Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Laetitia Puer Et Piratus Imperator

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Cameram puer Eduardus Osetrov, una cum piratis, urbem capit et piratam imperatorem liberat. Nunc praedones magnum certamen de imperio imperii incipiunt. Vera scilicet puer sua consilia habet, etsi ducis titulus promittitur.

  LAETITIA PUER ET PIRATUS IMPERATOR
  ANNOTATIONES
  Cameram puer Eduardus Osetrov, una cum piratis, urbem capit et piratam imperatorem liberat. Nunc praedones magnum certamen de imperio imperii incipiunt. Vera scilicet puer sua consilia habet, etsi ducis titulus promittitur.
  . CAPITULUM N. 1
  Inter piratas omnium plagarum atrox pugna continuabatur, in iis puellis, quae vel in tenui catena vel etiam in nuda pugnabant.
  pisas perurbanas digitis iecerunt aut gladiis conciderunt.
  Explosio sonorantia portam crassam graviter afflixit, sed eam omnino non demolitus est. Sed lectio fere parata est. Damnum tormentorum causatum erat ingens, et ianua ferrata vix sursum eminebat.
  Multae ancillae saxa, tegulas, vitreas fractas, et nonnullas etiam pugiones ad praesidium militum mittebant. Puellae vestem minimam gerebant, sed musculares et graciles erant. Seniores in hoc mundo nullae fere fuerunt, et magnae. Omnes repraesentativa sexus pulchri sunt tenerae et novae puellae, ac plures ex illis quam seniores; Et quidam servi erant pueri, qui duobus decenniis eleifend artificiose vivere possent, et tunc in somno moriuntur.
  Non valde bona spe, nec liberis assentior. Sed quis rogabit servos?
  Hic bellator magnus Sturgeon, patientia perdens, lacertam giganteam misit ad oppugnandum. reliquiae portae avolabant magno cum fremitu. liberi pirata ingenti clamore ad oppugnandum emittunt. Hic nudae piratae pedes puellae emicant. Ac primum in femina nigra Oblomov heros. Bene etiam cothurni hominum ac validae legatorum non hominum genus. Et etiam flippers, sicut anseres, in hoc mundo aliorum hominum.
  Caedes et chaos incipiunt, plus piratae erant, sanguine et damnis excitabantur, plus quam duodecim ex eis sub muris carceris medii aevi mortui sunt.
  Puellae piratae in summo pulmone fremebant;
  Fortiter oppugnamus;
  Proelium cum hostibus perniciosum erit.
  Malos vincens gladio,
  Ignem mittamus in mundum!
  Et puellae bellatores ex arcubus accensae, nudis digitis utentes cruribus suis solibus, muscularibus, agilibus valde.
  Ut semper ante, terminator Komsomol qui nullum timorem sciebat (sic, aliquatenus Eduard socius erat etiam Komsomol. In una ex superioribus suis missionibus, in altero bello mundano dimicare curavit et Komsomol!) equestris pirata. sic cacum in carcerem trusus. Is est guy sex armatus FORMIDULOSUS, celeriter iuvenem bellatorem interficere conatur antequam amicis subveniat. Non moverant pueri amentis.
  Alicubi et illic, puellae e diversis navibus piratarum pugnant et quasi brassicam hostes feriunt. Etiam ac magna est. Itaque Oblomova torquatus praefectus in facie calce nudo calcaneo ita cecidit, ut tres custodes amplius pulsaret.
  Femina heros clamavit:
  - Saryn in kitchka!
  Ac primum puer Sturgeon omnes impetus placide repellit, deinde eum in ventrem recalcitravit. Hostes tortus, occasione capta, iuvenis pugnator abscidit caput suum - artificium quod perfecte operatur.
  "Magnum est cor tuum, sed inaniter apparenter, sicut cor faeneratoris."
  Et Edouardus risit. Et pede nudo, veloce ut fulgure, magnum Inguen cussit praesidium.
  Galea corniger avolavit de capite, et summum alium militem in latere percussit.
  Resistentia custodum interdum protrahebantur, praesertim cum concursus fiebat in corridoribus et rationem insidiarum sumpsit.
  Multae puellae piratae etiam laesae sunt. et nudis muscularibus cruribus comprehensi sunt.
  Ultimum refugium praesidiarii mediaevalis cella erat. Unus de primis ad saliendum ibi erat iratus tigris Sturgeon, oculi eius in tenebris perfecte viderunt, et gladius eius concisus est, continuans colligere messem mortis generosam.
  "Idiotae non eunt usquam, ego te ex omnibus rimas expellam." - Perky iuvenis bellator clamavit.
  Subito atrox sonitus tonitrui praecesserat, deinde flamma exarsit.
  - Itane est draco? - Putavit puer intrepidus a fumo piratam suffocans.
  Iuvenis bellator in latere desiluit, puella post eum currens tremuit, et leviter ambusta est. Puer se concussit, si draco est, tum sine naufragii celeritate agere debemus. Fremitu iterato, flamma hebetare coepit.
  Pirata puella pipiabat;
  - Hic est satanas!
  Et deliciosa eius femora, valida quatiebant. et odor thymiamatis convaluit.
  pirata puer respondit;
  - Sathanas terribilis est naturalis timor tuus.
  Animadvertit Edouardus ex angulo oculi ignem ab uno puncto, licet densa manipulum, erumpere. Quasi balaena evomat napalm pro aqua. Cum in terram decidisset, et parieti premeretur, puer terminator repit, deinde flamma ex altera parte accensa est, et intonuit ignota bestia, adeo ut totam aciem in fugam verteret.
  Merito tres puellae piratae fortes, qui post puerum irruebant, se in murum irruebant et exclamaverunt;
  - parce nobis Draco -
  Mater, pater serva me!
  Eduardus adulescens dixit:
  - Asinus plus quam vulpes latra fremit, sed probare non potest eum camelum non esse!
  Tum iuvenis pugnator vix fossam obductam animadvertit, per quam etiam ipse, statura parva, difficulter repere poterat. Perrumpit et insculpit lapides, reliquias scissarum iam vestium lacerans et nudos umeros et pectus impingebat. Sed hoc ita se habet, cum defectus crescendi ad utilitatem vestram pertinet. Si vel parum creverit per multos annos casus, prorsus haesit. Sicut, exempli gratia, cuneus in calceis Hispanicis.
  Puer aranea venenata nudis digitis attrivit, quae eum in vitulo pungere voluit, et exsibilavit;
  Stimulus insidiosus aranea acuit;
  Et sacrum sanguinem ex Elfia bibit...
  Adversario suo omnia satis sunt;
  Qui amat patriam, occidet eum.
  Demum cuniculum latius factum est, et bellator terminator ex eo magno cum labore ascendit.
  Tum mira species oculis apprehensa est: duo pingues stolis luteis cum pileis tonsis capitibus rasis, nigris ocreis fictis pulsantes, circa malleolum discurrentes, unus in eam flabat, et tunc atrox fremitus dimissus est; alterum vectibus trahebat, atque eo statim locus lucidior et calidior fiebat. Utraque genera criminalia multum sudabant et multum foetebant.
  - Sic rapaces sunt. - Puer aeternus etiam gaudio cachinnatur. - Tali simplici fraude me decipere volebant. Bene, ego exstirpabo viscera.
  Pugnator iuvenis sicut tigris exilivit et magnos latinas aggressus est. Primus eorum gladium arripere curavit, sed in fronte capulo ictus est. Gravis gibba intumuit a vehementi ictu. Secundus, videns puerum cruentum terribilem, petivit misericordiam.
  - Ne me occidas, o pirata nobilis.
  - Quia piratae quando nobiles facti sunt? - Dixit vehementer iratus bellator Eduardus et pugnum in maxilla committit. Caput autem adeps ventris recidit et sanguis manare coepit. Puer terminator voce magna dixit:
  - Doce me nobilitatem!
  Et iuvenis pugnator totis viribus hostem Inguina percussit. Et molares ejus clanxerunt, et sanguis de ore ejus effusus est.
  Tum, sumptis clavibus e balteo fasciculum, puer fores recludere coepit. Post primum ostium cellae erat ubi duo vincti in cippo ligati sedebant. Una ex iis, quamvis ambustorum et verberum ulcerum vestigia, speciem admodum honestam habuit. barba cano densa et latis umeris ardentibus oculis Mongolica loquitur. - Natus sum imperaturus! Secundus erat adhuc infantulus, procerus admodum, sed barba non crescebat, solum sub naso floccum leve conspicebatur. Inspexerunt Eduard Osetrova irrumpentes. pirata puella post puerum apparuit. Nuda, validi, foeminei pedes cruentos, coccineos, vestigiorum concreto decoros reliquerunt.
  - Quis es? - Senes captivus dixit rauca sed iucunda voce.
  In aeternum iuvenis bellator respondit;
  - Eduardus pirata sum nobilis.
  Iunior quaesivit;
  - Quid est tibi nomen?
  Osetrov in confusione respondit:
  - In priore comitatu lacus leporis pugnam appellaverunt. In cohors currenti ... Nescio, nondum constituerunt.
  Et respondit senior captivus;
  - Veloces es et vehemens, simulque sapiens ultra annos tuos. Cobra te vocabo.
  Puero iuvene oppressus est. Homines autem aspidis sonant quodammodo ominis. Sed adhuc terminator puer quaesivit;
  - Quis es?
  Respondit cum dignitate;
  - Ultimus pirata Caesar. - Fashpirovsky, ipsi me vocant flagellum Dei. Hic est filius meus Aramis. - Dux latrones maritimi duces maluit quam rogari. - Potesne nos liberare a compedibus nostris?
  Pirata puella, quae post puerum accurrit, respondit denudans dentes scintillantes quasi margaritas magnas et valde luxuriosas et reflexiones dedit;
  - Hic puer suavis aliquid facere potest!
  Bellator Eduardus laconice respondit:
  - Utique et cito!
  Catenae adhuc novae, spisse unctae et summa arte fictae, strato argenteo obductae, singulae nexus crassiores pollice magni viri, vel circiter crassiores quam Eduardi manus. Ingrata haec inventio ostendit cito dicere, vel certe temerarium. Inquit fortis bellator;
  - Wow, spectat ut te timeant.
  Hoc captivus rex consensit;
  "Isti custodes callidissimi sunt, ita nos constringunt ut difficile moveatur, et cellam assidue custodiebant, catenas cohibuerunt, veriti videntur, ne pilo videremur.
  - Hoccine fieri potest? - Rogatus, paululum confusus, discalceatus tumulus bellator in nando truncis.
  - Si temptas, tunc est. - Et ut persuaderet, catenam excussit. - Nihil est impossibile.
  Cum Fashpirovsky surrexisset, peritus bellator Eduard leviter admiratus est, non multum longus, sed mediocris staturae, quamvis valde subcrassatus, quamquam fame et privatio. Sed iuvenis e contra captivus erat procerus et gracilis.
  Pirata puella osculum ei flavit et exclamavit;
  - Hoc est, vir!
  - Videamus quid in aliis conclavibus sit. - suggessit pugnantem Eduard gladium in manibus impatiens insano, virtute potens, non volumine.
  - Habeat aerarium carceris et reliqui captivi ibi. - Fashpirovsky dixit magna.
  pirata alacres puella cecinit;
  - Ah aerarium, aerarium, supplicia, insidiae!
  Non facile est, non est facile adsistere!
  Productio praeter spem quidem dives erat. Dolia aurea, multis arcae lapidibus. Miro vultu conspicatus, qui tale quid videre non sperabat in carcere, "Flagrius Dei" facile explicatur;
  - Hic res a multis erepta est, iure publicata.
  Bellator puer Edwardus caput agitavit et exhalavit;
  - Ita videtur non omnes opes auferre.
  Fashpirovsky adnuit acriter:
  - Praefectus loci est vulpes callida. Devorare temptat plus quam iugulum capere potest. - Hic princeps filorum anxie circumspiciebat, cameras circumspiciebat. - Iam occisus est?
  Piratae puellae calce nudum, crura musculari respondentia, cicadarum sunt;
  - Nescio, iudices!
  Bellator Eduardus, irae suae, flavis crinibus caput quassavit;
  "Extremum tempus vidi eum vivere, leviter incusatum."
  Fashpirovsky etiam chuckled;
  - Ita se res habet, necesse est hoc instanter figere. Sed omnia nitida scrinia non sunt principale, hic aspidum esse debet quod ad palatii provincialis lacum ducet. Iam ego custodem interrogo. - Ordo strictus a principe nato. - Et tu, cohra, tolle eum.
  Etiam fortis et conditus disciplina, Eduardus, qui in lapicidinis laborabat, cadaver difficulter levavit, Fashpirovsky apri in marcidum genas impingit, ut resipiscat cogens, deinde alium alapam addidit. Apertisque oculis, animal horrorem reddiderant.
  - Modo vitam tuam desere, ego omnia faciam.
  Dux pirata increpuit;
  - Ubi est sponsa Extragazel mea?
  Expergefactus perdite mussat;
  "Exportata est ante sex menses capitale; nemo puellam tam nobilem inter praedones et latrones retineret."
  pirata puella infensi dixit;
  - Haec logica!
  et impressit nudum pedem suum.
  - Tunc amplius non requiro. - Fashpirovsky expressit iugulum manibus pincernis. "Tortitus es, sed sordidam habere nolui." Quid cum altero agat, carnifex etiam est et nothus.
  - Si vis, ego illum necabo! - Juvenis miles Edouardus, adhuc rerum sitiens, libenter suadet.
  - Nimis facilis et simplex est, eum deorsum suspendant. - Crudelis "Acutor Dei" iussit et figuram pueri dubitanter aspexit. "Fortis es supra annos tuos, potes eum evellere."
  - Nempe centum et quadraginta chiliogrammata continet, non plura. - Eduard Osetrov subridens dixit, et cadaver "multiton" super humeros suos levavit.
  Sed hoc non jucundum evasit experientia, putuit excubitor sicut caper saginatus. Porro parum commode gestare erat, et iuvenis parum sudare coepit.
  Praedonum Puella notavit:
  - Ita putet quasi porcus sordidus!
  Et torsit faciem suam sicut mimus.
  Reperiens igitur se in navale carcerem, sensit iuvenem militem relevari. Ibi captivorum magnus numerus convenerat, non solum adulti viri, sed multae mulieres ac pueri, magna pars gravi cruciatu et fame.
  Pirata puella exclamavit;
  - Hae sunt caprae - talia bruta! Verisimiliter curo ut inebriari!
  Adolescens enim in ira justus clamabat ad eos.
  - Quid cum hoc tortore? Pendet?
  Captivi soluti obstrepere coeperunt, mare spumare coepit et nono fluctu mergi minabatur. Multos annos homines motus in humidis et frigidis carceribus recondunt.
  - Non, crucifige eum! Crucifige! Non sufficit immundo furca degener! - Clamaverunt in summo pulmone, nonnulli tamen aut praedones aut latrones erant. Sed nonnulli capti sunt, qui necdum speciem amiserant.
  Adstabantque nudis, excisis pedibus, recentes abrasiones ex compedibus in talos dehiscentes, quod aspectum admodum captivorum dedit.
  Pueri autem sunt omnino ossei et defatigati, sed non amiserunt cutem suam, non obstante quod omne os in eis apparebat.
  - In hoc casu te ipsum iustitiam et poenas administra! Judex enim unicus noster est populus! - Constituto consilio Salomonis, miles sepulchri Edouardus valedixit. pirata eum secutus est. Quamvis non omnes eius potentiam cognoscerent, et nomen ipsum magis honorarium esset, priores captivorum magna voce salutaverunt. Et cum levasset manum suam, conticuerunt omnes. Fashpirovsky magna voce, bass voce sua per annos carceris non amissa zelotypia, allocutus est:
  -Quis imperatorem tuum videre vis?
  Angustas humeros pirata depulso puella simulavit.
  - Tu nos, pater! Rex noster esto, flagella Dei! 'clamant, et stant pedibus, feriuntque palmis. Mulieres autem dimidiatae plerumque clamabant sicut homines habiti.
  Fashpirovsky manibus elevatis fremuit;
  - Ita fiat, nunc cor nostrum adunetur!
  Plures piratae puellae in pannis cruentis maculae coopertae accesserunt, et gladios acriter levaverunt.
  Et pulchros irae nudas et fortes Stringebant pedes in stagnis sanguineis.
  Et fremuerunt in summo pulmonis sui;
  Gloriosi sumus piratae
  Loca et cete...
  Magna militum
  tenebrarum vastatores!
  Risus admodum tinnitus erat et.
  Propemodum in urbe pugnatum est, ultima strages a violentis cruentis tempestas ardebat. Praedones puellae nudas plantas in acutis saxis percussit, exilierunt et haeserunt plane ludibundi.
  Ipsum bonum est esse pirata
  Puella promiscue omnes rapit.
  Non satis est aurum, visibile est - da mihi plus,
  Magnum est esse fur LEPIDUS!
  Iterumque nudis calcibus iterum sunt instar tondentes in rivos brunnei, coccinei, et quandoque caerulei sanguinis.
  Edik, inflatis buccis, una cum puero cecinit;
  Procellae, procellae, venti non sunt impedimentum nobis;
  Ab adulescentia, in mari pugnantem dilexi.
  Et si pugnare pro somnio tibi -
  Ego monstra inferni concide!
  Quamvis Fashpirovsky pannos suos non erubuit, tamen voluit mutare vestimenta, impossibile est imperatorem, etsi non coronatum, esse ragamuffin.
  Eduardus e contra gavisus est in tantum breves iterum esse, quod multo commodius et practicus fuit. Praesertim si talem bustum sculptam et musculos tanquam filum habeas.
  Puer Terminator etiam cecinit;
  EH lenta nuces sumus
  Coronam feremus.
  Cubitum ire ut arrhabonem;
  ut reginam consurgam!
  Et puer belliger, nudis digitis, rapit unum de magnis piratis ad nasum. Et exclamavit voce magna.
  Et Edik iterum cantat;
  Ibo ad Himalayas
  Mane in pristino silentio...
  alioquin ululabo, alioquin latrabo;
  Alioquin aliquem edam!
  Et puer pugnator nudo pede calculum iacit, et volitans corvum pulsat.
  Et in caput cuiusdam exploratorum ordinis Iesuitis, qui in turbam evanescere conatur, rostro se collidet. et detondebat caput eius.
  Bellator juvenis cecinit;
  - Et ab Edik celare non potes, celare non potes,
  Puellae nudae, dic mihi quid somnias!
  Ceteri latrocinio indulserunt, magna praeda ad portum delata, naviter partita atque onusta. Monitor et nitor ornatus illuc venit. Praedones dux naturaliter iratus erat et assertivus.
  - Nunc gravi et aequa divisione ordiri necesse est. - Dux maris latrones clamare coeperunt.- Hoc significat omnes opes aequaliter inter nos dividere.
  Antiquus Gubernator Ravarnavae equos objecit;
  - Ita aequaliter dividimus. Dimidium pro una navium nostrarum, et alia medietas pro navi tua.
  Puellae pulchrae piratae approbantes fremebant et nudo, venustissimo, sed inquinato et cruento, cibum impresserunt;
  - Certum infernum - leges zonae! Vincula ferrea comminuet!
  Monitor, ira furiali accensus, velut verticem immissum valido iactu exorsus est;
  - Minime, non assentio, naves structurae vacuae sunt, res maxima est hominum. Et populus meus et alieni volunt omnia esse pulchra et sicut oportet. Nonne fratres mei vitam perierunt, et multi eorum in aequo proelio mortui sunt? - Dux latronum marinorum in ira machaera percutit in area - Ex iure honoris exigo nobis quintas praedae quattuor.
  Rursus et puellae sunt nudae, sudantes et pulverulentae, aliquid proclamantes.
  Gubernator nimis activum ducem sedare conatus est;
  - Nos autem documentum signavimus, quod etiam subscriptio tua habet, omnia aequaliter inter naves dividenda.
  - Quid agitavi non memini, nunc tantum charta est. In hoc momento, non erit charta immunda quae decidet, sed acutis scapulis. - Monitor acriter exarsit et electa machaera super caput eius emicuit. - Bene, quomodo secundum conceptus vivimus.
  piratae concorditer clamare et sibilo cecinerunt. Patuit sanguinem miscere.
  Nudos pedes piratae puellae oppruerunt et coxis luxuriosas inpigre versabant, fictaeque abs tegulis pulchris ludebant.
  Antiquus Gubernator rationem cum illis temptavit.
  - Exspectemus donec Ravarnava et optimus pugnator omnium oceanorum, Eduard Osetrov, veni, tunc omnes quaestiones nostras discutiemus.
  Fremitus corsairs perquam ambiguum respexit. Corsair etiam puellae expressit sicut sues ariete confossus. Crura autem, quae summa agilitate et linearum gratia insignes erant, hopak saltabant. Monitori videbatur quod omnes ex parte sua essent, et hoc magis ac magis piratam ducem convertit;
  - Problemata habes, paene quinquies plus habeo, et si ad pugnam venit, omnes sicut mures occidentur.
  Gubernator conditus impudentiam non timebat;
  - Aliqui bellatores decem constant, et praeterea plura tormenta habemus.
  Utrinque puellae piratae alacrius exilierunt et quasi cacumina trahebant.
  Monitor surrexit et exorsus est, quasi vapor e purpureo galero egrediens videbatur;
  "Hoc est commodum in mari, sed in terra superiores habebimus." - Et calcare ocreas pro confirmatione. - Si igitur vivere vis, nostris conditionibus acquiesce, alioquin omnia postea tollemus, et eos qui viventes manent suspendemus.
  Gubernator inepte inseruit:
  - Sed hoc improbum est! (Non est utilem notiones appellare quae honori sunt inter filisters!)
  Monitor pistol evellit topaziis et carbunculis ornatam;
  - Quem honorem pirata habere potest? "Et iecit in crure nauclerus graviter vulnerans. Decidit quasi addictum, os iecit aret. Et princeps furiatus inclamat. - Hoc est, quid fiet omni asino, qui obstare audet!
  Forsitan caedes nisi clamoribus erupisset.
  - Ravarnava et aspidis, Edwardi invictissimi, veniunt.
  Praedones puellae eam tulerunt et ululaverunt. Coeperunt nudas premere, socolatas etiam acrius pedes sient, et gladios in capita pulchra torquere.
  Et clamaverunt;
  - Gloria praedonibus!
  ne puer quidem ambulabat, sed velut in alis volabat. Motus eius tam celeriter. Nudae enim pedes pulli micabant vestigio micanti vario sanguine.
  Monitor ac spinas saeve convolvit;
  - Bene, ego hos stolidos pullos guys unum extremum casum dabo.
  Cum Ravarnava appropinquaret, statim gnatorum dux peritus animadvertit unum ex suis vulneratum ac praedonum cohortem minacem instruxit.
  Corsair et puellae omnes sordidae, nudae et cruentae. tulerunt et tweeted:
  Hoc est, moventur -
  Integer rapina.
  Super vinculo es -
  Verus heros...
  Nec mihi facile est -
  Nulla agente ama, septem nulla!
  - Quid negotist, fratres? - Ravarnava quaesivit frigide. Et insilivit Eduardus puer bellator super caput suum, reportans terga somersault. Gladius mira eius in fuga dissecto in quattuor partes magna, vespa variata annuum. Guttae smaragdi insecti sanguinem effusum sunt.
  - Ita est! "Monitor emissa voce coepit, puerum nimis celeriter intuens. "Nostri decreverunt: non aequum priorem dispositionem esse, et criteriis dividendis spolia retractare necesse erat. Hoc est, per capita, non navibus divide. Quisque rostrum secundum legem participem competit. Dux corsairs de industria nitidum rostrum suum feritate scidit. - Hem, censesne hoc?
  - Et si non? - Ravarnava quaesivit ironice de latrocinio spectans.
  piratae puellae quasi examen vesparum circumstrepunt.
  - Tunc pugna erit, et numero et virtute prae- lium decernetur eventus, vos, scitis, convictos evasistis, numeros. - Monitor superbus extulit, renidens ferociter.
  "Mox imperator corsairs magnus Fashpirovsky huc veniet, et ipse nos iudicabit." - Dixit ensem in nervosis manibus iactare, licet puerile, sed ferro contextum.
  Fremitus approbationis per turbas corsairs insonuit.
  - Non agnosco ullos imperatores. Ilicet solve quaestionem - Varnaki dic: verbis meis consentis, an sanguis fundetur. - Monitor sclopetum in ventre Ravarnavae ostendit. Talia arma adhuc rarissima hoc tempore Medii Aevi erant, et pirata valde superbus adquisitionis artificio artificio facta.
  - Ita, diabolus cum eo. - Eduardus Osetrov, militaris artis exercitatus, nudo crure musculari saxum sustulit et emissa manu saxum in manu telo misit. Iactum sonuit, pistol cecidit, et duo secunda post iuvenem in piratam cucurrerunt. In plexu solari eum genu flexo, tum densum bracchium iocando torquet et mucrone gutturi suo imposuit.
  Puellae piratae valde approbantes fremebant. Nuda- culis pedes movere coeperunt, choreas irrumpere parati.
  - Move, et perficietur princeps tuus. - Iuvenis bellator in perpetuum vociferatus est. piratae anhelavit et adligat. Eorum plerique ferociores spathis quassabant, sed proelium committere non ausi sunt. Puellae autem nudis cruribus clamaverunt:
  - Puck! Puck! Puck!
  - Ita est, et nunc, grabbe, accipitres tuos arma deponere iube! - Edouardus tono truci iussit et nudum calcaneum ita pressit ut sarcophagum sub ea scinderet.
  Quod videns Monitor semiconscius fuit, juvenis bellator aurem suam extraxit, digitum suum in templo suo pressit, et resipiscere compulit.
  - Dimitte me, quaeso! - latro dux, qui statim corruerat, balbutiebat.
  Praedones puellae clamantes respondendo inceperunt;
  - Ne dimittas! Eripe tonsillas eius!
  Puer manum durius torquebat;
  - Tu, bubulae avarae, convenit cum priore praedae divisione? - Et torsit manus, quasi e cardboard.
  - Id ad imperatorem decernere. - Monitor balbutit, stipulas aret.
  Rursum fremitus et tripudium nudae fortium pedum puellarum.
  Puer robustus etiam durius carmen trahebat, quod etiam piri;
  - Quid si mori?
  Dux autem, qui quasi lepidus videbatur, ex insperato constantiam ostendit. Unctuous tonus dixit:
  - Omnes mortales sumus. Aliquando aliquis pirata iter finiet, ut melius sit a glande herois quam cum pudore ulna.
  Adprobatio simul mixta, puellarum ordines admiratio est. Res frigidissima videbatur.
  Eduard Osetrov aliud addere voluit, sed strepitus exauditus est et multi armorum apparuerunt.
  "Iustum esse puto, decidit imperator." - Ravarnava confirmata haud gravate.
  Filibuster ululaverunt, insano lagena, luxuriantes coxas;
  - Etiam, est, non, est!
  Puer Edwardus ironice cecinit;
  Te non esse oratorem
  Ut diu explicabo...
  Ego imperator fiam -
  Post omnes, non longum est eas fieri!
  
  sed honestum esse;
  thronus et epaulets -
  Mihi opus est ad eam
  Sclopetis, sclopetis!
  Saltem ducenti homines, plerumque excruciati, veste avulsis a militibus vel civibus opulentis induti, in plateam prodierunt. Praecedebat vir forma expressus cum barba brevi-cocta et in grandiori habitu. Ravarnava statim eum agnovit et graviter graviter adoravit.
  - Gloria magno Fashpirovsky, vivat imperator corsairorum et "Avertor Dei."
  Plurimae puellae plauserunt, palmas ut propeller scapulas ferientes.
  Voces magnae audiebantur;
  - Euge! Bis!
  Bellator tumulus Eduardus non nimis felix erat. Iam peritus et matura est ut equos suos formare, vel etiam totius turmae praefectus factus est. Itaque nunc alterum competitorem habet inter natos maris certamen et potentiam et gratiam. Qui alter ad patrem gentium contendens in itinere se expedivit. Si potentiae participes es, melius est cum puella pulchra.
  Fashpirovsky adnuit et manum levavit. Corsair bellator interrogavit:
  An oblitus es quomodo Ravarnava sub vexillo meo navigaverit, vel, ut vocant, Aper?
  Dux ille ingens latronum celeriter respondit:
  - Non est hoc oblitus, o incomparabilis. - Tunc Ravarnava sui honoris causa puduit.
  Edik vincit et bumblebee nudo pede cepit. Puer eam opprimere volebat, sed insectum quoque animal esse putabat nec sine causa occidi debet.
  Et bellator, puer aeternus, Aculeum projecit altius.
  Fashpirovsky ridens erupit:
  - Bene, sed hic, video, te gravem lites habuisti, et amicus meus famosus iocosus Monitor obses tulit.
  Omnes consonantes riserunt. Peregrini quidam ita duri erant ut grex corvi et aves aliarum specierum in coelum surrexerunt. In gyros ita divulgati sunt et currebant ut insecta fugientium ordines iungerent. Et tunc coeperunt puellae quasi bubali in iugulare strepere, quod est valde jucundum et singulare.
  Ravarnava, submissa voce tonans, respondit:
  - Iustum est, velit impudenter ante pactam pactionem aequam praedarum divisionem calcare et plus sibi aequam partem accipere. Revera, haec flebilis piratae similitudo verbum suum et iuramentum non servat.
  Edouardus aliquid voluit dicere, sed ruere non statuit. Una piratarum puellarum genibus flexis et vestigium terminatoris pueri nudum pedem osculatus est.
  Bene, ridiculum videbatur, quasi signum amoris et observantiae bellatoris qui tam iuvenem spectat.
  Fashpirovsky pugnum agitavit et cum hac interpretatione notionis honoris constat;
  - SIC, incontinentia orationis magnum est peccatum in pirata, quod cruore abluitur.
  hoc approbante puella clamavit. Et videre potes quomodo scintillant oculi facierum suarum bellus.
  Eduardus in aurem:
  - De peccato, pecuniam maximam faciunt et pulsant!
  Monitor tandem cecidit, calva natavit et ululavit;
  - Ignosce Fashpirovsky, daemon seduxit me. - Tunc sono latronis dux ad iustam causam mutavit. - Iustum est quod putavi aequum non esse ut, bigas quinque fere maiorem habens, dimidiam tantum partem obtinere cogerer.
  Edouardus risit et voluit aliquid dicere. Sed puella pirata calcem pueri osculari voluit. Erat enim vis, et iucunda nudo, elastico solo. Praeterea puer terminator sensit sicut verus princeps.
  Imperator pirata instructe dixit:
  - Sed tu talem pactionem signasti?
  Monitor intus foris vertere coepit;
  - Ita tempestas maris, sed ob id crudeliter minatus sum. - Corsair princeps monstratur quasi innocens, licet admodum muscularis puer in bracis, Eduardus. - Post omnes, plura tormenta plus quam ego feci.
  Fashpirovsky, contubernalem pristinum respectans, dixit:
  - Sic est tibi, Ravarnava, cuius ingentis navis contrabass est? Horrendum nomen est, in quo tonitrua audiuntur. "Pirata sonus imperatoris paulo amantior factus est. - Virtutem capiendi habere debes.
  Id Edouardus accepit et vitream testa nudis digitis proiecit. Volavit et pinguem percitus cuspidem arripit, in medium secans et sanguinem viridem effundit.
  Ravarnava, stans et exserta superbe pectus suum, dixit:
  - Ius est, invincibile, sed munus magnum a puero bellatore Eduard Osetrov gestum est, qui etiam tam temerario barbare ut "Baron" Monitor inuoluere potest.
  piratae approbando rugiebant. Aliqui etiam gladios et sclopetis graves excutiunt. Eorum sincera alacritas visibilis est.
  Et accepit puellas bellantes et cantabant cum gaudio;
  Magno et potentissimo Edwardo primo centesimo primo,
  Accuratius puer cognomento Edya ...
  Accipe et trahe forti saepti;
  Baro, pinguis ursus!
  Fashpirovsky, super strepitu, dixit:
  - Utique hic fortissimus puer aurum est, singulae ac validae navis imperio dabo cum naves comparavero. Interim haec solutio est. tertia pars thesaurorum tuorum mihi et populo meo dabitur, et residui aequaliter inter naves, ut in antecessum constituisti, dimidiae dividentur. - Praedonum imperator adnuit torva monitorem. - Et noli turbari, sed serva caput tuum. Mox, me jubente, tantas opes inusitatas capiemus, ut etiam daemones invideant. Plus quam ducenti homines mecum venerunt, et omnes sciunt pugnare. - Et iam cum fremitu affirmativo. - Convenisne verbis meis?
  Corsair puellae approbando delectati sunt. Et ceperunt quasi Flexilis pilas repercutire.
  Edouardus nudum pedem impressit iracunde et mussat;
  - Patrinus oblatum fecit quod negare non potest!
  - Ita! - Ravarnava vociferatus est intonat.
  - Esto consentiens! - Monitor aperte cunctanter dixit.
  Termino Puer affirmavit:
  - Felicitas non est in pecunia, sed in facultate augendi!
  Imperator, compromisso tono non permisit, dixit:
  - Sic signum novum contractum cum handshake!
  Monitor visibiliter vacillabat. Tum puer terminator ad eum se insiliit, et percussorem in brachiis porrectis levavit. Et energiam mentis in nobis sentientes, cadaver satis cito nent.
  Fashpirovsky exclamavit, pugnum quatiens;
  - Sine modo, iuvenis eques!
  Edouardus invitus emisit monitorem, qui palluit, haesitavit, Ravarnavam et Fashpirovsky appropinquavit. Firma handshakes sequebantur, trio inspiciebat oculos mutuo et despiciens. Tunc amplexi sunt, et tres piratae conditi manus conseruerunt.
  Corsair puellas fecit strepitus approbationis. Ex quibus unus expressit;
  - Haec circumstant!
  Termino Puer cantavit:
  Napoleones omnes spectamus;
  Sunt decies bipes creaturae...
  Curo ad populum in torquem phaleras;
  Et miles eris frigidissima!
  - Sollempniter juramus. - Fashpirovsky ipse sponte transiit. - Ut semper amici erimus nec se invicem produnt.
  - Iuro! - Ravarnava dixit dextra manu levans.
  - Omnibus sanctis in nomine domini, ut erimus veri verbo nostro. - Addidit Monitor.
  - Amen! - Imperator finem fecit.
  Nudas, musculares tibias haud dubie movens, tanquam ex ferro textas, Edouardus triumvirum versus incredule respexit. Puer quasi perditus sensit. Hic sunt simul, et quis nunc est? Ordinarius, per se discalceatus casula pueri.
  Puellae vero, praesertim ex servis libertinis, admirantur, quasi ad aliquod numen.
  Fashpirovsky, ut res sane dixit:
  - Et nunc manetis duces navium vestrorum sub imperio meo. Lets dive in et carpe viam!
  - Concedimus! - Confirmatus Ravarnava et Monitor.
  Puellae magno cum assensu et magno studio eam sustulerunt et obstrepere coeperunt. Saltare et cantare coeperunt;
  Timidum verbum pirata non novit;
  Nescio si erras...
  Corsairs habemus optimum saporem in mundo;
  Nihil nisi fama placet!
  Dividentes spolia et onerantes satis multum temporis ceperunt. Praedones puellae et liberti servi sub lumine ignis saltabant, corporaque, nitida cum sudore, oleo et thure, bacchabantur.
  Itaque piratae multam praedam habent.
  Tres naves rudibus pretiosis onustas mecum habui ut eas pluris, si necesse fuerit, venderet. Ita ad quinque naves, duae pugnae, tres onerariae admovebantur. In via inter se iuncti sunt latrociniis et dimidio centum, et numerus sodalium fraternitatis maritimae plus quam sescentos quinquaginta homines pervenit. Sed nunc latrones maritimi satis pecuniae omnibus satis habebant, sed callidus imperator sciebat quod plerique omnia dilapidarent, ut in sequenti expeditione rursus quasi grex esurientium piranhas in pugnam mortalem in suis camisiis ruerent. Hoc pulchrum est, facilius esuriens mori quam bene saginatum. Homines divites nimis timidi sunt, et rectum videt per Ravarnavam, simplicem, fidelem, honestum Guidonem et Monitorem, et melius est eum occidere ne forte eum in tergo feriat.
  Sic ancillae et piratae saltant, et in omni gestu muscularium et sculptorum corporum audiri potest exclamationem;
  Quis non habeat fiduciam,
  Semper reprehendo...
  Piraticus nullos amicos habet -
  Malus omnis homo est!
  
  Si tradent te,
  Sors poenae crescet.
  nebulo percutiet
  Si stultus es, stultus es!
  Bene, bene, ideo puellae sunt, ut sexui fortiori gaudeant et gaudeant. Duo sunt genera in hoc mundo: fortis et pulcher. Sed civilestates sunt ubi plures sexus, et quandoque apparent aliqui.
  Mysterium ei est, hoc est Eduard Sturgeon, aliquid ei narrat puerum ex illo gravissimo mundo esse quem vocant Orcum. loqui cum eo necesse est. Fashpirovsky invitato iuveni bellatore ad casulam iussit ut fistulam suam et celia fassroch impleret, quod capulus est, sed multo sapidiore et longiori vigoris effectu.
  Puer, ut semper, nudis pedibus, nudo, toreumatum, toreumatum, filicum filicum, breves tantum gerens, ita ut sub tenuissima pelle perusta, ut guttulis hydrargyri, lacerti brachii, crurum, ac cervicis involutus.
  Sed eodem tempore Edouardus ornamenta quaedam induit: armillas aureas in manibus et talos saxis. Quare Africani principi similis fuit, nisi quod capilli candidi erant, sed leviter sparsi auro, instar pulveris.
  Imo valde formosus est, sed fortior sexus pueros admirans non cessavit.
  Cum soli essent, imperator, tanquam forte, interrogavit;
  - Ubi natus es, Eduardus bellator candidus?
  Iuvenis statim respondit:
  - In una psalterio veterum coloniarum.
  Fashpirovsky negavit caput quassavit et scintillam irrisoriam e mystace suo dimisit;
  - Non mentior mihi, recte per homines video. Iam multum in mundo vixi. Forsitan ex universo, quem Orcum vocamus.
  Astutus et iam peritus, et cum multa experientia secundum vitae expectationem, Osetrov se parvulum rusticum esse simulavit;
  - Num homines in inferno habitant, et inde etiam reverti possunt?
  Imperator accendit tibiam, fumus odoris, thymiamatis simile, et cincinnis puniceis volutabatur;
  - Ita se res habet, ut vivere possit, etsi aliquantum delirat. Et indicabis mihi quomodo ibi habites.
  Eduardus caput quassans, nudo digito, pediculum marinum apprehendit, et pulverem eius terit, et minore sono respondit;
  - Interdum nimia libertas vitam meam constare potest.
  Fashpirovsky insinuans, etiam pugno se percutiens, in lato pectore dixit:
  - Noli timere, puer, ego nulli de hoc dicam. Si vis, ut mihi credis, ego tibi meam narrabo fabulam.
  Belliger Edouardus puer dedit pellem suam et rubicundam faciem quam maxime exprimit;
  - Pergratum mihi esse cupio.
  Pirata imperator loqui coepit. Etiam aliquam ei voluptatem;
  - Sic sponsa Extragazel. Non puella simplex, nec nobilis quidem filia, ut in eius effigiem intuenti probabiliter cogitasti. - Praedonum imperator ostendit extractionem splendido oleo dominae delectae in veste reginae factam. Tam pulchra ut etiam aureae artus cum minimis adamantibus obsoleti in hoc curriculo radianti.
  Bellator puer incredibiliter miratus est;
  - Proh! Itane est?
  Et ancillarum crura nudae sient, non amplius ei visae sunt amabiles, ut earum intuitum glutinare posset.
  Fashpirovsky adnuit et dixit ferventi persuasione:
  - Imo haec imago eius est, et potius artifices eius pulchritudinem contemnunt quam exaggerant.
  - Mirabilis est. Ilicet nubere volo. - Parum simplice dixit, muliebris affectionis desiderium, non puer omnino fastis annis, sed puer cum corpore Eduardi Osetrov. Tumulus aeternus, valde amores sentiens. Ille autem puellas ante aspexit pulchras, sed hic eum rectum in corde percussit.
  Imperator pirata demissa voce dixit:
  - Sic ego tibi non mentior, ipsa est heres directus throni Contrabass imperii.
  Bellator sepulchralis etiam sibilavit et nudum calcaneum in quercu pavimento cubiculi movit, quam fabulosum hic evenit;
  - Pernicies?
  Fashpirovsky confirmavit:
  - Ita, vera regina, et si eam legitime duxerit, in hoc hemisphaerio amplissimi ac ditissimi imperii imperator efficiar. Multo melior est Monarcha quam pirata manens, qui citius aut serius ignem aut crucem subibit. - Dux latronum maris cicatricem ostendit. - Flagellum Dei iam in morticinis fauore, et quod adhuc vivit, factum est, ut opinor, non sine eius oratione.
  Practicus Edwardus etiam valde studiosus fuit in hoc:
  - Num throno opus est?
  Fashpirovsky dixit ardenter;
  - Immo, necesse est, licet hoc postulat, minimum, ut caput Contrabass capiat - Australia. Consequatur sed eum. Tu adiuva me.
  Tali consilio belliger Edouardus valde turbatus est.
  Cameram fenestram prospexi. Innumerae ibi erant puellae, variis nuditatis gradibus, sine superfluis, stupidis calceis, et leves non admodum obscuro sermone canebant.
  Sed puer Sturgeon audivit bellatorem;
  Regum potest facere quicquam
  Regum facere quicquam potest.
  Ac tellus fatis tellus omnis;
  Interdum faciunt!
  Sed ne dixeris quicquam
  Sed ne dixeris...
  Ducere ad amorem
  Uxorem ducere pro amore...
  Nemo potest
  Nemo rex!
  Nemo potest
  Nemo rex!
  Ipse nesciebat quid diceret:
  - Nescio, processu proeliorum teneor, regem opprimens prospectum est tentans.
  Fashpirovsky sicut elephas erigitur et intumescit;
  - Faciam te eximium ducem.
  Non corpore, non animo, terminator puer ironice dictum est, et in hoc ioco est satis veritatis;
  - In hoc primo aspectu, prospero casu, moriar melancholia. Non gratis Cicero dixit: "Magna potestas nihil aliud est quam servitus honesta."
  Imperator pirata risit et dixit:
  - Et tu, opinor, multo antiquior es quam spectes! Verba tua non pueri sunt, sed mariti!
  
  Putin Hitler'S IACTUS
  ANNOTATIONES
  Accidit ut post mortem suam mense Augusto 2023 Vladimir Putin praesidens Russiae in corpus Hitlerorum transierit. Praeterea, tam frigus est ut Magnus Patrioticus Bellum in pleno adductius in kalendario die 1 mensis Novembris anno 1941 . Hoc figere non potes. Quid facerent, si et Stalinus et Churchill de pace audire noluerunt? Tunc Vladimir Putin omnes illos penitus punire statuit!
  . PROLOGUS.
  Protractum bellum cum Ucraina praesidens Russiae non multum interesting fuit. Quid est Ucraina pro Russia? Existimabatur quod cnm in eam se mitterent et Kyiv per triduum caperent. Sed non elaboravit. Bellum iam incohatum est annus secundus. Comitia praesidentialia Russiae ad litteram sunt circa anguli recti. Et Vladimir Putin problemata sua valetudine habet. Ex visis perspici potest maledictiones decies centena milia hominum in toto fere orbe suum effectum habuisse. Sanguis humanus aqua non est. Quantum cruor Vladimir Putin iam effudit? Fortasse tantum Stalin sanguinarius in historia Russiae fuit. Ucraini feliciter ingrata gerunt et pleraque adiuncta ex exercitu Russico et varias copias privatas receperunt. Praeterea Taliban Tajikistan et Russiae basim ibi mense Maio 2023 aggressi sunt. et alteram frontem aperuerunt, praesidens Russiae additis capitis doloribus. In re versa, Tajiks animose demissos ostenderunt, eorumque exercitus partim fugiens, partim captus est. Et Russia cum illis quoque pugnare debuit. Ita Taliban basim militarem Russorum circumdedit, magnum numerum militum occidit, et nonnulli capti sunt.
  et oportuit illis respondere. Iterumque declarant convocationem ad obturandum hiatus austri.
  Et tempore mortis Vladimir Putin die 5 mensis Augusti anno 2023, multis Russis iam exosus est, nedum nationes occidentales. Praeses Russiae in agonia mortuus est et sine honore. Etiam non tristique ipsum. Sed tamen eum magnifice sepelire constituerunt. & tributa solve.
  Quamquam, sane, multi dixerunt, si Putin ante oppugnationem Ucrainae mortuus esset, in historia ut unus ex optimis principibus Russiae descendisset.
  Et sic fortasse ita est, cum aliquis poenitet quod Deus ante mortem ei non misit.
  Certe Vladimir Putin mense Augusto 2023 mortuus est, et fatum eius iudicio decernendum erat.
  Et celesti judicio! Sed vaga demiurge dea Emmanuel Vladimir Putin animam ab inferis rapuit et furatus est eamque in universum accepit.
  Ibi eam cepit et dictatorem Russicum in corpus Adolf Hitler infudit. Summus scelestus omnis aevi.
  Quo tempore Germani Moscuae appropinquant. Ita haec est poena quae accessit cum praeside Caino. Vel forte etiam praemium, quod moveris in corpus alicuius, qui fere viginti annis minor te eo tempore est, et in ipso summae felicitatis et gloriae.
  Nunc autem Vladimir Putin novum corpus, novas occasiones accepit, in mundo quasi duae aquae guttae Terrae saeculi XX reminiscentes. Maxime amet rem et eveniet. Potestas misfiti praesidis in orbe terrarum, aut mortem turpem? Vel fortasse simul vel aliquid inter!?
  . CAPUT N. 1 .
  Vladimir Putin vago recordatus est brevem moram apud inferos. nondum probatus est. Animi erat in magna, aula. Et es omnino sine pondere, et in aere suspendis, quod saepe fit in somnis, praesertim in pueritia.
  Nullus cruciatus, nulla gehenna. Sed hoc exiguum tempus fuit ut purus spiritus, sine corpore. Et tu modo volitantem sicut in somnio, et bene sentis et leve, et non bene meministi quid est circa te.
  Et tunc post tentationem, vel Caelo, Inferno, vel Purgatorio pluribus hominibus assignaberis.
  Nunc autem Vladimir Putin in novo corpore se sensit. Non est corpus iuvenum, sed non vetus.
  et pristinus praesidens Russiae iam novit eum nunc Hitler in carne esse.
  Ob victus vegetarian et absentiam mali habitus, Führer quinquaginta annos natus in figura satis honesta est. Nondum eius Psyche turpium cladium serie cumulatur. Ita satis tolerabile, vel potius quam in loco Praesidis Russiae. Qui non satis diu vixit ad annum unum et septuagesimum.
  Numerus tamen principum Russiae, qui ita vixerunt ut periodum videre possunt, una parte numerari possunt.
  Utcumque, Hitler videtur esse sanior et robustior et corpore minor, quare nihil est quod de fato conqueratur.
  Omnia denique adhuc essent, sed in kalendario 1 novembris 1941 . Hoc significat quod Fuhrer in linea fatali amplius prohibere non poterit nec USSR oppugnare. Et videbimus agere, sed quomodo...
  Convivium et duces volebant utique continuare convivio, et ad Fuhrerum sapientibus mandatis dare.
  Sed quid agas, cum jam penitus cacas. Tam in vita praeterita quam in hac una.
  Vladimir-Adolf pronuntiavit se solum esse et modicum cogitare et requiescere. Simul postulavi capulus aurantiacum et mappam perficiendi utriusque Europae partis URSS et Africae.
  Germani in genere bene agebant. Tametsi odiosa mense Octobri successerunt sex exercitus Sovieticae penitus deleverunt, et aliquot ex parte. Plus sescenta triginta milia hostium militum praefectique capta.
  Et in Leningrad partem Wehrmacht versus Tikhvin appropinquant. Ad meridiem autem iam Kharkovam et partem Donbass occuparunt. In Chersonesum appropinquant Sevastopol et Kerch expugnant. Nondum hoc bene gerendae rei apicem. Germani Tikhvin, Kerch, nonnullas civitates in Donbass et Rostov-on-Don adhuc accipere debent, ad maximam partem Novembrem attingentes. Et tunc poteris Moscuam paucis chiliometris abesse.
  Et tunc miraculum fiet. Et inusitatae pruinae, unde etiam Germanica gasoline e carbonibus adligat, et apparatu defecit, et Germani milites vivos iunxerunt.
  In novo corpore eius, Vladimir Putin memoriam Hitlerorum intra se sentire coepit. Ex altera parte, hoc etiam bonum est. Mirum ac nesciens non capieris. Diabolus enim solus novit quid Germani duces ac ministri similes sint. Vir ingeniosissimus eorum videtur fuisse habitus.
  Sed Hitlerus memoria suadet Speer nondum stationem Reich minister armorum et Munitionum accepisse. Et fortasse hoc fiebat praecipuae rationes cladem Nazi Germaniae. Si minister talis strenuus prius constitutus fuisset, alia bella fuissent.
  Sed Hitler iam non solum in hac provincia defecit. Exempli causa, lacus Germanorum prope Dyuker substitit, unde quadringenta milia Britanniae et centum milia Francorum in Britanniam proficisci curaverunt. Et si hae copiae ab Hitler captae essent, fortasse etiam Churchill pacem faciendam habuissent. In universum, sane, consilium de pugna Germaniae, quae paene totius Europae continentalis potita erat, stultus erat.
  Sed erat Churchill qui Russiam vel URSS servavit.
  Sine altera fronte casus Stalini contra Tertium Reich eiusque satellites paene nullus fuisset.
  Ita ... Putin maledictus est. Nolebat Churchill. Forsitan etiam occulta invidia in hunc ducem fuit. Post omnes, Churchill in historia legenda et generosus permansit.
  Vocatur et Praeses Russiae: Vovka-Cain! Re vera nunc cum inhumano verbo in historia Russiae et mundi memorabitur. Ita animum amisit - tentationem ferre non potuit et magnum bellum incepit. Maximus error, ac praesertim moralis, in Kyiv iter fuit. Quodam tempore, cum bellum in Georgia erat, dictator Tbilisi oppugnare voluit. Sed formalis Praeses Russiae et Supremus Praefectus Dmitry Medvedev categorice contra eam erat. Pugnatum est prohibere. Bellum quinque dierum, unum brevissimum in historia mundi, et fortasse velocissimum in historia Russiae, finita est. Centum sex milites amissi sunt paulo plus amissi. Erat tum animi dolens quod excusatione non uteretur ad obtinendam Georgiam. Sed Dmitry Medvedev satis logice exposuit, etiamsi fieri potest ut cito fines reipublicae Caucasiae occupare possit, exercitus Russiae clandestinos bellum geret. Praeterea exemplum Iraquia iam ante oculos nostros erat, quod Americani per tres septimanas occupaverunt, sed tanta belli clandestina versabantur ut ibi relinquere cogerentur, quinque milibus tantum occisis amissis.
  Et idem est in Afghanistan... Praeterea, Georgia est montana, et ibi vere potest esse partium a summo ad imum. Plus, Chechen resistentia nondum est. Doku Umarov adhuc viveret, et bellum factionis non solum in Chechnya, sed etiam in toto fere Caucaso septentrionali geritur. Et in eventu occupationis Georgiae, totus occidentales collectivorum Caucasiis adiuvare incipiunt. Et islamistae etiam auxilium accipere et capita tollere incipiunt.
  Ita Dmitry Medvedev sensum communem tunc ostendit. Et hoc fortasse inter paucas eius sententiae sapientum fuit.
  Sed bellum cum Ucraina facili etiam videbatur. Itaque copiae fratris Slavici pessime in proeliis 2014 et hieme anni 2015 factae sunt, et sane impressio fuit quod hostis nullus bellator erat.
  Immo ex contrario augentur notiones de exercitu Russico, praesertim post Syriam. Similes sumus technicis fortissimis in mundo. Et pileos nostros in omnes mittemus.
  Videtur quod multi ita existimarent si Putin essent. Et Americani probabiliter non mentiebantur cum dixerunt exercitum Russicum Kyiv in tribus diebus capere posse. Etiam videntur putaverunt Russiam nimis validam esse et Ucrainam nimis infirmam esse. Sed... Iam primis diebus delectae unitates Russiae gravia damna passi sunt et blitzkrieg defecisse manifestum est.
  Bellum, non ut voluit. Fortasse pax finiri debuit, praesertim primo mense belli, cum res maximae gestae sunt. Sed plus volui utique. Tum caedes crevit. Ac deinde, exeunte Augusto et autumno, Ucraini res tangibiles in proeliis consecuti sunt. Copias Russiae e regione Kharkov et parte Lugansk expulerunt et Kherson et territorium ultra Borysthenen receperunt. Tunc Ucraini non iam alium mundum desideraverunt, quidam similem reditus ad fines 1991 .
  Habuimus convocationem nuntiandi et praeterea copias traducendi. Et iterum tenta hieme, oppugna.
  Vladimir Putin homo pertinax est. Quamquam historia docet pertinaciam posse esse periculosissimam. Exempli gratia, Hitler saltem ex parte suum regimen servavit, fortasse etiam pellem suam, si prius pacem fecerat. Itaque Hirohito vitam suam, etiam imperium suum, etiam amissa potestate, potuit salvare. Et obsessi Fuhrer omnia perdiderunt. Meminisse etiam potes Ivan Terribilis! Quibus pacem et partem Livoniae, Narva et Dorpat, obtulerunt. Sed Ivan Terribilis Livonia omnino voluit. Bellum autem gessit cum Suetia et re publica Polonica-Lithuanica. Bene nos quoque habuit ad excursiones Crimen Khan repellere. Denique omnia vici ac dederam de meo. Bellum autem fuit viginti quinque annis. Ita factum est.
  Sed estne Putin omnia de praeteritis et praeteritis? Quid in praesenti facere oportet? Vel bellum cum USSR perseveret, ratione habita errorum praecedentium Tertii Reich. Vel tamen pacem cum Stalino facere conantur. Tamen non valde iucundum est maioribus tuos interficere. Sed si cum communissimistis coniungi possemus, contra Britanniam et Americam invisam, id frigus esset!
  Re quidem Putin, cum per annum et dimidium dimicatus, Ucrainam numquam superare potuit, praeterea clades ibi passus est, et etiam Taliban alteram partem in meridie aperuit. Et hic est talis casus! Nullam sit amet consequat quam. Forsitan et rector mundi factus es!
  Vladimir Vladimirovich risit et in brevi radit. Quaecumque de Hitler loquuntur, totam fere Europam duobus mensibus vicit. Polonia, copia incolarum et agrorum Ucrainae eo tempore comparata, duabus septimanis victus est. Et infra mensem et dimidium copiae Galliae, Britanniae, Belgicae et Hollandiae victae sunt. Plus quattuor miliones hominum soli capti sunt. Hoc factum est.
  Et URSS colossas clades passus est et paene victus est. Sed id fere. Tunc in mense Decembri erit punctum metae. Ac cito cum Stalino pacem facere debemus. Sola quaestio est, quomodo te iustificas in ambitu tuo? Ceterum victoria in Russia tam propinqua et subito pax videtur?
  Quomodo explicabis aliquid simile populo tuo? Praeterea nondum notum est an Stalin rogationem pacis accepturus sit. Praesertim si concessiones territoriales ab eo exigant. Mundus sine annexis et indemnitatibus formosus sonat, sed postquam Germania tantum vicit, et aliquas terras socio suo dedit, concessio sicut proditio erit.
  Hic, sane, gravia oriuntur problemata. Multo facilius erat Hitlerum paulo ante ferire antequam impetum in URSS. Tunc Plan Barbarossa cassari potuit, et Operatio Leonis Mare effecit, Britannia potitus, ac deinde Icarus Islandiam capit. Pauci homines sciunt Fuhrer de hoc quoque consilia habuisse. Ex altera parte, Islandia non videtur opus esse Tertii Reich, sed ex altera, principale propositum fuit se ab oppugnationibus Civitatum Americae Unitarum tueri. Hitler tamen in hoc casu periclitatus est questus in bello cum America diu haerere.
  Obiter alia quaestio est, an Stalin Tertium Reich in undeviginti quadraginta uno percusserit? Vel etiam quadraginta duo paratus.
  Celebris tetralogia Suvorov-Rezun est, ubi probat et conatur logice Stalini impetum in Tertio Reich iustificare. Putin, utique in anteacta vita non vacat hoc opus integre legere. At illi breviter ei ostenderunt. Argumenta praecipua Suvorov-Rezun et commentaria.
  Exempli gratia, copias USSR propius ad terminum occidentalem movit. Numerus lacus commodo erat. Non octies veritas, ut Rezun scribit, sed quater. Quales currus, etiam non ita clarum est. Proxime duo milia praediorum Sovieticorum fortiores erant quam Germanorum: hi sunt KV-1, KV-2, T-34, T-XXVIII et T-35. KV-2 cum 152 mm howitzer maxime potens fuit. Et lacus Germanici eam ex omnibus lateribus et angulis penetrare non poterant, sicut KV-1.
  Sed hoc non est ita argutum. Exempli gratia, KV-2 unus tantum iecit singulas binas minutas iecit et perniciem Germanicam piscinam ferire conantur. Et scutulis facile laedere potuit, et vehiculum Sovieticum immobile esset. In praxi, bonum est T-XXXIV. Lacus Germanicus in frontispicio eam penetrare non potest, nisi forte in latus.
  Sed sunt etiam volutpat. Optica et visibilitas pauperes sunt, gearbox frangit ac difficile transferre. T-28 piscina iam obsoleta est, quamquam cum duobus sclopetis, sed peior triginta quattuor armis. Sed piscinae tutae huius cisternina non est ipsum bonum in incessu faciendum. T-35 monstrum verum est, tria tormenta, septem tormenta tormenta, quinque turres. Sed hoc lacus non potest vertere. Arma autem ad quinque turres levia sunt.
  Ex altera parte, series BT lacus bona videntur: celeritas in via centum chiliometrorum per horae est. Sed in vera pugna, adhuc columna lacus non poterit iter facere. Sed arma debilis est, et etiam sclopetis anti-piscinis tale vehiculum penetrare possunt. Praeterea piscina magna etiam piscinas gasolinas habet, ictus e tormento gravi machinae destrui potest. Etiam non ipsum lectus. Lacus popularis, T-26, cum tormento 45 mm, in utroque armamento et armis Germanico T-3 inferior erat, et in opere erat.
  In genere, utique, USSR in praediis fortasse validior fuit, sed productio recentium vehiculorum et aircraft modo promovebatur, et vix copias ingredi inceperat. Aliquam sed erat sed neque dictum cursus ac nec lacus. Praeterea documenta technica ducibus novis Sovieticis obterere data non est. Quam ob rem KV-T-34 vehicula non ante bellum probata sunt. At Germani novos triginta quattuor ne forte animadverterunt. Primum, observatio in piscina T-34 delata est, secundum commentarios Guderiani, mense Octobri 1941 tantum. Ubi mille horum carros praecedunt?
  In bello autem triginta quattuor genera non solum non crescebat sed etiam minuebatur. Armorum qualitas possidet. Et tempus non erat gubernatores Soviet instituendi quomodo instrumento Soviet utendi. Conscriptio generalis introducta est tantum in lapsu anni 1939 .
  Plus, repressiones Stalini exercitum debilitaverunt et curatores peritos et doctos eiecit.
  Plus alii conchas, praesertim novissimas lacus. Plures sunt comparationes quae fieri possunt. Re vera USSR plus lacus et aircraft quam Tertius Reich habet. At Germani carros motorcyclos iam plus quam duplo habent. Et Wehrmacht plura tormenta submachina habet. Plus habet temporalem excellentiam pedites. Verum est quod in Germania antea convocatio generalis peracta est. Sed adhuc tertium Reich, inferiores personas oppugnant? Hoc est idiota!
  Ipse Putin idem fecit cum Ucraina. Sed fortasse id est cur insanus ivi.
  Sed hic dicendum est duas magnas differentias esse. Exercitus Ucrainae, qui aliquas militias anno MMXIV debellare non potuit, gravis pugnae vis - ne Americani quidem existimata est. Sed Wehrmacht duobus mensibus Europam cepit - magna differentia est. Etiam magna differentia.
  Auctoritas exercitus Ucrainae ante bellum nimis gravis erat, et fortasse id est cur plerumque cautus Vladimir Putin in hoc casu decrevit. Plus, Sinis clam antecedere dedit. Sed iam primis diebus patuit blitzkrieg non laborasse. Et damna, praesertim in unitatibus delectis, sunt enormes.
  Est enim vis aliqua invisibilis quae omnia imperia destruit. A tempore Xerxis regis, verisimiliter primus verus, ingens imperium orbis antiqui. Magna vis Alexandri Magni etiam brevis evadit. Vel potius paucis post mortem huius regis annis corruit.
  Etiam antea Aegyptus bella subacta, sed etiam possessiones amisit. Meminisse potes Assyrium. Etiam magna erat. Bene Babylon a tempore Nabuchodonosor, etsi non aeterna. Romanum imperium diu fuit. Etiam in schola historiae tradenda, dimidium fere temporis antiquitatis impenditur.
  Sed etiam in vitium concidit ac corruit. Exempla multa sunt quae hic dari possunt. Fuit Karoli magni imperium - statim post mortem victoris regis divisum est. Caliphate Arabs orta est - maximum imperium in terra, e Gallia in Indiam, sed etiam corruit. Imperium Ottomanicum etiam intritum, sed tardius. Imperium Genghis Khan terra est maxima potentia hominum temporum. Sed mortuus est Genghis Khan, cuius filii et nepotes eam coeperunt dividere. Ac deinde, Africam usque Vindobonam perventum, Mongol-Tatarorum vapore profluente iterum corruit. Tamerlane ferro et igni hoc imperium restituere conatus est, sed statim ut mortuus est, eius Timurat vigilia sine vestigio evanuit.
  Amplissima condicio hominum et regionum in historia hominum fuit fortasse imperium Britannicum cum coloniis et ditione eius. Sed cito etiam cecidit. Et fuit etiam Hispaniae coloniae imperium, quod prius etiam intrita.
  Russia Tsarist, ad apicem sub Nicolao II regnante perventum, cum Iaponia conflixit. Et quasi ad hoc confirmandum quod vis imperialis est, milites tsarist hoc bello amiserunt. Ac si mala fata sequeretur. Tot defectiones et malae fortuna in eo bello fuerunt a principio ad finem. Sic fata omnium virtutum post hoc non credunt.
  Tum Bellum Orbis Terrarum primum non faustum fuimus, et res militaris, immo etiam palatium, facta est. Post quem illegitimum imperium provisorium ad imperium accessit.
  Tum Bolsheviks cum civilibus bellis. Sub Stalino novus ortus imperii fuit, sed ingenti sanguine. Et post mortem ducis, congressus vicesimus et cultus ruina facta est. Et USSR suam dignitatem iam sub Khrushchev amittere coepit.
  Ac deinde Gorbachev imperium Sovieticum occupavit ac perfecit. Praeterea dici non potest quod Mikhail Sergeevich hoc proposito fecerit. Tunc omnes raptus est in furorem perestroika. Et ipse Vladimir Putin, licet KGB praefectus, popularis ardens factus est. Et fuit contra Rempublicam Emergency Committee, et etiam in ruina CPSU laetatus est. Et dextra factus est Sobchak. Et ipse Yeltsin strenue suscepit. Octobri MCMXCIII comprehendit. Ita ruina URSS accidit, sed plerique populi et maxime delecti gavisi sunt!
  Vel certe populus non sapiebat, sed electi vere felices erant. Praesertim in Central Asia, ubi quisque optime meminerat quomodo KGB magnates locales in negotiis bombicis persecuti sunt.
  Denique anno nonagesimo primo USSR requievit in Deo. Et forsitan modo Vladimir Zhirinovsky paulum mussitavit, modo ad spectaculum. Vel forte ludit ad turbam vel eminere cupiens.
  Tunc regnauit Yeltsin. Aliquam tempus magna lacus, et molestie metus volutpat aliquam. Ipse Yeltsin ne simul imperium URSS glutinare temptavit, sed solum Chechnya in potestatem suam redeundi. Quam ferociter resistentem effecit. Inter villam. Etiam Gaidar optio Russiae restitit. Communistae, via. Tantum Zhirinovsky hoc bellum suscepit. Sed fortasse id est quare aestimationem suam labefactavit et se privavit casus sui novi Tsar Russici fiendi.
  Zhirinovsky, utique charismaticus princeps fuit. Sed neque animo neque voluntate deerat. Praesertim cum notabilis populi pars famem non debet devorari. et diaeta et exercitatio custodi.
  Bene, bene Zhirinovsky mortuus est. Rex autem carissimum ioculatorem amisit. Mauris et quam erat. Suscepit et suscitavit spiritus. Sed parum erat sensus vel utilitas ex ea. Prorsus contra, Zhirinovsky nimium fuit patriae amantis, fortasse etiam caricatus. et irrisionis erga patriam caritatis videbatur. Bene, sicut bonus miles Schweik - etiam fuit Mimorum piae Austriae-Hungariae.
  Et erat ridicula, sed causae magis nociva. Sed tamen idem rex mala sentit et taedet sine ioculatore. Dmitry Medvedev huic muneri plane non aptus est.
  Vladimir Putin in corpore Hitlerorum graviter ingemuit. Nondum corpori adsuetus erat, et praeteritorum memoriam vixit. Controversiae et praesertim his annis. Tamen, sane, Putin felix princeps fuit. Exempli gratia, tam rarum donum fortunae quam terroristis 11 Septembris oppugnavit. Magnum hoc quidem est. Instead of the Taliban se pugnavit, Americani in caedem quae supervacaneum erat pro Civitatibus Foederatis tracti sunt.
  Hoc, exempli gratia, idem est si Hitler cum Britannia et Yankees per viginti annos pugnasset potius quam USSR oppugnaret. Et ipse Stalin eligere potuit in casu quo percuteret. Neve te gravi vulnere incidas.
  Sed Hitler praevenire Stalin potuit. Hic effectus est - Germani Moscoviae prope sunt. Et si hiemps lenior et siccior fuisset, in ipsa urbe forsitan fuisset.
  Ita, Stalin hic felix fuit. Quamvis autem cur tam crudeles sint quam felicissimi principes? Hic Vladimir Putin est, utique non Stalin. Sed fortasse id est cur Ucraina pro eo non laboravit?
  Quid dices de Hitler? Ex una parte, successus habuit phaenomenos, in altera vero ruinas calamitosas. Fortuna quaedam Adolpho risit, et suis viribus credidit. Tunc vero emisit et erexit eam. Erant autem tot utrimque caedes ac detrimenta.
  USSR in hoc bello multum ex victoria non obtinuit. Adquisitiones territoriales parvae erant. Porro Stalin partem Brestensem et regionem Bialystok Poloniam gratis et sine petitionibus donavit. At ipsi non multum obtinuerunt. Utilius est hoc bellum nunquam gestum. Multitudo URSS ad CLXX miliones decrevit. Et sub Tsar-Patre Nicolao II, anno 1914 iam centum milium hominum fuit. Ita Russiae Tsar-Fater auxit, sed Stalin minuit.
  Multum perdiderunt Germani sub Hitler. Quamquam captam Europam et Poloniam triginta tantum milia occisorum constant. Stalin 126 milia bellorum cum Finnia amissa, quod multo maius est. Ita evenit ut scam.
  Bonum est corpus Stalini ingredi antequam Hitler's Germania USSR oppugnavit. Et age aliquid. Itane, quidnam? Te ipsum percutite, ut Suvorov-Rezun suasit? Hoc habet pros et cons.
  Praesertim in downside est copiae Sovieticae non satis paratae ad oppugnandum. Praesertim novae lacus et aircraft copiae non recte superatae sunt. Plus est quod Germanos praeemptionem non expectant. Et deprehensus excubias esse potest. Copiae autem Sovieticae multo magis et melius docebantur quam oppugnare quam defendere. Viam realem praxim ostendit Nazis multo melius oppugnare quam defendere.
  Ut si Nazis magnifice processisset, casuque '42 ceperunt agrum Romanum duobus imperiis comparatum. Celeriter locum defendunt.
  Si Bulge Kursk computamus, ubi Germani maiorem opportuna offensionem exercere conati sunt et aestus belli inceptum occupaverunt, Stalin novem tantum menses in Ucraina et Crimea recepisse. Bene, si Gallaeciam numeres, plus duobus addere potes. In summa, Germani ne biennio post proelium Kursk duraverunt.
  Immo erant infirmi, se defenderent. Et Fuhrer? Quid de Fuhrer ipse iecit. Et dicunt se non satis animi ad id se facere - adiuverunt!
  Vladimir Putin se agitavit. Corpus quidem prope viginti annis minor est quam ante, ac magnum est. Adolphus Hitler brevis est. Curabitur ut justo ipsum. Idque permittit ut citius corpori novo assuefacias.
  Nimirum magnas opportunitates habet. Praesertim si cum Stalino pugna.
  Hoc est quod in diabolo mustachioed reprehendi potest quod non habens personalem congressionem cum Hitler in ruina anni 1940 . Forte hoc casu ambo dictatores tantum inter se delectaverant ut pro bello foedus ictum esset. Verbi gratia, quomodo cum c. Etsi ante Xi nos etiam una cum aliis Praesides Sinensium cepimus. Sed tamen facilius est cum aliquo quam cum seniore aut cum minore natu agere. Exempli gratia, Lukashenko et Medvedev inter se non iuncti sunt. Differentia erat et aetate et educatione. Medvedev, professoris filius, intellectualis est, et Lukashenko est filius agricolae collectivi et qui scit quis.
  Putin, cuius pater simplex operarius erat et bibere probabat, etiam faciliorem tempus cum Lukashenko habebat. Difficilior fortasse fuisset cum alio duce. Praesertim si iuvenis et ingeniosus fuit. Quomodo, exempli gratia, Putin necessitudo cum Macrone non elaboravit.
  Tituli et Stalini patres ebrii et ambo dictatores egestatem, ignominiam experti in carcerem coniecti sunt. Itaque in conventu personali facile conveniremus. Sed hoc Stalin nolebat. Forsitan non voluit cum Hitler tam odioso agere, sed nonne ipse Stalin homo etiam odiosus est? Eo tempore dux URSS fuit et Fuhrer Germaniae, qui multo cruentior fuit.
  Ita Stalin sanguinem in manibus usque ad cubita habuit. Et in Tertio Reich, Judaei caesi non obuiati, et actus poenae magnae magnae non peractae sunt.
  Nulla igitur praecipua causa fuit ne in homine conveniret. Sed hoc bellum inter duo imperia totalitaria prohiberi potuit. Et fortasse mundus in planeta terra aliter esset.
  USSR, Germania, Italia, Iaponia totum mundum dividere potuerunt. Et considerans quod victus est diu superari debet, fortasse nulla bella in historia humana, ad minus proximos centum annos forent.
  Sed nunc Putin in Hitler corpore occasionem habet ut personaliter conveniendi cum Stalin colloquendi. Utique quaestiones quaedam erunt, sed verisimiliter solvendae sunt.
  Tametsi quaeritur, quam terram a Stalino petam? Impossibile est simpliciter et univocum ire fregit cum iam tantopere arripere potuistis.
  Secundum est, indutias statim declarare, an primum novas successus consequi? Nondum tamen apicem. In Crimea, Kerch nondum capta, et in meridie Rostov-Don. Et non omnes Donbass in potestate Germanica adhuc sunt. Et sic porro...
  Atque obiter etiam Africa est. Videtur quod Britanni in Rommel copias illic moleste mox deducent? Haec directio enixe roboretur. Post omnes cum Britannia pugnans magnae voluptatis est Putin. In primis, considera quae subsidia habet Germania. De finibus Galliae et Balcanis fortasse aliquid sumi potest. Re vera, si Tsar Bulgariae Boris pugnare USSR nolit, saltem pugnent fautores in Iugoslavia. Ac etiam in Graecia et Albania. Et frigidissima erit.
  bellum praeterea in Germania indici. et fortius alienigenas operarios alliciat. Imo Tertius Reich pubis satis habet. Ut cursus eleifend ex in commodo. Non peius pugnant quam adultis, nec multum laboris habent. Ita multum est quod fieri potest. Etiam extraneae factiones voluntariae formandae sunt. Hoc Germani fecerunt, sed cum bellum amittere coeperunt. Nempe pro desperatione pugnare volentes decreverunt. Qua de re stulte sane egit Hitler. In genere, sane, Tertius Reich et Fuhrer ipse mendis plena erant quae eum impediverunt quominus Bellum Orbis Terrarum II conciliaret. Ex quibus unus, sane, est quod Poloni in bello Russico non utebantur saltem non active. Sed sententiae anti-russicae in Polonia validae sunt et eorum traditio multis saeculis resumit.
  Hic Vladimir Putin se cepit ratus Hitler emendatus esse. Et de passione populi Russiae minime sollicitus est.
  Ita est, ubi in malum veni.
  Sed vir fortis est in visu. Exempli gratia, cum amantes ludere latrunculorum in gressu in RAPIDUS spectes, errata sociorum valde perspicua esse videntur. Sed at ipsum tabula.
  Lusum ludere. Utcumque autem, sequentes institutiones faciendae sunt: Speer praeponi debet in capite ministerii armorum et munitionis ac potestates subitis. Longitudinem diei laboris auge et officinas in tres vices transferre. Conscripti rutrum eleifend et virgines in exercitu. Forma divisionum exterarum. Hiwi mobilitate acrius. Telorum productionem auge et materiae rudis extractionem. Bene ac multo magis.
  Mulieres in specie - sunt etiam pugnatores boni. Et cur non utantur tam in proeliis quam in alienis operariis praefectis. Et eleifend, praesertim minimi, in munere custodium se experiri potuerunt. Viri adulti ad frontem. Multum adhuc sunt subsidia hic.
  Feminae gubernatores malae non sunt et bonae sunt ut snipers. Etiam in lacus non est malum pulchrum sexus, praesertim si feminae plerumque breviores et agiles ac diligentes.
  Etiam in lacus et eleifend gravida. Non opus est ut cars Germanorum citius et magis compacta reddantur. Nullane tamen est Panthera? Cur lacus Germanorum tam gravis evasit, cum plerumque non validissimis armis et armis lateralibus debilis? Praesent tatam, gravida hic obiurgare eget.
  Et remigium T-IV et T-III reduci debent ab quinque populis ad quatuor. Officia imperatoris et operantis radiophonicae coniungere potes. Alicubi tale consilium in viribus piscinarum audivit. Age, quid aliud... Tunc meminisse potes.
  Mutationes etiam faciendae sunt ad mandatum structurae. Ita ut praefecti exercitus coetus plus valeant, quo minus conveniant et coordinatio. Etiam, Mainstein, magnus ille princeps, etiam promoveri debet, sicut Guderianus, qui in multis quaestionibus ius erat. Praesertim in eo quod percussio solvetur in Belaro ex maeniano operationali.
  Putin secretarium suum vocavit. Accurrit, calcans alta vestigia. Recens signatum Fuhrer aliquid non nimis intelligibile mussat et ordines dictare coepit.
  
  CAPIO ET INQUISITIONES DE ROSA LUXEMBURGO
  ANNOTATIONES
  Nobilis Rosa Luxemburga seditiosus captus et in custodiam traditus est. In carcere muliebri, perscrutationes, alias rationes, humiliationem et graves probationes tolerare debet.
  . CAPITULUM N. 1
  Puella Rosa Luxemburgum in mandatis personalibus Kaiser Wilhelmi deprehensa est.
  Ansgarius fuit et e domo ablatus est. Homines turbidi rerum novarum circumspiciebant, qui tenui figura circiter triginta annos a vigilibus deducti sunt.
  Surrexerunt ocreas corio Martio nivis liquefactae, et in vultu placido vultu ponere conati sunt, metu expalluit.
  Ad alacritatem ac ne tumultum se ostenderet, Marxianus cantare coepit;
  Mundus friget - nix;
  Mendicus etiam dives est.
  Daemones praeessent planetae
  Terram in infernum verterunt!
  
  Si vis in gaudio vivere;
  Utinam fortuna omnium domum veniat!
  Frange vincula servitutis sicut vitta;
  Tum sacculum plenum erit!
  
  Est patria exemplum omnibus;
  Fortis bellator auctor!
  Gladius ad sanctam Patriam;
  Nequam, nequam, nequam.
  
  Germania omnes mundos edictum est.
  Luminaria sapientissima virtus!
  Sine ulla expolitione dicturi sumus;
  Omnipotens viam nostram illustravit!
  
  nos ignave verbum nescimus;
  Si miles non susurrat, timeo!
  Fide orthodoxa pura;
  Deus Iesum inspira!
  
  Non est pax in cordibus vestris sine Christo;
  Candidus ad pugnam ducit!
  Sine fide bellum vanitas;
  Impotens damna!
  
  Diabolus tentabit
  Jacet populo tuo - exam ve!
  Sed ne credas impium
  Nulla id prodere!
  
  Fideles sumus ad iusiurandum ad sepulchrum;
  Spatium nostrum posteris manet - mihi crede!
  Subvertamus Satanae filios,
  Terram capere non potest!
  
  Manet ergo fortuna;
  Quisquis fortis est, - Dominus salvabit!
  Deus Germanos diligit;
  Flamma in venis glaciem liquescit!
  
  Lets fine fine perveniant -
  Ostendamus universum iter nostrum!
  Non in faciem nostram ad Orthodoxam incidamus.
  Immundo cornu flectere non potest.
  In via, Rosa a tergo oblabatur cum palma vigilum - nullum punctum dicunt in cantu carminis cum Caesare Germania bellum amittit. Cum copiis Tsarist Russia iam Varsaviam intraverat, quae metae in bello notaverunt. Et cantat sibi canis iste.
  Rose in aedificationem carceris Berolinensis centralis suscepta est. Omnia hic plus minusve nitida et nitida in stilo Germanico sunt. Rosa sedata. Germanus carcer mundus erit, et maxime verisimile cellula solitaria sine pediculis et muribus, cum cibariis a iure praescriptis. Et paucis mensibus ibi Germania in deditionem emissa. Et fortasse etiam in novo regimine ministrorum locum accipiet.
  Rosa calcans ocreis calcibus cecinit;
  - Vivas hostiarius;
  Renascentur ut ignarum rei...
  Cresces tunc ab ignaro ad ministrum;
  sed si muta sis ut arbor -
  Tu nascetur baobab
  et eris baobab
  Centum saecula donec moriaris!
  Rosa ita, corridores, vectes, crines, filum hamatis, quasi reginae non attendens, ambulavit. Putabat membranam de ea fieri et membranam de Martyre Bolshevik conscriptam esse. Et quam popularis et refrigerata ob hoc facta est - verbis describere impossibile est, iusta fabula.
  Quomodo ergo in hac re cantare non potes? Sic in carcerem, sicut in festo.
  Et rosa sine cunctatione magna voce cecinit, quasi vera regina que in sedente esset;
  Fortis sum Komsomol in captivitate socius;
  Ibi me in gravissimo proelio inveni.
  O patria, scito me tibi debitum rependere;
  Implebo domum consolatione et inmunditia!
  
  parum scivi - nihil;
  Et me discalceatum percontando tulerunt;
  Fascismus utique lutum completum est;
  Krauts me flagello crudeliter verberant!
  
  Spoliata, nudata in niveo;
  Itaque villas in pisugs expulerunt.
  Ita ut loculus tuus Fuhrer accipit;
  Communismum in distantia videbimus!
  
  Melius est nos misericordiam non expectare,
  Nec ego verbum fascistis dicam!
  Nequicquam furiosa putavi furis ira;
  Quid timidum Komsomol membrum!
  
  Inimici mei animam meam ejecerunt in eculeo;
  Ignes sub calcibus inceperunt...
  Et pugnam audio - verberas filum;
  Ego sum via dolorum carbonum ignitorum ad milliaria!
  
  Nulla cognitio ac vena non terribilis;
  Ego test...
  Ad fascists fiat inpulsa -
  et mihi pulvis omnis laborat!
  
  Omnia ibo, mihi crede, perpetiar
  Cum patria mea est Russia...
  et bestia fascism sepelietur;
  Christus et rubra missio veniet!
  
  Ita, ut scio, laqueus me exspectat;
  Forsitan graviora erunt supplicia!
  Patria erit a scabere incipere;
  Quia multa sunt flagitia!
  
  Ac deinde magna communitas;
  Circum Martis cucurrimus dum ludentes...
  Humanismus in mundo triumphet;
  Quia tam dura pugnavimus!
  
  Universum eris, meum;
  Tales sine fine radiantes stellae...
  Aquila qui quondam passer;
  Quisquam nostrum artificem recognitionem!
  Surrexit in superbiam ne animadvertit quidem quomodo in cubiculum quaerendi duceretur. Et tres custodes feminae coeperunt eam deponere cum artificio habituali motuum professionalium. Et superbus Rosa Luxemburga coeleste se penitus nudam invenit ante tres custodes, qui fortiter similes gorillas.
  Solus dolens ternum magni pedis in nudo pectore his verbis: "O quam tits" Rosae positivum depellit modum, et se timide texit et exclamavit:
  - Quid agis!?
  Resurrexit, praesertim cum nudus, et vidi infantulos, lumbos eius graciles et impeccabiles.
  Sic matrona risit et respondit;
  - Nihil singulare puella! Auntie nunc te tanget pro vetitis items pungendo, secando, chemicals! Age, notas secretas!
  Resurrexit infeliciter, manibus suis turpitudinem velare, respondit:
  - Nihil habeo, et hoc abjectissimum et taetrum!
  Matrona cum loris scapulis risit, et ambigue respondit;
  - Non tremas! Alioquin plus nocebit!
  Et magnae manus in tenui Flexilis globus coepit unceremoniously rummagium de corpore Rosae pulchrum, pulchrum, seductivum. Duae aliae custodes, masculina et alta, pullum et curvacem feminam manibus arcte tenuerunt, non permittens eam suis partibus pudenda velare.
  Magna matrona rosam auribus percepit et in nares aspexit. Tum globus digitos suos in os posuit. Et valde foedissimum erat, Rosa a tactu rubber infirmata sensit. Praeterea exorta est cogitatio fortasse has caestus non disponibiles esse, easque antea usa erat, in intimas mulierum partes introeuntes. Ex his autem cogitationes Rose fere evomuit. Solus Titan nisus voluntatis, et pigritia infirmitatem suam ostendere, permissus est Rosam vomitum emissione retinere.
  Et digiti ad ipsas tonsillas, sub lingua, palatum sentiebant, post genas, et foedissimum gustus Flexilis manebat in ore. Finito ore probato, matrona iterum mammas Rosae demiscere coepit. Ex aspero tactu, puellae coccineae papillae intumescunt et durae sunt.
  Custodes striduerunt et mussant;
  - Bene? Similis? Video te blanditiae meae!
  Rosa Luxemburgum fremuit;
  - Canis es! Estote modi!
  Praefectus autem feminae iuveni novanti in facie ferienti respondit, dicens:
  - Nosce locum tuum rebellem! Alioquin te mittam in cellam glaciem - nudam!
  Post quem per corpus vincti impudenter perscrutatur.
  Fortis digiti eius in umbilico eius premebant, ut Rosa Luxemburgum in dolore clamaret. Senserunt tum durissime ac dolens sub alis mulieris sedentis.
  Sed res rusticissima et ignominiosa futura erat. Custos iussit;
  - Panda crura latiora!
  Rosa aegre paruit. Et feminae custodiae magnum pedem in vaginam dure detruserunt. Pollices in caestu, ex saliva quae in ore rosae erat, in uterum mulieris profundissime intravit. Muri vaginae magnopere diffundebantur, et factum est incredibiliter dolentem.
  Clamavit et velavit, conatur evadere. Sed potentes custodes, qui in quaerendo multum peritia habebant, eam arcte tenuerunt. Digiti custodis usque ad uterum usque pervenerunt et usque ad colligunt. Molestum et acerbum fuit.
  Masculinum et torquatus custo- nere perseuerat. Post alia demum immensae manus, nova femina exsanguis exsanguis, anhelans, exspiravit. Caput ei capillis flavis ad latus decidit.
  Expergefactus a dextris stans notavit;
  - Perculsa est!
  Magna matrona perite rosam in genis discerpebat, collum subigebat, ac duriter astringebat. Mulier ad sensum venit. Lacrimae erant a dolore et humilitate. Exspectabat omnia e carcere, sed non putabat se sic salutari, quasi non hominem, sed minus animal esse, inclementer.
  senior matrona benigne dixit;
  - Noli timere! Nunc incumbe, amitam tuam sentiet asinum tuum, et superabit pessima!
  Dixit tremula voce rosa, stillans in area lacrimam;
  - Fortasse non!
  Catulus custos fremuit;
  - Minime! Prorsus id quod debes! Sit scriptor benificium!
  Potentes custodes duri arma Rosae contorserunt, eamque in dolore faciente, eamque incubuerunt. Puella se in cancro posito invenit. Et nudum corpus eius renidebat sudore, quasi oleo lubricus.
  Et torquatus aedituus duos digitos in ano suo magnos et longos immoderate detrusit. Quae altissima usque ad coloniam impulit. Clamavit in dolore et pudore. Fortissimae feminae custodes eam arcte tenuerunt et eam effugere non permiserunt. Et manus custodis valida erat in asino pulchrae et seduc- tivae.
  Resurrexit ingemuit et nudum pectus surrexit et cecidit. Et defluebant lachrymae confectae, ora pallore. Quaestio similis tormenti, tam moralis quam corporis.
  Sensit seniorem matronam quam maxime vellet humiliare, ideoque non properabat.
  Rosa canebat caeruleis dentibus, lacrimas doloris et humilitatis a genis quassans;
  Victoria manet, victoria manet;
  Qui cupiunt compedes frangere!
  Victoria manet, victoria manet;
  Poterimus infringere Wilhelm!
  Torquatus custodibus risit et respondit;
  - Fortis es puella!
  Et iterum torta asino dolorem gravem, et tandem globosam manu extulit, quod erat sanguine coopertum.
  Illa vicit et caestum quassatum in purgamentum reiecit, exclamans:
  - Compesce crura, quaesitio est!
  Sensus nudae plantae et inter digitos spectans minime ignobilis est sicut prius fuit, cum uncus pede in vaginam et anum ascendit. Experiri igitur aliquid simile sine lacrymis.
  Perfecerunt scrutantes Rosam, et sicut illud, nudam ac discalceatam in proximum cubiculum tulerunt.
  Ibi picturas eius capere coeperunt. Numero mensam dederunt mihi et posuerunt eam contra murum album. Constrepebant in figura, facie plena, media parte et a tergo. Tum plenam longitudinem nudam, etiam a fronte, a tergo, a latere, et media in obliquum fodiebant. Et pretium erat quis, id turpis.
  Tunc Rose impositus est squamis. Et appenderunt eam, et metiebant altitudinem suam, et steterunt eam contra parietem, et mensus est palmos brachii sui. Deinde pedis longitudinem et calciamenti magnitudinem memoravi. Non dolet, sed valde dedecus est. Praeterea non solum feminae in cubiculo erant, sed etiam viri.
  Vir itaque et duae feminae in tunicis albis Rosam in luce collocaverunt et eam diligenter examinare coeperunt, scribens omnes talpas, cicatrices, ustiones et lineamenta specialia in ephemeride.
  Rosa coccineam convertit cum pudore et ira. Quomodo eam humiliant, et quomodo poteris tractare de virgine, quae iam facta est vera legenda sic? Fortassis tamen hoc est, quod ita tractant eam, ut dux Germanici ignominiose relinquatur.
  Tempus tarde transiit, et Rosa humare coepit;
  Totum mundum delebimus iniquitatis;
  Ut core et.
  Nos novum, novum mundum, aedificabimus;
  Qui nihil erat, omnis eveniet!
  Femina in stola alba duriuscula notavit;
  - Nunc nullus es - captivus iustus!
  Et rosae papillam nudum strinxit. Stetit exsanguis et nitida frigore sudor, canens;
  - Haec ultima nostra est;
  Certamen decretorium...
  Sine ulla dubitatione -
  Guys me sequere!
  Denique finita est rescriptio signorum. Et ducta est ad cubiculum proximum. Ibi femina paludatus palmas porrigere iussit. Manus et Rosae nigro fuco illitae sunt. Post quem primum palmam totam impressit, deinde singulos digitos. Deinde aures rosae molliebant - primum dextrum, deinde sinistrum. Et hoc etiam impressum est. tum labia. Quod iam satis putidum est. cum aliquid obscurum et acrium in labiis tuis illinunt. et appone chartam albam.
  Vestigia denique nudae pedes pulchrae mulieris desumptae sunt. alius, alius. Non tam execrabile est amplius.
  Plantas speciali spongia delevimus ut nullae notae essent.
  Post quem Rosa iterum ablata est. Illa haesitabat coniectura quid aliud sollicitae et pedanticae Germanicae custodies sibi facturos esse.
  Hoc tempore ducta est ad cubiculum X-ray. Ventriculi et intestinorum picturam acceperunt, quae generaliter intelligi possunt, latebras sunt. Nares quoque in imagine cohibebant. Abscondunt ergo aliquando capsulas venenorum vel lapides pretiosos in eis.
  Cum actum esset, Rose aliquod levamentum sensit. Saltern non nocuit. Et tu quodam modo consuevisti nudis ambulationibus quasi circumire.
  Sed Eva etiam nudus ambulabat et complexiones nullas habebat, ideo de eo curam non habebat. Et ambulat et nihil fit.
  Verisimile esset ut ratio finiretur. Itaque eam diu corridorem in cubiculum imbrem deduxerunt. Ibi, sub custodia custodum, tandem Rosa se lavit. Aqua tepida, amoena, et sordes morales et corporis a te ablue. Bene, custodes regimen saponem etiam ei dederunt.
  Rosa etiam exhilaravit: sapone se gratis lavat. Tum liberum tectum super caput dandum, et carceris quoque contuli. Nimirum ingratum est quod custodes eam similem spectant, sed pulchra est et nihil pudendum habet.
  Femina nigram pingere pedibus nudis lavit. Pulcherrimam figuram habet propter vitam athleticam suam - sicut puella firmis uberibus, sed facies ostendit se multo antiquiorem esse. Sed non plus quam triginta spectat. Rosa superba est quod tam bona prospexit.
  Ipsa autem lavit se, clamaveruntque ad eam:
  - Vixi, perfice!
  Exiit. Et matrona digitos suos in os posuit, quasi aliquid Rose caperet aut furaretur. et alia custodis femina usque in uterum et anum fodit. Abjecta atque foeda. Et forte non solum Rose, sed matrona nudis digitis ascendebat, nec caestibus manibus molesta erat.
  Rosa pertulit, quamvis ignominiosa, pudenda, etiam molesta sensit. Ungues matronae tenerrimam valde exarabant, loca in utero et quinto loco intima.
  Sed tandem etiam his horis molestae inquisitiones omnino supervacaneae sunt.
  Ansgarius autem et Rosa iterum abducta est. Etiam puella cum admiratione cogitavit: verene illam nudam in cella claudent? Sed hoc esse non potest. Captivos sine vestibus servari lege non licet. Imo debent ei aliquos saltem calceos dare.
  Sed re vera eam ad CAPSA. Ubi edant vestes publicas, si non permittitur, tuam gestare potes. Rosa sola veste nuda data erat ut nudum corpus tegeret. Vestis numeros in loco suo ultimo nomine assos habuit.
  Rosa quaesivit;
  - Quid de panties et fascia?
  Matrona respondit durius;
  - Est speciale mandatum a praefecto, tibi non datis imperio-panties et fascia edita!
  Miratus Rose quaesivit;
  - Quid hoc adhuc accidit?
  Expergefactus respondit vehementer;
  - Potes te in illis suspendere!
  Manus iuvenis seditiosus pandit;
  - Tam stultus sum ut me suspendam? Ad summum paucis mensibus dimittam!
  Adnuit iratus custos;
  - Ita quisque dicit, sed annos in carcere fuisti!
  Rosa iam tantum veste striata super genibus ibat, nudis, nudis cruribus.
  Puella pluteo aspexit. Multum ibi erant diversi calcei, non valde venustum ad aspectum. Sed nudis pedibus rigebant. Stupeta erit humiliatio inquisitionis et aliorum processuum, frigori, humido, concreto claustri pavimento non attendens. Nunc vero mox excutitur.
  Ingemuitque rosa miserabili sono;
  - Pedes mei frigidi sunt, da mihi calceos saltem!
  Diligenter respondit custodis:
  - Specialis mandatum ab imperatore! Ob singulare periculum rei publicae captivorum, in custodia calciari prohiberis, sicut armis militaribus aut obiectis iniectis uti potes!
  Rosa cum gemitu perbibita;
  - Sed tam frigidus in carcere est! Frigidum capere possum et male!
  Convaluit matrona;
  - Habemus bonam infirmariam! Et certe, desine altercationem. Tum verberaberis!
  Res novas oppressit;
  - Nonne verbera abolentur?
  Expergefactus adnuit;
  - Per bellum iterum introducti sunt! Sic te humilia, forma, salubrius eris! et quod nudis pedibus, celeriter captivi ad id adsuefacti sunt. Et mox calefiet foris, iam ver est et melius senties. Et si amicos habes, plus tibi mittant annonam. Ita parva pars ad captivos pervenit!
  Rosa strenue annuit.
  - Scio! Germania corruptione destruetur!
  Expergefactus mussat;
  - Sicut Russia!
  Ansgaria iterum puella in manibus suis nudis pedibus incederet, in habitu carceris, quasi ancilla a Spartaco tempore per corridores carceris.
  A camera iam Rosam exspectabat. Porro commune mallet quam unum. Locus communis calidior est et colloqui aliquis est. Praeterea feminae multo mitior quam viris olfaciunt et cum eis bonum sentit.
  Ut saltem aliquantulum doloris, humiliationis, et frigoris in nudis pedibus mulieris, frigido pavimento concreto frigore delapsum, decantavit;
  Hiems iam viribus amissis;
  Sol veris oritur...
  Naturam vicit sapientia;
  De inquisitione scientifica et hike!
    
  Sonant rivi - liquescunt nives;
  Ubi tapete argenteum est rivus.
  Florent magnifice in Maio carnationes;
  et nostra amicitia non effundet!
    
  Filias naturae amamus,
  Cum fungos nascuntur vere...
  Imo scis tempestatem esse malam;
  Quam pluit Christi gratia!
    
  Vere natura vivit
  crystallus cum fragore glacies erupit.
  fiet planeta, credo, paradisus;
  Nullus malus incendat mundum.
    
  Post omnes, omnis flos est mundus;
  Vivamus eu turpis velit.
  Omnium optima sors est creatio;
  At tu pauper egestas fera est.
    
  Aliquam sit amet metus quis quam dictum dictum
  Nulla sit amet dolor magna.
  Aliquando gemimus et rogamus Deum -
  Adiuva nos laetitiam et somnia!
    
  Sed quid est ira in mundo?
  Quae nos quasi turbo torquere coepit;
  Respondit autem Deus :
  Non tam piger factus es quam ursus!
    
  Ceterum, si Musa cecidit,'
  Aratrum etiam iungere non potes.
  Sanctorum facies ex iconibus nutus.
  Nulla pineapples - sere siliginis!
    
  Bene ducit opus ad felicitatem;
  Fortiorem familiam nostram faciet!
  Sed non propero ad prospera;
  Avaritia nihil opus est!
    
  Praemium veniet - erit fortitudo;
  et qui ceciderunt in proelio, resurrecturi sumus.
  Veniet poena tibi, cognosce Iudam;
  In mendaciis et dolis vindicabunt.
  Rosa tandem in portam ingentis redacta est, in qua ominosus numerus "13" iunctus est. Mani- culi ablati sunt, et virgo solacium sensit, quod ulcus suum terebat, manibus quassatum. Imo in mani- cis et dolorosus est simul et abjectus.
  Ducta est in cellam. Erat intus paulo calidior quam foris, calebat. Casula erat duplici casula et erat puella coma rubea in ea. Satis pulchra, et sub operculis dormivit. Evigilans, flexit voltum tenerum, percunctatur;
  - Nova puella?
  Expergefactus adnuit;
  - Political! Multo magis interesting duorum vestrum puto!
  Rosa dixit:
  - Lectum non habeo?
  Custos giggled;
  - Ut magis accommodaris et citius testimonium dicas, pulvino, stragulo et culcitra privaberis. Si in nudis tabulis iaces, friges et citius contra tuos complices et conscios testaris!
  Rosa pede nudo impressit irata, fremuit;
  - Non potes expectare!
  Post eam stridore impulit gravem, ingens cellae ostium.
  
  MUNDUM SINE BELLUM MUNDUM II
  ANNOTATIONES
  Camerarius numquam censuit bellum Tertio Reich post oppugnationem in Poloniam declarare, et Gallia etiam non solum in conflictu implicari. Post Poloniam cladem et eius divisio inter Germaniam URSS et Nazi, longum tempus pacis incepit, et progressio humani generis aliam viam sumpsit.
  . CAPUT N. 1 .
  Peculiaris orbis ab alternatione historiae. In ea, Camerarius satis callidi fuit Germaniae bellum indicere post Poloniam oppugnatam. Et quidem, Francia non est ingressa bellum sine Anglia.
  Hitler et Stalin Poloniam diviserunt. Divisio inde civitatium Balticorum foedusque amicitiae finesque firmatum est.
  Ibi erat bellum cum Finnia. USSR, cum damno gravium damnorum, partem territorii capere adhuc curavit, perrupit lineam defensionis et Vyborg capiet.
  Hactenus omnia bene. Sed Moldavia ex Romania capiendi conatus ab Hitler in resistendo cucurrit. Placet, nonne Stalin nimium cupit?
  Sed Hitler et Stalin personaliter convenerunt et pacti sunt URSS Moldavia redditum iri et hic finis divisionis fuit.
  Longa post quam facta est pax. Iaponia soli USA et Britannia pugnare non audebat. Interea Hitler Poloniam concoquebat, cuius notabilis pars tertia Reich facta est. Stalin quoque, imperium dilatatum et difficile bellum in Finnia expertus, quoquam non ivit.
  In USSR tertium quinquennium consilium publice impletum est et exceditur. Inde quarto die coepimus. et exc. Quinto quinquennii instituto pretia minuere et vexillum vivum augere coeperunt.
  Stalin mortuus est mense Martio 1953 . Post insidias, Nikita Khrushchev imperium invasit. Tum vigesimus habitus fuit et expositio cultus personalitatis. Idea aedificationis communismi et ab MCMLXXX.
  Re cognita arma nuclearia in Germania, USA, Britannia et URSS apparuerunt.
  Hitler in historia mansit omnino normalis dux sine Holocausto. Erant tantum leges quaedam iudaicae iura restricta. Poloni paulatim etiam civitatem Germanicam et iura aequalia receperunt. Anno 1955, Varsaviae praefectus directa pars Tertii Reich factus est. In sexaginta tam Bohemi quam Poloni civitatem Germanam receperunt. Germania primus in mundo erat satellitem in caelum immittendi et hominem in spatium miserunt.
  Die autem 20 mensis Aprilis anno 1961 primus ad lunam remeatus fugam exuit. Magnum hoc eventum.
  Tertia Reich terra magna est, fortasse maxima in Europa. Res publica Bohemica, Suecia, Austria, Polonia comprehendit. Praeterea Germani partem Daniae sine bello intra terminos 1914 ad emendam pecuniariam acquisiverunt. Tunc quoque ibi referendum erat. Referendums in Polonia et Res publica Bohemica tenebantur. Potentia oeconomice evoluta et valida emersit. Praeterea Britannia etiam Namibiam in Africa ad Germanos redire constat, et etiam ad compensationem pecuniariam.
  Cum nullis fere bellis praeter conflictum cum Polonia, Hitler Tertium Reich ampliavit. Solae difficultates erant cum Gallia. Verum est particulam Lotharingiae, praevalens a Germanis disseminatam, post referendum in Germaniam rediisse. Sed finibus 1914 non restituuntur. Idque multos Germanos irritavit.
  Sed Franci societatem cum URSS inierunt, et si quid accidisset, ancipiti proelio dimicandum. Imperium rubrum, vitato Secundum Bellum Orbis Terrarum, oeconomice valde validum erat, comparatum cum USA et Germania, et magnam multitudinem habuit. Itaque periculosum est cum ea pugnare.
  Plus Britannia quoque cum Gallia foedus habuit. Quae res, dissimiles res, colonias tenuit et praepotens militariter fuit.
  Sed Sinae redacta et infirma permansit, actu in partes influentiae a primariis mundi viribus divisa. Iaponia in Sinis diu pugnavit et partem eius in potestate retinere potuit. Aliae regiones suum ibi caput habebant. USSR imperium in Mongoliam retinuit, quod suam independentiam formaliter retinuit.
  Tituli adhuc vivit. septuaginta duos annos natus est. Non fumum, non alcohol bibit, leo est, et etiam in machinis exercitiis operatur. Fuhrer obsessus est cum sua valetudine. Habet et filios et filias - licet per seminationem artificialem sint consecuti. Plures quam centum filii soli sunt. Fiiius eorum iam decem et septem annos natus est. Difficile est successorem dignum electione facere. Ita Fuhrer adhuc in vita sua interest. Et in tertio Reich ipsi dictatori vitam prorogandam obeundo sunt.
  Septuaginta duos annos natus est, utique adhuc non admodum senex. Ita Fuhrer amat hospitium. Verbi gratia, sine regulis pugnat.
  Ibi, utique, ad mortem non pugnant - Tertius Reich relative humanus et alienus est. Et Hitlerus haudquaquam ut monstrum perspicitur, dux tamen imperiosus certe est.
  Poloniam fere sine damnis ac territoria nullis fere bellis debellare potuit. Germaniae populis idololatriam et aliarum nationum nationum colitur. Etiam Nikita Khrushchev eum honorifice tractat. Quin etiam URSS in spatio stadio lassi sunt.
  Stalin cautelas neglexit, et Nikita Khrushchev tantum gubernatorem in spatium mittere curavit.
  At nunc Germani erucam ad Lunam immittunt. Et in ea sunt duae puellae et unus puer. Ut ac magna est.
  In honorem natalis Fuhrer et launches erucae, celebrationes nationales ordinatae sunt.
  Stadium ingens Berolinensi hominibus refertum est. Ludi scenici varii ascendunt. Et sane sine regulis pugnat. Quid Hitler tantopere amat.
  Fuhrer quidem inveteravit, sed tamen plus minusve spectat, licet cinereus sit, et in capite nonnihil calvitie habeat. Et in cinerem deversa est barba, et figura leviter gibbus erat. Fuhrer viginti octo annos in potestate fuit. Germania unam primam partem habet in mundo, fortasse etiam prima. USSR, USA et Tertius Reich nunc proximi sunt secundum reditus nationalis. Britannia propter colonias suas adhuc fortis est. Iaponia oriri coepit - bellum eius longum cum Sinis confectum est. Sed mundus multiplex est.
  Tituli magnus, non in summo. In Civitatibus Foederatis nunc novus praesidens iuvenum John Kennedy habet, et Gallia et Britannia etiam rectores in potestate iuvenes satis habent. Nikita Khrushchev umbram tantum miserabilem in scaena Stalin habet, quamquam de communitate loquitur.
  Forsitan inter omnes mundi principes, Hitlerus est fabulosus, popularis, charismaticus et magnus, quamvis aetate, qui nondum splendorem et industriam amisit.
  Nunc praelia per velum singulare aspicit. Et desuper color monitores Colossei imaginem monstrant.
  Puer formosus, formosus, circiter duodecim vel tredecim annos natus, ad pugnam exit. Musculos sculpsit, lusos modos breves et discalceatos gerens. Puer chirothecas in manibus habet. et exit ad musicam.
  Ut antiquitus in tertio Reich non sunt gladius pugnat. Quia terra in barbarismum non cecidit.
  Prorsus contra, Germania regio exemplaris ordinis facta est, cum in mundo infimis criminis rate et nulla otium. Et nescio quo modo eam in anulo homines necare incommodum est.
  Puer in bracis caeruleis erat, et Fuhrer cum suo comitatu et omnibus stadii lateribus quattuor adoravit. turba eum delectabat.
  annuntiator nuntiatus est;
  - Propugnator Berolinensis, cognomento "Mus", pugnabit pro titulo propugnatoris Tertii Reich inter filios sub duodecim.
  Patet puerum minime malum esse.
  Et tunc iterum sonat musica et alius pugnator exit. Item puer eiusdem altitudinis et ponderis. Ac etiam flavis, et muscularibus admodum. Eius sudores tantum rubri sunt, et facies durior est. Nempe tam pueri nudi sunt ac discalceati. Pugnabunt manibus et pedibus iuxta regulas Gallorum pugilatu.
  Secundus puer nuntiatus est;
  - Vice-propugnator Tertii Reich pugnans sine regit usque ad duodecim annos.
  Puer quoque Fuhrer adoravit, et ad quattuor stadii latera. Cognomento "Alligator".
  Referendarius erat magna, alta femina in secta coriacea. Pugnatum est pilae pugnae quindecim gyros trium minutarum. Sed plerumque celerius fuit.
  Pueri adinvicem adoraverunt. Ipse comites et Hitler sponsiones fecerunt. Quis Fuhrer sponsio est sane mysterii, alioquin idem quisque faciet cum illo. Vel e contra...
  Adolphus sene et fessus per binoculares spectat. Puerorum muscularium valde cupidus est, cum decrepito tyranno vires restituere capaces viderentur. Etiam Fuhrer dormit in lecto cum figura speciali swastika. Et in circuitu eius quattuor athletae iuvenculae et quattuor eleifend - musculares valde et fortes. Et Hitler in somno videtur incusare strenue. Praeterea vetus dictator lac infantibus lavat.
  Aliquando etiam Fuhrer transfusionem sanguinis iuvenis - a pueris, fortissimis athletae Tertii Reich accipit.
  Hitler mori non vult. Habet etiam quaedam consilia. USSR et Gallia in Britannia societate sunt malum. Pugnatum in ancipiti proelio nimium periculosum ac funesta est. Iam unum tantum bellum in utraque parte Germaniae amisit. Adeo nihil est quod in eodem rastro cum Gulielmo Secundo ingrediatur.
  una fronte bellum consentire velim. Aut cum Occidente contra USSR vel cum URSS contra Occidentem. Sed ut duo frontes circa collum tuum non pendeant.
  Sed Nikita Khrushchev societatem cum Hitler inire noluit. In Gallia quoque societatem cum imperioso dictatore nolunt, cum sit democratia et mutatio potentiae.
  Difficulter Hitlerus. Vita transit, et adhuc Francos vel Russos vel aliquem gravem non verberasti.
  Quamvis autem Tertius Reich omnes fere terras a populo Germanico inhabitatas subiugaverit. Et nunc Germania latior et amplior est quam ante bellum mundanum. globalis est, sed adhuc alter non fuit.
  Pueri signo pugnabant. Percusserunt caestis manibus et pedibus nudis. Fuhrer id re vera probaverunt cum pueri non maiores quam quindecim erant et puellae nudipedales erant. ea res ad dictatorem rediit.
  Tales sunt pueri rotunda, rosea calcanea, et venustae plantae curvae. Athletae sunt et musculi ludi adeo prominentes et venae apparent. Fuhrer pueros in propinquo spectat et in se convertitur. Etiam id enim magna. Pelluntur, pellis lucet, laniatus musculi, mirum est.
  Itaque pueri se invicem feriunt. Et nudo pede volitant et perdunt defensionem vel caput. Certum est pueros rudes esse pulchras. Abs struuntur sicut vectes scelerisque, cistae sunt ut scuta, et musculi puerorum moventur. Fascinating.
  Ingemuit Hitler. In villa adhuc princeps et auctor erat, sed in gymnasio aliorum latinarum causam suscepit. Et futurum Fuhrer difficile tempus erat, et literam inde fugit.
  Sed tamen, Hitler, dilecti filii. Hi pueri tam pulchri sunt. Et corpora eorum exercitata sunt valde muscularia, et est mirabilis definitio musculi.
  Misericordia est quam se invicem triturabunt. Nunc primum circum actum est - pueri diversi abeunt vias.
  Hitler putabat bellum cum gladiis habere. et pugnatores ad caedendum et sanguinem fluere.
  Hoc vere magna evasit. Et tunc cum puer ceciderit, nudum calcaneum ejus ferro ignito conburent.
  Saepe tormenta in phantasiis Fuhrer excogitavit. Praesertim cum nudis pedibus pueri et puellae igne ardeant.
  Atque etiam tales imagines in occulto depingebat. Sed is vere quemquam excruciabat. Dicunt enim impossibile esse, ut caput civitatis, unum omnium maximum in mundo, procumbens ad tale aliquid.
  Sed films eius iussus est. Verbi gratia, de bello mundano. Russi puellam Germanam in fronte orientali capiunt. Et sane, tunicam illam, non nisi in panties et bras relinquentes, per nivem nudis pedibus eiecerunt.
  Fuhrer hoc film probaverunt. Germanus etiam post hoc Gerda caesus est et in eculeo insertus.
  Etiam pulchra pellicula erat. Sed cinematographica etiam facta sunt pro Fuhrer secundum historiam alternam. Ibi pueri a Hitler Jugent in USSR capti sunt. Pueri quattuordecim annos nati, breves tantum gerentes, per nivem et pruinam acti sunt. Atque etiam in nudo torso, unde rubor erat, aquam glaciem effuderunt.
  Tituli hoc probaverunt. Imo pueri cum torquentur et humiliantur, auctor est occulti tristissimi. Sub Fuhrer, homines in furnis saltem in hoc mundo non combusti sunt, sed ex cruciatu et humiliatione delectati sunt.
  Praeterea corpus Fuhrer iam decrepitum est. Et vis eadem non est. Et sustentare te aliquo debes.
  Fuhrer proelium iterum aspicit. Corpora puerorum sudore fulgent, et levatio calefactorum proeliorum acrius facta est.
  Pugnatum est propemodum par. Pari pondere et altitudine pueri ambo sunt. Puer Alligator plus aggreditur, sed hit eius maxime in caudices cadunt. Ac Mus interdum scopi liberat.
  Hitler cogitat quam bonum sit puer post omnes. Assidue hilariter renident. Hi pueri semper rident et quavis ratione rident. Sed iam oblitus est ridere.
  O damnata haec senectus, cum omnia vi agis. et illud gaudium vitae iam non est ibi. Etiam gladiator pugnas fatigant.
  Novae impressiones iuventutis sunt alia materia. Fuhrer decies centena millia puellarum se dare paratus est, sed nulla fere cupiditas. Tantum si testosteronem iniectionem sumas, impetus virium et hormonum apparebit. Imo medicina in Germania explicatur. Exempli gratia, quam mirabiles dentes fecerunt Fuhrer - tantum splendent margaritae.
  Sunt autem genera anabolica steroids. Tituli adhuc exspectat superesse usque ad saeculum vigesimum primum. Quod ipsa Germania in primis eget. Et forte successorem ipse decernet. Vel fortasse docti viam ad immortalem invenient.
  Laboratoria iam in hoc opus sunt. Tituli fiduciam ac timorem diffundit.
  Hic est Churchill, maior eo, sed adhuc vivit, etsi non omnino sanus. Roosevelt et Stalin iam mortui sunt et Roosevelt circa aliquod tempus fuit. Camerarius cum Germania condolebat. Quamvis in Polonia oppugnationis casu secundo frontem aperire minaretur, numquam tamen ausus est. Vicissim, Fuhrer contra USSR bellum non iniit. Etsi erant occasiones. Sed URSS lacus nimis validus erat. Fuhrer ibi monstrum sex tantum cum levibus divisis non audebat pugnare.
  Quanquam comparatis bellicis apparatis. Anno 1943, Pantherae in Germania apparuit. Raeda mala non est, sed gravis et pretiosa. In URSS erat series KV. Hitler tunc pugnare non audebat. Jet aircraft et FAA missilia in Tertio Reich apparuerunt. Sed quid rei est? Post Camerarii mortem, Churchill adfuit et versus se iniecit cum Stalino. Et in Gallia, imperium inclinabat ad societatem cum imperio rubro.
  Magna spes in Tertii Reich in planis orbes confixi sunt.
  Sed revera seipsos non iustificabant. Vehicula evasit nimis cara et vulnera parva armis igne. Differentiam pugnae facere non potuissent.
  Anno 1945, Panthera II apparuit. Etiam id tempor erat, a ultrices ipsum. Tormentum 88 mm est et dolium longitudinis 71 habet, armatura carinae frontalis 100 mm est, frons inclinatur, latera 60 mm inclinantur, frons turris 120 mm cum toga 150 ac latera quoque sexaginta. Totum illud est quinquaginta tribus talentis, et machina est 850 horsepower. Vehiculum medium piscinam potentissimum esse in mundo evasit . Tametsi quid est medium, si pondus quinquaginta talentorum est?
  Hitler hac machina parte contentus fuit. Sed cautiones ab URSS vel Gallia obtinere non potuit. Concessit etiam Occidentalis, et Daniae partem pecuniae cessit, Galliae partem exiguam, et Namibiam Germaniae priorem coloniam. Hoc populo Germanico satisfecit. Etiam URSS fortis factus est. Loco seriei KV, obtestrium plurium ex serie IS apparuit.
  Tituli dilato novo bello. In Civitatibus Foederatis Americae tardius in bomba atomica laboraverunt. In Germania nimium festinandi non erant neque in URSS.
  Sed a velit diam.
  Panther-3 erat alia piscina ex serie iam data. Sclopetum erat validius quam 105 mm 70 EL, et armatura turris frontalis 185 mm erat, et alvus 150 mm clivis erat, et latera 62 mm erant. Pondus vehicularum sexaginta unum talentorum attigit. Quod tamen validiore tormento equitum MCC satisfecit. Ita currus evenit. In productionem anno 1947 profectus est. Reprehenderit sit amet lacus. Sed et URSS T-54 erat, quae triginta sex talenta appendebat, et paulo inferior Germano armis ac telis erat. Arma turris frontalis multo crassior erat quam 200 millimetris. Et sclopetum paulo debilius est ad 100 millimetris, et proiectum initiale celeritas 900 metrorum est secundo. Germanus multo maiorem callem - 1000 metra per alterum habet.
  Et tunc bellum non est factum.
  Panthera IIII apparuit anno quinquagesimo primo. Praesent at arcu erat. Machina et transmissio una unitas sunt et in machina est gearbox. Altitudo piscinae minuitur. Et factum est vehiculum cum 70 talentis appendens, cum tormento gasi tormentorum equitum 1,500 mm, armatura frontalis 250 mm et armatura 170 mm, cum tormento 105 mm et dolio longitudinis 100 EL. Hoc vehiculum iam erat grave et validissimum ... Solummodo Soviet IS-7, piscina quae in quantitatibus minimis producta erat, pugnare potuit. Ac 54 multo infirmior-t.
  et in fine '58, " Panthera " 5 apparuit. Armorum crassitudo et armatura Pantherae comparabilis erat, sed maioribus angulis inclinationis, et leviore pondere sexaginta trium talentorum, cum validiore tormento equitum MDCCC. Piscina pernicior et maneuverabilis erat.
  Haec raeda Germanica fundamentalis est. In USSR discontinuata est. Tantum T-10 grave manserunt, sed quinquaginta talentis appendentes. Et praeter T-54 tantum apparuit T-55, quae in armis paulo potentior erat.
  De technologia diu loqui possumus. Hitler ipse in adoptionem specierum armorum erat. Nikita Khrushchev plus interest in rockets. Lacus erucae etiam in Germania apparuit. Valde fortes sunt, sicut ones Sovieticae. Tituli vere bellum inire cupiebant. Bomba hydrogenii nondum creata est et relative paucae bombae atomicae sunt. Et periculum potes capere et conflictum inire.
  Hitler in oriente pugnare vere vult. Italia contra USSR parata est. Regitur a Mussolini filio, Benedito autem mortuus est. Eius filius, ardens anti-communisticus et fascista ideologica una cum Germania, paratus est pugnare cum USSR, sed ea conditione. quod Gallia et Britannia neutralitatem ostendent.
  Etiam eleifend ante in oriente aperire potest. Germania autem adhuc coniungere potest Finniam, Hungariam, Romaniam et Slovakia. Fortasse etiam Bulgaria, Iugoslavia et etiam Suecia.
  Tales socii hic sint. Hitler primum Gallos persuadere debet ne eos impediret. Sed facilius est cum Britannia concordiam attingere. Ibi etiam dicunt nullum esse communismum. Et in US, Kennedy equus obscurus est.
  Nondum Tituli ardorem amiserat. Sed bellum inire difficile est.
  Pueri iam circa decimum tertium pugnant. Pueri defessi et segniores motus eorum facti sunt.
  Suspirat Fuhrer. Aetate magis ac difficilius fit decernere bellare. Pueri ferociunt et pugnant. Calces autem eorum sunt leves et ioci. mutuo se alapas fugerunt.
  Sed hoc cum adultis non operatur. Hitler in hoc mundo unum tantum bellum cum Polonia vicit. Et hoc non sufficit per viginti et octo annos principatus.
  At contra Germanos damna et damna vitaverunt.
  Sed Germania valde hominum est. Nobilis rate et multi liberi.
  Hic sunt pueri pugnantes. Et filii graviter spirantes videre potes.
  Fuhrer iterum cogitavit, hoc tempus de aëronavibus. Gagates exercitus in Tertio Reich valde exculta est. Valde bonae progressiones et productiones aircraft sunt. ME-462 Praesertim . Planum est etiam potentissimum et perniciosum.
  Vivamus eu magna quam. Est etiam currus validissimus.
  Helicoptera discus informibus etiam apparuit. Mobilia valde et maneuverabilia sunt.
  Elaboratae sunt a lacus gravida. Etiam TA-383 gagates pugnatores possidet, quae vehicula magnae pugnae sunt. Germani etiam bombardis caudam habent, quae etiam territorium US bombingendi capaces habent.
  Pueri pugnam finierunt. Nemo itaque cecidit.
  Puncta victoria dabatur vice-spurio Alligatori.
  Pueri ibant distinctis modis. Tunc puellae caestibus caestibus induti apparuerunt. erant nudipedalia et bikinis induti.
  Pugnatum cum armis et cruribus etiam futurum est.
  Hitler Tertium Reich telum miraculum habere voluit. Sed hactenus non omnia elaborata sunt. Germani optimam technologiam erucae in mundo habent. Est etiam progressus bombae hydrogenii. Nondum nulla tellus creata in mundo, sed telum terribile.
  Ipse Fuhrer Walliam in iuventute sua legit, et Tertium Reich voluit radios vel lasers habere calorem.
  Quantum autem ad institutionem pugnae efficacem creare non potuit. Nisi forte adversarii obliti, sed etiam gravia. Tertius Reich etiam scutellas volans evolvit. Discus informibus machinas efficaciam pugnae suae non ostenderunt. Sed idea erat influere eos in fluxu laminae, qui conchas et fragmenta laterum inflaret.
  Hoc modo disci omnino invulnerabilis erit.
  Puellae nudis pedibus se invicem ferire coeperunt. Sunt etiam athletae et musculares. Et satis strenue stimulum calcitrare.
  Et sic alter illorum fecit pugnis ter- mae, et respondit ei alter. Etiam id enim magna.
  Tituli respiravi:
  - Miserabilis non sum cimex - testudo super-monstra.
  Et cogitavit quomodo ferrum candens puellae nudum, rotundum, calcaneum adurebat. Proelium non attingit secundum Bellum Orbis Terrarum, sed in planitiem se ostendit.
  Puellae hic tam mirabiles sunt - iustus magnus est. Summae classis sunt.
  Quam ob rem poetica ad Fuhrer mentem venit;
  De hac puella discalceatus
  Oblivisci non potui...
  Visum est sicut lapides pavimenti
  Pellem mollium pedum torquent!
  Etiam, puellas post omnes interesting.
  In uno cinematographico demonstraverunt quomodo Joanna Dark cruciata est. Viam lepido flava lusit. et tormentum erat naturale. et nudi pedes puellae igne cremati sunt.
  Hitler vere probaverunt. Zhanna fortiter in eculeo stetit. nudaeque pedes tegebant pusulas. Et nunc et tunc cecidit super dorsum ejus et clunes flagellum.
  Tunc apprehenderunt eam forfice in papillis coccineis. Etiam id enim magna. Quam haec convertit Hitler.
  Verbi gratia, nudam puellam tulerunt et eam in eculeo inseruerunt. Ac caedere flagellis. Sed et ipse bellator ferro ignitus est combustus. Et multum nocet. Eodem autem tempore puella torqueri pulchrum est.
  Praesertim cum ferrum cautes nudum calcaneum tuum.
  Hoc est vere interesting.
  Puellae pugnabant. Et unus ex illis, cum altero pede nudo, flava eam in mento percussit. Canae species cecidit. Referendarius numerare coepit.
  Rufus tendit et exilivit conatu voluntatis.
  Pugnatum est iterum.
  Adolf Hitler sibilaverat:
  paulo -ae, a little more;
  Postrema pugna durissima est!
  Et totum mundum volo superare;
  Planeta ut Germania matrem!
  Fuhrer non bene fecit, et vox raucus erat. Sed utique supplicium est dictatoris.
  Puellulaeque pugnae, et corpora torosa sudant. Mira subit.
  Fuhrer cogitavit, quid patitur mulier cum rapitur? Dolor vel gaudens vel vel?
  Utinam faeminam me fieri possem! Atque ite ad panel!
  Praesent vel mauris!
  Si ad tabulam,
  Tu stella, eris sicut Emmanuel!
  Ac feugiat magna!
  Aphorismi alati in capite Fuhrer saltare coeperunt;
  Si ventum est ad terminum, vade in chaos!
  Conscientia est mercimonia pretiosissima quae venale non est - quamvis multi extra hunc valorem solvere volunt!
  In amore, soli poetae consilium utile dant!
  Amor talis ludus est - ubi tertia rota est!
  Quam differt amor ab amica factione - tertia pars numquam invitabitur!
  Ternarius numerus harmoniam designat - non modo in vita familiari!
  Zelus inferiorum hominum affectus est - mente debiles sunt, etiam miserum miseret!
  Facilius est snowmanum in inferno aedificare quam sacerdotem gratuitum invenire!
  Honestum pop ut albus diabolus!
  Ecclesia est copia - sine pecunia noli intrare!
  Quantumvis magnus pugnus tuus sit, tamen mani- cus erit!
  Melius est semel ferire quam centies dicere!
  Saepissime ex semetipsis prosunt!
  Os avarus rostrum suum inveniet!
  Qui sexus amant, lucida mens et cor benignum habent, quia parati sunt cum conjuge jucunditatem communicare.
  Bellum schola est vitae - quam omittitur melius!
  Ars belli maxima sacrificia requirit!
  Christus crucifigitur a sacerdotibus - canes mali tantum baculum aestimant!
  Fides certe levis est, sed pro tineis banknotes allicit!
  Si vis esse dives, aperi aggerem, si ditissimum vis fieri, fac doctrinam!
  Philosophia est quasi rete ad capiendos hippuros!
  Politica est ars fallendi!
  Politicus ab interfectore differt - magnitudine tantum feudi!
  Scalas cadaverum verisimile ducit!
  Bellum certamen homicidarum et misericordiae carnifex!
  Fides aliquos mundiores facit, alios ditiores!
  Politician vodka peius est - plus constat, et caput tuum statim resilire incipit.
  Politicus, ut meretrix, lingua operatur, sed minus delectat!
  Politicus constanter se dat, sed nulli satisfacit!
  Pulchra verba - pallium tyranni!
  Cum civitas in spiculatorem vertit, patria sacra appellatur.
  Si politicus se multum transgreditur, significat manum suam crumenam quaerere!
  Politician: RAPINA LICENTIA!
  Discrimen inter politicum et ianuinum est quod ille multum sonum in furto facit!
  Christianae historiae historia, immo cuiuslibet religionis, nullum tale esse ostendit fanaticum bonum!
  Negare audire est in anima occidere.
  Diliges proximum tuum, non uxorem et peram!
  servus torquibus suis ita usus est ut, accepta libertate, strangularet.
  Pugnae bonitatis nimis celeriter augentur!
  Qui seminat discordiae semina parturit mala!
  Si vis animam tuam salvam facere, crucifige contentionem!
  Discrimen inter crumenam inanem et cor inanimum - haec difficilius portant!
  Multi sunt dii, sed non est qui effundat animam meam!
  Quid interest inter stellam in caelo et a pop- stella - quod sidus pop- silice uno exstingui potest!
  Christus omnes homines amat - etiam in peccatis, ac maxime e servis eius currentis - solum peris!
  Si vis Deo propinquior fieri, avaritiam tuam minue!
  Etiam in apparenti Omnipotentis indifferentia amor est - tamen, filii imprimis e cura parentum effugere cupiunt!
  Deus in puniendo malum moratur, ut peccatori occasionem praebeat!
  Ingenium et laborem ut maritus et uxor tantum successum pariunt sicut duos!
  Etiam mel amarum est, si in eo mergas!
  Vinum deceptio est, aegrotat et dulce est et difficile est prohibere!
  Amor cortici similis est - cor lacrymat, cerebrum excutit, loculos vertit, in obliquum exit!
  Homo quodammodo Deo aequalis est - Omnipotens universum creavit, et homo stultitiam peperit: utrumque infinitum!
  Quicumque successus astruit sanguine porcus Confossum fata subibit. Edent socii - tristis effectus est et iratus!
  Interdum optime famam tuam laqueus circa collum tuum ponere! Certe, non cades!
  Sub ursa diu mentiri non potes - te opprimet!
  Aliquando uxor est sicut mammoth loco lodiculi!
  Scriptor, qui metit banknotes, non seminat bona, aeterna!
  Terra sine lege est sicut corpus sine osseo! Electio opus est ut ossificata non sit!
  Si PALMARIUS creare vis, de mercede oblivisci!
  Fallax peritissimus est, cum tu non mentiris, sed nemo tibi credit.
  Nimirum clades magnas pollicetur molestias, sed haec sola est imago futurae victoriae!
  In proeliis virtus et bona mens victoriam adfert.
  Ut ferire, primum ubi videndum est!
  Faber ferrarius victoriae speculator est!
  Quisquam stultus claudus potest, sed non omnis dolor sana potest!
  Multi rudes carnifices - pauci medici sanitatem!
  Alii medici, alii carnifices sunt!
  Sine dolore nulla virtus - sine virtute nulla victoria!
  Communismi notiones sunt modum idiotiae: si capita calida et frigida corda eorum exsecutionem accipiunt!
  Levis est communismus, sed urit eos qui nimis pingue sunt!
  Si patientiae satis non habes, cantus adiuvat!
  Homines ferrum sunt - antequam defervescat, optatam redde formam!
  Si vis popularis fieri, saepius vi utere!
  Herba tartarea similis est aestimatio - crescit cum lacrimis et sanguine eam rigas!
  Homines sunt sicut zizania, eo magis conculcent eos, quo altiora crescunt!
  Unitas est clavis victoriae!
  Disciplina instrumentum victoriae est! Mens in eo ludit!
  Unitas, fortitudo, donatio claves sunt victoriae, libertatis, felicitatis! Sine disciplina nullus exercitus, sine exercitu libertatem consequi non potes.
  Labor fortiores nos fecit, intelligentia multiplicatos libertatem nobis dabit, una cum fortuna felicitatem faciet!
  Praefectus est sicut cacumen pyramidis - unum tantum esse debet, alioquin tam valida structura corruet!
  Eadem nobilitas familiae ad fortitudinem pertinet quam longitudo capillorum ad intelligentiam.
  Nulla maiorum virtus ignavo iuvabit!
  Ferrum fortissimum rubiginem in manibus garruli et ignavi fecit!
  Biblia Sacra in manu nebulonis teterrimum est.
  Praecipua divitiae hominis: potentia, quae etiam causa exitii!
  Prostitutio optima est professio, negotia cum voluptate coniungis et novum socium omni tempore habes - nulla exercitatione!
  Stemma viri fortis in saeculum gloriari potest, sed cum in acie versatur, imbelle ad postremum ruit!
  Lagena vodka est sicut grenade - pulsat te pedibus tuis, cerebrum excutit, interiora comminuit!
  
  MORTALALIS AMORE TRIANGULUM
  ANNOTATIONES
  Elena Ambrams femina pulcherrima, circiter triginta annos nata, uxor billionaire senis in octogies. Virum odit, praesertim cum dilectum habeat Vyacheslav Kotovsky solitam formosam duodeviginti annorum. Amavit eum terribiliter, nec iam turpem tolerare, sed monstrose senem divitem. Viro carere cupit et, vidua facta, Vyacheslavo egregio iuveni nubere cupit. Sed non est purus. Billionaire magnam securitatem habet, et ipse senex novam uxorem obtinere vult, sed tantum ne pecuniam in divortium amittat. Scortatur fortior et fortior.
  . PROLOGUS.
  Elena Amrams uxor billionaire maritum oderat et vere eum mori voluit. Senex iam octoginta annos natus, calvus, rugosus, sed tamen admodum fortis. et non habet propositum moriendi. Et prope triginta es, pulchra flava. Et corpus validum vult affectio et sexus.
  Elena feminae vectibus habena visitare gaudet. Musculi, formosi, obedientes cum magnis mentulis ibi saltant. Et vere delectatur vigilantes. Quin et musici ludi, et latinas vestes exuunt, et spectes cum libidine.
  Elena quasi nox mediocris in iuventute sua laborabat. Ipsam et placeat architecto. Etiam iter in Europam cum Natasha abiit. Ibi clientes habebant: viri, feminae, nonnumquam etiam animalia.
  Quantum haec puellas fascinavit. Est opinio meretricum non amant professionis. Sed ex quis. Elena et Natasha latrones amantissimi erant.
  Voluerunt guys ut chirothecas mutare, nec dedignabantur cum puellis. De novo munere flagranti erant.
  Diversi omnes homines, et diversitas tanta inspirante ac versa puellis in tantum. et in concubitu voluptatis et gaudendi causa magnam haberent voluptatem; Et tunc ab hominibus et mulieribus hanc pecuniam accipis et magnam pecuniam!
  Elena vita eius fun: multum sexus, pretiosissimae popinae, saunas, salons pulchritudines, solaria, lacus natationes, orbem circumvagantes. Omnia ludicra et oblectamenta plena erant. Elena non solum sexum genera exotica non timebat, sed contra in se versa est. Ea re experiri probaverunt. Erat autem haec meretrix magnifica, et pro eo.
  sed eius felicitas finita est. Post omnes anni, et serius vel serius, meretrix perdet viriditatem et amoenitatem. Quae oblatam in uxorem Mosi Abrams, senex fere octoginta, oblationem accepit, qui cancro adhuc laborabat, ut fama est. Viduam et ditissimam in mundo mulierem fieri expectat. Legitimus autem Mosis filius mortem sibi conscivit. Alter insanus abiit. Et filia mea subsidia impetrare potuit, illa etiam admodum meretrix fuit.
  Itaque heredes directi non sunt relicti. Et Elena maximam fortunam sperare potuit!
  Sed hic est problema, vir non moritur. Sed nimirum vires amplius non habebant.
  Elena de sexu somniavit. Dixitque ad eam Moyses: " Potes ambulare. Sed ut diurnarii ventum ex eo non attingunt, aliter scam ilicet!
  Idea est sane bona.
  Elena larvam ad vectem habena gerit. Melius est, quia figuram perfectam habet. Nulli erant liberi, et ipsa decenter. Hominem parvam pecuniam pro ea potes accipere. Sed hoc non amplius placet. Alphonse, hoc est ludibrium tuum, et multo mitior est cum meretrix es. Itaque, si homo quod vis facit, non iam talis vicissitudo est.
  Sed nunc advena saltat. Pulcherrimus iuvenis. Ille lente et eleganter se in scaena ostendit. Immo vero quam pulcher homo. Crines aurei, et experta Elena videt sine fuco, verus coma color. Facies tenerrima et pulchra est, sicut puellae. Pellis autem tam levis, pura, perusta. Hic nudus ad truncos natos descendit. Musculi eius valde definiti et pulchri sunt. Non sunt ingentes, sed tam eleganti et concordi consilio, ut te solum insaniam impellat!
  Mulieres diversarum aetatum literam rugientes sunt. et ponunt pecuniam in nando truncis. Et virilis perfectio iuvenis oritur, talem magnam habet.
  Elena manum elevavit;
  - Is est mei! Hoc ego volo!
  inquit servus;
  - Haec est prima eius effectus in vecte habena. Et ex more auctionetur, et nocte emet mulier. Esne paratusne nummum aliquem excutere?
  Elena adnuit:
  - Num homo auctione vendidit? Hic est bonissimus! Paratus sum sane!
  . CAPUT N. 1 .
  Sera habena unum plus habebat: tantum feminae in illam concessum est. et denudatores masculi conducti a mulieribus pecunia. Ideo erant multi qui ibi laborare volebant. Nam homini, praesertim iuveni, cum hormones ludunt, nudis mulieribus saltare, ac etiam cum illis concumbere et pro ea pecuniam accipere, fabula est.
  Slavka solita erat formosa et etiam bellicas artes exercebat. Et corpus eius fuit simpliciter perfectum in corpore et agile. Sciebat bene saltare et movere, cum praeclaro tractu. Just the perfect guy for a strip bar.
  Sed Slava bene in instituto studuit et rationem curriculi reputavit. Nullam id velit ac erat gigolo. Sed pater mafiae multam pecuniam debet. Et necesse fuit ut debitam quantitatem et cito obtineret. Alioquin latronum ultio terribilis erit.
  Et Slavka voluit experiri pecuniam in talea striptease. Praeterea, omnes dicebant mirabilem esse ejus pulchritudinem, et faciem, et corpus.
  Caput clavorum clavorum erat femina rufa quae spectabat circiter triginta quinque esse. Satis bellus. Electa est inter multos candidatos. Accuratius primarium factum est ab assistente. Viginti simul homines denudatores fieri voluerunt musicam exuiare. Et omnes fere statim eliminati sunt.
  Statim Slava probaverunt. Pulcherrimus iuvenis. Et quam lepide se moveat et pulchre patefacit tantum est miraculum. Post omnes, niger es cingulum in karate, et scis movere ac tenere stateram.
  Adiutricem ipsam nuper meretricem pictam fuisse, qua aetate non liquet. Et adoravit bellus ephebi.
  Modo illa Slavka interrogavit:
  -Estisne duodeviginti?
  Adnuit;
  - Modo accidit pridie quam heri!
  Picta mulier dixit;
  - Et in specie teenager similis! Quod quidem bonum est. Multae feminae, praesertim maiores, virgines adorant. Sed molestiam habeamus cum vigilibus ... - Calcaneum suum pressit. - Bene, ostende mihi passport tuum.
  Slavka ducta. Mulier, respiciens ad tempus nativitatis, fudit labium ei, et respondit:
  - Mirabile! Magnam pecuniam colliges. Viginti quinque centesimis pro te confecta est, reliqua nobis.
  adulescens expressit;
  - Non satis!
  mussat mulier;
  - Hae sunt conditiones adhuc bonae. Totum palatium habemus. Praeterea hic sunt Moscuae opulentissimae feminae. Sciunt quantam pecuniam tibi dant gigolos? Noli esse leporarius!
  Slavka incurvatus. Accurrit ad eum mulier et manum misit in manus eius. Ex tactu digitorum repraesentativae sexus alterius, virilis perfectio adulescentis statim intumuit. Et factus est magnus et durus.
  Mulier dentes denudabat;
  - temperamentalis es emissarius. Puto te pulchro sexu successu frui.
  Slavka adnuit. Desiderium apud me ipsum sensi. Iuvenis, corpus sanum, proprie hormones scatet. Etsi haec mulier non admodum placet. Sed irrumatus eius stat quasi virga, et vult eam crucifigere.
  Risit, et adnuit;
  "Tu et amabo iterum decorum!"
  Tunc solus Slavka saltabat ante dominam suam rufam. Aspiciebat adulescentem dum saltantem deponeret. Etiam sit amet suscipit nisi.
  deinde, cum adulescens in nando suo truncis maneret et etiam concitatus est, ad eum prosiluit. Perfectionem manu apprehendit et digitis attrivit. Guido pulcher calidum et durum habuit.
  Rufus adnuit et notavit;
  - Bene! Nunc truncos natantes tolle.
  Pulcherrimus admodum et muscularis, scidit guy nunc ante eam omnino nudam. Et hastile ejus intumuit. Slavka mixturam pudoris et vehementis motus sensit. Et quam formosus fuit.
  Crine femina labra lambebat. Desiderii impetum tam validum sensit ut eam amplius tractare non posset. Scindere vestimenta coepit.
  et nudus evasit.
  Pinguis aliquantulum, sed admodum valida et muscularis femina in prima sua. Ubera eius magna et firma sunt. Iuvenis enim qui in summo hypersexualitatis est, haec est, nimirum, magna tentatio.
  Slavka versus eam ivit et statim fere intravit. Expertus non erat amator, et ruditer egit iuveniliter. Sine mordacitate temporis affectio.
  Sed domina cana iam excitata est, et post masturbationem uterus eius madefactus est. Ideo latum caldarium facile intravit.
  Et valde bona sensit, in extasi ingemuit mulier cana. Slavka strenue eam terebat. Plus quam semel puellas amorem fecerat.
  sed imperiti et iuvenes erant maxime. sed adultae feminae artem amoris docere.
  Nihilominus iuvenis plenas mammas mulieris rufae senis manibus permulsit et rectum modulum pure intuitive elegit. Venit rufa cum gemitu fera. Tum formosus et pulcher guy erupit in rivum lateris albi. Alterum gaudens ex ardenti semine rufus expertus est.
  Slavka penis adhuc stabat, sed statim post eruptionem caput tactus prurire incipit.
  Caput habena clava adnuit.
  - Et bonus es! Tantum adhuc imperiti, sed nos docebimus! Fuistine umquam lingua satiata puella?
  Slava caput renuit;
  - Minime!
  Subrisit rufus:
  - Et hoc quoque debes facere! Multae mulieres vere amo cunnilingo! Noli oblivisci quod tibi solvant et ius habeant exigendi quod delectat!
  Slava vincitur;
  - Abominatio est!
  Mulier risit;
  - Bene, si dabis blowjob? Et multae feminae cum voluptate dant verbera viris! Itaque nunc clitoris mei lingent et callide perfice!
  vincitur adulescens;
  - Vel fortasse melius est sine illa!
  Rufus frowned:
  - Tunc ego te non conducere! Et multum prodest et rarum est quod homo capere potest. Bene, bene, centum dollariis tibi dabo!
  Et protulit mulier centum libellum denarium. Et addidit:
  - Laborare debebis in lingua tua saepe, ut disce, discipula!
  Slava rogando petivit;
  - Bene, at te lava.
  Rufus adnuit;
  - OK! Tantum adulescentiae tuae causa hoc primum est. Sed memento, si mulier petierit te et solvat te, omnia eius vota et sine libito adimple.
  At illa nuda, curvis et quinionibus obambulat ad imbrem. Et accepit pluviam in manu sua, et convertit super aquam calidam. Sensi spermatis vaginae ablui. Ipsa autem erat admodum.
  Nunc docere debemus iuvenem pulcherrimum sed rudem artem gigoli et quomodo feminis delectetur.
  Et tu quoque hoc facere debes. Multi viri linguam suam in muliebri utero laborando fastidiunt. Illis etiam deserta existimatur. Etsi lingua hominis magnam voluptatem affert.
  Aliquam vel repellendus ut strips quia labore praesentium. Et quid isti mares putant, quod nonnisi virga sua in uterum haereant, et mammas virginum puellarum mulcent.
  Imo adulescens debet servire vetulae pecunia et omnia clientium vota implere. Nimirum multae sunt virgines quae vectibus exuere, vel mediae anus in forma bona. Anus clientes non sunt frequentes: desiderium vetustate evanescit, mores aviae valentiores habent. Sed denudatores etiam in eis laborare debent.
  Et sane praecipuum eorum munus est, non sibi, sed mulieri esse voluptatem. Ut iuberet iterum ac reddere. Et hic quidem, gigolos arte opus est.
  Forsitan etiam magis, ad meretrices in tabella feminarum. Et intelligas quod speciosi sexui repraesentativi sint creaturae delicatae, et interdum debes mente allicere et sermonem tenere. Quidam, ut mares se palpant. Et quidam ex eis te flagello verberant, vel ... Bene, ne tibi noceant.
  Et altera mulier ne sexum quidem habebit, ipsa iustus loqui cor cor habere vult. Et quaedam mulieres volunt hominem inebriare donec porcus crepat et se inebriari potest.
  Et clientium genera sunt omnia. Sed viris suis unum est emolumentum: tantum cum feminis. Et in aliis lupanariis, Slavka fortasse iuberetur offerre tam asinum quam os suum pro pecunia masculina! Et sic scienter operabitur. et ipsa fruitur. Haec fere virgo est, quae libidinosam feminam maxime excitat.
  Canae hospita lupanaris Procumbit toro, cruraque tetendit. Pussy munda decalvetur. Innuit Slavka:
  - Hem, formosus huc veni!
  Ille nudus, muscularis, formosus, ad eam perpendiculum deambulavit.
  Pellis perusta est, et coma levis aurata, et ipse juvenis dulcis est, tam formosus. Masculum hoc est!
  Rufus sumpsit et adnuit;
  - Bene lambamus!
  Juvenis et formosus valde, nudus gigolo genu flexo descendit. Et facies eius propius ad uterum accessit. hoc modo Slava mulierem primum amavit et valde erubuit. Sed simul etiam pudor tumultum attulit. et perfectio virilis surgit iterum ut palus.
  lupanaris dominus mussat;
  - Age, noli timere!
  Slavka vultum inhaesit et clitoridem diligenter labris tetigit. Odor etiam recens, adhuc juvenilis ac validus, corpore foeminae jucundus erat. Et blandit quam repellendus. Ipsa autem pussy aequaliter tonsa est, sicut puellae infantulae.
  Itaque iuvenis os suum aperuit et linguam suam extraxit. Aditu speluncae diligenter attigit. Cacumen sensim superficiem leviter salsam. Lubrica et polita erat.
  Timide iuvenis lambit. Nihil mali factum est.
  Mulier rufa fovetur;
  - Audacius esto, age audacior! Lick ut glaciem crepito lingebant.
  Warbler it iterum lambit. Subito autem teterrimum sensi. Nam hic lambere est mulier. Prope loca pudenda.
  Rufus notavit:
  - Ne erubescas! In oriente, etiam soldani mulieres sic lambebant! Tunc ego tibi dabo blowjob!
  Promissio ictui Slavka effectum habuit. Concitatio impetum nauseam et vomitum superavit. iterum bis lambit. Et sentiebam inspiratum, sicut artifex cuius ictus elaborare incepit.
  Cœpitque lingua sua strenue laborare. Uterum clitoridis et madefactum sensit Venus. Sed hic umor delectabilis gustavit. et erat quasi mel ad hauriendum.
  Slavka laborabat et questus excitatur. Hic inguini suo, ita tumidus erat, ut etiam laedere inciperet.
  Et lingua mechanice ac strenue laborabat. Mulier rufa ingemuit voce magna. Alterum gaudens experiebatur, talemque fortem. Quae res maximam admirationem habet.
  Et Slava incanduit. Nunc est meretrix masculus. Hoc est et incommodi et simul totum vicissim-in.
  delectatus est adulescens. Etiam cum dominus lupanaris venit cum clamore truculento et fudit liquorem in facie sua.
  Et servans verbum suum, procumbens, accepit pullos suos, magnam perfectionem in ore ejus.
  Rufus semel in tabella laboravit. Quae facere id saepe. Si hie mundus est neque olet, nihil foedum est de blowjob. Contra, pulchrum est sentire penis pulsum lingua calida. Odor quoque eius foeminam excitat et in multum vertit!
  Cur non multi repraesentativa sexus pulchri hoc modo amant?
  Propter praejudicium scilicet. In India et Oriente, hoc genus omnino normale et commune sexus est. Quid nobis mali?
  hospita lupanaris decorum iuvenem penem strenue lambebat. Oculi Slavka in motu et stupore revoluti sunt. Et iterum venit et dulce pulmentum suum in familiam mulieris effudit.
  Dominus lupanaris notavit sperma adulescentis suavissima et suavissima. Et tam jucundum est illud deglutire, et facit etiam dum sapit.
  Et quam id omnis voluptas sit.
  Germen decori etiam retinebat in ore, illud sub genis volvens.
  Bene, bonum!
  lupanari dominus praecepit;
  - Macte virtute, paulo plus mihi linge!
  Adnuit iuvenis cupide. Et maiore studio id facere coepit. In communi, certe non somniavit curriculo in gigolo. Aliae notiones et somnia fuerunt.
  Praesertim commentaria fabulas etiam scientias scripsit. Etiam hoc dicamus.
  Piratae spatium in Terram in patera volante venerunt. Et constituerunt Hitlerum adiuvare in bello mundano II. Et per consequens evenit ut vicit Nazis. Et ipsi piratae in locis occupatis praesidia loca receperunt.
  Et omnia eis bona videbantur. Sed Hitler mortuus est, et successor eius Schellenberg insidiosissimus, stellam hospitum removere constituit.
  Sed id quiete fieri non potuit, et novum magnum bellum incepit.
  Longa res prospere ac populare, sed pecuniam non attulit.
  Et generaliter tempora venerunt ut ex litteris pecuniam facere possis.
  Nonaginta annos scriptoribus verisimiliter aurei fuerunt. Internet adhuc nullus fuit, censura sublata est, et quod vis scribere.
  et homines nondum legere obliti sunt.
  Et iam? Conare pecuniam facere.
  Pugnator, verbi gratia, lingua nunc laborat, et mulier iterum cums. Deinde incipit pulsantem lambere, virga iterum Jade.
  Iuvenis excitatur... Imo, hoc est venustum. Quantum iocus gigolo habet.
  Et iterum erupit cataracta.
  Telephonum sonuit, et inviti femina rufa interrupit.
  Cum evenisset, Slavka felix esse videbatur. In habena fuste receptus est. Nunc debet saltare pro feminis et eis ministrare.
  Ingratum erat quod alii spoliatores masculos. Omnes fere antiquiores Slavka, musculares, jocki. Horum autem causa, feminae ad musculos alliciuntur et magnos guys ad saltandum capiunt.
  Slavka deridebant, quod verecundiam in adulescente effecit.
  Sed in podio, cum tot sint circum mulieres, te vertit et excitat. Sunt multae iuvenes et pulchrae dominae.
  Etiam miraris cur tales pulchritudines gigolos solvant, si ipsi in tabula nummum honestam facere possint?
  Slavka sensim et fornicatur in choro se exposuit. ocreas exuit, et crura adeo decora erant, ut puellae, sed simul fortes et sient.
  Ad truncos natandi vestes exactus, feminas adiit. attrectaverunt eum et pecuniam in truncis natantibus refertam. Etiam unus colem adulescentis dextra manu adprehendit, innixus saepius et linguam suam movit. Slavka a cumming vix se continuit.
  Mulieres eum ut meretricem spargunt. et hoc incitat et pudet.
  Et unus quidem calcaneum eius titillavit, et alter asinum osculatus est. Hic praesent magna.
  Plurimae feminae sunt wow et in plena adductius.
  Secundum morem vectis quilibet advena censetur virgo et venetur in auctione nocturnis mulieribus opulentis. Hoc valde utile est ad constituendum.
  Cum autem mercatura est, tantum volvitur pulchro sexu, ut simpliciter absurda pecunia per noctem tribuant.
  Haec iam traditio facta est, et bona traditio.
  Post choros, Slavka in parva piscina spargitur. Deinde unctus est oleo et stragulis texit.
  Cana domina ocreas quoque poplitibus gestare iussit. Et stragula iuvenem partes exponere constituebant. Hoc modo, cum mulieribus comparandis, maximam pecuniae summam colligere potes.
  Slavka, sicut servus carus, sub malleo venditus est. CONDITUS et conspicatus. Solent mulieres hoc modo venundari, sed hic est pulcher valde guy, facie blanda formosae puellae.
  Imo aliud spectaculum videndum erat.
  Elena etiam pactionem parabat. Pecunia in dollariis solvenda erat et totum sacculum leguminum viridium a charta sumpsit.
  Illa vere probaverunt hoc bellus puer. Et placuit ut cum eo maneret quoquo modo. Tametsi eam carissimam constaret. Et quid si senserit senex?
  Elena cum gemitu cecinit;
  Quam taedet spurci maritus?
  senex calvus et foetidus est.
  Sciunt puellae fatum suum pati;
  Semper nubes in horizonte sunt!
  
