Маршалова Тамара Борисовна : другие произведения.

Вiра в Бога

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Я Альфа й Омега, говорить Господь, Бог, Той, Хто є, i Хто був, i Хто має прийти, Вседержитель! (Об'явлення 1:8)
  Сказав Iсус Христос: Хто має вуха, нехай слухає! (Вiд Матвiя 11:15)
  Я i Отець - одно. (вiд Iвана 10:30)
  
  Один Господь, одна вiра, одне хрещення... (До Ефесян 4:5)
  Тож вiра вiд слухання, а слухання через Слово Христове. (До Римлян 10:17)
  А до них Iсус сказав: Де ж ваша вiра? I дивувались вони, перестрашенi, i говорили один до одного: Хто ж це такий, що вiтрам i водi Вiн наказує, а вони Його слухають? (Євангелiє вiд Луки 8:25)
  А вiра то пiдстава сподiваного, доказ небаченого. (До Євреїв 11:1)
  ...щоб була вiра ваша не в мудростi людськiй, але в силi Божiй! (1 до Коринтян 2:5)
  Бо кожен, хто родився вiд Бога, перемагає свiт. А оце перемога, що свiт перемогла, вiра наша. (1 Iвана 5:4)
  Iсус же промовив до неї: Дочко, твоя вiра спасла тебе; iди з миром собi! (Євангелiє вiд Луки 8:48)
  I сказав Iсус йому: Пiдведися й iди: твоя вiра спасла тебе! (Євангелiє вiд Луки 17:19)
  Iсус же до нього сказав. Стань видющий! Твоя вiра спасла тебе! (Євангелiє вiд Луки 18:42)
  I промовив Господь: Я ж молився за тебе, щоб не зменшилась вiра твоя; ти ж колись, як навернешся, змiцни браттю свою! (Євангелiє вiд Луки 22:32)
  
  
  ...Прости, змилосердися, мiй Iсусе, серед оточуючих нас небезпек, Своєю Найдорожчою Кров'ю заслони нас. Амiнь.
  Отче Предвiчний! Благаємо Тебе, через Кров Господа Iсуса Христа покажи нам милосердя. Амiнь... (Коронка до Христових Ран)
  
  ...Христос, Первосвященик майбутнього доброго, прийшов iз бiльшою й досконалiшою скинiєю, нерукотворною, цебто не цього втворення, i не з кров'ю козлiв та телят, але з Власною Кров'ю увiйшов до святинi один раз, та й набув вiчне вiдкуплення (до Євреїв 9:11,12)
  
  Сказав Iсус: ... бо це Кров Моя Нового Заповiту, що за багатьох проливається на вiдпущення грiхiв!
  (Вiд Матвiя 26:28)
  
  МОЛИТВА ГОСПОДНЯ (вiд Матвiя 6:9-13)
  ЗАПОВIДI БОЖI (Бiблiя, Вихiд 20:2-17)
  ЗАПОВIДI ЛЮБОВI (вiд Матвiя 22:35-40)
  
  
  Вiра в Бога - це не мiф, не забобони,
  Не слова, що кинутi на вiтер,
  I не людськi домисли, закони,
  Не поганство, що зневiр'ям вкрите.
  Вiра в Бога - це є Сила та Надiя,
  Дар Любовi для усiх жагучих,
  Це є Те, Що прiрву зла зачинить,
  Збереже Життя сторiч грядущих.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"