hà dettu a listessa cosa dapoi vinticinque anni.
  È quì ci hè una intriga. Inoltre, Natasha hè quaranta anni più ghjovana chè Zyuganov è assai bella!
  È l'ecunumia russa hè torna in crisa è sò prudutte assai beni inutili. Natasha hè ancu un eroe di a Federazione Russa, cum'è guerrieru. Ella, sicuru, pò cumpete cù u vechju, malatu, dittatore annoiatu. Inoltre, Zyuganov addivintò troppu cunsirvatori è strinse i cummircianti privati, cusì chì ci era una carenza di parechje cose. In particulare quandu u cumerciu privatu hè stata suppressa. Ancu u burro è u sapone sò diventati rari, è i cuponi per parechji prudutti riappariscenu. Cum'è Zyuganov hà crisciutu, diventò sempre più un nemicu ardente di u capitalismu.
  È hà dumandatu più sucialismu !
  Natasha Sokolovskaya hà prumessu di rinvià l'abbundanza di merchenzie à i prezzi bassi, a cumpetizione è a pruprietà privata. È in generale, torna a vera demucrazia, cumpresu u trasferimentu di a pupa! Ebbè, u populu, stancu di a mancanza di tirannia di a censura, cuntrullata da i media, susteneva vehementemente tuttu questu. È Natasha hà facilmente cullatu dui milioni di firme ! Si n'andò in battaglia sottu i slogans: "Siate liberu è diventate riccu!"
  A zitella era assai militante, è ghjunse à a manifestazione cù solu bikini è scalzi.
  A bellezza, lampendu i so tacchi nudi, cinguettava:
  - Cacciemu i cummissari da e fabbriche ! Chì ogni fabbrica appartene à i travagliadori ! È a terra hè per i paisani !
  È hè una zitella assai pompata! È i so musculi sò cum'è l'acciaio.
  È cumu si canta;
  Sò u falcu di a pace è di a guerra,
  Natu sottu a stella più luminosa ...
  Figlioli fideli di a patria -
  Amore - grande, veru!
  
  Creemu un bellu mondu,
  In quale ci sarà a felicità avà...
  Lascia chì u sole di Cherub brilla,
  Russia santa, esaltata!
  
  Averemu i nostri sogni
  Ùn ci sarà più bella cosa in l'universu !
  U zitellu alzarà a spada è voi,
  Chì a felicità sia u vostru locu !
  
  È in l'universu bellezza,
  Hè ora chì a mo grande Patria brilla !
  Ancu s'è a zitella corre scalza,
  Credimi, camperemu prestu sottu à u cumunisimu !
  
  A maestà di a bellezza di l'alte muntagne,
  E steppe d'oru cù una catifa fragrante!
  Spazzaremu a basura di l'universu
  Credimi, ùn ci dispiaceremu micca a nostra vita !
  
  È tuttu in u mondu sarà bè,
  Dopu tuttu, u cumunismu triunfarà in ogni locu !
  Quale hà un cisellu in manu,
  Quale preferisce una mitragliatrice è balle !
  
  Ciò chì facemu durà per sempre,
  Custruemu cità scherzendu nantu à Marte !
  I Slavi sò terribilmente putenti,
  Diceremu à a ghjente di u mondu - salutu !
  
  U sangue chì scorri hè per suminà,
  À quale crescenu i graneddi di l'amore !
  Pò esse bonu per tutti in u mondu sublunariu,
  Ùn siate micca solu un cavaliere pappagallo !
  Dopu tali canti pudete ballà, saltendu è saltendu cù i vostri pedi nudi. È a zitella hè in generale maravigliosa è super classa! Quì, cù i so pedi nudi, hà strappatu u ritrattu di Zyuganov.
  I cumunisti ruggini, è u populu si rallegra : tutti volenu cambià ! Ci hè più demucrazia in l'ecunumia è a pulitica.
  Cusì chì pudete fà burla di dittaturi è bigwigs finanziarii in i media. U Partitu Cumunista di a Federazione Russa hè ancu odiatu da a ghjente. Ricurdavanu cù nostalgia i tempi di Eltsin, quandu i magazzini eranu pieni di merchenzie, è donne nude è interessanti spettaculi pulitichi sò stati mostrati in televisione. Era cusì bellu!
  Parechji si ricurdavanu di a pulitica interessante è di u parlamentu turbulente. Ùn hè micca cum'è avà - quandu ci sò solu cumunisti in a Duma è votanu in favore tuttu u tempu!
  Tutti eranu stanchi di Zyuganov è e persone chì campavanu peggiu è peghju vulianu cambià!
  A bella Natasha Sokolova hà prumessu questu! Chì ci saranu cambiamenti è novi rializazioni. Chì i Russi ùn saranu micca solu i primi à vulà à Mars, ma ancu viveranu megliu cà in i Stati Uniti. È ch'ella moverà muntagne ! È a muntagna si scioglie è e fureste brusgianu !
  Ma avà a campagna elettorale hè digià in corso. A zitella piglia impulsu. È ancu sguilla :
  - Seraghju cum'è Gagarin ! E prumetti muntagne d'oru !
  È cumu si cumencia à saltà. In cortu, l'elezzioni sò stati tenuti è Natasha Sokolovskaya divintò u novu presidente!
  Zyuganov hà avutu un attaccu di cori! È Natasha hà suggeritu:
  - Creemu un statu unicu cù l'America !
  È si facianu referendum, è nasce un imperu cumunu !
  Hè quì chì finisce u conte di fata, è bravu à quelli chì l'anu à sente !
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVICH - U GRANDE
  Un altru AI, quandu u 5 di ghjennaghju di u 1905, un tentativu hè statu fattu u Tsar Nicholas II. È solu uni pochi di centimetri ùn sò micca abbastanza per l'imperatore per esse culpitu da buckshot. Ma s'ellu hè solu un pocu ... U Tsar hè mortu è u so figliolu Alexei Nikolaevich Romanov divintò nominalmente u monarca. E Nikolai Alexandrovich Romanov fù numinatu reggente sottu à ellu. Un omu d'intelligenza straordinaria, duru è forte di vuluntà.
  I primi passi di u novu imperatore eranu di rimpiazzà Kuropatkin cù Brusilov, è Rozhdestvensky cù Nebogatov.
  A pusizione di Russia in a guerra cù u Giappone era difficiule. Port Arthur hè digià cascatu. Ma e forze in Manchuria sò sempre significativu. Inoltre, a qualità di e truppe russe cresce cù l'arrivu di regimenti selezziunati da a parti europea di Russia.
  Ma i giapponesi, à u cuntrariu, mettenu i so megliu regimenti in battaglie precedenti, è vicinu à Port Arthur.
  Allora Kuropatkin hà avutu ogni chance in a battaglia di Mukend. Solu Kuropatkin stessu era un cumandante pocu impurtante.
  Ma Brusilov hè veramente un grande talentu militare. È prontu à cummattiri un nemicu di forza quasi uguale. Ma i suldati russi anu un fucile megliu cà i giapponesi, è e truppe stessu seranu megliu.
  Brusilov hà preparatu bè per a battaglia. Copre i fianchi è andò nantu à a difesa. È si rinforza. U so pianu per a battaglia era simplice: sguassate i giapponesi nantu à a difesa, è dopu, quand'elli eranu esauriti, risolve a materia cun un contraattaccu.
  Brusilov, sicuru, hè un stratega, ma Kuropatkin ùn hè micca.
  È a battaglia principia in ferraghju è durò duie simane. Frà altre cose, Brusilov hà avutu u sapè fà, un battaglione sanu di belle ragazze. Hè statu reclutatu in fretta trà l'omi single è i ghjovani belli, furmatu per un mesi, è ghjittatu in battaglia.
  A cosa più interessante hè chì tutte e ragazze eranu scalzi. È questu li hà datu a forza di a Mamma Terra, è li rende invulnerabili à i balli è i cunchiglia.
  E zitelle eranu cumandate da Anastasia Orlova è i so quattru assistenti: Natasha, Zoya, Augustina è Svetlana.
  Dopu avè pigliatu a difesa è scavatu trincee, e zitelle aspittàvanu i giapponesi... È dopu i samurai si arrampicanu in catene grossi. L'artiglieria cumencia à u focu.
  È e zitelle piglianu u fucile Mosin in manu. È sparemu da una distanza à i Giapponesi.
  Sò guerrieri forti, assai di elli sò cacciatori siberiani. Cumbattinu cù gammi nudi, malgradu u frivaru, in faldes curtite è pance aperte.
  Tiranu colpi è cantanu per sè stessu :
  - A Russia hè stata famosa per seculi cum'è santu,
  U nostru grande rè hè simplicemente Alexei,
  Sò un figliolu degnu, cunnosci Nicholas,
  È u core hè ancu più veru chè a mente !
  I guerrieri sparanu cù precisione è sbattenu i giapponesi à una distanza.
  Anastasia spara è dice:
  - Per a Patria, un bellu sognu !
  Dopu Natasha spara, sbatte u Giapponese è grida:
  - Per a nostra santa Rus' !
  Zoya tira, abbattendu u nemicu è sibilendu:
  - Innò, u nemicu hà una chance !
  Tirà cù precisione, è Augustine :
  - Per e generazioni future !
  Punch è Svetlana, abbattendu dui giapponesi:
  - Per i santi nomi !
  I guerrieri ùn ci vole à dì : veramente cool !
  È i giapponesi sò strisciati cù perdite pesanti. Ancu s'elli si avvicinanu. Ma e ragazze sparanu cù precisione è senza stop. Tiranu è sparanu. Tiranu è sparanu. È ùn mi lascianu micca. È quandu u samurai s'avvicinava assai, e zitelle cuminciaru à lancià granate cù i so pedi nudi. È dimostranu a so inflexibility.
  È i piedi nudi lancianu cose letali à u samurai. È avà i giapponesi sò sbulicati in redutti. U so impulsu si debilita. È quandu si avvicinanu, i guerrieri li scontranu cù sabre è baione. Finiscenu l'ultimu samurai.
  È cantanu cù un sguardu assai entusiasmu.
  Dopu avè esauritu i giapponesi in difesa, e truppe russe guidate da Brusilov lanciavanu una offensiva decisiva è cacciò u sudu giapponese. Brusilov, à u cuntrariu di Kuropatkin, hà agitu decisivamente è guidò u samurai senza firmà. È hà sappiutu catturà Port Arthur subitu, ghjustu nantu à e spalle di u nemicu.
  E ragazze scalze di u battaglione d'aquile d'Anastasia Orlova irrumpiu in a cità.
  Ils se sont précipités à travers Port Arthur et ont tiré et lancé des grenades à l'ennemi à pied nu.
  E anu sfracicatu i giapponesi cù sabre. Chì pensanu ch'elli piglianu Port Arthur per tradimentu ? Ma quì hè u diavulu dui ! I suldati russi ricuperanu sta cità.
  È s'è e nostre donne cumbattenu ! Questu generalmente significa chì ùn vi lasciaranu micca!
  È anu tagliatu i Giapponesi.
  È i prigiuneri sò custretti à ghjinochje è basgià e sole nude è polverose di i pedi di e donne.
  Diventanu ubbidienti è li piace ancu.
  Un samurai ùn solu liccava i sole di Natasha cù a so lingua finu à ch'elli brillavanu, ma ancu s'arrizzò più altu. A zitella hà permessu di trattà u diamante di a feminità cù a so lingua.
  Dopu à quale ronronò cum'è un gattu.
  I guerrieri anu fattu un bellu travagliu. È avà sò cacciati colonne di prigiuneri. Induve hè andatu u spiritu di cummattimentu di u Giappone ?
  Port Arthur hè cascatu. E poi l'armata russa di Brusilov si trasferì in Corea.
  È u battaglione di Anastasia corre davanti. Piglianu samurai nantu à a strada, è e zitelle li furzanu à i so ghjinochji.
  È basgianu i so tacchi polverosi è i stinchi abbronzati.
  Guerrieri di lotta. È divertente.
  Anastasia, saltendu è lanciandu dischi cù i so pedi nudi, dumandò à Natasha:
  Hè bellu di luttà ?
  A zitella bionda rispose sinceramente:
  - Quantu bè?
  Anastasia fece l'occhiolino:
  - Cume hè quandu avete aduprà a lingua nantu à a figa ?
  Natasha hà rispostu sinceramente:
  - Solu super!
  Allora anu distruttu un altru battaglione giapponese. Hanu ligatu i prigiuneri.
  Dopu chì li detti prugne decentu nantu à u nasu cù e punte di i so pedi nudi !
  È e zitelle sò sfracicà i samurai è l'armata di Brusilov, tuttu va avanti è aumenta u momentu.
  L'armata russa ghjunghje sin'à u sudu di a Corea. È cunquistò a Peninsula.
  Una parte di u squadron russu fù scuttled in Port Arthur. È l'ingegneri russi cuminciaru à elevà e navi è restaurà.
  Malgradu a scunfitta cumpleta di i samurai nantu à a terra, a guerra cuntinueghja sempre. In mare i Giapponesi eranu più forti. Ma dopu hè ghjuntu Nebogatov. À a strada, guidò u squadron à Port Arthur più abilmente. È cusì l'armata russa hè stata rinfurzata. Quì un squadrone partì ancu da u Mari Neru.
  Nebogatov era inferjuri à i Giapponesi in forza, ma micca troppu. In a rialità, a qualità di i navi russi ùn hè micca peghju. Ci sò uni pochi di elli menu in numeru. Ma i cunchiglia sò più perforanti.
  Nebogatov andò à u mare. Togo hà datu a battaglia. Ma s'hè risultatu chì micca tutti i cunchili russi splode - a polvara hè cruda! L'umidità hè alta.
  Ma Nebogatov hà vultatu u squadron in Port Arthur in tempu è ùn perde micca una sola nave.
  Avemu avutu à passà u tempu à rimpiazzà i cunchiglia è à rinfurzà e forze. Finu à chì u squadron ghjunghje da u Mari Neru.
  A guerra si trascinò, cum'è i costi di questu. E duie parti vulianu fà a pace. Ma i Giapponesi occupanu sempre una pusizioni duminanti in mare.
  Ma i cunchiglia sò stati rimpiazzati, è a Flotta di u Mari Neru hè stata criata. È à u stessu tempu, e ragazze scalze si tiravanu ancu.
  È a nave cù e zitelle si trasfirìu in battaglia à tutta velocità. E ragazze a gambe nude in bikini saltavanu è giravanu intornu à i fucili. Puntanu i so fucili è sparanu.
  E bellezze sparanu è tagliate i navi tedeschi. Anu fattu questu cun furia salvatica. I guerrieri eranu assai sexy è musculi. Nunda si compara à elli. U Giapponese ùn pò micca cummattiri cun tali ragazze.
  E pipi culpiti da cunchiglia cascanu.
  È i guerrieri saltanu è urlanu:
  - Semu ragazze super classi !
  È mostranu a so lingua ! È si sparanu, ùn permettenu micca à i samurai di scappà. Rispundenu in modu aggressivu. Ma ricevenu una risposta da e bellezze. L'incrociatore giapponese hè digià affundatu. È e zitelle saltannu è sbattenu i so pedi nudi. Sò cusì grandi ladri. Chì nunda ùn pò piantà.
  E ragazze guerriere si battenu è saltannu. È sparanu samurai cù prughjetti. È à u stessu tempu sguillanu sempre.
  Natasha grida :
  - Gran zar Alexei ! Serà assai sàviu !
  Zoya, sorridendo e sparando, aghjunse:
  - Hè u più sàviu di u mondu ! Serà assai maravigliosu!
  Allora Augustine, sparendu à i giapponesi, cantava:
  - U più sàviu serà !
  Successivamente Svetlana sparò, schiacciando i nemici e ringhiando:
  - Alexey hè bellu!
  Anastasia hà sparatu è disse:
  - Per Santa Rus' !
  È ti pichjarà ancu ! E ragazze sò cusì incredibilmente cool. È sbattenu i samurai in pezzi!
  E poi a corazzata giapponese hè stata affundata. È hè diventatu assai paura per i samurai.
  È e zitelle correnu solu quasi nude è scalze. È lampanu e so belle gambe. Sò generalmente ladri meravigliosi.
  È parenu i più sani è abbronzati.
  Picchianu i samurai...
  Un altru corazzatu hè ancu attaccatu. Serà utile à a flotta togolese, assai stretta. È i navi di u Mari Neru s'arrizzò. Piglianu un prughjettu à u nemicu.
  Natasha è Zoya puntanu e so armi da dodici pollici. È cumu si spararanu cun frenesia salvatica. È a corazzata pigliarà ancu un colpu è si romperà.
  Natasha è Zoya si alzanu, scuzzulate i so pedi nudi è ruggiscenu:
  - Semu streghe è ùn ci hè più belle belle !
  È e ragazze mostranu a so lingua. E cumu ti fottenu, diventa assai doloroso.
  Allora sparanu à a nave di u Togo, a so armatura sbuchjata, cum'è s'è l'azzaru avia bollu.
  È cusì u battellu hà pigliatu è affondava.
  Natasha è Zoya cantanu:
  - Rus" si ridia è pienghje è canta ! Hè per quessa ch'ella hè Santa Rus' !
  È torna e zitelle a piglianu è saltaranu!
  È tandu Augustine è Svetlana seranu colpi cum'è da un cannone di dodici pollici. Allora u battellu piglierà da u Togo, si sparghjerà è affunderà !
  E ragazze mostranu u so nasu. Anu pigliatu u Togo stessu. È furzavanu belle ragazze à basgià i so pedi nudi, ciselati. Togo picchiò i tacchi nudi di i guerrieri è si liccò i labbra. Apparentemente li piacia...
  Ebbè, e ragazze sò super, sicuru!
  È in generale, un pane di prima classe! È stringhjenu à u nemicu, dicendu chì ùn ci importa micca di fà qualcosa di più seriu !
  A flotta giapponese hè affundata. È Brusilov è a so squadra cuminciaru à sbarcà in u Giappone stessu.
  Allora a Russia averà una altra grande pruvincia in l'isule. È u regnu russu stessu diventerà u Mikado giapponese.
  À u listessu tempu, a minaccia da a Terra di u Rising Sun serà eliminata per sempre. È l'armata reale serà rifornita cù suldati guerrieri è valenti.
  Allora ci era una ragione per cunquistà u Giappone sanu. E truppe sò stati trasferiti à a metropole.
  E donne è u so battaglione intrinu in battaglia cù i samurai in terra. E zitelle scontru cù i samurai cù colpi ben mirati, sabre è lanciari granate cù i so pedi nudi.
  A bella Natasha hà lanciatu un limone cù u so pede nudu è sguillava:
  - Per u Tsar è a Patria !
  È hà sparatu à i Giapponesi.
  A splendida Zoya hà ancu lanciatu una granata cù i so pedi nudi è sguillava:
  - Per u Primu Chjamatu Rus' !
  È hà ancu colpitu u samurai.
  Quì l'Agostino dai capelli rossi batteva è sguillava :
  - Gloria à Mamma Regina !
  È hà ancu perforatu u nemicu.
  Anastasia hè ancu impazzita, lanciandu un barile interu di splusivi cù i so pedi nudi, sparghjendu i giapponesi luntanu:
  - Gloria di u Gran Imperu Russu !
  È Svetlana hà culpitu. Ella spazzava i giapponesi è cede à u limone distruttivu cù i so tacchi nudi.
  Esclamò in cima à i so pulmoni:
  - À novi frontiere !
  Natasha inchiodava u Giapponese è sguillava:
  - Per l'eternu Rus' !
  È hà ancu tagliatu à u samurai:
  Eccellente Zoya l'hà pigliatu è chjappà u Giapponese. Ella lancia una granata à l'inimicu cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Per un imperu reale unicu è indivisibile!
  È a zitella fischiò. Era chjaru chì l'adulescente era diventatu assai più grande, u so pettu era altu, a so cintura era stretta, è i so fianchi eranu carnusi. Idda avia digià a figura di una donna adulta, musculosa è sana è forte. È a faccia hè cusì ghjovana. Cù difficultà a zitella suppressa u desideriu di fà l'amore. Basta à lascialli carezza. È hè megliu cù una altra ragazza, almenu ùn piglià micca a so virginità.
  Cool Zoya tira assai abilmente granate à u Giapponese cù i so pedi nudi. È travaglia assai successu.
  Augustine hè assai rossu è ancu assai bellu. E in generale, in u battaglione, ci sò e donne cusì maravigliose, solu u più altu gustu.
  Augustine lancia una granata cù i so pedi nudi è cinguetta :
  - Ch'ella sia glorificata a Grande Russia !
  È ancu cumu si gira.
  Chì zitelle, chì bellezze !
  Anastasia salta ancu. Una zitella cusì grande hè di dui metri d'altezza è pesa centu trenta chilò. À u listessu tempu, ùn hè micca grassu, cù i musculi fusi è u croup di un cavallu di draft. Ella ama assai l'omi. Sognu di avè un zitellu. Ma ùn hè ancu travagliatu. Parechje persone sò solu a paura di ella. È una zitella assai aggressiva.
  Ùn sò micca i so omi chì dumandanu, ma ella stessa chì dumanda sfacciatamente. Senza vergogna è vergogna.
  È li piace. Siate un partitu attivu.
  À u listessu tempu, Anastasia hè una maravigliosa guerriera. È hà rializatu parechji fatti. Anastasia cumanda u so battaglione.
  Lancia ancu una granata à pedi nudu è grida :
  - Ci sarà lume nantu à u paese !
  Svetlana lancia un limone cù u so pede nudu è bisbiglia :
  - Gloria di u Gran Imperu Russu !
  A magnifica Zoya faci ancu un tirò cù i so pedi nudi è ruggisce:
  - Per a gloria di a Santa Patria !
  Augustine strilla:
  - Cù una tristezza ultraterrena !
  È un rigalu lanciatu à pedi nudu vola ancu.
  Allora Anastasia cumencia à ululà. Lancia ancu una mansa di granate cù i so pedi nudi.
  È a ragazza eroe rugi:
  - In u nome di u Diu biancu !
  Natasha hà ancu lanciatu una granata cù i so pedi nudi è sbottò:
  - In nome di Cristu !
  È hà sparatu un paru di colpi.
  È Anastasia hà cuminciatu à sparà cù una mitragliatrice. Ella hà fattu assai intelligente.
  In corta, a zitella hè una bestia.
  Natasha, a gambe nude, gridò con aplomb:
  - Sò veramente un superman !
  È hà lanciatu una granata cù u so pede nudu.
  Zoya a gambe nude hà ancu sparatu. Abattu i Giapponesi.
  Tweeted:
  - Gloria à a Russia !
  È cù u so pedi nudu hà lanciatu una granata.
  Augustine hà ancu sguillatu:
  - Per Santa Rus' !
  Anastasia hà lanciatu una scatula sana à i Giapponesi. È a pigliò è urlò di furia frenetica:
  - Per Svarog !
  Natasha l'hà pigliatu è sguillava:
  - Per un novu sistema !
  È hà lanciatu una granata à pedi nudu !
  Svetlana belò:
  - Per i musculi d'acciaio !
  È hà ancu lanciatu una granata cù i so pedi nudi.
  Zoya a gambe nude l'hà pigliatu ancu è sguillava:
  - Per amore è magia !
  E pedi nudi in muvimentu.
  Augustine, u diavulu à i capelli rossi, pigliò è lanciava una scatula di granate è sguillava :
  - Andate oltre e fruntiere di Marte !
  Anastasia lanciarà ancu un barile di dinamita è murmurà:
  - Per l'ordine mundiale di Russia.
  È Natasha abbaiò:
  - Per una nova strada di a felicità !
  Dopu chì e zitelle riri inseme.
  È hè cusì grande! E ragazze sò maravigliose!
  E truppe di a Russia Tsarista si movevanu versu Tokyo.
  L'armata russa attaccò Tokyo.
  Un zitellu è una zitella caminavanu davanti: Oleg è Margarita.
  I zitelli sterminavanu i Giapponesi è avanzavanu versu u palazzu imperiale. Mikado annuncia solennemente ch'ellu ùn lascià micca a capitale è ferma quì per sempre.
  Oleg hà sparatu una splutazioni à u samurai è hà lanciatu una granata cù u so pede nudu, stringhjendu à ellu stessu:
  - Rus' ùn si renderà mai !
  Margarita hà ancu lanciatu un limone cù u so pede nudu è gracciava, scoprendu i denti :
  - Vinceremu o moreremu !
  È un battaglione di fimmineddi sbuchjate à u palazzu di Mikado. Tutte e zitelle eranu in uniforme, cù solu mutandine. È questi quasi nudi si battenu cum'è eroine.
  Anastasia lancia una granata cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Nikolai, sì un Mikado !
  Natasha hà ancu lanciatu u rigalu di a morte cù u so membru nudu è strillava, scoprendu i denti:
  - U nostru rè hè u più bellu !
  E cumu scintillarà cum'è perle ! È una zitella cusì abbagliante.
  Zoya a piedi nudi cinguetta ancu di piacè è lancia una granata cù u so pede nudu:
  - Sò un vincitore in psiculugia !
  È hà dimustratu a so lingua.
  Distrughje u so propiu samurai.
  Agustinu, quellu diavulu russu, spara ancu. È u face cusì precisamente. Mows down the Japanese.
  È rugi in cima à i so pulmoni:
  - Gloria à u mo santu paese !
  È scopre i denti !
  Svetlana, ancu una donna eroica, lanciarà una scatula sana di splusivi.
  È i giapponesi volanu in tutte e direzzione.
  E ragazze passanu à l'offensiva, sfracicà i so avversari. Aghjunghje un successu tangibile. Sentenu a grazia minacciata, è a prissioni infaticabile, è l'assenza di debule. È i petti nudi sò a megghiu guaranzia di invincibilità è unsinkability.
  Anastasia, tagliando i giapponesi, cinguetta:
  - Mani di quercia, capu di piombu !
  È lancia una granata cù u pede nudu. Scatters samurai.
  Natasha, mezza nuda, spara ancu.
  Schiaccia i Giapponesi. È li smashes in frammenti.
  Avvicinendu sempre più vicinu à u palazzu. È u pede nudu lancia una granata.
  A spaventosa rendita giapponese. Si rompenu in pezzi.
  Terminator Girl dice:
  - Chì Perun sia cun noi !
  Zoya a gambe nude, una magnifica ragazza terminatrice, si spara è distrugge i militaristi. Ella scopre i denti.
  A zitella graccia:
  - Semu i cavalieri di a più grande Russia !
  A zitella hà lanciatu una granata cù u pede nudu. Scattered u nemicu.
  Cool Zoya l'hà pigliatu è cantò di novu:
  - Suvorov hà amparatu à aspittà in avanti ! È s'è tù ti alzi, stammi a morte !
  È hà scopre i denti in un sorrisu.
  Agostino ardente cantava è abbaiava ancu:
  - À novi frontiere !
  È aghjunse cun un sorrisu:
  - È simu sempre avanti !
  Svetlana, a zitella eroica, hà ancu colpitu u nemicu. Ella sparghje a guardia imperiale è sguilla :
  - Per i rializazioni di l'era !
  È torna e granate lanciate à pedi nudi volanu.
  E ragazze pressanu u nemicu. Si ricordanu di a difesa eroica di Port Arthur, chì ùn serà micca scurdatu per seculi.
  Eh, cumu puderia un tali esercitu perde in a storia vera, è ancu à i Giapponesi?
  Chì vergogna.
  Anastasia lancia una granata cù u so pede nudu è fischia :
  - Per a fruntiera russa !
  Natasha hà ancu lanciatu qualcosa di mortale cù u so pede nudu è sguillava disperatamente, scoprendu i denti:
  - Eccu à novi successi !
  È hà datu una volta à i Giapponesi.
  È quì, cù i tacchi nudi, Zoya ancu piglià è batte. È po cù u so pedi nudu pigliò è lanciava una granata.
  È dopu ella cantava :
  - Ùn ci succomberemu micca à i dittami di i nemici !
  È hà scunfittu a so faccia !
  Una bella ragazza assai ghjovana cù a figura di un atleta. È assai bravu.
  È Augustine darà un male à i Giapponesi. Li sfraccia è lancia assai abilmente una granata cù u so pede nudu.
  È sparghje i nemici cum'è se e buttigli volavanu da una bola.
  A zitella rugia :
  - Cicculata, hè a nostra manera !
  Augustine ama veramente i cioccolatini. È sottu à u rè, i mercati sò pieni di merchenzie. Chì pudete dì di u Tsar Nicholas? Avà, u rè perdente si trasforma in un grande davanti à i nostri ochji. Più precisamente, u rè hè mortu, ma u so figliolu, Alexei, diventa grande! È tuttu ciò chì hè necessariu per questu hè chì e ragazze cumbattenu nantu à i fronti.
  È un coppiu di eroi di i zitelli chì impediscenu à i Giapponesi di catturà u Monti Vysokaya. Quandu u destinu di Port Arthur era statu decisu.
  Allora l'Imperu Russu hè statu umiliatu.
  Svetlana hà ancu lanciatu una canna d'assassiniu è hà colapsatu u muru esternu di u palazzu imperiale cù mitragliatrici.
  Avà e zitelle correnu per e stanze. A guerra hè per finisce.
  Anastasia dice con entusiasmo:
  - Credu chì a furtuna m"aspetta !
  È torna lancia una granata cù u pede nudu.
  Natasha, sparendu u focu assassinu. Mentre ricade l'avversari, tweeta:
  - Seraghju di sicuru furtunatu !
  È torna una granata lanciata da un pede nudu mosche.
  E poi Zoya scalza sarà colpita da un paru di bombe attaccate lanciate da i so pedi nudi. È sfrazzerà l'avversari.
  Allora scoppia à risa :
  - Sò una cumeta.
  È di novu scacciò lingue ardente di morte da ellu stessu.
  È tandu Agostini, sta zitella terminatrice, hè digià in corsa. Cume hà pigliatu tutti è li spalmava tutti. Simply grande.
  U guerrieru chì hè u veru demiurgu di battaglia.
  Et il s'écrie à lui-même :
  - U nostru equipaggiu hà u più curaggiu !
  E poi Svetlana apparsu. Cusì cool è spumante. Infetta tutti cù a so energia frenetica. Capace di scunfighja essenzialmente qualsiasi nemicu.
  È u guerrieru scopre i so denti di perla. È sò più grande di quelli di un cavallu. Questa hè a zitella.
  Svetlana ridacchia e ruggisce:
  - Per melanzane cù caviar neru !
  È e zitelle gridavanu à l'unisonu à a cima di i so pulmoni :
  - L'arbureti di meli fioriranu nantu à Marte !
  Mikado n'a pas osé commettre hara-kiri et a signé la capitulation. Tsar Alexei II hè statu dichjaratu u novu imperatore di u Giappone. À u listessu tempu, in u Land of the Rising Sun preparanu un referendum nantu à l'accession voluntaria à a Russia.
  A guerra hè quasi finita. L'ultimi unità mettenu inseme e so armi.
  U battaglione di e donne mette in fila i prigiuneri. L'omi devenu ghjinochje è basgià i pedi nudi di e zitelle. È i Giapponesi facenu questu cun grande entusiasmu. Questu li piace ancu.
  Di sicuru, sò tali bellezze. È va bè chì i so gammi sò un pocu polveri. Hè ancu più bellu è più naturali. In particulare quandu sò bronzati. È cusì aspra.
  I giapponesi basgianu e so sole nude è si leccanu e so labbra. È a zitella li piace.
  Anastasia nota cun pathos:
  - Quale hà dettu chì a guerra ùn hè micca per e donne ?
  Natasha risa in risposta:
  - Innò, a guerra hè u tempu più dolce di l'anticipazione per noi !
  È hà dimustratu a so lingua. Quantu hè veramente grande d'esse basgiatu in una manera cusì veramente umiliante.
  Smack u taccu nudu è tondu di Zoyka. A zitella dice cun piacè, strillandu:
  - Questu hè cusì grande ! Mi piacerebbe una continuazione !
  Red Augustine hà avvistatu:
  - Mantene a to virginità finu à u matrimoniu ! È sarete cuntentu!
  Zoya a gambe nude ridacchiò è disse:
  - Ch'ella sia glorificata a mo Terra Santa ! Ma l'innocenza face solu male !
  A zitella facia un sorrisu in faccia.
  Svetlana hà dettu fieru:
  - Aghju travagliatu in un bordellu. È ùn aghju micca bisognu di virginità !
  Zoya, a gambe nude, dumandò ridacchiando:
  - Cumu ti piace ?
  Svetlana hà dettu sinceramente è decisamente:
  - Forse ùn pudia esse megliu !
  Zoya mezza nuda hà dettu onestamente:
  - Ogni notte sognu di cumu un omu piglia pussessu di mè. Hè cusì bellu è bellu. È ùn vogliu micca altru.
  Svetlana è a zitella suggerenu:
  - Dopu à a guerra, pudete andà in u bordellu più prestigiosu in Mosca o San Petruburgu. Credimi, ti piacerà quì !
  Zoya mezza nuda rise è rimarcò:
  - Duvete pensà à questu !
  Natasha hà suggeritu:
  - Forse pudemu violà i prigiuneri ?
  E zitelle si ridivanu di stu scherzu.
  In generale, e bellezze quì sò temperamentali. È l'amuri sò spaventosi. A guerra rende e ragazze aggressive. I guerrieri cuntinueghjanu à chjappà i so pedi nudi è polverosi à i prigiuneri per i basgi. Mi piacia.
  Allora accuminciavanu spettaculi più interessanti. In particulare, i fuochi d'artificiu sparanu in u celu. Fuochi d'artificiu sò stati mostrati. È era assai divertente. A musica sunava è i tamburi battevanu.
  A Russia Tsarista cunquistò u Giappone. Chì, in generale, era ciò chì tutti aspettavanu. L'autorità di l'armata russa era assai alta. Tanti canti è balli da donne giapponesi a gambe nude.
  Tuttu hè bellu è riccu... In Russia stessu ci hè ancu ghjubilamentu per a vittoria. Di sicuru, micca tutti eranu cuntenti. Per i marxisti, questu hè un colpu schiacciante. L'autorità di u rè rinfurzata. È e so chance anu aumentatu. U sustegnu in a sucetà hè enormu.
  Dopu à a cunquista di u Giappone, a Russia cuntinuò a so pulitica di espansione in Cina. E regioni chinesi anu vuluntariamente tenutu referendum è si uniscenu à l'imperu. Regent Nikolai Romanov, perseguitu una pulitica assai successu di espansione Russian in u sudueste. A Cina hè stata inghiottita gradualmente.
  L'ecunumia di l'imperu zarista, avendu evitata i scontri rivoluzionari, hà sappiutu una rapida crescita economica. Custruì strade, piante, fabbriche, ponti, è assai di più. U paese hà vindutu pani è parechji prudutti.
  Hà pruduciutu i bombardieri più putenti in u mondu: i bombardieri Ilya Muromets è Svyatogor, è i tanki più veloci, u Luna-2. È ci era un grande esercitu di trè milioni di suldati - un esercitu di paci cinque volte più grande di quellu tedescu.
  Ma l'emperatore Guglielmu l'hà sempre pigliatu è ingannò a testa. Inoltre, l'assassiniu di l'eredi di u tronu austriacu in Sarajevo divintò u mutivu di a guerra.
  È tandu i tedeschi decisu di luttà nant'à dui fronti.
  L'armata di u Tsar si move versu elli. A causa di e regioni chinesi, una diminuzione di a mortalità mentre mantene una alta rata di natalità, a Russia Tsarista avia una populazione enormosa. È puderia mobilizà un esercitu colossale.
  Inoltre, a pupulazione hè principarmenti ghjovana è aggressiva.
  L'Austria-Ungheria, ghjunta à i colpi, sbulicò subitu. E truppe zariste sfracciavanu facilmente i tedeschi in inferiorità numerica è catturà a Prussia orientale è assedianu Königsberg.
  Hindenburg hà pruvatu à scunfighja i Russi cù un colpu, ma a superiorità numerica di l'armata zarista hè stata troppu grande. In più, mitragliatrice, tanki ligeri "Luna"-2 si dimustravanu armi assai efficaci per i counterattacks.
  Sconfittu, Hindenburg fughje. È e truppe russe si precipitò à l'Oder. In u sudu, Lvov è Przemysl sò stati pigliati immediatamente. L'armata tsarista avanzava, è l'Austriachi fughjenu in panicu è si rendenu.
  L'entrata di Turchia in a guerra hà fattu pocu per guadagnà i tedeschi. Ancu s'ellu hà distractatu alcune forze. Ma i Russi cuntinuavanu à avanzà in Austria. È i tudischi sò stati battuti vicinu à Parigi.
  Solu in l'area di u fiumu Oder, chì anu debilitatu seriamente e so truppe in u punente, i tedeschi anu pussutu piantà l'avanzata di i regimenti russi.
  Ma in u sudu, l'armata zarista guidò u nemicu. Field Marshal Brusilov hè in u so megliu cum'è sempre.
  È tandu Budapest hè stata circundata... È Bratislava è Cracovia sò state pigliate. E truppe russe si avvicinanu à Praga.
  L'Asia Minore hè stata catturata in u sudu, Bagdad hè cascatu, i Russi anu pigliatu Istanbul.
  L'imperatore Franz si vultò à Guglielmu cù una dumanda per ottene a pace. Inoltre, l'Italia avia digià attaccatu l'Austriachi è hà apertu un secondu fronte.
  Ma e truppe russe ùn ponu esse fermate. Allora Praga hè presa. È in l'invernu, i regimenti riali si trasfirìu di u ghjacciu à Berlinu. È in u frivaru, anu cumpletu l'incircu di a capitale tedesca. È s'intruduceru in Vienna, l'Austria-Ungheria si disintegra è fù scunfittu.
  U 23 di ferraghju di u 1915, a Germania si rende. E truppe russe entranu novu in Berlinu.
  Finì a Prima Guerra Munniali. A Russia hà guadagnatu assai territoriu. U cunfini passava longu l'Oder. Russia include l'Alpi in a so cumpusizioni. Una parte di l'Austria-Ungheria hè stata annessa da l'Italia in u Sud. E Iugoslavia divintò un vassallu russu. I regni Ungherese è Cechi sò diventati parti di Russia. U regnu pulaccu includeva Cracovia è divintò enormu. Koenigsberg diventò parti di e pruvince russe, cum'è a Galizia è a Bucovina. Transilvania divintò rumena. Türkiye prima di l'Eggittu, è inseme cù l'Iraq, Siria è i terri arabi in a Mecca diventenu territoriu Russu. Solu i britannichi riesciutu à catturà Basra.
  E truppe russe occupanu prestu l'Arabia Saudita. E riparazioni colossali sò state imposte à a Germania.
  Cusì, l'hegemonia russa hè ghjunta in Eurasia. Ùn ci era micca guerre maiò per parechji anni. A Russia è a Gran Bretagna compie l'Iran, ancu in a so cumpusizioni: u nordu è u centru di Russia, u sudu à i britannichi. Allora Afganistan. Ancu u nordu è u centru di a Russia, u sudu di a Gran Bretagna.
  L'Imperu Tsarist hè diventatu putente, ma a Gran Bretagna hè sempre forte. I Russi si trasfirìu in Cina, cumpiendu a so cattura.
  L'ecunumia in u mondu sanu sboccianu... Ma in u 1929, scoppia a Grande Depressione.
  Tsar Alexei II regna nant'à u tronu di Russia. Hà superatu a so malatia è hè abbastanza forte fisicamente. U novu rè guverna un paese cù dece milioni di suldati in tempu di pace è hà guasi inghiottitu a Cina. È l'ecunumia, chì hà patitu menu di l'altri durante a depressione, hà superatu i Stati Uniti.
  È tandu l'imperatore di Russia hà decisu di trattà cù l'America? Perchè anu pigliatu l'Alaska da l'imperu per centesimi? Hè ghjustu? Forse questu hè ancu un furtu?
  In cortu, l'imperatore di All Rus', Alexei II, chì era digià chjamatu u grande in u 1933, u 5 di ghjennaghju, precisamente u ghjornu di l'assassiniu di u so babbu Nicholas II, hà iniziatu una nova guerra. Contra, sicuru, l'America, chì avia ghjuntu u so piccu in a depressione.
  È altri paesi ùn anu ancu pussutu interferiscenu cù a Russia. Dicenu chì l'Americani anu ingannatu è devenu risponde.
  È cusì cuminciò l'attaccu à l'Alaska. À questu tempu, a ferrovia custruita da ingegneri russi à Chukotka hà cuminciatu à operare.
  È l'armata russa si trasfirìu à traversu a neve è a neve.
  Cumpresu cinque eterni fimmineddi: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina è Svetlana. Ùn sò micca ragazze ordinarie, ma streghe native. È dunque micca anzianu, ma eternamente ghjovanu è immortale. E postu ch'elli sò sorceres, allora in l'invernu, in a notte polare, è in u fretu salvaticu, cumbattenu solu scalzi è in bikini.
  Queste zitelle correnu, tiranu granate à pedi nudi è cantanu :
  - Gran Zar Alexei,
  Sì u più sàviu di u mondu !
  È cusì Anastasia lancia una granata cù u so pede nudu. L'Americani volanu da l'esplosioni.
  È a zitella spara da una mitragliatrice è grida:
  - In nome di Rus' !
  E poi Natasha spara ancu, scacciò ancu u rigalu di a morte cù i so pedi nudi è strillava:
  - Riali, gran sognu !
  È ancu ellu pigliarà è sbarcà i denti.
  E poi Zoya scalza... I so tacchi sò scarlatti da e neve di l'Alaska. A zitella urla in cima à i so pulmoni :
  - Vincerà solu per a grande Russia !
  È una granata lanciata da u pede nudu vola ancu.
  Dopu vene Augustine. Schiaccia i Yankees cù mitragliatrici è lancia granate cù i so pedi nudi.
  È ancu rugi :
  - U grande Tsar Alexei hè u Tsar Russu !
  È tandu Svetlana si mette à sparà... È cù i so pedi nudi si precipita versu l'Amiricani è strilla :
  - Tuttu sarà grande !
  Cinque ragazze correnu quasi nude attraversu l'Alaska è battevanu l'Americani. E quì sò i tanki in muvimentu: Nikolai-4, un novu mudellu cù un cannone è sei mitragliatrici. È l'Americani sò stati abbattuti bè. È daretu à elli sò "Alexandra"-3, chì sò assai putenti è letali. È ci sò deci mitragliatrici.
  È e zitelle sò davanti à tuttu l'esercitu, è sò mezzu nudi è belli. Ils se précipitent vers eux-mêmes et chantent :
  - In u nome di a Russia sacra di i Tsars, tutti seranu più felici - più sàvi !
  È cusì sfracicà una altra batteria di l'Americani - scacciendu granate à i so pedi nudi.
  Sempre più Alaska hè stata catturata da e truppe zariste. Ùn ci hè veramente nunda di ingannà è catturà un tali territoriu per quasi nunda.
  È i guerrieri cumbattenu per elli stessi è avanzanu più in a difesa di u nemicu. È sfracicà u so nemicu, pressu forte !
  Anastasia rugi ancu:
  - Chì a nostra terra sia grande è pura !
  È torna lancia una granata cù u pede nudu !
  Allora Natasha hà datu u so turnu è sibilò:
  - Fà famosu u nostru frescu Rus' !
  È u listessu modu pigliarà è chjappà i so nemici.
  È u limone ghjittatu da i pedi nudi vola.
  È tandu Zoya taglierà l'Americani cù un sbattimentu è un stridulu:
  - Iè, l'avvene sarà bedlam !
  È ancu lanciatu da i pedi nudi di a zitella, u rigalu di a morte splode !
  È tandu Augustine spararà cù mitragliatrici. È falcia a fila, è poi strilla in cima à i so pulmoni :
  - Da l'alba à u tramontu !
  E poi l'aggressiva Svetlana spara. È usa ancu i so pedi nudi è scribbles attivamente:
  - U nostru imperu pazzu !
  È dinò, ragazza, torce i vostri nemici ! Salute à l'eroina.
  È quandu i prigiuneri americani sò catturati, anu da basgià i tacchi di e ragazze mentre ghjinochjenu. È induve andaranu ? Basgianu è smack. È si leccanu sempre e so labbra.
  Li volenu sempre...
  Induve pudete andà contr'à e ragazze? Lascianu i suldati spoglià è violà. E streghe vulianu veramente sessu. È u piacè hè grande è site carcu di energia. Diventate maghi. È cusì super classa!
  Ebbè, e ragazze piace à tumbà, queste sò e ragazze. È li piace à violà l'omi, hè cusì chì e streghe anu da fà.
  Ma e streghe sò sempre ragazze cool. È amanu quandu sò processati. È li piace.
  L'armata zarista hà digià pigliatu l'Alaska. È ùn hà micca firmatu, ma intrutu in Canada. Chì si passa quì ? U Canada hè formalmente un duminiu di Gran Bretagna. Eppo, ùn seguita micca bè e regule, lascia passà e truppe americane per ellu.
  Allora ci hè un mutivu per sbattà. È a flotta russa hè cumandata da Kolchak. È hà digià cacciatu l'Americani fora di Filippine è Hawaii. È quì hà pigliatu i so basi.
  Ebbè, i Yankees sò pressendu nantu à u mare. E ci sò cusì belle ragazze nantu à e navi. E più impurtante, i guerrieri sò quasi nudi. È hè cusì bellu. Sì e ragazze portanu solu mutandine, allora hè grande!
  Hè cusì bellu di guardà e ragazze cusì. È quand'elli piglianu navi americane è canadesi è scuzzulate i so petti nudi. Questu hè assolutamente fantastico!
  È e zitelle slap i so pedi nudi nantu à i ponti caldi è taglianu l'Americani cù sabre.
  Ogni mezzu hè impotente contr'à tali ragazze. Dopu tuttu, queste sò e ragazze chì l'omi sognu. Chì pudete fà contr'à una bellezza chì i so petti sò completamente nudi?
  Dopu tuttu, queste sò u tipu di ragazze chì vi fighjate per ore. È ùn vulterete micca a testa. È piglianu i prigiuneri è li furzanu à travaglià cù a so lingua, piacendu i so ventri lussuriosi.
  È hè cusì bellu è piacevule! Ùn pudete micca sbaglià cù e ragazze cusì! Tagliaranu i capi è segaranu attraversu ogni vene.
  Eccu un gruppu di cinque chì corre in u Canada. Hè digià a fini d'aprile è tuttu hè fioritu. È e ragazze, bè, sò cusì belle. È anu tagliatu l'Americani cù e so spade magiche. È lancianu dischi cù i so pedi nudi.
  È si fischianu à sè stessu:
  - Ùn ci hè più bella Patria di Russia,
  Lotta per ella è ùn avè paura ...
  Ùn ci hè più bellu paese in l'universu -
  L'universu sanu hè una torcia di luce, Rus' !
  Ebbè, ragazze, è supermen ! È portanu i nemici battuti à i so ghjinochji. È tandu vi forzanu à basgià e so sole nude è polverose. Queste ragazze sò assolutamente super!
  À a fini di maghju, e truppe russe, avendu catturatu a maiò parte di u Canada, entranu in u territoriu americanu. A lotta hà scoppiatu nant'à u territoriu americanu stessu.
  E cinque ragazze anu attaccatu l'Americani, pressendu brutalmente. Dopu avè scunfittu tuttu u battaglione, e bellezze cuminciaru à ghjucà cù i prigiuneri. Quandu s'eranu abbastanza divertitu cun ellu, avianu una festa di barbecue.
  Manghjenu carne fresca è cantavanu per sè stessu.
  Ci sò parechje strade povere in u mondu,
  Cum'è i capelli di una zingara - una pila di camini !
  Caccianu l'altari fora di u sogliu,
  Cum'è un zitellu affamati - un cattivu!
  
  Tanti forchetti, un abissu, un burrone :
  Cum'è un diavulu in ogni strada !
  Ùn cunnosci mancu amicu o nemicu -
  U mondu hè statu divisu in mità !
  
  U zitellu cammina scalzu in u fretu,
  Un cumunu di neve solu sazia a fame...
  Ma credu chì site poviru di soldi,
  I ricchi si riscaldanu megliu in maghju !
  
  Clover cresce, cunnosce per tutti in terra,
  Cumu u dente di leone diventa d'oru in a primavera...
  Sè vo site gentile - un conte di fata hè in ogni locu,
  U predatore pensa, però, chì sì un cunigliu !
  
  A ghjente ci tira nickels
  Strappare a gola hè una misericordia chjara !
  I colpi più forti per noi sò da a manu,
  Allora chì si apre u secondu soffiu !
  
  L'estate hè finita - u vaghjimu hè ghjuntu,
  Ci hè un grande calore, fiamme è pioggia in questu!
  Apparentemente l'Onniputente ci hà revelatu a partitura,
  È l'artista hà abbozzatu una mappa di u mondu !
  
  Vecu un betulu in u vestitu di i rè,
  Oru, culori brillanti di rubini...
  Chì voi ghjente avete un core gentile.
  È solu allora diventerai un giganti !
  
  I mendicanti avianu a calpestà assai,
  Ci hè di novu una tempesta di neve, è ogni dita brusgia...
  Chì almenu un alce m'aiuti à scaldà,
  Cume u zitellu ghiacciatu hè diventatu turchinu !
  
  Perchè nimu ùn hà apertu a porta ?
  Ma perchè sì andatu completamente salvaticu...
  U poviru zitellu si ghialò sottu à a neve...
  Credu chì l'anghjuli dissiparanu e tempeste di neve!
  
  I cherubini vi purteranu in u celu,
  Ghjesù stessu vi abbracciarà cun affettu !
  Sarà, crede mi, in eterna felicità, zitellu,
  Dopu tuttu, Diu andò à a croce per ellu!
  E zitelle cantavanu, manghjavanu è tornanu à a battaglia. Sò guerrieri di un tale limite d'acciaio.
  È distrughjenu l'Americani. Lanciate dischi è granate à pedi nudi.
  Hè digià a fini di ghjugnu è e truppe russe anu circundatu Filadelfia. Digià un terzu di i Stati Uniti cuntinentali hè sottu u cuntrollu di l'armata russa, zarista.
  E digià in parechje cità i bandieri di l'Imperu Russu sò volati. E battaglioni di belli ragazze di l'armata zarista si battanu!
  È e ragazze sò veramente cusì maravigliose è impetuous. È di novu anu battutu tutti i so avversari. È l'Americani cascanu.
  È quì vene u tank: "Alexander"-4, u più novu! È i so avversari s'opponenu à ellu. E ragazze ancu andà à u tank: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. È chjappà l'Americani in i corni.
  Cume ti spararanu, cumu ti feranu ind'è una bara ! Ùn basta micca per qualsiasi cumbattenti !
  Basta à lancià e mani è rinunzià !
  È e zitelle sfracicà i so nemici cù i so bruchi. È u tank di Elizabeth si move...
  È sottu hè cum'è una massa di sangue, carne, osse.
  È e zitelle si mettenu nantu à elli, sfraccianu i so avversari è cantanu:
  - U Tsar guverna a Russia cun prudenza,
  Emette decreti, ghjudici servitori...
  U tronu ùn tollerà micca fussi è abbaia,
  È micca un metudu per sottumette a paura!
  Hè cusì chì e ragazze si movenu in battaglia. È u so spiritu di cummattimentu ùn hè micca cum'è aduprà un ascia da sottu à un bancu!
  Elisabetta disse cun furia:
  - Per u tronu Russu !
  È cumu si spara ! È stende una muntagna di cadaveri !
  Quessi sò e ragazze chì ùn volenu piantà. È battenu i so nemici è distrughjenu i Stati Uniti.
  È avà l'armata reale guida una colonna di prigiuneri. Quelli mani daretu à u collu è calanu a testa.
  Intantu, Hitler ghjunse à u putere in Germania. Ma hè sempre troppu debule per esse una seria minaccia per a Russia. A minaccia più seria hè l'Italia di Mussolini. Ma cun un mostru cum'è a Russia, ùn hà micca atrezzatu à entre in una guerra.
  Allora per avà e truppe russe piglianu l'America è i resti di u Canada.
  E ragazze sò scalze è in bikini chì guidanu un tank di battaglia. Sò assai formidabili è forti.
  Elizabeth hà riassuntu:
  - Quellu chì vene à noi cù qualcosa, ne morirà !
  Elena hà cunfirmatu:
  - Di sicuru !
  È hà mandatu un obusu in una batteria americana. Tale ragazza cun panache.
  È tandu Aurora lancia una cunchiglia è parla:
  - Vogliu campà per a Russia !
  È hà colpitu un altru americanu. Quessi sò veramente e ragazze chì ogni aggressore sbatterà.
  È a Gran Bretagna, malgradu a cattura di u Canada, ùn hè micca atreva à entre in una guerra cù a Russia - capisce chì questu imperu hè troppu duru per questu. È s'ellu si unisce, i Russi definitivamente pigliaranu tutte e culunie americane facilmente. Allora hè megliu micca di mette in prublemi cù a Russia, induve Alexei II regula!
  U rè hè diventatu sanu sanu è hè diventatu un cunquistatore straordinariu.
  È cusì Filadelfia hè cascata... È à a mità di lugliu, i tanki russi sò digià avvicinati à Washington.
  Lisabetta hè ancu una zitella strega, hè stata a lotta da a guerra russa-turca in u tempu di Alessandru II. È sta zitella cù un aspettu impurtante dice:
  - Chì stava Rus" !
  Elena hà sparatu à u tank primitivu americanu è rispose:
  - Nantu à u valore di u suldatu russu !
  Cool Aurora hà cunfirmatu:
  - Iè, esattamente nantu à questu ! In più di u curaghju straordinariu è l'urganizazione di a reta eroica!
  Ekaterina rispose allegra:
  - Gloria à l'Eroi di Russia! Gloria à u zar Alexei !
  È dinò a zitella hà sparatu assai precisamente à u nemicu.
  I guerrieri sò inimitabili!
  È torna u focu per via di tutti i so belli membri. Iè, tali fimmineddi pò esse definitu di guidà a Russia Tsarist à a vittoria.
  In elli hè u sole di maghju è l'alba di l'amore.
  È quandu pressu nantu à i pedali cù i so pedi nudi, hè assolutamente adorable.
  Vulete veramente amà è accarezzate queste ragazze ! Sò solu u sole brillanti di a speranza. È anu puesia è curagiu in l'imaghjini di musica è corde liriche.
  A batteria americana si rende. È e zitelle furzavanu i suldati americani à basgià micca ancu e so gammi, ma e tracce di i so pedi nudi nantu à l'asfaltu. È l'omi ùn anu fattu nunda - induve puderanu alluntanassi da questu?
  È i guerrieri anu agitu di più in più audaci è brillanti.
  Anastasia è i so cumpagni ùn dormenu ancu. Cumu spara, cumu si scappa. È taglià l'Americani cù sabre. Hè simplicemente una zitella scintillante è principia à a meza volta.
  Ma l'Americani si cumpurtavanu male per elli. Piglionu un picciottu di l'intelligenza russa è cuminciaru à torturallu. Anu spogliatu, ligatu à un arbre è brusgiatu u corpu nudu di un adulescente cù una torcia.
  U zitellu pruvò à frenà i so lamenti. Ma in fine gridava... U zitellu hè statu brusgiatu male.
  E ragazze anu rispostu fendu tit-for-tat. È i boia sò stati sbulicati di benzina è incendiati. Iè, e bellezze russe sò terribili in a so còllera. È ùn stuzzicà l'orsu russu.
  Ci sò ancu battaglie in u celu. Dui piloti russi: Albina è Alvina distruggenu è sterminanu tutti. Hanu aerei armati assai putenti. Cù cannoni aerei capaci di sparà un americanu cun un colpu. E queste ragazze guerriere mostranu veramente qualcosa cusì. Ciò chì ùn pò esse dettu in un conte di fata, ùn pò micca esse scrittu cù una penna.
  Albina dà una splutazioni, è una decina d'aviò americani sò abbattuti. U guerrieru hè ancu quasi nudu in solu mutandine, stringhjendu:
  - Chì a Russa Tsarista sia Grande !
  È martella literalmente tutti i cumbattenti in una fila. Questa hè a zitella.
  Ma Alvina ùn hè micca inferjuri. È abbatte una decina d'aviò à una volta. Li fece a pezzi è cantò:
  - À i più grandi brindisi !
  È quant'ellu hè ancu pazzu ! Sta zitella ùn face nunda di stupidu ! Quessi sò lotte per tutte e lotte.
  In modu, per accelerà a digestioni di a Cina è di l'altri terreni subordinati à a Russia, u ghjovanu Tsar Alexei hà stabilitu a poligamia in Russia! È questu hè una mossa forte! Avà i suldati russi piglianu e donne cinesi cum'è mòglie è facenu belli figlioli bianchi !
  Albina rimarcò cù un surrisu :
  - Perchè un omu pò avè quattru mòglie, ma una donna ùn pò avè quattru mariti ?
  È un altru aviò americanu hè abattutu.
  Alvina risponde logicamente :
  - Hè per quessa chì hè più difficiule per una donna di nutriscia tanti parassiti !
  È e duie ragazze ridenu. Sò tali bellezze maravigliose è magnifiche.
  È sbulicà u celu di l'aviò americani.
  Parti di l'armata zarista russa sò digià circundanu New York. Forzanu l'Americani à esce è rende. E ragazze sò assai alegre è felici.
  U tank Alexander-4 hà distruttu una bateria americana. Riproduce parechji cadaveri.
  Elisabetta mormorò a denti scoperti:
  - Simu guerrieri chì servenu à maraviglia u Tsar è a Patria !
  Elena tirò à l'inimicu è disse:
  - Ci sarà prestu un rublu d'oru russu !
  È a zitella riderà tantu !
  È i so denti sò perlati. È tandu Aurora scoppiarà ancu a risa. E zitelle sò assai eccitate è anu una bellezza tale chì e parolle ùn ponu micca descriverà.
  È forzanu a guarnigione di Washington à rende !
  I guerrieri sò cusì invincibili! È u so distaccu di cisterna ancu sfracicà una padedda.
  E zitelle si battenu è cantanu ;
  A terra russa hè famosa,
  U mondu hè guvernatu da u cumunismu...
  I campi sò sparsi d'oru -
  Andemu a testa dritta, micca in giù !
  
  I nostri cori brusgianu per a Patria,
  Semu fimmineddi - ùn ci hè più bellu universu...
  Cumbatteremu i nostri nemici finu à a fine,
  A nostra fede serà risuscitata in Rodnovery !
  
  Rus' hè più forte chè tutti i rossi in u mondu,
  Ella brilla cum'è u sole in l'universu...
  Battete per ella è ùn avete micca paura,
  Chì l'adulti è i zitelli sianu in gloria !
  
  A Russia hè u più grande di i paesi,
  Quandu a Patria hè guvernata da Leshka...
  Un tali destinu hè statu datu à u populu sovieticu,
  Chì u nostru cavaliere sia indurita in battaglia !
  
  In a Patria, qualcunu hè avà un eroe,
  Capace di fà a Patria più bella...
  In nome di a nostra santa mamma,
  U latu russu senza fine di a Russia!
  
  Faremu à quellu chì hè un tiranu,
  Ùn ci sarà micca dittatura annantu à u paese...
  Chì milioni di paesi sottumettenu,
  È u presidente Roosevelt !
  
  Chì u dragone furiosu regnu,
  Pensa chì hè capace di brusgià a Russia...
  Ma una furiosa scunfitta aspetta i Nazis,
  Perchè u cavaliere, sapete, hè abbastanza onnipotente !
  
  Ùn cederemu mai à i Krauts,
  I Cinesi ùn vinceranu ancu i Russi...
  Una stella luminosa brilla sopra à noi,
  Per Pasqua pinghjemu i pastelli è l'ova !
  
  Pudete ottene assai, cumbattenti,
  Ùn face micca più frescu ...
  I babbi fieri sò fieri di noi,
  Perchè custruemu un locu in u celu !
  
  E ragazze scalze si precipitanu à traversu a neve,
  Ùn cunnosci micca u timore è u rimproveru...
  Sò un membru di u Komsomol chì corre scalu,
  Perchè ùn ci hè micca barriere, è ùn ci hè micca scadenza !
  
  Allora ùn cederemu mai à e ragazze,
  Ùn ci inchinaremu micca a testa sottu à l'assi...
  Quandu u prublema vene in a Patria,
  Calpestemu à i nostri pedi nudi !
  
  Amate e surelle di a spada,
  È Alexey - Onore à Ghjesù ...
  Ùn ci hè bisognu di taglià i cumbattenti da a spalla,
  S'ellu ci vole à curriri scalzi !
  
  
  Semu fimmineddi di a grande horda,
  Ci piace à luttà è ùn si ritirate micca...
  Même si quelquefois circulent de mauvaises rumeurs,
  A vittoria serà in maghju radiante !
  
  È crede mi, u cumunismu vene cun un sognu,
  È ùn ci sarà micca putere di soldi nantu à a Terra ...
  Damu u destinu una fattura ruvida,
  Senza ogni tipu di viulenza è pigrizia !
  
  In breve, volaremu prestu versu e stelle,
  È alzeremu a bandiera russa annantu à l'universu...
  Stendi le tue ali, cherubino rosso,
  In u nome di a famiglia - u Signore di Russia!
  Mentre chì e zitelle cantavanu, quasi tutti l'Amiricani eranu digià ammazzati, è a guarnigione di Washington hà cuminciatu à scaccià bandiere bianche.
  E zitelle saltavanu fora di u cisterna è cuminciaru à ballà, sprucendu i so pedi nudi è ciselati attraversu e pozza. È i so crini di capelli eranu sbulicati da u ventu. Queste ragazze sò belli belle.
  Avà anu urganizatu una festa per celebrà a cattura di a capitale di l'America. Griglianu kebabs è beie vinu.
  E zitelle manghjanu diliziosu. È fischianu ogni tipu di canzone per elli stessi. Quessi sò tali guerrieri maravigliosi, pudete dì di elli - supermen in mutandine.
  È i suldati russi basgianu i vostri ghjinochje è pedi. È e zitelle si sbattevanu è gemiscenu da l'orgasmi.
  È sguillanu è saltanu. Hanu tali eccitazione è bellezza intelligente di putenza captivante.
  Ma i guerrieri anu ancu fattu l'amore cù i prigionieri neri è i dui partiti li piacia.
  Ma avà a festa hè finita è i tanki russi si movenu di novu in u sudu. New York hè ancu cascatu ...
  L'Americani sò in ritirata. Milioni sò dispunibuli in affittu. Roosevelt corre. Si parla già di rendita. A nazione russa mostra a so grandezza.
  In particulare belli ragazze cù capelli biondi è rossi.
  E pusonu i prigiuneri nantu à i so ghjinochji, è sò assai cuntenti quandu e zitelle tocanu è piglianu u nasu è e perfezioni maschili cù i so pedi nudi.
  I guerrieri femini di l'armata russa sò veramente invincibili!
  È quì hè a battaglia per Atlanta.
  Per a prima volta, e ragazze nantu à Alexander 4 vedenu l'enorme tank americanu di Washington. Una macchina di centu settanta tunnillati, nantu à i binari. Perchè saria doppiamente onoratu di cummattiri cun qualchissia cusì ?
  È e ragazze sparanu da una distanza è chjappà l'armatura frontale. È una grossa capa di metallu pò sustene.
  Elizabeth dice cun fastidiu:
  - Iè, avemu avutu in guai !
  Elena rimarcò cum'è cunsulazione:
  - Ma u nimicu ùn ci piglierà mancu !
  È hà ancu mandatu un projectile à u nemicu.
  È po ci hè Aurora cum'è una bala. È chjappà a mira assai precisa. È girarà u nemicu.
  È hà verificatu:
  - Sò l'avversariu più duru !
  Hè veramente colpitu u canna di un tank americanu. È avà u delinquente pò chjappà solu cù diciottu di i so mitragliatrici. È "Alexander"-4 si precipiterà versu u nemicu. E cumu si cumminciarà à accelerà, sbattulendu e so piste.
  Nimu ùn ferma mai un tali giganti.
  U so putere atleticu hè senza paragone.
  Catherine cantava :
  - Acrobatica, u mo equipaggiu mortale !
  È u listessu modu hà da piglià è culpisce u nemicu.
  È e zitelle quì sò sbattuti.
  L'Americanu hè statu eventualmente culpitu da u latu. È u cisterna giganti pigliò u focu è i so cunchiglii cuminciaru à splode.
  E quantu hè pazzu u kit di cummattimentu! È l'armatura è tuttu u restu si sparghjerà ...
  È e zitelle sclamavanu à l'unison :
  - Per a strada russa !
  È rideranu, scoprendu i denti !
  Allora Atlanta hè cascatu. È u 7 di settembre di u 1933, i resti di l'armati americani si rendenu. È finita una altra guerra, vittoriosa per a Russia. È quantu hè veramente grande!
  Dopu à a vittoria, l'Imperu Tsarist hà fattu referendum in i Stati Uniti è u Canada per unisce à l'Imperu Russu Tsarist. È u paese reale si stende. È in generale hè bonu quandu l'autocrazia è a munarchia assuluta guvernanu. Tuttu u mondu hè uguali davanti à u rè è ùn ci hè micca una tenda di parlà - parlamentu.
  È a Russia Tsarista era un imperu forte è stabile - unicu in a so essenza.
  Intantu, u regime nazista rinfurzatu in Germania, chì hà stabilitu un cursu per creà a Wehrmacht è un esercitu forte. True, Hitler hà constantemente enfatizatu a so amicizia versu a Russia zarista, ancu s'ellu hà tagliatu u più territoriu da a Germania.
  Ma dopu, sì, hè stata cunclusa una alleanza militare: Italia, Germania è Russia. Inoltre, u Tsar Alexei accunsentì à l'annessione di l'Austria à u Terzu Reich.
  Siccomu a Gran Bretagna hà debilitatu economicamente, è a Francia ancu, u guvernu tsarist hà guardatu seriamente à e culunie di Francia, Gran Bretagna è Olanda. In termini puramente militari, l'armata russa divintò u più grande - vinti milioni in tempu di pace. È un gran numaru di i migliori tanki di u mondu, elicotteri, è ancu aerei jet. A flotta russa era ancu più forte è più numerosa di quella britannica, postu chì l'Inghilterra debilitata ùn pudia micca cumpete cù l'imperu zarista economicamente putente.
  Allora avà u grande imperatore Alexei vulia caccià tutte e culunie di i so ex alliati.
  È chì ? A pigliarà !
  U 15 di maghju di u 1940 principia a Siconda Guerra Munniali. A Russia Tsarista trasfirìu e truppe à u sudu di l'Iran, l'India, l'Indocina è l'Egittu. È a Wehrmacht attaccò a Francia, u Belgio è l'Olanda. L'Italie avait déjà pris l'Ethiopie, attaqué la Somalie britannique et déplacé des régiments au sud de la France.
  Eccu e ragazze streghe chì si movenu attraversu u sudu di l'Iran. Anastasia è i so quattru amichi.
  E zitelle, cum'è sempre, sò ghjovani è scalzi. L'anni passanu, è e bellezze sò solu sbocciate è micca una sola arruga o cracke nantu à a pelle è micca una sola goccia di grassu nantu à i so corpi cast.
  Allora cumincianu à distrughje e truppe coloniali britannichi è facenu cun grande entusiasmu.
  Anastasia, lanciando una granata à i Persiani cù i so pedi nudi è ruggisce:
  - Guerrieri di putenza incommensurabile!
  Natasha spara ancu una raffica da una mitragliatrice, aghjunghje una granata cù i so pedi nudi è grida:
  - È ùn cederemu mai !
  Dopu Zoya spara, falcia ancu i britannichi è i persiani, è grida:
  - Lasciamu à guvernà !
  È tandu Aurora sferiscerà è sbatterà u nemicu cù u so pede nudu è dicerà :
  - U fiurimentu di a nostra forza !
  È fischiarà di novu !
  E poi Svetlana vi darà è vi culpisce cù una mitragliatrice. È ancu mandarà una granata à u nemicu cù i so pedi nudi.
  E strilla :
  - Per i modi raffinati !
  È in Egittu, e ragazze di l'equipaggiu di Elisabetta avanzanu nantu à un tank. Hè nantu à u più novu tank pisanti "Alexander" -6. A vittura hà una siluette bassa è pesa sessantacinque tunnillati. È colpi cù un lanciabomba. Più adattatu per cumbatte e fortificazioni nemiche.
  A flotta di tank di Gran Bretagna hè relativamente debule. È a megliu vittura hè "Matilda" -2. Ma "Nikolai"-7 hè in lotta cun ella.
  Hà a pistola anti-tank perfetta. Chì culpisce da una longa distanza.
  E zitelle agisce cun rapidità è astuzia. È u so tank striscia in u desertu. È si spara. È u lanciatore di bombe rumpia assai intensamente.
  E zitelle ridannu è cinguettanu:
  - Hè assai bonu nantu à u tronu ! Semu supermen!
  È torna u focu è distrughjenu un altru bunker, o un puntu furtificatu in Gran Bretagna.
  I britannichi cede è cede...
  Avà e piramidi egiziane appariscenu davanti à e ragazze. Li vedenu è stringhjenu l'ochju. Hè veramente pussibule di piantà tali bellezze?
  Ma in u celu Albina è Alvina si battannu per u Mari Mediterraniu. Purtavanu ancu i so denti perlati. È fischianu canzoni. Queste ragazze anu un spiritu di cummattimentu.
  I guerrieri, però, sò decisi à luttà cum'è sempre, purtendu solu mutandine è petti nudi.
  È mostranu a so classe di cummattimentu colossale. Si sparanu à elli stessi è si sparanu da i cannoni d'aria. È cusì nunda ùn pò piantà e ragazze. Tuttavia, a battaglia cuntinueghja, è i britannichi scappanu da e bellezze. Ùn pudete micca piantà e persone cusì aggressive.
  È e zitelle abbattanu una decina d'aviò cù una splutazioni è si ridenu.
  Allora volanu è volanu. È a fucilazione ùn si ferma.
  Albina cinguetta cù una risa:
  - Sò invincitu in ogni mumentu !
  Alvina, cuntinuendu à u focu, aghjunghje :
  - Sottu à a bandiera di Petru !
  I guerrieri saltannu è à u stessu tempu abbattinu u nemicu.
  Culonni di prigiuneri inglesi è lucali sò digià guidati in Egittu.
  E truppe zariste sò assai più forti, è e truppe coloniali, chì ùn anu micca spiritu di cummattimentu, vincenu.
  Alessandria hè cascata. È hè assai simplice. È avà e truppe russe si scontranu cù i taliani.
  Parata cumuna. Fuochi d'artificiu, prucessione culurite. E espressioni tempestose di devozione è amicizia.
  I taliani sò ancu felici. Soprattuttu quandu e ragazze russe correnu scalze attraversu u desertu caldu...
  È in un altru locu, Alenka è u so reggimentu di virgiuntura intrinu in Delhi. Hè risentitu chì i sepoys ùn volenu luttà cù i regimenti russi. È chì u putere coloniale britannicu hè statu scunfittu ancu in stu territoriu indianu.
  Parechje ragazze di pelle scura circundanu i suldati russi è li salutanu cù fiori.
  Quantu hè bellu tuttu quì. È assai fiori. È tuttu succede abbastanza bellu è ordinatu.
  E truppe russe s'avvicinanu dighjà à Bombay è l'occupanu senza assai resistenza.
  Alenka agisce assai attivamente è rudely. Ella lancia granate cù i so pedi nudi è strilla :
  - Sò solu un superman in bikini !
  E quantu hè bonu per e ragazze di correre attornu à mezu nudu è in bikini. Sembranu cusì grande.
  In e culunie, a resistenza britannica hè debule. E truppe lucali ùn ponu dà una lotta feroce.
  Intantu, i tedeschi avanzanu cun successu. Prima anu attiratu i britannichi in Belgio. È tandu, cù un scaccià à traversu e muntagne Ardenne, anu sappiutu taglià e unità inglesi è francesi. Cusì, una vittoria impressiunanti hè stata vinta.
  È u Belgio hè catturatu. È u 22 di ghjugnu, dopu à a cattura di Parigi, a Francia capitula, è un pocu prima l'Olanda. Cusì, una vittoria impressiunanti hè stata vinta. È i tedeschi diventonu notevolmente fieru. È l'armata russa hà pigliatu l'India, u sudu di l'Iran, a Birmania è u Bangladesh. È ancu tutta l'Indocina.
  U nemicu era chjaramente perde. È i tedeschi sbuchjavanu in Spagna è Portugallu.
  E truppe russe si avvicinavanu à u Sudafrica. Sò stati ostaculati micca tantu da a resistenza di a Gran Bretagna, ma da e cumunicazioni allungate è e linee di furnimentu. È ancu a mancanza di strade in Africa è jungle impassable.
  Ma l'armata zarista hà ancu passatu tuttu. È si movia cum'è un rullu di titaniu. Et l'ennemi s'abandonna de plus en plus et tomba à genoux.
  Regimenti di fimmineddi si movevanu, in regula, scalzi, è furzavanu i prigiuneri à basgià i so pedi. Calchì volta e zitelle permettenu à i prigiuneri di lavà i so petti cù basgi.
  Ma dopu Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana intrinu in Australia. Marchanu versu a capitale Sydney. È cantanu :
  - Rus', duv'è ognunu hà parechje mòglie,
  Induve a bella chjama hè permessa ...
  Induve ogni persona hè cum'è un fratellu,
  U nostru simbulu, u nostru simbulu hè Kolovrat!
  È di novu lancianu granate cù i so pedi nudi - sparghjendu i britannichi è i lucali.
  Anastasia tolse a testa di u generale britannicu cù un sabre è chirmò:
  - Per a gloria di a Patria !
  È Natasha, cù un colpu di u so pede nudu, sparte u tank. È canterà :
  - Eh, u nome di Rus' hè Svarog !
  È e zitelle si movenu, Zoya spara una splutazioni da a so mitragliatrice, mette in terra l'inglesi è stringhje :
  - Per un novu ordine russu !
  Quessi sò e ragazze ! Chì li piace à tumbà ! È ùn si fermanu ! È i visi di e bellezze brillanu !
  È quì Augustine hè cum'è un fucile. Cumu falcia l'inglesi è sguilla :
  - Per i Rus' datu da nascita !
  È Svetlana l'inchioda. È cù u so pede nudu lancia una granata assassina è mortale.
  È sguilla ancu:
  - U mo grande Rus' !
  È torna à dà un sbattimentu... Falcia i tudischi, ammazzali senza cirimonia.
  Avà Sydney rinuncia senza lotta. È i citadini è e chjavi militari sò cacciati. È proclamanu u Tsar Alexei u so rè è l'imperatore.
  Stu cuntinente si rende ancu ...
  E navi russe sbarcanu in Nova Zelanda. À u listessu tempu, i tanki ligeri "Peter"-8 entranu in Pretoria. È u Sudafrica hè ancu cascatu. È un battaglione di ragazze scalze sbarca in Madagascar.
  E ragazze assai belle lancianu granate cù e so gambe nude è sbarcanu contr'à u nemicu. Madagascar hè cascatu. È a maiò parte di l'Africa hè stata cunquistata da i suldati russi.
  A Russia Tsarista è u Terzu Reich è l'Italia guasgi vincenu. Ma solu a Gran Bretagna stessa è l'Irlanda restanu. È ghjunse u vaghjimu, è dopu l'invernu. I tedeschi è l'aviò russu bombardavanu i britannichi è trasformanu e so cità in ruine. Ma Churchill si rifiutò di capitulà.
  In maghju di u 1941, un sbarcu seguita. E ragazze scalze di a divisione Tigress eranu i primi à sbarcà. È ch'elli distrughjenu e truppe britanniche. E lanciateli cù e punte di i vostri pedi nudi.
  I britannichi sò stati bumbardati da e zitelle mezze nude chì portavanu solu mutandine è tremanu i petti. È era assai cool.
  È a battaglia hè stata cummattuta da i tanki "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", chì littiralmenti sfracicò l'avversari.
  E quì hè u più novu tank "Alesey"-1 di forma piramidale. Chì hà anguli raziunale di inclinazione da tutti l'anguli è ùn pò micca esse penetratu.
  In questu, reclinate, Elisabetta è a so squadra di ragazze si pusonu quasi nude in solu i so mutandine.
  Quattru belli guerrieri, quasi nudi, sparanu à i cannoni inglesi, è sò littiralmente sbattuti in u focu. È e zitelle si sparanu è li riempianu di piombo da mitragliatrici. È i britannichi si trovanu in i so centu.
  È e bellezze di cummattimentu falcianu u nemicu, è literalmente lancianu u so tank sopra i cadaveri. E tappeti di inglesi assassinati sò spargugliati. E zitelle cavalcate in un tank. Distrughjenu Matildas è Churchills. L'ultimu tank pò solu graffià u veiculu di l'armata zarista.
  È seguita una vittoria russa dopu à l'altru. È i tedeschi avanzanu. Ma i so tanki T-3 è T-4 sò cusì debule cumparatu cù i veiculi russi. È ancu i picculi primitivi. È altu... È i tanki di l'armata zarista sò squat. E usanu u bastone per elli stessi, senza attentu à i colpi.
  Allora i britannichi lancianu bandiere bianche. Parechji millai di tanki russi scelti sò sbarcati in e prime ore, littiralmente intruducendu in a difesa.
  Anastasia hà ricivutu una balla in u so taccu nudu è si ridia :
  - Massaggio omu !
  Allora pigliò u nasu di u generale cù i so pedi nudi è u lanciava nantu à sè stessu. Volava è sbarcò cù u so ventre nantu à e baione. È tantu sangue hè stata versata.
  Anastasia gridò in cori strazianti:
  - Gloria à u zar Alexei !
  Natasha moverà ancu u tibia è u rughjoni di u so avversariu:
  - Per un novu ordine slavu !
  È spinghjerà a testa di u nemicu. È si sparterà u so frammentu. E strilla :
  - Ragazze cool, fan di a libertà - luttamu per un novu ordine!
  E poi Zoya tira da dui mitragliatrici à una volta, è cù i so pedi nudi lancia piselli cù splusivi.
  È và à i britannichi u primu ghjornu. È dopu avè ricevutu, i cumbattenti di l'imperu di Foggy Albion ghjittanu e so armi è sò dritti in prigionia.
  È quì Aurora entra in a battaglia. Distrughje u nemicu cù un'arma. Hà una mitragliatrice speciale cù balli traccianti. Tribbia l'inglesi cum'è un fasciu di nunchucks.
  È quì Svetlana spara. È distrugge u nemicu.
  Spara cù massa letale... È scopre i denti.
  È rugi in cima à i so pulmoni:
  - Sò una donna, chì hè veramente super!
  È salta è lancia una granata à pedi nudu. È soffiarà in tutte e parte è frammenti.
  E strilla :
  - Sò un supermanu à pettu nu !
  È avà e zitelle si pisgianu nantu à elli... Entranu in u territoriu britannicu di più in più.
  Oleg Rybachenko, in u corpu di un picciottu micca più vechja di undici in l'apparenza, ma cù i cinturini di spalla di un maiori, ancu s'ellu stessu hè scalzu è in shorts, mows down the English. È agisce cun furia frenetica.
  Accende un focu è canta :
  - Avemu l'alba è u culore più altu.
  È cun ellu era a zitella Margarita, chì ùn hè mai diventata adulta. Hè bè per ella chì almenu ùn hè micca diventata una vechja !
  È questu hè assai peghju chè esse una zitella!
  Circundenu Londra. È avà minaccianu di piglià ellu. È assai nemici si rendenu. Solu i guardiani di u rè ùn cede micca è ùn rinuncianu micca. Ma sò distrutte senza pietà. È facenu un sterminiu tutale, inumani. Questu hè u tipu di distruzzione tutale chì succede. È i machini sò assai attivi.
  È in u celu Albina è Alvina cullighjanu fatture. A zitella hà digià ricivutu tutti i sette gradi di a Croce di San Ghjorghju. Primu gradu : Croce di San Ghjorghju, secondu - Croce di San Ghjorghju cù un arcu ! U terzu hè una croce d'oru. U quartu hè una croce d'oru cù un arcu. U quintu hè una croce d'oru cù diamanti. U sestu hè una croce d'oru cù diamanti è un arcu. È u settimu hè una stella croce d'oru cù un arcu è diamanti!
  Queste ragazze anu abattutu cinquanta vitture in una lotta è si cantanu per sè stessu:
  - Semu tali bellezze chì simu simplicemente super è iper, è in generale bellezze maravigliose!
  E feranu l'ochju cù una zanna nuda.
  Quessi sò e zitelle - Albina è Alvina... È li piace à violà l'omi. È elli stessi ùn importa micca di travaglià cù a so lingua quandu vedenu a perfezione masculina attrattiva.
  È chì e ragazze sò solu l'incarnazione di a lussuria è l'amore è a passione!
  Cumu amanu i bastoni di giada pulsanti.
  Guerrieri di a più alta classe ...
  Quì Churchill fughje da Londra circundatu. Allora li anu datu un bellu colpu à e corne.
  È trascinò i so gammi, scappendu in Brasile... Ma a guarnigione di Londra capitulò. E truppe russe piglianu l'Irlanda quasi senza resistenza. Les Britanniques s'abandonnaient déjà au rythme des tambours...
  A Siconda Guerra Munniali finisci in un annu cù a vittoria di i puteri di l'Asse. A maiò parte di l'Africa hè russa. Tuttavia, l'Allemagne è l'Italia anu pussutu piglià qualcosa.
  Inoltre, u Terzu Reich includeu ancu Spagna è Portugallu.
  E forze russe rignavanu in Gran Bretagna è u Tsar Alexei divintò ancu u monarca britannicu. A Russia hà ancu occupatu a Svezia guasi senza resistenza, è a Germania hà occupatu a Norvegia è, ancu prima, u Danimarca.
  Hitler hà occupatu una grande parte di l'Europa. Creendu una furmazione di tipu Terzu Reich cù un protetturatu. È a Russia ricrea l'imperu è l'include in a so cumpusizioni.
  Una situazione di pace temporaneamente fragile hè emersa. Chì durò per u tempu.
  A Russia Tsarista è a Germania digerivanu e so acquisti. Dominanu e culonii.
  Tsar Alexei era ancu assai ghjovanu è ùn pudia micca affruntà à cunquistà u mondu sanu.
  Ma Hitler in qualchì modu ùn pudia resiste. Li paria ch'ellu hà ricevutu troppu pocu terra in Africa, chì a Russia era troppu grande. È inseme cù u figliolu di Mussolini Jr., cuminciaru una guerra contr'à a Russia. A lotta principia u 20 d'aprile di u 1955, in u cinquantesimu anniversariu di u Führer.
  I tedeschi anu sviluppatu una seria di tanki per a guerra cù a Russia Tsarist, è apparentemente cuntavanu assai nantu à questu.
  U Panther 5 divintò u tank principale sviluppatu per a guerra cù a Russia.
  Pisendu 75 tunnellate, sta vittura era fresca.
  È in generale, un cannone 128-mm à 100EL hè veramente una putenza di sfrattu. È s'ellu batte, allora ancu l'armata zarista ùn pare micca abbastanza.
  È ci hè un tank ancu più putente: "Tiger"-5, chì hè ancu più pesu è più armatu. È pesa un centu tunnillati !
  È in Russia, u tank principale "Alexey"-4 pesa solu cinquanta tunnillati è hà una pistola di solu calibre 105 mm. Ma hè assai più avanzatu, piramidale è cù un mutore di turbina di gas di 1800 cavalli, vale à dì, assai mobile.
  U tedescu hè più massivu è putente. Spécialement terribili sò "Leoni" -5, pisendu dui centu tunnillati. Chì, però, ùn aumenta assai e chance di Hitler. Allora i tanki super-pesanti sò troppu caru è difficili di trasportu. Ancu s'ellu ci sò qualchi vantaghji in usu è applicazione.
  In ogni casu, Hitler ùn pudia micca suppurtà è si precipitò in Russia zarista. È cuminciaru a battaglia.
  E putenti zoni furtificate di l'armata russa firmavanu l'avanzata di u nimicu. È i tedeschi si sò chjappi. È l'esercitu tsarist andò à l'offensiva in Africa, induve avia assai più forza. È i taliani si sentenu i primi colpi. E so truppe sò troppu debuli è cù una disciplina bassa, cù tecnulugia assai più arretrata per resiste à a Russia.
  Dopu solu trè settimane di cumbattimentu, l'armata zarista scacciò i taliani da Somalia è Etiopia.
  Aghju distinguitu e donne Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Sò sempre giovani quant'è cinquant'anni fà quand'elli si battevanu in Giappone. Tsar Alexei hà digià nipoti, ma i zitelli sò sempre greyhounds, duru, aggressivu è valente.
  E durante cinquant'anni di guerra le ragazze restavano giovani. È ùn anu micca una sola arruga o crack in a so pelle. Sò cusì belli è freschi cum'è fiori.
  Ma Oleg Rybachenko è u so cumpagnu Margarita sò sempre zitelli - ùn anu micca maturatu in tuttu. Almenu esternamente. Ma correnu più veloce di i ghepardi. È nè una baionetta nè una bala li ponu tumbà.
  Questi zitelli li piace à lancià dischi sharp cù i so pedi nudi. Sò generalmente super cumbattenti!
  È ogni putere sarà purtatu à i so ghjinochji !
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana anu ancu battutu cù i Turchi sottu Lisandru II. È hè per quessa ch'elli sò digià più di centu anni. Ma ùn anu micca età perchè sò streghe. È perchè sò immurtali, in u putere di Rodnoverie.
  È i rapprisentanti di a razza zarista correnu à traversu l'Etiopia è sò digià massacrati i taliani.
  È torna li furzanu à basgià i so pedi nudi. E li fimmineddi, sicuru, sò di bellezza indescrivibile, è cù passione ardente in l'ànima. Ùn ponu esse sminuzzati in ogni modu. Sò ciò chì face chì u paese pare grandi. È vincenu cù una grande guaranzia.
  L'Imperu Tsarist Russu era largamente cuntinentale, è unicu à a nazione russa. A nazione russa, una mistura di parechji populi, è a Russia hè cum'è un melting pot, pò inghjustà l'altri populi, assimilendu gradualmente è micca oppressendu. Hè per quessa chì l'imperu reale hà crisciutu. Pianu pianu, regnu à regnu... È avà ùn manca pocu à l'egemonia glubale. A Russia hà una pupulazione assai più grande chì u Terzu Reich è l'Italia.
  Allora ella hà tutte l'uppurtunità di catturà è digerisce. Inoltre, cunziddi chì l'avversari sò più debuli. È micca tutti sò cuntenti cù u regime di Hitler è Mussolini.
  In Africa, ancu, assai tribù lucali è unità coloniali sustenenu i Russi. Inoltre, a tecnulugia russa hè più adattata per a jungla.
  E battaglie dimustravanu chì i tedeschi avianu prublemi ancu cù u Panther-5, è micca solu cù u Tiger-5. Iè, i Krauts anu rinunciatu notevolmente. Dopu chì l'esercitu tsarist passava per l'Etiopia è chjappà a Libia, l'unità tedesche anu ancu navigatu. In battaglie in u celu, però, i sviluppi tedeschi sorprendenu l'assi reale - in particulare cù i dispositi in forma di disco. È anu distruttu i vitture russi cun furia frenetica.
  Ma, sicuru, i tedeschi ùn sò micca partitu per i numeri. E discoteche sò troppu caru è ci sò relativamente pochi di elli. È elli stessi sò invulnerabili, ma ùn ponu micca focu, solu ram cù un jet laminar. È i veiculi russi maneuverable ponu alluntanassi.
  L'armata reale in u celu, però, hè forte. È in mare hè ancu più forte. Ancu se u Terzu Reich ùn hè micca debule. Ma ancu e forze sò ineguali.
  In quantu à a pupulazione è u putenziale ecunomicu, u Terzu Reich ùn pò micca affruntà a Russia.
  È s'ellu ci sò ancu assai forti è belle ragazze chì cumbattenu, allora ci hè un colapsu tutale.
  Elizabeth è a so squadra cumbattenu i mostri tedeschi, è ancu riesce à vince. È ùn sò micca imbarazzati da u fattu chì i Nazis anu veiculi assai più grossi è più pesanti.
  Quì e zitelle giranu intornu à i tanki nemici è li culpiscenu ghjustu à u latu. È ùn anu micca prublemi cù u nemicu. Distrughjenu u so nemicu è cantanu :
  - Squadra di custruzzione furiosa! Squadra di custruzzione furiosa!
  Hitler sarà un scacco mattu ! Hitler sarà un scacco mattu !
  È distrughjenu u nemicu cù una facilità tremenda. È e zitelle ùn ponu micca fà di ride.
  Ma i fascisti, avè ricivutu un slap in u collu, si ritiranu. Dighjà in Libia, parechje divisioni taliane si rendenu quasi senza lotta. È i suldati di l'armata reale avanzanu. I Krauts sò stati cacciati fora di l'Alpi cù un colpu putente, è e truppe zariste marchjavanu per l'Italia. E ragazze scalze di l'armata di Mussolini Jr. salutanu e truppe culurite di l'armata zarista. Milioni di suldati di tutte e naziunalità riempianu l'Italia. È decimila cisterna mobile Alexey-4, chì, pisendu cinquanta tunnillati, sò quasi impenetrabili quandu sò sparati da tutti l'anguli.
  L'Italia, cum'è u ligame più debule di a coalizione, mori assai prestu... U 30 di maghju, e truppe zariste piglianu Roma quasi senza lotta. È a capitale di l'imperu di Mussolini cascò.
  E di novu e zitelle di l'armata russa furzavanu i so pedi polveri, nudi à basgià u nemicu. Capiscenu chì u nemicu deve esse dimustratu u so statutu veru.
  Albina è Alvina, mentre scrivevanu i cunti, ricurdavanu cumu si cummattavanu e streghe cù i giapponesi, quandu Alexey era stendu in a cuna. È era assai divertente.
  E zitelle ùn anu micca abbastanza di a guerra è sparà i tedeschi in l'aria. Albina hà ancu rimarcatu:
  - Una volta chì avemu scunfittu i Nazis, chì dopu ?
  Alvina hà dettu cun fiducia:
  - Cunquistemu l'America Latina !
  Albina a noté douteusement :
  - Ebbè, sò altri dui o trè mesi ! È dopu?
  Alvina risa e rispose:
  - Zuppa cù un gattu !
  Albina, furieuse, a dit :
  - Innò, ci vole à esse un pianu più realistu di a vita !
  Alvina hà dettu cun entusiasmu:
  - Allora parturiremu una mansa di zitelli !
  Albina hà appruvatu questu:
  - Questu hè digià megliu !
  L'Italia hè digià stata praticamente catturata. Mussolini Jr. fughje in Francia... E truppe russe occupanu a Sicilia. Tutti i pruduttori di pasta in Africa sò digià persu. Solu enclavi tedeschi restanu, ma l'armata zarista li attacca ancu. A minaccia di perdita cumpleta di l'Africa, in una battaglia cù un nemicu più forte.
  I tedeschi parevanu avè miscalculatu a so forza. È avà sò in vela sottu à i colpi di e truppe riali.
  È decine di millaie di tanki sò digià in u sudu di a Francia è anu pigliatu Tulone... E zitelle in bikini saltannu in a cità è mettenu in ghjinochji i fascisti. Si furzanu à basgià i so tacchi nudi è ride.
  Ma pudete ancu basgià una zitella nantu à u pettu - ùn importa micca!
  Tanti successi. È in u sudu di a Germania, e divisioni russe sò ancu sfondate. È anu digià pigliatu Vienna. È avanzanu nantu à Munich. I fascisti cedenu à i colpi è alzanu a manu. È rendite à voi stessu !
  Oleg Rybachenko hè, sicuru, trà quelli chì cumbattenu in prima linea.
  È u zitellu catturà personalmente trè generali tedeschi. Per quale ellu riceve una ricumpensa speciale da u monarca.
  À u listessu tempu, l'eternu picciottu hè scalzu è porta shorts.
  Tsar Alexei si rallegra di e vittorie. È chì hè accadutu ? Hitler u diavulu stessu hè ghjuntu in u caprettu. I so tanki di a serie E ùn sò micca cunfrontu cù quelli piramidali.
  Tsar Alexei premia l'eroi è l'eroine. È u face cun grande ansia.
  Un pò solu amà è rispettu un tali babbu rè. E truppe russe anu digià cacciatu i tedeschi da u Maroccu. È quasi tutta l'Africa hè u territoriu russu. È chì ? Allora hè megliu!
  U Tsar Alexei hà premiatu Albina è Alvina à i meglii ass femminili di Russia cun un novu premiu. Stella di una Croce di San Ghjorghju di platinu cù un arcu è diamanti.
  I guerrieri si meritanu veramente. È anu una tale forza. È anu battutu i so propii fascisti. È ghjunghjenu à a fine. L'armata zarista s'avvicina dighjà à a regione Ruhr, è ci sò feroci battaglie. Ùn volenu micca cede à i Nazis. È in Francia sò digià circundatu Parigi. A pupulazione lucale accoglie l'armata zarista è ùn ferma micca.
  Puderia dì chì u nemicu hè à u livellu di a rendizione. Hitler si precipita, è hè digià a mità di lugliu. È a pusizione di i tedeschi hè quasi senza speranza.
  Questu hè ciò chì significa cuntattà un rè frescu cum'è Alexei u Secondu, o u grande.
  Infine, i resti di e truppe di a Wehrmacht in Africa sò digià rinunziati. E truppe russe marchjavanu in Parigi. A situazione era diventata critica per i tedeschi.
  À a fine di lugliu, a Ruhr era digià stata ripresa cumpletamente. E truppe russe si avvicinanu à u Mari Balticu.
  Hitler fughje Berlinu in America Latina. E truppe riali entranu in Danimarca, è a Norvegia hè stata liberata ancu prima. Pal è Lisbona. L'assaltu à Berlinu seguita in Aostu. È a capitale di u Terzu Reich hè stata presa. Allora l'armata zarista, cuntinuendu a so offensiva, libera Madrid.
  L'ultimu per esse pigliatu era a furtezza di Gibraltar in settembre. A citadella era cascata... È una altra guerra era guasi finita. Hè risultatu in qualchì manera sorprendentemente corta è ligera.
  Tsar Alexei hà ricevutu u titulu di u più grande cunquistatore di tutti i tempi.
  Ma Hitler hè sempre vivu è hà sappiutu scappà. Chì fà cù stu mostru ? Curiosamente, l'America Latina ùn vulia micca estradità stu tiranu. E poi, u 1 di maghju di u 1957, l'ultima campagna contr'à l'America Latina è a guerra finale in a storia di u pianeta Terra principia. E truppe avanzavanu senza prublemi. E forze lucali eranu troppu debule militarmente è ùn pudianu resistà à e truppe russe.
  Elisabetta è a so squadra anu appena abattutu a batteria, è avà i nemichi in a so strada sò solu rinunziendu.
  A zitella rimarcò cù una risata:
  - Questu hè a guerra !
  Catherine hà dettu cun un sorrisu:
  - L'ultima guerra in a storia umana !
  Elena hà suggeritu:
  - Allora brindimu à a pace ! È a creazione futura !
  È e zitelle ancu basgiavanu nantu à a pianta nuda di i so pedi in piacè.
  Ebbè, hè cusì chì tuttu va bè...
  Anastasia è a so squadra correnu è lancianu grenades à i so avversari cù i so pedi nudi. Strappanu i so nemichi è sfilanu i denti.
  Natasha cantava:
  - Sò a zitella di un sognu colossale !
  È cumu lancià una granata assassina. Iè, ùn pudete micca esse debule cù e ragazze cusì. Ùn perdoneranu micca questu.
  È avanzaranu nantu à elli stessi, ùn dendu micca pietà à i fascisti. Chì in questu casu ùn sò micca sanu fascisti.
  Zoya lancia ancu una granata cù u so pede nudu è sibila:
  - Per a vittoria annantu à u nemicu !
  È tandu Augustine spara da una mitragliatrice è lancia una granata à pedi nudu.
  È sguilla :
  - Colpu disperatu !
  È tandu Svetlana mette pressione nantu à i so avversari è li manghja in pasta strappata.
  Quessi sò e ragazze.
  Et il s'exclame :
  - Tsar Alexei hè u nostru idulu !
  A cità di Messicu hè presa è Cuba hè catturata. E truppe russe si movenu da u nordu à u sudu. È facenu assai successu. Ùn li fermate micca. È ci sarà una grande vittoria.
  È Albina è Alvina puntuanu assai successu in a battaglia aerea. Sò guerrieri chì ùn anu micca bisognu di dimustrà a debule. Abattu à i piani chì sò assai daretu à quelli russi in quantu à u so livellu. E più impurtante, e ragazze scalze in bikini sò à u timone. Ch'elli trillanu tutti. È sparanu tutti quelli chì si sò chjappi in a lotta.
  Avemu digià passatu u Nicaragua. L'armata di macchine di l'armata zarista ùn pò micca esse firmata. E truppe russe venenu. È sempre più spessu, l'avversari rinuncianu. È caccianu i nemichi cù culonni di prigiuneri. È portanu u nemicu à i so ghjinochji.
  Anastasia corre per sè stessa è face cadere i so avversari in faccia è basgià i so tacchi nudi.
  Tanti nemici si rendenu. È parechji di elli capitulanu à u ritmu di u tamburinu. È alzanu e so zampe.
  E truppe russe sò digià ghjunte in Venezuela. A situazione diventa sempre più calma.
  U Brasile hè u più grande nemicu è si rompe relativamente facilmente. È hè custretta à capitulà.
  E ragazze camminanu per Rio de Janeiro è i picciotti basgianu e so impronte nude.
  Natasha rimarca cun una risata:
  - Eppuru, a vita hè bona !
  Zoya hà nutatu cù qualchì dubbitu:
  - Ùn hè tantu male quandu dormi cù i pedi contru à u muru !
  È e zitelle sbuchjaranu à ride. Daveru ùn puderanu micca esse più divertenti. Ma chì pudete fà cun elli...
  Quì u zitellu Oleg Rybachenko hè ancu cumbattimentu. Serve in l'armata zarista da più di cinquant'anni. Hè cullatu à u rangu di culunellu, hà parechji premii, è pare sempre circa undici anni. È cun ellu hè l'eterna ragazza Margarita. Era una donna adulta è hà assai paura di invechje. È in u risultatu, ferma una zitella per sempre. Tuttavia, sò diventati zitelli da circa un centu anni fà. E poi sò prumessi ch'elli crescenu sin'à sedici anni - chì in generale hè bonu! U zitellu, per esempiu, ùn hà mancu bisognu di rasà!
  Un zitellu è una zitella tiranu granate à i so nemici cù i so pedi nudi è cantanu:
  - A gioia di e vittorie hè in espansione,
  Hitler aspetta a forca !
  Eccu l'ultimu bastione di l'avversari di Russia - l'Argentina. Hitler s'hè ammucciatu quì.
  È in u lugliu, e truppe russe entranu in u territoriu argentina. A resistenza era focu. È cusì a capitale cascò quasi senza lotta. È Hitler stessu hè statu trovu in l'aostu di u 1957... Pendente in un cappio. Apparentemente anu pigliatu u so propiu è l'anu impiccatu.
  Cile hà capitulatu ancu. Cusì finì l'ultima guerra in a storia umana.
  Dodici streghe - pussede eterna ghjuventù - celebravanu a so vittoria. Ma un altru zitellu, Oleg Rybachenko, pareva assai piacè. Infine, pò campà per u so propiu piacè, quanti anni hà passatu in l'esercitu.
  È i Russi si n'andò in u spaziu digià in u 1947, è in u 1954 volanu à a Luna. È in u 1967 à Mars. È più novi successi. U sistema solare hè statu cunquistatu pocu à pocu. In u 1975, Alexey II, chì era in u putere per settanta anni, s'hè lampatu in un aviò. È cusì finì u regnu di u più grande monarca di tutti i tempi.
  È u so figliolu divintò u novu rè: Mikhail II. È a Russia si trasfirìu in l'espansione spaziale.
  Oleg Rybachenko è Margarita caminavanu nantu à Marte in u 2005. U zitellu nota:
  - Cent"anni sò dighjà passati da ch"eo sò ziteddu. È ùn hè micca u tempu per mè di cresce à sedici anni ?
  Margarita, chì pare ancu una zitella, risponde :
  - È anch'eo, devi cresce secondu l'accordu ! Ma perchè resteremu zitelli ?
  Oleg si strinse... Una maghjina di un anghjulu-demiurge cù ali apparsu di colpu davanti à elli.
  A bella criatura disse:
  - Avete finitu una parte di a vostra missione.
  Ma avà u spaziu vi aspetta ! È mondi spaziali! Allora vive è cumbatte !
  Oleg Rybachenko dumandò cun un sorrisu:
  - Ci hà prumessu corpi à sedici anni !
  L'anghjulu annunziò cun un surrisu:
  - Chì vulete tu è Margarita ?
  Margarita strinse a testa in accunsentu :
  - Ancu di più ?
  L'anghjulu annunziò cun un sorrisu di denti di perle:
  - Questu serà per voi ! Ma per cresce sin'à sedici anni, cresce per mille anni ! È tandu resterete in a vostra ghjuventù per sempre !
  Oleg è Margarita strillavanu à l'unison :
  - Ùn hè micca ghjustu !
  Angela rimarcò cun un surrisu:
  - Questu hè u prezzu per l'immortalità ! Ma accunsenu à esse zitelli immortali assai megliu cà i vechji murtali !
  U zitellu è a zitella accunsenu:
  - Iè, assai megliu !
  È avemu risu più forte !
  Daveru, chì sò sti ghjente murtale ? Ancu u più grande rè di tutti i tempi è di i populi, Alexei, hè mortu. È anu una eternità davanti, piena di avventure radianti.
  
  
  
  NAPOLEONE ùn s'hè andatu in RUSSIA !
  . Una storia alternativa, induve u grande imperatore ùn andò in Russia, ma trasfirìu i so regimenti in... Turchia ! Ebbè, sicuru, perchè micca? Perchè ùn liberà i Balcani da u duminiu ottomanu ?
  È u nimicu, sicuru, ùn hè micca troppu forte. È ancu prima ch'ellu fù battutu da i Russi.
  È l'armata di Napulione si mette in marchja furzata. È marchjava quasi senza scuntrà resistenza da Bosnia à Istanbul. Un ostaculu : muntagne, fiumi, fortezze... È a resistenza occasionale. È a pupulazione saluta i Francesi è l'Auropei cum'è liberatori.
  Napulione hà pigliatu Istanbul in u 1812. Dopu hà ancu battutu in Asia Minore. Righjuntu l'Oceanu Indianu è a Mecca. Dopu chì i Francesi è i so mercenari si trasfirìu in Egittu.
  Mentre Nabulionu ùn andò in Russia, cunquistò i pussidimenti ottomani. Forse certi indovini l'anu avvirtutu di un eventuale fallimentu in casu di guerra cù l'imperu zarista.
  I britannichi pruvò à sbarcà in Spagna in u 1814. Napulione riturnò in Parigi. È riunendu forza, si trasfirìu prestu in Spagna è scunfittu i britannichi. Dopu chì i Francesi sò diventati un pocu più forte in i Pirinei.
  E so truppe ghjunghjenu à u Maroccu è occupanu tuttu u nordu di l'Africa è u Sudan.
  Cusì, anu stabilitu a dominanza generale in u Mari Mediterraniu. Gibraltar hè statu ancu pigliatu. È sò stati ancu rinfurzati bè. A guerra cù a Gran Bretagna cuntinuò cù varii gradi di successu. I dui lati eranu stanchi di scaramuccia in mare. Napulione, però, vulia piglià cù numeri. È sempre più navi sò state custruite, i marinari sò stati furmati. À pocu à pocu, a supranità numerica di i Francesi, chì avianu grandi risorse umane è territuriali, hà cuminciatu à piglià u so peghju.
  È i britannichi stanchi cuminciaru à succorsu. Infine, in u 1825, hè fattu un sbarcu. È Napoleone pigliò infine Londra. Cusì, a guerra hè finita. È l'imperatore digià anzianu hà decisu di riposu è impegnà in a custruzzione pacifica. L'unicu cosa hè chì i Francesi anu cuntinuatu à spustà in Africa è cunquistà u so sudu. Nicholas u Primu vinni à u putere in Russia. I Russi facianu una guerra cù l'Iran, ma malgradu e vittorie ùn l'anu micca cunquistata, ma si limitanu à acquisti territuriali moderate. Allora a Russia hà affruntatu a guerra di Shamil in u Caucasu è si truvò ligata per un bellu pezzu.
  Napulione regnò sin'à u 1837 è avia sessantottu anni quand'ellu morse. Hè successu da u so figliolu Napulione II. U ghjovanu imperatore biondu di vintisi anni era prima u rè d'Italia è di l'Imperu Rumanu. Ellu, sicuru, vulia superà a gloria di u so babbu Napulione Primu.
  È Napulione II hà fattu a so prima campagna contr'à l'Iran, è dopu contru l'India. Di sicuru, l'armata più grande è più ben organizata in u mondu cunquistò l'Iran è l'India relativamente rapidamente. A cunquista di l'Africa era ancu cumpletata. A Francia facia guerri in America Latina, circannu di piglià u cuntrollu di e culunie di Spagna è Portugallu. In ogni modu, ùn era micca tempu per a Russia. Ma i Francesi, dopu à longu guerri, s'imponi infine in l'America Latina. Napulione II hè mortu in u 1856, è u so figliolu Napulione III hà cullatu à u tronu. À quellu tempu, avia solu sedici anni. È in u 1858, Napulione III principia a so campagna contru Russia.
  Decisi di superà u so missiavu. È in Russia ci hè sempre a servitù. È u paese, sicuru, hè incomparable in termini di forza di cummattimentu cù a Francia napoleonica.
  Napulione III contava à a vittoria. È dui milioni di suldati si sò spustati in Russia. Marchionu in trè culonni: à Kiev, Mosca è San Petruburgu. Ma a Russia ùn hà micca u so propiu Kutuzov.
  È u Tsar Lisandru II era furzatu à fughje à Kazan. Mosca è San Petruburgu è Kiev sò stati catturati. Ci era truppe in tuttu u mondu è armi più avanzate contr'à a Russia. Ancu in l'armata di Napulione III, i primi tanki ligeri apparsu.
  Iè, ùn pudete micca resiste à un tali putere. Tsar Lisandru II offre a pace à i Francesi. Ma Napulione III hà dichjaratu ch'ellu avia bisognu di a Russia in tuttu.
  In breve, una guerriglia cuminciò. Ma Napoleone hà assai truppe. In più, Napulione III annuncia l'abulizioni di a servitù. Chì hà ancu guadagnatu alcune di e persone à u so latu. A guerra era sempre in furia per parechji anni, è e truppe napoleoniche ghjunghjenu à l'Oceanu Pacificu.
  In fine, un cumprumissu hè statu trovu. Napulione III sposò a figliola di Lisandru II è fù incurunatu rè. È a Russia, cum'è parte di un vastu imperu, hà ricevutu una certa autonomia.
  Napulione III era sempre in lotta in Cina, e so truppe ghjunghjenu in l'Australia è cunquistò l'Indocina. È in u 1877 hè mortu, è Napulione Quartu hà sappiutu u tronu. Un ghjovanu di quattordici anni. Bisnipote di Napulione Primu è discendente maternu di i zari russi. Napulione Quartu compie a cunquista di u mondu - dopu avè cunquistatu l'USA è tutte l'altri isuli... Un imperu mundiale hè natu. Dopu tuttu ciò chì restava era di assaltà u spaziu.
  Ma ùn ci era micca tristezza, ma i diavuli sò ghjunti à pichjà. Napulione IV hè mortu in u 1894. Più precisamente, hè mortu caccia in Africa. È u so tronu fù pigliatu da un zitellu, Napulione Quintu, circa quattru anni.
  In qualchì modu, i discendenti di Napulione si sò micca assai tenaci. E di sicuru, i prublemi cuminciaru. Avà in America Latina, avà in Cina, avà in Russia.
  Ma e truppe supprimu i disordini è i separatisti. Napulione Quintu hà crisciutu è decisu cuminciò à suppressione e ribellioni. Dopu à quessa, u pianeta Terra si calmò. È in u 1914, u primu omu volò in u spaziu! In u 1917, a ghjente sbarcò nantu à a luna.
  À pocu à pocu, l'umanità hà guadagnatu stabilità. È avà l'espansione in u spaziu. In u 1935, a ghjente avia visitatu tutti i pianeti di u sistema sulari, è un insediamentu era ghjuntu nantu à a Luna. Napulione Quintu hà rignatu finu à u 1960 - sessantasei anni - un record trà i Bonaparte, è morse in gloria. È Napulione Sestu hà ricevutu u tronu. À questu tempu, esperimenti riesciuti nantu à rejuvenating e persone avianu digià principiatu. È in u 2000, a ghjente hà cuminciatu à penetrà in stelle vicine. In u 2020, i primi insediamenti umani sò stati creati fora di u pianeta Terra.
  
  IVAN U TERRIBLE ùn hè micca avvelenatu
  Tuttavia, Ivan the Terrible ùn hè micca avvelenatu in u 1584 (induve anu avutu l'idea chì era avvelenatu in tuttu?), ma hà campatu per qualchì tempu. Si maritò cù una principessa inglese. È à u stessu tempu cunquistò a Siberia è ci hà custruitu cità. In u 1590, hà avutu un figliolu, Alessandru, cù una principessa inglese. In u 1591, u figliolu Dmitry morse, ma i Russi ripigliò i so anni da i Svedesi. In u 1592 anu pigliatu Narva.
  A guerra cumuna di Pulonia è Russia contr'à a Svezia finì in u 1593 cù a cattura di Vyborg. È a scunfitta di a guerra svedese in u 1594.
  A Russia ricunquistò cusì e cità nantu à a costa baltica, fundata in Narva, è ancu Vyborg. In u 1595, Ivan u Terribile urdinò a custruzzione di una cità à a bocca di u Neva. Cusì, Aleksandrovsk hè ghjuntu più di centu anni prima. L'annu fù chjamatu in onore di u figliolu di Ivan u Terrible è a principessa inglese.
  Allora Ivan u Terribile cuntinuò à passà in Siberia. I so guerrieri avanzavanu versu u fiumu Amur. In u 1598, dopu avè ricuperatu per sessantacinque anni - un record per a Russia è unu di i più longu durazioni di un regnu in a storia di u pianeta Terra, Ivan u Terrible hè mortu. U so eredi, Fedot, hè ancu mortu in u stessu annu. È Lisandru u Primu divintò rè. Era solu ottu anni à u mumentu di a so ascensione à u tronu. Ma Boris Godunov divintò reggente. È tuttu andò più o menu. True, ci era ancu anni di fami. Dopu a guerra cù a Pulonia in u 1605. Allora per a prima volta Lisandru stessu cumandò l'esercitu . I Pulacchi anu pruvatu à assedià Smolensk, ma sò stati scunfitti cumplettamente. I Russi sò andati à l'offensiva è piglianu Kyiv è Polotsk. I Pulacchi cedevanu terreni longu u Berezina è Kiev à a riva sinistra di l'Ucraina.
  Ci era calmu per qualchì tempu. A Russia avanzava in u livante. Arrivò à l'Oceanu Pacificu è ci hà fundatu novi cità.
  Dopu hè vinutu a campagna in Crimea, chì coincide cù l'indebilitamentu di Turchia. A Russia cunquistò ancu u Khanate di Crimea, cù Azov.
  Cusì nasce un grande imperu. Dopu à quale ci era una altra guerra cù i Pulachi. Lisandru hà proclamatu - ricunquisteremu e terri di tutti i Kievan Rus.
  È hè accadutu. E truppe russe sottu a guida di u Tsar è u gran cumandante Skopin-Shuisky anu ancu pussutu scunfighja i polacchi è ancu piglià Varsavia.
  Dopu qualchì cuntruversia, a Pulonia accettò Alessandru Primu cum'è Tsar. Dopu à quale u grande putere di i Slavi suscitatu. A Russia hà vultatu à u sudu in u 1630. A guerra principia cù Turchia. L'Imperu Ottumanu era in decadenza è perde.
  A Russia cunquistò i Balcani, è ancu intrutu in Custantinopuli. U tronu ottumanu fù trasferitu à u Tsar Alexander. È avà i regimenti russi ghjunghjenu à l'Egittu. È in u 1640 cunquistanu a Mecca è l'Iraq cù u Kuwait. Dopu avè furmatu un grande imperu. In u 1645-1647 ci era una guerra cù l'Iran. È a Persia hè ancu sottumessa à a Russia. A guerra cù l'Imperu Manchu finì cù a cattura di a Cina di u Nordu.
  Tsar Alexander, in vista di l'aumentu di u numeru di pupulazione non-russa, ancu cunvucatu un cunsigliu ecumenicu. Un cambiamentu hè statu fattu à l'Ortodossia chì permettenu quattru mogli.
  Chì era una cunsequenza di u desideriu di fà più faciule per i musulmani per accettà l'Ortodossia, è di accelerà a russificazione di e terre cunquistate.
  In u 1658, u Tsar Alexandru u primu morse, dopu avè rignatu per sessant'anni, è diventendu ancu u grande Rurikovich.
  Mikhail u Primu, figliolu di Lisandru Primu, divintò u novu rè. U novu rè avia digià quarant'anni. È cuntinuò a pulitica di cunquista di u babbu. E truppe russe si movenu versu l'India. C'eranu guerri quì.
  Chì finisci cù u stabilimentu di a duminazione russa quì. Allora ci era una grande guerra cù a Cina. In u 1671, Mikhail mortu. È a guerra cuntinuò da u so figliolu Alexei u primu Rurikovich. U ghjovanu rè, d'una trentina d'anni, cumandò energicamente è ottenne vittorie maiò. Cina hè stata cunquistata dopu parechji anni di guerra.
  Allora a Russia cuntinuò i so muvimenti à u livante è à u sudu, cunquistà l'Indochina. Finu à ghjunghje à Singapore. In u 1701, Alexei morse, è u so figliolu Petru hà cuminciatu à custruisce una grande flotta. A Russia si trasfirìu per l'isuli in l'Oceanu Pacificu è sbarcò in Australia.
  À u listessu tempu, ci era un desideriu di espansione in Europa. È in u 1715 principia a guerra cù l'Austria. E truppe russe superiore cunquistò l'Austria rapidamente. Allora catturà a Germania. Avemu ghjuntu à u Renu stessu. È cunquistanu l'Italia in u 1721. Allora Petru u Grande hà tagliatu una finestra à l'Europa. Inseme cù l'Eggittu. À u listessu tempu, i Russi occupanu u Canada attraversu l'Alaska. In u 730, Petru u Grande hè mortu è u tronu era ereditatu da u so nipote Petru Secondu - Rurikovich.
  U so regnu hè statu attivu: u ghjovanu hà iniziatu una guerra cù a Francia è cunquistò u Canada, è e truppe russe, chì avianu una superiorità numerica maiò, piglianu Parigi. I Paesi Bassi sò ancu cunquistati. Ancu s'è a guerra partigiana trascinava quì. Ma à a fine, ancu ella hè stata suppressa.
  È più tardi in u 1745, a Spagna è u Portugallu cascò. Ma ancu quì ci hè stata una guerriglia per parechji anni. In u 1753, dopu à a morte di Petru u Secunnu, u figliolu di Petru u Secunnu, Petru Terzu, hà sappiutu u tronu. U novu rè cuntinuò à passà per l'Africa è l'America. A guerra scoppiu in u 1761 cù l'ultima Gran Putenza, a Gran Bretagna. A Russia ùn era micca assai successu in mare in prima.
  Ma dopu, cù a superiorità numerica è i cumandanti sperimentati, i britannichi sò stati scunfitti. È ci era un sbarcu. È in u 1767 Londra cascò.
  È in u 1780 hè ancu mortu Petru Terzu. U so figliolu di vinti ottu anni, Paulu u Primu, hà cullatu à u tronu. A Russia ùn avia più avversari seri è si moveva in Africa è in America Latina. In u 1820, quandu Paulu u Primu morse à l'età di sessanta ottu anni, a Russia avia compiu a so cunquista di u mondu sanu. È Ivan Quintu hà sappiutu u tronu à quaranta-dui anni.
  Ùn c'era più nimu per cummattiri. Ma a scienza ùn hè ancu ghjunta à u puntu di cunquistà l'immensità di u spaziu. Tuttavia, Ivan hà urdinatu i voli à a luna. Cum'è, l'imperu hà bisognu di passà. È in u 1833, l'omu volò in u spaziu per a prima volta. È in u 1845, i Russi finalmente sbarcò nantu à a luna.
  L'imperatore Ivan Quintu morse in u 1847. Lisandru II ereditò u tronu. L'espansione in u spaziu cuntinua. Sbarcò in Marte in u 1861. E dopu in tutti i pianeti di u Sistema Solar.
  E poi sò volati à altre stelle...
  
  DONALD TRUMP IN SEDIU DI ROOSEVELT
  Allora Donald Trump si truvò in u locu di Roosevelt durante a Siconda Guerra Munniali. Questu hè veramente diventatu una super chance! Cunsiderate i sbagli di u vostru predecessore. È u primu sbagliu: permettenu à l'URSS di alzà è diventà una superpotenza.
  Donald Trump hà capitu megliu cà nimu: a Russia ùn deve esse permessa di vince a Siconda Guerra Munniali. Tuttavia, una vittoria rapida di u Terzu Reich hè ancu svantaghju per l'America.
  A megliu opzione: lasciate chì si ammazzanu l'altri u più longu è quantu pussibule.
  Eppo, sicuru, Donald Trump hà aiutatu un pocu à a Russia, prima di Stalingrad... È ùn ci era micca discrepanzi particulari cù a storia. È cacciò u Terzu Reich fora di l'Africa.
  È dopu offre à Hitler una tregua in cambiu di l'abulizioni di e lege antisemite.
  Dopu à Stalingrad, i tedeschi anu capitu ch'elli puderanu perdiri a Siconda Guerra Munniali, è accunsenu cù Trump. I Ghjudei ùn saranu perseguitati, ma... U cummerciu hè ripresu...
  È i prigiuneri sò scambiati. Trump stessu fa una bomba atomica è finisce u Giappone. È i tedeschi, dopu avè firmatu u bumbardamentu di u so territoriu è chjusu u sicondu fronte, accumulanu forza.
  U Führer hà postponatu l'Operazione Citadella parechje volte. È ancu in lugliu ùn hà micca lanciatu una offensiva, perchè vulia pruvà Tiger-2, un tank mostru, in battaglia, è questu significa "Lion" è "Mouse". Inoltre, i tedeschi cuminciaru à furmà divisioni da i stranieri è accumulà e forze.
  E Trump hà cunsigliatu à u Führer per ùn precipità, postu chì i piani di l'offensiva tedesca nantu à u Kursk Bulge sò digià cunnisciuti da u cumandamentu sovièticu, è ùn ci hè nunda più stupidu chì attaccà quandu l'inimicu sapi.
  U Führer era abbastanza intelligente per sente i cunsiglii sapienti di Trump. È hè diventatu nantu à a difesa.
  L'Armata Rossa infine andò à l'offensiva in u 30 d'Aostu. È s'hè impastatu in a difesa di u nemicu in prufundità. E battaglie anu dimustratu chì a Pantera hè assai bona in difesa, cù u so cannone di u focu rapidu, chì colpi à una longa distanza.
  È "Tiger" ùn hè micca male, è ancu "Ferdinand". L'ultima pistola autopropulsata in a difesa hè abbastanza forte. È repelle perfettamente l'attacchi di l'avversari. È "Ferdinand" travaglia assai attivamente. Cum'ellu chjappà da una distanza, ùn sarete ancu capaci di dritta a spalle.
  I tedeschi anu sempre cedutu, almenu pianu pianu, ma nantu à a cornice d'Oryol. Ma l'aviazione suviètica ùn dominava più u celu. Senza un fronte uccidintali, i Krauts eranu forti. Trà l'asi tedeschi, Marcellu spiccava soprattuttu.
  Ùn hè mortu per accidenti in a battaglia di u Mediterraniu. È avà, essendu un asso, u numeru unu hà cumbattutu in u livante. È stu megliu ace di a Luftwaffe, chì in pocu tempu hà stabilitu un record in u fronte uccidintali, chì nimu ùn avia mai battutu in a storia vera, era avà cumbattutu in u livante.
  Marcel hà culpitu da luntanu è ùn si lasciò micca pinzatu o abbattutu. Hè divintatu una legenda trà i piloti tedeschi è sovietici.
  È senza alcuna esagerazione. Il a abattu à la fois des avions d'attaque et des chasseurs.
  Per centu cinquanta aviò, hè stata premiata a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. Quandu hà fattu dui centu aerei, hè stata premiata l'Ordine di l'Aquila Germanu cù Diamanti. Arrivatu à trè centu aerei, hà ricevutu un premiu apposta per ellu: a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti. Dopu avè abbattutu quattrucentu aerei, hà ricivutu un crucifissu d'oru è di diamanti di meritu militare è una Copa Luftwaffe d'oru è di diamanti. Marseglia hà abattutu dui centu aviò sopra u Mediterraniu in u vaghjimu. Duranti l'inguernu è di marzu, hà abbattutu quasi centu vitture più, è hè statu trasferitu à u fronte orientale. Ci superò trè centu veiculi in u maghju di u 1943.
  Tandu, in settembre di u 1943, ghjunghje à a cifra di quattrucentu vitture. È hà ancu stabilitu un record sbattendu quattordici veiculi in una battaglia.
  Di sicuru, cù un tali ace, i tedeschi si sentia più di cunfidenza in u celu.
  È puderanu frenà l'assaltu di l'Armata Rossa tirandu e forze in anticipu. Tuttavia, e truppe sovietiche avanzavanu, anche assai lentamente.
  À a fini d'ottobre, l'Armata Rossa s'avvicinò à Orel. U Fritz hà pruvatu à mantene sta cità à ogni costu.
  U tank Tiger-2 hè stata utilizata in battaglia per a prima volta. Stu veìculu, in ogni modu, hà fattu bè in difesa, ma spessu sbattu. "Leone" hè diventatu ancu peghju. Simile à l'adultu "Tiger"-2, più cunnisciutu cum'è u tigre reale, "Lion" avia un fucile più putente, chì, però, ùn era micca necessariu. Dapoi trenta-quattru tanki Soviet sò stati pigliati cù l'armi tedeschi. Ma u "Leone", chì pesava novanta tunnillati, ùn avia micca vantaghji nantu à u "Tiger" in quantu à l'armatura, ma era più caru, menu affidabile, è u fucile più putente era inferjuri in u ritmu di u focu.
  Solu quandu si sparava à una longa distanza, u "Leone" hà avutu vantaghji, ma era di pocu utilità, postu chì i trenta-quattru era quasi impussibile di chjappà mentre si move da una distanza cusì induve u "Leone" avia vantaghji.
  E battaglie anu dimustratu chì u "Leone" ùn hà micca vantaghji in a prutezzione di i lati è a frunti di u cascu nantu à u "Tiger" -2, è l'armatura più grossa di a testa di a torretta solu rallenta a so rotazione.
  Questu hè, hè stata chì "Lion", in pratica, hè ancu peggiu di "Tiger"-2. È per ciò chì risulta, hè statu cuncepitu.
  In ogni casu, u Tiger-2 era relativamente ben prutettu, era impenetrable ancu à u latu di u T-34-76, è per quessa pruvò esse una macchina efficace, ancu sbattuta.
  À u listessu tempu, dui piloti si mostranu bè in battaglia: Albina è Alvina. Qui s'est battu tout le temps à pieds nus en bikini. È l'anu fattu assai efficace.
  Cum'è Albina pressu i triggers cù i so pedi nudi, ella abatterà un pilotu sovieticu.
  È tandu Alvina pressu, ancu, cù i so pedi nudi è ciselati. È dinò sbatterà u nemicu.
  E ragazze anu travagliatu attivamente è cù u panache di pantere. Ancu s'elli sò guerrieri novi. Ma u so sicretu hè di cummattiri in bikini è scalzi, allora nimu vi sbatterà!
  A battaglia di Oryol si trascinò finu à a fini di nuvembre. I tedeschi tenenu a cità, è l'Armata Rossa l'assaltava. Stalin stessu hà dimustratu stubbornness in questa materia. A cità era furtificata bè da i Krauts è ùn permettenu micca esse circundatu.
  À u principiu di dicembre, ci hè stata una calma tempuranea, solu battaglie sò stati in u celu. Marseglia superò u numeru di cinque centu aerei abattuti è hè stata a seconda in u Terzu Reich dopu à Goering à esse attribuita a Gran Croce di a Croce di Ferru.
  L'Armata Rossa si firmò. Ma à a fini di dicembre hà ripigliatu a so offensiva. Dopu a lotta stubborn, Oryol hè stata finalmente circundatu. E poi pigliate. I tedeschi sò stati riposti un pocu più in u centru. Ma eranu pronti per l'inguernu è si battevanu duramente.
  I Fritz anu ancu capaci di ripusà l'offensiva vicinu à Leningrad. In parte per via di l'avvertimentu di Trump, chì era assai paura di a scunfitta di i fascisti.
  Dopu avè repulsatu l'attaccu in u nordu, i Nazis in qualchì manera repelled l'assaltu è sopravvive à l'inguernu ... È in a primavera cuminciaru à accumulà forza.
  L'Armata Rossa hà ancu patitu danni. Ma hà avutu l'IS-2 è T-34-85. Un scambiu di colpi principia, è u 22 di ghjugnu di u 1944, l'Armata Rossa hà iniziatu una grande offensiva in u centru.
  I tedeschi cedevanu, ma pianu pianu... E truppe sovietiche avanzavanu cinquanta chilometri in un mese è mezu nantu à un settore abbastanza largu di u fronte. In generale, i nazisti anu cambiatu un pocu a so tattica è anu pruvatu à cunservà a so forza senza attaccà.
  Quì Trump hà chjaramente ghjucatu u rolu, chì ùn vulia nè a Russia nè a Germania per vince. Ma hà avutu a paura chì i Russi vincessi in ogni modu, è hà cunsigliatu à u Führer di custruisce una guerra di difesa per esaurisce e risorse di i bolscevichi.
  Hitler, malgradu tutta a so aggressività, andò sempre in una difesa prufonda. Inoltre, i tanki tedeschi sò imperfetti. È "Mouse" ùn hà ancu campatu à l'aspettattivi, è solu in difesa, più o menu si mostra in cortu contraattacchi.
  I tedeschi ùn anu ancu pussutu riesce bè in a tecnulugia. U Panther 2 puderia esse più putente in armamenti è armature, ma ùn hè ancu statu pussibule di fà più pesante di cinquanta tunnillati. U Focke-Wulf era inferjuri in manuvrabili è ùn era micca finitu.
  U Me-309 hè diventatu putente in armamentu è veloce, ma peghju in manuvrabilità. U TA-152 era megliu cà u Focke-Wulf in e caratteristiche di volu è armata putenti, ma hè ancu più pesante. True, Marseglia hà sviluppatu boni tattiche per l'aviò chì sò più pesanti, ma più armati è megliu prutetti.
  Finu a ora, i tedeschi ùn solu manteneu u so vantaghju in u celu, ma ancu l'aumentanu per via di u numeru di veiculi. Ancu l'URSS avia ancu u Yak-3 è LAGG-7. Ma questu ùn hà ancu furnitu un vantaghju.
  Ma i tedeschi anu sviluppatu u ME-262. À ghjugnu, a Luftwaffe avia digià un milla di sti jet cù quattru cannoni di 30 mm. Ma in a battaglia, u ME-262 hà dimustratu micca abbastanza maneuverable è efficace. Inclusu per via di l'alta velocità. L'unicu cosa hè chì u ME-262 hè assai difficiuli di sparà, hè blindatu è survivable, hè difficiule di colpi per via di a so alta velocità, ma si rompe per via di u so mutore micca assai affidabile.
  Allora i tedeschi sò finu à avà solu relativamente riesciuti à riceve u TA-152 è avianu u ME-109 "K" mudernizatu, u cumbattimentu più populari di a Siconda Guerra Munniali.
  U nùmeru di l'aviò pruduciutu hà ancu aumentatu, chì hà permessu di mantene a superiorità nantu à i marchi sovietici. Inoltre, i veiculi tedeschi eranu significativamente più forti in armamenti è putenza di u mutore.
  U tedescu Yu-288, chì cumminava l'alta veloce è una grande carica di bombe, hè stata abbastanza successu. È u primu bombardiere seriale di quattru mutori, u Yu-488, capace di bombardà à longu distanzi. U so puntu culminante era l'area di l'ala comparativamente chjuca, chì li dete una vitezza di 700 chilometri per ora, chì era assai per un bomber à quellu tempu.
  I tedeschi ùn anu micca assai successu in u campu di a custruzione di tank. U Mouse hè bonu in difesa, ma hè sempre vulnerabile da l'aria è difficiule di trasportu. "Jagdpanther" hè diventatu più successu. Hè statu pruduciutu in quantità sempre crescente è hà guadagnatu una bona reputazione.
  Quì, di sicuru, i tedeschi guasi finitu a vittura, ma in ogni casu, si vultò bè.
  A quantità principale di l'equipaggiu tedesca hà aumentatu, chì hà permessu di resistà più successu à l'attacchi sovietici. Cumpresa l'offensiva in Aostu in u sudu.
  U vaghjimu di u 1944 hè ghjuntu, e truppe sovietiche ùn anu ancu pigliatu Kharkov, è sò sempre in u centru.
  U Fritz si sentia un pocu più cunfidendu... Stalin cuntinuò à martellare, ma senza l'aiutu di i Stati Uniti ùn pudia vince a corsa tecnologica contr'à a Germania.
  Avè divisioni straniere è assai Hiwis, più satelliti, è ex citadini soviètici, u Terzu Reich puderia più o menu ricuperà e so forze è stà nantu à a difesa. I travagliadori stranieri è u travagliu schiavu hà permessu di pruduce assai equipaghji. È prima di tuttu, l'aviazione jet.
  U prughjettu di u cohettu V-1 è V-2 hè statu abbandunatu in favore di l'aviò jet è i bombardieri Arado apparsu. Chì hà bombardatu perfettamente. È l'aviò suvièticu ùn pudia ancu chjappà cun elli.
  Hitler si basava sempre di più nantu à una offensiva aerea. U Fritz hà ancu battutu in l'inguernu... L'Armata Rossa hà sappiutu avanzà in u centru durante l'inguernu.
  Quì, ancu s'è i tedeschi s'aspittavanu un attaccu, sò stati scunfitti da u travagliu di l'artiglieria, in particulare u lanciatore di cohete Andryusha. Ma tandu numerosi divisioni di tank tedeschi anu pussutu piantà e truppe sovietiche.
  I novi cannoni autopropulsati tedeschi E-10 è E-25, chjuchi ma agile, si sò pruvati soprattuttu efficace.
  U Tiger-2 apparsu ancu cù una torretta più stretta è più chjuca è un mutore putente di 1000 cavalli, chì si mostrava esse una macchina più pratica.
  In corta, una guerra principia cù una menagerie più prufittuosa per i tedeschi.
  Hitler hà veramente cuntatu nantu à i tanki di a serie E, postu chì eranu più avanzati è avianu una siluette bassa. In l'E-50, l'altezza era generalmente un metru più bassu di quella di u Tiger-2, chì hà permessu, cù l'armatura uguale, di riduce u pesu di u tank à cinquanta tunnillati cù un mutore di 1200 cavalli durante u booster, un pistola più perforante è precisa.
  Questu hè statu bellu! A vittura hà guadagnatu a vitezza è a rapidità di una svolta. È e ragazze si battevanu. E di sicuru, scalzi è in bikini.
  A lotta era intensa, soprattuttu in a primavera, in maghju. I tedeschi cuminciaru à pruvà à attaccà. Ma sò stati solu capaci di ricuperà Belgorod, chì era statu catturatu da e truppe sovietiche prima. A lotta durò per un bellu pezzu. È u tank E-100 hà ancu participatu à a battaglia. Stu veiculu, assai bè prutettu è cù armi putenti, divintò un gran prublema per e truppe sovietiche.
  Dopu à l'apparizione di u SU-100, Stalin hà decisu inaspettatamente di cambià a duttrina in a custruzione di tank. È questu fucile autopropulsatu hà cuminciatu à esse pruduciutu in quantità sempre crescente.
  Eru attrattu da a facilità di pruduzzione di pistole autopropulsate è u fucile più putente. È ancu u fattu chì Stalin hà cuminciatu à pensà à salvà i suldati. In ogni casu, in l'estiu di u 1945 solu i tedeschi attaccanu. Puderanu solu circundà Rostov-on-Don è Oryol, è questu era u so successu ... Autunno, i Krauts si pusonu nantu à a difesa, è l'Armata Rossa avanzava. È ancu in l'inguernu... È solu Belgorod hà sappiutu cumbatte.
  Allora e duie armate rallentavanu...
  L'annu 1946 hè ghjuntu. I tedeschi anu pruvatu à attaccà in l'estiu cù i tanki E-50 è E-100, è E-75. In contru à elli, Stalin avia i fucili autopropulsati SU-100, chì praticamenti rimpiazzavanu tutti l'altri tipi d'armi. I tedeschi sbuffavanu, ma ùn anu guasi prugressu... È in u vaghjimu è l'invernu l'Armata Rossa avanzava...
  Ma di novu ùn aghju fattu nunda.
  Hè digià 1947. I tedeschi pressanu è avanzanu, i Russi pressanu è avanzanu. Nunda hà successu.
  Eccu u 1948. U T-54 apparsu, chì, però, ùn hè micca diventatu. U SU-100 hè sempre in serviziu. True, stu fucile autopropulsatu hè un pocu anticu. I tedeschi anu u primu postu in a serie sopra l'E-75 cù un mutore di turbina di gas. È era digià ben prutettu da i lati...
  Ma i tedeschi ùn anu ancu pussutu ottene a vittoria. L'IS-7 hè statu pruduttu in l'URSS. Chì hà cummattutu cù successu i tedeschi.
  Tandu 1949... A prima linea hè immobile, è i colpi sò scambiati. I pugilati swing è distrughjenu l'altri.
  Allora in u 1950, a prima linea fluttua pocu. Ma nunda di significativu succede.
  È và à u 1951, a stessa cosa. Nisun cambiamentu in u fronte orientale. I dui lati eranu abbastanza stanchi.
  1952 andò ancu. L'ultimu annu sanu di u regnu di Stalin. L'unicu ciò chì i tedeschi avianu era discoteche chì eranu invulnerabili à u focu di armi chjuche. L'URSS hà u veiculu più populari: u SU-122 cù un canna longu, chì hè sempre qualificatu cum'è u megliu.
  È infine, 1953... Stalin mori è po questu principia. Ci hè una lotta per u putere in Mosca, è apprufittannu di questu, i tedeschi passanu à l'offensiva.
  È avanzanu in u Caucasu. Türkiye finalmente entra in guerra.
  Captu tuttu u Caucasu in a primavera, l'estiu è u vaghjimu, è uttene un vantaghju ...
  Ma quì Trump hè digià interferitu. È u 1 di ghjennaghju di u 1954, i Stati Uniti principia u bumbardamentu nucleare di u territoriu di u Terzu Reich è ... Russia.
  Cum'è què! Trump hà intervenutu in a seconda guerra mundiale.
  È tuttu diventa assai cool in u so modu! È in una certa misura hè cool!
  Trump cunfidenza scunfighja i so nemici! È questu hè u so PR infernale!
  Stu dittatore americanu salta ancu di gioia !
  
