Шляхов Анатолий Анатольевич : другие произведения.

Диалог 17.11.4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Диалог 17.11.4.
  
  Я сказал в трубку
   - Гав!
  Когда мне позвонили
  
  -Извините, не понял,
  Звучало в ответ.
  
  По-английски конечно,
  Так: падон and pardon.
  
  -Гав - гав - гав;
  Гав
  Гав
  Гав!..
  И гудки, на ответ.
  
  ***
  Далее текст (цветной) неразборчивый... к ненужному осмотру.
  
  Web Results 1 - 10 of about 660,000 for Гав. (0.10 seconds)
  
  Служба доставки зоотоваров "Гав'с" -интернет-магазин- [ Translate this page ]Товары и услуги для животных.Доставка кормов и зоотоваров, гостиница для животных, грумминг, дрессировка, хэндлинг.
  www.gaws.ru/ - 33k - Cached - Similar pages
  
  Клуб 4 Лапи - корм для собак та котiв / Продукцiя / Мяу, Гав:"Гав!" сухий корм для дорослих собак м"ясне асортi ... Мяу, Гав  сухий корм для котiв курячий  сухий корм для котiв м"ясний ...
  www.club4lapy.com.ua/ua/products/mjavgav/ - 13k - Cached - Similar pages
  
  Клуб 4 Лапи - корм для собак та котiв / Продукцiя / Мяу, Гав ..."Гав!" сухий корм для дорослих собак м"ясне асортi. Iнгредiєнти:. пшениця, кукурудза, м"ясо та продукти його переробки, екстракт рослинного бiлку, олiї, ...
  www.club4lapy.com.ua/ua/products/mjavgav/mjsne_asorti/ - 15k - Cached - Similar pages
  [ More results from www.club4lapy.com.ua ]
  
  BBCUkrainian.comОтже, iм'я чи прiзвище Howe повинно перекладатися як Гав, Harms - як Гармс, .... Нема сумнiву, що повинно бути Нов Гав, а не Ноу Хау. Слухаймо вимову i тодi ...
  www.bbc.co.uk/ukrainian/forum/story/2006/04/060426_h_chy_kh_debate_kk.shtml - 87k - Cached - Similar pages
  
  ґав'ячий - ВiкiСловникґав'ячий. Матерiал з Wiktionary. Перейти до: навiгацiя, пошук. [ред.] Українська. ґа́в'ячий ...
  uk.wiktionary.org/wiki/ґав'ячий - 13k - Cached - Similar pages
  
  proUA.com - Президентський гав UAПрезидентський гав UA. Сергiй Руденко / 28.03.2005 12:12. Вiктор Ющенко ось уже два тижнi перебуває поза увагою офiцiйного Iнтернет-представництва ...
  ua.proua.com/accent/2005/03/28/121233.html - 21k - Cached - Similar pages
  
  o_maksymchuk: гав на хавсьогоднi зi мною сталась дивовижна iсторiя. кiлька днiв тому я замовила на гав дот комi дуже хорошу книжку по моральнiй теорiї канта крiстiни корсґаард. хто ...
  o-maksymchuk.livejournal.com/9645.html - 22k - Cached - Similar pages
  
  Гав! Мяу!- [ Translate this page ]Гав! Мяу! [entries|archive|friends|userinfo]. Борис. [, website, |, Pyramid, ]. [, userinfo, |, livejournal userinfo, ]. [, archive, |, journal archive, ] ...
  dikayasobaka.livejournal.com/ - 50k - Cached - Similar pages
  
  Не ловiть гав на ринку :: "Молодiжне перехрестя"У своїй "нелегкiй" роботi карманники вiддають перевагу жiнкам, але не оминають i чоловiкiв, якi люблять ловити гав. Тому будьте уважними. ...
  www.crossroads.com.ua/articles/2004/26/630.php - 22k - Cached - Similar pages
  
  Гав. Няв.2. | Рецензiї | Гоголiвська академiяГав. Няв.2. (Рецензiя на твiр: Спiв Ворона, автор: Святослав Чирук). ? Олександр, 23-04-2007. Знов перепрошую за "другий дубль", бо постiйно забуваю ...
  www.gak.com.ua/review/7066 - 33k - Cached - Similar pages
  
  ***
  http://www.auau.tv/ ............ил.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"