Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Space Ussr Nevampires

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Kupera kwezana remakore rechimakumi maviri nematatu, panyika yechina yenyeredzi Sirius, musasa wemapiyona "Burevestnik" uripo. USSR yakava umambo hwenyeredzi, uye communism yakavakwa mairi. Vanhu vari kupararira mugwara renyeredzi rose. Uye zvakatonyanya zvakadaro, kutaridzika kwevampires mumusasa wepamusoro wetekinoroji yeramangwana hazvitarisirwi. Seri kweizvi, sezvazvakazoitika, budiriro inokwikwidzana nevanhu kubva kune rimwe nyeredzi. Valerka, Leva, Slava naMarinka - mapiyona enguva ye galactic yeUSSR, vanova vampires uye vane ruzivo zvisati zvamboitika, zvinopenya uye zvinonakidza adventures.

  SPACE USSR NEVAMPIRES
  CHIREVO
  Kupera kwezana remakore rechimakumi maviri nematatu, panyika yechina yenyeredzi Sirius, musasa wemapiyona "Burevestnik" uripo. USSR yakava umambo hwenyeredzi, uye communism yakavakwa mairi. Vanhu vari kupararira mugwara renyeredzi rose. Uye zvakatonyanya zvakadaro, kutaridzika kwevampires mumusasa wepamusoro wetekinoroji yeramangwana hazvitarisirwi. Seri kweizvi, sezvazvakazoitika, budiriro inokwikwidzana nevanhu kubva kune rimwe nyeredzi. Valerka, Leva, Slava naMarinka - mapiyona enguva ye galactic yeUSSR, vanova vampires uye vane ruzivo zvisati zvamboitika, zvinopenya uye zvinonakidza adventures.
  PROLOGUE
  Valerka Lagunov akamhanya pamusoro pemiti yemichindwe yemaranjisi uye maferns epepuru akafukidza pamusoro pepaki iri padyo neBurevestnik. Mukomana uyu aibhururuka senge ngano Peter Pan. Akanga akapfeka kakabudura kapfupi, kaipenya nematombo eruvara, uye hapana nhunzi dzaibhururuka dzaionekwa. Pavakomana vakashama, mhasuru, tai tsvuku yaipenya nemarubhi. Akanyemwerera nemazino epearly aipenya akatarisana nenyeredzi hombe yeviolet Sirius. Iyo torso yemudiki Leninist yaive yakarongedzerwa nematiles ekuyamura uye yakanakisa tsandanyama.
  Kwaipisa zvikuru nemaitiro epanyika. Kune rakadai renzvimbo Zuva pano, iro rinopa zvakanyanya kupisa, ultraviolet uye mamwe mwaranzi. Valerka aive akatsvuka dema, asi vhudzi rake, pane kudaro, rakanga rakareruka, segorosi rakaibva, sezvakaita tsiye dzake.
  Mukomana akabhururuka, zvino oita loop, zvino achitenderera pedyo nemiti yaiita segitare rine tambo dzemavara-mavara dzichibuda pasi.
  Akabva amhanyira paruva dzvuku raiva nemavara matsvuku. Uyu mumiriri anodya nyama yemaruva akatsemura maruva ayo, akada kubata mukomana asina kupfeka, chitsitsinho chakatenderera.
  Mukomana akaita mhino paruva rinodya vanhu ndokuridza huta.
  - Magamba ari kutevera! Mutorwa akapaza uye haabatike!
  Revhi akaoneka pedyo. Ane tsandanyama zvakare, akatsvukirwa neshort short, inopenya, asi nebvudzi dzvuku remhangura. Mukomana akanaka, zvisinei, pakupera kwezana remakore rechimakumi maviri nematatu pakanga pasina vanhu vakaipa vakasara muvanhu. Leva akamhanya achipfuura nekamba kaive saizi yetangi yakanaka nedeko redhaimani. Mukomana akamukwenya neake akashama pamipendero yejasi rakakosha ndokuimba:
  - Iwe hausi chipembenene chinonzwisa tsitsi, asi turtle mumadhaimani!
  Tai tsvuku yakamira paganda rake rechokoreti. Zvitsitsinho zvemukomana asina shangu chete zvaive zvepingi uye zvanza zvemaoko zvaive zvepingi, asi aive anenge muPapuan.
  Akadongorera Valerka ndokubvuta zvigunwe zveruboshwe. Hologram yehofori yeshumba-gonzo yakasanganiswa yakaonekwa. Uye mheremhere isinganzwi yakatevera.
  Boka retsoko dzenzvimbo dzepepuru negirinhi dzine miswe mina imwe neimwe, pamwe chete neboka rematiza mahybrids ane mapapiro emukonikoni, akamhanya, achityiswa neakadaro, kunyangwe ari chaiwo, chikara.
  Pakaita kuseka. Musikana akapfeka siketi pfupi nemucheka mutete pachipfuva chake akashevedzera kuti:
  - Usave munhu anodheerera, varume! Anti-pulsarize inotyisa mhuka.
  Mumwe mukomana wechitatu ane bvudzi rebhuruu, rakamonana akaoneka.
  Achinyemwerera, akati:
  - Zvese zvichave quasar , Marinka! Tiri kungonakidzwa!
  Musikana akadzvanya zvigunwe zvake netsoka yake isina kubereka, diki, yakatsvuka, asi ine sole yepingi. Horogiramu yengarava huru yehondo, inofamba nechikepe ine pfuti dzakawanda, ine boka revakomana vakapfeka mayunifomu ane mitsetse muchikepe, yakapenya. Vafambisi vezvikepe vechidiki vakanyemwerera, uye bhutsu dzavo dzaipenya nepolish.
  Maseiri engarava yacho akanga akashongedzwa nemhando dzakaisvonaka, dzaisanganisira maruva, makomo, nevasikana vakanaka. Uye ipapo, zvechokwadi, achirovera nebhutsu dzake dzakapfava, dzakashongedzwa nema spurs akazadzwa nedhaimondi, akanakisa musikana-kaputeni akaoneka akapfeka ngowani ine manhenga akafukidzwa nematombo aipenya senyeredzi. Akabvisa hedheni yake, achiratidza bvudzi ruvara rweshizha regoridhe. Akakotama musikana ndokuridza mhere:
  - Unodei, mwanasikana wangu?
  Slavka, iro raive zita remukomana ane bvudzi rebhuruu, akaseka ndokupindura:
  - Princess! Iwe unoziva here kuti munyika yeLenin uye inokunda communism, chero mukomana mutsvuku mutsvuku anofarira kukudzwa kukuru uye kuremekedzwa kupfuura anonyanya kufarira tsar uye mambo mukuru!
  Marinka akaseka, hologram yakabva yanyangarika, ndokupindura, kana kuti kuimba:
  Mumadutu zuva rerusununguko rakativhenekera.
  Uye Lenin mukuru akavhenekera nzira yedu ...
  Akasimudzira vanhu kuchikonzero chakarurama,
  Ilyich akafuridzira nzvimbo kuti atore zvakasikwa!
  . CHITSAUKO Nha
  USSR haina kuparara uye haina kuparara. Asi, communism yakakunda pasi rose. Uye Soviet Union yakaramba ichikura kutozosvikira yava repabhuriki yokupedzisira paPasi. Mushure mezvo , nguva yenyika yakakamukana yakaguma, uye nguva yekusika kukuru uye kuwedzera kwe cosmic yakatanga.
  Hunhu hwakatanga kukura uye kubudirira. Hondo, nzara, nhenda zvakanyangarika, mishonga yakava inenge ine simba rose. Zvaikwanisika kuvandudza genetics yevanhu, uye kuipa kwakaipisisa kwevanhu - kukwegura - kwakakundwa. Vanhu vakava vadiki nekusingaperi uye vakanaka. Zvinetso zvenyama zvakagadziriswawo . Mari yakabva yapera munhu wese akabva angopihwawo zvaienderana nezvaaida.
  Vanhu vakagara muboka renyeredzi rose. Kune, zvisinei, nyeredzi dzakawanda uye mapuraneti. Manyuko esimba asati amboonekwa akawanikwa. Thermoquark fusion ine simba rakapetwa miriyoni maviri pane thermonuclear fusion, uye thermopreon fusion yakasimba zvakapetwa matiriyoni mana pane kusanganiswa kwehydrogen nuclei.
  Tekinoroji yekombuta yakagadzira, iyo Hypernet uye chaiyo Ultramatrix . Hupenyu hwava nani uye hunonakidza.
  Vakadzi vakanga vasingatombodi kubereka uye kubereka vana; Uye nekuda kweizvozvo, vanhu vese vakave, pasina kusarudzika, vakanaka uye vane zvimiro zvakanakisa. Uye ikozvino kune dzimwe nguva dzakawanda vamiririri vehutano hwakanaka kupfuura vamiririri vakasimba. Uye inoshamisa sei uye yakanakisa nyika yave, umo ruzhinji ruri vasikana vadiki uye vakanaka zvachose.
  Uye iyi yakanga yatova paradhiso chaiyo! Uye vamiririri vepabonde rakasimba vakangofanana neApollo, kunyange zvazvo kusiyana kwega kwakachengetedzwa. Marudzi nemarudzi muSoviet space empire zvakawedzera kusanganiswa, izvo zvakaita kuti vanhu vawedzere kunaka uye vakakwana.
  Paradhiso yeCommunism uye, zvaiita, matambudziko ese akakosha akange atogadziriswa.
  Ndichiri kuongorora nzvimbo, vanhu havasati vasangana nebudiriro imwe chete kana kuti yakaderera mugwara renyeredzi ravo. Uye izvo zvinogona kunge zviri zvezvakanakisa.
  Sezvo ndaisafanira kurwa nemunhu. Kunyangwe kwaive nemapuraneti mazhinji akazara nemaruva nemhuka. Semuenzaniso, Sirius aive nemapuraneti manomwe aive nehupenyu hwehupenyu. Chokwadi, pasina budiriro. Uye mhuka dzakanyanya kusimukira dzakazove centaurs kubva kupasi rechishanu. Asiwo vanga vasati vava nemidziyo uye vakangonhonga zvimiti nezvikwambo kana votanga kurwisana. Chokwadi, maCentaurs aiva noungwaru pamwero wezvimpanzi uye aigona kutaura kutaura kwomunhu. Izvo tsoko hazvigone kuita pasina genetic modified.
  Panyika yechina, iyo yaipisa zvikuru, ine avhareji yetembiricha yemakumi matanhatu neshanu madhigirii Celsius, mafomu ehupenyu aive echinyakare, kunyangwe dzimwe shiri dzaigona kudzidziswa kutaura. Zvose zvinomera nemhuka zvakapfuma. Misasa yemapiyona yakatangwa muno, uye vana vaibhururuka nendege nokuzvidira.
  Nyika yechitatu yaitopisa, asiwo yakapfuma muhupenyu hwenzvimbo. Uye maviri ekutanga ari pedyo zvakanyanya neSirius, mvura yese yakanyungudika pavari, uye mapuroteni mafomu akange asisagone kuvapo. Nyika yechishanu yaive inotonhorera, asi ichiri kupisa, kupfuura Nyika muzana ramakore rechimakumi maviri. Uye yechitanhatu yaive neavhareji yetembiricha yakadzikira madhigirii akati wandei pane yePasi, apo mamiriro ekunze pairi akange asati adzorwa.
  Nyika yechinomwe yaidziya zvishoma pane Mars, asi yaivewo nehupenyu, kunyangwe hushoma. Mapuraneti akasara akanga asisina hupenyu hwepanyama, kunze kwebhakitiriya iri nyore. Asi kune zvakawanda zvicherwa uye zvimwe zvakawanda.
  Sirius akapfuma mumapuraneti - akawanda segumi nemaviri, uye ndizvo zvakanaka . Dzimwe nyeredzi hadzina rupo nechipo ichi. Pamusoro pezvo, pakati pegwara renzou, pane nyeredzi dzakawandisa, kudengenyeka kwenyika uye kudengenyeka kunogara kuchiitika pamapuraneti nekuda kwekufamba kwenyeredzi dziri kuuya nekudzoka.
  Ichokwadi, vanhu vakatoedza kusika mapuraneti kubva kune zvimedu zvenyeredzi. Saka pakanga pasina tyisidziro yokushomeka kwenzvimbo inogarwa.
  Pakanga paine huviri hwebudiriro pamwero webudiriro yeEgypt yekare, uye vanhu vakafanana, vakasiyana chete muchimiro chenzeve dzavo. Vakanga vakaita semalynx. Marudzi ese ari maviri echinyakare zvakanyanya kupfuura evanhu, asi akamira mukukura kwawo.
  Uye chinonakidza ndechekuti vanhu vemumafashamo emunharaunda vanogona kurarama kusvika mazana mashanu emakore uye havasati vachembera, uye varume vacho havana kana kurima ndebvu nendebvu, uye vakaramba vachiratidzika sevechiri kuyaruka. Vanhu vacho pachavo vaidaidza mashefu aya. Hongu, vakanaka kwazvo, vane ganda rakatsetseka, vane tsika, vanofara, vasina hunhu uye vane hudiki. Maelves akajairika kubva kungano ane hudiki husingagumi hwakapihwa neakasarudzika genetics, asiwo mupfungwa mune yehudiki, uye tekinoroji yakaramba iri padanho rekutanga zvekare. Maelves akange asina kana macatapults kana ballistas, asi ngoro yakaramba iri kureba kwekukwana.
  Panguva imwecheteyo , vaida kuvaka mapiramidhi uye vaitenda kune hupenyu hunotevera. Nenzira, sayenzi yeramangwana yakaratidza kuti chimwe chinhu chinonyatsobuda mumunhu mushure mekufa kwenyama, uye izvi zvinogona kuva unhu uye chiyeuchidzo, uye chikamu che hyperetheric . Saka sainzi zvino yakanga yava nemabasa maviri makuru. Gadzira nyeredzi dzinokwanisa kubhururuka kupfuura boka renyeredzi, uye dzidza kumutsa vanhu vakafa kare. Uye chokutanga, Lenin, uyo muUSSR yenyeredzi akanga akafanana naMwari anogara nokusingaperi!
  Kunyangwe kuverenga kutsva kwakavhurwa kubva pazuva rekuzvarwa kwaVladimir Ilyich! Uye zvakanga zvakanaka.
  Vanhu vakavhundutswa nenyaya yekuti mugwara renyeredzi raiva pedyo maive nebudiriro iri pachena, ine tekinoroji yainge isati yasangana nevanhu. Asi haanawo kuratidza hukasha.
  Uye saka, vanhu vakawana huduku husingaperi, masero mumuviri aigona kupatsanurana nekusingaperi, zvinoreva ... Denga chete, mhepo chete, mufaro chete mberi! Uye vanhu havana nguva yekumhanya!
  Valerka Lagunov naLeshka vane Slavka naMarinka vane makore gumi nemaviri chete. Saka havana zvinovanetsa kana matambudziko zvachose. Iye zvino vari pazororo, iro richagara mwedzi mitanhatu, uye vana vanongonakidzwa uye kufara panguva ino.
  Iye zvino vave kugadzira holograms nekudzvanya zvigunwe zvavo nezvigunwe. Uye vanosvetuka zvisingaite. Unogona kufunga kuti vatambi vapenyu chose.
  Semuenzaniso, tsoko yeKing Kong neTyrannosaurus rex vakarwa. Uye kurwa uye kufara kwehasha kwakaenda navo. Vanobvarurana chaiko.
  Marinka akaridza tsamwa ndokuidzima:
  - Aihwa! Hune hutsinye uye kune ropa. Saka, iwe unofanirwa kubvumirana, hazvigoneke!
  Leshka akadzungudza musoro wake mutsvuku achibvumirana:
  - Ehe! Chokwadi, uhwu hutsinye hwakanyanya!
  Mukomana ndokudambura zvigunwe zvake. Mufananidzo wakaonekwa wekeke rakapendwa rakapendwa nemaruva nemamwe maruva ekunze akagadzirwa nekrimu, pamwe nemaparera swans nehove dzegoridhe dzine zvimbi zvesirivha. Kubata kwayaiita chaiko.
  Mukomana wenguva yemberi akati:
  - Izvo zvakanaka , handizvo here?
  Valerka akapindura achinyemwerera:
  - Mwana mudiki, asi zvakazara kwete zvakaipa!
  Slavka tweeted:
  Kudya keke hakuna kuipa, hazvidi kutaura,
  Asi kunyange zviri nani , inwa tii neuchi!
  Uye mukomana ane bvudzi rebhuruu akaseka.
  Vana vaifara uye vaida varaidzo mitsva uye kunzwa.
  Slavka akaitora ndokutenderera achimhanya, achicheka zvishwe. Mukati mevakomana vacho maiva netumanobhoti twaiita kuti vakwanise kubhururuka zvakanaka. Uyezve, vakomana vakanga vasina kupfeka. Asi zvisungo zvavo zvitsvuku zvakaita mabasa akati wandei panguva imwe chete.
  Kusanganisira sekupa mifananidzo yekombuta uye kuchengetedza kusangana neHypernet .
  Slavka akazviwana ari padyo nehybrid yejellyfish uye python. Uye akaruka mhuka yacho chaiyo. Kunyangwe tembiricha yakawedzera kudziya.
  Mukomana aibhururuka akaimba:
  Taigara sei tichirwa
  Uye kusatya rufu ...
  Aya ndiwo mararamire ako iwe neni kubva zvino zvichienda mberi.
  Uye kumusoro kwenyeredzi.
  Uye kunyarara kwegomo ...
  fungu regungwa nemoto unopfuta;
  moto wakatsamwa uye wakatsamwa !
  Levka akatenderera achipindura, zvakare nekumhanya kunoshamisa, uye akarira:
  Kune mikova yakawanda yakasiyana muchadenga,
  Hova dzakaipa dze hyperplasma ...
  Kune gungwa rezvimedu munzvimbo dema,
  Asi zvino vanhu vava Mwari vakasimba!
  Valerka akafinyamisa kumeso ndokuti:
  - Hyperplasma isimba! Maitiro mazhinji anotsamira pazviri.
  Marinka akawedzera nehasha:
  - Sezvakangoita pa hypercurrent !
  Uye musikana akatora uye akasunungura holographic pulsar nezvigunwe zvake. Uye ngarava huru yehondo yakaonekwa ine madhiri nemachimuni aipfungaira
  Levka akati:
  - Iyi ndiyo retro - kutanga kwezana ramakore rechimakumi maviri!
  Slavka akadzvanyawo zvigunwe zvake, uye padivi pake pakaonekwa armadillo yaive neinopenya, yakashongedzwa nhumbi dzokurwa.
  Mukomana akachema achiti:
  - Ngatirwe!
  Valerka akazhambawo. Asi akauya nechikepe chinotonhorera, chemazuva ano uye chakaoma kunzwisisa.
  Pioneer Boy akati:
  - Kana uchizorwa, zviite nemimhanzi!
  Levko akaburitsawo dreadnought yake uye akataura:
  - Kwete, isu ticharwa ne hyperquasar mimhanzi!
  Uye zvikepe zvina zvese zvakavhurirana moto chaiwo. Zvekuti zvaisanzwa.
  Vana vakaombera maoko nemakumbo, vachitenderera vachiimba pamwe chete nemanzwiro, vachibudisa mazino avo:
  Isu tiri vana ve cosmos yenguva huru,
  Bright communism yakatovakwa...
  Nyaya dzevanhu nditendei hadzina kuipa zvachose
  Ngatimhanyei kumusoro uye kwete kwechipiri pasi!
  
  Isu mapiyona tinorutsa hyperplasm,
  Komputa yepamusoro mukati medu ...
  Uye marobhoti evana anoteerera kumirairo,
  Kugona kuita Ultra panguva ino!
  
  Isu, mapiyona, tinoziva kwazvo, munoziva, nditende, tichimhanya,
  Takabhururuka tichienda kumicheto yemakwara enzou...
  Uye kunyange zvino tsoka dzedu dzakashama zvachose ,
  Vanokwanisa kurova zvinopfuura shiri duku chete!
  
  Zvese zvichave zvakakwana uye quasar ,
  Chimwe chinhu chisingawanikwe muniverse...
  Tichazviita, nditende, saka pulsarically ,
  Ini nevakomana tiri munzira!
  
  Iyo USSR ikozvino yakakura, mamiriyoni
  Inosanganisira nyeredzi nemapuraneti anofara...
  Kune mauto emakomunisti kumashure kwedu,
  Hatizivi kutambura uye matambudziko!
  
  Isu tinokwanisa kugadzira chero chishamiso,
  Uye ipa theoplasmic pulsar kubva pamunwe wako ...
  Kare kare vamwari vose naJudhasi akaipa.
  Uye zvino tine chipo chaMwari!
  
  Ngakuve nemapiyona munyika itsva,
  Mumuviri wakanaka, uzere nerudo...
  Tichavaka communism pane chero pasi,
  Uye mazero ehusiku haashande!
  
  Vladimir Ilyich achatipa kurudziro,
  Uye isu tichaimba rwiyo rwenightingale ...
  Unotora nguva inofadza,
  Uye munhu haangafi!
  
  Uye nditende, ikozvino quasars ichava yedu,
  Munyika yose mune communism tsvuku...
  zvakaipa uye hope dzinotyisa ,
  Ngatiratidzei kupayona kune vamwe!
  
  Hezvino nyeredzi dziri kumhanyira mudenga,
  Izvo zvinotonhorera kupfuura zvombo zvenyukireya ...
  Uye vana, ziva, vatyairi veplasma-mwenje ,
  Vanogona kutora parquet nekupenya!
  
  Patinenge takazorora panyika,
  Uye Sirius ndiye nyeredzi yedu inodiwa ...
  Iyo USSR ichava paradhiso yakajeka kune wese munhu,
  Uye Lenin anopenya nekusingaperi!
  Vana vakaimba nemanzwiro makuru uye nechido. Uye manzwi adzo anorira zvikuru uye anopenya, sekurira kwemabhero.
  Uye zvikepe zvehondo muhondo chaiyo zvinoramba zvichigezerana nemabhomba.
  Vasikana vakanaka vakapfeka mabhikini ane mitsetse vanomhanya vachitenderedza dheki. Vatsvuka uye vasina shangu. Bvudzi ravo raipenya seshizha regoridhe, neplatinum, nesirivha, nesafiro, nerubhi, nesimaradhino. Vasikana ivo pachavo vakanaka kwazvo, pavanomhanya pasi peganda remhangura revarwi, mabhora emhasuru anokunguruka.
  Marinka akaseka ndokuti:
  - Vasikana ava vakanyanya kunaka!
  Valerka akati:
  - Ehe, ivo vakagadzirwa uye curvy. Simply top class!
  Vasikana vacho vanotamba nemafungu anotenderera eabs yavo sezvavanomhanya. Ava vakanaka chaizvo .
  Levka anopa mirairo. Uye vasikana vanotakura zvigubhu zvepfuti. Uye vanoita izvi nekukurumidza uye nekufamba kwakanaka.
  Valerka anochinja pfuti kune yekumanikidza kupfura modhi. Uye rutivi rwuri kuisirwa mateko acho runovheneka.
  Vakomana vanoridza mhere nekunakidzwa uye vanorova maoko uye vanonakidzwa zvikuru.
  Slavka anoseka uye anoshevedzera:
  - Hyperpulsar vasikana!
  Varwi vanoridza mhururu senguruve. Pano hondo inoitika nemigumisiro yakakura inokosha. Uye matemba anoputika, achipfuta mudenga semafireworks. Ichi ndicho kirasi yepamusoro-soro zvechokwadi.
  Valerka tweeted achinyemwerera:
  - Ndizvozvo, donha parutivi rwemuvengi, pfura nezvombo zvinobaya .
  Uye zvechokwadi , simbi nesimbi huru zvakadonha. Uye mativi ari kutsva. Uye zvitsitsinho zvevasikana zvisina kupfeka zvinonanzva nemoto mutsvuku. Uye varwi vanoridza mhere, vari kurwadziwa nokutsva.
  Marinka akaomeswa uye akacheneswa:
  - Uhwu hutsinye hwakanyanya. Zvichida tinogona kuedza shanduro yakapfava?
  Valerka akagutsurira musoro wake wakajeka pamutsipa wake une tsandanyama:
  - Ngatiedze!
  Uye kubva pamuromo wepfuti dzainge dzakatakurwa uye kubva kune vasikana vakanaka vakapfeka mabhikini vaipfura, zvihwitsi, chokoreti, lollipops uye dragees zvakabhururuka.
  Slavka akananzva miromo yake ndokuti:
  - Inonaka! Ndaidawo kudya chimwe chinhu.
  Valerka akati:
  - Ngatiodha ice cream online!
  Vana havana kuita nharo, asi vakadzvanya zvigunwe zvavo zvisina kupfeka pamwechete ndokutumira telepathic order.
  Uye ipapo matafura ekristaro akaonekwa pamberi pavo chaipo, uye paari pakanga paine magirazi ewaini egoridhe nemhando dzakasiyana dzeaizikirimu. Uku ndiko kuendesa nekukurumidza kune chero nzvimbo muUSSR kuburikidza neHypernet, uye yakasununguka zvachose.
  Levka akatora akanhonga ice cream yegoridhe ine zvigadziro pairi nechipunu ndokurira:
  - Izvi zvinonaka !
  Slavka akatorawo chipunu chepink ice cream nemazambiringa akaomeswa ndokuchipinza mumuromo nemufaro. Akachitsenga mukomana ndokuimba achiti:
  Ichi chishamiso chaicho,
  Ice cream inokura muUSSR ...
  Imi vakomana hamudi kuvaka ngamera,
  Zvekuti hapasisina matambudziko emudumbu!
  Valerka akanhonga ice cream kubva kumagirazi akasiyana akamira padyo. Akaisanganisa uye akaimba:
  Vana vanofanira kudya izvi
  Radiant ice cream mukirasi...
  Uye tichazvidya nomufaro.
  Tichakunda zvisikwa zvakaipa muhondo!
  Marinka akaseka ndokukwenya mazino ake. Vasikana vakanaka pamaholograms earmadillos vakatangawo kukandirana magirazi eice cream. Uye zvairatidza kusetsa. Kunyanya pavakaba mubhikini uye vakasvibiswa mu-multi-colored ice cream yemarudzi ose. Uye zvaiita sezvinosetsa uye zvichifadza.
  Slavka tweeted:
  Nyika inofanira kutya mapiyona
  Zviitwa zvemasoja zvisingaverengeki...
  Vakomana vaigara vachiziva kurwa
  Tichapwanya nyika yakaipa, nditende, kusvika pasi!
  Levka akaseka uye akawedzera:
  - Uye nyika yose yakanga ichiona mapiyona!
  Vana vakatanga kudya ice cream zvine simba. Uye vakazviita nesimba guru. Marinka akabva ati:
  Unoona kuora kwezuva mudenga here?
  Chiratidzo chinotyisa chekusevha ...
  Chiratidzo cheAmagedhoni,
  Mapoka ezvisikwa anochema!
  Valerka akatanga kusvetuka uye kuruka, achigomera:
  Avadon, kutuka kunomuka,
  Avadon, kufa zvachose!
  Avadon, uye mauto akafa,
  Avadon, mupengo anotungamira!
  Hyperplasma!
  Hyperplasma!
  Marinka akacherechedza achinyemwerera, achitenderera uye achisvetuka mumhepo:
  - Avadon, iri idhimoni raSatani! Kwete hunhu hwakanaka, zvisinei kuti unozviona sei.
  Levka akaseka uye akabata chipunu chegoridhe nezvigunwe zvake. Akakanda ice cream, achirova pasi musanganiswa wekiwi uye canary. Shiri yehybrid inoshamisa yakarovera, asi pakarepo yakasvetuka uye yakatanga kuzvinanzva nerurimi rwayo rwakareba zvisingatarisirwi uye muromo mupfupi wesirivha.
  Marinka tweeted:
  - Unoona, kunyange shiri dzinoda ice cream!
  Slava akagutsurira ndokuimba:
  Munhu wose anoda kudya
  Vese musoja nemutyairi wengarava...
  Munhu wese anoda kugara pasi
  Kurova nickel!
  Levka akacherechedza, achikandawo ice cream pamhashu yemunharaunda ine makumbo gumi nemaviri, uye achimumanikidza kuti azununguse ice cream ine mavara akawanda netsvina.
  - Hongu, zvipembenene hama dzedu duku. Zvaimbove kuti umhutu hwakaberekerwa Panyika, asi ikozvino arthropods dzose dzave dzakanaka uye dzinobatsira!
  Marinka akaseka ndokurira.
  Vakomana vakanaka vakawanda
  Kusara akarara pajecha...
  Vanodonha zvimedu zve quarks,
  Pane superpulsar altitude!
  Vana chaizvoizvo vakawana zvose zvichifadza zvikuru uye zvinosetsa. Vanoda mitambo yakadaro inofadza uye inosetsa.
  Asi zvino wava kuona kuti ngarava ina dzose dzehondo dzine vasikana dziri kupfuta nokupfuta. Uye mwoto unokwira pamusoro pawo, uchipfuta nemavara ose omuraraungu.
  Levka akati:
  - Uyu ndiwo moto we hyperplasmic. Kunyange Zeus Mubhanhire haakwanisi kuburitsa izvi!
  Marinka akaseka uye nezvigunwe zvake zvemutsoka zvakashama akaburitsazve imwe nzira yaitevera yengarava yake huru. Uye akapotsa atodhumana nevamwe. Paive nefuro uye emerald wave yaiita kunge ichapfachuka kubva mugirazi rechampagne.
  Musikana akati:
  - Hondo inonakidza inonakidza, asi panguva imwechete iyo yakaipisisa zororo. Hazvinakidzi zvakanyanya, kunyanya payakarwiwa muzana remakore rechimakumi maviri nerekutanga, uye zvinhu zvose zvakazununguka, uye zvimedu nemafuta anopfuta zvakanaya pamusoro pevarwi.
  Slavka akati:
  - Firebrands haisi chinhu. Zvakanyanya kuipa kana hondo ikaitika munguva yechando. Uye mapiyona, vakomana nevasikana, vanorwa vasina shangu uye vakapfeka zvikabudura vachirwisana neTigers nePanthers vachiswedera panzvimbo dzavo.
  Valerka akataura achinyemwerera:
  - Uye kumhanya usina shangu muchando kwakatonaka. Manzwiro akapinza uye akasarudzika anomuka zvekuti ingori super!
  Levka akagutsurira musoro achinyemwerera, achisimbisa:
  - Uye tsoka dzetsoka dzisina shangu muchando dzakanaka kwazvo. Iwe unogona kuisa chishongo chose navo. Ndinorangarira patakanga tiri kumaodzanyemba, kwakanga kune chando chose chine chando. Uye kubva kumashure kwezhizha risingaperi iro rinosara rePasi, zvakangonaka!
  Marinka akagutsurira nekurira:
  - Ehe, izvi zvinogona kudhindwa ikozvino.
  Musikana uya akabva adzvanya zvigunwe zvake. Uye pakarepo mazaya echando akawira pa armadillos inopisa. Chokwadi ichi chimwe chishamiso. Munguva pfupi yapfuura, hondo munzvimbo dzinopisa nevasikana vasina shangu mu bikinis. Uye zvino kune chando chaizvo. Uye izvi, zvinofanirwa kucherechedzwa, zvinotonhorera uye zvakasiyana.
  Frost yakaonekwa pamadhishi apo vasikana vakanaka vengarava vairwa. Uye yakanyatsofukidza pamusoro. Uye varwi vanoshamisa vakasiya tsoka dzavo dzisina shangu, dzinoyevedza pairi. Uye zvaitaridzika zvakanaka uye zvichifadza zvekuti vakomana mapiyona vakagomera.
  Marinka akacherechedza nekunyemwerera kunotapira, kwemwana:
  - Hondo pane hologram inotaridzika inosekesa. Asi izvi zvatova munguva yakapfuura. Uye zvino pachave nechinhu chinotyisa ...
  Zvamazvirokwazvo, bhomba reatomu rakaputika ndokuputika mumwoto nokupenya kunopofumadza kwezviuru zvemapikicha anopenya . Apa ndipo pakatangira kubviswa kwemabasa ekupisa. Uye madonhwe emoto anobhururuka nenzira dzakasiyana.
  Uye inoputika zvisingadzivisiki uye zvine chisimba zvakanyanya. Chokwadi uyu moto usingadaviriki. Nembiru dzemurazvo dzinokwira pamusoro pemachimini uye nembiru yemaadhirosi.
  Valerka akacherechedza, nechitarisiko chake chinotapira uye chine rugare:
  - Kuparadza chido, asi isu tine rakasiyana simba!
  Mukomana weterminator achatora nekutsika tsoka yake isina chinhu.
  Uye mapiyona anoombera maoko zvakare.
  Uye mweya wemwana unogona sei kuutora uye kuimba? Chinhu chakakosha uye chinotonhorera. Uye mapiyona akaitora akaimba:
  Kune mikova yakawanda yakasiyana muchadenga,
  Hova dzakaipa dze hyperplasma!
  Ruzivo rwakapa zvakawanda zviratidzo,
  Takanga tiri vanhu, uye zvino tava vanamwari!
  
  Pazvikepe zvenyeredzi tinomhanya tichiyambuka masaisai,
  Quarks furo mune ether vortices!
  Ndichapfuudza chii kuvazukuru vangu?
  Vana veimwe nyika, ine dutu!
  
  Vacuum inodziya inodziya mwoyo,
  Nyeredzi dzakatenderedza dzakafanana nezviso zvevadikani!
  Isu tinoshumira kufambira mberi, hakuna magumo,
  Uye Panyika mamepu anorira zvinyoro nyoro!
  
  Kwatinotsika, kune maruva aRus,
  Kutinhira kwehondo mumhanzi wehupenyu!
  Ngatitange neushingi pamushandirapamwe mutsva,
  Ngatishandirei zvinoera Nyika yaBaba yekusingaperi!
  
  Hongu, kuchave nevachauraya, nzvimbo ine hutsinye,
  Mhando dzakawanda dzakasiyana uye marudzi!
  rakakura kwazvo ,
  Shamwari manheru, asi mutengesi mangwanani!
  
  Asi kuRussia hakuna zvipingamupinyi,
  Chero ani anoziva: mweya weRussia isimba!
  Gehena kana Gehena hazvingakutyityidzi.
  Guva harikusungiri kunyange murufu!
  
  Nyama chete inogona kuparadzwa,
  Zvakanaka, mweya unoshumira Motherland nokutendeka!
  Matambudziko nenhamo zvinokunda zvese,
  Tinofanira kusunga bhandi redu!
  
  Saka takakunda vavengi.
  Isu, vanhu, tiri guvhu rechadenga!
  chinonyangadza chichapinda mukati, chigosangana nekurohwa;
  Hunyoro, kusuwa uye kuchema hazvikodzeri isu!
  
  Kwatiri, nzvimbo yaita seruvanze.
  Kubhururuka kwekukurumidza pakati penyeredzi kwakafanana nekufamba!
  Kunyangwe kapeti yekudenga isingaperi,
  Tinogona kuigadzirisa zvakare - hapana kuseka!
  Vachiimba, vakomana vakadzima holograms nehondo yegungwa. Panzvimbo pake, vasikana vakanga vachitorwisana neuto risingaverengeki renguva yemazuva ano. Pane imwe nzvimbo mukutanga kwezana remakore rechimakumi maviri nerimwe.
  Asi varwi vaishandisa mheni yaibhururuka kubva pazvipikiri zvirefu, zvine pendi tsvuku. Uye matangi akanyunguduka. Midziyo yehondo yaiva mukati mavo yakaputika, uye zvidimbu zvakapararira kure kumativi.
  Asi ipapo tangi, yanyunguduka, yakatanga kumera kuva gwenzi rakajeka, rakapingi. Kutanga idzo motokari dzakanyunguduka pasi pemheni kutanga, uye dzimwe dzose. Uye zvinomera zvinobukira zvakatumbuka nemavara akasvibira. Pakutanga aingova mabukira epingi. Asi ipapo makeke nemachokoreti zvakatanga kukura munzvimbo yavo.
  Uye pakanga pane grove rose rematangi akadaro, akazova makwenzi ane zvinhu zvinonaka.
  Uye ndege dzaibhururuka pamusoro. Asi vasikana vavo, nemafungu emipakatwa yemashiripiti, vakavashandura kuva marudzi ose ezvinhu zvinonaka. Kunyanya, gingerbreads, custard makeke, chokoreti donuts, marshmallows, marmalade nezvimwe zvinhu zvinonaka uye zvinofadza. Uye apo ice cream yakatanga kudonha, uye yemhando dzakasiyana-siyana, yakave yakanyanya kunaka.
  Uye vana vakawanda vakaerekana vasvetuka vachibuda, sekunge vari pasi pevhu. Uye vakarwisa zvokudya zvinonaka zvisingaverengeki nehasha uye nechido .
  Zvitsitsinho zvepingi zvevakomana nevasikana zvakangoshama.
  Mumwe anodenha bhomba akaedza kupfutidza chipo chokuparadza nesimba rinouraya.
  Asi musikana wemurwi akadzvokora zvigunwe zvake. Uye iyo mota yakakura yakanyungudika kuita lollipops, chokoreti mabara uye zvimedu zvekeke nekrimu.
  Uye maroketi akati wandei achibhururuka akapararira mumabhodhoro mazhinji ane mavara akajeka, zvinonamirwa uye zvinwiwa zvevana.
  Iri zvamazvirokwazvo rakanga riri kirasi huru zvikuru yeshanduko dzengano.
  Vana vakatora zvinwiwa zvinotapira uye zvinonhuhwirira ndokunwa kubva pahuro dzavo. Zvavakaita neshungu huru.
  Valerka akarira, achibudisa mazino ake emwana uye achiimba:
  Vana vedu ndivo vakanyanya kunaka
  Vanogona kutyora nyanga dzema mutants...
  Tichapemberera, nditende, kubudirira,
  Kuunganidza hofori dzechadenga!
  Varwi vana vane hasha uye Mwari, senguva dzose, pamoto. Uye mazita avo ekuzvikudza uye anotyisa anopenya pamusoro perunako.
  Uye saka Elena anorwisa kutanga. Anovheyesa minondo yake yemashiripiti. Uye saka matangi eOrkish , ane dhiragoni misoro pashongwe, anoshandurwa kuita anonaka kwazvo, mahombe ane mafuta turkeys ane dishi rekudivi.
  Uye ipapo musikana wedemiurge acharova ndege nemapulsars kubva kune zvigunwe zvake zvitsvuku. Uye ndege dzakashanduka kuita masoseji makuru ane chizi, howa uye kumwe kuzara, ndokutanga kumhara.
  Ipapo musikana akaburitsa mheni kubva paguvhu ndokuroya nezvigunwe zvake.
  Uye zvikopokopo zvatove zvinonaka zvemunyu .
  Asi mwanasikana weWhite Mwari, Zoya, anopinda muhondo. Mapakatwa ake anochinja matangi kuita makeke anonaka akavharwa nechokoreti nemakirimu, pamwe nemaruva.
  Uye zvakare iro rose rakashandisa mashiripiti plasma paOrsha ndege dzine misoro yetiger uye crimson fingernails. Uye vakatanga kushanduka kuita candies, nekuzadza kunonaka uye kunhuhwirira. Uye zvese zvakave zvinonaka uye zvinofadza. Uye mumapipi makuru, mune zvakare liqueur yakanakisa.
  Asi apo mwanasikana waMwari White paakashandisa makumbo ake asina kupfeka, akacheneswa uye mhando dzemheni kubva paguvhu rake, ipapo helikopta dzemudzvinyiriri Grobofutin dzakashanduka kuita zvihwitsi zvinopenya zvakadaro nemakeke e custard.
  Zoya akazvitora ndokuimba:
  - Vasikana vanofanirwa kuita zvinhu zvakanaka ,
  Inotapira kupfuura kunyange ice cream!
  Victoria akatangawo kushandura matangi eOrsha kuita chimwe chinhu chinonaka nerubatsiro rweminondo. Muchiitiko ichi, zvaive zvikamu zvakakura zveaizikirimu mumagirazi egoridhe. Uye nemapineapple, jamu, uye chimwe chinhu chinonaka kwazvo, kusanganisira kokonati.
  Uye apo musikana, mwanasikana weChernobog, akadzura mashiripiti ake kubva pazvipikiri zverubhi zvemaoko ake akanaka, ipapo ndege dzemubatanidzwa weTrolltish neOrkshi dzakashanduka kuita zvingwa zvinonaka zvecustard nehuchi .
  Zvino murwi wa Mwari Mutema akashandisa zvose mheni kubva paguvhu nezvigunwe zvisina zvigunwe.
  Uye zvakare zvinoshamisa zvigadzirwa zvekubika, zvinosanganisira chokoreti donuts uye mhando nyowani dzeaizikirimu.
  Uye chii chinonaka chinonhuwira. Vasikana vakagadzirira zvinhu zvakasiyana.
  Victoria akaimba:
  - Ndiri chocolate bunny
  Ini ndiri munyoro ...
  Musikana, iwe unoziva, usave schmuck,
  Achakuparadza zana muzana!
  Akachonya nemeso ake esimaradhi. Uye ane runako runoshamisa.
  Uye ipapo Nadezhda akashandisa minondo yake. Pano Orkostan uye troll empire vaiva nemauto akawanda, uye vakawana shanduko dzakasiyana-siyana. Uye zvino matangi akashandurwa kuva hove yegungwa, kunyanya, sturgeon ine side dish uye yakasarudzwa pistachios.
  Uye zvino, kubva pazvipikiri zvestrawberry, akarohwa nesimba remashiripiti. Uye saka zvese zvakaenda. Ndege dzakatanga kushanduka kuita squid mumuto, dzakanyatsozara. Uye nekuzadza kunonaka.
  Uye ipapo zvigunwe zvisina zvigunwe zvetsoka dzakanaka dzemusikana, mwanasikana waPerun, zvakashandiswa, uye kubva paguvhu, mheni yakasarudzwa uye yakasiyana-siyana ye supermagic tsunami yakarova .
  Uye zvikopokopo nevarwiwo zvavo vaibhururuka muchimiro chehove nenyama inopfungaira nezvipo zvakanakisa kubva mugungwa.
  Nadezhda akazvitora uye akaimba:
  - Mugungwa rebhuruu, mune furo jena,
  Uko kune madutu emhepo...
  Ndakanga ndaenda zvachose
  Kukunda nyika nemazamu!
  Uye ipapo vasikana vakatanga kuridza muridzo, uye kubva mukurira kwavo masoja euto reOrksha akatanga kushanduka kuva maruva akanaka, kana kuita zvihwitsi zvinofadza kwazvo nemucheka wakajeka uye kuzadza kunotapira. Uye zvakanakisa kushandura michina yerufu kuita chimwe chinhu chinodiwa nevana zvakanyanya.
  Uye mauto ose e-troll pedyo neGrozariupol akashandurwa kuva chimwe chinhu chinonaka, chinofadza, chinotapira.
  Uye varwi vanofamba zvakare, vakagadzirira kurwa kwakasindimara uye kwoutsinye.
  Kunyange zvazvo mafungiro avo akanaka.
  Saka vasikana vakazviwana vari kunze kweSlavavmorga , uko kwairwiwa hondo dzinotyisa. Ivo, ava vana, vari, zvechokwadi, vakagadzirira kusangana neuto remudzvinyiriri Grobofutin nechipfuva chakazaruka.
  Mabhuroti emashiripiti eplasma akabhururuka kubva pachipikiri chitsvuku cheruoko rwerudyi rwaElena. Dzakabhururuka nemumhepo dzichinowira pamatangi eOrk neTroll . Uye vakatanga kushandura zvakare. Vakatora sendiro dzegoridhe nemasaladhi akanakisa, kusanganisira chinanazi uye squid.
  Zvokudya zvinofadza zvikuru.
  Uye apo Zoya akasveta kubva pamizamu yake yakatsvuka, mauto euto reOrcish akachinja kuita candy. Uye zvihwitsi ane chokoreti uye akajeka wrappers. Chii chinonaka chinobata.
  Asi Victoria akazvipira kubva kune ruby zvipikiri zveruoko rwake rwerudyi. Uye mashiripiti, masaisai emashiripiti akauya. Uye ndege dzinotonhorera dzakava makokoreti anonaka kwazvo. Uye ivo vakafukidzwa nekrimu uye mukaka wakanyungudutswa. Sezvavanomhara, foiri yacho inopenya uye uchi hunopenya.
  Victoria akaimba:
  - Edza, inonaka kwazvo.
  Ndiro idzi hadzisi makabheji!
  Nadezhda anorwawo nehasha. Iye murwi wedhizaini yekurwa zvakanyanya. Uye ane hunhu hwakakura.
  Uye sitirobheni marigolds zvakare anokanda kunze chinhu chakajeka uye chinonyengera.
  Uye saka helikopta dzakava hombe, donuts dzinonaka uye makeke. Uyezve, custard uye chokoreti, uye nepineapple zvimedu. Mabasa anoshamisa akadaro ehunyanzvi hwekubika.
  Nadezhda akazvitora uye akaimba:
  - Mhandara dzinodada nemadzitateguru avo;
  Rare confectioners...
  Mazamu matsvuku anorohwa ,
  Akazvarwa nechikonzero!
  Musikana uyu ane chinzvimbo chepamusoro. Uye nezvigunwe zvavo zvetsoka zvisina kupfeka vanobereka maronda emashiripiti. Migumisiro inobva muchigadzirwa ichi inonakidza zvikuru. Mota dzehondo dzevacheche dzinoshanduka kuita dzeumbozha dzakadai dzine maruva semapoppie, makeke, majongwe anotapira uye anopenya nehove.
  Uye ipapo mabhawa echokoreti akanaka kwazvo akaonekwa panzvimbo pevatyairi vemidhudhudhu nemasoja etsoka euto retroll . Uye ivo vakafukidzwa nechokoreti bark uye uchi. Uye zvese zvine muto uye zvinonaka. Yakanaka kwazvo , uye ine mifananidzo.
  Kwete, haugoni kuramba chinhu chakadai. Vasikana ava vakanaka.
  Uye vane makumbo ane tsandanyama akadaro nenyasha dzisingaite.
  Uye ganda rinopenya sendarira. Zvese zvinotaridzika zvakanaka. Neropa rakawanda rinoyerera muhova. Uye ropa rinoshanduka kuita kirimu, mukaka wakanyungudutswa, chokoreti yemvura uye zvimwe zvinonaka. Uye zvose pano zvinonhuhwirira, muto, zvinotapira.
  Uye vana vanomhanya, vachivheneka zvitsitsinho zvavo, zvakatenderera, zvepingi. Vakangonaka zvikuru.
  Vanoimba vachibudisa meno avo.
  Zvinonakidza kufamba tese
  mhiri kwenzvimbo huru, mhiri kwemakungwa;
  Mhiri kwenzvimbo dzakavhurika!
  Uye mabiko akabudirira,
  Kwaya ine hushamwari, kwaya ine hushamwari!
  Uye uto remudzvinyiriri Grobofutin rakatanga kushanduka kuita chinhu chinonakidza uye chinonaka kwazvo. Uye ndizvo zvakanaka .
  Elena akacherekedza, achivhura imwe mashiripiti blot netsoka yake isina chinhu:
  - Zvakadaro, tinogona kudyisa vese vane nzara!
  Victoria akaseka, achitanga chipo nechitsitsinho chake, ndokuti:
  -Regai ndifure sedengu;
  Rega ndisapinde nepadoor...
  Ndiri Chernobog, nditende, mwanasikana,
  Rega tambo yehupenyu irege kukanganiswa!
  Zoya akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Izvi zvakanaka!
  Mumwe mukomana akakwira mumukaka wakanyungudutswa netsoka dzake.
  Uye izvi hazvisisiri zvinosetsa. Zvigaro zvake zvemwana zvakadhindwa. Uye izvi
  zvakava zvakanaka kwazvo . Mukomana akaitora ndokuimba:
  - mukaka wakanyungudutswa, mukaka wakanyungudutswa, mukaka wakanyunguduka;
  Dai Fuhrer, dhiyabhorosi anemhanza, afe ...
  Musikana, musikana, musikana,
  Baya orc padivi!
  Hongu, inonakidza chaizvo uye inotonhorera.
  Nadezhda akaimba, achibudisa mazino ake mukumwemwerera, uye zvakare nezvigunwe zvake zvisingasviki, achitanga mhepo inopisa uye yemashiripiti.
  Hope akati:
  - Shandura mhanza Fuhrer kuita rima,
  Kanda murwi akashata anopinda mutirongo ...
  Torai vane makushe neboka remakororo mutirongo,
  Tichabvarura tupukanana kunge blotter!
  Vasikana vakaitora ndokuisa zvigunwe zvavo mumuromo vachiridza muridzo. Uye mauto ekupedzisira uye mayunitsi emotokari dzeOrkish dzakashongedzerwa dzakatanga kushanduka kuita zvigadzirwa zvekubika, kana kuita zvinotapira, zvinonhuhwirira ice cream mumagirazi egoridhe. Uku ndiko kunaka kwazvinoita uye zvinokonzeresa kuwanda kwemate.
  Elena akatora uye akaimba:
  Iwe Fuhrer wemhanza, mwana waSatani,
  Uye vanhu veElfia ndivo vanakomana vaSvarog...
  Iwe mupambi akaipa wakaparadza nyika,
    Hongu, kupinza mugomba rakadzika-dzika, muparadzi wemhanza!
  Zoya akabvumirana neizvi:
  - Kubwinya kune Mukuru Elf pasina mhanza Fuhrer!
  Victoria akaseka ndokuti:
  - Hongu, izvo zvingave zvakanaka! Yasvika nguva yekukuya Fuhrer kuita upfu!
  Nadezhda akaitora ndokukoira:
  - Pachava nemazana emakore matsva,
  Kuchava nekushanduka kwezvizvarwa...
  Uraya benzi​
  MaRussia anoda Lenin zvakare!
  Saka vasikana vakatama zvakare, panguva ino kunharaunda yeSolntsefey . Hondo dziriko dzine ropa guru. Mudzvanyiriri akatanga mauto eOrkshi pakurwisa. Uye varwi vake vakabatikana pakuzvidzivirira. Hondo dzinotyisa.
  Saka vana tsvarakadenga vakabva vaenda mudenga. Ndokudzvanya zvigunwe zvake zvemumakumbo. Uye zvakare, mashura emashiripiti anobhururuka achiyambuka mauto eOrcish . Uye matangi anotyisa ane madhiramu marefu anoshanduka kuita makeke eumbozha akafukidzwa nekrimu, chokoreti, uye akanyikwa murum zvekuti anoshongedzwa nemifananidzo ine mavara. Izvo izvozvi zvikande pavari udye. Zvese zvakangonaka.
  Uye varwi vanova madonuts akafukidzwa neshuga yehupfu.
  Victoria akaimba:
  - Masoja ematoyi, mauto ematoyi, mauto ematoyi,
  Ngatibvamburei vavengi vedu!
  Zoya akaburitsa hova dzemashiripiti eplasma kubva pazvipikiri zvitsvuku zveruoko rwake rwerudyi ndokushandura matangi euto reOrkshi kuita tswanda nemabhegi, cheesecake, uye gingerbread. Uye zvakashanda zvakanaka .
  Uye ndege dzemudzvanyiriri dzakashanduka kuita mapaketi eice cream mune akawanda-mavara uye ane mavara akanyanya foil. Uye mifananidzo yaipenya, uye zvese zvaitaridzika zvakanaka.
  Uye iyi ice cream, inofanira kuonekwa, inonaka, uye kune mazambiringa akaomeswa mairi, uye nuts, uye chokoti. Zvokudya zvinonaka zvakadaro zvakaonekwa. Zvese pano zvinonaka chaizvo .
  Uye helikopta, kubva kupesvedzero yezvipikiri zverubhi zveVictoria, uyu mwanasikana anotamba weMutema Mwari, akave akakora akacheka, kana kebabs pagoridhe skewers ane muto nyama.
  Unobvuma kuti izvi zvakanaka .
  Nadezhda akatoitora uye akawedzera kubva paguvhu. Uye zvino, mauto eOrkostan akatanga kushanduka kuva anonakidza, akashongedzwa uye platinamu oyster, uye neFaberge mazai.
  Zvese izvi zvainaka zvakanyanyisa nezvinonhuhwira uye muto wakasiyana siyana nerumwe.
  Vasikana vakaita mabiko makuru. Uye varwi vehondo yeOrkshi vakashandura kuva zvihwitsi zvinonaka kwazvo, kusanganisira avo vane cognac uye liqueur. Uye vakatora mafomu akanaka kwazvo kuti aite nyore kudya.
  Elena akatarira shamwari dzake uye akabvunza:
  - Tiri kudya zvakanaka here?
  Zoya akasimbisa:
  - Kugona chose!
  Uye vasikana vese vana vachasunungura mheni yemashiripiti kubva kune yavo isina kusimira, yepingi, ine nyasha arched zvitsitsinho. Uye makomo ese emasiwiti, lollipops uye mapaketi eice cream akaonekwa.
  mafambiro azvakaita . Mabiko akadai anogona kupembererwa.
    Vasikana, vanasikana veDemiurge Gods, vakashandura mauto ese eOrcish munzvimbo dzeSolntsefey neGnomolun kuita marudzi akasiyana emhando dzakanaka uye dzinonakidza kwazvo, zvinonwisa muromo zvigadzirwa zvekubika. Izvo, ndinofanira kutaura, zvakangonaka.
  Asi dunhu reHobbit rinodawo kubvisirwa mauto eTroll neOrcish . Zvino vasikana vadzoka mukuita.
  Ehe, tsvuku yavo, ruvara rwemastrawberries akawandisa, zvipikiri zvemaoko maviri ndicho chombo chavo chekutanga. Uye varwi vanoratidza aerobatics avo epamusoro, vachisunungura mashura emashiripiti kubva muchanza chisina kupfeka chemusikana. Vanobhururuka sehova dzemaruva.
  Uye vanoshandura mauto kuita magirazi egoridhe eaizikirimu kana muto unogocha. Semuenzaniso, ndege dzinova swans dzakakangwa dzine maapuro nemaorenji padivi. Uye makomba e hypersonic anoshanduka kuita waffles nechokoreti, kokonati, mango uye pineapple zvimedu. Zvinhu zvinonaka zvakadaro zvinoshamisa.
  Mauto emauto eTrollish neOrcish anovawo makwenzi akasvibira anosanganisira edenga , maruva anoyevedza, ane mavara. Kana kuti vanochinja kuita zvihwitsi kana ice cream. Uye nguva dzose nekuzadza kwakanaka uye pistachios, uye zvimwe zvipfeko zvinotonhorera .
  Uye rudzi rwemakeke anobuda anotonhorera kupfuura Napoleon. Zvinhu zvose zvikuru uye zvinoshamisa. Uye maruva akapendwa nekrimu, yemarudzi ose emhando.
  Zvinhu zvose zvave zvakanakisa sei. Uye hwema hwepano hunokwenya mhino dzako. Uye kunhuhwirira kwakasiyana.
  Kune zvakare shanduko yemasoja kuita zviumbwa zvechokoreti muchimiro chemhuka dzakasiyana siyana . Uye pano pane tsuro, uye mapere, squirrels, nemapere, uye zvimwe zvinonaka uye zvakanakisisa zvinhu.
  Victoria akaimba:
  Ndakaudzwa kuti haasi mwanasikana waChernobhogi,
  chete nebhurugwa rangu...
  Vanhu musaomesere musikana,
  Invoice yapihwa - mutongo wawedzera!
  Zoya akagutsurira nenyemwerero, achishandura zvombo zveOrk kuita zvinonaka uye zvihwitsi zvinotapira zvakare:
  - Thank you White God,
  Kunyika yakanaka kudaro...
  Kuti Fuhrer ane mhanza anofa ,
  Uye tinopemberera mabiko!
  Uye varwi vachasvetuka vachimonyorora zviuno zvavo zvoumbozha.
  Pano panyika vakapwanya mauto eOrk emudzvanyiriri. Kunyanya, vakashandura nzira dzekuparadza kuita chimwe chinhu chinonaka uye chakanaka, uye chakava chinotonhorera.
  Uye zvino varwi vakabhururukira kugungwa kunoderedza zvikepe zvetrolemore . Vanogona kuita zvose.
  Victoria akatoimba nekufara panguva yekubhururuka:
  - Madzimambo anogona kuita zvese, madzimambo anogona kuita zvese,
  Uye dzimwe nguva vanosarudza mafambiro ePasi rese...
  Asi usataure chero chinhu, roora nekuda kwerudo,
  Hapana mumwe, kana mambo mumwe chete anogona!
  Hapana mumwe, kana mambo mumwe chete anogona!
  Vasikana vatova pamusoro peGungwa reChervonotroll . Uye vakazengerera mudenga. Uye zvanza zvemaoko zverunako zviri kushanda. Uye mafungu etsunami emashiripiti ane simba rakanaka anobhururuka kubva pazvipikiri zvitsvuku. Uye iyo Orkish war cruiser yakabva yashanduka kuita dhishi hombe muchimiro checatfish ine dish rekudivi pane tireyi yegoridhe yakazara nedhaimondi. Uye vafambisi vezvikepe veOrc vakachinja kuita zvihwitsi zvihombe zvechokoreti, kana mapaketi eice cream nemapineapples. Uye Zoya akarova zvakare , uye cruiser yakatevera yakava muchimiro chehombe hombe, uye pairi pakanga paine makeke ane chokoreti nemabhodhoro edoro rakasarudzwa.
  Zoya akaitora ndokuimba, achibudisa mazino ake:
  - Waini yakakurumbira nekunaka kwayo,
  Inobvisa varume vane simba patsoka dzavo!
  Victoria akadzvanya zvigunwe zvake, uye imwe ngarava yeOrkish yakashanduka kuita kamba ine goko redhaimani. Uye nyama yake yakasanganiswa ne shrimp nemabhisikiti. Uye varwi nevafambisi vezvikepe vakava kana jelly bhinzi kana mazambiringa akaomeswa. Zvinonaka sei zvese izvi. Uye kune hwema hwakaita segwayana riri kugochwa. Zvakanaka, semuenzaniso, Nadezhda akashandura cruiser yeOrkish kuita nguruve yemusango yakagochwa yehukuru hwakakura patireyi yeplatinamu. Uye ndinofanira kutaura, zvinonaka kwazvo. Uye muto une ketchup wakanaka.
  . CHITSAUKO Nha.
  Marinka, akatarisa izvi, akaseka ndokuti:
  - Iyi ihondo, yakanyanya kunaka!
  Slavka akati:
  - Zvinonzwika semwana. Shandura varwi vemuvengi kuti vave zvinonaka.
  Levka akakurudzira:
  - Ngatiitei chimwe chinhu chakakomba ipapo!
  Musikana wepayona akati:
  - Uye zvazvino!
  Vana mapiyona vakadanidzira pamwe chete:
  - Chizvarwa chitsva, mhepo ye quarks, ipa shanduko, nechipo chikuru!
  Valerka akasarudza kuona firimu duku nehondo yepakati uye, pasina kufunga kaviri, akavhura hologram yakazara.
  Vakomana vakaridza muridzo uye vakatarisa nemeso avo esimaradhi nesafire pachiitiko chinoshamisa chefirimu resainzi rengano.
  Makumi, mazana ezviuru zvezvikepe zvenyeredzi zvegrey-breathing arthropods zvakamira pedyo nemhepo inoonekera, ine makore, ichipfungaira nemhute ine mukaka-pingi ine twumoto twuruvara twunopenya nguva nenguva.
  Marinka akacherechedza, achichonya nemaziso ake esafire:
  - Ichi chishamiso chaicho uye chekufananidzira!
  Slava akaseka ndokuti:
  - Pfungwa yechishamiso ipfungwa ine hukama. Vanhu havasati varwa muchadenga.
  Mumufirimu, mosquito civilization yakatumira zvombo zvayo.
  Ngarava dzavo dzaive nyika ine chimiro chinodadisa zvishoma, uye yaitaridzika sehove yakadzika-mugungwa inokambaira, yakati sandara nekukora kwemvura uye yakazadzwa nemakanoni ane spiked nemavhiri anodhiraivha nemaantenna emhando dzakasiyana siyana. Vakashambira mukati, sezvikara zvinomhanyira kune mhuka, kubva kwakasiyana nzira, vachiedza kupaza nepakati, zvinosanganisira asteroids akanyatsogadzirirwa kudzivirira. Mukuwedzera kune zvikamu zvenguva dzose zveRobotamomat , pakanga pane mercenary pirates iripo. Ngarava dzavo dzaisiyaniswa nemaitiro adzo ekunyepedzera, kazhinji aityisa, uye ngarava dzenyeredzi dzega dzega dzairatidzika kuva dzechienzi uye dzisina musoro. Zvisinei, vakapiwa basa rokutsigira. Chombo chaityisa chaive chikepe chehondo chichangobva kuburitswa, kudada nekunaka kwezvikepe zveumhutu. Kufanana nerampu yemagetsi yakakura mazana maviri emakiromita kureba, iyo submarine yekupokana chinhu chinotyisa. Hapana aiziva zvakadaro, chaive chakavanzika kunyangwe kuvakuru veumhutu, kuti bvunzo yepfuti nyowani yakanga ichigadzirwa. Chete Marshal Bloodsucker- Hyper , chimiro chakakura cheumhutu, inonyatsoziva nezvekuyedza kuri kuuya. Akanga ane mubatsiri, uyewo arthropod. Mhuka yakakora yakatambanudza makumbo ayo ose ane gumi namaviri. Inzwi rake rakanga rakaita semapundu.
  - Mhuka dzine huropi ingori bazi rinodzikira pamuti wekushanduka. Ini ndinoraira kuti inomhanyisa emitters ye hyperplasma ibatidzwe anti-thermoquark reactor. Ah, chombo chitsva, superlaser ine anti-thermoquark kupomba, iwe ucharatidza muvengi nzvimbo yake mupasi.
  Mushure mezvo, kuseka kwakatevera.
  Valerka akati:
  -Anti -thermoquark reaction inosiyana sei neyakapusa thermoquark reaction?
  Marinka akapindura nechivimbo:
  - Iyo kutungamira uye polarity yemaitiro, iyo inobvumira zviri nani kupinda kweimwe-nehafu dimension.
  Levki akaseka ndokukwevera abs yake mukati:
  - Yakanaka, iyi ifungidziro inotonhorera!
  Zvichakadaro, iyo tweeted:
  -Hongu, mhedziso yako kunaka. Tichapisa muvengi pasinei nokuti akasimba sei.
    Mukuru akahukura achitambanudza muviri wake wakakora kuita tambo. - Zvinosiririsa kuti haugone kudya fukils, ine chepfu.
  -Asi iwe unogona kudya anions. Vane mapuroteni akadaro ane unyoro uye anoshamisa. Ini ndinoodha chikafu chemumagaba kubva kudivi rebazi ravo rinokura paPlanet Scott.
  The Marshal Count akananzva miromo yake yakakura nerurimi rwake rurefu.
  -Tine mamiriyoni ezvikepe pano. Uye isu takasimba kupfuura munhu wese. Simba redu rinokwanisa kuputsa makwara enzou. Iye zvino ticharatidza chimwe chinhu chisina wakaenzana nacho muchadenga . - The Marshal akanyarara, akazadzwa nemufaro, uye kuburikidza ne gravioscanner akatarisa boka rose risingaverengeki umo zvikepe zvehondo isingakundiki, iyo yakanga yatokwanisa kusveta plasma, yakaungana pamwechete.
  Marinka akanyora paTwitter, achichonya kushamwari dzake:
  - Hazvina kunaka ! Trivially hyperpulsar ! Idzi ndidzo ngarava!
  Valerka akati:
  - Ivo zvechokwadi quasar !
  Levka akati:
  -Kunyange hyperquasar ndivo !
  Kune rumwe rutivi kwakamira mazana matatu nemakumi mashanu emakiromita asteroid fortress. Akavakirwa mudumbu mayo aive ane simba hyperplasma cannons, tunnel emitters, Ultra-annihilation- pumped lasers, non-intervacuum misungo, space-to-space makomba uye counter-charges .
  Uye izvi zvese zvakafukidzwa neyakamira, imwe nehafu dimension, simba remunda. Iyo asteroid yaionekwa sembambo isingapindike yekudzivirira kwe intergalactic. Kana mutsetse wacho ukadamburwa, mauto evavengi aityisidzira kuenda kumashure. Iyi ndiyo nzira yekudzivirira kwehasha.
  Muchinhambwe chidiki, dzimwe nyeredzi dzeFukil dzine simba dzakayangarara, dzakagadzirira kusangana nemuvengi ne hyperplasma uye grovititan . Uto iri raitungamirirwa nemukuru wemauto, Mutungamiriri weFuantabo .
  -A tsvina yemafungu eumhutu icharovera pa hyper-titanium pier yemujaho mukuru weFukils.
  Bete rairatidza kufanana kwecookie ine zvigunwe zvitanhatu zvinonyunguduka, sematende eoctopus. Akasarudza kupotera munzvimbo yakanyanya kuchengetedzwa - pakati peasteroid.
  Marshal Fonura aive ari muhondo mode. Kuonekwa kwemutsara wemaasteroid kwakaita kuti maziso ese mashanu apenye zvisingaite. Chitundumuseremusere chake chakanga chichiswedera zvishoma nezvishoma kureba. Akabata fungidziro ye3D mumaoko ake, akaita U-turn. Hurukuro hwemureza hwaitenderera neakiso yayo sekunge yakanga isina uremu. Zvikepe zviduku zvakadzokorora tsika yacho. Zvikepe zvemakororo chete hazvina kutevedzera. Imwe yacho, yakakura, yakaita semuti wakafa, yakabvunda uye yakarohwa neultralaser uye hyperplasma volleys , kusvika zvino isingakuvadzi nekuda kwechinhambwe chikuru kune chinangwa.
  Leshka akaimba:
  -Ngakuve nechinangwa - kumberi dynamo!
  Slavka, achibudisa mazino ake, akawedzera:
  - Chichava chinangwa chinouraya kwazvo !
  Ndokupenya maziso ake eblue.
  Valerka akati:
  - Muvengi akamirira kukundwa uye kukanganwa, uye kubwinya kweUSSR muenzaniso kune wese!
  Marinka akaseka uye akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Tarisa uone kuti zvipembenene izvi zviri kuita sei izvozvi ! Vachanzwa hypervacuum !
  Kunyange zvakadaro, kupfura kwakatanga. Nyeredzi dzenyeredzi dzega dzega dzakatanga kuchinjana salvos.
  Zvikepe gumi nemaviri zveFuquil zvakamhanyira kumberi, uye vakatanga kubhomba nemakomba e hyperphoton- accelerated. Fonura akatendeudza chigunwe chake ndokukumbira:
  kupuruzira muvengi kare ?
  -Hongu, mutungamiri! - Iyo komputa yakapindura zvisina tsitsi.
  - Zvakanaka, tora. Isu tinotumira hyperlaser danda nehupamhi hwewavelength.
  Ultralight masaisai akabuda kubva patsva mureza wechikepe chehondo , kubva kure zvaiita sekunge uku kwaive kuwedzeredza kwakakurumidza kutorwa kwemafirimu kwedombo rematombo rinowira mumvura. Nekukurumidza sei, zana nekukurumidza kupfuura kumhanya kwechiedza, iyo hyperplasma yakapenya. Zvikepe zvenyeredzi zvinenge zana zvine makumi ezviuru zvevarwi vari muchikepe zvakangoerekana zvachinja kuva makore anopisa egasi nemadutu eguruva rakaoma romuchadenga.
  Marinka akakwenya nekurova tsoka yake isina kupfeka, yakapfava:
  - Izvi zvakanaka chaizvo!
  Valerka akahwihwidza, achichonya:
  - Hyperphotons muchiito!
  Levka akati:
  - Graviodoskaya paminwe!
  Slava akaseka ndokuti:
  - Yakadaro anti-dema gomba kurongeka!
  -Checkmate! - Fonura akaburitsa mazino ake, akatetepa uye akareba, senge carnations. - Izvi zvinonzi flat hyperlaser . Uye zvino tichagadzirira chimwe chinhu chinopisa uye quasar kune muvengi . Tinofanira kuswedera pedyo neasteroid neimwe chiuru sakley.
  Inzwi remukadzi rinofadza rakanzwika.
  -Unogona kumurova kubva kure uku. Iyo superlaser ine inenge yakakwana parallelism, zvinoreva kuti haina kuparara.
  Fonura akatoridza tsamwa.
  -Zvino nguva yekuverengera maFukols yatosvika. - Uye akazunza maoko ake, kana kuti pane paws, ari kure kure.
  Marinka tweeted:
  - Uku ndiko kuratidzwa kwe Ultraquasar !
  Valerka akawedzera kuti:
  - Megaphysical flash!
  Levka, achibudisa mazino ake, akawedzera:
  - Murima re ultravacuum !
    Ma hyperreactors akatangwa, tsvimbo dzese dzakasimuka. Pakapoteredza dhiramu rimwe nerimwe, matavi aiputa nemhute yepepuru akatanga kukura, achicheka nepaburi racho.
  Muchikamu chiduku chesekondi, mitswe inopenya yaibva kumanyuko mana yakapindirana ndokuungana kurutivi urwu rwechadenga mudanda rine simba, ikarovera paivhavha, ichirovera pamadziro matema sesando yehyperplasmic. Simba remafotoni rakakwidziridzwa kuenda ku -ultra-speeds rakabva raputika nepakati pezviyero zvipfumbamwe. Akaputsa zvimiro zvepasi, simba rakamonyoroka uye hafu-spatial minda. Hupfu hwaipenya kupfuura supernova ine tembiricha yemaquintillions emadhigirii. Ehe, inopfuura nyeredzi imwe yakavakwa nemaitiro eiyo thermonuclear fusion yakapusa haigone kupenya kupisa nekupenya zvakadaro. Masimba anobatanidzwa pano mirairo miviri yehukuru ine simba zvikuru.
  Leshka akati:
  -Iri ndiro simba re hyper-black hole !
  Slavka akaona zvakakodzera kuwedzera:
  - Uye anti-pulsar !
  Marinka tweeted:
  - Asi isu tinogona kuzvibata zvakare!
  Valerka akasimbisa:
  - Ehe saizvozvo! Uyo anofara anoseka, ani naani anoda achazviwana!
    Simba regiravhiti renzvimbo yeasteroid yenhare yaisagona kumirisana nedzvinyiriro yesimba remusango rakadaro uye raingoputika sebubble. Ipapo nzizi dzaityisa dzakabaya nepakati, dzichibaya nepakati pechivharo chezvombo.
  -Cheka kuita zvidimbu zvidimbu. - Fonura akaraira komputa. - Mwaya nhare pane nanoshards .
  Valerka akati:
  - Yakananga metadictator !
  Marinka akaseka achiti :
  -Pasi nehudzvinyiriri uye hudzvanyiriri!
  Danda rakadzimbirwa zvakanyanya rakaramba richitsemuka nekupisa. Uye munguva pfupi iri kutevera, panzvimbo yenzvimbo isingapindiki, pakasara murwi wemarara anopisa. Zvisaririra zve mega-fortress zvakamonyoroka uye zvakamonyoroka mumaspirals. Mamirioni makumi mashanu neshanu efuquils uye mazana matatu nemakumi mashanu nesere miriyoni ekurwisa marobhoti akawana kufa kwavo pano, kazhinji nekukurumidza uye kusingarwadze, asi zvisingaite zvishoma kune izvo. Marshal-Duke weFuantabo akafawo .
  - Gomba dema mumbongoro! - Fonura akadanidzira. - Isu takazviita, takaipuruzira . Chinja kuputika kweplasma kune vavakidzani vako.
  Mushure mekushandisa simba rakawanda kudaro, zvakatora nguva kuti itangezve. Panguva ino, nyeredzi dzisingaverengeki dzakarwisa perimeter, dzichinangana nekuputsika kwanga kwaitwa nekwakaputsika, kwakanyungudika. Hondo inotyisa yakatanga, mazana ezviuru zvezvikepe zvemuchadenga zvakabatanidzwa mukumbundikira rufu. Kubva mukuwanda kwekutsemuka kwainge kwaita sekuti kwaifashaira nekutsemuka . Makanoni akaparadza shongwe uye akaboora mativi engarava dzakasiyana-siyana. Nyeredzi dzemunhu mumwe nomumwe, dzakabatwa mumoto, dzakangoputika uye dzakaparadza minda miduku yesimba yaisagona kumira kumanikidziro akabatanidzwa.
  Marinka akaombera zvanza zvemaoko ake uye pasi petsoka dzake dzakatsvuka uye dzakasimba:
  - Iyi inongova superquasar !
  Valerka tweeted:
  - Zvakanaka, zviyero zvechisikigo zvinoremekedzwa zvakanyanya! Kuumbwa kwehondo hakusi vacuum!
  Levka akatarira shamwari dzake, akarova tsoka dzake, uye akadzvova:
  - Hyperplasma haisvike pakupenga!
  Slavka akabvumirana neizvi:
  - Icho ichokwadi!
  Nhare dzakamira dzakapa kuramba kwakakomba; imwe neimwe yadzo yaive nekanoni inorema inodarika chiuru, ichipfira zvidimbu zve hyperplasm nekumhanya kwepamusoro uye mapfumo epamusoro mukati me superphoton acceleration. Aya akanga ari mabhomba anotyisa, aidzikisa mapoka evapambi .
  Marinka tweeted zvakare:
  -Iyi super-perigee !
  Valerka akagutsurira musoro, achisimudza zvibhakera:
  - Inobvarura gravirroof kubva paphoton lashes!
  Slavka akati:
  - Hypercoster ultraphotonite !
  Levka akati:
  - Theonuclear charge!
  Muchina werufu wakatanga kufamba zvakare, uchiburitsa danda re hyperplasma pane asteroids aive pedyo. Makiromita mazana maviri akapararira sezvidimbu zveaizi kubva pakuputika kwesimbi. Iri zano rakashanda zvikuru; vaFuquils vakatanga kutya, uye zvimwe zvezvikepe zvavo zvakapararira nekutya, semashavishavi ari kubhururuka patochi yeOlympic. Vamwe vakarwa zvisingaite. Uyezve, matura akaunzwa muhondo, uye hondo yaityisa yakawedzera.
  Mukuru Mukuru weFukils Firon aive akadzikama, akakwevera matura mberi uye aive nechivimbo chekuti aizokwanisa kudzoreredza kurwiswa kweumhutu nevabatsiri vavo. Asi makonye anofema maruva ane hunyengeri, uye akakwanisa kuratidza kushamisika. Vedu pundits vakanga vasina kusvika pabasa uye vakapokana kuti zvakanga zvisingabviri kugadzira hyperlaser yesimba rakadaro, asi chaizvoizvo zvakazoitika kuti muvengi ndiye akatanga kushandisa ruzivo rune ngozi. Ikozvino kungwara uye intuition yakaratidza sarudzo mbiri chete: kukurumidza kutiza, kana kupinda muhondo yepedyo, kusanganisa masanji. Muchiitiko ichi, chikwapuro chakareba che superlaser chinogona kudonhedza pasi chayo .
  Valerka akati:
  - Kushamisika, kushamisika, kurarama kwenguva refu kushamisika!
  Marinka akagadzirisa:
  - Zvakawanda senge hypersurprise !
  Levka akaseka uye akaramba:
  - Asi zvombo zveHypertheonuclear zvichiri kutonhorera!
  Slavka haana kubvumirana nazvo:
  - Kwete, hapana mumwe anotonhorera kupfuura mapiyona!
  Fironi, uyo aisawanzoonekwa pakati pezvinhanho zvepamusoro-soro zvemurairo wehuori, akanga akashinga. Uye akaita chisarudzo - kurwa kusvika pakufa! Mamirioni akati wandei ane mabhiriyoni evarwi , zvese zvipenyu zvipenyu uye zvemagetsi, zvakapindirana mugehena tangle. Zvaiita sokuti hyperspace yakanga yakamonyoroka, uye ultra-vacuum yakatsemuka, uye makatsemuka asingaverengeki akazadzwa ne superplasma . Kupenya kwakanyatsojeka, kuburitsa simba risingayereki, kwakafanana nemaruva makuru anobva angotumbuka muchadenga, aine mapetare emhuka anodya achisvika kune zvikepe zvemakaro. Hondo dzehondo, hombe dzehondo dzehondo , vafambisi vechikepe, charkoshes , hyperlaser vaparadzi, vatakuri vezvombo, maaerobonuses , mabhoti e laser, anorema, epakati, akareruka varwi uye zvimwe zvakawanda. Zvose izvi zvakaparadzwa sekondi yoga yoga nemakumi ezviuru, zvichipararira kuva zvidimbu, kana kuti hyperplasmic , magma yaipisa zvikuru.
  Marinka akarira, achidedera:
  - Kutya! Chokwadi, iyi ndeye ultra-blackhole !
  Firon akazvisarudzira mobile mega-cruiser. Zvakanga zviri nyore kuraira kubva kwairi, uye kumhanya kwayo kukuru uye kugona kwakanakisa kwaiita kuti ikwanise kurwa zvinobudirira. Achitarisira kuti sezvo hondo ichifambira mberi, dzimwe nyeredzi nyeredzi muvengi aizoedza kumhara mauto pamapuraneti Shito , Mata uye Griko, akarayira pamusoro kucherwa nemigodhi yokuparadza. Kunyange zvakadaro, vanenge vasiiwa, uye zvizvarwa zvemo zvishoma hazvifaniri kusiyiwa.
  Valerka akacherechedza nekumwemwerera kunofadza:
  - Iyi ndiyo megacunning !
  Marinka akaseka ndokuti:
  Dhiyabhorosi akaita hondo yakaipa nemapiyona,
  Muvengi akarwa zvine hutsinye, nekunyengera...
  Asi murwi akapwanya Satani.
  Kuratidza chokwadi chako muhondo yemasimba!
  Levka akati:
  - Pioneer, piyona, communism - iwe uri muenzaniso!
  Slavka akaruramisa:
  - Zvakawanda saGumiguru.
  Chiuru chimwe nehafu amphibious kurwisa kutakurwa, pasi pechifukidziro chemakumi ezviuru zvezvikepe, kusanganisira " meromat " uye "neutron", akapinda kwavari. Mapuraneti akanga asina kuchengetedzwa zvakanaka. Chikamu chacho chakasununguka. Munzira, boka racho raingopfura masatellite madiki. Pamusoro pezvo, vakaita rombo rakanaka ;
  Mukuwedzera, vakuru vemauto vanoba vaiva nepesvedzero yakaipa; Ichiziva izvi, umhutu hwakamhara. Kune mamiriyoni matatu akasarudzwa masoja papasi rimwe nerimwe ; Pakangomira varwi vehondo, vakabva vaputika pakarepo. Kudzvova kunotyisa, mhere mhere, mhere-mhere, kugwinha-gwinha makumbo nehafu yemakonye. Kuparadza kwemoto, imwe neimwe, zvichienderana nerudzi rwezvinhu, inobva pachuru kusvika kune zviuru zvishanu zvakasimba kudarika thermonuclear. Mhosva dzacho dzakachipa uye dziri nyore. Apa mosquito dzakakanganisa uye hadzina kutumira mascanning squads mberi.
  Valerka akaseka uye akarira:
  - Ehe, uku ndiko kuita kwedu kunogadzira!
  Marinka akagadzirisa:
  - Vamwe vedu! Iri ringangove riri anti-pulsar bhaisikopo!
  Levka akati zvine musoro:
  - Hondo ndizvo zvinoitika mumafirimu evakuru!
  Slavka akati:
  - Rega kugadzira antipulsar antimonies!
  Grand General Fearon, zvisinei, haana kuona izvi - kure. Pfungwa dzake dzese dzainge dzakanangana nengarava yehondo . Hondo yakawedzera kuwedzera uye, sezvaitarisirwa naFiron, iyo superlaser yakambonyarara, yakamboparadza mamwe matinji akamira. Zvikepe zvakaparadzana kuva mapoka akawanda akasiyana, rimwe nerimwe rawo rakazvimiririra, pasina rubatsiro rwekuraira kukuru, rakasarudza maitiro ehondo. Mumamiriro ezvinhu aya, zvinhu zvose zvakasarudzwa nehukuru hwenhamba, uye akanga ari kudivi reumhutu. Mukuru Mukuru akanzwisisa kuti vaisakwanisa kuramba kwenguva refu, uye akazvigadzirira chinangwa chikuru: kuparadza mureza wehondo. Kuti aite izvi, akaunganidza boka rekuvhundutsa nyeredzi, uye akaswedera pedyo nekuswedera. Simba rinonyanya kukosha rechikepe chakakura kudaro isimba rayo. Inogona chete kuputswa kana kupera simba nekurova kwakabatanidzwa kune imwe pfungwa.
  Marinka akanyora:
  Rova wakatwasuka usina kuvanda,
  Pakave pasina kutenda mumashoko kwenguva yakareba ...
  Mazwi anofanira kupfura sematangi
  Uye rovanisa orcs mumeno!
  Valerka, nenyemwerero yaipenya kunge maparera, akagutsurira musoro:
  - Icho ichokwadi! Asi umhutu hune mazino here?
  Levka tweeted achinyemwerera:
  Forget-me-nots kukura kumwe,
  Amai vanobika mapayi...
  Mupayona achine mazino,
  Fangs ichakura munguva pfupi!
  Slavka akachema, achiseka uye zvakakomba panguva imwe chete:
  - Saka kuti munhu wese anodedera, kuitira kuti munhu wose adedere, kuitira kuti varemekedze!
  Zvaiita sekuti zvaizovafambira zvakanaka; Yaive gobvu zvekuti kunanga nekupfura. Mukuuya kwetraffic, boka rekunze rakarovera muchikepe chehondo.
  Marinka akatsika tsoka dzake asina kupfeka ndokurira:
  - Hyperpreon squared!
  Valerka akahwihwidza musikana ndokubvunza:
  - Sei kwete mune cube?
  Musikana uya akabva apindura achiti:
  - Uye nezvemusoro wekabichi!
  Slavka akati:
  - Izvo ndizvo!
  Kubva pakukanganisa, skrini yekudzivirira yakadedera, yakazunguzika, uye yakaburitsa mhute inopenya. Kusveturuka padhuze, iyo mega-cruiser yakadzinga mhosva kubva kune yayo yese plasma cannon uye yakapfura makomba nema lasers. Kupindura salvo kwaive kwakasimba zvakanyanya;
  Fonura akati:
  -Paradzai. Pisai mutorwa uyu. Pazvombo zvese - moto !
  Zvisinei, salvo yakatevera yakanga isingaparadzi zvakadaro. Makometi nemameteorite zvakapfavisa kurova.
  Asi zvimwe zvikepe zvakasimuka. Simba rekurova panguva iyi raive rakasimba. Mushure mekupwanya munda, watopera simba nematombo makuru, mhosva dzakagadzira gomba rinokatyamadza.
  -Ino ndiyo nguva yekukanda thermoquark bhomba. - Firon akapa chirevo.
  Valerka akanyora paTwitter achipindura:
  - Izvi zvichave chaizvo, zvinotonhorera!
  Marinka akapindura nemufaro:
  - Uye chaizvo mukurwa!
  Slavka akati:
  - Hyperstar !
  Levka akaseka ndokuti:
  - Kwete, haina chero inotonhorera!
  Kazhinji chombo chakadaro hachinyatsoshanda nekuda kweanopotera -zvikomba , kana anti-radiation , asi mune iyi kesi, nechikamu chekugona kweiyo mureza yehondo yehondo yakaremara, inogona kushanda. Hongu, meteorite yakakonzerawo dambudziko kune nyeredzi diki, asi ivo havana kutambura zvakanyanya sehofori iyi.
  -Radiation kusvika pakakwirira! - Firon akadanidzira nenzwi guru.
  Yakakwidziridzwa ne ultraphotons , zvombo zvinokandwa zvitatu zvakabva zvabhururukira mukutyora. Hofori yaityisa yakadedera ndokukwanisa kugamuchira "zvipo" zviviri. Asi ipapo mhosva yechitatu yakaputika zvishoma kubva padivi, ichingowedzera gomba rinoyevedza.
  Marinka akati:
  - Izvi zvakanaka - zvakanakisa!
  Valerka akawedzera kuti:
  - Zvese zviri zviviri hyper uye super!
  -Mazana quasars pasi pemvura! - Firon akadzvova uye akakanda mheni kubva mukushungurudzika. - Kukundikana kurwisa kwakadaro. - Ipapo akadzikama, kwete zvese zvakarasika, akaraira mumhepo inotakura zvinhu . -Kurwisa iyo mureza nesimba rako rose, tarisa gomba.
  Odha yacho yakazova inoshanda. Kurwiswa kunoshamisa uye kurwisa kwakabudirira zvikuru. Uye kunyange zvazvo nyeredzi ina dzakaparadzwa nemoto wokudzorera, mukaha wakawedzerwa.
  Mushure mezvo, imwe yemaroketi e thermoquark yakabhururuka ichipinda mu hyperreactor . Maitiro equark fusion ane mamirioni enguva yakasimba kupfuura thermonuclear fusion. Kuputika kwakasimba kwakadaro kwakapisa chimiro chechikepe, kuchiparadzira mu hyperplasm. Simba rinokwevera pasi uye mafotoni zvakakurumidza kusvika kune superluminal speed zvakarishandura kuita gasi risingawanzooneki. Matende e squid, aipisa kusvika quintillions emadhigirii, akaputira zvidimbu zvezvinhu, achipisa ngarava dziri pedyo.
  Valerka akataura nehasha, achitenderedza musoro wake:
  - Iyi ichokwadi hyperquasar!
  Marinka akaseka ndokuti:
  - Chii chatingataure, zvese zvichave zvakanyanya kutonhorera! Ngatitorei tigoirova nechisimba pachirebvu!
  Levka akacherechedza nekunyemwerera kunotapira:
  - Ehe! Izvi zvechokwadi debut rakaridzwa sewachi!
  Slavka akapindura zvine hungwaru:
  - Gomba dema mu quasar!
  Firon's mega-cruiser haana kukwanisa kusvetuka kusvika kune imwe nzvimbo yakachengeteka kubva pakufanana kunotyisa kwe supernova. Zvakadaro, yakanyunguduka ndokupidiguka kakawanda, ichiirasira kure uye ichipwanya zvidimbu zvakati kuti. Pfuti dzakanga dzakuvadzwa zvakaipisisa, zhinji dzacho dzakanga dzisisashande. Sezvo yarasikirwa nezvakawanda zvekurwa kwayo, nyeredzi yakave nyore kubatwa nemuvengi. Achiziva izvi, uye asingadi kufa pasina, ushingi hakusi kusava nehanya, Firon akarayira kuti adzokere. Kufambisa zvine hungwaru , iyo mega-cruiser, ichinzvenga misungo uye pincers, yakadzokera shure, ichiedza kupinda pasi pekuchengetedzwa kwezvikepe zvayo. Uye zvakadaro akapotsa aroverwa, avharwa zvakachengeteka, akakomberedzwa segava riri mugomba. Pfuti shoma dzechikepe dzakapindura noudofo pakubhomba kwakashata. Munda wesimba wakashata, zvakanyanya seamburera yakabvaruka pane nhovo yakavimbika. Hazvishamisi kuti spaceship yakakurumidza kuputika ndokuwira muzvidimbu.
  Valerka akarova maoko ake:
  - Hukuru!
  Marinka akawedzera kuti:
  - Mega uye meta pulsar !
  Firon haana kumbokwanisa kutiza ari muigwa duku. Chikepe chekununura ichi chaive chisingaonekwe, masaisai akatevedzana akagadzira kukanganisa mukuona kwayo, zvekuti kunyange giravhiti radar raingonyora nzvimbo dzisina kujeka. Ushingi hune pahunogumira, uye mukuru wemauto aida kurarama. Uyezve , basa guru rakapedzwa, uye nechina, uye ikozvino, zvichida, hukuru hushanu hwemuvengi, kuguma kwehondo mhedziso yakafanotaurwa, uye chinhu chakanakisisa chingaitwa ndechokubvisa. mauto akasara. Atove kutosiya ngarava, Firon akapa rairo yekudzokera kuMadoron system kuitira kuti agamuchire rutsigiro rwekudzivirira kwepasi. Izvi zvakatibvumira kuwana nguva uye kuunza mamwe masimba munzvimbo ino.
  Marinka tweeted:
  -Kurongeka pamberi pehondo ndeye quasar !
  Valerka akaseka ndokuti:
  - Uye isu tichanyudza munhu wese uye tovaburitsa kunze!
  Levka akacherechedza achinyemwerera:
  - Enda undoona!
  Slavka akazvitora uye akawedzera:
  - Uye tora mufananidzo mune fecal annihilator !
  Marshal Fokhoron akanga atogamuchira chiratidzo chokuti mauto makuru emuvengi aigona kutema shure kwake. Zvisinei, akazengurira kwenguva refu, achitya kurwiswa kwakananga. Chenjerera kuti urege kuderedza mutsara wekudzivirira. Uyezve , muvengi akatanga kurwisa, achiparadza zviuru zvengarava. Akadaro mudhara atove mbwende. Fokhoron akanga ane uori, akanyura kusvika pamutsipa wake muhuori - rudzi rweunzenza. Uye ane mano nenzira yake pachake , asi panguva imwe chete haasati akwanisa kuzvitengesa nemoyo wose kune umhutu. Asi kwakatove nekufambira mberi kune izvi. Umhutu hwaiziva nzira yokuwana nayo vatengesi, uye vamwe veboka rake vakabhadharwa. Kunyanya, General Hertz aigara achigadzira mishumo, achirondedzera zvese huwandu hwemauto uye hurongwa hwekukurumidza hwekuraira kwake. Umhutu hunobhadhara muhondo, munhu akachenjera anopfuma, ane ushingi anoenda mberi, uye benzi rinopfurwa. Vatengesi, zvisinei, havasi vakangwara chete, asiwo havasi vanhu vari kure. Mushure mezvose, munguva pfupi kana kuti gare gare vanobatwa nehungwaru, kana kutengeswa nevashandirwi vavo. Chikonzero ndechekuti akazova zvisina basa, kana kuti akaderedzwa, kana kutopfurwa. Zvisinei , vakaedza kusataura pamusoro peizvi;
  Valerka akati:
  - Vane kuderedzwa kwenjere.
  Marinka akajekesa nekuseka:
  - Yakanyatso fotoni .
  Slavka akati:
  - Hyperbanzai !
  Levka akawedzera kuti:
  -Kune Ultraphoton bhokisi reumhutu uye zvipembenene!
  Kurohwa kwechiedza kwakaramba, uye zvino pakanga pasisina chikonzero chekunonoka. Kurangarira iyo Extra-Emperor kuraira kuti udzivise kutenderedzwa chero zvipi, uye wagamuchira imwe Fokhoron akapa murairo kune giravhiti kutumira nechikumbiro, kana kuti pane chikumbiro chekubatsira.
  -Ngatiitei kuita. Urarame kwenguva refu iyo Extra Emperor!
  Zvisinei, hondo yeArmada yakatanga kunonoka zvikuru; Zvichakadaro, gurusvusvu revavengi rakapfuurira mberi kwavo kusingagumi.
  Marinka akanyora achiseka:
  - Mhomho iyi iri kumhanyidzana nesu semafashama. Hapana nzvimbo yepakati.
  Valerka akapindura achinyemwerera:
  - Zvikasadaro, mese muchave mumabhokisi eoki!
  Fadoron's system yaive imwe yeakasimba kwazvo mugwara renyeredzi. Nyika yepakati yaive hombe uye ine vanhu vakawanda - vanenge mazana maviri emabhiriyoni. Maitiro ese kwairi aive akavharwa nehoming cyber mines , pamwe nemakumi maviri nemaviri echisikigo satellite. Imwe neimwe satellite yakazara yakazara neplasma uye hyperplasma cannon, pamwe nemakomba. Mukuwedzera, mamwe mapuraneti akawanda akanga achitenderera, paive nekugara uye zvigadziko. Kwakanga kune hondo dzakakomba mberi. Firon aiziva kwaakanga achidzokera, uye umhutu hwakatakurwa zvikuru kuti humire. Asi, vakakwira sematangi, vasingazvidziviriri ivo kana hupenyu hwavo. Space pirates vainyanya kushanda, vachinzwa kunhuwa kwechimwe chinhu chakakangwa , nyeredzi dzakaipa dzakakwira semapete kuenda kune jam, zvaiyedza kwazvo kupamba nyika dzine vanhu vakawanda.
  Uye zvino hondo, iyo yakanga yatanga kupera, inoputika nehutsva hutsva husingadaviriki hunoita sekuti nyeredzi dziri kuzununguka.
  Valerka akataura nehasha nekugumbuka:
  - Mugomba guru dema!
  Grand General Fearon akakwanisa kutamira kune chiedza cruiser. Kubva ipapo akaramba achitungamirira hondo. Kuedza kwekutanga kweumhutu kuputsa dziviriro yose ipapo hakuna kubudirira. Kuuraya kwacho kwakanamatira kunze kwepasi reCodd. Mapuraneti akapoteredza akazununguka kubva pakuputika. Imwe yemasatellite yakagamuchira kurova kwakawanda kwakaipisisa zvokuti yakatsemuka kubva kunze zvingaita sekuti rakanga riri zai remhou richiputika, rakakurumidza kuparadzwa kwaro.
  Marinka akatorazve girazi re diamond ice cream kubva kuHypernet, mune matatu mavara ekrimu, akainanzva ndokuti:
  - Iyi ichokwadi quasar, haizokuvadze mhino dzako!
  Fonura akakwanisa kurarama panguva yekupedzisira, achisiya mureza wekurwira pane yekununura module-chikepe. Iye zvino gonye rakaipa rakanga rava kutyisidzira, kunyanya sezvo ganda rayo rakanga rapiswa zvakanyanya nemwaranzi.
  -Usatora vasungwa. Dzidzisa munhu wese, uvaparadze, upise, uvaparadzire mumafotoni.
  -Ichazadziswa, hukuru hwako hwenyeredzi! - Vakuru vezvinzvimbo zvepasi vakapa mirairo. Zvakanga zvakaoma zvikuru kuti usvike kuCodd; Zvisinei, mvura isingachinjiki yakanga yava kusvika.
  - Vasvine sezvizvi. Pinza zvakanyanya, kwete zvakanyanya, uye iyo quasar ichapera! - Iyo Marshal Duke yakatsamwa. - Usaise zvikepe zvakawandisa paunenge uchirwisa satellite - kurova kure kure. Ndiko kunyanya kungwarira. Oh, magiraviomine adhiabhorosi !
  Valerka akabvumirana neizvi:
  - Hongu, migodhi, iri idambudziko rakakura kwazvo!
  Marinka akawedzera kuti:
  -Zvine musoro kutaura hyperquasar !
  Levka akajekesa:
  - Kwete zvimwe zvine musoro, asi zvinosetsa!
  Slavka akati:
  - Hyperspace kudonha !
  Migodhi yakanyatsobuda, isingaonekwe, yakabuda kubva muchadenga uye yakarova nyeredzi. Vamwe vakaparadzwa pakarepo, vamwe, pane kudaro, vakangowana kukanganisa. Midziyo yakawanda inoputika yakanga ine pulse blaster, inokwanisa kupisa kuburikidza neminda yechisimba, kunyangwe kwenguva pfupi , zvichikonzera kukuvadza kunotyisa. Kurasikirwa kukuru kwakanga kwasiya zvikepe zveMosquito zvaoma, uye kunyange vapambi vakanga vava kutanga kuratidza zviratidzo zvokusagadzikana. Kana paine kurasikirwa kukuru kwakadaro pamatanho, saka yakawanda sei ichafanirwa kurasika papasi pachayo.
  Musikana wepayona akati:
  - Communism haisi hurongwa - kurumidza kuuraya umhutu!
  Fonura, zvisinei, akaerekana amira kushatirwa uye kurutsa salfur. Pfungwa yakanaka yakauya kwaari.
  -Ko kana tikashandisa chimwe, chombo chine simba zvikuru kurwisa maFukils? - Gonye rakaseka. - Mushure mezvose, isu tinayo, zvakare iri mubhadharo unoshanda kwazvo.
  Valerka akazhambatata achibvumirana nazvo:
  - Chokwadi vane! Kuti haugone kana kubvisa maziso ako pairi!
  Zvaifungwa naFonura hapana chimwe kunze kwe " hyperradio bhomba ". Ichi chombo chitsva chakaburitsa chakakosha masuperneutron mapfupi akapetwa bhiriyoni pane mwaranzi yegamma. Simba rinoputika rekuchaja kwakadaro harina kukura, asi iyo hyperradiation ine simba rakapetwa mamirioni kupfuura zvakajairika . Uye simba rinopinda rakakura - mafungu egyrido , iyi haisi joke, inokwanisa kupisa nepasi. Chinhu chikuru chekugadzirisa chigadzirwa ndechekuti haigoni kuputika munzvimbo yekunze. Nekuda kwemaitiro ayo ekugadzira, iyi embodiment yerufu rusingaoneki yaingokodzera kushandiswa pamapuraneti, uye kunyangwe ipapo kwete pane zvese. Asi mune iyi kesi, nyika yeCodd inokodzera. Mudziyo wakashata uyu wakaparadza zvikamu zviviri muzvitatu zvehuwandu hwenyika ino. Zvakanaka kuti umhutu hwaingova nemhosva imwechete yakadaro.
  Valerka akataura achinyemwerera:
  - Kwete nzira isina maturo ?
  Levka akati:
  - Zvingangodaro kwete gomba dema !
  Slavka akati:
  - Asi ne hyperambition !
  Marinka akati:
  - Kune mapiyona!
  Icho chombo chakanaka kwazvo, unouraya manpower, asi zvese midziyo uye zvinhu zvenyama zvinosara. Zvinongonzwisa tsitsi kuti ichiri kudhura. Kuti ugadzire mafungu egyrido , yakawanda yegarvanic inodiwa , uye ichi ndicho chinhu chisingawanzoitiki mune zvose. Asi havasati vadzidza nzira yekuigadzira zvisiri izvo.
  -Kushamisika nhamba yechipiri! - Fonura akafara chaizvo. -Kuchenesa pasi ne gyrid comb .
  Marinka akabva ati :
  - Moto Princess Plasma !
  Mukuwedzera kune fucols, fuciants, translucent land mollusks, vaigara muumambo uhwu hwekudenga. Vakashandira Fucolia uye vaigara zvakanaka. Kuvakunda kwaive nyore sekupfura mapeya, mavhiri maviri, uye vaFutsi vakasimudza makumbo avo kumusoro. Mushure mezvo, vaAborigines vakabvumirwa kuchengetedza chikamu chakakosha chekuzvitonga kwavo. Zvino rudzi urwu rwakagamuchira kodzero pahwaro hwakaenzana neFucols . Mwaranzi waiita bhuruu, tsvina yepepuru uye tsvuku-tsvuku. Vazhinji vakanga vakafukidzwa nemakwapa uye vakanga vachimonya-monya nemarwadzo asingatsungiririki. Avo vakafa pakarepo vanogona kunzi vane rombo rakanaka - vakashanduka vatema, vaine zvimbi zvakabatanidzwa pamwe chete, uku kurwadziwa kwevamwe kwakatora maawa akawanda. Marobhoti mazhinji, ehondo nemaindasitiri, akakuvadzwawo, kunyanya sezvo mamwe acho akange asina kuremara zvachose, asi akapenga, achizvikanda kune vashoma vakapona, kana kunetsana. Mufananidzo wacho waityisa zvechokwadi.
  Kunyangwe erudite Valerka akadzvova:
  - Hyper inotyisa ! Uye zviri quasar !
  Kurova kwakaoma mitezo kwakabvisa dziviriro zhinji, uye umhutu pakupedzisira hwakatora danho racho. Chikamu chete chemasatelliti chakaenderera mberi nehondo yekushaya tariro; Zvisinei, vakanga vangosara nehafu yeawa.
  -Aripi Fokhoron akatukwa kuti iye pachake avigwe. - Firon akapika. "Ndakatomukumbira rubatsiro kakawanda, asi hapana mhinduro, hapana kwaziso." Gomba dema pasi pechitin chake!
    Chokwadi rubatsiro rwakanga rwanonoka. Mukupesana, kumwe kusimbisa kwakasvika kumhutu.
  Marinka, achirova tsoka dzake dzisina kupfeka, akakwenya:
  - Usanonoke pakutendeuka, ndiyo chete nzira yaunodzidza kuhwina!
  Valerka tweeted:
  -Iyi ndiyo yepamusoro nhanho yekupesvedzera pa hyperphotons!
  Fani yakaramba ichikwenya, mafiro acho akapisa zvisina tsitsi. Mushure mekufunga zvishoma, akasarudza kutora kugeza kuporesa pasina kumirira kupera kwehondo yenyeredzi. Duke Marshal akaraira kuti izadzwe nemushonga wekugadzira patsva, ndokunyudzwa nemusoro mumvura yepepuru-tsvuku. Zvainakidza chaizvo, maronda aibaya, marwadzo akapera. Mboro yakagwinha-gwinha, ichipfapfaidza furo reemerald, ichifamba makumbo ayo. Ipapo shasha yakazembera panze ndokuenderera mberi nekuraira.
  -Pinda kubva kuruboshwe, zana rezviuru zvenyeredzi kurudyi kuruboshwe uye kukona yepasi. Sezvizvi. Zvino mudzvanyirire kubva kumashure. Shandisa spiral bypass. Circular diving . Uye zvino tapararira.
  Zvikepe zvehurumende zvakamuteerera pasina mubvunzo, asi vapambi vakaita nepavaigona napo . Vainyanya kufarira nyika yeCodd. Vakawanda vavo vakatanga kudzika mauto munyika ino ine mwoyo murefu. Mhepo yekudenga yainhuwa sulfur dioxide, uye saka zvaive zvichikwanisika kubira chete muspacesuits. Mhepo yeionized yakaburitsa mwaranzi isina simba iyo yakakurumidza kupera simba rayo, uye yakanga isingakuvadzi kune zvipenyu. Asi panguva imwe chete, mumuromo mangu makanga muine kuvava, uye ndakada kupfira. Zvisinei, waini yekombe, kazhinji mvura isingaenderani nemuviri, yakadururira pahuro. Mapuroteni marudzi anonyanya kukoshesa doro, asi sulfuri-kufema mhando haana kuzvishora. Pakati pezvimwe zvinhu, mamwe mawaini akarungwa ne" dope " yechienzi zvokuti yaikanganisa uropi, kana kuti mamorekuru ane musoro, evaya vakanga vasina uropi.
  Valerka akataura nekuseka:
  - Ehe, uye aya mafreaks ane chepfu pachawo!
  Marinka akaseka ndokuti:
  - Pioneer, kana ukaona munhu achiputa, mubate semuvengi wevanhu! Usangouraya neblaster!
  makorosari asina simba akawira pasi ndokufa. Vakabva vabviswa hembe nevaifambidzana navo, uye dzimwe nguva vakachekwa chinyararire nema hyperlaser blades. Kureva kuti mhirizhonga yakatonga nesimba rose. Zvivako zvacho zvakanga zvisina kurongeka, uye naizvozvo kupambwa kwakanga kwakapararira. Nenguva isipi vashandi vehurumende vakapindawo mupogrom. Munhu wese aida kubata zvakawanda. Zvisinei, zvakanga zvisati zvapera. Nguva refu yapfuura, asi mauto eFokhoron akasvika. Chiverengero chekuzvikudza chakachera kwenguva yakareba, asi zvakadaro akawana chiito chake pamwechete.
  Uye nguva, sezvazvakazoitika, yakabudirira kwaari, mazhinji ezvikepe zvakaungana pamwechete, achiparadza Codd. Nekuda kweizvozvo, Marshal Fukil akashamisika uye chinzvimbo chiri nani padivi pake.
  Valerka akacherekedza nekuchenjera, achigeda-geda mazino ake, achipenya kunge patent shangu dzematehwe dzemuchinda:
  - Chikwata chedu ndicho chakasimba, kubva kutaiga kusvika kumakungwa eBritish!
  - Uye kusvika kumagumo enyika! - Marinka akawedzera.
  Zvino cannonade yakatevera mamiriro akasiyana zvachose. Umhutu hwakatsikirirwa pamusoro penyika yemakiromita zana nemakumi maviri neshanu. Makororo akawanda akanga atoshanda zvakanyanya zvokuti nyeredzi dzavo dzakaramba dzakamira panyika, uye nemasimba avo akavharwa, achiita sechinangwa chiri nyore. Dzakapfurwa dzichibva ku orbit. Mafiribuster akadaira achiita zveusimbe. mauto ehurumende yeFukil chete ndiwo akapa kuramba kwakanyanya.
  -Heino arthropods " fluorics ". Vakabhururuka mumusoro mangu. Uyai nezvinosara mukuuraya mugorongazve. - Fonura akadhonza horogram. - Ibva pasi pano, nei wakanamatira sehonye kune tsvina?
  Marinka akacherechedza zvishoma:
  - Anotaura pachake uncivilly!
  Nemashoko aya, Marshal Duke akatanga kudya kunotyisa. Haasati adya kudya kwemanheru, uye kuona mabhiriyoni akawanda evanhu vapenyu vachifa kunomutsa nzara youtsinye. Nyangwe zvake Fonura aive gonye, nyama aifarira zvikuru, kunyanya yakabikwa neropa.
  -Ipa kwandiri pakarepo, ndine nzara. - Iyo Duke yakarova pane armrest.
  Valerka akataura nekuseka:
  - Uye uyu anoda kuzvidyira panguva yehondo! Vana, musatora muenzaniso wake!
  Senguva dzose, marobhoti akagadzirira, achiziva zvinonaka zvatenzi zvakakwana, akamuunzira muto, zvidimbu zvenyama yakasvibirira ine machakwi ine mavara mashava, akashongedzwa nehwiza yeVintusian uye akasaswa neSuharto's burp sauce. Mhuka iyi musanganiswa wemvuu nenyoka, uye inodya miti mikuru. Zvese pamwechete zvainaka kwazvo uye zvakanyungudika mumuromo mako. Ndimi ina dzoumhutu dzakabatsira nokushingaira, uye mitsara mitatu yemazino ebhuruu, eyero, uye egirinhi yainyatsotsenga zvokudya. Dzimwe nguva tambo dzega dzega dzainamira pakati pemazino, uye kuti dziparadzwe, zvaive zvakafanira kugezesa muromo nemushonga usina simba we ligusic acid. Izvi zvakateverwa nedoro rinokosha re-acid-base pamwe nekuwedzera nitric uye sulfuric acid. Iyo inovaka muviri, ine hutano uye inonyanya kukosha inorova umhutu pamisoro.
  Marinka akati:
  - Usapayona unowira mugomba dema!
  Fonura achitandara kudaro, vamwe vakuru vemauto vakabva vatanga kutonga. Zvino hondo yenyeredzi yakanga yava kutora imwe nzira. Nzvimbo yakapoteredza Codd yakanga yakaoma kuziva; Iyo corsairs uye enemas vakarwa vachinetseka, asi kwete zvakanyanya zvinobudirira, nepo fucols dzakasimbiswa dzichienderera mberi. Zvikepe zvehondo "Tushat" zvakanyanya kushingaira; vaiva nemazana akawanda, zviuru zvepfuti uye lasers. Kunyanya, vakakwanisa kuparadza nyore chivharo chevafambisi. Zvino ivo, sema zombies, vakaswedera kune vakaremara shamwari. Mitezo yemapurojekiti, mheni lasers, kuputa zvimedu zvehull zvinobhururuka kumativi ese zvakazadza nzvimbo yacho. Zviyero zvaive zvakajeka uye zvichiwedzera kurerekera mukufarira maFucols. Zvisinei, muvengi wacho akanga asina kupedza simba rake rose. Uye mapoka asingaverengeki eumhutu akabhururuka achienda kune hyperspace zvakare . Uye chamupupuri chinorema cheplasma chakawira pangarava dzearthropod. Pane imwe nguva mumaoko ake, vashoma vakakwanisa kurarama. Heino yakajairika vashandi veFukols, vakapakata tekinoroji yazvino. Captain Folod akaisa maoko ake pamusoro pesimba rinokwevera vhiri , kutonga kwaiva nyore kwazvo, kufanana nemufaro wevana, uye fukols dzakadzidziswa kubva pauduku, kutanga pamitambo, ipapo pamitambo inoremekedzwa.
  Marinka akati:
  -Wataura chokwadi, hyperphoton - chitima !
  Zvino kuungudza kwakanzwikawo.
  -Unofungei, Grand? Tichakwanisa here kubuda muchinhu chakadai tiri vapenyu? plasma grinders .
  -Kune nguva dzose mukana, Flood. Chinhu chikuru ndechokudzivisa mapeji maviri.
  -Idzi ngarava dzehondo dzeplasma dzakaparadzwa, dzine dziviriro yakanaka uye pfuti dzakawanda, dzinenge dzisingapindike kune yedu cruiser.
  -Kana iwe uchingosvika kune chinhambwe chiri padyo uye wopisa volley panzvimbo isina chinhu.
  -Hongu, munyaya iyi, isu pachedu tichapfurwa. -Grand, kaputeni wekutanga mukwanyina uye commissar wenguva pfupi, akanongedza kuboka rezvikepe zvemuchadenga, achiparadza ngarava dzeFukil dzakarohwa nemoto unorema kubva pamakanoni avo ese .
  -Pamwe ticharova apo Vatormorolas inosvetuka muvacuum .
  Squeak achipindura:
  - Uye izvi zvichapa chii?
  -Tinogona kuparadza kutakura kukuru kwekutakura. Uye pasina ivo zvichave zvakaoma kurwisana panyika ino. Nenzira, inocherwa.
  -Ndizvo izvo Fold, kana zvirizvo, zvino ndiyo nguva yekuzvibvarura.
  Uye zvechokwadi, panguva iyoyo yakaputika. Vachiona kuti zvaive pachena kuti Codd yaisagona kudzoserwa kumashure, uye kuti vanenge vanhu vese vaive vafa, maFuquils akabvisa migodhi yakadzika yethermoquark. Makondinendi akatsemuka pakarepo ndokuwira mugomba remoto. Nzvimbo yese yakaungana, ichiputsika kuita jecha raipisa zvakanyanya. Muchidimbu, kuguma kwenyika kwasvika.
  Valerka akati:
  - Kuwira mugomba dema!
  Mabhirioni anoverengeka evapambi, uye umhutu hwakanga husati hwakwanisa kubuda, hwakapiswa pakarepo. Chinyaradzo chavo chaive chekuti vaive vafa zvisingaite. Mushure mezvose, kurwadziwa hakugoni kuendeswa nokukurumidza kudarika kukurumidza kwechiedza, uye rudzi urwu rwe hyperplasm rune zana negumi nekukurumidza.
  - Sezvakangoita, sekunge mumwe munhu akatinzwa, ikozvino nyika ino haizokodzeri kushandiswa kwenguva yakareba.
  -Unodei , Grand. Tinoda kurarama isu pachedu. - Flood yakatukwa nekunakidzwa.
  -Iri ndiro simba re thermoquark rocket. Isu tine imwe, saka tichaishandisa kubvarura kuburikidza nekutakura.
  -Ko nezve counter-missile ? Uku ndiko kusasimba kwechombo ichi; zviri nyore kutora nepfuti iri kuuya.
  -Unogona kushandisa kupindira uye Zet mwaranzi.
  -Hazvibatsiri zvakanyanya, kunyangwe zviri nani pane hapana.
  -Zvino ngatitorei njodzi - rombo rakanaka rinofarira vakashinga .
  Valerka, uyu mukomana wepayona akadzidza, akaona zvakakodzera kuwedzera:
  - Uye akangwara, zvakare!
  Vakaenderera mberi nekufamba ndokuswedera pakutakura. Igwa rakanyura sehove.
  -Kureba kunangwa? - Flood akabvunza.
  -Mazana mashanu nemakumi maviri nenhanhatu simulations .
  -Injini mune metaplasma inoshanda maitiro. Kugadzirira nomwe kurankul . - Flood akakanda shure ngowani yakanga ichitsvedza kubva mumusoro make. -Kuverengera kwatanga.
  Kusvika nokukurumidza kuchikepe, chakatakurwa kusvika kumuganhu nemidziyo inotakura zvinhu, yakatanga.
  - Ngatirovei!
  -Chenjera, kune yekuvhura padhi kurudyi. Zvichida zvombo zvinokandwa zvakawanda. O, vanosimuka vakananga kwatiri.
  -Isu tinoita yakajairwa anti-missile maneuver.
  -Hazvishande. - Grant akakwanisa kuzevezera.
  Nekudaro, panguva ino mutyairi we feather-light akakwanisa kutiza, achinzvenga nekutsvoda kunouraya.
  - Ndizvozvo, uye wati hatizove nenguva. Chero chinhu chinogoneka kana wakangwarira. "Folod akakwenya mhuno yakati chechetere yemumwe wake.
  Marinka akati:
  - Izvi zvinosetsa here? Chivi kunyemwerera apa!
  Zvino vakanga vava pedyo. Pfuti dzemuvengi dzairira zvakanyanyisa, zvaiita sekunge pane mapopoma emvura aiyerera. Asi zvinobva zvangojeka kuti mavhoriyamu haana kutariswa, asi mabharadhi muzvisikwa.
  -Roketi, muchirevo, inofanira kupfuura. Kunze kwekuti, chokwadi, pane imwe tsaona inosuruvarisa.
  Vakabatwa zvishoma, zvikamu zvakatsemuka. Panguva iyi vakabva vatosvika pa launch.
  -Dai waMasimbaose atibatsire. - Flood yakadzvanywa kutanga. Mabhomba akazaruka. Uye ipapo vakashambira kunze, vaviri vakanaka - kudada kweFukil war machine.
  Hyperphotic jets akaparadzira maroketi, uye spaceship pachayo yakadzokera kumashure, ichiwedzera kusunda.
  -Kana ikaputika, saka hazvizotinakire isu.
  Umhutu hwakanga husina kana nguva yekuita pfuti mbiri, dzapfuura nzvimbo dzechisimba uye mativi akarembera, dzarovera muchikepe. Iyo thermoquark flash yakarova mativi ese nesimba risati ramboitika, pfuti nemidziyo. Pamusoro pezvo, kuputika kwemidziyo yekuparadza kwakatanga. Saka kuputika kwacho kwakanga kwakakomba. Hofori inopisa zvikuru yetsunami yakapararira uye yakanyunguduka zvishoma nezvishoma ngarava dzenyeredzi dziri pedyo, asi ngarava yakakwanisa kutiza.
  -Sezvizvi! Mumwe akati hazviiti! - Flood akafara.
  -Nei uchifara? Tose takakundwa muhondo. Uye zvino, pazvakanakisa, tichava nerombo rekupona.
  -Izvi hazvisi diki, nekuti hupenyu chinhu chakakosha.
  Zvechokwadi, Fokhoron aiva mbwende uye ane mwero akangwarira. Achiona kuti kurwa kwainge kwave kupera, uye mukana wakakura waive kudivi remuvengi, akaraira kudzoka. Mafukil akadzokera shure nenzira yakarongeka, achiparadzana kuita mapoka akasiyana uye, panguva imwe chete, achibvuta zvisina tariro.
  Sezvo dzatambura kukuvara kukuru, umhutu hadzina kudzitevera zvine simba zvakakwana, sezviri pachena dzichitya kuvandira. Kutaura zvazviri, Fokhoron akanga asina chinhu, asi Firon akaedza kuvaka misungo yakawanda yemanomano. Kunyanya, kana kukwezva muvengi mugomba dema. Asi umhutu hwakanga hwakangwarira uye nounyanzvi hwakarega kuedza kwose kunzvenga. Saka zvishoma nezvishoma chinhambwe chiri pakati pemaarmadas maviri chakawedzera uye kurwisana kwakamira. Kwakabva kwadzikama. Fokhoron akanyora kukurumidza kutumira kumuzinda wepakati. Ikoko akawedzera zvikuru nhamba yemuvengi uye kurasikirwa kwavakatambura. Akakumbira, kana kuti, akakumbira kusimbiswa nemisodzi, akaedza kupa mhosva yekukundwa kuna Firon .
  Marinka akati:
  - Ichadambura chaizvo muvengi!
  Fironi, zvakare, akazvidza Fokhoron nekunonoka uye akamukumbira kuti atumire sicurs yakasimba. Vatungamiriri vaviri vakavengana uye vakanga vakagadzirira kunyura mumwe wavo mupuni yemvura, kana kuvanyudza mune imwe photon. Zvisinei, ndiro basa ravo. Panguva iyi, ngarava dzenyeredzi dzakagara kuti dzigadziriswe. Pakanga pane kukuvadzwa kukuru; Vacuum welding yakapenya, lasers akadedera, cyborgs ane akawanda matende akaunzwa mune zvakasara. Vagamuchira mbama kumeso, mega-empire yakananzva maronda ayo. Chimwe chezvimedu, chakanga chakasungwa, chakabaka.
  . CHITSAUKO Nha
  Iri firimu, hongu, raive rakanaka, riine mhedzisiro, uye raitaridzika kunge hologram hombe, iyo inogona kunzi hyper .
  Marinka tweeted:
  - Zvakanaka, asi ...
  Valerka akati:
  - Ehe, chiratidzo chinonzwika, inguva yekuti isu tiende kunzvimbo yerally. Uye unofanira kukurumidza.
  Levka akati:
  - Ehe, haugone kupokana nazvo!
  Slavka tweeted:
  - Ngatibvisei!
  Uye varwi vana kubva mune ramangwana vakasvetukira muchadenga vakananga kumusasa weBurevestnik.
  Vana mapiyona vakamhanya serukova rwechiedza mumhepo isina chinhu. Uye ivo vakaiswa munyama, pedyo chaipo pekugara kwevechidiki Leninists. Musasa wacho wakanga wakanaka chose. Zvivako zvacho zvakanga zvakafanana netemberi dzeumbozha, dzine zvimiro zvemaoresa.
  Uye nechepakati, chifananidzo chaLenin, chakashongedzwa nematombo anokosha, chaipenya nemarudzi ese emuraraungu. Kukura kwegomo rakanaka. Vakomana nevasikana vakati wandei vaitenderera mumhepo.
  Vana vakapfeka zvisungo zvitsvuku vairukana nekuita zvishwe. Zvese zvairatidza kusekesa zvakanyanya. Uye pakava nekudzokera shure uye chimurenga.
  Marinka akacherechedza achinyemwerera:
  - Uhu ndihwo hudiki hunofadza hwakapihwa naVladimir Ilyich!
  Valerka akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Lenin aive shasha mazana emakore apfuura akafanoona kubudirira kwecommunism!
  Levka akaseka, akamonyoroka mudenga ndokuti:
  zvinonaka kwazvo !
  Bhavishavi hombe rine magadzirirwo anoshamisa pamapapiro aro rakabhururuka pamusoro pechifananidzo chaLenin. Uye zvaitaridzika zvakanaka .
  Slavka akacherechedza nekunyemwerera kunotapira:
  - Hongu, ndeye hyperquasar!
  Marinka akadzvokora zvigunwe zvake zvemumakumbo akashama achibva aridza mhere:
  - Kune kupisa uye chando munyika,
  Nyika ine urombo uye yakapfuma...
  Uye zvino chero musiki -
  Zvikepe zvenyeredzi zviri kurongwa!
  Levka akasimbisa, achichonya nemeso ake, ayo akachinja ruvara kubva pepepuru kuenda kuorenji:
  - Ehe , isu hatisi kuvaka kwete chete nyeredzi mumutsara! Nguva ichasvika, uye tichagadzira matenga!
  Mumwe musikana weparobhoti akaoneka, sekunge jack-in-the-box yakanga yasvetuka. Akatenderera setop achirira achiti:
  Pazvikepe zvenyeredzi tinomhanya tichiyambuka masaisai,
  Mapikicha ari kumhanya nenzira dzakasiyana...
  Vana, ndinokukwazisai,
  Mwana achaomeswa nehondo!
  Musikana werunako rwaishamisa akachonya ziso akatarisa vakomana ndokuita kurova mudenga.
  Mweya yevakomana yakakwira zvakanyanya. Uye vakabudisa mazino avo machena uye akapinza, seayo evana vemhumhi.
  Pakazouya vamwe vana. Mapoka asingaverengeki emapiyona akasvetuka kubva kwakasiyana. Vakamonyoroka, vakatendeuka nekuseka. Asi ipapo chiratidzo chinonzwika. Uye varume vangangosvika mazana mashanu vakaita mudungwe mumapoka kamwechete. Iye zvino kune vana vakarembera mumhepo. Uye zvisungo zvitsvuku zvinopenya semarubhi pamitsipa yemunhu wese. Uye kunyange yunifomu yakava yakafanana chena-tsvuku-chena ruvara. Uye kazhinji tsoka dzisina shangu, dzakafukidzwa neshangu dzebhuruu.
  Uye vakomana vakamira vakatarisa. Rwiyo rukuru runorira:
  Mubatanidzwa usingaparadzike wemahara republic,
  Rakanga risiri simba reutsinye, asi kutya kwakaipa kwakatiunza pamwechete...
  Uye kuda kwakanaka kwevanhu vakavhenekerwa,
  Runyararo, ushamwari, chiedza, chikonzero uye ushingi muzviroto!
  
