Сингалевич Сергей Васильевич : другие произведения.

Україна i Свiт

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Україна все ще тупцює на мiсцi, криза суне за кризою через неусвiдомлення кожним свiтового значення українського прикладу. Сьогоднi людство має всi пiдстави для кращого майбутнього розвитку


   Україна i Свiт
  
   Україна все ще тупцює на мiсцi, криза суне за кризою через неусвiдомлення кожним свiтового значення українського прикладу. Сьогоднi людство має всi пiдстави для кращого майбутнього розвитку та йому заважають комфорт i грошi, легкiсть отримання яких багатьом затьмарює очi. Схiдна Європа консолiдуючись з братами по всесвiтньому соцiалiстичному "експерименту" має дати свiту взiрець нового суспiльного життя, в якому продуктивне i рентабельне виробництво з кращою свiтовою якiстю i половиною китайської цiни, завдяки творчiй думцi українця, забезпечить вiдродження сiм'ї iз кращим поєднанням суспiльного i батькiвського та дiдiвського виховання (за традицiями українцiв, що збереглися на Кубанi), зробить доступним всiм кращi взiрцi освiти "вибраних" минулого (епохи декабристiв i СРСР), забезпечить сiм'ї i новими "автономними" багатоповерхiвками i "автономним" транспортом для спiльних прогулянок вихiдними дикою природою замiсть походiв до взiрцiв неволi - зоопаркiв, аби навчити нове поколiння не прикладам звiрячих стосункiв iз гратами - а любовi до звiрiв як до ближнiх своїх. Роки Перебудови у погонi за ласими мiськими грошима i комфортом майже опустошили українське село, хоч дехто завдяки емiграцiям "вiдгрохав" поряд iз "лiтньою кухнею" "європейську оселю", ще бiльш гостро пiднявши проблеми українського села. Досвiд прибалтiв з їх хуторами в перекладi на український менталiтет має дати свiту нову модель українського села iз компактною забудовою "автономними" будинками iз тролейбусним сполученням з переселенням до них "досi дихаючих викидами пiдприємств" мiських мешканцiв, а зближення, завдяки сучасним молочно-товарним комплексам i сiльськогосподарським пiдприємствам, села i мiста стане реальнiстю.
   Наразi у першу чергу потрiбно товар зробити послугою (товар - тобто те, що створюється у головi, передусiм диктується необхiднiстю надати певну послугу, через що товар i послуга завжди мають бути разом), бо тiльки таким чином має формуватись "життєвий цикл" того чи iншого виробу. Справжня турбота про людину i "братiв наших менших", а не погоня за надприбутками, має стати стимулом працi в майбутньому, хоч, завдяки "українськiй" думцi i спiвпрацi з братами, надприбуткiв не уникнути. "Турбота про своїх" для всiх - залог успiшного просування української продукцiї по свiту.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   2008р. Сингалевич С.В.

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"