  BELLE FETE FANNU STORIA
  Una storia alternativa in quale Hitler hà ancu decisu ch'ellu deve finisce prima a Gran Bretagna, è solu dopu attaccà l'URSS. Unu di sti passi era dopu à a cattura di Creta, è l'attaccu à Malta. L'ultime era abbastanza successu è e truppe di u Führer anu scunfittu i britannichi. Hitler hà pigliatu a decisione di finisce cù a Gran Bretagna è solu dopu andà in l'URSS.
  Quì hè statu influenzatu da quattru streghe. Bellezze ariane: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - cunvince u Führer per ùn andà in Russia ancu! Ancu s'inginocchianu è ghjuranu chì u 1941 ùn era micca u tempu per questu. In più di a zitella, currianu scalzi nantu à i carboni è anu realizatu un rituali chì cunfirmava chì era megliu ùn andà in Russia. E quattru bellezze cunvintau u Führer chì era necessariu per i zitelli à luttà in Africa. À quale avemu ricevutu accunsentu.
  A basa britannica hè attaccata da una armada Fritz;
  A più grande basa britannica pareva veramente l'infernu. Hè statu attaccatu da più di mille bombardieri cullati da tuttu u fronte orientale è avè ricevutu una sperienza di cummattimentu decentu, inseme cù cumbattenti di scorta. I britannichi, di sicuru, si battevanu per un bellu pezzu, ma ùn anu micca aspittatu un attaccu massivu cusì putente. En effet, qui aurait cru que les Krauts décideraient d'exposer le front, même si l'ennemi s'était calmé temporairement. Ma i suldati britannichi sò avà battuti senza pietà. Per esempiu, i so navi sò attaccati da u Yu-87, a famosa "cosa". Micca assai veloce, ma pussede a più alta (per u so tempu) accurata di bumbardamentu, turmentanu a flotta britannica ammucciata in e baie. Focke-Wulfs più muderni ùn sò micca luntanu, cumpresu ancu u legendariu von Rudel stessu, u rè di l'aerei d'attaccu. Cunnisciuta per l'affondamentu di a corazzata sovietica più putente, a corazzata Marat.
  Per esempiu, u caporale Richard vede i vulturi scendendu in una muntagna cum'è un sled. Numerosi bombardieri tedeschi emergenu da una fossa di ghiaccio cum'è pesci predatori. L'inglese dighjà maturu chjappà u telefuninu in paura. Ùn avia mai vistu una vista cusì terribile. I sireni sonu assai tardi, dopu chì i bombi anu splosu. L'onda d'esplosione lancia i suldati britannichi, i braccia è e gambe tagliate volanu in direzzione diverse. Unu di i caschi di ferru hè diventatu rossu è hà colpitu l'ufficiale in faccia. È cumu urla :
  - Churchill hè capitu ! Hitler hè cool!
  I cannoni anti-aerei britannichi ùn anu micca cuminciatu à sparà immediatamente, ma solu quandu migghiara di bombi cadunu in una volta. L'inimitu hà calculatu tuttu bè: micca una sola bomba ùn deve esse sparita. Allora schiacciate u nemicu è culpisce. Tutti i settori sò pre-marcati nantu à a mappa. Inoltre, i britannichi insolenti ùn anu mancu disguizatu bè. Parechje di i so cannoni anti-aerei stanu in vista è sò i primi à esse spazzati.
  Quì a canna di un cannone anti-aereu di 85 mm, longu trenta-dui metri, hè stata lanciata è curvata in l'aria cum'è un volante. Dopu à quale s'hè lampatu, sfracciandu cinque inglesi. Unu di i neri avia u ventre strappatu è i so intestini cascò.
  E bombe cascà, è tuttu era in focu, un magazzinu di carburante rumbled, si cuminciaru à splode, sparghje cunchiglia quasi nantu à tuttu u scheletru, dopu un altru magazzinu hè statu culpitu. In più, e sirene installate in i carenanti di u Yu-87 è Focke-Wulf urlavanu fastidiosi, pruvucannu l'orrore salvaticu trà i neri è l'Arabi trà e truppe coloniali. Ma pare chì i bianchi sò cum'è paura.
  Per esempiu, duie fregate britanniche scontranu, tantu chì i boilers rumbled. È ancu i detriti di e fregate chì s'eranu partiti splodavanu in l'aria cum'è i campi minati, è u cruciera hè simplicemente affundatu à u fondu.
  U tank inglesu "Cromwell" cù un musu cortu, ma cù una vitezza decentu è una armatura frontale abbastanza putente, accelerà in panicu è rammed u so propiu magazzinu, ancu sfracicà una decina di i so suldati sfurzati in u caminu. U caosu cresce. U trasportatore di l'aviò inglesi hà cuminciatu à chjappà, è u putente dreadnought hà apertu u focu... nant'à a costa, induve i so suldati s'eranu sbulicati.
  È in stu mondu sotterraneo, duie persone sò stati completamente imperturbati. Unu d'elli era un indianu, piattu pipa, è l'altru era una donna, chjaramente d'origine araba, ma in uniforme militare. I dui ùn prestanu micca attenzione à a morte precipitosa. O piuttostu, tutta una horda di cavalieri di l'annihilazione ghjucava à un ghjocu di carte inusual. Era un ghjocu di cinquanta-dui carte cù i jokers, è ancu secondu e regule inventate da u peddi rossu stessu.
  Una donna araba hà dettu:
  - Tuttavia, ci hè assai rumore ! E perchè creà un tali panicu?
  Unu di i suldati, cù u so spinu tagliatu da shrapnel, guasgi currò ind"è l"indianu, ma hè statu ghjittatu cù trascuranza cum"è un gattino. Gocce di sangue cascanu nant"à u visu rossu è li liccò, surridendu. Allora hà nutatu:
  - Fà u rumore hè per e persone debuli è pallide. Noi Apaches pensemu cusì - s'ellu ùn ci hè micca nimicu, allora un nemicu appare - ancu megliu!
  A donna scura rimarcò:
  - Questa hè una debulezza tipica di quelli chì professanu a fede di Cristu. Li piace à parlà di sacrifiziu, ma ùn si sacrificanu micca.
  L'indianu annunziu prestu:
  - L'ordine hè custruitu nantu à una fundazione induve u cimentu hè a fede è a sabbia hè a vulintà! A fede hè un core d'oru, è a vulintà hè un pugnu di ferru ! Solu e persone pallide ùn anu nè l'unu nè l'altru.
  Parechji suldati britannichi ardenti si precipitò in l'acqua per lavà e fiamme. Era ancu bollendu da esse intrutu in l'acqua, si sentia urla è lagne salvatichi. E cerchi sanguinanti strisciavanu à traversu a spuma di u mare, grossi prima, poi si sparghjenu à pocu à pocu è diventanu pallidi. È i guerrieri di quellu chì era u più grande è u più vastu imperu di a Terra perdianu a so apparenza umana. A donna araba sbuffò con disprezzo:
  - È sti omi ci obbliganu à mette un burqa !
  L'omu rossu, sghignazzando furtivamente, rimarcò:
  - Pare chì u to sguardu minacciatu li fa paura !
  A donna araba scuparò i denti sarcasticamente è disse:
  - A dolcezza di una donna hè simile à a durezza di l'armatura, solu assai più letale è versatile in prutezzione!
  I tudischi anu preferitu à attaccà subitu cù tutte e so forze, a tattica di un pugile chì, cuntendu à l'impreparazione di l'inimicu, s'appoghja subitu cù tutte e so forze versu u nemicu. Quandu decine di aerei nemici brusgianu in l'aviazione, incapaci di decollà. Quandu e so bombe espludenu in i Lancaster, distrughjendu tuttu ciò chì li circonda. Tattiche duru ma efficace. Allora a sinfonia di l'infernu hà righjuntu u piccu di u so putere, è dopu cuminciò à calà.
  Ma questu, sicuru, ùn hè micca finitu quì; a divisione aerea hè entrata in azzione. Mentre chì i britannichi sò dopu à un tali trattamentu, ponu esse pigliati tiepidi. Fortunatamente, i gliders di sbarcu sò digià fabbricati in quantità necessarie è i metudi di rimorchi sò stati finemente sintonizzati. Forse u megliu in u mondu oghje.
  Allora volanu, micca cum'è kites - più lentu, ma abbastanza veloce, è ancu accumpagnatu da a musica di Wagner - l'opera maestra preferita di Hitler. Quale altru vivu s'hè ricurdatu di a film "Apocalypse", induve l'Americani anu utilizatu sta musica particulari quandu attaccà i vietnamiti. Cume li fece paura. Allora quì hè Wagner, è motivi tronanti, attraversu amplificatori. I paracadutisti si spallavanu di fosforu nantu à a faccia è si dipintavanu; sembranu spaventosi, cum'è i dimònii di u so mondu sottu. Basatu ancu nantu à un effettu psicologicu. In più, alcuni reagenti è alcuni chips di magnesiu sò stati aghjuntu à u fosforu per causà un brillo almenu per un pocu tempu. Cusì creepy, soprattuttu in u sfondate di u splendore fumoso è numerosi incendi. Hanu ancu mitragliatrici, ancu camuffate in forma di bocca di dragone. Allora i melodiosi fucili mitragliatori tedeschi è catturati sò colpi. È i ranchi falciati, strappati cascanu à i stivali di i vincitori. E parechji preferite solu rinunzià, malgradu u fattu chì ci sò assai più britannichi chè tedeschi.
  Una donna indiana è araba s'ammucciavanu in un picculu burato camuffatu cù cura. Redskin hà dettu:
  - Ebbè, l'avemu aratu !
  A donna di i capelli neri hè stata sorpresa:
  - Dici noi ? Forse intendi noi?
  L'indianu scuzzulò a testa negativamente:
  - Innò! Palefaces battenu i britannichi è questu hè un bonu signu ! È quandu vene u tempu, veneranu a nostra festa ! Quandu l'indi libereranu u so cuntinente !
  A donna araba sbuffò con disprezzo:
  - Avete, per casu, rivendicate u putere nantu à u mondu ?
  L'Indianu affettuosamente, cum'è per spiegà à un zitellu ritardatu mentalmente, ghignava:
  - Quelli chì volenu piglià troppu sò di solitu lasciati senza nunda ! Allora a cucchiara maiò hè in bocca!
  U Führer, sicuru, ùn hà micca vistu ciò chì i so falchi è i falchi facianu, ma in principiu hà guessatu chì a macchina militare tedesca hà da travaglià tuttu cù precisione. In generale, l'operazioni offensive militari tedeschi finu à u Kursk Bulge sò stati realizati à un altu livellu prufessiunale. Certi li chjamanu ancu standard. Hè ancu stranu chì una tale macchina hà sciddicatu è dopu cascà completamente.
  È i quattru stessi anu participatu à u sbarcu nantu à Malta.
  Quattru ragazze eranu solu in bikini. È digià in l'aria lanciavanu granate à i britannichi cù i so pedi nudi. È hè assai bella. Quessi sò e ragazze.
  È in volu, i dischi affilati sò lanciati. È una decina di colli sò stati strappati à una volta. Una parolla - bellezze super classi. È assai sexy è musculosa. Quessi sò i guerrieri. È d'un colpu sparte u metallu è i mattoni. Hanu una putenza cusì frenetica, fervente. È ch'elli saltinu cù i so tacchi nudi in u mento di i suldati inglesi. Sò cusì fottuti.
  È u sangue vola è spruzza in tutte e direzzione.
  Dopu chì e ragazze anu utilizatu e so spade. È cuminciaru à distrughje i ranchi inglesi. È à tempu cantate :
  - I lupi bianchi s'affollanu ! Solu allora a razza sopravvive ! I debuli periscenu - sò ammazzati, purificendu u sangue sacru!
  E ragazze quì sò cusì cool. Simply grande!
  È taglianu ogni suldatu inglese cù duie spade. È lancianu svastiche à pedi nudi, uccidendu i cumbattenti. E tali guerrieri ardenti...
  È l'attaccu aereu annantu à Malta hè assai putente. U Führer hà cullatu l'aviazione da u fronte orientale. È u Yu-88 si mostra in a so gloria. E sicuru, u Yu-87 hè ancu utilizatu, chì, malgradu a dominanza di i cumbattenti in l'aria, hè statu assai efficace.
  È i Krauts anu battutu assai duramente i britannichi. E e ragazze terminatori cù pedi nudi sò ancu più forti. È i guerrieri quì sò simpliciamente classi!
  Ebbè, cumu ùn pudete micca ammirazione di tali ragazze? Micca ragazze - ma solu pantere!
  Distrughjenu i so avversari. È cantanu :
  - Nimu ùn ci ferma ! Nimu ùn ci vincerà ! I lupi maligni strappanu u nemicu!
  Lupi maligni - salutu à l'eroi!
  È anu tagliatu di novu... Tuttavia, i britannichi sò digià rende. È alzanu e mani.
  Gerda rugge in inglese:
  - In ghjinochje ! E basgià i mo pedi !
  L'omi cascanu in faccia è basgianu i pedi nudi di a zitella, un pocu polverosa.
  Tandu Charlotte, a bestia di i capelli rossi, li obliga à basgià i so pedi. Quantu hè bella.
  In u ventu, i so capelli rossi di ramu sbattulanu cum'è una bandiera di lotta, pruletaria.
  Tutti l'omi è soprattuttu i ghjovani basgianu i tacchi tondi di a dea. È liccanu i pedi aspri di a bellezza.
  Basgianu i pedi nudi di Christina è Magda. Ancu e ragazze di l'acrobatica.
  E tali guerrieri sò forti è musculi. È u più impurtante, scalzu è cute.
  E figure svelte, e lastre di addominali! È ci hè qualcosa di maravigliu in elli, qualcosa di marziale è qualcosa di bellu.
  È ogni musculu ghjoca, è i boli di musculu si rotulanu sottu a pelle abbronzata.
  Queste ragazze sò super classi! Contenenu u putere di a rabbia è a fiamma di a passione! È cunfidenza in a vittoria.
  È l'inglesi chjappà i so pedi nudi è graziosi cù basgi !
  Malta cascò, è hè diventatu assai più faciule per trasfirià e truppe in Africa. U Führer hà sapiutu, è u principale chì li vinni in mente era un pensamentu lògicu: l'URSS hè un paese totalitariu, chì significa chì hè forte. Quasi dui centu millioni di persone sò saldate inseme da l'ideulugia cumunista è questu hè u putere !
  Ma à u listessu tempu, l'URSS hà abbastanza terra è ùn hà da attaccà à nimu.
  Dunque, per attaccà a Russia, duvete preparà.
  Chì tipu di tanki anu i tedeschi ? Francamente debule ! È i Russi à a sfilata di u May Day anu vistu KV-2 cù cannoni 152-mm, è KV-1 cù cannoni 76-mm, è T-34, tanki agile ancu cù cannoni chì penetranu i tedeschi.
  È u Führer hà urdinatu: per creà i so propri mostri cum'è contrapesu à i tanki russi. In particulare, "Pantere", "Tigri", "Leoni" è "Topi". Boni vitture per u so tempu, ma troppu pisanti.
  Sia caru è travagliu intensivu! Per d 'altra banda, a tecnulugia tedesca puderia cumpete in questu casu cù a tecnulugia sovietica.
  Inoltre, i tedeschi speravanu chì prestu prestu tutta l'Africa, è puderanu catturà risorse impurtanti di u mondu. È ci saranu schiavi, e truppe, è unità di cummattimentu...
  In generale, i guerrieri di a Wehrmacht sò forti ...
  È e zitelle sò bellissime... È meravigliose ladri !
  In Malta caminavanu è eranu nutati per a tortura di l'omi. guerrieri feroci. Anu spogliatu i picciotti è i violavanu cù e zitelle ! Perchè micca divertimentu?
  I guerrieri cantavanu è gridavanu assai :
  - Nimu ùn ci ferma, mancu u diavulu ùn ci pò scunfighja !
  Gerda è a so squadra anu attaccatu ancu u crucero inglese. E zitelle caminavanu longu cù spade è tagliate tutti. È à u listessu tempu lanciavanu dischi affilati cù i so pedi nudi.
  Quessi sò i guerrieri veloci chì ùn ponu esse fermati facilmente è senza prublemi. Avanzanu è distrughjenu i marinari. È si agitanu cù e duie mani. Queste quattru streghe apparsu. È e streghe sò spietate, completamente assassine.
  Correnu longu u ponte, lampendu i so tacchi tondi è rosa, è agitanu e so spade cum'è pale d'hélice. Taglianu l'inglesi è cantanu per sè stessu mentre ghignavanu.
  - Ùn simu patetiche ragazze, a nostra voce hè cusì chjara ! Smash the British bravely per ch'ellu ùn sia micca tranquillu quì!
  È cumu si mostrarà e lingue ! Eccu e zitelle... Veri terminatori !
  È cù i so puntelli nudi si lancianu dischi nantu à elli è sbattenu i so nemici.
  A feranu assai sangu. È e so gola eranu tagliate. È tante gole sò state aperte.
  Ragazzi aggressivi.
  È più precisamente, ragazze, cù i musculi di l'animali salvatichi. È nimu li pò frenà - tali hè l'elementu.
  E zitelle sò sfacciate è quasi nude. E anu ancu espunutu i so petti per vede più bella.
  Gerda canta :
  - È l'incrociatore serà catturatu - e zitelle s'affaccianu ! Un tali elementu, un tali elementu !
  E ragazze sò veramente tali bellezze chì ùn pudete micca piantà à una volta.
  Una energia frenetica, bollente, bolle in elli. È hè simplicemente un uraganu cusì aggressivu è abbundanza di flame è calore.
  I guerrieri sò veramente belli. È ponu chjappà in a mandibula cù u pugnu.
  Hanu salti cusì aggressivi di ragazze chì sò nati cù ali è zanne...
  Charlotte tagliò l'inglesi è sguilla tra sè:
  - Nimu pò paragunà cun noi in battaglia ! Sò una lupa, una lupa fresca !
  È a bestia di i capelli rossi schiaffeggia è taglia cù una spada...
  Allora l'ammiragliu inglese cascò sottu à a retribuzione di e ragazze. Chì vulia veramente? Quale avete cuntattatu?
  I guerrieri l'anu pigliatu è u tagliatu in pezzi !
  Cristina cantava cun piacè:
  - Ci sarà kebab a fette !
  È hà dimustratu a so lingua.
  È po, cù u so pede nudu, hà lanciatu un discu cù bordi taglienti. È subitu hà uccisu cinque inglesi.
  Magda picchiò cù u so taccu nudu, è trè inglesi volavanu in mare. Sta zitella hè solu una salvatica !
  È tutti quattru esclameranu:
  - Gloria à i nostri dii !
  È chjappà di novu... Centinaie d'Inglesi sò digià sbuchjati. È i sopravvissuti cascanu in ghjinochji è basgianu e belle zitelle, i so pedi forti, ciselati, nudi.
  
  
  PRESIDENTE RUSSU VLADIMIR ZELENSKY
  Dopu à l'inaugurazione, Vladimir Zelensky hà annunziatu a dissoluzione di a Rada è a tenuta di l'elezzioni parlamentari anticipate. Questu era generalmente previstu. E rilazioni cù a Russia, in ogni modu, fermanu tense. Vladimir Putin ùn hà micca felicitatu à Zelensky per a so vittoria è ùn hà micca ricunnisciutu l'elezzioni presidenziale in Ucraina. Ma questu hà ancu benefiziu u novu ghjovanu capu. I naziunalisti, chì u fighjulavanu cun suspetti, u ricunnoscenu cum'è unu di i soi. È l'Occidenti hà capitu chì Putin hè veramente un aggressore. È u sustegnu rinfurzatu per l'Ucraina. Allora principia per a salute, è finisce per a pace. Zelensky hà pigliatu è hà fattu assai forte in e novi elezzioni à a Rada. Riisciutu à ottene una maiurità parlamentaria. È dopu hà fattu parechji referendum. Cumpresa a riforma custituziunale.
  I puteri di u presidente sò stati allargati significativamente. À u cuntrariu, a Rada hè limitata. Dopu à quale Zelensky hà cuminciatu à realizà riforme è mudernizazione decisivamente.
  À u listessu tempu, un muvimentu astutu hè statu inventatu in Donbass. A guerriera Anastasia Orlova hè stata offerta una opzione interessante. Cù u sustegnu di l'Ucraina è i servizii di intelligenza occidentali, diventerà u guvernatore di e regioni di Lugansk è Donetsk. Allora averà adesione formale in Ucraina è soldi per a risturazione è un putere persunale più grande. È ancu u vostru propiu esercitu. Questu hè, l'opzione Kadyrov. Quandu a Russia hà veramente datu l'indipendenza à a Cecenia, mantenendu solu formalmente u cuntrollu.
  Anastasia Orlova, chì hà influenza trà i cumandanti di u campu, hà accettatu sta opzione. Devu dì chì sta donna era assai bella, bionda, è di solitu, ancu in l'inguernu fretu, correva scalza.
  Anastasia hà dichjaratu a guerra à a dirigenza "robbata" di a Nova Russia. Hè una ragazza assai militante è auturità. È hà fundatu a so residenza in Novoazovsk. Una parte di u populu è di e milizie l'hà sustinutu.
  Anastasia, cù un battaglione di zitelle scalze, hà fattu parechje raids è catturà parechje cità. E battaglie lucali scoppiavanu. Ci hè statu un tirò di guerra.
  Anastasia hà agitu assai abilmente è hà ricevutu soldi da l'esteru. Inoltre, hà avutu sustegnu in Russia. Cumpresu da e donne. U fattu chì Putin era malatu hà ancu cuntribuitu à u successu. Apparentemente, l'ambiziosu presidente di a Russia s'hè sopravvucatu. E in queste cundizioni, a dirigenza in Russia era divisa. Anastasia hà apprufittatu di questu è captu Donetsk. Dopu avè ricevutu un sustegnu seriu.
  A guerra principia ancu cù Lugansk. Ma micca troppu energicu. E milizie ùn vulianu micca veramente tumbà l'altri.
  In fine, l'elezzioni per u presidente di Novorossiya sò stati, è Anastasia hà vintu. Hè statu subitu ricunnisciutu da i Stati Uniti è Kiev. E poi altri paesi occidentali, è u mondu sanu !
  Zelensky hà tenutu a so parolla, dendu à Novorossia un statutu speciale in Ucraina. È in Donetsk, a bandiera gialla-blu sbulicò di novu.
  A pace tantu aspittata hè ghjunta.
  Zelensky hà combattutu attivamente a corruzzione, è ancu introduttu a pena di morte per i crimini ecunomichi. Gestendu strettamente è abilmente è furmendu una squadra prufessiunale, Vladimir Zelensky hà furnitu à l'Ucraina un altu ritmu di crescita. U paese era in crescita, è u putere di u novu capu era rinfurzatu. E relazioni cù a Russia anu migliuratu. Ciò chì hà cuntribuitu à l'ictus chì hà pigliatu Putin è l'hà fattu menu ambiziosu è aggressivu.
  In Russia, a popularità di Zelensky era crescente. Era un parlante forte, una persona affascinante, populista. È micca cumunistu, ma ancu anticomunistu. Pupulare, sia trà a manca è trà l'oligarchi russi. Hè assai populari trà i ghjovani russi. Un intellettuale è un omu. Sembra intelligente, ma hà pigliatu u putere durabile. Iè, di sicuru un capu, ma ancu un signore à tempu ! Alta cultura, ma comprensibile è amatu da u populu. Un veru talentu in a gestione. È un grande organizatore.
  È cusì, quandu cinque anni di prosperità è crescita di l'Ucraina eranu passati, è u putere di Zelensky s'era finalmente rinfurzatu, una pruposta sensazionale seguita.
  Vale à dì, per unisce cù a Russia. Crea un statu unicu unicu cù un presidente cumunu cù un grande putere. Di sicuru, elettu populari.
  È in Russia l'elite era in scossa. Chì mossa ! À questu tempu, Putin avia debilitatu da una malatia seria è persu a popularità. Questu significa chì ùn pudia micca cummattiri, almenu micca cumplettamente. È Medvedev stessu, in generale, ùn hè micca un cumbattimentu è ùn hè micca amatu da u populu.
  È quì Zelensky voli chjaramente à diventà presidente di un statu di l'unione è... E so chance sò veri ! Prima, l'Occidenti vulia vede Vladimir Zelensky cum'è presidente di Russia è Ucraina! Si dimustrava cum'è un puliticu cumplettamente pro-occidentale è europeu. Siconda, Zelensky hè populari in Russia è soprattuttu in Ucraina. In terzu, ùn ci sò micca cuncurrenti in vista. Putin hè gravemente malatu, Medvedev hè debule è impopulare, Zyuganov è Zhirinovsky sò troppu vechji. Ùn ci hè micca altri capi in vista. Inoltre, quartu, ci hè u sustegnu di l'oligarchi di Russia è Zelensky.
  Iè, hè chjaru chì questu hè un candidatu assai seriu per a presidenza di Russia. Hà forza, carisma è un rigalu straordinariu d'oratoria. È ancu u sustegnu di i media occidentali è russi. In più a pupularità di u novu in a pulitica russa, sottu à i capi vechji è noiosi.
  In corta, hè à tempu inconveniente di ricusà è spaventosa per accettà l'offerta. Putin hà patitu un secondu ictus. Medvedev addivintau u presidente di Russia.
  Di sicuru, hè luntanu da un fattu chì Zelensky vincerà definitivamente. È vogliu veramente annette l'Ucraina. Medvedev hà un desideriu di superà Putin! Ma vale a pena piglià un tali risicu cum'è l'elezzioni cù Zelensky ?
  Tuttavia, u populu di Russia sustene l'idea di unificazione cù l'Ucraina. Centinaie di millaie di pirsuni pigghiaru à a strada - esigenti: l'unità di i fratelli slavi. I manifestanti si sò scontrati cù a polizia in Mosca. Parechje persone sò state ferite. Un'onda di prutesta cuminciò à alzà.
  I cumunisti infine ghjunghjenu à Zyuganov, o più precisamente, putrisu, è a dirigenza più ghjovana cuminciò à piglià u populu in i carrughji. Esigendu un cambiamentu di regime.
  I naziunalisti si sò ancu fatti avanti è avianu i so capi forti è ambiziosi. Maidan diventò sempre più in moda. Petri è cocktail Molotov sò stati lanciati à a pulizza. U discontentamentu longu accumulatu di a ghjente hà cuminciatu à manifestà più è più.
  Medvedev hà tenutu un cunsigliu di sicurezza.
  A maiò parte di i membri eranu in favore di l'unificazione - citendu u fattu chì u diavulu ùn hè micca cusì terribili quantu hè dipintu. E risorse amministrative è a propaganda sò una forza enormosa! È chì a ghjente pò esse lavatu bè u cervellu, è generalmente vutaranu per u partitu in u putere.
  I miliardari russi anu ancu ghjuratu fideltà à Medvedev, chì era prevedibile, era statu in u putere dapoi un bellu pezzu è più o menu soddisfatti tutti.
  U miliardariu Deribasco hà logicamente nutatu:
  - Avemu da fà una campagna elettorale in u stilu: Medvedev hè Putin oghje, è nisun Zelenskys hè periculosu per noi!
  Roman Abramovich hà rimarcatu autorità:
  "Avemu cacciatu Eltsin fora di a fossa elettorale cun una valutazione di quattru per centu, è ti tiremu fora ancu di più!" I nostri soldi è i media sò a nostra garanzia!
  Prokhorov hà cunfirmatu:
  - Ùn vulemu micca tassi cusì elevati nantu à i ricchi cum'è in Ucraina, è avemu da stà cun voi tutti !
  Dmitry Medvedev sbattò u pugnu nantu à a tavula è annuncia:
  - Allora accettemu a pruposta di integrazione è unificazione !
  Un accordu di unificazione hè statu firmatu trà l'Ucraina è a Russia. Immediatamente l'equilibriu di putere cambiò. L'elezzioni presidenziale anu da esse realizatu in trè mesi.
  Per registrà à a presidenza, hè abbastanza à cullà centu mila firme, o fà un accontu di novanta mila dollari, chì serà rimbursatu solu s'ellu ghjunghje à a seconda volta. Quessi sò regule veramente divertenti. Parzialmente pigliata da a legislazione russa è in parte da a legislazione ucraina.
  Naturalmente, ci saranu assai candidati presidenziale; a squadra di Medvedev apparentemente pensava chì questu seria ancu più prufittuamente per elli! Dicenu chì a mobilità di l'eletti darà un vantaghju à l'autorità in u primu giru. È in u sicondu, ognunu sustenerà Medvedev. In ogni casu, u presidente in carica contava. È cuminciò...
  Anastasia Orlova, questa Cleopatra scalza, hà dettu chì ci sarà Zelensky contru un centu sanu. È ch'ellu hè Lancelot contru à u dragone Putin è Medvedev.
  Attacchi feroci in a stampa si sò sviluppati. Certi eranu da u latu di Zelensky, altri eranu da u latu di Medvedev.
  U periodu di iscrizzione di i candidati hè cuminciatu. Ci hè statu turbulenza in Russia. U figliolu di Dzhokhar Dudayev apparsu in u Caucasu è hà dichjaratu jihad. È hà ricevutu un sustegnu generale in e regioni islamiche. Parechji sperti suspettavanu l'arechje di a CIA quì. Inoltre, a presidenza di Trump hè à a so fine, è avemu bisognu di vince almenu alcune vittorie. È Zelensky nantu à u tronu russu hè una grande vittoria! Ancu s'ellu ci sò ancu scettichi chì dicenu chì Zelensky pò fà di a Russia un grande paese, assai più forte, soprattuttu ecunomicu, di ciò chì era sottu Putin.
  Allora l'opinione era divisa ancu in l'Occidenti. U statu unitu ucrainu-russu hè, sicuru, una associazione putente è micca un scherzu. Questu puderia esse veramente un mostru. Naturalmente, e forze di securità russe anu ancu sustinutu l'unificazione. Inoltre, Anastasia hè una donna fresca. Ella, cù un battaglione di ragazze, tutte e bellezze, eranu scalzi è in bikini, sbattu è scunfittu e forze speciali russe. Quand'elli riuniscenu a polvera per scaccià u fanàticu troppu ardente di Zelensky.
  E ragazze anu dimustratu chì si cumbattenu fabulosamente scalzi è in bikini ! È u gruppu speciale "Vympel" hè statu scunfittu da e donne calde. In u risultatu, a decisione hè stata fatta per ùn interferiscenu micca, è a dirigenza pro-ucraina vinni à u putere in Novorossiya.
  Anastasia hà campatu per Zelenky. In a battaglia, a zitella hà sappiutu lancià dischi affilati è sottili, boomerangs è granate cù i so pedi nudi. I guerrieri in bikini sò diventati leggendari. Un regimentu sanu di ragazze, ognuna di elli vale una divisione sana. Questa hè una forza enormosa!
  Anastasia corse à traversu a neve, i so tacchi rossi è nudi lampendu. A zitella cantò :
  In a vastità di u spaziu, crede mi, ci hè un sognu,
  Hè cum'è un raghju di sole in u celu ...
  In l'ochji di Svarog ci hè pace è purezza,
  Hè per noi cum'è Ghjesù risuscitarà!
  
  Daremu nascita à un destinu radiante,
  Ella brillarà cum'è u sole di maghju...
  Ma ùn capiscu micca quantu longu pò esse un mortu,
  Quantu male u destinu ghjoca cun noi !
  
  Difende a to patria, cavaliere,
  Chì a stella celeste brilla ...
  Prutegemu l'immensità di a nostra Terra nativa,
  Chì u pianeta diventa un paradisu eternu!
  
  Ma chì pò fà u terribili cumunismu ?
  Farà omnipotente a bandiera di a patria...
  È u fascismu furioso sparirà in l'infernu,
  Perforà u nemicu cun un colpu assai forte !
  
  Dà i vostri cori à a nostra Patria,
  Per brilla cù un calore assai luminoso ...
  Passeremu a nostra battaglia finu à a fine,
  È distrughjeremu u Führer d'un colpu !
  
  U camarade Stalin hà rimpiazzatu u so babbu,
  Semu figlioli di diverse generazioni...
  L'orda perirà in l'infernu in una frenesia,
  È u geniu Lenin indicà a strada di l'Eden !
  
  In Russia ogni zitellu hè un gigante,
  È e ragazze sò addestrate à cumbatte ...
  A Famiglia di u Signore Onnipotente hè unu per noi,
  Noi, i Russi, avemu sempre pussutu luttà !
  
  Avemu da ottene, prestu crede, avemu da ottene tuttu,
  Ùn ci hè nunda più altu in l'universu ...
  U membru di u Komsomol alzò a remo,
  È culpisce u Führer nantu à u tettu !
  
  Ùn più cumunismu, più idee,
  Sò belli è portanu felicità!
  È u Führer hè solu un cattivu,
  Assai insidiosu, assai neru !
  
  Sò una zitella - a grandezza di un cumbattante,
  A piedi nudi, corse audacemente attraverso il freddo...
  A mo treccia spessa hè fatta d'oru,
  Aghju custruitu una rosa rapida!
  
  Un miliardo di idee ponu nasce
  Cumu organizà una patria in u cumunismu...
  Se vedi un Fritz, colpiscilo duramente,
  Allora quellu sanguinariu Adolf ùn si mette micca nantu à u tronu!
  
  Colpite i fascisti cù u to pugnu,
  Meglio ancora, colpiteli con una mazza...
  Andemu longu u Volga cù a brisa,
  Semplicemente ùn ci importa micca di sfracicà e capre !
  
  Allevaremu suldati per a Patria,
  E ragazze si precipitanu à attaccà ...
  A bellezza puntò a mitragliatrice,
  A retribuzione di Hitler serà dolorosa!
  
  Nimu pò scunfighja i Russi,
  Ancu s'è u lupu di u fascismu hè un diavulu espertu...
  Ma ancu u so orsu hè più forte,
  Quale ordine hè custruendu un novu!
  
  Corri per a Patria, per Stalin,
  I membri di u Komsomol si precipitanu scalzi...
  I Nazis sò stati tagliuzzati cù acqua bollente,
  Perchè i Grandi Russi sò i più cool!
  
