Сингалевич Сергей Васильевич : другие произведения.

Конкуренция

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Конкуренцiя - боротьба, є поштовх до кращого, поштовх до вiльного розквiту любовi. Асоцiацiї конкуренцiї iз нелюбов"ю можливi лише на початковому


   КОНКУРЕНЦIЯ
  
   Конкуренцiя - боротьба, є поштовх до кращого, поштовх до вiльного розквiту любовi. Асоцiацiї конкуренцiї iз нелюбов'ю можливi лише на початковому етапi розвитку, коли важко надати тому чи iншому об'єкту перевагу. Вiдтак люба боротьба має закiнчуватися любов'ю.
   Конкуренцiя, як прояв боротьби за споживача, у вищiй формi проявляється в умовах ринкового капiталiзму, що призводить до надмiрно широкої номенклатури однотипних виробiв, особливо на рiвнi комплектуючих i, як наслiдок, до появи заздалегiдь однакових, за призначенням, виробiв, наявнiсть яких нiяк не спонукає до кращого задоволення тих чи iнших потреб. Отже нема нiчого спiльного мiж конкуренцiєю i широкою номенклатурою однакових за призначенням виробiв, мета якої забезпечити рiзномаїття людських смакiв та уподобань привабливим дизайном, формою чи яскравим виглядом.
   Надмiрна концентрацiя уваги у отриманнi дивiдендiв вiд конкуренцiї призводить до її загострення, що закiнчується вiйнами i смертю, хоча натомiсть життя i любов мають кликати вперед до кращого задоволення потреб, до розквiту кращих взiрцiв нацiональних традицiй, прояву вищого розумiння надто багатогранного слова - любов.
   Конкуренцiя в коханнi, як витонченому правi людського любовного почуття є одночасно i початком i кiнцем, є ознакою вищого прояву любовi. Взаємоповага почуттiв разом iз тонким вiдчуттям смакiв i характерiв iз прагненням самовдосконалення пiдштовхують людину через конкуренцiю прийти до розумiння власної сутностi, самовиховання, як вищої форми суспiльного виховання людини.
   Конкуренцiя в любовi на шляху до справжнього кохання нерiдко має на своєму шляху - трикутники. Iнколи з них виростає справжнє кохання. З трикутникiв кохання виростає справжня любов i повага...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   2008р. С.В.Сингалевич
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"