  Iye zvino vanhu vese vepanyika vakabatana,
  Tiri hama neshamwari dzepanyika nokusingaperi!
  Dai zita raLenin rakakwirira ngarikudzwe,
  Marudzi ese epasi imhuri tsvene!
  Korasi:
  Kwaziwai Baba vedu vakasununguka,
  Ushamwari hwemarudzi itsigiro isingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Munhu zvino ava kutonga chisiko chapose pose!
    
  Takavhura nzira yekuenda kunzvimbo kune vanhu pasi rose,
  Fascism yaparadzwa, kufambira mberi kunosimudzwa!
  Tinofamba mamaira ane mbiri pakati penyeredzi,
  Mukutonga kwevaSoviet, mweya wemunhu wakasimuka!
  Korasi:
  Kubwinya kune Baba vedu, wakasununguka wedu,
  Ushamwari hwemarudzi itsigiro isingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Munhu zvino ava kutonga chisiko chapose pose!
  
  Hakuna mweya wakasimba weNyika yaBaba pasirese ,
  Chero ani zvake akangwara ihama iri pamwoyo yedu!
  Isu tinoshumira Nyika yeBaba yakasimba, kana kuti
  hypermat muchibhakera chako !
  Korasi:
  Kubwinya kune Baba vedu, wakasununguka wedu,
  Ushamwari hwemarudzi itsigiro isingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Munhu zvino ava kutonga chisiko chapose pose!
  
    
  Vakasvika Berlin pamatangi, vachipfura,
  Vanhu vakanaka vakawanda vakafa!
  Mureza mutsvuku unopenya, uchipa rusununguko,
  Uye mharadzi inokandwa mugomba nesimba rerudo!
  Korasi:
  Kubwinya kune Baba vedu, wakasununguka wedu,
  Ushamwari hwemarudzi itsigiro isingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Munhu zvino ava kutonga chisiko chapose pose!
  
  Tenda, isu tichadzivirira nekuwedzera iyo Motherland,
  Ngatipei gungwa risingaperi rerudo!
  Pasi pemureza weasingagumi, mesiya mukuru ,
  Vazukuru vangu ngavapembere nokuseka ;
  Korasi:
  Kubwinya kune Baba vedu, wakasununguka wedu,
  Ushamwari hwemarudzi itsigiro isingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Munhu zvino ava kutonga chisiko chapose pose!
  
  Kuchadenga tinounza communism yerusununguko,
  Mushure mezvose, Lenin akatipa pfungwa dzekugadzira ...
  Muchadenga chose, vanhu vachabatana,
  Kufambira mberi kwakavhenekera pfungwa dzedu muzviroto zvedu!
  Korasi:
  Kubwinya kune Baba vedu, wakasununguka wedu,
  Ushamwari hwemarudzi itsigiro isingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Munhu zvino ava kutonga chisiko chapose pose!
  Mushure merwiyo rwakadaro, mapiyona akakotama, uye chiso chemusikana akanaka chakaonekwa. Yaiva idiki uye yaiyevedza zvikuru. Akanyemwerera ndokuti:
  - Sachigaro wepasi, Svetlana Harpun, anokukwazisai, maLenin vechidiki!
  Mushure mezvo, hologram imwe huru yechiso chemusikana yakakamurwa kuva mazana mashanu maduku. Uye aya holograms ane mavara akabhururuka kusvika kune vakomana. Kunyange zvazvo munyika itsva mune gumi nevamiririri vehutano hwakanaka kupfuura hutano hwakasimba, mumusasa uyu kune vakomana vakapetwa kaviri. Uye horogram yemusikana yakavatsvoda pahuma nemiromo. Zvaifadza, uye musikana ainhuwirira zvinonhuwirira zvaishamisa.
  Vakomana vakangonyara, vasikana vakanyemwerera.
  Pashure pacho, mazana mashanu holograms akava imwe zvakare, uye musikana sachigaro akati:
  - Vanin'ina vangu nehanzvadzi! Pane rugare uye kurongeka muchadenga chedu, asi hyperplasm inofanira kuchengetwa ichishanda. Naizvozvo, ndinokuzivisai mwaka wekudzidzira chiuto.
  Mhando dzakasiyana dzemitambo uye kudzidziswa kwekurwisa kunofanirwa kukuchengetedza pazvigunwe zvako!
  Mapiyona maduku akasimudza maoko awo mukukwazisa nguva dzose ndokuti:
  - Ndinoshumira Soviet Union! Kubwinya kune USSR!
  Uye vakawedzera pamwe chete:
  - Lenin uye hyperplasma vanesu!
  Musikana akagutsurira musoro ndokuti:
  - Panguva ino, idya. Ani nani anodya anodyira Lenin!
  Uye hologram yake yakanyangarika.
  Matafura eCrystal nedhaimani akaonekwa mudenga, akaremerwa nendiro dzakasiyana siyana. Uye vana vamene zvakare vakave nemavara muhembe dzavo. Vazhinji vakomana nevasikana vaifarira kutandara vasina shangu. Uyezve, zvigunwe zvavo zvezvigunwe zvinonyevenuka uye zvinokotama zvine hungwaru.
  Kuti vakwanise kubata zvipunu, maforogo, nemapanga.
  Valerka, agere pasi, achinhonga ice cream yegoridhe mumatombo nechipunu, akati:
  - Iwe unofungei, mune iri pedyo galaxy budiriro inogona kutirwisa?
  Marinka akadzungudza ndokupindura:
  - Ini pachangu, ndinokahadzika nazvo. Kana ivo vakanyanya kufambira mberi kwetekinoroji, saka vanongofanira kuve neCommunist system. Asi nyika dzechiKomonisiti hadzirwisani.
  Slavka akanyemwerera, achitsenga musanganiswa wemango, chokoreti uye hybrid yemhashu ine pistachios, ndokuti:
  - Pane imwe nguva, ndinorangarira, hondo yakapotsa yatanga pakati peUSSR neChina. Saka communism inogona kusiyana!
  Levka akati:
  - Uye Pol Pot akazviti mukomunisiti. Uye iye pachake akaparadza rudzi rwevanhu vake zvakaipisisa kupfuura vaNazi.
  Valerka akatarira vakomana:
  - Unoda kurwa nevaNazi here? Tinogona kuita izvi muchokwadi chaicho. Uye zvese zvichaitika sekunge muchokwadi! Kunyepedzera kwakakwana kwechokwadi.
  Marinka akaseka ndokuti:
  -Pfungwa inonakidza, asi kutanga, ngatiedze chimwe chinhu chazvino. Uye isu tichagara tine nguva yekurwa nevaNazi!
  Levka akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Ndizvo. Mazana emakore apfuura kubva paHondo Yenyika Yechipiri, uye yatova nhoroondo refu. Uye vanhu vose vanodirana kwaari. Kunyangwe rwiyo rwemapiyona zvese nezve izvi!
  Slava akataura achinyemwerera:
  - Asi Vladimir Lenin atova echinyakare, uye anokudzwa seanorarama nekusingaperi!
  Valerka akati nechivimbo:
  - Nokukurumidza vachadzidza kumutsa vakafa. Masayendisiti akatowana rwizi rwega rwenguva. Kana iwe ukadzika pasi kusvika panguva yekufa, uye uchibvisa mutumbi kubva ipapo, zvino uchadzorerwa mune ramangwana, uye munhu achararama nesimba idzva, rinoshamisa!
  Levka akaseka uye akaimba:
  Kusafa kubvira kwenguva refu,
  Mumwe murume akanga achitsvaka, akabatwa nechinangwa chinoshamisa.
  Muzvitendero zvekare.
  Uye mune dzakasimba sainzi dzenguva dzakazotevera ...
  Marinka akagutsurira ndokusimbisa:
  - Hongu, pane chinhu chakadaro. Ndosaka Chikristu chaiyevedza kudaro? Yakavimbisa vanhu kusafa, uye kusafa kunofadza, umo vanhu vanenge vakaenzana navamwari. Kunyanya chaizvo, pasina zvirevo.
  Mukomana wemapiyona Valerka akagutsurira musoro:
  - Rudyi! Saka munhu mumwe nomumwe anoda zvake. Muno muIslam vakaunza zvimwe zvakanangana neparadhiso. Vakauya nedzimba dzevakadzi nedzimba dzemadzimambo. Asi mubvunzo ndewokuti: kana murume ane harem, saka zvakadini nemukadzi? Zvakadini kana murume nemusikana mumwe anodiwa vakakwana?
  Slavka akati:
  - Ehe, kana iwe ukazvitarisa, izvi zvinopfuura minus pane kuwedzera! Kana pachinge panyanya kutaurwa, hunyengeri hunouraiwa . Uye sei munhu asingazivi kuuraya nguva achida upenyu husingaperi?
  Levka akati:
  - Isu tinenge tisingafi. Chero zvazvingava, isu hatichembera. Uye kana zvakadaro, tichine zvinhu zvakanaka zvakawanda zviri mberi kwedu.
  Valerka tweeted:
  Parizvino tiri vana chete,
  Tinofanira kukura, tichiri kukura...
  Denga chete, mhepo chete,
  Mufaro chete uri mberi!
  Denga chete, mhepo chete,
  Mufaro chete uri mberi!
  Marinka akanyemwerera ndokuti:
  - Ini naValerka tichaenda zvino topfuura nemunzira yezvipingamupinyi.
  Mukomana piyona akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Ehe saizvozvo! Nhasi izororo kusvika mangwanani - ngatipaze nepakati !
  Vana vakadzvokorana.
  Mushure mezvo mukomana nemusikana vakatora ndokunyura muchokwadi chaicho cheHypermatrix .
  Varwi mapiyona vakapfeka ngowani dzavo, uye nyika yakavapoteredza yakangoerekana yachinja, horogram dzinotyisa dzakavamba kufamba.
  Valerka, kunyangwe ainzwisisa kuti zvaive zvekufungidzira , akanzwa kunyara. Aiziva kuti kukunda nzira yezvipingamupinyi kwaingoitika pakudzidziswa kusingatarisirwi kweuto rine ngozi.
  Marinka akazevezera kwaari:
  - Usatya, shamwari! Ingori zvemashiripiti zvemagetsi.
  - Wakawanepi pfungwa yekuti ndaitya? - Valerka Lagunov akanga akashinga, asi mazino ake akarova nekunyengera.
  Uye zvakashamisa mukomana, chaizvoizvo, kuti akanga asina kutamba mitambo yakadaro kare, uye nokuda kwekunaka. Uye iye zvino akafanana nemukomana ane makore maviri, uye zvino, zvichida, vana vaduku vari kutamba mumitambo chaiyo havatyi zvakadaro.
  - Iyi ndiyo mwaranzi yakakosha, inoisa kutya matiri. Zvinoita sekunge takanganwa kuti hatisi vegirini vanotanga, asi varwi vane ruzivo! Mufambidzani wacho akapuruzira zvinyoronyoro chipfuva chomukomana aiva nemhasuru. Maziso aipisa.
  Valerka akapindura noushamwari:
  - Handina kurwa, kwete kwezuva rimwe chete, asi ndakadzidzisa hupenyu hwangu hwose!
  Akaridza muridzo kunge nhokwe.
  Pakutanga, pazvombo zvose, vaingopiwa dhadha duku, rakasimba relaser.
  Aisatomboratidza kuti ari serious. Chokwadi, yakanga yakareruka uye yaigona kuwedzerwa zvishoma. Muvengi wokutanga akanga akafanana nehozhwa ine muzongoza, ine muromo wakabuda mugoko rayo. Nzira yekutanga yaitevedza nzvimbo inotsvedza, inotenderera mune dzimwe nzvimbo. Naizvozvo, Valerka, kutsauka kubva kurwisa muvengi, akapotsa adonha. Shamwari yake yakarova bete, ndokuricheka kuita zvidimbu zviviri, zvimedu zvikabva zvadonha.
  - Shanda nebanga! - Marinka akadanidzira. "Ivo havasi vanotyisa sezvavanoda kuita."
  - Ndakazviona! - Akadaro Valerka. - Kunyangwe chimwe chinhu chinoshamisa chiri kuitika kumuviri. Zvinoita sekunge tsinga dzakaoma nechando!
  Murwi akaridza mhere:
  - Iwe uchaona, rova ! Ndiko chete " kubvisa chando "!
  Mamonsters chaiwo, mamwe-akaita sevanhu, mamwe aine matende mazhinji, akavarwisa. Panguva ino Valerka akanga akangwarira. Kurova kwe counter kwakazunza muvengi wepedyo. Akatevera akauraya akanga ari murume anonzi hermaphrodite. Handinzwiri tsitsi nokuda kwekupenga kwakadaro zvachose. Asi kufanana kwetsindi ine minondo yakapotsa yabvisa musoro wayo.
  Mushure mekubatwa nebakatwa, muviri wangu wakatanga kurwadza nekurwadza.
  - Zvinosemesa, akandikuvadza! - Valerka akatukwa. "Handina kumbofunga kuti ndiri munhu anopenga."
  -Wakamborwa nemamonya chaiwo here? - Marinka akabvunza.
  - Netsoko yepineapple! Akanditandanisa ndikapotsa ndafa. Kunyange zvazvo, kune vamwe vanyengeri vanoti tsoko dzose dzine mutsa uye dzinoda vanhu nokuti ihama dzadzo.
  - Vashori vedu havana kunaka kana vakaipa. Havana hanya, segungwa rinofambiswa nemakororo.
  - Zvingangodaro kunyange vacuum. Gungwa rinodziya uye rakapfava. - Mukomana wemapiyona akarohwa nemusanganiswa webhanana nengwe, nemaroketi panzvimbo pemazino, akasvetukira paari. - Ndine gomba dema mumusoro mangu pane izvi zvipingamupinyi makosi. Chokwadi, iye zvino chimwe chinhu chakaipa chiri kuitika kumuviri.
  Murwi akaridza mhere:
  -Kutaura chokwadi, ini zvakare ndinotya uye anti-pulsar!
  Mukomana nemusikana vakaramba vachifamba. Pakutanga zvikara zvakanga zvisinganyanyi kukurumidza, izvo zvakaita kuti basa rive nyore. Zvisinei, Valerka naMarinka vakabatwa zvishoma nekubuda. Zvakatowedzera nekuti zvikara zvakatanga kupfira moto. Dumbu raValerka rakapisa uye akanzwa kurwadziwa chaiko.
  - Zvinoita kuti ndide kushandura guts rangu! - Akati.
  - Uye hazvisi nyore kwandiri! - Musikana akanongedza kurudyi rwake, chipfuva chinenge chisina kubereka. Ropa rakanga richiyerera kubva maari. Vakapfira Valerka zvakare, mukomana piyona akanonoka, bendekete rake rakarohwa , zvakajeka kuvhuna mapfupa ake. Uye kana mapfupa emunhuwo zvake akatyoka, zvinorwadza zvakanyanya, unogona kufa nekuvhunduka. Kunyange zvazvo mukomana weTerminator akanga asiri munhuwo zvake, ainzwa asiri panzvimbo panguva iyoyo. Akanzwa mafungu anokosha, aikuvadza zvikuru ayo aimisa mano ake.
  - Ndinonzwa zvakaipa! - Valerka akafa. Musikana akakwiza chiso chake chakanaka, chakatsetseka nekufamba kwehunyanzvi.
  -Usanyura mugomba dema, mudiwa wangu knight. Njere dzakadzoka, asi pamwe chete nadzo kurwadziwa. Valerka akagomera, kushaya simba kwakamudzipa:
  - Handichaendi zvakare.
  Mupepeti akadanidzira:
  - Usanetseka! Pane first aid kit pano.
  Zvechokwadi, chipingamupinyi chacho chakanga chakaita semutambo wekombiyuta. Kune humwe hupenyu uye, zvakakosha, simba rinokonzera kuvandudzwa pakarepo. Hongu, zvakanga zvakaoma, asi vakomana vakadzidza.
  - Chinhu chikuru hachisi kudzoka uye kusakanda mapfumo pasi! - Marinka akati. Iyewo, akanga asina kugadzikana, nguva nenguva, achikanganisa, achigamuchira kurohwa kunorwadza. Ipapo vaviri vacho vakajaira uye vakatanga kuita zvakanyanya kuwirirana. Muchikamu chinotevera, vaifanira kusvetukira pahowa hwaiyangarara mumhepo, vonzvenga mapanga anobhururuka, uye kukambaira pawaya ine minzwa. Hondo yakaramba ichiwedzera, uye vavengi vakakurumidza uye nekukurumidza. Ichokwadi, zvakave zvichiita kushandisa zvombo zvakabatwa, zvakare, asi muzvinhu zvavo zvakangofanana nevatakuri verufu.
  Valerka, kunyanya, akaedza multi-barrel vibrothrower ! Yakagadzira madiki madiki muchadenga. Ichokwadi, mushure mekupfura katatu yakaputsika, asi yakadzikisa pasi akati wandei evapikisi.
  "Hazvina kuipa!" akadaro mukomana wacho.
  - Edza kuwana bubble plasma yekuvhura ! - Marinka akarayira - Izvi zvichanyanya kushanda.
  Mukomana wevarwi akati:
  - Zvakanaka, iyo haisi pfungwa yakaipa zvakare. Uye kupi iye?
  Musikana wepayona akati:
  - Iyi ipombi diki zvekuti inofanana nenyanga yemapiyona. Furidzira mukati mayo uye iwe uchaona kukurumidza kubhururuka kweiyo hyperplasmic cascade.
  Mukomana akangoti nzvenga mhungu, akakambaira zvishoma nepamusoro penzvimbo yakanga yatsemuka, ndokusimudza nhokwe. Shot.
  Mafuro acho akadonha achitevedza mutsara wechivi, achinyatsobhutsura. Zvisikwa zvavakarova zvakaputika.
  - Chii! Hazvina kuipa! - Marinka akati. - Ingoirova pasi kuitira kuti mashoma mabhuru abhururuke mudenga.
  Pioneer Boy akarira achiti:
  - Ndinoedza nepandinogona napo!
  Murwi wechidiki akati:
  - Edza uye usashamisika!
  Piona wacho akatorawo chombo chakasimba ndokuchishandisa, kuratidzira simba risingachinji.
  Hondo yacho yakawedzera kunakidza. Pano vari kurwira pasi pano mvura inotanga kudira murukova rwuri pasi petsoka dzavo, yobva yayerera zvinotyisa helium yemvura inotsvedza, uye ma laser ane simba anodzingwa kubva kumusoro nepasi, magirinedhi ekuparadza ari kuputika.
  Valerka akapfura nemaoko maviri kamwechete uye akatombotamba pretzel.
  Akabatwa kakawanda, akadimburwa gumbo rekuruboshwe. Kutenda kune mumwe wangu, akandibatsira kuti ndisvike kukiti yerubatsiro rwekutanga inoponesa hupenyu. Gumbo rakura.
  - Wakanaka, Marinka.
  Murwi akaridza ngonono achizvidza.
  - Iwe uri mutete, Valerka. Vacheche vanotsungirira marwadzo akadaro, uye iwe wakagomera!
  Mukomana piyona akanga asiri iye pachake, chimwe chinhu chaimunetsa :
  - Parizvino, ndinoona zvese zvakanyanya zvakanyanya!
  Akaisa imwe mutsara wezvikara, Marinka akati:
  - Iva nemoyo murefu zvakadaro!
  Mukomana weLeninist akagomera, zvakava zvakaoma kutaura:
  - Iwe unofanirwa, ndiri murume!
  - Ndizvozvo, murume! - Kwechinguva miromo yavo yakabatana. Valerka akanzwa kutapira kwehuchi kwekutsvoda kwemukadzi mudiki.
  Musoro wapiyona uyu wakatanga kutenderera, uye akapotsa afenda, achiridza mhere:
  - Mwarikadzi!
  - Lucifer! - musikana akapindura.
  Vakabva vapinda mumhepo yaingochinja-chinja nemhepo ine simba. Pamwe inovhuvhuta kubva kumberi, kana, pane zvinopesana, inotsikirira kumashure. Uye vavengi vanogara vachichinja, dzimwe nguva vanobhururuka semavu, dzimwe nguva, pane kudaro, vanokambaira senyoka dzine uturu. Asi iwe unofanirwa kugara uchirwa, uchisvetuka kubva pane imwe puratifomu kuenda kune imwe, uye kunyange kubata nhunzi dzekugadzira uye madzvinyu nemakumbo, achibhururuka kunze kwemisungo nerubatsiro rwavo. Mimwe mienzaniso, kunyanya butterfly-flower hybrids, yakanaka zvinoshamisa. Musanganiswa wemukonikoni uye tulip, unopenya nemavara ese emurarabungu nekunhuhwirira kunodhaka. Quasar ! Miromo yakashama inodzvanya kubva kumashure semagetsi ematepi embeva, mazino akareba-mita anopenya nemheni. Kune zvakare makuru, mashanu-mita uye kunyange gumi-mamita fangs. Valerka akakwanisa kuvapfuura. Imwe yezvikara, hybrid yetangi uye scorpion, yakaputika nekutinhira, ichiparadzira zvihwitsi zvinopisa.
  - Hatisi kutorwa mifananidzo ! Quarks haabatwe. - Murwi akashinga akaimba.
  Zvakare mukomana anogamuchira kukuvara kubva mukupenya kwekuparadza . Zvino musikana wacho akatonyanya kuipa, gumbo rake rakabvamburwa zvakare. Asi anosvetukira neungwaru pane imwe nhengo, asingafungi zvekudzokera shure. Zvisinei, hapana kwekuenda.
  - Tine nzira imwe, ingave kupona kana kufa! - Marinka akati aine banal pathos.
  Piyona wechidiki akasimbisa kuti:
  - Uye pamwe chete! Gomba dema rinopenya kana peya yemwoyo inopisa ichipenya muchando ether!
  Pamutengo wekuedza kunoshamisa, kusawirirana kusinganzwisisike, vakakwanisa kupfuura neizvi, kunyangwe pakanga pasina nzvimbo yekugara yakasara pamiviri yavo.
  Nhanho inotevera igwenga, nekuyamwa zvine hutsinye jecha rakasvibira, hazvibviri kumira kwesekondi, makumbo ako anonamira, uye iwe uchiri kufanira kupfura nekubaya. Pano varwi vakazvifukidza kumeso, vamwe vakapfeka nhumbi dzokurwa nadzo, vanorwa navo. Kune marudzi akasiyana evarwi, kune vanhu uye mahybrids echikurubhi ane cactus, bug uye wrench. Graviolet ndege dziri kubhururuka , kubva kwausingakwanise kuvanza, haugone kuvanza, laser matanda achaparadzira jecha. Painorova muviri, kune marwadzo ehero, mukati makaita seinosvinwa neroller uye izere nemafuta anopisa. Matetralet anonyura, achidonhedza mabhomba muchimiro chedehenya remusoro ane zvigadziko zvemaziso akawanda anopisa , uye achibudisa mwaranzi yehasha munyota yawo yekuparadzwa!
  Valerka, zvisinei, haana kurasika. Anoita rudzi rwekutamba, achipfuura pakati pehova.
  Marinka akatoita joke:
  - Kurira kweRussia, mapapiro anokwira padivi pako!
  Valerka akati:
  - Mutungamiriri akarongedza mauto edu mumutsara!
  Pamwe chete, mukomana nemusikana vakarova nechigero, vachishandisa nzira ye "waterfall jet", vachiisa pasi vavengi mumasumbu akasvibira. Saka zvisikwa zvakawanda zvakasiyana-siyana zvakatsemuka , kupwanywa, kana kuputika mumoto. Ichi chinhu chinokatyamadza chinokatyamadza, chisina chinosetsa, kunyanya kana tetralet iri muchimiro chekite nedemo yashanduka kuita rwizi runodonha rwegoridhe, makonye ane turquoise-yakarova payakarova:
  - Paunopfura, mira pazvigunwe zvako, kufamba kwako kuchave kwakanyanya. - Marinka akataura.
  Valerka akabva angoona:
  - Kudzikama kushoma.
  -Kutaura sei, dynamics inogara yakasimba pane statics!
  Kuti asimbise mashoko ake, musikana wacho akatema nedanda chivako chinomhanya-mhanya chakaita segaba rine madhiramu. Yakaputsika kuita zvidimbu zvidimbu ikadonha, ikabhururuka kuita zvidimbu. Anga atotiza, zvidimbu zvechinangwa chakakundwa zvakashanduka kuita boka repepuru hybrids: bumblebees uye chimpanzi. Izvi zvisikwa zvinoshamisa zvakarwa pamwe chete, zvichiva zvidiki nguva yega yega, zvichinyungudika mumhepo yehondo chaiyo :
  - Zvakanaka, sei? Quasar ? - Marinka akabvunza, achiruka tsiye dzake.
  - Yakanyanya kunaka, inonyanya kukosha, yakanaka! - Valerka akacherechedza. -Zvakanaka kugara pakati pe lasers uye plasma! Uye inzwa pasi kuputika!
  Musikana akaseka:
  - Uye ruzivo orgasms muhondo neni! Uye famba-famba uye kutamba kune zvinogutsa mwoyo wako! Zvakanaka, ndinoonga kuseka kwakadaro muvarume.
  Valerka, piyona, akaparadza chipo chaitevera achitamba. Yainge yakaita sedanda rakavharwa nesimbi. Haina kuputika pakarepo; Zvakare, miranzi inoputika kubva kune zvikorekedzo zvakaputika yakatyora ruoko rwemudiki Leninist.
  - Iri ndiro gomba renzvimbo ! - Akadanidzira nehasha. - Tinofanira kufunga chimwe chinhu chakadai.
  Marinka, sekunge achinyomba, akapopota achiti :
  - Uri kutaura nezvei?
  - Ndirove kumeso nechidhinha. - Ruoko rumwe harushande. - Valerka akadaro. - Ah, nyama yangu yepamusoro iripi ?
  miviri yehupenyu munguva pfupi ."
  Zvakazoitika ndezvokuti akanga asina kukanganisa. Asi mushonga wacho wakanga usina kukwana, ruoko rwakapora, asi kucheka kwakawanda nemarwadzo zvakaramba.
  Nguva inotevera panoitika kuputika kwegomo , iwe unofanirwa kumhanyira kumusoro nekumhanya kunoshamisa, kupfura kuhondo yemuvengi cyborgs. Uye iyo cyborgs inongo nyadzisa yekunyepedzera: mahybrids ekare eHollywood terminators uye zvisikwa zvemazuva ano zvekushanduka kwe cosmic, ultra-diactive. tankosaurs . Valerka, mudiki Leninist ( iyo isingawanzo kujaira kwaari), akange atoneta, zvikara uye nharaunda ine hutsinye yakapenya pamberi pemeso ake, uye pakanga pasina magumo pakuona kune zvese izvi. Marinka akatangawo kudonha nekukamhina:
  - Mukomana wangu, zvakaoma sei kwauri!
  Piyona wechidiki, achikatyamadza, akapindura:
  - Uye iwe, ndiri kuona, uri kutsvedza mukudonha!
  Mufundisi akati:
  - Handina kudzidziswa kwakadaro kwenguva yakareba. Kazhinji, isu tiri runyararo rweSoviet humambo hwekukunda communism, uye isu hatisi kuzorwisa chero munhu, kana kuti, isu takanga tisingaendi, asi munhu mumwe nemumwe anoenda nenzira yekudzidziswa kwechiuto. Mushure mezvose, iyi haisi jee, hondo yave ichienderera mberi kwemakore anopfuura chiuru! Saka iwe unoyambuka iwe pachako, kungoitira, iwe hauzomboziva! Hongu, ini handisi chaiye, asi ndakapedza makore manomwe chaiwo mumutambo wecybernetic pamusoro penyeredzi yenyutroni!
  Valerka akati:
  - Wow, makore manomwe akawanda!
  Musikana akapindura zvakasimba:
  - Zvakanaka, chekutanga, isu zvino tinorarama kwenguva isingaperi, uye chechipiri, pane neutron nyeredzi yakanyatsogadzikana, yakazara indasitiri yemafaro uye varaidzo. Sezvingabvira, uku kutandara kunofadza. Simba rinokwevera zvinhu pasi harina simba. Uri quasar mukomana here ?
  - Parizvino hapana yakakosha super mufaro ! - Ndakaona Valerka aneta.
  - Vari kukusundidzira nemaune kuti unzwisise chimwe chinhu nezvebasa remauto. Hauna kudzidziswa here, kana kuti ungori benzi ? - Marinka akabvunza, asingaregi kupfura nemamonya.
  Valerka, kupfura kumashure uye dzimwe nguva kubira ( iyo yekupedzisira yakatonyanya kuoma), achitadza kubata mweya wake, akati:
  - Uye pane imwe nguva munguva yakapfuura apo mauto eRussia akanga ari nyanzvi zvachose. Vazvipiri vanoshanda mariri nokuda kwemari, uye vakapinzwa basa vachibva kunyika dzakasiyana-siyana.
  - Kureva, mercenaries. - Marinka akazvipfupikisa. - Asi ivo havana kuvimbika uye vanogona kuenda kudivi reiye anobhadhara zvakanyanya.
  Valerka, atema mumwe musoja akashata muchimiro chemukonikoni, akagomera neshungu:
  - Chinhu chakadai hachina kubviswa. Asi zvakadaro, ruzhinji rwemamercenaries maRussia nevagari. Izvi zvinoreva kuti havasi kuzotengesa Nyika yavo. Uye havana kukutengesa!
  Murwi akanongedza pfuti nezvigunwe zvake ndokupwanya muchinjikwa pakati pemacaque nekiwi:
  - Uye muchiitiko chehondo huru, munguva yakapfuura pakanga paine matambudziko nekunyoresa.
  Mukomana piyona, achibvisa misoro mitatu kubva musanganiswa wenyoka Gorynych uye cactus fly agarics ( vakamubaya zvinorwadza kwazvo mumabhiceps netsono dzinoruma), akaridza mhere?
  - Vaigona uye vakamuka! Asi uto reUSSR rakaramba richikunda hondo dzose. NATO yakakundwa, China yakakundwa, uye kunyange chikara chakadai seUSA chakakundwa.
  Musikana akaita benzi maziso, kupfura kubva emitter achishandisa rurimi:
  - Vane uto rekunyoresa here?
  Mukomana akaramba, achibvisa hybrid tricycle uye squid:
  - Aihwa! Uyewo mushandi wehurumende. Iri ndiro simba rake uye utera. Nekudaro, mauto evavengi akadzidziswa zvakanaka, kunyanya, United States yakakunda miriyoni imwe nehafu yeuto reIraq, kurasikirwa nemasoja asingasviki mazana maviri. Bvumiranai, kubudirira kunoshamisa.
  - Ndizvozvo, kwete zvakaipa! - Marinka akaisa mhosva murwi, achipwanya bug hombe yakamedza pfuti inozvifambisa. Akapeperetswa nepfuti. - Asi isu taive nereshiyo yekurasikirwa mukuda kwedu iyo yaive yakanyanya kukwira.
  - Zvakanaka, zvinoenderana nedanho retekinoroji! - Mukomana wemapiyona akananzva rukova rweropa rwaiyerera kubva pahuma yake yakachekwa.
  - Chokwadi, zvinoenderana! Kwese kuwanikwa munzvimbo yemauto kunounza nguva yekukunda pedyo!
  Marinka akatanga kuimba, izwi rake richimutsa masimba matsva asingadzoreki:
  Elfia, iwe uri nyika yangu yekuzvarwa,
  Ndichava akatendeka, akazvipira nguva dzose!
  Zhizha riri kupisa, kutonhora kwechando ,
  Rukova runotonhorera, mvura iri kuyerera!
  
  musanangurwa wangu akachena kupfuura chando, choko;
  Akauya newaini pamiromo yake yakanga yakajeka.
  Uye mweya une simba, asi muviri hauna simba,
  kutambura nemaronda !
  
  Iko hakuna rugare mu cosmic ether,
  Hondo iri kurira, uye haugone kuburitsa mazwi!
  Kupenga kuri kuitika pasi rose
  Uye ropa risina mhaka rinodeurwa zvakare!
  
  Tembere dzinotiona tichienda nekurira kwe sonorous,
  Uye mhepo yakaita seyaitonhora, ruzha rwemapoka evanhu rwakapera!
  Uye dangwe rakazvarwa nekugomera kwangu.
  Ndichakumikidza vhesi inonyara kuzvizvarwa!
  
  Uye mwanakomana achashandira nyika yababa vake,
  Kunda vavengi vese nebakatwa resimbi!
  Uye mureza weElfie haungaregi zvishoma,
  Tichakunda vavengi vese muhondo!
  
  Nyika yababa nematombo uye mioki minda,
  Uye kuseka kwevana, trill ye nightingale musango!
  Vakarwira Nyika yekwaamai kwete nekuda kwekubwinya,
  Dai iwe neni tikagara mukufara!
  Achipedza kudaro, uto rose rezvitunha rakaoneka pamberi pavo. Yakanga yakafanana neyakaputsika saladhi yenyama kubva kune zvigadzirwa zvakagadzirwa nekufungidzira kwaPicasso mushure mekunge uropi hwake hwakazara negungwa re hyperplasm. Musikana akabvunza, achiratidza kutadza kutura befu.
  - Unobvumirana neni here, Valerka?
  Wechidiki Leninist akapindura nechivimbo:
  - Ndinoda Amai vangu, kwete pasi pako. - Vimba neni, Mirabela.
  Murwi akagadzirisa, achirovera pasi musanganiswa weumhutu nemvuu:
  - Ini handisi Mirabela, asi Marinka.
  - Sorry, ndakanganisa. - Kuneta kuneta. - Mukomana wemapiyona akazununguka. - Mune imwe nhevedzano, iro raive zita ramwarikadzi akagadzira gumi nemaviri masikirwo makuru, uye nekuzvidira kusiya zvese zvakanaka uye akatengeswa muuranda!
  - Iyi ndiyo radiation pressure. Hazvina kunyanya kuipa. - Murwi wemapiyona akaratidza ndimi mbiri. - Muranda uye mwarikadzi, vanoita rwiyo rwakanyanya !
  Uye iyi nhanho inosiiwa kumashure. Kunyange zvazvo ropa rakawanda rakadeurwa.
  Uye apo, padanho rinotevera, matombo chaiwo, akavezwa muchimiro chevamwari vekare, akatanga kuwira pamukomana nemusikana, mamwe mahiti anorema akapotsa apedza ese ari maviri. Mapfupa aValerka akarasikirwa neaimbova elasticity; Marinka akanga aperawo simba uye akaramba achishanda nesimba .
  - Unonyepa! Iwe haugone kuputsa kuda kwevanhu veRussia!
  Valerka, kupera simba, kurira:
  - Hushingi husina munhu hunosiyanisa rudzi rwedu kubva kune mamwe marudzi!
  Mukomana piyona nomusikana piyona vakakurudzirana. Havana kana kumbofunga nezvekurega kana kuparara.
  - Kuda kwedu kuri muchibhakera chedu! - Valerka akamugura.
  Marinka akawedzera kuti:
  - Kuda, ichi ndicho chigunwe chemunwe chinobata chinokonzeresa cheanokanda danda - kushaya simba kwayo kuzviuraya!
  Pakupedzisira, pakupedzisira, kurwisana kwemaoko-ku-ruoko kwakamirira vaviri vechidiki varwi, chikara chakaipisisa chakagadzirirwa kwekupedzisira. Iyo monster inogona kuonekwa kubva kure, Marinka anozevezera.
  "Zvakanaka kuti tiite tiri vaviri vaviri." Kubatanidza pamwe kurwiswa kwechisikwa ichi chepasi pevhu.
  Valerka akabvuma kuti:
  - Ipapo chete tichava nemukana.
  Iyo, ichi chikara chinoshamisa, chakasikwa kubva kusimbi yemvura yakasanganiswa ne-multi-plasma, yakabata gravionic-nucleon minondo mumaoko ayo. Nhengo imwe neimwe inotyisa nenzira yayo: imwe yakafukidzwa nemaronda, imwe ine maronda, yechitatu neminzwa, yechina ine zvidimbu, cheshanu nedhaimondi rakaputsika, zvichingodaro. Ivo, aya "maoko anoshanda," anopenya nekukurumidza kunoshamisa; kurwisa kunouya panguva imwe chete kubva kumusoro, rutivi uye pasi . Uye kwete munzvimbo nhatu-dimensional, asi muzvikamu gumi nemasere panguva imwe chete! Izvi zvinoreva mazana panguva imwe chete yakatarisana uye, panguva imwechete, ndege dzakafanana dzekurwisa. Iwe hauna nguva yekurwa, uye kunyangwe ukakwanisa kucheka ruoko rwako, rutsva rwunobva rwakura .
  - Ita muri vaviri vaviri!
  Mudiki Leninist anoshevedzera:
  - Damn photon !
  Mukomana nemusikana vanopfura, vachiedza kupinda mukusangana kweakawanda -akawanda-vector zviyero anodzora iyo multiplasma . Ivo vanobudirira nekubata rosi yegumi nemasere-dimensional nzvimbo. Iwe unogona kuona simbi ichipararira kumativi ose, zviuru zvemabhora akafanana nemercury .
  Marinka anoti:
  - Quasar yakanyanyisa-photonized ! Hyperplasma !
  Asi chikara, seshiri yePhoenix, chinongoerekana chavapo uye chinodzorerwa.
  Valerka naMarinka vakatenderedza chikara chisingafi. Vakanga vatoneta, uye vavengi vakaramba vachivamanikidza. Sezvakaita hydra: panzvimbo yekuti musoro mumwe ugurwe, maviri akakura! Edza, kuhwina!
  Mukomana, agashira imwe kucheka, nezwi richibva mukushushikana kunoshamisa, akati:
  - Panofanira kugara paine nzira yekukunda muvengi! Ndosaka ichi chiri chipingamupinyi kosi, mumwe munhu ane chokwadi chekuchipfuura uye kuhwina laurels!
  Musikana akapindura achifemereka.
  - Chokwadi pane nzira kuhwina! Chiitiko chinokuudza iwe?
  Valerka akazevezera, achidonha madonhwe eropa:
  - Ichi chikara ibhobhoti! Iwe unofanirwa kutsvaga yake control panel woidzima! A quasar mu hyperfractional dimensions inogona kunyura mu thimble.
  Marinka akanzwa tariro:
  - Uye aripi?
  - Kwete kure zvakanyanya, asi kwete munzvimbo iri pachena! - Valerka akapindura, achirasikirwa nesimba rake rekupedzisira kubva pamaronda ake!
  Marinka aingove mutsva kupfuura iye:
  - Rega ndikuvhare iwe, uye iwe utsvage iyi ine mukurumbira wakashata control panel!
  - Ndichaedza! "Ziso rekurudyi remudiki Leninist rakanga risisaone chero chinhu, uye kuruboshwe kwaive kwakafukidzwa nemhute yepingi, uye murwi wechidiki aitungamirwa zvine mutsindo.
  Mhuka chaiyo yakarwisa musikana uyu nesimba risingadaviriki ikamukonzera kucheka kwakati. Marinka akadzokera shure achitya, ronda rainge rakavharika pabendekete rake. Makumbo emusikana, kana kuti iye chete akapona, aidedera, asi akakwanisa kucheka rimwe remakumbo echikara!
  - Kwete, haunganditore nyore kudaro! - Murwi wemapiyona akapfira zino rakabva rabuda, akananga pamitsetse yemaziso echikara chikuru .
  Iyo monster yakati:
  -Marazvo epasi pevhu akamirira iwe!
  Marinka akarova zvibhakera, asi akapotsa kurovera pagumbo. Bhutsu yakadonha, ichiratidza gumbo rakanaka, rine tsandanyama. Zvigunwe zvakapiswa ne hyperplasmic flow.
  - Heino gomba dema ! - Musikana akapindura - Ndizvo zvaunondiitira ini supermonster -antihero! Asi hazvisi nyore kwandiri kuti ndiuraye zvachose freak , zero, zero, nomwe!
  Maoko echikara akawedzera uye akaedza kusvika Valerka. Mukomana akarova bhutsu asi akarohwa zvinesimba padivi. Ropa rakayerera zvakare, richisiya mavara panzvimbo isina kuenzana. Valerka, achikunda marwadzo, akaita pfuti, akafamba nemaoko ake, ndokubva aita imwe lunge.
  - Ndichakuratidza amai vaKuzka! Chernodyrnik ! - Mukomana akarovera pamadziro, achiedza kurova kumusoro.
  Iyo monster, ichiramba ichiwedzera muhukuru, yakatanga kugumbura pamativi maviri.
  Marinka akasvetuka ndokusvetuka, achipisa makumbo ake asina kupfeka; Musikana akanaka akawana kurwadziwa kwakasimba, asi kwenguva refu. Akasvetuka ndokurovera chisikwa chemagetsi netsoka yake isina chinhu, asi akabva arohwa kumashure, akarasikirwa neminwe mitatu uye akakuvara tsoka yake.
  Marinka akadanidzira achiti:
  - Kutyisa kweanopesana nenyika!
  Mhungu yakaseka zvisingaite:
  - Mu hyper-underworld , hauzoimba zvakadaro!
  Musikana akamanikidzwa kudzokera kumashure. Zvakanga zvava kumuomera zvakanyanya. Valerka akazviwanawo, mushure mekumwe kurwiswa, chikara chaicho chakacheka gumbo remurume pamabvi.
  Mukomana wemapiyona akagomera achiti:
  - Ah, izvi hazvigoneke !
  -Simba uye unganidza kuda kwako! - Marinka akarayira. Bakatwa rebakatwa rakarova tsvarakadenga pachipfuva ndokugura zamu. Musikana akaita zvekumashure, achivheneka zvitsitsinho zvake zvisina hembe, zvine ropa. Mushure mezvo, akatuka nehasha:
  - Aya ndiwo maitiro aunoita vakadzi!
  Chisikwa chemagetsi chakapindura:
  - Ini ndinongoda kubata uye kumbundira vasikana vakaipa ! Ndinoda kutyora zvigunwe zvavo uye kubvarura kuita zvidimbu zvidiki!
  "Ndichakugura-gura ndokutambanudza mbudzi!" Marinka akadanidzira kudaro. Musikana akaiwana sekurohwa nesando. Gumbo rakatyoka uye chimedu chaikwenya chakabhururuka.
  Valerka akarasa ruoko rwake, vakangorigura vachishandisa feni:
  - Heino fakallioimitator ! - Mukomana piyona akatuka. - Unoda kunditsika!
  Chikara chakapika nehasha.
  - Zvichakuomera, vacuum quarks!
  -Warasika, iwe cadaverous bastard!
  Zvakanga zvakaomera mukomana piyona makumbo ake. Pakanga pasisina simba rokuramba, asi Valerka akarwa. Akawedzera kumwe kurwiswa, akacheka nhengo yemuvengi, asi pakarepo, kunyange zvakaoma kubata nguva, yakakura!
  Chisikwa chakachema:
  - Chii, zvinokuvadza?
  - Kungodaro daro! - Mukomana wemapiyona akapfira mazino ane chitsama, cheekbone yake yakachekwa.
  - Zvichatonyanya kuipa!
  Kurwiswa kwakatevera pamusikana uya, akadududza ndokucheka mhandu yake zvine hungwaru. Akapfira ropa rine chepfu, asi rakatonyanya kutyisa:
  - Chii, runako ? Iwe uchaiwana mune nickel!
  - Iwe uchamhanyira muchibhakera chemusoja chakasimba! - Musikana piyona akapindura neruremekedzo.
  Kurova kwakatevera, uye ruoko rwake rwakagurwa. Marinka akabvuma ndokukandwa kumashure. Aibuda ropa. Valerka akagamuchira chimwe "chipo"; Mukomana akagomera ndokuedza kunzvenga , asi muromo wakabaya nzvimbo iyo vanhuwo zvavo vane itsvo yavo yekurudyi.
  Valerka akarova nhengo, akangokwanisa kuicheka zvishoma, nyama yakagadzirwa nesimbi yemvura yakawedzera kusimba. Mukomana wacho aiva piyona akadzokera ndokuedza kuridza pfuti, asi mapanga nemadhadha gumi nemaviri zvakabva zvauya kwaari pakarepo. Mumwe wavo akabaya moyo wemukomana, Valerka akadzedzereka ndokutanga kuwira pasi.
  Nhamburiko yokupererwa nezano yaMarinka yakamununura parufu rwapakarepo. Mukomana akagamuchira kukuvara kutsva, akadamburwa nepakati , uye musikana akarasikirwa nezamu rechipiri, uye moyo wake wakabaiwawo. Marinka akanga akazara ropa, ganda rake rakanaka rakanga richisvuuka. Musikana akaridza mhere:
  - Ndiri kurasikirwa nekunaka kwangu!
  Mhungu, isina kuvanza manzwiro ayo ekudya, yakadzvova:
  - Senge alligator, ganda rako richabviswa!
  Musikana, pakufa, haana kurasikirwa nekuseka, pakarepo akapindura:
  -Nesimba reterminator, chiso chicharohwa !
  Zvekare apererwa nezano, gumbo rimwe chete rakaremara rakasara. Zvakamuomera musikana.
  Valerka akarohwazve pamwoyo. Zvakanaka kuti ane vatatu vavo, kana zvisina kudaro, rufu pakarepo. Asi kurasikirwa kwemamota maviri kubva matatu kunokonzera kuti ishaye simba zvakanyanya. Kuziva kwomukomana piyona kwakanga kusingafadzi;
  Chikara chakachema:
  - Ndichakubaya! - Uye akamhanyira kumusikana. Muromo wake unonyadzisa wakati:
  - Unoziva here kuti mumazuva ekare vairoverera sei vasikana vane simba sewe pamichinjikwa?
  - Uye ini handidi kuziva! - Marinka akarwa nekupererwa nenhunzi muwebhu gobvu.
  - Asi iwe unofanirwa!
  Richirovera pamusikana, blade rakacheka runako nepakati. Munhamburiko inouraya yokupedzisira, Valerka akakanda munondo wake, achirova njiva ichibhururuka mudenga;
  Chikara chakange chave kuda kupwanya musoro wemusikana, chikapindwa nechando uye chakabva chatanga kukoromoka. Nyama yake yaityisa yakapararira semabhora eping-pong. Iwo, achive madiki uye madiki, akapararira, achisvetuka. Marinka, achikwenya ropa, akashevedzera:
  - Iwe wakazviita mushure mezvose!
  - Hongu, ndakazviita! - mukomana wemapiyona akagwinha-gwinha nemarwadzo asingatsananguriki. ---Kukunda kwekupedzisira kwakatimirira.
  Mutsara wekupedzisira waive watove panzvimbo, asi waitaridzika chaizvo. Mukomana nemusikana vakabata maoko avo aive neropa ndokukambaira. Vakafukidza mita mushure memita, sekunge neasina kupfeka abs pagirazi rakaputsika. Nenhamburiko dzougamba, chipingamupinyi chakakurirwa pakupedzisira. Mufananidzo wacho wakapenya uye chiedza chikabva chasviba. Mukomana nemusikana vakapera kwechinguva, mushure mezvo vakapengenuka, vakaoma nechando muimba yebio. Nechekunze vakanga vasina kusimba, asi vakanga vakarembera panhandare yechisimba.
  . CHITSAUKO Nha
  wenyeredzi gumi aine vatevedzeri vaviri akatarisa nechido mitumbi isina kusimira, ine mhasuru yemukomana nemusikana piyona:
  - Muri varwi vakanaka! Kunyange zvakadaro, vakakwanisa kutsungirira chikara chokupedzisira, icho kazhinji kazhinji chimwe chete mumirioni chakakwanisa kuita!
  Valerka uye Marinka yakabhowa :
  "Takaedza kuzadzisa basa redu kune Sacred Motherland.
  - Izvi zvinorumbidzwa, asi kazhinji hazvina kukwana kukunda zvipingamupinyi zvese! Handizvo here?
  Marinka akakurumidza kupindura:
  - Ehe! Kuvimbika kwoga hakuna kukwana kushandira nyika, asi kusavapo kwayo hakugoni kutsiviwa nechimwe chinhu!
  - Hongu chaizvo! Iwe, Valenka, wakafungidzira sei kuti ndiyo njiva yaida kupfurwa? Akanga asingakuvadzi.
  Valerka, achikwenya huma yake, akapindura:
  - Zvakaoma kutaura. Pamwe intuition. Ndakaita sendiri kuona shiri nemumaziso eorange, ipapo muviri wangu wakabva waita wega. Pamwe rufu hypersensitivity.
  Mupurisa uye vanhu vakati wandei vaimuperekedza vakabva vangonyangarika.
  Valerka, Slavka, Levka, uye Marinka vakaguma pamwe chete. Vaive mumunda waiyevedza kuona. Maruva akasvibira akakura, uswa hwakanga huri orange, mhepo yaiita seyakazara uchi.
  Musikana piyona, uyo akanga zvino akapfeka jasi roumbozha, akatsika tsoka yake asina kupfeka, yakatsvuka uye akaridza kamhere:
  - Zvakanaka, ticharwa here?
  Valerka, akapfeka zvikabudura chete uye akabata minondo, akabvunza:
  - Uye nani?
  Levka akataura zvakajeka:
  - Sezvakataurwa naPorthos: Ini ndinorwa nekuti ndinorwa!
  Slavka tweeted:
  Tichaenda kuhondo takashinga.
  Nekuda kwesimba revaSoviet ...
  Ngatizviputse kuita quarks,
  Mukuzvirwira!
  Vakomana vatatu nemusikana vakayemerana. Uye ipapo kurira kwetsoka dzakawanda kunonzwika mberi. Goblin hombe, saizi yenzou yakanaka, uye makumi mashanu orcs kumhanya vakananga kune quartet yevarwi vechidiki.
  Marinka akaseka ndokukweva museve nezvigunwe zvake zvetsoka zvisina tsarukano ndokuupinza pakati chaipo pehuma yegobhoni. Uye museve wakatora ndokubaya nekudzika kwawo kwese mudehenya rechikara. Akarohwa zvinorwadza zvekuti bhonzo repahuma rakaputika huropi dzvuku dzikabhururuka panze. Mhungu yegoblin yakadonha. Uye nziyo dzakaungudza sembwa. Uye zvino triumvirate iri muhondo inotyisa. Vakomana vakamhanyira mapere akashata ndokutanga kutema-tema kunge kucheka machende. Uye kuparadzwa kwemhondi kwakatanga.
  Uye vakaurayiwa, vakatsemurwa orcs vanodonha. Mhuka idzi dzinoedza kurova vakomana vemapiyona netsvimbo kana minondo, asi vanokundikana.
  Uye Marinka anopisa neuta. Uyezve, anosarudza kudhonza tambo kwete neruoko rwake, asi netsoka yake. Uye inoshanda zvinobudirira.
  Valerka akadanidzira achiti:
  - Muchidimbu, banzai !
  Slavka akaseka ndokuti:
  - Isu tinotonhorera kupfuura samurai!
  Revhika akacheka guyo neminondo yake ndokuti:
  - Bvumiranai, izvi zvakanaka !
  Uye vakomana vakatora uye vakaruka minondo yavo sezvipenga zveherikoputa, vachicheka ekupedzisira orcs.
  Valerka akataura achinyemwerera:
  - Ndokukunda kwatakaita!
  Marinka akagadzirisa:
  - Ichi chingori chikamu chimwe chete chekuongorora. Hondo huru dzichiri mberi!
  Slavka akaseka uye akaimba:
  Zvishoma nezvishoma maroketi anoyangarara achienda kure ,
  Usatarisire kusangana navo zvakare ...
  Uye kunyangwe isu tichinzwa urombo zvishoma nezve zvakapfuura,
  Hondo ye ninja iri kuuya!
  Vakomana vatatu nemusikana vakamwaya makumbo avo vasina kupfeka mumadhaka matsvuku-tsvuku, mapande achibhururuka nenzira dzakasiyana.
  Mushure mezvo, vana vakatanga kusiya madiki, anoyevedza, akanaka tsoka pauswa hwakajeka hweemerald.
  Marinka tweeted:
  Izvi zvakanyanya kunaka,
  Takauraya ngoro yese ye orcs ...
  Kunyange zvazvo muvengi achitarisa pasina,
  Uye ini handina kukura kune madaro matsva!
  Valerka akataura nenyemwerero inotapira yaipenya kunge maparera, uye yaimhanya kwazvo:
  - Ngatiimbei! Uye isu ticharatidza kirasi yedu yepamusoro!
  Uye vana vakaitora uye vakaimba nechido:
  Kuva mwana kunoshamisa nenzira kwayo,
  Unogona kumhanya mumunda usina shangu...
  Kunyangwe zviine njodzi kumukomana,
  Munhu anodheerera anogona kubatwa nechisimba!
  
  Asi chii chakafanana nemukomana muhuduku husingagumi,
  Paunenge wakapfeka zvikabudura, hauwedzere kukura...
  Mumwe mutorwa akaoneka munharaunda
  Uye akatengesa murume wacho nedhenari rendarira!
  
  Hazvina kunaka , nditende,
  Kuve mwana nekusingaperi mune zvipfupi ...
  Kunyangwe moyo wako uchange uine hutano,
  Asi mukuru wejeri achakurova zvakasimba!
  
  Mushure mezvose, hausi mupata weparadhiso wakamirira iwe,
  Muridzi haasi Ishe, Kristu mutsvene...
  Kwete, hakuna chinhu chakadai sehafu yenyika,
  Paunongosimuka kuenda kunyeredzi!
  
  Mukomana, vanokuita kuti ushande saizvozvo,
  Kuti nenzira yokufananidzira vanomwe vachadzingwa gare gare...
  Uye havana Mugovera pano,
  Vachakupisa nemvura inovira!
  
  Vakomana vakanyatsovakunda,
  Pashure pezvose, munyika itsva mune matambudziko akawanda ...
  wemukomana wairwadza nekuneta ,
  Iye i serf, uye kwete changamire vanodada!
  
  Saka mudiwa asina shangu mukomana,
  Shanda nesimba sezvaunofanirwa...
  Svetukira mumunda sebhuru rinopisa,
  Uye usambove murwi!
  
  Kune vakadzi vakanaka
  Asi havadi vakomana kana vana...
  Nenzira yavo , vakomana vanofara,
  Musatenda moyo yenyu vanhu!
  
  Hongu, nditende, uranda hahutikunde,
  Uye shamhu yakaipa yemuvengi haizotsemuki ...
  Vana vanotenda kuti vachavaka humambo hwavo,
  Chamupupuri chine chando chinopenya!
  
  Isu tiri vana, ndinotenda kuti tese tichamuka munguva pfupi,
  Tichakunda vatorwa vanopenga...
  Kaini ane hasha achaiisa panyanga.
  Uye ngatirove chipembenene netsvimbo!
  
  Musanditende vanhu, hapazove nekushaya simba ,
  Tichaita paradhiso chaiyo munguva pfupi ...
  Tichava vatongi vedu, mukomana,
  Zvikasadaro napalm ichanaya kubva kudenga!
  
  Scumbags anoba zvakawanda,
  Ndosaka vana vari muhurombo...
  Tichatora nzira yakafara
  Kuti vanhu kwose kwose vafare!
  
  Zvakanaka, tsoka dzangu dzisina mwana ,
  Vanofamba pamusoro pematombo anopinza mumakomo...
  Zvisinei, kufamba munzira,
  Tichaunza mutorwa pasi pedemo!
  
  Munoziva, tichakwanisa kuhwina zvipo,
  Kunda vatorwa vanobva muchadenga...
  Mwoyo yevakomana iri kurova nekukurumidza,
  Muvhimi achakurumidza kushanduka kuita mhuka!
  
  Kana zvichidikanwa, tichakunda mauto,
  Nditende, isu hatigone kudzoka ...
  Kumashure kwedu, vana, kuchave nemamiriyoni,
  Nerombo rakanaka tichave munzira!
  
  Ngatipwanye mapete nechitsitsinho chedu chisina chinhu,
  Kwatiri, uyu hausi muganhu zvachose...
  Hatisi kutamba chihwande nedambudziko iri,
  Simudza falcon yako, yevana vedu yasimuka!
  
  Hongu, kukunda hakupiwi pasina, unoziva,
  Yave nguva yekudzikisa horde kubva muchadenga ...
  Handizvo zvakaitwa nasekuru vedu,
  Kuti mukomana aigona kurohwa nevatorwa!
  
  Ngatigadzire humambo hwakadai
  IN zvichava rugare nenyasha...
  Vari kutungamira musikana asina shangu kunourayiwa,
  Asi isu tinogona kurova muurayi kumeso !
  
  Aiwa hatibvumidzwe kupaza tendai
  Wakasimba sei mweya wevakomana...
  Kunyangwe miviri yedu ingori vana,
  Asi ndinogona kupwanya kunyange vanhu vakuru vaviri!
  
  Ndinotenda kuti kuchave nemufaro muchadenga,
  Nekuti Mwari Wemasimbaose anesu...
  Mamiriro okunze akaipa achaparara,
  Dhiyabhorosi achatyora nyanga yake refu yesimbi!
  
  Mukomana achabva awana rusununguko,
  Uye titanium ichava simba remhasuru ...
  Yave nguva yekugumisa benzi rekutenderera kutamba,
  Bhurukira kure kure segondo rokudenga!
  Vakomana vakaimba zvakanaka, uye musikana akaimbawo.
  Uye apo mosquito saizi yendege yekurwira yakanaka payakaonekwa, Marinka akakanda boomerang nhete nezvigunwe zvake. Akabhururuka achitevedza mutsara wakatsemuka zvikuru. Uye saka proboscis yakagurwa. Ropa reOrange rakapfapfaidzwa mumatsime.
  Valerka akaseka:
  - Izvi zvakanaka ! Hyperpulsar !
  Uye mukomana akatamba nenyama yake yedumbu yakavezwa!
  Mushure maizvozvi, vatatu veLeninists vakatora uye vakatanga mabhoomerang muchimiro chenyeredzi shanu dzakanongedza nezvigunwe zvavo.
  Uye vakabvarura chaiko mosquito iyi yakaipa kuita zvidimbu zvidiki.
  Marinka akananzva miromo yake ndokurira:
  murayiro wangu wakanaka;
  Ndinokunda avo vakaipa...
  Ani nani asina simba - ini ndichabatsira,
  Handikwanise kuzviita neimwe nzira!
  Uye musikana akaitora ndokunyemwerera zvinodya nyama. Uyu ndiye piyona chaiye weLeninist mafashamo.
  Uye chikepe chakaonekwa mudenga. Hombe uye nebhatiri rose repfuti. Ari kure aiita segore. Uye hunde refu dzakanamatira kunze.
  Slavka tweeted:
  Nguva dzose idya ice cream chete
  Hazvinakidze kwandiri, kune ani zvake, kune ani zvake!
  Mushure mezvose, iyo airship yakakura kwazvo,
  Zvikuru!
  Mushure mezvose, iyo airship yakanaka kwazvo,
  Pretty cool!
  Saka vakomana vatatu vakaitora ndokutsika zvitsitsinho zvavo zvakaradzikwa pauswa. Uye simba, kurwisana, missile launcher yakaonekwa. Airatidza kushamisira.
  Marinka akamhanyira kwaari, akamonya chibatiso ndokuridza muridzo.
  - Pachave neplasma princess style kurwisa!
  Uye maroketi achabhururuka achibuda, achisiya miswe yejeti shure kwawo, sokunge kuti zvitima zvoumbozha zvomwenga.
  Uye saka vakarova airship zvakananga. Uye kurova kwaiva nesimba, kuchipwanya.
  Uye kuti ichapisa sei. Zvino achatora hairojeni oiputitsa. Uye nesimba rekuparadza nekuuraya rakadaro. Uye kwaive kuuraya kukuru .
  Ndokutanga kupenya nekupenya.
  Zvino vakomana nevasikana vakarohwa nemhepo. Vakawira pasi, vachikava tsoka dzavo dzakashama.
  Asi ipapo vana vakasvetuka ndokudzvova:
  - Isu tiri vanotonhorera! Uye kunyange koloni duku haizotityityi !
  Uye vakomana vakaimba nechido chikuru:
  Ndiri mukomana asina bhutsu anopayona
  Kunyangwe ndakapfeka tayi iyi ndisingadi zvangu...
  Uye panofanira kuva nemuenzaniso kune wese wese,
  Saka kuti njodzi yakaipa kudaro irege kuitika!
  
  Mapurisa akasunga mukomana uyu
  Uye vakarova murume uyu zvakanaka ...
  Vanogara vachikanda nyanga.
  Kupwanywa nemapurisa!
  
  Ndichiri mwana, mukomana ,
  Asi madhimoni akandivharira muchitokisi...
  Uye panotonga kupenga kwevakomana ,
  Vakandirova zvekuda kufa panguva yekunyoresa!
  
  Vakabva vagera vhudzi ravo zvachose,
  Saka pasina kusiya mukomana kana kumberi ...
  Kuvhima, ndoziva, shanduko nyowani,
  Kana nyaya yakadai ikauya, nditendei!
  
  Heino mufananidzo wemukomana muprofile, kubva kumberi,
  Uye vakatora mafingerprints zvakare...
  Ivo havazochengetwe kweawa,
  Tichaona communism zvakare!
  
  Mukomana, shanda usina shangu chete,
  Mudzidzisi anotikurudzira neshamhu...
  Uye kana zvichidikanwa, ivo vanokurova,
  Uye vashandi vanokurudzirwa nevodka!
  
  Hongu, musasa wevana haisi nzvimbo yekutandarira,
  Kune basa rakawanda, uye kudzidza kuri kuitika...
  Asi ini ndinoda kuti zvive zvakapesana,
  Pano sezviri pachena madhimoni akanganwa Mwari!
  
  Eya, mukomana akava piyona,
  mukomana zvishoma ...
  Iye zvino Comrade Lenin akanakisa,
  Ticha, ndinotenda, kurongedza mamaira!
  
  Kana zvichidikanwa, ticharonga vavengi vese,
  Kufanana nemapiyona enyika, zvakanaka kugeza ...
  Vakavaka nheyo nemaoko avo;
  Basa rakaoma, kumuka mangwanani-ngwanani!
  
  Ino ndiyo nguva yatinoisa njanji,
  Kunyange zvakadaro vakomana ...
  Uye kusvika kuchando tinofamba tisina shangu,
  Uye kusango kune vasikana vanocheka zvisote!
  
  Uye chete chingwa chitema chevana vekudya kwemasikati,
  Vachawedzera kahanyanisi nemafuta emafuta...
  Muvakidzani ari kugomera pamubhedha, kubuda ropa, kurohwa,
  Mukomana wacho zvichida haana kushanda zvakaoma zvakakwana!
  
  Zvakanaka, iyi musasa wevana,
  naShe kuti ashande...
  Zvino regai kudurura mvura pamusoro pedu,
  Takakwanisa kuva shamwari dzepedyo zvikuru!
  
  Kwete, chiedza checommunism hachizodzimi,
  Kunyangwe, isu tiri vana, munoziva, vana chete ...
  Iyo feat yevarwi inokudzwa munhetembo,
  Uye hapana nzvimbo inosuruvarisa panyika!
  
  Asi mapiyona ari kufamba akagadzirira.
  Pasi pebugle uye inofara ngoma...
  Chiratidzo chinonzwika - uri chikara,
  Uye mukomana wacho pachake achava munyoro!
  
  Chii chatinofanira kuita?
  Inoomesa, inosimbisa mhasuru...
  Nhengo yeKomsomol inosvina, ziva, chikepe,
  Uye anouraya vadzivisi vake zvine mukurumbira !
  
  Tinoshanda, uye tinotanga kurarama zviri nani,
  Takapiwa masandals nemaT-shirts...
  Vakatanga kuzvisonesawo chimwe chinhu.
  Saka kuti hapana maAWOL, nditende ini!
  
  Mukomana achine hupenyu hwake hwese pamberi pake,
  Sei uchisuwa kana zvese zvakatenderedza zvakanaka...
  Tichange tiri munzira imwechete necommunism,
  Uye zvese zvichabuda, nditende, zvinotonhorera!
  Uye saizvozvo vakomana vakaimba. Uye kubva muairship ine orcs uye cannon, chete zvidimbu zvakasara. Uye dzakapfuta nokupenya, uye utsi hweruvara rwebhuruu, hunopwititika hukabuda.
  Marinka akati:
  - Izvi zvakanaka !
  Slavka akaseka uye akawedzera:
  - Ultraquasar !
  Levka akati:
  - Hapasisina quasars !
  Valerka akaramba:
  - Ichave yakanyanya quasar uye inotonhorera!
  Uye vakomana mapiyona vakarova zvitsitsinho zvavo, uye pfarivari dzakatodonha.
  Asi maorcs akaonekwa kumberi zvakare. Asi pakanga pasisina makumi mashanu, asi hondo yose.
  Valerka akaridza muridzo ndokuimba:
  - Uye hondo inoenderera mberi zvakare,
  Uye moyo wangu unonzwa kunetseka muchipfuva changu ...
  Uye Lenin mudiki,
  Uye mudiki October ari mberi!
  Slavka akaseka ndokutsika tsoka yake isina kupfeka. Pfuti yemuchina ine mbiya yakawanda yakaonekwa mumaoko emukomana piyona . Murwi wechidiki akati:
  - Simba redu rakakura, isu tichakunda ma orcs!
  Uye mukomana akaitora uye, sezvayakarova, matanda elaser akaitora ndokuirovera pakati pemapere aiuya, ane mvere. Ipapo kuungudza kwomusango kwakanzwika. Uye majee emoto akakwira kudenga. Uye kuti zvese zvakabata sei moto.
  Uye mizhinji yeorcs yakatanga kutema pasi.
  Levka akawanawo muchina unouraya, chete waigadzira akawanda-mavara hyperplasmic bubbles. Zvaive zvehasha nekutsvaira. Uye maoriki akapiswa, akapinduka uye akamanikidzwa kusvuta, uye nyama yakabvaruka kuita zvidimbu.
  Mukomana akachema achiti:
  Tichadzingira maghoul muguva,
  Uye ngativake communism...
  Pane kurwisana kunotyisa
  Revanchism iri kuuya!
  Uye Valerka ane hyperpulse muchina pfuti. Uye iye achaitora uye ngatiite sando uye ticheke. Uye kuwanda kwezvitunha pano zvinopararira nekupidiguka. Uye vazhinji vavo vakapiswa uye vakapiswa uye vakatsikwa-tsikwa.
  Valerka, sezvavanotaura, ari pabhiza jena. Uye iyo triumvirate yevakomana inoparadza aya orcs pasina matambudziko.
  Asi musikana, chokwadi, akaoma muhondo. Uye akatangawo kuparadza ma orcs nerubatsiro rwevadiki, homing missile launchers. Uye rinoshanda nesimba guru reumhondi uye risingaenzaniswi.
  Uku kuparadzwa kunouraya uye kwakasiyana. Uye musikana ari pamusoro.
  Uye angatadza sei kuimba chimwe chinhu chinonakidza:
  Vasikana vanosuka mutsipa waMorgan,
  Uye musoro wepirate uchagurwa ...
  Usataure zvisina maturo kumuvengi wako ...
  Ukaguma wava nechitunha, unenge watosvotwa!
  