  E ragazze fieri entreranu in Berlinu,
  Lasceranno impronte scalzi...
  Sopra à elli hè un cherubino à l'ala d'oru,
  È turnanu l'argentu cum'è perle di vespa !
  A zitella canta, ma cumu si batte ! Dopu tuttu, era ella è i so quattru cumpagni chì in un tempu salvavanu a milizia da a scunfitta cumpleta in Iolaisk.
  Allora cinque zitelle in bikini è scalzi entravanu cù un esercitu sanu.
  Iè, era un bellu spettaculu.
  Anastasia hà sparatu assai da a mitragliatrice, tagliendu a linea di u nimicu, è poi scacciò parechji dischetti sottili à una volta cù i so pedi nudi. Quelli capi sò tagliati.
  È Anastasia cantarà:
  - Per Santa Rus' !
  Natasha hà ancu sparatu, tagliatu i nemici, è sguillava, lanciava una granata cù u so pede nudu, abbattendu un tank:
  - Per Svarog !
  E poi Zoya dai capelli d'oru dà u so turnu. È ghjetta ancu u rigalu di a morte à pedi nudi è grida :
  - Per l'avvene di Rodnoverie !
  È Aurora li seguitarà u più prestu pussibule. È cù u so taccu nudu lascià u rigalu di a morte, gridendu :
  - Per grandi frontiere !
  E poi Svetlana spingerà. Darà un scoppiu, è dopu da una mitragliatrice, è cù i so pedi nudi mandarà a distruzzione...
  È a bellezza a gambe nude urla :
  - Per u ritornu di i Romanov !
  Iè, Anastasia era un fan di a risturazione di l'imperu reale. In fatti, in Russia ci hè veramente un zar in u putere in ogni modu. Allora perchè micca creà una munarchia legittima ? Inoltre, u sangue di parechje generazioni di re europei scorri in i vini di i Romanov. Hè questu u so pedigree? Chì tipu di famiglia hè Putin, è in particulare Lukashenko? Quale sò per esse rè ? Ma i Romanov sò l'ungi di Diu!
  Anastasia è i so amichi in bikini anu fattu parechji miraculi. Ella hà cumbattutu cum'è un diavulu. Ma poi si litigò cù Putin è si schierava cù Zelensky. In generale, Anastasia hà vistu chì l'Ucraina era inghjustu, è avè un sensu elevatu di ghjustizia, hà partitu cù i debuli!
  Anastasia è i so cinqui anu ripulsu l'assaltu à Novoazovsk quandu anu pruvatu à arrestà cum'è ribellu. Una colonna intera di e forze di u guvernu hè stata tagliata è disarmata.
  Dopu chì i prigiuneri cascò in faccia è basgiò Anastasia è i pedi nudi è polveri di l'altra zitella.
  A zitella hà dettu filosoficamente à i suldati catturati di Novorossiya:
  - Ùn vogliu micca tumbà ! Siete i mo fratelli ! È diventeraghju a to regina !
  In generale, Novorossiya accetta Anastasia senza assai danni o pèrdite pesanti. True, u terminatore bionda hà tagliatu u capu di u guvernatore di a Republica di Donetsk è hà tombu i so guardiani, custituiti principarmenti di Caucasians.
  Anastasia hè stata longa una legenda. In Crimea, hà fattu tali miraculi chì hà ricevutu a stella di l'Eroi di a Federazione Russa. Senza ella, ùn saria micca travagliatu cusì bè cù i so cumpagni in bikini. Ma dopu Anastasia hè stata presa è privata di tutti i premii russi. Cumpresu per l'assassiniu di e forze speciali russi in battaglia, quandu anu pruvatu à caccià. Un casu criminale hè ancu iniziatu.
  Ma ùn anu micca azzardatu à inizià una grande guerra cù Novorossiya praticamenti indipendenti. Inoltre, Putin hè cascatu malatu, è senza ellu nimu vulia piglià a rispunsabilità.
  In particulare Medvedev, chì in generale ùn hè micca un capu in u so gut è u spiritu. Ma questu hè precisamente ciò chì adatta à l'Orsi à l'oligarchi russi è à l'entourage di Putin - ponu esse facilmente manipulati.
  Sia com'è, una enorme macchina di propaganda s'hè alzata contr'à Zelensky. Anu cuminciatu à culpisce tutti per tuttu. È ch'ellu era presuntamente un drogatu, un latru, è sifone miliardi per mezu di cumpagnie offshore, è chì era in generale gay.
  A pruvincia andò à scrive. E di sicuru, ci eranu testimoni, è assicurazioni di varii tipi. Includendu accusazioni di omosessualità. L'iscrizzione di i candidati hè ghjustu principiatu, è u fangu hè digià versatu.
  U numaru di persone disposti à participà à l'elezzioni, ucraini è soprattuttu russi, hè statu colossale. I cumunisti è i naziunalisti sò cullati. Di colpu, ancu i vechji è malati Zyuganov si prisentanu à votu. Ancu s'ellu hà digià lasciatu u postu di presidente di u Partitu Cumunista di a Federazione Russa. Afonin, Udaltsov è Grudinin anu ancu andatu à u votu. È in generale ci sò sempre una mansa di candidati di manca, pocu cunnisciuti, ma levrieri. È tante persone volenu candidà à u presidente ! E novanta mila dollari ? Hè veramente una quantità cusì grande per i standard russi?
  Era cum'è s'è i tanki eranu disposti à cullà. E imprenditori, è artisti, è figure pop, è scrittori. Iè, i scrittori sò ancu attivi. Fate una publicità per voi stessu. È novanta mila dollari ùn hè micca tantu. Allora u CEC hà ricevutu centinaie di applicazioni.
  Ebbè, elezzione ! Ebbè, chì spettaculu hè diventatu ! Ancu Alla Pugachev hà candidatu per u presidente. Perchè nò? Alka hà cuminciatu à scurdà, puderia ricurdà di sè stessu ! Di i vechji, Yuri Luzhkov hà cullatu à a presidenza. Pari chì mi vulia ancu ricurdà.
  Ebbè, sicuru, un tali spettaculu ùn pudia fà senza Vladimir Volfovich. Ma sta volta u so figliolu Igor Lebedev è a so manu diritta Degtyarev hà participatu à l'alizzioni. Sò ancu andati in trè culonne à l'alizzioni.
  I naziunalisti si sò ancu mossi. Di sicuru, u legendariu Demushkin, chì hà servitu u tempu in prigiò, è, curiosamente, "Spider", u capimachja di "Metal Corrosion", è u capu di u gruppu rock "Kolovrat" curria per presidente, è assai altri.
  Ebbè, sicuru, i cantanti pop sò ancu partiti in una campagna. Eccu Filippu Kirkorov è Nikolai Baskov. Ùn anu ancu nunda à perde. Un tali guardia militare dispiegata.
  È Timothy è Vitas, è in generale assai persone andavanu in una campagna.
  Di sicuru, micca per casu ! U pianu di Medvedev era di numinà un gran numaru di candidati chì trasfirìanu i voti à ellu in a seconda volta. In generale, u pianu hè interessante. A valutazione di Medvedev hè inizialmente più bassa di quella di Zelensky. È hè impussibile di vince senza astuzia !
  Ma Yeltsin hà avutu ancu una valutazione zero, ma hà sappiutu vince contru Zyuganov. Hè veru, l'ultime hà purtatu l'elezzioni cum'è un invalidu: perde apposta !
  È in questu casu, Medvedev hè oppostu à una persona straordinaria è assai talentu.
  Allora ci sò assai cose quì. À u spettaculu di Solovyov, Zelensky era constantemente ghjittatu di fangu à ellu. Hè veru, tandu una zitella ghjittava u ghjacciu in a faccia di Solovyov cù i dita di i so pedi nudi. È hà cacciatu un ochju. Dopu chì hè diventatu chjaru chì ùn hè micca sicuru di scaccià u fangu à Zelensky! Comu, stu tippu hè un aquila ucraina !
  In generale, ùn ci era micca unità in a sucità russa. Parechje persone sustene Zelensky. Cum'è, u sangue veramente ghjovanu è hà sappiutu crià l'Ucraina senza prezzi elevati di petroliu è di gasu! È Medvedev? U paese hè literalmente affucatu in dollari di petroliu è di gasu, è l'ecunumia hè in stagnazione cumpleta. Ùn ci hè micca crescita, solu a disoccupazione cresce.
  Medvedev hà in generale u più altu anti-rating trà tutti i pulitici. Ancu s'ellu hè precisamente per quessa hè benefica à l'oligarchi. Più dipendemu da elli, più cuntrullemu. U guvernu russu hà cuminciatu à elevà in fretta i salarii è e pensioni di tutti. È à volte...
  Inoltre, Medvedev hà ancu prupostu di riduce l'età di ritirata da dui anni. Cum'è, tuttu hè per u bè di a ghjente. E mudificazioni sò state fatte per aumentà e pensioni è cuntà u travagliu dopu a ritirata cum'è a durata di u serviziu.
  Medvedev è i funzionari ùn anu micca scurdatu. Per ch'elli si mettenu è vutate per ellu. In particulare, i dichjarazioni publichi di l'ingudu sò stati annullati, è i rigali di finu à mille dollari sò stati permessi. Chì, sicuru, l'ufficiale hà piaciutu. Cusì hè permessu di avè immubiliare à l'esteru, è ancu di cunti.
  Per cunquistà i fumatori, a lege anti-tabacco hè stata significativamente rilassata. A vendita di alcolu di notte hè stata permessa, è ancu i ghjoculi sò legalizzati. L'ultime hè stata accolta da l'oligarchi; in verità, perchè perde tali ingressu è pigliate sottu à a terra.
  U prugramma "Dolls" hè tornatu. Anu cuminciatu à vede più erotica in televisione.
  Medvedev hà ancu dichjaratu una amnistia, è ancu urdinatu u pagamentu di soldi di succorsu à i prigiuneri. È questu hè ancu un percentinu considerableu di voti. È i prigiuneri stessi è e so famiglie.
  In generale, Medvedev hà presentatu u slogan: più libertà! In verità, a Russia hè stancu di u despotismu di Putin. Quandu ùn vi mancu vede una donna nuda in TV!
  È di sicuru ci hè statu un tentativu di dimustrà : a vita hè diventata più libera, a vita hè diventata più divertente !
  Medvedev hà ancu calatu i prezzi di l'alcohol è hà permessu a publicità di a biera in a televisione. In fatti, perchè andà troppu luntanu.
  Ma a guerra era scoppiata in u Caucasu. Dopu chì Putin partì, l'alpinisti cuminciaru à dumandà ancu più privilegi è diritti. È e so ambizioni sò solu crisciutu. Inoltre, a Turchia hà cuminciatu à mette più pressione attiva nantu à u Caucasu, e so ambizioni crescenu, soprattuttu chì in Siria Erdogan hà ricevutu troppu pocu in u so parè. A situazione hè stata aggravata da a caduta di i prezzi di u petroliu è, in cunseguenza, i prezzi di u gasu. Hè venezuela chì hà aumentatu a pruduzzione dopu à l'abbattimentu di u regime Maduro. I Stati Uniti è l'Iran si sò finalmente cunciliati, è un guvernu unificatu hè statu stabilitu in Libia.
  A caduta di i prezzi di u petroliu hà colapsatu u rublu russu, hà alimentatu l'inflazione, è hà devaluatu l'aumentu di i salarii è di e pensioni.
  È l'attività crescente di militanti in u Caucasu hà ghjucatu contru Medvedev.
  Dicenu chì ùn era micca capace di priservà l'eredità di Putin. È ciò chì in generale, cum'è spessu succede: a superstar hà numinatu ellu stessu successore debbule.
  I Stati Uniti è i paesi arabi è ancu l'Iran anu alimentatu u separatismu in u Caucasu. Ma i disaccordi sò emersi trà e forze di sicurezza. Qualchidunu vulianu ancu vede u cumpagnu di longu tempu di Putin, Medvedev, cum'è presidente! E altri anu da mette in u Sergei Shoigu assai più populari.
  Ma l'ultime ùn era micca sustinutu da l'oligarchi è l'industriali. U cunsidereghjanu troppu di manca, è i miliardarii eranu stanchi di a dittatura di una sola persona. Tutti vulianu un liberale nantu à u tronu è a cunciliazione cù l'Occidenti. Medvedev, aspittendu finu à a fine di u periodu di iscrizzione per i candidati presidenziale, hà sparatu Shoigu. Ciò chì hà causatu disordine in l'esercitu.
  . CAPITOLU No 2.
  Allora Medvedev hà attribuitu à Shoigu u rangu di marescialu longu prumessu è li dete u postu di vice-primu ministru onorariu. Ancu una mossa populista. Ma in ogni casu, a situazione pre-elettorale ùn era micca favurevule à u presidente in funzione.
  Zelensky hè più ghjovanu, più successu, più eloquente, puntuendu punti. È ancu quandu hè statu arregistratu, più di dui centu candidati presidenziale conservavanu a so dirigenza indiscussa. Ma Medvedev hà sempre avutu a lotta per u sicondu postu. Inaspettatamente, Alla Pugacheva divintò u so cuncurrente per ghjunghje à a seconda volta. A prima donna anziana, chì ùn avia micca fattu dapoi un bellu pezzu è ùn era micca particularmente attentu à a PR, di colpu hà saltatu in u ranking.
  Forse era una reazione à i pulitichi fastidiosi. Zhirinovsky è Zyuganov, à u cuntrariu, diminuinu bruscamente in i rating. U populu hè terribilmente stancu di sti dui pulitichi. Inoltre, i capi più ghjovani è più originali apparsu in u so campu elettorale.
  Demushkin, chì hà ricevutu l'imaghjini di un martire in prigiò, hà aghjustatu notevolmente. Suraikin ùn pudia ancu ottene una qualificazione, ma un altru membru di u so partitu, Sergei Kovalev, u megliu pugilatu prufessiunale russu, hà ancu cuminciatu à guadagnà punti.
  In generale, Sergei Kovalev hè statu un omu interessante. Curria per u postu di sindaco di Mosca è, inesperu per tutti, hè diventatu secondu. Si juncìu à u Partitu Comunista Russu. È hà ancu cuminciatu à migliurà a so valutazione.
  Semu devi esse nutatu chì Sergey Kovalev hè un pugile assai grande - u megliu trà i Russi, ancu superendu Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev hè cusì un terminatore è hè periculosamente vicinu à Medvedev.
  Hè veru, a maiò parte di i servizii di sondaggi russi anu valutazioni è ... O. u presidente era sopravvalutatu. Ma a prumuzione hè stata accurata. Tuttavia, Medvedev ùn era micca assai furtunatu. Dopu à Putin, in una certa manera a fortuna hè diventata più avara. I prezzi di u petroliu cuntinueghjanu à calà, u tassu di scambiu di u rublu hè ancu cascatu, è i prezzi crescenu rapidamente. U Caucasu brusgiava sempre più attivamente. È ancu l'omi di Kadyrov cuminciaru à luttà à u latu di i militanti. Questa hè a situazione. È dopu i Talibani attaccanu e truppe russe à a fruntiera cù u Tadjikistan.
  E cum'è s'hè risultatu, e truppe russe ùn eranu micca pronti. Medvedev si ristabilisce. In più, un scandalu chì implica un furtu in u Ministeru di a Difesa è u Ministeru di Finanze hè statu revelatu. Una ombra hè cascata nantu à l'amici di longu tempu di Medvedev. I dubbii sò ancu ghjunti in quantu à quale hà arrubatu centinaie di miliardi di dollari da a Russia. Ancu i suspetti. È i media sò diventati insolenti...
  Zelensky hà realizatu a campagna elettorale tranquillamente, prufessiunale, cum'è un spettaculu. Zhirinovsky, cum'è sempre, hà travagliatu più per l'autorità chè per ellu stessu. Zyuganov hè statu booed è sbattutu cù ova putritu. Poi di novu incidenti...
  Di sicuru, Ksenia Sobchak hà participatu à l'alizzioni, è ùn pudia micca aiutà à scaccià u conik. Ella pigliò è tirò una torta in faccia à Zhirinovsky. È hà attiratu l'attenzione. Hè accadutu ancu abbastanza epica.
  Alexander Povetkin hà ancu participatu à l'alizzioni. U pugile russu, dopu avè persu à Joshua, ùn pudia micca vultà per un bellu pezzu, dopu hà avutu un coppiu di lotte cù l'avversari passabili, è si rumpiu in un più seriu. Dopu avè finitu a so carriera, andò in a pulitica è cuminciò à creà un partitu naziunalistu.
  Finu à avà senza assai successu.
  Povetkin, però, hà pugnatu u so avversariu in faccia durante un dibattitu televisatu. Il s'est distingué et cela a un peu élevé sa note.
  In generale, l'elezzioni eranu isterichi.
  Anu tenutu dibattiti televisivi : anu datu trenta seconde per risponde, è ci hè stata una squabble. Partiti, lotte, scandali. Tutta una farsa.
  Medvedev hè statu prumuvutu senza vergogna, ma a so valutazione praticamenti ùn hà micca crisciutu. L'uscita à a seconda volta hè sempre in dubbitu.
  Zelensky era avanti da un largu margine. È ùn hè micca stupitu ! In cinque anni, Vladimir hà sappiutu finisce u disoccupazione è restaurà tutte e piante è e fabbriche, è custruisce novi.
  Unu di i rializazioni di Zelensky era u sviluppu di l'agricultura è e fonti d'energia alternativa.
  In Ucrania, in particulare, i centrali putenziali sò apparsu chì operanu è caricanu da diffirenzii di pressione atmosferica. Cum'è e centrali geotermale. È assai di più. Includendu l'usu di l'energia di l'ionosfera. Hè accadutu chì a scienza andò contr'à u petroliu è u gasu.
  Una vera sensazione hè stata l'apparizione in Ucraina di una pianta chì pruduce l'alimentu sinteticu è furnisce à a Cina. È a Russia hà riduciutu l'esportazioni alimentari.
  Ci era ancu i candidati trà l'Ucraini. In particulare, Vladimir Klitschko. U famosu pugile hà avutu una carriera difficiule. Riturnatu à u ring: scunfighja Charr è Tyson Fury. Ma u terzu rematch contr'à Joshua, hà ancu persu di novu, ma hà guadagnatu assai soldi. È hà annunziatu a so ritirata finale da u pugilatu.
  Ma poi tornò di novu. Hà battutu in Kiev cù Gassiev è hà vintu. Dopu, hà avutu una altra lotta è hà guadagnatu u titulu di campione di u mondu regulare - infine battendu u record di Foreman è u record di Joe Louis. Dopu chì hà annunziatu a so nomina per u presidente di a Russia unita è Ucraina. È deve esse dettu chì Vladimir Klitschko trà l'Ucraini hè sicondu solu à Zelensky stessu. E malgradu a so età considerableu in u pugilatu, Vladimir Klitschko digià durante a campagna elettorale hà realizatu una difesa obligatoria contr'à un pugilatu chì era vinti anni più ghjovanu ca ellu. È di novu hà vintu per KO.
  Dopu chì a qualificazione di Vladimir Klitschko hà saltatu, è si spostò più vicinu à Medvedev, guadagnendu chances per a seconda volta.
  In generale, sti elezzioni avianu un favuritu indiscutibile: Zelensky, è ci era una lotta assai stretta per u sicondu postu. Alla Pugacheva, chì avia superatu brevemente Medvedev in a lotta per u sicondu postu, hà cuminciatu à marchjà. In principiu, ùn era micca illuminatu da qualcosa luminosu. È Vladimir Klitschko hè vinutu in u sicondu postu. Ma u so elettu ùn hè micca assai stabile. Sergey Kovalev, chì hà sappiutu per andà dopu à trè scunfitte è raccoglie tutti i quattru cinture di pesu ligeru, hà ancu battutu in u ring è hà tornatu u titulu di campiunatu.
  È a so valutazione hà saltatu di novu. Puderia ancu ghjunghje à a seconda volta. Altri pugilati ucraini: Usik è Lomachenko sustenevanu Zelensky è i presidenti ùn anu micca interferitu. Ancu s'ellu ùn anu micca ancu finitu a so carriera. Perchè anu da finisce ? Usik hà battu à Joshua à i punti è divintò u campionu mundiale indiscutitu di pesu pesu. Lomachenko vaga da una categuria di pesu à l'altru, è hè pagatu tariffu cusì grande chì ùn hè riluttante à finisce a so carriera.
  Ci hè ancu una campagna elettorale in i Stati Uniti. Donald parte dopu à dui termini, è ùn hè micca veramente sanu per curriri per un terzu. I ghjovani sò candidati à u presidente. Da i Democratici, una bella donna guvernatore di circa trenta nove anni - probabilmente a donna più ghjovana trà i candidati presidenziale. Da i Republicani, ancu da i ghjovani generali-eroi di a guerra contru l'Iran.
  A generazione di pulitici in i Stati Uniti hà cambiatu.
  In Russia, Putin puderia esse capace di scunfighja Zelensky, ma era chjaramente brusgiatu à u travagliu. L'overvoltage hà fattu u so peghju ! Ciò chì vulia era sopravvalutà a so forza è ùn fidà micca di u circondu. O forse l'anu avvelenatu ancu. Dopu chì Nazarbayev partì, una altra onda di demucratizazione hà iniziatu in u CIS. Kazakistan divintò una repubblica parlamentaria. In Bielorussia, Lukashenko hè sparitu in modu sospetti. È u presidente hè diventatu ancu una figura.
  Venne un'altra onda. In Turchia, u parlamentu hà digià risuscitatu contr'à Erdogan. U pendulu oscillava in l'altra direzzione.
  Zelensky hà cambiatu veramente a custituzione in favore di più autocrazia, ma in l'Occidenti hè percepitu cum'è unu di i so propiu! Iè, è i referendum si facenu tuttu u tempu. È ci hè una vera libertà di parolla.
  In ogni casu, Zelensky ùn hà micca prublemi particulari per vince in a seconda volta. Hè assai prubabile, serà Medvedev chì farà à a seconda volta - i risorsi amministrativi ponu esse superati da pocu pupularità è micca un regnu assai successu. Parechje anu nutatu e similitude cù l'elezzioni in Ucraina - assai candidati presidenziale, dirigenza di Zelensky, qualificazioni di u guvernu bassu, è anti-valutazione alta.
  Se Zelensky puderia scunfighja Putin hè sempre una quistione, ma Medvedev ùn era chjaramente à u rolu di capu di a nazione. E a demucrazia quì hà ghjucatu contru à l'autorità.
  Medvedev ùn pudia micca veramente preparatu per a lotta. U so caratteru ùn hè micca listessu. Ùn hè micca un veru cumbattimentu!
  Ma u prublema cù tutte l'autocracies hè chì i succissori ùn sò micca assai boni! Di solitu un dittatore mette à u so postu un debule per ùn sbattà ! Per esempiu, u successore di Nazarbayev era limitatu in u putere. È ùn importa micca - hè un corpu morbidu!
  Ma Vladimir Zelensky, in ogni casu, hè vinutu à u putere da l'uppusizione, è ùn hè micca un debule.
  Ci vole à dì chì Putin era ancu cunzidiratu di corpi molle è debuli, chì hè per quessa ch'elli sò stati stallati cum'è presidente, dopu à a voce alta Eltsin. Ma cum'è si trova, ci sò i diavoli in u palude tranquillu!
  E poi si scopre chì u palude ùn era micca cusì tranquillu dopu à tuttu. Ma Medvedev, pare, ùn hè micca un lupu in vestiti di pecuri, ma veramente una pecura naturale. È ùn pò micca riunisce a forza.
  Zhirinovsky insultò Zelensky cù obscenities è hè statu multatu. Parechje decine di candidati presidenziale si sò ritirati in favore di Medvedev, ma questu ùn hà datu quasi nunda. Di i famusi pirsuni chì sò starred, ci era boxer Denis Lebedev. In realtà avanzava puramente tecnicamente. Ci era ancu imprenditori è figure culturali minori. Di i scrittori, solu Sergei Lukyanenko starred in favore di Medvedev. U restu vulia à prumove. È tutti cridianu in a furtuna.
  Medvedev hà crisciutu assai. Ma ci era a speranza chì l'esercitu, a prigiò è a polizia vutaranu cum'è urdinatu. In più, ci hè a corruzzione di l'elettori. È di sicuru u votu anticipatu. Quì, ancu, ci hè ogni chance di successu.
  Iè, questu hè precisamente ciò chì hà incitatu una crescita di l'attività da l'autorità. Dà u votu anticipatu. E ci, di sicuru, ci hè falsificazione. È a brama di vutà cù u vostru core.
  A cuntrariu di l'elezzioni di u 1996, Medvedev ùn hà micca pussutu aumentà a so valutazione. Eltsin, devi dì, era ancu furtunatu. In particulare, Dzhokhar Dudayev hè mortu accidentalmente. Chì tippu di mosca l'hà morsu, ùn hà micca pigliatu e precauzioni di solitu durante a chjama. Dopu tuttu, s'ellu era accadutu un pocu prima, ùn avianu micca avutu u tempu di fà u colpu. È un pocu dopu, solu l'antenna avissi statu cupertu, è Dzhokhar stessu saria statu à una distanza sicura. Questa hè una furtuna in guerra è per a propaganda.
  È avà ùn pudete micca finisce Dudayev. È ùn ci hè micca Raduev, chì hè statu pigliatu cusì stupidu à a vigilia di l'elezzioni presidenziale russa. Ma Dudayev Jr. ùn vole micca more durante l'alizzioni. È in generale, apparentemente u triumviratu di i successori: Eltsin, Putin, Medvedev hè stata interrotta ...
  I tentativi di corruzzione di l'elettori sò stati filtrati è causatu più scandalu. U Patriarca ùn sustene nimu, ragiunendu: Diu hè di Diu, è Cesare hè di Cesare. In generale, sottu à Eltsin, in una certa manera, hè diventatu più faciule. È per una certa ragione, a Chjesa Ortodoxa si partia di Eltsin, chì pareva cumplitamenti senza speranza. È i circuli industriali.
  E poi l'oligarchi russi cuminciaru à flirt cù Zelensky. Apparentemente, hè impussibile di crià Medvedev.
  È l'umore in i media hà cuminciatu à cambià. Zelensky era elogiatu sempre più. Zhirinovsky hà digià cuminciatu à dì chì u so omonimu hè veramente un omu di diamanti.
  Medvedev hà duppiatu di novu i salarii è e pensioni. Ma u rublu infine hà colapsatu. E l'inflazione cuminciò. I tariffi sò ancu aumentati.
  Hà avutu ancu dumandà un prestitu da u FMI. È u petroliu è u gasu diventanu più prezzu è più prezzu.
  L'Iran, u Venezuela, a Libia, l'Arabia Saudita sò tutti in crescita di l'esportazioni. È in i Stati Uniti, un novu metudu di estrazione di shale hè statu introduttu. I costi sò cascati drasticamente.
  È dopu ci hè a recessione ecunomica è i disordini in Cina. Ebbè, hè chjaru - sò stancu di a dominanza di u Partitu Cumunistu. È i Cinesi volenu a libertà è un sistema multipartitu !
  Ci hè statu un ligeru cambiamentu di putere in India. Ci hè statu un tentativu di colpu è stabilisce una dittatura.
  U cunfrontu in u Caucasu hè crisciutu assai. I disordini cuminciaru ancu in Siberia. In particulare, i separatisti anu rinfurzatu.
  In Gran Bretagna, u partitu vincìu l'elezzioni: "Renaissance", però, in una coalition with Labour. A regina Elisabetta hè sempre viva, ma hà prumessu ch'ella si ritirarà in u so centenariu, dopu chì un referendum serà tenutu per abulisce a munarchia. È u postu fundatore di u presidente di a Gran Bretagna.
  A Francia hè inquieta. Maria Lipen hà vintu invece di Macron, è ci hè statu un tentativu di stabilisce una dittatura. Ma i francesi stessi ùn sanu micca ciò ch'elli volenu, anu urganizatu un novu Maidan. Iè, senza precedente in scala. È Maria hè stata custretta à abbandunà i piani radicali per caccià l'Arabi è l'altri. Allora, ancu peggiu, a Corte Suprema hà annullatu l'elezzione presidenziale, è Maria hè stata arrestata.
  Elezzioni anticipate sò state ancu annunziate in Francia. Questu hè, cum'è sempre, ci hè un mess in ogni locu.
  In Bielorussia, avè avutu abbastanza di a tirania di Lukashenko, anu tenutu un referendum è anu abulitu cumplettamente u postu di presidente. A republica divintò parlamentaria, è u novu primu ministru hà dettu chì ci puderia esse annessu à a Russia. Ma dopu à l'elezzioni presidenziale quì. Zelensky hè assai populari in Bielorussia.
  In Kazakistan, e relazioni trà u presidente è u parlamentu sò diventate strette. Ci era una minaccia d'impeachment. Ma accunsenu prestu, ma u putere di u capu di statu era più limitatu.
  Medvedev diventò sempre più nervoso. L'elezzioni s'avvicinavanu, è a valutazione di Zelensky era parechje volte più altu. True, ùn vince micca in a prima volta, ma in ogni casu, Medvedev plega. Ci hè solu un calculu per ingannà o chjappà.
  Un cunsigliu secretu hè statu fattu. I miliardari russi si sò riuniti.
  Medvedev hà dettu direttamente:
  - Vulete chì un stranieru ucrainu riceve u pudere enormu di u presidente di l'imperu ?
  Deribasco hà logicamente nutatu:
  - Ch'è no vulemu o micca, ci tocca à s'amparà cù ogni guvernu ! Zelensky ùn hè micca cumunistu, è ... Questu ùn hè micca Zyuganov, chì ùn ci hè micca adattatu in ogni casu!
  Medvedev hà dettu seccu:
  - In Ucraina, l'impositu di u redditu hè assai più altu ch'è in Russia !
  Roman Abramovich ridacchiò è rimarcò:
  - Quale sà è cunta u nostru ingressu ! D"altronde, ci sò stati ridotti di pocu tempu è quasi uguali à i nostri !
  Prokhorov hà rispostu cù un surrisu:
  - L'autorità cambianu. Restemu ! Chì pudete cunsiglià ?
  Medvedev gracchiò in furia:
  - Ùn credu micca chì Eltsin hà vintu onestamente !
  Deribasco hà rispostu friddu:
  - Se l'avversariu di Eltsin ùn era micca Zyuganov, allora Borik avaristi veramente pocu chance. Ma a ghjente si ricurdava ancu troppu bè di i "incantu" di u putere cumunista. Vale à dì: scaffali vioti, carte, cuponi, carte d'affari, fila longa, un salariu di cinque dollari à u mese. Di sicuru, nimu ùn vulia vultà à issi tempi infernali. Inoltre, pèrdite u spettaculu, è spettaculi pulitichi, è ancu filmi cù sessu, è assai di più. U populu vulia a libertà. È ùn anu vutatu micca per Eltsin, ma contru Scarecrow Zyuganov. Ma Zelensky ùn spaventa micca u populu. A cuntrariu di Putin, ùn hà micca chjusu u prugramma "Doll", è ùn mette micca e persone nantu à carte. L'annu novantasei ùn pò esse ripetutu. Eltsin arrubbatu da cinque à sei per centu, ma hà vintu da una diferenza di tredeci ! Allora hè quasi ghjustu !
  È Zelensky hè avanti cun un tali piombu chì ùn puderete micca battelu!
  Medvedev gridò:
  - M'hanu buttatu ! Avemu accunsentutu !
  Roman Abramov hà dettu:
  - Almenu e sanzioni seranu alzate da noi ! È sì un Orsu... Avete digià guadagnatu a vostra pensione !
  Medvedev sibilò:
  - Duvete brusgià in l'infernu !
  Prokhorov hà logicamente nutatu:
  - Un infernu ùn ci hè ! Ci hè solu un spaventapasseri per cullà soldi!
  Medvedev dumandò in cunfusione:
  - Iè? E s'ellu ùn ci hè micca Diu?
  Prokhorov surrisu è rispose:
  - Quale Diu ? A presentanu in modu diversu !
  Roman Abramovich hà suggeritu:
  - Forse fà una nova fede ! Quellu chì hè riccu hè amatu da Diu ! Quellu chì hè u più riccu hè u più amatu da l'Onniputente !
  Medvedev annuì:
  - Logica ! Ma chì dicerà a ghjente ?
  Roman Abramovich ridacchiò:
  - A ghjente pò esse educata !
  Medvedev gorgogliò:
  - Spergu chì restemu amichi !
  Dopu à quessa, abbandunò a sala ...
  Un caleidoscopiu di l'avvenimenti cuntinuava à furia in u mondu. Vitali Klitschko hà ancu vultatu à l'anellu è hà cumbattutu à u stadiu di Kiev. Hà combattutu Michael Tyson. Dui vechji, assai famosi è populari. Ebbè, anu cullatu assai soldi. Michael Tyson, sicuru, accunsentì à a lotta, postu ch'ellu era quasi un mendicante.
  Ancu s'è Vitali Klitschko, chì era più ghjovanu è, soprattuttu, in forma assai megliu, littiralmenti l'hà battu. Vladimir Klitschko hà dettu ch'ellu vole ancu vince u titulu di campionu di u mondu assolutu è cumbatte cù Usik. Dopu à quale batterà tutti i record, diventendu u più vechju campionu di u mondu assolutu... È si pò calmà. Chì altru deve batte ? Joe Louis hè digià battutu, è Foreman hè statu battutu, è hà vintu quattru volte u titulu mundiale di pesu pesu.
  Vitali Klitschko hà fattu assai soldi da a lotta, aghjunghje à u so tesoru è a fama, è hà avutu una lotta relativamente faciule.
  Zelensky hà attribuitu à Vitaliy Klitschko l'Ordine d'Oro di Ilya Muromets. È questu li hà guadagnatu simpatia supplementu.
  In u mondu di a pulitica, i pugilati sò diventati populari in generale. Floyd Maweather hè diventatu un candidatu à u presidente di i Stati Uniti. Formalmente indipendente. È cù una valutazione decente. È chì circa un miliardariu, è un pugile imbattitu, è un omu neru. Perchè micca un contendente?
  Floyd Maweiser hà sustinutu u presidente Zelensky in l'alizzioni è prumessu amicizia.
  Pochi Floyd vulianu una rivincita cù Paquio, è anu riunitu assai soldi per questu.
  Medvedev era chjaramente perdendu terra. Per creà un pocu valore di scossa, hà numinatu Anatoly Kashpirovsky cum'è Ministru di a Salute cù u rangu di Vice Primu Ministru. Chì, sicuru, hè una mossa forte, ma micca abbastanza. In modu, Anatoly Kashpirovsky divintò u più anticu ministru è u primu ministru in tutta a storia di Russia. Iè, un detentore di record ! Dmitry Medvedev hà ancu premiatu à a Regina d'Inghilterra l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu, è ancu prisentatu l'eroe stella à Shoigu. È hà privatu Gorbachev di u so più altu ordine. Chì, in generale, ùn hè micca cusì bella.
  È hà ancu pigliatu è restituitu Beria à u rangu di Marshal. Forse per attirà
  à u so latu di i stalinisti. È Boris Nemtsov hè stata premiata postumamente l'Ordine per i servizii à a Patria, u primu gradu. In più, hà rinominatu Volgograd da u so decretu à Stalingrad. Flirting ancu cù i stalinisti. Ma ancu cù i liberali. Novodvorskoy hà postu postu u titulu di Eroi di Russia è ... Stalin!
  Postumu, Medvedev hà ancu premiatu l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu à Yuri Gagarin. È ristabilisce l'Ordine di a Vittoria à Leonid Ilya Brezhnev. Inaspettatamente, Medvedev prisintò a stella d'oru di l'eroi di Russia à Garry Kasparov.
  Flirting ancu cù i liberali. È cù i cumunisti. Sia u vostru è u nostru.
  Medvedev hà prisintatu ancu l'Ordine di Sant'Andrea Primu Chjamatu à u Papa Francescu Primu.
  Ancu rigali assai generosi da u "gran regnu"! Inoltre, Medvedev inaspettatamente hà riduciutu l'età di ritirata per l'omi è e donne à cinquanta-cinque anni. Chì hè diventatu una sensazione. È dinò hà aumentatu e pensioni.
  Chì pudete fà à a vigilia di l'elezzioni ?
  In più, u prisidenti attore hà attribuitu à Vladimir Zhirinovsky u gradu di tenente generale. Cum'è, per un serviziu fideli, pigliate da a spalla di u maestru. È u so figliolu Igor Lebedev hè statu inespettatu numinatu Ministru di l'Affari Esteri, invece di l'anzianu Lavrov in l'Occidenti.
  Medvedev hà ancu offertu à Demushkin u postu di capu di u Ministeru di l'Affari Interni, ma u naziunalistu autoritariu rifiutò. Di i novi appuntamenti, l'appuntamentu di Ksenia Sobchak cum'è Ministru di a Cultura divintò una sensazione. Ella, videndu chì a so valutazione era assai chjuca, accunsentì. Ma hà ancu dumandatu u postu di Vice Primu Ministru. Medvedev accunsentì à questu.
  Yavlinsky hà participatu ancu à l'alizzioni, ma hè diventatu cumplitamenti malatu è si ritirò per ragioni di salute.
  U prisidenti attore hà ancu premiatu a stella di l'Eroi di Russia.
  Mikhail Kasyanov hà ricivutu l'Ordine per i servizii à a Patria, prima classa, è u postu di cunsiglieru ecunomicu onorariu. Perchè si ritirò in favore di Medvedev. Ma questu hè una frazione assai chjuca di un percentu.
  Sergei Kovalev hè statu prupostu u Ministru di l'Sports, ma ùn pareva micca abbastanza.
  Un cunflittu hè ghjuntu cù u presidente di a corte custituziunale. Zorkin finalmente partì. Ma à quale avissi da dà un tali postu? Preferibilmente per una donna! Et l'ont offert à Alla Pugacheva.
  Ma u famosu cantante ricusò, citendu chì ùn era micca per ella. Medvedev, ma prisintari li cù a stella di l 'Eroi di Russia. Ancu s'ellu Alla ricusò di agisce in u so favore.
  Ma quale serà u presidente di a corte custituziunale ? A pusizione hè appiccicata. Shoigu hà ancu ricusatu - micca u so prufilu!
  Inesperu, Dima Bilan accunsentì. Ancu s'ellu ùn hè micca un fattu chì questu hè u so prufilu! È di sicuru, esse un cantante hè più prufittu è assai più divertente chè esse u presidente di una corte custituziunale.
  Medvedev, in ogni casu, s'appoghja rapidamente à questu è hà attribuitu a stella à l'Eroi di Russia.
  Dima Bilan, però, hà dettu chì questu era solu un scherzu. In ogni casu, à l'appruvazioni generale, Lyudmila Putina hè statu numinatu presidente di a corte custituziunale. Questa era una mossa forte, datu a popularità di Putin in Russia, ma era digià un pocu tardu, è ùn pudia micca salvà Medvedev.
  Ancu si sò stati fatti sforzi titanichi. Ma i prezzi crescenu, u tassu di scambiu di u rublu era cascatu, i Talibani avanzavanu in Tadjikistan, è ùn ci era nunda per cunvince i votanti.
  À l'ultimu mumentu, Gennady Zyuganov hè statu numinatu u primu diputatu primu ministru in carica di u bloccu suciale. Ma questu hè digià una cataplasma per i morti.
  È Zyuganov stessu hà digià persu cumplettamente u so elettu.
  Degtyarev hè statu numinatu Prosecutor General à a vigilia di u votu. Ancu un candidatu presidenziale da u Partitu Liberal Democratic.
  Medvedev si trasfirìu è cercò novi modi. Unu di i muvimenti elettorali spettaculari era a presentazione di una medaglia d'oru speciale chjamata Zhukov à tutti i veterani di a Gran Guerra Patriotica. È un milione di rubli russi per boot. Ma ci sò assai pochi Veterani di a Grande Guerra Patriotica.
  Medvedev hà ancu premiatu l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu à Tereshkova. Mentre ci hè una opportunità, perchè micca ricumpinsà? Allora Anatoly Karpov pò esse datu un eroe di Russia. Hè un grande ghjucatore di scacchi ! È Alekhine, è Botvinnik, è Tal è Spassky, Tigran - presentanu premii postumi - ùn hè micca male!
  Stelle Eroe di Russia - hè bellu!
  Hè bellu di dà premii è dà medaglie. È si stabiliscemu ancu un ordine chjamatu dopu à Putin. Ci sò quattru livelli: quartu - bronzu, terzu - argentu, secondu - oru, primu - oru cù diamanti!
  Questu hè chì Medvedev hè un inventore.
  Tuttavia, questu hè ancu micca abbastanza. Zelensky hè ancu stabilisce novi ordini. Ordine, per esempiu, di Taras Shevchenko. O Taras Bulba ! O Gogol ! Perchè perde u tempu nantu à i bagaglii? È l'Ordine chjamatu dopu à Kozhedub! Questa hè una mossa forte di Zelensky per piacè e forze di manca. In generale, di sicuru, Zelensky ùn hè micca cumunistu, è mancu manca. Allora puderia avè prublemi. Ma i cumunisti in Russia ùn avianu micca un capu.
  È ancu, Andrei Navalny? Qualchì manera tutti si sò scurdati di ellu. Ùn avete micca veramente candidatu à u presidente ? Ma Andrei Navalny hà travagliatu in a squadra di Zelensky per un bellu pezzu è hà digià fattu assai in a lotta contru a corruzzione in Ucraina.
  Allora nimu hè ancu mortu ! È hè in corso u prucessu di fusione di i dui populi fraterni è l'elezzione generale di u capu di a nazione.
  Andrei Navalny lavarà ancu à Zelensky... Comu di solitu, hè in focu.
  È agisce energicamente cù pressione frenetica.
  È à u listessu tempu assai suttili, per ùn spavintà l'elettori. Ùn hè micca u stilu di Trump.
  È i tempi novi venenu in u mondu - più sicuru è più tranquillu. Riforme demucratiche è seculari cumincianu in l'Arabia Saudita, è in generale l'estremismu religiosu si debilita. Infatti, assai ponu leghje e cuntradizioni trà u Coran è a scienza in Internet è si dumandanu: perchè facenu questu? Chì sò i motivi per cunsiderà u Coran è a Bibbia per esse a parolla di Diu?
  Quandu e persone cumincianu à pensà è à dumandà dumande, ùn sò più cusì irascibili. In fatti, perchè nasce u seculu ? Più cum'è a paura di a morte! È cusì pochi persone anu a paura di more finu à ch'elli si ammalate !
  A vigilia di l'elezzioni, Medvedev hà risuscitatu i pagamenti per a licenza di malatia è i benefici per i disabili. A pruduzzione di tanki hè ancu aumentata ...
  Medvedev, per dimustrà ellu stessu com'è patriottu, hà elevatu significativamente a barra di a spesa militare. U tank Bear, u più pesante di i mostri, pisendu più di centu tunnillati è cù un reattore nucleare invece di un mutore, hè statu messu in produzzione di massa.
  U prugettu Bear hè statu sviluppatu sottu Putin, nantu à i so ordini persunali. L'idea era di creà un tank mostru per intimidà. U veiculu risultò assai pesante è caru, cù armatura multi-layer è dui lanciatori di missile in serviziu.
  A peculiarità di a vittura era a so vitezza di più di centu chilomitri à l'ora, cù un pesu di centu cinquanta tunnillati, è una riserva di putenza colossale grazia à u reattore nucleare.
  Hè veru, durante a corsa hè accadutu un altru incidente disgraziatu - a caterpillar burst. È dinò l'impressione hè stata sguassata. Medvedev hè statu literalmente ridiculizatu.
  È dopu un altru episodiu hè accadutu cù u presidente attore - ùn pudete micca imaginate apposta. Quandu Medvedev hà pruvatu à sbattà un arbulu davanti à i lumberjacks, hè cascatu ghjustu nantu à a tavula festiva cù l'alimentariu. Allora u sfurtunatu capu interim di Russia hà tornatu disgraziatu.
  Iè, Medvedev era veramente sfurtunatu. Una tale furtuna hè capricciosa: premia unu, offende l'altru. Nicholas II era veramente cusì male, per esempiu, ma era veramente offesu da i puteri più altu. Allora Medvedev, in generale, una persona intelligente, littiralmente scappò di tuttu.
  I tentativi di fà qualcosa si scontranu in resistenza è stubbornness.
  Medvedev paria ch'ella si strinse in una padedda. È tandu sò stati altri prublemi. U primu ministru in carica hè statu ancu implicatu in un scandalu di corruzzione.
  È quì, di sicuru, ùn pudia esse accadutu senza Andrei Navalny. Stu tippu s'adattarà sempre!
  Aghju ottenutu tali evidenza incriminating devastanti nantu à Medvedev è u so entourage - u scandalu hè statu stupente. In cortu, sia Navalny è quelli chì cascò sottu à u so colpu crushing divintò famosu.
  È Medvedev avia da fà scuse è sguassate u spit. È tuttu s'hè riversu nantu à ellu. Micca l'elezzioni, solu l'orrore.
  U ghjornu di u votu, Medvedev ghjunse sottu guardia. Era chjaru ch'ellu era lugubre è incertu. E mo mani tremavanu quandu aghju pigliatu u votu. Cù u so ultimu ordine, u presidente in carica triplicava i salarii di l'armata è a polizia. È cinque volte a pensione !
  Anastasia Orlova, in ogni modu, s'hè scherzutu in modu intelligente di u candidatu per u rolu di dittatore:
  - Hè difficiuli à pusà nantu à a baionetta ! Quì si mette un cuscinu di soldi !
  Dopu, a zitella terminatore l'hà pigliatu è l'hà dimustratu cù i so pedi nudi.
  Anastasia, sicuru, hè una zitella chì ùn mette micca e so parolle in a so sacchetta. Intelligente, forte, cool, carismaticu.
  È tanti picciotti si sò innamurati di ella. Inoltre, Anastasia hè una bionda assai temperamental, è ùn andate micca in lettu senza sceglie un omu novu per a notte. Di sicuru, sceglie omi più belli, atletici, musculi, à volte ancu assai ghjovani. Ma di sicuru differente. Apparentemente per ricaricà cù energia. È nimu cunsidereghja stu formidable guerrieru una puttana.
  À u cuntrariu, per una donna cusì forte è musculosa, pare assai cool.
  Anastasia hà ancu vutatu, hà pigliatu u votu cù i diti nudi di i so pedi graziosi, è questu hè un rollu sanu, induve hè difficiule di truvà un cognome, è l'hà postu per ella senza preghjudizii innecessarii. Ebbè, hè chjaru per quale!
  Dopu chì hà dimustratu a so grande figura cù i so pedi nudi !
  Vladimir Zelensky hè vinutu à votu nantu à una bicicletta. Saltò è filò. Cum'è sempre, hè cummattitivu è temperamental. U veru Napulione Bonaparte.
  E di sicuru, aghju vutatu briskly, cum'è previstu.
  Vladimir Klitschko ùn si ritirò mai di l'elezzioni. È hà ancu vutatu per ellu stessu è strinse u pugnu à Medvedev.
  À l'ultimu mumentu, Nikolai Valuev hà ricevutu a stella di l'eroi di Russia da Medvedev è u postu di Ministru di l'Affari Interni. Riiscì a pena à filmà. Ancu s'ellu hà ricusatu di dì per quale ellu hà vutatu.
  Parechje persone anu vutatu quì: Alla Pugacheva, è Suraikin...
  Zhirinovsky, sicuru, ùn pudia aiutà, ma fà a so marca. Pigliò è strappò u ritrattu di Vladimir Zelensky ghjustu à u locu di votazione è prumittì ch'ellu ci tiraria definitivamente à u putere quand'ellu ghjunghjerà à u putere.
  Dima Bilan hà cantatu durante u votu:
  - Tuttu hè impussibule, sò sicuru ! Bilan serà elettu, hè un cavaliere immaculatu !
  Allora apparsu altre stelle.
  Garry Kasparov hà dettu chì u putere hè cambiatu, è chì Medvedev lascià è cun ellu l'era di Putin finirà infine.
  À u listessu tempu, l'anzianu campionu mundiale hà dettu ch'ellu ùn era micca contru à ripiglià a so carriera di scacchi. È batte u record d'età di Steinitz. È chì a Russia riceve prestu un capu degnu è demucraticu, è l'era di i zar diventerà infine una cosa di u passatu.
  È chì Garry Kasparov hà inventatu u so propiu scacchi, chì prestu prestu pupularità in u mondu sanu.
  È hà dimustratu una scheda di centu cellule. Nuvelle figure apparsu in questu. Dui buffoni ognunu : accantu à u rè è a regina. Inoltre, u buffonu cammina cum'è una regina, ma colpi solu cum'è un cavaliere. È dui arcieri nantu à a riva invece di pedine. L'archeri si movenu cum'è pedoni, ma tiranu in diagonale nantu à dui quadrati interi. True, perchè sò in u bordu di u bordu, u so valore hè un pocu ridutta. Ma ponu ancu turnà in ogni forma.
  I scacchi di Garry Kasparov hà senza dubbitu attrattu l'attenzione di e persone è i ghjurnalisti.
  Navalny hà prumessu chì Kasparov diventerà definitivamente un ministru.
  Anatoly Karpov hà ancu vutatu. Ma hè digià un vechju anticu campionu, cusì hà prumessu solu di cunsiglià. È hà dettu chì, assai prubabilmente, grandi cambiamenti eranu ghjunti. È chì serà megliu dumane chè ieri !
  Dighjà u ghjornu di l'elezzioni, Medvedev hà annunziatu chì a durazione di e vacanze minimu in Russia hè stata aumentata à trenta ghjorni di travagliu, è chì tutte e donne chì dà nascita à deci o più figlioli riceveranu una ricumpensa da ellu: a stella di l'Eroi di u Russu. Federazione.
  Una nova mossa populista, è devi dì abbastanza forte. Ma hè troppu tardi. In particulare u ghjornu di l'elezzioni, hè chjaru chì questu hè solu travagliu per u publicu.
  Medvedev era chjaramente perdendu terra ... U so putere permanente era assai stancu di tuttu.
  A ghjente vulia saltà da u rut di Putin, è a sete di cambiamentu era matura. In più, l'incapacità ovvia di Medvedev per esse una forte personalità hè stata ovvia.
  Zelensky, guadagnatu punti è agisce senza populismu innecessariu è prumessi, hà avanzatu cun fiducia.
  Questi sondaggi à a surtita dicenu chì era u favuritu chjaru. Ma se Medvedev ghjunghjerà à a seconda volta hè sempre una quistione! Per avà, Vladimir Klitschko è Sergey Kovalev, è ancu Grudinin, puderanu sfida per questu locu.
  Zyuganov hà vutatu l'ultimu. U vechju, malatu, anzianu presidente di u Partitu Cumunista di a Federazione Russa attraversò u nome Grudin è suspirò. Iè, ùn hè micca un pesu faciule per diventà u primu vice-primu ministru di Russia à quasi ottant'anni. Ne hà bisognu ?
  E Ziuganov, respirando pesantemente, gracchiò:
  Andemu di novu in battaglia
  Per u putere di i suvietici...
  È cum'è unu moreremu -
  In a lotta per ellu!
  È scacciò da a cabina. Innò, dimissioni prestu.
  U tempu s'avvicinava, è i primi dati nantu à l'elezzioni presidenziale stanu per cumincià à ghjunghje. A Russia era à l'ora di cambiamenti enormi. E manifestazioni è e dumande per una alleanza cù a Russia anu ancu fattu in Bielorussia . Tuttu diventò sempre più furioso è eccitante.
  A participazione à l'elezzioni presidenziale russa hà righjuntu un altu record in a storia di l'elezzioni alternative, quasi novanta per centu.
  È anu appena annunziatu chì l'urne sò state aperte, è u cunti di i voti da u Far East hà cuminciatu.
  . CAPITOLU No 3.
  I risultati di a prima volta cuminciaru à flussu da u Far East. Cum'è tutti i sondaggi d'opinioni dicenu, Zelensky era cunfidendu in u capu. Medvedev ùn era ancu secondu. Grudinin è Vladimir Klitschko si battevanu per u sicondu postu. Ci era circa dui centu altri candidati nantu à a lista, cusì sparghjenu i so voti. Tuttavia, Zelensky hà guadagnatu quasi cinquanta per centu in Siberia è puderia ancu cuntà a vittoria in a prima volta.
  Medvedev hà dettu in u so core:
  - Vulemu u megliu, ma vutatu per piacè !
  Zelensky era laconicu:
  - A verità hà vintu !
  I dati di l'elezzioni sò cambiati in permanenza, ma u primu postu di Zelensky per un grande margine ùn hè micca cambiatu. Un'altra cosa hè chì Grudinin è Klitschko s'affacciavanu ligeramente. È Medvedev hà cuminciatu à vene in u sicondu postu, ancu s'ellu cù più di trè volte da u capu. U presidente attore hà ricivutu u più in Cecenia, in l'esercitu, in un centru di detenzione preventiva. Eppo hè chjaru. In particulare in un centru di detenzione preventiva. Hè più difficiuli di seguità u conte di votu quì.
  Medvedev, però, hà liberatu parechji prigiuneri è l'aumentu ùn era micca cusì significativu cum'ellu s'aspittava.
  Ma cun grande difficultà, avemu riesciutu à avanzà à a seconda volta. Ancu s'ellu Zelensky hà pigliatu quasi quaranta per centu in totale, Medvedev hà cullucatu à pena tredeci. Inoltre, cù corruzzione di votanti è violazioni. Iè, Dmitry Anatolyevich hè statu piuttostu debule. U terzu era Vladimir Klitschko. Chì una piccula sensazione, u quartu hè Grudinin. Dima Bilan hè ancu vinutu in attesa quintu. Sergey Kovalev hè vinutu sestu, ancu s'è u so rating era altu. Zhirinovsky ùn hè ancu fattu in u top ten sta volta. True, Medvedev subitu hà attribuitu u gradu di Coronel General per u serviziu fideli è a stella di l'Eroi di Russia.
  Un tali premiu di cunsulazione per u vostru servitore fidu. In più, Dima Bilan hà ricevutu a stella di l'Eroi di Russia è l'Ordine per i servizii à a Patria, u primu gradu.
  Ma Dima hà dettu chì ellu ùn sustene micca Medvedev. Tuttavia, a pusizione di Zelensky hè ancu vaga. Solu Vladimir Klitschko hà chjamatu apertamente i voti in favore di Zelenskaya. Inoltre, stu pugile hà annunziatu ch'ellu si batterà in Mosca cù u campionu olimpico 2020. È chì a diffarenza d'età ùn l'impurta micca. Chì Vladimir hè più forte è più motivatu chè mai.
  Medvedev, però, hà attribuitu l'eroi di a stella di Russia à Vladimir Klitschko è Vitali Klitschko. Cum'è, hè un omu ghjustu. Voi fratelli avete fattu assai per u pugilatu, in particulare Vladimir.
  Vitaly hà dettu chì a cosa più disgustata di u Maidan hè chì per quessa ùn hà micca battutu u record di Holmes. Ma hà avutu ogni chance !
  È di colpu Vitaly vulia scuntrà Gassiev in Kiev. Chì hà causatu una certa agitazione. Perchè ùn pruvà micca?
  Sergey Kovalev vulia ancu cuntinuà a so carriera, ricurdendu chì Hoppins, ancu à una età più vechja, hà scunfittu campioni di u mondu è tituli unificati. È chì per avà nè Zelesky nè Medvedev pensa à travaglià in u guvernu. È ellu vole cummattiri.
  I picciotti avianu veramente abbastanza motivazione. Di l'altri pugilati, Dima Bivol hà manifestatu u desideriu di cummattiri Kovalev.
  Medvedev hà negoziatu cù Grudin. Il lui a promis des montagnes d'or. Grudinin vulia nunda di menu chè u postu di primu ministru. Inaspettatamente, l'anzianu Zyuganov sustene Medvedev è chjamava Grudinin per unisce à a squadra di u presidente attore. Ma tandu i prublemi è una scissione sò ghjunti in i ranchi di i cumunisti. Chì i dui candidati ùn anu micca piaciutu.
  Ma Sergei Udaltsov hà parlatu in favore di Zelenky. Dicenu chì trà dui mali ci vole à sceglie chì ùn cunnisciamu ancu !
  Nikolai Valuev prupone una alleanza trà Zelensky è Medvedev: Zelensky President - Medvedev Primu Ministru. Chì li piacia à l'oligarchi ! Inoltre, anu ricurdatu chì ci hè un puntu di unificazione inesprimitu: chì i diversi paesi anu da i so primi ministri è presidenti.
  E postu chì Zelensky vince l'elezzioni presidenziale, allora un rapprisentante di Russia deve diventà primu ministru. Ma Medvedev hè sempre in a seconda volta.
  Zelensky, però, hà dettu chì iè, u primu ministru serà da Russia, ma micca Medvedev! Perchè i Russi sò stanchi di a so gestione. È ciò chì hè necessariu hè qualchissia più capace in l'ecunumia è cun una sperienza riescita, micca un fallimentu cum'è Medvedev!
  I dati di l'indagine suciale dimustranu chì a maiuranza di i Russi ùn vulianu micca vede Medvedev cum'è primu ministru. Più precisamente, quasi novanta per centu eranu contru.
  Rogozin hà vultatu inesperu da l'obliu puliticu è cuminciò à esse cunsideratu cum'è un pussibule primu ministru. Inoltre, parechji Russi vulianu vede Andrei Navalny cum'è u so primu ministru.
  Allora a rota di a storia girava sempre più veloce.
  In u mondu, sicuru, l'Occidenti sustene Zelensky, a Cina ferma neutrali. A maiò parte di i paesi sò ancu per Zelensky, chì era cunsideratu un demucraticu è un Occidentale. Ma Medvedev era u cumpagnu di Putin per tantu tempu. Anu ancu parlatu di un tandem di dui capi. È hè chjaru chì Medvedev ùn hè micca cusì biancu è fluffy cum'è ellu vole à parè. Ci sò ancu elizzioni in i Stati Uniti. Un cuncorsu trà una ghjovana republicana è una ghjovana demucratica. È hè una chance cinquanta-cinquanta. I cambiamenti sò ancu pussibuli in Cina; u capu Xi hà prublemi di salute. È pare chì ci sia una chance chì ellu sia successu da un capu più demucraticu.
  In generale, l'oligarchia chinesa vole più libertà è demucrazia, ma u populu ùn hà micca abbastanza piacè. Chì tipu d'elezzioni sò quandu u so risultatu hè cunnisciutu in anticipu ?
  A moda di a dittatura hà cuminciatu à sparisce. Tutti vulianu qualcosa di più cà solu esse cogs.
  Zelensky personificava e cose novi è cambiamenti, è i successi in questu. È in Russia, questu hè statu percepitu positivamente. A ghjente ùn vulia micca prigiò, campi, o timore generale.
  Una generazione hè cambiata, è tutti volenu cambià. Ancu in Cuba, induve u regime Castro, odiatu da u populu, era stupente. Ancu s'è u putere era sottu un altru nome. In Corea di u Nordu, ci hè ancu una sete di cambiamentu. Inoltre, i coreani spessu dicenu: a munarchia ùn hè micca per u cumunismu! È chì u dittatore grassu deve andà !
  U desideriu di cambià in u mondu era crescente, è Zelensky era in questa onda. È prugressu cun successu!
  È in Corea di u Nordu ci hè statu una manifestazione di prutesta. Chì u regime dittatoriale hà sparatu cù mitragliatrici. Chì divintò un altru indicatore di a barbarie chì regnò in u cuntinente.
  Trump hà dettu chì i Stati Uniti ponu risolve u prublema di sta dittatura per forza. È chì una bomba nucleare ùn li farà paura. Trump hà dettu ancu chì i Stati Uniti anu digià pruvatu tali armi chì nisuna carica termonucleare serà periculosa.
  Ma u tempu di Trump era finitu. È cusì hè u più vechju di i presidenti. Inoltre, dopu à a morte di Carter, addivintau ancu u più vechju trà l'ex-presidenti. Wow! È a furtuna ama a ghjuventù ! Se Trump avia avutu una donna più ghjovana cum'è u so avversariu, hè improbabile ch'ellu l'avia scunfitta in tuttu!
  Apparentemente a lege di u karma dice: bona furtuna à i ghjovani ! Ancu s'è Ronald Reagan hè statu un'eccezzioni à a regula!
  È u relativamente ghjovanu Gorbachev hè statu un fallimentu. Ancu s'è qualchissia pò dì chì Mikhail Sergeevich era sbagliatu? U primu capu di l'URSS chì parlava a lingua umana. È ùn era micca capitu da u populu ! O forse mancu u populu, ma l'elite !
  Oh, tanta furtuna ! Quantu furtuna hà avutu Vladimir Vladimirovich Putin, è quantu hà fattu?
  E s'ellu Nicholas II avia avutu un pocu di più furtuna - per esempiu, se l'Ammiragliu Makarov era statu vivu, quantu grande è putente a Russia saria allora. A Cina diventerà a Russia gialla è u mondu sanu sarà curpatu!
  È cusì piglianu Crimea solu è sò stati attirati in cunfrontu cù u mondu sanu!
  È Nicholas II, cum'è un suttili diplomaticu, hà sappiutu di negocià Custantinopuli è l'Asia Minore da i so alliati.
  Ebbè, va bè, avà u fenomenale Zelensky hè diventatu più è più attivu. È si avvicina a seconda elezzione.
  Ci hè più è più jubilazione è ottimisimu in Ucraina. Medvedev hà naturalmente prupostu un dibattitu televisatu. Ancu s'ellu ùn hà micca assai sensu. A pusizioni di u presidente di a Russia ùn hè micca assai forte. È ùn ci hè nunda di vantà. Nè in l'ecunumia, nè in a pulitica è in a guerra. A situazione in u Caucasu hè ancu aggravata. È nunda si pò fà. Nè a forza nè a diplomazia vincenu. E relazioni diventanu sempre più ostili cù l'entourage di Medvedev. Nimu quì ùn piglia più u Tsar in seriu. Ancu se u rè hè sempre nantu à u tronu.
  L'oligarchi, in generale, ùn sò micca contru à Zelensky. Solu e forze di sicurezza, o piuttostu certi, sò infelici !
  Segretamente, Medvedev hà riunitu un cunsigliu di sicurità. A cunversazione tocca à annullà a seconda volta. Per esempiu, ci sò stati violazioni? Di sicuru ch'elli eranu ! È pudete truvà difetti cù questu è annullà i risultati di l'elezzioni. Perchè una tale cosa seria cunfirmata da a Corte Suprema? L'idea pareva abbastanza raghjone.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev hà ricurdatu chì in un tempu in u maghju di u 1999, Eltsin hà discututu un pianu per un colpu militare è dispersione di a Duma di Statu!
  È guasi hè accadutu. True, ancu allora ùn ci era micca unità trà e forze di sicurezza. Qualchidunu dicenu chì una opzione suave hè megliu: a Corte Suprema rifiuta a prucedura di impeachment per a mancanza di una lege nantu à a rimozione di u presidente russu. È finu à chì sta lege hè aduttatu, è questu hè una lege custituziunale, i dui terzi di u parlamentu è i trè quarti di u Cunsigliu di a Federazione anu da esse riuniti. È i puteri di a Duma scaduranu, è cusì u presidente.
  E forze di sicurità anu prumessu di travaglià cù a Corte Suprema è di risolve u prublema pacificamente. Eltsin ùn vulia micca veramente andà per un colpu militare cù una valutazione di dui per centu è cinque attacchi di cori. È a forza ùn hè micca listessa, è u sustegnu ùn hè micca listessu. D"altronde, in u 1993, a ghjente avia sempre sustegnu à quellu corsu. È in u 1999 ùn ci era più. È ùn pudia esse accadutu cù tali risultati.
  Dunque, se u prucessu di impeachment avia passatu, probabilmente si sarebbe finitu senza una fucilazione.
  Medvedev hà appellu à a Corte Suprema per invalidà l'elezzioni.
  Ma tandu, sicuru, i ghjudici cuminciaru à ughjettà. Chì, dicenu, ancu s'è l'elezzioni sò annullate, ci vole sempre à ripetiri. È e chance di Medvedev saranu solu menu. È i disordini populari cumincianu.
  Allora, dicenu, Dmitry hè megliu accettà chì Zelensky diventerà u presidente di Russia. È pruvate à truvà u vostru locu.
  Inoltre, parechji dicenu chì stu pagliacciu ùn hà micca successu in Ucraina. Ma deve avè travagliatu! È ùn deve micca fà una tragedia da una molehill.
  Medvedev, dopu avè parlatu cù i ghjudici è i funzionari di sicurità, hà pigliatu una decisione: per andà à l'alizzioni dopu tuttu. È tene a seconda volta. È questu hè veramente cumu si funziona. Forse un miraculu succederà dopu tuttu. Ma nò ? Allora ùn u metteranu micca in prigiò.
  A riunione di bilionarii hà ancu spressione chì ùn sò micca contru à a demucrazia. È chì Zelensky ùn hè micca di manca è li cunvene. È in più, chì infine tutte e sanzioni occidentali seranu elevate è a Russia hà da vultà infine à a cumunità mundiale.
  Avà hè solu una cosa da fà : fà un dibattitu televisatu. Zelensky accunsentì, ma solu in u stadiu Luzhniki. Di sicuru, questu hè statu accettatu. Era assai reminiscente di u stadiu digià passatu cù Poroshenko. Inoltre, a diferenza in a prima volta era ancu più grande. È l'anti-rating di Medvedev hè colossale.
  Ma i dibattiti televisivi sò cum'è un omu affucatu chì si stringe à e paglia. L'ultima riunione hè u venneri, è l'elezzioni sò dumenica.
  Medvedev, in generale, si preparava. Ma i fatti ùn sò micca da a so parte. E l'esperienza di Poroshenko hà dimustratu chì ùn pudete micca cambià i fatti cù a retorica sola. Cum'è ùn pudianu scunfighja u sindaco Luzhkov, l'unica volta in tutta a storia di Mosca, quandu i canali di televisione cintrali travagliavanu contru l'attuale capu di a cità.
  Ma a propaganda ùn puderia micca sopra à i risultati ecunomichi di u sindaco di Mosca. È ùn vote micca per Kiriyenko, l'autore di u predeterminatu! Ma era ellu chì hè statu prumuvutu più di tutti. Probabilmente u candidatu più senza successu hè statu messu contr'à l'esecutivu di l'affari.
  Tuttavia, i media russi anu campatu più per Zelensky. Nimu hà cridutu in Medvedev. Ancu a Corte Suprema era riluttante à sente u casu di annullamentu di l'elezzioni.
  Finu à quì u puntu hè, u stadiu hè imballatu finu à u bordu. Litteralmente soprappiù.
  È era chjaru chì una seria cuntruversia venia. In ogni casu, era chjaru da a faccia di Medvedev chì era guasi ghjuntu à a scunfitta. Ma l'ultima mossa deve esse fatta.
  À a vigilia di u dibattitu, Medvedev hà numinatu Vladimir Zhirinovsky cum'è Ministru di l'Affari Interni. Questu hè l'ultimu gestu di disperazione. Ma Zhirinovsky, sapendu chì più di l'ottanta per centu di l'elettori eranu pronti à vutà per Zelensky, ùn era micca à tutti ansiosu di litigà cù u futuru capu di statu. Ancu s'ellu, sicuru, hà capitu chì era improbabile di truvà un postu in a squadra di Zelensky.
  Iè, Vladimir Volfovich hè vechju. Tuttavia, Anatoly Kashpirovsky hè ancu un vechju Ministru di Salute è Vice Primu Ministru. Ma ùn hè ancu particularmente ansiosu di campà per Medvedev. Tuttavia, hà a pussibilità di stà in a squadra. L'età hè grande è questu significa sperienza. È a mo forma fisica hè solu assai bona.
  Ùn hè maravigghiusu u fenomenu Kashpirov.
  U dibattitu in u stadiu principia cù un scambiu di saluti. E rimarche scherzose. Ma Zelensky pareva più frescu, più cunfidendu, più cunvincente è più prufessiunale.
  Medvedev era assai nervoso è hà cuminciatu à gridà. Ùn pudia esse cunvince. È e cose sò abbastanza male in u paese. A ghjente sustene chjaramente Zelensky. Tuttu hè cusì tensu quì.
  Ogni parolla di Zelensky hè accumpagnata da applausi, è Medvedev hè booed. Vale à dì, ci hè un veru fallimentu di u dibattitu.
  Medvedev s'agita è dice:
  - Aghju sperienza !
  Zelensky risponde cun un surrisu:
  - Cù una tale spirienza, andate solu à i portieri !
  Medvedev hà rispostu:
  - Putin è aghju pigliatu a Crimea !
  Zelensky rispose astutamente:
  - Una presa di latru è braccia curtite !
  È cusì u dibattitu continuò, ma Zelensky hà vintu chjaramente. Era assai più wittier è più cunvince chè Medvedev è l'audienza si rallegrava.
  Immediatamente dopu à u dibattitu televisatu, u presidente in funzione di Russia hà publicatu un decretu chì aumentava i salarii cinque volte è e pensioni sette volte! Ma pareva digià un scherzu.
  A ghjente di Medvedev ridia solu. Ancu s'ellu era chjaru chì à a vigilia di l'elezzioni si facianu un altru !
  Medvedev hà ancu decisu di cuncede l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu à Stalin è Lenin. Sta decisione deve esse dichjaratu chì hè abbastanza sàviu, ma tardiva. Dmitry Medvedev chjaramente vulia vince nantu à i cumunisti. È soprattuttu i stalinisti. Ma à u listessu tempu, hà pigliatu è premia a stella à l'eroi Tukhachevsky. Questu hè ancu un muvimentu straordinariu è un tentativu di flirting da i liberali.
  Medvedev in generale hà pruvatu à piace à i nostri è i vostri. Hà premiatu u Patriarca, u Papa è i capi di e denominazioni cristiane. In primis protestanti. È ancu i Testimoni di Ghjehova sò stati restituiti à i so diritti, ma questu era di pocu utilità. Tuttu u listessu, sò pruibiti di votu, è in generale sta urganizazione hè more !
  Medvedev hà premiatu muftis è lamas. Hà pruvatu à guadagnà tutti à u so latu. A piovana di medaglie è ordini era straordinaria. À u listessu tempu, u presidente attore hà attribuitu à tutti i diputati di a Duma di Statu un bonus di milioni di dollari ognunu. Tuttavia, questu hè piuttostu spaventatu chè attiratu a ghjente à ellu.
  In seguitu, Medvedev hà pruvatu à stabilisce parechji novi ordini: l'Ordine di Petru Magnu, l'Ordine di Ivan u Terribile, l'Ordine d'Alexandru u Liberatore, l'Ordine di Nicola II è l'Ordine di Brusilov. L'Ordine di Lenin è Stalin sò ancu restaurati.
  Medvedev hà cercatu per attruverà un elettore diversu in questu modu. È agisce nantu à u principiu: sia u vostru è u nostru ! Ma in questu casu, l'omnivorità hà suscitatu a sfidanza di u populu - dicenu, una prostituta pulitica. A ghjente pare avè scurdatu chì Putin hà ancu flirtatu cù a manca è a diritta. È aghju ancu pruvatu à esse un omnivore.
  Tuttavia, ciò chì hè permessu à Jupiter ùn hè micca permessu à u toru! Putin in qualchì modu da u principiu, malgradu a traccia di u successore di Eltsin, odiatu da u populu, hà gudutu a simpatia di u populu è di l'elite. Ancu i cumunisti anu a paura di parlà contru à ellu, è anu vutatu per cunfirmà ellu cum'è Primu Ministru senza cumbatte nè negoziatu.
  Ma Medvedev ùn hè mai statu particularmente amatu. Apparentemente era troppu intelligente è in l'ombra di Putin. Nimu l'hà percivutu cum'è un veru cummattimentu è capu. In generale, dopu à Putin, in ogni modu, ogni successore pareva un nanu puliticu è era qualcosa di sbagliatu. È Zelensky era percivutu cum'è carismaticu, cum'è un principe di fata. È ùn hè più un gattu in un poke, ma un regnu successu chì hà tiratu l'Ucraina fora di u palude, o piuttostu fora di u pirtusu.
  Di sicuru, l'Ucraina hà patitu prima di tuttu per via di a rottura di ligami cù a Russia. È quì Poroshenko pò esse micca cusì culpèvule. Se qualcosa cusì hè accadutu in Bielorussia, saria statu un fallimentu cumpletu. In termini di prufessiunalità, u guvernu ucrainu hè forte! In Bielorussia, à u cuntrariu, ci sò solu sicofanti è dishevelers. Putin avia qualchì volta personalità forti in a so squadra, cum'è Rogozin o Tkachev, ma sò stati sguassati rapidamente.
  Medvedev, in ogni casu, era un omu chì ùn pareva micca esse un regnu natu, è per quessa stu zar ùn era micca sanu veru è à a corte.
  In certi modi, s'assumigliava à Gorbachev, chì a ghjente ordinaria in l'Occidenti amava, ma ùn li piacia micca trà i so. In parte, sicuru, cuminciaru à dislike Gorbachev per via di a so lotta cù l'ubriachezza. L'alcoolichi è i bevitori, sicuru, ùn anu micca pardunatu a mancanza di vodka. Ci sò stati rivolti di vinu. E tandu i sigarette sò spariti.
  Innò, Gorbachev hè chjaru chì ùn li piacia micca solu per via di a so calvicie. Medvedev, cum'è primu ministru, hà dimustratu per esse un ecunumista assai debule. È ancu senza Zelensky, avissi avutu prublemi per esse elettu à un novu mandatu.
  Una volta Putin tirò Medvedev per l'arechje.
  Ma avà Putin hà abbandunatu u ghjocu - hà minatu a so salute, guidandu manualmente è stendu cù l'hockey. Era necessariu di cullà nantu à u ghjacciu à una età cusì rispettabile? Soprattuttu senza avè qualchì cumpetenze quandu era ghjovanu ?
  Putin s'hè brusgiatu, s'hè allargatu. È senza ellu, ùn ci hè nimu per piantà Zelensky. Inoltre, Putin stessu hà realizatu a pulitica di u persunale in modu chì ùn hà micca avutu un successore degnu. Cum'è Stalin, chì hà fattu cusì chì Khrushchev hà successu, è falliu. È quì Medvedev ùn hè micca un capu adattatu di l'Imperu Russu.
  U sabbatu prima di l'elezzioni, tutti i canali televisivi russi trasmettenu un filmu nantu à Zelensky. Naturalmente, cù u scopu di difamà. Ma pochi fatti sò stati presentati. È a propaganda hà dimustratu a so impotenza. È parechji canali anu cummentatu u filmu.
  Medvedev hà attribuitu ordini à parechji generali. Avè una stella cascata di novu.
  Inaspettatamente, hà ancu stabilitu un novu Ordine di Botvinnik, trè gradi: bronzu, argentu è oru. È ancu l'Ordine di Alekhine. È ancu bronzu, argentu è oru.
  Medvedev hà ancu annunziatu per decretu chì a Russia hà da passà à un esercitu prufessiunale in quattru anni. È a vita di serviziu hè ridutta à sei mesi.
  In seguitu, u presidente attore hà annunziatu chì i veterani di guerra è quelli chì anu servitu in i punti caldi seranu premiati l'Eroi di a stella di a Federazione Russa. Ciò chì hè diventatu un passu chì ùn hà micca analogu.
  Medvedev era chjaramente à circà un locu in a storia. In seguitu, u presidente attore hà premiatu à Vladimir Vladimirovich Putin postumu cù l'Ordine di a Vittoria è l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu è a nova stella di diamante grande di l'Eroi di a Federazione Russa.
  Questu era digià l'ultimu tentativu di ghjucà nantu à a classificazione di l'anzianu idolo russu. Cum'è, sò statu Medvedev per tanti anni inseme cù Putin - amami cù tuttu u vostru core è l'ànima!
  Ma apparentemente a ghjente ùn hè micca troppu ansiosa di amà stu dittatore.
  È a notte da u sabbatu à u domenica, Dmitry Anatolyevich Medvedev ancu annunziatu l'assignazione postumu di u titulu di Generalissimo à Vladimir Vladimirovich Putin!
  Questu era veramente bellu! Cum'è, aghju datu u titulu à l'idolu di l'anni precedenti!
  Tuttavia, questu aiutà à Medvedev? Hè difficiuli di cunvince a ghjente di votà per elli solu per elogiare i so antichi idoli è cuncede cù ordini. Ùn importa micca quantu duvete cun premii, ùn riporterete micca Putin. È hè chjaru chì u vechju rè hè partutu è un novu rè vene da Kiev.
  Tuttavia, Zelensky ùn era micca dorme, è ancu premiatu u Papa. L'anzianu Francescu Primu benedettu u presidente di l'Ucraina per novi rializazioni.
  È in Bielorussia, a coalition pro-russa di partiti hà digià finitu di cullezzione di firme per fà un referendum nantu à l'unificazione cù a Russia. Un votu nantu à sta materia hè aspittatu. Tuttavia, Medvedev ùn hè micca creditu per questu. E quì l'iniziativa principale hè vinuta da Zelensky, questu idolu di milioni.
  Allora Vladimir Zelensky entrava in a linea di arrivo...
  U votu hè principiatu in Siberia. A participazione hè stata alta da u principiu. A ghjente andò à u votu è surrisu. Era ovvi ch'elli venenu per u cambiamentu. È ciò chì volenu hè novu. Tutti sò stanchi è stanchi di i vechji.
  Ancu a canzona sonava a matina:
  I nostri cori dumandanu cambià
  I nostri ochji necessitanu cambià ...
  In a nostra risa è in e nostre lacrime,
  È in i pulsazioni di i vini !
  Cambia, aspittemu u cambiamentu !
  L'elezzioni si sò tenute in serenità, ma ci era una grande participazione. A ghjente si n'andò in massa à l'alizzioni. Nikolai Valuev hè unu di i primi à vutà. Hà lanciatu u votu in l'urna è disse :
  - Votemu per qualcosa di novu !
  Alexander Povetkin apparsu dopu. Aghju ancu vutatu è datu u mo parè :
  - Per i dii russi !
  Dopu hè vinutu u votu. Hanu lanciatu i voti in urne. È Dima Bilan è Alla Pugacheva. Lev Leshchenko hè ancu apparsu è annunziatu:
  - Votemu per qualcosa di novu !
  Nikolai Baskov cantava:
  - Valse russa, l'ali s'avanzanu ! A primavera hè ghjunta !
  È ancu mette a foglia in a basura.
  Allora altri picciotti apparsu ... Zelensky hè ghjuntu à vutà nantu à un scooter è hà fattu una capriola - applausi. Hanu vutatu è ancu recitatu :
  Sapete a pulsazione di u core è di e vene,
  Lacrime di i nostri figlioli, mamme...
  Dicenu chì vulemu cambià
  Scacciate u ghjugu di catene pesanti !
  È applausi tronanti ! Ancu i puemi ùn sò micca da ellu, ma da u famosu pueta è scrittore Oleg Rybachenko. Ma Oleg Rybachenko stessu hè diventatu un zitellu, è avà viaghja in un altru mondu.
  Allora altri pugilati anu vutatu: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. L'ultimu hà pruvatu à vultà dopu à a pausa. Ma hè statu battutu è infine hè partutu.
  Sofia Rotaru hà vutatu à Kiev. È hà sorrisu assai...
  Vladimir Zhirinovsky hè ancu vinutu. Ellu gridava :
  - Per una strada nova !
  È lampò l'epaulets di un culonellu generale. Zyuganov hè ghjuntu à l'elezzioni in una sedia di rotelle. È era zittu tuttu u tempu.
  Grudinin hà vutatu sorridente...
  Garry Kasparov hà datu un ghjocu simultaneo è hà ancu votu. Inoltre, hà dettu ch'ellu avissi da ghjucà un match cù Carleson. Allora Anatoly Karpov hà datu una sessione di ghjocu simultanea.
  A strada, Karpov hè digià stata premiata l'Ordine d'Oro di Mikhail Botvinnik.
  Allora una altra quistione hè quale hè u principale è u megliu campione mundiale quì.
  Di sicuru, assai hè cambiatu ...
  E Dmitry Anatolyevich Medvedev hà sorpresa à tutti di novu. Annunziata da l'istituzione, l'ordine chjamatu "Oleg Rybachenko". Inoltre, ci sò quattru gradi à una volta: u quartu gradu hè bronzu, u terzu gradu hè argentu, u sicondu gradu hè oru, è u primu gradu hè oru cù diamanti!
  Questu hè statu bellu!
  "Lucifer's Armageddon" hè digià statu liberatu in i cinemas, è i record di "Avatar" è "Star Wars" sò digià stati battuti. Oleg Rybachenko hè diventatu una vera superstar literaria!
  Medvedev hà ancu stabilitu un premiu literariu chjamatu dopu à Oleg Rybachenko - cù un premiu di deci volte più grande di u Premiu Nobel.
  È questu hè in generale assai cool!
  Allora più è più Medvedev hà travagliatu dumenica. Hà premiatu à Oleg Rybachenko l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu, è a stella di l'Eroi di Russia, è a stella di diamante grande di l'Eroi di Russia, l'Ordine di a Vittoria. Questu era un tentativu di cambià u cursu di a storia.
  Cum'è, trattaraghju à Oleg Rybachenko gentilmente, è tuttu serà grande! À u listessu tempu, aghju attribuitu à ellu è à u mariscal u titulu di a Federazione Russa!
  È a dumenica hè ghjunta... I primi dati di i sondaghji esecutivi sò digià cunnisciuti, chì dicenu chì Zelensky hà più di ottanta per centu.
  È u flussu di l'infurmazioni ùn ferma micca ...
  Medvedev ùn hà da votà ancu. Opere. Quì emette un ordine chì dà à Vladimir Volfovich u gradu di generale di l'armata. Cum'è, sia fidu à mè.
  Ancu Zhirinovsky, pare, hà digià attraversatu à l'altra parte.
  Lev Leshchenko divintò ministru senza cartera. Ma questu ùn importa più.
  Ci hè disordine in Cina. U populu vole a demucrazia - hè stancu di u despotismu ! L'omu ùn campa micca solu di pane !
  Vogliu dì micca à u mo capu ! Quantu tempu pudete mantene a disciplina cù un bastone in u XXI seculu?
  E cose ùn sò micca andate assai bè in Cina. Hè impussibile di seguità i rails di u cumunismu è di custruisce u capitalismu indefinitu. Certi cambiamenti sò necessarii. È a dirigenza hè troppu cunservatore.
  Inoltre, a nova burguesia vole a demucrazia è a fine di a brutalità di a pulizzia.
  L'esaurimentu di i modi di travaglià anticu hà avutu ancu un effettu ! Nisun desideriu di esse cogs in u sistema. Iè, in Cina dumenica, rivolti significativi scuzzulate u sistema.
  È in i Stati Uniti, una donna hà a più grande chance di diventà presidente. Tuttavia, a pupularità di Floyd Mayweather subitu cuminciò à cresce. Stu pugilatu invincibile hà digià cullatu à a cima di i rating.
  Apparentemente, i Stati Uniti anu mancatu novi vittorie è ùn vulianu nè un Republicanu nè un Democraticu nantu à u tronu. È Floyd hè ancu cool!
  È dopu ci sarà un altru dibattitu TV.
  Hè digià dumenica sera. I posti di votazione chjuderanu prestu.
  À l'ultimu minutu, Medvedev finalmente apparsu. Prestu hà lanciatu u votu in l'urna è partì senza dì una parolla. U clock hè sonatu è u votu hè finitu.
  Per avà, u presidente Medvedev abbandunò u Kremlin è andò à a so residenza vicinu à Mosca.
  Ci sò duie ragazze in a cabina cun ellu. Almenu un pocu di divertimentu.
  Natasha, seduta à a diritta, dumandò:
  - Ebbè, è Dima ? Avà anu da annunzià u vostru fallimentu finale!
  Medvedev hà dettu:
  - Ci sò ancu dui mesi prima di l'inaugurazione. Allora per avà sò sempre tuttu, è Zelensky hè solu u presidente di l'Ucraina!
  Alenka, seduta à a manu diritta, rimarcò:
  - È l'inaugurazione pò esse accelerata ! U vostru putere, Dmitry Anatolyevich, hè finitu!
  Medvedev implora:
  - Ma voi, ragazze, pudete fà !
  Natasha aggrottò le sopracciglia e chiese:
  - Chì pudemu ?
  Medvedev hà dettu cun fiducia:
  - Interferisce cù l'inaugurazione !
  Natasha rise è rispose:
  - È cumu ?
  U presidente in funzione hà rispostu di manera decisiva:
  - Cum'è s'è tù ùn cunnosci micca sè stessu !
  Natasha hà rispostu in furia:
  - Ùn tumbemu micca à Zelensky !
  Medvedev hà immediatamente oppostu:
  - Ebbè, perchè tumbà ! Assicuratevi solu ch'ellu rinunce à a corona stessu !
  . CAPITOLU No 4.
  E ragazze ridavanu à l'unison...
  Alenka dumandò cun un sorrisu:
  - Chì suggerisce l'usu di l'ipnosi ?
  Dmitry Anatoljevich annuì:
  - Eccu! Pudete fà!
  Natasha hà rispostu per u so amicu:
  - Pudemu, ma ùn vulemu !
  Medvedev hè stata surprised:
  - Perchè hè questu ?
  Natasha hà rispostu onestamente:
  - Zelensky hè u sceltu ! E voi, Dmitry Anatolyevich, ùn site micca capaci di guvernà u paese!
  Alenka aghjunse cun malizia:
  - È questu hè abbastanza evidenti per tutti noi !
  Medvedev hà nutatu cun furia:
  - Ùn capite micca ch"è no diventeremu una culunia d"Occidenti ?
  Alenka hà rispostu cun fiducia:
  - Piuttostu, l'Occidenti diventerà a nostra culunia !
  Natasha aghjunse sarcasticamente:
  - È cun tè, Misha, a Russia ùn serà micca bella quantunque !
  Medvedev gorgogliò:
  - Vi daraghju l'Ordine di a Vittoria, l'Ordine di Sant'Andrea Primu Chjamatu, l'Ordine di Nicolau II è una stella d'oru in diamanti...
  Natasha rise è rimarcò:
  - O forse noi stessi pudemu diventà presidenti è dà trè centu ordini ?
  Alenka hà dettu:
  - Pudemu ipnotizàvi è diventà generalissimi.
  Natasha ridacchiò è nutò:
  - O forse supergeneralissimos !
  E zitelle scoppiavanu à ridere...
  Alenka cantava:
  - È qualchì volta ancu u nemicu gridava,
  Ocultendu a paura - chì sò un rè!
  Natasha scopre i denti e cinguetta:
  - Ùn mi piace micca teatri è arene,
  Quì, un milione hè scambiatu per un rublu ...
  Ancu s'ellu ci sò grandi cambiamenti avanti -
  Amu Belobog è Stalin!
  È a zitella hà utilizatu i so pedi nudi per stringhje u nasu di u presidente perde.
  I numeri sò digià annunziatu da u Far East. 91 per centu per Zelensky, 7,5 per centu per Medvedev, dirigenza fiduciale di u presidente ucrainu.
  Alenka tirò ancu l'arechja di Medvedev cù i so pedi nudi è sibilò:
  - Ebbè, è di l'anzianu presidente, i vostri premii vi aiutanu ?
  Medvedev disse stridumente:
  - Ùn sò ancu un ex ! Nanzu à l'inaugurazione, u veru !
  A zitella urlò :
  - Gloria à u novu rè !
  E ragazze streghe rifiutanu di aiutà à Medvedev cum'è u so ultimu trump card. È avà, mentre chì u presidente in attu era sempre pruvatu à truvà una manera di esce da una situazione senza speranza.
  Forse influenzà a Corte Suprema per annullà i risultati di l'elezzione presidenziale russa ? Questu paria una grande tentazione. Ma in realtà e probabilità parevanu slim.
  Et si on émettait un décret et offrait à chaque juge un milliard de dollars ? Dopu tuttu, hè u presidente è hà un putere chì ancu i zar ùn anu mai sunniatu ! Più precisamente, u presidente in funzione. È veramente, s'ellu offre un miliardo di dollari, i ghjudici ùn resistanu micca.
  Perchè perde u tempu nantu à i bagaglii?
  I dati sò stati trasmessi nantu à a radiu. Mentri Zelensky avia u novanta per centu, in più in Ucraina, era previstu chì ellu riceve quasi centu per centu. Forsi in l'area di u cinturione rossu, per via di u flirting di Medvedev cù i cumunisti, ci sarà un pocu di più, ci era qualchì chance in u Caucasu. True, Ramzan Kadyrov pare avè decisu di piglià u latu vincitore. Pudete ancu fà soldi in l'esercitu, ancu s'è l'armata ùn hà micca un desideriu particulari di serve, u presidente caduta ùn hà micca desideriu.
  In generale, dopu à a prima volta, u putere di Medvedev hà debilitatu. È s'ellu puderia ancu dà premii, allora altrimenti era sempre più ignoratu.
  Dmitry Medvedev ghjunse à u so uffiziu è pruvatu à cuntattà u bancu cintrali. U servitore l'hà cunnessu à riluttante.
  U presidente in funzione hà dumandatu chì i soldi li sò attribuiti per bisogni urgenti.
  U capu di a Banca Centrale hà rispostu:
  - Ùn aghju micca fà nunda finu à avè ricevutu cunferma da u novu presidente Zelensky.
  Medvedev urlò:
  - Sii pazza ? Sò sempre u presidente di l'inaugurazione di u novu ! Sì cusì, allora mi devi ubbidisce !
  U capu di u bancu cintrali hà dettu:
  - Sicondu a custituzione, ùn ti ubbidiscu ! È in ogni modu, perchè avete bisognu di soldi?
  Medvedev rispose cun un sorrisu:
  - Avete bisognu di paesi per emergenze ?
  U capu di u bancu cintrali hà rispostu in un tonu severu:
  - Vulete scappà ?
  Medvedev abbaiò:
  - Ti arrestaghju avà ! L'armata mi ubbidisce ! U fedele Zhirinovsky hè cun mè!
  U capu di u Bancu Centrale hà dettu:
  - Quessu piglia sempre a torta ! È in Mosca più di novanta per centu sò per Zelensky. U vostru putere hè sopra Misha!
  Medvedev urlò:
  - Ma u vostru ùn hà principiatu !
  È hà appesu. Avà a situazione era diventata difficiule. E forze di sicurezza sò per ricusà di ubbidì. Iè, Zhirinovsky hè una volpe. Valia a pena di numinà ellu ministru di l'Affari Interni ? Dà l'ordine à e forze speciali. O duvemu sempre pruvà à aduprà a Duma di Statu ?
  Hè chjaru chì Zelensky ferà novi elezzioni, è parechji diputati ùn riceveranu micca i so mandati. Più precisamente, quasi tuttu.
  Qualcosa di differente hè necessariu quì. Ma a Duma di Statu hè improbabile di andà contru à u populu. È l'esercitu ùn sustene micca un colpu di statu militare. I generali in Russia ùn sò micca u tipu per andà in guerra civile.
  Ci hè solu una cosa - annullà l'elezzione presidenziale in tribunale. Questa hè l'unica chance legittima per prolongà a vostra agonia. Ma assai prubabilmente serà solu allargatu. Hè improbabile chì Medvedev hà una vera chance di esse rielettu. In fatti, u so anti-rating hè colossale, ancu peggiu di quellu di Petro Poroshenko.
  Medvedev hà pensatu ancu à una altra opzione. Per esempiu, eliminà fisicamente Zelensky? Ma questu hè una vera criminalità. Inclinate cusì? Inoltre, sguasserà Medvedev. È à u megliu darà una ripresa. Perchè u populu ùn hà micca pardunà Medvedev per un fallimentu cusì colossale in l'alizzioni.
  No, Dmitry Anatolyevich ùn hà micca successu. Senza cullà ancu deci per centu di i voti in l'alizzioni, ùn fermarà di sicuru à u putere.
  Medvedev s'avvicinò à u bar. L'aprì, ne cacciò una buttiglia è si versa un cognac.
  Caru - "Napoleone", invechjatu per dui centu anni!
  U presidente in carica beie un biccheri. Allora aghju spuntatu u sicondu cù u limonu.
  U mo stomacu si sentia più caldu è i mo pinsamenti corse più veloce. Dopu à u terzu vetru, Medvedev surrisu è si pusò in una sedia. S'animu un pocu. In fatti, perchè hà bisognu di stu putere? Piena rispunsabilità. Micca un minutu di tempu liberu, nè un secondu di pace. Sempre in muvimentu, sottu a surviglianza di videocamere. Avete paura di dì troppu.
  Ci hè assai travagliu, ma ùn ci hè micca piacè.
  È vogliu stà in lettu cù una zitella. Ghjucà a guerra nantu à l'urdinatore.
  In fatti, quì site u presidente, ma per inizià una vera guerra penserete duie volte. Hè cusì chì u formidabile Trump ùn hà micca osatu attaccà l'Iran.
  Pudete parlà assai di a guerra, ma in realtà decide ùn hè micca faciule!
  Ma cumbatte u ghjocu, cumbatte sè stessu!
  Medvedev si pusò à l'urdinatore. Aghju attivatu a mo seconda guerra mundiale preferita. Ùn era statu capace di ghjucà da tantu tempu. Quì, per ùn strainà troppu, utilizate u codice di u scammer. Cum'è què...
  E poi corre per a tecnulugia à un ritmu di l'uraganu. È avete digià IS-7, chì lanciate in regimenti, è solu T-1 contr'à i tedeschi. Ci hè una diffarenza notevuli in forza è mezi.
  Medvedev, chì guasi mai beie, ancu per via di una mala salute, s'allegrava notevolmente.
  Questu hè cumu scaccià u tank più caru è più pesante di a Siconda Guerra Munniali, l'IS-7, à u nemicu. È si rompe senza assai difficultà. A guerra si passa facilmente è vittoriosa. Pigliate cità dopu cità.
  In generale, sicuru, Stalin guidò bè u paese, è hà sappiutu scunfighja u Terzu Reich in menu di quattru anni. Putin hà battutu più longu cù l'ISIS. Ma i tedeschi anu una tecnulugia assai cool.
  In u ghjocu, per esempiu, u cisterna tedescu E-75, solu l'IS-7 sovieticu pò luttà contr'à ellu in uguali, tutti l'altri tanki cedenu. E E-75 hà una armatura assai forte. Ancu u fucile hè superiore à l'IS-7 sovieticu è hè vicinu à u putere distruttivu.
  È i tedeschi prughjettanu di fà stu tank u so principale in u 1945. E i nostri ?
  Medvedev suspirò... Ùn sò micca stati capaci di mette l'IS-7 in a produzzione di massa in u periodu dopu a guerra. Allora a guerra durò più, nimu sà quale altru hà vintu.
  Dmitry Anatolyevich, ubriacu, cantò:
  - Mi piace, fratelli, mi piace ! Amate à campà, fratelli ! È u nostru ataman ùn hà micca bisognu.
  Medvedev si addurmintò mentre ghjucava. Hè rilassante...
  È u ghjornu dopu, i risultati finali di l'elezzione presidenziale sò stati cunnisciuti.
  Quasi 92 per centu di l'elettori anu vutatu per Zelensky inseme cù l'Ucraina, è u 6,7 per centu per Medvedev. Cusì, a vittoria triunfante di Zelensky hà fattu.
  E celebrazioni è rallegria cuminciaru in u paese. Infine, una nova vita, cum'è pareva à parechji, era ghjunta.
  Per avà, Dmitry Anatolyevich Medvedev serve cum'è presidente durante l'inaugurazione.
  È hà felicitatu, sicuru, u vincitore. Induve pudete andà ? È ùn ci hè nunda di cuntà sei per centu.
  U Ministru di l'Affari Interni, Vladimir Zhirinovsky, hà visitatu Medvedev è u cunsulò:
  - Aghju vutatu per voi Dmitry Anatolyevich!
  U presidente in funzione hà rispostu tranquillamente:
  - Grazie!
  Zhirinovsky hà suggeritu:
  - Forse duvemu mettevi in prima ?
  Medvedev scuzzulò a so testa dipinta:
  - Ùn pensu micca, dopu una tale scunfitta in a seconda volta, mi daranu u primu ministru. Questu ùn serà più puliticamenti currettu.
  Zhirinovsky hà logicamente nutatu:
  - In ogni casu, ci deve esse qualchissia da Russia in u vostru locu. Allora quale sì micca tù ?
  Medvedev hà suggeritu:
  - Probabilmente, Andrei Navalny !
  Zhirinovsky snudò i denti e ringhiò:
  - Andrei Navalny? Chì questu ùn succede micca!
  Medvedev alzò le spalle e rimarcò confuso:
  -Induve vai?
  Zhirinovsky gridò:
  - Iè, li arrestaraghju tutti !
  Medvedev agitò a manu:
  - Basta ! U nostru tempu pare esse finitu ! Vogliu in vacanze à l'Isule Canarie. Chì avete da fà ?
  Zhirinovsky, stringhjendu l'occhi, rispose:
  - Lobby per l'interessi di i vostri amichi! Finu à chì Zelensky hà pigliatu i so funzioni di presidente di Russia è Ucraina !
  Medvedev hà dettu tristemente:
  - Per disgrazia, questu ùn hè micca cusì simplice... Allora vi spogliaranu di trè pelle !
  Zhirinovsky, stringhjendu l'ochji, dumandò:
  - Per piacè fatemi un maresciallu di a Federazione Russa ! Ebbè, chì vale a pena per voi!
  Medvedev hà pensatu per un paru di sicondi, è dopu annunziatu:
  - Va bè ! Ùn vi ferà micca solu un maresciallo, ma ancu restituurà Beria à u rangu di maresciallo! Serà ghjustu !
  Zhirinovsky annuì in accordu:
  - In relazione à Beria, iè !
  Medvedev strinse l'ochji è dumandò:
  - È in relazione à voi ?
  Zhirinovsky rispose sinceramente:
  - È trattami cum'è un rè ! Recompensu à quellu chì vogliu !
  Medvedev annuì d'accordu:
  - Iè, cusì sia !
  È hà urdinatu a preparazione di i dui decreti nantu à cunferisce i gradi di maresciali.
  U presidente in carica di a Russia s'animò. Pensendu chì avà pò gode pienamente di ghjochi di computer.
  È sò assai divertenti di ghjucà ...
  Ma veramente, perchè u presidente faria qualcosa altru ? Avà a tecnulugia hà sviluppatu tantu chì pudete esse qualcunu. Ancu da u Signore Diu. È specificamente in u ghjocu per creà universi.
  Per esempiu, in l'uffiziu di u presidente attore ci sò un gran numaru di diversi ghjochi, cumpresi i più muderni.
  Medvedev decide di ghjucà un ghjocu di strategia in tempu reale. Germania in u 1939. Ebbè, perchè aduprate un codice di scammer? Ti aghjunghje cinquemila Pantere, trèmila Tigri è decimila Focke-Wulfs. È avete implementatu queste forze contr'à u nemicu. È attaccà a Pulonia, chì ùn hà mancu un decimu di tali forze.
  È a guerra cuntinueghja cum'è vo vulete, cun un scopu è vittorioso. Medvedev, per esse onestu, hè un grande cunquistatore quì. Schiaccia u nemicu cum'è s'ellu sguassate prugne cù una pressa.
  A Pulonia hè stata appiattata facilmente è più veloce chè in a storia reale. Attaccà a Francia. Lanciate decemila tanki E-75 ad ella utilizendu un codice rogue. Facemu a faccia, vitture magnifiche. Chì sò cumplettamente invulnerabili à i fucili francesi, ma letali à longa distanza. Abattunu vitture nemiche.
  Medvedev ancu salta di gioia. Cum'è in u ghjocu, si move prestu, è hè digià pigliatu Parigi... È tandu chì di i bagaglii ? Pigliamu à tempu à a Spagna, per chì Franco ùn s'affaccia micca troppu.
  È per l'assaltu à Gibraltar useremu un jet aircraft. Induve andanu i britannichi ?
  Di sicuru, à u listessu tempu usemu fondi per custruisce navi di battaglia è portaerei. Serà difficiule per Gran Bretagna allora. Eccu centu portaerei è dui centu navi di battaglia. Questu serà una forza colossale.
  È dopu ci sò i navi di sbarcu. Fate ancu tanki di a serie "E"-U, una evoluzione ulteriore di a "E". Quì ti lanciate un tank "E"-50-U, una tale macchina chì ùn pudete micca penetrà da ogni angulu.
  È ch'ella turmenti i britannichi. Eccu duie belle ragazze ind'u un tali tank chì stringhjenu l'ochju à u presidente in funzione di Russia.
  Medvedev li soffia un basgiu in risposta.
  Eccu cumu ghjuceremu ...
  È l'ultimi tanki si avvicinanu à Londra. È senza cerimonia piglianu a capitale di l'Inghilterra.
  Medvedev cantava:
  - U mondu hè noioso ! Manghjeremu tutti u gattu !
  Hè, sicuru, interessante è faciule di ghjucà. Aghju pigliatu u codice scam è stampà ciò chì vulete. Allora pigliate i Balcani è andate in Africa. Tù dinù stampa, è dinù fanteria. Fate truppe, s'ellu avete solu soldi. È u territoriu catturatu dà ancu soldi. Ebbè, pruvate, camminate per l'Africa.
  L'URSS apre sempre u fronte. Trenta-quattru contru à a serie E-50-U, chì altri decimila sò stati stampati. Se l'E-50 hè un veiculu cù apprussimatamente a listessa armatura chì u Tiger-2, solu a pendenza raziunale hè più grande, è l'armamentu hè un pocu più forte, è u mutore hè più putente. L'E-50-U, cù u pesu uguale, hè paragunabile à u T-64 sovieticu, è ancu hà un mutore di turbina di gas più putente.
  Iè, e forze ùn sò micca uguali. Quì diverse generazioni di tanki cumbattenu.
  È Medvedev, di sicuru, hè ghjuntu nantu à un cavallu neru.
  E forze, sicuru, ùn sò micca paragunabili. Pudete ancu aghjunghje l'E-75-U, questu hè una macchina di uccisione squat, impenetrable ancu da i fucili di nave.
  È cumu si calpesterà ellu stessu. Nunda pò piantà.
  Medvedev ghjoca cum'è un zitellu. Eh, va bè, allora cumu. È nimu hè ansiosu di vedelu. Hà persu è u presidente in funzione hè statu scurdatu.
  Tutti amanu solu i vincitori.
  Dmitry Anatolyevich cantava:
  È sfidemu e tempeste,
  Da chì è perchè...
  Vive in u mondu senza sorprese,
  Hè impussibile per nimu
  Chì bona furtuna, fallimentu,
  Tutti i salti, su è giù,
  Solu cusì, è micca altrimenti,
  Solu cusì, è micca altrimenti!
  Viva a sorpresa !
  Surprise ! Surprise !
  Viva a sorpresa !
  Surprise ! Surprise !
  Viva a sorpresa !
  È Medvedev divintò più allegru. Avà e so truppe anu occupatu l'Ucraina, a Bielorussia, è si avvicinanu inexorablemente à Mosca!
  L'ex presidente russu dice:
  - Chì a nostra vita hè un ghjocu !
  È piglia a capitale di l'URSS da a tempesta. Di sicuru, contr'à l'esercitu di u 1941, hà tanki cù caratteristiche di l'anni sessanta è ancu settanta, è a cosa principal hè chì ci sò assai.
  Medvedev smintica à sè stessu... A capitale Mosca hè stata presa. È avà pudete piglià u Caucasu ... È à u stessu tempu, pigliate u sudu di l'Africa per sè stessu. È passerà in Argentina.
  E da quì attaccà l'USA. Hè un cumandante cool. L'inimicu hè in ritardo sia in quantità sia in qualità di e truppe.
  Medvedev canta cun entusiasmu:
  - Andemu audaci in battaglia ! Per u putere di i suvietici ! È asciugheremu tutti in merda in a lotta per questu !
  Medvedev hè statu temporaneamente alluntanatu da u ghjocu. U Ministru di a Difesa Russu, chì hà rimpiazzatu Shoigu Trubetskoy, hà chjamatu. Hà dumandatu à u presidente sempre in funzione:
  - Quandu faremu u ghjuramentu à u novu capu ?
  Medvedev hà rispostu succintamente:
  - Induve deve esse, à l'inaugurazione !
  Trubetskoy hà dettu:
  - U novu presidente di un paese unitu vole esse inauguratu a settimana prossima. Per ch'elli ùn anu tempu à arrubbari !
  Medvedev abbaiò:
  - Questu ùn hè micca secondu a nostra custituzione è e nostre lege !
  Trubetskoy hà dettu:
  - È Eltsin hà aduttatu sta custituzione micca secondu a lege è a vechja custituzione. In fatti, parechji pensanu chì Putin prupunissi una nova custituzione, ma in qualchì manera ùn hè micca successu!
  Medvedev hà dettu:
  - Ùn hè micca a megliu idea per ogni novu presidente aduttà una nova custituzione !
  Trubetskoy hà oppostu:
  - Ma Putin puderia ! Era più cool di Eltsin, è voi, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev annuì è accunsentì:
  - Più frescu è più impurtante più furtunatu! Senza Putin, tuttu andò male, è Zelensky hà pigliatu u putere in Russia.
  Trubetskoy hà dettu:
  - È Lukashenko hà avutu una chance, ma hà missu u so tempu. Duvemu esse spustatu più veloce !
  Medvedev hà logicamente nutatu:
  - Lukashenko avia paura di l'elezzioni cumpetitiva in Russia. È Zelensky ùn avissi micca pigliatu u risicu se u core di Putin ùn pudia micca suppurtà. Gestisce u paese tantu manualmente hè brusgiatu! Putin hè sicuramente brusgiatu à u travagliu!
  Trubetskoy hà suggeritu:
  - Ebbè, allora duvemu accettà l'inaugurazione à una data più veloce o micca ?
  Medvedev rispose audacemente:
  - Fate cum'è vo vulete ! Ùn mi importa più ! Mi ritiraraghju à a pensione onorevoli è campà per u mo propiu piacè. Forse andaraghju in u mondu ! Sò digià statu presidente è primu ministru per un periodu record per a Russia! Quantu tempu pudete appiccà à u tronu?
  Trubetskoy accunsentì:
  - Ebbè, s'ellu hè cusì, allora chì i cambiamenti venenu ! Chì fà cù Shoigu?
  Medvedev hà rispostu friddu:
  - Lasciatelu riposu ! A pensione di u mariscal hè grande. Lasciallu viaghjà in u mondu. Aghju permessu di avè pruprietà à l'esteru !
  Trubetskoy annuì è rimarcò:
  - Putin hà isolatu a Russia da u mondu ! Ancu s'è avemu duratu in parolle in u fondu di a nostra ànima, ci rallegramu di a so morte ! In quantu à Zelensky, videremu ! Parechji di noi vulianu ordini cum'è in l'Occidenti. Riceve cum'è in l'USA, ma travaglià... Cum'è in l'URSS !
  Medvedev hà dettu:
  - Ebbè, sottu à Stalin, i funziunarii travagliavanu intensamente ! Ùn pensate micca ch'elli eranu pieni di meli !
  Trubetskoy hà dumandatu:
  - Chì farai ?
  Medvedev hà ricurdatu:
  - Eru presidente, è mi ritiraraghju da presidente. Ella hè grande... È mi piaceraghju a vita ! Perchè altru avissi da travaglià!
  Trubetskoy hà ricurdatu:
  - Zelensky vi pò dà u postu di cunsiglieru cun ellu!
  Medvedev l'ha sbandatu:
  - Ai! Hè abbastanza intelligente senza u mo cunsigliu! In cortu - realizà l'inaugurazione! Dmitry Anatolyevich hà mandatu u so!
  Trubetskoy accunsentì:
  - Inaugurazione sì !
  Medvedev raccrocò. Aghju decisu di finisce u ghjocu. Qualcosa chì ùn aghju mai avutu tempu per prima. È almenu sfracicà mentalmente i Stati Uniti.
  O più precisamente in u ghjocu. Tuttavia, u Sherman americanu hè debbule contr'à l'E-75-U. Ma i Stati Uniti anu assai aviò, ancu s'ellu ùn sò micca putenti quant'è i ghjetti tedeschi.
  Ma a qualità, sicuru, ùn hè micca listessa! I Krauts accumulanu punteggi intensi. In particulare i piloti : Albina è Alvina ! E queste sò ragazze chì si distinguenu da u so fervore colossale.
  Medvedev avanza in America da u sudu. È à u listessu tempu i so tanki si movenu in Siberia. Si diverte. Per via, perchè ùn cunquistà ancu u Giappone ? In questu ghjocu pudete ancu tumbà i vostri alleati. Strategia avanzata. Applicà u codice di u traditore è sarete più forte di u vostru avversariu in quantità è qualità. Micca guerra, ma puri piacè. Eccu i machini di jet senza coda, l'Americani ùn ponu mancu chjappà.
  Più precisamente, per ghjunghje. È utilizate missili radiocontrollati! È l'Americani bully. Medvedev piace veramente stu ghjocu. È move e truppe. Messicu hè statu pigliatu. E cità americane cascanu una dopu à l'altru. Un tali piacè.
  È in u livante, i tanki di a serie "E"-U entranu in India. Ma chì ponu i britannichi opponi à elli ? Inoltre, u Terzu Reich hà digià accumulatu risorse è pruduce a tecnulugia più moderna senza un codice rogue.
  Ma Medvedev hà decisu di aghjurnà a Pantera un pocu. Eccu u primu "Panther" cunvinziunali - armatura frontale di 80 - 110 mm, armatura laterale di 50 mm, cannone 75 mm, lunghezza di canna 70 EL, mutore di 650 cavalli. Eccu u "Panther"-2 cù armatura frontale da 120 à 150 millimetri, lati 60-mm, un cannone 88-mm cù una lunghezza di canna di 71 EL, è un mutore di 850 cavalli. Iè, una vittura seria. È hè più pesu micca à quaranta-cinque, ma cinquanta tunnillati è hà una siluette più corta.
  Ma "Pantera" -3. Armatura frontale da 150 à 200 millimetri, lati di 82 millimetri, una pistola di 88 millimetri cù una lunghezza di canna di 100 EL è un mutore di 1200 cavalli - pesu 55 tunnillati. Agree, una tale vittura hè generalmente super contru à i Sherman.
  Ma ci hè "Panther" -4. Hà un armatura frontale da 200 à 250 mm à i pendii, è una armatura laterale di 160 mm. un cannone 105 mm cù una lunghezza di canna di 100 EL. Questu hè digià un mostru chì pesa 65 tunnillati è cù una siluette bassa. Mutore di turbina a gas di 1500 cavalli. Di sicuru, un sviluppu seriale eccellente, capaci di cummattiri ancu cù l'IS-7 Soviet. Inoltre, l'IS-7 ùn hè micca pruduttu in massa.
  Ma ci sò machini più forti. Running "Panther"-5, armatura frontale 250 scafo à un angulu di 45 gradi, 300 mm di fronte di torretta à un angolo, latu 210 à un angolo, pistola 128 mm à 100 EL, pesu di un tank più avanzatu 75 tunnellate, 2000 cavalli. putenza di turbina di gasu di u mutore . Una macchina superiore à tutti i mudelli sovietici è americani. Capace di penetrà l'IS-7 da a distanza di cummattimentu è resiste à i colpi frontali. "Panther"-5 hè generalmente una tecnulugia superba. L'URSS ùn hà nunda più forte chì l'IS-7. È i tedeschi anu ancu cinque tippi di Tigri.
  Dopu à catturà a maiò parte di u territoriu di i Stati Uniti, Medvedev hà decisu di caccià ancu u Tigre. Eppo, "Tiger" hè u primu chì tutti sanu. L'armatura frontale hè 100-110 millimetri cù quasi senza pendenza, è l'armatura laterale hè 82 millimetri senza pendenza. È u cannone 88-mm, 56 EL di lunghezza di canna, hè un tank veramente urlanti. A cuntrariu di i "Panthers", induve solu a prima serie hà veramente cumbattutu è ci eranu mostre di a seconda. Tank "Tiger" -2 più cunnisciutu cum'è "Royal Tiger".
  Armatura frontale: 120-150 mm in u fronte di u casco à un angolo di 50 gradi, 185 mm in u fronte di a torretta à un ligeru angolo, è 82 mm à u latu à un angolo di 60 gradi. Hè ben prutettu in a frunti, un pocu megliu cà u Tigre in u latu, è hà un cannone 88-mm cù una lunghezza di canna di 71 EL. Di i tanki di pruduzzione di a Siconda Guerra Munniali, u megliu in quantu à l'armamentu è a prutezzione frontale, u pesu 68 tunnillati, u mutore 700 horsepower - piuttostu debule in u rendiment di guida.
  "Tiger"-3 hè un veiculu di design. L'armatura frontale hè 150-200 millimetri à un angulu di 45 gradi, u fronte di a torretta hè 240 millimetri à un angulu. Lati di 160 millimetri cù scudi inclinati. Trè tipi d'armi diffirenti: un cannone 88 mm 100 EL, un cannone 105 mm 70 EL, è un cannone 105 mm 100 EL cù un mutore di 1000 1200 cavalli. Cù un layout più densu è un pesu di 75 tunnellati. Iè, a vittura hè seriu è assai periculosa. È ancu più putente "Tiger"-4 armatura frontale 250 - scafo inclinatu à 45 gradi, fronte inclinata 300 millimetri, lati 210 millimetri, pistola 128 millimetri 100 EL lunghezza di canna, o 150 millimetri lunghezza canna 56 EL , pesu 1550 tons, motore di turbina a gas di cavallu. Un tank assai putente.
  Ma ancu più cool hè "Tiger" -5. Armatura frontale: fronte di scafo 350 mm à un angolo di 45 gradi, fronte di torretta 400 mm à un angolo di 50 mm. I lati sò inclinati à 300 mm. Un cannone 150 mm 100 EL, o un cannone 174 mm 70 EL, o un cannone 210 mm 38 EL. U pesu hè 100 tunnellati, u mutore di turbina di gas hè 2500 horsepower. A machina più putente ùn hà ancu penetrà l'IS-7 è l'erba di San Ghjuvanni. Questu puderia esse usatu contru l'America. Ancu s'ellu ci vole à dì chì "Tiger"-5 ùn era ancu in i prughjetti in a storia vera. Ma ùn hè a culpa di nimu chì a guerra finisci cusì prestu.
  Ma u ghjocu di tank virtuale pò esse migliuratu.
  Medvedev hà cuminciatu à assaltà a capitale di i Stati Uniti Washington è a cità più grande di New York. Quì pudete veramente travaglià è vince.
  Ancu se virtualmente. Quì Washington hè brusgiatu è i tanki tedeschi ci guidanu. È nimu pò piantà Tigers-5.
  Medvedev compie un assaltu stubborn à i capitali di i Stati Uniti è pare una vittoria. Ma ci hè ancu u Giappone avanti.
  . CAPITOLU No 5.
  Chì altru puderia fà in u ghjocu? Ma a famiglia di i tanki Lev ùn hè mai andatu in pruduzzione. Quessi sò veramente mostri quì. Ma in a Siconda Guerra Munniali, sti machini di serie più tardi eranu ancu redundant. È ancu di più contr'à u Giappone cù i so tanki chjuchi è medii.
  Ma Dmitry Medvedev hà decisu di caccià un pocu.
  Eccu u primu tank Lev, esistente solu in i prughjetti, è solu parzialmente incarnatu in metallo. L'armatura frontale di u scafo hè 120 millimetri à un angulu di 45 gradi, l'armatura frontale di a torretta hè 240 millimetri à un angolo, i lati sò 82 millimetri, a pistola hè 105 millimetri, a lunghezza di u canna hè 70 EL, u tuttu. 80 tunnellate, u mutore hè 800 horsepower. In generale, una vittura chì puderia esse apparsu cù i Tigri è Pantere nantu à u Kursk Bulge. Cù un'arma assai putente per u so tempu è una eccellente prutezzione di a fronte di a torre. Ma, per furtuna, ùn hè micca apparsu. Veiculu di prughjettu "Lev"-2. A fronte di u scafo hè inclinata di 250 millimetri, a fronte di a torretta hè inclinata di 300 millimetri. I lati sò inclinati à 200 millimetri. Pistola o 128 mm 100 EL o 210 mm 38 EL. Pesu 100 tunnillati, mutore 1800 horsepower. Ùn hà micca uguali in u so putere. Supérieur à l'IS-7, qui ne peut que s'appuyer sur le côté. Ma poi guidate più luntanu, è appare "Lion"-3, chì persegue ancu un mostru. L'armatura frontale di u scafo hè 350 mm, e torrette sò 450 mm, cù una pendenza laterale di 300 mm à i pendii, un cannone di 150 mm à 100 EL, o 175 mm à 70 EL, o 210 à 56 EL, o un lanciatore di razzo. à 400 mm. U pesu hè 120 tunnillati, u mutore hè 2500 horsepower.
  Iè, questu hè una forza formidable.
  Tank "Lion"-4 hè un altru super mostru. L'armatura frontale di u casco hè 450 mm, l'armatura frontale di a torre hè 500 mm. I lati di u cascu è a torretta sò inclinati à 400 mm. Un cannone da 175 mm in 100 EL, un cannone da 210 mm in 70 EL, un lanciarazzi di 500 mm. U pesu di a vittura hè 150 tunnillati, u mutore hè 3500 horsepower gas turbine. Da una longa distanza penetra in tutti i tanki, cumpresi l'IS-7 è l'American T-93. È ancu i fucili navali ùn ponu micca penetrà. Questa hè una macchina putente, è cù un cannone extra.
  Ma u più putente Lev-5 hè u rè di i tanki. L'armatura frontale di u casco hè 600 mm à un angolo di 45 gradi, a torretta hè 800 mm di grossa, i lati sò 550 mm à un angolo. Un cannone da 210 mm in 100 EL, un cannone da 300 mm in 70 EL, un lanciarazzi di 600 mm. U pesu di a macchina hè 200 tunnillati, u mutore di turbina di gas pruduce 5000 cavalli. Impenetrable à quasi tutti i tipi d'arme, eccettu per i missili d'alta putenza, in particulare i fucili di grande calibre è e bombe. Capace di sparà in navi di battaglia è portaerei. Veramente un super tank.
  Ebbè, in corta, ci hè qualcosa à ghjucà. Medvedev mette pressione nantu à u Giappone.
  Ma hè interrotta di novu.
  U direttore di u FSB chjama è dice:
  - Dmitry Anatolyevich, darete una cunferenza à i ghjurnalisti?
  Medvedev hà dettu decisamente:
  - Ancu micca!
  - Perchè?
  U presidente in funzione hà rispostu:
  - Aghju u dirittu di dà interviste o micca ! Allora aghju decisu di ùn dà ancu !
  U direttore di l'FSB annuì:
  - Pudete esse calmu per avà ! L'entrevista ùn anderà micca ! Ma circheremu un altru locu !
  Medvedev hà dettu:
  - Tutti, stallatevi ! Se qualcosa, a vostra pensione generale hè grande! Pudete campà senza travaglià!
  U direttore di u FSB hà dumandatu stunatu:
  - Ùn hè micca una pena di parte cù un putere cusì enormu ?
  Medvedev hà rispostu onestamente:
  - Hè una pena, sicuru, ma una persona si sottumette à l'inevitabbile !
  Medvedev hà tornatu à u ghjocu di novu. L'anzianu presidente di u paese più grande è più riccu di risorse in u mondu hà infine u colpu. E perchè micca ghjucà s'ellu ponu fà senza avà. Ancu s'ellu hè u capu di statu in funzione.
  Ma cumu pudete evità a tentazione di taglià in un tali ghjocu? Eppo, e truppe tedesche ghjunghjenu à Chukotka. Fortunatamente, u muvimentu di l'equipaggiu in u ghjocu hè assai più faciule ch'è in a realtà. È vanu in Cina. È quì sò entrati in battaglia cù i Giapponesi. Di sicuru, aduprendu u codice scam, Medvedev hà sbulicatu i tanki Lev-5 è li lanciavanu contr'à i samurai. E queste sò veramente vitture super classi.
  Cume i samurai sò schiacciati. Ma ancu micca u limitu di a perfezione.
  Ma perchè, finu à a fine di a Siconda Guerra Munniali, ùn hè micca pussibule di passà u più pesante tank tedescu "Mouse" à traversu i livelli?
  Questu hè veramente una redistribuzione di a perfezione è a corona di bellezza. Più precisamente, chì pò succede se a gigantomania evoluzione.
  Medvedev cuminciò à caccià i Mouse.
  U tank Mouse, un tank chì esiste veramente in metallu, u più pesante di quelli chì eranu veramente incarnati in metallu, hà guidatu è ancu cumbattutu. L'armatura frontale di u "Mouse" hè 150 mm nantu à u fondu di u cascu, 200 mm nantu à a cima di u cascu, 250 mm in u fronte di a torre, è 210 mm nantu à i lati. Comu pudemu vede, u tank, ancu in a so prima versione, hè impenetrable à tutti i tanki sovietici seriali in a fronte è ancu in u latu. L'IS-2 è SU-100 ùn pudianu penetrà stu tank da ogni angulu. Solu l'IS-7 puderia creà prublemi per u Maus è veramente cumbatte stu tank. Ma l'IS-7 apparsu solu dopu à a guerra, è ùn hè mai andatu in pruduzzione. È i "Topi" pudianu digià cumbatte à u fronte in u 1943. Stu tank hà dui cannoni: un 75 mm à canna corta è un 128 mm 55 EL, capaci di penetrà tutti i tanki sovietici eccettu l'IS-7 frontale. Inoltre, l'IS-2 da una longa distanza. Ci era ancu un cannone di 150 mm.
  "Mouse" pisava 188 tunnillati è avia un mutore di 1250 cavalli, chì ùn hè micca abbastanza. In generale, a vittura hè u più forte per u so tempu, è ùn hà micca uguali.
  "Mouse"-2 hè un veiculu di design. Più perfettu. In a storia vera, a vittura duvia esse fatta più bassa in silhouette è più ligera. Ma in u ghjocu, sicuru, a vittura hè diventata più perfetta, più bassu in silhouette, più densu in u layout, ma ancu più pesu. L'armatura frontale di u scafo Mouse hè 2 350 mm. L'armatura frontale di a torre hè 450 millimetri. Lati 300 mm. I cannoni sò 75 mm long-barreled è 150 mm 70 EL, o un obice 210 mm, o un lanciarazzi 400 mm. Pesu 200 tunnillati. Mutore di turbina a gas 2000 cavalli.
  "Mouse" -3 macchina di ghjocu. Perfettu ancu. L'armatura frontale di u casco hè 600 mm, a torretta hè 800 mm, i lati sò 550 mm. Pistole da 88 mm 100 EL, per combattere i tanki nemici, e 210 mm 70 EL. O un lanciarazzi di 550 mm. U pesu di u tank hè 250 tunnellati, u mutore di turbina di gas hè 4000 horsepower. U tank hè quasi impenetrable cù quasi tutte l'arme, fora di i più putenti.
  "Mouse"-4 hè una nova evoluzione di gigantomania è più avanzata. L'armatura frontale di u casco hè 1000 mm à un angolo di 45 gradi, l'armatura frontale di a torre hè 1200 mm à un angolo. I lati sò inclinati à 850 mm. Armamentu: cannone 105 mm 10EL per a lotta contru i tanki nemici è abbastanza abbastanza contr'à quasi tutti i tipi di veiculi. Arma 300mm à 70 EL, per a distruzzione di furtificazioni è redundante per i tanki. O invece, un lanciarazzi di 750 mm.
  U pesu di u veiculu hè 350 tunnillati, chì ùn hè micca tantu per tali armature è armi. Ancu i fucili di una nave di battaglia ùn ponu micca penetrà in un tali veiculu di fronte. Solu un colpu direttu da un missile di crociera putente o una bomba assai grande pò distrughje una tale macchina. Da tutti l'anguli hè impenetrable da tutti i tanki è i fucili autopropulsati di a Siconda Guerra Munniali. U mutore hè una turbina di gasu di 6000 cavalli.
  Ebbè, "Mouse"-5 hè u livellu più altu di sta serie. L'armatura frontale di a testa di u casco hè 1600 mm in un angulu, a fronte di a torretta hè 2000 mm, i lati sò 1500 mm in un angulu.
  Un cannone 128-mm cù un 100 EL per cummattiri tutti i tanki, abbastanza abbastanza contr'à tutte e marche cumpresi l'IS-7 è un lanciaru di 900-mm. L'altri fucili sò impraticabili. Ci sò una decina di mitragliatrici. U pesu di u tank hè 500 tunnellati. Mutore di turbina a gas di 10.000 cavalli. A vittura hè, dicemu, a perfezione stessu. Quasi nunda vi pò chjappà in fronte. super tank...
  In ogni casu, se qualchissia pensa chì hè impussibile di vene cun qualcosa più cool di "Mouse"-5, allora questu ùn hè micca veru. L'imaginazione di l'autori di un bonu ghjocu nantu à a Siconda Guerra Munniali hè senza limiti.
  Per esempiu, ci hè ancu "Rat". In a storia reale, stu tank detene u record per a dimensione trà tutti i veiculi di prughjettu, è era ancu parzialmente incarnatu in metallo.
  U tank "Rat" hà una armatura frontale di 400 mm, è l'armatura laterale hè ancu ligeramente inclinata. Armamenti: quattru cannoni da 210 mm, o un cannone da 800 mm è dui obusi da 150 mm, undici cannoni antiaerei. U pesu hè 2000 tunnellati, i motori diesel anu una putenza tutale di 10 000 cavalli.
  Tank "Rat"-2 hè una evoluzione di u veiculu di cuncepimentu cù un layout più avanzatu. Frontale è qualsiasi armatura di 800 mm, cù un grande angolo di inclinazione raziunale. L'armamentu hè un cannone da 1000 mm è quattru obusi da 150 mm, sedici cannoni anti-aerei capaci di sparà in terra è obiettivi aerei. U pesu hè 3000 tunnillati, i mutori di turbine a gas, a putenza tutale hè 20.000 cavalli.
  "Rat"-3 hè una macchina ancu più putente è avanzata. Armatura 1200 - millimetri à un angolo. Armamentu: un cannone da 1250 mm è sei obici da 150 mm. Vinti cannoni anti-aerei capaci di sparà à l'obiettivi aerei è terrestri. U pesu hè 4000 tunnillati, i mutori di turbine a gas, a putenza tutale hè 35.000 cavalli.
  "Rat"-4 hè una macchina ancu più putente è avanzata. Armatura di 1600 mm à un angolo. Armamentu - un cannone 1600-mm è nove obusi 150-mm, vinticinque cannoni anti-aerei capaci di sparà in l'aria è a terra. U pesu hè 5000 tunnillati, mutori di turbine a gas, migliuratu, putenza tutale di 50.000 cavalli.
  "Rat" -5 hè u tank più cool. Armatura di 2500 millimetri da tutti i lati. Armamentu: un cannone da 2500 mm. È quindici obusi da 150 mm. Quaranta cannoni anti-aerei capaci di sparà à l'obiettivi aerei è terrestri. Pesu 10.000 tunnillati. Reattore nucleare cum'è mutore, putenza di più di 100 000 cavalli.
  U tank hè veramente u più cool in u ghjocu. È in quantu à u pesu è altre caratteristiche.
  Ebbè, pudete affidà a tempesta di Tokyo à "Rat"-5. True, hè cusì caru chì avete da eseguisce u codice scam parechje volte.
  Ma in generale, Medvedev pò esse cuntentu. Hà ghjucatu bè.
  E infine aghju vistu "Rat"-5 in a realtà virtuale. Cumu ghjucà bè disonestamente.
  Ma poi chjamanu Medvedev di novu.
  Sta volta, u primu vice-primu ministru è u primu ministru in funzione hè Siluanov.
  Ellu disse cù un tonu triste :
  - Avemu persu Dmitry Anatolyevich! Quasi tutti i scrutini sò digià cuntatu !
  Medvedev rimarcò astutamente:
  - Hè megliu perde bè chè vince male !
  Siluanov hè stata surprised:
  - Cumu hè pussibule?
  Medvedev spiegò:
  - Se Vitaliy Klitschko era statu elettu sindaco di Kiev a prima volta, u so ritornu à l'anellu ùn saria micca fattu. Inveci d'un grande campionu, u merre saria una risa !
  Siluanov hè d'accordu cù questu:
  - Iè, avete ragione, Dmitry Anatolyevich! Klitschko avia un vantaghju à perde... Ma sfurtunatamenti ùn avete micca traccia di un tali vantaghju !
  Medvedev canta in risposta:
  - Sò liberu, cum'è un acellu in u celu,
  Sò liberu, avè scurdatu di ciò chì significa paura...
  Sò liberu cum'è u ventu salvaticu
  Sò liberu in realità, micca in un sognu!
  Siluanov mormorò:
  - Iè, site solu un pueta Dmitry Anatolyevich! Si pò scrive versi nantu à voi !
  Medvedev hà rispostu seriamente:
  - In ogni casu, avà possu tranquillamente fà a mo cosa preferita - ghjucà à l'urdinatore! E prima di questu, dapoi vint'anni avà ùn pudia permette solu questu in pezzi è principii!
  Siluanov mormorò sordamente:
  - In ghjochi ?
  Medvedev hà cunfirmatu:
  - Esattamente ghjochi! È vi saria utile per studià qualchì strategia militare-ecunomica !
  U Primu Vice Primu Ministru hà rimarcatu à riluttanza:
  - Preferite a pratica !
  Medvedev sibilò in risposta:
  - A realità male hè dannata, vi pò fà pazzi !
  Siluanov rispose friddu:
  - Vulete scappà da a realità cù u mondu di i ghjochi ? Lodabile!
  Ci era ironia in e parolle di u primu ministru in carica.
  Medvedev hà dettu:
  - Lasciami appiccà a stella di l'eroe di Russia ancu per tè !
  Siluanov hà cunsigliatu:
  - Impiccati, sgiò presidente !
  Medvedev ridacchiò è rispose:
  - Forse hè una bona idea ! Altrimenti, Putin hè statu premiatu solu postumu !
  U primu ministru in funzione hà rispostu:
  - Grazie, sgiò presidente !
  Medvedev cuntinuò melodiosamente:
  - Per stupidi ochji vioti...
  Siluanov cantava:
  - Per u fattu chì tuttu hè pussibule...
  Medvedev hà finitu:
  - Ma ùn si pò campà !
  U primu ministru in funzione hà rispostu:
  - Seriamente però, assai prubabilmente mi caccianu ! Pare ch'è no avemu da scramble !
  Medvedev hà rispostu friddu:
  - Ci sò parechji lochi nantu à a Terra !
  Siluanov annuì e gorgogliò:
  - Insomma, sgiò presidente, m"avete prumessu una stella d"eroi !
  Medvedev gridò in cima à i so pulmoni:
  - Preparate un decretu !
  Li purtonu un altru documentu di premiu. Cum'è, scrivite u presidente in funzione.
  À u listessu tempu, Medvedev hà premiatu à una mansa di persone. Cunnosci u nostru !
  Eh, hè digià assai tardu, è u presidente in attu di Russia s'hè addurmintatu.
  Hà sunniatu di una altra storia alternativa. L'armata tsarista, guidata da Kuropatkin, si batte per liberà Port Arthur. Ma Medvedev stessu hè apparsu nantu à un robot di cummattimentu, cù lasers è cunchiglia di termoquark di a dimensione di una grana di papaveru, ma letale cum'è e bombe cadute nantu à Hiroshima.
  E cumu Medvedev pò cummattiri i Giapponesi cù u so robot di cummattimentu? Cumu i samurai sò stati strappati, da millaie. E cumu si sò stati utilizati laser è blasters.
  È anu macellatu i giapponesi, specificamente i macellati. È u sega in pezzi. È hà devastatu i so ranchi.
  Medvedev, chì avia persu u so tronu, hà trovu piacè in battaglia. Falcia questi samurai chì osanu scuzzulà u sacru tronu reale.
  Ma hè veramente male, dicemu francamente, in tutta l'onestà, era sottu à u Tsar ?
  Chì Diu dà à ogni paese un zar cum'è Nicholas II. Questu hè un veru esempiu di un capu intelligente, è à u stessu tempu un intellettuale.
  Hè una pena chì una tale non-entità cum'è Kuropatkin l'hà lasciatu. È avà Medvedev hà pigliatu u Giapponese. È li tribbiamu. È fà questu hè assai attraente.
  È i raggi laser falcianu i samurai à millaie. Uni pochi di più minuti di battaglia, è
  Ùn ci hè micca armata giapponese.
  Chì manghjavanu i signori samurai ? È avà forsi pudemu mette à travaglià nantu à i vostri navi.
  Medvedev alzò u robot di cummattimentu in l'aria è si precipitò à e pusizioni di a flotta togolese. Chì pensa ch'ellu pò fà cù u cavaliere russu ?
  È questu hè quantu veloce un robot di termoquark si precipita. Avà hè digià sopra à u mare. È affundemu a flotta di u Togo. Cut armadillos, cruisers, è altri criaturi viventi.
  Cum'è questu... E s'è no sguassemu ancu una bomba mini-termoquark ?
  È u novu eroi l'abbanduneghja. Un'onda s'alza è affunda i navi di a terra di u sole chì nasce.
  Medvedev grida in cima à i so pulmoni:
  - Per a Russia Nicholas,
  Scacciaraghju tutti i giapponesi in pezzi !
  È dinò, u presidente russu in funzione entra in estasi.
  Hè bellu di luttà cun un tali robot.
  Affucemu u vostru propiu samurai... È ùn ci sarà micca Tsushima, i giapponesi ùn anu nunda à cummattiri.
  L'ultime navi samurai sò digià affundate. Chì vittoria hè questu !
  Ma ci sò sempre parti di a terra di u sole chì nascenu chì bluccanu Port Arthur. Avemu da veramente affruntà elli. Per risolve tutti l'avversari di l'imperu di u Tsar Nicholas.
  Medvedev canta cun entusiasmu:
  - È u samurai volò à a terra,
  Sottu a pressione di l'azzaru è u focu!
  È distrughjemu e truppe chì assediavanu Port Arthur. Hè accadutu veramente chì una fortezza putente hè cascata. È a Russia hà ricevutu un slap in faccia. È più impurtante, era peghju chè a Guerra di Crimea. Là, l'imperu di u Tsar Nicholas II hà persu à a coalition di l'Inghilterra, a Francia, a Turchia è u Regnu di Sardegna. È hà persu cù dignità. È quì hè un giappone, chì nimu hà cunsideratu un rivalu seriu.
  Chì a Russia ùn suppurtà l'umiliazione. Forse hè per quessa chì Stalin, cusì prudente è ritenutu in a pulitica estera, hà apertu un secondu fronte in u Far East contr'à u Giappone. In verità, u samurai hà umiliatu troppu a Russia Tsarista.
  Per questu, distrughjilli cù bombe di termoquark minuscule è brusgiate cù laser.
  Per ch'e ùn aghju micca azzardatu à scunfighja a Russia! Oh, Diu permette chì Zelensky sia un rè di successu.
  In novu, i Russi è l'Ucraini sò uniti, è prestu i Bielorussi si uniscenu à elli.
  E ci sarà una trinità di Slavi!
  Medvedev hà finitu u Giapponese vicinu à Port Arthur, è si precipitò in ... Russia hà scunfittu u Giappone. Pigliò a Corea, a Manciuria, l'Isule Kuril è Taiwan. Ella hà ancu furzatu i Giapponesi à pagà una grande indemnità.
  U Tsar Nicholas II hà rinfurzatu a so pusizioni; a rivoluzione è u pensamentu innecessariu ùn hè micca apparsu.
  A Russia Tsarista cuntinuò à passà in Cina. È a so espansione in u livante.
  Ma l'Alimagna di Kaiser, malgradu u fattu chì a Germania Tsarist hè diventata una grande putenza è cresce ancu più veloce è più chè in a storia vera, hè sempre andatu avanti è intrutu in a Prima Guerra Munniali.
  Iè, in dui fronti.
  Ebbè, avà Medvedev hà pigliatu u compitu di distrughje i tedeschi. Ùn anu micca raghjone per offendà u Zar-Patri.
  È cumu si colpisce i nemici cù i laser. E tribbiamu in Prussia orientale cum'è un uraganu. Medvedev spara à e truppe tedesche cù laser è fasci di energia gravitazionale.
  À u listessu tempu, i zitelli apparsu. Di sicuru in bikini. Alenka è Natasha. È lasciate chì i Krauts taglianu cù spade laser.
  Iè, Tsar Nicholas the Great, i Nazis ùn anu mai sunniatu una cosa cusì. Chì pianificanu contru à voi, babbi ?
  Medvedev canta in modu aggressivu:
  - Meloni, angurie, panini di granu,
  Terra generosa, ricca...
  È si mette nantu à u tronu in San Petruburgu,
  Babbu Tsar Nicholas !
  A data d'inaugurazione hè stata posposta prima. È Medvedev hè statu lasciatu sanu à i so dispusitivi. Cum'è, mentre fate cù u zitellu.
  Medvedev hà ancu premiatu postumu Andropov a stella di l'Eroi di Russia. Chì probabilmente duveria esse fattu prima. È hà publicatu un decretu nantu à a custruzzione di un munumentu à Andropov.
  À u listessu tempu, u presidente attore hà ancu ripigliatu Yezhov è Yagoda. Perchè stà nantu à a cerimonia quì?
  Allora hà stabilitu un novu ordine chjamatu dopu à Bobby Fischer. Ma ùn pudete micca dì nunda chì era un grande ghjucatore di scacchi. È micca solu grande, ma ancu scandalu. Ci vulia à esse sopra à tutti micca solu in i scacchi.
  È ancu trè gradi: bronzu, argentu è oru !
  E di sicuru, prima di tuttu, Dmitry Medvedev hà attribuitu questu ordine à: Garry Kasparov, Anatoly Karpov è ... i fratelli Klitschko!
  È à u listessu tempu, Dmitry Medvedev hà stabilitu l'Ordine di Vladimir Klitschko. Ancu una mossa interessante. Trè livelli: bronzu, argentu, oru.
  E poi ci hè l'Ordine Svyatogor, una suluzione brillanti.
  Medvedev dirige è pedali. È inventa questu novu. Questu hè un orsu. Un orsu à tutti l'orsi.
  È hà idee novi. Per esempiu, dà ogni Russu una nova vittura.
  Intantu, andate à ghjucà nantu à l'urdinatore. Ciò chì Medvedev vulia più di tutti. Allora avà hà vultatu una nova strategia. Guerra di diversi livelli. Hè ciò chì u presidente, ancu l'anzianu, vulia ghjucà.
  Si principia cù cinque travagliadori è mille unità ognunu: carbone, ferru, petre, oliu, manciari, oru.
  È custruemu prima un centru cumunitariu per pruduce novi travagliadori. Allora, cuminciate à sviluppà i minieri è l'agricultura.
  Prima di tuttu, di sicuru, ottene l'alimentu per persunalizà megliu i travagliadori.
  Medvedev hà l'urdinatore più putente è più mudernu. È pudete scacciate assai unità.
  Custruite una cità è novi centri cummerciale. U soldi, sicuru, hè un prublema in prima. Finu à custruisce una menta, un mercatu, una accademia di scienze, è cusì.
  Ma Medvedev cunnosce un modu universale per arricchisce. Ingaghjate più travagliadori agriculi è cumprà risorse per u pane. U mercatu hè assai prezzu per custruisce. È dopu avete risparmiatu, compru una accademia, custruitu una serratura, è hà fattu novi mine. E poi più ... E l'oru scorri - u pruduttu più caru. In particulare quandu a menta hà fattu. E poi serà pussibule di migliurà i pozzi. Hè cusì chì i soldi scorri assai più divertente. Pò esse usatu per migliurà. Nove seghe, novi attrezzi agriculi, ricuperazione di terra, ricerca di fertilizanti. Un novu tipu di aratu ...
  In seguitu, approfondisce i pozzi è pumping in novi travagliadori. Agriculture novi. Pruduzzione di carne. Custruzzione di case. À e case di i duttori, di i pulizzeri, di i pozzi, di i mercati, di l"architetti, di i pompieri. E cetera... A raccolta di l'impositu. Nove migliure in a minera d'oru. È u sviluppu di novi spazii è edifizii di travagliu.
  È ci sò digià di più in più soldi... Ci sò surplus è si pò principià à custruisce caserne.
  U ghjocu hè interessante è sfida. A cità cresce. Nisuna guerra ancora. Quì pudete stabilisce u tempu di pace, è sceglie un nemicu più debule... In fattu, Medvedev hè sempre accumulendu forza in strategia militare-ecunomica.
  L'accademia militare hè stata custruita. È cuminciate à furmà e truppe. Cavalleria, fanteria, lanciafiamme, mortai e altre forze. Di sicuru , artiglieria. O ancu di novu, per migliurà i pozzi di a pianta di cisterna. I primi vitture sò, sicuru, ligeri è primitivi, ma ponu esse guidati.
  Medvedev s'hè purtatu.
  U ghjocu hà cunsumatu u presidente. Vi custruite di più in più case novi. Includenu una scola di scribi, una biblioteca è divertimentu di diversi livelli. Sia musicisti, ballerini, jugglers, senet players, zoo. O un altru casinò.
  E, sicuru, tempii à parechji dii.
  Iè, ci sò parechje religioni diffirenti in l'imperu. Hè megliu di custruisce tempii diffirenti.
  È quì tuttu hè diversu. E moschee, chjese, case di cultu, tempii buddisti, stupas, dii pagani.
  Iè, una missione ricca. Avete ancu custruite ponti quandu attraversà u fiume.
  Ci hè assai travagliu. Organizzate ancu festival per e diverse religioni per chì i dii ùn sò micca offesi.
  È cusì senza interruzzione. È u travagliu à l'Accademia di Scienze cuntinueghja, avà una migliione, dopu un altru. Sia un rimediu contr'à i roditori o contru l'insetti - ciò chì migliurà l'agricultura, i trattori appariscenu.
  E ancu i Diu mandanu boni racolti. Cusì pudete caccià i tanki è e fabbriche di aerei. Partendu cù aerei ligeri, pudete ghjunghje à i bombardieri atomici. È u numeru di unità hè sempri crescente. Hè digià ghjuntu à centu mila.
  Medvedev ghjucà è prumove e tecnulugia novi. Nisuna paura ancora. Ùn avete micca a lotta, pudete elevà l'indici di prosperità è cultura per u vostru populu. È questu hè ancu impurtante. Ma avà ci hè abbastanza soldi è risorse.
  Ciò chì hè ancu megliu nantu à u ghjocu hè chì i pozzi ùn sguassate micca. Pudete sempre estrae risorse.
  È custruite novi cità nantu à a mappa... O ancu indulge in una piramide o una altra maraviglia di u mondu.
  Medvedev hè ancu sbulicatu novi caserne. True, l'abbundanza di e truppe reduce l'indice di prosperità. Questu, di sicuru, hè induve sorge u prublema. Ma per avà ùn ci hè nimu per cummattiri... Ma e tecnulugia novi ponu esse introdutte per fà tanki è aerei più veloci. È portanu i bombardieri pesanti.
  In ogni casu, perchè micca, avè digià cisterna media, ùn catturà micca u nemicu à u livellu di u Medievu?
  È Medvedev, avè pruduciutu più tanki è à u stessu tempu migliurà i so paràmetri, invade rapidamente u paese vicinu.
  È ancu aerei da sopra. È bombardemu u nemicu cù tutte e nostre forze. Piove napalm nantu à ellu.
  È ùn hè micca un ghjocu per e regule.
  Medvedev hà piaciutu a distruzzione di a cità medievale. E poi tuttu u paese cù u so esercitu primitivu. Hà godutu è vintu, ancu s'è i so aerei è i tanki anu ricivutu danni minori. Hè cusì chì a grippa hè diventata relativamente faciule. E poi di novu custruite una cità nantu à u territoriu cunquistatu...
  È i vostri tanki sò digià pisanti. Hè pussibule attaccà a prutezzione anti-nucleare è l'armatura attiva.
  Medvedev avia digià ghjucatu dapoi deci ore è i so ochji eranu stanchi è cuminciaru à appiccà. U presidente in funzione s'hè addurmintatu.
  À u principiu, Medvedev girava in qualcosa di vagu. Ma ùn durò tantu. E poi u tank ultra-modernu T-95 volò in a muntagna. Era dighjà a fini di u vaghjimu, è i chjappi di pioggia battevanu l'armatura.
  Medvedev hà dettu:
  - U ghjornu decisivu di a battaglia per u Monti Vysokaya! A muntagna chì hè a chjave per a difesa sana di Port Arthur. Oghje hè esattamente u 21 di nuvembre, o u 4 di dicembre secondu u novu stilu. - U prufessore hà culpitu furiosamente a so armatura cù u pugnu è esclamò. - Ma ùn ci sarà micca cattura di a muntagna Vysokaya! U squadrone di u Pacificu camperà !
  I Giapponesi anu guasgi catturatu u Monti Vysokaya. Strisciavanu cum'è furmicule, in fiumi spessi da tutti i lati. U T-95 hà apertu u focu cù un cannone rapidu di 152 mm.
  Alenka pressu u buttone di u joystick, è u cannone automaticu chjappà u Giapponese cum'è un fucile anti-aereu. Putenti obusi di frammentazione altamente splusivi anu cacciatu centinaie di giapponesi cun un colpu.
  Natasha, à u turnu, sparò da ottu mitragliatrici pesanti. È aghju ancu preferitu aduprà un joystick.
  Medvedev guidò u cisterna, a supermachine cunfidenza cullà i pendii ripidi, è e piste sfracicò i guerrieri di a Terra di u Rising Sun.
  Margarita fischiò è disse :
  - Facemu a storia !
  U presidente in carica hà cunfirmatu in furia:
  - Di sicuru ! In nessuna circustanza ùn permetteremu di rende Port Arthur !
  Alenka, sparendu da un fucile, sparò vinti colpi per minutu, sputendu un prughjettu cù una putenza distruttiva aumentata chì pesava cinquanta kilogrammi. In un minutu, una tonna di metallu è splusivi eruttati cun precisione.
  È a zitella hà colpitu assai precisamente.
  E mitragliatrici, ognuna sparendu cinquemila colpi à u minutu. O quarantamila grandi palle, in pocu tempu. E cumu anu pigliatu u samurai ? Cumu cuminciaru à pressu.
  Alenka hà ancu cantatu:
  - È a banda nemica vola in terra, sottu a prissioni di l'acciaio è di piombu !
  U tank russu hà travagliatu aggressivu. Quì hà tagliatu mille giapponesi, eccu u sicondu. Eliminate in strati.
  Natasha ridacchiò è cantò:
  - Per a gloria di Rus' ! Ùn ci scurdemu mai a Patria !
  È di novu spara da mitragliatrici di calibre letali. È migghiara di giapponesi sò morti.
  Medvedev l'hà pigliatu è sibilò:
  - Tsar Nicolau ! Serete grande.
  È sfracimu u samurai infinitu sottu à i caterpillars.
  Margarita hà logicamente nutatu:
  - Nicholas II puderia esse u più grande di i zari. Hà avutu tutte l'uppurtunità di fà a Cina una pruvincia russa - a Russia gialla !
  Medvedev colpì i samurai, si precipitò su di loro come bruchi, e disse:
  - Chì sia cusì !
  Conchiglia dopu cunchiglia volava fora. Si multiplicanu cum'è quasi-materia, chì necessitanu assai menu energia cà l'aumentu attuale di l'atomi è e molécule.
  Alenka, pressendu i buttoni di u joystick cù e so dite graziose, esclamò ancu:
  - In nome di i zari russi !
  . CAPITOLU No 6.
  U fucile rughjò è rughjò. Ancu s'ellu, micca cusì forte, ma muffled, era pussibule di parlà.
  Margarita hà dumandatu à u presidente in funzione:
  - Chì, u numaru di cunchiglia hè infinitu ?
  Medvedev hà rispostu:
  - Quasi-materia ùn hà micca bisognu di assai energia per creà. È riempie un reactore termonucleare cù l'acqua hè faciule cum'è sgusciate pere!
  Margarita fischiò:
  - Iè, questu hè brillanti ! Pudete ancu fà u ghjacciu di cioccolata in questu modu!
  Medvedev s'oppone cun un suspiru:
  - Micca ancu, ma assai prestu, iè ! Peccatu chì sin"à avà avemu solu quasi-materia !
  Alenka, pressendu i buttoni di u joystick cù e so dita nude, surridendu cù grandi denti di tigre, rimarcò:
  - Sta capacità di creà a materia hè ancu quasi divina !
  Medvedev ridacchiò. Intornu à a muntagna c'eranu menu è menu giapponesi, è sempre più cadaveri. U samurai hà pruvatu à sparà à u tank, ma in vain. I cunchiglie rimbalzavanu da l'armatura cum'è gocce di pioggia.
  U presidente in funzione hà rimarcatu:
  - È l'omu hè creatu à l'imaghjini è a sumiglia di Diu.
  Alenka, sparando obusi letali, rimarcò:
  - S'ellu hè ancu creatu. Forsi noi umani simu l'essere più intelligente, forte è putente in l'universu !
  Medvedev suggerì logicamente:
  - A più necessaria hè a cunsolidazione di l'umanità ! Avemu da unisce ! Allora ùn sapemu micca u dulore è a scunfitta !
  Natasha hà dettu cun fiducia:
  - L'Imperu Tsarist hè capaci di unisce tutti ! È unisce tutti, senza eccezzioni, in un monolitu !
  È a zitella hà sparatu di novu mitragliatrici. Overwhelming u Japanese chì prova à entre da u fiancu manca. I granati ùn anu micca dannu u tank T-95. È i fucili, ancu da una distanza, o mancavanu, o i so cunchili eranu inefficaci. Inoltre, ùn ci sò micca armi perforanti in ogni paese di u mondu. È ùn pudete micca penetrà un tali tank cusì facilmente. A so difesa hè di primura.
  È e mitragliatrici si falcianu è i proiettili sò spazzati. È facenu tuttu specificamente, è assai mortali.
  Natasha ridacchiò è disse:
  - Mancaranu assai giapponesi !
  Alenka hè d'accordu cù questu:
  - Assai tanti !
  È lampò i so ochji di zaffiro. È ci sò tante cose diverse nantu à sta zitella, un veru terminatore.
  I guerrieri sparanu. È i samurai sanguinanu. Quaranta mila bullets è una tonna di cunchiglia per minutu, questu hè una forza distruttiva assai grande.
  Natasha nota:
  - Simu guerrieri chì soffrenu a morte seria !
  Alenka hè d'accordu cù questu:
  - È micca solu a morte, ma a fonte di u putere in tuttu l'universu!
  Margarita rimarcò prudentemente:
  - Se a Russia Tsarista cunquista u mondu sanu, allora tutte e guerri in a storia di l'umanità seranu finite una volta per sempre!
  Medvedev accunsentì:
  - Di sicuru criatura ! Nimu hà bisognu di guerri ! Ma l'umanità deve esse unita !
  Natasha sibilò cù a gioia di una pantera chì uccide un toru:
  - Quandu simu uniti, simu invincibili !
  È hà liberatu scintille da i so ochji ! Questa hè a zitella ! Contene i fiammi di u focu, u ghjacciu è l'azzaru.
  Ma avà l'ultimi giapponesi sò morenti. È ùn ci hè nimu per assaltà a muntagna. Più di cinquanta mila guerrieri uccisi di a Terra di u Soli Rising sò stati sottu à u Monti Vysokaya.
  A battaglia hè finita.
  I quattru pigghiaru un postu nantu à una muntagna, è Medvedev rimarcò:
  "Avemu megliu micca parlà à a guarnigione per avà". In generale, chì avemu da fà ?
  Alenka hà suggeritu:
  - Ci sò sempre assai giapponesi. Distrughjemu tutta l'armata Nogi.
  Margarita accunsentì prontamente à questu:
  - Eccu! Scacciaremu tutti i samurai ! È serà grande!
  Medvedev sorrise è rimarcò:
  - È u nostru tank pò ancu natà sottu à l'acqua è cunchiglia di focu. Affondemu a flotta giapponese !
  Natasha gridò di gioia:
  - Eccu! Hè propiu, pigliamu è sguassate tutti i samurai in mare.
  U squadron giapponese avia principiatu u so prossimu bombardamentu. Conchiglie volanu, cumpresi da undici è dodeci pistoli. È questu, vede, hè seriu.
  U tank si precipitò versu a costa. Alenka, picchiendu e so dite nantu à u corpu di a vittura, rimarcò:
  - Va bè, à u mare. Ma cumu pudemu dà l'iniziativa à i Giapponesi in terra ?
  Margarita, chì avia una certa cunniscenza di a guerra, ricurdò:
  - Avemu avutu mitragliatrici, è u fucile Mosin era assai più affidabile è efficace ch'è quellu giapponese. È s'ellu ùn hè micca tuttu travagliatu in mare, allora in terra i samurai ùn avianu micca chance!
  Alenka arrabbiata mosse u so pede nudu nantu à u pavimentu è murmurò:
  - Un tradimentu ! Un tradimentu triviale !
  Natasha hà suggeritu:
  - Impiccaremu tutti !
  U tank andò in l'acqua. Da i lati apparsu eliche chì cuntrullavanu a macchina. Eccu u primu scopu: un distruttore giapponese. Natasha pressò i buttoni di u joystick cù e so dita magre.
  È a cunchiglia hà colpitu u fondu di a nave cù una forza letale. Girò l'armatura.
  U distruttore hà ricevutu un altru obusu. Natasha pressò di novu u so pedi.
  E poi i giapponesi s'anneganu.
  Alenka ridacchia:
  - Facemu à turnu à affucà ! I mitragliatori ùn sò micca assai efficaci sottu l'acqua!
  È a zitella pressu u joystick, sta volta mandendu una cunchiglia in u fondu di u distruttore.
  Margarita hà rispostu cù un surrisu:
  - Ebbè, avemu dame !
  Natasha mandò di novu una cunchiglia è gridò:
  - In nome di Rus', ch'ella sia a vittoria !
  Alenka sputò e conchiglie. Tagliò u fondu di a nave di a Terra di u Soli Rising è hà nutatu:
  - Eppuru, u putere tsarist in Russia ùn era micca cusì male cum'è a propaganda dichjara.
  Margarita accunsentì à questu è hà parlatu vuluntariamente, soprattuttu chì ùn avia nunda à fà in ogni modu.
  - Sottu à u Tsar Nicholas II, a Russia hà introduttu u standard d'oru di soldi. A munita di l'imperu divintò u più solidu è stabile in u mondu. I prezzi sò stati ancu praticamente invariati. È sottu Tsar Nicholas, u pagamentu righjunghji trenta sette rubles à u mese. In fatti, a Russia hè diventata unu di i paesi principali in u mondu in termini di standard di vita. A produzzione industriale hè diventata quarta in u mondu.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev dopu à u sonnu, hà cuminciatu à ghjucà à l'urdinatore. In questu casu, si tagliò per cuntinuà a strategia. U putere rinfurzatu hà realizatu seizures. U presidente in carica di Russia hà lanciatu tanki in battaglia.
  È pisanti.
  Hè sempre un bonu ghjocu. L'aghju guidatu un pocu è aghju tanki più pesanti di centu tunnellate. Quandu era presidente, Medvedev vulia sviluppà tanki più pesanti di centu tunnellati. Ma Putin ùn hà micca datu allora. Ma l'idea pareva tentatore. Veiculi super pesanti. È sei tippi di vitture. Più di cinque è centu tunnellate.
  Ma avà Medvedev lancia tanki cù mutori nucleari in battaglia. È rompe e difese di i paesi di livellu mediu. È torna i catturari. Iè, grande... Per fà un pocu più faciule, cunnette un cunsiglieru militare. È cun ellu guidà a distruzzione di u nemicu. È a so cattura.
  Eccu cunquistà un altru imperu... Quì a guerra hè più seria, ma hè guidata da un cunsiglieru militare di u livellu di Napulione. Allora pudete solu fighjulà, è stabilisce u vostru imperu cù un ecunomista di u livellu di Stolypin.
  È Medvedev, dopu à pusà à un urdinatore cù una schermu giganti per parechje ore, hà cuminciatu à snore.
  Hè statu privatu di dorme per troppu tempu.
  Alenka hà sparatu à i Giapponesi. Dopu avè affundatu u crucero sta volta, cantò :
  - Semu i più forti di u mondu,
  Immergeremu tutti i nostri nemici in a toilette.
  A patria ùn crede micca in lacrime,
  È daremu u cervellu à l'oligarchi maligni !
  È a zitella ridia. È i so denti scintillavanu di perle !
  Medvedev hà suggeritu:
  - Siccomu a guerra cù u Giappone finisci in vittoria, a crescita ecunomica di a Russia serà ancu più grande! È l'imperu zarista diventerà u paese più riccu !
  Alenka affondò un altru distruttore è sibilò:
  - Semu sempre stati ricchi ! Ùn ci era abbastanza ordine!
  Natasha hà culpitu u corazzatu di a Terra di u Soli Levante è hà rimarcatu:
  - Ùn eramu in nunda inferjuri à i tedeschi in a Prima Guerra Munniali. Ma per via di a quinta colonna, avemu mancatu a vittoria !
  Alenka hà ancu mandatu un altru cunchiglia in u ventre di l'armadillo è hà dichjaratu:
  - Di sicuru ! A quinta colonna hè a culpa di tuttu. Duranti a Prima Guerra Munniali, i tudischi ùn pudianu mancu avvicinassi à Minsk è sò stati battuti in Galizia. È sottu à Stalin, anu digià vistu u Kremlin à traversu i binoculi. Chì significà questu?
  Natasha tirò un altru obusu à u fondu di a corazzata è murmurò:
  -Tradimentu ! Ci hè mancatu una tale vittoria !
  Margarita hà ancu cunsideratu necessariu di ricurdà:
  - S'ellu ùn era per tradimentu, avariamu avutu u pussessu di Custantinopuli è di l'Asia Minore, è ancu di l'accessu à u Mari Mediterraniu. È avemu persu tantu per via di u tradimentu è di a quinta colonna !
  Alenka hà lanciatu un altru projectile:
  - Iè, questu hè a quinta culonna ! Quanti guai sò causati da ella ! L'Imperu Russu hè una entità unica chì puderia espansione à u mondu sanu è unificà l'umanità!
  Natasha mormorò aggressivamente:
  - Di sicuru ! Puderaghju è faria sicuramente qualcosa! È chì l'umanità sia unita è invincibile !
  A zitella mandò un'altra cunchiglia, dopu chì a corazzata finalmente si sparte. È i giapponesi annegati.
  Margarita rimarcò cun alarme in a so voce:
  - Fighjate ciò chì succede in u mondu avà ? A Russia è i Stati Uniti sò à l'orlu di a guerra. È a Cina hè soprapupulata è totalitarista. Ùn ci hè micca ordine è prosperità in u mondu!
  Natasha hà mandatu una nova cunchiglia, sta volta à u cruciera, è accunsenu:
  - Ùn ci hè ordine in u mondu ! Avemu bisognu di una gestione unificata !
  Alenka hà sparatu a cunchiglia è annunziu in accunsentu:
  - È un tali guvernu puderia diventà un imperu zarista ! L'autocrazia di Russia hè u garante di a stabilità è a prosperità globale!
  È a zitella hà mandatu un altru cunchiglia, chì infine sparte u crucero.
  I giapponesi eranu chjaramente impauriti. Anu sparati indiscriminatamente, senza capiscenu quale li affucava.
  Hè da nutà chì in terra, u Giappone ùn hà micca assai vantaghju in numeri. È ancu in a storia vera, hà persu assai più in uccisi è feriti chì in Russia.
  Ma in u mare, i navi di u Land of the Rising Sun, fabbricati in Gran Bretagna è in l'USA, eranu ligeramente megliu cà i russi, principarmenti pruduciuti in casa.
  Ma ancu quì a superiorità qualitativa di u Giapponese hè abbastanza insignificante. È i Russi sparanu, forse, più precisamente.
  Natasha, sparando è affondendu un altru distruttore, rimarcò in fastidiu:
  - In verità, a Russia hà scunfittu avversari più forti. Per esempiu, Napulione !
  Alenka, dopu avè mandatu un obusu à l'incrociatore blindatu, aghjunse:
  - Ah si ! Napulione era un geniu ! È era più forte, ma l'avemu scunfittu !
  Margarita sospirò forte è murmurò:
  - Perde à i Giapponesi. Questu hè cusì fastidiosu è offensivu!
  Alenka hè d'accordu cù questu:
  - Moltu fastidiosu ! Alas, per via di questu, l'era di a dinastia Romanov hè finita. L'epica hè gloriosa, eroica, cù cunquiste è vittorie. E ancu s'ellu ùn avemu micca u nostru Genghis Khan, avemu risuscitatu da u tempu di Ivan Kalita.
  È a zitella hà mandatu un altru projectile assai letale. È u cruiser blindatu hè spartutu in dui parti.
  Natasha cuntinuò, è cù una cunchiglia hà affundatu un altru distruttore. È i samurai anu assai distruttori.
  U guerrieru hà dumandatu à i picciotti:
  - Ma mi dumandu perchè in a storia di u mondu, micca unu di l'imperi hà ottinutu u putere assolutu?
  Alenka hà mandatu di novu una cunchiglia in u ventre di un altru distruttore è hà dichjaratu:
  - Iè, veramente, perchè ? Tutti sò cascati. È l'Imperu Persianu, è Lisandru Magnu, è l'Imperu Rumanu. Perchè nimu ùn hà unitu l'umanità ?
  Natasha batté u pede in frustrazione. Affondò un'altra nave è disse:
  - Eccu! Gengis Khan hà criatu un imperu chì puderia sfracicà u mondu sanu. Ma dopu à a so morte, i so figlioli è i so nipoti mittianu un cunfrontu è stracciò l'imperu. Solu a Russia Tsarista, cù u so sistema unitariu, era un paese tali chì puderia esisti per parechji seculi è espansione finu à inghjustà tuttu u globu!
  Alenka lampò i so ochji è dichjarò, affondendu un altru distruttore:
  - Gloria à u grande imperu di u Tsar Nicholas ! Ùn daremu micca u putere à i bolscevichi illegittimi è u guvernu pruvisoriu !
  Natasha hà ancu mandatu una cunchiglia in a nave. Ella affundò u Giapponese è cantò:
  - Diu salvu u rè,
  Forte suvranu
  Regna per a gloria,
  per a nostra gloria !
  Regnu à a paura di i vostri nemici -
  Tsar ortodossu !
  Regnu cun gloria
  À a nostra gloria !
  E zitelle parenu esse veramente accese. Hè cusì chì anu distruttu u samurai, l'admirerete. È Medvedev guidò u so tank subacqueu assassinu. In generale, questu hè un'arma fresca. Affonda tutta a flotta giapponese. Ma questu hè un grande putere.
  Dodici, solu grandi navi blindate, decine di più chjuchi, cumpresi i crucieri. Ci sò più di sessanta distruttori solu. Ci vole tempu per distrughje tuttu questu.
  Natasha, finita un'altra nave, dumandò à Medvedev:
  - Chì ne pensate, Diu esiste ?
  L'ufficiale in carica hà sorrisu è rispose:
  - In chì sensu ?
  Natasha hà mandatu una nova cunchiglia, finisce u distruttore, è hà nutatu:
  - Iè, e religioni anu parechje versioni ! Ci sò dui pagani è monoteisti ! Calchì volta si cumincia à pensà. È dubitate chì Diu esiste quandu ci hè un tali mess in l'insignamenti!
  Alenka spaccò un altru distruttore è, risandu, rimarcò:
  - Iè, in questu sensu hè difficiule di crede in a Bibbia. Per Diu solu per cumportà cusì. È hà ancu avutu preferiti!
  Natasha annuì in accordu:
  - Eccu. Cridite chì un populu hè u populu di Diu? Questu hè chjaramente indegnu di intelligenza superiore!
  Dopu, a zitella hà cuminciatu à affundà un cuirassatu di grande tunnaghju. U guerrieru travagliava.
  Ma Margarita hà dettu a so opinione:
  - Ùn hè ancu chjaru cumu hè pussibule chì un Diu amante sfigura e donne cusì!
  Natasha hè stata sorpresa:
  - Cumu hè stu bruttu ?
  Margarita hà rispostu sinceramente:
  - Iè, li trasforma in vechje ! È ciò chì puderia esse più disgustante chè una vechja !
  Alenka hà sparatu un obusu in u ventre di u crucero è hà dichjaratu:
  - Per una certa ragione, ci sò e vechje assai disgraziate chì camminanu in terra, chì hè à tempu stupidu è terribilmente bruttu !
  Natasha strinse a testa è sustene:
  - È insimpaticu ! È micca esteticamente piacevule!
  U guerrieru ridia è fece l'ochju à u so cumpagnu. Cum'è, ella hè cusì fresca è aggressiva.
  Medvedev hà rimarcatu seriamente:
  - In verità, a vechja hè assai male. Rende a ghjente brutta, debule, vulnerabile. Ma da un puntu di vista evolutivu, hà qualchì vantaghju !
  Alenka hè stata sorpresa. Dopu avè colpitu un altru distruttore, hà dumandatu:
  - Chì vantaghji puderia esse in stu statu disgustu ?
  Medvedev hà rispostu seriamente:
  - Questu stimula u sviluppu di a scienza è l'intelligenza. Se una persona ùn si sentia stancu, allora ùn ci saria micca bisognu di inventà una vittura. In listessu modu , a debulezza di unghie è fangs hà purtatu à l'invenzione di u cuteddu. I tempi friddi è i tempi glaciali ci anu amparatu à accende un focu. E malatie stimulanu u sviluppu di a medicina. - U presidente attore hà guardatu à quantu intelligente Alenka hà mandatu un altru navi giapponese à u fondu, è cuntinuò. - In parechje manere, i debuli umani stimulanu a scienza. Ùn sapemu micca vulà, ma avemu creatu l'aviò. È questu hè u prugressu!
  Natasha hà mandatu un altru projectile è hà nutatu:
  - Prugressu. Ma sempre, quandu si guarda à a vechja, diventa cusì disgusting. Hè veramente impussibile di fà senza bruttura umana ?
  Alenka hè d'accordu cù questu:
  - Ancu i ghjovani ponu inventà un aviò. Perchè riempia a maledetta vecchiaia ? Questu hè terribili è disgustante!
  Margarita cantò fora di locu :
  - Ùn aghju micca parte cù u Komsomol ! Seraghju per sempre ghjovanu !
  È a zitella move u pugnu nantu à u metale.
  Intantu, un altru corazzatu affondava.
  U tank sottumarinu cuntinuò à affundà a flotta giapponese. L'Ammiragliu Togo stessu si truvò in l'acqua è fù furzatu à scappà in barca. U Giappone avia una grande flotta, ma era affruntatu cù un'arma fundamentalmente nova. È avà era cumplitamenti scunfitta.
  Alenka, cuntinuendu à affundà e navi giapponesi, hà scopre i so denti, chì eranu assai grossi è affilati, è suggerì:
  - Hè ciò chì pensu. Di sicuru, ci deve esse l'estetica di i corpi. È hè impussibile per e donne di diventà brutte, cù a pelle flabby è i corpi curvati.
  Natasha, dopu avè mandatu un altru distruttore à u fondu, assai prestu d'accordu cù questu:
  - Ben intesu! Hè ciò chì a scienza travaglia!
  I dui guerrieri eranu in un umore assai allegru. Affondanu successu a flotta nemica.
  E ragazze aggressive sò capaci di grandi fatti.
  Margarita, quant à lui, a exprimé sa pensée :
  - E religioni nascenu ancu per via di a debulezza di l'omu. Se l'omu era più forte, ùn ci saria micca religione. E sicuru, a morte è u timore di a morte porta à u fattu chì una persona cerca cunsulazione per ellu stessu!
  Alenka hà ricurdatu:
  - Aghju participatu à una seduta, è aghju vistu qualcosa stupente. Allora ci sò prufumi !
  Natasha, cun astuzia in a so voce, hà nutatu:
  - Ùn ci hè nunda di surprisante in l'esistenza di spiriti ! Dopu tuttu, vulemu in i nostri sogni. Questu significa chì ci hè una anima, è cum'è un ricordu di voli !
  Medvedev annuì d'accordu:
  - Iè, ci hè un'anima ! In questu sensu, a persona hè unica! Avà forse ci pudemu divertisce un pocu !
  A flotta giapponesi si fusse. U tank sottumarinu hà ghjucatu u rolu di un assassinu. Margarita era un pocu trista. Prima, si truvò in u rolu di un extra. E siconda, chì hè fastidiosa, ùn pudete micca vede tuttu bè quandu site sottu à l'acqua. In generale, Petru avia forti dubbii nantu à Diu. In fatti, perchè dopu chì i Russi anu aduttatu u Cristianesimu, parechji prublemi anu cascatu nantu à elli. È l'invasione Mongol-Tatar, è prima, a frammentazione feudale di i prìncipi. Guerri trà populu russu.
  Hè quandu, infine, da u tempu di Ivan Kalita, u rinascimentu di a Russia hà cuminciatu,
  Muscovy hè diventatu più forte. Finu à, per esempiu, sottu Ivan u Terzu, infine divintò un statu unicu è centralizatu. È scacciò u jugu tataru.
  Iè, sicuru, a Russia era in crescita. Finu à ch'e aghju inciampatu in Giappone.
  Questu marcava a fine di a storia di a munarchia è a dinastia Romanov.
  Tuttavia, a munarchia si n'andò, ma l'autoritarismu ferma.
  Margarita accarezzò cù cura à Alenka nantu à u spinu. A zitella ronronò cuntenta. Ella paria di piacè.
  Medvedev hà logicamente nutatu:
  - Ùn ci hè nunda di male cù un omu chì ama una zitella è una zitella chì ama un omu. Questu hè abbastanza naturali. Ma à u stessu tempu, a ghjente deve mantene a decenza.
  Margarita s'opposa dispiaciuta:
  - Ùn leghjemu micca a morale. Ùn mi piace micca questu!
  U presidente in carica ridacchiò:
  - E chi ama ! Ma avemu bisognu di affruntà a verità. A ghjente, in questu sensu, hè notevolmente sfarente di l'animali!
  Margarita annuì in accordu:
  - Iè, ci hè una grande distanza trà noi !
  Alenka rispose sarcasticamente:
  - È a sà, trà tè è a scimmia, ùn aghju micca nutatu assai di differenza !
  Margarita ridia. Alenka, intantu, affundò l'ultimu di e dodici navi blindate di u Giappone. Dopu à quessa, a zitella rimarcò:
  - Semu quasi finiti cù a flotta nemica !
  Medvedev ghignò sarcasticamente:
  - Iè, sì boni travagliadori ! E in fatti, sò capaci di assai! In generale, mi piace e ragazze guerriere - sò cusì sexy!
  Margarita girò u so corpu è cantò:
  - Mi pare sexy, sò cum'è un processatore ! È mi movu cum'è un robot - un aggressore sonu!
  Dopu chì u studiente accarezzò Alenka un pocu più audace. A zitella pressu i buttoni di u joystick cù i so longhi diti è pareva affascinante.
  Quantu grazia sò i so movimenti.
  L'imaginazione di Margarita figurava una principessa chì camminava scalza versu u scaffold. Questu hè cusì romanticu. È a principessa hè cusì rossa. Hè stata spogliata di tutti i so ghjuvelli è u so vestitu caru. Il ne restait plus qu'un sac. Ma l'uniforme di prigiò mette in più l'incantu di a so faccia dolce, piacevule è fresca, cum'è una rosa. E capelli di focu. Quantu bella hè a principessa chì va à l'esecuzione.
  È ci sò millaie di persone chì si affucanu. I navi si rompenu, l'elementi sò in furia.
  È u Giappone soffre una scunfitta colossale è unica. Dunque, i samurai apparentemente anu da pentimentu di i so piccati.
  Margarita hà pensatu, chì credenu i Giapponesi ? Chì ghjè a so religione ? Sò pagani dopu tuttu. Ma anu scunfittu a Russia Ortodoxa. Dopu questu, pensate à quale Diu hè più forte!
  È i Monguli eranu pagani, ma quanti territorii anu pigliatu.
  Margarita hà dumandatu à Alenka:
  - Dimmi, bellezza, cumu ti piace à Rodnoverie ?
  A zitella surrisu largamente è, dopu avè affundatu un altru distruttore, rispose :
  - Assai bona religione ! Ci sò cusì belle fiabe!
  Margarita hà dumandatu insinuante:
  - Pensate à i fiabe ? O forse tutti questi dii russi esistenu veramente?
  Alenka alzò le spalle e rispose:
  - Forse esistenu tramindui elfi è gnomi ! Ogni cosa pò accade in u nostru mondu. È hè difficiule di dì ciò chì veramente esiste è ciò chì ùn hè micca!
  Medvedev hà logicamente nutatu:
  - In una certa misura, tuttu in u nostru mondu esiste. Tutti i nostri pinsamenti, i sogni, i desideri sò ciò chì lasciamu daretu. Aghju una teoria assai interessante di l'Ipernoosfera, in quale hè assolutamente tuttu ciò chì hè statu inventatu da e persone. Questu hè, u pensamentu esiste per sempre. È ferma in certi altri mondi paralleli.
  Dmitry Medvedev si svegliò da u sonnu. È dinò ripigliò u so travagliu fundamentale, più precisamente a custruzzione di un imperu.
  E dinò cunquiste...
  Prima, assemble un novu tank chì pesa mille tunnellate è lanciallu in pusizioni nemiche. Innò, sicuru, micca solu unu, ma assai assai.
  È si movenu attraversu territorii stranieri. È in cima ci sò ancu aerei cù bombe atomiche. È s'è no cacciassi ancu e bombe ? E fà l'annihilazione ?
  Dmitry Medvedev hè cum'è tutti l'altri in l'openwork.
  È avà un altru paese casca in i stivali di un dittatore. È venenu e cunquiste. Ma quì hè un altru nemicu. U paese hè ancu grande ... Pudete ancu programà. Eccu l'URSS in u 1941... Ci hè una invasione. Unità in Medvedev anu multiplicatu automaticamente in parechje ore di ghjocu, è a so populazione hè digià più di un miliardo. Contra 196 milioni. È più tecnulugia muderna. È i suldati ponu esse sbulicati da caserne ad infinitum.
  Fortunatamente, e risorse elettroniche sò inesgotable. È mette pressione nantu à u nemicu, mette pressione nantu à ellu.
  È i tanki chì pesanu mille tunnillati sò mandati à i reattori nucleari in tutta a Russia direttamente à Mosca.
  È hè praticamenti impussibule di lascià - nunda ùn piglia!
  Medvedev guida a strategia è canticchia à sè stessu... Allora, ferma i tanki nucleari. È lancia "Panther"-2 in battaglia. Una vittura chì, parò, hè sempre capace di batte un trentaquattru.
  Medvedev ghjoca cun ellu stessu caricando diverse paràmetri di e vitture ... "Panther" -2 ... Cum'è chjappà da una distanza. È penetrerà in un tank sovieticu.
  Ùn hè micca cusì chì l'avete da sfondà ! In particulare in a fronte, ma à bordu pudete. A sparatura hè in piena. È i trenta-quattru s'appoghjanu... È morenu sottu à i colpi di i fucili...
  L'esercitu si move di novu ... È i robot di cummattimentu sò apparsu. Iddi stissi stessi. È i cunchiglia sò abbattuti da i laser. È facenu assai intelligente.
  È e ragazze virtuale attaccanu.
  Medvedev hà un ochju avid nantu à a strategia. Una battaglia eccitante. Di novu, ghjucate sè stessu, o trasmette à un cunsiglieru militare. È fighjate u prugressu di a battaglia.
  Cunducenu i so tanki à l'offensiva.
  Quì pudete avanzà i tanki piramidali chì sò menu vulnerabili è impenetrabili da tutti l'anguli. Si movenu cum'è una pista di pattinaggio.
  È e zitelle correnu scalze... È sparanu in strada.
  Un'altra guerra. Un ghjocu genuu. È i soldi venenu da i pozzi d'oru senza siccà. Hè cum'è in un ghjocu, tuttu hè secondu u pianu, senza fallimenti, è senza una decadenza in a natura.
  Tuttu ùn scorri micca, è i risorse ùn diminuiscenu micca. Ancu s'ellu ùn pare micca assai prubabile.
  Medvedev hè stata interrotta da una chjama. U presidente in carica hà pigliatu u telefunu:
  - Bonghjornu!
  U capu di l'amministrazione presidenziale hà dettu:
  - Sò sempre in l'uffiziu, Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev hà rispostu bruscamente:
  - Iè! Sò sempre u presidente !
  U capu di l'amministrazione hà dettu:
  - Zelensky esige chì dopu à l'inaugurazione lascià a residenza.
  Medvedev dumandò, tremando:
  - È induve camparaghju ?
  U capu di l'amministrazione hà rispostu:
  - In u mo appartamentu ! U vostru putere hè finitu è duvete lascià tutti i locali!
  Medvedev gorgogliò in un bisbiglio:
  - Aghju una dumanda à u novu presidente - ch'ellu mi lasci l'urdinatore !
  U capu di l'amministrazione hà dumandatu:
  - Dàmi l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu è dumandu à Zelensky d'avè un urdinatore per voi !
  Medvedev annuì d'accordu:
  - Ebbè, hè pussibule !
  . CAPITOLU No 7
  È hà chjamatu u so assistente per preparà un decretu. À cunferisce l'Ordine di Sant'Andrea Primu Chjamatu à u capu di l'amministrazione. U mudellu hè prestu è finu à avà aghju firmatu per a rispunsabilità.
  Allora Medvedev hà cuminciatu à ghjucà di novu.
  Avà i so tanki virtuali si avvicinanu à Mosca è cumincianu l'assaltu. Sta cità hè attaccata da machini chì pesanu dui mila tunnillati.
  Tuttavia, Medvedev lancia ancu "Rat"-5 in l'attaccu, questu hè un mostru, micca un tank. Dieci mila tunnellate di pesu !
  E truppe si avvicinanu à u Kremlin... Allora Stalin scappa. È hè pigliatu da e ragazze scalze in bikini. Piglianu u nasu cù i pedi nudi. È forzanu Stalin à basgià i so tacchi nudi.
  Eccu e truppe di l'imperu virtuale chì passanu Mosca è andendu in l'Urali...
  Anu catturà ancu ellu...
  Medvedev cumencia à annunzià di novu è principia à sognu.
  Margarita dumandò sarcasticamente:
  - E, per esempiu, una divisione più classica : u celu è l'infernu ?
  Medvedev rimarcò tristemente:
  - Questu hè assai prubabilmente l'idea primitiva di l'antichi nantu à a retribuzione dopu a morte. In realtà, assai prubabile, tuttu hè un pocu più complicatu!
  Natasha esclamò cun piacè mentre affondava unu di l'ultimi navi giapponesi:
  - I ghjurati è antichi,
  U nemicu ghjurà di novu
  Sfrecciami
  Macina in polvere.
  Ma l'ànghjulu ùn dorme,
  È tuttu hà da travaglià. È tuttu finirà bè !
  E ragazze anu finitu a flotta nemica. Medvedev accelerà u tank, perseguendu u samurai. Iè, anu fattu un bonu travagliu quì. Hè interessante cumu a storia pò esse curretta. A Russia Tsarista era un paese putente chì cresce in altezza. Ancu s'è micca tutte e persone campanu bè.
  Ma u paese era in crescita. A ghjurnata di travagliu hè stata accurtata. Nuvelle vacanze apparsu. L'autogovernu lucale hè statu creatu. I salari aumentanu cù prezzi stabili. Aperte e scole. Sottu à u Tsar Nicholas II, i spesi per l'educazione anu aumentatu più di sei volte. L'educazione primaria hè diventata ubligatoria.
  Iè, micca tuttu cambiatu per u megliu abbastanza rapidamente, ma quantu u paese hà persu per via di a rivoluzione è a guerra civile. Quante persone intelligenti sò morti è lascianu a so patria ? È avà, in questa parte di l'universu ci hè una chance per impediscenu questu.
  U tank streamlined flottava rapidamente è in silenziu sottu à l'acqua. È avà l'ultimu distruttore di a Terra di u Rising Sun hè statu affundatu.
  Natasha disse cun piacè:
  - Ghjè cusì ghjovanu !
  Alenka hà currettu a zitella, clarificendu:
  - Quantu simu grandi tutti quì ! Si battevanu cum'è leonesse !
  Margarita rimarcò irritata:
  - Nunda di speciale ! Avemu simpricimenti avutu una tecnulugia megliu!
  Alenka ridacchiò è rispose:
  - Ma i cannoni l"avemu tiratu noi !
  Natasha sustene u so amicu:
  - È l'avemu fattu ancu noi ! È questu hè un ochju attentu ...
  Margarita hà sceltu:
  - Mani sbucciate !
  Natasha rise è rispose:
  - È tù sì una zitella affascinante !
  Margarita hà dettu sinceramente:
  - Mi dispiace per i Giapponesi. Disegnanu meravigliosi cartoons. Mi piace soprattuttu l'hentai!
  Alenka rise è girò a so gamba in l'aria:
  - Hentai, questu hè bellu! Ancu assai cool!
  Natasha, cù u surrisu di una zitella chì tastò a marmellata, suggerì:
  - È damu forse ancu à calci in culo à i fascisti !
  Medvedev annuì cun un surrisu:
  - Bona idea. Ma finiscemu prima e forze di terra giapponese. È aiutaremu à finisce a guerra più veloce. Allora chì u fascismu ùn appare micca in questu universu.
  E ragazze risposenu à l'unison :
  -È ùn apparirà micca, è a Cina serà a nostra !
  Dopu chì a flotta giapponese hè stata affundata, u super tank T-95 hà fattu à a superficia.
  Allora Medvedev hà cuminciatu à sognu di ogni tipu di sciocchezza.
  U guerrieru Alenka hà righjuntu per a difesa di Ryazan. Natasha era cun ella.
  E duie ragazze sò in armatura ligera, cù un sabre in ogni manu. È sottu à i vostri pedi ci sò dischi speziali è sottili.
  Un grande esercitu di Mongoli-Tatari hà muntatu un assaltu.
  Parechje scale longu coprevanu i mura à una volta. Eranu sferenti: magliati da i tronchi di e radiche, abbattuti boschi di pinu cù traverse. Scale pisanti cù fila di logs sò stati ancu utilizati. I bastioni, grazia à u ritmu rapidu di a custruzzione, sò diventati più altu ch'è l'aspittàvanu i Tatari; assai scalini ùn anu micca ghjuntu in cima. Davanti, i Monguli cacciavanu i pochi Uruses catturati. U populu russu hà preferitu a morte à a vergogna di a cattività.
  Ma i Mongoli eranu implacable.
  Impulsendu senza pietà cù lance affilate, u populu stancu hè statu cacciatu, sperendu chì u populu russu, ùn vulia micca tumbà u so propiu, si rende. O, sottu a cupertura di i prigiuneri, infiltrate u muru di ghiaccio. Alcuni di i prigiuneri si precipitavanu urlando, sdrughjendu nantu à u ghjacciu ghiacciatu, abbattendu i nukers odiati, strappò spade da e mani è cascanu subitu in pezzi. A ghjente cullà rapidamente e scale, ùn avete micca capitu chì tipu è tribù?
  Mezu nudu, in stracci, cù una mazza in manu, cù u spinu pugnalatu è sanguinante. L'omu Vaul, vestitu d'armatura, avia digià alzatu un'ascia tamanta, quandu urlavanu disperatamente da quì sottu:
  -Ùn ci distrughjite, cavaliere, simu nostri, i Russi !
  Voivode Dikoros salta versu u muru è gridò:
  - Mi sentu odore chì hè nostru !
  Un gridu disperatu hà cunfirmatu questu:
  - Aspetta à sbucciate, u vostru ! Ùn ci hè micca Mughlan trà noi !
  Moltu intelligente Alenka gridò:
  - Quellu chì s'incruciate bè hè unu di i so !
  - Fate battezi, populu Ortodossu !
  Cù una voce terrificante, i cavalli sbulicanu à un chilometru, u giganti Vaula-Morovin rughjò.
  I difensori di Ryazan anu appruvatu:
  -Diritta! Veramente!
  Eccu à l'unanimità à tutti i muri:
  -Vai, fratelli, fate u segnu di a croce !
  Centinaie di prigiuneri stracciati, turchini da u fretu, si sò arrampicati nantu à u bastione è cascanu, cuntinuendu à cruciassi meccanicamente. Qualchidunu piglianu subitu e petre pre-puse è furiosamente i lanciavanu à i Mongoli. Parechji residenti di Ryazan anu vistu i Tatari per a prima volta, ancu parechji opposti tradiziunali, i stessi Kipchaks, cambiatu in vestiti mongoli.
  I nemichi portavanu longu mantellu di pelliccia, tantu longu ch'elli s'intricavanu in l'orli. Nukers selezziunati avianu platti di rame è di ferru appesi à u so pettu è e so spalle eranu aperte. Per intimidà l'Urusi, assai dipintavanu i so facci già malati è effeminati cù sangue.
  Ma l'Urusi ùn si sbattevanu, scuntrà u nemicu cù spade è assi. Da u putente colpu di Vaula, cinque Monguli sò stati ammazzati à una volta, u sicondu colpu, è trè altri ! L'altri guerrieri ùn si battevanu micca peghju. I Tatari arrampicanu goffamente nantu à u fustu scivoloso; ùn pudianu copre bè cù scudi o tagliati cù sabre. Quandu, à u costu di enormi pèrdite, l'armata mongola hà righjuntu a cima, l'acqua bollente è un'arma terribili sò stati versati nantu à elli: catrame ardente.
  Ancu e donne è i zitelli chjappà l'acqua scaldante è lanciavanu petri è blocchi. I picculi slingshots cù frecce avvelenatu eranu soprattuttu efficaci; ancu un zitellu di cinque anni, chì ùn era ancu capace di tirà una corda d'arcu strettu cù e so mani chjuche, puderia sparà da elli. È per missu quandu si spara in una massa cusì grossa hè assai più difficiule di colpi. L'assaltu era chjaramente suffocante, i cadaveri mutilati rotulati in grande quantità.
  Per mezu di un telescopiu abilmente fattu da i Cinesi, Guyuk Khan fighjulava attentamente a battaglia. Si liccò e so labbre è chjappà e so labbre, di tantu in tantu, raddrizzendu u so cascu d"oru di pelliccia d"oru, chì s"insinuava in testa è fastidiosamente a so fronte. Allora ghjittò a pipa in furia.
  - I nostri guerrieri sò more ! Burundai è u Serpente Giallu venenu à mè !
  I Turgaud si precipitonu in fretta per fà l'ordine di a corona kagan. Guyuk stava à pusà à pusà in una sedia d'avorio intagliata quandu una manu si posava dolcemente nantu à a so spalla:
  - Ùn t'inchietate, grande ! Calma u to sguardu salvaticu !
  Una melodia viscosa ronronò, chì ricorda abbastanza a voce di una donna.
  Guyuk Khan si sentia dorme è ùn pudia micca stà in piedi. Iè, hè ellu. Di novu, cum'è un fantasma, u Serpente Giallu apparsu davanti à ellu - a persona più terribili in u so esercitu, un dimòniu infernale da u Giappone distante è inaccessibile.
  -Tu !
  L'eredi di u Supremu Khagan indicò un dito stupidu! A serpente gialla cuntinuava à sparghje, à volte in crescita, à volte in diminuzione :
  - Eiu ! È vecu ghjustu à traversu voi! Hè ora di moderà a vostra rabbia ! Ebbè, più precisamente, porta tutte e vostre riserve in a battaglia u più prestu pussibule! È vi aiuteraghju, fratelli, è daraghju una tale sorpresa à u nemicu ! A mossa di a firma, crede mi, serà curretta!
  - Dze, dze, dze ! Jettaraghju un tumen sceltu in battaglia sottu u cumandamentu di Burundai! Inseme guidarete l'attaccu!
  U Giapponese lampò i so ochji, scoprendu i so grandi denti gialli:
  -Ùn ci sò dimònii bianchi, vogliu tumbà i mo pari ! Cum'è un veru ninja!
  A serpente gialla lampò u so talismanu, un fischiu imperceptible apparsu in a so bocca, è una melodia scintillante si sentia.
  Guyuk pensava ch'ellu era mozzatu, ma ùn avia nè a forza nè u desideriu di discutiri cù u sorcier ninja. À questu mumentu, i Turgauds anu spintu rudely Burundai, Guyuk Khan ùn hà micca piaciutu stu prutettu ubbidiente di Subudai-Baghatur.
  - Otre che goccia ! Ùn vede micca chì i più boni guerrieri morenu sottu à i mura di a capitale Urus ? Pigliate u "Berkuts" subitu è, dopu avè passatu u fiumu, tagliate l'Urus cun un colpu sottu à u muru ghjustu.
  L'expérimenté Burundai a osé objecter :
  -U ghjacciu ùn hè ancu forte, sottu à i colpi di millaie di zoccoli, sbuccarà solu.
  Inesperu, u formidable Japanese rispose per Guyuk.
  -A vostra preoccupazione hè lodabile. Ma i vostri sforzi sò in vain ! A polvera magica hà ligatu u ghjacciu nantu à u fiumu più forte ch'è l'acciaio militare! Ebbè, salti avanti, avemu urdinatu !
  -U grande ninja batyr sapi ciò ch'ellu dice ! Cavalcate più veloce, s'è vo padrone a grandine, daraghju una scola di cavalli cum'è ricumpensa !
  gridò Guyuk Khan, scuzzulendu e so dita. Burundai ùn hà micca arditu di cuntradisce più - era pienu di morte. U mongulu cù una banda di cavalieri shaggy sparì da a vista. Di colpu, una ombra s'avvicinò, ci era un rumore in sopra, è una forte onda d'aria fece volà u cascu di a corona di kagan:
  - Harakiri ! Allora a Farfalla sbulicò ! Avà l'Urusi averà un "cataplasma".
  Un dragone giganti si stendeva sopra à a superficia, e so ali d'oru chì sguassate i cumuli di neve, è lingue di focu sbuchjavanu da e so trè bocche predatori.
  - Mangusta maravigliosa !
  Guyuk ùn hà mancu tempu per spaventà:
  -Hè capaci di brusgià tuttu Ryazan.
  - Micca tuttu, ma hà da mette in focu u muru. Vai avanti, u mo picculu Godzilla !
  U sognu maravigliu di Medvedev cuntinuò. U presidente in carica avia una imaginazione colossale.
  Un dragu putente, cù un'alari di cinquanta metri, s'era in l'aria. I Mongoli è i sciamani chì li accumpagnavanu urlavanu furiosamente. Tumen, sottu u cumandamentu di Burundai, volò sveltu nantu à u ghjacciu, parechji cavalli sbattulanu, è elli è i so cavalieri sò stati subitu calpestati da una massa frenetica di ferru. U mostru à trè teste, intantu, s'immerse lisamente nantu à u muru. Wilderness hà realizatu u periculu di un attaccu aereu prima di l'altri. Ebbè, sicuru, ùn vulia micca revelà i mo trump cards prima di u tempu, ma per salvà a cità, avissi avutu aduprà un'arma scunnisciutu finu à quellu ghjornu. U mostru alatu era oppostu da un mostru meccanicu chì pareva vagamente cum'è una mistura di una aragna è un centipede d'acciaio. Da a caldaia a vapore s'era digià u fumu. Ben fattu ragazzi per scaccià u carbone in anticipu.
  A catapulta a vapore hè una cumminazione magistrale di e tecnulugii di una locomotiva a vapore, un winch, balliste multi-legged è ancu ... una tabaguera musicale. È sta bestia, forgiata da l'acciaio induritu, puderia scaccià ogni cosa dannante quasi à a vitezza di una mitragliatrice à una distanza di sin'à dui chilometri. E donne guerriere eranu i primi in u mondu chì pensanu à adattà un mutore di pistoni per i carichi. Dikoros hà vultatu personalmente a palanca, un nastro forgiatu sapientemente da e catene hà cuminciatu à spustà, inserisce e petre in e lame rotanti rapidamente.
  Siccomu i Tatari si precipitonu in un densu munzeddu, ùn ci era quasi micca miss; à u cuntrariu, ogni pattucciu pesante, saltendu, hà abbattutu parechji cavalieri pressanti. Una cosa hè male, a scala di mira hè piuttostu debule, pudete ancu chjappà i Mongoli, ma pruvate, colpisce un dragone volante! U mostru à trè teste girò a testa è aprì e so mandibule larghe, fangus, brillanti di diamanti.
  A fiamma chì scappava passava da u bastione è chjappà e case. Si sentenu strilli è urla, parechje donne mezze ceche si currianu in carrughju, è e case piglianu u focu cù una vitezza innaturale. Fortunatamente, a sabbia è pisanti barili d'acqua, è ancu i brigate di u focu, eranu in alerta. Alcune di e capanne, in particulare quelli vicinu à u muru, eranu cuparti di amianto resistente à u focu. Sutta a prissioni amichevuli, u vulcanu predatore hè diventatu pallidu è, avè persu a so forza, si trasformò in flussi di fumu pallidu.
  Ma u dragone chjaramente ùn vulia micca rinunzià, esce da l'immersione, si vultò cù a gràzia di un stormtrooper sovraccaricatu è hà purtatu di novu flussi di un tornatu ardente. I Tatari avianu digià riesciutu à ghjunghje sin"à u muru, cusì e fiamme furiose anu chjappu ancu elli. U formidabile Burundai era trà e vittime ; i so vestiti lussuosi pigghiaru focu, è si precipitò in daretu cù u ruggitu di un cinghiale feritu. I suldati russi anu ancu soffrenu, è una parte di u ghjacciu notevolmente funnu, espunendu a terra è i ghjurnali. I vestiti nantu à Dikoros eranu smoldering, ma u cummattimentu Antonov chì stava nantu à u muru hà sappiutu versà un bucket d'acqua nantu à ellu, è u vapore s'arrizzò da a maglia di a catena calda.
  -Chì ossessione diavulosa, peccatu chì l'alenka fresca ùn ci vede micca !
  U dragone si vultò di novu è pruvò à entre in u terzu cerculu. U stregone Savely chjappà i so dite, hà sappiutu lancià una piccula bola di focu, u colpu chjappà a testa media di u dragone. A piccula splutazioni ùn hà micca causatu perditi particulari à u mostru di trè capi, ma ligeramente hà sbattutu da a so trajectoria, per via di quale u dragone hà sparatu prima di u tempu, un turbulente di focu chì chjappà i ranghi ammucchiati di nukers. È di novu ululi frenetici, alcuni di i Tatari si trasfirìu. Hè tandu chì Dikoros hà nutatu una ghjovana alta, chì agitava in modu sfarente duie spade à doppiu tagliu. Cù una rapidità inumana, hà tagliatu i so avversari in col, hà purtatu colpi terribili cù i pedi, i coddi, è ancu a so testa, fluttering cum'è una farfalla.
  Solu una, o piuttostu duie persone puderianu causatu tali devastazione:
  - Juliana ! Anghjulu rossu, sì tù ?!
  - Senti i fiori cù u nasu ! Da una altezza di trè metri!
  Alenka rispose cù una risata. A zitella guerriera, cù a vitezza di un ghepardo impazzitu, volò nantu à u bastione, lascendu à pena segni di sangue nantu à u muru.
  - Ùn parlà micca, tuttu hè chjaru ! Ci tocca à spenghje a torcia alata !
  Alenka fischiò furiosamente, u dragone, dopu avè sbulicatu u so volu, intrì in u quartu cerculu. Un guerrieru chì stava vicinu li disse:
  -Usà a catapulta, Alenka, abbattelu cù una roccia.
  A zitella guerriera abbaiò minacciosamente.
  -Eiu stessu sò megliu ciò chì aduprà !
  Alenka hà pigliatu trè catene falsificate cù a velocità di u lampu. Questa era ancu l'idea di e so ragazze guerriere: cunnetta dui o trè picculi petri, spara dui o più ballisti è falciate, mutilate una linea sana. Dopu avè dispiegatu a catapulta di vapore, Alenka hà saltatu nantu à a lama è chjappà a palanca. Hè stata lanciata in altu, è digià in volu a zitella guerriera agitò i so braccia, magistralmente rotazione di e so spade, dirigendu u muvimentu rapidu, è hà sappiutu sbarcà nantu à u spinu di u dragone, studded with spikes. U mostru tremò è pruvò à scaccià l'audace cavaliera, ma e catene abilmente torciate sopraffavanu e bocche enormi - u mostru formidabile era cumpletamente sellatu.
  -Perchè avete bisognu di trè capi ? Manca unu ? Sò pieni di buchi, dunque li incatenaraghju per chì l'ultimi cervelli ùn si volanu fora !
  A zitella guerriera ridia di u so scherzu goffo. U dragone hà guadagnatu bruscamente l'altitudine, poi riproduce u ciclu di Nesterov, i musculi sottu à a pelle tremò, u mostru hà fattu sforzi disperati per scaccià u cavaliere micca invitatu. I currenti caldi di l'aria soffiavanu à traversu u corpu giganti, l'aquilone si precipitò cum'è una petra liberata da una catapulta, o, assai prubabilmente, un meteoru. L'onda atmosferica hà cacciatu i Tatari fora di strada.
  Alenka hà chjapputu:
  - Ùn hè micca impressiunanti !
  U sonnu di u presidente in carica cuntinueghja sempre. U sgiò Medvedev hè cascatu un pocu, forse ancu da u dulore.
  In verità, ciò chì era un dragu twitching per a zitella terminatore quandu passava à traversu carichi estremi in dodici piani variabili, accelerà à centu cinquanta gravità è subitu subitu in assenza di gravità, poi righjunghjendu di novu u limitu di carica subletale. Ogni rappresentante di a flora è a fauna hè un vermu davanti à stu pruduttu di l'ingenieria genetica.
  U mostru fece un tentativu di vultà i so capi, chjappà terribilmente cù a so bocca tamanta. A zitella guerriera hà tagliatu cù a so spada leggendaria cù tutte e so forze, mirandu à u locu più sensitivu - a narina. U primu colpu era pianu, perle d'argentu volanu fora di u nariciu, cum'è perle chì scintillavanu in u sole:
  "U to snot hè bellu, ghjustu, dicenu chì un dragone pò defecà l'oru".
  A serpente chjappà cù una lumera. In risposta, a bella è agile Alenka hà tagliatu cù a punta, u colpu era forte è precisu, a lama hè diventata ligeramente rossa, è e gocce di rugiada ciliegia-ruby apparsu da u so nasu enormu. Si sò congelati ghjustu nantu à a mosca, intrecciate in un ornamentu stravagante.
  A zitella ridia :
  - Cool, vai, ripite u truccu !
  U mostru era digià struitu, ma cuntinuò à guadagnà altezza, a capitale di Ryazan hè diventata più chjuca. Eccu in una rota di carrettu, avà in un platu, è quì hè a misura di una grana di papaveru, infine sparisce daretu à i nuvuli. U celu lampò neru, pienu di stelle brillanti, cullà in l'estratosfera, hè diventatu difficiuli di respira, un vacu fretu soffia. Ancu l'Alenka legendariu ùn hè micca una persona ordinaria, ùn pò micca fà senza aria. Ma, apparentemente, u dragone hè ancu prucedimentu, u reptile hà cunvulsioni, hè senza fiatu, cusì avemu da calà l'altitudine. Ùn ci hè chjaramente a vuluntà di ripetiri l'impresa di Ruslan, chì hà tenutu a barba di Chernomorets per trè ghjorni è trè notti. Una frasa da u situ web di i zitelli lampeghja in a so testa, è per una certa ragiuni voli veramente ripetiri.
  È a zitella guerriera dice:
  -Semu di u listessu sangue, tu è eiu !
  U dragone paria capì u significatu, sbulicò è fece una pausa in u so volu. Allora hà cuminciatu à calà pianu pianu.
  U bellu è musculu guerrieru disse:
  - Pensi bè, fratellu alatu ! Averemu risultati cun voi!
  Un veru massacru era in piena sottu, i Monguli eranu digià alluntanati da i mura, è a magnifica Natasha hà decisu chì u mumentu ottimale era ghjuntu à u colpu. Bravo, brava zitella, si vede subitu, induv"ella hè passata, ferma un chjassu sanguinante, fittamente pavimentatu di cadaveri. Ùn solu i so gammi è e braccia, e duie trecce allungate di Natasha puzzanu di pugnali intrecciati in catene d'acciaio indurita.
  Alenka si disse, battendu u pede:
  -Faraghju di sicuru tali cose persunali per mè ! Avà, scaldemu i Mughlani !
  Una fiamma salvatica spuntava cum'è un vulcanu triplu da a gola stagnata, i Tatari s'accumpagnavanu troppu stretti, è sò stati fritti simpliciamente in centinaie, versendu da a bocca di un focu infernale. I cavalli sò stati soprattuttu spaventati, però, a maiò parte di i cavalli eranu digià stati rimpiazzati da un colpu subitu à u spinu, solu a guardia persunale di Guyuk Khan ferma sottu à a sella. L'eruzione cuntinuava, spazzando centinaie è centinaie di cumbattenti in una sola salva in un uraganu ardente. A serpente gialla fighjulava cù l'occhi stritti u ritornu di u so drago.
  U cummattimentu da u livante rugi:
  - Traditore ! Siete tutti rapprisentanti di a famiglia di u dragone, tradite sempre è serve à quellu chì hè più forte!
  Infuriatu, u stregone ninja hà pruvatu à scunfighja l'audace cavaliere, lanciando pulsars à a velocità di a mitragliatrice. U ghjovanu guerrieru Alena surrisu è cantò forte:
  - Cù l'acqua di focu - chjappà u vetru ! Sì un straneru cool - sputa u focu !
  Questa hè una zitella - allegra, cun umore. E pulsars fatti di focu ùn anu micca paura di ella.
  Alena li abattu facilmente, utilizendu armi legendarie è, di tantu in tantu, dirigendu a bestia versu unità nemiche. Stu lanciafiamma riutilizzabile cù l'ali hè megliu cà un centu di meccanichi tirati da cavalli.
  Forsi ancu questu hè più frescu di un aviò d'attaccu, è cumu si hà tantu carburante, è ùn hè micca u fusible? Duverete studià u mostru à u vostru piacè è creà una nova arma invisibile prima! E frecce rimbalzanu nantu à a pelle blindata spessa è iridescente, scintillanti cù tutti i culori di l'arcubalenu, cum'è u millet. I successi cambianu solu momentaneamente u culore: u russu rubi diventa lilla-violeta. Lilac-sapphire, à u cuntrariu, si trasforma in scarlet-orange, golden yellow, and emerald green. Questu hè assai bellu, hè una disgrazia chì in u calore di una battaglia sanguinosa ùn ci hè micca tempu per gode di u spettaculu fabuloso.
  Guerrieri russi è suldati di a Legione Bianca, furmati da ragazze, avianu digià tagliatu a maiò parte di l'armata mongola. Hè diventatu soprattuttu terribili quandu i lanciafiamme meccanichi entranu in ghjocu; ogni esercitu ùn pudia resiste à un colpu cusì doppiu. Un altru minutu, è principià un volu disordinatu. A serpente gialla esita per un mumentu.
  L'ordine di Batu hè chjaru, per tumbà a corona kagan nantu à u silenziu, ma u pagamentu hè troppu bassu. Innò, u ammazzarà dopu, ma per avà u tirarà fora di sottu à e spade russe smashing:
  - Alluntanemu, Kagan, ti copreraghju !
  -E u mangu à trè capi ? Ùn lasciaraghju micca turmentà u mo esercitu !
  U ninja chjappò u dito è cuminciaru à cascà scintille :
  "Puderaghju fà un incantesimu cumplessu è turnarà in u so mondu, ma allora ùn puderaghju micca invucàlu per sette anni!" Ci hè una opzione però! Un incantesimu di livellu Hale!
  - Cumu hè ?
  A faccia di Guyuk, grassa è gonfia oltre i so anni, si allungava. Ninja Killer hà spiegatu:
  - È cusì ! S'ellu tombu a so mangusta bianca, allora u dragone serà u mo, s'ellu mi tomba, allora serà u so !
  U stregone giapponese bisbigliava un mantra longu, u talismanu scintillava più luminosu chè u sole. Portata da l'eccitazione di u sterminiu, Alenka, scalza, si sentia di colpu chì u spinu flessibile è lucidatu di un mostru putente è digià ubbidiente sparisce sottu à ella. Si ritrova in l'aria, vulendu falà cù a vitezza di una petra. A caduta ùn era micca piacevule, ma micca fatale. Dopu avè sbulicatu una neve di un metru longu, u guerrieru terminatore attaccò i Mongoli cù a furia di un cinghiale feritu. L'ultima resistenza urganizata hè cascata, i resti pietosi di l'immensu esercitu si sò precipitati in u volu di massa.
  E più belle ragazze, Alenka è Natasha, a gambe nude, littiralmenti cumpetenu in l'exterminazione di nukers disorientati. Guyuk Khan, intantu, hè diventatu praticamenti invisibili, u so cavallu di levriero batteva tutti i record di l'ippodromu, u kagan ereditariu pensava solu à a so propria pelle.
  - Innò, questu ùn hè micca un samurai ! Pateticu coddu. Chì vergogna di serve un tali mikado !
  U ninja abbaiò.
  A serpente gialla tirò dui katanas putenti, li attraversò è si sguilò bruscamente, una palla rosa scintillante siparata da e lame. Un pulsar magicu di homing s'avvicinò rapidamente versu a bella Alenka mezzu nuda.
  U guerrieru di u terminatore hà sappiutu nutà u muvimentu, hà tagliatu u coagulu di focu nantu à a mosca, una piccula splusione spargugliata cum'è un lampu, sparghjendu una decina o duie mongoli:
  - Hè u diavulu ! Samurai di l'Underworld!
  U Serpente Giallu gridava. U ninja si preparava dighjà per affruntà à scuntrà à u sangue di Alenka, scalzi, quandu un pensamentu elementari li vinni in capu. "E s'ellu ùn hà micca uccisu immediatamente sta ragazza più forte di cummattimentu, allora a bionda terminatrice Natasha si unisce à ella, è e cunsequenze diventeranu catastròficu. Inoltre, hà sottumessu u dragone, è solu un guerrieru assai putente pò sottumette u grande serpente. "
  U ninja gridò:
  - Mi scappu birdies ! Partu à vultà !
  A serpente gialla, scuppiendu u so mantellu biancu, s"intarrava in a neve. Allora, suffocanti, cuminciò à bisbiglià un incantesimu di muvimentu.
  Alenka, a gambe nude, cuntinuò a so furiosa persecuzione, dura Natasha ùn era micca in daretu. Malgradu tutta a feroce di a battaglia, ùn lasciavanu micca a tenda reale di a corona kagan fora di vista per un mumentu.
  -Ci scapparà, ghjunghjemu à u capu !
  Suggerì l'Alenka a gambe nude. Lanciando un discu cù u so pede nudu, Natasha rispose casualmente, cuntinuendu à livellu i Mongoli in fuga cù colpi veloci.
  - Per chì ! Purteremu una gioia extra à Batyga, è questu hè troppu umanu. A spada uccide facilmente, è u jihangir li strapparà a pelle.
  Alenka, dopu avè tagliatu quattru d'un colpu, sbucò à ride.
  -S'ellu ùn rompe micca i corni di Batu stessu ! Li purteremu finu à u campu, o chì?
  Natasha ridacchiò è disse:
  -Batu si caca i pantaloni abbastanza forte, è menu Mooglans chì sopravvive, megliu !
  E zitelle terminatori accelleranu u so ritmu, era una reminiscenza di un ghjocu di catch-up, i nukers battevanu disperatamente i so cavalli, strappavanu i fianchi sanguinanti. Cù sforzi dispirati, anu sappiutu di sferisce ligeramente da i cavalieri Uru, ma ùn ponu scappà quelli chì sò stati disignati più veloce di un ghepardo!
  Svegliatu, Dmitry, Anatolyevich Medvedev hà fattu esercizii è accende a TV. In l'occasione di a vittoria di Zelensky, i celebrazioni è e celebrazioni naziunali sò stati. U populu sinceramente si rallegra di i cambiamenti.
  Tutti vulianu campà in una manera nova, è più liberamente. L'inaugurazione s'avvicinava, è Zelensky hà guadagnatu pienu putere. È questu hà ancu causatu entusiasmu è ispirazione. Cum'è, tuttu cambierà è serà megliu cà ieri. È i Slavi truveranu unità è a Guerra Fridda finisci. Cum'è l'incubo autoritariu di u periodu Putin.
  E belli canti eranu digià cantati annantu à Zelensky... Tutti vulianu qualcosa di novu è bellu.
  Zelensky stessu annunziò chì cù u so primu decretu annullà l'immunità parlamentaria, è ancu pulisce e piume di l'oligarca. Zelensky hà prumessu ancu di cresce significativamente i tassi nantu à i ricchi. Cum'è, ùn anu micca mutivu per ingrassa !
  In generale, ci era parechje cose previste per esse fattu. Cumpresu a grandiosa custruzzione di a ferrovia: Arkhangelsk - Chukotka, è dopu un tunnel sotterraneo à Alaska.
  Perchè Zelensky ùn hè micca un rè? I so prughjetti sò grandiosi. È in i Stati Uniti u guvernu cambierà prestu è ci sarà una altra generazione di pulitici. Chì volenu ancu cambià.
  E ora Zelensky si rilassa...
  Prima chì l'urdinatore hè statu purtatu, Medvedev intrutu in u ghjocu ...
  Dopu à a cunquista di l'URSS, hè pussibule di participà à l'USA. Ma prima, eseguimu u sistema di difesa di missile laser; l'imperu hà tali capacità quì. Guerra contr'à i Stati Uniti - 2008! L'invasione principia da Chukotka à Alaska.
  Ci hè una vera lotta in corso.
  L'Abrams hè in lotta contru u tank Panther-7. A nova vittura ùn hè più pesante cum'è perfetta. È mostra a so classe assoluta.
  È distrughje i Yankees ... Medvedev hà diventatu un pocu annoiatu cù a guerra, è hà datu u cuntrollu à un Cunsigliu militare di a classe Rokossovsky. È hà cuminciatu à gestisce ...
  Per esempiu, custruisce qualcosa... Templi novi ognunu cù sette religioni. O ancu novi torre di TV. È saria bellu di custruisce una piramide. Un chilometru è mezu altu. Iè, seria veramente fantasticu!
  À u listessu tempu, Medvedev eleva u livellu di benessiri. Ùn si tratta micca solu di scaccià e fabbriche militari.
  Pudete ancu pruduce televisioni, frigoriferi, computers, laptops. E custruisce a produzzione, è pompa i musculi di cummattimentu. Ma l'USA hè digià sopravvicinata... L'Imperu hà digià una populazione di più di dui miliardi è mezu è hè abbastanza prontu à luttà una guerra contr'à l'USA. Medvedev scopre i denti è canta:
  - Sò un veru uraganu di tutti i seculi ! Quellu chì purterà assai morti !
  È dinò mette pressione nantu à l'America. I colpi nucleari sò digià scambiati. Una tale battaglia cresce.
  . CAPITOLU No 8
  Eh, spingemu di novu l'unità. È cumu culperemu ! Eccu i zitelli d'infanteria chì si movenu. Tutti scalzi è in bikini. E cumu i Yankees pugnanu cù baionetta, è cumu si tiranu granate cù i so pedi nudi. Ci hè una vera energia in elli. È tuttu brilla, cum'è boli di mercuriu chì correnu sottu a pelle abbronzata. E ragazze li piace à tumbà - queste sò ragazze!
  È si cantanu per sè stessu:
  Semu premutu e ragazze Komsomol,
  Semu Tsar Medvedev, un Tsar assai sàviu...
  È di sicuru avemu una voce chjara,
  Qualcosa di discutiri - vai per ellu!
  È di novu hà lanciatu granate cù i so pedi nudi. Queste ragazze sò literalmente super. È i Yankees s'appoghjanu, catturà l'Alaska. È si cantanu ancu per sè stessu:
  - I lupi maligni si scontranu! Solu allora a razza sopravvive ! I debuli periscenu, sò ammazzati - purificà u sangue sacru !
  È e zitelle si precipitanu in l'attaccu svendunu i denti. Ma contr'à l'Americani ci sò ancu "Tigri" -7, chì putenza maravigghiusa. È tali mostri ùn ponu esse fermati!
  "Tiger"-7 hè un cannone speciale d'alta pressione cù una vitezza iniziale di projectile di 2500 metri per seconda. È appena ch'ella a colpisce, nunda a salverà. E l'Ambram corre in tutte e direzzione. È strappa a torre da elli.
  È a zitella forza i suldati à ghjinochje è basgià i so pedi nudi.
  L'Americani si rendenu di novu. È e truppe di l'armata di Medvedev si avvicinanu à New York. È a cità hè digià sottu attaccu. Hè catturatu senza alcuna cerimonia.
  Medvedev si cunsidereghja un gran cumandante: infine hà pigliatu New York.
  È unu puderia dì chì hè u più grande di l'invasori. E poi Washington.
  È l'Americani si rendenu. U presidente di i Stati Uniti cascò in faccia è hà cuminciatu à basgià i pedi nudi di e ragazze. Prima, poi u sicondu, à turnu.
  Allora basgiò un battaglione sanu di zitelle scalze. Questa hè una grande battaglia!
  Medvedev ridacchia... Allora catturò l'America. Ma Putin ùn hà micca pussutu fà questu!
  Questu hè veramente una battaglia - super! È dopu à u Messicu.
  È torna i chjappi... È e femine messicane facenu ghjinochjà i messicani, è basgianu i so tacchi nudi. E ruggini :
  - Gloria à e bellezze !
  Iè, l'urdinatore pò vede grandi imagine di culore di e ragazze, cù tacchi nudi, chì sò basgiati da i prigiuneri. È hè una tale emozione.
  Quì sò di novu i prigiuneri principali - sta volta i neri. È basgianu ancu i pedi nudi di e zitelle.
  È ancu i tanki striscianu piramidali ...
  E zitelle si movenu è ci sò assai... Dopu tuttu, pudete scumpressà i ghjovani da e risorse. E sceglite chì tutte e unità sò ragazze in bikini. È questu hè cusì bellu.
  Sò soprattuttu rossi è biondi.
  È piglianu un paese dopu l'altru. Tali guerrieri cool. L'imperi cascanu sottu à i so pedi nudi.
  Medvedev ghjoca cun piacè... È ancu fischia qualcosa sottu u so fiatu.
  Cumu splode una bomba d'idrogenu ? Barbarie mostruosa ! È tutta a cità, cum'è s'è una vacca a leccava cù a lingua. Quantu più radiazione? E ragazze scalze correnu à traversu a polvera radiuattiva. È i so tacchi nudi si brusgianu.
  Medvedev ghjoca cum'è s'ellu un pitone inghjustà un altru territoriu.
  Eccu un altru putere cunquistatu in u mondu virtuale, è a bandiera hè cascata.
  I tanki sò avà novi cù armatura attiva è ceramica. Multi-layered è efficace.
  E i traspurtadore di l'aviò sò muderni, è ancu abbastanza appruvati. E cumu i piani cumincianu à sparà da elli.
  Medvedev, cum'è vedemu, hè un presidente attore assai intelligente.
  Allora, avà u sviluppu di droni. È hè bellu. È ancu, aereo in forma di discu. Quì sò digià andendu in battaglia cum'è UFO. E poi, tanki piramidali.
  U presidente di i Stati Uniti Trump, una mente luminosa, hà urdinatu di fà a vittura invulnerabile è impenetrable da tutti l'anguli. Questu hè cumu u mastodonte apparsu in a forma di una piramide bassa. È una tale vittura dimustrava una prutezzione eccellente. In particulare contru i prughjetti cinetici.
  È avà, stu tank hè statu cusì successu chì ùn pò micca esse penetratu, è hè sempre in serviziu cù i Stati Uniti. Anu ancu chjamatu cusì: u tank di Trump.
  È a pazzia à volte s'appoghja a ghjente quandu vede chì a vittura hè impenetrable.
  Medvedev porta una battaglia ineguale, è e so machini anu digià pigliatu un altru capitale virtuale, trasfurmendu in un munzeddu di ruine è crateri bollenti.
  Ma questu ùn hè micca abbastanza per a zitella robot. Ella cumencia à sviluppà una nova generazione di armi: a bomba annihilation. È sta bomba hè quattru centu volte più putente chè una di l'idrogenu. Allora, s'ellu si chjappà, ùn puderete mancu cullà e cendri !
  È a guerra si move digià in u spaziu.
  Medvedev usa navi fatti di una nova lega più forte è più ligera di u titaniu. E navi stellari volanu in u spaziu, è i robot di cummattimentu cumbattenu. Ci sò digià parechji mudelli diffirenti in fabbriche sotterranee.
  È avà l'ultimu imperu di u pianeta casca. È chì ? Avà in u spaziu prufondu!
  L'era di Star Wars principia.
  Medvedev capisce questu è pressu vigorosamente u teclatu. O pudete spustà i vostri ditte o cuntrullà i vostri pinsamenti.
  U presidente in funzione agisce sapientemente è custruisce una flotta spaziale per ellu stessu. È a lotta cuntinueghja.
  U sviluppu di una bomba termoquark ancu più putente, in particulare annihilation, hè in corso. È hè centu mila volte più putente chè l'annihilation one.
  È tandu i navi s'arrizzanu in u celu. È catturanu i satelliti di u pianeta. E poi i sistemi vicini. Facenu questu estremamente rapidamente.
  È u presidente attore produce terminatori in u ghjocu. Eccu l'eroe terminatore. Questu hè u viaghju in u tempu, ancu s'ellu hè limitatu.
  Medvedev sgridò:
  - A ghjente batte i pedi in terra, è stivali ! Chì hè à tempu stupidu è terribilmente bruttu !
  È Medvedev divintò assai più allegru. Eh, figlioli, quantu site bè. In particulare s'elli sò diventati guerrieri spaziali.
  Una battaglia di stelle si sviluppa. E serii scambii di colpi, quandu pugni triviali in u gut. Più precisamente, hè un pensamentu imaginativu.
  Medvedev cuntinueghja à attaccà:
  - I mo astronavi sò assassini !
  È nomina novi cumandanti spaziali in u so locu. È ciò chì hè una lotta, hè una lotta.
  Quì Medvedev hè in cumandamentu cù i so cumandanti. Quì a coalizione nemica si leva contru à ellu. Quandu una armada cusì innumerable si avvicina, hè spaventosa; da luntanu, paria chì una nebulosa multicolore è scintillante si strisciava. Inoltre, ogni scintilla hè un dimòniu causatu da a magia di un stregone nigromante. Più di dodici milioni è mezu di navi spaziali militari di e classi principali, è una "casa di cunfortu" senza fine, tenendu in contu i rinforzi chì arrivanu constantemente, u so numeru s'avvicinava à dui centu milioni. U fronte si stendeva per un parsecs; à una tale scala, ancu i cuirasati ultra-insignanti pareanu granelli di sabbia in u Sahara.
  A Battaglia Generale s'avvicina: l'Imperu Spaziale di l'Armata di Medvedev contr'à a multifaceta "Coalition of Total Salvation", chì hà decisu, invece di a tattica constante di una difesa sempre tardiva, di sbattà a flotta di l'aggressore crudele stessu.
  Ci sò tanti navi quì, cù una varietà maravigghiusa, ancu s'ellu in a maiò parte di i casi impedisce solu un cumbattimentu efficace. Ebbè, per esempiu, una nave stellare in forma di un clavecinu, o, cù muschi longu invece di corde, un arpa, o ancu un contrabbassu cù una torre di tank da a Siconda Guerra Munniali. Questu pò impressiunà i debuli di cori, ma hè più prubabile di pruvucà a risa chì u timore.
  U so avversu hè un imperu chì pretende esse un putere universale. U grande emiratu spaziale di Medvedev, induve tuttu hè messu à u serviziu di a guerra, u slogan principale hè l'efficienza è a praticità.
  A cuntrariu di a coalizione, e navi stellari di u presidente in funzione sò diffirenti solu in grandezza. È a forma hè praticamente a stessa, pesci di mare profondu assai predatori. Forsi cù l'unica eccezzioni, pareanu pugnali grossi scintillanti cù l'acciaio - grabs.
  L'astri in questa parte di u spaziu ùn sò micca troppu densamente spargugliati in u celu, ma sò culuriti è unichi in u so spettru luminoso.
  Per una certa raghjone, fighjendu sti luminari, avete un sintimu tristu cum'è s'è vo circate in l'ochji di l'anghjuli, chì cundannanu l'esseri viventi di l'universu per u so cumpurtamentu vile, veramente salvaticu.
  L'armata di u presidente in carica ùn avia micca fretta per andà à a riunione; solu unità mobili individuali, rapidamente, apprufittannu di a so velocità superiore, attaccò l'inimicu, infliggiu danni è si ritirò. In risposta, anu pruvatu à scuntrà cù u focu di barrage, ma essendu più agile è cù una prutezzione perfetta, eranu assai più efficaci.
  E mine, apparentemente chjuche à una scala còsmica, sò state strappate cum'è per a detonazione, cum'è i cruisers è i distruttori. Ma avemu riesciutu à caccià qualchì grande ghjocu. Unu di l'immensi cuirassati di a coalizione hè statu culpitu, fumava densamente, deformatu, è u panicu s'hè lampatu à bordu di a gigantesca nave stellare, cum'è un focu in una furesta secca.
  L'alieni, simili à i jerboi solu cù unghie invece di una coda, scappanu in paura, mentre gridanu è saltendu sopra è falà. Trà elli ci sò tipi più chjuchi chì pareanu hibridi di orsi è anatre. I becchi s'arriccianu in l'orrore salvaticu, si sentenu i charlatani, si volanu à parte, è e piume piglianu focu. Quì unu di l'anatre di l'orsu s'hè vultatu, turnendu a so testa in una pipa di focu. Là, a spuma s'incurcò dritta in a so gola, u so stomacu si tolse subitu i so scarpi, è a carcassa di l'acellu sfondò, spruzzando sangue cù i resti di a carne chì emanava da u zitellu.
  I jerboi sò brusgiati è si precipitanu à i moduli di salvezza, ma pare chì u sistema chì dà una speranza fantasma per a sopravvivenza hè senza speranza dannatu. U so generale, u Cockroach di Coda, lancia un stridulu istericu:
  - Oh dii di a quadratura di u cerculu universale, da...
  Ùn si pudia finisce, e fiamme cupria a so sventurata Eccellenza. A carne di u roditore intelligente si sbriciolò in particeddi elementari.
  U corazzatu s'hè brusgiatu, espulsendu e bolle d'aria in u vacuum, è poi splode, sparghjendu in parechji frammenti.
  Medvedev, avè ghjucatu abbastanza, hà fattu un paru di ordini più. Hè ancu premiatu Novodvorskaya postumu cù a stella di l'Eroi di Russia. Hà urdinatu chì Oleg Rybachenko sia attribuitu tutti l'ordine è e medaglie chì a Russia hà. È prisintò l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu à Donald Trump. Dopu à quale Medvedev s'hè addurmintatu di novu... Nimu ùn l'hà ancu disturbatu.
  Dopu à una tale impresa, Alenka hà notevolmente animatu. Cusì hè a so squadra.
  Margarita hè stata a prima à piglià a parolla:
  - Finitemu u Giappone in mare è finimu li in terra !
  Alenka hà sustinutu calorosamente sta idea:
  - Di sicuru ! Perchè permette a morte di novi suldati russi!
  Natasha hà parlatu ancu:
  - Kuropatkin hè un cumandante troppu indecisu. Allora ùn hè micca un fattu chì ellu puderà vince, ancu tenendu in contu l'indebilitamentu di i Giapponesi durante l'assaltu à Port Arthur!
  Medvedev hà riassuntu di manera decisiva:
  - Attachemu ! Questa hè a nostra chance, è a chance di Russia !
  Dopu quì, u tank putente è ultra-modernu hà cuminciatu à spustà. Iè, u Giappone hà un ghjornu cattivu. È più di una volta maledicà u mumentu quandu li hè vinutu à luttà cù a Russia.
  U tank si move versu e truppe giapponesi. Alenka disse cun piacè:
  - Aghju avutu un sognu cusì maravigghiusu. Hè cum'è chì Natasha è eiu difendemu Ryazan da l'hordes di Batu Khan.
  Margarita s'amusò:
  - Eru in un sognu ?
  Alenka strinse a testa negativamente:
  - Innò! Ùn era micca solu quì !
  A zitella gemì di fastidiu:
  - Peccatu!
  Alenka a gambe nude rise e rimarcò:
  - Ùn ci pudia solu impedisce ! Ma Natasha è eiu eramu cusì cool!
  A zitella bionda dumandò sorpresa:
  - Eri cool ?
  Barefoot Alenka hà prontamente cunfirmatu:
  - Iè, assai bellu ! È aghju ancu cavalcatu un dragone !
  Natasha rise è rispose:
  - Eri assai bella nantu à u dragone !
  Alenka hà prontamente cunfirmatu:
  - Hè cum'è un conte di fata ! Induve ci sò dragoni, è elfi, è tuttu glamour!
  Margarita hà rispostu cù un sentimentu sinceru:
  - Sì assai bella ancu senza dragone ! Solu una fata, è un miraculu di miraculi !
  Alenka hà dettu cun fiducia:
  - Vinceraghju tutti ! Cù è senza dragoni !
  È u guerrieru mustrò u so pugnu.
  U primu tank russu attaccò i Giapponesi, chì stavanu vicinu à i mura di Port Arthur. Ci era ancu assai di elli. L'artiglieria hà cuminciatu à travaglià. In risposta, u cannone 152-mm di u formidable tank, è ancu ottu mitragliatrici letali, sparanu. È dinò u samurai hà cuminciatu à esse falciatu in centu cintunari.
  Mitragliatrici - "Dragons", una cosa assai letale. Cinquemila palle per minutu hè solu un tipu di bestia.
  I giapponesi cascò, trafitti, strappati in pezzi, cù u craniu sfracicatu. E so pance sbucciavanu è i so corpi saltavanu, sbulicati da i colpi stridenti di u focu.
  I conchiglie di frammentazione cù riempimentu cumulativu anu ancu esplutatu. Eranu eccellenti sia per sparà à l'infanteria sia per penetrà in u fondu di i navi.
  Quessi sò ragazze Terminator, è u prufissore hè un veru geniu. Allora accuminciaru à trilla i samurai.
  Alenka, a gambe nude, esclamò:
  - Ch'ellu sia glurificatu u spiritu russu !
  Natasha, pressu u buttone di joystick cù i so pedi nudi, hà mandatu una piovana di palle, è cuntinuò:
  - È u nostru zar, Nicholas II !
  Alenka, a piedi nudi, cuntinuò à mandà cunchiglia dopu cunchiglia. Ogni trè seconde un'arma letale volava fora. È e batterie giapponesi si sò silenziu. E suldati di pelle gialla murìu in gran numaru.
  Natasha, avendu falciatu parechji ranghi di samurai, sustene:
  - L'innu di a Patria canta in i nostri cori.
  Alenka a gambe nude, cuntinuendu à sputà cunchiglia cù riempimentu letale, è sò assai più putenti cà plastid, cuntinuò:
  "Ùn ci hè nimu più bellu chè ellu in tuttu l'universu".
  Natasha, sparendu senza pietà à i Giapponesi cù i so pedi nudi, aghjunse:
  - Stringhje più forte a mitragliatrice di u cavaliere.
  Barefoot Alenka, u naufragiu di u samurai, hà finitu:
  - Morte per a Russia data da Diu !
  E ragazze sò veramente cusì, super! Bellezze magnifiche. Li guardate è li ammirate. Ma per i Giapponesi, questu hè a morte pura. U tank marchjò attraversu e batterie. Ha eliminatu l'equipaggiu di i fucili. Hà fattu assai, assai prestu. Allora aghju caminatu per e trincee. Hà ancu falciatu parechji. Più precisamente, micca assai, ma quasi tutti. U sterminiu hè statu tutale. Quì, sicuru, tuttu hà travagliatu automaticamente. Hè cusì chì i Giapponesi sò stati distrutti.
  Alenka hà nutatu cù una risata, premendu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi di e so gambe abbronzate:
  - Semu più boia chè guerrieri !
  Natasha ridacchiò è accunsentì:
  - Libertà, geniu è gloria boia !
  È di novu spara in flussi. È sbatte u samurai cù forza salvatica.
  Margarita, chì hà ancu sparatu cù precisione cù i so pedi nudi, rimarcò raziunale:
  - Ci sarà menu omu omosessuali, è ci sarà una carenza d"omi in Giappone !
  Alenka, a gambe nude, sbottò a risa è sparò di novu:
  - Attenti à e donne ! Donne, attenti !
  Questu hè, veramente, u tipu di zitella chì cunchiglia, shrapnel, è qualsiasi balle rimbalzanu da ella. In ogni casu, a zitella hè un veru terminatore.
  Natasha hà pigliatu è cantò:
  - E legioni marchjanu,
  I so baionetti brillanu.
  Ci sò milioni daretu à noi
  O regimenti russi !
  Nimu ùn ferma
  Nimu ùn interromperà...
  A mossa apre novi,
  Volemu prestu !
  È torna piovi nantu à u nemicu. È ùn li lascia falà à un centu di un ampere.
  Alenka a piedi nudi, lanciando conchiglie con la monotonia di un picchio, sibilò, appena cantava in giro:
  - Unu, striker, dui striker, sbuccia.
  Natasha, sparendu, cunfirmò a canzone:
  - Un colpu, dui colpi, hè chjosu !
  Cool Alenka sustene energicamente:
  - Una volta un tavulu, duie tavule - un coffin hè custruitu.
  Natasha, a gambe nude, cuntinuendu à sparà è sbattendu u nemicu cù raffiche di mitragliatrice, sibilò:
  - Una pala, duie pale - si scava una fossa !
  È u guerrieru fece l'ochju cù i so ochji di zaffiro. Hè veramente un amore cusì.
  Alenka a gambe nude hà guardatu attentamente e pusizioni. U tank hà travagliatu rapidamente, è ùn ci era praticamente nunda di l'armata di u General Nogi. Sembra chì u cumandante stessu hè statu uccisu. Finimu l'ultimi giapponesi da l'armata d'assediu.
  Medvedev hà logicamente nutatu:
  - Eccu quantu hè ghjunta a tecnulugia ! Quattru omi anu tombu più di ottantacinque mila giapponesi in poche ore.
  Alenka mezza nuda, sorridendo male, rimarcò:
  - Ci vole à distrughje ancu u restu ! Lascià nimu daretu !
  Natasha cantava mentre sparava à l'ultimi mille samurai:
  - Innò, a muntagna ùn sarà micca d"oru, uccideremu prestu tutti i nemici di Rus" !
  Cool Margarita hà aghjustatu:
  - Innò, micca hemorroidi, sarete prestu un avversariu mortu !
  Dopu avè falciatu l'armata di u General Nogi, e ragazze di Terminator sò temporaneamente arrampicate da u tank è corsenu scalze à traversu a neve. Ebbè, hè digià invernu.
  Dighjà anu distruttu più di centu cinquanta mila infanterie. È più a flotta giapponese. Tuttavia, più di dui centu è cinquanta mila più giapponesi stanu contru à l'armata di u generale Kuropatkin.
  Medvedev esce da u so sonnu cù una testa di quercia. Camminatu un pocu. Allora aghju ghjucatu di novu nantu à l'urdinatore ... Star Wars hè grande ... Ma qualcosa ùn hà micca travagliatu ...
  Medvedev hà cuminciatu à ripiglià a nova strategia. Aghju vultatu nantu à u ghjocu storicu: Russia durante u tempu di Nicholas II. È a guerra cù u Giappone. Questa hè una guerra cusì crudele. Pudete implementà una strategia è scaccià e forze nantu à l'urdinatore.
  Medvedev hà ghjucatu à un livellu faciule, ma hà missu una iniezione da i Giapponesi è hà patitu pèrdite pesanti. Iè, hè necessariu di custruisce micca troppu attivamente. Reboot.
  È torna à ghjucà à sè stessu ... Cum'è turnò fora, in u locu di Kuropatkin, u presidente attore ùn brilla micca troppu... Tuttu u tempu ci sò qualchi glitches, sbagli.
  Medvedev poi vultò nantu à u cunsigliu militari, è e cose andavanu bè... È ellu stessu pigliò una siesta è s'ammucciava in a so sedia.
  A bella Alenka , spruzzandu i so pedi nudi, dumandò à Natasha:
  - Cumu ti senti, uccidendu tante persone ?
  A zitella bionda rispose sinceramente:
  - Ùn sapè! Sembra chì hè un ghjocu di computer ! Ùn senti micca rabbia, rabbia, o tanta gioia!
  Alenka, a gambe nude, ridacchiò di fastidio:
  - Questu hè a guerra !
  Nat Asha si torce in una capriola. I so tacchi rossi è tondi lampiani. In generale, hè una ragazza maravigliosa, capace di ottene assai senza assai sforzu. È s'ellu ùn lavemu micca, l'avemu ghjustu.
  E zitelle corse à traversu a neve. I so corpi sò assai espressivi. U pettu hè grande, i fianchi sò lussuosi, cum'è a croup di un cavallu, i musculi sò prominenti. Quessi sò i belli-eroi. Hanu u putere più veru femminile. Tanta grazia. E i gammi - boli di musculi chì si roteanu sottu à a pelle bronzata.
  Trè scouts giapponesi li scontranu.
  E zitelle fece capriole. E cumu si chjappà à i samurai in i menti cù i so tacchi nudi. È si sò veramente rottu a mascella. È li sbattevanu tutti i denti. Dopu, e zitelle cantavanu:
  - A grandezza di i Russi hè stata ricunnisciuta da i pianeti,
  Ci precipitemu cun fiducia in l'altitudine.
  Semu amati è apprezzati da tutte e nazioni di u mondu,
  A ghjente di tuttu u paese marchja versu u cumunismu !
  E di novu e bellezze sminticavanu cù l'ochji smeraldi. Sembranu cusì cummattenti. I guerrieri sò attivi. È di novu jogging.
  Alenka a gambe nude saltò. Ella girò a girandola in l'aria è nutò:
  - Semu cusì cool. Pudemu cunquistà u mondu sanu !
  Natasha ridacchiò è rispose:
  - Imperatrice di u pianeta Terra -
  Questu hè assai cool!
  È e duie ragazze si fecenu l'ochju. Dopu chì avemu precipitatu in daretu. In fatti, ogni ghjornu di guerra costa troppu per u tesoru di a Russia Tsarista. È hè ora di finisce rapidamente cù i Giapponesi.
  Medvedev salutò e ragazze cun un sorrisu radiante:
  - Ebbè, avete curritu in giru ?
  Alenka a gambe nude disse cun un sorrisu:
  - Corrimu è pronti à luttà !
  Natasha rimarcò aggressivamente:
  - Tuttaremu tutti !
  Medvedev agitò a manu è urdinò:
  - Allora, andemu !
  Alenka a gambe nude rise e rispose:
  - I nostri quattru sò i più morti di u mondu !
  Natasha s'oppone à questu, battendu u so pede nudu:
  - Micca in u mondu, ma in l'universu !
  È u tank putente, aggressivu è letale hà guidatu à tutte e vitezza. Più di dui centu cinquanta mila giapponesi sò avanti. Ma ci sò abbastanza cunchiglia per un miliardo di suldati !
  Ragazze, un prufessore è un studiente - questu hè una squadra chì sfracicà tutti è li torcerà in un cornu di ram. È u tank vola versu e truppe giapponesi. Il se précipite sur lui-même d'une manière menaçante. Ellu voli rompe tutti.
  Alenka a gambe nude cantava cun piacè:
  E distese di Russia - bella, cara,
  Induve sò e perle di a neve, i fiumi senza limiti di cristallu,
  È u suldatu russu è u generale sò unu.
  Santu hè u simbulu di u statu - l'aquila ortodoxa, u nostru rè!
  È avà u cisterna veloce hè veramente partitu. Volava cum'è un jet di caccia. È si truvò davanti à i Giapponesi. U cannone universale è i mitragliatrici di draghi cuminciaru à travaglià di novu. E zitelle si mettenu à l'affari assai ansiosi. Senza più preghjudiziu.
  Alenka hà sparatu u fucile cù i so pedi nudi, sbattò i giapponesi è cantò:
  - Gloria à a mo Rus', Stalin è Lenin, una sola famiglia !
  È u diavulu di i capelli rossi scintilla cù l'ochji smeraldi. È cumu si fotte u samurai. Ti innamurà.
  È Natasha ùn hè ancu inferitu. Sbatte i Giapponesi.
  È canta :
  - Ùn rallentate micca in i turni. U nostru destinu hè di vince, ragazze !
  U guerrieru era in piena fioritura. È cusì veloce, versendu u focu annantu à u nemicu.
  E punte nude appughjà u buttone di joystick.
  Alenka mezza nuda, sparendu, rimarcò:
  - Ci sò dui prublemi in Russia...
  Margarita l'interruppe quì:
  - S'ellu ci fussi dui !
  Alenka a gambe nude, sparendu, accunsentì cun piacè:
  - Iè, sì solu dui !
  Natasha, sparendu, mette centinaie di giapponesi, pigliò è cantò:
  - In dui, in dui inguerni. In dui, in dui surgenti !
  Alenka a gambe nude, sparando, aghjunse:
  - Tuttaraghju i giapponesi è tornu !
  Natasha ridacchiò è rispose:
  - Port Arthur hè nostru ! È ùn permetteremu à nimu di piglià a nostra Manciuria !
  È u guerrieru hà tornatu à batte u samurai. I Russi ùn perderanu micca à i Giapponesi. Questa prova una volta di più quantu hè invincibile a Russia!
  Alenka, a gambe nude, hà fracassatu a batteria è rughjò:
  - Rus' sarà famosu in i paesi è seculi più distanti !
  Natasha gracchia ancu:
  - È nisuna forza ci ferma !
  È hà distruttu un paru di milla altri samurai. Allora u cisterna avanzava è a cugliera cuntinuava.
  Margarita, fighjendu questu, hà spressu a so opinione:
  - Se a guerra hè vinta cusì brillanti, chì farà a Russia dopu ?
  Medvedev guardò e ragazze falciare in modo strepitoso i Giapponesi e suggerì:
  - Ci sarà una guerra, sia cù i tedeschi, sia cù i britannichi ! Ma in ogni casu, a battaglia cù a Terra di u Soli Rising ùn hè micca l'ultima !
  Alena, avendu fracassatu una altra batteria, disse:
  - Allora a daremu à i Tedeschi, bè, li daremu tantu ch"ellu ùn pare micca abbastanza !
  Natasha, u distruttore di samurai, aghjunse:
  - È Hitler ùn averà nimu da recrutà in a Wehrmacht !
  Alenka, pressendu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi, dichjarò aggressivamente:
  - Ma mi dispiace per l'ariani. Tanti belli bianchi sò morti !
  Natasha accunsentì à questu, annunziendu tristemente:
  - Iè, tanti boni sò morti ! È per chì ?
  A zitella hà culpitu u Giapponese è hà nutatu.
  - È i giapponesi sò una bona nazione, ma simu custretti à luttà cun elli ! Ancu s'ellu ùn hè micca troppu bonu!
  Margarita hà logicamente nutatu:
  - È l'animali ? Ùn si ammazzanu micca ? Ma l'omu hè solu un animale di u più altu ordine!
  Medvedev ghignò è si oppose:
  - L'omu, à u cuntrariu di l'animali, hà un'anima ! È a so ànima hè veramente unica è immortale! Allora, noi è l'animali simu un abissu tutale !
  Margarita s'opposa à questu:
  - È e scimmie ? Hanu ancu un altu livellu di intelligenza. Unu d'elli sà trè è mezzo mille parolle !
  U presidente in funzione hà rispostu:
  - Ma sò i nostri parenti !
  Alenka a gambe nude hà sparatu à i Giapponesi è cantò:
  - Sò una scimmia ! Ancu un omu!
  Natasha, falciando i samurai, gridò:
  - Un seculu ùn marchjà cù scimmie !
  U supertank cuntinuò à falà i Giapponesi. Perchè nò? Hè veramente una bestia pazza
  chì spara quaranta mila palle à u minutu. È a so armatura hè impenetrable à quasi ogni projectile. È micca solu u principiu di u XXmu seculu.
  Alenka a gambe nude, sparando, dichiarò aggressivamente:
  - U Tsar Nicholas hà fattu assai per a Russia, ma ùn era micca apprezzatu è sottovalutatu!
  Natasha, versendu u focu nantu à i Giapponesi, accunsentì:
  - Hè ghjustu ! U rè hè statu tombu. Anu custrettu u prete à alluntanassi da u tronu ! È chì hè diventatu megliu?
  Alenka a gambe nude hà sparatu da un cannone è aghjunse:
  - Hè ancu peghju ! È ancu di più vili sò ghjunti à u putere !
  Natasha ridacchiò, picchiò u Giapponese è disse:
  - Allora battemu per un avvene megliu ! È per a libertà di Russia!
  Alenka mezzu nuda, sparendu, disse:
  - Per u cambiamentu è a vittoria !
  Allora hà dimustratu u so pugnu. Hè una zitella chì pò fà questu. Allora ancu i samurai ùn puderanu micca sbarazzà. È e mitragliatrici funzionanu. Tutti falcianu è falcianu.
  In realtà sbuccianu in fila intera di cadaveri. È sguassate u spaziu assassinu.
  U generale Kuropatkin hè statu infurmatu chì qualcosa strana passava cù i Giapponesi. Tirò, splusioni, qualcunu li attaccò.
  . CAPITOLU No 9.
  Medvedev, dopu avè dormitu un pocu, ripigliò l'urdinatore. Ùn hà mancu rasatu. È dinò hà cuminciatu à ghjucà à u so modu.
  L'attaccu à u Giappone dopu à u codice rogue cù tanki è aerei. Cumpresu u megliu bomber di a Prima Guerra Munniali, Ilya Muromets. Chì s'hè dichjaratu assai forte. È hà culpitu u Giapponese cum'è un smack di gomma contr'à e mosche.
  È avanti à Tokyo ...
  Dmitry Medvedev, dopu avè cunquistatu u Giappone, si chjama l'imperatore Mikado.
  E poi novi guerre...
  Per esempiu, pudete ghjucà a storia alternativa. Lisandru II hà dettu à Bismarck in u 1875 chì i so diffirenzii cù a Francia eranu una materia interna trà a Germania è i Francesi. Bismarck hà pigliatu u cuntrollu è attaccò a Francia in u 1876. À u principiu, i Prussiani eranu furtunati è ghjunghjenu in Parigi. Ma dopu si rallentavanu. È a Gran Bretagna hè entrata in guerra... Tuttu saria statu bè, ma i britannichi detti battaglia à a Germania è sò stati scunfitti. Allora i Prussiani anu tiratu e so forze.
  A guerra in Occidente si trascinò. I francesi si difendevanu disperatamente. L'Inghilterra trasfirìu sempre più forze...
  Intantu, a Russia cunquistò Turchia è Istanbul. Gran Bretagna è Francia è Germania sò stati inghjulati in guerra. È l'imperu di u Tsar Alexander annessu assai terri, cumpresu l'Iraq, ghjunghjenu à l'Oceanu Indianu. È Palestina, è sbarca finu à l'Eggittu. È cusì e truppe russe, guidate da Skobelev, cunquistanu a Mecca, Medina è altre cità di l' Arabia Saudita.
  È a parti miridiunali di l'Imperu Russu hè statu furmatu. È Lisandru II divintò un gran rè. È a guerra trà a Germania contr'à a Francia è a Gran Bretagna durò dece anni.
  È hè finitu in un sorte praticu.
  Lisandru II hà rignatu finu à u 1887 è divintò vittima di un attentatu d'assassiniu realizatu sottu a guida di Alexander Ulyanov, u fratellu di Lenin. U so regnu gloriosu, sottu à quale a Russia hà custruitu assai strade, cunquistò assai terri, è liberò i paisani, finì.
  Questa alternativa era cumu si ghjucava u ghjocu. Lisandru Terzu, inseme cù u cumandante Skobelev, cunquistò l'Iran è u Pakistan. Ma hè ancu mortu - un capu brillanti. Sutta Nicholas II, a Russia hà fattu una guerra cù u Giappone chì hà digià una flotta in l'Oceanu Indianu, chì ghjunse à l'aiutu di u Pacificu abbastanza rapidamente. I Russi anu scunfittu u samurai relativamente rapidamente, è avianu assai più forza in terra è in acqua.
  Inoltre, l'armata russa era cumandata da u brillanti Ministru di Difesa Skobelev. È a Russia ùn solu hà vintu, ma ancu hà sappiutu cunquistà u Giappone. Inoltre, i Stati Uniti ùn s'eranu ancu avventurati fora di l'Emisferu Occidentale, è a Gran Bretagna ùn era micca cusì forte. Inoltre, a Russia era in una alleanza cù a Germania. L'ultime hè stata daretu à a Gran Bretagna è a Francia in a lotta per l'Africa. A Russia Tsarista, dopu à l'annessione di u Giappone è di parte di a Cina, hè diventata ancu più forte. A strada Delhi-Mosca hè stata custruita.
  Comu vistu da questu, i piani di a Russia Tsarista per l'espansione in l'India è a Cina sò stati implementati cù successu. U Tsar Nicholas II hà sceltu u latu di a Germania durante a Prima Guerra Munniali. I tedeschi anu scunfittu a Francia è occupanu u Belgio, l'Olanda, u Danimarca è a Norvegia. A Russia hà pigliatu l'Eggittu, a maiò parte di l'Africa è l'Indocina. È ancu i pussedimenti Pacificu di Gran Bretagna. È ancu sbarcatu in Australia. È a so Australia hè stata catturata.
  Dopu chì a guerra finisci cù u sbarcu è l'occupazione di Gran Bretagna. A Prima Guerra Munniali hè finita. Ma paria à Kaiser Wilhelm chì a Russia avia digià cunquistatu troppu terra, è senza veramente pruvà. È hà sunniatu di vindetta. A Russia hà cunquistatu vasti spazii - l'Australia, tutta l'Asia, a maiò parte di l'Africa, i tedeschi ùn anu micca muzzicatu tantu, è ancu più da u Portugallu è a Spagna chì anu occupatu. L'Austria-Ungheria hà guadagnatu u cuntrollu di l'Italia è a Libia. A Russia hà pigliatu circa trè quarti di l'Africa, è poi occupò l'Etiopia un pocu dopu. I tedeschi anu sappiutu taglià u Maroccu.
  Naturalmente, questu ùn era micca abbastanza per a Germania. Ancu s'ellu hà pigliatu a Francia, u Belgio, l'Olanda è a Norvegia, è a Russia sottumette a Svezia.
  I priparazioni di Wilhelm cuminciaru per una nova guerra cù a Russia. A crisa di u 1929 aggrava a situazione. L'Austria-Ungheria è a Germania cuntrullavanu quasi tutta l'Europa. È parte di l'Africa... È Gran Bretagna. Ma ci era ancu i Stati Uniti è u Canada. Guglielmu è Nicholas II ùn avianu ancu decisu di andà in guerra l'un cù l'altru. Inoltre, a Russia menu di tutti vulia cummattiri, digerindu vasti territorii. Per accelerà a so assimilazione, u Tsar Nicholas II hà ancu permessu à i Russi di avè quattru mòglie. Ciò chì hè statu cunsacratu à u VIII Cunsigliu Ecumenicu.
  Una decisione simili hè stata fatta in u 1925. È in u 1926, Nicholas II pigliò un altru mòglia. Cum'è hè risultatu, a decisione ùn era micca stupidu. In u 1929, l'imperatore avia una altra figliola. È u 25 di nuvembre di u 1932 hè natu infine un figliolu sanu. Nicholas u sicondu u chjamò Petru. In onore di Petru Magnu.
  È in u 1933, u 15 di maghju, principia una nova guerra. A Germania hà dichjaratu guerra à u Canada. Cum'è un duminiu di Gran Bretagna. Dui mesi dopu, i Stati Uniti, guidati da Roosevelt, malgradu a crisa ecunomica, intrinu in a guerra cù a Germania. Ùn vulianu micca rinunzià à u Canada.
  Digià di mezza età, ma aggressivu, Wilhelm prima pruvò à luttà solu, senza dumandà l'aiutu russo. Il s'attendait à tout faire lui-même. Ma ùn hè micca cusì faciule cunquistà un territoriu separatu da un oceanu. Inoltre, i Stati Uniti custruìu rapidamente tanki è un esercitu. È si furmò regimenti... A guerra durò un annu sanu senza assai successu pè i tedeschi. Chì solu riesciutu à catturà l'Islanda è a Groenlandia. Ma in u Canada ùn anu pussutu piglià un capu.
  Guglielmu si vultò versu u Tsar Nicholas II: "Aiutatemi, cullega". Tu sì u mo cuginu è u mo fratellu. Nicholas II stessu avia piani per l'Alaska è u Canada. Ebbè, aghju decisu chì ùn sò micca i dii chì sculptanu vasi. E pigliò, è u 25 di ghjugnu di u 1934, dichjarò a guerra à i Stati Uniti è u Canada. E so truppe si trasfirìu in Alaska, in u territoriu americanu.
  À questu tempu, a ferrovia di Chukotka era digià stata custruita, è e truppe russe avanzavanu bè. Da u so latu era una superiorità numerica è i migliori tanki in u mondu, sia ligeri, pisanti è mediu.
  Allora l'America avia da trattà cù forze ineguali.
  E Nicholas II, cum'è avemu vistu, hè veramente nantu à un cavallu biancu. È una vittoria dopu à l'altru. E truppe russe marchjanu in Alaska. È piglianu cità dopu cità, paese dopu paese.
  I tedeschi cercanu di sbarcà in Cuba. A guerra cresce. Kaiser Wilhelm scrive à Nicola II:
  - I Russi è eiu sò stati è seremu sempre uniti. È ùn ci literemu mai. Allora chì l'America sia finita.
  A causa di e cumunicazioni allargate, u prugressu era un pocu più lento di ciò chì era previstu. Ma e truppe zariste russe anu pigliatu tuttu l'Alaska in cinque mesi di cumbattimentu è intrinu in Canada.
  Roosevelt offri ancu a pace à a Russia, prumittendu di rinunzià l'Alaska, ma era troppu tardi. A guerra cuntinuò cù l'abbandunamentu salvaticu.
  In l'invernu di u 1935, malgradu e cundizioni climatichi difficili, e truppe russe ghjunghjenu à e fruntiere di i Stati Uniti in u nordu. A lotta cuntinuò in a primavera... E truppe russe anu realizatu una operazione dopu à l'altru, è à a fine di lugliu anu pigliatu quasi tuttu u Canada. È in Aostu circundavanu Filadelfia.
  I Stati Uniti si trovanu in una situazione assai difficiule. Ma si battevanu dispiratamente... Eppuru, à a fine di u 1935, più di un terzu di u tarritoriu americanu era digià statu catturatu. È in l'inguernu, i successi zaristi eranu ancu più grande... À u principiu di marzu di u 1936, si avvicinavanu à Washington è New York.
  È d'aprile, e duie cità sò state pigliate... A guerra cuntinuò finu à l'aostu finu à chì tuttu u territoriu di i Stati Uniti fù occupatu.
  Dopu hè vinutu l'offensiva in Messico, è cusì, in tuttu u territoriu.
  Guglielmu prupone à Nicholas II di compie a divisione di u mondu sanu. Nicholas II accunsentì.
  Duranti u 1937, tutta l'America Latina fù captu da e truppe russe. Cusì, Nicholas II compie a divisione di u mondu cù i tedeschi. È ùn ci resta chè trè imperi: u più grande: russu, poi tedescu, è ancu più in Austria-Ungheria.
  A Russia diventò cusì l'egemone mundiale, ma... Nicolau II hè sempre un grande zar, ma un murtale. Mortu in Aostu 1939. È l'anzianu Wilhelm attaccò a Russia l'1 di settembre di u 1939. Dicisu di prufittà di u fattu chì Petru Quartu era sempre un zitellu, mancu sette anni. È hà decisu chì mentre i regenti guvernanu a Russia, era megliu per sbattà. Dui ghjorni dopu, l'Austria-Ungheria entra ancu in a guerra. Tutti i paesi di u mondu sò stati attirati in cunfrontu. L'ultima guerra in a storia di u pianeta Terra hà cuminciatu.
  L'armata zarista ùn avia uguali in quantu à u numeru è a qualità di l'armi. I tanki è l'aviò russi sò sempre i migliori in u mondu.
  È e battaglie anu dimustratu questu. Cusì sò novi cumandanti talentu.
  Ma l'Austria-Ungheria s'hè fattu u ligame debule da u principiu. È hà persu quasi da i primi ghjorni. L'armata zarista hà scunfittu l'Austriachi, pigliò Lvov, è dopu Peremyl. Solu sguassendu una parte di e so forze da a Pulonia, i Tedeschi salvavanu l'Austriaci da a scunfitta cumpleta. Ma ancu questu era di pocu utilità. U tentativu di piglià Varsavia da l'esercitu di u Kaiser falliu in disgrazia. È e truppe russe l'hanu spintu cù forza più di dui centu chilometri.
  I tedeschi firmavanu e truppe russe cun grande difficultà. Tuttu l'inguernu passava in battaglie. In a primavera e battaglie eranu ancu in piena. E truppe russe anu pigliatu gradualmente l'iniziativa. Anu avutu parechje volte di più suldati, è per quessa, à l'estiu, sò stati capaci di purtari i tedeschi tantu in scontri mutuali chì cuminciaru à rende. À u listessu tempu, principia una offensiva contru l'Austria-Ungheria. In u vaghjimu Budapest era circundatu. Inoltre, l'esercitu tsarist hà pigliatu i pussidimenti tedeschi in Canada. È in l'inguernu di u 1940-1941, l'armata zarista hà tagliatu a Prussia orientale. È d'aprile 1941 ghjunse à l'Oder.
  A pusizioni di i tedeschi divintò assai difficiule. In u maghju di u 1941, Vienna cascò. È durante l'estiu, i Russi ghjunghjenu à l'Alpi è liberanu Venezia. Avemu intrutu in e regioni miridiunali di Germania.
  È in u vaghjimu, infine anu captu l'Italia. L'offensiva invernale contr'à Berlinu finì cù a so cattura u 30 di ghjennaghju di u 1942. Dopu à quale a resistenza di i tedeschi, chì avianu digià persu tutti i so pussidimentu in Africa, debilitatu. I Russi ghjunghjenu à u Renu d'aprili. Dopu quì, u 22 d'aprile, i resti di e forze tedesche capitulavanu.
  Cusì finì l'ultima guerra in u pianeta Terra. Finì cù a vittoria è u successu di a Russia Tsarist.
  Dopu hè stata a cunquista di u spaziu. Torna in u 1936, u primu omu Russu volò in u spaziu. Volava intornu à u pianeta Terra. È in u 1945, u 9 di maghju, i Russi sbarcanu nantu à a luna.
  Volavanu à Marte in u 1967. À Venus in u 1969. À Mercury in u 1972. È nantu à i satelliti di Jupiter in u 1973. L'omu hè sbarcatu annantu à u pianeta più luntanu Plutone digià in 1980. È in u 2003, u primu volu fora di u sistema sulari in a storia umana hà fattu. A nave russa volò à Alaf Centauri è vultò in 2018.
  Da u 2020, a Russia hè sempre guvernata da Petru Quartu, chì, grazia à i rializazioni di a medicina muderna, ùn hè micca un vechju. Petru Quartu regneghja dapoi ottantun anni è u so regnu hè u più longu in a storia di u mondu. Induve e date precise di u regnu sò cunnisciute, sicuru.
  Ebbè, per avà, tuttu hè calmu in u mondu, cum'è sempre. È ancu un pocu noioso... A ghjente hà una bona vita. True, ci sò prublemi cù l'overpopulation. Ma e restrizioni di nascita sò digià introdutte quì.
  L'ortodossia hà mudernizatu. I preti eranu rasati è vestiti in uniformi cù spalla.
  U sviluppu di a tecnulugia hà creatu un tamantu disoccupazione. Ma stu prublema hè ancu risolta. L'Hypernet hà sviluppatu.
  A ricerca hè in corso, è i navi spaziali capaci di muvimenti più veloce di a velocità di a luce sò digià creatu. Iè, bonu per a Russia Tsarist è u mondu sanu sottu u regnu di i Romanov. Questa dinastia più gloriosa in a storia di l'umanità.
  Babbu Tsar Nicholas. Custruite un paradisu nantu à u pianeta Terra!
  Dmitry Medvedev dismissu a strategia. Hà cunquistatu u mondu sanu per i zari russi. Dimustra u so pensamentu strategicu. Hà ottenutu un gran successu è si adurmintò di novu, vistutu è sunniatu cum'è prima.
  Kuropatkin hà dettu:
  - Calmu ! Solu pace !
  U generale Linevich hà nutatu cun alarme:
  - Eccellenza, forse pudemu chjappà avà ?
  L'aiutante generale Kuropatkin hà dettu:
  - Innò! Di sicuru micca ! Puderia esse una trappula giapponese !
  U generale Linevich rimarcò timidamente:
  - Questa hè a nostra chance di vince infine sta guerra !
  Kuropatkin hà dichjaratu cù una voce tremula:
  - Pacienza, pacienza è più pacienza !
  Linevich s'oppone più in furia:
  - Ma Alexander Suvorov hà dettu: un mumentu dà vittoria!
  Kuropatkin mormorò asciutto:
  - Socu u cumandante quì ! È avemu prima di tuttu priservà l'esercitu. È in generale, u Giappone sarà prestu prestu in furia !
  Linevich hà suggeritu:
  - Forse duvemu almenu fà una ricunniscenza ?
  Kuropatkin accettò a riluttanza:
  - Questu hè pussibule, fate solu attentu !
  Linevich ringhiò aggressivamente:
  - In nome di u Tsar è di a Patria !
  Intantu, u supertank sguassava i Giapponesi. Li sbattu, li spara in vari modi.
  Alenka, a gambe nude, sparendu senza pietà, dumandò à u presidente in funzione:
  - Hè a nostra ultima operazione ?
  Medvedev dumandò cun un sorrisu:
  - Perchè pensate cusì ?
  A bestia à i capelli rossi rimarcò :
  - I Giapponesi ùn anu più grandi formazioni !
  Nailing è sparà u samurai, Natasha hà ancu accunsentutu:
  - Ma, in fatti, u Giappone ùn hà nunda d'altru per luttà !
  Medvedev hà rispostu cù un sguardu un pocu incertu:
  - U Giappone pò riunisce più truppe novi è cumprà novi navi da l'America è a Gran Bretagna. Allora, affruntàmu, a guerra ùn hè ancu finita !
  Alenka mezzu nuda, sparendu à u samurai, rimarcò:
  - E se a Russia offre a pace à u Giappone in termini moderati ? Piglieremu solu a cresta di Kuril, è tuttu u restu ferma cum'è prima di a guerra?
  U presidente in carica accunsentì:
  - In stu casu, assai prubabilmente ci sarà a pace !
  Margarita rimarcò furiosamente:
  - S'ellu ùn era micca per a rivoluzione, i giapponesi sò sempre stati scunfitti. Ùn andaranu da nudda parte !
  Natasha a gambe nude, versendu u focu annantu à u samurai, accunsentì prontamente:
  - Di sicuru ! Ùn andaranu da nudda parte !
  Cool Alenka, strappandu i giapponesi cù cunchiglia, suggerì:
  - Capturemu u Mikado !
  Natasha saltò aggressivamente:
  - Catturà u Mikado ? Ebbè, interessante!
  Margarita rimarcò cù un surrisu:
  - Ùn saria micca troppu ?
  Medvedev hà ancu espressu dubbii:
  - Ùn hè micca troppu ? Dopu tuttu, hè una cosa per difende u so propiu, è un altru per interferiscenu cù u Giappone, chì, affruntàmu, ùn hè ancu micca cumbattimentu nantu à i terreni russi originali!
  Alenka a gambe nude sibilò, sbattendo di nuovo i Giapponesi con conchiglie:
  - Vale a pena di vede cusì misericordia ?
  Natasha, premendo i pulsanti del joystick con le punte nude, annuì:
  - Da veru, perchè avemu bisognu di questu ? Pudemu ancu catturà u Mikado !
  Margarita riria :
  - Sò nantu à tè cum'è in guerra ! È in guerra, cum'è nantu à tè !
  Medvedev rispose severamente:
  - Ci vole à sapè quandu piantà ! Ùn simu micca persone casuali! Semu quelli chì cambianu a storia seriamente è cuscente ! Cusì avete bisognu di dimustrà u sentimentu, cumprese e misure!
  Alenka a gambe nude sparò e cantava:
  - Eh, misura, misura ! Quantu colera ci hè !
  U supertank era attivu. Più di centu vinticinque mila giapponesi sò digià stati distrutti. A mità manca.
  Natasha cantò cun un sorrisu:
  - Distrughjeremu tuttu u mondu di a viulenza,
  Finu à a terra è dopu
  Custruiremu un novu mondu frescu,
  Allora chì i prublemi è i prublemi ùn esistenu micca in questu!
  Alenka a gambe nude, sparendu un focu assai letale, sibilò:
  - Per un rè bonu è ghjustu !
  Margarita suggéra :
  - O forse piglieremu un paru di barili di sake di trofeu ?
  Alenka, a gambe nude, fece un sorriso velenoso:
  - Chì, vulete beie ?
  Margarita strinse a testa negativamente:
  - L'atleti ùn beie !
  Alenka, a gambe nude, avendu sputatu un'altra batteria, ridacchiò:
  - Da picculi piatti !
  Natasha hà suggeritu:
  - Bevemu a birra di palma. Hè più sana !
  È hà abbattutu più giapponese.
  Medvedev hà rispostu:
  - Affari prima, divertente dopu !
  U presidente in carica ùn deve micca sapè questu? Ùn era micca sempre occupatu è occupatu ?
  Iè, unu di i primi decreti di u presidente attore Medvedev era di aumentà i salarii di i diputati di a Duma di Statu trè volte. È i diputati ? Anu postponatu l'elezzioni presidenziale. Cusì, Medvedev hà servitu cum'è presidente in Russia per un bellu pezzu.
  È questu hè ancu diventatu una situazione unica. Quandu u capu di statu faci u so duveri per tantu tempu. Ma u cambiamentu ùn vene micca. Più precisamente, tuttu hà cambiatu sottu Medvedev per u peghju. Cum'è a furtuna, chì hà amatu tantu Putin, hà decisu di vindicà u so successore. Chì ci hè di male !
  U tank T-95 mudernizatu hà cuntinuatu à sterminà i samurai in progressione geomètrica. Sta macchina hà dimustratu a so efficacità. È a forza negativa di a furia di multiplicazione quasi-materia.
  Alenka, mezzu nuda, sparendu à i Giapponesi, rimarcò logicamente:
  - Eppuru, questu ùn hè micca cumplettamente currettu. Ci hè chì ùn pudemu micca fà nunda senza superweapons!
  Natasha a gambe nude rispose in furia:
  - Certi putenzi supiriori impediscenu à a Russia di vince a guerra cù u Giappone. Ma una cosa bona hè stata pianificata, l'evangelizazione di a Cina. È ùn hè micca fattu troppu bellu!
  Margarita hà fattu a quistione ovvia:
  - E allora Diu ? Perchè ùn hà micca aiutatu l'Ortodossia?
  Alenka quasi nuda, mandendu cunchiglia dopu cunchiglia, hà nutatu:
  - Eccu! In fatti, permette à i Giapponesi di vince nantu à u paese Ortodossu. Questu hè veramente un tali tradimentu di a fede russa!
  Natasha, versendu u focu nantu à i giapponesi, rimarcò in furia:
  - A religione imperiale ùn deve esse pacifista. Hè pussibule di diventà un gran paese s'è tù campà da u cumandamentu : s'ellu ti battenu à a guancia diritta, gira a manca !
  Cool Alenka accunsentì prontamente cun questu, sfracicà i Giapponesi:
  - Di sicuru ! Ùn avemu micca bisognu di pacifismu ! Amate u vostru nemicu! Hè questu un cumandamentu?
  Margarita cantava cun entusiasmu:
  Qualchidunu chì hè umanu hè natu guerrieru,
  Allora hè accadutu - u gorilla hà pigliatu a petra.
  Quandu u vivu hè cundannatu à luttà,
  È u focu brusgia in u core !
  
