Сингалевич Сергей Васильевич : другие произведения.

Любов i курочка Ряба, що перестала нести золотi яєчка

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Тiшить око писанка, особливо на фонi вишивки. Що ж iще має робити спроможна до мистецтва i не дуже жiнка, в якої вже


   Любов i Курочка Ряба, що
   перестала нести золотi яєчка
  
   Тiшить око писанка, особливо на фонi вишивки. Що ж iще має робити спроможна до мистецтва i не дуже жiнка, в якої вже повна комора i в стайнi всi роботи зробленi, коли донька на виданi чи щойно одружена з нелюбим 18-рiчним? Сиди собi вишивай: чи киптар, чи сорочку, чи хустину...
   Та стали на постiй рекрути, що йшли на пiдмогу болгарам. I почала бити доньку мати березовим прутом, щоб не стояла та з коханим односельцем, якого забрали в рекрути. Яке ж то кохання, як треба чекати любого з вiйська i самiй ходити по горах, щоб наповнити комору, а то й сiна натягати в стайню для худоби. От i виросли у такої мами дiти-дармоїди, що готовi за пiвтори гривнi видерти їй очi, як вона ступить ногою на сходинку "пижика".
   А курка знай собi клює крихти на подвiр'ї та квокче на сiнi. А як перестане квоктати, то i юшка дiтям перепала. Смачна юшка та м'яско не для дитячих зубок. От i радують дiточок бройлерами заокеанськими, i росте в них попа замiсть мозку. Кажуть - акселерацiя?!.
   А на весiллi знай ллється горiлочка через край. Яка дiвка вiдмовиться вiд дармових 16000 грн, хiба що та, якiй за 50? А чоловiк? А хто його питає: поп'є, поп'є, а ще й закурить, i на цвинтар...
  
  
  
   2008р. С.Сингалевич
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"