  Sed utique dives est;
  Bona eius sunt billions...
  Et sicut furantur talentum
  Praecipuus rapax in hac re est!
  Et puella non nimis ridicula cantu risit. Quamvis autem multi invideant. Et quod viros satis non habet?
  Elena adeo promiscua et concubitu usus erat ut inter crura assidue pruriret.
  Etiam vibrator non adiuvat. Quantum est moecha est et superba est.
  Elena ardentem incisa sensit. Quae quidem voluerunt. Recordatus sum quomodo ipsa et Africanus amorem fecerat. Tantam habebat perfectionem. Et ad litteram skewered eam quasi in skewer.
  Elena igitur plura gaudens potentissima expertus est et plus pecuniae accepit.
  Quam bonum esset meretrix putavit. Hactenus ioco et reditibus. Sicque magna cum hominibus fuit.
  Vos estis sicut feles cum illis, et feles admodum silvestres sunt.
  Elena erat meretrix pulcherrima et curvis, magna, muscularis, curvis bene evoluta;
  Habebat clientes multum. Professio meretricis vocatio requirit. Non omnes feminae eam amant. Sed Elena naturalem instinctum et sollertiam habuit. Miracula faciebat in lecto.
  Et lingua eius nimis agilis est! Etiam nunc, cum homines filming, certus lingent eos ut cum in ore eorum, et plus voluptatis, et vere in se vertantur.
  In via, Elena sub malleolo aliquoties vendita est hominibus.
  et erat ante omnes vestes, et tunc ablata est pernoctare. Eheu virginitatem suam immaturam amisit nec venalem ferre potuit. Sed quid simile est nudos stare in suggestu, et centeni homines te oculis ieiunum intuentur?
  Oh quam valde hoc excitandum est! Simul autem et voluptatem et voluptatem.
  Elena semper viros ac minus saepe feminas voluit. Illa vere amavit ludum amoris. et sexus amabat.
  Sed talem amorem non cognovit sicut in fabulis cinematographicis aut fictis. Nulla erat illa venereorum amorum, sola animal, prava libido.
  Sed hic iuvenis aliquid speciale fuit. Qui cum esset multo iunior quam illa intelligens.
  Et Elena primum aliud in se sentit quam animal instinctum libidinis feminae.
  Et hoc fuit quod cor meum sollicite tundebat, et me sentire faciebat specialem modum.
  Elena cecinit;
  Fatum meum ne parcas bonitati;
  Estote speciosi, et ideo sapere.
  Amplectar iuvenem;
  Non interrumpatur stamina iuventutis!
  Sexum re vera voluit, et gigolo in Mauris quis felis vocavit, pecuniam ad rationem constitutionis transferens.
  Iuvenis circiter viginti, formosus et curvus, ad eam accessit.
  Elena pantias destruxit et crus tetendit. Positis autem genibus, coepit studiose operando inter crura lingua sua.
  Elena comas permulsit colla potentes, Voluptate gemens. Alphonsus est peritus et munere functus. Similis etiam visa est mulieri iuniori et pulchrior.
  Ingemuit Elena, et Musa tulit in os suum. Incepit eam corrodere una cum pelle, quae erat veneranda.
  Pulchra admodum est.
  Elena recordabatur quomodo, in fornicatione, etiam a clientibus lambebatur. Sic factum est.
  Et dederunt pecuniam et dederunt magnam voluptatem. Quae placeat architecto.
  Meretricem esse bonum est. Hoc est officium quod ingenii et imaginationis requirit. Magna ac animi. Est autem Elena puella ingeniosa valde insignis.
  et sexus tantum amat. Et lingua gigoli te volupe facit gemere. Hoc vere sapit.
  Elena risit, et tunc alius fuit profundus gemitus, et corpus gaudens concussum, sequitur relaxatio.
  Ita est amabilis...
  Femina billionaire penem gigolo apprehendit manibus suis. Et pressit eum iuxta globulos gemens in dolore.
  et cooed;
  Puellae sexus est sexus
  Non te offendi sentis...
  Numquam gravere eam
  Numquam pudeat!
  Sed tamen, cum emeris, melius est quam cum te ipsum solvis. Nihil hic plura dicam.
  Et etiam mentula lambere potes...
  Et in globulos calcaneo suo gigolo percussit. Clamavit et exilivit.
  Puella ridens respondit;
  - Hem, quomodo canis similis?
  Adnuit;
  - venuste es madam!
  Elena adnuit:
  - Deinde braccas tuas depone!
  Alphonsus paruit. Perfectio virilis admodum magna erat et appetebat.
  De uxore billionaire adnuit;
  - Nunc ad me veni!
  Accessit ad eam. At Elena penem avide rapuit labris. Nihil non est quod professio est et lambere scit. Maxime vero vere amat.
  Et cum virga pulsante gigolo laborabimus artificiose. aequo animo subridens.
  Feminae saepe pilas hominum lambunt et etiam poenas pro blowjobs. Voluptatem est earum magnam. Et quis hoc nescit?
  Et gigolo accipit pecuniam et altum accipit. Idque frigidissimum. Haec professio est. Et habes pulchras feminas et monetam. Quomodo ergo hic vivere non potes et eo frui?
  Iuvenis cecinit;
  Amo, fratres, amo;
  Fratres amantissimi vivere...
  gigolo cum puellis molestare non debet!
  Elena adnuit:
  - Satis perfectionis habes! Im admodum. Vis aliud?
  Subridens cecinit;
  Alphonsus semper sanus;
  Alphonsus ad omnia parata!
  Multi sunt pugni nostri!
  Noli numerare debita tua!
  Elena confirmavit;
  - Etiam, paratus es! Paratus sum!
  Pulchrum est iuvenem, formosum, muscularem penam lambere. Et operabatur Elena, Emmanuele, qui et in hoc erat. Hoc autem faciebat magno studio. Et quam magnum est, amoenissimum et gaudens pellit feminas!
  Et tunc vir venit, et rivus sperma in os puellae infunditur.
  Elena avide devoravit et satis sapidum ei fuit.
  Post quem gigolo dimisit. Paululum sedata sum.
  Tempus auctionis appropinquabat, cum adulescens pulcherrimus auctionatus esset, obiecturum se.
  Et hoc est ipsum bonum. Illa cum aliis libidinibus vixens pactus erit.
  Sic feminae esse possunt iracundae et calidae.
  Elena putavit foeminam quodammodo melius fuisse quam marem. Exempli causa, facilius est pecuniam homini divellere et in tabula pecuniam facere. Et sane facilius est mulieri billionaire nubere quam viro billionaire nubere.
  Imo ditissimum virum habet - ut mox moritur! Et vita eius tam bona et frigida est!
  Elena cecinit;
  Suus 'bonus habere billions'
  Et scito in pecunia natare...
  Sed interdum tonsillae deficiunt;
  Et gigolo extra negotium est!
  Quae mox ridet.
  
  MARIA ET NINJA ANT
  ANNOTATIONES
  Nuda pedis puella se invenit in mundo in quo magicis operatur et fabulosis, incredibilibus creaturis plena est. Ad aeternam iuventutem merendam, puella cum Ninl-ant pugnare debuit. Et alia multa probat.
  . CAPUT N. 1 .
  Hic bacas in silva legit. Fere vulgari silva. Excepto quod arbores sunt similes violinis in ima trunci adfixae. Sed id etiam elit.
  Tali per filo palmam Albina cucurrit. Stridulus erat, et tunc apparebat gnome.
  Puella stridore;
  - Proh!
  Pumilio sciurus erat magnitudo, perexigua. Sed eodem tempore virgulam magicam in manibus tenebat.
  Respexit ad altam et nudam puellam simplici veste alba rusticus et quaesivit;
  - Quid vis, puella?
  Albina effudisset;
  - Volo fieri imperatrix totius Russiae!
  gnome giggled et mussat;
  - Oh id quod vis! Spes bonae!
  Adnuit puella;
  - Et si totum mundum, etiam melius!
  sibilabat gnome;
  - Itane? Meministine fabulam de sene et vetula et hippuro?
  offensus est Albina;
  - Non sum omnino vetula. Ego tantum quindecim annos natus sum.
  Homunculus pileum adnuit et quaesivit;
  Datisne complevit scholam?
  Cum gemitu respondit puella;
  - Nondum!
  gnome pileum iterum annuit;
  - Et vis mundum regere?
  Albina notatur;
  - Habeo boyfriend. Genius verus est. Sit imperator et ego imperatrix.
  gnome quaesivit;
  - Item puer?
  Heros puella adnuit;
  - Ita, puer. Sed tantum est ingenium, ut nullus umquam hominum aequalis fuerit ei in historia hominum.
  homunculus adnuit;
  - Ita, scio! Talem escam in historia fecit quam Genghis Khan peius. Et plus etiam faciet, si non cessaverit.
  Albina logice notatur;
  - Melius est planetam unum magnum dictatorem habere pro omnibus quam ducentos minores despotos in diversis regionibus!
  gnome adnuit;
  - Fortasse! Rex unus saltem ex se non furabitur neque bellum nuclei inire permittit inter civitates, quae totam Terram destruet.
  Annuit heros puella;
  - Vides, intellegis. Sic da nobis potestatem super Tellurem Telluris!
  homunculus in cap.
  - Hoc requirit magnam, vel potius, immanem potentiam magicam. Ego autem sum paulo gnome. Tantum tibi possunt dare summa demiurge di numina.
  mussat Albina;
  - Sic nos perduc ad Deos hos.
  gnome innuebat;
  - Longum est iter ad eos, puella. Nec factum est quod petitionem tuam adimplebunt. Mundi virtute dignissimos necessitatibus sit ut. Et tu, eleifend justo nequam qui scholam nondum complesti. Quomodo ergo talis colossalis responsabilitas dari potest?
  Ingemuit puella graviter et respondit;
  - Nescis! Sed adhuc nemo melior nobis est. Et Vitaly Akulov tali ingenio est. Certus sum uti potestatem suam in planetae in bonum. Et humanitatem ad astra ducunt.
  gnome adnuit;
  - Nunc ad veritatis speculum volabo propiusque intuebor quid simile sit Vitaly Akulov. Tuque carpe maiora et dulciora baca, ut me facias tecum!
  Albina adnuit;
  - Suus 'venire! quod ego faciam.
  Post quem, gnome virgam suam vibrans evanuit.
  Et discalceata puella pulchra simplici veste rustico bacas decerpere coepit. Hoc fecit mollibus, sed digitis simul ac longis.
  Tum nudo puellares pede decerpere baccas. sed difficilius et incommodum est.
  Puella laborabat et laetus canebat;
  Raspberries,
  Spatium annuit mihi ...
  Usque ad auroram, autumnus
  Auro exspectabam...
  Quomodo hae scintillae?
  Luce scintillae
  O quam dulces erant raspagines!
  Puella bacas in canistro colligebat. Praeterea non raspberries, sed quasi fraga, modo nitidior, et ut rosulae adspectus. Haec bacca pulchra est.
  Puella cogitatur, cur eget dominatio mundi? Tot sollicitudines et molestias non minima libero aliquam. Et quamvis decies centena millia benedicant tibi, et decies centena millia maledicant tibi. Maximeque, omni practico iudicio victimae sunt et populus paeniteret.
  Exempli gratia quid de arcu? Ex altera parte, damnosum est, sed ex altera parte, multis, vodka solum gaudium in vita! Etsi amara ac foeda.
  Albina, sane, multum vidit in vita sua, sed vodka tam foeda sapit ut non possit intelligere adultos, qui tam putidissimam materiam bibunt. Sed etiam nastier cigarette est, et multae puellae fumant. Dicunt graciliorem esse volunt.
  Sed Albina est meaty, puella muscularis, sicut equus generosus. Cur ossea esset? Et illa satis laeta est.
  Itane, puella sceletum esse putatur? Et tamen non habet guttam pinguium, sicut musculi!
  Puella bacas carpebat et iterum cantabat;
  Kalinka, Kalinka, mea Kalinka,
  My amet, my amet!
  Totum saccum raspberries legi,
  Et ex hoc pondere latus meum scidi!
  Post quem, ridebit et ridebit. Etiam id maxime mauris.
  Et voluit etiam aliquos guys suos pedes validos mulcere, musculares. Erat autem amoena, sicut feles.
  Gnomen tandem apparuit. Jam fiscella plena erat. gnome attulit. Pulcherrima, sed parva puella iuxta eum alis apparuit.
  Virgam agitavit, faciens scintillas volare, et pipiari;
  - Salve melle!
  Albina adnuit;
  - Salve! Et tu quis es?
  Puella alis respondit;
  - mediocris sum!
  Heros puella adnuit;
  - Ita pensavi! Quid de Petro Pan?
  In mediocris caput movit;
  - Minime! Dissimile sum! Sed et ipsa fortis est, et volare facultatem tibi dare possum. Vel eterne adolescens!
  sibilat Albina;
  - Aeterna iuventus est magna, sed quid de imperio in orbe terrarum?
  Et dixit mediocris risit;
  - Et eris regina?
  puella corripitur;
  - Imperatrix!
  In mediocris humeros:
  - Hoc difficile est efficere. Melius aeterno adolescens quaerendum nam et. Hoc est quod mulieres omni tempore prae aliis voluerunt, quam auctoritates.
  Albina adnuit;
  - Bene! A te tollam adolescens aeternam. Et ego rogabo alias blanditias vel magos de potestate in mundum!
  Dixit nympha movit alas;
  - Aeterna iuventus etiamnum meruit habere. Verbi gratia, quid facias?
  Puella dorsum superbe erigens, dixit:
  - Balteum nigrum habeo in Taekwondo! Et adiuvi Vitalik ad vera miracula facere.
  In risu mediocris adnuit et interrogavit:
  -Quid mavis, ensem pugnare an intellectualem pugnam?
  Albina parvipendens respondit:
  - Pugnans cum gladiis hoc est Kendo! Sola scio eum modo per LUDIFICATIONEM. Etsi callidus est bellator. Quoad intelligentiam non sum stultus! Ego igitur ad utrumque paratus sum!
  In mediocris risit et dixit:
  - Quomodo de gladio pugnandum est cum Goosebumps ninja?
  Puella verticem eius caput scalpit ac dixit;
  - Ninja-goosebumps, sonat quodammodo minantem! Non vis implicari. Forsitan melius est intellectum tuum metiri?
  Mediocris notatur:
  - Quid si ninja-goosebumpis non gladiis, sed nudis manibus et pedibus?
  Albina adnuit;
  - Bestia sum in proelio! Promtus ad pugnam, etiam cum goosebump ninja, si sine telo!
  Mediocris alis adnuit;
  - Age, igitur in pugnam ite!
  Et maga parva magicum elevavit. Et ninja valde pugnax coram puella apparuit. Accuratius ille caput brevius quam Albina fuit. Et ille vere similis formicae spectabatur, in persona tantum. Et statim habet sex membra in quibus gladios et pugiones tenet.
  In mediocris pipiabat;
  - Depone arma! Nuda manu pugnemus!
  Goosebumps ninja gladios et pugiones deponit, animadvertens;
  - Hoc modo incommodum est pro egregio bellatore cum puella discalceata pugnare!
  In consensu mediocris annuit:
  - Intelligo! Sed haec puella semper iuvenis et pulcher esse vult. sed sicut illud, nihil in hoc mundo, nec in aliquo alio, potest obtineri. Praeter haec, vincat te et tribus quaestionibus sane respondeat.
  Albina dixit cum offensione;
  - Quid adhuc mihi respondebo?
  In risu mediocris adnuit:
  - Profecto! Sed non solum lucraberis juventutem aeternam, sed etiam... Si quid abscisum est a te, facile omnia restituentur. Et nemo umquam tibi nocere poterit. Et hoc iam frigus est.
  Albina consensit;
  - Yeah frigus. Insudare potes hoc.
  Alata maga praecepta proelii explicavit;
  - sex orbes habebis. Pulsate, ut in classicis, pugilatu professionali. Si colaphum accipias, vade ad angulum usque ad referendarium comitum. Si in sex orbes nullus excutiatur, victoria punctis determinabitur.
  Ninja Goosebumps dixit:
  - Tunc melius est duodecim ordines semel habere, sicut professionales! Pro vera et pro reali pugnemus!
  Innuit mediocris caput:
  - Potes duodecim facere! Sed spero fore ut pulsetur!
  Et iterum vibravit virgulam suam.
  Statim anulus funibus apparuit, et referendarius puella in vestigio fuit.
  Albina vestem rusticam exuit ne pugnam impediret.
  Post quem in uno tantum bikini remansi. Musculi nunc admodum conspicui erant. Ita sculpta sunt, et ipsa puella pulchra et flava delectabilis est.
  Illa , inquam , venustas duntaxat insigniter et magnifica est .
  Et facies puellae est simul modesta, paene puerilis, sed animo forti.
  Et incurvaverunt se pugnatores. Discussis receptui canit, signumque pugnae dedit.
  Albina iam robustus erat qui bellicas artes exercebat cum trium annorum esset. Et hostem altitudine inferiorem, ac magis etiam longitudinem membrorum vidit, quid auferre formicae.
  Sed formicae sunt insecta validissima et agilia. Et e longinquo agi.
  Puella autem nudo pede ninja formica in ventrem praecepit. Qui cum accepisset ictum, constitit. Inde ad Albinam profugit.
  Occurrit ei puella heros ex nudo tibia ictu. Insectum ninja cortice chitinoo obtectum erat, ideoque validae puellae doctae ictus nihil fere in eo habebant.
  Albina Goosebumps ninja in oppugnatione pluries calcibus obstitit, ac etiam tribus pugnis ad caput evectus est. Hactenus ego ne semel quidem deprehensus sum.
  Primus circum- clusus est, et ambo adversarii ad suas angulos iverunt.
  In mediocris dictum risus
  - Cur te dimittas eam verberare!
  Ninja Goosebumps respondit:
  - Modo eam aspicio!
  Sonuit discus et pugnatores rursus adire coeperunt. Tum Goosebumps ninja subito acceleravit acriter et in pectore Albino ungulavit. Pedum cecidit puella. Concidit in tergora, et vestigia nuda in aere micabant.
  Referendarius incepit numerare colaphum. Albina tamen confestim exsiluit. Quae ruit ira. Nuda, perusta, muscularia crura propeller nere coeperunt.
  Sed Goosebumps ninja unguibus in scandalum sumsit. Repellendus impetus. Ac deinde acriter acceleravit. Et iterum ungula puellae ventrem et pectus percussit. Livor relinquens et abrasiones. Et tom in naso caput eius ast. Et yushka defluebat facies Albinae. Et cecidit ipsa puella.
  Vere resurrexit, sed iudex adhuc coepit colaphum numerare.
  Etiam res Albinae non bonae erant.
  Candida pipiabat, magicum iactans;
  - Bene factum ninja-goosebumps! Inceptum arripuisti.
  Ninja pugnator iterum tendebat. Et iterum Albinam pedibus eius excussit. Satis dura percussit eam, et puella ingruat et exilivit, repugnantem.
  Goosebumps ninja sibilaverunt:
  - sive equo sive pedibus es;
  Super fortissimus...
  Ad te fugiet diabolus;
  Exercitus sestertium!
  Albina ad captandum ruit, sed in caudices fortes cucurrit. et impetus eius repulsus est. Et acumen pedis nudum solum puellae percussit, pustula tumescens.
  Discus finem circumsonuit.
  Puella, claudicans et vacillans, ad angulum suum se recepit. Imo bene et sane verberata est.
  Albina in sella dejecta est. et graviter respirare coepit. Hmmm, nunquam talem habuit adversarium. Hostis non persona, sed ninja formica. Gravis quae quidem.
  Ecce iterum globulum ac novum circum!
  Albina iterum calcibus eum attingere conatur. Sed hostes, quod insectum est, homine velocius est. Itaque brevibus cruribus iterum rumpit, nudum pedem puellae arripit et eam trahit, eam quasi pupa iacit.
  Albina surgit, sed duro ictu pectoris eius iterum sequitur. Et livor manet, puella cadit.
  surgit et rursus in faciem impugnatur. Et hoc notandum est, et dolorosum est.
  Sub oculo tumentem Albina sensit livorem , Ita pugna difficilior evasit .
  Ninja Testudo plane dominatur et puncta ducit. Iterumque puellam in pulchro vultu percussit.
  Albina cecidit, et signum discus circa finem edixit.
  Puella litteram ad angulum suum repit.
  Volavit mediocris ad eam, et quaesivit;
  - Videsne cur perdis?
  Albina cum gemitu respondit:
  - Quia insectum est!
  Innuit mediocris et interrogavit:
  - Visne bis velocius fieri?
  confirmata puella;
  - Utique volo!
  Puella alis dixit:
  - Responde quaestionem recte. Et tunc vere bene senties!
  Subridens Albina respondit:
  - Bene, paratus sum!
  In mediocris pipiabat;
  - Cur Deus tot dies habet?
  Heros puella oculos laxavit et mussavit;
  - Quid est? Sensum ejus non intellexi.
  In mediocris affirmavit;
  - Et sensum intelligere non debes. Accipe modo et responde quantum potes et intellige!
  Subrisit ergo Albina, et, animo inspirante, dixit;
  - Quia Deus multum dierum poterat facere!
  Magicae puellae adnuit;
  - Bene factum! Recte hoc tempore respondi. Et celeritas tua duplicavit.
  Magica virgula vibravit. Et quidem Albinae musculi vires apparuerunt.
  Itaque in pugnam procurrit. Et emicuit nudo pede. Et tunc ictum in stomacho ninja goosebump ferire. Etiam docta ipsa Albina celeritatem vimque sensit, qua ictus ille emissus et concussio transfixit.
  Murmurat ira Albina;
  - Grenade fascist Get,
  Serenitatem cantate memorari!
  Goosebumps ninja eam oppugnare conati sunt. Nunc autem crura Albinae, quae citius facta erant, obviam ei egerunt. Et feriunt corticem chitinoum.
  Constabat has ictus Goosebumps molestas esse, sed nullam illi gravem iacturam fecerunt. Et puella verberabat, sed praecedebat adversarium, et modo puncta ducebat. Accuratius haec rotunditas eius fuit.
  Ad extremum etiam Albina calcitrare submissa peregit et adversarium suum deiecit.
  Ad angulos iverunt, et Goosebumps ninja iam rumpled vidit.
  Ad puellam heroicam rursus advolavit nympha et notavit:
  - Nunc iam bene pugnas. Sed visne celeritatem tuam et vires iterum duplicare?
  Adnuit consensus Albina;
  - Utique volo! Quid faciendum est?
  Dixit puella magica cum rictu;
  - Responde una quaestio.
  Heros puella confidenter respondit;
  - Paratus sum!
  In mediocris cooed;
  - Cur hieme pruina nasos puerorum pungunt!
  Albina risit et respondit;
  - Id est! Sed vanitas est et permittit multum responsa possibilium.
  Magica puella respondit;
  - Et hoc justum est ad humorem. Id experire et lepide respondere.
  Puella heros dixit:
  "Id quid est hieme, nasi haedi pungunt, quia non maturus es ab radicibus nasos concisas!"
  Adnuit mediocris:
  - Ita. numerare possit! Et tua velocitas et vires iam duplum rursus erunt.
  Et maga puella movit magicum.
  Sensit autem Albina novum et incredibilem vim et industriam aestus.
  illa irata in anulum desiluit. Impetum goosebump ninja.
  Et percutiamus eum. Ictus non est, ictus est cum schedula. Et insectum pugil coepit cadere et graviter cadere.
  Albina adversarium percussit, et vix corruit, sed surrexit. Sed tota circumquaque puella dictata est.
  Tum superbe in angulum desiluit.
  Et interrogavit mediocris cum risu:
  - Visne duplicare celeritatem et vires tuas?
  Albina adnuit;
  - OK! Eamus!
  Venefica puella problema iterum quaesivit;
  - Cur et quare lunam lupi ululant?
  Albina risit et confidenter respondit:
  - Lupi ululant quod lunam edere non possunt!
  In mediocris cum risu notavit:
  - Tu vero es ingenio. I think it's worth getting a lot!
  Et maga puella iterum virgula eius versabat.
  Albina literam in aera volavit. Illa nunc tantam habet vim et industriam incredibilem.
  Itaque ruit ad goosebump ninja. Itaque eum in mento calce nudo, rotundo, calcaneo. Pugnator autem insectum eiectum est.
  Referendarius ad decem numeratur et denuntiatur;
  - Pugnator Albina ex pulso vicit! Bene factum!
  Et puellae manum erexit.
  Albina cecinit;
  -Puella ne mortem quidem timet;
  Aliquam non metus magna.
  Mulier fortiter pugnabit cum hoste;
  et moriens vincet!
  In mediocris solemniter nuntiatur;
  - Cum devicisset Albina fortissimus pugnator, et omnia tria recte aenigmata respondit, et, praesertim, lepide, datur aeterna iuventus et absoluta texturae regeneratio.
  Et fecit malefica octo virgas suas. Accidit deinde miraculum: Albina virtutis potita immortalitate.
  et heros puella canebat;
  Nihil in terra transit sine vestigio;
  Et iuventa quae abiit, adhuc immortalis est.
  quam iuvenes fuimus;
  Quam sincere te amaverunt!
  Victi sunt iuga
  In tanta tonitribus fati!
  
  PUGACHEV TSAR OF RUSSIAE
  Emelyan Pugachev Orenburg obsedit. Res ad rebelles non nimis bene processit. Agmina regia appropinquare. Ipse indicto tsar obsidionem ab Orenburgo levare noluit, sed copias quoque separare periculosum erat. In ipsa historia, rebelles nihilominus dissiliuntur et frustati sunt. Primum prope Tatishchevo, deinde prope Beloozersk. Hoc consilium ad iniuriam evasit.
  Sed tunc puer Oleg Rybachenko venit in castra Emelyani Pugachev. Quamquam haec nix adhuc erat et finis Februarii erat - puer nudis pedibus et in brevibus erat.
  Emelyan Pugachev deductus est. Puer confidenter ambulavit. Discalceatus in nive currit plus voluptatis quam cruciatus est. Praesertim in corpore immortali.
  Puer consilium Emelyan Pugachev proposuit:
  - Sumamus uniformem militem tsarist, et nos multum vestium habemus, et rebelles et cossaci componite. Ludamus aciem - sicut sagittam dirigentes. Tum captos pugachevitas in urbem feremus. Putabunt has regias esse copias, et nos in munitionem adducemus, atque ibi aggrediemur.
  Emelyan Pugachev approbavit:
  - Bene, aufers! Quale caput! Dono tibi nomen principis!
  Oleg inclinatus ait, rictu fremens;
  - Yesaul, Yesaul, cur equum tuum deseruisti? Manus mittere non surrexit!
  Cossacus Tsar adnuit et respondit:
  - Tu eris adiutor meus! Ponent tibi uniformis et ocreas!
  Oleg modeste dixit:
  - Et discalceatus est sollertior! Nudo bustum nimis frigidus sum!
  Emelyan Pugachev factus est. Erat statura mediocris, scapulis lata, et quamvis Oleg pueri vexillum duodecim in saeculo vicesimo primo, id est metra unum et dimidium, rex Cosacorum non multum procerior fuit. Hoc tempore, Oleg iam teenager erat, et cum adultis et eunuchis aequo Marte pugnare poterat.
  Emelyan iussit...
  - Age, praepara hanc causam occultissime!
  Et quam lepide utitur verbo scientifico.
  Cosaci parabant... Custodes posuerunt ne una anima vivens sciret. Et laqueus callidissimus parabatur.
  Hostes autem appropinquabant, sed cum aliquandiu parvae manus rebellium invaserant. Accuratius, admodum numerosi, sed non ita turbae admodum ordinatae.
  Emelyan Pugacheva prope Orenburg viginti milia armatorum habebat. In ipsa historia divisa est. Decem milia Pugachevitarum contra septem milia armatorum prope Tatishchi pugnaverunt. Hostes exercitui in tormentis et sclopetis numero, tum in ordine ad Pugachev superior erat. Sed magno pretio victoria venit! Praeterea Pugachev ipse non fortiter fecit, proelio etiam ante finem pugnae relicto.
  Nunc Pugachevitae casu historico ob victoriam resonantem habuerunt.
  Ita plus quam duo milia armatorum delectorum paludatus ornavit. radant eos. Et quod uniformia deferuntur, naturale est. et multo magis. Pugachevitae quoque vexilla ex praeliis ante captis et tympanis et cetera.
  Propositum est perficiendum quasi per notas fiendum. Emelyan paene centum canones in Berd habuit, quamvis dimidium eorum non magni momenti fuit. Sed aliquid igni at.
  Veram aciem speciem habere. Hactenus Pugachev non ita sunt mala. Dimidium officinarum Uralium sub eius potestate sunt. Chelyabinsk adhuc scary est, Chika prope Ufa firmiter sedet. Etiam finis Februarii est, et eventus belli non clarus est, et copiae Golitsyn ab Orenburg procul sunt. Sed in historia reali, in mense, erit proelium apud Tatishchevo, et in ea clades exercitus rustici. Quai ad defectionem massa rebellium.
  Oleg discalceatus adhuc est et in bracis, praecipiens et dans consilium. Eius paene niger est ex tanning, sed puer flavos barbatis hominibus obtemperat.
  Rebelles iam incendere incipiebant. Tormenta rugiunt, dona mortis exspuunt... Caninius Verus interitus est.
  Oleg denudans fremit;
  - Gloria sanctae Matris! Erit vatum generatio! Magne Emelyan, carissime - res gestae tuae cantabitur!
  * et nubila fumi exsurgunt. Grave proelium imitatio est. Hic, sane, omnia evidenter ostendere debes. Quin etiam obsessi, nimirum, liberationem exspectant!
  Nempe otiosos incendunt ad tormenta et buckshots. Et pulvere pyrio peius utuntur.
  Emelyan Pugachev adhuc Orenburg occupare valebat - sed castellum validum est! Heic astu opus est.
  Cosaci et plus quam duo milia peditum equitumque, supra tria milia captivorum. Subito urbem occupare satis est.
  Oleg ante captivos ambulavit. Ex nudis pedibus diu in mense Februario nix currit, crura puerilia leviter torpent. lam solet aestu. Sed bene est, pueri inmortales digiti non durabunt.
  Aliquam et efficitur magna.
  Oleg ridet, vestigia nudis vestigiis in albo in plano relinquit. Spectat tactus. Plures pueri e familiis rusticis discalceati etiam cucurrerunt. Nimis obdurescunt, quum in nive nivis soleas spurios gestare soleant.
  Hic itaque exercitus, profligatis Pugachevitis ad Orenburgum, venit. Ac fremunt etiam iter.
  Deceptio quidem simplex sed efficax est. Portae ante eas aperiuntur, et armada Pugachevitarum praecipuam regionis huius urbem intrat. Nimis certi sunt quod homo stultus nihil intelligit, et victus est.
  Nunc rebelles omnino implicantur. Sequitur signum, ruere propugnatores.
  Oleg duos famulos statim cum machaera caedit. Et puer perdite clamat:
  - Da! Rex justus nobiscum est;
  Confusi defensores. Milites nihil fere resistunt. Plerumque duces, mercatores militia, et divites Cosaci pugnant.
  Pugnatum est lenta, sed arx. Magis magisque in urbem ruunt cohortes. Et cosaci, et homines cum palis, et Tataros cum Bashkirs. Pugnatum est obdura.
  Oleg Rybachenko etiam caedit et clamat;
  - Da! Misericordia erit, multam pecuniam ac libertatem pro vobis omnibus!
  Plane robur defensorum cito deminuerat, ut pugnandi cupiditas. Etiam ministri cedere. Cosaci ne mori quidem cupiunt.
  Ad Matyusha Boron, Oleg iugulum secuit, nudum digitos pugionem iaciens.
  Proelium prope repente occubuit. Mercatores ad genua procumbentes veniam oraverunt. Germanico et praefecto arcis traxerunt. Emelyan Pugachev iussit eos suspendi.
  Milites capti iurati sunt, et ministri electionem offerebant: aut servitus Petro Tertio aut poenae mortis. Dividitur circiter in medium. Quidam necati sunt. Iuravit quidam Emelyan fidem.
  In ipsa urbe capta est opulentum aerarium, ac multa pretiosa, ac nonaginta fere tormenta, magna subsidia pyrii, bombae et tormenta.
  Arcem colossam tandem post longam obsidionem incidit. Pugachev exercitus conspicue refertus est. Et iam Tatishchevo potuit ire et cum maioribus copiis ad Golitsyn proelium committere.
  Ipse autem Oleg Chika ad auxilium perrexit. Mikhelsonus caedere debuit ne eum rebelles apud Ufa superaret.
  Puer discalceatus in bracis cucurrit in nive. Margarita quoque ei coniunxit. Puella tunicam tantum gerebat et sane neque calceos habebat. Pulchra, crispis aureis capillis, pulverulenta ab opere lapicidinis.
  Margarita pulchra est, sed adhuc puer.
  Interrogavit eam Oleg:
  - Nondum es vetula... Diu puellam fiere non poenitet!
  Margarita ridens respondit:
  - Et non eratis senex, sed paene in aeternum puer factus es! Reddere immortalitatem habes, et haec solutio non est nimia!
  Constat Oleg cum hoc:
  - Servitus temporalis est, at vita aeterna in aeternum est! Praeterea tam celeriter sumus ut equis non indigemus!
  Margarita risit et dixit:
  - Profecto! Velocius currimus quam generosissimi admissarii. Corpus immortale speciale est, et commodius in lapicidinis, sub vilico, quam in communi corpore in pluma!
  Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Non potes disputare cum illo! Sic vivemus in aeternum!
  et Termino natis tendebat. Oleg, sane, valde gavisus est. Pellentesque id magna est.
  Quamquam dubia interdum in animam meam irrepserunt: potestne duces exercitus Russici interficere? Verisimile est hoc nefas! Sed maleficae opus perficiendum est. Historiam Russiae mutavit et corpus aeternum, immortale, etsi corpus infantis erat, ei dedit, sed praevalidum et velox. Et pro hoc debetis reddere et ministrare.
  Et quis scit, fortasse si Pugachev vincit, Russia tantum prodesse?
  Puer et puella circiter sciebant ubi cohortes regiae collocabantur, quo Mikhelson venturum esse existimabatur.
  Chika duodecim milia militum armatorum prope Ufa habet. Is prope ad hanc urbem accessit, sed bis parum fortuna ac disciplina deerat.
  Utique Mikhelson aliquoties minus robur habet, sed in historia reali adhuc vicit. Hoc igitur ingeniosissimo imperatori necesse est aut capi aut occidi.
  Et tunc videbimus. Sine Mikhelson copiae Chika probabiliter non movebuntur. Ibique Oleg Rybachenko consilium iniit. Clade Golitsyn et Ufa i ad. Cape hanc urbem, mitte auxilia ad Urales et Siberiam, et ad Kazan te move. Tunc rebelles habebunt commodum.
  Et turmae reginae frusta caedebuntur. Praeterea in omni rerum novarum tales effectus sunt: plures victoriae, eo fautores, eo debiliores hostes resistunt.
  Ita omni gradu seditio tantum convalescit. Oleg hoc certum erat.
  Et Margarita, puella quae velocius equo currit, cum eo est, et simul inimicos suos concidunt.
  Iuvenes in insidiis locum occupaverunt. Mikhelson cum parva cohorte ad suam cohortem pervenire existimatus est. Hic Terminator iam pueri eum exspectabant.
  Oleg et Margarita, spathis vibrantes, comitatum invadunt. Hussars ilicet aliquot caedunt. Ceteri sagittare conati sunt, sed glandes liberos immortales non feriebant. Conciderunt hostes furore. Et Oleg Rybachenko etiam digitos acutos iniecit. Et hoc Margarita nudis pedibus temptavit et fecit.
  Puer et puella hostem sine tumultu necaverunt. Mikhelson fugere conatus est, sed Oleg et Margarita secum conprehenderunt. Prostraverunt ergo Mikhelson et ligaverunt eum.
  Legatum Oleg colonellum suis humeris imposuit et eum ad iudicium Chika portavit.
  Filii immortales quinquaginta hussarios dispersi et occiderunt, ostendens se pro aeterna pueritia frigidissimas facultates accepisse.
  Oleg, Mikhelson humeris suis trahens, dixit:
  - Sed quam fortis factus sum!
  Margarita notatur;
  - Ita, hoc semel iterumque confirmat nos electionem fecisse! Et immortalitas operae pretium est!
  Constat Oleg cum hoc:
  - Pugnare multo magis interesting quam in lapicidinis asinis ludere. In hoc corpore difficile non est, sed taedet!
  Margarita consensit;
  - Defunctis necat!
  In castris Chiki duo liberi excalceati vel potius signa huius temporis, cum pauciores adulescentes essent, non magnam suspicionem movit. Si nudus es in nive, pauper es, et a parte regis rustici.
  Chika Mikhelsono captiui praemiauit, liberis datis imperatoriam summam quindecim rublorum auri.
  Mikhelson Ipse oblatus: vel serviens Tsar vel suspendi!
  Mikhelson ansam praetulit. Sed Oleg suggessit hunc ducem puto dimittendum. Post, semper tempus ut suspendatur. Et Mikhelson potest esse valde utilis.
  Chika constat:
  - Tempus breve est!
  Oleg etiam suadet:
  - Praeceptorem Tsaris sine imperatore nunc capere debemus! Ad te ipsum defendas.
  Chika constat:
  - Ferte dum ferrum calet!
  Et rebelles regiis copiis invadunt. Nocte oppugnaverunt, Oleg et Margarita custodias diligenter submoverunt.
  Pugnatum est relative breve. Oleg, discissam de falce fracto iacens, colonellum, qui praefectus erat, interemit, et sine eo animo cecidit. Preterea multi rebelles erant, et multi milites Psychen premunt, et multi duces.
  Et quis scit, fortasse hic est verus Tsar Petrus Tertius. Et habet legitimam quam Catharinam II superiorem.
  Plurima e cohorte capta est. Capti sunt tormenta et sclopeta.
  Victoriam omnem exercitui imparatam ad oppugnationem propulsandam.
  Et sane triumphi Chicae.
  Sed naturaliter filii ad Pugachev recurrunt. Pugnabit contra septem milia militum, inter duo milia equitum principis Golitsyn. Pugachev quidem numerosior est, sed exercitus incertus est. Multi priores milites sunt leves, male armati et exercitati rustici, Tataros et Bashkirs et Kalmyks.
  Fortissimum nucleum Yaik Cosaci est. Sed hi Cosaci non sunt plurimi. Sunt etiam Cosaci Iletsk et Orenburg et alii.
  Iam ad castrum Tatishchevo accurrunt, ubi magnus rustici regis exercitus coUectus est.
  Emelyan Pugachev ipse equitat circa loca in equo albo. Oleg Rybachenko attente ad hunc ducem spectat. Emelyan Pugachev speciem rectoris habet. Statura fere mediocris est, sed in equo procerior ob cruribus brevibus et scapulis latis apparet. Corporaliter dux rebellis est fortis. Videres ut in proelio concideretur virtus.
  In universum, satis idoneus ad principatus munus. Et ad partes regis? Fieri etiam potest.
  Exercitus pugachev magnus est. Ex defensione Iletsk pervenit, convictus adhuc Khlopusha, qui alios mille quingentos homines congregat. Nunc Emelyan plus quam viginti milia pugnatorum habet. Difficile est eos etiam in munitione accommodare. Ter plures copias numerant quam Golitsyn, et plus pergunt advenire.
  Et Pugachev bis tot tormenta habet. Subsidiaria pulveris tormentarii et tormenti satis multa sunt.
  Potestis pugnare... Sed exercitus incertus est. Sunt homines hastis, et Bashkirs, et Tatars, et Kalmyks, et Kyrgyz, et Kazakhs. Et etiam multi veteres milites ex diversis praesidiis non plane certae sunt. Sunt etiam operarii Ural et sclopetis Sibiriani. Cosaci potissima nucleum exercitus.
  Exercitus magnus, sed inconditus. Capti sunt nonnulli milites et praefecti Orenburgi nuper admodum.
  Quaedam ex instrumento hominum sunt, quae nonnisi in manu ad pugnam adhiberi possunt. Multitudo Asiatica, non admodum erudita, saepe linguam Russicam ignorabat.
  Ita, formaliter multo plures copias et etiam tormenta habens, Emelyan Pugachev est inferior hoste in qualitate pugnae. Eventus igitur pugnae minime clarus est ut videtur, in aequilibritate virium pure formalis.
  Oleg Rybachenko hoc intelligit. Probabiliter hoc quoque patet Pugachev. Chika vicit quod ex improviso hostem cepit. Et in fabula reali, Mikhelson vicit, qui maiorem exercitum Chika ante curvam oppugnare potuit.
  Quid nunc agam? Arx erat bene munita et admoto aqua, devexa glacialis ac lubrica faciens. Sed in defensione diu manere non potes.
  Oleg Emelyan suggesserant:
  - Oppugnabimus nosmetipsos hostes, Tsar-Pater!
  Emelyan logice notatur:
  - Nonne nos tormentis tegunt?
  Oleg suggesserant:
  - Investigabo hostem cum Margarita, et percutiemus prorsus ubi minime exspectet!
  Laudatur rusticus rex;
  - Quod suus 'a bona idea!
  Et Oleg cum Margarita manticae tasque apprehendit, et duo spathis acutis uterque ad hostem irruit.
  Pueri prope nudi cucurrerunt, puer in bracis et puella in tunica. Oleg recordatus est Ian's "Spartak". Erat etiam ibi puer Gita. Et mulier in tunica laniata, saltatrix, tosta est. Puer pertinax valde. An non haereditarium servum. Forsitan captus fuit. Tum eum in Italiam eiecerunt, eumque in auctione miserunt. Tametsi falsa Gita, cum a tan- aenea esset, tum verisimile est eum ad auctionem jacere. Sic nudus ambulavit, nudis pedibus incedens per rupes Italiae. Plantae nudae ardebant, vitulos traiectos. Sed puer caput non deposuit.
  Et emptor coepit sentire puerum, musculi sui naturaliter progressi, ut videtur, insanis de cute laevi illius. Deinde digitos sordidos in os suum posuit. Et non potuit Gita stare et momordit.
  Pugna deinde orta est. Ita, Gita, puer erat quem Oleg ipse Spartak in infantia despiciebat. Sed nulla, adhuc minoris ingenii.
  Miror, quid si tor- gitare Romani statuissent? Post omnes captivorum tormenta interrogantur?
  Et ferrum candens nudum calcem pueri tangeret. Idem Gita ululavit et repetit;
  - servi fugiunt et pugnare nolunt!
  Alterum calcaneum ad symmetriam combussit et dimisit eum. Puer digitos suos incedere cogitur et ei multum dolet. Sed Gita adhuc in chao evasit.
  Fortasse puer antea in lapicidinis laboraverat. Ille portabat lapides graves, multum sudans, graviter spirans. Flagellavit vilicus illum. Difficillimum est in primis laboris diebus, cum lux non placet. Et tunc consueuerint ad eam. Difficilis nota fit, facilisque nota fit. Sed tamen multi servi moriuntur. Et convertit Gita in catulum parvulum lupum.
  Oleg puerum fortassis in libro "Spartaco" captum esse post rebelles devictos putavit. Et cum adhuc puer esset, catenatus ad metalla missus est. Ita ut tardius ibi moreretur. Aut excruciati sunt corpus muscularium pueri ardenti virga candenti excruciati. Tum sal ambustis fundebant et digitos nudis pedibus fregerunt. Articulis torquebant. Mirabantur omnes ubi Spartak aurum abscondit. Gita tacet, stridentibus dentibus. Extollitur ac deprimitur, acrius funem trahens.
  Venae crepitant ferali dolore. Et puer conscientiam amittit. effundunt super eum aquam glaciem, et vivificabunt eum. Sentit autem medicus pulsum, utrum perseverare cruciatus sit, an requiem cruciatus dare necesse est, ut rursus corpus iterum torqueat.
  Gita diu crudeliter et cruciatur. Piperis vulnera infundunt, filo calido percutiunt, nervi terminationes pungunt acus, et ignis sub nudis pueri pedibus ardet. et calor sub eculeo carnifex trahit. Et odor fortis adustionis, et omnem venam evellet.
  Tum ferrum candens nudum pueri pectus tangit, et a fera dolore conscientiam amittit. Adstillat aqua iterum et intus sumpta. Carnifex testiculos forfice exprimit, puer ab incommodo dolore mutatus, iterum exit.
  Gita tormentis... Quidam retulit hoc gratissimum Spartak esse, et ubi thesaurum sepelivit scivit. Et Romani tormentis... Puer unum integram aream pellis non combustam vel laceratam non habuit. Sed tacet. Eius contumaciam mirantur Romani.
  Crassi uxor in tormentis adest. Avide aspicit quomodo torqueatur puer formosus et comatus. Praesent suscipit. Et sic precepit post aliud tormentum Gita ad se adduci et eam in lecto ponere. Ipsa facere velit ipsa.
  Adhuc adulescens et robustus est, mulier, sedit super masculam perfectionem ancillulae. Gita homo primum factus est. Tunc habuit pussy lambere lingua sua. Id paulo insolens sed.
  Itaque uxor Crassi desistere tormentis iussit et puer, qui iam in seditione aliquantum creverat, meliore pasci coepit. Fecitque sibi amorem.
  uulnera et ambusta in Gita sanata sicut in cane. Quo convalescente, puer Crassi uxorem libidinosam in matrimonium duxit et ex praedio suo aufugit. quo facto in montibus se occultavit et suam ibi servorum fugitivorum multitudinem constituit. In fine: Omnia bene finierunt. Crassus bello interiit. Gita autem se addixit Iulio Caesari et fecit bonam vitam et accepit uxorem et habuit fasciculum liberorum. Sors autem Spartak ignota est. Corpus non inventum est. Et utrum mortuus sit an salvatus sit, servi ignorabant.
  At illi nimirum Redemptorem suum vivere credebant.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova: qui olim adulti, nunc aeterni filii immortales castra Golitsyn accesserunt. Tres hic imperatores sunt. copiae autem ex finibus Russiae-Swedish subducti sunt.
  Dum Tsarist Russia bellum gerit cum Turcia, rebelles tranquilliores sunt. Si Golitsyn victus est, Pugachevitae inceptum tandem occupare poterunt. et Samara etiam occupant.
  Oleg et Margarita circa vigilias ambulaverunt... ninguit, et nimium bene videre non potes.
  Puer putabat se forsitan tres duces et colonellum Bibikov absolvere posse, qui exercitum tsarist decollavit. Sed hoc difficile est facere.
  Puer et puella gradum diligenter in nive. Nituntur vestigia relinquere. Adhuc pueri sunt. Diligenter adeunt commeatus. Sclopetum alicubi seorsim sita erat. Exercitus in itinere est. Nullae iam validae pruinae sunt - Martius est. Sed adhuc circa iacentem nix est. Pedes nudorum iuvenum vix frigus sentiunt, praesertim cum moveantur. Cito frigori assuefacti sunt.
  Multi tamen pueri, etiam sine potentiis, nudipedales in nive currunt, his praesertim temporibus duris.
  Oleg putavit se TV non spectasse aut in computatorio diu lusisse. Et id sine ludis quodammodo muta est.
  Guys commeatum adierunt, et Margarita suadet:
  - Quid, si pyrium apothecas incendimus?
  Oleg frowned et interrogavit:
  - Putasne hoc utilem esse?
  Puella ratione dictum est:
  - Sine pulvere tormentario exercitus non est exercitus!
  Oleg annuit consensus;
  - Experiamur!
  et puer in bracis versus carros ruit. Illi una cum puella tres vigiles machaera verberibus interfecerunt, silice addito foenoque pulvere pyrio incenderunt.
  Lucescere coepit et atra nubes in caelum oriri coepit. Pulvis pyrius coepit erumpere...
  Puer et puella in castris latuerunt. Terror profectus est. Prosiliit etiam Golitsyn cum duobus ducibus. Princeps hoc animo vociferatus et digitos ostendit.
  Oleg disco digitos nudos proiecit, et sibilavit et rectum in collum Golitsyn traiecit. Princeps arma tendens cecidit. Imperator Mansurov ad eum cucurrit. Sed nudo digito utens, Margarita telo usus est. et secundus imperator corruit.
  Tertius fuit Fairman, qui cum rebellibus una cum Karolo imperatore pugnavit. Cum his est Colonellus Bibikov, cognatus Bibikovo Capituli Generalis. Videri possunt loris umeris liberorum immortalium acri visione, quamvis nix.
  Oleg et Margarita nudis digitis iterum iaciunt orbes, immortalia corpora talem habebat, sicut comici libri heroes.
  Ambo umbilici caesi, capita eorum sufflata sunt.
  Post quem terminator puer et puella vagari coeperunt discum ad ministros iacere. Feliciter post mortem imperatorum pavor orsus est, omnibusque pugachevitis castra oppugnasse visum est.
  Sed perampla etiam fortitudo duo pueri sunt. Et magistros iacientes acutos interficiunt orbes. guttura rumpunt, arteriae venaeque rumpunt.
  Pueri in nive agnosci difficile sunt, et perfecte in nivis camouflaged.
  Sed copiis tsarist Difficile est. Oleg Rybachenko, iaciens discum, dicit:
  - Gloria magnae Russiae!
  Et iterum disco ab infantis digitos nudis volat.
  Idem facit Margarit, acutum notam cum nudis digitis et ululatibus infensi proicit;
  - Pro Emelyan Pugachev!
  Et hi pueri strenue et efficaciter operantur. Secant etiam spathis. Praefectique eliguntur.
  Oleg Rybachenko canit;
  - Lupi albi confluunt!
  Margarita, nudas digitos ad adversarios iaciens, cantat;
  - Tantum ergo genus superstes erit!
  Puer continuus peroratur, hostem devolvitur;
  - Infirmi moriuntur, occiduntur!
  Puella iactis discos et ministros interficit, stridit;
  - Purificans sacro sanguine!
  Iuvenes milites varie admodum agunt, tasque in hostes iaciunt.
  Hoc tempore equites rebellant in castra. Evenit Emelyan Pugachev primum impetum facere constituit, et post filios numerosos equites movit.
  Et plaga subitus et opportunus evasit. Adsurgit incolae milites sagittas, Cosaci conciderunt spathis, equites hastas imponunt.
  Voluntas exercitus subruit, duces caesi sunt. Hic Emelyan Pugachev ipse ultimum colonellum cum machaera secat et clamat:
  - Filii mei, agnoscis legitimum principem?
  Centum militum et etiam multi ministri ad genua procumbunt et clamant;
  - Fateamur! Sit fateamur!
  Repugnantia guttae. Pedites cedunt fere omnes praeter aliquos duces. Equitatus aliquanto diutius resistit. Multi nobiles in ea. Equites etiam ex uulgo tela coniciunt.
  Oleg et Margarita secant ascensores spathis, et acutos discos nudis digitis, et stridore;
  - Magnos homines omni tempore;
  Magna plebs - in gloria Petri!
  Tam pueri quam puellae ad caedendum et iactum alacres sunt. Iam capta tormenta sunt. Equites quoque ariete feriunt. Sunt justo circumiacentes. Nulla efficitur pellentesque dictum.
  Oleg cecinit rictu:
  - Magnus Tsar Petrus Primus, nobis semper exemplum esto!
  Ipsum quoque capiet, et cum spathis duos excidet, statimque abscidit capita quinque.
  Margaritam adversariis interfecto, pipiabat;
  - Voces meae, et formosa sum!
  Et similiter accipiet eam et amputabit eam.
  Puer et puella simpliciter sunt annihilatio. Et sicut electrici falcati operantur.
  Alius praefectus cadit... Vox Emelyan Pugachev sonat:
  Qui mihi ministraverit, mercedem accipiet, et cetera peribit.
  Viri crines iam pervenerunt. Pugnatur contra equites bene. Et fluenta equorum attenuabuntur.
  Superstites equites dedunt. Pugnatum est iterum... Pugachev triumphos!
  Captivi jam sunt ducti et jurati. Milites fere impostori arcum. Duces diversi sunt. Qui laqueos eligit, quique novo regi iusiurat adigit. Qui autem novit, forte verus Monarcha.
  Emelyan Pugachev spectat valde praecipere. Constat quod is qui imperare solet. Et ad litteram omnes ante se inclinant.
  Post ludos eos qui iurare recusaverunt, Emelyanus auditam fecit.
  Septuaginta quinque tormenta capta sunt, quae tunc temporis sors erat. Copiae autem Golitsyn tot in praesidiis convenerunt. Tormenta quoque et bucksones in loco sunt, sed pleraque pulveris tormentarii combusta sunt. Sed nihil refert.
  Captivi sunt plus quinque et dimidium milia. Crevit exercitus.
  Rex rusticorum Oleg colonellum rebus suis dedit, et Margaritae coloniam deduxit.
  et dedit trecentos rublos.
  Imo puer bene gestam continuavit. Ad gradum campi marescalli adhuc surgere potes.
  Et Emelyan primus dedit convivium.
  In die festo interrogaverunt quid faciendum. In universum agmen nostrum firmare necesse erat. Ufa capiendum scito, et ante illud Verkhoyaitskaya castrum quod adhuc tenebatur. Auxilia etiam ad Kungur et Beloborodovam mittunt. Et occupant omnes officinas Urales. Comparatis tormentis et commeatibus, tum tormentis.
  Fere hoc stamanes assentiuntur. Et accepta Ufa, vade ad Kazan.
  Alia quaestio est quid ad urbem Yaik? Oppugna, an obsidionem nunc relinque?
  Emelyan Pugachev cum uxore sua Ustinya aliquantulum temporis consumere voluit, et accepta parte equitatus ad urbem proficiscitur. Et Ataman Ovchinnikov ad tempus in imperio permansit. Debebat adire castrum Vernekhneyaitsky, simul copias incolis adsurgit. Auxilia ad Urales missa sunt. Etiam consilium Tobolsk capere. Copiae insignes erant conglobatae.
  Cossacus rex cum equitibus Yaitscum inuasit. Quidquid quis dicat, civitas ista symbolica est. Sed maxime Emelyan voluit se regni heredem facere. Bellum tamen bellum est. Et si occiderint, tunc saltem erit aliquis versus familiam continuandi.
  Oleg et Margarita cum exercitu maximo, qui ad castrum Verkhneyaitsk tendit.
  Puer et puella currunt et laeti sunt...
  Etiam sapiencracks faciunt in via.
  Aphorismos commutant;
  Oleg inquit, saliens, et Margarita respondens;
  Rex fortis non corona sua, sed coronatione successus!
  Homo lupus non est, sed sarcina magis eget!
  bibe, et noli inebriari, et si biberis, non biberis.
  Oratio tyranni mellita est, sicut Velcro pro muscis!
  Qui cadit in dulcia verba sapit quam musca!
  Acer factis tyrannus, sed suavis in sermone!
  Qui pacem non vult, festum non videt!
  Solus homo magnus est, qui se non parvo commutat!
  Perfer, sed noli esse impatiens.
  Si fingere vis, noli asinum!
  Melior est plaga una quam mille maledicta, et melior est plaga centum quam plaga.
  Rex semper nudus exuit suos!
  Solent calceos exui!
  Furando loculos imples, sed animam evacuas!
  Tyrannus potentiam amat, sed unum imperat;
  Carnifex aliquando est necessaria professio, sed capitis aliquis non diligitur.
  Tyrannus occidi potest, sed dilui non potest.
  Homo rubrum verbum amat, sed interdum sanguinem regurgitat!
  Qui praeteritum semper inspicit, sero est!
  Futurum est in nebula, sed non procul.
  Non exspue in praeteritum, in futurum conspuent!
  Tyrannus est, imo lamia, et est fluens oratio!
  Si abuteris dulcibus somniis, vita non erit mel!
  Dulcia somnia ad amaras vigilias ducunt!
  Ex ore tuo saepius mel fundendo, ursos attrahes!
  Tyrannus sanguinem et orationes rubras amat, sed semper lavare nititur!
  Homines mutationem timent, sed numquam beati sunt status quo!
  Si vis Deus fieri, noli oraculi antistitem eligere!
  Ovis eget pastore prudenti, non stulto ariete!
  Locus sanctus numquam vacuus est, sanctitas autem vacuus esse potest!
  Homo, sicut Deus, creator est, et sicut diabolus, problemata sibi facit!
  Tyrannus, ut vespa, stimulum habet, sed ne alas quidem sibi dare potest!
  Vulpes politicus est, noli suffragari ut corvi panem quotidianum amittant!
  Etiam si septem palmorum homo in fronte est, pertinacia eum in simiam convertet!
  Deus omnia habet, homo nullam proportionem habet!
  Orare facile est, difficile est precari!
  Imaginatio bona est - somniator est malus!
  Habens potestatem Dei, noli inclinare ambitiones primatis!
  Simia imitatur, homo creativo utitur!
  Non de montibus altis futurum, sed de magnis rebus!
  Iuvenum in corde est aeternum, sed taedet senectus!
  Caudam tuam noli torquere sicut vulpes, melius est pectus tuum sicut rota tenere!
  Homines bello maturescunt, sed sine causa occidere non potes!
  Belli sanitatem reducet, sed intelligentiam auget!
  Nummi aurei proditionis flavos habent!
  Cor quoque carnifex habet, sed duritia securis acutus.
  Pugna, ne pereas, centuriam expectare potes!
  Deus in omni corde, sed non in omni capite.
  Ambitiones magnae felicitatem minuunt!
  Qui nimium cupit vires bullae habet!
  Imperium est sicut domus: constructio requirit amorem et rationem, alioquin cruentatur tectum!
  Bona numquam satis sunt, sed adhuc cibi non sunt!
  Utile est divitem esse, solum ingratum est cum omnes te mulget!
  Si vis fortis esse, ne animum debilites!
  Firmiores fiunt ex contractione musculi, et instrumentum officiale fit efficacius!
  Politici amant linguas suas laborare, praesertim in mensa!
  Nullus maior mendax est quam vir politicus, qui fanatice de sua rectitudine persuasus est!
  Deus faeminam creavit viro, sed satanas socrus addidit socrum!
  Fur in carcere debet esse, sed maximus latro thronum accipit!
  Quis denarium furatus erat sceleratus, qui decies centena millia, magna pecuniaria furatus est!
  Animo callido esurientem non potes recenti pane pascere!
  Quanto plus furaris, eo minus poenam, sed non in altero mundo.
  Non dimittens se per se non significat in laqueum tenere!
  Ripa sustinere potest, sed similis laqueo suspensi est!
  Quibus nulla subsidia ad murum impelluntur!
  Sagacitas est regum comitas, regii vero ioculatores maxime accurate!
  Saepe scurra est politicus, sed raro ille qui verum dicit!
  Scurra secare amat veritatem, sed saepe periculum ad mortem confoditur!
  Quisquis rum amat, eorum sanitatem et sanitatem odit!
  Vodka patet, sed cerebrum tuum umescit!
  Mare ebulliens est genu altum, sed ipse semper genuflexus est!
  Eligite sobrie- tatem, et non bibetis e vino dulces e labiis politicorum.
  Cum victorem in electione decernis, semper confunderis: cum victo suffragia, semper moleste eris!
  Qui non eligitur, erroris et destitutionis affectum semper habebit!
  Idem politicus suffragatio est sicut violinista in uno chorda pulsantis!
  Politici in throno mutari necesse est, id non est quod novum catinum melius est, sed certe recens est!
  Vota pro iuvenibus, tute fies iunior, si non corpore, modo novo!
  Quisquis in throno diu sedet, fit anorum subditis.
  Quamvis bayonetae hamatae sunt, tyrannus in illis longissimum sedere procurat!
  Sapiens tyrannus non plures inimicos vincet quam amicos suos stulte!
  Qui tyrannum salutat, in perpetuum proficiscetur!
  Democratia sapientibus bona est, stultis mediocris, tyrannis autem tyranno tantum bona est!
  Pueri aliquot aphorismos composuit. Tum parva manus hussariorum oppugnata est. Quidam concisi et capti sunt.
  Verkhneyaitskaya castrum. Arx validissima, quamvis a seditiosis circumventa, numquam capta est.
  Pueri ad eam accurrunt, aliquot aphorismos in via complectentes.
  Tyrannus in imperio semper est infirmus: lupus oves amat et ante leones tremit!
  Sacerdos propter veritatem, politicus propter lucrum, ebriosus propter vitrum!
  Fortuna per iustitiam et diligentiam non semper venit, sed semper per negligentiam et pigritia recedit!
  Bonum est habere fortitudinem elephanti, peior est agilitas eius, etiam peius est sapientia eius, et pessimum est dolore magna aliqua.
  Omnia in mundo relativa sunt, nisi quod homo est umbilicus mundi!
  Desiderium consequi virtutem Dei non debet cum catus moralibus componi!
  Etiam blandit consequat lacus sed pigritia stimulant!
  Si vis sanus esse, curre, si nocere non vis, fuge!
  Hominis virtus in animo est, et infirmitas in lingua ejus.
  Politicus est fructus, quo clarior est, eo venenosius est!
  Politicus affinis est boa constrictori, tantum aperit os et deglutit multo saepius!
  Tyrannus multam calliditatem habet, sed parum pudicitiae!
  Si vis excelsior Deo fieri, humilior cades!
  Nemo aeternus, etiam di vivo, quamdiu humanitas est!
  Politici semper imperare volunt, sed etiam duo minuta olere nolunt!
  Ne credas politicis, et ianuae vires compesce!
  Sed non omne quod nitet aurum est, sed omne quod splendet in sinu tuo aureo rivulo involvi potest!
  Et est unus tantum bellator in campo cum multam fortitudinem habet!
  Patientia fortium maxime cohibet iras impotentium hostium concitatio!
  Omnia cochleae in vita potes, modo non potes vivere sicut fungus!
  Astutia mater victoriae est, si etiam felicem virum secum fert occasio!
  Bellum aeternum est virgo, quae sine sanguine non potest!
  Bellum cum avaris manibus meretricis, nunquam victoriam dat gratis!
  Quisque homo est sicut granum arenae in eremo, sed dissimile eremo latissimo, qui margines habet, hoc granum arenae non habet limites ad sui emendationem!
  Cum superi rident, mortalia clamant, Cum superum risus tonat, finisque gravis gravis.
  Antecedens technologia non valet cum suo primitivo usu et urbana segnitia!
  Quid stelligeri carpere vela cardine possit? Asteroides humanae stultitiae!
  Sine flagello reprimendi, saltus ad res gestas, quae liberationem afferunt ad omnem humanitatem, impossibilis est!
  Altior "torquent" cerebri, eo vis major majore detorquet!
  Pauper non est discalceatus corpore, sed non bulla spiritu.
  Odium pro sexu morali oritur pestilens!
  Humor tam conveniens est in funere quam in fossa globulus!
  Qui muti fabulantur, non succedunt, qui fallacias veritatis assequuntur. Semper ius victor, etiam si bene gesta est, utens pravis rationibus!
  Optimum donum ab hoste est cum dat potestatem fatuo!
  Quisquis torquem sustinet, nunquam emissarius fiet a mulieribus amatus!
  Libertas bis grata est iis, qui inertiae ac levitatis suae affectus mancipabunt!
  Quis saepe parvipendat hostium pugnandi facultatem, et raro occasionem ad magnam victoriam recipiet!
  Qui spuere vult, leve est ut se ipsum cacat!
  Multum infructuosis verbis de Deo loqui potes, sed utilia facta ex hoc naso gugulkino venient, quae rivum loquacitatis inebriare non vult!
  Victores suis rebus gestis et tropaeis iudicantur... Victi simpliciter iudicati sunt! Victor iudicem habet magistratum, Victus habet scelestum iudicem! Quaeri potest de victoriae valore ac necessitate, at semper ac sine dubio vincitur ullius boni!
  Sola clades utilitas est, ut doceat te discere lectiones, Et crescat sationis successus ab amaris Erroribus lacrimas!
  Si vis inimicum fallere, mysterium esto amicis quoque!
  Si consilium imperatoris hostis est ut liber apertus est, necesse erit eius paginae sociorum tuorum sanguine maculari!
  Puer et puella adhuc iocos facere, cum castellum munitum inspicerent.
  Victores se iudicent, iungentes et accusatorem et legisperitum, sed sententia adhuc non ab his, sed ab historia lata est!
  Quo simplicior dolus, eo difficilius est hostem se ab usu suo extrahere!
  Momentum ictum, sicut notae in melodiis, paulo ante vel post pulsabit, et falsum erit! Sed ne silum quidem audiendi ab inferis destituti potes!
  Cum scis quis sit inimicus tuus, tunc in tribulatione amicos tuos non habebis!
  Ne inceptum perdas, dulce mel victoriae perdes, et amarum damni assequeris! Cum pugil vacillat, feriendum est durius, aliter membra cedant!
  Hostes navigant, ventus deletus est in suo velo.
  Qui in pugna natans in conlectum demergat, et ad mortem ardeat.
  Sordida magia, sicut sapo suds, oculos pungit, hostis non tamen!
  Herbae bene crescunt cum reductione in stultis praejudiciis hortulanorum male crescunt!
  Iucunda discendi processus est sexus! Maxime, nemo id assumenda aspernatur!
  Sexus solum subiectum est ubi quisque magis sudes nititur!
  Quae sexus et studia commune habent a C melius quam D!
  Sed numerus solidus est optimus aestimatio!
  Quisquis steterit, cum opus fuerit adoriri, etiam dormienti in sepulcro resistere non poterit!
  Ille, qui semper est in vita stativa, evomit verba jurare!
  Praecedit cum tubis chartis, iustus est ludibrium hominum!
  Quicumque vult esse in tempore pro praemiorum distributione, debet liberaliter dona mittere in colaphos forma!
  Vacuum non rumpet, sol non pedebit!
  Stultus non est glans, sed stultus pampinus fallit!
  Quicumque hominibus subvenire denegat, tempus a Domino pro expiatione peccatorum et paenitentiae expendit!
  Mors numquam obliviscitur, etiamsi interdum obliviscitur!
  Fortis bellator etiam unus plus prodest quam sarcina languentium, sicut una falx acuta cuspides integras abscindit!
  Aliquando vero, etiam inter debiles exercitus spicula, silices ingrata exceptio falce batyr obvenire potest.
  si pax, tum epulae, si bellum est, tum vini victoriae poculum sit!
  Qui rusticus est in re militari, informe cadaver est in lecto!
  - Bellator bonus tantum est tam bonus explorator quam adiuvat ad acuendam et conciliandam! Bonus explorator talis est bellator, eum a caede et detrimento vitare non prohibet!
  Facile est in ardore pugnae dissolvi cum in exercitatione frigus tuum perdis!
  Vincere vi potes, sed sine doloso ingenio fructus victoriae retinere non potes!
  Duae quaestiones in bello sunt: inveniens occultum hostem et evitans tentationem ut caput tuum in arena sepelias!
  Non mendicus sedeas in raeda regia, non debes mille respondere!
  Crudelitas necessaria est ut proveniat - ne parcat hostibus quantumvis infirmus!
  Melius est sine nimium discere quam mori post aliquid discere quod tibi usquam non erit necessarium!
  Omnia in acervo quis ponere vult, nisi ob eas molestias, quas oblivisci paratus est! Sed saepe, molestias, obliviosus cumulant!
  Cum dicunt tibi placet, ruere non debes, statim decide, alioquin suffocare guttur tuum!
  Etiam opus est ut possis perdere, sed magni ponderis est perdere non posse!
  Impetum est sicut vento in velo, modo augendi et frangendi aliorum malos!
  Dede, vitam emere non potes, sed turpis tibi nulla dabitur vita!
  Quisquis crudelis est, ipse gelata a daemonibus in gehennis devorabitur.
  Gubernator accuratus sniper, saepissime desiderat, cum in latissimum aerem latissimum orbis terrarum appulsu!
  Semper oppugnatio efficacior est quam defensio, quia facies pugni est scandalum malus!
  Qui non dubitat repugnare cito prospere succedit!
  Convivium tempus vanissimum ac prodigum est activitatem edax, at si tempus non est, mercedis usuum facta iam rationabiles limites excedit!
  In vita vanissima delectatio est, sed sine oblectatione, vita nihil significat!
  Pastor oves intellegi debet, sed non sicut oves cogita!
  Suos esse debet rector subditorum, a vitiorum vero et superstitionibus multitudinis alienus.
  Omnis homo cadit - solum spiritualiter exaltatum oritur!
  Qui testas non numerant, in pugnam volant!
  Omne sagittarium comitum, te in magno honore tenet fortuna!
  Pueritia, sicut ostium in ludo latrunculorum, totum ludum format, sed dissimiles latrunculorum, omnes redire cupit et numquam iterum foramen relinquit!
  Frigidum non est terribile si cor ardet et glacialis tranquillitas in capite tuo regnat!
  Vivere potes in frigore difficultates vel passiones, sed non potes vivere si sensus tuus refrixerit!
  Jackal tigrem potest vincere si in proelio est draco, et tigris in eligendo adversario!
  Puer et puella aphorismos scatere compleverunt.
  Illi vero mandatum a maga ad aliquid faciendum, et ad tempus hoc tempore recesserunt.
  In proelio cum Nazis Oleg Rybachenko in parallelo mundo se invenit, ubi Russis durissimum est.
  Proxima est ei Margarita, etiam puella parata ad dimicandum in Nazis.
  Pueri per aliquod tempus ad proelium parant. Sunt et auctor et auctor.
  Quomodo sentit rubras ligaturas circa collum tuum habere?
  Et nudis pedibus iam familiariter et etiam acceptis... Praeparare debemus impetum fascistorum et eorum complicum repellere.
  Americae inter. Quid opus est tibi parari? Scias vires impares esse, ingenio opus est.
  Pueri in procinctu sunt, et laqueos fodientes, et aliquid propere invenientes.
  Oleg et Margarita sunt in mundo naturali, ac percipiuntur ut una sui;
  Puer varias insidias pro Nazis parat. Praesent sit amet pellentesque magna.
  Una cum Margarita prorsus liberi sentiunt mulierum puerorumque consortio.
  Oleg etiam lepide dictum est;
  Heroismus aetatem non habet, sed ingenium iuventuti dat.
  Constat Margarita:
  "Nunquam satis sunt anni ad gestum, sed semper multae sunt memoriae saecula!"
  Puer adiutus, puella defensionem repellere parat. pugnare necesse est.
  Nazis oppugnaturi sunt. Margarita vera opinionem suam inopinanter reliquit. Cum puella est, post primam aciem legato legato mittitur.
  Puellae adhuc minus suspicionem movent quam pueri. Porro Margarita formosa est et vultus auget fiduciam.
  
  Hic sunt plerumque puellae bellatores. Auxiliatricem manum praebentes praebent illis, dum tranquillitas est in agris, et latinae cum acutis puellis suis senioribus fratribus auxilium implorant. Etiam studiose operam dant, ut sine liberis vires computant. Quam terribiliter venae eorum intumescebant et quam acriter, ut filum aeneum, venae in solibus, manibus callosis et nudis pedibus exiverunt, tam crudeliter ut fractos pedes pueri heroum flere cupis. Simul tamen canere vix possunt;
  Patria mea Stalingrad est;
  Flos dope - adamas roris continet!
  Erit, credo, pompa laeta;
  In mundo sine bello - forma coelestis!
  
  frater hominis fiet homo.
  Somnium omnium puella veniet.
  Si durum est, culpa tua est;
  Dulcis fluvius plenus aqua!
  
  Fritz in rostro haesit et rictum nudavit;
  Ille rugiens fascist est - omnes te necabo!
  Sed ille respondens ictum est.
  Scimus sine multa expolitione ferire!
  
  Auctor magnam salutationem nobis dedit -
  Ostendit se tigris vera esse!
  Iamque Kraut pugnatores dura feriunt;
  Tempus ludorum liberorum nobis est!
  
  Ipse Dominus Christus iocando mandavit.
  Fatum tuum formam somniorum tuorum!
  Vir in corde puer parvulus est;
  Tristitia in anima quasi corona rosarum!
  
  Guttae guttae sunt margaritae maris;
  Meditationes in eis astrorum in coelis!
  nobis mors acuto falce minatur;
  et lupus in silvis perfidiosus est ossibus!
  
  Sed cognosce auctorem - vinculum est sanguis;
  Solus rutilus color sacer est per saecula!
  Svarog eam faciet - confide nos amare,
  Gratia coeli - scito magna est!
  
  Discalceatus per Berolinum ambulamus;
  Vindex in milia pugnantium ducit!
  Asinus autem sub iugo stabat.
  Lux toti universo - socii!
  Puella Alena brevem locutionem addidit:
  Ardent in caelo;
  Oculi mali Luftwaffe!
  quasi dicat -
  Tempestas rursus in mundo est!
  Tempestas autem vere appropinquat, etiam sol ad horizontem descendens obscuratur mixtura nubium et acrium, mordax fumi oculus.
  Longus sonitus lacus accessus audiri potest, et in caelo stridore plana. Primo volitant celebres tabulae, sequuntur Arado-8 gagates voltures. Periculo multi- rem bombers. Vel ipsa maneuverable yu-287 Procursantibus alis. lamque tonant obsessa tela. Cum conchilia altae explosivae ictus, terrae glebae et caespites liquefactae in caelum iaciuntur. Et magis terribiles sunt potentes missilia ab Arado-Super accensa quae fossas dilacerant... Ac deinde Focke-Wulf invasus aircraft apparent, ad omnem defensionem levandam capaces. Haec ubi incipit pugna. Maior, quamvis ab adolescentia urbanus, trophaeum binoculars Andrei Matrosov tenet cum perspectiva frigida in manibus eius, appropinquantem fascist chalybem NIVIS spectans. Nazis multi sunt et praevalent. Etiam pedites in rotis et vehicula armati, vitantes arma parva incendunt. Laboriosos munitores ad extremum repellere conantur, sed sclopetis pugnare nolunt et petere.
  Non satis arma omnibus sunt, loci licet offensio et leporarius pueri venationem sclopetis et etiam arcus ludit. Puer caeruleus et luscus Oleg Rybachenko etiam funda repleta taedis homemade taedis originali impletione fecit. Vir fortis inventor. Et ipsa funda non simplex est, sed ex multis truncis - a manu auctoris lignei "Katyusha" reali facta. Guys porttitor porttitor sagittis explosives utens methodo homemade, etiam anti-aircraft machinas fecit. Quisque velit fortiter pugnare et vincere. Sed ultima cogitatione Sacrae et Irreparabilis Matris non poteris mori.
  Maior Andrei Matrosov ordinem dat:
  - Noli ignem aperire sine imperio!
  Re quidem vera, pro tota phalanx, tres tantum praeiudicia "quadraginta quinque" habent (omnia ultima arma instanter ad Moscuam partem transferuntur, hic solum ea quae in residuo fundamento exsculpere potuerunt), quae significat tantum casum esse ut Krauts propius accedat.
  Anterius, ut Nazis consuetu- dine, vehicula tutissima sunt; obterere "Tiger Regius", "Leo" et auto-membrana "Ferdinand" -2 cum tormento 128 mm propelluntur. Ars militaris typica cum Medio Aevo utatur fortissimis et textis militibus in ipso cuneo. Nec dici potest Germanos malos milites fuisse. Etiam aliquo modo accipitur ut Germanos bellatores natos consideret. technicae pernicies incomparabilis. Hi sunt eorum cerebrum - carros qui nonnisi in latus penetrari possunt per qua- les saltem 85 mm. Novus actus Fuhrer Goering Ferdinando 128 probavit, et productio huius machinae in productionem posita est. Et non solum in modificatione destructoris piscinae, sed cum impetu sclopetorum. Verum, productio piscinarum breakthrough adhuc iustus questus est. Levioribus vehiculis ac peditibus peditibus paulum ab agmine cederent.
  Nazi carros motorcycles morabor singulis subinde, ne cursitare ...
  Sed discalceatus auctorem puerum Oleg Rybachenko probat, quod hic causa manserunt. Primum, funda a munitoribus facta iuxta picturam pueri egregie percussa est. Evenit ut hoc in casu satis longum esset, cumulativos explosivae fasciculi, sicut skates glaciei, arma scindebant et corpora Nazis bracchia galeis complanatis expressa et tormenta tormentorum contorta exprimebant. Et vehicula graviora sunt etiam arma frigidiora! Vix anti-lacus meus, glutino homemade obsitus, et in summo caespite, quod invisibile facit, inter stipites ope filum, sub vestigio Regii Leonis, movetur. Haec piscina etiam spectat valde FORMIDULOSUS, tam magnum 128 mm sclopetum, et praedatoriae facies iratae utrinque turris depictae sunt. Videtur Germani milites Sovietici terrentes numerant.
  lammina ferrea decidunt in stridor letali Eruca sono. Explosio nimis valida non videtur, sed eruca avellitur, et Hitler lacus incipit fumare sicut camini et, repentino monstro celeritate, sicut turris ingens cum trunco trunco circumvolvitur.
  Ceteri pueri auctoris similes machinis utuntur, tum explosivae originis suae, secundum consequat porttitor Oleg Rybachenko iuncta. Cum pedites Germanorum ignavi sint, et tormenta lacus et auto-propelli inermes antecedant, tunc hoc punientur.
  Exempli gratia optimum est Ferdinand-128 catapultam gravem operire, cum nihil 200 mm armis penetrare possit. Sumet tectior cauto. Porro egregie Rybachenko figuratum est quomodo ad explosionem dirigatur. Ad hoc satis est ex regulari bulbo levi candenti fabrica uti. Tunc vacuum flamine suget undam, Ibitque omnis vis ad unum punctum. Haec innovatio, cum speciali mixtura explosiva cum herbis et fungos aridis admixtis, etiam parva sarcina explosiva permittit ut gravem perniciem gignat. Pueri et puellae vulgaribus arcubus et fundamentis utuntur cum tribus tantum chordis ad bestias ferreas Wehrmacht tendentes. Itaque "Regius Tigris" vestigiis fractis, rapax vulneratus, tormento hysterico crepuit ac paene temere proiectum eiecit.
  Nobilis " Werewolf", cum humili silhouette et valido armatura, similis turturis complanata spectat. Hoc sclopetum auto-propellens satis nuper apparuit in fronte Soviet-Germanica. Ob proprietates bonas incessus, howitzer tormenti penetrabilitas super honestam distantiam, eiusque in proelio superstes, statim "werwolf" de oppido sermo factus est.
  Vestigia autem eius adhuc sunt ordinaria, licet lata... Sed melius esset ut ima autocineta conflare et interiora eius parces partes exspuere facere.
  Tum iam turtur erat, quae de cacumine montis aquilae magnae Russis coniecta erat. E quibus fracta intestina repunt et humus ossa occisorum membra Nazi evomunt.
  Lyubov Markovna mavult "Tigem Regalem" ferire cum grenade sub-ferro - clypeo eruca est, et ut facultatem movendi amittat lacus, cylindrus coegi frangi debet. Telum in manibus torsit flava Komsomol coma leviter caerulea, fremens;
  - In pane te coques ad prandium!
  Hic est alius lupinotuus laesa, quasi celox pirata gubernaculo fracto, ad latus iam labens. Arma imitatur et cum "Tigris Regius" impacta est. Ambo loculi ferrarii vestigiis incipiunt ardere, et post pauca momenta propter telam detonationem explodunt. Duo onerariae leves ob explosionem versant, et machinae tormenta suffocant, cum cartridges et cassibus ipsis dormientes. Haec deinde cadavera confossum reddit.
  Alesya Muravyova, qui modo "Panther" prosiliit ad volvendum coactus, etiam rink skating arte exsecans, pulcherrime posuit:
  - Vires non est in musculis mendacibus, sed in cerebro ubi non sunt mures crepitantia!
  Lyubov Markovna, reloading grenade launcher et appendens in manibus suis, trepidat. Exigua est munitio, et fortis hostis, sed tamen nulla spe amissa, dicit:
  - Quercus caput et figura ferrea fusile signum sunt truncus in acie concisus.
  Et addit:
  - Etiam cum corpore querna, intellectu correpta, solum truncus est sub alio tribunali!
  Damnare duodecim vehicula gravibus iam cessaverunt. Lacus fracti et inopes fumant sicut vulcanorum senes omnino non scary. Draco capita sua perdidit, et pellem armatam venundabitur eget.
  Caeteri vero, praesertim multi armati milites, sequuntur. Auctorem heroum delectant, non fugient... Hic sclopellum auto-propellens "Ferdinand"-128 celeritatem tollit et ... cadit cum magno fragore in cavum camouflagenum. Truncus truncus fractus est, et solum late erucae in vertice haerent et inermes moventur. Et post se pernicibus Panthera sustulit. Rostrum suum deformem, immoderate diu, inflexit et intus est sicut testae explodendi armaturae. Tum ipsa turris diruta est. Una ingens nautarum Germanorum in medium scissa est... Caliga cum monogramma duorum fulminum argenteorum, SS proprium, avolavit. Decidit metrum ab Oleg Rybachenko. Sustulit eum puer auctor et dixit:
  - Samovar utile erit, sed nobis, pueris leninistis conditis, calceos nostros lacerare non oportet. - Et magno impetu, imitans adultum, addidit. - Praesta melius evellere!
  Hic aliud admiratio est, et urna ferrea vapore pulsus ordinarium convicium in ardente arrogantia diripuit et explosum est, tribus simul vehiculis integris incendit.
  Alesya Muravyova, cuius comae aureae non cadunt de pulvere, exclamaverunt:
  - Sed passaran (slogan communistarum Hispanicorum qui fabulosus factus est - nolunt praeterire!)!
  Mulieres auctor gaudent et, quamvis rei tragoediae, rident. Alicubi, homemade explosives in fossis cavernis latent. Fit in antiqua, artificiosa via. Certe paulo infirmior est quam dynamita, sed satis est gb disable. Et praeterea, puer discalceatus genius Oleg Rybachenko accessit cum modo ut mixtionem ex vulgari scobe, stercore et foeno perniciosam faceret. Vile est et hilarem! Et cum discussit, Nobel e capite miranti oculi devolvent!
  Fritz gravia damna patiuntur, onerariae armatae deficiunt, quaedam per zonas periculosas transeunt, sed obviis tasque explosivis et iactis occurrunt.
  Hic etiam praedones periculosiores sunt quam adulti. Quia ingeniosi iuvenes parvam vaporem ballistas aedificaverunt quae mortiferum "donis" iecerunt in celeritate proxima machinae celeritatis gun. Principium ipsum piston est, machina vero scapulas tormentorum rotat, quae magna cum celeritate initiali emittunt dona mortis. Proprias saccos e ligno destillato alcoholi mixtum cum elementis explosivis homemades eiciunt - paene aequalis in potentia perniciosa nitroglycerin.
  Cum ictus, armatura vectoriae Hitleris tenuior cedit, ut nautae caeruleis flammis ardeant. Krauts dolore furientes corde strident et vultu deformato in horrorem fugiunt.
  Quaedam ex eis sunt etiam technologiae omissionis...
  Sola misericordia est quod inimici sunt multum, videtur quod von Bock placuit hic ictum eripere. Damna significantia passi - nonnulli vehicula maxime American vel Gallicus erant - machinae sclopetis ignem in omnia fundentes, ad fossas appropinquaverunt.
  Occurrunt ericius. Interim Alena facile demonstrat quadraginta quinque. Utique, "Tiger Regius" et etiam emendatus "Panther", et praesertim "Panther Regius" in fronte non potes capere, sed latera experiri potes. Praeterea "Panther" in tabula infirma est, sed ob celeritatem citius erumpere nititur... Sic machinae machinae Germanicae pulsant, terrere conatur. Nihil dicam de curatoribus armatorum portantium. Omnes ludibria exstinguentur et sanguinem in tabulatis metallicis calidum exspuere cogantur!
  Lyubov Markovna, grenade ad bruchum iaciens, clamat:
  - Nos bipennem cum falconibus edemus!
  Sclopeta parva qua- libet multa commoda in magna una - rate ignis, otium camouflagii habet. Et quomodo metas eligere sciant.
  Etiam leo valde iactatus, quod a sclopetis parvis calli- bus fidenter munitum videbatur, vehiculum quod insomnium Rutenis in Bulge Saratov factum est, feriri potest si turris et alveus e latere presse eiecti sunt. Hic ubi tenuissimum est. Et si modus pugnandi fuerit... Krauts malum erit!
  Alesya Muravyova clamat;
  - Adhuc habebis Stalingrad! Et centies peius Stalingrad!
  Nazis gannit, yenas acriter. Inter latinas autem Sovieticas ibi interficiuntur et vulnerantur. Maxime tragicum est cum iuvenes milites qui iam vivere coeperunt mori. Hic est puella parvula sed fortis auctor, difficulter sarcinam explosivam tollens, se sub vestigiis T-4 "L" mediae piscinae jactans (hoc lusus adhuc in servitio est! Sic aucto pondere et validiore tormento). Doleo puellae, sed fascismum plus odit quam vitam amat. Firmiter novit auctorem suum heroicum esse actum ac Dominus Iesus ianuas caeli laetanter aperiet iis qui pro patria moriuntur. Deformis capsula longa est, sed videtur truncus tenuis ex ingenti larva prosilit et quadratam turrim rapit.
  Et iterum milites tasque iecerunt, et tormenta tormentorum arte camouflassa igni motorcyclis reptantibus ad presumptiones incendere coeperunt. Et capita militum Hitlerorum eruperunt, sicut cerasa matura grandine pulsata. Et magis etiam sanguis serpit ex contritis suco baccis.
  Dimidiatus Oleg Rybachenko repertor puer per nares eius sibilabat ...
  - Tempus colligendi lapides ab aliquo qui ne secundo quidem ad ventum mittet!
  Id non primum Nazis technas suas temptavit. Exempli gratia, tormenta currus in aere sugunt ad tormenta, sed quid de mixtione carbonum gressibilium et plurium herbarum mixtarum causticis et spinis cum pulvere detonatore?
  Gas lacus magnarum motorcyclorum explodit, eiectis rivos ignis furentis. Sentit qualis sit tumultus gehennae geniis. Hic sunt pauci curatores armaturae baiulantes etiam collegas suos miseris iungentes. Et ab eis armorum fragmenta centena metra volant, se plus et plus victimas invenientes.
  Alyonushka, " Werewolf" demonstrans ad inferiorem corporis partem contendit. Non difficile est, sed hoc solum casu tormentorum auto-propelli immitis penetrare. Motus digiti lenis est, et tum ium.
  Tormentum mollis resilire dat, et machina fascist in medium scindit. Vexillum rubeum et scissum cum swastika nigra in scaena alba in lutum cruentum cadit.
  Alyonushka susurrat sapientes cogitationes;
  - Iustitia sacrificium requirit, caritas donationes requirit, successus iustae causae sacrificium requirit!
  Alesya Muravyova magna grenade ad latus Pantherae addit:
  - Tantum inevitabilia sacrificia in bello proderunt inexorabilia deditionis sacrificia vitare!
  Oleg Rybachenko , alium pulveris nubem e ballista emissa, quae hystericam ei tussim fecit, ac deinde idem tussis tormenta explodere et erumpere et increpuit:
  - Mutare debes adversario, sed mutare non potes inimico!
  U-tum, tormenta puella nudam et pulchros pedes incubat, ut melius biorhythmos Telluris sentiat, et flatum graminis cum plantis suis, et rursus ramos insidiosos T-4 prorsus tundendo feriat.
  Pulchra Komsomol membrum ridet et clamat;
  - Vade in infernum, senex!
  Et mox tunc duo avi Soviet sene sene machinamento sclopeto interclusi sunt. et in foveam cruentam inciderunt. Alius senex in fasciculo tasque involutus sub vestigia piscinae Pantherae cecidit. Digrediens exclamavit;
  - Gloria Stalin!
  Alyosha Muravyova continuavit cum emphasis:
  - Gloria heroibus!
  Lyubov Markova, cum flexibili crure grenade iacens, increpuit exclamavit:
  - Honora mortuos!
  Oleg Rybachenko renidens dentibus albis addidit:
  - Et glorificabuntur in vita sua qui sapiunt!
  Tantis viribus resistere conantur. Pro exemplo, fortasse non est hic "mus Regius" hic tamen - piscinam novam relative, sed sane etiam "pardus" est in pila E-25. Sed Sherman irruit... In hoc casu, aliqua de causa, paucae lacus American et Britannicae sunt, quamquam von Bock erat qui magnas copias instrumenti externi accepit... Puer ingeniosus Oleshka putavit problemata probabiliter esse. progressionem remigum aut commeatus.
  Sed multo facilius est Sherman vertere... Altus rambler luti fictilis cum mixtura explosiva fugit et... Iustus validus ictus super bastardus bene armatus pulsat.
  Et post eam, piscina secunda Americana metitur, verbum ducens ad tentationem tartaream cannabam sub ictu falcis. In tertia, propter inertiam, collegas laedi misellam, et etiam victus bruchus CERAULA erigit.
  Puer ingenio Oleg clamat;
  - Retine eam, ac strenue serva!
  Haec revera virtus heroica Russica est!
  Revertere debes longam absentiam tuam iustificare.
  Et primo sumentes linguam. Et apprehensum unum de ministris castelli cum lasso et ligaverunt eum et traxerunt in praetorium.
  Rusticus rex quoddam occultum in specie noverat quomodo puerum mulierculam et uxorem suam cito faceret, ac velocissimo equo redire procurabat. Veris nivis liquefactis tormenta haesit, nec dum acies multa munimenta sine igneo proelio expugnare properat exercitus.
  Emelyan Pugachev interrogavit captivum minaciter;
  - Quis sum? Quis honorat?
  Vinctus audacter respondit;
  - Fur es et impostor!
  Cossacus Tsar arida dixit:
  - Pendet!
  Shcherbatov suggessit:
  - Vel fortasse cum passione interrogant eum?
  Pugachev mussat;
  - Agite!
  Captum tribunus in tormentis tuguriolum trahebatur. Sed quid sciebat? Nisi ubi aerarium exercitus latet. Vel fortasse indicant subterranea!
  Sed tortor est.
  Pugachev plus quam ducenta tormenta bona habet, et illa, utique, testando rem solvere vult, et impetum non modo immittit. Et inde Ufa et iter ad Kazan.
  Convictus Khlopusha cum turba et sclopeta ad Urales missus est. Rex adhuc multum valet.
  Sublatis tormentis, exercitus Pugachev testae coepit. Tormenta gravia rugierunt. Percussi sunt tormenti et potestas tormenti evomuit.
  Duo muri iam corruerunt... Et Pugachevitae impetum fecerunt. Inaequales copiae erant, nec prope resisti poterat praesidium. Tantum duces non omnes conantur mittere et secare. Oleg Rybachenko dabat colonellum et capitanei capita. Milites ante superiorem hostem tela abiecerunt et ad genua prociderunt.
  Pugachev aliam victoriam relative vicit ac se contulit. Exercitus eius cito crevit, etsi multum sordium erat cum nix liquefacta est. Fere prope Orenburgum mora effectum habuit.
  Sed casus huius centri provincialis auctoritatem Pugachev excitavit, et homines nunc ei libentius etiam coniunxerunt. Multum adsurgit maxime accurrebant.
  Et ingens multitudo et equites innumerabiles. Multa milia pugnatorum sunt, ipse Emelyan Ivanovich solus plus quam triginta milia habet, et alia quindecim milia ex Chika et aliis praefectis regis rustici.
  Pugachev ipse Yaitsky oppidum in dulci amplexu uxoris suae Ustiniae visitavit. Fecit ei parvulum, potius filium. Cum herede opus sit, numquam quid in bello possit evenire. Nemo contra glandem errantem aut tormentum praestatur. Et ideo non est aliquis prolongare lineam familiarem. Sed Pugachev iam liberos ex uxore priore Sofia habet.
  In ipso oppido Yaitsky, Cosaci firmi sunt in loco. Conatus hostium fuga repulsus est. Complures milites captae sunt, qui famem in castello dedere aut exstinguendam cito confirmaverunt. Ita nihil ad oppugnandum.
  At Emelyan sine magno dolore urbem reliquit in suo ioco, emissario honesto.
  Rebelles in Chelyabinsk firmiter fuerunt. Siberorum praefectus, Delong, Orenburgensium casus cognitos, ab urbe propere recepit. Medio fere ignavo, a seditiosis circumvento, relicto.
  Quanquam eodem tempore Delong fuit qui in vera historia Pugachev cladem intulit, et etiam eum ex improviso ademit. De exereitu rustici regis quattuor milia occisa, totidem capta sunt. Sed nunc Delong recedit, et milites saepius deserunt.
  Sed nunc Kungur fortiter defendit, et ut celeriter hanc urbem, quae magni momenti est opportunis, celeriter capiat, Emelyan Pugachev colonellum Oleg Rybachenko et Margaritam Korshunovam ad se misit.
  Puer et puella, ut semper, ver nix discalceata ac paene nuda currunt.
  Velociores sunt velocissimi admissis equis, ac potissimum molles. Currere per multas horas sine tarditate ac sine ulla lassitudine, corpora immortalia sunt, ac propterea inviolabilia.
  Dubitavit utique Oleg Rybachenko an Pugachev ius esset iuvare, sed opus aeternum, invulnerabili corpore. Etiamsi Catharina Secunda regina erat bona.
  Multum vicit, inter Crimea et Belarus cum Ucraina parte.
  Sed quis scit, forsitan si Emelyan vincit, Russia etiam plura consequetur.
  Tametsi haec concussa est imperio comparabilis Lenin's Octobri res et subsequenti bello civili. Cur non satis iam conciderunt populi Russici? Heu renidet belli civilis.
  Oleg Rybachenko cum Margarita ad Kungur currit et secum cogitat.
  Sed tamen multum dependet a fortuna, et potest etiam magnum principem mediocrem facere.
  Nicolaum II autem Vladimir Putin in eius ingenio et ingenio fuisse praestantem. Sed huic rei fortuna haud inferior Tiro Khan fuit.
  Una fortuna ducit ad aliam et e converso. Puer terminator cucurrit et cogitavit.
  Exempli gratia, captis Salman Raduev, etiam in vigilia comitiorum praesidentialium Russiae, eventus valde probabile est. Enimvero quid casus est, praesertim cum de scumbag rara loquimur. haud quisquam postea dux egregius vivus captus est. Omnes mortui sunt. Porro Shamil Basayev fortuitum maxime fuit. Revera, si iter terroristarum notum est tam bene ut cuniculus sub eo plantatus sit, quid obstat quominus tundendo aere percutiatur? Quanto certius esset! Aut etiam averte gas et tunc magnum spectaculum faciunt de Basayev iudicio?
  Non, verisimile, Putin in hoc casu etiam felix fuit, itaque Shamil Basayev casu omnino mortuus est.
  Sed dicamus Salman Raduev in detentione moritur, vel laqueos omnino vitat. Putin paucis centesimis suffragiorum caret, et comitia in duobus gyris habita sunt. Is iam devictus est in pace et triumphus Zyuganov.
  Et adhuc incognitum est quomodo secunda circum cesserit. Utcumque, electorates protestationes instituerunt, et Putin vix nimis evidenter conciliaverat. Sed maximum est quod post mensem inauguratio evenerit. Nec Putin tempus erat proponere Foederationis Concilium in sessione vernali. Et in casu gravi coitio copiae oppositionum contra eum factae essent.
  Communistae, agrarii, Unionis Virtutum, OVR, et Yabloko maiora haberent, et foedus Foederationis reformationem impedirent. Quin etiam se opponunt nationalizationis NTV.
  Collatio lenta inter Dumam et praesidem praesentem iterabitur, sicut apud Yeltsin. Talibus autem conditionibus, Putin statuere non potuit Khodorkovsky comprehendendi et vehementer ictus communistis et SPS et Yabloko obicere. Multum autem in historia mutationem pertinet. Et si res paulum modo mutasset, tunc undecimi Septembris terroristis impetus non evenisset. Tum Putin in Afghanistan bellum incidisset, et fieri potest ut unum tantum tempus duraverit.
  Et iactatum dictatorem disiecit, et cum nulla aestimatione conspuit, sicuti Yeltsin.
  Ita fit, interdum ex parvo casu. Sed ea Nicolaus II, si Praefectus Makarov mortuus non esset, victoriam de Iaponia habuisset. Et tunc omnes Sinarum, utique Russian facti sunt! Et tunc Germania et Austria-Hungaria victa essent.
  Imo videre potes quomodo unum defectum ad alterum ducit.
  Termino currebant pueri, nudos pedes nivis respersos. Et Oleg Rybachenko inspiratus, coepit alacres cantare, componens euntem;
  Pugnamus pro meliore sorte
  Ad vitam facilius homines...
  Et nos turba damnatorum comminuet;
  Ut pauciores sint adversarii mali!
  
  Super nos cherub aureus alatus;
  Ad gloriam matris nostrae Russiae...
  Crede mihi, invictae sunt regionis Rus;
  Et faciet omnes in terra pulchriorem!
  
  Data est nobis facultas pro patria pugnandi;
  Magnitudinem patriae defendens...
  Etiam interdum vitae justo a elit.
  Licet coelum imago sit!
  
  Quisque eget somnia sua;
  Mihi crede sapienter, communismi...
  Tanto plus felicitatis est in Terra;
  et ignes revanchismi non venerunt.
  
  Rex noster est ingenii Pugachev;
  Rusticos ad certamen sanctum excitavit.
  Negotium aliquod erit usque ad umerum;
  et puellam discalceatam ama!
  
  Fiet etiam diabolus fortior;
  Cum fines scientiae transeamus...
  Furcifer sub ungulis opprimitur;
  Etiamsi evulsa arteriae sanguis scaturit!
  
  Causa nostra iusta est, amici;
  Patriam nostram feliciorem facere possumus.
  Crédite gentes omnes una familia;
  Magna, fulgens Russia!
  
  Homines fortiter in horizontem spectant;
  Nubes malae non tegunt caelum.
  dabimus hostem victori nomine;
  Tuque eris, felix miles in proelio!
  
  Nescio verbum ignavum
  Nos Russi omnino non sunt inferiores.
  Habemus Svarog, Iesum album;
  Et in aeternum perfruamur Mai!
  
  Puellae et pueri in choro;
  Puellae nudis pedibus ineunt...
  Post omnes , Deus omnipotens , virga pro nobis eft ;
  Ne sis psittacus sine mente, puer!
  
  Lenin ad pugnam;
  Prudens Stalin feat.
  Cherubus potentes expandit alas suas.
  Et musculi nostri simpliciter e ferro sunt!
  
  Majestas Patriae erit
  Tales sumus milites pro Deo.
  Nostram gloriam ferro confirmemus.
  Quod scutum apud Svarog commissum est!
  
  In summa, fideles in Domino,
  Ad gloriam clarissimae Russiae...
  Modo novimus equites aquilas;
  Deus Albus Christus Messias post nos est!
  Pueri pulchre cantabant voces eorum plenae et clarae. Simul et fortes, magnifice tanquam opera. Plures lupi latinas exsequi conati sunt, sed celeriter post tergum ceciderunt. Immortales guys nimis celeriter ruunt. Nesciunt infirmitatem vel dubitationem. Etsi non est, hoc probabiliter notum est. Ipse Oleg Rybachenko valde dubitavit an valeret immutabilis Catharina, capax sed illiterata Cossaca. Sed iocus est in eum. Pueri, ut se a longo itinere distraherent, populares aphorismos componere coeperunt. Feceruntque id ipsum sapienter atque pulchre.
  Isti sunt filii;
  Bellum est sicut ludus dominorum, sed fractae dominoes amplius colligi non possunt - terra tenet!
   Fortuna praemium virtutis, poena temeritatis!
  Taurus fortis, asinus contumax, leo nobilis, vulpes callidus, asinae omnium artium sunt!
  Scortari tyrannus amat, sed in comitiis non placet!
  Politicus amat imperare, sed recte operari amat!
  Ad locum capiendum leo vulpes in loco dextro!
  Ne sis asinus - trahentur aures tuae!
  Homo musca non est, sed suavis loquelae etiam obnoxius est!
  Bonum est pugnos ferreos abjecisse - quercu peius caput!
  Turpissima politicus amat mores legere!
  Mel a re publica ferrum aratro ore corrodit!
  Non est bellum malum, victus est malum!
  Bellum nullum gaudium, sed victoria tropaea!
  Tyrannus saepe est iucundus, sed vita apud eum mel non est!
  Ascendunt in altam solium technicis turpibus utentes!
  Superior locus, inferior modus sumendi!
  Dulcis sermonis politici acerbitatem deceptionis exit!
  Praefecti rectitudo backfires!
  Fragilissimus locus est cum quercu caput!
  Calceamentum nudum excedere!
  Nimis politicus loquitur, sed magna silentio fiunt!
  Vulpes leonem fallere potest, murem pascere non potest!
  Dictator in somnis alatum esse vult aquilam!
  Homo enim, pecunia, sicut lac bovis, ab illiberalitate acescit et a liberalitate deficit.
  Promittit sine difficultate, verum est, est! Tum vero quam aegre omnia postea facit!
  Quercus politicus idem facit quod truncum fatum!
  Quanto maior fur, tanto poena minor!
  Politicus nihil aliud dedignatur quam secundum suam conscientiam vivere!
  Parva conscientia politicus habet, sed ambitiosus!
  Persecutio bellatorem in tortorem, ignavum in virum fortem, modestum in insolentem vertit.
  Scientia fictio est aemulatio ineptiarum et ineptiarum! Eodem tempore nullum genus magis scientificum et logicum est!
  In bello similis est in opera - sua quisque cantat, monitor speculator esse potest!
  Mulieres modernae homini omnia ignoscunt - praeter paupertatem!
  Scisne exploratores ab ingenii praefectis differre?
  Scio! Tantum ingenii duces habemus - peregrini omnes exploratores sumus!
  Quid melius est inani capite vel pera inani? Utique inani capite - tam notabilis non est!
  Animus est optimus publicanus divitiarum!
  Intelligentia et fortuna: in amore copulati - pariunt successum, opes, dignitatem, sed cito separant!
  Superbi homines facilius consilium audiunt cum datum est a muliere - nisi uxor eius est!
  Mulier sapiens fortuna valet! Et uxor praenomen ei agere potest.
  Qui personalitatem aestimat in persona, et qui pecuniam aestimat!
  Humanitas per duas res destrui potest, computatoribus et phisicis computatris. Illa animum exstinguet, haec uti non poterit.
  Grenade in bello comes!
  In genere, malogranatum quod iocos narrat, est sicut ovum Faberge ad rimas nuces usus!
  Ingenium est animai simile: auferri non potest, at exstingui potest!
  Vindicta dignitas non est honor - retributio pudoris!
  Invidia scelus est, rixae potat, otium pascit!
  Pessima omnium scelerum pigritia est!
  Melius est cum dignitate cum gladio mori quam ut bos in praesepio flagello immissus!
  In bello virtus callidum, calliditas numquam animos!
  Bellum terribilem facit vitam, et mortem dignam et pulchram!
  Pudore imperanti rara est qualitas, sed hoc etiam pluris facit!
  - Jackal consonat cum verbo kal!
  Leo unum tantum commodum habet in thoes - opportunitas cum dignitate mori!
  Technologia est virtutis carnifex!
  - At verum non est! Nam quanto altioris gradus technologiae, eo plus intellegentiae ac sollertiae in proelio requiruntur!
  Ubi Matris utilitas incipiunt, personae bonae fines!
  Libertas cum disciplina coniungenda est. LICENTIA est antithesis libertatis!
  Memoria tenax est matrona optima! Communiter libertas ferro vincitur, sed sola rationis ope defendi potest!
  - Cum fortis bellator alium salvet, nullus ad hoc praecipuus honor necessarius est!
  Ceterum, cum virtus ardet in corde tuo, erigis clipeum pro servis tuis!
  Turpitudo spurii honesti non excusat, cum sordium praesentia sordidam non iustificat!
  Numquam vilis est amor - praesertim si non crumenam, sed animam solvis!
  Restat ut sanguis effundens iustificare possit, si per consequens lacrimae fluere desinunt!
  Qui pecunia serviunt numquam in acie comparare poterunt cum iis qui forti animo et cupiditate libertatis acti sunt!
  Lacrima infantis periculosa est quia vertit in torrentem rabidum qui civilizationes abluit!
  Positio imperatoris non extra rationem est, sed insuper responsabilitatem et grave onus!
  Nescitur quid gravius - omnes esurientes vel unius infantis lacrimas alere!
  Aurum mollius est ferro, sed cor potius percutit!
  Non telum quod fortem facit militem, sed telum militis!
  Vere longum colloquium cum machina sclopeta ad iaculandum in aurem ducit!
  Sexus telum perniciosissimum est, praesertim periculosum propter accessibilitatem eius!
  Cuiuslibet telum efficacia ex victima electa dependet, et multo magis in sexu!
  Sexus telum humanissimum, dissimiles aliis mortiferis armis, vitam dat!
  Amor raro necat, sed saepe nocet!
  Quisquis nudum pectus intuetur diu lineamenta loricae bracchiorum oblitus est!
  Birota cum pedalibus melior est quam Mercedes sine motore!
  Telum vetus est quasi fusum, firmum, sed nihil timendum!
  Ambulatio citius non est, sed vilis est - praesertim in medicis servabis!
  Pecunia est quasi catharticum - cum ea, honestas et virtus hominem relinquit!
  Melius est explorare diem perdere quam secundo perire!
  In bello irruitur, ad inferos curritur!
  Multo sunt vincti lucidiores animo et puriori corde quam illi qui custodiunt eas! Non potest catena moralior esse quam captivus!
  Corpusculum est cultri acuto simile, sed acui non potest!
  Meliores sunt lacrimae faeminae quam margaritae, omnis gutta nummus aureus est!
  Securim lapideam et energiam atomicam ad cor pium adhibendum!
  Non est necesse ut paupertatis pudeat si dives habes animam et cor aureum!
  Progressus contegit superstitionem!
  Interfectoris subtilitas et creditor impudentia comitas!
  Una vigilia non plus quam cucumis hortus constat!
  In bello devicto, tantum est imperatori, ut vincat!
  Hostis inperfectus est sicut morbus increatus - exspecta inpedimenta!
  Nobilis sapientia est sicut vinum pretiosum - melius est eam abscondere ab inferioribus!
  Si duos nummos demittis, primum legas, non quod maius est, sed alterum quod carius est! Pauperibus et cetera dona!
  Clades semper calamitas est, nisi multam pecuniam mutuam dederis!
  Tantum incorrigibile venereum lubet mori per manus pulchrae dominae!
  Pragmaticus mavult novam vitam generare!
  Fortitudo satis eruditionem compensare potest, at disciplina fortitudini numquam compensat!
  Ingenium educationem reponere potest, sed educatio talentum numquam reponere!
  Excitatio et furor iusta sunt prosthetica virtutis et fortitudinis!
  Fortuna, ut apis, certum volabit, ubi sapientiae nectar et labor maturescit!
  Vermis, dissimile aquilae, facile evanescit. Humilis semper abscondita, sed sublimis vulnerabilis est!
  Non tam catena quae in servitute tenet quam timor - infirmitas unius saltem vinculi animum praebet!
  Honestum est pro Patria, Muliere, Parentes mori, sed melius pro ea vivere!
  In bello facilius est commodum consequi quam percipere! Haec vicina est venanti volat victa leoni!
  Lingua, quamvis parvitatem corporis, fortissimum est membrum corporis. Exercitus decies movet et infantem sedat. Capax destruendi et salvandi.
  Pugnator sine vulnere est sicut dives sine sinu!
  Viro ad vivendum indiget, et mulier superstes eget!
  Etiam aries cacumen inter oves assurgere potest, sed inter leaena dux fieri conetur!
  Vita nimis cara est commercio!
  Ferro acutus est, sed lingua muliebre multo acutior!
  Audacter age, si non poteris solerter!
  Addit unum paganum ad MANIPULUS significat duos milites auferre!
  Unus amateur cum stultitia sua beneficium decem tortorum operiet!
  Magna familia coelum est corde, purgatorium pera, gehenna pro inimicis!
  Difficilius est interdum cavea disassemble, quam eiecit crudelis dominus!
  Pro populo Russico, vodka peior est quam duodecim Hitlers!
  Somnia proditor re!
  Nulla esset causa necandi, sed semper sclopetum!
  Vodka terroristis legalis est!
  Vocatus est maximus interfector Vide! Sic bibamus, sed alcohole nos occidant!
  Quantumvis minutum electronicum dolatum sit, praedicator manum extensam in eam ascendit!
  Machina sclopetum est optimum argumentum poenitentiae!
  Verus vir debet esse fortis in pugna, assertivus in amore, lepidus in argumento!
  Vodka inperfecta similis est uxori inanis, capitis vitare non potes, melius est dare!
  Bellum excitando est ludus, participantium numerus infinitus est, sed constanter decrescens!
  In bello, vapulando dissimilis, punctis conciliatus affinis est proditionis, sed judex non corrumpitur!
  Latrunculorum logica et poetica figura simplicibus indita est!
  Libertas puellae corruptae similis est, quam non pecunia, sed sanguine pensant.
  Iuvenis soror arrogantiae est, soror arrogantiae est fortitudinis, sed ex consuetudine senis potest nasci victoria!
  Cum dux lucida caput habet, in oculis hostium obscurum est.
  Sensus temporis est pernecessaria qualitas imperatoris, non gratis quia minutissima manus finem acutum habet, durius quam acuto licio ferro pervenit!
  Voluptas dolores sunt antipodes, sed aliquip, dolorum voluptates maxime!
  Bellum et sexus delectant, sed non mixtum, nimis lethale peniculus est!
  Pars pedica pinguior, acrior ad plantas Dentes esse debent!
  Gravius est leporem capere quam mammothem occidere!
  Pulchre occidendo, cruentas adhuc vitas creas, sed cupides ad sepulcra nimis cito.
  Modus est bona qualitas, si reditus non convenit! Grata vidula semper levis est!
  Mulier, quae verum narrat, marcescere incipit passio, et cum mentitur, flores proditio est!
  Tenerae cubantem sunt suffocan- dum, nihil est inexorabile quam laqueus affectuoso!
  Debitum grave est onus, maxime si nihil habes quod persolvas praeter vitam tuam. Vicissim mutuari non potes!
  Altissimus somnus mortis, sed non suavissimus, maxime peccantibus.
  Corona victoriae venatio est, et sine corona victor non est finis.
  Qui tardus est ad capiendam reliquam vitam uno pulsatione debebit!
  excandescens miles, sicut vinum viridis, convalescet in praeliis, sed dux qui non vult discere sicut stercoris, non maturescet, sed putrescit;
  Malus imperator cutem suam salvat, bonus imperator suos a morte servat!
  A debut in praelio magni momenti est quia, si perdis, corona non habes!
  Si comes decedit, noli commoveri, caelum locupletatum est bono homine!
  Quid si malum est? Facilius est ergo facilius habitantibus terram.
  Una veritas est, sed multae sunt religiones, quae significat fidem maiorem habere casum errandi quam atheus!
  Etiam si atheus rectus est, non proficiet veritas eius, sed fidelis, etiam si fallitur, vitam beatam et gravem mortem accepturus est.
  Atheus fieri similis est animam tuam furari!
  Fides est vestis similis, difficile est induere et nudus deferri non potest! Mutare solum potes, lavando te et eligendo stilum modernum! In genere, religio est sicut uxor, taedet eam et FORMIDULOSUS mutatur!
  Fides, ut pistillum significat, una tantum et stulti illud rident!
  Felicitas est sponsus picky qui cum libertate solus vadit!
  Cur vis serpentem in corde tuo ponere - ianuam infernis aperi!
  Hoc est, quia dolabra et brachia muscularia a capite requirunt!
  Praeceptori affinis est histrioni, repetitiones tantum non cum applausu, sed alapis in facie ejicientes in terram.
  Amor est sicut nubes, libenti obnoxia et lacrimas effundens!
  Misericordia linea fortium est, nascitur in incerto crudelitas, in incerto est infirmitas.
  Poena mali est genus boni pretiosissimum, puritatem et fortitudinem requirit spiritualem!
  Determinatio est pernecessaria, qualis est rectoris, timiditas ciuitates destruit et orbos populos relinquit!
  Cuius clangor obstrepat, sed taceat tua!
  Sacrificium amor requirit, non minus quam odium!
  - Religio debet imprimis moralem esse, bonitatem et obedientiam docere! Modo in gregem non converte homines et desine eos a cogitatione!
  Revolutio servitutis genus non debet mutare, finis est libertas spiritualis cum uno habitudine - bonum facere!
  Nihil humanitatem coniungit sicut veram religionem, quae in humanitate et sensu communi consistit!
  - Tantum ultima victoriae summae veritas mendacium iustificare potest! Ut causa pacis vim requirit, facilius est ense quam clypeo repellere gladium!
  - Veritas semper in paucioribus, et in paucioribus sola intelligentia et astutia vincere potest! Hoc significat calliditatem et intelligentiam, fideles socios veritatis.
  Servus imprimis ignavus est, catenam amittere timet!
  Tyrannus tria habet insectorum qualitates: aculeus scorpionis, ungula viscosi muscae, tela sanguinolentae, sed alatus non est.
  Pulchritudo animae, puritas cordium, virtus amoris - ne nimis temerari debeat retributio!
  Si recte, iustitia crudelitatem iustificat, sed quantum ad tortorem victimam non vertit!
  Insignis dignitas imperatoris est, dignitate accepta cladem accipere, et ex eo discere.
  In bellis, quisquis volat, vincit, et quisquis reptat, hostis ferit!
  Contumeliam telo nebulonis et ignavi esse, in labore alios humiliare, se demittere.
  Solus mortui non peccant, nisi utique coeli situm numeres!
  Usu est mater sollertiae, societas ingenii!
  Qui discere vult, plus proderit devicto, quam superbus ex victoria se contentum!
  Melius est pulchre mori quam turpiter vivere!
  Iners enim omnia tempora mala sunt, praeter somnum!
  In bello, immatura gaudium est soror proditionis!
  Perfectissima lamina obliquis manibus perit!
  Tempus in bello est sicut aqua, atterens humanitatem et humanitatem!
  Bellator sedens in insidiis quasi latro est, vitam tantum cupit obtinere, et non peram.
  Bonus est enim imperator salvos suos gravius quam alienos occidere.
  Magnum numerum gravioris arte ac virtute! Si vis fieri fortis, noli obœdienter ire!
  Colubrum mendacium est in loco canum - semel mordet hostem, alius te mordebit in infirma macula!
  Miles dominae cuncta potest concedere, nisi Primus moriatur.
  Miles Russicus occidi potest, sed vinci non potest!
  Colossus non est statura magnus, sed qui cogitationem habet in caelum usque!
  violentia externum obsequium generat et rebellionem in anima accendit!
  Captivitas est instar malleoli candentis, obdurat te, si post eam in gelidum liberationis rivum inveneris!
  Iustitia interdum dura, sed semper mollior ad arbitrium!
  Nunc pueri nudipedales accurrunt ad Kungur, castellum validum, in quo sescenti milites sunt et etiam militiae. Turba duorum millium pugachevitarum territus adventu Maioris Vereschachin cum ducentis curriculis, obsidione liberata, se recepit.
  
  
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova ad rebelles pervenerunt. Primo dubitabant de puero in brevibus et puella in tunica. Sed decretum cum sigillo principis persuasit colonello parendum esse. Sed multo certius factum est, cum Oleg, nudis digitis clavos ligans, eos ad principem, qui apparere coepit, projecit, et per ossium eum ostio figit.
  Praeterea rumores iam pervenerant de puero qui frigus non timet et velocius currit quam ipse leporarius.
  Puer in ducem acceptus est. et deinde consilium proposuit. Illi una cum Margarita in Kungur penetrant, omnes praefectos necant, ac deinde multitudo irrumpit praesidiumque conficit.
  Quas libenter recusandae.
  Puer et puella, hi Termino pueri ad Kungur ruebant. Et magna post eos pars rebellium mota est.
  Oleg et Margarita versus parietem sine Memmi. Plures custodias obtruncant. Et ministros praecidamus. Trepidatum est. Maior Vereshchagin in praelium irruit, primusque interemptus est. Tres etiam duces interfecti sunt.
  Liberi acutos iaciunt orbes, et conciderunt spathis de duro ferro. Etiam homemade miserunt, sed potentes tasque. E quo hostes superiores erant discerpti. et ab his terminator liberos obtinuit.
  Tum rebelles in proelium iverunt. Item quomodo coeperunt caedere et destruere. Et iam inconditum ac trepidum praesidium legatis Pugachev exercitui dedidit.
  Pueri negotium perfecerunt. Et accepto Kungur, prope Ufa refugiunt, ubi ingens exercitus Emelyani Pugachev appropinquabat.
  Puer et puella cucurrit et cantavit;
  In Patria lusciniae psalmum canunt;
  In ea, sol splendens oritur...
  Gratiam affert - pax, solatium;
  Et oculos tuos aperit - lux Domini!
  
  Ubi sunt lilia convallium, et ubi sunt examina daisies?
  Et faeni fluunt melle.
  Fies verus - norunt heros -
  cornua daemonum abscindite!
  
  Nunc discalceatus per agros curris;
  Puer parvus - machina gun gravis est!
  et calcibus tuis sub rore frigescant -
  Promptus ad reprimendam adversarium!
  
  Demiurges naturam sculpet;
  Create exemplaria in procellosum splendorem...
  Heu , Deus leviter strictus chirurgus est -
  Quis tibi quinque non dabit?
  
  Homines formidolosi etiam sumus creatores -
  Mundum tuum capacem amplecti!
  Non est necesse ut oves turpitudinem ostendant -
  Tum exercitus statim ad pugnam colliget!
  
  Puer auctor nunc in captivitate est;
  Et discerpens eum carnifex in equuleo, flagellum dedit ei.
  Sed homines non maledicunt Satanae -
  Quia tribulationes sunt etiam donum!
  
  Pro spatio - viae sunt omnes in floribus;
  Fluminis raptus purum habent.
  Et necesse est nos superare timorem vilem -
  Sine in pyxide latentes anguillae cum pernicitate!
  
  Donec lobortis erat tota tellus.
  Etiamsi tergore spectaculum eis in carcere est.
  Videbimus in Eden -
  Post omnes, ante Deum est parvus heros!
  
  Sed homo est etiam Deus essentialiter.
  Intellectu agilis est gigas...
  Navis opimae specus relinquit;
  Populus et princeps sine horrore sunt!
  
  Charisma quoque caput est;
  Non est facile circulationem ponere.
  Si quis fallacias,
  Iam coronatus eum fur strinxit!
  
  Cum mens nostra ad apicem pervenit;
  Et mortui resurgent per progressum scientificum.
  Glaciei tapete florum operiet;
  Et sumus in itinere ad alia universitate!
  Oleg Rybachenko et Margarita cum apro in via rapuerunt. Et occiderunt eum et manducaverunt carnes crudas. Quid autem manducavit Tarzan, et quid sunt peius?
  Et sumentes cibum cum eis.
  Oleg cucurrit et cogitavit;
  Series circa Tarzan adhuc frigus fuit. Sed et frigidis rebus. Hoc est interesting fragmen silvestres et simias feras. Sed cum puella dicamus?
  Hoc magis mirum...
  Deinde Margarita et Margarita nonnullas aphorismos, ut magis iocum facerent, composuit;
  Politicus enim viae omnes perversae sunt, sed recta ad metam ducunt!
  Aurum molle est, sed vim opprimendi habet!
  Metallum grave est aurum, sed onus aurum leve!
  Etsi aurum metallum grave est, magna quantitate te inexorabilem facit!
  Manus facit carnifex, sed pedibus productus est!
  Si thronum capere vis, regem habes in capite!
  Si vis, obtinebit locum leonis, vulpis in astutia, et vilis hyaena.
  Politicus felicissimus est vulpecula callida et tigris praedatoria, et simia in alienis praestigiis utens!
  Quisquis vulpes in re publica non est, asinus in vita est!
  Vulpes blanda lupi mores habet!
  Astutia militaris non est contra honorem, nisi cum contra te vertit!
  In bello negligentia est resina in melle, sed solum in sanguine.
  Decurrere habet hamum non solum forma, sed etiam effectu.
  Arma quamvis valida sunt, sine capite non magis quam mannequin!
  Ingenium tertiae manus comparari potest, cum multo maiore adductius!
  Revolutio prae- ceptoris, quae ad emendationem populi ducit, adeps exurit, quae florem renovat!
  Maxima in fenore dividenda accipientur ab iis qui lac pectus liberis non parcunt!
  Mendacium album est veritas novo modo nuntiata!
  Foemina thesaurus est qui opulentissimum corrumpere et vas fortissimum dejicere potest!
  Quaestiones aeternae sunt notionis, etiam mors nonnisi eos in defunctorum caros transfert!
  Foelicitas est flos foecundatus ossibus, rigatus sanguine!
  - Fundamentum sanguinis mixtum est valde instabile, ergo solum in vivo corpore habet potestatem sanguis.
  Omnia mutabilia sunt, praeter sensum officii et officii!
  Malum est vitam amittere, sed multo gravius est immortalitatem tuam amittere!
  Melius est unam horam volare quam per centum annos repere!
  Fortitudo cum libertate synonymum est, libertas cum officio synonyma est, officium sui sacrificium et renuntiatio requirit!
  Heros debile caput a mannequin differt, quod se claudit!
  Psychologia clavis est ad victoriam, vos iustus postulo ut rectam crinem eligere possit!
  Corda explorata non mittunt, sed caput non amputant!
  Velocitas parit victoriam, velocitas fortunam parit, celeritas est felicitas secunda!
  Velocitas parit victoriam, velocitas fortunam parit, celeritas est felicitas secunda!
  Gelidus mortis flatus cor tremit et ignavi viscera convellit. Sed fortes ex propinquitate osseae vetulae falce acuto: acrimonia motus, tranquillitas in proelio, adeps nimiae tollendi!
  Temperatio in feminis saepe cum modestia cohaeret - sicut fortitudo in viris!
  Technologia est conceptus ancipites - stultitiam non patitur!
  Dulcissimus fructus est ille qui durissimum est eligo!
  Temeritas contraria est fortitudinis, fortitudinis et rationis tantum paria dabit victoriam! Poculum victoriae, sicut rum uter, ad vitandum molestias, tria requirit: fortunam, mentem et virtutem!
  Mors numquam temporalis est, sed vita permanens!
  Nulla talis religio est quae statum rerum praesentem et rationis praesentiam logice explicat!
  Hic recte es, sed mens humana non est maxime logica in nostro mundo. Aliquando etiam nihil irrationabilius quam logica videtur.
  Bellum sine sanguine est vita sine dolore!
  Facultas proprio superstes potior est bellatore quam hostem occidere! Quodvis bellum in pace finit, vitaque funebri finit!
  Amor eleifend est vitreo similis: nimis fragilis est, facile frangit et nocet!
  Servus et rex ex eodem utero, si iidem ante partum sunt, cur non post pares sint?
  Progressus scientificus sine evolutione morali tantum est ut fumus ex explosione nuclei conetur!
  Incuria belli mater sceleris et soror maiestatis!
  Panis belli acerbissime: madens sanguine fratrum et matrum lacrimae!
  Quanto iucundius est liberos gignere quam parturire cadavera - quamvis arte et affectu utrumque requirat!
  Servitus sine cupiditate discendi et cogitandi incipit!
  Sapientes verba bona sunt - good deeds are better!
  Vita semper praeclara, sed mors mediocre!
  Scientia non est omnia, antecedens arma sollertes manus et mentem flexibilem requirunt! Spiritus materiam vincit!
  Quodvis momentum desinit esse jucundum cum primum concrescit, et sicut glacies coit.
  Motus est vera beatitudo!
  Patria res est homini pretiosissima, sine illa vita nihil significat!
  Homo sine patria est sicut corpus sine anima!
  Religio infirmis solacio est - aliqua infortunia levia videntur, si temporaria sunt!
  Si technicae artis custos angelus, pugnax spiritus Deus belli est!
  Facilius est Oceanum cum tablespoon unco, quam cum atheo contendere!
  Computatorium, ut puella, iuvenem amat et pertinacem!
  Mors a dilecta differat, quod illi semper conventum differre conantur!
  Mors ab amante differt, quod semper venit tempore iniquo, nemo tamen tarde vituperat.
  Ibunt qui in tuto currunt funus funestum!
  Exercitus saturi clavis prosperis!
  In bello praeparatio bona est sicut aer pulmoni, malus vaporum debiles et necat!
  Cum homo ex arte formidolosum se dat, hoc certum signum est infirmitatis spiritualis.
  Scarus lupus est in vestitu ovium, non ovis in vestitu luporum!
  Homini nihil est praestantius: rei militaris synonymum est honestum esse! Melior est mors tigris quam vita canis!
  In bello mors justificatur, cum hostes nimio pretio emunt, et perduellionis munera hostibus largiuntur.
  Hostis exploratus paene victus est, tu modo casus tuos perdere non debes!
  Carum est cadaver inimici, at vivus hostis multo maiore pretio!
  Furtim qualis est winning!
  In genere, vita sine difficultatibus est sicut pulmentum sine condimento: nimium - amarum gustat, sed non satis - guttur tuum non descendit!
  Homo debet occidere et salvare aliquem saltem semel in vita sua. Praeterea, si prima est felix, secunda est necessaria fortitudinis probatio!
  Computatorium melior est quam bomba atomica, tutissima via est populos vincere et eas operare victori! Praeterea tentationem non timeo! Quaevis ergo fides tanti est, si se ipsa defendere novit!
  Iuvenis, sanguis citius fluit et "olla" calidior coquit!
  Tarda asinus, porco peior, etiam putet, sed cibum non dat!
  Ignis automatica et fremitus putaminis optima sunt quae meminisse!
  Fides sine nota: falco sine pennis scalpere potest, sed non volet.
  Religiosa disputatio est maxime supervacua - quoniam ambo ii disputantes nullam habent ideam de re quam de ea disceptant!
  In stadio inter progressum scientificum et technologicum ac moralem, haec damnatur ad extranei partes! Etsi periculum est humanitas inter scientiam et mores in abyssum cadere!
  Qui salvat in scientia, dat sibi semen;
  Posteros spoliando caput facere potes, locupletari non potes!
  ! Politica est res sordida res mundas acta!
  Veritas semper multiplicatur, sed error uniformis est!
  Pulchritudo notio dialectica est - sola deformitas universalis est!
  Arma parcus, vino dissimilis, ama iuventus!
  Inimico parcere est quasi pugione insidere - chalybe affectum veraque nescit!
  Optimum telum ingenio est, non expensis eget, sed carum!
  Cum cadaverum numerus sit plures, vertunt ex tragoedia in statistic!
  Homicidium simile est primum virginitatem amittere et dolet, deinde cum omni actu novo plus ac magis delectat!
  Malus speculator est qui exitum in casu defectui praevidere non potest!
  In quacumque alia regione, error vita et sanitas constare potest, et nisi cum falleris in religione, tu immortalitatem tuam amittes!
  Bestia dentes habet, homo sclopetum habet, animal musculis nititur, homo menti! Tribulationes dentes hebetant, sed mentem acuunt - mens ergo immortalis est, proficiens, ut motus machinae perpetuae, ad felicitatem ducet!
  Etiam vulgatum atrocissimum fit ex repetita repetitione!
  Cum agens per duas institutiones intelligentiae operatur, puero dato qui duos pacifiers in os suum efferre conatur, periculum discerpens os suum!
  Motus est pluvia sub qua flores sanitatis crescunt, et sarculum quod evellens herbas morborum!
  Caeci caecum videre non possunt, quocumque cupiunt eunt!
  Caecus educere non potest - per viam transeuntis fidelium!
  Sed viatorem videntem non exspecta - pauperes caecos adiuva!
  Homo facile frangit, aegre subjugat, et rarissime ex natura amorem consequitur!
  In pecto, fortuna venit ad lucida caput, leves digitos, et placidum cor!
  In genere crimen non est scelerisque, si sordidam, non vitam suavem vivis, sed obesitatem cordis certo habebis!
  Defectus virium excessum ingenii compensare potest, at nullus excessus virium defectum ingenii compensare potest.
  Ingenium defectus educationis reponere potest, at nulla doctrina inopiam ingenii reponere potest!
  Adamas gemma est sine politione, sed nulla copia poliendi carbonem in adamantem convertet!
  Mors alterius iocum est, sed tua mors cor tuum rupit, et anima tua in ocreas mergitur!
  Pecunia est quasi sordium, manibus sanguinum et lubricis haerens animabus!
  Religiosissimus quisque irrationabilis et ambitiosus est inter omnes formas fanaticismi, quo potissimum ad immortalitatem personalem assequendum destinatur!
  Amor a raptu tantum differt in forma solutionis - pensio in genere pro actione posterior!
  Melius est amittere in iustitia quam lucrari in peccato.
  Justorum jactura lucrum est in coelo, quæstus peccatoris rapina animæ.
  Deum negando, Communistae in umeris hominis onus imposuerunt! Volens locum omnipotentis auferre, dolorem Golgotha et diaboli tentationes sustinere non potuit.
  Sine virtute Iesu populus, pro regno bonitatis et iustitiae aedificans, in piscinam vitiorum incidit!
  Innumerabiles thesauri in anima humana, modo si eas depraedari incipias, cito sine ullis divitiis arefacient!
  Omne coitum, thesaurus quem tu communicas inter duos et non furem unum, ex corde auferet illud!
  Omnis homo habet aliquid commune cum primate, bonum si potentia, sed saepius intelligentia!
  Ridiculam esset si vera non esset!
  Proh dolor, plus quam viros probos et honestos habemus politicos!
  Quisquis animam suam prodit, semper haesitans manet - immortalitatem dat pro mortali!
  Victoria super fortis adversarius plus constat solere, sed eam gratis non das!
  Caedes non potest iustificari per seipsum et lucrum - tantum honor, libertas et materna violentiae advocati sunt!
  Bonum esse debet cum machina sclopeta;
  utque furore ferite ferro!
  Sic ille sanguis fluit sicut cataracta;
  Malum non habet misericordiam, omnes occidite!
  Omnium artium opera, magisteria militaria firmissime hominum memoria muniunt ac lacrimas evocent!
  - Pictura sanguine picta: splendidior pictura oleum et quanto tardius fades!
  Honestus homo iustitiam super familiam et amicitias ponit! inimicis et amicis una lex debet esse, sicut vir uxori.
  Iustitia in meretricem coram legibus vertit!
  Fortis adversarius confortat corpus tuum et voluntatem, fortior te facit - infirmus corrumpit animam tuam, et corpus tuum debilitat, et te debiliorem facit!
  Tanto facilior est tam difficilis via quam victoria!
  Miles ad sagittandum manus datus est, et animus in tempore sistendus!
  Stultum necare: idem est quod acu pungere, guy dolorem figere sicut concha ferire!
  Natura est mater hominis, mater magni inventoris stultum esse non potest! Etsi caret ingenio practico!
  Glans est efficacissima methodus paedagogica in communicando cum iuvenibus, tum cum senibus!
  Efficacia impulsus tantum decrescit! Saepe auctoritatem tuam perdes, sed si capiaris, immortui suscitare habebis!
  Religio superbum demittit ad gradum animalis - electionem dans arietem et capram!
  Melius est pellem tuam hominibus ut ovis dare, quam ut anguis in aeternum sibilare!
  In genere, notio operandi cum capite involvit non solum interpretationem literalem, etiam cum ad artes bellicas!
  Si vis ditari, baptizetur Iudaeus: si vis solvere, pete a Iudaeo!
  Plumbum adiuvat concoctionem, maxime si pilula in cartridge form!
  Qui munera non accipit, similis est mulieri meretrix.
  Solet, ut unum facias, alterum occidere! Crudelis proculdubio haec lex est, sed in statera speciei naturalem reddit!
  Nulla in mundo pugnator melior quam miles Russicus, nec maior tyrannus quam dux Russiae!
  Nimia luxuria est signum levitatis, levitas est imminentis ruinae praenuntia!
  Sapientes verba ex ore spurii, sicut fons a coeno TUBER!
  Commodum habes in longitudine, sed habeo in animo commodum!
  Aliquando potes interficere, at spem auferre numquam potes!
  In bello, si secundo careas, aeternitatem perdere potes!
  Miseranda turris vulgaris est inter caeras, sed inter casas sublimis!
  Homo vim patitur, crudelitatem reveretur, mansuetudinem contemnit, misericordiam non facit!
  Sexus est optimum remedium omnium aegritudinum mentis, sed dolendum est carum ac difficile obtinere!
  Qui sexum non amat, vitam non amat nec carnis gaudia sentit!
  Vino poëma commune est quod eius valor cum tempore crescit, sed ne centuriae quidem lineas defluere vel exire scintillas patiuntur!
  Miles computatralis similis est - unum aut nullum habet, sed bellator amicus et hostis est!
  Distat homo ab animalibus in humanismo, et facultas contra instinctus!
  Vis contra faeminas interdum liberos sanos, at violentia contra naturam tantum monstra parit!
  Si crudelis est, et filii! Ut natura, talis proles homo!
  Amicitia a fortibus petitur, a divitibus alitur, et invicto devotio ostenditur.
  Adortus est optimus modus ad corrumpendum hostium numerum commodum - ad repugnandum est sicut medium bracchia exscindens!
  .Femina, amor est voluptas et reditus, nam viris est voluptas et impensa!
  Novum telum pro homine improbo excogitare est sicut crura sellae serrare cum fune collo tuo involvitur!
  Cum prope Ufa advenissent, guys Pugachev nuntiaverunt confecto negotio.
  Rex rusticus miratus est quod pueri tam cito laboraverunt. Et ille quidem reddidit eis. unamquamque crucem argenteam obtulit. Et ducentos rubles singulos.
  Ufa deinde oppugnatio accessit. Margarita et Oleg, ut semper in fronte sunt, celeriter oppugnant.
  Inimicos cum spathis conciderunt et bombs iactant.
  Iam Ufa statio fame invalida erat, et rebellium victorias animum fregit.
  Praeterea Cossacus rex habet fere quinquaginta milia armatorum ingentem vim.
  Postquam Oleg Rybachenko ducem trucidavit, reliqui bellatores in deditionem venerunt.
  Iurati sunt crines abscisi, tonsi cossaci dati. Quidam duces Pugachev iungere voluerunt. Estne laqueus melior?
  Breviter, Ufa facile capta est. Etiam Cossacus Tsar paenituit quod oppidum Yaitsky non expugnavit.
  Fere res melius Pugachev. Nunc plures copiae ad officinas Urales mitti possunt. Et Beloborodov praecipitur ut omnes civitates et Tobolsk capiat.
  Decretum definitum est ad Kazan, deinde Moscuam. Emelyan Pugachev etiam nuntiavit filium suum Tsarevich Pavel ipsum expeditioni adiunxisse et regnum patri traditurum. Hoc utique multi crediderunt.
  Exercitus pugachev crescere perstitit. Nuntii de captivitate plurium officinarum Uralium et nova tormenta, commeatus et pulveris pyrii venerunt.
  Post quem ingens exercitus ad bellum profectus est. Flumen movit, utraeque ripae Volgam versus.
  Tsar Emelyan Pugachev hilaris et gavisus est. Hactenus res optime geruntur. In universum rebelles nunquam graviter victi sunt. Et fama novi Tsar Russici oritur. et quotidie novi bellatores per milia adiunguntur.
  Rex quoque multum equitatus sui pronuntiatus habet. Et omnia olet victoria vera.
  reliquo exercitui pueri vagi praecurrunt. hilares sunt et multum rident.
  Hic iuvenum bellantium circuitus hussariorum oppugnant. Brevis resecta, duo tasque nudis digitis iactantur. et perierunt pugnatores.
  Proxima est Osae castellum. Vera fabula cessit sine pugna. Itaque guys neminem adhuc expugnaverunt nec occiderunt.
  Facti sunt etiam aliquantulum fastidii... Cantaverunt latinas;
  Spartak servos heroicis operibus excitavit;
  Ad exuendum invisorum principum jugum...
  Infelix in examen aquilarum convertit .
  Vocatio simplex est - expand somnia!
  
  Ensem pugnando trahunt;
  et concidito inclementer inimicos tuos malos...
  Fortunate, cito pugnator iter aperies;
  defunctus aeternum in grano vivet!
  
  Eamus de caelo lunam, nihil opus est;
  Aperiam Martis expansa tanquam portas;
  Et crede in Venerem, veniam.
  Tota via lactea sub herois gladio cadet!
  
  Stellae in caelo sunt et oculi puellarum -
  Scintillant sapphiris et rubinis...
  et ferae cogitationes volant -
  Cum proavo nostro Mamaia subacta!
  
  Chelubeius mortalis in turba exclamavit -
  Quod sub ungula turbinis periturum Rus'.
  Insanus clamor minimus est - omnes occiditis;
  Ut risus et carmina sonora perierunt!
  
  Responsum a Peresvet magno datum est.
  Ictus hastae et hostium in somnum inferni...
  Zindan non exspectabit bellatorem -
  Vincemus, vos homines in ea credite!
  
  Saxum insidiosum est, sunt dies in nubibus;
  Non omne tempus fortuna ac tropaea est.
  Urbes vero, ignis, lumina;
  Proeliō aut nōn videāmus!
  
  Sed scitote locum triumphare Russorum.
  Caesar antecessor noster formidabilis Macedonis.
  Planetae mox in paradisum convertentur;
  Caseus cum tea est sapidum Poshekhonsky!
  