  U zitellu vede una mitragliatrice in i so sogni,
  Preferisce un tank à una limusina.
  Quale vole turnà un centesimu in un nichel -
  Da a nascita capisce chì u putere regula !
  Esclamò Natasha, versendu u focu annantu à i giapponesi cù a furia di un vulcanu bolle:
  - Iè, autumàticu ! È a forza hè a cosa principal! Avemu da vince !
  Alenka, a gambe nude, sibilò di frenesia e di rabbia, sconfiggendo i Giapponesi:
  - Sò ciò chì hè natu per vince ! È nunda di menu. A nostra vittoria serà a nostra !
  Natasha accunsentì, pressendu i dita nudi di e so gambe musculose nantu à i buttoni di u joystick:
  - Serà megliu cusì ! Avemu guvernatu è guverneremu sempre ! Vogliu dì, Russia!
  Alenka a piedi nudi , sconfiggendo i Giapponesi, strillava:
  - Ùn mentiraghju micca, vogliu guvernà ! Ma micca solu una macchina arrugginita, ma un imperu sanu!
  È a zitella hà digià spazzatu l'ultima batteria di a Terra di u Soli Rising. Hè una tale bellezza chì deve esse un campionu mundiale. È mai cede à a debulezza è a timidezza.
  Natasha, sparando, mormorò:
  - Diventaraghju una regina ! O, megliu, l'imperatrice !
  Alenka a gambe nude continuò:
  - E a guerra, è a guerra, hè una cattiva donna è una cagna ! Ma produce bei picciotti, dice - uccide u coddu in tè!
  Margarita annuì in accordu:
  - Hè vera, ammazza u coddu in sè stessu ! Pensu chì si Nicholas II abdicò u tronu, ùn era micca per via di codardia !
  Alenka, mezza nuda, hà dettu decisamente:
  - Avà ùn rinuncerà micca ! Rinforzeremu u tronu reale in modu chì stà per seculi!
  Natasha esclamò:
  - Siate un grande Tsar Nicholas II ! Vi sustenemu ! Ùn ci sarà micca rivoluzione - ci sarà a Gran Russia!
  Infine, i guerrieri finiscinu cù l'esterminazione di l'armata di a Terra di u Rising Sun. Più di dui centu cinquanta mila suldati è ufficiali sò stati ammazzati. Cusì, quasi tutte e forze di terra di u Giappone sò state distrutte. Cum'è a marina hà cessatu di esiste.
  Alenka a gambe nude rimarcò cun un sorrisu:
  - Ne valìa a pena ? Allora, vulia dì freak out? Senza resistà troppu longu, l'esercitu hà sappiutu scunfighja a Russia !
  Natasha hà dettu cun fiducia:
  - A Russia hà persu solu per via di a quinta colonna. Altrimenti, avariamu vintu quantunque !
  Margarita hà dumandatu à u presidente in funzione:
  - Chì avemu da fà ? Vulteremu o cuntinuemu ?
  Medvedev, chì perde u putere, accende l'urdinatore è disse:
  - Avà avemu da esse datu una previsione di u sviluppu ulteriore di a Russia Tsarist. Se tuttu va bè, torneremu.
  Si sentia una voce femina piacevule ;
  Dopu à a distruzzione cumpleta di e forze di terra è di a marina giapponese, u Mikado offre a pace. I Stati Uniti è Gran Bretagna accunsenu à agisce cum'è mediatori.
  E cundizioni eranu favurevuli à a Russia. U paese hà ricevutu a cresta Kuril è Taiwan.
  Cum'è u cuntrollu di Manchuria, Corea, Mongolia. Inoltre, u Giappone hà ancu pagatu una indemnità di dui centu cinquanta milioni di rubli russi d'oru.
  L'autorità di u Tsar Nicholas II hà crisciutu, è ci era un decadenza di u sentimentu rivoluzionariu. U paese hà iniziatu una rapida ripresa economica. Zheltorossiya s'arrizzò. Una parte di a Cina diventò vuluntariamente parte di a Russia, è ancu a Corea è a Mongolia. L'Imperu Tsarist hè diventatu più grande è a so pupulazione hà crisciutu. A crescita ecunomica hà cuminciatu prima di a storia reale è era più forte.
  Ùn ci era micca Duma di Statu, è u guvernu tsarist puderia preparà megliu per a Prima Guerra Munniali. I primi tanki di luce in u mondu "Luna"-2 in a pruduzzioni di massa è i bombardieri di quattru mutori "Ilya Muromets" è "Svyatogor" apparsu in Russia. A Prima Guerra Munniali cuminciò in ogni modu, ma era più successu per a Russia.
  Dapoi u rè avia una pupulazione, ecunumia è armata più grande. È a pusizione interna hè più forte. Ùn ci hè micca una Duma di Statu - un focu di rivolta è di colpu militare.
  Cù diversi successi, ma, in generale, nantu à l'iniziativa di a Russia è a vittoria di a maiò parte di e battaglie, a guerra finisci u 7 di nuvembre di u 1915 cù a rendizione di a Germania. L'Austria-Ungheria hà colapsatu è hè stata divisa. Galizia è Bucovina diventenu pruvince russe. Cracovia è e terri circundante entranu in u Regnu di Pulonia, cum'è Poznan, Danzig è una parte di Prussia orientale. E Klaipeda s'unì à a pruvincia baltica. Emerge a Cecoslovacchia - un regnu in Russia.
  A Romania hà annessu a Transilvania. L'Ungheria divintò un regnu indipendente, ma sottu u patronu di Russia, è u Tsar Nicholas cum'è co-regnu. L'Austria hè diventata un paese assai chjucu. A Iugoslavia hè ghjunta, ancu sottu u patronu di a Russia è sottu à u co-regnu Nicolau II.
  Türkiye hè sparitu da a mappa pulitica di u mondu. L'Iraq è a Palestina sò diventati parti di a Gran Bretagna, a Siria hè diventata parte di a Francia, l'Asia Minore è Istanbul sò diventate pruvince russe. Cusì, a Russia hà tornatu cresce u so territoriu. Ma ùn hè micca finitu quì. Allora a Peninsula Saudita hè stata cunquistata cù i Francesi è i Britannichi. E poi a Russia è a Gran Bretagna divisu l'Iran è l'Afghanistan. U nordu è u centru diventenu pruvince russe, è u sudu una culunia britannica.
  U mondu paria esse diventatu stabile. A guerra cuntinuò solu in Cina. Ma in u 1929, una seria crisa ecunomica scoppiò, purtendu à a Grande Depressione.
  I sentimenti rivoluzionari eranu crescenu di novu in Russia. I grevi è e proteste sò scoppiati. Ma a crisa ùn hè micca troppu severa. Inoltre, in u 1931, a guerra cù u Giappone scoppiu di novu.
  U samurai vulia vendetta. Ma sta volta l'armata russa era più forte in tutti i rispetti. È l'Ammiragliu Kolchak hè un cumandante navali brillanti.
  U Giappone ùn hè micca solu scunfittu, ma ancu catturatu. U Tsar Nicholas II hè statu incurunatu ufficialmente l'imperatore Mikado di u Giappone in u frivaru di u 1932. Cusì, a Russia hà sviluppatu ancu più. È hà annessu quasi tutta a Cina.
  In quantu à a pupulazione è u territoriu, a Russia ùn avia micca uguali. Inoltre, l'Imperu Britannicu s'hè debilitatu. Hitler hè ghjuntu à u putere in Germania in u 1933, ma chì puderia fà contru à a Russia? Ùn face nunda. U Tsar Nicholas II morse in u 1937, dopu avè avutu un regnu assai successu, u sicondu più longu dopu Ivan u Terrible. È cun cunquiste record in termini di zona è populazione.
  Tuttavia, micca tuttu hà travagliatu per u rè in a so vita persunale. L'eredi Alexei hè mortu ghjovanu. A causa di un matrimoniu ineguali, u fratellu minore Mikhail hè statu privatu di u dirittu à u tronu di Russia.
  A corona fù ereditata da Kirill Romanov, chì hè mortu in u 1938 senza campà ancu un annu. È u so figliolu Vladimir u Terzu divintò u novu rè. Hè statu incurunatu, è u monarca hà regnu felice per sempre finu à u 1992. È a Russia hà pigliatu prima e culunie da Francia è Gran Bretagna, cù a Germania. Allora cunquistò a Germania. È tandu u mondu sanu. In cortu, u novu Tsar George u Primu divintò l'imperatore mundiale in u 1992.
  Medvedev hà finitu a rivista è disse:
  - Pari, basta à issu universu ! Avemu da vultà !
  È tutti quattru gridavanu :
  - Gloria à u Tsar Nicholas II !
  . EPILOGUE INTERMEDIA
  Medvedev si svegliò da una chjama ... Hè statu infurmatu chì l'inaugurazione di Zelensky cum'è presidente di Russia è Ucraina era digià in corso. È chì, dicenu, hè u tempu per Dmitry Anatolyevich di lascià l'uffiziu.
  Medvedev a riluttante cumpiendu. Prima di abbandunà, aghju rasatu è pigliate un bagnu.
  Allora abbandunò l'uffiziu. Hè statu pigliatu in un veiculu speciale. In a strada, anu dettu chì u megliu per Medvedev vola à l'Isule Canarie per riposu quì.
  È Zelensky hà fattu un altru spettaculu di a so inaugurazione. Cum'è di solitu, culuritu cù focu d'artificiu è salti. U ghjornu di l'inaugurazione, Vitali Klitschko hà battutu cù Michael Tyson in u stadiu in Kiev. U famosu pugile americanu accunsentì à a lotta per via di prublemi di soldi. Klitschko hà duminatu tutti i dodici round, ma diplomaticamenti ùn hà micca scunfittu Tyson.
  Formalmente, una di e versioni minori di u campionu mundiale hè stata ghjucata.
  Dopu à quale Vitali Klitschko hè stata premiata una cintura di diamanti.
  Vladimir Zelensky hà ricevutu felicitazione da tutti i paesi di u mondu - cumpresa a Cina. Inoltre, in l'Imperu Celestial, i disordini populari si intensificanu. L'omu ùn campa micca solu di pane. A ghjente vulia a demucrazia è a libertà. U despotismu di u Partitu Cumunista Cinese era stancu; tutti vulianu libertà.
  Zelensky hè diventatu solu un tali simbulu. Un simbulu di forza demucratica, dopu a caduta di a dittatura di i servizii sicreti sottu Putin.
  Zelensky hà parlatu assai di i cambiamenti, l'ecunumia è i novi rializazioni. Ci hè digià statu un cuncorsu per u postu di primu ministru in Russia. Ci era parechji milla candidati. U prucessu di selezzione era assai intensu. È pareva grande.
  Finu a ora tuttu andava abbastanza bè. Zelensky hà ancu fattu una capriola à a so inaugurazione. Aviu applausi. Dopu hà dimustratu a so cunniscenza di lingue straniere. Hà agitu assai attivamente è briskly.
  Finalmente, Zelensky hà pigliatu è hà fattu un paru di discorsi più.
  In più, dopu à l'inaugurazione, e decisioni di u persunale anu seguitu. Tanti cambiamenti è facce novi in u guvernu.
  Ci era una vera selezzione di "commissari di ferru". Una rivoluzione di u persunale era in Russia.
  Zelensky hà publicatu assai decreti in i primi ghjorni. Permette a vendita di alcolu di notte è in i punti di viaghju. Intruduce novi tassi nantu à i ricchi. Il a levé l'immunité des députés et des juges. A pruduzzione aumentata. Intruduce tariffi nantu à u cummerciu cù a Cina.
  Un referendum nantu à l'unificazione cù a Russia hè statu fattu in Bielorussia. È questu hè ancu andatu à u creditu di Zelensky. A maiò parte di i Bielorussi sustenevanu l'unificazione cù a Russia.
  Zelensky s'hè lagnatu chì Medvedev hà risuscitatu i parchetti troppu, ma hà prumessu chì l'inflazione calmà. È ùn succede nunda di male.
  Infatti, a crescita di i prezzi si ferma prestu. È l'ecunumia russa hà cuminciatu à cresce. È in u Caucasu, l'azzioni militanti sò in qualchì manera morse. Hè diventatu assai più calmu.
  Zelensky infine prupone una candidatura per u postu di Primu Ministru di Russia. Idda addivintau trenta-dui anni Doctor of Sciences Alexey Bolshakov. Hà vintu u cuncorsu assai cunfidendu. È divintò primu ministru, u più ghjovanu in a storia russa.
  Medvedev volò à l'Isule Canarie in vacanze, è hà ricivutu a pensione di l'anzianu presidente, solu per piacè. Finu a ora ùn hà micca avutu prublemi. Ma Shoigu hè statu arrestatu è accusatu di pruvà un colpu. Chì vulia ?
  D"altre suluzioni ci n"eranu ancu assai... In America hà vintu una demucratica di quarant"anni. Cusì, u guvernu hà cambiatu. È una donna è u più ghjovanu candidatu in a storia di i Stati Uniti hè ghjuntu à u putere. L'era di Trump hè finita. Ma l'amicizia cù a Russia hè appena cuminciata à fiurisce. Naturalmente, contr'à a Cina dittatoriale, i Stati Uniti è u novu Imperu Russu eranu avà amici.
  Zelensky hà ancu fattu un referendum è hà introduttu un nome diversu: invece, Russia - Kievan Rus. Chì hà ancu parlatu volumi. Bielorussia si unì à a federazione. È principia a rinascita di l'imperu... À una basa demucratica.
  A nova donna presidente di i Stati Uniti hà ereditatu l'ostilità di Trump versu a Cina è si dedica à creà una coalition. Kievan Rus hà sviluppatu economicamente sottu Zelensky successu. A Russia hà limitatu un pocu a Cina. Dopu, hà unitu à l'OTAN. Prestu un guvernu pro-russu vinni à u putere in Kazakistan è un statu di unione hè statu furmatu. I Russi alluntanassi l'Asia Centrale da a Cina. U cunfrontu cuntinuava à cresce.
  Zelensky hà realizatu una campagna anti-Stalin è anti-Putin. Hà privatu à Stalin è Putin di tutti i premii chì Medvedev li detti.
  Ma tuttu hè fattu in pace. Ancu se i cumunisti anu prutestatu. Avemu andatu à manifestazioni.
  È quì Lenin hè statu finalmente cacciatu da u Mausoleu. Un tipu di gioia per parechji. È a Chjesa Ortodoxa hà canonizatu Lisandru II è Ivan u Terribile, zari russi. U numaru di munumenti à Nicholas II hè ancu aumentatu.
  U Tsarismu è l'Occidintalisimu sò diventati in qualchì modu di moda. Si avvicinavanu à l'Auropa, è i stranieri cuminciaru à riceve assai posti. A Russia hè diventata parte di u mondu occidentale, è dopu chì Trump si n'andò, u prucessu di globalizazione s'intensifica. È a Cina hè cascata in isolamentu è hà affruntatu turbulenza interna.
  À u listessu tempu, Zelensky hà aumentatu a rata di nascita in l'imperu slavu. U volu longu prumessu versu a luna hè finalmente fattu. È tuttu hà travagliatu in qualchì manera maravigliu.
  I rilazioni alleati sò stati stabiliti trà a Russia è i Stati Uniti, o più precisamente trà Kievan Rus è l'America.
  È u cunfrontu hè una cosa di u passatu. U mondu hè diventatu sempre più globale è sicuru. Ancu s'ellu ci era guerri. A Russa di Kiev, inseme cù i Stati Uniti, hà realizatu una operazione in Libia, induve anu finitu l'Islamisti. Allora avemu trattatu cù u Mediu Oriente, creendu basi inseme cù l'America. Kievan Rus è i Stati Uniti inseme cuminciaru à inclinà u mondu è spinghje a Cina fora di l'Africa. È quì ùn pudemu micca fà senza guerri. È ancu operazioni in terra.
  Tramindui a Russa di Kiev è i Stati Uniti anu realizatu attacchi aerei inseme.
  À pocu à pocu, i Cinesi sò stati cacciati da tuttu u mondu. È l'imperu celeste cascò in una crisa ecunomica è pulitica prufonda.
  È a Russa di Kiev hà prusperu più è più.
  A Russia ùn hà mai cunnisciutu tali tassi di crescita ecunomica. È chì a Cina hà colapsatu - a Russa di Kiev s'arrizzò. È hà crisciutu rapidamente.
  A ferrovia per Chukotka hè stata custruita in tempu record. Chì in sè stessu hè assai cool.
  È stavanu scavando un tunnel sottu l'Alaska. L'Americani cuminciaru ancu à custruisce una ferrovia per cunnette cù a Russia. Si custruia ancu una ferrovia per Delhi... À u listessu tempu, si scavanu canali da a Siberia per irrigà l'Asia Centrale.
  Una operazione cumuna hè stata realizata contru l'Iran da i Stati Uniti è a Russa di Kiev. È un regime seculare sanu hè statu stallatu. Dopu à quale si cuminciaru à scavà un canali da u Mari Caspiu à u Golfu Persicu.
  L'OTAN hà sviluppatu per include i paesi arabi. In l'Arabia Saudita, hè statu un parlamentu. E donne cuminciaru à caccià i so burqas. Cuminciò a custruzzione di un statu secular.
  In i media russi, tutti scolded Putin per l'estremismu è ghjittavanu fangu à ellu per quasi fà a Russia una culunia di Cina, ma ringraziu à Diu hè mortu in u tempu. Parlavanu ancu parolle più dure. Ma un casu criminali hè statu apertu contru Medvedev. È micca solu unu.
  Stalin hè statu purtatu fora di u muru di u Kremlin. Lenin assai prima da u mausoleu.
  Moltu hà cambiatu in i simboli statali. Diversi novi tipi di bandiere sò apparsu. U giallu hè statu aghjuntu à a bandiera russa, è u blu hà rimpiazzatu u blu chjaru.
  Questu era ancu interessante. U stemma hè cambiatu... Ci era ancu una riforma monetaria. Scambianu soldi secondu a ratio: unu à mille. U standard d'oru di u rublu di Kievan Rus apparsu. À u listessu tempu, i soldi novi è vechji sò ghjunti - un centesimu - a mità di kopeck, è a mità - un quartu di un centesimu.
  Tuttu hè ordinatu ...
  I tituli cumminciavanu ancu à rinviviscia... Apparsu principii, baroni, conti, marchesi è ancu duchi. In particulare, Zelensky divintò u duca. Moldavia addivintò dinù parti di Kievan Rus. Si hè digià parlatu di l'elezzione di u rè.
  Ma Zelensky hà dettu chì u presidente di Kievan Rus serà elettu solu da u populu. È micca più di dui termini.
  Inoltre, Zelensky hà riduciutu u mandatu di u presidente Russu da sei anni à cinque. True, Zelensky hà servitu u so primu mandatu per sei anni.
  À questu tempu, avia finitu l'annessione di l'Asia Centrale in Russia. È restaurà e fruntiere di l'URSS. Solu i stati baltici restanu senza occupazione.
  Ma l'Americani ùn vulianu micca rinunzià ancu. È cusì anu datu l'Asia Centrale è u Caucasu.
  Una nova guerra scoppia in u Caucasu, trà Armenia è Azerbaijan. È marchjava assai crudelmente. Allora a Russia hà sappiutu occupà queste repubbliche è fà referendum nantu à a so annessione.
  Cusì, Zelensky hà ritruvatu u Caucasu, espansione Kievan Rus. Ammettimu, hè un cunquistatore. In più, hè ancu un demucraticu... U so imperu si stende ancu più...
  Allora l'Afghanistan digià durante u sicondu mandatu di guvernu, è una parte di l'Iran diventenu parti di Russia.
  In i Stati Uniti, una donna presidente hà guadagnatu un secondu mandatu. Finu a ora hà avutu successu in l'ecunumia, è u più impurtante, hà sappiutu chjappà a Cina. Chì grande vittoria. È a Russa di Kiev hè avà un alleatu guidatu da Zelensky.
  Ma, sicuru, u putere di Russia cresce troppu rapidamente. Ella hà digià annessu u nordu di l'Iraq.
  Borzu si cumporta. Kievan Rus hè u primu paese in u mondu in termini di tassi di crescita! È hà superatu i Stati Uniti in pupulazione. E dighjà in America cercanu cun alarme - a Russia hè diventata troppu forte?
  Inoltre, l'imperu di Kievan Rus hè in espansione. Avà i stati baltici sò digià sottu à u so cuntrollu. Iè, questu hè un prublema veramente grande per l'Americani. Zelensky hà digià cullatu tutti l'antichi territorii di l'URSS.
  È, cum'è u Tsar Russu, cuntinueghja a so espansione à u sudu. Avà l'Iran è l'Iraq sò diventati interamente parte di Kievan Rus. È Zelensky hè statu facilmente elettu per un secondu mandatu in a prima volta.
  Ancu s'ellu ci era parechji candidati presidenziale, l'elezzioni eranu demucratiche.
  Zelensky hà dettu chì ùn hà micca seguitu l'esempiu di Lukashenko è regula per a vita. Inoltre, e circustanze di a scumparsa di Lukashenko ùn eranu micca chjaru. Forse a Russia è l'Occidenti ùn anu più bisognu di ellu. È sparì... Ma Zelensky hè solu guadagnà forza. È veramente, u so regnu in termini di successu eclissi i so predecessori, cumpresu Petru u Grande.
  In fatti, micca tutti sò capaci di restaurà u territoriu di l'URSS, più l'Afghanistan, l'Iran è l'Iraq.
  Ma Zelensky ùn si ferma micca quì. Avà tramindui a Pulonia è a Finlandia sò sottu attacchi - eranu ancu una volta parti di l'imperu zarista. È veramente referendum sò tenuti in questi paesi, è si uniscenu voluntariamente à a Russa di Kiev.
  Ci sò successi ancu in u fronte scientificu. U volu tantu aspittatu versu Mars hè statu fattu. I cosmonauti russi sò sbarcati quì. Piglionu a terra è abbandunonu a bandiera, chì era un gran triunfu.
  À u listessu tempu, a Russa di Kiev hà pigliatu u Port Arthur originale da a Cina. E apprufittannu di u fattu chì una guerra civile era principiata in Cina, piglianu a Manchuria sottu a so prutezzione.
  À u listessu tempu, a Russa di Kiev annessa una parte di Turchia. Quelli terri chì sò stati ceduti à a Russia sottu u Trattatu di Versailles. Chì era ancu una mossa assai forte. Zelensky hà sviluppatu ancu a Russa Kievana cum'è un imperu. È in quantu à l'ecunumia, hè ghjuntu in cima, superendu i Stati Uniti.
  Ebbè, a Cina hè immersa in l'incubo di una guerra civile, è hà digià cuminciatu à esse divisu.
  Kievan Rus divintò un paese putenti. È a pupularità di Zelensky in u paese hà crisciutu tantu chì a ghjente hà cuminciatu à dumandà à Vladimir nantu à i so ghjinochji per ch'ellu ùn lascià micca. Centinaie di millaie di persone si sò riunite.
  Zelensky, per eccezzioni, hà tenutu un referendum chì li permette di candidà per un altru terzu mandatu cum'è capu di a Russa Kievana.
  U capu in i Stati Uniti hà cambiatu. Hè digià diventatu Ripublicanu. È micca cusì ghjovanu più - più vechju di Zelensky. Allora e relazioni trà a Russa di Kiev è i Stati Uniti anu cuminciatu à deteriorate di novu. A Russia hè digià diventata dolorosamente più forte sottu Zelensky. Ricurdavanu chì, inseme cù u regnu ucrainu, questu hè digià u quartu mandatu di Zelensky.
  Chì, dicenu, i puteri di u presidente russu ùn sò micca stati ridotti. L'unicu ciò chì Zelensky hà fattu era di presentà una mudificazione di a custituzione, secondu a quale a Duma di u Statu hà u dirittu di licenzià un ministru individuale cù un votu di dui terzi, o da una maghjurità simplice duie volte passendu un votu di sfiducia.
  È sta mudificazione ùn hè micca cusì significativa, postu chì u presidente hà conservatu u dirittu di numinà tutti i ministri è determinà a struttura di u guvernu. È i sustenituri di Zelensky anu una maiurità custituziunale in a Duma di Statu.
  Più significativu era l'intruduzioni di l'elezzioni dirette à u Cunsigliu di a Federazione, è ancu di permette à i prigiuneri di votu.
  Ma, in generale, hè quì chì a limitazione di i puteri di u presidente hè finita. U dirittu di caccià i guvernatori hè statu mantinutu. È in l'esfera legislativa hè ancu allargatu.
  In i Stati Uniti, Zelensky hà cuminciatu à esse accusatu di l'Autoritarismu, è chì u partitu, "Servant of the People", cuntrola quasi tutti i posti in u statu. U LDPR è u Partitu Cumunistu di a Federazione Russa hà cessatu di esiste. Un partitu emerge - "Un mondu ghjustu" da a manca. Invece di u LDPR, i Patrioti di Russia apparsu. Ma u partitu di u Servu di u Populu hà duminatu cumplettamente.
  Certi riformi anu affettatu ancu a chjesa. L'ortodossia legalizzò u dirittu di avè quattru mogli, avvicinandu più à l'Islam. L'approcciu di l'icone hà cambiatu un pocu, è ci hè statu un avvicinamentu cù u Protestantismu. Anu cuminciatu à dì di più: chì Diu hè unu, è chì i meri mortali ùn sò micca degni di l'adorazione di Diu.
  À u listessu tempu, a Trinità hè stata abulita cum'è micca un simbulu biblicu è incomprensibile à i meravilisti.
  È anu introduttu: chì Diu hè unu, Diu u Babbu. Ma u terminu Diu u Figliolu ùn hè micca in a Bibbia. Inoltre, ùn ci hè micca termu: Diu hè u Spìritu Santu. Allora perchè micca simplificà a religione.
  Inoltre, un Diu chì pende nantu à una croce ùn inspira micca fiducia. S'ellu ùn pudia micca prutegge ellu stessu, allora cumu prutegerà a ghjente? In corta, avemu cambiatu à u monoteismu. È a Bibbia stessa era mischiata cù antichi miti slavi. U Vangelu di Veles hè ghjuntu.
  L'ateismu s'hè intensificatu ancu - dicenu, smetta di lasciassi trasportatu da i fiabe umani. Avemu un pianeta, è ùn hà micca bisognu di e persone per crede in miraculi è soprattuttu in a fine di u mondu.
  Ùn ci sarà micca fine di u mondu è ùn deve esse micca. È l'umanità duveria diventà un imperu spaziale è ghjunghje sin'à u bordu di a galaxia. E galaxie ? Più cum'è l'universu. È avè ghjuntu à a riva di l'universu, andate à una altra parte di l'universu. Dopu tuttu, ci sò un numeru infinitu di universi. È cusì pudete vola da un universu à l'altru. È cù u tempu, amparà à creà sè stessu! È ci saranu universi novi, incommensurable in quasi tuttu u spaziu.
  È u pianeta Terra hè solu a culla di l'umanità. È in u futuru ci sarà un imperu di sextillion à sextillion gradi di universi, è senza cessà di espansione è cunquistà u spaziu.
  È u capu è u presidente di Kievan Rus Vladimir Zelensky, cum'è un sole luminoso di speranza s'alza nantu à u pianeta!
  È u so avvene è u futuru di Kievan Rus - pò esse luminosu!
  
  FORCE MAJEURE QUANDU LUTTA URSS SENZA ALLIATI
  È cusì una influenza irresistibile hà stallatu, chjudendu e forze Alliate u 1 di ghjennaghju di u 1943. U corpu battutu di Rommel si firmò à a fruntiera cù a Libia. È tutti i bumbardamenti di a Germania nazista si sò firmati. I tentativi di vola versu Londra si sò ancu stati fallimenti. L'aerei tedeschi ùn anu micca sbattutu, ma sò stati rinviati. Un miraculu senza precedente hè accadutu, a divisione di u mondu da u putere teomagicu.
  In ogni casu, à u principiu, questu ùn hà micca aiutatu assai i tedeschi. Stalingrad, o piuttostu u gruppu Paulus in ellu, forse, ùn pudia più esse salvatu. È e truppe sovietiche avanzavanu cun fiducia. L'offensiva in Voronezh è in altre direzzione hà successu. Quasi cum'è in tempu reale, l'Armata Rossa liberava Kursk, Belgorod è Kharkov.
  In ogni casu, dopu à u trasferimentu di e divisioni di Rommel da l'Africa è di e forze chì in a storia vera sò stati ancu ghjittati in i deserti algerini è tunisini senza alcun benefiziu, u famosu contraattaccu di Mainstein hà guadagnatu notevolmente in forza. Siccomu significativamente più forze tedesche anu participatu à questu, in particulare l'aviazione.
  È i trenta "Tigri" novi chì sò stati ficcati in u Sahara inutilmente ùn sò micca superflui.
  Hè quì chì a prima discrepanza significativa cù a storia reale hè accaduta. Mainstein hà lanciatu un contraattaccu quattru ghjorni prima è, avè assai più forze, avanzava più veloce. Kharkov fù ricuperatu nove ghjorni nanzu, Belgorod dodici, è in u muvimentu, è u più impurtante, Kursk hè statu pigliatu, chì in a storia vera ùn hà micca succorsu à u Fritz.
  Un numeru significativu di e forze tedesche eranu implicati. I tedeschi anu utilizatu riserve trasferite da Francia, quasi tutte e unità di tank pronti per u cumbattimentu, è l'aviazione principale. Qualunque si pò dì, quasi a mità di a Luftwaffe hè stata distractata da u Fronte Occidentale, cusì chì e forze significative in l'aria di l'inimitu sò state aghjunte. È hà dettu questu durante a contra-offensiva tedesca, chì s'assumigliava à una greva di falce.
  Iè, è Mainstein in a storia vera hà superatu i generali sovietici, ma quì hà vinti divisioni più forze di terra è, tenendu in contu a cuncentrazione di risorse, trè volte più aerei. È u Focke-Wulf ùn hè micca male in tuttu s'ellu hè adupratu bè: a vitezza hè alta, l'arme sò putenti. Ciò chì hè significativu hè u F-190 hè più efficace cù a superiorità numerica. Siccomu e so armi putenti permettenu di sparà un aviò in una volta, è pò scappà per via di a so alta velocità di immersione.
  E truppe sovietiche anu patitu una scunfitta tattica è abbandunonu Kursk, parechji suldati è ufficiali sò stati circundati. Parzialmente, alcuni murìu, altri, ancu s'è una minurità di questi sò stati catturati, assai scappatu, ancu s'ellu perde u so equipamentu.
  E truppe sovietiche anu patitu danni colossali è a so offensiva hè stata fermata. Ma i tanki tedeschi ùn puderanu micca custruisce nantu à u so successu per via di l'iniziu di u disgelu di primavera.
  Un equilibriu tempurale di u putere emerge.
  In ogni casu, una nova putenza puderia ancu entra in a guerra : u Giappone. I samurai anu ancu e so mani slegate. L'America ùn hè micca accessibile, ma ùn hè micca attaccatu ancu. Hè vera chì u forte esercitu di a terra di u Giappone mette pressione nantu à a Cina. Quì Chiang Kai-shek hà affruntatu una situazione assai difficiule. O pruvate d'arrivà à un accordu cù i Giapponesi, o cumbatte, ma ùn ricevenu più sustegnu cù soldi è armi da i Stati Uniti, Gran Bretagna è altri paesi.
  Naturalmente, i tedeschi bramavanu l'apertura di un secondu fronte per svià una parte di e forze nemiche da u livante. Tuttavia, anu patitu perdite significative. Stalingrad soprattuttu pigliò assai energia. E truppe sovietiche anu ancu persu assai, è alcune di e truppe anu finitu in u caldu di Kharkov è Kursk.
  I Nazis anu aumentatu a so pruduzzione d'armi. Grazie à a mancanza di bumbardamentu, i Krauts anu pussutu aumentà a pruduzzione di tanki da una figura più significativa, è ancu l'aviazione. U bumbardamentu hà impeditu i Nazis più di ciò chì si crede. Inoltre, in a storia reale, l'Alimagna hà aumentatu a produzzione di l'equipaggiu in gran parte per via di a ristrutturazione di l'ecunumia nantu à a guerra è l'usu sempre più attivu di u travagliu schiavu, è micca perchè sò stati bombardati debbuli.
  Per avà, i tedeschi aspittàvanu è custruìu novi tanki, equipaghji furmati, s'appoghjanu nantu à a tecnulugia muderna. À u listessu tempu, a quistione resta aperta: induve principià l'offensiva? A cornice di Kursk ùn esiste più. È questu hè un indizio naturali. È cusì i tedeschi stessi è Hitler esitavanu. Ci era l'idea di piglià Leningrad da a tempesta. Ancu s'ellu in questu casu, ci vole à sfondà e fortificazioni putenti.
  I generali tedeschi ùn vulianu micca andà in Stalingrad novu. Ma francamente, a scelta ùn hè micca larga. Hè pussibule attaccà Mosca stessu? Serii disaccordi sò ghjunti trà i capi fascisti. Mainstein, Guderian è Rommel anu ancu parlatu in u sensu chì era megliu ùn attaccà à tuttu, ma chì i Russi ficcanu u nasu è li attirà in una trappula.
  Un pianu alternativu prevedeva l'offensiva da a Peninsula Taman è Rostov-on-Don; i Fritz anu pussutu difende sta cità ben furtificata trasferendu rinfurzazioni da u gruppu balcanicu, rimpiazzà e so truppe d'occupazione cù e truppe bulgare è taliane.
  U Führer, chì li piacia l'operazioni in i quali e truppe passanu in direzzione cunvergente, era sempre più inclinatu à stu pianu, ma era lento à implementà. In particulare, u tank Panther hè diventatu capricciusu è spessu sbattutu, per quessa hà bisognu di mudificazioni. Lasciate furmazione supplementu di l'equipaggiu. È u Führer vulia stampà più "Tigri".
  Stalin si n'era stancu infine. Temendu chì un secondu fronte sia apertu da u Giappone, chì avia ottinutu grandi successi in u sudu di a Cina, chì l'armata di terra avia digià superatu i sette milioni di suldati è dati nantu à u crescente potenziale militare di u Terzu Reich, ellu stessu urdinò u lanciamentu di una offensiva a direzzione di Kursk è Donbass. L'esitazione di Hitler è u desideriu di u Führer di furmà divisioni cù centinaie di Tigri è Pantere hà purtatu à a preemption.
  Tuttavia, e truppe suviètica, dopu avè lanciatu l'offensiva u 7 di lugliu di u 1943, ùn anu micca avutu un vantaghju decisivu in forza. 5,56 milioni di truppe tedesche, circa un milione di dui centu cinquanta mila suldati satellitari, anu agitu contru à 6,6 milioni di suldati è ufficiali sovietici. Mussolini, dopu à a scumparsa di a minaccia d'attaccu da u punente è u sudu, hà aumentatu significativamente u numeru di e truppe italiane in u livante. U numaru di unità spagnole hà ancu aumentatu. Salazar hà ancu mandatu una divisione di "vuluntarii". E legioni francesi, rumeni, più attivamente ungheresi, albanesi è e divisioni straniere in a SS da tutta l'Europa si battevanu ancu.
  Cusì, l'esercitu suvièticu ùn hà micca supranità in numeri, ma l'eterogeneità di a coalition hà riduciutu a qualità di e forze nimiche. L'Armata Rossa hà una certa superiorità numerica in tanki è artiglieria. Ma per avà, forsi, i "Tigri" è "Pantere" ùn anu micca uguali in quantu à a putenza di u focu è l'armatura di l'avversariu. È u T-4 hà acquistatu superiorità in a putenza di u focu di u fucile nantu à u T-34-76. Ma l'URSS hà l'artiglieria di razzi, è i tedeschi, malgradu u sviluppu di i lanciatori di gas in particulare, anu sviluppatu questu pocu pocu.
  Ci hè una parità numerica apprussimata in l'aviazione. Combattenti tedeschi ME-109 "G", Focke-Wulf sò più forti, però, di l'aviò suvièticu in armamenti è velocità, ma un pocu più debule in manuvrabilità. Ma l'Alimagna, sfurtunatamenti, hà assi più sperimentati è pruduttivi. U bomber Yu-188 hè forse megliu in e caratteristiche di u volu di u PE-2 è TU-3. È u Yu-288 hà cuminciatu à entre in serviziu. True, hè ghjustu cuminciatu à esse introduttu, cum'è u ME-309.
  Ma in ogni casu, senza avè un vantaghju in forza, l'Armata Rossa hà lanciatu una offensiva contr'à e difese di l'inimitu preparate prima. È hà affruntatu una resistenza ostinata. Ma e truppe sovietiche eranu assertive in a so offensiva, a priscinniri di perdite, anu pressu avanti. Ancu s'è u ritmu mediu di prugressu hè statu bassu, unu à dui chilometri per ghjornu. L'inimitu s'incarnò è hà sappiutu à scavà di novu. U ritmu di l'avanzata micca menu eroica cuntinuava. À a mità d'aostu, à u costu di pèrdite pesanti, e truppe sovietiche avanzavanu finu à centu chilomitri, si avvicinavanu à Kursk è lanciavanu battaglie stubborn per a cità stessa, avvicinendu ancu à Belgorod.
  U 19 d'aostu di u 1943, u Giappone, superendu l'esitazioni, apre un fronte in u Far East. À questu tempu, dopu avè patitu una seria di scunfitte, u regime di Chiang Kai-shek accunsentì à una pace favurevule à i samurai. I giapponesi anu acquistatu u cuntrollu di cumunicazioni impurtanti, è sò stati liberati da a necessità di fà una guerra di guerriglia difficiuli cù truppe chinesi pocu organizate, ma assai numerose. Ma Chiang Kai-shek hè statu prumessu sustegnu in a guerra cù l'Armata Rossa di Mao Zedong. U Giappone hà digià tutti i mezi per fà a guerra cù l'URSS. È decisu di ùn aspittà micca u vaghjimu chiuvutu è u duru invernu siberianu. Per ùn scurdà u fattu chì Hitler hà dichjaratu a guerra à i Stati Uniti in u 1941, ma u samurai ùn l'hà micca sustegnu. L'apertura di un secondu fronte in u 1942 puderia avè salvatu i Nazis da una scunfitta cruenta in Stalingrad.
  A decisione di u Giappone era abbastanza prevista. In ogni casu, in l'attaccu à Vladivostok, u samurai hà ottinutu una sorpresa tattica è hà inflittu danni seriu à a Flotta Pacifica Soviètica.
  À a fini di l'aostu, i tedeschi anu pruvatu à contraattacà cù una massa di l'ultimi tanki. Ma u so contraattaccu miridiunali era solu capaci di ottene un successu relative. U cumandamentu suvièticu avia digià previstu una tale pussibilità è ritirò e so truppe à e so linee originali. Solu l'armi cumminati 31 Armata cascò in u calderone è hè statu soprattuttu distruttu.
  In ogni casu, e truppe suviètica ùn anu micca rializatu u so scopu, è hà patitu perditi assai significativu, fallendu à ricuperà u territoriu. In particulare, più di sei è mezzo mila tanki sò stati persi, contr'à circa ottu centu tedeschi. In u parcu di tank, u vantaghju numericu passava à i Nazis. In settembre, i tedeschi anu pussutu ritruvà cù l'URSS in a produzzione di cintunari d'aviò per ghjornu, è in nuvembre, apprussimatamente in vitture, aumentendu a pruduzzione di Panthers à 650-700 tank per mese. Quì, l'usu di risorse da i paesi occupati, primarmenti in Francia, è ancu in Belgio è Olanda, induve hè statu introduttu a cuscenza di u travagliu, hà ghjucatu un rolu maiò.
  I tedeschi, cù qualchì ritardu, in settembre lanciaru una offensiva longa pianificata da Rostov-on-Don è a Peninsula Taman. E si scontranu in difese sovietiche stubborn. È u Giappone hà lanciatu una offensiva contr'à Mongolia, catturà Ulaanbaatar è Primorye. Ma pocu prugressu hè statu fattu quì.
  Questu hà sviatu riserve impurtanti è dopu à un mesi è mezu di feroci cumbattimentu, i gruppi tedeschi uniti. Ma i perditi di u Fritz anu ancu esse assai significativu, è sò stati custretti à piantà. Ma stu successu tatticu pruvucò l'entrata di Turchia in a guerra è l'apertura di un terzu fronte in Transcaucasia.
  Avà avemu avutu a lotta in questa direzzione ancu.
  À l'invernu, a prima linea in u Far East serà stabilizzata. I Giapponesi avanzanu in a regione Primorye da cinquanta à centu vinti chilometri, catturà più di a mità di Mongolia cù Ulaanbaatar, ma a so offensiva si firmò. I Turchi si avvicinavanu à Erevan è attaccò Batumi, anu sappiutu di catturà dui terzi di l'ultima cità. I tedeschi stessi ùn avanzaranu micca assai in u vaghjimu. È ùn anu ancu pigliatu l'iniziativa.
  A guerra hè diventata sempre più pusizionale è prulungata. À l'esaurimentu, è à a superiorità tecnologica. In u 1943, l'URSS hà aumentatu a pruduzzione di l'aviò da una volta è mezu da 25 mila à 37 mila. A Germania nazista da più di 15 mila à 32 mila, più di u doppiu. In l'ultimi mesi di l'annu, i tedeschi currispondenu à i so risultati di produzzione sovietica in l'aviò. È ancu in tanki è pistoli autopropulsati - cù superiorità qualitativa. Ma l'URSS hà ancu bisognu di cummattiri u Giappone. Inoltre, una quantità di aerei è tanki sò pruduciuti in Italia è altri paesi satelliti di u Terzu Reich. Ancu s'è micca troppu. In più, i tedeschi, apprufittannu di l'absenza di guerra, cuminciaru à caccià è furnisce oliu da Libia per i so bisogni.
  Allora gradualmente a carenza d'energia in u Terzu Reich si debilitatu. Inoltre, i pussedimenti francesi africani prumittì di esse una bona fonte di materie prime.
  Cusì chì i Nazis puderanu furnisce bè. In risposta, i diseggiani rossi preparanu novi tipi di tanki per Stalin cù cannoni 85 mm è 122 mm. I tedeschi rallentò un pocu u travagliu nantu à Panther 2. Ùn hè micca faciule d'acquistà un tank cù armi putenti, armatura forte è mobilità relativamente. È u "Royal Tiger" hè statu troppu pisanti à 68 tunnillati. Solu a mudernizazione di a Pantera hà prumessu di esse relativamente successu. È u tank T-4, apparentemente, hà esauritu e so capacità. À pocu à pocu, à partesi di u 1944, a pruduzzione di sta macchina hà cuminciatu à calà. Per piantà cumplettamente in April.
  U cumandamentu suvièticu hà iniziatu parechje operazioni offensive in l'invernu. È a Peninsula Taman, è in u centru, è in a direzzione di Leningrad, è vicinu à Kursk. Ma nisun successu significativu hè statu ottenutu in ogni locu . L'inimicu avia digià una superiorità numerica in a forza di travagliu in tanki è aerei. Solu a paura di u clima hà furzatu u Fritz à aderisce à tattiche difensive.
  Un rolu negativu era ancu ghjucatu da u numeru aumentatu di disertori è traditori, è ancu di u fattu chì i tedeschi anu sviluppatu l'aviazione d'altitudine, chì era più efficace in a ricunniscenza da l'aria.
  In più, u cumandamentu suvièticu avvicinò u prucessu di cuncentrazione di e forze un pocu incorrecte. In particulare, a tattica stessa di inizià a prossima operazione in una zona sfarente ancu prima di a cumpiimentu di u precedente hà fattu sensu datu a superiorità numerica. Cum'è in a Prima Guerra Munniali, tirà i tedeschi. Ma s'è u nimicu ti supera in numeru, questu hà fattu difficiule di ottene a superiorità in e forze in una zona particulare.
  Se Stalin hà sappiutu di creà a superiorità nantu à una seccione separata di u fronte à circa una proporzione di trè à unu, allora forsi u successu tatticu hè statu ottinutu.
  È cusì in un settore ci hè una offensiva, in un altru si preparanu, ma in a realità hè più faciule per i tedeschi è i so alliati di ripiglià. Inoltre, u Fritz hà digià avutu l'aviò di ricunniscenza d'alta altitudine è d'alta velocità cù l'ottica eccellente, chì li permettenu di seguità u muvimentu di e truppe. È in l'invernu hè più difficiuli di camuffà, è a notte ùn hè micca una panacea, cusì l'ufficiali di l'intelligenza tedesca anu acquistatu boni dispositi di visione di notte.
  U "Royal Tiger" cum'è un tank di rivoluzione pianificatu hè statu ritardatu in a pruduzzione seriale è ùn hà micca successu sanu. "Panther" -2, chì Hitler hà urdinatu per esse rinfurzatu cù l'armatura per fà l'IS-2 impenetrable, è per installà un mutore di 900 cavalli, pisava 51 tunnillati, ancu tenendu in contu a stallazione di una carcassa di lega, chì hà salvatu 800 kilogrammi. . Ma hè diventatu pussibule di rinfurzà l'armatura laterale finu à 82 millimetri in un angulu raziunale. Questu hà fattu u tank tedescu micca cusì vulnerabile da i lati cum'è mudelli precedenti. Ma dinò, "Panther"-2 è "Lion"-2 in un schema di layout più avanzatu sò sempre solu in u prucessu di sviluppu.
  Ma annantu à l'inguernu, i tedeschi anu pigliatu cumplettamente u cuntrollu di i pussessi francesi in Africa, cumpresu u Niger Loop. È ci hè oliu, gasu è bauxite, è ancu riserve più grande di uraniu, in particulare in u Congo. De Gaulle hè statu catturatu - senza l'aiutu di l'alliati ùn hà micca valore, è Scorrel hà travagliatu in modu pulitu è abilmente.
  Cusì, da maghju 1944, i prublemi di u petroliu sò largamente risolti. Tutti i pruvisti eranu digià venuti da a Libia, è tuttu ciò chì restava era di perforà più è più pozzi.
  Ma in maghju i tudischi ùn eranu ancu pronti à attaccà. In più di u Tiger, chì era anticu in u so disignu, ùn anu micca un tank di rivoluzione seriu. True, u "Tiger" era digià in a pruduzzione di massa è, grazia à l'alta qualità di l'armatura è u grossu di i lati, è ancu a pistola rapida è precisa, puderia ghjucà u rolu di, se micca un ideale. , ma più o menu tollerable tank, rumpia u fatturatu di e truppe di l'URSS.
  U cumandamentu tedescu, dopu à una seria di disputi, riturnò à u pianu precedente di u 1942. Vale à dì, per lancià una offensiva nantu à i fianchi. Pigliate Leningrad in un anellu doppiu è passa per Stalingrad. Inoltre, dopu chì a Wehrmacht abbandunò u saliente di Rzhev-Vyazemsky, hè stata persa una testa di ponte cunvene per un attaccu à Mosca. Allora hè relativamente luntanu da a capitale.
  U pianu di i Nazis ùn hè ancu ottimali, ma... L'elezzioni parlamentari anticipate sò state in Svezia, induve i Nazis anu ottenutu una vittoria impressiunanti. Un paese cù una pupulazione di ottu milioni di persone è una ecunumia sviluppata era pronta per andà in guerra contr'à l'URSS. A figura più famosa era Carlu XII. I Svedesi bramavanu a vendetta per i scunfitti precedenti è l'umiliazioni durante e guerri persu à Petru Magnu è Alessandru Primu. Cusì, tutta l'Europa avia digià luttatu contr'à l'URSS. Inoltre, Franco è Salazar anu decisu di entre ufficialmente in a guerra per riclamà a so parte di u spoil. Solu a Svizzera restava formalmente neutrali, ma hà ancu mandatu una divisione di vuluntarii.
  A superiorità numerica era da u latu di a coalition nazista. Inoltre, à a mità di maghju di u 1944, i tedeschi avianu digià circa mille ME-262 jet aircraft in serviziu. A vittura stessa hè abbastanza riescita, ma cù i mutori unfinished. Ma à pocu à pocu i mutori migliuravanu, diventenu più putenti, più affidabili è u cunsumu di carburante diminuì.
  L'offensiva principia in u sudu. U Fritz hà pruvatu à ripetiri u pianu sviluppatu da l'OKW per l'Operazione Blau in ghjennaghju di u 1942, ma dopu cambiatu arbitrariamente da Hitler. Quandu avete attaccatu Stalingrad da u sudu è u nordu, longu direzzione cunvergente. Ma prima, i tedeschi avianu da sfondà à u Don. I Tigri fascisti andonu à l'attaccu, ma anu affruntatu una forte linea di difesa. L'avanzata di i Krauts hè stata lenta, s'imbulighjanu in a difesa in prufundità di e truppe sovietiche. Dopu avè coperto solu 35-40 chilometri in a direzzione di Voronezh in i primi deci ghjorni.
  Tandu, in duie simane di cummattimenti ostinati, i Nazzisti avanzavanu solu di deci chilometri è, per via di perdite pesanti, sò stati custretti à piantà.
  L'offensiva in u sudu hà sviluppatu più successu. Ci sò menu truppe sovietiche quì, è hè più difficiule di difende. Numerosi "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (questu fucile autopropulsatu hè diventatu più diffusa per a mancanza di bombardamentu strategicu!) È i primi mudelli di u "Jagdtiger" è u "Sturmtiger" particularmente efficace. I tedeschi anu riisciutu à sfondà e prime linee di difesa è guadagnà u spaziu operativu.
  À u listessu tempu, l'armata japonesa andò ancu à l'offensiva. I samurai anu aumentatu a dimensione di a so flotta di cisterna è i so novi veiculi di pesu mediu ùn eranu praticamenti micca inferiori in armamenti è prestazioni di guida à u T-34-76, è eranu ancu superiori in l'armatura frontale, ancu s'ellu era inferiore in a prutezzione di i lati.
  U Giappone guidò l'offensiva in Mongolia, induve era assai più difficiule di mantene a difesa. U cumandamentu suvièticu era affruntatu cù una carenza di riserve, cumbattendu in tutti i trè fronti. È i perditi di u persunale durante l'offensiva invernale eranu considerable.
  L'offensiva tedesca nantu à Tikhvin, è i finlandesi è i svedesi da u Canale di u Mari Biancu, sò stati respinti cù difficultà. I Nazis avanzavanu pianu pianu, ma quasi cuntinuu. À a mità di ghjugnu, in u sudu, e truppe di Mainstein intruduceru in Stalingrad. A seconda battaglia di Stalingrad principia. È à u principiu di lugliu, dopu à a caduta di Tikhvin è Volkhov, i finlandesi, i svedesi è i tedeschi si uniscenu - furmendu un secondu anellu intornu à a cità di Lenin.
  Cusì, una situazione estremamente difficiuli hè stata per e forze militari sovietiche.
  Ma Stalingrad ùn cede micca à Mainstein. È questu impedisce à i tedeschi di sviluppà una offensiva in altre direzzione. In u sudu, cum'è in u 1942, ghjunghjenu solu à a Porta di Terek: si mette vicinu à Grozny è Ordzhonikidze. A lotta pesante cuntinuau in a direzzione di Voronezh. À settembre, e truppe sovietiche sò state custrette à ritirassi oltre u Don. Hè una ironia di u destinu chì à a fine di uttrovi a prima linea in u sudu ripete u 1942 à l'epica di u più grande avanzu di i Nazis.
  Era peggiu in u nordu, induve Leningrad si truvò in un assediu tutale. Inoltre, i tedeschi, i finlandesi è i svedesi anu sappiutu taglià e difese di l'Armata Rossa in a Peninsula Karelian, tagliendu Murmansk per terra da a parte principale di l'URSS.
  Circa quaranta divisioni suviètica sò stati isolati. Tuttavia, i so numeri eranu luntanu da u normale. Svezia hà fattu circa vinticinque divisioni abbastanza ben equipate. Inseme cù i finlandesi è e truppe tedesche, anu acquistatu una superiorità numerica. È hè assai difficiule di trasfiriri riserve à a Peninsula Karelian.
  In generale, l'Armata Rossa ùn pudia micca riceve i rinforzi necessarii, cusì i giapponesi sò diventati inaspettatamente forti, u so numeru, inseme cù e truppe di pupi, supirava cinque milioni, è questu hè in realtà un secondu fronte pienu. Allora tuttu ciò chì avemu avutu da fà era luttà contru à i tedeschi è i so alleati.
  Pocu à pocu, a zona di cuntrollu di e truppe sovietiche in Karelia hè stata ridutta, è Murmansk hè stata cumplettamente bluccata è praticamente cundannata. Allora a flotta nemica è soprattuttu i sottumarini dominavanu u mare, cusì ùn ci era nunda per stabilisce pruvisti.
  Alas, in nuvembre di u 1944, l'URSS ùn hà micca e riserve per ripetiri u puntu di svolta di u 1942. Quasi tuttu hè passatu per impedisce a perdita di u Caucasu. Inoltre, i tedeschi anu realizatu l'assaltu nantu à Stalingrad più prufessiunali, è e riserve anu da esse constantemente trasferitu quì, cum'è in u cratere di u Tartaru. Stalin hà urdinatu di mantene a cità nantu à u Volga à ogni costu. Ma datu a duminazione di l'aviò nemicu in l'aria, u prezzu hè statu incredibbilmente altu.
  De plus, Mainstein, à l'inverse de Paulus, n'était pas pressé et s'occupait des soldats. In u risultatu, u rapportu di perdite ùn era micca in favore di l'Armata Rossa.
  Hitler affrettò a Meinstein, ma l'astuto mariscal di campu sapia esquivà è resiste à a pressione.
  Unu di i tipi d'armi più putenti eranu i Sturmtigers. Anu avutu lanciatori di bombe estremamente putenti chì lanciavanu prughjetti chì pesavanu trè centu vinti kilogrammi. Inoltre, i cunchiglia sò propulsati da razzi è assai più putenti cà i cunchiglia d'obusi. Pudete chjamà una risposta degna à u Katyusha, ancu s'è nantu à e piste. Inoltre, alcuni lanciatori di bombe sò stati ancu installati nantu à i camioni, cù una gamma di spara più longa.
  I tedeschi anu ancu utilizatu lanciatori di gas. E di sicuru i bombardieri di jet.
  In dicembre, i Giapponesi anu pigliatu quasi tutta a Mongolia è si avvicinavanu à Vladivostok, catturà parzialmente Primorye è Khabarovsk. Ma u generale Frost li furzò à piantà.
  Apprufittannu di questu, l'Armata Rossa urganisò una seria di contraattacchi nantu à i fianchi tudischi chì pruvò à catturà ciò chì restava di Stalingrad. Chì ancu una piccula parte di a cità hè stata tenuta à u principiu di u 1945. I tudischi anu ottenutu certi successi in u 1944, ma ùn anu mancu pussutu cunquistà u Caucasu è ottene l'oliu di Baku. True, per i so bisogni finu à avà avianu abbastanza da Romania, Ungheria, Libia, Camerun è Nigeria.
  Leningrad era sempre assediatu. Grandi riserve di manciari è munizioni sò stati creati in anticipu, perchè a cità puderia sopravvive à questu invernu, cuntinuendu à pinsà e forze significative di a Wehrmacht è i so alliati.
  A dirigenza sovietica hà ancu riesciutu à fà riserve strategiche di materia prima in a cità di Lenin per a produzzione d'arme. Finu à avà questu ùn hà micca datu troppu à i fascisti.
  Ma Murmansk era cumplettamente bluccatu. Di i deci trasporti chì andavanu à a cità, i Krauts anu finitu nove.
  In ghjennaghju, u cumandamentu suvièticu hà pruvatu à pruvà a forza di i tedeschi in u centru. Tuttavia, ùn era micca pussibule di scunfighja a difesa assai putente è tecnologicamente avanzata. L'avanzata massima era cinque o sei, in u megliu micca più di ottu chilometri. E perditi di e divisioni suviètica eranu assai significativu. In a maiò parte di a cumpusizioni finu à a mità.
  Ma una parte di e forze tedesche era distractatu, chì li permette di mantene Stalingrad... In marzu, i tedeschi stessi lanciavanu una offensiva à a Porta di Terek. Anu riesciutu à sfondà a linea di difesa sovietica è circundà Grozny è Ordzhonikidze, ma i Fritz sò stati chjappi in a linea di Vedeno, Shali è più in e cità.
  A cità di Grozny stessu ferma in assediu cumpletu finu à maghju. In maghju, Stalingrad infine cascò. Ùn ci hè praticamente micca ruine di a cità è di i so suburbii, è ancu di a fabbrica di cisterna.
  A coalition tedesca era ancu scappata, ma u Führer vulia a vittoria. In ghjennaghju, i primi testi riesciuti di u discu sò stati realizati, righjunghjendu una vitezza di sin'à dui vitezza di u sonu è ghjunghjenu à 18 chilometri in altezza. In maghju, u dischettu avia digià righjuntu quattru vitezza di u sonu è hà saltatu à una altitudine di 30 chilometri.
  Ma a nova macchina, per tutte e so caratteristiche di volu forte è ancu uniche, hè stata vulnerabile à u focu chjucu è caru. U prublema di vulnerabilità hè stata risolta prestu lanciatu un aratu laminare, ma questu aumenta u cunsumu di carburante è riduce u tempu di volu di l'aeronave. È u pianu di discu stessu, in u so "coat" laminare, ùn pudia micca sparisce in modu efficace.
  Ma l'era di i "piatti volanti" era cuminciatu. Inoltre, i tedeschi anu acquistatu una carta di trump forte: tanki di nova generazione di a classa "E". Differiscenu cù un pesu simili à u "Royal Tiger" è "Panther", un layout assai più densu è più avanzatu, una siluette bassa è armatura grossa.
  In a pruduzzioni di massa è in u campu di battaglia, u Panther-2 è Tiger-2, è dopu u Tiger-3, hà fattu bè. L'ultimu veiculu, cù un layout più densu è una piccula torretta, avia una forte armatura è un mutore di 1080 cavalli. "Mouse" ùn hà mai pigliatu. Ma a mudificazione "Panther", "F", hà fattu bè.
  A causa di a mancanza di elementi di ligamenti, i tanki sovietici ùn anu micca armatura assai alta qualità, è finu à quì u "Panther" hà affrontatu u so rolu abbastanza bè ancu cù un cannone 75-mm. È l'armatura frontale inclinata di 120 mm a pruteghja in modu abbastanza affidabile da u cannone sovieticu T-34-85 85 mm. Ma, forsi, u fucile autopropulsatu suvièticu SU-100 hè statu un avversu digne à l'armatura rinfurzata di a Pantera. U T-4 era digià fora di pruduzzione. E di i tanki di pruduzzione, a Pantera hè stata a più ligera.
  U primu tank avanzatu in quantu à u so layout era u tank seriale "Lion". A torretta di stu tank hè stata spustata in daretu, è a trasmissione, u mutore è a scatula di trasmissione sò stati situati in una unità in fronte. In u risultatu, a siluette di u veiculu era bassu, è l'armatura cù un cannone putente di 105 mm era paragunabili à u "Royal Tiger", è a fronte di a torre era ancu più putente.
  A mossa di a torretta in daretu hà ancu datu u Lione u vantaghju chì quandu si moveva à traversu a furesta, u musu di u so fucile à canna longa ùn hè micca appiccicatu à i tronchi d'arburu.
  I Nazis anu pruvatu ancu altri schemi, è ancu bombardati pusizioni sovietiche cù aerei forti.
  U Giappone hà ancu pruvatu à avanzà è infine chjappà Vladivostok da u cuntinente.
  I tedeschi anu pruvatu à passà à Mosca in ghjugnu è lugliu. Ma a linea di difesa suviètica hè stata assai forte, è i Nazis anu patitu enormi perdite. Ancu u tank Lev ùn hè micca cumplettamente adattatu in l'offensiva, soprattuttu per via di una copertura laterale insufficiente.
  U cumandamentu suvièticu hà sempre più utilizatu u calibre di pistola 100 mm più è più attivamente. Hè chjaru chì l'URSS ùn hà micca e risorse per scunfighja i tanki nemici cù i stessi tanki, ma l'artiglieria anti-tank pò esse usata massivamente.
  L'E-100 in u mudellu originale hè statu troppu pisanti à 140 tunnillati, è l'armatura laterale era 120 millimetri (frunti 240 millimetri!), Ancu à un angolo. Questu ùn era più abbastanza. Senza parlà di u fattu chì i Mouse sò senza speranza in u so layout.
  In a rialità, u tank Lion è i fucili autopropulsati - E-10, E-25 eranu veìculi tedeschi avanzati, induve u locu di u mutore, a trasmissione è a scatula sò stati cumminati. In ogni casu, i tedeschi pruducianu assai equipaghji di lagging. Per esempiu, "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" cù siluette piuttostu alte chì sò in ritardu in u sviluppu.
  "E"-70 ùn hè micca statu sanu successu ancu. U veiculu era furnutu cù un cannone putente 128-mm è un layout avanzatu, ma per via di u desideriu di mantene una carica di cummattimentu di almenu 80 rounds è ùn passà più di 70 tunnellate, a so prutezzione di l'armatura hè stata paragunabile à u "Royal". Tiger" - mudellu 1944 è inadegwate per un avanzu. "Tiger"-3 hè ancu megliu prutettu. Ma nantu à l'E-70, un mutore cù un turbocompressore cù una putenza di 1200 cavalli hè statu pruvatu cù successu, chì permettenu à u tank per ghjunghje à una vitezza di 60 chilometri à l'ora nantu à l'autostrada.
  In ogni casu, i tanki tedeschi anu subitu perdite pesanti, cum'è l'infanteria. E duie divisioni straniere è satelliti di u Terzu Reich persu assai.
  À a mità d'aostu, i tedeschi avianu avanzatu solu 40-50 chilometri in u centru è ùn anu pussutu acquistà u spaziu operativu. È e perdite sò diventate enormi. In settembre, i Nazis lancianu una nova offensiva in u sudu... In un mesi è mezu di lotta pisanti, l'inimitu s'impatrunò à u Mari Caspiu, tagliendu u Caucasu per terra.
  Ma u cumandamentu suvièticu hà sappiutu di stabilisce forniture per mare, ancu s'ellu à u costu di grandi danni. In u Novembre, u Fritz, à u costu di un sforzu enormu è un gran dannu, ghjunse à u delta di Volga. In dicembre, a linea di fronte si stabilizeghja. A distanza trà i fronti di u Caucasu è u principale territoriu sovieticu criscinu. In più, u Giappone hà sappiutu taglià Vladivostok, pusendu a cità suviètica sottu assediu.
  Malgradu u bloccu, Murmansk hà sappiutu di mantene eroicamente finu à dicembre di u 1945. Ma hè ancu cascatu...
  In u 1946, l'ostilità cuntinueghjanu ... A pusizione di u gruppu di l'armata suviètica in u Caucasu hè stata assai difficiule. Sò tagliati da a terra, è ci hè una minaccia di a perdita finale di Baku.
  Stalin si sentia estremu nervoso è esaurimentu fisicu. Una lotta feroce si sviluppò in a direzzione di Tikhvin. Ci hè statu un tentativu di salvà inturniatu Leningrad. In a cità stessa, l'alimentarii sò stati lasciati per menu di sei mesi è e carte alimentari sò state tagliate di novu.
  À u principiu, e truppe sovietiche sfondate in a prima linea, ma dopu l'inimicu, cù un numeru superiore di tanki, hà sappiutu di fà un contraattaccu è ancu tagliatu una parte di e truppe sovietiche. Febbraiu passò in battaglie feroci sia in u nordu sia in u sudu, induve e truppe sovietiche pruvavanu l'inimicu è pruvatu à ricuperà Stalingrad. È l'ultimu hè parzialmente successu. I tanki sovietici sbuchjavanu in a cità, ma, sfurtunatamenti, ùn pudianu caccià i Nazis fora di quì.
  Ma a terza Battaglia di Stalingrad sbucò. E truppe sovietiche anu ancu successu relativamente maiò vicinu à Voronezh. Ma ancu quì, u Fritz, utilizendu un gran numaru di unità di tank è a so superiorità tecnologica, anu sappiutu restaurà a situazione. In marzu, elicotteri in forma di discu è dischetti cuminciaru à participà à l'ostilità à grande scala. I tedeschi anu fattu parechje migliure à i platti volanti è anu pussutu lancià attacchi di missile à pusizioni sovietiche cun elli. Ma in pratica, l'aviò di discu ùn hà micca campatu à l'aspettattivi cum'è un'arma miraculosa.
  Cum'è u missile balisticu von Braun s'hè rivelatu troppu caru è di poca precisione per u so usu attivu in cumbattimentu per ghjustificà.
  Ma i tedeschi anu acquistatu bombardieri di jet senza coda capaci di trasportà sin'à deci tunnillati di carica è vola una distanza di 16 mila chilometri (!).
  Sfurtunatamente, l'aviazione jet suviètica era sempre in ritardu, è u nemicu dominava l'aria quasi cumpletamente. In ogni casu, l'aeronautica guidata da l'elica, in principiu, ùn pò micca superà l'aviò jet in caratteristiche di volu. È i nostri sviluppi sò troppu tardi. È a transizione da l'aviò à l'elice à l'aviò à jet hè troppu dolorosa.
  È i piloti anu bisognu di ricuperà, e piste da esse allargate, è un tipu speciale di carburante deve esse preparatu. Ebbè, i mutori stessi sò sempre pruvati è debuggati !
  I tedeschi si trovanu distratti da Stalingrad... Stranamente, u Terzu Reich è tutta a coalizione si sò sbulicati, è l'Armata Rossa era cum'è un acellu Phoenix. D'aprile è di maghju passanu in feroci battaglie vicinu à Stalingrad. È ancu in u ghjugnu, l'Armata Rossa era sempre pruvatu à avanzà, pinnendu u nemicu. Ma in lugliu, malgradu u caldu, i Nazis si movenu sempre longu a costa di u Mari Caspiu in a direzzione di Baku. U prugressu era estremamente lento. In media 1,5 chilometri per ghjornu. Dagestan snapped back... E truppe sovietiche sfracciavanu u Fritz è i so alliati in tutti i azimut.
  Battu u nemicu sia in u centru è in u nordu. Ùn sò micca permessi di avvicinà à Arkhangelsk ... Ma in settembre u ritmu di l'avanzata tedesca in u Caucasu accelerà. E forze di u gruppu Caucasian sò stati assai sbulicati, è un mare di dece trasporti ghjunse in cundizioni di supremazia di l'aria nemica in l'aria di almenu dui o trè. À a fini d'ottobre, i fascisti entranu in Azerbaijan. È in nuvembre avanzanu à Baku. È à u principiu di dicembre, i Krauts uniti cù i Turchi in Georgia ...
  Ancu prima di marzu, ci sò stati battaglie in u Caucasu, è Yerevan hà generalmente tenutu finu à ghjugnu 1947.
  Tuttu l'inguernu l'Armata Rossa pruvò incansablemente à avanzà. Hanu battutu male a coalition. Ancu s'è i Giapponesi anu pigliatu Vladivostok in April, questu solu permette à l'URSS di guadagnà un postu più forte in l'Amur.
  Ancu l'Armata Rossa ùn hà micca rializatu successi tangibili cù i so attacchi in l'inguernu è in marzu, hà fattu una lezione ghjustu à a coalition. In i paesi satelliti tedeschi, a situazione hè diventata sempre più aggravata. I risorsi umani sò stati esauriti è e perdite eranu enormi. U pesu ecunomicu diventava cumplettamente insupportable. Ancu i successi à i fronti piacevanu l'omu europeu in a strada di menu è menu. U desideriu di a pace hè diventatu più forte è più forte.
  Ma Hitler hà vulsutu stubbornly à finisce l'URSS. Ancu s'è i calculi chì l'Armata Rossa perde a so efficacità di cummattimentu dopu a perdita di Baku ùn hè micca vera. In u 1946, l'URSS hà pruduciutu un numeru record d'armi: circa 60 mila aerei è 40 mila tanki è fucili autopropulsati, 250 mila fucili è mortari. Iè, l'aviazione sovietica hè principalmente u cumbattimentu Yak-9, l'aviò d'attaccu IL-2, chì hè sempre in produzzione. Yak-3 è LA-7 sò stati pruduciuti in picculi quantità. Sempre in produzzione sò PE-2 è TU-3. Iè, l'aviazione pò esse cunsiderata obsoleta contr'à i mostri di jet nemici, ma ùn hè micca. Cum'è u T-34-85, IS-3 è SU-100, u restu di i veiculi sò in picculi quantità.
  È in u 1947, u T-54 hà cuminciatu à entre in u serviziu, chì duveria mette fine à a superiorità qualitativa di a tecnulugia tedesca. Di sicuru, u T-54, chì pesa 36 tunnillati, ùn pudia esse più forte di tutti i tanki nimici, ma puderia facilmente cumpete cù i Panthers è i Tigri.
  U principale tank tedescu era l'E-50, chjamatu Lion-3. U veiculu hè simile à u Lion, ma cù un mutore più putente di 1200 cavalli è armatura grossa. Pisendu 75 tunnillati, u gruixu di l'armatura laterale di u tank tedescu cresce à 140 mm, è u fronte era 240 mm cù un cannone 105 mm è una lunghezza di canna di 100 el. A nova vittura tedesca deve esse u principale. Hè superiore à u sovieticu in armamenti è armature, ma hè più di duie volte pisanti.
  Tuttavia, u T-54 hè appena principiatu à entre in a produzzione.
  Ma l'estiu di u 1947 era ancu più caldu. I tedeschi provanu à attaccà di novu Mosca. Anu ancu attraversatu à Saratov. A lotta si trascina finu à a fini di u vaghjimu. U Fritz riesce sempre à piglià Saratov. Ma in l'area di Mosca, anu sappiutu avanzà un massimu di sessanta à settanta chilometri. Tanti Rzhev è Vyazma, ancu s'è l'ultimu era a mità circundatu, sò stati cun l'URSS.
  Mosca ùn hè micca stata cunquistata, è i Nazis è a so coalition brutale anu da affruntà l'inguernu in e trinchera. Sta volta, u cumandamentu suvièticu salva a ghjente è accumula forza. In particulare, u tank T-54. È u 31 di dicembre di u 1947, u MIG-15 hè statu pruvatu cù successu, chì deve finisce u monopoliu tedescu nantu à l'aviò jet in l'aria.
  True, in February 1948, Leningrad cascò dopu à parechji anni di assediu. Un colpu assai pisanti à u prestigiu di u putere suvièticu.
  A pusizione di l'URSS in maghju 1948 hè diventata senza speranza. I tedeschi è a so coalition cuntrolanu u Caucasu, poi u Volga à Saratov, è Tambov cù Voronezh. Dopu à est di Orel, quasi vicinu à Tula, dopu in Vyazma è vicinu à Rzhev stessu, finu à Arkhangelsk.
  Ebbè, chì altru pò esse fattu in una tale situazione? In più, i giapponesi cuntrolanu tuttu Primorye longu u fiumu Amur è catturà u so unicu alleatu: Mongolia.
  È duranti i sette anni di guerra, i terreni sò stati persi nantu à quale almenu a mità di a pupulazione di l'URSS campava prima di l'occupazione, è forsi più. Duranti i sette anni di guerra, l'Armata Rossa hà persu irrimediabilmente almenu vinti milioni di suldati è ufficiali. Senza cuntà quelli chì sò stati feriti o storpi. Senza cuntà e enormi perdite da i bumbardamenti massicci, i bombardamenti è a fame.
  Ancu tenendu in contu e famiglie evacuate, Stalin ùn avia micca più di centu millioni di manodopera lasciatu sottu à u so cuntrollu, forsi forse menu. Di questi, ogni quintu hè scrittu in l'esercitu. Circa vinti milioni di truppe diverse. I zitelli da l'età di cinque anni, i pensionati è i disabili di u primu è u sicondu gruppu anu permessu di utilizà e macchine.
  U paese hè estremamente mobilizatu. A pruduzzione di l'armi in u 1947 hà diminuitu solu un pocu... Allora hè troppu prestu per finisce u paese di i Suviètici !
  Stalin stessu, in ogni casu, ùn hà micca pensatu cusì. È Hitler hà ancu vulsutu mette u pressu à a Russia - per piglià tuttu in una volta! Allora ùn ci era micca cumprumissu à tuttu.
  In l'estiu, i tedeschi lanciaru un novu attaccu à Mosca. Ils espéraient encore qu'ils pourraient rompre la capitale et finir l'URSS. Da l'Armata Rossa, Mosca era cuperta da più di trè milioni di suldati è milizie. Eranu armati di dodecimila tanki è di fucili autopropulsati. True, ci sò solu circa 500 T-54, principarmenti T-34-85 è SU-100 cumbattiti. L'IS-3 era digià stata interrotta da questu tempu. Pochi tanki IS-4 sò stati pruduciuti per l'inaffidabilità tecnologica di stu mastodonte. Sei tank IS-7 sò stati pruduciuti, ma stu veiculu ùn hè micca andatu in a pruduzzioni di massa. Eppuru, probabilmente in vain. Puderia penetrà l'armatura 240 mm di u 75 ton Lev-3 cù u so cannone 130 mm. True, i tedeschi avianu un tank più avanzatu, u Royal Lion, chì pesava 100 tunnillati cù un mutore di 1800 horsepower, è un 128 mm cù un cannone assai longu cù una vitezza iniziale di projectile di 1260 metri per seconda.
  Ma Stalin hà persu in qualchì manera l'interessu in l'equipaggiu pisanti, è preferitu: preferibile chjuca, ma remota.
  Ma i quattru guerrieri: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda ùn pensanu micca cusì. È anu appena ricevutu u tank IS-7 sottu u so cuntrollu. Inoltre, è à u numeru sette. Allora i quattru facianu sta vittura à i so spesi. E zitelle truvaru lingotti d'oru in Siberia è anu donatu à u fondu di u Ministeru di a Difesa. È avà vulianu sparà da sta maravigliosa macchina.
  È u ghjornu impurtante di u 22 di ghjugnu di u 1948 s'avvicinava. E truppe d'Hitler eranu solu à guidà a pupulazione, circannu di bypassà è circundà a cità sovietica di Rzhev.
  E quattru figliole di i demiurgi russi, cum'è sempre, decisu di intervene in un mumentu criticu per a Russia! Salvanu sempre a so Patria - Rus' - à u tempu è locu ghjustu !
  
