Маршалова Тамара : другие произведения.

Потрiбно золото? Берiть!

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

Оглянувшись довкола, Ісус сказав учням: 'Як важко буде тим, хто має гроші, ввійти в Боже Царство!' Проте Його слова здивували учнів. Тож Він повторив: 'Діти, як же важко ввійти в Боже Царство! Легше верблюдові пролізти крізь вушко голки, ніж багатому ввійти в Боже Царство'. Це їх ще більше здивувало, і вони запитали Його: 'Чи може тоді взагалі хтось спастися?' Подивившись на них, Ісус сказав: 'Для людей це неможливо, але не для Бога, бо для Бога можливо все' (Марка 10:24-27) Чи Бога людина обманить? Мене ж ви обманюєте, ще й говорите: "Чим ми Тебе обманили?" Десятиною та приносами!.. (Малахія 3:7-12) Не забувайте ж і про доброчинність та спільність, бо жертви такі вгодні Богові. (До Євреїв 13:16) Добре ім'я ліпше за велике багатство, повага ліпша за срібло й золото (Прислів'я 22:1). А мій Бог нехай виповнить вашу всяку потребу за Своїм багатством у Славі, у Христі Ісусі. А Богові й нашому Отцеві слава на віки віків. Амінь. (До Филип'ян 4:19-20) ...Вір у Господа Ісуса, і ти будеш спасенний - ти й твої домашні. (Діяння 16:31) ...Бо Ти, Боже мій, об'явив Своєму рабові, що Ти збудуєш йому дім, тому раб Твій знайшов потребу молитися перед лицем Твоїм. А тепер, Господи, Ти Той Бог, і сказав про Свого раба оце добре. А тепер був Ти ласкавий поблагословити дім Свого раба, щоб бути навіки перед лицем Твоїм, бо Ти, Господи, поблагословив, і він поблагословлений навіки! (1-а хронiки 17:25-27)
  
  
  Потрібно золото?
  Беріть!
  Його ж бо в осені багато!
  Червоне золото, не мідь,
  У кронах кленів... То завдаток
  Нам за збереження краси
  Такого ніжного довкілля,
  Що мов та крапелька роси,
  Тремтить оце на листі зілля.
  Тремтить від стебла коливань,
  Всихає від лихої спеки...
  Невже є місце для вагань,
  Щодо збереження безпеки
  Життя?..
  Потрібно золото?
  Беріть!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"