  
  
  SPEER MUTATIONIBUS HISTORIAE
  Speer, hoc dispositionis ingenium, Fuhrer persuadere curavit ut instanter evolveret et produceret lucem, vilem, maneuverabilem jet pugnantem cum duobus tantum tormentis aeris, sed optimum in mundo secundum notas fugae.
  Ita factus est HE-162 natus, non die 6 mensis Decembris anno 1944, cum primum in aerem exuit, sed iam sero erat, sed die 20 mensis Aprilis anno 1943, cum Tertius Reich adhuc viribus plenus erat; hoc bellum efficere potuit. Fortunate Yummo jet machinam ad massam productionem iam paratam erat. Planum factum est fere totum ligneum, armaque in fronte sola quinquaginta chiliogrammata appendebant. Sed raeda levis, vilis, et valde maneuverabilis, facile moderari. Celeritas eius 900 chiliometrorum per hora excedit, et vacuum pondus pugnantis erat tantum 1,600 chiliogrammata. Armamentum initio duo 20-mm tormentorum aircraft - fortius quam Yak-9 et cum LAGG-5 comparandum est.
  Facilis machina ad operandum. In summa, populus pugnator. Vilius quam ME-109 et facilius producunt, sed multo efficacius.
  HE-162 telum efficax probaverunt. Iam in Proelium Kursk, aces Germanici in eo pereuntis lucrabantur. Huffman praeeipue ipse.
  Hitler sane gavisus est et currus ad quinque milia invidunt augeri iussit. Haec figura fieri non potuit, sed fine anni 1943 plus duo milia vehiculorum per mensem producta sunt.
  HE-162 problemata URSS in aere creata sunt, et progressus militum Sovieticorum aliquantum retardavit. In Kursk Bulge damna praediorum Germanicorum minora erant quam in historia reali, multa II-2s deiecta sunt.
  Germani resistendi morari poterant et Kharkov et Orel post mensem quam in historia reali ceciderunt.
  Sed adhuc Exercitus Rubrum proficiebat, licet tardius quam in historia reali. Germani locum in Borysthenen occupaverunt atque ibi validam munitionem faciunt. Et tunc E-X auto- remisis sclopetorum advenerunt, piscinam valde felicem eversorem.
  Germani frontem in oriente stabilire potuerunt. Hieme copiae Sovieticae Borysthenen transire non potuerunt. Apud Leningradum Germani quoque tenebantur.
  Socii in Italiam progressi sunt. Sed at pretium ipsum.
  Exercitus Rubri, qui Nazis erumpere non potuit, ad Chersonesum movit. Hic quoque proeliis diutius quam in re vera perduravit, sed in clade finivit.
  Sociae landes in Normanniam cladem finierunt propter Britanniam et Civitates Americae Unitas. Die 22 Iunii copiae Sovieticae mediam aciem invadunt. Sed Germanorum incursiones copiarum Sovieticorum repellere poterant. Partim ob felicia et vilia auto- remissorum tormentorum E-10. Hoc vehiculum cum duodecim talentis appendens armaturam frontalem 82 millimetrerum in angulo 45 graduum habuit, impenetrabile Soviet triginta quattuor et sclopeto similis T-4. Vehiculum hoc vel IS-2 in fronte comminus penetrare potuit, bonam occasionem habens in armatura inclinata.
  Nova technologia Germanica in defensione bona est. Et Krauts hoc commodo faciunt. Sed Soviet carros adhuc non tam prospere. T-34-85 sclopetum magis debile et munimentum habet, altitudo nimis magna est. IS-Et im- 2 miorum est fronti turris et pars inferior alvei.
  In mediam aciem impetum Germani tenere potuerunt coactis copiis antesignanisque coniectura summa.
  Post cladem Sociorum in Normandia, sententia anti-bellum in Americae Foederatae et Britanniae aucta est. Praeterea Americani infausti erant, cum in Philippinis terram conarentur, onerariae naves pugnae Iaponicae oppugnatae sunt. et suffocati sunt. Multum armorum militumque decessit.
  Quod etiam vehementer impressionem in populum Americanum fecit.
  Germani reiecto agmine in Italiam transgresso nonnullos inde disiecerunt.
  "Panther" 2 interfuit in proeliis. Germani pondus quinquaginta talentorum custodire curaverunt, tormento 88 mm et 71 EL dolium facto, et ipsum vehiculum 150 mm densum armaturae frontis in clivis habebat.
  Panthera 2 levior sed potentiore machina probatus est optimus piscina destructor.
  Germani Neapolitanos capere et multos captivos et tropaea capere poterant. Socii in Siciliam refugerunt. Ibi confugere classe volebant.
  Designatores Germanorum etiam E-25 productionem in emiserunt. Copiae Sovieticae prope Leningrad iterum oppugnare conati sunt. Germani ibi parati erant. In genere, exploratio Germanorum bene operata est, praesertim speculatio aerea, cum Fritz machinas gagates ad altas altitudines volitantes habuit et omnino invulnerabilis fuit ad defensionem aeris Sovietici.
  In hieme, rursus copiae Sovieticae centrum aggressi sunt, sed impetus eorum praedictio fuit. Et fascistae in aere integram dominatum arripuerunt. Multum etiam amisit Sociae aviation.
  Mense Februario Nazis in Sicilia operationem peregit et plus ducenta milia militum Britannorum et Americanorum cepit. et mense Martio Germani in meridie percussi sunt. Praesidia perrupimus, nocte incedentes, duas ahenas creavimus.
  Sovieticae copiae recedere coeperunt.
  Truman post mortem Roosevelti inducias Hitlerorum proposuit. Fascist numerus constat. Sed in commutationibus copiam petrolei productorum et captivorum reditum poposcit. Truman et Churchill annuerunt.
  Germani in oriente liberam habebant. Etiam piscinam novam comparaverunt, scilicet E-75. Ratio densior - machina et transmissio simul - et dispositio transversalis ad altitudinem vehiculi reducendam effecit. Reminiscebatur multum adultae-tigris-2, sed multo humiliore silhouette.
  Armis multo crassioribus in angulis majoribus collocatis, E-75 talentorum septuaginta, cum tormento equitum 1250 libratorum. Quae res mobiles et certas satis fecit. Lacus UK duo tormentorum genera habuit. 105 mm in 100 EL ad pugnandum lacus hostium, et 128 mm in 55 EL, gun universalius. Turris 252 mm densa frontis fastigio loricae habebat, et 170 mm latus et postico armatura crassa, praeterea declivia. Alveus loricatus in summo angulo 45 graduum, 160 mm in imo angulo 45 graduum habebat. Latera alvei sunt 120 mm et scuta alia 90 mm.
  Ita cum pondere 75 talentorum Germani vehiculo non inferiori Muri in armis et armis, etsi uno sclopeto creaverunt.
  E-75 per sclopeta Sovietica anti-laci, etiam ex parte, non penetratum est, et proculdubio prioritatem Hitlerorum suscepit super ceteras e-serias lacus.
  USSR tantum IS-3 acquisivit, quae in fronte turris tutior est, sed difficilius fabricare. Ita Stalin iussit ut IS-2 et T-34-85 nunc a productione non removeantur.
  Aestate, German E-75 lacus primum in fronte apparuit. Machinarum efficacissimarum esse probaverunt.
  Eodem tempore, Nazis vehiculum leve ME-1010 habuit cum alis quae everrit mutaverunt, exemplar provectioris ME-262 X, et magis armatum et velocius ac magis vehiculi decursus XE-262. Pugnator populi laudem a gravidarum meruit. Tum etiam Yu-287 jet bomber, quod tremendos aerobaticos ostendit. Nec non Arado notam.
  Germani aestate in Ucraina progredi potuerunt et Donbass receperunt. Deinde in ruinam ceperunt Kursk et Voronezh appropinquaverunt. Copiae Sovieticae trans Tanaim se receperunt et ibi praesidium constituere conati sunt. Hiems appropinquabat.
  Legati Germanici operam dederunt ut Turcia in bello includerentur.
  Hic glomerare manum promissi montes auri.
  Stalin sentiens URSS difficile esse ad resistendum novae technologiae Germanicae, et novam T-54 piscinam in quibusdam difficultatibus obiectis, inducias Nazis proposuit.
  Hitler respondens Leningrad et Chersonesum deditionem postulavit, tum copia panis, olei et aliarum materiarum gratuiti! Et captivos redde et partem auri ad URSS transfer.
  Stalinus omnia praeter Leningrad deditionem consensit.
  Nazis Chersonesum hieme oppugnavit. Totam paene peninsulam praeter Sevastopolam ceperunt. Exercitus rubri in medio et septentrione progredi conatus est, sed iterum sine successu ingentes detrimenta patiebatur.
  Mense Martio 1946, Fuhrer tandem indutias per tres annos constitit. In USSR Tertium Reich cum materiis liberis rudibus suppeditavit et nonnulla instrumenta officinarum militarium transtulit.
  Et ad Occidentem Nazis. Bomba atomica nondum creata erat et Iaponia contra Americam perdite sustinebat. Atrox proelium ad omnes insulas in Oceano Pacifico desaevit.
  Ad primum, Hitler pactus cum Franco et Germanis copiis Gibraltar improviso cepit. Inde Mauritania intravimus. Basis Britannica in Melita expositis copiis deleta et capta est. Nazis in Africam profectus est.
  Eorum gubernatores, Albina et Alvina, crebrae admodum sunt. Puellae Huffman praecurrere potuerunt et primi impedimentum quingentis stratis aircraft super fronte orientali superare potuerunt.
  Et in Occidente demones omnino nudis pedibus in bikinis tonitribus facta sunt pro carris Americanis et Anglis.
  Et Gerda cum sua piscina perambulabat Algeria in anno E-75. Puellae recordantur possessores numero vehiculorum destructorum in fronte orientali, ante Wittmann.
  Milites ex Kursk Bulge pugnare coeperunt et classem suam ostenderunt. Quamvis Hitler non valde callidissimus dubitaverit feminas pugnandi capaces fuisse. Sed Gerda, Charlotte, Christina et Magda in Panthera mirabilia fecerunt. Conversi sunt in secunda piscina post Wittmann ad altam iudicationem recipiendam: crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Crux quoque militaris in auro et adamantibus merito.
  Puellae vehuntur et cantant;
  - Nos totum mundum delebimus sine Reich;
  Ut core et.
  Nos novum, novum mundum, aedificabimus;
  Quis erat, nemo omnia fiet!
  Bellatores etiam cachinnant et dentes portant. Et iterum se iaciunt.
  Illi Anglica piscina pulsaverunt et fremuerunt;
  - Nos sumus super!
  Gerda globulum nudis digitis urget, turrimque scindit Sherman et clamat:
  - Sum dea futura!
  Tunc Christina nudis digitis et clamoribus super piscinam pulsat:
  - Ego quoque puella eximius sum!
  Tum iaculans, currus valide Charlotte et stridore:
  - Sed Pasaran!
  Altera autem testa Magda Anglum complevit. Puellae vere supermen sunt.
  Et ut honestus sit, omnis sine exceptione vincitur. Omnes inimicos nostros occidere solemus, et locus in inferno scilicet!
  Feminae bellantes laborant et iaciunt. adversariis nullam partem dant.
  Complures milia Britanniae et Americanorum in deditionem venerunt. Viri ad genua procumbunt et nudas, pulverulentas pedes puellarum osculantur.
  Ita pugnatur... Algeria cecidit, et Germani in Libya iam sunt. Nempe ludendo vincunt. Nulla impedit eos.
  Per aestatem anni 1946 Germani totam Africam septentrionalem occupaverunt et Canalem Suesiensem pervenerunt. Nunc Nazis telum formidabile: discus planorum quae emissa non possunt. Sub hoc ambo Britanni et Americani fregerunt.
  In ruina, Wehrmacht ad Sudan et Medio Orientem movit. Britanni et Americani sicut rimas nuces ceciderunt.
  Clam ad concordiam cum Stalino venire conati sunt. Secundam frontem aperi similem.
  Dictator rubeus respondens tergiversatione... In lapsu Germani totum Orientem Medium et Africam maxime capiunt, Cameroon attingentes. Hieme Germaniae copiae in Iraniam et in Indiam ulteriorem transierunt. Elephantorum regio victa est. Ac deinde Nazis verno in Africam australem processit, tandem potitus continenti nigri.
  Mense Iunio 1947, portum in Britannia secutum est... Copiae selectae Wehrmacht in proeliis interfuit.
  Primum, piscina pyramidalis temptata est, quae egregie munimentum ab omnibus angulis et celeritate summo praestabat.
  Gerda lacus cantavit in ea pugnavit. Puellae nimium frigus et leporarios evasit...
  Congesta sunt piscinas et sclopeta fasciculum.
  Gerda accendit, tormentis Anglicis addicitur et canebat;
  - Inimici nostri nos non prohibebunt!
  Et quomodo ridebit!
  Charlotte etiam denudabit dentes suos et stridore;
  - Nos tegumento universi vincemus!
  Etiam et viverra lacus.
  Proxima Christina plaudet, fremens furibundus;
  - Tabernus in itinere micant!
  et etiam turrim abstrahet!
  Tunc Magda Anglicum howitzer iecit et abrasit;
  - Instanti fuga!
  Perampla altitudine sunt bellatores.
  Et Albina et Alvina in caelo ruunt et apparatum Anglicum et Americanum conficiunt. Krauts nudo pede caelato contundunt et sibi cantant;
  - Africa periculosa est, est, est, est!
  Africa terribilis est - ita, ita, ita!
  Noli ire haedos! Deambulatum in Africa!
  Ita uno proelio quinquaginta plana inter duo percussit.
  Ita confidenter feminae bellatores suos hostes perimunt.
  In Britannia duas hebdomades cecidit. Et praesidium Londinum in deditionem accepit. Ita Tertius Reich hostem infestum oppressit.
  Sed USA adhuc manet.
  USA adire non est facile. Sed fascistae pontes in America ponentes creaverunt et copias suas aedificant. Sed bellum diu trahitur. Hieme proeliis in mari et in acre pugnatum est. Et vere anno 1948 Germani Groenlandiam obtinere conati sunt. Et successerunt... Aestate Nazis iam vincebat Canada. Sed proelia erant acriter.
  Propius ac propius ad USA. Sed puellae Soviet etiam vigilantes sunt.
  Quinque puellae Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada in Americam venerunt ut voluntarios contra catervas tertii Reich pugnarent. Omnes quinque puellae sunt pulcherrimae et Latine loquuntur. Stalin-Putin totam hastati feminarum recusavit, quod pacis conditiones cum fascisto imperio pactae contradiceret. USSR opus est quoquo tempore lucrari dum Nazis USA oppugnavit.
  Quinque puellae voluntarii sunt: per totum fere bellum Brestum et Bug Orenburgum transierunt. Et pugnant Nazis in capite Honduria ex altera parte Terrae.
  Tegucigalpa est una praecipuorum munitionum defensionis, exercitatus cum turba insulsa. Tam Iapones et Asiae catervae in malum convenerunt. ipsi Germani cum lacus pugnaverunt, pedites vero ab non-arianis populis erant. Asis, Nigros, et Arabes propellunt.
  Natasha accensus, duos Afros interveniens, pipiabat;
  - Sicut multitudo Genghis Khan!
  Crine Mirabela, tribus Indis machina sclopeto excisis, nudam, perusta crura ad cacumen extulit. At illa dixit:
  - Nos tormenti pabulum stridor!
  Fragmentum e grenade volavit et Mirabela-Zoya nudam in calce rotundo percussit. Puellae traditionaliter pugnant in bikinis et discalceatis. Aspera cum ferit, acuto planta puella, paulum nocet.
  Pulchritudo nictata et iterum accensa. Mirabela est valde gracilis, statura mediocris cum figura perfecta.
  Natasha procerior cum dignitate maioris et fortitudinis in Unione Sovietica. Sed etiam fere nudus, bikini vix tegitur. Valde sient, sed capilli albi sunt. Et Natasha propagines accuratissime. Et nudo pede amat tasque iactare.
  Pulchra Angelica propagines, quatuor Arabes pulsans cum igne. Crines rubent vel potius cuprei rubri, sicut vexillum proletarium. Et cum venti flaverint, est veluti vexillum rotundum. Puella smaragdis oculis micat, ut astra. Hostes rapit crudeliter.
  Est etiam Svetlana flava. et ex machina sclopeta torpet. Puella nudo pede plantavit et ruptis dedit. Quinque variis propugnatoribus eiectis, purpurei fontes sanguinis e pectore et ventre adversariorum evolaverunt.
  Svetlana, plena labra lambendo, pipiabat;
  - Bellum est aer pro pulmone...
  Puella recumbens nudo pede grenade iacit. Explanationes audiuntur. Plures milites in diversa avolant.
  Olympias maior est, puella bubula. Capilli eius pallide brunnei sunt. Typical vicus, puer, sanguis et lac mulier. Ipsa valentissima corporaliter et bene propagines.
  Hue Terum venit. et caesorum fascistorum stipendia cadunt.
  Olympia, dum fusa, dicit;
  - Bene, bene, ubi eras? per avia! - Puella tres barbatos Rolandos pugnatores accendit et interfecit. - Quid comedisti - pulticula! Quid bibisti? Mes!
  Puellae lineam tenent. Fascistae deinceps non permittunt. Sonant amicae et carmina ;
  - Totum orbem iniquitatis delebimus;
  Ut core et.
  Nos novum coelestem mundum aedificabimus -
  Quis erat, nemo omnia fiet!
  Natasha iterum grenade cum nudo pede iacit. Adflantur pedites. Suus 'certus calidior questus. Hic venit famosus "Leo" -2. et iuxta eam provectiores E-L. Projectilia ejiciuntur. Caput Americanum nigrum abscissum est et revolutum est.
  Mirabela conscendit super tabulam ardentem, et dura crura vix ardorem flammae sensit.
  Aurea forma iaculat et crine purred;
  - Et quis fluxum sanguinis furentis flumina sistit.
  Mirabela iterum accensus, Africanum armis E-50 pulsans et pipiavit.
  - Trabes e crepitu templum tuum percutiet, In mala micare homo disparuit!
  Iterum puella iecit. Discalceata micat, persentant lepido pede per auras. Grenade versus eam volavit. Aurea comis decor, nudoque fere pulvere planta. Grenade revolat. Illa ruebat in ordines militum Tertii Reich. Visum est sicut pepones e plaustro decidentes, erumpentes. tantum sanguinis effusio fuit.
  Mirabela tweeted:
  - Puella nito defecit, et damnatus Reich venit. Hitler vivendi taedium videbatur, et pulchritudo eius eum praeclare comedit!
  Angelica etiam nullius nugae bellator est. Tormentis tormentis se iaculat et dicit, cadavera spargens;
  - Pro cochleari mammam! Ligula enim tata! Et pro Koba, trulla! et istinc in lecto tuo!
  Aeroplanum ligneum cum pede nudo trahit decor crine rubente. Ille volat recta ad piscinam Leo ingens German. Terram in rostrum tormenti 105mm explodit. Telum excidit.
  Germanus vertit et turpiter fugere cogitur. Angelica, crus fricans super partem aedificii, dicit:
  - Si vires non habes, intelligentia debes! Habebis strepitum!
  Et iterum puella accuratissime figit. Crines eius rubentes veluti flamma lampadis Olympicae sunt. Puella blandior. Iam se in exercitu Americano demonstrando atrocem ingenium distinxit. Praecipue bonus ad nocendum Africanis-Americis fuit. Tam inusitata et pulchra est apud eos.
  Angelica autem etiam occaecat pugnans in exercitu tertii Reich destruit. Cur Germania totam Africam vicit? Talis virtus prohibere conantur.
  E-50 piscina novissima est, cum machina gas turbine et latere denso et armis frontalibus. Grenade sumi non potest. Angelica nudo pede donum iacit, compluribus peditibus stravit, et pipiabat;
  - Oh, armatura tua certa est, ab aliquo qui mordere intendit... Modo cognosce potestatem quam habes ... nya, nisi ferrum equum calcitrare potes!
  Svetlana etiam accuratissime iecit. Et illa maluit tasque cum pedibus iactare. Digiti quoque nudos volvit ferrum disci. Cacumen transvolans et iugulum duorum fascist militantium secans. Demittunt tormentorum machinam, et nunc crebra magnarum qua- les scinduntur per vincula catervae. Tota acies pugnantium exterarum per incursiones in Tertium Reich exercitum reparata est.
  Svetlana tweeted:
  - Fortuna praemium fortitudinis est! Unum carmen satis est! De domo tantum cantent!
  Sed decor nondum habebat tempus ut deesset domum. Etsi paucissimi sunt voluntarii Soviet in exercitu Americano. Stalin-Putin lucere noluit, ne postea Hitlerum daret causam accusandi Russiam violandi terminos "Praw Pacis".
  Quinque puellae, optimae in cohorte feminarum, monitae sunt ut si caperentur, mater abdicare vellet. Et in hoc casu de levibus mercenariis qui pecunia conducti secant puellas.
  Et Svetlana, et Natasha, et aliae puellae intellegunt, si capiantur, dira tormenta eos manere. Statuerunt utique, ne vivus Nazis interficeretur.
  German impetum aircraft volant super positiones militum Americanorum. Nazis moleste ferebant se tam pertinaci resistendo in urbe capitali Honduria non exspectantes.
  Jet et impetum aircraft valent. Rockets volantes, tormenta accenduntur.
  Milites Americani moriuntur. Olympiada etiam in humero carnoso shrapnel percussa est. Sanguis exivit. Heroica puella ferrum dentibus extractum exspuit sanguinem. Tum me iterum gravi tormenti submachina verberavit. Mercennarii peregrini cadentes. Fere omnes hic nati sunt, solum imperatores Germani sunt, et tunc non semper. Verum nautae in recentissimis E-50 piscinae plane germanici sunt. Raeda decentem celeritatem et manoeuverability habet. Nondum haec modificatio antecedens - septuaginta quinque talenta ponderat. Muri putri sub vestigiis. Haec una plerumque in tribus versionibus cum tormento 105-mm, impetu sclopeto 180-mm, et 400-mm emissario erucae fabricari solet.
  Unaquaeque autem modificatio suum negotium habet. Haec piscina cum impetu sclopeto, ad oppugnandas urbes aptior. Et non tam facile delendum est. Olympias se traiicit et nudo pede grenadem piscinam arripit, crure amplo sed lepido et pulchre formato. Nunc opus est praesens ius in dolio mittere ut telum mastodonis disable . Quinque tormenta tormenta Germanum, modernum piscinam tegunt, nec tam facile est ad eam appropinquare.
  Olympias praevalida est, et equino modo crura grenade longe iactant. Sed non semper est. In casu, talem scopum ferire ut tormenti 180-mm dolium. Heros puella dubitat. Quid si desit?
  Eh, si cum illis comes Oleg Rybachenko longi temporis fuisset, fortem istum auctorem cum aliquo venturum esse.
  Sed puer in proeliis Voronezh mortuus est. Porro puellae fatum suum non noverunt. Fata autem auctoris inventa quidem unenviable fuit. Primo, Oleg Rybachenko crudeliter torquetur, secreta rapere conatur. Post tormenta puer undecim annorum in metallis finivit. FORMIDULOSUS labor et praedurum est. Sed auctor Sovieticus, parvus sed filum, evasit tenax.
  superstes fuit ac etiam per cuniculos labyrinthos effugere statuit. Et Oleg Rybachenko expediri procuravit. Puer circa Balcanos aliquamdiu erravit donec cum cohorte partium partium coniuncta est. Ibi factus est nexus et saboteur.
  Motus partium partium in Balcanis satis explicatus erat. Partim etiam quia occupatio muneris ab Italis, Romanianis, Bulgaribus, Albanis, qui non tam parati erant quam turmae Wehrmacht erant tam paratae erant.
  Sed plures fautores adhuc mortui sunt. Praesertim ab aere ferit. Et patriotae Iugoslaviae in montibus, silvis, vel certe parvis pagis se occultare coguntur. Magnus numerus imperatorum iam mortuus est. Gravior res erat pace cum URSS signata. Nunc novae divisiones poenae in Balcanis venire coeperunt, magnas incursiones disponentes et regionem purgantes.
  Oleg Rybachenko una cum fautoribus altius et altius ascendere debuit.
  Olympias, licet fatum uni- versae dilectionis nesciret, graviter ingemuit. Tunc arctius grenadam pressit digitis nudis, puellaribus pedibus, et totis viribus ad piscinam hostium projecit. E-L Hic mox accensus homicida testam propulit.
  Olympias etiam concussa est et ad genua concidit. Percussus est in caput sarcophago e pavimento avulso, et nudum calcaneum calido metallico exustum est. Attonuit caput pulverulenta puella comis.
  Grenade volavit, dolium prope tangens, et inclinatam frontem currui percussit. Explosio intonuit... Sed nimirum, 250 mm armorum frontalium, immo angulo, grenade penetrare non potest.
  Olympia pugnum in pulverem impulit, totam arenae nubem attollens. Tum fremuit;
  - Occide, occide! Ustulo metam in metam!
  Puella ocream in bitumine rimae percussam. Assula illins ad calcem adhaesit. Cutis in plantis puellae crassa erat sicut hippopotami. In familia paupere vixit et fere numquam post nativitatem calceos gerebat. Attamen haec crura minime asperae figurae videntur, sed perusta, venuste, seductiva.
  Olympia tamen viris alta altitudine, validis musculis, pugnis prominentibus articulos parum terrebant. Sed puella heroica habet indolem suavissimam, et latae coxas cum tenuissimis lumbis et abs- sculpta coniunctae sunt. Tantum in vestibus Olympias potuit apparere grandevus propter ubera magna. In bikini, spectat sicut athleta negotiosorum.
  Puella, frustrata, grenade iterum proiecit, hoc temporis vestigia intendens. sed exitiale donum feriunt densis, scutoque tegunt scutis armatae.
  Olympias frustra se in mento impugnavit. Is dolores maxillae fecerat. Et maledixit heros puella;
  - Sicut falcem praecidam!
  Svetlana etiam piscinam periculosam ferire conatus est, sed grenade a pede puellae paulum periit. Et flava propius curru coepit accedere. Tunc autem duo piscinae apparuerunt "Leo" et "Panther" -2, omnes aditus tormentorum machinarum accensi. Accusamus architecto nobis cum ut.
  American Sherman conatus est ut ad vehicula Germanica prope accederet. Pantheram 2 feriendi facultas erat, sed in parte tantum. Sed Germanus non tam facilis est ad decipiendum. Porro Sherman silhouette procerior e longinquo conspicuum facit.
  "Panther" 2 testam exspuit et Americanam directe in fronte percussit. In media alta currus fregit. et sicut candelam Nativitatis comburebat.
  dixit in vanitate Svetlana;
  - O quam infirma tua praedia sunt... Melius technice, fies Yankee!
  Sed Natasha, bellator peritus, appropinquare Pantherae potuit. Grenade... Et dolium longum Germanici currus in cornu arietis inflexum.
  "Panther" 2 piscinam in productionem anno 1943 deductam. In recentissima modificatione latissime diffusa, armaturam frontalem 150 mm habet, armaturam lateralem 82 mm in angulo, tormentum 88 mm cum dolio longitudinis 71EL. Incipiens anno 1945 , putabatur discontinuari in favorem exemplar provectioris et munitiorem, in E- 50. Sed nunc haec piscina pugnat. Currus appendens 51 talenta habet 900 tormentorum horsepower, quod cum bono activitate faciendis praebet.
  Jamque accepto damno, Panthera volvitur ac relinquit. Natasha cum nudo pede suo grenade alium iactare procurat. Fregi scutulis. Celeritas et currus Germanici notabiliter retardati sunt.
  Natasha laeto vultu dicit:
  - Quantus ictus est! Ictus meus donum a Deo est!
  et puella nasum suum Germanis ostendit. Sed apparatus tormentarii ignis ex E-L fundens incepit. Et glandes in albis Natashae sibilabant, comas aliquantum maculatas. Una etiam glandes e crine acia truncant. Maior puella etiam parvam vis anxiam sensit.
  Natasha tweeted:
  - Si vis elephanti similis esse, perge ad furentem latronem!
  Puella digitos linum levavit. Natashae capillus sericeus est, margaritis coloratus, sed leviter pulverulentus. Ut sed mollis quam. Per plantas eas cucurrit puella. Parum est titillatio et amoena.
  Natasha recordatus est quomodo Guido eam blandiebat. Manus quoque a plantis orta est, superiora ad femora, sensim loco. Cum formosus iuvenis te verberat, iucundissimum est. Natasha paene eum amavit. Amabat ludere, et tactu masculi corporis virilis excitata est. Sed Natasha verus amor venereus non habuit, cum de homine insanus es. Multum guys iam mutata est. Multi ex eo in proelio mortui sunt.
  Etiam id malesuada erat. Et hic in America, sunt musculares, latinae nigrae. Et tale omnesque insolens cum.
  Natasha offa deposuit et niger est. parum doleo de puero Africano. Hominem pugnantem pro rebus alienis sibi occidit. Post omnes Germani racists sunt. Aspiciunt occaecat ut elit. Sed simul Africani in tumidis Wehrmacht divisionibus exteris conscripti sunt.
  Natasha fecit aliquid sicut ficus nudis digitis, et ostendit Nazis. Imo ipsa gens Germanica nullum hic detrimentum patitur. Lacus arma habent nimis spissa ut per grenade vel bazooka penetranda. sed unita patria moriuntur.
  Natasha grenade iacit in E-L. nudum torsit, perusta crure proiecit, coxas torquens. Et grenade volavit in arcu magno. Nudos digitos sentiens me reliquit tactum metalli. Et tunc abijt grenade.
  Cornelius susurrat:
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  Calidus ventus in virginem insufflavit, quasi ab homine formoso tactum. Natasha librum de Tarzan legebat, et hunc vere cum illa ludere voluit. Vulnera validis nudum pectora palmis.
  Grenade dolium percussit, sed sero exploditur, metallum evolare. Fragmenta sicut pisa iactata in armis. Tantum manet exasperat!
  Natasha aliam grenade tulit. sed vidi quod anti- curatores essent. Lacus et iaculis anti-sunt.
  Puella frustrata est. Sed ne tempus morer, digitis nudo posui. Crure flexit, abdominis incurvata, deinde directa pedites proiecit.
  Dimidium duodecim pugnatores volaverunt quasi globuli ping-pong. Una earum specula avolavit, et fragmenta duo centum metra volaverunt et per tergum Natashae cucurrit. Fascia erupit, et maioris puellae pulchrae ubera patebant.
  Puella papillas statim operuit. At tunc intellexit quis timeret. Et iterum machina tormentarii concussit. Dedit vertere et leviter retrocedere.
  An American pedites bazooka accendit. Testa Germanicam piscinam in latus inclinatum percussit, sed 160 mm armorum resistebant, energiam perniciosam repellentes. Accensus Germanus reversus est. magna-qua- les telum murum scindit.
  Natasha eius fascia loris ligare conatus est. Puella putabat Zoya Kosmodemyanskaya probabiliter circumactum esse in frigido in brevibus suis. In pellicula Sovietica depicta erat subucula vel etiam habitu aliquo genere. Hoc solum est hypocrisis tributum. Nam Nazis, ut captam adhuc humiliaret puellam, nudam fortasse spoliavit. Et famelici Germani milites probabiliter volebant puellam pulchram et curvam nudam videre.
  Sic in historia reali, puella ubera heroina non potuit tegere, sic manus eius post tergum ligatae sunt. Sed non erubuit et superbe aspexit. Natasha bene sciebat quid esset sicut nudis pedibus in nive ambulare. Dura erat et nudo plantas contingere nives. Natasha amavit et delectavit. Sed hoc illi bellum iam annis duratum est. Et pro iuvenibus et urbanis Zoya, hoc videtur dolere. Plantae sentiant carbones ardentes.
  Natasha iactans fasciam in molestia clamabat:
  - Pudor est conceptus medii ordinis! Foemina Sovietica nihil timet neque erubescit!
  Puella rursus tormentarii machinam vel potius submachinam sclopetum figere coepit. Metallum calidum obtinuit, tamen, Honduras tropicos, mense Februario ibi calidissimus esse potest. Natashae digiti calescunt. Nostri omnes habemus dare. Hodie Februarius 23rd est. Dies est Sovieticus exercitus et hoc requirit pugnam cum omni tranquillitate et rationabili furore.
  Natasha quinque glandibus succidit, et accidens maxillam suam in caldaria machinae sclopetis ussit. Scilicet ingratum est, pustula tumet.
  Iuravit Natasha:
  - Age, Deus, cur tot difficultates pro me et patria mea creasti?
  Maxilla puellae est valde sensilis locus. Puella aliquid frigidum invenire temptavit ad pilam turgidam applicare. Sed quaere frigus. In hac urbe calida. Tempestates autem serenae sunt et ventus a meridie flante exsurgebat.
  Natasha plane non est securus. Olympia grenade e longinquo iacit, sed iterum infeliciter. Iam et procellae in caelo volant. Vehicula Germanorum valida arma et velocitatem habent.
  Plana Jet in undas veniunt, et fascias lini caedere videntur.
  Natasha hiatus latebat. Fragmentum nisl desuper arsit. Puella fragmenta lapidis contriti desuper acubus cadentibus sensit. Collum nudum titillat meum. Papillae pulchritudinis etiam punguntur.
  Cornelius in aurem:
  - Hoc est a Suspendisse... Sed non a corsage!
  Puella corpus suum sensit prope pruriginem graviter incipiens. Calidum iam est, et saxulae explodendo calori addunt. Estne hic beret?
  Natasha recordatus est balneum Russicum naturalem, cum piceis scopis. Quomodo ergo puella vapulat.
  Tales erant sensus exotici.
  Natasha cantavit se laetificet;
  - Amor et mors! Bonum et malum! Quid sanctum, quid peccatum! Destinati sumus ad intellegendum!
  Surrexerunt puella, excussis omnibus his adhæsit sordibus et obstantia.
  Natasha fremuit:
  - O Hitler in cornibus feres!
  Maior autem puella accendit in pedites qui impetum facere conabantur. Aliquot milites per incursiones factae. Natasha foedam faciem abstersit, quae oculos eius pupugit. Bellator conspuit et se transmisit.
  Ignem e machinis iterum tormentorum aperiebat, et militantes subrepebant. Angelica rufa etiam grenade nudo pede proiecit. Praesens exilivit et fascistas ferivit. Duodecim homines interfecti sunt.
  Cecinit rufus;
  - Multum boni in mundo est, sed nive opertum est!
  Et puella ignem submachinis sclopeto aperuit, non manibus tantum utens, sed digitis dexteris et pedibus nudis.
  Angelica offa accurate et ululata;
  -Hit! Hit! Alius ictu! Alius ictus et deinde.
  Et puella manibus suis testas vitreas proiecit. Illa stupet fascistas et tweeted;
  - Et iis qui in pace vivere nolunt... Facimus eis hara-kiri!
  Iaponica re vera apparuit. Hos angustos luscus est pugnatorum. Hem, quomodo non potes facere hara-kiri sic?
  Exposita autem clip machinae tormentarii, Angelica grenadam nudis digitis sustulit et ad samurai misit. Munera acceperunt, aliquot Iapones mutilati et in diversa avolaverunt.
  Angelica lingua haesit et mussat;
  - Sum bellator eximius! Hostes autem occiderunt hyper!
  Sinenses, a Iaponicis locis captis Imperii Caelestis reparati, proelium inierunt. Sinenses milites sine timore ambulaverunt et puellae, tormentis submachinis emissis, retrocedere coacti sunt.
  Mirabel fragmenta metallorum nudis pedibus tectorii et vitri. Idem fecerunt aliae puellae. Res difficillima.
  Shturmlev apparuit, machina valida cum lanuente eruca. Hic est qui te ad stupra iturus est - non multum videtur.
  Primum iacula intonuit... Svetlana, Angelica et Olympias flatu eiectae sunt, instar balaenae magni fontis. Puellae aliquot decem metra volaverunt et pedibus nudo dextrorsum in ignem plicabant.
  Puellae e illic exiliunt, sudent et cantant. Nudas plantas in carbones spargebant.
  Angelica molestia sibilabat;
  - Taurus primum sub ascia ponatur, et deinde assetur! Nos autem primum fuimus, deinde sub ascia fuimus.
  Et puella Komsomol risit! Sed tunc tristique sensit. Recordatus sum amicum captum esse. Germani puellam vestem nudam ignem ferre coeperunt. Tristique dolor. Clamat puella, et adusta est tenera pellis. Hi sunt fascistae, qui evaserunt fanatici. Ne quaesiverunt quidem, sed ignem etiam sub pedibus captivorum accenderunt. Socius Komsomol, ad extremum tormenta ferre non potuit et dolore concusso exanimatus est.
  Angelica hoc memorans per prunas calidas spargitur. Olympia ante eam erant. Haec villa puella pellem obsita habet, et ictu ictu ferre non potes. Cur non puella hone? Olympia bazooka cum concha delapsa ab occiso milite Americano videt. Hanc pede carpit et in bracchia tendit. totis viribus immittit.
  Testa volat et coactus sere ferit. Sortem clamoribus ac gemitibus. Massa cadaverum. & artus.
  Antiquum cecinit Olypiada carmen ;
  - Et volavit Samurai in terram. Sub ferro et igne pressi!
  Puellae e carbonibus tandem fluebant. Eorum venustas nudis pedibus obtinuit.
  Svetlana, ut eorum tenerrima, nudas plantas vellicavit et perfricavit, pruriginem levare conatur.
  Olympia, quae ab infantia discalceata in nive cucurrerunt, tali ludibrio non operam dederunt.
  Heros puella canebat;
  - Modo finge nos in lac demergi... Praemium res res est!
  Et accepit bellator pedem suum fractum, et satis grave, tegulam. Tenens arcte nudis digitis puellaribus, nevit et in hostem immittit. Tres Sinenses victimae praesentis mortis fuerunt, capita eorum contrita sunt.
  Angelica dixit vultu saturo, hostem figens;
  - Feminae frigus sumus!
  Svetlana, ad ejus pruritum leviter allevandum, combusta, vel potius adusta, crura canebat;
  - Sunt mulieres in patria nostra;
  Cur agunt iocum planum?...
  Honor illis vita carior est;
  Facillime potest adversarium suum interficere!
  
  Nati sunt vincere
  Ad glorificandum Rus' per saecula!
  Post omnes proavi nostri -
  Pro his statim exercitum congregavi!
  Et Svetlana e machina sclopeta vagire coepit. Quod egregie fecit. Ita ut quisque sentiat hunc esse bellatorem a Deo! Si non ab Omnipotente, certe a Marte.
  Natasha etiam iecit. Una cum Mirabela resilire coacti sunt, clips ex militibus Americanis mortuis legere. Puellae super terga ceciderunt et pedibus suis retorquebant - ita melius fecerunt. Feceruntque accurate. Mixtura Sinensium et Africanarum puellarum copiae progressae sunt. et percutere milites.
  Natasha cecinit:
  - Mundus non est latrunculorum...
  Hunc locum Mirabela sustulit, mercennarios flavos et nigros exterminans.
  - Et figurae non nullae rotundae sunt!
  Natasha additus est versu inciso flavis et nigris;
  - Tristis instat nos!
  Mirabela Robin Hood ad subtilitatem accendit et pipiabat;
  - Et equus in ignem ruit!
  Puellae retro iecerunt post minefield se receperunt. Seres et pugnatores Africani in nullam cursus. Dissipare coeperunt, exilierunt, lacerant, et pulmentum cruenta facta est.
  Plures lacus Panthera-2 distans apparuit. Jaculantur, ac timent nasum emittere in. "Leo" -2 procedit et etiam ignem exspuit. Et hic est lacus Rhinoceros flammeus, marcens cum fasciculis flammae.
  Sed gravissimum est "Sturmlev". Iaculator erucae eius non valde celeriter accendi, sed hellualiter perniciosus est.
  Cornelius susurrat:
  - Ruteni, Ruteni - non placidum fatum! Hem, quid laboramus fortiori?
  Immo longe a Russia pugnant. Constat autem Wehrmacht, USA devicto, rediturum esse ad pressionem in URSS. Itaque Americani puellis dulce et carae sunt.
  Natasha ungues iterum, eius hit videntur facere cucurbitis et capita sub scopas rumpi. Puella in crure a shrapnel percussum est. Trunca mea tibia tumet. Decor oriri os pipiabat;
  - Non, vigilans non marcescet;
  Vultus falconis, aquilae.
  Vox populi manifesta est.
  Susurro opprimet anguem!
  
  credo te totum mundum evigilare;
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit -
  Via communismi illustrans!
  Quo tempore Olympias totis viribus grenadem apud Shturmlev proiecit. Puellae Sovieticae et tandem felicis fuerunt. Pila armata recidit, donum Sovieticum recta in dolium latum volavit. Nam secunda omnia concreverunt. Et tunc explosa est. Tamquam si omissa esset bomb atomicus. Lacus et Germanus in diversa dispersos.
  Nazis Torontum ceperunt et adhuc territorium US ab septentrione in ruinam ingredi poterant.
  Americani lente sed certe dederunt. Saepe dediderunt sese et loca tenere conati sunt.
  Germanos autem terra marique pulsant.
  Nunc nuper autumno Germani Philadelphiam ambiunt. vincunt unam victoriam post aliam, et quasi infernum rugiunt;
  Gerda et lacus eius cantavit in optimo, ut semper. Et renidens lacus Americani valide, cantat;
  - Nobilis unguibus, vis ferri;
  Eruptionem...
  Nazismum procul videmus;
  Ex Europa Genghis Khan!
  Et nudo pede pressit in baculo. Iterumque in Americanos jaculabuntur.
  Tum Charlotte herbae eius et ictus accurate sunt. Et post eam venit Magda cum Christina.
  Ita Philadelphia cecidit. Germani longius procedunt, hyeme New York pervenerunt. Ibi hostes caedunt. Et bombae pondo decem talentorum ex TA-500 mittentur.
  Truman, a Germanis Novi Eboraci et Monachii circumventi, pacem obtulerunt. Respondens postulatio absolutae deditionis.
  Oppugnatio Washington mense Ianuario secuta est. Germanicae lacus pyramidales pugnaverunt.
  quarto die oppugnationis deditur. Et post dies quinque, Civitates Foederatae in deditionem venerunt.
  Ita finitum est bellum in Occidente, vel pene finitum. Germani progressi sunt donec totam Americam Latinam ceperunt.
  Indutiae cum URSS adhuc in effectu erant. Tertius Reich spolia sua digessit et novas divisit. Stalin adhuc destructa oeconomia et vires colligens restituebat.
  In agro piscinae aedificationis, USSR parum felix erat, tantum T-54 vehiculum et parvum numerum IS-4 piscinarum creans. Diu currus honestus haberi non potuit. Et die 20 mensis Aprilis anno 1953 adhibito Stalin die 5 Martii mortuus est, Hitler iterum USSR oppugnavit. Temptata res est ad obtinendum orbem terrarum iter.
  Sine Stalino, copiae Sovieticae paulo infirmius restiterunt. et impares copiae erant. Praeterea tam Iaponia quam Türkiye bellum inierunt.
  Mense post, lacus pyramidales Germanici Moscuam circumdederunt et Caucasum occupaverunt. Et post tres menses iam in Uralibus eramus. Heu vires impares nimis sunt. Praeterea differentiae sunt in duce USSR.
  In summa, post quinque menses belli, USSR a Tertio Reich et Iaponia occupatus est.
  Tunc demum humanitas videbatur unitatem invenisse. Sed in mundo duae sunt superpotentiae - Tertium Reich et Iaponia. et Hitler die 20 mensis Aprilis anno 1956 aliud bellum incipit. Impetus eleifend.
  Puellaeque pugnae interesse. Gerda maga est quae samurai infestat.
  Exercitus puellae et rubri sunt. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Et sic porro. Omnes hae puellae unum commune habent - nudipedalia et in bikinis pugnant.
  Faciunt et ipsum efficaciter. Iaponia opprimunt... Sub ictibus Germanorum et coitionum batones, samurai currunt et recedunt.
  Gerda et Carolus in piscina pyramidali simul pugnant. Puellae in Iaponia sagittant, carros frangunt et cantant;
  - Eximii sumus, eximii pugiles! Et nos omnes cimices comminuemus!
  Gerda puga pyga cum nudis digitis pressit, currus Iaponicas percussit et sonuit;
  - Bellator sum cum computatro in capite meo!
  Charlotte etiam accensus, currus samurai secatus et dilato:
  - Et ambitus mei sint lucidissimi et frigidissimi!
  et quomodo linguam suam ostendet!
  Puellae Iaponiam destruunt ... Samurai colonias, naves et praedia amittunt.
  Technologiae Iaponicae technologiae cum technicis Germanicis non potest comparare. Et plures Nazisei milites habent. Ita satis feliciter procedunt. Et samurai nihil faciunt nisi gaudent et portant dentes suos. planius tristes sunt, sed usque denudarunt.
  Aliquot menses pugnatum est, et Sina, Indochina, et aliae terrae receptae sunt. Nazis in ipsa Iaponia etiam exposuit.
  Ibi proelium explicatum est, et Nazis arma nuclearibus adhibita. et tantum interitus et interitus.
  Etiam samurai extra fortunam erant! Sub tali fuste ceciderunt. Perfectum finem!
  Atque in universum omnia maxime ridicula sunt.
  Soviet puellae samurai super genubus ponunt et nudo pede eas osculari cogunt.
  Meminerint pulchri- tudines quomodo eas demittant Nazis. et hoc est frigidissimum.
  Alenka et Natasha cantant:
  - Perditio est passio, in quacumque potentia! Auctoritates aliorum sanguinem semper biberunt! Bene regnat in corde amor!
  Eodemque modo feriunt samurai. Dumque premunt, tormentisque machinis falcantur aciem.
  Sed Tokyo iam cecidisset... Bellum sex menses duravit et cum victoria Wehrmacht finivit.
  Germani Turciam oppugnaverunt et eam quoque vicerunt. Post quem omnes aliae mundi nationes in Tertio Reich comprehensae sunt.
  Unii imperii formatio completa est. Germani iam anno 1947 in spatium volaverunt et anno 1958, die 20 mensis Aprilis, in Lunam descenderunt. Sic coepit temporis spatium dilatare. Hitler anno 1959 mortuus est, duos dies suos septuagesimum diem natalem brevem habuit.
  Paulo ante, relatio in monarchiam instituenda habita est, et Fuhrer heredem instituere curavit. Factus est unus ex multorum filiorum Hitlerorum per seminationem artificialem adeptam.
  Tellus fascista crudelis erat, sed ad Tellurem perducta est. Paulatim magis ac magis civitatem imperii populus accepit.
  Progrediendo secundum consilium et res gestas scientiarum utens, Terra quaestionem de fame, pestilentia et otium gradatim solvit.
  Partus rate moderatus scelus bene pugnatum est. In 1974, homines ad Martem volabant. Et post annum Veneri. 1979 in Mercurium. In 1980 ad lovis Calendis. Et anno 1987 in ultimam Plutonis planetam appulerunt. Spatium explorationis comparatum erat.
  Anno 2000, imperator Germaniae et totius Telluris planetae, Fridericus Tertius et Hitler filius, civitatem Tertii Reich omnibus hominibus in Tellure telluris adiudicaverunt. Formalis autem omnium generum ac populorum aequalitas nuntiata est.
  Et anno 2017 prima expeditio interstellaria ad alios mundos coepit.
  Anno 2019, Fredericus Tertius occisus est et Franciscus novus imperator factus est. Huius breve imperium fuit. Duobus annis post, res militaris facta est et dynastia Hitler tandem cecidit. Et republicani potiti sunt.
  Restauratio democratiae et multi-partii ratio nuntiata est. Nazismus gradatim exstinguitur.
  Anno 2030 electionem supremae coordinatoris humanae potestatis appellavit. Erat Alenka, vir maga bellator, quae iam plus centum annos natus erat. Sed puella omnino non est aetas nec mutatur annos. Semper muscularis et iuvenis, integer et pulcher.
  Omnia monumentorum interitum Adolfo Hitler et imaginum suarum incendia iussit.
  Post quem Alenka dilatationem suam in spatium continuavit... Intra centum annos homines trans dimidium galaxia consederunt.
  Inde bellum civile anhelitum exortum est. Sed id FORMIDULOSUS nulla. Terraestriae, technologiae progressae, parta sunt.
  Et post aliquot saecula, tota galaxia humana et plures viciniores factae sunt.
  Et nunc alii centum anni, et iter per tempus invenerunt. Et educunt homines de praeteritis antequam moriantur. Et tunc eas pone cum biomodelis.
  Itaque Hitler sublatus est ante mortem suam et in futurum deportatur. Ibi maximus omnium temporum populorumque dictator eins fiebat. Eum reum scelerum inire constituerunt atque eum in carcere decies centena millia damnaverunt, cum poena mortis in humana superciviliatione esse non possit.
  Hitler renovatus est, conversus in puerum circiter tredecim, et in coloniam misit, ubi alii latrones Nazi, qui et filii facti sunt, in carcerem coniecti sunt.
  Ibi studuerunt, laboraverunt, post repagula vixerunt.
  Qui bene rem gerebant, faciliores conditiones dabantur: in excursionibus et epulis epulabantur. Vita bona fuit pro captivis iuvenibus: cellulae separatae cum gravitationalibus camerae, thermarum et computatoriorum, gyrorum et otio temporis.
  Verum, parum otium erat, et corporaliter opus habui - justo pro criminalibus occupational. Sed hoc in corporibus iuvenibus non est FORMIDULOSUS.
  Adolf Hitler puer erat et non adolevit. Sed simul valens corpore eram, grandem sensi, optimam mensam habui. Captivi etiam iura humana habent.
  A tempore usque ad tempus, ad bonos mores, Fuhrer ille in starships assumptus est et alios mundos visitare permissus est.
  Subinde occupational Lorem minuitur et ludicra et ludicra temporis augentur.
  Centuriae latae. Humanitas toto orbe diffusa est. Ita denique insecuta est abolitio ac Fuhrer dimissus. Omnino passus est, dissimiles multas hostias. Novum bellum magnum cum papiliones ex alia universitate civilitate inceperat, et ille Fuhrer pro exercitu se obtulit. Praeeratque eius iucunda Gerda, quae, ut omnes incolae humani, universalis imperii, immortalis et semper iuvenis fuit.
  
  
  A SECRETIS GENERALIS SHELEPIN'
  Historia aliquantulum mutavit, et caedes conatus in Leonid Ilyich Brezhnev anno 1965 facta est, et evenit ut felix sit. Iuvenis KGB Praeses Shelepin secretarius generalis factus est. Nunc enim Kosygin primus minister mansit. Shelepin aggressus est cochleis constringendo et ordine disponendo. Dies profestus prorogatus est, et poenae graviores introductae sunt, incluso carcere propter laborem tarde et non parendo signa laboris.
  Stalin restituta est et cultus personalitatis restitutus est. Et alia multa exempla cocleis constringendi. Pugna contra ebrietatem et Kosygin reform.
  Et postea pretium reformationis.
  Etiam celerius quam in historia reali sub Brezhnev, et Shelepin, elementa componens oeconomiae mercatus et flagelli Stalinistae dura, significantes eventus consecuti sunt. Praeterea Shelepin, intuitu nativitatis lapsi, tributa draconiana in baculariis, familias liberis, et familia uno filio intulit. Abortus interdictum est, et contraceptiva paene non venierunt.
  Pueri beneficia creverunt.
  Hoc etiam ad maiores emolumenta, praesertim in regiones Russiae URSS, duxit. Incrementum incolarum multo pluris fuit quam in historia reali.
  Shelepin etiam potentiam militarem auxit, in potestate nuclei et in armis conventionalibus etiam Civitates Foederatas superans. Et facta est etiam Vietnam... Auctoritas Civitatum Foederatarum in mundo cecidit, et difficultates colossales intra regionem erant.
  Consilium detente incepit... Comitati celerius incrementum oeconomicum in URSS. Lenta administratio Shelepin meliores eventus dedit quam stilo pigri Brezhnev. Et crescebat multitudo.
  USSR magis magisque Africam penetravit et anno 1979 copias in Afghanistan misit.
  Et ante 1980 Olympia Moscuae colosseae triumphi fuerunt! Plus quam centum et quinquaginta Olympii Sovietici auri donati sunt.
  Tum exercitus Sovieticus oppugnavit et Irania, ubi Khomeni imperium invasit.
  Iraniani velociter vicerunt, sed aliqua damna passi sunt.
  Pars Irania pars USSR facta est. Ubi ethnici Azerbaijani habitabant, Azerbaijan se adjunxerunt. Turcomannia partem accepit, et Kurds res publica socialistica Sovietica post referendum facta est.
  USSR fines primum ab anno 1945 dilatavit. Pars Irania Iraqi facta est, et Saddam Hussein foedus Varsaviense coniunxit.
  Inde ad septentrionem Afghanistan cum Uzbecis et Tajiks USSR ingressi sunt.
  Tum bellum cum Pakistan - URSS et India fuit. Magna ager capitur.
  Paucis annis post, referendums habitae sunt, et Pakistan, sicut et Irania meridionalis et Afghanistan, pars USSR facta est.
  Bellum civile in Iugoslavia ortum est, et occupatum est etiam a copiis Sovieticis, ac deinde Albania. Post quem etiam hae regiones Pactum Varsaviae ingressi sunt.
  US in discrimine, praesertim sub Reagan. Moles tumultus erat in nigris et aliis coloris. Oeconomia porro cecidit.
  Retro anno 1977, USSR novam constitutionem suscepit, quae formam regiminis repraesentavit per locum praesidis USSR magis auctoritatis. Et rerumpublicarum ab Unione secessio prohibita est.
  Et anno 1988 prima comitia praesidentialia in historia Imperii Sovietici habita sunt!
  Scilicet, Shelepin eos vicit... Scoring fere centum centesimas. USSR summum evolutionis pervenit. Anno 1990, copias Iraq Cuvaitum, Arabiam Saudianam, Bruneium, Emirates Britanniae, Oman, cepere.
  Oleum pretium acriter resurrexit...
  Discrimen in Civitatibus Foederatis ingravescit. Novus Praeses Bush litteris fati ictibus vacillabat. Nigrae rebellarunt... Et post electionem Bill Clinton anno 1992, Civitates Foederatae Americae penitus scinduntur...
  Bellum civile exortum et caedes.
  Anno 1993, Shelepin iterum comitia praesidentialia USSR vicit.
  Anno 1995, copiae Sovieticae Alaska occupaverunt et post mensem unum referendum ibi tenuerunt cum USSR coniungendo...
  Sic aliud somnium intellexit - Alaska redire, scilicet, stolide venditum, in Russiam.
  Omnia secundum consilium ire videbantur ... Anno 1997, copiae Sovieticae Finniam occupaverunt et ibi referendum de inclusione in USSR tenuerunt. Sic alia Sovietica respublica instituta est.
  Etsi rude erat!
  Proelia tum adhuc erant in Arabia Saudiana cum rebellio islamista orta est, sed celeriter suppressa sunt.
  Anno 1998, Shelepin ad tertium terminum electus est.
  USSR Turciam oppugnavit, praesertim cum NATO corruit. Et addidit quadrigis.
  In 2000, Shelepin tandem vitam longam et eventam vixit, USSR per XXXV annos rexit - priorem eventum Stalini verberans et mortuus est.
  Ratio imperii satis stabilis et imperiosa erat. Vice-praeses potestatum hereditarium usque ad novas electiones. et factus est Gennady Zyuganov. Aliquam efficitur volutpat odio quis efficitur.
  USSR rapinas aliquamdiu non effecit... Post discrimen, Europa ipsa CMEA et foedus Varsaviense intravit.
  Sed relationes cum Sinis deteriores sunt. Convaluit aemulatio.
  In ipso USSR, propter consilium demographicum, rate ingenuus altissimus mansit. Sed hoc ad hominum inopiam, cibique inopiam.
  Oeconomia meditata iam assidue deficit. Et quamvis in industria technologiae evolutionis et novarum officinarum constructio efficere potuerit ut aliquo modo bonorum penuriam pugnet, multo difficilius est in agricultura augere volumina utentes coercitiva methodi et obtrectatores. Non tam facile est agriculturam emendare.
  In comitiis 2003, Zyuganov cum plus quam nonaginta centesimis creatus est. Erant autem quidam quaestiones... Praesertim cum cibo.
  Et nusquam est eam emere - Socialista facta Europa, in bello civili USA submersus est. Multa in Brasilia et Argentina obtinere non potes. Scilicet sunt quaestiones.
  USSR in parvo discrimine cibi se invenit. Quod mox chronica facta est, sed anno 2008 Zyuganov praesidens iterum electus est. Dictatoris positio stabilis evasit. Sed cibi inopias acutiores factae sunt.
  Maximi partus maxime pugnare coeperunt contra regiones URSS in regiones musulmanas. Eodem tempore, Sovieticus apparatus bellicus in Africa pugnabat et imperium caeleste Indochina propellebat. Anno 2013 , Zyuganov iterum refectus est.
  Recipis autem hoc tempore erat leviter inferior. In USSR cupiditas democratiae intenditur. Homines liberius cupiebant. Zyuganov suggessit:
  - Permittemus duos ludos!
  Et duo certius descripserunt: LPDSS et SDPSS. Democratiae speciem agere coeperunt. Zyuganov paulo liberius instrumentis dedit.
  In 2018 comitiis duo candidati contra Zyuganov pugnaverunt: Ksenia Sobchak et Vladimirus Zhirinovsky. Ad primum, comitia altera ratione habita. Ex improviso Zyuganov anguste amisit iuvenem Ksenia Sobchak - qui viginti centesimis ex suffragio accepit - paene iterum circumventum est.
  Post quem omnes persuasum est democratiam in URSS esse. Nudae puellae et cruenta actio pelliculae in televisificis televisificae apparuerunt.
  In consilio alieno, relationes cum unico competitore USSR, Sinarum, peiorantur. Cur duae aves in eadem planeta coniungi non possunt?
  US in declinatione profunda est et partes significantes agere non potest. Et Alaska est Soviet. Omnia tam suspensus est...
  USSR adhuc in penuria et discrimine cibum, quamvis complexus industriae militaris optime laborat.
  Et iam anno 2023 nova comitia praesidentialia in Russia geruntur... Etiam magis popularis, et ex inopinato vici ... per pugilatum mundi propugnatorem Sergei Kovalev. Sed id est alia fabula!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - PRAESES RUSSIAE
  In alterutro historiae progressu, in 1996 comitiis, tertius locus non a Lebed, sed a Vladimir Zhirinovsky captus est. Bene, basically in historia reali, id est quod omnes exspectaverunt.
  Quis putaret, post defectionem KRO in comitiis parlamentariis Lebed ductus, tam fortiter in comitiis praesidentialibus Russiae se facturum esse? Sed Zhirinovsky adhuc, in condicionibus certationis acerbae, tunc locum cepit, et saltem decem centesimis habuit. Sic.
  Sicut triumphi Zelensky in Ucraina, Lukashenko in Belarus et Putin in Russia. Velut successus Zhirinovsky ipse in 1993 .
  Sed tum res pejor ad Cygnum venit. Praeterea Zhirinovsky fortiter in contionibus televisificis locutus est, et Yeltsin pendere minatus est, et dixit Duma ei soli obtemperaturum esse. Qui cum Hitlero gestas tanti dictatoris in memoriam revocaret.
  Quomodo oeconomia in septem annis bis et dimidium crevit, otium evanuit, et rate partus unum et dimidium auctus est. Crimen triplex decrevit. Sub Zhirinovsky erit! Cetera, Zhirinovsky genocidium non ordinabit nec cum Iunctus Civitas pugnabit! Et arma nuclei ab omni impugnatione defendent!
  Haec omnia addita sunt et Zhirinovsky quindecim centesimis laceratum, tertio loco lato margine acceptum est.
  Et in ordinibus Yeltsin trepidatum est: coorta est. Quid facere? Zhirinovsky ad suas partes vincere conati sunt. At communistae multo magis Vladimir Volfovich polliciti sunt: sibi personaliter stationem secretarii consilii securitatis et adiutorem praesidentis in rebus militaribus, et quinque plures in regimine stipes. Ministrum rerum exterarum pro Mitrofanov, et officium Ministri rerum internarum pro Abaltsev comprehendo.
  Nempe Yeltsin tantum promittere non potuit. Nimis multi stipes iam soluti sunt.
  Solus Lebed, qui quintum locum suscepit, invitari ad equos Yeltsin poterat, sed Yavlinsky contra utrumque candidatos praesidentiales erat.
  Et tunc Yeltsin passus est cor impetum ex onere motus inquietudinis. Non est virium assurgere et moliri res novas.
  In summa, Zyuganov alterum circum vicit, et facta est mutatio potentiae. Et inauguratio cum Chechens incidit in expugnatione rei publicae capitalis Grozny.
  Milites autem capti sunt. Moles eorum in oppugnatione Grozny interiit. Post quem militantes, duce Yandarbiev, iterum misericordiam petierunt. Sed Zhirinovsky bellum instabat. Et hoc probaverunt Zyuganov. Bellum clandestinum per aliquot annos continuatum est, sed tunc terroristae sensim permoti sunt. In Russia, sub communistis, ortum incepit, oeconomia celeriter evolvere coepit.
  Coniunctio methodorum meditatorum et elementorum mercatus infigos eventus edidit. et oeconomia celeriter crevit. Zyuganov facile ad proximum terminum electus est, et constitutionem emendavit, quae eum infinitis temporibus praesidenti currere permisit. Hoc totum in referendum fuit. Et anno 2004, Zhirinovsky comprehensus est, et pars eius interdictum est. Zyuganov cum adversariis politicis egit. Relationes cum Occidente satis temporis sunt. Et in MMXIV, Russia etiam Chersonesum occupavit. Quam ob rem bellum frigidum resumitur . Et Russia sub sanctionibus venit. Sed Zyuganov etiam comprehendit meridiem-orientem Ucrainae in Russiam. Dilatavit imperium. Hoc est quod collisiones effecit. Postquam Trump ad potestatem venit, condicio etiam magis implicata facta est. Russia bellum in Syria pugnavit et in Venetiola stativa constituit. Ita res erat paene bellum nuclei. Tunc occidens optionem communistarum e potestate evertendi obtulit.
  Sed Zyuganov simpliciter tollendum parum prodest. Cras eget posuere turpis. Tum Natasha Sokolova ad 2020 electionem praesidentialem nominatus est!
  Natasha Sokolovskaya est puella quaedam quae aliquem adversarium vincere potest. et numquam cedere. Quod quidam senex Zyuganov contra eam est. Quis plane aegrotat, et viginti quinque annos idem dixit.
  Et hinc est Scortum. Praeterea Natasha quadraginta annis minor est quam Zyuganov et pulcherrima!
  Oeconomia Russiae et iterum in crisi et multa bona necessaria producuntur. Natasha etiam fortis est Foederationis Russicae, ut bellator. Illa sane certare potest cum sene, infirmo, taedioso dictatore. Praeterea Zyuganov nimis factus est conservativus et expressus mercatores privati, ut penuria multarum rerum esset. Praesertim cum mercatura privata oppressa est. Etiam butyrum et saponem rarior facta est, et valida multa producta emerserunt. Cum Zyuganov aetate adolevit, capitalismi hostis magis magisque ardens factus est.
  Et plus poposcit socialismum!
  Natasha Sokolovskaya se redditurum pollicetur mercaturae abundantiam parvo pretio, certamine, possessionibus privatis. Et generaliter democratiam realem redde, translatio doll! Ita populus, taedio censurae inopia tyrannidis instrumentorum, haec omnia vehementer sustinebat. Et Natasha facile duobus miliones subscriptionibus collegit! Sub emblematum proelium iniit: "Liberi estote et ditati!"
  Puella valde militans, venit ad societatem bikini et discalceati tantum.
  Decorus, nudoque coruscus calcibus pipiabat ;
  - Commissarios transeamus ab officinis! Quaelibet officinas opifices pertinent! et terra est rusticis.
  Et ipsa est puella exantlaretur! Et musculi eius sunt sicut ferrum emissum.
  Et quomodo cantat;
  Ego falco pacis et belli;
  Natus sub clarissima stella...
  Fideles filii patriae -
  Amor - magnus, verus!
  
  Pulchrum mundum creabimus;
  In quo nunc erit felicitas...
  Luceat sol Cherub.
  Sancta, praecelsa Russia!
  
  Faciemus somnia
  Nihil pulchrius erit in universo!
  Puer gladium et te suscitabit;
  Sit tibi felicitas locus!
  
  et in universo decore;
  Tempus est ut magna Patria mea luceat!
  Etiamsi puella discalceata currit,
  Mihi crede, mox sub communitate vivemus!
  
  Sublimis montibus pulchritudo majestatis;
  Aurea gressus odorato carpere tapete!
  Nos quisquilias ab universo verrere
  Crede mihi, vitae nostrae non poenitet nos!
  
  Et omnia in mundo bene erunt;
  Post omnes, communismus ubique triumphabit!
  Quis scalprum in manibus habet?
  Quis machinam sclopetis et glandes praefert!
  
  Quod agimus, aeternum manebit;
  Urbes faciamus iocando in Marte!
  Sclaui terribiliter potentes sunt;
  Dicemus mundo - salve!
  
  Sanguis, qui fluit, serendum est;
  Cui amoris semina crescunt!
  Quod bonum sit omnibus in sublunare mundo;
  Psittacus eques ne sis iustus!
  Post talia carmina saltare potes, pedibus nudis salire et salire. Est autem puella plerumque mirabilis et eximius classis! Hic nudis digitis imaginem Zyuganov evulsit.
  Fremunt Communistae, et populus gaudet: quisque mutationem cupit! Plus est democratia in tam oeconomicis quam in politicis.
  Ita ut dictatores et bigwiges in instrumentis nummariis deridere possis. Factio communistarum Foederationis Russicae etiam hominibus odio facta est. Tempora Yeltsin cum desiderio recordabantur, cum thesauri plenae essent bonis, et nudae mulieres et iucunda spectacula politica in televisione monstrata sunt. Ita bonum!
  Multi recordati sunt politici interesting et turbulenti concilii. Nunc non placet - cum soli communistae sunt in Duma et in omni tempore suffragantur!
  Omnes homines Zyuganov defessi sunt et homines, qui peius et peius vivebant, mutare cupiebant!
  Pulchra Natasha Sokolova hoc promisit! Novae res erunt mutationes. Russi non solum ante Martem volatum erunt, sed etiam melius quam in Civitatibus Foederatis vivent. Ac ipsa montes nascetur! et liquefient montes, et conburent silvae.
  Sed iam in expeditione comitia iam comparata sunt. Momentum puella consequitur. et stridore quidem;
  - ero sicut Gagarin! Et montes auri pollicentur!
  Et quomodo salire incipit. In summa, comitiis habitis et Natasha Sokolovskaya novus praeses factus est!
  Zyuganov cor impetum! Et Natasha suggessit:
  - Credamus unum statum cum America!
  Ac referendums habita, et exoritur commune imperium!
  Hic est ubi fabulae finis, et bene audientibus.
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVICH - MAGNUS
  Alius AI, cum die 5 mensis Ianuarii anno 1905, in Tsar Nicholas II initum est. Et pauci centimetra non sufficiebant imperatori ut a buckiolis feriretur. Sed si paulum modo ... mortuus est Tsar et filius eius Alexei Nikolaevich Romanov nominaliter monarcha factus est. Et sub eo constitutus est Nikolai Alexandrovich Romanov regens. Vir singularis ingenii, tenax et fortis, superbus.
  Primi gradus novi imperatoris substituti sunt Kuropatkin cum Brusilov, et Rozhdestvensky cum Nebogatov.
  Locus Russiae in bello cum Iaponia difficilis erat. Port Arthur iam cecidit. Sed copiae Manchuriae adhuc significantes sunt. Praeterea qualitas copiarum Russorum aucta est adventu delectorum regiminum Russiae ex parte Europae.
  Sed Iapones e contra optimas turmas superioribus proeliis deposuerunt et apud Portum Arthurum.
  Ita Kuropatkin in pugna Mukend omnem casum habuit. Solus ipse Kuropatkin dux levis erat.
  Sed Brusilov vere magnum est ingenium militare. Hostis prope vires pares et ad dimicandum paratus. Sed milites Russorum melius diripiet quam Iapones, et copiae ipsae meliores erunt.
  Brusilov bene ad pugnam paratus. Latera texit tecti. et confortatus est. Eius rei consilium simplex fuit: Iapones defendere, deinde, cum defessis, rem uno scopo solvere.
  Brusilov quidem strategist est, sed Kuropatkin non est.
  Et commissum est proelium mense Februario et duravit duas septimanas. Inter alia, Brusilov phalanx tota puellarum pulcherrimarum habuit. Raptim ex singulis viris et iuvenibus pulchritudines, ad unum mensem instructus, in aciem coniectus est.
  Maxime interesting res est quod omnes puellas nudis pedibus. Idque eis robur a Terra matre dedit et glandibus et conchis eos invulnerabiles fecit.
  Puellae imperantur Anastasia Orlova et quattuor eius adiutores: Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana.
  Sublatis fossis et munitionibus, puellae Iaponicam exspectant... Tum samurai in densis catenis serpunt. Incipit tormenta ignis.
  Puellae autem Mosin in manibus suis diripiunt. Et e longinquo ad Iapones surgamus.
  Milites acuti sunt multi venatores Siberiani. Nudo crure pugnant, quamvis Februarius, in brevibus fimbrias et ventres apertos.
  ictus accendunt et sibi cantant;
  - Russia celebris fuit per saecula ut sanctus;
  Magnus rex noster est simpliciter Alexei;
  Dignus es filius, nosce Nicolaum;
  Et cor etiam verius est quam animus!
  Milites accurate iaciunt et Iaponiam e longinquo pulsant.
  Anastasia incendat et dicat;
  - Pro matre pulchra somnium!
  Proxima Natasha propagines Iapones pulsat et clamat:
  - Pro sancto nostro Rus'!
  Ignibus Zoya prosternit hostem et sibilum;
  - Minime, hostis casum habet!
  Accurate iaculatur, et Augustinus;
  - Ad posteros!
  Punch et Svetlana, duo Iaponicae tundentes:
  - Pro nominibus sanctis!
  Milites supervacuum est dicere: vere frigus!
  et Iapones cum gravibus cladibus serpunt. licet propius accesserint. Puellae autem accurate et nonstop. Sagittent et sagittent. Sagittent et sagittent. Nec me demittunt. Et cum appropinquasset Samurai, coeperunt puellae tasque nudis pedibus iacere. et eorum inflexibilitatem demonstrant.
  Et nudi pedes iactant letalia ad samurai. Iam Iapones in castella extenuant. Impetu eorum debilitat. Et cum appropinquant, bellatores cum spathis et bayonetis eis concurrunt. Finiunt ultima samurai.
  Et alacer admodum vultu cantant.
  Consumptis Iaponicis defensione, copiae Russicae Brusilov ducti decretorium scandalum emiserunt et Iapones meridiem miserunt. Brusilov, dissimilis Kuropatkin, constanter egit et samurai sine intermissione egit. Portum vero Arthurum statim ius in umeris hostium prehendere curavit.
  Puellae nudae Anastasiae Orlovae cum cohorte aquilarum in urbem irrumpunt.
  Irruunt per Arthurum portum et vulnerant et nudis digitis tasque in hostem iaciunt.
  Et contriverunt Iapones cum spathis. Quid existimarunt perduellionis Portum cepisse? Sed ecce duo diaboli! Milites Russici hanc urbem capiunt.
  Et si nostrae feminae pugnant! Hoc fere significat quod te non dimittam!
  et caedunt Iapones.
  Captivi autem coguntur genuflectere et nudam osculari, pulverulenta pedum feminarum vestigia.
  Obedientes fiunt, et ipsi etiam placent.
  Una samurai non solum plantas Natashae lingua sua lambebat donec lucerent, sed etiam altius surrexerunt. Adamas muliebris linguae permisit ei puella tractare.
  Post quem puravit satis ut felem.
  Milites magnum officium fecerunt. Iamque captivorum agmina depelluntur. Ubi pugnator spiritus Iaponiae abiit?
  Portus Arthur cecidit. Et tunc exercitus Russiae Brusilov ad Coream se contulit.
  Et phalanx Anastasiae praecurrit. Samurai arripiunt in via, et puellae ad genua se cogunt.
  Atque osculantur pulverulenta pedes, et perusta perusta tibiis.
  Pugnae bellatores. Ac mauris.
  Exsiliens Anastasia nudo digitorum suorum et iaciens digitos, quaesivit Natasha;
  Estne frigus pugnare?
  Respondit puella flava honeste;
  - Quod bonum quod accipit?
  Anastasia despiciens;
  - Quid simile est cum lingua tua pussy uteris?
  Natasha respondit sincere:
  - Sicut eximius!
  Ita aliam phalanx Iaponicam deleverunt. Captivos alligaverunt.
  Post- quam decentes pruna dabant naso pedum nudis digitis!
  Puellae exercitum samurai et Brusilov opprimunt, omnia sequitur et momentum auget.
  Exercitus Russiae ad meridiem Coreae pervenit. et Chersonesum domuit.
  Pars turmae Russicae in Port Arthur scutulata est. fabrum Russorum naves erigere et restituere coeperunt.
  Quamvis tota terra Samurai victa sit, adhuc bellum mansit. In mari Iapones fortiores erant. Sed tunc venit Nebogatov. Per viam turmam sollertius ad Port Arthurum duxit. Itaque armada Russiae confirmata est. Hic ala ex Ponto relicta.
  Nebogatov viribus Iaponum inferior erat, sed non nimis. Reapse qualitas navium Russorum nulla deterior est. Pauci ex eis numero pauciores sunt. Sed testae magis sunt armaturae transfixae.
  Nebogatov ivit ad mare. Togo proelium dedit. Sed evenit ut non omnes conchae Russicae explodant - pulvis pyrius rudis est! Humor altus.
  Sed Nebogatov turmam ad portum Arthurum per tempus convertit et unam navem non amisit.
  Habuimus tempus terere conchas reponens copias et implerent. Donec ala Ponto venit.
  Bellum tractum est, ut sumptus est. Utrique pacem facere cupiebat. Sed Iapones adhuc obtinent locum dominantem in mari.
  Sed testae repositae, et e Ponto Classe educata est. Eodemque tempore etiam nudae puellae sese evellebant.
  Navis autem cum puellis citato cursu in proelium movetur. Puellae nudis pedibus in bikinis exilierunt et tormenta circumierunt. tormenta intendit et incendit.
  Germanas naves incensas ac caedunt. hoc ferociter egerunt. Bellatores erant valde parum pudici et musculares. Nihil illis comparat. Iaponica cum puellis talibus pugnare non potest.
  Conchis ictus et fistulae cadunt.
  Et belligerae subsiliunt et clamant;
  - Super genus puellae sumus!
  et linguas suas monstrant! Et iaculantur se, non sinentes samurai effugere. Respondent infensi. Sed a pulchri- tudine responsum accipiunt. Iaponica cruiser iam mergitur. Puellae saliunt et nudos pedes movent. Tales sunt praedones. Qua nihil prohibet.
  Bellator puellae pugnant et saliunt. Et projiciunt samurai proiectis. Ac simul adhuc LESSUS.
  Natasha clamat:
  - Magnus Tsar Alexei! Sapientissimus erit!
  Zoya renidens et incendens, addidit;
  - Qui sapientissimus est in mundo. Mirum valde!
  Sic Augustinus, mittentes in Iapones, cecinerunt;
  - Sapientissimus quisque erit!
  Proxima Svetlana accensus, opprimens inimicos et fremens;
  - Alexey frigus est!
  Accensus Anastasia dixit;
  - Pro Sancto Rus'!
  Et te quoque percutiet! Puellae mirum in modum frigus sunt. et in frusta concident;
  Tum pugnae navalis submersa est. Et factum est valde FORMIDULOSUS pro samurai.
  Puellae autem fere nudae et discalceatae discurrunt. Crura pulchra micant. Mira fere sunt latrones.
  Et spectant nitidissimum et sient.
  Samurai verberant...
  Pugnatum quoque est alterum. Prodesse erit Togolesae classis arctissima. et Ponto naves evellebant. Proiectum lob in hostem.
  Natasha et Zoya demonstrant arma sua duodecim inch. Quamque ferus incendet rabies. Et prælium vel unum hit & dividet.
  Natasha et Zoya saliunt et nudis pedibus quatiunt et fremunt;
  - Veneficae sumus et pulchritudines pulchriores non sunt!
  et puellae linguas suas monstrant. Et quomodo irrumabo te, efficitur dolor magna.
  Itaque in nave Togi accensa, armatura eius quasi ferrum coctum erat.
  Itaque navis demersa est.
  Natasha et Zoya cecinerunt:
  - Rus' risit et clamavit et cecinit! Quam ob causam Sancta Rus'!
  Et iterum puellae eam capient et salient!
  Et tunc Augustinus et Svetlana tanquam ex tormento duodecim pollicis ferientur. Sic navis a Togo tollet, disrumpe ac merge!
  Puellae nasum suum monstrant. Togum ipsum comprehenderunt. Et coegerunt pulchras puellas suas nudos, sculpsit pedes osculari. Togo bellatores calces nudas concidit et labra lambebat. Probatum videtur...
  Bene, puellae superes sunt, sane!
  Et in genere tortam top class! Et annuunt hostibus, dicentes nos non cogitamus facere aliquid gravius!
  Classis Iaponica depressa est. Et Brusilov et turma eius in ipsa Iaponia terram inceperunt.
  Ita Russia aliam magnam provinciam in insulis habebit. Ipse princeps Russiae Mikado factus est.
  Eodem tempore periculum Solis orientis terra in aeternum tolletur. Et exercitus regius bellicosis et fortibus militibus replebitur.
  Ita causa erat ut Iaponiam plane vinceret. Copiae in metropolim translatae sunt.
  Puellae et phalanx cum Samurao terrestri in proelium inierunt. Puellae occurrerunt samurai ictibus bene affectis, spathis et nudo pede tasque proiiciunt.
  Pulchra Natasha citreum cum nudo pede proiecit et diruit:
  - Pro Tsar et Patria!
  Et in Iapones accendit.
  Splendidis etiam Zoya grenade nudis digitis proiecit et stridit:
  - Pro Primo-vocatus Rus'!
  Quae etiam samurai feriunt.
  Hic Augustinus tundebat canneus et stridulabat;
  - Gloria Matri Reginae!
  Ipsa quoque hostem transfixit.
  Anastasia etiam insanit, totum dolium explosivum pedibus nudis immissis, Iaponicam longe dispergens;
  - Gloria magni Imperii Russici!
  et Svetlana ast. Iapones rapuit et citreis perniciosis calcibus nudis dedit .
  exclamat in summo pulmonis;
  - Ad novos fines!
  Natasha adfixit Iaponica et diruit:
  - Pro aeterna Rus'!
  Et lacerat etiam illa ad samurai;
  Praeclara Zoya cepit et Iaponica percussit. Grenade nudo pede in hostem proiecit et stridit;
  - Pro uno et indivisibili imperio regale!
  et sibilabat puella. Constabat teenager multo maiorem fuisse, pectus eius altum, lumbos eius angustos, et coxis carnosis. Illa iam formam habebat adulti, muscularis et sanae et fortis mulieris. Et facies tam iuvenis. Aegre puella cupiditatem amoris compressit. Modo blandiantur. Et melius est cum alia puella, certe virginitatem suam non capiet.
  Frigus Zoya callide tasque in Iaponia nudis pedibus proicit. Et optime facit feliciter.
  Augustinus rufus est valde et pulcherrimus. Et in genere, tales sunt in agmine puellarum mirabilis, sicut summa voluptas.
  Augustinus nudo pede iacit grenade et pipat;
  - Magna Russia glorificetur!
  Item quomodo rotat.
  Quas virgines, quas pulchri- tudines!
  Anastasia quoque salit. Talis puella magna est duo metra alta et centum triginta chiliogrammata pendit. Eodem tempore non est pinguis musculi fusilis et equi potio. Viros valde amat. Somnia prolis. Sed tamen non operatur. Multi homines eam simpliciter timent. Ac valde ferox puella.
  Non suus qui petit, sed ipsa quae impudenter sollicitat. sine pudore ac verecundia.
  Ipsam et ipsa placeat. Factio activa esto.
  Eodem tempore Anastasia bellator mirabilis est. Et fecit multa facinora. Anastasia hastati imperat.
  Nudo pede etiam grenaden iacit et clamat;
  - Lux erit in patria!
  Svetlana citreum cum nudo pede iacit et susurris;
  - Gloria magni Imperii Russici!
  Magnificus etiam Zoya iactum facit nudis digitis et fremit;
  - Ad gloriam Sanctae Matris!
  Augustinus crepat;
  - Cum moerore intestino!
  Et nudo pede etiam volat munera iacta.
  Tunc incipit Anastasia ululare. Totum quoque fasciculum tasque nudis pedibus immittit.
  Ac fremit heros puella;
  - In Nomine Dei Albo!
  Natasha quoque grenade nudis digitis eiecit et effudit;
  - In Christi nomine!
  et duos ictus coniecit.
  Et coepit Anastasia tormento tormenti emittere. Id ipsum lepide fecit.
  Denique puella bestia est.
  Natasha nudis pedibus aplomb expressa:
  - Sum vere hone!
  Et nudo pede proiecit grenade.
  Zoya etiam iecit nudis pedibus. Confodietur Iaponica.
  Voteed:
  - Gloria Russiae!
  Nudo pede grenade dejecit.
  Augustinus etiam expressit;
  - Pro Sancto Rus'!
  Anastasia totam cistam in Iaponia deduxit. Quae tulit ac fremit amens ;
  - Pro Svarog!
  Natasha cepit et diduxit;
  - Pro nova ratio!
  Et nudo pede proiecit grenaden!
  Svetlana balantum:
  - Pro lacerti ferri!
  Ipsa quoque grenadem nudis digitis imposuit.
  Zoya quoque nudis pedibus eam cepit et stridit;
  - Pro amore et magia!
  & nudis pedibus in motu.
  Augustinus rufus diabolus sumpsit et imposuit saxum tasque et stridit;
  - Transi Martis fines!
  Anastasia etiam dolium dynamitis immittit et mussitat;
  - Pro ordine terrarum Russiae.
  Et latravit Natasha:
  - Ad novam felicitatem iter!
  Post quem simul ridebunt puellae.
  Ac ut magna! Mirae sunt puellae!
  Copiae Russiae Tsarist versus Tokyo movebantur.
  Exercitus Russiae Tokyo expugnavit.
  Puer et puella ante ambulabant: Oleg et Margarita.
  Pueri Iapones exstincti sunt et ad palatium imperiale progressi. Mikado sollempniter pronuntiavit se non excedere capitale et ibi in perpetuum manere.
  Oleg accensus in samurai irrupit et grenade nudo pede proiecit ad se;
  - Rus' numquam dedo!
  Margarita quoque citreum cum nudo pede produxit et coaxavit, den- dente;
  - Vincemus aut moriemur!
  Et phalanx puellarum ad Mikado palatium perrumpunt. Omnes puellae uniformiter erant, tantum subligar. Et hi fere nudi pugnant sicut heroides.
  Anastasia grenada nudo pede iacit et stridore;
  - Nikolai, Mikado es!
  Natasha quoque nudo membro munere mortis detulit, et denudans denudavit amictum:
  - Rex noster frigidissimus est!
  Et quomodo fulgebunt sicut margaritae! Tam candida puella.
  Zoya etiam pede nudo pipat laetus et immittit grenade nudo pede;
  - In psychologia victor sum!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Suam samurai destruit.
  Augustinus, 'cana diabolo', et pampinus. Idque adeo accurate facit. Iaponica decurrit.
  Ac fremit in summo pulmone;
  - Gloria patriae meae sanctae!
  Dentes nudat!
  Svetlana, etiam femina heroica, totam thecam explosivorum mittet.
  Iapones autem in omnes partes volaverunt.
  Puellae inferrent, adversarios opprimerent. Res valentes assequendum. Sentiunt gratiam minantis, pressionem infatigabilem, et infirmitatem absentiam. Ubera nuda et optima sunt invincibilitatis et inconstantiae pignus.
  Anastasia, interfecto Iaponico, pipat;
  - Manus e quercu factae, caput ex plumbo.
  Et nudo pede iacit grenaden. Spargit samurai.
  Dimidia Naasha etiam incendere.
  Iaponica comminuit. et comminuet eas in fragmenta.
  Propius ac propius aulam. Et nudum pedem grenade iacit.
  Pavida Iaponicorum deditionem. Confringere.
  Termino Puella dicit:
  - Sit Perun nobiscum!
  Zoya nudis pedibus, puella magnifica terminatrix, se figit et militaristas destruit. Dentes denudavit.
  coaxat puella;
  - Equites Russiae maximi sumus!
  Grenade nudo pede puella iacit. Hostes disjecti.
  Zoya frigus cepit et iterum cantavit;
  - Suvorov eum expectamus docuit! Et si surrexeris, sta ad mortem!
  Et in rictu denudavit.
  Igneus etiam Augustinus cantabat et latrabat;
  - Ad novos fines!
  Et rictu addidit:
  - Et nos semper praemittimus!
  Svetlana heroica puella etiam hostem ferire. Imperatores milites dispersit et pressit;
  - Nam res gestae era!
  Et iterum pedibus nudis tasque proiectis volant.
  Puellae hostes premunt. Heroicae defensionis Portus Arthuri meminerunt, quae non oblivione per saecula.
  Eh, quomodo potuit talis exercitus in historia reali amittere, et usque ad Iaponicam?
  Quid pudor est.
  Anastasia grenade nudo pede iacit et sibilat;
  - Ad fines Russiae!
  Natasha etiam nudo pede prostravit letale aliquid, et pressit perdite denudans dentes;
  - Ecce ad novos successus!
  Et dedit vicem Iaponis.
  Atque hic nudis calcibus Zoya etiam capiet ac percute. Et tunc pede nudo sumpsit et grenade imposuit.
  Et post haec cecinit:
  - Non succumbemus inimicis nostris!
  et os suum peperit.
  Pulchra admodum puella cum figura athletae. AC FORTISSIMO.
  Et Augustinus damnat de Iaponicis. Eos opprimit, et nudo pede grenade callidissime proicit.
  Hostes dissipat quasi utres pila evolare.
  Puella fremit;
  - Scelerisque, ut nostra via!
  Augustinus vere eget eget. Et sub rege, plena sunt fora bonis. Quid dicis de Nicolao Tsar? Iam victus ante oculos in magnum vertitur regem. Accuratius rex obiit, sed filius eius Alexei fit magnus! Et hoc totum opus est quod puellas in fronte pugnant.
  Et a duobus pueris heroibus qui Iapones montem Vysokaya capere prohibuerunt. ubi fata Portus Arthuri decernitur.
  Ita imperium Russiae humiliatum est.
  Svetlana etiam dolium caedis immisit et murum externum palatii imperialis cum tormentis machinis corruit.
  Iam puellae circum cubicula currunt. Bellum finitum est.
  Anastasia ardenter dicit:
  - Credo quod fortuna me manet!
  Et iterum nudo pede grenaden iacit.
  Natasha , incendens homicidium ignem . Dum intexunt adversarios, tweets;
  - Ego certe felix ero!
  Et iterum grenade nudo pede proiecta volat.
  Et tunc Zoya discalceatus a par bombs ligatis pedibus nudis immissis percutitur. et confringet adversarios.
  Tum in risum erumpit;
  - Ego sum puella cometa.
  Et iterum linguas mortis igneas a se eicit.
  Et tunc Augustinus, puella terminata, iam ruat. Qualiter omnes sumpsit et linivit. Vestibulum magna.
  Bellator qui vera est aciei semideus.
  Et ipse sibi stridit;
  - Nostra turba summam virtutem habet!
  Et tunc Svetlana apparuit. Sic refrigerant et micantes. Inficit omnes sua industria furiosa. Per se aliquem hostem vincere ca- .
  et bellator dentes margaritas portat. Et maiores sunt quam equi. Haec puella est.
  giggles et Svetlana fremit;
  - Nam eggplants with black caviar!
  Puellae in summo pulmone conclamaverunt;
  - Poma in Marte florebunt!
  Mikado hara-kiri committere non ausus est et in deditionem consignavit. Tsar Alexei II novus imperator Iaponiae declaratus est. Eodem tempore in Terra Solis oriens relatio de voluntaria accessione ad Russiam parant.
  Prope bellum confectum est. Extremae unitates arma iungunt.
  Captivos instruxit hastati puellarum. Homines genua flectere et nudos puellarum pedes osculari debent. Et hoc faciunt Iapones cum magno studio. Hoc et illis placet.
  Nimirum tales sunt pulchri- tudines. Crura eorum paulum pulverulenta est et bene est. Etiam mitior et magis naturalis est. Praesertim cum sient. Itaque asper.
  Iapones nudas plantas osculantur et labra lambunt. et puella delectatur.
  Anastasiae notae cum pathos;
  - Quis dixit bellum mulieribus non esse?
  Natasha giggled in responsione:
  - Minime, bellum nobis dulcissimum est exspectationis tempus!
  Et ostendit ei linguam suam. Quam vere tam humili modo osculandum est.
  Zoyka nudum sapiunt, calcaneum rotundum. Puella lubens dicit, stridore;
  - Hoc tam magnum! Utinam continuatio!
  Augustinus Rubeus monuit;
  - Virginitatem tuam usque ad matrimonium serva! Et beatus eris super illud!
  Zoya nudis pedibus giggled et dixit:
  - Glorificetur terra sancta mea! Sed innocentia sola nocet!
  Vultum risit puella.
  Svetlana superbe dixit:
  - lupanari laboravi. Nec virginitate opus est!
  Zoya nudis pedibus quaesivit, giggling;
  - Quomodo placet?
  Svetlana sincere et ambigue declaravit;
  - Fortasse melius esse non potuit!
  Dimidia Zoya honeste dixit;
  - Per singulas noctes somniabo quomodo homo me occupet. Ita frigus et delicatus est. Nec aliud volo.
  Svetlana et puella suadet:
  - Post bellum ad gloriosissimum lupanar adire potes Moscuae vel Petropoli. Crede mihi, ibi amabis!
  Dimidium nudum Zoya risit et notavit;
  - De hoc debes cogitare!
  Natasha suggesserant:
  - Fortasse captivos rapere possumus?
  Puellae hoc ioco ridentur.
  In genere, hic sunt pulchri- tudines temperamentales. et amantes FORMIDULOSUS. Bellum puellis ferox facit. Belligeros nudos et pulverulentos pedes captivis ob osculis persevero. Ego probaverunt eam.
  Tunc plus interesting spectaculis incepit. Praesertim pompa in caelum fusa erant. Ostenta sunt pompa. Mauris et mattis erat. Musica canebat et tympana verberabant.
  Tsarist Russia Iaponiam vicit. Quisque id quam id erat malesuada semper. Auctoritas exercitus Russiae altissima erat. Sortes canendi ac saltandi per mulieres Iaponicas nudis pedibus.
  Omnia sunt pulchra et dives... In ipsa Russia quoque iubilatio de victoria est. Donec non erat felis. Nam Marxists ictus est. Auctoritate regia roboratur. Et casus eius creverunt. Firmamentum societatis ingens est.
  Post Iaponiam devicta, Russia consilium expansionis in Sinas continuavit. Regiones Sinenses voluntarie habita referendums et imperio adjunxerunt. Prorex Nikolai Romanov persecutus est consilium expansionis Russiae valde prosperum in meridiem. Sina paulatim absorbuit.
  Oeconomia imperii tsarist, novas perturbationes vitantes, incrementum oeconomicum celeri expertus est. Vias, plantas, officinas, pontes, et multo plura. In villa panem et multos fructus vendidisti.
  Bombers potentissimos in mundo produxit: bombers Ilya Muromets et Svyatogor, et celerrimae lucis lacus, Lunae-2. Et erat ingens exercitus trium milium milium - quinquies maior pace quam Germanorum exercitus.
  Sed Kaiser Wilhelmus adhuc arripuit et caput in risum fudit. Praeterea caedes heredis in Sarajevo causa belli in solio Austriaco facta est.
  Tum Germani duabus partibus dimicare constituerunt.
  Exercitus Tsar versus eos motus est. Ob regiones Sinenses, diminutio mortalitatis, servato magno partu, Tsarist Russia magnam multitudinem habuit. Et exercitum colossicum movere poterat.
  Plebs insuper est iuvenum et pugnax praevalens.
  Austria-Hungaria, percussa, statim erupit. Copiae tsaristae plures Germanos facile oppresserunt et Orientem Borussiam occupaverunt et Regiomonti obsedit.
  Hindenburg Russos ictu debellare conatus est, sed maioritas exercitus numeralis tsarist nimium evasit. Praeterea machinae sclopetis, praedia lucis "Luna"-2 ostendebant se arma efficacissima esse propter scopos.
  Victus, Hindenburgius aufugit. Et copiae Russicae ad Oderam concurrerunt. In meridiem, Leopolim et Premisliensem statim delati sunt. Progresso exercitu Tsarist, et Austriaci perterriti fugerunt et in deditionem venerunt.
  Ingressus in bellum Turciae parum fecit Germanos lucrari. Quanquam hoc nonnullas copias distinxit. Sed Russi in Austriam progredi perrexerunt. Germanique apud Parisios victi sunt.
  Tantum in regione fluminis Oder, copias suas in occidente graviter debilitantes, Germani progressum regiminum Russorum prohibere potuerunt.
  Sed in meridie exercitus tsarist hostes compulit. Ager Mareschallus Brusilov est suo optimo ut semper.
  Et tunc Budapestus circumseptus est... Et Bratislava et Cracovia capta sunt. Copiae Russiae Pragam appropinquant.
  Asia Minor capta ad meridiem, Bagdad cecidit, Russi Istanbul ceperunt.
  Franciscus imperator ad Wilhelmum conversus pacem impetrandam rogans. Quinetiam Italia iam Austriacos adortus secundamque aciem aperuit.
  Sed copiae Russicae cessare non possunt. Sic Praga capitur. Hieme autem regii regii trans glaciem Berolinum moti sunt. Et mense Februario coronationem capitis Germanici perfecerunt. Irruperunt in Viennam, Austria-Hungariam, dissoluti ac superati sunt.
  Die 23 mensis Februarii anno 1915 Germania in deditionem venit. Copiae Russiae iterum Berolinum introierunt.
  Primum Bellum Orbis Terrarum finivit. Russia multam territorium adepta est. Terminus pertransiit Oder. Alpes in sua compositione Russia comprehendit. Pars Austriae-Hungaria ad meridiem Italiae annexa est. Et Iugoslavia vasallus Russicus factus est. Regnum Hungaricum et Bohemicum ad Russiam pertinebat. Regnum Poloniae Cracoviam comprehendit et ingens factus est. Koenigsberg pars provinciarum Russiae facta est, sicut Galicia et Bukovina. Transylvania factus est Romanian. Türkiye ante Aegyptum et una cum Iraquia, Syria, et terra Arabum in Mecca facta est territorium Russicum. Solus Britannus Basram capere potuit.
  Copiae Russiae mox totam Arabiam Saudianam occupaverunt. Reparationes colossae et Germaniae impositae sunt.
  Ita imperium Russicum in Eurasia ortum est. Maiora bella per aliquot annos nulla fuerunt. Russia et Britannia Iraniam compleverunt, etiam in compositione eorum: Russia septentrionalis et centrum, Britannia ad meridiem. Tunc Afghanistan. Item a septentrione et media Russia, a meridie Britannia.
  Imperium Tsarist potens factus est, sed Britannia adhuc valida est. Russi trans Sinas transiverunt, expugnationem complentes.
  Oeconomia circa mundum sonabant... Sed anno 1929, Magna Depressione orta est.
  Tsar Alexei II regnat in solio Russiae. Infirmitatem suam excessit et satis valida est. Novus rex patriam cum decem miliones militum in pace pacifico regit et Sinas paene devoravit. Oeconomia autem, quae in tristitia minus quam alii passus est, Civitates Americae Unitas consecuta est.
  Et tunc imperator Russiae cum America agere constituit? Cur Alaska per denarios ab imperio auferunt? Hoccine pulchrum est? Forsitan et haec rapina est?
  Denique, Imperator Omnium Rus', Alexei II, qui iam magnus anno 1933, die V mensis Ianuarii, ipso die occisionis patris Nicolai II, novum bellum incepit. Contra, scilicet, America, quae tristitia cacumen attigerat.
  Et aliae nationes Russiae impedire nondum potuerunt. Dicunt Americanos fraudasse et pro eo respondere debere.
  Itaque in Alasca oppugnare coepit. Hoc tempore ferriviaria ab Russicis mechanicis ad Chukotka aedificata operari coepit.
  Exercitus Russiae per nives et nives movetur.
  Quinque aeternas virgines comprehendunt: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana. Non sunt puellae vulgares, sed veneficae indigenae. Et ideo non senescentis, sed aeterni iuvenes et immortales sunt. Et quia sunt magae, tunc in hieme, in polare nocte, et in pruina, non nisi nudipedalia et bikini pugnant.
  Hae puellae discurrunt, nudo pede tasque iactant et cantant;
  - Magnus Tsar Alexei,
  Tu sapientissimus es in mundo!
  Sicque nudo pede Anastasia grenade iacit. Americani e explosione volant.
  Et puella e machina sclopeta figit et clamat;
  - In nomine Rus'!
  Tum Natasha quoque proiicit donum mortis nudis digitis et stridore;
  - Age verum, magnum somnium!
  sed et ipsum tollet et dentes eius portabit.
  Et tunc Zoya discalceatus ... Calcanei eius sunt coccinei ex nivibus Alascae. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Ille solus magnam Russiam vincet!
  Grenade nudo pede iacitur et volat.
  Sequitur Augustinus. Yankees tormentis machinis conterit et nudo digitos tasque iacit.
  Idemque fremit;
  - Magnus Tsar Alexei est Tsar Russian!
  Et tunc Svetlana incipit fusa... Et nudis pedibus ruit ad Americanos et stridore;
  - Omnia magna erunt!
  Quinque puellae currunt paene nudae trans Alaska et vapulant Americanos. Et hic lacus movendi sunt: Nikolai-4, exemplar novum cum tormentis et sex tormentis machinarum. et Americani penitus falcata sunt. Et post eas sunt "Alexandra", quae sunt potentissima et letalis. Et tot sunt tormenta machina quot decem.
  Et puellae sunt ante totum exercitum, et sunt mediae nudae et pulchrae. Ad se currunt et canunt;
  - In nomine sacro Russiae Tsars, omnes beatiores erunt - prudentiores!
  Itaque aliam altilium Americanorum - tasque nudis pedibus ad eam oppriment.
  Magis ac magis Alaska a copiis tsarist capitur. Nihil sane fallendi ac rapiendi tale agrum proximum est.
  Et milites pro se pugnant et altius in defensionem hostium moventur. Hostem premunt atque premunt!
  rugit etiam Anastasia;
  - Sit terra nostra magna et pura.
  Et iterum nudo pede grenaden iacit!
  Et tunc Natasha dedit illi vicem et sibilabat;
  - Sit nomen Rus' frigus!
  Et similiter inimicos suos capiet et percutiet.
  Citreum nudo digitorum iactum volat.
  Tunc Zoya abscindet Americanos rupto et crepitu;
  - Immo resonent futurum!
  Etiam nudis pedibus puellae iactum, donum mortis explodit!
  Et tunc Augustinus habebit tormenta ignis apparatus. Et decurrit per lineam, et tunc strepit a summo pulmone;
  - Ab aurora ad vesperum!
  Tumque infestis Svetlana focis. Utitur autem etiam nudis digitis ac strenue scribbles;
  - Insanum imperium nostrum!
  Et iterum, puella, inimicos tuos torque! Saluta heroinam.
  Cum captivi Americani capiuntur, calcanea puellarum genuflexi osculari debent. et quo ibunt? Osculantur et sapiunt. et adhuc labra lambunt.
  Etiam id egestas ipsum.
  Quo ire potes contra puellas? Milites exui et rapere. Maleficae re venerea voluerunt. Voluptas magna est, et accusamus industria. Magi facti estis. Ac eiusmod magna lorem class!
  Bene, puellae amant necare, hae puellae sunt. Et amant homines rapere, hoc modo facere malefici existimantur.
  Sed veneficae puellae adhuc frigidae sunt. et amant cum discursum. Et ut est.
  Exercitus tsarist iam cepit Alaska. Et illa non destitit, sed Canada intravit. Quid hic agitur? Canada formale dominium Britanniae est. Bene regulas non satis sequitur, copias Americanas per eum transit.
  Sic est causa feriendi. Classis Russiae a Kolchak praeest. Et iam Americanos e Philippinis et Hawaiis expulerat. Et cepit ibi bases suas.
  Bene, Yankees urgent mare. Tam pulchrae puellae in navibus sunt. Maxime autem fere nudi sunt. Et tam pulcher est. Si puellae tantum panties geruntur, tunc magnum est!
  Tam grata est puellas sic intueri. Et cum American et Canadenses naves arripiunt et pectora nuda sua quatiunt. Hoc est absolute magnum!
  Puellae nudis pedibus plaudunt in transtris calidis et Americanos spathis secant.
  Contra tales puellas quoquo modo impotentes sunt. Post omnes hae puellae somniant. quid facies contra speciem, cujus sunt prorsus nuda pectora?
  Ceterum tales sunt puellae quas per horas consideres. Nec avertes caput tuum. Et capiunt captivos, et comportant linguas suas operari, uteri eorum placentes.
  Et tam pulchrum et iucundum est! Cum puellis sic errare non potes! Praecident capita, et per quaslibet venas viderunt.
  Hic coetus quinque trans Canada cursus est. Iam finis Aprilis est et omnia florent. Puellae bene sunt tam pulchrae. Caeduntque Americanos gladiis magicis suis. Et digitos nudo mittunt in orbes.
  Sibilant autem sibi;
  - Mater Russia pulchrior non est;
  Pro illa pugna et noli timere...
  Nulla est patria pulchrior in universo -
  Tota mundi fax est lucis, Rus'!
  Bene, puellae, supermen! Hostes quassas ad genua adducunt. Et tunc cogunt te nudam et pulverulentam plantam osculari. Hae puellae absolute sunt super!
  Fine Maio, copiae Russicae, pleraque Canada capta, agrum US ingressi sunt. Pugnatum in ipso territorio Americano ortum est.
  Quinque puellae Americanos oppugnaverunt, eas crudeliter urgebant. Cum omni phalange victus, pulchri- tudines cum captivis agere coeperunt. Cum satis ludibrium haberent, barbecue factionem habebant.
  Carnem recentem comederunt et sibi cantabant.
  Multae sunt viae pauperum in mundo;
  Sicut gypsy capillus - acervus viarum!
  Cogunt aras extra limen;
  Sicut puer esuriens - improbe!
  
  Multae furcae, abyssus, vallis;
  Sicut diabolus in omni via!
  Ne amicum quidem nec inimicum nosti -
  Mundus in partes divisus est!
  
  Puer nudis pedibus in frigore ambulat;
  Nix sola famem ...
  Sed credo te pecunia pauperem esse;
  melius divitem fovere maio!
  
  Trifolium crescens, omnes norunt in terra;
  Ut APHACA flavescit in ver...
  Si benignus es, fabula ubique est;
  Predator vero te putat egestas!
  
  Homines nickels mittent ad nos
  Eleemosyna divellere guttura clara est!
  Validissima nobis ictus e manu sunt;
  ut secundus aperit spiritus!
  
  Aestas finita est - autumnus venit;
  Est magnus calor, flammae et pluviae in eo!
  Omnipotens videtur nobis nomine designari.
  Mappa mundi et artifex adumbrata!
  
  Betula in regum habitu video;
  Aurum, splendidum colorum gemmarum...
  Sit tibi benigna pectora plebis habes.
  Et tunc demum gigas fies!
  
  Mendici multum calcare debebant;
  Iterum nivis est, et omnis digitus ardet.
  Adiuva me saltem alces fovere;
  Ut glaciale puer caeruleum convertit!
  
  Cur non quis ianuam aperuit?
  Sed cur omnino silvestrem existis...
  Puer pauper sub nix deriguit...
  Credo angelos nives discutere!
  
  Cherubim te in coelum tollent;
  Iesus ipse te amplectetur affectu!
  Erit, mihi crede, in aeterna felicitate, puer;
  Post omnes, pro eo Deus crucem ivit!
  Puellae cantabant et comederunt et revertebantur ad bellum. Ferrum limen talis belligerantes sunt.
  et Americanos delent. Discordia et tasque nudis pedibus.
  Iam finis Iunii et Russici Philadelphiam circumdederunt. Iam tertia Civitatum Americae continentium in potestate exercitus Russici, tsarist est.
  Iam in multis urbibus vexilla Imperii Russici volant. Et phalanges pulchrarum puellarum ab exercitu tsarist pugna!
  Et vere puellas tam miras et concitatas. Et rursus omnes adversarios verberant. et Americani cadunt.
  Hic piscina: "Alexander" -4, novissima! Et steterunt ad eum adversarii eius. Puellae etiam ad piscinam eunt: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. Et Americanis in cornibus calcitrant.
  Quomodo te jacient, quomodo te in loculum ejicient! Non satis est cuilibet pugnatori!
  Mox manus iactant et relinquunt!
  Puellae cum bruchis inimicos suos opprimunt. Et lacus Elizabethae movetur...
  Et subtus est massa sanguinis, cibus, ossa.
  Puellae super se ipsae opprimunt adversarios et cantant;
  - Tsar Russiam regit sapienter;
  Exitus decretorum, judicum servorum.
  Thronus fustem et latrantem non tolerat;
  Nec modum metum domare!
  Sic puellas in proelio movent. Et spiritus eorum non est sicut securis sub scamno!
  Elisabeth ira dixit:
  - Pro solio Russico!
  Et quomodo prodeunt! Et ponet in monte cadaverum.
  Hae sunt puellae quae prohibere nolunt. hostes caedunt et Civitates Foederatas destruunt.
  Iamque regius exercitus agmen captivorum ducit. Illae manus post collum demiserunt capita.
  Interea Hitlerus in Germaniam venit. Sed adhuc nimis debilis est ut Russiam gravem comminationem ponat. Gravior comminatio Mussolini est Italia. Sed tali monstro cum Russia bellum inire non audebit.
  Itaque nunc copiae Russicae Americae ac reliquiae Canadensis capiunt.
  Puellae nudipedales sunt et in bikinis piscinam pugnae agitantes. Valde formidabiles sunt et fortes.
  Elisabetha digestus;
  - Quicumque ad nos venit, ex eo morietur!
  Elena confirmavit;
  - Certus!
  Et testam misit in pilam Americanam. Talis puella cum panache.
  Tum Aurora concham emittit et fatur;
  - Russiam vivere volo!
  Et alia Americana percussit. Hae sunt vere puellae quas quis aggressor scandali faciet.
  Britannia autem, licet Canada capta, bellum cum Russia inire non audet - hoc imperium nimis difficile intellegit. Et si adiunxerit, Russi omnes colonias US facile tollent. Ita melius est non laborare cum Russia, ubi Alexei II regnat!
  Rex sanus factus est et evasit extraordinarius victor.
  Itaque Philadelphia incidit... Et medio Iulio, praedia Russiae Vindobonae iam appropinquant.
  Elisabeth quoque puella maga est, quae ex bello Russico-Turcico tempore Alexandri II pugnavit. Et haec puella magno vultu dicit:
  - Quid institit Rus'!
  Elena in Americanam incensus, piscinam primitivam respondit:
  - De virtute militis Russici!
  Frigus Aurora confirmatur;
  - Ita prorsus de hoc! Plus etiam in eximia virtute ac ordinatione heroici agminis!
  Ekaterina hilariter respondit:
  - Gloria Heroibus Russiae! Gloria Tsar Alexei!
  Iterumque puella accuratissime in hostes iecit.
  Bellatores inimitabiles!
  Et rursus accendunt propter omnia membra sua pulcra. Ita plane dici possunt tales puellas Tsarist Russiam ad victoriam ducere.
  In his est sol maii et amoris aurora.
  Et cum nudis pedibus pedals premunt, adorandum omnino est.
  Vere vis has puellas amare et blandire! Solae spei sunt candidi. et poesin et animos habent in imaginibus musicorum et lyricorum chordarum.
  Pugna Americana dedita est. Puellae US milites ne crura quidem osculari, sed vestigia nudi pedum in bitumine coegit. Homines vero nihil fecerunt, unde inde effugere potuerunt?
  Et fortius et clarius agebant milites.
  Anastasia et socii eius non dormiunt. Quam proiicit, quomodo excurrit. Et Americanos cum spathis secant. Illa puella est simpliciter fulgens et incipit dimidia parte tractus.
  Sed Americani sibi male se gesserunt. Intelligentes Russorum comprehenderunt puerum et coeperunt eum torquere. Nudati, ad arborem ligati, nudum corpus teenager facem combusserunt.
  Puer gemitum tenere conatus est. Sed ad extremum clamavit... Puer male ardebat.
  Puellae per-for-tas facere respondit. Et accensa carnifices gasolino lixati sunt. Etiam pulchritudines Russicae in ira sua sunt terribilis. Noli vexare Russicum ursam.
  Sunt etiam in caelo proelia. Duo gubernatores Russiae: Albina et Alvina omnes destruunt et exterminant. Valde armata elit. Cum tormentis aircraft sunt uno ictu vulnerandi possunt Americanam. Et hae bellatores puellae re vera tale aliquid ostendunt. Quod in fabula non potest dici, stylo describi non potest.
  Albina rupta dat et duodecim aeroplana Americana emissa sunt. Bellator etiam fere nudus in sola subligar, grunnitu;
  - Utinam Tsarist Rus' sit Magnus!
  Et ad litteram omnes pugnatores in ordine tundit. Haec puella est.
  Sed non inferior Alvina. Et figit duodecim plana simul. Concidit illa, et cantavit;
  - Ad maximam bibunt!
  Et quam insanus nimis est! Haec puella stulta nihil facit! Haec sunt pro omnibus pugnis.
  Obiter, ut acceleraretur digestio Sinarum et aliarum terrarum Russiae subordinatarum, iuvenis Tsar Alexei polygamiam in Russia constituit! Et hoc est fortis moventur! Nunc Russi milites Sinenses uxores accipiunt et filios albos formosos faciunt!
  Subridens Albina:
  - Quare vir quattuor uxores habere potest, mulier autem quattuor viros habere non potest?
  Et alterum planum Americanum emissa est.
  Alvina logice respondet:
  - Ut quid difficilius est mulieri tot parasitos alere!
  Et puellae rident. Tales sunt mirabiles et magnificae pulchritudines.
  Et hi caelum planorum Americanorum purgant.
  Partes exercitus Russiae tsarist iam New York circumiacentes sunt. Americanos ad deditionem venire cogunt. Puellae laetissimae sunt et laetae.
  Alexander-4 piscinam pugnae Americanae delevit. Multa cadavera produxit.
  Dentibus nudo mussat Elizabeth;
  - Milites sumus, qui Tsar et Patriae mirabiliter servimus!
  Elena inimico accensus dixit:
  - Mox erit rublus aureus Russicus!
  et puella tantum ridebit!
  Et dentes eius margarita sunt. Tum ridens etiam Aurora erupit. Puellae bacchantes excitantur et talem pulchritudinem habent ut verba illa describere non possint.
  Coguntque Batavorum praesidium in deditionem!
  Tam invicta sunt bellatores! Et cisternina earum etiam sartagines comminuet.
  Puellae pugnant et cantant;
  Celebris est terra Russorum;
  Mundus communismo regitur.
  Auro strati sunt agri .
  Caput rectum sursum, non deorsum!
  
  Corda nostra pro matre ardeant,
  Puellae sumus - nulla pulchrior est universitas...
  Inimicos nostros usque ad finem pugnabimus;
  Fides nostra in Rodnovery resurget!
  
  Rus' fortius eft omnibus in orbe rubentibus ;
  Lucet sicut sol in universo...
  Pro ea pugnas et noli timere,
  Ut adulti et pueri in gloria sint!
  
  Russia maxima nationum est;
  Cum patria Leshka regitur...
  Haec sors data Sovieticis populis,
  Sit miles noster induratus.
  
  In patria quis nunc heros est;
  Potens est facere matrem pulchriorem...
  In nomine sanctae matris nostrae, etc.
  Infinita Russiae parte Russiae!
  
  quemlibet tyrannum;
  Dictatura nulla in regione...
  decies centena millia regionum submittent.
  Et Praeses Roosevelt!
  
  Regnabit furens draco,
  Ardere se putat Russiam...
  Sed atrox pugna Nazismum manet;
  Quia miles, nostis, est omnino omnipotens.
  
  Non dabimus in Krauts;
  Sinenses aut Russos non expugnabunt.
  Stella lucida super nos lucet;
  Paschae enim paschae placentas et ova pingimus!
  
  Sortem consequi potes, pugnatorem;
  Nulla frigidior est ...
  Patres superbi superbi sunt de nobis;
  Quia locum in caelo aedificamus!
  
  Puellae nudae per nivem ruunt;
  Timorem et opprobrium nesciunt.
  Sum membrum Komsomol discalceatum;
  Quia non sunt limites, nec nulla deadline!
  
  Sic nunquam datis puellis;
  Non incurvabimus capita nostra sub securibus.
  Cum ad patriam venit tribulatio,
  Eamus pedibus nudis!
  
  sorores amas gladio;
  And Alexey.
  Nil opus est pugnatoribus ab armo secare;
  Si iustus opus est discalceatus currere!
  
  
  Puellae magnae turbae sumus;
  Pugnare amamus nec regredimur...
  Quamvis sint interdum viles rumores circumeuntes;
  Victoria candida Sit!
  
  Et mihi crede, communismus cum somnio veniet;
  Et nulla potestas pecuniae in terra...
  Aspera damus fatis libellum;
  Sine omni violentia ac desidia!
  
  Denique mox ad astra volabimus;
  Et vexillum Russicum super universum excitabimus.
  Expande pennas tuas, Cherub rubra;
  In Nomine Familiae - Dominus Russiae!
  Dum puellae cantant, omnes fere Americani iam interfecti sunt et praesidia Vindobonae vexilla alba iactare coeperunt.
  Puellae e piscina prosilierunt et saltare coeperunt, nudas respersas, pedes per palu decisos. Et iubas pili vento inflantur. Hae sunt puellae tam admirandae pulchritudines.
  Nunc partem constituerunt ad captam capitalem Americae celebrandam. kebabs cratis vinum bibunt.
  Puellae eum deliciis edunt. Et sibi quaeque cantica sibilant. Hi sunt tam mirabilis bellatores, potes dicere de illis supermen in panties.
  Milites Russici genua et pedes osculantur. Puellae trudunt et gemunt orgasm.
  Et stridunt ac saliunt. Habent adeo concitati ac callidos capiendi pulcritudinem virtutis.
  Sed milites etiam captivos nigros amant et ambe partes probaverunt.
  Nunc autem feriae exactae sunt et lacus Russiae iterum meridionalem movent. Venetiis etiam incidit...
  Americani recedunt. Millions are available for rent. Gaudeamus currit. De deditione iam sermo est. Nationis Russicae magnitudinem suam demonstrat.
  Praecipue puellae pulchrae cum capillis flavis et rubris.
  Et ponunt vinctos super genua, et valde delectantur quando puellas tangunt et capiunt nasos et virilia sua nudis digitis.
  Milites feminae exercitus Russiae vere invicti sunt!
  Et hic pugna est ad Atlantam.
  Primum, puellae Alexandri IV ingentem piscinam American Washington vident. Machina centum septuaginta talenta appendens in vestigiis. Cur duplum decertare tali?
  Puellae eminus emittunt et frontis arma feriunt. Et stratum densum metalli sustinere potest.
  Elisabeth cum molestia dicit:
  - Ita in malum cucurrimus!
  Elena in consolatione animadversa;
  - Sed nec nos hostes capient!
  Illa quoque proiectum in hostes misit.
  Et tunc est Aurora sicut glans. Et scopum accuratissime feriemus. Et convertet inimicum in gyro.
  Quos cohibebat;
  - Durior sum adversarius!
  Etiam dolium lacus Americani percussit. Nunc autem barbator tantum cum duodeviginti tormentis tormentorum suorum ferire potest. Et "Alexander" in hostem irruet. Et quomodo accelerare incipiet, crepitans vestigia sua.
  Nemo umquam tam gigas obsistit.
  Virtus eius athletica singularis est.
  Catharina cecinit;
  - Aerobatici, mea turba funesta!
  Et eodem modo sumet eam et percutiet inimicum.
  Puellae hic allidunt.
  Tandem Americanus in ea parte percussus est. Et piscinam gigans igne comprehendit et conchas eius explodere coepit.
  Et quam insanus est ornamentum pugnae! Et arma et omnia alia venient ...
  Puellae in voce conclamaverunt:
  - Pro itinere Russico!
  et ridebunt, denudantes dentes suos;
  Ita Atlanta cecidit. Et die 7 Septembris 1933 reliquiae exercitus Americanorum se dediderunt. Bellum autem aliud, quod victor pro Russia finivit. Et quam vere magnum est!
  Post victoriam, Imperium Tsarist in Civitatibus Foederatis et Canada referendums tenuit de imperio Russico Tsarist coniungendo. et regionem regiam ampliavit. Et generatim bonum est cum autocratia et monarchia absoluta dominatur. Unusquisque par est coram rege et non est schisma loquitur - parliamentum.
  Et Russia Tsarist imperium validum et stabile erat - in sua essentia singulare.
  Interim regimen Nazi confortatur in Germania, quae cursum ad Wehrmacht et validum exercitum creandum constituit. Verum, Hitler constanter suam amicitiam erga Russiam tsarist extulit, quamvis maxime territorium e Germania incidit.
  Sed tunc societas militaris peracta est: Italia, Germania et Russia. Praeterea Tsar Alexei assentit annexionem Austriae Tertio Reich.
  Cum Britannia oeconomice labefactata est, et etiam Gallia, regimen tsarist colonias Galliae, Britanniae et Hollandiae graviter spectavit. In verbis mere militaribus, exercitus Russiae maximus factus est - viginti miliones in pace. Ingens numerus mundi optimarum lacus, helicopterorum, nec non gagates aircraft. Classis Russica etiam fortior et numerosior erat quam una Britannica, quia Anglia debilitata cum imperio oeconomice potentissimo tsaristico contendere non potuit.
  Ita nunc magnus imperator Alexei omnes pristinorum sociorum colonias auferre voluit.
  Et quod? Tollet eum!
  Die 15 mensis Maii anno 1940, secundum bellum mundanum incohatum est. Russia copias ad meridiem Iran, Indiam, Indochinam et Aegyptum movit. Et Wehrmacht Galliam, Belgium, Hollandiam oppugnavit. Italia antea Aethiopiam ceperat, Somalia Britanniae adortus est, et ad meridiem Galliae movit cohortes.
  Hae sunt puellae maleficae per Iraniam meridiem versus. Anastasiae et quattuor amicae eius.
  Puellae, ut semper, iuvenes et discalceati sunt. Eunt anni, et pulchri- tudines tantum florent, et non una in cute ruga aut fissura, nec una gutta pinguium in corporibus injectis.
  Itaque incipiunt copias Britanniae colonias destruere magnoque studio id faciunt.
  Anastasia nudo pede iacens grenadam apud Persas et fremit;
  - Bellatores immensae potentiae!
  Natasha etiam tormentorum machina erumpere ignes, Grenade nudis digitis clamoresque addit;
  - Et numquam dabimus in!
  Proxima Zoya ignibus, Britannos Persisque lavet, ac fremit;
  - Praeeamus!
  Et tunc plaudet aurora, et nudo pede linit hostem, Et dicet;
  - Florens nostrae fortitudinis!
  Et sibilabit iterum!
  Et tunc Svetlana eam dabit et te tormento tormentario percutiet. Mittet etiam grenam in hostem nudis digitis.
  Et stridore;
  - Pro moribus exquisitis!
  Et in Aegypto puellae ab Elisabetha nautae in piscina procedunt. Is in novissima gravissima piscina "Alexander" -6. Raeda silhouettam humilem habet et sexaginta quinque talenta ponderat. Et launcher cum bomb ferit. Aptior ad propugnacula hostium.
  Britannia classis cisternina relative infirma est. Raeda optima et "Matilda" -2. "Nikolai" autem cum ea pugnat.
  Is perfectum tormentum anti-lacus habet. Donec a tempor quam.
  Puellae celeriter et callide agunt. et piscina eorum per desertum reptans. Et iaculans ipsum. Et bomb launcher intensius sonat.
  Puellae radunt et pidunt;
  - Est ipsum bonum in throno! Supermen sumus!
  Rursumque alium munitum aut munitum Britanniae punctum incendent ac delebunt.
  Britanni dant et dant in...
  Nunc Aegyptiae pyramides puellarum ante apparent. Eos vident et connivent. Itane tandem pulchri- tudines tantas obsistere posse ?
  Sed in caelo Albina et Alvina contra Mare Mediterraneum pugnant. Dentes quoque margaritis edunt. et sibilarent carmina. Hae puellae animosum habent.
  Milites vero ad pugnam semper parati sunt, tantum subligar et pectora nuda gerentes.
  et perampla classis pugnam ostendunt. Ignent se ipsos, et se ex aere tormentis iacientes. Itaque nihil prohibet puellas. Prosequitur tamen pugna, et Britones fugiunt a pulchris. Non potes prohibere tam infestantibus hominibus.
  Puellae duodecim aeroplana uno impetu prosiliunt et sibi rident.
  itaque volant et volant. Et sagittis non cessat.
  Risu pipiat Albina;
  - Omni tempore invictus sum!
  Alvina, ignem continuans, addit;
  - Sub vexillo Petri!
  Insiliunt bellatores et simul hostem prosternant.
  Columnae Anglicae et captivorum locorum iam per Aegyptum pelluntur.
  Copiae tsaristae multo valentiores sunt, et copiae coloniae, quibus nullae sunt ferociae, vincunt.
  Alexandria cecidit. Et est valde simplex. Nunc copiae Russicae cum Italicis conventi sunt.
  Articulatio pompae. Pompa, pompae. Devotionis et amicitiae.
  Itali nimium delectantur. Praesertim cum Russian puellas nudis pedibus currere per deserta calida ...
  Et in alio loco: Alenka et puella eius centurio Dellium intraverunt. Sentitur sepoys pugnare cum regiminibus Russiae noluisse. Et in hoc quoque territorio Indico victa est Britannica colonia.
  Multae nigrae puellae Russorum milites circumveniunt et eas floribus salutant.
  Quam pulchra omnia hic sunt. Ac multum florum. Ac satis pulchre et ordine omnia fiunt.
  Copiae Russicae iam Bombayae appropinquant eamque sine multa repugnantia occupant.
  Alenka actuose et inclementius agit. Proicit tasque nudis digitis et stridore;
  - Iustus sum hone in bikini!
  Et quam bonum sit puellis discurrere nudus et bikini. Vident tanta.
  In coloniis Britanniae resistentia infirma est. Copiae locorum acriter pugnam dare non possunt.
  Interea Germani feliciter procedunt. Primo Britannos in Belgium evocaverunt. Tum trans Arduennam montes iacto unitates Anglos et Francos exscindere poterant. Ita ingens victoria parta est.
  Ac Belgio capitur. Die autem XXII mensis Iunii, post captam Parisiensem, Gallia in deditionem venit, et Hollandia paulo ante. Ita ingens victoria parta est. Germani conspicue superbiunt. Exercitus Russiae Indiam ad meridiem Irania, Burma et Bangladesh cepit. Nec non omnes Indochinae.
  Hostes haud dubie vincuntur. Germani in Hispaniam et Lusitaniam irrumpunt.
  Copiae Russiae Africam Meridionalem appropinquaverunt. Impeditis hostibus non tam resistente Britannia, quam porrecta communi- tationum munitiones. Etiam in Africa et invia gerit inopiam viarum.
  Sed exercitus adhuc tsarist per omnia obtinuit. Et sicut Titanium cylindro movetur. Qui magis magisque hostibus procidit et ad genua procidit.
  Puellarum phalanges fere nudo pede commota captivos osculari pedes coegit. Aliquando puellis permisit captivis osculis ubera sua ingerere.
  Sed tunc Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana Australiam intraverunt. Profecti sunt versus capitalem Sydneyum. et cantant;
  - Rus', ubi quisque multas uxores habet;
  Ubi pulchra vocatio permittitur...
  Ubi est omnis homo sicut frater,
  Symbolum nostrum, symbolum nostrum est Kolovrat!
  Iterumque nudo pede iaciunt tasque - Britannis et incolis dispergunt.
  Anastasia ducis Britanniae caput cum machaera exuit et pissavit;
  - Pro gloria Patriae!
  Et Natasha nudo pede iactu scinde lacum. Et cantet:
  - Heus, nomen Rus' Svarog est!
  Puellas movent, Zoya e machina sclopeto erumpit ignes, Anglos demittit et stridore;
  - Pro novo ordine Russico!
  Hae sunt puellae! Quod amant necare! Et non cessant! Et vultus pulchri- tudinum lucent!
  Et hic Augustinus est quasi sclopetum. Quomodo Angli et stridore laventur;
  - Nam Rus' natus est!
  et Svetlana unguet. Et nudo pede proiicit grenade letiferum et letale.
  Atque is quoque stridore;
  - Magna mea Rus'!
  Rursumque dat rupta... Germanos falcat, sine ulla caerimonia eos interficit.
  Nunc Sydney sine pugna dimittitur. Cives et claves militares eximuntur. Et praedicant Tsar Alexei regem suum et imperatorem.
  Haec continens etiam traditio...
  Et naves Russiae in Novam Zelandiam terram deponunt. Eodem tempore, praedia lucis "Petrus" -8 Praetoria intrant. Africa quoque Australis cadit. Et phalanx nudis puellis in Madagascar terras.
  Et pulcherrimae puellae tasque nudis cruribus et terra in hostem iactant. Madagascar cadit. et pleraque Africa a militibus Russis victa est.
  Russia Tsarist et Tertius Reich et Italia paene vicit. Sed sola ipsa Britannia et Hibernia remanserunt. Et autumnus venit, et tunc hiems. Germani et Russiae aircraft bombedaverunt Britanni et urbes suas in ruinas verterunt. Sed Churchill in deditionem pertinacissime recusarunt.
  Mense Maio 1941 portum secutus est. Puellae nudis pedibus in tigridem divisio primum ad terram fuerunt. Britanni copias perdant. Et digitos pedum tuorum projice.
  Britanni emittebant puellas dimidias nudas tantum subligar et ubera quatientes. Erat autem frigidissima.
  Et pugnatum est per lacus "Petrus", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", qui proprie adversarios oppressit.
  Hic lacus novissima "Alesey" pyramidis figurae est. Quae inclinationis ab omnibus angulis rationales angulos habet, nec penetrari potest.
  In ea recumbens, Elizabeth et puellarum eius turma paene nuda in sola subligar sedebant.
  Quattuor bellaces bellicosi, paene nudi, tormenta Anglica iaciunt, et proprie in ignem pulsantur. Puellae se sagittent et e tormentis machinis plumbo implent. Et Britanni in suis centenis circumiacentes.
  Et pugnae pulchri- tudines hostes detondunt, ac proprie piscinam suam super cadaveribus deducunt. Stragula interfectorum Angli expanduntur. Puellae in piscina equitant. Matildam et ecclesias perdunt. Ultima piscina tantum potest vehiculum digitis exercitus tsarist.
  Una victoria Russorum post aliam sequitur. Germani procedunt. Eorum autem T-3 et T-4 praedia tam infirma comparata vehiculis Russicis sunt. Item parva primitiva. Et lacus tsarist exercitus sunt salaputium. Et baculo sibi utuntur ad ictus non attendentes.
  Sic vexilla alba Britanni iactant. Aliquot milia piscinarum ex delectis Russiae primis horis expositis, proprie in defensionem irruptionem fecerunt.
  Anastasia in nudo calcaneo glans accepit et risit;
  - Suspendisse adipiscing!
  Deinde nasum ducis nudis digitis arripuit et se ei obiecit. Volavit et in bayonetis ventrem appulit. et sic effundebatur sanguis.
  Anastase exclamavit cor-rentingly:
  - Gloria Tsar Alexei!
  Natasha etiam crura adversarii sui movebit et rugiet:
  - Pro novo ordine Slavico!
  Et ventilabit caput hostium. et dividet testa sua. Et stridore;
  - Puellae frigus, alit libertatis - novum ordinem pugnamus!
  Ac deinde Zoya e duobus tormentis tormentorum machinarum simul accendit, nudis pedibus fabam explosives iacit.
  Accedit Britannis prima die. Qua accepta, de imperio Foggy Albionis pugnatores arma proiiciunt ac protinus in captivitatem mittuntur.
  Atque hic Auroram pugnam subit. Hostem interimit telo. Machinam tormentariam specialem habet cum glandibus vestigandis. Anglicos quasi manipulos nunchucks triturat.
  Hinc et Svetlana prodeunt. Hostem interimit.
  Propagine molem lethalis... Et dentibus denudans.
  Ac fremit in summo pulmone;
  - Mulier sum, quae vere est super!
  Et salit et iacit grenade nudo pede. Et in omnes partes flabit et fragmenta.
  Et stridore;
  - Superman nudo pectore sum!
  Puellae iam in se ipsas ingrediuntur.
  Oleg Rybachenko, in corpore pueri non maior quam undecim specie, sed loris humeri maioris, licet ipse nudis pedibus et in brevibus, Anglos delitescit. et furiata agit.
  Ignem accendit et canit;
  - Experimur auroram summamque colorem.
  Et cum eo puella Margarita, quae numquam adulta facta est. Ei bonum est quod certe vetula non facta est!
  et multo peius est quam puella!
  Circumstant London. Et nunc minantur eum capere. Hostes multum dedunt. Custodes regis tantum non dant nec cedunt. sed inclementer perierunt. Et sunt executiones totalis, inhumana exterminatio. Hoc genus interitus aguntur. Et machinae sunt acerrimae.
  Et in caelo Albina et Alvina rogationes colligendas sunt. Puella septem gradus S. Georgii Crucis iam accepit. Primus gradus: S. Georgii crux, secunda - crux S. Georgii cum arcu! Tertium est crux aurea. Quartus cum arcu crux aurea. Quinta est crux aurea cum adamantibus. Sexta crux aurea cum adamantibus et arcu. Et septimus est stella crucis aureae cum arcu et adamantibus!
  Hae puellae quinquaginta currus in uno certamine emissae sibi cantant;
  - Tales pulchri- tudines sumus ut simpliciter superes et hyperes, et generaliter pulchritudines mirabiles!
  Et nudo dente connivent.
  Hae sunt puellae - Albina et Alvina... Et homines amant rapere. Et ipsi non sapiunt lingua operari cum vident perfectionem virilem amabilem.
  Et quod puellas tantum habet formam libidinis et amoris et passionis.
  Quam virgas paelex pulsantes amant.
  Milites supremi classis...
  Hic Churchill fugiens Londinum circumvenit. Et dederunt ei cornu bonum, et percutiebant eum.
  Et pedes eius traxit, ruens in Brasiliam... Sed statio Londinensi in deditionem venit. Et copiae Russorum Hiberniam fere sine certamine cepere. Britanni iam tympanorum pulsis se dediderunt.
  Secundum bellum mundanum intra annum cum victoria Axis potestates finita est. Pleraque Africa Russiae est. Sed et Germania et Italia aliquid capere poterant.
  Praeterea Tertius Reich etiam Hispaniam et Lusitaniam comprehendit.
  Copiae autem Russicae in Britannia regnaverunt et Tsar Alexei etiam monarcha Britannicus factus est. Russia etiam Sueciam fere sine resistentia occupavit, Germania Norvegiam ac, etiam antea, Daniam occupavit.
  Tituli magnas Europae partes occupaverunt. Tertium Reich formationem generis cum protectorate creando. Et Russia imperium recreavit et in compositione comprehendit.
  Tempus fragile pacis condicio emersit. Quae tantisper duravit.
  Tsarist Russia et Germania acquisitiones digerebant. Coloniae potiti sunt.
  Tsar Alexei adhuc puer erat et totum mundum vincere non potuit.
  Sed Hitler aliquo modo resistere non potuit. Nimium magnum videbatur Russiam terram Africae accipere. Et una cum filio Jr Mussolini bellum contra Russiam inceperunt. Pugnatum est die 20 mensis Aprilis anno 1955, die natali Fuhrer.
  Germani totam seriem praediorum ad bellum cum Russia Tsarist elaboraverunt et in hoc graviter aestimaverunt.
  Panthera 5 lacus principalis factus est ad bellum cum Russia progressum.
  Haec raeda perpendens 75 talenta frigus erat.
  Et generaliter potestas 128-mm tormentorum in 100EL vere opprimendi est. Et si percusserit, non videbitur satis exercitus tsarist.
  Est etiam piscina potentior: "tigris" -5, quae etiam gravius et gravius armatur. Et centum talenta pensat!
  Et in Russia, piscina principalis "Alexey" -4 tantum quinquaginta talenta premit et sclopetum 105 mm tantum qua- les habet. Sed multo magis antecedens, pyramidale et cum tormento gas turbine 1800 horsepower, id est valde mobile.
  Germanus maior et validior est. Maxime terribiles sunt "Leon" -5, pondo ducenta talenta. Quae tamen casus Hitlerorum non valde auget. Ita lacus super-gravis nimis pretiosae ac difficiles sunt ad transportandum. Quanquam sunt quaedam commoda in usu et applicatione.
  Certe Hitler eam sustinere non potuit et ad Russiam tsarist cucurrit. Ac praelia coepta sunt.
  Zonae validae munitae Russorum exercitus progressionem hostium constiterunt. Germanosque haesit. Et exercitus tsarist in Africam, ubi multo plus virium erat, ingrata ibat. Et primi ictus Itali senserunt. Eorum copiae nimis sunt debiles et demissae disciplinae, cum multo magis technologiae retrogradae ad Russiam resistendum.
  Post tres septimanas pugnando exercitus tsarist Italos e Somalia et Aethiopia expulit.
  Claruerunt puellas Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Illi adhuc adulescentes fuerunt ante quinquaginta annos cum Iaponia pugnaverunt. Tsar Alexei iam nepotes habet, puellae autem adhuc leporarii, tenax, ferox, fortis.
  Et per quinquaginta annos in bello puellae adulescentulae manserunt. Et rugam aut rimam non habent in cute sua. Tam pulchrae et recentes sunt quam flores.
  Sed Oleg Rybachenko et Margarita eius socius adhuc liberi sunt - omnino non sunt adulti. Saltem externe. Sed velocius quam cheetahs currunt. Et nec bayonet nec glans occidere potest.
  Pueri hi amant discos acutos nudis pedibus iactare. Solent pugnatores plerumque super!
  et quaevis potentia ad genua ejus adducetur!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana etiam cum Turcis sub Alexandro II pugnaverunt. Et propterea iam plus quam centum anni sunt. Sed non aetatem, quia veneficae sunt. Et quia sunt immortales in potestate Rodnoverie.
  Et procuratores generis tsarist trans Æthiopiam currunt, et jam occidunt Italos.
  Iterumque cogunt eos nudis pedibus osculari. Puellae nimirum ineffabili pulchritudine ac flagranti animorum affectu funt. nullo modo possunt contemni. Magna sunt quae facit regionem. Adipisci magna spondet et.
  Imperium Russicum Tsarist late continentale erat, et nationis Russicae unicum. Gens Russica, mixtura multorum populorum, et Russia sicut olla liquescens, alios populos devorare potest, eos paulatim assimilans et non opprimens. quam ob rem regium imperium creverunt. Lente regnum per regnum... Nunc perexiguum iter globali iter relinquitur. Russia multo maiorem multitudinem quam Tertia Reich et Italia habet.
  Sic habet omnem facultatem capiendi et concoquendi eam. Considerantes autem adversarios infirmiores esse. Et non omnes laeti sunt in regimine Hitlerorum et Mussolini.
  In Africa quoque multae nationes locales et unitates coloniae Russorum sustinent. Similiter technologia Russica ad silvestrem aptior est.
  Germanos etiam cum Panthera 5 nec cum Tigri 5 congressus esse proeliis demonstraverunt. Ita Krauts conspicue reddiderunt. Postquam exercitus tsarist transivit per Aethiopiam et Libyam percussit, et signa Germanorum navigaverunt. In proeliis autem in caelo, Germanicae explicationes regias aces, praesertim cum machinis disco informibus, mirantur. Et cars Russorum rabie furore deleverunt.
  At Germani numeris impares sunt. Et discos nimis cari sunt et relative pauci sunt. Ipsi autem invulnerabiles sunt, ignem autem non possunt, tantum ariete cum jet lamina. Vehicula Russica et maneuverabilia effugere possunt.
  Regius exercitus in caelo tamen fortis est. Et in mari etiam validior est. Etsi Tertius Reich non infirmatur. Sed adhuc vires sunt inaequales.
  Tam ratione incolarum quam potentiarum oeconomicarum, Tertius Reich cum Russia obire non potest.
  Et si etiam puellae fortissimae et pulchrae pugnae sunt, tunc ruina totalis est.
  Elizabeth et turma eius Germanorum monstris pugnant et etiam vincere procurant. Et non turbat quod Nazis multo maiora et graviora vehicula habeat.
  Puellae lacus hostium circumeunt et ea in parte dextra feriunt. Et nullam inimicus problems cum. Hostem suum destruunt et cantant;
  - Furiosa constructio manipulorum! Furit molior maniplus!
  Hitler erit chekmate! Hitler erit chekmate!
  Hostem magna facilitate perdunt. Puellae sed ridere non possunt.
  At fascistae, alapae in cervicem acceptae, recedunt. Iam in Libya multae Italiae partes paene sine certamine dedentes sunt. Milites regii exercitus procedunt. Magno cum ictu Krauts Alpes iaculati sunt, et taristi copiae per Italiam iter faciebant. Puellae nudae ex exercitu Mussolini Jr. salutant coloratum turmas exercitus tsarist. Milia militum omnium gentium Italiam implent. Lacus Alexey et decem milia mobilia, quae pondo quinquaginta talenta ab omnibus angulis accensi paene impenetrabilia sunt.
  Italia, ut debilior est coitio, velocissime moritur. et caput imperii Mussolini cecidit.
  Et iterum puellae Russorum exercitum suum pulverulentum coegerunt, nudis pedibus ad hostes osculandum. Intellegunt hostem vera dignitate esse praestandum.
  Albina et Alvina, rationes typingas, revocaverunt quomodo maleficas cum Iaponibus pugnaverunt cum Alexey in cunis iacebat. Mauris et dictum ipsum.
  Puellae Germanos in aere nondum satis belli iaciunt. Albina etiam dictitabat;
  - Semel vincimus Nazis, quid deinde?
  Alvina confidenter affirmavit;
  - Vincamus Americam Latinam!
  Albina dubitanter notavit;
  - Bene, quod alius est duobus vel tribus mensibus! Tum?
  Responditque Alvina giggled;
  - Pulmentum cum fele!
  Albina irata dixit:
  - Immo, oportet esse aliquod verius vitae consilium!
  Alvina dixit alacres;
  - Sic fasciculum liberorum pariemus!
  Hoc Albina probavit;
  - Hoc iam melius est!
  Italia iam paene capta est. Mussolini Jr. fugit in Galliam. Omnes pastae fabri possessiones in Africa iam deperditae sunt. Solae Germanicae inclave manent, sed exercitus tsarist eos quoque oppugnat. Amissae Africae comminatio, cum fortiore hoste conflixit.
  Vires Germani abalienasse videbantur. Iamque sub ictibus regiorum navigant.
  Et decem milia piscinarum iam in Gallia australi sunt et Toulon ceperunt... Puellae in bikinis circa urbem saliunt et fascistas ad genua ferentes. Illi nudis calcibus osculari se cogunt et rident.
  Sed etiam puellam in cista osculari potes - illa non sapit!
  Tot secundis rebus. In Germaniae australi quoque divisiones Russiae perrumpunt. et iam Vindobonam ceperunt. et Monacum pro- ficiscitur. Fascistae succumbunt verberibus et manus levant. et te ipsum dede!
  Oleg Rybachenko, scilicet, inter eos qui in acie pugnant.
  Puer ipse tres duces Germanorum capit. Pro quo speciale praemium a monarcha accipit.
  Eodem tempore puer aeternus est discalceatus et bracas gerens.
  Tsar Alexei victoriis gaudet. Et quid accidit? Tituli ipse diabolus in laqueos ascendit. Eius E-series lacus nullae pares sunt contra ones pyramidales.
  Heroes et heroidas Tsar Alexei remunerat. Et magna cupiditate id.
  Talem patrem regem amare et venerari non potest. Iam copiae Russicae Germanos ex Mauritania expulerunt. Et fere tota Africa terra Russiae est. Et quod? Ita melius!
  Tsar Alexei Albina et Alvina optimis aces feminae Russiae novis iudicandis adiudicarunt. Stella platini S. Georgii cum pharetra et cruce adamantibus.
  Vere bellatores merentur. et tantam vim habent. et suos fascists caedunt. et perveniunt ad metam. Exercitus tsarist iam appropinquat regionem Ruhrorum, et ibi saeviunt proelia aspera. Nolunt Nazis cedere. Et in Gallia iam sunt circa Lutetiam. Multitudo localis exercitum tsarist recipit et non cessat.
  Hostem deditionis aequum est dicere. Hitler discurrit, et iam medium Iulium est. Situs Germanorum prope desperatus.
  Et hoc est quod significat contingere talem frigidum regem sicut Alexei Secundi, vel magnum.
  Denique reliquiae Wehrmacht copiarum in Africa iam se dediderunt. Copiae Russiae per Lutetiam iter fecerunt. Germanis res critica increbuit.
  Fine Iulio Rubr iam totaliter recepta est. Copiae Russiae ad Mare Balticum appropinquant.
  Hitler Berolinum in Americam Latinam fugit. Regiae copiae Daniam intraverunt, et Norvegia prius liberata est. Pal and Lisbon. Impugnatio Berolinensi mense Augusto secuta est. Et caput Tertii Reich captum est. Tunc exercitus tsarist, continuato suo offensione, Matritum liberavit.
  Postremum captum fuit castellum Gaditanum mense Septembri. arx diruta est. Aliudque prope bellum fuit. Contigit quodam modo mire brevis et levis.
  Tsar Alexei nomen accepit omnium temporum victor.
  Sed Hitler adhuc vivit et evasit. Quid cum hoc monstro? Satis atrox, America Latina hunc tyrannum extrahere noluit. Ac deinde, die 1 mensis Maii anno 1957, ultima expeditio contra Americam Latinam et ultimum bellum in historia Telluris planetae incepit. Copiae sine ullis quaestionibus progressae sunt. Copiae locales erant nimis debiles militariter et copiae Russicae resistere non poterant.
  Elizabeth et turma eius pila modo confodiunt, et nunc hostes in via iusta omissa sunt.
  CACHINNO puella notavit:
  - Hoc bellum est!
  Catharina notatur cum rictu;
  - Novissimum bellum in historia humana!
  Elena suadet:
  - Tosti igitur ad pacem veniamus! et futuram creaturam!
  Puellae etiam nudis plantis pedum in deliciis se invicem osculatae sunt.
  Bene, sic omnia bene ...
  Anastasia et turma eius currunt et iaciunt tasque adversarios nudis digitis. Hostes dilacerant, dentibus denudant.
  Natasha cecinit:
  - Puella perampla somnii sum!
  Et interfectorem grenade quam ad launch. Ita cum puellis sic infirma non potes. Hoc non dimittent.
  et proficient in se, non miserentes fascistis. In hoc casu non sunt prorsus fascistae.
  Zoya quoque nudo pede iacit grenade suo et stridore;
  - Pro hostibus victoriam!
  Et tunc Augustinus ex machina sclopeto accendit et nudo pede grenam proicit.
  et stridore;
  - Ictu perdito!
  Et tunc Svetlana premat adversarios suos et eos in farinam scissam devorabit.
  Hae puellae sunt.
  Et blaters:
  - Tsar Alexei est idolum nostrum!
  Mexicum urbs capitur et Cuba capitur. Copiae Russiae ab septentrione ad meridiem movent. et hoc ipsum faciunt feliciter. Non prohibebis eos. Et magna victoria erit.
  Et Albina et Alvina in aere viginti valde feliciter pugnaverunt. Bellatores sunt qui infirmitatem ostendere non debent. Plana quae longe post Russos secundum gradum suum deducunt. Maxime autem virgines nudae in bikinis gubernant. Quod triturant omnes. et omnes qui deprehensi sunt in pugna proicient eum
  Iam Nicaragua transivimus. Armada machinis exercitus tsarist sistere non potest. Copiae Russiae veniunt. Et saepius, adversarii cedere. Hostes agminibus captivorum abigunt. Hostes ad genua perferunt.
  Anastasia currit ad se et facit adversarios suos in faciem suam cadere et nudis calcanibus osculari.
  Tot se hostes dediderunt. Multi ex eis ad tympani deduntur. et unguibus erigunt.
  Copiae Russiae iam Venezuela pervenerunt. Res magis magisque cessabit.
  Maxima Brasilia hostis est et relative facile frangit. et ipsa in deditionem coactus est.
  Puellae per Rio de Janeiro ambulant et pueri nuda vestigia osculantur.
  CACHINNO Natasha cum dicit:
  - Adhuc vita bona est!
  Zoya notatur in aliquo dubio;
  - Non ita malum est cum in muro pedibus tuis dormias!
  Puellae rident. Vere non funnier. Sed quid cum illis facere potes.
  Hic puer Oleg Rybachenko etiam pugnat. Plus quinquaginta annis in exercitu tsarist militavit. Hic ad gradum colonelli accessit, multa praemia habet, et adhuc circiter undecim annos spectat. Et cum eo est aeterna puella Margarita. Mulier adulta erat et valde timebat senescere. Et per consequens puella in perpetuum permansit. Sed liberi ante centum annos facti sunt. Et tunc promittuntur quod ad sedecim annos crescunt, quod est generaliter bonum! Puer, exempli gratia, radere non debes!
  Puer et puella tasque nudis pedibus in hostes canunt;
  - Gaudium victoriarum dilatatur;
  Tituli crucem exspectat!
  Hic est ultima munitio adversarii Russiae - Argentina. Tituli ibi absconditi sunt.
  Et mense Iulio copiae Russicae agrum Argentinum ingressi sunt. Repugnantia erat arx. Itaque caput paene sine certamine cecidit. Ipse autem Hitlerus mense Augusto 1957... Pendens in laqueo repertus est. Ipsi vero propria suspenderunt.
  Chile etiam in deditionem venit. Ultimum bellum sic finivit in historia humana.
  Duodecim puellae veneficae - iuventutem aeternam possidentes - victoriam suam celebraverunt. Sed alius puer, Oleg Rybachenko, admodum videbatur. Denique potest pro sua voluntate vivere, quot annos in exercitu versatus est.
  Russi in spatium iam anno 1947 ingressi sunt et anno 1954 ad Lunam volaverunt. et anno 1967 ad Martem. Novae porro res gestae. Systema solaris paulatim vincitur. Anno 1975, Alexey II, septuaginta annos in potestate constitutus , in plano crepuit. Et sic finivit regnum maximum omnium temporum monarcha.
  Et novus rex factus est filius eius: Mikhail II. Et Russia in spatium expansionis movetur.
  Oleg Rybachenko et Margarita in Marte in 2005 ambulabant. puer notat:
  - Centum anni iam elapsi sunt ex quo puer factus sum. Nonne tempus est me ad sedecim annos adolescere?
  Margarita, quae etiam puellam spectat, respondet;
  - Et ego quoque secundum conventionem crescere oportet! Sed quare filii manebimus?
  Oleg humeros... Imago angeli demiurgiae cum alis subito apparuit coram illis.
  Pulchra creatura dixit:
  - Perfecisti partem missionis tuae.
  Sed nunc spatium te manet! et spatium mundorum! Sic vive et pugna!
  Oleg Rybachenko cum rictu interrogavit:
  - Promisisti nobis sedecim corpora!
  Angelus risu adnuit;
  - Quid tu et Margarita vis?
  Margarita movit caput concorditer;
  - Etiam magis?
  Adnuit angelus de dentibus margaritis subridere;
  - Hoc tibi erit! Sed crescere usque ad sedecim annos natus, mille annis cresces! Et tunc in iuventute tua in perpetuum manebis!
  Oleg et Margarita in voce sonuerunt;
  - Est non aequum!
  Angelus risu dixit:
  - Tantae immortalitatis pretium est! Sed quanto melius est inmortales liberos esse quam senibus mortalibus!
  Constat puer et puella;
  - Immo multo melius!
  Et grandius risimus!
  Quid enim sunt isti mortales? Rex etiam omnium temporum et populorum maximus Alexei e vita excessit. Et habent aeternitatem praecedere plenam radiantis adventus.
  
  
  
  NAPOLEON NON IVIT IN RUSSIA!
  . Vel historia, ubi magnus imperator Russiam non ivit, sed regimina sua ad Turciam movit! Bene quidem, quidni? Cur Balcanius ab Ottomanico imperio non liberat?
  Hostes vero non superaverint. et ante ipsum a Rutenis victus est.
  Et exercitus Napoleonis magnis itineribus profectus est. Ambulavit fere sine repugnantia Bosnia ad Istanbul. Impedimentum unum: montes, flumina, munitiones... et resistentia occasionaliter. Plebs autem Gallos et Europaeos liberatores salutat.
  Napoleon Istanbul anno MDCCCXII captus est. Deinde etiam in Asia Minore pugnavit. Oceanum Indicum et Meccam attigit. Post quem Galli cum mercennariis suis in Aegyptum ierunt.
  Dum Napoleon in Russiam non profectus est, Ottomanos possessiones vicit. Forsan augures monuerunt eum casum belli cum imperio tsarist fieri posse.
  Britanni 1814 in Hispaniam terram agere conati sunt. Napoleon Lutetiam revertit. Et validis viribus celeriter in Hispaniam se contulit et ibi Britones vicit. Post quem in Pyrenaeis Gallis aliquanto fortior factus est.
  Eorum copiae pervenerunt ad Mauritaniam et Africam totam et Sudaniam septentrionalem occupaverunt.
  Ita generalem dominationem in Mare Mediterraneo constituerunt. Calpe etiam captus est. et confortati sunt. Bellum Britannicum vario eventu. Utrimque proeliis fessi in mari erant. Napoleon autem eam numeris capere voluit. Et naves magis ac magis aedificatae sunt, nautae exercitati sunt. Paulatim superioritas numeralis Francorum, quae magnas opes humanas et territoriales habebat, portorium sumere coepit.
  Et fessi Britanni succumbere coeperunt. Tandem, anno 1825, accessus factus est. Napoleon tandem Londinum cepit. Ita bellum confectum est. Et placuit iam senior imperator quiescere et in pacifica constructione concurrere. Restat ut Franci trans Africam moverent et eius australem vincerent. Nicolaus Primus ad imperium Russiae venit. Russi bellum cum Irania gesserunt, sed victorias quas non vicerunt, sed ad acquisitiones territoriales moderandas sese finierunt. Tunc Russia bellum Shamil in Caucaso versavit et se ab eo diu ligatum invenit.
  Napoleon usque ad annum MDCCCXXXVII regnavit et sexaginta octo annos natus est cum mortuus est. Cui successit Napoleon II filius eius. Iuvenis viginti sex annos natus erat imperator flavos Italiae et imperio Romano ante. Qui quidem Napoleonis Primi patris gloriam superare voluit.
  Napoleon II autem primum contra Iran, deinde contra Indiam fecit. Nimirum maximus et bene ordinatus exercitus in mundo tam Irania quam Indiae celeriter relative vicit. Africa quoque subacta est. Gallia bella in America Latina gessit, colonias Hispaniae et Portugalliae occupare conatur. Russi tempus nescio. Sed Galli, post longa bella, demum in America Latina locum tenuerunt. Napoleon II anno 1856 mortuus est, et filius eius Napoleon III regnum ascendit. Erat eo tempore sedecim annos natus. Et anno 1858, Napoleon III expeditionem suam contra Russiam coepit.
  Placuit proavum suum superare. Et in Russia adhuc servit. Et sane terra incomparabilis est secundum vires pugnae cum Gallia Napoleonica.
  Napoleon III victoriam numeravit. Et duo miliones milites per Russiam ducti sunt. Progrediuntur tribus columnis: Kyiv, Moscuae et Petropolis. Sed Russia suam Kutuzov non habuit.
  Et Tsar Alexander II coactus est in Kazan fugere. Moscuae et Petropoli et Kyiv capti sunt. Copiae toto orbe terrarum erant et arma contra Russiam graviores erant. Etiam in exercitu Napoleonis III lux prima apparuit lacus.
  Imo tali potestati resistere non potes. Tsar Alexander II pacem Gallis obtulit. Sed Napoleon III declaravit se totum opus esse Russiae.
  Denique clandestinum bellum coepit. Sed Napoleon multas copias habet. Praeterea Napoleon III servitutis abolitionem denuntiavit. Quod etiam nonnulli populi ad partes eius adepti sunt. Bellum per aliquot annos adhuc saevitum est, et copiae Napoleones Oceanum Pacificum attigerunt.
  Tandem inventa transactio. Napoleon III filiam Alexandri II duxit et rex coronatus est. Et Russia, ut pars vasti imperii, aliquam autonomiam accepit.
  Napoleon III adhuc in Sinis pugnans, copiae eius in Australiam pervenerunt et Indochinam vicerunt. Et in MDCCCLXXVII mortuus est, et Napoleon Quartus ascendit thronum. adulescens quattuordecim annos natus. Pronepos Napoleonis Primo et materno pronepos Russorum tsars. Napoleon Quartus mundum subjugavit - USA et omnibus aliis insulis subactis. Imperium orbis terrarum ortum est. Tunc omnia quae supererant spatio expugnanda erat.
  Sed tristitia nulla fuit, sed pulsaverunt daemones. Napoleon IV 1894 mortuus est. Accuratius venatus in Africa mortuus est. Et thronus eius captus est a puero Napoleone Quinto, annos natus fere quattuor.
  Nescio quo pacto posteri Napoleonis non tenacissimi evaserunt. Et sane molestiam incepit. Nunc in America, nunc in Sinis, nunc in Russia.
  sed tumultus et separatistae copiae suppresserunt. Napoleon Quintus crevit et fortiter rebelliones supprimere coepit. Post quem nescio quo modo sedata est tellus. Et anno 1914 primus homo in spatium volavit! Anno 1917, populus lunae in terram descendit.
  Paulatim stabilitatem consecuta est humanitas. Jamque dilatatio in spatium. By 1935, homines omnes planetas systematis solaris visitaverunt et in Luna compositio orta est. Napoleon Quintus regnauit usque ad annum 1960 - sex et sexaginta annos inter Bonapartes testimonium atque in gloria mortuus est. Et Sextus Napoleon suscepit regnum. Per hoc tempus, experimenta felicia in recreatione hominum iam inceperat. Et in 2000 homines in proximas stellas penetrare coeperunt. Per MMXX, primae habitationes humanae extra Tellurem planetae creatae sunt.
  
  IVAN FORMIDULOSUS non veneno
  Nihilominus Ivan Terribilis veneno anno 1584 (ubi opinabatur se venenosum esse) non habuit, sed aliquamdiu vixit. Princeps Anglicam duxit. eodemque tempore Siberiam domuit et ibi ciuitates construxit. Anno 1590 filium habuit Alexandrum cum regina Anglorum. Anno 1591 filius Dmitry mortuus est, sed Russi annos suos Sueci ceperunt. Anno 1592 Narva ceperunt.
  Bellum commune Poloniae et Russiae contra Sueciam anno 1593 cum Vyborg captis finitum est. & clade Suecica anno MDXCIV.
  Russia civitates in oram Baltici sic repetiit, in Narva conditas, nec non Vyborg. Anno 1595, Ivan Terribilis urbem ad ostium Nevae construi iussit. Ita Aleksandrovsk plus centum annis ante orta est. Annus nominatus est in honorem filii Ivan Terribilis et Anglorum principissae.
  Tunc Ivan Terribilis trans Siberiam movere perstitit. Milites eius ad Amur flumen progressi sunt. Anno 1598, sexaginta quinque annis - recordum Russiae et unum ex longissimis regni temporibus in historia Telluris planetae, Ivan Terribilis mortuus est. Mortuus est quoque eodem anno haeres Fedot. Et regnavit Alexander primus. Octo tantum annos natus erat ad thronum ascensionis. Sed Boris Godunov regens factus est. Et omnia plus minusve abierunt. Verum erant etiam anni ieiuna. Tum bellum cum Polonia anno 1605 . Tum primum ipse Alexander exercitui praeerat . Poloni Smolenscum obsidere conati sunt, sed omnino victi sunt. Russi bellum inferrent et ceperunt Kyiv et Polocum. Poloni terras per Berezina et Kyiv cesserunt ad Ucrainam ripam sinistram.
  Ibi aliquamdiu tranquillitas fuit. Russia in oriente progrediebatur. Oceanum Pacificum attigit et novas ibi urbes condidit.
  Inde ad Chersonesum expeditionem, quae cum Turcia labefactata concidit. Russia etiam Khanate Crimeanum cum Maeotide vicit.
  Ita magnum imperium exstitit. Post quod fuit aliud bellum cum Polonis. Alexander praedicavit - terras totius Rus Kievaniensis victuros.
  Et factum est. Copiae Russicae duce Tsar et duce magno Skopin-Shuisky adhuc Poloni debellare poterant et etiam Varsaviam ceperunt.
  Post aliquam controversiam, Polonia Alexandrum Primum Tsar accepit. Post quem magna Sclavorum potestas orta est. Russia meridiem 1630 vertitur. Bella cum Turcis incohata sunt. Ottomanicum imperium in declinatione et amissione fuit.
  Russia Balcanos vicit, et usque Constantinopolim intravit. Ottomanicum regnum ad Tsar Alexandrum translatum est. Iam regimina Russiae Aegyptum pervenerunt. Et anno 1640 Mecca et Iraq cum Cuwait vicerunt. Ingenti imperio. In 1645-1647 bellum cum Irania erat. Persia quoque Russiam submisit. Bellum cum Imperio Manchu cum Sinis septentrionalibus captis finitum est.
  Alexander Tsar, propter augendam multitudinem incolarum non-Russicarum, etiam concilium œcumenicum convocavit. Orthodoxia facta est translatio in quatuor uxores permittens.
  Quae consecuta erat, ut Sarraceni Orthodoxiam accipiant et ad Russificationem in terris recentibus victis facilius accelerarent.
  Anno 1658, Tsar Alexander primus mortuus est, rexit annos sexaginta, ac magnus Rurikovich factus.
  Mikhail Primus Alexandri Primi filius novus rex factus est. Novus rex iam quadraginta annos natus erat. Atque consilium patris expugnandi prosequebatur. Copiae Russiae in Indiam versus se movebant. Bella ibi.
  Quae cum erectione dominationis Russiae finita est. Tunc magnum bellum cum Sinis fuit. Anno 1671 Mikhail mortuus est. Bellum autem ab Alexei filio primo Rurikovich continuatum est. Rex adulescens circiter triginta annos natus magnas victorias strenue gessit. Post aliquot annos bellum Sinarum victa est.
  Inde Russia motus suos in Orientem et Meridiem continuavit, vincens Indochinam. Donec Singapore perventum est. Anno 1701, Alexei mortuus est, et filius eius Petrus magnam classem aedificare coepit. Russia per insulas in Oceano Pacifico et in Australiam exposuit.
  Eodem tempore in Europa dilatandi cupiditas erat. Et anno 1715 bellum cum Austria incepit. Superior copiarum Russiae Austriam celeriter vicit. Inde Germaniam ceperunt. ipsum Rhenum venimus. et 1721 Italiam subegerunt. Ita Petrus Magnus fenestram in Europam secavit. Una cum Aegypto. Eodem tempore Russi Canadam per Alaska occupaverunt. Anno 730 Magnus Petrus mortuus est et thronus eius nepos Petri Secundi - Rurikovich heres fuit.
  Regnum eius strenuum evasit: adulescens bellum cum Gallia incepit et Canadensis vicit, et copiae Russicae, quae maiorem numerorum praestantiam habuerant, Lutetiam ceperunt. Belgae quoque victi sunt. quanquam ibi bellum partium tractum est. Sed ad extremum ipsa quoque suppressa est.
  Et postea anno 1745, Hispania et Portugallia ceciderunt. Sed ibi quoque per aliquot annos clandestinum bellum fuit. Anno MDCCLIII, post mortem Petri Secundi, filius Petri Secundi, Petrus Tertius, thronum ascendit. Novus rex trans Africam et Americam movere pergit. Bellum anno 1761 cum ultima Magna Potentia Britanniae ortum est. Russia primo in mari non valde prosperata est.
  Sed tunc Britonum numero praestantibus et expertis ducibus victi sunt. Et portum erat. et anno 1767 Londini incidit.
  Et anno 1780 Petrus Tertius mortuus est. Viginti octo annos natus, Paulus Primus, regnum suscepit. Russia graves adversarios non iam habuit et trans Africam et Americam Latinam ferebatur. Ab anno 1820, cum Paulus Primus annos sexaginta octo mortuus est, Russia totum orbem subactam complevit. Et Ivan Quintum regnum ascendit annis quadraginta duobus.
  Nemo erat cum iam pugnare. Sed nondum scientia ad spatium spatium vincendum attigit. Tamen Ivan iussit volatus ad lunam. Velut imperium procedere debet. 1833 et homo primum in spatium volavit. Et anno 1845 Russi tandem in lunam appulerunt.
  Imperator Ivan Quintus anno 1847 mortuus est. Alexander II regnum adeptus est. Laxatio in spatio continuatur. Martium anno 1861 appulit. Et deinde in omnibus planetis systematis solaris.
  Et deinde ad alias stellas volaverunt.
  