  Isu vasikana tinoziva kurwa,
  Muhondo mugumisiro uchava mukuru...
  Uye nditende, tinogona kurwa takashinga
  Rova zvakasimba netsoka yako isina chinhu!
  
  Muvengi haangatimise vasikana
  Kuda kwedu zvirokwazvo hakugone kuputswa...
  Musikana wepirate achaviga munhu wese,
  Nyora kwaziso iyi kwaari mubhuku rake rekunyorera!
  
  Kwaari, kurwa kunofadza.
  Tichakuya Morgan kuita hupfu...
  Kuchembera kwakashata hakungasviki kumusikana,
  temberi yake haizoitisi sirivha!
  
  Hakuna vasikana vane simba uye vakanaka zvakanyanya,
  zvibhakera zvawo zvakaita segungu...
  Vachaita kuti vafare
  Magnome akamhanya nekukurumidza!
  
  Kunaka kwevasikana hakuperi,
  Uye vakarova vavengi vavo zvakanyanya...
  Kana zvichidiwa, vanorwa zvachose,
  Uye dzimwe nguva vanonwa waini yakawanda!
  
  Vasikana vari muhondo ihofori,
  Simba ravo rakawandisa...
  Ivo pasina mubvunzo vanowana rubatsiro,
  Tinotenda kuti panyika pachava nedenga!
  
  Nditende, hapana zvipingamupinyi zvevasikana ,
  Tinofanira kukunda nyika...
  Uye ivo vachawana mibairo yakashinga,
  Uye isu zvirokwazvo tichavaka Roma itsva!
  
  Mwari nditendei haadi vasina simba .
  Anorova vasina simba neshamhu...
  Ndinotenda kuti vasikana vachave nenyika itsva,
  Kubva pakuwanda kwekupinza, iwe unoziva, bayonets!
  
  Nyika yakanaka, inoyevedza,
  Ane zvakawanda zvinomunetsa zvakasiyana...
  Pirate mbiri yakatimirira,
  Katsi ikachemera matambudziko!
  
  Musikana asina shangu anosimudza munondo wake,
  Hongu, nditende, akanaka ...
  Iva gondo, kwete parrot,
  Musikana uyu anotaura , mweya wangu!
  
  Chokwadi nyika ichawedzera kunaka,
  Ndinoziva kuti zvechokwadi tichakunda mune izvi...
  Zvakaipa kugamuchira kubva kumafilibusters,
  Uye kerubhi rinobhururuka pamusoro pedu!
  
  Uri chii vasikana, usave benzi ,
  Chokwadi tinodawo vakomana...
  Huyai makanyarara usiku, majaya;
  Tichaita vana vatsva!
  
  Pfuti dzemuchina dziri kurira nehasha,
  Vakaisa arsenal yese...
  Kwete, Kaini akaipa ane simba achazviwana,
  Takapwanya Agdam mumusoro !
  
  Maseiri ebrigantine azara,
  Tine kunzwa kwakasimba kwazvo ...
  Tinoziva kuti makunguwo acharohwa.
  Iwo maviri bass acharidza zvine ruzha!
  
  Vasikana, munodei?
  Kunda, kurwa uye kuda...
  Uye iwe unowedzera kutadza nevakomana,
  Kurarama zviri nani munyika ino!
  
  Hapana chinotitadzisa muhondo iyi,
  Tichaparura satellite yakakwirira ...
  Usatambise nguva yako mumunamato,
  Mwari ari kure nebenzi !
  
  Isu maPirates tinoteura ropa zvakanyanya,
  Tinocheka munhu wese neminondo, kunge steak...
  Dzimwe nguva masimba haana kuenzana zvachose,
  Uye vakasunga musikana wacho !
  
  Saka ndakagura musoro wemusoja,
  Nebakatwa rako rinopinza...
  Tinofara kutema muvengi,
  Kana uchida kufambisa chidhinha!
  
  Kwete, hatina kupokana zvachose,
  Musimba remhepo, dutu nechamupupuri;
  Vapambi vane hunyanzvi Lenin mumoyo yavo,
  Chokwadi ichi chichava chipo!
  
  Ndizvozvo, kuguma kwava pedyo kuvavengi vevapambi,
  Takatodziroverera kumadziro...
  Uye kunyangwe isu tine mabumps,
  Nyika yave yakachena zvakanyanya!
  Aya ndiwo maimbiro akaimba Marinka akataridza kirasi yake yakakura uye yakasarudzika sapiyona, murwi, uye mbavha.
  Zvichida zvakanaka kuti musikana ave pirate. Uye zvinonzwa sei kuva mudiki zvachose, nekusingaperi usina shangu?
  Valerka nekunyemwerera kunotapira:
  - Chikwata chevarwi chakakwirira.
  Uye ngavaparadze mauto asingaverengeki eorcs zvakanyanya nesimba. Uye varove nesimba rose risingafungidzirwe uye rakasiyana. Uye zvakazoitika kuva zvinouraya zvakanyanya.
  Slavka, achibvisa ma orcs en masse, akadzvova:
  - Hyperorbits , misika mitsva!
  Levka akabvumirana neizvi:
  - Kukudzwa kwangu hakuna kukanganwika zvachose,
  Vladika Lenin achatonga!
  Uye vakomana vachatora zvakare uye nekudhumhana nezvitsitsinho zvavo, zvakatenderera.
  Uye ichapenya zvakare. Uye kuputika kunouraya kwepfarivari kuchadonha.
  Marinka akaseka nekurira, achigogodza mazana emaoki uye achiunganidza mirwi yese yezvitunha. Uye zvitunha zveorcs zvinonhuhwa zvakanyanya.
  Zvisinei, musikana piyona akadzvanya zvigunwe zvake, uye kunhuwira kwepefiyumu inodhura zvikuru uye inofadza kwakapararira mumhepo.
  Marinka akaseka ndokuti:
  - Combat showdown!
  Slava akagutsurira musoro:
  - Hyperquasar!
  Levka akataura nekugumbuka:
  -Izwi hyperquasar rakatosakara!
  Valerka akaseka ndokuti:
  - Chii chisina kunyatsopfekwa munyika yedu?
  Zvino vakomana vakatsika tsoka dzavo dzisina tambo zvakare.
  Uye makokonati akatanga kuwira paorcs kubva kumusoro. Vaitorova zvibhakera nekutsemura misoro yemapere akashata. Uye kwakanga kune pfumo dema dema rokuparadza.
  Asi aisetsa. Kunyanya apo machokoreti akatanga kuwira pamusoro peuto re shaggy monsters. Ipapo mukaka wakanyungudutswa wakadira mukati.
  Marinka akati:
  - Uye izvi zvakanaka !
  Valerka akati:
  - Kudira mukaka wakanyungudutswa pavavengi vako kune imwe nhanho. Zvichida zviri nani kusunungura napalm?
  Musikana piyona akaramba:
  - Uhwu hutsinye hwakanyanya! Une imwe mhando yemweya mutema.
  Slavka akaseka ndokuti:
  - Hongu, iri vacuum!
  Levka akati:
  -Kana kunyange gomba dema!
  Valerka akakurudzira nechitarisiko chinofadza:
  - Kana kuti pamwe iwe Marinka uchaimba kutiita kuti tiwedzere kunakidzwa?
  Slavka akawedzera nekunyemwerera:
  - Hongu chaizvo. Imba maruva, usanyara!
  Levka akati:
  Rwiyo runotibatsira kuvaka uye kurarama,
  Lenin anoimba mumoyo yedu sengirozi...
  Uye uyo anofamba muhupenyu achiimba,
  Haambofi akanyangarika chero kupi zvako!
  Marinka akagutsurira ndokuimba nenzwi guru, rekuti :
  Isu takashinga, vasikana vakanaka,
  Kugona kurwa sechamupupuri...
  Uye izwi rerunako rakajeka kwazvo,
  Dzimwe nguva napalm inonaya kubva kudenga!
  
  Takafamba nechikepe mune pirate brigantine,
  Tine akashinga Pavel-Captain...
  Hatidi kugara munyika ino ine nhamo ,
  Imo mune chamupupuri cherufu chinotyisa!
  
  Vasikana havadi kunyepa pasi pevakaipa ,
  Vakagadzirira kukunda ma orcs...
  vacharwa navavengi vavo nokushingaira;
  Nyora izvi pasi mubhuku rako!
  
  Uye, nditende, ivo havana zvipingamupinyi,
  Vanokwanisa kukunda maKrauts...
  Mibayiro inotyisa yakatimirira,
  Kuti tirambe tichiwana vashanu!
  
  Uye isu tiri vakashinga kwazvo Pirates,
  Ticharwa sedutu rine hasha...
  Kana zvichidikanwa, tichadyara mibhedha,
  Muvengi apwanywa nesimba guru!
  
  Ngarava yedu haipindike
  Inofamba nemafungu sechapungu...
  Uye chero bhizinesi riripo kwatiri,
  Muvengi achapwanywa zvakaipisisa!
  
  Hatizoratidze kushaya simba muhondo, ndinoziva,
  Mushure mezvose, kune vasikana pane sarudzo shoma ...
  Ini handina basa nemhando dzakasiyana dzekuneta,
  Tichakweverwa kunyika itsva, chiso ichi!
  
  Uye hapana achapinza vasikana ,
  Tinokwanisa kukunda muvengi...
  Kunyange zvazvo makore ari kuputika zvinotyisa,
  Uye kune dutu rinotyisa rechando mudenga!
  
  Zvakanaka, isu vasikana tinotonhorera,
  Chokwadi tichakunda Universe...
  Judhasi akaipa achatiza.
  Uye nditende, nyika yose iri shure kwedu!
  
  Mugungwa napasi pemvura;
  Tinorwa kwese, hondo ine mbiri...
  Sezvakaita mumubatanidzwa, vakadzi naSatani,
  Nokusingaperi Baba, tinemi!
  
  Uye iwe unoziva, hapazovi netsitsi kune vavengi,
  Mushure mezvose, ndosaka musikana ari pirate yakaipa ...
  Isu tiri vatongi vakuru veNyika yaBaba,
  Ngatiunganidzei dashing machine pfuti!
  
  Mwari achakomborera vasikana nekorona,
  Mumwe nemumwe achapihwa order nemenduru...
  Kanzwi kadiki ketsvarakadenga kanodaidza,
  Uye ivo, chokwadika, vanomanikidza mambo!
  
  Izvi ndizvo zvinochekwa nevarwi.
  Senge pfuti yemuchina yenzvimbo dzakaipa ...
  Uye ndivo vanounza chiedza chemaziso.
  Ngazvive pasina chero zvisina maturo zvisingakoshi!
  
  Chiso chemusikana chinopenya nekunyemwerera,
  Uye miromo inopenya nemaparera...
  Tinogona kuona zvakawanda,
  Uku ndiko kunaka kwedu!
  
  Hatizopindi chero magedhi;
  Ngatingopa muvengi chamupupuri ...
  Musikana wacho anofinhwa nechikonzero chakati
  Uye inokwanisa kubata vavengi vese!
  
  Vasikana vanorwisa zvine hungwaru
  Uye maziso anopenya nemheni...
  Sei, nokuti vane godo,
  zvevasikana zvazara misodzi!
  
  Chamupupuri chipi chaticharwira?
  Ipapo fungu idzva rerufu rinomhanya ...
  Sei vavengi vevasikana vakanyarara kudaro?
  naMorgan mukobvu ?
  
  Uye moto wazara nemoto zvino,
  Chamupupuri chemoto chichatsvaira...
  Hakusi pasina kuti takakunda ma orcs,
  Chinoonekwa nemuvengi chinyararire!
  
  Apa ngirozi huru iri kuridza hwamanda inotyisa.
  Ari kuvhiringa misoro yemunhu wese...
  Hazvina kunonoka kuhwina,
  Mhepo inogona kuonekwa ichifambisa mashizha!
  
  Saka ndiani, kana zvanyanya pano,
  Ndiani ane chibhakera chikuru?
  Usatandare neMalyuta emanyepo ,​
  Imbongoro chaiyo!
  
  mukubwinya zvakare ,
  Kucheka nemumhepo ine dutu...
  Isu vasikana takabatana nehasha
  Ndichabvarura Morgana kuita zvidimbu!
  
  Ndosaka tichimhanyira kuhondo zvakanyanya,
  Mariri ticharatidza dutu remhepo ...
  Nhema Rogers akakwira pamusoro peshure,
  Taratidza chipo chako chikuru!
  
  Zvakanaka, Morgan achapinda mubhokisi, hongu.
  Achaita danda kubva aspen...
  Isu vasikana tinokunda zvachose,
  Uye isu hatiregi kugomera kukuru!
  
  Ngatitungamirire Nyika yeBaba mukukunda,
  Tichashinga kukunda ma orcs uye troll ...
  Uye tichasvika muEdheni nengarava,
  Ngakuve nepasi rose pasi pedu!
  Zviuru zvakawanda zveocs zvakaurayiwa . Uye mirwi yakawanda yezvitunha yakaungana, Tamerlane ari kungozorora. Asi zvisikwa izvi pachazvo zvinosemesa uye zvakashata, zvinongotyisa. Uye vanochema nezviso zvinosemesa zvikuru.
  Marinka akaridza mhere ndokudzvova.
  - Lenin, ngaave nesu nokusingaperi. Uye regai musoro wake wemhanza upenye kunge supernova!
  Valerka akaseka uye akarira:
  - Ehe, shanduko dzegehena dzakatimirira!
  Slavka akaruramisa:
  - Kwete gehena, asi murarabungu! Uye kuchava nekukunda kukuru!
  Levka akaitora akafuridza, uye murazvo wemoto wakabuda mumuromo wemukomana. Zvakafanana nekutora tsime nemafuta esulfuric ndokuripisa. Uye inongoputika mumirazvo, sedhiragoni inobudisa rukova rwesimba guru.
  Valerka akati:
  - Zvakanaka, iwe nedhiragoni!
  Mudiki Leninist akagutsurira musoro:
  - Ini handikwanise kuita izvozvo!
  Marinka akasimbisa:
  - Mikana yemapiyona mune chaiyo chaiyo inenge isingagumi. Uye isu tinogona kutsakatisa orcs nemamirioni pano.
  Valerka akaitora uye nechitsitsinho chake chisina chinhu, chepingi akaburitsa simba guru, rinouraya, rinoparadza pulsar.
  Yakabhururuka sebhora remoto ichibva yarova bhomba yaienda kumusoro kuseri kwemakore. Bhomba reatomu rakaputika mudumbu remuchina muhombe. Uye kupenya kukuru kwakapenya. Uye zvino inouraya uye yakasarudzika mukunaka kwayo nyukireya howa yakaonekwa.
  Slavka akacherechedza nekunyemwerera kunotapira:
  - Zvakanaka! Ultrapulsar !
  Levka akakurudzira:
  - Rega Marinka aimbe zvakare! Ini, uye isu tose, tiri mumamiriro akanaka kwazvo.
  Musikana ari piyona akagutsurira musoro ndokuimba nechido nokunzwa:
  Isu tiri vasikana vepirate verunako rwekudenga,
  Uye tinotema vavengi vedu vese nounyanzvi...
  Nditendei, miviri yedu yakajeka,
  Pano muvengi anorwiswa, noushingi!
  
  Pakurwa, kerubhi rinopenya pamusoro pedu;
  Mapakatwa, semheni, anorova kubva musimbi...
  Isu tiri madzimai filibusters , mafungiro edu haakundiki,
  Uye vakapa vaSpain mbama yakaoma panyanga!
  
  Musikana ane jira neminondo inopinza mumaoko ake ,
  Uye nekuzunguza kumwe tichaputsa musoro wekabichi ...
  Uye kana tikarwisa netsoka dzedu, mapanga neminondo,
  Chamupupuri cherufu chave kuda kutsvaira!
  
  Aiwa, vasikana vakanaka , hamungatiwane tichitonhorera,
  Tichabhururuka semhepo inopenya ...
  Isu hatitarise kupfuura makore makumi maviri,
  Uye kukundwa kwehasha, kumawere kwakamirira!
  
  Uku ndiko kubwinya kwedu, munoziva, hatizi vatorwa kuhondo.
  Chokwadi ropa rewolf pirate...
  Uye pane imwe nzvimbo mbavha ine utsinye, yakaipa iri kurwisa,
  Uye kukundwa zvechokwadi kwakamumirira!
  
  Muhondo ipi zvayo , vasikana ndivo varwi vakadai,
  Kuti kunyange huipi hunogona kutyora musana...
  Nditende, mafilibusters akanyanya kunaka,
  Uye nyora iyi logarithm mukabhuku kako!
  Nehasha, kurwiswa kwe galleon kwakatanga.
  Isu tine shungu, sejellyfish, kurwa zvakare ...
  Mushure mezvose, pirate yakaipa ine mweya wakanaka,
  Uye pamwoyo, filibuster inogara iri cowboy!
  
  Isu hatizive izwi rekuti kushaya simba, hatitendi mune izwi mbwende,
  Corsairs, iwe unoziva, haina kugadzikana zvachose nekudzoka ...
  Mushure mezvose, Jesu akarovererwa pamuchinjikwa akatisainira.
  vasikana takarodza zvibhakera zvedu!
  
  Ichi ndicho chokwadi chedu chinogara mukati memoyo yerudo,
  Kuti musikana ibapiro rine simba retsvina...
  Tichavhura kukunda chokwadi, tine zvibodzwa zvisingaperi,
  Uye ngatisendamire zvakasimba pamuouki oar!
  
  Pachave nemusiyano muhondo, tiri kutaura nezvazvo,
  Ticharonga, ndinotenda, zororo riri rechokwadi panyika...
  Nditende, tine akawanda uye akawanda akasiyana masimba,
  Rega vakuru vaseke uye vana vafare!
  
  Kwete, muhondo inotyisa, kubudirira uku hakusi pasina chikonzero,
  Nekuti isu vasikana vakanaka uye vakanaka ...
  Nditende, tine runako rwemweya rwakadai,
  Kuti isu tiri zvachose, pasina imwezve ado, hatikundiki muhondo!
  
  Ndozvakazoitika, ma filibusters ari pano muhondo,
  Vanoenda pakurwisa nehasha, nekubudirira kwehasha ...
  Uye ziva kuti ndichauraya muvengi sebug.
  Kunyange vasikana vakairova zvikuru !
  
  Pamubhedha tiri vasikana vemhando yepamusoro,
  Kugona kupa mirairo kuvarume...
  Kana uchitaura chokwadi, Mwari vachida,
  Ngationei nzira yegoridhe yezuva!
  
  Zvakanaka, haungatiwani isu takanyanya kunaka mugungwa,
  Vasikana vachanyatsopa vavengi musoro ...
  Tinogona kusvika kuequator
  Ipa nickel kune mbavha yakaipa chaizvo!
  
  Nekuda kwekubwinya kwesimba redu rekupedzisira.
  Ndiani aichengeta nekupa chingwa...
  Tichapindura Morgan kuna Satani,
  Kuti mhungu iyi isatirwisa!
  
  Tichapwanya makororo akaipa
  Iyo ridge, iyo inokurumidza kukwira pane filibusters ...
  Uye kuti tisave nematambudziko,
  Pachava nemienzaniso yakawanda yeizvi!
  
  Naizvozvo, Morgan achawana lych ,
  Tichamurova nesimba guru...
  Uye musikana wemauto haacheme,
  Vavengi vachava nemakuva ane simba!
  
  Heunoi vasikana, iri ndiro ruvara rwepamusoro,
  Runako, pakanaka pano...
  Izvi ndizvo zvichaita mambakwedza edu,
  Tichava timu ine vane simba!
  
  Iri isimba guru,
  Isu tiri vasikana vakanaka, munyu wenyika...
  Vakaba ngwena chokwadi.
  Rufu ngaruuye kubva kumhuri yegehena iyo!
  
  Zvakanaka, Morgan ndiye mwanakomana wehure,
  Uchazviwana pamberi pangu ...
  Uye kerubhi richakubaya;
  Eya, vavengi havana nguva refu vasara!
  
  Vasikana vanozvarwa muchirimo
  Vane hasha nyangwe muhondo...
  Vanomhanya-mhanya nezviroto zvisingaperi,
  Kuti munhu ave akasimba kwazvo!
  
  Kunotova nemabhanan'ana pane imwe nzvimbo,
  Uye chando paganda chakasimba kwazvo ...
  Apa musodzi wemukadzi unoyerera,
  Munhu achabva ava nesimba rose!
  
  Hondo inoenderera mberi kusvika ropa rekupedzisira.
  Hune hutsinye , huzhinji-mativi...
  Takavhura account inohwina pano,
  Iyi hogi yesango Morgan iri kukwira!
  
  Kwete, kuna Mwari, nditendei, hapana zvipingamupinyi pano.
  Nditendei tichaenda mberi nekukunda...
  Vasikana vachava nemibairo yakawanda,
  Uye isu tichavhura nekuchinja kutsva, sezviri pachena!
  
  Zvakanaka, maPirates, takaenda mberi,
  Rega vasikana vachishingairira kurwisa...
  Ini ndiri gondo, asi muvengi ndiye anopesana.
  Morgan, iwe Kaini akaipa!
  . CHITSAUKO Nha.
  Marinka, piyona uyu, musikana akanaka zvikuru uye, panguva imwe cheteyo, musikana ane tsandanyama uye akasimba, akaimba zvinoyevedza zvikuru uye nemanzwiro. Ari nyore, ndinofanira kutaura, chikara. Uye panguva imwe chete yakanaka kwazvo.
  Uye saka vana zvakare vakasarudza kuita chimwe chinhu. Pamwe ratidza kurwa kuzere uye kwehasha.
  Ichi chiono chaicho kuona. Ndeipi imwe nhoroondo yeHondo Yenyika Yechipiri mune Hypernet matrix.
  Caucasus yatova pedyo nekudonha, uye iri kuramba ichiwedzera zvinoshamisa.
  Uye maGerman akazara uye anoshandisa kurwadzisa. Vasikana veGermany mapiyona vanonyanya kuda kutambudza.
  Apa Gerda naCharlotte vakakurura mukomana wemakore gumi nematatu anenge akashama. Uye vakatanga kuseka piyona. Seryozhka akaseka uye akachena. Ipapo Gerda akaunza mwenje kune mukomana asina kupfeka , chitsitsinho chakatenderera. Murazvo wakananzva chigadziko chakakwasharara zvishoma chapiyona. Akaridza mhere nekurwadziwa. Matuzu akaoneka.
  Vasikana veGermany vakaseka:
  - Zvichava zvakanaka kwazvo !
  Vakatanga kurova mukomana netyava. Akagomera ndokutanga kuridza mhere. Kunyanya apo vasikana vakatanga kuunza mazhenje nemoto kutsoka dzake dzisina chinhu. Ipapo simbi inopisa yakaiswa pachipfuva chapiona chisina chinhu, uye mukomana akafenda.
  Hongu, varwi veGermany vari pakugona kwavo. Kutambudza mukomana kuri muhurongwa hwezvinhu.
  Kutambudzwa, zvisinei, hakusi kwevakomana chete, asiwo veKomsomol nhengo. Vasikana vakakururwa ndokuendwa navo mudanga. Ikoko vakakweva tsvarakadenga, ndokuvamanikidza kukotama vachimonya chaiko nekurwadziwa. Uye pasi petsoka dzisina shangu dzevasikana vakabatidza brazier, vachityisidzira kuti vachapisa tsoka dzavo.
  Kuti nhengo dzeKomsomol dzakaridza mhere sei mukurwadziwa kukuru ... Hutsinye hwakadini. VaFascist vakapinza munhuwi wenyama yaitsva mumhino dzavo ndokuseka, vachirovana zvidya vachisheedzera.
  - Heil Fuhrer! Tichauraya munhu wese!
  Uye zvakare kurwadzisa nekurwadziswa kwevanhu. Zvinonyanya kufadza kutambudza mapiyona. Vakomana vanorohwa kusvika vafa ndokuzodirwa munyu mumaronda avo vobva vaita kugomera. Hongu, izvi hazvifadzi zvakanyanya.
  Uye pavanoshandisawo waya inopisa. Zvinobuda zvakanyanya kurwadza.
  Uye vaNazi vakatotora Makhachkala. Uye vari kufamba vakananga kunharaunda yeAzerbaijan. Uye Yerevan yakanga yatokomberedzwa uye yakavharwa. Uye vanorwisa Batumi nekupererwa kwese. Uye zvine hasha.
  Marshal Rokossovsky pachake akapotsa afa. Zvaifungwa kuti mauto eSoviet akanga ari mudzvinyiriro uye akanga achiparara. Huwandu hwevanozvipira uye vanotiza huri kuwedzera. Uye vatyairi vendege vakawanda vanoora mwoyo.
  Kunyange zvazvo Anastasia Vedmakova uye Akulina Orlova vari kudzivisa kukundwa ikozvino. Vasikana vanorwa neushingi uye neshungu.
  Asati arwa nevakomana vatatu, Anastasia akazvivanza kuti aunganidze simba rekudenga.
  Uye zvechokwadi, yakanga yakazara zvakakwana. Uye ngatiwisirei pasi vavengi.
  Uye panguva imwe chete, kushandisa zvigunwe zvisina zvigunwe.
  Uye akaridza kamhere pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri shasha yenyika!
  Uye kuti anotsikirira sei chitsigiro nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Akulina Orlova anewo mbavha yekurwa muhondo. Uye achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, anopwanya ndege dzeWehrmacht.
  Saka akapfura ME-109 K. Muchina uyu ungangodaro watove wechinyakare, asi wakapona zvakatevedzana zvakagadziridzwa. Uye unogona kurwa zvinobudirira pazviri.
  Akulina Orlova, achiita nehasha, akaimba:
  - Rumbidzai communism huru! Fascism ichakundwa!
  Uye zvakare nechitsitsinho chisina chinhu uye kuti ungatsikirira sei.
  Ava ndivo vasikana vanopenga pano.
  Asi masimba ari muCaucasus haana kuenzana zvikuru. Kunyangwe zvinotendwa kuti varume vese varipo makondo. Asi hapana anogona kudzivisa mukadzi wokuRussia.
  Uye varwi vane hasha uye vanotonhorera. Ndege dziri kudzingwa, zvisinei nehukuru hwadzo.
  Akulina Orlova akaimba:
  Solar denderedzwa...
  Uye akawisira pasi muvengi nezvigunwe zvake.
  Anastasia Witchakova, achidzvanya mabhatani nemazamu ake matsvuku uye achirovera pasi mafascist, akaenderera mberi:
  - MaGerman akatenderedza ...
  Akulina akazhamba, achicheka imwe ndege yeGermany:
  - Hitler akaenderera mberi nekuongorora!
  Anastasia, achipfura mafashist, akaenderera mberi:
  - Akawira mugomba ...
  Akulina, achipfura nemazvo, akaseka:
  - Akatyoka gumbo...
  Vedmakova, achipfura zvakanyanya uye nemazvo, akati:
  - Uye akati zvakanaka!
  Vasikana vakaomba pamwe chete.
  -Rega pagare paine vodka,
  Sausage uye herring ...
  Tomato cucumber,
  Ndiko kuguma kwaHitler!
  Akulina zvakare, atumira chipo cherufu kuvaNazi, akati:
  - Chaizvoizvo, isu tinofanira kuimba: - Rommel yapera!
  Vedmakova, achinongedza cannoni nemabhomba emhepo neminwe yake isina chinhu , akabvuma:
  - Chokwadi - Hitler atova danho rakapfuura!
  Apo pasina pesvedzero yomunhu oga yaRommel-Hitler, mauto eSoviet ari kuedza kuronga rudzi rwakati rwokudzivisa. Asi zvakaoma zvikuru. Asi vachiri kuita zvose zvavanogona uye zvisingabviri.
  Uye vana, kusanganisira, vanorwa. Uye mapiyona anoenda kuhondo. Izvo zvinosangana nemuvengi neMolotov cocktails uye pfuti pfuti.
  Vakomana nevasikana, vaonda uye vakakwenya, senguva dzose muhondo. Uye vanorwa nehushingi uye zvakanyanya kupererwa.
  Vana vavo vangani vanofa vosara vabvaruka.
    Vatyairi vendege vekuGermany Gertrude naAdala, vachipfapfaidza netsoka dzavo dzisina kupfeka, vakakwira mumotokari inogara vanhu vaviri XE-328, jeti muchina, chikara chine pfuti gumi.
  Mvura yakanga ichangobva kunaya, uye vasikana vakasiya mavara akanaka, akajeka zvikuru etsoka dzavo dzisina kupfeka.
  Vainyengerera zvekuti vechidiki vaishandira panhandare yendege vakadya tsoka dzakashama nemaziso avo, uye vakomana vakatanga kuzvimba nekusakwana. Kazhinji, pakanga paine vatyairi vendege vechikadzi - kurwisa kwakaratidza kuti vakadzi, pasi pemamiriro akaenzana, vane kaviri huwandu hwekupona kwevarume. Uye zvinoreva kuti dzinoshanda. Uye Hitler-Rommel, kana kuti Field Marshal Fuhrer, ndiye, chokwadi, haasi rudzi rwemunhu wekunzwira urombo chero munhu.
  MuThird Reich pachayo, barika rakatangwa zviri pamutemo - kodzero yevakadzi vana. Zvinonyatsoshanda. Asi hazvinyatsoenderana netsika dzechiKristu. Hazvishamisi kuti fascism iri kutsvaga chimiro chitsva chechitendero. Iyo Fuhrer-Field Marshal inosimbirira kuti ndeye monotheism, asi yakakosha zvakadaro - ine boka revahedheni, vamwari vekare veGerman. Zvamazvirokwazvo, Hitler-Rommel pachake anoiswa pamusoro pevamwe vose muboka iri senhume nemutumwa waMwari Samasimba.
  Saka Fuhrer, chokwadi, anoda chaizvo kurima pachake.
  Gertrude naAdala vanotangisa yavo yakawanda-matanho kurwisa ndege mudenga, iyo inogona zvakare kutamba basa remurwi.
  Vasikana vehondo vane chivimbo zvikuru mavari. Vanhu vokuRussia havana ndege dzejet, uye havakwanisi kutsungirira kurwiswa kwetigresses dzedenga.
  Gertrude akati:
  - Ini ndiri knight yehova inopisa ...
  Adala akasimbisa nechido, achiburitsa mazino ake:
  - Uye ini ndichaongorora munhu wese!
  Vasikana vakabva vaputika nekuseka. Vakatsikirira zvitsitsinho zvavo pamakumbo uye vakaruka ndege yejet kurwisa.
  Kwakanga kuchakasviba, asi kamutsetse kakanga katoonekwa nechekumabvazuva. Vasikana vakaridza muridzo... The expanses of Russia yainge yatoyangarara pasi pawo. Varwi vakaseka ndokutswinyirana ziso. Iwo akawedzera airy uye akanaka.
    Uye vasina shangu, hongu, pasina kuzviremedza nechinhu chakadaro chisingakoshi kumusikana muhondo seshangu.
  Uye kunzwisiswa mundege kunowedzera kakawanda.
  Pano motokari dzeSoviet dzinosimuka dzichienda kwavari. Iyo propeller-inotyairwa Yak-9 pamwe ndiyo inonyanya kufarirwa mota pakati pezvichangoburwa. Kwete zvakashongedzerwa pfuti , asi zvakachipa uye zvine zvombo zvishoma. MIG-5, mota inokurumidza ine pfuti yemuchina. MIG-3 ndiyo yekutanga modhi. LAGG-7 inogona kunge iri shiri inokurumidza uye ine zvombo. Iyo yazvino gadziriso ine akawanda anosvika matatu 20-mm cannon.
  Asi iyi yese michina inofambiswa nepropeller; hapana ndege yejeti yakagadzirwa. Uye maGermany anonzwa ane chivimbo zvikuru.
  Gertrude anopisa pfuti gumi. 30mm uye pfuti mbiri dze37mm dziri kupfura . Vanomhanya nendege dzeSoviet sechamupupuri chemoto. Zvisinei, vatyairi vatsvuku vanoedza kunzvenga uye kuenda shure kwavo.
  Adala anofamba panguva ino. Iwe haugone kutora mota yeGerman musoro-on, asi kupinda kumashure kuzere nenjodzi. Kune mauto eUSSR, kurwiswa hakuna kutarisirwa. Pfuti dzekurwisa ndege dzakatotanga kushanda. Mabhomba akaputika anopenya murima.
  Vakadzi veGermany vanonzwa kumwe kutya. Zvaiita sokuti takanga tatoona zvakanyanya zvokuti hapana chingatishamisa, asi ... Vatyairi veSoviet vane ushingi uye havatyi kurasikirwa. Hapana chinogona kuvatyisa. Asi sezviri pachena hakuna ruzivo rwakakwana. Ndege yeGermany inobuda nyore nyore mudhivha yayo uye inopfura pasi motokari yeSoviet. Anofuridza mumwe kuita zvidimbu.
  Simba rezvombo zveGermany rakakura kwazvo. Ichi chikamu umo maKrauts ane mukana wakakura pamusoro peRussia. Asi vaNazi vanewo kumhanya kukuru.
  Adala inomhanyisa uye inotyora kumberi. Uye Gertrude anopfura maroketi kumuvengi. Vanowana mazano mumazino. Zvimwe zvombo zvinotungamirirwa nekupisa kana ruzha.
  Adala anozevezera:
  - Havazotiurayi!
  Vasikana vari kutenderera mota yavo. Vanoedza kuva vakanaka. Uye ipapo murwi weSoviet anorova ndege yakavakidzana nejeti yekurwisa ndege. Uye achatanga kubvarura nokutsemura. Zvose denga nemhepo.
  Gertrude akazevezera achiti:
  - Rufu rwakapenga !
  Varwi vakavhiringidzika zvakajeka, uye vanogona kuvarwisa saizvozvo.
  Uye matangi ari kufamba akananga kubhodha. Legendary crew kubva Gerda , Charlotte, Christina naMagda.
  Varwi vana vakakwanisa kuzvifukidza nembiri, vachirwa vese maBritish nemaAmerican. Munguva yekurwisana neAmerica, vakanaka vakaziva tangi yePanther-2. Kwete mota yakaipa, inopfuura maShermans mune zvombo uye zvemberi nhumbi dzokurwa. Iyo yakazotevera "Pershing" inenge isina nguva yekurwa. Uye haasi mukwikwidzi we "Panther" -2.
  Ipapo vasikana vana vakahwina mukurumbira wengano. Kunyangwe, kazhinji, nzira yavo ine mbiri yakatanga kumashure makumi mana nerimwe. Himmler akanyengetedza Fuhrer kuti aedze mauto evakadzi kubva kuvakadzi vakadzidziswa veAryan muhondo.
  Kurwa kwakaratidza kuti vakadzi havasi vanhu vasina simba zvachose, uye vanoziva nzira yekurwa zvakanaka. Uye panguva imwe chete vanotambura kurasikirwa kushoma kupfuura varume. Varwi vakarwawo mumauto aifamba netsoka, vachimwaya vasina shangu mujecha rinopisa reSahara Desert. Uye vakagona matangi. Akaedza "Tiger" muhondo neBritain.
  Zvisinei, vasikana veSoviet vanorwawo zvakanaka paSU-100.
  Kunyange zvazvo mamiriro ezvinhu eRussia achiita seasina tariro. Asi varwi, pamwe chete naErizabheti, vanorwa semakondo.
  Ekaterina anotsimbirira lever nezvigunwe zvake. Inotumira goko rinobaya padivi pemota yaHitler E-50 rodzvova :
  - Kune iyo huru tsvuku uye tsvuku communism!
  Elena akapfurawo kubva pakanoni, achishandisa gumbo rake risina chinhu, rakanaka. Zvakanyatsorova tangi remuvengi.
  Musikana akachema achiti:
  - KuRussia yangu yakanaka!
    Efrasia akataura nehasha, achipfura nemazvo:
  - Kubwinya kune Baba vedu!
  Uye anoshandisawo tsoka dzakashama, dzakapfava.
  Muchina weSoviet wakasimba uye unorwisa. Uye inopfura zvinenge zvakarurama.
  Iyo SU-100 inokwanisa kupinda muE-50. Asi vasikana vanotoiboora pahuma, kupinda mumusungo , kana mujoini . Uye vakarova simbi.
  Elizabeth, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, akapfura muvengi. Iye ndokurira.
  - Kubva parukova rwebhuruu ...
  Catherine akaridzawo pfuti, panguva ino achidzvanya chirevhera nezamhu dzvuku, ndokukoira:
  - Rwizi runotanga ...
  Elena, achinyemwerera uye achiridza mhere nehasha, akati:
  - Zvakanaka, hushamwari hunotanga ...
  Naiyewo akatsikirira chibato nechitsitsinho chake chakanga chisina chinhu.
    Ephrasia akaridza mhere achipfura muvengi.
  - Nekunyemwerera!
  Vasikana vanoshanda nesimba paSU-100. Uye vanoparadza midziyo yevavengi.
  Uye pakuenda kuBaku, mapiyona ari kuchera migero. Kune vakomana vemarudzi akasiyana pano. Kunyanya, kune misoro yakawanda yakajeka inopenya. Kune vana vatsvuku, vatema, uye vane vhudzi rakanaka.
  Chinhu chimwe chinovabatanidza: kutenda mukukunda kwecommunism uye netsoka dzisina shangu. Zviri pachena kuti havasi vose vane shangu panguva yehondo, uye naizvozvo, sechiratidzo chekubatana, vana vose vanoratidza zvitsitsinho zvavo zvisina, zvakatenderedza. Nguva yechando muTranscaucasia yakanyorova, uye paunofamba uye uchishanda nemafoshoro, kutonhora hakusi kutyisa.
  Ikoko, hongu, Valerka, Levka, Slavka uye Marinka - vakomana vana vakashinga vakagadzirira kuputsa zvinyorwa.
  Vana vanoshanda nechido uye vanoimba:
  Husiku hwebhuruu hunopenya nemoto unopfuta,
  Isu tiri mapiyona - vana vevashandi...
  Nguva yemakore akajeka iri kusvika,
  Chemai mapiyona - gara wakagadzirira!
  Chemai mapiyona - gara wakagadzirira!
  Uye zvino alarm inorira zvakare. Vakomana nevasikana vanosvetukira pasi pemugero. Uye mabhomba ari kutotanga kuputika kubva kumusoro: artillery yevavengi iri kushanda.
  Valerka akabvunza Marinka:
  - Zvakanaka, unofunga kuti tinogona kuramba?
  Musikana akapindura nechivimbo:
  - Ngatirambei kamwechete, muawa yakaoma kwazvo!
  Pioneer Slava akataura zvine musoro kuti:
  - Hugamba hwedu hahuzununguki.
  Mukomana akarovera pasi pasi pamatombo. Sezvineiwo , mukomana uyu akabatwa nechadzimira.
  Musikana Tamara akati:
  - Ticharwa tisingatyi,
  Ticharwa, kwete kudzokera shure...
  Rega hembe yacho inyudzwe muropa -
    Shandura iyo knight kugehena nevavengi vakawanda !
  Mukomana Ruslan, piyona ane bvudzi dema, akati:
  - Mazana emakore anopfuura, nguva ichauya,
  Imo musingazovi nekutambura uye nenhema ...
  Rwira izvi kusvika mweya wako wekupedzisira -
  Shumira Amai vako nemoyo wako wese!
  Mukomana Levka, mutete uye mutsvuku, akaridza nhetembo:
  Aiwa, wakasvinura haangasvavi;
  Kutaridzika kwerukoni, gondo...
  Inzwi revanhu rakajeka -
  Kuzevezera kuchapwanya nyoka!
    
  Stalin anogara mumoyo mangu
  Kuti tirege kuziva kusuwa,
  Mukova wenzvimbo wakazarurwa,
  Nyeredzi dzakapenya pamusoro pedu!
    
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka,
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye Zuva richapenya,
  Nzira inovhenekera communism!
  Vakomana nevasikana vakaombera vakabatana.
  Asi iye zvino ndege dzejet attack dziri kubhururuka nekudonhedza mabhomba. Uye iyi inzira yehasha.
  Levka naSlavka vakasimudza zvipfuramabwe uye vakatanga chipo cherufu. Uye chirongo chakarohwa nendege yeNazi inorwisa.
  Musikana Marinka akaimba:
  - Komsomol, kwete zera chete,
  Komsomol, magumo angu!
  Ngatikunde, ndinotenda, nzvimbo,
  Tichange tiri vapenyu nokusingaperi!
  Ahmed, mukomana piyona anobva kuAzerbaijan ( mwana chaiye, hongu, asi muHypermatrix haagone kusiyaniswa kubva kune chaiye!) akapindura achinyemwerera:
  - Hausati uri nhengo yeKomsomol , Marinka!
  Musikana akatsika tsoka yake asina kupfeka nehasha ndokupindura nenzwi rainakidza;
  Padivi pamadzibaba, norwiyo rwomufaro;
  Isu tinomiririra Komsomol ...
  Nguva yemakore akajeka iri kusvika,
  Kuchema kwemapiyona kunogara kwakagadzirirwa!
  Kuchema kwemapiyona kunogara kwakagadzirirwa!
  Levka akatsikawo tsoka yake isina chinhu uye akadzvova.
  Bata nyundo yakasimba, proletarian,
  Kubva patitanium neruoko, kupwanya joko...
  Tichaimba chiuru cheArias kuNyika yedu,
  Uye chiedza chevazukuru, zvakanaka!
  Vana vanofara. Uye kutaura zvazviri, maGermany akabhomba, uye musikana mumwechete akawana shrapnel mumucheka wake usina kupfeka , wakatenderera, pink chitsitsinho.
  Piyona wacho akazhambatata, asi akabva angoruma muromo wake.
  Uye saka vakagadzirira kudzosera kurwisa. Uye matangi ane fascists ari kutouya. Iwo maE-100 anotyisa ari kufamba. Michina yakadaro ine simba uye ine ngozi.
  Vane dziviriro yakadaro zvekuti haugone kutyora kubva kune chero kona. Haukwanise kuzviwana kubva kukona imwe chete. Mukana chete ndeyekutyora makwara.
  Vana vagadzirira kurwa uye vari kuvheyesa tsoka dzavo dzisina chinhu. Apa vari pawaya vachisunda pasi makonye kumabhegi eNazi ane zvinoputika zvekumba. Inoenda uye inoparadza ma rollers ematangi euto raRommel.
  Uye zvinoratidzika zvinotyisa.
  Warbler squeaks:
  - Kubwinya kune communism!
  Mukomana Valerka anopfura naLevka kubva pachipfuramabwe uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune mapiyona!
  Mukomana Ruslan, pamwe chete nemusikana Sufir , anokwevera mugodhi pasi peGerman newaya uye anoshevedzera:
  - Kubwinya kune USSR!
  Vana vanobva kuAzerbaijan neRussia vakomana vari kurwisana. Mapiyona akatsvukuruka, akaonda, asina shangu, achitarisana nehombe huru yematangi.
  Musikana Tamara anotsika tsoka yake yakanaka, diki, isina chinhu ndokuti:
  - Kubwinya kuRussia, kubwinya!
  Pioneer Akhmet anosimbisa, achipfura muvengi:
  - Isu tiri mhuri ine hushamwari pamwe chete!
  Mukomana Ramzan, muAzerbaijani ane bvudzi dzvuku, anotsinhira, achirova mota:
  - Kubva pashoko isu, zana rezviuru I!
  Vana vane ushamwari ... Saka musikana weArmenian Azatuhi , uyewo nounyanzvi, achishandisa waya, anofambisa pasuru inoputika pasi pegonye refascist uye kurira:
  - IUSSR imhuri yemarudzi!
  Mumwe musikana weArmenian Agas anoti:
  -Ngatirege kukotama kune fascism:
  Nezvigunwe zvake zvetsoka zvakashama musikana akakweva waya. Vana vazhinji veAzerbaijani neArmenian vane bvudzi rakatsvuka, uye havazivikanwi nevana vechiSlavic, avo varipowo vakawanda. Vamwe vakatama kubva kumaGermany, dzimwe mhuri dzeRussia dzakagara muAzerbaijan kunyange pasi pematsars.
  Kune maSlav akawanda muCaucasus. Vazhinji vakasanganiswa vakaroorana. Uye vana vanowanzova nevhudzi rakareruka kupfuura vabereki vavo. Uye vakomana vechiSlavic vane tanned zvekuti haugone kuvasiyanisa kubva kune veko. Uyezve , vana vanowanzofanana zvakanyanya kupfuura vakuru.
    Saka, hondo yepasi rose yeSoviet yevakomana nevasikana iri kurwisana, uye vose vakabatana uye vakafanana zvikuru. Zvitsitsinho zvavo zvisina chinhu zvinopenya pavanofamba.
  Uye zvakare vana vanotumira zvipo zverufu. Shamil naSeryozhka, vakomana mapiyona, vari kudhonza waya. Uye ikozvino iyo yeGerman E-50 inomira neyakaputsika track.
  Vakomana vanoimba mukorasi:
  Mubatanidzwa usingaparadzike wemahara republic,
  Yakanga isiri simba rehutsinye kana kutya kwakatiunza pamwechete...
  Uye kuda kwakanaka kwevanhu vakavhenekerwa,
  Uye ushamwari uye njere uye ushingi muzviroto!
  Uye vana vanofara. Vanonyemwerera nechena, kunyange mazino. Uye vanofara, kunyange zvazvo vachityisidzirwa norufu.
  Uye maGermany akasindimara. Matangi akakuvadzwa anopfuta kubva kumakanoni uye pfuti dzemuchina.
  Dzimwe mota dzeGerman dzakashongedzerwa nemagirinedhi uye dzine njodzi.
  Mukomana Maksimka nemusikana Zara anobva kuAzerbaijan, vachizorora tsoka dzavo dzisina kupfeka, vakakwevera mugodhi pasi pemuvengi ndokugogodza mastodon efascist.
  Vakadanidzira nepamusoro pemapapu avo.
  -KuUSSR!
  Vana vanosetsa chaizvo.
  Mapiyona Abbas naVladimir vanoshandisawo zvombo. Muchiitiko ichi, catapult, uye vaNazi vanopwanya E-75 gonye. Mushure mezvo vakomana vakaimba:
  - Nekuda kwehukuru hwepasi pasi pechifukidziro checommunism!
  Valerka naAbdulah mapiyona emarudzi akasiyana, asi nemoyo mumwe, vanoburitsawo zvinoputika. Vanorova E-100 voimba...
  Takazarura nyika kumarudzi,
  Nzira inoenda muchadenga, kunyika dzisina kumboitika...
  Mabasa echigamba anoimbwa -
  Kubvisa vanga rerufu zvachose!
    
  Pasi peMureza Unoyera weRussia,
  Murugare, hushamwari, mufaro nerudo...
  Vanhu munyika yose vachafara zvikuru,
  Rima regehena richapararira kure!
  Pane vana vari kurwa pano...
    Abdurrahman naSvetlana, mukomana wechiAzerbaijani nemusikana anobva kuBelarus, pamwe chete vakadhonza waya ndokugogodza tangi rechifascist. Uye vakaimba:
  - Zita guru reRussia inoera,
  Kupenya pasirese semwaranzi wezuva...
  Ndinotenda kuti mukubatana tichava vanofara,
  Ngatiratidzei marudzi ese nzira kwayo!
  Vana vakashinga zvikuru. Uye vaNazi vanongokatyamadzwa nekusindimara uye kuramba kunotyisa zvakadaro.
    Abudurrahman , piyona uyu, akagashira mabhomba mumupanda wake usina chinhu. Yakaboora tsinga yetsoka yemwana.
  Mukomana akabva ati:
  - Zvinondirwadza!
  Svetlana akarohwawo chitsitsinho cheround ndokukwenya bendekete rake. Asi musikana akati:
  - Mapiyona haagone kuputswa!
    Azim naKolka vakarovawo mota yeGerman.
  Vakomana vakanongedza newaya ndokuimba.
  Muvengi anonyengera akaenderera mberi nechisimba.
  Asi ndinotenda kuti vanhu veSoviet havazozununguki ...
  Muvengi akamirira kukundwa uye kukanganwa,
  Uye kubwinya kweRussia kuchatumbuka zvine simba!
  Muvengi akamirira: kukundwa uye kukanganwa,
  Uye kubwinya kweRussia kuchatumbuka zvine simba!
  Vana vakashinga uye havaregi. Uye vanoda kukunda. Uye vanoimba uye vanorwa.
  MaGermany ari kutambura kurasikirwa kukuru. Chokwadi , kazhinji makwara avo nema roller zvakatyoka. Uye izvi hazvisi zvinouraya.
  Zvakaipa kune mapiyona akabatwa.
  Mukomana Abdulhamid , paakabatwa, akasungirirwa paraki nemaNazi. Vakapinza makumbo apiona asina kupfeka mubhuroko racho ndokutanga kuturika simbi pahoko. Vakabva vabatidza moto. Uye moto wakananzva zvitsitsinho zvemukomana . Chikwapuro chakawira kumusana kwake. Vakandirova kwenguva refu. Zvino vaNazi vakatanga kutyora mbabvu nembato dzinopisa.
  Mukomana, achifa mukurwadziswa, apo mbabvu dzake, dzakatsvuka nokupisa, dzakapwanywa nesimbi, akaimba:
  Berlin inenge iri pasi pesimba redu,
  Kuburikidza nemabinoculars tinoona iyo yakashushwa Reichstag ...
  Ndinovimba kuti kuchava nerunyararo uye mufaro munguva pfupi iri kutevera;
    Zvandichatsanangura munhetembo dzangu!
    
  Russia yakavhura communism kunyika,
  Akava mhuri kumunhu wose.
  Asi Wehrmacht yakatisveta mhuno yenguruve,
  Uye ropa rava kuyerera sechitubu chinobva mutsinga!
    
  Izvo Fuhrer akakanganwa nesu, nemukana,
  Ndaida kuwana varidzi veminda nevaranda!
  Fascism yakafamba kwenguva refu kwazvo -
  Uye heino kurota kunotyisa kwekurota kwehero chaiyo!
    
  Mukomana akapusa, mukomana asina shangu,
  Nguva pfupi yadarika ndakasunga tie tsvuku.
  Aida kuvaka nyika pachake pasina Mwari,
  Asi napalm yakangoerekana yaputika kubva kudenga!
    
  Taifanira kumhanya AWOL kumberi,
  Hapana anoda kutora pwere dzakadaro!
  Asi mukomana wekurwa nepfuti akazvikwanisa,
  Nzira yemadzibaba yakashanduka kuva yakakodzera!
    
  Vakarwa zvose noungwaru nesimba.
  Uye kushaya simba zvakare kunovava, maiwe ...
  Makomuredhi aifanira kuchera makuva,
  Ndege mapaini mabhokisi muchitonhora!
    
  Ndiri piyona , ikozvino ndajaira kutambura,
  Ndakaenda kunoongorora ndisina shangu, chando chakazara.
  Panogona kuva nechirango chekusatenda,
  Kuti ndaisada kuziva Jesu!
    
  Asi maawa matatu eCalvari chii?
  Anopfuura makore matatu ehondo apfuura!
  Mumusha mumwe nomumwe chirikadzi dzinochema zvikuru.
  Vana venyika vakaparara sei muguva !
    
  Ndakapona, ndakarohwa negomba, ndakuvadzwa nebara,
  Asi sezvineiwo akaramba ari patsoka dzake!
  Takabhadhara chikwereti kuGermany zvechokwadi,
  Ikoko, fascism yakatsikwa muguruva nesu!
    
  Ini ndakura, asi ndichiri mukomana,
  Iyo ndebvu haina kupaza, asi yatova titanium!
  Hongu, munhu mukuru, uye pamwe zvakanyanya,
  Pashure pezvose, mwoyo waita sesimbi!
    
  Hero Star - mubairo wepamusoro-
  Stalin pachake, nditende, akandipa!
  Akati: Tinofanira kutora muenzaniso kubva kuvanhu vakaita sewe,
  Varwi vari kuumba kiyi dzemikova yeEdheni!
    
  Asi nhasi, murume akashinga, isa pfuti yako pasi,
  Tora mapuranga ako , sando yako uye uende kubasa!
  Vaka chikepe chechikepe uye chikepe kubva pamatanda,
  Uye gadzira ndege kuti ikwanise kubhururuka seshiri!
  Izvi ndezvenyika dzakawanda zvechokwadi. Uye Valerka, Slavka, Levka naMarinka vakanyatsogadzira timu yakasimba yenyika.
  Vana, zvisinei, vakanga vaneta nokurwa nenzira dzechinyakare. Uye zvino Valerka ane thermoquark-pumped hyperblaster mumaoko ake.
  Mukomana akaburitsa mazino ake enyanga dzenzou, makuru uye akapinza kupfuura zera rake, semhumhi, ndokuti:
  - Zvakanaka, vaNazi, vasvika here?
  Uye mukomana achaitora uye anorova matangi anorema evafashisti ane gobvu rukova rwe-ultra-photons. Uye chii chinonzi "Shumba", chikara ichi chinorema matani makumi mapfumbamwe? Nhumbi dzake dzehondo dzakatora simba uye zvishoma nezvishoma dzakaputika.
  Marinka akatarira mumwe wake ndokuti:
  - Asi hazvina kunaka!
  Slavka, pane kuti apindure, akaitora uye akadzvanyawo zvigunwe zvetsoka dzake. Uye chiratidziro che hyperplasma chakaonekwa mumaoko emukomana . Iyi yakanaka mhondi dhizaini.
  Uye mukomana wemapiyona achatora nekurova ndege yekurwisa yeGermany. Iyi ivaravara inoparadza zvechokwadi. Uye iyo hyperflame launcher inorova nzvimbo yakakura. Uye pakarepo gumi nevaviri stormtroopers vakapisawo, sekunge butterflies vakawira pasi pegasi rinopisa.
  Levka akaridza muridzo:
  - Heino iwe unopa! Uri kuita zvakanaka!
  Musikana piyona Marinka akaseka ndokuti:
  - Zviri chaizvo ultrapulsar! Kuyerera kunotonhorera kwakadini kwehyperplasm!
  Uye musikana akadzvanya zvigunwe zvake zvemutsoka uye akawana zvombo zvinouraya. Akava piyona akanaka.
  Uye iye achaitora ndokurova iwe nehumhondi hwe hyperenergy . Uye rukova rwekuparadza zvine utsinye kwakatanga!
  Levka zvakare haana kutambisa nguva pazvinhu zvisingakoshi. Mukomana wacho akatosarudza kupfeka sutu yekurwa, nenzira yemarobhoti kubva kuEvangelion .
  anopengawo nezveNazi . Uye ichakanda kunze kwehasha yekuparadza kuvhiya.
  Eya, zvinhu zvakaomera vaNazi. Ko, vakagumburwa nevana vanopenga kudaro uye vane ruzivo rwepamusoro.
  Izvi zvamazvirokwazvo mugumisiro unouraya zvikuru!
  Valerka, achiona matangi aHitler achipfuta, akanzwa kufemerwa uye akaimba:
  Ngatiratidze kutenda kwedu: kune zvakakwirira,
  Sainzi, tsika, ushingi nerukudzo!
  Kuti tsvarakadenga dzese dzirambe dzichichengeta ziso,
  Dai mudiwa wangu neni tifare pamwe chete!
    
  Musikana wangu anotapira, akanaka,
  Mwoto wegoridhe unomonereka mumhepo!
  Musiki weChisiko Chapose pose akapa chishamiso chakadaro,
  Wemasimbaose akaita kuti chiroto chive chokwadi mauri!
    
  Meso erudo akachekwa madhaimani ,
  Simba ravo rekuda rinonyungudutsa aizi gobvu!
  Rangarirai Kristu mirairo yaShe.
  Uye tiza nemudiwa wako!
    
  Kunaka kwechadenga hakuperi,
  Tichabhururukira kwavari, runako rwechidiki!
  Rega mubatanidzwa wedu uve wakanaka,
  Kuti Ishmaeri asingapindiki achadonha!
    
  Vakatsvoda zvinyoronyoro sei musikana pamiromo,
  Ruoko rwakasimba rwakapuruzira matama ako!
  Mhepo yakanga yakadhakwa nekufema kwaMay,
  Kwasara goridhe, simbi yabuda!
    
  Hongu, bvudzi remusikana igoridhe,
  Pane runako rwakadaro muhunhu hwake!
  Zvipfeko zvakakunakira iwe uchiri mudiki,
  Zvekuti huronyo hwerudo hwusiri mumisodzi!
    
  Saka ndinoimbira musikana rwiyo runembira;
  Mukupindura, izwi rakajeka!
  Wava kwandiri, iwe chifananidzo changu chedombo;
  Nzeve yechingwa izere nemuto!
    
  Ndinotenda kuti tichava nemwana munguva pfupi,
  Mukomana akanaka - knight ane ushingi!
  Nekuda kwaBaba, ngatifambise makomo pamwechete,
  Ishe Mukuru ndiBaba Vanodikanwa vevose!
  Vakomana vakaimba zvaishamisa uye vakaratidza divi ravo rakanaka.
  Uye zvakare kubva kune zvombo zvavo zvehondo kubva kune matekinoroji ezana ramakore remakumi maviri nematatu, sekurova. Uye pano zvirokwazvo hazvizoratidzike zvakakwana kune ani zvake. Heano mamwe mafaro emhondi.
  Valerka tweeted:
  - Fascist kubva pashoko fascina - boka. Uye izvo zvinoreva cheni!
  Marinka akasimbisa:
  Kubatana kunobatanidzwa neropa chete,
  Mutauri wemazuva edu anodzvova zvisingaite...
  Uye isu tichaedza kumusunga nerudo,
  Uye tozoona kuti chii chichave chakasimba!
  Uye vana mapiyona vakarwisa vavengi vavo nezvipo zvavo zvinouraya. Ava vaive vana vese nematerminators akakungurutswa kuita one.
  Mapiyona asina shangu akatsika zvitsitsinho zvawo, uye matangi eGermany ane gumi nemaviri akabhururuka ndokurovera, achipidigura. Unogona kuona kuti vangani maGerman vakakuvadzwa kamwechete. Makonye akanga achitenderera kumusoro. Uye waiona hutsi huchiuya.
  Asi Slavka akangoerekana avhura hologram uko kwaiitika hondo huru yemuchadenga. Uye vasikana vanoyevedza vakarwa.
  Makwande akazununguka kubva kuno rumwe rutivi kuenda kuno rumwe. Uye ropa rakawanda rakadeurwa.
  Natasha akaridza pfuti kumedza ndokuimba kuti:
  -Kunyangwe zvichiita sekuti hupenyu hwave kupera,
  Kana dambudziko roridza nyanga yaro nhema...
  Matombo ari kuputika uye ropa richiyerera serwizi.
  Uye zvakare ivhu riri kunyangarika kubva pasi petsoka dzedu!
    
  Asi Nyika inewo muchengeti wayo,
  Uye pakati penyeredzi dzakatambanudzirwa kwaari...
  Zvisingaoneki, kuchengetedza tambo,
  Saka kuti zvese zvirege kupera munguva imwe chete!
  Zoya, murwi ane bvudzi ruvara rweshizha regoridhe, rakapinda mukati:
  Ane mapapiro uye ane simba,
  Muvengi anopika zvakare!
  Ndikuye, ndikuya mufotoni!
  Asi manzwiro engirozi
  Kuti zvese zvichanaka
  Uye zvose zvichapera mukuseka!
  Uye zvose zvichapera mukuseka!
  Vasikana vakaimba vachishingaira uye nehasha. Uye manzwi avo akanga akazara muviri uye kupenya. Vaive vakasiyana nerunako rwavo. Uye pavakadzvanya mabhatani ane mazamu matsvuku ezamu nezvigunwe zvetsoka zvinoyevedza, zvaitonhorera !
  Aurora akanongedzawo pfuti yake. Pane imwe nzvimbo ngarava huru yehondo yaipfungaira. Nhandare yake yesimba yakanga yatodeuka. Uye musikana akanongedza pfuti nemakumbo ake echisikana anokwezva. Uye akadzvanya bhatani aine ruby nipple yake. Uye chimwe chinhu chinoparadza zvikuru chakaitika.
  Uye yakapfira thermopreon- pumped projectile nekurwiswa kunouraya .
  Aurora akazvitora ndokuimba:
  Tinogona kukunda munhu wese
  Uye tichabvarura muvengi kuita zvidimbu ...
  Muri kurwiswa nebere vasikana.
  Zvinhu zvose zviri musimba redu rinobwinya!
  Svetlana akasimbisa, achipfura nehasha kumuvengi:
  - Musimba redu rinobwinya!
  Meso ake aipenya nesafiro.
  Uye akabva adzvanyazve minyatso mitsvuku yemazamu ake pazvirumbi zvejeti zvezvinokandwa zvinokandwa. Kana kuti zvimwe hypergravity .
  Ava ndivo vasikana vakanaka pano...
  Mumwe wavo akaitora uye akati:
  - Rutsoka rusina rutsoka runogona kuisa shangu pamurume!
  Zoya akapindura nekugomera:
  - Uye munyika yedu, tingawanepi murume?
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Uye varume ava vanogara varipo! Tora, semuenzaniso, kunyange elves!
  Aurora akananzva miromo yake ndokuti:
  - Ganda reElves rinonaka kwazvo, kunge melon muuchi!
  Svetlana akazvitora ndokunyora paTwitter achiti:
  -Senge alligator, ngatisvetu elf!
  Zoya akasimbisa nekuseka :
  -Nesimba reterminator, chiso chicharohwa !
  Ava ndivo vasikana chaivo vanoita majee uye vanoratidza zviratidzo zvehasha zvekufona.
  Natasha akatora uye akaimba:
  Ndakasuwa murima,
  Nyeredzi dzinopenya zvinotyisa...
  Zvinoita sezviri panyika
  Chokwadi hachichawanikwi !
  Zoya akadaidzira nechido, achidzvanya minyatso yake tsvuku pamabhatani emufaro:
  - Zvinoita sekuti nyika yafa -
  Uye nzira inoenda kunyeredzi yakavharwa...
  Asi usarase rukudzo rwako, mutasvi webhiza -
  Iwe haugone kunyura mudenga!
  Musikana ndokugomera zvikuru. Mhedzisiro yake yakadzikira zvishoma kune rum ye elves - mumwe muvakadzi zviuru makumi matatu, havana varume. Kunze kwekuti pamwe gigolo marobhoti. Uye iyi inyaradzo shoma. Kunyangwe vasikana vasina zvipikiri zvekuwedzera vanogona kushandisa akasiyana marudzi evibrators anounza bonde rakanaka kune yakazara cascade ye orgasms.
  MaWarriors, ngatitii vakaita sadhiabhorosi pachake.
  Aurora, achipfura kuhondo ye swallowtails, iyo yakaedza kukambaira pavari uye, ichigogodza kunze nekubudirira kukuru, yakanyunguduka:
  Mbiri, mbiri, mbiri,
  Vasikana vakashinga muhondo...
  Kubwinya, kubwinya, kuwa,
  Ndichauraya Fuhrer-mbudzi!
  Svetlana akakandawo bhodhoro re hyperplasma nezvigunwe zvake. Akabhururuka achibva abaya keyboard.
  mwaranzi yemhondi uye inoparadza yakarova ngarava yehondo yekumedza . Chokwadi iri isimba uye sumbu rerufu.
  Vasikana vakaitora ndokuimba mukorasi:
  Nzvimbo yaita seruvanze kwatiri.
  Nyeredzi dziri mudenga dzakafanana nekufamba...
  Nzvimbo huru yakatimirira,
  Uye kumukunda hakusi jee!
  Ava ndivo vasikana vanokwanisa chete kunyaradza mashavishavi akangwara. Asiwo mosquito kana ikaonekwa.
  Vakadzi ava mahure chaiwo .
  Uye makumbo avo ane nyasha, anonyengedza uye asina shangu. Uye zvinotonyanya kunaka uye zvinonyanya kukwezva mazamu avo matsvuku ezamu.
  Uhu humbavha hunoshamisa kudaro, hunokwanisa kubatidza marimi ezvose zviri zviviri hondo norugare muchisiko chose!
  Zvakanaka, zvakadini nevanhu vakadaro , mumwe munhu achavatsika-tsika?
  Natasha akati, achibudisa mazino ake:
  - Asi dzimwe nguva unofunga, nei varume vaidiwa zvachose?
  Zoya akadzungudza ndokupindura:
  - Kusaziva! Havana kunyanya kunaka. Hezvino pwere dzakawanda dzinenge dzanyanya kunaka. Uye vanhu vakuru, kunyanya vanhu vakuru, vanonyangadza!
  Uye musikana zvakare akadzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake.
  Aurora zvine musoro akati:
  - Zvakanaka, munguva dzekare, vakadzi vazhinji vaityisa. Kunyanya chembere. Kazhinji, vanasekuru vane utsinye. Kwete semadzimai echidiki. Zvisinei, vasikana vaduku munguva yakapfuura vakanga vasina kunaka. Mazhinji, semuenzaniso, akakora kana akaiswa mucherechedzo. Kune zvakare dzakaparadzana .
  Svetlana akarova muvengi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akapfura frigate, achiti:
  - Zvakanaka kuti isu takazvarwa iye zvino uye kwete kare. Zvinongondirwadza kufunga kuti tingave chembere dzakagomara uye dzisina mazino! Uye zvinosemesa sei!
  Uye musikana akadzvanya bhatani reti yejoystick nezamu restrawberry.
  Natasha, achipfura swallowtails, akati:
  - Kare vanhu vachiri kutenda muna Mwari. Uyezve, muna Mwari akakwana uye Wemasimbaose!
  Aurora akashandisa ruby nipple yake kurova mashavishavi akangwara ndokuti :
  - Zvinoshamisa kutenda kuti nyika yakasikwa naMwari Akakwana uye Wemasimbaose apo vakadzi vanoshanduka kuita chembere dzakashata. Zvinotaridzika neimwe nzira, inoseka uye yakapusa!
  Zoya akaitora uye, achidzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake, akaimba:
  Zvichida izvi zvinoshamisa uye hazvina musoro,
  Asi zuva rose neusiku, zuva rose ...
  Ndinorota pamusoro pezvinhu zvinoshamisa , pane imwe nzvimbo
  Ziva panogara ngirozi yangu!
  Svetlana, zvakare, achirovera vavengi vake, nerubatsiro rwemazamu ake anonaka, akaita serozi, akarira:
  Seri kwehupenyu hwepanyika hwakaoma, pasina kupokana,
  Anoona uye haachazvirangariri.
  Ndeupi waanoitira ruponeso rwangu?
  Dzimwe nguva chiedza chaiuya kune zvishamiso!
  Uye iwo ese ari mana, aishandisa mazamu matsvuku ezamu nezvigunwe zvake asina kupfeka paaipfura, airira.
  Vakapika navakuru.
  Muvengi anopika zvakare
  Ndikuye, ndiite upfu .
  Asi mutumwa haakotsiri.
  Uye zvinhu zvose zvichanaka
  Uye zvose zvichapera zvakanaka!
  Uye yese swallowtails mubhegi!
  Uye varwi zvakare vakatora uye vakadzvanya minyatso yavo tsvuku pamabhatani emufaro.
  Ava ndivo vasikana...
  Imwe tsvarakadenga, General Magdalene, achipfurawo mashavishavi akangwara ari kurwisa vanhu, akarira:
  - Ah, chando, chando,
  Musandiomesa nechando...
  Inobaya mhino dzangu kudaro -
  Chirango chawedzera!
  Chokwadi, musikana-general Magdalena ane runako. Uye mazamu ake angori beche rakanaka, elastic renyati ine minyatso yakatsvuka semapopi. Uye maelves madiki anoda kunanzva aya mazamu matsvuku.
  Ndiko kutonhorera kunoita boka iri revarwi vechikadzi.
  Vasikana, chokwadika, vanoda kushandisa ndimi dzavo. Kunyangwe pasina maelves akakwana. Kazhinji kacho musikana anongofanira kuenda kune maelves akanaka mumwe nemumwe kuti agamuchire chipo chake parurimi rwake.
  Musikana Maria akaitora ndokuimba:
  - Chengetedza vasikana nevarume,
  Ivo zvisikwa zvinyoro kwazvo ...
  Kazhinji vanofa pasina chikonzero
  Kukonzera chishuvo chikuru!
  Vasikana veVictoria vakapfura swallowtails nerubatsiro rwezamu rezamu dzvuku ndokurira:
  - Chengetedza vakadzi, chengeta vakadzi,
  Zvichanaka kwazvo! Zvichanaka kwazvo!
  Mumwe munhu anopenga! Mumwe munhu anopenga!
  Nokuda kwechimwe chikonzero nemukadzi! Nokuda kwechimwe chikonzero nemukadzi!
  Minda yesimba yakabonderana. Uye vakatsemuka chaiko. Alfmir akanzwa kupenya kwekupisa. Uye dikita rakayerera richidzika nechiso cheelf chakatsetseka, sechisikana.
  Alfmir akarira:
  Bath, kugeza, kugeza, kugeza,
  Oak uye birch infusion ...
  Bath, kugeza, kugeza, kugeza -
  Ndinorota musikana asina shangu!
  Elf Helga akachonya achitarisa mumwe wake:
  - Iwe uri murwi anoshamisa, mukomana!
  Alfmir akagutsurira ndokuti:
  - Handisi mukomana chaiye -
  Ndatova nemakore mazana matatu!
  Ndichiri mudiki, kunyangwe ndichiri mudiki
  Mhoro vasikana!
  Musikana Margarita akarwawo nevavengi vake nechivimbo zvikuru. Uye musikana akanaka kwazvo. Bvudzi rake rakanga rakaita ruvara rweshizha regoridhe uye raiyerera mumasaisai anopenya.
  Musikana wacho, zvinofanira kucherechedzwa, akanaka kwazvo. Uye anokakavara zvikuru uye ane hasha.
  Musikana Margarita akazvitora uye tweeted:
  Nyika yeBaba inotikweretesa mwenje werusununguko,
  Gungwa risingaperi rerudo...
  Vasikana ngavabatane
  Kudzinga rima munzira!
  Kudzinga rima riri mberi!
  Vasikana vari pazvikepe zvenyeredzi vanorwa neshungu uye manyawi izvo zvinotubuka mukati mavo kunge gomo rinoputika. Uye saka nyeredzi dzakakwira kubva kumativi , kunge madhadha asina kusimira. Uye vanoburitsa mafungu ane simba, egraviomagnetic . Uye vanoparadza zvikepe zvemuchadenga zvezvikepe zve swallowtail.
  Pano iwe unogona kuona kuti supernova kuputika kunoitika sei, iyo inotumira masaisai emhando dzakasiyana-siyana dzemwaranzi. Uye vanopfuta nehasha dzinoshamisa. Varwi vezvombo zveArmadas vari kuyedza kuita zvine hushamwari mukuputika.
  Vasikana vanoita manyepo uye vanorwisa vachishandisa kurwiswa kwakanangwa uye kunaya zvakanyanya kurova muvengi.
  Augustine anorwa pane brigantine. Anoiraira uye anoita zvekukanda missile. Makombi akarova frigate, zvichikonzera kukuvara kwairi.
  Musikana akaimba, achipa mirairo, achidzvanya mabhatani nemazamu ake matsvuku:
  Isu tiri varwi vemugwagwa mukuru,
    Kugona kubvambura mbiru kuita zvidimbu...
  Uye musatonge zvakanyanya, vasikana,
  Tichapasa riini bvunzo neA?
  Iyi ndiyo nzira iyo musikana anotamisa nayo neungwaru zvombo zvake zvekuvhunduka kumuvengi. Uye mazamu ake akasvibira uye anokwezva. Uye anodzvanya mabhatani ane minyatso yakaita semastrawberries akaibva.
  Victoria, kune rumwe rutivi, anoraira frigate uye anoitawo hukasha uye anoita zvekupwanya mabhomba kumauto eSwallowtail. Musikana Victoria ane vhudzi remavara mana - ane mavara uye anopenya.
  . CHITSAUKO Nha.
  Musikana anorwa achizvivimba uye anoshandisa dzvinyiriro pamazamu ake ezamu, achipenya semarubhi. Uye zvinoshamisa sei mazamu ake akakwirira - anongonaka.
  Victoria anotsveta mazamu ake achinanzva nerurimi rwegora rakanaka, uye anoimba achibudisa mazino ake:
  - Dolbani , dolbani musikana wekumedza,
    Damn it , fuck it, haugone kunzvenga kukundwa!
  Kana chero chinhu chikaitika, kana chero chinhu chikaitika, ndinoviga mapfumo,
  Uye ndinogona, uye ndinogona, kupa shanduko kumhandu yangu!
  Augustine akagutsurira musoro ndokuti:
  - Ini ndiri musikana akasimba kwazvo munyika,
  Uye ini ndichatyaira elf kusvika kumazamu ...
  Weti yemuvengi inobata mutoilet .
  Uye ndakanyora nhetembo gumi nembiri kamwechete!
  Marinka akadzima hologram yebhaisikopo iri, achidzvanya zvigunwe zvake asina kupfeka, ndokurira:
  - Tinofanira kupedza maNazi! Uye chii ichocho?
  Panzvimbo pevaNazi, ma orcs nema goblins akamhanyira kunorwisa. Uye ivo vanomhanya mune isingaverengeki avalanche. Zvinoita kunge tsunami ine mvere uye inonhuwa iri kupinda mukati.
  Uye aya maorcs nemagoblins anozunza makirabhu avo uye anoimba:
  Tinoda kubira nekuba,
  Kwatiri hakuna hana, nditendei, uye hakuna rukudzo...
  Uye basa redu nderekuuraya madoubloons,
  Kuti makororo ese ave pamwechete!
  
  Tichakurovera munondo wako,
  Uye isu ticharegedza vasikana kunze vasina kuzvidzora ...
  Hapana mumwe akaipa kupfuura isu paNyika,
  Avadon pachake anomira zvine mwero parutivi!
  
  Nditende, tichauraya uye tichapisa munhu wese.
  Tine zvese, ichi chaive chinhu chekutanga kurongwa...
  Uye pane imwe nzvimbo kerubhi rine mapapiro endarama rinobhururuka.
  Uye kora ichagura mapapiro ake zvishoma !
  
  Nditende, pirate haingakundike kwauri,
  Kana vaprisita, kana vamwe vanomhanya mhanya...
  Ngakuve nemhedzisiro ine mbiri kwazvo,
  Kuti ma filibusters arege kugara akanyarara!
  
  Muhondo, chokwadi, pane muganhu kwauri;
  Muhondo, pirate haigoni kukanda mapfumo pasi!
  Muvengi apera simba pakurwa;
  Ndakaratidza kuti corsair yedu inogona kurwa!
  
  Saka isu makororo takakomba galeon,
  Vakauraya maSpaniards zvisina tsitsi ...
  Tichauraya kana zvichidikanwa, kunyange miriyoni,
  isu hatizomboti , zvakakwana vakomana, zvakanaka!
  
  Iyo frigate yava kutsva,
  Murazvo urimo unopfuta zvakanyanya...
  Takapika , sezviri pachena kuna Satani,
  Kuparadza chinhu chiri chose chaive paradhiso yakajeka!
  
  Ndiko kunaka kwakaita zvinhu zvese
  Chokwadi tinodawo vasikana...
  Munhu wose achagamuchira somugumisiro
  Mukadzi achamutsvoda!
  
  Tichashinga, kutenda, kukunda,
  Kuita zvese zvinoyevedza uye zvakanaka ...
  Kupa ropa, rondedzero yevashanu,
  Uye achifuridza muromo wake manyawi !
  
  Mushure mezvose, Morgan, kaputeni ane mbiri anesu,
  Akapisa maguta nemoto...
  Ataman yakakura kudaro yakapihwa kwatiri,
  Chii chinotsikwa nebhutsu dzesimbi!
  
  Muchidimbu, kune nzira yepirate -
  Kupwanya, kuvhunga, pasina tsitsi ...
  Muvengi haazokwanisi kutikotamisa,
  Mushure mezvose, iwe unoziva, chero vanhu vastards !
  
  Hatina kana basa neDuke ,
  Tichatsunga kuvhuna nyanga dzake...
  Uye isu tichakurova zvakanyanya kumeso nechidhinha,
  Kuti achange angove parrot muchoto!
  
  Zvakanaka, uye Louis, mambo uyu,
  Ichangova nzungu kune Pirates,
  Haasi mambo, asi zero chete,
  Nditende, hapana kana pawn inosiririsa yakasviba yakakosha!
  
  Muchidimbu, Morgan achakunda zvine mukurumbira,
  Chero hondo yatinotumirwa nemuvengi...
  Isu tiri corsairs, senge monolith,
  yedu kuhondo crusher !
  
  Ichave nenguva yekubwinya, nditende,
  Munhu wese achagashira hafu yenyika...
  Pirate imhuka yemhuka,
  Achakubaya musana!
  