  
  
  
  S'ellu ùn ci era micca STEEL STAPLE
  In generale, curiosamente, in a maiò parte di l'universi paralleli, u cursu di a Siconda Guerra Munniali è a Grande Guerra Patriotica era ancu peghju per a Russia chì a realtà. Forse perchè u regime fascista chì hà pigliatu u cuntrollu di l'Auropa avia assai più putenziali ch'ellu ùn pudia capisce. A cumminazzioni di u totalitarismu brutale è l'elementi di u mercatu di l'ecunumia hè più efficau cà u capitalismu liberale di l'Occidenti è u mudellu stalinista centralizatu è burocraticu. Fortunatamente, per una quantità di ragioni, sia oggettive sia subjective. A causa di una grande furtuna, i Nazis ùn anu pussutu aduprà e so carte trump.
  Quante spie tedesche anu fiascatu solu perchè i tedeschi anu utilizatu un scraper d'acciaio inossidabile in i ducumenti, è i Russi anu utilizatu ferru simplice? E cumu hà influenzatu in modu decisivu una tale cosa in u cursu di a guerra?
  In ogni casu, ci era un universu parallelu, induve digià in uttrovi 1941, un ufficiale di intelligenza assai meticuloso scupertu accidentalmente stu fattu. I documenti sovietici genuine è i falsi tedeschi sò bagnati è ... In i documenti sovietici, u clip di carta hè arrugginitu è questu hè notu, ma in i tedeschi ùn hè micca.
  Questa hè una piccula cosa, ma a so influenza nantu à u cursu di a Gran Guerra Patriotica hè stata assai significativa.
  Dopu avè evitatu fallimenti è travagliatu sottu u cuntrollu di l'agenti tedeschi, anu scupertu evidenza significativa di a preparazione da e truppe sovietiche di una offensiva vicinu à Stalingrad. Cusì cunvince chì u stubborn Adolf Hitler accunsenu cù questu è hà datu l'ordine di raggruppà e truppe nazisti stazionate nantu à u Volga. È chì importava.
  Se durante l'operazione Rzhev-Sychov, l'Armata Rossa, chì hà più di duie volte più di e forze di a Wehrmacht, ùn era micca capaci di sfondà a difesa tedesca, allora in Stalingrad l'equilibriu di e forze era più favurevule per i Nazis.
  È u clima di u 19 di nuvembre di u 1942 ùn era micca favurevule per l'operazioni offensive. L'aviazione, in particulare l'aerei d'attaccu, ùn pudianu decolla, è u bumbardamentu di l'artiglieria avia solu un impattu estremamente limitatu nantu à e difese sviluppate di l'inimitu. E truppe sovietiche, dopu avè andatu à l'offensiva, s'imbulighjanu. Ancu u dispiegamentu di u corpu di tank ùn pudia micca rompe un pirtusu in a difesa di Hitler.
  Una lotta feroce hè ancu scoppiata in a direzzione Rzhev-Sychov. Cuntinueghjanu u ghjornu di l'annu novu. Solu tandu, dopu avè subitu perdite seriu, e truppe sovietiche in i dui direzzione suspendenu a so offensiva. Hitler hà tenutu nantu à u Volga, ma i tudischi cuminciaru à esse battuti in Africa. Churchill hà chjamatu l'offensiva di Montgomery in Egittu: a fine di u principiu. Hà dettu ancu chì avà l'alliati vinceranu solu.
  Infatti, Rommel, malgradu u trasferimentu cuntinuu di grandi forze in Africa, era sfurtunatu è u so esercitu hà patitu scunfitta dopu scunfitta. Per assicurà a cunduzione di una guerra in dui fronti, u Terzu Reich hà da dichjarà a mubilizazione tutale in u frivaru di u 1943.
  Inoltre, i scopi principali di l'Operazione Blau ùn sò micca stati raggiunti. Tuttavia, in l 'inguernu di u 1942-1943, a Wehrmacht, a cuntrariu di a storia vera, hà sappiutu evitari una seria scunfitta in u livante. À a fini di ghjennaghju, e truppe sovietiche ripigliò a so offensiva in u centru: a terza operazione Rzhev-Sychov è vicinu à Stalingrad. Ma ùn hè micca osatu di sfondà un nemicu pusatu in una forte difesa. E battaglie eranu avà reminiscenze di a Prima Guerra Munniali. Persistente, pusitivu. Quandu quellu chì hà attaccatu perde più di quellu chì hà difesu.
  L'operazione Iskra per a liberazione di Leningrad hè stata posposta. Stalin vulia taglià a cornice di Rzhev u più prestu pussibule è scunfighja u nemicu in Stalingrad. I tedeschi, ricurdendu e lezioni di l'invernu passatu, si difendenu attivamente. E finu à avà, anu sappiutu di ripiglià l'assaltu di e truppe sovietiche. Cum'è hè risultatu, quandu i Krauts sò pronti, ùn hè micca faciule per sfondà e so difese. È a qualità di e forze armate tedesche hè sempre in u so megliu.
  L'offensiva suviètica durò finu à a fini di ferraghju, ma ùn hà mai successu.
  A principiu di marzu, u cumandamentu suvièticu pruvò una offensiva in a direzzione di Voronezh. Dopu à i successi iniziali, l'Armata Rossa hè stata sottu à u contraattaccu di Mainstein. E grande forze sovietiche sò state circundate è foru custrette à luttà u so ritornu. I perditi, soprattuttu in a tecnulugia, sò diventati grandi, è i tedeschi è i so alliati anu pussutu acquistà un postu in questa direzzione è catturà cumplettamente Voronezh è i so suburbii.
  Durante u contraattaccu di Mainstein, "Panthers" è "Tigri" anu participatu à a battaglia per a prima volta. I tanki novi sò stati in parte à e so aspettative. Quandu s'utilice currettamente, eranu superiori à i veiculi sovietici in u cummattimentu in avanti.
  U disgelu di primavera s'hè stallatu è a calma regnava nantu à u fronte orientale. Una lotta feroce hè stata in Tunisia.
  U Führer hà pruvatu à mantene una testa di ponte in Africa à ogni costu. Per ottene questu, i Nazis anu ancu decisu di fà un passu senza precedente. Anu datu un ultimatum à Franco : o lascià e truppe tedesche passà à Gibraltar, o hè rovesciatu, cum'è u guvernu di Vichy. U Generalisimu hà avutu i pedi friddi è accunsentì. À u listessu tempu, si vultò à i guverni di Gran Bretagna è di i Stati Uniti cù una preghiera di lacrime: ùn dichjarà micca a guerra à a Spagna, postu chì questu ùn hè micca accadutu secondu a so vulintà!
  U 15 d'aprile di u 1943, i tedeschi cuminciaru l'assaltu à Gibraltar, scacciendu l'ultimi Tigri è Pantere. A furtezza cascò sottu à l'attacchi di centinaie di tanki in dui ghjorni. L'assaltu era cumandatu da Paulu, ricurdatu da u fronte orientale. Irnicamenti, i tedeschi anu pussutu catturà l'ultimi quartieri, e case di Stalingrad è e fabbriche di Stalingrad solu da u 1 d'aprile di u 1943. Cusì, Paulu si riabilitatu parzialmente è ricivutu u titulu di feldmarescialu è spade à e foglie di quercia di a croce di cavaliere per arrivà.
  A cattura di Gibraltar hà bluccatu l'accessu britannicu è americanu da u punente à u Mediterraniu. È in più, i Nazis stessi anu pussutu invade u Maroccu à a distanza più corta, sviendu una parte di e forze Alleate da a Tunisia.
  A prissioni nantu à a testa di ponte tunisiana si debilitatu, è dopu Rommel hè statu trasferitu di novu. Hitler hà decisu di cungelà l'operazioni militari in l'Est per avà è pruvà à piglià u cuntrollu di u Mari Mediterraniu.
  U cumandamentu sovieticu hà ancu cuminciatu à aderisce à e tattiche d'aspittà è vede. Questu hè ciò chì Stalin hà fattu in a storia vera, è questu hè ciò chì hà decisu di fà avà. Chì i capitalisti sanguinanu i pazzi stessi. Lasciateli martellate l'un l'altru, è noi riunitemu e nostre forze è batteremu quandu sò cumplettamente esauriti.
  I tudischi anu sempre tenutu u nordu di a Tunisia, è e truppe sottu à u cumandamentu di u novu mariscalu Paulus avanzavanu in Casablanca. L'Americani facevanu Tigri è Pantere. Ci hè statu chì u so Sherman era debbule contr'à tali tanki, è ancu u T-4 mudernizatu.
  È Churchill, dopu à trè mesi di esitazioni, hà ancu dichjaratu guerra à a Spagna. In ogni casu, à questu tempu i tedeschi avianu digià catturatu tuttu u Maroccu è invadiu l'Algeria. Per quessa, questu ùn hè micca ghjuntu cum'è un scossa à Franco. U 25 di lugliu, e truppe tedesche piglianu a capitale di l'Algeria è inflighjenu una scunfitta sfracciata à i britannichi. U successu hè statu facilitatu da un contraattaccu da Rommel, è a scunfitta brusca è u sbarcu di Kissilring nantu à Malta.
  U Frontu Orientale era stabile è calmu. Stalin, chì e so truppe anu patitu pèrdite pesanti in battaglie precedenti, ripigliò l'Armata Rossa. I tedeschi anu ancu furmatu novi divisioni è i trasfirìu à traversu u Strettu di Gibraltar à u Mari Mediterraniu.
  L'attività di i sottumarini tedeschi hà purtatu à u fattu chì u tunnellu di e flotte americane è britanniche hà cuminciatu à calà. È questu ùn hà ancu cuntribuitu à successu in e battaglie per u più grande mari miridiunali in Europa.
  A situazione minacciata in u Mediterraniu hà purtatu à u fattu chì u 6 d'aostu Churchill hà decisu di sbarcà in Francia. Ma l'operazione hè stata fatta in cundizioni climatichi sfavorevoli è era pocu preparatu.
  U 10 d'aostu, Rommel è Paulus s'uniscenu, furmendu un caldu forte in l'Algeria orientali. È u 19 d'aostu, Mainstein, u maestru insidiosu di e trappule, hà tagliatu e truppe Alliate da a costa.
  U successu di u Fritz hè statu facilitatu da l'indecisività di l'Americani, chì anu cunsideratu u sbarcu in Francia in u 1943 prematuru, è una carenza acuta di imbarcazioni di sbarcu. Calma nantu à u Frontu Orientale. Inoltre, a produzzione di l'aviazione in Germania hà più duppiatu in u 1943, più di trenta-dui mila aerei annu - furtunatamente, i tedeschi avianu più forza è territoriu sottu u so cuntrollu di a realtà. È i novi veiculi Focke-Wulf cù armature forti è armi, è ancu i cannoni di 30 millimetri, anu causatu troppu danni à l'aviazione alleata.
  A catastrofa in Algeria è in Francia hà fattu l'Aostu 1943 veramente neru per l'Alliati.
  Stalin era ancu cuntentu di tali successi. Ma a pacienza di Churchill s'hè scappata. In l'Oriente, ancu e battaglie aeree praticamenti cessanu, è l'attività partigiana diminuì. I tedeschi formanu più è più novi corpi da i citadini sovietici è ancu creanu qualcosa cum'è guverni lucali puppet. Allora, brigate separati di naziunalisti lucali da l'est eranu digià cumbattiti in Africa.
  U Tsar bulgaru Boris hà ancu mandatu trè di e so migliori divisioni in Tunisia, apparentemente sperendu di ottene alcune culunie per ellu stessu in u cuntinente scuru.
  In settembre, Rommel hà iniziatu una grande offensiva in Egittu. Riiscìu, utilizendu a superiorità quantitativa è qualitativa di e forze, per catturà Tripoli una settimana dopu à u signale per l'attaccu.
  I britannichi è americani anu patitu scunfitta dopu scunfitta in Libia. In queste cundizioni, Churchill hà annunziatu a sospensjoni di qualsiasi suministru di l'aiutu à l'URSS bolscevica è hà dumandatu l'intensificazione immediata di l'ostilità. Stalin fece finta di ignorà l'ultimatum. Ancu s'ellu, sicuru, i preparazione per l'azzioni offensivi sò stati realizati. Ma Koba era astutu è ancu pruvatu à pruvà l'acqui per una pace separata. Unu, à a fini di sittembri, i tedeschi catturaru tutta a Libia, cumpresu Tolbuk, è ancu sfondate in Egittu à Alessandria.
  Paulus hà sappiutu svià u puntu fortificatu inglese più impurtante è andà in u sudu à u Nilu. In fatti, stu disastru spelled per a Gran Bretagna in Egittu. Allora i tedeschi puderanu andà à u Canali di Suez è andà in Iraq, è dopu micca luntanu da Baku.
  U ritardu divintò periculosu, è Stalin hà datu l'ordine di ripiglià l'attaccu à Rzhev, è ancu di ricuperà Stalingrad, è à u stessu tempu sfracicà u nemicu in u Caucasu di u Nordu.
  Vale à dì, in uttrovi, l'ostilità ripresentanu subitu in trè direzzione. È in nuvembre ancu nantu à Leningradsky.
  In ogni casu, ùn era micca faciule per sfondà un nemicu chì era ben scavatu è avia putenti tanki Panther è Tiger pesanti. E truppe sovietiche anu affruntatu difese pusiziunali prufonde. È in difesa, i novi tanki tedeschi è i fucili autopropulsati anu fattu bè.
  Cusì ùn ci era micca avanzi significativu in uttrovi è nuvembre. A menu chì l'offensiva tedesca hè stata fermata à u Canale di Suez. È tandu solu temporaneamente... Tuttavia, Paulus è Rommel vultonu e so truppe in Sudan. È cuminciaru à cunquistà l'Africa.
  A Wehrmacht ùn hè ancu pronta per attaccà in l'invernu.
  Inoltre, i Krauts anu spiratu grandi speranze nantu à u Panther-2 cum'è una macchina più avanzata è u Tiger-2 è Lion.
  L'inguernu passò in i tentativi di l'Armata Rossa di rompe e difese di i Krauts. Ma nimu era pussibule di ottene grandi successi. Ancu s'ellu hè accadutu un scupertu, l'inimicu hà ristabilitu a situazione cun un contraattaccu.
  È a situazione hà sempre peghju. In Gran Bretagna, in u sfondate di scunfitte militari, hè ghjunta una crisa pulitica. Un votu di sfiducia hè statu passatu contr'à u cabinet di Churchill. Cumu puderia esse altrimente se u più sàviu Paulus hà cacciatu l'Inghilterra fora di u Sudan è l'Etiopia.
  U novu guvernu offre à Germania una pace separata. In vista di e più grande perdite di i Stati Uniti da a flotta sottumarina tedesca, Roosevelt ùn hà micca ughjettu. Inoltre, a so pusizioni in America hè stata scuzzulata. È u Giapponese hà sappiutu vince un paru di picculi vittorie, rallentendu l'avanzata americanu. Allora, u puntu di vista - a nostra capanna nantu à a riva hà triunfatu.
  Hitler, in ogni modu, prima pusò cundizioni eccessivi. Allora u cumprumissu era e Terre Francesi è l'Eggittu, è ancu ciò chì prima appartene à l'Italia hè stata riturnata. U Sudan hè ancu in u pussessu di u Terzu Reich, ma u Canale di Suez hè operatu in modu cumunale.
  Cusì, s'hè datu una manu libera in l'Occidenti, u Führer ghjittassi tutte e so forze in Oriente. I Nazis cuminciaru a so offensiva contru Mosca in maghju. Grazie à e culunie francesi è inglesi, a Libia avia digià abbastanza oliu, è Hitler vulia vince u più prestu pussibule.
  In più, Türkiye hà ancu apertu un secondu fronte.
  In ogni casu, l'Armata Rossa hà digià dimustratu una forza incredibile è l'eroisimu in e battaglie per a capitale suviètica. In media, u ritmu di l'avanzata tedesca ùn superava micca un chilometru per ghjornu. À a fini d'aostu, i Nazis anu pussutu avanzà un massimu di centu chilometri cù una larghezza di scuperta di pocu più di trè centu.
  S'avvicinò à Mosca, ma corse in a linea di difesa Mozhaisk. Il s'agissait de résultats modestes. In più, e truppe sovietiche sempre contru à u nemicu. I novi tanki sovietici T-34-85 è IS-2 anu participatu à e battaglie. Ùn si pò dì chì i tedeschi anu persu cumplettamente i so vantaghji, ma l'Armata Rossa ùn si ferma, nè a scienza!
  Apparsu novi cumbattenti sovietici Yak-3 è LA-7, capaci di cumpetenu cù l'aviò di l'elica tedesca. Hè veru, l'inimicu hà carte d'atout reattive assai forti in ritornu. ME-262 è HE-162 ùn avianu micca analoghi in u mondu. Hitler hà ancu decisu di pruibisce a pruduzzione è u sviluppu di tanki più ligeri di cinquanta tunnillati. In u risultatu, u T-4 è a Pantera sò stati rinunziati. "Panther"-2 hà fattu pisà 50,2 tunnellate è avè un fucile putente cù un mutore di 900 cavalli. "Royal Tiger" è "Lion" anu superatu ancu u pesu di i mostri di 70 tunnellate. Sicondu u decretu di u partitu, e vitture sovietiche ùn pisanu più di 47 tunnellate.
  Dopu avè fiascatu à piglià Mosca, i Nazis turnavanu a so attenzione à Leningrad. Eranu veramente malati di sta cità. Un bombardamentu massivu hà iniziatu in settembre. Includenu ancu pistole di calibre 1000 mm è prughjetti robotici alati.
  Hitler hà urdinatu di piglià Leningrad à ogni costu.
  A cità hà sappiutu ripusà trè assalti in settembre è ottobre. Tuttavia, i tedeschi anu pussutu avanzà deci à vinti chilometri, è ancu catturà u ponte di Peterhof. In certi lochi, e so unità intrinu in a cità, aggravendu a pusizione operativa di u gruppu. Ntô nuvembre di u 1944, dopu chì i Nazis vincìu l'elezzioni parlamentari, a Svezia entra ancu in a guerra contr'à l'URSS.
  Hè attivamente publicità u slogan: vendetta per i scunfitti di Petru Magnu è Alessandru. Novi divisioni svedese ghjunsenu à u fronte è, inseme cù i finlandesi, cuminciaru un attaccu à a cità da u nordu. È i Nazis ripigliò l'attacchi cù, frà altri cose, u Sturmtiger è u Sturmaus ancu più putente, è ancu u tank E-100, u primu mostru seriale di u mondu chì pesa più di centu tunnellate.
  Malgradu l'eroismu massivu è a resistenza di i suldati è e milizie sovietiche, è ancu un contraattaccu disperatu di diversione à Novgorod, a cità ùn pudia esse salvata. Tuttavia, l'ultimu quartu ùn hè cascatu finu à u 27 di ghjennaghju di u 1945, chì mostra un esempiu di resilienza illimitata. È a cità stessa durò un bloccu sanu : 1270 ghjorni ! Probabilmente u più longu bloccu di una cità in guerri muderni.
  Ancu s'è i tedeschi è i so alliati anu patitu enormi perdite, u scopu hè statu parzialmente rializatu. A seconda cità suviètica più grande è più impurtante hè cascata, è e mani di u gruppu nemicu più putente sò stati liberati.
  In l'invernu a lotta era feroce. I tedeschi anu utilizatu serial, jet aircraft cù tutte e so forza. L'URSS ùn avia micca u putere parità contru à elli. Questu hà fattu difficiule di ottene un vantaghju in l'aria. À u cuntrariu, u nemicu duminatu quì. Cum'è mentre i tanki tedeschi conservavanu i so vantaghji. E anu ancu aumentatu cù l'avventu di a serie "E".
  Comparatu à i Tigri è Panthers, i tanki di a serie E avianu un layout più densu, una siluette bassa, è in u risultatu, armatura assai più grossa in un angulu.
  A risposta di a scienza suviètica finu à avà era solu l'IS-3, una prutezzione più forte di a fronte di a torre. U T-54 era sempri sviluppatu, è u T-44 ùn era più successu.
  Hitler, però, hà cambiatu i so piani in maghju 1945. È limitendu à l'attacchi individuali, hà realizatu l'offensiva principale in u Caucasu. Era più còmuda di cumbatte quì. Allora dopu à a cattura di Stalingrad, furnisce u gruppu suvièticu hè statu difficiule. Inoltre, in u frivaru, e truppe sovietiche anu inflittu una forte scunfitta à l'Ottumani in Transcaucasia, furzendu i Turchi à fughje Erevan è liberatu a regione Kars.
  I tudischi sfondanu e difese è, passendu longu u Volga, ghjunghjenu à u Mari Caspiu. Grozny cascò u 15 di ghjugnu, dopu a lotta stubborn, Sukhumi u 23 di ghjugnu, Zugdidi u 29 di u stessu mese. Tbilisi hè stata presa à a fini di lugliu cù Kutaisi. In l'aostu, i vulturi fascisti anu pigliatu infine u Daghestan, è ancu Poti, è ghjunghjenu in Armenia da u nordu. In settembre si uniscenu cù i Turchi, è l'assaltu à Baku cuminciò. A cità chjave hà tenutu finu à u 6 di nuvembre di u 1945. Alcune battaglie in muntagna, soprattuttu in Erevan, durò finu à a fini di dicembre.
  Battaglie feroci anu ancu fattu in u centru. I tudischi anu pussutu avvicinà Tula è ancu piglià Kalinin, ma dopu sò stati firmati. Tuttavia, a linea di fronte s'hè avvicinata, è ùn ci hè digià più di ottanta chilometri da a capitale.
  L'annu 1946 principia cù un invernu caldu. U cumandamentu suvièticu, vulendu prevene l'offensiva tedesca, si precipitò disperatamente à u nemicu.
  Alas, u vantaghju di l'inimitu in l'aria hà aumentatu solu. L'aviò jet Luftwaffe, sfurtunatamenti, sò stati constantemente migliurati. Novi mudificazioni di u ME-262 sò apparsu, cumpresa una ultra-alta velocità. Ancu un forte cacciatore di jet TA-183, più avanzatu cù ali spazzate HE-262, è un veru capolavoru di l'ingegneria aeronautica ME-1010 cù ali spazzate cuntrullate.
  È u cummattimentu principale di l'URSS ferma u Yak-9. A vittura era una volta nova, ma avà hè chjaramente obsoleta.
  Ma a Luftwaffe hà ancu u Yu-287, è u jet bomber Yu-387, TA-400, TA-500 hè apparsu. È l'aerei d'attaccu sò jet. È l'HE-377 hè reattivu è l'HE-477 hè ancu reattivu è multi-purpose.
  È a serie E-70 cù tanki chì pesanu quant'è u "Royal Tiger", ma cù una prutezzione assai più forte.
  È u veru capolavoru era u tank piramidale mostratu in metallo per l'anniversariu di u Führer u 20 d'aprile di u 1946. Hitler hà datu personalmente u nome di "Leone Imperiale".
  U veiculu era furmatu cum'è una piramide allungata è appiattata, cù picculi rotuli chì coprenu tuttu u fondu di u tank. Cusì, ùn hà micca una tavola, chì hà aumentatu significativamente a capacità cross-country. Inoltre, u tank ùn hà micca un tettu, è a so armatura da tutti l'anguli avianu un altu angolo di inclinazione raziunale. Pisendu 99 tunnillati, u veiculu era armatu cù un cannone anti-aereu 128 mm cù una lunghezza di canna di 100 EL, avia un mutore di 1800 cavalli, è armatura frontale di 300 mm. Inoltre, e lastre sò in grandi anguli di inclinazione raziunale, in a prima mità frontale è 250 millimetri in a seconda mità inclinata. Cusì, hè diventatu u tank più putente in u mondu, impenetrable da tutti i punti di spara è quandu hè attaccatu cù bombe da sopra.
  U Führer hà urdinatu immediatamente per esse messu in produzzione u più prestu pussibule è à u stessu tempu per creà una mudificazione d'assaltu cù un obusu è un lanciatore di bombe.
  Allora i Nazis s'approntavanu, anu da esse sbattuti. Ma, sfurtunatamenti, hè statu catturatu un nemicu assai stubborn è tecnicamente forte. È à a fini di maghju, sicondu a tradizione, quandu e strade siccavanu, l'offensiva principia.
  U Fritz hà pruvatu à bypassà Mosca è Tula. E battaglie furanu cun una intensità è una portata senza precedente. Ma e truppe sovietiche eranu degne di esse chjamate invincibili. In trè mesi di battaglie cuntinui, i Nazis sò solu capaci di circundà Tula è ghjunghje à Kashina è avvicinà Mosca da u nordu, tagliando parzialmente e cumunicazioni. U cummattimentu era digià in i carrughji di a cità stessa.
  Stalin abbandunò a capitale è evacuò à Kuibyshev. Ma i Nazis cuminciaru un attaccu à Saratov in lugliu. Sta cità hè cascata l'8 d'Aostu. Siccomu Kuibyshev si truvò periculosamente vicinu à u fronte, quellu Cumandante Supremu trasfirìu a so sede in Sverdlovsk. A lotta in Mosca cuntinuò in settembre. U 18, Kashira cascò. À u principiu di uttrovi, a capitale di l'URSS era quasi circundatu, è u 29, dopu à una lotta stubborn, Kuibyshev hè ancu cascatu. In più, i tedeschi catturà Guryev è Uralsk.
  Nuvembre era pienu di terribili lotte. U 7 di nuvembre, i Krauts anu sbulicatu à u Kremlin, ma sò stati rimandati da un contraattaccu disperatu. È durante sta battaglia, u cumandante di Mosca, u mariscal Rokossovsky, hè mortu!
  È u famosu pilotu sovièticu Kozhedub abattu u centesimu aviò tedescu, diventendu a prima persona sovietica à esse attribuita u titulu di quattru volte Eroi di l'URSS. È ancu u 7 di nuvembre di u 1946.
  U 4 di dicembre, l'anellu di bloccu intornu à Mosca hè stata finalmente chjusa. Ma a capitale è i resti di a so guarnigione eroica si battevanu finu à u Natale ortodossu u 7 di jinnaru di u 1947.
  L'assaltu à a capitale era guidatu da Mainstein. Per questu hè stata premiata a seconda Ordine di a Gran Croce di a Croce di Ferru dopu à Hermann Goering.
  Ma a guerra ùn hè ancu finita. Stalin da Sverdlovsk hà prumessu di cuntinuà a lotta. I tedeschi eranu ancu abbastanza stanchi. In u sudu, e so truppe si avvicinavanu à Penza è Ulyanovsk è si firmavanu. In marzu, i suvietichi lanciavanu contraattacchi. Ma in April, eranu sempre custretti à lascià Ryazan. È in maghju, i Nazis circundanu a cità di Gorky, è sfondate à Kazan da u sudu. In u ghjugnu, i Krauts anu pigliatu Orenburg è si avvicinavanu à Ufa. A resistenza à l'Armata Rossa s'hè debilitatu, a morale hè cascata è e diserzioni di massa cuminciaru. In ogni casu, sò sempre stati quì, ma dopu a caduta di a capitale anu intensificatu parechje volte. Nimu ùn avia più desideriu di more per Stalin. Ma a ghjente hà luttatu contr'à u fascismu per a so Patria.
  L'autorità di u guvernu suvièticu hè ancu cascata. In lugliu, i tedeschi s'irrumpiu in Sverdlovsk. Stalin è u so seguitu si trasfirìu a Novosibirsk. In l'Urali, a lotta furia finu à l'aostu... I tedeschi sò stati ostaculati da a striscia di cumunicazioni è l'azzioni attive di i partigiani. Ma più guerra hà digià persu u so significatu.
  Stalin, però, sperava sempre qualcosa. I tedeschi intruduceru in Tobolsk in settembre. Ma sò stati ritardati da forti piovi di vaghjime. L'avvicinamentu di l'inguernu hà firmatu l'offensiva in Siberia, ma i Nazis anu sappiutu catturà tutta l'Asia Centrale. In l'inguernu ùn anu micca cura di andà in Novosibirsk. Ma Stalin era ancu malatu, è si trasfirìu à Vladivostok più caldu.
  L'annu 1948 hè ghjuntu. I Nazis eranu digià armati cù dischetti. Inoltre, i tanki più compacti cù turbojet apparsu. In fatti, dopu ch'ellu s'hè più caldu, ùn li resta più ch'elli marchjanu vittoriosamente è occupanu e cità.
  Ma Beria avvelenò u Stalin, digià gravemente malatu, è offre a rendizione di u Terzu Reich, sottumessu à a preservazione di u putere suvièticu in Siberia.
  Hitler, chì era dannamente stancu di a guerra stessu, quasi accunsentì, ma prima, hà pigliatu Novosibirsk in maghju 1948. È a rendizione hè stata firmata u 22 di ghjugnu 1948, in una data simbolica - esattamente sette anni da u mumentu di l'attaccu à l'URSS. Hè cusì chì a Siconda Guerra Munniali finita. I Stati Uniti anu scunfittu u Giappone in u 1945 è pruvò una bomba atomica. Allora u Führer ùn hà micca affari per andà oltremare.
  Beria, però, ùn hà micca guvernatu per longu. U più famosu asso suvièticu, u mariscal di l'aria è l'eroe sette volte di l'URSS Kozhedub, hà da pudè fà un colpu militare è scaccià u presidente impopulare di u Cumitatu di Difesa Statale. Beria è parechji di i so complici sò stati sparati. In u Terzu Reich stessu, in marzu di u 1953, i patrioti anu finitu Hitler. È Goering hè mortu da l'abusu di droghe un pocu prima, mentri Himmler hè statu sparatu per suspetti di cuspirazione.
  Una lotta feroce hè seguita trà e SS, guidate da Schellenberg, è e forze armate, guidate da u Generalissimo Mainstein. Tuttu chistu hà risultatu in una guerra civile. In u risultatu, u Terzu Reich hà colapsatu. È l'URSS ridutta hà cuminciatu à restaurà gradualmente a so influenza. A storia hè tornata in una spirale. L'ascesa fantastica di a Germania, gonfiata più di l'imperu di Gengis Khan, dopu a morte di u capu principale - u caosu è l'estinzione.
  È a riunione graduali di principati, solu a cità di Baikalsk divintò a capitale. L'URSS, divisa in parechje pruvince cù pruvince pupi stabilite da i tedeschi, hè stata unita di novu. A più grande vittoria era l'annessione di Mosca, chì scacciò u jugu nazzista. True, l'Ucraina, a Bielorussia è i stati Baltichi, è ancu a Georgia, l'Armenia è l'Azerbaijan conservanu a so sovranità. Dopu à u colapsu di u Terzu Reich, i Stati Uniti divintò l'egemone mundiale. Un guvernu pro-americanu hè statu ancu stabilitu in Cina.
  Ma pocu à pocu l'imperu celeste diventò più è più indipendente. In l'URSS, dopu à a dittatura di facto di Kozhedub, hè stata stabilita una custituzione essenzialmente presidenziale, ma cù un limitu di dui termini in u putere. L'elezzioni sò stati in una basa alternativa, è u postu di presidente avia un nome diversu: presidente di u populu.
  U paese hà avutu una ecunumia mista è in rapida sviluppu.
  Ma eccu cumu a storia hà cambiatu da un clip di carta. Anu persu a Siconda Guerra Munniali, ancu s'elli si battevanu valenti. È u risultatu hè statu disastru. Inoltre, l'Alimagna hà pussutu guadagnà a grandezza solu per un tempu.
  È i Stati Uniti perdevanu gradualmente influenza, u mondu diventava multipolari, chì significa chì ci era più è più caosu in questu. À u cuntrariu, ci hè menu ordine. È circa u listessu cum'è in l'attuale XXI seculu.
  Ebbè, perchè l'umanità hè cusì attirata à a frammentazione è u caosu ?
  
  
  TROTSKY INVECE DI STALIN
  A campagna di Tukhachevsky contr'à Varsavia si n'andò à esse senza successu principalmente per via di a culpa di Stalin - chì, invece di copre u flancu miridiunali di e truppe rosse chì avanzanu in Varsavia. turnò a Prima Armata di Cavalleria versu a Galizia. Inoltre, malgradu e forze maiò chì eranu sottu u cumandamentu di Ghjiseppu, hà sappiutu esse scunfittu da i Pulacchi. L'Armata Rossa hà persu a battaglia di Varsavia. I Polacchi anu lanciatu una contra-offensiva, territoriu occupatu cumpresu Slutsk è ancu occupatu Minsk per parechji ghjorni.
  In ogni casu, l'Occidenti ùn hà micca osatu di finanzià più sanguinosa guerra cù i bolscevichi. Varsavia hà fattu a pace, è a guerra civile finì prestu.
  Ma ci hè un cursu alternativu di a storia è unu di i tanti universi paralleli. Quì, Lenin urdinò a rimuzione di Stalin, chì ùn era micca assai dotatu in l'affari militari è u capricciusu, da u cummandu di u flancu miridiunali, è hà stabilitu l'unità di cumandamentu di Tukhachevsky, mentre mantene Budyonny nantu à a Prima Cavalleria.
  In questu casu, un tentativu di contraattaccu da u sudu di Varsavia falliu, è l'Armata Rossa inspirata vinciu in una battaglia feroce. A capitale di Pulonia hè cascata. Dopu à stà quì per un tempu è riceve rinforzi supplementari, Tukhachevsky si trasfirìu à Lvov è Cracovia.
  Per qualchì tempu, a lotta cuntinuò contr'à Wrangel, è cù un altru attaccu à a Crimea. Allora l'Armata Rossa hà occupatu i stati Baltichi in u nordu, è liberatu l'Azerbaijan, l'Armenia è a Georgia in u sudu. Ci hè statu una calma tempurale. A Russia Soviètica avia bisognu di riposu è di tregua tempuranee, chì hè diventatu u NEP. Ma Trotsky insistia sempre à u ritornu di tutte e terre di a Russia Tsarista. In u risultatu, in l'estiu di u 1921, l'Armata Rossa occupa a Finlandia, cù a cunnivanza di l'Occidenti.
  In u 1922, Primorye fù cunquistata, dopu à u nordu di Sakhalin. Trotsky, chì l'autorità cum'è presidente di u Cunsigliu Rivuluzionariu Militare s'era rinfurzata significativamente, hà sappiutu piglià u postu di Lenin è rimpiazzà Stalin, chì era statu relegatu à un rolu secundariu.
  Curiosamente, cum'è u putere persunale hà rinfurzatu, elementi di u capitalismu sò diventati sempri più forti in l'ecunumia.
  Trotsky stessu divintò un leftist in gran parte per u desideriu di diventà più santu chè u Papa o più radicali di Stalin. In ogni casu, dopu avè acquistatu u putere, u Ghjudeu assai talentu hà cuntinuatu a so pulitica estera equilibrata. Senza abbandunà l'idee cumuniste, in u stessu tempu hà pruvatu à inculcà elementi di u mercatu è assicurà boni relazioni cù l'altri paesi capitalisti di u mondu.
  L'ascesa di Hitler à u putere in Germania ùn hà micca pruduciutu cambiamenti fundamentali in a pulitica mundiale. U Führer hè statu messu prestu in u so postu - pruibisce ogni alzamentu di e restrizioni di Versailles o a ristaurazione di a coscrizione universale è u putere militare. Cum'è i Nazis sò stati pruibiti di introduzzione di lege antisemite è assai di più.
  L'unicu cosa hè chì sottu à Hitler, l'ecunumia tedesca emerge da a crisa, ma u fascismu ùn hà mai pigliatu forme radicali, fermendu u naziunalismu moderatu cù qualchi caratteristiche autoritarii è l'urganisazione generale di a ghjuventù cum'è l'Hitler Jugent.
  L'URSS sottu à a dirigenza di Leon Trotsky divintò una putenza economicamente ricca cù una industria pisanti sviluppata.
  L'ecunumia di l'URSS era più basata in u mercatu chè quella di Stalin, ma cuntene ancu elementi di pianificazione in forma di piani quinquennali. U tassu di natalità hè altu, soprattuttu chì Trotsky hà pruibitu ancu l'aborti - dicenu chì ci sò tanti terreni vacanti in Russia è ùn ci hè micca ragiò per elli à gape cum'è buchi.
  Siccomu a dimensione di l'armata tedesca era limitata à 100 mila, è a Pulonia era digià diventata in una republica sucialista sovietica, ùn ci saria nimu per cummattiri. Moldavia hè stata riturnata in Russia in u 1921 - cullighjendu e terri riali.
  Trotsky stessu hà sustinutu un pocu u mondu internaziunale, ma u scopu di a rivoluzione mundiale hà cuminciatu à silenziu. In parte, cum'è sottu Stalin.
  Ma a guerra hè sempre venuta da l'Oriente. U Giappone hà iniziatu l'azzione militare contr'à Mongolia. A Terra di u Sole Rising, cù l'Italia, divintò i principali invasori di u mondu. True, Mussolini era furzatu à limità e so ambizioni à a cattura di l'Etiopia - l'unicu paese in Africa chì ùn era micca a culunia di l'altru. U Giappone, ancu chì ùn hà ancu osatu di luttà solu cù a Gran Bretagna è soprattuttu i Stati Uniti, hà cullatu in Cina. È hè entrata di più in più quì.
  Ci sò parechji chinesi è, malgradu tutta a so frammentazione, sò un avversu seriu. È tandu i samurai sò entrati in Mongolia... Battaglie seri cuminciaru quì in a primavera di u 1941.
  Trotsky hà decisu chì l'URSS era digià abbastanza forte per fà una guerra à grande scala cù i samurai. Inoltre, u dittaturi suvièticu vulia vindicà di a scunfitta di u 1904-1905. In terra, l'Armata Rossa hè chjaramente più forte di i Giapponesi, soprattuttu in i tanki. Ma in mare, a Flotta di u Pacificu ùn hà ancu ghjuntu à a parità. Ma Lev Davydovich ùn pudia rinunzià a Mongolia.
  L'Armata Rossa hà firmatu inizialmente l'avanzata di u samurai. U 20 d'aostu di u 1941, una offensiva hè accaduta nantu à Khalkhin Gol, chì finisci in a vittoria di l'Armata Rossa. Dopu chì Trotsky hà dumandatu chì u Giappone restituisca Sakhalin Sud è l'Isule Kuril.
  Naturalmente, un rifiutu seguitatu, è una guerra à grande scala principia. Solu, à u cuntrariu di a Grande Guerra Patriotica, hè stata cummattuta in u territoriu straneru. Ancu s'ellu ùn si pò dì chì ci hè statu pocu sparghje di sangue.
  E battaglie eranu à grande scala, è i Giapponesi resistenu ferocemente è ùn si rendenu micca. Ma quasi tutte l'operazioni di e truppe suviètica anu successu. A difesa, dopu à un putente barrage d'artiglieria, hè stata sfondata, è i tanki, cumpresu l'ultimu putente T-34, LT (pesante Leon Trotsky!), anu superatu a fossa feroce di cadaveri è metalli.
  Prima, i guerrieri di a Terra di u Rising Sun sò stati cacciati da Manchuria. Sò stati realizati parechje operazioni successive, chì duranu nove mesi da nuvembre di u 1941 à l'aostu di u 1942. E truppe sovietiche entranu in Corea di u Nordu... Ci sò stati ancu battaglie nantu à Sakhalin. I giapponesi anu ancu pruvatu à avanzà - anu avanzatu trenta chilometri, ma sò stati firmati è affucati di sangue.
  In settembre di u 1942 ci hè statu un assaltu à Port Arthur. I Giapponesi, aduprendu u sustegnu di u mare, pruvò à mantene a linea. E truppe sovietiche sfondanu u fronte, ma u nemicu hà sappiutu piantà l'avanzata abbandunendu e truppe.
  Ma i samurai ùn anu pussutu mantene a so resistenza per longu. L'aviazione sovietica hà pigliatu u bumbardamentu di e navi. Inoltre, i giapponesi sò troppu disprezzanti di a so vita - ùn anu mancu pigliatu parachutes in battaglia. Per via di questu, dopu à a morte di l'elite principali di l'aria, a resistenza di u samurai in u celu hà debilitatu notevolmente. È l'aviazione sovietica hà cuminciatu à vince assai più cunfidenza.
  Inoltre, i novi sviluppi di i diseggiani sovietici anu nigatu gradualmente a superiorità di i cumbattenti giapponesi in manuvrabilità. In dicembre di u 1942, dopu à un altru assaltu feroce, Port Arthur fù pigliatu, è Seoul cascò in u stessu mese.
  U prossimu mese di u 1943 principia cù l'offensiva di ghjennaghju in Corea di u Sud è a cattura di u portu di Busan.
  U Giappone perdeva battaglie in terra è soffriva di più in più danni in u celu è in u mare. Ntô frivaru di u 1943, Pechino fù catturatu da e truppe sovietiche. È in marzu, dopu a lotta feroce, South Sakhalin hè stata liberata. L'aprili è u maghju sò stati marcati da novi vittorie per l'armi suviètici in mare... L'aumentu di a flotta sottumarina, l'aviazione è i navi chì arrivanu da u Balticu eranu particularmente efficace.
  In u ghjugnu di u 1943, e truppe sovietiche cacciavanu i Giapponesi da Shanghai. Cusì furmendu a so propria zona di occupazione.
  In u lugliu è l'aostu, paracadutisti è marinari liberavanu a cresta Kuril da u nemicu. U Giappone si trova in una situazione eccezziunale difficili. L'aviazione sovietica hà aumentatu u so putere di colpi è bombardò più forte è più forte, è a flotta navale di a Terra di u Soli Levante si fusse. In uttrovi 1943, Trotsky hà pigliatu una decisione: attaccà à Okinawa - una prova di vestitu prima di a battaglia per a Metropolis giapponese stessu. E battaglie eranu feroci, è i samurai usavanu armi in massa: piloti kamikaze.
  A battaglia epica durò dui mesi è una settimana, chì finì finì cù a caduta di Okinawa. È in ghjennaghju 1944, Taiwan hè stata liberata.
  U Giappone era avà à l'orlu di un disastru militare cumpletu. Hirohito ùn pudia cuntà solu chì i Stati Uniti è a Gran Bretagna entravanu in a guerra da u so latu; a Germania fascista à quellu tempu era ancu troppu debule militarmente, è Mussolini ùn pudia micca facilmente ghjunghje à Trotsky in l'Oceanu Pacificu.
  Ma l'USA è a Gran Bretagna anu fattu suggerimenti, ma ùn anu micca fretta per entra in a guerra. Inoltre, una massiccia rivolta anti-britannica hà scoppiatu in India. U Gandhi moderatu hè statu cacciatu da i naziunalisti più radicali è di manca. In u risultatu, una vera guerra principia quì. Churchill, chì hà rimpiazzatu Chamberlain, hà dimustratu stubbornness è pruvatu à mantene u Pakistan è l'India sottu u so cuntrollu à ogni costu. Chì hà purtatu à una guerra prolongata è amara chì hà ligatu e forze britanniche.
  L'Amiricani anu agitu cumplettamente passivamente in a pulitica estera: a mo capanna hè nantu à a riva!
  Ntô marzu di u 1944, e truppe sovietiche, malgradu u fattu chì u clima ùn era ancu assai favurevule, sbarcò in Hokkaido. A lotta durò trè simani è finì cù a scunfitta di i Giapponesi. Stu successu scuzzulò a fiducia di l'imperatore in l'inaccessibilità di a metropole.
  A lotta in terra è in mare cuntinuò finu à l'11 di maghju di u 1944, quandu u Giappone finitu capitulò.
  A lotta cù a participazione di e truppe suviètica durò da u 10 d'aprile di u 1941 à l'11 di maghju di u 1944 è hà pigliatu trè anni è un pocu più di un mesi. I perditi di l'esercitu suvièticu in uccisi è morti da ferite ammontu à 960 mila suldati è ufficiali. Un pocu più di sessanta mila citadini sovietici civili sò ancu morti. Da i bumbardamenti, l'artiglieria, a lotta nantu à Sakhalin è à a fruntiera in Primorye. È circa trè milioni di persone sò stati feriti, di i quali quattru centu mila sò stati disattivati.
  In generale, l'URSS hà vintu una vittoria maiò è hà sappiutu installà i regimi pro-sovietici in Cina è in Corea, è hà occupatu cù e so truppe tutti i pussidimenti di a Terra di u Rising Sun.
  L'autorità di u camarade Trotsky hè stata più rinfurzata in u paese è in l'arena internaziunale.
  In u 1946, u primu lanciamentu di un satellitu artificiale hè accadutu in l'URSS. È in u 1950, u primu cosmonauta suvièticu hè statu mandatu intornu à u globu. In Romania, u rè Micaia accunsentì à cuncludi una alleanza militare è ecunomica cù l'URSS. Prestu u putere cambiò in Ungheria. È in Cecoslovacchia, hè statu longu guvernatu, ancu s'ellu ùn hè micca esattamente da i cumunisti, ma da e forze pro-sovietiche di manca.
  In u 1951, una guerra scoppia trà Turchia è URSS. À questu puntu, nè i Stati Uniti nè Gran Bretagna avianu una bomba atomica, è inizià una vera massacra cù un nemicu cusì putente cum'è l'URSS è i so alliati era suicidiu per l'Occidenti.
  L'armata suviètica hà scunfittu a Turchia in menu di un mesi. Videndu chì a reazione di l'Occidenti hè estremamente lenta... Shaved hà battutu cù l'Indiani per un bellu pezzu, ma à a fine hà persu centinaie di millaie di suldati è perde u cuntrollu di a so più grande culunia. Ci hè una crisa ecunomica in i Stati Uniti è i neri sò in rivolta.
  Trotsky piglia una decisione: è in dui mesi l'Armata Rossa piglia u cuntrollu di tuttu u Mediu Oriente è l'Iran, è un guvernu pro-sovieticu vene à u putere in Egittu. L'inglesi è i francesi si dannu pugni in i denti. È Hitler piglia u partitu di l'URSS è per questu ellu riceve l'uppurtunità di Anschluss Austria.
  De Gaulle vene à u putere in Francia. Hè assai dispiaciutu di l'espansione suviètica è parla di una cruciata à l'Oriente, contr'à u bolscevismu. Trotsky, à u cuntrariu, i sogni di espansione in Europa, a situazione si riscalda.
  Adolf Hitler, apprufittannu di u fattu chì l'URSS hè avà in l'unione, principia a militarizazione di Germania. È in Algeria è in Maroccu una grande rivolta scoppia contru à a Francia.
  De Gaulle hè furioso è esige chì a Germania ferma i preparativi militari. In risposta, u Führer esige a risturazione di e fruntiere di u 1914 è minaccia di mandà a milizia di u populu contr'à u nemicu.
  I dui lati aumentanu e minacce è ammassanu e truppe à e fruntiere. L'astu Trotsky ùn entre micca in a guerra, ma vende tanki è aerei in Germania à creditu. Una battaglia si sviluppa trà i Nazis è i Francesi. A Belgica entra in a guerra, ma questu solu aggrava a situazione per a Francia, chì hè custretta da a ribellione in e culunie è l'attività cumunista in diversi fronti. I tedeschi, però, ùn ghjunghjenu micca una vittoria rapida, ma si fermanu nantu à a Linea Mangio, ma occupanu u Belgio. Dopu un annu è mezu di guerra, i Nazis si avvicinavanu à Parigi.
  De Gaulle va à firmà a pace è dà Elsarz è Lorraine torna à i tedeschi. A Bèlgica si parte ancu cù una parte di u so territoriu. U Führer rinforza a so influenza. In u 1955, l'URSS prova una bomba nucleare. Trotsky include a Cecoslovacchia in l'URSS. True, una parte di u Sudetenland và à i tedeschi, ma assai menu frontiere etniche. Ma ùn anu micca ragiò di scuzzulà a barca...
  Hitler hè custrettu à umilià e so ambizioni è si rallegra ch'ellu hà sappiutu espansione in l'Occidenti è à i spesi di l'Austria. I Nazis invadenu ancu Danimarca è restaurà ancu e fruntiere di u 1914 è u nordu di u so imperu.
  Trotsky morse in u 1960, dopu avè celebratu u so ottu anniversariu. Senza cattivi abitudini è mantene a forma fisica, u presidente di l'URSS hà mantenutu un pensamentu chjaru finu à i so ultimi atti.
  Trasferì u postu di presidente à u so figliolu David, fundendu cusì a prima dinastia cumunista di u mondu. À questu tempu, l'URSS avia avutu una centralizazione aumentata è l'emendamenti à a custituzione chì pruibiscenu a retirazzione da ellu. Hitler hà ancu trasfirutu u putere à unu di i so figlioli ottenuti com'è u risultatu di l'inseminazione artificiale, ma nantu à una basa competitiva.
  In ogni casu, u figliolu hè ancu troppu ghjovanu, è dopu à a morte di Hitler, i Nazis si sparte, è prestu l'ala manca ghjunse à u putere. U mondu hè diventatu più sicuru, ma u colapsu di u sistema culuniale hà fattu nasce una nova guerra di inestabilità. A suluzione era a creazione di una coalition cumunista. Hè furnitu l'assistenza mutuale è hà pruvatu à custruisce u sucialismu in e cundizioni di u cuntinente scuru.
  Ma u cumunismu mundiale era distintu da un gran numaru di elementi di u mercatu è era un sistema cumminatu.
  Intantu, i cuntradizioni crescenu in l'URSS. A dominanza pulitica di un partitu ùn hè più adattatu à l'oligarchia crescente. L'affari di l'onda rossa vulianu cambià è putere puliticu. Finu a ora, i successi di l'ecunumia pianificata è i guadagni pulitichi anu compensatu parzialmente l'umore di l'uppusizione. Ma i cambiamenti sò accaduti in i Stati Uniti. Emerge un novu capu, chì, rompendu u monopoliu di dui partiti: Democraticu è Republicanu, hà creatu un terzu - patriotticu.
  È vinutu à u putere, hà stabilitu l'autocrazia. À u listessu tempu, principia una cruciata contr'à u cumunismu. David hè mortu, è dopu avè principiatu una seria sana di cuspirazioni è lotte di facci. In u risultatu, u paese hè statu scuzzulatu. Ma a lotta trà e faczioni finisci cù a presa di u postu di presidente di l'URSS, è a ghjente si calmò.
  Ci era una espansione di u spaziu attivu. In u 2015, Plutone hè diventatu l'ultimu pianeta à esse pede da un astronauta umanu. Per un pocu tempu, a ghjente hà sappiutu visità a superficia di Jupiter. True, avianu a menti in bagni aromatiche spiciali.
  Dentru l'URSS, l'elementi capitalisti rinfurzanu ancu più. Ci era una stratificazione trà i poveri è i ricchi. Veri miliardarii apparsu, è à u stessu tempu membri di u Politburo. U cumunismu si fusiona di più in più cù l'oligarchia di a finanza è hè diventatu menu è menu sfarente di u capitalisimu. Ancu l'impositu di u redditu hè diventatu lineare in l'URSS è un percentinu unicu hè statu introduttu. Questu, sicuru, hà purtatu à un vagu scontente è hà purtatu à rivolti minori.
  Ma finu à avà a situazione ùn hè micca esce di cuntrollu. Ma in rialità, cù l'attributi esterni di u cumunismu, e guaranzia suciali eranu sempre più ristrette. In particulare, a medicina è l'educazione sò diventate parzialmente pagate, è i disoccupati è i scambii di travagliu apparsu.
  Victoria ghjunse à Vilna è cessò di ricurdà u mondu parallelu. Avà hà da cuntinuà à guidà l'armata russa.
  A capitale di u Granducatu di Lituania, Vilna, hè cascata, ma avanti era una marchja più à Grodno è Brest.
  Bielorussi s'uniscenu volenu à l'armata russa. Falanu, però, neve è hè diventatu più difficiule per l'armata medievale di spustà. Tuttavia, u Granduca Vasily urdinò à occupà Grodno è l'inguernu quì. Victoria corse in giru à i castelli circundanti in cerca di qualcunu altru da taglià o sterminà.
  Una sete salvatica di sterminamentu ribuliva in ella, ma di più in più i so avversari si rendevanu senza lotta.
  
  
  ORACULI DA L'INFERNU SCURU
  Ci sò, sicuru, diversi predictors, utili è periculosi.
  Ma in una di e realità alternative, ci era un stregone chì hà dettu à u Nazi un numeru nantu à cumu per rinvià u putere di ritruvà u specchiu di u Diavulu. Gocce di u sangue scarlattu di un zitellu innocente cascanu nantu à a superficia riflettente. È sò stati assorbiti istantaneamente, è u specchiu stessu cuminciò à brilla, ripiglià i so rigali. È u Führer hà amparatu assai allora.
  Ma ancu sapendu u futuru, ùn hè micca sempre pussibule di curregà. In Africa, però, i tedeschi riaggruppavanu e so truppe è anu riisciutu à ripiglià l'offensiva lanciata da Montgomery u 23 d'ottobre.
  Ancu s'è cun grande difficultà, sò stati firmati da e truppe cù un numeru superiore di forza è equipaggiu. In ogni casu, sapendu u locu è u tempu di l'attaccu hà aiutatu à Rommel à distribuisce razionalmente e so pochi unità è repelle l'attaccu. I britannichi anu patitu pèrdite significative è dopu duie simane di cumbattimentu sò stati custretti à piantà.
  È a flotta sottumarina tedesca hà sappiutu inflighje un gran dannu, affundendu una decina di navi cù e forze di sbarcu chì pensavanu di sbarcà in Casablanca è in a costa di Maroccu. L'Americani, videndu a mancanza di successu in Egittu è l'attività di i "pacchi di lupi tedeschi", abbandunonu l'Operazione Torch.
  I tedeschi, à u turnu, anu pruvatu à raggruppà e so truppe in Stalingrad per ripiglià l'attacchi di fiancu di e truppe sovietiche, è si preparanu intarrandusi in difesi in u centru.
  A causa di u malu tempu u 19 di nuvembre di u 1942, e truppe sovietiche ùn anu pussutu aduprà l'aviazione in modu efficace, cumpresu l'aviazione d'attaccu, è a preparazione di l'artiglieria hà ottinutu un successu estremamente limitatu. Allora, raggruppendu e so forze, i tudischi è i so alliati anu pussutu ripiglià l'avanzata di e truppe sovietiche. True, questu distracte i Nazis da Stalingrad stessu, dendu à i suldati sovietici chì eranu eroi in a cità un tremu. Ancu s'ellu ci sò assai pochi di case lasciate sottu u cuntrollu di l'Armata Rossa.
  U Fritz hà tenutu ancu in u centru... A battaglia di Stalingrad cuntinuò finu à a fini di dicembre. Dopu avè fiascatu à ottene una scuperta in u fronte, l'Armata Rossa si firmò. Ma ùn era micca faciule ancu per i tedeschi. Anu persu troppu durante l'assaltu à a cità, è ancu s'è in difesa u rapportu di perdita pari à u so favore, e truppe sò sempre esaurite.
  In ghjennaghju, malgradu a prediczione di l'oraculu, i tedeschi ùn anu pussutu mantene in u nordu durante l'Operazione Spark. True, a lotta durò per più di trè simani è costò l'Armata Rossa grandi vittime, ma anu sappiutu per passà à Stalingrad per terra.
  In ogni casu, avvirtati da u specchiu di Iblis, i tudischi anu sappiutu ripiglià l'offensiva vicinu à Voronezh, rinfurzendu i so debbuli alliati: i taliani è i rumeni. Altrimenti, a difesa ci saria stata rotta.
  È a terza operazione Rzhev-Sychov ùn hè micca successu. I tedeschi di novu, ancu s'ellu ùn hè micca senza difficultà, repulse l'offensiva suviètica. In Stalingrad stessu era caldu, ci sò stati battaglie in ghjennaghju. Paulus hè statu rimpiazzatu da Mainstein è questu mariscal di campu più espertu hà sappiutu di catturà a cità citadella da u 12 di ferraghju. Ma dinò i tedeschi pagavanu un prezzu enormu per questu. In u frivaru di u 1943, u Reichstag duvia esse riunitu è a guerra tutale dichjarata. Allargà a ghjurnata di travagliu è utilizate u travagliu schiavu più attivamente chè prima.
  A dichjarazione di guerra tutale hà permessu di aumentà a pruduzzione di l'armi è di furmà novi divisioni. Cumpresi i stranieri è Hiwis.
  Sapendu quandu i britannichi è l'Americani prughjettanu d'entra in Maroccu, i tedeschi, cù a so grande flotta di sottumarini, anu fattu colpi dolorosi à i navi di sbarcu - disturbendu un sbarcu dopu l'altru. Questu hà permessu à i Nazis di localizà l'operazioni militari contr'à l'Occidenti è cuncentra tutte e so forze principali in u livante.
  A pusizioni di u corpu di Rommel fermava difficiule, ma grazia à u specchiu, l'aviazione fascista cuminciò à operà più efficaci, è i cunvogli anu migliuratu l'offerta di u gruppu africanu.
  A nova offensiva di Montgomery in marzu di u 1943 era un fallimentu. Questa volta, Rommel, avendu ricevutu dati precisi cù l'aiutu di a magia diabolica, hà attiratu i britannichi in una trappula è hà sappiutu inflighjenu una scunfitta sfracciata! True, per via di a superiorità numerica di u nimicu è a supremazia di l'aria, ùn era micca pussibule di scunfighja cumplettamente Montgomery, ma a scunfitta di a Gran Bretagna era noteu. In particulare parechji tanki sò stati persi, è un numeru significativu di veiculi sò stati catturati cum'è trofei.
  I britannichi ritirò un paru di linee difensive è si avvicinavanu à Alessandria. Rommel avia bisognu di novi riserve, è i Nazis prughjettanu di cuntinuà l'offensiva in a direzzione miridiunali. Stalingrad hè cascatu è dopu hè pussibule avanzà longu u Volga.
  In u maghju di u 1943, i Krauts passanu à l'Operazione Dolphin. E so truppe, malgradu l'aiutu di l'oraculu, anu affruntatu una forte opposizione da l'Armata Rossa. U prugressu era lentu à u costu di perdite pesanti. True, l'aiutu di un discorsu hà influinzatu u cursu di a guerra. A Wehrmacht anticipava i contraattacchi è lanciava sempre più attacchi. À a mità di ghjugnu, i Nazis avianu digià avvicinatu à u delta di u Volga è ghjunghjenu à u Mari Caspiu.
  A pusizioni di e truppe sovietiche in u Caucasu hè stata aggravata da l'entrata di Turchia in a guerra u 22 di ghjugnu di u 1943. È questu veramente predeterminatu u risultatu di a battaglia per l'oliu di Baku.
  L'Alliati ùn eranu micca decisivi. Montgomery hà cambiatu à a difesa attiva è ùn hà più pensatu à l'offensiva, è un sbarcu in Maroccu restava micca realisticu.
  U 10 di lugliu di u 1943, Churchill, per svià una parte di e forze tedesche da u livante, pruvò à sbarcà in Francia. In ogni casu, u sbarcu pocu preparatu, accumpagnatu da l'indecisività americana è u fattu chì grazia à un oraculu, i tedeschi sapianu tutti i ditaglii, solu risultatu in a più grande scunfitta di i britannichi è americani in terra in a storia.
  Più di sei centu cinquanta mila persone è assai equipaghji sò stati catturati solu. Ma questu, sfurtunatamenti, ùn hà micca impeditu l'avanzata di i Nazis in u sudu. A l'agostu, i Tedeschi anu pigliatu tuttu u Daghestan, i Turchi anu pigliatu quasi tuttu l'Armenia cù Erevan, è u 27, i Nazis è l'Ottumani s'uniscenu, stracciandu u fronte Transcaucasian in dui parti.
  È dinò, i tentativi offensivi di e forze sovietiche nantu à altri settori di u fronte finiscinu in fallimentu. U nimicu era troppu cunuscenza di i piani di u cumandamentu suvièticu.
  U dipartimentu speciale in l'Armata Rossa era rampante, ripressione è purghe di massa sò state realizate. Ancu parechji decine di generali è u mariscal di artiglieria Kulik sò stati sparati.
  Ma finu à chì l'inimicu avia un'arma diabolica, nunda ùn aiutava contru à ellu.
  U mese di sittembri passò in battaglie pisanti, i Nazis è l'Ottumani si avvicinavanu à Baku. È in uttrovi, i cumbattimenti spuntavanu in a cità stessa.
  A cità custiera hè stata furnita à traversu u mare, è stavanu disperatamente pruvatu à mantene. A lotta si trascinò è u 7 di nuvembre, cum'è previstu, i Krauts ùn anu micca pussutu piglià. Ma tutte e altre cità in u Caucasu eranu digià persu da questu tempu. È in dicembre, à u costu di perdite colossali, a cità legendaria cascò.
  U Caucasu era persu cumplettamente, cum'è u più grande campu di petroliu sviluppatu in quellu tempu in l'URSS. True, postu chì tutti i pozzi di petroliu sò stati sbulicati è distrutti, i Nazis stessi ùn puderanu micca prufittà di stu vantaghju prestu.
  Ci hè stata una calata in u fronte orientale. Grandi forze di terra tedesca si trasfirìu in Iraq è più in Palestina è u Canale di Suez per aiutà à Rommel. A dirigenza suviètica, però, hà decisu di prufittà di a pausa. I campi petroliferi sò digià sviluppati in altri lochi, cumpresa a Siberia. È i diseggiani sovietici anu travagliatu nantu à novi tanki. L'IS-2 è u T-34-85 anu da esse una risposta à i Panthers è Tigri tedeschi.
  A pruduzzione di l'armi in a Germania nazista era più altu ch'è in a storia reale. Hè chjaru chì i Nazis è i schiavi anu più risorse, è u bumbardamentu da l'alliati demoralizati hè più debule. Questu significa chì puderanu pruduce più ferru, è metalli di qualità megliu cà in a realità. Per quessa, u pianu di pruduzzione per 600 Panthers per mese hè statu ottenutu è ancu superatu. Ma ci era altre restrizioni: tempu di furmazione per i novi equipaghji. Inoltre, a "Pantera", per tutti i so vantaghji indubbiti: un cannone cù alta perforazione di armatura è ritmu di focu, visibilità è ottica eccellenti, è ancu una bona prutezzione frontale, è una bona prestazione di guida, avianu una prutezzione laterale debule è un arrangiamentu sfagliatu. di rulli.
  U Panther-2 hè diventatu un sviluppu più avanzatu è promettente. Grazie à un layout assai più densu cù un pesu ligeramente più altu di 47 tunnellate, u Panther-2 avia un cannone forte di 88 mm cù una lunghezza di canna 71 EL è un armatura di 120 mm in fronte di u scafo, i lati di 60 gradi à un angulu, è 150 nantu à a fronte di a torretta, cù un mutore di 900 horsepower in un casing duralumin.
  Una tale macchina cuminciò à esse prodotta in nuvembre 1943, cù u Tiger-2. Tuttavia, i tedeschi eranu sempre solu sviluppà a so vittura. È avanzavanu nantu à u Mediu Oriente.
  Ntô marzu di u 1944, i tedeschi catturu Kuwait è ghjunghjenu à u Canale di Suez.
  L'oraculu duvia esse ruttu per chì i Nazis ùn avianu micca vantaghji. In questu casu, e zitelle anu avutu u desideriu di fà prima, ma i limitazioni in l'influenza anu affettatu.
  Per esempiu, avà, invece di e zitelle piene di magia, u 1 d'aprile di u 1944, duie belle bellezze si movevanu longu u fronte. Sfurtunatamente, cù capacità assai mediocre, u limitatore di saltu affettatu. Era un pocu fretu ancu per i pedi nudi per marchjà nantu à a terra di primavera appena esposta à a neve. A manu manca di e zitelle hè u Volga prufonda, à nordu di Kamyshin, è s'è vo andate più luntanu, vi ghjunghjerà pusizioni tedesca vicinu à Stalingrad. È u compitu di i guerrieri hè di diventà quasi ragazze ordinarie è perde e so capacità superumane per neutralizà l'oraculu odiatu ... In ogni casu, ancu questu avà pò esse micca abbastanza. Dopu tuttu, l'URSS hà persu u territoriu induve a mità di a pupulazione campava prima di a guerra, è una parte significativa di u so putenziale industriale, cumpresu, prima di tuttu, l'oliu cunvene per l'estrazione.
  Ci sò, sicuru, assai altri dipositi, ma per elli à travaglià à piena capacità, u tempu è i soldi sò necessarii. Vale à dì, a situazione hè tale chì ancu s'ellu Hitler hè privatu di u putere di u specchiu di Iblis, questu pò esse insufficiente. Inoltre, i sentimenti separatisti anu intensificatu trà l'alliati. In particulare l'Americani. Roosevelt hè malatu, Gallen hè chjaramente inclinatu à u pacifismu di manca, è e prospettive di novi elezzioni ùn sò micca assai allegri.
  A guerra sottumarina ùn va micca bè per l'Alliati. U numaru di sottumarini tedeschi hè sempri crescente, è e so qualità di cummattimentu si migliurà. I torpedi guidati da u calore è i sottumarini alimentati da perossu di l'idrogenu sò digià apparsu. È a flotta di l'Alliati si diluisce è si debilita, soprattuttu chì i squali tecnutronici di i Krauts anu amparatu à ùn fà a superficia è micca à revelà.
  Inoltre, l'attività di a flotta sottumarina di i Nazis hè più altu ch'è in a storia reale: l'approvvigionamentu di carburante hè diventatu più faciule, i cisterna sò ancu ghjunti da i campi di Libia. Inoltre, u bumbardamentu di a Romania hè assai più debule. È a pruduzzione di carburante sinteticu hè più altu.
  L'alliati sò in scossa, è a so situazione hè sfavore. In particulare quelli pulitichi interni.
  U bilanciu di e forze in u Frontu Orientale u 1 d'aprile di u 1944: URSS 6,3 milioni di suldati è ufficiali, è circa 5,3 mila tanki è fucili autopropulsati, 95 mila fucili è mortari, 7,7 mila aerei. Perdite pesanti in battaglie invernali quandu pruvate di scunfighja u nemicu. I tedeschi, tenendu in contu satelliti, divisioni straneri, Hiwi infanterie, anu accumulatu più di 7,2 milioni, tanki è pistoli self-propelled digià 8,8 mila, fucili è mortar circa 100 mila, aviation 16,5 mila veiculi. In cunsiderà chì i novi tanki IS-2 è T-34-85 anu cuminciatu à entre in serviziu cù l'Armata Rossa, a superiorità di l'inimitu in a qualità di l'equipaggiu hè significativa. Cusì, a pruduzzione di "Panthers" è "Tigers" hè digià statu prumuvutu, è custituiscenu più di a mità di a flotta di tank di Germania.
  In l'aviazione, e valutazioni qualitative ùn sò micca cusì chjaru. I veiculi tedeschi sò superiori à i sovietici in a velocità è l'armamentu, ma inferjuri in a manuvrabilità horizontale, mentre chì à u stessu tempu superiore in a manuvrabilità verticale. Ma u più impurtante, l'aviò jet apparsu in u Fritz, soprattuttu u ME-262. Di i cumbattenti di l'elice, i più putenti in quantu à l'armamentu è a velocità eranu ME-309 è TA-152. U Yu-488 è ancu prima l'Yu-288 intrinu in a pruduzzione seriale. Questi bombardieri ùn anu micca uguali in e caratteristiche di volu sottu una carica alta.
  In ogni casu, s'è no pigghiamu in contu l'equilibriu di e forze, allora u nemicu deve esse ricunnisciutu com'è più putente. Inoltre, se l'operazione in u Mediu Oriente hè finita, i fascisti diventeranu ancu più forti. È ùn ci hè più di un mesi prima di a so vittoria finale. Allora...
  Elena, tecnicamente esperta, suspirò forte e cantò:
  - Nisuna putenza, nè forza... U goblin hà chjaramente avutu troppu à beie ! Il a juste sega l'écorce et criait des obscenités !
  Zoya, chì hà conservatu a so cultura ancu in un modestu vestitu paisanu, strinse u dito à u so amicu:
  - Evitemu di vulgarità... Emu megliu fà un pianu d'azzione !
  Elena alzò le spalle. Era più magra chè prima è micca cum'è atletica. Ancu s'è forsi parechji omi a truveranu ancu più attrattiva chè prima. U vestitu di a zitella hè simplice, linu, biancu è pulitu. Un pocu più cortu di l'abitudine per e donne campagnole, espunendu e so gammi bronzate sopra i ghjinochji. E zitelle ùn avianu micca armi nè ghjuvelli. Ùn ci hè mancu un clock.
  Avà sò cusì rusticu, troppu abbruciatu per u mesi d'aprile, ma micca cusì veloce è forte. I pedi camminanu per una strada di argilla sparsa di ciottoli. I sole nudi, cum'è quelli di e donne campagnole, sò aspra è si sentenu cunfortu quandu si mette nantu à una superficia spinosa. Quandu cammini, ùn soffia micca fretu cusì. U ghjacciu di a matina dopu a freccia si funnu, è i pedi ùn sò micca cusì numb and dole.
  In u so corpu precedente, era un guerrieru in generale, ancu in l'Antartida senza prublemi. È avà i mo gammi sò rossi da u fretu, è scaldendu in u sole di a matina, soffrenu disgustingly.
  Elena, chì avia digià scurdatu chì u corpu umanu pò sperienze sensazioni spiacevoli da u friddu è a fatigue, disse cun fastidiu:
  - Per esse onestu, ùn vecu micca u puntu in una spidizioni cusì. Simu ghjittati in st"infernu, privati di una magia forte... Lasciati scalzi è in un vestitu simplice di paisanu, è à tempu, obligati à salvà l"umanità da u fascismu !
  Zoya hà rispostu logicamente à un passaghju simili:
  "Ma hè a bellezza di questu!" Cusì ùn saria micca troppu faciule quandu, cù e nostre capacità miraculose, avemu pigliatu Vilna è altre cità di Lituania. Hè assai più interessante è u più impurtante hè bisognu di l'imaginazione per scunfighja u nemicu in corpi simplici è senza superpoteri!
  Elena abitualmente sbatteva u so pede nudu in un grande cobblestone chì spuntava da l'argilla à mezu à a strada. Ma invece di volà fora di u colpu, a petra si firmò in u locu, è a Sàvia gridava per u dulore. I diti sempre longu è graziosi si sò subitu gonfiati è diventanu turchini. È Zoya hà ancu avutu a diritta un paru di elli. E falangi purpure si sò in u locu, è Elena si scacciò di a lacrima chì s'era furmatu nantu à a so guancia. Avete da fà qualcosa cusì stupidu.
  A figliola di Belobog si sentia una surghjente di simpatia in sè stessu, era sopraffatta da una onda di empatia. È à u stessu tempu, un sintimu di propria debulezza è vulnerabilità apparsu. L'unghia sottu a carne blu d'Elena si fece, è a so gamba hè diventata ancu veramente dannata è vulnerabile.
  A sàvia, cun simpatia per ella stessu, rimarcò :
  - Hè ciò chì significa carne senza superpoteri... Diventate solu nimu !
  Zoya rimarcò irritata:
  - I to gammitti guariscenu... Vi camperai d"una manera !
  E zitelle partenu di novu per a strada. Ùn avianu più a listessa alegria imprudente. Inoltre, più longu caminavanu, più a fame si facia sentu. Eccu i campi di a splutazioni cullettiva apparsu... U travagliu era dighjà in pienu corsu nantu à elli.
  L'omi, però, ùn eranu micca visibili; solu e donne è i zitelli eranu imbrigliati, certi à l'aratu, altri à a zappa. A ghjente quì hè terribilmente magre, cù facci stanchi. Hè veru, i picciotti, videndu e belle zitelle, li surrisavanu è li salutavanu cù mani callose, stese.
  Zoya offre à aiutà Elena cù u travagliu paisanu. A figliola di Svarog accunsentì à riluttante. Idda pirsunamenti vulìa feats d'armi, è micca u lottu duru di a splutazioni cullettiva. Ma dopu ch'ella hà feritu u so pede nantu à un cobblestone, u so umore belligerante sparì subitu. Inoltre, avete da pensà à a vostra propria legalizazione. Qualsiasi ch'omu pò dì, si sò finiti solu in vestiti è senza pastori.
  Iè, l'NKVD pò dichjarà li spie in ogni mumentu è li cunfonde. Altrimenti, saranu solu rifuggiati chì anu persu tuttu, cumpresi i so documenti. I so vestiti ùn sò micca assai novi, è u stilu cù una falda più corta hè tipica per u paese bolscevicu. Pudete manghjà abbastanza ch'elli crederanu!
  Zoya hè natu in u paese è e so mani è u corpu sò assai destre in u soffrenu. Elena hè una donna di a cità, micca solu un moscovita. True, hà sperienza in u travagliu arable in a cumunità Rodnover. Ma ancu i muvimenti ùn sò micca cusì faciuli è familiari cum'è Zoya. Iè, è e dite rotte nantu à a terra fridda dulore disgustingly.
  In ogni casu, i ghjovani donne, picciotti è zitelle sò tutti scalzi, ancu s'ellu facia ghiacciatu di notte è risicate guasi à fà friddu. Solu e donne anziane è e donne anziane in bast shoes. Ùn ci hè micca omi in vista, è u più vechju sopra à tutti hè un adulescente di capelli ricci è rossi, chì ùn pare micca più di quindici anni, in pantaloni assai urdinati, ma cù un sguardu assai spressivu è un mento curaggiu. Stu zitellu cù un badge Komsomol hè u più vechju trà i picciotti è dà ordini à tutti.
  U ghjovanu cumandante ùn hà micca cummentatu nantu à u fattu chì e duie bellezze s'uniscenu à elli. Cum'è s'ellu era cusì, ùn hè micca dettu. U clima di a regione di u Volga hè mite è u clima hè in piena, cusì un paru extra di mani ùn ferite micca.
  U spinu d'Elena hà cuminciatu prestu à dulore, è hà dumandatu à andà à l'aratu. Allora hè più faciule per u corpu di una ragazza abbastanza forte, ma solu bisognu di scavà cù cura i vostri tacchi in a terra solta per chì i vostri dita ùn anu micca irritate tantu. Ma a prissioni nantu à u pettu vene in un angulu sfarente, è a volta, dopu avè scaricatu, ùn si senti micca dolore.
  Allora a zitella hà pensatu, quanti anni hà veramente ? Hè da tantu passatu centu ! Divertenti! Hè una di e donne più vechje in a Russia muderna è à u stessu tempu, piena di forza è salute. Ma dopu avè esse privatu di e so capacità magiche, puderanu diventà tali monstruosità!
  Stu pensamentu dà i brividi à Elena...
  Tuttu u mondu hà travagliatu cù entusiasmu è senza pausa di pranzu. O solu quandu hè diventatu cumplettamente bughju, si avvicinavanu à u focu per rinfriscà. U fiumu Volga era vicinu è ci era pisci in a pignatta. Ma ci hè solu u pane, è ùn hè micca sanu sanu sanu, cù impurità. Un altru gustu di cipolla.
  L'alimentu hè simplice è micca troppu; pare cum'è una delicatezza per i stomachi affamati. I Ranger Girls ùn anu micca sentitu questu stancu per parechji anni. No, hè sempre assai doloroso per esse umanu senza superpoteri. È ti stanchi cum'è... un sumere !
  Ma hè ancu bonu chì l'organisimi sò ghjovani è sani. E zitelle s'addormentavanu inseme cù l'altri donne in u granaghju per sè stessu. Unu di i picciotti appoggiò a so testa nantu à u pettu altu di Zoe. A zitella di u guardianu accarezzò i so ricci biondi... È si sentia una forte malincunia. Anu ricivutu tuttu da a vita è da i so patroni, i Demiurge Gods: eterna ghjuventù, putenza, l'uppurtunità di avè ricchezza, putere, onore è rispettu, ma... Per cuncepisce, devenu dorme cun un omu uguale in capacità à elli. È questu ùn hè micca faciule di truvà.
  È s'ellu ci sò tali ragazzi, allora sò in un livellu diversu è in un universu diversu. Elena si ricurdò di una canzona annantu à Gagarin è questu l'hà fattu ancu più triste;
  Sapete chì tipu d'omu era...
  U mondu sanu u purtò in braccia !
  A DETERMINAZIONE DI U FRATELLO DI TSING SALVA L'IMPERU
  U fratellu di Tsar Nicholas II, Mikhail, a cuntrariu di a storia vera, hà agitu decisivamente. A Guardia Imperiale hà apertu u focu annantu à i ribelli chì provavanu di assaltà u Palazzu d'Invernu. Allora i cosacchi, favuriti da u suvranu, è i regimenti nobili entranu in a battaglia.
  Diversi centinaie di ribelli sò stati ammazzati è altri fughjenu. A polizia hà catturatu attivamente i ribelli è i so capi. I rapprisentanti di a Duma di Statu, e famiglie principesse, i cummercianti è i membri di l'elite finanziaria s'aprezzavanu à ghjurà fedeltà à u Tsar Nicholas, è ghjuranu fideltà. Duranti a battaglia, più di sei centu ribelli sò stati ammazzati è un milla è mezu sò feriti. I guardiani anu persu una vintina di morti, i cosacchi altri cinquanta.
  Un scontru seriu, ma l'autocrazia sopravvive. I conspiratori in cima ùn avianu nè una sola opinione nè un solu capu. È in generale, assai di elli crèdenu chì era impussibile di cambià a forma di guvernu durante una guerra.
  Ci sò assai insatisfetti cù u Tsar Nicholas II, ma hè difficiule di offre una alternativa à u regime imperiale. D'altronde, i ricchi temenu seriamente chì a forma di guvernu ripubblicana risulti troppu debule è lassa per prutege i capitalisti da u proletariatu affamato è ribellu, è i pruprietarii da i paisani.
  Ma u populu stessu ùn urganizeghja micca una rivoluzione seria. I Bolscevichi sò sempre troppu debbuli è pocu in numeru, i Sucialisti Rivuluzionari per a maiò parte crede chì a rivoluzione hè bona, ma hè megliu vince prima a guerra mundiale.
  Insomma, ci hè stata una rivolta è tutti sò sorti ! Qualcosa cum'è una risurrezzione sanguinosa si ripete...E silenziu !
  Nicholas II hà premiatu u so fratellu per a so decisione cù l'Ordine di Ghjorghju, u primu gradu, è l'hà prumuvutu à u rangu di generale in capu, numinendu Mikhail per cumandà u fronte occidentale. È i fronti miridiunali è rumeni eranu subordinati à Brusilov.
  A dimensione di l'armata russa hà crisciutu à quasi deci miliuna di persone, è u so mantenimentu pusò un pesu pesu à l'imperu. Era necessariu di avanzà.
  Appena e strade siccate, l'armata zarista chjappà in Galizia. A superiorità numerica era da u latu di e truppe russe. L'Austriachi s'hè debilitatu in u morale, è i reggimenti custituiti da Slavi disertò in massa o si rendenu. Ùn ci era micca abbastanza unità tedesca per cuntene u nemicu.
  In più di tuttu, i Stati Uniti sò intruti in a guerra contr'à e putenzi cintrali in April. È cusì u risultatu di u cunflittu era digià predeterminatu. I tedeschi anu pruvatu à aumentà e so forze in l'Occidenti per scunfighja l'Alliati è ùn anu pussutu furnisce assistenza significativa à l'Austria-Ungheria.
  E truppe russe occupanu Lviv è parechje cità in Galizia. Ancu parechji picculi boilers sò furmatu. U fronti austriacu, patchwork, rottu hè colapsatu troppu rapidamente, cusì i tedeschi anu da passà à una difesa ceca in u punente è scaccià e truppe in i spazii chì s'eranu furmatu.
  Sviluppendu u so successu, i Russi si avvicinavanu à Przemysl è ancu circundavanu a cità. Ma i prublemi di furnimentu è l'intruduzioni di più unità tedesche pronte per u cumbattimentu in a battaglia rallentavanu l'avanzata. Ma u Fronte Rumanu si n'andò à l'offensiva, è dopu à qualchì tempu ancu u Fronte Occidentale. L'ultime hà affruntatu un compitu difficiule: sfondà a difesa tedesca putente è prufonda.
  U fratellu di u Tsar Mikhail ùn hà micca cunsideratu vergognosu, hà amparatu da Brusilov è applicà tattiche simili. Cuminciò à preparà una offensiva in dodici lochi diffirenti à una volta, perchè i tedeschi ùn puderanu micca determinà a direzzione di l'attaccu principale. Inoltre, anu utilizatu attivamente una cortina di fume è una offensiva di notte.
  E truppe russe in u sudu liberavanu Bucarest, è l'attaccu in u centru hà risultatu in scuperte à u sudu di Vilno.
  I tedeschi anu da rinfurzà dinò u so fiancu miridiunali. E truppe tedesche chì bloccavanu Riga eranu minacciate di circundamentu. Sutta sti cundizioni, u Kaiser hà pigliatu a decisione difficiule di lascià i Stati Baltichi è ritirava e truppe à a linea difensiva prussiana.
  E cose ùn anu micca travagliatu per l'unione è Turchia. I Russi è i Britannichi avanzavanu in l'Asia Minore, i Francesi facianu pressione nantu à a Palestina in Siria. L'Ottumani s'indebulivanu è a so caduta ùn era micca luntanu. Inoltre, i bulgari anu cambiatu. Capendu chì i Prussiani avianu digià persu a guerra, è e truppe russe, avè liberatu a maiò parte di a Romania, avianu ghjuntu à a fruntiera, u rè slavu dichjarò guerra à l'Austria, a Turchia è a Germania.
  Di sicuru, questu hà datu à i tedeschi più mal di testa. Ùn pudianu più tene a linea di fronte in l'Oriente è sò stati custretti à ritirassi à a Vistula. Sperendu chì una barriera naturale di l'acqua ritardarà e truppe russe.
  L'alliati in u punente hà ottenutu solu successi parziali, ancu s'ellu era digià utilizatu tanki più attivamente. Ma per avà l'Alimagna hà tenutu u fronte, ancu s'ellu era custretta à retrocede un pocu. A seccione miridiunali hà pigliatu assai sforzu.
  Eppo, a Russia zarista in u vaghjimu è l'invernu trasfirìu u pesu di a lotta à l'Imperu Ottumanu.
  L'assaltu à Custantinopuli, sia da terra sia da mare, finì in u trionfu di l'armi russi. Türkiye cascò, è cun ella a Russia hà ricevutu grandi tarritorii, Custantinopuli è stretti cù accessu à u Mari Mediterraniu.
  True, ùn era micca pussibule di finisce a guerra in u 1917, ma u soffiu di a vittoria era digià sentitu da tutti, assai più chè in u 1916.
  L'inguernu passava in Russia cù picculi colpi è manifestazioni, ma ùn ci era micca scontri serii, malgradu i difficultà militari. Forsi u rublu hà deprezzatu troppu, ma hè prematuru di parlà di a fame.
  Tuttavia, era ora di finisce a guerra, è tutti l'anu capitu. Prumuvutu à u mariscal di campu, Brusilov hà prupostu di dà u colpu principalu in u sudu, induve l'inimicu era più debule, è poi vultà à u nordu.
  I tedeschi avianu digià i so primi tanki. Ma u so numeru hè troppu chjucu per avè un impattu significativu nantu à u cursu di a guerra. A Russia hà ancu i so veiculi, in particulare i tanki Mendeleev. Ma dinò, l'industria zarista ùn pò ancu fà a produzzione di massa.
  Ma a pruduzzioni di massa di tanki hè statu stabilitu da i britannichi, americani è francesi. Questu significa chì hè apparsu un novu modu putente di sfondà a difesa, chì deve sfondà e pusizioni tedesche.
  L'Alliati volenu ancu finisce a guerra devastante u più prestu pussibule. È da a fine di marzu, cuminciaru à pruvà à sfondà a difesa tedesca prufonda.
  L'offensiva di e truppe russe cuminciò appena e strade siccate in u sudu. E truppe russe, dopu à vittorie precedenti, s'animu, ma l'Austriaci à pocu pressu. Budapest si truvò circundatu digià à principiu di maghju. Allora u muvimentu cuminciò versu Vienna è bypassendu u fiumu Vistula.
  I taliani sò ancu andati à l'offensiva. Ancu u Giappone hà mandatu una forza di spedizione in Europa. I tedeschi pressanu da tutti i lati.
  Quandu e truppe russe avianu digià avvicinatu à Vienna, l'Austria-Ungheria capitulò. L'ultimu alleatu di a Germania era finalmente cascatu. In l'Occidenti, utilizendu tattiche di strike in diverse parti di u fronte, l'Alliati avanzavanu lentamente, ma di sicuru. E truppe russe entranu da u sudu à a parte posteriore di u fronte tedescu chì copre a Vistula.
  Sutta sti cundizioni, u cancelliere Wilhelm, rializendu a pusizioni cumpleta è senza speranza di a Germania, annuncia a cessazione di tutte l'ostilità u 22 di ghjugnu di u 1918. In fatti, i tedeschi capitulanu.
  L'Austria-Ungheria hà cessatu di esiste. A Russia hà ricivutu a Galizia, a regione di Cracovia, a Bucovina, una parte di a Slovenia orientale è l'Ungheria. Romania Transilvania. Tuttu ciò chì restava di l'Austria-Ungheria era una piccula Austria è una Ungheria assai ridutta. Cecoslovacchia emerse sotto l'auspice di Russia.
  L'Imperu Tsarist ricivutu da a Germania Klaipeda, Poznan è accessu à i mari, tagliendu Prussia orientali da a metropole stessu attraversu Danzig.
  A Germania hà da rinunzià ciò ch'ella avia cunquistatu prima in u XIX seculu à u Danimarca è a Francia. Hè stata cundannata à pagà enormi riparazioni ogni annu, è limitatu u putenziale militare à centu mila persone.
  È sicuru, cum'è in a storia vera, una zona demilitarizzata.
  A Russia Tsarista hà sviluppatu i so pussidimenti in u sudu. L'Imperu Ottumanu, cum'è l'Imperu Austriacu, cessò d'esiste. Gran Bretagna hà pigliatu l'Iraq, a Francia, a Siria è, cù i britannichi, a Palestina. A Russia hà avutu l'Armenia, l'Asia Minore è Custantinopuli.
  U Mediu Oriente è l'Iran sò stati ancu divisi in sfere d'influenza. Cusì, a Russia Tsarist hà ottinutu acquisti materiali significativu.
  Ma a guerra costò a vita di più di dui milioni è mezu di suldati, senza cuntà i civili morti, spese enormi. I finanzii sò cascati in disordine è u paese hè cascatu in u debitu.
  Hè veru, l'alliati accunsenu indulgenti à scrive l'interessi nantu à i prestiti, ma ancu u debitu hè statu abbastanza grande - circa deci miliardi di rubli d'oru.
  Ma era pussibile naziunalizà l'imprese prima di i tedeschi.
  A situazione pulitica in a Russia Tsarist stabilizzò, è l'autorità di l'imperatore criscinu.
  Nicholas II hà apprufittatu di questu annullandu u so propiu manifestu nantu à a Duma di Statu. L'autocrazia hè stata restaurata di novu, è u putere legislativu passa in pienu à u zar.
  Questu hà causatu solu timidi tentativi di prutesta. U paese era troppu stancu di a guerra è ùn vulia micca novi scossa.
  È l'ecunumia hà iniziatu una rapida ricuperazione dopu a guerra ! A crescita media di circa nove per centu annu è era più altu ch'è in i Stati Uniti.
  Novi industrii avanzati sò stati creati è l'ingegneria meccanica sviluppata. I salarii crescenu.
  A durata di u ghjornu di travagliu hè stata ridutta da a lege di u Tsar da 11,5 ore à 10,5 ore. È in i ghjorni pre-vacanze è prima di fine di settimana finu à 9 ore. Inoltre, a ghjurnata di travagliu hè stata ridutta à nove ore, se almenu una parte era di notte.
  Dopu à u scambiu di soldi, u equilibriu d'oru solidu di u rublu hè stata restaurata. In u 1929, u salariu di i travagliadori righjunghji 50 rubles à mese, cù u prezzu di vodka hè 25 kopecks una buttiglia. Questu hè, 200 buttigli per mese. È se l'avemu pigliatu in equivalente d'oru, questu hè quant'è 37 grammi d'oru puru.
  U paese hà pigliatu u sicondu postu, secondu solu à i Stati Uniti in quantu à a produzzione industriale. E prospettive per l'imperu parevanu assai rosati, ma... una grande depressione hà colpitu.
  U colapsu hà affettatu u mondu sanu, cumpresa a Russia. A verità hà dannatu l'Allemagne è l'USA u più. Ma a Russia zarista era troppu dipendente da i prestiti esterni è per quessa ùn pudia micca evità scossa è recessione.
  U Partitu Bolscevicu in l'anni vinti era in una crisa. Lenin si ritirò da a lotta pratica, rivoluzionaria, immersendu in a teoria ... è scrivendu a scienza fiction.
  Vladimir Ilich hà scontru cù Herbert Wales in Gran Bretagna è hà avutu un gustu per a fantascienza. In particulare, da a penna di Vladimir Ilich hè vinutu un grande rumanzu futuristicu: "U cumunismu hè a strada di a felicità"! È un numeru di altre opere. Lenin hà digià guadagnatu boni soldi da l'opere di fantascienza.
  I bolscevichi si divisu in trotskisti è stalinisti. Stalin hà decisu di vultà à a tattica di u terrore individuale caratteristiche di Narodnaya Volya. Trotsky hà pigliatu una pusizione più moderata.
  I Sucialisti Rivuluzionari sò sempre attivi, ancu s'ellu ùn ci era più omicidi pulitichi d'altu prufilu in l'anni vinti. E pusizioni di i Ripubblicani è di i Cadetti si rinfurzanu à pocu à pocu. In verità, a munarchia assuluta pareva à tutti una reliquia antica. Allora i disordini, i grevi, i manifestazioni cuminciaru di novu è u tronu reale cuminciò à tremà.
  U monarca puderia ricurdà assai ...
  U guvernu di Nicolau II hà trovu una suluzione ... in guerra ! Inoltre, i generali bramavanu a vendetta di a scunfitta di u Giappone. È questu hè comprensibile ...
  Dopu à a Prima Guerra Munniali, a Russia Tsarist hà realizatu parechji picculi campagni militari. In u Mediu Oriente, induve elli è i so alliati cumplettanu u mondu arabu. In Afghanistan.... Ci hè a guerra inseme cù a Gran Bretagna. A Russia hà pigliatu e regioni sittintriunali di l'Afghanistan, populate principarmenti da Uzbeks è Tadjiks, è ancu Herat. I britannichi, dopu à guerri brutali, anu subjugatu u sudu. L'autogovernu restava in u centru di l'Afghanistan.
  L'Iran conservava sempre l'apparenza di a sovranità, ma a so divisione ùn era micca luntanu.
  Ma u principale scontru d'interessi hè accadutu in Giappone. Inoltre, in u 1931, i Giapponesi creanu un guvernu pupu in Manciuria è lancianu una offensiva in Cina.
  Chì divintò u mutivu di una nova guerra.
  À questu tempu, l'armata russa hà sappiutu aghjurnà a so flotta di tanki è creà una aviazione assai forte. In l'aria, u Giappone era notevolmente inferjuri, è l'armata di terra di Russia era assai più numerosa è, forsi, più pronta per u cummattimentu.
  A Flotta di u Pacificu era cumandatu da u legendariu Ammiragliu Kolchak. U Cavaliere di l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu, Brusilov, era digià mortu à questu tempu, ma i so studienti capaci sò stati.
  A guerra ùn hà micca successu per u Giappone da u principiu. Generali russi: Denikin, Wrangel, Kaleidin, sottu u cumandamentu generale di u fratellu di u Tsar Mikhail Romanov, hà agitu energicamente è abilmente. A sperienza di a Prima Guerra Munniali hà avutu un impattu, è i sbagli in u cunflittu di u 1904-1905 sò stati cunsiderati.
  I tanki ligeri di Prokhorov, chì sò simpliciamente insustituibili in a guerra di manuvra, anu ancu esse abbastanza bè. In ogni casu, era digià un altru esercitu Russian, è una guerra cumplitamenti differente.
  In ogni casu, durante a prima battaglia cù u samurai, se invece di Kuropatkin ci era statu un cumandante più talentu è decisivu, u risultatu di a guerra, di sicuru, hè stata completamente diversa.
  In ogni casu, in dui mesi Port Arthur hè statu assediatu da e truppe russe, è i Giapponesi sò stati battuti. Dui mesi dopu, tutta a Corea hè stata liberata, è a cità di a citadella hè stata presa da una tempesta.
  In mare, i battaglii furanu ancu cù varii gradi di successu. Finu à i squadroni di u Balticu è u Mari Neru ghjuntu. U Land of the Rising Sun hè statu scunfittu cumplettamente, è anu ancu sbarcatu e truppe in Hokkaido. U Giappone hè statu obligatu à firmà una pace umiliante. Ritorna a Manciuria, Port Arthur, certi pussidimenti cunquistati da i tedeschi, Sakhalin miridiunali è a cresta Kuril. È à u listessu tempu pagà una indemnità, una somma ordinata - un miliardo di rubli d'oru.
  A vittoria hà rinfurzatu temporaneamente a pusizioni di l'Autocrazia, è tandu a Gran Depressione hà lasciatu u locu à una rapida crescita economica.
  In Germania, cum'è in a storia vera, Hitler ghjunse à u putere, ma ùn era micca permessu di scappà salvaticu. In particulare, u tentativu di restaurà a cuscrizzione universale hà affruntatu una resistenza feroce da a Russia è a Francia. Ancu s'ellu hè statu fattu cuncessioni minori in termini di potenziale militare. A dimensione di l'esercitu era permessa di aumentà da centu mila à dui centu cinquanta. Inoltre, Hitler riturnò u cuntrollu di a zona demilitarizzata in Germania.
  È i prublemi dinastici stavanu in a Russia Tsarist. L'eredi di u tronu, Tsarevich Alexei, hè mortu ... U fratellu di u Tsar Mikhail Romanov hè statu privatu di i diritti eredi. È Kirill Vladimirovich Romanov divintò veramente l'eredi. Ma stu tippu hè impastatu in l'ubriachezza è a disgrazia. Completamente degradatu ...
  Allora chì succederà à u Tsar Nicholas II ? U fratellu di u Tsar Mikhail, dopu à a vittoria annantu à u Giappone, hà ricevutu u rangu di generalisimu è hà avutu assai pupularità. Addivintò u primu membru di a famiglia reale in a storia di a Russia Imperiale per riceve un altu rangu. È parechji vulianu vedelu nantu à u tronu reale.
  True, Nicholas II stessu - un non bevitore, senza cattivi abitudini, chì facia regularmente gimnastica - era sempre abbastanza forte è pareva chì u so regnu seria u più longu in a storia russa. Ma Stalin hà cuncipitu u tentativu d'assassiniu più ambiziosu dapoi u tempu di Alessandru II. Ancu s'ellu paria, chì hè u puntu ?
  In ogni casu, u 1937 hè statu un annu ominous. U Tsar Nicholas II hè statu uccisu, è cun ellu, dui ministri sò ancu morti, è trè decine di cortigiani, è una parte di u Palazzu d'inguernu s'hè colapsatu.
  I terroristi anu utilizatu u sistema di fognatura per mine è piantavanu più di una tonna di aminolon.
  Cusì, un incidente aggressivu intervene in u cursu di a storia. Hè cusì chì u regnu di u Tsar Nicholas II finisci. U monarca ùn hà micca cuminciatu à esse chjamatu grande o formidable. Quelli chì ùn anu amatu l'imperatore u chjamanu sangu, perchè assai sangue hè spulatu in u so regnu. Chi trattatu cun rispettu hè un Conquistatore. Allora u nùmeru di terri sottu à ellu in Rus 'aumentò. Ancu una grande pruvincia apparsu in Cina: Zheltorossiya.
  In totale, u regnu durò 43 anni. Solu Ivan u Terribile hà rignatu più longu, è nominalmente. Ma datu chì hà pigliatu u tronu per trè anni, u periodu propiu di cuntrollu hè statu più cortu.
  Ma l'eredi legittimu, Kirill Vladimirovich Romanov, hà ancu ascendutu à u tronu. Ùn hà micca guvernatu per longu - circa un annu, ma hà sappiutu esercite una certa influenza in u cursu di a storia. In particulare, hà permessu à Adolf Hitler di realizà l'Anschluss d'Austria. Si dice chì si riferisce à u dirittu di i populi à l'autodeterminazione è, suppostamente, cusì ci sarà più ordine. Accettatu à l'Anschluss d'Austria è Mussolini.
  Cusì l'Alimagna si stende è a so populazione superava l'ottanta milioni. Per ùn dì chì Hitler hà incuraghjitu a nascita. Sottu Adolf u Demoniacu, hà crisciutu una volta è mezu.
  Una guerra civile scoppiò in Spagna, ma hè finita assai più veloce, postu chì ùn ci era micca Unione Soviètica, chì furnisce assistenza à a coalition di manca in Madrid.
  Ma Franco divintò un alliatu di u Führer. È u novu Tsar Vladimir III hà scontru cù a Gran Bretagna.
  A situazione hè veramente complicata. Un puzzle chjesa cù a Siconda Guerra Munniali. È una nova volta di cunfrontu. L'Iran ùn hè micca divisu, è questu hè veramente l'ultimu paese islamicu chì hè formalmente indipendente. A Russia è a Gran Bretagna anu piani per questu. E cose sò assai confuse in u Mediu Oriente. I territorii di Russia, Francia è Gran Bretagna sò mischiati è difficili di gestisce.
  L'Inghilterra hè economicamente cascata sempre più daretu à a Russia è à a Germania sempre più putente. Ma i più grandi culunii sò sempre britannichi. Ma u putere di a corona di leone si debilita, u Canada hè quasi indipendente. Sudafrica hè ancu un duminiu, cum'è l'Australia. In India, a pusizioni britannica si debilita. Di sicuru, ci hè un desideriu di spinghje u leone.
  Hitler prova di ghjucà nantu à dui fronti. O s'incarcerà u sustegnu di Francia, Gran Bretagna, Italia è Giappone. Per tutti inseme, ammuccianu nantu à a Russia Tsarista è dividite i so vasti beni.
  O cercate acquisti territuriali in l'Occidenti, ma in una alleanza cù a Russia.
  Hitler hè un omu vile è senza principii, è, in generale, ùn importa micca cù quale ellu entre in una coalition, sempre chì hè benefica per ellu.
  U novu ghjovanu Tsar Vladimir sogna ancu di passà in a storia cum'è un grande cunquistatore è vole caccià e culunie da Gran Bretagna è Francia. In modu strettu, ùn ci hè nunda da piglià da i tedeschi. Allora una coalition cù a Germania hè abbastanza logica.
  L'Italia hà catturatu l'Etiopia è vole ancu novi sfruttamenti. Mussolini hè assai ambiziosu. Ùn importa micca s'ellu va à est o punente. Ma in Francia ùn ci hè una grande brama à luttà trà a ghjente. U pacifismu regna quì, è u guvernu hè elettu. Ùn ci hè manera di acquistà un alleatu cusì forte. È a Russia Tsarista, cù a so natalità tradiziunale alta è a mortalità in constante diminuzione, hè un avversu assai forte. A pupulazione di a Russia Tsarista hè digià in crescita à circa trè per centu annu. A mortalità infantile hè diminuita, ma a moda per e famiglie numerose ùn hè ancu passatu, è ancu e famiglie di travagliu sò fertili. In cunsiderà l'acquistu territuriale, cumpresu in a Cina densamente populata, è a Mongolia scarsamente populata, è in l'Europa è in Turchia, a pupulazione di a Russia Tsarist in u 1940 superava i 400 milioni paragunatu à u 1913, quandu era 180 milioni. È questu hè una putenza cuntinentale... Gran Bretagna è Francia anu menu di 50 milioni in e so metropole, più e culunie. Ma e truppe coloniali sò debuli in a morale è anu poca capacità di cummattimentu. Allora e forze di terra occidentali sò assai più debuli.
  U Führer sceglie una alleanza cù a Russia contr'à l'Occidenti.
  In u 1939, a Cecoslovacchia hè stata divisa. A Germania include ancu i Sudeti. I tedeschi rinfurzanu l'esercitu è formanu culonni di tank. A Russia Tsarista ùn si ferma ancu, avè un esercitu di pace di cinque milioni è cinque centu divisioni di persunale.
  In a Russia Tsarista, i tanki pisanti è l'aviò strategicu, cumprese l'aviò cù ottu mutori, sò longu in pruduzzione. A Francia hà solu una trentina di tanki pisanti, è sò obsoleti. A Gran Bretagna ùn hà micca veiculi pisanti. Ebbè, ancu a Germania, micca una sola più pesante di vinti tunnillati. L'USA hà un pocu più di quattru centu tanki.
  Hitler hà decisu chì ùn valeva a pena di ritardà è chjappà u 15 di maghju di u 1940. U clima hè solu favurevule è tuttu hè prestu. O più o menu pronti.
  A Russia Tsarista hà iniziatu un attaccu à l'India è à l'altri pussidimenti culuniali. L'armata russa attaccò pusizioni mal difese. Ci sò relativamente pochi truppe custituiti da l'etniche britanniche è francesi stessi, è l'unità coloniali ùn volenu micca veramente more per una idea o imperu chì li hè straneru. In fatti, quale sò l'inglesi per elli? Sfruttatori, schiavi, ladri o infedeli. Hè improbabile chì i Russi sò assai peggiu chè elli, perch'elli morenu per l'imperu di u Leone o di u Gallu.
  Allora e truppe zariste avanzanu, superendu a resistenza lenta è focale. Ma i tudischi anu pussutu ancu scunfighja e truppe francesi, inglesi, belgi è olandesi in un mesi è mezu.
  Cusì, Churchill perde u sustegnu di i so principali alliati. L'aspettativa chì i Stati Uniti entre in a guerra ùn hè micca materializatu. Roosevelt ùn era micca distintu da a determinazione di Stenka Razin. E allora tali forze andaranu contru à l'America.
  E truppe russe avanzavanu attraversu l'Africa è l'Asia in marche; più prublemi sò venuti da u terrenu è u trattu di cumunicazioni chè da e truppe nemiche. A mancanza di strade, soprattuttu in Africa, hà avutu ancu un impattu. Ma u suldatu russu senza pretensione, eroicamente è stoicamente supera tutte e difficultà.
  I tedeschi ponu solu trasfiriri e truppe in Africa cun difficultà. L'avanzata di Gibraltar hè stata ritardata per via di a resistenza di Franco. È avemu avutu a trasfiriri forze per mare. I Russi anu sbulicatu in Africa, attraversu l'Eggittu, è hè assai più faciule per elli. L'Italia piglia ancu tuttu ciò ch'ella pò piglià, è in questa materia Mussolini hà a presa di una boa constrictor.
  U sbarcu nantu à a metropole stessu ùn hè micca fattu in u 1940. In a battaglia aerea, per via principalmente di a passività di a Russia, a Gran Bretagna hà survivutu. Ma ci vole à dì chì u sàviu Tsar Vladimir Kirillovich ùn vulia micca a Gran Bretagna capitulà in anticipu, ma abbastanza raziunale hà pensatu à piglià tutte e so culunie asiatiche è africane.
  Induve andrà a Gran Bretagna ? Dopu tuttu, ùn hà micca riserve, senza culunie è materie prime - a so caduta hè una questione di tempu.
  In l'invernu è di marzu di u 1941, e truppe russe ghjunghjenu infine à Sudafrica è scunfittu l'ultimu Dominion Africanu. U tentativu britannicu di pusà fora in Madagascar hà ancu fallutu, è in maghju 1941, un sbarcu hè statu realizatu cù a vittoria dopu.
  U Giappone hà luttatu à u latu di a Russia in a guerra, è hà sappiutu catturà qualcosa in l'Oceanu Pacificu. L'estiu di u 1941 era u periodu di una grande offensiva aerea contru a metropole britannica.
  L'aviazione russa è tedesca attaccò Londra è altre cità di l'Imperu inglese. È l'8 di nuvembre, l'anniversariu di u putsch di Munich, l'atterrissimu hè finalmente fattu.
  A lotta durò sedici ghjorni è finisci in a vittoria di e truppe russe è tedesche.
  Questu, in fattu, hà finitu a Siconda Guerra Munniali. Risultava esse menu sanguinosa è longa chè in a storia vera. È assai notevolmente hà rinfurzatu è allargatu pussidimentu russu. In particulare in Africa è Asia.
  Ne seguì un periodu relativamente tranquillu. A Russia è l'Alimagna digerivanu i so cunquisti territuriali. U Terzu Reich includeu: Belgio, Olanda, quasi a mità di Francia, è ancu u Maroccu, una parte di l'Algeria è i pussidimenti cintrali. True, per via di a pusizioni di Franco è di una certa indecisività di Hitler, i tudischi ùn anu micca u tempu di avanzà in i pussessi Equatoriali di Francia, è cascò à e truppe russe.
  Tuttavia, a Germania hà ancu ricevutu un bonu pezzu di terra africana, sopra à u so propiu territoriu in zona. L'area di e terre di u Terzu Reich, tenendu in contu l'acquistu europei, più di triplicatu. È se cuntamu da e fruntiere da u 1937, tenendu in contu l'Austria, i Sudeti è a Repubblica Ceca cum'è un protetturatu, allora quattru volte.
  Allora i tedeschi in tuttu avianu abbastanza per digerirà, maestru è assimilà. Inoltre, a Russia hà allargatu i so pussidimenti coloniali, è ùn pudia cuntrullà tuttu questu.
  È l'Italia hà avutu assai: per esempiu, a maiò parte di u Sudan, a Somalia, l'Uganda è alcune altre acquisti, in particulare a Tunisia.
  Cusì, a redivisione di u mondu hè stata finita per avà. Ma cumu dicenu, cù u tempu, l'ambizioni cumincianu à manifestà.
  I Stati Uniti ùn cuminciaru à travaglià seriu nantu à u prugettu atomicu. In l'Allemagne fascista è in Russia, l'attitudine hè ancu stata fresca. U Giappone ùn hè ancu abbastanza sviluppatu per tirallu, è Gran Bretagna è Francia sò diventati paesi vassalli di u Terzu Reich è di a Russia.
  Allora l'apparizione di l'armi nucleari hè stata ritardata per qualchì tempu.
  Ma u prugressu, sicuru, hè inexorable. I fisici sò travagliendu, a teoria si sviluppa, cum'è l'esperimenti di laboratoriu. Ma un prughjettu nucleare hà bisognu di a vuluntà di u statu. A Russia tsarista avia digià troppu preoccupazioni è spese relative à l'espansione di u so territoriu. Ma Hitler per qualchi ragiuni avia un rancore contru tali idee di un prugramma nucleari è crede chì u prughjettu atomicu solu perdi assai soldi.
  Inoltre, l'armata di terra russa è l'aviazione eranu i più forti è numerosi in u mondu, è a marina era ancu in crescita, soprattuttu per via di a crescita ecunomica.
  I generali è i marescialli zaristi anu preferitu à sviluppà a custruzzione di cisterna, custruisce aerei, portaerei è navi di battaglia. Perchè anu bisognu di cunti di fata nantu à e bombe nucleari? Vale à dì, i Tedeschi è i Russi eranu indifferenti à stu prublema.
  Inoltre, ci era abbastanza materia prima per ùn avè micca preoccupatu di e risorse energetiche, almenu in un futuru vicinu.
  Allora, malgradu tuttu u friddu di u Pentagonu è a Casa Bianca, l'iniziativa passò involuntariamente à i Stati Uniti. Inoltre, questu ùn hè micca solu una questione di teme chì i Russi o tedeschi andaranu più in là è mettenu pressione nantu à u Novu Munnu, ma ancu di l'ecunumia.
  Dopu avè persu l'uppurtunità di riceve oliu da l'Asia, l'Africa è u Mediu Oriente, i Stati Uniti finu à avà avianu u so propiu pozzu in Texas, Florida, è principia u sviluppu in Alaska.
  Ma a pupulazione di i Stati Uniti era in crescita. L'immigrazione ùn era micca scuraggiata in Russia, è a pupulazione cuntinuava à cresce rapidamente. I Neri è l'Arabi eranu soprattuttu vuluntarii permessi di lascià per i Stati Uniti.
  L'ecunumia americana era ancu in crescita, è ci era sempre più vitture.
  È a ricerca principia per u carburante nucleare è una reazione atomica chì puderia furnisce energia colossale.
  Dieci anni sò passati da a fine di a seconda guerra mundiale. A Germania di Hitler hà avutu una nova arma: i piani di discu capaci di ùn solu volà à una velocità tremenda, ma ancu praticamenti invulnerabili da u focu di l'arme.
  Inoltre, i tedeschi anu sappiutu lancià un satellitu artificiale sopra l'orbita, è più impurtante, in u ghjugnu di u 1951, u primu omu in u spaziu.
  A Russia Tsarist era un pocu tardu, è hà fattu un prugressu cumpletu solu in l'aostu di questu annu. In l'Italia fascista, i cambiamenti sò accaduti in u stessu annu. Hè mortu Benedito Mussolini, candidatu à u titulu di Ghjuliu Cesare. In generale, u dittatore talianu hà successu à guvernà. In contu di e cunquiste in Africa, cumpresa l'Etiopia, u tarritoriu cuntrullatu da l'Italia hà crisciutu quasi trè volte è mezu durante u so regnu. Inoltre, Benedito in Auropa hà sappiutu taglià una parte di Francia cù Tulone.
  Ma ùn l'hà micca lasciatu andà in Albania è in Grecia - questi sò territorii in a sfera di influenza di l'Imperu Russu.
  Benedito, sicuru, puderia esse chjamatu grande è cunquistatore, ancu s'è l'armata taliana ùn brillava troppu cù i so sfruttamenti. Ma u so figliolu è l'eredi ùn si cunsidereghja micca peghju chè u so babbu.
  È pigliò a caduta di u 1951 è hà invaditu l'Albania è a Grecia... Ùn meraviglia ch'elli dicenu chì tutte e grandi guerre cumincianu cum'è di colpu.
  Vladimir u Terzu era ancu cuntentu di questu. I pussessi di l'Italia in Africa sò grandi, ancu più grande di quelli di Germania. Allora perchè ùn coglie micca s'ellu ci hè una grande ragione?
  E truppe russe cuminciaru l'ostilità u 7 di nuvembre di u 1951, attaccà l'Etiopia, a Libia è u Sudan. L'unità russe sò più forti, più numerose è più pronte per u cummattimentu cà i taliani.
  Allora si cuminciaru prestu à distrughje l'armata di pasta... Ma nimu ùn s'aspittava chì, senza avvistà, Adolf Hitler esce da a parti di Mussolini Jr.
  Ancu s'è vo guardate, ùn ci era nunda di più inesperu.
  A Germania hà persu a Prima Guerra Munniali à a Russia è hà persu u più territoriu in Russia. È s'è i tudischi anu sappiutu di ricuperà ciò ch'elli avianu persu in l'Occidenti cù interessu, allora in l'Oriente, francamente parlante, ùn sò stati lasciati senza nunda.
  Allora Hitler hà veramente cuntatu nantu à e so novi armi, in particulare i discoteche è i piatti volanti. Inoltre, u Führer hà cridutu chì sta volta serà più faciule per luttà cù a Russia chì in a Prima Guerra Munniali, postu chì l'Allemagne è l'Italia guidanu a cumpagnia senza avè un secondu fronte.
  U calculu hè statu ancu fattu chì u Giappone, offesu da i Russi, entre ancu in a guerra in u Far East è ligà quì u nemicu. Forse u Portugallu è a Spagna si uniscenu à a coalition, cum'è Gran Bretagna è Francia ? Sò assai più vicinu à a Germania chè à a Russia. E certe speranze sò state messe in i Stati Uniti!
  Inoltre, l'America hà custruitu una marina impressiunanti, assai trasportatori di aerei è mudernizatu a so flotta di cisterna - ancu s'ellu era sempre inferjuri in quantità è qualità à i veiculi di l'armata di u Vechju Munnu.
  U sistema suciale in a Russia Tsarist hà firmatu autocraticu è una munarchia assuluta. U zar è l'imperatore di Tutta a Russa avia u putere pienu: esecutivu, legislativu è ghjudiziariu. U Parlamentu era assente. Ci era un Cunsigliu di Statu di persone numinate da l'imperatore, ma ùn avia solu dritti di cunsigliu. Le roi lui-même émit des lois, ainsi que des décrets. Hà avutu ancu u dirittu di eseguisce è di grazia, ancu s'è, sicuru, ci era ancu un prucessu. I prucessi ghjuridichi sò stati abuliti dopu à l'assassiniu di Nicholas II, cusì chì a ghjudiziaria era ancu numinata è sguassata da u zar o ufficiali numinati da l'imperatore.
  Stu sistema hà avutu i so vantaghji è svantaghji. Per una banda, l'imperatore puderia risolve rapidamente questu o quellu prublema senza alcunu disputi o accordi, ma da l'altra banda, a cuncentrazione eccessiva di u putere in una manu suppressa l'iniziativa è dete più opportunità à a burocrazia. Hà datu nascita à parechji preferiti è preferiti. Vladimir ùn era micca distinatu da l'ipocrisia eccessiva è a fideltà maritale. Ancu e donne ùn anu micca assai influenza nantu à e so pulitiche.
  In u campu di a custruzzione di cisterna, a Russia Tsarist avia assai veiculi putenti è pisanti. Tuttavia, l'esperienza di l'operazioni di cummattimentu in Africa hà dimustratu chì u funziunamentu di guida di un tank hè assai impurtante. Cum'è un risultatu, u tank russu principali ùn andava fora di quaranta-cinque tunnillati. Siccomu più pesu hà creatu prublemi cù capacità cross-country, ancu cù piste largu.
  U zar hà amatu i tanki pisanti, ma i so cunsiglieri dissuased l'imperatore di mette in produzzione di massa. Ma a macchina di sessanta tonne era dispunibule in dui mila copie. È u tank più populari, "Nikolai" - 3, hè statu pruduttu in sessanta trè mila.
  È a macchina pesa quaranta-cinque tunnillati, è a pistola hà un calibre di 122 millimetri. L'armatura frontale hè di dui centu millimetri, a parte posteriore è i lati sò 120 millimetri, u layout hè classicu.
  Hitler era seriamente interessatu à i machini pesanti. È vulia avè a superiorità annantu à u Nikolai in un tank di pruduzzione. A vittura tedesca hà gonfiatu in pesu à 75 tunnillati è, questu era digià u limitu, per via di u fattu chì a massa grande era estremamente difficiuli di trasportu nantu à e linee ferroviarie.
  U veiculu tedescu era armatu cù un'arma 128-mm, avia armatura frontale di 250 mm, è armatura laterale è posteriore di 180. U layout hè ancu vicinu à u classicu.
  Numericamente, u tank tedescu era trè volte inferjuri à u sovièticu. Per ùn scurdà di e difficultà di utilizà machini troppu pisanti.
  In ogni casu, l'equipaggiu russu hè spargugliatu nantu à spazii largu, è in u settore europeu di u fronte ci hè ugualità apprussimativa in u numeru di veiculi è infanterie. Ancu s'è in generale, l'armata russa hè assai più numerosa di quella tedesca. È a Russia hà una pupulazione enormosa: include l'India, a Cina, a maiò parte di l'Africa, u Mediu Oriente, a Persia, l'Indochina è assai più.
  Di sicuru, a decisione di Hitler di attaccà a Russia Tsarista, ancu tenendu in contu chì ellu hà u Giappone è l'Italia da u so latu, è possibbilmente a Francia è a Gran Bretagna, hè un ghjocu colossale. Ma u Führer hè un grande avventuriero.
  Semu devi esse nutatu chì i piani di discu cù quale u Terzu Reich pinnò tali grandi speranze ùn sò micca assai efficace in a pratica. A creazione di un forte jet laminar hà purtatu à un enormu cunsumu di carburante, è u tempu di volu di i platti volanti hè stata relativamente corta. Allora puderanu agisce, ancu tenendu in contu a velocità enormosa à distanze micca particularmente significativa. Inoltre, u flussu laminar hà prutettu u discu da l'armi chjuchi, ma à u turnu impeditu u focu da un platu volante.
  Allora i tedeschi puderanu caccià solu missile radio-cuntrullati da i so dischetti, è dopu à un angulu strettu, o spegnendu u flussu laminare, ma à u stessu tempu diventendu vulnerabile.
  Ma, in ogni casu, Hitler hà decisu di attaccà à a Russia è hà ghjuntu i so carte in ghjocu. In più, u fascista teme chì s'è l'Italia era scunfitta, l'attaccheranu ancu ellu. Avia un mustache è ùn si fidava di nimu.
  In principiu, i Nazis ottinutu successu per via di a sorpresa di l'attaccu è l'urganizazione megliu di e so truppe. Ma u timing di l'attaccu hè statu sceltu male. A neve cuminciò à falà è i tanki sdrughjenu. U Fritz puderia avè catturatu una parte di a Pulonia, cumpresa Cracovia, ma si sò chjappu vicinu à Varsavia.
  A machina militare russa era spinning up... U Giappone, cum'è u Führer s'aspittava, intrì in a guerra, ma a so flotta ùn avia micca supranità annantu à a Flotta Russa di u Pacificu, è e battaglie eranu apprussimatamente uguali. È u Giappone ùn hà praticamente micca distrattu e so forze di terra da u teatru di l'operazioni occidentali. Inoltre, i samurai eranu inferjuri à i Russi in l'aria, in quantità è in qualità. È a Terra di u Soli Rising hà sappiutu catturà solu uni pochi di isule.
  I prudenti Franco è Salazar ùn eranu micca pressati di entre in guerra. A Russia hè un nemicu assai forte. Avemu da guardà è aspittà. In a storia vera, Franco si limitò durante a Siconda Guerra Munniali à mandà una divisione blu di vuluntarii fascisti.
  Avà u bilanciu di putere pareva soprattuttu ineguale in Africa.
  L'Italia hà persu prestu i so pussidimenti in u cuntinente scuru.
  In a primavera di u 1952, l'armata zarista hà iniziatu una offensiva in Prussia orientale è hà sappiutu sfondà a difesa di l'inimitu in prufundità. I Nazis anu avutu difficultà abbandunà l'avanzata di l'armata zarista in Konigsberg, ma e truppe imperiali cuminciaru à avanzà nantu à i Sudeti è Cracovia.
  Hè risultatu chì i tanki russi più agile eranu abbastanza capaci di cummattiri un nemicu pesante, ma menu agile. E divisioni chinesi sottu u cumandamentu di i generali russi anu fattu ancu bè.
  L'Alimani sò stati custretti à lascià Cracovia... È dopu, per via di a minaccia di l'incirculazione, cuminciaru à ritruvà da a Vistula à l'Oder.
  Innò, questu ùn era micca u cursu di a guerra chì u Führer pussede s'aspittava. Ma hè a mo culpa. D'altronde, i Francesi è i Britannichi, avendu puzzatu l'occupazione fascista, ùn si stendevanu micca à more per u Führer. Allora u rifornimentu hè statu disturbatu, è i paesi vassalli vulianu trivially pusà fora.
  È e cose peggiore sò andate per i tedeschi in fronte.
  À l'inguernu, i tedeschi avianu persu tutti i so pussidimenti in Africa. È duranti l'inguernu, da a primavera, si ritiravanu completamente à l'Oder. E truppe russe liberavanu Praga è i Sudeti è si avvicinavanu à Vienna. Inoltre, anu scunfittu l'Italia è occupanu Roma, Napuli è a Sicilia. Allora a primavera di u 1953 ùn hà micca prumessu nunda di bonu per i Nazis. Tuttavia, l'8 d'aprile di u 1953, Hitler morse subitu. A nova dirigenza tedesca dumanda disperatamente a pace.
  Vladimir Kirillovich Romanov accunsenu generosamente. Ma i tedeschi pagavanu caru per questu. A nova fruntiera passa avà longu à l'Oder: Belgio, Olanda è Danimarca anu ricivutu a sovranità, ma in u quadru di un statu vassal di l'Imperu Russu. A Francia hà ritruvatu i so possedimenti persi prima, ma diventò ancu più dipendente da a Russia.
  L'Italia è l'Alimagna persu tutte e so culunie, chì diventenu avà a pruprietà di a corona reale. L'Italia stessa hà ancu ricevutu u statutu di vassallu russu, è a Sicilia è a Sardegna diventonu direttamente parti di l'imperu di Vladimir III.
  A Germania hà ancu persu assai di a so indipendenza è hà pagatu grandi riparazioni.
  U Giappone hà ancu persu tutti i so pussidimenti fora di u so propiu territoriu è hè statu obligatu à diventà un statu vassal. È u Tsar Vladimir Kirillovich Romanov hà ancu ricevutu u titulu di Imperatore di u Giappone.
  Di sicuru, quella parte di l'Australia chì prima appartene à a Terra di u Rising Sun hè ancu sottu à u cuntrollu Russu.
  In l'aostu di u 1953, i Stati Uniti anu pruvatu infine una bomba atomica. Ottu anni dopu, u geniu nucleare era fora di a buttiglia. In ogni casu, u prugressu ùn pò esse firmatu. È l'apparizione di a bomba atomica hè inevitabbile. In u scenariu più estremu, l'armi nucleari puderanu cumparisce un massimu di vint'anni dopu à a realtà.
  Cù qualchì ritardu, u guvernu tsarist hà cuminciatu à sviluppà a so risposta.
  Finu a ora, i Stati Uniti ùn pudianu decide di andà in guerra cun un imperu cusì putente. Inoltre, ùn hè micca cusì faciule ghjunghje à i principali centri industriali è ecunomichi russi da l'oltremare.
  È a produzzione di carichi nucleari necessitava tempu è soldi! I Stati Uniti anu avutu i fondi, ma u tempu era finitu. A Russia Tsarista, cù i so risorse è u putenziale intellettuale putente, hà cumpensu assai rapidamente per a lacuna in questa zona. È in u 1956, una bomba atomica apparsu ancu in Vladimir III.
  Significativamente inferiore à a Russia in pupulazione è risorse, l'USA capitalista è demucratica hà persu gradualmente a so carte d'atout.
  L'unicu ciò ch'elli pudianu fà era aduprà l'armi nucleari cum'è un dissuasore è pruvà à minà a Russia Tsarista da l'internu. Ma finu à avà ùn anu micca successu.
  Vladimir Kirillovich ùn avia micca discendenti maschili da a so prima moglia , è si maritò. È riproduce un eredi, chjamà Ghjorghju.
  A Russia Tsarista hà realizatu espansione spaziale. In u 1959, un volu tripulatu versu a Luna hà fattu circa un annu prima di l'Americani. Dopu in u 1971 à Mars. U mondu alternativu hè diventatu più sicuru chì a realtà.
  In u 1975, l'omu sbarcò in Venus. In u 1980 nantu à Mercury. In u 1981 nantu à unu di i satelliti di Jupiter. È in u 1992, ghjustu in l'annu di a morte di Vladimir Kirillovich Romanov, u cosmonauta russu orgogliu pusò u pede nantu à Plutone.
  George u primu ereditò a corona à l'età di diciottu anni. È in generale, pudemu dì chì Vladimir u Terzu, u Grande, hà passatu u so regnu di 54 anni assai successu. E poi a dinastia Romanov cuntinuò.
  
  
  
  NICHOLAS U SECUNDU U PIÙ GLORIOSU DI QUESTS !
  Dicemu chì u Tsar Alexandru Terzu, à u cuntrariu, hè mortu prima: in u 1987 da un tentativu d'assassiniu urganizatu da u fratellu maiò di Lenin: Alexander.
  Sembra ancu peghju. Ma micca veramente. Nicholas II divintò tsar prima, è si maritò prima: per mette u so figliolu nantu à u tronu s'ellu hè accadutu qualcosa. Ma a so moglia hè diversu, è l'eredi hè sana, è Rasputin ùn hè micca definitu. È cusì in prima, in generale, cum'è in a storia reale: TRANSIB hè custruitu, l'ecunumia hè in crescita - espansione à a Cina. True, i navi sò custruiti in u Mari Balticu un annu prima. È un pocu più uplift, per via di l'ascesa prima di u geniu finanziariu Witte.
  A guerra cù u Giappone ùn hà micca cuminciatu assai bè, ma u Varyag hà sappiutu scappà, è l'Ammiragliu Makarov ùn hè micca mortu. A storia hà cambiatu un pocu, è tuttu va un pocu diversu. Ma in a storia vera, in fattu, u Varyag avia solu un pocu di tempu per scappà, è a morte di l'Ammiragliu Makarov era in generale accidintali è improbabile.
  A flotta russa, guidata da l'Ammiragliu Makarov, hà agitu assai abilmente è affundò i navi giapponesi. È dopu, quandu dui navi di battaglia giapponesi sò stati sbulicati nantu à u mir, Makarov attaccò i samurai è affundò un'altra decina di navi.
  Questu hè, tuttu hè andatu bè. È u Giappone hà persu a superiorità in mare.
  Ma nantu à a terra, u samurai hè diventatu più debule. Kuropatkin repulse tutti i tentativi giapponesi di avanzà è li infliggiu un gran dannu. Tuttavia, ùn hà micca agitu troppu decisivu. Ma prestu i navi russi sò ghjunti da u Mari Balticu, è Makarov hà finalmente pigliatu u cuntrollu di tutte l'acque.
  I Russi anu ancu cuminciatu à sbarcà e truppe in Taiwan, è dopu nantu à a cresta Kuril.
  Finu à Theodore Roosevelt intervene è offre a mediazione. A Russia hà ricevutu Manciuria, Corea, Mongolia, a catena Kuril è Taiwan.
  Zheltorossiya hè ancu apparsu. Cusì hè statu furmatu un novu imperu.
  Tuttavia, u rè ùn hè ancu diventatu troppu impudente. In u 1914, scoppiu a Siconda Guerra Munniali. A Russia hè megliu preparatu per sta guerra: l'ecunumia hè più forte, u territoriu è a pupulazione sò più grande, è ùn ci hè micca pensamentu in u modu. Inoltre, ùn ci era micca una recessione causata da i rivolti è a cusì chjamata rivoluzione.
  A Prima Guerra Munniali hà procedutu cù varii gradi di successu. Ci sò sbagliati è successi di generali russi. Ma in u 1915, i tudischi riesciuti à ottene menu successu, postu chì l'armata zarista era più grande è megliu furnitu. Ma ancu, a Russia hà persu a mità di a Pulonia è a Galizia. Ma i tudischi ùn anu pussutu entre in Bielorussia è in i stati baltici - a linea di fronte passava longu u Vistula.
  È in u sedicesimu annu, l'esercitu tsarist hà digià ottinutu un grande successu contr'à l'Austria è a Turchia. L'Ottumani eranu quasi cumplettamente scunfitti. Cum'è l'Austriachi anu pigliatu Przemysl è Cracovia. A Germania hè diventata paura. In a primavera di u 17, i Russi anu pigliatu Istanbul. A Russia Tsarista hà ancu ottinutu successi significativi durante l'offensiva di l'estiu contru l'Austria è a Germania. È in u vaghjimu, quandu e truppe zariste avianu digià ghjuntu à l'Oder, a Germania capitulò. Seguì a divisione di l'Austria-Ungheria è a Turchia. A Russia hà ricevutu l'Asia Minore, u nordu di l'Iraq è Istanbul. Galizia, Bucovina, regni cecoslovacchi e ungheresi e Cracovia. Plus Danzig, parte di Prussia orientale, regione di Klaipeda. A Russia, cusì, s'hè rinfurzata parechje volte. È a Germania hà ancu pagatu riparazioni enormi.
  U Tsar Nicholas II ùn avia micca fretta di piglià tuttu è tutti. Ma i Russi, i britannichi è i francesi divisu a Peninsula Saudita. Allora i britannichi è i russi anu spartutu l'Iran è l'Afghanistan. Cumpleta a redivisione di u mondu.
  Finu à u 1929, u mondu sanu era in crescita, finu à chì a Grande Depressione hà scoppiatu. In u 1931, u Giappone hà iniziatu una guerra contru Russia. È hè statu scunfittu prestu è, inseme cù tutti i pussedimenti di u Pacificu, occupatu. È dopu hè vinutu u referendum è l'inclusione in Russia.
  Approfittendu di l'indebilitamentu di a Gran Bretagna, di a Francia è di i Stati Uniti, afferratu da a Grande Depressione, u Tsar Nicholas II guidò una guerra per cunquistà a Cina. È questu hè diventatu a so grande cunquista.
  Per accelerà un pocu a russificazione, Nicholas II hà fattu una decisione senza pretensione - hà introduttu ufficialmente a poligamia in Russia - cambiendu a teologia è i dogmi di a Chiesa Ortodoxa. Hè cusì chì a riforma hè stata aduttata.
  È u rè hà pigliatu una seconda moglia. I Russi sò stati incuraghjiti à marità cù stranieri è avè parechji figlioli. L'enorme Cina hà avutu ancu esse russificata. Chì ghjè u megliu modu per fà questu? Sposate donne cinesi!
  In Germania, Hitler ùn hè micca vinutu à u putere. In sta storia, li mancava un pocu. Troppu estremistu. L'irritante principale era u fascista Mussolini, chì hà pigliatu l'Etiopia. E sunnià di diventà u novu Cesare è Troia sò stati in una sola.
  In maghju di u 1937, a guerra scoppia trà a Russia è l'Italia. Cum'è s'hè risultatu, Mussolini hè statu un suicidiu. E truppe russe piglianu tutta l'Italia in dui mesi, è in altri trè tutte e culunie di u statu. A Russia tsarista hà ancu inclusu infine Rumania è Iugoslavia, è un pocu dopu Bulgaria. Dopu avè finitu l'annessione di territorii. In a caduta di u 1939, Nicholas II morse. È u so eredi, Alexei II cumplettamente sana, divintò u novu zar.
  In questu casu, Nicholas II hà regnu per cinquanta-dui anni - superendu u risultatu di Ivan Terrible. È u so regnu hè statu u più successu in a storia di a Russia, è i so cunquisti eranu simpricimenti record. Nisun rè hà mai catturatu tantu. A Russia hà finalmente stallatu in Cina, è hà rinfurzatu in tutte e direzzione.
  Tuttavia, tandu, sottu Alexei u Secondu, principia un longu periodu di pace. Francia, Gran Bretagna è USA ùn vulianu micca a guerra. Ma a Germania era disarmata è ùn avia micca forza. Allora nasce una situazione chì hè diventata calma.
  L'imperi culuniali cuntinueghjanu à esiste. A Russia restava u più grande paese, ma a Gran Bretagna era formalmente a seconda putenza è era pocu inferjuri in area à l'imperu Tsarist. Tuttavia, l'Australia, l'Africa Sudafrica è u Canada eranu duminii quasi indipindenti. È in India... In u 1968, una grande rivolta scoppia in India è dopu à dui anni di guerra i britannichi sò cacciati. Ma l'armata zarista intrì in u territoriu indianu è suppresse e prutestazioni. Dopu chì a Gran Bretagna hà persu sta culunia è a Russia hà acquistatu. Prestu a Russia hà pigliatu ancu u sudu di l'Iran.
  Dopu à Alexei u Secunnu in u 1969, u tronu era ereditatu da Nicolau Terzu. L'Imperu Tsarist era in crescita. Allora a Francia hà persu u cuntrollu di l'Indocina è a Tailanda in u 1979. È e truppe riali sò ghjunte ancu quì.
  È in l'anni ottanta è novanta, l'Africa hè stata sottu à u cuntrollu di a Russia Tsarist. Dopu à u 2001, Petru, u quartu figliolu di Alexei II, cullò u tronu Russian.
  A Russia Tsarista avia assorbita quasi tutta l'Africa, l'Asia, è hà pigliatu culoni di altri paesi, cumpresa l'Indonesia. Ma di sicuru ùn hè micca andatu contru à l'Australia.
  Un periodu di pace hè ghjuntu. L'USA, a Gran Bretagna è a Francia avianu l'armi nucleari, a Germania avia u putere ecunomicu. A Russia hà u putere ecunomicu, l'armi nucleari, u più grande esercitu in u mondu è a pupulazione. È sempre una munarchia autocratica assoluta senza parlamentu. L'Amiricani, essendu una seconda putenza, o ancu una superpotenza, anu fattu questu una pretendenza à a Russia.
  Tuttavia, a mancanza di demucrazia ùn hà micca impeditu à tuttu u sviluppu di u prugressu. In particulare, in u 1943, in Russia Tsarist, u primu omu volò in u spaziu. È in u 1961 à a luna. U volu à Mars hè fattu in u 1974. È in u 2000, quasi tutti i pianeti di u Sistema Solare eranu visitati. Una grande spidizioni à e stelle si preparava. Hè stata lanciata in u 2018, è hà recuperatu à Alpha Centauri.
  Allora u zarismu ùn hà micca impeditu chì a scienza si move in tuttu. Petru IV di a dinastia Romanov hà ancu dichjaratu chì l'assolutismu illuminatu era megliu.
  In particulare in u sfondate di i scandali chì anu sempre scunfittu l'amministrazione di Donald Trump.
  Nicholas II era sempre cunsideratu u più grande rè di tutti i tempi è di i populi. A Russia Tsarista à cavallu è l'egemone mundiale. A periferia è e culunie sò diventate à pocu à pocu russificate. L'imperu s'impegna. È u mondu sanu divintò un locu megliu.
  È perchè ? Grazie à Alexander Ulyanov, u fratellu di Lenin, chì hè statu esecutatu per regicidiu. Lenin lui-même resta à l'étranger. Scuntra u Galles è s'interessa ancu à scrive a scenza di ficzioni, da quale hè diventatu assai riccu è hà fattu un nome. È cusì divintò famosu, diventendu famosu è famosu, è fù traduttu in parechje lingue. Stalin hè mortu in prigiò per via di a tuberculosis è, in generale, ferma cunnisciuta solu da i specialisti. Trotsky subitu s'implica in l'attività rivoluzionaria è hà fattu una bona carriera cum'è ufficiale, risingendu à u rangu di Cunsigliu Privatu è Vice Ministru. Voznesensky divintò un ministru sottu à u zar è hà ottinutu assai. Khrushchev ferma un picculu cummerciante è ùn hà micca guadagnatu fama. Brezhnev s'arrizzò à u gradu di culunellu. Andropov hà servitu in a pulizza è divintò ancu un coronel. Gorbachev divintò un grande omu d'affari è showman. Eltsin resta un cummerciante. Putin hà cullatu à u rangu di coronellu in a polizia secreta è si ritirò cun onore. Medvedev hè un picculu ufficiale. Zhirinovsky, fundatore di ghjurnali è showman. Zyuganov hà pruvatu à travaglià in terra contr'à u Tsar. Hà ricivutu una pena di prigiò, dopu divintò un informatore per a polizia secreta. Si ritirò cù u gradu di capitanu. Zhukov s'arrizzò solu à u gradu di maiò. Vasilevsky divintò tinenti generale, Shaposhnikov divintò tinenti generale. Grand Ammiragliu Kolchak è titulare di parechji ordini. Makarov addivintau dinù un gran ammiragliu, dopu avè luttatu in a Prima Guerra Munniali. Tuttavia, micca in a prima, ma l'unica guerra mundiale, postu chì ùn ci era micca a seconda guerra mundiale. Diventa famosu... Brusilov divintò un mariscalu di campu è detentore di l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu. Denikin, Wrangel, Kornilov è Kuropatkin sò diventati mariscialli di campu.
  È a vita era bona sottu à i rè. È i prezzi ùn anu micca aumentatu per più di centu anni. È u rublu hà avutu un supportu d'oru stabile di 0,77 grammi. È parechji pòpuli campavanu bè sottu à u rè.
  Tutti avianu uguali diritti è parechji si chjamavanu Russi, ancu africani. E cose andavanu bè per tutti sottu à u Tsar. Solu per i Ghjudei di religione non-ortodossa restava u requisitu di residenza. Ma questi sò diventati sempre più menu.
  Sottu à u zar, però, ci eranu qualchi prublemi. Unu di elli, i tassi di natalità elevati è i morti bassi anu purtatu à a superpopulazione. Ma questu avia da esse risoltu attraversu l'espansione spaziale. Inoltre, u sviluppu di a scienza è l'agricultura hà permessu di risolve u prublema di a fame. Ci era abbastanza cibo per tutti. Ma a crescita di a pupulazione in l'imperu hè più di trè per centu annu. È questu minacciava di prublemi in u futuru.
  U guvernu tsarist hà truvatu una via di espansione in u spaziu. È paria raghjone. E novi astronavi sò stati custruiti è a ricerca in a velocità superluminale hè stata realizata.
  