  Donald BUCINUM in Roosevelt tribunal
  Ita Donald Trump se in Roosevelt loco inter Bellum Orbis Terrarum II invenit. Quod quidem evenit ut eximius casus! Errores decessoris tui considera. Et primus error: URSS permiserunt surgere et fieri superpotentiam.
  Donald Trump melius quam quisquam alius intellexit: Russia alterum bellum mundanum vincere non licere. Sed velox victoria Tertii Reich etiam pro America inutilis est.
  Optima optio: occidant se quam diutissime et maxime.
  Bene, sane, Donald Trump paulo ante Stalingradum Russiam adiuvavit ... Et nullae erant praecipuae discrepantiae cum historia. Tertium Reich ex Africa expulit.
  Tum Hitlerus inducias pro abolitione legum anti-semiticarum obtulit.
  Postquam Stalingrad Germani intellexerunt se actu alterum bellum mundanum amittere posse, et cum Trump consensisse. Non persequentur Judaei, sed... Mercatura repetitur.
  Captivi commutantur. Trump ipse bombam atomicam facit et Iaponiam conficit. Et Germani, cum ingruerent finibus suis et claudebant in secunda fronte, cumulant vires.
  In Arcem Operationem Fuhrer distulit aliquoties. Et etiam mense Iulio non taetrum fecit, quod Tiger-2, piscinam monstri in proelio experiri voluit, et hoc significat "Leo" et "Mus". Praeterea Germani ab exteris discessionem facere coeperunt et copias accumulare.
  Et Trump Fuhrer monebat ne irrueret, cum consilia Germanorum excursionibus Kursk Bulge iam imperio Sovietico nota essent, et nihil stultius quam oppugnare cum hostes sciret.
  Fuhrer satis callidi erat ad audiendum consilium sapientis Trump. et defensus est.
  Exercitus Rubri tandem in mense Augusto XXX moleste ivit. Haesit in hostium defensionem funditus. Proelia Pantheram valde bene defendentem ostendit, igne rapido tormento, quod ad longinquum pervenit.
  Et "Tiger" non est malus, sed "Ferdinandus". Ultimum tormentorum auto-propellum in defensione satis validum est. Et perfecte repellit impetus ab adversariis. Et "Ferdinandus" valde strenue laborat. Cum e longinquo ferit, ne dorsum tuum corrigere poteris.
  Germani tamen lente, sed in crepidine Oryol. Sed aeroplana Sovietica non amplius caelos dominati sunt. Sine fronte occidentali, Krauts fortes erant. Apud Germanos aces praecipue Marcel eminebat.
  in Bello Mediterraneo casu non mortuus est. Iamque uene numerus in oriente pugnabat. Et haec optima Luftwaffe acetas, quae in fronte occidentis brevi tempore commemorata est, quam nemo umquam in vera historia fractus erat, iam in oriente pugnabat.
  Marcel eminus ictus se fricari vel addicitur non sinebat. Legenda factus est inter gubernatores Germanos et Sovieticos.
  et sine ulla exaggeratione. Utramque oppugnationem elit et pugnatores iecit.
  Pro centum quinquaginta aircraft ille crucem equestris crucis ferreae cum argenteis quercu foliis, gladiis et adamantibus consecutus est. Cum ducentas aircrafts fecit, Ordo Aquilae cum Diamondiis consecutus est. Cum ad trecenta aircraft pervenisset, ei singulariter constitutum adiudicavit: crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Postquam quadrigentorum aircraft descendit, crucem auream et adamantem merito militari accepit et Calicem aureum et adamas Luftwaffe. Massilia ducenta aeroplana super Mare Mediterraneum in ruinam emissa. Hieme et Martio centum fere carros iecit et ad frontem orientalem translatus est. Ibi trecenta vehicula mense Maio 1943 reduxit.
  Deinde mense Septembri 1943 figura quadringentorum vehiculorum pervenit. Atque etiam in uno proelio quattuordecim vehicula pulsando actis indixit.
  Nimirum tanto impetu Germani magis quam fidentes in caelo.
  Incursus autem exercitus rubri retinentes in antecessum copiis evellendo potuerunt. Nihilominus copiae Sovieticae, quamvis tardissime, progressae sunt.
  Sub finem Octobris, Exercitus Rubri Orel appropinquavit. Fritz hanc urbem quoquo pacto tenere conati sunt.
  Tigris-2 piscina in proelio primum usus est. Vehiculum tamen bene munitum est, sed saepe destruxit. "Leo" etiam peius evenit. Similes adulti "tigris"-2, notior quam tigris regia, "Leo" sclopellum potentiorem habuit, quod tamen supervacaneum erat. Cum Sovietica triginta quattuor praedia cum armis Germanorum capta sunt. Sed "Leo," pondo nonaginta talentorum, in armis "Tigris" nulla commoda erat, sed carior, minus certa, et potentior sclopeto minus igne.
  Solus cum in longinquo sagittando utilitates Levavit, sed parum usus fuit, cum triginta quattuor motus ex tanto intervallo Lev emolumenta habere fere impossibile erat.
  Proeliis ostendit "Leo" nullam habere commoda in tuendis lateribus aut fronti carinae super "tigris"-2, et frontis turris crassiorem armaturam tantum eius rotationem retardat.
  Id est, evenit quod "Leo", in usu, etiam peius est quam "tigris"-2. Et ad id quod evenit, ordinatum est.
  Nihilominus, tigris-2 satis munita erat, impenetrabilis usque ad latera T-34-76 fuit, ideoque efficax, licet informes, machina probabatur.
  Eodem tempore duo gubernatores bene se in acie ostenderunt: Albina et Alvina. Qui discalceatus in bikinis omni tempore pugnavit. At illi efficacissime fecerunt.
  Ut nudo pede presset triggers Albina, Sovieticus gubernator sagittabit.
  Tum quoque nudo decidit Alvina pede. Rursumque hostes prosternet.
  Puellae cum pantheris et pantheris strenue laboraverunt. Etsi sint tirones. Sed arcanum eorum est pugnare in bikini et discalceatis, tunc nemo te prosternet!
  Proelium Oryoli usque ad finem Novembris protrahitur. Germani urbem tenuerunt, et Exercitus Rubeus eam pertinaciter expugnaverunt. Pervicaciam in hac re Stalin ipse praebuit. Urbs Krauts munita erat neque eam circumveniri passus est.
  Ineunte Decembri tempus otium fuit, modo proelia in caelo facta sunt. Massilia numerum quingentorum aircraftrum deiectorum excessit et secundus in Tertio Reich post Goering Magnae Crucis ferreae crucis aestimandus est.
  Exercitus rubri constitit. Sed exeunte Decembri resumit inferrent. Post pugnam pertinacem, Oryol tandem circumventus est. et tunc sume illud. Germani paulo in medio repulsi. Sed hiemem parabant et fortiter pugnabant.
  Fritz adhuc prope Leningrad taetras repellere poterant. Plerumque propter monitionem Trump, qui cladem fascistorum valde timebat.
  Repulsa in septentrione impetum Nazis impetum nescio quo reppulit et hyeme superfuit... Ac vere vires accumulare coeperunt.
  Exercitus rubri etiam damnum passus est. sed ipsa obtinuit IS-II et T-34-85. Commutatio plagarum incepit et die 22 mensis Iunii anno 1944, Exercitus Rubeus maiorem scandalum in centrum fecit.
  Germani cessere, sed tarde ... Sovieticae copiae quinquaginta chiliometrorum mense et dimidio in anterioris parte satis lata procedunt. Plerumque Nazis ratiocinationes suas mutaverunt et vires suas sine oppugnatione conservare conati sunt.
  Hic Trump partes clare egit, qui vel Russiam vel Germaniam vincere nolebat. Sed timuit ne Russi usquam vincerent et Fuhrer monuerunt ut bellum defensionis aedificaret ad facultates Bolsheviks exhauriendas.
  Hitler, quamquam omnem vim suam lacessivit, in altam tamen defensionem abiit. Lacus autem Germanicus imperfectus est. Et Mus etiam in exspectatione non vixit, sed in defensione, plus minusve in scopis brevibus se ostendens.
  Germani nondum recte technologiam assequi potuerunt. Panthera 2 armis et armis potentior fieri potuit, sed graviora quinquaginta talentis nondum fieri potuit. Focke-Wulf inferior maneuverability erat et imperfecta.
  Me-309 cessit potentem esse in armamento et festinanter, sed peius in maneuverabilitatis. TA-152 melior fuit quam Focke-Wulf in fuga notas et potenter armatas, sed etiam gravior evasit. Verum, Massilia processit bonam rationem ad aircraft quae graviora sunt, sed magis armata et tutanda.
  Hactenus Germani non solum utilitatem in caelo conservaverunt, sed etiam propter numerum vehiculorum augeverunt. Etsi USSR etiam Yak-3 et LAGG-7. Sed hoc nondum commodum providit.
  At Germani ME-262 amplificaverunt. A Iunio, Luftwaffe iam mille harum rumpit cum quattuor 30-mm tormentorum aircraftrum. Sed in proelio, quod satis me-262 batum et efficax esse. Possidet propter summam celeritatem. Sola res est, quod difficillimum est ME-262 mittere, armatus et superstes est, ob celeritatem suam difficile ferire, sed ex suo non certissimo machinamento se erumpit.
  Itaque Germani tam longe prosperi erant quam in accipiendo TA-152 et modernisizatis ME-109 "K", popularissimus pugnator secundi Belli Orbis Terrarum.
  Numerus operum aircraft etiam augetur, quae praestantiam notarum Sovietarum tueri potest. Praeterea vehicula Germanica signanter validiora erant in armis et machinae potentiae.
  Germanorum Yu-288, quae alta celeritate et magna bomba onere conjuncta sunt, evenit ut satis prospere eveniret. Et primum vide quattuor machinam bomber, Yu-488, capax bombing per longa spatia. Eius ellipsis erat areae alalae comparative parvae, quae ei velocitatem usque ad 700 chiliometrorum per horae dabat, quod tum temporis bomber erat multum.
  Germani in agro piscinam aedificabant. Mus ad defensionem bonus est, sed adhuc vulnerari ab aere et ad transportandum difficile. "Jagdpanther" evasit felicior. Semper crescens producta est, et promeruit bonam famam.
  Hic utique Germani currus fere perfecerunt, sed utique bene successit.
  Praecipua copia armorum Germanorum aucta est, quae effecit ut impetus Sovieticorum felicius resistere posset. Possidet Augusto Meridie tetri.
  Autumno 1944 venit, copiae Sovieticae Kharkov ne quidem capiebant, et adhuc in centro stabant.
  Fritz paulo fiducialius sensit... Stalin malleolo perstitit, sed sine auxilio Civitatum Americae Unitarum technologicum genus contra Germaniam obtinere non potuit.
  Habens factiones exteras et multos Hiwis, plus satellites, et cives Sovieticos priores, Tertius Reich copias suas plus minusve replere et in defensiva manere potuit. Externorum laborantium et ancillarum laborem effecit, ut multam supellectilem producere potuerit. Ac primum, jet aviation.
  V-1 et V-2 project erucae relicta sunt in favorem aircraft et Arado bombers apparuit. Quae bombed perfecte. Et aeroplana Sovietica eos ne adsequi quidem potuerunt.
  Tituli magis magisque in aere ingrata fiebant. Fritz etiam in hieme pugnavit. Exercitus rubri media hieme progredi poterat.
  Hic, etsi impetum Germani exspectabant, tamen opere tormentorum perculsi erant, praesertim Andryusha erucae launculator. Sed tunc multae piscinae Germanicae divisiones Sovieticae copiae prohibere poterant.
  Nova tormenta E-10 et E-25 Germanorum auto-propellentium, parva sed perniciosa, maxime efficax probaverunt.
  Tigris 2 etiam apparuit cum turri angustiore et minore et validiore tormento equitum quinque milium, quae se ostendit machinam utiliorem esse.
  Denique a catulo utilius Germanorum bellum initum est.
  Hitler re vera numeravit in lacus E seriei, prout progressi sunt et silhouette humilem habuerunt. In E-50, altitudo fere metrorum erat inferior quam Tigris-2, quae effecit, ut paribus armis pondus piscinae ad quinquaginta talentorum cum machina equitum 1200 cum boosting redigeret. plura armatura perforans et accurate sclopeta.
  Magnum hoc evenit! Currus celeritas ac celeritas breakthrough valuit. Puellae pugnaverunt. Et quidem, discalceatus et in bikini.
  Vehemens est pugnatum, maxime vere, mense Maio. Germani oppugnare coeperunt. Sed solum Belgorod, a Sovieticis copiis antea captum, recipere poterant. Diu pugnatum est. Et E-100 tank etiam interfuit bello. Hoc vehiculum, optime munitum et armis validis, magnum problema pro copiis Sovieticis factus est.
  Post aspectum SU-C, Stalin improviso doctrinam in tank aedificium mutare constituit. Et hoc autocinetum autocinetum propellendum in quantitatibus semper crescentibus fieri coepit.
  Ego sum attractus facilitate productionis tormentorum auto-propellorum et tormentorum potentiorum. Tum quod Stalin cogitare coepit de militibus salutaribus. Ceterum, aestate anni 1945 soli Germani aggressi sunt. Erant tantum Rostovia-on-Don et Oryol circumveniendi, et id quantum successus erat. Et in hyeme... Et solus Belgorod repugnare potuit.
  Sic et armadas retardari...
  Annus 1946 venit. Germani lacus aestate per E-L et E-C et E-75 oppugnare conati sunt. Contra eos Stalin sclopeta SU-100 auto-propellens habuit quae omnia alia armorum genera fere reposuerunt. Germani inflati sunt, sed nihil fere profecerunt.
  Sed rursus nihil profeci.
  Iam est MCMXLVII. Germani premunt et premunt, Russis premunt et procedunt. Nihil successit.
  Hic venit MCMXLVIII. T-54 apparuit, quod tamen non divulgatum est. SU-C adhuc in servitio est. Verum, hoc tormentorum auto-propellitur aliquantum evasit. Germani primum locum habent in serie supra E-75 cum machina gas turbine. Et iam bene munitum erat.
  Sed tamen Germani victoriam consequi non potuerunt. IS-7 in URSS producta est. Qui feliciter cum Germanis pugnaverunt.
  Tunc MCMXLIX. Pugiles fabrefacta inter se tollunt.
  Ita anno 1950, prima linea leviter fluctuat. Sed nihil significantius fit.
  1951 Accedit, idem. Nulla mutatio in fronte orientali. Utrique confecti satis erant.
  1952 nimis abiit. Ultimus plenus annus regni Stalini. Restat Germanis discos parvis inviolabilibus armis. URSS vehiculum maxime populare habet: SU-122 cum dolio longo, quod adhuc optimum aestimatur.
  Et tandem, 1953. Stalin ... moritur et hoc incipit. Certamen de potentia Moscuae captans, Germani ultro geruntur.
  et in Caucasum progrediuntur. Türkiye tandem bellum init.
  Caucasum capio vere, aestate et autumno, et commodum capio.
  Sed hic Trump iam impedimento est. Die autem 1 mensis Ianuarii anno 1954, Civitas Foederata incohatur bombinga nuclei territorii Tertii Reich et ... Russiae.
  Hoc simile! Trump intercessit Bellum Orbis Terrarum II.
  Et omnia suo modo frigidissima eveniunt! Et quodammodo frigus est!
  BUCINUM confidenter hostes superat! Et hoc est pr!
  Hic dictator Americanus etiam prae gaudio exultat!
  
  PULCHRA VIRGINIS HISTORIAE
  Alterna historia in qua Hitler nihilominus statuit Britanniam primo finire et tunc demum in USSR oppugnare. Horum unus fuit post Cretam captam et Melitam oppugnandam. Haec satis prospere gesta sunt et exercitus Fuhrer Britannos vicerunt. Hitler consilium cum Britannia conficiendi tum demum ad URSS eundum fecit.
  Hic quattuor magae puellae commotus est. Aryan pulchritudines: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - persuaserunt Fuhrer nondum in Russiam ire! Procumbunt etiam et iurant 1941 hoc tempus non fuisse. Praeter puella, discalceatum super carbones currebant et sollemne confirmabant melius esse Russiam non adire. Quattuor pulchritudines Fuhrer persuaserunt necesse esse puellis in Africa pugnare. Ad quod consensum recepimus.
  Basis Britannica oppugnatur a Fritz armada;
  Maxima basis Britanniae infernum re vera vidi. Plus quam mille bombarii ex tota fronte orientali collecti oppugnata sunt, acceptaque experientia decenti pugnae cum praesidio pugnatorum. Britanni diu pugnaverunt, sed tantam vim ingentem non exspectaverunt. Quis enim credat Krauts in fronte exponere decreturum, etsi hostes ad tempus quievit. Sed Britanni milites inclementer iam verberantur. Verbi gratia, naves eorum oppugnantur ab Yu-LXXXVII, nobilis "res". Non nimis celeriter, sed summa (pro tempore) accurationem bombing tenentes, classem Britannicam in sinu latentem cruciant. Recentiores Focke-Wulfs non multo post, etiam fabuloso de Rudel ipso, rege oppugnationis aircraft sunt. Notae pro submersione pugnae Sovieticae potentissimae, quae pugnae Marat.
  For example, Corporale Ricardus videt vultures de monte sicut sleds devolvi. Plurimi bombardi Germanorum e foramine glaciei sicut pisces praedatorii emergunt. Iam maturus Anglus telephonum in timore suspendit. tam atrocem conspectum numquam viderat. Sirenes nuper admodum sonant, postquam bombae explosae sunt. Milites Britannico flatu emittit unda, abscissa bracchia et crura in diversa volitant. Una galeis ferreis candentibus facta est, et percusso ministro in faciem. Et quomodo clamat;
  - Churchill kaput est! Hitler frigus est!
  sclopeta Britanniae anti-aircraft non statim incendere coeperunt, sed tantum cum milia bombarum statim ceciderunt. Hostes omnia recte computant: non una bomba perdere debet. Hostem igitur premunt et feriunt. Sectores omnes pre-notati sunt in tabula geographica. Porro insolentes Britanni ne se quidem recte dissimularunt. Multa tormenta ex anti-elit elit in conspectu patenti stant et primum rapientur.
  Hic dolium machinis scapharum 85-mm anti-quadraginta pedum longum iactum est et in aera quasi rota gubernatricis inflexa est. Quo facto crepuit, quinque Anglos oppressit. Unus ex nigris venter divulsus et intestina excidit.
  Et bombae ceciderunt, omniaque in igne erant, fomes horreis commotis, explorare coeperunt, conchas spargentes per totum fere sceletum, deinde alia horrea percussa sunt. Sirenes in nundinis Yu-87 et Focke-Wulf moleste ululaverunt, horrorem incultum inter nigris et Arabibus e copiis coloniarum causantes. Sed videntur alba aeque ac vix.
  Exempli causa, duae frigatae Britannicae collidebant, adeo ut boilers sonarent. Et etiam strages frigiarum, quae in aere fodiuntur, sicut agri fodiuntur, et cruiser simpliciter subsidebant.
  Lacus Anglicus "Cromwell" cum brevi rostro, sed cum decenti velocitate et armis frontalibus satis validis, trepidatione acceleravit et horreis suis circumdedit, etiam duodecim militum suorum perturbatorum in via opprimendo. Crevit Chaos. Tabellarius Anglicus saginare coepit et metus validus ignem aperuerat... in ora, ubi milites sui conabantur.
  Et in hoc mundo duo homines penitus inperturbati manserunt. Horum alter Indus erat, lente tibiam accendit, altera foemina, plane Arabis originis, sed militari uniformi. Uterque ex eis nullam attendit ad mortem properantem. Vel potius tota multitudo equitum annihilationis insolitum ludum cardi- nalis ludit. Ludus fuit quinquaginta duorum chartarum cum iocularium et etiam secundum normas ab ipso rubra inventas.
  Arabs mulier affirmavit;
  - Sed strepitus multum est! Et cur tantus terror?
  Unus e militibus, dorsum raphano conciso, prope in Indicum cucurrit, sed ille tanquam catulus incaute proiectus est. Guttae sanguinis ceciderunt super faciem rufam et nigram, et arridens lambit eas. Tunc animadvertit;
  - Sonitum est pro infirmis, pallida facie. Apache nos hoc modo cogitamus - si hostis nullus est, hostis apparet - melior!
  Obscura mulier dixit:
  - Haec est typica infirmitas eorum qui fidem Christi profitentur. Loqui volunt de sacrificio, sed non sacrificant se.
  Indicus celeriter adnuit;
  - Ordo in fundamento aedificatur ubi caementum est fides et arena est voluntas! Fides cor est auri, et voluntas pugnus ferreus est! Solae pallidae neque unum neque alterum habent.
  Aliquot milites Britanni ardentes in aquam irruerunt ut flammas ablueret. Fervens etiam aquarum intret, clamores et gemitus silvestres audiebantur. Et cruentos circulos per spumem maris repit, primo crasso, dein sensim expanso et pallescente. Et bellatores, quod olim maximum et latissimum imperium in terris olim fuit, speciem humanam amiserunt. Arabs mulier contemptim premebat;
  - Et hi cogunt burqa gestare!
  Homo rufus, callide strabo, inquit;
  - Videtur minax tuus oculos terret!
  Arabs mulier mordaces dentes denudauit et dixit:
  - Mollities muliebris similis est duritie armorum, quanto magis letalis et versatilis in tutela!
  Germani pugnabant qui, imparati hostium imparaminibus, statim totis viribus in hostem impetum facere maluerunt. Cum justo aerumna hostium in airfields ardent, auferre non possunt. Cum propriae bombae intus Lancastri explodunt, omnia circum se vastantes. Lenta sed efficax ratio. Sic symphonia inferorum pervenit ad apicem potestatis suae, et tunc coepit quiescere.
  Sed hoc non utique ibi finivit: aerium divisio in actionem venit. Britanni dum huiusmodi curationes sunt, omnino tepidi sumi possunt. Fortunate labantes appulsi iam in quantitatibus et modis remulcondis illis quaesitis fabricati sunt pulchre. Fortasse hodie in mundo optima.
  Volant igitur, non sicut milvi - tardiores, sed satis celeriter, et etiam cum musica Wagner - Hitleris PALMARIUS gratissimus. Quis alius vivus recordatus est cinematographici "Apocalypsis", ubi Americani hanc praecipuam musicam cum Vietnamica oppugnabant. Vix ea quot. Ita hic Wagner, et motifs, per amplificatores. Paratropi phosphoro faciebus illinuntur, et se pingunt, apparent sicut daemones sui inferni. Etiam ex effectu animi. Plus quidam regentes et quidam astularum magnesium phosphoro adiuncti sunt ut saltem ad breve tempus arderent. Ita creepy, praecipue contra recessum fumi ardoris et ignes numerosi. Tormenta etiam machinae habent, etiam in effigie oris draconis camouflaged. Tunc canora germanica et capta submachina tormenta feriunt. Et falcata caedes ad ocreas victorum acies cedunt. Et multi simpliciter malunt cedere, non obstante quod sunt plures Britanni quam Germani.
  Latebat Indus et Arabs in parvo foramine diligenter camouflaged. Redskin notavit:
  - Bene aravimus eos!
  Nigra mulier miratur;
  - Ais nos? Forsitan vis nobis?
  Indus movit caput negative;
  - Minime! Palefaces Britannis verberant et hoc signum bonum est! Et cum tempus venerit, feriae nostrae veniant! Quando continentes Indi liberabunt?
  Arabs mulier contemptim risit;
  - An forte terrarum imperium vindicas?
  Indicus affectuose, quasi ad puerum mentis retardari explicans, subrisit;
  - Qui nimium cupiunt, solent nihil relinquere! Sic cochlearium magnum os rigat!
  Fuhrer sane non vidit quid falcones et accipitres agerent, sed in principio suspicabatur machinam militarem Germanicam omnia accurate elaborare. In genere Germanica operationes militares graves usque ad Kursk Bulge factae sunt in gradu professionali. Quidam etiam vexillum eos vocant. Mirum etiam est talem machinam insiluisse et tunc omnino discidisse.
  Ipsi autem quatuor in accessu Melitae interfuerunt.
  Quattuor puellae tantum in bikinis erant. Jamque Britannos nudo pede tasque in aere iecerunt. Et est pulcherrimum. Hae puellae sunt.
  Ac in fuga, praeacutas orbes iaciuntur. Aliquando et duodecim colla discinduntur. Unum verbum - super genere pulchritudines. Donec et ipsum et muscularis. Isti sunt viri bellatores. Et uno ictu scindunt metalla et lateres. Tam phreneticum, insanumque imperium. Et nudo calcibus in menta militum Anglicorum prosiliant. Ita sunt eruditionis.
  Et volat sanguis et respersit in omnes partes.
  Post quem puellae gladiis utebantur. Coeperunt destruere ordines Anglicos. Simul et canta;
  - Lupi albi confluunt! Tantum ergo genus superstes erit! Infirmi pereunt - sacro sanguine mactantur purgantes!
  Puellae hic tam frigus sunt. Simplex magna!
  caeduntque uterque miles duobus gladiis. Et nudis pedibus proiiciunt swastikas, pugnatores occidentes. Et tam ardentes milites...
  Melitae autem aerem percutiunt valde potentem. Fuhrer aviationes e fronte orientali collegit. Et ostendit se in sua gloria Yu-88. Et sane, Yu-87 etiam usus est, quae, quamvis in aere pugnantium dominante, efficacissima esse probatur.
  Et Krauts Britannis durissimis verberaverunt. Puellae nudis pedibus etiam terminatae fortiores sunt. Et milites hic simpliciter sunt class!
  Quomodo ergo tales non miraris puellas? Non puellae - sed pantherae simpliciter!
  adversarios perdunt. et cantant;
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet! Lupi mali hostes discerpunt!
  Lupi mali - saluta heroibus!
  Caeduntque rursus. Sed iam se Britannis dediderunt. et manus elevant.
  Gerda Anglice fremit:
  - De genibus! et osculetur pedes meos!
  Viri in faciem cadunt et nudos puellae pedes leviter pulverulentos osculantur.
  Tum Carola, rufa bestia, pedes suos osculari cogit. Quam pulchra est.
  In ventum, aerarii volitant sicut pugnae, vexillum proletarium.
  Viri et maxime iuvenes vestigia deae rotunda osculantur. Et pulchri pedes asperos lambunt.
  Utriusque Christinae et Magdae nudis pedibus deosculabantur. Item puellis aerobaticis.
  Et tales sunt fortes et musculares bellatores. Maxime, discalceatus et bellus.
  Et tenues figuras, et tabulas abs! Et est aliquid mirabile in illis, aliquid bellicum et aliquid pulcrum.
  Et omnis musculi ludit, et globuli musculi sub pelle sient.
  Hae puellae super genere sunt! Irae vim continent ac flammam passionis! Fiducia victoriae.
  Et nudis et lepidis osculis pedes ingerere Angli!
  Melita cecidit, facilior facta est copias in Africam traicere. Fuhrer sapiens, et principale quod ad mentem venit fuit cogitatio logica: USSR est terra totalitaria, quae modo valida est. Fere ducenti miliones hominum ab ideologia communistica conflati sunt et haec potestas est!
  Eodem autem tempore, URSS terra satis habet nec aliquem oppugnaturum.
  Itaque ad Russiam oppugnandam parare debetis.
  Quales lacus Germani habent? Ingenue debilis! Et Russi ad diem Maii pompam viderunt KV-2s cum canonibus 152-mm, et cum canonibus 76-mm KV-1s, et T-34s, lacus agiles etiam cum canonibus quae Germanos penetrant.
  Et Fuhrer iussit: sua monstra creare ut lacus Russiae counterweight. Peculiariter, Pantherae, Tigres, Leones et Mus. Cars pro tempore, sed gravis.
  Tam pretiosa quam labor-intensiva! Ex altera parte, technicae artis Germanicae in hoc casu cum Soviet technicae artis contendere poterant.
  Praeterea Germani sperabant se celeriter omnes Africam habituros et magnas orbis opes occupare posse. Et erunt servi, et turmae, et acies pugnae.
  In genere, Wehrmacht bellatores fortes sunt...
  Puellae splendidae sunt... Et praedones mira!
  In Melita ambulaverunt et notati sunt ad tormenta hominum. Acriter bellatores. pueros spoliaverunt et puellas rapuerunt. Cur non delectat?
  canebant fortes et multum clamabant;
  - Nemo nos obsistit, ne diabolus nos vincere possit.
  Gerda et turma eius etiam cruisiarium Anglicum oppugnaverunt. Puellae eam cum gladiis ambulaverunt et omnes conciderunt. simul ac pedes nudo praeacuti orbes iecerunt.
  Hi sunt bellatores velocissimi qui facile ac sine problematibus obsistere non possunt. Procedunt nautae ac perdunt. Et utraque manu sibi undant. Istae quattuor veneficae apparuerunt. Et veneficae immites, omnino homicidae.
  Concurrunt tortae, rosei calcibus undique micantes, Ac veluti propeller enses vibrant enses. Excidunt Angli et sibi cantant ridentem.
  - Nos non sumus puellae flebiles, vox nostra tam clara est! Britanni fortiter frangimus ut hic non taceat!
  Et quomodo linguae demonstrabunt! Hae sunt puellae... Reales terminatores!
  Et nudis digitis se eiciunt et hostes elidunt.
  Valde sanguinolenta facient. et iugulati sunt. Atque ita multae fauces apertae sunt.
  Guys ferox.
  Et pressius puellae, cum toris ferarum. Et nemo potest eos refrenare - tale elementum est.
  Puellae rodunt et paene nudae sunt. pectora eorum etiam pulchriora videbant.
  Gerda cecinit;
  - Et cruiser capietur - Puellae allidunt! Elementum, elementum ut!
  Puellae vere pulchri- tudines sunt ut eas statim prohibere non possis.
  Furibunda vis ebulliat. Et talis est talis procellae pugnax et copia flammae et caloris.
  Bellator vere iustus est amabilis. Et pugno in maxilla te ferire possunt.
  Insilire tam infesto habent puellarum quae alis et dente natae sunt...
  Carola Anglica secat, et stridore sibi;
  - Nemo nobiscum in proelio comparandus est! Lupa sum, lupa frigida!
  Bestia canna secat, et gladio secat.
  Praefectus itaque Anglicus in uindictam puellarum cecidit. Quid voluit? Quis contactum fecisti?
  comprehenderunt eum milites et conciderunt in frusta;
  Christina cum gaudio cecinit;
  - Non divisa erit kebab!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Tum pede nudo discindit margines acutis. Quae statim quinque Anglos interfecit.
  Magda cum nudo calce calce, tres Angli exscendunt. Haec puella atrox est!
  Et omnes quattuor clamabunt:
  - Gloria diis nostris!
  Et reseces iterum... Centum Anglicorum iam concisi. Et reliqui ad genua procumbunt, et osculantur puellas pulchras, validas, excisas, pedes nudos.
  
  
  RUSSIAN PRAESES VLADIMIR ZELENSKY
  Post inaugurationem Vladimir Zelensky solutionem Rada et comitia parlamentaria veterum habita. Id vulgo putabatur. Relationes autem cum Russia temporis manebant. Vladimir Putin de sua victoria Zelensky non gratulatus est nec comitia praesidentialia in Ucraina agnovit. Sed hoc etiam novo principi iuveni profuit. Nationalistae, qui eum suspectum aspiciebant, unum e suis agnoverunt. Occidens autem intellexit Putin re vera esse aggressorem. Et auxilium Ucrainae confirmat. Sic coepit ad sanitatem, et finem fecit in pace. Zelensky eam cepit ac in novis comitiis ad Rada vehementissime peregit. Curatur ut maioritas parlamentaria habeatur. Et tunc plura tenuit referendums. Constitutionis reformatio comprehendens.
  Potestates praesidentis signanter dilatatae sunt. Sed contra est quod Rada est limitata. Post quem Zelensky reformationes et modernizationes decretorio agere coepit.
  Eodem tempore, callidus motus in Donbass repertus est. Bellator Anastasia Orlova obtulit optionem interesting. Cum Ucrainae et occidentalis subsidio operas intelligentiae, dux Lugansk et Donetsk regionum fiet. Deinde in Ucraina sodalitatem formalem habebit et pecuniam ad restitutionem et maiorem potestatem personalem habebit. et etiam exercitum tuum. id est Kadyrov optio. Cum Russia libertatem Chechnya actu dedit, solum potestatem suam in eam sollemniter retinens.
  Hanc optionem accepit Anastasia Orlova, quae apud praefectos provinciarum influebat. Dicendum est hanc mulierem pulcherrimam, flavam, ac plerumque, etiam frigida hieme, discalceatam cucurrisse.
  Anastasia bellum in "furari" ducibus Novae Russiae indixit. Ipsa est puella valde militans et auctoritatis. Et in Novoazovsk residentiam suam fundavit. Pars populi et militias aluit.
  Anastasia cum cohorte excalceatis puellis pluribus excursionibus facta, urbes aliquot cepit. Locus ex proeliis ortus. Vellere bellum fuit.
  Anastasia satis sollerter egit et peregre pecuniam accepit. Praeterea subsidium in Russia habuit. Possidet a mulieribus. Quod Putin aegrotavit etiam ad res bene contulit. Videtur quod ambitiosus praeses Russiae se ipsum exercuerit. Et his legibus duce in Russia divisum est. Anastasia hoc perfecit et Donetsk cepit. Accepto gravi auxilio.
  Bellum etiam cum Lugansk initum est. Etiam at neque enim. Militiae non vere se invicem interficere volunt.
  Demum comitia pro Praeside Novorossiya habita sunt et Anastasia vicit. Statim a Iunctus Civitas et Kyiv est agnitus. Et tunc alias nationes occidentales, et totus mundus!
  Zelensky verbum servavit, Novorossia peculiarem statum in Ucraina dans. Et in Donetsk vexillum caeruleum flavi iterum volitabant.
  Exspectata pax advenit.
  Zelensky corruptionem active pugnavit, et etiam poenam criminum oeconomicorum induxit. Vladimir Zelensky stricte et scite administrandi et formandi equos professionales Ucrainam magno incremento praedivit. Orta erat regio, et novi ducis opes confirmabantur. Relationes cum Russia meliores erant. Quae ictum cum Putin contulerunt, eum minus ambitiosum et infestum fecerunt.
  In Russia popularis Zelensky crescebat. Is erat fortis orator, homo venustus, popularis. Et non communistarum, sed nec communistarum anti- quitatis. Miscellanea, tam apud oligarchas quam apud Russicos. Valde popularis in iuventute Russica. Intellectuale ac guy. Intelligens videtur, sed diuturnam rapuit potentiam. Imo certum ducem, sed etiam generosum simul! Altus cultus, sed comprehensibilis et a populo amatus. Veram talentum in administratione. Magna ac auctor.
  Itaque, cum quinque annos prosperitatis et Ucrainae ortus esset, et potestas Zelensky confirmata est, propositio sensationalis secuta est.
  Videlicet cum Russia coniungi. Unam rempublicam unio cum praesidente communi magna potestate crea. Nempe vulgo eligitur.
  Et in Russia flos offensus est. Quid movent! Re hoc tempore Putin gravi morbo infirmatus et popularis amissus est. Hoc est quod pugnare non poterat, saltem non plene. Ipse Medvedev pugnator a populo generatim non est.
  Et hic Zelensky clare vult praeses civitatis unionis fieri et... Eius casus reales sunt! Uno modo occidentales visuri Vladimir Zelensky praesidem Russiae et Ucrainae! Pro-Western et Europae politicum se esse omnino ostendit. Secundo, Zelensky popularis est in Russia et praesertim in Ucraina. Tertio competitores in conspectu non sunt. Putin graviter aegrotavit, Medvedev infirma et invidiosa est, Zyuganov et Zhirinovsky nimis antiquae sunt. Non sunt alii duces in conspectu. Praeterea quarta subsidia ab oligarchis Russiae et Zelensky.
  Ita patet, hunc candidatum gravissimum esse praesidentem Russiae. Is robur, charisma, ac singulare munus oratorium habet. Ac etiam subsidia instrumentorum Occidentalium et Russorum. Plus popularis novae in politicis Russiae, sub antiquis ducibus et odiosis.
  In summa, utrumque incommodum est recusare, et oblatum accipere FORMIDULOSUS. Putin secundo ictu passus est. Medvedev praesidens Russiae agens factus est.
  Quidem abest ut Zelensky certe vincat. Et vere Ucrainam annexam vis. Medvedev desiderium Putin superandi habet! Sed estne dignum tali periculo electiones habere cum Zelensky?
  Sed populus Russiae ideam unionis cum Ucraina sustentabat. Centum milia hominum ad plateas pervenerunt - postulantes unitatem fratrum slavicorum. Demonstratores cum vigilibus Moscuae concurrerunt. Multi homines vulnerati sunt. Reclamatio oriri unda coepit.
  Communistae tandem Zyuganov, vel pressius, putrefactae sunt, et minor principatus populum in plateas ducere coepit. Postulatio regiminis mutatio.
  Nationes quoque accesserunt et suos fortes et ambitiosos duces habuerunt. Puella magis magisque luxu facta est. Saxa et Molotov cocktails ad magistratus missi sunt. Diuturna discordia populi se magis magisque manifestare coepit.
  Medvedev consilium securitatis habuit.
  Plurima membra erant in favorem adunationis - testantes quod diabolus non tam terribilis est quam ipse depingitur. Magna vis et opes et augue sunt! Et quod homines penitus possunt cerebri, et generaliter suffragium partium in potestate erunt.
  Etiam billionaires Russici fidem Medvedev iuraverunt, qui praevidebatur, diu in potestate fuisse et plus minus omnibus satisfecisse.
  Billionaire Deribasco logice notatur;
  - Comitia gerere debemus stilo: Medvedev Putin hodie est, et nulla Zelenskys nobis periculosa est!
  Romanus Abramovich auctorita- tavit:
  "Yeltsin e fovea electorali quattuor centesimis rating detraximus, et te multo magis evellemus!" Pecunia et media nostra cautio sunt!
  Prokhorov confirmavit:
  - Nolumus tam alta tributa divitibus quam in Ucraina, et apud vos omnes stabimus!
  Dmitry Medvedev pugnum in mensa percussit et nuntiavit;
  - Tunc accipimus propositionem integrationis et adunationis!
  Conventio adunatio inter Ucrainam et Russiam signata est. Confestim mutatur aequilibrium potentiae. Comitia praesidentialia intra tres menses fieri debent.
  Ad subcriptio praesidentiae satis est vel centum milia subscriptionum colligere, vel depositum nonaginta milia dollarorum facere, quod solum reddetur, si ad secundum circum perveneris. Haec praecepta vere ridicula sunt. Partim ex Russia et partim ex Ucraina legislatione desumpta.
  Naturaliter multi candidati praesidentiales erunt: dolor Medvedev hoc illis etiam magis utile putavit! Primo in circuitu dicunt quod mobilitas electoratus auctoritatibus suis commodum daturum. In secundo, omnes Medvedev aderunt. Ceterum praeses agens in ea computabat. Et incepit...
  Anastasia Orlova, haec Cleopatra discalceata, dixit Zelensky contra totum centum fore. Et ipsum esse Lancelot contra Draconem Putin et Medvedev.
  Ferorum impetus in prelo explicatur. Alii latere Zelensky, alii in latere Medvedev erant.
  Candidatus adnotatione periodus incepit. Tumultus in Russia facta est. Filius Dzhokhar Dudayev in Caucaso apparuit et jihadistus est. Et subsidium in islamicis regionibus late suscepit. Multi periti hic aures CIA suspicabantur. Praeterea praesidentia Trump in fine est, et aliquas saltem victorias vincere necesse est. Et Zelensky in solio Russiae magna est victoria! Quamquam etiam dubitant qui affirmant Zelensky Russiam magnam villam facere posse, multo validiorem, praesertim oeconomicam, quam sub Putin.
  Ita etiam in Occidente divisa est sententia. Civitas Ucraina-Russica unita est, utique valida societas et omnino non iocus. Hoc vere monstrum esse potuit. Naturaliter copiae securitatis Russiae adunationem etiam adiuvabant. Anastasia autem femina frigida est. Illa pulchri- tudines omnes cum agmine puellarum nudis pedibus et bikinis prosternebatur et singulares copias Russorum superavit. Cum pulverem congregant ad ventilandum nimis ardens Zelensky evertendum.
  Puellae docuerunt se nudipedalia et bikinis fabulose pugnare! Et coetus specialis "Vympel" a mulieribus calidis victus est. Quam ob rem decretum est ne impediret, et ducatus pro-Ucrainae in Novorossiya venerunt.
  Anastasia in Zelenky militavit. Puella in proelio sciebat acutas, tenues orbis, boomerangos, tasque nudis pedibus iactare. Milites bikini-induti fabulosi facti sunt. Tota puellarum ala, unaquaeque earum integra divisio valet. Haec vis ingens est!
  Anastasia per nivem ruit, rubra illi, calcibus nudis coruscant. Puella canebat;
  In magnitudine spatii, mihi crede, somnium est;
  Est sicut solis radius in caelo ...
  In oculis Svarog est pax et puritas;
  Ipse pro nobis est sicut Iesus resurget!
  
  paries lucida sors;
  Lucebit sicut sol in mense Maio...
  Sed quam diu mortuus esse possit non intellego;
  Quam male nobiscum ludit fatum!
  
  Patriam defende, miles,
  Coelestis stella luceat...
  Patriae terrae amplitudinem defendimus;
  Fiat planeta paradisus aeternus!
  
  Sed quid atrox communismus?
  Vexillum patriae faciet omnipotens.
  Furens fascismus in inferno evanescet;
  Hostem validissimo ictu feriemus!
  
  Corda da Patriae nostrae,
  Ut ardent maximo calore...
  per pugnam nostram in finem ibimus;
  Atque uno ictu Fuhrer delebimus!
  
  Socius Stalin patrem suum substituit;
  Filii diversarum generationum sumus.
  Peribit in inferno furens turba;
  Et ingenium Lenin viam Eden monstrabit!
  
  In Russia omnis puer gigas est;
  Puellae ad bellandum parati sunt.
  Dominus omnipotens domus unus est pro nobis.
  Nos Russi semper pugnare potuimus!
  
  Nos, mox, credo, omnia assequemur;
  Nihil altius in universo...
  Komsomol membrum removit;
  Fuhrer et ledo in tecto!
  
  Nullius communiusmus, nemo plures ideae;
  Pulchra sunt, et laetitiam afferent!
  Furcifer et Fuhrer simpliciter;
  Valde insidiosum, valde nigrum!
  
  Puella sum - pugnatoris magnitudine;
  Discalceatus per frigus audacter cucurrit.
  Crapula mea spissa est aurea,
  Jejunium rosam aedificavi!
  
  A billion notiones potest oriri
  Quomodo patriam in communitate disponat...
  Si Fritzium videris, eum duro ferire;
  Cruentus Adolfus non sedet in solio!
  
  Fascists percute pugno tuo;
  Potius tamen eos sledgehammer...
  Eamus per Volgam cum aura;
  Nos solum capras opprimendi non sapimus!
  
  Milites pro patria excitabimus;
  Puellae ruunt ad oppugnandum.
  Tormentorum decor intendit machinam;
  Hitleris retributio molesta erit!
  
  Nemo Rutenos expugnare potest;
  Etiamsi lupus fascismus conditus est diabolus...
  Sed validior ursus;
  Qui ordo novum aedificat!
  
  Curre ad matrem, ad Stalin;
  Komsomol membra discalceata ruunt...
  Nazis aqua ferventi lacerabantur;
  Quia Russi magni frigidissimi sunt!
  