  Patakapamba paguvhu.
  Tichazvivakira dzimba dzeumbozha,
  Satani anesu nokusingaperi,
  Uye nyika itsva ichapinda munyika!
  Ipapo vana vechikara vakavatora ndokusangana navo nehova dzinouraya dze hyperplasm inoparadza. Ipapo akawira pasi nesimba pamusoro pechitubu chine mvere. Uye ngatizvipise zviri zvipenyu, tichizvishandura kuita kebabs. Bvudzi rangu riri mumoto, uye utsi hunokwira.
  Valerka akataura achinyemwerera:
  - Idzi ndidzo hova dzokuparadza!
  Marinka akabvumirana neizvi:
  - Tinocheka vavengi vedu pasina mhemberero. Uye izvi zvinotonhorera zvakanyanya, uye kune rukova rwerufu rwepamusoro!
  Uye musikana akavhura hologram zvakare kuti iwedzere kunakidza.
  Uye vasikana vakaonekwa zvakare.
  Hondo yemuchadenga yakaenderera mberi nekusimba kukuru. VaMachaon vakazviwana vapinda mumamiriro ezvinhu akaoma kupfuura zvavaitarisira, asi zvishoma nezvishoma vakakundwa, vakaomesa musoro vachiramba.
  Natasha naZoya vakapfura nerubatsiro rwemucheka mutsvuku, wakazvimba chipfuva. Uye vakakanda pasi zvikepe zve swallowtail nepfuti.
  Natasha akatora uye akaimba:
  Vasikana vakasiyana -
  Muchena, bhuruu, tsvuku!
  Asi munhu wose anoda zvakafanana
  Kupfura nemazvo!
  Uye murwi akamuratidza kunyemwerera kwake kwaipenya uye kupenya kweparera.
  Zoya akagutsurira mumwe wake ndokurira:
  Hatisi vasikana vakapusa,
  Tinocheka zvimedu zvine mutsindo...
  Tsoka dzedu diki dzakashama,
  Iwe haugone kunzvenga kukundwa!
  Uye akapenya maziso ake esafire, ayo anopenya uye achipenya.
  Aurora zvakare anopisa uye anoimba nekushinyira:
  - Ndiri musikana akanaka kwazvo,
  Kunyangwe vasina shangu muchando ...
  ndichauraya swallowtails dzose ,
  Ziva kuti musikana achava gamba!
  Svetlana zvakare anorwa, uye anoita zvakanyanya nesimba. Uye mapfuti ake ndeechokwadi uye anoparadza.
  Svetlana, achipfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akarira:
  Unoona kuora kwezuva mudenga here?
  Pane moto urikubvira ipapo...
  Ichi, iwe unoziva, chiratidzo chegehena,
  Uye kune dutu!
  Natasha akarovawo mauto emashavishavi akangwara. Uye zvakare varwi vakadonhedzwa vari kupisa. Asi muvengi aive muchikepe ndiye akabatwa nekurohwa kubva kuZoe achidzvanya bhatani nemuzamu westrawberry.
  Zoya akaimba:
  - Kukudzwa kune vatenzi vedu,
  Ticharatidza simba remhepo...
  Usabvuma kune vanachiremba
  Simba re spectrum rinesu!
  Vasikana ava varwi vane simba risati ramboonekwa. Uye ava varwi vechadenga. Uye zvakare, ivo vanosarudza kurwisa vanenge vasina shangu uye chete mumapanty.
  Unotadza sei kushamwaridzana nevasikana vakadai? Kunyange zvazvo dzimwe nguva zvichiita sokuti havasi paushamwari.
  Uye vanodzvanya sei mabhatani echimuti chemufaro nemazamu avo matsvuku, estrawberry. Iyi mifananidzo yakaisvonaka zvechokwadi.
  Aurora akaseka uye akakava muvengi, achidzvanya bhatani nezamu rake reruby.
  Iye ndokurira.
  Ndione ndakashata
  Hongu, ndinogona kuva nemoyo munyoro ...
  Hongu, ndinogona kuva nemoyo munyoro ...
  Asi dai ndaiva noushingi hwakakwana mukupopota!
  Asi dai ndaiva noushingi hwakakwana mukupopota!
  Asi dai ndaiva noushingi hwakakwana mukupopota!
  Svetlana akaridza tsamwa ndokuti:
  - Iwe uri chii, parrot, uchidzokorora chinhu chimwe chete katatu ?
  Murwi ane bvudzi dzvuku akataura zvine musoro kuti:
  - Kudzokorora ndiye amai vekudzidza!
  Murwi weblonde akaseka ndokuti:
  Ndichidzungudza musoro
  Tarisa uye dzokorora...
  Izvi oh , o, o,
  Izvi ah , ah, ah!
  Aurora akaseka ndokuti:
  - Hongu, zvinosetsa! Ngatinyorovedzei mboro!
  akaridza tsamwa , achidzvanya bhatani nezamu rake rakajeka uye dzvuku rezamu, ndokuimba:
  - Mumwe maviri matatu mana mashanu,
  Bhadhara zvakarongeka!
  Tichauraya vakaipa vose.
  Uye isu ticharonga showdown!
  Aurora akakwakuka ndokurira, achibudisa mazino ake:
  - Rega boa constrictor ave nemuswe wakareba,
  Inokotama kunge zambuko...
  Mumwe maviri matatu mana -
  Maoko akakwirira, makumbo akafara!
  Varwi, hongu, vanoratidza kirasi yavo huru muhondo . Uye vanorwa neshungu huru.
  Uye vanosunungura maroketi esimba guru rekuparadza. Uye dzinobhururuka. Imwe inowira zvakananga muSwallowtails 'space brigantine. Uye rinopaza Ultra-cumulative wave protection. Uye brigantine inoputika pasina imwe nguva.
  Aurora akazvitora ndokuimba:
  Tinoona mifananidzo yakakosha,
  Zvimedu zvebrigantine zviri kubhururuka!
  Uye murwi ane bvudzi dzvuku akachonya achitarisa vamwe vake. Vasikana, chokwadi, vakapinda mumarudzi ose enhamo.
  Izvi zvave chaizvo zvinotonhorera uye quasar .
  Vasikana vanoseka ... Uye swallowtails inoramba ichidzvinyirirwa. Mauto emuchadenga, humambo hwevanhu vari kuita kutsvaira kwakatarisana. Uye vanorwa nehasha dzinotyisa.
  Svetlana akacherekedza, achichonya nemaziso ake esafire:
  - Ndakarova kamwe chete
  Uye mumaziso chaimo...
  Hooligan musikana
  Usandityire naTaganka !
  Uye akaratidza mazino ake akapinza uye akasimba. Uyu musikana anogona kutsanangurwa mushoko rimwe - super!
  Nekudaro, izwi rekuti hyper rakanyatsokodzera!
  Aurora akasekerera nekurira, asati aburitsa zamu rake zvakare, ruvara rwestrawberry yakaibva uye inotapira.
  Ndinopenga, ndinopenga
  Ndinomuda! Ndinomuda!
  Svetlana akaseka ndokurira achiti:
  Ndiri musikana akanaka
  So fair...
  Ndichasvetukira pamukomana
  Uye ini ndichamhanya nekukurumidza!
  Murwi ane bvudzi dzvuku akagutsurira musoro.
  - Iyi ipfungwa yakanaka!
  Uye musikana wacho akatangazve chipo chinoparadza uye mhondi yerufu kumuvengi, ruby nipple yezamu rake.
  Uye uku kurova kwakanaka kwazvo.
  Imwe mureza wehondo yeSwallowtail Empire yakagamuchira kukuvara kwakanyanya uye yakaputika mumirazvo. Uye mwoto waro wakagocha zvipembenene zvakawanda panguva imwe chete, zvichiita kuti zvive zvinhu zvakatsva.
  Vasikana ava vakanaka zvine hukasha, zvinongotyisa nekuyemura.
  Alice ari kurwawo. Ari murwi ane chigaro chimwe chete. Chombo chake chakasimba chose. Kune zvakare hyperlaser pfuti inopomba iyo quark fusion maitiro. Mhare yakarira.
  - Haugone kurarama munyika pasina Mwari, kwete,
  Asi zvakatonyanya kuoma pasina vasikana, muvakidzani ...
  Saka unogona kutenda
  Asi kutenda mumusikana...
  Unogona kuzviita iwe pachako, kunyangwe uri mukomana ,
  Asi Pasaran !
  Alice musikana akanaka chaizvo. Uye Angelica, mumwe wake, akanakawo zvakanyanya.
  Uye vasikana vose vanorwa saizvozvo. Vanoshanda vari vaviri uye vanoshandisa nzira dzakakosha mukurwisa swallowtails.
  tsvarakadenga tsvuku , akazvitora ndokuimba:
  Muchadenga sango rakakora,
  Ndiina Baba Yagami...
  Uye pamagumo enyika,
  Chikwambo chine matemo!
  Alice akakwenya mumwe wake ziso uye, akaburitsa chiso chake, ndokuti:
  Uye kwete chechi kana tavern ,
  Hapana chinoera...
  Hapana chakaipa pamusikana uyu,
  Zvakaipa vasikana!
  Mhare ndokutswinya mumwe wake. Uye mbavha dzakanaka uye dzinopenya.
  Asi Alfmir anovatarisa kuburikidza nechitarisiko uye anoimba:
  moto wakapenga uri kupisa mukati mangu.
  Kunenge kwatononoka kuiburitsa...
  Isa simba rose rehasha mukurova,
    Kuzunguza denga, kuzunguza nyeredzi!
  Alice akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Zvichava zvakanaka !
  Angelica akadzvanya mbambo nezamhu dzvuku rechipfuva, achiburitsa chimwe chikamu chekuparadza, ndokuti:
  Mwana wangu, mwana wangu,
  Hausi kurara panguva ino...
  Uye munyika ipi isingazivikanwe,
  Uchandirangarira chete!
  Alfmir, achiseka, akaimba, achisiya nechisimba chakasimba kubva kune homing missile ye swallowtail:
  Handikanganwe musikana
    Zvinotapira sechingwa!
  Hoo , hwi , hwi !​
  Handikanganwi munhu!
  Musikana wacho akabva apindurawo paTwitter achiti:
  - Kubwinya kune varwi vanorwa semakava!
  Alice akaridza mhere. Uye kudzvanya bhatani neruby nipple. Uye ane mazamu akatsvuka kudaro, uye akazara kwazvo, akanyatso sculpted bust.
  Uye makumbo emurwi akanaka kwazvo. Uye vane chitsitsinho chakanyanya kunaka.
  Angelica akazvitora uye akacherechedza nehasha, achibudisa mazino ake ane pearly.
  Aive mutsvuku chaizvo uye aine maziso esimaradhi.
  Mhare iyi yaive yakakombama, ine chiuno chitete uye chiuno chemhando yepamusoro. Izvi zvinonakidza zvikuru.
  Vasikana vanoimba:
  Black swallowtail, black swallowtail,
  Kuparadza kunotyisa kwakamirira mashavishavi!
  Murwi akachonya nemeso ake esimaradhi.
  Alfmir, panguva iyi, akapinda muhondo neSwallowtail Ace. Akaedza kutevera elf. Elf yaifambisa zvine hungwaru. Uye akatendeutsa murwi wake ndokusvetuka-svetuka kubva kune rumwe rutivi kuenda kune rumwe. Mumwe wake akaritora ndokutanga kuswedera pedyo.
  Minda yesimba yakabonderana. Uye vakatsemuka chaiko. Alfmir akanzwa kupenya kwekupisa. Uye dikita rakayerera richidzika nechiso cheelf chakatsetseka, sechisikana.
  Alfmir akarira:
  Bath, kugeza, kugeza, kugeza,
  Oak uye birch infusion ...
  Bath, kugeza, kugeza, kugeza -
  Ndinorota musikana asina shangu!
  Horogiramu yakamiswa ... Inzwi raityisa remutungamiri wemapiyona rakanzwika:
  - Iwe haugone kuona izvi! Huya, enderera mberi nekudzidziswa kwako kurwa, kana kurara!
  Valerka akachonya shamwari dzake ndokubvunza:
  - Saka kudzidziswa, kana kurara?
  Slava akapindura zvine mutsindo:
  - Ngatifambei tichitevedza mafungu eHypermatrix . Uye rega chimwe chinhu kubva kuHondo Yenyika Yechipiri chibatanidzwe, chete mune isiri-yakajairwa vhezheni.
  Marinka akati:
  - Hukuru! Ini chete handichazove mwana, asi musikana mukuru. Uye ticharwa nemumwe munhu akaita seNazi, akasimba zvikuru.
  Levki akagutsurira musoro ndokuti:
  - Uye kuitira kuti hondo yenyika yechipiri igare kwenguva refu.
  Vakomana vatatu nemusikana panguva imwe chete vakadzvanya zvigunwe zvavo zvigunwe zvisina tsarukano uye vakaita kukwidza.
  Kurume 8, 1947, Zuva revakadzi. Uye boka revakomana rinorayirwa nemusikana weKomsomol, Marinka. Mhepo inodziya yakavhuvhuta ichibva kumaodzanyemba, uye Gungwa reCaspian rakavhuvhuta pedyo. Kwatova madhigirii makumi maviri muzuva. Vakomana vanochera migero vakashama kusvika muchiuno uye vari kushanda nesimba nemafoshoro. Chiedza, tsvuku uye misoro yakasviba inopenya.
  Huswa hutsva hunoputika pasi pefoshoro, uye hunonhuwa chimwe chinhu chakakosha, chinofadza. Murwi uyu mazana maviri nekutanga Valerka Lagunov akaonekwa. Mukomana wacho akatamisirwa pano nokuda kwaChernobog - vanoti, apo hanzvadzi dzakura dziri kune dzimwe nzvimbo, dzinorwa nevaNazi. Uye kunyange ikoko mamiriro ezvinhu munyika yeSoviets akaoma zvikuru. Tarisa mamvemve anopfekwa nevarwi vehondo yevana. Munhu wese haana shangu, kunyangwe kutanga kwaKurume. Uye zvakare zvakanaka kuti nhasi izuva rinodziya.
  Asi kudzvanya yako chete isina chinhu pamuromo wefoshoro hakunakidze zvakanyanya.
  Mumwe mukomana piyona, mune iyi chaiyo chaiyo Hypermatrix , Valerka anoshanda nesimba. Iye murume akasimba uye akadzidziswa anga atopfuura nemumoto, mvura uye pombi dzemhangura. Kukwanisa kushanyira nzvimbo dzakawanda. Kunyanya , mune zvakasikwa zveHypernoosphere, uko "Star Wars" yakakurumbira kune vanhu yakapiswa.
  Uye kupfuura nyika dzepasi. Saka hapana chichashamisa Valera Lagunov , mukomana we terminator. Akadzidza uye akanzwisisa zvakawanda. Asi ikozvino haafaniri kumira kunze. Ingozvichera wega pasi...
  Anotarisa makore angangoita gumi nematatu, asi atova nemhasuru dzakakurumbira. Izvi zvinoita kuti asiyane nevezera rake. Kusununguka kwaro kunogara kuchidzika nekuvandudza nekufamba kwenguva. Uye ganda rinoramba rakasviba, rinenge dema tani, rinowanikwa panyika ine zviedza zvina. Uye izvi zvakare zvinoshamisa. Kunyanya muna Kurume, apo matani ezhizha evamwe vakomana akanga atopera.
  Kuchera mugero we-anti-tank pedyo naValera, Slava akakwevera pfungwa kune vane simba mukomana akasukutwa achivheyesa foshoro.
  Piyona wacho, ane zera rimwe chete uye akareba zvakafanana naValerka, akabvunza kuti:
  - Ndine urombo, sahwira, asi kupi iwe wakakwanisa kutsvuka zvakanaka kudaro?
    Lagunov Jr. , akajaira mushure memaawa akawanda ekushanda kwakasimba kusina munhu akamuteerera, akashamisika kuti wezera rake akanga awana chipo chekutaura. Saka, Valerka akasarudza kuifuratira, kunyanya sezvo pasina imwe ngano yakauya mupfungwa.
  Asi mukomana aiva nebvudzi dzvuku airatidza kuomesa musoro. Akarova mukomana wenguva yemberi asina chitsitsinho. Mukomana akadzadzarika ndokunzwa kuvira nehasha. Aiwa, chinhu chakadai, pavakaita chivindi chokukukava, hachiregererwi.
  Uye Valerka akarova mukomana mukupindura , kutanga pasi pebvi, ipapo netsoka imwechete kakawanda mu solar plexus. Slavka akapunzikira pasi pegoronga uye maziso ake akatsvuka. Akanga akazarirwa nemarwadzo uye nehasha, asingagoni kutaura shoko.
  Vakomana vanoverengeka, vakarega kuchera, vachivheyesa foshoro dzavo, vakamhanyira kuValerka. Mukomana piyona akapfumbata zvibhakera ndokumira akamira, akagadzirira kuparadzira vadzivisi vake sekatsi. Uye akanga asati amborwa nevarwi vakadai. Paiva nevanopikisa zvakanyanya .
  Pakarepo kurira kwemuridzo wemapurisa kwakanzwika. Mumwe musikana mutete, asina makumbo akamhanya akananga kwavari.
  Muchiitiko ichi chaicho, Marinka anoita kunge ane gumi nemasere, ane chiuno chitete, asi ari mumhanyi, uye makumbo ake asina kupfeka akasimba uye ane tsandanyama. Bvudzi rebrown rakarukwa kumusana kuita chirukwa chakakora. Akanaka , kunyangwe iwe usingakwanise kumuti runako rwechinyakare, asi anorova kwazvo nevakomana. Pamusoro peavhareji yehurefu, chirebvu chemurume uye maziso anoratidza, senge poster yebato.
  Uye inzwi rakajeka, rinotyisa:
  - Isiye zvakadaro! Kurwa rudzii?!
  Vakomana vakashevedzera Valerka pamwe chete:
  - Uyu mutorwa akagogodza Slavka yedu!
  - Wakagogodza Slavka here?! - Marinka akatarisa Lagunov Jr. Ipapo meso ake akangoerekana apenya. Musikana wacho akati nemufaro:
  -Wadzima here kuti hooligan Slavka?
  Valerka akapindura chokwadi:
  - Ndingadai ndakagogodza vamwe zvakare kana vakapindira!
  Musikana akagutsurira musoro ndokunyemwerera:
  - Lovely! Handisati ndamboona munhu ane abs akavezwa sewe.
  Mukomana weTerminator akakwenya mhasuru dzake ndokuti nechido:
  - Kudzidziswa uye kudya kwakaringana kunobatsira kuvaka tsandanyama uye kucheka.
  Marinka, sekunge ari kuona shamwari yake yekare kekutanga ( asi mune hypermatrix, iwe unogona kutozviitira imwe ndangariro!), Kamwe kamwe akatarisa mukomana achifungira, achicherechedza:
  - Asi iwe uri mutema sei. Kunyangwe maTurkmens akacheneruka kupfuura iwe!
  Terminator piyona Valerka akapindura kwete kutendeseka zvachose:
  - Kungoti ganda rakadaro...
  Musikana wacho akaramba achiti:
  - Asi iwe une blond bvudzi. Uye chiso chako chiSlavic, asi unofanana nemusikana mutema !
  Valerka akanyemwerera ndokupindura:
  - Ndakadzidza martial arts akasiyana-siyana munzvimbo dzinopisa. Ichi ndicho credo yangu! Saka... Musandipe mhosva...
  Musikana Larisa, akanga achangobva kumhanyira kuchikwata, akanyevera:
  - Chenjera! Vakuru vakuru vanogona kuuya kuzotarisa. Saka usazoti uyu munhu mutsva.
  Marinka akarayira zvishoma:
  - Bvisa Slavka mugomba uye uite rugare naye! Hatidi zvekupopotedzana tisati tarwa!
  Valerka akasvetuka pasi. Akasimudza mumwe mukomana aiva netsandanyama, pasinei nokuti aipiwa zvokudya zvishoma, ndokumukandira mudenga. Akabva asvetuka kubva mugoronga ndokubata mukomana ari pakati pekubhururuka. Saka, zvichikonzera mhere mhere yevamwe vakomana.
  Valerka akakwiza mutsipa wemumwe wake wakashata. Akagomera ndokupengenuka.
  Slavka akatarisa nehasha, asi pane zvinyorwa zvekuremekedza muzwi rake:
  - Zvakanaka, iwe ... Wakandifambisa saizvozvo ... Nesimba rako rose!
  Terminator mukomana Valerka akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Aihwa! Zvichiri nyore! Kana maGerman asvika, uchaona zvazvinoreva kurova nesimba rako rose!
  Slavka akabata abs yake. Mucherechedzo wakajeka unoshamisa wetsoka yemukomana asina kupfeka, ane nyasha yakaramba iri padumbu nepachipfuva. Asi mapfupa, chokwadi, haana kutyoka, saka tinogona kuenda kubasa.
  Uye kuchera nefoshoro kweinopfuura awa hakusi kunakidza zvikuru!
  Zvisinei, mukomana wacho akanyatsobvunza Valerka mubvunzo wakanga uchinetsa piyona wacho:
  - Sei iwe wakasviba zvakadaro?
  Mudiki Leninist Valerka, mushure mekufunga kwemasekondi makumi matatu, akapindura:
  - Kutaura chokwadi, ndakapedza mwedzi yakati wandei ndiri munzvimbo ine tan chaiyo paganda rangu, uye ipapo haadi kuenda!
  Slavka ( yeye ndangariro mu hypermatrix yakachinjawo!) Akanyunyuta asina chokwadi:
  - MuAfrica, kana chii?
  Mudiki Leninist akabva abata iyi vhezheni:
  - Zvakanaka, hongu! Iwe wakazvionera wega kuti vatema vanogara muMoscow kwemakore akati wandei, asi tan yavo haisati yaenda!
  Slavka haana kukakavara uye akashandura hurukuro kune imwe, asiwo nyaya yakakosha kwaari:
  - Wakadzidzira kupi kurwa zvakanaka kudaro?
  Valerka akapindura mushure mekumbomira zvishoma:
  - Ndakanga ndine vadzidzisi vakasimba uye varayiridzi ... Vakadzidzisa chikoro chakanakisisa!
  Slavka akakurudzira mumwe wake:
  - Uye iwe unodenha Marinka kurwa. Akadzidzira mune zvehondo, uye kurwa newe kuchave kunonakidza kwazvo!
  Valerka Lagunov akanyemwerera zvikuru ndokuti:
  - Zvakanaka, usauye kwandiri saizvozvo! Funga kuti tiri vezera rimwe chete!
  Slava akapindura zvakakomba:
  - Nokuda kwechimwe chikonzero, iwe unotaridzika semunhu mukuru zvikuru!
  Mukomana weTerminator, akaburitsa mazino ake, akapindura:
  - Zvinoratidzika kwauri nekuti ndakakurova!
  Slavka akaedza kurova Valerka mukupindura, asi akakurumidza kubata ruoko rwake panhunzi uye, achiseka, akapindura:
  - Aihwa! Usaite izvi, zvikasadaro ndichaita kuti uyera pasi pegoronga zvakare!
  Slavka akaruramisa:
  - Izvi ndizvo chaizvo, anti-tank gomba.
    Lagunov Junior akaseka:
  - Uchapisa seshumba!
  Kwainge kwatosviba , uye Marinka, pamwe naLarisa, vakakoka vakomana kuti vadye. Sezvo Gungwa reCaspian riri pedyo, kwaiva nehove dzakawanda, pamwe chete nemunyu, asi pakanga pasina chingwa chakakwana, uye imwe rudzi rwechingwa chakasanganiswa nequinoa.
    Vakomana vakatsenga zvine simba. Takadya semusoja, nekukurumidza. Takazoshanda kwenguva yakati rebei, kwatova nerima, sezvineiwo denga rakanga rakachena. Ipapo, vachizvifukidza vamene namasaga nokumbundirana pamwe chete kuti kudziyere pausiku hunotonhora hwaMarch, vakomana vakaneta vakavhara meso avo. Asi handina kurara. Majeti emuvengi akaoneka mudenga ndokutanga kubhomba zvine simba.
    Vakomana vakavhunduka ndokusvetuka vachibuda. Vamwe vavo, avo vasina kuzvidzora, vakatozarura moto pamagora efascist, akanga asina maturo kubva kure zvakadaro. Valerka Lagunov akasvetukawo. Mukomana weTerminator akasvetukira papfuti hombe chete yaiva mubattalion. Akavhura moto kubva pauri. Rimwe remagora eGermany rakatanga kusvuta ndokutanga kumera minhenga yemoto.
    Vakomana vakatanga kupopota vachiratidza rukudzo. Iwe uchiri kuda kukwanisa kupfura pasi jet mota kubva kure zvakadaro. Uye wechidiki Leninist Valerka akaenderera mberi kupfura, uye rimwe "gungu" rakadonha pasi, richisvuta nemwenje.
    Mukomana wevarindi akaimba:
  - Iwe, gora, uri kurohwa pahuma. Ini ndiri nyeredzi terminator, kwete goodbye pop!
  Uye yechitatu python ine mapapiro yaHitler yakagurwa. Valerka aigona kuramba achipfura, asi Slavka akasvetukira mumakwikwi, achidanidzira achiti:
  - Ipa! Rega ndipfurewo!
  Valerka akabvuma zvisingatarisirwi, kunyange aifunga kuti iyi yakanga isiri pfungwa yakanakisisa.
  Slavka akatanga kupfura nekutaura nepfuti yake yemuchina. Marabhoni emabara akadonha akatevedzana . Pavakange vasina chinhu, vairatidzika semhunga dzine nzara. Asi moto wacho wakanga usingabatsiri zvachose. Mabara acho, nyangwe akarova mota dzejeti , aingobva paari kure kure. Pakupedzisira, zvombo zvishoma zvakapera, uye Slava, mukuvhiringidzika, akarovera chibhakera chake pamuromo wepfuti yemuchina.
  Uye akabva aridza mhere, simbi yakanga ichipisa zvikuru kubva mukupfura. Uye hooligan piyona akati ambiguly:
  - Asi pfuti haipfuti, asi inonhuwa shiti!
  Valerka akanyatsofambisa tsoka yake pasi, uye Slavka akadonha pasina kurohwa kubva pakudengenyeka kwenyika. Zvisinei, munhu aingova akatsamwira iye pachake. Lagunov akafunga kuti ndizvo zvaizoitika. Uye zvakadaro, akabvumira mutsvuku webvudzi-tsvuku kuti apfure makatiriji.
  Nekudaro, pakanga paine kunyarara , uye vakomana vakaenda kunorara zvakare. Zvichida mangwana, kana kuti zuva rinotevera mangwana, maKrauts achapfuura nepamberi uye anoguma pano. Uye pano kune rumwe rutivi kuyerera kweVolga, uye kune rimwe Gungwa reCaspian rinoputika. Saka vakomana havana kwekuenda.
  Valerka Lagunov aive nehope dzaive dzekufungidzira uye dzisinganzwisisike zvachose.
  - Taura zvakare, vacuum-headed ! - Mukuru wenyuchi akaigura. Madrones aitaridzika akakura uye akakora, makumbo avo aive nemabiceps evanovaka muviri vane ruzivo. Asi kunyadziswa kwavo kwakanga kwakaoma, uye proboscis yavo yaiguma yakaenzana. Zvakanaka, epaulettes emukuru anokandwa negoridhe, kunyange zvazvo nyeredzi dzisingaoneki, uye kune bhudzi rakanaka repingi kumucheto.
  Uye nyika pachayo yakafanana nengano, imbwa yakashama muromo pamakumbo matanhatu uye inotamba palaptop yegonye mumitauro mitatu. Heano vana vari kufamba vakapfeka makora matsvuku. Mukuona kwavo, mudiki Leninist Valerka akabata kutya uye kumwe kutambura. Mbatya dzemapiyona aya dzine ungwaru, asi nokuda kwechimwe chikonzero makumbo awo akatsvuka akashama uye akakuvara zvakaipisisa, sokunge kuti akanga amanikidzwa kufamba makiromita akawanda mumugwagwa une matombo womugomo.
  Valerka Lagunov akanzwa akawedzera kusagadzikana, asi pakanga pasina kutya chaiko. Neimwe nzira zvinhu zvese pano hazvisi zvechokwadi, kunyangwe kune mana zuva mudenga, uye chimiro chavo hachina zvachose. Chiroto, chiroto chakajairika, icho, kana usina kunyatsomuka mangwanani, chinogona kutora zvakanyanya surreal maficha, kupenya kupfuura yeAmerican science fiction blockbuster. Zvinongosiririsa kuti gare gare unoyeuka chero chinhu kubva kumafungu akadaro ehumwari Morpheus.
  Asi pano, neimwe nzira, pane manzwiro chaiwo, muviri une huremu, uye kana imwe drones yakatsika pamakumbo ake ezasi, zvigunwe pamakumbo ake asina kupfeka zvakapindura nemarwadzo chaiwo. Uye huma iyo iyo mufananidzo yakarova yakanga isingafadzi, uye kunhuwa kubva kune drones kwakanga kwakanyanya , musanganiswa wepollen uye yenguruve isina kushambwa. Inotokwenya mhino dzako uye inoita kuti unzwe kuda kuhwihwidza. Aiwa, hope dzinogona kuramba dzakadai, maoko ako nemagokora zvorwadza, uye maoko ako ari kusvava nemaoko.
  Chokwadi, sezvisina kujairika muguta, hapana kunhuwa kwepeturu kana chero chinhu chipi zvacho checarbon monoxide. Mhepo inofefetera nguva nenguva inounza kunhuhwirira kwemasango kwakapfuma kubva mukukura, miti yakasvibira uye mibhedha yemaruva. Asi kune nhangemutange yakasimukira kupfuura budiriro yepasi, kusavapo kweinjini yekupisa kwemukati kwakajairika.
  Wechidiki Leninist Valerka akayeuka kuti munyori mukuru wesayenzi Jules Verne akafanotaura sei kuti magetsi emagetsi aizotonga mukutakura uye hupenyu hwezuva nezuva. Asi kusvika zvino injini yekupisa inokuvadza uye isingafadzi yakakunda muzana remakore rechimakumi maviri.
  Valerka akatarisa-tarisa zvakare, shamwari yake yaivepi, iri cosmic Marinka? Anga achinyatsoitawo here, uye chii chakamumirira iye zvino?!
  Mota ye " mapurisa " enzvimbo iyi inoita kunge soso rinobhururuka, rakangoita ovha uye rine mwenje wevanhu . Wechidiki Leninist Valerka akakandwa zvakanyanya mufuselage, akapotsa apwanya majoini ake, uye gonhi rinodzokororwa, sekunge muchitoro chikuru, rakavharika riri roga. Nenzira imwecheteyo, ketani isina kufamba, semhungu, yakamhanyira kutsoka isina chinhu yemukomana uye yakasimbisa zvakasimba pfupa.
  Valerka akadanidzira uye akaedza kudhonza ketani nemaoko ake akasungwa pamberi:
  - Zvinorwadza, usadaro!
  - Zvirinani kusungira bhurugwa rako! - Inzwi remukomana rakamuudza.
  Valerka Lagunov akatendeuka. Tichifunga kuti akanga akapfeka zvikabudura, chikumbiro chacho chairatidza kunyomba. Iyo nharembozha yakavhenekerwa nechiedza chakasvibirira, uye yakauya chaizvo kubva padenga rose. Chiedza chaifadza, uye nokuda kwechimwe chikonzero mukomana wacho akabva anzwa akadzikama. Akakanda ziso kumutauri .
  Mukomanawo zvake, blond, saValerka Lagunov, asi ane chidimbu chechikwata chipfupi, sekunge musoro wake wakagurwa, uye bvudzi rake rakanga ratokura zvakare. Valerka aive nehafu-bhokisi bvudzi kugerwa, uye hazvina kumbochinja nekufamba kwenguva, saka pakanga pasina chikonzero chekugera bvudzi rake.
  Naye mumwe mukomana , mutsvuku, uye akareba, musikana mutete. Vakomana vepasi-pasi, vane tan yakanaka, asi isina kusviba. Zviso zveEurope zveakarurama uye, zvichida, kunyange zviso zvakanaka uye photogenic. Zvipfeko zvakangwara: hembe, mabhurauzi, zvikabudura zvezhizha uye siketi pfupi, akapendwa nemaruva mune ese mavara emurarabungu, asi asina shangu, akadonhedza pasi pasi nemabvi, nyoka inodya uye inorarama yakanamatira pagumbo rekurudyi.
  Hazvisi kutyisa zvachose, uye kunyange kuita semudiki pane Valerka Lagunov .
  Mukomana weterminator akatambanudza ruoko rwake kwavari akati achiratidza kudzikama.
  - Zvakanaka. Ngatizivane.
  Mhinduro kwaiva kunyarara uye kutarisa kwenjere. Ipapo mudiki Leninist Valerka akaenderera nekutya kunyara:
  - Ini handina kuita chero chinhu, asi vana havana kusungwa chero chinhu?
  Mukomana ane vhudzi dzvuku ane chiso chakareba, semwana mutambi airidza Peter Pan mumutambo weAmerican blockbuster, akatambanudza ruoko rwake achidaira ndokuti nenzwi rinosiririsa:
  - Iwe hausi wemunharaunda. Uye izvi zvakakwana kumupomera mhosva yehusori uye kuyambuka muganhu zvisiri pamutemo.
  Valerka , akavhiringidzika, akarova eyelashes kakati wandei ndokubvunza:
  - Kana zvakadaro, saka ... Sei uchitaura chiRussia zvakanaka?
  Mukomana mutsvuku akapindura kuti:
  - Nokuti mugehena munhu wose anotaura chiRussian, uye kudenga chete vanoshandisa chiHebheru!
  Mukomana akangwara uye piyona akaseka zvinosuruvarisa uye zvisinganzwisisike. Izvi zvakandiyeuchidza imwe yemajee ekare eSoviet. Kazhinji, uku kurota here kana kuti kwete kurota? Zvese zviri pano ndezvechokwadi zvekurota nezvazvo. Pamwe akatsvedza zvakare mune imwe yenyika dzakagadzirwa neChernobog . Panyaya iyi, zviri pachena kuti nei ichi chadenga chichinzi hero.
  Cheni pagumbo raValerka Lagunov risina kujeka rakavhenekera zvishoma uye rakapa moto wakadzikama kubva kune radiator. Kazhinji, mamiriro ekunze epano anodziya, mukomana akazunza madonhwe edikita aiyerera kubva pahuma yake. Musikana, uyo akanga asina tsoka yakasungwa zvakare , akabata cheni yake ndokuti:
  - Usasundire zvakanyanya, iwe unosiya mavanga!
  Macheni, sekunge aive mapenyu chaiwo, akapindura:
  - Une mano, unoda kutiza here?!
  Musikana akatambanudza maoko ake asina simba, achiti:
  - Ungaendepi, kunyangwe iwe ukatiza?!
  Mukomana ane vhudzi dzvuku akasimbisa:
  - Zvese zvekudya uye zvinhu pano zvine kodhi yekuzivikanwa !
  Okovy akapindura muchidimbu:
  - Hatipe mazano. Iyo clamp haikonzere njodzi kune hutano.
  Zvinoita sekuti vaive vasina kukurumidza kuvaendesa kujeri reko. Mumwe munhu akanga achiunganidzwa. Mumwe musikana mukuru akapinzwa mukati. Yakanaka , kunyange pano, zvinoratidzika, vanhu vose vanoita semuHollywood - kwete wrinkle, kwete kukanganisa. Mapurisa ekudhirowa akatora shangu dzake, uye musikana, achiva musungwa, akatsvuka zvikuru.
  Valerka, uyo akanga akanganwa mhinduro yokupedzisira yomukomana ane bvudzi dzvuku kubva mumusoro make, akaerekana arangarira kuti ikoku kwakanga kuchishamisa. Uye zvakare akabvunza:
  - Saka unoziva sei chiRussian? Hongu chiHebheru zvakare?
  Mukomana wemusungwa haana kupindura pakarepo; Kune vamwe, gumbo ravo rimwe chete rakanga rakasungwa. Mudiki Leninist Valerka akatarisisa kune izvi ;
  Pakanga pasina mhinduro, musikana chete ndiye akanyarara achiti:
  - Shoko rose pano ... - Uye akaisa munwe wake pamiromo yake.
  Valerka Lagunov akaziva kuti vakanga vari bugged. Uye manzwiro ake akadzikama zvachose. Rwendo rwemuchadenga rwakaguma mukusungwa. Chinhu chandakanga ndisati ndamboona. Kunyange zvazvo iye, zvechokwadi, akatarisa firimu. Ndakarangarira firimu "The Client", apo mukomana akasungwa kuti atore ruzivo kubva kwaari. Ipapo, zvisinei , akaburuka zvakachipa, achingozorora mukamuri huru yevasungwa. Asi pakanga pasina nyaradzo yakadaro apa. Vakakanda vamwe vakomana vaviri nemusikana. Bhenji, rakafukidzwa zvishoma nepurasitiki, ratove rakamanikana. Asi zvaiita sekuti mota ine mapapiro yakatanga kusimuka, murume mutsvuku akabva ati chinyararire:
  - Tine gehena pano. Vanhu vazhinji chete ndivo vanotenda kuti uku kurongeka. Kugumburwa, uye watova tsotsi rinoda kudzidziswazve!
  Mukomana murungu akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Zvese pano zvidiki, kunze kwaAdolf. Ndokugutsurira musoro mutsvuku .
  Musikana mukuru akatura befu.
  "Ndakanga ndisina nhanho zvakare." Zvino ndichamanikidzwa kutsika-tsika mugwenga ndisina shangu, uye laser ichapisa nokuda kwekukanganisa kuduku.
  Vakomana vakanga vakasungwa vakachemawo.
  - Isu takangosanganisa zvishoma chiratidzo chemugwagwa. Uyezve, iyo mifananidzo inogara ichichinja!
  Mudiki Leninist Valerka akarova maziso ake ndokuti:
  - Vanhu vari muuranda nenyuchi here?
    Musoro mutsvuku akanyatso zunza chibhakera:
  - Kwete kwenguva yakareba!
  Mahandcuffs aive pamukomana uyu akabatana chinyararire, chiso chake chakabva chaunyana nekurwadziwa. Sparks dzakamhanya nemaoko angu, sezvinei mvura yekuvhunduka yakaiswa. Mukomana akadzedzereka, uye musikana muhombe akamubata ndokumuzevezera munzeve yake.
  - Usavanyomba. Hatigoni kukunda hurongwa, saka zviri nani kuiteerera!
  Musoro mutsvuku akadzungudza musoro wake zvisina kunaka, chiso chake chakatsvuka chakacheneruka, asi haana chaakataura. Pamwe kwete kunyange zvakanyanya nekutya.
  Valerka akashatirwawo neizvi: munhu wese anomanikidzwa kufamba mukugadzira uye munhanho. Zvakafanana neNorth Korea kana chimwe chinhu chakaipisisa. Uye wobva warova nelaser.
  Asi chinhu chinonyanya kugumbura ndechekuti nyika idzi dzinoita sedzinotongwa nenyuchi dzemhasuru uye dzakakura, uye shure kwavo mumwe munhu anotaridzika senge anti-gamba kubva kuStar Wars. Kunyange zita rakafanana: Fjabba , chaizvoizvo, Chitunha. Haaa, izita remudzvanyiriri.
  Zvino ngoro inotakura zvitunha yakabhururuka ichipinda muchivanze chejeri. Yakamira zvakanaka, havana kana kumbozunguzika. Pano, Valery akapiswa nekutya kuti angave akasungwa, uye kusangana nemakororo ane ruzivo pane bunk. Mukomana akaedza kuzvishingisa kuti aifanira kugara nevamwe vake, uye vakomana vaizonzwanana neimwe nzira. Asi makumbo angu aingobvunda. Hungwaru, kana pamwe necybernetics mukati, maketani acho pachawo akasunungura makumbo, uye tsoka dzaValerka dzakatyoka dzakaputika mushure merubha spikes yevarindi . Ipapo, zvitsitsinho zvakashama asi zvakachena zvevasungwa vakanga vasara zvakapenya.
  Pachivanze paive nenyuchi dzakawanda, pamwe chete nevanhu gumi nevaviri vakasungwa. Vatsva pano vakarongedzerwa maererano nehurefu mune imwe mbiru, uye nyuchi nashefu vakahukura:
  - Mirai!
  Vasungwa vakamira vakatarisa semasoja ari mberi . Unofanira kumira, usingafambisi ruoko kana gumbo! Kuruoko rworuboshwe pedyo naValerka pakamira musikana akapfeka shati inenge yakajeka, iyo mazamu ake asina bhuru aionekwa, uye skirt pfupi. Mukomana akadya runako nemaziso ake, kunyanya makumbo ake asina chaanopomerwa ane ganda rakatsvuka uye rakajeka rebhuronzi, mahudyu anoyevedza, uye, chokwadi, translucent scarlet rosettes yemazamu.
  Kamwe kamwe nyuchi yakavheyesa baton yayo, uye kubuda kwemagetsi kwakabuda kwakarova Valerka Lagunov pahuma. Zvakaita sokuti mumwe munhu akanga amurova netsvimbo inorema , pfarivari dzakadonha kubva mumaziso ake, uye mukomana wenhapwa haana kudonha chete nokuti mapurisa akati wandei akamubata mumaoko ndokumuisa panzvimbo yake. Uye kudanidzira kunotyisa:
  - Ndakakuudza, dzikama!
  Wechidiki Leninist Valerka akamira akatsiga patsoka dzake, pakanga paine kupenya pamberi pemeso ake, asi nekuedza kwekuda akaedza kusazununguka. Imwe pfungwa yakapinda mumusoro mangu: kunofanira kuva kunorwadza sei kuti varwi vari pabasa rokurinda. Asi vane urombo uye vanotsungirira chando. Uye kunodziya pano, zvishoma kudarika madhigirii makumi matatu. Hapana kupisa kunopisa.
  Valerka Lagunov, kuitira kuti azvitsause, akaedza kutarisa pachivanze chejeri pasina kutendeuka. Kazhinji, hapana chakakosha, kune madziro marefu akatenderedza, kunyangwe pasina waya ine minzwa, asi kumusoro kune imwe mhando yekumashure inopenya neimwe nzira pink nebhuruu. Zvimwe, senge mune ngano yesainzi, nhandare yesimba, kana nhoo dzakagadzirwa neHF, mukomana akafunga. Uye zvakatonyanya kusiririsa, nzanga iri pano yakasimukira, iri nani kupfuura yepasi pano . Aya ma drones ane mawachi pamaoko avo, kubva paari kuratidzwa holograms. Wow, senge shanduko yenharembozha ine yemuno internet yekubatanidza. Zvisinei, kunyange muzana remakore rechimakumi maviri nematatu izvi hazvishamisi. Musiyano uri pano ndewekuti pachinzvimbo chekutarisa, matatu-dimensional, ratidziro yeruvara inosimuka kubva mubhangi. Asi vanogona kuita izvi paNyika zvakare. Uye kirabhu inoburitsa kuvhunduka kwemagetsi kubva kure nemamita akati wandei hainawo kujairika.
  Kune zvakare pfuti dzakaoma . Ngavagare vachidyara vari kure. Asi vanhu vangangove vane makirabhu akareba, kunyangwe anodhura, ekucheka. Vashandi vanobhururuka vasina mapropeller uye majeti ekuvhura ndeimwe nyaya . Uku kufambira mberi zvechokwadi. Mukomana akafambisa musana wake zvishoma kuti aite kuti anyatsomira, ndokuenderera mberi nekufunga kwake. Uyezve , imwe fenicha yakaita sedonhwe, inotyisa zvishoma inobhururuka yakamhara pachivanze. Mukomana akacherechedza kuti panguva yekubhururuka mhepo yakave yakareruka kwechikamu chechipiri. Izvi zvinoreva kuti motokari yejeri yaipfuura neimwe nzvimbo. Izvi hazvina kuita kuti ndive nenzwi guru. Tekinoroji iri pano ...
  Oo, kudai akanga aguma ari panyika yakadzokera shure muMiddle Ages, angadai akave sei ipapo? Nemavara ake asina kunyanyotanhamara, aizoratidza munhu wose kuti pfuti isina utsi inogadzirwa sei kana kuti pfuti dzomuchina dzinogadzirwa sei. Uye apo maUragan akawanda ekutanga roketi masisitimu akaiswa, humambo hwepayona Tsar Valery the Great hungadai hwakagara pasi rose. Uye ipapo, mukurusa wamadzimambo achasimudza meso ake kumatenga, uye kukunda kwenzvimbo kuchatanga!
  Mukomana wacho akasununguka kuzvifungira zvake. Heino chinangwa chekutanga - Mwedzi, uko vanhu vane makumbo matatu vanotsanangurwa naBaron Munchausen vanogara. Ivo vanoshandisa yakakosha magirinedhi sezvombo zvinopisa misoro yepoppy. Uye ipapo jeti rakadaro rinokandwa kumashure, uye zvisikwa pazvisokisi zvinobhururuka, zvichikwaziswa nemoto wealpha lasers ... Uye simba rekuita remwaranzi rinomanikidza makumbo matatu ...
  Kuonekwa kwevamwe vanhu vatatu, madrone maviri akareba uye akatetepa uye nyuchi yakapfeka zvakanaka, inowedzera kushushikana. Kuumbwa kwacho kwakawedzera kumberi , uye musana waValerka Lagunov wakatanga kurwadza. Idzi dzichiri mhando itsva!
  Mhondi nyuchi dzakatarisa mutsara wainge watumirwa vasungwa. Makore anopfuura makumi mashanu akasiyana evamiriri vakatapwa verudzi rwevanhu vakanga vatoungana pano, asi hapana airatidzika seakura kupfuura makore gumi nematanhatu. Muyunifomu yejeri, pakumanikidzwa kupfeka zvikabudura uye kunyimwa shangu. Asi akanga ari wechidiki Leninist Valerka uyo aisakwanisa kubatsira asi kukwevera pfungwa nechitarisiko chake chisingaiti. Aiwa akapfekawo bhutsu akapfeka kabudura asi akapfeka kepisi inopenya.
  Nyuchi huru, ichifamba yakasununguka, yakangoerekana yamira pedyo nemutumwa wechidiki wepasi ndokutarisa mukomana. Ane maziso matatu anoratidzika kunge maburi ane mamvemve: akasvibira kumashure ane mapundu uye mukaha mukusviba. Izvi zvinotyisa chaizvo, zvinoita sekunge wave kudhonzerwa mukukundikana uku.
  Wechidiki Leninist Valerka akavhara maziso ake nekusada ndokudzokera kumashure. Murindi akabva angoisa kirabhu pakati pemapendekete ake, nyuchi ichibva yati nezwi rinotonhora:
  - Mukomana haana kupfeka zvinoenderana neyunifomu yake!
  Drone yakapindura nezwi rakaderera:
  - Uyu mutorwa akasarudzwa Fjabboy ...
  Nyuchi huru yakashevedzera kuti:
  - Ipapo anofanira kuendeswa kunzvimbo inotonhora yejeri!
  Iyo drone yakazunungusa ruoko rwayo, kurira kunobaya kwakanzwika, uye iyo isinganzwisisike lasso yakazviputira pamutsipa wetsandanyama Leninist Valerka. Mukomana akazununguswa, mukuru wenyuchi akaraira nehasha:
  - Mutore! Ngavamuparadzanise semucheche, chidimbu nechidimbu.
  Uye mhino yakakwevera mukomana muchivako chichena chine mitsetse yebhuruu. Magonhi ezvombo aifamba akaparadzana munzira dzakasiyana, semagonhi mune lifti - mimhanzi yairira zvinyoro nyoro. Saka vakapinda mukamuri umo, mushure mekupisa kwemugwagwa, kwaive nemweya wekufema. Uye kazhinji, zvaiita sekuti giravhiti rachinja - rakazova nyika yakasiyana uye pasi pevhu . Ichokwadi, pakaramba paine kufanana kushoma kwemapurisa kubva kuHollywood mafirimu.
  Mumwe muchengeti wendege refu akabata nzeve yemukomana uyu, ndokuimonyorora, mumwe achibva adimbura kora.
  Vakabva vamusunda zvinesimba negako repfuti.
  Valerka akachema zvakare, zvaiita sekunge nzeve yake yadamburwa. Akatanga atungamirirwa nemasitepisi, ndokuzotevera nemukoridho. Kunhuhwirira kwakapinza kwebleach kwakazadza mhino dzangu. Kwakazotevera magonhi akagadzirwa nenhumbi dzokurwa nadzo dzaioneka. Akapinzwa mukamuri raiva nezvionioni kumadziro, kurohwa kwakasimba kwakawira pakati pemapfudzi, uye musoro womukomana wakabhururuka, woda kuuputsira pasi. Cotton, uye sparks zvinopenya pamberi pemeso ako. Nyuchi mbiri dzakakora, dzakareba, dzakaita semvuu, dzine mitsetse uye dzine matumbu ehari nepurasitiki, kana kuti magurovhosi erabha pamakumbo adzo, dzakanga dzakatomumirira.
  -Iye ndewako, unogona kumutema! - Vachengeti ve drone vakaseka.
  - Bvisa zvipfeko zvako! Kurumidza, imbwa! - The " gorilla-like " nyuchi divas akamusimudza nebvudzi.
  -Zvinoita sekuti mukomana haasi iye pachake! Huyai timubatsire. Vakatanga kubvarura nguo dzavo. Mudiki akakatyamadzwa Leninist Valerka akangoramba asina simba, asi pavakaedza kumubvisa panty, akasvetuka akasununguka ndokumhanya kuti amhanye. Magadhi akawanda akamhanyira kunomudimbura, uye mukomana akanyura ndokutsvedza pakati pemakumbo ake. Mushure maizvozvo akawedzera kugona kwake, asi haana kukwanisa kusvika kure; Muscular Leninist Valerka haana kukwanisa kumira uye akadzokera shure. Ndipo pakabhururuka boka revarindi. Vakatanga kurova mukomana akanga asungwa nepurasitiki, simbi -shanked batons. Zvimwe vangadai vakamuuraya dai mhere isina kumudzivisa.
  -Iyi bug inogona kunge ichiri kubatsira pakuferefeta, irege!
  Vakasimudza mukomana ndokumwaya mvura yaitonhora kumeso, ndokumutendeudza ndokumukanda padumbu. Drone yakatinhira:
  -Pazvitsitsinho zvake, usamhanya, usamukuvadza!
  Mwana musungwa akarohwa pazvitsitsinho zvisina chinhu kakawanda netambo yemukomana. Valerka Lagunov akadanidzira uye akachema, misodzi ichiyerera nematama ake.
  Panzvimbo yekunzwira tsitsi, muridzo une chepfu.
  - Aya angori maruva, uye kana muongorori akakubvunzurudza, hausi kuzotanga kuimba zvakadaro.
  Mukomana akasimudzwa ndokutsvagwa zvinonyadzisa uye zvine hungwaru. Vakatsikirira chigunwe paguvhu izvo zvakaita kuti mudumbu mugurwe mugurwe. Vakatarisa mumuromo, nzeve, mumhino, vakatsvaga kubva kumusoro kusvika kutsoka, vachinzwa nyangwe nhengo dzakavandika . Panguva imwecheteyo , mwenje wainge uchakabatidzwa, kunyangwe zviedza zvina zvinopenya zvaipenya kubva kunzvimbo dzakasiyana.
  Mudiki Leninist Valerka, chokwadi, ainyara uye aitya, uye pavakatenderera mumuviri wake, vachiisa probes uye hoses, zvaisemesa uye zvichirwadza kwazvo. Unongoshinyira usingadi uri mugehena rejeri iri.
  Akanga asingachanzi munhu; Akakandwa mukupisa uye kutonhora, chiso chake chakacheneruka, sechomunhu akafa, uye pakarepo akazadzwa neruvara rwecherry. Vakabva vaenda naye mushwi asina kupfeka. Vasikana vakati wandei vasina shangu vakapfeka hembe dzine mitsetse nengetani dzakareruka vakaseka, vachiona kutsvuka kwaiita mukomana uye kuedza kuvhara nyadzi dzake, asi waya mhenyu yakamubata maoko. Maoko anoshaya chiveve nekuda kwetension.
  Uye zvinosungirwa mapikicha eFzhabba Chitunha, chitunha chinotyisa , datya rakafukidzwa newart, pamakona ese. Iro saloni yebvudzi pachayo, ine magirazi uye mazhenje, inofanana neimba yekutsvaga, uye chigaro chakafanana nechiremba, uye kunyange chine mabhanhire.
  Nyuchi yehumanoid yakapfeka sutu nhema uye mapapiro anonamira yakatsikirira pasi musoro wayo, senge kugera hwai ine clipper yakagomara , yakarwadza, blade yakabata bundu idzva. Mukomana uyu zvaiita sekuti nebvudzi nyoro raakagera, mweya wake nechidimbu chehunhu hwake chaibhururuka. Uye mugadziri webvudzi ane utsinye anovatsika-tsika, sokunge kuti vapenyu. Pavakapedza, mutariri wendege akarova musoro wake uchangobva kuveurwa netsvimbo yake.
  -Tora, mhanza!
  . CHITSAUKO Nha
  Valery Lagunov akapotsa arasikirwa nehana, makumbo ake akaparara. Vakamubata nenzeve dzine moyo murefu, vakamusimudza ndokumudhonzera mushower. Ikoko vakamuisa pakati peimba yacho ndokumukiya, pashure pokumudira bleach kumeso nemapfudzi. Mukomana akapindwa nechando achitarisira imwe tsvina , ndokuteerera achishushikana . Yakarira ichibva yawira pamusoro pake rukova rwemvura inopisa yaipisa. Mutsindo wakabuda, ganda rakatsvuka, pakava nemarwadzo egehena, aiita sewaitsva.
  -Kubatsira! - Mukomana akabatwa akapopota .
  Mukupindura, mvura yaivira yakamira uye mvura inotonhora yakadonha. Kuyerera kwaro kwakaita kuti mazino angu arwadze. Valerka Lagunov akatanga kutonhora uye kuzununguka, apo kamwe kamwe mafungu anopisa akamurova zvakare. Ipapo kuchitonhora. Mukomana, uyo akapedzisira ava mugehena, akatanga kunetseka, asi kutambudzwa mumvura kwakamira. Akatsvuka sehavi, akabuda mukamba kaakaita zvekutsika zvigunwe zvake, zvitsitsinho zvake zvakabva zvaita bhurawuti.
  Zvino akaendeswa kune rimwe kamuri. Ikoko vakamutora mufananidzo asina kupfeka kubva kwakasiyana, vakamupima, vakamupima, uye vakatora ropa mutsinga. Vaikopa zvikwangwani nezvipfukuto, vakatsvaga mavanga nekutsva. Ipapo pakabva paita chikwee.
  -Zvino ngatitambe piyano.
  Uku kwaiva kutora zvigunwe zveminwe, uye havana kuzvitora kubva pamaoko chete, asiwo kubva kutsoka, vachinyatsosvibisa tsoka dzakaputsika nepende yakasviba. Vakabva vandizora miromo, zvaisemesa, musoro wangu wainge wakatsikirirwa pashizha jena. Mukomana akada kupfira mate asi akabva arohwa chibhakera kumeso. Musoro wake wakadedera uye mazino ake omerera. Vakaita X-ray ndokutora mifananidzo nhengo dzemukati. Vakabva vandiendesa pagirazi. Valerka Lagunov akazvitarisa, akavhiringidzika. Mukomana ane mhanza yakapfava ane ziso dema , miromo mitema yakazvimba, mapundu akawanda mumusoro make, mavanga nemavanga ezvikwambo pamuviri wake wakashama une tsandanyama.
  -Zvakanaka, mwana, unonzwisisa zvinorevei kupikisa hurumende yepamutemo?
  Nyuchi-yakavharwa nenyuchi-mukuru wedhipatimendi akadanidzira zvinotyisa.
  - Uye zvino iwe unofanirwa kuiswa chiratidzo. Iwe uchapfeka chiratidzo ichi nekusingaperi.
  Imwe drone yehumanoid yakapfeka mask uye nguo yegirini yakabuda kubva kuseri kwemagirazi. Akabudisa chubhu ine chinhu chakaita sechidhindo.
  - Iye zvino tichakuita iwe punch . Nhamba idzi ndidzo nhamba yako - 1313131314. Uchapfuura pasi payo semusungwa. Ndipe ruoko rwako pano.
  Valerka Lagunov anotya, akatarisa simbi tsvuku-inopisa, pane zvinopesana, akazvivanza kumashure kwake. Ipapo ma drone maviri makuru akamonyorora ruoko nechisimba ndokuripa kumuurayi. Akadonhedza doro paruoko achibva apisa. Mukomana akaridza mhere achizununguka, asi akanga akabatwa nesimbi. Pakupedzisira, simbi yaibvira moto yakabviswa, uye akakamhina, akanga oda kupera nokurwadziwa.
  - Ngaaende pasi pemvura yechando, ngaaende.
  Valerka Lagunov yakashambidzwa nemvura yechando. Zvakaipa zvokuti mazino angu akatanga kurova sengoma, asi handina kunzwa ndakasununguka. Maitiro ekunyoreswa anoita seasingaperi asvika kumagumo.
  Nyuchi yebhachi jena yakavimbisa:
  -Zvino iwe uchapiwa zvipfeko zvehurumende.
  Mukomana akatura befu achinzwa kusununguka;
  Apa vanhu vakapfeka mayunifomu matema vakauya nepasuru, vachipotsera jira rake kwaari. Pfupi, pamusoro pemabvi, bhurukwa rakasviba rakasviba rine mitsetse yebhuruu, kana kuti zvipfupi, zvakasungwa netambo, uye zvakafanana, zvakafanana kune vasungwa vefirimu , shati ine mitsetse ine bicep-kureba maoko. Uye zvipfeko zvakadaro zvakabvaruka, zvichida kunyange kutorerwa chitunha, nemabhatani akabvarurwa.
  Wechidiki Leninist Valerka akava neushingi hwekubvunza:
  - Uye ndizvo zvose?
  Nyuchi hombe yakapfeka bhachi jena yakaseka zvinosemesa:
  -Zvirokwazvo zvose! Uye mutadzi wechidiki haana kodzero yekuwedzera.
  Valery Lagunov nekutya akapukuta ake shamwari inovava, zvitsitsinho zvepingi:
  -Uye majombo? Ndichave ndisina shangu here?
  Nyuchi yakatsanangura ichizvideredza:
  -Iwe uri mutadzi, uye unofanira kupfidza, uye maererano nemutemo, vose vatadzi vevana vanofanirwa kuenda vasina shangu , pasinei nenguva yegore. - Uye chipembenene chakachonya. - Uye panyika ino , imi mose vanhu munoramba muri vadiki nokusingaperi-peri!
  Tsoka dzemukomana wechidiki dzakange dzatotanga kutonhora, mamiriro ekunze apa akange atosiyana, uye akabvunza ne alarm:
  -Ko kana ndikabatwa dzihwa?
  -Baton ichapora! - Uye muchengeti wedrone zvakare akamurova pazasi asina chinhu nekukasira. - Pfeka nekukurumidza, shket .
  Valery Lagunov akazununguka, achigomera, ganda rake rakanga rakasviba, akapfeka neimwe nzira, uye akasimbisa bhandi rake. Mukomana akasungwa maoko nemakumbo achibva aendeswa kuimba yekumirira. Ikoko, mudiki Leninist Valerka akaiswa pamabvi ake, maoko ake akadzoserwa kumashure, maoko ake akabatanidzwa pamakumbo ake. Saka akagara panzvimbo isina kugadzikana, achimirira chisarudzo chekupedzisira pamusoro pezvaizoitika. Mabvi angu airwadza, pasi rekongiri rakaita kuti makumbo angu akanga asina kusimira ave nechiveve. Iye zvino akanga akanyarara achichema, akasuruvara uye akanyangadzwa, zvose zvichinzi akanga ari musungwa, munhu akarasika nokuda kwoupenyu hwamazuva ose. Haazombodzokera kuPasi uye kutiza kubva munyika inopenga. Ndizvozvo, mukomana ane bvudzi dzvuku akati: iyi igehena! Ikozvino hapana nzira, magumo akafa asina tariro! Hunhu hwake hwese hwakanyungudika uye hwakaparadzwa mumaitirwo akajeka ejeri. Pakupedzisira, mukuru wedhipatimendi, nyuchi yaiva nemabhandi epafudzi esirivha, akasvika pafodhi rake ndokuti:
  -Kubazi revana, boka 19, sero gumi neshanu.
  Lagunov's handcuffs akabviswa kubva pamaoko ake anenge akaita semwana, akatwasuka-minwe uye akasungirirwa paruoko rwemurindi. Achisaidzira netsvimbo, mukomana akaendwa naye. Mukomana akatya zvakare kuti vamwe vasungwa vaizomukwazisa sei. Vakataura zvinhu zvakawanda zvinotyisa pamusoro pemajeri, nokuti hakuna vana chete ikoko, asi matsotsi.
  Saka vakabuda vachipinda muchivanze, hurungudo dzakapinza dzakacherwa mutsoka dzavo dzisina chinhu, musungwa akanga achangogadzirwa akafamba nezvigunwe zvake, uye ainyanya kurwadziwa. Kwainaya, kuchinyorova uye kuchitonhora. Pamusuwo wekamuri yevavakidzani, yakapoteredzwa neruzhowa rwakakwirira, bulldog boar dziri kudzvova uye dzichikwira . Mikoto yakasviba ine mbariro dzakawanda, kunyange maburi ari pauriri akazadzwa nawo, uye madziro akapendwa zvitema negrey. Izvi zvinoisa dzvinyiriro yakashata papfungwa yomwana, uye mwoyo womwana unotanga kurova nokukurumidza zvakare, anorova zvinorwadza zvigunwe zvake zvakashama panhano yekongiri inotsvedza, akadzikama zvishoma, uye murindi akamurova kumusana nechigadziko chepfuti yake.
  - Usarara, mukomana mutsva !
  Mukomana wacho akaviga musoro wake mudhamu reropa rakanyungudutswa, mumwe munhu akanga atobvunzurudzwa, uye akasimudzwa zvomene nenzeve yake yakanga yazvimba. Pakupedzisira, mudiki Leninist Valerka akatungamirirwa kumusuwo muhombe, varindi ve drone vakagomera zvakashata . Kuchema kwakanzwika:
  -Tiri pano, asi kutanga, kunyoresa muchitokisi.
  -Ndizvo sei? - Mukomana akabvunza akapusa.
  Drones vakatsanangura zvinonyadzisa:
  -Uye sezvo uchiri muduku, tichakunzwira tsitsi. Gumi anorova nebaton panzvimbo yakapfava, uye ndizvozvo.
  Valerka Lagunov aida kuchema, asi akaziva kubva mumaziso emhumhi kuti yaizonyanya kuipa. Uye saka, pamwe zvichabuda. Vakamutendeudza, vakaburutsa bhurugwa ndokumurova rova nhongonya. Mukomana akagomera, ndokubata muromo. "Iva murume," pfungwa yakapenya. Kurohwa kwaitevera kwaitorwadza. Valery Lagunov akachema chinyararire, asi akakwanisa kudzora kuchema kwake kukuru. Pakupedzisira, mhondi dzakapedza, dzakabvisa mahandcuffs ndokuvhura gonhi rechitokisi. Pakabva pauya nhava ine simba, mukomana ndokubhururukira mukati make zvine mutsindo. Vakarara vakamuka vachipukuta maziso. Achivatarisa, Valerka akadzikama.
  Ava vaive vana kubva pamakore gumi kusvika gumi nemana, vakuru nevadiki vaichengetwa vakaparadzana. Vaive vatete, vane mamvemve, vasina shangu, vaine mavanga nemavanga ezvikwapuro netsvimbo. Asi panguva imwe cheteyo, havana kufanana nematsotsi anotyisa airatidzwa nokufungidzira. Zviso zvitete, zvakatsvuka, asi nenyemwerero yevanhu vasina kurasikirwa nechimiro chavo chemunhu. Paive nevakomana vaidarika makumi masere, vaive vakazvambarara pamubhedha wemapuranga vasina magumbeze, matiresi kana mapiro. Mumwe nemumwe aive akabatwa, vamwe negumbo rekurudyi uye vamwe kuruboshwe, necheni refu yemhungu, yakafanana neiyo yaishandiswa nemapurisa ekudhiraivha mukombi. Asi guta rinopisa rinopisa, nhamo , chinhu chekare. Zvino kwaitonhorera;
  Wechidiki Leninist Valerka akavhiringidzika. Iye, kazhinji, mwana akanaka kwazvo , asi haana kufungidzira kuti aizoita sei kamwe chete kumashure kwembavha. Kwete, chokwadika, vatsigiri vepakati vakataura nyaya, kazhinji zvakapesana, nezvejeri revana. Pamwe kuratidzira nzvimbo ino senge inferno inotyisa, apo mhirizhonga inotyisa inotonga , kana, zvakasiyana, sesanatorium yevana, uko kune raspberries chaiwo uye zvakawanda zvinonakidza uye zvakasununguka kupfuura muchikoro chinofinha. Asi pano hazviiti senge sanatorium uye, sezviri pachena, yakaipa kupfuura jeri chairo . Wechidiki Leninist Valerka, akazvitsamwira kuti haana kunetseka kuwana nzira yekukwazisa mumwe munhu pakupinda muchitokisi, akaputika asina kubudirira zvachose:
  -Hello varume! Ndinouya nezvinhu zvakanaka.
  Mukuru muchitokisi, mukomana murefu uye mukuru, akasimuka kuti asangane. Cheni refu yakateera kumashure kwake, ichirovera pamatairi emarble, uye godfather pachake aive akaenzana nehupamhi hweValerka Lagunov , kana kuti, mashoma masendimita akareba uye anooneka akaonda. Kunze kwenhamba yake yemumusasa aive asina ma tatoo ayo aiita kunge mbavha. Saka Valerka, achienzanisa simba rake, akadzikama. Uye akabvunza nomufaro:
  zvakakunakira Kent ! Uri wei?
  -Kusaziva! - Valerka Lagunov akapindura nemoyo wese, kunyangwe aifungidzira kuti angangodaro akakanganisa semusori. Uye iyi fraer iyo yakamudhonza nekumhanya kwepamusoro kuenda kupasi regomba. Ingomutora!
    Munhu aitarisa kamera akazvideredza akati:
  - Anenge munhu wese haazive zvavari mutirongo. Mamiriro edu ezvinhu akaoma, tinofanira kugara tese, pasina kuzivisana kana kutengesana. Rangarira, vazivisi vanofa.
  -Uye handina kumbova matanhatu! - Valerka Lagunov akapindura chokwadi.
  -Ndizvo chaizvo, rangarira mimwe mitemo.
  Mukomana akakanda nhanho achibva atanga kunyora pasi.
  -Usazvisunungura uri mubhakiti. - Akanongedza munwe wake pachidyiro. - Pane gomba rinokosha reizvi.
  -Kupi? - Mudiki Leninist Valerka akatarisa-tarisa.
  -Patinotumirwa kubasa, uye izvi zvichava mambakwedza uye kusvikira manheru manheru, tichavaka dachas kuvakuru vakuru. Ikoko, munzira pedyo nejeri, kune gomba rine maburdocks akapfava. Unogona kuzvisunungura ipapo. Asi pano iwe haufanirwe kukanganisa mhepo. Chechipiri, kana paine kufambiswa kwechikafu, zvinorambidzwa zviri pamutemo, asi chiokomuhomwe tinogona kuita chero chinhu, unogona kuchigovera nemunhu wese.
  Chechitatu, usazeze kushanda , uye usarwe pasina zvikonzero zvakakomba. Zvikasadaro munhu wese acharohwa. - Murandakadzi akaramba achikotamisa zvigunwe zvake. -
  Uye pakupedzisira, chechina, usaedza kutiza. Nokuda kweizvi, sero rose richarangwa zvakaomarara. Kana vabereki vako vasina kusungwa ngavape chiokomuhomwe, pamwe vangarerutsira nyaya dzekuvharirwa vatipe magumbeze.
  -Ndinofanira kubhadhara marii? - Valerka Lagunov akafunga kuti yaisazobva kuPasi zvakadaro.
  The godfather akabva ati:
  -Akawanda, mapurisa ane makaro!
  Aine chiyeuchidzo chenhema muchiroto, uye akanganwa kuti anorarama munguva yeCommunism, Valerka akadedera, vabereki vake havasi mabhiriyoni, saka havazobhadhara zvachose. Zvisinei, zvichida baba vake vakatodzingwa , uye ipapo pachava nemari yakakwana yezvizhinji.
  "Ehe, ndiri kuona kuti wakatonhorwa, imhaka yekuti uri kutya."
    Mukomana mukuru akatarisa zvakanyanya kune wechidiki Leninist Valerka. Ndakaona mavanga nemapundu, ganda rakatsvuka kubva mumhute.
  -Ndizvo zvavakakuranga. Sezviri pachena, iwe uri wezvematongerwo enyika kana vakakuseka kudaro. Okay chirara nesu mangwana uchaswera wakaoma worara. "Godfather" wechidiki akadzokera shure zvishoma, achiita chiito chekukoka.
  - Ngatizivei, zita rangu ndiJosefa.
  - Uye ini ndiri Valerka.
  -Zita rakanaka. - Akakwevera kutarisa kune yakavezwa biceps. - Kuita mitambo?
  Pano mukomana weterminator akasarudza kuvanza hunyanzvi hwake uye kuderedza kugona kwake:
  -Culturalism uye wushu wrestling.
    Mukomana mukuru akabvuma kuti:
  -Wushu wrestling haina kuipa pakurwa.
  Valerka Lagunov akazvininipisa akati:
  -Ini handisati ndazvigona zvakakwana. Uye maitiro edu akafanana negymnastics!
  Joseph akanyemwerera achizvirereka.
  -Hapana, munhu wese pano varwi vepakati ! Asi kana chimwe chinhu chikaitika, ticharanga pamwe chete vanhu vasingateereri mutemo uye avo vanotadzira vadiki.
  - Yakafukidzwa! "Mudiki Leninist Valerka akabvumirana zvachose nepfungwa iyi.
  Vakomana vakakwazisana. Ipapo wechidiki Leninist Valerka akakwira pamubhedha, vakomana vakatsikirira mapendekete avo pamwe chete uye vakambundirana pamwechete. Sezvo kwaidziya, Valerka Lagunov akasarudza nzvimbo yakasununguka uye, achibata makumbo ake anotonhora, akaedza kurara. Kunyange zvazvo musoro wakaveurwa wairwadza kubva pakuzvidya mwoyo, uye mapfupa achirwadza kubva pakurohwa, uye chiratidzo chekupisa chinopisa, muviri wemwana ane hutano wakave wakasimba.
  Uye paunorara, matrices anokwidziridzwa muhope dzako, uye iwe zvakare unotsvedza muzviratidzo zvechadenga.
  Uye pamberi pako, sefirimu resainzi rekunyepedzera;
   Mwarikadzi akatarisa Valerka zvinyoronyoro ndokugutsurira musoro:
  - Iwe unoda kufamba uchitenderedza galactic capital?
  Mumwe piyona mukomana uye aimbova musungwa muumambo hwezvipembenene, Valerka Lagunov akapindura:
  - Ndingafara kuona zvinoonekwa zveguta rako. Kana ini pachangu ndava mwari, ndichazvivakira chimwe chinhu chinotoshamisa zvikuru.
  Affaraya ( ndiro raive zita ramwarikadzi mune hypermatrix !) akagutsurira achibvumirana:
  - Zvakanaka, mwanakomana wangu!
  Uye yakashama muromo wayo wakanaka uye... Pakarepo tsime remagoplasm rakapfuta, uye mukomana aiva piyona Valerka akamedzwa nemoto weuroyi.
  Nzvimbo yacho yakazadzwa nemoto unopenya unochinja mavara sekondi yega yega.
  Moto wegehena, unopfuta uye uchipedza zvese zviri mukati, uchipwanya nyama. Gomo rinoputika rinopisa zvose zvipenyu mukati. Izvi zvese zvinozivikanwa sei! Asi panguva ino, pamwe hero ndeyechokwadi?! Kushivirira, uye kurwadziwa kunopera. Valerka Lagunov akavhura maziso ake.
  Kwaari zvaiita sokuti aiona denga rakazara nenyeredzi. Akavhara maziso ake nekushamisika, ndokuzovhurazve nesimba. Hungu, zvirokwazvo, anoona kapeti yechienzi yenyeredzi. Zvemabviro asiri epasi, zvakanyanyisa kuzara nemaruva anokosha ezviedza zvedenga. Makumi ezviuru enyeredzi dzakajeka zvikuru dzinopenya uye dzinoshamisa fungidziro. Muviri wacho pachawo waiita seuri kuyangarara pasi, usinganzwi tsigiro. Chiono chakanga chisati chamboitika chakakatyamadza mukomana piyona zvokuti akafenda, abviswa muuchokwadi.
  Mano okufunga paakadzokera kwaari zvakare, akanga ava kutogona kudzora manzwiro ake. Paiva nevhu rakaoma zvakare pasi pake, uye akashingirira kuti amire netsoka dzake.
  Zvaaiona pamberi pake zvaisave zvevane moyo wakaneta. Pakutanga, mukomana piyona akafunga kuti akanga ava kupenga. Guta guru, guta guru reboka renyeredzi rehumambo hwegumi nerimwe, rimwe remaguta makuru muboka reFabochazar, rakaonekwa mukubwinya kwaro kwese.
  Akambomira emakiromita akawanda skyscrapers, temberi hombe, zvidhori zvakakura zvisingafungidzike, makomo emapindu nematsime, michina inopenya, mabhodhi makuru anogona kukwana makumi mashanu nhandare dzeOlympic nezvimwe zvakawanda. Kana tikawedzera mamirioni emhando dzakasiyana dzendege ine mavara uye yakawandisa, saka kune ane makore gumi nemaviri Leninist piyona mukomana wekutanga kwezana ramakore remakumi maviri nematatu ( zvisinei, muchiroto uye muchokwadi chaicho, ndangariro dzimwe nguva dzinotadza, uye unoita senge ivai vamiriri venguva yechinyakare zvikuru!) Izvi zvakanga zvatopfuura muganhu upi noupi.
  Uye zvakadaro wechidiki Leninist Valerka haana kutya. Paiva nemufaro wakanyanyisa, uye kunyange kufara kusingatsananguriki pakuona kubwinya kwemavara kusingafungidziki kwakagadzirwa nemaoko evanhu vakangwara. Zvese muguta iri zvaive zvakakura uye zvainakidza.
  Nyeredzi dzinoverengeka dzaipenya mudenga. Nyeredzi inopenya yepingi-yero, mbiri dzakasvibirira, imwe yebhuruu uye mbiri dzinenge dzisingaonekwe cherry-sapphire, izvo zvakasikwa mukupenya kwakanyanya. Zvisinei, pasinei nechiedza chakasimba, haina kukuvadza maziso angu uye yakanga isingapisi. Tembiricha yakanaka kwazvo, paine kamhepo kanotonhorera kanofefetera.
  Mukomana piyona, zvino ari museki, akafamba munzira ine mavara manomwe, yakashongedzwa nemaruva, zvidhori, marambi anopenya ane mavara akasiyana-siyana , uye mataira akakwenenzverwa. Yakashama, yehudiki soles yainzwa yakatsetseka, kunyangwe, pamwe, inotsvedza, sechando, ichipa luminescence, asi nerombo rakanaka kwete yakanyanya kupisa pamusoro.
  Zvese zviri mune iri remangwana metropolis zvaipenya-penya uye zvaiyevedza, kunyangwe kuraswa kwemarara kwakagadzirwa muchimiro chemhuka neshiri dzinoshamisa. Vakashama muromo ndokuvatenda neruremekedzo pavakaraswa marara. Mhururu payakarasa shangu yayo yakanyunguduka uye yakamonyoroka, shiri inoparadza yakasvetuka ichibva munzira, sokunge yakanga iri pamusoro pemvura.
  Yakazove ine musoro wegondo, asi muromo wakakura zvisingaite, uye muviri weeggplant ine mitsetse, yakarongedzwa nemirairo mitatu yemaruva akasvibira. Mutsara wega wega waisiyana muruvara uye chimiro chenhungirwa, uye mapapiro aitove aine ruvara runofambiswa, senge vhidhiyo.
  Iyo ine minhenga uye panguva imwe cheteyo ine maruva scavenger yakamedza shangu dzaive dzisingapfeki, dzichirira zvine ruzha.
  "Hatina chikonzero chekuzvitambudza nekusava nechokwadi." Hapasisina varume vakapererwa nezano pasi rose. Varume chaivo vanorasa marara - uraya mombe yemumwe munhu! Elf-nzombe inouraya mumwe munhu!
  Mukomana piyona Valerka akavheyesa ruoko rwake kune "diva scavenger" mukuvhiringidzika ndokuti :
  - Chinhu chinonyanya kushamisa pamusoro pemunhu ndechokuti haashamisi nekunyengedza, asi anoshamiswa nebhanari!
  Zvisinei, zvinoshamisa kuti shangu dzehondo dzinorema dzakanyunguduka, uye iye pachake haana kugamuchira kunyange kutsva kuduku. Zvisinei, zvipfeko zvacho zvairatidza kuti zvakanga zvisina kunyanya kukuvadzwa, kunyange zvazvo hovhorosi dzeumbozha dzakarasika. Asi chimwe chinhu chakachengetedzwa, uye haanyari kufamba-famba muguta akapfeka T-shirt yakangwara uye zvikabudura, zvipfeko zvakajairika zvemukomana mumamiriro okunze anopisa.
  Kunyangwe akange ave mukomana, uye akange arasika zvishoma chikamu chendangariro, asinganyatso kuzviziva, Valerka akanyadziswa netsoka dzake dzisina kupfeka, izvo zvaive zvisina kufanira zvakanyanya muguta guru, uko kune chifananidzo chese, mota, chitubu, chimiro, ichi kana. chivakwa ichocho chaipenya neumbozha hwaivhara nzeve. Kufanana nomupemhi ane mbava muchikamu chehurumende cheNew York yakapfuma, unonyara usingadi kana munhu upi noupi akauya kwauri.
  Kune vashoma vanofamba netsoka mumigwagwa parizvino, kunyanya vana. Sezvo ichi chiri chimwe chepakati chikamu chemetropolis, ane mukurumbira elves uye elves akagara pano. Kwaingova nenguva apo mauto-madiki nemaelves aipihwa mazororo mapfupi kuitira kuti vawane kanenge kahupenyu kadiki pasina drill inorema, kuti vanzwe mufaro wehudiki.
  Pamusoro pezvo, iyi nguva pfupi yezororo ichienzaniswa nenguva yebharaki yaive rudzi rwekurudziro yekubudirira muzvidzidzo uye kudzidziswa kwehondo.
  Kuve nemukana mudiki wekugadzirisa nguva yako sezvaunoda mufaro! Ndicho chikonzero nei kuona kwevana vasingakuvadzi vanoseka, vazhinji vavo, vachitamba vachifara, vakatobhururuka mumhepo, vakaita dzimwe nguva, vachitenderera sepamusoro, vachibudisa makareidoscopic holograms, vakapa guta remashiripiti kutaridzika kunoshamisa.
  Mumwe piyona aida kuziva anonzi Valerka aida kuenda kwavari ovabvunza mibvunzo miviri, asi akatya. Ndaitya kuti vakomana nevasikana vane runyararo, vakanaka, vakaita seelf vakapfeka zvipfeko zvavo zvinopenya vangasava nerunyararo sezvavanoita pakutanga. Uyezve , hazviwanzo kujairika kuvanhu, kunyangwe vasikana vakatamba mitambo yehondo zvakajeka.
  Ichokwadi, zvinoratidzika kuti ngano uye anime -fantasy marudzi akanga ari kuitika, uye kwete hondo dzakagadzirwa nevanhu. Iwo ega ega holographic fungidziro aive akakura uye achipenya zvekuti ainyatso dhinda ruzivo. Izvo zvaiita, uye chaizvoizvo, zvakangoerekana zvaitika, nhare uye dzimba dzakaonekwa kubva kune imwe nzvimbo mumhepo, ndokubva dzanyangarika.
  Akakatyamadzwa nezvaakaona, zvitsitsinho zvake zvisina kupfeka zvaipenya, akafamba ndokufamba, achipfuurira kuongorora guta. Ndeapi miti inokatyamadza uye maruva makuru, makumi nemazana emamita kureba, ane zvitubu uye mhuka dzinobhururuka, dzakarembera pakristaro mabhakoni, ichipenya muzuva ine-multi-fairy-tale palette.
  Pamapeti emaruva, mifananidzo yakasiyana-siyana inofamba inooneka, inogara ichichinja, kazhinji martial arts evatorwa vakasiyana-siyana , kana hondo mune retro style.
  "Zvichida idzi inzvimbo dzekumanikidza!" akafunga kudaro mukomana piyona Valerka, achikwesha temberi dzake, uropi hwake hwakanga hwagadzirira kufashaira kubva mukuwanda kwezviratidziro, "Kune zviedza zvakawanda, kutamba kwakadaro kwechiedza nemavara hakugoni kubudiswazve panyika yedu! Zvisikwa zvepfungwa dzavo zvinotora zvimiro zvechienzi!"
  Pano chimwe chezvivakwa zvedenderedzwa chakarembera pamakumbo manomwe, akakomberedzwa nemashizha akaumbwa nematombo anokosha, akapendwa nemuvara wemureza weelves weLuciferostan . Chimwe chimiro chakaitwa muchimiro chenyeredzi inonongedza nomwe , uye zvishoma nezvishoma ichitenderera paaxis yayo. Zvimwe zvivako zvakanga zvakafanana nemiti yeGore Idzva, makeke ane mazhenje emoto uye mapopoma emvura ane mavara-mavara ane dutu, hova huru dzinopinda mu stratosphere. Mamwe matsime makuru muchimiro chezvikara zvakasiyana-siyana zve extragalactic mumatombo anokosha anobudisa simbi yakanyungudutswa uye magasi anoshamisa, anovhenekerwa nemalaser matanda.
  Uriri hwepasi hwezvivako zvoumbozha hwakanga huzere nemikova ine mavara mavara uye yokubudamo ine mazita aipenya pamasekirini. Uye chinoshamisa ndechekuti mazita ese akajeka: maresitorendi, zvitoro, nzvimbo dzevaraidzo dzematanho ese nemhando, akasiyana masevhisi. Yakanga iri ndangariro yeWashington yakawedzera kukura uye isingaenzaniswi yakasarudzika yeCentral Presidential Avenue.
  Paakatanga kuzviona ( paive nemamwe matambudziko nendangariro yake muchokwadi chaiyo, yakazove isiri yake!) ipapo aive achiri mudiki, akarangarira kuvhunduka kwaakaita kusvika pakadzika pemweya wake uye zvino akadya zvinopenya. kubwinya kwoumambo nameso ake. Zvechokwadi, zvinhu zvakawanda pano zvakanga zvisina analogues paNyika.
  Zvakanaka, rudzii rwemugadziri wevanhu angaisa masipire emusoro, madhomu nemadziva ane zvisikwa zvine mavara uye zvikara zvinotyisa zvisingatsananguriki. Zvinototyisa kutarisa, zvinoita sekunge zvese zvava kuda kudonha pamusoro wako.
  Mumwe wevasikana veelf akabhururuka pamusoro pake, achimubata zvishoma neshangu yaipenya. Piyona Valerka akazununguka zvishoma, akanga atoneta, akanga afamba makiromita akawanda.
  "Zvichida wanga usina kudya kwenguva refu, murwi wenyeredzi," kasikana kengirozi kakarira sebhero resirivha.
  Kana paifamba njanji, zviri pachena kuti dzaidzimwa. Sezviri pachena, mu -ultra-metropolis yenguva yemberi iri kure, vainyanya kunetseka pamusoro pekugwinya kwemuviri. Kumeso kwakabva kwaita kushata apa tsoka dzangu dzakashama dzakatanga kuita kunge mbishi nekukwenya. Valerka aida chaizvo kudya, nekuti ainzwa kunge aine nzara kwemazuva akati wandei, kunze kwekuti ...
  Asi ndiani angaziva kuti inguva yakawanda sei yaakapedza achitaura namwarikadzi, uyo asina kumupa zvokudya, asi aingomuvaraidza. Chokwadi, Valerka aifara haana kana kuda kudya.
  Mugwagwa muzere nemichina ine mavara-mavara inoshevedzera ichiti: "Inguva yokuzvizorodza!"
  Anofunga kufunga Valerka anosarudza:
  - Kufa kuviri hakugone kuitika, uye nedumbu risina chinhu hakuna hupenyu!
  Pawakangosvika pamushini, ratidziro yemativi matatu emusikana akanaka ane mavara manomwe ane mapapiro akabva aoneka. Mumutauro waiita sewechiRungu, nymph inoshamisa yakati:
  - Ko mudiki asi akashinga mukundi weChisiko anodei?
  - Eat! - Valerka akati nokutendeseka, kupenya kune nzara kwakaonekwa mumaziso ebhuruu emukomana wepiyona.
  -Seti yezana negumi neshanu miriyoni zvigadzirwa pabasa rako. - Iyo ngano yakarira, ichiwedzera saizi kumapapiro.
  - Ipapo White House ice cream, lemonade, muto, keke uye chokoreti. - Iye akafara tomboy piyona akataura.
  - Ndeapi marudzi? Taurai odha yenyu! - Paiva nevasikana vaviri, uye ivo grinned unnaturally yakakura.
  - Hazvina basa, chero bedzi ichinaka. - Valerka akagunun'una mukuvhiringidzika, achiparadzira maoko ake asingabatsiri.
  - Inonaka sezvinobvira here? Mukuwirirana neinonyanyozivikanwa mwero? - Sezviri pachena muranda wecybernetic aifanira kubata kanopfuura kamwe nevatengi vasinganzwisise zvavanoda.
  - Ehe! - Valerka akaputika nekuzorora.
  - Simudza maoko ako, tarisa zvakananga. Kana kuti tora chitupa chako kadhi, mini-musoja. - Iyo holographic nymphets yakati mukwaya.
  Mukomana piyona akasimudza maoko ose. Raiti reyellow rakadzima, sezviri pachena rakanga raongororwa.
  -Kuzivikanwa kwako hakuoneki mune kadhi index, iwe hauna kadhi remauto, saka haugone kushumirwa. - Vasikana vakaridza mhere uye pakarepo vakashanduka zvitsvuku, vakayambuka maoko avo nenzira inorambidza yemaelves anotonhorera.
  Wechidiki Leninist Valerka akakurumidza kubva papfuti yemuchina, zvitsitsinho zvake, zvitsitsinho zvemwana zvaipisa chaizvo. Izvi zvinoita kunge technotronic identification communism. Valerka akagara pasi pamupendero wechando, akatsikitsira, akatsikitsira uye akagadzika chirebvu chake pazvanza zvake. Ini ndanga ndichifunga ... Ramangwana rairatidzwa mune yakasviba mavara. Ari ega zvachose mune rimwe nyeredzi, akakomberedzwa nezvimwe zvisikwa zvepanyika , zvisikwa zvakaipisisa kupfuura zvinodya zvakanyanya, mhuka dzesango.
  Uye hapana pfungwa inoponesa inogona kuuya mupfungwa. Oliver Twist aive nani muLondon, paive nevanhu vaivepo semupoteri asina pekugara. Zvino, achaenda kupi? Anofanira kuzvipira here, achifunga nezvetsitsi ari mujeri? Ikoko ivo vachakudyisa iwe, kunyangwe nenzira inonyadzisa kudaro, kuburikidza nehosi.
  - Sei wakaora mwoyo, photon? Ko, ndirikuona uchinanzva miromo yako. Zvinoita sekuti unoda kutyaira princeps -plasma mudumbu?
  Mumwe mukomana asina kujaira akapfeka mbatya dzinopenya akatambanudza ruoko rwake, achinyemwerera. Munhu akadini! Chiso cheelf chidiki chakatenderera, sechemwana, kwete zvachose chakaipa, chinofanira kuonekwa mukushambadzira pakudya kwakakodzera, asi anosvina chanza chake zvakanyanya. Huma yakakwirira, bvudzi rakatsvuka, maziso ebhuruu akakura. Chokwadi, ruoko rwakatsvukuruka, rune tsinga, serwakaitwa nesimbi, runokwanisa kutyora bhonzo. Valerka aisakwanisa kuzvidzora, achiratidza kuti ari kurwadziwa zvikuru, ruoko rwemwana rwakanga rwakaputirwa sekunge ari mukutambudza.
  Akangoti chokwadi:
  - Hongu, ndine nzara!
  - Iwe sezviri pachena unobva kunzvimbo dziri kure, iwe wakapiswa zvakaipisisa, uye unotaridzika wakapenga uye unoshamisa. -Iyo jaya rakataura nenzwi rekunzwira tsitsi.
  Valerka akazvitarisa akavhiringika. Hembe dzaive dzatotanga kupfungaira panzvimbo, ganda ratsvuka richisvuuka. Pamwe kubva mumwaranzi yemuno, kana kunonoka kuita pakuputika. Akanzwa kupindwa nechando mudumbu make, ndokuti neinzwi raidedera.
  - Ndakazvifungidzira, ndaive papicenter ye thermal magnetic charge .
  - Ini ndichatora chikafu nekukurumidza, iwe wozondiudza. - Mukomana akamhanya, sekunge ari mukukurumidza kutora bhaisikopo, asina kubata hunyanzvi hwakagadzirwa pamusoro penzira nemabhutsu ake.
  Nei Valerka akanzwa kuvimba neayi cub yehukasha elves zvakaoma kutsanangura. Pamwe hudiki hwangu nestress zvakavanetsa. Kudzoka, kutsva shamwari yake akamukandira tumwe tupink twainhuwirira zvinonaka . Aimbova piyona weU.SR akatanga kutaura nyaya yake, pasina kuvanza chero chinhu, akanga achivira, aida kudurura mweya wake.
  Mukomana elf akanyatsoteerera. Akanga akareba saValerka, uye zvichida akanga ari muduku zvikuru. Panguva yekurukurirano, kunyemwerera kwakachena kwaigara kuchitamba pachiso chake chakanaka. Ichokwadi, mazino emwana werudzi rwemurwi atove akakura kwazvo, akachena kupfuura chando, uye maranzi ezviedza zvakawanda zvakaratidzwa kubva kwavari sezuva. Zvokudya zvakatorwa pamushini wekutengesa zvakava zvakanyanyisa kunaka ;
  Valerka paakanyarara mushure mekutaura, mudhara wechidiki akati zvine hungwaru:
  - Ehe, zvinoita sechishamiso, asi hausi kuzopona pano. Iwe uchakurumidza kuzivikanwa, kunyanya kubva zuva rega rega kuongorora kwekombuta kwemunhu wese kunoitika. Mazuva mashoma apfuura, padhuze chaipo, pakanga paine " plasma grinder " yakadaro nyeredzi dzakaputika kunge super fireworks . Kunyange ari pamusoro munhu aigona kuona kuti zvikepe zvakabvaruka zvaishongedza sei denga. Zvakanaka kuti " juzi " guru rakaenda pamusoro pemutsara.
  Mwana elf akanongedza nyeredzi yepakati Vithimura .
  - Zvino zvese zvave kuomarara, iyo yakazara yekusimbisa hutongi. Kunyange kare, kudzora kwakanga kwakakomba. Chokwadi, kunyangwe muchina uyu, sevamwe, wakabatana neDhipatimendi reRudo neRuramisiro.
  - Saka mapurisa ako epachivande anonzi? - Valerka akashungurudzika nekunyemwerera, kusekesa sei pfungwa yerudo yakanzwika munyika iyo mafascist vaive vasikana vasina hunhu hwekireshi.
  - Hongu, hongu, kune akati wandei madhipatimendi, uye munhu wese anotaura nezve rudo. - Mukomana akaunganidza tsiye dzake, meso ake akaomerwa. - Zvakafanana nekunyomba kwepfungwa. Kana baba vangu, mukuru wezveupfumi ari pachinhanho chechina, vanotya madhipatimendi aya. Huya, ibvapo nekukurumidza . Ndichakuendesa ikoko.
  - Kunonoka! Hezvinoi, vadikani vangu! - Manzwi acho aiita kutinhira semhere yemapere.
  Nhamba dzinoverengeka dzakashongedzerwa nezvombo, dzatozivikanwa kare dzebere druid, dzakaitwa mumhepo kunge zvipoko.
  - Pamabvi ako uye maoko kumusoro!
  Wechidiki Leninist Valerka akazununguka uye akabva apiwa mhosva yemashiripiti paralyzer . Njere dzakadzima.
  Mukomana wacho paakapengenuka, akanga akamira pakati peimba huru yeColosseum. Achiziva nhoroondo zvakanaka uye achida kuona mafirimu, Valerka akanzwa kushamwaridzana pano neAncient Rome. Chete vakanga vasiri vanhu vakagara pazvigaro, asi marudzi ose ezvisikwa zvisingafungidziriki. Chiono chemukomana chaValerk chakava chakanyanya kupinza. Uye akaona munzvimbo dzakamira vanhu vakaita senyuchi vaine nzou, uye zvisikwa zvakaita sehwiza zvine misoro yejellyfish.
  Maelves aigara pamacheya eumbozha akasiyana, uye nguva nenguva aisvetuka, asingadi kugara akanyarara. Vakagara navo chinyararire paive nevarume vapfupi, vakafuga zviso zvavo vakafuga ndebvu.
  "Nhai," akadaro Valerka. Izvi zvinofanira kunge zvakanaka! Uye mukomana, aimbova piyona weUSSR, kana kuti, nei aimbova mumwe, akataura zvine hungwaru:
  - Elf vakomana, iyi i elf. Hazvina mhosva kuti zvinogumbura sei! Zvakanaka, kana mhute ikasimuka, elf haioneki!
  Valerka akanzwa kuwedzera kwesimba. Kusuwa kwakabva kwabva paari pakarepo. Mudiki uye akasimba. Zvakanaka sei kudzokera kuhudiki huri kure zvakare ndokuva mukomana.
  Zvichakadaro, imwe mbongoro isina makumbo yakamhanyira munhandare yehombe yeColosseum ikazivisa kuti:
  - Uye zvino Julius Caesar achazivisa mukwikwidzi wejaya iri!
  Valerka akagara akazevezera:
  - ABOUT Kesari , Kesari, akakutsakatisai nemapfupa akafa!
  Ipapo horogiramu yemurume yakaonekwa ( uye zvechokwadi akanga ari murume, kwete elf) ane korona yegoridhe pamusoro wake. Kusiyana nekusingaperi vechidiki elves, Kesari akange atokura uye mutete, aine mhuno yemvura uye maziso anobaya.
  Sezviri pachena, akanzwa zvakataurwa nemukomana piyona , uye nehasha, netsiye dzake dzakamonyoroka, akagomera:
  - Uri kutaura nezvei, plebeian?
  Valerka, wechidiki Leninist, akagumburwa:
  -Ndiri rudzii rweplebeian kwauri! Ini ndiri patrician wechizvarwa chegumi!
  Julius Caesar akangoerekana ave munyoro, achipindura:
  - Kana wangokunda muvengi, unogona kuzvidaidza kuti patrician!
  Valerka akaseka ndokukwesha ropa netsoka yake yemukomana uye akahukura :
  - Zvakanyanya kukuomerai kuti murwe neni here?
  Julius Caesar akapindura nehasha.
  - Uye iwe hausati wakura kwandiri!
  Valerka akaseka muchibhakera ndokuti:
  - Haasi munhu wese anofunga kudaro!
  Julius akabva apfava:
  - Maelves edu anopenya anoti iwe wanga uri mutongi wepasi. Ikoko iwe neni ticharwa!
  Valerka, achipopota kunge turkey, akati:
  - Ngazvive zvakadaro!
  Pamira pakanga paine ruzha. Mhomho yemotley yakatanga kurira. Asi Julius Caesar akati nehasha:
  - Asi iwe uchiri kufanira kurwa neni! Kutanga iwe ucharwisa chikara. Valerka akafinyamisa kumeso ndokunyunyuta:
  - Iwe hausi chikara here?
  Caesar akanzwa kuseka nemashoko aya, akabva ati:
  - Uye sezvo iwe uchiri mudiki, ini ndichakumbira Mwarikadzi kuti akuite mudiki .
  Valerka haana kuwana nguva yekupindura. Akakura chaizvo, achishanduka kubva kumukomana wemakore gumi nerimwe kana gumi nemaviri kuva jaya rakanaka.
  Valerka Lagunov akanzwa simba remusango mukati make uye akapfumbata zvibhakera zvake zvine simba nemapfumo akaputirwa. Apa anenge agadzirira kurwa.
  Chikara chakabhururuka chichibuda kamwe kamwe. Aimbova piyona weSoviet akanga asina kana nguva yokunyatsomutarisa. Chaive chinhu chakaita sechichuru chihombe. Mhomho mbiri: hombe nediki dzakadhumana pamwechete. Chakatevera chakanga chiri chinhu chakaita sokuputika.
  Muviri wakatsikitsira weumwe wavo, wakatsvetwa neropa, uchibvunda zvisingaite...
  Mumusoro mako makanga muine kanonade, waiita sewafukidzwa nemhepo inoputika yakatsemura nyama yako kuita mamorekuru airamba kubvaruka, achipfuta kunge mabhomba madiki eatomu ane kupenya. Kuedza kwekuda, kuedza kwekuda kuzvidhonza iwe pamwe chete, uye ikozvino chifukidziro chitsvuku chinoita sechiri kugadzikana zvishoma nezvishoma, asi hachiregi kutenderera pamberi pemeso ako. Iyo mhute, sekunge ine matende, inonamatira kune yakapoteredza nzvimbo. Zvinorwadza, mune kurwadziswa musero rose remuviri wakabvaruka.
  -Seven sere...
  Inzwi rekombuta isinganzwisisike rinonzwika kusinganzwisisike, sokunge riri paketeni gobvu.
  - Nine gumi ...
  Iwe unofanirwa kusimuka nekukurumidza, kusimuka zvakanyanya, kana zvisina kudaro kuguma kuchauya. Asi muviri wakaoma mitezo. Kuburikidza nemhute yakatsvuka-inopfungaira muvengi ari kuoneka zvishoma. Ichi chikara chihombe chine makumbo matatu iparaloroid . Akanga atosimudza gobvu rake rakareba uye rakareba, achigadzirira kudzikisa blade mhenyu ine simba guru.
  Makungwa maviri akakura pamativi akavhurika zvinokatyamadza, nhengo yechitatu, refu, ine spiky , ichiita semuswe wescorpion, iri kumashure, nekusashivirira yakakwenya nhandare. Yero , mate ainhuwa aidonha kubva pamhuno yakaipa, ine bundu yakavharwa negirinhi warts , kuridza muridzo uye kuputa mumhepo. Chikara chinosemesa chaive pamusoro pemuviri wemunhu une tsandanyama, une ropa.
  - Gumi nembiri ...
  Zvino mashoko acho anova matsi zvinorwadza, senge sando inovhuvhuta simbi dzenzeve. Komputa inoverenga zvishoma zvishoma pane zviyero zvepanyika zvenguva. Gumi nenhatu yatova knockout.
  Sarudzo yakazvarwa muchikamu chechipiri. Pakarepo, achitwasanudza gumbo rake rerudyi zvine simba uye achishandisa kuruboshwe sechitubu, mukutsamwa kukuru, achimonereka sembada, mudiki Leninist Valerka akakwakuka ndokupa chibhakera chine simba chakaderera panzvimbo yetsinga dzechikara chemutorwa - silicon- magnesium hybrid yegakanje uye datya. Kurova kwacho kwakanga kwakasimba, kwakapinza uye kwakarurama, uyewo kwaipindirana nekufamba kwaiuya kwechikara . Chikara che-sub -space (nzvimbo yepakati inokwanisa kufamba pakati penyeredzi, ichizadza pachayo nesimba remasaisai emagetsi, asi munyika dzinogarwa chikara chisingashore kudya kwemarudzi ese) chakanyura zvishoma, asi hachina kudonha. Rudzi urwu rweparaloroid rune tsinga dzakati wandei, dzinovasiyanisa zvakanyanya kubva kune zvimwe zvisikwa. Kurova kumukuru wavo kwakangokonzera kuoma mitezo.
  Muvengi wechikara, kunyangwe mapendekete ake akafara uye mhasuru dzakakurumbira, aive mudiki, angangoita mukomana. Zvimiro zvehuso hwakatsvuka zvinyoro, asi zvinoratidzira. Kana vasina kukanganiswa nemarwadzo uye hasha, vanoita sevasingazivi uye vanyoro. Paakaonekwa munhandare, pakatombova neruzha rwekuodzwa mwoyo munzvimbo dzekumira kuti aive nerunyararo uye asingakuvadzi sei munhu gladiator Valerka Lagunov akatarisa. Kunyange zvazvo iye zvino, uyu haachisiri mukomana, asi kamhuka kakashatirwa, maziso ake anobudisa ruvengo rwakapengereka zvokuti zvaiita sokuti aisazomupisa zvakaipisisa kupfuura ultralaser . Mukomana akapotsa atyoka gumbo nekurohwa, asi akaramba achifamba nespeed yekatsi, nyangwe akakamhina zvishoma.
  Marwadzo haagone kutyora cheetah, inongounganidza zvese zvakachengetwa zvemuviri mudiki, ichiisa mumhando yekufungidzira!
  Mumusoro wemukomana uye aimbove piyona wenzvimbo yeUSSR, zvinoita sekunge zviuru zvemadhiramu zviri kurira, simba risingaperi rinoyerera nemutsinga nematendon. Mutsara wemabhomba ane simba akatemerwa akatevera pamuviri wemastodon. Mukupindura, chikara ichi chakakwenya nzara dzakapinza dzairema hafu yepakati. Kazhinji mhuka idzi dzine maitiro ejuggler, asi kurova chaiko kune tsinga node kwakadzikira.
  Murwi wechidiki, achiita zvekurovera pasi, akafamba achibva pamupata waityisa ndokuzviwana ari kuseri kwechikara. Richitsiva ibvi ndokupfuudza gumbo nembama, jaya rakarirova negokora richiisa huremu hwaro hwose, uye muviri wose wakacheuka. Kurira kwegumbo rakatyoka kwakanzwika. Kuzviwana pacharo pakona isiri iyo, goho rakapwanyika uye richinhuwa, ropa rine ruvara rwemachudhi rakamwayiwa mutsime diki.
  Kunyangwe kubatwa kwemvura yaiputika kubva muchisikwa kwakatora chinguvana, mudiki gladiator akanzwa kupisa kwakasimba, uye mablister epepuru akacheneruka akabva azvimba pachipfuva chake neruoko rwerudyi. Ndaifanira kusvetukira kumashure ndokutyora chinhambwe. Chikara chakaridza mhere yekurwadziwa - musanganiswa wekudzvova kweshumba, kurira kwedatya nekuridza muridzo wenyoka. Nehasha dzakashatirwa, chikara chakamhanyira kumberi. Murume wechidiki, akazara musanganiswa weropa uye dikita, akaita kusvetuka kwemvura uye akabhururuka akananga kumambure ezvombo. Kutora kutanga kwekumhanya, kuisa huremu hwayo hwose mairi, chikara chakarova nekrete rayo, chichiedza kubaya chifuva chemuvengi.
  Murume wechidiki Valerka akanzvenga kurova, uye muzinga mukobvu wakabaya nemumambure esimbi. Kuenderera mberi nekufamba neinertia, chisikwa checosmic underworld chakakanda nhengo yacho kunetiweki inotevera nechaji ine simba yezvino. Spark dzakabhururuka kubva pafenzi, zvinoyerera zvichimhanya nemuviri wemastodon, uye paive nekunhuhwirira kwesimbi inopisa uye zvinhu zvinopisa zvisingafungidzike. Chero mhuka yepanyika inenge yakafa, asi mumiriri wemhuka uyu anobva angobuda pachena kuti ane chimiro chemuviri chakasiyana zvachose.
  Chikara hachina kukwanisa kuvhomora hunde yaro pakarepo, uye kurova kwakatevedzana kwakatevedzana, sekutenderera kwezvipenga zvepropeller. Nekudaro, iyo electrostatic charge, nekunonoka kudiki, kukunda kushorwa kwenyama yevatorwa, inokuvadza murwi wechidiki zvinorwadza. Achisvetukira kumashure, anodzora kuchema, kubva mukurwadziwa kwekubvaruka kunobaya tsinga nebhonzo rega rega, gladiator Valerka akapindwa nechando uye, achiyambuka maoko ake pachipfuva chake chakakweshwa, akatanga kufungisisa akamira. Kusazununguka kwake pakatarisana nechikara chinokwira uye kushatirwa kwavose sedutu kwakaratidzika kuva kwechienzi, kufanana nouyo kwamwari muduku akazviwana amene ari muhero.
  Valerka akanga akadzikama, sepamusoro pegungwa rakaoma nechando, aiziva ... Nzira imwe chete yaigona kugogodza chikara chakadaro. Kurova kune simba kwazvo.
  Rakabvarura muzinga kuita zvidimbu zvenyama ine ropa, chikara chakasvetuka nehuremu hwaro hwose patsoko iyi isina mvere. Zvinonyatsoita here kubvumira imwe primate diki kuti ikunde? Kuunganidza kuda kwake, kuisa chakras yese nesimba mudanda rimwe chete, jaya rakaburitsa simba rekusvetuka. Iyi nzira yekare yeFafara-Marada , inowanikwa kune vashomanana, inokwanisa kuuraya uyo anokonzera. Kurova kwakawira pane yainge yatokundwa tsinga dzemurwi mukuru. Huremu hwake nekumhanya kwake kwakawedzera simba resimba rekinetic, uye, panguva ino, tsinga yetsinga haina kungoputswa chete , tsinga dzakati wandei dzakatemwa kubva mukukokorodza. Iyo crystal -metal hofori yakanga yaoma mitezo zvachose.
  Chitunha chakabhururuka chakananga kune rimwe divi, jaya richienda kune rimwe divi.
  Mutongi wecybernetic akaverenga nezwi rakaderera:
  - Mumwe maviri Vatatu ...
  Akaverenga nemutauro werima guru.
  Vese varwi vakarara vasina kufamba, nekurohwa kwekupedzisira jaya rakapwanya chikara, asi akatyoka gumbo. Zvisinei, kuziva kwakanga kusina nguva yekusiya zvachose gladiator, uye jaya remitambo, richikunda marwadzo, rakasimuka, richisimudza maoko ake akayambuka akabatanidzwa muzvibhakera (chiratidzo chekukunda mumutauro wemasaini weMambo weLuciferostan ) .
  - Gumi nembiri!.. Gumi nenhatu!.. Murwi, chizvarwa chepasi, Valerka Lagunov, akakunda. Zera rake makore gumi nemaviri ekuzvarwa kana 15 standard. Uyu ndewekutanga munhandare yekurwa. Shasha yegalactic sector Ezihand-16 maererano neSSK shanduro yekurwa pasina mitemo, mubatanidzwa ane chiyero che199: 1: 2, akarasikirwa naye - Askezam verd Asoneta , ane makore 2977 akajairwa makore.
  Rwiyo rwemafiribusters rwakanzwika mumusoro maValerka:
  Ndakasarudza nzira yepirate yakaoma kwandiri,
  Ndaida kuwana destiny yangu mumakungwa...
  Kunyangwe ivo vachitaura kuti pirate ichatarisana nekutsiva,
  Kana vakakusungirira, gonye rinozoveza chitunha chete!
    
  Asi zvinosemesa kupfugamira tenzi,
  Uye semukomana ndakatiza kubva kumunda ...
  Nyangwe munzira kwaitonhora ndisina shangu.
  Pashure pezvose, havana kurega mukomana wacho pamusuwo!
    
  Ndakasvika pachiteshi ndakapfeka mamvemve chete.
  Akakwira muchikepe nenguva dza1 o'clock husiku...
  Vakabata mukomana uye ngatimurove - ini;
  Haaa, ndaifunga kuti mweya wangu waiva mugehena naSatani!
    
  Asi mushure mekurohwa vakandipa kepisi -
  Vakati uchange wava mukomana wemucabin for now!
  Uye kunyange mubiki akadurura, fungidzira, bhodhoro,
  Rega mash ave anovava, hapana cognac!
    
  Chokwadi , inyaya yakaoma mugungwa,
  Zvino kurwadziswa kwenyota, ikozvino dutu rine njodzi,
  Asi kushinga ifuma,
  Uye kana une musoro , saka kure nedemo!
    
  Makorasi akatibata sekatsi,
  Paive neboarding uye maive neropa muhova nhatu!
  Asi hunhu hwangu hausi hwemwana -
  Hameno kuti botswain vakandirova ndichidzidzisa!
    
  Wese munhu aive nebhodhi, asi ini ndakazvisiyanisa,
  Zvino mukuru wemauto akati:
  - Uyu mukomana wekabhini akarwa neushingi,
  Akaratidza noushingi mweya wekorasi!
    
  Kugamuchirwa muhukama hwemakungwa - iro rombo rakanaka,
  Hope dzinozadzikiswa kubva pakuzvarwa!
  Iye zvino unogona kurova chero munhu
  Uye mushambadzi ari kumhanyisa , kubata uye kupwanya!
    
  Paive nemari - kupambwa kwerupo,
  Vakadzikisira zvakanyanya, zvakare pasina kupokana ...
  Zvakaitika nerombo, ziva, mari,
  Asi goridhe richadzedzereka seshiri...
    
  Rufu rwakanga rusiri rwemufaro;
  Muurayi ane utsinye akauya nechikafu.
  Govera humbozha hwekuvandudza kumwe kunhu,
  Mudumbu mangu mainge mava kufa nenzara mugomba!
    
  Mumhomho yevapambi vanotuka zvinonzwika,
  Mabhiti, mapfupa, shangu dziri kubhururuka!
  Isu tiri varanda vegehena - mhomho inonyatsoziva,
  Iwe haugone kuona gungwa iwe pachako!
    
  Mhino, maiwe , rufu runonyadzisa;
    Hupenyu hwangu hwakapera here ...
  Mumaketani maive nekusuwa nekusuwa.
  Ndakakanganwa hama dzangu dzakatiza!
    
  Asi ini ndakanga ndisingade kutenderera mumhino,
  Akaitora ndokuikanda muura - muurayi akadonha!
  Mushure mezvose, vaRussia vaigara vachiziva kurwa,
  Uye kana iri corsair, saka irwa uye usachema!
    
