Маршалова Тамара Борисовна : другие произведения.

Христове Воскресiння

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  Я Альфа й Омега, говорить Господь, Бог, Той, Хто є, i Хто був, i Хто має прийти, Вседержитель! (Об'явлення 1:8)
  Сказав Iсус Христос: Хто має вуха, нехай слухає! (Вiд Матвiя 11:15)
  
  !!! ХАЙ БУДЕ ВЕЛИКИЙ ГОСПОДЬ, ЩО МИРУ БАЖАЄ СВОЄМУ РАБОВI!
  А язик мiй звiщатиме правду Твою, славу Твою кожен день!(Псалом 35 (34))
  
  Твоя, Господи, Могутнiсть i Сила, i Велич, i Вiчнiсть, i Слава, i все на небесах та на землi!
  
  Твої, Господи, царства, i Ти пiднесений над усiм за Голову!
  
  I багатство та слава вiд Тебе, i Ти пануєш над усiм, i в руцi Твоїй сила та хоробрiсть, i в руцi Твоїй побiльшити та змiцнити все.
  
  А тепер, Боже наш, ми дякуємо Тобi, i славимо Iм'я Твоєї величi.
  
  (1 Хронiки 29:11-13)
  
  Живий Господь, i благословенна будь, скеле моя, i нехай Бог спасiння мойого звеличиться, Бог, що помсти за мене дає, i що народи пiд мене пiдбив, що рятує мене вiд моїх ворогiв, Ти звеличив мене над повстанцiв на мене, спасаєш мене вiд насильника! Тому то хвалю Тебе, Господи, серед народiв, i Йменню Твоєму спiваю! (Псалми 18:46-50)
  
  Сказав Господь Iсус Христос: Я i Отець - одно. (вiд Iвана 10:30)
  'Я - Свiтло свiту. Той, хто слiдом iде за Мною, нiколи не йтиме у темрявi, бо Свiтло, що несе життя, завжди буде з ним'.
  (Вiд Iоана 8:12(UMT))
  Хто не любить, той Бога не пiзнав, бо Бог є любов!
  Любов Божа до нас з'явилася тим, що Бог Сина Свого Однородженого послав у свiт, щоб ми через Нього жили. Не в тому любов, що ми полюбили Бога, а що Вiн полюбив нас, i послав Свого Сина вблаганням за нашi грiхи. Бог є любов, i хто пробуває в любовi, пробуває той в Бозi, i в нiм Бог пробуває!
  (1 Iвана 4:8,9.10,16)
  "...а любов покриває всi вини". (Приповiстi 10:12)
  
  ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОIСТИНУ ВОСКРЕС!!!
  
  
  МОЛИТВА ГОСПОДНЯ (вiд Матвiя 6: 9-13)
  ЗАПОВIДI БОЖI (Бiблiя, Вихiд 20:2-17)
  ЗАПОВIДI ЛЮБОВI (вiд Матвiя 22:35-40)
  
  
  Христове Воскресiння - Дар Життя,
  Дар прощення грiхiв - знак каяття
  За всiх людей Самого Сина Бога!
  ЛЮБОВI остаточна Перемога!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"