  Puellae superbi Berolinum intrabunt;
  Vestigia discalceatorum relinquent...
  Super his est cherub aureus alatus;
  Et argentum vertunt sicut margaritae vespae!
  Puella cantat, sed quomodo pugnat! Denique ipsa et quattuor socii eius qui aliquando militiam Iolaisk omnino devicerunt servaverunt.
  Tunc quinque virgines in bikinis et discalceatis cum toto exercitu ingressi sunt.
  Erat sane spectaculum.
  Anastasia multa e tormento tormentorum excanduit, acie hostium abscidit, et aliquot discos tenues nudis simul digitis proiecit. Capita illa abscissa sunt.
  Cantabo et Anastasia;
  - Pro Sancto Rus'!
  Natasha quoque accensus, hostes concidit, et stridit, proiecto grenade nudo pede, piscinam prostravit:
  - Pro Svarog!
  Tum flavus Zoya dat vicem. Et pede nudo clamitans donum mortis abicit;
  - Pro futuro Rodnoverie!
  Quos Aurora quamprimum sequetur. Et nudo calce nudatum Donum mortis solvet, clamans:
  - Pro magnis finibus!
  Et tunc Svetlana invadit. Dabit rupturam, et deinde e machina sclopeto, et nudo digitos exitium mittet.
  Et nudis pedibus forma clamat;
  - Pro reditu Romanov!
  Imo Anastasia ventilabrum restaurationis imperii fuit. Revera, in Russia actu tsar in potentia usquam est. Quin igitur legitimam monarchiam condere? Sanguis autem multarum generationum Europae regum in venis Romanovorum influit. Estne hoc genus eorum? Qualis familia Putin et praesertim Lukashenko est? Qui sunt reges? Sed Romanovs uncti sunt Dei!
  Anastasia et socii eius in bikinis multa miracula fecerunt. Pugnavit sicut diabolus. Sed tunc illa cum Putin litigavit et cum Zelensky consensit. Communiter Anastasia vidit Ucrainam offensam esse, et altiori iustitiae sensu, cum infirmis favebat!
  Anastasia et eius quinque impetum in Novoazovsk propulsaverunt cum eam ut rebellem tenere conabantur. Totum imperium copiarum interclusum atque inermatum est.
  Quo facto captivi in faciem suam ceciderunt et Anastasiam et ceteras puellas nudis pedibus pulverulentis deosculabantur.
  Puella philosophice captos Novorossiae milites dixit;
  - Nolo te occidere! Fratres mei estis! Atque ego regina tua!
  In genere, Novorossiya Anastasiam sine magno damno et gravi detrimento accepit. Vere, terminator flava caput praesidis Reipublicae Donetsk abscivit et custodes eius trucidavit, maxime Caucasians.
  Anastasia iamdudum legenda est. In Crimea tanta miracula faciebat ut stellam Herois Foederationis Russicae acciperet. Sine illa, non tam blande cum sociis suis in bikinis laborasset. Sed tunc Anastasia capta est et omni praemio Russico spoliatur. Inter caedes Russorum singulares copiae in proelio sunt, cum eum removere conati sunt. Causa criminalis etiam instituta est.
  Sed magnum bellum Novorossiya prope independentem inire non ausi sunt. Praeterea Putin in morbum incidit, et sine eo nemo curam habere voluit.
  Praesertim Medvedev, qui generatim non est dux in ventre et spiritu. Sed hoc ipsum est quod aptum Ursis oligarchs Russicis et Putin comitatur - facile tractari possunt.
  Sit licet, augue ingens machina contra Zelensky orta est. Omnes in omnibus reprehendere coeperunt. Et quod medicamentum addictum, furem, et siphonum a billions per turmas remote ablatum, et quod fere gay erat.
  Prouincia ad scribendum ivit. Et sane testes varii generis fuerunt. Accusationes homosexualitatis possidet. Adnotatione candidatorum modo incohata est, et iam limus effunditur.
  Numerus hominum comitiis interesse volentibus, tam Ucrainis quam maxime Russis, in colossalem evasit. Tam communistarum quam nationalistarum ascenderunt. Repente etiam senex et infirmus Zyuganov suffragium ferebant. Etsi iam cursorem praeses Factionis Communistae Foederationis Russicae reliquit. Afonin, Udaltsov, et Grudinin quoque ad repulsam pervenerunt. Et in genere adhuc fasciculum candidatorum alae sinistrae, parum notae, sed leporarii. Itaque multi volunt currere ad praesidem! Quid nonaginta milia dollariorum? Estne hoc vere tam magnum pondus a signis Russicis?
  Erat quasi lacus ascendere. Et negotiatores, et artifices, et pop figuras, et scriptores. Imo etiam activa sunt scriptores. Fac tibi tabula. Non tam nonaginta milia dollariorum. Itaque CEC centenas applicationes accepit.
  Bene, comitia! Hem, quantum spectaculum evenit! Etiam Alla Pugachev ad praesidem cucurrit. Cur non? Alka oblivisci coepit, ipsa de se admonere posset! Veterum hominum, Yuri Luzhkov ad praesidentiam ascendit. Videtur etiam me admonere volui.
  Bene, sane, spectaculum tali carere non potuit Vladimirus Volfovich. Sed hoc tempore et filius eius Igor Lebedev et dextra manus Degtyarev comitiis interfuerunt. Ad comitia etiam tripertito agmine ierunt.
  Etiam nationales commoti sunt. Scilicet, fabulosus Demushkin, qui in carcere serviebat, et, interestingly, "Spider," dux "Metal Corrosionis", et caput globi petrae "Kolovrat" praesidi cucurrerunt, et multi alii.
  Bene, sane, pop cantores etiam proficiscuntur in expeditionem. Hic sunt Philippus Kirkorov et Nikolai Baskov. Etiam nihil perdunt. Militiam talem aciem instruxerunt.
  Timotheus autem et Vita et omnino multi militaverunt.
  Scilicet, non casu! Consilium Medvedev erat ingentem numerum candidatorum nominare qui suffragia ad eum in secundo circuitu transferret. Altiore consilium delectat. Census Medvedev initio inferior quam Zelensky est. et sine astu impossibile est vincere!
  Sed Yeltsin etiam nullam aestimationem habebat, sed contra Zyuganov vincere poterat. Vera, ille comitia quasi invalida gessit: amissis de industria!
  Qua in re Medvedev singulari et ingeniosissimo homini opponitur.
  Ita multum hic agitur. In spectaculo Solovyov, Zelensky ei lutum assidue coniecerat. Vere, puella glaciem cremor in facie Solovyov proiecit nudis pedibus digitis. et excussit oculum. Post quem patuit non tutum esse in Zelensky lutum iacere! Similis, huic homini aquila est Ucraina!
  In generali societas Russiae nulla unitas fuit. Multi, multi Zelensky favebant. Similis, vere iuvenis sanguis et Ucraina sine magno oleo et gasi pretiis suscitare potuit! Et quid de Medvedev? Patria proprie est demersio in oleo et dollariis gasicis, et oeconomia in torpore plena est. Augmentum non est, tantum otium crescit.
  Vulgo Medvedev summam anti- rating inter omnes politicos habet. Quanquam hoc ipsum cur oligarchis utile est. Quo magis in illis nitimur, eo magis coercemus. Regimen Russiae festinanter stipendia et pensiones omnium erigere coepit. Etiam interdum.
  Quin etiam Medvedev secessum biennio reducere proposuit. Simile est omne bonum populi. Et emendationes factae sunt ut pensiones augeant et laborem computant post secessum ut longitudinis servitutis.
  Medvedev et magistratus non obliviscuntur. Ut stantes decernant. Speciatim publica declarationes reditus abolita sunt, et dona usque ad mille pupa conceduntur. Quod utique officialem probaverunt. Ita permittitur ut res foris, ac rationes habeant.
  Ut smokers lucraretur, lex anti-tobacco signanter remissa est. Venditio alcoholis noctu permissa, et etiam alea licebat. Is ab oligarchis exceptus est, immo, cur tale vectigal amittat et sub terra accipiat.
  "Dolls" progressio est retrorsum. Plus in televisione erotica ostendere coeperunt.
  Medvedev etiam oblivionem declaravit, et etiam captivis pecuniam levari iussit. Et hoc quoque est notabilis suffragiorum centesima. Et captiuos sibi et suis.
  In genere, Medvedev slogan propone: liberius! Revera Russia dominationis Putin taedet. Cum in TV vel nudam mulierem non videris!
  Et sane inceptum erat ostendere: vita liberior facta est, vita magis iocularia facta est!
  Medvedev pretium alcoholis etiam deposuit et in televisione cerevisiam vendo permisit. Nam quidne tibique.
  Sed bellum in Caucaso erumpebat. Relicto Putin, montani plura privilegia et iura poscere coeperunt. Ambitio autem tantum crevit. Praeterea Turcia in Caucaso acriores premere coepit, eorum ambitio crevit, praesertim cum in Syria Erdogan parum in suam sententiam accepit. Res aggravata est casus in pretia olei et consequenter pretia gas. Venezuela factum est ut productio aucta post eversionem regiminis Maduro. Civitates Americae Unitae et Irania tandem reconciliaverunt et regimen unum in Libya constitutum est.
  Pretia olei cadentes corruerunt rublum Russicum, inflationem fuelled et incrementa mercedis et pensionum minuerunt.
  Et crescens actio militantium in Caucaso contra Medvedev egit.
  Putin dicebant se legatum tueri non posse. Quae generaliter, ut solet, superstare infirmum sibi successorem constituit.
  Tam USA quam Arabes atque etiam Irania separatismum in Caucaso devoraverunt. Sed discordiae inter copias securitatis ortae sunt. Quidam adhuc socium Putin videre volebant, Medvedev, praesidem! Sergei Shoigu et alii multo magis populares mittendi erant.
  Sed ille ab oligarchis et industrialibus non favebat. Eum quoque sinistrum cornu iudicabant, et billionaires unius dictaturae defessae. Omnes liberales in throno et reconciliatione cum Occidente voluerunt. Medvedev, exspectans donec tempus adnotatione ad candidatos praesidentiales finiretur, Shoigu accensus est. Quae res noces in exercitu fuit.
  . Caput N. II.
  Tum Medvedev gradum promissi ordinis marescalli Shoigu adiudicavit et ei stationem primi ministri honorarii vicarii dedit. Etiam popularis moventur. Sed in casu prae-electionis condicio praesidentis agentis non fuit.
  Zelensky minor, felicior, facundior, punctis scor. Etiam cum relatus est, plus ducenti candidati praesidentiales in pace principatus suos retinuerunt. Sed Medvedev adhuc pro secundo loco dimicandum erat. Improviso, Alla Pugacheva competitor factus est ad alterum rotundum attingendum. Senex prima donna, quae diu non functus erat neque in PR acerrimus erat, repente in ordinem exsiluit.
  Fortasse reactionem est ad politicos molestos. Contra Zhirinovsky et Zyuganov acriter in ratings decreverunt. Utriusque partis politici homines valde defessi sunt. Maiores praeterea iuniores et plures primores in campo comitiali suo apparuerunt.
  Demushkin, qui imaginem martyris in carcere accepit, conspicue additus est. Suraikin adhuc aestimationem consequi non potuit, sed alterum membrum factionis, Sergei Kovalev, optimus pugil professionalis Russiae, puncta lucrari coepit.
  In genere, Sergei Kovalev evenit ut amet guy. Cucurrit ad stationem Maioris Moscuae et inopinate omnibus secundus factus est. Factionem communistarum Russiae coniunxit. Atque is etiam aestimationem suam emendare coepit.
  Animadvertendum est Sergey Kovalev maximum pugilem esse - optimum apud Russos, etiam Kostya Tszyu praecellentem.
  Sergei Kovalev sic terminator est et periculose prope Medvedev est.
  Vera, maxime Russian circumspectis officia aestimationes habent et... Domine. Praeses plus aequo extulimus. Sed promotio perfecta erat. Sed Medvedev felix fuit. Post Putin, nescio quo modo fortuna acrior factus est. Pretia olei cadunt, rubra permutationis etiam ceciderunt, et pretia celeriter creverunt. Caucasus magis ac magis ardebat. Etiam Kadyrov homines ex parte militantium pugnare coeperunt. Haec ita se habent. Tum Taliban copias Russiae in confinio cum Tajikistan aggressus est.
  Et cum evenisset, copiae Russorum non erant paratae. Medvedev iterum se refecit. Plus, scandalum furtum in Ministerio Defensionis et Ministerium Oeconomiae revelatum est. Umbra super amicos Medvedev incidit. Dubia etiam exorta sunt, qui centum miliarda dollariorum ex Russia surripuissent. Item suspiciones. Et facta est media insolens...
  Zelensky electionem expeditionem placide, professionalem, sicut spectaculum gessit. Zhirinovsky, ut semper, magis auctoritatibus quam sibi laboravit. Zyuganov erat explosa et lapidatus ova putrida. Et rursus accidunt...
  Sane Ksenia Sobchak comitiis interfuit, et conik non potuit quin eiicere posset. Id accepit et placentam in facie Zhirinovsky proiecit. et ipsa animadvertisset. Accidit etiam satis epice.
  Alexander Povetkin comitiis etiam interfuit. Pugilator Russicus, amisso Iosue, diu redire non potuit, deinde duas pugnas passibiles adversarios habuit et gravius destruxit. Finito cursu rem publicam iniit et factionem nationis nationis creare coepit.
  Hactenus parum feliciter.
  Povetkin autem in facie in televisifica disceptatione impugnavit adversarium. Se ipse distinxit idque paulum censuit.
  In genere comitia hysterica fuerunt.
  Controversias televisificas habebant: triginta secundas respon- siones dederunt, rixae factae. Partes, rixae, scandala. Totum mimum.
  Medvedev impudenter promotus est, sed aestimatio eius propemodum non crevit. Exit ad alterum rotundum adhuc in ambiguo.
  Zelensky margine late praelatus erat. Nec mirum! Vladimirus quinque annos otium finire curavit et omnes plantas et officinas restauravit et novas aedificavit.
  Una gestarum Zelensky erat progressio agri culturae et alia industria fontes.
  In Ucraina, speciatim, vis plantae apparuit quae agunt et curant de differentiis pressionis atmosphaericis. Vim geothermal itemque plantae. et multo magis. Inclusa industria ionosphaerii. Accidit ut scientia iret contra oleum et vaporem.
  Sensus verus erat species plantae in Ucraina producentis cibum syntheticum et Sinae praebens. Et Russia exportationes ciborum redegit.
  Nominati etiam fuerunt apud Ucrainos. Praesertim Vladimirus Klitschko. Nobilis pugil difficilis career erat. Reversi sunt ad circulum: vincentes Charr et Tyson Furia. Sed tertia rematch contra Iosue adhuc périt, sed magnam pecuniam meruit. et de pugnis secessum esse pronuntiat.
  Sed postea iterum venit. Pugnavit in Kyiv cum Gassio et vicit. Postea aliam pugnam habuit et titulum propugnatoris regularis mundi vicit - postremo utrumque testimonium Foremani et Joe Ludovici recordum comminuit. Post quam suam nominationem praesidens Russiae et Ucrainae nuntiavit. Et dicendum est quod Vladimirus Klitschko in Ucrainis est secundus solus Zelensky ipse. Et quamvis magnam aetatem in pugilatu Vladimir Klitschko iam in comitiis expeditione facienda defensionem faciendam contra pugilem, qui viginti annis iunior erat, se gesserit. Et iterum vicit a knockout.
  Post quem Vladimir Klitschko aestimationem desiluit, et propius ad Medvedev se contulit, casum secundo circumspiciens.
  In genere, haec comitia inter se gratae habitae sunt: Zelensky, et arctissima pugna pro secundo loco facta est. Alla Pugacheva, quae secundo loco in pugna Medvedev breviter superaverat, secedere coepit. In principio non erat ab aliquo lucido illuminata. Et Vladimirus Klitschko secundo loco venit. Electoratus autem eius non admodum stabilis est. Sergey Kovalev, qui post tres clades ire curavit et omnia quattuor cingula gravia levia colligeret, etiam in anulo pugnavit et rursus titulum pilae vicit.
  Et iterum misit censum suum. Posset etiam ad secundum. Aliae pugiles Ucrainae: Usik et Lomachenko Zelensky favebant et praesides interfuerunt. licet ambo res gestas nondum expleverint. Cur finierint? Usik Iosue in puncta percussit et factus est fortissimus propugnator mundi certae gravis. Lomachenko ab uno pondere ad alterum categoriam errat, et tantis mercedibus soluitur ut vitam suam finire piget.
  Expeditio etiam comitiorum in USA est. Donaldus post duo verba discedit, et satis sanus non est ad tertium cucurrendum. Iuvenes guys ad praesidem currunt. Ex democratae, femina pulcherrima praefecto circiter triginta novem, - probabiliter domina minima inter candidatos praesidentiales. Ex Republican quoque ab heroibus belli contra Irania.
  Generatio politicorum in Iunctus Civitas mutata est.
  In Russia, Putin Zelensky cladem expugnare potuisse, sed in opere manifesto exusta erat. Overvoltage portorium sumpsit! Quod voluit, virium aestimare nec circumstantium credere. Etiam vel venenatis ipsum. Postquam Nazarbayev discessit, alia unda democratizationis in CIS incepit. Kazakhstan respublica parlamentaria facta est. In Belarus, Lukashenko suspiciose quodammodo evanuit. Et factus est etiam praeses figuralis.
  Accessit alius fluctus. In Turcia iam parlamentum contra Erdogan insurrexerat. Pendulum in alteram partem intorta.
  Zelensky constitutionem in favorem plus autocratiae re mutavit, sed in Occidente ut una sua percipitur! Etiam ac tempus ipsum. Et est vera libertas dicendi.
  In casu secundo circa conciliationem particulares difficultates non habet Zelensky. Maxime, erit Medvedev, qui eam in secundo circuitu - opibus administrativis humili favore superari potest et non admodum felix regnabit. Multae similitudines notaverunt cum electionibus in Ucraina - multi candidati praesidentiales, principatus Zelensky, aestimationes imperii humiles et magnorum anti- rating.
  Utrum Zelensky Putin superare posset, adhuc quaestio est, sed Medvedev ad partes ducis nationis plane non fuit. Et democratia hic contra potestates luditur.
  Medvedev se ad pugnam paratus esse non poterat. Ejus indoles non eadem. Non verus pugnator!
  Sed quaestio de omnibus autocratiis est successores non valde bona! Dictator solet in eo loco debilitare ne everterit. Exempli gratia successor Nazarbayev in potestate terminatus est. Nec sapit - mollis est!
  Sed Vladimirus Zelensky, utique in potestate ab oppositione devenit, et non debilis est.
  Dicendum est Putin etiam mollem ac debilem existimatum esse, quam ob causam praesidens inreptus Yeltsin post hiantem. Sed evenit, in palude quieta daemones sunt!
  Ac deinde evenit ut paludis non ita quieta esset. Sed Medvedev, ut videtur, non lupus in vestitu ovium, sed vere ovis naturalis est. Et vires conficere non potest.
  Zhirinovsky Zelensky contumeliis affecit et condemnavit. Plures duodecim candidati praesidentiales in gratiam Medvedev discesserunt, sed hoc paene nihil cessit. De famosis hominibus, qui asterisco fuerunt, fuit pugil Dionysius Lebedev. Profecit pure technice. Erant etiam negotiatores et figurae culturales minores. De scriptoribus tantum Sergei Lukyanenko in favorem Medvedev asterisco. Caetera se promovere volebant. Et omnes crediderunt in fortunam.
  Medvedev satis paulum crevit. Sed spes erat ut exercitus, carcer, vigilum suffragium ferrent ut iussi. Plus est suffragii ambitus. Et sane mane praerogativae. Hic quoque omnis fortuna.
  Ita prorsus aucta auctoritate auctorum. Da primis suffragiis. Ibi utique falsificatio est. Votum et votum cum corde tuo.
  Dissimilis comitiis 1996 Medvedev suam aestimationem augere non potuit. Yeltsin, inquam, felix fuit. Praesertim Dzhokhar Dudayev casu mortuus est. Quod genus musca momordit, non adhibita cautiones vocant. Ceterum, si paulo ante accidisset, non haberent spatium ad ictum conficiendum. Et paulo post, solum antenna tegeretur, et ipse Dzhokhar in tuto fuisset. Haec est belli fortuna augueque.
  Nunc Dudayev absolvere non potes. Nec est Raduev, qui tam stolide in comitiis praesidentialibus Russiae deprehensus est. Sed Dudayev Jr. in comitiis mori non vult. Et in genere, ut videtur, triumviratus successorum: Yeltsin, Putin, Medvedev interpellatur...
  Conatus ad corrumpendum suffragium latum est et plura scandalum attulit. Patriarcha neminem adiuvabat, ratiocinans: Dei est Dei, Caesaris est Caesaris. Fere sub Yeltsin ea nescio quo facilius evasit. Et ob aliquam causam Orthodoxae Ecclesiae Yeltsin senserunt, quae omnino desperandi videbantur. & circulorum industrialium.
  Tum oligarchi Russici Zelensky amas coeperunt. Videtur quod Medvedev movere non possit.
  Modus autem in instrumentis mutare coepit. Zelensky laudatur magis ac magis. Zhirinovsky iam coepit dicere nomen suum esse actu adamans hominem.
  Medvedev iterum mercedes et pensiones duplicavit. Sed ruble tandem corruit. Et inflatio coepit. Portoriis etiam auctis.
  Etiam petere mutuum ab IMF. Oleum et gas et vilius et vilius comparant.
  Irania, Venezuela, Libya, Arabia Saudiana omnes exportationes auctae sunt. Et in USA, nova methodus extractionis shaleum inducta est. Impendia graviter cecidit.
  Et tunc est aliquet fringilla oeconomica et in Sinis inquietudo. Bene patet - taedet me dominationis Factionis Communistae. Et Sinensis volunt libertatem et multi-partium system!
  Levis mutatio potentiae in India fuit. Conatum res et dictaturam constituere.
  Exercitatio in Caucaso acriter increvit. In Siberia etiam tumultuari coepit. Praesertim separatistae confirmaverunt.
  Factio in Britannia comitia vicit: "Renaissance" autem in coitione cum Labore. Regina Elisabetha adhuc vivit, sed promisit se centenario recepturam, post quam referendum erit ad monarchiam solvendam. Praeses Britanniae et post fundationem.
  Gallia turbat. Maria Lipen loco Macron vicit et dictaturam constituere conatus est. Galli autem ipsi quid velint ignorant, Maidan novam constituunt. Etiam in scalis inusitatum. Maria autem consilia radicitus relinquere coactus est Arabas et alios expellere. Deinde, etiam peius, comitia praesidentialia Summum tribunal deleverunt et Maria comprehensa est.
  comitia in Gallia primo quoque tempore nuntiata sunt. Hoc est, ut semper, ubique regius est.
  In Belarus, satis habens tyrannidem Lukashenko, referendum tenuerunt et stationem praesidentis penitus sustulerunt. Res publica parlamentaria facta est, et novus primus minister dixit annexionem Russiae fore. Sed postquam comitia praesidentialia sunt. Zelensky valde popularis in Belarus est.
  In Kazakhstan relationes inter praesidem et parlamentum coactae factae sunt. comminatio facta est de accusatione. Illi celeriter consenserunt, sed potestas civitatis ultra limitata erat.
  Medvedev magis ac magis timidus factus est. Comitia appropinquabant, et pluries altior erat aestimatio Zelensky. Vera non primo circuitu vincit, sed certe, Medvedev sinus. Est tantum ratio decipere vel deturbare.
  Arcanum concilium. Russian billionaires convenerunt.
  Medvedev directe affirmavit:
  - Visne peregrinus Ucraina ingentem potestatem praesidentis imperii recipere?
  Deribasco logice notatur;
  - Sive volumus, sive non habemus, cum omni imperio obtinere debemus! Zelensky non est communistarum, et Zyuganov non est, quae nobis in casu minime convenit!
  Medvedev sicce dictum est:
  - In Ucraina, tributum vectigalium multo altius quam in Russia!
  Romanus Abramovich chuckled et notavit;
  - Quis novit et computat reditus nostros? Adde quod ibi nuper redacti sunt ac paene nostris pares!
  Prokhorov cum risu respondit:
  - Auctoritates mutantur. Pergimus! Quid commendes?
  Medvedev in ira coaxavit;
  - Non credo Yeltsin honeste vicisse!
  Deribasco frigide respondit;
  - Si aemulus Yeltsin Zyuganov non fuerat, tunc Borik vere parum casus habuisset. Sed homines adhuc nimis bene memores sunt potentiae communisticae "deliciae". Nempe: inanes cautes, schedulae, ligula, schedulae, longae lineae, salarium quinque dollariorum in mense. Nempe ad haec tartarea tempora nemo voluit redire. Ad haec amittenda spectacula et spectacula politica, nec non pelliculae cum venere, et multo amplius. Volebat populus libertatem. Et decreverunt non pro Yeltsin, sed contra Scarecrow Zyuganov. Sed Zelensky populum non terret. Dissimilis Putin, programmata "Doll" non claudet, et homines in chartas non ponet. Annus nonaginta sex iterari non potest. Yeltsin quinque ad sex centesimas rapuit, sed differentia tredecim vicit! Sic fere pulchra est!
  Et Zelensky praecedit tali plumbo ut eum verberare non possis!
  Medvedev clamavit:
  - Ejecerunt me! Constat nos!
  Abramov Romanus notavit;
  - Saltem sanctiones a nobis tollentur! Et Ursus es... pensionem tuam iam meruisti!
  Medvedev exsibilatur;
  - In inferno debes ardere!
  Prokhorov logice notatur;
  - Non est infernum! Est tantum cucurbitula ad pecuniam colligendam!
  Medvedev confuse quaesivit;
  - Ita? Quid, si non est Deus?
  Prokhorov subridens respondit:
  -Quis Deus? Quod aliter exhibent!
  Romanus Abramovich suadet:
  - Fortasse novam faciet fidem! Quisquis dives est, a Deo amatur! Quisquis est ditissimus, ab Omnipotente Altissimo amatur!
  Medvedev adnuit:
  - Logical! Sed quid dicet populus?
  Romanus Abramovich chuckled;
  - Homines educi possunt!
  Medvedev obstrepebat:
  - Spero nos amicos manere!
  Post quem aulam discessit...
  Kaleidoscopia rerum in mundo saeviebat. Item Vitali Klitschko ad anulum rediit et in stadio in Kyiv pugnavit. Conflixit Michael Tyson. Duo senes, celeberrimi et populares. Bene multam pecuniam levaverunt. Miehael Tyson sane ad pugnam consensit, cum fere mendicus esset.
  Etiamsi Vitali Klitschko, iunior et, praesertim, multo meliore figura, literam verberavit. Vladimir Klitschko dixit se adhuc titulum mundi absoluti propugnatoris et pugnare cum Usik vincere velle. Post quae omnia monumenta confringet, vetustissimam mundi absolutam vindicem fieri ... Et mitescere potest. Quid aliud verberavit? Joe Louis iam verberatus est, et Foreman verberatus est, et orbem terrarum grave pondo quater vicit.
  Vitali Klitschko magnam pecuniam ex pugna fecit, aerario et fama addidit et facili certamine habuit.
  Zelensky adiudicavit Vitaliy Klitschko Ordinis aurei Ilya Muromets. et hoc ei adiectum est miserationis.
  In mundo politico, pugiles populares facti sunt in genere. Floyd Maweather candidatus pro praeside US factus est. Sollemne iuris. et cum aestimationem honestam. Quid de billionaire, et pugil invicto, et de homine nigro. Cur non litigator?
  Floyd Maweizer praesidem Zelensky in comitiis suscepit et amicitiam promisit.
  Pauci Floyd cum Paquio copulare volebant, et multam pecuniam pro ea levaverunt.
  Medvedev terram amittere plane erat. Ad minimum valorem creandum, Anatoly Kashpirovsky Ministrum Salutem cum dignitate Deputati Primi Ministri constituit. Quod quidem motum validum est, sed parum. Viam Anatoly Kashpirovsky senior minister et vicarius primus minister in tota historia Russiae factus est. Ita, actis possessor! Dmitry Medvedev etiam reginam Angliae Ordinem sancti Andreae Primo-vocati adiudicavit, et etiam heros Shoigu stellam obtulit. Gorbachevo suo summo ordine privavit. Quod in genere non est tam pulchrum.
  Beriam quoque accepit et ad gradum Marescalli recepit. Maybe ad attrahunt
  ad eorum partem Stalinists. Et Boris Nemtsov Ordinem officiarum Patriae primo gradu posthume adiudicavit. Porro Volgogradum suo decreto Stalingradum appellavit. Etiam nutibus Stalinists. Sed etiam liberalibus. Novodvorskoy posthume titulum Herois Russiae et ... Stalin!
  Posthumus Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati Yuri Gagarin adiudicavit. Ordinem Victoriae Leonid Ilya Brezhnev restituit. Improviso Medvedev auream stellam herois Russiae Garry Kasparov obtulit.
  Item amatoribus liberalibus. et cum communiistis. et tuum et nostrum.
  Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati ad Franciscum Primum Papam praesentavit.
  Munera etiam largissima a "magno principe"! Praeterea Medvedev inopinato concessu aetatis tam viri quam feminae ad quinquaginta quinque denuo deposuit. Sit ut quod everti sensibus. Et iterum pensiones auxit.
  Quid potes pridie comitiorum ?
  Praeterea agentem praesidentem consecutus est Vladimirus Zhirinovsky ad dignitatem legatus generalis. Ut pro fideli servitio, de humero domini sume. Et Igor Lebedev filius eius ex improviso minister rerum exterarum constitutus est pro Lavrov in Occidente vetus et inamatus.
  Medvedev etiam Demushkin cursorem capitis Ministerii Rebus internis obtulit, sed auctoritative nationis studiosus recusavit. Novarum institutionum, nominatio Ksenia Sobchak, ut minister culturae sensus factus est. Illa, videns aestimationem suam valde parvam esse, consensit. Sed ipsa quoque stationem Proregis Primi Ministri postulavit. Hoc Medvedev consensit.
  Yavlinsky etiam electionibus interfuit, sed omnino aegrotavit et causa salutis recessit.
  Etiam praesidens agens stellam Herois Russiae ei adiudicavit.
  Mikhail Kasyanov Ordinem muneris accepit Patriae, primae classis, et positionem Consiliarii oeconomici honorarii. Quare in gratiam Medvedev discessit. Sed haec minima pars centesimae est.
  Sergei Kovalev Ministeri Sports offerebatur, sed ei non satis videbatur.
  Seditio orta est cum praeside curiae iuridicae. Tandem Zorkin discessit. Sed quis ego tale munus darem? Potius pro muliere! et Alla Pugacheva id obtulerunt.
  Sed famosus cantor renuit, citans quod sibi non erat. Medvedev nihilominus eam cum stella Herois Russiae praesentavit. licet Alla in eius favorem agere noluerit.
  Sed quis erit praeses curiae iuridicae? Positio haesit. Shoigu etiam noluit - non eius profile!
  Improviso constat Dima Bilan. Quamquam profecto non est hoc eius profile! Et sane utilius est cantor et multo plus iocularius quam praeses aulae constitutionis.
  Medvedev, utique, huic celeriter insidebat et stellam Heroi Russiae adiudicavit.
  Dima autem Bilan dixit hoc iocum esse iustum. Tamen, ut generaliter approbaretur, Lyudmila Putina praeses aulae constitutionis designatus est. Haec motus vehemens erat, favoris Putin in Russia dedit, sed iam aliquantum sera erat et Medvedev servare non potuit.
  Etsi Titanica opera facta sunt. Pretia autem surgebant, rubra permutationis cadebant, Taliban in Tajikistan progressi erant, et nihil suffragii persuadere poterat.
  Novissimo momento, Gennady Zyuganov primus minister primus vicarius est qui in scandalo sociali praepositus est. Sed hoc iam in mortuis cataplasma est.
  Et ipse Zyuganov iam electoratum suum funditus amisit.
  Degtyarev Prosecutor Generalis designatus est pervigilio. Item candidatus praesidis ex Factione democratica Liberalis.
  Medvedev novas vias commovit et quaesivit. Una electionis spectaculi motus fuit exhibitio numismatis aurei singularis nomine ab Zhukov omnibus veteranis Magni Patriotici Belli. Et decies centena millia rublorum Russorum ad tabernus. Sed perpauci sunt Veterani Belli Piae Magni supersunt.
  Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati Tereshkova adiudicavit. Dum occasio est, cur non praemium? Ita Anatoly Karpov dari potest heros Russiae. Magnus latrunculorum lusor est! Et Alekhine, et Botvinnik, et Tal et Spassky, Tigran - arbitria posthume dabunt - haud male!
  Hero Russiae stellae - frigus est!
  Suus 'nice dona dare et numismata dare. Quod si nos quoque ordinem ab Putin nominatum statuimus. Gradus quattuor sunt: quartus aes, tertius argentum, secundus aurum, primus aurum cum adamantibus.
  Hoc est quod Medvedev inventor est.
  Sed hoc quoque non sufficit. Zelensky etiam novos ordines constituit. Ordo, exempli gratia, Taras Shevchenko. Vel Taras Bulba! Or Gogol! Quid moror in nugis? et ordo ab Kozhedub nominatus! Hoc est fortis motus a Zelensky ut copiae sinistrae placeant. In genere, sane, Zelensky non est communistarum, ac ne leftist quidem. Posset itaque problems. Sed communistarum in Russia ducem non habebant.
  Et etiam, Andrei Navalny? Nescio quomodo quisque de eo oblitus est. Nonne tu praesidem currebat? Sed Andrei Navalny in Zelensky quadrigis diu laboratum est et multum in pugna contra corruptionem in Ucraina iam fecit.
  Nemo igitur adhuc mortuus est! Processus autem bus duorum populorum fraternorum et generalis electionis ducis nationis comparatus est.
  Andrei Navalny etiam Zelensky lavabit... ut solet, inflammat.
  et uehementer lymphata premit.
  Et simul subtilissime, ne suffragii absterrent. Non BUCINUM scriptor style omnino.
  Nova autem tempora veniunt in mundo tutior et lenior. Democraticae et saeculares reformationes in Arabia Saudiana incipiunt et in extremism religionis generaliter debilitant. Multi enim contradictiones inter Alcoranum et scientiam in interreti et admiratione legere possunt: quare hoc faciunt? Quaenam sunt causae considerandi Alcoranum et Bibliam esse verbum Dei?
  Cum homines cogitare et interrogare incipiant, iam non sunt tam temerarii. Nam cur centuria oritur? Similior metus mortis! Et ideo pauci mori timent donec aegrotant!
  Pridie comitiorum Medvedev pensiones aegrotorum valedixit et beneficia hominibus praepeditis erexit. Etiam efficitur lacus a auctor.
  Medvedev, ut se amantem ostenderet, signanter vectem in dando militare levavit. Piscina ursa, gravissima monstrorum, plus centum talentorum et cum reactor nuclei loco machinae pondo in massam redacta est.
  Ursus consilium sub Putin evolvit, ordines personales. Idea piscinae monstri creare erat ad terrendum. Vehiculum evasit gravissimum et sumptuosum esse, cum multi-strati armatura et duo in servitutem erucae lanutores.
  Proprietas autocinetorum eius velocitas plus centum chiliometrorum per horae fuit cum pondere centum quinquaginta talentorum et potestas colossalis subsidiis reactori nuclei gratias agit.
  Verum, in cursu alterius infelicis casus incidit - eruca erupit. Et iterum impressio evasit ad spoliandum. Medvedev ad litteram derisus est.
  Et tunc alius eventus cum praesidente agente accidit - illud ex proposito non potes fingere. Cum Medvedev arborem ante ligna evertere conatus est, ad mensam festivam cum cibo cecidit. Itaque infaustum interim caput Russiae iterum se deformavit.
  Etiam Medvedev vere infausta erat. levis est ista fortuna: alium remunerat, alium offendit. Nicolaus II erat vere malus, exempli gratia, sed vere scandalizatus est a superioribus potentiis. Ita Medvedev, in genere, homo vafer, ad litteram, omnia abstulit.
  Conatus ad aliquid faciendum accurrit resistentia et contumacia.
  Medvedev vellicatio in sartagine visa est. Tum aliae quaestiones ortae sunt. Primus minister agens etiam in scandalo corruptionis implicatus est.
  Et hic utique sine Andrei Navalny fieri non potuit. Huic homini semper convenit!
  Tam vastitatem consecutus sum testimonio in Medvedev eiusque suo comitatu criminando - scandalum mirabile evasit. Denique claruerunt tam Navalny quam qui sub eius contritione ceciderunt.
  And Medvedev had to make excuse and away veru. et omnia super eum effusa sunt. Non comitia, mox horrorem.
  Die suffragii Medvedev in custodiam venit. Constabat tristis et incertus. Manus meae contremuerunt cum urnam tuli. Cum novissimo ordine, praeses agens stipendia militaria et vigilum triplicata est. Et quinquies pension!
  Anastasia Orlova vero facete inridebat candidatum dictatoris munus;
  - Difficile est in bayonetis sedere! Hic ponit pulvinar pretium!
  Postea puella terminator eam cepit et nudis digitis ostendit.
  Utique Anastasia puella est quae verba eius in sinu suo non posuit. Facetus, fortis, frigidus, charismaticus.
  Itaque tot guys eam adamavit. Anastasia autem flava admodum temperans est, nec cubitum ingreditur nisi novum hominem ad noctem eligens. Nimirum formosiores eligit viros athleticos, musculosos, interdum etiam infantulos. Sed turpis varius. Videtur quod industria recharge. Nec quisquam formidolosam hunc militem meretricem.
  Immo, pro muliere tam robusta et musculari, frigidissima videtur.
  Anastasia quoque decrevit schedulam nudis digitis decoris sui pedibus arripiens, idque totum volumen, ubi vix cognomen reperiretur, sine praejudiciis supervacuis eam sibi imposuit. Bene, cui liquet!
  Post quod ostendit ei figuram magnam cum digitis nudis!
  Vladimir Zelensky suffragium in birotum venit. Desiluit et carmen. Ut semper, pugnax et temperamentalis est. Napoleon De vera Bonaparte.
  Et sane decrevi impigre, quod exspectavi.
  Vladimir Klitschko a comitiis numquam discessit. Et etiam sibi suffragavit et pugnum apud Medvedev excussit.
  Novissimo momento, Nikolai Valuev sidus herois Russiae a Medvedev et ministro rerum internarum accepit. Vix amet dicam tractatos id. licet negaret, qui diceret.
  Multi hic suffragati sunt: Alla Pugacheva, et Suraikin...
  Zhirinovsky, utique non potuit quin signaret. Id accepit et imaginem Vladimir Zelensky ius in stationem evulsit et promisit se definite mittere cum in potestatem venit.
  Dima Bilan in suffragio canebat;
  - Omnia impossibilia sunt, certo scio! Eligatur bilan, immaculatus eques!
  Tunc aliae stellae apparuerunt.
  Garry Kasparov dixit potestatem mutandam esse, et Medvedev relicturum esse et cum eo Putin aetate finem habiturum.
  Eodem tempore, prior mundi propugnator dixit se non invito latrunculorum cursu suo recipere. Steinitzius et fra aetate record. Et quod Russia ducem dignum et popularem mox recipiet, et tempora tsars res praeteritorum tandem fiet.
  Et quod Garry Kasparov latrunculam suam finxerit, quae mox toto orbe favorem obtinebit.
  Centum tabulas cellae demonstravit. Novae figurae in eo apparuerunt. Duo scurrae singuli: proximus rex et regina. Praeterea, ioculator ut regina ambulat, sed solum ut miles. Et duo sagittarii in ore pro hominibus. Sagittarii sicut homines moventur, sed transversa duo quadrata integra obliqua iaciunt. Verum, quia in ipso margine tabulae sunt, eorum dignitas aliquantum minuitur. sed etiam in quamlibet formam vertere possunt.
  Latrunculorum Garry Kasparov procul dubio animos hominum et diurnariorum attraxit.
  Navalny promisit Kasparov certum ministrum futurum esse.
  Anatoly Karpov etiam decrevit. Sed iam vetus ille assertor, ita solum consilium pollicitus est. Et dixit verisimile, magnas mutationes venire. Quid autem melius cras quam heri?
  Iam die comitiali Medvedev pronuntiavit durationem vacationum minimarum in Russia ad triginta dies operantes crescere, et omnes mulieres, quae decem vel plures liberos peperit, praemium ab eo accepturum: stella Herois Russiae. Foederatio.
  Nova populi movent, et satis valida dicere fas est. Sed sera est. Praesertim in die comitiorum manifestum est hoc opus publicum iustum esse.
  Medvedev terram amittens plane erat... Virtus eius permanens omnibus taedet valde.
  Populus de Putin salem desilire volebat, et sitis mutationis matura erat. Plus, Medvedev non posse manifestam esse personalitatem fortis evasit obvium.
  Zelensky, puncta lucrans et agendi sine populism et pollicitationibus superfluis, confidenter promovetur.
  Haec capita in exitu dixit se esse perspectum ventus. Sed num Medvedev faciet illud ad secundum rotundum adhuc quaestio est! Nunc enim, Vladimirus Klitschko et Sergey Kovalev, necnon Grudinin, eum ad hunc locum provocare potuerunt.
  Zyuganov Decretum novissimum. Senex aeger, pristinus praeses Factionis Communistae Foederationis Russiae nomen Grudin transiit et ingemuit. Ita oneri non facile est ut primus vicarius primus minister Russiae ante octoginta fere annos factus sit. Num is eget?
  Et Zyuganov, graviter spirans, coaxavit;
  Ibimus in proelium iterum
  Potentia Sovieticorum.
  et sicut unum moriemur
  In pugna pro eo!
  et movit se de casula. Imo mox discedet.
  Tempus appropinquabat, et prima notitia comitiorum praesidentialium venturi erant. Russia ingentes mutationes paene erat. Etiam concursus et postulata societatis cum Russia in Belaro fuerunt. Omnia magis ac magis atrox facta sunt et excitantia.
  Turnout in comitiis praesidentialibus Russiae altum recordum pervenit in historia alternativa comitiorum, quasi nonaginta centesimis.
  Et mox nuntiaverunt cistas schedulas apertas esse et suffragiorum ab extremo Oriente inceptam esse.
  . CAPUT III.
  Eventus primi circum fluere ab extremo Oriente coeperunt. Cum omnes opiniones capitum dixerunt, Zelensky fidenter in plumbo fuit. Medvedev etiam secundus nondum erat. Grudinin et Vladimirus Klitschko secundo loco pugnaverunt. Erant amplius centum fere candidati in indice, suffragia sua disperserunt. Sed Zelensky in Sibiria prope quinquaginta centesimas lucratus est et etiam primo circum victoriam numerare potuit.
  Medvedev dixit in corde suo;
  - Optime voluimus, sed per iocum decrevimus!
  Zelensky erat Laconica;
  - Veritas vicit!
  Electio data constanter mutabatur, sed primus locus Zelensky per marginem grandem mutatus est. Aliud est quod Grudinin et Klitschko leviter submerserunt. Et Medvedev in alterum locum venire coepit, licet plusquam triplicem hiatum a duce. Praeses agens maxime in Chechnya, in exercitu, in pre-iudiciali detentione centri accepit. Bene patet. Praesertim in centro praeiudicii detentionis. Difficilius est numerare illic suffragia monitoris.
  Medvedev autem multos captivos dimisit et incrementum non tam significant quam exspectavit.
  Sed magna difficultate ad secundum circumire potuimus. Etsi Zelensky in summa quadraginta fere centesimas sumpsit, Medvedev vix tredecim colligitur. Quin etiam suffragiorum ambitus ac violationes. Dmitry Anatolyevich magis infirma evasit. Tertius fuit Vladimirus Klitschko. Quid sentiat, quar Grudinin. Dima Bilan etiam ex inopinato quinto venit. Sergey Kovalev sextum venit, quamvis alta esset eius aestimatio. Zhirinovsky ne hoc quidem fecit in summo decem hoc tempore. Verum, Medvedev gradum Colonelli Generalis pro fideli servitio et stella Herois Russiae statim adiudicavit.
  Talem solacii bravium fideli servo tuo. Praeterea, Dima Bilan stellam Herois Russiae et Ordinem servitii in Patriam primum gradum accepit.
  Sed Dima dixit se Medvedev adhuc sustinere. Sed positio de Zelensky etiam vaga est. Solus Vladimirus Klitschko suffragia in favorem Zelenskaya palam vocavit. Porro hic pugil nuntiavit se Moscuae cum 2020 propugnatore Olympico pugnaturum esse. Et quod interest aetatis illum non molestat. Vladimirus ille validior et concitatior est quam umquam.
  Medvedev autem heros Russiae stellam utriusque Vladimir Klitschko et Vitali Klitschko adiudicavit. Similis est pulcher. Multam caestationem, praesertim Vladimirus, fratres egerunt.
  Vitaly dixit rem foedissimam de Maidan esse quod ob eam memoriam Holmes non solvebat. sed omnem fortunam habuit!
  Et subito Vitaly occurrere voluit cum Gassiev in Kyiv. Quas- dam moverunt. Cur non temptas?
  Sergey Kovalev etiam cursum suum continuare voluit, memorans Hoppins, etiam aetate maiore, pugiles mundi et titulos unificatos superasse. Et quod pro nunc neque Zelesky neque Medvedev in regimine operantur consilia. et pugnare cupit.
  Guys vere satis causam habuit. Aliorum pugilum Dima Bivol studium pugnandi Kovalev expressit.
  Medvedev apud Grudin tractaverunt. Montes aureos promisit ei. Grudinin nihil minus quam primi ministri cursorem desiderabat. Improviso senes Zyuganov Medvedev sustentaverunt et in Grudinin convocaverunt ut iunctionem praesidentis agentis coniungeret. Sed tunc problemata et scissura in communitatis ordinibus orta est. Qui utroque petentium noluisse ut.
  Sed Sergei Udaltsov in favorem Zelenky locutus est. Inter duo mala eligenda dicunt, quae nondum noveramus.
  Nikolai Valuev proposuit societatem inter Zelensky et Medvedev: Zelensky praeses - Primus minister Medvedev. Quid oligarchi probaverunt! Admonuerunt praeterea esse punctum adunationis tacitum: diversas nationes primos ministros et praesides ex propriis habebunt.
  Et cum Zelensky electionem praesidentialem conciliat, tunc repraesentativus Russiae primus minister fiet. Sed Medvedev adhuc in secundo circuitu est.
  Zelensky autem dixit sic, primus minister ex Russia futurum esse, sed non Medvedev! Quia Russi cum administratione sua aluntur. Et quid opus est aliquis magis capax in re oeconomica et felici experientia, non defectus sicut Medvedev!
  Socialis notitia circumspectis ostendit maiorem partem Russorum Medvedev tamquam primum ministrum videre noluisse. Accuratius fere nonaginta centesimas contraire fecerunt.
  Rogozin inopinato ex oblivione politica rediit et primus minister haberi coepit. Multi etiam Russi Andrei Navalny primum ministrum suum videre volebant.
  Sic rota historiae velocius et velocius erat.
  In mundo, sane, Occidente Zelensky favebat, Sinarum neutrum manebat. Plurimae nationes sunt etiam Zelensky, qui popularis et occidentalis existimatus est. Sed Medvedev tamdiu particeps erat Putin. Etiam de duobus ducibus tandem loquebantur. Et manifestum est Medvedev nihil esse tam album et crinitum quam videri vult. Comitia quoque in USA sunt. Certamen inter iuvenis Republican et puellam democraticam. Et forte quinquaginta et quinquaginta est. Mutationes etiam in Sinis possibilia sunt, dux XI quaestiones salutis habet. Et casu videtur esse ut magis popularis ductor succedat.
  In genere, Sinensis oligarchia liberius et democratia cupit, sed homines satis ludi non habent. Quales sunt electiones, cum praenoscitur exitus?
  Forma dictaturae evanescere coepit. Omnes volebant aliquid plus esse quam cogs.
  Zelensky personavit res novas et mutationes, et prosperae in illo. Quod in Russia certo perceptum est. Nolebant carceres, castra, metum.
  Generatio mutata est, et omnis mutatio desiderat. Etiam in Cuba, ubi Castrum regimen, odio populi, vacillabat. Etiam si alio nomine potestas esset. In Corea Septentrionali etiam sitis mutationis est. Praeterea Coreani saepe dixerunt: Monarchia communismi non est! Et ut crassus dictator iret!
  Cupiditas mutationis circa mundum crescebat, et Zelensky in hac unda erat. Profecitque feliciter!
  Et in Corea Septentrionali demonstratio protestatio facta est. Quod regimen dictatoris cum tormentis machinis exortum est. Quod factum est aliud signum barbarismi in continenti regnantis.
  Trump dixit Civitates Americae Unitas quaestionem huius dictaturae vi solvere posse. Et quod bomba nuclei eas non terrent. Trump adhuc dixit Civitates Americae Unitas iam talia arma temptaturum esse ut nullum crimen thermonucleare periculosum esse possit.
  Sed BUCINUM tempus excurrebat. Itaque senior est praesides. Praeterea post mortem Carteri etiam inter praesides vetustissimus factus est. proh! et fortuna iuvenem amat! Si Trump iuniorem mulierem adversam habuit, verisimile est eam omnino vicissurum!
  Videtur karma lex dicit: fortuna iuvenibus! Etiam si Ronald Reagan exceptio regulae evasit!
  Et relativus iuvenis Gorbachev evasit defectum. Etiam si quis dixerit Mikhail Sergeevich erravisse? Primus princeps URSS qui linguam humanam locutus est. et a populo non intellecta est! Vel consectetuer nec, sed elit!
  O talem fortunam! Quantum fortuna Vladimirovich Vladimirovich Putin habuit, et quantum consecutus est?
  Et si Nicolaus II paulo plus felicius habuisset, verbi gratia, si Praefectus Makarov vivus remansisset, quanta tunc et potens Russia fuisset. Sina Flavi Russia fieret et totus orbis incubuit!
  Itaque Chersonesum solum arripiunt et cum toto orbe conflictati sunt!
  Et Nicolaus II, ut subtilis diplomatis, ab sociis suis Constantinopolim et Asiam Minorem ad tractandum tractavit.
  Bene, bene, nunc phaenomenum Zelensky magis ac magis activum est. Et appropinquante secundo electione.
  Plus magisque iubilatio et spes in Ucraina est. Medvedev disputationem televisificam naturaliter proposuit. Etsi hoc non multum valet. Positio praesidentis Russiae non multum valet. Nihil autem est quod glorior. Neque in parcus, neque in politicis neque in bello. Res in Caucaso etiam ingravescit. Et nihil potest fieri. Neque vim neque imperium vincit. Relationes magis magisque inimicae fiunt cum consilio Medvedev. Nemo hic Tsar graviter amplius accipit. Rex licet in solio sit.
  Oligarchi in genere non sunt contra Zelensky. Tantum copiae securitatis, vel potius nonnullae, infelices sunt!
  Clam, Medvedev consilium securitatis convocavit. Colloquium tetigit num secundum rotundum tollendum est. Exempli gratia, ullae violationes? Scilicet erant! Et hoc potes reprehendere et inrita electionem consequitur. Cur tale aliquid per Supremum Curiam confirmari posset? Videbatur satis rationabilis opinio.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev recordatus est uno tempore mense Maio 1999, Yeltsin consilium de re militari et discursu rei publicae Duma discussisse!
  Et prope accidit. Verum etiam tunc non erat unitas inter copias securitatis. Aliqui dixerunt optionem mollem esse meliorem: Supremum iudicium recusationem reiicit ob defectum legis amoto Praeside Russiae. Et donec haec lex adoptatur et haec est lex iuridica, opus est duae tertiae partes concilii Foederationis Consilii convocandi. et potentiae Dumae exibit, et praeses erit.
  Copiae securitatis tunc actu cum Summo Court operam pollicentur et quaestionem pacifice solvendam. Yeltsin re militari cum duobus centesimis rating et quinque cordis impugnationibus ire nolebat. Non est eadem virtus, et non est firmamentum. Praeterea, anno 1993 populus ad hoc cursum adhuc sustentabat. Et anno 1999 iam non erat. Et talibus eventibus fieri non potuit.
  Si ergo processus accusationis percurrisset, verisimile maxime esset sine sagittis finivisse.
  Medvedev ad supremam Curiam comitia infirmanda appellavit.
  Tum vero iudices recusare coeperunt. Quod etiam si comitia infringantur, iteranda tamen erit. Casus Medvedev et minus fiet. Tum tumultus vulgi incipiam.
  Ita dicunt, Dmitry melius accipere, quod Zelensky praesidens Russiae fiet. Et quaere locum tuum.
  Multi praeterea dixerunt hunc Corydon in Ucraina non successurum. At debet elaboraret! Et ne tragoediam facias e molehill.
  Medvedev, postquam cum iudicibus et ministris securitatis colloquentibus, consilium fecit: comitia post omnes ire. Secundas circum tene. Et vere quomodo laborabit. Forsitan miraculum post omnes fiet. Sed non? nec eum in carcerem coniecerunt.
  Congressus billionaires etiam expressit se non contra democratiam esse. Et quod Zelensky non est leftist ac decet. Tum denique omnes Occidentales sanctiones extollentur et Russia demum in communitatem orbis terrarum revertetur.
  Nunc unum solum restat, televisificae disputationis tene. Zelensky constat, sed solum ad stadium Luzhniki. Scilicet hoc fuit. Valde simile est scaenae iam praeteriti cum Poroshenko. Differentia autem primi rotundi etiam major fuit. Anti-rating et Medvedev colossa est.
  Sed TV disceptationes sunt sicut homo submersus in avenis comprehensus. Ultimus conventus die Veneris est et comitia die dominico sunt.
  Medvedev, generatim parabat. Sed res non ex parte. Experientia autem Poroshenko demonstravit te non posse facta cum sola rhetorica mutare. Haud secus ac Majorem Luzhkov devincere non poterant, solum tempus in tota historia Moscuae cum canales televisificae centrales contra hodiernum caput urbis laboraverunt.
  Sed augue non praeponderare res oeconomicas maioris Moscuae. Et noli Kiriyenko, auctor defalti! Ipse autem maxime promotus fuit. Probabiliter candidatus infelicissimus adversus negotium exsecutivum relatus est.
  Sed media Russiae nunc magis in Zelensky militabat. Nemo in Medvedev credidit. Etiam Supremae Curiae causa indultum comitiorum audire nolebat.
  Hactenus punctum est, ad summum stadium refertum. Ad litteram redundantia.
  Et apparebat gravis controversia venturum esse. Tamen ex facie Medvedev constabat eum prope cum clade convenisse. Sed ultimum movendum est.
  Pridie controversiae, Medvedev Vladimir Zhirinovsky minister rerum Internorum constituit. Hoc est ultimum desperationis gestus. Sed Zhirinovsky sciens plus octoginta centesimas suffragiorum paratos esse ad suffragium Zelensky, minime studebat cum statu futuro litigare. Quamquam, sane intellexit se dissimilem locum in quadrigis zelensky reperire.
  Ita Vladimirus Volfovich senex est. Sed Anatoly Kashpirovsky maior minister Salutem et prorex primus minister est. Sed etiam Medvedev expeditionem non magnopere studet. Sed facultas manendi in quadrigis. Aetas magna est et hoc significat experientiam. Et figura corporis mei est valde bona.
  Merito Kashpirov phaenomenon.
  Disceptatio in amphitheatro salutationum commutationibus orta est. Et facete dicta. Sed Zelensky vidi recentius, securius, certius, et magis professio.
  Medvedev valde timidus est et clamare coepit. Non potuit persuadere. Et omnia mala in patria sunt satis. Populus clare favet Zelensky. Omnia hie tarn temporis sunt.
  omne verbum Zelensky plausu comitatur, et Medvedev spoliatur. Hoc est^ verum defectum disputationis.
  Medvedev vellit et dicit:
  - Ego expertus sum!
  Zelensky respondet cum risu:
  - Tali experientia, modo ad hostiarios ite!
  Medvedev respondit:
  - Putin et Chersonesum tuli!
  Zelensky facete respondit;
  - Brachia furis et brevia!
  Itaque in disceptationem procedebat, sed Zelensky plane vicit. Multo facetior et probabilior erat quam Medvedev et auditores gavisi sunt.
  Statim post televisificam disputationem, praesidens Russiae agens, decretum edixit ut quinquies salaria et pensiones septies! Sed iam iocus vidi.
  Populus Medvedev mox risit. Tametsi quid aliud agerentur quam propinqui comitia constabat!
  Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati tam Stalini quam Lenin adiudicare constituit. Hoc consilium satis sapere dicendum est, sed serins. Dmitry Medvedev communestas luculenter conciliare voluit. et praecipue Stalinists. Sed simul accepit et adiudicavit sidus heroi Tukhachevsky. Insignem hoc quoque movet conamen nutibus liberalibus.
  Vulgo Medvedev et nostro et tuo placere conati sunt. Patriarcham, Pontificem, Principes confessionum Christianarum admisit. Praecipue protestantes. Testes etiam Domini redditi sunt in sua jura, sed hoc parum utile fuit. Eadem omnia a suffragio prohibentur, et generaliter haec ordinatio est mori!
  Medvedev utrumque muftis et lamas consideratum. Vincere omnes conatus est ad latus suum. Imber numismata et ordines extraordinarius fuit. Eodem tempore, praesidens agens universae rei publicae Duma deputatis decies centena millia bonorum singulis consideratum est. Sed haec magis terrent quam ad se alliciuntur.
  Deinde Medvedev plures ordines novos constituere conatus est: Ordo Petri Magni, Ordo Ivan Terribilis, Ordo Alexandri Liberatoris, Ordo Nicolai II et Ordo Brusilov. Ordo Lenin et Stalini etiam restituti sunt.
  Medvedev electoratum diversum hoc modo attrahere quaesivit. Et agens principium: et tuum et nostrum! Sed in hoc casu diffidentiam populi, inquiunt, politicam effecit. Oblivisci videntur Putin etiam laevo et dextro volitare. et omnivore quoque conatus sum.
  Sed quod licet Iovi, non licet tauro! Putin quodammodo ab initio, quamvis Yeltsin successoris vestigia, populo invisa, in favore populi et electi fruebantur. Etiam communistae contra eum loqui timuerunt et eum primum ministrum sine certamine vel pactione confirmare decreverunt.
  Sed Medvedev numquam magnopere amabatur. Nimis ingeniosus videtur et in umbra Putin. Nemo eum verum bellatorem et rectorem agnovit. In genere, post Putin, aliquis successor quodammodo politicus nanus videbatur et aliquid mali fuit. Et Zelensky ut charismaticus perceptus est, sicut fabulae princeps. Et iam felem in poke non est, sed felix princeps qui Ucrainam e palude vel potius extra foveam traxit.
  Nempe Ucraina primum passus est propter disjunctionem ligaminum cum Russia. Et hic Poroshenko potest non esse reus. Si quid tale in Belaro accidisset, prorsus defectio fuisset. Secundum professionalismum, regimen Ucrainae validum est! Apud Belarum e contra sycophantae tantum et passores sunt. Putin interdum validas personas in biga sua habuit, ut Rogozin vel Tkachev, sed cito sublata sunt.
  Medvedev, utique vir erat qui princeps natus non videbatur, et ideo hic tsar non omnino verus et in aula erat.
  Simili quodam modo Gorbachev, quem vulgus in Occidente amabat, sed inter suos oderat. Parte nimirum Gorbachev ob ebrietatis luctam odisse coeperunt. Alcoholici et potatores, nimirum, inopiam vodka non remiserunt. Vinum luxuriae fuerunt. Et tunc cigarette evanuit.
  Imo, Gorbachev, constat eum solum propter calvitium noluisse. Medvedev, primus minister, oeconomus infirmissimus se ostendit. Et etiam sine Zelensky, cum ipse haberet difficultates ad novum terminum.
  Olim Putin Medvedev per aures traxit.
  Nunc autem Putin e ludo cecidit - valetudinem labefactavit, et se hockey innixus manually agit. Necesse erat in tam honesta aetate glaciem adscendere? Praesertim sine ullis artibus cum juvenis esses ?
  Putin exstinctae, quaeve obtinuit. Et sine ipso nemo est Zelensky prohibere. Ipse autem Putin personas ita administravit ut idoneum successorem non haberet. Sicut Stalin, qui fecit ut Khrushchev ei successit et decoquet. Et hic Medvedev dux minime sufficiens est imperii Russiae.
  Die Sabbati ante comitia omnia Russiae TV canales cinematographici circa Zelensky iaciebant. Videlicet cum turpitudine. Sed pauca afferuntur. Et augue inertiam suam ostendit. Ac varius amet dictumst.
  Medvedev ordines multis ducibus iudicatus est. Iterum habens starfall.
  Improviso novum Ordinem Botvinnik instituit, tres gradus: aes, argentum et aurum. Item ordo Alekhine. Aes quoque et argentum et aurum.
  Porro Medvedev decrevit Russiam transiturum ad exercitum professionalem intra quadriennium futurum. Vita et religio ad sex menses reducitur.
  Deinceps praeses agens nuntiavit veteranos bellum et eos qui in calidis locis militaverunt Heroi Foederationis Russicae stellam consecuturum esse. Quod factum est, nullum habet analogum.
  Medvedev locum in historia luculenter quaerit. Deinceps praeses agens Vladimirovich Putin posthumus cum Ordine Victoriae et Ordine Sancti Andreae Primo-vocati adiudicavit et noviter instituit magnam stellam adamantem Herois Foederationis Russicae.
  Hic iam ultimus conatus erat de aestimatione prioris idoli Russici ludere. Similis sum Medvedev una cum Putin tot annos - me ama ex toto corde et animo!
  Sed hoc, ut videtur, populus non nimis cupidus est amare dictatorem.
  Nocte ac die Sabbati ad Dominicam, Dmitry Anatolyevich Medvedev etiam posthumam assignationem tituli Generalissimi Vladimir Vladimirovich Putin denuntiavit!
  Hoc vere frigus erat! Similem titulum demus idolo superiorum annorum!
  Sed erit hoc auxilium Medvedev? Difficile est enim persuadere hominibus ut sibi suffragium faciant, nisi sua idola pristina laudando et iussa diiudicando. Quantumvis praemiis ingesseris, Putin non revocas. Et patet quod rex vetus reliquit et rex novus venit de Kyiv.
  Sed Zelensky non dormit, et etiam Papam adiudicavit. Senes Franciscus Primus praesidem Ucrainae novis rebus gestis benedixit.
  Et in Belarus, partium pro-Russicarum coalitio subscriptiones colligendas iam perfecit ut referendum de coniunctione cum Russia teneret. Suffragium de hac re expectatur. Sed Medvedev hoc non imputatur. Et hic praecipuum munus a Zelensky venit, hoc idolum decies centena millia.
  Sic iam Vladimirus Zelensky intrabat metam...
  Suffragatio in Sibiria incepit. Turnout ab initio erat princeps. Populus ad repulsam risit. Apparebat quod veniebant mutationis causa. Quas novum vis et. Omnis fessus est et senio fessus est.
  Mane etiam cecinit cantus;
  Corda nostra postulet mutatio
  Oculi nostri mutationem requirunt...
  In nostra risus et in fletu,
  Et in pulsus venarum!
  Mutationem, mutationem exspectamus!
  Placide comitia habita sunt, sed ingens turnout erat. Concursus ad comitia catervatim. Nikolai Valuev unus e primis suffragiis erat. Ille schedulam in cistam misit et dixit:
  - Suffragium aliquid novi!
  Alexander Povetkin proximus apparuit. Ego quoque decrevi et sententiam meam dedi;
  - Pro Deos Russiae!
  Prodiit ab Oppianico. Suffragia in cistas schedulas conjecerunt. et Dima Bilan et Alla Pugacheva. Lev etiam Leshchenko paruit et nuntiavit;
  - Suffragium aliquid novi!
  Nikolai Baskov cecinit:
  - waltz Russice, alae adsurgentes! Ver venit!
  Item folium in quisquiliis posuit.
  Tunc aliae latinae apparuerunt... Zelensky suffragium traxit in scooter et fecit somersault - plausum trahens. Decreverunt atque etiam recitaverunt;
  Cognoscite cordis pulsum et venarum pulsum ;
  Lacrimae liberorum nostrorum, matres...
  Dicunt nos velle mutare
  Solve iugum gravium catenarum!
  Et plausus intonat! Quanquam non ab ipso poemata, sed ab egregio poeta et scriptore Oleg Rybachenko. Sed ipse Oleg Rybachenko in puerum vertitur, et nunc in alio mundo percurrit.
  Deinde alii pugiles decreverunt: Sergey Kovalei, Dionysius Lebedev. Ultimus unus post ortum redire conatus est. sed caesus postremo discessit.
  Sophia Rotaru Decretum in Kyiv. Et risit multum...
  Vladimirus Zhirinovsky etiam venit. Clamavit:
  - Ad novam viam!
  Et emicuit epaulets of the colonelli generalis. Zyuganov ad comitia in wheelchair venit. Et tacuit omni tempore.
  Grudinin subridens decrevit...
  Garry Kasparov ludum simultaneum dedit et etiam suffragium emisit. Dixit autem se parem cum Carlesone esse. Ita Anatoly Karpov sessionem ludum simultaneum dedit.
  Viam Karpov iam Aureo Ordine Mikhail Botvinnik consecutus est.
  Alia igitur quaestio est, quis hic sit praecipuus et optimus mundi assertor.
  Certe multum mutata...
  Et Dmitry Anatolyevich Medvedev omnes iterum mirantur. Ab institutione, ordo ab "Oleg Rybachenko" nominatus est. Sunt etiam simul quatuor gradus; quartus gradus est aes, tertius gradus est argentum, secundus gradus est aurum, et primus gradus est aurum cum adamantibus.
  Magnum hoc evenit!
  "Lucifer Armageddon" iam in cinematographicis dimissus est ac monumenta "Avatar" et "Bellarum Star" iam fractae sunt. Oleg Rybachenko fit realis literaria superstar!
  Medvedev etiam praemium litterarium ab Oleg Rybachenko nuncupatum constituit - cum fiscus praemii decies maior quam Praemium Nobelianum.
  Quod plerumque frigidissima est!
  Tunc magis ac magis Medvedev die Dominico laboraverunt. Oleg Rybachenko Ordinem sancti Andreae Primo-vocati, et stellam Herois Russiae, et stellam magnam adamantem Herois Russiae, Ordinem Victoriae, adiudicavit. Hic conatus est historiae cursum mutare.
  Amo, Oleg Rybachenko benigne tractabo, et omnia magna erunt! Eodem tempore iudicabo et ipsum et titulum marescallum Foederationis Russicae!
  Dies Dominicus venit... Prima notitia per capita exsecutiva iam nota sunt, quae dicunt Zelensky supra octoginta centesimas habere.
  Et cursus informationum non cessant...
  Medvedev suffragium nondum iens. Opera omnia. Hic praemittit ordinem conferendo Vladimir Volfovich ordinis militiae generalis. Similis esto mihi fidelis.
  Etsi Zhirinovsky videtur, iam ad alteram partem transiit.
  Lev Leshchenko minister sine portfolio factus est. Sed id nihil refert amplius.
  In Sinis tumultus est. Populus democratiam desiderat - sunt fessi dominationis! Non in solo pane vivit homo!
  Nolim dicere in bulla mea! Quam diu potes disciplinam baculo vicesimo primo tenere?
  Res optime in Sinis non abiit. Impossibile est sequi cancellos communismi et capitalismum indefinite aedificare. Mutationes quaedam necessariae sunt. Et principatus est optimatium.
  Praeterea nova bourgeoisia democratiam cupit et finem vigilum saevitiae.
  Defatigatio antiqui modi laborandi etiam effectum habuit! Nulla velit ids sit amet elit. Etiam in Sinis diebus dominicis seditiones significantes systema agitant.
  In Civitatibus Foederatis Americae maximam occasionem praesidis fieri habet. Subito tamen Mayweather favore Floyd crescere coepit. Hic pugil invictus ad summum ratings iam ascendit.
  Videtur quod Civitates Foederatae novas victorias desiderarent et nec rempublicam nec democraticam in throno desiderarent. Et etiam frigus Floyd!
  Et tunc alia TV disputatio erit.
  Solis vespera iam est. Stationes stationes mox claudent.
  Novissimo momento, Medvedev tandem apparuit. Ille statim schedulam in cistam iniecit et sine voce discessit. Horologium percussit et suffragatio dicta est.
  Iam praesidens Medvedev Kremlin reliquit et prope Moscuam ad residentiam venit.
  Duae puellae apud eum in cubiculō sunt. Aliquam at elit.
  Natasha, sedens ad dextram, quaesivit;
  - Quid de Dima? Nunc finalem defectum tuum nuntiabunt!
  Medvedev notavit;
  - Duo adhuc menses sunt ante inaugurationem. Ita nunc adhuc sum omnia, et Zelensky solum Praeses Ucrainae est!
  Alenka, sedens a dextris, dixit;
  - Et accelerari potest inauguratio! Tua potestas, Dmitry Anatolyevich, finita est!
  Medvedev suppliciter quaesivit;
  - At puellae id facere possunt!
  Cornelius frowned et interrogavit:
  - Quid possumus?
  Medvedev confidenter affirmavit;
  - Impediendum inauguratione!
  Natasha risit, et respondit:
  - Et quomodo?
  Praeses agens firmiter respondit:
  - Quasi te non noris!
  Natasha irata respondit:
  - Zelensky non occidemus!
  Protinus Medvedev objecit;
  - Bene, cur eum occidis! Modo fac ipse coronam dat!
  . CAPUT IV.
  Puellae in voce giggled...
  Alenka quaesivit cum rictu:
  - Quid suggeris utens hypnosis?
  Dmitry Anatolyevich adnuit:
  - Id est! Eum facere potes!
  Natasha respondit amico suo:
  - Possumus, sed non volumus!
  Medvedev admiratus est;
  - Cur hoc?
  Natasha respondit honeste;
  - Zelensky est electus! Et tu, Dmitry Anatolyevich, non potes regere patriam!
  Alenka adiecit malitiae;
  - Et hoc nobis omnibus satis patet!
  Medvedev ira notavit;
  - Non intelligis nos coloniam Occidentalem fiemus?
  Alenka confidenter respondit:
  - Quin potius occidens colonia nostra fiet!
  Natasha cavillator addidit:
  - Et tecum, Misha, Russia certe non magna erit!
  Medvedev obstrepebat:
  - Ordinem Victoriae, Ordinem sancti Andree Primo-vocati, Ordinem Nicolai II, dabo tibi stellam auream in adamantibus...
  Natasha risit et dixit:
  - An forte nos ipsi praesides fieri et trecentos ordines dare possumus?
  Alenka notavit:
  - Hypnotize possumus vos et generalissimos fieri.
  Natasha giggled et notavit;
  - Aut fortasse supergeneralissimos!
  Puellae rident...
  Alenka cecinit:
  - Clamabant etiam interdum hostes;
  Abscondi metus - rex sum!
  Natasha denudavit et pipiabat;
  - Non amo theatra et arenas;
  Ibi decies centena millia mutatur pro rublo...
  Etsi magnae mutationes praemisit -
  Belobog et Stalin amo!
  Et puella digitis nudis utebatur ad exprimendum nasum praesidis amissi.
  Numeri iam ab extremo Oriente nuntiati sunt. 91 centesimas pro Zelensky, 7.5 centesimas pro Medvedev, de ducibus praesidis Ucrainae confidentes.
  Alenka etiam auriculam Medvedev nudis digitis excepit et exsibilavit:
  - Quid de priore praeside tibi praemia adiuverunt?
  Medvedev coacte dixit:
  - Non sum ex adhuc! Vestibulum ante, placerat quis!
  Puella exclamavit:
  - Gloria regi novo!
  Saga puellae auxilium Medvedev tamquam in ultima tuba card. Et nunc, dum praesidens agens exitum desperationis adhuc quaerit invenire.
  Forsitan influat Summi Court ut eventus electionis praesidentialis Russiae rescindat? Hoc quasi magna tentatio videbatur. Sed re vera dissidentes vidi gracili.
  Quid si decretum ferat et unicuique iudici decies centena millia offeramus? Post omnes, praeses est et potestatem habet ut etiam tsars numquam somniavit! Pressius agens praeses. Et quidem, si totum sescenti pupa offerant, iudices non resistent.
  Quid moror in nugis?
  Data per radiophonicam transmissa est. Dum Zelensky nonaginta centesimas habuit, plus in Ucraina exspectabatur se fere centum centesimis accepturum esse. Fortasse in area cinguli rubri, ob amasium Medvedev cum communistis, paulo plus erit, in Caucaso aliqui casus fuerunt. Verum, Ramzan Kadyrov partem victricem accipere videtur statuisse. Etiam in exercitu pecuniam facere potes, etsi militarem serviendi cupiditatem non habet, praeses caducus non desiderat.
  In genere, post primum circum, potestas Medvedev infirmata est. Et si praemia adhuc tradere posset, alias magis magisque neglecta est.
  Dmitry Medvedev ad munus suum pervenit et ripam centralem contingere temptavit. Lictor invitus ei coniunxit.
  Praeses agens postulavit ut pecunia ad necessitates urgentes ei tribueretur.
  Caput Centralis Bank respondit:
  - Nihil faciam, donec a novo praeside Zelensky confirmationem accipiam.
  Medvedev rugiens;
  -An insanis? Adhuc sum praeses inaugurationis novae! Si ita est, parendum mihi est!
  Ripae centralis caput notavit;
  - Iuxta constitutionem, tibi non pareo! Et certe, cur pecunia opus est?
  Medvedev cum rictu respondit:
  - Egesne regionibus ad casus?
  Caput argentarii centralis in severo sono respondit;
  - Visne effugere?
  Medvedev latravit:
  - Nunc te capiam! Mihi exercitus obedit! Mecum est fidelis Zhirinovsky!
  Caput Centralis Bank notatur;
  - Haec placenta semper sumit! Et in Moscuae plus nonaginta centesimas sunt erga Zelensky. Tuum est potestas in Misha!
  Medvedev rugiens;
  - Sed tuum non est initium!
  Suspendisse ac. Iam res difficilis erat. Copiae securitatis nolunt parere. Ita vulpis Zhirinovsky est. Num tanti erat eum ut Ministerium rerum Internum nominaret? Da ordinem specialibus copiis. An adhuc conantur Duma rei publicae uti?
  Patet quod Zelensky nova comitia tenebit, et multi mandata sua legati non recipient. Accuratius omnia fere.
  Aliud hic opus est. Sed Duma rei publicae contra populum ire abhorret. Et exercitus ad rem militarem non sustinebit. Duces in Russia non sunt tales ad bellum civile.
  Unum tantum superest, ut electionem praesidentialem in iudicio remittant. Haec sola legitima est facultas tuam aerumnam prolongare. Sed verisimile est tantum extendi. Veri simile est Medvedev casum realem re-electionis habere. Re vera eius anti-censio colossa est, etiam peior quam Petro Poroshenko.
  Medvedev etiam de alia optione cogitavit. Puta corporaliter tollere Zelensky? Sed hoc nefas est. Parce, placet? Contulit Medvedev spolia. Et in melius, in remissionem dabit. Quia populus Medvedev ob tam colossam defectionem in comitiis non dimittet.
  Imo Dmitry Anatolyevich non succedet. Sine decem centesimis suffragiorum in electionibus colligendis, ille certus in potestate non manet.
  Medvedev vectem appropinquavit. Aperuit ergo eam, et protulit utre, et ipsum fudit cognacum suum.
  Pretiosa - "Napoleon", etatis ducentorum annorum!
  Praeses agens speculum bibebat. Tum secundo cum lemon.
  Ventrem meum sensi calidiorem et cogitationes meae ocius festinabant. Post tertium speculum, Medvedev risit et in sella consedit. Paulum hortati. Nam quid hac potestate eget? Officia plena. Non minutum otium, non alterum pacis. Semper in moventur, sub custodia photographicas video. Nimium vereris dicere.
  Est laboris amet nulla sed voluptate.
  Et volo cum puella in lecto cubare. Bellum in computer lude.
  Nam hic praeses, sed bellum verum bis cogitabis. Ita formidolosus Trump Irania oppugnare non ausus est.
  Multa de bello loqui potes, sed de re non facile decernitur!
  Sed pugna ludo, pugna te!
  Medvedev computatrum sedit. Conversus sum in meum bellum Orbis Terrarum II ventus. Is agere diu non potuit. Hic, ne nimis intenderes, codice scammeri uteris. Hoc simile...
  Et tunc technologiam cursu turbinis curris. Et habes iam IS-7s, quas in cohortes deducis, et solum contra Germanos T-1s. Differentia notabilis est virium et facultatum.
  Medvedev, qui fere numquam bibit, etiam ob infirmam valetudinem conspicue erigitur.
  Hoc est, quomodo pretiosissimam et gravissimam piscinam secundi Belli Orbis Terrarum, die IS-7, in hostes iactas. et sine magna difficultate fregerit. Bellum facile ac victores geritur. Tu urbem post captam occupas.
  In universum, sane, Stalin patriam bene duxit et Tertium Reich minus quattuor annis debellare curavit. Putin cum ISIS diutius pugnavit. At Germani frigidissima arte sunt.
  In ludo, exempli gratia, piscina E-75 Germanica, solum Soviet IS-7 potest contra eam ex aequo pugnare, omnes aliae piscinae in partem dant. E-75 E armis validissimis. Etiam sclopetum praestantior est Sovietica IS-7 et prope perniciosa potentia est.
  Et Germani hanc piscinam suam principalem anno 1945 facere cogitaverunt. Quid nostra?
  Medvedev ingemuit... IS-7 in massam productionem in tempore post-bello ponere non potuerunt. Bellum igitur diutius duratum est, nemo qui alium vicit scit.
  Dmitry Anatolyevich, ebrius, cantavit;
  - Diligo, fratres, amo! Vivere ama, fratres! Nostra ataman non habet molestare.
  Medvedev obdormivit dum ludentem. Remissa est...
  Postero die notus factus est ultimus eventus electionis praesidentialis.
  Fere 92 centesimas suffragiorum Zelensky una cum Ucraina decreverunt, et 6.7 centesimas pro Medvedev. Ita Victoria triumphans Zelensky facta est.
  Celebrationes et laetitiae in regione coeperunt. Denique nova, ut multis videbatur, vita clara veniebat.
  Nunc enim Dmitry Anatolyevich Medvedev praesidens in inauguratione est.
  Et gratulatus est utique victor. Quo potes ire? Et nihil est sex cento numerare.
  Minister Internum Vladimir Zhirinovsky autem Medvedev visitavit et eum consolatus est:
  - Decrevi pro te Dmitry Anatolyevich!
  Praeses agens placide respondit:
  - Gratias tibi!
  Zhirinovsky suggessit:
  - Forsitan te in premio ponimus?
  Medvedev caput movit pictum;
  - Non puto, post tantam cladem in secundo circuitu me primum ministrum dabunt. Hoc politice recte non erit.
  Zhirinovsky logice notatur:
  - Alioqui debet esse aliquis ex Russia in loco tuo. Quis ergo nisi tu?
  Medvedev suadet:
  - Maxime, Andrei Navalny!
  Zhirinovsky denudavit et fremuit;
  - Andrei Navalny? Hoc non fiat!
  Medvedev humeros humeros obiecerat et in confusione notavit:
  -Ubi is?
  Zhirinovsky vociferatus est:
  - Ita comprehendam omnes!
  Medvedev manum elevavit;
  - Vixi! Tempus nostrum superesse videtur! In insulis Canariis feriatus sum. Quid acturus es?
  Zhirinovsky, strabo oculos callide, respondit:
  - VESTIBULUM pro amicorum commodis! Usque Zelensky officia praesidentis Russiae et Ucrainae suscepit!
  Medvedev turpiter dixit:
  - Proh dolor, hoc non est tam simplex... Tunc te tribus pellibus denudabunt!
  Zhirinovsky, constringens callidam oculos, quaesivit;
  - Quaeso mihi marescallum Foederationis Russicae! Hem, quid tibi dignum est!
  Medvedev cogitavit pro duobus secundis, et tunc pronuntiavit;
  - Bene! Ego non solum te marescallum, sed etiam Beriam ad marescallum reducam. Aequum erit!
  Zhirinovsky annuit consensum;
  - Ad Beria est.
  Medvedev oculos astringens interrogavit:
  - Et ad te?
  Zhirinovsky honeste respondit:
  - Et sicut regem me tracta! Mercedem quisquis volo!
  Medvedev concorditer annuit:
  - Ita fiat!
  Ac parari utriusque decreti ordines marescallos iussit.
  Agens praesidens Russiae hortatus est. Cogitans nunc plene se ludis computatris frui posse.
  Etiam et magna sit amet tellus.
  Sed quid aliud praeses? Nunc technologia tantum processit ut quis possit esse. Per Dominum Deum. Et speciatim in ludo ad creandos universitates.
  Exempli causa, in officio praesidentis agentis frequentes sunt ludi diversi, etiam recentiores.
  Medvedev ludum belli tempus realis ludere statuit. Germania MCMXXXIX. Age, cur scammer codice uteris? V milia Pantherarum tibi addis, tria milia tigrium, decem milia Focke-Wulfs. Has copias contra hostem explicas. Et oppugnas Poloniam, quae etiam decimas talium copiarum non habet.
  Bellum autem, ut vis, uno ac victore geritur. Medvedev, quod honestum est, ingens hic victor est. Hostem quasi pruna pressa premit.
  Polonia facilius et velocius quam in historia reali complanata est. Gallia oppugnas. Decem milia piscinarum E-75 ad illam perfide codice utens deducis. Aspiciamus, currus magnifice. Quae Gallicis sclopeta omnino invulnerabilia sunt, at longis intervallis lethalia. Hostes iaciunt currus.
  Medvedev etiam prae gaudio exultat. Ut in ludo, cito movet, et iam Paris... Quid deinde de nugis? Hispaniam simul transeamus, ne Franco nimis perturbatus sit.
  Et ad impetum in Gibraltar gagates aircraft utemur. Quo Britanni ibit?
  Utique simul pecunia utimur ad aedificandas naves pugnas et vehiculis vehiculis. Britannia tunc difficilis erit. Hic centum portatores aircraft sunt et ducentae naves pugnae. Haec vis perampla erit.
  Naves deinde naves sunt. Etiam obterere seriei "E"-U, ulteriorem evolutionem "E" facis. Hic iacis "E" -50-U cisternam, machinam talem ut ex quolibet angulo penetrare non possis.
  Et Britannis torqueat. Hic sunt duae puellae pulchrae in tanta piscina nictu ad praesidem Russiae agentem.
  Medvedev osculum eis respondens spirat.
  Ita lusimus...
  Novissimaeque lacus Londinii appropinquant. Et sine pompa capiunt caput Angliae.
  Medvedev cecinit;
  - Mundus taedet! Nos omnes felem edemus!
  Est cursus, commodo et facilisis eu. MALITIA codicem accepi et imprimere quod vis. Ita Balcanum capis et in Africam abibis. Vos quoque pedites, praeterea pedites. Copias facis, si modo pecuniam habueris. Captum quoque agrum pecunia dat. Bene, experire, Africam circumambula.
  USSR frontem adhuc aperiens. In serie triginta quattuor contra E-L-U, quibus alia decem milia signata sunt. Si Vehiculum E-50 cum armis circiter iisdem ac Tigris-2, rationalis tantum fastigium maius est, armamentarium paulo validius est, et machina validior est. E-50-U, pari pondere, cum Sovietico T-64 comparandus est, et etiam validiorem machinam gasi turbinem habet.
  Vires non sunt aequales. Hic variae nationes obterere pugnant.
  Et Medvedev equum nigrum allidit.
  Vires sane comparabiles non sunt. Etiam addere potes E-75-U, haec est machina homicidium salaputium, inexpugnabilis vel tormentorum navis.
  Et quomodo se ipse conculcet. Nihil prohibere potest.
  Medvedev ludit sicut puerulus. Eh, purus, quam. Et nemo eum videre gestit. Amisit et praeses agendi oblitus est.
  Omnes victores solum amat.
  Dmitry Anatolyevich cecinit:
  et tempestates debilitamus;
  Ex quo et quare...
  Vive in mundo sine insidiis;
  Non enim potest quis
  Sit fortuna, defectum;
  Omnes salit, sursum deorsum;
  Sic modo, and not otherwise ;
  Sic tantum, non aliter!
  Vivat mirum!
  Mirum! Mirum!
  Vivat mirum!
  Mirum! Mirum!
  Vivat mirum!
  Et Medvedev laetior factus est. Nunc copiae eius Ucrainam, Belarus occupaverunt et Moscuam inexorabiliter appropinquant!
  Ille praeses Russiae dicit:
  - Quod vita nostra ludus est!
  Caput URSS vi capit. Scilicet, contra exercitum MCMXLI, lacus habet cum characteribus a sexaginta et etiam lxx, et praecipue multum eorum est.
  Medvedev sibi annuit... Caput Moscuae adsumptum est. Et nunc Caucasum occupare potes... Et simul, Meridiem Africae tibi sume. Transibo in Argentinam.
  inde USA oppugnare. Frigidus est dux. Hostes et quantitate et genere militum deficiunt.
  Medvedev ardenter canit;
  - Audacter nos in pugnam ibimus! Pro Sovietica potestate! et omnes pro hac pugna in stercore delebimus!
  Medvedev tempus e ludo ablatum est. Minister defensionis Russiae, qui Shoigu Trubetskoy substituerat, appellavit. Rogavit adhuc praeses agens;
  - Quando iuramentum officii novi ducis tollemus?
  Medvedev respondit breviter:
  - Ubi sit, in inauguratione!
  Trubetskoy notatur:
  - Novus praesidens patriae unitae proximo septimanae inaugurari vult. Ut tempus furandi non habent!
  Medvedev latravit:
  - Hoc non est secundum constitutionem nostram ac leges!
  Trubetskoy notatur:
  - Et Yeltsin hanc constitutionem non secundum legem et veterem constitutionem adoptavit. Multi enim putaverunt Putin novam constitutionem enunciaturum esse, sed quodam modo non evenit!
  Medvedev notavit;
  - Optima idea non est de omni novo praeside novam constitutionem capiendi!
  Trubetskoy obicitur:
  - Sed Putin poterat! Yeltsin frigidior erat, et tu, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev annuit et consensit;
  - Thracam ac felicius maxime! Sine Putin omnia erraverunt, et Zelensky imperium in Russia suscepit.
  Trubetskoy notatur:
  - Et Lukashenko occasionem habuit, sed tempus suum desiderabat. Movisse nos ocius!
  Medvedev logice notatur;
  - Lukashenko electiones competitive in Russia timebat. Et Zelensky periculum non subisset si cor Putin stare non posset. Patriam administrandi tam manually exuritur! Putin certum opus exstinctae!
  Trubetskoy suggesserant:
  - Quid, sic citius inaugurationem accipiamus an non?
  Medvedev audacter respondit:
  - Fac ut vis! Ego non curo amplius! Cedebor in honestum otium et pro meo arbitrio vivam. Forsitan ego per orbem circumeo! Iam tum praeses tum primus minister pro memoria periodi Russiae fui! Quousque throno adhaeres?
  Trubetskoy constat:
  - Bene, si ita, tunc mutationes veniamus! Quid cum Shoigu?
  Medvedev frigide respondit:
  - Requiescat! Marescalli pensio magna est. Circuit orbem. Permisi tibi possessiones foris habere!
  Trubetskoy adnuit et dicebat;
  - Putin Russiam ab orbe remoto! Etsi verbis contristavimus in profundis animarum nostrarum, de morte eius gavisi sumus. Quantum ad Zelensky, videbimus! Multi ex nostris mandatis sicut in Occidente volebant. Accipe sicut in USA, sed labor... Sicut in URSS!
  Medvedev notavit;
  - Bene, sub Stalino, magistratus valde laboraverunt! Ne putes melle plenos!
  Trubetskoy quaesivit;
  - Quid facies?
  Medvedev revocavit;
  - Praeses fui, et ego secessus praeses. Ea magna est... Et ego vita fruar! Quid aliud opus est?
  Trubetskoy revocavit:
  - Zelensky tibi consilium dare potest cum eo!
  Medvedev eum elevavit;
  - Heu! Satis sapit sine meo consilio! Breviter - exequi inaugurationem! Dmitry Anatolyevich misit suum!
  Trubetskoy constat:
  - Inauguratio sic!
  Medvedev suspensus est. Ludum finire decrevi. Aliquam id numquam ante, id tempus ante. Et certe mentes Americae Foederatae opprimunt.
  Etiam vel ex velit. Quamquam American Sherman contra E-75-U infirma est. Sed mattis elit eros, vel adipiscing felis sagittis non.
  Qualitas autem non est utique eadem! Krauts intensa scores cruciant. Maxime gubernatores: Albina et Alvina! Et hae sunt puellae, quae fervore colosso distinguuntur.
  Medvedev in Americam a meridie proficiscitur. Eodemque tempore lacus eius trans Sibiriam versantur. Ludit. Viam cur adhuc Iaponiam non vincis? In hoc ludo etiam socios tuos necare potes. Provectus consilio. Adhibe codicem fraudatoris et in utroque quantitate et qualitate eris fortior quam adversarius. Non bellum, sed mera voluptas. Hic sunt machinae scatebrae taillae, ne capere quidem possunt Americani.
  Accuratius, ut ibi. Et utere missilibus radiophonicis! Ac saevus Americae. Medvedev re vera hunc ludum delectat. Ac movere copias. Mexicum capta est. Civitates Americanae una post alteram ceciderunt. Talis voluptas.
  Et in oriente lacus seriei "E"-U Indiam intrant. Sed quid Britanni opponunt? Praeterea, Tertius Reich opes iam cumulatas et recentiores technologias sine perfido codice gignit.
  Sed Medvedev Pantheram paulum upgrade constituit. Hic primum conventionale "Panther" - armatura frontalis 80 - 110 mm, armatura lateralis 50 mm, tormentum 75 mm, dolium longitudo 70 EL, tormentum 650 horsepower. Hic est "Panther" -2 cum armis frontalibus ab 120 ad 150 millimetris, laterum 60-mm, tormentum 88-mm cum dolio longitudine 71 EL, et machinam 850-horse. Etiam currus gravis. Et gravius est non quadraginta quinque, sed quinquaginta talenta et silhouette breviorem habet.
  Sed Panther. Arma frontalia ab 150 ad 200 millimetre, latera 82 milliumtra, sclopetum 88 millimetre cum dolio longitudinis 100 EL et tormentum equi vis 1200 - pondus 55 talentorum. Efto, talis currus plerumque eximius contra Shermans est.
  Sed est Panther. Armarium frontale ab 200 ad 250 mm ad clivos habet, et armaturam lateralem 160 mm. a 105 mm sclopetum cum dolio longitudinis 100 EL. Hoc iam monstrum 65 talentis appendens et cum humili silhouette. Gas Turbine engine of 1500 horsepower. Sane, progressum Vide egregium, pugnandi capax etiam cum Soviet IS-VII. Praeterea, IS-7 non erat massa.
  Sed fortiores machinae sunt. Currens "Panther" -5, lorica frontalis 250, carinae ad angulum 45 graduum, frons turrita 300 mm ad angulum, latus 210 ad angulum, 128 mm sclopetum ad 100 EL, pondus piscinae 75 talentorum provectioris, equitum vis 2000 engine gas Turbine potentia . Apparatus superior omnibus exemplaribus Sovieticis et Americanis. Penetrabilia IS-7 e pugna eminus ac resistentibus capiti in hits. "Panther" -5 technologiae plerumque eximius est. Nihil plus habet USSR quam IS-7. Et Germani quoque tigres genera quinque habent.
  Cum maxime in territoriis US captis, Medvedev etiam Tigrem depellere decrevit. Bene, "Tiger" est primus quisque scit. Armarium frontale est 100-110 millimetrorum sine clivo fere, et armatura lateralis est 82 millimetre sine fastigio. Et 88-mm tormentum, longitudo 56 EL dolium, est lacus vere ululatus. Dissimilis "Pantherae", ubi prima tantum series actu pugnavit et secundae exempla fuerunt. Tank "Tiger" 2 notior ut "Tiger Regius".
  Arma frontalia: 120-150 mm in alveo antica ad angulum 50 gradum, 185 mm in turricula antrorsum ad angulum parvum, et 82 mm in latere ad angulum 60 gradum. In fronte bene munitur, in latere tigris leviter melior, et habet 88-mm tormentum cum dolii longitudine 71 EL. Productionis obterere alterum bellum mundanum, optimum secundum armamentarium et praesidium frontale, pondus 68 talentorum, machinae 700 equitum valentium - in adigendo perficiendo magis debiles.
  "tigris" -3 vehiculum consilium est. Armarium frontale 150-200 millimetrarum in angulo 45 graduum est, frons turris 240 millimetrarum angulo est. Ad latera CLX mm scutis inclinatis. Tria genera armorum diversorum: an 88 mm 100 EL tormentum, tormentum 105 mm 70 EL, et 105 mm 100 EL tormentum cum tormento equinis 1000 1200. Densi extensione et pondere 75 talentorum. Raeda gravis et periculosa est. Et validior etiam validior armatura frontalis -4 250 - carinae inclinata ad gradus 45 , frons 300 millimetra inclinata , latera 210 mm, sclopetorum 128 millimetri 100 EL dolii longitudinis , seu dolii 150 millimetri longitudinis 56 EL , ponderis 85 talentorum , 1500 horsepower Gas Turbine engine. Pellentesque sed ipsum lacus.
  Sed etiam frigidior est Tigris. Arma frontalia: hull frons 350 mm ad angulum 45 graduum, frons turrita 400 mm in angulo 50 mm. Latera 300 mm inclinantur. A 150 mm 100 EL sclopetum, vel 174 mm 70 EL sclopetum, vel 210 mm 38 EL gun. Pondus 100 talentorum est, gas turbines machinae 2500 horsepower. Apparatus potentissimus ne quidem penetrabit IS-7 et S. Ioannis struthio. Hoc contra Americam adhiberi potest. Tametsi dicendum est "Tigem" -5 ne in inceptis quidem in historia reali fuisse. Sed nullius culpa est quod bellum tam cito confectum sit.
  Sed virtualiter lacus sit amet elit.
  Medvedev urbem Washington et urbem maximam Novi Eboraci oppugnare coepit. Hic vere potes laborare et vincere.
  Quamvis, prol. Hic Washingtoniae urit et obterere Germanorum eum pellunt. Nee tigri-5 sistere quisquam potest.
  Medvedev contumacem oppugnationem in capitalibus Civitatibus Foederatis complet et quasi victoria videtur. Etiam sed eleifend ante.
  . CAPUT V N. .
  Quid aliud in ludo facerem? Sed Levi familia praediorum numquam in productionem abiit. Haec vere monstra hic sunt. Sed in altero bello mundano hae machinae series series etiam redundant. Et multo magis contra Iaponiam cum suis parvis et mediis lacus.
  Sed Dmitry Medvedev eas paulum repellere constituit.
  Haec est prima Lev piscina, quae solum in inceptis est, et ex parte in metallo indita. Arma frontis alvei est 120 millimetrerum in angulo 45 graduum, armatura turris frontalis est 240 millimetrerum in angulo, latera sunt 82 millimetri, sclopetum 105 mm, dolium longitudo 70 EL, tota. 80 talenta, machina est 800 horsepower. In universum currus una cum tigribus et Pantheris in Kursk Bulge apparuisse potuit. Fortissimo telo suo tempore et propugnaculo egregiae turri frontis. Sed fortuna non ostendit. "Lev" -2 vehiculum project. Frons puppis 250 millimetre inclinata, frons turricula CCC millimetribus inclinata. Latera sunt 200 mm prona. Gun vel 128 mm 100 EL vel 210 mm 38 EL. Pondus 100 talentorum, machina 1800 horsepower. Par non habet in sua potestate. Superior ad IS-7, quae tantum ex parte ferire potest. Sed tunc longius repellis, et "Leo" apparet etiam monstrum persequens. Arma frontalis alvei sunt 350 mm, turriculae 450 mm, cum clivo laterali 300 mm ad clivos, tormentum 150 mm ad 100 EL, vel 175 mm ad 70 EL, vel 210 ad 56 EL, vel erucae imaculator. ad CD -mm. Pondus 120 talentorum est, machina est 2500 horsepower.
  Haec vis formidabilis est.
  Lacus "Leo" -4 est alius super monstrum. Arma frontis carinae 450 mm sunt, armatura turris frontalis 500 mm. Latera carinae et turris 400 mm inclinantur. A 175-mm tormentum in 100 EL, a 210-mm tormentum in 70 EL, a 500-mm eruca emissarium. Pondus autocinetorum 150 talentorum est, machina est 3500 equitum gas turbines. Longo spatio omnes lacus penetrat, inclusos IS-7 et Americanos T-93. Etiam tormenta navalia penetrare non possunt. Haec machina potens est, et extra tormentum.
  Sed potentior etiam lev-5 rex lacus est. Arma frontis carinae 600 mm in angulo 45 graduum est, turris 800 mm crassa, latera ad angulum 550 mm. A 210 mm tormentum in 100 EL, a 300 mm tormentum in 70 EL, a 600 mm emissarium erucae. Pondus machinae est 200 talentorum, gas turbine machinarum quinque milia equitum vis efficit. Impenetrabilis fere ad omnia genera armorum, exceptis missilibus potentissimis, praesertim tormentorum et bombarum gente magna-gignorum. Capax incendendi causa ad naves pugnas et vectores aircraft. Aliquam sed luctus lacus.
  Bene, in summa, est aliquid ludere. Medvedev pressionem in Iaponia ponit.
  Sed interruptus iterum est.
  Director FSB vocat et dicit:
  - Dmitry Anatolyevich, colloquium dabis diurnariis?
  Medvedev firmiter declaravit:
  - Nondum!
  - Quare?
  Agens praeses respondit;
  - Mihi fas est colloquia dare necne! Statui igitur hoc non dare adhuc!
  FSB director adnuit:
  - Nunc placidus esse potes! Colloquium non abibit! Sed videbimus alium locum!
  Medvedev notavit;
  - Omnes, sedete! Si quid, magna est tui imperatoris pensio! Vivere potes sine operando!
  Director in FSB mirum quaesivit:
  - Estne miseratio tantae potentiae distare?
  Medvedev respondit honeste;
  - Misericordia est sane, sed homini inevitabili submittit!
  Medvedev ad ludum iterum rediit. pristinus praesidens patriae in orbe terrarum maximae et ingeniosissimae divitiae tandem laqueo eam obtinuit. Et cur non ludimus, si nunc carere possunt. licet ipse sit agens civitatis caput.
  Sed quomodo potes tentationem vitare ut te in tali ludo praecidas? Bene Germanorum copiae Chukotka pervenit. Fortunate in ludo multo facilius quam in re apparatum movens. et Sinas eunt. Ibi proelium commiserunt cum Iaponibus. Utique, codice scamno adhibito, Medvedev lacus Lev-5 e coniecit eosque contra samurai proiecit. Et hi vere sunt super genus carros.
  Quomodo samurai opprimuntur. Sed tamen non est finis perfectionis.
  Sed cur, donec secundum bellum mundanum confectum est, non potest gravissimum Germanicum piscinam "Mus" per gradus currere?
  Hoc vere est perfectionis discrimen et pulchritudinis corona. Accuratius quid accidere potest si gigantomania evolvit.
  Medvedev mus repellere coepit.
  Muris piscinam, quae in metallico actu existit, gravissima ex iis, quae in metallo versabantur, eiecit et etiam pugnavit. Arma frontalis Muris est 150 mm in imo carinae, 200 mm in summo carinae, 250 mm in fronte turrita, et in lateribus 210 mm. Ut perspicimus, piscina impenetrabilis est, etiam in prima sua versione, omnibus Vide Soviet lacus in fronte et etiam in latere. IS-2 et SU-100 hanc piscinam ab aliquo angulo penetrare non potuerunt. Solus IS-7 difficultates pro Maus creare potuit et cum hac piscina pugnat. Sed IS-7 modo post bellum apparuit, neque omnino processit. Et "Moes" iam ante anno 1943 pugnare poterant. Haec piscina duo tormenta habet: breve dolatum 75 mm et 128 mm 55 EL, quod omnia piscinas Sovieticas penetrare potest praeter caput IS-7. IS- Porro II e longinquo. Fuit etiam 150 mm tormentum.
  "Mus" 188 talenta appendit et habebat 1250 tormentum horsepower, quod adhuc non sufficit. Super, currus suo tempore validissimus est, et parem non habet.
  "Mus"-2 vehiculum consilium est. Perfectior. In fabula reali, currus in silhouette inferiores et leviores putabatur. Sed in ludo, scilicet, currus perfectior factus est, inferior silhouette, densior in layout, sed etiam gravior. Arma frontis muris carinae sunt 2 350 mm. Arma turris frontalis sunt 450 mm. Lateribus 300 mm. Canones sunt 75 mm longe dolatos et 150 mm 70 EL, vel 210 mm howitzer, vel 400 mm launculus erucae. Pondus 200 talentorum. Gas Turbine engine 2000 horsepower.
  "Mus"-3. Perfectum etiam. Arma frontis alvei 600 mm sunt, turricula 800 mm, latera 550 mm. Tormenta 88 mm 100 EL, ad pugnam hostium lacus et 210 mm 70 EL. Vel 550-mm eruca Launculus. Pondus piscinae est 250 talentorum, gas turbine machinarum 4000 horsepower. Lacus omnibus fere telis praeter firmissimas impenetrabilis est.
  "Mus" -4 est nova evolutio gigantomaniae ac magis provectior. Arma frontalis carinae est 1000 mm in angulo 45 graduum, armatura turris frontalis ad angulum 1200 mm est. Latera 850 mm inclinantur. Armamentum: 105 mm 10EL tormentum ad pugnandum piscinas hostium et ad omnia fere genera vehiculorum satis sufficiens. 300mm telum ad 70 EL, ad munitiones delendas et ad lacus redundantes. Vel pro, 750-mm eruca deductor.
  Pondus vehiculum est 350 talenta, quae non tam pro armis et armis. Etiam tormenta pugnae ad tale vehiculum capitis-in penetrare non possunt. Tantum ictus directus e cruise missili valido vel bomba amplissima talem machinam destruere potest. Ab omnibus angulis impenetrabile est per omnes lacus et autocineta sclopeta secundi Belli Orbis Terrarum. Machina 6000 gas turbinis horsepower.
  Bene, "Mus" -5 summum gradum huius seriei est. Armarium frontis frontis est 1600 mm ad angulum, frons turris 2000 mm est, latera ad angulum 1500 mm sunt.
  A 128-mm tormentum cum 100 EL ad pugnandum omnes lacus, satis satis contra omnes notas inclusas IS-7 et 900-mm erucae launcher. Alia tormenta sunt impractical. Duodecim tormenta tormenta sunt. Pondus piscinae 500 talentorum est. Gas Turbine engine of 10,000 horsepower. Raeda est, inquam, ipsa perfectio. Fere nihil in fronte te ferire potest. Super lacus...
  Attamen, si quis putat non posse cum aliquo frigidiore "Mos" -5 ascendere, hoc omnino verum non est. Imaginatio auctorum ludi boni secundi de bello mundano infinito est.
  Pro exemplo, est etiam "Rat". In reali historia, haec piscina testimonium quantitatis inter omnia vehicula eminent, et partim etiam in metallo involvit.
  Lacus "Rat" 400 mm armatura frontalis habet, et latus armaturae leviter inclinatur. Armamentum: quattuor 210 mm sclopeta, vel unum 800 mm sclopetum et duo 150 mm howitzers, undecim tormenta aeroplana. Pondus est 2000 talentorum, Diesel machinis summam potestatem 10,000 equitum vis habent.
  Tank "Rat" -2 est evolutio vehiculum consilii cum extensione provectioris. Frontale et quodvis armatura 800 mm, cum angulo magnae inclinationis rationalis. Armamentum unum 1000 mm bombardum et quattuor 150 mm howitzers est, sedecim tormenta anti-aediatoria ad terram et scuta aerea incendenda. Pondus est 3000 talentorum, tormentorum gas turbines, summa potestas equitum 20000 numerorum est.
  "Rat" -3 machina validior et provecta est. Armorum 1200 - mm ad angulum. Armamentum: unum 1250 mm tormentum et sex 150 mm howitzers. Viginti tormenta anti-aircraft tormenta tam aerem quam terram scuta incendere possunt. Pondus 4000 talentorum est, tormentorum gas turbines, summa potestas horsepower XXXV 000 est.
  "Pat" -4 est machina magis valida et provecta, armatura 1600 mm ad angulum. Armamentarium unum 1600-mm tormentum et novem 150-mm howitzers, tormenta viginti quinque anti-aeliorum quae in aerem et terrain scuta iecerunt. Pondus est 5000 talentorum, gas turbine machinarum, melius, summa vis 50,000 equitum.
  "Rat" -5 piscina frigidissima est. Armorum 25000 millium undequaque. Armamentum: unum tormentum 25000 mm. Et quindecim 150-mm howitzers. Tormenta quadraginta anti-aircraft machinamenta aeris et terram praebent incendenda. Pondus 10,000 millia talentorum. Reactoris nuclei ut machina, potestas super 100,000 millia equitum.
  Lacus vere est frigidissima in ludo. et pondere et aliis notis.
  Bene, expugnationem Tokyo "Rat" -5 committere potes. Verum, tam carus est ut pluries in scamno codice currere debeas.
  Sed altiore, Medvedev delectari potest. penitus lusit.
  Et tandem observavi "Rat" -5 in re virtuali. Quam improbe bene canere.
  Tum Medvedev iterum vocant.
  Hoc tempore primus vicarius primus minister et primus minister agens est Siluanov.
  dixit tristi sono;
  - Dmitry Anatolyevich amisimus! Fere omnes schedulae iam numeratae sunt!
  Lepide dixit Medvedev:
  - Melius est bene perdere quam male vincere!
  Siluanov mirum;
  - Qui potis est?
  Medvedev explicavit:
  - Si Vitaliy Klitschko Maiori Kyiv primum electus fuerat, eius reditus ad annulum non fiebat. Pro magno propugnatore, Maiore ludibrio!
  Siluanovus cum hoc consensit;
  - Recte dicis, Dmitry Anatolyevich! Proh
  Respondens Medvedev cecinit:
  - Liber sum ego, sicut avis in caelo;
  Liber sum, oblitus quid sit metus.
  Non sum liber sicut ventus ferox
  Liber sum in re, non in somnio!
  Siluanov mussat;
  - Ita, es iustus poeta Dmitry Anatolyevich! Scribere versus de te potest!
  Medvedev gravissime respondit:
  - Ceterum, nunc placide facere possum rem meam dilectissimam - ludos computatrum ludentes! Et ante hoc per viginti annos tantum hoc in viciis et initiis possem praestare!
  Siluanov mussat segnis;
  - In ludis?
  Medvedev confirmavit:
  - Prorsus ludos! Et utile esset vobis aliquid belli oeconomici studere!
  Primus Prorex Primus Minister aegre notavit:
  - Malo meditor!
  Medvedev responsionem sibilavit:
  - Mala res damnata est, te insanas agitare potest!
  Siluanov frigide respondit:
  - Visne cum mundo ludos re effugere? Laudabilis!
  Ironia erat in verbis primi ministri agentem.
  Medvedev dixit:
  - Sine me etiam pro te pendere sidus herois Russiae!
  Siluanov consilium;
  - Appendite te, Domine Praeses!
  Medvedev chuckled et respondit:
  - Fortasse haec bona idea est! Alioquin Putin tantum posthume consideratum!
  Primus minister agens respondit;
  - Gratias tibi ago, Domine Praeses!
  Medvedev melodiam continuavit:
  - Nam stultas oculos inanes...
  Siluanov una cecinit;
  - Nam quod omnia possibilia sunt.
  Medvedev complevit:
  - Sed vivere non potes!
  Primus minister agens respondit;
  - Graviter, etsi, me maxime amovere! Similis habebimus tumultuariam!
  Medvedev frigide respondit:
  - Multa loca in Terra!
  Siluanov adnuit et fremuit;
  - Denique, Domine Praeses, mihi promisisti sidus herois!
  Medvedev in summo pulmone exclamavit:
  - Pone decretum!
  Chartam aliam attulerunt ei laudum. Scribe agentem praesidem.
  Eodem tempore Medvedev fasciculum hominum adiudicavit. Nosce nostrum!
  Eh, iam sero est, et praesidens Russiae agens dormit.
  Alterius alterius historiae viderat. Exercitus Tsarist, ductus Kuropatkin, pugnat portum Arthurum dimittere. Sed ipse Medvedev in robot pugnae apparuit, cum lasers et thermoquark magnitudines seminis papaveris, sed tam lethalis quam bombae in Hiroshima decidebant.
  Et quomodo potest Medvedev cum robot pugna Iaponica pugnare? Quam discerpta samurai per milia. Et quomodo lasers et blasters in usum venerint.
  et Iapones interfecerunt, specie eos interfecerunt. et in frusta concidit. Et depopulatis ordinibus.
  Medvedev, qui thronum amiserat, in proelio delec- tatus est. His samurai labant, solio concutiere sacro.
  Sed estne malum, dicamus ingenue in omni honestate sub Tsar?
  Faxit Deus omnem villam talem tsar sicut Nicolaus II. Hoc est verum exemplum rectoris intelligentis et simul intellectualis.
  Misericordia est quod talem non ens Kuropatkin deposuit. Nunc Medvedev in Iaponia sumpsit. Et trituremus eos. Et hoc faciunt valde conlisio.
  Et laser radios samurai per milia metendo. Aliquot plura minuta proelium
  Nulla Iaponica exercitus.
  Quid autem samurai viri comedunt? Nunc forte in navibus tuis laborare possumus.
  Medvedev pugnam robot in aerem levavit et ad stationes classis Togolese cucurrit. Quid putat facere posse cum equite Russico?
  Et hoc est velociter a thermoquark robot ruit. Iam iam supra mare est. Et Togum classem demergamus. Seca armadillos, celoces, et alia animalia.
  Hoc simile... Quid si etiam bomb thermoquark mini-stillare?
  et novus heros deserit illam. oritur unda deprimitque naves sole oriente terra.
  Medvedev ululat in summitate pulmonis;
  - Ad Russiam Nicolaus;
  Iaponia omnia disrumpam!
  Et iterum praesidens Russiae agens in extasiam it.
  Magnum est pugnare cum tali robot.
  Tuam samurai demergant... Et Tsushima non erit, Iaponica nihil pugnandum erit.
  Ultimae samurai naves iam demersae sunt. Quae victoria est!
  Sunt autem adhuc partes terrae orientis solis, quae obsident Portus Arthuri. Non opus est ut eas re aggredi. Ad omnes adversarios imperii Nicolai Tsar componendos.
  Medvedev ardenter canit;
  Volaverunt autem Samurai in terram;
  Sub ferro et igne pressi!
  Et copias quae Port Arthur obsidebant deleamus. Forte cecidit validum castrum. Et Russia alapam in faciem accepit. Ac praesertim bello Scelesto peius fuit. Ibi imperium Nicolai II Tsar coalitio Angliae, Galliae, Türkiiae et regni Sardiniae amisit. et cum dignitate amisit. Et hic est quidam Iaponia, quem nemo gravis aemulus reputavit.
  Humiliatio non ferat Russia. Haec fortasse causa est, quod Stalin, tam cautus et in alieno consilio temperans, secundam frontem in extremo Oriente contra Iaponiam aperuit. Samurai quidem nimis humiliaverunt Tsarist Russiam.
  Hoc enim bombs thermoquark exiguis destrue et lasers combure.
  Ita ut Russiam debellare non audeam! O Deus faxit ut Zelensky sis felix rex.
  Rursum Russi et Ucraini adunati sunt eosque mox Belarusiani adiungent.
  Et erit Sclavorum trinitas!
  Medvedev Iaponicam prope Port Arthur desivit et in Russiam irruit... Iaponiam vicit. Coream, Manchuria, insulas Kuril et Taiwan sumpsit. Etiam Iapones magnam pecuniam solvere coegit.
  Tsar Nicolaus II locum suum confirmat: res novas et supervacuas cogitationes non comparebat.
  Russia Tsarist trans Sinas movere pergebat. & dilatatio ejus in Oriente.
  Sed Germania Kaiser, quamquam Tsarist Germania magna potestas facta est et etiam celerius et plus quam in historia reali crescebat, tamen antecessit et Primum Bellum Orbis Terrarum ingressus est.
  Duabus partibus.
  Nunc Medvedev negotium delendi Germanos suscepit. Nullam habent causam, ut Tsar-Patrem offendat.
  Et quomodo inimicos ferit cum lasers. Eas in Prussia Orientali instar turbinis trituremus. Medvedev propagines apud Germanos copias lasers et radios energiae gravitatis utentes.
  Eodem tempore puellae apparuerunt. Scilicet in bikini. Alenka and Natasha. Et Krauts cum luminibus secant.
  Ita, Nicolaus Magnus Tsar, Nazis numquam tale aliquid somniavit. Quid moliuntur contra vos, patres?
  Medvedev infensi canit;
  - pepones, pepones, bunsi;
  Liberalis, felix terra...
  Sedet in solio Petropoli;
  Pater Nicolaus Tsar!
  Inauguratio divulgata est diluculo. Et Medvedev remansit omnino cogitationibus suis. Ut dum cum puero facis.
  Medvedev etiam posthume Andropov stellam Herois Russiae adiudicavit. Quod fortasse antea factum est. Et de construc- tione monumenti decrevit Andropov.
  Eodem tempore praeses agens Yezhov et Yagoda etiam restituit. Quid hic caerimonia?
  Deinde novum ordinem ab Bobby Fischer nominatum instituit. Sed nihil potes dicere quod magnus latrunculorum lusor fuit. Et non solum magna, sed etiam scandalosa. Super omnes voluit esse non solum in latrunculis.
  Et gradus tres: aes, argentum et aurum.
  Et sane imprimis Dmitry Medvedev hunc ordinem adiudicavit: Garry Kasparov, Anatoly Karpov et ... fratres Klitschko!
  Eodemque tempore Dmitry Medvedev Vladimir Klitschko Ordinem instituit. Etiam an elit. Tria gradus: aes, argentum, aurum.
  Et tunc est ordo Svyatogor, praeclara solutio.
  Medvedev iuvencos et pedales. Et hoc iterum invenit. Ursus est. Ursus omnibus ursis.
  Et novas habet ideas. Exempli gratia, singulas currus Russiae novos dabit.
  Interim vade et ludere in computer. Quid Medvedev maxime voluit. Ita iam in novum consilium convertit. Belli gradus. Hoc praeses, etiam prior, agere voluit.
  Incipis quinque operariis et mille unitates: calculus, ferrum, lapides, oleum, cibus, aurum.
  Ac primum communitatis centrum ad novos operarios edificemus. deinde cuniculos et agriculturam excolere incipis.
  Imprimis, scilicet, cibum obtinens ut opifices melius customizent.
  Medvedev potentissimum, recentissimum computatorium habet. Suspendisse volutpat mattis ex et dictum.
  Tu urbem tibi aedificas et sedes novas mercaturas. Pecunia, utique primo quaestio est. Donec aedifices monetam, nundinas, academiam scientiarum, et cetera.
  Sed Medvedev cognoscit universalem viam ditandi. Plus operarios conducunt agricolae et opes pro pane emunt. Forum vilissimum est aedificare. Et tunc servasti, emisti academiam, edificasti molam, novas fabricasti fodinas. Et tunc plura. Praesertim cum monetarius fecerit. Et tunc poterit emendare puteos. Hoc est, quanto magis fun- fluit pecunia. Ad emendationem adhiberi potest. Nova serrat, nova instrumenta agriculturae, reclamatio terrae, investigatio stercorat. Novum genus aratri...
  Deinde puteis penitiis et novis operariis flantibus. Nova praedia. Carnis confectio. Domorum constructio. Ad domos doctorum, lictores, putei, mercatus, architecti, pugnatores. Et reliqua... publicani. Novae emendationes in auri metalla. Novarum locorum et aedificiorum explicatio et opera.
  Et iam plus et plus pecuniae est... Sunt superflua et inire potes castra aedificare.
  Praeda sit amet ac lacessendo. Urbs crescit. Nulla sed fermentum nisi. Hic pacem condere potes, et debiliorem hostem elige.... Re vera, Medvedev vires in belli oeconomicis bellicis adhuc augendis est.
  Academia militari aedificata est. Et incipiunt formare copias. Equites, pedites, iaculatores, pilae, aliaeque copiae. Nempe tormenta. Vel etiam plantae piscinae ex melioribus puteis. Primae aures sunt, scilicet, leves et primitivae, sed agi possunt.
  Medvedev abrepta obtinuit.
  Praeses lusus consumpsit. Te magis ac magis novas domos aedificas. Scholam scribarum, bibliothecam atque diversos gradus includunt. Esto tibicines, saltatores, praestigiatores, senet histriones, zoos. Vel varius aliquam.
  Et sane variis diis templa.
  Imo multae et variae religiones in imperio sunt. Melius est diversis templis aedificare.
  Et hic omnia alia sunt. Et mosques, templa, aedes cultus, templa Buddhist, stupas, deos paganos.
  Ita missio dives. Pontes quoque struis, cum flumen transieris.
  Est multum laboris. Festa etiam diversis religionibus instituunt ne Deos offendantur.
  et sic sine intermissione. Sequitur opera et opera Academiae Scientiarum, nunc alia emendatio, deinde alia. Vel remedium contra rodentes vel contra insecta - quaecumque agriculturae melioris sunt, obtrectatores videntur.
  At bonas etiam Di mittunt messes. Itaque lacus et elit officinas abigere potes. Incipiens aëronavibus levibus, bombers atomicos attingere potes. Augetque unitates perpetuo numero. Iam centum milia pervenit.
  Medvedev ludit et novas technologias promovet. Nullam sed metus. Non pugnare debes, index prosperitatis et culturae populo tuo potes. Atque id etiam. Sed nunc satis pecuniae et copiae.
  Quid melius de ludo est quod putei non exhauriunt. Potes in perpetuum elicere facultates.
  Novasque urbes in tabula construas... Aut etiam pyramidi indulgeas, aut aliud mundi miraculum.
  Medvedev etiam nova foramina elicit. Vera, abundantia copiarum prosperitatis index redigit. Quod quidem est ubi dubitatur. Sed nunc nemo est qui cum pugnet... At novae technologiae introduci possunt ad lacus et plana citius facienda. Et graves bombers admove.
  Sed cur non, iam medias piscinas habentes, in planitie Mediae Aevi hostem non capiunt?
  At Medvedev, praediis pluribus effectis et parametris melioribus simul, finitimas regiones celeriter invadit.
  Et etiam plana desuper. Et hostis bomba totis viribus abeamus. Pluis in eum napalm.
  Ludus non est et praecepta.
  Medvedev urbis mediaevalis interitus potitus est. Et deinde universam regionem cum suo primitivo exercitu. Fruebatur et vicit, quamvis minor damna aeroplana et praedia accepit. Ita tenaci facile evasit. Tum iterum urbem in victis finibus aedificas.
  Jam gravia sunt tua obterere. Possibile est tam anti-nucleare praesidium et armatura activa coniungere.
  Medvedev iam decem horas ludebat et oculi eius defessi erant et glutinare coeperunt. Praeses agens obdormivit in Domino.
  Primo, Medvedev in obscuro circumagebat. Sed non diu duravit. Et tunc ultra-modern-95 piscina volavit ad montem. Iam serus erat autumnus, et stillae pluviae in arma feriebantur.
  Medvedev dixit:
  - Dies certaminis pro monte Vysokaya! Mons ille clavis est ad defensionem Portus Arthuri totam. Hodie exacte die 21 mensis Novembris vel 4 Decembris iuxta novum stylum est. - Professor furibundus pugno eius arma percussit et exclamavit. - Sed Vysokaya Mons nulla capietur! Habitabit ala Pacifica!
  Iapones montem Vysokaya prope ceperunt. Formicae similes, undique densis rivis reptabant. T-95 Ignis apertus rapido igne tormento 152-mm.
  Alenka puga pyga gaudium pressit, et tormenti automatis Iaponicae ictus quasi anti-aircraft gun. Potens summus explosivae fragmentorum conchas centum Iaponicae uno sagittario pulsavit.
  Natasha, vicissim, ex octo tormentis gravibus machinae accensus est. Atque ego etiam malleo uti claviculo.
  Medvedev piscinam compulit, supermachina confidenter arduos scandit, et vestigia bellatorum Terrae Solis orientis oppressit.
  Sibilavit Margarita et dixit;
  - Historiam facimus!
  Praeses agens iracunde confirmavit;
  - Profecto! Nullo casu permittemus Portum Arthurum tradi!
  Alenka, e sclopeto incendens, viginti gyros per minutas accendit, proiectum exspuens aucta potestate perniciosa pondo quinquaginta chiliogrammata. Uno minuto ton metalli et explosivae amussim eruperunt.
  Et puella accuratissime percussit.
  Tormenta et machinae singulae incendii minutatim quinque milia volventem. Vel quadraginta milia glandium magnarum per breve tempus. Quomodo autem samurai induunt? Qualiter eos insistere coeperunt.
  Alenka etiam cecinit;
  - Hostes et grex in terram volavit, presso ferro et plumbo!
  Lacus Russiae infensi laboravit. Hic mille Iapones caesus est, hic secundus est. Eos in detracto stratis.
  Natasha giggled et cecinit:
  - Pro gloria Rus'! Numquam obliviscamur patriae!
  Et rursus ex gente tormenta proiicit lethalis machina. Millia Iaponicae iacent et mortui sunt.
  Medvedev cepit et sibilavit;
  - Tsar Nicolaus! Magnus eris.
  Et opprimamus imperfectum samurai sub brucho.
  Margarita logice notatur;
  - Nicolaus II potest esse maximus tyars. Omnes casus habuit ut Sinas provinciam Russiam - Yellow Russia!
  Medvedev samurai percussit, sicut bruchus super eos irruit, et dixit:
  - Fiat ita!
  Testa post corticem evolavit. Multiplicantur sicut materia, multo minus vigorem requirunt quam ipsa incrementa in atomis et moleculis.
  Alenka, globulis globulis cum gratiosis digitis premens, exclamavit:
  - In nomine Russorum tsars!
  . CAPUT VI.
  Tormentarii rugientes et rugientes. Quanquam non tam magno, sed obvoluto loqui potuit.
  Margarita praeses agens quaesivit;
  - Quid, testarum numerus est infinitus?
  Medvedev respondit:
  - Quasi-res non requirit multum industriam ad creandum. Et implens reactor thermonuclear cum aqua tam facile est quam pira conchilia!
  Margarita sibilabat;
  - Imo hoc praeclarum est! Scelerisque glaciem crepito hoc modo etiam facere potes!
  Medvedev gemitu objecit;
  - Nondum, sed cito, immo! Misericordia est quae hucusque quasi-rem tantum obtinemus!
  Alenka, nudis globulorum globulis premens digitis, arridens tigris magnis dentibus, dixit:
  - Haec facultas materiam creandi est etiam quasi-divina!
  Medvedev chuckled. Pauciores et pauciores Iapones erant circa montem, et cadavera magis ac magis. Samurai ad piscinam mittere conati sunt, sed frustra. Putamina quasi stillae pluviae in arma iaciebantur.
  Praeses agens dixit:
  - Et homo ad imaginem et similitudinem Dei creatus est.
  Alenka, pilas conchas lethalis, annotavit;
  - Si adhuc creatur. Fortasse homines sunt prudentissimi, fortes ac potentes in universo!
  Medvedev logice suadet:
  - Tanto magis necessaria est humanitatis solidatio! Coniungamus! Tunc nescimus dolorem et cladem!
  Natasha confidenter affirmavit:
  - Imperium Tsarist omnes unire capax est! Coniunge omnes, sine exceptione, in monolith!
  Et puella tormenta iterum accendit. Iaponica opprimens a laevo latere intrare conatur. tasque lacus T-95 non nocuit. Tormenta quoque eminus vel requirebantur vel conchae inefficaces erant. Praeterea arma non sunt in aliqua regione in mundo. Nec talem piscinam tam facile penetrare potes. Eius defensio est summa incisura.
  tormenta et machina detondunt et conchilia abripiuntur. Et faciunt omnia specialiter, et multum mortifera.
  Natasha giggled and said;
  - Multa Iaponica deerunt!
  Alenka cum hoc consensit:
  - Plurimi!
  Et micare sapphirus oculos suos. Et tam multa sunt varia de hac virgine, verus terminator.
  Milites incendunt. et samurai minuo. Quadraginta milia glandium et ton testarum minutatim, hoc est vis magna perniciosa.
  Natasha notat:
  - Milites sumus, qui gravem mortem patimur!
  Alenka cum hoc consensit:
  - Et non mors tantum, sed fons virtutis in universo mundo!
  Margarita prudenter dixit:
  - Si Russia Tsarist totum mundum vincit, omnia bella in historia hominum semel et pro omnibus finientur!
  Medvedev constat:
  - Scilicet infans! Nemo bella eget! At humanitas coniungenda est!
  Natasha pantherae gaudio exsibilat taurum necans;
  - Cum coniungimur, invicti sumus!
  Et scintillas dimisit ab oculis eius! Haec puella est! Flammas continet ignis, et glaciem et chalybem.
  Sed iam novissima Iaponica pereunt. Nec est alius montem expugnare. Plus quam quinquaginta milia armatorum Terrae Solis Oriens sub monte Vysokaya caesa manserunt.
  Proelium finitum est.
  Quatuor locum in colle, Medvedev;
  "Opus non sumus nunc cum praesidio loqui." In genere quid facturi sumus?
  Alenka suggesserant:
  - Adhuc multae sunt Iapones. Totum exercitum Nogi deleamus.
  Margarita libenter assentitur;
  - Id est! Nos omnes samurai exprimemus! Magna ac erit!
  Medvedev risit et dixit:
  - Etiam piscina nostra sub aqua et igne conchis natare potest. Classis Iaponicae descendamus!
  Natasha expressit cum gaudio;
  - Id est! SIC, sumamus et deleamus omnes samurai in mari.
  Turma Iaponicae proximam bombingam escensionem modo inceperat. Testae volabant, inclusis ex tormentis undecim et duodecim inch. Et hoc, ut vides, grave est.
  Lacus ad oram ruebat. Alenka, digitis percussoque in corpore currus, dixit:
  - Bene, ad mare. Sed quomodo inceptum Iaponicae in terra dare potuimus?
  Margarita, quae aliquam notitiam belli habebat, revocat;
  - Machinae tormenta habuimus, et Mosin sclopetum multo certius et efficacius quam Iaponica una fuit. Et si non omnia in mari operata sunt, in terra non samurai facultas.
  Iratus Alenka nudum pedem in area commovit et mussavit;
  - Proditio! Trivial proditio!
  Natasha suggesserant:
  - Pendent omnes!
  Piscina in aquam abiit. A lateribus apparebant propellens machinam moderantes. Hic primus scopus est: eversor Iaponica. Natasha globulis globulis tenuibus digitis impressit.
  Et concha ipsum ima navis lethali vi percussit. Arma circum- vertit.
  Aliam testam exterminator accepit. Natasha pressit pollicem iterum.
  Tum Iapones obstrepit.
  Alenka giggled:
  - Eamus submersi vices! Machina tormenta underwater efficacissima non sunt!
  Et puella diumas pressit, lam concham in ima vastatoris mittit.
  Margarita ridens respondit:
  - Bene habemus dominas!
  Natasha testam iterum misit et clamavit:
  - In nomine Rus' fiat victoria.
  Alenka conchas exspuit. Imo navis terrae ortu solis secidit et animadvertit:
  - Nihilominus potentia tsarist in Russia non tam mala quam propagatio petita est.
  Hoc Margarita consensit et libenter locutus est, praesertim cum nihil usquam faceret.
  - Sub Nicolao II Tsar, Russia aurum signatum pecuniae introduxit. Moneta imperii solidissima ac stabilis in mundo facta est. Pretia etiam paene immutata manserunt. Et sub Tsar Nicholao solucio peruenit ad triginta septem rubles in mense. Re vera, Russia una e primis terris in mundo secundum signa viventium facta est. Productio industrialis quarta in mundo facta est.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev post somnum in computatro ludere coepit. Quo in casu, se ad continuandum consilium secabat. Virtus firmata rapinas peregit. Praesidens Russiae agens piscinas in proelium misit.
  ET GRAV.
  Ludus adhuc bonus est. Paulum eieci et obterere gravior centum talentis. Cum praesideret, Medvedev piscinas graviores centum talentis evolvere cupiebat. Sed Putin tunc non dedit. Sed tentans opinionem respexit. Gravida magnis vehicula. Et sex carrorum genera. Plus quinque et centum talentis.
  Nunc autem Medvedev lacus machinas nuclei in proelium iacit. Et rumpit munimenta regionum mediae campestris. Et iterum eap. Ita, magna... Ut paulo facilius, consilium militare coniungere. Et una cum ipso perniciem ducas inimici. Et captio eius.
  Hic aliud imperium vincis... Hic bellum est gravius, sed ducitur a consilio militari in gradu Napoleonis. Ita modo vigilare potes et imperium tuum cum oeconomico gradu in Stolypin erigis.
  Medvedev autem, postquam ad computatorium cum ingenti tentorio per aliquot horas sedens, stertere incepit.
  Somnus nimium diu privatus est.
  Alenka in Iaponia accensus. Hoc tempore demersa yaria cecinit:
  - Nos fortissimi sumus in mundo,
  omnes inimicos nostros in latrina inebriabimus.
  Mater flens non credit;
  Et mala oligarchi cerebra dabimus!
  Et puella risit. Et micantes margaritis dentes eius!
  Medvedev suadet:
  - Cum bellum cum Iaponia in victoria finiatur, incrementum oeconomicum Russia maius erit! Et tsarist imperium opulentissima terra fiet!
  Alenka demersit alium eversorem et exsibilavit;
  - Semper divites facti sumus! Parum fuit ordo!
  Natasha percussit terram Solis orientis et dixit:
  - Germani in Primo mundo bello nullo modo eramus. Sed propter quintae columnae victoriam amisimus!
  Alenka etiam aliam testam in ventrem armadillo misit et declaravit:
  - Profecto! Quinta columna est culpae omnium. Bello primo mundano Germani ne Minsk accedere potuerunt et in Galicia superati sunt. Et sub Stalin, iam Kremlin per binoculares viderunt. Quid est hoc, Pythi?
  Natasha aliam concham in fundo pilae accendit et mussat;
  - Proditio! Talem victoriam amisimus!
  Margarita quoque admonere necessarium censuit;
  - Quod si non per proditionem, Constantinopolim et Asiam Minorem potiti essemus, necnon accessus ad Mare Mediterraneum. Et tantum propter proditionem et quintam columnam amisimus!
  Alenka aliud proiectum:
  - Etiam quinta columna est! Quam multae molestias ab ea causantur! Imperium Russicum unica res est quae totum mundum dilatare potest ac humanitatem efficere!
  Cornelius infensi mussat:
  - Profecto! Certum aliquid facere possem! Et pro humanitate unita et invicta!
  Alium testam puella misit, post- quam praelium tandem scinditur. et Iapones submersi sunt.
  Margarita trepidum in voce dixit:
  - En quid nunc agitur in mundo? Russia et USA in finibus belli sunt. Sina autem populosa et absoluta est. Non est ordo et prosperitas in mundo!
  Natasha misit novam testam, hoc tempore ad cruiser, et consensit;
  - Nullus ordo est in mundo! Una administratione opus est nobis!
  Testa Alenka accendit et adnuit in concordia;
  - Et tale imperium tsarist fieri potuit imperium! Autocratia Russiae sponsor stabilitatis et prosperitatis globalis est!
  Et misit puellam aliam testam, quae tandem cruisarem scinderet.
  Iapones plane freaking sunt. excanduerunt promiscue, non intelligentes qui eos submergerent.
  Notandum quod terra Iaponia non multum proficit in numeris. Et etiam in historia reali multo plus occisi et vulnerati sunt quam Russiam amisit.
  In mari autem naves Terrae Solis orientis in Britannia et in USA fabricatae leviter meliores erant quam Russicae, maxime domestice productae.
  Sed hic etiam in Iapones praestantia qualitativa admodum parva est. Russi sagittent, fortasse verius.
  Natasha , incendere , demergere , eversor , notatus in molestia ;
  - Revera, Russia fortiores adversarios vicit. Exempli gratia, Napoleon!
  Alenka, concha misso ad lembum cataphractum, addidit:
  - Oh yeah! Napoleon erat ingenio! Et ille erat fortior, sed vicimus eum.
  Ingemuit Margarita graviter et murmuravit;
  - Iaponice amitte. Haec tam molesta et ingrata sunt!
  Alenka cum hoc consensit:
  - Valde molestus! Vae propter hoc tempus dynastia Romanov finita est. Tempora gloriosa, heroica, victoriis ac victoriis. Et quamvis nostrum Genghis Khan non habuerimus, ab Ivan Kalita tempore surreximus.
  Et misit puelle alium proiectum lethale valde. Et cruiser cataphractos in duas partes divisus est.
  Natasha permansit, unaque testa demersit alterum perditorem. Et samurai vastatores multum habent.
  Bellator guys quaesivit:
  - Sed miror cur in historia orbis terrarum nulla imperiis absoluta sit potestas?
  Alenka iterum concham misit in ventrem alterius destruentis et declaravit;
  - Ita vero quid? Omnes ceciderunt. Et imperium Persarum, et Alexander Magnus, et Romanum imperium. Cur nemo humanitatem univit?
  Natasha frustratus pedem impressit. Aliam navem demersit et dixit;
  - Id est! Genghis Khan imperium creavit qui totum mundum opprimere potuit. Sed post mortem eius, filii et nepotes, ridiculo spectaculo, imperium dilaniavit. Sola Tsarist Russia, cum systemate unitario, talis erat terra ut per multa saecula existere posset et crescere donec totum orbem absorberet!
  Alenka emicabat ocellos et declarabat se mergens eversorem alterum;
  - Gloria magno Imperio Nicolai Tsar! Non dabimus potestatem illegitimo Bolsheviks et provisori imperio!
  Natasha etiam concham misit in navem. Iaponia decidit et cecinit:
  - Salvum fac regem, etc.
  Fortis dominator
  Régna ad glóriam,
  propter glóriam nostram.
  Impera timori inimicorum tuorum -
  Orthodoxa Tsar!
  Regnare cum gloria
  Ad nostram gloriam!
  Videntur puellae vere conversae. Sic samurai deleverunt, miraberis. et Medvedev interfectorem piscinae aquae vivae egit. Fere hoc telum frigidum est. Totam classem Iaponicam mergit. Sed haec magna potentia est.
  Duodecim tantum naves magnae armatae, justo minorum, lembis inclusis. Praedones plusquam sexaginta soli sunt. Tempus tollit omnia.
  Natasha, aliam navem consummans, Medvedev quaesivit;
  - Quid putas, Deus est?
  Agens praefectus risit et respondit;
  - In quo sensu?
  Natasha misit testam novam, consummans perditor, et notavit;
  - Ita religiones multae versiones habent! Sunt et pagani et monotheistic! Interdum incipit cogitare de illo. Et dubitas an Deus sit, cum talis regius in doctrinis est!
  Alenka scindit alium eversorem et, cachinnantem, dicens:
  - Etiam hac de re difficile est in Bibliis credere. Solus enim Deus hoc modo se gerit. Ac vel quos favores!
  Natasha adnuit in consensu;
  - Id est. Credis quod unus populus est populus Dei? Hoc plane indignum est superiori ingenio!
  Postea puella magnam tonagium pugnae mergi coepit. Bellator laborabat.
  Sed Margarita suam sententiam expressit;
  - Non liquet quomodo fieri potest ut amantes Deus mulieres hoc modo deformet!
  Natasha admiratus est;
  - Quomodo hoc turpe est?
  Margarita sincera respondit:
  - Ita vertit eas in vetulas! quid foedius vetula!
  Alenka testam in cruiser ventre accendit et declaravit:
  - Horum autem aniculae turpissimae sunt in terra circumeundo, quae tam stupida est et horrenda deformis!
  Natasha movit caput et sustentabat;
  - Et tristi! Nec aesthetically placentes!
  Bellator risit sociumque despiciens. Amo, tam frigidus et ferox est.
  Medvedev graviter animadvertisse:
  - Imo senectus pessima est. Homines turpes, debiles, vulnerabiles facit. Sed ex parte evolutionis aliquas utilitates habet!
  Miratus est Alenka. Alio percussore percusso, rogavit;
  - Quae commoda in hac foedissima re publica esse possunt?
  Medvedev gravissime respondit:
  - Haec progressio scientiae et intelligentiae incitat. Si homo fessus non sentiret, non opus esset ut currus fingeret. Item unguibus infirmitas et dente ad cultri inventionem ducitur. Tempora frigida et tempora glacialia ignem accendere docuerunt. De morbis medicinali evolutione excitandis. - Praeses agens aspexit quam callide Alenka aliam navem Iaponicam in fundum misit et continuavit. - Multimodis humana scientia instigavit infirmitates. Volare nesciebamus, sed aeroplana creavimus. Atque hoc progress!
  Natasha misit aliud proiectum et notandum:
  - Progredi. Sed tamen, cum anum spectes, fit tam putidum. Itane fieri potest sine deformitate humana?
  Alenka cum hoc consensit:
  - Etiam iuvenes scapham fingere possunt. quare damnatos imples senectutem? Haec terribilis ac foeda!
  Margarita de loco cecinit;
  - Non equidem cum Komsomol! Semper ero iuvenis!
  Et puella pugnum in metallo movit.
  Interim alia pugna depressa est.
  piscina subaquanea classem Iaponicam mergere pergebat. Ipse Praefectus Togo in aqua se reperit et navi fugere coactus est. Iaponia magnam classem habebat, sed cum novo telo fundamentali versabatur. ac tum profligavit.
  Alenka, naves Iaponicae mergi continuans, dentes denudabant, qui erant valde magni et acuti, et suggesserunt;
  - Id quod cogito. Nempe aesthetica corporum esse oportet. Impossibile est enim mulieres fieri deformes, cum cutis marcida et inflexa corpora.
  Natasha, alium eversorem ad fundum mittens, facillime cum hoc consensit;
  - Utique! Hoc est quod scientia laborat!
  Ambo milites admodum laeti erant. Feliciter hostium classis pessumdata est.
  Puellae pugnaces magna facinora capaces sunt.
  Margarita interim sententiam suam expressit;
  - Religiones etiam ob imbecillitatem hominis ortae sunt. Si homo esset fortior, nullae essent religiones. Et sane mors et timor mortis inducit ex hoc quod homo sibi consolationem quaerit.
  Alenka revocavit:
  - Viso interfui, et aliquid mirabile vidi. Ita sunt unguenta!
  Natasha, in voce astutia, notatur;
  - Nihil mirum si spiritus. Ceterum in somniis fugimus. Hoc modo est anima mea, et quasi memoria volatus!
  Medvedev concorditer annuit:
  - Ita est anima! Hac de re persona est unica! Nunc fortasse fun aliquid habere possumus!
  Classis Iaponica liquefacta est. Piscinae underwater partes interfectoris egit. Margarita aliquantulum tristis erat. Uno modo, se invenit extra partes. Deinde, quod molestum est, omnia bene videre non potes cum subaqua es. Petrus in communi dubitabat de Deo. Re vera, cur post Christianitatem Russi adsciti in eos variae calamitates invaserunt. Invasio Mongol-Tatarorum, et antea feudalis principum inruptio. Bella inter populum Russicum.
  Id cum demum tempore Ivan Kalita resuscitatio Russiae incepit;
  Moscovia convalescit. Donec, exempli gratia, sub Ivan Tertio tandem factus est status unus, centralised. Et proiecit Tatarorum iugum.
  Utique, Russia oriebatur. Donec in eleifend offendit.
  Hic notavit finem historiae monarchiae et dynastia Romanov.
  Quamquam monarchia discessit, sed auctoritatis manebat.
  Margarita diligenter Alenkam in tergo permulsit. Puella contente purred. Ea frui videbatur.
  Medvedev logice notatur;
  - Nihil mali est puellam amantem et puellam amantem. Hoc est omnino naturale. Sed simul homines honesti esse debent.
  Margarita displicuit;
  - Mores ne legamus. Non placet hoc!
  Praeses agens chuckled:
  - Et quis amat! Sed necesse est veritatem opponere. Homines, hac in re, conspicue sunt ab animalibus distincti!
  Margarita concorditer annuit;
  - Ita magnum intervallum inter nos est!
  Alenka cavillans respondit:
  - Et inter te et simiam scis, non multum interest!
  Margarita risit. Interea Alenka ultimam duodecim naves armatae Iaponiae merserunt. Post quem puella dixit:
  - Paene confecti sumus cum classe hostium!
  Medvedev acerbe risit:
  - Ita, boni operarii estis! Ac, mattis, sint amet! In genere, puellas bellatores amo - tam pudici sunt!
  Margarita orbata corpore suo canebat;
  - Donec videor, processor similis sum! Et sicut robot - sonus aggressor moveor!
  Post quem discipulus Alenka paulo audacius permulsit. Puella globulis globulis longis premebat digitos et amoenas aspexit.
  Quam decori sunt motus eius.
  imaginatio reginae deambulantis in pegmate pedis imago est. Hoc tam venereum. Et ita regina rubra est. omni ornamento et veste pretiosa spoliata est. Restabat saccus. Sed carcer uniformis longius ponit suavitatem dulcem, amoenitatem, dulcem faciem, quasi rosam. Et igne comas. Quam pulchra est regina ad supplicium.
  Et submersi sunt ibi milia hominum. Naves distrahuntur, elementa saeviunt.
  Et Iaponia cladem unicam colossam patitur. Ita samurai poenitere videtur peccatorum.
  Margarita cogitavit, quid credunt Iapones? Quae religio? Pagani sunt post omnes. Sed Russiam Orthodoxam vicerunt. Post haec cogita, cuius Deus fortior est!
  Et Tartari fuerunt pagani, sed quot occupaverunt territoria.
  Margarita Alenka quaesivit:
  - Dic mihi, forma, quomodo te amo Rodnoverie?
  Late subrisit puella, et, demerso altero interfectore, respondit:
  - Valde bona religio! Tales sunt pulchrae fabulae!
  Margarita insinuans interrogavit:
  - Putasne fabulas? Vel fortasse omnes isti Dij Russici existunt?
  Alenka humeros et respondit:
  - Forsitan et elves et gnomes sunt! Aliquid potest accidere in nostro mundo. Et difficile est dicere quid sit vere et quid non sit!
  Medvedev logice notatur;
  - Aliquatenus omnia in nostro mundo sunt. Omnes cogitationes, somnia, cupiditates relinquimus. Plurimum interest Hypernoosphaerae theoriam, in qua absolute omnia quae ab hominibus inventa sunt sunt. Hoc est, cogitatio semper existit. Et manet in aliis quibusdam mundis parallelis.
  Dmitry Medvedev e somno experrectus est. Iterumque principale opus suum assumpsit, pressius constructio imperii.
  Et rursus victoriae...
  Primum, congrega novam piscinam mille talentorum pondo et in hostium positiones deducito. Nullam cursus non justo sed varius.
  et per exteras regiones vagantur. Et superne sunt etiam plana bombs atomicis. Et quid si etiam bombs expellimus? Et fac annihilare?
  Dmitry Medvedev in openwork est sicut ceteri omnes.
  Et nunc alia rus incidit in cothurnos dictatoris. Ac victoria veniunt. Sed hic est alius inimicus. Etiam finibus magna... Etiam id ipsum enim. Hic est URSS in 1941... incursio est. Unitates in Medvedev multiplicaverunt automatice per multas horas ludi, et eius multitudo iam plus quam miliardis miliarda est. 196 Contra decies. et recentiorum technologia. Et milites in infinitum possunt exturbari.
  Fortunate, opes electronicae inexhaustae sunt. Premunt hostes, premunt eum.
  Et lacus mille talenta pondo reactoria nuclei trans Russiam recta Moscuam mittuntur.
  Et impossibile est eas relinquere - nihil sumit!
  Medvedev consilium et humus ad se ducit... Deinde lacus nuclei resistit. Pantheram in pugnam proicit. Currus iste, tamen, adhuc triginta quattuor verberare capax est.
  Medvedev apud se ludit, parametris diversis carrorum oneratisque ... "Panther" -2... Sicut eminus ferire. Et lacus Soviet penetrabit.
  Non est quomodo perrumpis! Praesertim in fronte, sed in tabula potes. Refixa est in plena adductius. Et ruunt triginta quattuor... Et sub tormentorum ictibus moriuntur.
  Exercitus iterum movetur... Et certaminis robots apparuerunt. Concurrunt se. Et conchulae a lasers iaculantur. Et id ipsum lepide faciunt.
  Ac puellas virtuales oppugnant.
  Medvedev oculum avidus in consiliis habet. Proelium excitans. Iterum ipse agas, aut consiliario militari tradas. Et profectum pugnae spectabis.
  Lacus ultro citroque ducunt.
  Hic pyramidales lacus progredi potes quae ab omnibus angulis minus vulnerabiles et impenetrabiles sunt. Moventur sicut skating rink.
  Et puellae discalceati currunt ... et jaculantur in via sua.
  Alterum bellum. Sincerus toy. Nummus ex auro venit sine puteis arefactis. Similis est in ludo, omnia secundum rationem, sine defectis, sine declinatione naturae.
  Omnia non decurrunt, nec opes decrescunt. Etsi hoc non videtur valde probabile.
  Interrupit Medvedev invitatio. Praeses agens telephonum sustulit:
  - Salve!
  Caput administrationis praesidis dixit:
  - Adhuc in officio es Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev acriter respondit:
  - Ita! Ego adhuc sum praeses!
  Caput administrationis dixit;
  - Zelensky petit ut post inaugurationem residentiam exeas.
  Medvedev quaesivit, horruit;
  - Et ubi habito?
  Moderator administrationis respondit:
  - In conclavi meo! Potestatem tuam finivit et debes omnia premissa relinquere!
  Medvedev susurro obstrepebat;
  - Peto ut novum praesidem - mihi computatorium permittat!
  Moderator administrationis quaesivit;
  - Da mihi Ordinem sancti Andreae Primo-vocati et Zelensky rogabo ut computatrale pro te habeas!
  Medvedev concorditer annuit:
  - Bene potest!
  . CAPITULUM N. 7
  Vocavitque adiutorem ut pararet decretum. De Ordine administrationis S. Andreae Primo-vocati conferendo. Formula parata est et hactenus responsabilitatis me subscripsi.
  Tum Medvedev iterum ludere coepit.
  Nunc virtuali lacus eius Moscuam appropinquant et ab oppugnatione sunt. Haec urbs machinis oppugnatur, quae duo millia talentorum pendit.
  Sed Medvedev etiam impetum "rat" -5 inicit, hoc monstrum est, non piscinam. Decem milia talentorum in pondere!
  Copiae Kremlin appropinquant. Ita Stalin fugit. Capiturque a puellis nudis in bikinis. Nasum pedibus nudis arripiunt. Coguntque Stalin nudam calcibus osculari.
  Hic copiae virtualis imperii Moscuam transeuntes et ad Urales eunt.
  Capiunt etiam eum.
  Medvedev iterum nutu off incipit et somniare incipit.
  Margarita cavillans quaesivit:
  - Quid, exempli gratia, divisio magis classica: caelum et infernum?
  Medvedev tristes notavit:
  - Haec fere est prima opinio veterum de retributione post mortem. Revera, verisimile, omnia aliquanto magis implicata sunt!
  Natasha jucunde exclamavit dum una e postremis Iaponica navibus mersit:
  - iurata et antiqua;
  Hostis iterum iurat
  frica me
  Tere in pulverem.
  Sed Angelus non dormit;
  Et omnia operabitur. et bene finient omnia!
  Puellae classem hostium compleverunt. Medvedev piscinam acceleravit, Samurai sequens. Ita bene hic fecerunt. Est interesting quomodo historia emendari potest. Russia Tsarist terra potens erat in altitudine ortu. Etsi non omnes homines bene vixerunt.
  Sed rus surgebat. Dies laborandi abbreviatus est. Novae feriae apparuerunt. Locus auto-imperio creatus est. Stipendia stabilibus pretia crevit. Scholae apertae. Sub Nicolao II Tsar plusquam sexiens auctus educationis impendio. Primaria educatio coacta facta est.
  Non satis cito in melius omnia mutata sunt, sed quantum rerum novarum et civilium bellorum perdiderunt. Quot homines callidi homines mortui sunt et patriam reliquerunt? Ac nunc in hac parte universi casus est impedimento.
  Stilus turpis fluitavit celeriter et tacite sub aqua. Et iam ultimus destructor Terrae Solis orientis submersus est.
  Natasha dixit jucunde;
  - Id quam iuvenis sum!
  Alenka puellam correxit, declarans;
  - Quam magni omnes hic sumus! Pugnaverunt sicut leaenae.
  Margarita in molestia notavit;
  - Nil specialis! Simpliciter habuimus meliora technologia!
  Alenka giggled et respondit:
  - Sed nosmetipsos tormenta accensi!
  Natasha amico favebat:
  - Et nos quoque ipsi fecimus. Et hoc est oculus acer.
  Margarita desumpsit;
  - Manus mant!
  Natasha risit, et respondit:
  - Et es puella lepida!
  Margarita honeste dicitur;
  - Miseret Iapones. Mirum trahunt cartoons. Mihi maxime placet Malus Horribilis!
  Alenka risit et crus in aere traxit;
  - Hentai, hoc est frigus! Etiam frigidissima!
  Natasha, cum risu puellae, quae impeditum gustaverat, suggessit:
  - Et fortasse asinus quoque fascistas calcitrare!
  Medvedev subridens adnuit:
  - Cogitatio bona. Sed primum copias humus Iaponicae conficiamus. Et nos citius finiemus bellum. Itaque fascismus in hoc universo non apparet.
  Puellae in voce responderunt:
  - Et non apparebit, et Sinae nostrae erunt!
  Postquam classis Iaponica demersa est, piscina T-95 super superficiem eam fecit.
  Tunc Medvedev de omnibus ineptiis somniare coepit.
  Bellator Alenka stetit pro defensione Ryazan. Natasha erat cum ea.
  Ambae puellae in levi armatura, cum machaera in utraque manu. Sub pedibus autem speciales sunt discos tenues.
  Ingens exercitus Mongol-Tatarorum impetum ascendit.
  Multi simul gradibus longis texerunt muros. Dissimiles erant: tigna ab radice adtecta, silvae abiete addictis cum vectibus. Adhibebantur etiam graves scalae in ordinibus lignorum. Munimenta, propter velocitatem constructionis, altiora evaserunt quam sperabantur Tatarorum, multae scalae cacumen non pervenerunt. Tartari paucos ante Uruses captos abegerunt. Populus Russiae mortem ignominiae captivitatis praetulit.
  Sed Tartari crudeles erant.
  Hastis praeacutis acriter obnixi, defessi recalcitrabantur, sperans populum Russiae, nolle suos interficere, se dedidisse. Vel, sub tegmine captivorum, vallum glaciem transfigunt. Captivi quidam vociferantur, gelida labens gelu, nukeros invisos pulsantes, gladiis e manibus discerptis, ac protinus in frusta concidunt. Homines scalas cito ascendunt, qualem tribum non intelligis?
  Dimidium nudum, pannis, fuste in manibus, dorsa confixa et cruenta. Vir Vaulus, armis indutus, ingentem iam securim ediderat, cum ab inferis maxime clamabat;
  - Noli nos perdere, miles, nostri sumus, Russi!
  Voivode Dikoros ad murum desiluit et clamavit:
  -Olor est nostrum!
  Clamor atrox hoc confirmavit;
  -Exspecta ut cædas, tua! Nullae apud nos Mughlans sunt!
  Ipsum dolor Alenka exclamavit:
  -Quisquis se recte traicit, sui est!
  - Baptizamini, populus orthodoxus!
  Equites terribili voce mille passibus obsederunt, gigas Vaula-Morovin insonuit.
  Defensores Ryazan approbaverunt;
  -Right! Vero!
  Conclamant totis muris;
  Venite, fratres, signum crucis!
  Centum squalentes captivi, ex frigore caerulei, vallum ascendentes ceciderunt, mechanice se traiiciunt. Quidam statim lapides pre- positos levaverunt et furiose eos ad Tartaros proiecerunt. Multi Ryazan incolarum Tatarorum primum viderunt, etiam multi adversarii traditi, idem Kipchaks, in vestes Mongolicas mutatae sunt.
  Hostes tunicas longas pilis induebant, quamdiu fimbriis inplicabantur. Nukeri selecti habebant laminas cupreas et laminas ferreas in pectoribus suis pendentes, et dorsa eorum aperta. Ad terrendos Urosos, multi jam mala sua pinxit, effeminatos sanguine vultus.
  Sed Uruses non cessabant, gladiis et securibus cum hoste congressi. Ex ictu valido Valulae, quinque Mongoli statim interfecti sunt, secundo ictu, et plures tres! Nec deteriores alii bellatores pugnabant. Tataræ hastile lubricum inscite ascenderunt, nec scutis tegi proprie nec spathis secare potuerunt. Cum ingentibus detrimentis, exercitus Mongol cacumen pervenit, aquae ferventis et terribile telum eis infundebatur: picem ardentem.
  Etiam feminae et infantes aquam ardens effuderunt et lapides et caudices proiecerunt. Iaculae parvae cum sagittis venenatis maxime efficaces fuerunt: puer etiam quinque annorum, cum stricta chorda cum parvis manibus trahere nondum poterat, ab eis emittere potuit. Et deesset cum incendere in tantam molem densam multo difficilius est quam ferire. Impetum plane strangulans, cadaveribus truncatis copiose devolutis.
  Per telescopium artificiose a Sinensi confectum, Guyuk Khan proelium proxime observavit. Labra lambit, labra diffudit, subinde auream galeam erecto, quae pertinaciter et moleste in frontem ascendit. Tum iratus fistulam projecit.
  - Nostri milites moriuntur! Burundai et Flavus Anguis ad me veniunt!
  Turgaudae ad ordinem coronae kagan raptim ruunt. Guyuk erat in sella eburnea caelata sedens cum manu super humerum molliter cubans;
  - Noli solliciti esse, magne! Tuam sileas obtutum!
  Melodia viscosa purreda, vocis muliebris admodum simile.
  Guyuk Khan dormire sensit et in pedibus vix manere potuit. Etiam id ipsum est. Iterum, sicut phantasma, apparuit Serpens Flavus coram eo - homo terribilis in exercitu suo, daemon infernalis ex longinquo et inaccessibilis Iaponia.
  -Vos!
  Heres Summi Khagan stultum digito monstravit! Serpens flavus crescebat, modo crescebat, modo decrescens;
  -EGO! Et recte per te video! Tempus est iram moderari! Accuratius, subsidia tua quam primum in bellum adduc! Et ego vos adiuvabo, fratres, et de improviso tantam hostibus dabo! Subscriptio move, mihi crede, recte erit!
  -Dze, dze, dze! Tumen sub Burundai duce in proelium mittam. Simul tu impetum ducis!
  Oculos Iapones emicuit, dentes flavos denudans;
  -Demones albi non sunt, volo pares meos occidere! Vera ninja!
  Flavus anguis phylacterium emicuit, sibilus in ore ejus insensibiliter apparuit, et melodiam coruscationis audiebatur.
  Guyuk se deridendum putavit, sed nec vim habuit nec cupiditatem disputandi cum ninja mago. Hoc momento, Turgauds Burundai inclementer impulit, Guyuk Khan non placet huic oboedienti praesidi Subudai-Baghatur.
  -Vos rimosa pellis! Non vides quod optimi viri bellatores sub urbis moenibus Uri moriantur? Berkuts statim sume et, flumen transgressi, Uruses sub dextro pariete ictu eiciunt.
  Periti Burundai objicere ausi sunt;
  - Nondum glacies valida est, sub ictibus milium ungularum simpliciter rumpetur.
  Improviso formidabilis Iaponica pro Guyuk respondit.
  -Tuae curae est laudabile. Sed frustra sunt opera tua! Magica pulvis glaciem in flumine validiore ferro quam militari ligavit! Bene, salire, iussimus te!
  -Magna ninja batyr scit quid dicat! Equita ocius, si grandinem tenes, scholam equorum praemium dabo!
  Guyuk Khan exclamavit, digitos quatiens. Burundai non audebat amplius contradicere - morti obnoxius erat. Mongolus cum grege hirtorum equitum e conspectu disparuit. Subito umbra appropinquavit, sonus capitis factus est, et fortis unda coronam kagan galeam avolare fecit;
  -Harakiri! Ita Papilio volitans! Nunc Uruses "emplastrum" habebunt.
  Ingens draco volabat aequore, alis aureis spirantibus nivis, et linguae igneae e tribus praedatoriis ora effunduntur.
  Mira mongoose!
  Guyuk ne tempus quidem est ut terreant:
  -Ille omnia Ryazan capax est ad comburendum.
  -Non omnes, sed murum incendit. Perge, mea parva Godzilla!
  Mirum somnium Medvedev continuavit. Praeses agens colossalem imaginationem habuit.
  Draco fortis, cum alarum quinquaginta metrorum, in aerem volavit. Tartari et Flamines eos comitantes furiose ululaverunt. Tumen, duce Burundai, in glaciem allisa, plures equi ruunt, et ipsi cum equite suo statim furiosa ferrea mole obtriti sunt. Monstrum tricipitem interim leviter in parietem deiecit. Desertum periculum impetus aeris prae ceteris intellexit. Bene quidem, chartulas tubas meas ante tempus revelare nolui, sed ut urbem servarem, ignoto telo usque in diem illum uti volo. Monstrum alatum a monstro mechanico oppositum, quod vage videbatur sicut mixtura aranei et centipedis ferrei. Fumus iam e vapore boiler. Benefecisti guys pro iactis in antecessum carbone.
  Vapor catapulta est dominativa compositio technologiarum vaporis motivum secundum locum, PREHENSIO, ballistae multi quadrupedis et etiam... emunctorium musicum. Quae bestia ex ferro duro ficta, propemodum ad celeritatem machinae tormentorum intervallo usque ad duo milliaria aliquid damni ingerere potuit. Puellae bellatores fuerunt primi in mundo qui machinam pistonicam aptandam putaverunt ad crimina iacienda. Dikoros vectem personaliter convertit, vitta e catenis affabre fictis movere coepit, lapides in laminas celeriores rotationis inserens.
  Cum Tatarorum in acervum densum irruerent, nullae fere erant misse: sed singulae graves sarcophagi iactitabant complures urgentes equites. Unum malum est, scala adfectatio magis debilis est, adhuc Tartaros ferire potes, sed tentare, draconem volantem ferire! Monstrum tricipitem convertit in caput, et latum, fanatum, adamantinum rictum aperit.
  Fugiens flamma vallum transvolat aedes. Clamores et clamores audiebantur, plures feminae dimidiae caecae in viam decurrebant, aedesque cursu naturali ignem comprehenderunt. Fortunate intenti erant harenae et aquae graves dolia, sicut brigades ignis. mapalia quaedam, maxime quae ad murum accesserant, igni resistentibus asbesto obducta sunt. Amice pressus, rapax vulcano pallescit et, amissis viribus in pallorem fumum convertit.
  Sed draco clare cedere nolebat, e dive egrediens, cum onusto procellae gratia conversus, et iterum ignei turbinis rivos deduxit. Tatarorum iam ad parietem pervenerunt, sic eos quoque invaserunt flammae furentes. Horrendus Burundai fuit inter victimas, Veste delicata arsit, et ruit cum fremitu apri vulnerati. Milites Russici etiam passi sunt, et pars glaciei conspicue liquefacta est, ut terram et tigna exponeret. Vestes in Dikoros gliscebant, sed pugnator Antonius in muro stans aquam in eum situlam effundere curavit et vapor e catena electronica calida surrexit.
  -Quae obsessio diabolica, misericordia est quae frigus Alenka nos non videt!
  Draco iterum conversus et tertium circulum intrare conatus est. Magus Savely digitos percussit, globulum parvum mittere curavit, ictus draconis medium caput percussit. Parva explosio aliqua damna monstri tricipitis non effecit, sed eam trajectoriam leviter excussit, unde draco ante tempus accensus, igneus turbo cumulos ordines nukerorum feriens. Et iterum ululatus furiosi, quidam de Tatarorum retro moti sunt. Tunc Dikoros puellam altam animadvertit, duos gladios ancipites collisione iactans. Inhumana celeritate adversarios suos in brassicam concidit, terribiles ictus pedibus, cubitis, etiam capite, papilio volitans.
  Tantum unum, vel potius duo homines tantam stragem facere potuisse;
  -Juliana! Angelus ruber est te?!
  - Flores naso tuo olfacies! Ex tribus altitudinis metri!
  Alenka ridens respondit. Bellator, insana cheetah velocitate, in vallum volavit, vix notas cruentas notas in muro relinquens.
  - Noli loqui, omnia plana sunt! Facem alatam exstinguere debemus!
  Alenka bacchatur, draco, emisso volatu, quartum ingreditur circulum. Et dixit ei vir fortis stans:
  -Utere catapulta, Alenka, saxum eiice.
  Bellator latrante minax.
  -Ego ipse melius quo utor!
  Alenka tres catenas artificiose fictas cum celeritate fulminis sustulit. Haec etiam puellarum suarum bellatrix fuit idea: duos vel tres lapides parvos coniunge, duos vel plures ballistas iacio et demetere, lineam totam mutilam. Explicuit catapultam vaporem, Alenka in ferrum desiluit et vectis calce. Illa alte eiecta est, iamque fugata puella Bellator bracchia iactat, ense revolvens, Praecipitans celeris motus, et in terga draconis In terram cursat aculeis astricta draconis. Horruit monstrum audacem conabatur abjicere equitem, sed sollers tortilis ora catenis Obruit ingentis, formidabile monstrum funditus instravit.
  Cur tribus capitibus opus est? Num unus deest? Foraminosa sunt, ita me constringam ut ultima cerebra non evolarent!
  Iocum incondite risit puella bellator. Draco altitudines acriter comparavit, deinde ansam Nesterov expressit, musculi sub cute concussi, monstrum asperum conatus est equitem invitum abicere. Excursus aestus aeris trans corpus vasti spiravit, milvus quasi lapis e catapulta emissus, vel, verisimile, meteoron, irruit. Atmosphaerica unda Tatarorum semitam pulsavit.
  Alenka cooed:
  -Not infigo!
  Somnus praesidentis agens adhuc perseveravit. Dominus Medvedev paululum cecidit seorsum, fortasse etiam a dolore.
  Re vera, qualis vellicatio draconis erat pro puella terminatoris, cum per extrema onera in duodecim planis variabilibus ivit, ad centum quinquaginta gravitas accelerans et in gravitatem statim tribuo, deinde rursus ad terminum oneris sublethali attingens. Quodlibet repraesentativum florae et faunae est vermis ante ipsum productum machinationis geneticae.
  Monstrum vertere temptavit capita, et immane fremens ore. Bellator puella totis viribus ense suo fabuloso cussit, spectans locum sensibilem - narem. Prima plaga plana erat, e naribus globuli argentei volitabant, sicut margaritae in sole scintillatae;
  "Snot tuus pulcher est, recte, aiunt, draconem posse cacare aurum."
  Serpens percussus levi. Respondens pulcher et agilis Alenka cuspidem tenerum, ictus erat acutus et accuratus, lamina leviter rubra versa, et rosulae cerasi rosulae ex ingenti naso apparebant. Dextra in muscam iunxerunt, se in ornamentum externum texentes.
  Puella risit;
  - Frigus, age, fraudem repete!
  Monstrum iam vellicatur, sed altitudinem assequi pergit, urbs capitalis Ryazan minor et minor facta est. Hic in rota plaustri, nunc in patera, hic papaveris magnitudo est, tandem post nubes evanescit. Caelum nigrum fulsit, astris lucidis refertum, stratosphaerium ascenderunt, difficile respirare factum est, frigus vacuum spirare. Licet fabulosus Alenka persona non sit plebeia, non tamen sine aere facere potest. Sed et draco pruritus videtur, et reptile convulsis anhelat, sic oportet deprimere altitudinem. Nulla plane est res Ruslan repetere, qui barbam Chernomoretarum per tres dies et tres noctes tenuit. Dictio e loco natorum micat in capite suo, et aliqua de causa eam vere repetere vult.
  Et ait puella bellator;
  Ejusdem sanguinis sumus, tu et ego!
  draco sensum capere videbatur, contremuit et fugam constitit. Inde sensim detrectare coepit.
  Pulchra et lacerta dixit:
  -Recte putas, mi frater alatus! Eventus apud te habebimus!
  Vera caedes erat in plenis adductibus infra, Tartari iam e moenibus volutabantur, et magnificus Natasha decrevit optimum tempus ad feriendum venisse. Euge, fortis puella, cernis ilicet, quo defuncta est, cruentum restat iter stratum cadaveribus densum. Non solum crura et bracchia, Natashae duo crines elongati sicarum faeces in catenis ex ferro indurato contextae.
  Alenka dixit intra se, pede suo conculcans;
  - Certus sum ego talia propria facere pro me! Nunc, Mughlans fermentum!
  Fera flamma erupit e stincta gutture quasi triplum vulcanus, contrusi Tatari nimis arcte, et simpliciter frixae in centenis, ex ore gehennalis fundentes ignem. Equi maxime perterriti sunt, tamen plerique equi repentino ictu a tergo iam repulsi sunt, solum Guyuk Khan custodia personalis sub sella manebat. eruptio continuata, centum et centenis pugnatoribus in uno salvo vento igneo verrens. Reditum parvum draconis observabat flavus anguis angustiis oculis.
  Pugnator ab oriente intumuit;
  -Traitor! Vos omnes draconis familiae vicarii, vos semper traditis et illi fortiori servitis!
  Iratus, magus ninja equitem audacem debellare conatus est, pulsatores ad celeritatem machinae tormentorum coniectis. renidens iuvenis bellator Alena voce canebat;
  - Ignis aqua - super speculum pulsate! Frigidus es peregrinus - ignem exspuis!
  Haec puella est - hilaris, facete. et percussores ignis, non timebunt illam.
  Alena facile confodiunt, fabulosis utens armis ac subinde bestiam ad hostes dirigens. Melior est iste reusable flamethroer alarum quam centum mechanicae equi ductae.
  Fortasse etiam haec oppugnatio elit frigidior est, et quomodo tantum habet esca, et fuse non excidit? Studere monstrum habebis in otio tuo et nova, antea non visa, arma creabis! Sagittae crassae, iridescentes loricatae pelles toto colore iridis coruscantes repercutiunt, sicut milium. Hits tantum momentaneum colorem mutant: rubinus rubeus fit lilac-violaceus. Lilac sapphirus e contrario in coccineum vertit, aureum flavum, viridis smaragdus. Hoc pulcherrimum est, misericordia est ut in cruento proelio ardore fabuloso spectaculo tempus nullum sit.
  Milites Russici et milites Legionis Albae, a puellis formatae, iam plurimi exercitus Mongolensium caedebantur. Maxime subrepens factus est, cum flammae mechanicae iaculatores iverunt, nec quisquam exercitus tam duplicem ictum sustinere potuit. Alia minuta, et fuga tumultuosa incipiet. Flavus anguis parumper haesitavit.
  Ordo Batu patet, coronam kagan in quiete occidere, sed solutio gravis est. Imo eum postea interficiet, sed nunc sub gladios Russorum valide educet;
  - Transeamus, Kagan, tegam!
  Quid de triceps mangus? Non torqueat exercitum!
  Ninja digitum scindebant et scintillae incidere coeperunt;
  "Perplexam incantationem possum mittere et in orbem suum revertitur, sed tunc eum per septem annos arcessere non possum!" Est optio, sed! A Hale level spell!
  -Quomodo is qui?
  Vultus Guyuk, pinguis et tumidus, ultra annos suos extendit. Ninja posuere ultricies explicavit:
  -Itaque! Si album mongoose occidero, draco meus erit, si me occiderit, illi erit!
  Iaponica magus diu lacus insusurravit, facinum sole lucidius scintillabat. Exterminationis concitatione abreptus, repente Alenka discalceatus flexibilem, politam dorsum potentis sensit, et iam monstrum obedientissimum sub ea evanescere fecit. Invenit se in aere, lapidis velocitate volans. Non iucundus, sed funestus fuit casus. Fracta per metri longam nivem, Terminator bellator Tartaros impetum Apri vulnerati furore invasit. Novissima resistentia incidit, miseraeque ingentis exercitus reliquiae in fugam convolsae.
  Puellae pulcherrimae, Alenka et Natasha nudis pedibus, proprie certaverunt in nukers confundendo exterminando. Guyuk Khan, interim paene invisibilis factus, equus leporarius omnia hippodromi monumenta frangebat, kagan hereditarium solum de pelle sua cogitabat.
  -No, hoc non est samurai! Miserabilis, ignavus. O turpe mikado tali servire!
  The ninja latravit.
  Flavus anguis duas katanas potentes protulit, eas transiit et acriter excussit, globus roseus micans a graminibus separatus. Homing pulsar magicus cito versus pulchros, seminudus Alenka exuit.
  Bellator terminator ad notandum motus, igneum concretum in musca excidit, parva explosio quasi fulgur dispersa, duodecim vel duos Mongolos dispergens;
  -Est diabolus! Samurai inferi!
  Clamavit Anguis Flavus. Ninja iam parabat Alenka discalceatum cruentum occurrere, cum prima cogitatio in eius caput venit. Quid si non statim fortissimam hanc puellam pugnatorem occiderit, tunc iunget eam flava terminator Natasha, et tunc perniciosa fiet consequentia, et draconem subegit, et solus fortissimus bellator magnum serpentem domare potest. "
  ninja rauca:
  -I'm abeo birdies! Ego discedo ut redeo!
  Flavus anguis, palla explicans niveo se abdidit. Deinde, suffocatio, motus alica susurrare coepit.
  Nuda bipes Alenka persequebatur furorem suum, nec post lenta Natasha tardavit. In tanta pugnae ferocitate non dimiserunt tentorium regium momento e conspectu Kagani.
  -Ille fugiet, ducem adsequi possimus!
  Nudum bipes Alenka suadet. Nudo pede disci iacens, Natasha casualiter respondit, Mongolorum fugiens velocibus ictibus aequare.
  -Quid pro! Laetitiae Batygae feremus, quod nimium est humanum. Gladius facile interficit, et jihangir cutem suam simpliciter divellet.
  Alenka, uno ictu quatuor absciso, risum effudit.
  -Si ipse cornua Batu non abrumpit! Quidve nos ad castra pergimus?
  Natasha giggled and said;
  -Batu braccas suas satis duras cacat, et Mooglans pauciores qui supersunt, melior!
  Finitores puellae gressum incitaverunt, lusus capturae simile fuit, equos nukeri perdite verberarunt, latera cruenta lacerant. Summa ope conati sunt ut equites Uru leviter abrumpant, sed eos qui velocius cheetah destinati sunt effugere non possunt!
  Evigilans, Dmitry, Anatolyevich Medvedev exercitia fecit et in TV convertit. Occasione victoriae Zelensky, celebrationes et celebrationes nationum factae sunt. Populus sincere gaudebat de mutationibus.
  Omnes homines novo modo ac liberius vivere voluerunt. Inauguratio appropinquabat, et Zelensky plenam potestatem habebat. Idque etiam alacritas et afflatus effecit. Simile, omnia mutabuntur et melius quam heri. Slavi unitatem inveniunt et bellum frigidum finiet. Sicut visio auctoritatis Putin periodi.
  Et carmina pulchra iam de Zelensky cantabantur... Omnes res novas et pulchras voluerunt.
  Ipse Zelensky pronuntiavit primo suo decreto immunitatem parliamentariam se evacuaturum esse, et plumas oligarchi purgare. Item promisit Zelensky dare tributa super divites signanter. Pares, nulla ratione pinguescunt!
  Fere multum agendarum rerum erant. Includunt magnificam constructionem ferriviariam: Arkhangelisk - Chukotka, et deinde cuniculum subterraneum ad Alaska.
  Cur Zelensky non est rex? Incepta eius magnifica sunt. Et in USA imperium cito mutabitur et alia generatio politicorum erit. Etiam quis egestas purus.
  Et nunc Zelensky explicant...
  Priusquam computatorium ablatum esset, Medvedev ludum intravit...
  Post victam USSR implicari cum USA potest. Sed primum ratio defensionis missilis laseris curramus, imperium hic tantas facultates habet. Bellum contra USA - MMVIII! Invasio incipit ab Chukotka usque ad Alaska.
  Est vera dimicatio.
  Abrams contra lacus Panthera pugnat. Raeda nova iam tam gravis est quam perfecta est. Genus absolutum suum ostendit.
  Yankees destruit. Et coepit agere.
  Exempli gratia: Nova templa cum septem religionibus aliquid aedificant. Aut etiam turres novae TV. Et frigidum esset aedificare pyramidem. Unum dimidium chiliometrorum altum. Etiam id magna velit!
  Eodem tempore Medvedev gradum bene esse erigit. Non solum circa officinas militares conturbant.
  Etiam efficitur molestie, leo eu, iaculis lectus. Et construe productionem, et musculos sentinam pu- . Sed USA iam praevalet... Imperium iam plus quam duo miliarda miliarda incolarum habet et satis paratus est ad bellum contra USA pugnandum. Medvedev dentes nudat et cantat;
  - Verus sum omnium saeculorum turbo! Ille qui multum mortem afferet!
  Iterumque in Americam premat. Iam permutatio nuclei ferit. Ita pugna crescit.
  . CAPITULUM N. 8
  Eh, unitates iterum impellamus. Et quomodo percutiemus! Hic sunt puellae pedites moventes. Omnes nudipes et in bikinis. Et quomodo Yankees cum bayonetis confodunt, et quomodo tasque nudis pedibus proiciunt. Genuina vis in illis est. Et omnia tremunt, ut mercurius globulus, qui sub pellis perusta currit. Puellae amant necare - hae sunt puellae!
  Et sibi cantant;
  Komsomol puellis allidimus;
  Nos Tsar Medvedev, sapientissimus Tsar ...
  Et sane claram vocem habemus;
  Quidquid ad disputandum - pro eo!
  Iterumque nudis digitis tasque proiecit. Hae puellae literam superant. Et Yankees opprimunt, capiunt Alaska. Et ipsi sibi cantant;
  - Concurrunt lupi mali! Tantum ergo genus superstes erit! Infirmi pereunt, interficiuntur - sacro sanguine lustrali!
  Ac puellae impetum dentibus denudatis ruunt. Sed contra Americanos etiam sunt "tigres" VII, quae vis mirabilis. Quae monstra non possunt sisti!
  "tigris" -7 est specialis tormentorum prementium summus cum proiecto initiali velocitate 2500 metrorum secundo. Quam simulac percusserit eam, nihil eam salvabit. Et Ambrams in omnes partes currunt. Et turrim rescindit ab eis.
  et puella milites genuflectere cogit et nudis pedibus osculari.
  Americani denuo dedunt. Copiae exercitus Medvedev New York appropinquant. Urbs iam oppugnatur. Capitur sine ulla caerimonia.
  Medvedev magnum ducem se putat: postremo Londinium cepit.
  Et potest dici quod est maximus statiin. et Vindobonae deinde.
  et Americani in deditionem venerunt. Praeses US cecidit in faciem et nudis pedibus puellarum osculari coepit. Primum unum, deinde secundum vicissim.
  Totam igitur phalanx discalceatis puellis osculatus est. Magnum hoc proelium est!
  Medvedev chuckles... Sic Americam cepit. Sed Putin hoc facere non potuit!
  Hoc est vere proelium - super! Et deinde ad Mexicum.
  Et iterum arripit. Ac fremunt;
  - Gloria pulchri-!
  Imo computatorium magnas imagines colorum puellis ostendere potest, calcibus nudis, quae captivis osculantur. Et tale est metus.
  Hic rursus captivos ducit - hoc tempore occaecat. Et puellas etiam pedes nudos osculantur.
  Etiam lacus pyramidales reptando...
  Puellae moventur et sunt multae earum... Post omnes, pullos ex facultatibus torquent. Et elige omnes unitates puellae in bikinis. et hoc tam pulchrum.
  Plerumque redheads et blondes sunt.
  et occupant unam regionem post aliam. Tales frigidos bellatores. Imperia nudo pede cadunt.
  Medvedev cum voluptate ludit... Et etiam sibilat aliquid sub spiritu suo.
  Quomodo explodit bomba hydrogenii? Immanis immanitas! Et civitas tota quasi bos lingue eam lambit. Quanto magis femper? Puellae nudis pedibus currunt per pulverem radioactivum. Et nudi calcibus exuruntur.
  Medvedev ludit quasi Python alium agrum deglutiat.
  Hic est alia virtus, quae prope victa est, et vexillum emittitur.
  Lacus nunc novae sunt cum armis acribus et ceramicis. Multi- accumsan et efficax.
  Portitores aircraft sunt recentiores, et etiam satis idonei. Et quomodo ab illis emittere incipiunt plana.
  Medvedev, ut videmus, est callidissimus praesidens agendi.
  Sic fuci nunc progressus. Et frigus est. Etiam ac massa elit. Hic iam sicut UFOs in pugnam proficiscuntur. Tum vero pyramidales lacus.
  Praeses Trump, lucida mens, iussit autocinetum invulnerabile et impenetrabile ab omnibus angulis facere. Mastodon sic apparuit in forma humilitatis pyramidis. Et talis car tutela egregiam ostendit. Praecipue contra projectiones in motu.
  Nunc, haec piscina ita feliciter evasit ut penetrari non possit, et adhuc in usu est cum Civitatibus Foederatis Americae. Etiam id lacus Trump.
  Furor interdum homines arripit, cum vident impenetrabiles esse currus.
  Medvedev inaequale proelium gerit, et machinae iam captae sunt aliud caput virtuale, illud in acervum ruinarum et craterum ferventium convertens.
  Sed hoc non sufficit ad puellam robotam. Novam armorum generationem incipit evolvere: bomba annihilatio. Et haec bomba quater centies potentior est quam una hydrogenii. Si ergo feritur, cinerem vel colligere non poteris!
  Et bellum iam moveatur in spatium.
  Medvedev navibus ex novo mixturae fortius et leviori quam titanio factae utitur. Et stellae in spatium volant et robots pugnant. Iam multa exemplaria varia in officinis subterraneis inveniuntur.
  et nunc extremum imperium in tellure cadit. Et quod? Nunc in altum spatium!
  Tempore Belli Star Wars incipit.
  Medvedev hoc intellegit et tincidunt acriter urget. Vel digitos tuos movere potes vel cogitationes tuas compesce.
  Praesidens agens sapienter agit et classem sibi spatium aedificat. et pugna pergit.
  Progressio etiam potentioris, praesertim annihilationis, bomb thermoquark citatus est. Et fortior est centuplum miliens, quam annihilatio una.
  Et tunc naves in celum oriuntur. satellites planetae ceperunt. et deinde systemata finitima. Hoc faciunt celerrime.
  Praesidens agens et terminatores in ludo producit. Hic est terminus heros. Hoc tempus peregrinatione, etiam si limitata est.
  Medvedev elisus est;
  - Homines in terra pedibus allidunt, quid de ocreis! Utra tam stolidus ac deformis est!
  Et Medvedev multo hilarior factus est. Eh, filii, quam bonus es! Praesertim si spatium bellatorum.
  Stella proelium explicans. Et gravis permutatio percussionum, cum levibus pugnis visceribus. Accuratius est imaginativa cogitatio.
  Medvedev oppugnare pergit;
  - Funestae sunt meae stellae!
  Novos duces in locum suum constituit. et quae sit pugna, pugna est.
  Hic Medvedev cum praefectis est. Hic hostis coitus contrarius est. Cum tam innumerabilis armada appropinquaret, FORMIDULOSUS: e longinquo instar multicoloris nebulae micans apparuit. Quaelibet autem scintilla est daemon ex mago magus evocatoris. Plus duodecies et quingentorum milionum spatium navium praecipuarum classium militarium, et parva infinita "domus consolatoria", auxiliis perpetuis inspectis, numerus ad ducenta miliones appropinquabat. Frons extenditur ad duas parsecs, in tali libra, etiam praetoriae ultra-prolae apparent sicut arenae in Sahara.
  Proelium Generale appropinquat: Exercitus spatii imperii Medvedev contra multifacetos "Coalitionis Totalis Salutis" statuit, quod pro constanti ratione perpetuae defensionis, classem ipsius crudelis aggressoris ferire constituit.
  Hic tot naves, mira varietate, in pluribus tamen pugnam efficacem impediunt. Puta, exempli gratia, stellatus in modum psalterii vel cum longis capistris pro chordis, cithara, vel etiam duplici bass cum piscina turricula e altero bello mundano. Hoc potest movere pusillanimes, sed verisimilius est risum movere quam metum.
  Contrarium est imperium, quod universalem potestatem esse dicit. Magnum spatium admirandum Medvedev, ubi omnia ad usum belli destinantur, principale slogan est efficientia et utilitas.
  Dissimile coitioni, starships agens praesidentis tantum magnitudine differunt. Forma autem eadem fere est, valde praelongi pisces profundi maris. Forsitan, excepto solo, apparent sicut densas pugiones ferro vibrante - rapit.
  Stellae in hac parte spatii non nimis dense per coelum sparsae sunt, sed variae et singulares in spectro lucis sunt.
  Horum aliquorum luminarium intuentes, tristem sensum accipis, quasi angelorum oculos inspicias, qui animalia universi pro turpibus, vere feritate damnant.
  Exercitus praesidentis ad conventum ire minime properabat, sed singulae mobiles unitates celeriter, superiori cursu adhibito, in hostes impetum fecerunt, damnum intulerunt ac terga verterunt. Respondentes igni verberare conabantur, sed agiliora et perfectius munimenta multo efficaciora erant.
  Cuniculi, minuti in cosmico genere, quasi per detonationem dilaniabantur, tanquam lembos et destructores. Sed potuimus aliquem magnum ludum deducere. Una ingens pugnarum coitio percussa est, spisse fumabat, perversa, et pavore ingentem in astra velut ignis in silva siccitate accensa conscendit.
  Peregrini, similes Jerbois, unguibus tantum loco caudae, timore fugiunt, clamantes et salientes deorsum. Inter eas genera minora sunt quae apparent sicut bigeneri ursorum et anatum. Crispum rostra horrent horrida, audiuntur impudentes, disvolant, plumis accenditur. Hic unus anates ursi ad occiput, caput in ignem fistulam vertens. Spuma illico in gutture irruit, venter ejus statim calceos exuit, et cadaver avis disrupit, cum reliquiis carnis ex infantis profluentis spargens sanguinem.
  Jerboas incenditur et ad modulos adiuvandos concurritur, sed ratio quae dat spem tenuem superessendi videtur in aliquo detrimento esse. Dux eorum, caudam Blatta emittit hystericam stridore;
  - O di quadraturae circuli universalis.
  Excellentia miserae non potuit consummare flammas. Caro rodent intelligentium in particulas elementarias intrita.
  Pugnatio exusta est, bullas aereas in vacuum expellens, ac deinde explosa, in multa fragmenta dispersa.
  Medvedev, satis lusus, duos plures ordines fecit. Etiam Novodvorskaya posthume cum stella Herois Russiae adiudicavit. Iubet Oleg Rybachenko adiudicari omnia ordines et numismata quae Russia habet. Ordinem sancti Andreae Primo-vocati Donaldo Trump praesentavit. Post quem Medvedev iterum obdormivit... Nemo adhuc eum vexavit.
  Post tale facinus, Alenka conspicue erigitur. Ita turma eius est.
  Margarita primus aream accepit;
  - Iaponia in mari conficiamus et in terra eas perficiamus!
  Alenka vehementer hanc opinionem confirmavit:
  - Profecto! Cur mortem novorum militum Russorum permittit!
  Natasha quoque locutus est;
  - Kuropatkin nimium ambiguus imperator est. Ita factum non est quod vincere poterit, etiam ratione debilitatis Iaponiae in oppugnatione Port Arthur!
  Medvedev eam summatim decrevit;
  - Impetum abeamus! Haec fortuna nostra est, et casus Russiae!
  Post quem, lacus validus et ultra-modernus movere coepit. Etiam, Iaponia malum diem habet. Et plus quam semel maledicent in tempore cum illis occurrit cum Russia pugnare.
  Piscina ad copias Iaponicas movebat. Alenka dixit jucunde;
  - Tam mirabile somnium habui. Quasi Natasha et Ryazan defendimus ab multitudine Batu Khan.
  Margarita percitus est:
  - Num in somnio eram?
  Alenka movit caput negative;
  - Minime! Non modo ibi eras!
  Cum molestia ingemuit puella;
  - O miseratio!
  Nuda bipes Alenka risit et dixit:
  - Tantum posses impedire nos! Sed Natasha et ego tam frigus!
  Flava puella miranti quaesivit;
  - Fuistine frigidus?
  Discalceatus Alenka libenter confirmavit;
  - Ita, frigidissima! Et ego etiam draco equitavi!
  Natasha risit, et respondit:
  - Pulcherrima es super draconem!
  Alenka libenter confirmavit:
  - Similis est fabulae! Ubi dracones, elves, et omnia lepidi!
  Margarita sincero respondit affectu:
  - Pulcherrima es etiam sine dracone! Modo mediocris, miraculum miraculorum!
  Alenka confidenter affirmavit:
  - Vincam omnes! Cum draconibus et sine!
  Et bellator pugno ostendit ei.
  Primum piscinam Russiae aggressus est Iapones, qui prope muros Port Arthur stabant. Erant tamen satis multae earum. Incepit opus tormentorum. Respondentes 152-mm tormentorum tormentorum formidabilis, tum octo tormentorum lethales apparatus, accensi sunt. Et iterum samurai in centenis demergi coeperunt.
  Machina tormenta - "dracones", res valde letalis. Glandes quinque milia per minutias quaedam bestiae species est.
  Iaponicus cecidit, confossus, laceratus, rupibus contusus. Venter eorum erumpunt et corpora desiliunt, elisa ignium contusione.
  Fragmentum putaminum cumulativorum impletionum etiam explodendis. Egregii et pedites et ad extrema navium penetranda.
  Hae sunt puellae Terminator, et verus est professor ingeniosus. Coeperunt ergo samurai triturare.
  Nuda pedibus Alenka dixit:
  - Glorificetur spiritus Russiae!
  Natasha, premens globulum globulum nudis digitis, imbrem glandium misit, et continuavit:
  - Et noster Tsar, Nicolaus II!
  Nudum pedem Alenka concham mittere continuavit post testam. Ternis secundis omne telum lethale evolavit. Et gravida Iaponica obmutuerunt. Et milites albi et flavi multi mortui sunt.
  Natasha samurai compluribus ordinibus falcata, munivit;
  - Matris antiphona canit in cordibus nostris.
  Alenka nudis pedibus, conchas exspuentibus lethalis impletionibus continuans, et multo potiores quam plastids, continuans;
  "Nemo est eo pulchrior in universo mundo."
  Natasha, inclementer in Iapones cum nudis digitis incendens, addidit:
  - Apparatus tormentarii equitis arctius exprime.
  Discalceatus Alenka, naufragium Samurai, complevit;
  - Die pro Deo data Russia!
  Puellae vere tales sunt, super! Magnifici pulchritudines. Vides et miraris. Sed in Iaponica, haec pura mors est. Lacus eu gravida per. Pulsavit sclopetum nautarum. Id ipsum, celerrime. Et ambulavi per fossas. Multos etiam metit. Accuratius, non multi, sed fere omnes. Exterminatio totalis evasit. Hic, utique, omnia sponte elaborata sunt. Ita Iapones interierunt.
  Alenka notavit chuckle cum globulis globulis nudis digitis impresso cruribus perusta;
  - Plures carnifices sumus quam milites!
  Natasha giggled and agreed:
  - Libertas, ingenium et gloria carnificum!
  Et rursus in rivis germinat. samurai fera vi pulsat.
  Margarita, quae etiam nudis pedibus accurate emissa, rationabiliter notavit;
  - Pauciores erunt gay, et penuria hominum in Iaponia!
  Nuda bipes Alenka ridens erupit et iterum accensus;
  - Cave mulieres! Mulieres, cavete!
  Hoc quidem genus est quod conchas, shrapnel, et quaslibet glandes eius repercutit. Puella certe terminator verus est.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Legiones iter faciunt;
  Eorum bayoneta lucent.
  Sunt decies centena millia post nos
  O agmina Russica!
  Nemo prohibere
  Nemo interpellet...
  Moventur aperit novas;
  Festinemus cito!
  Et rursus in hostem pluet. Et non descendant ad centesimum ampere.
  Alenka nudis pedibus proiecta conchis similitudinem picus exsibilat, ludibrio modo cecinerat;
  - Unus percussor, duo percussor, vacillat.
  Natasha , incendens , canticum confirmans ;
  - Uno ictu, duobus percussionibus, circa iacentem!
  Refrigescant Alenka enixe confirmaverunt:
  - Semel tabula, duo tabulae - fabricatur loculus.
  Natasha nudis pedibus, ignem continuans, et hostem machinis tormentariis erumpens, exsibilat;
  - Rutrum unum, duo scopas - foramen effoditur!
  et nictavit bellator oculis suis sapphirum. Ea re puella talis est.
  Nudo pedibus Alenka positiones intuens. Piscina celeriter laboravit et nihil fere reliquum exercitus Generalis Nogi erat. Occisus est dux ipse. Ultimum Iapones ab oppugnatione exercitus absolvimus.
  Medvedev logice notatur;
  - Haec quam longe technologia venit! Quattuor homines plus octoginta quinque milia Iaponum paucis horis occiderunt.
  Dimidia Alenka, renidens male, inquit;
  - Necesse est nobis etiam cetera perdere! Neminem relinquas post tergum!
  Natasha canebat in ultimo samurai mille accensa:
  - Minime, montes aurei non erunt, omnes hostes Rus' mox occidemus!
  Frigidus Margarita addidit:
  - Imo, non anorum, mox adversarius mortuus eris!
  Exercitus Generalis Nogi falcatus, Terminator puellae ad tempus e piscina ascenderunt et nudis pedibus per nivem cucurrerunt. Iam hiems est.
  iam plus centum quinquaginta milia peditum interfecerunt. Et plus classi Iaponicae. Tamen supra ducenta quinquaginta milia amplius Iaponicorum contra exercitum generalem Kuropatkin steterunt.
  Medvedev e somno venit cum quercu caput. Circum ambulavit gare. Tunc iterum in computatro lusi.... Magnum est... Star Wars... Sed aliquid non elaboravit...
  Medvedev novum consilium referre coepit. In ludum historicum conversus: Russia tempore Nicolai II. Bellum Iaponiae. Hoc tam crudele bellum est. Consilium destruere potes et copias in computatrale torquent.
  Medvedev in gradu facili lusit, sed iniectio Iaponica periit et damna gravia passus est. Imo necesse est non nimis active aedificare. Lets reboot.
  Et iterum tibi ludis... Sicut accidit, in loco Kuropatkin, praeses agens agens non nimis lucet... Omni tempore nonnulla glitches sunt, errata.
  Medvedev deinde in consiliarium militarem se convertit, et res blande iverunt... Et ipse dormiebat et in sella sua decubuit.
  Pulchra Alenka pedibus nudis spargens Natasha quaesivit:
  - Quomodo sentis, tot homines occidere?
  Respondit puella flava honeste;
  - Nescis! Sentit sicut suus ludus computatralis! Non sentis iram, iram, aut multam laetitiam!
  Nuda bipes Alenka giggled with molestia;
  - Hoc bellum est!
  Nat asha torquent in somersault. Rubrae, calcibus rotundis micantes. In genere, est puella mirabilis, quae multum assequi sine magno labore potest. Et si non lavamus, tantum equitamus.
  Puellae per nivem cucurrerunt. Quorum corpora sunt valde expressa. Pectus est latum, coxis luxuriosi, sicut caterva equi, musculi prominentes. Hae sunt pulchri- tudines heroum. Veram habent virtutem femineam maxime. Hactenus gratia. Crura autem - globuli musculorum sub pelle volutabantur.
  Tres exploratores Iapones in eos occurrerunt.
  Puellae somersaults fecerunt. Quomodo autem nudis calcibus samuras in mento ferient. Ac faucibus ipsum fregit. Et omnes dentes eorum elidebant. Post quem puellae cantant;
  - Magnitudo Russorum a planetis agnita est;
  Audaciter ruimus sursum.
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Populus totius regionis ad communismum proficiscuntur!
  Et rursus pulchritudines smaragdis oculis despiciebant. Spectant itaque pugnam. Milites strenui. Et iterum tolutim.
  Nuda pedibus Alenka desiluit. Illa in aere stamina nevit et animadvertit;
  - Ita frigus sumus. Totum mundum superare possumus!
  Natasha giggled respondit:
  - Imperatrix Telluris Planetae -
  Hoc est frigidissima!
  Et ambae puellae inter se despiciens. Post quem recurrimus. Nam cotidie bellum nimium pro thesauro Russiae Tsarist constat. Et tempus est cum Iaponia perficiendi celeriter.
  Medvedev puellas laeto risu salutavit;
  - Hem, curris?
  Alenka nudis pedibus rictu dixit:
  - Currimus et ad pugnam parati sumus!
  Marcus aggressively dixit:
  - Nos omnes necabo!
  Medvedev levavit manum suam et iussit;
  - Deinde eamus!
  Nuda pedibus Alenka risit et respondit:
  - Quatuor nostri gravissimi sunt in mundo!
  Hoc objecit Natasha, nudum pedem tinxit;
  - Non in mundo, sed in mundo!
  Potens autem, ferox et letalis lacus ad omnes celeritates compulit. Plus ducenti quinquaginta milia Iaponum sunt ante. Sed satis testarum miliarda militum!
  Puellae, professor et discipulus - haec turma est quae omnes comminuet et eas in cornu arietis contorquebit. Et piscina volat ad milites Iapones. Ipse minax ruit. Qui omnes frangere vult.
  Nuda bipes Alenka gaudens cecinit;
  Expansa Russiae - pulchra, cara;
  Ubi sunt margaritae nivis, flumina immensa crystalli;
  Russicus miles et dux unum sunt.
  Sancta est symbolum civitatis - Aquila Orthodoxa, Rex noster!
  Nunc ieiunium lacus expoliavit. Volavit tanquam pugnator gagate. Ante Iapones se reperit. Tormentum universale tormentorum et draconis iterum operari inceperunt. Puellae cupidissime ad negotia descenderunt. Nee plura Memmi.
  Alenka sclopellum nudis digitis accendit, Iapones eiecit et cantavit:
  - Gloria meo Rus', Stalino et Lenino, una familia!
  Et rufus diabolus smaragdis oculis micat. Et quomodo samurai futuit. Amabis.
  Et Natasha non est inferior neutro. Iapones.
  Et canit;
  - Vices non retardet. Fatum nostrum vincat, puellae!
  Bellator erat in flore. Ignem itaque ieiunans in hostem fundens.
  Et nudis digitis premunt globulum diumis.
  Dimidia Alenka, incendere, perbibere;
  - Duae molestias in Russia sunt.
  Interpellavit eam Margarita hic;
  - Utinam duo essent!
  Nuda bipes Alenka incendere, pacta cum voluptate;
  - Ita, si duo tantum!
  Natasha, fusa, ponens centum Iapones, cepit et cantavit;
  - Duobus, in duabus hiemis. Duobus, in duobus fontibus!
  Nudo pedibus Alenka, incendere, addidit;
  - Iaponicam necabo et redibo!
  Natasha giggled et respondit:
  - Portus noster est Arthur! Et nos non permittimus aliquem nostrum Manchuria accipere!
  et iterum pugnator percussit Samurai. Russi Iaponicam non amittent. Hoc iterum probat quam invicta sit Russia!
  Nuda pedibus Alenka pilam confregerunt et cooederunt;
  - Rus' clarum erit in ultimis terris et centuriis!
  Natasha etiam coaxavit;
  - Et nullae nobis copiae obstant!
  Quae duo milia samurai amplius peremit. Tunc processit piscina et metis continuata est.
  Margarita hoc intuens suam sententiam expressit;
  - Si bellum tam praeclare parta est, quid postea Russia faciet?
  Medvedev puellas allidens demetere Japanese suggessit:
  - Aut cum Germanis aut cum Britannis erit bellum! Sed certe, pugna cum terra solis orientis non est ultimum!
  Alena, alia pugna fractis, dixit:
  - Ita Germanis eam dabimus, tantum illis dabimus ut satis videatur!
  Natasha, praedo samurai, addidit;
  - Ac Tituli habebunt neminem supplendum in Wehrmacht!
  Alenka, globuli globuli cum nudis digitis impresso, infensi declaravit;
  - Sed Miseret Aryans. Tot pulchrae albae latinae mortuae sunt!
  Annuit hoc Natasha, moesta annuens;
  - Ita tot boni homines mortui sunt! Et quid?
  Puella Iaponem percussit et animadvertit.
  - Et Iapones sunt gens bona, sed cum illis pugnare cogimur! Etsi hoc non est nimium bonum vel!
  Margarita logice notatur;
  - Et bestiae? nonne inter se occidunt? Sed homo est animal nobilissimi ordinis.
  Medvedev risit et objecit;
  - Homo, dissimiles animalibus, animum habet! Eius anima vere unica et immortalis est! Ita nos et animalia tota abyssus sumus!
  Huic Margarita objecit;
  - Et simiae? Habent etiam altam gradum intelligentiae. Una earum scit tria milia et dimidium verba!
  Agens praeses respondit;
  - At propinqui nostri sunt!
  Nuda bipes Alenka in Iapones accendit et cecinit;
  - Simia sum! Etiam quis!
  Natasha, metendo samurai, cooed;
  - Noli incedere simias gerens per saeculum!
  Supertank Iaponica demetere pergebat. Cur non? Hic est vere insanus bestia
  quae accendit quadraginta milia glandium minutarum. Armaque eius ad omne fere projectile pervium est. Et non solum ineunte saeculo XX.
  Alenka nudis pedibus, figens, infensi declaravit;
  - Nicolaus Tsar multam Russiam fecit, sed ingrata et minora mansit!
  Natasha, ignem in Iapones fundens, consensit;
  - Iustum est! Rex interfectus est. A throno discedere coguntur sacerdotem! Et quid melius?
  Alenka nudis pedibus in tormento accensus et additus est;
  - Accidit etiam peius! Multo etiam turpius venisse imperium!
  Natasha giggled, Iaponica percussit et dixit:
  - Sic pugnemus pro futuro meliori! et pro libertate Russiae!
  Dimidium nudum Alenka, incendere, dixit;
  - Pro mutatione et victoria!
  Tum illa pugnum ostendit. Puella quae hoc facere potest. Tum etiam samurai carere non poterunt. machina et tormenta laborant. Quisque et odio eros.
  Arant etiam per totos ordines cadaverum. Et purgant spatium parricidio.
  Generalis Kuropatkin certior factus est aliquid novi cum Iaponicis agere. Dirigentes, explosiones, aliquem invadunt.
  . CAPUT IX.
  Medvedev, paulum dormiens, computatorium denuo sustulit. Ne radet quidem. Et iterum coepit suo modo ludere.
  Oppugnatio in Iaponia post perfide codicem cum lacus et aëronavibus. Optima bomba inter Bellum Orbis Terrarum Ilya Muromets comprehendens. Quod ipsum declaravit voce magna. Et Iapones percussit sicut Flexilis sapit contra muscas.
  Et deinceps ad Tokyo...
  Dmitry Medvedev, Iaponia victa, Mikado imperatorem se appellavit.
  Tum nova bella...
  Pro exemplo, historiam joco ludere possis. Alexander II Bismarck indicavit anno 1875 differentias suas cum Gallia esse materiam internam inter Germaniam et Gallos. Bismarck anno 1876 Galliam occupavit et oppugnavit. Primo, Prussenses fortunati sunt et Lutetiam pervenerunt. sed tunc retardavit. Brittannia bellum inierunt. Omnia denique essent, sed Britanni proelium in Germaniam victi sunt. Tum Prussorum copias evellebant.
  Bellum in Occidente tractum est. Franci se acriter defenderunt. Anglia plures ac plures copias traducit...
  Interea Russia Turciam et Istanbul vicit. Britannia et Gallia et Germania bello versantur. Imperium autem Tsar Alexandri multas terras cum Iraquia attingens Oceanum Indicum adiecit. et Palaestinae et terras usque ad Aegyptum. Itaque copiae Russorum, duce Skobelev, Mecca, Medina, et aliae Arabiae Saudianae civitates superaverunt .
  et pars meridionalis Imperii Russici formata est. Et factus est Alexander Secundus rex magnus. Bellum inter Germaniam contra Galliam et Britanniam decem annos duravit.
  et finitum in practica tra- .
  Alexander II usque ad annum MDCCCLXXXVII imperavit et caedes conatus factus est duce Alexandro Ulyanovi, fratre Lenin. Gloriosum regnum eius, sub quo plurima itinera Russia construxit, terras multas vicit, rusticos finivit.
  Hoc jocus fuit quomodo lusus luditur. Alexander Tertius, una cum duce Skobelev, tam Iraniam quam Pakistan vicit. Sed et ipse mortuus est - lucida caput exiguum. Sub Nicolao II, Russia bellum cum Iaponia gessit iam classe in Oceano Indico, quod subsidio Pacifico satis cito venit. Russi samurai relative celeriter vicerunt et multo plus virium tam in terra quam in aqua habuerunt.
  Praeterea exercitus Russiae praefectus est egregie minister defensionis Skobelev. Et Russia non solum vicit, sed etiam Iaponiam expugnavit. Civitates autem Americae ultra Hemisphaerium Occidentalem nondum ausi erant, et Britannia non adeo valida erat. Praeterea Russia in societate cum Germania fuit. Hi post Britanniam et Galliam in certamine ad Africam defecerunt. Tsarist Russia, post annexionem Iaponiae et partes Sinarum, etiam fortior facta est. Via Delhi-Moscovia aedificabatur.
  Ut ex hoc viso, consilia Tsarist Russiae divulgationis in Indiam et Sinas feliciter adimpleta sunt. Tsar Nicolaus II partes Germaniae in Primo mundo bello elegit. Germani Galliam vicerunt et Belgiam, Hollandiam, Daniam et Norvegiam occupaverunt. Russia Aegyptum cepit, maxime Africam et Indochinam. Ac etiam possessiones Pacificas Britanniae. et in Australiam etiam appulerunt. Et capta est eius Australia.
  Portu Brittaniae occupato bello confecto. Bellum Orbis Terrarum I confectum est. Sed Caesari Wilhelmo videbatur Russiam nimis multam terram iam evicisse et sine re moliri. et ultionem viderat. Russia vastas regiones vere vicit - Australiam, totam Asiam, maxime Africam, Germani tantum non mordent, et magis etiam ex Lusitania et Hispania quam occupaverunt. Austria-Hungaria Italia et Libya potitus est. Russia circiter tres partes Africae occupavit, ac deinde paulo post Aethiopiam occupavit. Germani Mauritania praecidere curaverunt.
  Nempe hoc satis Germaniae fuit. Quamvis Galliam, Belgium, Hollandiam, et Norvegiam cepit, et Russiam Sueciam subegit.
  Praeparatio Wilhelmi novum bellum cum Russia incepit. Discrimen rei 1929 aggravavit. Austria-Hungaria et Germania totam fere Europam regebant. Et Africae pars ... Et Britannia. USA et Canada adhuc erat. Wilhelmus et Nicolaus II nondum inter se bellare constituerant. Praeterea Russia minime pugnare cupiebat, vastas regiones digerendo. Ad assimilationem accelerandam, Tsar Nicolaus II etiam permisit Russos quattuor uxores habere. Quid in Concilio Oecumenico Octavo inscriptum est.
  Simile decretum anno 1925 factum est. Et anno 1926, Nicolaus II aliam se uxorem accepit. Quod evenit, stultum consilium non fuit. Anno 1929 aliam filiam imperatoris habuit. Die autem 25 mensis Novembris anno 1932 filius sanus tandem natus est. Nicolaus secundus nominavit ipsum Petrum. IN HONOREM PETRI MAGNI.
  Et anno 1933, die 15 mensis Maii, novum bellum incepit. Germania Canada bellum indixit. In dominium Britanniae. Post duos menses Civitates Foederatae, duce Roosevelt, obstante discrimine oeconomico, bellum cum Germania inierunt. Noluerunt Canada cedere.
  Iam mediae aetatis est, sed ferox, Wilhelmus initio solus pugnare temptavit, sine auxilio Russico flagitante. Omnia se facturum sperabat. Sed non tam facile est ab Oceano separatos superare fines. Etiam lacus et exercitus in Civitatibus Foederatis Americae celeriter aedificaverunt. Et bellum in Germanis per totum annum pugnatum est. Quo modo Islandiam et Groenlandiam capere potuit. Sed in Canada eam capere non poterant.
  Wilhelmus ad Nicolaum II Tsar conversus: "Me collegam adiuva." Tu es frater meus et cognatus meus. Ipse Nicolaus II consilia Alaska et Canada habuit. Diis bene statui non esse qui pocula sculpunt. Id sumpsit et die 25 mensis Iunii anno 1934 in USA et Canada bellum intulit. Copiae eius per Alaska, trans US agrum motae.
  Re cognita, ferriviaria ad Chukotka iam aedificata erant et copiae Russorum feliciter progrediebantur. Ex parte eorum fuit excellentia numeralis et optima lacus in mundo, tam levis, gravis et media.
  Ita America imparibus viribus agere debuit.
  Et Nicolaus II, ut videmus, est vere in equo albo. Et una post victoriam. Copiae Russiae per Alaska proficiscuntur. Et capiunt civitatem post civitatem, pagum cum villa.
  Germani in Cuba terram conantur. Bellum crescit. Kaiser Wilhelmus ad Nicolaum II scribit;
  - Russi et fui et semper uniti sunt. Et numquam litigamus. Finita igitur sit America.
  Ob communicationes extensas paulo tardius quam institutum est progressus fuit. Sed tamen copiae Russorum tsarist omnes Alascae in quinque mensibus pugnando ceperunt et Canadam ingressi sunt.
  Roosevelt etiam pacem Russiae obtulit promittens Alaska cedere, sed sero erat. Bellum cum bestiis relictum est.
  Hieme anni MCMXXXV, quamquam difficilis tempestatum condiciones, copiae Russorum ad fines US septentrionem pervenerunt. Proelium verno continuatum est... copiae Russicae unam post aliam operationem exercent et fine Iulio totam fere Canadam ceperunt. Augusto autem Philadelphiam circumdederunt.
  US in difficillimo situ versatur. Sed acriter pugnaverunt... Sed fine plusquam tertia pars US territorii iam captae sunt. Et hyeme, successio tsarista etiam maior erat... Vindobonae et Novi Eboraci ineunte mense Martio 1936 accesserunt.
  Et mense Aprili ambae civitates captae sunt.
  Inde in Mexico venit, et sic in toto territorio.
  Wilhelmus Nicolaus II proposuit ad complendam totius mundi divisionem. Nicolaus II consensit.
  Durante 1937, tota America Latina a copiis Russicis capta est. Ita Nicolaus Secundus cum Germanis mundi divisionem perfecit. Et tria tantum imperia supersunt: maxima: Russica, dein Germanica, et etiam Austria-Hungaria ulterior.
  Russia sic mundus hegemon factus est, sed Nicolaus II adhuc magnus tsar, sed mortalis est. Mortuus est mense Augusto MCMXXXIX. Wilhelmus senes et Russiam aggressi sunt die 1 mensis Septembris anno 1939 . Placuit uti Petrus Quartus adhuc puer, ne septem quidem annos natus. Et statuit ut dum regentes Russiam regerent, optimum esse feriendum esset. Biduo post, Austria-Hungaria etiam bellum iniit. Omnes nationes circum orbem terrarum in conflictum ductae sunt. Postremum bellum in historia Telluris planetae incepit.
  Exercitus tsarist non par erat numero et genere telorum. Lacus Russicus et aeroplana adhuc in mundo optima sunt.
  et hoc praelia monstraverunt. Ita sunt imperatores novi ingeniosi.
  Sed Austria-Hungaria a primordiis nexus infirmos evasit. Quae fere a primis diebus amisit. Exercitus tsarist superavit Austriacos, Leopolim cepit, ac deinde Peremyl. Germani tantum partem copiarum e Polonia removentes Austriacos omni clade servaverunt. Sed id ipsum non magnopere. Conatum capiendi Varsaviae ab exercitu Caesaris turpiter defecit. Copiae Russicae plus quam ducenta chiliometra fortiter repulerunt.
  Aegre Russorum copias Germani constiterunt. Tota hiems in proeliis fuit. Verno etiam in proeliis plenis adductis erant. Copiae Russiae paulatim inceptum occupaverunt. Plures aliquotiens milites habebant ideoque aestate tantum proeliis Germanis fatigabant ut deditionem facerent. Eodem tempore in Austria-Hungaria taeterrima esse coepit. Autumno Budapestini circumventa est. Praeterea exercitus tsarist possessiones Germanas in Canada cepit. Et hieme anni 1940-1941 exercitus tsarist Prussiam Orientalem interiit. Et ab Aprili 1941 pervenit Oder.
  Perdifficilis fuit Germanorum locus. Mense Maio 1941, Vienna incidit. Super aestate autem Ruteni ad Alpes pervenerunt et Venetias liberaverunt. Germaniae australes regiones intravimus.
  Et in ruinam tandem Italiam ceperunt. Hiems contra Berolinum oppugnata finivit cum suis captivis die 30 mensis Ianuarii anno 1942 . Quo facto resistentes Germani, qui iam omnia sua in Africa amiserunt, debilitaverunt. Aprilis Russi Rhenum pervenerunt. Post quem, die XXII mensis Aprilis, reliquiae copiarum Germanicarum in deditionem venerunt.
  Sic ultimum bellum Telluris finitum est. Is cum victoria et victoria Tsarist Russiam finivit.
  Subacta exteriore spatio. Retro anno 1936, primus homo Russicus in spatium volavit. Tellus circumvolabat planeta. Et anno 1945, die 9 mensis Maii, Ruteni in lunam appulerunt.
  Ad Martem volabant anno 1967 . Ad Venerem anno MCMLXIX. Mercurio anno MCMLXXII. Et satellitibus Iovis anno 1973. Homo in ultima tellure Plutonis iam anno 1980 exposuit. Et anno 2003, prima fuga extra systema solarem in hominum historia facta est. Navis Russiae ad Alaf Centauri volavit et anno MMXVIII rediit.
  Sicut anno 2020, Russia adhuc a Petro Quarto regnat, qui ob medicinam modernam ob res gestas minime senex est. Petrus Quartus regnavit annis octogesimo uno, regnique eius longissimum in historia mundi. Ubi exacti regni dies cognoscuntur, scilicet.
  Bene, quia nunc omnia tranquilla sunt in mundo, ut semper. Etiam parum amet... Homines vitam bonam habent. Vera sunt problemata cum overpopulation. Sed restrictiones nascendi iam hic introducuntur.
  Orthodoxia modernisata est. Sacerdotes scapulis scapulis detonsi et vestiti.
  Progressio technologiae ingens otium creavit. Sed haec quaestio etiam solvitur. Hypernet processit.
  Investigatio comparata est, et spatiis navigiis celerius quam celeritas lucis iam creata est. Imo bonum Tsarist Russiam et totum mundum sub imperio Romanovorum. Haec gloriosissima dynastia in hominum historia.
  Pater Nicolaus Tsar. Paradisum in planeta Tellure construe!
  Dmitry Medvedev consilium dimisit. Totum mundum pro Russiae tsars vicit. Praebuit opportuna cogitatio. Magnam felicitatem gessit et iterum obdormivit, indutus et somnians ut prius.
  Kuropatkin dicitur:
  - Tranquillitas! Sola pax!
  Generalis cum terrore Linevich notavit:
  - Excellentiae Tuae fortasse nunc ferire possumus?
  Vicarii Generalis Kuropatkin affirmavit:
  - Minime! Certe non! Posset esse captionem Iaponica!
  Imperator Linevich timide dixit;
  - Haec nostra facultas tandem hoc bellum vincet!
  Kuropatkin dixit tremula voce:
  - Patientiam, patientiam ac patientiam!
  Linevich iracunde objecit;
  - At Alexander Suvorov dixit: momentum dat victoriam!
  Kuropatkin mussat arida:
  - Hic sum in imperio! Ac primum quidem exercitum conservare debemus. Et in genere, Iaponia mox ex vapore deficient!
  Linevich suggessit:
  - Fortasse aliquid saltem exploratum habeamus?
  Kuropatkin aegre constat;
  - Hoc fieri potest, modo cavete!
  Infensi Linvich fremuit:
  - In nomine Tsar et Patriae!
  Interim supertank Iaponicam se purgabat. Prosternebat eos, variis modis confodiebat eos.
  Alenka nudis pedibus inclementer incendens, praesidem agendi quaesivit;
  - Estne haec nostra ultima operatio?
  Medvedev cum rictu interrogavit:
  - Cur ita putas?
  Cana bellua dixit:
  - Iaponicae formationes plures non habent!
  Clavi et figendi samurai, Natasha etiam constat;
  - At re vera Iaponia nihil aliud habet quam cum pugna!
  Medvedev incerto vultu respondit;
  - Iaponia plures copias novas colligere potest et novas naves ex America et Britannia mercari. Itaque, faciem, bellum nondum finitum est!
  Dimidium nudum Alenka, in Samurai accendi, dixit:
  - Quid si Russia pacem Iaponiae modicis condicionibus offert? Tantum iugum Kuril capiemus, et reliqua omnia sicut ante bellum manebunt?
  Agens praeses constat;
  - In hoc casu fere pax erit!
  Margarita irata dixit:
  - Si non res novas moliretur, Iapones tamen victi essent. Noluerunt ire quoquam!
  Natasha nudis pedibus, ignem in samurai fundens, facile convenit;
  - Profecto! Noluerunt ire quoquam!
  Frigus Alenka, Iaponicam conchis discerpens, suggessit:
  - Capamus Mikado!
  Natasha infensi exilivit:
  - Capere Mikado? Bene, interesting!
  Margarita subridens:
  - Nonne nimium est?
  Medvedev etiam dubitationes expressit;
  - Estne hoc nimium? Ceterum aliud est proprium defendere, aliud cum Iaponia impedire, quod, ut spectemus, etiam in originalibus terris Russicis non pugnat!
  Alenka nudis pedibus sibilabat, iterum Iapones conchis comminuens;
  - An dignum est talem misericordiam facere?
  Natasha, globulis globulis cum nudis digitis premens, adnuit:
  - Vere, quare hoc opus est? Mikado quoque capere possumus!
  Margarita risit;
  - Ego in te sicut cum bello sum! et in bello, sicut in vobis.
  Medvedev graviter respondit:
  - Opus est scire quando desinas! Non temere homines sumus! Nos sumus qui serio et scienter historiam mutamus! Ita debes ostendere sensum, etiam mensuras!
  Nuda bipes Alenka iecit et cantavit;
  - Eh, mensura, mensura! Quantum cholera est!
  Supertank est actively opus. Plus quam centum viginti quinque milia Iaponum iam deleta sunt. Dimidium relictum.
  Natasha canebat rictu:
  - Totum orbem iniquitatis delebimus;
  Ad terram et
  Nos frigidum novum mundum aedificabimus;
  Ut molestias et volutpat non sint in ea!
  Nuda-pedes Alenka, ignem lethale valde incendens, exsibilavit;
  - Pro rege bono et iusto!
  Margarita suadet:
  - An fortasse duo trophaei cados mei capiemus?
  Alenka nudis pedibus risit venenatus:
  - Quid ergo vis ut bibam?
  Margarita movit caput negative;
  - Athletae non bibunt!
  Alenka nudis pedibus, alia pugna inflantur, giggled:
  - Ex parvis ferculis!
  Natasha suggesserant:
  - Demus palmam cervisiae bibere. Sanior est!
  Et plura Iaponica confodiunt.
  Medvedev respondit:
  - Negotium primum, postea fun!
  Nonne praeses agens hoc scit? Nonne semper erat occupatus et occupatus?
  Ita, unus ex primis decretis agendi Praesidis Medvedev erat, duma legati ter rei publicae salaria augeret. Quid de legatis? comitia praesidentialia distulerunt. Ita Medvedev satis diu praesidens in Russia agens servivit.
  Quod quidem singulare factum est. Cum respublica tamdiu munia fungitur. Sed mutatio non venit. Accuratius omnia sub Medvedev in deterius commutata sunt. Quasi fortuna, quae tantum Putin amavit, successorem ulcisci statuit. Quid illi mali!
  Recentioribus T-95 tank continuavit samurai in progressione geometrica delere. Haec machina suam efficaciam ostendit. Et vis negativa de ira multiplicandi quasi materiam.
  Seminudus Alenka, in Iaponia incendens, logice notavit:
  - Sed haec minus recte. Evenit ut sine armis aliquid facere non possimus!
  Nuda pedibus Natasha respondit irata:
  - Quidam superiores potestates Russiam impediverunt ne bellum cum Iaponia conciliaret. Sed bonum propositum fuit evangelizatio Sinarum. Et non nimis belle evenit!
  Quaesivit Margarita manifestam quaestionem:
  - Quid ergo de Deo? Cur orthodoxiam non adiuvit?
  Fere nuda Alenka, testa post corticem mittens, notavit;
  - Id est! Nam Orthodoxam patriam Iapones conciliare permittunt. Haec quidem est talis proditio fidei Russicae!
  Natasha, ignem in Iaponico infundens, irata notavit:
  - Imperialis religio pacifista esse non debet. Potestne fieri magna patria, si vivis praecepto: si te percusserit ad dexteram tuam, sinistram tuam verte!
  Cool Alenka cum hoc facile consensit, Iapones opprimendo;
  - Profecto! Non opus est nobis pacifismo! Inimicum ama! Hoccine praeceptum est?
  Margarita cum alacritate cecinit;
  Omnis homo qui natus est bellator;
  Ita factum est - catus tulit lapidem.
  Cum vivus moriturus pugnat;
  et ignis calet in corde.
  
  Puer machinam sclopetis in somnis videt;
  piscinam limousinam praefert.
  Qui denarium in nickel vertere vult -
  Ex partu intellegit vim regit!
  Natasha exclamavit, ignem in Iapones fundens, furorem ebullientis vulcani:
  - Ita latae sententiae! Ac lorem consectetur! vincere debemus!
  Nuda bipes Alenka furens et exsibilat ira, Iapones pulsans:
  - Ego sum qualis vincere natus sum! Nee minus. Nostra victoria nostra erit!
  Natasha constat, nudos digitos pedum muscularium premens in globulis gaudii;
  - Optime hoc modo! Imperavimus et semper imperavimus! Dico, Russia!
  Alenka nudis pedibus , Iaponicam pulsans, expressit:
  - Non mentior, imperare volo! Sed non justo elit, sed imperdiet purus.
  Et puella iam ultimam terrae orientis Solis altilium altilium rapuit. Talis est pulchritudo, ut vindicem mundi esse debeat. Nec te infirmitati ac timiditati.
  Natasha, figens, mussat;
  - Regina fiam! Vel potius imperatrix!
  Nudo pedibus Alenka continuatur:
  - Quid de bello, quid de bello, mulier mala est et canis! At formosos guys producit, inquit - ignavum in te occide!
  Margarita concorditer annuit;
  - Sic est, occide te ignavum! Puto, si Nicolaus II regnum se abdicasset, minime ob ignaviam!
  Dimidiatus Alenka dictum est firmiter;
  - Nunc non renuntiat! Regalem thronum firmabimus ut perennet in saecula!
  Natasha exclamavit:
  - Esto magnus Nicolaus Tsar II! Sustinemus te! Nulla conversio - Magna Russia erit!
  Tandem bellatores exercitus Terrae orientis sol cum exterminatione complevit. Plus ducenta quinquaginta milia militum praefectique occisi sunt. Ita omnes fere copiae Iaponiae humi deletae sunt. Haud aliter classis desiit esse.
  Alenka nudis pedibus subridere dixit:
  - An operae pretium fuit? Sic lusus dicere volui? Sine resistendo nimium diu exercitus Russiam debellare curavit!
  Natasha confidenter affirmavit:
  - Russis sola causa quintae columnae periit. Alioquin nos usquam vicisse!
  Margarita praeses agens quaesivit;
  - Quid ergo dicemus quod facere? Numquid revertemur an continue?
  Medvedev, qui potestatem amittebat, in computatorium conversus dixit:
  - Nunc auspicium dabitur ulterioris progressionis Russiae Tsarist. Si bene omnia sunt, revertemur.
  Vox iucunda feminae audita est;
  Post completam destructionem copiarum terrestrium et classe Iaponicorum, Mikado pacem obtulit. USA et Britannia inter se mediatores sunt.
  Conditiones Russiae faventes. Patria accepit iugum Kuril et Taiwan.
  Manchuria, Corea, Mongolia aeque ac potestas. Praeterea Iaponia indemnitatem etiam solvit ducentas quinquaginta miliones auri rublorum Russorum.
  Auctoritas Nicolai II Tsar crevit et inclinatio facta est in novas sententias. Patria recuperatio oeconomica celerior incepit. Zheltorossiya orta. Pars Sinarum sponte facta est pars Russiae, tum Coreae et Mongoliae. Imperium Tsarist maior factus est et eius multitudo crevit. Proventus oeconomicus maturius quam in historia reali coepit et validior fuit.
  Duma nulla fuit res publica et imperium tsarist ad primum bellum mundanum melius parare potuit. Prima lux mundi obterere "Luna"-II in massa productionis et quattuor machinarum bombarum "Ilya Muromets" et "Svyatogor" in Russia apparuit. Primum bellum mundanum usquam incepit, sed pro Russia felicior fuit.
  Quippe rex maiorem multitudinem, parsimoniam et exercitum habebat. Internus autem locus fortior est. Nulla res publica Duma - seditionis seminarium et res militaris.
  Vario eventu, sed generatim inceptis Russiae et plurimis proeliis victricis, bellum die VII mensis Novembris anno MDCCCCXV cum Germaniae deditione confectum est. Austria-Hungaria corruit ac divisa est. Galicia et Bukovina provinciae Russiae factae sunt. Cracovia et circumjacentia terras Polonie intraverunt, sicut Posnania, Gedani, et pars Orientalis Prussiae. Et Klaipeda provinciam Balticam coniunxit. Czechoslovakia emersit - regnum in Russia.
  Romania annexa Transylvania. Hungaria regnum sui iuris factum est, sed sub patrocinio Russiae et Nicolao Tsar ut co-principante. Austria terra valde parva facta est. Iugoslavia orta est, etiam sub patrocinio Russiae et sub Nicolao II cooperante.
  Türkiye evanuit e tabula politica mundi. Iraquia et Palaestinae pars Britanniae factae sunt, Syria pars Franciae, Asia Minor et Istanbul provinciae Russiae factae sunt. Ita Russia territorium suum iterum auxit. Sed non finibus est. Inde paeninsula Saudiana cum Gallis et Britannis victa est. Et tunc Russia et Britannia Persiam et Afghanistan diviserunt. Septentrionalis et centrum provinciae Russiae factae, et meridionalis colonia Britannica.
  Mundus stabilis factus videbatur. In Sinis tantum bellum continuatum est. Sed anno 1929 grave crisim oeconomicum erupit ducens ad Depressionem Magnam.
  Sententiae revolutionariae in Russia iterum crescebant. Ictus ac fremitus. Sed ne nimis grave discrimen evasit. Praeterea anno 1931 bellum cum Iaponia iterum ortum est.
  Samurai vindictam cupiebat. Sed hoc tempore exercitus Russorum in omnibus potentior erat. Et Praefectus Kolchak praefectus navalis egregie est.
  Iaponia non solum victus est, sed etiam captus est. Tsar Nicolaus II Mikado Imperator Iaponiae mense Februario MCMXXXII publice coronatus est. Ita Russia magis etiam dilatata est. Et adnectitur fere omnes Sinenses.
  Tam in terminis incolarum quam territorii, Russia parem non habuit. Praeterea imperium Britannicum debilitabat. Hitler in Germania anno 1933 dominatus venit, sed quid contra Russiam facere potuit? Animus numquam. Nicolaus II Tsar anno 1937 mortuus est, cum magno successu potitus est regno, secundum longissimum post Ivan Terribile. Et cum censu conquestorum secundum aream et multitudinem.
  Sed non omnia elaborata regi in vita sua. Heres Alexei iuvenis mortuus est. Ob inaequalem matrimonium frater minor Mikhail iure throni Russiae privatus est.
  Corona hereditaria a Kirill Romanov, qui anno 1938 mortuus est, quin etiam per annum vivitur. Vladimirus Tertius filius eius novus rex factus est. Coronatus est, et monarcha semper post usque ad 1992 feliciter regnavit. Et Russia primum colonias e Gallia et Britannia cum Germania accepit. Dein Germaniam vicit. Et tunc totum mundum. Denique novus Tsar George Primus orbis terrarum imperator anno 1992 factus est.
  Medvedev recognitionem perfecit et dixit:
  - Videtur satis huic universitati! Revertimur!
  Et exclamaverunt omnes quatuor:
  - Gloria ad Tsar Nicolaum II!
  . INTERPRETATIO EPILOGUS
  Medvedev expergefactus a vocatione certior factus est Zelensky inauguratio praesidentis Russiae et Ucrainae iam comparata esse. Et hoc, inquiunt, tempus est Dmitry Anatolyevich officio deserere.
  Aegre Medvedev obsecutus est. Priusquam discederem, rasi et balneum cepi.
  Inde ab officio discedit. Vehiculum speciale sublatum est. In via Medvedev dixerunt optimum esse volare in insulis Canariis quiescere.
  Et Zelensky fecit aliud inaugurationem suam. Ut solet, laetior cum pompa prosilit. Die inaugurationis Vitali Klitschko cum Michaele Tyson ad stadium in Kyiv pugnavit. Constat pugilem Americanum in pugna propter magnas pecunias difficultates. Klitschko omnes duodecim orbes dominatus est, sed diplomatice Tyson non pulsavit.
  Formaliter unus ex minoribus versionibus mundi propugnatoris geritur.
  Post quem Vitali Klitschko balteum adamantinum adiudicatum est.
  Vladimir Zelensky gratulationem accepit ex omnibus mundi regionibus - in Sinae. Praeterea in Imperio Caelesti, populares tumultus intenditur. Non in solo pane vivit homo. Homines democratiam ac libertatem voluerunt. Dominatio partium communistarum Sinensium nutrita est, omnes libertatem desiderabant.
  Zelensky talis symbolum justus factus est. Symbolum roboris popularis, post lapsum dictaturae secreti muneris sub Putin.
  Zelensky multa de mutationibus, oeconomia et rebus novis locutus est. Iam certatum est de positione primi ministri in Russia. Multa milia audit. Electio processus vehemens erat. Et vidi magna.
  Hactenus omnia aequaliter gerebantur. Zelensky etiam somersault in suam inauguratione fecit. Plausum obtinuit. Deinde linguarum externarum scientiam suam demonstravit. Vehementer ac strenue gessit.
  Tandem Zelensky eam cepit et duas orationes plures fecit.
  Praeterea, post inauguratum curatores decisiones secutae sunt. Sortes rerum novarum et novarum facies in imperio sunt.
  Vera lectio "commissariorum ferreorum" erat. A curatores rerum novarum in Russia fiebant.
  Zelensky primis diebus multa decreta. Permisit venditionem alcoholis in nocte et puncta itineris. Nova tributa in divites introducta. immunitatem a legatis et iudicibus sustulit. Augeri productio output. Portoriis commercii cum Sinis introducti.
  Relatio de unione cum Russia in Belaro habita est. Et hoc eciam ad fidem Zelensky accessit. Maior pars Belarusorum adunationem cum Russia sustentavit.
  Zelensky conquestus est Medvedev inaequaliter nimium suscitasse, sed promisit inflationem se mitescere. Nihilque mali erit.
  Immo pretium incrementum cito cessavit. et oeconomia Russiae crescere coepit. Et in Caucaso militantium actus quodammodo occubuit. Multo lenior factus est.
  Tandem Zelensky postulationem postulationi proposuit primus minister Russiae. Alexey Bolshakov scientiarum doctor triginta duos annos nata est. Certamen ipsum confidenter vicit. Et factus est primus minister, minimus in historia Russiae.
  Medvedev ferias ad insulas Canarias volavit, et pensionem pristinam praesidentis accepit, mox ludis. Hactenus nullas habuit difficultates. Sed Shoigu comprehensus et accusatus est res conantis. Quid voluit?
  Multae quoque aliae solutiones fuerunt... In America mulier democratica quadraginta unum annos parta est. Ita imperium mutatum est. Et mulier et minimus candidatus in US historia rerum potitus est. BUCINUM et heram est supra. Sed amicitia cum Russia tantum modo florere incepit. Profecto contra Sinas dictatoriales, Civitates Americae Unitae et novum Imperium Russicum iam amici erant.
  Zelensky etiam referendum tenuit et aliud nomen induxit: Russi - Kievan Rus. De quo etiam libri. Belarus foederationem coniungit. Et incepit resuscitatio imperii... In basi populari.
  Nova mulier praesidens Civitatum Americae Unitarum hereditavit Trump inimicitiam erga Sinas et se contulit ad coitionem creandam. Rus Kievan oeconomice sub Zelensky feliciter processit. Russia aliquantulum Sinarum temperavit. Nata deinde coniunxit. Mox imperium pro-Russicum in Kazakhstan venit et res publica Unionis formata est. Russi ex Sinis Mediam Asiam comprimebant. Exercitatio crescebat.
  Zelensky expeditionem anti-Stalin et Anti-Putin gessit. Stalin et Putin praemiis omnibus quae Medvedev illis dederunt privavit.
  Sed omnia pacifice evenerunt. Etsi communistae protestati sunt. Coit venimus.
  Ibi Lenin tandem e Mausoleo captus est. Gaudia quaedam multis. Ac Orthodoxa Ecclesia Alexandrum II et Ivan Terribilem, Russicum tsars, canonizavit. Numerus monumentorum ad Nicolaum II auctus est.
  Tsarismus et Occidentismus quodammodo similis factus est. Propius ad Europam facti sunt, et peregrini multas stationes recipere coeperunt. Russia pars mundi occidentalis facta est et, postquam Trump discessit, processus globalizationis intenditur. Sina in solitudinem incidit et versae internae tumultus sunt.
  Eodem tempore Zelensky nativitatem in imperio Slavico auxit. Diu promissum fuga ad lunam tandem facta est. et omnia aliquo modo mirabilia elaborata sunt.
  Relationes foederatae institutae sunt inter Russiam et Civitates Americae Unitas, vel pressius inter Kievan Rus et Americam.
  Et exercitatus est res praeterita. Mundus magis magisque globalis et tutus factus est. licet bella essent. Rus Kievan cum Civitatibus Foederatis Americae in Libya operationem peregit, ubi islamistas finem imposuit. Deinde cum Medio Oriente egimus, bases ibi una cum America efficientes. Rus Kievan et Civitates Americae Unitae una cum mundo ac Sinis ex Africa propellere coeperunt. Et hic sine bellis non possumus. Ac tritus quoque.
  Ambo Kievan Rus et Civitates Americae Unitas airstrices coniunctim gesserunt.
  Paulatim Sinenses ex toto orbe expulsi sunt. Et caeleste imperium in gravem discrimen oeconomicum et politicum cecidit.
  Et Rus Kievan magis ac magis proficiebat.
  Tales rates incrementum oeconomicum numquam Russia noverat. Et Sinae concidit - Kievan Rus surrexit. Et celeriter crevit.
  Balneae ad Chukotka tempore recordo aedificata est. Quod per se frigidissimum est.
  Et cuniculum sub Alaska foderunt. Americani quoque balneas cum Russia coniungere coeperunt. Balneae ferriviaria Delhi etiam aedificabatur. Eodem tempore canales ex Sibiria ad irrigandum Mediam Asiam fodiebantur.
  Communis operatio contra Iran per Iunctus Civitas et Rus Kievan facta est. Ac sanae saecularis regimen inauguratus est. Post quem fossam a Caspio mari usque ad Persicum coeperunt.
  NATO expanditur ad includendas regiones Arabicas. In Arabia Saudiana parlamentum ortum est. Mulieres suas burqas detrahere coeperunt. Constructio status secularis incepit.
  In media Russiae, omnes Putin ob extremism litigaverunt et ei lutum iecerunt quod fere Russia coloniam Sinarum faceret, sed Deo gratias in tempore mortuus est. Loquebantur etiam verbis durioribus. Sed causa criminalis contra Medvedev aperta est. Nulla quis justo neque.
  Stalin e muro Kremlin delatus est. Lenin multo ante a mausoleo.
  Status symbola multum mutata est. Varia vexilla nova genera apparuerunt. Flavus vexillo Russico appositus est, et caerulea caerulea effecta.
  Hoc etiam iucunda fuit. Tunica armorum mutata .... Fuit etiam pecuniaria reformatio. Pecuniam pro ratione dederunt: unum ad mille. Vexillum aureum rubri Rus Kievan apparuit. Eodem tempore nova et vetus pecunia orta est denarium dimidium kopeck, et dimidium quarterium denarii.
  Omnia ordinata sunt...
  Titulos etiam reviviscere coeperunt Principes, Barones, Comites, Marchiones, ac etiam Duces. Speciatim Dux Zelensky factus est. Moldaviae etiam pars Kievan Rus factus est. Iam sermo est de electione regis.
  Sed Zelensky dixit praesidentem Rus Kievan solum a populo eligendum esse. Et non plus quam duo termini.
  Praeterea Zelensky munus praesidentis Russiae a sex annis ad quinque redegit. Verum, Zelensky serviebat primum terminum ad sex annos.
  Hoc tempore, annexionem Centralis Asiae in Russiam perfecit. USSR fines restituit. Solae civitates Balticae vacuae manebant.
  Sed Americani eam adhuc tradere noluerunt. Itaque Mediam Asiam et Caucasum tradiderunt.
  In Caucaso inter Armeniam et Azerbaijan novum bellum ortum est. Ambulavit crudelissime. Ita Russia has respublicas occupare et in eorum annexatione referendos tenere potuit.
  Ita Zelensky Caucasum recepit, Rus Kievan dilatans. Aspiciamus, victor est. Quin etiam democrata est... Imperium suum ulterius ampliavit.
  Ita Afghanistan iam in secundo termino regiminis et pars Irania partes Russiae factae sunt.
  In Civitatibus Foederatis Americae praeses feminam alterum terminum vicit. Hactenus oeconomia feliciter fuit, ac potissimum Sinas evertere curavit. Magnam quam adipisci. Et Rus Kievan socius nunc a Zelensky ducitur.
  Sed, utique, potentia Russiae nimis cito crescit. Illa septentrioni Iraquia iam adiuncta est.
  Borzo se habet. Rus Kievan prima terra in mundo secundum incrementum rates! et Civitates Foederatas incolarum comprehendit. Et iam in America quaerunt metum - Russia fortior facta est?
  Praeterea imperium Rus Kievan dilatatur. Nunc civitates Balticae iam in sua potestate sunt. Etiam magna quaestio Americanis haec est. Zelensky omnes priores fines USSR iam collegit.
  Et, sicut Tsar Russiae, dilatationem suam ad meridiem pergit. Nunc Irania et Iraquia tota pars Rus Kievan facti sunt. Et zelensky faciliter fuit electus ad secundum terminum in primo circum.
  Cum multi candidati praesidentiales essent, comitia democratica erant.
  Zelensky dixit se Lukashenko exemplum et regulam vitae non secuturum esse. Praeterea absentiae Lukashenko circumstantiae adhuc latebant. Forsitan et Russia et occidens simpliciter non amplius eum requirunt. Et disparuit... Sed Zelensky tantum robur obtinet. Et quidem eius principatus successibus praedecessorum suorum defectus, cum Petro Magno.
  Re quidem vera non omnes homines possunt ad territorium USSR, plus Afghanistan, Iran, et Iraquia restituere.
  Sed Zelensky ibi non est. Nunc utraque Polonia et Finnia oppugnata sunt - olim etiam pars imperii tsarist erant. Et quidem referendums in his regionibus habentur, et Rus Kievan voluntarie coniunguntur.
  Sunt successa etiam in fronte scientifica. Diu expectata fuga ad Martem facta est. Cosmonauta Russica illuc appulerunt. ceperunt terram et vexillum, quod erat magnus triumphus, reliquerunt.
  Eodem tempore, Kievan Rus Rus originale Portum Arthurum e Sinis accepit. Utentesque bellum civile apud Sinas incohatum, Manchuria in eorum tutela sunt suscepti.
  Eodem tempore Kievan Rus partem Turciae adiunxit. Terras illas cessisse Russiae sub tractatu Versaliis. Quod et ipsum moveo. Zelensky amplius dilatavit Rus Kievan ut imperium. Et in terminis oeconomicis escendebat supra, Civitates Foederatas superans.
  Bene, Sinae in bellum civile somnum mergunt et iam dividi coeptum est.
  Rus Kievan potens patria factus est. Favoritas autem Zelensky in regione tantum crevit ut populus Vladimirus genuflexus rogare coepit ut non discederet. Centum millia hominum convenerunt.
  Zelensky, ut exceptionem tenuit referendum permittens ad alium terminum tercium currere ad caput Rus Kievan.
  Dux in USA mutata est. Respublica iam factus est. Et non ita adulescentes amplius - senior quam Zelensky. Itaque relationes inter Rus Kievan et Civitates Americae Unitas iterum corrumpi coeperunt. Russia iam sub Zelensky graviler fortior factus est. Recordati sunt una cum regula Ucraina hoc iam quartum terminum Zelensky esse.
  Quod dicunt praesidis Russiae potentias non redactas esse. Sola res Zelensky fecit emendationem ad constitutionem introducendam, qua Duma Civitas ius habet dimittendi unum ministrum cum duabus ex tribus suffragiis, vel per plures simplices bis suffragium sine fiducia praetereuntem.
  Quae emendatio haud ita significans est, cum praeses retinuit ius instituendi omnes ministros et structuram regiminis determinare. Et in Duma rei publicae fautores Zelensky maiorem partem constitutionalem habent.
  Plus notabilis fuit introductio directarum electionum in Consilium Foederationis, ac etiam captivos suffragando permittens.
  Sed in communi, ubi limitatio potestatum praesidis finivit. Ius praefectorum removendi retentus est. Et in sphæra legislativa etiam dilatetur.
  In Civitatibus Foederatis, Zelensky auctoritarismi accusari coepit, et factionem "Servum Populi" fere omnia officia in civitate regere coepit. Factio communistica et LDPR Foederationis Russicae esse desierunt. Pars orta est - "A Just Mundus" e parte sinistra. Pro LDPR, Patrioti Russiae apparuerunt. Servus autem Populi factio totaliter dominata est.
  Quaedam etiam reformationes ecclesiae afficiebant. Orthodoxiae ius habere quattuor uxores licitum est, propius ad Insulam accedere. Accessus ad icones aliquantum mutavit, et cum Protestantismo raptus est. Plura dicere coeperunt: Deus unus est, et mortales non sunt digni cultu Dei.
  Eodem tempore Trinitas abolita est ut non symbolum biblicum et incomprehensibile mortalibus.
  Et introduxerunt, quod unus sit Deus, Deus Pater. Sed nomen Dei Filius non est in Bibliis. Non est autem terminus: Deus est spiritus sanctus. Quin igitur religionem simpliciorem.
  Praeterea, Deus qui in cruce pendet, fiduciam non incitat. Si se ipse tueri non potest, quomodo defendet homines? In summa, monotheismum mutavimus. Et ipsa Biblia cum fabulis Slavicis antiquis miscebatur. Evangelium Veles ortum est.
  Atheismus etiam intenditur, aiunt, desinunt homines auferri fabulas. Unam planetam habemus, et miraculis et maxime in fine mundi credere non indiget.
  Finis mundi nullus erit et non erit. Et humanitas debet fieri spatium imperii et usque ad extremum galaxiae. Quid de galaxies? Magis placet universum. Et cum pervenisset ad partem universi, vade ad aliam partem universi. Denique universitatis innumerabiles sunt. Et sic ab uno universo ad aliud transvolare potes. Et super vicis, disce te creare! Nova autem inmensurabilia universitas per totum fere spatium erunt.
  Et planeta Terra est humanitatis cunabula. Et in futurum imperium erit sextillionium ad sextillion gradus universitatis, et sine intermissione spatium ulterius ampliare et vincere.
  Et dux et praeses Rus Vladimir Zelensky Kievan, sicut sol spei clarus super planetam oritur!
  Et eius futurum et futurum Rus Kioviensis - clarum sit!
  