  Hondo yekupedzisira, hongu, yakanyanya kuoma,
  Mumaoko edemo raipfekwa nemuurayi!
  Kana wakatsamwa, kumanikidza hakusi kudiki.
  Hapana kutya, sokunge kuchekwa rukato!
    
  Vamwe vakomana vakamhanyira mukurwisana,
  Ko vaenda vakabva kupi?
  Zvimwe kubva kuna baba vaRus, musoja,
    Uyo zviremera zvakasarudza kutengesa!
    
  Uye mhomho yakangoerekana yachinja pfungwa,
  Iye zvino ma corsairs aitwa zvakanaka -
  Chikwere chese chainge chatopisa nemhirizhonga.
  Masoja akarwisa achibva mumugwagwa!
    
  Pane chinhu chakaitika chisingawanzoitiki, asi chinoitika;
  Bvisa chirauro, dzokera pabhiza!
  Ko mupfumi, anotambudza varombo -
  Kusaziva kuti ihondo yaizova yei iyi!
    
  Ngarava inotorwazve, uye zvakare Black Roger,
  Tiri pamwe chete zvakare, gungwa astern!
  Hongu, ndiri mhondi, chete ane mutsa kwazvo,
  Uye kwandiri murombo akaita sehama!
    
  Saka isu tichaimba apo loop yakasununguka,
  Goverana nemupemhi uye ugare uchifara!
  Iyo corsair inoda kuve inokudzwa mumweya,
  Hazvisi zvekuda kwako kana uri mhuka yemhuka mukeji!
  Pane imwe nzvimbo pamusoro, kutamba-mavara-mavara kwechiedza kwakapenya, kunyunguduka mukati mekareidoscopic mimvuri yemuraraungu, ichibatanidza iyo isingaperi gamut yenzvimbo.
  Iyo hologram inoratidza kurwa yakakura kusvika zviuru zvinomwe zvemakiromita pamusoro pedome yeyaimbova theatre yekare. Jaya Valerka rakanga riri chiono chinofadza. Chiso chakazara ropa. Rushaya rwakatyoka rwakazvimba, mhino yakapfava. Muviri wakafukidzwa nemavanga, kutsva nekukwarwa, ropa repepuru rinoyerera richidzika nedikita . Chipfuva chinozununguka kubva mukumanikidzika, kufema kwese kunopihwa nekurwadziwa kukuru kwembabvu dzakatyoka. Makumbo emaoko akatyoka uye akazvimba, rimwe gumbo rakatyoka, chigunwe chechimwe chinodonhedzwa. Unoita sewakaiswa muguyo wenyama. Mamhasuru akaturikidzana adarika zera rake anotamba semabhora emercury. Ivo vachiri kushaya kuwanda, asi zororo rakanaka uye kudhirowa kwakadzama kunobata ziso. Akanaka - iwe haugone kutaura chero chinhu. Apollo mushure mehondo yevatitans!
  Kune ruzha rusinganzwi rwemazana emamiriyoni ehuro, kunyanya zvisikwa zvehunoid zvine mapapiro, hunde nezvimwe. Ivo vanoburitsa zvisingaverengeki ruzha, kubva kuzasi-frequency kusvika kune ultrasonic siyana. Iyo hellish cacophony inongoerekana yavhiringidzwa nekuyerwa kwakayerwa kutinhira. Rwiyo rweHumambo hukuru hweElves weLuciferostan runorira . Mimhanzi yacho yakadzama, inoratidzira, inotyisa. Kunyange zvazvo Lev akanga asingadi rwiyo rwekuita basa, mimhanzi yakafananidzirwa nekombuta ye hyperplasmic uye yakaridzwa pazviuru zvezviridzwa zvemimhanzi yaishamisa.
  Dziva rose reropa regirini rine muchetura rakayerera richibuda mumhuka yakakurirwa, ine hungwaru zvishoma. Marobhoti anoita sedandemutande akasvetuka kubva panzira yekaki-ruvara, achikwenya kumusoro kwakatyoka protoplasm. Sezviri pachena, zvino chikara chaive chakakodzera kudzokorora.
  . CHITSAUKO Nha
  Mabheya mahombe mana akapfeka masutu ehondo akamhanyira kujaya rakanga raneta. Vakaita sehogi hombe nemaroketi uye mhumhu panzvimbo yetsono (vaive neaya inoyevedza kudaro).
  Mambo Julius Caesar neumbwende vakavanda seri kwemisana yavo yakakura. Zviri pachena kuti akanga avhiringika; Maoko ake matete akadedera nemufaro achipa cheni yaive nemenduru yakaita sechikara chinoyeuchidza ngano yeshato ine misoro mitatu. Mambo weNyika Yekare, kunyangwe kuitira kuti asabate mumiriri wenhangemutange isingakoshi yemaprimates, akashandisa magirovhosi ane matete anodzoreka paanenge achipa mubairo, asingambobudi kubva pachivharo chezvitunha zvakakura zvevarindi.
  Uye ipapo Julius Caesar akakurumidza kudzoka, achisvetukira mutangi rine mapapiro, achisimuka nekumhanya kwegomba repfuti rakakandwa kubva pakona refu.
  Vachinongedzera pfuti dzemalaser, varwi vanotyisa veElf vakada kuti vabve munhandare yeColosseum ine nyeredzi. Richidzedzereka, jaya racho rakasiya nhandare yehondo . Tsoka dzisina makumbo dzakamonereka dzakasiya tsoka dzine ropa pamusoro pepamusoro pemhete. Nhanho imwe neimwe, sekunge inofamba pamazimbe anopisa, inoputika nemarwadzo, marunda akatambanudzwa, mapfupa ose uye tsinga zvinorwadza zvinorwadza. Valerka akazevezera chinyararire:
  - Hupenyu ndiko kusangana kwekutambudzika, kufa ndiko kununurwa kubva kwairi, asi ani nani anowana mufaro mukurwadziswa kwekutambudzika achafanirwa kusafa!
  Achiedza kuti arambe akarurama, akafamba nemukoridho wakareba wakaputirwa nehombodo, uye vakadzi vakawanda, vakafanana nevasikana vepanyika, vakakanda mabhora ane mavara uye maruva ane mavara-mavara-mavara patsoka dzake. Vakadzi verudzi rweelf, sekutonga, vakanaka kwazvo, vakareba, vakakombama, vane fashoni yebvudzi, yakashongedzwa nevhudzi rebvudzi muchimiro chezvisikwa zvakasiyana-siyana zvechienzi, zvakakanyiwa nematombo anokosha.
  Vamwe vavo vakarumbidza zvokutamba, vakaita majee ane tsvina uye vakatobvarura nguo dzavo, vachitamba zvoupengo uye vachiratidzira mitezo inokwezva yemiviri yavo. Pasina kana kunyara, kuita mafambiro emuviri anokoka pachena, kana kuburitsa holograms dzinotyisa kubva kumabracelets ekombuta, kana mhete dzakashongedzerwa nemagetsi. Matunhu asina kunyara, asina zvachose nheyo dzetsika, vana vevanhu vane uori hwakanyanya.
  Wechidiki Leninist Valerka anofinyamisa kumeso, sekunge ari mudiki, kwete kutarira kwemunhu. Haana kana kuzununguka apo zvisikwa chaizvo zvakamurwisa, uye mitsetse yakati wandei yemanyepo-chaiyo mazino akavhara padumbu rake kana mutsipa. Iyo holograms inopa ozone, uye inongorohwa zvishoma nemagetsi asina simba. Varume nevakadzi veLuciferostan vakatsamwiswa kuti vanhu havana kuterera kune zvinotyisa, uye vakashandisa kutyisidzira uye kutuka. Vaingodzivirirwa chete kuti vasarwisa jaya raizvikudza nemhinganidzo yakasimba yaivimbisa kuchengeteka kwevanhu. Musikana mutsvuku mumwe chete ndiye aingonyemwerera achininira ruoko rwake.
  Wechidiki Leninist Valerka akashamisika kuona chimwe chinhu chemunhu mukutarisa kwemwana mutorwa;
  Uye heunoi mwarikadzi Affaraya anouya, achisangana nejester yake. Aida chaizvo kirasi yekurwa yaValerka, kunyangwe mumutumbi mutsva wakapihwa nedemiurge. Elf Deity akati:
  - Uye iwe wakashinga, jester!
  Wechidiki Leninist Valerka akaimba kune izvi:
  - Hongu, ndiri joke! Piyona weUSSR uye murwi, shure kwezvose! Asi vakuru vakadana maelves akaipa jester ... Ndakabvisa chikara kubva patsoka dzangu, handingakupi ruoko rwangu!
  Runako rwusingatsananguriki Affaraya akadhonzera mujaya aive akanaka achibva atanga kumwaya matsvodi nekuimba pamwe chete.
  - Oo, Valerka ndipiyona, jester wangu anodiwa, ndinofanoona rudo rwedu rune dutu ... Iwe uri mukomana zvikuru - ndinovenga avo vanopesana nesu!
  Affaraya akanzwa chido cherudo mukati make, kunyange zvazvo pamusoro pemamiriyoni emakore ehupenyu akanga atoedza zvinenge zvose zvingafungidzirwa uye kunyange kuwana chimwe chinhu chisingagoneki kufungidzira. Asi Valerka Lagunov akamushamisa nekuzvibata kwake uye kutamba kwekutamba.
  Uye zvino anoimba:
  -Ndiri Valerka, akashinga ... Sex chiratidzo!
  Iwe hauzowani chero munhu anotonhorera kupfuura ini!
  Ndiri munhu ane hunyanzvi ... Kunyangwe ndisati ndave nemakore makumi maviri!
  Akanaka sei . Uye zvakanaka kwazvo kuva naye. Affara akabhururuka, achisimudza mudiwa wake pamusoro penyeredzi. Ndimwari akapiwa mashiripiti akasimba. Saka vakamhanya nepasirese, vachiguma panyika Riddle, yaingova nemapiramidhi matsvuku neorenji chete. Affara akapatsanuka kuita mafomu akati wandei ndokutanga kuita rudo nemapiramidhi. Uye iyo huru hypostasis yakaputira Valerka. Mwarikadzi akabudisa mashavishavi eplasma kubva kwaari mukunakidzwa .
  Ainge akanaka uye airatidza kuchemerera zvekusvotesa. Chokwadi, chero huMwari hwacho, ndihwo humwari ...
  Uye paakafinhwa nebonde, akakandazve Valerka kure naye uye akamhanyira muchadenga.
  Valerka akaramba ari panyika piramidhi. Vese vari vega, muchimiro chemurume murefu, ane tsandanyama, asi achiri jaya risina ndebvu.
  Valerka akangoerekana agumbuka:
  - Ndakaigeza ndikairasa! Ava ndivo vakadzi! Iwe haugone kuvafadza!
  Mujaya ndokumwaya pamusoro paipisa. Maronda akapora pasina kana tsvakiridzo, akazviwana ave panzvimbo itsva. Kwakanga kusina zvinomera kumativi ose, kunze kwezvimera zvakachekwa. Chokwadi, munzira Valerka akawanawo howa dzakafanana nehowa dze boletus.
  Valerka akakotama ndokudya imwe yacho. Yainaka kunge shrimp yakabikwa, kwete kushata mudumbu mune nzara.
  Valerka akataura nezvehuzivi:
  - Kana ukasangana namwarikadzi akanaka, iwe uchafara, kana ini ndakashata , iwe unozova mutungamiri wehuzivi. Kana zviri nani zvakadaro, mutungamiri wenyika, kana kunyange mambo wepasirese.
  Ipapo Valerka akanzwa kuseka, uye akaseka nepamusoro pemapapu ake. Zvino zvakaita sekuti munhu asimudza kuseka kwake. Wechidiki Leninist akamhanyisa nhanho yake. Akada kuziva.
  Rimwe remapiramidhi rakanga rakasiyana nemamwe , riri tetrahedral. Valerka akaenda kwaari zvakasimba. Akatanga kumhanya. Muviri wechidiki, wakasimba waida kufamba. Oh, kunaka uye kunonakidza sei kumhanya seizvi, uchipfuura mhepo.
  Uye mukomana zvakare, nekunzwa uye simba rerobhoti rinorwa kubva mufirimu resainzi-fiction, akaimba:
  Ini nemudiwa wangu tiri kuenda kunze kwesango,
  Kuvanza kusuruvara kusiri kwepasi!
  Uye kutonhora kuri kupisa, kutonhora,
  Vavariro yakaputsika yakabaya!
    
  Tsoka dzakashama muchando.
  Vasikana vari kuchena!
  Madutu emhepo ane hasha anoomba semhumhi,
  Kuvhiringidza mapoka eshiri!
    
  Asi musikana haazivi kutya
  Murwi wemauto ane simba!
  Hembe yaingovhara nyama,
  Tichakunda zvechokwadi!
    
  Murwi wedu ndiye ane ruzivo zvakanyanya,
  Iwe haugone kuipeta nesando!
  Pano mapeji ari kufamba zvinyoro,
  Snowflakes iri kuwira pachipfuva chako!
    
  Haisi tsika yedu kutya,
  Usatya kubvunda nechando!
  Mudzivisi akakora nomutsipa wenzombe;
  Inonamira, yakashata, senamo!
    
  Vanhu vane simba rakadaro
  Chii chakaitwa netsika inoyera!
  Kwatiri zvese kutenda nemasikirwo.
  Mhedzisiro ichave inokunda!
    
  Kristu anofuridzira Nyika yeBaba,
  Anotiudza kuti tirwe kusvika kumagumo!
  Kuti nyika ive paradhiso,
  Mwoyo yese ichashinga!
    
  Vanhu vachakurumidza kufara
  Rega hupenyu huve muchinjikwa unorema pane dzimwe nguva!
  Mabara anouraya zvakaipisisa
  Asi uya akadonha atomuka!
    
  Sainzi inotipa kusafa,
  Uye pfungwa dzevakawa dzichadzorerwa pabasa!
  Asi kana isu tikabuda, nditende,
  Muvengi achabva akanganisa zvibodzwa!
    
  Naizvozvo, nyengeterai kuna Mwari,
  Hapana chikonzero chekukanganisa, iva neusimbe!
  Mutongi Wemasimbaose ane utsinye,
  Zvirinani zvinogona kubatsira dzimwe nguva!
    
  Nyika yaamai inodiwa kwandiri,
  Tsvene, nyika yakachenjera!
  Mutungamiriri wedu, batai matomu zvakasimba,
  Nyika yeBaba inozvarwa kuti itumbuke!
  Pamukova wepiramidhi, Valerka akaona chisikwa chinoshamisa. Zvinoita kunge zvakafanana nemunhu, asi nemhino refu, clawed paws uye fangs. Muzhinji, akave rudzi runonyangadza, kunyanya kana achienzaniswa neakanaka elves ane ganda risina mhosva.
  Zvisinei, Valerka akanga atoneta nekusurukirwa, uye akatsunga kuenda kune chikara ichi. Uyezve, nyaya yacho yairatidza kusemesa kupfuura kutyisa. Valerka akafadzwa nechitarisiko chake. Kwete mukomana, asi murume wechidiki murefu uye akanaka kwazvo. Eh, mwarikadzi akamushandura kuita Apollo. Uye anorevei kwaari nemakwinya ake nedumbu, kana, chokwadi, aiva nazvo, aizomubereka here?
  Nyaya yacho yakakwazisa Valerka nendimi yaakanga asina kujaira, asi aimbova piyona weSoviet ainzwisisa zvose, sokunge kuti vaitaura naye neChirungu. Sezviri pachena, mwarikadzi Affaraya akaisa maari mano akafanana.
  - Mhoro wechidiki anodzungaira. Uri kuenda kupi?
  Valerka akapindura zvine hungwaru:
  - Makumbo angu ari kufamba, asi musoro wangu wakapfuura . Nyika rudzii iyi? Anorarama sei? Ko tsoka dzangu dzandinofanira kunangisa kupi?
  Munhu asina kunaka akapindura:
  - Tichifunga nechitarisiko chako , uri munhu. Uye zvachose asina kupfeka , iyo inotaura nezvehutano hwako hwakaderera. Nyika ino ine zvakavanzika zvikuru uye misungo ine hunyengeri. Zvirinani uve muranda wangu, uye ugare mukuzara uye muchengeteko!
  Valerka akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Handidi, ndinoda kubhururuka!
  Kudzvova kwehasha mukupindura:
  - Sei izvi zvichiri kuitika?
  Valerka akapindura chokwadi:
  - Iwe unotyisa uye hauna rudo!
  Mhinduro yaive kuseka kusingafadzi, zvino mhinduro:
  - Ehe, isu troll tese tinotaridzika zvisingafadzi. Uye marudzi ose anotivenga, titorei mufananidzo wezvakaipa!
  Valerka akangwarira ndokubvunza:
  - Hauna wakaipa here?
  The troll akapindura ambiguly:
  - Aihwa! Isu tinongova divi rakasviba resimba!
  Valerka akarangarira kuti maelves akachinja sei vanhu kuita zvishongo nemaruva uye akashaya kuti:
  - Zvakadini nevamwe, vakareruka?
  The troll akanyemwerera ndokuti:
  - Kupatsanurwa mudivi rakasviba uye rakajeka resimba kune zvirevo. Pane simba rimwe chete, asi rinogona kushandiswa nenzira dzakasiyana. Kana iwe uine chishuwo, unogona kugona zvinhu zvekuparadza!
  Valerka akafarira pfungwa iyi:
  - Kuregererei! Tora uye uparadze elf empire - Luciferostan ! Vakaparadza Nyika!
  The troll akasekerera zvinodya nyama, achipindura:
  - Hukuru! Ndinoona kuti zvinangwa zvedu nezvido zvedu zvinopindirana. Asi rangarira, nzira yesimba rerima ine hutsinye uye yakaoma! Unozofanira kupinda nemumiedzo uye kutambura zvisina hunhu.
  Wechidiki Leninist Valerka akataura zvakasimba kuti:
  - Ndagadzirira!
  The troll yakati yakaoma:
  - Nditevere kune piramidhi yamambo wekupedzisira werima.
  Apo musuo wakarovera shure kwejaya Leninist Valerka, jaya racho rakanzwa kupisa kunopisa. Pasi petsoka dzako pane chando chine chando, kumativi ose harisi rima, asi humambo hunotyisa hwemimvuri. The troll akati:
  - Nditevere uye usatya chero chinhu!
  Nhanho imwe neimwe yemukomana wegamba Valerka yairwadza. Vaidzika nekudzika. Mimwe mimvuri yakaipa kwazvo , zvipoko zvakacheneruka zvine mazino akakombama, mamwe makonzo ane mapapiro, uye kunyange akafukidzwa nemaronda, aibhururuka achitenderera. Kwakanga kwava kutonhora, uye kunyange muviri waValerka wakasimba, wakatsiga wakatanga kubvunda. Pfungwa dzakamuka kuti vanga vachidzika here mupasi pevhu. Kuumambo hwerima, uko mweya inotadza inoenda.
  Imwe yemakonzo ane mapapiro yakabata Valerka nemapapiro ayo, uye jaya racho rakanzwa kupisa kunorwadza.
  Ipapo troll yakataura, uye izwi rake risingafadzi uye kunyangwe reguva rakaita kuti risatyise.
  -Iyo yakasviba yesimba ine zvidiki zvinhu zvinofadza, asi inopa rakakura simba! Mariri uchasangana nezvinhu zvekuparadza nekuora. Uye iwe uchava murume mukuru wemashiripiti.
  Valerka, achizengurira, akabvunza:
  - Ndine kugona kuita izvi here?
  The troll akanyemwerera zvisingaite ndokuti:
  - Asi isu tichaongorora izvozvi. Une makore mangani iwe mujaya?
  Valerka akapindura asingazezi, achifunga kunyepa kuti aedze kuti uyu mashiripiti anoziva sei:
  - Nenguva isipi mazana maviri nemakumi manomwe nepfumbamwe!
  The troll akanyemwerera:
  - Uye iwe hausi kugara uri muranda!
  Valerka akataura zvakasimba, achinyepa zvakare:
  - Kwenguva yakawanda yehupenyu hwangu, ndakanga ndiri patrician, uye ndakatova mukuru wehurumende!
  The troll akaseka zvishoma ndokuti:
  - Izvi ndizvo zvatichasangana nazvo zvino. Ngatione kana uchigona kuva mutongi akachenjera kana divi rakasviba resimba richikupa simba.
  Uye muroyi wakasviba akamira ndokutendeukira kuna Valerka. Ngowani tsvuku yakaonekwa mumaoko etroll. Zvino ishe werima akazevezera, achiuisa pamusoro wewaimbova mutungamiri wenyika.
  - Ngatitarisei kuti uchaita sei mumamiriro ezvinhu ekukurumidzira.
  Ngowani yakapisa musoro wakanaka waValerka. Zvaiita sokunge zvisingaoneki, asi zviboorero zvitsvuku zvakanga zvichirovera mudehenya nouropi chaihwo. Izvo zvakaita kuti fungidziro irege kushiviririka.
  Asi ipapo Valerka akakwanisa kunzwa kurerukirwa. Akatamira kune chimwe chinhu chaicho uye akatanga kuona zvinhu zvakasikwa zvakasiyana .
  Izvi ndizvo zvekare zveAmerica. Gore rekuchinja ra1942, Hondo yakakurumbira yeMidway . Japan yaive nemukana wese wekuhwina, asi yakakundwa. Uye pano, pane zvinopesana, mufaro wakanyemwerera pane samurai. Ndege ina dzeAmerica dzakatakura ndege dzakanyura, dzichiuraya vatyairi vazhinji. Iyo yekutanga muPacific Ocean yakazotorwa neNyika yeRising Sun.
  VaJapan, vachivaka pakubudirira kwavo, vakatora Pearl Harbor uye Hawaiian archipelago.
  Mauto avo epasi akabva avhura chikamu chechipiri muSoviet Far East. Mamiriro ezvinhu akaoma zvikuru amuka. VaGermany vakatora Stalingrad pamutengo wekurasikirwa kukuru, uye Red Army yakanga isina simba rakakwana reOp Operation Ring. Chokwadi, chando chakasvika, uye vaNazi, vaneta nehondo, vakanga vasingagoni kupfuurira.
  Asi Third Reich yakazivisa hondo yakazara, uye, mushure mekuzadza mauto ayo, inogona kutoenderera mberi nekushandisa matangi anorema. Paiva nekutyisidzira kwekukundwa kweU.SR uye kuvharwa kwechipiri chechipiri. MuAfrica, mushure mekubudirira kwekutanga kweboka remauto eMontgomery, maGermany akadzikamisa mberi nekutumira zvimwe zvinosimbisa.
  Uyezve, maJapan, nerutsigiro rwevagari vemo, vakapinda muIndia ndokutora Delhi. Zvino maBritish akanga asina simba rakakwana rekuchengetedza nzvimbo yavo. Uye kurwisa kutsva kwaRommel kwakatanga muEgypt. Panguva iyoyo , pakanga pasina nzira yekudzinga maJapan kubva muHawaiian archipelago. Iwo samurai akatora zvese zviri nyore kurongeka. Nokudaro, muna March-April 1943, mamiriro ezvinhu akaoma akamuka muEgypt nePacific Ocean. Uye nechokumabvazuva kurwiswa kweGermany kwakanga kuchigadzirirwa. Pana April 20, Alexandria yakawa, uye mugariro nokuda kwavaBritish muEgipita wakadokuva usina tariro.
  Uye tangi nyowani yeGerman Tiger yakaratidza simba rayo rakakura. Michina yechirungu yakanga isina simba kwaari. Nyanzvi dzeAmerica dzakatenda kuti kudzivirira kweSoviet kwaisazokwanisa kumira nekuwanda kweTigers nePanthers. Uye ipapo Stalin haazobata Caucasus.
  Mune ramangwana, izvi zvakazara nekurasikirwa kwemubatanidzwa we-anti-fascist muMiddle East, uye kubatana kwemauto enyika dzeAxis muIran. Tarisiro yacho, pasina chikonzero, inotyisa!
  Nzira huru yekurwisa kwevaNazi yaiva kumaodzanyemba kweStalingrad pedyo neVolga, kuitira kuti isvike kuBaku pamhenderekedzo yeCaspian Sea. Izvi ndizvo izvo Soviet intelligence yakakwanisa kufunga uye kuvaka dziviriro zvakadzama mberi.
  Zvisinei, maNazi ane matangi anorema uye pfuti dzinozvifambisa. Kusanganisira "Shumba", iyo munhoroondo chaiyo haina kuiswa mukugadzirwa. Asi pano maNazi ane zvimwe zviwanikwa, uye zvaive zvakakwana kune ichi chikara. Uye "Shumba" inodzivirirwa zviri nani kubva kumativi, kusvika kumamirimita zana pakona, uye pahuma. Tangi iyi inorema matani makumi mapfumbamwe, asi nekuda kweinjini yechuru chemabhiza, kumhanya kwayo kunenge kwakangofanana neTiger.
  Chero zvazvingava, simba guru.
  Uye Valerka, Levka, Slavka naMarinka vaive pamberi. Uye pamwe chete nemamwe mapiyona vanochera migero. Boka rose revana rinomira munzira yevaNazi.
  Ndiko kupera kwaMay, uye kwatove kudziya zvakanyanya kumaodzanyemba kwenharaunda yeVolga. Vakomana vakabvisa hembe zvachose uye vari kushanda nekabudura chete. Miviri yakanga yatofukidzwa nechekare, chocolate tan.
  Vakomana vacho vatete, asi vane hutsinye.
  Valerka, achitsikirira tsoka yake isina chinhu pamubato wesimbi wefoshoro, akati:
  - Zvinotyisa neimwe nzira pano pasina blasters !
  Marinka akaseka ndokupindura:
  - Zvakawanda senge anti-pulsar!
  Levka tweeted achinyemwerera:
  - Zvakanaka , zvakanaka, tichava nezororo zvakare! Uye saka, pasina hyperlaser zvinotonyanya kunakidza!
  Slava akagutsurira musoro ndokuti:
  - Ne hyperblaster , wekutanga-giredhi anogona kuparadza mafashist. Uye iwe edza izvi, chokwadi !
  Mumwe wevakomana vakanga vachichera pamwe chete navo, vasviba uye vane vhudzi rakanaka, akaimba:
  Muhukuru hwenyika yedu inoshamisa,
  Akatsamwa muhondo nekushanda...
  Takaimba rwiyo rwemufaro,
  Nezve shamwari huru uye mutungamiri!
  
  Stalin imbiri yekurwa,
  Stalin ndiko kutiza kwevechidiki vedu ...
  Nenziyo, kurwa uye kukunda,
  Vanhu vedu vari kutevera Stalin!
  Marinka akafinyamisa kumeso ndokuvhiringidza:
  - Stalin akapotsa kurwiswa kweNazi muna 1941, saka usamurumbidze zvakanyanya! Uye akatambudza vanhu vazhinji nekudzvinyirira, nzara, kuunganidza - zvakadii pasina!
  Valerka akasimbisa:
  - Akapfura varume vazhinji vemauto, zvekuti pakanga pasina kana munhu wekuraira muna 1941. Marshal Tukhachevsky oga akakodzera chimwe chinhu!
  Levka akagutsurira musoro ndokuti:
  -Chaizvo, Marshal Tukhachevsky akakurudzira kushandisa maumbirwo makuru ematangi uye ndege muhondo. Uye gadzira matangi uye mauto emuchadenga!
  Slavka tweeted:
  - Saka tichava nekukunda!
  Vese vari vaviri vakomana vakashama mapiyona nevasikana, vasina kuvharwa nemarokwe edonje akareruka, vakashanda nesimba nemafoshoro.
  Vana vose vakanga vasina shangu, vatsvuku uye vatete.
  Valerka nechikwata chake vaive vakasviba zvakanyanya uye miviri yavo yaive yakagwinya uye yakaguta. Zvisinei, mhasuru dzacho dzine mukurumbira zvikuru uye dzinotsanangurwa zvakadzama.
  Vakomana vakanga vachichera. Mhepo inodziya, zvinyoro-nyoro yakavhuvhuta kubva muVolga. Marinka, ane vhudzi rakashandurwa mhangura-tsvuku mune iyi chaiyo chaiyo, yakafanana nehupenyu hwehupenyu hwekuchinja.
  Valerka, azere nechido, akaimba:
  Nyika yerudo, USSR yangu,
  Akanaka , anotumbuka neruby, rose...
  Ngatiisei muenzaniso kuvanhu
  Hapana anogona kuparadza vana!
  
  Isu tiri mapiyona, vanakomana vaLenin,
  Izvo zvinoshanda semakondo kuchiedza ...
  Vana vanozvarwa kuti vatonge nyika,
  Panguva ino, vari kumhanya vasina shangu mumatope!
  
  Isu tiri varwi vemudiwa wedu Ilyich,
  Ndiani akaratidza nzira chaiyo...
  Iwe haudimbu varwi kubva papfudzi,
  Zvikasadaro zvichave zvakaipa kwazvo!
  
  Saka Hitler akakanda masherufu nehasha,
  Vakomana vaifanira kurwisana nehorde yakaipa...
  Asi mapiyona haangavi mbwende,
  Takaberekwa seshumba kuti tirwe netsvina!
  
  Comrade Stalin zvakare mutungamiri ane mbiri,
  Kunyangwe ndakakanganisa zvakanyanya mukushungurudzwa ...
  Asi anongoita kuti vavengi vake vadedere;
  Inokwanisa kurova shanduko yakazara!
  
  Takarwa tisina shangu pedyo neMoscow,
  Mazaya echando akandiruma zvitsitsinho zvangu...
  Asi Hitler akazova benzi
  Mapiyona akamupa zvakawanda!
  
  Vakomana nevasikana vari muhondo,
  Nditende, vakaratidza kirasi yavo yepamusoro ...
  Vakarasika vava kukura muparadhiso,
  Uye vanoona , nditende, vakapa communism!
  
  Vakomana havatyi chando,
  Vanosvetuka vakashinga vakapfeka zvikabudura chete...
  Tsoka dzavo dzakashama gore rose.
  Vakomana vakasimba mukurwa nemaoko!
  
  Hoyo mukomana achikanda bhomba patangi rinotyisa,
  Iyo "Tiger" ine simba iri kupisa semoto, unopfuta ...
  Stalingrad yakava dambudziko kune veKrauts,
  Zvakafanana negehena, mutambo wegehena!
  
  Waita zvakanaka piyona mukurwisa,
  Anotsika asina shangu pamoto...
  Zvino Comrade Stalin, sababa,
  Kaini akaipa ngaaparadzwe!
  
  vana vakanaka kwazvo , vanodada,
  Nditendei, hatingazvipi kuvavengi vedu...
  Uye isu tichadzinga nzizi dzeboka rakaipa,
  Kunyange zvazvo Adolf, sembwa yabvaruka, akapenga!
  
  Mumwe piyona anorwira nyika yake,
  Mukomana haana madoubts...
  Achagadza muenzaniso kune vanhu vaGumiguru,
  Uye anorwisa nehasha!
  
  Kwatiri, Vladimir Lenin ndiMwari ane mbiri,
  Izvo zvinogadzira chokwadi nehushingi ...
  Uye kuti Fuhrer anonyangadza ane mhanza anofa ;
  Ticharova vavengi vedu nechikonzero chakanaka!
  
  Ah musikana, uri shamwari yangu,
  Tingori vana vasina shangu muchando chaityisa...
  Asi ndinotenda kuchave nemhuri yakasimba,
  Tichaona blue expanses!
  Zhizha ratsiva kupisa kwechando,
  Iyo yakatukwa fascist iri kufambira mberi zvakare ...
  Takarwa zvakasimba muchirimo chapfuura,
  Muchadenga, muvengi idiki diki!
  
  Zvakanaka, sei Panther ichimhanyira kwandiri?
  Mukomana akashinga akamukandira girinedhi...
  Patova nechirango chevaKrauts,
  Uye tangi yefascist yakakanda gonye!
  
  Mwana ihofori murwi,
  Uye akapfeka tayi yepoppy tsvuku ...
  Vanhu vedu muNyika yeBaba vamwe,
  Uye nyeredzi dzecommunism hadzisi kuzobuda!
  
  Ticharwa muzhizha, senguva dzose,
  Huswa hunonakidzira tsoka dzevana...
  Hope huru ichaitika
  Apo mukomana anorira simbi yakasimba!
  
  Ndinotenda kuti tese tichapinda muBerlin,
  Uye isu tichagara nemusikana kusvika kukunda ...
  Tichakunda hukuru hwepasirese,
  Kuti vanasekuru vanodada nepiyona!
  
  Asi iwe unofanirwa kunetsa simba revana vako,
  Uye kurwa kuti vanhu vasanyara...
  bvunzo, kupasa zvese neA,
  Ndinotenda kuti tichava mucommunism munguva pfupi!
  
  Usatenda ngano dzinorukwa nevapristi.
  Zvinoita sekunge madhimoni ari kugocha vasingatendi kuti kuna Mwari ...
  Kutaura zvazviri, vakarangwa
  Kuti zvibayiro hazvipiwi kucommunism!
  
  Uye isu tichakurumidza kukunda pasi,
  Nyika yese yeSoviet ichave ...
  nyeredzi yedu yakasimba kupfuura kerubhi;
  Isu tiri madzimambo nevatongi vezvose!
  
  Ipapo sainzi ichamutsa vakafa,
  Mapiyona ese, sekuru vembiri vapenyu...
  Baba vakagadzira bakatwa nenhoo,
  Mushure mezvose, pfungwa dzinesu, uye isu hatikundiki!
  Aya ndiwo maimbiro aiita mapiyona aya anoshamisa. Uye nekunzwa, nesimba, uye nesimba.
  Vakatsika netsoka dzavo dzakashama, dzakasviba.
  Asi ava varwi vechidiki.
  Ndege yekurwisa yeGerman yakaonekwa mudenga. Chekutanga, hongu, iyo Focke-Wulfs, iyo yakatsiva yekare asi inoshanda kwazvo Yu-87, maGerman zvakare ane XE-128, yakanaka kwazvo kurwisa ndege, uye kaviri-chinangwa XE-322, iyo ine pfuti sere dzemhepo, uyewo makomba ejeti.
  Mutungamiriri weboka remapiyona, Natasha, musikana akanaka weKomsomol, achisvetuka nemakumbo ake asina kupfeka, akatsvuka, akasimba, ane mhasuru, ane nyasha uye anokwezva, akati:
  - Mapiyona madiki - misoro yakagadzirwa nesimbi yakaumbwa, ivo pachavo yakagadzirwa nerata - dehwe , imi vakatukwa !
  Valerka akapindura nekunhonga guruva remarasha raiputika nezvigunwe zvake. Uye kuti mukomana anoitora sei ndokuikanda nesimba guru.
  Bhomba remumba rakabhururuka mudenga rikarovera paitinhira XE-322.
  Uye motokari yeGermany yakabvarurwa.
  Valerka tweeted:
  Space Valley -
  Chifukidzo cherufu...
  Mvura yakasviba -
  Ndakaiyamwa nekukara!
  
  Kukudzwa chaiko here?
  Haiwanikwi mudenga...
  Moyo unoshuva kutsiva
  Anoda kuponesa nyika!
  Leshka, Slavka, naMarinka vakatangawo kunhonga mapasuru aiputika nezvigunwe zvavo zvigunwe zvisina kupfeka ndokuzvikanda pandege dzeNazi.
  Kazhinji, ipfungwa yakanaka kugadzira zvinoputika kubva kuguruva remarasha. Uye kana chinhu chakadaro chikaputika, chinonyatsoputika zvinhu zvose muzvidimbu zviduku.
   Uye vana venguva yemberi yezana remakore rechimakumi maviri nematatu vakatora muchengeti . Aya ndiwo maparadziko anoita ndege dzevavengi.
  Leshka tweeted with wit:
  - Muhondo, zviri nani kuve mukomanawo zvake asina shangu asina shangu pane mukuru asina gumbo mukuru!
  Marinka akakandawo grenade yemhondi ndokuti:
  - Uyo ari mudiki mumweya, achiedza kuve wekutanga kurwa, ndiye achava wekupedzisira kuwira muguruva mumuviri!
  Slavka, achirwa sehofori uye achikanda magirinedhi nediki, asina shangu, asi agile, tsoka dzakaita setsoko, akati:
  - Nzira yechokwadi yekukunda ichatsikwa nemukomana asina shangu, kana asina kungwara zvakakwana!
  Valerka akazvikanda kumuvengi zvakanyanya uye akati:
  - Usanyara, mukomana, netsoka dzako dzisina makumbo, iwe zviri nani unyare kuve bhutsu yebast!
  Leshka, achikanda zvigadzirwa zvekuparadza kune vavengi vake, akaridza mhere:
  - Mukomana asina shangu anogona kuuraya munhu mukuru kana akazara nebhutsu!
  Marinka, achienderera mberi nekutarisa kune vanopikisa vanoenderera mberi, akati:
  - Zvirinani hudiki husina shangu pane kuve munhu mukuru ane bast shangu!
  Slavka yakakandawo pasuru ine simba rinoputika remarasha, ikapinda ndokupwanya Focke-Wulf.
  Ipapo mukomana akati:
  - Makore echidiki haasi chikonzero chekusavimba nezvinhu zvakakosha, mazera ekukura haasi chikonzero chekusaziva kupusa!
  Valerka akarira, achirova muvengi nemhondi iripo:
  - Nezvitsitsinho zvake zvisina kupfeka zvinopenya, murwi wechidiki angada kumhanyira kuchinangwa pane kubhutsura nebhutsu yevakuru ine dope!
  Leshka akaseka, akawedzera chitsitsinho chake chakashama uye akakanda pizi, uye akapwanya chamupupuri, uye akashinyira:
  - Mwana asina shangu ari nani pane bhutsu yevakuru uye yakura bast shoe !
  Mamwe mapiyona akadzvova mukuyemura, uyewo aikandira mapasuru anoputika, kana kuti kupfura nepfuti nezvipfuramabwe.
  Slavka akati:
  - Sei huduku husina shangu pasi pezuva huri nguva inofadza? Nokuti nguva yekare bast shoe yakafanana nemwedzi!
  Marinka akazvitora uye akatumira tweeted, achisunungura chipo cherufu kubva pachipfuramabwe:
  - Zvakanaka kuva mukomana chete mupfungwa chaiyo, asi murume akwegura, pane kudaro, mupfungwa yekufananidzira!
  Valerka akaseka uye, achirova maFritze, akakwenya:
  - Nguva mbiri dziri nani pane nhatu? Kana uri mudiki pamakumbo maviri, pane harahwa ine tsvimbo pamatatu!
  Levka akarova nesimba rinouraya uye akati:
  - Chero mwana anogona kuve mutongi mune ramangwana, asi mudzvinyiriri akura ane guva pamberi pake!
  Marinka akakwenya ndokupindura achinyemwerera:
  - Gava rinoshandura ganda rayo kaviri pagore, wezvematongerwo enyika anochinja mask yake pamusangano wega wega nevavhoti!
  Slavka, vavengi vanopenga , akati:
  - Mukomana asina shangu akanyanya hunyanzvi kupfuura bhutsu yechikuru, uye anounza mabhenefiti akawanda kupfuura bhutsu yevakuru!
  Valerka akaseka uye, akatsamwa , akati:
  - Kuva mudiki mumweya hazvireve kuwira muhudiki mupfungwa!
  Levka akarova vaNazi uye akarira:
  - Zviri nani kuva mwana uye kuseka rufu pane murume akwegura uye kutya kufa!
  Marinka akaridza tsamwa dzemhungu:
  - Havasi vana vese vanonyemwerera nemufaro, asi vese vanoseka vasina hanya!
  Slavka, ane hanya nendege , akati:
  - Iwe haugone kuiparadzira pachingwa, asi inewo munyu!
  Valerka akanyemwerera uye akacherekedza, achikanda pasuru inoputika nezvigunwe zvake:
  - Kana muvhoti achida kuva nechingwa patafura, sarudza wezvematongerwo enyika ane munyu wechokwadi muhurukuro dzake!
  Levka zvakare akakanda chimwe chinhu chinouraya uye chinoparadza uye achigunun'una:
  - Chingwa chokubata chinovava, Chisina munyu wokururamisa.
  Marinka akanyora zvine hungwaru:
  - Kana hunyanzvi hwezvematongerwo enyika huchiyerera sechitubu, saka huchashanduka kuita rukova rweropa!
  Slavka tweeted:
  - Mutongi anodawo kutaura, asi kuti ropa dzvuku rirege kuyerera!
  Kurwiswa kwendege kwakadzikira. Uye pakava nekumbomira kwechinguva, uye vakomana nevasikana vakaimba:
  Mapiyona akanaka vakomana,
  Ndivo vaive vekutanga kugadzira purazi remubatanidzwa...
  Takadzidziswa kupfura nepfuti,
  Kuti vana vasadonhe misodzi pasina!
  
  Takaenda kupurazi remubatanidzwa kunogadzira uswa,
  Basa ipapo raipisa...
  Akafamba makiromita asina shangu,
  Vakomana zvino vane tambo!
  
  Mwari haabatsiri mapiyona
  Vane Lenin neWemasimbaose ...
  Pane imwe nzvimbo Kaini anodya anochema,
  Bere rinotyisa rakaomba semabhanan'ana!
  
  Vakomana nevasikana vanofamba
  Pauswa, vakakohwa rye nemajeko...
  Zvakanaka papurazi rekubatana mukupisa kwaMay,
  Uye hapana chikonzero chekutiudza nhema!
  
  Toyemura dova vakomana.
  Chii chiri kurova zvitsitsinho zvedu ...
  Nemusikana akanaka, asina shangu,
  Ngatitizei majaya!
  
  Tinogona kuita zvakawanda,
  Lenin akatikurudzira kugamba ...
  Mugwagwa wakafara vakomana,
  Warsaw neBerlin vari mberi!
  
  Hongu, iyo yakashata Fuhrer yakangoerekana yarwisa,
  Zvakaita senge dhiabhori wegehena auya patiri ...
  Asi mwana wemhanza acharohwa ,
  Hazvisi pasina kuti Stalin zvakare dhiyabhorosi!
  
  Kune vakomana, matangi ese haasi chipingamupinyi,
  Vanorwa semakondo aye...
  Mubayiro une mbiri wakamirira.
  Vanakomana vakuru vaLenin!
  
  The Fuhrer's dashing tanks ari kumhanya,
  Uye nditende, chirongo chavo chiri kuputa...
  Nhengo dzeKomsomol dzinorova vavengi vavo vasina shangu,
  Hitler akamirira kukundwa!
  
  Hondo yave kutopisa pedyo neMoscow,
  Muvengi ane hutsinye uye ane hutsinye...
  Munamato kuna Ilyich uchatibatsira,
  Kana zvichidikanwa, nguva yekupedzisira ichaperawo!
  
  Mapiyona: vakomana, vasikana -
  Vanomhanya nemumazaya echando vasina shangu...
  Pachave nekutsiva kunorwadza kwevaKrauts,
  Kana jaya rikafambisa chibhakera!
  
  Nditende, mazaya echando haatityire,
  Nditendei, zvitsitsinho zvisina kupfeka hazvityi chando ...
  Tsoka dzeupiyona dzinopenya
  Vana vanotanga kumhanya!
  
  Uye zvino vakomana nevasikana,
  Vari kurwisa Fritz nemafungu...
  Izwi revapayona rakajeka.
  Vachabata naSatani zvakajeka!
  
  VaFascists havanzwisise kuti ndiani ari kuvauraya,
  Dindingwe rakabatira moto...
  Vakomana vane simba rakawanda
  Mupurisa akabvarurwa anyarara!
  
  Apa mukomana akasimudza chitsitsinho chake.
  Chipo chinoparadza kwazvo...
  Hatitambe chakahwanda nerufu.
  Iyo feat ichakudzwa nevarwi!
  
  Musikana asina shangu ari kumhanyira kunorwisa,
  Chitsitsinho chakava rozi muchando...
  Tinoda kurwa kwakasimba,
  Kana iwe usina simba, ndichakubatsira!
  
  Takarwa nevaFascists kubva kuMoscow,
  Ndokufambisa kunge mutsvairo...
  Miles akawedzerwa kucommunism,
  Chiroto chakajeka uye chitsvene kwazvo!
  
  Kurwa kwakanaka vasikana
  Kuti vanorwa nerufu kunyangwe ...
  Inzwi retsvarakadenga rakajeka kwazvo,
  Vachabika mapayi vachitamba!
  
  Uye mukomana kunzvimbo iyi,
  Ndiri kufara kwazvo, iwe unoziva, nditende ...
  Kukwazisa izvi pasi pevhu,
  Neushingi akadzivirira Stalingrad!
  
  Chii chatinodei iyi "Tiger" ine simba kwazvo?
  Chokwadi tangi iyi yakakura kwazvo ...
  Mapiyona ari kuimba mbira.
  Tichava natenzi mutsva!
  
  Hakuna mumwe knight, nditende,
  Mukomana akasunga tie tsvuku...
  Hongu, kwemakore isu tiri vana chete,
  Napalm iri kunaya kubva kudenga!
  
  Stalingrad inorwa zvakanaka kwazvo,
  Mapiyona akafanana neshumba dzirimo...
  Mushure mezvose, kwatiri muenzaniso ndiyo inonyanya kukosha,
  Saka kuti sekuru namadzibaba vanodada!
  
  Tinogona kuita zvese muhondo iyi,
  Kunda maFascists akaipa nekuseka ...
  Kuimba mazano makuru
  Unenge uri mwana waShe!
  
  Mukomana akaona "Panther"
  Tangi iri harina kupera simba, mukomana ziva...
  Dzimwe nguva tinonyora zvisiri-musoro,
  Hazvina basa, asi ichava paradhiso!
  
  Mwari akasika vanhu kubwinya kusingaperi,
  Kuti simba raLenin rive...
  Nekuda kwesimba idzva dzvuku,
  Tsono inosonwa!
  
  Mukomana akamhanya nemumazaya echando,
  Uye akashinga akakanda girinedhi kuna Tiger...
  Achange aine bazooka mubhegi rake,
  Zvekuti Fuhrer ane mweya afuridza!
  
  Iwe unogona zvakare kugadzirisa chirahwe,
  Imarii ingori mbiri kaviri ...
  Ngatikunde mafascists nekungwarira,
  Mushure mezvose, takachenjera zvakakwana!
  
  Sinou iri kudonha ichipisa zvitsitsinho zvemukomana,
  Achiri mwana, kunyangwe ari gamba...
  Mukomana haatambe dende nerufu.
  Uyu Fuhrer ihemorrhoid yakaipa!
  
  Pano "Panther" yakagamuchirwa zvakasimba,
  Zvakasimba angular kuputa...
  Akarova fascist mumhino nechitsitsinho chake chisina kupfeka,
  Muvengi achaita segirazi rakaputsika!
  
  Hapana zvinangwa zvisingagoneki
  Piyona akashinga akaratidza...
  Kukunda boka revavengi hakuna kuoma,
  Uyu mukomana akashinga!
  
  Ndosaka takarwira Nyika yaBaba,
  Wese piyona anoziva izvi ...
  Hatizozvidembi muhondo yehupenyu,
  Kubwinya kumutsvene weUSSR!
  
  Mukomana asina shangu haatyi,
  Kunyangwe chando chakanyanya ...
  Uye zvidhori zvinopenya, ndinoona zviso,
  Uye Lada naKristu ndevedu!
  
  Lenin anotikoka kunyika itsva,
  Iripi bagel remahara, cream cake...
  Abheri anokunda, kwete Kaini,
  Usatarise muromo weruzha mumuromo!
  
  Patova nehondo dziri kuitika pedyo neKursk,
  Nyangwe muvengi ane hutsinye semhumhi...
  Vakomana nevasikana vanorova vakashinga,
  Vanokurova muhuma chaimo simbi!
  
  Zvakanaka, muvengi ari kudzokera shure,
  Uye mukurwisa kune piyona asina shangu ...
  Anotenda mukukunda muna May anobwinya,
  Uye achagadza muenzaniso kuvarwi!
  
  Pane imwe nzvimbo maKrauts akarova nhengo yeKomsomol,
  Vakapisa zvitsitsinho ne poker ...
  Musikana akatukwa akarwadziwa
  Vakamuisa pamazimbe asina shangu !
  
  Haana chaakavaudza
  Ndakangoseka muface wezvikara...
  Ndeapi ma bastards , kurwadzisa hakuna kukwana kwauri,
  Tichakusungirira mumhete!
  
  Nhengo yeKomsomol yakapfurwa nevaKrauts,
  Vakabva vandikanda muchiuno...
  Uye nekuda kweizvi mapiyona akapa,
  Nekuti ndinoda vasikana!
  
  Zvavaida vanaKrauts vaizviwana
  Hitler akakweverwa zvakajeka mubhokisi ...
  vadzivisi vedu zvakaoma.
  Vakarova huma nesimba redemhe!
  
  Hongu, kwatiri vakomana, zviri nyore,
  Kunda maFascists akaipa muhondo ...
  Kunyangwe tichitaridzika sediki,
  Asi kudzidza, zvishanu chete!
  
  Isu takatopinda muBerlin muhurongwa,
  Kupfeka bhutsu kekutanga...
  Mukomana aiva mwana, akava gamba,
  Yakaratidzwa kirasi yepamusoro chaiyo!
  
  Hatichemi nokuda kwaavo vakawa muhondo .
  Ndinoziva sainzi yavo ichamuka ...
  Uye ivo vachaona communism kure,
  Nokuti chiedza chichakunda rufu!
  
  Uye Jesu haasi Ishe wedu,
  Radiant Lenin...
  Kuda kwake hakukanganwe nesu;
  Kerubhi rekusingaperi riri pamusoro penyika!
  
  Tichawana, ndinoziva, kukunda,
  Kana kuine hondo muchadenga...
  Vedas vakaudza madzitateguru edu,
  Satani achatora chikamu chimwe muzvitatu chenyika!
  
  Asi isu tichavasunungura, nditende,
  Ngatiitei izvi - ingano, munoziva ...
  Mumufaro wekufara, sevana,
  Uye ngativake paradhiso muchadenga!
  
  Hakuna rufu - imi vanhu munoziva,
  Hupenyu, nditende, hwakanaka ...
  Uye vanhu vanopa mufaro kune vana,
  Kudenga neWamasimba ose kwemazana emakore!
  
  Ndipo apo nyika ichange yava communism,
  Chadenga chose, chadenga irima...
  Kusingaperi kusingaperi, chiedza chehupenyu,
  Azere nepfungwa huru!
  
  Uye Lenin achatonga, ndinoziva,
  Kukudzwa zvakare, Stalin ndiye mutungamiri wevarwi ...
  Tinogona kugadzirisa zvese mune ramangwana,
  Vamwe vedu vakaita setitans!
  
  USSR mhiri kwechadenga chiri kure,
  Iko hakuna miganhu pamusoro pemipendero chaiyo ...
  Uye muzita rezvisikwa zvikuru,
  Mapeji ane mbiri enhoroondo ino!
  
  Mapiyona aive, aripo uye achave aripo,
  Mumufaro wedu, paradhiso nekusingaperi...
  Ziva kuti simba rako hariperi,
  Kurota kwemufaro usingaperi!
  . CHITSAUKO Nha
  Hongu, pano unogona kushamisika kuti vana vakanyora sei nhetembo yakasimba uye ine simba pamusoro penhunzi, iyo kunyange Alexander Sergeevich Pushkin aizogodora.
  Chero zvazvingava, vakaratidza kuti havasi ivo chete vane mhasuru uye hunyanzvi hwekurwa, asi vane tarenda renhetembo.
  Valerka akananzva miromo yake ndokuti:
  - Chii, ultrapulsar?
  Marinka akaseka ndokupindura:
  - Zvakawanda senge hyperquasar!
  Levka, mukomana uyu airatidzika kunge ane makore gumi nemaviri, akaitora uye nekuchenjera akabata wasp nezvigunwe zvake. Ipapo akamukandira nesimba guru. Yakabhururuka sebara ichibva yanorova maJerimani aikambaira murungu chaimo. Yakarova ikauraya.
  Slavka akati:
  - Pakumhanya uku, kunyangwe nyuchi chipo chinouraya chekutsakatisa!
  Valerka akaseka ndokuti:
  - Ehe, isu tiri super level varwi! Asi izvi ndizvo zvinofanira kuitwa nemapiyona. Uye kana tichifanira kurwa kwete munharaunda chaiyo, asi muhupenyu chaihwo, saka isu hatizokanganisa!
  Marinka akagutsurira musoro achibvumira:
  - Ndine chokwadi kuti hatingaiti chikanganiso!
  Levka akaseka akati:
  kwako kukuru ndiko kushaya simba kwako!
  Musikana wacho zvine musoro akati:
  - Dzimwe nguva kuwedzeredza muvengi kune ngozi zvakanyanya pane kumutarisira pasi! Iyi ndiyo nzira iyo kusavimbika kunobereka nayo kukundwa!
  Slavka akaseka ndokuti:
  - Kukunda kwakadaro kwakafanana nekukundwa, uye zvinorehwa nekukunda zviri nyore kuseka , pfungwa yese ndeyekupedzisa kufamba uye kurova piyona mumhino nekubudirira!
  Vakomana vehondo vakaitora ndokuhwihwidza pamwe chete. Makunguwo mazana maviri aitenderera pamusoro pemunda akarohwa nehana. Uye vakarovera pasi, vachirova mauto chaiwo eNazi aikambaira nemiromo yawo. Uye vakanga vachibuda ropa.
  Levka akaseka uye akaimba:
  Dili, dili Parsley akauya,
  Dili, dili rakatya makunguwo!
  Varume ivavo havasi toyi,
  Uye kuparadzwa zvachose !
  zvimwe zviitiko zvinoitika kune imwe nzvimbo muHypermatrix .
  Anna Witchakova akawana mhemberero isingafadzi yekuonekana nebhiza rake rakatendeka rinobhururuka. Murwi akazove mai veMig-4, iyo yakadonhedza ndege zhinji dzeGerman, yakangopisa panguva yekurova kwemhepo yeArmada yeJapan, sezvakaita dzimwe mota nengarava. Mushure mekunge magora aibva kuNyika yeZuva Rinokwira arova guta, Vladivostok yakaratidza zvinosiririsa. Zvisinei, kuvigwa kwevakafa kwakaitika nenzira yehondo, zvine mwero uye nokukurumidza zvikuru. Mutyairi wendege Vedmakova akaisa tsoka dzake pamoto, tsoka dzemusikana dzakafukidzwa nemapundu, saka akafamba asina shangu, achinyatsotsika zvigunwe zvake. MaJapan haasati adzokorodza kurwisa kwacho; Vedmakova akafamba-famba pamarara, yakanga ichicheneswa nesimba, uye pakati pevashandi paiva nenhamba huru yevana. Vatete, vasina shangu, zviso zvakatsvuka muchirimo chezuva, vakasimudza mataira akatyoka, vakasimudza mapango eteregirafu akadonha, uye vakangotsvaira migwagwa.
  Mukuru ari pamusoro pevakomana, akapfeka tayi yokupayona, asi asina shati ( yakarembera yakaparadzana, sezviri pachena vakomana vaitarisira zvipfeko zvavo), akamhanyira kumutyairi wendege.
  - Tiri kushanda nekukasira, Comrade Major, zvese zvichagadzirira munguva pfupi! Tichatsvaira mugwagwa wakachena, zvichange zvakatsetseka sepamberi pehondo!
  Witcher akanyemwerera ndokumukandira siwiti:
  - Heino, tora! Iyi ndiyo Soviet yedu yakagadzirwa kubva kuchokoreti yechisikigo, kwete chepfu yeAmerica .
  Mukomana akachonya nemufaro.
  - Uye isu tinopa maAmerican mutsva vakauya nezita remadunhurirwa . Sezvo zvino vari pamwe chete naHitler naHirohito, saka havasi Yankees, asi Pindos!
  Musikana mukuru akakotamira mukomana:
  - Wati ndivanaani?
  Piyona wechidiki akadzokorora:
  - Pindos! Saka zvino todaidza maYankee akatitengesa!
  Witcherova akapuruzira musoro womukomana, ipapo ruoko rwake rukuru, rwakasimba rwakafamba pamapfudzi akatetepa, ane tsinga. Mukomana akanyemwererawo, mazino ake achena, uye akatambanudza chanza chake chaive chine mhata. Meja akakwazisa mukomana uya ndokupindura achiti:
  - Tinofanira kuyeuka zita. Asi hatisati tave muhondo neAmerica, zvinoreva kuti nguva isati yakwana kuuya nemazita emadunhurirwa.
  Mukomana akaramba achiti:
  - MaAmerican akaipisisa kupfuura maJapan nemaGerman, nekuti vanosarudza kurwa nemaoko emumwe munhu. Hazvina mhosva kuti varwi veEmpire yeRising Sun vane hutsinye sei, hushingi hwavo hunozivikanwa kune wese!
  Witcher akakanganisa:
  - Ndichauraya varume vakashinga ava! Uye nokukurumidza sezvinobvira!
  Mutsva wemauto Krotov akasaina hurongwa husina kunyatsojeka uye akatumira mutyairi wemauto neboka revafambisi vezvikepe kuKhabarovsk. Kurongeka kwakauya nekukurumidza; zvaive zvakafanira kudzoreredza kufambira mberi kwezvikamu zveJapan. Witcherova, zvechokwadi, aitarisira kuti vaizomupa murwi, asi ... Mberi yakanga isina ndege dzakasununguka pairi, uye kusimbiswa kubva pakati pavo kwakanga kusati kwasvika. Rwendo rwekubva kuVladivostok kuenda kuKhabarovsk rwakatora nguva shoma, uye mukuru wacho akakandwa kunze kwenjanji muhondo yaipisa.
  MaJapan akaedza kupfuura guta rakanyatsosimbiswa ndokurikomba. Murwi haana kumbowana nguva yekusvetukira mugoronga nepfuti yemuchina pakatanga kurwisa.
  Sinitsin, aive akarara padivi pake :
  - Saka izvi zvinoreva kuti muvengi ari kuronga mazano aFrederick, kana, kunyanya, General Nogi, kuti apfuure masvingo uye atisundire kumashure.
  Mutungamiriri akagunun'una neshungu.
  - Ngaaedze kuisa moto kumuswe webhiza reRussia. Acharohwa nemahwanda zvekuti hazvichaita sezvizhinji!
  Ace pilot akaseka:
  - Mahwanda ebhiza anogona kunge asina kugadzirwa neKrupp simbi , asi yedu yeSoviet!
  Mashoko ake akavhiringwa nekuchema kwematemba. Pano akarara mumugero wakacherwa kwenguva refu, kazhinji pane mutsara unozivikanwa wenhare dzakatenderedza Khabarovsk, kutyisidzira kwekupinda kweJapan kwave kuripo kwemakore akati wandei. Magomba ari kuputika kumberi nekuseri kwemigero, uye anoita ruzha rukuru. Kazhinji, iyo yakakurumbira yeJapan shimosa inogadzira ruzha uye utsi. Murwi anotarisa asingatyi, kunyange nekumwe kusava nehanya. Kuputika kwematehwe kunogadzira zvitubu zvine tsvina, imwe yacho yakakonzera kuzunguzika kwevhu. Izvi zvinoreva kuti pfuti ine cannon of a caliber of a good mamilimita mazana matatu iri kupfura. Kugomera kwevakakuvadzwa kunonzwika. Kuburikidza necannonade vanoita semhute yakareruka isingaonekwe nenzeve dzose. Apa mutyairi wendege akanga akafukidzwa nevhu. Musikana, zvisinei, akahwihwidza ndokuzunza guruva kubva pamabhurukwa ake matsvuku:
  - Zvinogara seizvi, kana ukavata pasi unosviba! Uye kana ukasimuka, ndipe ruoko rumwe kana maviri kuruboshwe!
  Kugadzirira kwepfuti kwakave kupfupi, pamwe maJapan akange asina mabhomba akawanda. Kurwisa kwatanga. Matangi akawanda eJapan akanga achityaira mberi. Diki, ine muviri wakatenderedzwa zvishoma wemuchina. Tangi yakakurumbira yeEmpire yeZuva Rinokwira: Chichikha . Witcher akarangarira maitiro ake. Frontal nhumbi dzokurwa 30 mm , pfuti 47 mm, dizeli injini 320 horsepower. Kunze kwekuita kwekutyaira, umo muchina uyu hausi wakaderera kune T-34, zvino wakanyanya kuipa kupfuura yeGerman T-3 ye1943 modhi. Kunyange kuFar East vanomuti hwihwidza! Asi nenzira, mambokadzi weminda haisi tangi, asi vechidiki. Edza, swedera kuminda yezvimbambaira. Sokuimbwa kwazvinoitwa: Kana chitima chine zvombo chisingagoni kupfuura, musoja ane pfuti anokambaira.
  Pfuti dzeJapan dzakakopwa kubva kuGerman Mauser. Pfuti dze submachine dzakabviswa kubva kuSchmeister , ine mukurumbira kubva Hondo Yenyika Yekutanga . Muzhinji, vanhu vane maziso akamanikana vane chishuwo chekutevedzera zvakanakisa kubva kune rumwe rutivi. Chokwadi, vagadziri veJapan vari kutoshanda mukugadzira hybrid yePanther uye T-34!
  Iko hakuna anopfuura gumi nemaviri matangi eJapan, uye artillery yeSoviet haina kukurumidza kusangana navo. Varwi vanomhanya vachivatevera pakumhanya, mucheni dzakakora dzechinyakare. Mauto eNyika yeZuva Rinobuda ivo pachavo vakapfeka yunifomu ine yero zvishoma, inoenderana neruvara rwekhaki steppe. Muroyi anovatarisa, achikurumidza kuongorora huwandu hwevanorwisa. Kune ziso kune zviuru zvishanu kusvika zvitanhatu zvavo, uye kune vangangosvika chiuru chevaRussia vagere mumigero, vachivhara chikamu ichi chekumberi. Uye zvombo.... Hondo yekuFar Eastern yakashongedzerwa zvinoenderana neyakasaririra musimboti, uye chete maofficial ane submachine pfuti . Zvakanaka, iye mukuru, kunyangwe asina chinzvimbo, akaderedzwa kusvika padanho repachivande.
  Captain Sinitsin (achiri mukomana mudiki) akabvunza Witcher :
  - Wakarwa nemaGerman?
  Musikana akapindura:
  - Aihwa! Ndakavatsvoda!
  Mutungamiriri, akangoerekana acheneruka, akati:
  - Unoyeuka chitunha chako chekutanga here?
  Witcher, achinyemwerera, akadzungudza musoro wake:
  "Ndiri mutyairi wendege, uye chero munhu wandakapfura, ndamuuraya, handina pfungwa yezvitunha!" Sezvineiwo, mukati meHondo Huru Yokuda Nyika yose, ndege yangu haina kumbodururwa!
  Kaputeni akaridza muridzo zvinoti:
  - Iwe unongova ace ! Uye mangani maGerman akashata aunawo!
  Witcher akawedzera kunyemwerera:
  - Mushure memakumi maviri neshanu, ivo vakapa iyo hero nyeredzi! Uye makumi maviri nemasere chete.
    Sinitsin akati:
  - Uh-uh ! Iwe unongova shasha yehunyanzvi hwako!
  Musikana akapindura zvine mwero:
  - Hapana chikonzero chekuita gamba remunhu anongoita basa rake nekutendeseka. Iye zvino varwi vachaswedera pedyo, uye tichasangana navo.
  Kaputeni akadhonza bhaudhi repfuti inorema, yairema makirogiramu gumi. Ndakabata imbwa, kuvhurwa kwacho kwakasimba, garo rakadzora. Haisi muchina wakanakira, asi unorova ... Chokwadi, maererano nerunyerekupe, maGerman atova nepfuti yemuchina ine simba, asi ndiani anoziva, kana vagadziri veSoviet vachauya nechimwe chinhu chiri nani. Sinitsin haana kukwanisa kuramba kubvunza:
  - Sei iwe waive mutyairi wendege akatamisirwa kune vanofamba netsoka?
  Vedmakova akapindura nehafu-kuseka, achidzvanyawo shutter yepfuti yake yepasi :
  -Uye ini ndaingoda kuziva kuti zvaive zvakaita sei kugara pasi pemoto! Izvozvo zvingava zvakanaka.
  - Uye iwe unofanirwa kunge wakarasa bhutsu dzako kana iwe wanga uchimhanyisa kudaro kusvika kumberi!
  Vedmakova, chaizvoizvo, achiedza kuita kuti mablister aende nokukurumidza, akafamba-famba semusikana asina shangu. Kunyange zvazvo munguva yehondo, vakadzi vakawanda nevana vakaratidza zvitsitsinho zvavo muzhizha, izvi hazvina kugamuchirwa pakati pevakuru vakuru, kunyanya munzvimbo dzevanhu. Asi Witcher akatoda kumutora akadaro. Akapindura Sinitsin zviri nyore:
  -Kuti uchengetedze mari, ingangoita nyika yese yecapitalist inopesana nesu. Mushure mezvose, bhutsu dzinopera, uye iri ibasa revanhu vazhinji!
  Kaputeni akabvumirana nemeso ekutamba.
  -Une makumbo akanaka kwazvo! Ndinogona kuvabata here?
  Witcher akazunza munwe wake:
  - Kwete izvozvi! Ipapo, kana ukasara, ndichakudziya usiku.
    Sinitsin akawedzera maziso ake:
  - Wow, uri kukurumidza! Kazhinji vakadzi vanotora nguva yakareba kuti vatadze.
  Vedmakova aida kupindura, asi kuputika kwakanzwika, tangi yeJapan yaifamba mberi yakarova mugodhi. Musikana akaimba:
  - Hitler aityaira mota, bastard yakaputika nemugodhi! Yakapwanyika kuita zvidimbu - asi yakabatsira zvishoma!
  Imwe tangi yeJapan yakaputika, ikamira, yakashandura muromo wayo uye yakavhura moto pamigero yeSoviet. Wechitatu akamhanya achimutevera. MaJapan, zvisinei, haana kutongofunga nezvokumira. Vaye vane maziso nhete vakabva vadambuka, pfuti dzavo dzemuchina, dzakaiswa pamasemicircular, shongwe dzinofambiswa, dzakatanga kushanda.
  Captain vakati:
  - Izvi zvakanaka ! Zvinoita kunge vari kufamba muparade! Iri iuto!
  Vedmakova akatora pfuti, nerufaro chinhambwe chevacheche chakabvumirwa, ndokupfura mukuru weJapan. Meso Nhete akadonha, achirasa pfuti yake kure nesimba zvekuti yakanga ichitsvanzvadzira nebayonet muuswa hwechirimo. Vamwe vekuJapan vakaramba vachimhanya, vachingorereka miviri yavo zvishoma, sezviri pachena vachitarisira kudzivirira kukundwa, kana kuti kuderedza mukana wayo. Vedmakova akayeuka kuti iyi ndiyo nzira iyo varwi muKwantung Army vanodzidziswa nayo; Zvinoita sokuti Tsar-Baba Herodhi vakazununguswa zvakanaka. Uyu ndiye, zvisinei, pamusoro paNicholas II. Iye zvino vari kurwisana neJapan zvakare, uye kwete pane imwe chete, asi pamativi akawanda. Zvisinei, izvi zvinewo zvazvakanakira. Musikana akaimba:
  Ari kuuya, Verma kht yakandwa muguruva ,
  Napoleon anokundwa, haakundiki!
  Muvengi haazokwanisi kutsika mureza weSoviet,
  Kana vanhu nebato vabatana !
  Imwe mushure meimwe, matangi eJapan akaparadzwa akamira, asi mauto evacheche akazara nebayonet akatanga kumhanya zvakanyanya. Zvinzvimbo zvemauto eSoviet akazara nekupenya, pfuti dzakaombera, dzimwe nguva dzichipindirana nepfuti yemuchina. Muroyi akavhurawo pfuti. MaJapan, achisimudzazve pakufamba, akapfura pfuti. Vakadanidzira nepamusoro pemapapu avo.
  - Banzai! Rus give up!
  Mabara akabaya zvitunha zvavo kunge ramrod mumannequin. Guruva remabhonzo rakasanganiswa neropa rakadonha. Nekudaro, akawanda emabara, sezvinoitika muhondo, akapotsa. MaJapan akayambuka nzvimbo yezvimbambaira, masoja madiki akanga asina kunyanyoreruka pakumhanya kwawo kuti aputsire zvipo zvakagadzirirwa matangi.
  Witcherova akanzwa kudzoreredzwa kwoutsinye kwepfuti papfudzi rake, nepo varwi veNyika yeRising Sun vaiita semashavi chaiwo. Kuchemerera kwavo kwakawedzera kusimba, zviso zvavo zveyero zvaisemesa zvichipenya nedikita. Muroyi anoedza kuuraya mauto akawanda evavengi kamwechete. Musikana ari kupisa semazuva ese uye anopfura sedendere. Imwe clip yakapera, ndokuisa imwe. Magazini yacho yakakurisa, yakatenderera, uye haisi nyore kupinda mukamuri. Uye zvakare moto, maJaps anobhururuka akatsikitsira pasi.
  Vedmakova akapfura chikamu chechipiri chepfuti, achimusiya asina kana zvombo. Uye vane maziso nhete vari kutorwisa nemagirinedhi. Vanopindura nekukanda, ikozvino kune kwakawanda kuchema uye kugomera, mauto eSoviet anowirawo. Chimedu chacho chakacheka kabvudzi mumusoro maMuroyi . Tsinga dzemusikana hadzigone kumira, uye anosvetuka achiridza mhere pamusoro pemapapu ake:
  -Kunyika yaamai kwaStalin!
  Vachimutevera, vamwe varwi vose vanoridza mhere, vachisvetuka kubva pakavanda uye vachizunza pfuti dzavo. Masoja eSoviet anomhanya kunosangana nemaJapan, achiita muhondo ye bayonet.
  Kurova kweWitcher kunocheka dumbu re "samurai" iri pedyo. Anoridza mhere, oedza kudaira ndokuwira pasi senguruve yabaiwa. Musikana anodaidzira nekufara:
  - nhabvu yeRussia: Russia - Japan, mbiri-zero !
  Uye zvechokwadi, mumwe muJapan akadonha nehuro yake yakachekwa nebayonet . Zvakanaka, mutyairi wemurwi akakava wechitatu pazvidya. Murume ane meso nhete akatambanudzwa, uye musikana, achifamba neine inertia, akanyudza pfungwa yacho muziso remuvengi!
  - Tora iyo Japanese! Unomirirei pazvipingamupinyi!
  Kutsiva kwebhayonet kwakabvarura jasi remukuru, ropa rakabuda, asi izvi hazvina kungonetsa musikana chete, asi zvakawedzera kutsamwa kwake.
  - Rufu rwaHirohito! - Musikana akahukura, shin yake yakarovera mutemberi ine ziso rakamanikana , uye musikana akafamba nekumhanya kwakadaro, sekunge ndiye ma propellers emurwi mutsva.
  MaJapan akadzokera kumashure uye akatodzokera kumashure, uye musikana akafemerwa akaenda kunorwisa, pfuti yake yemuchina yakanga ichitenderera sekirabhu mumaoko ehofori. Ipapo kwakauya chibhakera kumusana negako romupurisa aishingaira zvikuru. Anna akatura befu achiti:
  - Heino shahen-khash yako !
  Asi zvachose, vanhu vokuRussia vaiva nenguva yakaoma. Iwo ane maziso akamanikana ane mukana wakapetwa kashanu parutivi rwavo, uye maJapan ane nhanho yakanaka yehutano hwemuviri; Sezvingatarisirwa, panguva yehondo yakaoma kudaro, varwi veboka rechitatu, vane unhu hwakaipisisa, kana varwi vakakuvadzwa zvakaipisisa muhondo nevaNazi vakatumirwa kuFar East. Mauto akadonha, dzimwe nguva gumi nemaviri mabhayonet akaendeswa kune imwe yeRussia, ivo vaibuda ropa pamwe chete, asi vakarwa semagamba, uye hapana akakumbira tsitsi.
    Sinitsin akabaya mukuru weJapan nebayonet, asi akarohwawo padivi nemuromo. Jaya racho rakawisira pasi muJapan airwisa nokurova pachipfuva nechigadziko chepfuti yake, asi ropa rakayerera richibva parutivi zvakanyanyisa. Uye vana samurai vakamhanyira kumukomana pakarepo.
    Vedmakova akashinga akamhanyira kununura, achibaya mukuru nebayonet kusvika pabendekete, uye achigogodza imwe Jap pasi pebvi nekick.
  - Bata paPetrukha! - Akadanidzira.
  Iye, achangobva kuratidza mabhayonet maviri akanangana pachipfuva, akapindura:
  - Ini handisi Peter, asi Arkady!
  Musikana, akanga auraya mumwe muJapan , akagomera:
  -Muhondo, zita rega rega rakafanana nekudzvanya kwepfuti yakasungwa;
  Arkady akadzokera shure zvishoma, uye bayonet isina tsitsi yakabvarura dama rake. Murume wechidiki akaridza mhere kubva mumarwadzo asingaperi:
  - Amai vamwari!
  Witcher akaramba:
  - Pamwe ndiri amai, asi kwete Mwari! Kazhinji, hakuna Mwari, uye hakuna kumbovapo!
  Arkady, achidzokera nemusana wake kuna Anna, akagunun'una zvisinganzwisisike:
  - Uye chii, mushure mekufa, kukanganwa kwakamirira isu ?
  Musikana akadzungudza musoro achiti:
  - Aihwa! Sayenzi yechiKomonisiti ichamutsa vakafa. Uye avo vakafira muhondo nokuda kwenyika yavo vachava vokutanga kudzorerwa kuupenyu hutsva.
    Sinitsin akadzungudza musoro:
  - Ngazvisadaro!
  Witcher, auraya mumwe wechiJapan, akadanidzira:
  - Hakuna mwari! Kana aripo, saka tinofanira kubvuma kuti anofungidzirwa kuti musiki wechisiko chapose pose anosiririsa! Uye anofarira kutambudza zvisikwa!
  Panguva iyoyo, Arkady akachekwa akavhurika muhudyu aine bayonet, uye kuti arege kudonha, akazendamira pamurwi ane bvudzi dzvuku:
  - Ndinotambura sei! Zviri nyore zvisingafungidzike!
    Kukwirira kwakapetwa kashanu kana katanhatu kwemauto ekubuda kwezuva kwakachinja. VaSamurai makumi mashanu vakamhanyira kwavari, vachivheyesa machira avo sehondo yenungu. Arkady akarohwa kaviri padumbu nebayonet, uye ipapo ziso rake rakaburitswa kunze. Jaya rakati rawa, vakamubaya kaviri, ndokuita kuti anyarare nokusingaperi. Ndinoshamisika kuti mweya wake wainzwa sei pawaibhururuka: kushamisika, kana kutya, kana pamwe zororo rinoshamisa, asiya jeri remuviri.
  Muroyi akaita searoyiwa. Chokwadi, jasi rake rakaputsika kuita zvidimbu, rakatemwa nebayonet. Murwi akave akashama zvachose, akafukidzwa nemakororo akawanda, asi samurai haana kukwanisa kumukuvadza zvakanyanya! Akarwa, mazamu ake akashama ane minyatso yakatsvuka kuti piriviri kuita semabhuya ari mugungwa. Uye zviziso zvemakumbo zvakashama zvakangopenya. Musikana wacho aiva zvechokwadi mufananidzo wemhuka uye simba rehupenzi. Zvigadziko zvake zvakashama zvakatsvuka neropa, izvo zvakagadzira kushamwaridzana nemwarikadzi mukuru wekuparadza uye zvakaipa a- Kali! Anenge mauto ese eSoviet akange atobayiwa kufa, hondo yakanga yapera, uye chete mukupenya kwayo kweAphrodite, nguva nenguva yairova ziso rakatetepa .
  Mukuru weJapan Nugi akatarisa chishamiso ichi nekushamisika. Imwe pfungwa yakabva yapinda mumusoro make. Murairo wakatevedzwa, wakapihwa nezwi rakatetepa reumhutu husina kudyiswa :
    - Kandai mambure pamusoro paro, mumubate ari mupenyu!
  MaJapan ane hupfumi aivewo nemanetiweki. Ko kana tichida kutora mumwe wevaRussia ari mupenyu? Uye network yakanakira izvi. Pakarepo vabati gumi nevaviri vakakanda zvisungo pamusikana
  Muroyi akarwa nepese paaikwanisa, akaedza nepaaigona napo kuti azvisunungure. Asi kwakanga kuri pasina; maJapan anongwarira akaita mambure nekariro yokuti aizotsigira nzou. Musikana wacho, akanyatsoputirwa, akadhonzwa mumaoko ake. Sezviri pachena, kubudirira kwehungwaru kwakawanikwa , kunyanya sezvo nzira iyi yakanga isingafukidzwi nepfuti kana pfuti.
  Musikana akayeuka chiso chakaveurwa chemudiwa wake Arkady, uye chirevo chake chekubata:
  -Muhondo, zita rega rega rakafanana nekudzvanya kwepfuti yakasungwa;
  Mufungo unotyisa uye unonyangadza wakamuka, kana akanga amudyisa! Mushure mezvose, izvi zvinowanzoitika: iwe wakangodanana nemunhu, uye akafa!
  MaJapan, sezviri pachena, akatora migero isina kuvharwa munzvimbo ino, achiramba achipfuura nzvimbo dzemauto eSoviet akatenderedza Khabarovsk. Uye Vedmakova wake ari kutorwa musungwa, asi kunyange zvazvo asiri, ari kutotorwa, akatakurwa mumotokari yakashongedzwa yezvombo kuti aendeswe kumashure. Muchina uyu ndewe antediluvian , pamwe kubva kuHondo Yenyika Yekutanga, saka zvisinganzwisisiki akachera kumashure kwevacheche. Kumhanya kunosvika makiromita gumi nemaviri paawa. Brr! Tangi rekutanga renyika, Prokhorov's all-terrain mota, yairema zvisingaite, asi yaive nekumhanya kwemakiromita makumi mana neawa mumugwagwa mukuru uye 25 mumugwagwa mukuru. Zvakanaka, kune rumwe rutivi, USSR iri kurwisa yose yeEurope, uye kune imwe, chikamu chinokosha cheAsia. Musikana akacheuka nedivi, zvairatidza kuti paive netyisidziro yekurara nemanhede. Kwakasviba sei munzvimbo iyi yemotokari yezvombo, sezviri pachena inogara chikamu chekumhara, kana kutakurwa kwevarwi. Zvingava zvakanaka, zvechokwadi, kutiza, kutanga nekubvisa matanda uye tambo dzakasimba. Uye kuzviita sei? Musikana wacho, zvechokwadi, ane unyanzvi, kunyange zvazvo achazofanira tinker, panguva imwe chete achibvisa ma handcuffs uye sawing kuburikidza neketani yaakasungirirwa negumbo. Asi tambo dzinogonawo kuve dzakakodzera pano. Basa racho rinonetesa, asi kana vakamuendesa kundima yeManchuria, achava nenguva. Musikana wacho akabvisa tambo kubva paganda rakanyorova, akacheka ketani, uye panguva imwe chete, akafunga. Hmm , haisi mubatanidzwa wejee wakagadzira kurwisa Soviet Russia: Uyezve, chikara chakakomba iGermany. Nyika ine tekinoroji yepamusoro, mauto akasimba. Semuenzaniso, akanzwa nezvemutsva ME-309 murwi. Zvinoita sekuti idzi dzave kutobhururuka. Haana chaiyo data pamusoro pezvombo , asi maererano nerunyerekupe ndege iyi ine mapoinzi manomwe ekupfura. Ichi chombo chakakomba, tichifunga izvozvo YAK =9 pane maviri chete, uye hapana mota pavarwi veSoviet yaive nemapoinzi anopfuura matatu. Edza kukunda zvikara zvakadaro! Zvakanaka, Focke-Wulf muchina wakakomba kwazvo, unopfuura mune zvombo zveSoviet ndege, uye kunyange unokwanisa kutakura anenge matani maviri emabhomba. Nechekare pakupera 1942 akanga akashonga maviri 20 mm cannoni uye 4 13 mm pfuti muchina. Asi zvinoratidzika kuti rudzi rutsva rwemurwi-anorwisa ndege uye bhomba ine maviri 30-mm uye mana 20-mm cannon yakatoonekwa. Yakanga yatove chikara, chikara kune zvese! Uye maererano nerunyerekupe, murwi wendege ane masere pfuti makumi matatu-mm atoiswa mukugadzirwa! Edza iyi ghoul uye umukunde! Vagadziri veSoviet vanoda kuita sei kune izvi? Vitchakova akanzwa kuti basa rakanga richiitwa paYak-3. Muchengeti wedhipatimendi reBeria akamuudza nezve izvi. Zvinoita sekuti iyo inonyanya kukoshesa ndege ichave yakareruka huremu hwechimiro, pasina mamwe injini uye zvombo. Maneuverability, hongu, yakanaka, asi ini ndinoda kuwedzera kwezvombo! Mushure mezvose, mubhokisi, hongu, mutambi akareruka muhuremu hwemunhenga anonyanya kugadziriswa kupfuura heavyweight , asi acharamba achirasikirwa naye. Hazvisi pasina kuti kune uremu zvikamu, uye pakati pevashandi vetsiva, simba rinorova rinonyanya kukoshesa. Izvo zvinodikanwa kusimbisa zvombo zveSoviet ndege, uye chete ipapo iyo Wehrmacht icharohwa pachiyero chakaenzana. Kubva pahafu yechipiri ye1942, hukuru hweLuftwaffe mumhepo hwakatanga kubuda, kunyange muna March 1943 USSR yakanga ine mukana, asi ... Kutengesa kweAllies kwakashandura kuenzana kwesimba. Wow, Hitler akaurayiwa munaKurume 13, uye iko zvino kwave kupera kwaApril, uye zvakakomba sei kuenzana kwemauto. Saka nekukasira kubva pachinzvimbo chakanakira kune zvine hungwaru anenge arasika . Zvinenge, nokuti pachine tariro yokuti Germany ichakundwa isati yawana hukuru hwepamusoro uye hwetekinoroji pamusoro peUSSR. Kunyanya, maAllies anogona kupa maNazi ndege dzakawanda, asi vatyairi vendege veGerman vachada nguva yekudzidza kubhururuka nadzo . Zvakadaro, pane musiyano mune tekinoroji uye zviridzwa mapaneru. Matangi anodawo vashandi vakadzidziswa, uye nekuwedzera, kushanda kweChevron munguva yechando yeRussia haina kunyanya kunaka. Automatic pfuti M-18 ... Kwete chinhu chakaipa, asi chiyero chemoto chakaderera kune yakanakisisa yeSoviet mienzaniso, kunyange zvazvo yakakwirira mukururama! Muchidimbu, dambudziko ndiro dambudziko! Kune zvakare, zvisinei, maChurchill ane mukurumbira ane zvombo zvine simba uye kuita kwakanaka kwekutyaira. Hongu, zvinoita sekunge tichafanira kurwisana navowo. Uye kana hondo ichitora nguva yakareba , maNazi achawana midziyo yakawanda. Izvi zvinoreva kuti mhedziso iri nyore: isu tinofanirwa kurova zvakanyanya kuGermany muzhizha. Kana iri Japan, zvakanakisa kuzviganhurira pakuzvidzivirira kwakasimba uye kutanga kurwisa uchishandisa hukuru hwepamusoro mumatangi. Asi zvakare, kuchengetedza simba zvakanyanya sezvinobvira. Pasina kukweverwa muhondo dzakarebesa, uye kuvaka dziviriro pamitsetse yakambogadzirirwa. Pachine mukana wekushandisa Chinese Red Army, asi hurumende yeChiang Kai-shek yakairwisa nesimba rayo rose. Saka ikozvino unogona kuvimba nesimba rako pachako. Nguva yekurwisa? Nguva yakanakisisa iri pakupera kwaChivabvu, apo migwagwa yakaoma zvachose uye kusimbiswa kunosvika kune mauto. Vedmakova pachake angadai akaunza kurova kwake kwekutanga munzira yeOryol, uyezve mudunhu reKharkov, kuitira kuti adzinge maGerman kubva muindasitiri yeDonbass, uyezve nekumanikidza kufora muUkraine, pakarepo kuyambuka Dnieper, uyezve kuRomania. . Nekudaro, iwe unogona kutendeukira kuchamhembe, kusunungura Belarus, uye kuenda kumashure kweboka repakati. Pfungwa seyose yakanaka, zvisinei, panewo zvikanganiso, zvinogumbura munzira yeOryol ndiyo inonyanya kuoneka, uye mafashist achange akamirira ipapo. Mafuridziro acho achafanira kubiwa.
  Pano, hongu, zvose pfuti uye Katyushas zvichauya zvakanaka. Hurongwa hwekupedzisira hunobereka simba, kunyanya hunhu. Chero zvazvingaitika, iwe unoda akawanda pfuti uye Katyusha maroketi kubhomba dziviriro yevavengi nemabhomba. Kazhinji, ruzivo rweHondo Yenyika Yekutanga rwakaratidza kuti zviri nyore kudzivirira pane kurwisa, uye kana Kaiser yeGermany yakanga isina kupedza mauto ayo nekugumburwa kwechirimo cha1918, hondo ingadai yakagara kwemamwe makore akawanda. Asi Hondo Yenyika Yechipiri yakaratidza hukuru hwemaitiro anogumbura pane ekudzivirira. Semuenzaniso, kukurumidza kukundwa kwePoland uye, kunyanya, kukundwa kunoshamisa kwemubatanidzwa une simba wekuMadokero wemubatanidzwa. VaNazi vakakunda mauto epamusoro mumwedzi nehafu, vachingonzvenga Maginot Line isingapindiki. Kurwa muAfrica, uko pakutanga mauto makuru eItaly akakundwa nekurova kwakasimba kubva kumaBritish. Zvino Rommel akakunda mauto eBritish akasimba zvakanyanya panguva yekukurumidza kurwisa. Asi zvechokwadi, muenzaniso unoshamisa zvikuru ndiyo USSR muna 1941, njodzi huru yehondo ine simba. Uye kudzorera zviito zvinogumbura zvinogogodza zvikamu zveGerman. Saka chinhu chikuru ndechekuzvirova, pasina kumirira kudzvanywa kwematangi matsva eGerman. Hondo yenguva refu yekusagadzikana iri kuita kunge isina tariro, kunze kwekunge, chokwadi, masayendisiti eSoviet agadzira chombo chinoshamisa! Iyo yekupedzisira ndeye, mumutemo, inogoneka; semuenzaniso, akanzwa kuti zvaikwanisika kugadzira bhomba rinokwanisa kuparadza guta. Uyezve, bhomba rakadaro richarema matani matatu kusvika mana. Inoratidzika sengano, asi ... Takazvarwa kuti tiite ngano yechokwadi.
  Imwe nzira inotoyevedza ndeye laser chombo chinotsanangurwa muHyperboloid yeinjiniya Garin. Chinhu chakadaro chinokwanisa kuparadza uto rose rematangi, ndege, uye ngarava. Zvechokwadi, gadzira chombo chakadaro, uye kwete Chechitatu Reich chete, asiwo vatengesi Pindos, nyika yose ye capitalist ichaguma. Uye mureza wakajeka wecommunism uchapenya pamusoro penyika. Asi nokuda kwechimwe chikonzero zvombo zvakadaro hazvina kugadzirwa. Mirrors haisi iyo nzira yakanakisa yekuunganidza simba rekupisa murukova rwumwechete. Uye zvinotora simba rakawanda kutema zvikepe. Kunyangwe, kana yakanamirwa kune micron fineness, saka zvinokwanisika kucheka zvese ndege uye zvikepe zvehondo. Chishamiso chombo chichabatsira kuponesa USSR. Uye heino laser mhedzisiro, mune imwe fomu. Pakupedzisira, cheni yaenda uye yave kuda kusununguka, uye zvidimbu zvetambo zvakarara.
  Witcherova akati:
  - Kushivirira uye kushanda, kana newe, iwe hausi chitunha!
  Mwanasikana akasimuka ndokurovera gumbo rake rakashama pakuvhara. Hapana kuita. Akabva awedzera kugogodza. Mukupindura, pakanga paine kutuka muchiJapan, asi hapana kuita. Ipapo Witcher akatanga kuimba achishungurudzika. Uye akaimba nepamusoro pezwi rake, senge prima donna pamutambo wemhemberero:
  Mapoka eWehrmacht ari kuenda musango
  Kurira kwepfuti uye kurwisana kweminondo!
  Utsi hunokwira kusvika kumwedzi,
  Kukanganiswa kwemwaranzi kubva kudenga!
    
  Kwemazana emakore, nyika yebaba yakakurumbira,
  Ndichapa nyama yangu kuRussia!
  Ndinokuda, akanaka Rus ',
  Ishe wemadzimambo anesu!
    
  Ah, imi masango enyika,
  Kurira kwegoridhe aspens kunorira!
  Hama dzeOrthodox,
  Mwari vakafemera uto kuita mabasa ehugamba!
    
  Pamazuva anotonhora kana anodziya,
  Pamwe gore richaunza rimwe rima!
  Isu tiri nguruve dzefascist, semitsvairo,
  Kuti ndizunguze zvinonyangadza zvibve pamberi penyu!
    
  Chikonzero chepati yedu chakarurama,
  Kurwira vanhu veSoviet!
  Tinoimba rwiyo rweushingi,
  Pfungwa yakakwira mudenga segondo!
    
  Stalin akachenjera, zvaanoda zvemutongi,
  Tiri kupinzwa muhondo inotyisa kwazvo!
  Banner yeMotherland, pestle yemukundi,
  Ndagadzirira kupokana naPallas-fate!
    
  Chikonzero chaLenin chichava chekusingaperi,
  Tichavaka communism inoera!
  Tenda, dzidziso dzevanhu,
  Fascism ichapwanyirwa mugomba rerima!
    
  Nyika yese yakaita seshiri yakasununguka,
  Ngatibhururukire kunyeredzi dziri kure, kunyika!
  Chimwe chinhu chakajeka uye chakanaka
  Isu, sevavezi, tichagadzira!
    
