Сингалевич Сергей Васильевич : другие произведения.

Україна i Свiтовий демографiчний вибух

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    "Людям нравится делать новых людей" - спiвають хлопцi однiєї групи. В цьому i є Божий промисел, сенс життя.


   Україна i свiтовий демографiчний вибух
  
   "Людям нравится делать новых людей" - спiвають хлопцi однiєї групи. В цьому i є Божий промисел, сенс життя.
   Фiлософiя європейцiв, побудована на бiльшому достатку i турботi, дещо
   стримує свiтову тенденцiю до демографiчного вибуху. Свiт начебто безмежний, та покинути Землю не так то легко. Жодна людина сьогоднi не здатна увiйти у "вовчок" iз реактивним вентильним двигуном i здiйснити подорож всесвiтом.
   Одиницi витримують передстартову пiдготовку на центрифузi при незначнiй кiлькостi обертiв, але людина через свою свiдомiсть здатна до самовдосконалення. Тисячолiття розвитку не пройшли дарма. Мудрiсть Аристотеля чи Леонардо Да Вiнчi мало поступається людям сьогодення - заважають комфорт i грошi, легкiсть отримання яких багатьом затьмарює очi. Та сьогоднi людство має всi пiдстави для кращого майбутнього розвитку, бо Схiдна Європа, консолiдуючись з братами по всесвiтньому соцiалiстичному "експерименту", має дати свiту модель нового суспiльного життя, в якому продуктивне i рентабельне виробництво iз кращою свiтовою якiстю i половиною китайської цiни, завдяки творчiй думцi українця, забезпечить вiдродження сiм'ї iз кращим поєднанням суспiльного i батькiвського та дiдiвського виховання (за традицiями українцiв, що збереглися на Кубанi), зробить доступним всiм кращi взiрцi освiти "вибраних" минулого (епохи декабристiв i СРСР), забезпечить сiм'ї i новими "автономними" п'ятиповерхiвками (за корисною моделлю) i "автономним" транспортом (за корисною моделлю) для прогулянок вихiдними дикою природою замiсть походiв до взiрцiв неволi - зоопаркiв, аби навчати нове поколiння не прикладам звiрячих стосункiв iз гратами - а любовi до звiрiв як до ближнiх своїх. Роки перебудови у погонi за ласими мiськими грошима i комфортом майже опустошили українське село, хоч дехто завдяки емiграцiям "вiдгрохав" поряд iз "лiтньою кухнею" "європейську оселю" ще бiльш гостро пiднявши проблеми українського села. Досвiд прибалтiв iз їх хуторами в перекладi на український менталiтет має дати свiту модель українського села iз компактною забудовою "автономними" будинками "хуторкiв" iз тролейбусним сполученням з вiдселенням до них "досi дихаючих викидами пiдприємств" мiських мешканцiв, а зближення, завдяки сучасним молочно-товарним комплексам i с/г пiдприємствам, села i мiста стане реальнiстю.
   Вiдтак, в першу чергу потрiбно товар зробити послугою (товар - тобто те, що створюється у головi, передусiм диктується необхiднiстю надати певну послугу, через що мають завжди бути разом), бо тiльки таким чином має формуватись "життєвий цикл" того чи iншого виробу. Справжня турбота про людину i "братiв наших менших", а не погоня за надприбутками, має стати стимулом працi в майбутньому, хоч, завдяки "українськiй" думцi i спiвпрацi з братами, надприбуткiв не уникнути. "Турбота про своїх" для всiх - залог успiшного просування української продукцiї по свiту.
   Не запозичення у свiта моделей пiдприємництва, а через регiональне з'єднання державного i приватного капiталу з метою високоприбуткового виробництва iз впровадженням виробленої продукцiї в першу чергу у власному регiонi в комплексi iз глибокою кооперацiєю iз виробниками України i СНД, iз залученням до плiдної роботи задля спiльної користi iнвалiдiв i пенсiонерiв, зi справжньою турботою про них, дасть поштовх до розвитку нових напрямкiв будiвництва i вдосконалення транспортних засобiв i засобiв пересування, а широке застосування низьковольтних електричних систем опалювання (за корисною моделлю) пiднiме на ноги українську електронiку i виробництва високих технологiй. Не уникнуть розвитку i українськi виробники сучасних лiфтiв через використання вентильних iндукторно-реактивних двигунiв i виробники автобусiв, вантажiвок i легковикiв чи залiзничного транспорту.
   Не самообмеження українською державною мовою, яка за природою нiвелює чоловiчу особистiсть, а широке поширення i спiльний розквiт братнiх мов не лишень пiднiме на вищий щабель самосвiдомiсть українця i українок, а й згуртує всiх задля мети кращого життя, добробуту i виховання молодi.
   Широке пропагування девiзу 12-рiчних членiв суспiльства, що в думках у чарiвнiй школi Ховарду, "не треба їсти своїх молодших друзiв" не тiльки сприятиме розквiту виробництва української харчової промисловостi, а й дасть поштовх гармонiчного спiвiснування дикої природи iз суспiльством з усуненням ворожнечi i злоби передусiм у нас i наших дiтей. Українське кiно має стати багатомовним, сучаснi технологiї кiновиробництва та його тиражування дають можливiсть в паралельних залах демонструвати фiльми рiзними мовами чи мовою "на замовлення", а iснуючi високi технологiї українських виробникiв завдяки новiтнiм досягненням свiтової технiки можуть дати свiту власний взiрець українського кiнотеатру, який здатний в кращих традицiях нашого свiтосприйняття вiдтворити атмосферу фiльму як в затишному залi так i на польовому станi.
   Захiднiй моделi котеджу маємо протиставити власний взiрець будинку без газу, iз економним i одночасно високоефективним використанням електричної енергiї, з технiчним поверхом з оранжереєю, з пiдземним паркiнгом i лiфтами нового типу, iз квартирами для повної сiм'ї, де за рахунок сучасних технологiй гармонiйно житимуть i батьки i онуки, спiльно вiдпочиваючи зайвий раз не турбуючи iншого в теплих стосунках iз спiвмешканцями, разом створюючи добробут "як для себе" для всiх.
   Шляхом наведення порядку у власному домi - Українi, розбудовуючи її без чвар i образ за минуле, бо всi ми Божою волею кинутi у "котел" саморозвитку, в якому вже нема готових рецептiв (вiдкритих чи прихованих), дамо краще життя i собi, i батькам, i майбутнiм поколiнням, пiклуючись не про демографiчний вибух а про подальше самовдосконалення в любовi, бо тiльки через любов нас прийме Всесвiт. Об'єднавши пiдприємства рiзних державних Вiдомств i приватних пiдприємств i компанiй регiону в єдину структуру виробничо-впроваджувального високоприбуткового бiзнесу iз власним соцiальним заводом, виробляючи зусиллями всiх, пiклуючись i про сiмейний добробут, i про наступнi поколiння, i про дозвiлля, i про дику природу - дамо свiту кращий взiрець регiонального суспiльного життя, а через це - добробут i України, в яких би кордонах вона не була у майбутньому...
  
  
  
  
   2008р. С.В.Сингалевич
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"