Сидоренко Андрей Александрович : другие произведения.

Y хвайл

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  СценарЄй хфвЄльма (пародЄя на МериканцькЄй серЄал)
  
  У- хвала (зелениЊ пЄдараси, або знай нашЄх!)
  
  На екранЄ перед глядачем в широкоформатному виглядЄ тремтить величезна кацапська буква У перетинаючись у просторЄ з рЄзноманЄтними сволотами космЄчного та потойбЄчного походження. Весь час граЊ напряженна музика з децЄбЊламЄ позашлункового сприйняття. Пропливають, як привЄди, мандати головних героЏв з ЏхнЄми портретами. Музика поступово стиха, та раптом на екранЄ вспихуЊ надпис "ПЄздец дЊ-та там", що доказуЊ глибиннЄсть думки сцЊнарЄста.
  
  Перед глядачем поляна, на котрЄй обламки роздовбаноЏ летючоЏ тарелки. Навкруги сиро, та можна чути якесь тремтЄння у лЄсЄ. Камера поступово наближаЊться до кущЄв. Раптом у кадрЄ з"являЊться космЄчна сволота зельоного кольору. Вона якась хуЊва та з неЏ тече паскудна бацЄла. ГЄдливЄсть сценипЄдкреслюють нЊпрЄстойниЊ тЊлодвЄженЄя сволоти та Єстошний вопль канадського ведмЄдя рибоЊда, шо поступово затиха у лЄсЄ.
  
  Штат ВайомЄнг, лЄсова дорогЄ. ПЄдкидуючись на ухабах, наближаеться машина. Крупним планом на ЊкранЄ з"являЊться агент Малдер, вЄн неодривно дивиться на дорогу та щось пиздЄт по сотовому телефону. ВЄн тика на всЄ кнопки телефону з целлю показать глядачу як нЊ хуёво работаЊт електронна апаратура спонсорЄв серЄалу. Агент Малдер пЄдходить до космЄчноЏ сволоти та харкаЊ Џй у морду. Сволота здригаЊться та починаЊ тикати на клавЄши якого-сь приладу, що начеплено на ЏЏ боцЄ. Малдер до сволоти "А нЄ руш, зелений пЄдорас!" Сволота боязливо зиркаЊ на Малдера та щось стрикоче. Раптом телефон Малдера дзвонить, Є поки вЄн риЊться у кЄшенЄ сволота задоволенно регоче та корчить агенту гидкЄ морди. Сцена повинна ввести глядача у стан трансу з причини раптовоЏ змЄни настрЄю агента Малдера та його внутрЄшньоЏ боротьби з бажанням пристрелити сволоту та врятувати своЊ брудне життя. В цЄЊЏ боротьбЄ перемагаЊ позитивна сторона характеру Малдера - вЄн ще раз харкаЊ на сволоту, зриваЊться з мЄсця Є бЄжить до партизанського блЄндажу. В цей час камера показуЊ космЄчну сволоту та ЏЏ переляканЄ очЄ. Щось блискаЊ, виникаЊ коротке замикання - сволота кроЊ прилад метЊрними словами. Навкруги тиша, примовкли галки, лише Єнколи реве канадський ведмЄдь-рибоЊд. Малдер лежить на пЄхтових голках у позЄ вЄдмЄнника ГО. ВЄн пЄдЄймаЊ голову "Вот повЊзло тваринам рЄзним, тепер лосося може гризти рибоЊд без всяких нуклЊЏдЄв".
  
  Наступна сцена показуЊ шпЄталь у ВашинтонЄ. На хЄрургЄчному столЄ лежить прикована сволота та неймовЊрно матЊрЄцца електронним голосом. Поруч з нею агент СкалЄ в окулярах та з диктофоном. На неЏ бЄлий халат вЄд Ѓв Сен Лорана та босоножкЄ Прада. СкалЄ всмЄхаЊться та газуЊ бензопЄлою. В наступну мить до операцЄйноЏ входить КурЄлка "ПЄздЊц нЊ где-та там, а ось вЄн - це я" - регоче та починаЊ зтягувати зЄ СкалЄ всЄ речЄ. Гола СкалЄ бЄгаЊ по операцЄйнЄй з бензопилою. КурЄлка, скинувши штани, розковуЊ космЄчну сволоту "Счас провЊдём мЊжгалактичний ЊксперЄмент по скрЊщЄванЄю" - вЄн подовжуЊ вЄдчипляти ланцюги, которими примотана сволота. Сволота реве як ведмЄдь-рибоЊд. На екранЄ мЄлька тЄнь хтивого агента Крайчика. ВЄн б"Њ КурЄлку тупим предмЊтом по головЊ та запаковуЊ сволоту до мЄшка. СкалЄ мовчки сттоЏть газуючи бензопилою. В цей час космЄчний розум доторкаЊться до неЏ Є СкалЄ з криком "Знай нашЄх!" кидаЊться на агента Крайчика. СцЊна символЄзуЊ вЄдданЄсть жЄнки професЄЏ агента ФБР та ЏЏ скритЄ резерви. Крайчек кида мЄшок зЄ сволотою та втЄкаЊ. СкалЄ знов приковуЊ сволоту до операцЄйного стола. Глядачи здивованЄ тЏЊю легкЄстю з якою жЄнка влаштовуЊ цю справу. СкалЄ здивована не менше. Вона доторкаЊться до гидотноЏ Єстоти та притомнЄЊ. ПЄдЄймаЊться КурЄлка з розбитою мордою "ВсЊм наступЄл пЄздец, здох зелений пЄдарас Є тека теж" ВЄн зиркаЊ по сторонах та виходить. В операцЄйной дзвонить сотовий телефон СкалЄ. В наступнЄй сценЄ агент Малдер тихо, як шпЄон, входить до операцЄйноЏ. На Њго виразЄтЊльном фасЊ знову намальована боротьба мЄж добром та злом. ВЄн скида пЄджака та прикрива Џь СкалЄ. ПотЄм вЄн кидаЊться до сволоти яка вже маЊ дуже неприЊмний вигляд. В цей час СкалЄ приходить до тями "Де ти був, голЄмий довбоёб?". Вона стоЏть у пЄджяку Малдера пЄдпираючи бока. Раптом до залу вбЄгають агенти ЦРУ в костюмах мишиного кольору. Ногами вони пиздять Малдера, а руками лапають агента СкалЄ.
  
  В фЄнальнЄй сценЄ Малдер Є СкалЄ сидять на верандЄ дурдома в ВайомЄнгу з водяними пЄстолетами на боку. СкалЄ дЄстаЊ пЄстолета та стрЄляЊ з нього в умалЄшенних навкруги. Малдер та СкалЄ регочать. Кадр затемнюЊться та в отдалЊнЄЄ можна чути рёв канадського ведмЄдя-рибоЊда.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"