  Uye Russia pasi pemureza mutsvuku,
  Zvakafanana neEdheni rokudenga richatumbuka!
  Chikonzero chaLenin, kuda kwaStalin,
  Titungamirirei kune zviwanikwa!
  Zvakanaka, zvakanaka, haumboziva zvinoitika muUltramatrix yeHypernet .
  Matangi eGermany zvino ari kurwisa mapiyona maduku. Uye vekutanga kuenda vaive vane simba uye akadzivirirwa matangi eLev. Ivo vanenge vasingapindiki, kwete chete pamberi, asi kunyange parutivi pfuti shoma shoma chete dzinogona kuvatora. Huma yehull yeLev tank yakakora 150 millimeters, pakona yemadhigirii makumi mana neshanu. Ndiko kuti, hapana kana imwe kanoni yeSoviet ichapinda. Uye huma yeshongwe ndeye 240 millimeters, uye zvakare pamateru. Uye iyi inopesana nepulsar - ivo havatorewo pfuti dzeSoviet.
  Kunze kwekunge wairova necaliber yakakura kwazvo, asi unotofanira kukwanisa kuirova nayo. Asi izvi hazvisi nyore kuita uchipokana nechinangwa chinofamba.
  Kwakatevera kwakauya maTigers eGermany. Yaive modhi yeTiger-1 ine inenge square turret uye hull. Asi nhumbi dzokurwa dzemativi dzakanyanya kukora - 82 millimeters, uye inogona kungopinzwa kubva ku76 mm cannon kubva kure kure, uye kunyange zvakadaro, kwete chokwadi.
  Iyo yakazotevera Tiger-2 ine mahwendefa ezvombo akatsetseka haisati yaiswa mukugadzirwa. Iyo Panther, kunyangwe ichimhanya kwazvo pamatangi eGerman, inosarira kumashure, sezvo isina kusimba zvombo pamativi. Anotevera mamwe akareruka uye akare matangi.
  Kunotova neT-3, ine kanononi kapfupi kanoputika, tangi rava kuda kumiswa. Asi muna 1941 ndiyo yakanga yakapararira zvikurusa. Uye iyo T-4 ine pfuti yemazuva ano, kunyange yepamusoro musimba rekubaya zvombo kune T-34-76. Hurume hwakadai hwakaoneka apa. Uye vaviri vaFerdinands. Muchiitiko ichi , pfuti inozvidzivirira haina kubudiswa yakawanda ; Muchidimbu, simba rinoshamisa.
  Valerka akaridza muridzo:
  - Wow! Ndoita sei neizvi?
  Leshka akakwenya mapendekete ake ndokupindura:
  - Tinoda blasters! Uye kunyange zviri nani ma hyperblasters !
  Slavka akaseka uye akarira:
  - Ne hyperblaster , chero benzi rinogona kuparadza tekinoroji yezana ramakore remakumi maviri uye nekurisasa mu quarks. Saka zviedze nekuchenjera!
  Marinka akagutsurira musoro achinyemwerera:
  -Tine zvombo zvinoshanda sepakeji dzinoputika dzakagadzirwa nemarasha. Aya ndiwo anofanirwa kushandiswa!
  Valerka akaseka uye akaimba:
  Kusviba kunge marasha
  Paive neruva rechibage...
  Maruva omupata achatumbuka;
  Mambakwedza kusvika mashanu!
  Levka akadzungudza musoro wake:
  - Unogona kurova chikara se "Shumba" nepasuru inoputika? Nhumbi dzake dzokurwa dzakakora zvikuru.
  Slava akagutsurira musoro ndokuti:
  - Revhi, igondohwe rekurova!
  Mukomana piyona akadzvanya zvigunwe zvake zvakanga zvisina chinhu ndokutarisa maoko ake. Asi iyo hyperblaster, kana chero chombo kubva mune ramangwana, haina kuoneka.
  Marinka akaseka ndokuti:
  - Tichafanira kushandisa zvatinazvo! Pano, sezvavanotaura, zvinhu zvose zvakanaka!
  Valerka akafinyama kumeso, akachonya kushamwari yake ndokuti:
  - Zvinoita sekuti ndauya nechimwe chinhu!
  Levka akahukura nehasha :
  - Iyo turkey yakafunga uye yakaguma muto!
  Asina hanya nekunyomba kwemumwe wake, Valerka akanhonga bhegi remarasha anoputika nezvigunwe zvake. Uye guruva remarasha rinogona kuputika zvine simba kupfuura RDX.
  Uye mugadziri wechidiki akatora uye akakanda nechisimba chipo chemhondi chekuparadza. Uye iyo package, ichibhururuka muarc, yakarovera munzira chaiyo yeGerman Shumba tank. Iye , akati akuvadzwa, akaitora, akatsaukira kurudyi. ndokutora mastoni maviri esimbi, imwe neimwe inorema matani makumi mapfumbamwe, ikabonderana. Nhumbi dzemichina ine simba dzakapwanyika.
  Uye kuputika kwakatinhira, uye chikwata chekurwisana chakatanga kuputika.
  Uye ngoro dzakadonha kubva pamatangi. Uye kuti vakatinhira sei.
  Marinka akadanidzira nemufaro:
  - Ultrapulsar!
  Levka akawedzera, achinyemwerera chiso chake:
  - Hyperstar !
  Slava akanhongawo pasuru yaiputika nezvigunwe zvake zvemutsoka ndokuirovera mumotokari yechifashisti.
  Akawirawo mugonye. Uye zvakare matangi maviri eLev akadhumhana nekutinhira, uye zvakare kit yekurwa yakaputika, uye kuputika kwakaitika. Uye matemba, apfura, anobvarura shongwe.
  Valerka akacherechedza, achitsika chitsitsinho chake chisina kupfeka, chakatenderera pauswa:
  - Unoona, unogona kuita pasina hyperblasters ! Chinhu chikuru hachisi kupenga kunoparadza kwechombo, asi kungwara kweanoishandisa!
  Marinka akakandawo pasuru yemarasha inoputika uye inoparadza nezvigunwe zvake. Njanji yakatsemuka kune rimwe divi. Uye zvakare matangi eTatu Reich akabonderana.
  Uye zvakare kuputika, kuparadzwa uye detonation.
  Mumwe musikana piyona neterminator akapfeka siketi pfupi akati:
  Benzi rakasimba rinogona kuuraya shasha isina simba, asi haigone kukurira kunyange benzi!
  Levka akakandawo chipo cherufu, achibvarura track uye kumanikidza mota kuti itendeuke, ichisundidzira zvikara zvesimbi parutivi. Uye dzinoputika kubva mumhepo inoputika.
  Mukomana wehondo akati:
  -Mutungamiriri akanaka ishumba kana iine gava diki, nekubata kwemhumhi nehungwaru, kwete gondohwe!
  Valerka akagutsurira musoro, akakanda zvakare chipo chemhondi chekuparadza, achiputira tangi nekuchisundidzira kune mumwe nemumwe , achiti:
  - Murwi anogona kuve mukuru wemauto, asi gondohwe haringambove shumba, kana aine pfungwa dzegwai, haakwanise kudzivirira kuendeswa kunogochwa negava!
  Slavka, achikanda girinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu, akati:
  - Zvakaipa kuva gwai rinoveurwa nemakava, asi zvakatonyanya kuita nguruve iyo kunyange hwai inobvumira kuti iite barbecue!
  Pashure pacho , mapiyona mana netsoka dzavo dzisina kupfeka akatanga kukanda zvinoputika zvemarasha pamatangi, achiasunda pamwe chete nesimba zvikuru. Saka Matingwe nemaPanthers vakatumwa kunouraya.
  Panguva imwecheteyo , mapiyona echidiki ekupedzisira akatanga kuimba, achinyora nhetembo yose sezvavaienda, uye imwe yemhare ipapo:
  Chii chinorehwa napiyona wezviroto,
  Famba mberi wakananga kucommunism...
  Hukuru hwezvishuwo zvepwere.
  Enda rwendo rusingaperi!
  
  Isu tiri vana veNyika yaBaba yakanaka,
  Uye Lenin akativhenekera nzira ...
  Kunyange zvazvo nyika ino ine ngozi,
  Vakatikurudzira kumabasa makuru!
  
  Tinoenda kuminda kunoshanda,
  Mashizha ehuswa anokwenya pasi...
  Sei vakomana vedu vachida bots?
  Iyo bugler inoridza pakavha!
  
  Zvakanaka sei munyika yeSoviet,
  Daisies, maruva emvura, diamondi ...
  Tinofamba sechikwata chakabatana,
  Tinorova mabhunu mumaziso!
  
  Kana tichida kukama mombe,
  Uye cheka uswa nejeko...
  Uye Stalin naLenin, vaviri vavo,
  Ndichachengeta moto mumoyo mangu!
  
  Muzita reSoviet Fatherland,
  Tagadzirira kuenda kuseri kwegejo...
  Hatina shangu muhasha dzevana.
  Ngatirove vakuru vangangoita makore makumi maviri!
  
  Heino simba raHitler riri kuuya,
  Boka rakaipa riri kupinda...
  Uye fascism iri kurwisa gehena Kaini,
  Uye dutu guru rechando riri kuvhuvhuta!
  
  Asi isu mapiyona hatizozununguki,
  Ziva yedu huru USSR...
  Ngatikande girinedhi netsoka yedu isina chinhu,
  Ngatiratidze ushingi nemuenzaniso!
  
  Tinoda Nyika yaBaba vedu,
  Ari kupi Stalin's ideal yerudo...
  Uye hakuchina vasikana vedu vakanaka,
  Ndosaka mudetembi akanyora!
  
  Ngakuve nemureza wecommunism,
  Kupenya pamusoro peNyika yedu ...
  Hatifanire kuwira pasi pejoko refascism,
  Kupasa bvunzo neA!
  
  Mapiyona akarwa pedyo neMoscow,
  Apo Hitler akaipa anokwira nemhomho...
  Asi isu tiri vezera vanodada,
  Mukomana nemusikana ngaave asina shangu!
  
  Zvakanaka, isu tiri varwi hofori,
  Saka unofanira kuziva kurwa...
  Kubatana nekusingaperi neNyika Yebaba ,
  Ziva kuti bere reRussia rine hasha!
  
  Muchando, vakomana, vasikana,
  Seshiri dzinomhanya dzisina shangu...
  Vanopfura nepfuti yemuchina,
  Uye vanokubata nelasso, nechisimba!
  
  Mukomana akakotama pamepu,
  Uye tayi inopfuta semurazvo wemoto...
  Iye akachenjera strategist - kunyange akawandisa,
  Uye simba remweya ndiro monolithic!
  
  Apa musikana akatora grenade,
  Kuverevedza sekatsi muchando...
  Iyo fascist inowana kuuya kwake
  Uye bara rinorova muvengi achimhanya!
  
  Zvakanaka , isu tiri vana vakanaka,
  Tinonyomba sechimvuramabwe pane vavengi vedu...
  Iyo chando yakasimba kwazvo - isina shangu ,
  Pasina nhamo, zivai kuti tiri muchando!
  
  Zvakanaka, chii chinonzi damba kumukomana?
  Anovakanda kuti vapfuure...
  Uye Fuhrer achafanira kubhadhara,
  Usasvina kuchema kubva kune chikara!
  
  Hoyo musikana ari kupfura bazooka,
  Akarova chitsitsinho chewedge...
  Maoko ake ane hunyanzvi
  Anorwa saSatani!
  
  Hongu, Hitler achava mudambudziko ,
  Ndakamhanyira muchibhakera chakasimba...
  Mushure mezvose, nechikwata chedu chesimbi,
  Zvechokwadi achaiwana mune nickel!
  
  Isu mapiyona tinongova vana vekunze,
  Chokwadi, dhimoni remusango riri kuvira mukati mangu...
  Uye Fuhrer achapindura nokuda kwechisimba,
  Tine munondo unopinza nenhovo!
  
  Asi muvengi achapindura,
  Anotonhora muchando kunyangwe ari mubhutsu...
  Uye hatina shangu muchando nemuzhizha;
  Uye tinoona uto raHitler mumabhokisi!
  
  Vakaratidza simba rakadai pakurwa.
  Kuti nyangwe satan wacho arikudedera...
  Vakomana vachabvarura ngwena muhondo.
  Nyika yedu ine simba kwazvo!
  
  Zivai kuti hapana anogona kutiparadza.
  Chenjera mukomana, chikara chinopamba...
  kumeso zvakanyanya pedyo neMoscow ,
  Uye ipapo Stalingrad akamirira!
  
  Apa mapiyona akaridza chipfuramabwe.
  Vakanyatsopfura Tiger iyi inotyisa ...
  Uye zvitsitsinho zvangu zvakapenya muchando,
  Hapana nguva yemitambo isina basa!
  
  Ava ndivo vana, ava varwi kubva pakuberekwa,
  Kugona kuratidza kirasi yepamusoro...
  Uye izwi diki remusikana riri kurira,
  Ko kana mbavha ingatyei?
  
  Vasikana vane nyeredzi mumoyo yavo,
  Vanoziva kuti bonde rakanaka...
  Hazvina kunonoka kuenda kunorwa,
  Muvengi anonyengera ngaapwanye!
  
  MaNazi anotova nemaorcs,
  Pakati pevanobatana, nditende ...
  Asi izwi remapiyona rakajeka,
  Achavhura musuwo kune ane mbiri elves!
  
  Uye mauto edu, iwe unoziva, haazozununguki,
  Vacharatidza kirasi huru ...
  Apa vaizununguswa nemhepo, ndinoona miti yemupaini,
  Gunguwo rakapfurwa muziso chaimo!
  
  Takarwa neushingi paStalingrad,
  Hongu, mapiyona aLenin vanakomana...
  Vana vasina shangu vanofamba chinyararire,
  Kubva kuWhite Russia kusvika kuKolyma!
  
  Uye Stalin, mutungamiri wechitarisiko chikuru,
  Iye zvakare muurayi ane hasha kune maGerman ...
  nyoka iyi yakashata ngaiparare.
  Kuchema kwemwana kunovava hakutimutse!
  
  Iyo inotyisa arc paKursk yakakotama,
  "Panther" tangi inomhanya kunge gava...
  Asi nesu, mapiyona, pachava nevechidiki,
  Vasikana vakanaka chose!
  
  Saka ngatisakanda mapfumo pasi, mapiyona, kuna Tigers,
  Ferdinand ane simba anomhanyira kuhondo ...
  Mukomana ari kuumba, tinoona mbira,
  Uye muchina wacho unoremerwa zvine hungwaru!
  
  Zvakanaka, murume akashinga akakanda grenade,
  Akarova gonye nehasha...
  Heuno musikana ari kupeta mabraids ake,
  Hatityi mabhomba nenapalm!
  
  Hondo ikozvino iri kuenderera paDnieper,
  Uye ropa rakawanda rinodeurwa - kurwa kwakaomarara ...
  Ndichakumbira Motherland ruregerero,
  Ko kana ndisina hutano muhondo!
  
  Kuna piyona hakuna shoko reutera.
  Murwi mukuru, murwi...
  hakungakundi vechidiki , munoziva,
  Vasikana vachagara vachitaridzika kutsva!
  
  Zvakanaka, misoro yevasikana yakadonha,
  Hongu, mukomana akadonha, achitora bara...
  Asi zivai kuti mweya haufi - haungaparari.
  Stalin pachake akapa odha mushure mekufa!
  
  Isu tinotenda kuti sainzi ine masimba ese,
  Vose vakafa vachamuka kuti vawane mibairo...
  Uye rufu rwemapiyona, munoziva, haruna simba,
  Ngatitorei pfuti yemuchina tiende nayo kunyika yeparadhiso!
  
  Dai pasi rose rive mucommunism,
  Ndeipi nzira inopenya uye inoyera...
  Havana kurega upenyu hwavo nokuda kwokukunda.
  Uye isu hatizofuratira nzira yeSoviet!
  
  MuBerlin mapiyona ari kufora,
  Nyemwerero, ruzha rweochestra nemaruva...
  Uye vana vanodhirowa mureza mutsvuku nezuva,
  Chiroto chikuru, chinopenya zvakanyanya!
  . CHITSAUKO Nha.
  Zvichakadaro , mune dzimwe nzvimbo mune chaiyo chaiyo ye Ultramatrix yeHypernet, zvimwe, zvinonakidza uye zvinonakidza zviitiko zvakaitika. Kunyangwe, panguva imwe chete, ivo vese vari kutyisa uye kungoita gehena.
  Pana January 30, 1946, Third Reich yose yakapemberera zvakakomba kutonga kweNazi. Chokwadi, mumakore gumi nematatu zvakabudirira zveNazi zvinongonakidza! Nyika, iyo iri mudambudziko rakakura, yatora dunhu renyika zhinji. Mhando dzichangoburwa dzezvombo dzakagadzirwa, hupfumi hwawedzera, Humambo hwechitatu hwava humambo hwepasirese hwechokwadi, hune pfuma inofukidza pasi rose!
  The Fuhrer pachake, uyo akanga asingadi nguva yechando, akapemberera zuva rake rekuzvarwa muCyprus. Ugaro hwake hwechigarire hwakanga huri imomo, zvishoma nezvishoma uchichinja kuva dzimbahwe idzva reThird Reich.
  Kutanga, Hitler akaratidzwa nzira itsva. Combat disc ndege dzinokwanisa kufamba munzira ipi neipi uye kubhururuka kusvika kureba kwemakiromita makumi mashanu. A-15 zvombo zvinokandwa, izvo zvinogona kubhururuka kubva kune imwe kondinendi kuenda kune imwe uye kudzorwa neredhiyo. Uyezve, kutakura mutoro wezvinoputika kana gasi rinorema kusvika matani gumi nemaviri kune chinangwa. Aya ndiwo masisitimu ezvombo achangoburwa. Masetelliti akati wandei akatotangwa mune yakaderera-Earth orbit.
  Chimwe chezvinoitika kuratidzwa kwematangi epasi pevhu anokwanisa kusvika kumhanya muvhu kusvika makiromita gumi nemanomwe paawa uye aine simba rekuchengetedza makiromita anosvika mazana mashanu.
  Vakaratidzawo E-500, tanki guru rinorema matani mazana masere. Zvombo zvehondo: mabhomba maviri ekutanga, matatu 88-mm cannoni ane dhiramu kureba kwe100 EL, uye gumi nemaviri-chinangwa chekurwisa ndege pfuti. Mota iyi, zvisinei, inorema kutakurwa nechitima uye yakakodzera sechiyeuchidzo pane kushandiswa chaiko pakurwa. Zvichida kana iwe ukaiendesa nechikepe kuLeningrad.
  Vakaratidzawo Hitler pfuti yeMP-54 yakavandudzwa, inokwanisa kupfura iri pakona uye mabara akapetwa kaviri kana apfurwa. Mukuwedzera, cartridge ine uranium musimboti uye pfuti inokwanisa kupfura yakananga makiromita mashanu, ichipinda kusvika mamirimita makumi mashanu ezvombo, yakaedzwa. Bara rakashandiswa pano. Zvichangoburwa zvehunyanzvi hwaHitler. Shuwiro yakanakisa...
  Asi muenzaniso unonakidza waive kutaridzika kwetangi rekutanga repiramidhi rakaiswa musimbi. Izvi zvainyanya kufarirwa naHitler. Chimiro chetangi chakapfava, piramidhi yakareba zvishoma. Zvechokwadi, muchina wakadaro hauna zvikamu zvisina simba. Uye hapana tireyi - ma rollers madiki anovhara pasi rese repasi pemuchina. Kana akadzingwa kubva kune chero kona, mateko acho anoputika. Iyo Fritz yakaita bvunzo, ichipfura kubva ku105-mm cannon. Zvinoshamisa chaizvo. Simende yezvombo inoratidza mabhomba epfuti eGerman, kunze kwematehwe eminhenga. Tangi yekutanga yepiramidhi haisati yakwana zvakakwana, uye inorema matani makumi manomwe, ine nhumbi dzokurwa dzemberi dze250 mm uye nhumbi dzekumashure dze200 mm. Icha, zvirokwazvo, icharamba ichivandudzwa nekuvandudzwa.
  Asi mavambo akaitwa. Uye motokari itsva yakatonzi AG - mukukudza Hitler. The Fuhrer, chero zvakadaro, akafara. Mativi etangi uye, kunyanya kukosha, kumusoro kwayo kwakachengetedzwa zvakavimbika, kusanganisira kubva kune inotyisa Soviet kurwisa ndege ine madiki, akawedzera mabhomba. Uye kubva kune zvinokanganisa mota dzeAmerica, izvo, zvisinei, hazvichakoshi, sezvo America yatora.
  Iyo pyramidal tank yakanzi AG-70, zvichienderana nehuremu hwemotokari. Pfuti ndiyo yakafanana 105 mm, ine mwero wemoto wepamusoro zvishoma wegumi nembiri paminiti uye dhiramu rinotsiviwa. Asi iyi haisi iyo muganhu. Iyi ndiyo nzira iyo kugadzirwa kwepfuti yepamusoro-soro iri kuenderera mberi, asi kwete nebhomba refu rakadaro. Nekudaro , iko kudzvanya kwakanyanya mumukati mepfuti kunopa yakawedzera kukwira kwekutanga velocity kune projectile. Uye ichawedzera huwandu, huchokwadi uye inopinda simba rekupfura.
  Asi pfuti itsva yehigh-pressure haisati yagadzirira. Zvisinei, hazvisati zvichikosha. Iyo USSR ichine tangi huru T-34-85, iyo pfuti dzeGerman dzinopinda setsono inopisa kuburikidza neblotter. Mhuri yeIsov haina kuzivikanwa zvakanyanya, kunze kweiyo yekare IS-2, iyo IS-3 tank inodhura zvakanyanya uye inoshanda-yakawanda kugadzira. Asi iyo IS-4 haisati yaenda mukugadzira.
  Parizvino, maGerman anochengetedza hunhu husina magumo. Uye, zvichida, kuwanda. Vane matangi akawanda, vanogona kutoisa vanhu vekuAmerica pakutungamira.
  Kuratidzira kweME-362, nekumhanya kwechiuru chemakiromita neawa, uye imwe ndege inoshamisa. Zvisinei, ndege dzejeti, chokwadika, hadzigoni kuenzaniswa namadisikiti kungave mukumhanya kana kuti kushanda zvakanaka. "Flying saucers" vane mwero wakakwirira zvikuru. Vanotowedzera kumhanya sere sound. Uye vanogova munhu wese.
  Zvakare zvinonakidza pfuti dzine infrared zvinoonekwa, grenade launcher, bazookas, uye yakagadziridzwa gadziriso yeFaustpatron, inokwanisa kurova kiromita rese, ichibaya IS-2 pahuma nechaji yakaumbwa. Luftfausts , inokwanisa kusvika kusvika makiromita mashanu. Iyo nyowani-kusvika-mhepo missile inobata kana kurira.
  Disc-shaped multi-role helicopters yakagadzirwa naKurt Tank. Ichowo chombo chinoshanda, kunyanya mukurwisa vatsigiri, nezvimwe zvinhu zvakawanda .
  Iyo helikopta iri panjodzi yekutsva nemoto kubva pamusoro, asi inofamba zvakanyanya mumhepo. Imwe yemazano yaive yekushandiswa kwezvombo zvepfuti, zvakareruka uye zvinogadzira ricochet.
  Iyo Fuhrer yakaratidzwa nhumbi iyi, iyo inogona kuva yakakura uye inovimbisa kukura mune ramangwana.
  Mugadziri akatsanangura:
  - Chinhu chikuru ndechekuwedzera elasticity yesimbi, uye ipapo zvinhu zvose zvichange zviri munzvimbo yakakwana. Oh my Fuhrer, porous simbi ishanduko yezvombo!
  Hitler, anodenha sei :
  - Ini ndiri murwi mukuru, nani pane Genghis Khan! Uye nditende, tine ivhu shoma!
  Iwe uchiri kukwanisa kuona zvigadzirwa zvakawanda zvakasiyana, kusanganisira zvinyoreso zvinopfura mabara anoputika, uye mabhomba saizi yepizi, asi anouraya zvakanyanya . Zvisinei, pane nguva yebhizimisi, uye nguva yokunakidzwa.
  Uye Hitler aifarira mutambo wake waanofarira: kurwa kwe gladiatorial.
  IColosseum yakavakwa kuti igare vanhu miriyoni. varwi nevakuru vakaungana ipapo, varume navakadzi vakanga vauya kuzozorora. Vakaona nekunakirwa kwaiyevedza kuona. Kwaizorwa here? Saka zvichaitika!
  Hitler neboka rake vakatarisa nhandare yehondo. Kuruoko rworudyi rweFuhrer akagara mukomana asingagumi Friedrich nemudzimai wake Helga. Mutyairi wendege akanga atova nepamuviri uye aitofunga kuita mwanakomana.
  Paivawo nemamwe manhamba. Kunyanya, Speer, Reich Gurukota rezvombo uye Munitions. Zvino pakanga pave nekugadziridzwa kukuru kwehupfumi hwenyika kuti huenderane nehurongwa hutsva. Zvakawanda zvakavakwa. Asi Fuhrer aida kugarwa munharaunda yose USSR. Kuvaka njanji kubva kuArkhangelsk kuenda kuChukotka, uyezve kuAlaska uye kumatunhu epakati eUSA.
  Zvingave zvakanaka zvakare kuve neBurley - Moscow-Delhi njanji inoenda kuBeijing. Izvi ndizvo zvirongwa zvakakura zveFuhrer.
  Sarudzo yaHitler: - Tinofanira kukunda Russia yese tisingazununguki, uye tozoona!
  Panguva ino, nhengo dzemenagerie dzinovaraidzwa nechitarisiko. Mumwe musikana akamhanyira munhandare akapfeka bhurugwa chete nebvudzi jena. Akanga akabata munondo mumaoko ake. Murwi akakotamira kuna Fuhrer uye varwi vake. Zvinoyevedza kana vasikana vachirwa vanenge vasina kupfeka . Uye tsoka dzakashama dzinopfachukira paguva nenyasha dzisingaenzaniswi.
  Mumwe musikana ane blonde, mushambadzi akazivisa zita rake Astarata . Yechipiri ine tsvuku-bvudzi, zita remadunhurirwa reMheni uye ine saber.
  Vasikana vese vakamira vachipesana. Vakanaka vacho vanoyevedza, vanenge vakashama, bhurugwa rakatetepa chete, reblonde rakatsvuka, uye remusoro mutsvuku.
  Hitler, achivatarisa, akagomera zvikuru uye akati:
  - Ivo vakanaka chaizvo. Uye kuparadza kunaka kwakadaro, ngatitii, zvinonzwisa tsitsi!
  Borman akataura achinyemwerera:
  - Unoda kuti vese vari vaviri varambe vari vapenyu, Fuhrer wangu?
  Hitler akagutsurira musoro achibvumira:
  - Mupenyu uye kwete kuremara. Zvakanaka , pamwe vachazvikwenya zvishoma! Isu tiri ve aesthetics!
  Borman akagutsurira nenyemwerero yemuzvinabhizimisi akangwara:
  - Ngatiitei zvese nemazvo, oh mukuru !
  Fuhrer akanyemwerera achigutsikana ndokutanga kutsenga American gum. Zvakanaka, izvi zvinonakidza. Vanhu vekuAmerica vane kuravira uye zvese zvinoita sekutsva uye zvinoyevedza. Kunyanya chewing gum. Panguva imwecheteyo, Fuhrer yakanga ine musanganiswa wepineapples, mabhanana uye maranjisi ane chokoreti mundiro yegoridhe yakazara nedhaimondi.
  Hitler akanga asingadi nyama, asi aida chokoreti nemichero yecitrus uye ice cream.
  Aidawo kutarisa miviri yevakadzi vasina kusimira. Kazhinji, mafirimu akawanda ane hushutu akapfurwa muReich yechitatu . Kunyange vachiri kuyaruka vakadzidziswa zvidzidzo zveEros muzvikoro.
  Sirogani yaiti: - Ivai nevana vakawanda. Pamutemo, zvaitenderwa kuva nemadzimai mana, nepo ungochani hwairambidzwa. Vechiduku vakadzidziswa kuti vasikana vanofanira kuda vakomana, uye vakomana vanofanira kuda vasikana, uye zvepabonde zvakanaka! Uye hapana chakaipa nekuita zvepabonde parutivi, uye kana mudiwa wako ari nani kupfuura murume wako, saka zviri nani kubereka mudiwa wako.
  Vasikana vaiva munhandare vakavharirwa zvine nyasha uye nounyanzvi. Zvaiva pachena kuti vasikana vakanga vakadzidziswa zvakanaka. Kufamba kwemiviri yakashama, ine tsandanyama inomhanya zvikuru uye inofadza ziso. Pachidzitiro chikuru, vasikana vanoratidzwa pedyo-pedyo uye muvara. Vateereri vanofara.
  The Fuhrer anotarisa vasikana kuburikidza ne binoculars. Uye anozevezera:
  - Mazimbe pasi petsoka dzavo dzisina chinhu!
  Mazimbe anoparadzirwa pasi petsoka dzavasikana. Kumwe kurwadzisa kwainyanya kufarirwa naHitler kwaiva kusveta zvitsitsinho zvevasikana vakanaka. Kusvira minyatso yezamu kunonakawo.
  The Fuhrer aida kutambudza vakadzi uye vakomana vakanaka. Rudo rwekutambudza rwakanyatsocherechedzwa muMarquis de Sade. Zvisinei, Hitler haana kuzvifarira apo vakadzi vakanaka vakafa, uye akaedza kuvatambudza zvine mwero, kwete kuvauraya.
  Asi haungatambudzi sei musikana? Imwe yevaraidzo yekutanga yefascist yaive yekutambudza mapiyona. Zvinonakidza chaizvo. Munotambudza mukomana, asi anoramba. Makwikwi akazara: ungave wakapatsanura kana kwete. Zvikasadaro, piyona wacho aizofa achitambudzwa.
  Uye Fuhrer akagumbuka kuti kutambudzwa kwakanga kusina unyanzvi zvakakwana.
  Iye zvino musikana mutsvuku akarasikirwa nesaber yake. Uye mhare yeblonde yakaridza muridzo nehasha.
  - Kumbira tsitsi!
  Musoro mutsvuku akaudza vateereri:
  - Ndiregerere, ndapota!
  The Fuhrer akaseka uye akarayira:
  - Zvakanaka, ndinokupa chigunwe kumusoro! Asi pisa chitsitsinho cheanorasikirwa nesimbi inopisa!
  Mumwe wevashandi akakanda tsvimbo inopisa pachipfuva chemusikana. Akabva angoridza mhere achikwetsura tsoka yake yakanga yatsva. Akabva asimuka zvakaoma ndokufamba achikamhina.
  Hitler akadanidzira achiti:
  - Cauterize chitsitsinho chake chechipiri chekuenzanisa.
  Muhombe weMoor akarovera tsvimbo dzvuku yakananga pakashama yemusikana, yakakasharara zvishoma. Akaridza mhere ndokupfugama. Yakakambaira...
  Fuhrer akatarisa izvi ndokunanzva miromo yake achidya nyama.
  Ipapo, achirova miromo yake, akati:
  - Hondo, hongu inonyangadza, asi iwe unogona kutambudza vasikana!
  Vakasara vakagomera zvinodya nyama.
  The Fuhrer akati nehasha:
  - Uye zvino inguva yekuuraya! Handei nezvitunha!
  Vakomana vakapinzwa munhandare. Fuhrer kazhinji haana kuvarega, asi Hitler aifarira kutarisa vakomana vasina kupfeka. Ngavafe, vakadzi vakawanda vachazvara vanhu vakadai !
  Vaive gumi nevaviri vekuChina vachirwa nevatema gumi nevaviri. Vakomana vakanga vakapakata zvose minondo nemapanga, sezvinei kuti ropa raizodeuka.
  Hitler akatorova miromo yake uye akaridza mhere:
  - O gungwa, gungwa, gungwa, gungwa Orion!
  Vakomana vakadhumana ndokutanga kuchekana nekubayana. Vakomana , vangangoita makore gumi nematatu kana gumi nemana, vaikwenya nekurumana.
  The Fuhrer akanga asingafariri yero uye dema marudzi. Uye aifarira kuona humhondi kubva kumativi maviri. Kunyangwe , hongu, kana maRussia achirwa, vakomana vane vhudzi rakanaka vanonyanya kufadza . Fuhrer aiva mhuka, uye kune rumwe rutivi akanga asingazivi tsitsi, asi kune rumwe rutivi aifarira vana vane vhudzi rakanaka. Asi akasarudza kuvatambudza asingavaurayi. Kunze kwezvimwe mapiyona.
  Zvinotonzwisa urombo kuti ikozvino hakuna hondo neRussia, uye kurwiswa kwebato kwapera.
  Stalin akapa mirairo yekusaita kuparadza kana mauto kuseri kwemitsara yevavengi. Vapanduki nevarwi vepasi pevhu vakapotsa vaoma nechando. Vapanduki vacho vangave vaitsigira nyika kana kuti macommunist anonyanyisa. Kune avo Stalin asina kuraira, asi kune vashoma vavo. Paivawo nevatsivi vevanhu vaipesana nevese mafashist nemacommunist. Saka havasi vese vakaziva chibvumirano. Uye nyama yevanhu yaikwana.
  Inogona kugadzirira kurwa kwe gladiator.
  Fuhrer akadya ice cream uye akatarisa chiratidziro chine ropa nehafu yeziso, asina kana kuita bheti.
  Pakabaiwa mukomana wekupedzisira munhandare kumusana, zvitunha zvakakamurwa nemachira ndokuzvuzvurudzwa.
  Hitler akaseka ndokuti:
  - Taita kuchenesa!
  Zvadaro hondo itsva. Vasikana veyellow vakarwa nevasikana vatema. Uyezve, varwi vakapinzwa mumhete vakashama chose uye neminondo. Vakatanga kuvasunda nemapfumo neminondo.
  akashevedzera nekufara :
  - Ndiri munhu werufu! Kunyanya, superman!
  Vasikana vacho vakacheka-cheka uye vakakweshana kuti vanakidzwe nevakuru veNazi. Mumwe wevarwi veyellow akachekwa chipfuva achibuda ropa. Vamwe vakadonha uye vakasimudzwa nekubata mazhenje pabvudzi ravo, kana pachipfuva chaVenus. Vamwe vanhu vakatowedzera kuipa. Vanhu vane hutsinye, hutsinye hutsika.
  Uye Fuhrer akatarisa izvi nekukara kukuru.
  Apo muurayi anotungidza bvudzi romukadzi romudumbu pamoto, zvinorwadza zvikuru, uye varume vane urombo vanonyandurwa naikoku. Hitler aifarira kutambudza vakadzi zvakaipisisa. Uye pano vakafawo nemarwadzo.
  The Fuhrer akaimba nemufaro:
  - Korona dzemadzimambo ekare dziri mumaoko evaurayi vavo, maererano nezvakatongwa nechaunga. Uye usarasa punts!
  Uye mhuka, iyo yaifungidzira imene kuva munhu mukuru, uye kunyange Mwari, yakaseka somupengo ane chisimba.
  Kazhinji, zvakaoma kutenda kuti murume ari pasi peavhareji kureba, asina kana chikoro chesekondari, akakwanisa sei kusimuka pachiitiko. Iva mukundi mukuru paPasi. Uye chii chakaitika kune zvakasikwa, kuti Fuhrer, sokunge, kunyange akabhururuka kubva cheni. Uye chikara chine rombo rakanaka chakaonekwa.
  Hitler akatora muto weorenji ndokuridza muridzo achiti:
  - Mutemo wesango!
  Vasikana vakafa, naizvozvo vakomana vakasundwa kuti vatore nzvimbo yavo. Uye yero, uye nhema, uye chena. Vakamanikidzwawo kurwisana, asi pasina chero hurongwa: ndiani anoziva chii . Vanoti, irwa, uye hapana chine musoro chichaitika kwauri.
  Kurwa chaiko kwakatanga. Uye zvitunha zvakawanda, zvakauraya varwi. Vakomana vanofa, vanodonha, vanorasikirwa nemaoko nemakumbo.
  Zvitunha hazvina nguva yekuburitswa munhandare. Uye kune kuwedzera uye kuwedzera ropa.
  Iyo Fuhrer inodzvova pamusoro pemapapu ake:
  -Nzizi dzeropa ngadziyerere panyika! Rega vagogomera nemarwadzo - kune moto kwese!
  Hongu, uye chikara chakadaro ndicho chezvematongerwo enyika ane simba uye anotyisa munyika. Ichokwadi, haasi iye ega mukuru wenyika parizvino, asi ndiye anotonhorera uye anotyisa zvakanyanya.
  Zvakaoma kufungidzira musanganiswa wakadaro wehungwaru uye kupenga, kana wezvematongerwo enyika ari monster, clown, uye mambo wehafu yenyika!
  Hitler akatarisa vakadzi vachidonha vachibuda ropa, uye vakagunun'una pasi pekufema kwake:
  - Ini ndiri cannibal! Ndiri munhu anodya nyama!
  Speer akataura nekamwe kakuzvidza muzwi rake:
  - Germany inyika yetsika huru uye zvinoshamisa budiriro tekinoroji, Fuhrer wangu.
  Hitler akaseka uye akati:
  - Ndaifarira piramidhi tank. Zvinongorema chete!
  Speer akavimbisa nemoyo wese:
  - Pachave iri nani, Fuhrer wangu! Zvese zvichavandudza, kusanganisira tekinoroji!
  The Fuhrer akaseka ndokuti:
  - Takatanga kupi? Unoyeuka here? Ndeapi matangi akaita kuti zvikwanise kutora Europe mumwedzi nehafu? T-3 uye T-4, vasingabatsiri pamusoro peMatildas neFrench mastodon. "Mhuka iyi yakapinza zvibhakera mumativi ayo ndokutwasanuka serwaivhi, ichirira. - Takatanga idiki sei! Uye matangi edu akagadzirwa sei zvino! Hapana imwe nhoroondo yenyika yakamboziva izvi! Kutanga nevarwi zviuru zana, uye kutonga pamusoro penyika zhinji!
  Speer, panguva ino asina kutsvinyira , akati zvakanaka:
  - Uye hakuna munhu kubva pakutanga kwenyika akaona mabiko akadaro!
  Hitler akatora forogo yendarama muruoko rwake ndokubaya chidimbu chepanapple nacho. Ndakaidya nekuda kwemweya wangu mudiwa. Akabva achera mugirazi reblack caviar neforogo yake. Kwete pfungwa yakanaka. Paaiedza kudya, Fuhrer akazvizora mumazai ehove. Ichokwadi, vasikana vaviri vakapfeka bikini vakamira vakarinda uye pakarepo vakapukuta jekete refascist mukuru.
  Hitler akati:
  - Caviar, ichi ndicho chikafu chevamwari!
  Vasikana vakapindura pamwe chete.
  - Ndimi Mwari wavamwari!
  The Fuhrer akarova miromo yake ndokuti:
  - Pakati pangu naMwari Wemasimbaose, pane musiyano mumwe chete!
  Vasikana vakabvunza pamwe chete:
  - Ndeipi, oh mukuru?
  Fuhrer, akasimuka , akati:
  - Mwari ane tsitsi, asi ini handina!
  Vasikana vakapokana uye vakaramba:
  - Iwe unongova tsime remutsa!
  Fuhrer akabva apindura achiti:
  - Ini handisi tsime, asi gungwa! Uye chamupupuri chine hasha chine makwayana!
  Uye kuti chidimbu chegwayana chinogomera sei. Kana kuti zvimwe chop...
  Uye ropa richiri kuteurwa munhandare. Panzvimbo pevasikana, vakomana vanorwa vofa. Vanovhuna mapfupa avo uye vanosasa ropa.
  Hitler anoyeuka kuti iye pachake akarohwa sei muimba yekurovedza muviri. Vakandinyadzisa ndokutondibvisa bhurugwa vachirova magaro nerukato. Zvinonyadzisa sei izvi. The Fuhrer akarangarira vatadzi vake uye akapika kutsiva kwavari. Uye akachengeta mhiko yake. Kunyangwe zvakatora makore mazhinji. Vaichimbova vaaidzidza navo Fuhrer vakatambudzwa mudzimba dzepasi dzeSS. Uye ipapo vakaendeswa kumisasa yerufu kuti vafe zvishoma nezvishoma.
  Hitler akaitira vavengi vake vose noutsinye. Zvose zvechokwadi uye zvekufungidzira. Iye zvino Fuhrer atove pedyo nechinangwa chake chekupedzisira: kutonga kwenyika.
  Chimwe chezvinetso zvinofadza inyaya yechitendero. Hitler ane chido chekufunga kuti kutenda kutsva kwakadaro kunogona kuva monotheism muAryan wrapper.
  Zvivako zvechipegani hazvina kukodzera humambo hwakasimudzika hwakadai seThird Reich. Tinoda monotheism, asi muchimiro chipi. Pakutanga, Fuhrer aida kuswedera pedyo neIslam. Sezvakaita, hakuna Mwari kunze kweWemasimbaose, uye Adolf Hitler muporofita Wake.
  Asi zvino Fuhrer akatorwa mwoyo nepfungwa yokuva mutezo woUtatu pachake, saMwari akapfeka muviri? SaHitler, zvakafanana naMwari Wemasimbaose Mwanakomana. Kana kuti Mwari Baba? Fuhrer aive nepfungwa dzakawanda. Uye saka zvinogoneka, uye zvakadaro. Kana kutogadzira kwete Utatu, asi rudzi rwehunyambiri?
  Mazano, hongu, anogona kunge akasiyana. Chimiro chekunze chechitendero chitsva chine swastikas pachinzvimbo chemichinjikwa chakatenderwa. Dzimba dzemakereke matsva dzichange dzakatenderedzwa uye dzakashongedzwa. Ehe, neiyo itsva iconostasis yevatungamiriri veTatu Reich uye magamba ehondo. Kureva kuti vatsvene vose vekare vanoparadzwa. Asi makenduru, semuenzaniso, uye kuvharika kwezvidhori mune yakashongedzwa furemu zvinosara. Vapristi vose vanopfeka yunifomu yehondo nemabhandi pamafudzi. Vakadzi vanoshanda patemberi. Kunotova nepfambi yepatemberi. Izvi zvatova pedyo nechipegani.
  Pamusoro pemakenduru, matochi anobatidzwawo. Pane zvakawanda zvitsvuku muchechi pachayo, uye maatari matsvuku. Chandeliers muchimiro che swastikas inoshandiswawo. Mimhanzi yakakoshawo. Kunewo nhengo uye zviridzwa zvemazuva ano. Zvikurukuru, Hitler aida hard rock ine mutinhimira waro. Kana zvinhu zvose zvichibuda uye simbi inorira.
  Saka sevhisi inogona kusiyana. Kudzikama , kune ruzha rwenhengo, kana kuti matsi.
  The Fuhrer akayeuka kuti nhasi maKrauts akaratidzawo mutsva wegesi gasi. Chimwe chinhu chine simba, pamotokari inoteverwa. Inokwanisa kupisa mahekita makumi mashanu esango panguva imwe chete.
  Hitler aifungidzira vasikana vakashama, vakatsva vachitiza, moto uchipfuta pasi petsoka dzavo. Zvinotonhorera uye seksikäs .
  MuRussia, maGerman akasangana pamwe nekusindimara kwakanyanya. Uye Fuhrer aida kutambudza mukadzi wokuRussia.
  Hitler akaridza muridzo ndokudanidzira:
  - Zvakanaka, kurwa zvakanyanya nesimba. Pfurai vakomana nemwenje.
  The Fuhrer akarangarira kutandara kwehuduku. Saivo vana vemuraini vakatamba hondo ndokutapa vakomana vaviri. Eya, vakatanga kutambudza. Uyezve, kwete zvekunakidzwa , asi zvechokwadi. Vanoisa mapepa emapepanhau pakati peminwe yavo ndokuapisa. Mukomana wemumusha mushava akaridza mhere achiedza kudambura tambo dzaaive akasungirirwa patafura.
  Hungu, kwaiva kutambudzwa. Painhuwa munyu , kunge varikugocha gwayana paruzevha. Izvi zvakatosekesa Hitler. Uye akarova tsoka dzomukomana dzine maronda nedavi.
  Zvakanaka, Fuhrer imhuka. Muskana chaiye asina hunhu . Ipapo vakaisa moto pakati peminwe yemukomana wechipiri. Mukomana akanaka
  tortured. Nokudaro, kwenguva yokutanga, Hitler akawana mufaro wokutambudzwa. Kwaari yakava rudzi rwevaraidzo yechipiri. Uye kutsiva bonde
  nevakadzi. The Fuhrer, chokwadi, akatsamwa. Sezviri pachena , kuti uve superman, iwe unofanirwa kuve bhoni pakupedzisira.
  Kwete, chiitiko ichocho nekutambudzwa kwevakomana hakuna kuenda kusina kurangwa kuna Fuhrer . Vakamubvarura ... Sezvineiwo , pakanga pasina mhedzisiro yakakomba, vakomana vakangogamuchira maturu madiki. Asi sezviri pachena vakatambura kupfurikidza nokutya kwoupenyu hwavo hwose.
  The Fuhrer aiva nemukana, zvisinei nokungwarira, kutambudza vasungwa munguva yeHondo Yenyika Yekutanga. Saka haana kuita basa, asi akawana ruzivo rwakakodzera. Mirairo ina uye chete chinzvimbo checorporal, uye Adolf Hitler pachake akapotsa aita bofu ( nenhamo kune mamiriyoni akawanda evanhu, zvishoma!), Saka akanga asina ndangariro dzakanaka.
  Muzhizha ra1918, apo mamaira makumi mana bedzi akanga asara kuParis, uye pamberi paikoko Russia, yakanyura mukumukira kweBolshevik, uye Romania yakanga yatera. Makanga muri muchirimo ichi apo zvaifungwa kuti hondo yakanga yava kuda kupera mukukunda kweGermany. Zvino Hitler akauya pasi pekurwiswa kwegasi. Zvinorwadza sei zvose mumuviri nomupfungwa.
  Zvichida ndicho chikonzero Fuhrer akaomerera kumutemo wekusashandisa zvombo zvemakemikari. Nzira yehondo, pane yose, yakanga yakanaka kune Wehrmacht, uye teknolojia yaigara ichivandudza, uye zvaikwanisika kuita pasina nzira dzine simba.
  Vanhu chete avo Fuhrer akaita kuti vasarudze vaiva vaJudha. Vakaiswawo muchetura negasi. Chokwadi, munguva pfupi yapfuura masayendisiti echiJudha akamanikidzwa kushanda mumajeri, uye vamwe panzvimbo dzokuvaka nemafekitari. Iye zvino veKraut vakatanga mabasa makuru ekuvaka pasi rose.
  Hitler, achisvetuka sechingwa mupani, akadzvova:
  - Uye zvino shumba!
  Mhuka dzakawanda dzaiva nenzara dzakadzikiswa mudanga. Vakarwisa vakomana ndokutanga kuvashungurudza. Vakomana vakarwa neminondo nemapfumo.
  The Fuhrer akaridza muridzo achiti:
  - Ngatiitei! Fry them!
  Uye ngatisvetuka zvekupenga. Uye vakomana vemarudzi akasiyana, asi vanenge vasina kupfeka, vakanga vadirwa marasha pasi petsoka dzavo dzisina kupfeka. Vakanga vakapararira nerubatsiro rwemitsipa yakakosha kuitira kuti vechidiki ve gladiators vapiswe. Uye kugomera nekunhuwa kwenyama inopisa kwakawedzera kuwanda.
  Hitler, achisvetuka, akadzvova:
  - Kupisa, kupwanya, kurwadzisa! handisi Sekuru Mazai !
  Iye Fuhrer haasati ari sekuru, asi ane vana vakawanda vakawanikwa nekugadzira insemination , vatove mazana akawanda. Vanochengetwa mumisasa yakavanzika gumi nembiri. Boka rose ravatakuri vembeu yaHitler rakaumbwa mudumbu. Uye, hongu, izvi zvinogadzira dambudziko pakusarudza mugari wenhaka mumwechete.
  Hitler pachake anotenda kuti murume anofanira kubudirira kwaari, asi zvakanakisisa zvezvakanakisisa zvichagadziriswa nemakwikwi.
  Pfungwa yorufu inonetsa mudzvinyiriri. Chokwadi, zvinoita sokuti Fuhrer achiri utano uye anonzwa zvikuru. Mukuwedzera kune zvokudya zvemiti, Hitler anoshambira mugungwa zuva rega rega uye anoshanda kunze mumichina yekusimbisa muviri. The Fuhrer anotya kufa. Uyezve, nepo vadyi venhaka vasati vakura, uye hapana vatevedzeri vakavimbika vanoonekwa. Hermann Goering zvakajeka haana kukodzera basa reFuhrer: chiyero cheunhu hwake hachina kufanana, kunyange zvazvo asiri benzi rakadaro. Asi Goering zvakare akapindwa muropa nezvinodhaka, uye aisagona kuva Fuhrer nekupindwa muropa kwakadaro.
  Goebbels ane simba, muparidzi ane simba, ane njere, uye akavimbika kune Fuhrer. Zvisinei, mupfupi, akaremara, uye anotoputa pakiti refodya pazuva. Kunyangwe, hongu, ari nani pane Goering. Zvichida anofanira kugadzwa somutsivi?
  Himmler ... Zvichida chaizvo munhu wechipiri mudunhu uye mukuru wemapurisa epachivande. Pasinei nechitarisiko chake chakangwara, muurayi ane utsinye. Kwete sadist, asi inotonhora-ropa. Akaita zvakawanda kusimudzira sainzi muThird Reich. Chimwe chezvakabudirira: zombie masoja. Varwi vasingatyi, vanozviisa pasi, sezvidhori, vasinganzwi kurwadziwa, asi mapenzi. Zvisinei , Fuhrer akanzwisisa kuti zvakanga zvine ngozi kuzivisa zviri pamutemo Himmler mutsivi wake. Yakanga isiri pasina kuti Hitler akabvisa varindi vake kubva kuSS system, sezvakaita Abwehr.
  Himmler anogona kuva mudzvanyiriri ane zvikonzero zvakawanda kupfuura vamwe vose. Asi Fuhrer ainzwisisa kuti uyu aiva mutungamiri asina charisma, uyo aizotyiwa asi asingadiwi. Kunyangwe, kana propaganda ikashanda, ipapo chikamu chevanhu vane hanya chichada muurayi!
  Zvakanaka, Bormann, kazhinji, inopfuura yevatanhatu muhupenyu uye intriguer kupfuura mutongi. Uye tsotsi zvakare. Semunyori anobatsira, asi semukuru wehumambo hwepasirese?
  Speer? Iyi nhengo yeboka reNazi ndiyo ine tarenda uye inokwanisa. Kukodzera kwake mukugadzirwa kwezvombo uye kugoverwa kwemidziyo yemhando yepamusoro kuuto yakakura kwazvo. Speer achiri mudiki, akadzidza, uye anoyemurika. Iine zvose kuoma uye kushanduka. Asi Fuhrer aingwarira kuvimbika kwake. Speer akanyanya kungwara kuendesa simba kune mumwe wevana vaFuhrer, uye anogona kuve mudzvanyiriri pachake.
  Mainstein uye Rommel? Vaviri vevakuru vepamusoro veTatu Reich. Ivo , hongu, vakangwara munzira yavo , asi vachiita martinet vatongi ? Uye zvakachengeteka here kuendesa simba kune nyanzvi dzemauto? Iyi ndiyo nzira iyo Bato reNazi rinogona kuparara.
  Pane mhedziso imwe chete: Fuhrer anofanira kurarama kwenguva yakareba kusvikira vana vakura, uye mumwe chete , akasiyana uye anokwanisa anosarudzwa kubva kwavari. Ipapo dzinza roumambo richavambwa.
  Ichokwadi chokuti Fuhrer akaberekera zvizvarwa zvakawanda kuburikidza nekugadzirwa kwechigadzirwa chakaipa. Kurwira masimba kwakakomba kungamuka pakati pavo. Uye izvi zvinogona kubvarura humambo. Hitler akadzungudza musoro. Ane mwanakomana waStalin, Yakov mumusasa. Akatorwa akaendeswa kunzvimbo yakanyarara. Zvadaro, pakava nechibvumirano chekutanga, Fuhrer akazvipira kuchinjana mwanakomana waStalin kune mamwe mapurisa eSS, asi akarambwa.
  Ipapo vatariri vakadzoswa zvakadaro, asi Jakobho akaramba ari muutapwa. Akabatwa zvakanaka. Uyezve, mumwe wevadiki uye vakanaka varindi vakatanga kufambidzana uye akava nepamuviri. Fuhrer, uyo ainzwira tsitsi Stalin pachake, akabvumira Yakov kuroora uye kugara muimba yakasiyana, asi pasi pekuchengetedzwa kweSS.
  Saka vane mwanakomana mukuru waStalin akanongedza pfuti. Iyo Fuhrer yakatofunga nezvekugadza muzukuru wake Joseph segavhuna muRussia mushure mekukunda kwayo kwekupedzisira. Pfungwa iyi yaiita seine musoro .
  Munhandare, shumba, dzagamuchira kutemwa kwakawanda kubva mapakatwa nemapfumo zvevakomana, dzakatanga kunonoka.
  Vakomana ndokuvabaya ndokuvatema. Vakomana vakawanda kwazvo vakasunungurwa. Bormann, achiona kuti Fuhrer haana kufara zvikuru nekuenderera mberi kwehondo, akarayira kuti ngwena idzikiswe.
  Zvisikwa zvine mazino zvakapinda muhondo, zvichivhura shaya dzadzo huru. Ndokudhumhana vakomana ndokutsenga chaiko. Kumedza semhembwe.
  Vakomana vakaridza mhururu vachiridza mhururu. Shaya dzavo dzakadzvinya makumbo avo uye dzakavhuna mapfupa avo. Dzvuku, ropa nyoro rakapfachuka. Uye marasha akapfuta pazvitsitsinho zvevakomana. Vana varombo, vakatongerwa rufu.
  The Fuhrer akanwa girazi rechocolate cocktail nemadonhwe eropa revanhu ndokuti:
  - Ushe hwangu ngahuve nekusingaperi!
  Maxim Ogarev akanga achiri nehope dzake dzechitatu apo pakava nekugogodza kukuru pamba pavo. Akabva angomuka ndokutanga kupfeka. Inzwi rakashata rechiGerman rakashevedzera muRussia yakaputsika.
  Simuka, iwe mombe dzakaderera! - Uye kurova kwakasimba nepfuti yemuchina pamusuwo.
  Mai vacho vakakasira kuvhura. Varume vashanu veSS vaiva nepfuti nembwa dzakashatirwa vakapinda mudumba.
  - Pioneer Maxim anogara pano. - Akachema mufascist akareba aine tambo dzemafudzi emukuru wemutungamiriri.
  - Hongu, ari pano, asi haana mhosva chero chinhu. - Amai vakatanga kutaura.
  - Tichazvifunga gare gare, asi ikozvino, puppy, pinda mumotokari.
  Pasina kumubvumira kupfeka zvakanaka, vakamubata mumaoko ndokumukwevera murori yakanga yakavharwa netende. Vakomana nevasikana vanoverengeka vakanga vatogara ipapo, zvikurukuru mapiyona okuchikoro kwavo. Vana vakanga vasina kupfeka uye vachidedera;
  - Isu tiri kunyanya kuendeswa kumusasa, kana kupa ropa, ndizvozvo. - akadaro waaidzidza naye Igor.
  - Ipa ropa, nguva yekupedzisira pavakapomba zvakanyanya kubva mandiri zvekuti handina kukwanisa kusimuka kwevhiki.
  - Me zvakare, asi zviri nani pane rufu.
  "Vakawanda vezera redu vakafa mushure meizvi." - Maxim akagomera zvakanyanya.
  VaNazi vakatenderera dzimwe dzimba dzinoverengeka uye, vaunganidza mapiyona gumi namashanu: vakomana gumi nevasikana vashanu, vakaenda navo kune imwe nzira isingazivikanwi. Vatyairi vemidhudhudhu vakachovha kumberi nekumashure, chitsitsinho chewedge chaitevera kumuswe chaiko.
  - Aiwa, hazvitaridzi setiri kutorwa kuti tiedze majusi ehupenyu, kune kuperekedza kwakawandisa, uye chipatara chiri kune rumwe rutivi. - Maxim akatanga.
  - Matsotsi angadai akaparadza nyoka iyi . - Igor akapindura. " Ndakanzwa kuti nguva yekupedzisira chitima chine mafuta chakaputika, maGerman akafamba sei mushure meizvi."
  - Vakapisa musha wakavakidzana, vakapfura uye vakaturika vanhu vanopfuura mazana matatu. Yakaipisisa kupfuura mhuka.
  - Zvakanaka, vabereki vangu vanoteerera redhiyo pasi pevhu. Vanhu vedu vari kufambira mberi pedyo neMoscow, nokukurumidza vafashisti vachava mumatambudziko.
  - Kana tikaramba tiri vapenyu, tichaenda kune vanopikisa, ndinogona kuva scout.
  - Uye ndinogona kubatanidza maronda. - Musikana akapindira. - Takadzidziswa mumakosi.
  Akadaro Maxim achitura mafemo.
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka
  Pachava nekuguma kwefascism
  Zuva richapenya zvakajeka
  Nzira inovhenekera communism!
  - Nokukurumidza tichava vakasununguka. - Maxim akasimudza ruoko rwake mukukwazisa piyona. - Rarama bato uye Stalin!
  Vana vakabva vapindawo nemoyo wese.
  - Rarama kwenguva refu Lenin, rarama Stalin!
  Rori yakamira, uye chiso chakashatirwa chomurume weSS chakaoneka.
  - ChiRussian kinder pigs. Usaite ruzha ! - Uye akapfura kuputika mumhepo.
  Vachitarisa maziso ake achipisa nehasha, vakomana vakabva vanyarara. Takazotyaira takanyarara, murima imomo hapana chaioneka kuseri kwetende. Pakupedzisira, motokari yakazomira, uye mhere yakanzwika.
  - Kinder munzira yekubuda!
  Vana vakaburuka ndokusvikowana vava muchivanze cheimwe imba huru yeumbozha. Vakapinzwa mupassage ndokunzi vabvise hembe dzavo.
  -Muri mapiyona akasviba zvakanyanya! Unoda kukwenenzverwa. Mumwe mukadzi aiva netambo dzemafudzi aHauptmann akadanidzira .
  Vakomana nevasikana vakaendwa navo kunogeza vachisara nematauro nesipo.
  - Iwe unofanirwa kuve wakachena segirazi, nguruve.
  Kunyange zvazvo vakomana vakanga vasingazivi kuti nei izvi zvakanga zvakakodzera, vakageza nomufaro nemvura inodziya kubva mukugeza. Chokwadi, vasikana vakanyara uye vakamhanyira mune imwe yekugezera yakasiyana. Vakomana pavakada kudongorera vakabva vatanga kuridza mhere vachikanda dhishi rakazara mvura.
  - Zvakanaka, zvakakwana! Maxim akashevedzera kuti: "Matova vanhu vakuru uye hapana chikonzero chekuti mutamba kudaro."
  Pakubuda, chimwe chishamiso chakamirira vana: mbatya dzavo dzekare dzakanga dzanyangarika, uye pazvigaro pakanga pane yunifomu yezhizha yakasimwa yakasimwa ine zvisungo zvakajeka.
  - Wow, izvi zvinotaridzika sekuita. - Maxim akashamisika.
  -Pamwe maGerman anoda kuona kuti tinobvuma sei mafireworks? - Mumwe wevakomana akataura.
  - Hazvigoneki, asi tichaona. Ngatisarasikirwa nerukudzo kumureza.
  Mumwe mupurisa wechiFascist akaoneka pamberi pavo.
  - Kinder Pioneer , ndiani wenyu anoziva kurova chigubhu?
  -Ini! - Igor akatora danho rakananga kumusangano.
  - Tora chiridzwa. - Mupendero wemurume mukuru weSS ichiri chigubhu chitsva, chakanyatso kudiwa kubva kumapiyona.
  - Kana uchibuda mumugwagwa uchandirova; "Ipapo muFascist akauya nemanomano. - Unoda nyika yako nevanhu?
  - Hongu, uye isu takagadzirira kupa hupenyu hwedu kwaari! - Vapayona vakahukura vakashinga .
  - Uye iwe uchava nemukana wakadaro. Iye zvino munzira yekubuda.
  - Sei? - Maxim akashamisika. - Tave kushama uye tisina shangu.
  - Uye sezvo muri mashefu, endai, kana kuti tichakuurayai ipapo.
  Varume gumi nevaviri veSS vakasimudza pfuti dzavo dzomuchina;
  - Handei vakomana, mapiyona haatyi chando. - Akadaro Maxim, uyo aiva mukuru wekirasi.
  Vana vakadungamidzana vakananga kunobudira kunze, uye apo chando chairwadza chakabata tsoka dzavo dzisina kupfeka, vasikana vakaridza mhere. Vakomana vakafamba chinyararire vachizama kuti tsoka dzavo dzirambe dziri mumutsara. Kunyange zvazvo chando chaDecember chakarova Maxim pazvitsitsinho, mukomana akanyemwerera, achiedza kuratidza kuti ari kunakidzwa. Aiwanzozviomesa nekumhanya asina shangu muchando, saka aisatya zvakanyanya.
  Asi kune avo vasina kuiedza, yaityisa, chando chakarova. Vakomana vacho vakawedzera kukurumidza kwavo, kunyanya sezvo maGermany aidanidzira - schnel , schnel !
  Avatungamira kumucheto unokwezva, mukuru wechifascist akapfeka yunifomu yeSS Standartenführer akataura kuburikidza nemuturikiri.
  - Saka, mapiyona, zivai kuti kuvhima kukuru kuchatanga kwamuri. Tinokupa maminitsi makumi maviri ekutanga. Ani naani anohwanda achararama, asi vamwe vose vachasangana norufu runorwadza.
  Varume veSS vakanga vakamira mukorani vakatanga kuseka.
  - Mhanyai!
  Vana vakapindwa nechando vakatadza kufamba. Ipapo vaNazi vakaridza pfuti. Vakomana nevasikana vakabva vasimuka vachimhanya sezvavaigona. Waingoona zvitsitsinho zvisina hembe, zvakapfava nechando, zvichipenya.
  - Nekukurumidza, ruponeso rwedu rwuri mukukurumidza.
  Zvisinei, vasikana zvishoma nezvishoma vakadzokera shure, uye Maxim naIgor, sevatambi vanoshingaira, vakatoenda kunze kweguta kunotamba mumitambo yebhola, vakatungamirira. Chando chaive chekutanga-kirasi kukurudzira, zvaive nyore uye zvakasununguka kumhanya mupfupi, asi kutonhora kwakabata iwe semapini. Mukuwedzera, iyo snowdrift haisati yakadzika, iyo inoitawo kuti kumhanya kuve nyore.
  - Musamhanya seboka ramakwai; - Maxim akadanidzira kumusoro kwemapapu ake. - Ngatimhanyei kumativi, zvakatonyanya kutibata !
  - Chengetedza mweya wako. - Igor akawedzera. -Usazvipe zvako zvese, yako yakazara muganho, chinhambwe chinenge chakareba.
  Vana havana kupararira pakarepo;
  Kumhanya kwakadziya Maxim uye akanzwa simba rakawanda. Asi kune vasikana, avo vakanga vasina kujaira kuomarara kwakadaro, kwairwadza, kwaiita sokunge tsoka dzavo dzaibvira moto.
  Vamwe vasikana vanomira uye vanoedza kukwesha tsoka dzavo nechando, asi hazvivabatsiri zvakanyanya.
  Kuseri unonzwa kuhukura kwembwa kusina hanya - kuvhima kwatanga. Imbwa dzinouraya dzakanyatsodzidziswa kubata vanhu dzinodzibata. Nekupedzisira kwesimba ravo, vasikana nevakomana vanokurumidza. Pano muromo wekutanga unodya wemufudzi unobata nemubairo wake: mazino anovhara pagumbo. Musikana anodonha uye imbwa inosvetukira pamusoro, ichiruma ruoko rwake.
  Natasha, semukadzi ane rombo akawira mumazino echikara akadanwa, twitches uye mhere. Imbwa yakaipa inomukwevera, ichiramba ichimutambudza sezvaanoenda, asi pasina kukurumidza kunyura mazino ake muhuro yake. MaKrauts akati wandei anokwira pamabhiza, kusanganisira SS General Stoffen . Anozendamira pasi kubva pabhiza rake uye anonyudza bayonet mudumbu remusikana, obva asimudza musoro wake. Mazwi echiGerman anonzwika.
  - Ndichaita chidimbu chakadaro kubva kunguruve dzeRussia, iwe uchamedza rurimi rwako.
  - Kana iwe uchida, isu tichakugadzirira kebab kubva kune yakaora iyi - iwe unonanzva zvigunwe zvako. -Mubiki wemukuru "ari kutamba."
  Pakupedzisira, musikana anodzikama, uye sadist wepamusoro anotsvaka mumwe munhu akabatwa.
  Chinhu chinotevera chekutambudzwa mukomana, mushure mekunge imbwa yatsenga gumbo rake, mukomana akabatwa nembabvu ndokukweverwa nemuchando. Vamwe vokuGermany vakarova nyakukuvadzwa netsoka dzavo, vachiseka vachifara sezvavakaita kudaro.
  Vakangorembedza mumwe mukomana nembabvu, ndokumuzvuzvurudzira pabazi, ndokumuzunguza ndokumurova nemagaro epfuti. Mukomana wacho akakumbira kuti amupedze, uye kamwe kamwe pfuti yakadzima pfungwa dzake.
  Mumwe musikana akaturikwawo, akapiswa nemoto, dhirezi rake nevhudzi refu zvakapiswa. Oksana akashanduka kuita mwenje mhenyu, achifa nekuvhunduka kunorwadza kunotyisa.
  Mumwe mukomana ane vhudzi tsvuku uye maziso ebhuruu akanga asina kukuvadzwa nembwa; Ipapo mukuru wemauto akataura muchiRussian.
  - Mwana murombo, kutonhora sei tsoka dzako, ikozvino tichadziisa. "Murume weSS akauya nemwenje kwaari, murazvo wacho wakananzva noutsinye chitsitsinho chitsvuku chomwana. Mukomana akadzvova kusvika mirazvo yemoto yawedzera kufenda.
  - Ini handizvifarire kana vadzima, vanenge vakuvadzwa vanofanirwa kudedera nekuzununguka. Inotevera, ndinovimba, ichava yakasimba.
  Musikana akatevera akazopedzisira ava muhero akachekwa musoro nevaNazi achibva apiswa. Mumwe angati, vakanzwira tsitsi mukomana akatevera, Rostislav, nokungomuturika, kunyange zvazvo vakamudzipa zvishoma nezvishoma. Mumwe mukomana akachekwa kuita zvidimbu nemadhaga, akasvunurwa ndokusaswa nemunyu. Iwe unogona kutsanangura kwenguva yakareba zvakaitwa nemabarbarian aya, kunze akabudirira, asi chokwadi mashevha anotyisa, akaita. Mabhuku akawanda akanyorwa pamusoro pehutsinye hwevaNazi uye nhamba huru yemafirimu akaitwa, asi izvo chaizvo zvaiitwa nevaNazi zvinopfuura fungidziro yangu isingadzorwi. Mukuru wemauto, Kaltenbrunner's closest ally , akananzva ropa kubva mudhadha;
  - Izvo zvakafanira kutsakatisa zvachose rudzi rweSlavic, hatidi varanda vakapanduka vakadaro! - Mhuka yakapfeka yunifomu yakaridza mhere. - Nhasi ndichapisa mumwe musha uye akati wandei machechi.
  Apo mukuru wemauto akanga achienderera mberi , Maxim naIgor vakakwanisa kuparara. Ndivo vega vakapona zvinosiririsa nyama mukuyi. Kwakaratidzika kuti tyisidziro yakarembera pavakomana yakanga yapfuura, apo imbwa huru mufudzi yakanga ichimhanya munzira yakavabata.
  -Mhanya Maxim, ndichamusunga! - Igor akadanidzira.
  - Handingakusiyi. - Maxim akabvarura bazi rinorema ndokumhanyira kumufudzi.
  Imbwa, sezviri pachena, yakanga isingatarisiri kunyadziswa kwakadaro uye yakadzokera shure. Kurohwa kwakamurova kumeso chaiko .
  Imbwa yakaridza mhere yakamhanyira mberi, yakanga yakakura kwazvo, chikara, chakakodzwa pazvitunha. Akasvetukira pasi paIgor, akanyura mazino ake mudumbu remukomana. Mukomana akaridza mhere ndokudonha, ura ndokubuda, ropa richiyerera. Ipapo Maxim, mukuora mwoyo, akapenya tsvimbo muziso rechikara.
  Kurohwa kwakabva kwaburitsa ziso, kuvhunduka kwemarwadzo kwakamumanikidza kubvisa mazino uye imbwa yemufudzi yakatanga kutiza ichichema. Maxim akakanda tsvimbo, achimurova kumusana zvakare, imbwa ichibva yasimudza speed.
  - Enda kune vagari vako, tsenga majombo avo. - Mukomana akasimudza shamwari yake.
  - Igor, uri mupenyu?
  Mukomana akakuvara akafa aikwanisa kuvhura maziso ake.
  - Ah, ndiwe Maxim. Ndisiyei, handisisiri roja . "Igor akagomera nezwi risina simba, ropa richiyerera kubva mumapapu ake.
  - Aihwa! Ini handisi kuzokurasa, asi ndichakuunza kune vanopikisa. Ikoko ndiko kwauchaiswa netsoka dzako.
  - Zvirinani ndipedze, zvinondirwadza zvakanyanya. - Igor akakosora, ropa richiyerera kubva pahuro pake.
  - Kwete, shamwari yangu uye hama, ini ndichakutakurai.
  Sezvinei, akasunga ronda nehembe yake uye akasunga shamwari yake isingazive, Maxim akadzungaira munzira. Zvakanga zvisiri nyore kuti mukomana ane makore gumi nemaviri atakure wezera rake, uyo, ichokwadi, akanga ava mutete pasi pebasa racho, asi akanga akasimba uye ane huta.
  Saka akafamba, kunze kwainge kwatoedza, asi zuva rechando harina kumudziya. Maxim akakurumidza kufamba, sezvo maNazi aigona kuoneka chero nguva. Muviri wake usina kusimira waipeperetswa nemhepo inotonhora, ganda rake rakanga rakazara mapundu.
  Kumativi ose kwakanga kwakamira miti yakafukidzwa nechando nesinou, pasi petsoka sinou yainyura uye , sedeko, yakafukidzwa neaizi. Ainge asisatonhore kudaro, apa ainge achingoshingirira achikweva mutoro unorema. Shamwari yake yakanyarara uye isingachafambi, yarasikirwa nekuziva, uye zvichida kunyange kurega , asi Maxim akaramba achikwevera. Saka akabuda mumatope ndokutanga kuwira mumabvi mumvura ine tsvina. Nekuomerwa kukuru, akatambanudza makumbo ake akanga aita chiveve, achikweshwa nechando chaipwanyika, ndokuramba achidzungaira.
  Mukomana akatya; uchangomira kwekanguva, wakabva wapinzwa mugomba rakadzika-dzika. Maxim akanga achisvetuka-svetuka, miranzi yezuva yakanga ichisimbisa. Zvisinei, mamiriro okunze munaDecember haana simba, makore akaputirwa mukati, chando chakatanga kusimba, uye chando chakaonda chakatanga kudonha. Mukomana wacho akanga achizadzwa nekunetseka, asi akabata Igor zvakasimba.
  - Ndinoda kufa, asi handisi kuzokusiya.
  Gunguvo rakabhururuka pamusoro pake, rakapotsa ramubata nebapiro raro, zvino zvimwe zvisikwa zvakawanda, Maxim akazvidzinga nekuchema kukuru. Pakupedzisira, mushure menguva inoratidzika isingagumi, gomba rakapera, zvakava nyore kufamba, asi chando chakatambudza tsoka dzemwana dzakanyorova zvakanyanya. Mukomana , kuti afare, akaimba rwiyo rwechimurenga.
  Chamupupuri chine utsinye chinokwira pamusoro pedu
  March, fambai mberi, vanhu vanoshanda!
  Tichapinda muhondo takashinga nevavengi
  March, fambai mberi, vanhu vanoshanda!
  Izvi, zvisingaite, zvakandipa simba. Mukomana akakotama uye, achinhonga chitsama chechando, akaisa mumuromo make, achinyorovesa huro yake yakaoma. Akanzwa zviri nani, asi paakangomira, akatanga kunzwa kupindwa nechando. Rusununguko rwechinguvana rwakaparira kumwe kutambura. Kuwedzera pane izvi, akatanga kutambura nenzara. Pasi pevaGermany, vaidya zvishomanana, uye vaipisa macalorie akawanda muchando. Pakarepo Igor akapengenuka, akadzungudza uye akagunun'una:
  - Inwai!
  - Iwe haugone, dumbu rako rakachekwa. Patinosvika mumusha, ndinofunga kuti ndinoziva nzvimbo idzi, hadzisi kure, dzinokubatsira.
  Igor akazevezera achipindura, ndokubva apererwa zvakare.
  - Zvakanyanya kunaka, shamwari yangu inotambura zvishoma nenzira iyi.
  Bendekete rakarwadza ndokurara pasi, mukomana akanyatsochinja mumwe wake. Akanga atove aneta zvikuru, asi kurarama pasina baba vake, akanga akajaira kushanda nesimba kubva paudiki, uye mitambo yakabatsira chete neizvi. Pakupedzisira, akanzwa kutsva kutsva, utsi hwainakidza mhino dzake, uye aitonzwa munhuwi wenyama yakakangwa.
  - Zvakanaka , ndakati, ruponeso ruri pedyo.
  Mukomana akafuridzirwa akakurumidza kufamba. Zvakatove nyore kufema; mushure mekufamba mazana mashoma emamita, akasvika kumucheto kwesango. Pakarepo mufananidzo unotyisa wakazaruka pamberi pake: dzimba dzakapiswa, mapuranga akatsva uye madota. Achidedera nekutya, mukomana akaswedera pedyo zvitunha zvakanga zvatsva, vazhinji vacho vari vana nevakadzi. Mukomana akaswedera pedyo nemadota ndokuatsika netsoka dzake. Yakanga isati yava nenguva yekudzikama, uye Maxim akanzwa kufara. Ipapo akafamba asina shangu panzvimbo yaipisa, tsoka dzake, dzebhuruu nemhaka yechando, dzakashanduka dzvuku , uye ropa richiyerera nomutsinga dzake. Kunyange paakamira asina shangu pamazimbe, pakutanga hazvina kumukuvadza chete mushure mokunge amira, akanzwa kupisa uye, achigomera, akasvetuka kubva pavari.
  - Damn fascists. Makauraya vakadzi vedu nevana, asi zvakadaro tichakuurayai nembwa, uye varwi vedu vachafora vachikunda nemuBerlin. Ini ndichazvipira kuhondo uye ini pachangu ndicharova Hitler kumeso , uye ipapo Fuhrer achaturikwa. Mukomana akatsika zvakare muchando, matuzu akadzikama.
  Pakarepo akanzwa munhu achichema. Mukomana akaringa ringa ndokuona kakufamba.
  Maxim akaswedera, uye chitunha chemukadzi chakabvaruka, hafu-akashama, akazara nemoto wepfuti, akarara ipapo. Mucheche akanga achipopota ari pedyo, akatarisa asingapfuuri gore akanga ari musikana, akaputirwa nemicheka uye akafukidzwa nechando. Kufema kwaaiita kwakanyungudusa tumazaya twechando, uku achipa kupisa, mwana ainyatsoita chando.
  Maxim akakotama, machira akabvarurwa uye akanyorova, haana kudziirwa. Mukomana pachake akanga atoshama zvake;
  - Kanenge chimwe chinhu chinofanira kurarama.
  Asimudza musikana, akapuruzira makumbo ake nesimba, achimudziya nekufema. Ipapo akatanga kuongorora chokwadi chinosuruvarisa chaimupoteredza. MaJerimani akapisa dzinenge dzimba dzese ndokupinza vanhu mudura. Vaida kutiza vakabva vapfurwa ipapo zvitunha zvavo zvikabiwa. Uye zvakadaro aive nerombo rakanaka. Mumwe wevakadzi vakapondwa akachengeta sikavha inodziya, bhutsu dzakanzwa uye bhachi. Maxim, achikumbira nenzwi guru kukanganwirwa kubva kumufi, akabvisa sikavha yake ndokuputira musikana wacho. Akabva aisa mabhoti ainzwa pamakumbo echiveve aIgor, pasinei nokuti aipukuta nguva nenguva. Haana chaakasiya, saka asara asina kupfeka uye asina shangu, aine mutoro wakapetwa kaviri, akadzungaira nemuchando, musha waiva pedyo wakanga uri makiromita gumi nemashanu uye aifanira kuwanikwa. Uye mwana uyu akaita basa rakafanana nezvakaitwa naAlexander Mukuru, kana iwe ukaenzanisa kuedza kwakashandiswa pairi.
  Shanduko yacho yaityisa, chamupupuri chakatanga, kutonhora kwegehena kwakavhuvhuta pamusoro pevakashama, uye kunyange kunyorova, muviri. Ganda rakashanduka bhuruu-violet, zvigunwe hazvina kukotama, icicles akarembera kubva kune bvudzi. Maxim akanzwisisa kuti kana akamira, akawa, uye mumaminitsi mashomanana aizoshanduka kuva ice. Simba rake rakaramba richiderera, asi kunzwisisa kuti kwete hupenyu hwake chete, asiwo kuvapo kweshamwari yake, pamwe chete nebundu iri duku rinofamba, zvichienderana nekuedza kwake, akamufuridzira, achishandura mwana kuva titan.
  . CHITSAUKO Nha.
  Anenge maawa mana apfuura kubva pakupera kwekuvhima. VaNazi, vakatyaira dzimwe nguruve mbiri nemakava matatu, vakadya, vachidurura waini yeFrance inodhura nekognac muhuro dzavo dzine makaro, vachiisanganisa nemaschnapps akashata. Mukuru wemauto akafara, kuvhima kwakafamba zvakanaka, asi vakamuvanzira kuti vakomana vaviri vakakwanisa kutiza. SS Gruppenführer Stoffen , zvisinei, akadya nyama yacho muzvidimbu zvakakura, semhashu; pakukumbira kwake pachake, vakamugadzirira kugocha kubva kumukomana nemusikana vakapondwa.
  "Ndanga ndichida kuedza nyama yevanhu kwenguva yakareba, asi vana vakanga vakanaka, kwete mafuta."
  Makoroni maviri akadhakwa akatsigira mafungiro emukuru wavo; "snack" inofamba zvakanaka ne "Bordeaux" uye vodka.
  - Ndinofunga vasikana vachiri kuravira zviri nani, nyama yavo yakanyanya kunyorova. - Akadaro mukuru wefascist, achirova miromo yake.
  - Vasikana vakafuta, vakomana vane nyama. - Akapindura mumwe "cannibal colonel" Klein. - Ndinosarudza vakomana.
  - Hongu, unoita sebhuruu. - Pakarepo mukuru wemauto akashatirwa. - Inguva yekukutumira kune dhipatimendi remadzinza. Ndichamufonera iyezvino .
  - Hapana chikonzero! - Clay akadanidzira. Pfungwa dzakawedzerwa nedoro dzaitsvaga pekubuda nadzo. - Houno ari! - akanongedzera mumwe wake nechigunwe. - Kuwanda kupomera kupfuura ini.
  - Sei uchibvunza? - Mukuru akachochonya zenki.
  - Uye akavanza kuti vakomana vaviri vakatiza kubva kwauri.
  - Chii?! "Mukuru wemauto akarova tafura yesandalwood nhema, inodhura zvekuti mabhodhoro akati wandei akabhururuka.
  - Iwe wakatinyengera! Iwe wakabiridzira! Zvakanaka, tarisa, iwe mbudzi, uchava nedare.
  - Ndine urombo, Changamire, hafu yeawa uye vachabatwa.
  - Uye kuunzwa pano mupenyu kana akafa! Tarisa, colonel , ndichakubvisa uri mupenyu!
  Murwi akashinga akamhanya achibva kuseri kwetafura ndokutanga kuunganidza timu nekuchimbidza. Akanga achiri nemukana wekusimudza gwara achibatsirwa nembwa.
  VaNazi vakanga vachichimbidza kuita zvavakanga varayirwa nevakuru vavo, vangadai vakapinda mudambudziko, chirango chakaipisisa chevarume vakafutisa veSS chakanga chiri kuendeswa mberi. Chinhu chimwe kuseka huwandu hwevanhu vasina dziviriro, uye chimwe chinhu kuzviwana uri mukati mehondo.
  Pasinei nemhepo uye blizzard yakareruka, makwara akange asati afukidzwa zvachose. Imbwa dzaifudza dzakatora nzira, uye boka reSS rakanga rakatasva bhiza rakamhanya richidzitevera.
  Panguva ino, Maxim akanga aneta zvachose, makumbo ake akanga akabatanidzwa, uye akadzungaira, asingachaiti nzira, maziso ake akazara nekuneta. Chokwadi, chamupupuri chakaserera, asi izvi zvakatonyanya kuipa, uye nechekuseri takanzwa kuhukura kwembwa.
  -VaNazi vari kuuya kwandiri! - mukomana akazevezera zvisingaite . Mukomana wacho akatanga kukurumidza kufamba, asi makumbo ake akanga asingagoni kumutsigira uye, achirega, mwana akadonha. Imbwa dzaifudza dzainge dzakaita semhumhi dzakamukomberedza ;
  - Mupenyu, zviri nani kutora aya eRussia Kinder ari mupenyu . Ipapo tichafara navo.
  Mupurisa akazembera padivi achibva akanda dota pamudzanga.
  - Hongu, pane mwana navo. Hameno kuti inonaka sei. - Akadaro akadhakwa sadist, achikwiza maoko ake achigutsikana.
  - Zvichida tinogona kuvaturika pahoko? - Yakakurudzirwa nemurume akura weSS.
  - Aiwa, mukuru wemauto achatiuraya kana tikamunyima mufaro wekugocha pachedu makiyi aya .
  Vakanda mutoro wavo pamabhiza avo, vaNazi vakanga vava kuda kutevera mumusasa wacho, apo chiedza chinenge chisingaoneki chakapfuura nepakati pavo. Tichifunga nezvokupopota nokuridza mhere, vaNazi vakanga vane nguva yakaoma. Vakaurayiwa, vakagurwa kuita zvidimbu pamwe chete nemabhiza avo, vachiwira pasi pechikwambo chisina tsitsi, vaNazi vakamhanyira kutiza, nokuti vakanga vakashinga chete pamusoro pevakadzi vasina dziviriro nevana. Imbwa chete dzaifudza dzakaratidza ushingi hunoshamisa, dzichimbundirana pamwe chete mupakiti uye dzichiedza kurwisa varwi vasingazivikanwi. Nekudaro, chiitiko chisingavimbike chakavamirirawo, kamwe mwaranzi yechiedza yakacheka mad pack. Kazhinji, sechombo chemauto, laser inoshanda zvakanyanya, kunyanya kurwisa mauto asina kuvharwa nenhandare yechisimba. VaNazi vakakundikana kupukunyuka: vakagurwa kuita zvidimbu ndokupiswa kusvikira vafa, mumwe nomumwe wavo .
  Maxim piyona asina shangu asina shangu, akaomeswa nechando akabwaira maziso nekushamisika. Vana vatsvuku, vasina shangu, vakapfeka bhurugwa chete nebhande, vasikana vakabuda kuzosangana navo.
  Ivo neimwe nzira inoshamisa, vane pfuti dzemhando yepamusoro mumaoko avo, maoko avo nemakumbo akasimba kwazvo ane tsandanyama dzakatanhamara.
  Musikana mutsvuku aifamba akatanga kuti:
  - Hatisi glitches ... Isu tinobva kune imwe nyika, asi isu tine nguva shoma, ngationgororei mumwe wako.
  Musikana wechipiri , mutsvuku wemoto, akatora bhodhoro kubva mubhandi rake ndokukoira:
  - Mvura mhenyu ichatibatsira!
  Musikana wacho, achifamba nesimba netsoka dzake dzisina kupfeka muchando, akaenda kuna Igor. Akanyatsodonhedza donhwe padumbu rake, achirira.
  - Ngakuve nehupenyu!
  Uye akakwesha zvishoma mukomana aneta pamusoro pekuchekwa nekutsva. Uye pamberi pemeso edu chaipo, ronda racho rakatanga kupora uye mavanga akatanga kupera. Igor akavhura maziso ake ndokuzevezera:
  - Mutsvene Maria...
  Musoro mutsvuku akadzungudza musoro wake zvisina kunaka uye akakoira:
  - Ini ndiri Angelica, kwete Maria!
  Mukomana akarova muromo ndokuedza kugara. Akadzedzereka ndokupotsa adonhera pachando.
  Angelica akapuruzira musoro wemukomana wakareruka ndokuti:
  - Dzikama! Wana hope uye simba rako richadzoka!
  Maxim akatarisa vasikana nekutenda ndokuti:
  -Ndimi ngirozi here?
  Natasha akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Aihwa! Isu tiri vasikana veKomsomol!
  Piyona akagunun'una netariro yakavanzika:
  - Saka vedu vane zvombo zvine simba zvakadaro?
  Natasha akapindura kuti:
  - Zvinosuruvarisa, kwete ... Hongu , uye isu tine hafu yeawa chete yasara pano. Takaendeswa kwatainyanya kuda kuva kweawa imwe chete!
  Uye murwi akati:
  "Ngatiendesei mukomana nomusikana kumusha, uye panguva imwe chete tichacheka maGermany!"
  Zoya akaisa Igor akarara pamusana wake, Svetlana akatora musikana mumaoko ake. Maxim akamhanya zvishoma. Saka zviri nyore. Munguva yebasa, mukomana akajaira kumhanya-famba kubva kuchando kusvika kune chando, uye kunyange munguva yechando, saka, akanga asingatyi zvakanyanya kubatwa nechando.
  Vasikana vakakurumidza kumhanya, uye Maxim aikwanisa kufambidzana navo. Mukomana wacho aitofanira kumhanya sezvaaigona. Uye anenge atoneta, kunyange kana iye zvino asunungurwa pamutoro unorema.
  Vasikana vakakura vakasimba pane elven grub , zvechokwadi, vakasimba zvikuru uye vanokurumidza. Vanoedza kumisa kumhanya kuitira kuti Maxim arege kusara kumashure. Asi mukomana wacho haasi munhu mukuru, uye tsoka dzake dzisina kupfeka, dzakatsvuka sedzehanzi, dzakarukwa nokuneta. Natasha akazosimudza mukomana kumusana ndokumhanya naye.
  Mushure mezvo, vasikana vakawedzera kumhanya kwavo uye vakamhanya semabhiza. Mumusha maiva nemaGermany. Paiva nechekare tsika "Panther" -2, uye zvachose itsva "E" -50.
  Vasikana vakamira kumhanya ndokutanga kutarisa matangi.
  Natasha akati:
  - Izvi zvakasiyana zvachose, hunde dzakareba, uye kunyanya yechipiri ndeye squat.
  Zoya akati nehasha:
  - Tinofanira kuvaparadza! Uye kwete kuyemura.
  Uye varwi vakarova matangi eGermany nemwaranzi yemagoblasters . Mabofu jets akarova mota yeGerman. Uye mukubwaira kweziso simbi yakanyunguduka. Zvakaita sechigero chemoto chacheka tangi ndokutanga kubvarura, kuputika mateko.
  Natasha, kupfura, kuchema:
  - Dingindira remitambo yedu: - Usazvidemba, pwanya, ipa hockey yakanaka kune elves!
  MaGerman nema lackeys avo ekunze vakamhanya vachibuda mudzimba dzavo ndokuwira pasi pemashiripiti emalaser matanda evasikana vakashama hafu. Zvese zvaiita kunge kurota kwengano.
  Maxim akati:
  - Chii chishamiso!
  Natasha akabva atarisa mukomana uya ndokuti:
  - Kwete "Zaporozhets", chishamiso chezvishamiso chete. Tine Soviet yemagetsi Mercedes!
  Angelica akapfura rimwe danda patangi rechitatu, panguva iyi yaive Goering-5, ndokuridza pombi.
  - MaNazi haakwanise kusvika kwandiri!
  Maxim akafara akaimba:
  Ndiri piyona, mwanakomana waStalin chaiye,
  Ndakaenda ndisina shangu kunorwa nepaki iyi ...
  Kunyura kwechando chepfumbu chinopisa,
  Asi pane kudanwa - kukunda fascist!
  
  Murume ari nyore , zita rangu ndinonzi Maxim,
  Ini ndinopfura kubva mupfuti yemuchina kunge mbavha...
  Pakati petangi yakaputika,
  Kunzwa sokuchema!
  
  Tinopura maKrauts noushingi, mapiyona,
  Tinogona kukubvisa zvakachengeteka ...
  Isu tiri knights uye mienzaniso mitsva,
  Isu tinopasa bvunzo neA yakasimba!
  
  Mukomana mwanakomana wehofori huru,
  Anoziva kurwa, akananga kubva kukireshi ...
  Kana vanhu nehondo vabatana .
  Isu hatityi munhu akapererwa nezano!
  
  Tichakunda mafascists, ndinotenda,
  Muurayi achawana chibodzwa chinokurumidza...
  Ngatikundei vese vanetsvina vanotsvaka kutsiva.
  Uye uto reRussia richaponesa munhu wese muhondo!
  
  Hakuna nyika yekumusha inofadza uye yakanaka,
  Asi mukati make chete mune dutu remhepo ...
  nesimba panyika ,
  Uye kurova kwehasha kuvaNazi!
  