  VIS MAJEURE CUM URSS sine sociis dimicavit
  Itaque inexpugnabilis influxus inclusus auxiliorum auxiliorum die 1 mensis Ianuarii anno 1943 occlusit. Rommel in confinio Libyae constiterunt stragulae turmae. Et tota bombing Rolandus cessavit. Conatus volare Londinum versus etiam defectus esse evasit. Plana Germanorum non fragore, sed pulsi sunt. Accidit ante inauditum miraculum, divisio mundi per vim theo- magicam.
  Sed hoc primo Germanis multum profuit. Stalingrad, vel potius Paulus in ea coetus, fortasse iam salvus esse non potuit. Et milites Sovietici confidenter incedebant. Inde in Voronezh et in alia parte superabat. Fere sicut in tempore reali, Exercitus Rubeus Kursk, Belgorod, et Kharkov liberavit.
  Tamen, post translationem rommel divisiones conditurae ex Africa et illae copiae quae in historia reali etiam in deserta Algeria et Tunisiana sine ullo beneficio missa sunt, Mainstein clarissimi scopi virium conspicue consecuti sunt. Cum signanter plures copiae Germanicae in ea praesertim aviatione interfuerunt.
  Et triginta notae novae "Tigres" quae in Sahara adhaeserunt frustra evasit ut minime supervacaneum sit.
  Inde est ubi prima notabilis discrepantia cum verae historiae occurrit. Mainstein impetum scopi quadriduo ante movit et, multo plures copias, velocius processit. Kharkov antea novem dies receptus est, Belgorod duodecimo se moverat, ac praesertim Kursk capta est, quae in historia reali Fritz non succubuit.
  Notabilis copiae Germanorum erant. Germani subsidiis e Gallia translatis usi, omnes fere lacus pugnae et aviae praecipuae. Quidquid quis dicere potest, dimidium fere Luftwaffe a Fronte Occidentali distrahebatur, unde copiae significantes in aere hostium additae sunt. Et hoc dixit in Germanico contra offensam falcem similem.
  Ita, et Mainstein in reali historia duces Sovietici praenuntiaverunt, sed hic viginti partes plus in terra habet et, inspecta subsidiorum subsidiorum, ter plus aircraft habet. Et Focke-Wulf non est malum omnino si recte adhibetur: celeritas alta est, arma valida sunt. Significans est f-190 efficacius cum superioritate numerali. Cum arma valida permittunt ut in planum descendat in unum, et propter altam celeritatem effugere potest.
  Milites Sovietici cladem imperatoriam passi sunt et Kursk relicto, multi milites et duces circumventi sunt. Ex parte, pars interiit, pars, quanquam paucioribus captis, multi evaserunt, armis tamen amissis.
  Milites Sovietici perampla damna passi sunt et taetrum suum cessaverunt. Sed lacus Germanici non poterant ob initium fontis thaw in prosperitate aedificare.
  Statera temporalis potestatis emersit.
  Tamen nova potestas etiam bellum inire potuit: Iaponia. Samurai quoque solvebant manus. America non adeunda est, sed nec oppugnanda est. Verum est exercitum terre validum Iaponiae in Sinis premere. Hic Chiang Kai-shek ad difficillimum locum versatus est. Aut concordiam cum Iaponia venire conari aut pugnare, sed pecuniam et arma ab USA, Britannia et aliis regionibus iam non recipient.
  Germani partem alteram ab oriente avertendam hostium prima signa cupiebant. Damna tamen significantia passi sunt. Stalingrad praesertim multum energiae suscepit. Etiam copiae Sovieticae multum amiserunt, et nonnullae copiae in aheno Kharkov et Kursk finitae sunt.
  Nazis productionem armorum auxit. Propter defectum bombingarum, Krauts productionem piscinarum augere potuerunt figura et aviatione insigniori. Bombing Nazis magis impediebat quam vulgo creditur. Praeterea, in historia reali, Germania productionem armorum maxime auxit propter instaurationem oeconomiae in bello et in dies magis activo usu laboris servilis, et non quia debiliter bombedae erant.
  Nunc enim Germani piscinas novas, nautas exercitatos, recentioribus technicis confisi, exspectaverunt et aedificaverunt. Eodem tempore patebat quaestio: ubi initium inferre? Kursk crepidinem non amplius exstitit. Et hoc est sensus naturalis. Itaque et ipsi Germani et Hitler dubitaverunt. Idea Leningrad expugnandi. Etsi hic magnas munitiones perrumpere oporteret.
  Duces Germani Stalingrad iterum ire noluerunt. Sed libere loquendo electio lata non est. Licetne ipsum Moscuam oppugnare? Gravissimae inter fascist duces discordiae ortae sunt. Mainstein, Guderianus et Rommel etiam in sensu locuti sunt melius esse nihil oppugnare, sed Russi nasos in laqueum condunt et in laqueum eliciunt.
  Vel consilium provisum est ut moleste a Taman Peninsula et Rostov-on-Don deducenda sint, Fritz hanc urbem bene munitam defendere potuerunt, subsidia e grege Balcanorum transferendo, suas occupationes copias cum Bulgaricis et Italicis reposuerunt.
  Fuhrer, qui in partes vergentes perrumpere placebat, magis magisque inclinabat ad hoc consilium, sed segnius ad id efficiendum erat. Praesertim piscinam Pantheram evasit levis et saepe destruxit, ut modificationibus indigeret. Adiectis cantavit exercitatio fiat. Et Fuhrer voluit plus notare "tigres".
  Stalin tandem taedet eam. Veritus ne secunda frons aperiretur ab Iaponia, quae maiores successus in Sinis australibus gessisset, cuius exercitus humus iam septem miliones militum superaverat, et notitia in potentia militari tertia Reich crescens, ipse missionem inferre iussit. Kursk et Donbass directiones. Cunctatio Hitleri et voluntas Fuhrer cum centena Tigri et Pantherae divisiones formandi ad preemptionem ducebantur.
  Attamen copiae Sovieticae, excursionibus die 7 iulii 1943 deductae, ipsi in robore decretorium commodum non habent. 5.56 Decies centena milia militum Germanorum, circiter unum miliones ducentos quinquaginta milia militum satellitum, contra 6.6 miliones militum Sovieticorum et praefectorum agebant. Mussolini, post remotionem comminationis ab occidente et meridiei, numerum militum Italicorum in oriente significanter auxit. Numerus unitatum Hispanicorum etiam auctus est. Salazar etiam divisionem "voluntariorum" misit. Legiones Gallicae, Romaniani, acrius Hungari, Albani, et exterae partes in SS ex tota Europa etiam pugnaverunt.
  Ita exercitus Sovieticus numero non superioritatem habuit, sed heterogeneitas coitionis qualitatem copiarum hostium redegit. Exercitus rubri in piscinas et tormentis nonnullam excellentiam habet. Sed nunc fortasse "Tigres" et Pantherae non sunt pares ignitis et armis adversarii. Et T-4, in potestate gun fire potestatem acquisita super T-34-76. Sed USSR tormenta eruca habet, et Germani, quamquam praesertim evolutionem gasorum iniecerunt, hoc magis male elaboraverunt.
  Par in aviatione numeralis proximus est. Pugnatores Germanorum ME-109 "G", Focke-Wulf fortiores sunt quam Soviet aircraft in armamento et velocitate, sed paulo infirmiores in maneuverabilitatis. Sed Germania, heu, peritior ac fertilior est. "Iu-188 bomber fortasse melior est notae fugae quam PE-2 et TU-3." Et coepit ingredi Yu-288 servitium. Verum, tantum modo introduci coeptum est, sicut ME-309.
  Sed in casu, non viribus emolumento habens, Exercitus Rubri moleste contra hostium defensiones antea praeparavit. et contumaci obversata resistentia. Sed copiae Sovieticae ultro se inferrent, cuiuscumque detrimentis inferrent. Licet mediocris progressionis gradus humilis evasit, unum ad duo chiliometra per diem. Hostes ruperunt et iterum fodere curaverunt. Gradus non minus heroici progressus continuavit. Ad medium Augustum, magno detrimento, copiae Sovieticae usque ad centum chiliometrorum progressus, Kursk accedunt et ad ipsam urbem proelia dura imponunt, Belgorod quoque appropinquant.
  Die 19 mensis Augusti anno 1943, Iaponia cunctationem superans, frontem in extremo Oriente aperuit. Hoc tempore, clades passa, regimen Chiang Kai-shek paci favens samurai convenit. Iapones potestates communicationum socialium potiti sunt et liberati sunt ab necessitate belli clandestinae difficilis gerendi cum male ordinata, sed creberrima copiarum Sinensium. Sed Chiang Kai-shek auxilium in bello cum Mao Zedong"s Red Exercitus pollicitus est. Iaponia iam omnia media habet bellum cum URSS gerendi. Nec pluviosum autumnum et dura Siberia hiemps expectare decreverunt. Ut taceam Hitler bellum Civitatibus Americae Unitis anno 1941 indixisse, sed samurai eum non adiuverunt. Apertio secundae frontis anno 1942 Nazis cladem oppressam apud Stalingradum salvare potuit.
  Iudicium Iaponiae satis expectatum est. Tamen in oppugnatione Vladivostok samurai admirationem imperatoriae consecutus est et grave damnum in Classe Soviet Pacifici intulit.
  In fine mensis Augusti, Germani contra massam novissimarum lacus utentes conati sunt. Sed meridionalis eorum scopi tantum successus relativi assequi potuerunt. Imperium Sovieticum talem facultatem iam praeviderat ac copias suas ad pristinas munitiones reduxit. Tantum conjuncta arma 31 Exercitus in lebetem cecidit et maxime deletus est.
  Tamen copiae Sovieticae propositum suum non pervenerunt et magna detrimenta passi sunt, cum fines non recipiendi. Praesertim plus quam sex et dimidium milia piscinarum contra octingenta fere Germanorum amissa sunt. In parco piscinae numeralis utilitas ad Nazis transiit. Mense Septembri Germani cum URSS in productione centum aircraft per diem capere potuerunt et mense Novembri, proxime in carros, productionem Pantherarum ad 650-700 lacus per mensem augere potuerunt. Hic, usus facultatum e regionibus occupatis, praesertim Gallia, tum Belgia et Hollandia, ubi labor conscriptio inducta est, magnum munus egit.
  Germani, cum aliqua mora, mense Septembri ex Rostov-on-Don et Taman paeninsula diu institutum taetrum fecerunt. Et concurrunt ad praesidia pertinax Sovietica. Et Iaponia contra Mongoliam foedum eduxerunt, Ulaanbaatar et Primorye capientes. Sed parum profecit ibi.
  Avocatum significant subsidia et post mensem ac dimidium pugnae saevissimae sodalitates Germanicae coniunctae sunt. Sed damna Fritz etiam admodum significantia evaserunt, et desistere coacti sunt. Sed haec successus militaris in bello Turciae ingressum et tertiam frontem in Transcaucasia excitavit.
  Nunc etiam hac in parte repugnandum erat.
  Hieme prima acies in extremo Oriente stabilietur. Iapones progressi in regione Primorye a quinquaginta usque ad centum viginti chiliometra plus quam dimidium Mongoliae una cum Ulaanbaatar cepit, sed taetrum suum restitit. Turci Yerevan appropinquaverunt et Batumos aggressi sunt, duas partes ultimae urbis expugnare curaverunt. Ipsi Germani non magnopere cadunt. Et nondum inceptum.
  In dies magis magisque bellum est quam diuturnum. Ad lassitudinem et ad superioritatem technologicam. Durante 1943, USSR productio aircraft augetur ab uno et dimidio a XXV milia usque ad XXXVII milia. Rolandus ab Germania supra XV milia usque ad XXXII milia plus quam duplex. Novissimis anni mensibus Germani productionem Sovieticam in aircraft congruerunt. Et in piscinas et tormenta quoque auto- pellatur - cum qualitativa excellentia. Sed USSR etiam in Iaponia pugnare necesse est. Praeterea in Italia et aliis regionibus satellitibus Tertii Reich complures aircraft et praedia gignuntur. Acsi neque nimis. Plus Germani, absente bello adhibito, oleum ex Libya pro necessitatibus eorum excerpere et subministrare coeperunt.
  Ita gradatim inopia inopiae tertiae Reich debilitavit. Praeterea possessiones Africae Galliae promiserunt bonum fontem materiae rudium esse.
  Ut Nazis bene sibi suppeditare posset. Respondentes, designatores rubri novas piscinarum genera paraverunt pro Stalin cum tormentis 85 mm et 122 mm. Germani Pantheram 2 opus retardat. Non facile est piscinam armis validis, armis validis, et mobilitate relative. Et "Tiger Regius" nimium gravis evasit in 68 tons. Solummodo modernisatio Pantherae relative felix promittitur. Et piscina 4-t, ut videtur, facultatibus suis exhausta est. Paulatim incipiendo ab anno 1944 productio huius machinae declinare incepit. Ut omnino mense Aprili cesset.
  Sovieticae mandatum varias operationes hibernas inferrent. Peninsula et Taman, et in medio, et in Leningrad, et prope Kursk. Sed nihil usquam egregie gestum est . Hostes iam numerorum praestantiam pubis tam in lacus quam in aircraft habebant. Solus tempestatis timor Fritzium defensionis artibus adhaerere coegit.
  Negative munus etiam per transfugarum ac proditorum numerum augebatur, tum quod Germani altam altitudinem aviationum elaboraverunt, quod efficacius erat ad explorandum ab aere.
  Praeterea mandatum Sovieticum processum concentrationis virium aliquantum male accessit. In specie, ipsa ars inchoandi proximam operationem in alia area etiam ante complementum prioris sensus factus est superioritas numeralis. Sicut in Primordio Belli Orbis Terrarum Germani seorsum trahentes. Quod si hostes superaverint, id difficulter praestant in aliqua parte copiarum.
  Si Stalin superioritatem facere curaverat in parte separata anterius ad rationem trium ad unum, fortasse successus imperatorius consecutus est.
  Itaque in alia parte ingrata, alia parant, re facilius Germanos sociosque propulsare. Iam Fritz altam altitudinem, summae celeritatis explorandae aircraft cum optimae perspectivae, quae motus militum indagare permisit. Et in hieme difficilius est camouflage, et nox non panacea, itaque magistri intelligentiae Germanicae bonas visiones nocturnos excogitant.
  The "Royal Tiger" sicut per piscinam cogitavit; in productione serial distulit nec omnino felix fuit. "Panther" -2, quod Hitler armis muniri iussit impenetrabiles IS-2, et machinam peditum 900 equitum inaugurari, 51 talenta ponderata, etiam habita ratione institutionis offensionis armaturae, quae octingenta chiliogrammata servavit. . Sed fieri potuit ut armatura lateralis usque ad 82 millimetres in angulo rationali firmaretur. Hoc cisternam Germanicam non tam vulnerabilem ex lateribus quam exemplaribus superioribus fecit. Sed rursus "Panther" et "Leo" -2 in progressu propositae rationis adhuc solum in processu evolutionis sunt.
  Hieme autem Germani possessiones Gallicas in Africa, incluso Niger Loop, penitus occupaverunt. Est autem oleum, gas, et bauxites, ac etiam ampliora subsidia Uranii, praecipue in Congo. De Gaulle captus est, sine auxilio sociorum nequam fuit, sed nitide et scite laboravit Scorrel.
  Sic, mense Maio 1944, problematum oleum late resolutum est. Iam omnia ex Libya veniebant commeatus, et reliqua magis magisque exercitatio erat.
  Sed mense Maio Germani nondum parati erant. Praeter tigris, quae consilio iam exposita est, piscinam gravem interruptionem non habebant. Verum, "Tigris" iam in massa productione erat et, propter qualitatem armorum et laterum crassitudinem, tum incendium rapidum, accurate sclopetum, munus agere potuit, nisi specimen sed piscinam plus minus tolerabilem in turno copiarum URSS solvens.
  Germanicum imperium, post controversiarum seriem, ad priorem 1942 consilium rediit. Scil, impetum in latera immittere. Leningrad sume in anulum duplicem et perrumpe ad Stalingradum. Praeterea post Wehrmacht, salientibus Rzhev-Vyazemsky relicta, commodum pontis pro oppugnatione Moscuae periit. Ita procul ab urbe est.
  Consilium Nazis non etiam optimale est, sed ... comitia mane parlamentaria in Suetia habita sunt, ubi Nazis victoriam ingentem consecutus est. Villa cum octingentis miliones hominum et oeconomia exculta ad bellum contra URSS parata erat. In figura popularis erat Carolus Duodecimus. Sueci in prioribus cladibus ultionem et ignominiam in bellis amissis Petro Magno et Alexandro Primo exoptabant. Ita tota Europa contra URSS iam pugnavit. Praeterea Franco et Salazar officialiter bellum inire constituerunt ut partem praedae vindicarent. Tantum Helvetia formaliter neutra manebat, sed voluntariorum quoque divisionem misit.
  Superioritas numeralis erat in parte coalitionis Nazi. Praeterea, medio Maio 1944, Germani iam mille circiter ME-262 jet aircraft in servitio habebant. Raeda satis prospere, sed tormentis imperfectis. Sed gradatim tormenta emendavit, validior factus, certius cibus et consumptio minuebatur.
  Infecunda coepit a meridie. Fritz consilium ab OKW elatum pro Operatione Blau mense Ianuario 1942 iterare conatus est, sed postea arbitrio Hitler mutatus est. Cum Stalingradum oppugnas, ab utroque meridionali et septentrione per partes vergentis. Ac primo Germani ad Tanaim perrumpunt. Tigres fascistae impetum fecerunt, sed contra munitiones validae erant. Progressus Krautorum segniter evasit, in altitudinem Sovieticorum militum praesidio haeret. 35-40 chiliometrorum ad directionem Voronezh in diebus decem primis coopertis.
  Inde, duabus septimanis pervicaci pugnae, in Nazis decem tantum chiliometra processit et, ob gravia damna, desistere coactus est.
  Graveolentia in Austro felicius processit. Sunt ibi copiae Sovieticae pauciores et difficilius defendere. Innumerae "Pantherae", "tigres", "Ferdinands" (hoc gun auto-propelluntur ut latius divulgentur propter defectum opportunae bombingae!) et prima exemplaria "Jagdtiger" et praesertim efficacia "Sturmtiger". Germani primas munitiones perrumpere et perficiendi spatium curaverunt.
  Eodem tempore etiam Iaponica exercitus inferrent. Samurai amplitudinem classis piscinae augebant et novum medium pondus vehiculis in armamento fere non inferiores erant et ad T-34-76 faciendum impellebant, et etiam in armis frontalibus superiores erant, quamvis a laterum praesidio inferiores.
  Iaponia gravem in Mongoliam duxit, ubi multo difficilius erat defensionem tueri. Praeceptum Sovieticum erat adversus inopiam subsidiorum, omnibus tribus partibus repugnantibus. et detrimenta curatorum per hiemem multa ingrata fuerunt.
  Germani in Tikhvin et Finni et Sueones a Canal mari Albo aegre repulsi sunt. Nazis tardius progreditur, sed fere continue. Medio Iunio in meridiem, Mainstein copiae in Stalingrad irrumpunt. Secundum proelium Stalingrad incepit. Et ab initio mensis Iulii, post lapsum Tikhvin et Volkhov, Finni, Sueci et Germani coniuncti sunt - alterum circulum circa Lenin urbem efformantes.
  Ita difficillimum rerum militarium Sovieticorum situm exstitit.
  Sed Stalingradum Mainstein non concessit. Quod ne fieret, Germanos ultro citroque in alias partes prohibuerunt. In meridie, ut anno 1942, portam Terek tantum attigerunt: questus adhæsit prope Grozny et Ordzhonikidze. Gravis pugna in Voronezh parte continuata est. Mense Septembri, copiae Sovieticae ultra Donam recipere coacti sunt. Irrisivum fatum est quod per finem Octobris anterius in meridie iteravit 1942 tempore maximorum successuum Nazis.
  Gravius erat in septentrione, ubi Leningrad in summa obsidione se reperit. Praeterea Germani, Finni et Sueci per defensiones Exercitus rubri in Peninsula Karelian secare potuerunt, Murmansk per terram ab principali parte USSR intercluserunt.
  Circiter quadraginta divisiones Sovieticae separatim sunt. Sed numerus eorum longe a consuetis erat. Suecia circiter viginti quinque partitiones satis ornatae sunt. Una cum Finnis et Germanis conditis superioritatem numeralem consecuti sunt. Difficillimum est autem subsidia in Peninsulam Karelian transferre.
  In universum Exercitus Rubri subsidia necessaria recipere non potuit, ut Iapones inopinato fortes evaserunt, numerus eorum cum cohortibus autocinetis quinque miliones superavit, et hoc est in fronte secunda antrorsum plena. Ita omnia contra Germanos et eorum socios pugnandum erat.
  Paulatim zona ditionis copiarum Sovietarum in Karelia redacta est, et Murmansk omnino obstitit ac paene damnatus est. Ita classis hostium, maximeque subaquaneae mari dominabantur, ita ut commeatus non esset.
  Heu, mense Novembri 1944 USSR subsidia non habuit ut metae anni 1942 iterare. Prope omnia absumpta sunt ad impediendam Caucasi iacturam. Germani insuper suscepto munere Stalingradum exercebant, et subsidia ibi constanter transferebant, tanquam in craterem Tartari. Stalin quoquo modo urbem in Volgam tenere iussit. Sed data dominatu hostium aircraft in aere, pretium evasit incredibiliter princeps.
  Porro Mainstein, haudquaquam Paulo, haudquaquam trepidans, milites speculabantur. Quam ob rem ratio damnorum Exercitus Rubri non erat in favorem.
  Hitler Meinstein festinavit, sed callidus campus marescallus scivit ictos et pressuram sustinere.
  Inter validissima genera armorum erant Sturmtigeri. Iaculatores bomb potentissimos habuerunt qui missilia proiectis trecentis viginti chiliogrammata pendentibus. Testae autem erucae propelluntur et multo potentiores sunt quam conchis howitzer. Ad Katyusha, licet in vestigiis, dignus potes respondere. Praeterea nonnullae excussores bombae etiam in aliquet inaugurati sunt, cum range longiore accendi.
  Germani etiam immissi gasi usi sunt. Et sane jet bombers.
  Mense Decembri, Iapones omnes fere Mongoliam ceperunt et prope Vladivostok venerunt, partim Primorye et Khabarovsk ceperunt. Sed Frontinus Imperator eos desistere coegit.
  Qua re usus, Exercitus Red Exercitus in latera Germanorum scopulorum seriem instituit quae Stalingrad residuas capere conatus est. Quae vel parva pars urbis ineunte MCMXLV habebatur. Germani secundae res anno 1944 gestae sunt, sed ne Caucasum quidem vincere et oleum Baku obtinere poterant. Verum, pro suis necessitatibus, tantum a Romania, Hungaria, Libya, Cameroon et Nigeria satis habuere.
  Leningrad adhuc obsessa erat. Magnae subsidia ciborum et munitionum in antecessum factae sunt, ut urbs hac hieme superesse posset, significantes copias Wehrmacht sociorumque eius ad configere.
  Gubernatio Sovietica etiam opportunas subsidia materiarum rudium in urbe Lenin facere ad arma producenda curavit. Hactenus fascistas non nimis dedit.
  Sed Murmansk omnino impeditur. Ex decem onerariis quae ad urbem petebant, Krauts novem complevit.
  Mense Ianuario, imperium Sovieticum vires Germanorum in medio temptare temptavit. Fieri tamen non potuit ut validissima et technica defensionis progressa vinceretur. Maximus progressus fuit quinque vel sex, certe non plus quam octo chiliometrorum. Et damna Sovietica divisiones valde significantes sunt. In plerisque partibus usque ad medium compositionis.
  Sed pars copiarum Germanorum distracta est, ut Stalingrad tenerent... Mense Martio Germani ipsi ad portam Terek taeterrimam inducunt. Praesidium Sovieticum perrumpere et Grozny et Ordzhonikidze cingere curaverunt, sed Fritz in linea Vedeno, Shali et ulterius per urbes adhaeserunt.
  Ipsa Grozny urbs in omni obsidione mansit usque ad diem Maii. Mense Maio Stalingrad tandem cecidit. Nullae fere ruinae urbis et suburbana ejus relicta sunt, ac etiam officinas piscinarum.
  Coitio Germanica etiam ex vapore currit, sed Fuhrer victoriam voluit. Mense Ianuario, primo experimenta discus prosperi facta sunt, celeritas usque ad duas velocitates sanas pertingens et usque ad XVIII chiliometrorum altitudinem ascendens. Mense Maio, disci iam quattuor velocitates soni attigit et ad altitudinem XXX chiliometrorum desiluit.
  Novus autem apparatus, omnibus suis validis ac etiam singularibus fugae notis, minimo igne et pretioso vulnerari evasit. Problema vulnerabilitas primum ab aratro laminae immisso solvetur, sed haec consumptio cibus aucta et tempus fugae aircraft deminutum est. Ipse autem planus discus, in sua lamina "tunica", efficaciter ignem efficere non potuit.
  Sed inceperat tempus "vasorum volantium". Praeterea Germani tubam card validam acquisiverunt: nova generatio obterere "E" classis. Discrepabant pari pondere cum "tigris regia" et "Panther", multo densiore et provectiore extensione, silhouette humili et denso armis.
  In massa productionis et in acie, Panthera et Tigris 2 et deinde Tigris. Vehiculum hoc, cum densiore extensione et turricula parva, armaturas validas et machinam equitum 1080 habuit. "Mus" numquam captus est. Sed bene fecit Panther modificationem.
  Ob defectum mixturae elementorum, praedia Sovietica valde armatura non habuerunt, et tantum "Panther" cum suis partibus satis bene etiam cum tormento 75-mm consignavit. Et 120 mm declivis armaturae frontalis contra 85 mm Soviet T-34-85 armaturae satis certo munitae sunt. Sed fortasse Soviet auto-propulsu gun SU-100 evasit dignus adversario armaturae Pantherae esse. T-4 iam extra productionem. Et productionis lacus Panthera levissima evasit.
  Prima piscina provectus secundum suum propositum fuit piscina Vide "Lion". Turris huius piscinae retro mota est, et transmissio, machina et gearbox in una fronte locata sunt. Quam ob rem, silhouette vehiculum abiectum erat, et arma cum valido 105 mm tormento "Tigris regiae" comparabantur, et frons turris potentior erat.
  Motus turris dorsum Leoni quoque commodum dedit quod, per silvam movens, rostrum sclopetis longi dolum non tantum truncis haerebat.
  Nazis etiam alias technas temptavit et etiam positiones Sovieticas cum valido aircraft emittebat.
  Iaponia quoque progredi conatus est et tandem Vladivostok e continenti interiit.
  Germani Moscuam mense Iunio et Iulio erumpere conati sunt. Sed linea Sovietica defensionis validissima evasit et Nazis magna damna perpessus est. Etiam piscina Levitica non est omnino adaequata in molestiis, praesertim ob insufficiens tegumentum lateris.
  Mandatum Sovieticum magis magisque acrius magis ac magis in dies quam centum mm calarum tormentorum usus est. Patet URSS facultates non habere cum iisdem praedis hostes vincere, sed tormenta anti-piscine massive adhiberi posse.
  E-100 in exemplari originali evasit nimis gravis ad 140 milia talentorum, et armatura lateris 120 millimetre (frontis 240 millimetri), usque ad angulum. Hoc iam satis est. Ut taceam quod Mus in sua intentione desperatus est.
  Reapse Leo piscina et tormenta autocineta - E-10, E-25 vehiculis Germanicis promota sunt, ubi locus machinae, transmissionis et machinae coniunctae erant. Multum tamen lassi armorum Germanis edebant. Exempli gratia, "pantherae", "tigres", "Jagdtigers", "Jagdpantherae" cum silhouettes longiores, quae in progressu lassi sunt.
  "E"-70 aut non omnino felix fuit. Vehiculum cum valido 128-mm tormento et in missione provecta instructum erat, sed propter studium pugnae pondus saltem 80 circumeundi servandi et non ultra 70 talenta excedere, praesidium armaturae comparandum "Regium" evasit. Tigris" - exemplar 1944 et insufficiens pro breakthrough. "Tigris" -3 etiam tutior est. Sed in E-70, machina cum turbocharger cum potestate equitum 1200 feliciter probata est, quae piscinam ad celeritatem 60 chiliometrorum per horae in via pervenire permisit.
  In casu Germanorum lacus magnas iacturas passa est, sicut pedites fecerunt. Ambae factiones exterae et satellites tertii Reich multum amiserunt.
  Medio Augusto, Germani tantum 40-50 chiliometrorum in centrum progressi sunt nec spatium perficiendi consequi potuerunt. Et damna ingentia evaserunt. Mense Septembri, Nazis novum offensum in Meridie deduxit... In mense et dimidio gravis pugnae hostes in Mare Caspium irrumpunt, Caucaso terra intercluso.
  Sed imperium Sovieticum administrare commeatus per mare, etsi magno detrimento, administravit. Mense Novembri, Fritz, magno conatu ac magno damno, Volgam della pervenit. Mense Decembri prima acies confirmata est. Intervallum inter frontes Caucasi et praecipuum territorium Sovieticum crevit. Praeterea Iapones abscindere Vladivostok curaverunt, urbem Sovieticam obsessam collocantes.
  Quamvis obsidione, Murmansk usque ad diem Decembris MCMXLV heroice processit . Sed id ipsum sed enim.
  Anno 1946, inimicitiae continuatae sunt... Situs coetus exercitus Sovietici in Caucaso difficilior evasit. Terra abscissa sunt, et comminatio est ultimae amissionis Baku.
  Stalin summam nervorum et lassitudinem corporis sensit. Ferox pugna in Tikhvin explicatur. Conatum servare circumventum Leningrad. In ipsa urbe, cibaria minus quam sex menses relicta, et schedulae cibariae iterum caesae sunt.
  Ac primum primam aciem Sovietici perruperunt, deinde hostes cum superiore numero praediorum ad scopi impetum faciendum curaverunt, partem etiam militum Sovieticorum interfecerunt. Februarij saevis proeliis tam in septentrione quam in meridie transivit, ubi copiae Sovieticae hostem tentaverunt et Stalingradum recipere conati sunt. Ipse autem cumis felix. Lacus Soviet in urbem irrupit, sed proh dolor Nazis inde expellere non potuit.
  Tertium vero bellum Stalingrad ortum est. Etiam copiae Sovieticae relative maiores successus apud Voronezh consecuti sunt. Sed etiam ibi Fritz, permultis unitatibus cisternarum et technologico excellentia, condicionem restituere potuerunt. Mense Martio, helicopterae disci-formae et discoettae in magna magnitudine hostilitatis interesse coeperunt. Germani aliquot melioramenta ad scutellas volantes fecerunt et missilia oppugnationes in Sovietica cum eis mittere poterant. Sed in usu, planum discus non usque ad expectationem miraculose vixit.
  Sicut missile ballisticum von Braun evasit nimis sumptuosum ac humile accuratum propter activum usum in pugna ad se purgandum.
  At Germani gagates bombarios sine taille acquisiverunt, ut ad decem talenta onerariae et ad 16 milia chiliometrorum volantium distans (!).
  Infeliciter, aeroplano Sovietico adhuc lassi erant, et hostes aerem paene totaliter dominabantur. Ceterum, aircraft propeller-actae, in principio non potest notas fugae aircraft superare. Nostra autem incrementa serotina erant. Transitus autem e aircraft propeller agitatae ad jet aircraft nimis molesta est.
  Et gubernatoribus opus est retineri, cuni extendi necesse est, et peculiare genus escarum praeparari debet. Machinae ipsae adhuc probantur et deprimuntur!
  Germani se distracti a Stalingrad ... Impariter, Tertius Reich et tota coitio vapore currebant, et Exercitus rubri quasi avis Phoenix. Uterque Aprilis et Maius atrociter proeliis apud Stalingradum transierunt. Etiam in mense Iunio, Exercitus Rubri adhuc progredi conabatur, hostes nudabant. Sed mense Iulio, quamquam aestus, Nazis adhuc movit litus maris Caspii in directione Baku. Progressus segniter. In mediocris 1.5 chiliometrorum per diem. Dagestan retorsit.
  hostem et medio et septentrione caedunt. Arkhangelsk accedere non licebat... Sed mense Septembri progressus gressum Germanorum in Caucaso acceleravit. Copiae Caucasiae graviter exhaustae sunt, et mare decem onerariae sub condicione aeris hostium summum duorum vel trium aeris in aere navigaverunt. Sub finem Octobris fascistae nihilominus Azerbaijan intraverunt. Mense Novembri ad Baku progressi sunt. Et ineunte Decembri, Krauts cum Turcis in Georgia uniti...
  Etiam ante Kalendas Apriles proelia in Caucaso facta sunt et vulgo Yerevan usque ad diem Iunii anni 1947 obtenta sunt.
  Exercitus rubri tota hieme indefesse conatus est. Coitio male quassata. Quamvis Iapones tandem mense Aprili Vladivostok sumpserunt, hoc solum USSR per Amur firmius componere permisit.
  Quamvis Exercitus Rubeus in hieme et mense Martio prosperitates tangibiles non perfecerit, aequum documentum coitioni docuit. In regionibus satellitis Germanorum, res magis magisque aggravata est. Humanae facultates exhaustae sunt et detrimenta ingentes fuerunt. Onus oeconomicum omnino intolerabile fiebat. Etiam secundae res in frontibus Europaeae homini in platea minus et minus placebant. pacis cupido invalescit.
  Sed Hitler contumaciter URSS conficere voluit. Etsi calculi, qui in Rubro Exercitus efficaciam pugnae amissuri erant, post Baku amissionem non evenerunt. Anno 1946, USSR testimonium numerum telorum produxit: circiter LX milia aircraft et XL milia piscinarum ac tormentorum autocinetorum, CCL milia tormentorum et pilarum. Ita, aeroplanum Sovieticum maxime est pugnator Yak-9, in oppugnatione aircraft IL-2, quae adhuc in productione est. YAK-3 et LA-7 modicis productae sunt. Adhuc in productione sunt PE-2 et TU-3. Etiam aviation obsoleta considerari potest contra monstra hostium vi, sed non est. Sicut T-34-85, IS-3 et SU-100, reliqua vehicula parva sunt.
  Et anno 1947, munus inire coepit, quae qualitatem superioritatis technologiae Germanicae finem imponere debuit. Nempe T-LIIII, pondo XXXVI talentorum, prae omnibus hostibus lacus esse non potuit, sed facile cum Pantheris et tigribus certare potuit.
  Praecipua piscina Germanica erat E-L, appellata Lion-3. Vehiculum Leoni simile est, sed cum validiore tormento equitum 1200 et armatura densissima. Ponens 75 talenta, crassitudo armorum lateris piscinae Germanicae ad 140 mm aucta, et frons 240 mm cum sclopeto 105 mm et dolio longitudo 100 el. Nova raeda Germanica principale fieri debet. Praestat Sovieticis in armis et armis, sed plusquam duplo gravius est.
  Sed T-54 incoepit ad productionem.
  Sed aestas anni 1947 etiam calidior erat. Germani Moscuam iterum oppugnare conantur. Iidem Saratov perrumpunt. In sero autumno pugnatum est. Fritz adhuc administrare Saratov capiant. Sed in area Moscuensi maximum sexaginta ad septuaginta chiliometrorum progredi curaverunt. Ambo Rzhev et Vyazma, quamvis posterius dimidium circumventum, apud URSS manserunt.
  Moscovia non victa est, et Nazis et eorum crudelitas in fossis hiemalem obvium habent. Hoc tempore, imperium Sovieticum homines salvat et vires accumulat. Praesertim t-54 lacus. Die autem 31 mensis Decembris anno 1947, MIG-15 feliciter probatum est, quod Germanicum monopolium in vi aircraft in aere finiret.
  Verum, in Februario MCMXLVIII, Leningrad post multos annos obsidionis cecidit. Gravissimum ictu ad auctoritatem Sovieticae potestatis.
  Situs USSR mense Maio 1948 desperatus factus est. Germani eorumque coalitio Caucasum, Volga deinde Saratov, et Tambov cum Voronezh regunt. Deinde ad Orel orientem prope Tula, deinde in Vyazma et prope ipsum Rzhev usque ad Arkhangelisk.
  Quid aliud in tali re fieri potest? Plus, imperium Iaponum omnes Primorye per flumen Amur et solum socium suum ceperunt: Mongoliam.
  Et per septem annos belli amissae sunt terrae in quibus saltem dimidium incolarum USSR ante occupationem vixit, et fortasse plus. Per septem annos belli, Exercitus Rubri irrevocabiliter saltem viginti miliones militum et magistrorum amisit. Sine numero vulnerati aut debilitati. Ingens detrimenta non computatis a massing bombing, testa et fame.
  Etiam familiae cedentes ratione habita Stalin non plus quam centum miliones pubis sub eius potestate relictus est, fortasse fortasse minus. Ex his quinto quoque die ad exercitum ducitur. Circiter viginti miliones diversarum militum. Pueris ab aetate quinque, pensionibus, praepeditis primae et secundae sodalitatis hominibus machinis uti licuit.
  In maxume terra conscribitur. Telorum productio anno 1947 paulum modo decrevit... Quare nimis mature est finire regionem Sovietarum!
  Ipse Stalin certe non putabat. Et Hitler etiam voluit pressionem in Russia - ut omnia simul ponerent! Nullam in nulla erat.
  Aestate Germani novam Moscuam oppugnabant. Sperabant tamen se caput frangere et URSS finire posse. Ex Exercitu rubro, Moscuae plus quam tres miliones militum et militiarum tegebatur. Duodecim milia lacus et tormenta auto- remisi armata sunt. Verum, tantum circiter quingenti T-54s sunt, maxime T-34-85s et SU-100s pugnaverunt. IS-3 iam ab hoc tempore intermissa est. Perpauci IS-4 piscinae ex technologica inconstantia huius mastodonis productae sunt. Lacus sex IS-7 productae sunt, sed hoc vehiculum in massam productionem non abiit. Quanquam probabiliter frustra. Percutere potuit 240 mm armatura 75 ton Lev-3 cum suis 130 mm tormentis. Verum Germani piscinam provectiorem habebant, Leo Regius, 100 talenta cum tormento equipotentiae 1800 pondo, et 128 mm tormentarii cum longissimo barathrum cum proiecto initiali velocitate 1260 metrorum per alterum.
  Sed Stalin in gravioribus instrumentis usuram quodammodo perdidit, et praetulit: parva potius, sed remota.
  Quattuor autem bellatores: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda hoc non putant. Et ipsi sicut piscinam in sua potestate receperunt IS-7. Quin et septenario numero. Quatuor igitur hac impensa fecerunt currus suos. Puellae vectes auri in Sibiria invenerunt et eas in Ministerio defensionis institutum donarunt. Et iam ex mirabili machina ipsa emittere voluerunt.
  Atque momenta diei 22 mensis Iunii anno 1948 iam appropinquabant. Copiae Tituli populationem modo ducebant, urbem Sovieticam Rzhev praeterire et cingere conabantur.
  Et quattuor filiae Russiae demiurges deos, sicut semper, placuit in discrimine pro Russia intervenire! Semper patriam suam - Rus' - tempore suo locoque servant!
  
  
  
  
  Si non FERRUM STAPLE
  In universum, impariter satis, in mundis maxime parallelis cursus Belli Orbis Terrarum II et Bellum Patrioticum gravius etiam fuit Russia quam res. Fortasse quia regimen fascist, qui imperium Europaeum suscepit, multo plus potentiae habuit quam intellegere potuit. Coniunctio truculenti totalitarismi et mercatus elementorum oeconomiae efficacior est quam liberalis capitalismus Occidentis et centralitas, exemplar Stalinismi officiale. Feliciter multis de causis tam obiectiva quam subiectiva. Ob magnam fortunam, Nazis cistis tubarum uti non poterant.
  Quot exploratores Germanorum defecerunt eo quod Germani ferro immaculato rasorio in documentis usi sunt, et Russi ferrum simplice utebant? Aut quem ad modum tanti belli cursum res valuit?
  Omnino in casu par erat universitas, ubi iam mense Octobri 1941 unus praefectus intelligentiae valde exquisitae hoc casu detexit. Genuina documenta Sovietica et ficta Germanorum umida sunt et ... In documentis Sovieticis, tondeo charta rubiginosa est et hoc notabile est, sed in germanicis non est.
  Parva res est, sed auctoritas eius in cursu Magni Belli Patriotici evasit valde notabilis.
  Cum defectibus vitandis et sub potestate agentium Germanorum laborasset, significantia indicia praeparationis Sovieticae copiae foecundae prope Stalingradum detexerunt. Ita persuasum habuit contumacem Adolf Hitler cum his consensisse et imperasse ut copias Nazi in Volga collocatas restitueret. et rem habere.
  Si in operatione Rzhev-Sychov, Exercitus Rubri, plus quam duplo tot copias quantum Wehrmacht habens, per defensionem Germanam erumpere non potuit, tunc apud Stalingradum pro Nazis aequior erat aequalitas virium.
  Tempestas autem die 19 mensis Novembris anno 1942 molestis operationibus non conducit. Aviatio, praesertim aircraft oppugnationem, auferre non potuit, et tormentorum bombardarum solum valde limitatum impetus in defensiones hostium progressas habuit. Sovieticae copiae, cum ultro incesserent, haeret in haeret. Etiam instruere corpora cinematographica in tutelae Hitleris effringere non potuit.
  Acriter etiam pugnatum est in Rzhev-Sychov partem. Perrexerunt in Novus Annus Dies. Tum demum, gravibus damnis acceptis, copiae Sovieticae in utramque partem ultro se suspenderunt. Hitler in Volga tenuit, at Germani in Africa vinci coeperunt. Churchill called Montgomery's ingrata in Aegypto: finis initio. Idem affirmavit nunc socios tantum vincendos esse.
  Rommel enim, quamvis magnarum copiarum in Africam permanente translatione, infaustus fuit exercitusque eius post cladem superatus est. Tertius Reich, ut bellum gerendum in duabus partibus gereret, mense Februario anni 1943 totam convocationem declaraturus erat.
  Praeterea principalia proposita Operationis Blau non sunt consecuti. Nihilominus, hieme anni 1942-1943, Wehrmacht, historia vera dissimilis, magnam cladem in oriente vitandam curavit. Fine Ianuario, copiae Sovieticae in medium bellum reduxerunt: tertia operatio Rzhev-Sychov et prope Stalingradum. Sed in forti defensione sedentem hostem erumpere non audet. Proelia nunc primi Orbis Terrarum Belli simile fuit. Cunctatus, positional. Cum is qui oppugnavit plus perdidit quam ille qui defendit.
  Operatio Iskra ad Leningrad liberandum dilata est. Stalin quam celerrime Rzhev crepidinem abscindere voluit et hostes apud Stalingradum superare voluit. Germani ultimae hiemis memores strenue se defendunt. Atque hucusque Sovieticae turmae incursionem repellere curaverunt. Hoc accidit, cum Krauts parati essent, non facile perrumpere praesidia sua. Et qualis adhuc in melioribus copiis armatorum Germanorum est.
  Sovietica offensa usque ad finem Februarii duravit, sed numquam felix fuit.
  Ineunte Martio, imperium Sovieticum in Voronezh partem foedum tentavit. Post initiales res prospere gestas, Exercitus Rubeus sub Mainstein scopi oppugnatione venit. Magnae Sovieticae copiae circumventae sunt et rediens pugnare coacti sunt. Damna, praesertim technologia, magna evaserunt, et Germani et socii in hac parte locum obtinere potuerunt, et Voronezh et suburbana eius totaliter capiuntur.
  Per Mainstein impetum, "Pantherae" et "Tigers" in proelio primum interfuerunt. Novae piscinae partim exspectationi habitae sunt. Cum recte usi sunt, superiores erant vehicularibus Sovieticis in pugna insequentibus.
  Fons inclusus et tranquillus in fronte orientali regnavit. Acriter in Tunisia pugnatum est.
  Fuhrer caput pontis in Africa quovis pretio tenere conatus est. Ad hoc assequendum, etiam Nazis decrevit novum gradum capere. Franco ultimatum dederunt: aut Germanos ad Gibraltar permittit: aut victus est, ut Vichy imperium. Generalissimo pede frigidus obtinuit et consensit. Eodem tempore ad imperia Britanniae et Civitatum Americae flebili deprecatione se convertit: non bellum Hispaniae indici, quod non ex eius voluntate factum sit!
  Die 15 mensis Aprilis anno 1943 Germani Gibraltar oppugnare coeperunt, in proximas Tigres et Pantheras iacere. arx per biduum centenis praedia oppugnata cecidit. Impetum a parte Orientali revocatum Paulo praeceperat. Germani ultimas plagas, domos Stalingrad et Stalingrad officinas solum die 1 Aprilis 1943 capere poterant. Ita Paulus in parte restitutus est, eique nomen accepit campi marescalli et gladios ad quercum bracteis militaris obducendi.
  Capta Gibraltar obstruxit aditum Britanniae et Americanae ab occidente ad mare nostrum. Ac praeterea ipsi Nazis brevissimo intervallo Mauritaniam invadere potuerunt, a Tunisia avertens partem sociorum.
  Pressio pontis Tunisiani debilitavit, et deinde Rommel iterum translatus est. Hitler operationes militares in Oriente iam duratas statuit et Mare Mediterraneum potiri conantur.
  Etiam imperium Sovieticum exspectandi-videndi rationem adhaerere coepit. Hoc Stalin in vera historia fecit, et hoc nunc facere statuit. Ipsi stultorum capitalestae cruentant. Excudent se invicem, et colligamus vires nostras et percutiemus cum exhausti sunt.
  Germani Tunisiam septentrionalem adhuc tenebant, et exercitus novi Campi Marescalli Pauli in Casablanca incedebant. Americani ad Tigres et Pantheras. Evenit ut eorum Sherman contra tales piscinas infirmas, sicut in modernised T-4.
  Et Churchill, post tres dubitationes menses, bellum Hispaniae indixerunt. Germani tamen iam Mauritania ceperunt et Algeriam invaserunt. Ideo hoc non venit ut Francof offensus sit. Quinto Kalendas Augusti milites Germanorum caput Algeriae ceperunt et cladem Britannicam stragem intulerunt. Successus Rommel scopi facilior fuit, et repentina clades ac Malta Kissilring appulit.
  Frons orientalis stabilis et tranquilla erat. Stalin, cuius copiae in superioribus proeliis gravia detrimenta acceperant, Exercitus Rubri replevit. Germani etiam novas partes diviserunt et trans fretum Gaditanum ad Mare Mediterraneum transtulerunt.
  Actio submarinorum Germanorum eo perducta est quod tonagium classium Americanarum et Britannicarum declinare incepit. Et hoc etiam in proeliis maximis ad mare meridianum in Europa prospere non contulit.
  Casus imminentes in Mediterraneo perducti sunt quod die VI mensis Augusti, Churchill in Galliam ad terram accedere decreverunt. Sed res adversae tempestatum fiebat et male praeparabatur.
  Kalendis Augustis X, Rommel et Paulus iuncti sunt hebetem lebetem in orientali Algeria formantes. Die vero Augusti die XIX mensis Augusti, Mainstein, insidiosus magister insidiarum, sociorum copias e litore interiit.
  Successus Fritz faciliorem fecit perniciem Americanorum, qui portum in Gallia anno 1943 immaturam et acrem portum artis inopiam iudicaverunt. Tranquilla in fronte orientali. Praeterea productio aviationis in Germania plusquam duplicata anno 1943, triginta duo milia aircraft per annum excedens - Germani plus virium ac territorium in sua potestate quam re feliciter habuerunt. Et novae Vehiculae Focke-Wulf cum armis et armis validis, ac etiam tormentis 30 millimetris, nimium detrimentum sociae aviationis attulerunt.
  Catastrophe in Algeria et Gallia Augusti 1943 vere nigrum pro Sociis facta est.
  Placuit etiam Stalino secundis rebus. Sed Ecclesiae patientia fluebat. In Oriente, etiam aëris proeliis fere cessantibus, actio partium minuitur. Germani magis ac magis nova corpora e prioribus Sovieticis civibus formaverunt et etiam quasi automata imperia localia creaverunt. Ita separati latrocinia nationalium localium ab oriente iam in Africa pugnabant.
  Bulgaricus Tsar Boris tres etiam ex optimas partes in Tunisiam misit, sperans se aliquas colonias in continenti opaco habere.
  Mense Septembri Rommel in Aegypto maiorem taetrum immisit. Ipse, praestantia virium quantitativa et qualitativa usus, Tripolim septimanam post signum oppugnationis capere curavit.
  Britanni et Americani post cladem in Libya cladem passi sunt. His conditionibus, Churchill suspensionem alicuius auxilii ad Bolshevik USSR denuntiavit et praesentem hostilitatum intensionem postulavit. Stalin ultimatums ignorare se simulavit. Quanquam sane ingrata facinora praeparata fiebant. Sed Koba callidus erat et etiam aquas pro pace separata tentabat. Germani Libyam totam, cum Tolbuk, ceperint, et etiam in Aegyptum Alexandriam irrumpunt.
  Paulus pervadere potissimas Anglorum munitissimas partes et meridiem ad Nilum ire peregit. Eaedem clades Britanniae in Aegypto ador. Tum Germani Suessulam in Iraq ire potuerunt, ac deinde non longe a Baku.
  Mora periculosa facta est, et Stalin ordinem Rzhev, ut Stalingradum recipiendo, repetere iussit et simul hostem in Caucaso Septentrionali opprimeret.
  Ita mense Octobri statim in tres partes bellum reparatum est. Novembri quoque Leningradsky.
  Haud facile tamen erat per hostem effossum bene effossum et validissimas Pantherae ac Tigris lacus erumpere. Milites Sovieticae adversus altum praesidiis situm. Et in defensione novae piscinae Germanicae et tormenta auto-eiecta bene praestiterunt.
  Progressus ergo significantes mense Octobri et Novembri non fuerunt. Nisi Germanorum scandalum in Canali Suesiensi cessatum est. Et tunc solum ad tempus ... Sed Paulus et Rommel suas copias ad Sudan converterunt. Et Africam vincere coeperunt.
  The Wehrmacht Nondum paratus hieme oppugnare.
  Praeterea Krauts magnam spem in Panthera quasi provectioris machinae et Tigris-2 et Leonis adfixit.
  Hiems in Rubrum Exercitus defensiones Krautorum perrumpere conatus est. Sed nusquam maiora succedere potuit. Etiam si eruptio facta est, hostis scopi rem restituit.
  et res pejus custodiebatur. In Britannia discrimen politicum contra clades bellicas orta est. Suffragium nulla fiducia contra Ecclesiae scrinium lata est. Quomodo aliter fieri posset si Paulus prudentior Sudan et Aethiopia Angliam excussisset.
  Novus imperium Germaniae pacem separatam obtulit. Maiora damna US ex classe subaquanea Germano data, Roosevelt non recusavit. Ceterum res eius in America concussa est. Iapones autem duas parvas victorias retardationem ante Americanos vincere curaverunt. Ita, sententia - tugurium nostrum in ore triumphavit.
  Tituli autem conditiones nimias primo proponunt. Inde compromissum fuit Terrae Galliae et Aegypti, tum quod antea ad Italiam pertinebat. Sudan etiam in possessionem Tertii Reich cadit, sed Canal Suesiensis coniunctim operatur.
  Ita, libera manu in Occidente data, Fuhrer totis viribus in Orientem coniecit. Nazis bellum suum contra Moscuam mense Maio incepit. Per Francos et Anglicos colonias, Libya iam oleum satis habebat, et Hitler quam celerrime vincere cupiebat.
  Plus, Türkiye etiam alteram frontem aperuit.
  Autem, Exercitus Red iam incredibilis fortitudinem et heroismum in proeliis capitalibus Sovieticis ostendit. Mediocris progressus gressum Germanorum unum chiliometrorum diurno non superavit. Fine Augusti, Nazis maximum centum chiliometrorum progredi potuit cum latitudine per trecentorum tantum disrumpi.
  Moscuam appropinquaverunt, sed in Mozhaiscum versus defensionem accurrerunt. Hi modesti eventus fuerunt. Praeterea copiae Sovieticae constanter hostem oppugnant. Novae piscinae Sovieticae T-34-85 et IS-2 proeliis interfuerunt. Dici non potest Germanos commoda penitus amisisse, sed Exercitus Rubri non stetit, nec scientia!
  Novae pugnatores Sovieticae Yak-3 et LA-7 apparuerunt, idoneus certandi cum aircraft propeller-activis Germanorum. Verum inimicum habet fortissimum tubam reciprocus in reditu. ME-262 and HE-162 nullas habuit analogias in mundo. Hitler etiam productionem et progressionem praediorum levioribus quinquaginta talentis interdicere decrevit. Quam ob rem dediti sunt Panthera et T-4. "Panther" -2 contigit ut 50.2 talentorum ponderaret et validam tormentorum machinam cum 900 equitum viribus habere potuisset. "Tiger Regius" et "Leo" monstra pondus 70 talentorum etiam excesserunt. Secundum solutionem factionis, cars Sovietes 47 talenta in pondere non excesserunt.
  Nazis Moscuam accipere non valens animum ad Leningradum convertit. Aegroti erant de hac urbe. Massive shelling mense Septembri incepit. Etiam 1000mm tormentorum qua- les et missilia alata robotica.
  Hitler iussit accipere Leningrad quoquo.
  Urbs mense Septembri et Octobri tres oppugnationes repellere curavit. Germani tamen decem ad viginti chiliometra progredi poterant, et etiam pontem petrehofum capiunt. In nonnullis locis unitates eorum urbem ingressi sunt, positione operationis coetus augente. Mense Novembri 1944, post comitia parlamentaria Nazis conciliata, Suetia etiam bellum contra USSR iniit.
  slogan strenue proscripsit: vindicta clades Petri Magni et Alexandri. Novae divisiones Suecicae in primam aciem pervenerunt et una cum Finnis urbem septentrionalem oppugnare coeperunt. Et impetus Nazis repetitus utens, inter alia, Sturmtiger et Sturmaus etiam potentiores, sicut etiam piscina E-100, primum monstrum seriale mundi plus quam centum talenta appendens.
  Quamvis ingens heroismus et mollitia Sovieticorum militum et militiarum, tum etiam in Novogardiae diversione desperata oppugnatio, urbs salvari non potuit. Sed quarta pars ultima non cecidit usque ad diem 27 mensis Ianuarii anno 1945, exemplum infinitae mollitiae ostendens. Et ipsa civitas totum scandalum duravit: 1270 diebus! Probabiliter longissima obsidio urbis in bellis recentioribus.
  Cum Germani sociique ingentia detrimenta paterentur, propositum cumulatum est. Secunda maxima et maxima urbs Sovietica cecidit, et manus potentissimorum hostium catervae liberatae sunt.
  Hiems acriter pugnatum est. Germani elit magna vi adhibita Vide, vi elit. In USSR parem potestatem contra eos non habuit. Hoc difficilem commoditatem in aere consequi. Hostes contra dominati sunt ibi. Haud secus ac Germani lacus suas utilitates retinuerunt. Eos etiam auxit serie "E" adveniente.
  Prae tigribus et Pantheris, E-series lacus densiorem extensionem, silhouette humilem habuit, et consequenter multo crassiorem in angulo armaturae habuit.
  Responsio scientiae Sovieticae tantum IS-3 tantum erat, firmior turris frontis praesidio. T-54 adhuc crescebat, et T-44 nihil felicius.
  Hitler autem consilia sua mense Maio 1945 mutavit. Se limitans ad singulos impetus, pelagus in Caucaso offensum effecit. Commodius erat ibi pugnare. Ita, post captam Stalingradum, sodalitas Sovietica praestans difficilis evasit. Praeterea mense Februario, copiae Sovieticae Ottomanorum in Transcaucasia magnam cladem intulerunt, Turcas ad fugam Yerevan et regionem Kars liberandam compulerunt.
  Germani perrumpunt munitiones transeuntesque Volgam ad Caspium mare perveniunt. Grozny die XV mensis Iunii, post obstinatam pugnam, Sukhumi die 23 Iunii, Zugdidi die 29 eiusdem mensis. Tbilisi ad finem mensis Iulii una cum Kutaisi captus est. Mense Augusto fascist vultures tandem Dagestanem ac Poti cepit, et Armeniam ab aquilone attigit. Mense Septembri cum Turcis coniunguntur, et oppugnatio in Baku incepit. Clavem urbis tenuit usque ad diem VI Novembris anno 1945. Quaedam proelia in montibus, praesertim in Yerevan, usque ad finem Decembris duraverunt.
  Acriter etiam in media acie pugnatum est. Germani prope Tulam accedere et Kalinin capere poterant, sed tunc interclusi sunt. Sed prima acies appropinquavit, et iam non plus octoginta chiliometrorum ab urbe discessit.
  Annus 1946 hieme fervida incepit. Sovieticus imperator, volens Germanos lacessere, perdite in hostes impetum facit.
  Heu, commodum hostium in aere tantum auctum est. Luftwaffe jet aircraft, proh dolor, constanter emendatur. Novae modificationes ME-262 apparuerunt, quae ultra-magnum celeritatem includunt. Etiam fortis gagates pugnator TA-183, magis scopis alis HE-262 provectis, et verum magisterium aircraft machinationis ME-1010 cum alis gubernatis trahebat.
  Et pugnator principalis USSR remansit Yak-9. Raeda olim nova, nunc plane obsoleta est.
  Sed Luftwaffe etiam Yu-287 habet, et Yu-387, TA-400, TA-500 jet bomber apparuit. Impetum aircraft sunt jet. HE-377 reactivum est et HE-477 est etiam reactivum et multi-propositum.
  Et series E-70 cum lacus pondo tantum ac "Tiger Regius", sed multo firmiore praesidio.
  Et verus magister fragmentum fuit piscina pyramidalis in metallo ostensa pro die natalis Fuhrer die 20 mensis Aprilis anno 1946. Tituli personaliter ei nomen "Leonis Caesarei" dederunt.
  Vehiculum sicut pyramis oblonga, complanata formata, cum parvis scutulis totum fundum piscinae obtegens. Ita lancem non habuit, quae facultatem crucis signanter auxit. Praeterea piscina tectum non habebat, armaque ab omnibus angulis ad altitudinem inclinationis erant. Vehiculum cum 99 talentis appendens armatus erat cum 128 mm anti-aelitiae sclopetis cum dolio longitudinis 100 EL, machinam librarum 1800 equitum, et armaturae frontalis 300 mm. Seculae autem sunt ad angulos rationis inclinationis amplas, in dimidia fronte prima, et in secunda parte inclinans 250 mm. Ita evenit ut lacus potentissimus in mundo, ab omnibus punctis inpenetrabilis, et desuper bombis impetitus.
  Fuhrer statim iussit eam quam celerrime in productionem poni et simul impetum modificationis cum howitzer et bomb iaculatoribus creare.
  Ita instaurata Nazis frangi debebant. Sed proh dolor valde pertinax et technice fortis hostis captus est. Et exeunte Maio, ut traditur, cum itinera siccarentur, inferre coeperunt.
  Fritz Moscuam et Tulam praeterire conatus est. Saevit inusitato impetu et scope praelia. Sed copiae Sovieticae invictae dicendae erant. Tribus mensibus continuis proeliis, Nazis Tula tantum cingere et Kashina attingere poterant et Moscuam ab aquilone adire, partim communicationes intercludere. Iam per vias ipsius urbis pugnatum est.
  Stalin urbem reliquit et Kuibyshev cessit. Sed Nazis in Saratov oppugnare mense Iulio coepit. Haec urbs in 8 Augusti incidit. Cum Kuibyshev nunc se periculose prope frontem repperit, summus ille dux ad Sverdlovscum praetorium movit. Pugna apud Moscuam in Septembribus continuatur. Die 18, Kashira cecidit. Ineunte Octobri caput URSS prope circumventum est, et die XXIX, post pugnam pertinacem, Kuibyshev etiam cecidit. Germani etiam Guryev et Uralsk ceperunt.
  Novembres pugnae atrocissimae plenae sunt. Die VII mensis Novembris, Krauts ad Kremlin perrupit, sed gravi scopo repulsi sunt. Quo proelio, praefectus Moscuae, Mareschallus Rokossovsky mortuus est.
  Et nobilis gubernator Soviet Kozhedub centesimum planum Germanicum exortum est, factus primus Sovieticus homo titulo quaternis herois USSR aestimandus est. Ac etiam die 7 mensis Novembris anno 1946 .
  Pridie Idus Decembres 4, anulus obsidionis circa Moscuam tandem occlusus est. Sed caput et reliquiae heroici praesidii usque ad Natalem Domini orthodoxam die 7 mensis Ianuarii anno 1947 pugnaverunt.
  Impetu in urbe Mainstein ductus est. Pro hoc secundo Ordine Magnae Crucis Ferreae Crucis post Hermannum Goeringum adiudicatus est.
  Sed nondum bellum. Stalin a Sverdlovsk pugnam continuare promisit. Germani quoque satis defessi sunt. Ad meridiem copiae Penza et Ulyanovsk appropinquaverunt et constiterunt. Mense Martio, Sovietes scopos immiserunt. Sed mense Aprili adhuc Ryazan relinquere coacti sunt. Et mense Maio Nazis urbem Gorky cingit, et ad meridiem Kazan perrupit. Mense Iunio, Krauts Orenburg ceperunt et Ufa appropinquaverunt. Resistentia ad Rubrum Exercitus debilitavit, morales ceciderunt et massae desertiones inceperunt. Semper tamen ibi fuerunt, sed post casum capitis multoties intenditur. Nemo unquam pro Stalino mori voluit. Sed homines contra fascismum pro matre pugnaverunt.
  Auctoritas imperii Sovietici etiam cecidit. Mense Iulio Germani in Sverdlovscam irrumpunt. Stalin et eius comites ad Novosibirscum transierunt. In Urales pugnaverunt usque ad Augustum ... Germanos communicationum et actuosorum factionum tractus impediti sunt. Sed longius iam belli significationem amisit.
  Stalin tamen aliquid adhuc sperabat. Germani mense Septembri in Tobolsk irrumpunt. Sed graves autumni imbres retardati sunt. Accessus hiemis in Sibiria molestus obstitit, sed Nazis totam Asiam Centralem capere curavit. Hieme Novosibirscum adire non ausi sunt. Sed etiam Stalin non valebat, et ad Vladivostok incalescentem se contulit.
  Annus MCMXLVIII pervenit. Nazis iam cum diskette armatus erat. Praeterea multo compactae machinae cum turbojet machinae apparuerunt. Nam, postquam calefit, id restat, victores proficiscere, urbesque occupare.
  Sed Beria iam graviter aegrum Stalin venenavit et tertiam Reich deditionem obtulit, in Sovietica potestate in Sibiria servandam obtulit.
  Hitler, qui belli ipsius taedium damnaverat, paene constitit, sed primum Novosibirscum mense Maio 1948 cepit. Deditio signata est die 22 mensis Iunii anno 1948, die symbolico - exacte septem annorum a momento oppugnationis in USSR. Ita Bellum Orbis Terrarum II finivit. Civitates Americae Unitae anno 1945 Iaponiam vicerunt et bombam atomicam temptaverunt. Itaque Fuhrer nullum negotium habet ultra mare proficiscens.
  Beria autem non diu imperavit. Clarissimus Ace Sovieticus, aer marescallus et septem- limes herois USSR Kozhedub, rem militarem exercere et invisam Praesidem Defensionis Committee rei publicae exsequi poterit. Beria et complures conscii eius emissi sunt. In ipsa Tertio Reich, mense Martio 1953, Patriots Hitler perfecit. Et Goering ex medicamento abusu paulo ante mortuus est, cum Himmler ob suspiciones coniurationis exortus est.
  atrox certamen inter SS, Schellenbergium duce, et armatos, a Generalissimo Mainstein duce. Haec omnia civile bellum secuta sunt. Quam ob rem Tertius Reich corruit. Et USSR imminutos auctoritatem suam paulatim restituere coepit. Historia iterum in Helicem abiit. Ortus phantasticus Germaniae, tumidus magis quam imperium Genghis Khan, tunc mors principalis ducis - chaos et exstinctio.
  Et gradatim collectio principatuum tantum urbs Baikalsk facta est caput. URSS in multas provincias a Germanis erectis cauatis divisa est, iterum unita est. Maxima victoria fuit Moscuae annexio quae iugum Nazi proiecit. Verum, Ucraina, Belarus et civitates Balticae, necnon Georgia, Armenia, et Azerbaijan suum imperium retinuerunt. Post ruinam Tertii Reich, Civitatum Foederatarum orbis terrarum hegemon factus est. Imperium pro-American etiam in Sinis conditum est.
  Sed paulatim imperium caeleste magis ac magis sui iuris est factum. In USSR, post de facto dictaturae Kozhedub, constitutio praesidentialis essentialiter instituta est, sed cum duobus-termibus in potestate. Comitia in altero fundamento habita sunt, et munus praesidentis aliud nomen habuit: praeses populi.
  In regione oeconomia mixta et celeriter elaborata erat.
  Sed hic quomodo historia mutata est ex una charta tonde. Bellum mundanum alterum amiserunt, cum fortiter dimicarent. et perniciosum fuit. Porro Germania ad tempus magnitudinem consequi non poterat.
  Et Civitatibus Foederatis paulatim auctoritatem amittere, mundus multiplex factus est, quod medium chaos magis magisque in eo erat. Sed contra est quod est minor ordo. Atque eadem fere ac nunc vigesimo primo.
  Cur ergo humanitas ad ruptionem et chaos sic trahitur?
  
  
  TROTSKY PRO STALIN
  Tukhachevsky contra Varsaviam expeditio evasit imprimis ob culpae Stalini - qui, loco meridionali exercitus Rubri in Varsavia progressi, tegebat. Exercitus primum equitatus in Gallaeciam convertit. Praeterea, quamquam magnas copias, quae sub Iosepho duce erant, a Polonis superari curavit. Exercitus Rubri pugnam Varsaviae amisit. Poloni contra offensam emiserunt, territorium in Slutsk incluso occupaverunt et Minsk etiam per aliquot dies occupaverunt.
  Tamen tunc occidentales bellum cum Bolshevikis cruentum ulterius moliri non ausi sunt. Varsaviae pacem fecit, et cito bellum civile finivit.
  Sed est alternus cursus historiae et unus ex tot parallelis mundi. Ibi Lenin amoveri Stalinium, qui in re militari admodum erat praeditus et levis, ex iussu lateris meridionalis, unitatem imperii Tukhachevsky constituit, Budyonny super primum equitatum servans.
  In hoc casu scopi Varsaviae ad meridiem defecit, et inspiratus Exercitus Rubri gravi proelio vicit. Polonia caput cecidit. Ibi aliquantisper stans et auctis auxiliis Tukhachevsky Leopolim et Cracoviam se contulit.
  Aliquandiu pugnatum est ad Wrangel et Chersonesum adortus. Tunc Exercitus Rubeus civitates Balticas in septentrione occupavit, et Azerbaijan, Armeniam, et Georgiam in meridie liberavit. Tempus erat quies. Russia Sovietica requie et requie temporali necessaria est, quae quidem Nep in factus est. Sed Trotsky adhuc institit reditus omnium terrarum Russiae Tsarist. Quam ob rem, aestate anni 1921, Exercitus Rubrum Finniam cum occidentalibus dissimulantibus occupavit.
  Anno 1922, Primorye victa est, deinde Sakhalin septentrionalis. Trotsky, cuius auctoritas ut Praeses Consilii Revolutionis militaris signanter confirmaverat, locum Lenin occupare curavit et Stalin, qui ad secundas partes relegatus fuerat.
  Satis impariter, sicut propria potentia confirmata, elementa capitalismi in Oeconomia magis magisque aucta sunt.
  Ipse Trotsky factus est maximus leftist ob desiderium Papae sanctior vel magis radicali quam Stalin. Sed potita virtute, Iudeus disertissimus temperabat alienum consilium. Sine communitatis ideis deserens, simul elementa mercatus instruere conatus est et bonas relationes cum aliis capitalistarum terrarum orbis regionibus curare.
  Hitler ad potestatem in Germania ortus fundamentales mutationes in politica mundi non fecit. Fuhrer cito in eius locum positum est, prohibens ne quid sublati Versaliis restrictiones vel restitutionem conscriptionis universalis et potestatis militaris. Velut Nazis vetuit ne leges anti-semiticae et multo magis introducerentur.
  Restat ut sub Hitler, oeconomia Germanorum e discrimine emersit, sed fascismus numquam formas radicales accepit, moderatum nationalismum manens cum quibusdam auctoritariis notis et Institutis iuvenum generalibus sicut Hitler Jugent.
  USSR duce Leon Trotsky factus est potentia oeconomica cum gravi industria elaborata.
  Oeconomia USSR plus quam Stalin mercatus fundata erat, sed etiam elementa consilii in forma quinque annorum consiliorum continebat. Rate partus altus est, praesertim cum Trotsky etiam abortus interdictum sit - dicunt tot terras vacuas in Russia esse et nulla causa est ut foramina hiatuantur.
  Cum magnitudo exercitus Germanorum limitata ad 100 milia manebat, et Polonia iam in rem publicam Sovieticam socialisticam conversa erat, nemo dimicaturus esset. Moldavia in Russiam regressus anno 1921 rediit - terrasque regias colligendas remisit.
  Ipse Trotsky mundum internationalem paulum sustentavit, sed meta mundi revolutionis obmutescere coepit. Parte, ut Stalin.
  Sed ab Oriente adhuc bellum gerebatur. Iaponia contra Mongoliam actionem militarem incepit. Terra solis orientis cum Italia principalis mundi invasores factus est. Verum Mussolini cupiditatem suam finire coactus est ad captam Aethiopiam, quae sola in Africa fuit, quae non aliena colonia fuit. Iaponia, etiam nondum solus cum Britannia et praesertim in Civitatibus Foederatis Americae pugnare ausus, in Sinas ascendit. Et plus ac magis hic obtinuit.
  Multae Sinenses et, quamvis omnes ruptiones eorum, gravis adversarius sunt. Et tunc Samurai ingressi Mongoliam.
  Trotsky decrevit URSS satis iam validum esse bellum cum Samurai plenius gerere. Praeterea, dictator Sovieticus cladem anni 1904-1905 ulcisci cupiebat. In terra, Exercitus Rubri evidenter validior est quam Iaponicorum, praesertim in praediis. Sed in mari, Classis Pacifica nondum ad pariem pervenit. Sed Lev Davydovich Mongoliam cedere non potuit.
  Exercitus Rubrum initio initium samurai interclusit. Die XX mensis Augusti anno MDCCCCXLI taeterrium factum est in Khalkhin Gol, quod in victoria Exercitus Rubri finivit. Post quem Trotsky postulavit Iaponiam Meridionalem Sakhalin et Kuril insulas reddere.
  Nempe recusatio secuta est, et ingens bellum initum est. Tantum bellum in externos fines pugnatum est, dissimilis Magno Patritiotico. Quamvis non dici possit quod parum sanguinis fuit.
  Proelia plena erant, et Iapones acriter restiterunt nec dediderunt. Sed omnia fere copiae Sovieticae res bene gestae sunt. Defensio, post validam tormentorum verberationem, perrupta est, et piscinas, inclusas recentissimas T-34, LT (gravis Leon Trotsky), fossam cadaverum et metallorum superavit.
  Primum bellatores Terrae Solis orientis ex Manchuria expulsi sunt. Complures operationes successivae factae sunt, quae novem mensibus a Novembri 1941 ad Augustum 1942. Sovieticae copiae Coream Septentrionalem ingressi sunt ... Proeliis etiam in Sakhalin fuerunt. Iapones etiam progredi conabantur - triginta chiliometrorum progressi sunt, sed interclusi et sanguine suffocati sunt.
  Mense Septembri 1942 in Port Arthur facta oppugnatio est. Iapones, auxilio a mari utentes, lineam tenere conati sunt. Sovieticae turmae perruperunt frontem, sed hostes omissis militibus progredi non potuerunt.
  Samurai autem diutius resistere non potuerunt. Sovietica aviatio naves bombedas occupavit. Praeterea Iapones nimis vitam suam dimittunt - ne parachutes quidem in proelium capiunt. Propter hoc, post mortem principalis aeris elites, resistentia samurai in caelo conspicue infirmata est. Et aeroplanus Soviet multo confidentius vincere coepit.
  Praeterea novae progressiones a designatoribus Sovieticis paulatim negaverunt praestantiam pugnantium Iaponicorum in maneuverabilitatis. Mense Decembri MCMXLII, post aliam acriter oppugnationem, Portus Arthur captus est, et Seoul eodem mense cecidit.
  Proximo mense Ianuario anni 1943 in Corea Meridiana offendere coepit et portum Busan capere.
  Iaponia terram proeliis amittebat et plus et plus damni in caelis et in mari laborabat. Mense Februario 1943, Beijing a copiis Sovieticis captus est. Et mense Martio, post acriter pugnatum, South Sakhalin liberata est. Aprilis et Maius novis victoriis arma Sovietica in mari notatae sunt. Classis subaquanea aucta, aeroplana et naves e Baltico venientes imprimis efficaces fuerunt.
  Mense Iunio 1943, copiae Sovieticae Iaponicas e Shanghai expulerunt. ita propriam zonam occupa- verunt.
  Mense Iulio et Augusto, paratropi et nautae iugum Kuril ab hostibus liberaverunt. Iaponia se in difficili situ invenit. Sovietica aeroplana eius eximiam vim et duriorem et duriorem bombedam auxit, et classis navalis Terrae Solis orientis liquefacta est. Mense Octobri 1943, Trotsky decrevit: oppugnare Okinawa - habitu recensendum ante pugnam pro ipso Metropoli Iaponico. Praelia erant atroces, et samurai arma obeunt: gubernatores kamikaze.
  Pugna epica duos menses et hebdomadam duravit, quae tandem cum Okinawa casu finivit. Et mense Ianuario 1944, Taiwan liberatus est.
  Nunc in finibus Iaponiae plena clade militaris erat. Hirohito solum numerare in Civitatibus Foederatis et Britannia in latere suo bellum iniens, Germania eo tempore fascista militariter adhuc erat, et Mussolini Trotsky in Oceano Pacifico non facile perveniunt.
  USA autem et Britannia innuebant sed bellum inire minime properabant. Ceterum ingens in India orta est anti-Britannis seditio. Moderatio Gandhi a maioribus nationalistarum et leftistarum radicalium repudiata est. Quam ob rem ibi verum bellum initum est. Churchill, qui Camerarius substitutus est, pertinaciam ostendit et Pakistan et Indiam sub eius dicione quoquo modo retinere conatus est. Unde longum et acerbum bellum Britannis viribus devinctum duxit.
  Americani passive omnino egerunt in alieno consilio: casa mea in extremis est!
  Mense Martio 1944, copiae Sovieticae, quamquam tempestas nondum admodum laeta erat, in Hokkaido appulerunt. Pugnatum est per tres septimanas et cum clade Iaponicorum finita est. Quae res fiduciam imperatoris in inaccessibilitate metropolis movit.
  Pugna terra marique usque ad diem 11 mensis Maii anno 1944 continuata, Iaponia tandem fatigata in deditionem venit.
  Pugnatum est cum participatione copiarum Sovieticorum ab die 10 mensis Aprilis anno 1941 ad diem 11 mensis Maii anno 1944 et per tres annos et paulo plus quam unum mensem duravit. Damna exercitus Sovietici in occisis et ex vulneribus sunt septuaginta milia militum et praefecti. Paulo plus sexaginta milia civium Sovieticorum paganorum etiam mortui sunt. Ex bombing, tormentorum testudine, pugna in Sakhalin et in confinio Primorye. Circiter tres miliones hominum vulnerati sunt, ex quibus quadringenta milia debilitata facta sunt.
  In genere, USSR magnam victoriam vicit et regimina pro-Sovietica in Sinis et Corea instituere curavit et cum suis copiis universas possessiones terrae Solis orientis occupavit.
  Auctoritas Commilitonis Trotsky aucta est tum in regione tum in arena internationali.
  Anno 1946, prima launches satelles artificialis in USSR facta est. Et anno 1950, primus cosmonaut Soviet circa orbem missus est. Rex Michaiah in Romania consensit ut societatem militarem et oeconomicam cum USSR concluderet. Mox potestas in Hungaria mutata est. Et in Czechoslovakia diu regitur, etsi non exacte a communistis, sed a viribus pro-Sovieticis sinistro cornu.
  Anno 1951 bellum inter Turciam et USSR ortum est. Hic neque Civitates Foederatae neque Britannia bombam atomicam habebant, et caedem realem cum tam valido hoste quam URSS et sociis occidentis mortem sibi conscivit.
  Exercitus Sovieticus minus quam mense Turcia superavit. Videns reactionem Occidentis valde segnis est... Diu cum Indis detonsus est, sed ad extremum centena milia militum amisit et in maxima colonia sua potestatem amisit. Est discrimen oeconomicum in USA et occaecat tumultuantes.
  Trotsky decernit: et intra duos menses Exercitus Rubrum totum Orientem Medium et Irania imperium capit, et regimen pro-Sovieticum in Aegypto in potestatem venit. Britanni et Galli impugnamur in dentibus. Et Hitler partem URSS accipit et propter hoc occasionem Anschluss Austriae accipit.
  De Gaulle in Franciam venit. Valde displicet expansioni Sovieticae et loquitur de cruce ad Orientem contra Bolshevismum. Trotsky, e contra, somnia expansionis in Europam condicionem calefacere.
  Adolf Hitler, captans iam in unione URSS, incipit militarizatio Germaniae. Et in Algeria et Mauritania magna seditio contra Galliam erumpit.
  De Gaulle furit et petit ut Germania militari apparatu desinat. Respondens Fuhrer postulat fines 1914 restitutionem et militiam populi contra hostes mittere minatur.
  Utrimque minae ac glomeratio interrupit. Callidus Trotsky bellum non ingreditur, sed piscinas et aircrafts Germaniae in fidem vendit. Pugna inter Nazis et Gallos explicat. Belgium bellum intrat, sed hoc solum statum Franciae auget, quae rebellione in coloniis et actione communistica variis frontibus cogitur. Germani tamen victoriam non ducunt, sed in Mangio Line haerent, sed Belgium occupant. Post annum et dimidium belli, Nazis prope Lutetiam venit.
  De Gaulle pacem dat et Elsarz et Lotharingia Germanis dat. Belgium etiam cum parte sui territorii discedit. Fuhrer suam auctoritatem confirmat. Anno 1955, USSR bombam nuclei probat. Trotsky includit Czechoslovakiam intra URSS. Pars Sueciae ad Germanos accedit, sed multo minus ethnica. Phasellus sed nulla ut nisi iaculis consequat.
  Hitler ambitiones suas humiliare cogitur et gaudere se in Occidente et sumptu Austriae se dilatare curavit. Nazis quoque Daniam invadunt ac fines quoque 1914 et septentriones imperii sui restituunt.
  Trotsky mortuus est anno 1960, diem natalem suum octogesimum celebravit. Sine malis moribus et congruentia corporis conservanda, Praeses URSS clarum cogitationis usque ad ultima facta servavit.
  Praesidem filio David tradit, inde primum dynastiam communistarum mundi fundans. Hoc tempore USSR centralizationem et emendationes constitutionis auctas, vetans ab ea recessus, expertus est. Hitler etiam potestatem in unum e filiis transtulit ex seminatione artificiali, sed ex ratione competitive.
  Sed filius adhuc minor est, et post Hitleris mortem, Nazis scissum est, et mox sinistra ala ad potestatem venit. Mundus tutior factus est, sed ruina systematis coloniae novum instabilitatis bellum ortum est. Solutio facta est coalitionis communisticae creatio. Mutua subsidia praebebat et socialismum aedificare in condicionibus continentis obscuritatis conabatur.
  Sed communismus mundus multis elementis mercatusis distinctus erat et systematis coniunctorum fuit.
  Interim contradictiones in USSR creverunt. Politica dominatio unius partis non amplius oligarchiae crescentis idonea est. Negotiatores Rubri undam mutationem et potestatem politicam volebant. Hactenus successus rerum oeconomicarum et quaestus politici partem adversam modi compensaverunt. Mutationes autem in Civitatibus Foederatis factae sunt. Novus princeps evasit, qui ex duabus partibus monopolium solvens: Democraticam et Republicanam, tertiam - piae creavit.
  Qui cum potitus esset, autocratiam constituit. Eodem tempore initium crucis contra communismum. David mortuus est, postea tota series coniurationum et factionum certaminum incepit. Quam ob rem turbata est terra. Sed certamen inter factiones facta est ab occupatione praesidis USSR et populus sedata est.
  Expansio activae spatii fuit. Anno 2015, Pluto ultimus planeta ab astronaut humano peditatus factus est. Brevi tempore superficiem Iovis homines visitare poterant. In balneis aromaticis maxime iacere debebant.
  In USSR elementa capitalista magis etiam corroborata sunt. Stratificatio erat inter pauperes et divites. Verus billionaires apparuerunt et simul membra Politburo. Communismus magis magisque cum oligarchia oeconomicis coaluit et minor ac minus a capitalismo differt. Etiam vectigal vectigal factus linearis in URSS factus est et una centus introductus est. Quod quidem vagae taedio ad minores seditiones perduxit.
  Sed hactenus res non elusa est. Re quidem vera, cum externis communitatis attributis, cautiones sociales magis magisque imminutae sunt. Peculiariter medicina et educatio partim soluta facta est, et commutationum cessatura ac laboris apparuerunt.
  Victoria Vilnam pervenit et memoriam orbis terrarum paralleli substitit. Illa nunc debebat pergere exercitum Russicum.
  Caput Magni Ducatus Lituaniae, Vilna, cecidit, sed ante iter longius erat Grodno et Brest.
  Belarusi libenter exercitum Russicum coniunxerunt. Cecidere autem nivibus difficilior facta est media acies movere. Veruntamen Magnus Dux Vasily iussit Grodnonum occupare et ibi hyemare. Victoria circum castella circumquaque discurrens alium quaerens ut caederet vel exterminaret.
  Aestuat intus sitis exterminationis, sed magis ac saepius adversarii sine pugna dediderunt.
  
  
  Oracula e tenebris inferni
  Sunt utique diversi Predictores, utiles et periculosi.
  Sed in una harum rerum magus erat, qui Nazi multos narravit quomodo potestatem redeundi ad diaboli speculum narraret. Guttae sanguinis coccinei pueri innocentis in superficiem reflexivam ceciderunt. Et statim absorpti sunt, et ipsum speculum resumptis donis suis flagrare coepit. Multum ergo didicit Fuhrer.
  Sed etiam futura cognoscentia, non semper potest corrigere. In Africa autem Germani copias suas redintegraverunt et ad scandala a Montgomery die XXIII Octobris immissa repellere curaverunt.
  Aegre tamen interclusi sunt frequentioribus pubis et armorum copiis. Sed sciens locum tempusque oppugnationis adiuvit Rommel paucas turmas rationabiliter distribuere et impetum repellere. Britanni damna significantes passi sunt et post duas septimanas pugnandi desistere coacti sunt.
  Classis Germanica subaquanea magnum detrimentum inferre potuit, duodecim naves submersis cum expositis copiis quae in Casablanca et in oram Mauritania ad terram disposuerat. Americani, videntes in Aegypto ac activitate "lupi Germanici sarcinas" parum feliciter, operationem Facem reliquerunt.
  Germani rursus copias suas apud Stalingradum repellere conati sunt ad oppugnationem Sovieticorum militum, et se in medio munitionibus sepeliendo paraverunt.
  Ob tempestatibus die 19 mensis Novembris anno 1942, copiae Sovieticae aeroplano, incluso aircraft oppugnationis, et praeparatione tormentorum perquam limitata successus efficaciter utere potuerunt. Ita redintegratis copiis Germani sociorumque progressum Sovieticorum militum repellere potuerunt. Verum haec Nazis ab ipsa Stalingrad distraxit, dans Sovieticis militibus heroibus in urbe dilationem. Tametsi paucissimae domus sub imperio Exercitus Rubri relictae sunt.
  Proelium etiam apud Stalingradum usque ad finem Decembris in medio tenuit. Exercitus Rubri Exercitus in fronte erumpendi omisso non assequi desiit. Sed Germanis nec facile erat. Nimium in oppugnatione urbis amiserunt, et quamvis pro defensione amissi ratio videatur, adhuc copiae defatigati sunt.
  Mense Ianuario, quamquam vaticinium oraculi, Germani in septentrione in Operatione Scintilla tenere non potuerunt. Verum pugna plus quam tres hebdomades duravit et Exercitus Rubri magnos casus constant, sed per terram ad Stalingradum pervenerunt.
  Tamen speculo Iblis moniti Germani molestos prope Voronezh repellere potuerunt, socios suos infirmos: Italos et Romanianos confirmantes. Alioquin defensionem fuam ibi fore.
  Tertia Rzhev-Sychov operandi successit. Germani rursus, etsi non sine difficultate, Fontes offenderunt. In ipsa Stalingrada calida proelia mense Ianuario fuerunt. Paulus a Mainstein suffectus est et hic campus marescallus peritior arcem cepit captam urbem a die 12 Februarii. Sed rursus Germani ingens pretium pro hoc emerunt. Mense Februario 1943, Reichstag convocandum bellum totumque declaravit. Praetendite diem operantes et operam navamus, acrius quam ante.
  Declaratio totius belli effecit ut ad productionem armorum novasque divisiones augeretur. Inter peregrinos et Hiwis.
  Scientes cum Britanni et Americani Mauritaniam inire cogitaverint, Germani, magna classe subaquanea utentes, ad naves in portum gravissimas egerunt - unum post alium portum perturbantes. Hoc permisit Nazis ad expeditiones militares contra Occidentem collocandas et omnes suas principales copias in oriente colligendas.
  Situs corporum Rommel difficilis mansit, sed per speculum, aviation fascista efficacius operari coepit et commeatus coetus Africae copiam emendavit.
  Nova Montgomery offensa mense Martio 1943 defectio facta est. Hoc tempore Rommel, cum certa notitia ope magicae diabolicae accepta, Britannos in laqueum induxit et cladem illis contritam infligere curavit! Verum, propter numerum hostium praestantiam et caeli principatum, Montgomery omnino debellare non potuit, sed clades Britanniae notabilis fuit. Praesertim multae lacus amissae sunt et notabilis vehicula ut tropaea capta sunt.
  Britanni duas munitiones munitionum subduxerunt et propius Alexandriam accesserunt. Rommel novis subsidiis indigebat et Nazis taetras in parte meridionali continuare cogitavit. Stalingrad cecidit et tunc per Volgam progredi potuit.
  Mense Maio 1943, Krauts ad Delphinum Operationem transivit. Eorum copiae, non obstante oraculi auxilio, fortissimae ab Exercitu Rubro adversae sunt. Sumptibus gravibus cladibus tardius profectus est. Verum istuc bellum auspicium movit . Wehrmacht resistentias anticipavit et impetus magis ac magis immisit. Medio Iunio, iam Nazis Volgam delta accesserat et Caspium mare attigit.
  Situs militum Sovieticorum in Caucaso per ingressum Turciae in bellum die 22 Iunii 1943 aggravabatur. Quod quidem eventum pugnae Baku eil praestitutum est.
  Socios non decretorium. Montgomery switch ad defensionem activam et non amplius de iniuriis cogitabatur, et portum in Mauritania univocum manebat.
  Die X mensis Iulii anno 1943, Churchill, ut partem copiarum Germanicarum ab oriente averteret, in Gallias adire conatus est. Autem, in portum male praeparatum, cum American ambigue coniunctum et quod ob oraculum Germani omnia singularia sciebant, solum in maxima clade Britanniae et Americanorum terrestrium in historia consecuta sunt.
  Plus quam sescenta quinquaginta milia hominum cum magno armorum apparatu sola capta sunt. Sed hoc proh dolor non impedivit progressus Nazis in meridiem. Mense Augusto Germani totam Dagestanum ceperunt, Turci pene omnem Armeniam cum Yerevan ceperunt, et die 27 Nazis et Ottomanis iuncti sunt, et in duas partes discerpentes frontem Transcaucasianam.
  Et iterum, atroces conatus per Sovieticas copias in alias partes anterioris in defectu finivit. Hostes consilia Sovietici nimium ignara praeerant.
  Specialis department in Exercitu Rubro erectus erat, repressiones et massa purgationum facta sunt. Etiam aliquot duodecim duces et tormenta marescalla Kulik emissa sunt.
  Quamdiu autem hostis telum diabolicum habebat, nihil contra eum adiuvaret.
  Mensis Septembris in gravibus proeliis transiit, Nazis et Ottomani prope Baku accesserunt. Et mense Octobri in ipsa civitate bellatum est.
  Urbs maritima trans mare praebebatur, eamque maxime conabantur tenere. Pugnatum est et die 7 mensis Novembris, ut instituerat, Krauts non cepit. Sed aliae omnes urbes in Caucaso hoc tempore iam amissae erant. Mense Decembri, cum ingenti detrimento sumptuum, urbs fabulosa cecidit.
  Caucasus funditus deperditus est, sicut erat maximum oleum ager illo tempore in URSS crescens. Verum, cum omnes putei olei inflarentur et destruerentur, ipsi Nazis hoc commodo cito uti non potuerunt.
  quies erat in fronte orientali. Magnae Germanorum copiae in Iraquia moverunt et longius in Palaestinam et Canalem Suesiensem ad Rommel auxilium tulerunt. Ductus autem Sovietici placuit morae uti. Olei agri iam in aliis locis, etiam Sibiria, ortae sunt. Soviet et excogitatores novos lacus laboraverunt. IS-2 et T-34-85 responderi putant Pantheris et Tigribus Germanicis.
  Productio armorum in Nazi Germania altior quam in historia reali fuit. Patet quod Nazis et servi plus opibus habent, et bombing a sociis turbatis infirmior est. Hoc significat quod plus ferri poterant, et melior qualitate metallo quam in re. Ideo consilium productionis 600 Pantherarum per mensem consecuta est et etiam exceditur. Sed aliae erant restrictiones: disciplina tempus novorum nautarum. Praeterea "Panther" pro omnibus suis indubitatis commodis: tormentum cum magna armatura et rate ignea, conspicua et perspectiva, necnon frontis bonae tutelae, et boni incessus effectus, latus praesidium infirmum et dispositio movit. scutulis.
  Panthera-2 evenit ut progressionem provectiorem et pollicitationem esse. Panthera-2 mm tormentum validum 88 mm cum doliolo longitudinis et armatura 120 mm in fronte alvei, 60 latera in angulo; 150 in fronte turris, cum 900 tormentis equitis in duralumin armamentis.
  Talis machina mense Novembri 1943 una cum Tigri-2. Germani tamen adhuc currus suos explicabant. Et in Medio Oriente profecti sunt.
  Mense Martio 1944 Germani Cuvaitum capiunt et Canalem Suesiensem pervenerunt.
  Oraculum frangendum erat ne Nazis commoda nulla haberet. In hoc casu puellae id prius facere voluerunt, sed limitationes influentiae eas afficiebant.
  Exempli gratia, pro puellis plena magicis, die 1 mensis Aprilis anno 1944, duae pulchritudines pulchrae in fronte versabantur. Infeliciter, cum mediocribus facultatibus, saltus limiter affectus est. Paululum frigus erat etiam nudis pedibus, ut in verno loco vix obnoxii nivi ambularent. Sinistra puellarum manus est Volga alta, Kamyshin septentrionalis, et si longius progredieris, loca Germanorum prope Stalingradum pervenies. Et bellatorum munus est puellas fere ordinarias fieri et vires suas superhumanas invisum oraculum corrumpere... Tamen etiam hoc nunc satis esse non potest. Post omnes, USSR agrum in quo dimidia pars incolarum ante bellum vixit et partem notabilis potentiae industrialis amisit, imprimis oleum ad extrahendum accommodatum possidet.
  Sunt sane multa alia deposita, sed ut ad plenam facultatem operandum et tempus et pecunia requirantur. Hoc est, ita se res habet, ut etiam si Hitler speculi Iblis virtute careat, id eveniat ut dolore insufficiens sit. Intenditur etiam separatistis apud socios. praesertim Americani. Roosevelt aegrotat, Gallen ad pacifismum leftist plane inclinatur, et exspectatio novarum comitiorum non admodum hilaris est.
  Militia Subaquanea sociis non bene succedit. Numerus submarinorum Germanorum constanter augetur et pugnae qualitates augentur. Calor torpedoes-ductus et hydrogenii submarini peroxide-powered iam apparuerunt. Et classis sociorum attenuat et debilitat, praesertim cum technotronica loca Krauts didicerint non superficies nec se revelare.
  Praeterea actio classis subaquarinae altior est quam in historia reali: copia cibus facilior facta est, tankers etiam ex agris Libycis venientes. Praeterea bombing Romaniae multo debilior est. Productio autem synthetica cibus est superior.
  Confusi sunt socii, res adversae. Interna praesertim politica.
  Statera virium in Fronte Orientali die 1 Aprilis 1944: USSR 6.3 miliones militum et praefecti, et circiter 5.3 milia piscinarum ac tormentorum autocinetorum, 95 milia tormentorum et pilarum, 7.7 milia aircraft. Hieme proeliis gravibus cladibus hostes superare conantur. Germani, attentis satellitibus, discidiis exteris, Hiwi pedites plus quam 7.2 miliones, piscinas auto- cines iam 8.8 milia, tormenta et pilas circiter 100 milia, aeroplana 16.5 milia vehiculorum collegerunt. Cum nova IS-2 et T-34-85 praedia inire coepissent officium cum Exercitu Rubro, praestantiam hostium in qualitate armorum significant. Ita productio "Pantherae" et "Tigres" iam promotus est et plus quam dimidium piscinae classis Germanicae constituunt.
  In aviatione, aestimationes qualitativae non ita clarae sunt. Vehicula Germanica in velocitate et armamento Sovieticas praestant, inferiores vero in motu horizontali, dum simul in verticali maneuverabilitatis superiores sunt. Maxime autem, vi aircraft apparuit in Fritz, praesertim ME-262. Pugnatoresque propelli, potentissimi in armamentariis et velocitatibus ME-309 et TA-152. Yu-488 et etiam ante Yu-288 productionem serialem ingressi sunt. Hi bombers pares notae fugae sub onere non habuerunt.
  Ceterum si virium temperamentum spectemus, hostis potentior agnoscendus est. Praeterea si operatio in Medio Oriente perficitur, fascistae etiam validiores fient. Et nullus plus quam mensis ante ultimam victoriam ibi relictus est. Sic...
  Ingemuit graviter et cecinit Elena technice sagaces;
  - Nulla virtus, nulla virtus. corticem modo vidit et obscenitates exclamavit!
  Zoya, quae culturam suam etiam in modesto habitu rustico retinuit, digito ad amicum suum quassavit;
  - Vitemus vulgaritates... Consilium actionis melius conficiamus!
  Elena humeros. Erat tenuior quam ante, non athletica. Quamquam fortasse multi viri eam pulchrius etiam quam ante invenirent. Vestis puellae simplex, ephod, alba et munda est. Paulo breviore quam fieri solet feminis rusticis crura super genua exponunt. Puellae nulla arma neque ornamenta supersunt. Etiam eu nulla est.
  Tam rustici nunc sunt, etiam Aprili mense perusta, sed non ita celeriter et valida. Pedes per viam luteam strata lapillis ambulant. Plantae nudae, sicut feminae rusticae, asperae sunt et commodae sentiunt cum in aspero superficie gradiuntur. Cum ambulas, non sic friget. Matutina gelu liquescit, nec pede torpet ulcus.
  In corpore suo priore, etiam in Antarctica sine ullis problematibus pugnatrix fuit generatim. Jamque rubent frigore crura mea, et sole mane calefacto, foede dolent.
  Elena, qui iam oblitus est corpus humanum a frigore et lassitudine sentire ingratos posse, cum molestia dixit:
  - Ut sit amet, rem in tali expeditione non video. In hoc infernum deiecti sumus, potenti magica destituti ... nudis pedibus et simplici habitu rustico, et simul de fascismo humanitatem servare coacti sumus!
  Zoya logice respondit simili loco:
  "Sed id decor est!" Ita ut non nimis facile esset cum, mirabilibus nostris facultatibus utentes, Vilnam et alias Lithuaniae civitates cepimus. Multo magis interesting ac potissimum imaginationem requirit ut hostem in corporibus simplicibus et sine superpotentia vincat!
  Elena pedem nudum solere calcitrare in saxum magnum e luto in media via haerentem. Sed pro evolare ab ictu, lapis loco manebat, et Sapiens puella de dolore clamabat. Adhuc diu, digiti decori statim intumescunt et caerulei vertuntur. Et Zoya eciam duos ex eis debet corrigere. Purpurae phalanges in locum ceciderunt, et Elena lachrymam sibi factam in maxillam excussit. Habes aliquid tam stultum.
  Filia Belobog sensit intra se aestum miserationis, fluctu verique oppressa. Eodemque tempore infirmitatis et passibilitas propria apparuit. Clavus sub caeruleo Elenae caro crepuit, et etiam crus eius tangens laesa et vulnerabilis facta est.
  Sapiens , sibi compatiens , dicebat ;
  - Hoc est quod caro sine imperio est... Simpliciter nullus factus es!
  Zoya notatur in molestia;
  - Crura tuae sanabunt... aliquo modo vives!
  Puellae in via iterum proficiscuntur. Non iam eandem audaciam. Praeterea, quo diutius ambulabant, eo magis famem sentiebant. Hic fundus collectivus agri apparuit... Labor iam in plenis adductis erat.
  Viri tamen non visi sunt: feminae tantum et pueri aratri, quaedam ad aratrum, quaedam ad rastrum. Horrende populus hic graciles, vultuque fatigato. Pueri vero, videntes puellas pulchras, subridebant et elevabant, easque callis porrectis manibus salutabant.
  Zoya Elenae laboranti opem obtulit. Svarog filia aegre convenit. Armorum facinora ipsa voluit, non sors dura collectivi fundi. Sed postquam pedem in silice laesit, belligerans modus statim evanuit. Praeterea de legalizatione tua cogitare debes. Quidquid quis dicat, solum vestitu ac sine pastoribus vitam finierunt.
  Ita, NKVD exploratores quovis momento declarare potest eosque confundere. Alioquin evadent iusti exules qui omnia, etiam documenta sua, amiserint. Vestis earum non valde nova est, et stylus breviore alam pro villa Bolshevik typica est. Sat potes ede quod tibi credet!
  Zoya in villa natus est et manus eius et corpus valde sollertes in aerumna sunt. Elena urbs est domina, non solum Moscovitica. Vera, experitur in opere arabili in communitate Rodnover. Sed tamen motus non tam faciles et familiares sunt quam Zoya. Ita et digitos fractis in terra frigida foedissime dolent.
  Attamen virgines, pueri et puellae omnes nudipedales sunt, etiamsi nocte torretur et paene frigescit periculum. Anus tantum feminae et anus in sordidis calceis. Non sunt viri in conspectu, et supra omnes est crispus, flavus, rubicundus juvenis, qui non plus quam quindecim braccis ordinatis, sed admodum vultu et mento constanti vultu conspicatus. Hie haedus cum Komsomol insigne est, natu maximus inter pueros et omnibus imperat.
  Iuvenis dux non explanavit duas pulchritudines eis adiungere. Quasi hoc ita sit, supervacaneum est. Loca regionis Volgae mitis est et caelum in pleno adductius est, ideo extra par manuum non nocebit.
  Mox dorsum Elenae dolere coepit, et ad aratrum ire rogavit. Ita facilius est corpus puellae satis validum, sed solum opus est calcanea tua in terram solutam diligenter fodere ut digiti tui tantum non irritant. Sed premat pectoris angulum diverso angulo, dorsumque exonerare dolorem non sentit.
  Putavit ergo puella, quot annos nata est? Iamdudum centum! Funy! Ea una ex veterrimis mulieribus in Russia moderna eodemque tempore plena roboris et sanitatis est. Sed postquam magicis artibus destituti sunt, talia monstra fieri potuerunt.
  Haec cogitatio Elenae friget...
  Omnes studiosissime laboraverunt et sine prandio intermissum. Vel quando totaliter tenebrosa facta sunt, ad ignem ad se reficiendum accesserunt. Prope erat flumen Volga et in olla piscis erat. Sed tantum panis est, et nescio quo pacto immundis est. Alius gustus cepe.
  Cibus est simplex et non nimis, ut videtur in deliciis ventris esurientibus. Ranger Puellae multos annos fessum non senserant. Imo, valde dolet hominem esse sine superationibus. Et tu defatigasti sicut asinus!
  Sed etiam bonum est ut organismi iuvenes et sani sunt. Puellae cum aliis feminis in horreo suo dormierunt. Puerorum unus in alto pectore Zoe caput reclinavit. Puella vagantis flavos permulsit cincinnos. Deos Demiurges a patronis et vita omnia acceperunt: iuventutem aeternam, potentiam, occasionem, opes, potentiam, honorem, reverentiam habendi, at... Concipere, dormire cum homine pari facultate. Idque minime facile.
  Et si tales sunt, tunc sunt in alio gradu et in alio mundo. Elena cantus de Gagarin recordatus est et hoc fecit eam magis contristare;
  Scis qualis ille fuit.
  Totus in armis eum mundus portavit!
  The Tsing fratris IUDICIUM salvet Imperium
  Frater Nicolaus II Tsar, Mikhail, verae historiae dissimilis, constanter egit. Custodia imperialis ignem rebellibus patefecit Palatium hiemale expugnare conatur. Tum Cosaci, favore principis, praelium inierunt.
  Plures centum rebelles interfecti sunt, alii fugerunt. Vigiles seditiosos eorumque duces strenue ceperunt. Legati Rei Publicae Duma, familiae principis, mercatores et sodales elite nummariae festinaverunt iurare fidelitatem Nicolao Tsar et iuraverunt fidem. In eo proelio plus sescenti rebelles interfecti sunt et una cum dimidio milia vulnerati sunt. Custodes circiter viginti homines mortui, Cosaci alii quinquaginta.
  Gravis concursus est, sed autocratia superfuit. coniurati in summo neque unam sententiam neque unum ducem habuerunt. Et omnino multi ex eis crediderunt formam imperii in bello mutari non posse.
  Multis displicet Nicolao II Tsar, sed difficile est jocum offerre regimine imperiali. Praeterea graviter timent divites, ne respublica nimis infirma et laxa evadat ut capitalistas ab esurientibus et rebellibus proletariis, a colonis possessoribus defendat.
  Sed ipsi homines graves revolutionem non ordinabunt. Bolsheviks adhuc nimis debiles et numero pauci sunt, Revolutionarii Socialistae plerunque credunt rotundum bonum esse, sed melius est primo bello mundum vincere.
  In summa, tumultus factus est et omnes egressi sunt! Quasi resurrectio cruenta seipsam iteravit... Et silentium!
  Nicolaus II fratrem suum decretorium cum Ordine Georgii primo gradu adiudicavit, eumque ad gradum generalem acturum promovit, Mikhail ad occidentalem plagam destinans. Et meridionalis et Romaniana frontes Brusilov subiciebantur.
  Magnitudo exercitus Russorum ad decem fere miliones hominum crevit, eiusque sustentatio grave imperium inposuit. progredi necesse erat.
  Ut primum itinera siccata sunt, exercitus in Gallaecia percussus tarist. Superioritas numeralis ex parte copiarum Russiae erat. Austriaci in animo debilitantur, et regimina Slavorum consistunt in globo aut in deditionem redacta. Non satis signa Germanica ad hostes capiendos erant.
  Ut omnia longe differant, Civitates Americae Unitae bellum contra Central potestates mense Aprili inierunt. Atque ita certaminis exitus iam praefinitus est. Germani in Occidente copias suas augere et socios debellare conati sunt et in Austria-Hngaria significanter subsidia praebere non potuerunt.
  Copiae Russiae occupaverunt Leopolim et nonnullas urbes in Galicia. Aliquot etiam pustulae boilores formatae sunt. Austriae centonibus, frontem rupta nimis cito concidit, ut Germani ad caecam defensionem in occidente moverent et copias in hiatus inicerent.
  Eorum successu progressi Russi Premisliam appropinquaverunt atque etiam urbem circumdederunt. Sed suppeditant problemata et inductio pugnae magis paratae unitates Germanicae in praelium progressu retardari. Sed Romanica Fronte inferrent, et post aliquod tempus etiam Frontem Occidentalem. Hi erant difficile negotium: perrumpere potentes, penitus resonantes Germanorum defensionem.
  Mikhail frater Tsar turpe non putavit, a Brusilov didicit et similibus artibus applicavit. duodecim locis simul taeterrimas apparabat, ut summa ope Germani contendere non possent. Praeterea fumo velamine et nocturno taetro naviter utebantur.
  Copiae Russiae meridionali Bucharest liberaverunt, et impetus in media interruptione Vilnae meridionalis consecutus est.
  Meridionali lateri Germani rursus muniunt. Germanorum copiae Rigam obsidentes sub corona minabantur. His conditionibus, Kaiser difficilem decisionem e civitatibus Balticis discedere et copias ad lineam defensivam Borussicam subducere constituit.
  Rerum unionem et Turciam non elaboraverunt. Russi et Britanni in Asia Minore progressi sunt, Galli Palaestinam in Syria premebant. Othomanis labefactantibus haud procul lapsus fuit. Praeterea Bulgari mutaverunt. Sciens Prussos bellum iam amisisse, et Russorum copiae, maxime liberatis Romaniae, in fines perventum est, rex Slavicus bellum Austriae, Turciae et Germaniae indixit.
  Nimirum hoc Germanis plus capitis. nec amplius in oriente prima acie tenere, in Vistulam se recipere coacti sunt. Sperans impedimentum aquae naturalis copias Russiae morari.
  Socii in occidente tantum successus partiales consecuti sunt, quamquam iam obteribus acrius utebantur. Sed fronte tenebat nunc Germania, quamvis paulum retrocedere coactus est. Pars meridionalis multum operae tulit.
  Bene, Russi tsarist in ruinam et hiemalem impetum pugnae ad Imperium Ottomanicum transtulerunt.
  Constantinopolim oppugnatio, terra marique, armis Russicis triumphum finivit. Türkiye cecidit, et cum ea Russia magnas regiones suscepit, Constantinopolim et angustias cum accessu ad Mare Mediterraneum.
  Verum bellum anno 1917 finire non potuit, sed victoriae flatus ab omnibus iam multo magis quam anno 1916 sensit.
  Hiems in Russia cum parvis ferit et demonstrationibus transiit, sed tumultus gravis non obstante difficultatibus militaribus erant. Fortasse rublum nimis imminuit, sed praematura est loqui de fame.
  Sed tempus erat belli finiendi, et hoc omnes intellexerunt. Promotus ad campum marescallum, Brusilov proposuit in australi ictu principali tradendo, ubi hostis infirmior erat, et inde septentrionem versus.
  Iam Germani lacus primas habebant. Sed numerus eorum angustus est ut notabilem cursum belli attingant. Russia etiam vehicula propria habet, in praediis Mendeleev in specie. Sed rursus industria tsarist nondum massam productionem exercere potest.
  Sed massa piscinarum a Britannis, Americanis et Gallis instituta est. Id novum et validum videbatur perrumpere defensionem, quam perrumperent Germanorum locorum.
  Socii etiam bellum quam celerrime vastare cupiunt. Et a fine Martii, penitus echelonatorum defensionem Germanorum erumpere conabantur.
  Copiae Russorum offensiones quam primum itinera in meridiem siccata esse coeperunt. Copiae Russorum post victorias superiores ortae sunt, sed Austriaci vix tenuerunt. Budapestini se circumventum reperit iam ineunte Maio. Motus deinde Viennam versus, et Vistulam flumen praeteriens.
  Itali quoque inferrent. Etiam Iaponia copias expeditiones in Europam misit. Germani undique premebantur.
  Cum copiae Russiae iam Vindobonam accessissent, Austria-Hungaria deduntur. Ultimus confoederatus Germaniae tandem ceciderat. In Occidente, cum in diversis partibus antica oppugnant, socii tardius sed certe progressi sunt. Et copiae Russicae a meridie ad postremum Germanorum frontem Vistulam tegentes ingressi sunt.
  His conditionibus, cancellarius Wilhelmus, plenam et desperatam Germaniae statum animadvertens, omnium bellorum cessationem die 22 iunii 1918 denuntiavit. Nam Germani in deditionem venerunt.
  Austria-Hungaria desiit. Russia accepit Gallaeciam, Cracoviam regionem, Bukovinam, partem Sloveniae et Hungariae orientalis. Romania Transylvania. Austriae-Hungaria parva erat Austria et Hungariae valde imminuta. Sub auspiciis Russiae Czechoslovakia emersit.
  Imperium Tsarist ex Germania Klaipeda, Posnaniae, et accessum ad maria accepit, ab ipsa metropoli per Danzig Prussiam Orientalem interclusit.
  Germania cedere debuit quod ante saeculo XIX in Daniam et Galliam vicit. Illa damnata est ut ingentes quotannis reparationes penderet, et potentialem militarem centum milium hominum circumscriberet.
  Et sane, sicut in historia reali, zona demilitarizata est.
  Tsarist Russia possessiones suas in australi parte dilatavit. Imperium Ottomanicum, sicut Imperium Austriacum, esse desiit. Britannia, Iraquia, Gallia, Syria, una cum Britannia, Palaestina, cepit. Russia obtinuit Armeniam, Asiam Minorem, et Constantinopolim.
  Medius Oriens et Irania etiam in sphaeras auctoritatis divisae sunt. Ita Tsarist Russia magnas acquisitiones materiales consecutus est.
  Sed plus quam duo milia milium et quingentorum milionum in bello, non computatis mortuis paganorum, ingentes expensas constant. Pecuniae in perturbationem inciderunt et terra aerea incidit.
  Verum, socii lenius pacti sunt ut usuras de mutuis scriberet, sed tamen debitum evasit satis magnum - circiter decem miliarda auri rublorum.
  Sed conatibus antea Germanis divulgandis fieri potuit.
  Res politica in Russia Tsarist confirmata est et auctoritas imperatoris crevit.
  Nicolaus II id egit ut suam manifesto in Duma rem publicam dissociaret. Autocratia iterum restituta est, et potestas legislativa ad tsarem plenaria facta est.
  Hoc modo timidos conatus reclamantibus effecit. Nimis fessi erant belli ac novas fruges nolebant.
  Oeconomia autem celeris coepit, post-bellum recuperatio! Augmentum Curabitur circiter centesimis per annum et altior quam in Civitatibus Foederatis erat.
  Novae industriae provectae creatae sunt et mechanica machinatio augebatur. Stipendia creverunt.
  Longitudo diei laborantis lege Tsar ab 11.5 horis usque ad 10.5 horas redacta est. Et pre- festis diebus et ante weekends usque ad horam IX. Item dies operationis ad novem horas redactus est, si saltem pars noctis esset.
  Post pecuniae commutationem, solidum auri libra rubei restituta est. Ab anno 1929, mercedis operariorum 50 rubles in mense pervenerunt, pretio vodka cum 25 kopecks lagenam. Hoc est, 200 utres invidunt. Et si in auro aequipollens sumatur, hoc tantumdem auri puri P.*XXXVII.
  Patria secundum locum est, secundum solum in Civitatibus Foederatis secundum productionem industrialem. Prospectus imperii roseus admodum videbatur, sed tristitia magna .... perculit.
  Ruina universum orbem, etiam Russiam, afficiebat. Veritas Germaniam et USA maxime laesit. Sed Russia tsarist nimis dependet ab mutuis externis et ideo laesiones et recessus vitare non potuit.
  Factio Bolshevik in viginti discrimen experiebatur. Lenin actu recessit a practica, novarum certamen se in theoria immergens ... et scribendo scientiam fictionem.
  Vladimir Ilyich Herbertus Walliam in Britannia occurrit et gustum pro scientia ficta sensit. Praesertim e stylo Vladimir Ilyich accessit magna, rerum futurarum nova: "Via communismus est felicitatis"! & alia complura opuscula. Lenin iam faciens pecuniam bonam ex scientia ficta opera.
  Bolsheviks in Trotskyists et Stalinists scindi sunt. Stalin redire statuit ad rationem terroris singularis Narodnaya Volya. Trotsky moderatius locum accepit.
  Socialistae revolutionarii adhuc activae sunt, quamquam nullae iam erant homicidia politica in viginti homicidiis summus profile. Positiones Republicanorum et Cadetorum paulatim auctae. Imo absoluta monarchia omnibus iampridem reliquia videbatur. Sic inquietare, ferit, demonstrationes identidem incepit, et regia thronus concutere coepit.
  Monarcha multum meminisse potuit ...
  Gubernium Nicolai II solutionem in bello invenit. Porro duces Iaponiae cladem ultionem desideraverunt. Et hoc est intelligibile.
  Post Bellum Orbis Terrarum primum, Tsarist Russia multa parva bella militaria gessit. In Medio Oriente, ubi ipsi et socii eorum orbem Arabicum compleverunt. In Afgania bellum gestum est cum Britannia. Russia septentrionalia Afghanistan occupavit, maxime ab Uzbeks et Tajiks populata, sicut et Herat. Britanni post bella inhumana meridiem tamen subegerunt. Imperium sui in medio Afghanistan mansit.
  Irania speciem imperii adhuc retinuit, sed divisio etiam non procul aberat.
  Sed consectetur commodo erat in eleifend. Praeterea, anno 1931, Iapones imperium puppeum in Manchuria creavit et in Sinis gravem iacuit.
  Quae causa fuit novi belli.
  Per hoc tempus exercitus Russiae suam classem piscinam renovare curaverat et aeroplanum fortissimum creare. In aere, Iaponia conspicue inferior erat, et exercitus terrae Russiae multo numerosior et fortasse pugna-paratior erat.
  Classis Pacifica a fabuloso Praefecto Kolchak mandatum est. Eques Ordinis Sancti Andreae Primi vocati Brusilov iam hoc tempore mortuus est, sed discipuli eius idonei manserunt.
  Bellum Iaponiae inde ab initio potuit. Duces Russici: Denikin, Wrangel, Kaleidin, sub universali imperio fratris Mikhail Romanov Tsar, strenue et sollerter agebant. Experientia primi Orbis Terrarum Belli impulsum habuit et errata in conflictu anni 1904-1905 obversata sunt.
  Lucis lacus Prokhorov, quae simpliciter pernecessaria sunt in decurrere bellica, etiam evasit satis bona. Certe alius exercitus Russorum iam erat et bellum omnino diversum.
  Tamen in primo proelio cum Samurai, si Kuropatkin ab ingenio et decretorio imperatore substitutus fuerat, utique alius belli eventus omnino fuisset.
  Ceterum intra duos menses Port Arthurus a copiis Russicis obsessus est et Iapones caesi sunt. Duobus mensibus post, omnes Coreae liberatae sunt, et urbs arcis vi capta est.
  in mari etiam proeliis vario eventu pugnatum est. Donec turmae e mari Baltico et Pontico pervenerunt. Terra Solis oriens omnino victa est, et etiam copias in Hokkaido appulit. ignominiosa Iaponia pacem subscribere coactus est. Redde Manchuria, Portus Arthuri nonnullae possessiones a Germanis victae, Sakhalin meridionali et iugo Kuril. Et simul indemnitatem reddent, summam luculentam - decies centena millia auri rubles.
  Victoria ad tempus statum autocratiae corroboravit ac deinde Magna Depressione celeris upswings oeconomicis cessit.
  In Germania, ut in historia reali, Hitler ad imperium venit, sed ferire currere non licuit. Praesertim conatus ad restitutionem inscriptionis universalis a Russia et Gallia acriter resistentibus obstitit. Etsi minores concessiones factae sunt secundum potentiam militarem. Magnitudo exercitus augere permissum est ab centum milibus ad ducentos quinquaginta. Praeterea Hitler in Germaniam zonam demilitaristam potestatem reddidit.
  Et dynastica problemata in Russia Tsarist miscenda erant. Heres regni Tsarevich Alexei mortuus est ... Mikhail Romanov frater Tsar iure hereditario privatus est. Et vere Kirill Vladimirovich Romanov heres factus est. Sed iste homo ebrietate et luxuria est. Omnino deponatur...
  Quis igitur Tsar Nicholaus II succedet? Mikhail frater Tsar, post victoriam de Iaponia, gradum generalissimum accepit et favore maximo potitus est. Factus est primus membrum familiae regalis in historia Caesareae Russiae ad tantam dignitatem recipiendam. Et multi volebant eum videre in solio regali.
  Verum ipse Nicolaus II - non potator, sine malis moribus, qui gymnastica regulariter exercuit, adhuc admodum fortis fuit et regnum suum in historia Russica longissimum fore videbatur. Sed Stalin atrocissimam caedem molitus est ab eo tempore Alexandri II. Etsi visum, quid attinet?
  Ceterum, anno 1937 ominis evasit. Tsar Nicolaus II occisus est, et una cum eo duo ministri mortui sunt, ac tres duodecim aulici, parsque palatii hiemalis corruit.
  terroristae cloacas cuniculo adhibuerunt et plus quam ton aminolon plantaverunt.
  Ita pugnax incidens in historiae cursu intervenit. Hoc modo finivit regnum Tsar Nicholai secundi. Monarcha non coepit dici magnus aut formidolosus. Qui imperatorem non amabant, eum cruentum appellabant; multus enim sanguinis in regnum eius effusus est. Qui respectu agitur, victor est. Ita auctus est numerus praediorum sub eo in Rus'. Etiam magna provincia in Sinis apparuit: Zheltorossiya.
  Totum regnum duravit annis XLIII. Solus Ivan Terribilis diutius imperavit, et nominaliter. Sed cum regnum per triennium suscepit, ipsa periodus imperii brevius evasit.
  Sed legitimus haeres Kirill Vladimirovich Romanov, nihilominus in solium ascendit. non diuturno fere anno imperavit, sed ad aliquam vim historiae processit. Praesertim Adolpho Hitler Anschluss Austriae explere permisit. Allegata de iure populorum ad sui ipsius determinationem et, si modo, magis erit ordo. Constat Anschluss Austriae et Mussolini.
  Ita Germania dilatata est et eius multitudo octoginta miliones superavit. Ut taceam quod Hitlerus nascentes hortatus est. Sub Adolpho Demoniaco sesquialtera creuit.
  Bellum civile in Hispania exarsit, sed multo velocius finivit, cum nullum erat Unionis Sovieticae, quod auxilium ala sinistra Matriti coitioni praebuit.
  Sed Franco socius Fuhrer factus est. Et novus Tsar Vladimirus III cum Britannia conflixit.
  Res quidem perplexa est. Aenigma refertum in altero saeviente bello universali. et nova undique exercitatus. Irania non dividitur, et haec est terra ultima islamica, quae formaliter independentis est. Tam Russia quam Britannia consilia ad eam habent. Res valde confunduntur in Oriente Medio. Territoria Russiae, Galliae et Britanniae mixta et difficilia administrant.
  Anglia oeconomice magis cadit et longius post tam Russiam quam Germaniam magis magisque potentem. Sed maximae coloniae adhuc Britannicae sunt. Sed potestas coronae leonis debilitata est, Canada paene iuris est. Africa Australis quoque dominium sicut Australia est. In India Britanniae positio debilitatur. Quidem leo dis est cupiditate.
  Hitler in duabus partibus ludere conatur. Vel auxilium Galliae, Britanniae, Italiae, Iaponiae scribet. Ut omnes in unum acervum Russiae Tsarist et vastas possessiones dividant.
  Aut acquisitiones territoriales in Occidente quaerunt, sed in societate cum Russia.
  Tituli homo est homo nequam et scelestus, et generatim non curat cum quo coitum init, dum sibi prodest.
  Novus iuvenis Tsar Vladimirus somniat etiam descensum in historia tamquam magnum victorem et colonias ex Britannia et Gallia auferre vult. Proprie a Germanis nihil sumi restat. Ita coalitio cum Germania satis logica est.
  Italia Aethiopiam cepit et res novas desiderat. Mussolini perquam ambitiose. Non curat utrum orientem an occidentem ierit. Sed in Gallia non est magna cupiditas apud eos pugnandi. Ibi regnat pacifismus, et regimen eligitur. Nullo modo est tam fortis socius. Russia et Tsarist, cum suo partu nobilissima rate et constanter decrescentes mortalitatem rate, fortissimus adversarius est. Multitudo Russiae Tsarist circiter tres centesimis per annum iam crescit. Infans mortalitas decrevit, sed forma magnarum familiarum nondum transivit, et familiae etiam fecundae sunt operantes. Consideratis acquisitionibus territorialibus, etiam in Sinis frequentissimis, et infrequens Mongolia, et in Europa et Turcia, multitudo Russiae Tsarist anno 1940 400 miliones ad 1913 excessit, cum 180 miliones erat. Et haec potestas continentalis est. Sed copiae coloniae moraliter infirmi sunt et parum certaminis facultatem habent. Itaque copiae terra occidentalis multo debiliores sunt.
  Fuhrer societatem cum Russia contra Occidentem eligit.
  Anno 1939, Czechoslovakia partita est. Germania etiam Sudetenlandiam comprehendit. Germani exercitus firmaverunt columnas lacus. Russia etiam Tsarist non stabat, cum exercitus pacificus quinque miliones et quingentorum curatorum divisus est.
  In Russia Tsarist, magna piscina et opportuna aircraft, incluso aircraft cum octo tormentis, iam diu in productione fuerunt. Gallia tantum circiter triginta piscinas gravissimas habet, et outdated sunt. Britannia vehicula magna non habet. Bene, et Germania, viginti talentis non una gravior. USA paulo plus quadringenta piscinas habet.
  Hitler decrevit non tanti morae fuisse et die 15 mensis Maii anno 1940 percussit. Tempestas iusta est et omnia parata sunt. Vel plus minusve paratus.
  Tsarist Russia oppugnare in Indiam et alias possessiones coloniarum coepit. Exercitus Russiae male defensa loca oppugnavit. Relative paucae copiae sunt ex ipsis ethnicis Britannis et Francis, et coloniae unitates pro idea vel imperio ab illis alienas re vera mori nolunt. Nam qui Angli? Exploratores, servi, praedones vel infideles. Verisimile est Russos multo pejores illis esse, ut propter imperium Leonis vel Galli morerentur.
  Procedunt itaque tsarist turmae, superantes segnes, arx resistentia. Sed Germani in mense et dimidio poterant etiam Gallos, Anglos, Belgas et Teutonicos debellare.
  Sic Churchill praecipuum sociorum subsidium amisit. Exspectatio Civitatum Americae Unitarum bellum initurum non materiale fecit. Roosevelt minime distinguebatur a determinatione Stenka Razin. Et tunc tales copiae contra Americam irent.
  Russorum copiae per Africam et Asiam itinerum progressi sunt, plura negotia ex agro et tractu communicationum quam hostium. Defectus viarum, praesertim in Africa, etiam ictum habuit. Sed implacabilis miles Russicus heroice et stoice omnes difficultates superat.
  Germani aegre in Africam copias transferre possunt. Progressus in Gibraltar moratus est ob resistentiam Franconis pertinacem. et copias per mare transferre habuimus. Russi in Africam per Aegyptum irrumpunt et multo facilius est. Italia etiam omnia quae potest capto rapit, et in hac re Mussolini boam constrictoris tenet.
  Appulsus in ipsa metropolis anno 1940 non fiebat. In aere proelio, ob praesertim passionem Russiae, Britannia superfuit. Sed dicendum est sapientem Tsar Vladimir Kirillovich Britanniam ante tempus in deditionem venire noluisse, sed rationabiliter omnes suas Asias et Africanas colonias occupare voluisse.
  Quo ibit Britannia? Ceterum nullas habet subsidia, sine coloniis ac rudibus rebus ;
  Hieme et Martii 1941, copiae Russorum tandem Africam Meridionalem attigit et ultimam Africae Dominiionem superavit. Britanni in Madagascar sedendi conatum etiam defecerunt, et mense Maio 1941 statio victoriae subsequenti peracta est.
  Ex parte Russiae in bello Iaponia pugnavit et aliquid in Oceano Pacifico arripere curavit. Aestas anni 1941 fuit periodus aeris maioris gravis contra metropolim Britanniae.
  Russica et Germanica aeroplana Londinium et alias urbes Imperii Anglici oppugnaverunt. Die autem VIII mensis Novembris anno Monacensis Putsch anniversarius, e portu tandem fiebat.
  Pugnatum est per dies sedecim et victoria finita cum copiis Russicis et Germanis.
  Quod quidem alterum bellum mundanum finivit. Contigit minus cruentum et prolixum quam in historia reali. Et valde conspicue firmavit et ampliavit possessiones Russiae. Praecipue in Africa et Asia.
  Relative pacificum tempus consecutum est. Russia et Germania sua territorialia lucra digerebant. Tertium Reich comprehendit: Belgium, Hollandiam, Franciae dimidium fere, nec non Mauritania, partem Algeriae et possessiones centrales. Verum Germani propter statum Franconis et Hitler dubiae rei non vacabant progredi in possessiones aequatorias Franciae et ad copias Russorum ceciderunt.
  Nihilominus Germania adhuc bonam partem terrae Africae accepit, territorium suum in area excedens. Area Tertii Reich terras, inspecta acquisitione Europae, plus quam tripla est. Et si numeramus a finibus ab anno 1937, habita ratione Austriae, Suetenlandiae, et Respublicae Bohemicae in tutelam, tunc quater.
  Ita Germani totum satis concoquere, domare et assimilare. Praeterea Russia possessiones colonias ampliavit et haec omnia vix temperare potuit.
  Italia multum obtinuit: exempli gratia, pleraque Sudan, Somalia, Uganda et nonnulla alia adquisitiones, nominatim Tunisia.
  Sic mundus iam completus est. Sed ambitiones, ut aiunt, tempore se manifestare incipiunt.
  Iunctus Civitas in project atomico serio laborare non coepit. In Germania et Russia fascist, etiam habitus refrigerandi causa evasit. Iaponia nondum satis evulsa est, et Britannia et Gallia vasalli Tertii Reich et Russiae factae sunt.
  Ita species armorum nuclei aliquamdiu moratus est.
  Sed progressus est inexorabilem sane. Physici laborant, theoria excolitur, sicut experimenta laboratorium sunt. Sed consilium nuclei indiget reipublicae voluntate. Tsarist Russiam iam multas curas et expensas ad suum territorium dilatandum relatas habuit. Sed Hitler propter aliquam causam talibus notionibus programmatis nuclei invidebat et credidit atomicum consilium multam pecuniam perdere.
  Praeterea exercitus Russorum humus et aviationes fortissimi erant et copiosissimi in mundo, et etiam classis crescebat, praesertim ob incrementum oeconomicum.
  Imperatores et marescalli tsarist maluerunt piscinam aedificare, aeroplana aedificare, vectores et naves bellicas. Cur indigent aliquibus fabulis de bombis nuclearibus? Id est, tam Germani quam Russi hanc quaestionem neglexerunt.
  Praeterea satis erant materiae rudis ad non curandum de opibus energiae, saltem in proximo futuro.
  Itaque, obstante omni frigore Pentagoni et Domus Albae, inceptum in Civitatibus Foederatis Americae nolens transiit. Id autem non solum timendum est ne Russi aut Germani ulterius progrediantur et pressionem Novo Orbe, sed etiam oeconomiae dicant.
  Amissa facultate oleum recipiendi ex Asia, Africa et Medio Oriente, Civitates Americae Unitae tantum in Texas, Florida et puteis suis in Alaska progressi sunt et coeperunt.
  Sed crescebat incolarum US. Immigratio in Russiam non deficiebat, et multitudo celerius crescere pergebat. Nigri et Arabes imprimis libenter in Civitatibus Foederatis abire permissi sunt.
  Oeconomia Americana etiam crescebat, et plus magisque carros erant.
  Et quaesitum est cibus nuclei et reactionem atomicam quae colossalem industriam praebere posset.
  Decem anni elapsi sunt ab extremo bello mundano II. Hitler's Germania novum telum habebat: discus planorum non solum volitans ad celeritatem tremendam, sed etiam paene invulnerabilis a parvis armis igne manentibus.
  Praeterea Germani satellitem super orbitam artificiosam tractaverunt, ac praesertim mense Iunio 1951, primum hominem in spatium.
  Russia paulo sero Tsarist erat et tantum Augusto huius anni proficiebat. Mutationes in fascist Italia eodem anno factae. Benedito Mussolini concertator tituli Iulii Caesaris decessit. In communi Italiae dictatore res bene gestae sunt. In Africa, cum in Aethiopia, habita ratione Italiae, sub eo fere ter ac quingentos dies crevit. Praeterea Benedito in Europa partem Franciae cum Toulon detruncare curavit.
  Sed Albaniam et Graeciam non permiserunt - haec sunt regiones intra sphaeram influentiae Imperii Russici.
  Benedito sane magnus et victor dici potuit, quamvis Italicus exercitus non nimis rebus gestis splenduerit. Sed filius et heres non patre peiorem se existimabat.
  Et cepit casus MDCCCCLI et Albaniam et Graeciam invasit... Nimirum dicunt omnia magna bella quasi subito inci- dere.
  Vladimirus Tertius etiam hac de re laetus fuit. Possessiones Italiae in Africa magnae sunt, etiam maior quam Germania. Quin igitur colligere, si magna ratio est?
  Copiae Russiae bellum inceperunt die 7 mensis Novembris anno 1951, Aethiopiam, Libyam et Sudania oppugnantes. Unitates Russicae validiores, plures et plures pugnae promptae quam Italicae sunt.
  Cito itaque pastam exercitum destruere coeperunt ... Sed nemo sperabat sine ulla admonitione Adolf Hitler venturum a parte Mussolini Jr.
  Quanquam si inspicias, nihil erat inexpectatum.
  Germania primum bellum mundanum in Russia amisit et fines maxime Russiae amisit. Et si Germani in Occidente cum usuris quod amiserant recuperare curaverint, tunc in Oriente libere loquendo remansissent in nullo.
  Ita Hitler in novis armis suis, praesertim discos et scutellas volans, numeravit. Praeterea Fuhrer credidit hoc tempore facilius cum Russia pugnare quam in primo bello mundano, cum Germania et Italia societatem duceret sine altera fronte.
  Calculus etiam factus est ut Iaponia, offensus a Rutenis, bellum in extremo Oriente etiam iniret et hostem ibi ligaret. Forsitan Portugal et Hispania coitionem iungent, sicut Britannia et Gallia? Multo propinquiores sunt Germaniae quam Russiae. Et spes quaedam in USA confixi sunt!
  Praeterea, Americam classem infiguam aedificavit, multi onerarii ac navis piscinae eius modernisatae, quamvis quantitate et qualitate exercitui Veteris Mundi vehiculis inferior adhuc esset.
  Systema sociale in Russia autocraticum et monarchia absoluta mansit. Tsar et imperator omnium Rus' plenam potestatem habuit: exsecutiva, legislativa et iudicialis. Parlamentum abfuit. Consilium publicum personarum ab imperatore constitutum erat, sed iura tantum consultoria habebat. Rex ipse leges, tum decreta promulgavit. Faciendi et ignoscendi ius habebat etiam, quamquam utique erat etiam iudicium. Iudices iurati post caedem Nicolai II sublati sunt, ita ut iudiciaria etiam ab imperatore vel officialibus ab imperatore designata et remota essent.
  Haec ratio et commoda et incommoda habuit. Ex altera parte, imperator cito hanc vel illam quaestionem sine ullis contentionibus vel pactis solvere potuit, at ex altera parte, nimia intentione potestatis in una parte, inceptum suppressit et maiorem opportunitatem grapheocrati dedit. Diversos favores et favores peperit. Vladimirus nimia hypocrisi et maritali fidelitate non distinguebatur. Quamquam feminae non multum valent in consiliis suis.
  In agro piscinae aedificationis Tsarist Russia multas et magnas vehicula et potentes habuit. Tamen experientia pugnae operationum in Africa ostendit actitionem piscinae maximi momenti. Quam ob rem piscina principalis Russiae ultra quadraginta quinque talenta non excessit. Quia plus ponderis problemata cum facultatem transversae patriae creavit, etiam cum latis vestigiis.
  Tsar piscinas graves dilexit, sed eius consiliarii imperatorem dehortabantur ne eas in massam produceret. Sed machina sexagintaton in duobus milibus exemplarium praesto erat. Et piscina popularis "Nikolai" 3 producta est in sexaginta tria milia.
  Et machina pondo quadraginta quinque talentorum, et sclopetum centum 122 millimetrerum habet. Armis frontalis ducenti millimetris est, posterior et latera sunt 120 millimetrerum, positio classica est.
  Hitler in gravibus machinis graviter interested. Et volui superioritatem habere super Nikolai in piscina productionis. Currus Germanorum pondere 75 talentorum intumescebat et, hoc iam limes erat, ob id quod magna moles per lineas ferriviarias difficillime erat transportandae.
  Vehiculum Germanicum cum telo 128-mm armatum est, armatura frontalis 250 mm habebat, et armatura posterior 180. Propositum etiam est prope unum classicum.
  Numera, piscina Germanica ter una Sovietica inferior erat. Ut taceam difficultates machinis gravibus utendi.
  Apparatus autem Russiae per late areas dispergitur et in regione frontis Europaeae proxime aequalitas est in numero vehiculorum et peditum. Quamquam dux exercitus Russorum multo numerosior est quam unus Germanicus. Russia magnam multitudinem habet: Indiam, Chinam, plurimam Africam, Orientem Medium, Persidem, Indochinam et multo magis includit.
  Scilicet, Hitler decrevit Russiam Tsarist oppugnare, etiam ratione habita se habere Iaponiam et Italiam ex parte sua, et fortasse Gallia et Britannia, ludus colossicus est. Sed Fuhrer moribus ingens est.
  Animadvertendum est quod discus planorum, quibus Tertius Reich in tantam spem confixum est, non sunt efficacissima in praxi. Creatio laminae validae vi ductus ad consumptionem escarum immanem, et tempus fugae scutellarum volatilium respective ad brevem evasit. Ita agere possent, etiam habita ratione ingentis velocitatis non satis significantibus intervallis. Praeterea fluxus laminae discum ex parvis brachiis protegebat, sed vicissim a patera volanti inurebatur.
  Ita Germani missilia radiophonicata e suis diskettes, et deinde ad angulum angustum solum decidere poterant, vel e laminae fluere avertendo, sed simul vulnerari fiebant.
  Sed in casu, Hitler Russiam oppugnare statuit et chartas suas in ludo coniecit. praeterea fascistus, ne, si victa Italia esset, eum quoque adorirentur. radit habebat nec cuiquam credidit.
  Initio successus est ob admirationem oppugnationis et melioris eorum copiarum instituendae, Nazis. Sed leo oppugnationis male electus est. Nix cadere coepit et lacus skidded. Fritz Poloniam partem occupare potuit, Cracoviam inclusam, sed prope Varsaviam haerere.
  Machina militaris Russiae conabatur... Iaponia, ut Fuhrer expectat, bellum iniit, sed classis eius in classe Russiae Pacificae superioritatem non habuit et proelia proxime aequalia erant. Iaponia autem suas copias a theatro Occidentali operationum propemodum non distinxit. Praeterea samurai Russos in aere inferiores erant tam numero quam qualitate. Terra autem solis orientis paucas insulas capere potuit.
  Cautus Franco et Salazar bellum inire minime properabant. Russi hostes fortissimi sunt. Vigilare et expectare debemus. In historia reali, Franco per Bellum Orbis Terrarum II se limitavit ad divisionem caeruleae voluntariorum fascistorum mittendorum.
  Nunc potentiae aequilibrium maxime in Africa inaequale spectavit.
  Italia celeriter possessiones in continenti obscuro amisit.
  Vero anni 1952, exercitus tsarist in Prussia Orientali moleste movit et per hostium munitiones funditus perrumpere potuit. Haud difficulter Nazis omisso exercitu apud Konigsbergam tsarist, sed imperialis copiae in Suetenlandiam et Cracoviam progredi coeperunt.
  Evenit ut lacus Russiae perniciores satis capaces essent ad pugnandum gravem, sed minus agilem hostem. Sinenses etiam partes duce Russiae praestiterunt.
  Germani Cracoviam relinquere coacti sunt... Et deinde ob circumscriptionis minas a Vistula ad Oderam secedere coeperunt.
  Sed hoc non erat cursus belli quod expectatur habiti Fuhrer. Sed mea culpa est. Porro Galli et Britanni, fascissarum occupationum olfactus, pro Fuhrero mori minime contendebant. Ita repletio turbata est et terras vassallus modice discumbere voluit.
  Et pejora Germanis in fronte ibant.
  Germani in Africa sua omnia per hiemem amiserunt. Et per hyemem, vere ad Oderam se penitus se receperunt. Copias Russiae liberavit Pragam et Sueciam et Viennam adiit. Ipsi etiam Italiam vicerunt et Romam, Neapolim, et Siciliam occupaverunt. Sic fons anni 1953 pro Nazis nihil boni promisit. Nihilominus die 8 Aprilis 1953 subito Hitler mortuus est. Novus dux Germanorum pacem perdite petit.
  Vladimir Kirillovich Romanov liberaliter consensit. Germani carissimam. Novus terminus nunc per Oder transiit: Belgium, Hollandia, et Dania imperium accepit, sed intra ambitum status vasalli Imperii Russici. Gallia suas possessiones ante amissas recuperavit, sed in Russia magis dependens factus est.
  Italia et Germania omnes colonias amiserunt, quae nunc regiae coronae sunt factae. Italia ipsa etiam statum Russiae vasallus accepit, et Sicilia et Sardinia directo imperio Vladimiri III facta sunt.
  Germania multum etiam libertatis amisit ac magnas reparationes solvit.
  Iaponia omnes possessiones etiam praeter fines suos amisit et vasallus status fieri coactus est. Etiam imperator Iaponiae Tsar Vladimir Kirillovich Romanov titulum accepit.
  Scilicet ea pars Australiae quae antea Terrae Solis orientis pertinebat etiam in potestatem Russiae venit.
  Mense Augusto 1953, Civitatum Foederatarum tandem bomb atomicam tentavit. Duodeviginti annis post, genie nuclearis ex utre facta est. Ceterum, progredi non potest. Species autem bombae atomicae est inevitabilis. In extremo missione nuclei maximum viginti annis post quam re videri potuit arma nuclearia.
  Cum aliqua mora, regimen tsarist responsionem suam evolvere coepit.
  Hactenus Civitatum Foederatarum cum tanto imperio valido bellare decernere non poterant. Praeterea, non tam facile est ad praecipua centra Russica industrialia et oeconomica transmarina.
  Et productio criminum nuclei et tempus et pecuniae requiritur! In hendrerit eros erat, sed tempor ex cursus dictum. Russia Tsarist, cum suis opibus et potentia intellectuali valida, celerrime lacunam in hac provincia constituit. Et anno 1956, bomba atomica etiam in Vladimir III apparuit.
  Insigniter inferior Russia in populationibus et opibus, USA capitalista et democratica paulatim tubas suas amiserunt.
  Solummodo rem facere poterant, quod arma nuclearibus utebantur ad deterrendum et conantur Russiam ab intus Tsarist labefactare. Sed hactenus non successit.
  Vladimirus Kirillovich posteri ex prima uxore masculinos nullos reliquit , et in matrimonium duxit. Et heredem produxit, vocans eum Georgium.
  Tsarist Russia dilatatio spatii peracta est. Anno 1959, fuga ad Lunam firmata facta est ante annum circiter quam Americani. Deinde anno 1971 ad Martem. Alternus mundus tutior factus est quam veritas.
  Anno 1975, homo Venerem appulit. Anno 1980 die Mercurij. Anno 1981 in una ex satellitibus Iovis. Et anno 1992, anno proxime mortuo Vladimir Kirillovich Romanov, cosmonauta Russiae superbe in Plutonem pedem posuit.
  Georgius primus coronam hereditavit anno octavo decimo. Et generaliter dicere possumus Vladimirum Tertium, Magnum, LIV annos eius feliciter regnare. Et tunc dynastia Romanov continuata est.
  
  
  
  NICOLAUS SECUNDUS GLORIOSISSIMI QUAESTIONUM!
  Dicamus contra Alexander Tertius Tsar antea obiisse: anno 1987 ex caede conatu a Lenin fratre maiore constituto: Alexander.
  Videtur etiam deterius. Sed non est. Nicolaus II prior factus tsar, et prius accepit uxorem: ut filium in solio poneret, si quid accidisset. Sed uxor eius alia est, et heres sanus est, et Rasputin certum non est ibi. Ac primo, in genere, sicut in historia reali: TRANSIB aedificatur, oeconomia sonat - dilatatio in Sinas. Verum anno ante in Mari Baltico aedificatae sunt naves. Et paulo plus adlevent, ob antiquiorem ingenii ortum de pecunia Witte.
  Bellum cum Iaponia non optime incipit, sed Varyag evasit, et Admiral Makarov non mortuus est. Fabula paulum movit, et paulo aliter res geritur. Sed in historia reali, re vera, Varyag parum temporis relictum erat ad fugam, et mors Admiral Makarov plerumque fortuita erat et inopinabilis.
  Classis Russiae, ab Admiral Makarov duce, satis sollerter egit et naves Iaponicas submersit. Tum, cum duae pugnae Iaponicae in mir inflantur, Makarov Samurai aggressi sunt et alia duodecim et dimidia naves submerserunt.
  Id est, omnia bona. Et Iaponia in mari excellentiam amisit.
  Sed in terra, samurai infirmior evasit. Kuropatkin omnes conatus Iaponicae progrediendi reiecit et eis magnum detrimentum intulit. Sed id neque id ipsum. Sed mox naves Russicae ex Mare Balthico advenerunt, et Makarov tandem omnium aquarum potitus est.
  Russi etiam copias in Taiwan, et deinde in iugo Kuril inicere coeperunt.
  Donee Theodorus Roosevelt intervenit et mediationem obtulit. Russia accepit Manchuria, Corea, Mongolia, catena Kuril et Taiwan.
  Zheltorossiya etiam apparuit. Ita novum imperium est.
  Rex tamen nondum nimis impudens factus est. Anno 1914, secundum bellum mundanum ortum est. Russia ad hoc bellum paratior est: oeconomia fortior est, terra et multitudo maior est, et nulla cogitatio in via est. Erat autem nullus recessus per seditiones et, quas vocant, revolutiones.
  Primum bellum mundanum variis successus gradibus processit. Errores et successus imperatorum Russiae fuerunt. Sed anno 1915 Germani minus successum egerunt, cum exercitus tsarist maior et melior factus esset. Sed adhuc Russia dimidium Poloniae et Galiciae amisit. At Germani Belarus et Balticas ingredi non potuerunt - prima acie per Vistulam transierunt.
  Et sexto decimo anno exercitus tsarist iam magnas res contra Austriam et Turciam consecutus est. Ottomani fere victi sunt. Velut Austriaci capti Premisliam et Cracoviam. Germanus vix factus est. In fonte '17, Russi Istanbul ceperunt. Russia etiam in Tsarist prosperitates aestate gravis contra Austriam et Germaniam significantes assecutus est. Et in ruinam cum copiis iam Oder pervenerat, Germania in deditionem venit. Divisio Austria-Hungaria et Turcia secuta est. Russia Asiam minorem, Iraq septentrionalem, et Istanbul suscepit. Galicia, Bukovina, Czechoslovak et Hungarica regna et Cracovia. Plus Danzig, pars Borussiae Orientalis, regionis Klaipedae. Russia sic pluries confirmata est. Sed et Germania immensas reparationes solvit.
  Nicolaus II Tsar non properabat omnia et omnes capere. Ruteni, Britanni et Galli paeninsulam Saudianam diviserunt. Tum Britanni et Russi utrumque Iran et Afghanistan diviserunt. Completa est mundi revisio.
  Usque ad annum 1929, totus mundus in ortum est, donec Magna Depressione orta est. Anno 1931, Iaponia bellum contra Russiam incepit. Quod cito victi sunt, et cum omnibus pacificis possessionibus occupatis. Et tunc venit referendum et inclusio in Russia.
  Inter has imminutiones Britanniae, Franciae, et Civitatum Americae Unitarum, magna Depressione correptus, bellum Tsar Nicholas II duxit ad Sinas vincendas. Et factum est hoc magnae victoriae.
  Ad Russificationem aliquantulum accelerandam, Nicolaus II inprudentem decisionem fecit - polygamiam publice in Russia induxit - mutatis theologicis et dogmatibus Ecclesiae orthodoxae. Ita factum est reformatio.
  Accepitque sibi rex alteram uxorem. Russi hortati sunt ut peregrinos et multos filios duceret. Etiam Sinae ingens Russified esse debuit. Quid hoc optime facere? Sinenses uxores ducere!
  In Germania imperium Hitler non venit. Hac fabula paululum deerat. Nimis extremist. Summa irritamentum fuit Mussolini fascistae, qui Aethiopiam ceperunt. Somniare novo Caesare et Troiano in unum Convolvi.
  Mense Maio 1937 bellum inter Russiam et Italiam ortum est. Cum evenit, Mussolini mortem sibi conscivit. Russis duobus mensibus totam Italiam occupavit, in alio autem tres colonias publicas. Russia Tsarist etiam tandem Romania et Iugoslavia et paulo post Bulgariam comprehendit. Finitis adiunctis finibus. In anno MCMXXXIX, Nicolaus II mortuus est. Et eius heres, sanus Alexei II, novus tsar factus est.
  In hoc casu Nicholaus II regnavit quinquaginta duos annos - eventus Ivan Terribilis superans. Regnum eius prosperissimum evasit in historia Russiae et victoriae eius tantum recordatio. Nemo rex unquam tantum cepit. Russia tandem in Sinis consedit et in omnes partes confirmavit.
  Sed tunc sub Alexei Secundo diu pacis tempus incepit. Gallia, Britannia et USA bellum noluerunt. Sed Germania inerma erat nec virium habebat. Ita tranquilla res orta est.
  Imperia coloniae manserunt. Russia maxima terra manebat, sed Britannia secunda potentia formaliter erat et in regione imperii Tsarist leviter inferior erat. Quamquam Australia, Africa et Canada erant paene dominia independentia. Et in India. Sed tsarist exercitus Indicum agrum ingressus, reclamationes suppressit. Post quem Britannia hanc coloniam amisit et Russiam adepta est. Mox Russia quoque meridiem Irania cepit.
  Post Alexei Secundum anno 1969, thronus Nicolai Tertii hereditarius est. Imperium Tsarist in ortum. Ita Gallia imperium in Indochinam et Thailandiam anno 1979 amisit. eo quoque regii milites uenerunt.
  Et in octoginta et nonaginta, Africa in dicionem Russiae Tsarist venit. Post MMI, Petrus, quartus Alexei II filius, solium Russiae ascendit.
  Russia Tsarist hoc tempore totam fere Africam, Asiam occupaverat et colonias aliarum terrarum, etiam Indonesiarum, collegit. Sed utique contra Australiam non processit.
  Tempus pacis advenit. USA, Britannia et Gallia arma nuclei habebant, Germania potestatem oeconomicam habuit. Russia vim oeconomicam habet, arma nuclearia, maximum exercitum in orbe terrarum et hominum. Et adhuc sine parlamento monarchia autocratica absoluta est. Americani, cum secunda potestas vel etiam superpotentia, hanc Russiam petiverunt.
  Attamen carentia democratiae progressum progressum minime impedivit. Praesertim anno 1943, in Russia Tsarist, primus homo in spatium volavit. Et anno 1961 ad lunam. Fuga ad Martis anno MCMLXXIV facta est. Et ab 2000, fere omnes planetae Systematis Solaris visitatae sunt. Magna expeditio ad astra parabatur. In MMXVIII excussit, et ad Alpha Centauri recepit.
  Sic tsarismus scientiam omnino movere non prohibuit. Petrus Quartus dynastia Romanov etiam declaravit absolutismum illustratum melius esse.
  Praesertim contra scandalorum exsistentiam Donald Trump quae constanter movebatur administratio.
  Nicolaus II adhuc omnium temporum ac populorum rex summus habebatur. Tsarist Russia in equo et mundo hegemon. suburbia et coloniae paulatim Russified fiunt. Imperium obtinet momentum. Et factus est totus mundus melior.
  Et quare? Gratias Alexandro Ulyanovi, fratri Lenini, qui de regicide supplicium est. Ipse Lenin foris mansit. Cambriae occurrit et etiam studiis scribendis scientiam commenti dedit, ex qua dives factus est et nomen fecit. Et ideo claruit, claruit et claruit, et in multas linguas translatus est. Stalin in carcere ob tuberculosis mortuus est et in genere solis peritis notus mansit. Trotsky mox in rebus novis versatur et bonum curriculum officialis fecit, ad gradum consiliarii privati Consiliarii et Ministerii prorex evectus. Voznesensky minister sub tsar factus est et multum consecutus est. Khrushchev cauponem parvum manebat nec famam lucrabatur. Ad gradum colonelli Brezhnev surrexit. Andropov in vigilum servivit et etiam colonellus factus est. Gorbachev maior negotiator et ostentator factus est. Yeltsin tabernarius manebat. Putin ad gradum colonelli in vigiliis secretis surrexit et cum honore secessit. Medvedev officialis pusillus est. Zhirinovsky, conditor diurna, et ostentator. Zyuganov sub terra contra Tsar laborare conatus est. Ille carceris sententiam accepit, deinde index factus est vigilum secretorum. Secessit cum dignitate capitanei. Zhukov solum ad gradum maioris resurrexit. Vasilevsky legatus generalis factus, Shaposhnikov legatus generalis factus est. Magnus praefectus Kolchak et multorum ordinum possessor. Makarov etiam magnus praefectus factus est, cum in Primo mundo bello dimicasset. Sed non in primo, sed in solo mundo bellum fuit, quia non fuit secundum bellum. Clarissimus factus est. Denikin, Wrangel, Kornilov et Kuropatkin campi marescalli facti sunt.
  Et vita bona sub regibus fuit. Pretia autem non plus quam centum annos aucta sunt. Et rublus habuit auri firmum fauorem P. 0,77. Et multi sub rege bene vixerunt.
  Omnibus iuribus paria habebant et multi se Russos, etiam Afros appellabant. Sub Tsar omnibus bene gerebantur. Tantum apud Iudaeos religionis orthodoxae residentia residentia mansit. Sed haec pauciora ac pauciora facta sunt.
  Sub tsar autem fuerunt aliquae quaestiones. Ex quibus unus, magnae nobilitatis rates, et infima mortes ducitur ad plebem. Sed hoc solvendum erat per spatium expansionis. Praeterea progressionem scientiae et agriculturae effecit ut problema fame solveret. Cibus omnibus satis erat. Sed incrementum imperi incolarum plus quam tres centesimas per annum est. Et haec comminatio est in futurum.
  Imperium tsarist exitum in spatio expansionis invenit. Et visum est rationabiliter. Et novae stellae aedificatae sunt et investigatio in velocitates superluminales factae sunt.
  
  
  
  ALEXANDRI TRES ANNOS QUINQUAGINTA - MAGNA!
  Caedes conatus in Alexandrum II anno MDCCCLXVI obtinuit. Quam ob rem liberator rex decessit. Alexander autem Tertius regnum ascendit. Commodum fuit quod Alaska vendere tempus non erat, et novus imperator Russorum nullas terras cedere voluit. Etiam si absunt, nec tamen pretiosum.
  Constructio viae ad Siberiam ad Vladivostok etiam ante incepit. Et debet pervenisse Chukotka!
  Tsar Alexander Tertius fortis, decretorius, fortis, probus, sanus, et corpore validus erat. Firma manu rexit, et sub eo Russia tempora felicissima et res gestae iniit!
  Ita bonum est ut magnus imperator quindecim annis ante quam in historia reali imperare coepit!
  In primis autem fremitus tumultuantium et Narodnaya Volya omnes aspere suppressit. Deinde exercitum et classem reformare coepit. Distinctio rerum ut.
  Multum rex consecutus est. Viae, pontes, officinae aedificatae sunt et regiones capitalismi celeriter excultae sunt. Servata autocratia. Imperium tsarist bella parva gessit, trans Mediam Asiam movens et eius auctoritatem ibi dilatavit.
  Magnum bellum cum Turcia anno 1977 ortum est. Melius, velocius, victoriosis paucioribus cladibus quam in ipsa historia profecit. Skobelev ingenium plena luce refulsit!
  Copiae Russorum Turcos minore damno vicerunt. Et statim Istanbul ut curo. Eo cum antea Anglicae turmae eo pervenissent. Hoc bellum tam felix fuit ut rex Alexander pontifex appellatus est Victorinus. Et Skobelev factus est minimus campus marescallus in historia Russiae.
  Türkiye erat divisa. Britanni Aegyptum et Sudan occupaverunt. Russia cepit Iraq, Palaestinam, Syriam et partem Arabiae Saudianae, Asiae Minoris, totam Armeniam, et Balcaniam!
  Ita celerrime et faciliter Alexander Tertius magnas regiones cepit. Dilatavit ad austrum. Movens per Iraniam, Turkmenistanum, et ulterius ad Afghanistan!
  Exercitus Tsar in India etiam se spectet! Britanni ad pugnam parati erant. Societas Russiae, Germania, Austria-Hungaria contra Galliam et Britanniam orta est.
  Germania odiosa contra Rempublicam Galli anno 1992 profectus est. Britannia bellum Germaniae et Russiae indixit. Austria-Hngaria Bosniam et Herzegovinam potitus est, ac Italiam oppugnavit.
  Russia expeditionem in Indiam, et possessiones Gallicas et Indochinam incepit. Primum bellum mundanum incohavit. Sed Russia et Germani iam simul sunt!
  Russia etiam Aegyptum oppugnavit.
  Copiae tsaristae, adiuvantibus incolarum locorum, Indiam et Irania occupant. Ulteriora Indochinam intrant. Et iterum Prussenses Gallos debellant et Lutetiam cingunt.
  Praeterea, republicani cedere nolunt. Paris oppugnatur, vehementer destruitur. Germani et Belgam et Hollandiam capiunt.
  Bellum aliquod tempus in Britannia fuit. Copiae Russiae Aegyptum et Sudan occupant. Bellum in mari est. Exercitus Russiae trans Africam movetur. Usque ad Africam Meridionalem. Colonias sibi collectas. Germani etiam quaedam capiunt.
  Sed Austria-Hngaria haeret in bello cum Italia. Verum, anno 1894, Germani in auxilium Austriae venerunt. Ac devictam Italiam perficiunt.
  Post quam regio aurantia inter se divisa est.
  Bellum movet mare. Et hic ingenium ducis navalis Praefecti Makarov se manifestat. Quas plurimas habet praeclaras victorias. Cogebat domina maria in deditionem venire.
  Russia imperium cepit Indiam, Indochinam, maximam Africam, et etiam Australiam, Britanniam inde pulsans. Copiae Russiae Britanniam et Canada reliquerunt. Item deduxerunt ibi coloniam. Ita Britannia omnes fere colonias suas amisit et Russia eas acquisivit. Captio Canadae facilior fuit Russia imperium in Alaska conservans. Et praesentia classis validissima. Et ingenium Praefecti Makarov et Rozhdestvensky.
  Bene, non omnes. Russia versus Sinas se contulit. Etiam ipsum quam. Et anno 1904 bellum cum Iaponia incepit.
  Sed dissimiles historiae verae hoc bellum evenit non difficile, sed velocius. Praeterea classis Iaponiae magis infirma erat, cum e Russia validissima erat. Victis Iaponibus, copiae Russicae Tokyo ceperunt. Et deinde relatio habita est, et maior pars maxima Iaponum Russiam iungere decrevit.
  Tsar Alexander III novam victoriam vicit. Accesserunt voluntarii coactae Sinarum adiunctio. sic regio post regionem, provincia post provinciam. Regium imperium immensas attigit portiones. Ex USA, tota Canada et Alaska, tota Asia, Austria, terra Pacifica. Africa Australis et Germani possessio in Africa occidentali.
  Plus etiam Austria-Hungarus. Tanta vis.
  At Germani et Austriaci magis volebant. Gallia adhuc a Germania occupata est. Britannia, Russia offensa, bellum etiam cupit.
  Kaiser coitionem convenire curavit: Hispania, Portugallia, Germania, Austria-Hungaria et Suecia contra Russiam gigantem. Germani etiam in bello Britannico Daniam et Norvegiam ceperunt. Coitio valida formata est.
  Bellum autem inchoatum est die 1 mensis Augusti anno 1917 . Eo ipso tempore quo Alexander Tertius mortuus est, et Nicolaus Secundus regnum ascendit. Calculus factus est, ut sine tanto Monarcha Alexander Tertius, qui quinquaginta et unum annos receperat, Russiam certe amitteret.
  Sed Nicholaus II habuit perpetuam et firmam potestatem. Rasputin sine herede et infirmo. Ita cum coitione pugnare potuit.
  Bellum autem coepit... Germani quasi typhon conculcaverunt. Copiae Russicae cum validis scopis convenerunt. Magna et atrox pugna orta est.
  Nicolaus II, generatim catena arcium fretus, unitates Germanicas et Austriacas penitus defatigat. Et tunc imposuit contra offensionem. Et in Africa, copiae Russicae, prima luce terrarum omnium terrarum praediorum utentes, Austriacos et Germanos penitus vicerunt. et continentem tenebrosum purgaverunt.
  Tam Suecia quam Norvegia satis cito victi sunt.
  Bellum per annum et dimidium duravit et cum exercitu Russico, qui numerosior erat et lacus validior erat, totam Europam cepit. Inde Britannia cecidit. Russia tandem dominatum in hemisphaerium orientale constituit.
  Et factus est Tsar Nicolaus II magnus victor. Pax usque ad annum 1929 regnauit, cum Depressione Magna orta est. Discrimen oeconomicum generale eo perductum est, quod anno 1931, mox die 1 mensis Maii, bellum inter Russiam et ultimam potestatem magnam incepit, USA!
  Exercitus Nicolai II Tsar fines Americae ingressus est. Vires impares erant. Americani nullas fere piscinas habebat et male institutus est. Russia et Civitates Americae Unitas multis partibus ante numeravit. Praefecti imperii tsarist meliores erant. Sic a primordio belli via ibat una. Russia vincebat et proficiebat. Die autem XXX Septembris, post captam New York et Washington, civitates foederatae in deditionem venerunt. Sic alia pagina in historia versa est. Anno 1934, Nicolaus II irruptionem Mexici ac deinde sursum in Americam Latinam misit, civitates Latinas superans. Usque ad ultimam rem publicam Chile independens mense Decembri MCMXXXVI incidit.
  Ita tandem fabulam Nicolaus II perfecit. Russia Tsarist omnes terras et populos Telluris planetae coniunxit.
  Die VII mensis Novembris anno MDCCCCXXXVII, imperator universae telluris Terrae Nicolaus Maximus in plano concrepuit. Cuius etiam imperium finivit. Alesey II rex factus est. Sanus, haeres iuvenis - circiter triginta tres. Sub eo spatium dilatari coeptum est. Novi fines et fugae novae. Monarchia inconcussa fuit. Humanitas unita est et vincit spatium.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Praefectus Portus Arthuri mortuus est, re vera in historia, in capite vulneratus est, sed fragmentum paucorum milliumtrorum propius ad cerebrum transiit. Denique proditor, qui arcem dedit, mortuus est, et locus eius ab viro forti Arthuri Portus Kondratenko tuendus est.
  Novus dux, ad munimen arcis firmandum, omnes nautas et tormenta navalia scripsit, et turmam expoliavit, Portum vero Arthurum corroboravit.
  Quam ob rem arx satis munita est, plus artificiosae actionis ducis Kondratenko. Defensio obtenta feliciter. Kondratenko praesidium Vysokaya castellum tempore firmavit et Iapones illud capere non potuerunt.
  Per finem Decembris, oppugnatione samurai confecta sunt. Mense Ianuario facta est otium ab Kuropatkin ut eam impedire conaretur, sed non multum proficiebat.
  Mense Februario alia oppugnatio facta est, et iterum ad Iapones cum gravibus cladibus repulsus est.
  In defensione, puer Oleg Rybachenko heroice agebat. Tempore obsidionis, haec casula puer decem tantum annos natus erat. Puer cum adultis pugnavit et in missionibus exploratis profectus est.
  Fortissimum se et pugnacem esse ostendit. et defensione tenebatur. Iam Martius iam venit... Iapones iterum se receperunt. Dominica sanguinea in Russia non evenit, quia Nicolaus Tsar, cum Port Arthurus in bonam mentem venisset, ad populum exivit. Exercitus Russiae plenus et maior et maior factus est. Fine Martio, Iapones progredi conati sunt, sed copiae Kuropatkin nimiae numerorum praestantiam habuerunt et omnes impetus reiecerunt.
  Et melius tamen, Communitates crurum generalium ab obsidione Portus Arthuri constricti sunt. Post graves iacturas Iapones se receperunt. Sed Kuropatkin iterum haesitavit.
  Fine Aprili secuta est nova oppugnatio, quae tamen etiam repulsus est.
  Et Oleg Rybachenko, fortis hic puer, etiam colonellum Iaponum cepit, laqueum utens, scilicet.
  Ineunte Maio, minora tantum proeliis facta sunt, et die 25 Rozhdestvensky turmae tandem Port Arthur ingressus sunt. Quinquaginta et una naves, tres simul Oceanus traiectu, praeerat.
  Post id quod praesidiis firmatum est. Atque ineunte Iunio ultima oppugnatio Portus Arthuri secuta est. Acerrima ac ferox oppugnatio est. Iterum cum ingentibus detrimentis ad Iapones est repulsus. Tsar tandem Kuropatkin amovit et Linevich constituit. Medio Iulio 1905, Iapones tandem victi sunt. Atque heroica defensio Portus Arthuri, quae ultra annum duravit, finivit.
  Kondratenko ordini sancti Andreae Primo-vocati donatus est. Accepit campum marescallum. Tum turmae Rozhdestvensky una cum Port Arthur Iaponica in mari vicit. Ipse autem Admiral Togo in praelio occubuit.
  Iaponia pacem cum Russia mediantibus Civitatibus Foederatis facere coactus est.
  Insulis Kuril et Taiwan cedere debebamus. Russia protectoratum in Corea, Manchuria et portum Arthurum obtinuit. Praeterea Iaponia ingens pecuniae miliardis auri nummorum Tsarist Russiae solvit.
  Victoria statum Tsar Nicolai II confirmavit. Russia fines suos ampliavit et Zheltorossiya formare coepit propter voluntariam regionum Sinensium annexionem. Nulla res publica Duma - Russia monarchia absoluta mansit sine parlamento.
  Utique, ob victoriam et politicam stabilitatem, incrementum oeconomicum ante quam in historia reali manebat et validior erat.
  Primum bellum mundanum in historia reali coepit. sed felicior erat Russia. Qui exercitus maior et melior erat, etiam propter reformationes Campi Marshal Kondratenko, et oeconomia validior erat, et auctoritas tsaris superior erat.
  Bellum ultra annum duravit et cum ruina Austriae-Hungaria, deditione imperii Ottomanici et Germaniae perduravit. Et Bulgaria, videns quid sentiret, partem Serbiae et Russiae accepit, sicut in itinere Italia et Iaponia.
  Campi Mareschallus Kondratenko amplissimus nobilis - generalissimus. Et factus est omnium fere ordinum possessor, sicut Suvorov. Brusilov factus est campus marescallus. Praefectus Kolchak, Kornilov et Denikin res gestas fecerunt. Tsarist Russia annexa: Galicia, Bukovina, Cracovia Voivodeship, Posnaniae regio, Klaipeda. Czechoslovakia etiam pars Imperii Russiae factus est. Et Asia minor cum Constantinopoli. Iraq septentrionalis.
  Omnia in genere bona evaserunt. Iaponica colonias Germanas cum Russia in Oceano Pacifico divisit.
  Tunc Arabia Saudiana inter Russiam, Galliam et Britanniam divisa est. Deinde post breve bellum Russia et Britannia Irania divisit.
  Tum Afghanistan. Verum ibi pugnae aliquid fuit. Et Britanni non erant faustissimi primo.
  Mundus stabilitatem et felicitatem adeptum est. Donec Magna Depressione in MCMXXIX ledo. Russia, post incrementum celeritatis, etiam in discrimen incidit.
  In MCMXXXI, Iaponia Russiam aggressus est, vindictam de superioribus cladibus quaerens.
  Sed tempus ipsum erat. Milites tsarist Iaponicam vicerunt. Praefectus Kolchak nihil vetus est, ingenium ostendit comparatum Ushakovo. Terram Solis in mari omnino superavit et occupavit. Hoc secutum est referendum, in quo plures Iapones suffragium iungendi Russiam decreverunt.
  Ita Tsar Nicolaus II suam potentiam in Oceano Pacifico confirmavit. Russia motum suum in Sinas continuavit. Discrimine labefactata, Britannia, Francia, et Civitates Americae Unitae interfuerunt capiendae Imperii caelestis.
  In 1933, Hitler in Germaniam potestatem venit. prioris imperii potestatem pristinam restituere coepit. Et sane conatus est non repugnare Russiae.
  Mussolini in Italia amicitiam cum Russia habuit. Æthiopiam vero divulgans colonias quiete cepit. Sermo de Triplici Foederis creando.
  Tsarist Russia omnes colonias debilitationis Angliae et Franciae annexare voluit. Germani et Itali quoque intellegi possunt. USA sua consilia habuit.
  Anno 1937, Germania Austriaca unita, Anschluss producens. Et mense Novembri 1937 alterum planum Nikolaev concrepuit. Regnum valde feliciter intermissum est. Nicholaus II perampla lucra adeptus est anno regni sui quadragesimo tertio.
  Magno Nikolaev eum vocaverunt! Et ipsi Maximus, Petro Magno altiores facti sunt.
  Sub Nicolao II, dies festus in decem horas redactus est, et septem anni educationis coactus ac liber factus est. Mediocris salarium nationale per mensem 75 rubulorum per mensem pervenit cum incremento nulla et auri rubli fauore. Regia moneta durissima et maxime convertibilis erat in mundo.
  Russia maximam terram exercitus in mundo habuit, et Britanniam et Civitates Americae Unitas tam magnitudine classis superavit.
  Lacus Russorum in mundo optima erant, sicut aeroplana. Et helicoptera eo tempore fere solae in Tellure telluris erant. Plurima et nobilissima classis subaquanea. tormenta optima. Provectus vitae in molestie ac video. Primus color cinematographicus mundi etiam in Russia Tsarist filmed coepit. Gratias agones Tsar Nicholai II passionis causa consequat.
  Post annexionem Sinarum, Russia primum locum cepit in mundo incolarum, Britanniam cum omnibus suis coloniis obtinens.
  Tsar Nicolaus II Orthodoxiam reformavit et polygamiam licitam fecit. Multum facere sapiens princeps. Non exspuens decessit , non persecutus, non Russiam, sed maximus. Et pauca millimetre motus fragmenti talem historiam Russiae attingunt. Atque etiam dicunt nullas esse in historia congruentes! Id quomodo fit. Hoc tam Nicolaus II quam phaenomenon Generalissimi Kondratenko demonstraverunt.
  Sed post mortem Nicolai Tsar, temporalis leapfrog consecuta est. Primus rex Alexei II antequam coronari posset mortuus est. Tum alius heres, Kirill Vladimirovich Romanov, mortuus est. Et Vladimirus III regnum anno 1938 ascendit. Tsar iuvenis est, sed plerumque non stultus et satis fortis superbus et ambitiosus.
  Hem, ille ad negotium descendit! Russia, Italia, Germania, Britannia, Gallia et fortasse in USA futurum. Hic, scilicet, Foedus triplex multo fortior est.
  Mense Maio 1940 Germania Galliam, Belgium, Hollandiam et Britanniam aggressi sunt. Russiam colonias Gallicas, Anglos, et Batavicas oppugnavit. Incrementa occupatio agrorum incepit.
  Britanni et Galli exercitui Russiae resistere non potuerunt. Et mense ac dimidio Germani Galliam, Belgium et Hollandiam in deditionem compulerunt.
  Tum Fuhrer Hispaniam et Lusitaniam occupavit, Daniam et Norvegiam cepit. Russia Sueciam occupavit.
  Prope unum latus bellum fuit. Sustenta incolarum localium, Russia Indiam cepit, Indochinam, Afghanistan meridionalem, Iraniam meridionalem, Orientem Medium cepit et Aegyptum ingressus est.
  Scilicet copiae coloniae exercitui tsarist resistere non potuerunt et illi vere noluerunt. Subacta Africa aliquantum morae propter inopiam itinerum porrectaque communicationes. Germani trans Africam per Gaditanum et Mauritania, Ruteni per Aegyptum, et Sudan.
  Locus tamen impedimenti magis fuit quam resistentia militum Britannicorum vel Francorum. ex his pauci erant et parum armati, maximeque ab originibus locorum. Quis neque sciebat neque pugnare volebat.
  In 1940, Hitler in Britanniam ad terram accedere non audebat. Aerem gravem immisit, quod primo parum prospere gestum est. Sed verno 1941, aeroplana Russica proelium inierunt, et Britannia mortalis pressa esse coepit.
  Et mense Augusto appulsum copiarum Germano-Russicarum secuta est, et post duas septimanas pertinaci certamine, Londini capta est.
  Post quem totum hemisphaerium orientale, inter Australiam et Novam Zelandiam, Russia, Germanica et Italica facta est.
  USA sed erat etiam.
  Tsar Vladimirus statuit Americam oppugnare. Tituli et Mussolini in hoc consilio eum adiuvabant. Tertius Reich copias ad Islandiam, deinde ad Groenlandiam et Canadam, et Russia Tsarist ad Alaska movit. Vires quidem inaequales sunt. Civitatibus Foederatis Americae classem languidiorem et multo minorem multitudinem quam Russiam cum omnibus suis coloniis habet. licet oeconomia crescat. Sed tali monstro resisti non potest.
  Inferrent anno 1943 deductae, exercitus Russiae duobus mensibus hiemalibus Alaska celeriter occupavit. Vere autem fere omnes Canadensis una cum Germanis ceperunt.
  Brasilia, Venezuela, Mexici aliaeque nationes bellum Civitatibus Americae Unitis indixerunt.
  Motus copiarum Russiae per civitates septentrionales Americae incepit. Vires quidem inaequales sunt. Russia et Germania in utraque qualitate et quantitate meliores sunt.
  Puellae Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana optime pugnant de optima Kondratenko-3 piscina in mundo, vehiculum mobile cum tormento longo dolato et celeri igne. Perfacile, humili silhouette.
  Pondus piscinae Kondratenko-3 circiter quadraginta talentorum est et bene munitum est. Et sclopetum, quamvis parvae res 76 mm longae, altam velocitatem proiecto initialem habet.
  Shermans, haec piscina ab aliquo angulo penetrari non potest. Ita...
  Puellae, discalceatis et in bikinis pugnantes, Americanos simpliciter destruunt et multum rident.
  Praesertim Natasha.
  - Gloria patri meo Rus'!
  Zoya propagines quoque. Hoc facit nudis digitis, impresso globulis globulis clamantibus;
  - Et omnis patria nostra!
  dehinc Aurorae incendia ducunt. Hostem ferit, denudans dentibus ;
  - Et superiora post nos potestates sunt!
  Puella vero vehementer annuit! Nudos digitos premit instar globuli laetitiae.
  Et inde Svetlana ignes. Talis acre et micans puella. Emittit radios ab ore suo. Et cantat etiam:
  - Ego mundus sum stella! Citius curro quam etiam satanas!
  Cum huiusmodi puellis, diabolus ipse non terret. Americani, Chicago arcte circumiacentes.
  Et sine internecione alicuius extra ibi. Exitium est, dicamus, leve. Hae puellae sunt.
  Itaque Chicago statio in deditionem venit. Nosce nostrum!
  Lacus autem Russiae iam Novi Eboraci appropinquabat. Tsar Vladimirus leviter manus fricat. Russi unquam eo progressi sunt?
  Puellae in aere quoque fortiter pugnant. Exempli gratia, bellus duobus: Maria et Mirabela.
  Discalceatus et bikini-tecti pulchritudines rogationes colligebant. Ad litteram nihil est contra eos. Puellae hic sunt tam pulchrae et fulgentes ferox et accurate.
  Maria iactum accendit, iecit duodecim aeroplana, in unum erupit et cantavit;
  - Gloria patriae! In nomine Russiae!
  Mirabela etiam accensus et intumescens;
  - Sed dux est in magna potestate;
  Sclavos ad pugnam vocabit.
  Russia cope non possunt -
  Vladimirus rex regnat!
  
