Соколов Дмитрий Игоревич : другие произведения.

Проблема пошуку вкрадених мобiльних телефонiв

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  На вiдмiну вiд усiєї Європи, на Українi пошук мобiльних телефонiв по imei адресi не здiйснюється. Ранiше цей пошук хоч й був умовним, але ж був, мiлiцiя робила запит на пошук до служби зв'язку, й через певний час i бюрократичнi муки все ж був шанс знайти вкрадене, а тепер навiдь цього нема. Максимум, що людина може зробити самостiйно, це перевiрити наявнiсть свого пристрою у базi данних (Укр. Держ. Центр Радiочастот), але ж мiсце знаходження пристрою ця база не видає, сенс тодi з того, що вона iснує? Таке недбальсто дає процвiтати "чорним" ринкам, через що дрiбнi крадiжки стають великою проблемою. На своєму прикладi можу сказати, що все що може знайти власник загубленого телефону в нашiй країнi - це байдужiсть й пораду купити новий, я до порад не дослухався, бо я який не який - автор й в мене у цьму апаратi - Nokia C2 - 01 imei: 351971053040181, чорнетки за три роки, доречi з авторським правом в нас теж iснують певнi негаразди. Отже, дуже прошу або надати власникам мобiльних пристроїв розширенi права, такi як змогу самостiйно визначати по imei мiсце знаходження телефону через базу данних в iнтернетi, такi як змогу самостiйно звертатись до служби мобiльного зв'язку для того ж пошуку, i щоб ця служба виконувала свої функцiї, або надайте таку змогу правоохоронним органам, з можливiстю не звертатись до служби зв'язку.
   https://petition.president.gov.ua/petition/13068
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"