  Hongu, zvakaomera vakomana nevasikana,
  Muhondo dzisina kuenzana, uko fascist ari mambo ...
  Asi izwi reupiyona rinorira rinonzwika,
  Usabate nyika yababa vangu, usabate!
  Unogona kutambisa makore ese pasina,
  Asi nditende, piyona akagadzirira chero chinhu ...
  pasi pemureza wakatsvuka neropa;
  Tichapwanya nhubu nembavha!
  Uyu ndiwo matrix ane hutsinye umo zvinhu zvakasiyana zvinoitika.
  Valerka, Leshka, Slavka naMarinka vakagamuchira aramu vasingatarisiri.
  Uye vana vakabhururuka kubva muHypernet uye chaiwo chaiwo. Uye vachizviwana vari munzvimbo chaiyo panyika yechina yenyeredzi Sirius, mapiyona akashamisika.
  Kusviba kwakabva kwavari, uye vakacheneruka kwazvo, uye mazino akaonekwa mumiromo yevakomana nevasikana. Uye vakashamiswa chaizvo.
  Vasikana vakanaka vakati wandei vakapfeka zvipfeko zvehondo vaive pedyo nevana. Maziso avo akabva abuda.
  Paivewo netwumarobot twekurapa twaive twakamira ipapo. Vakasimudzawo ma antennas avo.
  Valerka akati nekutya:
  - Chii chakaitika kwatiri?
  Marinka akazhambatata nekutya:
  - Sei isu takacheneruka kudaro?
  Levka akarira, achidzungudza musoro wake:
  - Uye nei tiine mazino mumiromo yedu?
  Slavka akamhanyisa munwe wake pamazino ake ndokudanidzira nekutya:
  - Ndakazvibaya pamusoro pavo!
  Vana vakanga vacheneruka sejira, vairatidza kutya uye kuvhiringika.
  Chiremba werobhoti akati:
  - Vanofanira kunyatsoongororwa. Sezviri pachena vakanga vatapukirwa norudzi rwakati rwoutachiona husingazivikanwi nesayenzi!
  Mumwe musikana weKomsomol akabhururuka kumusoro ndokuti:
  - Zvakanaka, isu tichaita tsvakiridzo yakadzama yavo, kunyange kuvaendesa kunzvimbo yekombuta kuburikidza neyekutamisa portal!
  Slavka akahwihwidza uye akafemereka:
  - Hazvikuvadzi here?
  Musikana, uyo sezviri pachena aitungamirira pano, akapindura:
  - Aihwa! Iwe uchapinzwa muhope dzekugadzira panguva yekuongororwa. Saka nekunyatso ongorora, kunyangwe pasi kune quarks, iwe hauzonzwa zvachose.
  Marinka akati:
  - Wow !
  Valerka akagunun'una nekuzeza:
  - Ehe, zviri quasar !
  Levka akaseka uye akakwenya:
  - Hyperpulsar !
  Mudziyo wakabhururuka uchipinda mumba, waitaridzika kunge tangi rakasimba kwazvo rine madhiramu akawanda anochinjika.
  Vana vakadaidzira pamwe chete:
  - Ultrastar !
  Mutungamiriri mukuru wemapiyona, musikana akanaka kwazvo akapfeka nguwo chena, akazivisa:
  - Zvakanaka, ikozvino iwe hausi kungoongororwa chete, asiwo kurapwa. Panguva ino iwe uchaona zviroto zvinotonhorera uye zvakasarudzika.
  Valerka akacherechedza nekunyemwerera kwemwana asina simba:
  - Zvakanaka, izvi zvakanaka kwazvo ! Tichagutsikana zvakanyanya kusvika pakupera kwezuva!
  Marinka akazunungusa tsoka yake isina chinhu uye aida kutaura chimwe chinhu, apo rukova rwakajeka rwechiedza, runopenya nemarudzi ose emuraraungu, rwakawira pavana, uye musikana akafukidzwa, akavhenekerwa nepakati. Uye vose vari vana vakashambira vachiyambuka mafungu uye vakazviwana vava mune imwe mhando yezviroto zvesango.
  The Fuhrer of the Third Reich pachake akatarisa akananga America ndokufunga nezvekusunungura maoko ake kumabvazuva. Asi nguva yekudziya yakanga yasvika , maKrauts akazotora dzimwe nyika dzeSoviet "rugare rwemashanga" rusati rwapera. Sezvo vaFritzes vaitya kurwisa Moscow yakanyatsosimbiswa , kurwiswa kwakatangwa munzira yeKuibyshev - pedyo neVolga. Nyika dzepano dzakapfuma chose. Chimwe chinhu icho maKrauts akavhura miromo yavo ku: Uzbekistan. Zvakare ivhu rakapfuma, matura ezvigadzirwa uye gasi. Uyezve mukana wekubatana neJapan.
  Tisingatauri nezveminda yedonje. Hitler, kazhinji, angadai akapedza kukunda kwake muRussia. Kutora maUrals kunotonhora, uye Moscow yakakomberedzwa nemhete nomwe dzekudzivirira. Izvo zvakaoma kuti kunyange "Mouse" uye "E" -100 ipinde.
  Panguva imwe cheteyo, Third Reich yakatanga kuvaka ngarava nezvifambiso zvakasimba kuti ikwanise kumhara muCanada. Mukuwedzera, Argentina neBrazil yakavimbisa kuva nheyo huru. Hitler akafunga kuti nekunyanya kuomesera Third Reich uye nekushandisa mahara basa remakoloni, zvaigoneka kuwedzera panguva imwe chete matangi neaviation zvikepe uye kuvaka ngarava huru.
  Parizvino, vanaKraut vaida nguva. Saka rutivi rwokumabvazuva haruna kuvhara. Uye hondo yakapfuurira.
  IUSSR, iyo yakarasikirwa nenzvimbo yakawanda, ine matambudziko ayo. Kunyanya, tangi yeT-34-85 haigoni kutsiva iyo isina simba T-34-76. Saka taifanira kushandisa muchina usingachashandi. Asi Soviet Russia yakanga ine zvombo zvakawanda zvakasiyana. Izvi zvakaita kuti zvibvire kumisa dzvinyiriro yavaNazi.
  Muhafu yechipiri yaMay, hondo dzinotyisa dzakatanga muOrenburg.
  Hondo yevasikana, yakatetepa panguva yehondo dzeStalingrad, yakapinda muhondo nevaNazi muguta rino, rinonyanya kuzivikanwa nekukomba kwakakurumbira kwaEmelyan Pugachev.
  Alenka, mukuru wemauto, akatora nzvimbo yake mumugero. Musikana mukuru akanaka kwazvo. Maererano netsika, vasikana vari muhondo iyi vanorwa vasina shangu vakapfeka bikini chete. Saka vanoshandisa mashiripiti epasi, ayo anopa dziviriro chaiyo. Uye zvechokwadi, vasikana vanotambura kurasikirwa kwakanyanya kupfuura mamwe mayuniti.
  Haasi munhu wese anogona kurarama mwedzi mitanhatu muStalingrad.
  Padivi pake pane Maria akakombama ane bvudzi regoridhe. Yakapfuurawo nemumoto, mvura uye pombi dzemhangura. Muedzo wakaoma wakamirira vasikana mukupisa chaiko kwegehena reStalingrad. Vakarwa kusvika kumagumo vakapona. Uye n'anga yenyika yavo yakavabatsira.
  Sezviri pachena, paunorwa wakashama, mabara uye shrapnel hazvikuvadze iwe.
  Maria anopfura vaNazi. Mberi, maGerman, kuitira kuchengetedza ropa reAryan, netsika vanosiya vatema, maArabu, maHindu nevamwe vatorwa. Huwandu hwevatorwa muWehrmacht huri kuramba huchikura, uye vanokandwa mukati mezvinhu zvakakora pasina tsitsi.
  Apa muAfrica anourawa naMaria anodonha. Musikana anomutsvoda ndokuti :
  - Ndinokunzwirai tsitsi. Iwe haufe nekuti unoda.
  Uye zvakare musikana anorova Arabu nepfuti. Mauto eColonial Wehrmacht akapaza. Watodziya uye wakasununguka. VaFascist vari kuedza kubata nguva yegore apo zvinhu zvose zviri mumaruva uye zuva. Madutu anotinhira mudenga. Ose majeti matsva, nhamba yavo iri kuramba ichiwedzera, uye TA-152, iyo yakatsiva yekare Focke-Wulfs. Zvisinei, vepashure vachiri kurwisana.
  ane vhudzi regoridhe akasaidzira kure chimedu checeramic netsoka yake isina kupfeka, ine nyasha uye akarira:
  - Nyika yangu yabvamburwa nokugomera, minda yanyata neropa. Zvinosiririsa, hapana nzvimbo yevakawa kudenga, chete mapopori anotenderera mumadota.
  Uye zvakare muIndia akadonha kubva papfuti yake. Hongu, munofanira kuuraya vatorwa vakaunganidzwa sefodya. Zvimwe sei? Zvikasadaro, vachakuuraya.
  Red Alla. Musikana anopisa ane bvudzi refu remhangura-dzvuku rinotenderera sebhenekeri remauto. Musikana anoita kwete chete mubhikini, asi kunyange asina bra. Anoita seakanaka. Uye zvakare inopfura zvinoshamisa nemazvo. Nguva nenguva varwi vanodonha kubva papfuti dzake vachibaya misoro.
  Ipapo Alla anokanda girinedhi nezvigunwe zvake. Chipo chinobhururuka chichitevedza gwara rakatyoka uye chinoguma chave muchaunga chemaArabu. Kuputika kunonzwika ... Mitumbi yakati wandei yakachekwa inokandwa mumhepo!
  Alla anoshevedzera nepamusoro pemapapu ake:
  - Ndaida kugadzira simbi - pakarepo yakashanduka kuva nzou!
  Anyuta, blonde rinoyevedza, rakatsvuka uye rakatetepa kwazvo, rakakombama, rehupamhi hwepakati, asi rakavakwa zvakanaka, rakapfurwawo. Akarova asingatendi pabhiriji remhino yake ndokuimba:
  - Mapapiro akafanana nenyuchi, maruva panzvimbo yenzeve!
  Vasikana vanopisa moto nemazvo uye vanogara vachifamba.
  Yakakura uye ine nyama Matryona akawana uremu hushoma mushure meStalingrad. Iyewo musikana akanaka, ane chiuno chakafara, asi chiuno chakamanikana. Akapinda mugehena iri uye akarasikirwa Seryozhka. Mumwe piyona akashinga anogadzira misungo yevaGerman akabatwa. Hongu, hazvina kunyatsoshanda.
  Asi ipapo Matryona akakundikana mashandiro, uye mugodhi wakatsvedza pasi petangi reGerman. Panther 2 yakakuvadzwa ikamira, yarohwa zvakanyanya.
  "Makonzo" achiri kutora chikamu muhondo. Iyi tangi inosiyaniswa nehuremu hwayo hunorema uye kurarama. Asi "E"-100 yakaonekwawo. Michina iyi haina kudzivirirwa zvishoma, yakawedzera nimble. Lev-2 iri kurwa zvakare, zvakare muchina, wakachengetedzwa zvakanaka uye wakareruka kupfuura vakautangira. Kune Lev, maGermany anowanzoshandisa 150-mm cannon, iyo iri nyore kune maguta ane dutu. Dzimwe "Shumba" dzakashongedzerwawo nemabhomba.
  Asi maGermany anofambisa matangi nokungwarira uye okanda vacheche mberi.
  Masoja echikoloni anoenderera mberi. Mumhanzi unopenga urikuridza!
  Alla anoridza kuputika kubva mupfuti yemuchina. Mauto anodonha uye ropa richipfachuka serinobva muvise raputswa nefoshoro.
  Redhead inoti:
  - Kune iyo Motherland, yaStalin, hapana uto rakasimba! Tinorwa zvakasimba kuti tifare kune vanhu! Uye Mutungamiriri wedu ane mapapiro efalcon ... Anopa chiedza kune tariro! Kurohwa kwesando yesimbi kwakaunza mambakwedza kwatiri!
  Alla anoimba uye anopfura. Akanaka zvechokwadi. Akaita mazamu emuorivhi egoridhe, ane minyatso yestrawberry yakaibva. Anonaka sei musikana uyu! Zvakaoma kufungidzira chimwe chinhu chinoshamisira uye chinokwezva. Vakomana tarisai iyi Amazon mubhurugwa mutete chete.
  Musikana mutsvuku akawisira pasi maIndia mashanu ndokuimba:
  - Pachave nenguva, zvemuchadenga zvichakura. Uye kwatiri, hondo ndeyerudo rwepamusoro!
  Musikana ndokuseka zvakare. Uye zvakare akavhura moto wake unoshamisa uye unoshamisa.
  Mushure mekusangana nedziviriro yakasimba, maGerman zvakare anokanda ndege dzekurwisa uye mabhomba muhondo. Mauto aenda, uye mabhomba nemabhomba zviri kunaya panzvimbo dzevasikana.
  Uye matangi anoshanda ari kure. Alena anopa kurongeka:
  - Wese munhu anovanda mumadhiri!
  Uye iye amene anoramba achiona pamusoro. Kugadzirira pfuti dzeNazi kune simba. Uye kunyange mabhomba ane ngozi zvikuru. Mamwe acho anodonhedzwa nezvikara zvakadai seYu-488 uye itsva TA-400. Mabhomba anorema matani mapfumbamwe anodonha uye anokwanisa kuparadza madhiri nemasvingo. Alenka akakandwa kumusoro nemhepo inoputika, uye zvitsitsinho zvake zvisina kupfeka zvakarova murwi wematombo zvinorwadza.
  Tsoro dzangu dzakatsva. Asi kana zvisina kudaro, kaputeni wemusikana haana kukuvara. Uye vakakanda bhomba rine simba zvikuru, kunyange kutinhira kwaro kwakakuvadza nzeve dzangu. Kwete, hapana chinogona kuitika munyika.
  Asi vasikana, zvechokwadi, vanosiyaniswa nehuwandu hwavo hwekupona. Apo varume vari kufa nekufa!
  Alenka akayeuka kupuruzirwa kwaakaitwa nejaya Julius. Kumutsvoda kwaakaita mudumbu, makumbo, mabvi, zvidya nechipfuva. Zvinofadza sei kubatwa ruoko nomurume muduku uye akanaka achangotanga kumera ndebvu. Asi ipapo Julius akafira mugomba, apwanywa nebhomba rakananga. Uye pakanga pasina kana nzvimbo yemvura yakasara kubva pairi.
  Jaya rakaenda ku ... kupi? Kudenga, kuhero, kukanganwa here? Asi chikuru ndechokuti haasi panyika iye zvino. Uye Alenka ane shungu kwazvo pamusoro peizvi.
  Dai chete aigona kutora musoro waHitler uyu pachigutsa chemuti. Nenguva isipi hondo yave ichienderera kwemakore matatu. MaNazi ari kutopinda Orenburg nechisimba. Nhumbi dzavo dzakapaza kure.
  Alenka akasiyaniswa nerudo rwake rukuru uye hunhu. Aiwanzofarira masoja madiki uye kunyange madiki. Uye pamukana wekutanga akatanga kufambidzana. Alena aifarira apo muviri wake wakasimba, wakarovedzwa wakabatwa-batwa nevarume vakanaka. Munguva yehondo, tsika dzakava nyore, uye hapana ainyanya kubvunza kuti mukuru weRed Army aifambidzana nevarume.
  Alenka, sekati, aida stroking uye rudo. Uye kwaari uyu ndiwo mufaro mukuru.
  Asi vangani vevadikani vake vakatopfuura munyika inotevera! Chii chinonyengera uye chakaipa chii hondo. Kunyange zvazvo varume vakanamatira kuna Alenka. Chokwadi, runako rwakadai rwakabuda nechiso chake, chimiro, uye inzwi.
  Uye kazhinji, kana mukadzi ari mudiki, anowanzo akanaka. Heano vashanu vavo, vachichema kubva pakutanga kwehondo - yakanaka kwazvo. Vasikana vana vatsvuku uye mumwe mutsvuku. Senyeredzi inonongedza shanu. Vakapinda mugehena rakawanda, asi havana kumbokuvara zvakaipisisa. Kutoti paive nemakwara.
  Kazhinji zvinhu zvose zvakaporeswa paAlenka, kufanana nembwa, uye pakanga pasina mavanga akasara.
  Uye zvino, mabhomba ari kudonha, mabhomba ari kuputika, asi haana hanya! Saka zvese zvinosekesa zvakanyanya.
  Kunyangwe kwete ... Hondo haisi nguva yekunakidzwa. Uye dzimwe nguva vasikana vari muhondo yake vanofawo. Kunyange tsoka dzisina shangu dzemusikana haisi vimbiso yekusafa. Uye muStalingrad , muhondo dzevarume, chaizvoizvo munhu wose aiwanzourayiwa.
  Guta riri paVolga rakazvifukidza nekubwinya. Kwemwedzi mitanhatu vakarega kurwisa kwemauto aHitler. MaGerman nemasatellites avo akarasikirwa nemiriyoni yakaurayiwa uye yakakuvadzwa muhondo dzeStalingrad. Chokwadi, vakawanda vevakafa vakanga vari vatorwa!
  The Fuhrer yakaunza mauto kubva kumativi ose ePasi kuenda kuRus '. Paive kunyange nemauto eAmerica, mazhinji echiGerman. MaIndia mazhinji. India inyika ine vanhu vakawanda, uye iyo Fuhrer yakaraira kuti varume vashande zvakanyanya sefodder. Uye tora vakadzi vechiIndia mudzimba dzevakadzi. Kutaura zvazviri, zvakabvumirwa kuva nevakadzi vakati wandei muThird Reich. Pope akapa mvumo yeizvi nepfuti. Uye mamwe makereke akatenderwa. The Fuhrer pachake akadzokorora maonero ake pamusoro peropa reAryan. VaGermany vakabvumirwa, mushure mekuwedzera kusarudzwa, kuva nemadzimai echiSlavic, eEurope, maArabu, uye eIndia, chero bedzi vakanga vasina hurema hwemuviri uye vane hutano hwakakwana. Kuroorana nevakadzi vatema kwakarambidzwa, asi hazvina kurambidzwa kushandisa vakadzi veAfrica mudzimba dzepfambi, asi chete nekudzivirira pamuviri. Mushure mekusarudzwa, kuchata nevakadzi vechiJapan, Thai, uye Korean vakabvumirwa.
  Asi zvakare, zvaidiwa zvaive zverunako, data rekunze, hutano, uye kusavapo kwehurema hwemuviri. Zvino basa redzinza rakanga richidzikira. Kune akawanda kupatsanurwa kunze kwenyika muSS kupfuura kune eGerman. Uye iyo Wehrmacht yakazadzwa nevatorwa. Mauto echikoloni aisanganisira vagari vemo, asi vakarairwa nemaGerman.
  The Fuhrer akatora sangano remauto kubva Genghis Khan, kusanganisa vanhu uye kugadzira uto motley.
  Zvechokwadi, mumamiriro ezvinhu akadaro, USSR zvishoma nezvishoma yakarasikirwa nehondo yekurwisana. Uku kuparara kwakarongeka kwakatimanikidza kunyanya kugadzirira. Asi pakanga paine mukana usingatarisirwi: United States, kwayakange yatokwanisa kudzvinyirira kumukira kwevaAfrica uye vamiriri verudzi rweLatin, yakawedzera basa pabhomba reatomu. Uye kana tikaramba takamirira imwe nguva, chibvumirano neTatu Reich chinogoneka apo hondo neUnited States ichienderera mberi.
  Uye ikoko zvichida vaNazi vacharwa kusvika pamwero wokuti havachadi kurwa. Uye ipapo Soviet Russia ichapona.
  Kubhomba uye kuputika kwepfuti kwakapera. Uye kurwiswa kunotanga zvakare. Guta rakatoitwa matongo; hapana kana imba imwe chete yasara. Maiwe, muvengi ane utsinye uye ane simba.
  Vasikana vanosvika pamusoro uye vanosangana nevari kuuya vemauto nemoto. Matangi ari kukambaira mukati...
  Alena, achipfura muIndia, akazevezera:
  - Dai Mwari vapa mapofu kuti vasvinudze meso avo uye vatwasanudze misana yevanofuratira!
  Mushure mezvo, tsvarakadenga yakadzvanya shutter. Akatora aim zvakare ndokuroverera . Akarova muArab ndokuvheneka maziso ake esafiri. Akamhanya asina bhutsu yake, yakakombama, ine huruva pamusoro pevhu. Mwanasikana akanzwa kakukwenyerwa. Akabva aseka. Zvakabva zvawedzera kunakidza. Runako akapfura futi .
  Alena akaridza pfuti ndokunyemwerera. Uye akasvikapo. Kumanikidza muvengi kumira uye nechando. Muvengi akadzorera moto. Akakanda magirinedhi ndokudzvova.
  Ipapo mauto echamupupuri akaoneka zvakare. Vaive vashoma zvavo, asi paive nemota dzejet dzaibhururuka dzaikanda maroketi. VaNazi vakakanda magirinedhi panzvimbo dzevasikana. Asi akashama, makumbo echikadzi aiita seaidzivirira pakukundwa. Uye varwi, vakanyura mukubhomba, vakapukunyuka moto.
  Kufamba kwemauto evavengi kwakamira. VaNazi vakaedza kusvuta maReds nekukanda matombo.
  Alena akavanda mugomba ndokurira:
  - Asi kubva kune taiga kusvika kumakungwa eBritish ... The Red Army ndiyo yakasimba pane zvose!
  Alla ane bvudzi dzvuku akanyurawo mugomba uye akanzvenga kurohwa nezvimedu. Musikana akanaka akayeuka kusungwa kwaakaitwa, achiri mudiki, zvichitevera kushoropodzwa.
  Ndinorangarira kutsvaka. Vakamanikidza mukadzi wechidiki akasungwa kuti akurure hembe. Vakadzi vaviri vakanga vakapfeka magirovhosi vachinyatsobata mhino, nzeve, muromo, uye vakatarira munhengo dzake dzakavandika. Zvainyadzisa, zvainyadzisa, zvaityisa , zvaityisa. Pavakamuunza kuchitokisi , Alla aitya zvikuru kuva pakati pemamwe matsotsi. Asi muchitokisi maiva nevasikana vakangofanana naye, vanenge vana vose vevanhu vakadzvinyirirwa. Uye chinhu chakaipisisa hachina kuitika.
  Asi kugara muchitokisi kwakanga kwakaoma: makanga makatsvikinyidzana, uye varindi vaiwanzopinda. Vanondirova nechikonzero chidiki uye pasina chikonzero. Varindi vainyanya kufarira kurova zvitsitsinho zvevasikana netsvimbo. Pasinei nechando chaiva muzvitokisi, vasikana vacho vaichengetwa vasina shangu, uye tsoka dzavo dzaizvimba nemhaka yekurohwa nguva dzose.
  Kutsvaga kwakava imwe nhamo. Vaiitwa kakati wandei pazuva uye zvairwadza, zvisingafadzi uye zvichinyadzisa.
  Vakandidyisa zvishoma uye vakandirova pakufamba. Alla akapedza mwedzi mitanhatu ari mujeri achinyara nguva dzose, achidheerera, achirohwa, uye achitsvaka zvinonyadzisa. Uye zvakare, pasi peBeria, akatumirwa kunzvimbo yevashandi yevana. Kunyange pasina muedzo.
  Alla aishanda ipapo kubva na5 mangwanani kusvikira manheru nevamwe vasikana. Kusvikira hondo yatanga. Zvino musikana mutsvuku akura akamhanyira kumberi. Ndakakwanisa kuita izvi nevamwe vasikana gumi nevaviri.
  Maitiro ake echiuto akatanga. Asi munguva yehondo, dhiyabhorosi ane vhudzi dzvuku akanzwa zviri nani kupfuura muboka revashandi. Mutongo wejeri uye chirango chokutiza zvakanga zvichiri paari. Asi Alla, uyo akanga atopiwa mirairo miviri, haana kubatwa.
  Musikana uyu akasangana nezvakawanda munharaunda yacho. Kusanganisira rudo. Vakomana vacho vaigara mukamba yaiva pedyo uye, pasinei zvapo nechirambidzo chapamutemo, vakaenda kuvasikana vacho. Uye ivowo vakada kuziva zvakarambidzwa . Alla, chero zvakadaro, akabva aifarira. Musikana mutsvuku anopisa akanzwa kufara kwechivi.
  Zvisinei, akanga asinawo rombo rakanaka muhondo. Nguva dzose, mushure mokuita zvepabonde, murume kana jaya raifira muhondo. Zvaiita sekunge paive nerushambwa rwemutsvuku. Uyezve, pasina kusarudzika. Naizvozvo, pasinei nokunaka kwake, mukurumbira wakaipa wakapararira pamusoro paAlla, uye varume vakatanga kumunzvenga.
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akatambura nekushaikwa kwechirume. Uye aifarira kuuraya varume. Uye akapfura zvakare muvengi, uye achinyemwerera senge tigress.
  Alla akapfura murume mutema uye mupfungwa akamufungidzira ari muhusungwa. Zvainakidza kufara nemurume murefu uye akanaka kudaro. Kazhinji, zvakajairika kuti mutsvuku aite basa rinoshanda nemurume . Mukadzi akasimba uye akatsunga. Zvakadini neidi rokuti murume wacho achaurawa gare gare? Saka chii, anoda zvakasiyana-siyana!
  Munguva yerunyararo, vasikana veKomsomol vangadai vakarangwa zvakakomba nokuda kweunzenza, asi munguva yehondo, tsika dzakava dzakasununguka zvikuru. Izvi sezviri pachena mhedzisiro yekuswedera kwerufu, apo dhipatimendi rakakosha rakafuratira hunhubu.
  Dzimwe nguva Alla ainyara neunzenza hwake. Paasina kana kupfekedza braa nekuzunza mazamu ake. Ndakarangarira Mary, musikana ainamata uyo akanga achiri mhandara. Kunyangwe, iye angangove ari echikadzi uye anoyevedza pavashanu. Zvikurukuru, anokwezva nokuchena kwake kwengirozi.
  Zvisinei, Maria akanyatsojeka, zvichida kunyange zvinoshamisa mukupfura kwake. Aya ndiwo marovero aakaita nemazvo maArabu maviri nebara rimwe. Uye achinyemwerera asina mhosva, anoti:
  - Ishe ndiregererei, asi ini ndinoshumira Amai vangu!
  Maria akanaka chaizvo. Ane kakunyara kuti anofanira kurwa akapfeka bikini chete. Asi inodzivirira pakukundwa. Izvi zvakaratidzwa nekuita. Maria akatanga hondo achiri musikana. Akura mumakore matatu, asi achiri kuita seakatetepa, ari mhandara, uye akareba zvakaenzana kumusikana. Mamwe ose ari mana akareba uye ane tsandanyama, uye Matryona imombe, kunyange yakasimba zvikuru.
  Maria anopfura uye anoyeuka Seryozhka. Mukomana murombo. Ndakabatwa. Uye izvi zvakaipa kupfuura rufu. Saka akatanga atambudzwa, ndokuzourayiwa. Uye hazvizivikanwi kuti vamwe vachazvigamuchira sei.
  Maria akaridza pfuti ndokusimuka akapfugama ndokuridza pfuti. Mhindu akapondwa akatambanudza ndokubudisa dhamu reropa. Runako rwebvudzi regoridhe rinoti:
  - Eh ... une vamwari vazhinji, asi hakuna denga!
  Maria akaroverera zvakare , akarova uye akaimba:
  - Ndinokutendai nokuda kweparadhiso yakarasika. Kwete zvedu, kwete zvevana vedu, kwete zvevazukuru vedu. Asi vachangojairana nemanzwi anonyengera!
  Maria akapfura, achiuraya vaifambidzana neNazi, uye akaimba:
  - Takatyaira, takatyaira, takatyaira - kwenguva yakareba isu ... Nzira kubva kune dambudziko kuenda kune dambudziko, kubva kuhondo kuenda kuhondo! Takatyaira, kutyaira, kutyaira - kwenguva yakareba isu ... Hova dzeboka, hondo yeropa, iri kuyerera! Hondo ine ropa!
  Uye musikana anozvimanikidzira muvhu zvakasimba. Zvino vaShumba vave kutoenda mberi. Matangi eGermany anodzvova uye madhiramu avo anodedera.
  Maria akachema ndokuti:
  - Heinoi, rufu rwuri kufamba!
  Musikana aive nebvudzi regoridhe akapfura musoja aikambaira akananga kunzvimbo dzeRed Army nepfuti yaive yakasungirirwa maziso.
  Ndakaona tsime reropa richipfapfaidza kubva mumusoro wemuvengi akanga afa.
  Maria tweeted:
  - Sniper... Warasika!
  Alla akati nenzwi guru:
  -Usatonga nezvipfeko zvako kana iwe usingade kutambanudza makumbo ako!
  Maria akazunza makumbo ake akanaka, asina kupfeka, akatsvuka. Ndakafungidzira kuti jaya raiva nechiso chegora rakanga richirovera chanza charo pagotsi. Zvingave zvakanaka sei izvo pamwe.
  Asi akabva aridza tsamwa.
  - Ndichakunda munhu wose!
  Alla, uyo pachake akanga asiri mutendi uye asina kusimba, akati nenzira yokunyomba:
  - Uye pasina rubatsiro rwaMwari?
  Maria , achipfura, akapindura achipuruzira:
  - Kwete, nerubatsiro rwaMwari!
  Alla akapenya mazino ake epearly ndokuti:
  Asi Mwari wako wakadzidzisa achiti: Kana ukarova dama rako rerudyi, tendeukira kuruboshwe .
  Maria haana kupindura pakarepo. Akaridza pfuti mbiri, achicheka zvidhori zvefascist. Akabva ati zii.
  - Asi zvokuita kana warohwa padama rekuruboshwe - Mwari Jesu havatauri. Uye vaNazi vakarova zvikuru vanhu vedu!
  Alla akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, achisimudza guruva rose, uye akadzvova:
  - Berlin inenge iri musimba redu ... Kuburikidza nemabinoculars tinoona iyo yakarasika Reichstag! Pachave nerunyararo uye mufaro papasi rese ... Ini ndichakuudza nezve izvi munhetembo dzangu!
  Uye mutsvuku wacho akapa kuputika, achigura mutsara wose wevaNazi. Akabva akanda girinedhi zvakare.
  Musikana akasimba . Mumusasa akamanikidzwa kutamisa matombo kubva mambakwedza kusvika kwasviba, uye Alla akava murume mukuru chaiye. Akakanda girinedhi kure netsoka dzake kupfuura nemaoko ake.
  Musoro mutsvuku aifarira kumhanyisa tsinga dzake dzakashama pamusoro pemarasha kana pamusoro pechando. Akanakirwa...
  Allah akazvitora ndokupaza:
  - Asi ndine chido chakasiyana ... Iri isimba, simba chete!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akaridza kuputika, achipfura maKrauts nevarume vavo , uye akadzvova:
  - Hapana kudiwa kwegoridhe nemari! Uye zvakafanira kuti pamberi pangu ... Vanhu vakanga vakapfugama, vanhu vakanga vakapfugama, pamusoro penyika yose!
  Mauto evavengi akamira. Matangi akaenderera mberi. Motokari dzinorema "Lev", "Mouse", "E" -100, "Tiger" -2 mabhomba. Panther 2 yaive yakatekesherawo. Zvinzvimbo zvakatsva nekuputsika, nyoka dzehutsi dzakakwira mudenga.
  Mumwe wevasikana akanga akaimba makumbo. Akazhambatata achivhura pfuti kwenguva refu . Mumwewo tsvarakadenga akadimburirwa bhurugwa nechidimbu chechidimbu. Mazamu emurwi aive pachena achibva atsvuka. Chiso chemusikana chitsvuku.
  Maus, tangi yeGermany inorema kudarika dzose, yakanga ichirova kubva papfuti dzayo. Uye akaparadza zvose zvaiva munzira yake.
  Asi varwi vakasvetukira shure munguva. Vanomhanya mhanya. Alla akakanda girinedhi kuna Mbeva. Yakanyarara imwe yeGerman machine gun.
  Musoro mutsvuku akazvitora ndokuimba zvine mutsindo.
  - Rega matangi ane zvombo amhanye achimhanya nemumadziva ...
  Mushure mezvo, musikana wacho akakanda girinedhi zvakare netsoka yake isina kupfeka ndokurova imwe Mouse machine pfuti, ichipwanya chirongo chayo. Mushure mezvo, Allah vanodanidzira:
  - Ndini mwarikadzi werufu, anotya Hitler!
  Tangi yeGerman yakamira. Pamwe chete nokurasikirwa kwepfuti dzomuchina, matangi akarasikirwa nokuvimba kweshumba. Uye "Mouse" yakatanga kupfura kubva mubhodhoro pfupi ndokutanga kugadzirisa matongo. Chimwe chezvidimbu zvakarova Alla pachitsitsinho, chichipisa mutsara unoyevedza wemusikana oga.
  Runako akachitora ndokuimba achiti:
  - Muurayi ari kupisa zvitsitsinho zvangu, uye kuchema kunonzwika!
  Nepfuti yakanyatsonangana, Maria akatyora ziso reMbeva. Zvino tangi hombe rakafamba richibva ratanga kutendeuka. Zviri pachena apo anenge matani mazana maviri esimbi achatsikwa noupofu. Kudzoka chete kutiza mamwe matambudziko.
  Ipapo "Lev" -2 yakatanga kutamba. Muchina wepamberi uri kuyedza kugogodza nzvimbo yese pamberi payo nemoto we150-mm cannon. Vasikana vanosimudza mhino dzavo kumusoro kune fascist mukupindura.
  Maria anokanda girinedhi netsoka yake yakatsetseka. Ikozvino haisviki tangi, asi inogogodza kunze kwevacheche. Mumwe muAfrica akatodamburwa musoro. Akapoterera nengowani yake ndokunorovera pachidhinha.
  aive nebvudzi regoridhe akati:
  - Zvose zvinoenderana nokuda kwaMwari ... Kunyange kukanganisa!
  Alla akaimba achifarira achipindura:
  - Zvese zviripo munyika zvinoenderana nepamusoro pedenga. Asi kururama kwemaziso, asi kururama kwemaziso, kunoenderana nesu chete!
  Maria akaridza pfuti zvakare. Akatyora kuona kwe "Lev" uye akati zvine musoro:
  - Uye Mwari anopa chokwadi!
  Alla akaburitsa mazino ake ndokurova gumbo rake risina kubereka pagirazi rakaputsika. Ndakanzwa kufara kwazvakaita kana chimwe chinhu chinopinza chakabaya gumbo rangu. Akabva adzvova.
  - Mune zvese zvaunoda dexterity, kuomesa, kudzidziswa - zvikasadaro hapazovi nenyasha!
  Maria akapfura fascist nechiso chakashata mudumbu uye akaimba:
  - Uye kune maKrauts, nyasha ndedzokubvarura ganda kubva padehenya! Uye kutsenga, kutsenga, kutsenga, geza pasi neinodziya pus!
  Alla akaita chiso, akadzingwa ... Akadzungudza musoro ndokuzevezera:
  - Iwe une kutaura kusina kunaka kwakadini!
  Chiso chaMaria chakacheneruka ndokuzevezera:
  - Mwari, ndikanganwirei, ini mutadzi!
  Alla akaseka. Aive musikana aisvotwa. Uye mumusha wevana airova vaya vakanga vasina simba kumupfuura. Ko dzungu harinyare . Uye Alla aida kudhonza Maria nebvudzi rake regoridhe. Uye kwete nemaoko, netsoka.
  Uye Alla akatambanudzira ruoko rwake rwakanga rusina chinhu kubvudzi rine mashizha romusikana wechiKristu, uye nokukurumidza paakabata tambo dzacho neminwe yake, akadhonza.
  Maria anodanidzira uye, achitendeuka, anoti:
  -Unopenga here?
  Alla akabva ati:
  Saka Mwari akakutsungirira uye akakurayira!
  Maria akazunza zunza:
  - Usamhure, hure !
  Alla akapindura uye akaimba:
  - Uye Mwari abvarurwazve nekuseka, chii chandine hanya nemunhu wese, uye chii chaunofunga nezvangu!
  Maria akadzungudza musoro ndokuti:
  - Iwe unotora njodzi mazuva ese. Uye panguva imwecheteyo, kweminiti gare gare, uine mukana wekuenda kugehena, iwe unotuka uye unotaura zvakaipa!
  Musoro mutsvuku wakafinyama. Akatora girazi nechigunwe chake chakanga chisina kupfeka ndokuchikanda mumuromo. Ndakaibata nerurimi. Akatsenga girazi, uye pasina kufunga kaviri akatora sip, achiti:
  - Gehena haringatibati!
  Maria, akatenderedza maziso ake nehasha, akagomera:
  - Hapana kwaunoenda! Inda yemoto!
  Alla akangovheneka maziso ake emerald achipindura. Uye akakanda girinedhi kumaNazi, achiti:
  - Apo hondo iri kuitika, ngatikanganwei nezvekusiyana kwedu!
  Maria akati kunze kwenzvimbo:
  - Mwari ndezvaMwari , uye zvaKesari ndezvaKesari!
  Alla akaita nguva refu ndokuwedzera:
  - Uye Hitler ane diabolical !
  Maria akavhura pfuti, akawisira pasi vamwe vanhu vakati wandei ndokufunga. Munhu anogona sei kusvika pakuderera kwakadaro mutsika sezvakasvika Hitler? Chikara cherudzii chine chimiro chemunhu? Mudzvinyiriri weropa uyo asina kuzivikanwa nevanhu kubva panguva yaAdhamu naEvha. Uye panguva imwecheteyo, rombo rakanaka . Pamwe kunyange ane rombo rakanaka uye akabudirira mukundi munhoroondo yese yevanhu.
  Asi Russia yakava nzungu yakaoma kutsemura fascism. Hondo yekumabvazuva ichakurumidza kupinda mugore rechina. Hungu, vaNazi vari kufambira mberi. Kwete kukurumidza, asi nechivimbo. Chete munguva yechando iyo Red Army yakakwanisa kusvina maKrauts zvishoma. Uye zvino muvengi ari kurwisa zvakare.
  Musikana akapfura nemazvo . Yakarasikirwa nekuona kwayo, tangi yeLev yakatendeuka zvakare ndokutanga kuenda. Uye "Panther" -2 ... Tangi ine mbiru refu uye gobvu uye turret diki.
  Muchina unoshanda. Iyo yakarova chero mastodon. Pano Alla akazvisiyanisa nekukanda magirinedhi nemakumbo ake anokwezva uye akakuvadza dhiramu.
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akapenya maziso aro ruvara rwegungwa ndokuridza muridzo.
  - Ndinotyora mhino dzavo!
  IGermany ine muromo wakaputsika inotendeuka. Makwara ari kubvunda semuchina unononokera. Hongu, vasikana vakagadzira nzira dziri nyore uye dzinoshanda. Rova madhiramu, kutyora bhomba nemagirinedhi kana nhumbi dzokurwa dzisingasvikike.
  Uye Maria ane chinangwa chakanaka anopfura nenzira yakarurama, sekunge akanga ari muzukuru-muzukuru waRobin Hood. Uye runako rwebvudzi regoridhe runoti:
  - Pasi pekunyepedzera kwezvinangwa zvehumanism,
  Kuvaka denga paNyika...
  Hitler akachinjira kunzira yefascism -
  Temberi yakavakwa netsvina Satani!
  Uye anopfura semusande wechokwadi wekuparadza. Gumbo rake rakashama, rakacheneswa rinokanda chidimbu chegirazi, richirovera muArab wacho pakati chaipo pehuma yake. Uye mwanakomana wegwenga, achikwevera pfuti yemuchina, achicheka gumi nevaviri vevaainavo.
  Alla akataura achibvumira:
  - Uye iwe unodzidza nekukurumidza! Uye unofambira mberi pamberi pameso ako!
  Murwi webvudzi dzvuku akakandawo chimedu chegirazi nezvigunwe zvake zvaive zvashama ndokurova muAfrica mumaziso. Yakaputika, ikawira paboka remagirinedhi. Uye gumi nevaviri vamwe varwi vakabhururuka kuenda kudenga, kana kugehena, sezvakarongwa nyaya!
  Alla tweeted:
  - Gehena richava nzvimbo yakaipa kune avo vakabvarura chifukidziro. Uye bakatwa rinoyera remhandara rakagura vavengi!
  Zvino dhimoni dzvuku rakatendeuka rikaridza muridzo;
  - Pachave nebhokisi rako, rakagadzirwa chete nemadota, uye mimhanzi mukuchema!
  Maria akabva angokanda girinedhi netsoka mbiri, achiremadza dhiramu retangi rinotyisa reE-100, richirira:
  Nekuda kwekubwinya kwaIshe Kristu.
  Hondo yakapfuurira. VaNazi vakanga vachitsvaka nzira itsva dzokuparadza nokuita varanda. Soviet Union yakasimba kwazvo, uye hazvisi nyore kutora nyika. Zvisinei, kuva nemarudzi akawanda akasiyana-siyana emasayendisiti, kusanganisira varanda, vaFascist, vane sangano rakasiyana-siyana, vakagadzira zvombo zvitsva, zvinotyisa. Chinhu chaive chisati chaonekwa.
  Imwe yadzo ndeye discos ine yakasarudzika maitiro ekubhururuka, inofamba nekukurumidza uye, panguva imwe chete, isingapindike.
  Masayendisiti akanakisa pasirese akagadzira chombo chakasiyana. Chimwe chinhu chinofanira kupa simba pamusoro penyika, uye mune ramangwana vhura nzira yekukunda kwemapoka enyeredzi.
  Uye zvino kurukurirano yatanga.
  Asi vaongorori vakaenderera mberi nehurukuro. Schauberger akatanga kutsanangura zvimwe zvinonakidza zvechigadzirwa:
  - Chirevo chemagetsi pachacho chakapamhama kupfuura kungofamba kwakarairwa kwema electrons. Asi heinoi, kana munda wacho wakanangidzirwa mukutenderera, unokwanisa kubvarura makore emaerekitironi uye kudhumhana nuclei yakanyimwa goko reerekitironi nekumhanya kwakakura. Kureva kuti, kana yazvino ichiyerera ichifamba nekamwe kadiki, asi nekukasira kukuru, ionization inoitika yega.
  Uye sezvakangoita kana nuclei ichidhumhana nekumhanya kwemusango, maitiro ekusanganiswa kwawo anoitika. Kana kuti zviri nyore, nucleus inoputika nekuumbwa kwemaerekitironi asingaverengeki emahara, ayo anoburitsa magetsi.
  Iko ndiko kuti, bhatiri diki rine yakasarudzika mhando yeeddy ikozvino, kana yazvino yakafanana nediki bhora mheni, inogadzira, nekuda kweinodzorwa thermonuclear fusion uchishandisa mvura, huwandu hukuru hwemagetsi akakosha uye rwizi rwemafotoni.
  Kureva, injini yakadaro inogona kuva yekusingaperi simba chirimwa. Bhatiri rinopa ikozvino yediki bhora mheni, uye iro pacharo rinochajwa nemagetsi anowanikwa kubva kune inodzorwa thermonuclear fusion mumvura. Kufanana nemuchina unoramba uchifamba, kunyange zvazvo simba riri mariri rinowanikwa kuburikidza nekushandura mafungiro emukati memukati kuti ave chimwe chinhu chinoshanda, chinobatika kuvanhu.
  Belonzi akafinyamisa kumeso ndokuruka tsiye dzake.
  - Simba rinobviswa nemagetsi senge microscopic bhora mheni? Zvinonzwika zvakanaka. Asi chokwadi hachisi nguva dzose chinoshamisira. Iwe wakambonzwa kuti vanoita kunge vari kuvaka nuclear fusion reactor. Vanodawo kuwana simba kubva mukutsemuka kweuranium nuclei. Zvinotendwa kuti kana mabhondi e-intra-atomic akatyoka, mapurotoni nemanyuturoni achapararira kumativi ese nekukurumidza kupfuura kuputika kwebhomba. Zvichida zvakadaro, asi nokuda kwechimwe chikonzero havagoni kuita reactor uye bhomba pacharo. Uye iwe unofunga kuti aya ndiwo matorero awakaita haidrojeni ine spherical magetsi, sekukweva pizi neforogo, wozoiisa mumuromo mako. Uyezve, chimwe chinhu chakasiyana chose chinobvira. Sei maerekitironi akananga achizoonekwa, kana kudhumhana kwemanuclei kazhinji kukonzeresa fusion? Tariro yakawanda, asi zvikonzero zvishoma.
  Schauberger akapindura kuti:
  - Nezvekururamisa? Kana pasina maelectron shells, saka hapana chinotadzisa nuclei kudhumhana kana yabatanidzwa. Uye kuputsika kwemunda kunogadzirisa kufamba kwakadaro, uye kunopawo hutungamiri kune simba rakabudiswa.
  Kana iyo nzira yekusanganiswa kwehydrogen nuclei pachayo ichigoneka, uye isu tinoona izvi mumuenzaniso weZuva redu, saka chimwe chinhu chakafanana, chete pachiyero chidiki, chinoitika pano zvakare.
  Uyezve, paZuva maitiro aya anogonawo kudzoreka, asi, zvinosuruvarisa, isu hatigone kuchinja maparameter ipapo.
  Uye pano, pamvura, pane Zuva duku, rinopa simba remagetsi. Uyezve, inogona kushandurwa pakarepo kuita electron uye photon panguva yekuita kwenyukireya. Panenge pasina musiyano pakati pavo. Uye izvo zvatinoda kuwana semugumisiro weizvi - injini kana bhomba - zvinoenderana chete nemafungiro edu. Uyezve, pamwe tichauya nechimwe chinhu chinotonhorera nekufamba kwenguva.
  Belonzi akabvunza:
  - Zvakanaka, ngatitii aya ese angori mapurojekiti uye kunyange zvirongwa izvozvi. Kunyanya, edza kubereka mheni huru, yakasikwa bhora, uye kwete mamiriyoni ezvidiki izvi.
  Schauberger akabvuma kuti:
  - Hongu, isu tine dambudziko neizvi. Asi hazvisi zvisingakwanisi kugadziriswa sezvazvinoratidzika pakutanga . Uye chechipiri, kune dzimwe nzira dzakasiyana, dzisina kuvimbisa, asiwo dzinovimbisa. Tinovatevera.
  Belonzi akagutsurira musoro, Mutaliya akatanga kutaura ega.
  - Kubva panguva dzekare, aerodynamicists yeTatu Reich yakatora zvakanyanya kushandiswa kweCoanda effect kuitira kuti vagadzire simba rekusimudza rechigadzirwa. MuGermany makanga mune zvivheneko zveaerodynamics, uye maiva nenyanzvi dzemasvomhu dzakatanhamara. Pfungwa yacho yakasiyana . Mhedzisiro iyi haisi mhedzisiro yesimba rekusimudza, asi mhedzisiro yejeti inonamatira kune yayo yakanyoroveswa nzvimbo. Iwe hausi kuzosimuka zvakananga neizvi. Inoda traction (kana bapiro). Uye zvakare, kana iyo nzvimbo yakakomberedzwa (kutsausa jeti pasi uye kuwana kusundirwa), mhedzisiro inoshanda chete kana iri laminar jet. Iyo jet yeinjini ye turbine gasi haina kukodzera izvi. Inoda kuve laminated . Uku kurasikirwa kukuru kwesimba.
  Schauberger , aita dhizaini padhayagiramu, yakagadziriswa zvine musoro:
  - Haisi yakakura kudaro. Kana , semuenzaniso , lamination haisi yekare. Inogona kunyange, pane zvinopesana, kuwedzera kushanda kwekudhonza zvakanyanya.
  Belonzi akati zvine musoro:
  - Izvo zvinoenderana nezvaunoshandisa iyo simba vector kune, uye kuti ichakanganisa sei kupokana kwezvakatipoteredza. Uye mune dzimwe nguva, vacuum inoumbwa pamberi pesosa rinobhururuka.
  Schauberger akadaro nekugomera:
  - Asi isu hatisi isu chete tiri kushanda pamapurojekiti aya.
  Belonzi akakasira kuratidza ruzivo rwake:
  Hongu, aivepo, Schriever - Habermol disks ( Schriever , Habermol )
  Mudziyo uyu unoonekwa sendege yekutanga pasi rose inosimuka. Muenzaniso wokutanga, "vhiri rine bapiro," wakaedzwa pedyo nePrague shure muna February 1941 . Yakanga iine piston injini uye Walther liquid rocket injini.
  Generalissimo kubva kune vanogadzira Schauberger , nekukurumidza, sekunge achitya kuti angavhiringidzwa, akawedzera:
  - Magadzirirwo acho akafanana nevhiri rebhasikoro. Mhete yakafara yakatenderedzwa yakatenderedza kabhini, iro basa remaspokes rairidzwa nemashizha anogadziriswa. Vaigona kuiswa munzvimbo dzinodiwa kune ese ari maviri akachinjika uye akachinjika ndege. Mutyairi wendege akaiswa seari mundege yenguva dzose, ipapo nzvimbo yake yakachinjwa kuita inenge yakarembera. Iko kusakosha kukuru kwechishandiso kwaive kuzununguka kwakakosha kunokonzerwa nerotor kusaenzana. Kuedza kuita kuti rimu rekunze rireme hakuna kuburitsa mhedzisiro yaidiwa, uye pfungwa iyi yakasiiwa nekuda kwe "ndege yakamira ," kana kuti V-7 (V-7), ichigadzirwa sechikamu che "Zvombo Zvetsiva" chirongwa, VergeltungsWaffen .
  Uye Belonzi haanawo kurasikirwa nemukana wekuzviratidza seanoziva-zvose:
  - Kune zvakare iyo inonzi "Flying Pancake" naZimmerman .
  Yakaedzwa muna 1942-43 paPeenemünde nzvimbo yekudzidzira . Yakanga iine Jumo-004B gasi turbine injini. Yakagadzira kumhanya kwakatwasuka kweanenge 750 km/h uye yakaratidza kurongeka kwakanaka, kumhanya kwekumhara kwe60 km/h.
  . CHITSAUKO Nha.
   Schauberger akati zvinovava:
  - Ndinoziva izvozvo. Ndakatoona mashura akadai. Mudziyo wacho, sezvandinogona kukuudza, waiita sedhishi rakapidiguka, rine dhayamita ye5-6 m. Pasi akazorora pamavhiri madiki erabha. Pakusimuka uye kubhururuka kwakatwasuka, sezvingabvira, akashandisa mhuno inodzorwa. Nekuda kwekusakwanisa kudzora nemazvo kusunda kweinjini yeturbine yegasi , kana zvimwe zvikonzero, yakanga isina kugadzikana zvakanyanya pakubhururuka.
  Belonzi akabva aridza tsamwa ndokurovera chibhakera patafura.
  - Zvese izvi zvishandiso, sevasikana vane huwori , hazvina kugadzikana.
   Schauberger akazevezera achitamba:
  - Uye kana chete tsika!
  Belonzi akadaro achinyemwerera:
  - Asi isu tichine chimwe chinhu. Kazhinji, zvinotoshamisa kuti munguva yehondo hapana mari yakakwana yezvirongwa zvakawanda . Uye vanotiwo National Socialism yaenda kumawere.
  Schauberger akataura zvine musoro:
  - Zvichida izvi zvinoreva nenzira yekufananidzira, kana tsika dzakaparara. Asi vakataura pamusoro peizvi mushure meStalingrad, uye kwete ikozvino, apo isu tiri kutora kutsiva kunogutsa kubva kuRussia yeguta reVolga!
  Belonzi , asingakwanisi kuramba, akaseka:
  - Zvakanaka, ndezvechokwadi. Ichokwadi kuti maRussia achakwanisa kurwisa masimba mazhinji akaunganidzwa kubva kumativi ese enyika, kana ini kana iwe unogona kuzvitenda, handiti?
  Schauberger akadzungudza musoro wake wakashata zvisina kunaka:
  - Uye ini handigoni kuzvitenda, asi ... Isu hatisi vatungamiri pano kuti titaure nezvemaitiro uye kufungidzira mikana yemuvengi. Zvichiri nani, tiudze kuti ndeapi mamwe mapurojekiti aunoziva nezvekirasi iyi yemidziyo. Izvi zvinonakidza.
  Belonzi akapindura achinyepera.
  - Hongu, zvakasiyana chaizvo. Izvi zvinongo shamisa - Disc "Omega" naAndreas Epp ( Andreas Epp ) Chikopokopo chakaita disc chine 8 nyeredzi-chakaita piston uye 2 ramjet injini. Pasi pekuvandudzwa gore rino, 1943. Zvakanaka, izvi zvichava dambudziko kwaari, ndinoreva, injini dzerudzi urwu. Iye anovandudza pachake, Abel Epp , akamiswa kubva kubasa kare muna 1942, akawira muhusungwa hwemadhimoni.
  Belonzi pachake akaseka pekupedzisira kwete akanyatsokodzera uye tactful joke.
  Mushure mezvo, adhirowa nekugadzirisa dhizaini, akaenderera mberi:
  - Chishandiso ichi chaive musanganiswa we "fan-fan" tekinoroji ine yakasununguka inotenderera rotor inofambiswa neFocke-Wulf " Triebflugel " pulsating jet injini uye yakawedzera kusimudza nekuda kwe "flotation effect".
  Zvinoratidzika kuti Belonzi achangobva kudzidza zvinyorwa zvakadaro zvakanyatsonaka. Nemhaka yokuti aitaura zvakapfava zvikuru, sokunge kuti aiverenga kubva pane zvakanga zvakanyorwa.
  - Iyo ndege, zvakare dhisiki-yakaita mudziyo, yaisanganisira denderedzwa kabhini ine dhayamita yemamita mana, yakakomberedzwa ne diski-fuselage ine dhayamita ye19 metres. Iyo fuselage yaive nesere mana-blade mafeni mune annular fairings akabatana nesere Argus Ar 8A radial injini ine axial thrust ye80 horsepower. Iwo mamonsters achangoburwa akaiswa mukati sere conical mapaipi ane dhayamita ye3 m.
  Iyo huru rotor yakagadziriswa kune axis ye diski. Iyo rotor yaive nemablades maviri ane Pabst-yakagadzirwa ramjet kumagumo uye kutenderera dhayamita ye22 m.
  Belonzi , achinyora maitiro akasiyana-siyana ekombiyuta yeGermany, akawedzera kushatirwa. Sezviri pachena, akanga akazadzwa nokudada nokuda kweimwe nyika, kunyange yakabatana, nyika. Uye nezwi munhu ainzwa kupisa kwenzwi iro mapiona aitaura nawo mhiko:
  - Apo kukwirira kwemashizha mumajini anobatsira akachinja, rotor yakakurumidza, ichikanda kunze kwemhepo yakasimba. Injini dzejet dzakatangwa pa 220 rpm, uye mutyairi akasiyanisa kukwirira kweinjini dzekubatsira uye rotor huru ne3 madhigirii. Izvi zvakanga zvakakwana kuti tisimuke.
  Belonzi akatenderedza maoko ake pamusoro pemusoro wake, sezviri pachena achizvifungidzira seherikoputa:
  -Iyo propeller huru yaive yerudzi rwe autorotation uye haina kugadzira chero torque. Kusiyana neherikoputa, yakanga isina kugadzikwa mumahinji, asi yakaiswa zvakasimba, senge propeller yeyakajairika ndege. Zvisinei, mudziyo wacho hausi wenguva dzose!
  Kuwedzera kukurumidza kweinjini dzekubatsira kwakarereka mota kwaidiwa. Izvi zvakatsausa kusimudzwa kwerota huru uye saka zvakashandura mafambiro ekubhururuka.
  Schauberger akataura negodo:
  - Uye isu tinofanira kunge takapfuura izvi.
  Belonzi akabva abvuma kuti:
  - Ehe, zvaifanira kunge zvakadaro, asi kune vakwikwidzi vakawandisa. Kunyange Kurt Tank akabatanidzwa mune izvi.
  Shasha yekuAustria yakaridza muridzo nekushamisika, kunge urchin yemumugwagwa:
  - Kunyange iye? Asi anenge atowandirwa nebasa. Zvinoita kunge zviri kugadzira nyowani, yakagadziridzwa vhezheni yeFocke-Wulf fighter-bhomba. Inoratidzika kunge inonzi TA-152. Anoda kugadzira motokari ine zvombo zvine simba uye inokwanisa kuita mabasa ezvinangwa zvakasiyana-siyana, ine hunyanzvi hwekufambisa.
  Belonzi aive akazarawo nekukahadzika.
  - Ehe, haagone kubata akawanda mapurojekiti, asi Tangi haishande yega. Ane boka rose revabatsiri vanoshanda pamapurojekiti akasiyana-siyana. Asi mumwe wevabatsiri vake vepedyo akaronga dhizaini yendege itsva.
  Schauberger akasimudza nzeve dzake:
  - Kana zvichibvira, ndapota ipa mamwe mashoko.
  Belonzi akatanga kutsanangura.
  yakaita sedhisiki yakagadzirwa naKurt Tank, imwe yemhando yekupedzisira yerudzi rutsva rwendege yakagadzirwa muTatu Reich, haina kumboedzwa. Imba yakakwirira, ine nhumbi dzokurwa yaigara mashizha anotenderera einjini huru yeturboprop. Muviri wemhando yemapapiro anobhururuka waive nemhepo mbiri dzekupinda kumusoro uye kuzasi kumberi kwefuselage. Iyo disc ndege , maererano nekuverenga, inogona kubhururuka senge ndege yenguva dzose, kana, seherikoputa, inofamba mune chero nzira uye ichibhururuka mumhepo.
   Schauberger , aine kumwe kusava nechokwadi kunonzwisisika, akati:
  - Imwe yeasina kusimba mapoinzi eaya marudzi edhisiki-yakaita dhizaini zvombo zvavo.
   Belonzi akati neshungu.
  - Hongu, kune zvombo zvakanaka chaizvo ipapo. Usafunge kuti Kurt Tank ari nyore uye achapotsa mukana wake.
  Schauberger akapindura zvinoshamisa:
  - Ndiani angakahadzika nazvo!
  MuItaly akati zvakakomba:
  - Saka, zvakarongwa kushandisa akawanda anosvika matanhatu kana sere Maiaeg MS-213 cannon (20 mm, chiyero chemoto 1200 kutenderera paminiti) uye ina 8-inch K100V8 air-to-air fragmentation incendiary missile sezvombo Lightningball '. Dzimwe sarudzo dzezvombo dzaive dzichigadziridzwa, kana kuti, dzakatariswa: pfuti makumi matatu, 37 mm pfuti uye kunyange iyo 75 mm RA-40 mukugadzirisa kurwisa. Kufanana neiyo yakaiswa pane HE-129.
   Iyo dhisiki ndege inoumbwa seyakasiyana-siyana ndege: inopindira, muparadzi wetangi, ndege yekucherechedza, inotora kubva panzvimbo dzesango, minda, uye kunyange kubva padenga remutakuri wendege. 'Bhora Mheni' inofanira kuiswa munhevedzano. Kureva, misa-yakagadzirwa kubva pakutanga kwa1944. Uye zvichida kunyange kare, kana vachikwanisa.
  Schauberger akati zvakanyanya:
  - Chero zvazvingava, hondo haizoperi nguva yechando isati yasvika, kunyange kana tikakwanisa kutora Moscow. Asi purojekiti yedu, muchirevo, inofanira kuva chombo chakadaro zvokuti tinogona kudana kuti chishamiso.
  Belonzi , achikwenya ziso rake rekurudyi, akati:
  - Maitiro akanaka ekubhururuka e disc disc , izvi ndezvechokwadi, kirasi, asi ... Pasina zvombo uye nhumbi dzokurwa dzakasimba, hadzina kushandiswa.
  Schauberger akadanidzira nemufaro:
  - Ndizvo! Naizvozvo, ndauya nedziviriro yakanaka kubva kune ese magomba uye zvinokandwa izvo muvengi anogona kutipfura.
  Belonzi akabva ati nekazevezeve.
  - Laminar jet, ine kumhanya kwakanyanya, kurongeka kwehukuru hwakakwira kupfuura kumhanya kwekurira, inoyerera ichitenderedza ndege. Iyi ndiyo pfungwa inovhuvhuta ese magomba pachawo uye kuputika wave.
  Schauberger akati:
  - Kwete chete laminar kuyerera, asiwo izvi. Chimwe chinhu chichaita kuti sosi inobhururuka isapindike, senge ngano, uye panguva imwechete yakashongedzerwa, chimwe chinhu chakasimba kupfuura pfuti dzendege nemaroketi.
  Belonzi akaombera maoko.
  - Chokwadi! Chombo chezvishamiso! Zvisingakuvadzi masosi anobhururuka uye mushonga wepamusoro!
  Panguva ino, varwi vari kurwisana neprosaic yakawanda, asi kwete zvishoma zvombo zvinobudirira. Kunyanya, vasikana vana vakatasva pfuti yavo itsva-yega E-50, kuchinjwa kwemuparadzi wetangi. Motokari iyi yaive nenhumbi dzokurwa dzine simba uye 88-mm cannon ine dhiramu kureba kwe100 EL.
  Vasikana vaida iyi modhi ine zvombo zvakawanda uye kudzivirira kwakanaka. Zvombo zvinotsvedza zve 180 mm zvakapa kuchengetedzwa kwehuma kubva kune chero zvombo zvinorwisa tank. Mativi akavharwa zvakanaka, 120 mm pakona, uye 50 mm ariwo masikirini eparutivi, uye injini ye1200 horsepower.
  Aya ndiwo maitiro matsva emodhi yakaonekwa, inoyeuchidza yekuwedzera E-10 muchina. Uye akatamiswa munzira yeSoviet mauto chinzvimbo.
  Vasikana, panguva yekurwiswa panzvimbo yeRed Army, vakanga vapfura nhumbi dzavo dzekurwa, uye vakanga vava kutaura zvine hungwaru apo vakomana vaishandira vakazadza pfuti.
  Gerda akataura achigumbuka:
  - MaRussia ari kuyedza kuvharidzira matangi avo pane kutanga kuuraya kurwisa.
  Charlotte akanyemwerera uye akaridza ngonono.
  - Vari kuwedzera kungwara ... Vanga vachirwa kwemakore mazhinji. Asi isu tichiri kuvabvisa. Uye tinokunda.
  Magda akatura befu ndokuti,
  - Zvese zvinoenderana nekuda kwaMwari ... Asi kukunda kwakaoma kwatiri!
  Christina akaseka ndokuti:
  - Asi kana tikakunda, saka Mwari ari kudivi redu! Mushure mezvose, Germany, yakatanga diki, yatobata inenge hafu yenyika. Uye neRussia, kukunda kwedu inyaya yenguva.
  Gerda akasimbisa:
  - Ehe! Tinoita nokungwarira. Kutanga tinokanda mabhomba, toaaina nepfuti. Zvadaro tinotumira matangi mberi uye kuputsa muzvinzvimbo. Tinoedza kuwana kurasikirwa kushoma. Uye zvinobudirira. Saka tichavawo nekukunda paRed Square.
  Magda akakwenya uye akamhanyisa tsoka dzake pahuswa hwakakanganisika, achishinyira:
  - Hongu, pachava nekukunda! Nekuda kwaMwari!
  Christina akanyemwerera zvinokatyamadza ndokuti:
  - Vamwari havabatsiri vasina simba . Uye kune avo vasina chivimbo mavari!
  Magda akapindura:
  - Jehovha anobatsira vane moyo yakaputsika;
  Christina akaramba nehasha:
  - Kwete, Mwari anobatsira vanopwanya moyo!
  Vasikana vakasimuka kubva muhuswa ndokumhanya vachiyambuka lawn. Vaive, semazuva ese, vakapfeka mabhikini, vasina shangu, vakakombama, vakakwana, vakatsvuka. Yakanaka kwazvo... Muenzaniso wakanaka weAryan runako. Vekudenga uye, panguva imwe chete, vaunzi verufu. Chii chinoita kuti vavengi vadedere uye vanoyemura vayemure. The legendary four!
  Nyanduri anganyorei pamusoro pavo? Urwu rukova runopenya rwemukova wegomo nezuva. Uye panguva imwe chete inopisa. Nemiviri inofema simba uye hutano. Izhizha, uye zvinofadza zvikuru kuti vasikana vakanaka vamhanye vasina shangu; Zvakanaka kune vakanaka. Mazamu akareba, elastic anosimuka uye anodedera. Uye zviuno zvakatetepa zvakabvisa mahudyu akasimba uye ane umbozha evasikana.
  Gerda akabvunza Magda achimhanya.
  - Unofunga kuti Ishe anotida here?
  Huchi blonde akataura zvakasimba:
  - Mwari anotida, asi anotiedza! Zvisinei , ndinotenda mukukunda kwedu kwekupedzisira!
  Christina akanyemwerera ndokugomera:
  - Tichatsika-tsika tichitenderedza Kremlin netsoka dzedu dzakanaka, dzisina!
  Charlotte akaseka ndokukanda bundu nenhengo yake yezasi. Yakarova mhuno nemuArab wechidiki. Akamhanya achitya. Akanga asisade kutarisa kunaka kwemudenga kwevasikana.
  Uye vakaipa Terminator vasikana vainakidzwa. Vakanaka vachitarisa kutya varume vakada kuvamanikidza kuti vatsvode tsoka dzavo.
  Gerda akamira ndokushevedzera nehasha kumukuru weboka rematangi:
  - Pamabvi!
  Akanyatso kudonha ndokunyemwerera zvinobata kumeso:
  - Ah mwarikadzi wangu ...
  Gerda akawedzera gumbo rake rakanaka kwazvo, kubva pakabva kunhuhwirira kunonaka kwemuviri wemusikana mutsva. Mukuru akatanga kutsvoda asina kumirira murairo. Musikana aive nerunako rwaishamisa, anenge akashama uye akagonya, akanzwa kusvotekana nekubata kwemurume uyu ndokutanga kufemera pamusoro. Chido chakamuka mune dzimwe shamwari dzake. Vakatangawo kupopota vakuru veGermany vachivamanikidza kupfugama.
  Kunyange Magda haana kukwanisa kuramba. Uye kuti vasikana vaida kuita rudo sei. Vakanaka vainakidzwa nekubatwa nevarume nevakomana. Kunzwa kweruchiva uye kudanwa kwenyama kunodhakisa. Vasikana vanobvisa hembe dzasara vomhanyira varume. Shungu dzinobhururuka dzichienda mugungwa, uye kugomera kukuru nokuchema kunonzwika.
  Kuita rudo kwakashandura vasikana. Mushure meizvi vakanzwa kufara uye kutsva. Idi chairo rokuti vasikana vakarara nevarume vavasingazivi, uye nevanoverengeka panguva imwe chete, rakavamutsa ndokuvapinza mumufaro, uku kusanyara kukuru .
  Magda mumwe chete wechitendero akagumbuka uye akachema:
  - Tiri kuitei, vasikana? Iwe haugone kuzviita nenzira iyi! Isu tiri mhuka dzekusangana neboka rekutanga revanhu vatinosangana navo here? "Musikana wacho akazvipesanisa uye, achipisa nenyadzi dzokunonoka, akazevezera. "Ishe tiregerereiwo pachivi chakaipa kudaro."
  Christina akaridza tsamwa.
  - Tine Mwari wedu! Uye anotiudza chivi chete humbwende uye kutengesa Motherland!
  Gerda, achinanzva miromo yake, akati:
  - Asi iwe zvakare waive ne orgasms nesu! Saka usazviise pamwoyo!
  Fiery Charlotte akati:
  - Zvinoita sekuti Magda ane kutenda kwakakwana uye kunzwisisa kweIzwi raMwari kuchetura hupenyu hwake hwese hwepasi uye kuzvinyima mafaro ehupenyu. Musikana asina mufaro!
  Magda akatura befu ndokubvuma kuti:
  - Hongu , handina kunyatsofara. Saka chii chaungaita nezvazvo? Maiwe, hamunganwi mukombe waIshe nemukombe wadhiabhorosi panguva imwe chete!
  Gerda akapindura zvakasimba:
  - Usazvitenda. Nenguva isipi, Third Reich ichatanga chimwe chitendero, chakasiyana nechiKristu. Uye haufanirwe kutambura kuburikidza neakare, bourgeois tsika!
  Charlotte akasimudza chibhakera chake mudenga ndokuti:
  - Hungu, tsika, kubva pashoko rakasviba ... ndinovenga magungano ose! Ndaida rudo, uye ndakaruwana!
  Magda akati nehasha:
  - Urwu harusi rudo, asi mhuka kusangana. Uye kazhinji, ini pachangu handizivi kuti chii chakauya pamusoro pangu. Zvaiita sokunge masaisai apinda mukati uye ruchiva rwakakura rwaimukurira.
  Gerda akadzungudza musoro ndokupinza ruoko rwake mubvudzi rake:
  - Ngatirege kutaura pamusoro peizvi. Ngatirwe zviri nani!
  Uye murwi wavo akatamira zvakare muhondo. Vasikana vakaongorora IS-2 kuburikidza nechiyero. Tangi yeSoviet ine cannoni ine simba yakatanga kupfura kubva kure uye, zvinoshamisa, yakarova pfuti inozvifambisa. Chokwadi, shamhu yacho yakarova nhumbi dzokurwa nadzo dzepamberi ndokuputika, asi vasikana vakanzwa kudedera.
  Gerda akati:
  - Uye maRussia anopfura nemazvo!
  Magda akaridza muridzo:
  - Takarova kubva makiromita mashanu nehafu kure. Zvakanaka, ndichamupindura!
  Uye terminator yeblonde yakaridza pfuti. Yakarova huma yeshongwe, asi nekuda kwechinhambwe chakareba haina kupinda muchombo. Asi chikara cheRussia chakanzwawo kurova kwe88 mm, nehurefu hwedhiramu re100 EL. Uye tangi yake yakamira.
  Charlotte akapa zano:
  - Ngatiswedere pedyo. Achiri kupfuura simba redu rinopinza!
  Magda akati:
  - Kubva makiromita mana ticharova iyi tangi musoro-on! Asi haatikoshese tisina chinhu! Perfect reservation nemuchina wedu.
  Christina akatsanangura:
  - Nhumbi dzepamberi, nekuda kwemateru ezvombo pamakumi mana madhigirii, yakanaka, asi nhumbi dzekurutivi hadzina kunaka kwazvo, kunyangwe iyo IS-2 isingapindire isu muchikamu chepamusoro.
  Magda akapfura paT-34-76, achipinda mukati mezvombo zvepamberi zvechikepe kubva kure. Muromo wakabhururuka uye kit yehondo yakatanga kubvaruka. Tangi yeSoviet yakaputsika.
  Motokari yeGermany yakaramba ichiswedera. Iyo IS-2 yakapfura zvakare ndokurova zvakare, asi projectile yakapinda mune imwe ricochet. Gerda akaridza muridzo:
  - Iyi itangi chaiyo ace. Rova kubva kure kwakadaro kechipiri mumutsara. Zvinotonzwisa tsitsi kuuraya munhu akadaro!
  Magda akataura achinyemwerera:
  - Uri kutaura nezvemukomana here? Kana kuti zvimwe musikana!
  Gerda akatura befu ndokuti:
  - Uye musikana anotorema! - Uye ipapo teminata yeblonde yakaruka tsiye dzake. - Asi muvengi muvengi, uye anofanira kuparadzwa!
  Magda akanongedzerawo chombo chake achitura befu achiridza muridzo.
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika yedu! Asi zvakadaro usakanganwa nezvaMwari!
  Christina akatora chirauro nezvigunwe zvetsoka yake isina kupfeka uye, achikwenya mufananidzo wechisere panhumbi dzokurwa, akaridza muridzo:
  - Saka ndakagadzira infinity!
  Gerda akataura zvakasimba:
  - Tinofanira kuwana vamwe varume. Harem yose, kana zviri nani asi vatatu vakadzi!
  Christina akafungidzira izvi uye akagutsikana nekugutsikana. Magda akarova mamwe makumi matatu nemana. Dhiyabhorosi ane chinangwa chakanaka. Mhondi chaiyo pasi pechimiro chengirozi.
  Charlotte akazvitaura zvakajeka:
  - Iwe haudi murume, iwe unoda mukadzi!
  Gerda akaburitsa rurimi rwake:
  - Ndichatambudza vanhu kusvikira parufu; Ndicharoverera nzeve dzavo!
  Tangi yeGerman yakarohwa zvakare negoko kubva kuIS-2. Chokwadi, iyi imhando yeace inoshamisa. Iyo projectile yakatsvedza padyo nemuromo. Christina akabva ati nekutya:
  - Vanogona kubvisa pfuti yedu! Magdochka, bvisa pfuti yavo.
  Musikana ane vhudzi rakanaka, sekunge akafukidzwa nehupfu yegoridhe, akagomera:
  - Ndichazviita! Uye ipapo tichaedza kutora vashandi ava vari vapenyu!
  Uye tsvarakadenga yakazvipesanisa. Akabva anongedza pfuti netsoka dzake dzaiyevedza. Izvi zvakanyatsonaka pane kushandisa maoko ako. Mwanasikana akabata bhande nemazino ndokudzvanya bhatani neminwe yake.
  Pfuti yakatinhira, uye hombe, hombe inobaya zvombo, ichibhururuka makiromita akati wandei, yakarova dhiramu yemotokari yeSoviet. Hongu, mukadzi uyu Magda anokodzera. Akandirova chaiko, achiita seamurova pamhuno.
  Gerda akaridza muridzo:
  - Zvakanaka, une chokwadi! Hongu changamire!
  Musikana, honey blonde, akapindura nechivimbo:
  - Nekuda kwaMwari, izvi ndizvo zvese!
  chimukuyu chine zvigunwe zvake zvaifamba :
  "Hapana chauchawana pasina hunyanzvi hwako." Uye kudzidziswa kwedu, uye yakanakisa genetics, uye kurwisa maitiro!
  Charlotte akaimba nechido:
  - Unonyatsoziva Mag, nyika izere nezvishamiso. Aya ndiwo mashura chete anogona kuitwa nevanhu!
  Magda akaseka uye akapfura SU-76. Akarovera goko mumotokari achibva aridza mhere:
  - Tine nhau dzakakosha. Isu vasikana tiri vemhando yepamusoro! Wobva wanzwa nziyo dzerudo dzichiimbwa kusvika kwaedza!
  Motokari yeSoviet yakaputika uye mabhomba akaputika. Pfuti yeGermany yakareba-yakavharwa yakaunza rufu nekuparadzwa kumunhu wese.
  Magda akatura befu ndokuimba:
  - Ndiregerereiwo zvitadzo zvangu baba. Ndinoziva, ndine zvakawanda zvavo! Teerera, ndapota uye ubatsire! Ndinoda kutendeuka pamberi paMwari!
  Gerda naCharlotte vakashatirwa nekuzvidzwa. Vaitoziva nezvemapurojekiti echechi itsva, uko muchinjikwa waizotsiviwa neswastika. Kusvika pari zvino, zvakadaro, pakanga paine dambudziko neiyo pantheon. Kune rumwe rutivi, Hitler aida nyore uye inonzwisisika monotheism. Asi kune rumwe rutivi, pamusoro peThird Reich vaiva nechishuvo chokubatanidza vamwari vekare veGermany muboka ramwari. Uye izvi zvakaparadza monotheism.
  Fuhrer akanga akarerekera kumufungo wokuti pakutanga kwakanga kuna Mwari mumwe bedzi . Ipapo akasika vamwe vamwari vanoteerera pasina mubvunzo Wamasimba Ose . Zvaive zviri nyore uye zvakajeka kune maGerman. Kureva, Nadbog mumwe, kufanana Fuhrer, uye vamwe vose vakaita sevakomana vari pasi pamambo.
  Saka, chaizvoizvo, zviri nyore uye zvakajeka. Vanhu vokuGermany vaionekwa serudzi rwakasarudzwa naMwari Wemasimbaose kuti vatonge chisiko chapose pose. Vamwe vose vanongova varanda. Yakanga yakarongwa kutsiva muchinjikwa ne swastika , uye kupendazve machechi mumavara madema, machena uye matsvuku. Uye sezvazviri, shandurai vatsvene. Nokuturika Hitler, mutungamiriri wake, uye vamwe vamwari veGermany pamifananidzo.
  Makenduru akaramba ari pamberi pezvidhori, asi mazhenje aibatidzwawo. Minamato yakachinjawo. Macheya akaendwa nawo, kwainge kwarongwa kuita basa rakamira nekupfugama chete. Kunze, temberi itsva dzaizofanira kuva nedome ine miromo masere yetsvuku nechena.
  Uyezve, vaNazi vakaronga kumutsiridza zvibayiro zvevanhu uye kumutsiridza upfambi hwepatemberi hwekare. Mhedzisiro yacho yaive musanganiswa wakashata wepegani uye monotheism, uyezve, yechimiro chebarbaric.
  Hakusati kuri pasina chikonzero kuti kuumbwa kworudzidziso rutsva kwakapfuurira zvishoma nezvishoma, kuti kurege kuparira kukamukana munzanga inorwisana.
  Mukuwedzera, vaNazi vaidavira zvikuru mumarudzi matsva ezvombo zvikuru kupfuura masimba masimba emidzimu.
  Pano, semuenzaniso, ndiyo pfuti itsva, uye chaizvoizvo, inonyanya kushanda mukuparadza matangi. Sezvakangoita chiyero chake chitsva.
  Magda akapfura, akarova SU-122, ndokundandama:
  Haiwa, ndakaipa sei!
  Gerda akanyemwerera uye akatsikitsira:
  - Nguva ichasvika, uye Zita raKristu richakanganikwa pasi rose! Uye swastika inotora zvese uye munhu wese!
  Valerka akapfumbata zvibhakera nehasha ndokuti:
  - Kwete, sando nejeko zvichatonga nyika!
  Uye hyperblaster yakaonekwa mumaoko emukomana.
  Levka zvakare akacherechedza neaplomb:
  - Takarwa, uye ticharwa!
  Uye mumaoko omukomana piyona, mafungiro okuparadza akamuka. Ndokuizunza zunza nehasha tsoka yake isina kupfeka, ichipwanya mapete.
  Marinka akawanawo arsenal inoshamisa, ndokuridza muridzo:
  - Lenin, bato, iyo Komsomol - kukundwa kwakamirira iwe!
  Slavka akabata pulsed ultrasonic emitter mumaoko ake, akaizunza zvine mutsindo ndokuti:
  - Ndakaona Fuhrer neboka rake mubhokisi!
  Vakomana vatatu nemusikana vakazunza zvombo zvavo uye, vasingafungi kaviri, vakavhura moto unouraya pavaNazi vaiuya, vachirutsa hyperplasm. Uye rakapwanya vavengi varo. Uye mauto eTatu Reich akashandurwa kuita kebabs inonaka pamberi pemeso edu.
  Uye matangi akanyunguduka ndokushanduka kuita nzizi dzemvura, simbi inopenya.
  uye yakayerera sehova dzvuku. Marinka akatsika imwe yenzizi idzi negumbo rake . Akapisa mwana wake asina kupfeka, mwana uye akaridza mhere:
  - Ultra-blackole !
  Valerka akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Hongu, tinoda kutarisira makumbo edu, tichiri vana!
  Slavka, achienderera mberi nekurutsa hova dzehasha hyperplasm kumaNazi, uye kupisa mauto evavengi nemidziyo, ese matangi nendege.
  Uye saka piyona terminator akati:
  - Pamwe tinogona kuimba?
  Levka akasimbiswa nemusoro une simba:
  - Ndizvo chaizvo zvatichaimba! Uye ichave hyperphotonic !
  Valerka akakosora uye akaimba nemanzwiro uye nesimba:
  Ini ndiri mukomana wemazuva ano, sekombuta,
  uye zviri nyore kutaura , mudiki mudiki ...
  Uye zvakazonyanya kutonhorera -
  Kuti Hitler achabatwa nemweya!
  
  Mukomana wacho haana shangu mumatope echando, achifamba pasi pepfuti dzefascist ... Makumbo ake matsvuku sehanzi,
  uye kuverenga kunosuruvarisa kunomumirira!
  
  Asi piyona akatwasanudza mapendekete ake noushingi
  . nyemwerero  matanho ekupfurwa ...
  The Fuhrer inotumira mumwe munhu kuchoto,
  Mumwe munhu akarohwa nefascist nemiseve!
  
  Mukomana ane hunyanzvi kubva panguva yedu, akatora blaster ndokumhanyira akashinga kuhondo ...
  Fascist chimeras ichanyungudika,
  uye Mwari Wemasimbaose achava newe nekusingaperi!
  
  Mukomana akangwara akarova maKrauts nedanda, Ndokuchera pasi mutsara wese wezvikara ...
  Ari chinhambwe kubva pasimbi padhuze necommunism,
  Akarova mafascist nesimba rake rose!
  
  Mukomana prodigy anopfura danda, Mushure mezvose, ane blaster ine simba kwazvo ... Anonyungudutsa "Panther" mune imwe gulp, Mushure mezvose, zviri nyore , munoziva, schmuck!
  
  Tichabvisa maFascist pasina chinhu, Uye tichangoparadza vadzivisi ...
  Blaster yedu yakarova nesimba rayo rose,
  Pano kerubhi rinotambanudza mapapiro aro !
  
  Ndinovaparadza, pasina kupenya kwesimbi, Iyi "Tiger" ine simba yakabata moto ...
  Chii chinonzi Krauts, hauzivi nyika yakakwana here?
  Unoda mimwe mitambo ine ropa!
  
  Russia ihumambo hukuru,
  Inotambanudzira kubva kugungwa kuenda kumagwenga ...
  Ndinoona musikana achimhanya asina shangu,
  Uye mukomana asina shangu - kurasika!
  
  Mufashisiti akashurikidzwa akafambisa tangi nesimba, Negondohwe resimbi akatyaira achipinda muRussia ...
  Asi tichaisa zvirongo zveropa kuna Hitler,
  Tichapwanya maNazi kuita zvidimbu zvidiki zvetufi!
  
  Nyika yaBaba , iwe unodikanwa kwandiri,
  Hauna muganhu kubva kumakomo nerima retaiga... Hapana chikonzero chekuti varwi vazorore pamibhedha yavo - Bhutsu
  dzinopenya mukufora kwakasimba!
  
  Ndakava piyona mukuru kumberi, ndakahwina Nyeredzi yeGamba kamwechete ...
  Kune vamwe vasina miganhu ndichaisa muenzaniso,
  Comrade Stalin ingori yakanaka!
  
  Tinogona kuhwina, ndinoziva zvechokwadi, Kunyange zvazvo chirongwa chenhoroondo chakasiyana ...
  Uye kurwiswa kwevakaipa vetsvina vanorwisa kunouya,
  Uye iyo Fuhrer yave chinhu chakanakisa!
  
  Pane tariro shoma yeU.SA, Vanoyangarara vasina chero pranks ... The Fuhrer inokwanisa kupidigura kubva patsoka, Anotyisa macapitalist, madhiri chete!
  
  Chii chaunofanira kuita kana mukomana akazviwana
  ari muutapwa, akabviswa uye akadzingwa kunze kunotonhora ...
  Wechidiki akarwa zvakanyanya neFritz , Asi
  Kristu
  
  akatambura nokuda kwedu uye naye! Ipapo achafanira kutsungirira kutambudzwa, Pavanokupisa nesimbi tsvuku ...
  Apo , vane mabhodhoro akaputsika pamusoro wako,
  Vakatsikirira tsvimbo tsvuku-inopisa kuzvitsitsinho zvako!
  
  Zviri nani unyarare, mukomana, ruma mazino ako, Uye kutsungirira kutambudzwa setitan yeRussia ...
  Rega vapise miromo yako nemwenje, Asi Jesu anogona kuponesa murwi!
  
  Iwe uchapfuura nechero rudzi rwekurwadziswa semukomana, Asi uchatsungirira usingakotami pasi pekurohwa ...
  Rega raki ribvise maoko ako nemakaro,
  Muurayi zvino ava mambo uye muchinda mutema!
  
  Rimwe zuva kurwadzisa kuchapera, Uchazviwana wava muparadhiso yakaisvonaka yaMwari ...
  Uye pachava nenguva yezvinoitika zvitsva,
  Tichapinda muBerlin kana Chivabvu achipenya!
  
  Zvakanaka, saka zvakadini kana vakasungirira mwana,
  muFascist achakandirwa mugehena nokuda kweizvi ... Inzwi rakajeka rinonzwika
  muEdheni ,
  Mukomana anomutswa - mufaro ndiwo mugumisiro!
  
  Saka haufanirwe kutya rufu, Ngakuve nehugamba hweMotherland ...
  Mushure mezvose, maRussia aigara achiziva nzira yekurwa,
  Ziva kuti zvakaipa fascism ichaparadzwa!
  
  Tichafamba semuseve mumakwenzi eparadhiso,
  Tiine musikana asina shangu muchando ...
  Pazasi pedu pane bindu, rinopisa uye rinotumbuka,
  ndiri piyona ari kumhanya nemuuswa!
  