  
  
  CINQUANT'ANNI DI ALEXANDRU I TRE - I GRANDI !
  L'attentatu d'assassiniu di Alessandru II in u 1866 hè successu. In u risultatu, u rè liberatore hè mortu. È Lisandru u Terzu hà cullatu à u tronu. U vantaghju era chì ùn avianu micca u tempu di vende l'Alaska, è u novu imperatore russu ùn era micca inclinatu à rinunzià ogni terra. Ancu s'elli sò distanti è micca ancu assai preziosi.
  Inoltre, a custruzzione di a strada di Siberia à Vladivostok hà cuminciatu ancu prima. È duveria ghjunghje à Chukotka !
  Tsar Lisandru Terzu era forte, decisu, forte vuluntà, sanu, è fisicu assai forte. Guernò cù una manu ferma, è sottu à ellu a Russia intrì in un periodu di più grande prosperità è rializazioni!
  Allora hè bonu chì u grande imperatore hà cuminciatu à guvernà quindici anni prima di a storia vera!
  Per principià, hà ripresu duramente tutte e prutestazioni da i rivoluzionari è Narodnaya Volya. Allora hà cuminciatu à riformà l'armata è a marina. Cù mette e cose in ordine.
  U rè hà fattu assai. Strade, ponti, fabbriche sò stati custruiti, è u paese hà sviluppatu rapidamente u capitalismu. Mentre mantene l'autocrazia. U guvernu tsarist hà fattu picculi guerri, trasfirìu in l'Asia Centrale è espansione a so influenza.
  In u 1977 scoppiu una guerra maiò cù Turchia. Andò ancu megliu, più veloce, più vittorioso cù menu pèrdite chè in a storia reale. U geniu di Skobelev brillava in ellu in piena luce!
  E truppe russe anu scunfittu i Turchi cù menu danni. È anu riesciutu à piglià Istanbul subitu. Dapoi ch'elli sò ghjunti quì davanti à u squadron inglese. Sta guerra era tantu successu chì u rè-sacerdote fù chjamatu Victorious Alexander! È Skobelev divintò u più ghjovanu mariscal di campu in a storia russa.
  Türkiye hè stata divisa. I britannichi occupanu l'Eggittu è u Sudan. A Russia hà pigliatu l'Iraq, a Palestina, a Siria è una parte di l'Arabia Saudita, l'Asia Minore, tutta l'Armenia è i Balcani!
  Cusì, abbastanza rapidamente è relativamente faciule, Alessandru Terzu hà pigliatu un grande territoriu. È cuntinuò a so espansione à u sudu. Trascendendu l'Iran, u Turkmenistan, è più in Afganistan!
  L'armata di u Tsar hà ancu pusatu a so vista nantu à l'India ! I britannichi eranu pronti à cumbatte. Nasce una alleanza di Russia, Germania, Austria-Ungheria contr'à a Francia è a Gran Bretagna.
  Girmania andò à l'offensiva contr'à a Republica di u Gallu in u 1992. Gran Bretagna hà dichjaratu guerra à a Germania è a Russia. L'Austria-Ungheria hà guadagnatu a Bosnia è Herzegovina, è attaccò l'Italia.
  A Russia hà iniziatu una campagna contr'à l'India, è i pussidimenti francesi è l'Indocina. Hè cusì chì a Prima Guerra Munniali cuminciò veramente. Ma a Russia è i tedeschi sò digià inseme !
  A Russia hà ancu attaccatu l'Eggittu.
  E truppe zariste, cù u sustegnu di a pupulazione lucale, occupanu l'India è l'Iran. Entranu in più in Indocina. È i Prussiani tornanu à scunfighja i Francesi è circundanu Parigi.
  Inoltre, i Republicani ricusanu di rinunzià. È Parigi hè attaccata, assai distrutta. I tedeschi catturanu ancu u Belgio è l'Olanda.
  A Gran Bretagna hè stata in guerra per qualchì tempu. E truppe russe occupanu l'Egittu è u Sudan. Ci hè una guerra in mare. L'armata russa si move in Africa. Finu à u Sudafrica. È raccoglie colonie per ellu stessu. I tedeschi piglianu ancu alcune cose.
  Ma l'Austria-Ungheria hè impantanata in una guerra cù l'Italia. True, in u 1894, i tedeschi vinni à l'aiutu di l'Austriachi. È finiscinu a cunquista di l'Italia.
  Dopu chì u paese di l'aranciu hè spartutu trà elli.
  A guerra si move à u mare. E quì u geniu di u cumandante navali Admiral Makarov si manifesta. Chì ottene una quantità di vittorie brillanti. Forzà a padrona di i mari à capitulà.
  A Russia hà pigliatu u cuntrollu di l'India, l'Indocina, a maiò parte di l'Africa, è ancu l'Australia, cacciatu i britannichi da quì. E truppe russe abbandunonu a Gran Bretagna è u Canada. Ci hà ancu fundatu una culunia. Cusì, a Gran Bretagna hà persu quasi tutte e so culunie, è a Russia l'acquistò. A cattura di u Canada hè stata facilitata da a Russia chì mantene u cuntrollu di l'Alaska. È a prisenza di una flotta assai putente. È u geniu di l'Ammiragliu Makarov è Rozhdestvensky.
  Ebbè, ùn hè micca tuttu. A Russia si trasfirìu versu a Cina. Ancu assai successu. È in u 1904 principia a guerra cù u Giappone.
  Ma à u cuntrariu di a storia vera, sta guerra ùn hè micca difficiule, ma piuttostu veloce. Inoltre, a flotta di u Giappone era piuttostu debule, mentre chì a Russia, à u cuntrariu, era assai forte. Dopu avè scunfittu i Giapponesi, e truppe russe anu pigliatu Tokyo. È dopu hè statu tenutu un referendum, è a maiò parte di i Giapponesi anu vutatu per unisce à a Russia.
  Tsar Lisandru III hà vintu una nova vittoria. Dopu hè vinutu l'annessione vuluntaria-furzata di a Cina. Allora regione dopu regione, pruvincia dopu pruvincia. L'imperu reale hà righjuntu proporzioni enormi. Da l'USA, tuttu u Canada è l'Alaska, tutta l'Asia, l'Austria, a regione Pacificu. À Sudafrica è pussessu tedesca in Africa Occidentale.
  Inoltre, l'Austria-Ungheria. Un putere cusì vastu.
  Ma, sicuru, i tedeschi è l'Austriaci vulianu più. A Francia hè sempre occupata da a Germania. A Gran Bretagna, offesa da a Russia, vole ancu a guerra.
  U Kaiser hà sappiutu riunisce una coalition: Spagna, Portugallu, Germania, Austria-Ungheria è Svezia contr'à a Russia gigante. I tedeschi avianu ancu riesciutu à catturà Danimarca è Norvegia durante a guerra cù a Gran Bretagna. Una coalizione putente hè stata furmata.
  È a guerra principia l'1 d'aostu di u 1917. Giustu à u mumentu chì Lisandru Terzu morse è Nicholas II hà cullatu à u tronu. U calculu hè statu fattu chì senza un monarca cusì grande cum'è Alessandru Terzu, chì avia ricuperatu cinquanta-un anni, a Russia certamenti perde.
  Ma Nicholas II avia un putere durabile è forte. Senza Rasputin è l'eredi malatu. Cusì puderia cummattiri cù a coalition.
  È principia a guerra... I tedeschi calpestavanu cum'è un tifone. E truppe russe li scontranu cun putenti contraattacchi. Una lotta grande è feroce scoppiò.
  Nicholas II, in generale, s'appoghjanu nantu à una catena di fortezze, hà esauritu bè l'unità tedesca è austriaca. È dopu hà lanciatu una contraoffensiva. È in Africa, e truppe russe, utilizendu i primi tanki all-terrain ligeri di u mondu, anu scunfittu cumplettamente l'Austriachi è i Tedeschi. È anu sbulicatu u cuntinente scuru.
  Sia a Svezia è a Norvegia sò stati cunquistati abbastanza rapidamente.
  A guerra durò un annu è mezu è finisci cù l'armata russa, chì era più numerosa è avia tanki più forti, catturà tutta l'Auropa. Allora a Gran Bretagna hè cascata. A Russia hà finalmente stabilitu a dominazione annantu à l'emisferu orientali.
  È u Tsar Nicholas II divintò ancu un grande cunquistatore. A pace hà rignatu finu à u 1929, quandu a Grande Depressione hà scoppiatu. A crisa ecunomica generale hà purtatu à u fattu chì in u 1931, ghjustu u 1 di maghju, principia una guerra trà Russia è l'ultima grande superpotenza, l'USA !
  L'esercitu di u Tsar di Nicholas II intrutu in i cunfini di l'America. E forze eranu ineguali. L'Americanu ùn avia quasi micca tanki è era pocu furmatu. È a Russia hà più di i Stati Uniti parechje volte. I cumandanti di l'imperu zarista eranu ancu megliu. Allora a guerra hè andata in una strada da u principiu. A Russia vinceva è avanzava. È u 30 di sittembri, dopu à a cattura di New York è Washington, i Stati Uniti capitulavanu. Cusì, una altra pagina in a storia hè stata turnata. In u 1934, Nicholas II hà lanciatu una invasione di u Messicu è dopu in l'America Latina, cunquistà i stati latini. Finu à l'ultima repubblica indipendente di u Cile hè cascata in dicembre di u 1936.
  Cusì, Nicholas II hà finitu a storia. A Russia Tsarista hà unitu tutti i paesi è i populi di u pianeta Terra.
  U 7 di nuvembre di u 1937, l'imperatore di tuttu u pianeta Terra Nicholas u Maior si sbatté in un aviò. È u so regnu hè ancu finitu. Alesey II divintò rè. Un eredi sano, ghjovanu - circa trenta trè anni. Sottu ellu, l'espansione di u spaziu cuminciò. Nove frontiere è novi voli. A munarchia era indiscutibile. L'umanità hè unita è cunquista u spaziu.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  U cumandante di Port Arthur hè mortu; in fattu, in a storia vera, era feritu in u capu, ma un frammentu di un frammentu passò uni pochi millimetri più vicinu à u cervu. In cortu, u traditore chì rinunciò a citadella morse è u so postu hè statu pigliatu da l'eroi di a difesa di Port Arthur, Kondratenko.
  Per rinfurzà a difesa di a furtezza, u novu cumandante annunziò tutti i marinari è l'artiglieria navali in terra, è disarmò u squadron, ma rinfurzò Port Arthur.
  In u risultatu, a citadella hè stata prutetta bè, più l'azzioni astuti di u cumandante Kondratenko. A difesa hà tenutu successu. Kondratenko hà rinfurzatu a difesa di a fortezza di Vysokaya in u tempu è i Giapponesi ùn anu pussutu piglià.
  À a fini di dicembre, i samurai eranu stanchi da l'assalti. In ghjennaghju, ci hè stata una calma causata da u tentativu di Kuropatkin di sbloccallu, ma ùn hè micca successu.
  In u frivaru, ci hè statu un altru assaltu, è di novu hè stata respinta cù pèrdite pesanti per i Giapponesi.
  Durante a difesa, u zitellu Oleg Rybachenko si cumportanu eroicamente. À l'epica di l'assediu, stu cabinu avia solu deci anni. U zitellu hà luttatu cù l'adulti è andò in missione di ricunniscenza.
  Si dimustrava assai bravu è cummattitivu. È a difesa hà tenutu. Avà marzu hè digià ghjuntu... I giapponesi si sò ritirati di novu. A dumenica di sangue ùn hè micca accadutu in Russia, perchè u Tsar Nicholas, postu chì Port Arthur era di bon umore, si n'andò à a ghjente. L'armata russa hè stata rinnuvata è hè diventata più grande è più grande. À a fini di marzu, i giapponesi pruvò à avanzà, ma e forze di Kuropatkin avianu una supranità numerica troppu grande è repulse tutti l'attacchi.
  È megliu ancu, l'unità di General Legs sò stati incatenati da l'assediu di Port Arthur. Dopu avè patitu pèrdite pesanti, i giapponesi si ritiravanu. Ma di novu Kuropatkin esitò.
  À a fini d'aprili, hà seguitu un novu assaltu, chì, però, hè statu ancu respinta.
  È Oleg Rybachenko, stu picciottu bravu hà ancu catturatu un culunellu giapponese, cù una trappula, sicuru.
  À u principiu di maghju, solu scontri minuri sò accaduti, è u 25, u squadron di Rozhdestvensky finalmente intrutu in Port Arthur. U famosu ammiragliu hà purtatu cinquanta una navi, attraversendu trè oceani à una volta !
  Dopu chì a difesa hà ricevutu rinforzi. È à u principiu di ghjugnu seguitava l'assaltu finale à Port Arthur. L'assaltu hè disperatu è feroce. Una volta hè stata respinta cù enormi perdite à i Giapponesi. U Tsar hà finalmente cacciatu Kuropatkin è hà numinatu Linevich. À a mità di lugliu di u 1905, i Giapponesi sò stati infine scunfitti. È a difesa eroica di Port Arthur, chì durò più di un annu, hè finita.
  Kondratenko hè stata premiata l'Ordine di Sant'Andrea u Primu Chjamatu. È hà ricevutu u gradu di mariscal di campu. Allora u squadron di Rozhdestvensky, inseme à Port Arthur, hà scunfittu i Giapponesi in mare. Inoltre, l'Ammiragliu Togo stessu hè mortu in a battaglia.
  U Giappone hè statu obligatu à fà a pace cù a Russia, attraversu a mediazione di i Stati Uniti.
  Avemu avutu à cede l'Isule Kuril è Taiwan. A Russia hà assicuratu un protectoratu nantu à a Corea, a Manciuria è u cuntrollu di Port Arthur. Inoltre, u Giappone hà pagatu una indemnità enormosa di un miliardo di yen d'oru à a Russia Tsarista.
  A vittoria hà rinfurzatu a pusizioni di Tsar Nicholas II. Russia hà allargatu i so territorii, è Zheltorossiya hà cuminciatu à furmà per via di l'annessione vuluntaria di e regioni Chinese. Nisuna Duma di Statu - a Russia ferma una munarchia assuluta, senza parlamentu.
  Di sicuru, per via di a vittoria è di a stabilità pulitica, a crescita ecunomica cuntinuò prima di a storia vera è era più forte.
  A Prima Guerra Munniali cuminciò cum'è in a storia vera. Ma era più successu per a Russia. Qualessu esercitu era più grande è megliu, cumpresu grazia à e riformi di Field Marshal Kondratenko, è l'ecunumia era più forte, è l'autorità di u zar era più altu.
  A guerra durò pocu più di un annu è finisci cù u colapsu di l'Austria-Ungheria, è a rendizione di l'Imperu Ottumanu è a Germania. E Bulgaria, videndu ciò chì puzzava, hà pigliatu a parti di a Serbia è a Russia, cum'è, per via, l'Italia è u Giappone.
  Field Marshal Kondratenko hà ricevutu u più altu gradu - generalisimu. È divintò un detentore di quasi tutti l'ordini, cum'è Suvorov. Brusilov divintò mariscal di campu. L'ammiragliu Kolchak, Kornilov è Denikin anu fattu carriera. Russia Tsarist annessa à sè stessu: Galizia, Bucovina, Voivodato di Cracovia, regione di Poznan, Klaipeda. Cecoslovacchia addivintò dinù parti di l 'Imperu Russu. È l'Asia Minore cù Custantinopuli. È u nordu di l'Iraq.
  Tuttu, in generale, hè diventatu bè. I giapponesi divisu i culoni tudischi cù a Russia in l'Oceanu Pacificu.
  Allora l'Arabia Saudita hè stata divisa trà Russia, Francia è Gran Bretagna. Dopu, dopu à una breve guerra, a Russia è a Gran Bretagna dividinu l'Iran.
  È dopu l'Afghanistan. Hè veru, ci hè statu un pocu di lotta quì. È i britannichi ùn eranu micca assai furtunati in prima.
  U mondu hà guadagnatu stabilità è prosperità. Finu à a Gran Depressioni in u 1929. A Russia, dopu a crescita rapida, hè ancu cascata in crisa.
  In u 1931, u Giappone attaccò a Russia, cercandu vendetta per i scunfitti precedenti.
  Ma sta volta, era suicidiu. E truppe zariste anu scunfittu i Giapponesi. L'Ammiragliu Kolchak ùn hè micca vechju, hà dimustratu u so geniu, cum'è Ushakov. A Terra di u Soli Rising hè stata cumplitamenti scunfitta in mare è dopu occupata. Questu hè statu seguitu da un referendum in u quale a maiuranza di i Giapponesi anu vutatu in favore di unisce à a Russia.
  Cusì, u Tsar Nicholas II hà rinfurzatu u so putere in l'Oceanu Pacificu. A Russia hà cuntinuatu u so muvimentu in Cina. Debilitatu da a crisa, Gran Bretagna, Francia è i Stati Uniti ùn anu micca interferitu cù u cuntrollu di l'Imperu Celestial.
  In u 1933, Hitler vinni à u putere in Germania. Cuminciò à restaurà l'antica putenza di l'anzianu imperu. È, sicuru, hà pruvatu à ùn litigà cù a Russia.
  Mussolini in Italia avia amicizia cù a Russia. È hà pigliatu in silenziu l'Etiopia, espansione e so culunie. Si parlava di creà a Triple Alliance.
  A Russia Tsarista vulia annette tutte e culunie di l'Inghilterra è a Francia debilitatu. Ebbè, i tedeschi è i taliani si capiscenu ancu. L'USA avia i so piani.
  In u 1937, l'Alimagna s'unì à l'Austria, producendu l'Anschluss. È in nuvembre 1937, u sicondu aviò da Nikolaev s'hè lampatu. U regnu hè stata interrotta assai successu. Nicholas II hà ottenutu guadagni colossali durante i so quaranta trè anni di regnu.
  Li chjamanu Nikolaev u Grande ! È ancu u più grande, sò diventati più altu ch'è Petru u Grande.
  Sutta Nicholas II, u ghjornu di travagliu hè ridutta à deci ore, è sette anni di educazione divintò ubligatoriu è liberu. U salariu mediu naziunale hà righjuntu 75 rubli per mese cù inflazione zero è sustegnu d'oru di u rublu. A munita reale era a più dura è cunvertibile in u mondu.
  A Russia avia u più grande esercitu di terra in u mondu, è hà superatu a Gran Bretagna è i Stati Uniti in quantu à a dimensione di a flotta.
  I tanki russi eranu i migliori in u mondu, cum'è l'aviò. È l'helicopteri à quellu tempu eranu praticamenti l'unichi nantu à u pianeta Terra. A flotta sottumarina più numerosa è di alta qualità. U megliu artiglieria. Tecnulugie avanzate in televisione è video. U primu cinema di culore di u mondu hà ancu cuminciatu à esse filmatu in Russia Tsarist. Ancu grazie à a passione di u Tsar Nicholas II per a fotografia.
  Dopu à l'annessione di a Cina, a Russia hà pigliatu u primu postu in u mondu in quantu à a pupulazione, superendu a Gran Bretagna cù tutte e so culunie.
  Tsar Nicholas II riformò l'Ortodossia è legalizzò a poligamia. Stu suvranu sàviu hà sappiutu di fà assai cose. È mortu micca sputatu, micca perseguitatu, ùn avè persu a Russia, ma un grande omu. È solu uni pochi millimetri di muvimentu di u frammentu hà avutu un impattu tali in a storia di Russia. È dicenu ancu chì ùn ci hè micca cuincidenze in a storia ! Hè cusì chì succede. Tant Nicholas II è u fenomenu di Generalissimo Kondratenko dimustratu questu.
  Ma dopu à a morte di u Tsar Nicholas, un saltu tempurale hà fattu. Prima, u monarca Alexei II morse prima ch'ellu puderia esse incurunatu. Allora un altru eredi, Kirill Vladimirovich Romanov, hè ancu mortu. È Vladimir III hà cullatu u tronu in u 1938. U zar hè ghjovanu, ma in generale micca stupidu è abbastanza forte è ambiziosu.
  Ebbè, s'hè andatu à l'affari ! Russia, Italia, Germania, contru Gran Bretagna, Francia è forse in u futuru USA. Quì, sicuru, a Triple Alliance hè assai più forte.
  In maghju di u 1940, l'Alimagna attaccò a Francia, u Belgio, l'Olanda è a Gran Bretagna. A Russia attaccò e colonie francesi, inglesi è olandesi. A cunquista senza ceremoniu di i territorii principia.
  I britannichi è i francesi ùn anu pussutu resiste à l'armata russa. È in un mese è mezu, i tudischi anu scunfittu è furzatu à a Francia, a Belgica è l'Olanda à capitulà.
  Allora u Führer hà occupatu a Spagna è u Portugallu, è catturà Danimarca è Norvegia. A Russia hà occupatu a Svezia.
  A guerra era quasi unilaterale. Cù u sustegnu di a pupulazione lucale, a Russia hà pigliatu l'India, l'Indocina, l'Afghanistan miridiunali, l'Iran miridiunali, u Mediu Oriente è entra in Egittu.
  Di sicuru, e truppe coloniali ùn pudianu resiste à l'esercitu tsarist, è ùn vulianu micca veramente. A cunquista di l'Africa hè stata un pocu ritardata per via di a mancanza di strade è di cumunicazioni allungate. I tedeschi si trasfirìu in Africa attraversu Gibraltar è Maroccu, i Russi attraversu l'Eggittu, è dopu u Sudan.
  Tuttavia, u tarrenu era più un ostaculu chè a resistenza di e truppe britanniche o francesi. Ci era pocu di elli, è eranu pocu armati, è soprattuttu da aborigini lucali. Quale nè sapia nè vulia cummattiri.
  In u 1940, Hitler ùn s'aspittava à sbarcà in Gran Bretagna. Hà lanciatu una offensiva aerea, chì ùn era micca assai successu in prima. Ma in a primavera di u 1941, i piani russi sò intruti in a battaglia, è a Gran Bretagna hà cuminciatu à esse sottumessi à a prissioni murtali.
  È in l'aostu, u sbarcu di e truppe tedesche-russi cumune seguitanu, è dopu à duie settimane di lotta stubborn, a cattura di Londra.
  Dopu chì tuttu l'emisferu urientale, cumpresu l'Australia è a Nova Zelanda, diventenu russa, tedesca è italiana.
  Ma ci era sempre l'USA.
  Tsar Vladimir hà decisu di attaccà l'America. Hitler è Mussolini u sustegnu in sta decisione. U Terzu Reich trasfirìu e truppe in Islanda, è dopu à Groenlandia è Canada, è a Russia Tsarista si trasfirìu in Alaska. E forze sò, sicuru, ineguali. I Stati Uniti anu una flotta di tank piuttostu debule, è una pupulazione assai più chjuca di a Russia cù tutte e so culunie. Ancu l'ecunumia hè sviluppata. Ma un tali mostru ùn pò esse resistitu.
  Dopu avè lanciatu l'offensiva in u 1943, l'armata russa hà occupatu rapidamente l'Alaska in dui mesi d'invernu. È in a primavera, inseme cù i tedeschi, anu pigliatu quasi tuttu u Canada.
  Brasile, Venezuela, Messicu è altri paesi anu dichjaratu guerra à i Stati Uniti.
  U muvimentu di e truppe russe à traversu i stati sittintriunali di l'America principia. E forze sò, sicuru, ineguali. Russia è Germania sò megliu in qualità è quantità.
  E zitelle Natasha, Zoya, Aurora è Svetlana si battannu nantu à u megliu tank Kondratenko-3 in u mondu, un veiculu mobile cù un cannone longu è rapidu. Moltu agile, cù una siluette bassa.
  U pesu di u tank Kondratenko-3 hè di circa quaranta tunnillati, è hè ben prutettu. È a pistola, malgradu u so picculu calibre di 76 mm, hà una alta velocità iniziale di prughjetti.
  Shermans, stu tank ùn pò micca esse penetratu da ogni angolo. Allora...
  E zitelle, cummattenti scalzi è in bikini, simpricamente distrughjenu l'Americani è ridenu assai.
  In particulare Natasha... È cù i so diti nudi pressu u joystick, dicendu:
  - Gloria à u mo Rus' !
  Zoya spara ancu. Face questu cù i so pedi nudi, premendu i buttoni di u joystick è gridendu:
  - È tutta a nostra terra nativa !
  Dopu, Aurora spara. Ella batte u nemicu, è dice, scoprendu i denti :
  - E putenzi superiori sò daretu à noi !
  È a zitella stringhje ancu assai ardente ! Preme i so pedi nudi cum'è i buttoni di joystick.
  E poi Svetlana spara. Una zitella cusì forte è scintillante. Emette raggi di sole da a so bocca. È canta ancu:
  - Sò una stella mundiale ! Corru più veloce ancu di Satanassu !
  Cù ragazze cum'è queste, u diavulu stessu ùn hè micca scantu. Sbattenu l'Americani, circundanu strettamente Chicago.
  È senza lascià nimu fora di quì. A distruzzione hè, per dì, triviale. Quessi sò e ragazze.
  È cusì a guarnigione di Chicago capitula. Cunnosci u nostru !
  È i tanki russi si avvicinanu digià à New York. Tsar Vladimir si strofina e mani cuntentu. I Russi sò mai andati cusì luntanu ?
  E zitelle cumbattenu bravamente ancu in l'aria. Per esempiu, un coppiu cute: Maria è Mirabela.
  E bellezze scalze è in bikini sò cullizzioni di fatture. Ùn ci hè literalmente nunda chì li oppone. E zitelle quì sò cusì belle è dazzlingly aggressive è precise.
  Maria fece un colpo, abattu una decina d"aviò, d"un colpu è cantò :
  - Gloria à a nostra patria ! In nome di Russia!
  Mirabela hà ancu sparatu è urlò :
  - Ma ci hè un capu in grande putenza,
  Chjamarà i Slavi à a battaglia...
  Ùn ponu micca affruntà cù a Russia -
  Quandu Vladimir regna cum'è rè!
  
  Da duru, forte, cù una vulintà di ferru,
  È l'aspettu hè cum'è un tagliu di metallu ...
  I Russi ùn anu micca bisognu di una vita megliu -
  Questu hè solu ciò chì a ghjente hà sunniatu!
  Iè, sti picciotti sò maestri di cummattimentu è cantu...
  A strada, à mezu à l'assaltu à New York, u primu cosmonauta russu volò in u spaziu è volò intornu à u pianeta Terra. È questu hè un altru successu di a Russia Tsarist da a dinastia Romanov.
  È tandu a guarnigione di New York capitulò, è Washington hà prestu cascatu. È u 3 di settembre di u 1943, i Stati Uniti capitulavanu cumplettamente. Finì cusì a Siconda Guerra Munniali, chì principia u 15 di maghju di u 1940. A guerra hè gloriosa è vittoriosa per a Russia.
  Di sicuru, Hitler è Mussolini anu guadagnatu assai da sta guerra. I dui dittaturi anu acquistatu pussidimentu in Africa, alcuni in Europa è in i Stati Uniti. L'Europa hè stata infine divisa trà i paesi. È dopu à u referendum, Bulgaria diventò u regnu bulgaru in Russia.
  Sembra chì u mondu hè statu ridistribuitu novu è e culunie ponu esse digerite. Ma Hitler, sicuru, ùn saria micca Hitler s'ellu ùn vulia micca più. In particulare, scunfighja a Russia. È pigliate u so territoriu.
  È sicuru chì i tedeschi cuntavanu assai nantu à armi novi è più putenti. Tanks di a serie "E" è missili balistici, soprattuttu platti volanti.
  In ogni casu, a Russia Tsarista era significativamente davanti à u Terzu Reich in missili balistici è in u 1951, u 12 d'aprile, hà ancu vulatu à a luna.
  È i tanki di a serie "E" ùn anu micca una superiorità qualitativa nantu à i russi.
  È solu i piatti volanti eranu un misteru. Grazie à u flussu laminar, sò diventati completamente invulnerabili à ogni tipu d'armi. Ma à u listessu tempu ùn pudianu micca u focu.
  Mussolini hè mortu è u so figliolu hà successu à u tronu. Hitler hà fattu pressione nantu à ellu è u ghjovanu accunsenu à luttà cù a Russia. U 20 d'aprile di u 1955, principia una nova terza guerra mundiale. Da parte di Hitler eranu: l'Italia, u Brasile, l'Argentina, u Cile, u Messicu, in corta, tutta l'America Latina, fora di Cuba, chì sustene a Russia. È ùn ci era più altri paesi in u mondu ! A terza guerra mundiale principia u 20 d'aprile di u 1955. È u Tsar Vladimir hà affruntatu a sfida più seria di u so regnu.
  L'unicu ciò chì puderia cunsulallu hè chì sta guerra serà l'ultima in a storia di guerri in u pianeta Terra. Perchè tutti i paesi di u mondu participanu à questu!
  Ebbè, una volta chì a guerra hè principiata, ci vole à fà ! L'attaccu di Hitler ùn era micca particularmente inesperu. Ungheria, Jugoslavia, parte di Russia cù autunumia limitata, u so rè Vladimir III. L'Albania hè catturata da l'Italia. Tuttu hè ordinatu. I tedeschi cercanu di avanzà da Prussia orientale, Austria, Italia da u sudu. È a lotta si passa in Africa. È a coalizione di i paesi latini contr'à i Stati Uniti. Ma ùn sò micca assai attivi quì. Solu avà a guerra hè stata dichjarata.
  Intantu, Hitler trasfirìu e so forze principali in Auropa.
  È scoppia una guerra infernale. L'ultima guerra à grande scala in a storia umana.
  I tedeschi anu purtatu u colpu principalu in Ungheria in a direzzione di Budapest. Oleg Rybachenko hà battutu quì. Era sempre un zitellu di circa deci anni. True, assai fisicu forte, musculoso, veloce, è più impurtante, cum'è un highlander, immortale. Iè, u scrittore è pueta Oleg Rybachenko hà ricivutu l'immortalità, ma à a cundizione chì diventa un zitellu di circa deci anni, è serve a Russia in un corpu infantile, ma assai forte è veloce. È hè un zitellu da u 1 di ghjennaghju di u 1904. Quandu aghju unitu à Port Arthur cum'è un cabine. Eppo, ùn hè micca u zitellu più chjucu, ma da u principiu era forte è veloce è hè statu pigliatu nantu à a nave.
  Inoltre, quandu anu dubbitatu s'ellu era troppu chjucu, Oleg Rybachenko hà piegatu una munita di cobre cù i so dite per una scumessa. Dopu chì, senza parlà, hè statu purtatu nantu à a nave.
  U zitellu hà guadagnatu assai premii, participendu à tutte e guerri. Divintatu un ufficiale. Ma pareva sempre un zitellu. Dunque, ancu s'ellu hè stata premiata per numerosi sfruttamenti, u zitellu eternu ùn hè micca datu nunda più altu di u capitanu. È avà Oleg Rybachenko hè statu in l'esercitu per più di mezu seculu. Avete longu guadagnatu una pensione d'ufficiale, ma se a vostra salute hè ferru, allora perchè lascià u serviziu?
  Inoltre, senza l'urdinatori, cunsole di ghjocu, televisione, hè in qualchì manera noiosa. È in l'esercitu, site un capitanu, almenu guidà suldati. Iè, u tempu vola sempre.
  U Generalisimu Kondratenko hè mortu. Grand Admiral Kolchak, chì superò Ushakov, hè ancu mortu. Parechje di e persone chì Oleg Rybachenko hà cuminciatu ùn sò più in u serviziu.
  Più precisamente, dapoi l'assediu di Port Arthur, quasi tutti i veterani sò morti. Solu Vovka restava. Anch'ellu era tandu un cabine, è avà hè digià un missiavu grisgiu. A verità serve sempre. È hè surprised chì Oleg ferma u stessu zitellu, chì ùn hà micca una sola cicatrice nantu à u so corpu. Questu hè un fenomenu cunnisciutu in tutta l'armata russa, zarista. A verità hè chì si batte assai bè.
  U zitellu Oleg hè scalzu, hè più piacevule è agile per ellu. Ellu mira pistole dopu pistole è tira à i tanki di a serie E tedesca. I vitture nazisti sò simpliciamente enormi. È nunda pare chì li ferma.
  Ma l'eternu picciottu chjappà cusì accuratamente chì perfora u metale. Pittura i Krauts, abbatte e torri è canta.
  - Tsar Vladimir, zar di Russia...
  Suvranu ortodossu !
  Cunquisteremu prestu u mondu,
  Dopu tuttu, ci sò cherubini sopra à noi !
  Hitler finirà
  È quellu chì hà intesu - bravu !
  È u zitellu lancia una granata, scalzu, cù u pede di u zitellu. Greybeard Vovka scuzzulate solu a testa.
  U scrittore è pueta Oleg Rybachenko hà passatu più di cinquant'anni restanu un zitellu in u XXmu seculu. È devu ammette chì aghju vistu assai. Essendu immurtale, avia persu dapoi tuttu u sensu di a paura. È a guerra li ricurdò di un ghjocu di strategia di computer.
  Era faciule è divertente di ghjucà. È era ancu un piacè di luttà. Hè bonu quandu ci hè a rugiada di a matina sottu à i vostri pedi nudi, è bagnate un zitellu eternu, è ùn site micca vistutu secondu e regule in shorts!
  Oleg Rybachenko hè permessu di correre in shorts è scalzi. U zitellu hà amparatu à marchjà senza scarpi ancu in u fretu in Port Arthur. Dopu tuttu, un corpu immortale ùn pò micca catturà un friddu o malatu, è vi abituate rapidamente à u friddu, chì ùn face micca dannu. Cum'è Peter Pan. È hè quasi piacevule à curriri scalzi in a neve. Quandu si move, u fretu ùn hè praticamente micca sentitu, solu quandu site immobile, i vostri pedi nudi si sentenu un pocu rigidu! Ma per un zitellu questu hè una piccula cosa.
  Ma ci sò ancu e streghe Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Anu ancu participà à a guerra. Ma micca tuttu u tempu, ma in episodii. Ci hà aiutatu à mantene a muntagna Vysokaya quandu era più difficiule. Bellezze scalze si battevanu quì, è in bikini. Lanciavanu dischi affilati cù i so pedi nudi.
  È taglianu cù spade. È Oleg Rybachenko poi sparò una mitragliatrice - anu uccisu i so cumpagni anziani. È in u risultatu, l'assaltu di u samurai s'hè sbulicatu, è u Monti Vysokaya hè diventatu inviolabile!
  È e ragazze dimustravanu a so classe più alta è l'acrobatica di Valkyrie.
  È avà i tedeschi sò nantu à a difesa. L'armata zarista hè pronta per a guerra. U Führer hà fiascatu à ottene una sorpresa tattica.
  È e truppe russe si battenu curaghju. Sembra chì Hitler si maledicà più di una volta per avè principiatu una tale guerra. Inoltre, malgradu u fattu chì u Führer hà dui terzi di l'Europa è un terzu di l'Africa sottu arme, ma sempre
  ùn hè micca un rivale di Russia.
  È ancu u numeru di suldati. È e truppe taliane sò debuli. I paesi latinoamericani participanu à a guerra lentamente. È u so esercitu, tecnicu è urganisazione, ùn hè micca assai bonu.
  Allora a Russia mantene sempre u nemicu in difesa in prufundità.
  U tank Kondratenko-6 hè abbastanza capaci di cummattiri sta serie. E "Nikolai"-4 hè più pesu è si mostra una macchina assai forte.
  I Russi ponu cumbatte cù i mostri tedeschi più pesanti.
  In particulare in "Nikolai"-4 induve l'equipaggiu di Alenka, a zitella hè assai bella è in bikini.
  fucile calibre 130 mm. Cumu colpi i fascisti. Hè in vain chì Hitler attaccò a Russia Tsarist. Questu ùn hè micca un passaghju faciule per ellu, ma un battitu.
  Anyuta pressò u buttone di joystick cù i so pedi nudi è cantò:
  - Per a Russia è a libertà finu à a fine !
  E cumu si riderà a bellezza !
  È tandu Agostini lanciarà un prughjettu versu u nemicu. Spaccarà u metale è cantarà:
  - Facemu batte i cori à l'unison !
  È ancu appughjà i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi. Questa hè veramente una ragazza fresca!
  È quì Maria picchia. È sparterà i fascisti. È distrugge u nemicu.
  À u listessu tempu usendu punte nude. È canterà ancu:
  - In nome di a nostra Patria, Santu ! Chì u cumbattante sia simplicemente cool!
  È scoppiarà à ride è mustrà i so denti !
  È tandu l'Olimpiadi vi chjappà cun un prughjettu pesante. Hè ghjustu ciò chì avete bisognu, ragazze - u sucu di mela più succoso!
  È di novu e zitelle anu sfondatu l'E-50, chjappà a torre è ridianu.
  Alenka hà mandatu un prughjettu, sfracicà l'E-100, piercing through it. È aduprendu i vostri pedi nudi. Perchè a zitella hà cantatu:
  - Rompe u nemicu !
  È Anyuta si batteghja cù i so pedi nudi è sguilla :
  - I Fritz sò kaput !
  È tandu Agostini chjappà. Ancu assai precisu è usendu punte nude, cooing:
  - Hitler hè finitu !
  E poi Maria aghjunghje assai aggressivu. Schiacciarà i fascisti è sguillarà ::
  - È quellu chì hà intesu, bravu !
  È mostrarà a so lingua !
  E poi l'Olimpiadi manda un prughjettu, uccidendu l'avversari.
  È ancu cù pedi nudi è cantu:
  - Total vendu !
  È dinò a zitella pigliarà a so lingua è a mostra.
  Allora taglianu...
  I Tedeschi, dopu à un mesi di cumbattimentu da u principiu di l'offensiva, avanzavanu da cinquanta à centu chilometri, è anu patitu perdite grandi, ancu tamanti. È i Taliani in Africa si trovanu cumplettamente in un calderone è circundatu. E so truppe sò trivially scunfitti.
  U 21 di maghju, Adolf Hitler hà urdinatu chì tutti quelli chì sò capaci di portà l'armi da l'età di quindici à sessantacinque anni sò scritti in l'esercitu. L'armata zarista facia riserve.
  Cum'è turnò, i piani di discu tedeschi ùn sò micca cusì spaventosi in pratica. True, i piani russi ponu attaccà cù rams. Ma questu pò esse evitata, grazia à l'alta maneuverability di i veiculi di l'armata zarista.
  È a speranza di Hitler per un'arma miraculosa invulnerabile ùn hè micca veramente vera.
  L'armata zarista si difenda sempre. Linee di difesa putenti, scavate in anticipu, difesa forte. Lasciate chì Hitler scappa di vapore. Ma in Africa pudete mette pressione nantu à un alleatu talianu più debule.
  Se u Führer ùn avia micca decisu di andà in guerra cù a Russia Tsarista, senza dubbitu hè andatu in a storia cum'è un grande, è ancu u più grande, capu di Germania. È cusì u dimòniu vulia guvernà u mondu, è chì ne hè vinutu?
  E ragazze russe sò i più cool in u mondu dopu tuttu.
  Oleg Rybachenko, cum'è sempre, hè in prima linea di a battaglia. Nè una bala nè shrapnel pò tuccà lu. Hè un tippu duru è un tippu cool.
  Un zitellu in shorts è scalzu, contr'à i Nazis. È li tira granate, è corre in a pioggia di piombu.
  Iè, hè una pena chì u brillanti Kondratenko ùn hè micca quì, ma ci sò cumandanti ghjovani è capaci. In particulare, Field Marshal Vasilevsky, chì dighjà spicca durante a Prima Guerra Munniali. È cumanda energicamente è abilmente.
  È u Fritz, scontrandu una difesa dura, s'imbulighja senza speranza in questu. Ma sempre cercanu di sfondà.
  Oleg Rybachenko, stu picciottu eternu ridi, scopre i denti è canta:
  - A mo patria ! Mia Patria Santa !
  È ancu cum'è scaccià una granata cù i so pedi nudi.
  E quì Natasha, Zoya, Aurora è Svetlana intrinu in a battaglia. Sò eterni streghe, servitori di u sacru Diu di a Famiglia. Ùn si battenu micca sempre, altrimenti a Russia avissi cunquistatu u mondu sanu. Ma hè sempre efficace è impressiunanti.
  E ragazze li piace à tumbà : sò e ragazze !
  È cumu andaranu à traversu i fascisti, è cumu li batteranu...
  È cù i so pedi nudi lancianu dischi, uccidendu i Krauts.
  I Nazis s'imbulighjanu è soffrenu di più in più perdite. U grande stratega di Vasilevsky prupone di scunfighja i Nazis è i Taliani in Africa. Allora i tanki russi, chì sò più agile è anu una manuvrabilità megliu, anu un vantaghju. È in Auropa, chì i fascisti s'alluntanu. Cusì ch'elli sguassate cumplettamente e so risorse.
  Tsar Vladimir accettò stu pianu. E novi forze sò stati trasferiti in Africa.
  Elisabetta è u so equipaggiu si battevanu in Libia, tagliando unità italiane. Ci hè caldu quì è a zitella si vede bè in bikini. Hanu u più novu tank Kondratenko-6, in quale i guerrieri sguassate e pusizioni di i taliani è Fritz è cunfidenza li scunfighja.
  Elizabeth tira à un tank da l'imperu di Mussolini Jr. è dice:
  - Un mantellu di pelliccia è un caftan marchjendu nantu à i mari, à traversu l'onde !
  È, sicuru, usa i so pedi nudi.
  Dopu, Ekaterina spara. Pugni in una vittura tedesca è ruggisce:
  - In Russia, u zar Vladimir hè un eroe!
  Elena hè daretu à ella, batte u fucile automotore di Fritz è cinguetta :
  - Urrà per Hitler per a vostra Patria !
  È infine, l'Olimpiadi liberanu u projectile. Schiacciarà i Krauts, li schiacciarà e scricchiolarà:
  - U risultatu serà eccellente !
  È usa ancu i dita nuda di i pedi di i zitelli.
  In Africa, à a fini di maghju è principiu di ghjugnu, e truppe russe anu ottinutu successu significativu. A lotta si sparghje à u territoriu di Libia è Etiopia. U 12 di ghjugnu, Tripoli cascò. È u 15 di ghjugnu, a capitale di l'Etiopia hè stata presa in muvimentu. Allora i suldati di Mussolini Jr. cuminciaru à versà. Alas, ùn pudia sustene u so babbu.
  È ancu a so gloria cum'è cunquistatore. Ma Mussolini, avendu pigliatu una parte di e culunie inglese è francese, si cunsidereghja Cesare. Ma pare impussibile di superà Cesare.
  Oleg Rybachenko hà cumbattutu mentre cumandava a bateria. È cusì valente chì i tedeschi perdevanu decine di tanki da u so focu ogni ghjornu. U so zitellu hè statu ancu premiatu una altra croce d'oru. Et ils lui ont même accordé le grade de majeur mérité depuis longtemps.
  Nanzu, ùn era micca assignatu perchè s'assumiglia à un zitellu. Ma u zitellu hà dimustratu un eroisimu eccezziunale. È a capacità di cummattiri.
  U 22 di ghjugnu di u 1955, e truppe russe in Africa conquistanu infine a Somalia italiana. È u 25 di ghjugnu di u 1955, i resti di e truppe taliane in Etiopia capitulanu.
  L'armata zarista vincìu cun fiducia. Mainstein, chì era cunsideratu u megliu cumandante di u Terzu Reich, hà scrittu in u so ghjurnale:
  - Avemu svegliatu l'orsu infernale ! Avà simu strappati !
  À a fini di ghjugnu, i tudischi anu patitu pèrdite cusì pesanti chì sò stati custretti à suspende a so offensiva in Auropa.
  Tsar Vladimir hà urdinatu una pressione crescente in Africa. Prima u Cuntinente Scuru, dopu tuttu u restu - disse u monarca eccezziunale! U 1 di lugliu di u 1955, i tedeschi anu pruvatu à avanzà in Scandinavia. È si precipitonu versu Stoccolma, ma currianu in una difesa assai densa. È anu patitu danni enormi.
  À u principiu di lugliu di u 1955, e truppe russe entranu in Algeria tedesca.
  Libia era digià sottu u cuntrollu di a Russia Tsarista. L'offensiva di u Niger è i loops eranu in corso.
  L'equipaggiu di u tank d'Elizabeth combatte i Nazis. Hè assai caldu è e zitelle ancu sguassate i so bras è avà portanu solu mutandine in u tank Kondratenko-6. Tiranu cù precisione à i fascisti.
  È volenu grandi fatti.
  A Russia Tsarista hè sempre un paese autocraticu. È ùn hà ancu un parlamentu. È chì a rivuluzione ùn hè micca accadutu, è a Duma ùn hè statu stabilitu. I rè stessi ùn volenu limità u so putere. Ma u Führer è u Duce sò dittaturi. Vale à dì, ci hè una guerra trà dui sistemi cù regimi autoritarii.
  Ma per a Russia Tsarist questu hè più naturali. È una battaglia ostinata è cuntinua.
  Elizaveta pressu u buttone di joystick cù i so pedi nudi è spara un projectile. Ronna à sè stessu:
  - Facciamu in pezzi i nazisti !
  Ekaterina, anch'ella, pressò u buttone di joystick cù i so pedi nudi è liberò l'assassinu, ronronendu:
  - Facemu falà Hitler !
  È Elena ancu batte, sbatte i fascisti è sguilla :
  - Vi laceremu !
  È ancu cumu si mette i denti ! È pressu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi.
  È tandu l'Olimpiadi vi vulterà, è quantu stupidu serà. Farà sbriciolare tutti e gorgogliare:
  - L'infernu di un passaghju è un equipaggiu !
  Ùn vi scurdate di appughjà i buttoni di u joystick cù i vostri pedi nudi. È scunfighja u nemicu.
  I guerrieri sò veramente assai bravi è spumanti in caratteru.
  Oleg Rybachenko, intantu, ripigliò un altru attaccu di i Fritzes è cantò:
  - Per a Patria è u Tsar Vladimir - evviva !
  Iè, in a storia vera ci era un tali autoproclamatu Imperaturi di Russia Vladimir III, u capu di a Casa di Romanov. È hà veramente cuminciatu à guvernà formalmente in u 1938. E tandu Vladimir hè diventatu un veru rè è un grande in questu! Vladimir Kirillovich Romanov - un zar chì hà ogni chance di diventà l'imperatore di tutta a Terra!
  Dopu à a vittoria, o piuttostu ripiglià l'attaccu, Oleg Rybachenko hà cuminciatu à ghjucà à carte cù i so subordinati. Un picciottu in shorts, biondo, assai musculus, è strappatu, ghjucava cù i cumbattenti di i capelli grisgi. Sorprendentemente, Oleg hè più vechju di tutti. Ma stu zitellu si taglia.
  Ricurdativi di Port Arthur, a difesa eroica da quale hè vinuta a gloria di a Russia. Grande gloria per questu ...
  U zitellu immortale rimarcò:
  - Hè cusì chì risolvemu tutti i nostri prublemi ! Prestu ci sarà un mumentu chì a ghjente ùn si ammazzarà mai !
  I suldati è l'ufficiali accunsenu:
  - Di sicuru, sgiò Major ! Ùn ammazzaranu !
  Oleg hà guardatu a cinta cù e so parechje medaglie. Iè, ci sò digià tanti ordini, pochi generali l'anu. È saria bellu di ottene un titulu ancu. Principe, conte, duca !
  Duca Rybachenko - sona bellu!
  È u zitellu saltò più altu è filò in u turntable.
  I tedeschi anu pruvatu à attaccà, ma sò stati di novu repulsi è soffrenu danni colossali irreparabile.
  Duranti lugliu, l'armata russa hà ottenutu novi successi maiò in Africa. Mentre chì u pesu di l'offensiva di l'armata zarista era quì. L'Algeria hà assai di e migliori armi russe. È à a fine di u mese i tedeschi sò circundati è distrutti in u caldu.
  A l'agostu, e truppe russe penetravanu in Maroccu. E ragazze anu cumbattutu disperatamente nantu à u tank Kondratenko-6, sfondendu in u grossu.
  Ogni tantu ci sò stati rapporti di i tedeschi chì si rendevanu è e cità sò state pigliate.
  A lotta hè stata fatta in Nigeria è in diversi lochi. I Russi anu pigliatu tramindui in numeri, tecnichi più mobili, è u sustegnu di a pupulazione lucale, chì i fascisti razzisti avianu vultatu contru à elli.
  L'Africa hè veramente un ligame debule in a strategia di Hitler è Mussolini Jr.
  A Russia hà prevatu quì... È in settembre, pian piano, tiranu e forze, si trasfirìu in Norvegia. I nazisti anu patitu perdite colossali. È Alenka è a so squadra stavanu à cavallu nantu à u tank. U più novu tank "Nikolai"-5 hè pisanti è hà dimustratu per esse più avanzatu cà a serie E.
  Ancu un tank cusì putente cum'è l'E-200 hè stata penetrata da u fucile di a macchina zarista.
  Alenka, pressendu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi, si strofinava e mani cuntentamente:
  - Sò ciò chì pò rompe a Wehrmacht !
  Anyuta hà ancu appughjatu u buttone cù i so pedi nudi, hà pugnatu a vittura tedesca è cunfirmò:
  - Asciugheremu a Wehrmacht in polvera ! Per u putere di u zarismu !
  Cool Augustine sparò è strillava:
  - È camparemu sottu à u cumunisimu !
  Maria accunsentì prontamente à questu:
  - Iè, sottu à u cumunisimu zarista !
  È cù i so pedi nudi pressu i buttoni di u joystick. È à u stessu tempu hà da chjappà è sfracicà u nemicu.
  E poi Marusya sguilla:
  - In piena gradu !
  È ancu pressu u buttone di joystick cù i so pedi nudi.
  E truppe russe anu digià circundatu Oslo. Ci sò battaglie per ogni machja è casa.
  In u centru, l'armata zarista repelle l'offensiva tedesca. Oleg Rybachenko, cum'è sempre, hè in prima linea è cumbatte cun fiducia. L'artiglieria russa funziona cum'è un clockwork.
  Tuttu hè precisu è veru ...
  In uttrovi, e truppe russe infine tagliate l'Africa da i suministri per terra, liberendu u Maroccu. I Nazis si trovanu in una spezia di calderone.
  Ancu in u cuntinente scuru. Hitler tremava di furia, ma ùn pudia manghjà nunda per u pranzu.
  Iè, hè ghjuntu à Rus'... L'inguernu s'avvicinava. Oleg Rybachenko, malgradu u fattu chì nevica, hè sempre corsa scalzi è in shorts. Ebbè, zitellu - tuttu ciò chì pigliate! È un omu completamente senza paura.
  È lancia granate cù i so pedi nudi.
  È canta :
  - Lasciate correre goffamente,
  Carri blindati attraversu pozzanghe...
  È ci hè una mitragliatrice nantu à u tettu -
  l'artigliere di Cheburashka,
  Mitragliatore di crocodile !
  Shakoklyak hè à l'attaccu!
  U zitellu terminatore hà lanciatu una granata cù i so pedi nudi, strappandu i Nazis è cantò:
  - È aghju ghjucatu cù a dinamita,
  In vista per i passanti !
  Cume i Krauts evitanu i pipistrelli !
  Tuttu u mondu hè chjinatu, è và !
  È u zitellu hè veramente cusì divertente! Ma hè digià in l'esercitu da più di cinquant'anni. È solu un pocu diavulu ! Ancu s'ellu hè biondu !
  Oleg Rybachenko lancia di novu una granata cù i so pedi nudi è ruggisce:
  - Gloria à u Tsar è Nicolau è Vladimir u Terzu !
  E pensu chì ùn deve micca cunfundà Vladimir Kirillovich Romanov cù Vladimir Putin! I grandi zar Romanov sò una famiglia fantastica! Quelli chì anu fattu a Russia u più grande imperu!
  È micca sguassatu da a furtuna cum'è Putin !
  Ma e truppe russe repellenu un altru attaccu.
  Nuvembre vene. I Nazis sò in furia. Ma sò lanciati novi riserve in battaglia. Sò digià finiti in Africa. Hè difficiule per i fascisti.
  Allora piglianu a so rabbia nantu à i prigiuneri. Sò scontrati cù a bella Nicoletta. L'anu spogliata finu à i so mutandine è l'anu purtatu à traversu a neve fresca di nuvembre.
  Una zitella cù e mani ligate, guasi nuda, cammina à traversu i cunti di neve, lascendu scalzi, impronte graziose. Hè cusì bella. È i tedeschi a seguitanu è a frusta. È si battevanu cù una bellezza, li battevanu. U sangue scorri da u so spinu strisciatu.
  Nicoletta strinse appena i denti. È tene u capu fieru. È i so capelli rossi di rame sbattulanu cum'è una bandiera proletaria.
  È i so pedi nudi sò diventati ancu scarlatti, ma a zitella ùn suscita mancu un cigliu.
  Hè u curaghju fenomenale ch'ella hà.
  Ancu s'è i Nazis l'anu digià pigliatu è l'anu appiccicatu in u so pettu nudu cù una torcia. Ma ancu allora a zitella solu sbulicò, ma ùn urlava.
  Ella hà una fede cusì grande ...
  A zitella hè tirata nantu à u rack è i so articuli sò torciati. Allora accendenu un focu sottu à i so pedi nudi. Lecca i pedi nudi di a bellezza. È cù catene calde frusta u corpu nudu di a bellezza.
  Nicoletta canta in risposta ;
  Sò Chernobog, a figliola di u Diu cattivu,
  Creu u caos, semu a distruzzione...
  A mo grandezza ùn pò esse superata,
  Solu una vendetta furiosa brusgia in a mo ànima !
  
  Da zitella, una zitella vulia cose boni,
  Hà scrittu puesie è hà alimentatu i misgi...
  S'arrizzò prestu matina
  L'ali di i cherubini battevanu sopra à ella !
  
  Ma aghju amparatu ciò chì u male hè,
  Ciò chì in stu mondu ti rende infelice ...
  Chì voli dì, dì bè ?
  Mi sò innamuratu di a distruzzione cù passione !
  
  È hà dimustratu u so ardore di zitella,
  Chì scintillante figliola di Diu hè diventata ...
  Cunquisteremu l'immensità di l'universu,
  Dimustremu a forza, assai putente !
  
  Gran Babbu stu Chernobog,
  Porta caos, guerre in l'universu...
  Pregate à Svarog per aiutà,
  In fatti, site ricumpensatu!
  
  Allora aghju dettu: Diu benedica,
  Lasciate a bolla di rabbia in u vostru core ...
  Custruemu a felicità, crede, nantu à u sangue,
  Ch'ellu sia pienu u ventre finu à l'orlo !
  
  Mi piace l'astuzia, a meschinità è l'ingannimentu,
  Cumu ingannà Stalin u tirannu ...
  Ùn serà micca pussibule di mette in mostra,
  È quanta nebbia ci hè in u mondu !
  
  Allora hà suggeritu di fà una mossa forte,
  Distrughje i cattivi cun un colpu...
  Ma mi sò innamuratu di un Diu assai neru,
  In tutte e cose, sia questi è quelli chì sò fora di a tomba !
  
  Cumu aghju abituatu à u male ?
  È in u mo core c'era rabbia, pazzia...
  A brama di gioia, a bontà hè sparita,
  Appena a rabbia penetrò da u pedestal !
  
  Ma chì hè di Stalin - hè ancu u male,
  Ùn si parla micca di Hitler quì...
  Gengis Khan era un banditu cusì cool,
  È quante ànime hà sappiutu à storpi !
  
  Allora dicu perchè mantene e cose boni,
  Se ùn ci hè micca u minimu interessu propiu in questu ...
  Quandu site un picciu, a vostra mente hè un scalpellu,
  È quandu eru stupidu, i mo pinsamenti sò spariti !
  
  Questu hè ciò chì mi dicu à mè è à l'altri,
  Servite u putere cum'è tinta nera ...
  Allora cunquistemu a vastità di l'universu,
  L'onda si sparghjeranu in tuttu l'universu!
  
  Facemu u male cusì forte
  Darà a furia l'immortalità,
  Quelli chì sò debuli di spiritu sò digià stati spazzati via,
  È noi, a ghjente più forte, crede in questu !
  
  In breve, diventeremu più forte chè tutti in ogni locu,
  Alzemu a spada di sangue sopra l'universu...
  È a nostra rabbia serà ancu cun ella,
  Ricevemu una chjama piena di destinu !
  
  In breve, sò fidelu à Chernobog,
  Servu sta forza scura cù tuttu u mo core ...
  A mo ànima hè cum'è l'ali di l'aquila,
  Quelli chì sò cun u Diu Negru sò invincibili!
  A guerra trà Russia è a coalition di Hitler cuntinuò. À dicembre, e truppe russe avianu finitu finitu i taliani, furzenduli à capitulà in Africa, è quasi finitu i tudischi quì. A Norvegia hè stata ancu liberata da i Krauts.
  Avà l'armata zarista andò à l'offensiva u 25 di dicembre. Una lotta feroce hè scoppiata. In l'invernu, i tanki russi eranu chjaramente più forti. È penetrò à traversu a difesa di u nemicu.
  Oleg Rybachenko, stu zitellu eternu curria scalzu è in shorts à traversu a neve, cantendu:
  - Questa hè a nostra ultima è decisiva battaglia ! Mureremu per a Patria - i suldati sò daretu à mè !
  I tanki russi sò assai veloci cù turbine di gas. È i fascisti ùn li ponu piantà cusì facilmente.
  Quì "Nikolai"-5 hè prestu avanti. Ci sò cinque zitelle chì cantanu allegramente:
  - Nimu ùn ci fermarà, u mondu russu ùn pò esse scunfittu !
  È sboccarà da un cannone ! Questu hè veramente grande! E zitelle, malgradu u fretu, sò in bikini è scalzi. È si sparanu è ùn pensanu micca à piantà.
  Hanu solu un putere salvaticu è freneticu.
  Alyonushka li piace micca solu per sparà, ancu s'ellu pressu u buttone di joystick cù i so pedi nudi è culpisce un tedescu, ma ancu per scrive storie.
  Per esempiu, hà scrittu cumu una zitella si n'andò luntanu per salvà un gattino. Per trenta trè ghjorni marchjò scalu per a strada rocciosa, fendu sanguinà i mo pedi teneri.
  Eppuru hà sappiutu truvà l'animali. Per questu, a fata hà rializatu u so desideriu è a zitella si maritò cù u principe.
  Alyonushka, però, hà pensatu, perchè hà bisognu di un maritu in l'armata russa? Hè megliu avè una mansa di amanti. È più soldi è piacè. Dopu tuttu, l'omi sò cusì diffirenti. È cun elli, di sicuru, vi sperienze piacè in modi diffirenti. È u maritu ? Vi stancherete prestu è stancu cun ellu!
  Ma u ghjovanu chì principia à scopre u mondu adultu hè assai più interessante.
  È Alenka spara di novu, chjappà l'E-100 tedescu.
  È si move i so gammi assai belli, cum'è quelli di una antica dea greca.
  E poi Anyuta spara. Ancu cù i pedi nudi. È fracassa un cannone tedescu.
  Dopu chì a zitella dice:
  - Ci hè parechje persone intelligenti in Russia, ma u zar Vladimir hè u megliu di i zar !
  Augustine hà dettu:
  - È Nicholas II ùn era micca male ! Oh, ùn sapemu micca apprezzà i rè !
  Maria cantava, sparendu à i Nazis cù i so pedi nudi è ghignando:
  - Ci vole à ubbidì à i Russi, cù un core puru è più sàviu ! È à a gloria di Nicholas, hè u gran rè di i rè !
  È Marusya hà cantatu qualcosa... È hà ancu ghjucatu cù i so pedi nudi...
  E truppe russe avanzanu. Oleg Rybachenko hè ancu in lotta. Hè sempre un zitellu di deci anni. Questu hè u prezzu per l'immortalità. Iè, ma quant"ellu si sente bè è allegru ! Hà tanta energia è un flussu di putenza in furia.
  U zitellu lancia una granata à pedi nudi è stringhje :
  - Sò un tigru, micca un gattu, avà campa in mè, micca Leopoldu, ma un Leopardo !
  U zitellu maiò, cum'è sempre, hè in focu. I Nazis ùn ponu impedisce micca.
  U 1 di ghjennaghju, e truppe russe avianu digià sbulicatu cumplettamente u so territoriu di e truppe tedesche è taliane è entranu in u pussessu di u Terzu Reich.
  À u listessu tempu, unità russi intrutu in Messico. L'annu novu 1956 hè ghjuntu.
  Per i Russi principia cù novi vittorie. U 7 di ghjennaghju, i resti di e truppe tedesche in Africa capitulavanu. È tuttu u Cuntinente Negru hè diventatu Russu.
  Avà u Führer possedutu hà capitu ch'ellu era cumplettamente struitu. È hà prupostu negoziazioni à a Russia.
  A quale u zar Vladimir rispose:
  - Parleremu solu di a rendizione incondizionata di u Terzu Reich è di l'Italia !
  Chì parolle sapienti ! È a guerra cuntinueghja. Oleg Rybachenko hè, sicuru, in prima linea di l'attaccu. E truppe russe entranu in Prussia orientale. E linee di difesa quì sò forti. Avete da luttà per sfondà, è ùn avete micca avanzatu rapidamente.
  Unu di i mezi di scuperta era u fucile autopropulsatu cù u lanciatore di bombe Alexander-4. Un strumentu assai putente è letale.
  E belle ragazze ancu celebranu quì. Lancianu prughjetti cù i so puntelli nudi pressendu i buttoni di u joystick. È distrughjenu i bunkers è i pillbox nemici.
  E ragazze currenu ind'è a neve - per quessa sò e donne russe. È l'Indiani è i Cinesi sò ghjittati in battaglia. Quessi sò digià literalmente riempie l'avvicinamenti à e trincee cù i so cadaveri. Ma anu sempre riesciutu à piglià.
  L'armata russa s'impegna.
  Tuttavia, u stratega Vasilevsky trasfiriu u colpu principalu à l'Italia - chì hè assai più debule. È cusì i suldati russi vincenu una vittoria dopu l'altru.
  Ghjennaghju hè statu assai successu. E truppe russe anu rovesciatu i taliani è sellavanu l'Alpi. È in u frivaru anu occupatu Venezia. È sò intruti in Lorbandinia. Anu ancu pigliatu Poznan. I tedeschi si ritiravanu. U 2 di marzu, Klaipeda cascò. E truppe russe avanzavanu à traversu a Prussia orientale lentamente, a difesa era troppu densa. Avemu avutu littiralmenti brusgià a strada cù cunchiglia.
  Ma in Italia, u fronte di a pasta hè cascatu. È e truppe russe si precipitanu in Roma. U 30 di marzu di u 1956 principia l'assaltu à a capitale italiana. Hè cusì chì u populu hà pagatu per l'ambizioni di a famiglia Mussolini.
  A capitale d'Italia, Roma, hè sottu attaccu. A lotta hè feroce. Ancu s'è i taliani rinunzianu di più. Quì a lotta di e ragazze sò assai belle, sia in bikini sia scalzi. I guerrieri lancianu granate cù e so gammi è sguassate i suldati di Mussolini.
  E ragazze quì sò belle, è sicuru assai sexy. È cù i musculi di titani. È a manera di lanciari granate cù i so pedi nudi hè simplicemente stupente.
  Natasha avanza è spara, mentre ringhiava:
  - Per a Patria bella in u mo core, u mo focu radiante brusgia !
  Zoya, spara, canta cun:
  - Apremu a porta à i rializazioni ! A nostra fede è u rè sò monoliti !
  È tandu Aurora, cù i so pedi nudi, a cagna rossu lascià i dischi. È i taliani tagliati falanu.
  E poi Svetlana canta in modu aggressivu, svenendu i denti:
  - Tuttaremu tutti ! Schiacciaremu tutti !
  Tiranu dischi à pedi nudi è macinanu i fascisti. Hè cusì chì Mussolini hè finitu in manu di e zitelle. L'assaltu d'aprile di u 1956 era feroce, è assai figurativu.
  E quì i tanki guidanu, pilastri infernali di focu spuntanu da i so tronchi.
  E zitelle avanzanu è tiranu granate à pedi nudi. E cumu si sputanu qualcosa di sangue.
  E si rideranu...
  Natasha cantava fervently:
  - Tsar Vladimir, pugni in faccia à Hitler !
  È sferiscerà l'ochju cù i so ochji di zaffiro. Una zitella cusì maravigliosa.
  E zitelle si precipitanu cun furia salvatica. Anu colpi cù mitragliatrici. Falcianu u nemicu è sparghjenu i fascisti. È dopu sò in corso l'Olimpiadi. È in e mani di i putenti, l'eroe femminile tene un lanciafiamme. È ti pigliò è ti chjappà, ma tandu ti chjappà.
  Da i fascisti chips volanu in tutte e direzzione. È i guerrieri ponu riri quantu volenu.
  Allora cantarà:
  "Mussolini serà battutu!" A nostra amicizia hè monolitica !
  È dinò, cum'è un stinzu cù l'ochji di zaffiro ! È chjappà i fascisti.
  Chì vulia ? Roma hè stata presa à un tempu da i Slavi sottu a guida di Attila. È avà i Russi a piglianu.
  Olympia, friggendu i so avversari vivi cù un lanciatore di travi, cantò:
  - Sole luminoso di speranza,
  Di novu si alza sopra u paese ...
  Rus' vince cum'è prima -
  I guerrieri di a Wehrmacht sò battuti !
  
  Aquila russa sopra u pianeta,
  Allargendu e so ali, parterà...
  U nemicu serà chjamatu à cuntà -
  Serà scunfittu - rottu!
  Dopu à a caduta di Roma, e truppe taliane cuminciaru à rende in massa. L'imperu di Mussolini, issu cumpagnu militare junior di u Terzu Reich, si brusgiava.
  E truppe russe piglianu Napuli quasi senza resistenza è sbarcarono in Sicilia. Là ancu ùn anu scontru quasi nisuna resistenza. È Hitler era isterico.
  À a fini di maghju, l'Italia era finita. Centinaie di millaie di prigiuneri sò stati pigliati.
  E ragazze russe li mettevanu in ghjinochji è li furzavanu à basgià i so pedi nudi. Smachjò e so labbra ubbidienti. Qualchidunu, in particulare i ghjovani, anu fattu cun entusiasmu.
  E zitelle ronronavanu cuntenti.
  L'eternu zitellu Oleg Rybachenko hà furzatu i so prigiuneri à basgià i so pedi nudi è zitelli.
  Anu fattu questu assai vuluntà. I picciotti eranu assai belli, musculi è biondi. True, hè ancu troppu chjucu, è ùn vulia micca fà qualcosa di più seriu cù e donne. Ma quandu i tacchi ruvidi sò chjappi cù una lingua - hè bellu!
  Oleg Rybachenko hà pigliatu u generale è hà ricevutu un altru ordine. Chì era abbastanza fieru di.
  Mussolini Jr. hè statu traditu da u so propiu entourage, è a Russia Tsarist hà ricevutu una altra vittoria. Ma Benedito Mussolini Sr. ùn hà micca campatu per vede a so vergogna è u colapsu di u fascismu in Italia. Tuttavia, u listessu destinu aspittava i Nazis in Germania. E truppe russe andavanu à l'offensiva à principiu di ghjugnu 1956. A direzzione principale di l'attaccu era l'Austria.
  Elizaveta è a so squadra nantu à Nikolai-5 si movenu contr'à i tedeschi. E truppe russe cercanu di circundà Vienna.
  U Führer, sicuru, si truvò in una situazione difficiule. I pussessi di i tedeschi in Africa, Scandinavia è a maiò parte di l'USA sò stati persi. È avà e battaglie sò accaduti solu in u territoriu di u Terzu Reich. Chì, sicuru, hè più dispiacevule per i tedeschi. E truppe russe sò ancu entrate in Messicu. Lady Gray de Monka cumanda un equipaggiu di tank in stu paese.
  È Elizaveta porta "Nikolai"-5 intornu à Vienna. U so avversu principali hè l'E-50, chì a macchina di u Tsar penetra cum'è un blotter.
  Elizabeth hà sparatu, utilizendu i so pedi nudi per appughjà i buttoni di u joystick.
  Ella hà colpitu un tank tedescu è cinguettava:
  - Daremu u nostru core pè San Nicolau Rus !
  Ekaterina hà ancu sparatu cù i so pedi nudi è curreggiu u so cumpagnu:
  - Hè forse più currettu di dì Vladimir !
  Elizabeth sparò di novu cù i so punte nude è cinguettava:
  - Ma sempre, era l'imperatore Nicholas, chì ci hà datu a pupulazione di a Cina, chì hà fattu a Russia invincibile !
  Infatti, in l'infanteria chì hè stata mandata per assaltà e pusizioni tedesche, u fronte era sanu chinese. Littiralmente ci lanciavanu cadaveri. Ma anu sfondatu.
  Di solitu i Russi si battevanu in aerei è tanki. Infanteria custituita da Cinesi, Indiani, Asiatici. Ci sò parechji chinesi. Inoltre, u luminosu Nicholas II hà introduttu a poligamia mentre riformava l'Ortodossia, è l'omi cinesi extra sò stati mandati in battaglia. È i Russi piglianu e veduve è e donne cinesi non maritate cum'è mòglie.
  Strategia astuta.
  È i Cinesi attaccanu, mori, è sfondate e difese tedesche.
  Elena usa i so pedi nudi per appughjà i buttoni di u joystick è colpi di novu i Krauts.
  È canta :
  - Pà a santa Rus", ci batteremu bravamente !
  Dopu chì a zitella hà da piglià l'ochju. È scopre i so denti bianchi ! È ella hè cusì aggressiva.
  E poi l'Olimpiadi tornanu in daretu. È ch'ellu vi culpirà ancu cù i so pedi nudi è vi sfracicà.
  Allora griderà :
  - Sò un cobra mortale !
  Hè devi esse nutatu chì u tank E-50 pò esse periculosu. U so cannone di 88 millimetri cù una lunghezza di canna di 100 EL hè rapidu, dodici round per minutu, è assai precisu. Spessu colpisce l'armatura è pò causà danni.
  Per quessa, e ragazze pruvate micca di lascià l'avvicinamentu di u cisterna principale tedesca. In particulare vicinu, a so capacità di penetrazione aumenta drasticamente. È u core in u projectile tedescu hè o uraniu o tungstenu. True, dopu à a perdita di l'Africa è i dipositi di uraniu in u Congo, a forza di e truppe tedesche cuminciò à secca.
  È e zitelle sò cusì belle è scalze è fresche.
  Cantanu per sè stessu cun entusiasmu:
  - Brilla cum'è una stella nantu à u mondu sanu,
  À traversu l'oscurità di a bughjura senza speranza...
  Grande eroe Tsar Vladimir,
  Ùn cunnosci nè dolore nè paura !
  
  I nemici si ritiranu davanti à voi,
  A folla di ghjente si rallegra...
  A Russia ti accetta -
  Una manu putente regula!
  E ragazze di lotta, ùn pudete micca dì nunda contru à elli. È i so gammi sò cusì nudi è ciselati. Quandu i tedeschi catturati li basgianu, hè chjaru chì e donne è l'omi piacenu. È i guerrieri strillanu cuntenti.
  È purtavanu i so denti perlati.
  Queste sò ragazze cusì cool. È cù i so pedi nudi, Elizabeth sbatte un altru fascista.
  Dopu chì ellu grida:
  - Gloria à a grande Patria !
  È cusì Catherine spararà. Pigliarà un tank nemicu, ucciderà i Fritz è sguillarà:
  - Morte à i nemici !
  È quì Elena dà ancu calci, cù i so pedi nudi, pressendu i buttoni di u joystick cun elli. È cinguetta :
  - Per a Patria in grandezza !
  È dopu l'Olimpiadi eccezziunale, ancu una bionda, lanciarà u prughjettu. È cum'è cinguetta :
  - Per a grande Russia !
  È e ragazze sò piene di entusiasmu tutale.
  Quì vene u tank E-75. A so pistola hè più putente: 128mm, è pò causà più danni. Inoltre, stu tank hà megliu prutezzione è armatura più grossa.
  Ma Elisabetta hè cum'è pazza. È liberarà qualcosa letale, penetrante da una distanza. È tuttu ciò chì resta da l'alemanu sò pezzi di metallu strappatu.
  È a zitella canterà :
  - Bellezza santa è grande sognu !
  Dopu chì a lingua mostrarà.
  I tanki tedeschi E-75 sò diventati pocu più diffusi. Avà anu un fucile à canna più longa, chì li permette di cumbatte i tanki russi, in particulare i più ligeri. È questu rende i Krauts più periculosi.
  Ma e ragazze sovietiche ùn sò micca vergognate da questu. È schiaccianu i Krauts.
  È i guerrieri stessi, soprattuttu in u calore, sò in bikini è scalzi. È cumbattenu assai cunfidendu.
  Vincenu senza eccezzioni.
  Catherine sparò à i Nazis è cantò:
  - Ma à esse onestu ! Distrughjenu tutti i Krauts senza eccezzioni!
  Elena sparò ancu cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - Vinceremu tutti è, di sicuru !
  L'Olimpiadi anu ancu battutu i Nazis senza pietà. Hè una puttana cusì invincibile.
  È ancu cù l'aiutu di i pedi nudi.
  Natasha è a so squadra cumbattenu nantu à u tank Kondratenko-6. Questa vittura hè un pocu più ligera, ma più mobile chì Nikolai. Di sicuru, cù menu pesu, u calibre hè più chjucu è l'armatura hè un pocu più fina. Questu significa chì u risicu di morte hè assai più grande.
  Ma e ragazze, devu dì, ùn sò micca vergognate. È si cumbattenu cum'è giganti di battaglia.
  Natasha canta, sparendu attivamente:
  - Serà a nostra vittoria !
  È pressu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi.
  Zoya spara ancu, aduprendu e so gambe nude è squeaks:
  - Tsar Vladimir avanti !
  È tutte e zitelle in coru abbaiavanu :
  - Gloria à l'eroi caduti !
  Dopu chì Aurora hà sparatu, vultò u tank tedescu è disse:
  - Nimu ùn ci ferma ! Nimu ùn ci vincerà !
  È si strinse ancu i so pedi nudi.
  È tandu Svetlana cede, cù i so pedi nudi, è ringhiò à a cima di i so pulmoni:
  - I Russi si battenu in furia !
  È tutte e zitelle sclamavanu à l'unison :
  - U pugnu di u suldatu hè forte !
  E di novu e bellezze si precipitanu in battaglia. Si sparanu di manera precisa è precisa!
  Ma l'equipaggiu di Jane stupisce i messicani. A signora hè ancu assai intelligente è bella.
  È e ragazze in u so equipaggiu sò scalzi è in bikini. Luttanu cù furia salvatica è calma.
  Allora Gertrude sparò, usando i so dita di i piedi nudi, è cinguettava:
  - Sò una zitella chì distruggerà tutti in una frazione di siconda !
  E poi Malanya si mette in azzione. È romperà u tank latinu da una distanza.
  È tandu Matilda darà un calciu à i so gammi cù i pedi nudi.
  È ellu riderà :
  - Sò una zitella veramente grande !
  E guerrieri di l'ordine più altu è furioso. Ùn si sentenu nè debule nè rabbia.
  Ti sguassanu u listessu modu.
  È Alenka ancu cumbatte assai cunfidenza.
  À a fini di ghjugnu, Vienna hè circundatu. Un colpu schiacciante hè statu datu à a Germania è u so prestigiu. À u listessu tempu, e truppe russe avanzanu versu l'Oder. Lancianu i Cinesi, l'Indiani è l'Arabi in battaglia. È rompenu i difesi di i Krauts.
  Hitler, sicuru, hè digià in panicu. Cume e ragazze l'anu pressatu in tanki è aerei.
  Eccu Albina è Alvina, dui piloti russi. Ancu scalzi è in bikini, abbattenu i fascisti cum'è pere cù un bastone da un ramu. È per un coppiu littiralmenti facenu tali miraculi.
  Albina hà abattutu cinque aerei cù una splutazioni da u so cummattante Petru u Grande è cantò :
  - Semu orsi di u celu !
  Alvina abattu six avions avec un éclat de son aigle de guerre, et cria :
  - È sfrazzeremu tutti !
  In u celu, sta coppia era digià leggendaria !
  E zitelle sò state premiate sette gradi di a Croce di San Ghjorghju : croce d'argentu, croce d'argentu cù arcu, croce d'oru, croce d'oru cù banca. È ancu una croce d'oru cù diamanti, è una croce d'oru cù diamanti è un arcu. È a stella più altu di una croce d'oru, cù un arcu di diamante. Un premiu più altu - una grande stella di una croce d'oru, cù diamanti è un arcu, hè statu stabilitu pocu pocu tempu.
  Allora e ragazze puderanu esse fieru di i so rializazioni. È sempre, ancu in u fretu, si battevanu solu in bikini è solu scalzi.
  Tali ragazze maravigliose.
  Albina tirava è cantava :
  - Per i nostri migliori vittorie !
  Alvina continuò:
  - Fù fieri di noi i nostri nipoti è babboni !
  I guerrieri sò veramente ragazze di classi colossali!
  Battu i fascisti in u celu è cantanu :
  - Gloria à a Russia, Gloria ! U nostru zar Vladimir hè un eroe! Ci sarà un putere à l'alba ! Interra Hitler in terra !
  Di sicuru, Vladimir Kirillovich Romanov pò esse assai piacè cù i so guerrieri.
  Ancu s'ellu si battenu, hè in tale manera chì ùn pudete micca alzà una lancia contru à elli !
  Vladimir Kirillovich Romanov - un zar chì hà ogni chance di finisce a guerra una volta per tutte!
  È i fascisti fremenu sottu à i colpi di l'armata zarista...
  A Vienna circundata hè cascata rapidamente. À a mità di lugliu, e truppe di l'imperu zarista ghjunghjenu à l'Oder nantu à un front largu. È Koenigsberg hè statu cumplettamente bluccatu.
  È i tedeschi si ritiravanu oltre l'Oder. E anu pruvatu à creà una linea di difesa quì. Prutegge bè. Ma in a siconda mità di lugliu, e truppe russe cuminciaru un attaccu à Amburgo... I Nazis pianamente, ma di sicuru, succumbenu.
  A lotta era assai feroce. Certi paesi anu cambiatu di mani parechje volte. I novi tanki tedeschi di a serie AG più avanzata - piramidale - anu participatu ancu à e battaglie. Anu avutu una bona difesa da tutti l'anguli. Ma l'armata zarista era superiore in numeri.
  È un gran numaru di infanteri asiatichi sò morti in i fronti. Ma mi permettenu di spustà.
  I risorsi umani di i tedeschi sò stati ancu sbulicati. À a fini d'aostu, Amburgo era circundatu è Munich era ancu bluccatu.
  I tedeschi anu persu un territoriu significativu. È ùn avianu nunda per mantene e so pusizioni.
  Oleg Rybachenko hà battutu in i primi ranghi nantu à u territoriu di a Germania stessu. È l'eternu picciottu surrisu constantemente è mostrava i so denti perla.
  È culà scacciò granate cù i so pedi nudi è di zitelli. Hè bonu per esse un zitellu - quantu naturali hè di esse in u calore in solu shorts. È postu chì site immortale, pudete ancu esse mezzu nudu in l'invernu senza risicà di piglià un friddu.
  Allora u zitellu cantava :
  - A piedi nudi, solu scalzi,
  Sottu u tronu di lugliu è u sonu di u surf !
  scalzi, solu scalzi,
  Hè faciule per un zitellu per esse un cowboy cool!
  È u zitellu maiò cuntinueghja à distrughje sti fascisti per ellu stessu. È cuntrattanu disperatamente.
  Hè digià sittembri... E piove cummincianu à falà... E truppe zariste, impiendu i cadaveri di i Cinesi, piglianu Munich è Amburgo, è vanu versu a regione Ruhr. A cosa più impurtante in l'industria tedesca.
  È i tedeschi si battevanu disperatamente.
  Natasha si batte nantu à u so tank è ringhi:
  - Serà assai difficiule per i nazisti !
  È appughjà i buttoni di u joystick cù i vostri pedi nudi. È tirava cunchiglia à i Nazis.
  E poi Zoya ti schiaffeggia. È ancu cù l'aiutu di i pedi nudi.
  È canterà ancu:
  - Rus' hè ciò chì hè contru à Hitler !
  È tandu Aurora farà una mossa aggressiva. È ancu cù l'aiutu di i pedi nudi:
  - Per a strada russa !
  È daretu à elli Svetlana spararà ancu un projectile assassinu. Perforà un tank tedescu è sguillarà:
  - Per u zar Vladimir Kirillovich !
  È ancu mostrarà a so lingua.
  E zitelle sò state salvate quì.
  Alenka nantu à un tank pisanti ancu sfracicà i Nazis. È li batte da una longa distanza.
  U guerrieru cantava :
  - Aghju sottumessu a mità di u mondu cù i mo petti !
  È i petti di Alenka cù i capezzoli scarlatini.
  È tandu Anyuta ti darà un calciu cù i so pedi nudi. Pigliarà un tank fascista è blatterà:
  - Sò una zitella superstar ! In i libri di storia!
  È hà da scopre i denti...
  È tandu Augustine spararà un prughjettu assassinu. Farà sfracicà i nazisti è sibilà:
  - Chì a nostra armata sia u più forte !
  È ancu moverà e so gambe...
  È Maria li seguirà è batterà i nazisti. Il se tournera lui-même, blathering aggressivement :
  - Semu grandi ragazze aggressive !
  È tandu Marusya hà da scatenà qualcosa di estremamente assassinu è distruttivu nantu à i Nazis. È cù l'aiutu di pedi nudi è di zitella.
  E poi canta :
  - Semu una scunfitta tutale di i nemici!
  Settembre passò in battaglie assai feroci. I tedeschi contraattaccò disperatamente. Ma in uttrovi, quandu i piovi sò più forti, l'armata zarista hà tornatu u vantaghju. È cuminciò à avanzà versu u Ruhr. Dopu un assaltu feroce, Koenigsberg cascò. I Nazis anu ricevutu un altru slap in faccia.
  È in u sudu di a Francia, e truppe zariste circundanu Tulone. Allora i Nazis anu avutu un tempu assai bruttu.
  Hitler era in furia, ma mentre era in Berlinu. A so pusizioni hè diventata debule.
  Hè chjaru chì nimu hà vulsutu à sente i negoziati. Ma i Nazisti si sò infilati cum'è mosche.
  In nuvembre, e truppe di l'esercitu tsarist anu battutu per occupà a maiò parte di a regione Ruhr, privandu cusì efficace a Germania di a so basa di produzzione principale.
  In dicembre, l'armata zarista hà occupatu tuttu u sudu di a Francia è entra in Spagna. È nantu à u fronte tedescu, hà infini catturà u Ruhr. Inoltre, altre terri tedeschi sò stati ancu catturati. È l'armata zarista sbarcò ancu in Danimarca.
  Hitler furia cum'è un diavulu in una gabbia, ma ùn pudia fà nunda.
  U Natale cattolicu, e truppe riali si trasfirìu versu Parigi. Malgradu a neve è u gelu, l'equipaggiu di Natasha era scalzu è in bikini.
  I tedeschi si rendevanu sempre più spessu. È i Francesi ùn vulianu micca cummattiri à tutti i Russi.
  Mentre distruggeva una batteria tedesca, Natasha hà rimarcatu:
  - Allora, in fatti, chì contava l'Adolf pussidu quandu hà principiatu una guerra cun noi ?
  Zoya, à i capelli d'oru, rimarcò logicamente:
  - Probabilmente perchè, quand'è no seremu sottumessi à pressione, cascaremu cum'è muniti da una sacchetta bucata !
  Aurora sfracicò una noce cù i so pedi nudi. Allora l'hà gettatu in bocca è razionalmente hà nutatu:
  - A storia insegna chì ùn insegna nunda !
  Svetlana pressò i so pedi nudi nantu à u buttone di joystick. Ella scacciò un altru cannone tedescu è rispose:
  - Simu grandi cumbattenti !
  I guerrieri, cum'è pudete vede, sò veramente decisi à luttà è vince.
  Oleg Rybachenko, un picciottu scalzu, corre in shorts è cù un torsu nudu è musculu. Si oscilla e rugge ancu:
  - Batteremu i Krauts ! Batteremu i Krauts ! È chjappà u culo !
  È u zitellu hà tali denti bianchi è perla ! Solu un terminatore ghjovanu è inflexibile.
  Oleg Rybachenko tira mentre corre. Uccide i fascisti è canta :
  - U spiritu russu hè u putere di i rè, scunfighja i Krauts!
  U zitellu hà lanciatu una granata cù u pede nudu è cantò :
  - Valse russa, s'alba l'alba - in a gloria di u rè !
  Hè veramente diventatu un omu assai combattivu. È batte i fascisti finu à u primu ghjornu.
  È e ragazze cumbattenu attivamente. Eccu Mirabela... Ancu un pilotu di prima classe. Nimu pò piantà ella. Abbatte i Krauts è canta, scopre i denti:
  - Ragazza pazza ! Eccu a so marca !
  È pigliarà è lanciarà un missile !
  Iè, hè cusì chì e donne sò quì ! Quandu e ragazze russe cumbattenu, nisuna forza li resiste.
  Mirabela hà abattutu sette aerei tedeschi cù una raffica di cinque cannoni ad aria, è cinguetta :
  - Tsar Vladimir Kirillovich hè u nostru Diu!
  È a zitella chjappà i pedi nudi nantu à u vetru.
  È ancu Albina è Alvina si battenu in u celu.
  Eranu ladri meravigliosi. Sempre più novi cunti sò cullucati. È à u listessu tempu cantanu :
  - In u celu simu perfetti ! Semu a perfezione! Da un surrisu à un gestu - oltre ogni lode!
  Albina abattu quatre avions allemands d'un seul éclat et cria :
  - Oh, chì felicità ! Chì perfezione in battaglia !
  Alvina abattu cinque aerei tedeschi è continuò:
  - Sapete a perfezione in battaglia! È cool ideale!
  I guerrieri cantavanu in coru, tagliendu i fascisti :
  - Girls ! Ragazze più fresche! Girls ! Ragazze più fresche!
  Anu dimustratu u so fervore aggressivu. In fatti, nimu di l'assi di Hitler hè statu obligatu à falà.
  Ma i fascisti, di sicuru, sò sottu pressione salvatica.
  Hitler hè in un bunker in Berlinu è hè statu bombardatu quì cum'è una scarafata. Chì vulia ? U fascista numeru unu hè finitu ! Si n'andò contr'à a Russia Tsarista, è avà ellu stessu hè sfracicatu cum'è una scarafata.
  U Tsar Vladimir Kirillovich hè attualmente in una pausa da l'inguernu nantu à a riva di l'Oceanu Indianu. Belle ragazze di diverse razze è naziunalità ballanu davanti à ellu.
  Tuttavia, u rè ùn importa micca di fighjà i cumbatti di gladiatori. Per esempiu, duie ragazze contr'à duie bellezze.
  Cumbattinu cù spade di plastica per ùn ferite micca. Tuttavia, si battenu disperatamente.
  Quessi sò i guerrieri. Ci hè un furioso scambiu di colpi. Dui biondi è dui rossi...
  Tsar Vladimir hà dumandatu à u feldmarescialu Vasilevsky:
  - Chì ghjè u più difficiule in a guerra cù i tedeschi ?
  U mariscal di campu rispose sinceramente:
  - Guadagnate cunfidenza ! Solu à u principiu, quandu u nemicu hà cuminciatu à avanzà, mi sentu incunificatu. È avà avemu cuminciatu à vince è tuttu hè chjaru nantu à i nostri nemici ! - U mariscal di campu Vasilevich, stu strategist maiò, beie vinu.
  Vladimir Kirillovich hà logicamente nutatu:
  - Hè assai difficiule di vince tuttu u tempu! Ma avemu dimustratu capaci di assai ! È avà ci sarà u tempu, è u mondu sanu diventerà pacificu !
  U mariscal di campu Vasilevsky hà cunfirmatu:
  - Ci credu !
  E ragazze avianu contusioni nantu à i so corpi nudi è parevanu estremamente nervose.
  Si battevanu, sicuru, micca cum'è in i tempi di l'Antica Roma - anu pruvatu à ùn fà micca assai dannu à elli stessi. Ma anu agitu attivamente.
  Intantu, a lotta cuntinuava. In ghjennaghju, e truppe zariste piglianu Parigi in muvimentu. A capitale di Danimarca, Copenhague, hè statu ancu pigliatu. E truppe tedesche si debilitavanu. I Russi cuntinuavanu à avanzà in Germania stessu. I Fritz si battevanu disperatamente, ma a so forza hè stata rotta.
  Oleg Rybachenko, stu picciottu immurtale hà saltatu scalu in a neve è si precipitò à l'attaccu davanti à tutti, senza teme di u focu. È mentre fischiavanu :
  - Quale hè abituatu à luttà per a vittoria,
  Il va certainement vaincre ses ennemis...
  Ride allegramente è ottenerà assai,
  È Hitler serà battutu duramente!
  È u pede nudu di u zitellu lancia una granata ! È scopre i so denti perlati è grandi oltre i so anni. Iè, hà digià a bocca cum'è un lupu. Rognerà ogni gola.
  E ragazze nantu à i tanki si movenu da u sudu à u nordu di a Germania. Sò per andà in mare. È solu i terri vicinu à Berlinu è Pomerania fermanu cù i Krauts.
  Natasha, cacciando i carri fascisti, rimarcò:
  - È a guerra hè divertente à u so modu !
  Zoya, dopu avè scunfittu i Nazis, accunsentì:
  - Quantu bè ! In particulare quandu vincemu!
  Aurora, sparendu cù i so pedi nudi, disse :
  - Tuttu ciò chì hè impussibile hè pussibule in l'universu, solu ùn hè micca bisognu di pocu ...
  È a zitella rossa si riderà cusì forte !
  I guerrieri sbattono in gioia frenetica è rabbia. È sfraccianu i tedeschi.
  À u listessu tempu, e truppe zariste avanzanu in tutta a Spagna è si avvicinanu digià à Siviglia.
  Olga in un trasportatore blindatu spara à i tedeschi è e truppe di polizia.
  I Spagnoli lucali ùn offrenu quasi nisuna resistenza. Un altru paese hè cascatu sottu à l'ascia di Russia.
  Oleg sparò è cantava:
  - Acrobatica, sarà bash on bash !
  È u so cumpagnu Alice hà tweetatu:
  - A grandezza di i Russi hè stata ricunnisciuta da u pianeta,
  U fascismu hè struitu da un colpu di spada...
  Semu amati è apprezzati da tutte e nazioni di u mondu,
  Sottumu u grande zarisimu sacru !
  È e ragazze slap è appughjà i so pedi nudi nantu à u joystick.
  A guerra trà l'imperu tsarist di Vladimir Kirillovich Romanov è a Germania fascista cuntinueghja.
  E truppe russe anu liberatu quasi cumplettamente a Francia da l'hordes nazisti. Febbraio 1957... L'armata zarista libera u Portugallu.
  U 23 di ferraghju, unità russe da Danimarca è a Germania stessu s'uniscenu.
  Oleg Rybachenko, stu zitellu eternu, splashes in u fangu cù i so pedi nudi. U zitellu maiò grida à ellu stessu à u cima di i so pulmoni:
  - Gloria à u Tsar Russu Vladimir Terzu ! Tagliaraghju à Hitler, u misuraghju cù una frusta !
  È u zitellu urla torna è lancia un discu affilatu cù e so dite nude. È chjappà u fascista in gola. È po lancia un boomerang cù a so gamba nuda è infantile, è subitu taglia a gola à cinque Krauts.
  Iè, a mala idea di Hitler per attaccà un tali imperu.
  Natasha è a so squadra finiscinu l'ultimi tedeschi in Portugallu. U so tank hè inexorable in a distruzzione.
  È ancu appughjà i buttoni di u joystick cù i so puntelli nudi, cummettendu una distruzzione furiosa.
  Zoya sparò, sfracciava u cannone tedescu è cantò:
  - Per a Russia è a libertà finu à a fine !
  Aurora, aduprendu i so pedi nudi, calciò u Nazi è cinguettava cù aplomb:
  - Diu salvu u rè !
  Svetlana hà ancu scopatu, pressu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi è sguillava:
  - Fortu suvranu !
  E ragazze scunfighjanu i fascisti. Ma dopu un novu tank di Hitler "Mouse"-4 apparsu. Un mudellu assai putente - pisendu trè centu tunnellate, è una pistola 310 mm. Pò penetrà à una longa distanza, ma ellu stessu hà una armatura cusì grossa chì u tank Kondratenko-6 ùn a pigliarà micca da ogni angulu.
  Natasha cumanda:
  - Ragazze, avemu bisognu di avvicinassi è appiccicà in a parte bassa di u latu, trà i rulli - questa hè a nostra sola chance !
  Zoya picchiò u cannone tedescu cù i so pedi nudi è cantò:
  - U destinu vi dà l'ultima chance, ma affrettate ! In piova, grandina è neve !
  Augustine picchiò è cinguettava ancu:
  - Ultima chance, u destinu vi dà ! Viva a caminata è a corsa ogni ghjornu !
  È ancu cù i pedi nudi, è cumu si torcerà. È fracassarà i fascisti.
  Svetlana urlò:
  - Per novi fruntiere è vittorie sfrenate!
  U tank russu si precipitò, pigliendu a velocità. È e zitelle a piglianu è cantanu :
  - Fortu sovranu, età gloriosa, zar ortodossu, regnu per gloria, per a nostra gloria !
  È di novu acceleranu, alluntanendu da un projectile pesante mandatu da u fucile chì l'alemanu "Maus"-4 avia. E zitelle strillavanu :
  - Ùn ci chinamu micca nantu à u cornu di ram ! Allora chì Hitler - mori!
  È u so tank s'accelerà. Hè cum'è un pugilatu chjucu chì attacca un grande. Ma di sicuru e probabilità sò cinquanta-cinquanta.
  Natasha, fighjulendu u muvimentu di u tank, ricurdò cumu hà boxatu cù un omu in u ring. Hà mancatu i pugni è hè stata battuta, ma si tenne. E poi s'incarnò cun fiducia. È hà pigliatu u muvimentu di u nemicu chì si avvicinava, è l'hà culpitu à u mento. Sbattutu!
  Hà ricivutu mille rubli d'oru. Una zitella cusì lotta. S'ellu li dà, li darà !
  Natasha strinse a so gamba nuda è cantò:
  - Questa ùn hè micca l'ultima battaglia, ma hè decisiva ! Per a gloria di a Patria, per a Patria è l'onore !
  È tandu u so tank slip passatu da u latu è manda una cunchiglia... Zoya hà ancu utilizatu i so pedi nudi, una zitella cusì d'oru, è agile cum'è una scimmia. È "Mouse"-4 hà cuminciatu à splode. E so cunchiglia avianu chiaramente detonatu. È tandu i turri seranu strappati, è ella volarà altu in l'aria!
  E zitelle gridanu à l'unison :
  - Vittoria ! Vittoria fresca!
  È un altru tank in a so lista!
  L'1 di marzu di u 1957, e truppe russe cuminciaru à attraversà l'Elba. Sembra chì Hitler hè statu pisatu.
  U zitellu Oleg Rybachenko, scalu, cù u pede di u so zitellu, hà lanciatu una granata, affundò un tank fascista è gridò:
  - Per frontiere novi, incurvate !
  L'equipaggiu di u tank di Alenka gira à est. A Germania Occidentale è a Francia sò digià liberate. Solu i terri trà l'Oder è l'Elba fermanu sottu u cuntrollu nazi. Ebbè, ancu Gran Bretagna è Irlanda. L'ultimi forze di i Nazis sò quì.
  Alenka, sparendu à e batterie fasciste, dice:
  - Tsarevich Nikolai,
  S'ellu ci vole à regnà...
  Ùn vi scurdate mai -
  L'armata si batte valente !
  È avà un altru cunchiglia hè mandatu cù pedi nudi. È cascò in una pistola Fritz.
  Anyuta spara ancu cù i pedi nudi. Colpisce u fascista è rughja in cima à i so pulmoni :
  - Sò u tipu di zitella chì fa vomitare à Hitler !
  In seguitu, i chiodi di l'Agostino ardente. Hè ancu un picculu diavulu chì tira in punta, è rugi:
  - À i porti di l'infernu !
  È usa pedi nudi.
  Maria spara daretu à ella. A listessa manera ch"ellu si piglia è ci batte, è strilla :
  - Nimu ùn mi fermarà, a tigre, nimu ùn vincerà a zitella scalza, è mi batteraghju in ogni locu !
  E poi l'Olimpiadi salderanu. È sbatterà un tank tedescu, strappandu a so torretta cum'è un capu di fungo.
  E scherni:
  - Per frontiere novi è fresche !
  È torna a mostra a so lingua !
  E zitelle si spinghjenu solu è avanzanu disperatamente. È i fascisti s'anneganu sottu à i so colpi.
  U 2 di marzu di u 1957, l'ultimi forzi nazisti in Portugallu capitulavanu. Hè diventatu chjaru chì l'alba di u fascismu si stalla. Più precisamente, hè l'alba ? Tramonto da incubo!
  È e truppe russe avanzanu. I tedeschi sò sempre più abbattuti e so armi è si rendenu.
  Cascà à i so ghjinochji. E duie ragazze russe è cinesi basgianu i so pedi nudi.
  Sembra cusì cool è cool. È i fascisti sò sbucciati è sbucciati.
  L'equipaggiu di Natasha hè digià in u trenu chì andava à cumbatte à u nordu, cù i Krauts.
  E ragazze sò pusate in u so compartimentu. Ghjucanu à carte tenenduli cù i so pedi nudi.
  Natasha hà dettu:
  - Hè interessante, quandu avemu pigliatu Berlinu, chì hè dopu ?
  Zoya hà rispostu cun fiducia:
  - Dopu serà Londra !
  Fire Aurora ridacchiò è dumandò di novu:
  - È dopu?
  Zoya hà dettu decisamente:
  - L'America Latina serà a nostra ! Ùn andemu micca nantu à a ceremonia cù i Nazis !
  Svetlana hè d'accordu cù questu:
  - Di sicuru chì ùn avemu micca ! Cunquistemu u mondu sanu !
  Natasha hà cunfirmatu entusiastamente:
  - È tandu ci sarà a pace, in tuttu u mondu !
  E zitelle cantavanu in coru, cumpunendu mentre andavanu;
  Gloria à a Grande Russia di u Tsarism,
  Induve Vladimir si mette nantu à u tronu...
  Schiacciaremu e horde di u fascismu male -
  Gloria à l'armata è u monolitu di noi!
  
  I cori sò stati temperati in una grande fede,
  A nostra Madre Terra cù tutti i nostri cori...
  Semu i figlioli di u Tsar Nicholas,
  È ùn sò micca morti per ellu in vanu !
  
  Patria nostra, sì più cara chè ogni altra cosa,
  Lancemu un focu d'artificiu alatu, celeste...
  Tu combatti ancu a Patria,
  Ebbè, lasciate moriri tutti i nazisti !
  
  Hitler vulia piglià e nostre terre,
  È u gattivu cane hà pruvatu à assassinà u rè...
  Ma simu corpi, ùn l'accettemu micca,
  Allora u fascismu ci hà attaccatu in vanu !
  
  U rè hè un capu gentile è sàviu,
  Un aquila di muntagna si vola sopra u pianeta...
  Vladimir serà u capu di l'orda,
  A nostra amicizia hè cum'è un monolitu d'acciaio !
  
  Sbattemu u supportu da e gammi di Fritz,
  lasciamu chì Hitler suffocà in un cappio...
  Consegneremo crudeli esecuzioni alla vergogna,
  Quale agisce cum'è u male nantu à a Terra!
  
  Forza reale è saviezza reale,
  Distrughjerà i fascisti senza misura...
  Credimi, Hitler hà fattu qualcosa di veramente stupidu,
  È avà a so vita hè cum'è un filu !
  
  Allora rispettu i grandi re,
  Ùn ci hè micca Romanov più cool in a Terra ...
  In a battaglia di i Nazis, colpi i cori,
  Per apre u caminu à i rializazioni è i sogni !
  
  
  Petru Magnu ci hà purtatu à u mare,
  Lisandru hà cunquistatu Parigi...
  Iè, qualchì volta u dulore hè accadutu,
  Ma a Russia era prutetta da un cherubino !
  
  Tuttu hè bellu cun noi,
  E donne è picciotti, crede mi...
  U rè regula, sapete ghjustu -
  Ancu s'è una bestia maligna ringhia à u sogliu !
  
  Ùn ci hè micca limiti, crede in a perfezione,
  Prestu ci saranu rè di u cumunismu...
  Aprimu e porte à a felicità,
  Maledetto fascismu distruttu !
  
  Per a Russia, a tappa ùn hè micca stata stabilita,
  Credimi, scunfigheremu u nemicu...
  E zitelle sò scalze, cum'è in Sparta,
  Ebbè, u nostru zar Vladimir hè solu !
  
  Cridemu in Rod - u Gran Diu,
  Ciò chì hà criatu i slavi perfetti ...
  Luttemu per l'onore è a libertà,
  Ci battemu à u nazismu !
  
  Siete a più grande famiglia Romanov,
  Regnerà sempre a Russia...
  Gran rè, volu più altu,
  Satanassu ùn romperà l'acula!
  
  Per l'amore per a grande Russia,
  Mandemu suldati in battaglia...
  Gluràfichimu i volti di i santi da l'icone,
  Dopu tuttu, ogni guerrieru hè ancu un rè!
  
  U nostru core brusgia per a Patria,
  Noi ragazze simu duri in battaglia...
  Apriremu a porta à u spaziu, sapete
  È ammazzaraghju Adolf cum'è una cagna !
  
  Ci hè solu un pocu di tempu finu à Berlinu,
  Entreremu, purtendu a gloria di i rè...
  A vecchiaia ùn ci minaccia micca ragazze,
  Cridemi, ùn seremu micca spulati cù l'acqua !
  
  Sepultemu quelli chì sò gattivi è vili,
  U dragone sarà sfacciatamente scunfittu ...
  È avemu icone d'oru,
  Rodnoveria hè una lege eterna !
  
  
  
  
  Türkiye ENTRA IN A SECONDA GUERRA MONDIALE
  U 1 di sittembri 1942, Türkiye intrì in a guerra contru l'URSS. U mutivu hè chjaru - a sete di vendetta per i scunfitti precedenti, è u desideriu di catturà Baku. Inoltre, a diplomazia tedesca hà ancu ghjucatu un rolu, chì hà prumessu muntagni d'oru à l'Ottumani. In ogni casu, i Turchi anu decisu chì ùn ci era micca puntu di aspittà più, è chì ùn eranu micca scavengers, ma puderanu ancu avè u tempu di cummattiri.
  In u risultatu, trenta divisioni turchi attaccò a Transcaucasia Sovietica.
  In pochi ghjorni pigghiaru Batumi è anu pussutu circundà Erevan.
  In risposta, Stalin era furzatu à ritirà una parte di e riserve emergenti è trasfiriri à Transcaucasia.
  U cumandamentu suvièticu hè statu obligatu à posponà l'offensiva in Stalingrad. I tedeschi, à u turnu, anu pussutu ottene più in a direzzione caucasiana è piglià Ordzhonikidze è Grozny. È solu per ritruvà in a muntagna, e truppe sovietiche puderanu piantà i Nazis.
  À u listessu tempu, i britannichi posponenu l'Operazione Torch, teme di participà à Turchia in ostilità contr'à a Gran Bretagna.
  À a fini di dicembre di u 1942, i Nazis anu pigliatu Stalingrad. Ci sò stallati. E truppe sovietiche avanzavanu, ma senza successu in u centru - l'operazione Rzhev-Sychov hè stata troppu caru. In ogni casu, u Führer hà ancu dichjaratu a guerra tutale, postu chì u Terzu Reich ùn avia micca abbastanza risorse.
  In u frivaru, l'Armata Rossa hà amatu e so forze è pruvò à attaccà i tedeschi da i fianchi di Stalingrad. Ma i Nazis avianu digià riesciutu à raggruppà e so forze è eranu pronti à ripiglià i colpi.
  L'Operazione Torch hà iniziatu ancu in ferraghju. I tedeschi eranu ancu pronti, è dopu duie simane di feroce lotta, fermanu i britannichi.
  L'Americani ùn anu ancu sbarcatu in Casablanca è in Tunisia. A lotta in Africa si ferma di novu.
  Hitler era sempre accumulendu forza... In marzu, l'Armata Rossa hà realizatu l'operazione Rzhev-Sychov per a terza volta, e battaglie durò un mesi sanu, senza assai successu.
  In u ghjugnu, i Nazis anu riunitu forza è si movenu longu u Volga, circannu di taglià e forze sovietiche in u Caucasu è ghjunghje à u Mari Caspiu.
  I novi tanki tedeschi anu participatu à e battaglie: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Cum'è u fucile autopropulsatu "Ferdinand".
  I tedeschi eranu più forti chì in a storia reale, micca battuti, è cù truppe fresche.
  I Stati Uniti praticamenti ùn hà micca bombardatu u Terzu Reich, chì hà permessu di aumentà a pruduzzione di tanki è di fucili autopropulsati. È ancu lancià a serie "Leone". In ogni casu, u tank hè statu troppu caru è pisanti; spessu si sguassava è s'imbuttava. Ma a so spessa armatura laterale inclinata di 100 mm hà fattu u veiculu un bonu veìculu di rivoluzione. U vantaghju di u tank Lev era u so cannone putente, ma u svantaghju era u pesu di novanta. Chì riduce a mobilità di a vittura.
  E battaglie anu dimustratu chì stu tank pò ancu fà qualcosa nantu à u pianu pianu.
  L'armatura laterale di a Pantera hè stata debule, chì hà aumentatu e perdite. U Tigre hà dimustratu esse u tank di rivoluzione più efficace. I so lati eranu cuparti di armatura 82 mm, chì facia i quarantacinqui impotenti.
  I tedeschi avanzavanu relativamente lentamente. A dirigenza sovietica in generale s'aspittava solu una tale opzione, è preparata, hà purtatu truppe.
  True, à u cuntrariu di u Kursk Bulge, i fascisti sò assai più forti è più cunfidenti.
  È u terrenu hè più cunvene per l'attaccu chì a difesa. È i Krauts anu ancu più aerei, tanki è infanterie. È ùn hè micca faciule di furnisce e truppe sovietiche attraversu u Volga.
  Allora i Nazis, sfondendu e linee di difesa, avanzavanu. Avemu ottinutu successu dopu successu.
  Dopu à trè mesi di cumbattimenti, avemu ghjuntu à u Mari Caspiu.
  Stalin, truvendu in una situazione difficiule, vulia principià i negoziati di pace. Siccomu hè diventatu evidenti chì u Caucasu ùn pò esse cuntenutu. Ma hè assai difficiule di ghjunghje à un accordu cù Hitler. I fascisti dumandanu troppu. È s'è tù cede à elli, ti manghjaranu. E di a tregua ? Hitler ùn vole micca quì. È di sicuru l'alliati sò passivi. Anu paura di ritardà a divisione extra.
  I Fritz si movevanu longu à a costa di u Mari Caspiu. E poi, infine, si uniscenu cù i Turchi. Chì gioia era !
  E belle ragazze tedesche furzavanu i prigiuneri sovietici à basgià i so pedi nudi. L'anu fattu ubbidienti. È si sbattevanu i so tacchi nudi.
  Hè cusì chì a cattura hè stata fatta. È i tedeschi disarmavanu l'unità suviètica.
  Allora Stalin offri a pace di u Führer - accunsentendu à rinunzià tuttu u Caucasu, è ancu Leningrad è Karelia. In più pagà centu anni di riparazioni.
  U Führer, dopu avè pensatu un pocu, accetta l'offerta è a pace hè stata cunclusa u 7 di dicembre di u 1943.
  L'Alliati anu pigliatu questu cum'è un tradimentu ! È anu impostu sanzioni contr'à Stalin è l'URSS !
  È a propaganda sovietica presentava a rendizione attuale cum'è una grande vittoria. Dicenu chì, essendu stati abbandunati da l'alliati, anu cunsirvatu u statu sovièticu è Mosca ùn hè mai stata presa.
  È i Nazis, sicuru, lanciavanu una offensiva da u Caucasu à u Mediu Oriente è rinfurzanu u gruppu di Rommel. À a fini di marzu di u 1943, tuttu u Mediu Oriente è l'Eggittu sò stati catturati da e forze fasciste superiori. Inoltre, i battaglii dimustranu chì a Pantera cummatti cù successu contru à l'inglesi Churchills è Cromwells, ma l'ultimi ùn ponu micca penetrà in capu.
  Inoltre, i tedeschi sò stati induriti in battaglie cù i Russi, è facilmente battevanu e truppe coloniali britanniche.
  In April, i Nazis si trasfirìu in Sudan. È infine piglianu Gibraltar, principiendu l'occupazione di u Maroccu. Churchill hà ancu pruvatu à pruvà l'acqui per a pace. Ma Hitler, s'hè datu una manu libera in u livante, disse micca!
  È i Nazis si trasfirìu in Africa. Eranu ritardati di più da e cumunicazioni allargate, strade cattivi o a so assenza cumpleta, u clima difficiuli è e distanze vaste.
  Tuttavia, i tedeschi avanzavanu. È si movevanu longu u Cuntinente Scuru. Ancu s'ellu, sicuru, i so tanki, in particulare u Tiger-2 è u Lion, eranu abbastanza lenti in a jungla. In modu, i tedeschi anu introduttu ancu una "Pantera" ligera in a so serie, chì pesa vinti sei tunnillati, chì era assai necessariu per a guerra in Africa.
  Cum'è l'operazioni di cummattimentu dimustratu, un tali tank, però, ùn hà micca vantaghji fundamentali nantu à u T-4, salvu per un mutore più putente, ma ancu i platti di armatura inclinati.
  Versu a fine di u 1944, i tedeschi acquistanu u fucile autopropulsatu E-10, chì pesava dodeci tunnillati, avia una siluette assai bassa è armatura assai inclinata. Una tale macchina hè veramente indispensabile per l'Africa.
  Soprattuttu se e ragazze si battenu nantu à questu. È e ragazze sò generalmente super è classi.
  Gerda è Charlotte viaghjanu à traversu a jungla è distrughjenu i britannichi è americani. Queste sò veramente e ragazze chì avete bisognu! Ùn pudete ancu truvà quelli più freschi in i prossimi centu chilometri di territoriu. E ragazze li piace à tumbà - queste sò ragazze cool!
  Allora piglianu i cumbattenti neri è li furzavanu à basgià i pedi nudi di e bellezze. Hè ancu immediatamente evidenti - furtu seriu! È si battenu per elli stessi, punching cars inglesi da una longa distanza.
  U so fucile autopropulsatu s'avvicina digià à Pretoria, a capitale di u Sudafrica. E zitelle si sparanu, perforanu u Churchill cù un core di tungstenu è cantanu:
  - In Africa ci sò i squali, in Africa ci sò i gorilla, in Africa ci sò più crocodili ! Vi morderanu, batteranu è offenderanu ! I zitelli ùn vanu à spassighjà in Africa ! In Africa ci hè un latru, in Africa ci hè un cattivu, in Africa ci hè u terribili Barmaley ! Vi morderà, batterà è offenderà ! È e so ragazze anu da esse strappate !
  In u frivaru di u 1945, l'ultimu bastione di i britannichi in Africa in l'isula di Madagascar hè cascatu.
  Allora avà a Gran Bretagna hà persu u so pede ancu quì. À u listessu tempu, i tedeschi anu pigliatu l'Iran è l'India. Anu dimustratu a so forza fenomenale.
  È in u maghju di u 1945, i Nazis anu realizatu un sbarcu in Gran Bretagna. Dopu trè simani di lotta stubborn, Londra cascò. Un mesi dopu, l'Irlanda hè stata catturata.
  Ci era una calata pruvisoria in terra, ma in mare a guerra cuntinuava. I Stati Uniti sò stati lasciati solu contr'à u Terzu Reich, i so alliati è u Giappone. Ma per avà, l'America hè oltremare, è ùn pudete micca piglià cusì faciule.
  In u Terzu Reich, a cuscrizzione universale di u travagliu hè statu introduttu, è a pruduzzione di l'aviò è di i navi cuminciò à cresce.
  Sò stati custruiti tramindui navi di battaglia è portaerei. È di sicuru a guerra sottumarina era in piena. È tandu ùn ci era pietà per nimu di i navi americani.
  In u vaghjimu, o più precisamente, in nuvembre di u 1945, i tedeschi catturanu audaci l'Islanda è poi creanu teste di ponte in Argentina. Tuttavia, a guerra in mare durò per un bellu pezzu. Ci hà pigliatu parechje navi di sbarcu per ghjunghje in l'America. E navi ùn sò micca custruite cusì rapidamente. Ma sia cusì, u Terzu Reich hà guadagnatu forza. U quarantasesimu annu passava in un scambiu di colpi in mare. È in u 1947, i tedeschi avianu digià trasfirutu l'operazioni militari in Groenlandia è l'anu captu. È da quì ùn hè micca luntanu à u Canada!
  I Nazis prughjettanu cunquisti colossali. È in u 1948, una offensiva cuminciò contr'à u Canada, è da u Brasil à u Venezuela cù i Giapponesi. A lotta si sviluppò assai feroce.
  I tedeschi avanzavanu pianu pianu, ma sicuru. I so tanki di a serie E eranu più avanzati chè quelli americani è anu dimustratu u so vantaghju nantu à u campu di battaglia. Ma a strada, i Yankees ùn sò micca cusì simplici, è resistenu assai stubbornly. È ùn anu micca pruvatu à rinunzià.
  Ancu s'è, sicuru, ci eranu caldaie. L'Americani si sò messi in elli. Allora anu rinunziatu. È i prigiuneri basgianu i pedi nudi è polverosi di e ragazze ariane.
  Prestu Quebec è Toronto cascanu, po altre cità. Da maghju à dicembre di u 1948, i tedeschi anu pigliatu quasi tuttu u Canada, è ancu Venezuela, Nicaragua è a maiò parte di u Messicu. Questa hè una situazione estremamente difficiule. À u principiu di u 1949, i tedeschi avianu i Stati Uniti in una pinza d'acciaio. Dopu, l'11 di ghjennaghju, l'Americani anu pruvatu à utilizà l'armi nucleari per a prima volta in a storia. È ùn anu micca bè successu. Di e cinque bombe, quattru morse in aerei abattuti da l'aviò tedescu, è una, quandu splode, ùn hà micca causatu danni gravi à e truppe tedesche.
  In risposta, i Krauts anu intensificatu u so bumbardamentu di e cità americane è e installazioni militari.
  Allora a battaglia prucede cun successu constante in favore di a Wehrmacht. Chì avia megliu equipamentu è furmazione di e truppe. Iè, è un gran numaru. A lotta era assai feroce. In principiu di u 1949, e divisioni tedesche, straniere è giapponesi occupanu ciò chì restava di u Messicu è intrinu in i Stati Uniti da u nordu. L'America hè stata cumpritamentata. È hè diventatu chjaru chì e cose eranu male per i Stati Uniti. È à a fine di l'estiu, a mità di u tarritoriu di l'imperu di l'acula, cum'è l'Alaska, era digià statu captu.
  I tedeschi anu pigliatu Washington è New York l'8 di nuvembre di u 1949. È u 7 di dicembre di u 1949, i resti di l'armata di i Stati Uniti si rendenu. Hè cusì chì a Siconda Guerra Munniali finita. A più sanguinosa di tutte e guerre è durò più di deci anni !
  Paria chì era ghjunta a pace aspittata. Ma Hitler ùn vulia micca accettà u fattu chì l'egemonia avia da esse sparta cù u Giappone. È u 20 d'aprile di u 1953, u Terzu Reich attaccò a Terra di u Rising Sun. Una nova guerra scoppiò. Per l'egemonia mundiale.
  A superiorità quantitativa hè da u latu di u Terzu Reich, è ancu qualitativa. Ma i giapponesi si battannu cun grande ferocità è eroisimu di massa.
  Tuttavia, i Nazis sempre prevalenu. Tuttavia, a guerra durò quasi un annu. L'URSS resta neutrale. Stalin hè mortu quì è ci hè una seria lotta per u putere.
  U Giappone hè eventualmente occupatu da a Wehrmacht. Uni pochi mesi dopu, i Nazis anu pigliatu ancu i paesi latinoamericani. Stabbiliscenu l'hegemonia mundiale.
  Riformi sò in u Terzu Reich stessu. Una nova religione hè introdutta per rimpiazzà u Cristianesimu. Ùn ci hè micca Trinità in questu, solu un Diu supremu è u so messageru - Adolf Hitler. Marca di valuta unica, educazione unica. È ancu a poligamia santificata da a religione. È a selezzione genetica hè sempre attiva. A razza umana hè stata migliurata.
  L'URSS esiste sempre in una forma truncata è rende tributu à i Nazis. Nikita Khrushchev regula quì è ùn prova micca di bully a bestia. Tuttavia, Hitler hà digià sottumessu u mondu sanu à ellu stessu. È vede a Russia cum'è un puntu rossu. Ma l'omu assume, è Diu dispone.U 20 d'aprile di u 1957, u Führer hè diventatu vittima di un attentatu d'assassiniu ghjustu u so anniversariu. È à esattamente sessanta ottu anni u regnu di u tiranu salvaticu hè statu interrottu. Chì cunquistò quasi u mondu sanu, è vulia attaccà l'URSS di novu u 22 di ghjugnu.
  Ma cum'è avemu vistu cun ellu, ùn hà micca travagliatu ...
  Hitler hà successu da Schellenberg. Hermann Goering hè mortu per l'abusu di droghe è a gola. Himmler cascò in disgrazia, è Hitler hà cessatu di cunfidassi in ellu, è dopu l'hà cacciatu. Schellenberg hà successu à Himmler è hà ricevutu u postu di successore. Inoltre, Hitler hà avutu i zitelli ottenuti per l'inseminazione artificiale. Ma u maiò di elli ùn avia ancu quattordici anni.
  Allora i discendenti di u Führer ùn anu micca u tempu d'eredi. Hitler divintò cusì imperatore, ma senza dinastia. Schellenberg ùn s'aspittava à tumbà i figlioli di u Führer, ma li cacciò da u putere. È ellu stessu divintò u Führer è u dittatore.
  A lotta per u putere durò parechji anni.
  Et le 1er mai 1961, l'Allemagne nazie s'attaqua toutefois à l'URSS. Ci hè statu un tentativu di ottene: un pianeta - un imperu!
  E e truppe di Schellenberg anu ancu capaci di catturà Mosca. L'armata suviètica era troppu inferjuri in quantità è qualità di l'equipaggiu militare. A cattura di e cità maiò di l'URSS trascinò per sei mesi per via di grandi distanzi. È po a guerra partigiana durò altri deci anni.
  Tuttavia, e cose si calmu prestu. Schellenberg hà perseguitu una pulitica relativamente liberale, è in u 1981 tutti i Russi anu ricevutu a citadinanza di u Terzu Reich. A liberalizazione hà avanzatu gradualmente. Schellenberg hè mortu pocu dopu. È scoppia una seria lotta per u putere. Allora, cum'è un cumprumissu, a munarchia hè stata restaurata è u discendente direttu di u Kaiser, Fidiricu IV, hà ascendutu à u tronu. In u 2001, un referendum hè statu tenutu in quale tutti l'abitanti di u pianeta Terra anu ricevutu a citadinanza è i diritti formalmente uguali. È in u 2017, l'ultime restrizioni per i Ghjudei è i Rom sò state alzate.
  L'era di u Naziunalismu Naziunale hè ghjunta à a fine. Tuttavia, l'umanità hè in un imperu unicu, federale è monarchicu. Esplora u spaziu esterno.
  In questu, tutti sò formalmente uguali, è ci hè un Senatu è un Bundestag, induve i diputati sò eletti da tutta a pupulazione di u Terzu Reich. È sopra à elli hè u Kaiser, l'imperatore di tuttu u pianeta Terra.
  A vita, in generale, ùn hè micca male in termini materiali. A disciplina stretta, u sviluppu di a scienza è a tecnulugia cù l'urganizazione tedesca eccellente hà datu risultati. L'agricultura hè eccellente, ùn ci hè micca fami, è ci hè una bundanza di manciari ancu in e regioni poveri di l'Africa. Tutti anu un travagliu, ognunu riceve un salariu è pensioni. L'educazione è a medicina sò liberi. In listessu modu, i zitelli è i kindergarten gratuiti. L'alimentariu custa centesimi, è i prezzi per tutti i prudutti sò stati congelati per parechji anni. In ogni locu, ancu in Africa, ci sò strade; quasi tutti anu un appartamentu o una casa separata. Tutti i novi sposi sò immediatamente datu almenu trè camere in un appartamentu cù tutte e comodità. Pudete piglià una vittura o qualcosa di creditu. Parechji anu ancu elicotteri persunali.
  Internet hè attivu, ognunu hà TV è computer, u ghjornu di travagliu hè solu quattru ore. Tutte e sezioni di sport sò libere, è ancu pagate per assistisce.
  Danu una indennità considerable per ogni zitellu. L'utilità è u trasportu publicu sò gratuiti. Tuttu hè diventatu cusì pulito è ben curatu. I carrughji sò puliti, parechji robots è automatizazione sò apparsu. Ordine esemplare. I cigarettes sò pruibiti, ancu s'è l'alcoolu hè sempre vendutu, è a biera di diversi tipi hè quasi gratis. I zitelli in catering publicu sò ancu alimentati gratuitamente.
  Un saccu di attrazioni gratuiti è sale di computer.
  Insediamenti umani esistenu digià nantu à a Luna, Marte, Venere, Mercuriu è e lune di Jupiter.
  A ghjente si prepara à saltà à e stelle. Assai cose sò digià inventati.
  In cortu, hè stata abbastanza bè in generale. È ùn ci era micca bisognu di travaglià cusì.
  SI ZYUGANOV MUSTRARIA PIÙ CURAGGIO E PROVE
  Ntô maiu 1999, Zyuganov dicisi micca à appruvà a candidatura di Stepashin, ma per andà à l'elezzioni anticipate à a Duma. I cumunisti è i so alliati anu fattu una decisione cunsulidata di vutà contr'à Stepashin. Inoltre, eranu offesi è privati di i so pusizioni in u guvernu. Una tale decisione saria stata a più prubabile in a storia se Zyuganov ùn era micca statu un cavallu di Troia in u campu cumunista, chì hà minatu è cumprumissu l'idee di manca.
  L'elezzioni parlamentari anticipate prumesse assai benefizii per i cumunisti, ancu per via di menu cuncurrenti è l'imaghjini di martiri.
  E questu hà dimustratu chì i cumunisti ùn anu micca appiccicatu à i so posti, ma sò più principiati.
  A seconda volta Yeltsin hà purtatu Stepashin novu, è poi pigliò Aksenenko per a terza volta. A Duma di novu ùn hà micca appruvatu, è hè stata presa è dissoluta. Nove elezzioni sò state previste per settembre.
  L'ostinazione di u parlamentu hà cambiatu un pocu u cursu di a storia. U bumbardamentu di Iugoslavia durò più longu - cum'è Milosevic sperava per l'aiutu da a Russia. È a dissoluzione di u parlamentu hà datu à l'uppusizione una chance di vince.
  I cumunisti anu riisciutu à mette in votu novu l'impeachment di Eltsin.
  È torna solu un pocu cortu, sta volta solu dui voti. I diputati eranu preoccupati di a vicinanza di l'elezzioni parlamentari, è u periculu di ùn passà in elli.
  A Duma hè stata dissolta, è Eltsin hà numinatu u pocu cunnisciutu Aksenenko cum'è primu ministru per decretu.
  In generale, a speranza di Zyuganov chì l'elezzioni si feranu era ghjustificata. U presidente malatu è debilitatu ùn hè micca andatu contru à a custituzione. È ùn hà micca risicatu sopra à a so autorità cù una valutazione di dui per centu. Primakov, videndu chì a so coalition ùn hà micca tempu per furmà è registrà, hà fattu una allianza cù i cumunisti. Yabloko è u Partitu Liberal Democràticu andonu à l'alizzioni. U bloccu Unità ùn hà micca avutu u tempu di furmà, è l'NDR s'hè debilitatu.
  Ci hè ancu l'invasione di i militanti in Dagestan, è l'indecisività di e forze di sicurezza durante l'alizzioni.
  I cumunisti, inseme cù Primakov è Luzhkov, ottennu una vittoria colossale. Anu ricivutu più di cinquanta cinque per centu di i voti. U sicondu era u bloccu Yabloko, chì hà ancu fattu bè, guadagnendu quindici per centu. Inaspettatamente, u LDPR hà fattu bè, cullendu più di dodici per centu. U NDR ùn hà micca scuntratu a barrera di cinque per centu - scunfitta cumpleta! Zhirinovsky divintò l'unicu capu pro-Kremlin in Duma. True, a cumpetizione era debule. Sicondu a nova lege, i partiti devenu riregistrà micca più tardi un annu prima di l'alizzioni, è parechji ùn avianu micca tempu.
  U parlamentu era torna duminatu da l'uppusizione di manca, sia Yabloko cù sedi à mandatu unicu è u LDPR in minurità.
  È di sicuru hè ghjuntu un cunflittu... Dopu à l'elezzione di u presidente di a Duma di u Statu, hè statu passatu un votu di sfiducia in u guvernu. È dinò si parlava di l'impeachment. Sta volta dui terzi, saria faciuli à cullà !
  Eltsin, dopu avè esitatu, hà decisu di rinvià u Primu Ministru Primakov è u Primu Primu Ministru Maslyukov à a catedra.
  A coalizione di manca hà accunsentutu à questu, ma i puteri di u presidente sò stati temporaneamente limitati. È ùn ci hè quasi nunda finu à e novi elezzioni. Dopu à i negoziati in a coalition, hè statu decisu di numinà Primakov per presidente. Luzhkov divintò primu ministru. È Zyuganov hà ricevutu u postu di capu di u ramu legislativu! Hè, Super Skipper! Riguardu à u novu, l'emendamenti à a custituzione duveria ancu esse aduttatu.
  I militanti sò stati cacciati da Daghestan. Ma ùn sò micca andati in Cecenia. Una guerra civile hè scoppiata quì. A Russia sustene Maskhadov è Kadyrov, contru Basayev è Raduev.
  Primakov hà sappiutu vince l'elezzioni presidenziale russa in u primu giru. U guvernu, però, hà ricevutu puteri supplementari. Cum'è u ramu legislativu sottu u cuntrollu cumunista.
  A crescita ecunomica cuntinuò in Russia, i prezzi di u petroliu è di u gasu s'arrizzò, è l'industria hè stata rianimata.
  L'Americani, in generale cum'è in a realità, dopu à l'attaccu terrorista di l'11 di Settembre si sò implicati in l'Afghanistan è si sò impantanati in Iraq. Primakov hè statu facilmente elettu per un secondu mandatu. Ma in u 2008, hà persu u so postu à u Primu Ministru assai successu Yuri Luzhkov.
  U novu presidente cuntinuau a pulitica precedente di l'allianza cù i cumunisti. Zyuganov divintò primu ministru.
  Per qualchì tempu, a pulitica estera era di partenariatu cù l'Occidenti è amicizia cù a Cina. U regime Yanukovych hà rinfurzatu in Ucraina. Allora Luzhkov, à u cuntrariu di Putin, hà perseguitu una pulitica più pro-ucraina è hà valutatu l'unione di stati slavi. L'Ucraina hè ancu diventata parte di l'Unione Euro-Asiatica in 2016. Luzhkov hà servitu dui termini è dimissioni. Zyuganov infine divintò presidente, ancu vince l'elezzioni abbastanza facilmente. Zhirinovsky hà participatu per a settima volta, tuttu dapoi u 1991, è perde dinò.
  In a caduta di u 2015, a Russia hà participatu à a guerra in Siria è hà bombardatu. Trump hè ghjuntu à u putere in i Stati Uniti. Zyuganov, malgradu u cumunismu formale, cuntinuò u so cursu precedente in ecunumia. A Russia, malgradu a dominanza formale di u Partitu Cumunista di a Federazione Russa, ferma un paese di mercatu, demucraticu è moderatu autoritariu.
  Partenariatu cù l'Occidenti è cumpetizione moderata. Ci hè una alleanza cù l'Ucraina è a Bielorussia, è u Kazakistan, ma ancu micca troppu vicinu. In u 2020, Zyuganov hè statu elettu à un secondu mandatu. In generale, abbassendu ligeramente u risultatu à a fine di a seconda volta. È in Ucraina, dopu chì Yanukovych si n'andò, u sistematicu Zelensky hà vintu inesperu. Nazarbayev partì ancu.
  Zyuganov hà dettu chì ùn hà micca cambiatu a custituzione è lascià dopu à u so secondu mandatu.
  Cusì, u capu di u Partitu Cumunista di a Federazione Russa hà ancu riesciutu à guvernà a Russia, dimustrà un pocu più curaggiu. È u mondu hè diventatu più sicuru è più calmu chè in a realtà.
  Quale hè Putin? Cumu hè stata a so carriera? Dopu chì Primakov hè diventatu primu ministru, Putin hè statu licenziatu cum'è troppu vicinu à Eltsin. Accusing, in particulare, chì u FSB hà sbulicatu l'invasione di militanti in Dagestan. Putin restò implicatu in a pulitica per qualchì tempu. Curria senza successu per a Duma di Statu. Allora divintò sindaco di San Petruburgu.
  Ma dopu abbandunò a pulitica è hà avutu un travagliu in u serviziu di sicurità di una cumpagnia privata. Tantu pochi si ricurdavanu di ellu.
  Zhirinovsky in 2020 andò à l'elezzioni presidenziale per l'ottava volta è hà persu di novu cun un risultatu modestu. Ma hà sempre una faczione in a Duma di Statu. È ancu Zyuganov hà attribuitu u gradu di generale maiò dopu à l'alizzioni di u 2020. Donald Trump hà persu inaspettatamente l'elezzioni à un ghjovanu rivale demucraticu. Merkel hà dimissioni prestu. È a salute di Lukashenko s'hè deteriorata drasticamente.
  In u 2021, i cosmonauti russi sò finalmente volati à a Luna. È ci anu piantatu una bandiera rossa ! Zyuganov hà annunziatu Afonin cum'è u so successore ufficiale. Ebbè, in generale, a vita turnò in un circhiu di novu.
  Comu avemu vistu, u colapsu di a Russia ùn hè micca accadutu ancu senza Putin. È a luce ùn si vultò.
  