  Duro, valido, ferreo;
  Et aspectus est quasi metallum secans.
  Russi vita meliore non indigent -
  Hoc solum quod homines somniaverunt!
  Hae puellae magistri pugnae et canendi sunt.
  Viam in media oppugnatione Novi Eboraci, primus cosmonautus Russicus in spatium volavit et circa planetam Terram volavit. Et hoc est aliud factum Russiae Tsarist a dynastia Romanov.
  Tum Novi Eboraci praesidio deditur, mox Vindobonae cecidit. Et die 3 Septembris 1943, Civitatum Foederatarum in deditionem accepti sunt. Sic Bellum Orbis Terrarum II finitum est, quod die XV mensis Maii anno MDCCCCXL incepit. Bellum gloriosum et victoriosum pro Russia.
  Multum sane ex hoc bello et Hitlerus et Mussolini obtinuerunt. Ambo dictatores possessiones in Africa, partim in Europa et in USA potiti sunt. Europa tandem inter terras divisa est. Et post referendum, Bulgaria regnum Bulgaricum intra Russiam factus est.
  Videtur quod mundus iterum redivivus et coloniae concoqui possint. Sed Hitlerus quidem non esset Hitlerus, si plus nollet. Praesertim cladem Russiae. Occupet agrum suum.
  Et sane Germani novis potentioribus armis premebant. Lacus "E" series et missilia ballistic, praesertim scutellas volantes.
  Nihilominus Tsarist Russia signanter antecessit Tertium Reich in missilibus ballisticis et anno 1951, die 12 Aprilis, etiam ad lunam volavit.
  Series "E" et praediorum qualitatem in russicis praestantiam non habuit.
  Et solum scutellae volantes mysterium erant. Ob fluunt laminae, ad quodlibet genus brachii parvae penitus invulnerabilis evaserunt. Sed nec ipsi simul ignem.
  Mussolini decessit et filius successit in regnum. Hitler eum pressit et adulescens pactus est cum Russia pugnare. Die 20 mensis Aprilis anno 1955 novum et tertium bellum incepit. In Tituli parte erant: Italia, Brasilia, Argentina, Chile, Mexicum, denique omnes Americae Latinae, excepta Cuba, quae Russiam sustentabat. Nec plures aliae regiones in mundo erant! Tertium bellum incepit die 20 mensis Aprilis anno 1955 . Et Tsar Vladimirus gravissimam impugnationem regni sui opposuit.
  Sola res est quae eum consolari potuit, quod hoc bellum ultimum erit in historia bellorum in orbe terrarum. Cum omnes orbis terrarum regiones eam participant!
  Cum bellum coepit, gerendum est! Impetus Tituli non fuit in primis inopinatus. Hungaria, Iugoslavia, pars Russiae cum autonomia limitata, rex eorum Vladimirus III. Albania ab Italia capitur. Omnia ordinata sunt. Germani ab oriente Prussia, Austria, Italia a meridie progredi conantur. et in Africa geritur. et coalitio nationum Latinarum contra USA. Sed non ipsum est. Tantum nunc bellum indictum est.
  Interim Hitler suas copias in Europa maximas movit.
  Et bellum infernale. Ultimum bellum magnum in historia humana.
  Germani in Hungaria in Budapest. Oleg Rybachenko ibi pugnavit. Ille puer adhuc decem annos natus mansit. Vera valde robusta, muscularia, festinanter, ac potissime, tanquam summus, immortalis. Etiam auctor et poeta Oleg Rybachenko immortalitatem accepit, sed ea lege ut puer decem annorum factus sit, et Russia serviat puerili, sed corpore validissimo et celeriter. Et ipse puer post diem 1 mensis Ianuarii anno 1904 . Cum Port Arthur ut casula puero adiunxi. Ille non minimus puer, sed ab initio validus et velox et in navi sublatus est.
  Cum autem dubitarent an parum esset, Oleg Rybachenko nummum aeneum digitis pro bet flexit. Quo dicto, in navim sublatus est.
  Puer multa praemia meruit, omnibus bellis participans. Eunuchus factus est. At ille adhuc puer vidi. Itaque, cum multarum rerum praemia daretur, tamen puer aeternus nihil ducem praestitit. Et iam Oleg Rybachenko plus dimidio saeculo in exercitu fuit. Pensionem eunuchi diu meruisti, sed si valetudo tua ferrea est, cur munus deseris?
  Praeterea sine computers, lusus consolatur, televisionis quodam modo taedet. Et in exercitu dux es, saltem milites gubernas. Etiam tempus fugit.
  Generalissimo Kondratenko obiit. Magnus Praefectus Kolchak, qui Ushakov vicit, mortuus est. Multi ex populo Oleg Rybachenko incohata non sunt in servitio.
  Accuratius ex quo obsidione Portus Arthuri omnes fere veterani obierunt. Solus Vovka manebat. Ipse etiam puer casula erat, iam iam sene sene. Veritas adhuc servit. Et miratur quod Oleg idem puer remanet, qui unam cicatricem non habet in corpore. Hoc est phaenomenon per totum exercitum Russicum, Tsarist notum. Verum est quod optime pugnat.
  Puer Oleg nudis pedibus, eo iucundior et agilis est. Tormenta tormentorum post tormenta et ignes in E serie lacus Germanorum intendit. Nazi carros simpliciter ingentis sunt. et nihil obstare videtur.
  Sed puer aeternus tam accurate ferit ut metallum perforet. Krauts depingit, rescindit turres et cantat.
  - Tsar Vladimirus, Russicus Tsar...
  Orthodoxorum princeps!
  Mox vincemus mundum,
  Post omnes cherubi super nos sunt!
  Hitler erit terminus
  Et quicumque audierit - bene factum est!
  Et puer grenadam, discalceatus, cum pede infantis iacit. Greybeard Vovka solum caput movet.
  Scriptor et poeta Oleg Rybachenko plus quinquaginta annos puerum vicensimo saeculo superaverunt. Et vidi, fateor, multum. Immortalis ille iam pridem omnem timoris amiserat sensum. Et bellum eum commonefecit de venatione bellica computatrali.
  Facilis erat ac risus. Etiam voluptatem pugnare erat et. Bonum est cum ros sub pedibus tuis nudo mane est, et puer aeternus lavas, et secundum regulas in brevibus non es vestitus!
  Oleg Rybachenko per breves et discalceatos discurrere permittitur. Puer sine calceis etiam in frigore in Port Arthur ambulare didicit. Nam corpus immortale non potest capere frigus neque aegrum esse, et cito frigere, quod non nocet. Velut Petrus Pan. Et fere iucundum est in nive currere. Cum moveatur, frigus fere non sentitur, nisi cum immotus sederis, nudi pedes parum rigidi sentiunt! Sed puero hoc parum est.
  Sed etiam sunt veneficae puellae Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Etiam bello intersint. Sed tempus non nisi in varius. Adiuvit nos montem Vysokaya cum difficillimo tenere. Pugnaverunt ibi pulchritudines nudis pedibus et in bikinis. Acutis discos nudis digitis proiecerunt.
  Conciderunt gladiis. Et tunc Oleg Rybachenko accendit machinam sclopetis - seniores suos interfecerunt. Quam ob rem impetus samurai increpuit, et mons Vysokaya immobilis evasit!
  Puellae et Valkyrie aerobaticas suas supremis classibus demonstraverunt.
  Jam Germani tegunt. Exercitus tsarist paratus est ad bellum. Fuhrer non potuit imperatoriae admirationem consequi.
  Et copiae Russorum fortiter pugnant. Videtur quod Hitlerus sibi non semel execretur ad tale bellum inchoandum. Praeterea, non obstante quod Fuhrer duas partes Europae et tertiam Africam in armis habeat, sed tamen
  non est aemulus Russiae.
  Et militum quidem numerus. et Italici milites infirmi sunt. In regionibus Latinis bellum pigre participantes. Et exercitus eorum, tam technice quam organice, non est ipsum bonum.
  Ita Russia adhuc hostes in defensione cingunt.
  The Kondratenko-6 tank satis capax est hac serie pugnandi. Et "Nikolai" -4 est gravior et machinam validissimam esse ostendit.
  Russi cum monstris Germanicis gravioribus pugnare possunt.
  Praesertim in "Nikolai" -4 ubi turba Alenka, puella pulcherrima est et in bikini.
  130mm gente gun. Quomodo fascists misellam. Frustra factum est quod Hitler aggressus est Russiam Tsarist. Id ipsum sed pellentesque facilisis non pellentesque.
  Anyuta premebat globulum globulum nudis digitis et canebat;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Et quam decor ridebit!
  Et tunc Augustinus proiectum in hostes mittet. Scinditur metallum, et cantabimus;
  - Corda faciamus in voce!
  Atque etiam globulis globulis nudis digitis urgebit. Haec vere frigida puella est!
  Et hic Maria pulsat. et fasciculos dividet. Hostem perde et.
  Simul nudis digitis utens. Et cantet:
  - In nomine sanctae Deiparae! Sit pugnator simpliciter frigidus!
  Ille in risum erumpet, et dentibus suis ostendet!
  Et tunc Olympia proiecto gravi te percutient. Tantum est quod debes, puellae - pomi succi succi!
  Et iterum puellae perruperunt E-L, turrim pulsaverunt et ridebant.
  Alenka proiectum misit, E-C opprimens, perforans. Et nudis digitis utere tuis. Cur puella cantat;
  - Frange hostem!
  Et Anyuta nudo pede quatit stridore circum ;
  - The Fritz are kaput!
  Et tunc Augustinus percutiet. Item perquam accurate et nudis digitis utens, trepidi;
  - Hitler finitur!
  Et tunc Maria valde infensi addet. Contundet fascists et stridore ::
  - Et qui audiunt, bene fecerunt!
  et linguam suam ostendet!
  Et deinde Olympia proiecto interfecta adversarios emittit.
  Ac nudis etiam utens pedibus et cantu;
  - Summa venumdari!
  Et iterum puella linguam suam tollet et ostendet eam.
  Sic conciderunt...
  Germani, post mensem ab initio pugnae inferrent, a quinquaginta usque ad centum chiliometra progressi sunt et magna detrimenta etiam ingentia passi sunt. Et Itali in Africa se penitus in aeno circumdederunt. Eorum copiae modice victi sunt.
  Die XXI mensis Maii Adolf Hitler iussit ut omnes qui arma ferre possent ab annis quindecim ad sexaginta quinque in exercitum redigantur. Exercitus tsarist subsidiis instruebat.
  Prout evenit, planorum discorum Germanorum non tam FORMIDULOSUS in usu sunt. Vera aeroplana Russica cum arietibus oppugnare possunt. Sed hoc evitandum est, propter manaeuverabilitatem vehiculorum exercitus tsarist.
  Et spes Hitleris telum miraculi invulnerabilis omnino non evenit.
  Exercitus tsarist se defendebat. Munitio valida, prae- fossa, fortis defensio. Sit Hitler e vapore currere. At in Africa infirmiorem Italicum socium adgreditur.
  Si Fuhrer bellum cum Tsarist Russiae proficisci non statuisset, procul dubio in historia magnus et maximus dux Germaniae descendisset. et ideo voluit mundum regere, et quid inde?
  Puellae Russicae post omnes in mundo frigidissima sunt.
  Oleg Rybachenko, ut semper, ante praelium. Ipsum neque glans neque shrapnel tangere potest. Vir lentus guy et frigus guy est.
  Puer in brevibus et discalceatis, contra Nazis. Et iacit tasque in eis et pluviam plumbeam incurrit.
  Pietas est egregie Kondratenko ibi non esse, sed iuvenes et duces capaces sunt. Praesertim Field Marshal Vasilevsky, qui primo bello mundano iam exstitit. Et strenue ac docte imperat.
  Et Fritzius, lenta defensione congressus, in ea desperatione haeret. Sed adhuc conantur erumpere.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus ridet, dentibus denudat et cantat;
  - Mea mater! Sancta Mater mea!
  et quoque sicut nudis pedibus grenadens proiicit.
  Et hic Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana proelium inierunt. Hae sunt aeternae puellae veneficae, ancillae Dei familiae sacrae. Non semper pugnant, alioquin Russia totum mundum vicerat. Sed semper ac mi.
  Puellae amant necare: hae puellae sunt!
  Et quomodo per fasciculos ambulent, et quomodo eos feriant.
  Et nudis digitis iniciunt orbes, Krautos caedunt.
  Nazis haereticus est et plus ac plura damna patiuntur. Magnus gubernator Vasilevsky proponit Nazis et Italos in Africa debellare. Ita lacus Russiae, quae magis agiliores sunt et melius maneuverabilitatis habent, lucrum habebunt. Et in Europa fascistae impune. Ita ut suas facultates funditus exhauriant.
  Tsar Vladimirus hoc consilium accepit. Novae copiae in Africam translatae sunt.
  Elisabeth et socii eius in Libya pugnaverunt, interclusis unitates Italicas. Ibi calidum est et puella bonum bikini spectat. Novissimum piscinam Kondratenko-6 habent, in qua bellatores dignitates Italicorum et Fritzes praetereunt et eos confidenter debellant.
  Elizabetha ad piscinam a Mussolini imperio Jr emissam dicit:
  - A pilum tunica et caftan per maria ambulant, per undas!
  Et sane nudis digitis utitur.
  Proxima, Ekaterina propagines. Pugnis per Germanum currus fremit;
  - In Russia Tsar Vladimirus est heros!
  Elena post eam est, Fritz tormentarii sui propellentis et cicadarum tundendo:
  - Hooray pro Hitler pro patria tua!
  Postremo Olympia proiectum dimittet. Krauts comminuet, illos opprimet et stridebit;
  - Egregius eveniet!
  Utitur autem et nudis digitis pedum puerorum.
  In Africa, exeunte Maio et ineunte Iunio, copiae Russorum significantes successus sunt consecuti. Pugnatum est in fines Libyae et Aethiopiae. Die 12. Iunii Tripoli incidit. Et die XV mensis Iunii, metropolis Aethiopiae, ductus est. Itaque milites Jr Mussolini effundere coeperunt. Heu, patrem alere non potuit.
  Ac victorem quoque decus. Sed Mussolini, Anglis et Gallis coloniarum parte occupata, Caesarem se existimabat. Sed superare Caesarem non videtur.
  Oleg Rybachenko pugna imperans pugnavit. Itaque fortiter ut Germani justos praediorum ex igne cotidie amiserunt. Puer etiam alius crucem auream consecutus est. Et ipsi etiam tandem longi meriti maioris dignitatis adiudicarunt.
  Antea non deputatus, quia puer similis est. Sed puer egregiam virtutem ostendit. & pugnandi facultatem.
  Die 22 Iunii 1955, copiae Russorum in Africa tandem Somalia Italiae captae sunt. Et die 25 iunii 1955 reliquiae copiarum Italicarum in Aethiopia deduntur.
  Exercitus Tsarist confidenter vicit. Mainstein, qui optimus dux Tertii Reich habebatur, in suo commentario scripsit:
  - Nos ursam gehennam excitavimus! Nunc divellimur!
  Fine Iunio Germani tanta damna passi sunt ut in Europa ingrata suspendere coacti essent.
  Tsar Vladimirus pressuram augeri iussit in Africa. Primum continentem Obscurum, dein omnia alia, dixit Monarcha egregius! Germani in Scandinavia proficisci conati sunt die 1 mensis Iulii anno 1955 . Et versus Stockholmiae currunt, sed in densissimam defensionem cucurrerunt. et ingentem stragem passi sunt.
  Ineunte Iulio 1955, copiae Russorum Algeria Germanorum inierunt.
  Libya iam erat in dicione Russiae Tsarist. The Niger offensus et loramenta comparata erant.
  Lacus Elisabethae cantavit cum Nazis pugnat. Calidum est et puellae etiam suas bras exuerunt et nunc tantum panties in piscina Kondratenko-6 gerunt. Accuratius emittunt fascists.
  Et magna facinora cupiunt.
  Tsarist Russia adhuc terra autocratica est. Et adhuc parlamentum non habet. neque novis rebus studentes, neque Duma confirmata est. Ipsi reges potentiam suam finire nolunt. Sed Fuhrer et Duce dictatores sunt. Hoc est, bellum inter duas rationes cum imperiorum regiminibus.
  Sed Russia hoc Tsarist magis naturale est. Fit autem contumax et permanens pugna.
  Elizaveta premit globulum globulum nudis digitis ac proiecto ignibus. Purrs ad ipsum;
  - Nazis frangamus!
  Ekaterina quoque tesseram globuli nudis digitis pressit et interfectorem purringens dimisit;
  - Descendamus Hitler!
  Elena etiam fasciculos et stridore pulsat, pulsat;
  - Nos te disrumpam!
  Et quomodo dentes! Et nudis pedibus globulis globulos premit.
  Et tunc te vertent Olympia, et quam fatuum erit. Conteret omnes et suggillabo;
  - Infernus transitus et remigium!
  Noli oblivisci tesserae globuli nudis digitis premere. Hostes superant.
  Milites quidem sunt fortissimi et ingenio micantes.
  Oleg Rybachenko interim alium impetum a Fritze propulsavit et cecinit:
  - Pro matre et Tsar Vladimir - eia!
  Ita in historia reali talis erat imperator Russiae Vladimirus III, princeps domus Romanov. Et revera anno MCMXXXVIII regnare coepit. Et tunc Vladimirus evasit rex verus et magnus in illo! Vladimirus Kirillovich Romanov tsar est qui habet omnem casum adeundi imperatoris totius Terrae!
  Post victoriam, vel potius impetum repellens, Oleg Rybachenko cum suis subditis chartulas ludere coepit. Puer in brevibus, sene, muscularis admodum, et scidit, cano pugnantium ludebat. Mire Oleg maior omnibus. Sed hic puer se abscindit.
  Recordatus Portus Arthuri heroicum praesidium a quo gloria Russiae orta est. Magna gloria in hoc...
  Di immortales pueri dixerunt;
  - Ita omnes quaestiones nostras solvemus! Mox erit momentum, cum homines se mutuo nunquam occident!
  Conveneruntque milites et duces;
  - Utique Magister Major! Non occident!
  Oleg vitta aspexit multis numismata. Ita tot ordines, pauci imperatores sunt. Et titulum quoque capere pulchrum esset. Princeps, Comes, Dux!
  Dux Rybachenko - pulchra sonat!
  Et puer altius desiluit et in turntable trahebat.
  Germani oppugnare conati sunt, sed iterum repulsi sunt et perampla irreparabile damnum passi sunt.
  Mense Iulio exercitus Russiae novos et maiores successus in Africa consecutus est. Dum ibi exercitus gravis offensionem tsarist. Algeria multa optima arma Russiae habet. Fine mensis Germani in lebete circumventi ac delentur.
  Mense Augusto copiae Russicae Mauritaniam penetraverunt. Puellae in piscinam Kondratenko-6 perdite pugnaverunt, in densitatem eius irrumpentes.
  passimque deditione ac capta urbe Germanorum esse nuntiabantur.
  Pugnatum est in Nigeria ac diversis in locis. Russi tum numero, magis technicis mobilibus, tum auxilio incolarum localium susceperunt, quod fascistae racist contra se converterant.
  Africa quidem infirma nexum evasit in consilio Hitlerorum et Mussolini Jr.
  Russia ibi praevaluit. Et mense Septembri copias sensim evellentes Norvegiam se movebant. Damna perampla Nazis passa sunt. Et Alenka et turba eius equitabant in piscina. Novissima piscina "Nikolai" -5 gravis est et se ostendit auctiorem quam seriem e.
  Etiam tam potens piscina quam E-200 tormentorum tormentorum tsaristarum penetrata est.
  Alenka, nudis digitis globulis premens globulis, manibus aequo terit;
  - Ego quid possum frangere Wehrmacht!
  Anyuta etiam puga nudis digitis impressit, currus Germanos impugnavit et confirmavit;
  - Wehrmacht nos in pulverem delebimus! Nam potentia tsarism!
  Refrigescant Augustino accensus et expressus;
  - Et sub communismo vivemus!
  Maria libenter cum hoc consensit;
  - Ita, sub tsarist communismi!
  Et nudis digitis urgebat globulos. Simul autem hostes feriet et comminuet.
  Tum Marusya stridore;
  - Omnino!
  Atque etiam globulum nudis digitis urget.
  Copiae Russicae iam Osloam circumdederunt. Proeliis omnibus sunt rubi et domus.
  In mediam aciem Germanorum exercitus tsarist iterum repellit. Oleg Rybachenko, ut semper, in prima acie est et confidenter pugnat. Tormenta Russiae sicut horologium operatur.
  Omnia accurate et vera sunt...
  Mense Octobri copiae Russicae tandem Africam commeatu per terram abscissa, Mauritania liberandi. Nazis in quadam aheno se invenisse.
  Etiam in jugis fusce. Hitler ira contremuit, sed nihil ad prandium edere potuit.
  Imo ad Rus'... Hiems appropinquabat. Oleg Rybachenko, licet ninguit, nudis pedibus et in brevibus adhuc currit. Age, puer, - quodcumque tuleris! Omnino ac perterritus guy.
  Et pedibus nudis tasque iacit.
  Et canit;
  - Currat inepte;
  Lacus armati per palu...
  Et machina tormentarii in tecto est.
  Cheburashka gunner,
  Crocodilus machina tormentarii!
  Shakoklyak est in oppugnatione!
  Termino puer nudis digitis grenade eiecit, divulsis Nazis et cecinit:
  - Et cum dynamite ludo;
  Patet pro transeuntibus!
  Ut Krauts noctuae fugiunt!
  Quisque cubat, atque eo!
  Puer vero tam ridiculus est! Sed iam amplius quinquaginta annos in exercitu fuerat. Et paulo mox diabolo! Etiam si flavos!
  Oleg Rybachenko nudo pede grenade iterum iacit et fremit;
  - Gloria Tsar et Nicolao et Vladimiro Tertio!
  Et cogitavi ne Vladimir Kirillovich Romanov confunderet cum Vladimir Putin! Populus Romanov magna tsars mira familia sunt! Qui Russiam maximum imperium fecerunt!
  Et non tam fortuna quam Putin corruptum!
  Sed copiae Russorum alium impetum repellunt.
  November venit. Nazis vapore currit. Sed subsidia nova in proelium mittunt. Iam in Africa confecti sunt. Fascists difficile est.
  Sic eximunt captivos iram suam. Pervenerunt pulchrae Nicolettae. Expolierunt eam ad underpants et eam per Novem Novembrem duxerunt nivem.
  Puella manibus ligatis, paene nuda, per nives ambulat, nudis pedibus, vestigiis decoris. Tam pulchra est. Sequuntur eam Germani et verberant. ipsi se forma percutiunt. Sanguis ab eius livore manat.
  Nicoletta mox arctius dentes compressit. et caput intumescit. Et crines eius cuprei volitant quasi vexillum proletarium.
  Pedes quoque nudis coccineis mutati sunt, puella ne supercilium quidem erigit.
  Id quantae fortitudinis habet.
  Quamuis Nazis iam ceperit, et nudo pectore cum facibus inhaesit. Sed tunc puella tantum horruit, sed non clamat.
  Tantam fidem habet.
  Puella evulsa est eculeo et articuli eius torquentur. Tum sub pedibus nudis ignem accendunt. Nudos pedes pulchritudinis lambit. Calidisque catenis nudum corpus decoris verberant.
  Nicoletta respondens cantavit;
  Ego Chernobog, filia mali Dei;
  Ego chaos creo, ego interitum sererem...
  Magnitudo mea superari non potest;
  Tantum ardet ultio furiae meae!
  
  Puer, puella bona cupiebat;
  Carmina scripsit et feles pavit...
  Surrexit diluculo
  alae cheruborum volitabant super illam.
  
  Sed didici quid sit malum;
  Quid in hoc mundo facit infelix...
  Quid istuc est, inquam boni?
  Exitium vehementer amavi!
  
  Ostenditque puellarem ardorem;
  Quam splendida filia Dei facta est.
  Vincemus mundi magnitudinem;
  Vires ostendamus, potentissime!
  
  Magne pater, Chernobog iste;
  Chaos, bella in universum.
  Rogas ut Svarog auxilium;
  Profecto mercedem habes!
  
  Sic dixi, Deus benedicat;
  Exsurgat ira in corde tuo.
  Felicitatem, credo, aedificemus in sanguine;
  Repleatur uterus usque ad summum.
  
  Ego amo calliditatem, vilitatem et deceptionem;
  Quomodo tyrannum fallere Stalin...
  Id in promptu ponere non poterit,
  Et quantum nebula est in mundo!
  
  Sic suadet ut fortiter moveatur;
  Conterere uno ictu malos ...
  Sed adamavi Deum valde nigrum,
  In omnibus rebus, tam haec quam illa quae sunt extra sepulchrum!
  
  Quomodo consuevi ad malum?
  Et in corde meo furiosa facta est insania.
  Gaudii cupido, bonitas evanuit;
  Quam primum e basi penetravit ira!
  
  Sed quid de Stalin - etiam malus est?
  Nulla mentio Hitleris hic non est...
  Genghis Khan talis erat latro frigido.
  Et quam multas animas debilitari curavit!
  
  Sic dico quare bona serves;
  Nulla aliquam commodo ipsum in dictum.
  Cum picus es, scalpro mens tua est;
  Et cum essem stultus, cogitationes meae evanuerunt!
  
  Hoc est quod ego ipse dico et alii;
  Servite virtuti sicut atramentum nigrum.
  Tum vincemus magnitudinem universi;
  Undae per totum orbem dispergentur!
  
  Faciemus malum sic fortes
  Dabit inmortalitatis iram;
  Debiles spiritu iam exploduntur;
  et nos in hoc credimus fortissimi.
  
  Denique omnibus ubique fortiores fiemus;
  Eamus gladium sanguinis super universum...
  Et erit cum illa furor noster;
  Fatum plenam sumamus vocationem!
  
  Ego denique Chernobog fidelis sum;
  Hoc vis obscura toto corde servio ...
  Anima mea sicut alae aquilae;
  Qui apud Deum Nigrum sunt invictissimi!
  Bellum inter Russiam et Hitler coalitio continuatum est. Decembri, Russorum copiae Italicos tandem compleverunt, ut in Africam deditionem cogerent ac Germanos ibi prope confecissent. Norvegia etiam Krauts purgata est.
  Exercitus autem tsarist in excursionibus 25 Decembris ibat. Acriter pugnatum est. Hieme obterere Russorum haud dubie validiores erant. Perque hostium defensionem.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus discalceatus cucurrit et in brevibus per nivem cantans:
  - Novissima haec et certa pugna est! Pro patria moriemur - milites post me sumus!
  Russian obterere valde celeriter cum machinarum turbine gas. Et fascistae tam facile prohibere non possunt.
  Hic "Nikolai" -5 praecurrit. Quinque puellae sunt in ea quae hilariter cantant;
  - Nemo nos obsistit, orbis Russiae vinci non potest!
  Et tormento erumpet! Quod quidem evenit magnum! Puellae, licet frigus, in bikinis et discalceatis sunt. Et se iaciunt nec de mora cogitant.
  Feram habent iustam, lymphatam potentiam.
  Alyonushka non solum sagittam amat, quamvis globulum nudis digitis pressit et Germanicum ferire, sed etiam fabulas scribere iussit.
  Exempli gratia, scripsit quomodo puella longe abiit ut catulum servaret. Per triginta et tres dies iter saxosum pedibus nudis ambulabam, teneris pedibus sanguinem faciens.
  Quae tamen animal invenire poterat. Hoc optatum servavit nympha, et puella principi nupsit.
  Alyonushka autem cogitatur, cur viro in exercitu Russico indiget? Melius est amantium fasciculum habere. Plus pecuniae et voluptatis. Ceterum homines tam dissimiles sunt. Et cum illis diversimode voluptatem utique experimini. Quid de marito? Cito terebravisse et taedium cum eo habebis!
  Iuvenis autem, qui iam adultum mundum detegere coepit, multo magis iucunda est.
  Et Alenka propagines iterum, Germanos E-C feriendo.
  Et movet pedes pulcherrimas, sicut antiquae deae Graecae.
  Et tunc Anyuta propagines. Etiam nudis digitis. Germanum tormentum frangit.
  Post quem puella dicit:
  - Multi callidi homines in Russia sunt, sed Tsar Vladimirus optimus tsars!
  Augustinus notavit;
  - Et Nicolaus II non malus! O reges cognoscere nesciebamus!
  Maria canebat, nudis digitis et tune fusa ad Nazis;
  - Vos Russi corde puro et sapientiori parere necesse est! Et ad gloriam Nicolai, rex regum magnus est!
  Et Marusya aliquid cecinit... Ipsa etiam pedibus nudis ludebat...
  Copiae Russiae procedunt. Oleg Rybachenko etiam pugnat. Puer adhuc decem annos natus est. Tale pretium immortalitatis est. At quam bene et hilarem se sentit! Tantam vim habet et inenarrabili profluvio virtutis.
  Puer pede nudo et stridore grenade iacit;
  - Tigris sum, non cattus, nunc in me vivit, non Leopoldus, sed Leopard!
  Maior puer, ut semper, ardet. Nazis eum prohibere non potest.
  Kalendis Ianuariis I, copiae Russicae iam fines suos Germanorum et Italicorum funditus everterant et in possessionem Tertii Reich ingressi sunt.
  Eodem tempore unitates Russiae Mexicum intraverunt. Novus annus 1956 advenit.
  Nam Russi novis victoriis inceperunt. Reliquiae militum Germanorum in Africa in deditionem accepti sunt. Totus autem Continens Niger Russian factus est.
  Nunc habiti Fuhrer intellexit se plane condonatum esse. et Russiam tractatus proposuit.
  Cui Tsar Vladimirus respondit:
  - Tantum loqui de absoluta condicione Tertii Reich et Italiae!
  Quae sapientissima verba! Bellum autem prosequitur. Oleg Rybachenko est quidem in prima acie. Copiae Russiae Orientalem Prussiam ingressi sunt. Hinc munitiones munitiones sunt validae. Certandum est erumpere, et non cito proficies.
  Una media interrumpat erat sclopellum auto-propellendum cum launcher Alexander-4 bomb. Instrumentum letalis valde validus.
  Et puellas pulchras hic quoque celebramus. Projectilia deducunt nudis digitis utentes globulis globulis deprimendo. Hostes bunculi et pillboxes destruunt.
  Puellae in nive audacter currunt - id est quod feminae Russicae sunt. Et Indis et Sinenses in proelium coniciunt. Hi jam proprie fossarum aditus complent cadaveribus. Adhuc expedita sed assumenda.
  Exercitus Russiae inpellit.
  Attamen imperator Vasilevsky principale ictum in Italiam transfert - quod multo debilior est. Itaque Russi milites unam post alteram victoriam reportarunt.
  Ianuarias evenit ut valde felix esset. Copiae Russorum Italos destruxit et Alpes stravit. Et mense Februario Venetias occupaverunt. Et ingressi sunt Lorbandiniam. Eciam Poznan. Germani cederent. Klaipeda cecidit II Idus Martii. Copiae Russicae per Prussiam orientalem lente progressae sunt, defensio densior erat. Habuimus ad literam uri conchis callem.
  Sed in Italia pasta ante corruit. Et copiae Russorum Romam ruerunt. Die 30 mensis Martii anno 1956 oppugnatio capitis Italiae coepit. Ita populus propter ambitiones familiae Mussolinae solvit.
  Italiae caput, Romae oppugnatur. Pugnatum est acriter. quanquam Itali magis magisque omisso. Hic pugnae puellae pulcherrimae sunt, tam in bikinis quam in pedibus nudis. Milites tasque cum cruribus iaciunt et milites Mussolini pulsant.
  Puellae hic pulchrae sunt, et sane valde pudici. et cum musculis Titanum. Via autem tasque nudis pedibus proiiciunt tantum mirabile est.
  Natasha progreditur et propagines, dum crepat;
  - Pro pulchra patria in corde meo, candidus meus ardet ignis!
  Zoya, incendens, canit una;
  - Aperiamus rerum gestarum ostium! Fides nostra et rex sunt monolith!
  Tum, nudis Aurora digitis, cana canis solvet orbes. Itali et concisos cadunt.
  Et tunc Svetlana canit infensi dentibus denudans;
  - Nos omnes necabo! Conteret omnes nos!
  Nudis pedibus iactant orbes fascists tere. Ita Mussolini puellarum manus finivit. Aprilis anni MCMLVI atrox fuit et valde figurata.
  Et hic lacus aguntur, columnae tartareae ignis e suis truncis erumpentes.
  Puellae nudis pedibus procedunt et tasque iaciunt. Et quomodo aliquid cruentum exspuant.
  Et ridebunt...
  Natasha ferventer cecinit;
  - Tsar Vladimirus, ferrum Hitler in facie!
  Connivet et oculis sapphiro. Mira puella tam.
  Indomitae ruunt puellae furore. Machina tormenta cum ledo sunt. Hostes secant, fascistos disiecerunt. Et tunc Olympia currunt. Inque manu potentis femina thronum Flammarium tenet. Et tollet te et percutiet te, sed tunc te percutiet.
  A astulae fascistae in omnes partes volant. Et quantum cupiunt fortes rident.
  Tunc canet:
  "Mussolini vapulabunt!" Nostra amicitia est monolithic!
  Et iterum, sicut oculi sapphiri connivent! Et fascistas percutiet.
  Quid vis? Roma aliquando a Sclavis Attila duce capta est. Nunc autem Russi eam capiunt.
  Olympias sartagines ei iaculanti tigno vivos advorsum decantabat;
  - Sol spei ;
  Iterum consurgit in regionem...
  Rus' vincit ut prius -
  Bellatores Wehrmacht verberantur!
  
  Aquila in planeta Russica;
  Expandens alas, tollet.
  Hostes vocabuntur ad rationem --
  Victus erit - victus est!
  Post Romam cladem Italici milites obuios dedere coeperunt. Imperio Mussolini, hic junior particeps militaris Tertii Reich, ardebat.
  Russorum copiae Neapolim paene nullo resistente occupaverunt et in Siciliam traiecerunt. ibi quoque paene nullo resistente. Erat autem Hitlerus hystericus.
  Fine Maio Italia confecta est. Centum millia capta.
  Puellae Russicae genibus flexis eos ad osculandos pedes nudos compulerunt. Labia sua obedienter sapiebant. Nonnulli id, praesertim iuvenes, alacres fecerunt.
  Puellae contente purred.
  Puer aeternus Oleg Rybachenko captivos suos ad osculandos nudos et pueriles pedes coegit.
  Hoc satis libenter fecerunt. Pueri erant valde formosi, musculares et flavi. Verum, nimis angustus est, et gravius aliquid cum mulieribus facere noluit. Sed cum linguae asperae calcibus titillantur - pulchrum est!
  Oleg Rybachenko cepit ducem et alium ordinem recepit. Quod satis superba fui.
  Mussolini Jr. suo comitatu proditus est, et Tsarist Russia aliam victoriam accepit. Sed Sr. Benedito Mussolini non vidit eius ignominiam et fascismi ruinam in Italia. Eadem tamen fata Nazis in Germania opperiebantur. Copiae Russicae in primo Iunio 1956 ultro incessere. Summa oppugnationis Austria erat.
  Elizaveta et socii eius in Nikolai-5 contra Germanos commoti sunt. Copiae Russiae Viennam circumdare petiverunt.
  Fuhrer sane in difficili situ invenit. Possessiones Germanorum in Africa, Scandinavia et plerisque USA amissa sunt. Praelia iam geruntur in solo Tertii Reich territorio. Quod quidem Germanis insuavius est. Copiae Russiae etiam Mexico ingressi sunt. Domina Gray de Monka cantavit piscinam in hac terra.
  Elizaveta autem circa Viennam ducit. Eius adversarius principalis est E-50, quem machina Tsar tamquam deletor penetrat.
  Elisabeth accensus est, nudis digitis utens, ut globulis jucundis premeret.
  Germanicam piscinam illa percussit et pipiavit:
  - Damus corda nostra ad S. Nicolaum Rus'!
  Ekaterina etiam nudis digitis accendit et socium suum correxit;
  - Probabiliter rectius est dicere Vladimir!
  Elisabeth iterum iecit utens nudis digitis et pissatur;
  - Sed adhuc Nicolaus imperator fuit, qui nobis incolas Sinarum dedit, qui Russiam invictam fecerunt!
  Quippe in peditibus, qui ad expugnandam Germaniam venerant, frons plane Sinensis erat. Ad nos proprie cadavera projecerunt. sed perruperunt.
  Plerumque Russi in elit et lacus pugnaverunt. Pedites ex Sinensium, Indis, Asianis constituuntur. Multae sunt Sinenses. Praeterea clarissimus Nicolaus II polygamiam reformans orthodoxiam induxit, et homines extra Sinenses in proelium missi sunt. Et Russi viduas et Sinenses uxores innuptas accipiunt.
  Astutiae militaris.
  Et Sinenses impetum faciunt, et defensiones Germanorum perrumpunt.
  Elena nudis digitis utitur ut globulis gaudii premere et Krauts iterum ferit.
  Et cantat:
  - Pro sancte Rus', fortiter pugnabimus!
  Post quem puella tollet et connivet. Et dentes albis nudat! Et ipsa tam ferox.
  Et tunc Olympia rursus disrumpet. Sed et digitos nudo te percutiet et conteret.
  Tunc clamabit:
  - Funesta aspidis sum!
  Notandum est piscinam E-50 periculosam esse posse. Eius tormentum 88 millimetre cum dolii longitudine 100 EL igneum rapidum, duodecim gyros per minutias, et accuratissime. Saepe arma ferit et damnum inferre potest.
  Itaque puellas temptant ne ad piscinam Germaniae principalem accedant. Maxime occludunt, penetratio eius acrius auget facultatem. Et nucleus in proiecto Germanico vel uranium vel tungsten est. Verum, post Africam et Uranium in Congo depositis, Germanorum vires arescere coeperunt.
  Puellae autem tam pulchrae et discalceatae sunt et frigus.
  Sibi alacres cantant;
  - Lucet sicut stella per totum mundum;
  Per tenebras desperatorum tenebrarum...
  Magnus heros Tsar Vladimirus,
  Nullam nec dolor metus!
  
  Recedunt hostes ante te;
  Turba populi gaudet.
  Russia suscipit te -
  Magna manus regit!
  Pugnae, nihil contra eas dicere potes. Crura autem illorum ita nuda et excisa sunt. Cum Germani eos captos osculantur, manifestum est tam puellas quam viros esse. Et milites crepant aequo animo.
  Et dentes margaritis suis portaverunt.
  Tales sunt puellae frigus. Et nudis digitis, Elizabeth alium fascist pulsat.
  Post quem clamat:
  - Gloria magna Patri!
  Et sic Katherina sagittabit. Inimicus ariete piscinam faciet, Fritzam et stridore necabit;
  - Mors hostibus!
  Ibi etiam Elena calcibus nudis digitis utens, globulis cum illis globulis premens. Et pipiat:
  - Pro matre magna!
  Egregia deinde Olympias, tum flava, proiectum deducet. Et quasi pipiat;
  - Pro magna Russia!
  Puellae omni studio plenae sunt.
  Hic venit E-75 lacus. Sclopetum eius potentius est: 128mm, et plus damni inferre potest. Praeterea haec piscina meliorem tutelam et armaturam densiorem habet.
  Sed Elizabetha similis est insanis. Et letale aliquid penetrans eminus eximet. Et omnia quae supersunt ex germanico sunt fragmenta metalli avulsi.
  et puella canet;
  - Sancta pulchritudo et magnum somnium!
  Post quem lingua ostendet.
  Lacus Germanicus E-75 nuper latius facti sunt. Habent nunc longiores sclopeto-obrestos, quod eos pugnare permittit ut praedia Russiae, praesertim leviora. Et hoc periculosius Krauts facit.
  Sed puellae Sovieticae hoc non praepediuntur. Atque Krauts opprimunt.
  Et ipsi milites, praesertim in aestu, in bikinis et discalceatis sunt. Ac confidenter admodum pugnant.
  Vincunt sine exceptione.
  Catharina in Nazis exortum et cecinit;
  - Sed honestum esse! Omnes Krautos sine exceptione deleo!
  Elena etiam nudis excanduit digitis, et pipiabat;
  - Vincemus omnes et sane!
  Olympia etiam Nazis sine misericordia pulsant. Illa tam invicta canis est.
  Ac ope etiam pedum nudorum.
  Natasha et turma eius pugnant in lacus Kondratenko-6. Haec raeda paulo levior est, sed mobilior quam Nikolai. Quippe minore pondere, qua- les minor est, armatura paulo tenuior est. Hoc modo multo maius periculum moriendi est.
  Puellae, inquam, omnino non erubescunt. et pugnant sicut gigantes proelii.
  Natasha cantat, active dirigens;
  - Nostra erit victoria!
  Et globulis nudo pede premit globulis.
  Zoya quoque sarmenta, nudis cruribus utens et stridore;
  - Vladimirus deinceps Tsar!
  Omnesque puellae in choro latrant;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Quo facto, Aurora incensa, Germanicam piscinam convertit et dixit:
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet!
  Ipsa quoque excussit nudos pedes.
  Tum Svetlana in nudis digitis utens, in summo pulmonis fremuit;
  - Russi furiose pugnant!
  Et omnes puellae in voce conclamaverunt;
  - Miles pugnus fortis est!
  rursusque in bella ruunt. accurate et accurate se iaciunt!
  Sed nautae Ioannae Mexicanos mirantur. Etiam domina nimis callida et pulchra est.
  Et puellae in cantu suo nudae sunt pedes et in bikinis. Fero et tranquillo pugnant furore.
  Tunc Gertrudis accensus, nudis digitis utens, pipiabat;
  - Puella sum, quae omnes secundo scissura destruet!
  Et tunc Malanya prorumpit in actum. Lacus Latinam franget eminus.
  Et tunc Matilda nudis digitis calcitrabit pedes eius.
  Et ridebit:
  - Sum vere magna puella!
  Summae ac furiosissimae ordinis milites. vel infirmitatem vel iram non sentiunt.
  Pedicabunt te similiter.
  Et Alenka etiam confidenter admodum pugnat.
  A fine Iunii, Vienna cingitur. Contrivit ictus in Germaniam et dignitatem. Eodem tempore copiae Russicae Oder versus procedunt. Seres, Indi et Arabes in proelium mittunt. et defensiones Krauts perrumpunt.
  Tituli sane iam trepidant. Quomodo eum puellae in piscinas et plana urgentur.
  Hic sunt Albina et Alvina, duo gubernatores Russiae. Item nudipedalia et bikinis, fascistae ut pira cum baculo e ramo pulsant. Et pro duobus ad litteram faciunt talia miracula.
  Albina jaculata quinque aeroplana, una erumpens a Petro Magno pugnatori suo, cantavit;
  - Nos ursi caeli sumus!
  Alvina iecit sex aeroplana cum uno impetu e suo aquilae bellica, et pipiavit;
  - Et omnes frangemus!
  In caelo, hic coniugum iam fabulosus erat!
  S. Georgii Crucis septem gradus adiudicatae sunt puellae: crux argentea, crux argentea cum arcu, crux aurea, crux aurea cum patrimonio. Item crux aurea cum adamantibus et crux aurea cum adamantibus et arcu. Summum gradum stellae aureae crucis, cum arcu adamantino. Superius iudicandum - stella magna crucis aureae, cum adamantibus et arcubus, satis nuper erecta est.
  Itaque puellae iure rerum gestarum superbire potuerunt. Semper autem, etiam in frigore, bikinis tantum et solum nudis pedibus pugnatum est.
  Mira puellarum.
  Albina accensus et cecinit;
  - Pro nostris optimis victoriis!
  Alvina continuatur;
  - Pronepotes nostri avique nostri superbiant!
  Bellatores vere puellae colosseae classis sunt!
  Verberatos fascistas in caelo cantant;
  - Gloria Russiae, Gloria! Noster Tsar Vladimirus est heros! Virtus prima luce erit! Sepeli Hitler in terra!
  Utique Vladimir Kirillovich Romanov cum suis militibus admodum delectari potest.
  Etiam si pugnant, ita est ut hastam contra eos movere non possis!
  Vladimirus Kirillovich Romanov tsar est qui omnem occasionem belli in omnibus semel finiendi habet!
  Et horrent fascistae sub ictu exercitus tsarist ...
  Vienna obsessa celeriter cecidit. Medio Iulio copiae imperii tsarist Oder late fronte pervenerunt. et Koenigsbergam totaliter inclusit.
  Germani ultra Oderum se receperunt. Ibi defensionem facere conati sunt. Praeclare te defende. In medio autem Iulio, copiae Russicae Hamburgum oppugnare coeperunt. Nazis lente sed certe occubuit.
  Acriter pugnatum est. Vici aliquot satam aliquoties. Novae obterere Germanorum AG seriei provectioris - pyramidalis - etiam in proeliis interfuit. Ab omnibus angulis bonam defensionem habebant. Sed exercitus tsarist numero superior erat.
  et Asiae pedites magnus numerus in acie exstinctus est. Sed me movere permisit.
  Germanorum quoque humanis opibus exhaustae sunt. Fine Augusti Hamburgum circumventum est et Monacum quoque obsidetur.
  Germani fines significantes amiserunt. Qum nihil earum rerum cum.
  Oleg Rybachenko in ipsa Germaniae territorio prima signa pugnavit. Et puer aeternus constanter risit et dentes margaritas ostendit.
  Et ibi nudo et puerili pede proiecit tasque. Bonum est puerum esse - quam naturale est esse in calore in tantum breves. Et quoniam immortalis es, hyeme etiam sine frigore sine periculo semis esse potes.
  Sic puer cecinit;
  - Discalceatus, discalceatus;
  Sub Iulio salo tonat et sonus!
  Discalceatus, discalceatus,
  Puero frigido cowboy esse facile est!
  Et maior puer hos fascistas sibi destruere pergit. Perdite et scopi.
  Septembris iam est... Imbres cadere incipiunt... Copiae tsaristae, cadavera Sinensium implentes, Monacum et Hamburgum occupaverunt et versus regionem Ruhram movent. Praecipuum industriae Germanicae.
  Germani acriter repugnantes.
  Natasha pugnat in piscina sua et fremit;
  - Difficillimum erit Nazis!
  Et globulis nudo premunt globulis digitos. Et conchas in Nazis comburet.
  Et tunc Zoya plaudam tibi. Ac ope etiam pedum nudis.
  Et cantet:
  - Rus' est id quod est contra Hitlerum!
  Et tunc Aurora movebit pugnax. Ac etiam ope nudorum digitorum;
  - Pro itinere Russico!
  Et post eos Svetlana etiam ignis proiecto interfector erit. Germanus piscinam et stridebit;
  - Pro Tsar Vladimir Kirillovich!
  et linguam suam ostendet.
  Hic puellae ferae ierunt.
  Alenka in gravi piscina etiam Nazis opprimit. E longinquo verberat.
  Bellator cecinit;
  - Dimidium mundi subegi pectoribus meis!
  Et mammae Alenkae cum papillis coccineis.
  Et tunc Anyuta te nudis digitis calcitrabit. aries fascist et blaterans piscinam erit;
  - Superstar sum puella! In libris historia!
  Et denudábit dentes suos.
  Et tunc Augustinus incendet interfectorem proiectum. Nazis comminuet et sibilabit;
  - Sit exercitus noster fortissimus!
  Et movebit etiam pedes suos.
  Et Maria eos sequetur et Nazisos percutiet. Ipse se infensi blattat ;
  - Nos puellae magnos infestantibus!
  Et tunc Marusya aliquid homicidium et perniciosissimum in Nazis evolvet. Et ope nudis, puellaribus pedibus.
  Et tunc cantat;
  - Nos summa hostium clade!
  Septembris atrocissimis proeliis transierunt. Germani perdite resistunt. Mense autem Octobri, cum imbres graviores venerint, iterum exercitus tsarist superabat. Quae progredi coepit versus rubr. Post acriter Koenigsbergam impetum fecerunt. Aliam alapam in faciem Nazis accepit.
  Et in Gallia ad meridiem Toulon copiae tsarist circumdederunt. Itaque Nazis tempus pessimum habuit.
  Hitler saeviebat, sed dum Berolini fuit. Suo loco debilis evasit.
  Constat neminem tractatum audire voluisse. Sed Nazis inhaesit similibus muscis.
  Mense Novembri, copiae exercitus tsarist maxime regionem Ruhr occupandam conflixerunt, eoque efficacius Germaniam e basi productionis principalis privavit.
  Mense Decembri exercitus tsarist totam Galliam meridionalem occupavit et Hispaniam ingressus est. Et in fronte Germanica, cepit tandem Rubr. Praeterea aliae quoque terrae Germanorum captae sunt. Et exercitus tsarist in Daniam appulit.
  Saevit Tituli sicut diabolus in cavea, sed nihil facere potuit.
  Festo Nativitatis Catholicae regiae copiae Parisios versus moverunt. Quamvis nix et gelu, turba Natasha discalceatus erat et in bikini.
  Germani saepius dediderunt. Galli autem Russos omnino pugnare noluerunt.
  Dum pugna Germanorum comminuit, Natasha dixit:
  - Ita vero, quid habuit Adolphus obsessus, cum bellum nobiscum iniit?
  Aurea Zoya logice notavit crine ;
  - Probabiliter quia, cum pressi erimus, sicut nummi ex sinu cavo cademus!
  Nucis Aurora digitis nudum oppressit. Deinde misit eam in os suum et rationabiliter notavit;
  - Historia docet quod nihil docet!
  Svetlana digitos nudos premebat in globulo gaudii. Alia tormenti germanica pulsavit et respondit:
  - Simus magnates pugnatores!
  Milites, ut vides, vere statuuntur pugnare et vincere.
  Oleg Rybachenko, puer discalceatus, in bracis et nudo, abdomine musculari. Ille etiam flectit ac fremit;
  - Nos Krauts percutiemus! Nos Krauts verberabimus! et asinum tuum calcitrare!
  Puer autem tam albas, margaritas dentes habet! Iuvenis iustus et rigidus terminator.
  Oleg Rybachenko propagines dum currit. Fascists enecat et cantat;
  - Spiritus Russorum regum potentia est, debellandi Krauts!
  Puer nudo pede grenade proiecit et cantavit;
  - Russica waltz, Aurora oritur - in gloria regis!
  Re vera evasit ut guy pugnax admodum. Et verberat fascistas usque ad diem primum.
  Puellae strenue pugnant. Hic est Mirabela... Item gubernator summus ordinis. Nemo eam prohibere potest. Illa pulsat Krauts cantat denudans dentes;
  - Insana femina! Ecce signum eius!
  Et tollet et mittet in eruca!
  Ita, hic quomodo faeminae sunt! Cum puellis Russicis pugnant, nulla vi resistere potest.
  Mirabela emissa septem aeroplana Germanica cum uno quinque tormentorum aere rupto, et pisa;
  - Tsar Vladimirus Kirillovich noster est Deus!
  et puella nudum pedem in speculo sculpit.
  Etiam Albina et Alvina in caelo pugnant.
  Mirabilia fuerunt latrones. Plures ac magis novae rationes colliguntur. Simulque canunt;
  - In caelo perfectio sumus! Perfecti sumus aces! Ex risu ad gestus - supra omnem laudem!
  Albina confodietur quattuor aeroplana Germanica cum uno erupit et pipiavit;
  - O quanta beatitudo! Quae perfectio in proelio!
  Alvina excisa quinque aeroplana Germanica continuavit;
  - Cognosce perfectionem in proelio! Et frigus specimen!
  Belligeri cecinerunt in choro, caedentes fascistas;
  - Puellae! Puellae Thracam! Puellae! Puellae Thracam!
  Fervore feroces suos demonstrabant. re vera, nullae aces Hitlerorum descendere coacti sunt.
  Sed fascists, utique pressuris.
  Hitler in Berolinensi munitum est et illic quasi blatta bombeditur. Quid voluit? Fascist numerus unus complevit! Ipse contra Russiam Tsarist perrexit, et nunc ipse quasi blattae frangitur.
  Tsar Vladimir Kirillovich nunc continuam hiemem in litoribus Oceani Indici accipit. Puellae variarum gentium et nationum pulcherrimae prae se saltant.
  Rex tamen non vigilans gladiator mens pugnat. Verbi gratia, duae puellae contra duas pulchritudines.
  Plasticis gladiis pugnant ne se invicem laedant. Pugnant tamen perdite.
  Isti sunt viri bellatores. Est enim furiosa commutatio percussionum. Duo blondes et duo redheads...
  Tsar Vladimirus quaesivit Campum Mareschal Vasilevsky:
  - Quid difficillimum in bello cum Germanis?
  Respondit ager marescallus honeste;
  - Lucrum fiducia! Tantum ab initio, cum hostis incederet, incommoda. Et nunc vincere coepimus et omnia manifesta sunt de inimicis nostris! - Campus Mareschallus Vasilevich, hic maior princeps, vinum bibit.
  Vladimir Kirillovich logice notavit;
  - Difficillimum est omni tempore vincere! Sed nos multum posse ostendimus! Et nunc tempus erit, et totus mundus pacificus erit!
  Campi Mareschal Vasilevsky confirmavit;
  - Credo in eam!
  Puellae vulnera in nuda corpora habebant et valde timidi aspiciebant.
  Pugnatum est sane, non ut apud Veteres Romanos - nec sibi multum mali moliti sunt. At illi strenue fecerunt.
  Interim pugnatum est. Mense Ianuario copiae tsarist Paris in motu ceperunt. Caput Daniae etiam Hafniae capitur. Germanorum copiae labare. Russi in ipsam Germaniam progressi sunt. Fritzius pugnavit perdite, sed vires fractae sunt.
  Oleg Rybachenko, hic puer immortalis discalceatus in nive desiluit et ad impetum ante omnes properavit, sine metu ignis omnino. Dumque sibilus;
  - Qui pro victoria certare solebant?
  Hostes certe vincet.
  hilariter ridet et multum consequitur;
  et Tituli duri verberabuntur!
  et pes pueri nudum grenade iacit! Et portat margaritam suam, dentibus magnis ultra annos suos. Iam os habet sicut lupus. Praesent faucibus aliquam malesuada.
  Puellae lacus ab austro ad septentrionem Germaniae moventur. Ad mare iturus es. Et solum agri prope Berolinum et Pomeraniam cum Krauts remanebunt.
  Natasha , obterere fascist pulsans , notavit ;
  - Et suo modo bellum iocum est!
  Zoya, Nazis bajulans, consensit;
  - Quod bonum quod accipit! Praesertim cum vincimus!
  nudo quatit Aurora digitos, dixit ;
  - Omnia impossibilia in universo possibilia sunt, modo non parum egent...
  Et puella rufa tam dura ridebit!
  lymphata permulcent gaudia et iras. Germanos opprimunt.
  Eodem tempore tsaristae copiae trans Hispaniam procedunt et iam Hispalim adeunt.
  Olga in curatores armatorum incendiis vehiculis Germanorum et militum vigilum.
  Hispani fere nullam resistentiam praebent. Alia terra sub securi Russiae cadit.
  Oleg iecit et cantavit;
  - Aerobatics, vercundus erit in vercundus!
  Et Alicia uxor eius tweeted;
  - Magnitudo Russorum telluris agnita est;
  Fascismus ictu gladii oppressus est.
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Stemus tsarismus magnus sacer!
  Puellae plaudent et nudos digitos in gaudio premebunt.
  Bellum inter tsarist imperium Vladimir Kirillovich Romanov et fascist Germania pergit.
  Copiae Russicae Franciam a Nazi multitudine fere totaliter liberaverunt. Februarii 1957. ... Exercitus Tsarist Portugalliam liberat.
  Die XXIII mensis Februarii, Russorum unitates ex Dania et Germania ipsa unita sunt.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, nudo pede spargit in caeno. Puer major in summo pulmone se clamat;
  - Gloria Russorum Tsar Vladimir Tertii! Ego percutiam Hitlerum, metior eum flagello!
  et puer iterum clamat et acutum discum nudis digitis iacit. Et fascist in iugulo percutiet. Tum nudam et puerilem crure boomerang iaculatur, statimque quinque Krauts iugulat.
  Ita malum est Hitlerus oppugnare tale imperium.
  Natasha et turma eius ultimis Germanis in Portugallia conficiendum. Lacus eorum inexorabilis est in exitium.
  Atque etiam globulis globulis nudo premunt digitos furiosos exitium committentes.
  Zoya accensus, tormentum germanicum confregit et cecinit;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Aurora, nudis utens digitis, prostravit Nazi et pipiabat aplomb;
  - Salve rex!
  Svetlana etiam fututam premens globulis globulis nudis digitis et distillantibus;
  - Fortis dominator!
  Puellae fascists vincunt. Sed tunc nova piscina Hitler "Mus" -4 apparuit. Validissimum exemplar - pondo trecentorum talentorum, et 310- mm gun. Longum intervallum penetrare potest, sed ipsum tam densum armaturam habet ut piscinam Kondratenko-6 ab aliquo angulo non capiat.
  Natasha imperat:
  - Puellae, appropinquare oportet et eam in partem inferiorem lateris, inter scutulas, inhaerere oportet - hoc modo casu nostro est!
  zoya tormentum Germanicum nudis digitis concrepabat et canebat;
  - Sors ultimam fortunam tibi dat, sed festina! In pluvia, grandine et nive!
  Augustinus etiam pulsatum et pipiabat;
  - Extremus fatum tibi dat fatum! Vivat ambulans et currit cotidie!
  Ac nudis quoque digitis, quomodo se torquent. et fasciculos confringet.
  Apronius Svetlana;
  - Pro novis finibus et victorias allisi!
  Lacus Russiae irruit, celeritatem legendo. Et apprehendent eum puellae et cantant;
  - Regnans fortissime, Gloriosa setas, Orthodoxa Tsar, Regna per gloriam, Pro nostra gloria.
  Iterumque acceleraverunt, recedente gravi proiecto e sclopeto emisso quod Germanorum "Maus" 4 habebat. Puellae divulgabantur;
  - super cornu arietis non incurva. Ut tu Hitler - mori!
  Ac lacus earum accelerans. Sicut pugil parvus magnum aggressus est. Sed nimirum casus quinquaginta quinquaginta sunt.
  Natasha, motus piscinae spectans, recordatus est quomodo cum homine in anulo cohibebat. pugnis periit et tunditur, sed tenuit. Tum illa confidenter abripitur. Quae insequentes hostium motus comprehendit et eum in mento percussit. Effodisset!
  Mille aureos rublos accepit. Tam pugnax puella. Si dederit, dabit.
  Natasha nudum crus concussit et cantavit;
  - Hoc ultimum proelium non est, sed peremptorium! Pro patriae gloria, pro matre et honore!
  Et tunc piscinae latus labitur et concham emittit ... Zoya etiam nudis digitis utebatur, ut cana puella, et agilis ut simia. Et "Mus" -4 coepit explodere. Testae eius plane detonatae sunt. Et tunc scindentur turres, et alta volabit in aera.
  Puellae concentu conclamant;
  - Victoria! Frigus victoriae!
  Et alia piscina in eorum indice!
  Die 1 Martii 1957, copiae Russorum Albim transire coeperunt. It is vultus sicut Hitlerus cum pressit.
  Puer Oleg Rybachenko, discalceatus cum infantis pede, grenade proiecit, in piscinam demersit et clamavit:
  - Ad novos fines flexibiles!
  Alenka lacus cantavit orientem vertit. Germania occidentalis et Gallia iam liberatae sunt. Solummodo agri inter Oder et Albim sub Nazi dicione manserunt. Bene etiam Britannia et Hibernia. Ultimae Nazisei copias ibi sunt.
  Alenka in fascist batteries iecerat, dicit:
  - Tsarevich Nikolai,
  Si regnas...
  Numquam obliviscar -
  Exercitus fortiter pugnat!
  Jamque nudo pede mittitur altera testa. Et incidit in sclopellum Fritz.
  Anyuta quoque nudo pede figit. Fascist ferit et fremit ad summum pulmonis;
  - Ego sum puella quaedam quae Hitler vomitum facit!
  Deinceps dicit Augustinus clavos igneos. Illa quoque est parvulus diabolo sagittarius, et fremit:
  - Ad portas inferni!
  Et nudis utitur pedibus.
  Maria post eam germinat. Sic et sumit et ferit, stridore rudentem ;
  - Nemo me vetabit, tigris, nemo nudis pedibus vincet puellam, et vapulabo alicubi!
  Et tunc Olympia conflabunt. Germanus piscinam excutiet, turriculam suam evellet, ut fungus cap.
  Rimatur;
  - Pro novis, frigidis finibus!
  et linguam suam iterum ostendet!
  Puellae t nam se ac perdite proficiunt. et fascistae sub eorum verberibus submerguntur.
  Die 2 Martii 1957 ultimae Nazi copiae in Portugallia deduntur. Patuit fascismus auroram occumbere. Planius est aurora? Solis occasu visio nocturna!
  Copiae Russiae procedunt. Germani magis magisque abiectis armis se dediderunt.
  Ad genua procumbunt. Tam Russian et Sinenses puellae nudos pedes osculantur.
  Spectat itaque frigus et frigus. Fascistae autem concisae et concisae.
  Nauta Natasha iam in tramine septentrionali pugnaturus cum Krauts est.
  Puellae in cellula sedent. Ludunt pecto tenentes digitos nudo.
  Natasha notavit:
  - Est interesting, cum Berolinum accipimus, quid proximum?
  Zoya confidenter respondit:
  - Proximum erit Londinii!
  Ignis Aurora iterum cachinnis quaesivit;
  - Tum?
  Zoya firmiter affirmavit:
  - America Latina nostra erit! Nos cum Nazis in caerimoniis non stabimus!
  Svetlana concordat cum hoc:
  - Profecto non sumus! totum vincamus orbem!
  Natasha studiose confirmavit:
  - Et tunc erit pax in toto orbe terrarum.
  Puellae in choro psallentes ibant;
  Gloria Magnus Russiae Tsarism;
  Ubi Vladimirus in throno sedet...
  Nos turbam mali fascismi opprimemus -
  Gloria exercitus et monolitum nostrum!
  
  Temperata sunt in magna fide;
  Mater Terra toto corde...
  Nos sumus filii Nicolai Tsar,
  Et pro eo non frustra moriuntur!
  
  Patria nostra es, omni alio carior;
  Eamus cherubim, pompas coelestes...
  Pugnatis etiam pro patria;
  Bene moriantur omnes Nazis.
  
  Hitler terras nostras obtinere cupiebat,
  Et conatus est canis malus interficere regem.
  Sed offendimus, id non accipimus,
  Frustra igitur fascismus nos invasit!
  
  Rex est princeps pius et sapiens;
  Aquila mons super planetam volat...
  Vladimirus erit princeps catervae;
  Nostra amicitia est sicut ferrum monolith!
  
  Firmamentum de cruribus Fritz Pulsemus,
  Hitler laqueum suffocat...
  Crudelis supplicia trademus ad ignominiam;
  Qui male agit in Terra?
  
  Regalis fortitudo et regia sapientia;
  Fascistas sine mensura destruet.
  Crede mihi, Hitler aliquid vere stolidus fecit;
  Et nunc vita eius sicut vitta!
  
  Sic magnos reges ;
  Nulla frigidior Thracam Romanovs in Terra...
  In proelio nazis, corda ferite;
  Viam ad artes et somnia pandite!
  
  
  Petrus Magnus ad mare nos assumpsit;
  Alexander Paris.
  Etiam interdum luctus erat,
  Sed Russia a Cherub!
  
  Pulchra sunt omnia nobiscum;
  Tam puellae quam pueri, credite mihi.
  Rex regnat, tu iuste scis.
  Etsi mala bestia in limine latuit!
  
  Fines non sunt, perfecte crede;
  Mox reges communismi erunt...
  fores ad beatitudinem aperiamus;
  Damnas fascismus perii!
  
  Ad Russiam miliarium non est positum;
  Mihi credite, hostes vincemus.
  Puellae nudae sunt, tamquam Spartae;
  Bene noster Tsar Vladimirus solus est!
  
  Credimus in Rod - Magno Deo
  Quid Slavos perfectos creavit.
  Pro dignitate et libertate certamus;
  Apud nazismum percutimus!
  
  Tu familia Romanov maxima,
  Semper regnabit Russiam...
  Rex magne, summa fuga;
  Satanas aquilam non franget!
  
  Pro caritate magnae Russiae,
  Milites in proelium mittimus.
  Sanctorum facies e iconibus glorificamus;
  Post omnes etiam rex est bellator!
  
  Ardet in patriam cor nostrum;
  Puellae in proelio lenta sunt.
  Aperiemus ostium spatii, nostis
  Et Adolfum ut canem necabo!
  
  Ibi tantum tempus modicum remanet usque ad Berolinum;
  Introibimus portantes gloriam regum.
  Puellas nobis senectus non minatur;
  Crede mihi, non erimus aqua effusus.
  
  malos et viles sepeliamus;
  Draco elisus vincetur...
  et habemus icones aureas;
  Lex aeterna Rodnoveria est!
  
  
  
  
  Türkiye BELLUM MUNDUM INIT SECUNDUM
  Die 1 Septembris 1942, Türkiye bellum contra USSR iniit. Patet ratio - sitis ulciscendi ante clades, et cupiditas capiendi Baku. Praeterea diplomata Germanica etiam partes egit, quae montes auri Ottomanis pollicebantur. Certe Turci nihil iam amplius morari decreverunt, neque eos non scaphas, sed etiam pugnandi tempus habere posse.
  Quam ob rem triginta divisiones Turcicae Soviet Transcaucasiam oppugnaverunt.
  Paucis diebus ceperunt Batumi et Yerevan circumdare potuerunt.
  Respondens Stalin partem subsidiorum emergentium subtrahere et in Transcaucasiam transferre coactus est.
  Imperium Sovieticum in Stalingrad differre coactus est. Germani vicissim plus consequi potuerunt directionem Caucasiae et Ordzhonikidze et Grozny capere. Et solum in montes recipiendo copiae Sovieticae Nazis prohibere poterant.
  Eodem tempore Britanni Operationem Facem distulerunt, veriti Turciam in bellis contra Britanniam implicare.
  Fine Decembri anno 1942, Nazis nihilominus Stalingradum cepit. Ibi consederunt. Copiae Sovieticae progressae sunt, sed nihil prospere in centro - operatio Rzhev-Sychov nimis pretiosam evasit. Nihilominus Fuhrer totum bellum adhuc declaravit, cum Tertius Reich satis opes non haberet.
  Mense Februario, Exercitus Rubrum copias suas congessit et Germanos ab lateribus Stalingradi oppugnare conatus est. Sed Nazis iam copias suas recreare et plagas repellere parati erant.
  Operatio Torch etiam mense Februario incepit. Germani parati erant, et post duas septimanas acriter pugnatum Britannis substiterunt.
  Americani nondum in Casablanca et Tunisia appulerunt. iterum in Africa pugnatum est.
  Hitler adhuc vires augebat... Mense Martio, Exercitus Rubri operandi Rzhev-Sychov tertio tempore peractus est, proelia per totum mensem sine multa felicitate duraverunt.
  Mense Iunio, Nazis vires collegerat et per Volgam se contulit, copias Sovieticae in Caucaso secare et ad Mare Caspium pervenire conatur.
  Novae piscinae Germanicae in proeliis interfuerunt: "Tiger", "Panther", "Leo".
  Sicut gun "Ferdinand" in auto-propelluntur.
  Germani victi ac integri superaverunt.
  Americae Foederatae Reich Tertium Reich paene non bomb, quae effecit ut productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium augeretur. Series etiam "Leonis". Sed lacus nimium carus et gravis evasit, saepe destruxit et haesit. Sed densum 100-mm latus loricatus proclive vehiculum bonum vehiculum perruptio fecit. Commodum Lev tankini validum tormentum erat, sed incommodum pondus nonaginta erat. Qua mobilitate currus.
  Proelia ostendit hanc piscinam adhuc aliquid in plano facere posse.
  A latere armatura Pantherae infirma evasit, quae damna augebant. Tigris piscinam breakthrough efficacissimam esse probavit. Latera eius tegebantur armis 82 mm, quae quadraginta quinque impotentes fecerunt.
  Germani tardius progressi sunt. Ductus Sovieticus totius rei bene gerendae ac praeparatus copias educit.
  Verum, dissimilis Kursk Bulge, fascistae multo fortiores et securiores sunt.
  Locus autem ad oppugnationem aptior est quam defensio. Et Krauts plus aircraft, lacus, ac pedites habent. Nec facile est copias Sovietarum trans Volgam praebere.
  Ita Nazis praesidiis perrumpitur. Nos res gestas.
  Post tres menses ad Caspium mare perventum est.
  Stalin, se in difficili condicionem inveniens, pacis condiciones inire voluit. Cum patefactum est Caucasum contineri non posse. Sed difficillime conveniendi cum Hitler. Fascistae nimis exigunt. et si in illis dederitis, comedent vos. Quid de indutiis? Hitler hic non vult. Et socii sane sunt passivi. Extra divisionem morari timent.
  Fritzes in Caspii maris ora ibant. Tum demum illi cum Turcis. Quale illud gaudium fuit!
  Puellas pulcherrimas Germanorum coegit Sovietica captivos nudos pedes osculari. Obedienter fecerunt. Et nudis calcibus allidebant.
  Ita capta est. Germanosque unitates Sovieticae inermes.
  Tunc Stalin Fuhrer pacem obtulit - consentiens ut totam Caucasum, nec non Leningrad et Karelia cederet. Plus centum annos expensum reddet.
  Fuhrer, postquam paulum cogitabat, oblationem accepit et pax peracta est die VII mensis Decembris anno MDCCCCXLIII.
  Socii hanc proditionem acceperunt! Et sanctiones contra Stalinum et USSR imposuerunt!
  Ac Sovietica augue actualem deditionem tamquam magnam victoriam optulit. Sovieticum statum et Moscuam numquam ablatam, desertam ab sociis tradunt.
  Et Nazis, sane ingrata e Caucaso ad Orientem Medium movit et catervam Rommel confirmavit. Fine Martii 1943, tota Medius Oriens et Aegyptus a viribus fascistarum superiorum captae sunt. Praeterea praelia monstraverunt Pantheram contra Anglos Churchillas et Cromwellas feliciter pugnare, hae vero non penetrare.
  Germani praeterea in proeliis cum Rutenis erant et copias Britanniae colonias facile superaverunt.
  Mense Aprili, Nazis Sudan se contulit. Ac tandem Gibraltar ceperunt, Mauritania occupato. Churchill etiam aquas pacem temptare temptaverunt. At Hitler, manu in Oriente libera sibi data, nihil dixit!
  Nazis autem trans Africam movit. Retinebantur magis per extensas communicationes, inopes viae aut vacationem, difficilia loca et immensa spatia.
  Germani tamen progressi sunt. Pergebant ad continentem. Quamquam lacus eorum, praesertim Tigris-II et Leo, silvestres admodum erant. Viam Germani etiam in serie sua lucem "Panther" intulerunt, pondo viginti sex talenta, quae ad bellum in Africa perquam necessarium erat.
  Cum pugnae operationes demonstraverunt, tamen piscina praecipua nulla in T-4 commoda habuit, excepto validiore tormento, sed etiam laminis armaturae inclinatis.
  Sub finem MCMXLIV, Germani sclopellum auto-propellum acquisiverunt, quod duodecim talenta appendit, silhouettam valde humilem et armaturam admodum declivem. Talis machina re vera Africae necessaria est.
  Praesertim si pugnant puellae. Puellae et classy plerumque superant.
  Gerda et Charlotte iter per silvestrem et Britannos et Americanos delent. Hae sunt vere puellae quas debes! Etiam centum milia passuum proximorum territorii frigidiores invenire non potes . Puellae amant necare - hae sunt frigidae puellae!
  Ita pugnatores nigros comprehenderunt et nudos pedes pulchri- tudinis osculari eos compulerunt. Statim etiam patet - furtum grave! Et ex longinquo currus Anglicos pro se pulsant.
  Eorum autocinetorum propelluntur iam Praetoriae, caput Africae Australis, appropinquant. Puellae se sagittent et nucleum ecdesiae pungunt et cantant;
  - In Africa sunt squali, in Africa sunt catus, in Africa sunt crocodili! te mordebunt, verberabunt et offendent te! Pueri in Africa non ambulare! In Africa latro est, in Africa est sceleratus, in Africa est terribilis Barmaley! ille te mordebit, verberabit et offendet. Et eius puellae divelli necesse est!
  Mense Februario 1945 ultimum castellum Britanniae in Africa in insula Madagascar cecidit.
  Ita iam illic quoque Britannia amissa est. Eodem tempore Germani Persiam et Indiam ceperunt. vires suas ostentabant.
  Et mense Maio 1945 Nazis portum in Britanniam evectus est. Post tres septimanas pugnatum pertinax, Londinii cecidit. Post mensem, Hibernia capta est.
  Terrarum otium fuit, sed in mari bellum; Civitates Americae solae contra tertium Reich, socios eius et Iaponiam relicta. Nunc autem, America transmarina est, eamque tam facile capere non potes.
  In Tertio Reich, laboris universalis conscriptio introducta est, et productio aircraft et navium crescere coepit.
  Utraeque naves pugnae et vectores aircraft sunt aedificatae. Et sane adducti sunt ad bellum subaquaneum. Et tunc nulla erat misericordia ulli ex navibus Americanis.
  In lapsu, vel pressius, mense Novembri anni 1945, Germani Islandiam audacter capiunt ac deinde pontes in Argentina creaverunt. Bellum tamen in mari diu perstabat. Multas artis portum ad Americam perveniunt. Naves celeriter aedificatae non sunt. Sed sit licet, Tertius Reich convalescens. Annus sextus et quadragesimus de permutandis maritimis ictibus exactus est. Et anno 1947 Germani expeditiones militares in Groenlandiam iam transtulerunt eamque occupaverunt. Inde non longe ad Canadam est!
  Nazis ingentis victoriae cogitavit. Et anno 1948 bellum inferre in Canada, et Brasilia in Venezuela una cum Iaponicis coepit. Acerrime pugnatum est.
  Germani tardius progressi certe. Eorum series lacus meliores quam Americani erant et utilitatem in proelio ostenderunt. Sed obiter Yankees non sunt tam simplices, et pertinacissime restiterunt. Nec conantur cedere.
  Etsi utique boilers erant. Americani in eas irruperunt. Tunc recesserunt. Captivi puellas Aryan nudas, pulverulentas pedes osculati sunt.
  Mox Quebecum et Toronto ceciderunt, deinde aliae civitates. A Maio ad Decembrem 1948 Germani fere omnes Canadensis, tum Venezuela, Nicaragua et maxime ex Mexico ceperunt. Hoc difficillimum est. Ab initio anni MCMXLIX, Germani Civitatum Foederatarum in ferro pincerna habuerunt. Deinde, die XI mensis Ianuarii, Americani primum in historia armis nuclearibus uti conati sunt. Nec satis impetraverunt. Ex quinque bombis, quattuor in aeroplanis a elit Germanicis emissa, una, cum explosa est, grave detrimentum militibus Germanorum non attulit.
  In responsione, Krauts suas bombingas civitatum et officinas militares augebant.
  Ita pugnatum est in favorem Wehrmacht. Qui meliori instrumento et exercitatione praeerat. Etiam ac magna. Acriter pugnatum est. Primis annis 1949, Germanica, peregrina, et Iaponica divisiones occupaverunt quae supererant de Mexico et Civitates Foederatas Septentrionales intraverunt. America omnino expressa est. Et manifestatum est res malas esse in Civitatibus Foederatis Americae. Per finem aestatis, dimidium territorii imperii aquilae, sicut et Alaska, iam captum est.
  Germani Monachii et Novi Eboraci die 8 Novembris 1949 ceperunt. Die autem VII mensis Decembris anno MDCCCCXLIX reliquiae Exercitus exercitus in deditionem venerunt. Ita Bellum Orbis Terrarum II finivit. omnium bellorum cruentissimum decem annos duravit!
  Diu expectata pax pervenisse videbatur. Sed Hitler accipere noluit illud iter cum Iaponia communicandum esse. Die autem XX mensis Aprilis anno MCMLIII, Tertius Reich Terram Solis orientis aggressus est. Novum bellum exarsit. Pro mundi iter.
  Superioritas quantitatis est ex parte Tertii Reich, et qualitatis. Sed Iapones cum magna ferocitate et mole fortitudinis pugnant.
  Sed Nazis adhuc praevalebit. Bellum tamen prope annum duravit. USSR neutrum manet. Stalin ibi mortuus est et grave de potentia certamen est.
  Iaponia tandem a Wehrmacht occupata est. Paucis post mensibus, Nazis quoque terras Latinas Americanorum cepit. Constituunt orbem terrarum iter.
  Reformationes in ipso Tertio Reich fiunt. Nova religio introducitur ad substituendum Christianismum. Nulla in ea Trinitas, unus solus Deus summus et eius nuntius - Adolf Hitler. Unius monetae nota, una educatio. Et quoque polygamia per religionem sanctificata. Et lectio genetica adhuc active peragitur. Humanum genus emendatur.
  URSS adhuc in forma truncata et tributa Nazis reddit. Nikita Khrushchev ibi regnat et bestiam edendam non conatur. Nihilominus Hitler totum iam orbem sibi subiugavit. Et spectat Russiam maculam rubram. Sed homo assumit et Deus disponit, die 20 mensis Aprilis anno 1957 Fuhrer facta est victima percussionis conatus in die eius natali. Et omnino sexaginta et octo annis interrumpebatur tyrannus ferox. Qui totum fere orbem vicit, et iterum die 22 Iunii URSS oppugnare voluit.
  Sed cum eum videmus, non elaboravit...
  Tituli successit Schellenbergius. Hermann Goering mortuus est ex abusu medicamento et gula. Himmler in dedecus incidit, ac Hitler fidem facere constitit, ac deinde eum removit. Schellenberg successit Himmler et successoris locum accepit. Praeterea Hitler filios per seminationem artificialem consecuti sunt. Sed maximus eorum nondum quatuordecim erat.
  Itaque posteri Fuhrer tempus non habebunt. Ita Tituli imperator factus est, sed sine dynastia. Schellenbergius Fuhrer filios interficere non ausus est, sed eos a potestate removit. Et ipse Fuhrer factus est et dictator.
  Pugnatum imperium per aliquot annos duravit.
  Et tamen die 1 mensis Maii anno 1961, Nazi Germaniam USSR aggressi sunt. Conatum consequi: unus planeta - unum imperium!
  Copiae autem Schellenberg adhuc Moscuam capere poterant. Exercitus Sovieticus nimis inferior quantitate et qualitate armorum militarium erat. Captio civitatum maioris USSR per sex menses propter magnas distantias trahebatur. Bellum factionis tum in aliud decem annos duravit.
  Sed cito sedata sunt. Schellenberg consilium liberale relative persecutus est, et anno 1981 omnes Russi civitatem Tertii Reich receperunt. Liberalization paulatim progreditur. Schellenberg cito post mortuus est. Ac gravis imperii dimicatio orta est. Compromisso deinde monarchia restituta est et directus Kaiser Fredericus Quartus progenitus regnum ascendit. Anno 2001, relatio habita est in qua omnes incolae Telluris planetae civitatem receperunt et iura formalia aequalia. Et anno 2017, ultima restrictiones pro Judaeis et Roma levata sunt.
  Tempora Nationalis Socialismi ad finem pervenerunt. Humanitas autem est in uno imperio, foederato et monarchico. Exterior spatium explorat.
  In ea omnes formaliter pares sunt, et senatus est et Bundestag, ubi legati ab universo populo Tertii Reich eliguntur. Et super eos est Kaiser, imperator omnium planetarum Terrae.
  Vita in communi non est mala secundum materiam. Stricta disciplina, progressus scientiae et technologiae cum praestantissimis institutis Germanorum cessit eventus. Praeclara est agri cultura, nulla fames, et saturitas cibi etiam in Africae miseriis. Suae quisque officium habet, unusquisque salarium et pensiones accipit. Libera educatio et medicina. Item, seminaria libera et Donec. Cibus constat denariis, et pretia omnium productorum multis annis concreta sunt. Ubique, etiam in Africa, sunt viae: omnes fere habent aedes vel diaetam vel domum. Omnes modo recentes statim dantur saltem tres mansiones in diaetam cum omnibus amenitatibus. Potes extrahere currum aut aliquid in fidem. Multi etiam helicopteri personales habent.
  Penitus est activus, omnes TVs et computers habet, dies laborat tantum quattuor horarum. Omnes ludi sectiones liberae sunt, et tu etiam eas interesse redde.
  Alicuius pueri aliquantum dant veniam. Utilitas et onera publica libera sunt. Omnia tam nitida et nitida facta sunt. Plateae mundae sunt, multae robots et automationes apparuerunt. Exemplar ordinis. Cigarette prohibentur, quamvis alcohol adhuc venditum sit, et cerevisia variarum specierum paene libera est. Pueri in publicum obsonatus etiam gratis aluntur.
  Aliquam mattis blandit libero et eu lectus.
  Hominis sedes iam in Luna, Marte, Venere, Mercurio ac Lunae lovis existunt.
  Homines ad astra salire parant. Inventore rerum amet enim.
  Denique altiore bene successit. Nec opus erat ut ita intritam.
  QUOD SI ZYUGANOV plus animi et providentiae
  Mense Maio 1999, Zyuganov decrevit petitionem Stepashin non approbare, sed in primis comitiis Duma ire. Communistae et socii consilium contra Stepashin confirmaverunt. Quin etiam offensi et privati dignitates in imperio sunt. Haec sententia verisimillima fuisset in historia si Zyuganov equus Troianus in castris communitariis non fuisset, qui ideas ala sinistra subruit et aedilis.
  Comitia in primis comitia parlamentaria communistis multa beneficia polliciti sunt, etiam ob pauciores competitores et martyrum imaginem.
  Hoc autem ostendit communistarum sedes omnino non adhaerere, sed magis esse principiatas.
  Iterum Yeltsin in Stepashin iterum introduxit, et tunc Aksenenko pro tertio cepit. Duma denuo non probabat, capta ac dissoluta est. Novae electiones mense Septembri horae sunt.
  Pertinacia concilii cursum historiae aliquantum mutavit. Bombing of Iugoslavia diutius duravit - sicut Milosevic auxilium ex Russia speravit. Et dissolutio concilii oppositionis occasionem lucrandi dedit.
  Communistae accusationem Yeltsin ad suffragium iterum mittendum curaverunt.
  Et iterum fuit aliquantulum breve, hoc solum tempore duorum suffragiorum. De propinquitate comitiorum parlamentariorum legati sollicitabantur et de periculo ne in eos transiret.
  Duma dissoluta est, et Yeltsin Aksenenko parum notum primum ministrum per decretum constituit.
  In genere, sperat Zyuganov comitia facienda iustificari. Praeses aeger et debilis contra constitutionem non stetit. Auctoritatem suam duabus centesimis censitis non periculum excedens. Primakov, cum coitionem suam formandi et mandare tempus non haberet, societatem cum communi- tatis iniit. Yabloko et Factio Democratica Liberalis ad comitia perrexit. Unitas molis tempus formandi non habebat, et NDR debilitabatur.
  Est etiam in Dagestan incursio militantium et debilitas copiarum securitatis in comitiis.
  Communistae una cum Primakov et Luzhkov victoriam colossalem consecuti sunt. Plus quinquaginta quinque centesimas suffragiorum acceperunt. Secundus erat Yabloko bloc, qui etiam bene praestitit, quindecim centesimis potitus. Improviso, LDPR bene perfecit, plus quam duodecim centesimas colligens. NDR quinque centesimis claustrum non occurrit - cladem perfectam! Zhirinovsky solus pro-Kremlin dux in Duma factus est. Vera contentio infirma fuit. Ex nova lege, partes non post annum quam ante comitia re- subcriptio debent, et multi tempus non habent.
  Parlamentum rursus sinistrae oppositionis dominatus est, et Yabloko cum subselliis singularibus et LDPR in minoritate dominatus est.
  Et sane certatio orta est. Et iterum facta est sermo de accusatione. Hoc tempore duae tertiae partes facile colligas!
  Yeltsin cunctatus primus minister Primakov et Primus Prorex Primus Minister Maslyukov redire ad sedem placuit.
  Coitio sinistra huic consensit, sed praesidentis potestates ad tempus imminutae sunt. Ac prope nihil est nisi nova comitia. Postquam tractatus intra coitionem, Primakov praesidem nominare placuit. Luzhkov primus minister factus est. Zyuganov autem accepit frontem capitis rami legislativi! Id est, Super Gubernator! Quod ad novam attinet, etiam receptae sunt emendationes constitutionis.
  Milites Dagestani expulsi sunt. Chechnya autem non ierunt. Bellum civile ibi exarsit. Russia favebat Maskhadov et Kadyrov, contra Basayev et Raduev.
  Primakov ad electionem praesidentialem Russiae primo circuitu conciliandam curavit. Imperium autem adiectis potestatibus accepit. Sicut ramus legislativus sub potestate communistica.
  Incrementum oeconomicum in Russia continuatum, oleum et pretium gasi rosarum et industria recreatum est.
  Americani, generatim ut re vera, post XI Septembris impetum terroristarum in Afghanistan se intromiserunt et in Iraquia haereverunt. Primakov ad alterum terminum facile electus est. Sed anno 2008 cathedram amisit princeps minister Yuri Luzhkov egregie.
  Novus praesidens consilium societatis cum communistis priorem continuavit. Zyuganov primus minister factus est.
  Aliquamdiu consilium alienum erat de societate cum Occidente et amicitia cum Sinis. Yanukovych regimen in Ucraina confirmavit. Ita Luzhkov, dissimilis Putin, consilium magis pro-Ucrainum secutus est et unionem civitatum Slavicarum aestimavit. Ucraina etiam in 2016 partem Unionis Euro-Asianae facta est. Luzhkov nium terminum resignavit. Tandem Zyuganov praeses factus est, etiam comitia facillime concilianda. Zhirinovsky septimum tempus participatum est, omnia ab anno 1991 iterum amisit.
  In casu 2015, Russia bellum in Syria involvit et ibi bombedavit. Trump ad potestatem in Civitatibus Foederatis Americae venit. Zyuganov, licet communismus formalis, cursum suum praecedens in re oeconomica permansit. Russia, non obstante formali dominatu Factionis Communistae Foederationis Russicae, mercatum mansit, patria democratica et mediocriter auctoritatis.
  Societas cum Occidente et certatio moderata. Est societas cum Ucraina et Belarus et Kazakhstan, sed etiam non nimis propinqua. Anno 2020, Zyuganov ad secundum terminum electus est. Fere leviter inclinato eventu paene secundo circum. Et in Ucraina, postquam Yanukovych discessit, de ambitu Zelensky inopinanter vicit. Nazarbayev etiam reliquit.
  Zyuganov dixit se non mutare constitutionem et relinquet post suum secundum terminum.
  Sic dux Factionis communistarum Foederationis Russiae adhuc regere Russiam curavit, paulo plus animi ostendens. et tutior et lenior re quam mundus evasit.
  Who is Putin? Quomodo vitae suae exitum? Postquam Primakov primus minister factus est, Putin etiam prope Yeltsin dimissus est. Accusans imprimis quod FSB irruptionem militantium in Dagestanum invasit. Putin aliquandiu in republica versatus mansit. male ad rem publicam cucurrit Duma. Deinde maior Petropoli factus est.
  Sed tunc rem publicam reliquit et officium securitatis in privato societatis ministerio consecutus est. Pauci ergo eum amplius recordati sunt.
  Zhirinovsky anno 2020 ad comitia praesidentialia octavo tempore abiit et cum modico eventu iterum amisit. Sed habet adhuc in Duma factione. Et etiam Zyuganov ei gradum generalem maioris post 2020 electiones adiudicavit. Donald Trump electionem iuvenis subito democraticam aemulum amisit. Merkel mane resignavit. Valetudo autem Lukashenko graviter delapsus est.
  Anno 2021, cosmonautae Russicae tandem ad Lunam volaverunt. Vexillum rubeum ibi plantaverunt. Zyuganov suum officialem successorem renuntiavit Afonin. Bene in orbem conversus iterum vita.
  Ut videmus, ruina Russiae ne sine Putin evenit. Et lux non convertitur.
  
  
  
  
  
  
  SI NIKOLAI MENSHIKOV occidisses
  . In quo, Tsarist Russia bellum Crimeanum vicit. Menshikov a glande errante interfectus est, et in locum eius capax dux factus est. Hoc est, casu accidit et mutato cursu historiae.
  Oppositum unum cum Makarov. Galli et Britanni victi sunt. At Russia ingentem numerum captivorum et tropaeorum capta Chersonesum recepit.
  Türkiye victus est in Transcaucasia. Kars, Erzurum, et fere totam Armeniam Russiae dedit. Copiae Russiae Romanam occupaverunt. Sed continue odiosum non fuit. Soldanus pacem petivit. Per idem tempus Austria Bosniam et Herzegovinam occupavit.
  Constat Turci autonomiam Serbiae, Bulgariae, Montenegro et Romania concedere servitus Russiae factus. Eodem tempore Russia quoque Armeniam occupavit: Kars, Erzerum, Tanrog, possessiones suas in austrum dilatantes.
  Seditiones in Gallia orta et civile bellum, nec iam copias mittere poterat. Brittania quoque conflictu discessit. Sardorum quoque regnum labefactatum est. Austria roboravit. Austriae regnum Sardiniae mox vicerunt, dominationem suam in Italiam solidantes.
  Mox captus est Shamil finiens bellum in Caucaso. Russia pacem utilem fecit cum Sinis, multo etiam magis territorium ablatis quam in historia reali, itaque auctoritas armorum Russiae superior erat.
  Nicolaus Primus non sustinebat aquilonem in bello contra meridiem. Contra meridionales una cum Britannia adiuvare statuit ut loca in Alasca confirment.
  Russia urbes et munitiones in territorio Americano aedificare incepit. Etiam incepta ferriviaria ad Chukotka fuerunt. Nicolaus Tsar multum delineatur. Copiae Russiae Mediam Asiam subegerunt. Hic obiit anno MDCCCLXVII. Relinquens Russiam potentem et florentem. Alexander filius eius servitutem non delevit, sed meridiem movens perseuerat. Praesertim cum Turcia bellum gessit, et Constantinopolim Russiae adiunxit. Deinde Mesopotamia.
  Iterum bellum Britannicum et devicto Britonum in Asia. Alexander Secundus paulo longiore imperavit, sine insignibus reformationibus, excepta iudiciaria, et aliquantulum melioris administrationis ratio.
  Servitutis abrogatio numquam secuta est. Russia autem Irania annexa est. Tsar viginti annos exacte mortuus est post Nicolaum Primum anno MDCCCLXXXVII. Alexander Tertius ad breve tempus usque ad 1894 imperavit, sed totam fere Indiam Russiae annexam administravit. Et Nicolaus II motus suos ad Indochinam et ad ipsam Sinam continuavit.
  Bellum erat cum Iaponia. Super victores. Ac perdomita Sinae et Indochinae. & penetratio tota ad Australiam tendit. Sed in Europa res aliquanto aliter evenit.
  Imperio Austriaco annexa est Gallia australi. Tum Borussiam vicit, Germaniam inferiorem capit. Austria erat mundi hegemon. Gallia bello civili valde infirmata est. Prussiam coniungi non potuit. Austriae tandem omnem Prussiam ac partes Franciae Orientalis cepit et cepit. Magnum imperium in Africam propagatum est. Mox Austriaci etiam Belgiam, Hollandiam et multam terram in Africa vicerunt. Bellum deinde inter Austriam et Russiam contra Britanniam fuit. Finita divisione Africae inter Austrianos et Russos.
  Franciscus imperator vere factus est maximus monarcha, Napoleon Bonaparte vincens dimidiam fere Africam et maxime Europam. Gallia quoque una cum Hispania et Lusitania mox tota capta est. Omnia bene, sed...
  Franciscus imperator heres Serbiae sibi annexare voluit. Et anno MCMXX magnum bellum inter Russiam Nicolai II et Imperium magnum Austriacum incepit.
  Tota Europa in latere Austriae est. Praeter Britanniam, quae minus valida est in rerum historia, et media fere Africae. Plus, Suecia opponitur Russia. Et Norvegia et Dania capta sunt sub Francisco Imperatore.
  Dimidium fuit id negotii. US divisa mansit et minor potentia. Britannia autem adhuc Canada et Austriam regebat. Et post duos primos menses cunctationis et ipsa ex parte Austrie in pugnam iniit.
  Magnum igitur bellum exarsit. Austria et Anglia contra Russiam.
  Scilicet, Oleg Rybachenko est ibi. et pugnat ut verus et inflexibilis heros.
  Puer cum machinis sclopetis cum exercitu externo figit et cantat;
  - Matris antiphona decantat in cordibus nostris;
  Nemo est pulchrior illa in universo mundo...
  Arctius iaculator militis exprime trabem -
  Pro Deo data est Russia!
  Ipse vero tormento tormentorum exercitus ex tota Europa, partim ex Africa destruit.
  Et puer sibi non dat. Hic iacit grenadam cum digitis et stridore nudo;
  - Non dabimus et non deseremus!
  Et rursus pueri letali vastantes incendia ruperunt. Non vult cedere adversario suo.
  Et sibi cantat;
  - Nemo nos obsistit! Etiam non leo leo!
  Puer heros verus est. Inflexio et invicta. Miles Fidei! Etiam nisi Christian!
  Itaque repulsus Austriae impetus.
  Austriae et Britanni lacus habent, sed Russia etiam mastodones.
  Nicolaus II adhuc multo maiorem multitudinem habet, habita ratione coloniarum. Onmia Asiae, Europae orientalis, pars Balcaniae, plus quam dimidia pars Africae est.
  Ita Russia numero peditatus superior est. Et milites fortissime pugnant.
  Austriaci autem resistere non potuerunt et Varsaviae pulsi sunt. Inde copiae Russicae ad Oderam progressae et Borussiam Orientalem capiunt. Item Gallaecia una cum Leopoli cecidit. Premisliae obsessa. Cracovia liberatus est.
  Inde evenit ut Slavi cum Rutenis pugnare nolebant et obeundo se dederent.
  Proelia etiam demonstraverunt leviores, perniciores obterere Russorum efficaciores esse quam graviora, inconditiora obterere Germanorum. Et in aviatione, Russia Tsarist plerumque ordo magnitudinis fortior est quam qualitas Britanniae et Austriae.
  Copiae Russorum post interpositam ingrata resumptis. tum numerum et artem ceperunt.
  Aesculapio obsessa et capta est. In mari, Praefectus Kolchak Britannos vicit et Australiam cepit. In terra, copiae Russicae Berolinum cinxerunt et occupaverunt. et deinde Viennae.
  Imperium Austriacum etiam in Africa proelio victus est. Agmina quoque Anglorum victa sunt. Imo res injucunda erant principi Adolpho.
  Adhæsit in capite suo iniquum locum, et coepit totaliter amittere. Quomodo potest tantae potentiae resistere?
  Post casum Viennae resistentia Austriae arx facta est. Et mox Russi totam Europam et Africam occupaverunt. Eodem tempore oppugnatio in Canada ab Alaska orta est. Britanni etiam pereunt.
  Britannia se solitaria invenit et in insula sedere conatus est.
  Sed manifestum est Russiam deductis aere iniurioso victurum esse.
  Et illa fere omnia quae in superficie erant emittebat. Expositis deinde copiis terram, Britanniam in dicionem redegit.
  Ita totum hemisphaerium orientale, sicut Alaska et Canada, factum est Russiae.
  Lorem magna est! Nikolai secundus temporalem intercapedinem sumpsit, possessiones digerens. Civitates Americae Unitae adhuc divisae sunt nec valde fortissimae, sicut aliae civitates Russiae dependentes.
  Anno 1937, Nicolaus Tsar in plano concrepuit. Regnum ab Alexei II hereditario. Secus fabulae, heres satis sanus ac hilaris. Et anno MCMXLI, omnia quae maiores sui capere non curaverant, vincere statuit.
  Emittendum in planetam, Terra iam unum imperium erit. Exercitus autem Russiae primum ad civitates septentrionales Americae, deinde ad meridiem versus se contulit. Civitas Foederata non fortis erat et celeriter capta est. Sed Mexicum facilius evasit. Tunc susum sursum. Singulatim rus ex alio capiens. Maxima et fortissima Brasilia. Sed minus quam mensem duravit.
  Itaque Americam Latinam et Novam Zelandiam vicerunt. Alesei Secundus in historia descendit ut consummator omnium victoriarum Russiae. Et iam anno 1947, cosmonautae Russorum in Lunam pedem collocaverunt. Et anno 1958 ad Martem! Anno 1961 ad Venerem. In 1972 ad Mercurium, et in 1973 ad Iovis lunas. Anno 1975, annos 71. Alexy II mortuus est. Cognomento finitor. Et Nicholaus filius eius tertius rex factus est. Anno 1980, homo ultimam, ultimam, remotissimam, systematis solaris - Plutonis, planetam ingressus est. Nicolaus III non diu imperare. Mortuus est anno MCMLXXXV. Et Alexander filius eius quartus regnum ascendit. Rex iuvenis circiter viginti septem annos natus est. Et iussit rex ultra systema solarem salire parare. Coeperunt aedificare stellas et erucae photon. Et tandem anno 2017 prima expeditione interstellaria deductae sunt.
  
  TSAR NICOLAUS II FELICITAS PUTINI PRAESID
  Clarus scriptor et poeta Oleg Rybachenko sensit aliquid in mundo errare. Humanitas manet sicut erat redacta. Numerus terrarum in Tellure telluris tantum augetur. Et si quis auctoritatem obtinet, solum Sinarum dictatorium totalitarium est. Et Russia, post finem regulae Vladimir Putin, in gravi discrimine praecipitavit. Bellum in Caucaso iterum saevit, lefti et nationalistae rebellant. Oeconomia in declinationibus iterum et flagitium in ortum est. Et Russia dissolui incipit.
  Quamvis fortuna phaenomena eius Vladimir Putin numquam validam, stabilem systema politicum creare potuit, vel oeconomia stabilis et celeriter crescens. Multae quaestiones sociales et interethnicae non dissolutae sunt. Rara fortuna Putin fortunarum speciem conservare permisit. Sed ubi discessit, omnia protinus panduntur.
  Porro minae imminet belli nuclei! Mundus in chao est, Russia in magnam veniam bellum civile petit! Hoc opus est instanter statui.
  Puer legit librum quem hominum fortunam mutare potes, et loca mutare! Et est unus potens gypsy, qui hoc potest cuilibet homini facere.
  Quin igitur fortuna et fortuna Putin et Nicolaus II adversantur?
  Praeterea, si Nicolaus II tam phaenomene felix quam Putin est, tum historiae cursus mutabitur. Primo et vicesimo saeculo Romani in Russia regnabunt. Hoc significat Putin fortuna non egere. Vel certe Russia fortunam Putin habet.
  Et vicesimo saeculo, fortuna Tsarist Russia valde necessaria est.
  Nobilis scriptor placuit ad gypsy mulierem adire. Fortunate oratio eius in interreti fuit et perspicientia scriptori et poetae narravit illam omnino non esse charlatam.
  Immo gypsy non est simplex. Moscuae vivit in mansione, et viginti circiter annos spectat, quamvis fortunas a Sovieticis temporibus narraverit. Potes statim videre aeternam puellam crine crine nigro - haec est miranda!
  Interrogavit eam Oleg Rybachenko:
  - Bonum factum! Muta fortuna Vladimir Putin et Nicolaus II!
  Iuvenis saecula gypsy puella in Oleg Rybachenko aspexit et respondit:
  - Bonum est quod egoista non es et non tibi dabo, sed Russiae regionem! Et melius etiam est quod habes vim et inauditum, incredibilem, superhumanam imaginationem!
  Gypsy nictavit et continuavit;
  - Historiae mutandae tam multae mihi quidem non faciles sunt! Sed tu, dominus fortissimae et opulentissimae phantasiae in mundo, potes me adiuvare!
  Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Parata sum ad aliquid! Et complebo quodlibet petitionem!
  Iuvenis gypsy adnuit et dixit:
  - Ego te vertam in puerum circiter duodecim, et valde lente cresces nec umquam maior corpore quattuordecim fies. Mittam te in pariem mundum, ubi primum servus fies.
  Oleg Rybachenko dixit concorditer;
  - Paratus sum!
  gypsy adnuit et continuabat;
  - Habebis mihi novem lapides artificiatum: nigrum, album, rubrum, aureum, flavum, viridis, caeruleum, indicum, purpureum. Praeter hoc, decimus artificium corona est Koshchei!
  Difficile est, sed habebis in aeternum iuvenem, ieiunium, validum, mollem corpus pueri bellatoris. Et plus quam extraordinarium intellectum et phaenomenum donum phantasiae. Citius aut serius, artificia colliges et in mundum tuum redibis. Et in perpetuum eris in corpore pueri phenomeni fortissimi et jejunii circiter quatuordecim, et impossibile erit te occidere. Hoc est, et immortalitatem pro praemio accipietis.
  Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Tantum de hoc somniare potes!
  Iuvenis maga in aeternum dixerat;
  - Sed decem artificia mea sunt, et tantum mea. Dabunt tantas vires ut plus merearis immortalitatem! Interim ego te dormiam et ut servum puerum in lautumiis evigilabis. Et tunc tibi narrabit sollertia quam ut ex hoc accipias!
  Cum moveas, fatum, fortunam, fortunam, praeses Putin et Nicolaus II Tsar me mutare poteris. Ex diversis mundis mihi artificia colliges, et interea ab initio saeculi XX aliter historia Russiae ibit. Hoc est, etsi artificia novem - lapides et coronam Koshchei non colliges, Nicolaus II Tsar Russiae fortunam, fatum et fortunam praesidis Russiae Vladimir Vladimirovich Putin recipiet!
  Oleg Rybachenko risit late et respondit:
  -Hoc bene est! In mundo novo, tranquillus ero ut historiae cursus in melius tandem mutatus sit! Et illa Russia poterit ordinem per totum mundum componi et terra hegemonica fiet! Et absolutum hegemon!
  Iuvenis gypsy in aeternum iussit;
  - Super lectum diurnum dormi!
  Oleg Rybachenko cubicularius.
  Venefica puella purred;
  - Nunc dormi! Expergiscimini in alio mundo.
  Oleg Rybachenko oculos clausit et paene statim obdormivit.
  Gypsy medicamenta in antecessum e vasis congesta protulit, et potionem parare coepit. Conversa in vaporem sub olla magicae praeparato. Quae varia ibi incantamenta iactare coepit. Eodem tempore puella aeterna de sinu pectoris ornans traxit et cantavit;
  - O fatum, fatum, auxilium Nikolai! Bene vale a Putin, veni ad Tsar Romanov!
  Fiat vincere Romanov
  Praecepta sicut Genghis Khan ...
  Sit tibi fortuna,
  Putin per donum furari!
    
  Russia est melius
  Nicolaus Magnus Tsar...
  Tiro Khan fiet frigidior Thracam
  Sit ut Vladimir Putin!
  Fervescere coepit ahenum, et coepit potio bullire in eo. Gypsy chartas evolvit, alligent et ornatam in obducto ferventi iecerunt... Eximius splendidus emicabat quasi ex mille phoenicis blitzes. Dormiens Oleg Rybachenko disparuit... Et deinde, accensis, lebetem quoque disparuit.
  Aula ampla, ubi maga maga incantata est, vacua et quieta facta est!
  Iuvenis maga saecula dixit;
  - Bene! Historiae cursum mutavi et frigus illud! Et si hic idealista faustus est et artificia colligit, sic efficiar potens ut ipse satanas mihi invideat!
  et gypsy maga micans oculis smaragdis!
  Accidit miraculum!
  Quid vere exspectaverit Nicolaus II... Immo multum mutatur. Non fuit rixa cruenta in coronatione. Dilatatio in Sinas obtinuit. Sane cum Iaponia bellum gestum est. Hoc fere historice necessarium fuit. Apparet monstrum in facie Samurai exarmatum et deletum fuisse. Et fugiat nulla sit hac. Periculum in tuis finibus relinquere non potes.
  Iaponia primus bellum incepit, sed conatus eius ad oppugnandas naves Russicas parum processit. Russi damnum significantes non acceperunt et duodecim praedones Terrae Solis orientis submersi sunt.
  "Varyag" etiam effugere ab ambitu. Magna successu evasit id. Et Admiral Makarov cito ad mare pervenit et Iaponicam deleat. Et Generalis Kuropatkin Samurai in terra vicit et totam Peninsulam Coreanam penitus occupavit.
  Et etiam Nicolaus II Tsar consilium iniit: opus erat ut incolumis ab Iaponia in aeternum maneret! Sed ut? Terrae copiae totum Russiae provinciae adiungunt.
  Et deinde dimicatio decisiva in mari facta est, ubi classis Iaponica ab Admirallo Makarov tandem completa est.
  Quattuor puellae in proelio etiam interfuerunt! Nuda pedibus et bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Quattuor pulchri- tudines, quae vibrantes spathis, navem samurai maximam conscendunt.
  Natasha secat Iaponica et clamat:
  - Lintabis, luscus!
  Zoya succidit alium samurai et perbibuit;
  - Et oculi tui sapphiri sunt!
  Natasha, molendinum decurrens, confirmavit;
  - Sic utique! Sic utique!
  Et deinde iterum accepit Auroram, et calce Iaponicis in mento nudo calcaneo. Fregit maxillam et rugit;
  - Eia pro matre!
  Svetlana cepit eam, samurai caput amputavit et effudit:
  - Pro Nicolao II Tsar!
  Ita nimirum multum a fortuna pendet. Praesertim Praefectus Makarov vivus remansit. Secundus autem evasit Ushakov. Quam docte imperat. Ipse in cruiser mobili est, cum omnibus servare potest. Et Iapones, qui in via magnam utilitatem in sclopetis non habebant, sectionibus militaribusque caesi sunt.
  Parva res numeralis, sollertia ducis vel navalis praevalet.
  Praeterea Iapones hoc tempore numero infirmiores erant. Ita Makarov frangit. Cogit comminus pugnam, ubi Russicae naves cum testarum armaturarum multo fortiores sunt.
  et vincuntur Iapones. Puellae aliam samurai navem capiunt. Et in ea vexillum imperii tsarist volat!
  Quid sunt Iapones? Nonne valde bona est fortuna? Nicolaus II Vladimir Putin fortunam accepit, omniaque ei bene gesta sunt!
  Quid de puellis? Quattuor pulchritudines in bikinis sunt Rodnover veneficae quae pro rege pugnare constituerunt, quamquam plerumque nihil habent cum hoc mundo.
  Sed in hoc casu necesse est populum Russorum iuvare. et hoc felicitati Putin debetur. Nunquam Chersonesum sine glande cepisset, nisi quatuor veneficas istas puellas. Adiuverunt facere miraculum. Sed an Russia opus sit ut Chersonesum ab hominibus fraternis auferat, quaestio adhuc est. Sed Sina annexa est magna idea Imperio Russico! Finge quot subditos Russorum Tsar habiturum - totum mundum potuit opprimere!
  Prorsus puellae hic tempus non perdunt. lamque nova pugna oppugnatur.
  Iterumque capitur. Et machaerae in manibus pulchri- tudinum tantum coruscant, et tam acres sunt. Itaque multae Iapones mixtae sunt.
  Proelium navale confectum est cum ultima ala Iaponicorum mersa et capta Togo Praefectus.
  et portum cepit. Non satis sunt steamships et onerariae. Navigiis autem utebantur, lembis ac praeliis onerabant, et alia multa faciebant. Tsar naves onerariae uti iussit in nave.
  Copiae Russiae impetum samurai repellebant qui eos de ponte proicere conati sunt. Sed tsarist fortiter resistebat exercitus. et magna cum caede repulsus est.
  In oppugnatione magae puellae cum spathis secant et nudo pede tasque in hostem iaciunt.
  Sunt utique in locis periculosissimis. Et quomodo tormenta tormentorum machinamenta incendere inceperunt. Omnis bullet in scopum.
  Natasha accensus, nudis digitis proiecit grenade et pipiabat:
  - Nemo me frigidior!
  Zoya, tormentorum machinam incendens, nudis digitis donum mortis projecit et stridit;
  - Pro Nicolao II Tsar!
  Aurora continuans ignem e machina tormentorum exiliens, rupta dixit:
  - Pro Magno Rus'!
  Svetlana, hostem verecundare, infensi dixit, dentes denudans, nudo calcem grenade jactans;
  - Pro imperio regio!
  Bellatores caedere et triturare pergunt. Habent tantam vim industriae. Se jaciunt et venientes samurai destruunt.
  Iam milia decem milia Iaponum ab eo interfecta sunt.
  Et fuge samurai victi.
  Russi secantur samurai cum bayonetis...
  Impugnatio repellitur. et novae copiae Russiae in terra maritima. Pons capitis dilatatur. Non male, utique pro imperio Tsarist. Una ex alia victoria. Et Praefectus Makarov etiam tormentis suis adiuvabit. Iapones rapere.
  Nunc copiae Russicae iam trans Iaponiam movebantur. Et NIVIS CAELIBES OSTENDI NON POTEST. Hostem caedunt, et bayonetis confodunt.
  Natasha oppugnans samurai et secas cum spathis, cantat;
  - Lupi albi confluunt! Tantum ergo genus superstes erit!
  Utque nudis digitis grenade iacit!
  Zoya canit per ferociam aggredi. Nudo quoque pedibus iacit, unicum letale;
  -Infirmi moriuntur, occiduntur! Sacram carnem protegens!
  Augustinus jaculando in hostes et spathis feriens, et tasque nudis digitis, stridore;
  - Bellum geritur in laetissima silva, ubique veniunt minae!
  Svetlana, nudis pedibus eiaculans et mortis dona mittens, eam cepit et prostravit;
  - At nos semper hostes vincemus! Lupi albi heroibus salutant!
  Et virgines in choro, hostem destruentes, Canunt, nudis pedibus tela mortifera;
  - In bello sancto! Nostra erit victoria! Vexillum imperiale process! lapso heroi gloria!
  Iterumque puellas jaculantur et ingenti ululatu canunt;
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet! Lupi albi hostes opprimunt! Lupi albi - saluta heroibus!
  Puellae ambulant et currunt. Exercitus Russicus versus Tokyo movetur. Iapones se interficiunt et falcantur. Exercitus Russiae moveatur. Et una post victoriam.
  Nicolaus Tsar vere felix tessera extraxit. Copiae Russicae iam urbem Iaponicam expugnare incipiunt. Proin ac magna est.
  Puellae hic, utique, ante omnes sunt, eorumque pressiones ac res in magna altitudine sunt.
  Praesertim cum nudo pede tasque jactant. Hoc plerumque offensus et timor apud samurai.
  Hic autem murum capitis Iaponum ascendunt. Et concidunt homines et equos in caulas. aduersarios oppresserunt. Puellae veniunt, clamantes et ridentes! Et nudis calcibus te calcitrant in mentum. Iaponicae deorsum volantes sunt. et in sudes labuntur.
  Et fortes validius machaeras levant.
  et samurai cladem patiuntur post cladem. Itaque copiae Russicae Tokyo ceperunt.
  Mikado metuit, sed necubi celare potest. Itaque puellae eum capiunt et ligant!
  Magna victoria! Imperator Iaponensis abdicationem in favorem Nicolai II subscribit. Titulus Tsar Russorum insigniter productus est. Corea, Mongolia, Manchuria, insulae Kuril, ipsa Taiwan et Iaponia provinciae Russiae factae sunt. Etsi Iaponia parvam, limitatam autonomiam habet. Imperator autem eius est Russian, tsar autocraticus!
  Nicholaus II manet monarcha absolute, ab omni restrictus. Ipse est Tsar Autocratic!
  Nunc etiam Imperator Iaponiae, Flavi Russiae, Bogdykhan, Khan, Kagan, et sic deinceps, etc.
  Imo felicius. Animadverte quod fortuna Putin tantum vincere permisit! Vicesimum primum saeculum, heu, non est valde idoneum ad capiendos!
  Quid prodest Russia ex eo quod Putin inimicus McCain in cancro cerebri mortuus est? Fortuna sane colossa est, ne cogitari quidem potes - inimico tuo tam mala et ingrata morte perire!
  Sed reditus specifica pro Russia nulla est.
  Sed pro Nicolao II, talis fortuna et fortuna Putin in magnos territoriales quaestus vertitur. Sed vero cur Fortuna munera Putino det? Ex eo quod Sobchak tali tempore mortuus est neque necesse erat ei stationem capitis constitutionis aulae dare, quomodo Russia bonum est?
  Et Nicolaus Tsar II totius Rus' persona extraordinaria est. Nempe post tantam victoriam eius virtus et auctoritas confirmatur. Hoc modo aliquae reformationes peragi possunt. Praesertim in Orthodoxia! Permittite nobiles quatuor uxores habere, sicut in Islam. Et etiam ius alteri uxori dare militibus in praemium rerum suarum et fideli servitio.
  Bona reformatio! Cum numerus hominum aliarum fidei et peregrinorum in imperio creverit, tunc numerus Russiae augeri debet. Et quomodo facere? Sumptibus aliarum gentium. Ceterum si Russicus tres Sinenses uxores duxerit, tunc ex eis liberos habebit, et quinam ex natione erunt?
  Scilicet Russian ex parte patris mei! Ac magna! Nicolaus II, animo progressivo, habitus magis religiosus fuit specie quam animo. Et sane, ut religio reipublicae inserviret, et non e converso.
  Nicolaus II ita auctoritatem inter electos confirmavit. Hoc homines diu voluerunt. Rursumque in extrema parte acceleravit.
  Nec sacerdotes bene sapiebant. Fides insuper XX saeculo debilitavit. Et religio regi serviebat, non vere Deo credens!
  Et victoriae militares Nicolaum popularem apud populum fecerunt, et ille, auctoritariae adsuetus, mutationes in primis non deerat. Russi nullam aliam vim sciebant!
  Et oeconomia magna est, merces surgunt. Singulis annis decem centesimas auget. Itane, quid mutandum?
  Anno 1913, Nicolaus Tsar, in tercentenario Romanovs, diem operantes iterum ad 10.5 horas reduxit, et in sabbatis et diebus prae-festis, usque ad 8 horas. Numerus hebdomadarum et feriarum etiam auctus est. Incepit celebrari ut dies et dies deditionis Iaponiae. Et natalis regis, et natalis reginae, et dies coronationis.
  Postquam evenit ut heres throni hemophilia haberet, Nicolaus Tsar se accepit alteram uxorem. Ita certus regni successus.
  Sed magnum bellum appropinquabat. Germania de reformatione mundi somniavit. Sed Russia tsarist parata erat ad bellum.
  Anno 1910, Russi Beijing annexi et imperium suum ampliaverunt. Britannia ei pro foedere contra Germaniam consensit.
  Regius exercitus copiosissimus et potentissimus erat. Numerus eius pacifice ad tres miliones et mille cohortes pervenit. Germania sescenta tantum milia in pace habuit. Plus Austria-Hungaria, sed copiae eius non-paratae sunt ad pugnam!
  Sed Germani adhuc cum Gallia et Britannia pugnare cogitabant. Et ubi trahunt duas frontes?
  Russi primam lucem "Luna"--2 in massa productionis habent. Quattuor machinae bombers "Ilya Muromets" et pugnatores cum tormentis machinarum "Alexander" et multo magis. Et sane validam classem.
  Pares Germaniae copias nullas habet.
  Germani etiamnum Belgicam et Lutetiam bypass oppugnare constituerunt. Nihil hic omnino.
  Sed bellum usquam initum est. Germania fatale motu suo fecit. et copiae eius in Belgium motae sunt. Vires tantum sunt inaequales. Copiae Russiae trans Prussiam et Austria-Hungariam iam moventes. Et Luna-2 lacus cum velocitate 40 chiliometrorum iam perampla vis est.
  Nota preterea quod Nicolaus Tsar felix fuit quod bellum incepit. Ipse Tsar Germaniam aggressus non fuisset. Itaque in parte Russica est magna, excellentia virium, praediorum, superioritas in tormentis, et optima aviation in quantitate et qualitate. et parsimonia validior, quod in bello seditiosorum et cladium recessum vitare potuit. Et sic omni tempore tumultus et successus successus est.
  Profecto Germani oppugnari. Et tunc ipsi cum maioribus copiis in Galliam et Britanniam intraverunt. Quo eant?
  Tollite Italiam et Austria-Hungariam bellum indici! Solum plus est quod Türkiye bellum contra Russiam ingressus est. Sed hoc regi melius, tandem Constantinopolim et sibi angustias capere potest. Ita...
  Ac etiam quattuor veneficae, in aeternum iuvenes indigenae credentes Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana in proelio! Et iam te percussit! Sic et Germanos et Turcas ferient!
  Scriptor et poeta Oleg Rybachenko evigilavit. Malefica iuvenis in aeternum promissionem implevit, dans Nicolao II fortunam Vladimir Putin et nunc Oleg Rybachenko suam adimplere debet. Experrecta non erat facilisis. Corpus pueri duro flagello ictum est. Puer exilivit. Etiam, Oleg Rybachenko nunc est puer muscularis, brachiis et cruribus vinctus. Vides corpore nigro sient, sicco et nervoso, musculis prominentibus. Vere fortis et durus servus, valida cute tam durae ut percussio vilicus eam secare non possit. Curris ad prandium cum aliis pueris, e glarea surgens ubi pueri nudi omnino et sine stragulis dormiunt. Vere, hic calet, caelum Aegypti est simile. Puer autem totus nudus est, modo vincula. Sed eae admodum longae sunt et incedentes paene non impediunt ambulationem vel operationem. Sed magnum gradum in eis capere non potes.
  Priusquam comedas, in flumine manus ablue. Habes rationem: mashed oryza, et putrida piscium. Sed puero esurienti servienti, hoc in deliciis videtur. Et ibis ad mea. Sol nondum mane ortus est et satis jucundus est.
  Pedes nudi pueri asperi et cornei facti sunt adeo ut lapilli acuti omnino non laedant, etiam iucunde titillant.
  Lautumiae ubi pueri sub sedecim laborant. Minores utique carros instrumenta habent. Sed laborandum est tibi quindecim, sedecim horas, sicut adulti.
  Putet, sic se exonerare ad carbones. Simplex opus est: secant lapides cum dolabris, portant in calathis aut lecticis. Interdum etiam ventilabis trahit. Plerumque pueri eam bini et terni impulerunt. Sed Oleg Rybachenko solus eligitur quia validissimus est. Et in manibus quasi adultum tenet pickaxem. Opus multo ampliore quam caeteri perficiendum eget.
  Verum est te magis ac saepius dare. Ter in die, not bis.
  Servus puer, cuius corpus Oleg Rybachenko incolebat, iam aliquot annos hic fuit. Obedientes, laborantes, omnes motus ad automaticitatem exercentur. Vere damnant fortes, molles et propemodum fatigatos. Sed eodem tempore vix adolescit puer, et iam non amplius quam duodecim spectat, statura huius aetatis.
  Sed virtus... Pro pluribus adultis. Juvenis heros. Quod tamen nunquam videtur adultus, nec barbatus.
  Deo autem gratias! Ut scriptor et poeta, Oleg Rybachenko radere noluit. Tibi operaris, et lapides franges, illos comminues. Ut ac vehicula quam. Tum tu ad trahit. Difficile est eam ventilare et filii vices facere.
  Pueri hic paene nigri sunt, sed vultus eorum vel Europaei, Hinduistae vel Arabis sunt. Plures praeterea sunt Europaei.
  Oleg propius eas aspicimus. Servos loqui non licet, flagellis caedunt.
  Oleg Rybachenko etiam nunc tacet. et studet. Hic praeter mares praepositi sunt etiam feminae. Sunt etiam crudeles, ac verberibus feriunt.
  Praeterea non omnes pueri pellem habent tam validam quam Oleg's. Multi erumpunt et cruentant. Custodes autem vos caedere possunt. Durissimum opus est, et pueri, praesertim cum oritur sol, multum incipiunt sudare.
  Et hic non unus sol, sed duo. et hoc facit dies longissimus. Et sit amet laboris. Pueri tempus non habent et dormiunt et relaxant. Magnum hoc tormentum est illis.
  Oleg Rybachenko sibi laboravit, mechanice concisas et onerandas. Suscitavit me...
  Et cogitavit imaginem rei gestae postquam Nicolaus II successum obtinuit praesidens Russiae Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana Austriacos Premisliae oppugnant. Statim copiae Russiae Leopolim ceperunt. Fortissimum castrum oppugnant.
  Puellae nudis pedibus et bikinis celeriter per vias urbis currunt.
  Austriacos concidunt et nudo pede parvos orbes iactant.
  Simul puellae cantant;
  - Tsar Nicolaus Messias noster est;
  Princeps validorum Russia formidabilis...
  Totus mundus quatitur - quo ibit -
  Nam Nikolai cum carmine profert!
  Natasha Austriacos caedit, grenada nudis digitis iacit et cantare incipit;
  - Pro Rus'!
  Zoya quoque conterit hostes et cantat cum aplomb;
  - Pro imperio regio!
  Et grenade nudo pede proiecta volat! Haec puella occisor est. Potest molam tuam opprimere et mare bibere!
  Atque Aurora digitos nudis iacit orbes, Austriacos stridore rudentes;
  - Pro magnitudine Russiae!
  et dentes acutissimos portabit. Quae micant sicut dentes.
  Svetlana quoque cedere non obliviscitur, et fremit:
  - Rus' Sancti ac Invictissimi Nicolai II!
  Ingentem passionem puella monstrat. Nudo pede proiicit omnia et munera proicit!
  Natasha , incendii , scindendi , tela lethalis nudis pedibus , stridore , stridore ;
  - Rus' meum amo! Rus' meum amo! Et omnes vos interficiam!
  Zoya quoque figit et ululat, aliquid explosivum cum nudis digitis proiciens;
  - Magnus Tsar Nicolaus! Montes et maria sint eius!
  Ille fera, furibunda fremens, nudoque ululat Munera.
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet! Puellae allisae nudis pedibus et calcibus nudis opprimunt inimicos!
  Et iterum puellae in feram ruunt. Premisliam ceperunt, movendo et cantando, eundo componendo;
  Sanctus Rus noster clarificatus est;
  Multae victoriae futurae in ea sunt.
  Puella discalceatam fugit
  Quae nulla est in mundo pulchrior!
  
  Rodnoverki conlisi sumus;
  Sagaces semper discalceati sunt...
  Puellae multum amant pueros
  Effera eius forma!
  
  Nos numquam in
  Ne antrum inimicis nostris...
  Etsi nudi sunt pedes nostri;
  Non erit livor multum!
  
  Est melior pro puellis ruere
  Discalceatus in frigore...
  Nos sumus vere lupum catuli
  Ferrum possumus!
  
  Non possumus obstruatur
  Fritz.
  Et non calceis
  Satanas timet nos!
  
  Puellae Deo serviunt Rod;
  Nam id cursus magna.
  Nos ad gloriam et libertatem sumus;
  Kaiser frenum sordidum erit!
  
  Nam Russia, quae est omnibus pulchrior;
  Pugnatores consurgunt...
  Comedimus pingue polentam
  Pugnatores non flectere!
  
  Nemo nos prohibere potest
  Virtus puellarum ingens est...
  Nec lacrimam fudit,
  Quia sumus ingenii!
  
  Nullae puellae flectere possunt,
  semper fortes sunt.
  Acriter pro patria pugnant;
  Somnium tuum fiat.
  
  felicitas in universo erit
  Sol erit super terram...
  Cum tua incorruptibili sapientia,
  Bayonet Kaiser!
  
  Sol semper lucet hominibus;
  Latissime in patria;
  Laeti adulti et liberi;
  Et omnis pugnator fortis est!
  
  Est numquam nimium felicitas
  Nos confido felix esse ...
  Discant mala tempestas -
  Et dedecus inimicos!
  
  Deus noster tam summus est;
  Nemo est eo pulchrior.
  erimus altiores animo;
  Malus ut evomat omnes.
  
  Hostes, credo, vincamus
  nobiscum albus, Russian Deus.
  Idea erit gaudium;
  Ne intret limen tuum malum!
  
  Bene in summa, ad Jesum;
  Semper erimus fideles...
  Deus est Russicus, audi;
  Sese mentitur Satanas Iudaeum esse!
  
  Immo vero Deus omnipotens.
  Sanctissima Familia Main...
  Quam certum est tectum;
  Eius Filius-Deus Svarog!
  
  Bene in summa, pro Russia;
  Non est pudendum mori...
  Puellae omnium pulcherrimae sunt;
  Mulier ursae vim habet!
  
  
  Consilia non mutaverunt
  Hitler consilium OKW simpliciter non mutavit, et oppugnatio Stalingrad ab utroque septentrione et meridionali facta est, per Groups A et B. Exercitus exercitus Mainstein commissus est. Quam ob rem Stalingrad intra decem dies undique oppugnatus cecidit. Et copiae Sovieticae se circumventum invenerunt. Post quem Wehrmacht per Volgam oram ad mare Caspium movit. Quomodo Exercitus Rubrum respondet? In media acie ingrata non nimis prospera fuit.
  Plus, Iaponia pugnam Medio Mediae vicit, quamquam alteram ante non aperuit, sed insulas Hawaiianas cepit. Eodemque tempore terra Samurai unitates versus Indiam movit. Ad hanc coloniam retinendam, Britannia nonnullas copias ex Aegypto, omisso Opera Torch, deducendas habuit.
  Germanos in fronte orientali obtinebant. Rapta Stalingrada capta lateri meridionali concidit. Fritz ad Caspium mare defluxit et Caucasum terra interiit. Et tunc Türkiye bellum iniit. Exercitus eius, etsi non admodum fortis, numerosus ac fortiter pugnans est.
  Primis iam diebus Turcae Batumos ceperunt et Yerevan circumdederunt. Ita res gestae decent, cum Exercitus Rubrum a fronte Germanica configatur.
  Animadvertendum est Nazis in usu fuisse quod copiae Sovieticae protinus ex impedimentis proelium inierunt et eas in partes verberaverunt. Quod quidem bellum cursus negativum habuit.
  Stalin etiam timidus erat et elusus - Caucasum quoquo pacto tenere poposcit.
  Denique heroica defensio Stalingradia non operata sunt omniaque discesserunt. Etiam absentia Iaponicorum divisiones in extremo Oriente non adiuvaverunt.
  Germani in ora Caspii maris Dagestanum profecti sunt. Ad pulvis collectio prohiberet - sed copiae inaequales sunt, praeterea Exercitus Rubri magnas difficultates cum commeatibus expertus est. Quae speluncam. Et Krauts actuose bombed.
  Civitates Americae fere tertiam Reich victoriis Iaponiae distractam non attigerunt. Britannia aliquantulum labefactavit, ac etiam in malum non venit! Iam Germani nimis multae aircraft erant et vere eos premebant.
  Stalin qualitates suas pessimas ostendit ac nimis saepe animum amisit et clamavit, sed optima iudicia non fecit.
  Ita Caucasus jactura inevitabilis factus est.
  Pugnatum est iam in confinio cum Azerbaijan.
  Soviet puellis pugnant perdite. Hic pulchritudines perdite pugnant.
  Et non recedunt et non renuntiant. et circum terga repunt.
  Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana generalem Germanum a tergo trahunt. Hoc frigus est. Puellae genibus eum posuerunt et nudis pedibus osculari eum compulerunt. Eos magno studio confudit! et calcanea puellarum lambebat.
  Bellator puellae plerumque tam parum pudici et venuste. Tum Fritzium praelium dederunt.
  Natasha conligatio rupta , interclusio Nazis . Grenade nudo pede proiecit et pipiavit;
  - Pro magna gloria!
  Zoya etiam caluit et diruit;
  - Pro matre et Stalin!
  Et accepit eam et misit grenade nudis digitis suis. Nazis disiecit et prostravit;
  - Pro USSR!
  Puellae tam pulchrae et stupendae sunt.
  Augustinus etiam nudo pede grenadens proiecit, denudandoque dentibus, sumpsit et sibilavit;
  - Ita sum pugna! Similis terminus!
  Et Svetlana etiam aliquid tam letale et perniciosum digitis nudis deducet. Et iterum canet:
  - Amicitia nostra monolithic est, ac pro eo est!
  Quattuor pugnae simile est - hae sunt puellae! Ridiculi pulchritudines longas linguas respondentes ostendunt.
  Milites nobilissimi. Et quomodo te percutient, et quomodo ad te clamant.
  Germanos instar baccae prelo opprimunt.
  Natasha accensus, nudo pede proiecit grenade et cantavit:
  - Milites lucis sumus et vexillum rubrum!
  Zoya quoque interfectorem nudum digitorum suorum immisit et blaterat;
  - Et pro Lenin pugnabimus!
  Et tunc illa laceravit Augustinum denudans dentes suos;
  - In nomine magno!
  Et tunc Svetlana incensus tasque nudis pedibus emissa, rugiens;
  - Capemus hoc et circum vertere!
  Quattuor strenue laborant et sagittis. Bene hae sunt tamen puellae quae multa de internecione norunt. Et sic non pugnant.
  Et sicut debet esse pro realibus terminatoribus. habentque libidinem exitii.
  Natasha iterum nudo pede proiecit grenade et exsibilavit:
  - Hoc mundo perfecte intelligo quantum aggravatio certaminis classium!
  Zoya quoque exsibilat, letalem proiciens, carneam grenadam cum nudo digito discerpens;
  - Utra domus vexillum rubrum habebit!
  Et tunc Augustinus ei vicem dedit. Nazis metebat et nudo pede sibilabat grenam proiecit:
  - Magnum spatium, haec est terra nostra et omnes sumus!
  Milites vere possunt etiam spiculum scindere.
  Tum Svetlana nudo pede grenade shoos Abstulit, accendit rupto cum furore:
  - Ignis et equus furit!
  Puellae vertentur utique. Et petunt capita.
  Et in parte Germanica, turba Gerd in T-4. pugnatur. Iterum, semel incepit, non calefacies et talem pressuram supprimere non poteris. Tales puellas habent ignem infernalem in oculis.
  Se iaciunt, nec spem salutis dant. Et dentes albis et margaritis resistere non potes.
  Bellatores ferociunt et ululant;
  - Odor ferus! Omnes hostes ad infernum mittemus!
  Gerda incendet triginta quattuor et stridet;
  - Futuras victorias!
  Carola nudis pedibus urget felis et gurges:
  - Nos te disrumpam!
  Magda quoque accensus, destruxit T-26 et dixit;
  - Patebimus.
  Et digitos nudos excussit.
  Christina quoque nudo pede pressit pedalis et sibilis;
  - Plaudite nostris partibus!
  Puellae in bikinis et discalceatis fere nudae sunt. Eodem tempore et architecto Lorem.
  Et impetus agunt cum suis non perfectis, sed efficacibus T-4. et jaculantur in hostes. Talibus puellis noli aliquid dare! Et quomodo dentes portant. Et quam faciunt faciem!
  Gerda sibi fremit, nudis figens digitis;
  - Gerda necare amat, haec Gerda!
  Et rursus ignium conchas.
  Et tunc Carolus palmites vicissim fremit, pulsans triginta quatuor;
  - Ego laxas ventres discerpam!
  et nudis pedibus iterum incipiet.
  Et tunc Christina interfectorem apponet. Digitis etiam nudis utens.
  Et rugiet;
  - Formam ego sum irascibilis!
  Quam lumbos habet et sculpta abs!
  Et tunc Magda comprehendet et plaudet et rugiet;
  - Banzai!
  Crura quoque eius nuda et excisa sunt!
  Quattuor feminae Germanae se dis pellunt et re vera vincunt. Tantam habet audaciam et alacritatem.
  Virga et virga utuntur bellatores. Exercitus Rubrum non dimittunt.
  Etiam feminae gubernatores in caelo pugnant et hoc ostendunt. Animus eorum immensus est.
  Hic novissima Germanica Focke-Wulf est. Gertrudis in ea. Et haec puella ostendit eam viris frigidiorem esse. Sic fascistas. Misericordiam illis minimam non dat. Gertrudis vera pugna incepit.
  Proiicit autem Soviet Yak et clamoribus;
  - Super puella sum!
  Tunc apprehendet eam, et ostendet linguam suam. Et iterum tollet totalem exterminationem. Haec puella est. Item discalceatus et in bikini. Et deinde LAGG iecit et fremuit iterum;
  - Gubernator gunner!
  Et ridebit in summo pulmonis sui. Tum PE-2 tollet et mittet. Talis puella, frigidissima regione et genere. Tum iterum tumultuosius effecit et tormentis aereis Yak delevit. Et conabitur.
  - Ego sum lupa caeli.
  Et quomodo dentes aperit! Et quam ut fera! Quam avia! Baba omnibus mulieribus!
  Sed nimirum fascists in austro quoque oppugnare conantur.
  Ibi imprimis gubernator Helga pugnat in ME-109. Itaque feliciter e Britannico evolant fragmenta.
  Puella Mustang percussit et cecinit:
  - A lilac nebula supra nos natat!
  In genere, quam bonum sit pugnare discalceatus et bikini. Quam practica est! Et est commodum.
  Helga gubernator est. Fuhrer satis callidi erat consilium audire et puellas in lacus, aeroplana et in exercitu permittere. Et quanto meliora ierunt ad Krauts.
  Non exspectaverunt ipsi corpora feminarum tam efficax. Hic Helga momentum et rationes egregie conciliat.
  Nudo pede nata puella premit pedals fremit;
  - Tam jucundus sum pusillus vaccae!
  Helga duo plana et stridore Anglica descendit;
  - Post me in versu sunt Germani milites!
  Et bomber quoque confodietur! Quae puella! Omnibus puellis, magnus et frigidus bellator. Si exterminat, etiam sine ulla caeremonia vel misericordia.
  Puellae hic sunt tam parum pudici!
  Et copiae Rommel per desertum dilacerant, non expectatis additis copiis advenire. Vincendum habemus, ita nos habere. Praeceptor fabulosus "Desertum Fox" iam cum copiis superioribus pugnare consuevit. Milites quoque eius similes sunt. Hic, exempli gratia, est societas delecta virorum bellatorum feminarumque SS. Decembri primo, cum prima fronte crepuit, Germani cederent, Britanni e contrario perrumpebant, Tolbuk solvebant, et Wehrmacht de Africae solo proicere minabantur.
  Tum habiti Fuhrer proposuit: phalanx tigrides foeminam transferendo. Non quod dominae aequilibrium potentiae mutabunt, sed ut homines, praesertim Italici, pudefiant et multo infensi et sollertius pugnabunt. Ceterum, si electae puellae durae disciplinae praecesserint, viri verebuntur valde.
  Milites in bikini tantum pugnaverunt, crepitibus specialibus ad praesidium adhibitis. Sex menses nudi, puellares pedes ita obducti sunt ut arenas calidas ut sartagines non timerent, et ex tan- pelle eorum color obscurus color factus est. Et multi iam habent justos cadaverum post illos.
  Margo et Shella sunt duo infantes admodum, sed iam pugna obdurata Aryans. Minimi sunt in comitatu, sed in sex mensibus iam crucem Ferream meruerunt, Primae Classis (secundae classis, omnes in phalange iam habuerunt), sunt immites et benigni.
  Margot crinem colorem ignis, Testa erat nivea flava cum melle tactu. Hic pugnant, impetum repugnantis lacus Britannici repellentes. Matildas cum validis armis incedit. Proxima sunt pervia Cromwelli cum conchis sublimibus explosivis et vehicula levioribus. Puellae in arena se sepelierunt. Vanum est tales lacus emittere in caput. Earum notationes vitare debemus, et deinde...
  "Matilda" et "Cromwell" circiter triginta talenta pendunt et cum fossas in argilla arena defodiunt, FORMIDULOSUS fit. Nuda tua, perusta colla demittit, et gravem in te machinis bastardis pondus sentis. Hic idem est "Cromwell", ferrum typicum cum armis 70 mm inclinatis, quod etiam 88 mm sclopetum capere non potest. Odore ut Britannica, gasoline acria valde et oleum mobile. Puellae suas admirationes faciles habent molestias. Prima Faustpatronum exempla. Cum homines, ut mos est, dominae antecedant, ita postremas experiantur et, ut expectatur, arma promittant.
  Sed puellas etiam ponunt, contra sloganam nazistarum hypocriticam: "Bellum viri est negotium, pax mulieribus", in rerum densa.
  Sed pedites post terga cedentes, id est in fossis sedendi et vincendi facultas est.
  Testa susurro dicit, sternumenta arena timet, e scrobibus haerens nares ;
  - Tantum senescentis in acie sinet te fermentum vitae Campaniae vitare quae putrida ob periit fatalia periit!
  Margo constat;
  - Qui non habet patientiam, sentiet vinum acerbum cladis et amarum potus damni!
  At Matildas, Cromwellus et Mongooses duodecim lumen iam post eos sunt. Iam uenit hora messis.
  Shella, cuius coma olim margarita a pulvere grisea est, et nudis calcibus in calefacta arena requiescit, mente se convertit ad Virginem Mariam et alios sanctos, dicens: Noli me demittere. Digitus pede leviter urget ut crimen cumulativum directe in piscinam gastrimensem pergat.
  Margo etiam lente trahit felis cum ea. Post quem ambae puellae manibus se invicem cinxerunt. Crimina directe in puppi feriunt, post quae obterere gas explodunt. Flammae aurantiacae ut spuma fluctuum per aerem fundent, et maledicta alicuius audiri possunt.
  Tunc breves capistri Britannici lacus ab offensionibus in fistulas peculiares crispatae sunt.
  Et tigris puellas tasque fortiter iactat in hostes. Et fragmenta in omnes partes volant, discerpentes armaturas sicut pedis ignei, rivus perniciosus particulorum cumulativorum.
  Hic furor feminae est, dicens feminas Germanas minime compositione proprias esse. Et sciunt pugnare ... Et suffocat impetus.
  Multo facilius est peditum impetum repellere, Arabum et Nigrorum per incursiones vel varias pollicitationes fere compositos. Cum piscinae eiectae essent et magna resistentia praecederet, ad prima damna se receperunt.
  Bene, et tunc totum se convertunt ad communem fugam. Cum ita sit - offende infirmum, fiat pro monstris!
  Tandem impetu facto et puellae per desertum ad vesperam discurrerunt, colloquium habuerunt ambulantem. Shella Margot interrogavit:
  - Putas nos adhuc Alexandriae fore?
  Respondit bellator ignis confidenter;
  - Puto non post Novembrem, vel forte Octobri, tandem Aegyptum occupaturos.
  Shella logice non attendens pruritum in callo plantis, ex arena calida, suggessit;
  - Cum hoc clavus in nostro subterbello, basis Melitae, destruitur, fit melior copia, ut novae perveniant unitates, hostis occasionem non habebit.
  Margot circumspiciebat videre quantum tempus sol reliquisset antequam occideret. Ut tandem cubes et bonam noctis somno. Propinquitas stellae rubentis ad horizontem bellatorem sedavit. Illa ignave dixit:
  - Puto Fuhrer non deesset iterando magnificam in Cretam portum post Peruviam et Medium. Hoc solum tempore Malta revera destruent.
  Shella exclamavit in caelum anathemate;
  - Convertat Omnipotens universas bases Britannicas in infernum.
  Sol tandem post horizontem absconditus, dies frigidissimus, dies duodecimus Octobris finitur. Et cum ea, Operatio Ursus Ursus incepit. Cur albus? Astu misinformation ut putant homines nos de aquilone loqui, re vera in meridie adductius machinatoris opprimendi est.
  Maxima basis Britanniae infernum re vera vidi. Plus quam mille bombarii ex tota fronte orientali collecti oppugnata sunt, acceptaque experientia decenti pugnae cum praesidio pugnatorum. Britanni diu pugnaverunt, sed tantam vim ingentem non exspectaverunt. Quis enim credat Krauts in fronte exponere decreturum, etsi hostes ad tempus quievit. Sed Britanni milites inclementer iam verberantur. Verbi gratia, naves eorum oppugnantur ab Yu-LXXXVII, nobilis "res". Non nimis celeriter, sed summa (pro tempore) accurationem bombing tenentes, classem Britannicam in sinu latentem cruciant. Recentiores Focke-Wulfs non multo post, etiam fabuloso de Rudel ipso, rege oppugnationis aircraft sunt. Notae pro submersione pugnae Sovieticae potentissimae, quae pugnae Marat.
  For example, Corporale Ricardus videt vultures de monte sicut sleds devolvi. Plurimi bombardi Germanorum e foramine glaciei sicut pisces praedatorii emergunt. Iam maturus Anglus telephonum in timore suspendit. tam atrocem conspectum numquam viderat. Sirenes nuper admodum sonant, postquam bombae explosae sunt. Milites Britannico flatu emittit unda, abscissa bracchia et crura in diversa volitant. Una galeis ferreis candentibus facta est, et percusso ministro in faciem. Et quomodo clamat;
  - Churchill kaput est! Hitler frigus est!
  sclopeta Britanniae anti-aircraft non statim incendere coeperunt, sed tantum cum milia bombarum statim ceciderunt. Hostes omnia recte computant: non una bomba perdere debet. Hostem igitur premunt et feriunt. Sectores omnes pre-notati sunt in tabula geographica. Porro insolentes Britanni ne se quidem recte dissimularunt. Multa tormenta ex anti-elit elit in conspectu patenti stant et primum rapientur.
  Hic dolium machinis scapharum 85-mm anti-quadraginta pedum longum iactum est et in aera quasi rota gubernatricis inflexa est. Quo facto crepuit, quinque Anglos oppressit. Unus ex nigris venter divulsus et intestina excidit.
  Et bombae ceciderunt, omniaque in igne erant, fomes horreis commotis, explorare coeperunt, conchas spargentes per totum fere sceletum, deinde alia horrea percussa sunt. Sirenes in nundinis Yu-87 et Focke-Wulf moleste ululaverunt, horrorem incultum inter nigris et Arabibus e copiis coloniarum causantes. Sed videntur alba aeque ac vix.
  Exempli causa, duae frigatae Britannicae collidebant, adeo ut boilers sonarent. Et etiam strages frigiarum, quae in aere fodiuntur, sicut agri fodiuntur, et cruiser simpliciter subsidebant.
  Lacus Anglicus "Cromwell" cum brevi rostro, sed cum decenti velocitate et armis frontalibus satis validis, trepidatione acceleravit et horreis suis circumdedit, etiam duodecim militum suorum perturbatorum in via opprimendo. Crevit Chaos. Tabellarius Anglicus saginare coepit et metus validus ignem aperuerat... in ora, ubi milites sui conabantur.
  Et in hoc mundo duo homines penitus inperturbati manserunt. Horum alter Indus erat, lente tibiam accendit, altera foemina, plane Arabis originis, sed militari uniformi. Uterque ex eis nullam attendit ad mortem properantem. Vel potius tota multitudo equitum annihilationis insolitum ludum cardi- nalis ludit. Ludus fuit quinquaginta duorum chartarum cum iocularium et etiam secundum normas ab ipso rubra inventas.
  Arabs mulier affirmavit;
  - Sed strepitus multum est! Et cur tantus terror?
  Unus e militibus, dorsum raphano conciso, prope in Indicum cucurrit, sed ille tanquam catulus incaute proiectus est. Guttae sanguinis ceciderunt super faciem rufam et nigram, et arridens lambit eas. Tunc animadvertit;
  - Sonitum est pro infirmis, pallida facie. Apache nos hoc modo cogitamus - si hostis nullus est, hostis apparet - melior!
  Obscura mulier dixit:
  - Haec est typica infirmitas eorum qui fidem Christi profitentur. Loqui volunt de sacrificio, sed non sacrificant se.
  Indicus celeriter adnuit;
  - Ordo in fundamento aedificatur ubi caementum est fides et arena est voluntas! Fides cor est auri, et voluntas pugnus ferreus est! Solae pallidae neque unum neque alterum habent.
  . CAPITULUM N. 5
  Est etiam puella in bomber Germanico. In hoc casu Viola. Pulcherrima flava, et Nicoletta eius particeps est. Ambae puellae sunt valde parum pudici. Bomb ab alto demittitur. Et etiam milites nudi sunt et in bikinis.
  Puellae inter se fremunt;
  - Tam latrones sumus ut supermen simus!
  Nicoletta etiam bombas e fuselage respuit. Hostem interimit. Britanni ita pervenit.
  Viola etiam bombam occisorem desuper mittet. Et pugnatores imperii Leonis interficiet.
  Et quomodo valet;
  - Timeo in Britannia!
  Et nudum pedem movet. Et cantate:
  - Nos ecclesias avellere seorsum!
  Puellae ex Yu-188 valde bonae sunt ad bombs proiectionis. Raeda eorum nova et magis provectior est. Eius consilio gun celeriter accendi est.
  Itaque puellae et Anglicus pugnator confodiuntur.
  Planum est admodum velox. Bellatores iterum nudis pedibus utuntur ad perniciem evellendam.
  Viola fremit;
  - Omnes hostes in loculo expuli!
  Nicoletta ululat;
  - Et inimicum proiiciam!
  Et quomodo potest nudos pedes apprehendere et movere!
  Hae sunt puellae et quomodo hostes verberant. Et noli prohibere. Sincerus Aryans.
  cumque nudam tits torquent et quatiunt.
  Et iterum bombs stillant.
  Et hic sunt puellae, in planis aliis. Hic est Eva omissis bombis. Destruit Anglos et cantat;
  - Tantus sum!
  Sed et Eva pedals nudis pedibus.
  Sed Viola iterum bomba stillabit et rugiet;
  - Puella ferox sum, decem viri hora cupio, quae frigidissima et miris est!
  Aliquot milites Britanni ardentes in aquam irruerunt ut flammas ablueret. Fervens etiam aquarum intret, clamores et gemitus silvestres audiebantur. Et cruentos circulos per spumem maris repit, primo crasso, dein sensim expanso et pallescente. Et bellatores, quod olim maximum et latissimum imperium in terris olim fuit, speciem humanam amiserunt. Arabs mulier contemptim risit;
  - Et hi cogunt burqa gestare!
  Homo rufus, callide strabo, inquit;
  - Videtur minax tuus oculos terret!
  Arabs mulier mordaces dentes denudauit et dixit:
  - Mollities muliebris similis est duritie armorum, quanto magis letalis et versatilis in tutela!
  Germani pugnabant qui, imparati hostium imparaminibus, statim totis viribus in hostem impetum facere maluerunt. Cum justo aerumna hostium in airfields ardent, auferre non possunt. Cum propriae bombae intus Lancastri explodunt, omnia circum se vastantes. Lenta sed efficax ratio. Sic symphonia inferorum pervenit ad apicem potestatis suae, et tunc coepit quiescere.
  Sed hoc non utique ibi finivit: aerium divisio in actionem venit. Britanni dum huiusmodi curationes sunt, omnino tepidi sumi possunt. Fortunate labantes appulsi iam in quantitatibus et modis remulcondis illis quaesitis fabricati sunt pulchre. Fortasse hodie in mundo optima.
  Volant igitur, non sicut milvi - tardiores, sed satis celeriter, et etiam cum musica Wagner - Hitleris PALMARIUS gratissimus. Quis alius vivus recordatus est cinematographici "Apocalypsis", ubi Americani hanc praecipuam musicam cum Vietnamica oppugnabant. Vix ea quot. Ita hic Wagner, et motifs, per amplificatores. Paratropi phosphoro faciebus illinuntur, et se pingunt, apparent sicut daemones sui inferni. Etiam ex effectu animi. Plus quidam regentes et quidam astularum magnesium phosphoro adiuncti sunt ut saltem ad breve tempus arderent. Ita creepy, praecipue contra recessum fumi ardoris et ignes numerosi. Tormenta etiam machinae habent, etiam in effigie oris draconis camouflaged. Tunc canora germanica et capta submachina tormenta feriunt. Et falcata caedes ad ocreas victorum acies cedunt. Et multi simpliciter malunt cedere, non obstante quod sunt plures Britanni quam Germani.
  Latebat Indus et Arabs in parvo foramine diligenter camouflaged. Redskin notavit:
  - Bene aravimus eos!
  Nigra mulier miratur;
  - Ais nos? Forsitan vis nobis?
  Indus movit caput negative;
  - Minime! Palefaces Britannis verberant et hoc signum bonum est! Et cum tempus venerit, feriae nostrae veniant! Quando continentes Indi liberabunt?
  Arabs mulier contemptim risit;
  - An forte terrarum imperium vindicas?
  Indicus affectuose, quasi ad puerum mentis retardari explicans, subrisit;
  - Qui nimium cupiunt, solent nihil relinquere! Sic cochlearium magnum os rigat!
  Fuhrer sane non vidit quid falcones et accipitres agerent, sed in principio suspicabatur machinam militarem Germanicam omnia accurate elaborare. In genere Germanica operationes militares graves usque ad Kursk Bulge factae sunt in gradu professionali. Quidam etiam vexillum eos vocant. Mirum etiam est talem machinam insiluisse et tunc omnino discidisse.
  Videntque puellae somnium simile, prophetica quadam visione, lento praecepto interrupta - surgite!
  