  Kudenga tichava vana vanofara nekusingaperi, Isu tiri vanoshamisa ikoko, vakanaka kwazvo ...
  Uye hapasisina nzvimbo yakanaka panyika,
  Ziva kuti hazvizombooma!
  Vana vari muchikamu ichi chehope vaiva magamba, uye mune chimwe chikamu zviitiko zvinokosha zvikuru zvakaitikawo.
   Mushure mekushambira muVolga, vasikana vakarara pamhenderekedzo yegungwa. Nepo Wehrmacht yakanga isina kukurumidza kuenda kuchamhembe. MaNazi akagadzirisa kukanganisa, vazhinji vakarasikirwa vaive mumapoka ekunze, uye vakamanikidza mauto eSoviet nendege.
  Zvinoita sokuti Hitler akatiodzwa mwoyo. VaRussia vakarwa zvakasimba, uye simba rekudzivisa harina kuwira. Kana fascist nhamba yekutanga yaive nezvimwe zvinotariswa. Asi, zvisinei, vaNazi vakazengurira. Uye hatisati taenderera mberi.
  Vasikana vaisagona kurara chinyararire pamhenderekedzo yegungwa;
  Magda akabva atanga kuchema. Gerda achiona kuti musikana aiva nebvudzi rendarama akanga achiomba, akafemera nehasha.
  - Zvakanaka, zvakare mutsvene wedu achataura nezve tsika ...
  Magda akagutsurira musoro achibvumirana nazvo.
  - Chokwadi, takaita chivi chakadaro...
  Charlotte akabva aputika nekuseka.
  - Iye pachake akachema uye akadzvova nesu kubva kune orgasms, uye iye zvino ari kuridza snot !
  Gerda akasvetuka. Aive murefu, mutsvuku, akapfeka kabhurugwa katete chete. Murwi akaridza muridzo achiti:
  - Zvakwana! Yeuka, Bhaibheri ibhuku rechiJudha. Haisi yevaAryans!
  Christina akawedzera kuti:
  - Uye musatinyadzisa! MuTatu Reich pakanga pasina uye kwete , uye hapachazovi nechiKristu zvakare! Tichagadzira isu pachedu isu, iyo monotheism yeAryanism ... Uye hakuzovi neimwe chitendero kunze kwechitendero cheNazi!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku, achitaura izvi, akatotanga kupopota uye kutsika tsoka dzake dzakashama, dzakapfava.
  Magda akadzungudza musoro achiti:
  - Kwete, iwe hausati wanzwisisa chero chinhu ...
  Gerda akaridza tsamwa.
  - Chii chatinofanira kunzwisisa? Kuti wakaiswa muchetura nehupfu hwechitendero chechiJudha. Uye pane zvakanakisisa uye Aryan. Unofanira pakupedzisira kuva wedu uye kupedza Abraaism mumweya wako!
  Christina akaburitsa mazino ake ndokuseka:
  - Chete chitendero chakaipa, zvichida Nazi ... Zvakaipa, uye panguva imwe chete, zvinovaka. Chii chinobatsirei chitendero chinorambidza kutarisa vakadzi uye kuvayemura?
  Magda nehasha akarova tsoka yake pajecha raidziya ndokuti:
  - Chinokosha chechitendero chipi zvacho hachisi chekukwezva kwekunze, asi chokwadi chayo!
  Gerda akaseka uye , achishamisika zvechokwadi , akabvunza:
  - Ndeapi maitiro ehuchokwadi? Ratidza kuti Bhaibheri ishoko raMwari uye chizaruro cheWemasimbaose !
  Magda haana kunyanya kuzvivimba achiti:
  - Zvakanaka, semuenzaniso, zviporofita zvebhaibheri ...
  Gerda, akatarisa nemaziso ake esafire, akabvunza nenzwi rake.
  - Pane here chiporofita pamusoro peTatu Reich uye kuti Germany ichatora nyika yose?
  Magda akatambanudza maoko ake achishaya zvokuita, uye, achimhanyisa chigunwe chetsoka yake isina kusununguka, aingonzwika kuti:
  - Aihwa! Haipo!
  Gerda akaita mhedziso yakasimba:
  - Saka zviporofita izvi hazvina maturo! Kunyange mazai asina yolk.
  Magda akadzungudza musoro uye, chinyararire, akagara pasi ari muroti. Mukati make makanga muine kurwisana kuri pachena. Pakati pechido chekuva muAryan wechokwadi uye kugara muna Kristu.
  Magda pachake akanga asingazivi zvokusarudza. Aida chaizvo kuzunungusa chiKristu kuti ave chikara chaicho. Asi kune rumwe rutivi, chido chokunyura muhuipi chakadzorwa nechimwe chinhu. Dzimwe nguva Magda aifenda, achinzwa manyukunyuku paakabatwa -batwa uye kubatwa chibharo nevarume vechidiki uye vakanaka. Zvino hana yake yakanga yorova.
  Christina, achifunga zvinonzwika, akati:
  - Kwandiri, kubva pakutanga, chakakonzera kurambwa muBhaibheri chaive chokwadi chekuti maJuda ndivo vanhu vaMwari. - Musikana akatsika chitsitsinho chake chisina kupfeka pajecha, akasimudza guruva ndokuenderera mberi. - MaJuda, pane vanhu vaMwari here? Zvakanaka, chii chingava chisina musoro? Ini handigone kuzvidzora izvi zvachose. Izvi zvinonzwika sei idiotic. Zvakanaka, ndiani angazvitenda?
  Gerda akakwenya mapendekete ake ndokuti:
  - Pane zvakawanda muBhaibheri zvisingagone kunzwisiswa nepfungwa. Isu mafascist tinonzi vaurayi nekuti tinoparadza vanhu vakaderera vevanhu. Asi Mwari wemuBhaibheri akazadza nyika yose, achiuraya mamiriyoni evanhu nemhuka dzakawanda dzisina mhosva. Kusiya vanhu vasere chete. - Musikana akarara pajecha uye, achiita zvekusundira pazvibhakera zvake, akaenderera mberi nekufunga kwake. - Funga nezvekuwanda kwehutsinye huri mubhuku iri rechiJudha. Uye vaJudha vamene vaiita zvoutsinye muhondo dzokukunda .
  Charlotte akasimbisa:
  - Ndizvo! Uye kuzvitutumadza kwavaiita. Vaida kuuraya Pauro paakazivisa kuti Ishe aida kuponesawo vahedheni. Kufanana nema turkeys anoshamisira anoona mamwe marudzi asina kukodzera hupenyu!
  Magda akasimudza musoro ndokutsanangura:
  - Hupenyu husingaperi!
  Charlotte akagara pasi akapatsanuka uye, achisekerera, akati:
  - Uye kunyange zvakadaro. The Fuhrer haana kuvimbisa denga pashure porufu. Akavimbisa kukwidziridza Reich yechitatu mukati mehupenyu hwechizvarwa ichi. Uye zvakaitika! Hapana kana makore gumi nemaviri apfuura isu tiri vatenzi vehafu yenyika!
  Dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akachonya shamwari dzake achibva awedzera kuti:
  - Uye Bhaibheri rinovimbisa denga chete mushure mekufa.
  Gerda akagadzirisa moto Charlotte:
  - Kwete mushure mekufa. - Iyo blonde terminator yakazunza chigunwe chake. - Kwete kunyangwe mushure mekufa, asi mushure mekuuya kwechipiri kwaKristu uye nekuguma kwenyika. Saka vakarurama vanomirira denga kwenguva refu!
  Christina akaita shasha ndokudzvova:
  - Uye isu tiri kutonakidzwa neparadhiso yePasi! Kana kuti, kusafa kunoshingaira!
  Gerda akasimbisa:
  - Ndizvo! Uye chii chatinoda? Zvakawanda, uye panguva imwe chete, isu tatova nezvose!
  Magda akataura nehasha.
  - Chaizvoizvo, yatovepo ... kana ... ikozvino!
  Gerda akavhura maziso ake esafaya.
  - Haana kunzwisisa?
  Magda akabva atsanangura kuti:
  - Zvakanaka kugara paPasi kana uchiri mudiki uye wakanaka. Asi edza kuzvifungira kuti uri chembere. Uye hapana anoida zvakadaro !
  Gerda akashatisa chiso chake chidiki, chitsva:
  - Wow, izvi ndezvei?
  Magda akati nehasha:
  - Uye kunze kweizvozvo. Kana iwe ukapera simba uye wakasurukirwa, uchirwara nekukuvadzwa, ipapo nyaradzo yako chete ichava Kristu.
  Gerda akatsika tsoka yake asina kupfeka nehasha ndokupindura:
  - Zvakanaka, handidi! Ndichatendeukira kuThor paawa yekupedzisira!
  Christina, achiita kunyemwerera kunofadza, akati:
  - Chii chinoita kuti ufunge kuti tichachembera?
  Magda akakwenya mapendekete ake ndokuti:
  - Isu tiri vanhu. Uye vanhu vose vanochembera!
  Christina akaseka ndokuti:
  - Ko kana sainzi yeAryan ikakunda kuchembera?
  Magda akanyemwerera, achipenya mazino ake ane pearly:
  - Muchiitiko ichi , ndichafara zvikuru!
  Christina akati:
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika yedu. Mwari weAryan akawana kuti mbiri nembiri zvina!
  Charlotte akanyemwerera uye akatenderedza chiuno chake ndokuti:
  -Hapana chinhu chinotyisa kupfuura kukwegura. Ichi chimiro chakashata kwazvo!
  Gerda akagutsurira musoro ndokuti:
  - Imbwa iri nani kupfuura shumba; Ehe, dai ndawana mushonga wekusafa!
  Charlotte akaimba nemufaro:
  - Nokusingaperi mudiki, nekusingaperi asina shangu!
  Gerda akagutsurira musoro achibvumira:
  - Tinofamba-famba pasina shangu nguva dzose , uye naizvozvo, tichachengetedza huduku hwedu nokusingaperi!
  Magda akaseka achipindura ndokuti:
  - Vatema zvakare havana shangu nguva dzese, asi havana kufa!
  Gerda akayeuka kuti:
  - Mazita angu aifarira kumhanya asina shangu muchando kana muvhu revhu. Uye kusafa zita rake! Saka enda mberi uye vhenekera yako isina kupfeka, zvitsitsinho zvevasikana!
  Charlotte akasvetukira pajecha, akaita kupatsanurwa kwenguva refu, ndokurira:
  - Ah, kuchembera, kuchembera kwakashata. Ini handisi kuzoparadzana nebhirioni - ndichave mudiki zvachose!
  Gerda akakwenya uye akati:
  - Yedu ina ine zvese mari uye estates mukati Africa neRussia. Uye chii chatinoda?
  Christina akati nechido:
  - Ruzhinji rwevarume! Zvingave zvakanaka kwazvo kuva neseraglio yevarume!
  Charlotte akabvuma nyore nyore:
  - Hongu, izvo zvingave zvakanaka. Ndinoda kusiyana muvarume!
  Magda akada kutaura nezvemweya, asi akachinja pfungwa. Chiso chete ndicho chakabva chatowedzera kusuruvara. Aya ndiwo mafambiro anoita hupenyu. Izvi hazvirevi kuti hazvina zvibereko. Chingava chivi kuti vana vanyunyute. Vakawana zvakawanda. Kune zvakare mibairo, zvakati zvakatoipa nemazire. Uye kubwinya kukuru. Uye kuwanikwa kwezvinhu.
  Funga nezvavo, nemitemo yepanyika, vane rombo rakanaka, uye havana kumbokuvadzwa zvakanyanya munguva yehondo yose.
  Uye panguva imwe chete, havagoni kunzi vanofara zvachose. Chii chakanakira vaKristu? Vanogutsikana nezvishoma muupenyu. Uye saka , chero zvakadaro, zvinoratidzika kwavari kuti vanofara. Kunyangwe Kristu asina kuvimbisa dzimba dzehumambo nedzimba dzehumambo.
  Magda dzimwe nguva aingonzwa asina mufaro. Kunyanya pandakafunga nezvaKristu. Zvakanaka, mhondi. Vose vari vaviri Samsoni naDhavhidhi vakauraya. Kwakanga kune mbavha zhinji pakati pavatsvene. Asi kuchiva kwepabonde? Ropa rake rinopisa! Magda aida rudo, kusanganisira rudo rwenyama. Akazvarwa aine bonde rakanyanyisa. Sezvakangoita vasikana vose.
  Uye Mwari achamukanganwira sei nokuda kwaikoku?
  Uye kunyange kana chiKristu chisiri chitendero chechokwadi, saka chokwadi ndechipi?
  Magda akabvunza shamwari dzake mubvunzo:
  - Sei tichifanira kutenda, kana asiri Kristu?
  Gerda akapindura nehasha.
  - Chii, iyo Fuhrer haina kukwana kwauri?
  Magda akapindurudza maziso ndokupindura.
  - Hongu, iyo Fuhrer yakanaka. Asi anogona kupa kusafa here?
  Charlotte akataura zvine musoro:
  - Chero zvazvingava, chiKristu hachikodzeri isu. Hatigoni kuita asi kutadza. Hatidi Mwari anobvisa zvitadzo zvachose!
  Magda akatambanudza maoko ake, neshungu achiti:
  - Saka imwe nzira ndeyekusingaperi mugehena?
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Pamwe hazvina kushata ipapo.
  Gerda nehasha akatsika chitsitsinho chake, achirova hurungudo, ndokuhukura .
  - Hakuzovi negehena reAryans! Mwari wechokwadi anoita kuti akunde! Tiri kukunda, uye ichi ndicho chinhu chinogutsa zvikuru. Hatina Bhaibheri. Tine Mine Cafe. Uye hapana chimwe kunze kwemabasa eFuhrer!
  Christina akakurudzira kuvasikana:
  - Ngatiende kunomhanya!
  Vasikana vakatora mukana uyu kutambanudza makumbo avo nechido. Muzhinji, nepo kune kudzikama, unogona kuzorora.
  Magda akamhanya ndokufunga. Hungu, chinhu chinokosha zvikuru icho munhu anacho huduku noutano. Kana izvi zvisina kudaro, ipapo capital haina kuunza mufaro. Zvakadini nebonde? Izvi zvinomutsidzira muviri. Uye naizvozvo, inobatsira pakusimba kwemuviri, kunyanya kuvakadzi. Uye kurega kunokuvadza zvikuru.
  Asi tsika dzechiKristu dzinotaura zvakasiyana. Uye kazhinji, nyika haina kururama. Chinokupa mufaro wakanyanya chinokuvadza. A semuenzaniso , ndinoda chokoreti. Zvisinei, havafuriri, sezvo vachigara vachifamba.
  Ungati kudii nezvedenga? Hakungave kwakanyanyisa kufinha here pasina chivi?
  Magda akafungawo nezvaSatani. Mubvunzo unenge usingaperi. Nei Mwari akasika Mwanakomana Wemambakwedza, achiziva kuti aizotadza otakura mabhiriyoni evanhu vakangwara pamwe chete naye? Imwe shanduro inofadza yakataurwa nemuprofitakadzi Elena: Mwari akanga asingadi marobhoti. Uye Samasimba akasarudza, kunyange nenzira ine utsinye hwakadaro, kuratidza denga noruparadziko rwechivi noukoshi hworudo rwoumwari nenyasha.
  Kunyangwe, kune rumwe rutivi, neimwe nzira kunyora matiririyoni engirozi uye vanhu vasina kuponeswa pachine nguva kuti varaswe, kana kuti, pamusoro pekuraswa kusingaperi, zvinotaridzika sekuedza kweSS pane zvakasikwa. Chimwe chinhu chakafanana neiyi inoculation pamusoro pechivi, uye kubva papfungwa yekurarama wakazvimirira kubva kuna Mwari, inoratidzika seyakanyanyisa, uye inoisa Musiki pachake muchiedza chakaipa. Kune rumwe rutivi, kana kuteerera kune zvisikwa zvakakosha zvikuru kuna Mwari, saka hazvingavi nyore here kutanga kugadzira biorobots iyo, chaizvoizvo, isingakwanisi kutadza !
  Asi muprista kana mudzidzi webhaibheri acharamba: marobhoti haakwanise rudo rwechokwadi! Chisikwa chipenyu chete chinogona kutadza zvechokwadi, uye kwete maererano nepurogiramu yakarongwa, rudo!
  Lucifer anobvumirana neizvi. Kusvika kumwero wakati, madhemoni azova uhama hune nheyo dzokuremekedzana. Asi kana vanhu vanokwanisa kutadza vachigona rudo, rudo ruchava rwechokwadi here kana simba rekupesana nezvinodiwa naMwari rarasika? Uye kana isina kurasika, saka chii chiri chinangwa chekutambudzwa kunotyisa kwematiririyoni evatadzi, vanhu nengirozi? Kana kuti kunyange kuparadzwa kwavo?
  Lucifer akafunga pamusoro peizvi, uye pfungwa yaSatani yakaratidza sarudzo inodiwa zvikuru yemweya weMwanakomana weMambakwedza: sezvo Mwari achida rudo rusingagumi, uye rudo hachibviri pasina chivi, ndiko kuti, pasina zviito kunze kwekuda kweWemasimbaose. zvino chivi chinofanira kuva chisingaperi. Izvi zvinoreva kuti vatakuri vechivi kana vanopikisa kutonga kweWamasimbaose vari pasi pekuenderera mberi. Ipapo Lucifer haaiti pangozi yekuguma mugehena remoto usingaperi, kana kudzimwa pasina tsvakiridzo, sechoko inodhirowa nerag. Uye Satani pachake, nengirozi dzake, uye vanhu vanotadza vachakwanisa kutora imwe nzira. Anogona here kugadzira budiriro yake uye kugadzira zvimwe zvisikwa chaizvo?
  Gehena, semuenzaniso, rakakura zvakanyanya, uye nerubatsiro rwezviyero zvakawanda, rakawedzera uye rakaiswa mavara muchadenga chaicho. Uye vanhu vanoumba nyika yepasi munzira dzakawanda. Kusanganisira, muchidimbu, kutenda kwemunhu kunoratidza moto sezvaanotarisira hupenyu hwake mushure mekufa. Asi muchidimbu, nekuti Lucifer anodawo kururamisira nebudiriro kunyangwe yemunhu akafa ari panyama.
  Kugadziriswa kwekutanga kwegehena kwakanga kusina kupfuma uye kugadzikana - zvichida kwakakonzera ngano pamusoro peTartaro yakasuruvara uye kutya rufu pakati pevanhu. Asi maChamps Elysees akaonekwa - akaenzana nechiratidzo cheparadhiso pakati pevaKristu vekutanga. Viry pakati pevaSlav vechihedheni, uye Vahlak pakati peVikings. Vatadzi vatsva vakaonekwa - nyika yepasi yakanga yava kugara, asi Lucifer aive nesimba rekuita zvese zvese mugehena. Asi chinomisikidza fungidziro yako wega. Uye vanhu vakave nzvimbo yavo yekuberekera, izvo zvakaita kuti zvikwanise kugadzira zvakasikwa zvakasiyana-siyana, uye kwete zvachose humambo hwepasi pevhu hune mabhodhoro uye madhimoni ane nyanga achikanda matanda pasi pawo.
  Zvichida kunyange pfungwa chaiyo yokupesana noMusiki, kana kuti, chaizvoizvo, mukupesana naye yakamuka nokuda kweimwe pfungwa yenguva dzose. Munhuwo zvake haanzwisise izvi. Asi iye, Lucifer, anofunga, anoverenga uye anoona zvinhu zvose nenzira iyo kunyange makombiyuta evanhu vane simba zvikuru havagoni kunzwisisa izvi.
  Zvaari Kusikwa kwekutanga musimba, mune ichi chine muenzaniso, chakarongeka, chine zvinhu zvose zvinoteerera Mwari Wemasimbaose, iye, kupfuura chero munhu upi zvake, akanzwa muitiro uye kunyange kufanotaura kwezviitiko.
  Nyangwe satani asingaone remangwana rakadaro, hungwaru hwake hunokwanisa kufanotaura nekuverenga achishandisa maparameter akawanda. Uye Rusifa akaona kuti zvakadaro nezvaizoitika munyika ino! Vachavaka chimwe chinhu, hapana chichaparadzwa, uye kana izvi zvakadaro, saka hapana chikonzero chekubvarura dumbu rako panzvimbo yekuvaka. Nyeredzi dzinotenderera nekumhanya kwakayerwa, nyika dzevanhu idiki muhuwandu uye dzinokura zvishoma nezvishoma. Ngirozi hadzina chadzinoita zvachose.
  Hongu, yaive muitiro uye kufinhwa kwechakarurama, uye naizvozvo zvikuru chakamira, chadenga chakasunda Lucifer kuti amukire. Aida kuwana simba rokuzvisika, kuitira kuti pasazova nenyeredzi muchimiro chebhora rinopfuta chete. Kuitira kuti zvinhu zvese zvirege kufanofambwa uye kushanduka kushoma sezviri muchadenga chisina chivi. Apo, chaizvoizvo, hapana chikonzero chokushanda nesimba, uye hapana kwokumhanyira.
  Uye chii chaizoda Lucifer: atova pamusoro pezvisikwa zvose, asi panguva imwe chete, haagoni kushandisa simba kune chero chinhu chinoonekwa. Kunyangwe, semuenzaniso, rongedza nyeredzi, kana kudhinda zvipfuyo zvako . Murangariro wakapinza uye kufunga nokukurumidza zvakapa muitiro wenguva dzose. Uye kunangana noMusiki mukana wokuva mupenyu uye pakupedzisira kuzviwanira umene nharidzano yakaoma, ine ngozi, asi inoshuviwa: kungava kukunda Musiki, kana kuti kuratidza kuti Akanga asina kururama! Chero zvazvingava, mugumisiro wegakava hauzivikanwi, uye panzvimbo pezvo, vazhinji vakatotenda kuti chisikwa hachigoni kuva chakasimba kupfuura Musiki , uye acharasikirwa, chisarudzo chaSatani kupinda mukupikisa chakaparara uye chisina tariro. Asi zvirinani kurwisana uku kwakaunza hunhu hwehusimbe uye hwehushingi hwengirozi yakakwana uye ine simba kubva mukurara nekuzviisa pasi kwemaitiro. Uye ndipo paakazosangana neMusiki zvechokwadi ndipo apo Lucifer akanzwa upenyu chaihwo uye kutamburira kukuru. Kunyangwe dai kwaive kurwa uko kugona kwaSatani kwekuongorora kwakapa mukana ungangoita zero wekubudirira. Kunyangwe ... Pane zvimwe zvisinganzwisisiki pano izvo, nerombo rakanaka, vanhu havasati vaziva zvese nezvazvo.
  Magda akabatwa nehope dzake zvekuti haana kuona kurovera kwaakaita pfuti. Yakabhururuka neinertia. Uye hazvishamisi. Vari munzira, vasikana vakasangana neE-5 self-propelled pfuti, yekutanga yekuedza muenzaniso. Mota inonakidza, ine nhengo imwe chete yevashandi iri munzvimbo yakajairwa. Saka diki uye nhete, yakashongedzerwa ne75-mm cannon uye coaxial muchina pfuti.
  Kazhinji, pfuti inozvifambisa iyi yaiitirwa kumhara pane kurwa. Asi yakareruka , uye inogona kudonhedzwa kubva kumaparachuti kana pamamodule. Pasinei nehuremu hwayo hushoma - matani manomwe chete, ukuru hwezvombo zvepamberi zveE-5 zvakasvika 80 millimeters panzvimbo huru inonzwisisika yekurerekera.
  Saka tangi iyi isina turret inogona kurova Soviet makumi matatu nemana ichiramba isingapindike kubva kumberi. Uye kumativi pfuti inozvifambisa yakachengetedzwa nema rollers. Kureba kwetangi kwaigona kuderedzwa kusvika kumita imwe chete, uye murwi mumwe chete, kazhinji muduku, akanga ari munzvimbo yakapfava. Kana kuti zvichida kunyange musikana kana wechidiki.
  Vasikana vakakomberedza muenzaniso wekutanga wemotokari itsva. Nenzira dzakawanda yakanga yakafanana nediki E -10. Nehuremu huremu, maGermany uye vagadziri vevaranda vakamanikidzwa vakakwanisa kukwana pfuti yakasimba, inokwanisa kubaya makumi matatu nemana pahuma ne-sub-caliber projectile kubva kure nemakiromita nehafu, kana kupfuura. Uye kure nemakiromita - chikamu chezasi chehull uye pahuma ye IS-2 turret. Uyezve, kunyange tangi ine simba rakadaro reSoviet raisafanira kupinda mukati mezvombo zvepfuti inozvifambisa. Simende nhumbi dzokurwa dzinofanira kugadzira projectile ricochet.
  Gerda akataura zvine hungwaru:
  -Iwe haugone kupatsanura ne zero, asi ivo vanokunyima zero!
  Charlotte akatsanangura:
  - Isu tinokunda, zvinoreva kuti tinogona kunyima munhu wese uye kuvaka!
  Christina akaimba zvine mutsindo:
  - Musarare mose pamibhedha, iyo Fuhrer inogona kugadzira mutsara! Teerera kune Fuhrer!
  Magda akabva apindura achiti:
  - Tichapukuta misodzi yakawanda. Farai vanhu - Kristu azvarwa!
  Vasikana vese vakaridza muridzo zvine hasha ndokutanga kusimudza maoko.
  - Zvakwana! Ungori mbeva yechechi!
  Musikana akakwakuka achidaira ndokufambisa tsoka yake isina hembe achitevedza nhumbi dzesimbi dzetangi, achirira:
  - Uye iwe unowedzera kusimba mumweya! Kana ruoko rwako rwakasimba uye zvinangwa zvako zvine hunhu, unogona kupwanya simbi yechisimba!
  Uye ivo vana vakaimba mukupindura, panguva imwe chete vachisvetuka-svetuka:
  - Mhirizhonga inorodza simbi, asi simba rezvakaipa harigari nekusingaperi. Uye unova nesimba mumweya! Kana ruoko rwako rwakasimba uye zvinangwa zvako zvine hunhu, unogona kupwanya simbi yechisimba!
  Zvakanaka, madhimoni aya anoyevedza sei nemakumbo asina kusimira akatsvuka sechokoreti yegoridhe. Uye vanotamba zvine simba sei uye vachisvetuka. Mashavi chaiwo. Uye ava ndivo vasikana vanotonhoresa senyoka. Vakanaka vakatamba ndokumhanyira kumhanya zvekare, zvitsitsinho zvavo zvepingi zvichipenya.
  Gerda akagomera nechido:
  - Ini handidi Kai, ini ndinoda imba yese!
  Charlotte akaimba zvakare:
  - Aihwa!! Zviri nani kupinda madzimai maviri!
  Christina anopisa achaomba:
  - Ah kwete! Zvirinani zvitatu kana zvina!
  Gerda akaitora ndokuimba zvine mutsindo.
  - Asi rudo rwevarume haruna kupera, kwete.
  Magda anodanidzira achiti:
  - Zvakanaka, vulgarity yakadii! Iwe haugone kuzviita nenzira iyi!
  Gerda akaseka achipindura ndokuyeuchidza:
  - Asi iwe, zvakare, chaiwo purred nekunakidzwa!
  Huchi mutsvuku hwakatsvuka ndokupindura nezwi rakaderera.
  - Dai iwe waiziva kuti izvi zvinondinyadzisa sei!
  Gerda achaimba achipindura:
  - Handisati ndanyara! Kana basa raitwa zvakachena! Uye gororo rinogona kuva mhizha! Remekedza tarenda, remekedza tarenda!
  Remekedza tarenda - varume!
  Charlotte akarira nechido:
  - Zvinopisa! Kupisa! Zuva rakakangwa remaguta makuru!
  Christina akaitora ndokugunun'una:
  - Ndiri musikana anofara! Yakanaka kubva kumativi ese ! Yakanaka kubva kumativi ese !
  Kubva kumativi ose!
  Gerda anongorovera musoro wake muchombo chepfuti yesquat inozvifambisa-fambisa uye inohukura :
  - Ndiri SS, ndiri SS, asi kwete chaizvo! Uye ndapota remekedza chipingamupinyi. Tiri mu toilet yemunhu wese
  mabhata ! Sokudzidzisa kwaHitler - mutungamiriri wehurumende anozvikudza!
  Magda akaridza kamhere achidaira achisvetuka svetuka.
  - Munhu asina kutenda haana mufaro. Haugoni kurarama mukuchiva kwezvivi. Nokuti,
  Kuti kutsamwa kwaMwari kunotyisa! Nokuti Mwari mutongi akasimba!
  Charlotte akachonya nerunako rweblonde ndokurira:
  - Nyama iri mugehena inopera nekupisa. Uye inguva yekuti tese tinzwisise kare kare. Ani nani asingazivi kutenda munaShe achawira pasi pejoko regehena!
  Magda akazunza dhiabhorosi chibhakera ndokuridza muridzo achiti:
  - Mutadzi achawana wake. zvichava semhungu inopfuta nomoto. Madhimoni achakutambudza munyika yepasi. Avo vainamata Satani.
  Christina, achitenderedza mahudyu ake akasimba, akaimba:
  - Kuchema kwekutsiva pamusoro peminondo - kurwa kuri kurwiwa. Uye maziso matema pasi pemeso ako, uye neropa surf!
  Panotove nevasikana vana pavanodzvova:
  - Mhepo yekuchamhembe, bhodhi. Dhiyabhorosi, ziva kuti kutya kwengirozi kunogara nokusingaperi!
  Uye vakatsika-tsika tsoka dzavo, vasikana vakaimba.
  - Uyu munondo waHitler! Uyu ndiwo munondo waFuhrer! Cheka mapengo ese!
  Uye vasikana vachaseka.
  Gerda akaitora ndokuimba zvinonzwika.
  - Gore rinouraya, haufanirwe kunditenda. Asi mauto mapfumbamwe achauya naHitler! Dhiyabhorosi wedu Adolf ane nyanga dzegoridhe achatendeudzira denga pasi!
  Uye vasikana vanoitora uye voridza mhere:
  - Isu tiri varwi vechiedza chegehena!
  Uye kuti ose ari mana akadhumhana sei nepasi pawo, uye pfarivari dzemarudzi ese emurarabungu dzakanaya zvakakora. Zvakanaka, vakadzi ...
  Ipapo, chokwadika, varwi vakatora rutivi mukutambudza. Piyona wacho akazvamburwa newaya chena inopisa, ipapo vakatanga kudira munyu nemhiripiri yakatsetseka pamaronda. Marwadzo akazoita kunge gehena, mukomana ndokuridza mhere kunge sairini, kana tsuro iri pamusungo.
  Gerda akataura achiseka :
  - Bere, rabatwa mumoto, rinodzvova senzombe, Hakuna marwadzo akasimba pasi rose. Uye shamwari yangu ine pfuti yemuchina, achayambuka chero zvisina maturo!
  Mukomana wacho akafenda kakawanda, asi akazopengenuka ndokutambudzwa zvakare. Panguva imwecheteyo, pasina kubvunza mibvunzo. Uye musungwa aizozivei ? Mafascist anosiririsa aingofarira kurwadziwa kwemukomana.
  Piyona wacho akatambudzwa kwenguva refu, kutozosvikira, pakupedzisira, mukomana afenda chose chose, achiwira pakoma nokuda kwokukatyamadzwa kunorwadza. Gerda akataura nekudemba nenzwi rake:
  - Kwete kutambudzwa kwakaipa, asi kwete zvakakwana! Ndiani mumwe waungada kutambudza?
  Magda akazevezera nehasha.
  -Muri zvikara! Mwari havakanganwi izvi!
  Gerda akaimba achipindura:
  - Usaite chikanganiso, hove, Mwari anoda kurwadzisa, uye kwete pakuedza kwekutanga!
  Christina akanyora paTwitter zvisinganzwisisike:
  - Ah, izvi zvinotambudza! Kunyanya pavanopisa zvitsitsinho zvemukadzi nesimbi inopisa, yakanaka sei!
  Charlotte akaridza muridzo nezwi risinganzwisisike:
  - Ticharwadzisa Stalin, kubvambura kuita zvidimbu!
  Christina ane bvudzi dzvuku achataura:
  - Uye ini ndiri Baba Yaga, musikana haana tsoka!
  Uye mhare yakatsika tsvimbo inopisa. Iyo rough sole yainzwa kudziya kwainakidza nekutekenyedza. Dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akaridza mhere:
  Zvinofadza sei !
  Vamwe vasikana vakatadza kukunda muedzo wekumhanya usina shangu mumarasha. Uye makumbo evarwi akanaka kwazvo uye anosiyaniswa nekubatana kwemitsara yavo. Uye Gerda akatofumura mazamu ake ndokuisa simbi tsvuku pazamu dzvuku. Uye akachema achidaro kubva mukunakirwa kwaakaitwa nemarwadzo.
  Magda akateverawo, achiti:
  - Mugehena vanozoisa simbi inopisa kumazamu evasikana vedu vakashama! Saka isu tine mukana wekuona kuti zvakamira sei pamberi!
  Gerda akaseka ndokunanzva simbi yaipisa nerurimi ndokuridza mhere.
  - Hatityi kunyange negehena! Kunyange kugehena! Akaputirwa nekusingaperi mumoto ! Hongu, kumbundirwa!
  Charlotte akazvitora ndokunyora paTwitter achiti:
  - Kurwadza kwakadini, kurwadziwa kwakadini!
  Christina akasvetuka asina shangu pamusoro pemarasha anopisa ndokuseka. Zvakanaka, tsoka dzevasikana dzinogara dzisina shangu, zvigadziko zvakasimba, semhashu dzengamera. Uye kazhinji, ava varwi vekirasi yepamusoro!
  Ipapo vasikana vakashambira murwizi zvakare. Madutu ehondo akabhururuka mudenga. Uye panzvimbo yakakwirira iyo inotyisa TA-400s. Vakabhururuka kunobhomba maguta eSoviet mhiri kweUrals. Maitiro ekugara achinetesa mabhomba, achishandisa mabhomba eNapalm, akatungamira kuneta kweRussia. Saka mafekitari zvishoma nezvishoma akaenda pasi pevhu, maGermany akabhomba nharaunda dzevashandi kuti vauraye vanhu vakawanda sezvinobvira. Vakashandisa mabhomba anopisa uye mabhomba makuru anodzorwa neredhiyo. Chii chakaitwa nevaNazi? Semuenzaniso, mazai madiki ane cumulative zvinoputika.
  TA-400 yakatotakura bhomba rinorema zvikuru pasi rose, rinorema matani gumi nemashanu. Akadonhedzwa paUlyanovsk. Hafu yebhuroko yacho yakaputswa. Saka maFascist aigara achirwa .
  Asi zvinoita sekuti Third Reich yakatarisana neuto iro napalm rakanga risina simba rokurirwisa.
  Uye ma -V -missile haisi zvachose chimwe chinhu chinogona kupa chero imwe nzira yekuchinja muhondo yehondo.
  Dhani akarwa mumugero pedyo Leningrad. Mukomana murefu, muhombe uye akagwinya kupfuura makore ake, aifunga zvakawanda nezvevasikana pane kurwa. MaGermany akaputira guta, vokuRussia vakapindura. Chokwadi, vaNazi vaiva nepfuti dzakawanda, uye pfuti dzacho dzakanga dzakawanda.
  Dhani aipfura nemupfuri - pfuti refu, yega. Mabara acho aive akakosha, aine uranium core. Inodhura uye inokurudzirwa kushandiswa zvishoma.
  Mukomana wacho akayeuka kuti akaita sei rudo usiku hwapfuura nemusikana wechiRussia Alenka. Iyewo mukadzi murefu uye muhombe, ane hasha. Dhani akanaka kwazvo uye skater, saka musikana akarara naye achida. Asi urwu, chokwadi, rwakanga rwusiri rudo rwechokwadi. Asi Dhani aiziva kufadza musikana. Zvisinei, Alenka aizoenda kupi? Iwe haugone kukakavara nemurume akasarudzika weSS.
  Asi pedyo neLeningrad, kazhinji, maGermany akanga asina rombo rakanaka.
  Kana Stalingrad, uko vanhu vokuRussia vakaratidza kushinga uye vakarwa kwemwedzi inenge mitanhatu, yakava nhaurirano yeguta, zvino tingati kudii nezveLeningrad?
  Pakupedzisira, maGermany akatorawo Orenburg, asi kurasikirwa, kunyanya kwemauto ekunze, kwaiva kukuru. VaFascists, kazhinji, pasinei nekusarura kwemarudzi, vakamanikidzwa kubvuma: muvengi wavo akanga akasimba, ane ushingi uye akazara zvakakwana.
  Dhani akafunga kuti kana Alenka akabata pamuviri, angatofara. Ndaida kuwedzera mhuri yangu, haungazive zvingaitika kuhondo.
  Ndakafungawo, sei vakauya kunyika dzeRussia? Zvichida zvakanga zvisina kukodzera kuedza kutora Moscow mushure meLondon? Ko maGerman haana ivhu rakakwana zvakadaro?
  Russia yakazova nyika yakasununguka, uko nhanho imwe neimwe yekuenda mberi yakanga yakaoma zvikuru.
  Dan akarova mumwe mukomana mumusoro nepfuti yakananga. Pamwe zera rimwechete. Vakomana vakanga vachiwedzera kurwisana kudivi reRussia. Sezviri pachena, Stalin akatanga kunzwisisa kuti pwere dzaibatsira zvikuru pamutsetse wepamberi pane weshure. Chokwadi , mukomana wemuchina anongova mushandi asina hunyanzvi. Uye muhondo pamashoko akaenzana nevakuru!
  Dhani akaita kumwe kurodza pastock. Mupfungwa akati:
  - Mwanakomana wehure Friedrich! Uchiri rombo rakanaka kundipfuura!
  Uye akawedzera nenzwi guru:
  - Ah, ndinoshuva kuti dai ndaigona kuva mutyairi wendege!
  Uye mukomana akaratidza mabiceps ake! Yakakura uye ine sinewy. Mukomana mutambi akatanga kuita gymnastics. Musikana akakambaira kumashure kwake. Yakanga isiri iyo Alenka akanaka, asi mumwe munhu, ane mavara , ane bvudzi-tsvuku, murefu uye mutete. Musikana akayemura Dan. Zvakaoma kutenda kuti achiri mukomana asati asvika gumi nematanhatu. Nepamusoro peavhareji yehurefu, aine tsandanyama dzesimbi yakakandwa, jaya riya rainge rakatsvuka ganda rakanga richiita zvekudambuka. Dhani akapfeka hunde dzokutuhwina chete, uye ganda rake rakatsetseka, sokunge rakagadzirwa nebhuronzi, uye ane chiuno chitete segirazi. Freckled Svetka haana kutorwa serunako - aive angular, akaonda kubva pakudya kwekumanikidzirwa, maoko ake nezvigadziko zvetsoka dzake zvakafukidzwa mumakumbo. Ichokwadi, maziso ake akasvibirira uye akanaka, uye zviso zvake ndezvenguva dzose uye kunyange, semusikana. Asi iye ari kure ne curvy, goridhe-bvudzi Alenka.
  Svetka anoda kuswedera kumukomana wemitambo, asi anotya. Chiso chaDhani chichiri chinenge chemwana, nerunako rwuya rwakasiyana rwemudiki wekuyaruka, apo kuzvimba kwehudiki kunopera, asi ndebvu dzinoshatisa kutsvuka kweganda idzva harisati rabuda. Dai kwanga kusiri kwebvudzi rake pfupi, saka musoro waDan wakanaka waigona kukanganisa musikana, ane chirebvu chemurume - akanaka sei.
  Svetka akanzwisisa kuti akanga asina tariro akaderera kana achienzaniswa naye, kunyanya nekuda kwefreckle. Oo, ndinoshuva kuti dai ndabvisa chinhu chakashata ichi kubva pachiso changu. Chii chaasina kuedza?
  Dan akanzwa mumwe munhu akamutarisa achibva anyatsomonyoroka. Akaita cascade of somersaults, achiguma pedyo neSvetka .
  Musikana akanga asina shangu akapfeka mamvemve akaridza mhere. Dan akaisa ruoko rwake pamuromo wake ndokuti:
  - Zvakanaka, ndiwe ani, musori?
  Musikana akati neshungu.
  -Ndiri Svetka, ivai netsitsi!
  Dan, ainyatsonzwisisa chiRussian, akati:
  - Zvakanaka ipapo! Sezvo wanga uchinditarisa, unofanira kubhadhara mari kuti unditarise!
  Svetka akachema nekutya:
  - Handina! Ndiri mupemhi!
  Dhani akatsikitsira musikana kwaari ndokuridza muridzo.
  - Iwe uchabhadhara mumhando! Isu tiri maAryans uye zvakasikwa ndezvedu!
  . EPILOGUE
  Vana vakabuda muhope chaidzo. Uye chekutanga, vakanzwa kusimba uye kuwedzera kwesimba mumiviri yavo ine tsandanyama. Tsandanyama dzavo dzakanga dzatove dzakatanhamara, asi iye zvino dzave dzakapinza zvikuru, dzakatsanangurwa zvakadzama, uye dzinotyisa. Uye ganda remuviri rikasviba zvakare, rikada kusviba.
  Marinka akaridza muridzo achiti:
  - Wow! Zvinoita sekunge tapora!
  Valerka akapindura achinyemwerera:
  - Uye vakatova nani.
  Slavka akazunza mhasuru dzake dzakaita sewaya ndokuimba:
  Izvi zvinoreva kugara zvakanaka
  Izvi zvinoreva kugara nechiremera...
  Simba redu regamba,
  Simba remweya nesimba!
  Levka akadambura zvigunwe zvemakumbo ake ane tsandanyama uye akati:
  - Isu tiri vakomana vesimbi!
  Valerka akagadzirisa:
  - Zvingangodaro, kunyange titanium!
  Pedyo nemutungamiri mukuru wemapiyona pakamira murume akanga akapfeka magirazi matema akavhara hafu yechiso chake. Akabva ati nenzwi riri pasi.
  - Hongu, varume. Zvino iwe hauna kufanana nevamwe vose. Aiwa, zvino zvimwe wakatonaka kupfuura vamwe vose!
  Marinka akaridza kamhere uye akaridza mhere:
  - Isu tiri vakanakisa munyika,
  Rwiyo rwedu rwuri kumhepo...
  Nyika yemadzibaba havatendi misodzi,
  Uye isu tichapa vatorwa vakaipa huropi hwavo!
  Slavka akati:
  - Takanga tiri vampires, uye zvino tagara zvakare?
  Murume akapfeka magirazi matema nemaepaulets akapindura:
  - Kwete saizvozvo! Iwe zvechokwadi wakanga uri vampires, uye iwe uchiri, chete ikozvino iwe hausi kutya zuva, uye unotorerwa kushaya simba kweropa.
  - Ndizvozvo, kunyange quasar ! - Valerka akadanidzira!
  Marinka akabvunza achinyemwerera:
  - Saka manje?
  Murume wepaulets akapindura:
  - Mumamiriro ezvinhu apo muvengi anobva kune yakavakidzana galaxy ari kushingaira kuvaka nyeredzi dzehondo, uye ari kugadzirira zvakajeka boka guru rengarava kuti ripinde , izvi zvine basa!
  Slavka akataura nemufaro:
  - Vana mauto akakosha! Izvi, munoona, zvakanaka kwazvo !
  Levka akaruramisa, achichinjisa tsandanyama dzake:
  - Zvimwe kwete kunyange vana, asi mapiyona. Tatova vanhu vakuru.
  Murume akapfeka magirazi matema akapindura:
  - Uchine zvakawanda zvekudzidza, Valerka. Usanyanya kuzorora.
  Marinka tweeted:
  - Sezvakataurwa naLenin: - Dzidza, dzidza uye dzidza zvakare!
  Slavka akaimba achiseka:
  Upenyu hwechikoro rudzii uhwu?
  Muyedzo urikupi mazuva ese ...
  Kuwedzera, kupatsanura,
  Tafura yekuwandisa!
  Musikana akapfeka bhachi jena akazivisa kuti:
  - Uye zvino iwe uchanyura muHypermatrix. Uye masimba enyu makuru achaedzwa .
  Valerka akabvunza achinyemwerera:
  - Kana kuti zvimwe zvisati zvaitika, tichaenda kunoimba?
  Murume akapfeka magirazi matema nemaepaulets akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Chokwadi unogona, imba!
  Uye vana vakatanga kuimba mukorasi, chimwe chinhu chakashata uye chine mhirizhonga:
  Chadenga chisina muganhu chine nyeredzi inopisa,
  Mwoyo wangu uri kurova neshungu muchipfuva changu!
  Zvakanaka uye zvinofadza sei kuita zvakanaka newe.
  Tichazarura musuwo pakati penyika!
  
  Mukomana asina shangu achabhururuka achienda muchadenga munguva pfupi iri kutevera,
  Nyangwe ari kungomhanya nemuhuswa...
  Uye isu tichatsenga pasainzi, pasina kupokana, iyo monolith -
  Rega zuva rivhenekere pamusoro pechadenga!
  
  Tomboy yakadhirowa mufananidzo wemuchadenga mubhuku rake,
  Mufananidzo wake unotya, haugone ...
  Asi isu tichashandura iyo yepasirese yakanaka kuita zviroto -
  Rega murwi akashinga kwazvo akunde!
  
  Nyika yakanaka, kunyangwe Musiki ane hasha -
  Iine mavara matema uye matsvuku akasanganiswa...
  Zviri nani kuita pasina vanachiremba,
  Kurarama nokusingaperi, kuita kuti pasi rive paradhiso!
  
  Mukomana achapedza chikoro opfura semuseve unoenda kuMars,
  Uye pamwe Sirius achaswedera pedyo nesu ...
  Isu tichagadzira izvi, zvinongove zvemhando yepamusoro -
  Ngativake imba muNew York neParis!
  
  Mune dzimwe nyika, uko chando chinorira nesirivha inopenya,
  Ikoko kune akawanda anotapira mazuva, mabhanana,
  Ngatibvunzei mubvunzo tichidada, nekupinza kwedu kwakapinza,
  Musashandura vanhu kuita makwai!
  
  Hukuru hweBaba, ziva, huri mune izvi,
  Kuti usvike kumucheto kwemapoka enyeredzi...
  Mumaoko emwana ane simba mune tambo yakakura;
  Uye kune maitiro akawanda akajeka pane nyeredzi!
  
  Saka piyona, unobatirira pakambasi huru
  Chii chakaratidza mutongi wezvizvarwa ...
  Ngativakei communism yakasununguka munyika,
  Ngakuve nezvatakasikirwa naLenin!
  Murume akapfeka magirazi matema nemaepaulets akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Zvaunonyora zvinoshamisa. Izvi zvinoratidza kugona kwako kwenjere.
  Musikana webhachi jena akati:
  - Vana ava vakakura zvakanyanya. Ivo, zvechokwadi, vanokwanisa kwazvo, uye zvino vane hunyanzvi hwakadaro ...
  Valerka akaseka ndokuti:
  Ehe, isu tinogona ikozvino ...
  Levka akazvitora uye akakanganisa:
  Neruoko rwangu rune hunyanzvi ndinogona
  Svika kumwedzi kubva kudenga...
  Ndichagadzira nzou kubva muhombe,
  Uye handisi kuzobwaira neziso!
  Mukoti mukuru akati:
  - Ngativaratidze firimu, imwe kubva kune imwe nhoroondo yematrix. Kuti vasanyanya kuzvivimba uye vanzwisise wavachafanira kurwisana naye!
  Murume akapfeka magirazi matema akagutsurira musoro achizvitemba.
  - Batidza! Zvichava zvinonakidza.
  Uye pakarepo chifananidzo chetatu-dimensional chakaonekwa muruvara:
  Pakava nemabhanan'ana kumativi eHondo Yenyika Yechipiri. Mapoka eThird Reich haana kungorwa chete, asiwo akatsamwa. Piyona Vitya akakururwa ndokurovererwa asina kupfeka nemaoko nemakumbo padanda. Vakaiturika muzuva. Izvi zvisati zvaitika, mukomana wacho aitambudzwa zvakaipisisa;
  Mukomana akanga ava kufa zvinorwadza. Zvimwe zviitiko zvakaitika kune imwe nzvimbo.
  Musikana Daria nemukomana Vaska vari kufamba nekukurumidza munzira inobata kumeso. Mukomana mudiki Vaska ane moyo murefu uye anoshanda, nguva nenguva anotora musikana wake, anomhanya achimupoteredza, zvitsitsinho zvake zvisina kujeka zvinopenya. Saka dhiyabhorosi rakaita chiso ndokufamba famba nemaoko ake. Zuva rakajeka rechirimo riri kupenya. Daria anonyemwerera, tsono dzesango dzinofadza musikana akaneta, asina tsoka, zviri nyore kufamba, unofamba, uchizadza mweya wako nemufaro, pasinei nedengu mumaoko ako. Vaska, kufanana nevakomana vose vane makore gumi, anoda kuzunungusa rurimi rwake, anobvunza, kunyanya:
  - Zvakadini muMoscow? Mota dzerudzii dziriko?
  Daria anopindura achinzvenga:
  - Yakasiyana, makuru uye madiki!
  Vaska haina kudzikama:
  - Uye ndedzipi dzakanyanya, pane imwe yadzo saizi yeimba here?
  Musikana wacho anopindura nyore nyore:
  - Kune marori akadai eKAMAZ, anokwanisa kutakura matani mazana maviri. Michina mikuru mikuru. Chii, Vaska, chaunorota uchikwira chimwe cheizvi ? Rako remwana rakadii?
  Mukomana akagumbuka:
  - Kunyange zvazvo ndiine makore gumi chete, kusiyana nevamwe, ndakauraya maGermany. Akapfura kwavari uye haana kupotsa. Uye iwe uri musikana, ndinofunga , uye hauna kana kunhuhwidza pfuti.
  Daria akanyepedzera kunge asina kugumbuka:
  - Muhondo, kufemba pfuti kwakafanana nekudzura clover mumunda! Pamusoro pazvo, munoziva, handina chingwa chakavigwa mudengu rangu, asi chinhu chinoputika chiri muchingwa. Mutungamiriri akati, kana zvichibvira, ishandise kune chinangwa chayo, usangozviisa panjodzi. Uye uri kuseka.
  Vaska akaita shasha, akatora pine cone netsoka dzake, akaikanda mudenga ndokuridza muridzo sejee.
  - Nyeredzi nemapfupa zvakawira pasi mumutsara, tram yakamhanya pamusoro pechikwata chevadzidzi veOctober! - ipapo, pasina kuchinja inzwi. - Ndinoziva izvozvo! Ndakanga ndatoudzwa nezvazvo, uye mukuru wemauto akandikumbira kuti ndisima mabhomba acho ini. Zvakanakisisa kuita izvi pachiteshi chechitima muZhitomir, uchiisa pasi petangi yemafuta. Kana, chii chakanyanya kuoma, pasi pemotokari ine mukuru. Mhosva haina simba rekuparadza tangi. Saka, inenge kirogiramu yeTNT muchingwa. Vanokudzivirira, vanotya kuti vangakubata. Asi iwe haugone kutsungirira kutambudzwa, iwe uri mukadzi akadaro.
  Musikana akagumburwa:
  - Zvakanaka, wakawanepi pfungwa?
  Mukomana, achisvetuka-svetuka, akatsanangura:
  - Iwe warasikirwa nehuremu hudiki izvozvi, asi zvisati zvaitika wanga wakafuta. Nekudaro, kana uchienzaniswa nevasikana vazhinji, iwe zvino wava chubby. Iwe unogona kumutsa kufungirana pakati pevaGerman, uye ipapo iwe uchatambudzwa. Unoziva here izvo vaNazi vanoita kuvasikana vaduku? Semuenzaniso, electric shock...
  Daria akaita kuyedza kukasabudirira kubata mukomana wekutamba nenzeve, akasvetukira kumashure ndokugadzira chiso:
  - Uye wakapusa sei, hautaridzike semupikisi zvachose. Wechidiki scout anofanirwa kunge achimhanya seacrobat. Tichakudzidzisawo, kusanganisira kukwira miti.
  Musikana akadzungudza munwe wake:
  - Kana ndikave nenjere, ndichabvarura nzeve dzako kubva pamusoro wemusoro wako!
  Mukomana akati philosophy:
  - Muhondo, simba risina dexterity rakafanana nepfuti yemuchina isina mabara! Saka dzidza, musikana! Zvikasadaro iwe uchaona kuti chii chinonzi fascist shamhu.
  Daria akanga aneta nekutaura nemukomana aishingaira uye akachenjera. Akanyarara, achiyemura chitubu cheUkraine, achifemera mumhepo yakachena yesango, achinzwa Amai Pasi netsoka dzavo dzisina kupfeka. Mhungu yaipenya ichitevedza mapazi, yakazunguza muswe wayo ndokudonhedza koni. Yaitaridzika senziyo uye yakanaka. Mashizha matsva akaonekwa pamatavi asina chinhu. Muti mumwe nomumwe wakaita semupenyu, nemuenzaniso wayo chaiwo, kuzara kwemavara uye simba rechisikigo iro kunyange Leonardo aisagona kutsanangura. Musikana akabata shizha nechanza ndokuti:
  - Unoziva, neimwe nzira handina kumboona runako rwechisikigo.
  Vaska akaridza tsamwa.
  - Guta ... Chero zvaunotora! Kunyange , munoziva, mumwe purofesa akataura nenzira yakarurama kuti nhetembo yakanakisisa pamusoro pechando yakanyorwa nePapuan.
  Daria akanyemwerera:
  - Zvinogoneka chaizvo. Achiona chando kwekutanga, mudetembi mutema akakwanisa zvakakwana, nemoyo wake wose, kunzwa kunaka kwayo. Isu tinotsika chando netsoka dzedu, asi vaPapuan vakagamuchira nemweya wavo.
  Mukomana, akatsikitsira pasi nehasha, akabvunza:
  - Zvino, pamwe unogona kuimba, mudiwa. Une inzwi rakadaro. Zvakanaka, chishamiso chete, kwete inzwi. Ndakakunzwa uchiimba, siren chaiyo. Hazvinakidze here kuti unzwe hunhu paganda rako?
  Daria akati nechido:
  - Hongu, zvakanaka kwazvo! Handina kumbofunga kuti unogona kuwana mufaro wakadaro nokungofamba musango usina shangu uye kufema mweya wakazara uchi. Kare, ndaiva bofu uye handina kuona kunaka kwakadaro! Zvino ndaona kuona kwangu, uye ndaita sokunge ndiri kubhururuka nemapapiro. Mweya wako wakanaka uye wakachena sei.
  Vaska akagutsurira musoro:
  - Uye ndinofara zvikuru. Saka pamwe iwe uchaimba chimwe chinhu chinoshamisa pamusoro pezvisikwa. Saka ndaneta nekuterera mabravura machaya.
  Musikana akagutsurira musoro neblonde curls:
  - Chokwadi, ndichaimba!
  Vaska akasvetuka, akadonhedza bumpu, uye akaridza mhere:
  - Huya, isa maGerman muchiroto, prima donna!
  Daria akaimba nezwi rake rakazara, senhengo yechechi:
  Pakati pamatavi panoonekwa matombo anokosha.
  Chikwama chemupemhi chiri pafudzi rangu!
  Ndinofamba ndiri murombo muchiedza chemwedzi wakacheneruka,
  Mbiri kuna Amai Nature muna Gunyana ane mbiri!
  Nditendei, nyika yakakura, yakakurumbira nokuda kwesimba rayo,
  Nyangwe nyama yangu yaneta nerwendo rurefu!
  Chipfeko chepamba, runako rusina shangu,
  Pane hurungudo pasi petsoka dzangu, badzai tsoka dzangu!
  Asi miti ndeyegoridhe, yakasvibira, yakamonereka,
  Semapeni emhangura, halo yeaspens!
  Ndiri musikana mudiki, ndinorasa chembere muguruva ,
  Ndinosasa panzira, mvura yadiridza nzira!
  Husiku hwatotonhora, mazuva ari kupisa.
  rakapinda !
  Vachengeti vakatsamwa, vachininira mitsvairo vachinditevera.
  Mhepo ine hutsinye zvakare, inoda kudzima mwenje!
  Ndinodzungaira kudai kwemavhiki, makumbo angu ave kutobuda ropa,
  Nzara irikurwadza, mudumbu mangu mune moto!
  Iko hakuna pekugara peji, mauto ese akaparara,
  Dutu remhepo riri kumhanya richiyambuka Babaland-Amai!
  Mashizha ouswa hwesirivha ane chando;
  Maparera ane mapatani, matavi epoplar!
  Uye muviri wangu muchena unodedera kubva kuchando,
  Nyeredzi Aquarius yakachonya netsitsi!
  
  Ndoendepi, ndowana pekupotera kupi?
  Pasi petsoka dzako dzisina kupfeka, chando chinoputika nekupenya!
  Chokwadi kune rugare rwakandimirira here kumakuva,
  Pasi pevhu mukunyorova, vanda kubva kumadutu!
  Kwete, ndakazviudza, handikwanise kufa,
  Kwete muedzo, asi chinotyisa, Bindu reEdheni rakadyiswa zvakanaka!
  Munzira zvakare, ndadya cherry,
  Ndaiona kunyura kwezuva!
  Uye kuKyiv Lavra, kuburikidza nechando,
  Ndakasvika ndichibva kuSiberia ndisina shangu!
  Ikoko mupemhi akanyengetera nehasha pamberi pechiratidzo,
  Nekuda kwaMwari, ndakasiyana nerukwa rwangu!
  Nguva dziri kuchinja, kune shanduko munyika,
  Mambakwedza abuda mutsvuku, matsvuku!
  Uye ndinodawo kuona hupenyu huri nani,
  Musikana akabva paatari chaipo!
  Aimbove novice akava nhengo yeKomsomol,
  Murwi ane chitunha chinopfuura chimwechete paaccount yake!
  Anotoshamisika kuti haana kuteerera Ishe,
  Asi akashinga kwazvo haatyi!
  Saka musikana ane hasha akava commissar,
  Uye akapisa chechi yeRussia nehasha!
  Kunyangwe akafamba munzira yemauto uye akaramba akasimba,
  Asi mumweya mangu moto wakapisa zvose pasi!
  Musikana akaimba ndokuimba. Vaska vakaimba pamwe chete vachisvetuka-svetuka. Saka vakabuda vachipinda mumugwagwa weasphalt. Zvakabva zvanyanya kuoma kufamba nazvo, tuhurungudo twaive pamicheto twakabaya tsoka dzemusikana uyu, dzakanga dzisati dzave nenguva yekuoma. Daria akabvunza mukomana:
  - Iwe unofunga here kuti pasina rubatsiro rweWest, iyo ine simba Britain neUSA, isu tichakwanisa kukunda fascism?
  Vaska akaridza muridzo ndokumhanyisa chigunwe chake chikuru mujecha:
  - Chokwadi, isu tichakunda, nekuti chokwadi uye kururamisira zviri parutivi rwedu! Uye iri isimba guru! Zvakaipa hazvigoni kukunda!
  Daria akaramba:
  - Hondo haisi ngano! Ichi chinopfuura chokwadi chakakasharara. Uye kazhinji, hupenyu hwedu hausi huchi, tarisa nyika yedu, mukomana. Zvakanaka zvinogara zvichikunda maari here?
  Vaska akaratidza kungwara zvisina kujairika kuzera rake:
  - Ehe, zvakanaka hazvitonge munyika, asi zvinogara zvichikunda! Sei? Chakanaka hachigaro mubairo, asi chakaipa chinorangwa nguva dzose!
  Mukomana akatoimba achiti:
  Kune mazana maviri emamiriyoni evaSlav,
  Tagara tichigona kurwa.
  Mambo weRopa akakandwa mugehena reSodhoma,
  Ngatirove mativi aHitler zvakare!
  Daria akanyemwerera:
  - Saka zvichava! Fascism haizopfuuri, asi ... Yese yeEurope iri kushandira yeTatu Reich. Mukuwedzera, ikozvino vekare vanobatana vachabatsira Wehrmacht. Mushure mezvose, haugone kuve hafu shamwari ; mune zvematongerwo enyika uye muhondo iwe uri shamwari kana muvengi! Kurwisana nenyika yose kunotyisa!
  Vaska vakaramba:
  - The Allies haazombofi panjodzi kupinda muhondo yakavhurika kurwisa USSR, uye isu tinogona kurarama nemaGerman chete, kunyangwe maJaps achipinda muhondo. Munyika yedu, mugari wese weSoviet anogona kutora pfuti yemuchina. Saka kurwa kuchange kwakakwidza, kwakaoma, asi kwekukunda!
  Daria akabva ati:
  - Nehurombo, haasi maGerman chete anopesana nesu. Uye kune maJapan akawandisa, saka zvichave zvakaoma kurwa.
  Mukomana akapindira Daria:
  -Zvakwana kutaura, ngatifambei nekukurumidza, kana zvirinani, mhanya.
  Vakomana vakachimbidza, pakanzwa ruzha rwemainjini, vakasvetukira mumakwenzi. Miti yaiva pedyo nekamupendero iyi yakatemwa, ichingova zvigutsa. Mushonga wemidziyo wakapfuura. Mukomana akakurumidza kuwedzera:
  - Makumi mashanu nenomwe mota uye matangi matanhatu. Kwete zvishoma. Vanopikisa vapfuura, huya, ngatisundire zvimwe.
  Vakauya vachimhanya kuguta manheru, Daria akafunga kuti akanga ava kuda kudonha kubva kuneta, kupera simba nekumhanya, asi ... Mhepo yechipiri yakaonekwa, uye chetatu, uye musikana akamhanya. Uye mumwe wake wechidiki haana kana kubuda dikita. Guta racho rakanga rizere nemafascist: maGerman nemaItalian. Vaska akaziva ekupedzisira nechimiro chakakosha chendiro dzepasita uye matauriro avakaita nekukurumidza. Mukomana wacho akanga atoziva chiGermany, uye Daria, semumiririri wenyanzvi dzepamusoro, akataurawo mitauro yakawanda. Italian haisi imwe yemitauro mikuru muEurope, asi musikana akatarisa zvirongwa zvakawanda mumutauro uyu neshanduro yemutauro wemasaini uye akayeuka chimwe chinhu. Zvakanaka, musikana akadzidza Chirungu, German, French, Spanish, Japanese uye Latin kubva paucheche nevadzidzisi vokune dzimwe nyika. Saka Daria aigona kufamba nezvidimbu zvehurukuro yevarwi. Muchokwadi, maGerman haana kumutsa kutya mumusikana, asi kuda kuziva. Zvakaita sei kuona padhuze yekutanga, yako fascist. Varindiri vari pamusuwo vanotaridzika zvakanaka, bhutsu dzavo dzakakwenenzverwa uye dzinopenya, zviso zvavo zviduku zvakagerwa zvakachena. Vaska akatokwanisa kupfura mudzanga kubva kwavari uye nekuzvidza akatora kudhonza. Daria akadzungudza munwe wake:
  - Iwe unoziva, fodya ine makumi matatu nesere zvinhu zvine chepfu, uye inomutsa gomarara. Uye vana vanosvuta vanokura zvakanyanya kuipa!
  Vaska vakaramba:
  - Sei, Stalin akaipa kupfuura iwe, uye anosvutawo!
  Noungwaru husingakarirwi, musikana wacho akabvuta mudzanga womukomana ndokuti nenzira yokuzvidza:
  - Stalin, iri iZuva, asi kune makwapa paZuva zvakare! Better ndokumbira chocolate.
  Mukomana akadzungudza musoro.
  - Kugutsikana! Asi ini ndinofanira kutaura, chokoreti yeGermany yakaipa kupfuura chokoreti yeSoviet.
  Daria akabvuma kuti:
  - Chokwadi zvakatonyanya. Yedu ndeyechisikigo kubva kucocoa bhinzi, uye yeGerman ndeye ersatz. Kusvika nguva pfupi yadarika, vaigona chete kupinza cocoa bhinzi nepasi pemvura. Iye zvino, zvisinei, mafashistas anogona kutora mukana wekuti iyo blockade yakasimudzwa. Saka unogona kuedza kupfura chokoreti bar.
  Vaska akaratidza chibhakera chake chemwana chine mapfumo akapinza:
  - Ndoda kuvapfura nepfuti yemuchina! - mukomana akamonyoroka uye akaimba. -Usakanda izwi rako kumhepo, dzima maGerman uye chengetedza Russia!
  Daria akaisa munwe wake kumuromo wake:
  - Hush, vanhu vatotarisa kwatiri.
  Vaska akati:
  - Ndizvozvo, musori asingaonekwi anogadzira ruzha rwakanyanya. Semuenzaniso, nhunzi iri kurira, asi inogona kuita scout yakanaka. Ndakatomboedza kugadzira muchina unobhururuka wakadaro, asi zvinogoneka sei kana uine sando nescrewdriver mumaoko?
  Musikana akakwenya chigunwe kumukomana:
  - Zvakanaka, iwe uri muroti! Iwe unonyatsofunga kuti iwe unogona kuvaka chimwe chinhu chisingagone kuitwa nemunhu chero munguva yangu! Nyangwe ndakanzwa...
  Vaska akashamiswa uye akavhiringidza musikana:
  - Nguvai?
  Musikana akanyara, kunyara:
  - Senge mune ipi, yedu!
  Mukomana akatsinzinya meso achinyepera.
  - Iwe uri kunyatsovanza chimwe chinhu, chimwe chakavanzika!
  Daria akabva ati:
  - Nguva ichauya uye ndichakuudza zvese. Kana tichirarama!
  Vaska akaridza muridzo:
  -Munhu chaiye haafi, sainzi yemakominisiti ichamutsa vakafa, uye ani nani chisikwa akatofa!
  Vana scouts vakanyarara, uye pakanga paine mafashist akawanda uye akatenderedza. Paive zvechokwadi maItaly akawanda, mazhinji aine pfuti refu, kana maSchmeisters echinyakare . Ngowani dzemakadhibhodhi pamisoro yavo, bhutsu dzine zvigunwe zvakapinza zvakapinza, zviso zvakasvibira kupfuura zvevaGerman. Kazhinji, maGermany pachavo anosiyaniswa nevaSlav zvakanyanya nemutauro wavo uye chimiro kupfuura nezviso zvavo . Mukuwedzera, pane chimwe chinhu chemagetsi mukufamba kweKrauts, sekunge mabhobhoti. Apa ndipo pane musiyano pakati pevaRussia.
  Matangi akawanda anooneka Daria, ari anenge akajairika musikana, aisanyanya kufarira zvombo, asi Vaska inyanzvi mune izvi. Akataura kuti:
  - Iyi ndiyo T-4, munoona, nhumbi dzokurwa dzepamberi dziri kutsvedza, dzakanyorwa kubva kuT-34, uye pfuti ndeye 75 mm.
  Musikana akati:
  -Muchina wakareba. Zvakaoma kukwira.
  Mukomana akaramba achiti:
  - Saka pane manera eizvi. Usatya, maGerman akapa izvi. Zvinogona kuonekwa kuti tangi ndiyo muenzaniso mutsva, nhamba yezvivharo yakaderedzwa, uye tangi yegesi yakavanzwa pasi pezvombo. PTV haisi kuzomutora iye zvino.
  Vechidiki scouts vakaita zviso zvinonakidza kune mafashist, Vaska akatofamba pamaoko ake, achitamba pamberi pavo. Daria akaitawo kutamba; mushure mokuonda, akakwanisa kufamba zviri nani. Chokwadi, makumbo omusikana wacho airwadza zvikuru norwendo rurefu nokumhanya nokukurumidza, uye tsoka dzake dzakapfava dzaipisa chaizvoizvo. Daria aida kuimba, asi akasarudza kuti vaNazi vane rukudzo rwakanyanyisa.
  Kwakanga kune nguva yokusvika pamba, asi vanhu vanononoka kushanda munguva yehondo, uye yakanga isinganyanyi kumanikidzirwa. Vaska, panguva iyi, vakanga vatokwanisa kuverenga misasa, uye marori, uye pfuti dzinozvifambisa dzoga dzine matangi. Akatsanangura kumusikana:
  - Iyi ndiyo pfuti inozvifambisa yandakaona pedyo nehofisi yemukuru, iyo yakakurumbira yeGermany self-propelled pfuti "Okhotnik". Iyo yakareruka, yakagadzirwa pahwaro hweCzech t -38 chassis. Imwe yeakanakisa panzval .
  Daria akashamisika:
  - Chii chinonzi panzvale ?
  Mukomana akatsanangura kuti:
  - Zvakanaka, semuenzaniso, maNazi anodana ndege kuti Luftwaffe, uye tank armadas Panzvale . Nenzira imwecheteyo, T-4 uye T-3 matangi anonziwo panzers . MaGerman anoverenga matangi avo zviri nyore, iyo yakareruka T-1, iyo ikozvino yakamiswa, yakayerwa kubva pa5 kusvika ku10 matani zvichienderana nekushandurwa. Uyezve, gadziriso yega yega inoenderana nezuva rekuburitswa ine nhamba yetsamba. Motokari idiki, isingapindi bara, asi ine pfuti nhatu. Speed mumugwagwa mukuru ndeye 57 makiromita paawa, injini ine zana bhiza. Iyo inotevera modhi ndeye T-2, inorema zvishoma uye ine simba. Mukugadzirisa kwakazotevera, ukobvu hwezvombo zvepamberi hwakawedzera kusvika pamamirimita makumi maviri uye hwakaiswa pakona. Zvombo zviviri zvepfuti uye 20-mm cannon, hongu hazvina kukwana, asi zvinongoitika. Simba rejini, zvichienderana nekushandurwa, rinobva pa100 kusvika ku220 horsepower, kunewo maitiro anoyangarara, kumhanya kwemugwagwa kunobva 40 kusvika 65 makiromita paawa. Parizvino, tangi iyi inowanzoshandiswa setangi rekucherekedza, kashoma setangi rekuraira.
  Daria akakanganisa:
  - Unofunga kuti ndinoda kuteerera hurukuro pamatangi izvozvi? Kunze kwezvo, ndaneta kwazvo, ndinoda kutsvaga imba uye kurara.
  Mukomana akaridza muridzo ndokusvetuka zvakare:
  - Izvo zvichave zvinobatsira kuti iwe unzwe nezve matangi! Mushure mezvose, isu tichiri kufanira kurwa uye kurwa nemaGerman. Uye muvengi anoongororwa akundwa nehafu. Uye tine dumba, vepasi pevhu vanondiziva zvakanaka, asi zvingava zvakanaka kumhanyira kunhandare yendege. Ichokwadi, guta rino rine mapepa eplywood chete , asi Zhitomir ane chimwe chinhu chiri nani . Asi hazvaizokuvadza kutarisa ipapo, zvakare.
  Kwakanga kwasviba, asi mukomana nomusikana nounyanzvi vakanzvenga varindi vakanga vakamira mumigwagwa nomumharadzano. Mukomana akaramba achiudza musikana nekazevezeve achidzidzisa zvehondo. Izviwo, zvakabatsira Daria kutsungirira kutya kwake;
  - Yakanyanya kufarirwa tangi panguva yekupinda kweUSSR yaive T-3. Uyu muenzaniso wakaonekwa muna 1937. Mumuenzaniso wekutanga, tangi iyi yakanga ine mamirimita makumi maviri chete ezvombo zvepamberi. Kumhanya makiromita makumi mana chete paawa. Mota yakabva yawedzera kurema zvishoma nezvishoma. Pfuti yacho yakanga ine caliber ye37 millimeters, light, quick-fire. Nguva pfupi isati yatanga kurwiswa kweUSSR, kana kuti , kutanga muna Chikunguru 1940, tangi ine 50-mm pfuti yakatanga kugadzirwa. Izvi zvakakonzerwa nekuti 37 mm idiki kwazvo, kunyangwe inopesana neFrench neChirungu. Semuyenzaniso, sis French -35 aiva 56 mm nhumbi dzokurwa uye 47 mm caliber pfuti.
  Daria akakanganisa:
  - Unoziva sei nezveFrench matangi?
  Vaska akatsanangura kuti:
  - Aya zizas zvakare akarwa kumberi kweSoviet-German. MaGermany akazvigadzira muhuwandu hushoma kumafekitari muFrance yakatorwa. Uye Panzer - 3, iyo inonyanya kufarirwa tangi, iyo yakapotsa yapinda muMoscow muna 1941. Muchina une njodzi, une pfuti nhatu dzemuchina, haugone kuswedera pedyo nawo. Asi iyo T-34, hongu, yakasimba, asi mune optics yakaderera kune fascist bastard . Zvinosuruvarisa, teknolojia yeGermany haina kumira, uye nhasi ndakaona T-3 ine 75 mm pfuti. Hongu, vastards ava vari kudzidzawo, matinji avo akura. Zvichave zvakafanira kuzivisa murairo kuti kwete chete T-4, asiwo T-3 inokonzera ngozi yakakomba kumatangi edu. Ah, mafascist freaks , Mwari anoziva rudzii.
  Vakomana vakabuda muguta ndokumhanyira pedyo nenhandare yendege. Vaska akanyevera kuti:
  - Tichafamba kuti mhepo ivhuvhute munzira yedu. Ipapo havazobati hwema hwedu! Kune imbwa dzinomhanya pano.
  Daria akabva ati:
  - Imbwa! Hongu, ndinovada. Pashure pezvose, pangava nechimwe chinhu chakaisvonaka kupfuura imbwa here?
  Vaska akaseka:
  - Ehe, ini ndaivadawo, kudzamara vatyora matumbu emusikana anenge makore mashoma mudiki kwauri. Saka runako urwu rwakaipa kupfuura katsi yabvaruka !
  Mwanasikana akabva anyarara. Vakasvika panhandare yendege, iyo maratidziro aionekwa murima repakati. Magetsi maviri ekutsvaga aive akabatidzwa; yaive chinhambwe kubva kumberi, uye USSR yaive nendege shoma shoma. Kazhinji, Stalin haana kuvimba nehurongwa hwekubhomba, achiverengera vabatsiri vake. Izvo zvinopenya zvakakonzera kuti musikana anoyemurika avasanganise nemeso aCount Dracula. Chokwadi, chaive chikara chinotyisa, kunyangwe chisina kukura senhandare yendege. Miti yacho, sezvingatarisirwa, yakatemwa, uye waya ine minzwa yakaturikwa. Mukomana akayambira kuti:
  - Panogona kunge paine anti-vashandi migodhi pano. Ita chikanganiso chiduku uye makumbo ako achabvamburwa. Saka unofanira kufamba zvakanaka. Panovigwa migodhi, ivhu rinongorimwa, uye ndinoona zviri nani usiku kupfuura masikati.
  Musikana akashamisika:
  - Sei usiku huri nani pane masikati?
  Vaska akati nehafu-kuseka:
  -Miti inondinetsa masikati. Uye iwe, nditevere chaizvo, nhanho kuruboshwe, nhanho kurudyi, kupfura ipapo. Saka?
  Daria akaramba:
  - Mukadzi anofanira kutanga apinzwa!
  Vaska, achisimudza inzwi rake, akati:
  - Iyo nzvimbo yezvimbambaira inosiyana sei kubva kune tram ndeyekuti ivo havatenderi mukadzi kuenda kumberi! Saka usave greyhound !
  Mukomana akakambaira, shongwe nhatu dzepfuti newaya ine minzwa zvaionekwa murima imomo. Shongwe dzacho dzaiita semapuranga ekunyurura, uye fenzi yakareruka ine waya ine minzwa yaiita sedandemutande. Daria aitozvibvunza kuti inhunzi here dzaibhururuka dzichipinda mumusungo. Kana kuti iwo mavu anokwanisa kuruma zvinorwadza chitunha chefascist. Zvisinei, zvitunha kunzwa kurwadziwa, asi vaNazi vatova zvitunha - mutsika akafa! Mwanasikana akanzwa ibvi rarovera padombo rinopinza achibva atura befu. Vaska akanyevera nekazevezeve:
  - Usaite ruzha, imbwa dzine nzeve dzinonzwa.
  Daria akapindura kuti:
  - Zvinoita sekunge ibvi rangu richazvimba!
  Mukomana akatyisidzira achiti:
  - Kana ukaita ruzha, musoro wako unoputika. Kubva papfuti yakanangwa zvakanaka, kutanga yako , uyezve yangu!
  Mwanasikana akaramba akanyarara. Vakomana vakakambaira kuenda pawaya ine minzwa pachayo. Mukomana akazevezera munzeve dzaDaria:
  - Zviri kurira! Izvi zvinoreva kuti yakasimbiswa. Mukuwedzera, panguva ino hapana chete plywood mhando. Zvinoita sekuti maNazi ari kuita chimwe chinhu chakaipa. Semuenzaniso, Yu-188 yakamira.
  Izvi hazvina kunaka.
  Daria akazevezera kuda kunyarara achipindura:
  - Sei zvisina kunaka? VaNazi vachabhomba masango zvechokwadi here?
  Vaska akadzungudza musoro ndokudzvanya miromo yake yakaoma, yakaoma pedyo nenzeve yemusikana:
  - Usafunga! Kunyanya kudhura, izvi zvinogona kunge zvakamira zvisati zvaendeswa kuSoviet kumberi. Isu tiri vadiki zvakanyanya kunangwa kwechombo chine simba chakadaro. Saka zvirongwa zvedu zvinoda kugadziriswa, kureva kuti, ndichadyara zvinoputika mutangi regesi reJunkers. Kuputika kwacho, kana uine rombo rakanaka, kuchapisa mota dzinoverengeka, uye kana iwe usina rombo rakanaka, ipapo imwe mota yakadaro inodhura anopfuura matatu T-4 matangi. Saka mutambo unokodzera kenduru.
  Daria akabva ati:
  - Huya, ndichakambaira newe?
  Mukomana wacho akaramba zvachose:
  - Izvi ndizvo chaizvo zvausingafanire kuita. Kune varindi vanofamba pakati pendege, uye mumwe mukomana ane ruzivo ane mukana uri nani kupfuura musikana asina ruzivo. Gara, mirira, kana uchida, namata.
  Vaska, vachishandisa tsvimbo, vakatanga kupeta waya. Akazviita zvishoma nezvishoma, sechishongo chinocheka dhaimondi. Chokwadi, kukanganisa kudiki kunotanga kutsemuka nekupenya. Pakupedzisira, mukomana akasiya tsvimbo ndokuzevezera kuna Daria;
  - Ndibate pandinotsvedza.
  Musikana asati awana nguva yekuibata, mukomana akabva apinda mugomba, sembeva iri kutiza katsi.
  Eya, vana ava vakaita rombo rakanaka, pakanga pasina kutambudzwa. Zvirinani for now.
  Asi Daria anofanira kujaira hupenyu hwake hutsva. Kufamba asina shangu, izvo zvisina kujairika kwaari.
  Mukomana wacho akanga achifira padanda, aneta uye achitambudzwa zvikuru.
  Uye zvakaitwa nevaNazi kwaiva kuzviturika parekeni, kumonyorora mapfundo avo, uye kuadira mvura yaivira.
  Uye mukomana wacho akawana sei simba rokuramba akanyarara uye asingaparadzani? Usatengesa munhu, uye usabvuma mhosva yako pachako. Uye zvino kufira padanda mushure mokutambudzwa.
  Ndeupi rudzi rwehushingi nehugamba hunoda kutsungirira chinhu chakadai.
  Tangi reGerman Royal Lion rakapfuura. Ichi ndicho chimwe chezvakagadziridzwa zveE nhevedzano Motokari ine 210 mm yepakati-caliber cannon, uye 300 mm nhumbi dzokurwa kumberi, 250 parutivi. Muchina wakadaro wakasarudzika unorema zana matani, uye ine gasi turbine injini ye2000 horsepower. Iyo inogona kunge isiri iyo yakabudirira kwazvo modhi, asi yakachengetedzwa zvakanaka uye inogona kupinda mumatangi eSoviet kubva kure.
  Vasikana vana vaityaira motokari iyi vakaburuka ndokunanga kumukomana uya. Vakatarisa mutumbi wakashama, wakatambudzwa wapiyona akanga ava kufa. Mukuru wechikwata akabva aridza pfuti mumusoro achiti.
  - Muzita retsitsi!
  Mukomana aingogomera chinyararire nekurwadziwa akabva ati zii . Musikana akanyika ropa netsoka yake asina kupfeka ndokusiya mavanga akawanda matsvuku, akacheneruka.
  Varwi vakakwira mutangi, uye manzwiro avo akanga asina kunaka .
  Mukuru wechikwata akati:
  - Ava vokuRussia vakasindimara zvikuru. Kunyange vana vanotsungirira kutambudzwa kwakadaro. Handinzwisisi kupengereka kwavo!
  Mubatsiri wake akapindura:
  "Pamwe imhaka yekusanzwisisa kuti hupenyu hunoshamisa sei." Uye kurarama ikoko, chero zvazvingava, kuri nani zvikuru pane kufa!
  Mukuru wemusikana akati:
  - Hondo yave ichienderera kwemakore akawanda. Tese tafa taneta naye. Uye, chokwadi, tinoda shanduko! Uyewo rugare. Anogona here kuvimbisa kuzvitonga kweRussia?
  Mutangi wepfuti akakurudzira:
  - Tinofanira kuita hutsinye hushoma. Zvadaro zvinhu zvose zvichange zvakasiyana. Isu tine mutsa kwavari, uye ivo vane mutsa kwatiri ...
  Uye vasikana vakati mukuimba:
  Duva reruva harina kusimba;
  Kana yakabvamburwa kare kare...
  Kunyangwe nyika yakatenderedza ine hutsinye -
  Ndinoda kuita zvakanaka!
  
  Pfungwa dzakajeka,
  Uya nechiedza mupfungwa...
  Takafanana nevana vakachena
  mune zvakaipa!
  Uye tank yakatanga kufamba. Kunyangwe huremu hukuru, injini ye2000 horsepower yakamhanyisa mota nekukurumidza. Uye tangi, ichitenderedza muromo wayo, yakafamba. Uye bhodhoro repfuti rakareba uye rakafara, sehunde yemupaini! Yakazove ine simba wedge heel. Kunyanya, mastodon. Imwe mhando yechinhu chaizouraya nekuremadza vanhu vekuRussia
  Bhaisikopo rakambomira, uye mukoti mukuru nenyemwerero inotapira akatendeukira kuvana vampire:
  - Zvino iwe waona hutsinye hwevaNazi muminda yeHondo Yenyika Yechipiri! Wagadzirira kutsiva pavari here?
  Levka akabata zvibhakera zvakasimba ndokupindura zvine mutsindo:
  - Chokwadi, takagadzirira!
  Slavka akataura mukugumbuka:
  - Ndakatoneta neHondo Yenyika Yechipiri iri kuitika nguva dzese. Sokunge kwakanga kusina dzimwe hondo munhau!
  Mukoti mukuru akapindura nechivimbo.
  - Iyi ndiyo hondo huru munhoroondo yevanhu. Sezvineiwo, Hondo Yenyika III yakadziviswa, uye communism yakakunda munyika yose.
  Marinka akagutsurira musoro achinyemwerera:
  "Isu tinonzwisisa zvese izvi, uye takagadzirira kurwira ramangwana rakajeka."
  Murume akapfeka magirazi matema akagutsurira ndokuti nezwi raityisa.
  - Zvino tanga kuzadzisa vanamesiya. Ngatione kuti kugona kwako kwakakura sei.
  Uye vana vana mapiyona vakanyura muHypermatrix yeHypernet.
  Uye Valerka Lagunov aiva nezviitiko zvake. Uye kutanga, muchikepe cheJapan armada, akapamba mukuru wemauto. Uye mukomana asina shangu akazviita zvine ruzha. Uye vakamunyomba kuti panguva inotevera aite nokungwarira uye nemanomano.
  Mukomana wacho akatoimba achigumbuka achiti:
  Bapiro rehumambo raibhururuka pamusoro pechadenga,
  Nyeredzi dzose dzakazunguzika pakarepo nokutya kukuru!
  Uye munondo wakafukidzwa nekubwinya kusingaori.
  Simba rakunda, rakabudirira - vavengi varo vari muguruva!
  
  Takasimuka kubva pakadzika pemvura yenyeredzi .
  Simukai kumusoro, imi denga!
  Nzvimbo dzakakunda masuwo -
  Mukubwinya kukuru, muhondo isingaperi!
  
  Kuzadzisa chinangwa, chamupupuri chezvipembenene,
  Asi pane imwe nguva vaingounganidza mukume...
  Zvino, iwe unoziva, kune zvakawanda zvenyeredzi itsva,
  Mushure mezvose, isu tiri zvipembenene, nditende ini, kwete maparrots!
  
  Kuwira murudo nepasi mufaro
  Kudzima vavengi, kubvisa nzvimbo...
  Kunyange mweya wepamusoro-soro hauna simba pamusoro pedu.
  Uye iwe unoziva, haina kunonoka kugadzira nyika!
  
  Izere nemhare uye ingwe dzinotyisa,
  Zvinofungwa nezvipembenene handiyo guvhu rechadenga.
  Uye ivo vanotanga mutambo wakashata muhondo,
  Imba yavo ngaiite huswa hunotsva!
  
  Miviri yedu ine mapapiro kubva pakuzvarwa,
  Chero mwana anokwira kumusoro ...
  Uye muvengi haazogamuchiri kuregererwa.
  Kat ari pasi pevhu haazooni denga!
  
  Uye vacuum haisi kushaya uye kutonhora,
  Tariro yechiedza inotidziisa zvipembenene mairi...
  Dai murwi wekare ave mudiki nekusingaperi,
  Uye hushamwari hwedu hwema knight hunoimbwa!
  
  Kana tasvika kumagumo enyika,
  Ngatiende kune mamwe, munoziva, hypostases ...
  Hatisi vaMwari chete kusikwa ,
  Uye kuratidzwa kwesimba risingaperi!
  Mushure mekunge Valerka Lagunov atora Senior Admiral Yamato , akatungamira Japan Naturo Armada . Nenzira, hama yamambo. Asi zvino nguva yasvika yokuti iye, mukuru wezvikepe zveumambo, aende kunodyisa hove.
  Vatanhatu, vakanga vatora zvombo uye vatoparadzana semazuva ose, vakabva vaenda kunotuhwina kune vaigona kukuvadzwa.
    Vasikana vana veTerminator vaisagona kutsungirira chero rudzi rwechando, asi vakomana, avo kunyangwe vaive vachichinja chimiro chavo chemuviri, vaifanira kutonhora. Uye munaNovember mvura yakawedzera kutonhora , uye boka reJapan rakagara kure nemhenderekedzo.
  VaSamurai vakapfura kubva kure kure munzvimbo yakakwirira, vachitarisira kusvika kuguta remuzinda pasina kunyatsojeka. Kungoranga maRussia zvishoma zvishoma.
  Saka, kuti ndidziyirwe, ndaifanira kukwasva nesimba uye kuedza kufambirana nevandaifambidzana navo.
  Kuparadza kwehusiku kwakanga kusiri kutsva, uye chirongwa chacho chaiwanzofanana. Kunyangwe zvisizvo, mushure mekupokana kwenguva pfupi, vakasarudza kupatsanurana - murume wese zvake uye, chinyararire achienda kune zvikepe zvakakura, achiridza zvombo.
  Izvi zvakanga zvine mufungo wazvo, sezvo kwaizova kwakaoma zvikuru kusunda zvikepe zvehondo zvine musoro zvakare ; Uye husiku hwakanga husina kunyanya kusviba. Mwedzi, uye iwe unofanirwa kungwarira zvakanyanya.
  Saka iye zvino mukomana mumwe nomumwe ane chinangwa chake, uye vanoziva zvokuita.
  Kana iwe ukaputika imba yekuchengetera ine midziyo yekurwa, iyo yakavanzwa nenzira yekuti zvingave zvakanyanya kuoma kusvika negoko, ipapo ngarava inotsemuka nekunyura.
  MaJapan akanga achangobva kuvandudza zvombo zvavo, uye akapfura chete kubva kune gumi nembiri-inch caliber pfuti , uye kunyange ipapo kwete kazhinji, sekunge vaitya kurohwa. Saka pakanga paine tarisiro dzakakwana dzekuputitsa. Samurai anofanira kunzwisisa kuti kusvika kumhenderekedzo yeRussia kune ngozi zvikuru.
  Ngarava yehondo yakatengwa kubva kuAmerica inotaridzika chaizvo uye yakagadziridzwa. Ngarava inotyisa, zvichida kunyange inotyisa. Iine peya yepfuti uye 16-inch caliber. Uye izvi hazvigone kutadza kushamisa.
  Valerka Lagunov akayeuka kuti nguva yezvikepe zvehondo yakapera mushure meHondo Yenyika Yechipiri. Vakazove vari panjodzi yekurwiswa nemabhomba ari pane zvinotakura ndege. Uye mazhinji acho, kunyanya echiJapan, akanyura.
  Uye chikepe chehondo chimwe chinodhura zvinosvika zviuru zvitatu kusvika zvina zvepakati pematangi. Saka pane zvakawanda zvekufunga nezvazvo kana zvasvika kuhondo dzemugungwa.
  Mukomana wacho akakwira pamusoro pesimbi achishandisa zvigunwe zvake nezvigunwe zvakasimba zvikuru. Handina kana kumbozvinetsa nekupfeka macup cup. Iko hakuna kudikanwa, kunyangwe simbi iri nyowani, ine diki yakazara nemaspikes munzvimbo imwechete.
  Saka unokwira setsoko inokasika. Uye zvino, nehungwaru kwazvo, uchifambisa chitsitsinho chako chisina chinhu, unotumira mumiriri weJapan pamusoro.
  Nekutinhira kwekuputika, izvi zvinogona kuitwa zvose zvisingaoneki uye zvisinganzwiki. Uye wobva wamhanya patiptoe kuenda kukamuri yerwendo. Kune akawanda maJapan, asi izvi hazvitinetsi zvachose. Havana kunyatsoteerera kune zviri kuitika pasi petsoka dzavo.
  Uyezve, mumwe mukomana anotaridzika somuranda kupfuura mbavha.
  Hongu, uye vafambisi vezvikepe pano ndevechinyorwa chitsva, uye mukomana wehafu-akashama kabhini akatakura bhegi nechitarisiko chekunetseka anoita sechisikigo. Kunyange zvazvo mamiriro okunze asingakodzeri kufamba mumakumbo ekushambira, asi ... Iyi ndiyo Japan, apo mafungiro kune vana anowanzo utsinye. Izvi zvinoreva kuti mukomana wepaimba akarangwa, uye bvudzi rake, rakadhayiwa dema, rakarukwa neruko rwakakosha.
  Mumwe wevafambisi vengarava akaedza kubata tsoka yomukomana uyu. Wechidiki Leninist Valerka akadzima libertine nechiedza chemunwe wake. Hongu, vane vamwe vanoshandisa mabasa evakomana. Iyi ndiyo mitemo yavanayo, kushivirira kukuru kwechivi cheSodhoma. Kwete, zvichida zvingava nani kupfeka yunifomu yeJapan?
    Mumwe wevakomana veko akabvunza Valerka muchiJapan:
  -Ndiwe ani?
  Mudiki Leninist Valerka akapindura nehasha:
  - Nechipo chemutungamiriri, puppy!
  Akadzokera, uye Valerka, pasina chero mhemberero, akavhura musuwo wekamuri yekushanya nekiyi huru. Iye akanga asinganyari nechinhu chipi nechipi, uye akanga achitotaura nomutoo wakafanira muchiJapani.
  Tevere, iwe unongodzika pasi pematanho ekutenderera kunzvimbo yekubata, yakavharwa zvakachengeteka nenhumbi dzokurwa. Pano zvese zvinobuda neimwe nzira iri nyore, kwete nenzira yeHollywood.
  Asi kwete, uye hazvisi nyore. Mumwe munhu akaita ruzha kubva kumaJapan. Pamwe kunyange mukomana uyu wepamba. Kana kune vanhu vakuru vechiJapan vari mungarava ine zviuru zviviri nehafu zvevashandi vechikepe, gumi nemaviri nehafu vachiri kuyaruka vanotaridzika zvakafanana, havatarise zvakanyanya pavari, saka vakomana vekamba vanozivana zvakanyanya kana zvishoma, uye vanonzwa mutsva. nerwonzi rwese rwemweya yavo.
  Uye mhasuru dzaValerka dzakanyanya kusimba, kwete kunge munhu .
  Saka ko kana vakasimudza alarm ipapo.
  Zvakanaka, zvino zvakatonyanya kunakidza, isu tichapfuura nekurwa! Haisi Hollywood zvachose.
  MaJapan ekutanga aida kudzika kuKruyt Chamber akaurayiwa nekukanda madhisiki. Mukomana mupfuri akakanda mana nemaoko ake, uye mana zvakanyanya netsoka dzake. Pakazara, gumi nemaviri maJapan akaurayiwa , uye detonator yakaiswa. Mukomana akaiisa kwemaminitsi gumi, achitarisira kuti aizokwanisa kubuda.
  Iye zvino yave nguva yekupfura!
  Kudai vashandi vacho vakanga vakanyanya kuoma kunzwisisa, vangadai vakasarudza imwe nzira. Asi maJapan akadanidzira uye akachema zvikuru. Asi, chokwadika, havana kukanda magirinedhi, uye ngarava yehondo yaibhadharwa mari yakawanda kudaro yaizoputika.
  Asi mumwe wemasamurai, achiri pamberi pechikwata, akakanda bhomba. So dangerous, pini yakaburitswa.
  Mudiki Leninist Valerka akaona mafambiro evaJapan sevashahwi mujelly. Chokwadika, kuita kwake uye kumhanya kwacho zvakakwirira zvikuru kupfuura zvevanhu . Murwi ane mamwe masekonzi mana kusvika mashanu mushure mekunge pini yadhonzwa.
  Saka iwe unogamuchira wakadzikama chipo patsoka yako isina chinhu, uye ipapo, zvishoma nezvishoma kutora kukurumidza, kukandira kumusoro. Rega abhururuke uye azivise tar-tara kumunhu wese !
  Mukomana weTerminator akabva ati:
  - Izvi ndezveTsushima!
  Uye yakatinhira, ichiparadzira maJapan kumativi akasiyana. Bhomba rairema makirogiramu gumi nemaviri. Uye zvechokwadi, uyo akaikanda, idiot, angadai akatumira zvombo zvese zvichibhururuka kuenda kugehena! Uye zvino zvaizoitika kuti samurai vakaita hara-kiri kwavari.
  Sezvo wechidiki Leninist Valerka akafunga uye akanzwisisa nekukurumidza kupfuura munhuwo zvake, akaziva kuti vaigona kuedza kumuvharira muimba iyi yekuchengetera zvinhu, saka akasimuka maJapan asati adzoka kubva pakuputika. Uye, hongu, akaburitsa minondo yemashiripiti, yaivewo nechinhu chakanakisa sekupeta senge antenna yeterevhizheni kana pombi yeteresikopu.
  Hongu, pane imwe nguva apo antennas aishandiswa pakukurukurirana. Hazvishamisi kuti vezvenguva yemberi vakachinja nzira dzekukurukurirana.
  Mukomana sniper akatanga kutema samurai, uye nguva nenguva achisvetuka uye achimonyorora makumbo ake:
  - Bakatwa, munondo! Achakurova! Uye iwe hauna kupihwa mukana wekuponesa hupenyu hwako !
  Vasikana naSlava vakashandawo maererano nehurongwa. Zvakanaka, vasikana vakachinja vakasarudzawo kuvheyesa minondo yavo zvishoma. Ko sei tsvarakadenga isinganakirwe?
  Chokwadi, ungagara kwenguva yakareba sei semwarikadzi akagadzirwa nematombo? Kana kuti, ita neiyo pinpoint chaiyo ye ninja uye, zvishoma zvishoma, kwete kutamba nemirairo yeHollywood?
  Mukomana chete uye aimbova piyona weLeninist weSoviet Empire, Slava, akaita zvose chinyararire uye nokungwarira. Akavhura chinyararire chamber yechirauro, ndokudzika nemasitepisi pamatinji ndokudyara detonator.
  Uyezve, Slavka akachinja kuva mukomana wechiJapan kabhini, asi haana kupfeka shangu dzake. Zvisinei, vakomana vemakombi vaiwanzoenda vasina shangu, uye vaipfeka shangu chete pamaparadhi, kana kana kuchitonhora zvikuru. Uye zvino, pamazuva anotonhora zvikuru echando asvika pakupera kwematsutso, kunotonhora zvishoma pano zvakare. Kunyange kana zvisina kufanana neSiberia, kana panyika.
  Asi nei Petropavlovsk yakakosha? Kusiyana neVladivostok, zvishamiso zvinoitika ikoko izvo zvisingatomboitike muchokwadi!
  Mudiki Leninist Slavka akadyara detonator, akadzokera ndokunyatsovhara gonhi rezvombo. Mumwe mutyairi wengarava akadhakwa akaona mukomana uye akadzvova.
  - Wanga uchiitei ikoko?
  Slavka akapindura otomatiki:
  - Ndakaburitsa Russian cognac kune admiral!
  Slavka akanga asati adzidza chiJapanese uye akapindura neChirungu. Zvisinei, mubvunzo wacho wakabvunzwa mumutauro weBritish.
  Ikoku hakuna kushamisa mukomana piyona, asi apo mhuno yakadhakwa yakada kuravidza cognac, yakagamuchira chibodzwa mumutsipa nechigunwe chake. Pashure paizvozvo Vyacheslav akabatsira mercenary Chirungu kugara zvinyoronyoro pamusoro nhumbi dzokurwa.
  Zvisinei, ndiko kwaiva kushandiswa kwechisimba kwomurwi wechiduku kwakanga kwakaganhurirwa.
  Asi vasikana vachengeti vakatamba vachimhanya. Ivo, hongu, vaida kutambanudza mhasuru dzavo, dzakasimba kupfuura titanium, uye kupinda muzvakaipa. Zvakanaka, zvishoma.
  Wechidiki Leninist Valerka akatorwawo zvakanyanya uye akaenda kupfuura miganhu inonzwisisika. Uye izvi, zvinosuruvarisa, zvinoitika kakawanda.
  Makanga mune ruzha mukati, rwakaputika panguva chaiyo apo mukomana piyona akanga achiri mungarava.
  Zvichida zvinhu zvose zvingadai zvakashanda zvakanaka, asi mukomana , sekunge ari nechinangwa, akakandwa zvakananga mumoto unopisa moto panguva yekudengenyeka. Ne inertia, mukomana akabhururuka pamusoro, kuita kwake kunoshamisa panguva ino nokuda kwechimwe chikonzero hakuna kushanda, uye muchengeti wemukomana akapera moto.
  Kune ganda rake rakasimba uye rakasimba, murazvo uyu hausi kutyisa, anogona kusvetuka achibuda.
  Mukomana akashatirwa akagwinya mhasuru dzake dzose nesimba rake rose, akazvishingisa ndokudhonza nehasha.
  Uye husiku hwegungwa hwakaenda kune rimwe zuva rezhizha, murwi wechidiki haana kubhururuka padanho, asi pamadziro enhare.
  Uyezve, zvinhu zvose zvakaitika pakarepo, Leninist akaoma Valerka akanga asina kana nguva yekushamiswa paakasangana nemukuru weGermany knight mune zvombo. Iko kudhumhana kwakava chaiko, uye huma yemukomana yakatsemuka, asi zvakadaro yakazova yakasimba kupfuura visor, uye mbavha yakabhururuka pasi nekuridza mhere.
  Mukomana weRanger akatarisa paari achibva aziva. Kune kurwiswa kunotyisa paguta rekare, sezviri pachena kubva mukupera kweMiddle Ages. Zvombo zvakazara nezvombo, nhumbi dzokurwa nadzo, mapfumo, asi kunewo makanoni uye kunyange kurira. Kunyangwe iyo yekupedzisira ichiri yechinyakare.
  Muduku Leninist Valerka ainyatsoziva zvombo, uye akaziva kuti iyi yaiva kuguma kwezana remakore rechigumi nematanhatu. Zvichida kunyange makore ekupedzisira ekutonga kwaIvan the Terrible.
  Uye tichitonga nezvipfeko uye nekutuka, iro guta rakakura kwazvo riri kurwiswa nemauto eGerman, madzishe echiPolish neLithuanian. Uye mauto eRussia, pamwe chete nemauto emunharaunda, anodzora kurwiswa.
  Haaa, ndiro bhachi reguta. Hongu, iyi ndiyo Polotsk! Wow, zvinoita sekunge uto ramambo wePolish-Lithuanian Commonwealth mambo Stefan Batory ari kupinda muguta reRussia nechisimba.
  Kunyanya, hondo yaIvan the Terrible, pasi pemurairo wega weTsar pachake, yakakomba ndokutora Polotsk muna 1563. Uye zvino Stefan Batory anoda kudzinga ichi chimvuramabwe kumashure. Uyezve, munhau chaiyo akabudirira.
  Mushure mezvo , kutyisidzira kwakagadzirwa kune zvinhu zveRussia muLivonia. Panguva ino, Tsarist Russia iri pasi paTsar John yakanga yakunda anenge maguta ese nenhare dzeLivonia, kunze kweRiga neRevel, nemataundi akati wandei muCourland.
  Nekuwa kwePolotsk, nzira yehondo yakatora unhu hwakaoma zvikuru kuRussia. Yechipiri kumberi, kunyanya, yakavhurwa neSweden - ipapo simba rakakura uye rine simba kupfuura zvariri ikozvino. Asi ikozvino ndiyo Polotsk ndiyo yakakosha yekudzivirira poindi.
  The Poles vanetawo nehondo kwenguva refu neRussia, uye vokuSweden havana kutama kubva utsinye hondo pamwe Denmark kana vakakunda kurwisa, zvino pamwe gentry havazodi kuramba vachirwa neRussia yakasimba uye zvinhu zvichaita uyai murugare.
  Pane imwe nguva, Batory yakamira chete panguva yekukombwa kwePolotsk, zvichiita kuti nyika dzeRussia dziparadzwe zvikuru. Asi ikozvino pane mukana wekupedza hondo nekukurumidza uye nemhedzisiro yakanaka yeRussia.
  Muduku Leninist Valerka, achivheyesa minondo yake, anomhanyira kumaGermany nePoles nehasha dzinotyisa. Akangoitika ari panzvimbo ine ngozi zvikuru yekurwiswa, apo Stefan Batory akakanda varindi vake vepamusoro, uye varwi vake vakanga vatokwira kumadziro.
    Mukomana wemurindi akakanda neungwaru zvimedu zvemakanoni ematombo nezvigunwe zvake. Vaviri gumi nevaviri vanokudzwa uye knights vakawira pasi, vakaurayiwa nemabhomba ekukanda emudiki terminator.
  Mukomana aiva piyona Valerka, achicheka mhomho yevaGermany nePole neminondo, uye nomufaro mukuru, akashevedzera achiti:
  - Kune Tsar uye Patronymic, mberi!
  Ehe, ipapo vanhu vemuzana ramakore rechigumi nenhanhatu vaive vareruka uye vadiki pane zvavari zvino, uye mukomana ane tsandanyama wemakore gumi nemaviri akange asisaonekwe semwana. Asi zvakadaro, kana murume akapfeka hunde dzvuku rekushambira uye aine mhasuru dzakaita sewaya anocheka gumi nemaviri majaidhi mumaswing maviri neguyo, haugone kubatsira asi kunzwa kutyisa kwakanyanya.
  Kutyisa, hongu, kunobva kumuvengi, asi mauto eRussia ane ushingi uye mauto emunharaunda, pane kudaro, achafemerwa. Uye achapindurawo nokushevedzera kwokufara uye nokurova kwomutsa.
  Wechidiki Leninist Valerka akange asati amborwa zvine hukasha uye zvine hukasha sezvaakaita zvino. Zvaiita sekunge ainzwa kuti akange asiri munyika ino kwenguva yakareba, uye aida kukanda kunze simba rake rose uye kukuvadza zvakanyanya kukuvadza kumuvengi.
  Uye zvigunwe zvakashama zvakakanda zvidimbu zvemapanga, minondo, cannonballs, disks uye ngowani. Uye nemaoko ake mukomana wemuchengeti akacheka vanhu vose seguyo rekofi. Kwete kutombomira kana kumbomira. Pane zvinopesana, kuwedzera kudzvinyirira.
  Uye mauto eRussia, achiona muenzaniso wake, akadanidzira:
  - Ngirozi inesu! Tichakunda!
  Ruoko rwerudyi rwaStepan Batory, Hetman Khodkevich, pachezvake akatungamira budiriro munzvimbo inotambura zvakanyanya. Zvinenge, uye maPoles ane mercenaries akapinda muguta, akanga atotsika madziro, asi ipapo mukomana asina shangu akaonekwa uyo anoparadza varwi vakanakisisa zana paminiti, kana kunyange kukurumidza. Iwe haugone sei kuvhunduka uye kurasikirwa nemusoro wako?
  Khodkevich nezana revarwi vakanakisisa vakaedza kukwira shongwe yezita. Asi haana kana kufanira kuyambutsa minondo nemuchengeti wepayona Valerka;
  Kufa kwehetman kwakadzikira zvakanyanya uye kwakaunza mamwe mamercenaries nePoles muhumbwende. Dai kusiri kwezvidziviriro zvevapfuri veTatar uye varwi vetsoka kubva kuguta reGenoa, mauto angadai akadzokera pakarepo.
  Uye saka chiratidzo chakarira, uye Stefan Batory akakanda matura matsva muhondo. Haana kuda kuzeza kana kubvuma. Guta rePolotsk rakazara nehupfumi, uye kubhadhara mihoro kune aya ane makaro uye akawanda mamercenaries anodhura zvakanyanya.
  Izvo hazvigoneke zvakare kurebesa kukomba nekuti Russia haisati yapera zvachose muhondo uye inogona kuunganidza uye kutumira zvinosimbisa kuPolotsk. Kunyanya, gavhuna mutsva, ane tarenda, Skopin-Shuisky, anokwanisa kukunda mauto ePoland-German aneta mukurwisa.
  Aiwa, tinofanira kukurumidza kutora guta racho nedutu!
  Panguva imwecheteyo vakavhura pfuti nemhashu. Zvechokwadi, kubva kure zvakadaro, kupfura kwakananga hakusi kwemubvunzo. Mabara mazhinji emutobvu, akakura semanuts, akarova mhomho dzawo dzaimhanyira kunorwisa.
  Mapoka akati wandei akaurayiwa kamwechete, uye Valerka Lagunov akaita hunyanzvi hwe "dhiragoni fan", achitumira Baron Magellar kune imwe nyika inotevera . Uye imwe French kuverenga uyo akazova mercenary, kutanga.
  Mamwe mauto eRussia akatanga kutsikirira zvakanyanya. Dzimwe nguva zvishamiso zvinoitika kuvanhu - kutenda, tariro, rudo. Uye ipapo vanokanganwa kutya kwavo ndokupidigura mauto ose evavengi neminondo, mapfumo nemajeko .
  Mauto emunharaunda ari kurwa. Vazhinji vacho vakapakata tsvimbo, matemo nemajeko. Misha yakavakidzana yakaungana kuti itsigire uto reRussia nevarimi. Vana nevakadzi vakawanda vari kurwisana.
  Vakomana vanowanzopfura kubva pauta hwakareruka, kana kushandisa masaber mapfupi kana madhaga. Vamwe vanoshandisa chipfuramabwe chekare. Asi vasikana vari murombo , zvaifadza, vakashandura rudimbwa sechipfuramabwe. Valerka, akagura musoro wemurume akafuta , akakurudzira vasikana vasina shangu:
  - Heino kune muvengi! Kanda zvakanyanya!
  Vadziviriri vakuru vanorwa, sekutonga, mumabhutsu kana shangu dzebast, nepo vana nevakadzi vasina shangu. Uyezve, kwete bedzi nemhaka yourombo. Mumwe wevakomana vasina shangu, angangoita makore gumi nemana, ari kutema nhumbi dzokurwa nadzo dzinodhura, dzesirivheri uye ane saber ine hilt yakashongedzwa .
  Sezviri pachena, aya ndiwo mafungiro eMiddle Ages - vana vari kuomeswa. Uyezve, mamiriro okunze anodziya chaizvo, uye hapana chikonzero chekubvarura shangu kana bhutsu. Zvisinei, varume vakuru havadi kuita matsimba, uye vanomera ndebvu vanofanira kupfeka bhutsu.
  Muduku Leninist Valerka, zvisinei, haanyadziswi nechokwadi chokuti anotarisa zvakanyanya kufanana netsika, kana kunyange muranda. Pane zvakasiyana, maPoles, achimutora sechinhu chinoshamisa, anotonyanya kumutya.
  Uye kunyangwe Stefan Batory akakanda matura ake ese muhondo, makumi ezviuru zvevarwi nevanokudzwa havagone kupwanya mauto eRussia nemauto eBelarusian, kunyangwe paine kakapetwa kashanu kavo ( uye izvi kana ukaverenga vadziviriri pamwe nevana varwi!) . Hondo yezana rezviuru yakaunzwa namambo wePolish uye mercenary weTurkey Sultan. Uye anonyungudika pamberi pemeso edu.
  Kufadza varwi veRussia vakaderera, piyona wechidiki Valerka akaimba zvinonzwika:
  Falcon of the Great Fatherland -
  Bhururuka pamusoro pemakomo nematenga!
  Dai maOrthodox anotarisana-
  Vachadanidzira - Wamasimba Ose amuka!
    
  Zuva reGreat Russia,
  Rerutsira nzira yedu zvine simba!
  Ndimi makanyanya kunaka pasi rose
  Hauzombofi wakatsvinda!
    
  Moyo wangu unoenda kuna Jesu
  Richaputika segomo rinofashaira!
  Hakuna nzvimbo yembwende kudenga -
  Handei parwendo, vanangu!
    
  Kuchava neNyika yaBaba munyika,
  Kupenya kunge quasar isingafi!
  Asi vatongi vasina tsitsi -
  Tipei nyasha dzose!
    
    Shumira nyika nokutendeka -
  Iyo yakafanana nenyeredzi ...
  Motherland, Mwari Russia itsvene -
  Rudo rucharamba rusingachinji!
  Ndiri kutendeukira kwauri -
  ndinotendeukira kwandiri-
    Shumira nyika huru nokutendeka -
  Muchadenga, pakadzika, mumvura uye kwese kwese!
    
  Ipapo pachava naJesu
  Pachange pana Maria ipapo...
  Uye muedzo haukurumi ...
  Uye Satani haazouyi!
    
  Nyika yaBaba vangu ichava
  MaRussia ese mhuri yakareruka ...
  Uye ipapo tichakwira,
  Pamusoro pemapoka enyeredzi imba yako!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"