  
  
  
  
  
  SI MENSHIKOV Avaria uccisu NIKOLAI
  . In quale, a Russia Tsarist vincìu a Guerra di Crimea. Menshikov hè statu uccisu da una bala vaga, è un cumandante più capaci pigliò u so postu. Vale à dì, un accidente hè accadutu è hà cambiatu u cursu di a storia.
  U cuntrariu di quellu cù Makarov. I francesi è i britannichi sò stati scunfitti à pezzi. È a Russia, dopu avè catturatu un gran numaru di prigiuneri è trofei, ripigliò a Crimea.
  Türkiye hè stata scunfitta in Transcaucasia. Hà datu Kars, Erzurum, è quasi tutta l'Armenia in Russia. E truppe russe occupanu a Romania. Tuttavia, ùn ci era micca bisognu di cuntinuà l'offensiva. U sultanu dumandò a pace. À u listessu tempu, l'Austria hà occupatu a Bosnia è Herzegovina.
  I Turchi accunsenu à cuncede l'autonumia à a Serbia, a Bulgaria, u Montenegro, è a Rumania divintò un vassalli russu. À u listessu tempu, a Russia hà pigliatu ancu l'Armenia: Kars, Erzerum, Tanrog, allargendu i so pussidimenti in u sudu.
  I rivolti scoppiavanu in Francia è a guerra civile cuminciò, è ùn pudia più mandà truppe. Gran Bretagna abbandunò ancu u cunflittu. U regnu sardu s'hè indebulitu ancu. L'Austria s'hè rinfurzata. L'Austriachi cunquistanu prestu u Regnu di Sardegna, cunsulidanu a so duminazione annantu à l'Italia.
  Prestu Shamil fù pigliatu, finiscinu a guerra in u Caucasu. A Russia hà fattu una pace prufittuosa cù a Cina, pigliendu ancu più territoriu chì in a storia reale, cusì l'autorità di l'arme russa era più altu.
  Nicholas u Primu ùn sustene micca u nordu in a guerra contru u sudu. À u cuntrariu, hà decisu di aiutà i miridiunali inseme cù a Gran Bretagna per rinfurzà e so pusizioni in Alaska.
  A Russia hà cuminciatu à custruisce cità è fortezze in u territoriu americanu. Ci era ancu prughjetti di ferrovia à Chukotka. Tsar Nicholas hà dettu assai. E truppe russe anu cunquistatu l'Asia Centrale. Stu monarca hè mortu in u 1867. Lascià a Russia putente è pruspera. U so figliolu Lisandru ùn abulisce micca a servitù, ma cuntinuò à andà in u sudu. In particulare, hà purtatu una guerra vittoriosa cù Turchia è annessu Custantinopuli à a Russia. Allora Mesopotamia.
  Di novu a guerra cù a Gran Bretagna è a scunfitta di i britannichi in Asia. Lisandru u Secunnu hà rignatu un pocu più, senza fà riformi significati, fora di a magistratura, è un pocu di migliurà u sistema di gestione.
  L'abolizione di a servitù ùn hè mai seguita. Ma a Russia hà annessu l'Iran. U Tsar morse esattamente vint'anni dopu à Nicolau Primu in u 1887. Lisandru Terzu hà rignatu solu per un pocu tempu, finu à u 1894, ma hà sappiutu annette quasi tutta l'India à a Russia. E Nicholas II cuntinuò u so muvimentu in Indochina, è in Cina stessu.
  Ci era una guerra cù u Giappone. In generale vittorioso. È a cunquista completa di a Cina è l'Indocina. È a penetrazione finu à l'Australia. Ma in Auropa, a situazione hè stata un pocu sfarente.
  L'Imperu austriacu hà annessu u sudu di a Francia. È dopu hà scunfittu a Prussia, catturà a Germania miridiunali. Hè l'Austria chì divintò l'egemone mundiale. A Francia hè stata assai debilitata da a guerra civile. Prussia ùn pudia unisce. L'Austriachi eventualmente piglianu è catturà tutta a Prussia, è ancu parte di a Francia orientale. Hè statu furmatu un grande imperu chì si stende in Africa. Prestu l'Austriachi anu cunquistatu ancu u Belgio, l'Olanda è assai terreni in Africa. Allora ci era una guerra trà l'Austria è a Russia contr'à a Gran Bretagna. Finì cù a divisione di l'Africa trà l'Austriachi è i Russi.
  L'imperatore Franz divintò veramente u più grande monarca, superendu à Napulione Bonaparte cunquistendu quasi a mità di l'Africa è a maiò parte di l'Europa. A Francia, ancu, fù prestu prestu cumplettamente captu, cù a Spagna è u Portugallu. Iè, tuttu hè andatu bè, ma...
  L'eredi di l'imperatore Franz vulia annexà a Serbia à ellu stessu ! È in u 1920 principia una grande guerra trà a Russia di Nicholas II è u Gran Imperu Austria.
  Tutta l'Europa hè da parte di l'Austria. Oltre a Gran Bretagna, chì ùn hè micca forte cum'è in a storia vera, è quasi a mità di l'Africa. Inoltre, a Svezia s'oppone à a Russia. E Norvegia è Danimarca sò stati catturati sottu l'imperatore Franz.
  Era a mità di u prublema. I Stati Uniti sò stati divisi è un putere minore. Ma a Gran Bretagna cuntrullava sempre u Canada è l'Austria. È dopu à i primi dui mesi di esitazioni, hà ancu intrutu in battaglia à u latu di l'Austria.
  Allora scoppiò una grande guerra. L'Austria è l'Inghilterra contr'à a Russia.
  Di sicuru, Oleg Rybachenko hè ghjustu quì. È si batte cum'è un eroe veru è inflexibile.
  U zitellu spara à l'armata straniera cù una mitragliatrice è canta:
  - L'innu di a Patria canta in i nostri cori,
  Ùn ci hè nimu più bellu chè ella in tuttu l'universu...
  Stringe più forte u lanciatore di fasciu di cavaliere -
  Morte per a Russia data da Diu!
  È si batte, distrugge cù una mitragliatrice un esercitu da tutta l'Europa è in parte da l'Africa.
  È u zitellu ùn dà in sè stessu. Quì lancia una granata cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Ùn cederemu micca è ùn ci daremu micca !
  È dinò u zitellu spara una splutazioni letali è devastanti. Ùn vole micca cede à u so avversu.
  È si canta per sè stessu :
  - Nimu ùn ci ferma ! Ancu un leone ùn pò vince !
  U zitellu hè un veru eroe. Invincibile è invincibile. Cavaliere di a fede ! Ancu s'è micca cristianu !
  È cusì l'attaccu austriacu hè statu respinta.
  L'Austriachi è i britannichi anu tanki, ma a Russia hà ancu mastodonti.
  Nicholas II hà sempre una pupulazione assai più numerosa, tenendu in contu e culunie. Cunsiderate tutta l'Asia, l'Europa orientale, parte di i Balcani, più di a mità di l'Africa.
  Allora a Russia hè superiore in u numeru di infanterie. È i suldati cumbattenu assai bravamente...
  È l'Austriachi ùn pudianu resistà è sò stati cacciati da Varsavia. Allora e truppe russe avanzavanu à l'Oder è catturà a Prussia orientale. A Galizia hè ancu cascata, cù Lvov. Przemysl hè statu assediatu. Cracovia hè stata liberata.
  Allora hè stata chì i Slavi ùn vulianu micca luttà cù i Russi è si rendevanu in massa.
  E battaglie anu ancu dimustratu chì i tanki russi più ligeri è agile eranu più efficaci cà i tanki tedeschi più pesanti è goffi. È in l'aviazione, a Russia Tsarista hè in generale un ordine di grandezza più forte di a qualità di i britannichi è l'austriachi.
  E truppe russe ripiglianu a so offensiva dopu una pausa. Piglionu tramindui numeri è abilità.
  Budapest hè stata circundata è pigliata. In mare, l'Ammiragliu Kolchak hà scunfittu i britannichi è captu l'Australia. In terra, e truppe russe circundanu è piglianu Berlinu. E poi Vienna.
  L'Imperu austriacu era ancu perde a battaglia in Africa. U corpu inglese hè statu ancu scunfittu. Iè, e cose eranu spiacevoli per l'imperatore Adolf.
  Pigliò a testa in u locu sbagliatu è hà cuminciatu à perde cumplettamente. Cumu pò resiste à un tali putere?
  Dopu à a caduta di Viena, a resistenza di l'Austriaci divintò focu. E prestu i Russi occupanu tutta l'Europa è l'Africa. À u listessu tempu, un attaccu à u Canada principia da Alaska. I britannichi anu ancu persu.
  A Gran Bretagna si truvò isolata è pruvò à pusà fora di l'isula.
  Ma hè chjaru chì a Russia vincerà lanciandu una offensiva aerea.
  È hà bombardatu quasi tuttu ciò chì era nantu à a superficia. È dopu una forza di sbarcu hè stata sbarcata in terra, chì hà purtatu a Gran Bretagna à sottumissione.
  Cusì, tuttu l'emisferu orientali, è ancu l'Alaska è u Canada, diventenu Russu.
  In generale questu hè grande! Nikolai u sicondu pigliò una pausa tempurale, digerindu i pussidimenti. I Stati Uniti sò sempre divisu è micca assai forte, cum'è l'altri stati dipendenu da a Russia.
  In u 1937, u Tsar Nicholas II s'hè lampatu in un aviò. U tronu era ereditatu da Alexei II. A cuntrariu di a storia vera, l'eredi era abbastanza sanu è allegru. È in u 1941, decisu di cunquistà tuttu ciò chì i so antenati ùn avianu micca riesciutu à catturà.
  Lasciate andà in u pianeta, a Terra serà digià un imperu. È l'armata russa si trasfirìu prima à i stati sittintriunali di l'America, è dopu à quelli miridiunali. I Stati Uniti ùn era micca forte è hè statu rapidamente captu. Ma u Messicu hè diventatu più faciule da cunquistà. Allora avanzate. Unu per unu, catturà un paese dopu l'altru. U più grande è più forte Brasile. Ma ella durò menu di un mesi.
  È cusì cunquistanu l'America Latina è a Nova Zelanda. Alesei u Siconda passò in a storia cum'è u cunsummatore di tutte e cunquiste russe. È digià in u 1947, i cosmonauti russi si mettenu u pede nantu à a Luna. È in u 1958 à Marte ! In u 1961 à Venus. In u 1972 à Mercuriu, è in u 1973 à e lune di Jupiter. In u 1975, à l 'età di 71, Alexy II mortu. Soprannominatu u Finisher. È u so figliolu Nicholas III divintò rè. In u 1980, l'omu intrì in l'ultimu pianeta più distante di u Sistema Solar - Plutone. Nicholas III ùn hà micca guvernatu per troppu longu. Mortu in u 1985. È u so figliolu Lisandru u quartu hà cullatu à u tronu. Un ghjovanu rè di circa vintisetti anni. È u rè urdinò di preparà per saltà fora di u Sistema Solare. È cuminciaru à custruisce astronavi è un cohete di fotoni. È infine, in 2017, lanciata a prima spidizioni interstellare.
  
  U TSAR NICHOLAS II HA A FORTUNA DI PRESIDENTE PUTIN
  U famosu scrittore è pueta Oleg Rybachenko sintì chì qualcosa era sbagliatu in u mondu. L'umanità resta frammentata cum'è era. U numaru di paesi in u pianeta Terra hè solu in crescita. È se qualchissia guadagna influenza, hè solu a Cina totalitariu, dittatoriale. È a Russia, dopu à a fine di u regnu di Vladimir Putin, s'immerse in una crisa prufonda. A guerra in u Caucasu torna in furia, a manca è i naziunalisti si ribellanu. L'ecunumia hè in calata di novu è a criminalità hè in crescita. È a Russia cumencia à disintegra.
  Malgradu a so furtuna fenomenale, Vladimir Putin ùn hà mai statu capace di creà un sistema puliticu forte è stabile, o una ecunumia stabile è in rapida crescita. Parechji prublemi suciali è interetnici ùn sò micca stati risolti. A furtuna rara hà permessu à Putin di mantene l'apparenza di prosperità. Ma appena si n'andò, tutti l'abscessi micca guariti s'aprì in una volta.
  In più, a minaccia di a guerra nucleare si avvicina ! U mondu hè in u caosu, a Russia si dirige in una guerra civile à grande scala! Questu deve esse riparatu urgentemente.
  U zitellu leghje in un libru chì pudete cambià u destinu di e persone, è cambià i so posti! È ci hè un zingari putente chì pò fà questu à ogni persona.
  Allora perchè micca invertite a furtuna è a furtuna di Putin è Nicholas II ?
  Inoltre, se Nicholas II hè un successu fenomenale cum'è Putin, allora u cursu di a storia cambierà. È in u XXI seculu, i Romanov guvernaranu in Russia. Questu significa chì Putin ùn hà micca bisognu di furtuna. O almenu a Russia hà a furtuna di Putin.
  È in u XXu seculu, a furtuna di a Russia Tsarist hè assai necessariu.
  U famosu scrittore hà decisu di andà à a donna zingara. Fortunatamente, ci era u so indirizzu in Internet, è hà sviluppatu intuizione hà dettu à u scrittore è pueta chì ùn era micca un charlatan in tuttu.
  Infatti, a zingara ùn hè micca simplice. Vive in un palazzu in Mosca, è pare circa vint'anni, ancu s'ellu hà dettu furtune dapoi l'epica suviètica. Pudete immediatamente vede l'eterna ragazza cù i capelli ricci neri - hè straordinaria!
  Oleg Rybachenko li dumandò:
  - Fate una bona azione ! Cambia a furtuna di Vladimir Putin è Nicholas II!
  A sempre ghjovana zingara guardò à Oleg Rybachenko è rispose:
  - Hè bè chì ùn site micca egoista è ùn rinunzià micca per sè stessu, ma per u paese di Russia! È hè ancu megliu chì avete una energia ricca è una imaginazione senza precedente, incredibile, superhumana!
  A zingara fece l'ochju è continuò :
  - Cambia a storia tantu ùn hè micca faciule ancu per mè ! Ma tù, u pruprietariu di a fantasia più forte è ricca di u mondu, mi pò aiutà !
  Oleg Rybachenko annuì d'accordu:
  - Sò prontu à tuttu ! È aghju cumpiendu ogni dumanda !
  U ghjovanu zingari annunziò è disse :
  - Ti trasformeraghju in un ziteddu di circa dodici anni, è cresce assai pianu pianu è ùn diventerai mai più di quattordici anni in corpu. Vi manderaghju in un mondu parallelu, induve prima diventerete schiavu!
  Oleg Rybachenko hà dettu in accordu:
  - Sò prontu !
  A zingara annuì è continuò :
  - Mi tocca à piglià nove petre artefatti: neru, biancu, rossu, aranciu, giallu, verde, turchinu, indigo, viola. È in più di questu, u decimu artefattu hè a corona di Koshchei!
  Hè difficiule, ma averete u corpu per sempre ghjovanu, veloce, forte è resistente di un zitellu guerrieru. È più un intellettu straordinariu è un rigalu fenomenale di imaginazione. Prima o dopu, cullerete artefatti è vultate in u vostru mondu. È per sempre sarete in u corpu di un zitellu fenomenale forte è veloce di circa quattordici anni, è serà impussibile di tumbà. Questu hè, riceverete ancu l'immortalità cum'è ricumpensa!
  Oleg Rybachenko annuì d'accordu:
  - Si pò solu sunnià nantu à questu !
  A sempre ghjovana strega rimarcò:
  - Ma dece artefatti sò mei, è solu mei ! Mi daranu una tale forza chì vi meriterete più di l'immortalità ! Intantu, vi metteraghju à dorme, è vi svegliate cum'è un zitellu schiavu in e cave. È tandu u vostru ingenuu vi diciarà cumu esce da questu!
  Quandu si move, puderaghju cambià u destinu, a furtuna è a furtuna di u presidente Putin è u Tsar Nicholas II. Cuglierai per mè artefatti di diversi mondi, è intantu, da u principiu di u XXu seculu, a storia di a Russia andarà in modu diversu. Questu hè, ancu s'ellu ùn cullighjate micca l'artefatti - nove petre è a corona di Koshchei, u Tsar di Russia Nicholas II riceverà sempre a furtuna, u destinu è a furtuna di u presidente russu Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko hà sorrisu largu è rispose:
  - Questu hè bonu ! In u mondu novu, seraghju calmu chì u cursu di a storia hà finalmente cambiatu per u megliu! È chì a Russia hà da pudè ritruvà l'ordine in u mondu è diventà un paese hegemonicu! È un hegemon assolutu!
  U sempre ghjovanu zingara hà urdinatu:
  - Stendu nantu à u canapè !
  Oleg Rybachenko si stende.
  A maga ronronò:
  - Avà dorme ! Vi svegliate in un altru mondu.
  L'ochji di Oleg Rybachenko chjusu, è guasi subitu s'addormenta.
  A zingara hà pigliatu l'ingredienti almacenati in anticipu da i cuntenituri è hà cuminciatu à preparà a pozione. Ella accende u gasu sottu à u caldu pre-preparatu per a magia. È hà cuminciatu à scaccià diverse cose, incantesimi. À u listessu tempu, l'eterna zitella tira fora un mazzu di carte da a so sacchetta è cantò:
  - Oh, destinu, destinu, aiuta à Nikolai ! Bona furtuna da Putin, venite à Tsar Romanov!
  Chì Romanov vincite
  Regule cum'è Gengis Khan...
  Ch'ella vi porti a furtuna,
  Putin rubendu un rigalu!
    
  Hè megliu per a Russia
  Nicolau u Gran Zar...
  Gengis Khan diventerà più cool
  Siate cum'è Vladimir Putin!
  U calderone hà cuminciatu à bolliri, è a pozione hà cuminciatu à bolle in questu. U zinganu stende e carte, scacciò un incantesimu è scacciò u ponte in a nebbia bollente... Un lampu super-luminosu lampò, cum'è da mille scatti di foto. L'Oleg Rybachenko dorme hè sparitu ... È dopu, dopu avè illuminatu, u caldu hè ancu sparitu.
  A sala spaziosa induve a grande maga hà fattu u so incantesimu hè diventata viota è tranquilla !
  A sempre ghjovana strega hà dettu:
  - Ebbè ! Aghju cambiatu u cursu di a storia è hè bellu! E se stu idealista hè furtunatu è cullighja artefatti, allora diventeraghju cusì putente chì Satana stessu m'invidia!
  È a maga zingara scintillava cù l'ochji smeraldi !
  È hè accadutu un miraculu !
  Ciò chì veramente aspittava Nicolau II... In verità, assai hà cambiatu. Ùn ci era micca una rissa sanguinosa durante l'incoronazione. È l'espansione in Cina hè stata successu. A guerra cù u Giappone, sicuru, hè accadutu. Questu era in generale storicamente inevitabbile. Hè chjaru chì u mostru in a faccia di u samurai duveria esse disarmatu è distruttu. È ùn ci hè micca scappatu da questu. Ùn pudete micca lascià u periculu nantu à i vostri cunfini.
  U Giappone hè statu u primu à inizià a guerra, ma u so tentativu di attaccà i navi russi ùn hà micca successu. I Russi ùn anu micca ricivutu dannu significativu, è una decina di distruttori di a Terra di u Rising Sun sò stati affundati.
  "Varyag" hà ancu riesciutu à scappà da l'encircling. Chì hè diventatu un grande successu. È l'Ammiragliu Makarov ghjunse subitu à u mare è distrughjemu i Giapponesi. È u generale Kuropatkin hà scunfittu u samurai in terra è hà occupatu cumplettamente tutta a Peninsula Coreana.
  È ancu u Tsar Nicholas II hà pigliatu una decisione: avia bisognu di stà sicuru da u Giappone per sempre! Ma cum'è? Iè, e truppe di terra è annesse interamente à a Russia cum'è pruvincia.
  È dopu una battaglia decisiva hà fattu in mare, induve a flotta giapponese hè stata finita da l'Ammiragliu Makarov.
  Quattru ragazze anu participatu ancu à a battaglia ! A gambe nude è in bikini !
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Quattru bellezze chì, agitando sciabole, si imbarcanu à a più grande nave samurai.
  Natasha taglia i giapponesi è grida:
  - Sarete sbattutu, ochji stretti !
  Zoya tagliò un altru samurai è rimarcò:
  - È i to ochji sò zaffiri !
  Natasha, dopu avè guidatu u mulinu, hà cunfirmatu:
  - Di sicuru chì sì ! Di sicuru sì !
  È tandu Aurora pigliò di novu è chjappà à u Giapponese in u mento cù u so taccu nudu. Ella si ruzzà a mascella è urlò:
  - Evviva per a Patria !
  Svetlana pigliò, tagliò a testa di u samurai è scacciò:
  - Per u Tsar Nicholas II !
  Iè, sicuru, assai dipende da a furtuna. In particulare, l'Ammiragliu Makarov ferma vivu. È si vultò à esse u sicondu Ushakov. Quantu abilmente cummanda. Ellu stessu hè nantu à un cruiser mobile, pò seguità cù tuttu. È i giapponesi, chì, per via, ùn avianu micca un grande vantaghju in i fucili, sò stati battuti in sezzioni è tatticamenti.
  L'abilità di un cumandante generale o navali prevale nantu à un picculu vantaghju numericu.
  Inoltre, à questu tempu i giapponesi eranu più debuli in numeru. Allora, Makarov li smashes. Forza u cummattimentu strettu, induve i navi russi cù cunchiglia perforante sò assai più forti.
  È i Giapponesi sò scunfitti. È e zitelle catturà una altra nave samurai. È sopra a bandiera di l'imperu zarista vola !
  Chì sò i Giapponesi ? Ùn site micca assai bè à a furtuna? Nicholas II hà ricevutu a furtuna di Vladimir Putin è tuttu hè andatu cusì bè per ellu!
  E zitelle ? E quattru bellezze in bikini sò streghe di Rodnover chì anu decisu di luttà per u rè, ancu s'ellu ùn anu nunda di fà cù questu mondu.
  Ma in questu casu, hè necessariu aiutà u populu russu. È questu hè duvuta à a furtuna di Putin. Ùn avissi mai catturatu a Crimea senza sparà un colpu, s'ellu ùn era micca per e stesse quattru streghe. Aiutò à fà un miraculu. Ma se a Russia avia bisognu di caccià a Crimea da u populu fraternu hè sempre una quistione. Ma annesse a Cina à l'Imperu Russu hè una grande idea! Imagine quanti sughjetti avarà u Tsar Russu - puderia sfracicà u mondu sanu!
  In cortu, e zitelle quì ùn perde micca u so tempu. È digià a nova corazzata hè stata assaltata.
  È di novu hè catturatu. E i sabres in manu di e bellezze solu lampanu, è sò cusì sharp. E tanti giapponesi eranu mischiati.
  A battaglia in mare hè finita cù l'affondamentu finale di u squadron giapponese è a cattura di l'Ammiragliu Togo.
  È l'atterrissimu cuminciò. Ùn ci era micca abbastanza steamships è trasporti. E anu utilizatu longboats, i traspurtavanu nantu à i crucieri è i battelli, è anu fattu assai altre cose. U Tsar hà urdinatu l'usu di a flotta mercantile durante u sbarcu.
  E truppe russe anu battutu l'assaltu di i samurai chì anu pruvatu à scaccià da a testa di ponte. Ma l'armata zarista si tenne curaggiu. È l'attaccu massivu hè stata respinta cù perdite pesanti.
  Duranti l'assaltu, e zitelle streghe tagliate cù sabre è lanciavanu granate à u nemicu cù i so pedi nudi.
  Sò di sicuru in i lochi più periculosi. È cumu si cuminciaru à sparà mitragliatrici. Ogni balla hè in u mira.
  Natasha sparò, lanciava una granata cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - Nimu hè più cool chè mè !
  Zoya, sparendu una mitragliatrice, scacciò u rigalu di a morte cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Per u Tsar Nicholas II !
  Aurora, cuntinuendu à sparà da mitragliatrici è saltendu, scattò è disse:
  - Per Gran Rus' !
  Svetlana, cuntinuendu à sbattà u nemicu, disse in modu aggressivu, scoprendu i denti, scacciendu una granata cù u so taccu nudu:
  - Per l'imperu reale !
  I guerrieri cuntinueghjanu à batte è tribbiate. Hanu una tale splutazioni d'energia. Si sparanu è distrughjenu i samurai chì avanzanu.
  Ci sò digià millaie, decine di millaie di giapponesi uccisi da ellu.
  È i samurai scunfitti fughjenu ... E ragazze sò assai letali contr'à elli.
  È i Russi taglianu i samurai cù a baionetta...
  L'assaltu hè respinta. E novi truppe russe sbarcanu nantu à a costa. A testa di ponte hè in espansione. Micca male, sicuru, per l'imperu Tsarist. Una vittoria dopu à l'altru. È l'Ammiragliu Makarov aiutarà ancu cù i so fucili. Spazzate via i Giapponesi.
  È avà e truppe russe si movenu digià in u Giappone. È a so avalanche ùn si pò piantà. Taglianu l'inimicu in pezzi è stab with bayoneets.
  Natasha, attaccà i samurai è tagliateli cù sabre, canta:
  - I lupi bianchi s'affollanu ! Solu allora a razza sopravvive !
  È cumu lancia una granata cù i so pedi nudi !
  Zoya canta cù una feroce aggressione. È ancu scaccià cù i so pedi nudi, qualcosa unicu, letale :
  -I debuli morenu, sò ammazzati ! Prutezzione di a carne sacra !
  Agostino, sparando ai nemici, sbattendo con le sabre e lanciando granate a punta nuda, strilla:
  - Ci hè una guerra in a furesta lussureggiante, e minacce venenu da ogni locu !
  Svetlana, sparendu è scacciendu rigali di morte cù i so pedi nudi, pigliò è strillava:
  - Ma avemu sempre scunfittu u nemicu ! I lupi bianchi salutanu l'eroi!
  È e zitelle in coru, distrughjendu u nemicu, cantanu, lancianu armi mortali cù i so pedi nudi:
  - In una guerra santa ! Sarà a nostra vittoria ! Bandiera imperiale avanti ! Gloria à l'eroe cadutu!
  È di novu e zitelle sparanu è cantanu in un ulu assordante:
  - Nimu ùn ci ferma ! Nimu ùn ci vincerà ! I lupi bianchi schiaccianu u nemicu ! Lupi bianchi - salutu à l'eroi!
  E zitelle caminanu è correnu... È l'armata russa si move versu Tokyo. È i Giapponesi si uccidenu, è sò stati falciati. L'armata russa si move. È una vittoria dopu à l'altru.
  Tsar Nicholas hà veramente tiratu fora un bigliettu furtunatu. E truppe russe sò digià cuminciate à assaltà a capitale giapponese. È tuttu hè cusì grande.
  E ragazze quì, sicuru, sò davanti à tutti è a so pressione è i so sfruttamenti sò à una grande altezza.
  In particulare quand'elli lancianu granate cù pedi nudi. Questu generalmente provoca scossa è timore trà i samurai.
  Ma quì sò cullà u muru di a capitale giapponese. È taglianu a ghjente è i cavalli in colti. Hannu schiacciatu i so avversari in pezzi. E zitelle venenu, gridanu è ridenu ! È cù i so tacchi nudi ti chjappanu in mento. I giapponesi volanu a testa in giù. È cascanu nantu à i so pali.
  È i guerrieri agitanu i so sabre ancu più putenti.
  È i samurai soffrenu scunfitta dopu scunfitta. Allora e truppe russe piglianu Tokyo.
  Mikado corre in paura, ma ùn si pò ammuccià in ogni locu. È cusì e zitelle u piglianu prigiuneru è u liganu !
  Gran vittoria! L'imperatore Giapponese firma una abdicazione in favore di Nicholas II. U tìtulu di u Tsar Russu hè significativamente allungatu. Corea, Mongolia, Manciuria, Isule Kurili, Taiwan è u Giappone stessu diventanu pruvince russe. Ancu se u Giappone hà una piccula autonomia limitata. Ma u so imperatore hè Russu, un zar autocraticu !
  Nicholas II resta un monarca assulutu, senza restrizioni da nunda. Hè u zar autocraticu !
  È avà ancu l'imperatore di u Giappone, a Russia gialla, Bogdykhan, Khan, Kagan, è cetara è cetara è cetara...
  Iè, più furtuna. Avvisate chì a furtuna hà permessu à Putin di cunquistà tantu! U XXI seculu, ahimè, ùn hè micca assai adattatu per i catturari !
  Chì benefiziu hà a Russia da u fattu chì l'inimicu di Putin, McCain, hè mortu di cancru cerebrale? A furtuna, di sicuru, hè colossale, ùn pudete mancu fà l'imaginazione apposta - per u vostru nemicu per more una morte cusì brutta è sgradevule!
  Ma u ritornu specificu per a Russia hè zero.
  Ma per Nicholas II, una tale furtuna è a furtuna di Putin hà diventatu grandi guadagni territuriali. Ma veramente, perchè a furtuna deve dà rigali à Putin? Ebbè, da u fattu chì Sobchak hè mortu in questu tempu è ùn era micca necessariu di dà u postu di capu di a corte custituziunale, cumu hè bonu per a Russia?
  E Tsar Nicholas II di All Rus' hè una persona straordinaria. Naturalmente, dopu una vittoria cusì grande, u so putere è l'autorità rinfurzata. Questu significa chì alcune riformi ponu esse realizati. In particulare in l'Ortodossia! Permettenu à i nobili avè quattru mòglie, cum'è in l'Islam. È ancu per dà u dirittu à una seconda moglia à i suldati cum'è ricumpensa per i so sfruttamenti è u serviziu fideli.
  Bona riforma ! Siccomu u numeru di persone di altre religioni è stranieri in l'imperu hà crisciutu, allora u numeru Russu deve cresce. È cumu fà? A spese di e donne di altre nazioni. Dopu tuttu, se un Russu piglia trè donne cinesi cum'è mòglie, allora averà figlioli da elli, è quale seranu questi figlioli per naziunalità?
  Certu russu da parte di u mo babbu ! È questu hè grande! Nicholas II, chì pussede una mente prugressiva, era più religiosu in l'apparenza chè in a so ànima. È di sicuru, hà messu a religione à u serviziu di u Statu, è micca viciversa !
  Nicholas II hà rinfurzatu cusì a so autorità trà l'elite. L'omi anu vulutu questu per un bellu pezzu. È accelerà a russificazione di a periferia.
  Ebbè, i preti ùn li importavanu mancu. Inoltre, a fede s'hè debilitatu in u XXmu seculu. È a religione hà servitu u rè, micca veramente crede in Diu!
  E vittorie militari anu fattu Nicholas populari trà u populu, è ellu, abituatu à l'autoritarismu, ùn vulia micca particularmente cambiamenti. I Russi ùn anu mai cunnisciutu un altru putere !
  È l'ecunumia hè in crescita, i salarii sò in crescita. Ogni annu ci hè un aumentu di deci per centu. Da veru, perchè cambià?
  In u 1913, u Tsar Nicholas, in u tricentenariu di i Romanov, hà riduciutu di novu u ghjornu di travagliu à 10,5 ore, è u sabbatu è i ghjorni pre-vacanze, ancu à 8 ore. U numaru di weekend è vacanze hè ancu aumentatu. Cuminciò à esse celebratu cum'è un ghjornu off è a data di a rendizione di u Giappone. È l'anniversariu di u rè, è l'anniversariu di a regina, è u ghjornu di l'incoronazione.
  Dopu chì l'eredi di u tronu avia l'hemofilia, u Tsar Nicholas hà pigliatu una seconda moglia. Cusì, u prublema di successione à u tronu hè statu risolta.
  Ma si avvicinava una grande guerra. A Germania hà sunniatu di rinfurzà u mondu. Tuttavia, a Russia zarista era pronta per a guerra.
  In u 1910, i Russi anu annessu Pechino è espansione u so imperu. Gran Bretagna accunsentì à questu in cambiu di una alleanza contr'à a Germania.
  L'armata reale era a più numerosa è putente. U so numeru in tempu di pace righjunse trè milioni è mille regimenti. A Germania avia solu sei centu mila in tempu di pace. Plus l'Austria-Ungheria, ma e so truppe ùn sò micca pronte per u cummattimentu!
  Ma i tedeschi anu sempre intenzione di luttà cù a Francia è a Gran Bretagna. E induve ponu disegnà dui fronti ?
  I Russi anu i primi tanki di luce in u mondu "Luna"-2 in a pruduzzioni di massa. E bombardieri di quattru mutori "Ilya Muromets" è cumbattenti cù mitragliatrici "Alexander" è assai più. È di sicuru una flotta putente.
  A Germania ùn hà micca forze uguali.
  È i tedeschi anu sempre decisu di attaccà u Belgio è di passà Parigi. Ùn ci era nunda per elli quì.
  Ma a guerra cuminciò in ogni modu. Germania hà fattu a so mossa fatale. È e so truppe si trasfirìu in Belgio. Solu e forze sò ineguali. E truppe russe si movenu digià in Prussia è in Austria-Ungheria. È u tank Luna-2 cù una vitezza di 40 chilometri hè digià una forza colossale.
  Inoltre, nutate chì u Tsar Nicholas era furtunatu chì a guerra principia. U Tsar stessu ùn avissi micca attaccatu a Germania. È cusì in u latu russu ci hè una superiorità grande è sbulicata in forze, tanki, superiorità in artiglieria, è a megliu aviazione in quantità è qualità. È una ecunumia più forte, chì era pussibule di evitari a recessione causata da a rivoluzione è a scunfitta in a guerra. È cusì tuttu u tempu ci hè una crescita è successu dopu successu.
  Claramente i tedeschi sò stati attaccati. È po elli stessi cullà cù e forze principali, contr'à a Francia è a Gran Bretagna. Induve duveranu andà ?
  Pigliate l'Italia è dichjarà guerra à l'Austria-Ungheria ! L'unicu plus hè chì Türkiye hà intrutu in a guerra contr'à a Russia. Ma questu hè ancu megliu per u rè; pò infine piglià Custantinopuli è u strettu per ellu stessu! Allora...
  È ancu quattru streghe, eternamente ghjovani credenti nativi Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana in battaglia! È ch'elli vi chjaranu digià ! Allora culpisceranu tramindui i Tedeschi è i Turchi !
  U scrittore è pueta Oleg Rybachenko si svegliò. Per sempre, a ghjovana strega-maga hà rializatu a so prumessa, dendu a furtuna di Vladimir Putin à Nicholas II è avà Oleg Rybachenko deve cumpiendu a so. Svegliate ùn era micca faciule. U corpu di u zitellu hè statu culpitu da una frusta dura. U zitellu hà saltatu. Iè, Oleg Rybachenko hè avà un picciottu musculoso, incatenatu da i so braccia è i so gammi. Pudete vede un corpu abbronzatu nìvuru, seccu è sinu, cù musculi prominenti. Un schiavu veramente forte è robustu, cù a pelle forte chì hè cusì indurita chì a batta di u survegatore ùn pò micca taglià. Corri à colazione cù l'altri picciotti, alzendu da a ghiaia induve i ghjovani schiavi dormenu cumplettamente nudi è senza mantelli. True, hè calda quì, u clima hè cum'è l'Egittu. È u zitellu hè tuttu nudu, solu catene. Tuttavia, sò abbastanza longu è praticamenti ùn interferiscenu micca cù caminari o travagli. Ma ùn pudete micca fà un grande passu in elli.
  Prima di manghjà, sciacquate e mani in u flussu. Avete una razione: purè di risu, è pezzi di pesci rotti. Tuttavia, à un picciottu schiavu affamato, questu pare una delicatezza. E poi vai à a minera. U sole ùn hè ancu alzatu in a matina è hè abbastanza piacevule.
  I pedi nudi di u zitellu sò diventati aspri è cornuti tantu chì i ciottoli affilati ùn facenu micca male, ancu tickle piacevule.
  Cave induve travaglianu i zitelli sottu à sedici anni. Di sicuru, anu vitture più chjuche è arnesi. Ma ci vole à travaglià quindici, sedici ore, cum'è l'adulti.
  Puzza, perch'elli si allevianu ghjustu à u coalface. U travagliu hè simplice: chop stones with pickaxes, poi purtalla in cesti o in stretchers. Calchì volta ci vole à spinghja ancu u trolley. Di solitu i picciotti a spinghjenu in dui è trè. Ma Oleg Rybachenko hè sceltu solu perchè hè assai forte. È tene u piccone in e so mani cum'è un adultu. Hè bisognu à compie un compitu assai più grande cà u restu.
  Hè vera ch'elli vi danu sempre più spessu. Trè volte à ghjornu, micca duie volte.
  U zitellu schiavu chì u corpu Oleg Rybachenko hà abbitatu hè quì dapoi parechji anni. Ubbidienti, travagliadori, tutti i muvimenti sò praticati à u puntu di l'automaticità. Davvero forte, resistente è praticamente ùn cunnosci micca a fatica. Ma à u listessu tempu, u picciottu pocu cresce, è avà ùn pare micca più di dodici anni, cù una altezza media per questa età.
  Ma forza... Per parechji adulti. Un ghjovanu eroe. Chì, in ogni modu, apparentemente ùn diventerà mai un adultu, è ùn cresce micca a barba.
  È grazie à Diu ! Cum'è scrittore è pueta, Oleg Rybachenko ùn hà micca piace à rasà. Travagliate per sè stessu è rompe e petre, sgrossale. È à u carrettu. Allora u porta à u trolley. Hè difficiuli di spinghjela è i zitelli facenu turnà.
  I picciotti quì sò quasi neri, ma e so caratteristiche faciale sò o europei, indù o arabi. Inoltre, ci sò assai più europei.
  Oleg li guarda più attentamente. I schiavi ùn sò micca permessi di parlà, i battenu cù una frusta.
  Oleg Rybachenko hè ancu silenziu per avà. È studia. Quì, in più di i supervisori maschili, ci sò ancu e donne. Sò ancu crudeli è batte cù una frusta.
  Inoltre, micca tutti i picciotti anu a pelle forte cum'è Oleg. Parechje persone scoppianu è sanguinanu. È i guardiani ponu battevi à morte. U travagliu hè assai duru, è i picciotti, soprattuttu quandu u sole s'arrizza, cumincianu à sudari assai.
  È quì ùn ci hè micca un sole, ma dui. È questu rende u ghjornu assai longu. È ci hè assai travagliu. I picciotti ùn anu micca tempu per dorme è rilassate. Questu hè un gran turmentu per elli.
  Oleg Rybachenko hà travagliatu per ellu stessu, tagliendu meccanicamente è carricà. Mossi per mè stessu...
  È hà imaginatu una figura di ciò chì passava dopu chì Nicola II hà guadagnatu u successu di u presidente Russu Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora è Svetlana attaccanu l'Austriachi in Przemysl. E truppe russe piglianu subitu Lvov. È attaccanu a furtezza più forte.
  E ragazze sò a gambe nude è in bikini, correnu rapidamente per e strade di a cità.
  Taglianu l'Austriachi è lancianu picculi dischi à pedi nudi.
  À u listessu tempu e zitelle cantanu:
  - Tsar Nicholas hè u nostru messia,
  Un formidabile regnu di a putente Russia ...
  U mondu sanu trema - induve andrà -
  Per Nikolai cù una canzone avanti!
  Natasha abbatte l'Austriachi, lancia una granata cù i so pedi nudi è principia à cantà:
  - Per Rus' !
  Zoya schiaccia ancu i so nemici, è canta cù aplomb:
  - Per l'imperu reale !
  È una granata lanciata da i so pedi nudi vola ! Questa hè una zitella assassina. Pudete sfracicà a vostra mandibula è beie u mare!
  È Aurora, ancu, lancia un discu cù i so pedi nudi, sparghje l'Austriachi è sguilla :
  - Per a grandezza di Russia !
  È hà da scopre i so denti assai affilati ! Chì scintillanu cum'è zanne.
  Svetlana ùn si scurda ancu di cede, è ruggisce:
  - Rus' di u Santu è Invincible Nicholas II !
  A zitella mostra una passione tremenda. È à pedi nudi lancia tuttu è tira rigali !
  Natasha, sparando e tagliuzzando, e lanciando armi letali a piedi nudi, strilla:
  - Amu a mo Rus' ! Amu a mo Rus'! È vi tagliu tuttu!
  È Zoya spara ancu è urla, lanciandu qualcosa di splusivi cù i so pedi nudi:
  - Gran zar Nicolau ! Chì e muntagne è i mari li appartenenu !
  Aurora, urlando di rabbia selvaggia è frenetica, è lanciandu rigali cù i so pedi nudi, urla :
  - Nimu ùn ci ferma ! Nimu ùn ci vincerà ! E ragazze sfacciate sfracicà i nemici cù i pedi nudi è i tacchi nudi!
  È di novu e zitelle sò in una corsa salvatica. Catturanu Przemysl in mossa è cantanu, cumpunendu mentre vanu;
  La nostra santa Rus' è glorificata,
  Ci sò parechje vittorie future in questu ...
  A zitella corre scalza
  È ùn hè più bella in u mondu !
  
  Semu l'affascinante Rodnoverki,
  Le streghe sò sempre scalze...
  E ragazze amanu assai i picciotti
  A so bellezza feroce!
  
  Nun cederemu mai
  Ùn cedemu micca à i nostri nemici...
  Ancu s'è i nostri pedi sò nudi,
  Ci sarà assai contu !
  
  Hè più piacevule per e ragazze per affruntà
  A piedi nudi in u fretu...
  Semu veramente cuccioli di lupu
  Pudemu punchlu !
  
  Ùn pudemu micca esse firmatu
  Una formidabile horda di Fritz...
  È ùn purtamu micca scarpi
  Satanassu hà paura di noi !
  
  E ragazze serve à Diu Rod,
  Chì, sicuru, hè grande ...
  Semu per a gloria è a libertà,
  U Kaiser serà un pocu bruttu!
  
  Per a Russia, chì hè più bella di tutti,
  I cumbattenti si alzanu...
  Avemu manghjatu porridge grassu
  I cumbattenti ùn si piegate micca!
  
  Nimu ci pò piantà
  U putere di e ragazze hè gigante ...
  È ùn hà micca versatu una lacrima,
  Perchè simu talentu !
  
  Nisuna ragazza ùn si pò piegà,
  Sò sempre forti ...
  Luttanu ferocemente per a Patria,
  Fate chì u vostru sognu si avvera !
  
  Ci sarà a felicità in l'universu
  U sole serà sopra à a Terra ...
  Cù a to saviezza incorruptible,
  Baionetta u Kaiser !
  
  U sole brilla sempre nantu à a ghjente,
  Nantu à u paese più spaziosu,
  Adulti è zitelli felici,
  È ogni cumbattante hè un eroe!
  
  Ùn ci hè mai troppu felicità
  Aghju fiducia in noi per esse furtunatu ...
  Chì u malu tempu si dissipa -
  È vergogna à i nemici !
  
  A nostra razza Diu hè cusì supremu,
  Ùn ci hè nimu più bellu chè ellu...
  Diventaremu più altu in l'anima,
  Per chì u male vomite tutti !
  
  Vincemu i nostri nemici, credu
  U Diu biancu, russu hè cun noi...
  L'idea serà una gioia,
  Ùn lasciate micca u male entre in a vostra porta!
  
  Ebbè, in breve, à Ghjesù,
  Saremu sempre fideli...
  Hè un Diu Russu, ascolta,
  Ellu mente chì hè un Ghjudeu Satanassu !
  
  Innò, in fattu, Diu Onnipotente,
  La nostra Santissima Famiglia Principale...
  Quantu fidu hè u tettu,
  È u so Figliolu-Diu Svarog!
  
  Ebbè, in breve, per a Russia,
  Ùn ci hè vergogna di more...
  È e ragazze sò a più bella di tutte,
  Una donna hà a forza di un orsu !
  
  
  I PIANI ùn anu micca cambiatu
  Hitler simpricimenti ùn hà micca cambiatu u pianu OKW, è l'attaccu à Stalingrad hè stata fatta da u nordu è u sudu, da i Gruppi di l'Armata A è B. È l'assaltu hè stata affidata à Mainstein. In u risultatu, Stalingrad cascò in deci ghjorni di l'assaltu da tutti i lati. E e truppe sovietiche si trovanu cumplettamente circundatu. Dopu chì a Wehrmacht si trasfirìu longu a costa di Volga à u Mari Caspiu. Cumu hà rispostu l'Armata Rossa ? L'offensiva in u centru ùn era micca assai successu.
  In più, u Giappone hà vintu a Battaglia di Midway, ancu s'ellu ùn hà micca apertu un secondu fronte, ma hà catturatu l'Isule Hawaii. È à u stessu tempu, l'unità di terra di u samurai si trasfirìu versu l'India. Per mantene sta culunia, a Gran Bretagna duverebbe ritirare alcune truppe da l'Eggittu, abbandunendu l'Operazione Torch.
  I tedeschi anu tenutu l'iniziativa nantu à u fronte orientale. A rapida cattura di Stalingrad hà colapsatu u flancu miridiunali. U Fritz sciddicò à u Mari Caspiu è tagliatu u Caucasu per terra. È tandu Türkiye intrì in guerra. U so esercitu, ancu s'ellu ùn hè micca assai forte, hè abbastanza numarosi è capaci di cummattiri bravamente.
  Dighjà in i primi ghjorni, i Turchi piglianu Batumi è circundavanu Yerevan. Iè, i so rializazioni sò decenti, postu chì l'Armata Rossa hè fermata da u fronte tedescu.
  Hè da nutà chì i Nazis apprufittavanu di u fattu chì e truppe sovietiche entravanu in a battaglia direttamente da i treni è li battevanu in parte. Questu, sicuru, hà avutu un impattu negativu nantu à u cursu di a guerra.
  Stalin era ancu nervoso è freaked out - hà dumandatu à mantene u Caucasu à ogni costu.
  In cortu, a difesa eroica di Stalingrad ùn hà micca travagliatu è tuttu hè cascatu. E ancu l'absenza di divisioni giapponesi in u Far East ùn hà micca aiutu.
  I tedeschi si trasfirìu longu a costa di u Mari Caspiu, in Dagestan. Per impediscenu di cullà a polvera - ma e forze sò ineguali, in più, l'Armata Rossa hà avutu grandi difficultà cù pruvisti. È hà cedutu. E i Krauts bombardavanu attivamente.
  I Stati Uniti guasi ùn anu toccu u Terzu Reich, distractatu da e vittorie di u Giappone. A Gran Bretagna s'hè debilitatu un pocu, è ancu ùn hà micca avutu in prublemi! Avà i tedeschi avianu troppu aviò è puderanu veramente mette pressione nantu à elli.
  Stalin hà dimustratu i so peghju qualità è troppu spessu persu u so temperamentu è gridava, ma ùn hà micca pigliatu e megliu decisioni.
  Allora a perdita di u Caucasu hè diventata inevitabbile.
  Ci hè digià una battaglia in a fruntiera cù l'Azerbaijan.
  E ragazze sovietiche cumbattenu disperatamente. Quì e bellezze si battenu disperatamente.
  È ùn si ritiranu è ùn rinunzià micca. È striscianu intornu à a so spalle.
  Natasha, Zoya, Augustina è Svetlana trascinò u generale tedescu da a reta. Questu hè cool. E zitelle u mettenu in ghjinochji è u furzavanu à basgià i so pedi nudi. Li chjappà cun grande entusiasmu ! È liccò i tacchi di e zitelle.
  E ragazze guerriere sò generalmente cusì sexy è affascinanti. Allora anu datu a battaglia di Fritz.
  Natasha slashed cù una splutazioni, tagliendu i Nazis. Ella lanciava una granata à pedi nudi è cinguettava :
  - Per una grande gloria !
  Zoya hà ancu sparatu è sguillava:
  - Per a Patria è Stalin !
  Pigliò è lanciava a granata cù i so pedi nudi. Ella hà spargugliatu i Nazis è strillava:
  - Per l'URSS !
  E ragazze sò cusì belle è maravigghiusu.
  Agostini hà ancu lanciatu una granata cù u so pede nudu, è scopre i denti, a pigliò è sibilò :
  - Mi battu tantu ! Cum'è un terminatore!
  È Svetlana lanciarà ancu qualcosa di cusì letale è distruttivu cù i so pedi nudi. È torna à cantà :
  - A nostra amicizia hè monolitica, è questu hè ciò chì significa !
  Quattru, si battenu cusì - sò e donne ! Bellezze divertenti mostranu a so lingua longa in risposta.
  Guerrieri di a più alta categuria. È cumu ti pichjaranu, è cumu ti gridaranu.
  Sbuccianu i tedeschi cum'è baga cù una pressa.
  Natasha sparò, lanciava una granata cù u so pede nudu è cantò:
  - Semu guerrieri di a luce è di a bandiera rossa !
  Zoya hà ancu lanciatu l'assassinu cù i so pedi nudi è sbulicò:
  - È si batteremu pè Lenin !
  E poi sferzò à Augustine, scoprendu i denti :
  - In nome di una grande gioia !
  È tandu Svetlana hà sparatu è lanciatu granate cù i so pedi nudi, ruggiscenu:
  - Pigliaremu questu è vulteremu !
  I quattru travaglianu attivamente è sparanu. Ebbè, queste sò, dopu à tuttu, ragazze chì sanu assai di sterminiu. È ùn cumbattenu micca cusì.
  È cum'è deve esse per i veri terminatori... Guerrieri d'alta volata. È anu una passione per a distruzzione.
  Natasha tirò di novu una granata cù u so pede nudu è sibilò:
  - Capiscu stu mondu perfettamente cum'è un aggravamentu di a lotta di classi !
  Zoya sibilò ancu, scacciendu una granata letale, strappa carne cù i so pedi nudi:
  - Chì casa averà una bandiera rossa !
  È tandu Augustine hà datu u so turnu. Ella falciava i Nazis è lanciava una granata cù u so pede nudu - sibilendu:
  - Spaziu tamantu, questu hè a nostra terra è noi tutti !
  I guerrieri sò veramente capaci di strappà ancu un pad riscaldante.
  È tandu Svetlana scaccia una granata cù u so pede nudu, spara una spluta è dice cun furia:
  - U focu è u cavaddu sbuccatu sò in furia !
  E ragazze, di sicuru, s'accenderanu. È si sbattulanu a testa.
  È da u latu tedescu, l'equipaggiu di Gerd si batte nantu à u T-4. In novu, una volta chì principia, ùn ti scaldarà micca è ùn puderete micca suppressione una tale pressione. E ragazze anu un focu cusì infernale in i so ochji.
  Si sparanu è ùn dà nisuna chance di salvezza. È ùn pudete micca resiste à i so denti bianchi è perli.
  I guerrieri sò aggressivi è urlanu:
  - Aroma salvaticu ! Manderemu tutti i nemici à l'infernu !
  Gerda sparerà, picchià i trentaquattru è sguillarà :
  - Vittorie future !
  Charlotte preme u grilletto cù i so pedi nudi è gorgoglieghja:
  - Vi laceremu !
  Magda hà ancu sparatu, distruttu u T-26 è hà dettu:
  - A palesemu.
  È strinse i so pedi nudi.
  È Christina, ancu, pressu i so pedi nudi nantu à i pedali è sibila :
  - Salute pè a nostra festa !
  E ragazze, sicuru, sò quasi nude in bikini è scalzi. È à u stessu tempu estremamente sexy.
  E facenu attacchi cù u so T-4 micca assai perfettu, ma efficace. È sparanu à u nemicu. Ùn lasciate micca tali ragazze in nunda! È cumu si portanu i denti. È cumu facenu una faccia !
  Gerda ruggisce tra sé e spara a punta nuda:
  - Gerda li piace à tumbà, sta Gerda !
  È di novu spara cunchiglia.
  È tandu Charlotte spara à turnu è ruggisce, sbattendu i trentaquattru:
  - Li strapparaghju u stomacu !
  È à pedi nudi ripartirà.
  È dopu Christina aghjunghje l'assassinu. Utilizendu ancu i dita nudi.
  È ruggirà:
  - Sò l'incarnazione di l'aggressività !
  Chì cintura hà, è abs scolpiti !
  È tandu Magda a pigliarà è li sferiscerà è ruggisce :
  - Banzai !
  È i so gammi sò ancu nudi è ciselati !
  E quattru donne tedesche si spinghjenu è vincenu veramente. Hà tanta aggressività è vitalità.
  I guerrieri usanu u bastone è sparanu. Ùn lascianu micca l'Armata Rossa.
  È i piloti femini ancu cumbattenu in u celu, è mostranu questu. Chì u so spiritu hè incommensurable.
  Eccu u novu Focke-Wulf tedesco. Gertrude hè sopra. È sta zitella mostra ch'ella hè più fresca di l'omi. Hè cusì ch'ellu batte i fascisti. Ùn li dà micca a minima pietà. Gertrude hà iniziatu a lotta vera.
  È abbatta un Yak sovieticu è urla:
  - Sò una super ragazza !
  Allora piglierà è mustrà a so lingua. È dinò ripiglià un sterminiu tutale. Questa hè a zitella. È ancu scalzi è in bikini. Et puis LAGG abattu et rugit encore :
  - Pilot gunner !
  È si riderà in cima à i so pulmoni. È dopu abbatterà u PE-2. Una zitella cusì, di u scopu più cool è classa. Allora hà fattu di novu una manuvra è hà distruttu u Yak cù cannoni d'aria. È pruverà.
  - Sò a lupa di u celu !
  È cumu si mette i denti ! È cumu fà salvaticu! Chì nanna ! Baba à tutte e donne !
  Ma, sicuru, i fascisti sò ancu pruvati à attaccà in u sudu.
  Quì, in particulare, u pilotu Helga cumbatte nantu à u ME-109. È cusì cun successu chì i frammenti volanu da i britannichi.
  Una zitella hà culpitu un Mustang è cantò:
  - Una nebbia lilla fluttua sopra à noi !
  In generale, quantu hè bonu di cummattiri scalzi è in bikini. Quantu hè praticu questu! È hè assai còmuda.
  Helga hè un pilotu. U Führer era abbastanza intelligente per sente i cunsiglii è permette à e ragazze in tanki, aerei è in l'esercitu. E quantu megliu cose andavanu per i Krauts.
  Iddi stessi ùn s'aspittavanu chì u corpu di e donne era cusì efficace. Quì Helga hè famosa per guadagnà impulsu è cunti.
  A zitella pressu i pedali cù i so pedi nudi è ruggisce :
  - Sò una vacca cusì deliziosa !
  Helga abbatte altri dui aerei inglesi è sguilla:
  - Daretu à mè ci sò suldati tedeschi in fila !
  È hà ancu abattutu un bomber ! Chì zitella ! À tutte e ragazze, un guerrieru grande è cool. S'ellu si stermina, si faci ancu senza alcuna cerimonia o pietà.
  E ragazze quì sò cusì sexy!
  E e truppe di Rommel strappanu in u desertu, senza aspittà chì e forze supplementari arrivinonu. Avemu da vince, cusì avemu da vince. U cumandante legendariu "Desert Fox" era digià abituatu à luttà cù e forze superiori. È i so suldati sò ancu cusì. Eccu, per esempiu, una cumpagnia scelta di guerrieri SS femine. Sò stati trasfiriti à principiu di dicembre, quandu u fronte era cracking, i tedeschi si ritiravanu, è i britannichi, à u cuntrariu, sfondanu, liberavanu Tolbuk, è minacciavanu di scaccià a Wehrmacht fora di a terra africana.
  Allora u pussidu Fuhrer prupostu: trasfiriri un battaglione feminile di tigressi. Micca perchè e donne cambianu l'equilibriu di u putere, ma per chì l'omi, in particulare l'omi italiani, si sentenu vergogna è si batteranu assai più aggressivu è più abilmente. Dopu tuttu, se e ragazze d'elite, indurite da una furmazione dura, sò avanti, allora l'omi seranu assai vargugnati.
  I guerrieri si battevanu in solu un bikini, utilizendu creme speciali per a prutezzione. Per sei mesi, i so pedi nudi, di zitella sò diventati cusì cornuti chì ùn anu micca paura di e sabbia calde cum'è una padedda, è da u bronzu a so pelle hà acquistatu un culore di cicculata scura. È parechji anu digià decine di cadaveri daretu à elli.
  Margo è Shella sò dui ariani assai ghjovani, ma dighjà induriti in battaglia. Sò i più ghjovani in a cumpagnia, ma in sei mesi anu digià guadagnatu a Croce di Ferru, Prima Classe (seconda classe, tutti in u battaglione l'avianu digià), sò spietati è gentili.
  Margot avia i capelli di u culore di u focu, è Shella era una bionda bianca neve cù un toccu di meli. Quì si battenu, ripigliendu l'assaltu di i tanki britannichi in contru. I Matildas, cù a so armatura putente, avanzanu. In seguitu sò i Cromwell passabili cù cunchiglia d'alta explosiva è veiculi più ligeri. E zitelle si intarravanu in a sabbia. Hè inutile sparà tali tanki in testa. Avemu bisognu di evità di esse nutatu, è dopu...
  "Matilda" è "Cromwell" pisanu una trentina di tunnillati, è quandu passanu sopra trinchera cavatu in a sabbia di argilla, diventa spaventosa. Si versa nantu à i vostri colli nudi è abbronzati, è si senti u pesu terribili di e macchine bastarde nantu à tè. Eccu u stessu "Cromwell", un ferru tipicu cù armatura inclinata di 70 mm, chì ancu una pistola di 88 mm ùn pò micca sempre piglià. Puzza cum'è a benzina britannica, assai pungente è l'oliu di mutore. E ragazze anu a so propria sorpresa, prublemi faciuli. I primi mudelli di Faustpatrons. Siccomu l'omi, cum'è l'abitudine, lasciate e donne andate prima, per quessa, pruvate l'ultime è, cum'è previstu, armi promettenti.
  Ma ancu mettenu e zitelle, contru à l'ipocrita slogan di u nazismu: "a guerra hè l'affari di l'omu, a pace per e donne!", in u cortu di e cose.
  Tuttavia, l'infanteria hè cascata daretu, chì significa chì ci hè una chance di pusà in trinchera è vince.
  Shella dice in un sussurru, a paura di starnuttà da a sabbia chì casca da a trinchera chì si intascava i narici :
  - Solu l'invechjamentu nantu à u campu di battaglia vi permetterà di evità a fermentazione di u champagne di a vittoria chì hè andatu putritu per via di scadenze mancate!
  Margo accunsentì:
  - Quellu chì ùn hà micca resistenza, sperimenterà u vinu agru di a scunfitta è l'amara bevanda di a perdita !
  Ma i Matildas, i Cromwells, è una decina di Mongooses luce sò digià daretu à elli. Avà hè ghjunta l'ora di a cugliera.
  Shella, chì i so capelli una volta perlati sò diventati grisgi da a polvera, è appoghja i so tacchi nudi nantu à a sabbia calda, si rivolge mentalmente à a Vergine Maria è à l'altri santi, dicendu: ùn mi lasciate micca. U dito pressu u pawl lisu per chì a carica cumulativa entra direttamente in u tank di gas.
  Margo tira u grillu cun ella, ancu lentamente. Dopu chì e duie ragazze si sculaccianu cù e so mani. I carichi chjappà direttamente in a poppa, dopu chì i tanki di gas splode. Fiamme aranciate spruzzate cum'è spuma d'onde attraversu l'aria, è e maledizioni di qualcunu si sentenu.
  Allora i corti muschi di i tanki britannichi sò arricciati da i scossa in tubi peculiari.
  È e ragazze di tigre lancianu bravamente granate à i nemici. E frammenti volanu in tutte e direzzione, strappanu l'armatura cum'è una zampa di gattu ardente, un flussu distruttivu di particelle cumulative.
  Eccu a furia femminile, dicendu chì e donne tedesche ùn sò micca carattarizatu da a cumpusizioni. È sanu cummattiri... È lasciate chì l'attaccu sbuccà.
  Hè assai più faciule per ripiglià l'assaltu di l'infanteria, custituitu, in regula, d'arabi è neri reclutati per raids o diverse promesse. Videndu chì i tanki sò stati sbattuti è ci era una resistenza seria davanti, si ritiravanu à e prime perdite.
  Ebbè, è dopu turnanu cumplettamente à u volu generale. Siccomu questu hè u stilu - offende i debuli, cusì sia per i mostri!
  Quandu l'attaccu infine fizzle out è e zitelle cuntinueghjanu a so corsa à traversu u desertu à a sera, avianu una conversazione mentre caminavanu. Shella hà dumandatu à Margot:
  - Credi chì seremu sempre in Alessandria ?
  U guerrieru di u focu hà rispostu cun fiducia:
  - Pensu chì micca più tardi di nuvembre, o forse d'uttrovi, infine occuperemu l'Eggittu.
  Shella logicamente è ùn fate micca attente à a prurizia in i so soli callosi, da a sabbia calda, suggerì:
  - Quandu stu chiovu in u nostru abdomen, a basa in Malta, hè distruttu, l'approvvigionamentu diventa megliu, cum'è ghjunghjenu unità novi, u nemicu ùn hà più una chance.
  Margot guardò intornu per vede quantu tempu u sole avia lasciatu prima di tramontà. Per stenderà infine è dorme una bona notte. A vicinanza di a stella rossa à l'orizzonte calmò u guerrieru. Ella rimarcò pigramente:
  - Pensu chì u Führer ùn mancarà di ripetiri u magnificu sbarcu in Creta dopu à Peru-Habor è Midway. Solu sta volta demoliranu in realtà Malta.
  Shella gridò in u celu cun una maledizione:
  - Chì l'Onniputente trasformi tutte e basi britanniche in l'infernu.
  U sole s'hè piattatu infine daretu à l'orizzonte, u ghjornu più frescu di l'annu, u 21 d'ottobre, hè ghjuntu à a fine. È cun ellu, l'Operazione Polar Bear hà iniziatu. Perchè biancu? Cunning misinformazione per fà pensà à a ghjente chì avemu parlatu di u nordu, ma in fattu u swing crushing di u pugile hè in u sudu.
  A più grande basa britannica pareva veramente l'infernu. Hè statu attaccatu da più di mille bombardieri cullati da tuttu u fronte orientale è avè ricevutu una sperienza di cummattimentu decentu, inseme cù cumbattenti di scorta. I britannichi, di sicuru, si battevanu per un bellu pezzu, ma ùn anu micca aspittatu un attaccu massivu cusì putente. En effet, qui aurait cru que les Krauts décideraient d'exposer le front, même si l'ennemi s'était calmé temporairement. Ma i suldati britannichi sò avà battuti senza pietà. Per esempiu, i so navi sò attaccati da u Yu-87, a famosa "cosa". Micca assai veloce, ma pussede a più alta (per u so tempu) accurata di bumbardamentu, turmentanu a flotta britannica ammucciata in e baie. Focke-Wulfs più muderni ùn sò micca luntanu, cumpresu ancu u legendariu von Rudel stessu, u rè di l'aerei d'attaccu. Cunnisciuta per l'affondamentu di a corazzata sovietica più putente, a corazzata Marat.
  Per esempiu, u caporale Richard vede i vulturi scendendu in una muntagna cum'è un sled. Numerosi bombardieri tedeschi emergenu da una fossa di ghiaccio cum'è pesci predatori. L'inglese dighjà maturu chjappà u telefuninu in paura. Ùn avia mai vistu una vista cusì terribile. I sireni sonu assai tardi, dopu chì i bombi anu splosu. L'onda d'esplosione lancia i suldati britannichi, i braccia è e gambe tagliate volanu in direzzione diverse. Unu di i caschi di ferru hè diventatu rossu è hà colpitu l'ufficiale in faccia. È cumu urla :
  - Churchill hè capitu ! Hitler hè cool!
  I cannoni anti-aerei britannichi ùn anu micca cuminciatu à sparà immediatamente, ma solu quandu migghiara di bombi cadunu in una volta. L'inimitu hà calculatu tuttu bè: micca una sola bomba ùn deve esse sparita. Allora schiacciate u nemicu è culpisce. Tutti i settori sò pre-marcati nantu à a mappa. Inoltre, i britannichi insolenti ùn anu mancu disguizatu bè. Parechje di i so cannoni anti-aerei stanu in vista è sò i primi à esse spazzati.
  Quì a canna di un cannone anti-aereu di 85 mm, longu trenta-dui metri, hè stata lanciata è curvata in l'aria cum'è un volante. Dopu à quale s'hè lampatu, sfracciandu cinque inglesi. Unu di i neri avia u ventre strappatu è i so intestini cascò.
  E bombe cascà, è tuttu era in focu, un magazzinu di carburante rumbled, si cuminciaru à splode, sparghje cunchiglia quasi nantu à tuttu u scheletru, dopu un altru magazzinu hè statu culpitu. In più, e sirene installate in i carenanti di u Yu-87 è Focke-Wulf urlavanu fastidiosi, pruvucannu l'orrore salvaticu trà i neri è l'Arabi trà e truppe coloniali. Ma pare chì i bianchi sò cum'è paura.
  Per esempiu, duie fregate britanniche scontranu, tantu chì i boilers rumbled. È ancu i detriti di e fregate chì s'eranu partiti splodavanu in l'aria cum'è i campi minati, è u cruciera hè simplicemente affundatu à u fondu.
  U tank inglesu "Cromwell" cù un musu cortu, ma cù una vitezza decentu è una armatura frontale abbastanza putente, accelerà in panicu è rammed u so propiu magazzinu, ancu sfracicà una decina di i so suldati sfurzati in u caminu. U caosu cresce. U trasportatore di l'aviò inglesi hà cuminciatu à chjappà, è u putente dreadnought hà apertu u focu... nant'à a costa, induve i so suldati s'eranu sbulicati.
  È in stu mondu sotterraneo, duie persone sò stati completamente imperturbati. Unu d'elli era un indianu, piattu pipa, è l'altru era una donna, chjaramente d'origine araba, ma in uniforme militare. I dui ùn prestanu micca attenzione à a morte precipitosa. O piuttostu, tutta una horda di cavalieri di l'annihilazione ghjucava à un ghjocu di carte inusual. Era un ghjocu di cinquanta-dui carte cù i jokers, è ancu secondu e regule inventate da u peddi rossu stessu.
  Una donna araba hà dettu:
  - Tuttavia, ci hè assai rumore ! E perchè creà un tali panicu?
  Unu di i suldati, cù u so spinu tagliatu da shrapnel, guasgi currò ind"è l"indianu, ma hè statu ghjittatu cù trascuranza cum"è un gattino. Gocce di sangue cascanu nant"à u visu rossu è li liccò, surridendu. Allora hà nutatu:
  - Fà u rumore hè per e persone debuli è pallide. Noi Apaches pensemu cusì - s'ellu ùn ci hè micca nimicu, allora un nemicu appare - ancu megliu!
  A donna scura rimarcò:
  - Questa hè una debulezza tipica di quelli chì professanu a fede di Cristu. Li piace à parlà di sacrifiziu, ma ùn si sacrificanu micca.
  L'indianu annunziu prestu:
  - L'ordine hè custruitu nantu à una fundazione induve u cimentu hè a fede è a sabbia hè a vulintà! A fede hè un core d'oru, è a vulintà hè un pugnu di ferru ! Solu e persone pallide ùn anu nè l'unu nè l'altru.
  . CAPITOLU No 5
  È ci hè ancu una zitella nantu à u bomber tedescu. In stu casu, Viola. Una bionda assai bella, è u so cumpagnu hè Nicoletta. E duie ragazze sò assai sexy. Una bomba hè cascata da una altezza. È ancu i guerrieri sò scalzi è in bikini.
  E zitelle urganu à sè stessu:
  - Simu tali ladri chì simu supermen !
  Nicoletta sputa ancu bombe da u fuselagiu. È distrugge u nemicu. I britannichi l'anu cusì.
  Viola lanciarà ancu una bomba assassina da sopra. È tumberà i cumbattenti di l'Imperu Leo.
  È ancu cumu si face:
  - Facciu paura in Gran Bretagna !
  È scuzzulà u so pedi nudu. È canta :
  - Scupriremu Churchill !
  E ragazze di Yu-188 sò assai boni à lancià bombe. A so vittura hè nova è più avanzata. U so disignu di pistola hè assai veloce.
  Allora e zitelle è un cumbattante inglese sò stati abattuti.
  U so aviò hè abbastanza veloce. I guerrieri usanu di novu i so pedi nudi per scaccià a distruzzione.
  Viola ruggisce:
  - Cunduce tutti i mo nemichi ind"u baru !
  Nicoletta urla :
  - È aghju lanciatu u nimicu !
  È cumu si pò piglià è scuzzulate i so pedi nudi !
  Quessi sò e ragazze è cumu sbattenu i nemici. È ùn ferma micca. Veri ariani.
  È quand'elli torcenu è scuzzulate e so tette nude.
  È lampanu di novu bombe.
  È ci sò ragazze quì, in altri piani. Eccu Eva chì lancia bombe. Distrughje l'inglesi è canta:
  - Sò cusì grande !
  È Eva pedala ancu cù i so pedi nudi.
  Ma Viola lancerà a bomba di novu è rugi:
  - Sò una zitella salvatica, vogliu dece omi in una ora, chì hè assai bellu è maravigghiusu !
  Parechji suldati britannichi ardenti si precipitò in l'acqua per lavà e fiamme. Era ancu bollendu da esse intrutu in l'acqua, si sentia urla è lagne salvatichi. E cerchi sanguinanti strisciavanu à traversu a spuma di u mare, grossi prima, poi si sparghjenu à pocu à pocu è diventanu pallidi. È i guerrieri di quellu chì era u più grande è u più vastu imperu di a Terra perdianu a so apparenza umana. A donna araba sbuffò con disprezzo:
  - È sti omi ci obbliganu à mette un burqa !
  L'omu rossu, sghignazzando furtivamente, rimarcò:
  - Pare chì u to sguardu minacciatu li fa paura !
  A donna araba scuparò i denti sarcasticamente è disse:
  - A dolcezza di una donna hè simile à a durezza di l'armatura, solu assai più letale è versatile in prutezzione!
  I tudischi anu preferitu à attaccà subitu cù tutte e so forze, a tattica di un pugile chì, cuntendu à l'impreparazione di l'inimicu, s'appoghja subitu cù tutte e so forze versu u nemicu. Quandu decine di aerei nemici brusgianu in l'aviazione, incapaci di decollà. Quandu e so bombe espludenu in i Lancaster, distrughjendu tuttu ciò chì li circonda. Tattiche duru ma efficace. Allora a sinfonia di l'infernu hà righjuntu u piccu di u so putere, è dopu cuminciò à calà.
  Ma questu, sicuru, ùn hè micca finitu quì; a divisione aerea hè entrata in azzione. Mentre chì i britannichi sò dopu à un tali trattamentu, ponu esse pigliati tiepidi. Fortunatamente, i gliders di sbarcu sò digià fabbricati in quantità necessarie è i metudi di rimorchi sò stati finemente sintonizzati. Forse u megliu in u mondu oghje.
  Allora volanu, micca cum'è kites - più lentu, ma abbastanza veloce, è ancu accumpagnatu da a musica di Wagner - l'opera maestra preferita di Hitler. Quale altru vivu s'hè ricurdatu di a film "Apocalypse", induve l'Americani anu utilizatu sta musica particulari quandu attaccà i vietnamiti. Cume li fece paura. Allora quì hè Wagner, è motivi tronanti, attraversu amplificatori. I paracadutisti si spallavanu di fosforu nantu à a faccia è si dipintavanu; sembranu spaventosi, cum'è i dimònii di u so mondu sottu. Basatu ancu nantu à un effettu psicologicu. In più, alcuni reagenti è alcuni chips di magnesiu sò stati aghjuntu à u fosforu per causà un brillo almenu per un pocu tempu. Cusì creepy, soprattuttu in u sfondate di u splendore fumoso è numerosi incendi. Hanu ancu mitragliatrici, ancu camuffate in forma di bocca di dragone. Allora i melodiosi fucili mitragliatori tedeschi è catturati sò colpi. È i ranchi falciati, strappati cascanu à i stivali di i vincitori. E parechji preferite solu rinunzià, malgradu u fattu chì ci sò assai più britannichi chè tedeschi.
  Una donna indiana è araba s'ammucciavanu in un picculu burato camuffatu cù cura. Redskin hà dettu:
  - Ebbè, l'avemu aratu !
  A donna di i capelli neri hè stata sorpresa:
  - Dici noi ? Forse intendi noi?
  L'indianu scuzzulò a testa negativamente:
  - Innò! Palefaces battenu i britannichi è questu hè un bonu signu ! È quandu vene u tempu, veneranu a nostra festa ! Quandu l'indi libereranu u so cuntinente !
  A donna araba sbuffò con disprezzo:
  - Avete, per casu, rivendicate u putere nantu à u mondu ?
  L'Indianu affettuosamente, cum'è per spiegà à un zitellu ritardatu mentalmente, ghignava:
  - Quelli chì volenu piglià troppu sò di solitu lasciati senza nunda ! Allora a cucchiara maiò hè in bocca!
  U Führer, sicuru, ùn hà micca vistu ciò chì i so falchi è i falchi facianu, ma in principiu hà guessatu chì a macchina militare tedesca hà da travaglià tuttu cù precisione. In generale, l'operazioni offensive militari tedeschi finu à u Kursk Bulge sò stati realizati à un altu livellu prufessiunale. Certi li chjamanu ancu standard. Hè ancu stranu chì una tale macchina hà sciddicatu è dopu cascà completamente.
  E e ragazze vedenu un sognu simili, una spezia di visione profetica, interrotta da un cumandamentu duru - risu!
  
  
  TSAR MICHAEL U SECUNDU
  Nicholas II hè statu vittima di un tentativu d'assassiniu in Giappone. Ancu tandu hè mortu quandu era eredi di u tronu. Un famosu tentativu d'assassiniu chì hè accadutu in a storia reale. Tsarevich Nicholas hè stata ferita, ma miraculously survive.
  Ma ùn hè accadutu un miraculu. Questa furtuna, per u zar più sfurtunatu in tutta a storia di Russia. Nicholas hè mortu ... È cun ellu hè mortu u grande perdente, chì, sicuru, senza vulè, ma ancu distruttu l'imperu reale è a dinastia.
  È in u 1894, à l'età di quindici anni, Michele II hà sappiutu u tronu. Fratellu di Tsar Nicholas. A persona in generale ùn hè micca stupidu, abbastanza dura è valente. Mikhail Aleksandrovich Romanov cumandò una divisione salvatica durante a Prima Guerra Munniali è si distingue in battaglia. In generale, era un omu più duru chè Nikolai, più altu, cù una faccia più espressiva. Era più intelligente ? Nicholas II ùn hè micca una persona stupida, talentuosa. Ma ancu micca abbastanza duru, forte vuluntà, è natu per esse un rè. Plus, sicuru, i prublemi di Nicholas II, in particulare cù a so moglia.
  Mikhail ùn hè micca più stupidu di u so fratellu, è u più impurtante, hè più furtunatu ... Ebbè, Nikolai, hè sempre un cattivu nomu per i zar. È Nikolai era u primu à fallu. Da u principiu, a rivolta Decembrist. Allora u principiu senza successu di a guerra cù l'Iran. A vittoria hè stata cunquistata, ma ùn ci sò stati assai cunquisti. È l'Iran ùn hè micca a priori un rival à a Russia. Guerra cù Turchia. Ancu micca assai successu in prima. È e vittorie costanu assai sangue. È ci sò pochi cunquisti.
  E poi a guerra in u Caucasu per quasi quaranta anni cù Shamil. È questu hè male, l'espansione hè congelata. È infine, scunfitta in a Guerra di Crimea. È sicondu i rumuri, u Tsar Nicholas hè statu u primu à suicidà.
  Iè, quellu rè era sfurtunatu. Michele u Primu ... Regnu in u Tempu di i Troubles. Hà salvatu a Russia. Cunquistò uni pochi di cità da a Pulonia. Hà fattu qualchì prugressu in Siberia. Ùn hà micca campatu longu, però. Ma u rè era, in generale, normale. È senza punture gravi.
  A pulitica di Mikhail Romanov era listessa cum'è quella di Nicholas II: espansione in Cina è Oriente. Custruzzione di Port Arthur. Diplomazia cù a Germania, preparazione per a guerra cù u Giappone. Di sicuru, era evidenti chì ùn pudemu micca fà senza una guerra cù a Terra di u Rising Sun. Peccatu ch'ella si armassi attivamente. È u ghjovanu tsar vulia gloria, vulia cunquista, vulia creà Yellow Russia. Inoltre, era evidenti chì a Cina hà prumessu di diventà una putenza colossale in u futuru, è saria megliu di dividisce avà. Mentre hè frammentatu.
  U Giappone hà attaccatu u squadron russu in Port Arthur.
  Allora l'Ammiragliu Makarov hè statu mandatu. Sta volta ùn ci era micca morte. In parte perchè Mikhail ùn hà micca permessu di Tsarevich Kirill interferiscenu cù Makarov è ùn era micca nantu à a nave. È questu hà cambiatu un pocu a strada.
  Ammiragliu Makarov hà furmatu u squadron. Dopu, quandu i giapponesi sò stati catturati in mine, hà sappiutu attaccà a flotta togolese.
  A battaglia navali finisci in una vittoria cunvincente per a flotta russa. In ogni casu, dopu, i giapponesi anu postu l'assediu à Port Arthur. Ma micca per longu. Mikhail eliminò Kuropatkin, numinendu un cumandante più ghjovanu è più capace. È dinò i vittorii sò stati vinti in terra.
  U Giappone, in generale, hè statu scunfittu in mare. E poi e truppe sbarcarono.
  U samurai si rende. A Russia ripigliò l'Isule Kuril, catturò Taiwan è a Corea.
  In seguitu, un numeru di pruvince chinesi divintò vuluntarii parti di l 'imperu, furmendu Zheltorossiya. L'imperu reale si sviluppau è fiurisce.
  Nisuna Duma, nè demucrazia inutile. Ùn vita, ma grazia ! Rapidu sviluppu di u paese. Ma naturalmente a Prima Guerra Munniali era inevitabbile. È avà hè ghjunta l'ora di u dragone.
  Ma à questu tempu a Russia avia digià cisterna ligera "Luna"-2, tanki pisanti "Peter the Great", cuncepitu da u figliolu di Mendeleev, è i bombardieri più putenti in u mondu: "Svyatogor" è "Ilya Muromets". Tale era digià u putere!
  È l'armata russa hà cuminciatu à vince da i primi ghjorni. È u numeru di e truppe zariste, per via di u fattu chì a Cina era digià a mità annessa, era grande.
  E truppe russe anu scunfittu i tedeschi in Prussia orientale è circundavanu Königsberg. Pigliò Lviv è Przemysl subitu. A Russia avia troppu suldati, è un gran numaru di tanki ligeri è mobili. Chì ùn avia uguali è dimustrava una forza formidable. Un esercitu dopu l'altru hè cascatu.
  L'armata russa hà digià pigliatu Budapest.
  A Germania si trova in una pusizioni difficiule. E truppe russe si avvicinavanu dighjà à l'Oder. L'Italia hà ancu dichjaratu guerra à l'Austria. True, l'Imperu Ottumanu intrutu in a guerra contr'à a Russia. Ma questu hè diventatu solu in scunfitta è scunfitta in tutti i fronti.
  E truppe russe anu digià attraversatu l'Oder. È in l'inguernu cuminciaru à assaltà Berlinu. Ùn ci era nunda per tene a cità. Allora i tedeschi anu sempre assai forza ligata in Occidente.
  È Guglielmu è u so quartier generale dichjarò in fretta a pace, o piuttostu si rendenu.
  A guerra durò solu sei mesi. E truppe russe piglianu Istanbul. E Türkiye hè stata occupata da l'esercitu di u Tsar Michael II.
  Dopu chì a pace hè stata cunclusa in Peterhof. L'Austria-Ungheria si disintegra è cessò d'esiste. Galizia è Bucovina diventenu pruvince russe. A Repubblica Ceca è a Slovacchia diventonu regni guidati da u zar Michele II. L'Ungheria hà ancu ricunnisciutu u Tsar Russu cum'è u so monarca.
  Cracovia è altre terri intrinu in u Regnu di Pulonia. Prussia orientali hè stata tagliata, Danzig divintò una cità russa. L'Asia Minore, è a maiò parte di l'Iraq cù Baghdad diventenu Russu. I britannichi ricivutu solu a pruvincia di Basra è a Palestina, è a Francia ricivutu a Siria miridiunali.
  Hè statu ancu furmatu u regnu di Jugoslavia, in quale Michael II divintò co-regnu. Aghju strappatu un pocu per mè è l'Italia. Cusì, a Russia hà sappiutu diventà un grande cunquistatore. È hà patitu picculi perdite à spese minori. Ma l'Alimagna avia sempre à pagà a Russia a maiò parte di e riparazioni. Vittoria impressiunanti!
  . CAPITOLU No 2.
  Dopu à questu, ci sò parechje più picculi guerri. A Russia hà pigliatu a maiò parte di l'Afghanistan - u sudu si n'andò in Gran Bretagna, è dui terzi di l'Iran - u sudu era ancu britannicu. Allora e truppe zariste, francesi è britanniche infine divisu a Peninsula Saudita. L'egemonia hè ghjunta. U Giappone hà ancu riesciutu à catturà alcuni pussedimenti tedeschi per ellu stessu.
  Finu à u 1929, a crescita ecunomica hè stata osservata in u mondu sanu - u più forte in Russia. Ma seguita a Grande Depressione. Hè ciò chì hà purtatu Hitler à u putere in Germania.
  In Russia, ancu, ci era un aumentu di i sentimenti rivoluzionari è di greva. Ma in u 1931 una nova guerra scoppiò cù u Giappone nantu à a Cina. A Russia era più forte, è a flotta era cumandata da u degnu successore di l'Ammiragliu Makarov - l'Ammiragliu Kolchak.
  Vittoria, sbarcu, è u Giappone cù tutti i so pussidimentu Pacificu divintò una pruvincia di Russia. È u zar Michele II è ancu l'imperatore di u Giappone. Iè, hà travagliatu cusì bè. Ma a lotta per a duminazione mundiale ùn hè micca finita.
  Hitler aumentava a so forza. È nasce una coalition: Germania, Italia, Russia, contr'à Gran Bretagna, Francia, Olanda, Belgio è USA.
  In u 1940, l'armata zarista hà fattu a cunquista di a Cina è hà sbulicatu in i possedimenti francesi, olandesi è inglesi.
  Hitler principia a guerra u 22 di ghjugnu di u 1941 invadendu a Francia. U Führer avia un grande pianu è u geniu di Mainstein. A Russia hà iniziatu un'offensiva contr'à e culunie britanniche è francesi in Asia è Africa. Questa hè una guerra cusì crudele.
  A Russia hà digià occupatu u primu postu in u mondu in quantu à a pupulazione, u so esercitu era equipatu cù i tanki è l'aviò megliu è più avanzati. Elicotteri, cumbattenti, aerei d'attaccu, bombardieri, cumpresi i ghjetti, sò digià in produzzione di massa! In generale, in ogni modu, tuttu va bè.
  Hitler hà occupatu Francia, Belgio, Olanda è Danimarca in un mese è mezu ! A Russia tsarista hà occupatu a Norvegia è a Svezia. Cum'è l'India, l'Indochina, l'Iran miridiunali, a Peninsula Saudita è intrutu in Egittu.
  E truppe coloniali inglesi è francesi eranu distinti da a so capacità di cummattimentu bassu è avianu un spiritu militare assai bassu - rendendu praticamenti senza resistenza.
  Hitler vulia andà in Africa stessu, ma a Spagna s'oppone à a Germania. Tandu i fascisti anu attaccatu u regime di Franco è l"anu scunfittu. E poi u Portugallu. Dopu un assaltu feroce, Gibraltar hè statu pigliatu !
  Dopu, a Russia è a Germania cunquistò l'Africa. Quì, i grandi spazii, jungla, deserti è mancanza di strade eranu più un ostaculu chè a resistenza di e truppe culuniali debuli è cunfuse di Gran Bretagna, Francia è Portugallu.
  Ci hè stata una presa di territorii. Battaglie episodiche, resistenza focale. I tanki russi sò sempre u megliu è cù una bona manuvrabilità, soprattuttu u mediu: "Nikolai", chì hè statu chjamatu Tsarevich Nicholas, uccisu da i Giapponesi.
  In ogni casu, se sapete da quale u male distinu u samurai Tsuda Sanzo hà salvatu a Russia, allora u munumentu à ellu cù a Torre Eiffel in San Petruburgu saria statu abbattutu. O forse avete chjamatu u tank dopu à ellu.
  In ogni casu, "Nikolai"-3 era un tank relativamente ligeru - sottu trenta tunnillati, mobile cù un mutore diesel. A so vitezza era più altu ch'è quella di i trenta-quattru legendari, a so armatura frontale era più grossa è più inclinata, a so siluette era più bassu, è avia un cannone più longu, ancu s'ellu era di un calibre 76-mm simili.
  Qualunque cosa dite, a Russia hà pigliatu più di dui terzi di l'Africa, u restu si n'andò in Germania è in Italia. È dopu à un bumbardamentu massivu in u maghju di u 1942, un sbarcu russu è tedesco di e truppe in Gran Bretagna hà seguitu. A lotta durò solu duie simane è l'Inghilterra è l'Irlanda eranu occupati.
  È un mesi dopu occupanu l'Irlanda.
  L'America si cumportò piuttostu passivamente, teme di entra in una guerra cusì periculosa, ma hà ancu aiutatu a Gran Bretagna cù risorse. Allora Hitler, Mussolini è Nicholas II decidenu di finisce u putere economicamente più putente.
  Inoltre, a Russia hà una fruntiera cumuna cù l'America longu l'Alaska. E anu digià custruitu una ferrovia à Chukotka - chì hè assai utile per a guerra!
  È avà l'armata russa, zarista, si moverà... È entre in Alaska. Ma i tanki americani ùn vanu mancu contru à i Russi. Questu hè ciò chì hè accadutu.
  E truppe russe cuminciaru à sbarcà in Alaska u 1 di settembre di u 1942 ... È avanzavanu assai successu.
  Amplià rapidamente a testa di ponte. E cum'è sempre, belle ragazze russe participanu à e battaglie.
  Sò nantu à u più novu tank Nikolai-4. I guerrieri sò scalzi, purtendu solu un bikini. È anu un cannone longu di 85 mm più putente: u tronu di Sherman.
  Hè digià nuvembre, a neve hè cascata, ma e belle ragazze: Natasha, Maria, Aurora è Svetlana, ùn ricunnoscenu micca vestiti è cumbattenu quasi nudi.
  Quì i guerrieri sparanu è smash cun un colpu precisu da una cunchiglia Sherman. Anu scopre i denti. Natasha sparò è urlò:
  - Aghju battutu tutti pè u rè !
  È cumu si spara sempre !
  Allora Maria tirà, è cusì precisamente ch'ella strapparà a torretta di u Sherman.
  L'hà pigliatu è hà tweetatu:
  - Sò a zitella chì taglia u metallu !
  È tandu Aurora lanciarà un prughjettu. È ancu precisu è chjaru.
  U guerrieru sguilla :
  - A più alta acrobatica !
  È tandu Svetlana ti pichjarà cù tutta a so forza furiosa. Distruttore di ragazza bionda. E strilla :
  - Sò un dimòniu di l'infernu !
  È tutti i quattru piglianu u so cursu, si movenu attraversu l'Alaska miridiunali.
  E quì hè u tank Alexander-4, ancu u mudellu più novu cù belli ragazze. Un putente fucile à canna longa di 130 mm, finu à ottu mitragliatrici è un equipaggiu di cinque belle ragazze in bikini.
  Anu ancu andà è spara, sbattenu l'Americani, penetranu Shermans.
  Alenka hà liberatu un prughjettu cù i so pedi nudi è cantò:
  - Per a gloria di u zar Michele !
  Mentre tirava, Anyuta susteneva, falendu l'Americani:
  - Gran rè !
  Augustine hà ancu colpitu, ruttu u Sherman, sibilendu:
  - Per a pace, u travagliu, l'imperu !
  Mirabela hà apertu u focu dopu. Ella hà ancu rottu l'armatura di u nemicu è sibilò:
  - Per u novu ordine russu !
  È tandu l'Olimpiade hà sparatu u prughjettu, cum'è marchjava è rugia :
  - Sò tantu putere è dolore per u nemicu !
  E zitelle si cumportanu bè è u focu. In i so ochji smeraldi è zaffiri i fiammi di u mondu sottu.
  È u più novu cisterna Alexander-4, impenetrable da tutti l'anguli, va avanti è triglia l'Americani. Tale hè a presentazione è a distruzzione incondizionata.
  È e zitelle, hè glaciale, è sò solu in bikini è quasi nudi - belli! Purtemu un gattu cun noi !
  Alenka spararà un obusu à una vittura americana. Cum'ellu l'ammuccia è canta:
  - Sò una stella mundiale !
  È tandu Anyuta u pigliarà è u liberarà, taglia u nemicu, è sibila:
  - È gloria à l'imperu !
  È tandu Agostini sarà culpitu da una cunchiglia, falciarà u nemicu, romperà l'armatura di u nemicu è sguillarà :
  - Sò una zitella rossu è senza vergogna !
  È tandu Mirabela sarà sandali. È spararà un prughjettu letale à u nemicu. Ellu strapparà a torre è griderà:
  - Ram da ram !
  È dopu a bella Olimpiadi di l'eroi si feranu. Sparà u più letale di cunchiglia. Schiacciarà u tank nemicu è griderà:
  - Spazzaraghju tutti !
  Quì vene un tank chì pesa settanta tunnillati è distrugge i redutti nemici. È si move facilmente in a neve - u mutore hè l'ultimu - turbina di gas! Ùn pudete micca piantà una vittura cusì cusì faciule.
  Alenka canta:
  - Nimu ùn ci ferma ! Nimu ùn ci vincerà ! I lupi russi strappanu u nemicu! Lupi russi - salutu à l'eroi!
  È dinò, usendu i so pedi nudi, pressendu u grillu, chjappà u nemicu. Chì zitella !
  Anyuta hè ancu cascata cù e so gambe nude è hà strillatu:
  - È sò grande !
  E poi Agostino lancia un proiettile e urla:
  - Sò una zitella salvatica !
  È Mirabela liberarà qualcosa di assassinu è ruggitu cumpletamente:
  - À frontiere novi, incurvate !
  È mostrarà a so lingua cusì rosa è longa.
  È tandu l'Olimpiadi sbatteranu è sbatteranu l'Americani, è u farà assai bè.
  Eppo, in generale, una vittoria chjara hè visibile. Sta battaglia hè stata vinta è e truppe russe è zariste avanzanu.
  À a fini di dicembre di u 1942, tutta l'Alaska era digià stata catturata da l'armata zarista, è a lotta era in Canada.
  In più di i tanki, i piloti femini cumbattenu ancu in l'aviò jet. L'USA hà assai aviazione, ma a so qualità hè assai povera. Ùn si pò paragunà cù i ghjetti russi. Chì sfracicà u nemicu cù l'intensità di terminatori.
  È e zitelle Anastasia è Margarita nantu à i so piani "Ekaterina" -6 quantu effittivamenti cullighjanu cunti.
  Anastasia abbatte ottu aerei americani cù una raffica di cinque cannoni aerei è stridi:
  - Sò solu un guerrieru super-classe !
  È à pedi nudi pressu i pedali.
  Margarita abbatte dieci aerei americani in un colpu è sguilla:
  - È sò ancu una classe più altu !
  Anastasia pressu i triggers cù i so pedi nudi è sbatte à u nemicu. Colpirà sette veiculi di l'armata di i Stati Uniti è sguillarà:
  - Sò un guerrieru cusì chì u rè hè piacè !
  Margarita hà ancu liberatu l'assassinu è sguillarà:
  - È micca solu u rè ! Semu assai belli!
  E ragazze cumbattenu è chjappà diverse vitture. Gettanu u nemicu fora cum'è i topi morti in una spazzatura. È distrughjenu l'aviò americanu.
  Anastasia abattu plusieurs autres avions et grogna :
  - Per l'aquila reale bicipite !
  Margarita, scoprendo i denti fangosi, cinguettava:
  - Per una cosa cusì bella !
  È hà ancu colpitu una decina di vitture americane più. Quessi sò e ragazze. E ragazze li piace à tumbà. E strappala!
  È sta coppia travaglia...
  Si move à i miri di terra. È andate cù i Sherman, punzendu à traversu elli. Cum'è una agulla di metallu. È sparte u ferru è l'azzaru più forte. Hè cusì chì a so caduta hè accaduta.
  Anastasia dà un pugno à parechji Sherman è urla in sè stessu:
  - Sò una zitella chì hè capace di assai !
  Margarita sbatte ancu l'Americani nantu à a terra è sguilla:
  - Ma nunda ùn mi ferma, è ùn m"hà mai firmatu !
  Anastasia schiaccia u nemicu, abbatte i tanki è urla:
  - Per u rè, chì ùn hè nimu più sàviu o più cool !
  E ragazze sò di sicuru bellissime! È più impurtante, in un solu bikini! È invincibile !
  Nimu pò scunfighja o piantà e ragazze !
  Anastasia, sparando, urla in cima à i so pulmoni:
  - Sò a zitella chì rompe l"acciaio !
  Margarita, cuntinuendu a sparatura, aghjusta:
  - È ogni metallu !
  E zitelle volanu è tiranu... Ancu s'ellu hè fretu è inguernu, questu ùn li impedisce micca. A lotta hè furiosa in Canada.
  Anastasia spara di novu è rugi:
  - Sò cum'è un zitellu !
  Margarit cunfirma attivamente è martella cù a furia di una pantera:
  - Sò quellu chì hè più divertente è più cool chè tutti l'altri !
  E ragazze, cum'è pudete vede, cuntanu veramente assai è anu una furtuna indescrivibile !
  Stannu sbattulendu billette mezzu nudi ! È ùn cunnosci micca dulore, nè dubbitu ! Hanu assai opinioni diffirenti!
  Ma, in corta, e bellezze eranu furtunatu. Anu catturatu è attaccatu un generale di quattru stelle cù un attaccu aereu. Bellezze magnifiche. Ti sbuccheranu u listessu modu !
  È dinò i tanki russi è tedeschi si movenu in u Canada.
  Eccu l'equipaggiu di Gerda, nantu à un T-4 tedescu. A vittura hè francamente piuttostu debule cumparatu cù e vitture sovietiche. Ma e ragazze ùn sò micca fàciule - cumbattenu scalzi è in bikini in u friddu. È chì dice qualcosa!
  Facemu a faccia, tali guerrieri sò cool! Ùn cunnosci micca dubbi è debule ! Zaffiri è diamanti brusgianu in i so ochji ! Tali bellezze ùn cederanu micca un centimetru di terra à u nemicu! Sò santi è viziosi à u stessu tempu.
  Si movenu cù energia colossale.
  È questu hè cumu sfracicà l'Americani.
  Gerda sparò a punta nuda e cinguettava:
  - Sò una zitella salvatica ! È micca vergine à tutti !
  È dopu si scoppia in risa.
  Charlotte hà ancu sparatu da u cannone. Pò esse micca troppu putente, ma hè veloce:
  - Sò cum'è un'ape calda è mordente !
  Dopu chì a bellezza pigliarà è mostra a so lingua longa!
  E poi Christina schiaffeggia e strilla:
  - È a mo voce ! Colpu di Klykov !
  È ancu ellu scoprerà i so denti di lupu è ruggirà:
  - Ci sarà una nova vittoria !
  I guerrieri sò veramente cusì duru è aggressivu. È anu tanta forza musculare è furia frenetica.
  È Magda chjappà ancu u nemicu. Fracassarà un Sherman da una distanza, colpendolo con grande precisione da capo a capo e ruggisce:
  - Sò un tedescu cusì bellu !
  I quattru, malgradu u fattu chì a vittura ùn hè micca u megliu, cumbatte cù successu.
  È perchè ? Perchè ùn anu guasi micca vestiti ! È i guerrieri distrughjenu u nemicu assai bellu.
  Gerda nota fieramente:
  - Semu cusì degni di u Führer !
  Dopu chì a bellezza spararà di novu è scoprerà a so bella faccia.
  I guerrieri quì anu un spiritu arianu. È ùn anu micca paura di u fretu. Ancu l'invernu in u Canada Occidentale hè sempre assai fretu.
  Ma nunda - solu scalzi è quasi nudi. Allora ci sarà bona furtuna è vittoria !
  Quessi sò guerrieri pieni di un spiritu fieru.
  Ancu avà l'ariani ùn anu micca uguali in perseveranza. Fora di e ragazze russe.
  Ma Natasha nantu à "Nikolai"-3, ancu in bikini è scalzi, sparò, si vultò è marchjò. U so tank, però, hè megliu cà u T-4 tedescu. A lotta quì hè dura è assai aggressiva.
  I Yankees cercanu di ritruvà. Ma Natasha hà abbattutu a "Striga" è sibilò cun un sorrisu di denti di perle:
  - Sò una zitella cusì chì nimu ùn si avvicina à mè !
  È Maria tirò accuratamente à i tanki americani. Li trafiggerà e sibilà a denti scoperti:
  - Nisuna forza ci pò piglià !
  È tandu Aurora spararà ancu à turnu. U Sherman hè statu distruttu. Iè ragazza hè ciò chì avete bisognu.
  È tandu Svetlana farà a so cuntribuzione... Cumu ferà l'Americani.
  Ci sò ancu battaglie in mare. A flotta russa catturà e Filippine.
  È quì hè ancu a squadra: marinare scalzi. Ancu bellezze quasi nude, in bikini. Hè veru chì u clima in Filippine hè maravigliu ancu in l'invernu - caldu, perchè hè quasi l'equatore.
  È e ragazze piacenu à cumbatte è à sparà. È corre in giro lampeggiante scalzi, tacchi tondi. E ragazze quì sò simpliciamente adorabili. U megliu - super!
  Per via, li piace à violà i prigiuneri ! Li liganu à sè stessu è poi li cavalcate. È tantu chì i prigiuneri perde a cuscenza ! È organizzanu un sterminiu tutale per elli stessi - o megliu, micca per elli, ma per i so nemici.
  Tali squadre fresche di ragazze mezze nude. È nunda li pò piantà o sfracicà !
  I guerrieri imbarcanu in un cruiser americanu. Saltanu in quasi nudi, scalzi, cù i musculi chì si flexionanu sottu a pelle abbronzata. È taglianu furiosamente l'Americani. È ùn dà micca a minima chance di sopravvivenza.
  È avà a bella Stella è u so cumpagnu Masha sò visibili. E duie ragazze sò alte, bionde musculose chì taglianu tutti. Ciò chì ùn hè micca un colpu hè taglià è strappa i corpi !
  E zitelle camminanu longu a nave americana. S'elli agitanu à diritta, hè una strada; s'elli agitanu à manca, hè una strada!
  È e ragazze ùn si fermanu micca ! Ùn lascianu micca una chance à l'avversari ! E s'elli rugianu è cumincianu à scuzzulà i so musculi !
  È di novu agitanu e so spade è urlanu:
  - Semu fimmineddi per u Tsar, a Patria è Mikhail Romanov !
  È taglianu cum'è col samurai. Allora Stella l'hà pigliatu è hà pisatu l'ufficiale americanu à l'inguine cù u so pede nudu. Volerà più altu è saltarà in mare.
  U terminatore bionda darà:
  - Per i mo colpi, paganu tasse !
  È torna à scopre i so denti è lampà i so denti perla ! Chì zitella ! U più sucu è aroma!
  È e zitelle si precipitanu à elli. È passanu cum'è a marea di un tornatu. Ùn dà micca u nemicu una chance. Hanu un putere colossali. Oscurità di dimònii è millaie di millaie d'anghjuli.
  È quì vene Masha, chì taglia trè teste à una volta cù dui sabre ! Questa hè una zitella - una zitella per tutte e ragazze!
  E duie bellezze tagliate cum'è s'elli martellavanu unghie cù spade. È ùn ci hè micca debule o dubbitu in i so azzioni. Muovi per sè stessu, senza retrocede o rinunzià. A ghjustizia hè bisognu di unisce l'umanità. Un imperu, una corona, un scopu è espansione in u spaziu.
  À questu tempu, u primu satellitu artificiale di a Terra hè lanciatu in orbita. Eccu ellu vola intornu à u globu.
  E ragazze russe in bikini si battenu per elli. È ùn sò micca inferiori à u nemicu. È l'Amiricani, tagliati in pezzi da e bellezze, cascanu. Eppuru, e ragazze di a più alta classe è abilità.
  À un tempu, anu sappiutu di cummattiri in Giappone. Si battevanu ancu à l'altitudine. L'imperatore stessu fù captu. Anu dimustratu e so cumpetenze colossali. Hanu tanta passione è tanta forza musculare. Di sicuru, tali ragazze sò un miraculu di miraculi!
  Anu tagliatu samurai in u palazzu. È eranu ancu guasi nudi è scalzi. Ragazze chì puderanu fà cose chì sorprendenu i so nemici.
  È taglianu ogni carne è dimustravanu a so arte. I guerrieri, senza dubbitu, avanzanu.
  A testa di un ammiragliu americanu hè stata tagliata cù un sabre. E cumu si rideranu e bellezze, scoprendu i so denti.
  È tornanu à l'offensiva è si taglianu. Tali guerrieri sò veri mostri. È nantu à u tronu hè u Tsar Michael. U figliolu di Alessandru Terzu, ma micca quellu. Un più furtunatu, più decisivu, più forte di vuluntà, è ancu un regnu talentu.
  Ma, sicuru, a furtuna importa, più ancu più durezza - Mikhail guidò una lotta implacable contra a corruzzione, chì hà avutu un impattu pusitivu in l'esercitu. Ma u sapè fà più efficace hè di utilizà ragazze in bikini per scopi militari. E ragazze sò assai belle quand'elli sò quasi nudi è scalzi.
  Allora e battaglie si facenu cù varii gradi di successu. E belli guerrieri sparanu assai precisamente, megliu cà l'omi. E più impurtante, quandu e ragazze sò quasi nude, sò praticamenti invulnerabili. Ùn sò micca affettati da balle è cunchiglia. Un esercitu assai forte di guerrieri. Hè bellu. Hè stata l'idea di u Tsar Michael d'utilizà ragazze quasi nude è scalzi, è questu hà purtatu a vittoria.
  È e ragazze in battaglie tiravanu ancu granate è pugnali cù i so pedi nudi. È anu dimustratu a so furia salvatica.
  E zitelle sò abbastanza belli. È assai bellu, ghjucatu, è flottante. Nimu li pudia tene.
  I guerrieri sò assai greyhounds... I pedi nudi di una zitella sò un'arma assai efficace. Ma chì ponu fà ? Assai cose. I sole nudi stessi ricivutu energia da a terra è i belli guerrieri eranu ghjucati.
  Devu dì chì e ragazze sò i più belli di u mondu, chì sò tramindui maravigliose è cù a furia di cobra !
  U crucero americanu hè catturatu. L'omi catturati cascò in faccia. Dopu à quale i guerrieri sbuchjavanu i so gammi in faccia. È m'anu furzatu à basgià. È e zitelle cullavanu, è e so sole nude, quand'elli liccavanu a lingua, si sentia piacevule è ticchi.
  Ma e bellezze li piaciavanu d"avè i so pedi nudi chjappi di basgi è i so tacchi basgiati.
  Dopu chì e zitelle rideranu. È anu sbulicatu i denti !
  Ma hè megliu, e zitelle si sunnu un pocu nude è si n'andò à natà. Quessi sò guerrieri cusì belli. Cumu pudete piglià una gamba cusì è basgià ? E lecca ogni dito.
  E ragazze sò grandi.
  Eccu u tank Alexander-4 in battaglia di novu. Hè una corsa è ferraghju hè digià ghjuntu. E truppe avanzanu. Avvicinendu sempre più vicinu à u territoriu US. E ragazze sò cusì cool.
  Quì Natasha spara cù precisione. È colpi assai precisamente.
  A zitella tira assai precisa è grida:
  - Schiacciaremu u nemicu !
  Maria spara dopu. Pigliò è hà scunfittu u nemicu:
  - Sò super!
  Maria hè una ragazza assai bella, è assai attiva.
  È i so pedi nudi sò assai belli è graziosi in u so erotisimu:
  - Distrughjeremu u nemicu !
  È Aurora hè una zitella cusì, è hè super, cù u ventre è i petti nudi, è i capezzoli scarlatti cusì gonfi:
  - Scupriraghju i nemici è a rende super!
  È cumu si scuzzula i so capelli rossi !
  È di novu ti darà un calciu cù i so pedi nudi, ciselati. Tali guerrieri sò assai cool!
  È dopu Svetlana pigliarà è batterà u nemicu:
  "Amu u Tsar è aghju appiccà un cappio à u collu di i mo nemici!"
  E zitelle rideranu. Cumu sò diventati greyhounds è cool.
  L'Americani scappanu da e ragazze. O rinuncianu. O morenu. I guerrieri sò cusì belli, è assai scalzi, è e ragazze sò cusì maravigliose. È a lotta in solu un bikini hè piacevule è efficace. E ragazze guerriere sò cusì maravigliose.
  Natasha spara di novu à l'Americani è sibila:
  - Tu sì u mo fratellu è eiu u to fratellu ! O piuttostu a mo surella !
  È torna a mossa a so lingua longa. Aggressiva diciamu guerrieru è bellezza!
  È po Anyuta scuzzulate i so petti nudi. È urlarà è sferiscerà i denti. È mandarà un obusu à l'Americani. È ellu pigliarà è cazzo.
  - A bellezza hà distruttu ! È sguilla :
  - Sò una zitella cusì super!
  Bella ragazza è ama u sessu. È questu hè bellu!
  È a zitella l'hà pigliatu è l'hà colpi - ringhiò:
  - Vinceremu è distrughjemu u nemicu !
  È quì Aurora calciarà è batterà:
  - Sò un rè è una zitella fresca !
  U guerrieru pò esse abbastanza un greyhound.
  E zitelle ridenu per sè stessu.
  Ma Svetlana hà pigliatu assai coolly. È hà datu tali tasse per a distruzzione di u nemicu, è basgiò i diavoli:
  - Questu hè un tali acrobatica totalitariu !
  U tank hè assai agile è letale. Colpisce u debule è altu Sherman. Allora e battaglie quì sò in favore di a Russia Tsarista.
  Natasha hè di novu cum'è un fucile. È ch'ellu culla :
  - Per u to idolu !
  Maria hà cuminciatu à sparà. A zitella hè assai bella è hà capelli d'oru. À u sguardu.
  A zitella hà scopatu, è puntò i so pedi nudi è sguillava:
  - Questu hè un assassiniu pè u rè !
  È quì Aurora hà fottutu l'Americanu. È a zitella era, per dì, veramente assai aggressiva è sguillava:
  - Per un veru imbarcu !
  È avà a zitella si dimustrava per esse veramente forte.
  È Svetlana hè aggressiva è cummattitiva. Piciava cù a so gamba nuda è stracciò u nemicu in pezzi.
  È cinguettava, scoprendu i denti :
  - Sò una signora chì vola cum'è l'acula !
  Allora e ragazze cuminciaru à cazzo cù forza salvatica. E tali aggressioni di e bellezze ùn ponu micca firmatu. Senza retrocedere o piegarsi.
  Natasha sparò di novu è sibilò:
  - Finu à a distruzzione cumpleta !
  È Maria, senza unghie, hà riesciutu assai più à distrughje i so nemichi, è cuminciò à rompe i so avversari.
  È tandu Aurora pigliò è culpì u nemicu cù un cannone. È assai successu, cun aplomb colossali. È sfracicà, sfracicà u nemicu. È i detriti fusi vanu da u Sherman in tutte e direzzione.
  È Svetlana tirà ancu è cantà:
  - Sò una zitella di grandi sogni è di grande bellezza !
  I guerrieri, in fattu, dimustranu una vuluntà rimarchevule di vince.
  Ùn hè per nunda chì l'imperu hè diventatu cool è grande. Puderia superà i rializazioni di Gengis Khan.
  I guerrieri si movenu versu sè stessu... È sparanu, sparanu è strappanu à e pusizioni nemiche, cum'è s'elli s'aprivanu cù un cuteddu. O piuttostu, una daga assai affilata è indurita. È avà e truppe russe sò veramente invincibili. È u regnu di un grande imperu.
  S'è vo circate, ci sò stati assai guerri è i tempi difficiuli in a storia di Russia. Ma Nicholas II era solu sfurtunatu per a maiò parte! Risultò esse un fallimentu. Ma e tattiche sò di grande impurtanza. Ciò chì u grande ghjucadore di scacchi russu Alekhine hà dimustratu. Quandu hà cuminciatu à ghjucà invece di u so avversu, vultendu u tavulinu è vince. Geniu hè geniu.
  Cù tutti i prublemi di a Russia Tsarist, u fattore di e ragazze nude solu solu solu assai.
  L'helicopters participanu ancu à e battaglie. Veiculi di cummattimentu, è ancu equipaggi cù ragazze in bikini è scalzi. Chì ghjè a qualità di un esercitu custituitu di e donne? U più eccezziunale. Nunda pò piantà o scunfighja un tali esercitu.
  Allora in st'armata ci sò e zitelle scalze è quasi nude. L'équipage de l'hélicoptère du capitaine Varvara. Ùn hè stu maravigghiusu? U mare s'inflarà viulente ! È cumu i cannoni di l'aviò chjappà. È dopu ci sò i razzi. Queste ragazze sò veri uragani cum'è tornado.
  Ùn sò micca inferiori à l'inimicu in nunda. L'armata russa hè pronta per battaglie è grandi rializazioni.
  Varvara hè una bella ragazza cù capelli marroni è quasi nuda. Mentre rugia in cima à i so pulmoni:
  - I nemici ùn passanu micca ! È ùn scapperanu micca !
  È ellu pigliarà è libererà una scarica assassina da tutti i ghjetti di a so macchina più fresca. È volarà sopra u nemicu. È u piglia è u falcia cù una curva distruttiva.
  Ma a modesta Olga pigliò è sparò un cohete à e pusizioni americane è sibilò:
  - Aghju luttatu, micca cù una scarpa, ma scalzu !
  È sferiscerà l'ochju cù i so ochji di zaffiro. Iè, queste sò ragazze - tali acrobatica incredibile incredibile. Cù ellu pudete beie una muntagna è portà dragoni nudi.
  E i gammi sò cusì graziosi è unichi! E a cintura sò magre, è i corpi sò assai musculi.
  Varvara calcia in culo è urla:
  - Possu fà un pirtusu in u globu pè u rè !
  È sghignarà a so faccina è stringhjerà cù l'ochji.
  I guerrieri sò in u so megliu quì. Eccu Tatyana, ancu una zitella in bikini, u piglierà è chjappà:
  - Chì ci sia un rè nantu à tutta a terra !
  È ella scintillarà cù i so denti perlati. È da un elicotteru hè assassinu cum'è unghie. È serà mortale. È veramente fritterà u metale. È pruvucarà a distruzzione di u bunker.
  Quessi sò e donne - tutte e ragazze sò ragazze! È po quandu i prigiuneri sò purtati, quelle zitelle poi si basgianu è si leccanu i pedi nudi. Questu hè generalmente u modu più sofisticatu per umilià è incuragisce.
  