  
  TSAR MICHAELIS SECUNDAE
  Nicolaus II erat conatus in Iaponia percussionis victima. Etiam tum decessit, cum regni heres esset. Insignis caedes conatus qui in vera historia acciderunt. Tsarevich Nicolaus vulneratus est, sed miraculose superfuit.
  Sed nullum miraculum factum est. Haec fortuna, ob infelicissimum tsar in omni historia Russiae. Nicholaus mortuus est.
  Et anno MDCCCXCIV, annos XV, Michael II solium ascendit. Frater Nicolaus Tsar. Persona fere non est stupida, satis dura et fortis. Mikhail Aleksandrovich Romanov primo bello mundano feram divisionem praefecit et se in proelio distinxit. In genere, erat durior quam Nikolai, procerior, vultu expressiore. An ille smarter? Nicolaus II non est homo stultus, ingeniosus. Sed tamen non satis lentus, fortis, superbus, natus ad regem. Plus, sane quaestiones Nicolai II, praesertim cum uxore.
  Mikhail non stultior est quam frater eius, ac praesertim felicior... Bene, Nikolai, adhuc infamia tsars. Nikolai autem primus deficiebat. Ab initio, rebellio Decembrist. Inde incohatum habuit bellum cum Persia. ea victoria, sed non multi. Irania non est prior aemulus Russiae. Bellum cum Turcis. Etiam nec ipsum ante. Multae victoriae sanguine constant. Et pauca sunt victoria.
  Bellum autem inde in Caucaso per quadraginta fere annos cum Shamil. Et hoc malum est, dilatatio congelata est. Postremo bello Scelere victus. Et secundum rumores Nicolaus Tsar primus mortem sibi conscivit.
  Ita rex infaustus fuit. Michael Primus... Regnavit in tempore tribulationis. Russiam servavit. Ex Polonia paucas civitates vicit. Profecit in Sibiria. Non diu vixit. At rex erat fere tation. et sine punctis gravibus.
  Consilium Mikhail Romanov eadem erat ac Nicolai II: dilatatio in Sinas et Orientem. Constructio Portus Arthuri. Diplomatum cum Germania, praeparatio ad bellum cum Iaponia. Sane apparebat nos sine bello cum Terra orientis Solis facere non posse. Nimis se ipsa armabat strenue. Et iuvenis tsar voluit gloriam, voluit conquestum, voluit Russiam Flavium creare. Praeterea apparebat Sinas colossam potestatem in futurum facturum esse et nunc melius esset eam dividere. dum teri.
  Iaponia turmam Russiae in Port Arthur oppugnavit.
  Tunc Praefectus Makarov missus est. Hoc tempore mors nulla fuit. Partim quia Mikhail Tsarevich Kirill non permisit impedire Makarov et ipse in navi non erat. idque paulum mutato itinere.
  Praefectus classis Makarov exercuit. Inde, cum Iapones in cuniculis deprehensi erant, classem Togolesam oppugnare potuit.
  Proelium navale finitum est ad certam victoriam classi Russiae. Postea tamen Iapones Portum Arthurum nihilominus obsidebant. Donec at neque enim. Mikhail Kuropatkin amovit, iuniorem et magis idoneum ducem nominans. Et iterum victoriae terrestris partae sunt.
  Iaponia, generatim, in mari victus est. Tum copiis expositis.
  Samurai deduntur. Russia insulas Kuril recepit, Taiwan et Coream cepit.
  Postmodum nonnullae provinciae Sinensium sponte in partem imperii factae sunt, Zheltorossiya formatae. Regium imperium ampliavit et floruit.
  Nulla Duma, nulla democratia supervacua. Non vita, sed gratia! Celeri progressu reipublicae. Sed naturaliter Primum Bellum Orbis Terrarum inevitabile fuit. Iamque venit hora draconis.
  Sed hoc tempore Russia iam levis lacus "Luna"-II, graves lacus "Petri Magni", a Mendeleev filio designatus, et potentissimos in mundo bombarios habuit: "Svyatogor" et "Ilya Muromets". iam tanta potestas!
  Et exercitus Russiae a primis diebus vincere coepit. Et numerus militum tsaristarum, ex eo quod Sinae iam semis adnexae erant, magnus erat.
  Copiae Russiae Germanos in Borussia orientali vicerunt et Regiomonti circumdederunt. Ceperunt tam Leopolim quam Premisliensem continuo. Russia etiam multos milites habuit et magnum numerum lucis mobilium lacus. Cui non par erat, nec vires praebuerat. Alter exercitus post alios cecidit.
  Exercitus Russiae Budapest iam cepit.
  Germania difficili situ invenit. Copiae Russicae iam Oder appropinquabant. Italia quoque bellum Austriae indixit. Verum imperium Ottomanicum contra Russiam bellum iniit. Sed hoc solum in cladem atque in omnes partes versa est.
  Copiae Russicae iam Oder transierunt. Hieme Berolinum oppugnare coeperunt. Nihil erat quod urbem teneret. Ita Germani adhuc multum virium in Occidente ligatum habent.
  Et Wilhelmus et praetor eius pacem vel potius deditionem cito declararunt.
  Bellum sex tantum menses duravit. Copiae Russiae Istanbul ceperunt. Et Türkiye occupata est ab exercitu Tsar Michaelis II.
  Quo facto pax in Peterhof. Austria-Hungaria dissoluta esse ac desiit. Galicia et Bukovina provinciae Russiae factae sunt. Res publica Bohemica et Slovacia regna a Tsar Michael II ducta facta sunt. Hungaria etiam monarcham Russiae Tsar agnoverunt.
  Cracovia et alias terras regni Polonie ingressus est. East Prussia excisa, Danzig urbs Russiae facta est. Asia Minor et maxima ex Iraquia cum Bagdad Russian facta est. Britanni solum provinciam Basra et Palaestinae receperunt, et Gallia Syriam meridionalem accepit.
  Regnum Iugoslaviae etiam formatum est, in quo Michael II comes factus est. Mihi et Italia paulum eripui. Ita Russia maior victor fieri potuit. Et parva damna passi in expensis minoribus. Sed Germania adhuc plurimas reparationes Russiam solvere debebat. Magnam victoriam!
  . Caput N. II.
  Post haec plura bella minora. Russia pleraque ex Afghanistan - meridionali in Britanniam profectus est, et duae partes Irania - meridionalis etiam Britannicus fuit. Tum tsarist, Galliae et Britanniae copiae tandem paeninsulam Saudianam diviserunt. Hegemonia orta est. Etiam eleifend ipsum at tellus iaculis aliquam.
  Usque ad annum 1929, incrementum oeconomicum toto orbe observatum est - validissimum in Russia. Sed Tristitia magna secuta est. Inde est quod Hitlerus ad imperium in Germania attulit.
  In Russia quoque res novas et sententias increverunt. Sed anno 1931 novum bellum cum Iaponia super Sinas ortum est. Russia validior erat, et classis a dignus Successore Praefectus Makarov - Admiral Kolchak imperabatur.
  Victoria, aditus et Iaponia cum omnibus possessionibus Pacificis provincia Russiae facta est. Et Tsar Michael II ac etiam Imperator Iaponiae. Ita bene elaborata est. Sed certatio mundi dominationis finem non fecit.
  Tituli vires augebant. Coitio orta est: Germania, Italia, Russia, Britannia, Gallia, Hollandia, Belgium et USA.
  Anno 1940 exercitus tsarist devictionem Sinarum perfecit et in possessiones Gallicas, Batavicas et Anglicas cucurrit.
  Hitler bellum incepit die 22 mensis Iunii anno 1941 Galliam invadendo. Magnum consilium habebat Fuhrer et ingenium Mainstein. Russia bellum contra Britannos et Gallos colonias in Asia et Africa deduxit. Hoc tam crudele bellum est.
  Russia iam primum locum in mundo incolarum occupavit, exercitus eius optimis et antecisis lacus et aircraft instructus est. Helicopteri, pugnatores, aircraft oppugnant, bombardis, rumpit, iam in productione massa sunt! In genere, quoquo modo res magnae futurae sunt.
  Hitler occupavit Galliam, Belgium, Hollandiam et Daniam in mense et dimidio! Russia Tsarist Norvegiam et Suetiam occupavit. Sicut India, Indochina, Irania meridionalis, Peninsula Saudiana et Aegyptum ingressi sunt.
  Coloniae Angli et Gallicae copiae infimae pugnae ingenio insignes erant, et militaris nimis infimae animo, sine certamine fere dedentes.
  Tituli se in Africam movere voluerunt, sed Hispania Germaniam opposuit. Tum fascistae in Francogalliam impetum fecerunt eamque vicerunt. et deinde Lusitaniam. Post gravem impetum Gibraltar capta est!
  Deinde Russia et Germania Africam vicerunt. Hic magna spatia, silvestres, solitudines, viarum inopia plus impedimenti erant quam subsidia infirma et confusa coloniarum Britanniae, Galliae, Portugalliae.
  Captio finibus erat. Episodic proelia, arx resistentia. Lacus Russiae adhuc optimus et cum bono maneuverabilitatis, praesertim mediae: "Nikolai", qui post Nicolaum Tsarevich nominatus est, a Iaponicis occisus est.
  Sed si scias ex quo malo fato Samurai Tsuda Sanzo Russiam servavit, monumentum ei cum Eiffel turri in St. Petersburg destructum fuisset. Aliquam vel lacus ex.
  Certe "Nikolai" 3 erat levis piscina respective - sub triginta talentis, mobilis cum machina pellentesque. Celeritas eius altior quam fabulosis triginta quattuor, frontalis armatura densior et magis declivis erat, silhouette eius inferior erat, et sclopellum longiorem dolum, quamvis simile qua- les 76-mm, habebat.
  Quidquid dixeris, Russia plus quam duae tertiae partes Africae captae sunt, reliquae in Germaniam et Italiam ierunt. Et postquam ingens bombing mense Maio 1942 iuncturis copiarum Russorum et Germanorum in Britanniam secuta est. Pugnatum est per duas septimanas et Anglia et Hybernia occupata.
  Et post mensem Hyberniam occupaverunt.
  America patientius se gerebat, metuens in tam periculosum bellum inire, sed tamen Britanniam opibus adiuvit. Itaque Hitler, Mussolini et Nicolaus II potentissimam potentiam oeconomice absolvere constituerunt.
  Praeterea Russia communem terminum cum America per Alaska habet. Et iam ad Chukotka balneas aedificaverunt - quod est ad bellum utilissimum!
  Nunc Russicus, exercitus tsarist movebitur... Et Alaska intrabit. Sed lacus Americani contra Russos ne ite. Hoc ita factum est.
  Copiae Russicae in Alaska die 1 Septembris anni 1942. appulsum inceperunt.
  Celeriter caput pontis dilatatur. Et ut semper, pulchrae puellae Russicae proeliis intersint.
  They are in the newest Nikolai-4 tank. Milites nudi sunt, bikini tantum gerentes. Et potentiorem habent 85mm diu exclusus sclopeto: tonitru Sherman.
  Iam November nix cecidit, sed puellae pulchrae: Natasha, Maria, Aurora et Svetlana, nullas vestes agnoscunt et paene nudas pugnant.
  Hic milites sagittant et certo ictu ex Sherman concha frangunt. Dentibus nudant. Natasha accensus et rugiens;
  - Ego pro rege percutiam omnes!
  Et quomodo adhuc ignes!
  Tunc Maria sagittabit, et tam accurate ut turrem Sherman scindet.
  Et accepit et tweeted;
  - Ego sum puella quae metallum secat!
  Et tunc Aurora proiectum deducet. Ac etiam accurata et clara.
  Bellator stridore;
  - Summa aerobatica!
  Et tunc Svetlana te totis viribus furentibus calcitrabit. Flava puella eversor. Et stridore;
  - Daemon inferni sum!
  Et totum quattuor cursum suum percurrentes Alaska meridionali capient.
  Et hic est lacus Alexander-4, et exemplar novissimum cum puellis pulchris. Tormentum validum 130-mm longum, quot machinae octo tormentorum et caterva quinque puellarum pulchrarum in bikinis.
  Eunt etiam et iaciunt, Americanos pulsant, Shermans penetrant.
  Alenka proiectum nudum digitorum suorum dimisit et cantavit:
  - Pro gloria Tsar Michael!
  Dum incenditur, Anyuta sustentatur, Americanos falcando;
  - Rex magne!
  Augustinus etiam percussit, Sherman fregi, sibilum;
  - Pro pace, labore, imperio!
  Mirabela deinde ignem aperuit. Illa quoque arma hostium fregit et exsiluit;
  - Novus ordo Russiae!
  Ac deinde Olympias incensa proiecto quasi tundebat et fremebat;
  - Tanta vis sum et hostium dolor!
  Puellae bene et ignem agunt. In oculis eorum zmaragdi et sapphiri flammas inferni.
  Lacus autem novissima Alexandri-4, ab omnibus angulis impenetrabilis, praecedit et Americanos triturat. Talis est praesentatio et absoluta interitus.
  Puellae frigidum est, et bikini paene nudi sunt et formosae! Felem nobiscum afferimus!
  Alenka concham in car Americana accendet. Quomodo arietet et cantat;
  - Ego mundus sum stella!
  Et tunc Anyuta capiet eam et dimittet eam, abscide inimicum et sibilabit;
  - Et imperii gloria!
  Et tunc Augustinus concham percutiet, hostem demetere, arma hostium confringe et stridore;
  - Cana et impudica puella sum!
  Et tunc Mirabela calciabitur. Et proiectum lethale incendet in hostes. Turrim lacerat et ululat;
  - Aries ex ariete!
  Et tunc pulchra Olympia fient heros. Ignem ex conchis maxime lethalis. Hostem comminuet lacus et clamant;
  - Eripiam omnes!
  Hic venit piscina pondo septuaginta talentorum et hostium castella destruit. Et facile in nix movet - tardus machinae est - turbine gas! Non potes prohibere currum ut tam facile.
  Alenka canit:
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet! Lupi Russici hostes dilacerant! Lupi Russici - salutate heroibus!
  Rursumque nudis utens digitis, felis premens, hostem ferit. Quae puella!
  Anyuta etiam cecidit nudis utens cruribus, et expressit;
  - Et magnus sum!
  Et tunc Augustinus movet proiectum et eiulatum;
  - Puella ferox sum!
  Et Mirabela aliquid omnino homicidae dimittet et rugiet;
  - Ad novos fines flexibiles!
  Et ostendet linguam suam roseam et longam.
  Olympia tunc verberabunt et Americanos confringent et id optime faciet.
  Bene, in communi, visibilis victoria clara est. Hac pugna parta est et copiae Russorum et tsaristarum progrediuntur.
  Fine Decembris 1942, omnes Alaska iam ab exercitu tsarist captae sunt et in Canada pugna fiebant.
  Praeter lacus, feminae gubernatores etiam in vi aircraft pugnant. USA multum aviationis habet, sed pauperrima eius qualitas est. rumpit Russian conferri non potest. Hostem vehementia Terminatores premunt.
  Puellae autem Anastasia et Margarita in planis suis "Ekaterina" -6 quam efficaciter rationes colligunt.
  Anastasia octingenta aeroplana Americana cum uno impetu quinque tormentorum aircraft et strigum descendit;
  - Ego iustus super-classis bellator!
  Nudoque pede pressit pedals.
  Margarita cacumina decem aeroplana Americana in unum erumpentia et stridore;
  - Et ego etiam classis superior!
  Anastasia triggers nudis digitis urget et in hoste flagrat. Septem US Exercitus vehiculis feriet et stridebit:
  - Talis sum bellator, ut rex delectetur!
  Margarita quoque interfectorem et stridorem dimittet;
  - Et non solum regem! Pulcherrimae sumus!
  Puellae pugnant et currus diversis feriunt. Hostem velut mures mortuos in coenum purgant. US elit et destruunt.
  Anastasia complura complura plana iecit et fremuit;
  - Pro aquila regia biceps!
  Margarita dentes laniata, pipiabat;
  - Pro re tam frigido!
  Et ipsa etiam duodecim carros Americanos percussit. Hae puellae sunt. Puellae necare amant. Et discerpens eum!
  Et haec duo opera.
  Movet ad terram scuta. et vade cum Shermans, pulsando per illos. Sicut acus metallica. Fortissima ferrum ferroque scindens. Ita eorum exitium factum est.
  Anastasia pluribus pugnis Shermans et clamoribus apud se;
  - Puella sum quae multum capax est!
  Margarita etiam Americanos terra et stridore triturat;
  - Sed nihil obstabit, ac numquam me destitit!
  Anastasia hostem frangit, obterere et clamoribus figit;
  Nam rex, quis sapientior aut frigidior est!
  Puellae sunt sane splendidae! Ac praesertim in uno tantum bikini! Ac invicte!
  Vincere aut prohibere puellas nemo potest!
  Anastasia in summo pulmonis mittentes clamores;
  - Puella sum quae ferrum frangit!
  Margarita, fusa, addit;
  - Et quodvis metal!
  Puellae volant et iaciunt... Etsi frigus et hiems est, eas non prohibere. Pugna in Canada saevit.
  Anastasia rursus accendit et fremit;
  - Puer sum similis!
  Margarit rabiem pantherae strenue confirmat et malleis;
  - Ego sum ille qui funnior est ac frigidior omnibus!
  Puellae, ut vides, vere aestimant multum et ineffabilem fortunam habent!
  Dimidium tesseras cruciant! Nullam dolorem, nulla. Multum diversae sententiae habent!
  At denique pulchri- tudines fortunatae fuerunt. Capti sunt et quattuor stellae ducem ictu aere invadunt. Magnifici pulchritudines. Sic te futuam!
  Rursusque lacus Russiae et Germanus per Canadam moventur.
  Hic cantavit Gerdae, in German T-4. Raeda ingenue magis debilis est comparata cum carris Sovieticis. Sed puellae facile non sunt - nudipedalia et in frigore bikinis pugnant. Et id dicit aliquid!
  Facies eam, tales bellatores frigent! Dubia et infirmitates nesciunt! Sapphiri et adamantes in oculis eorum ardent! Tantae pulchri- tudines non cedent hosti terra! Sancta simul et vitiosa sunt.
  Se movent perampla navitas.
  Ita Americanos opprimunt.
  Gerda nudum digitorum usum accendit et pipiabat;
  - Puella ferox sum! Nec virgo!
  Et post hoc in risum.
  Carolus etiam tormento accensus est. Non sit nimium potens, sed est ardere velox;
  - Sicut apis sum calida et mordax!
  Post quam decor adsumet longam et ostendet linguam!
  Et tunc Christina colaphis et stridore;
  - Et vocales meas! Klykov ictu!
  Ipse quoque lupum dentibus denudabit;
  - Nova victoria erit!
  Vere bellatores sunt tam duri et pugnaces. et habent tantum roboris ani- mantem et rabiem.
  Magda etiam hostem feriet. Sherman e longinquo confringet, finem praecise perstringet usque ad finem et rugiet;
  - Tam frigidus sum German!
  Quatuor, non obstante quod currus non est optimus, feliciter pugnant.
  Et quare? Quia fere nullas vestes habent! et bellatores pulcherrime hostes destruunt.
  Gerda superbe notat:
  - Tam digni sumus Fuhrer!
  Post quem forma iterum iaciet, et faciem parvam exhibuit bellus.
  Hic bellatores spiritus Aryan habent. Et frigus non timent. Etsi hiems in Canada occidentali est, adhuc frigidissima est.
  Sed nihil - nudis pedibus ac paene nudo. Tunc erit fortuna et victoria!
  Hi sunt fortes pleni spiritu superbo.
  Nec nunc Aryani in perseverantia pares sunt. Exceptis puellis Russiae.
  Sed Natasha in "Nikolai"-3, etiam in bikini et discalceatis, iecit, conversus et ambulavit. Melior autem est piscina eius quam Germanica T-4. Hinc pugnatum est obduratum et valde infestum.
  Iancii terga disrumpere conantur. Sed Natasha venefica prostravit, et rictu dentium margaritarum stridit;
  - Talis sum puella ut nemo ad me accedat!
  Maria autem accurate in lacus Americanorum accensus est. Dentibus nudatis sibilabit eos;
  - Nullae copiae nos capere possunt!
  Tum quoque vicissim Aurora. Sherman interiit. Ita puella id quod debes.
  Et tunc Svetlana operam suam faciet ... Quomodo Americanis laedet.
  Sunt etiam in mari proelia. Classis Russiae Philippinas capit.
  Et hic quoque turma est: nautae nudipedales puellae. Pulchritudines etiam fere nudae in bikinis. Verum est tempestatem in Philippinis mirabilem esse etiam hieme - calidam, quia prope aequatorem est.
  Puellaeque gaudent pugnando et sagittis. Discurrunt nudis pedibus, vestigia circum. Puellae hic simpliciter pulchrae sunt. Optima quaeque - Super!
  Viam amant captivos rapere! Eos sibi alligant, ac deinde equitant. Atque adeo ut conscientiam captivi perdant! et internitionem non sibi, sed hostibus prorsus constituunt.
  Tales frigidos nautas dimidiae nudae puellae. Et nihil potest eos prohibere vel opprimere!
  Milites an American cruiser conscendit. Insiliunt fere nudi, discalceati, nervis sub pelle flexis. et Americanos ferociter conciderunt. Et ne minimam quidem occasionem superesset.
  Et nunc pulchra Stella et Masha socium eius visibiles sunt. Ambae puellae procerae sunt, blondes musculares, quae omnes secant. Quid non ictus corpora scindit ac dilaniat!
  Puellae in nave Americana ambulant. Si ad dextram fluctuant, via est: si ad sinistram, angiportum est!
  Puellae non cessant! Forte adversarios non relinquam! Quid si fremunt et incipiant quatientes lacertos!
  Rursumque vibrant gladios et ululant;
  - Puellae sumus Tsar, patria et Mikhail Romanov!
  Et secant eam sicut samurai brassicam. Accepit itaque Stella, et calce US eunuchum in inguine nudo pede. Altius volet, ac prosiliet.
  Flava terminator dabit;
  - Pro verberibus, mercedibus solvunt!
  Et iterum denudábit dente suo et micant margaritam suam. Quae puella! Maxime succus et odor!
  Puellae ad se ruunt. et transeunt sicut aestu turbo. Occasionem hostibus non dant. Perampla potestatem habent. Tenebrae daemoniorum et mille millia angelorum.
  Et Masha hic venit, qui cum duobus spathis tria capita statim secat! Haec puella est - puella omnibus puellis!
  Ambae pulchri- tudines tanquam clavos gladiis tundentes. Nulla autem infirmitas vel dubitatio est in suis actibus. Move ad te, sine cedente vel cedente. Iustitia humanitatem requirit. Unum imperium, una corona, una meta et dilatatio in spatium.
  Hoc tempore, primus satelles Telluris artificialis in orbitam immissa est. Hic globum volat.
  Puellae Russicae in bikinis pro se pugnant. nec sunt hostibus inferiores. et Americani a pulchri- tudine caesi cadunt. Adhuc, puellae summae classis et sollertia.
  Uno tempore in Iaponia pugnare potuerunt. Pugnatur etiam ad iuga. Ipse imperator captus est. Perampla artes suas ostenderunt. Tanta vis illis est passionis, et tantae musculi vires. Nimirum tales virgines sunt miraculorum miracula!
  Exciderunt samurai in palatio. Erant autem fere nudi et discalceati. Puellis, quae facerent quae inimicos suos mirarentur.
  Et conciderunt carnes aliquas et artificium suum demonstraverunt. Milites sine ulla dubitatione procedunt.
  Caput praefecti Americani cum machaera abscisum est. Et quomodo ridebunt pulchri- tudines suas denudantes.
  Iterumque incedunt ultro et seipsos secant. Tales sunt bellatores monstra vera. Et in throno Tsar Michael. Alexandri Tertii filius, sed non ille. Felicior , firmior , potentior ac fortius disertus .
  Sed, utique, fortuna res, plus etiam durities - Mikhail implacabilem pugnam contra corruptionem duxit, quae in exercitu ictum positivum habuit. Sed efficacissima scio quomodo puellis in bikinis utatur ad militares usus. Et puellae sunt pulcherrimae cum paene nudae et discalceatae sunt.
  Ita proelia fiunt vario successu. Et pulchros bellatores verius melius quam viros sagittent. Maximeque, cum puellae paene nudae sunt, paene invulnerabiles sunt. glandibus et conchis non afficiuntur. Fortissimus exercitus bellatorum. Id frigus. Idea Tsar Michaelis erat puellis paene nudis et discalceatis utendi, et haec victoriam adtulit.
  Ac puellas etiam in proeliis nudos digitos tasque et pugiones iecerunt. et rabiem ingentia monstrabant.
  Puellae pessumdatae sunt. Et valde speciosa, lasciva, et bipes. Eas tenere nemo potuit.
  Bellatores valde leporarii sunt... Pedes nudi puellae telum validissimum sunt. Sed quid agunt? Multum. Ipsae plantae nudae industriam e terra acceperunt, et bella bella ludicra fuerunt.
  Dicendum est, puellas esse pulcherrimas in mundo, et miras esse, et furore aspidis.
  Capitur cruiser Americanus. Capti homines in ora ceciderunt. Post quem bellatores in ossium crura trudebant. Et coegerunt me osculari. Et puellas coosedebant, et plantas nudas, cum linguas lambebant, amoenas ac anxias percepit.
  Sed pulchri- tudines nudis pedibus osculis imbutae, calcibus osculatae sunt.
  Post quem puellae ridebunt. et dentibus suis denudaverunt.
  Sed melius succedit, puellae nudae paulum demersae sunt et natantes ierunt. Tales sunt bellae bellatores. Quomodo potes talem crus capere et osculari? et omnem digitum lingent.
  Puellae magnae sunt.
  Hic est Alexander-IV lacus in proelio. Irruit et Februarius iam venit. Copiae proficiscuntur. Propius ac propius ad US agrum appropinquare. Puellae tam frigus sunt.
  Hic Natasha verius profert. Et accuratissime misellam.
  Puella perquam accurate iaculatur et clamat;
  - Nos hostes opprimemus!
  Mariae prodeunt altera. Hostes cepit et vicit;
  - Super sum!
  Maria est puella pulcherrima et strenua.
  Pedes eius nudi sunt valde speciosi et decori in amatoriis suis;
  - Nos hostes delebimus!
  Et talis Aurora est puella, et superna est nudis ventribus et mamillis, et tam tumidam coccineam papillam:
  - Hostes perfringam et super faciam!
  Utque rufos quatit capillos!
  Rursumque nudo, caelato pede calcet te. Tales milites frigidissimi sunt!
  Tum Svetlana hostem expugnabit;
  "Diligo Tsar et laqueos in collo inimicorum meorum suspendam!"
  Puellae ridebunt. Quomodo leporarii facti sunt et refrigerant.
  Americani a puellis fugiunt. Aut cedere. aut moriuntur. Bellatores tam formosi sunt, et nudipedales valde, et puellae tam mirabiles. Et pugna in tantum bikini est iucunda et efficax. Bellator puellae tam stupenda est.
  Natasha propagines apud Americanos iterum et stridit;
  - Frater meus es, et ego frater tuus sum! vel potius soror!
  Iterumque movet longam linguam. Petulantia dicamus bellator et forma!
  Et tunc Anyuta nudum quatit ubera. Clamabit, et denudavit. Americanis concham mittet. Et accipiet eam et fututam.
  - Pulchritudo destruxit! et stridore;
  - Tam eximius sum puella!
  Pulchra puella et sexus amat. Et hoc est nice!
  Suscepit ergo puella et percussit eam, et attrita est;
  - hostes vincemus ac delebimus!
  Atque hic Aurora calcitrat et verberat;
  - Rex sum et frigida puella!
  Bellator satis esse potest leporarius.
  Puellae sibi rident.
  Sed Svetlana id frigidissime cepit. Deditque talia feoda in perditionem inimici, et osculabatur demones;
  - Haec est talis aerobatica totalitarian!
  Lacus agilis letalis. Infirmos et altos ferit Sherman. Praelia igitur hic in Russia in favorem Tsarist sunt.
  Natasha sclopetum simile est iterum. et labris.
  - Pro idolo tuo!
  Maria mittere coepit. Puella pulcherrima est et crines aureos habet. per aspectum.
  Puella futuit, digitos nudas intendit et diruit;
  - Caedes pro rege est.
  Et hic Aurora fututam Americanam. Et puella erat, dicamus valde ferox et stridore:
  - Pro vera conscensis!
  Iamque puella se validam esse ostendit.
  Ac Svetlana pugnax et pugnax est. Nudo pede calce hostem discidit.
  Quae pipiabat, denudans dentes;
  - domina sum quae volat sicut aquila!
  Sic puellas vi effera incepit irrumare. Et talis impugnatio pulchri- tudinum inhiberi non potest. Sine cedentia vel inflexione.
  Natasha iterum jaculari et exsibilare;
  - Usque ad internicionem!
  Et Maria sine ullis clavibus, multo magis inimicos eius destruendo, adversarios eius frangere coepit.
  Ac deinde aurora cepit et hostem tormento percussit. Et feliciter, colossale aplomb. Hostem comminue, comprime. Strages liquefacta volat Sherman in omnes partes.
  et Svetlana etiam sagittabit et canet;
  - Puella sum magnae somniorum et magnae pulchritudinis!
  Bellatores enim demonstrant insignem voluntatem vincere.
  Non gratis propter frigus magnumque imperium factum est. Genghis Kan res gestas superare potuit.
  Milites versus se movent ... Et per hostes loca iaculari, jaculari, ac divellere, quasi cultello divellere. aut potius acerrimum et induratum pugionem. Nunc copiae Russorum vere invictae sunt. Regnum magnum et imperium.
  Si eam spectes, multa bella et tempora difficilia in historia Russiae fuerunt. Sed Nicolaus II magna ex parte simpliciter fuit infaustus! Contigit esse defectum. Sed res magnae sunt momenti. Quid magnus Alekhine histrio Russicus latrunculorum ostendit. Cum adversario loco agere coepit, volvens tabulam conciliabat. Ingenium, genius.
  Cum omnibus quaestionibus Russiae Tsarist, multum factor nudarum puellarum solvitur.
  Helicopteri etiam intersunt proeliis. Vehicula certamina, et etiam nautae cum puellis bikinis et discalceatis. Qualis exercitus ex puellis? Praestantissimus. Nihil potest tam exercitum prohibere neque vincere.
  In hoc igitur exercitu nudae sunt pedes ac paene nudae puellae. nautae in helicopter Varvarae capitaneo. Estne hoc mirabile? Mare vehementer intumescet! Et quomodo tormenta aircraft ferient. Et tunc sunt nisl. Hae puellae verae turbinum sunt sicut turbines.
  Non sunt inferiora ullo hoste. Exercitus Russiae paratus est ad proelia et magnas res gestas.
  Varvara est puella pulchra pilis brunneis et fere nuda. Ut fremit in summo pulmone;
  - Hostes non transibunt! Et non fugient!
  Et capiet et dimittet homicidam ab omnibus rumpit machinae suae frigidissimae. Et transvolabit in hostes. Et sumit eam et deprimit eam pereunte flexu.
  Sed modestus Olga cepit et erucam in Americanos positiones incendit et exsibilavit;
  - Pugnavi non calceo, sed discalceatis!
  Connivet et oculis sapphiro. Ita, hae puellae sunt - tam incredibiliter miris aerobaticis. Cum eo montem ebibere potes, et dracones nudos portare.
  et tibiae tam venustae et singulares! Et renes eius sunt graciles, et corpora muscularia valde.
  Varvara calcibus asini et ululatibus;
  - Ego regem in globum foveam facere possum.
  et risum faciei pusilli et oculis annuet.
  Hic bellatores suos optimos sunt. Hic Tatyana, etiam puella in bikini, accipiet eam et stridore;
  - Sit rex super omnem terram.
  Et micant dentibus margaritis suis. Et ex helicopter quod clavi interfector est. Et letale erit. Et vere metallum illud friges. Et delebo hebron.
  Hae puellae sunt - omnes puellae puellae sunt! Et tunc cum captivi introducuntur, tunc illae puellae osculantur et nudas pedes lambunt. Hoc est fere urbanissimum ad utrumque humiliandum et exhortandum.
  
  INVINCIBILIS ROMMEL
  In ea exercitus Rommel mense Novembri et Decembri 1941 victoriam in Africa vincere poterat. Hoc etiam factum est, quia socius clarissimi Rommel non fecit errata illa crassa quae in vera historia evenerunt.
  Quam ob rem Germani venientes Britanni victi fines suos retinuerunt. Hoc primo proeliorum cursu non contigit: a parte orientali Germani prope Moscuam victi sunt.
  Sed postea consilia Fuhrer mutaverunt. Rommel iam Tolbuk capere potuit et versus Aegyptum movit. Hitler ad defensionem temporalem in fronte orientali flectere decrevit, et nunc in Africa et in Medio Oriente conatum suum intendebat.
  Cum tamen in Africa pauciores copiae taetrae postularent, Nazis varias in Oriente operationes effecit. Victus est a copiis Sovieticis in Kerch. Circumdederunt nos prope Kharkov. Eciam festucam in Smolensk partem extraxerunt . Tetrum exercitus ducis Vlasov secundae incursus prope Leningrad etiam cladem finivit.
  Sevastopol post obsidionem et impetum cecidit. et Krauts confirmaverunt. Pugnatum est contra Rzhev crepidinem. Hic Nazis sustinendum curavit.
  Sed in Aegypto, Rommel, auxiliis acceptis, evidens victoriam reportavit. Germani in rebus secundis Palaestinam traiecerunt et Iraq et Cuwait ceperunt. Et tunc totius Oriens Medius - accessus ad oleum accessus habens.
  Quo facto fascistae in Sudanam conversi totam Africam capere conati sunt.
  Eodem tempore Gaditanum oppugnatio secuta est et penetratio Germanorum in Mauritania et ulteriora Africae spatia.
  Germanorum autem successus a tergo operoso faciliores erant. Ubi Tituli quoque, quid solertius quam in historia fecerit.
  Expergefactus Hitler Terminator balneum cum puellis accepit, prandium cum acetariis, BRASSICA polenta et alia quaedam olera, addito humili pinguedine casei caprini et caviar. Quo facto, Speer convocavit, novum ministrum imperialem publice praesentans cum documento iuris in subitis potestatibus subscriptis. Adolphus possidebatur et mordax erat;
  - Telorum productio in Tertio Reich perquam humilis est! pigri sumus non solum Britanniam bellantem, sed etiam USSR totalitariam. Sed principatus caeli indigemus, cum productio armorum antiqua augenda et mutandi ad novas. Praesertim promittens jet bombers. Ceterum immensa celeritate et superiora superiora Britanniae urbes impune fere delere sinunt!
  Speer sperma radiavit:
  - In Germania et Polonia carbonis excessus est, in Gallia ferrum est, et satis habemus apparatum ad multos currus producendos. Ceterum plus aluminium et duralumin omnes gignimus quam omnes terrarum orbis coniunctos!
  Habuit Adolfus adnuit;
  - Ad tempus! Britannia et USA etiam productionem promovent et omni metallo grammis praesidio opus est. Faciant etiam pueri scholastici et alii pueri ex quinquennis metallicis. Praeterea cur alarum fuselas omnino duralumin faciunt. Ligno et carbasa uti potes. Exempli gratia pennas monoblock producentes. Et quod? Nova vi pugnatoris opus est non plus quam duas talenta pondo, facile volare, facile fabricare et vile! Numerus partium conventuum ad minimum reducendus est, et opportunitates quoque invenientur ad pondus aircraft quam maxime reducendum et proprietates aerodynamicas eius meliores. Nunc per viam, elit gravida veniam, eos exercitationem.
  Speer risit;
  - Utique, mi Fuhrer. Quantum intelligo, omnes idoneos operarios ex exercitu redituros es?
  Adolphus possedit confirmatus;
  - Nos solum apprime idoneos et ordinarios operarios apud exteros conscribemus. Melius ergo pauciores erunt otiosi, ideoque fautores. Nos utique numerum copiarum locorum reducere volumus: si bellum cum USSR non est, non tantum peditibus opus est, sed ... Non funditus, sic instituimus ut Gibraltar et Melitam in adventu superare menses et totum septentrionem Africae et ulteriorem Orientem Medium occupant. Etiam eget tellus quis enim volutpat egestas. Praeterea in ipsa Germania, in Gallia, Belgio, Hollandia et Norvegia adiectis navalibus opus est. Portitores aircraft sunt nobis et nauibus et onerariis. Mare vero Mediterraneum convertetur in lacum Germanicum quasi intra- mentum. Cogitesne?
  Inclinatus sper;
  - Ita, mi Fuhrer! Progressionem construendi programmatis ... iam iussi sumus.
  Adolphus Astu adiecit:
  - Laboris dies ad XVI horas extendi potest, si consilia nostra subitis requirunt. Productio aircraft augeri debet ad centum elit per diem novem tantum mensibus... Plus quam ter huic uni comparatum est, et nequaquam hoc satis erit!
  Fuhrer adhortari festinat;
  - Gubernatores nostri melioris classis sunt quam Britanni; tanta quantitas non omnia. Et inveniemus vias novas ad concinnandas vomeres in gladios. Quantum intelligo, prioritas nobis aviatio est?
  Fuhrer pugnum arctius;
  - Primatus nobis est gagates, bomber aircraft, ac deinde pugnator aircraft, plus emissio novorum instrumentorum, et progressus miraculorum arma! Attamen non solum in agro aviationum, sed etiam piscinae, tormenta, praesertim vi tormentorum... De hac re fusius loquemur.
  Tintinnabulum auditum est et primarii designatores aircraft tertii Reich cubiculum ingressi sunt.
  Messerschmitt, iuvenis relative alta fronte, Heinkel, iam senex, sed valde agilis, athletice Tank, Lippisch et duo minora notarum construxit.
  Adolfus eos ad sellas ostendit et picturas in mensa ponere iussit;
  - Tuum munus est novum, validissimum ac modernum telum creare. Germania plures cuniculos ventos habet quam ulla alia in mundo patria, et technicae multarum aircraft sunt valde retrorsum. Sed solum in Yu-88, signanter augere potes celeritatem dando currus magis turpis figuram. Praesertim in cockpit dabitur teardropum informe, figura convexa, quae visibilitatem emendabit et gubernatorem laxiorem faciet, et celeritatem augebit meliori aerodynamico bono quinque chiliometrorum. Plus, necesse est turpissimam figuram ad incendia puncta tam bombariorum quam pugnatorum, bombarum tormentorum, aeris in saxis non laborantibus dare.
  Scribis quod dico tibi!
  Gravissimi curriculo annuerunt:
  - Ita certus magnus Fuhrer!
  Adolfus continuavit;
  - XE-129 - redesignari debet ut arca ipsa armata informe detur figura et tormenti aircraft mobilis instituitur ad defendendum contra impetus a tergo et inferiori hemisphaerio. Praeterea impetus aircraft debet instrui machinae systematis boost. Simul, ut perestroika, productionem talis impetus aircraft augere necesse est. Aer populatus actionem Britanniae impediendum ferit. Praeterea Ju-87 dive bomber in Britannia uti debet. Outdated cars in ministerium ponemus ...
  Adolphus astitit. Gravida taciti. Dixit Fuhrer:
  F -190 ego magnas dubitationes habeo . Vehiculum evasit grave et non satis maneuverabile, praeterea systema non habet lacus replendi vaporibus inertis, qui substituunt utentes cibus. Propter hoc, haec raeda etiam una glande incendiaria evelli potest. Quid de hoc lacus dicam?
  Nobilis SS.-intentor, attente stans, notavit;
  - Hic noster defectus est, magna Fuhrer. Tametsi collocatio piscinarum satis felix considerari debet, tamen minus vulnerari sunt incendia hostium et simul gubernatorem protegere. Manaeuverability, ergo... Una armatura centum 120 chiliogrammata pendit, et non tam facile est nobis illud illustrare...
  Adolphus possedit suadet:
  - Conare qualitates aerodynamicas Fokken-Wulf emendare. Praesertim ob reductionem ponderis, necesse est apices alae flectere ut moderatio et maneuverabilitas vehiculi augeatur. Praeterea tutelam novi hemisphaerii instituet... Quod ad locum machinae ante casulam gubernatoris, hoc gubernatorem protegit, sed vehiculum requirit ut cum fabrica deiectionis instruatur. Obiter ipsa figura motoris magis turpis fieri potest, quam nostri industrialis rationem habere debent. Viam, quid de labore in ME-309?
  Messerschmitt aliquantum abhorrent;
  - Nos in hoc laboramus, magne Fuhrer. Characteres calculi pollicentur celeritatem vehiculi augere, usque ad 740 chiliometra per horam, cum puncta septem pilarum armata sunt! Haec erit mors potentissima pro Britannis...
  Adolfus interpellavit;
  - Perfectio citius fieri debet. Et tu, Speer, accelera progressionem novi incendii 30 millimetris tormentarii. Potest etiam optime adhiberi ad scuta humi et contra hostes aircraft! Novus ME-309 priorem ME reponere debet 109 . Ad tuum ME-262 gagates apparatus, heu, multa incommoda habet: grave pondus, humilis operationis fides, nimius rate casus. Faciam formam gagates qua me indigemus.
  Adolf Hitler autocinetum trahere coepit, scientia adhibita pugnatorum recentiorum gagates. attamen non recentiores, sed ab quinquagenis fere, ut ad hodiernam productionis et technologiam accommodentur. Sedulo technologiam mutandi cornu verrunt. Omnia commoda tali consilio explicans:
  - In exitu et tollendo, scopa decrescet, et in fuga crescet. Tantum ob hoc pugnator cum machina moderna ME-262 ad 1,100 chiliometrorum per horam accelerare poterit. Et pondus eius minus erit insigniter.
  Messerschmitt tabulam intuens, altam calvam frontem rugosa et expressam;
  - Praeclare! Sed mi Fuhrer, ubi tam profundam notitiam aerodynamicorum fecisti?
  Adolphus obsessus oculos callide coarctavit;
  - Quid de aerodynamicis? Homo donatus in omnibus solet donari! mediocritas autem mediocritas est etiam in Africa! Quid mali cum Arado bomber? Ostende mihi tabulam?
  Hit-and-miss Fuhrer velox sumpsit aspectum et caput movit negative:
  - Minime, hoc non faciam! Non est bonum idea cum trahit, propter quod planum non convertet et collidet. Retractable conventional portum requirit calces. Cogita aliquas mutationes aerodynamicas in melius. Sine superfluis figmentis, sed cum sollertia.
  Adolfus insanus abiit et pauca plura commenta fecit:
  - Gryphoni Xe-177 aircraft vim plantam valde incertam habet. Reponi necesse est statim, cum ultimis tormentis pistonicis, initio quattuor separatim stantes. Tunc modernissimis tormentis cum potestate 2950 horsepower. Cum facultas feriendi ab alto altitu- dine et in dive, tunc ... Committitur evolvere Xe-277, machina haec etiam fiet telum Nemesis. Sed consectetur est jet bombers. Hoc est officium prioritatis. Pro exemplo, hoc debet esse sicut Yu-287.
  Fuhrer iterum formam alis anterioribus evulsis fecit, quasdam nuances excogitantibus explicans. Adolphus graviter abreptus est, icones quasdam ostendens. Praesertim bomber tailless. Et quod consilium volatilis alae jet apparatus plus est quam promittens. Eodemque tempore, vehiculum bombing etiam territorium US capax est. Protinus indicavit designatores ex tota Europa et etiam Iudaeis in opere versari. Tandem animadvertens gravidas satis iam esse occupatas, benigne dimisit, tantum Lippisha relicta. Et exclamaverunt Fuhrer:
  - Et rogo te, Alexander, ut maneas! Nova et efficacissima tela condendo eris.
  Miratus Lipisch;
  - Gratus ero tibi, Fuhrer!
  Hitler Termino explicare coepit:
  - Tu quidem Wieselsberger nosti theoriam, qui olim Professoris Prandtl in Göttingen assistens fuit. Hic primus theoriam de influentiae screen in superficie subiecta explicavit...
  Lippisch adnuit, subridens;
  - Probe nosti, mi Fuhrer! Ita, hanc sententiam scio!
  Habuit Adolfus continuavit;
  - Opus ekranoplanum creandum est - genus hybridarum torpedinis naviculae et maritimi. Realiter volat multo inferius, 20-40 centimetra quaedam ex aqua. In hoc casu, massa aeris ekranoplani sustinentis duabus partibus constat. Vnus gelidus rivus sub ala; altera - magis parva - sub ala exit in area ore retinacula et perpetuo aere desuper a summitate alae repleta.
  Libens confirmavit Lipisch;
  - Ita mi Fuhrer!
  Habuit Adolfus continuavit;
  - Sed principalis massa aeris sub superficie ferente manet et pressionem ibi facit, quae velocitati pressioni fere est aequalis. Ludit munus quoddam rink skating aeris, in quo navicula ekranoplana "volvitur" sicut horologium! Prima persona hac in praxi utendi erat Kaario architectus Finnicus, qui simplex alae-sleigh delapsae super nivem obtentu utens simplicem rectangulam pro eo ac etiam patentem accepit. Donec non bene militaris talis inventio in tempore. Dicunt professorem Russicum Levkov similia experimenta egisse... Hoc est, hoc fieri posse novum telum miraculi, capax ad bombas, torpedoes, et copias ad oram Britanniae in celeritate aeroplanorum tradendas, et ad simul radar invisibilis. Plus populationes in navibus Anglicis! Efto?
  Lippisch fumbled manu, ministrae ministrae sucum ei infundunt.
  - Imo, haec est copiosa opinio, licet nonnullae quaestiones technicae erunt. Vel, sustineri...
  Adulsit possessus Adolfus amice;
  - Tabulam asperam tibi delineam, melius id facere potes, et singula technica minutia te expolies. Corpus longum esse debet, fuselage airliner simile, in delphinum nasum cockpit fluentem, ventosas convexas et machinas turbojet.... Quamquam fieri potest ut piston machinamenta etiam in primis exemplaribus operantur. Et cum hic colossus remulco in aquam apertam fuerit, tormenta obstrepent, et angustum corpus praedatorium instar balaenae obiecto imbre nebulae explodet. Esto, colossus hic potest paucis metris e superficie aquae quasi pugnator irruere.
  Lippisch in vera admiratione sibilavit;
  - Divitem habes imaginationem, Fuhrer!
  Adolfus inlisus magis etiam inspiratus est;
  - Scilicet telum fé foret. Ceterum ekranoplana nullas tempestates timent. Glacies non timent - super eam volant. Non imminet palustris fluvii ostia et saxa litoralia, in quibus usitatae naves frangere possunt, et vada plerumque sicut infantium piscinae sunt. Naves ubique exscensuros capaces sunt: ab Africae ora Ossa cum scopulis diabolicis, ad utramque oras Civitatum Americae Unitarum, terras arcticas Canadensis et Alascae. Plures centum ex his machinis essent, et Britannia duobus mensibus caderet.
  timide Lippisch notavit;
  - Et metalla?
  Fuhrer risit;
  - Ita prorsus fodinae! non in profundo nec in vadis minantur. Itemque torpedoes ex submarinis. Ipse autem est optimum telum ad pugnandum antecedens submarinis, eosque profundo criminibus feriendo. Praeterea ekranoplana tela et fodinae in naves hostium incendere possunt. Utique ego te ad bombarum ductuum consilium inducam. Et sane, in portibus... Optima ratio copiarum expositis tradendis, non solum peditibus, sed etiam cum lacus! Tum omnis belli natura statim mutabitur! Lippisch intelligas, quid tibi cum Fuhrer negotiatur?
  Excogitator plus mercatus est interrogavit:
  - Quid de praemiis?
  Gravis Adolfus confirmavit:
  - Scilicet, generosissimi, crux ferrea cum adamantibus, agris, coloniis, subditis! Si totam Africam vincimus, satis agri omnibus erit!
  Lippisch affirmavit;
  - Si pecunia et pecunia dentur, ekranoplanum paratum erit, sed ... etiam incepta pro sine certatore habeo.
  Terminator Fuhrer inventorem ad confirmandos contendit:
  - Tailless jet bomber, iam adumbravi, alii curabunt. Quam opportunus et pugnator! Ekranoplana maioris momenti sunt quod fundamentaliter novum arma sunt... Praeterea societas Gotha designatores ingeniosissimos fecit qui hoc facturus est. Interim in scapulis laborant. In genere, nunc multa urgentia, adhuc opus est loqui cum ducibus piscinarum ... Ordo tibi dandus est.
  Lippisch ipsum reliquit Fuhrer citavit. Adolf putavit fortasse melius esse prius loqui cum physicis nuclearibus de creando atomico et in futuro bombae hydrogenii, sed ne nimis id agere decrevit, se et alios homines tempore onerandi.
  Plures notarii fuerunt, inter quos clarissimi: ruerat et Aders. In genere, si Germani superiorem in Sovietarum in aviatione et classe subaquaneam habuerint (quamvis hoc non omnes fatentur!), classe piscinae Panzervale notabiliter cessabat. Speciatim vehicula Sovietica KV, T-XXVIII, T-XXXIV, superiores erant Germanis in armis et armis, et T-34 etiam in administratione agentium. Attamen tormenta praediorum Germanicorum Matildae et Cromwelli Anglis satis valida sunt, multo minus iam a designatoribus Ecclesiae et Challengers crescentium. Ut dicam infirmitatem armorum Germanorum consiliorum...
  Convivis ad sedendum invitatis, Fuhrer moralem legere coepit;
  - Infeliciter, Germania nunc certum non habet piscinam odii sclopetorum... L-mm T-3 sclopeto instructi, arma Matildae vel KV tantum possunt mulcere. Sed Matilda iniit servitium cum Britannia etiam ante initium secundi belli mundani. Matildam ipsi cepimus, cuius frontis arma penetrari non possunt. Bene, Soviet KVs ne in latus quidem aut puppis penetrare potest. Maximum quod currus nostri facere potest vestigia frangere! Hoc est, designatores ita nos posuisti ut lacus hostium multo fortiores sint quam nostra armatura, et nova American "Dona" et "Shermans" parata ad massam productionem in armamento superiores sunt. Ut omittam vehicula Russica cum 76mm tormento. Et quomodo munus exples novas piscinas creandi, praesertim cum 88 mm sclopetis.
  ruerat confuse respondit ;
  - Scilicet similes explicationes peragimus, magna Fuhrer. Die 26 mensis Maii, Directoratus Armamenta ordinem 45-ton ViK -4501 piscinam nobis dedit. Prorsus simile hoc debet esse, cum 88 mm anti-artus sclopetum in turrim piscinam convertendam. Iam habemus delineatas praevia. Adsuesce te illis, magne.
  Fuhrer interrogavit:
  - Esne Aders?
  Erwin adnuit:
  vk -3001 erat feliciter probatum . Vehiculum novum grave, cum tormento 75 mm. Simile telum in exemplo anti-laci habemus, sed in massa productione nondum positum est. Praeterea opus factum est ad creandum T-6, usque ad 65 talenta. Ac levius exemplum toris XXXVI. Magno conamur Fuhrer.
  Adolfus, omnia se rescisse existimans, picturas celeriter examinare coepit. Hic primae adumbrationes sunt formidabilis "Tiger", Germaniae lacus celeberrimi Secundi Belli Orbis Terrarum. Haec raeda in Kursk Bulge claruit. In Sovieticis temporibus "tigres" plerumque vituperabantur, sed tunc habitus erga hoc currus magis obiectivus factus est. Nam id tempus lacus, cursus dictum neque. Per primam dimicationem maiorem cum nostris KVs, tres Tigres decem vehicula Sovietica excusserunt et ipsi sine damno evaserunt. Praecipua utilitas huius vehiculi erat eius potens 88-mm tormentorum, quod diu dignum adversarium non habuit. Attamen in Kursk Bulge, quamvis excellentia qualitativa in technologia, adhuc Nazis victi sunt. Bellum Orbis Terrarum II. Sed etiam nudo oculo vitia apparent. Grave pondus LVI talentorum, cum armatura tantum 100 millimetrerum (tantum 80 laterum!), alta altitudo, defectus angulis clivi armorum rationalis et egestate operandi pulsis. In genere, piscina IS-2, pondo decem talentorum minora, tigris in armis et armis erat superior... Sed haec piscina tantum mense Februario MCMXLIV apparuit. Nobilis "Regia" fere 68 talenta appendit, cum armatura frontali 180 millimetrerum.. Sane talis piscina non erat apta bello in Africa, in desertis ad portum, machina iusta est sicut auris cum argilla. pedibus luteis. Imo, suo tempore, "Tiger Regius" valde efficax erat, aliquot hostium praedia in proelio perdere potuit et semel intra horam viginti quinque "Sermanos" prostravit. Videbantur indicio esse circiter viginti tres piscinae a Tigri uno proelio deletae. Sed in casu, haec piscina simpliciter est incorporalis usui irrationalis potentiae et ponderis. Sed, exempli gratia, the Soviet T-54 tank... Formam quandam felicis rationalis usus technologiae prioris secundi Belli Orbis Terrarum in actu.
  Quod Fuhrer firmiter affirmavit:
  - Minime, iudices! Hoc consilium non convenit! Vehiculum cum quinquaginta sex talentis cum tantum 100 millimetribus armorum facere ... Ubi est nostra efficacia et rationalitas Germanica iactata?
  Aders timide dixit;
  - Galli S-2, cum pondere 70 talentorum, armatura erant 45 milliumtrorum.
  Fuhrer-Terminator iracunde interpellavit;
  - Haec piscina e tempore primi belli mundani est. Russorum autem KV-2 centum milium undetzer habebat et 52 talenta pensavit. Sed hoc est 152 mm, non LXXXVIII.
  Ideo tibi do munus tormenti 88-mm tormentorum 71 qua- les, pro piscina cum pondere non amplius quadraginta talentorum et armaturae frontalis saltem 180 millimetrorum, laterum et alvei 150 millimetris, machinam sescentorum. septingenti horsepower. Et lacus sit amet ipsum in sem, in sem.
  Germani designantes pallebant et manus quassabant. Alexander eos irridens respexit. Difficillimum sane negotium erat; armamentarium et arma typica ad exemplar "Tigris Regii" 1944, sed debes servare pondus per 28 talenta! Sed Adolfus hoc satis verum consideravit, et etiam Ruerat amicabiliter alapam dedit in humero:
  - Noli commoveri, ego ipse te traham optimalem rationem, in qua tam exiguo pondere reperire poteris. Non tyrannus sum, sed rationalista. Vos iustus have multus reficere. Speciatim ponens transmissionem et machinam in unum.
  Aders turpiter instabat:
  - Hoc problemata quaedam nobis creabit. Praesertim talis dispositio sequentia habebit incommoda.
  Adolf lentus interpellavit:
  - Utique problemata quaedam erunt, sed a principio facile eliminari possunt. Praesertim technicis vocabulis. Sed machinam multo arctius collocare potes, suspensam movere et ... Altitudo piscinae ad duo metra demitti debet, et remigio recumbens poni debet, omnia multo magis rationalia erunt.
  Fuhrer adumbrationem facere coepit, quamdam edendam, typum popularis piscinae Sovieticae post-bellum tempus, quo T-54. Hoc vehiculum tam felix fuit ut anno 1947 in proeliis in Afghanistan cum Taliban adhibitum est; copiae Iraqi pugnaverunt cum Exercitu US per Desert Storm et Operationem Offensus et Awe vel Iraqi Libertas ". In summa plus quam 70 milia horum praediorum producta sunt. Et hoc ipsum felix erat currus. Pondere 36 talentorum, armaturae frontalis 200 millimetrarum, et tormentum centum milliumtrorum qua- les. Hoc genus feliciter pugnatum est cum bello Coreano et Americano Patons et Pershings. Itaque ad hoc technologicum exemplar aptissimum est ac realis ad exsequendum. Et satis facillime ad fabricandum - vilem... Ad Germanos 88-mm 71 El tormentum satis penetrabile erat ad omnes lacus secundi Orbis Terrarum (exceptis armaturae frontis IS-3, quae servitium intraverunt. mense Maio 1945). Quid de IS-3? Piscina praestantior armorum et turris, quae pilum figurae dabatur. Verum, incessus effectus pauper fuit, et mox intermissum est. Plura exempla dein fuerunt, IS-4, et sic deinceps, donec in IS-10 consederunt, T-10 post mortem Stalini appellati sunt. Et hoc evasit ut piscinam Soviet ultimam gravem faceret. Khrushchev omnem progressionem vehicularum gravium interdictum est, et successores eius hoc emendaverunt!
  In genere, nonne Germani graviore piscina indigent quam quadraginta talentis, si etiam in media piscina instituere possunt tormentum quod 193 millimetris armaturae ad spatium 1000 metrorum penetrare potest?
  Americani lacus graves celeriter reliquerunt et pondus Pershing 42 talenta non excessit, et plerumque Sherman 32. Sed postquam apparuit bellum cum URSS erumpere, monstrum apparuit cum 120-mm. caliber sclopetis et celeritas proiecto initialis 1000 metrorum fere secundorum. Sed mox Americani hac piscina fefellerunt. Ante aspectum IS-X, popularis piscina post-bellum erat IS-4, cum armatura frontali 250 millimetrerum et armatura CLXX ... Certum vehiculum est, quamvis plus quam 60 talenta ponderaret. Utique, debes mandare creationem gravis piscinae Germaniae, sed non plus quam 50 talenta. Exempli gratia, IS-10 tantum quinquaginta millia talentorum ponderata frontale armatura 290 millimetre et sclopetorum 125 milliumtrorum habuit. In via, quis callarius est felicissimus? In bello populari Sherman et Churchill exemplaria arma centum et 152 millimetre (frontalis) habuerunt. Bene, "Tigres regiae" satis bene obtexit... Sed "Panther" paulo post 75-mm calla decedere coepit, etsi velocitas initialis altae proiecti insufficiens facta est. Itaque "Pantherae" cum tormentis 88 millimetris apparuerunt, sed solum in fine belli, et pauci ex eis erant. Sed quod Wehrmacht nihil habuit consilia, ut piscinas et anti-lacus tormenta cum maiore gente foveret, suggerit hunc statum rerum omnibus aptum esse. Fuit quidem Jagdtiger sclopetum auto- remigium cum tormentis 128 mm tormentis et 250-mm frontalibus armis, sed tantum 71 ex eis productae sunt et in tanta quantitate belli cursum flectere non poterant. Obiter quid interest quod tempore Jagdtigers deduntur, 43 plures in servitio manserunt, quod indicat extremam superesse talem machinam.
  Obiter Stalin iubet statim IS-2 armari tormento 122 mm, quamvis eius vis penetrans nimia esset in praediis Germanicis (exceptis "Tigris Regii", sed tantum 458 talis praedia producta sunt. Multi dictatorem monuerunt ut se ad C-mm dolium finiret. Et revera sclopetum T-100 auto-propelli evasit optimum esse secundum notas certae altioris suae. Ceterum, quo maior gente, minor copia testarum, inferior rate ignis, velocitas initialis proiectionis, impetus ac subtilitas ignis. 4, et tormenta auto-innixa, tantum 22-24 talentorum ponderata. Panzer sclopellum autocinetum propellitur tamen valde prospere: armatura pantherae et frontis arma fere eadem cum suo, tam humili pondere et altitudine. Oportebit ordinare deductionem simplicioris et vilis "Panzers" in productionem.
  Quid de gente tormentarii? Ad sclopeta anti- lacus, qua- les maior est 128 millimetrerum, satius est ea uti telo oppugnationis et eligere medium inter 105 millimetres.
  Adolf ostendit in tabula designatores Germanos:
  - Hoc est novum telum occultum nostrum! Piscina probationem subire debet in mensibus venientibus. Usus eius pugna anno 1943 erit. Interea etiam consilium habetis ut gravem piscinam cum 105 mm sclopetis efficiat. Tum levia auto- tormenta propelluntur. Accipe igitur ad operandum indices.
  timide obicitur aders;
  - Consilium proposuistis vultus amoenum, sed quaestio haec piscina non est in spiritu traditionum nostrarum... Et turba incommoda erit...
  Loco respondens, Adolphus quidam sucum bibit et suggessit;
  - Fortasse prandere possumus, socii. In universum haec piscina produci potest in magna quantitate, et non puto Americanos et Britanni ante finem belli melius aliquid producere. Et hodie comedere potes modicum cibum...
  Puellae mensam celeriter pone. Alexander videns stomachum Fuhrer a cibo ablactatum infirmari posse, sibi verum manere elegit, et paulum acipenser tantum comedit, memor Sobakevich ex "animabus mortuis". Hmm, tantum recte facere videtur. Oeconomiam in bello ponit, totum bellum declarat, leges latas, quae rursus anno 1939. receptae sunt... Hitler tarditas militaris ad inopiam armorum ducitur, et praecise in quantitatis verbis... Praeterea nobilis MP- 44 oppugnatio diripiet... Praeclara in eius pugna indoles rei quae aliquo modo melius est quam prima Kalashnikov exempla. Aliquantum grave est... Fortasse vere potuimus uti vasis oppugnationis AKM pro fundamento? Eh, bellum creare esset quod subtiliter Americani M-16 coniungit cum rato ignis et constantia AKM. In universum progressus est inaequaliter proficiens. Exempli causa, machinae in piscina non magnam vim addiderunt, sed computatorium omnino inaccessum est. Sed habet notitiam futurorum, sed quid potest offerre in terminis, verbi gratia, oleum substitutum. Usque nunc, etiam in America, non didicerunt quomodo efficaciter gasolinum ex carbone producere! Quamvis ortu olei pretium. Quid aliud offerre. Tutela dynamica, tormentorum turbogenerator... Et hoc fiet, sed paulo post, ne ruat ad tabulas tubarum ponendas. Annos septuaginta longe antecessit, sed usque ad senectutem debellata est, et homo non est Deus. Etiam quibusdam modis etiam est regressio. Sed magni Renascentiae ac recentiorum temporum cogitantes praedixerunt religionem paulatim exstinguituram!
  Sed mirum in modum, religiosus extremism crescit... Ac sacerdotes magis magisque in republica politica sese prohibent. Hoc in casu, ratio auctoritatum incomprehensibilis est, num vere serio credunt veritatem esse in orthodoxia vel islamica? Omnes hi docti et callidi homines? Si non, quid ergo seculare statui relinquendum est? Pro causa efficiendi in massa curo? Sed Orthodoxia est ipsa, quae suam inefficacem religionis statum comprobavit... Re vera, formale fundamentum christianitatis habens et imprimis Novum Testamentum, Orthodoxia pro fundamento habet doctrinam pacifticam: non resistunt. malum, et dilige inimicum tuum! Sed simul ipsa ratio imperii aggreditur et vim et victoriam requirit. Hoc est quod sequitur repugnantiam formae et essentiae. Etsi multi hoc non scienter intellegunt, subesse sentiunt!
  Propterea Orthodoxa doctrina inefficax est, logica expers, quae simul imperialia et Christiana esse conatur. Christianus autem interpretatur Iudaicus et pacificus. Denique Scriptura fere tota a Judaeis scripta est, et fortasse etiam tota, quia Paulus apostolus dicit magnam utilitatem Judaeorum esse, quia verbo Dei crediti sunt! Hoc significat Russicum Bibliae non credere! Hoc significat fidem aliam esse necessariam, sed non amplius fundatam in Scripturis Judaeorum... Quodnam? A peritis professionalibus et psychologicis sub ductu FSB explicari debet! Tunc multae contradictiones feliciter solventur...
  Dicendum est quod puer Lectio Evangelii nunquam fiet fortis, fortis, crudelis bellator, qui Russiam amat! Et quae in Bibliis patria celebre est? Israel!
  Verum, Adolf ipse possidetur, hic lusor, cum se in Hitlero invenisset, persecutionem Iudaeorum minime obstringere est. Sed contra, utiles Iudaei fruentur beneficiis et operibus Tertii Reich. Nullae erunt nugae, quae edant scientias Judaicas vel artifices! Sed immatura est leges anti-semiticas abrogare. Uno modo, homines male intellegunt, deinde, quae fons est divitiarum et fons solidissimus! At factum est, sane, emolliri potest anti-semitica consilia pro iudaico auxilio.
  Quid ad Papam? Relationes cum Vaticano longe absunt a idealibus, sed apertum bellum hoc modo detrimentum afferet. Hoc modo auxilium Vaticanum debes quaerere, sed simul in tuis commodis urge.
  Interrupit Adolphi cogitationes ruerat:
  - Valde delectati sumus cena tua, Fuhrer!
  Risit gratiose obsessus Adolfus;
  - Bene, nam cum Himmlero nunc conveniam, et tunc perveniat Heinsebergius. Et ecce, guys: nimis severa data estis fatalibus!
  Exercitus Fuhrer per Africam ferebatur. Et defensionem contra URSS tenuit.
  In hieme, Exercitus Red offensionem Rzhev crepidinem fecit, sed Nazis ibi morabatur et ictum repellere poterant. In meridionali quoque Germani Oryol et Kharkov directiones tenentes. Et solum prope Leningrad, copiae Sovieticae Operationem Iskra exsequi potuerunt, sed proeliis fere per mensem duraverunt et victoria magno pretio empta est.
  Krauts hiemps quodammodo superfuerat '42 - '43.
  Sed vere iam maxime Africa victa est. Et Fuhrer aquas pacis cum Britannia tentat.
  Churchill aliquantum friget circa hoc. Quanquam Britannia post cladem cladem patitur.
  Etiam cum Iaponia - Pugna Mediæ ab America amissa est, et samurai magnas partes classis Yankee verberant. Et America non potest prodesse ex sua excellentia numerali in mari et in aere.
  Hitler contra URSS oppugnare vult, sed etiam post nuntiationem generalem totius convocationis, ad hoc parum valet. Cum Krauts per Africam dispersi sunt.
  Aestate ipsa Exercitus rubri paratus est ad progrediendum. Nazis autem, Africa subacta, copias colonias constituunt. Accedunt facultates.
  Leonem, Tigrem, et Pantheram adhibentur lacus. Sed res monstro data non omnino felix fuit. Nimis carus, gravis. Verum, ad defensionem Panthera piscina destructor bona est, tormento igneo rapido.
  Sed infelicissimum erat "Leo", gravis, carus, sed non valde efficax. Sclopetum valentior est contra Sovieticam triginta quattuor et levis lacus, et certe ignis multo minor est quam Panthera et Tigris. Arma autem melior est quam "Tigris", et etiam in clivis rationalibus. "Leo" evasit ut magna "Panther" pondo nonaginta talentorum et machinae vis equorum octingentorum. Attamen aliquanto celerius quam in historia reali, "tigris" -2, productionem viginti duorum talentorum leviorum intravit. Prope in gradu praesidio "Leo", sed mobilior, leve. Tormentum autem est 88 mm qua- les - versus 105, sed satis sufficiens ad omnes lacus Sovieticas destruendas. Et quod significativum est celerius rate ignis octo ictus versus quinque.
  Ita "Leo" est filius Germanici, tristis genius qui non radicatus est.
  Germani totam Africam, incluso Madagascar, aestate ceperunt. Stalin nimium diu moratus est.
  Fortasse ipse Germanos taeterrimas numerabat. Maxime videntes lacus leo, Tigris et Panthera adveniunt. Sed Krauts adhuc quaestiones in continenti obscura solvens erant.
  Stalin momento periit. Foedus militum Sovieticorum in directione Orel et Kharkov coeperunt. Ubi Germani parati erant. Neque id imperatoriae admirationi potest assequi. Prima proelia monstraverunt "Panther" optime in defensione praestare. Non malus et "Ferdinandus". Nimis bona sunt.
  Tigris et lacus fertilis est. Etiam et turpis quam. Germani strenue defendunt. Hostium ictus sustinerent. Tribus mensibus pertinacissimae pugnae, Exercitus Rubri tantum quindecim chiliometrorum processit. et damna eius significabant.
  Duo duodenarum aerumnarum super puellas camouflaged volaverunt, probabiliter nihil animadverterunt, et iam extra horizontem evanescere incipiunt, cum subito novae suspiciones soni audiebantur. Madeleine imperavit;
  - Dormiunt omnes et non movent!
  Puellae adligat, aliquid exspectabant. Et tunc apparuerunt leves transportatores et aliquet a tergo dune. De consilio iudicans fit in Anglia et America. Illi sensim ad Tunisiam caput versus sunt. Madeleine parum confusa erat. Prima acies longe abesse credidit, quod Britanni nondum tempus apparendi significabant. Immo ne videant. Hinc tota ruit agmen. Quanquam fortasse minus quam hastati... Quinam hi sunt quidam pugnae globi, praetermissis desertis haudquaquam continuum frontem, a tergo circumire cupit. Consentaneum videtur, cum technologiae technologiae faciles sint maculae in eremo. Certe amicis tuis radiophonicum debes, sed ignem non apertum. Porro ex eis tantum centum sunt, et sunt plus quam trecenti Britanni!
  Gerda in aurem Carolam:
  - Hi sunt Angli! Hoc primum tam prope vidi!
  Crine amicus, etiam timidus, respondit;
  - Nil specialis! Ac inter eos sunt ut occaecat!
  Immo ad minimum Anglicanum dimidium nigri fuerunt. Et agmen tardius movebatur, et nigri adhuc ululabant ... appropinquabant et appropinquabant.
  Hic nervus unius puellarum hoc ferre non potuit, et sclopellum submachinum accendit. Eodem secundo, cetera pubes Ignem patefecit, et Madeleine sera latravit;
  - Ignis!
  Plures Angli duodecim statim deiecti sunt, unus e aliquet arsit. Ceteri Britanni promiscue ignem aperiebant. Madeleine, arrepto momento, clamavit;
  - taetras tasque simul lacta!
  Puellae e phalanx electae SS "Sae-Wolf" tasque longe et accurate iactant. et quod ab infantia educati sunt, et etiam artes singulares subiverunt. Haec cum electricum impetum exerces, paulo tardius iactus es et mireris. Gerda et Carolus etiam dona sua iactaverunt. Et Britanni caput calcaneis et deorsum sunt... Res tam ridicula est. Passim iaculantur, et nigri adhuc immenso quiritare sermone. Certi sunt scumbags...
  Gerda figit et iacit, canendo;
  - Est insomnium in pupillis SS! Unus jump - one hit! Nos lupi sumus - methodus nostra simplex est! Cauda trahere non placet!
  Carolus etiam in responsione fremit. Glandes accensae cranium frangunt in fragmentis. et oculos suos effodiunt. Hic trepidus niger socium latus fodiens cum bayonet flavum. Exspuet sanguinem respondens. Carolus una canit:
  - Angeli astriferi inferni tenebrosi! Videtur quod omnia in universo destruantur. Opus est ut falco ieiunium in caelum volare! Animas ab interitu defende!
  Incondita agunt Britanni, plerique milites coloniae sunt: Nigri et Indi, Arabes. Aut cadunt, aut torpent, aut e contra assiliunt acrius, et sicut insani lepores discurrere incipiunt. Sed puellae accurate iaciunt, et, etsi longe volatile non volat, fragmenta sunt crassa! Iam pauci hostes supersunt. Clamoribus Madeleine Anglice, vox eius tam obtuse magna est ut nec megaphone egeas:
  - Dede, et vitae tuae parcemus! In captivitate habebis bonum cibum, vinum et sexum.
  Manus operata est et statim cedere...
  Quinquaginta captivorum, pars dimidia vulnerata. Madeleine imperavit;
  - Perfice vulneratum!
  Lupi glandes immodice accendit in templa eorum qui pedibus stare non poterant, ceteri in carros onerati et in proximam basim compulsi sunt.
  Post arenam calidam solitudinis, Gerdae nudis pedibus admodum mollem rubberm sentiunt. Illa etiam feliciter gemit ... aliquet Americanae valde commodae sunt et in itinere non excutiunt. Puellae laetae sunt potitus. Carolus Gerda interrogavit:
  - Quot occidisti?
  Illa humeros trepidus humeros;
  - Nescis? Solus non eram qui iaculatus sum... Sed puto plures fuisse!
  Carolus Calculus:
  - Centum ex nobis, qui trecentos circiter occidit, id est tres per fratrem, id est per sororem! Initium belli grave!
  Gerda indifferenter manum elevavit;
  - Hoc mihi non amet! Summa est quod nullus amicus moritur. Etsi hoc, utique statistica, trecenti hostes perierunt, et a nobis duo tantum milites lupos leviter vulnerati sunt. Etiam miror quomodo Africam nondum tot bellatoribus devicimus.
  Carola mente statim perdidit:
  - Bene nos his infaustis militibus anno decimo octavo perimus!
  Gerda pulchrum caput irata concussit quasi nives Novus Annus obsitus:
  - Hoc est propter proditionem! At enim nos magis quam umquam victoriae fuimus idque omnibus non caecum apparebat! Heu, intermissi sumus!
  Carola constat, aurem sinistram dextre scalpendi digitis nudis;
  - Ita proditio, sabotage, mediocritas rei militaris... At nos adhuc Russos fregi, eosque anno 1918 in deditionem accepit! O pulchrum esset per spatia Russiae ambulare, ibi frigus est, sed hic calidum est!
  Gerda hilariter giggled:
  - Sed in Russia tam graves pruinae sunt... Sed cum per nives in montibus discalceatus cucurri, quid cruciatus sit scio.
  Carolus dentes denudavit:
  - Parva Gerda nudo pede currit per ardentes nives... Hoc symbolicum est, quasi in fabula ... mediocris fabulas de pura, adhuc puerili et minime ambitiosa.
  Gerda hilariter despiciens amico suo:
  - Simile est ire ad Fuhrer?
  Carolus confirmavit:
  - Propemodum! Mox impellimus, non nudis pedibus per arenam calidam currendo. Atque etiam post victoriam.
  Ligatus niger mussat Germanice;
  - Angeli terribiles, paratus sum servire tibi. Dea es, ego servus tuus sum!
  Charlotte nigros captivos capillos crispos fuscos permulsit pede leviter aspero:
  - Vos nigri iam servi natura sunt! Quod quidem bonum est, quis laborare a prima luce ad vesperum, operari servilem. . Nos vicissim Germani maxime culturae et paratissimae nationes in terris sumus. Magna natio bellatorum, et non sine causa stipendiarii Germani in omnibus exercitibus Europaeis et etiam in Russia, saepissime in imperio militaverunt!
  Gerda acriter dixit:
  - Imo servies nobis in servum. We have special ioca ad occaecat. Et nunc totum quod faciendum est...
  Carolus suggessit:
  - Osculetur pedes nostros. Ceterum iucundus erit nobis, et Niger se humiliabit.
  Gerda movit caput strenue;
  "Nescio quomodo sis, sed taetrum est si pellis Aryan puri labra foetentis Nigri tetigerit." Ita...
  Carola dissensit:
  - Non realiter! Immo vellem. Bene respice...
  Ignea cana forma crusculum atrum atrum. Ille alacriter longos, teretes, decidit digitos deae osculari. Et puella leniter modo risit respondens, viri crassi labra pellem pellem titillantem. Lingua captivus per elasticum puellae, pede leviter pulverulento, cucurrit. Adhuc delicatus est cum fortes humilias, paene duos metrum hominem.
  Miratus Gerda;
  - Mirum est, sed non fastidis?
  Carolus risit:
  - Non realiter! Quidni pigeat?
  Gerda silere voluit: cur in amici negotiis se impediret? Re vera educati sunt ut femina Germana non solum esset bellatrix, sed etiam pia, suavis uxor et mater sana. Sed ipsa de guys adhuc non cogitavit, fortasse propter gravem corporis laborem, vel adhuc parem non invenit. Sed etiam Charlotte fessus esse videtur. Hominem nigrum in naso suo talo percussit, adeo ut nasus eius fluitare et Gerdae suggereret:
  - Fortasse cantare possumus?
  Gerda adnuit;
  - Utique canemus! Alias tristique efficitur!
  Puellae cantare coeperunt, et amici iuncti sunt, ut cantus sicut cataracta flueret;
  Carissime, e vepreto vado;
  Abscondita viscera tristitiae!
  Frigidus, ardens, refrigerans;
  Contritum motivum, perforatum!
  
  Nuda pedes in nive;
  Puellae albae sunt!
  Blizzati mali rugiet ut lupi;
  Greges volucrum turbans!
  
  Sed puella non timet
  Pugnator potens est!
  Tunica vix carnem tegebat;
  Certe vincere!
  
  Bellator noster est maxime sale conditus;
  Flectere non potes sledgehammer!
  Hic mappae molliter moventur;
  Nives cadent in pectore tuo!
  
  Mores nostros timere non est,
  Non audes ex frigore tremere!
  Adversarius impinguavit cervicem tauri;
  Ut gluten glutinosum et taetrum est!
  
  Homines tantam vim habent
  Quid sacrosanctum ritum effecit?
  Pro nobis et fide et natura;
  Eveniet victor!
  
  Christus Patriam inspirat;
  Narrat pugnare in finem!
  ut fit paradisus planeta;
  Omnes corda fortia erunt!
  
  Populus mox beatus erit
  Sit crux gravis interdum vita!
  Indicibus mortiferum
  Sed qui cecidit, jam resurrexit.
  
  Scientia immortalitatem nobis dat.
  Animi et animi eveniet officiis laborum!
  Sed si pullum dicimus, crede mihi;
  Hostes statim cochleae viginti sunt!
  
  Ideo ad minus Deum rogamus;
  Nil opus est errare, piger esse!
  Judicet omnipotens severissime;
  Integer at interdum erat!
  
  Carissima est mihi patria,
  Sancta, sapiens patria!
  Noster ductor, lora arctius tene;
  Patria florere nata est!
  Puellae e phalanx electae SS "Illa-Lupae" tam pulchre cecinerunt, et verba sunt animula. In genere, stereotypum est quod SS homo carnifex significat! Sed id non est. Fuerunt, sane, speciales unitates poenales, frequentius cum parte divisionum securitatis quae speciales operationes exercebant, sed pleraeque divisiones SS simpliciter erant electi custodes Wehrmacht. In genere, dicendum est propagationem rubram, totalitariam non esse certissimam informationem de altero bello universali. Post omnes constat duces communistarum Agitprop non adiuvare sed pensari et obiective eventus obtegere. Itaque difficile est iudicare ubi vera sit veritas de flagitiis Nazis, et ubi ficta. Ceterum, ii, qui serio in investigationibus historicis versantur, fateri coguntur non omnem militem SS carnificem esse et monstrum. Praeterea ante oppugnationem URSS; Nazis plerumque in territoriis occupatis toleranter se gesserunt, fontes occidentales non indicant flagitia vel obiurgatio.
  Iamque puellae e carro vinctos iuverunt; timidos latos humeros comiter dissecare. Post quem puellae invitatae sunt ut se recrearent.
  Prandium modestum erat, sed zebra in deserto emissa erat et unaquaeque puella kebab arabice stilo cocta obtinuit. In genere Arabes, saltem exterius, amici erant et qui Germanica noverant, puellarum crura vel iocari vel leniter mulcere temptabant.
  lentum Gerda Arabum impulit et dixit:
  - Non sum tibi!
  Carola sectam secutus est:
  - Harem tibi sume!
  Gerda subridens suggessit:
  - Sed dic mihi, Carole, quid faceres si uxor Soldani facta es?
  Amicus dubius rufus notavit:
  - Hoc est actu lis felicitas... Etsi a qua pendet uxor soldani. Si imperium magnum Ottomanicum in flore suo esset, tum .... Etiam valde pulchrum esset ... exercitum Turcicum reformare, arma emendare.
  Gerda consensit;
  - Recte! Sed turpe Turcia est quod etiam in flore suo Irania vincere non potuit. Hoc satis realisticum fuit, praesertim cum Persicus exercitus retrogradus esset. Miror, Magne Fuhrer, quid consilii faciet: Turciam vincere, vel eum in coitionem includere, osse Ottomanorum proiecto, in aliquibus non pretiosissimis Irania terris?
  Charlotte humeros in confusione shrugged.
  - Nescis! Revera opiniones nuper factae sunt nos oppugnaturos URSS... Dicunt Russorum divitias et agros Ucrainae divites revera non esse necessarias!
  Gerda calvam tea nudis pedibus digitis sustulit et ad mentum satis subtiliter levavit, fuscum liquorem in se effundens. Eodem tempore, puella tractavit loqui;
  - Ucraina est opulentissima, opulentissima. Sub prudentibus Germanorum ductore, et cum altae nostrae culturae agri, messes dabunt memoriae. Tum panis noster aqua vilior erit. Et hoc erit propter utilitatem ipsorum Ucrainorum, quod regimen Sovieticum eos simpliciter spoliat, et fame laborat!
  Carolus adnuit.
  - Docemus hos Slavos magnam nostram culturam Germanicam! Illuminemus eos!
  Hic conloquium inconditis clamoribus interpellatum, reliquum tempus peractis.
  Sed post prandium puellae iterum instruxit et per desertum iter facere coguntur. Post cibum difficile erat currere et puellas leviter etiam ingemuisse donec corpora eorum foverentur. et sic discesserunt sicut Jerboas.
  Hoc proelium prope est... Et Africa fit German.
  In hieme, Exercitus rubri iterum inferrent. Contumax proeliis geritur.
  Christina, Magda, Margareta et Shella in Panthera pugnant. Vehiculum, etsi non specimen, incendium ieiunium, tormentum longum, mediocriter agile est, et arma frontalia bona habet.
  Puellae Germanicae nudipedalia et bikinis, frigore obstante. Atque ita pugna torquet.
  Hic Christina incendit iactum... Testa turrem T-34-76 ferit ac transfigit. Lacus Sovieticus subsistit, confodietur.
  Puellae in summo pulmone clamant;
  - Noster cepit!
  Tunc Magda propagines. item crinibus aureis decor feritur.
  Ita turris triginta quattuor eversa est.
  Tigris puellae vices dirigentes. Et accuratissime. Itaque aliam piscinam Sovieticam feriunt.
  Margaretha hü prox. Et eum SU-76 auto-remisis tormentorum ferire. Deftly cellae. Et cecinit:
  - Nostra Germania gehenna fortis est, mundum custodit!
  Et quomodo lingua demonstrabit!
  Deinde testam tormento ferire. Soviet KV-1S lacus percute. Puella quoque officium bonum fecit.
  Ita quattuor milites in bikinis pugnant et frigus non timent. Postquam mulieres inceperunt pugnare, res multo melius pro Tertio Reich ierunt.
  Hic gubernatores sunt Albina et Alvina in caelo. Ambae pulchri- tudines sunt in bikinis et discalceatis. Pugnant in Focke-Wulfs. Haec raeda gravissima est.
  Albina, tormentis ex aere incendens, dicit:
  - Active croquet! Verba ne paeniteat!
  Et quomodo renidet ille cum risu candido! Duo statim aeroplana Sovietica iaciet.
  Alvina quoque totidem aere canonibus concisa pipiabat;
  - Meus introitus erit letifer et matte!
  Post quem puella dentes suos denudavit et dentes ostendit! Tota est venustas, et phaenomenorum plena lepore.
  Alterum Ioac-9 Albina resecat planum et stridore;
  - Cur gubernatoribus Sovieticis opus est?
  Alvina demittit lagg-5 et confidenter dicit;
  - Ita ut Germani libellos colligere possumus!
  Mira duorum puellarum. Qualiter praemia sibi colligere aggressus sit. Contra tales pulchritudines vere disputare non potes. Procumbunt plana et nudant dentes.
  Praecipuum arcanum est quod in frigidis puellis nudis pedibus opus est et in bikini. Tunc rogationes suas advenerint.
  et numquam vestiuntur. Excutere nudum pectus, et semper in honore habeberis!
  Albīnus Exercitus Rubri caesīs rēbus planis et cecinērunt;
  - In magna altitudine et puritate siderea!
  Et despiciens, exiliens et vellicans nudis pedibus, rugiens;
  - In mari unda ac furiali igne! Et in furore et igne furioso!
  Et iterum puella impigre descendit planum accedens.
  Tum Alvina invadit. circa angulum facit, dentes et stridore aperit;
  - Super mundi fortissimus ero!
  Et iterum currus ictus a puella cadit. Exercitus ruber male admodum accipit.
  Et fremit insano Albina extasi;
  - Nunc carnifex sum, non gubernator!
  Subissent aliud planum Soviet et stridit;
  - Visum flecto et tela in scopum ruunt, plus appropinquatio est!
  Bellator valde infensi agit.
  Hic et puellae terram scuta oppugnant. Albina pugnis triginta quattuor et stridore;
  - Hic finis erit!
  Alvina SU-76 ferit ac susurros;
  - Usque ad internicionem!
  Et quomodo nudum pedem quatit!
  Hieme Exercitus Rubri significantes successus assequi non potuit. Tantum in Rzhev spatio mediocrem cuneum facere procuraverunt, sed subsidiis inductis Germani statum restituerunt. Krauts vere fortes sunt.
  Et mense Maio 1944, copiis novis lacus repletis, incluso magis provectioribus et munitior Panthera-2, in finibus Kursk et Rostov-on-Don offensum perrexerunt.
  Omnia tam mala non essent si numerus Arabum et Nigrorum in molestis non interfuisset. Maxime etiam Türkiye bellum iniit. Ita res maxime atrox facta est.
  Exercitus autem Red, magna damna perferens, ante copias Wehrmacht superiorum se recepit.
  Sed fortes sex puellae, ab Alenka duce, acriter cum Krautibus pugnaverunt. Vires haudquaquam inaequales erant.
  Alenka pro Kursk pugnavit, quae a Nazis expugnata est. Desperata formosa grenade nudis digitis concisa pipiabat;
  - Gloria Rus' et partium nostrarum cara!
  Tunc Natasha grenade nudo digito suo emisit et sibilaverat:
  - Curamus puellae discalceati!
  Postmodum etiam Anyuta digitos nudis pedibus munera mortis misit, et aruit;
  - Mirum erit ictu!
  Crine Augustinus accepit et misit donum annihilationis cum membri inferiori nudo et distillante;
  - Ostendens terunt in caelum!
  Tum crine aureo Maria nudis cruribus Nazis mortem dedit.
  Et cecinit:
  - In Madagascar, in solitudine et Sahara! Ubique, mundum videri!
  Tum Marusya totum fasciculum nudat pedum et canit;
  - In Finnia, Graecia, in Australia, Suecia dicent tibi nullas puellas pulchriores esse his!
  Etiam sex puellae bene pugnaverunt. Sed Krauts adhuc Kursk sumpsit...
  Imo talibus superioribus viribus resistere non potes. Contumaces sunt fascists.
  Quid sibi vult monstrorum praeparatio?
  Adolf Hitler erat simpliciter insanus: sentiens quasi verus dominator, cui omnes obtemperant et tremunt. Ita, si successus Stalini vis, necesse est ut Stalin, sine misericordia et postulatione aliorum et tibi (id prorsus quomodo Ioseph Vissarionovich in hoc ordine cogitavit!). Nunc crepitus honestus est et currus movere incipiet. In genere, Germania, attentis satellitibus, magnam utilitatem in USSR habet in apparatu industriae, in industria et numero fabrum qualificato in omnibus gradibus. Hoc factum est, sed nondum productio armorum par! Germania post URSS toto bello lacessit, licet tota in Russia clades fuerit. Et unde? Nimirum ob chaos quemdam, qui in variis rebus et praecipue in militari industria regnabat. Praeterea, defectus materiarum rudium ac despectio potentialis hostium, partes negativas egit. Praesertim anno MCMXL, productio armorum in Germania minor quam anno MCMXXXIX (si integram munitionem inclusam consideramus), et hoc non obstante quod bellum iam comparatum est, et Tertius Reich magnas regiones cum ingenti rerum potitus est. subsidiis gignendi facultatem. Bene, quid dicere possumus de facultatibus normae Hitleris? Non nimis fulgebat industria militari.
  Fuhrer longa oratione declaravit:
  - In re vigilandi aeroplani, subitis facultatibus concessae saUem. Sedulo admonuit apparatum quantitatem, nec minoris momenti qualitatem. Multi praeterea amici tui Goering, licet olim bonae aces, non sunt capaces principatus laboris. Non omnis miles bonus est etiam dux egregius, sic loco suspensi Erici, technica sphaera ducetur ab homine e lacus professionalium qui est capax ad formandas et reparandas copias aviationum parandas. Ceterum Britannia non dormit, et vis et qualitas copiarum armatorum, et praesertim aviaria, auget. Duo capita ante hostem esse debemus, duodecim gradus, alioquin excellentiam nostram in hoste omnino perdamus. Ergo requiruntur gradus qualitates.
  timide euntes respondit;
  - Amici mei, probati homines, qui efficaciam et professionalism suam pugnam probaverunt.
  Dictator in furorem versus factus est;
  - An forte oblitus sum in sententia tua qui bellum Britanniae amisi? Vel qui quattuor annos consilium oeconomiae nationalis evolutionis defecerunt. An tu etiam virgis feriri vis, atque etiam publice. Sic os claude et tace antequam te impingas!
  Etiam euntis exterritus. Heu, fuhrem non deludere. Tum strepitus iterum exauditus est, et alius ME-262 jet in caelum exuit. Raeda ingens et duos machinas habebat. alae leviter scopae, pugnator ipse minax satis spectat. Celeritas eius notae, 1941, plerumque honestae sunt, et etiam per signa mundi praevaricationis notantur. Verum, machina ipsa nondum omnino certa et debugging requirit. Dictator autem fascistus notas novorum, provectiorum pugnatorum iam dedit. Scatebra pugnare debet parva, vilis et agilis. In hac re, quod ME-163 satis bonum esse potuit, sed eius machina eruca nimis coacta est et tantum opera sex minutarum (immo, adhuc opus erit!), quod per extensionem tantum intra radium centum chiliometrorum est. . Sicut bomber stylus Blitz vel operculum pugnator pro armada oppugnat in Angliam, sane non idoneus est.
  ME-262 autem ton bombarum, id est, quantum Pe-2, aeroplanorum Sovieticorum ante-linea ferre potest. Hoc est, optima solutio tam ad praeliandum, quam ad copias alendas. Sed cur non efficiunt pugnatorem in stilo Cometae ME-163, sed sine tormento erucae, sed cum tormento rhombo? "Comet" emendare conati sunt et fugae tempus ad XV minuta augere videbantur (hoc est spatium usque ad 300 chiliometrorum), quod plerumque pro Bello Britanniae acceptum est. Londinium adhuc e Normannia attingi potest... Etsi non omnia tam manifesta sunt, etiam opus est ut eam bombacat et retro revocet, et quindecim minuta tam celeriter non fuerunt. In posterum, erucae et vi pugnatores agniti sunt ut finis in aviatione mortuus. Sed ratio "Comet" valde interesting, cum parvitate et levitate sua, quod significat vilis et maneuverabilis.
  Praeterea sunt etiam valde promissi pugnatores qui plerumque 800 chiliogrammata pendunt, ita labentes ut in proeliis aeris adhiberi possint. Verum, propter brevitatem eorum, volatus in eis nonnisi in proeliis defensivis exerceri possunt, vel in onerariis ... Londinum traditi, et gubernatores retro capiunt. Hic habebis cogitandum. In historia reali labentes numquam tempus pugnandi habuerunt, et ob aliquam causam in Corea, duces aviationum Sovieticorum hanc notionem experiri non ausi sunt. In genere, non tristis est, sed in bello Coreano, gubernator Americanus primus victorias ustulo dedit. Ita Yankees contemni non debent.
  Post fugam finita, puella pulchra iuvenis e cockpit desiluit et ad Fuhrer citato cursu accurrit.
  Nazi possedit unum extendit manum ad osculum. Quod pulchrum est cum puellas te amant, et Fuhrer, ut videtur, ab omnibus Germanis valde sincere idololatris, vel potius omnes fere praeter paucos captivos campi captivorum. Gubernator alacres dixit:
  - Haec plane magnifica plane, tantam celeritatem vimque habet. Dirumpamus omnes catulos leoninos sicut aqua calefacta ex vicaria!
  Probat Fuhrer impulsus puellae:
  - Profecto, nos eam scindemus, sed celerius gressu ... Debugging machina peragi debet, et hoc praesertim motoribus convenit. Hic, sane, rogationes radicales opus erit ut eas emendare debeas, sed si quid ductor excogitatoris adiuvabit!
  Concentu latrant omnes;
  - Gloria magno Fuhrer! Providentia nos adiuvet!
  Solemne Tertii Reich ludere incepit et agmen iuvenum pugnatorum ex Hitler Jugent processit. Pueri a quattuordecim ad decem et septem annos ad tympanum in formatione speciali profecti sunt. Tum maxime interesting res gesta est: puellas teenage e Unione Germanica mulierum proficiscebantur. Denique erant fimbriae, nudi, nudi pedes, pulchri- tudines hominum intuitum trahebant. Puellae crura altius tollere conati sunt, sed simul digitos suos retrahebant et pedes diligenter collocabant. aspectus pulchri- tudinum cum figuris impeccabilis... Facies vere diversae erant, et quidam juveniles fascistae aliquantum rudes, paene masculini, et etiam pervertebant eas. Maxime cum supercilia coniuncta.
  Esthete Adolf notatur:
  - Pueri et puellae necesse est ut ampliorem formam physicam recipiant. Et scio quod in hac re multum agitur, praecipue in Jungfolk, sed quod opus est inclusiveness et adoptio modorum Lacedaemoniorum. Nimirum, praeter furtum adhortantes... Pueri ac puellae adolescere debent ut honesti sint et simul homines immites.
  Summus imperator constiterunt. Duces tacuerunt, probabiliter recusare timuerunt, sed manifestam confirmare noluerunt. Fuhrer continuatur:
  - Bellum non iocus, sed crudelitas in hostes iungenda est mutuis auxiliis et sensu fraternitatis in socios. Hoc est quod in omnibus debemus infundere... Novus hone in alios est immisericors, sed multo magis inclementem erga se ipsum esse debet. Nam inferioritas prius in animo evelli debet, deinde corpus humanum infirmum exsurgere!
  Alia mora. Fuhrer placuit:
  - Hoc melius est, nunc videre vellem imitationem aeris proelii. Sic formidolosus et perniciosus...
  Heinkel timide quaesivit;
  - Cum tela vel conchis vivis, mi Fuhrer?
  Nazi unum numero adnuit;
  - Scilicet, with combat ones. Praeterea effectum eiectionis fabrica considerare velim. Post omnes, laboras in eo... - Fuhrer pugnis concussit. - Quando denique paratus erit et in massam ponatur. Post omnes, gubernator peritus est gubernator peritus qui debet ad futura proelia custodiri!
  Fuhrer-Terminator nihilominus consilium recentioris machinae eiectionis monstrare decrevit. Haec ratio minus gravia, simplicior et levior esse debet. Bene insumptuosus squib, iam industria Germanorum dominatus, ad hoc satis idoneus est.
  In icone exarandum erat, sed Hitlerus erat vere bonus artifex, et clare, cito lineas schematum et vices sine rectore vel circino erant planae et perspicuae. In hit-et-miss Terminator mirum esse putavit, sane Germanos, generatim tam validam et quodammodo provectam doctrinam, ut National Socialismus ac systema totalitarium, Russos bellum iecerunt. Fortasse hoc accidit quod milites Russici fortiores et molliores quam Germanos et citius pugnare didicerunt.
  In genere, si cursum totius belli spectes, tunc Russi, vel potius Sovietici militares, didicerunt pugnare, Germani autem obliti videbantur quomodo ... eorum imperium in primo gradu decrevisset. -graders, et fortasse etiam inferiora si primus-grader experientiam habet in bellicis gerendis operibus in re vera temporis strategies. Et quod interdum pueri sex annorum iam tam sollerter virtuales exercitus ducunt, aliquid sunt ipsi et Zhukov et Mainstein ex discere possunt. Tamen nonnulli investigatores tam Zhukov quam Mainstein mediocritates esse existimant. Sunt etiam contradictiones de numero armorum, in apparatu Gallico specialiter captarum. Memoria Hitlerorum (bonae memoriae, praesertim cum adhuc sanus esset!) suggessit 3600 lacus captos a Gallis captos esse, figura valde gravis... Exempla quaedam, ut SiS -35, in armis erant superiores. in T-34 tantum in antice loricae. Haec igitur piscina facile in officinis Gallicis produci potest, nisi forte repositoque tela 47 mm cum longo dolato 75 mm sclopeto. Nam ne hoc quidem satis. Britannia et USA in genere semper armaturam maxime in suis praediis aestimaverunt. Exempli gratia, quadraginta ton Churchill armaturas 152 millimetres versus 120 pro piscina IS-2 gravissima habuit.
  Designers quod aliud aliquid Fuhrer dixit:
  - Ventorum cuniculos satis habemus, ut meliorem exemplar aircraft et turpissimam figuram quaeramus, sine materia ad probationes pretiosas afferendum, ubi optimae nostrae aces etiam intereunt. Exempli gratia ala volans efficax est aeroplanum, praesertim si crassitudo et angulus inclinationis mutari possent. Tractum tibi iam dedi, ut paratus sit tails. Celeritas aestimata usque ad 1100 chiliometrorum per hora erit usque cum machina Yumo. Perge igitur, sed noli esse insolens!
  Adolf misfit etiam monuit ut celeritas fistulae flatus augeretur. Ironiam male absconditam in opinionibus designantium cepit: quomodo simplex corporale tantum noverat? Nonne ingenio Fuhrer credunt? Bene, nos viderimus... vel non, non viderimus, sed probabimus iis quos erudivimus.
  Hoc prandium in novo aere secutae sunt, ancillae mensae et sellae dispositae. Pulchra... Sed quaenam reformationes faciendae sunt in Nationali Socialismo? Ut hostium numerum quam maxime reducere et amicos facere possit. Exempli causa, genus Germanum non extollunt in omni tractu et etiam populos in classes dividere desinunt. Sed divisio gentium in inferiores et Aryan gentes nondum solenniter licita est. Hoc simpliciores res. In genere, Hitler incohavit molem Iudaeorum exterminationem praecise post oppugnationem in URSS. Cur tales kinks haberet? Fortasse sperabat mundum Sionismum illi in bello Bolshevismo et occidentales fauturum esse. Et tunc, cum Britannia et USA constanter dixerunt, non ad Wehrmacht, Fuhrer furiosa facta sunt? Numquid ulcisci coepit Iudaeos, quos perveniret? Hitlerus sane stultus est ad Holocaustum perpetrandum ac per hoc notionem Socialismi Nationalis improbans. Nunc verba Nazi et carnificis synonyma sunt. Multi etiam confundunt nationalismum et fascismum, fortasse propter consonantiam verbi Nazi. Sed hoc omnino non est verum. Fascismus, in principio, relationem directam ad Socialismum nationalem non habet. In suo nucleo notio fascismi in Gallia undevicesimo saeculo orta est et prorsus alia significatio est.
  Est quaedam essentia doctrinae fascismi in versione originali ad constituendum spiritum corporatum, sensus camaraderie inter capitalistas. Mussolini tunc fascismi doctrinas suas Black-shirts introduxit. Bene, fascistae ab inimicis et competitoribus politicis primum Nazis vocati sunt. Nazis honestum esse, crudeliter egit, ut fascist acquisita abusive, negativa. In Russia, uno tempore, nationalistae quendam ortum experti sunt, praesertim in primis nonaginta, maximum in 93-94 attingentes. Tum bellum in Chechnya auctum effecit in societate sensus pacifistarum et tempus declinationis nationalismi. Bellum in Iugoslavia et bombing Serbiae ad tempus ductum in amore patriae, sed deinde scissura facta est in motu nationali. In Russia nationalistae problema cum ducibus habuerunt ... Fuhrer suos non habebant ... Verum Zhirinovsky Hitler comparatus est, et etiam Adolf aliquo modo superavit. Exempli gratia, in celeritate politica takeoff, intra quattuor annos, post conditam partem, in comitiis parlamentariis locum habere debet. Sed Zhirinovsky irrationabiliter se gessit et non solum ad prosperitatem explicandam, sed etiam ad conservandum quod consecutus erat, defuit. Hic primum dicendum est, culpam suam fuisse. Paret disciplina partium, in quibus scandala haesisse. Sed verus Hitlerus numquam sedit in Reichstag et nemo ostendit pelliculas suas in televisione. Nullam vel erat ipsum. Quamquam successus Zhirinovsky in comitiis 1993 merito fuit eius prosperi operis cum auditorio televisifico.
  Puella pulchra e servis iuxta Fuhrer consedit et manum super genu nudum posuit. Cooed:
  - Cogitas aliquid, mi Fuhrer?
  Nazi dictator simulque virtualis lusor percitus est. Animadvertit se adhuc pulmentum vegetabile et fructus sem non perfecisse. Fuhrer puellam in ore osculatus est, sentiens iuvenilem eius odorem suavitatis et dixit:
  - Ibis mecum in curru. Et vos omnes laboro usque ad tempus edendi expletum est.
  Iterumque anni publicae, etsi non satis bene perunctis mechanismum, vertere coeperunt. In reditu, Fuhrer amorem pulchritudinis fecit, et etiam miratus est, ubi tantum virium ac roboris obtinuit. Post omnes, Fuhrer infirmum esse et plerumque velut debilem, syphilum (mendacium) et castratum (in ficta summa) esse dixerunt. Verum est quod Hitler prolem habere non curet... Bene, cras, ipse de hac re curabit. Fere in historia reali, Fuhrer acriter confirmavit munus SS. Hoc etiam videtur in hoc joco ire viam. Et quod subordinatio vigilum criminalium ad structuram totius SS rationabilis est, nunc omnia notitia et fasciculi in unum principium iungentur. Praeterea usus tormentorum contra scelestos et rationes interrogandi provectae quae propriae sunt Gestapo et aliae structurae vigilum occultae deprehensionem rate significanter augebunt.
  Veritas augeatur et numerus victimarum innocentium crescat, sed maxima pars sanctorum hominum honestus est, et perito inquisitor, fere statim videt utrum homo mentiatur an verum dicat; raro errat. Ex multis annalibus crimen hoc iudicari potest.
  Paucis currentibus rebus decretis et duas novas puellas ad lectum fovendum invitans, Fuhrer, caput super nuda laetissima pulchritudinis ubera reclinans, obdormivit...
  Hoc tempore, rediit ad somnium, quod prius intercessisset, grandis fere spatio pugnae. Iterum in perspicuo pugnator exercitus Magnae Russiae acies hostium oppugnare conatur. Et Fuhrer de ludo Hypernet, et socio suo, crasso, sed simul flava musculari, agere conantur, simul se adiuvantes. Hostes deformes pugnantes numeros capere conantur, numerorum praestantia utentes. Harmonia militaris armadae Dermostanae magis magisque inlustrior fit. Naves eorum foediora videntur. Dux Vladislav, technica situla utens, autocinetum in forma calcei curvi satis feliciter incidit et dixit:
  - Non pro nihilo est patrem et Hitlerum et Stalin habuisse sutorem!
  Ille ferens, nudam et rosea vestigia torsit Flava conjux ;
  - Non calceis aliisve calceis opus est. Pedes nudis sentio levissimam curvaturam vacui seu vibrationum spatii quanto melius! O mi Fuhrer, visne fieri puella?
  Respondens Vladislav chuckled:
  - Esset interesting paulisper. Quisque dicit feminas habere orgasmos multo fortiores et longiores quam viros, ergo reprimere volui si hoc vere verum est?
  flava giggled:
  - Progressus occasionem det vobis hoc quoque experiendi... Nisi forte spatio grandissimo proelio amittimus. Nimis multi sunt hostes. Imperator Almaztiger XIII, qui nondum natus est sed iam imperator noster, potest etiam mori.
  Is qui dixit Fuhrer ferire:
  - Magnum ducem, instar capitis in bello, quo majore mole, tanto gravius detrimentum est!
  Instead of answering, flava coepit circumagere pugnatorem suum. Praetorium fecit, arietem vix vitans, et postea valde accurate accensus est. Vehiculum hostium incensum est et in minutas partes flammiferas, sicut papaver, spargi coepit. Puella, cum nudis digitis mandendo gingivam arripiens, tam docte proiicit, ut in linguam prominentem appulit;
  - Pulchra! Cum rumineris, tunc manduca!
  Bellator autem tenax non ita felix fuit, etiam si contingenter et bellator fremuit, iterum percussus est:
  - Quam male me hae feminae plagae obtinuerunt!
  Oculi flavi scintillant;
  -Nonne satiaris gravia? Visne probabiliter aliquid gravius? Siccine impatiens es omnes perduellionis obnoxii!
  Vladislav risit et paene asperum responsum inter pugnatores Dermostanum devoravit. Proelii imago aliquantum mutata est. Hostes inexhaustos videbantur magis ac magis novos in proelium inducentes. Ultra- praeliationes maxime periculosae erant, ingentes, sicut asteroides, lente e vacuo emerserunt, quasi atramento sympathetico ductae (quod apparuit cum luces illis lucere). Shit-stan primum omnium latera flectere conatus est, involucrum decurrere, probabiliter in spatio lebetem creare.
  Copiae magnae Russiae fortiter pugnaverunt et simul etiam ipsi decursiones non fugiunt. Haec ratio defensionis mobilis, tum audaciae et decursionis et dives, adhibita est. Pro exemplo pugnae lembos et exercitus Spatii Magnae Russiae rapit vel disparuit vel e contrario apparuit in postrema visio nocturna. Reminiscebatur piscis venationis in antro glaciei - emersus, praedam arripuit (quidam insectum hiemale, et si catfish venator erat, tunc avis!) in foveam rediit. Hoc casu statim Dermostanae naves amissae coercere coeperunt, aut etiam ignem in se invicem aperuerunt. Facetum plasma eruptio cum incineratione stellarum. Exempli causa, etiam ultra-proelium, pluribus hit e preon telis acceptis, in flammas caeruleas et virides erupit. Tunc bellator magnus (permanens ad delendum shitstans qui sicut folium balnei haerebant!) imaginem intra ardentem ultra pugnam amicus vidit. Et quam gravem colossum, catervam duorum milium milium et quinquaginta miliones robotarum!
  Militantes intra navem variae sunt scumbagorum: troglodytae, cobolorum et variae species hybridarum, exempli gratia latissime diffusa: mixtura ricini et sigarellae, immo etiam cornuum cigarette! Bene, FORMIDULOSUS creaturas, quasi ex horrore pelliculae ductae medicamento addictae.
  Perdite animalia evadere volunt, sed simul inter se colliduntur, confodere, secare, mordere. Hic venit apparatus rudium, specialiter creatus ad pugnam conscensis. Quae quasi plasmatis gladiis armata est, non recta, sed curva ad varios decursus. Prima machinae rudium in escam vivam profluentium e navi ingenti igne ardente concrepuit. Confestim, concisae carnium, et combusta corpora passim volitabant. Amicus post eam apparuit, sicut araneus apparuit, modo ad minimum triginta membra erant, et in modum rivi annihilati sunt, qui etiam dinosaurum in media secare capaces sunt.
  unus ex praefectis Dermostanis clamavit;
  - Oh, noli me incidere! Arrhaboni comedit regina!
  Sed infaustus erat, cigarette butyrum unguibus ricini, tantum foedioris, in antennae censuit et suspensus in eo confixus est. Attamen modus eius qui clamabat diutius audiri non potuit in cacophonia illa mentium, semper increbrescentium. Linguae princeps-plasmatis flammae, praesertim caeruleae et aurantiacae, territos pugnatores Shitmostanae adepti sunt, ut eos frigerent. Et machinae saepiturae intus erectae erant ultra pugnam. Apparet plane in programmate suo impressum: occide, occide, et iterum perfice! Nec refert eos qui. Et in corridors sonus hyperroom horribilis.
  Autem, flamma ultra-iam perventum est machinis rudium, ac multae cobalorum et unguium cigarette in photons iam intrita. Ita ultra proelium paulatim in plures partes dilabi coepit. Tametsi tardius fissura facta est, non tamen minus ominosa videbatur. Praesertim contra permultorum recessum, vel ut miniaturae supernovae emissae, vel e contrario, ut stellatae retractationes. Donec non Dermostan modo, sed magna Russia.
  Exempli gratia, cruiser cum malleo et falce emblemate imperium amisit et in horrendo inimico icta. Cum duae massae sub levi velocitate colliduntur, aequiparatur erucae annihilationis icta. Is cum ingenti potentia vomitum (si ita sane potest). Explosio sicut Tulipa cum petalis multicoloribus effloruit, repente omnia consumit quae circa duodecim chiliometra fuerunt. Vladislav-Adolf posuit illud;
  - Et nostri guys iam in caelo esse videntur!
  Flava philosophice:
  - Caelum solum bonum est, ubi nemo festinat, etiam si aestus!
  Hitler hit constat:
  - Haec sunt paradoxa universi. In bono loco desinere nolumus, sed malus nos trahit! Ita nec vita nec morte melius est liquet.
  Puella philosophice disseruit:
  - Vita semper melior quam mors est. Non est gratis quod fere omnes putant. Tamen opiniones hominum, sicut omnia in mundo nostro, sunt relativae.
  Fuhrer aliam vicem magis technicam praestiterat, quae ei permisit ut duos seater emitteret, et ideo multo pretiosius et opulentius armatus (quam pulchre explosa est, quasi pompa e complexionibus materiae pyrotechnicae exarsit), margaritae. sparsa per vacuum. Vladislav-Adolf notavit:
  - Ideae de utraque natura et de Deo valde repugnantia sunt. In genere est etiam conceptus reciprocus, id est, etiam perniciosus animus, qui hominem ad se gerendum minime cogit, quae de utilitate pragmatici instinctus et considerationes praecipere debent.
  Flavus, aegre a truculento dive recepto (quid enim aliud facere potes cum septem simul pugnantes in te irruunt), dixit:
  - Desine pragmatica - Mathematica verte!
  - Non ridiculam! - Vladislavus regius.
  Subito ante ducem aviationis navalis imago imperii stationem exercitus Magnae Russiae apparuit. Hoc enim est, utique, donum - facultas sancta sanctorum penetrare et etiam cognoscere, etsi non consilia alterius, sed mandatum proprium.
  Hic est, praetoriae praetoriae, infigo navis spatium exercitus Magnae Russiae cum diametro centum chiliometrorum. Quae navis naturaliter etiam pugnat, quia multa milia tormentorum potentium otio addicta non possunt. Nihilominus, navis praetoria ultra-proelium cum aliis magnis navibus syncopen agere conatur. Hostes ne minimam occasionem navis praetoriae dare possunt, ubi principalis praefectus turmae spatium exercitus Magnae Russiae sita est.
  Mire generalis imperator et monarcha sunt sicut embryo jacentis in utero. Ipsa mater in statu animationis suspensae immergitur, alioquin officiorum adimpletio nimis molesta esset. Operatio autem monarchae embryonis embryonis iam satis evolutae, quae membra habet et, praesertim, magis magnum cerebrum, frequentibus unitatibus cyberneticis procuratur. Embryo ipsum, Magno Imperio Russico regnante, satis commode sentit.
  Utique, et necessitate gravatus, iam aliquot annis intra matrem suam fuit. Potest tantum somnium ire ad currere vel aliquid movere. Et haec sunt somnia dolentia, quia significat partum immediatum remotionem. Embryo communicat cum scanneribus extra mundum utentibus. Utique, non ostendunt veram speciem embryonis imperatoris, sed imaginem magis ad fiduciam faciendam. Praesertim iuvenis decens apparet in forma nati regis. Milites clara voce iubet imperat;
  - Principio defensionis elasticae utere. Abhinc mille annos, viribus debilioribus, numero inferiores, haud dubium est quin massa minor multo mobilior sit quam magna. Quia parva massa parva inertia insignitur!
  Marescallus puella confirmavit;
  - Scilicet... Exercitus facultas decurrere clavis est ad victoriam. Nempe extrema vitanda est. Ceterum formica rex bestiarum non est!
  embryonalis dux renidet;
  - Gravissimae creaturae bacteria sunt. Etsi non, fortasse ne virus! Etsi organismus primitivus, efficax est! Hic hostes ingentes copias ex toto fere universo, quod reliquum est, obiecit.
  Marescallus Fego cum purpura et aurantiaco pigtails perbibetur;
  - Aliquando, ut videtur, parum commodum in stricto anterius sectione satis est vincere. Mirum hoc consilium tot proeliorum, variae civilitatis!
  Foetus imperator per scanners chuckled:
  - In hoc casu radicem spectas.
  Interim armadas Dermostanas in motu ordinare conatus est. Magna pars subsidia ab tergo adpropinquabat. Milia magnarum stellarum et decies centena milia navium minorum utentes campanae formationis exierunt. Quam ob rem ignita parasitorum virtus conspicue aucta est. Dixit puella marescalla cum trepidatione:
  - Hic est alius tubae schedulae ab bastardo adversario iactatae. Nihilo minus exploratum est nobis, ne tanta copiarum copiarum facultas traducendi provideatur.
  Hologrammum imperatoris pueri forma in calce gladii. Pellentesque porta dictum auctor. Prope statim sic explosa est. Primum fulgur est quod oculos devorat, et deinde purpurei fungus incrementum destruit omnia intra tormentorum bellicorum curricula. Puer hologram dixit:
  - Hoc est propositum scoring phaenomenum! Bene dent omnes adversarii. Eum minim paratus sum.
  Elf Fego imaginem pugnae cum dubitatione aspexit. Dermostan acerbe armada formidabilem respexit. Praesertim ultra-proelae, quarum diametri ad ducentos quinquaginta chiliometra pervenerunt. Repente elf recordatus est suae telluris... Quale idyllic est, ne insecta quidem sunt sanguinolenta. Et leones. In genere hoc animal formosum est: corpus est flos cornecus, et iuba aurea in vento. Praeterea in cornibus umbram mutant.
  Marescallus flava dixit:
  "Nescimus quot subsidia hostis habeat, sed tempus mihi videtur tempus insidias phalanges nostras movere."
  Imperator embryoni objecit;
  - Nunc tempus non est tabellas tuas ostendere!
  Puella marescallum arguere conatus est;
  "Si moriantur nostri, nullus erit qui ad pugnam;"
  Et tunc embryonalis dux inventus est;
  "Bellum sine adiunctis vincere non potes." In latrunculis potes, sed in pugna reali non potes! Immista lex belli est quod damna sunt sicut pluviae propagines victoriae irrigantes, tu tantum opus fac ut damna non crescant in imbrem qui propagines abluit! - Tunc hologram emissa ex utero subito in facie benignior factus est. - Sed ne putes quod damna praesertim ex igne ultra-proelium minuant, stellae magnae Russiae in spiram recedunt.
  Elf marescallus embryonem ducem sustentabat;
  - Id ipsum, id solum. Nondum notum est quot copiae hostes de inferis eicere possint.
  Stellae enim Shitmostanae in denso grege movere conati sunt. Eodem tempore omnino munitionem non servaverunt, quin decies centena milia missilia iaculantes subtiliter feriendi curant. Visum est ut billions compositus per vacuum percussi essent ut in hyperplasmum exardesceret, omnia animantia et movens incenderet et deinde exiret. Pugnatores Russici multo accuratius sagittent, sed hostium formido crassa, ut firecracker, fragmina sicut confetti spargentes intonuit. Mortiferum confetti illud aliquot navigia Dirmostanae iecit. Numerus autem frigorum destructae civilizationis bastardi omnino inaestimabilis est. Verum est naves Russiae mori. Hic cruiser laesus, desperans, sicut piscinam Russiae in Kursk Bulge irruit et hostilis pugnae ultra-bellum irruit. Centum milia vitarum illico interrupta sunt, et ignis incensus, quasi fistula gasi ingens inflanda esset.
  Nani marescalli perbibent tristes ;
  - Tendunt nos, sed non renuntiamus! - Praefectus quadratus animadvertit (vel potius imaginem suam holographicam, ipse nanus in alia nave classis Gross-Dreadnought). - Oporteat saltem aliquas contrarias machinas in hostium communicationes et lineas mittere.
  Imperator foetus per holgramma puerilis subrisit.
  - Quid tibi videtur, victus sum?
  P. nanus grundivit et sparsit ungula;
  "At munitionem omnino non salvant." Hoc satis significat se habere. itane est, domine?
  Embryo imperator obiecit:
  - Non placet hoc! Pretiosior est magnus dux suo capite, ut galea cauti et cavea astutiae non noceat. In summa, hostis adhuc in dulci illusio, quod omnia cum illo bona sunt, re vera nostra victoria iam appropinquat! Improviso percutere tantum est pugnum admixto ferro reponere!
  
  
  WITTMAN VIVENS
  Parva rerum mutatio in historia cum maiore successu Nazisorum in offensionibus apud Arduennas coniungitur. Nazis velocius processit, pontes transire et horrea arma, munitiones et escas capere poterant. Successus etiam participatio Wittmann in ictu facilior fuit, qui, dissimilis rei narratio, non mortuus est! Et quod? Veri heroes numquam moriuntur et immortales sunt! Wittman pugnare pergit et ustulo excruciat. Post eversionem centesimae piscinae primus factus est et tantum amphorarum ad crucem Militis crucis ferreae cum foliis, gladiis et adamantibus aestimandus est.
  Ingenium Wittmanni cursum historiae leviter inflexit. Germani paulo felicior, velocior, efficacior evasit. Ac pervenerunt ut fere in historia reali contigerunt, sed tantum per duas horas desiderati sunt. Captis itaque horreis, Germanicus exercitus opprimendo potitus est. Quam ob rem Bruxellae captae sunt et centena milia militum Britannorum et Americanorum capta sunt.
  Stalin nihil properabat adoriri, socios in Occidente potentius vinci cupiens.
  Proeliis ostendit Tigris telum validissimum et secundum armaturam et frontem armaturam. Germani, videntes Exercitus Rubrum in oriente passum esse, additas acies in proelium explicant ac res secundas facere coeperunt. Fritz etiam novissimum sclopetum E-25 propulsos acquisivit, quod magnitudine et pondere exiguum erat, sed arma valida et arma bona, ac potissimum mobilitatem.
  Quam ob rem novae victoriae Krauts... Lutetiae sunt. Eae caput iterum capiunt Francorum.
  Hoc est quod Stalin vult - socios suos interfici, et tunc URSS totam Europam obtinebit.
  Stalin vulpis vafer est... At Churchill is not an idiot either. Mortuo Roosevelt, ipse et Truman inducias cum Tertio Reich signavit. Eodem tempore perculsorum e Gallia reliquiis subductis. Et sane cum plena permutatione captivorum belli, ac etiam cum copia escarum et commeatuum Tertio Reich.
  Germania leges anti-semiticas abrogando respondit. Tamen Iudaei in castris manserunt, sed non combusti sunt, tantum laborare coacti sunt, et Americani cibum et frugum in castra canned miserunt.
  Germani in Gallia et Italia liberam manum habebant. Nunc Stalin pacem separatim rogationem fecit. Sed Hitlerus rejecit. Mense Iunio Fritz ingrata incepit. Primus E-50 lacus seriem intravit. Sed ut evenit, currus non satis proficiebat. Pondus eius manebat altum, fere 65 talenta, inferiore silhouette quam tigris-II, arma autem eiusdem crassitudinis, praesertim in lateribus satis insufficiens erat. 88 mm sclopetum cum dolii longitudine 100 EL aliquanto melius evasit. Duodecim ictus per minute accendit.
  Effectus incessus a validiore machina addita est, accelerans ad mille equitum potestatem. In genere, piscina, scilicet, comparatio Tigris-2 melior et leviter rationalis fastigium armorum habebat, sed ex lateribus vulnerari manebat.
  In E-100 tutior erat, sed grave pondus vecturae et pugna difficilis usus est. Prospera res erat autocinetum E-25 propellendum, cum silhouette loricae frontalis infimae 120 mm, amplo fastigio, armatura 82, et tormentum pro Tigri-2, optimum sui. sclopetum Wehrmacht et secundum bellum mundanum propellere. Acceleravit septuaginta chiliometrorum per horae machinam 700 equitum vis, ac etiam testae IS-2 ricochetae in frontispicio.
  Germani maxime ex Hungaria ictum servare conantur, quae adhuc circumventa erat. Acriter pugnatum est.
  Calumniarium incepit die 22 mensis Iunii, et Exercitus rubri validissimam defensionem aedificaverunt. Germani adhuc paucas e-serie lacus habent, tantum tormenta E-25 se-propelli in magnas quantitates - facile sunt fabricare et vilia. Hic duae puellae in bikinis iacentes sunt. Vehiculum minus quam unum et dimidium metris ob hoc factum est, tam bene munitum et relative humili pondere armatum.
  Duae puellae, Carola et Gerda, cubantes, tormenta Sovietica accensa sunt. Coram illis cinematographicae motae sunt, radiophonicae gubernatae, mines purgandi.
  Carolus Rubrum tormentum accendit. Illa sclopellum Sovieticum deiecit et pectus excussit, vix tenuissima fabricae spoliatione tegebatur. et cooed;
  - Ignis excandescentia hyperplasmatis!
  Et tunc Gerda eam tundet nudis digitis utens. Et pipiat:
  - Puella frigidissima sum et non mala.
  Sclopetum se impellente se movet. et subinde desinit. Arma frontis eius graviter fastigate, et hoc bene munit. Conchae tormentorum Sovieticae ad ricochetam sensitivam sunt. Et nihil tale minatur auto-promisso capite sclopeto. Possunt adhuc ferire latus. Puellae non properant. Gubernaculum efficax auto-propellens SU-100 in armis penetrabilibus potentiam superat, et etiam tutior, mobilior et simul levior est.
  Exercitus rubri et bona satis arida non habet. Maxime piscina T-34-85, quae satis valida cum sclopeto non est et armis debilis est. Et Germanorum auto-e tormentorum propelluntur 25 obiter levius, multo fortius in armis et tormentis.
  Puellae bellant... Pulcherrimae et iuvenes. Et tormenta bomb sui propelluntur et iactant...
  Fritz tandem Budapest erumpere curavit. Certa victoria, a Sovietica unitates circumdata. Multi capti et interfecti sunt.
  Nazis detrimenta significantia verum est. Nec tanta vis est. Bene, si instrumenta adhuc nascuntur, humanae facultates non sunt satis.
  Pueri ac mulieres in exercitum conscripti. Vel barbaris, sed non satis certum.
  Tamen pugna pergit. Germani alterum centum chiliometrorum progrediuntur et subsistunt. Non satis virium habeo. Exercitus quoque rubri se inferrent. Sed Germanos quoque non admodum leviter impellit.
  Usque ad brumam... Prima acies stabilit. Mense Ianuario 1946, Exercitus Rubeus in Prussia et Polonia Orientalis progressus esset, sed parum profecit.
  Germani hieme navem non rupere. Praelia cruenta. Sed tarda linea ante...
  Ac periodus propria primi Orbis Terrarum incipit. Prima acies torpescit. Germani et peregrini aestate et rubri Exercitus hieme procedunt. Et nemo significantes successus consequi potest.
  Anno post annum bellum geritur. Germani paulo ante URSS sunt in evolutione jet aircraft. URSS MIG-15 in massam productionem tantum anno 1949 induxit. Sed iam Germani ME-462 et XE 362 . Maximeque , orbes planos, quae ex valido laminae vi brachiis parvis emittere possunt.
  Lacus "E" seriem Germanorum habent... E contra, T-54 et IS-7 apparuit. Germani autem tunc ag seriem - pyramidalem magis provectiorem emiserunt.
  Sed nec commodo erat. In prima acie remanet locus.
  Usque ad Stalin mortuus est mense Martio 1953 .
  Atque hic, aliquantulum partium confusione adhibitis ducibus et pro imperio certantibus, Germani successum consequi poterant. Sed tum post comprehensionem et exsecutionem Beria constitutio Vasilevsky, magni principis, ut supremus imperator, et confirmatio capitis publicae defensionis Committee Malenkov. Prima acies intra fines Europae stabilita est.
  Cum tempus certaminis de imperio in URSS erat, Germani Neman attingere potuerunt et Balcania, Romania, Bulgaria, Slovacia, Graecia, Albania, plenam potestatem in Europam recuperare potuerunt.
  Sed acies anteriore iterum iam confirmata est in finibus USSR anno 1941...
  Et deinde Decembris 1955. Exercitus ruber, ut traditur, iterum hieme procedit. Bellum quot annis duratum est? Horror quatuordecim cum dimidio! Et nullus est finis in facie!
  Quamdiu Tituli vivit, bellum non finietur. Malenkov ad pacem inclinatur intra eosdem fines usque ad diem 22 iunii 1941 . At Hitler contumax est et quoquo pacto vincere vult!
  Exercitus ruber progreditur. Novissima IS-12 piscina in proelium ibat. Vehiculum cum 203-mm gente gun. Magnum est, cum decem tormentis machinis. Et sex puellae - membra cantavit. Primum ipsum exemplum piscinae tentant. Nonne nimis magna et gravis est? Estne machina efficiens? Puellae, obstante Natalis Domini die 25 Decembris ac gelu, in bikini tantum sunt. Verum, lacus turbine engine tardus gas et fermentum est. Praeterea ipsae sex puellae simplices non sunt.
  Pugnatum est ab uno et quadragesimo. Et in omni tempestate prope nudi sumus. Nam cum bikini es in omni tempore, frigus sentis. Et cutis fit elastica et durabilis.
  Puellae occisorem machinam nudis cruribus pellunt. Vere bellus et pulchra sunt.
  Alenka est bulla hic et nauta dux. Quid puella non vidit per quattuordecim annos et dimidium belli? Ubi fuit? Frons a Brest usque ad Stalingradum, a Stalingrad ad Vistulam transiit, et nunc in Bialystok regione procedunt. Bialystok ipsum a Germanis adhuc obtinet. Prima acies stabilis facta est. Foderunt et fossas.
  Bellum vero infinitum est. Et quid hic vult Hitlerus pertinax?
  Etiam hic, USA et Britannia pacem inter USSR et Tertium Reich nolunt. Utrinque cupiunt se penitus exstinguere.
  Puellae in-12 progrediuntur. Arma frontis piscinae in angulo 450 mm est. Proiecta repercutit. et puellae ignem remittunt.
  Sed ut lacus quis nisi ullamcorper suscipit. Iam in productione IS-10, sed quinquaginta talenta ponderat. IS-7 Quod adhuc producitur, vt T-54. T-55 etiam inter missas apparuit, sed tantum productionem intrat. Germani lacus pyramidales habent. Item valde fortis et perfectus. Et pressa brevibus doliis tormenta premuntur.
  Ita pugna ante gravissima est. Natasha et Anyuta e sclopeto navis validae et crepitu:
  - Vexillum nostrum Berolinensi praepositum erit!
  Et nudos suos albos, margaritas, dentes. At cuniculis non potes prohibere puellas.
  Duae testis arma frontis feriunt... Ricochet. Imo, IS-12 gravis currus est et quod facile capere non potes.
  Sed IS-7, quae ad dextram puellarum ferebatur, ictum videtur accepisse a summa pressura tormentorum et cessavit. Laedi decorum guy.
  Alenka, flexus abdominis musculi, canit;
  - Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt, Newtonus duo et duo quattuor facere!
  Pugnatum est adhuc et intractatum. Tormentum Sovieticum Germanos ferit. Marusya magnae conchas in podicem inserit. Haec est vita et sors puellarum. et cantant;
  - Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Lupi Russici hostes opprimunt, Russici lupi - saluta heroibus!
  Augustinus: machina tormentorum incendii, dicit;
  - In bello sancto! Nostra erit victoria! Vexillum Russicum progredi, decus heroum lapsis!
  Et iterum interfector tormentorum fremit et sonat;
  - Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Russici hostes opprimunt lupi manum lentam habent!
  Maria, haec puella, crinibus aureis piscinam stridore dirigit;
  - Conteramus duros fascists!
  Difficulter Germani: etiam in caelo pugnatur. Sed tantum mig-15 velocitate et armatura Germanis faces inferiores sunt. Proelium inaequaliter geritur.
  Huffman, mirabilis gubernator acetas, bonam curriculum in bello annis fecit. Accuratius mira et phantastica. Posteaquam trecentos aircraftnos perveniens, crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus gladiis et adamantibus accepit. Quadringentis stratis aircraft perveniens, crucem Militis Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit. Pro quingentis aeroplanis Ordinem Aquilae Germanici cum adamantibus accepit, et post mille crucem Militis Crucis ferreae cum platini foliis gladiis et adamantibus. Et cum ad duo milia aircraft pervenisset, magnam crucem crucis equestris accepit.
  Unicus gubernator multas aerias victorias consequi poterat. et dum adhuc viveret. Huffman nuper ad gradum generalem promotus est. Sed gubernator privatus adhuc volabat.
  Ut aiunt, in igne non ardet nec in aqua mergit. Per multos annos bellum, Huffman instinctum venatoris acquisivit. Gubernator eximius-legendarius factus est et valde popularis. Sed fortem competitorem habebat - Agave, quae etiam figuram duorum milium autocinetorum excederet. quae captabat cum Huffman. At illa adhuc infantula est, necdum unum pugnatorem amisit.
  Puella nudo pedals pressit, decidit pedes, ac tormenta aeris abrupta accendit. Nunc quattuor Sovieticae MIG-XV vehicula demissa sunt.
  Agave giggles et dicit:
  - Aliquatenus nos omnes canino! At habeo nervos ferri!
  Et iterum puella recedit. Proicit septem URSS elit in unum erupit - sex MiGs et unum TU-4, et stridore;
  - In genere, si non sum super, ergo sum hyper!
  Agave sane canis est. Gubernator a Lucifero. Pulcherrima mel flava.
  Hic aliam incendit accendit et octo Soviet MIG-15 aircrafts simul ac beeps prostravit;
  - Ego sum creatrix et reciprocus!
  Puella non stulta est. Omnia potest, omnia potest. Non potes eam vocare privatam.
  Et crura eius tam perusta, tam decora ...
  Sed Mirabela contra eam pugnat ... Diu Kozhedub optima Soviet acc. Collegit sex stellas aureas herois USSR, quae centum sexaginta septem deiecit. sed tunc mortuus est. Tunc nemo eius testimonium infringere potuit. Et solum nuper Mirabela vicit Kozhedub. Et emissa supra centum et octoginta aircraft, facta est heros septem tempore URSS.
  Haec puella Terminator! Sistabit aliquis similis eius equo admisso et tugurium intrabit ardentem.
  Et quidem frigidior.
  Mirabela fatum difficilem habebat. Finivi in liberorum colonorum laborem. Excalceatus, et cani amictus, silvam decidit et truncos serravit. Tam fortis et sanus erat. In gravibus pruinis discalceatus et in carcere pajamas deambulavit. Et saltem semel sternutare volumus.
  Nimirum hoc notatum est ad frontes. Diu Mirabela cum peditibus pugnavit, et tunc gubernator factus est. Primum eius baptismum ignis in pugna Moscovia Mirabela accepit , ubi statim post coloniam perrexit. Ibique se refrigeratum ostendit.
  Illa discalceata et prope nuda in gravi gelu, quod ad litteram Wehrmacht paralyticus est, pugnavit. Talis erat damnata, invicta puella. Quae bene successit.
  Mirabela credidit imminentem victoriam URSS. Sed tempor tempus vestibulum. Plures hostiae sunt, sed victoria non venit. Et vere accipit FORMIDULOSUS.
  Somnia Mirabela de victoriis et rebus gestis. Habet septem stellas USSR - haec prae ceteris! Ac perduint, praemia digna est! Militarem crucem ipse portabit. Etiam si Stalin mortuus est, opus eius vivit!
  Puella venit et pendet... Germinat Germanus XE-362 et stridore;
  - Aerobatics! Et cantavit novum damn!
  Vere frigus puella. Vera aspidis multum capax est.
  Mirabela nova stella...
  Per aliquot dies pugnatum est donec novus annus venit... Soviet IS-12 detrimentum scutulis et vestigiis - reparatur. Immo tam crudele atque immite bellum. Et quousque durabit?
  Et totum quod Wittman in Occidente proeliis superfuerat.
  Wittmannus ipse in piscina cantavit aliquamdiu. Dux ad trecenta vehiculis, praeter tormenta, pilas, trucks, motorcyclos et alia omnia deferens, donatus est: Crux Militis Crucis Ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus, et ad generalem promotus est.
  Post quem diutius pugnatum est. sed jussit sextum, SS tank exercitu.
  Kurt Knipsel lacus Wehrmacht felicissimus factus est. Sed post quingentos lacus destructos crucem Militis Crucis ferreae accepit.
  Nescio quomodo praemiis privatus est. Verum, cum ad mille piscinas pervenisset, tandem accepit crucem: crucem militis ferream cum foliis quercubus argenteis, ensibus et adamantibus.
  Kurt Knipsel machina bellica efficacissima est. In varius lacus. Hic et carnifex et praefectus fuit. Diu ante omnes sine certamine ambulavi.
  Sed pulchra Gerda iam secum adsequi poterat. Puellae bene pugnaverunt. Sed tunc pausam habebant. Quatuor pulchritudines omnes conceperunt et peperit unum: filium et filiam. Sed postquam crepusculum est, celeriter confectum est.
  Nunc Gerda praetermisit Knisel.
  Quomodo possunt vitare questus circa? Pugnant discalceatus et in tantum bikini. Puellae alterum jugum sumpserunt, rursus filios parientes. Iamque adibamus numerum duorum milium praediorum deletorum. Et inaudito praemio numerari poterant: Sidus Crucis Equitis de Ferrea Cruce cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Hae sunt puellae!
  Gerda sarmenta ad currus Sovietici. Ille revellit turrim et clamat;
  - Damnum sum!
  Et iterum iaculans. Penetrare t-54. stridore;
  - Patria Germania!
  Puella vellicat. Et est actuosissima... Imo, talis series opportuna habet. 1956 . Bellum iam est et in ... non desit desinere. Exercitus rubri diversis locis progredi conatur. Sed vide paucae humanae facultates supersunt.
  Et Russia cruentum est.
  Exercitus rubri versus Romaniam progredi conatur. Et tunc erat potens tormentorum verbera, fusa, et homicidia.
  Sed hostis te exspectat. Germani lacus popularis sunt, in AG-L. Superior T-54 in tutela est, praesertim in lateribus et fortasse in potestate tormentarii armaturae, sed gravius est. Vera celeritas Germanorum altior est ob machinam gas turbinem.
  In fringilla tristique ac turpis.
  Cantavit Margaritae pugnat. Frigido pugnat sanguine. Germanicae puellae lacus Sovieticae descendunt. Et cum voluptate quaeque.
  Ita, et hic percurrere non potes...
  Discus ab Albina gubernatus et Alvina in caelo volvitur. Duae puellae flava a Carro Soviet feriuntur. Et hoc faciunt perite. Discus arietum Migi et Tfi omnino invulnerabilis est. Currus interfector. Bellaque nudis digitis premunt. Exercitus Rufi occasionem in caelo non dant.
  Discus planum est aliquid quod USSR scientias imitari non potest. Hoc est aliquid, cui nullum inventum est antidotum. Et Germani in aere nimis confidunt. Pugnant autem sicut malefici cum magicis.
  Albina, discum in hostem ostendens, elidit;
  - Si Deus est, tunc est German!
  Hostibus oppressis Alvina confirmavit;
  - Certus German!
  Et puella risit. Fere etiam taedet belli infiniti. Bene se Germani et Russi occidunt. Accuratius Exercitus rubri et Wehrmacht. Sed acies prima adhuc immobilis est.
  Bellum... Hoc iam res est. Milites post initium belli pugnant in caelo et in terra.
  Exempli gratia Hans Feuer. Ordinis Minoris Crucis Ferreae, I Classis. Et deinde factus minimus recipiens Ordinem Crucis Militiae Crucis de Ferrea ad Sovieticum generalem captum.
  Etiam ipsum frigus est.
  Hans Feuer acerrimus pugnator est. Puer pugnat ut gigas, et hiemps gelu frigidum est, breves tantum gerens.
  Hoc est vere frigidissima!
  Hans per saecula claruit!
  Et omnino, tam incredibile ac vehemens bellum hic geritur... Any AI fades.
  Et in Romania Exercitus Rubri defensiones Germanos penetrare non potest. Utrimque dispendia passa sunt. Ianuarias tangit... Et in dies magis ac magis homines interficiuntur et vulnerantur.
  Non est initium neque finis insaniae.
  Agave in caelo iterum est et vehicula Soviet descendit. Ea venator et rapax est. Hostem ferit.
  In cars ledo cadunt. Et tunc puella ignes in terra deducit. Pulsat IS-VII. Et deridet;
  - Im 'optimus! Ego sum puella quae inimicos necat!
  Et iterum transfertur ad scuta aeris. Hic est auctor lacus et vehicula, cursus et sagittis.
  Hoc est quod in fronte fervet. Et in fronte domi, docti aliquid letale creare conantur. Etsi non optimum elaborare.
  Sed hic ag-5 parva piscina est. Machina ponderans septem talenta. Praeteriens proelii probat. Et rodit et rodit hostem.
  Cum cantare tempus est, nemo nos vetabit aut vincet!
  Ag-5 ruit per et pampinos eundo. Et talis lacus sisti non potest. Et conchas ricochet.
  Intus raeda sedet puer decem annorum, Fridericus, et stridore;
  - Et vere ego pugnator eximius ero!
  Et rursus accensus. Et vis eius perniciosa, licet parva in qua- libus, colossa est.
  Et in caelo pugnat Helga. Puella discalceata in bikini libellos typingit. Ac rebus suis exultat.
  Et Agave praecedit... Et etiam pugnat.
  Februarius iam anno 1956... Exercitus Rubeus prosperitatem alicubi assequi non potuit. Germani tamen neque progredi possunt. Formidolosa sub terra lacus in aciem eunt. sed sunt mere imperatoriae.
  Puellae sub terra ruerunt, machinam tormentorum Sovieticorum deleverunt et reversa sunt.
  Per idem tempus duo munitores capti sunt. Puellae pueros captos spoliaverunt et eos torquere coeperunt. Percutiunt munientes filo, tum nudas calcibus igne asserunt. Tunc coeperunt calcibus forcipes frangere digitos. Pueri in dolore ferino ululaverunt. Ad extremum, puellae stellae in pectore suo ferro ignito exstinctae perfectiones masculas suis ocreis attriverunt. Novissima res munientibus confecta est et ex acerbo incursu concidit.
  Puellae in summa classis perficientur ostendit. At rursus Germani nihil significant.
  Tormenta auto-potentia propelluntur: "Sturmmaus", in Sovietica positiones accensus. multum internecione et exitio obeundo. Sed impetus Sovieticus unum e vehiculis eiecit et Krauts rediit.
  Nazis batteries Sovieticae machinis diskettes uti conabatur. Erinaces et explosives contra eos adhibitae sunt. Multiplex erat permutatio percussionum.
  Hic Albina et Alvina rursus in patera volanti sunt. Docent digitos nudos prementes globulis globulis ac perquam argute.
  Puellae summa sane aerobatica demonstrant. Discum suum extraxerunt, et duodecim machinis Sovietarum volantium emissae sunt.
  pipiat Albina;
  - Furiosa constructio manipulorum! Ibi erit starfall!
  Et rursus currus vertit. Puellae Exercitum rubrum destruunt. Sed plane...
  Alvina etiam proicit duodecim aeroplana Sovietica et stridore;
  - Puellae insanis, et omnino non virgines!
  Hoc verum est. Coniuges habuit multum fun cum hominibus. Quae omnis rerum. Puellae viros amabant - eis placebat! Et maxime si lingua tua laboras.
  Puella nobilissima... auctorem torquebant... Primum eum spoliaverunt et duos hydrias aquae faucibus eius effuderunt. Ferrum deinde calidum in tumidum alvum attulerunt. Quomodo autem ardebant! Clamavit in fera dolor auctor... odor urens erat.
  Alvina eum filo calido ex parte percussit. Et quam velit risus... Praesent ipsum mauris.
  Tum cecinit;
  - Taedet me tergo occare - volo felicitatem meam vexare!
  Et quomodo ridebit! et denudabit margarita sua. Hanc puellam necare amat, qualis puella!
  Pedes puellae sunt omnes nudae et decorae. In carbonibus nudis pedibus ambulare amat. Itemque captos abigere munientes. Rugiunt tantum cum calcibus frixis. Etiam Alvina id ipsum mauris. Et Albina quoque puella est, faciem eam - super! Quomodo cubito adversarium in mento. et stridore;
  - Puella summa classis sum!
  Et dentes margaritis nudo. Quae scintillant quasi politum. Bellator et gravis! Hoc aliquid esse potest quod dici non potest in fabula vel stylo descripta!
  Ambo milites Soviet MiGs evertere in caelo. Pulchritudines sunt activae. Dubitatio in eis non est. Et talis indomita et exstatica pulchritudo.
  Milites in nudis pedibus gau- dium moderantur et currus Russian oppugnant. Quemadmodum premunt, pugnatores oppriment, tanquam crystallum fuste ferientes. Puellae immites et immites sunt. Irae vim et flammae vim continent. Fiducia victoriae. Etiam si quindecim annis bellum geritur. Sed vel finire non vult. Albina et Alvina in summo favoris sunt. Nec regredi nec paulisper cessant. Hostem versus se ariete movent.
  Albina, Soviet plana tundens, clamoribus;
  - fessa est puella clamare, mallem calceum spurcum mergere!
  Et quomodo renidet et micat margaritis suis. Nunc ac quam velit. Rapere viros amat. Ea his admodum. Te ducet et rapet.
  Albina fremit;
  Puellae sexus est sexus
  Ecce magnum progress!
  Et belliger risum erupit... Et omnes inimicos nostros iterum necabo. Multum industriae habet. Plenaque neruorum robore.
  Rugietque Alvina;
  - Hostes frangamus!
  Et risum strenue incipiet bellator! Et putabam quomodo illi guys ferrent. Sed modo dicamus quod est delicatus.
  Martius iam super nos est... Sol magis ac magis lucet. Primo die veris, pueri Russici nudipedalia currunt per nives liquefactas. ipsi se rident, et ficas suas Germanis ostendunt.
  Vinculis rubris, tonsurae breves, nonnullae etiam breviores. Currunt et saliunt. Pedes nudis vix frigescunt. Crassissimi facti sunt. Puellae quoque currunt, etiam sine calceis. Rosea, calcibus rotundis, sole micant. Mirum Soviet puellarum. Graciles, athletici, parum facere consueverunt.
  Omnis renidet et renidet dentibus suis... Prima veris dies est verum gaudium et sitis lucis et creationis!
  Et est proelium in celo acre. Mirabela, hic est numerus gubernator Sovieticorum qui alterum planum Germanicum demittit. Ut semper, puella tantum bikini gerit. Iuvenis aeternus et nunquam caducus. Tanta vis spiritualis in ea abscondita est.
  Mirabela autem etiam amat cum eam homines tangunt. Ea re delectatur. Quam ob rem gubernator est... Cum nuda puella, corpus musculari manibus hominum maceratum, verum est voluptas. Ac magnis fun!
  Mirabela alium Nazi currus ferit et stridit;
  - Sum canis armatus!
  Puella nudum et rotundum calcibus usque ad imperium ferit. Splendida est. & inimitabilis.
  Mirabela de ea accipit. Et Agave volat ad eam. Denique duo felicissimae feminae gubernatores convenerunt. Se invicem ex roundhouse iaculantur. e longinquo obtinere conantur. Sed non optime elaborat. Utraeque pulchri- tudines fusa linea avolant. Et infensi dentibus nudaverunt. Bene, feminae sunt canino. Oculos mutuo spectant. Accuratius caput emittunt atque iterum surgunt. Germanus ME-562 adhuc melius armatus est quam MIG-15, et vehiculum Sovieticum demissum est.
  Sed Mirabela eicere procurat, planum primum amittens in cursu suo. Pessimum est quod in fines hostium finita est. et hoc malum est. Talia fatorum torquet unica. Et die 1 Martii 1956 mundus mutatur, sed regula Fuhrer in ludo cybernetico manet.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"