  ROMMEL INVINCIBLE
  In questu, l'esercitu di Rommel in nuvembre è dicembre 1941 hà sappiutu vince a vittoria in Africa. Questu hè ancu accadutu perchè u cumpagnu di u brillanti Rommel ùn hà micca fattu quelli sbagli grossi chì sò accaduti in a storia vera.
  In u risultatu, i tedeschi anu scunfittu l'avanzendu i britannichi è manteneu u so territoriu. À u principiu, questu ùn hà micca affettatu u cursu di e battaglie; in u fronte orientale, i tudischi sò stati scunfitti vicinu à Mosca.
  Tuttavia, più tardi i piani di u Führer cambiatu. Rommel à questu tempu hà pussutu piglià Tolbuk, è si trasfirìu versu l'Eggittu. Hitler hà decisu di passà à a difesa temporale in u fronte orientale, è per avà cuncentra i so sforzi in Africa è in u Mediu Oriente.
  In ogni casu, postu chì l'offensiva in Africa necessitava menu forze, i Nazis anu realizatu parechje operazioni in u livante. Truppe sovietiche scunfitte in Kerch. Ci anu circundatu vicinu à Kharkov. Anu ancu tiratu fora una splinter in a direzzione di Smolensk. L'offensiva di a seconda armata di scossa di u generale Vlasov vicinu à Leningrad hà ancu finitu in una scunfitta.
  Sebastopol cascò dopu à l'assediu è l'assaltu. E i Krauts rinfurzanu. A lotta hè accaduta nantu à a cornice di Rzhev. Quì i Nazis anu riisciutu à tene.
  Ma in Egittu, Rommel, avendu ricivutu rinforzi, vinciu una vittoria cunvincente. Basendu nantu à u so successu, i tedeschi attraversò a Palestina è catturà l'Iraq è u Kuwait. E poi tuttu u Mediu Oriente - avè acquistatu accessu à u petroliu.
  Dopu chì i fascisti si vultonu à u Sudan è pruvatu à catturà tutta l'Africa.
  À u listessu tempu, seguitanu l'assaltu à Gibraltar, è a penetrazione di e truppe tedesche in Maroccu è più in l'estesi africani.
  Ma i successi di i tedeschi sò stati facilitati da u travagliu energicu in a reta. Induve hè Hitler, ancu ciò chì hà fattu più abilmente chè in a storia vera.
  Dopu avè svegliatu, Hitler u Terminator hà pigliatu un bagnu cù e zitelle, hà pigliatu u colazione cù insalata, porridge di coliflore è altri vegetali, aghjunghjendu furmagliu di capra multi-layer low-fat è caviar. Dopu à quessa, chjamò Speer, prisintendu ufficialmente à u novu ministru imperiale un documentu firmatu da a lege nantu à i puteri d'urgenza. Adolf era pussessu è era assai corrosivu:
  - A pruduzzione di armi in u Terzu Reich hè assai bassu! Avemu ritardatu micca solu a Gran Bretagna in guerra, ma ancu l'URSS totalitariu. Ma avemu bisognu di a supremazia di l'aria, mentre aumentendu a pruduzzione di vechji armi, è cambiendu à novi. In particulare i bombardieri di jet promettenti. Dopu tuttu, a so velocità enormosa è u tettu altu altu li permettenu di distrughje e cità britanniche cù quasi impunità!
  Speer radiava ottimisimu:
  - In Germania è in Pulonia ci hè un eccessu di carbone, in Francia ci hè u minerale di ferru, è avemu l'attrezzatura abbastanza per pruduce assai vitture. Dopu tuttu, pruduciamu più aluminiu è duraluminu chè tutti i paesi di u mondu cumminati!
  Adolf possedutu annunziò:
  - Per u mumentu ! A Gran Bretagna è l'USA sò ancu prumove a pruduzzione, è avemu bisognu di prutezzione di ogni gramma di metallu. Chì i scolari è l'altri zitelli da l'età di cinque anni culleghjanu ancu metalli. Inoltre, perchè fà l'ale è u fuselagiu interamente da duralumin. Pudete aduprà u legnu è a tela. Per esempiu, pruducia ali monoblocchi. È chì ? Avemu bisognu di un novu jet fighter chì pesa micca più di duie tunnillate, faciule di volà, faciule di fabricazione è di prezzu! U nùmeru di pezzi di assemblea deve esse ridutta à u minimu, è l'uppurtunità deve ancu esse truvata per riduce u pesu di l'aviò quant'è pussibule è migliurà e so proprietà aerodinamiche. Avà, per via, i diseggiani di l'aeronautica veneranu, i furmà.
  Speer surrisu:
  - Di sicuru, u mo Führer. Quantu aghju capitu, avete da rinvià tutti i travagliadori altamente qualificati da l'armata?
  Pusede Adolf cunfirmatu:
  - Reclutaremu solu travagliadori urdinarii altamente qualificati trà i stranieri. Allora hè megliu chì ci sarà menu idlers, è dunque partigiani. Riduceremu, sicuru, u numeru di e forze di terra; s'ellu ùn ci hè micca guerra cù l'URSS, allora ùn avemu micca bisognu di tanta infanteria, ma... Micca radicalmente, dunque aghju pensatu à scunfighja Gibraltar è Malta in u prossimu. mesi è occupanu tuttu u nordu di l'Africa è più in u Mediu Oriente. Avemu sempre bisognu di unità di terra. Inoltre, hè necessariu di custruisce cantieri navali supplementari in Germania stessu è in Francia, Belgio, Olanda è Norvegia. Avemu bisognu di trasportatori di aerei, navi di battaglia è trasporti. È u Mari Mediterraniu diventerà, per esse, un lavu intra-Germaniu. Capisci?
  Speer si inchinò:
  - Iè, u mo Führer ! Aghju digià urdinatu u sviluppu di un prugramma di custruzzione ...
  L'astuzia Adolf hà aghjustatu:
  - A ghjurnata di travagliu pò esse allargata à 16 ore se i nostri piani d'urgenza ne precisanu. A pruduzzione di l'aviò deve esse aumentata à centu aviò per ghjornu in solu nove mesi... Più di trè volte paragunatu à l'attuale, è ùn hè micca un fattu chì questu serà abbastanza !
  Speer si precipitò a incoraggiare il Führer:
  - I nostri piloti sò di una classa più altu ch'è i britannichi, cusì a quantità ùn hè micca tuttu. È truveremu novi manere di falsificà i shares in spade. Quantu capiscu, a priorità per noi hè l'aviazione?
  U Führer strinse più forte u pugnu:
  - A priurità per noi hè jet, bombardieri, è dopu aerei di caccia, più a liberazione di novi equipaghji è u sviluppu di armi miraculi! In ogni casu, micca solu in u campu di l'aviazione, ma ancu i tanki, l'artiglieria, principalmente l'artiglieria di jet... Avemu da parlà di questu in più detail.
  Una campana hè stata intesa è i disinfettori principali di l'aeronautica di u Terzu Reich intrinu in a stanza.
  Messerschmitt, relativamente ghjovanu cù una frunti alta, Heinkel, digià anzianu, ma assai agile, athletically custruitu Tank, Lippisch, è un coppiu di menu cunnisciuti.
  Adolf li indicò e sedie è li urdinò di mette i disegni nantu à a tavula:
  - U vostru compitu hè di creà una nova arma assai putente è muderna. L'Alimagna hà più tunnel di ventu chè qualsiasi altru paese in u mondu, è a tecnulugia di parechji aerei hè assai arretrata. Ma solu in u Yu-88, pudete aumentà significativamente a vitezza dendu a vittura una forma più simplificata. In particulare, u cockpit serà datu una forma di lacrime, cunvexa, chì migliurà a visibilità è rende u pilotu più spaziosu, è aghjunghje ancu a velocità per migliurà l'aerodinamica da un bonu cinque chilometri. In più, hè necessariu di dà una forma simplificata à i punti di tiru di i bombardieri è di i cumbattenti, i racks di bombe, è i freni d'aria in a pusizione di travagliu.
  Scrivite ciò chì vi dicu !
  I designer anu annuitu à l'unisonu:
  - Dunque di sicuru un grande Fuhrer !
  Adolf continuò:
  - XE-129 - duverebbe esse riprogettatu in modu chì a scatula di l'arma stessa hè datu una forma simplificata è un cannone di l'aeronautica mobile hè stallatu per prutegge contru l'attacchi da l'emisferu posteriore è inferiore. Inoltre, questu aereo d'attaccu deve esse equipatu di un sistema di spinta di u mutore. À u listessu tempu cù a perestroika, hè necessariu di aumentà a produzzione di tali aerei d'attaccu. I so attacchi aerei devastanti paralizanu l'attività di i britannichi. Inoltre, u bomber di immersione Ju-87 deve esse usatu in Gran Bretagna. Metteremu in serviziu vitture obsolete...
  Adolf fece una pausa. I diseggiani eranu silenziu. U Führer hà dettu:
  Aghju grandi dubbii nantu à u F -190. U veiculu hè statu pesante è micca abbastanza maneuverable; in più, ùn hà micca un sistema per riempie i tanki cù gasi inerti, chì rimpiazzanu u carburante utilizatu. Per via di questu, sta vittura pò ancu esse sbattuta cù una balla incendiaria. Chì dicerà Tank di questu?
  U famosu disegnatore di SS, stendu à l'attenzione, hà rimarcatu:
  - Questu hè u nostru difettu, grande Führer. Ancu s'è a piazza di i tanki deve esse cunsideratu abbastanza successu, sò menu vulnerabili à u focu nemicu è à u stessu tempu prutegge u pilotu. In quantu à a manuvrabilità, allora ... Una armatura pesa 120 kilogrammi, è ùn hè micca cusì faciule per noi di alleggeru...
  Pusessu Adolf hà suggeritu:
  - Pruvate à migliurà e qualità aerodinamica di u Fokken-Wulf. Principalmente per via di a riduzzione di pesu, hè necessariu di piegà i punte di l'ala per aumentà a cuntrollabilità è a manuvrabilità di u veiculu. Inoltre, installerà a prutezzione per l'emisferu posteriore... In quantu à u locu di u mutore davanti à a cabina di u pilotu, questu prutege u pilotu, ma esige chì u veiculu sia equipatu cù un dispositivu di ejection. In modu, a stessa forma di u mutore pò esse fatta più simplificata, chì i nostri industriali anu da piglià in contu. Per via, chì ne di u travagliu nantu à u ME-309?
  Messerschmitt era un pocu scunfittu:
  - Travagliemu nantu à questu, grande Führer. E caratteristiche calculate prumettenu di aumentà a vitezza di u veiculu, finu à 740 chilometri à l'ora, quandu armatu cù sette punti di sparu! Questa serà a morte più putente per i britannichi...
  Adolf interruppe:
  - A finitura deve esse fatta più veloce. È tu, Speer, accelerà u sviluppu di a nova pistola di l'aeronautica di 30 millimetri à sparu rapidu. Pò esse ancu usatu assai successu per sparà à i miri di terra è contru l'aviò nemicu! U novu ME-309 deve rimpiazzà u ME-109 precedente. In quantu à a vostra macchina di jet ME-262, sfortunatamente, hà assai svantaghji: pesu pesu, bassa affidabilità operativa, freccia eccessiva di accidenti... Schiceraghju u jet chì avemu bisognu.
  Adolf Hitler hà cuminciatu à disegnà una vittura, aduprendu a so cunniscenza di i cumbattenti muderni. Tuttavia, micca i più muderni, ma da circa l'anni cinquanta, per adattà à u livellu attuale di produzzione è tecnulugia. Hà prestatu una attenzione particulari à a tecnulugia di cambià a spazzata di l'ala. Spiegà tutti i vantaghji di un tali disignu:
  - Durante l'atterrissimu è u decollo, u sweep diminuirà, è durante u volu aumenterà. Solu per quessa, un cumbattimentu cù un mutore ME-262 mudernu puderà accelerà à 1100 chilometri per ora. È u so pesu serà significativamente menu.
  Messerschmitt guardò u diagramma, arrugò a so fronte alta calva è strinse:
  - Brillante ! Ma u mo Führer, induve avete una cunniscenza cusì profonda di l'aerodinamica ?
  L'Adolf possedutu strinse l'ochji furtivamente:
  - E l'aerodinamica ? Una persona dotata hè di solitu dotata in tuttu! È a mediocrità hè ancu a mediocrita in Africa ! Chì ci hè di sbagliatu cù u bomber Arado ? Mostrami u schema?
  U Führer hit-and-miss fece un sguardu rapidu è scuzzulò a testa negativamente:
  - Innò, chì ùn farà micca ! L'idea cù u trolley ùn hè micca bona, per quessa, l'aviò ùn si vulterà micca è sbatterà. Richiede un train d'atterraggio retrattile convenzionale. Cunsiderate qualchi cambiamenti di disignu per una aerodinamica megliu. Senza invenzione inutile, ma cù ingenuità.
  Adolf hè impazzitu è hà fattu uni pochi di cumenti più:
  - L'aviò Gryphon Xe-177 hà una centrale elettrica estremamente affidabile. Hè bisognu à esse rimpiazzatu immediatamente, cù l'ultimi motori di pistoni, inizialmente quattru stanu separati. Dopu à i mutori più muderni cù una putenza di 2950 cavalli. In quantu à l'abilità di attaccà da altitudini elevate è in una immersione, allora ... Cumincià à sviluppà u Xe-277, sta macchina diventerà ancu un'arma nemesi. Ma a cosa principal hè jet bombers. Questu hè un compitu prioritariu. Per esempiu, questu hè ciò chì u Yu-287 deve esse cum'è.
  U Führer hà fattu novu un sketch cù l'ale in avanti, spieghendu certi sfumature à i diseggiani. Adolf hè statu purtatu seriamente, chì mostra certi diagrammi. In particulare u bomber senza coda. È chì u disignu di una macchina à jet d'ala volante hè più chè promettente. È à u listessu tempu, u veiculu hè capaci di bombardà ancu u territoriu US. Ellu indicò direttamente chì i diseggiani di tutta l'Europa è ancu i Ghjudei devenu esse implicati in u travagliu. Infine, capiscia chì i diseggiani eranu digià abbastanza occupati, li lasciò per misericordia, lascendu solu Lippisha. U Führer gridò:
  - È ti dumandu, Alessandru, di stà ! Vi sarà incaricatu di creà armi novi, estremamente efficaci.
  Lippisch s'étonne :
  - Ti saraghju grata, o Fuhrer !
  Hitler u Terminator hà cuminciatu à spiegà:
  - Tu, sicuru, cunnosci a teoria di Wieselsberger, chì una volta era assistente di u prufessore Prandtl in Göttingen. Hè statu u primu à sviluppà a teoria di l'influenza di u screnu nantu à a superficia sottostante ...
  Lippisch annuì, surridendu:
  - Sapete bè, u mo Führer ! Iè, cunnoscu sta teoria !
  Pussidu Adolf continuò:
  - Avemu bisognu di creà un ekranoplan - un tipu di hibridu di una barca torpedo è un idrovolante. In realtà vola assai più bassu, à circa 20-40 centimetri da l'acqua. In questu casu, a massa di l'aria chì sustene a barca ekranoplan hè custituita da dui parti. Unu hè un flussu congelatu sottu à l'ala; l'altru - piuttostu insignificante - esce da sottu à l'ala in l'area di u trailing edge è hè constantemente rimbursatu cù l'aria chì vene da sopra, da a punta di l'ala.
  Lippisch hà prontamente cunfirmatu:
  - Da veru u mo Führer !
  Pusede Adolf cuntinuau:
  - In ogni casu, a massa principale di l'aria ferma sottu à a superficia portante è crea una pressione quì chì hè quasi uguale à a pressione di velocità. Ghjoca u rolu di una spezia di pattinaggio d'aria, longu à quale a barca ekranoplan "rotola" cum'è un clockwork! U primu ingegnere finlandese Kaario, chì hà utilizatu questu in a pratica, hà sviluppatu un sleigh rettangulare simplice chì vola nantu à a neve cù una schermu è ancu ricevutu una patente per questu. Sfurtunatamente, l'armata ùn hà micca apprezzatu una scuperta cusì in u tempu. Dicenu chì u prufessore russu Levkov hà realizatu esperimenti simili... Questu hè, questu puderia diventà una nova arma miraculosa, capace di portà bombe, torpedo è truppe di sbarcu à a costa di Gran Bretagna, à a vitezza di un aviò, è à u u stessu tempu invisibile à u radar. In più attacchi devastanti à i navi inglesi! Accetta ?
  Lippisch s'affaccava cù a so manu, i servitori servitori li versavanu un pocu di sucu... Dopu beie un pocu, u designer hà rimarcatu :
  - Iè, questu hè una idea ricca, ancu s'ellu ci sarà qualchì problema tecnicu. Per esempiu, a sustenibilità ...
  L'Adolf possedutu annunziò in modu amichevule:
  - Scupriteraghju un schema grossu per voi, hè megliu per fà, è puliterete i picculi dettagli tecnichi. U corpu duveria esse longu, reminiscente di un fuselagiu di un aereo di linea, scorri in un nasu di cabina di delfini, parabrisi cunvessi è turbojet... Ancu s'ellu hè pussibule chì i mutori di pistoni anu da travaglià ancu in i primi mudelli. È quandu stu colossu hè rimorchiatu in l'acqua aperta, i mutori rughjeranu assordamenti è u corpu predatore strettu sploderà cum'è una balena, scacciendu una nuvola di spray. In mente, stu colossu hè capaci di chjappà cum'è un cumbattimentu à pochi metri da a superficia di l'acqua.
  Lippisch fischiò in una vera admirazione:
  - Avete una imaginazione ricca, Fuhrer !
  Dashing Adolf hè diventatu ancu più inspiratu:
  - Di sicuru, saria un'arma miraculu. Dopu tuttu, ekranoplani ùn anu micca paura di e timpeste. Ùn sò micca paura di u ghjacciu - volanu sopra. Ùn sò micca minacciati da bocche di fiumi pantanosi è scoglii custieri, nantu à quale i navi ordinali ponu rompe, è i bassi sò generalmente cum'è un stagnu di i zitelli. Sò capaci di sbarcà e truppe in ogni locu: da a costa africana di Skeletons cù i so scoglii diabolichi, à e duie coste di i Stati Uniti, à e terre artiche di Canada è Alaska. Ci saria parechji centu di sti machini, è Gran Bretagna cascassi in dui mesi.
  Lippisch rimarcò timidamente:
  - È e mine ?
  U Führer ridia :
  - Hè esattamente e mine ! Ùn minaccianu nè sottu à a superficia di l'acqua nè in i bassi ! Cum'è i torpedo da i sottumarini. È ellu stessu hè un'arma ideale per cumbatte i sottumarini più avanzati, chjappà cù carichi di prufundità. Inoltre, ekranoplanes ponu sparà missili è mine à navi nemiche. Iè, sicuru, vi presentà à u disignu di bombe guidate. E di sicuru, sbarcamenti... Un mezzu ideale per furnisce e forze di sbarcu, micca solu cù l'infanteria, ma ancu cù i tanki ! Allora tutta a natura di a guerra cambierà in una volta! Capisci Lippisch, chì affari ti fida u Führer ?
  U designer hà dumandatu più mercantilely:
  - E i premii ?
  Seriu Adolf cunfirmatu:
  - Di sicuru, i più generosi, una croce di ferru cù diamanti, terri, culunie, sughjetti ! Se cunquistemu tutta l'Africa, ci sarà abbastanza terra per tutti !
  Lippisch hà dettu:
  - Se i soldi è i fondi sò datu, l'ekranoplanu serà prontu, ma... Aghju ancu prughjetti per un cumbattimentu senza coda.
  U Terminator Führer si precipitò à rassicurà l'inventore:
  - Un bomber à jet senza coda, l"aghju digià abbozzatu, altri si ne curaranu. Quantu cunvene è un cumbattante! Ekranoplanes sò più impurtanti perchè sò un'arma fundamentalmente nova ... Inoltre, a cumpagnia di Gotha hà assai talentu di disinfettori chì facenu questu. Intantu, travaglià nantu à ekranoplanes. In generale, avà aghju assai affari urgenti, aghju sempre bisognu di parlà cù i generali di tank... L'ordine vi sarà datu...
  Lippisch hà lasciatu u Führer assai inspiratu. Adolf hà pensatu chì forsi saria megliu prima di parlà cù i fisici nucleari per creà una bomba atomica è, in u futuru, una bomba di l'idrogenu, ma hà decisu di ùn fà micca troppu, carchendu ellu stessu è altre persone à tempu.
  Ci era parechji diseggiani, cumpresi i più famosi: Porsche è Aders. In generale, se i tedeschi avianu una superiorità qualitativa nantu à i Soviets in l'aviazione è a flotta sottumarina (ancu se micca tutti l'admettenu questu!), Allora a flotta di cisterna di Panzervale era notevolmente ritardata. In particulare, i veiculi suviètici KV, T-28, T-34, eranu superiori à i tedeschi in armatura è armamentu, è u T-34 ancu in u performance di guida. Tuttavia, i fucili di i tanki tedeschi ùn sò micca abbastanza forti per l'inglesi Matildas è Cromwells, assai menu quelli chì sò digià sviluppati da i diseggiani di Churchills è Challengers. Senza parlà di a debulezza di l'armatura di i disinni tedeschi...
  Dopu avè invitatu l'invitati à pusà, u Führer hà cuminciatu à leghje a morale:
  - Sfurtunatamente, l'Alimagna attualmente ùn hà micca un cannone anti-tank affidabile... Equipatu di un cannone T-3 50-mm, ponu solu arrugà l'armatura di Matilda o KV... Ma Matilda intrì in serviziu cù Gran Bretagna ancu prima di l'iniziu di a Siconda Guerra Munniali. Noi stessi avemu captu Matildas, chì l'armatura frontale ùn pò micca esse penetrata. Ebbè, i KV suviètici ùn ponu mancu penetrà u latu o u casco. U massimu chì a nostra vittura pò fà hè rompe a pista! Vale à dì, i diseggiani ci anu messu in una tale pusizioni chì i tanki di l'inimitu sò assai più forti di i nostri in quantu à l'armatura, è i novi "Grants" americani è i "Shermans" pronti per a pruduzzioni di massa sò superiori in armamenti. Senza parlà di i veiculi russi cù un cannone di 76 mm. E cumu fà u compitu di creà novi tanki, in particulare cù una pistola 88 mm.
  Porsche hà rispostu in cunfusione:
  - Di sicuru, facemu sviluppi simili, grande Fuhrer. U 26 di maghju, a Direzzione di l'Armamentu ci hà datu un ordine per un tank ViK -4501 45-ton. Duverebbe esse esattamente cusì, cù un cannone anti-aereu 88 mm cunvertitu in una torretta di tank. Avemu digià disegni preliminari. Pudete familiarizà cun elli, grande.
  U Führer hà dumandatu:
  - Sò Aders ?
  Erwin annuì:
  u vk -3001 hè statu pruvatu cù successu . Un novu veiculu pisanti, cù un cannone 75 mm. Avemu un'arma simile in u mudellu anti-tank, ma ùn hè ancu statu messu in produzzione di massa. Inoltre, u travagliu hè statu fattu per creà u T-6, chì pesa à 65 tunnellati. È un mudellu più liggeru di 36 tunnellate. Pruvemu un grande Führer.
  Adolf, imaginandu ellu stessu un sapientu, hà cuminciatu à esaminà rapidamente i disegni. Eccu i primi schizzi di u formidabile "Tiger", u tank più famosu di Germania di a Siconda Guerra Munniali. Sta vittura hè diventata famosa durante u Kursk Bulge. In i tempi suviètici, "Tigri" sò generalmente insultati, ma dopu l'attitudine versu sta vittura hè diventata più objetiva. Per u so tempu, stu tank, sicuru, ùn era micca male. Duranti a prima grande scaramuccia cù i nostri KV, trè Tigri anu cacciatu dece veiculi sovietici, è elli stessi scappavanu senza danni. U vantaghju principali di stu veiculu era u so cannone putente 88-mm, chì per un bellu pezzu ùn hà micca avutu un avversu degnu. In ogni casu, nantu à u Kursk Bulge, malgradu a superiorità qualitativa in a tecnulugia, i Nazis eranu sempre scunfitti... Statistiche nantu à l'usu di cummattimentu di stu veiculu, è ancu u rapportu di perdite, in generale parranu di questu cum'è unu di i migliori veiculi di a Siconda Guerra Munniali. Ma i difetti sò ancu visibili à l'occhiu nudu. Pesu pisanti di 56 tunnillati, cù armatura di solu 100 millimetri (solu 80 lati!), Altitudine alta, mancanza di anguli di inclinazione di armatura raziunale è prestazioni di guida cattiva. In generale, u tank IS-2, pisendu deci tunnillati menu, era superiore à u tigre in armatura è armamentu... Ma stu tank hè apparsu solu in u frivaru di u 1944. U "Royal Tiger" pisava in generale 68 tunnillati, cù l'armatura frontale di 180 millimetri... Di sicuru, un tali tank ùn era micca adattatu per a guerra in Africa, in u desertu, per sbarcu, hè solu una macchina cum'è una orechja di argilla cù pedi di argilla. No, sicuru, per u so tempu, u "Royal Tiger" era assai efficau, puderia distrughje parechji tanki nemici in una battaglia, è una volta sbattu vinticinque "Shermans" in una ora. Ci pareva esse infurmazione nantu à vinti trè tanki T-34 distrutti da u Tigre durante una battaglia. Ma in ogni casu, stu tank hè solu l'incarnazione di l'usu irrazionale di u putere è u pesu. Ma, per esempiu, u tank sovieticu T-54 ... Un tipu d' incarnazione di l'usu raziunale successu di e tecnulugii veramente precedenti di a Siconda Guerra Munniali.
  U Führer hà dettu decisamente:
  - Innò, signori ! Stu prughjettu ùn hè micca adattatu! Fà un veiculu chì pesa cinquanta sei tunnillati cù solu 100 millimetri d'armatura... Induve hè a nostra vantata efficienza è raziunalità tedesca ?
  Aders rimarcò timidamente:
  - L'S-2 francese, cù un pesu di 70 tunnillati, avia armatura di 45 millimetri...
  U Führer-Terminator interruppe furiosamente:
  - Questu hè un tank da u tempu di a Prima Guerra Munniali. Ma u KV-2 russu avia un obusu di 152 millimetri è pisava 52 tunnellate. Ma questu hè 152 millimetri, micca 88.
  Dunque, vi dugnu u compitu di un cannone 88-mm di calibre 71, per un tank cù un pesu di micca più di quaranta tunnillati è armatura frontale di almenu 180 millimetri, fianchi è scafo di 150 millimetri, un mutore di sei centu. , settecentu cavalli. È questu tank deve esse messu in a pruduzzioni di massa à u più tardu, in sei mesi.
  I diseggiani tedeschi sò diventati pallidi è e so mani tremavanu. Lisandru li guardò in burla. U compitu era veramente assai difficiule; l'armamentu è l'armatura tipica di u mudellu "Royal Tiger" 1944, ma avete bisognu di mantene u pesu di 28 tunnellate! Tuttavia, Adolf hà cunsideratu questu assai reale, è ancu hà datu à Porsche una slap amica nantu à l'spalla:
  - Ùn vi dispiace, eiu stessu vi disegnà un schema ottimale in u quale pudete passà cun un pesu cusì pocu pocu. Ùn sò micca un tiranu, ma un raziunalistu. Basta à ricustruisce assai. In particulare, mette a trasmissione è u mutore inseme.
  Aders rimarcò tristemente:
  - Questu hà da creà certi prublemi per noi. In particulare, un tali arrangiamentu avarà i seguenti svantaghji ....
  Tough Adolf interruppe:
  - Di sicuru, ci saranu qualchi prublemi, ma in principiu ponu esse facilmente eliminati. In particulare in termini tecnichi. Ma pudete pusà u mutore assai più compactu, move a sospensjoni è ... L'altezza di u tank deve esse abbassatu à dui metri, è l'equipaggiu deve esse postu reclining, allora tuttu serà assai più raziunale.
  U Führer hà cuminciatu à fà un sketch, un tipu di disegnu, di u tipu di u tank sovièticu più populari di u periodu dopu a guerra, u T-54. Stu veiculu hà avutu tantu successu chì hè statu lanciatu in u 1947 è hè statu utilizatu durante e battaglie in Afganistan cù i Talibani; e truppe irachene anu cumbattutu cù l'armata americana durante a Tempesta di u Desertu è l'Operazione Shock and Awe o Libertà Irakiana ". In totale, più di 70 mila di sti tanki sò stati pruduciuti. È chì a vittura era assai successu. Cù un pesu di 36 tunnellate, armatura frontale di 200 millimetri, è un cannone di calibre 100 millimetri. Stu tipu hà cummattutu cù successu cù Patons americani è Pershings durante a Guerra di Corea. Allora per questu livellu tecnologicu u mudellu hè assai adattatu è realistu per l'implementazione. È abbastanza faciule di fabricà - economicu... In quantu à u cannone 88-mm 71 El tedescu, era abbastanza penetrante per tutti i tanki di a Siconda Guerra Munniali (eccezzioni di l'armatura frontale di l'IS-3, chì entra in serviziu). in maghju 1945 !). E l'IS-3? U tank hè eccellente in quantu à l'armatura, è a torretta, chì hè stata datu una forma di luccio. True, u funziunamentu di guidà era poveru, è hè statu prontu discontinued. Allora ci sò parechje mudelli più, l'IS-4, è cusì finu à chì si stallanu nantu à l'IS-10, rinominatu T-10 dopu a morte di Stalin. È questu hè statu l'ultimu tank pisanti sovieticu. Khrushchev hà pruibitu tuttu u sviluppu di i veiculi pisanti, è i so successori ùn anu micca rivisione questu!
  In generale, i tedeschi anu bisognu di un tank più pisanti di quaranta tunnillati, se ancu nantu à un tank mediu ponu installà un cannone chì pò penetrà 193 millimetri di armatura à una distanza di 1000 metri?
  L'Americani abbandunonu rapidamente i tanki pisanti, è u pesu di u Pershing ùn hà micca più di 42 tunnillati, è u Sherman in generale 32. Ma dopu chì hè diventatu evidenti chì una guerra cù l'URSS era per scoppia, un mostru apparsu cù un 120-mm. pistola di calibre è una vitezza iniziale di projectile di quasi 1000 metri per seconda. Tuttavia, l'Americani prestu prestu disillusionati cù stu tank. Prima di l'apparizione di l'IS-10, u tank più populari di a post-guerra era l'IS-4, cù l'armatura frontale di 250 millimetri è l'armatura laterale di 170 ... Un veiculu affidabile, ancu s'ellu pisava più di 60 tunnellate. In ogni casu, avete bisognu di cumissioni a creazione di un tank pisanti per a Germania, ma micca più di 50 tunnellate. Per esempiu, l'IS-10 pisava solu 50 tunnillati, avia armatura frontale di 290 millimetri è un fucile di 125 millimetri... Per via, chì calibre hè u più successu? Duranti a guerra, i mudelli più populari di Sherman è Churchill avianu armatura di 100 è 152 millimetri (frontali). Ebbè, i "Royal Tigers" l'hanu affruntatu abbastanza bè ... Ma a "Pantera" hà cuminciatu à ritardà un pocu daretu à u calibre 75-mm, ancu s'è l'alta velocità iniziale di u projectile hè diventata insufficiente. Per quessa, "Panthers" cù pistole 88-millimeter apparsu, ancu s'ellu hè solu à a fine di a guerra, è ci era solu uni pochi di elli. Ma u fattu chì a Wehrmacht ùn avia micca prughjetti di rearm tanks è pistoli anti-tank cun un calibre più grande suggerisce chì stu statu di l'affari adatta à tutti. Ci era veramente un fucile autopropulsatu Jagdtiger cù un cannone 128-mm è un armatura frontale 250-mm, ma solu 71 d'elli sò stati pruduciuti è in una quantità cusì chjuca ùn puderanu micca influenzà u cursu di a guerra. A propositu, ciò chì hè interessante hè chì, quandu i Jagdtigers si rendevanu, 43 più restanu in serviziu, chì indica a sopravvivenza estrema di una tale macchina.
  In modu, Stalin urdinò chì l'IS-2 sia immediatamente armatu cù un cannone 122 mm, ancu s'è u so putere di penetrazione era eccessivu per i tanki tedeschi (eccettu per u "Royal Tiger", ma solu 458 tali tanki sò stati pruduciutu). Parechji cunsiglianu à u dittatore per limità à un canna di 100 mm. È veramente u fucile autopropulsatu T-100 hè statu u megliu in quantu à e so caratteristiche di cummattimentu generale. Dopu tuttu, u più grande u calibre, u più chjucu u supply di cunchiglia, u più bassu u ritmu di u focu, a velocità iniziale di u projectile, a gamma è a precisione di u focu ... Ma i tedeschi avianu u tank più massivu, u T- 4, è i fucili autopropulsati basatu annantu à questu, pisanu solu 22-24 tunnillati. U fucile autopropulsatu Panzer, però, era assai successu: l'armamentu di a Pantera è l'armatura frontale eranu quasi identica à u so propiu, cù un pesu cusì pocu è altu. Serà necessariu di urdinà u lanciamentu di "Panzers" più simplici è economici in a produzzione.
  È chì hè u calibre di a pistola? Per i fucili anti-tank, un calibre di 128 millimetri hè troppu grande; hè megliu aduprà cum'è arma d'assaltu, è sceglite un intermediu di 105 millimetri.
  Adolf hà mostratu à i diseggiani tedeschi u schema:
  - Questa hè a nostra nova arma secreta ! U cisterna duverà esse sottumessu à a prova in i mesi à vene. U so usu di cummattimentu serà in u 1943. Intantu, avete ancu un prughjettu di creà un tank pisanti cù pistole 105 mm. Cum'è i fucili autopropulsati ligeri. Allora messi à u travagliu signori.
  Aders s'oppone timidamente:
  - U disignu chì avete prupostu pare attraente, ma u prublema hè chì questu tank ùn hè micca in u spiritu di e nostre tradizioni ... È l'equipaggiu serà incunificatu ...
  Invece di risponde, Adolf beie un pocu di sucu è suggerì:
  - Forse pudemu manghjà, camaradi. In generale, stu tank pò esse pruduciutu in grande quantità, è ùn pensu micca chì l'Americani è i britannichi pruduceranu qualcosa di megliu prima di a fine di a guerra. È oghje pudete manghjà un pocu di carne...
  E zitelle ponenu prestu a tavula. Alexander, capitu chì u stomacu di u Führer, svizzatu da a carne, puderia malati, hà sceltu per esse fideli à ellu stessu, è hà manghjatu solu un pocu sturgeon, mentre ricurdava Sobakevich da i so "Anime Morte". Hmm, finu à avà pare chì faci tuttu bè. Mette l'ecunumia in pede di guerra, dichjarà a guerra tutale, passa liggi chì duveranu esse aduttati in u 1939... A lentezza di Hitler cù a militarizazione hà purtatu à una carenza d'armi, è precisamente in termini quantitativi... Inoltre, u famosu MP- 44 fucile d'assaltu... Eccellente in i so caratteristiche di cummattimentu una cosa chì in certi modi hè ancu megliu cà i primi mudelli Kalashnikov. Hè solu un pocu pisanti ... Forse pudemu veramente aduprà u fucile d'assaltu AKM cum'è una basa? Eh, saria bellu di creà un'arma chì combina a precisione di u M-16 americanu cù a rata di u focu è a fiducia di l'AKM. In generale, u prugressu si sviluppa in modu irregulare. Per esempiu, i motori in i tanki ùn aghjunghjenu micca assai putere, ma l'urdinatore hè diventatu cumplettamente inaccessibile. Ma hà a cunniscenza di u futuru, ma chì pò offre in termini di, per esempiu, un sustitutu di l'oliu. Finu à avà, ancu in l'America ùn anu micca amparatu à pruducia in modu efficace a benzina da u carbone! Malgradu l'aumentu di i prezzi di u petroliu. Ebbè, chì altru pò offre. Prutezzione dinamica, mutori turbogeneratori... È questu succederà, ma un pocu dopu, per ùn affruntà à stende carte di vintu. In settanta anni, u prugressu hè andatu assai avanti, ma finu à chì a vechja hè scunfitta, a malatia ancu, è l'omu ùn hè micca Diu ! Inoltre, in certi modi ci hè ancu una regressione ... Per esempiu, un aumentu di a religiosità, soprattuttu in Russia è u spaziu post-sovieticu, è ancu in i paesi islamici. Ma i grandi pensatori di u Rinascimentu è di i tempi muderni predichevanu chì a religione mori gradualmente!
  Ma stranamente, l'estremismu religiosu cresce... È i preti s'ingeriscenu di più in più in a pulitica statale. È in questa situazione, a pulitica di l'autorità hè incomprensibile; crede veramente seriamente chì a verità hè in l'Ortodossia o l'Islam? Tutte queste persone educate è intelligenti ? S'ellu ùn hè micca, allora chì hè u puntu di abbandunà u mudellu seculare di statutu ? Per l'efficienza in a gestione di e masse? Ma hè precisamente l'Ortodossia chì hà dimustratu a so inefficacità cum'è religione statale... U fattu hè chì, avè una basa formale per u Cristianesimu è, prima di tuttu, u Novu Testamentu, l'Ortodossia hà cum'è basa un insignamentu pacifista: ùn resiste micca. u male è amate u vostru nemicu! Ma à u stessu tempu, a pulitica attuale di l'imperu hè aggressiva è esige viulenza è cunquista. Hè ciò chì dà nascita à a cuntradizioni trà forma è essenza. Ancu s'è parechje persone ùn capiscenu micca cusì, inconscientemente si sentenu!
  Per via di questu, l'insignamentu ortodossu hè inefficace, senza logica, prova à esse imperiale è cristianu à u stessu tempu. È Cristianu significa ebreu è pacifista ! Dopu tuttu, a Bibbia hè stata scritta quasi interamente da i Ghjudei, è forsi ancu sanu, perchè l'Apòstulu Paulu dice chì u vantaghju di i Ghjudei hè grande perchè sò stati affidati a parolla di Diu! Questu significa chì un Russu ùn deve micca crede in a Bibbia! Questu significa chì un'altra fede hè necessaria, ma ùn hè più basatu annantu à l'Scritture ebraiche... Quale? Deve esse sviluppatu da prufessiunali è psicologi sperimentati sottu a guida di u FSB! Allora parechje cuntradizioni seranu risolte cù successu ...
  Ci vole à dì chì un zitellu chì leghje u Vangelu ùn diventerà mai un guerrieru forte, bravu, crudele chì ama a Russia! E chì paese hè famosu in a Bibbia? Israele!
  True, Adolf stessu hè pussidutu, stu ghjucadore, avendu trovu in u locu di Hitler, ùn hè micca in tuttu per stringe a persecuzione di i Ghjudei. À u cuntrariu, i Ghjudei utili prufittàranu di benefici è travaglià per u Terzu Reich. Ùn ci sarà micca tali assurdità cum'è sparà à i scientisti o artisti ebrei ! Ma hè prematuru abrogà e lege antisemite. Prima, a ghjente pò esse malintesa, è secondu, questu hè una fonte di ricchezza è una fonte assai solida! Ma hè, sicuru, pussibule di ammorbidisce e pulitiche antisemite in cambiu di sustegnu ebraicu.
  Chì fà cù u Papa ? E rilazioni cù u Vaticanu sò luntanu da l'ideale, ma a guerra aperta ùn portarà solu danni à questu stadiu. Questu significa chì avete bisognu di circà u sustegnu di u Vaticanu, ma à u stessu tempu insiste nantu à i vostri interessi... Ideale, mette u to pupu nantu à u tronu di Petru è pocu à pocu riformate a religione...
  Porsche interruppe i pinsamenti di Adolf:
  - Semu assai cuntenti di a to cena, Fuhrer !
  L'Adolf possedutu surrisu gentilmente:
  - Ebbè, per avà mi scuntreraghju cù Himmler, è poi lascià ghjunghje Heinseberg. È fighjate, ragazzi : vi sò stati dati termini assai stretti !
  L'armata di u Führer si moveva in Africa. È hà tenutu a difesa contru l'URSS.
  In l 'invernu, l'Armata Rossa hà lanciatu una offensiva nantu à a cornice di Rzhev, ma i Nazis stavanu aspittendu quì è anu pussutu ripiglià u colpu. In u sudu, i tedeschi sò ancu tenuti, tenendu à e direzzione Oryol è Kharkov. È solu vicinu à Leningrad, e truppe sovietiche sò capaci di realizà l'Operazione Iskra, ma e battaglie durò quasi un mesi è a vittoria hè stata compru à un prezzu assai altu.
  I Krauts anu sopravvissutu à l'inguernu di u 42 - '43.
  Ma in a primavera, a maiò parte di l'Africa hè digià cunquistata da elli. È u Führer prova l'acqua di a pace cù a Gran Bretagna.
  Churchill hè un pocu friddu annantu à questu. Ancu s'è Gran Bretagna soffre scunfitta dopu scunfitta.
  Ùn hè micca chjaru ancu cù u Giappone - a Battaglia di Midway hè stata persa da l'America, è mentre chì i samurai battenu a grande flotta Yankee pezzu per pezzu. È l'America ùn pò micca prufittà di a so superiorità numerica in mare è in l'aria.
  Hitler voli attaccà contru à l'URSS, ma ancu dopu à l'annunziu di a mobilizazione generale, tutale, hà troppu pocu forza per questu. Siccomu i Krauts sò spargugliati in tutta l'Africa.
  In l'estiu, l'Armata Rossa stessu hè pronta per avanzà. I Nazis, però, dopu avè cunquistatu l'Africa, formanu truppe coloniali. È ricevenu risorse supplementari.
  Sò usati per pruduce i tanki Lion, Tiger è Panther. In ogni casu, i dati datu à u mostru ùn anu micca successu sanu. Troppu caru, troppu pisanti. True, per a difesa, a Pantera hè un bon distruttore di tank, cù un cannone di focu rapidu.
  Ma u più senza successu era "Lion", pisanti, caru, ma micca assai efficace. U fucile hè troppu putente contr'à i trenta-quattru sovietici è i tanki ligeri, è u ritmu di u focu hè assai più bassu di quellu di a Pantera è Tigre. È l'armatura, in ogni modu, hè megliu cà quella di u "Tiger", è ancu in pendite raziunali. "Leone" hè stata cum'è una grande "Pantera" chì pesava novanta tunnillati è un mutore di ottu centu cavalli. In ogni casu, un pocu più veloce chì in a storia vera, u "Tiger"-2, vinti-dui tunnillati più liggeru, intrutu in pruduzzione. Vicinu in livellu di prutezzione à u "Leone", ma più mobile, ligeru. U fucile, però, hè di calibre 88 mm - versus 105, ma abbastanza abbastanza per distrughje tutti i tanki sovietici. È ciò chì hè significativu hè un ritmu di focu più veloce - ottu colpi versus cinque.
  Allora "Lion" hè un zitellu di un geniu tedescu, lugubri chì ùn hà micca arradicatu.
  I tedeschi anu pigliatu tutta l'Africa, cumpresu Madagascar, durante l'estiu. Stalin aspittò troppu longu.
  Forse ellu stessu contava nantu à i tedeschi per lancià un'offensiva. Soprattuttu videndu cumu arrivanu i tanki Lion, Tiger è Panther. Ma i Krauts eranu sempre à risolve i prublemi in u cuntinente scuru.
  Stalin hà mancatu u mumentu. L'offensiva di e truppe suviètica principia in a direzzione di Orel è Kharkov. Propiu induve i tedeschi eranu ben preparati. È ùn era micca pussibule di ottene una sorpresa tattica. I primi battaglie anu dimustratu chì "Panther" faci eccellenti in difesa. Micca male è "Ferdinands". Sò ancu bè.
  È u Tigre hè un tank produttivu. È puntua bè. I tedeschi difendenu attivamente. È resiste à i colpi di u nemicu. In trè mesi di cummattimenti assai ostinati, l'Armata Rossa avanzava solu di quindici chilometri. È e so perdite eranu significativu.
  Dui decine d'aviò inglesi volavanu sopra e zitelle camuffate ; prubabilmente ùn si n'avvisanu nunda, è cumincianu digià à sparisce fora di l'orizzonte, quandu di colpu si sentenu novi soni suspetti. Madeleine hà urdinatu:
  - Tutti si stendenu è ùn si move micca !
  E zitelle ghjalate, aspittavanu qualcosa. E poi i trasportatori ligeri è i camioni apparsu da daretu à a duna. A ghjudicà da u disignu, hè fattu in Inghilterra è in America. Pianu pianu si movenu versu a capitale di Tunisia. Madeleine era un pocu cunfusa. Hà cridutu chì a linea di fronte era sempre luntanu, chì significava chì i britannichi ùn anu micca avutu u tempu di cumparisce. O piuttostu, ùn deve micca appare. Et voilà qu'une colonne entière se précipite. Ancu s'è, forse, menu di un battaglione... Quale sò elli, qualchì gruppu di cummattimentu, avendu sguassatu i deserti di un fronte micca cuntinuu, vole à rummaghjà in daretu. Sembra logicu, ancu s'è cù a tecnulugia sò faciuli di spot in u desertu. In ogni casu, avete bisognu di radio à i vostri amichi, ma micca apertu u focu. Inoltre, ci sò solu un centu di elli, è ci sò più di trè centu britannichi !
  Gerda bisbigliò a Charlotte:
  - Quessi sò l'Inglesi ! Hè a prima volta chì li aghju vistu cusì vicinu !
  L'amicu rossu, ancu assai nervoso, rispose:
  - Nunda di speciale ! È trà elli ci sò tanti neri !
  Infatti, almenu a mità di l'inglesi eranu neri. È a culonna si moveva pianu pianu, è i neri sempre urlavanu... Si avvicinavanu di più in più...
  Quì i nervi di una di e zitelle ùn pudianu suppurtà, è hà sparatu una mitragliatrice. À a listessa siconda, u restu di i guerrieri apre u focu, è Madeleine tardu abbaia :
  - U focu !
  Parechje decine d'Inglesi sò stati falciati à una volta, unu di i camioni s'hè lampatu in fiamme. U restu di i britannichi hà apertu u focu indiscriminatamente. Madeleine, pigliendu u mumentu, urlò :
  - Lanciate granate offensive inseme!
  E ragazze di u battaglione d'elite SS "She-Wolf" tiranu granate luntanu è precisu. È chì sò stati furmati da a zitiddina, è anu ancu sottumessu tecniche speciali. Questu hè quandu site in furmazione cù scossa elettrica, site un pocu lentu cù u lanciu è site scunfittu. Gerda è Charlotte anu ghjittatu ancu i so rigali. È i britannichi sò in capu è in capu ... Hè cusì divertente. Sparanu à l'aleatoriu, è i neri sò sempre urlanu in una lingua incomprensibile. Quessi sò definitivamente scemi...
  È Gerda spara è lancia, cantendu ancu :
  - Ci hè un incubu in i pupulari di a SS ! Un saltu - un colpu! Semu lupi - u nostru metudu hè simplice! Ùn ci piace micca tirà a coda di u ghjattu !
  Charlotte ringhia ancu in risposta. E palle sparate da ella rompenu u craniu in frammenti. E poi si caccianu l'ochji. Eccu un omu neru spaventatu chì pugnale u so cumpagnu biondu in u latu cù una baionetta. Sputarà sangue in risposta. Charlotte canta:
  - Anghjuli di l'infernu scuru stellatu ! Sembra chì tuttu in l'universu serà distruttu ! Avete bisognu à vulà in u celu cum'è un falcu veloce! Per prutege l'ànime da a distruzzione!
  L'attu britannicu micca organizatu, a maiò parte di elli sò suldati culuniali: neri è indiani, arabi. O cascanu, si congelanu, o, à u cuntrariu, saltanu bruscamente è cumincianu à curriri cum'è lepri pazzi. In ogni casu, e zitelle tiranu accuratamente, è ancu s'è i granati ùn volenu micca luntanu, i frammenti sò grossi! Ci sò digià pochi nemici. Madeleine urla in inglese, a so voce hè cusì assordante chì ùn avete mancu bisognu di megafonu :
  - Rendite è vi risparmiemu a vostra vita ! In captività, averete un bonu cibo, vinu è sessu!
  Funziona istantaneamente è una volta chì rinuncianu... Mani alzate è...
  Raccoglienu cinquanta prigiuneri, a mità di elli feriti. Madeleine hà urdinatu:
  - Finisci i feriti !
  I "lupi" senza ceremoniu sparanu balli in i tempii di quelli chì ùn pudianu stà nantu à i so pedi, è u restu sò stati carricati in vitture è purtati à a basa più vicinu.
  Dopu à a sabbia calda di u desertu, i pedi nudi di Gerda sò assai piacè di sente a gomma molle. Ella ancu moans blissfully... I camioni americani sò assai còmode è ùn si tremunu micca durante u viaghju. Dopu avè vintu, e ragazze sò allegri. Charlotte hà dumandatu à Gerda:
  - Quantu ne avete tombu ?
  A zitella strinse e spalle in smarrimentu:
  - Ùn sapè? Ùn era micca u solu chì hà sparatu... Ma pensu chì ci era parechje !
  Charlotte hà calculatu:
  - Ci simu un centu, hà tombu circa trè centu, vale à dì trè per fratellu, vale à dì per surella ! Un principiu impressiunanti di a guerra!
  Gerda agitò a manu indifferente:
  - Questu ùn hè micca impurtante per mè ! A cosa principal hè chì ùn hè micca mortu un solu amicu. Ancu s'ellu hè, sicuru, statistiche, trè centu nemichi sò stati distrutti, è da u nostru latu solu dui guerrieri lupi eranu ligeramente feriti. Sò ancu sorpresu cumu ùn avemu micca cunquistatu cumplettamente l'Africa, cù tali guerrieri.
  Charlotte hà arruvinatu subitu l'umore:
  - Eppo, avemu persu à issi disgraziati guerrieri à u XVIII !
  Gerda, arrabbiata, scuzzulò a so testa bella, cum'è coperta di neve di l'annu novu :
  - Questu hè per via di tradimentu ! Ma in fatti, eramu più vicinu chè mai à a vittoria è questu era evidenti à tutti quelli chì ùn sò micca cechi ! Ohimè, ci sò stati interrotti !
  Charlotte accunsentì, grattannusi abilmente daretu à l'arechja sinistra cù i so pedi nudi:
  - Iè, tradimentu, sabotage, mediocrità di l'armata... Ma avemu ancu rottu i Russi, furzenduli à rende in u 1918 ! Oh, saria piacevule per fà una passeggiata per e estensioni di Russia, hè bellu quì, ma quì hè calda!
  Gerda ridacchia allegra:
  - Ma in Russia ci sò ghjàllichi cusì severi... Ma quandu aghju scappatu scalu à traversu a neve in muntagna, sò chì tortura hè.
  Charlotte scopre i denti:
  - A piccula Gerda corre scalza à traversu a neve ardente... Questu hè simbolicu, cum'è in un conte di fata... Conte di fata nantu à un puru, sempre puetile è pocu egoista...
  Gerda fece un ochju di gioia à a so amica:
  - Hè cum'è avemu da andà à u Führer ?
  Charlotte hà cunfirmatu:
  - Quasi ! Cunducemu solu, ùn corremu micca scalzi attraversu a sabbia calda di u desertu. È ancu dopu a vittoria.
  L'omu neru legatu murmurò in tedescu:
  - Anghjuli terribili, sò prontu à serve vi ! Sò una dea, sò u to schiavu !
  Charlotte accarezzò i capelli ricci marroni di u prigiuneru neru cù u so pede un pocu ruvido:
  - Voi neri sò digià schiavi di natura ! Questu, sicuru, da una banda hè bonu, qualchissia hà da travaglià dura da l'alba à u crepuscolo, fà un travagliu menile... Ma un schiavu per a so natura, per a so natura vile, hè un traditore è ùn pò micca esse fiducia cù un'arma. . Noi tedeschi, à u turnu, simu a nazione più culturale è altamente organizata di a Terra. Una grande nazione di guerrieri, è ùn hè micca senza ragiuni chì i mercenari tedeschi sirvutu in tutti l'armati europei è ancu in Russia, più spessu in pusizioni di cumandamentu!
  Gerda disse feroce:
  - Iè, ci servirete da schiavu. Avemu menageries speciale per i neri. È per avà tuttu ciò chì avete da fà hè ...
  Charlotte hà suggeritu:
  - Lasciamu basgià i nostri pedi. Dopu tuttu, serà piacevule per noi, è u Niger si umilia.
  Gerda strinse a testa vigorosamente:
  "Ùn sò micca ciò chì site, ma hè disgustante se a pelle pura di l'arianu tocca i labbre di u Niger puzzolente". Allora...
  Charlotte ùn hè micca d'accordu:
  - Micca essatamente! À u cuntrariu, mi avissi piaciutu. Bè vede...
  A bellezza di i capelli rossi ardente spinse a so gamba à l'omu neru. Cuminciò cù entusiasmu à basgià i longhi, lisci, dita ciselati di a dea. È a zitella solu surrisa teneramente in risposta, e labbra spesse di l'omu nìuru chì si chjappianu a so pelle abbronzata. A lingua di u prigiuneru passava nantu à u pede elasticu di a zitella, pocu polverosa. Hè sempre bellu quandu umiliate un omu forte, quasi dui metri.
  Gerda era sorpresa :
  - Hè stranu, ma ùn ti senti micca disgustatu ?
  Charlotte hà sorrisu:
  - Micca essatamente! Perchè duverebbe esse disgustatu?
  Gerda hà sceltu di stà in silenziu: perchè deve interferisce in l'affari di u so amicu? In fatti, anu criatu chì una donna tedesca ùn deve esse micca solu un guerrieru, ma ancu una moglia amante, gentile è una mamma sana. Ma ella stessa ùn hà micca pensatu ancu à i picciotti, forse per via di un sforzu fisicu pisanti, o simpricimenti ùn hà micca truvatu u so match. Tuttavia, Charlotte pare ancu esse stancu di questu. Pigliò l'omu neru in u nasu cù a so caviglia, tantu chì u so nasu cuminciò à scorri è suggerì à Gerda :
  - Forse pudemu cantà ?
  Gerda annuì:
  - Di sicuru, canteremu ! Altrimenti diventa triste !
  E zitelle cuminciaru à cantà, è i so amichi s'uniscenu, cusì chì a canzona scorri cum'è una cascata:
  U mo caru è eiu andemu fora di u boscu,
  Nasconde una tristezza ultraterrena !
  È u friddu, ardenti, friddi,
  U mutivu rottu trafittu !
  
  pedi nudi in a neve,
  E zitelle vanu biancu !
  I bufali maligni rugginu cum'è i lupi,
  Disrupting storms d'uccelli !
  
  Ma a zitella ùn cunnosci micca a paura
  Hè una lotta putente!
  A cammisa cupria appena a carne,
  Vinceremu di sicuru!
  
  U nostru guerrieru hè u più espertu,
  Ùn pudete micca piegà cù una mazza !
  Eccu l'aceri si movenu dolcemente,
  I fiocchi di neve cascanu nantu à u to pettu !
  
  Ùn hè micca u nostru usu di avè paura,
  Ùn ose micca fremà da u fretu !
  L'avversariu hè grassu cù u collu di toru,
  Hè appiccicosa è disgustosa cum'è a cola !
  
  U populu hà una tale forza
  Chì hà fattu u santu ritu !
  Per noi sia a fede è a natura,
  U risultatu serà vittorioso !
  
  Cristu Ispira a Patria,
  Ci dice di luttà finu à a fine !
  Cusì chì u pianeta diventa un paradisu,
  Tutti i cori seranu valenti!
  
  A ghjente sarà prestu cuntenti
  Chì a vita sia una croce pesante à volte !
  Bullets sò brutalmente mortali
  Ma quellu chì hè cascatu hè digià risuscitatu !
  
  A scienza ci dà l'immortalità,
  È a mente di i caduti serà tornata à u duvere !
  Ma s'è no u pollu, crede mi,
  U nemicu sguasserà immediatamente a partitura!
  
  Dunque, almenu prega à Diu,
  Ùn ci hè bisognu di sbaglià, sia pigra !
  U Ghjudice Onnipotente hè assai strettu,
  Almenu pò aiutà qualchì volta!
  
  A Patria mi hè a più cara,
  Paese santu, sàviu !
  U nostru capu, tene più strette e redini,
  A Patria hè nata per fiurisce !
  E ragazze di u battaglione d'elite SS "She-Wolf" cantavanu cusì bellu, è e parolle eranu animate. In generale, ci hè un stereotipu chì un omu SS significa un boia ! Ma questu ùn hè micca veru. Ci era, sicuru, unità punitive spiciali, a maiò spessu in parte di e divisioni di sicurità chì facianu operazioni speziale, ma a maiò parte di e divisioni SS eranu solu i guardiani d'elite di a Wehrmacht. In generale, ci vole à dì chì a prupaganda rossu, totalitariu, ùn hè micca a fonti più affidativa d'infurmazioni nantu à a Siconda Guerra Munniali. Dopu tuttu, hè chjaru chì i dirigenti cumunisti di Agitprop ùn puderanu micca esse imparziali è oggettivamente copre l'avvenimenti. Cusì, hè affidabile difficiuli di ghjudicà induve ci era vera verità nantu à l'atrocità di i Nazis, è induve ci era fiction. In ogni casu, quelli chì sò seriamente impegnati in a ricerca storica sò furzati à ammette chì micca ogni guerrieru SS hè un esecutore è un mostru. Inoltre, prima di l'attaccu à l'URSS; I Nazis si cumportanu in generale in modu tollerante in i territorii occupati; E fonti occidentali ùn indicanu micca atrocità di massa o rappresali.
  È avà e zitelle aiutavanu i prigiuneri à esce da e vitture; piccavanu di manera amichevule e spalle larghe di l'omi timidi. Dopu chì e ragazze sò state invitate à rinfriscà si...
  U pranzu era modestu, ma una zebra hè stata sparata in u desertu è ogni zitella hà un kebab cottu in stile arabu. In generale, l'Arabi, almenu esternamente, eranu amichevuli è quelli chì sapianu l'alemanu anu ancu pruvatu à scherzà o accarezzate dolcemente e gambe di e ragazze.
  Gerda allontanò l'arabo appiccicoso e disse:
  - Ùn sò per tè !
  Charlotte hà seguitu l'esempiu:
  - Fatevi un harem !
  Gerda surrisa è suggerì:
  - Ma dimmi, o Charlotte, chì fariai s"è tù diventassi a moglia di u Sultanu ?
  L'amicu di i capelli rossi rimarcò dubbitu:
  - Questu hè veramente una felicità discutibile... Ancu s'ellu dipende da quale moglia di sultan. Sè u grande Imperu Ottumanu era in u so apogeu, allora... Saria ancu assai bellu... Riformà l'armata turca, migliurà l'armi... È prubabilmente prima mi vulteraghju u mo sguardu à u livante.
  Gerda accunsentì:
  - Diritta! Ma hè una vergogna per a Turchia chì ancu in u so apogeu ùn pudia cunquistà l'Iran. Questu era abbastanza realistu, soprattuttu chì l'armata persiana era in daretu. Mi dumandu, Gran Führer, chì decisione hà da piglià: cunquistà a Turchia, o includelu in a so coalition, scacciendu à l'Ottumani un ossu, cumprese alcune di e terre pocu preziose di l'Iran?
  Charlotte alzò le spalle confusa.
  - Ùn sapè! In fatti, pocu tempu ci sò stati rumuri chì attaccheremu l'URSS... Dicenu chì e ricchezze russe è i terri ricchi di l'Ucraina ùn sò micca veramente bisognu!
  Gerda pigliò a tazza di tè cù i dita di i so pedi nudi è, abbastanza abilmente, l"alzò à u mento, versendu u liquidu marrone in sè stessu. À u listessu tempu, a zitella hà sappiutu di parlà:
  - L'Ucraina hà terreni assai ricchi è ricchi. Sottu à una sàvia dirigenza tedesca, è cù a nostra alta cultura agricula, pruduceranu raccolti record. È tandu u nostru pane serà più prezzu di l'acqua. È questu serà per u benefiziu di l'Ucraini stessi, perchè u guvernu suvièticu hè simplicemente arrubbatu, furzendu a fame!
  Charlotte annuì.
  - Insegneremu à sti slavi a nostra grande cultura germanica ! Illuminemu li !
  Quì a cunversazione hè stata interrotta da gride rude, u tempu di riposu era finitu.
  Ma dopu à pranzu, e zitelle sò state allineate di novu è furzate à marchjà per u desertu. Dopu à manghjà, era difficiule di curriri è e zitelle si lamentavanu ligeramente finu à chì, però, i so corpi si riscaldavanu. È cusì s'anu precipitu cum'è jerboas.
  Questa hè una battaglia virtuale... È l'Africa diventa tedesca... È u fronte sovietico-tedesco...
  In l'invernu, l'Armata Rossa hà tornatu à l'offensiva. Ci sò battaglie stubborn in corso.
  Christina, Magda, Margaret è Shella si battenu in a Pantera. U veiculu, ancu s'ellu ùn hè micca l'ideale, hà un fucile à tiru rapidu è longu, hè moderatamente agile, è hà una bona armatura frontale.
  E ragazze tedesche sò scalzi è in bikini, malgradu u fretu. È facenu una battaglia maneuverable.
  Quì Christina spara un colpo... U cunchiglia chjappà a torretta T-34-76 è a perfora. Un tank sovieticu si ferma, abattu.
  E zitelle urlanu in cima à i so pulmoni:
  - U nostru hà pigliatu !
  Allora Magda spara. A bellezza cù i capelli d'oru hà ancu colpi.
  Iè, cusì a torretta di i trenta quattru hè stata strappata.
  E ragazze tigre si sparanu à turnu. È assai precisu. Allora chjappà un altru tank sovieticu.
  Margaret hà colpitu dopu. È hà colpitu u fucile autopropulsatu SU-76. sbattutu abilmente. È ella cantava :
  - A nostra Germania infernale hè forte, prutege u mondu !
  È cumu si mostrarà a lingua !
  Allora hà colpitu à Shell cun un cannone. Colpite u tank sovieticu KV-1S. A zitella hà ancu fattu un bellu travagliu.
  Iè, quattru guerrieri in bikini si battenu è ùn anu micca paura di u fretu. Dopu chì e donne cuminciaru à cumbatte, e cose andavanu assai megliu per u Terzu Reich.
  Eccu i piloti Albina è Alvina in u celu. E duie bellezze sò in bikini è scalzi. Cumbattinu nantu à Focke-Wulfs. È questu hè una vittura assai seria.
  Albina, sparando da cannoni d'aria, dice:
  - Croquet attivu ! Ùn dispiace micca e parolle!
  È cumu si scintillarà cù un surrisu abbagliante ! Et il abattra à la fois deux avions soviétiques.
  Alvina hà ancu abbattutu quant'è trè cù i cannoni d'aria è cinguettava:
  - A mo entrata serà mortale è matta !
  Dopu à quale a zitella hà scunfittu i denti è mustrò i so denti ! Ella hè tutta incantu, è piena di charme fenomenale.
  Albina taglia un altru aviò Yak-9 è sguilla :
  - Perchè i piloti sovietici sò necessarii ?
  Alvina abattu LAGG-5 et dit avec confiance :
  - Per chì noi tedeschi pudemu cullà e bollette !
  Una coppia maravigliosa di ragazze. Cumu si mettenu à cullà i premii per elli stessi. Ùn pudete micca veramente discutiri contru tali bellezze. Abbattu l'aerei è scopre i denti.
  È u sicretu principalu hè chì in u friddu, e ragazze anu bisognu à esse scalzi è in bikini. Allora i bills vinaranu per sè stessu.
  È ùn si veste mai. Scuzzulate u to pettu nudu, è sarete sempre tenutu in alta stima !
  Albina abattu un altru aviò di l'Armata Rossa è canta :
  - In grande altezza è purezza stellare !
  È strinse l'ochju, saltendu è stringhjendu i so pedi nudi, ruggendu :
  - In l'onda di u mare è u focu furioso ! È in un focu furioso è furioso !
  È dinò a zitella spara l'aviò cù un accostu energicu.
  È tandu Alvina attacca u nemicu. Face à l'angulu, scopre i denti è sguilla :
  - Seraghju un super campionu mundiale !
  È torna a vittura culpita da a zitella casca. Iè, l'Armata Rossa hè abbastanza male.
  Et Albina rugit d'extase sauvage :
  - Avà sò un boia, micca un pilotu !
  Abbattu un altru aviò sovieticu è sibila:
  - Mi pieghju nantu à a vista è i missili si precipitanu versu a mira, ci hè un altru avvicinamentu davanti !
  U guerrieru agisce assai aggressivu.
  Quì e duie ragazze attaccanu i miri di terra. Albina dà un pugno à i trentaquattru è strilla :
  - Questu serà a fine !
  Alvina colpisce l'SU-76 e bisbiglia:
  - Finu à a distruzzione cumpleta !
  È cumu si scuzzula u so pede nudu !
  In u invernu, l'Armata Rossa ùn hà micca pussutu ottene un successu significativu. Solu in l'area di Rzhev anu riisciutu à fà una ligera cunea, ma intruducendu riserve, i tedeschi restauranu a situazione. I Krauts sò veramente forti.
  È in u maghju di u 1944, dopu avè rimbursatu e so truppe cù novi tanki, cumpresi i più avanzati è più prutetti Panther-2, andonu à l'offensiva in l'area di Kursk è Rostov-on-Don.
  Tuttu ùn saria tantu male s'è un gran numaru d'Arabi è neri ùn avianu micca participatu à l'offensiva. E più impurtante, Türkiye hè ancu intrutu in a guerra. Allora a situazione hè diventata estremamente alarmante.
  È l'Armata Rossa, soffrendu pèrdite pesanti, si ritirò davanti à e forze superiori di a Wehrmacht.
  Ma i valenti sei ragazze, guidati da Alenka, si battevanu ferocemente cù i Krauts. È e forze eranu chjaramente ineguali.
  Alenka hà battutu per Kursk, chì hè statu assaltatu da i Nazis. A bellezza disperata lanciava una granata cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - Gloria à Rus' è à a nostra cara festa !
  Allora Natasha hà lanciatu una granata cù i so pedi nudi è sibilò:
  - Avemu cura di a zitella scalza !
  Dopu, Anyuta hà ancu mandatu un rigalu di morte cù i dita di i so pedi nudi, è secca:
  - Sarà un colpu maravigliu !
  Augustine, i capelli rossi, pigliò e mandò un rigalu di annientamentu cù u so membru inferiore nudu è sguillava:
  - Puntate u radar in u celu !
  È tandu a Maria à i capelli d'oru hà datu a morte à i Nazis cù i so gammi nudi.
  È ella cantava :
  - In Madagascar, in u desertu è in u Sahara ! In ogni locu, vistu u mondu!
  È tandu Marusya lancia una mansa di sole nude di i so pedi è canta:
  - In Finlandia, in Grecia, è in l'Australia, in Svezia, vi diceranu chì ùn ci hè più belle ragazze chè queste !
  Iè, e sei ragazze si battevanu assai bè. Ma i Krauts anu pigliatu ancu Kursk...
  Innò, ùn pudete micca resiste à tali forze superiori. I fascisti sò testati.
  E chì significa a preparazione di i mostri ?
  Adolf Hitler era simpricimenti pazzu: si senti cum'è un veru despota, à quale tutti ubbidiscenu è tremanu. Iè, sè vo vulete i successi di Stalin, allora avete bisognu à esse cum'è Stalin, senza pietà è esigenti di l'altri è di sè stessu (hè cusì chì Joseph Vissarionovich hà pensatu in questu ordine!). Avà u rustling hè decentu è a vittura cuminciarà à spustà. In generale, l'Alimagna, tenendu in contu i so satelliti, hà un vantaghju enormu annantu à l'URSS in a quantità di l'equipaggiu industriale, in a forza di travagliu qualificata è in u numeru di ingegneri à tutti i livelli. Questu hè un fattu, ma a pruduzzione di l'arme ùn hè ancu à par! L'Allemagne s'est retrouvée derrière l'URSS durant toute la guerre, malgré toutes les destructions en Russie. E da chì ? Di sicuru, per via di un certu caosu chì regnava in parechji dipartimenti è, soprattuttu in l'industria militare. Inoltre, a mancanza di materia prima, è ancu una sottovalutazione di u putenziale di l'inimitu, hà ghjucatu un rolu negativu. In particulare, in u 1940, a pruduzzione di l'armi in Germania era più bassu chè in u 1939 (se avemu cunsideratu u tutale cumpresu munizioni), è questu malgradu u fattu chì a guerra era digià in corso, è u Terzu Reich hà pigliatu u cuntrollu di grandi tarritorii cù enormi tarritorii. riserve di capacità di pruduzzione. Ebbè, chì pudemu dì di e capacità organizzative di Hitler? Micca troppu, brillava in l'industria militare.
  U Führer hà dichjaratu in un longu discorsu:
  - In materia di supervisione di l'aviazione, i puteri d'emergenza sò cuncessi à Sauer. Ellu monitorarà attentamente a quantità di l'equipaggiu pruduciutu, è, micca menu impurtante, a qualità. Inoltre, assai di i vostri amichi Goering, ancu s'ellu eranu una volta boni assi, ùn sò micca capaci di travagliu di dirigenza. Micca ogni bonu suldatu hè ancu un generale eccezziunale, cusì invece di l'impiccatu Eric, l'esfera tecnicu serà guidata da una persona trà l'imprenditori prufessiunali chì hè capace di riforma è riequipà e forze di l'aviazione. Dopu tuttu, a Gran Bretagna ùn hè micca dorme, aumenta a quantità è a qualità di e so forze armate, è soprattuttu a so aviazione. Ci vole à esse dui capi davanti à l'inimicu, una decina di passi, altrimenti perdemu cumplettamente a nostra superiorità annantu à u nemicu. Dunque, i passi qualitativi sò necessarii.
  Goering rispose timidamente:
  - I mo amichi, persone pruvati chì anu dimustratu a so efficacità di cummattimentu è a prufessionalità.
  U dittatore pussedu hè diventatu furiosu:
  - O forse eiu, in u vostru parè, scurdatu di quale hà persu a Battaglia di Gran Bretagna ? O chì hà fiascatu u pianu di quattru anni per u sviluppu di l'ecunumia naziunale. O vulete ancu esse culpitu cù verghe, è ancu publicamente. Allora chjude a bocca è stà in silenziu prima di impalà sè stessu !
  Goering si accucciò perfino in paura. Alas, u Führer ùn hè micca da scherzà. Allora u rumore hè stata intesu di novu, è un altru jet ME-262 hè partutu in u celu. A vittura era massiva è avia dui motori. L'ale sò ligeramente spazzate, u cumbattimentu stessu pare assai minaccia. E so caratteristiche di velocità, per u 1941, sò generalmente decenti, è ancu per i standard mundiali sò record. True, a macchina stessa ùn hè ancu cumplettamente affidabile è deve esse debugging. U dittatore fascista, però, hà digià datu e caratteristiche di cumbattenti novi, più avanzati... U ME-262 pesa più di sei tunnillati, chì significa chì ci hè qualchì sovraccarico. Un jet di caccia deve esse chjucu, economicu è agile. In questu sensu, u ME-163 puderia esse abbastanza bonu, ma u so mutore di cohete hè troppu furzatu è travaglia solu per sei minuti (o, piuttostu, hà da travaglià sempre!), chì significa chì a gamma hè solu in un raghju di centu chilometri. . Cum'è un bomber in stile Blitz o un cumbattimentu di copertura per attacchi armati in l'Inghilterra, hè, sicuru, micca adattatu.
  Ma u ME-262 pò purtà una tonna di bombe, vale à dì, quant'è u Pe-2, un aviò di prima linea sovietica. Vale à dì, una suluzione eccellente sia per i sweeps di cummattimentu sia per e truppe di sustegnu. Tuttavia, perchè micca creà un cumbattimentu in u stilu di u Comet ME-163, ma senza un mutore di fucile, ma cù un turbojet? Anu pruvatu à migliurà a "Cometa" è parevanu aumentà u tempu di volu à 15 minuti (questu hè un intervallu di finu à 300 chilometri), chì hè generalmente accettatu per a Battaglia di Gran Bretagna. Si pò ancu ghjunghje à Londra da a Normandia... Ancu s'ellu ùn hè micca tuttu cusì evidenti, ci vole ancu à bombardà è vultà in daretu, è quindici minuti ùn eranu cusì veloci. In u futuru, i caccia di missile è jet eranu ricunnisciuti cum'è una strada morta in l'aviazione. Ma u disignu di u "Comet" hè assai interessante, cù a so piccula dimensione è ligerezza, chì significa chì hè prezzu è maneuverable.
  Inoltre, ci sò ancu cumbattenti assai promettenti chì pesanu in generale 800 kilogrammi, tali gliders chì ponu esse usatu in battaglie aeree. True, per via di a so corta distanza, i voli nantu à elli ponu esse realizati solu in battaglie difensive, o consegnati à Londra nantu à ... Trasporti, è poi catturà i piloti. Avete da pensà quì. In a storia vera, i gliders ùn anu mai avutu u tempu di cummattiri, è per qualchi ragiuni in Corea, i generali di l'aviazione sovietica ùn anu micca cura di pruvà sta idea. In generale, ùn hè micca tristu, ma durante a Guerra di Corea, u pilotu americanu hè statu u primu à scuntrà vittorie. Allora i Yankees ùn deve esse micca sottovalutati.
  Dopu à a fine di u volu, una ghjovana bionda hà saltatu da u cockpit è corse versu u Führer à tutta velocità.
  U numeru nazista possedutu hà allargatu a manu à ella per un basgiu. Ciò chì hè bellu hè quandu e ragazze ti amanu, è u Führer, pare, hè abbastanza sinceramente idolatratu da tutti i tedeschi, o piuttostu, quasi tutti eccettu uni pochi di prigiuneri di campi di cuncentrazione. U pilotu hà dettu cun entusiasmu:
  - Questu hè simplicemente un pianu magnificu, hà una tale velocità è putenza. Strappamu tutti i cuccioli di leone cum'è una buttiglia d'acqua calda da un surrogatu !
  U Führer hà appruvatu l'impulsu di a zitella:
  - Di sicuru, l'averemu strappatu, ma... U debugging di a macchina deve esse realizatu à un ritmu più veloce, è questu hè soprattuttu à i mutori. Quì, sicuru, misure radicali seranu necessarii per migliurà, ma s'ellu hè qualcosa chì u capimachja-designer aiuterà!
  Tutti abbaiavanu à l'unison :
  - Gloria à u grande Führer ! Chì a Pruvidenza ci aiuti !
  L'innu di u Terzu Reich hà cuminciatu à ghjucà è una culonna di ghjovani cumbattenti da u Hitler Jugent avanzò. Picciotti da quattordici à diciassette anni marchjavanu à u tamburinu in una furmazione speciale. È tandu hè accadutu u più interessante: adulescenti di l'Unioni di e donne tedeschi marchjavanu. Eranu in faldes curtite, i pedi nudi, nudi di e bellezze attravanu u sguardu di l"omi. E zitelle anu pruvatu à alzà e so gammi più altu, ma à u stessu tempu tiravanu i so puntelli è pusonu cun cura i so tacchi. Una vista divertenti di bellezze cù figure impeccable... I visi eranu veramente sfarenti è certi di i ghjovani fascisti eranu un pocu rude, quasi maschili, è ancu i distorsionati. In particulare quandu anu purtatu e so sopracciglia.
  Estete Adolf hà dettu:
  - Hè necessariu chì i picciotti è e donne ricevenu una furmazione fisica à una scala più grande. È sò chì assai hè fattu nantu à sta materia, in particulare in u Jungfolk, ma ciò chì hè necessariu hè l'inclusività è l'adopzione di metudi spartani. Di sicuru, in più di incuragisce u furtu... I nostri picciotti è e zitelle devenu cresce per esse persone decenti è à tempu spietati.
  U Cumandante Supremu fece una pausa. I generali eranu silenziu, prubabilmente a paura di ughjettà, ma ùn vulianu micca cunfirmà l'evidente. U Führer continuò:
  - A guerra ùn hè micca un scherzu, ma a spietatezza versu i nemici deve esse cumminata cù l'assistenza mutuale è un sensu di fratellanza versu i camaradi. Hè ciò chì duvemu inculcà in tutti... U novu superman hè senza pietà versu l'altri, ma ancu di più deve esse senza pietà versu ellu stessu. Perchè l'inferiorità deve esse prima sradicata in l'ànima, è dopu u corpu umanu debule si alzarà!
  Un'altra pausa... I generali è i diseggiani di colpu si sò realizati è cuminciaru à applaude vigorosamente. U Führer pareva cuntentu :
  - Questu hè megliu, ma avà mi piacerebbe vede una imitazione di cummattimentu aereo. Cusì formidabile è distruttivu ...
  Heinkel timidemente dumannò:
  - Cù munizioni vive o cunchiglia, u mo Führer ?
  U numeru Nazista annunziò:
  - Di sicuru, cù quelli di cummattimentu. Inoltre, mi piacerebbe cunsiderà l'effettu di u dispusitivu di ejection. Dopu tuttu, ci travagliate... - U Führer strinse i pugni. - Quandu, infine, serà prontu è messu in produzzione di massa. Dopu tuttu, un pilotu espertu hè un pilotu espertu chì deve esse prutettu per futuri battaglie!
  Tuttavia, u Fuhrer-Terminator hà decisu di mostrà à i diseggiani un disignu più mudernu di u dispusitivu di ejection. Stu sistema deve esse menu ingombrante, più simplice è più ligeru. Eppo, u squib di prezzu, digià maestru da l'industria tedesca, hè abbastanza adattatu per questu scopu.
  U diagramma avia da esse disegnatu in u viaghju, ma Hitler era un artista veramente bonu, è hà disegnatu chjaramente, rapidamente, e linee di i diagrammi è i turni eranu uniformi è chjaru senza reguli o bussole. U hit-and-miss Terminator hà pensatu chì era stranu, sicuru, chì i tedeschi, avè, in generale, una ideologia cusì forte è à un certu puntu avanzata cum'è u Naziunalismu è u sistema totalitariu, filtravanu a guerra à i Russi. Forsi questu hè duvuta à u fattu chì i suldati russi eranu più forti è più resistenti di quelli tedeschi è anu amparatu à luttà più veloce.
  In generale, s'ellu si guarda à u cursu di a guerra in tuttu, allora i Russi, o megliu l'armata sovietica, anu amparatu à luttà, ma i tedeschi parevanu esse scurdati di cumu... U so cumandamentu hà pigliatu decisioni à u livellu di prima. -graders, è forse ancu più bassu s'ellu u primu-gradu hà sperienza in a realizazione di operazioni militari in strategie in tempu reale. È u fattu chì qualchì volta i zitelli di sei anni chì guidanu cusì abilmente l'armata virtuale hè qualcosa chì elli è Zhukov è Mainstein ponu amparà. Tuttavia, certi circadori cunzidenu tramindui Zhukov è Mainstein per esse mediocrità. Ci sò dinù cuntradizioni riguardu à u numeru di l 'equipaggiu, in particulari catturatu equipaggiu francese. A memoria d'Hitler (una bona memoria, soprattuttu quandu era ancu sanu !) suggerì chì ci era 3600 tanki catturati catturati da i Francesi, una figura assai impressiunanti... Certi mudelli, cum'è u SiS -35, eranu superiori in a so armatura. u T-34 solu in armatura frontale. Allora stu tank pò esse facilmente pruduciutu in fabbriche francesi, salvu forse rimpiazzà l'arma 47 mm cù un cannone 75 mm à canna longa. In fatti, ancu questu pò esse micca abbastanza. A Gran Bretagna è l'USA in generale anu sempre apprezzatu l'armatura soprattuttu in i so tanki. Per esempiu, u Churchill quaranta-ton avia armatura di 152 millimetri versus 120 per u tank pisanti IS-2.
  U Führer hà dettu à i diseggiani qualcosa altru:
  - Avemu abbastanza tunnel di ventu, cusì cercate un mudellu più ottimali di l'aeronave è creanu forme simplificate, senza purtà a materia à teste caru, induve i nostri migliori assi mori ancu. Per esempiu, un mudellu d'ala volante di un aviò hè assai efficace, soprattuttu se u grossu è l'angolo di inclinazione puderia esse cambiatu. Aghju digià datu u disegnu, cusì u senza coda deve esse prontu. Ancu cù un mutore Yumo, a so velocità stimata serà finu à 1.100 chilometri per ora. Allora vai avanti, ma ùn esse insolente !
  Adolf u misfit hà ancu cunsigliatu cumu aumentà a vitezza di u soffiu di pipa. Pigliò l'ironia pocu piatta in l'opinioni di i diseggiani: cumu un corpu simplice sapia tantu? Ùn crèdenu micca in u geniu di u Führer ? Ebbè, l'avemu da capisce... o micca, ùn l'averemu micca, ma li pruveremu chì simu educati.
  Questu hè statu seguitu da u pranzu in l'aria fresca, i servitori disposti tavule è sedie. Bellu... Ma chì riformi si deve fà in u Naziunalismu ? Cum'è per riduce u numeru di nemici quant'è pussibule è fà amici. Per esempiu, ùn esaltà a razza tedesca à ogni volta è pò ancu cessà di dividisce i populi in classi. Tuttavia, a divisione di e nazioni in nazioni inferjuri è ariani ùn hè micca stata formalmente legalizzata. Questu simplificà e cose. In generale, Hitler principia l'exterminazione di massa di i Ghjudei precisamente dopu à l'attaccu à l'URSS. Perchè averia tali chjappi? Forse spera chì u sionismu mundiale u benedicarà per a guerra cù u bolscevismu, è l'Occidenti u sustene. È dopu, quandu a Gran Bretagna è l'USA dicenu decisamente, no à a Wehrmacht, u Führer hè diventatu furioso? Cuminciò à vindicà quelli Ghjudei ch'ellu pudia ghjunghje ? Hitler hè, sicuru, un idiota per perpetrà l'olucaustu è cusì discrediting l'idea di u Socialismu Naziunale. Avà e parolle Nazi è boia sò diventate sinonimi. Parechje cunfundiscenu ancu u naziunalismu è u fascismu, forse per via di a cunsonanza di a parolla nazista. Ma questu ùn hè micca veru in tuttu. U fascismu, in principiu, ùn hà micca una relazione diretta cù u Nazziunalismu. In u so core, u cuncettu di fascismu nasce in Francia à u XIXmu seculu è hà avutu un significatu completamente diversu.
  Un tipu d'essenza di l'insignamenti di u fascismu in a so versione originale hè vinutu à u stabilimentu di un spiritu corporativu, un sensu di camaraderie trà i capitalisti. Mussolini hà allora introduttu l'insignamenti di u fascismu à i so Camicie Nere. Eppo, i Nazis sò stati prima chjamati fascisti da i so nemichi è i cuncurrenti pulitichi. Per esse onestu, i Nazis anu agitu crudelmente, cusì chì u fascista hà acquistatu un significatu abusiu è negativu. In Russia, in un tempu, i naziunalisti anu sperimentatu una certa crescita, soprattuttu à l'iniziu di l'anni novanta, righjunghjendu un massimu in 93-94. Allora a guerra in Cecenia hà purtatu à un aumentu di u sentimentu pacifista in a sucità è à una calata temporale di u naziunalismu. A guerra in Jugoslavia è u bumbardamentu di a Serbia hà purtatu à un tempurale scontru in u patriotismu, ma dopu una split hè accaduta in u muvimentu naziunale. In Russia, i naziunalisti avianu un prublema cù i capi... Ùn avianu micca u so propiu Führer... Hè veru, Zhirinovsky hè statu paragunatu à Hitler, è ancu superatu Adolf in certi modi. Per esempiu, in a vitezza di u decollo puliticu, in quattru anni dopu à a fundazione di u partitu, per piglià u primu postu in l'alizzioni parlamentari. Ma Zhirinovsky si cumportò senza ragiuni è ùn hà micca solu per sviluppà u successu, ma ancu per mantene ciò chì avia ottinutu. Quì devu dì, prima di tuttu, era a so culpa persunale. Disciplina insufficiente in u partitu, scandali in quale hà participatu. Ma u veru Hitler ùn hà mai pusatu in u Reichstag è nimu hà mostratu i so capricci cinematografici in televisione. È ùn ci era micca televisione stessu. Ancu s'è u successu di Zhirinovsky in l'elezzioni di u 1993 era un meritu di u so travagliu successu cù l'audienza televisiva.
  Una bella zitella trà i servitori si pusò accantu à u Führer è pusò a manu nantu à u so ghjinochju nudu. Cocu:
  - Pensate à qualcosa, u mo Führer ?
  U dittatore nazista è à u stessu tempu un ghjucatore virtuale s'animu. Rimarcò ch'ellu ùn avia ancu finitu a so zuppa di verdura è insalata di frutti. U Führer basgiò a zitella nantu à e labbre, sintendu u so aroma di ghjuventù è dolce è disse:
  - Andarè in vittura cun mè. È tutti vi mettete à u travagliu, u tempu di manghjà hè finitu.
  È dinò, l'ingranaggi di u statu, ancu s'ellu ùn hè micca un miccanisimu ben oliu, cuminciaru à vultà. À u ritornu, u Führer hà fattu l'amore à a bellezza, è era ancu surprised induve hà pigliatu tanta energia è forza. Dopu tuttu, anu dettu chì u Führer era impotente è in generale suppone disabilitatu, avè avutu a sifilis (una bugia) è esse castratu (una finzione tutale!). Hè vera chì Hitler ùn hà micca riesciutu à avè una prole... Eppo, dumane, s"accuparà ellu stessu di sta materia... O nò, ci vole sempre à invità à Himmler. In generale, in a storia vera, u Führer hà rinfurzatu bruscamente u rolu di a SS. Apparentemente ellu hà da andà à sta strada in questa alternativa. È chì a subordinazione di a polizia criminali à a struttura SS in tuttu hè ragiunate; avà tutti i dati è i fugliali saranu uniti in una sola fonte. Inoltre, l'usu di a tortura contr'à i criminali è quelli metudi d'interrogazione avanzati chì sò carattiristichi di a Gestapo è altre strutture di a polizia secreta aumenteranu significativamente a rata di deteczione.
  A verità pò aumentà è u nùmeru di vittimi innocenti pò aumentà, ma... A maiò parte di l'omi SS sò persone decentu, è un investigatore espertu, in regula, immediatamente vede s'ellu una persona hè mentida o dicendu a verità, è ellu. raramente fa sbagli. Questu pò esse ghjudicatu da parechje cronache di crimini.
  Dopu avè decisu uni pochi di più attuali è invitandu duie ragazze novi à scaldà u lettu, u Führer, appoghjatu a so testa nantu à i petti nudi e lussureggianti di a bellezza, si adurmintò...
  Sta volta, hà tornatu à u sognu chì avia interrotta prima, annantu à una grandiosa battaglia spaziale. Di novu in u so cummattimentu trasparente, è u nimicu prova à attaccà i ranchi di l'armata di a Gran Russia. È u Fuhrer di u ghjocu Hypernet, è u so cumpagnu, una bionda plump, ma à u stessu tempu musculosa, pruvate à agisce, aiutanu simultaneamente. Ugly cumbattenti nimici stanu circannu di piglià i numeri, utilizendu a so supranità numerica. A disarmonia di l'armati militari di Dermostan hè diventata di più in più. E so navi parenu sempre più disgustose. U Capitanu Vladislav, utilizendu a tecnica di "bucket", hà tagliatu abbastanza bè a vittura in a forma di una scarpa storta è disse:
  - Ùn hè per nunda chì Hitler è Stalin avianu un babbu chì era calzolaru !
  In risposta, u so cumpagnu biondu lampò i so tacchi nudi è rosa:
  - Ùn aghju micca bisognu di stivali o altri scarpi. Cù pedi nudi mi sentu a minima curvatura di u vacuum o vibrazioni di u spaziu assai megliu! O mio Führer, ti piacerebbe diventà una zitella ?
  Vladislav risa in risposta:
  - Saria interessante per pocu tempu. Tuttu u mondu dice chì e donne anu orgasmi assai più forti è più longu chì l'omi, cusì vulia veramente verificà s'ellu hè veramente veru?
  La bionda ridacchiava:
  - U prugressu pò dà l'uppurtunità di sperienze ancu questu... A menu chì, sicuru, perdemu a grandiosa battaglia spaziale. Ci sò troppu nemici. L'imperatore Almaztiger 13, chì ùn hè ancu natu, ma hè digià u nostru cumandante, pò ancu more.
  A persona chì hà colpitu u Führer hà rimarcatu:
  - Un grande cumandante, cum'è un capu in guerra, più grande hè a dimensione, più severa a perdita!
  Invece di risponde, a bionda hà cuminciatu à vultà u so cummattente. Il fit un bretzel, évitant à peine le bélier, puis lui tira très bien. U veiculu di l'inimitu s'incendiu in fiamme è cuminciò à sparte in pezzi assai chjuchi, cum'è i graneddi di papaveru. A zitella, pigliendu a gomma da masticare cù i so pedi nudi è lanciandola cusì abilmente chì sbarcò ghjustu annantu à a so lingua sporgente :
  - Bellu ! Quandu si mastica, allora manghja !
  Ma u duru guerrieru ùn era tantu furtunatu; hè statu culpitu di novu, ancu s'ellu era tangenziali è u guerrieru-capitanu ringhiò:
  - Quantu m"hà stancu di e carezze di e donne !
  L'ochji di a bionda scintillavanu :
  - Ùn site cuntentu di carezza ? Probabilmente vulete qualcosa di più seriu? Hè cusì impazienti chì site tutti, propensi à u tradimentu !
  Vladislav ridia è guasi inghiottì una risposta dura da trà i cumbattenti di Dermostan. U ritrattu di a battaglia hà cambiatu un pocu. U nemicu paria inesauribile, introducendu sempre più forze novi in a battaglia. L'ultra-battleships eranu soprattuttu periculosi; enormi, cum'è l'asteroidi, emergenu lentamente da u vacuum, cum'è disegnati cù tinta simpatica (chì apparsu quandu si splende una lampada nantu à elli). Shit-stan pruvò prima di tuttu à piegà i fianchi, per fà una manuvra avvolgente, prubabilmente per creà un calderone in u spaziu.
  E truppe di a Grande Russia si battevanu curaghju, è à u stessu tempu ùn anu micca scunfittu di manuvri. Hè cusì chì u metudu di difesa mobile, cum'è manuvre audaci è immersioni, hè stata utilizata. Per esempiu, i cruisers di battaglia è grabs di l'armata spaziale di a Gran Russia sia spariti o, à u cuntrariu, apparsu in a reta di l'avversariu di l'incubo. Era una reminiscenza di una caccia di pesci in una fossa di ghiaccio - emergenu, pigliò a preda (qualche tipu d'insetti d'inguernu, è se u cacciatore era un catfish, allora un uccello!) È tornanu in u burcu. In questu casu, i navi di Dermostan s'hè persu subitu, cuminciaru à cullà inseme, o ancu apre u focu annantu à l'altru. Una divertente eruzione di plasma cù l'incinerazione di navi stellari. Per esempiu, ancu un ultra-battleship, avendu ricivutu parechji colpi da i missili di preon termale, scoppiu in fiamme blu è verdi. Allora u grande guerrieru (cuntinuendu à distrughje i shitstans chì stavanu appiccicati cum'è una foglia di bagnu!) amicu hà vistu una stampa in un ultra-cuirassatu ardente. È chì colossu impressiunanti, un equipaggiu di dui milioni di suldati è cinquanta milioni di robot !
  I militanti drentu à a nave sò diversi tipi di scumbags : trolls, goblins è parechji tippi ibridi, per esempiu i più diffusi : una mistura di ticks è di sigarette, o piuttostu ancu di mozzi di sigaretta ! Ebbè, criature spaventose, cum'è s'ellu si trattava di un film d'orrore disegnatu da un drogatu.
  I criaturi volenu disperatamente di scappà, ma à u stessu tempu si scontranu cù l'altri, stab, cut, muze. Quì vene una macchina di scherma, creata apposta per u cumbattimentu di imbarcu. È hè armata cù spade quasi-plasma, micca dritta, ma curvata per una varietà di manuvri. A prima machina di scherma si sbattò in u disordine viventi di quelli chì scorrivanu fora di una nave tamanta chì ardeva di focu. Immediatamente, pezzi di carne picata è corpi brusgiati volanu in tutte e direzzione. Un amicu apparsu daretu à ella, s'assumiglia à una ragna, solu ci era almenu trenta membri, è eranu in forma di corsi d'annihilation, capaci di taglià ancu un dinosauru à a mità.
  Unu di l'ufficiali di Dermostan hà urlatu:
  - Oh, ùn mi tagliate ! U pedone hà manghjatu a regina !
  Ma era sfurtunatu, u mozzicu di sigaretta cù e zampe di una zecca, solu ancu più disgustosa, sbatteva in l'antenna è s'hè appiccatu traforata. Eppuru, a manera ch"ellu gridava ùn si sentia più in quella cacofonia più salvatica, sempre più crescente. Lingue di fiamme di princeps-plasma, principarmenti turchinu è aranciu, anu superatu i cumbattenti terrorizzati di Shitmostan, chì li fece frittura. E i machini di scherma eranu rampanti in l'ultra-cuirassatu. Apparentemente era chjaramente impressu in u so prugramma: tumbà, tumbà, è tumbà di novu! È ùn importa micca veramente à elli quale. È in i corridori ci era u rumore di l'iperroom più terribili.
  In ogni casu, l'ultra-flame hà digià ghjuntu à e macchine di scherma, è ancu parechji goblins è cigarette di cigarette sò digià sbriciolati in fotoni. Allora l'ultra-battleship hà cuminciatu à disintegrate gradualmente in parechje parte. Ancu s'è a scissione hè accaduta lentamente, ùn pareva micca menu ominous. In particulare in u sfondate di una grande quantità d'altri, o flaring up cum'è supernovae in miniatura, o, à u cuntrariu, cum'è astronavi chì si riducenu. Sfurtunatamente, micca solu di Dermostan, ma di a Grande Russia.
  Per esempiu, un crucero cù l'emblema di falce è martellu hà persu u cuntrollu è sbattò in un dreadnought nemicu. Quandu duie massi scontranu à velocità sub-light, hè equivalente à esse sbattutu da un cohete annihilation. Vomits with overwhelming power (se si pò mette cusì, sicuru). L'esplosione sbocciava cum'è un tulipanu cù petali multicolori, cunsumendu di colpu tuttu ciò chì esisteva intornu à una decina di chilometri. Vladislav-Adolf hà dettu:
  - È i nostri picciotti parenu dighjà in celu !
  A bionda rimarcò filosoficamente:
  - U celu hè l'unicu locu bonu induve nimu hè in fretta di ghjunghje, ancu s'ellu hè in u calore !
  U hit di Hitler accunsentì:
  - Quessi sò i paradossi di l'universu. Ùn vulemu micca finisce in un locu bonu, ma u cattivu ci trascina ! Allora ùn hè ancu chjaru quale hè megliu, a vita o a morte.
  A zitella rimarcò filosoficamente:
  - A vita hè sempre megliu chè a morte. Ùn hè per nunda chì quasi tutti i pirsuni pensanu cusì. Tuttavia, l'opinioni di e persone, cum'è tuttu in u nostru mondu, sò relative.
  U Führer hà fattu un altru turnu piuttostu complicatu, chì li hà permessu di abattà un cacciatore à dui posti, è dunque assai più caru è riccamente armatu (quantu hè esplositu bè, cum'è s'è i fuochi d'artificiu da cumminazzioni cumplessi di materiali pirotecnichi s'eranu lampatu), perle di materia fracassata sparghje nantu à u vacuum. Vladislav-Adolf hà dettu:
  - L'idee di e persone nantu à a natura è à Diu sò assai contradictori. In generale, ci hè ancu un cuncettu di un reattivu, vale à dì, ancu una mente distruttiva, chì furzà una persona à cumportà in una manera chì ùn hè micca in tuttu ciò chì l'instinti pragmatici è i cunsiderazioni di l'espedienti duveranu cumandà.
  A bionda, chì hà difficultà à ricuperà da una immersione brutale (chì altru pudete fà quandu sette cumbattenti si precipitanu à voi à una volta), disse:
  - Ferma a pragmatica - accende a matematica !
  - Ùn hè micca divertente ! - riplicò Vladislav.
  Di colpu, davanti à u capitanu di l'aviazione navale, apparsu una maghjina di u postu di cummandu di l'armata di a Gran Russia. In verità, questu hè, sicuru, un rigalu - a capacità di penetrà u santu di i santi è ancu ricunnosce, ancu s'ellu ùn hè micca i piani di qualcunu altru, ma u so propiu cumandamentu.
  Eccu, a nave di battaglia di a nave, l'imponente nave ammiraglia di l'armata spaziale di a Grande Russia cù un diametru di centu chilometri. E sta nave cummatti naturalmente ancu, perchè decine di millaie di barili d'artiglieria putenti ùn ponu esse cundannati à l'inazione. Tuttavia, u flagship ultra-battleship prova di agisce in sincronia cù altre grandi navi. U nimicu ùn pò micca esse datu a minima chance per distrughje u flagship, induve si trova u cumandamentu principale di u squadron di l'armata spaziale di a Grande Russia.
  Sorprendentemente, u cumandante generale è u monarca sò solu un embriione chì si trova in u ventre. A mamma stessu hè immersa in un statu d'animazione suspesa, postu chì altrimenti a realizazione di e so funzioni seria troppu dulurosa. È u funziunamentu di u monarca embrionicu dighjà sviluppatu abbastanza, chì hà membri è, più impurtante, un cervu piuttostu grande, hè assicuratu da numerosi unità cibernetiche. L'embriione stessu, regnu nantu à u Gran Imperu Russu, si senti abbastanza còmode.
  Iè, sicuru, è hè aggradatu da a necessità, hè stata in a so mamma dapoi parechji anni. Un pò solu sunnià di andà per una corsa o di spustà qualcosa. E questi sò sonnii dolorosi, perchè a nascita significa a sparizione immediata. L'embriione cumunicà cù u mondu esternu cù scanners. Di sicuru, ùn mostranu micca l'aspettu veru di u cumandante embrionariu, ma una maghjina chì hè più capaci di inspirà a fiducia. In particulare, un bellu ghjovanu appare in a forma di un rè nascitu. Dà ordini à e truppe in una voce chjara è cumandante:
  - Aduprà u principiu di difesa elastica. Cum'è millaie d'anni fà, e forze più debuli, inferjuri in numeri, anu utilizatu u fattu indubbitu chì una massa più chjuca hè assai più mobile chè una grande. Siccomu una massa magra hè carattarizata da una inerzia insignificante!
  U mariscal di a zitella hà cunfirmatu:
  - Di sicuru... A capacità di manuvra di l'armata hè a chjave per a vittoria. Di sicuru, l'estremi deve esse evitati. Dopu tuttu, a formica ùn hè micca u rè di e bestie !
  L'embrionariu cumandante ghignò:
  - I criaturi più letali sò i batteri. Ancu s'è no, forse mancu virus ! Ancu s'ellu hè un urganismu primitivu, hè efficace! Quì l'inimitu hà riunitu forze enormi, da quasi tuttu l'universu, chì significa chì hà espostu i zoni restante.
  Elf Marshal Fego cù pigtails viola è aranciu rimarcò:
  - A volte un vantaghju apparentemente insignificante nantu à una parte limitata di u fronte hè abbastanza per vince. Questu hè un assioma stranu di parechje battaglie, di diverse civiltà !
  L'imperatore fetale ridacchiò à traversu i scanners:
  - In stu casu, vo circate à a radica.
  Intantu, l'armati di Dermostan anu pruvatu à riurganizà in u muvimentu. Una riserva assai significativa si avvicinava da a reta. Migliaia di grandi navi stellari è milioni di navi più chjuche sò andati cù a furmazione di campana. In u risultatu, u putere di u focu di i parassiti aumentava notevolmente. A zitella marescialla disse cun eccitazione:
  - Eccu un altru atout lanciatu da l'avversariu bastardo. Tuttavia, a nostra ricunniscenza ùn era micca abbastanza à l'altezza; a pussibilità di intruduce un numeru cusì grande di forze ùn era micca previstu.
  L'olugramma di l'imperatore in a forma di un picciottu chjappà a spada. U propellente chjappà a porta. Splode quasi subitu. Prima, ci hè un lampu chì manghja l'ochji, è dopu a crescita di un fungo purpura chì distrugge tuttu ciò chì hè in u raggiu di u fucile di a corazzata. U zitellu ologramma hà dettu:
  - Questu hè un gol fenomenale! Ebbè, lasciate chì l'avversari dà tuttu. Aghju una sorpresa preparata per ellu.
  Elf Fego hà guardatu a stampa di a battaglia cun qualchì dubbitu. L'armata di Dermostan pareva dolorosamente formidable. Soprattuttu ultra-battleships, chì u diametru righjunghji dui centu cinquanta chilometri. L'elf s'hè ricurdatu di colpu di u so pianeta natale... A natura ci hè idilliaca, ùn ci sò mancu insetti sanguinanti. E leoni... Eppo, micca esattamente leoni, ma hibridi cù cornflowers. In generale, questu hè un bellu animali: u corpu hè una fioritura di cornflower, è a mane d'oru si sviluppa in u ventu. Inoltre, i cornflowers cambianu d'ombra... Ci hè una bruttura pura quì, diretta à tempu contru à e persone è l'elfi.
  U marescialu bionda disse:
  "Ùn sapemu micca quante riserve hà u nemicu, ma mi pare chì hè ora di spustà u nostru regimentu di imbusca".
  L'imperatore embrionariu s'oppone:
  - Ùn hè micca ora di mustrà e vostre carte !
  A zitella marescialu pruvò à argumentà:
  "Se u nostru pòpulu mori, ùn ci sarà nimu da cummattiri!"
  È dopu u cumandante embrionariu hè statu trovu:
  "Ùn pudete micca vince una guerra senza vittime". In scacchi pudete, ma in una vera battaglia ùn pudete micca! A lege spietata di a guerra hè chì e perdite sò cum'è a pioggia chì irriga i rimjiet di a vittoria, basta à assicurà chì e perdite ùn si sviluppanu micca in un piovana chì lava i rimjiet! - Allora l'ologramma mandatu da u ventre hè diventatu di colpu più amable in faccia. - Ma ùn pensate micca chì per riduce e perdite soprattuttu da u focu di l'ultra-battleships, lasciate chì e starships di a Grande Russia si ritirate in una spirale.
  U marescialu elfi sustene u cumandante di l'embriione:
  - Eccu, hè l'unicu modu. Ùn si sà ancu quante forze l'inimicu puderà caccià fora di u mondu sottu.
  Infatti, e navi stellari di Shitmostan anu pruvatu à spustà in una banda densa. À u listessu tempu, ùn anu micca salvatu munizioni in tuttu, scacciendu missile à milioni, senza mancu cura di a precisione di u colpu. Paria chì miliardi di partiti sò stati chjappi à traversu u vacu per sparghje in iperplasma, brusgià tuttu ciò chì vive è si move, è poi esce. I guerrieri russi sparanu assai più precisamente, ma u dreadnought grossu di l'inimicu truncò, cum'è un petardi, sparghjendu frammenti cum'è confetti. Confetti mortali chì anu abattutu parechji battelli di Dirmostan. È u numeru di fregate distrutte di a civiltà bastarda hè cumplettamente incalculable. Hè vera chì i navi russi morenu. Quì l'incrociatore avariatu, in disperazione, si precipitò cum'è un tank russu nantu à u Kursk Bulge è hà sbattutu l'ultra-cuirassatu di l'inimicu. Centinaie di millaie di vite sò state interrotte à una volta, è u focu brusgiava, cum'è s'è un gigantinu pipa di gasu fussi sbulicatu.
  U maresciallu nanu rimarcò tristemente:
  - Ci pieganu, ma ùn rinunciamu micca ! - U cumandante quadratu hà rimarcatu (o piuttostu a so maghjina olografica, u nanu stessu era nantu à una altra nave di a classe Gross-Dreadnought !). - Saria bisognu di lancià almenu qualchi contraattacchi nantu à e cumunicazioni nemiche è e linee di furnimentu.
  L'Imperatore Fetale hà sorrisu à traversu u so ologramma di u zitellu.
  - Chì, à parè vostru, sò un perdente !
  U maresciallu nanu grugnitò è allargava e so zampe:
  "Ma ùn salvanu micca munizioni in tuttu". Questu significa chì anu abbastanza. Ùn hè micca cusì, u mo signore ?
  L'imperatore di l'embrione s'oppone:
  - Innò micca cusì ! Un gran cumandante hè più preziosu chè a so testa, cusì un cascu di prudenza è un camuflage di astuzia ùn li feranu micca! In corta, u nimicu hè sempre in a dolce illusione chì tuttu hè bè cun ellu, ma in fattu a nostra vittoria hè digià vicinu! Attaccà in modu imprevisu equivale à rimpiazzà un pugnu cù una spada d'acciaio in lega!
  
  
  WITTMAN hè VIVU
  Un picculu cambiamentu in a storia assuciata cù u successu maiò di i Nazis durante l'offensiva in l'Ardenne. I Nazis avanzavanu più veloce, anu pussutu attraversà i ponti è catturà magazzini cù armi, munizioni è carburante. U successu hè ancu facilitatu da a participazione di Wittmann in a greva, chì, à u cuntrariu di a storia vera, ùn hè micca mortu! È chì ? I veri eroi ùn morenu mai è sò immortali! Wittman hà cuntinuatu à luttà è accumulà i punteggi. Dopu à a distruzzione di u dui centu cisterna, hè diventatu u primu è finu à avà l'unicu cisterna à esse premiatu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia, spade è diamanti.
  U geniu di Wittmann hà cambiatu pocu u cursu di a storia. È i tedeschi sò diventati un pocu più furtunati, più veloci, più efficaci. È anu riesciutu in ciò chì hè accadutu quasi in a storia vera, ma mancava solu un paru d'ore. È cusì i magazzini sò stati catturati, è l'armata tedesca hà guadagnatu u putere di triturazione. In u risultatu, Bruxelles hè stata catturata, è centinaie di millaie di suldati britannichi è americani sò stati catturati.
  Stalin ùn era micca pressatu per attaccà ancu, vulendu chì l'Alliati sò più putenti scunfitti in l'Occidenti.
  E battaglie anu dimustratu chì u Tiger-2 hè un'arma assai efficace in quantu à l'armamentu è l'armatura frontale. I tedeschi, videndu chì l'Armata Rossa era passiva in u livante, sparghjenu unità supplementari in a battaglia è cuminciaru à custruisce nantu à u so successu. U Fritz hà ancu acquistatu u più novu fucile autopropulsatu E-25, chì era chjucu in grandezza è pesu, ma avia armi forti è armatura bona, è più impurtante mobilità.
  In u risultatu, novi vittorie... Avà i Krauts sò in Parigi. Piglianu dinò a capitale francese.
  È questu hè ciò chì Stalin vole - per l'alliati per esse uccisi, è tandu l'URSS uttene tutta l'Europa.
  Stalin hè una volpe astuta... Ma Churchill ùn hè ancu un idiota. Quandu Roosevelt morse, ellu è Truman firmavanu una tregua cù u Terzu Reich. À u listessu tempu, ritirò i resti di e truppe scunfitte da Francia. E di sicuru cù un scambiu cumpletu di prigiuneri di guerra, è ancu cù l'approvvigionamentu di carburante è forniture à u Terzu Reich.
  A Germania hà rispostu abrogando e lege antisemite. In ogni casu, i Ghjudei sò stati in i campi, ma ùn sò micca stati brusgiati, sò stati furzati solu à travaglià, è l'Americani anu mandatu l'alimenti in conserve è i cereali à i campi.
  I tedeschi avianu una manu libera in Francia è in Italia. Avà Stalin hà fattu una pruposta per una pace separata. Ma Hitler rifiutò. In ghjugnu, l'offensiva Fritz principia. I primi tanki E-50 intrinu in a serie. Ma cum'è s'hè risultatu, a vittura ùn era micca sanu successu. U so pesu ferma altu, quasi 65 tunnillati, cù una siluette più bassu di quella di u Tiger-2, ma l'armatura era di u listessu spessore, chjaramente insufficiente, soprattuttu à i lati. U cannone 88 mm cù una lunghezza di canna di 100 EL s'hè rivelatu un pocu megliu. Ella spara dodici colpi per minutu.
  A prestazione di guida hè stata aghjunta da un mutore più putente, accelerà finu à 1200 cavalli. In generale, u tank, di sicuru, hà migliuratu cumparatu cù u Tiger-2 è hà avutu una pendenza un pocu più raziunale di l'armatura, ma ferma vulnerabile da i lati.
  L'E-100 era megliu prutettu, ma u so pesu pisanti hà fattu u trasportu è l'usu di cummattimentu difficiule. U più successu era u fucile autopropulsatu E-25, cù una siluette assai bassu di armatura frontale di 120 mm, una grande pendenza è armatura laterale di 82, è un cannone per u Tiger-2, era u megliu self- fucile propulsatu di a Wehrmacht è a Siconda Guerra Munniali. Hè acceleratu à settanta chilometri per ora - un mutore di 700 cavalli, è ancu ricocheted IS-2 cunchiglia in a fronte.
  I tedeschi chjappà u colpu principalu da l'Ungheria, circannu di salvà Budapest, chì era sempre circundatu. A lotta era assai feroce.
  L'offensiva cuminciò u 22 di ghjugnu, è l'Armata Rossa hà custruitu una difesa assai putente. I tedeschi anu ancu pochi tanki di a serie E, solu i fucili autopropulsati E-25 in quantità abbastanza grande - sò abbastanza faciuli di fabricà è di prezzu. Eccu duie ragazze in bikini stendu in questu. U veiculu hè più bassu di un metru è mezu è grazia à questu, hè cusì bè prutettu è armatu cù un pesu relativamente pocu.
  Dui picciotti, Charlotte è Gerda, stendu, sparanu à i fucili sovietici. Davanti à elli, vitture minuscule si movevanu, cuntrullate da a radiu, sguassate i campi minati.
  Red Charlotte hà sparatu u cannone. Abbattu u fucile suvièticu è scuzzulò u so pettu, à pena cupertu da una striscia fina di tela. È ella chjappà :
  - U focu furioso di l'iperplasma !
  È tandu Gerda a sferiscerà cù i so pedi nudi. È cinguetta :
  - Sò una zitella assai bella è micca male...
  U fucile autopropulsatu si move. È di tantu in tantu ferma. A so armatura frontale hè assai inclinata, è questu dà una bona prutezzione. I fucili sovietici sò sensibili à u ricochet. È nunda ùn minaccia un tali fucile autopropulsatu di fronte. Puderanu ancu colpi à u latu. Ma e ragazze ùn anu micca fretta. U fucile autopropulsatu efficace supera u SU-100 in u putere di perforazione di l'armatura, è hè ancu megliu prutettu, più mobile è à u stessu tempu più liggeru.
  È l'Armata Rossa ùn hà micca abbastanza bè seccu. Principalmente u tank T-34-85, chì ùn hè micca abbastanza putente cù a so pistola è hà armatura debbule. È l'arma autopropulsata tedesca E-25, per via, hè più ligera, assai più forte in armatura è fucili.
  E zitelle si battenu... Moltu belle è ghjovani. È i so fucili autopropulsati bombardanu è lancianu...
  U Fritz hà eventualmente riesciutu à passà à Budapest. Una vittoria cunvincente, circundatu da unità sovietiche. Parechji sò stati catturati è uccisi.
  Hè vera chì i Nazis anu patitu perdite significativu. È ùn ci hè tantu forza. Ebbè, se l'equipaggiu hè sempre pruduciutu, allora e risorse umane ùn sò micca abbastanza.
  È i zitelli è e donne sò cunscritti in l'esercitu. O stranieri, ma ùn sò micca abbastanza affidabili.
  In ogni casu, a lotta cuntinueghja... L'Armata Rossa si resiste assai, cù assai linee difensive. I tedeschi avanzanu un altru centu chilometri è si fermanu. Ùn aghju micca abbastanza forza. È l'Armata Rossa stessu passa à l'offensiva. Ma ùn hè ancu micca assai successu è spinge un pocu i tedeschi da parte.
  Finu à vene l'inguernu... A linea di fronte si stabilizza. In ghjennaghju di u 1946, l'Armata Rossa avanzava in Prussia orientale è in Pulonia, ma hà fattu pocu prugressu.
  I tedeschi ùn cullate micca a barca in l'invernu. E battaglie sò sanguinanti. Ma a prima linea hè lenta...
  È principia un periodu caratteristicu di a Prima Guerra Munniali. A prima linea diventa inattiva. I tedeschi è e divisioni straniere avanzanu in l'estiu, è l'Armata Rossa in l'invernu. È nimu pò ottene un successu significativu.
  Annu dopu annu a guerra cuntinueghja. I tedeschi sò un pocu davanti à l'URSS in u sviluppu di l'aviò jet. L'URSS hà introduttu u MIG-15 in a pruduzzioni di massa solu in u 1949. Ma à questu tempu i tedeschi avianu ME-462 è XE-362. E più impurtante, i piani di discu, chì sò impussibili di sparà da un jet laminar putente cù armi chjuche.
  I tanki anu a serie tedesca "E" ... In cuntrastu, u T-54 è IS-7 apparsu. Ma i tedeschi anu lanciatu a serie AG - una piramide più avanzata.
  Ma nimu avia un vantaghju. A linea di fronte ferma in u locu.
  Finu à a morte di Stalin in marzu di u 1953...
  È quì, apprufittannu di una certa cunfusione in a dirigenza di u partitu è a lotta per u putere, i tedeschi anu pussutu ottene u successu. Ma dopu à l'arrestu è l'esicuzzioni di Beria, l'appuntamentu di Vasilevsky, u grande stratega, cum'è u Cumandante Supremu, è u rinfurzamentu di u Capu di u Cumitatu di Difesa Statale Malenkov. A prima linea s'hè stabilizzata in e fruntiere di l'Europa.
  Mentre chì ci era un periodu di lotta per u putere in l'URSS, i tudischi anu pussutu ghjunghje à u Neman, è ripiglià i Balcani, Romania, Bulgaria, Slovacchia, Grecia, Albania è ripiglià u cuntrollu tutale di l'Europa.
  Ma a linea di fronte s'hè stabilizzata di novu à e fruntiere di l'URSS in u 1941...
  È po di dicembre di u 1955... L'Armata Rossa, secondu a tradizione, avanza di novu d'invernu. Quanti anni hà duratu a guerra ? Horror quattordici è mezu ! È ùn ci hè micca fine in vista !
  Mentre Hitler hè vivu, a guerra ùn finisce micca. Malenkov hè inclinatu versu a pace in i stessi cunfini finu à u 22 di ghjugnu di u 1941. Ma Hitler hè stubborn è vole vince à ogni costu !
  L'Armata Rossa avanza. U più novu tank IS-12 andrà in battaglia. Un veiculu cù una pistola di calibre 203-mm. Hè una grande, cù dece mitragliatrici. È sei ragazze - membri di l'equipaggiu. Pruvanu u primu mudellu di u tank. Ùn hè micca troppu grande è pisanti ? A macchina hè efficace? E zitelle, malgradu u Natale u 25 di dicembre è u fretu, sò solu in bikini. True, u tank hà l'ultimu mutore di turbina di gas, è hè calda. Inoltre, e sei ragazze stessu ùn sò micca simplici.
  Si battenu dapoi quaranta unu. È ci avemu abituatu à esse quasi nudi in ogni tempu. In fatti, quandu site in bikini tuttu u tempu, smette di sentu friddu. È a pelle diventa elastica è durable.
  E ragazze guidanu una macchina assassina cù gambe nude. Sò veramente carini è belli.
  Alenka hè u capu quì è u cumandante di l'equipaggiu. Chì ùn hà vistu a zitella in quattordici anni è mezu di guerra ? Induve hè stata ? U fronte hè passatu da Brest à Stalingrad, da Stalingrad à a Vistula, è avà avanzanu in l'area di Bialystok. Bialystok stessu hè sempre tenutu da i tedeschi. A linea di fronte hè diventata stabile. È cavavanu una quantità decente di trinchera.
  Allora, in fatti, a guerra hè senza fine... È pò durà più di un annu. È chì vole stu stubborn Hitler ?
  Quì, ancu, l'USA è a Gran Bretagna ùn volenu micca a pace trà l'URSS è u Terzu Reich. Vulenu chì i dui lati s'annullanu completamente.
  E ragazze nantu à l'IS-12 avanzanu. L'armatura frontale di u tank hè 450 mm à un angolo. I proiettili rimbalzanu. È e zitelle sparanu.
  Ma ci hè solu un tali tank in l'URSS finu à avà. L'IS-10 hè digià in pruduzzione, ma pesa cinquanta tunnillati. L'IS-7 hè sempre pruduciutu cum'è T-54. U T-55 hè ancu apparsu trà e masse, ma finu à avà hè solu entre in a produzzione. I tedeschi anu tanki piramidali. Ancu assai forte è perfetta. E pistole d'alta pressione cù canne curtite.
  Allora a lotta avanti hè a più seria. Natasha è Anyuta sparanu da un fucile putente di nave è strillanu:
  - A nostra bandiera sarà sopra Berlinu !
  È anu sbulicatu i so denti bianchi è perlati. È ùn pudete micca piantà e ragazze cù mine.
  Dui obusi chjappà l'armatura frontale... Riccuccianu. No, l'IS-12 hè una vittura seria è ùn pudete micca piglià cusì facilmente.
  Ma l'IS-7, chì si move à a manu diritta di e ragazze, pare avè ricevutu un colpu da un cannone d'alta pressione è si firmò. Dannatu u bellu tippu.
  Alenka, flettendu i so musculi addominali, canta:
  - Tuttu impussibile hè pussibule in u nostru mondu, Newton hà scupertu chì dui è dui facenu quattru !
  A lotta hè sempre avanti senza sostu. Un cannone suvièticu colpi i tedeschi. Large Marusya inserisce cunchiglia in a culatta. Questa hè a vita è u destinu di e ragazze. È cantanu :
  - Nimu ci fermerà, nimu ùn ci vincerà ! I lupi russi sfraccianu u nemicu, i lupi russi - un salutu à l'eroi!
  Augustine, sparando mitragliatrici, dice:
  - In una guerra santa ! Sarà a nostra vittoria ! Bandiera russa avanti, gloria à l'eroi caduti!
  È torna u fucile assassinu ruggiti è sona:
  - Nimu ci fermerà, nimu ùn ci vincerà ! I lupi russi sfraccianu u nemicu, anu una manu dura !
  Maria, sta zitella cù i capelli d'oru dirige u tank è sguilla:
  - Schiacciamu duramente i fascisti !
  I tedeschi anu un tempu duru; a lotta hè ancu furiosa in u celu. Ma finu à quì u MIG-15 hè inferjuri in vitezza è armamentu à i marchi tedeschi. A battaglia hè in uguali.
  Huffman, stu maravigliu pilotu d'ass, hà fattu una bona carriera durante l'anni di guerra. Più precisamente, maravigliosa è fantastica. Dopu ghjuntu à trè centu aerei, hà ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù spade in foglia di quercia d'argentu è diamanti. Arrivatu à quattru centu aerei abattuti, hà ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti. Per cinque centu aerei riceve l'Ordine di l'Aquila Tedesca cù diamanti, è dopu à mille a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia di platinu lascia spade è diamanti. È avendu ghjuntu à dui mila aerei, hà ricevutu a Grand Cross of the Knight's Cross.
  U pilotu unicu hà sappiutu ottene parechje vittorie aeree. È era sempre vivu. Huffman hè statu prumuvutu pocu à u rangu di generale. Ma hà sempre volatu cum'è pilotu privatu.
  Comu dicenu, ùn hè micca brusgiatu in u focu è ùn affucà micca in l'acqua. Durante parechji anni di guerra, Huffman hà acquistatu l'instintu di cacciatore. Hè divintatu un pilotu super-leggendariu è assai populari. Ma hà avutu un forte cuncurrente - Agave, chì hà ancu superatu a figura di dui mila vitture. È stava chjappà cù Huffman. Ma ella hè sempre assai ghjovana, è ùn hà ancu persu un solu cumbattimentu.
  A zitella pressu i pedali cù i so pedi nudi, ciselati è sparò una splutazioni di cannoni à aria. È avà quattru veiculi sovietici MIG-15 sò stati abbattuti.
  Agave ridacchia e dice:
  - In una certa misura, simu tutti cagna ! Ma aghju i nervi d'acciaio !
  È torna a zitella si volta. Abbatte sette aerei di l'URSS in una sola raffica - sei MiG è un TU-4, è grince:
  - In generale, s'ellu ùn sò micca super, allora sò iperu !
  Agave, sicuru, hè una cagna. Pilot da Lucifer. Moltu bella bionda di miele.
  Eccu, spara un'altra raffica è abatte ottu aerei MIG-15 sovietici à una volta è bip:
  - Sò u più creativo è reattivu!
  A zitella hè veramente micca stupidu. Pò fà tuttu è pò fà tuttu. Ùn pudete micca chjamà un privatu.
  È e so gambe sò cusì abbronzate, cusì graziose ...
  Ma Mirabela hè a lotta contru à ella... Per un bellu pezzu, Kozhedub era u megliu asso suvièticu. Hà cullatu sei stelle d'oru di l'eroi di l'URSS, avendu abattutu centu soixante sette aerei. Ma dopu hè mortu. Allora nimu pudia batte u so record. È solu pocu tempu Mirabela hà superatu Kozhedub. È dopu avè abattutu più di centu ottanta aerei, divintò un eroe sette volte di l'URSS.
  Questa hè una ragazza Terminator! Qualchissia cum'è ella fermarà un cavallu galoppatu è entre in una capanna ardente.
  È ancu più cool.
  Mirabela hà avutu un destinu difficiule. Aghju finitu in una culunia di travagliu di i zitelli. A piedi nudi è ind"un vestitu grisgiu, hà tagliatu u boscu è segava i tronchi. Era cusì forte è sana. In i ghjàllichi forti caminava scalza è in pigiama di prigiò. È almenu una volta starnutaraghju.
  Di sicuru, stu fenomenu hè statu nutatu ancu à i fronti. Per un bellu pezzu, Mirabela hà cumbattutu in l'infanteria, è poi divintò un pilotu. Mirabela hà ricevutu u so primu battesimu di u focu in a battaglia di Mosca, induve si n'andò subitu dopu à a culunia. È quì si dimustrava d'esse cool.
  Elle s'est battue nue et presque nue dans la forte gelée qui a littéralement paralisé la Wehrmacht. Era una zitella cusì dannata, invincibile. È hà riesciutu bè.
  Mirabela hà cridutu in a vittoria imminenti di l'URSS. Ma u tempu passa. Ci sò sempre più vittime, ma a vittoria ùn vene micca. È diventa veramente paura.
  Mirabela sogna di vittorie è rializazioni. Hà sette stelle di l'URSS - questu hè più di qualcunu! È maledetta, si merita i so premii ! È cuntinuerà à purtà a croce militare. Ancu s'è Stalin hè mortu, u so travagliu vive !
  Una zitella entra è stende... Abbatte un XE-362 tedesco è sguilla :
  - Acrobatica ! È un novu equipaggiu dannatu !
  Una ragazza veramente bella. Un veru cobra hè capaci di assai.
  Mirabela hè una nova stella...
  A lotta cuntinueghja per parechji ghjorni finu à l'annu novu ... L'IS-12 sovieticu hà ricivutu danni à i rulli è e piste - hè esse riparatu. Iè, una guerra cusì crudele è senza pietà. E quantu durà ?
  È tuttu perchè Wittman hà sopravvissutu à e battaglie in l'Occidenti.
  Wittmann stessu hà cumbattutu in un equipaggiu di tank per qualchì tempu. Dopu avè purtatu u conte à trè centu veiculi, senza cuntà i fucili, i morti, i camioni, i motocicletti è altre cose, hè statu premiatu : a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti, è hè statu prumuvutu à generale.
  Dopu à quale ùn hà più battutu. Ma ellu cumandò a sesta, l'armata di tank SS.
  Kurt Knipsel divintò l'asso di tank più successu di a Wehrmacht. Ma solu dopu à cinque centu tanki distrutti, hà ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru.
  In qualchì modu hè statu privatu di premii. True, avendu ghjuntu à mille tanki, hà infine ricivutu: a croce di cavaliere di a croce di ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti.
  Kurt Knipsel hè una macchina di lotta assai efficace. Cumbattu in diversi tanki. Era à tempu un artigliere è cumandante. Per un bellu pezzu aghju andatu davanti à tutti senza cuncurrenza.
  Ma a bella Gerda era dighjà capace di chjappà cun ellu. E ragazze si battevanu bè. Ma dopu avianu una pausa. Tutte e quattru bellezze sò state incinte è dà nascita à un paru: un figliolu è una figliola. Ma dopu à a pausa, l'anu prestu prestu.
  È avà Gerda hà bypassatu Knisel.
  Cumu ponu evità di andà in giro? Cumbattinu scalzi è solu in bikini. E zitelle pigliò un'altra pausa, dà nascita à i zitelli. È avà ci avvicinavamu à u numeru di duimila tanki distrutti. È puderanu cuntà una ricumpensa senza precedente: a stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti.
  Quessi sò e ragazze !
  Gerda spara à a vittura sovietica. Strappa a torre è grida :
  - Sugnu un dannatu !
  È spara di novu. Penetra T-54. E sguilla :
  - Patria Germania !
  A zitella s'hè stracciata. È hè assai attiva... Iè, hà una striscia cusì strategica. Hè dighjà u 1956... A guerra cuntinueghja è cuntinueghja... Ùn ci vole à piantà. L'Armata Rossa prova di avanzà in diversi lochi. Ma attenti, ci sò pochi risorsi umani.
  È a Russia sanguina.
  L'Armata Rossa cerca di avanzà versu a Romania. È dopu ci hè statu putente di l'artiglieria, spara è uccisioni.
  Ma u nemicu aspetta. I tedeschi anu u tank più populari, l'AG-50. Hè superiore à u T-54 in a prutezzione, in particulare in i lati è, forsi, in u putere di l'armatura di u fucile, ma hè più pesu. True, a vitezza di u tedescu hè più altu per via di u mutore di turbina di gas.
  U tank tedescu tira è puntu.
  L'equipaggiu di Margaret hè in lotta. Lotta à sangue friddu. E ragazze tedesche abattu un tank sovieticu. È sguillanu di piacè.
  Iè, è ùn pudete micca passà quì ...
  Un discu pilotatu da Albina è Alvina hè in circu in u celu. Dui ragazze bionde sò culpite da vitture sovietiche. È a facenu magistralmente. U discus completamente invulnerabile rams Migi è Tu. Car assassina. È i guerrieri appughjenu i so pedi nudi. È ùn dà micca l'Armata Rossa una chance in u celu.
  U pianu di discu hè qualcosa chì i scientisti di l'URSS ùn ponu micca copià. Questu hè qualcosa per quale ùn hè statu trovu antidotu. È i tedeschi si sentenu assai cunfidenti in l'aria. È si cumbattenu cum'è maghi cù una bacchetta magica.
  Albina, pointant son disque vers l'ennemi, s'écria :
  - S'ellu ci hè un Diu, allora hè tedescu !
  Alvina, schiacciando l'inimicu, cunfirmò:
  - Di sicuru un tedescu !
  È a zitella ridia... In generale, era ancu stancu di a guerra senza fine. Ebbè, tedeschi è russi si uccidenu. Più precisamente, l'Armata Rossa è a Wehrmacht. Ma a prima linea hè sempre immobile... È ùn ci hè nè fine nè punta in vista.
  Guerra... Questu hè digià una realità. Guerrieri nati dopu à l'iniziu di a guerra si battenu in u celu è in terra.
  Per esempiu, Hans Feuer. U più ghjovanu destinatariu di l'Ordine di a Croce di Ferru, Prima Classe. È dopu addivintau u più ghjovanu destinatariu di l'Ordine di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru per a cattura di un generale suvièticu.
  Iè, questu hè veramente assai cool.
  Hans Feuer hè un cumbattimentu disperatu. U zitellu cumbatte cum'è un giganti, è hè friddu in l'inguernu, purtendu solu shorts.
  Questu hè veramente assai cool!
  Hans hè diventatu famosu per seculi!
  È in generale, una guerra cusì incredibile è intensa si passa quì ... Ogni AI fades.
  È in Romania, l'Armata Rossa ùn pò micca penetrà e difese tedesche. E duie parti anu patitu perdite. Ghjennaghju s"avvicina... È ogni ghjornu sò sempre più ammazzati è feriti.
  Ùn ci hè nè principiu nè fine à a pazzia.
  Agave hè di novu in u celu è spara i veiculi sovietici. Hè un cacciatore è un predatore. Colpisce u nemicu.
  E vitture ch'ella hà colpitu cascanu. E poi a zitella spara à e forze di terra. Elimina l'IS-7. È ride:
  - Sò u megliu ! Sò a zitella chì tumba i nemici !
  È dinò hè trasferitu à i miri di l'aria. Questu hè u distruttore di tanki è di tutti i veiculi chì volanu è sparanu.
  Ebbè, questu hè ciò chì bolle in fronte. È in u fronte di casa, i scientifichi cercanu di creà qualcosa letale. Ancu s'ellu ùn funziona micca u megliu.
  Ma quì hè un picculu tank AG-5. Una macchina chì pesa sette tunnellate. Passendu e teste di cummattimentu. È rosi è rosi u nemicu.
  È quandu hè u tempu di cantà, nimu ùn ci ferma nè ci vince !
  L'AG-5 se précipite et tire à mesure qu'il avance. È un tali tank ùn pò esse firmatu. E i cunchiglie ricchezzanu.
  È ind"a vittura si trova un zitellu di deci anni, Friedrich, è sguilla :
  - È seraghju veramente un super cumbattimentu !
  È torna sparà... È sbatte in u centru stessu di a torre. È u so putere distruttivu, ancu s'ellu hè chjucu in calibre, hè colossale.
  È in u celu Helga si batte. Una zitella scalza in bikini sta scrivendu e fatture. È si rallegra di i so fantastichi successi.
  È Agave passa avanti... È ancu cumbatte.
  Hè digià di ferraghju di u 1956... L'Armata Rossa ùn hà pussutu riesce in ogni locu. Ma i tedeschi ùn ponu avanzà nè. I tanki sotterranei formidabili andanu in battaglia. Ma sò puramente tattiche.
  E zitelle si precipitanu in terra, anu distruttu una batteria di pistole sovietiche è tornanu.
  À u listessu tempu, un coppiu di pionieri sò stati catturati. E zitelle spogliaru i picciotti catturati è cuminciaru à turturalli. Anu battutu i pionieri cù u filu, poi arrustavanu i so tacchi nudi cù u focu. Allora cuminciaru à rompe i mo dita cù pinze calde. I picciotti urlavanu di dolore salvaticu. À a fine, e zitelle brusgiavanu stelle nantu à u pettu cù un ferru caldu è sfracciavanu e so perfezioni maschili cù i so stivali. L'ultima cosa hà finitu i pionieri è sò colapsati da un scossa dolorosa.
  E ragazze, in corta, dimustravanu prestazioni di prima classe. Ma di novu i tedeschi ùn anu fattu nunda di significativu.
  Fucili autopropulsati putenti: "Sturmmaus", sparatu in pusizioni sovietica. Anu realizatu assai distruzzioni è distruzzioni. Ma un aviò d'attaccu suvièticu chjappà unu di i veiculi, è i Krauts vultonu.
  I nazisti anu pruvatu à aduprà dischetti per sfracicà e batterie sovietiche. Ricci è splusivi sò stati utilizati contru à elli. Ci hè statu un scambiu tutale di colpi.
  Eccu Albina è Alvina di novu nantu à a so platina volante. Puntanu cù i so puntelli nudi pressendu i buttoni di u joystick è facenu assai abilmente.
  E ragazze, sicuru, dimustranu a più alta acrobatica. Tiru u so discu, è una decina di macchine volanti sovietiche sò state abattute.
  Albina cinguetta :
  - Squadra di custruzzione furiosa! Ci sarà una stella cascata !
  È volta torna a so vittura. È e ragazze distrughjenu l'Armata Rossa. In più, bè ...
  Alvina abbatte ancu una dozzina di aerei sovietici è sguilla :
  - Ragazze pazze, è micca vergini!
  L'ultimu hè veru. A coppia si diverte assai cù l'omi. È hà fattu tutte e cose. E ragazze amavanu l'omi - li piaceva! È soprattuttu s'è vo travaglià cù a to lingua.
  Una zitella di u più altu rangu... Torturavanu u pioneeru... Prima l"anu spogliatu è li versavanu in gola un paru di secchi d"acqua. Allora purtonu un ferru caldu à u ventre gonfiatu. È cumu si brusgiavanu ! U pioniere urlava di dolore salvaticu... Ci era un pudore di brusgiatu.
  Alvina l'hà colpitu à u latu cù un filu caldu. È cumu si vole ridere... Hè assai divertente.
  Allora cantò :
  - Sò stancu di strazzà a reta - Vogliu stuzzicà a mo felicità !
  È cumu si riderà ! È hà da scopre i so denti di perla ! Sta zitella li piace à tumbà, chì zitella !
  È i gammi di a zitella sò tutti nudi è graziosi. Li piace à camminà scalza nantu à i carboni. È ancu per caccià i pionieri catturati. Sbuchjanu tantu quandu i so tacchi sò fritti. Ancu Alvina trova assai divertente. È Albina hè ancu una zitella, facemu - super! Cume u coddu di un avversariu in u mento. È sguilla :
  - Sò una zitella di a più alta classe !
  È scopre i so denti di perla. Chì scintilla cum'è lucidatu. È u guerrieru hè impressiunanti! Questu pò esse qualcosa chì ùn pò micca esse dettu in un conte di fata o descrittu cù una penna!
  I dui guerrieri abbattanu i MiG sovietici in u celu. E bellezze sò attive. Ùn ci hè micca u minimu dubbitu in elli. È una bellezza salvatica è estatica.
  I guerrieri cuntrolanu u joystick cù i so pedi nudi è attaccanu vitture russi. Mentre pressu, sfracicà i cumbattenti, cum'è s'ellu batte u cristallu cù una mazza. E ragazze sò spietate è senza pietà. Contenenu u putere di a rabbia è a fiamma di a passione. È cunfidenza in a vittoria. Ancu s'è a guerra dura dapoi quindici anni. Ma ùn vole micca finisce ancu. Albina è Alvina sò à u piccu di a so popularità. È ùn volenu micca retrocede o piantà per un mumentu. È si avanzanu versu elli stessi è ram u nemicu.
  Albina, abbattendu aerei sovietici, urla :
  - A zitella s"hè stanca di pienghje, mi piuttostu affucà a scarpa di bast !
  È cumu si ghigna è lampeghja i so denti di perla. È cumu avà voli un omu. Li piace à violà l'omi. Hè assai cuntenta di questu. Vi pigliarà è vi stuprarà.
  Albina ruggisce:
  U sessu di e ragazze hè sessu
  Eccu un grande prugressu!
  È u guerrieru scoppiarà à ride... È uccidemu torna tutti i nostri nemici. Ella hà assai energia. È pienu di forza musculare.
  Et Alvina rugira :
  - Distrughjemu u nemicu in pezzi !
  È u guerrieru cumminciarà à ride attivamente! È aghju imaginatu cumu i so picciotti stavanu a zampa. Ma diciamu solu chì hè bellu.
  Marzu hè dighjà nantu à noi... U sole splende di più in più. U primu ghjornu di primavera, i picciotti russi correnu scalzi à traversu a neve fusa. Ridenu di sè stessu, sghignanu di elli, è mostranu i so fichi à i tedeschi.
  Pionieri cù ligami rossi, capelli corti, alcuni di elli ancu più brevi. Correnu è saltanu. I so pedi nudi appena si friddi. Sò diventati assai grossi. E ragazze sò ancu in corsa, ancu senza scarpi. I tacchi rosa è tondi brillanu in u sole. maravigliose ragazze sovietiche. Sveltu, atleticu, abituatu à fà fà cù pocu.
  È tutti sghignazzanu è ghignavanu à i denti... U primu ghjornu di primavera hè una vera gioia è sete di lume è di creazione !
  È ci hè una battaglia aerea in u celu. Mirabela, questu hè u primu pilotu sovieticu chì abatte un altru aviò tedescu. È cum'è sempre, a zitella porta solu un bikini. Per sempre ghjovanu è mai svanisce. Tale hè a forza spirituale ammucciata in ella.
  Mirabela, però, ama ancu quandu l'omi a toccu. Li piace veramente. Hè per quessa ch'ella hè un pilotu... Quandu u corpu nudu è musculu di una zitella hè impastata da e mani di l'omi, hè un veru piacè. È assai divertente!
  Mirabela colpisce un'altra vittura nazista è sibila:
  - Sò una cagna blindata !
  A zitella tocca ancu u pannellu di cuntrollu cù i so tacchi nudi è tondi. Ella hè splendida. È inimitabile.
  Mirabela ne esce. È Agave vola versu ella. Infine, i dui guerrieri-piloti femminili più riesciuti si scontranu. Si sparanu à l'altru da una rotonda. Pruvanu di piglià da una distanza. Ma ùn viaghja micca bè. E duie bellezze volanu fora di a linea di tirò. È anu sbulicatu i denti in modu aggressivu. Ebbè, e donne sò cagne. Fighjenu duramente in l'ochji di l'altri. Più precisamente, in testa è sparanu di novu. U tedesco ME-562 hè sempre megliu armatu cà u MIG-15, è u veiculu sovieticu hè statu abattutu ...
  Ma Mirabela riesce à scaccià, perdendu u so aviò per a prima volta in a so carriera di volu. U peghju hè chì hà finitu in u territoriu nemicu. È questu hè male. Iè, tali torsioni uniche di u destinu. È l'1 di marzu di u 1956, u mondu cambia, ma a regula di u Fuhrer in u ghjocu ciberneticu ferma.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"