: .

Petite Fleur -

"": [] [] [] [] [] [] [|]
:


  :

  Petite Fleur - §R§§§§§§§§ §§§§§§
  
  http://www.playcast.ru/view/978968/89085625189ee3a2e5d8c144b93518630351ad29pl
  
  §§§§§§§§§§ §§§§§§§ § "§R§§§§§§§§ §§§§§§§" §§§§§§§§§ § §§§§ §§§§§.
  §? 1960 §§§§ §§§§§§§ § §§§§§§§§§ §§§§§§§§§, § §§§§§ § §§§ §§§§§§§§§§ §§§§§
  §?§§§§§§§-§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§ (§?§§). §§§§§§§§ §§§ §§§§§§§§§: §§§§§, §§§§§§§§§, §§§§§§§§§, §§§§§§, §§§§§§§.
  §§§§§§ §§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§ § §§§§§§§§ §§§§§§§§§§§ §§§§§§§ §§§§§§§. §§§§§ §§§§§§§§§§§§-§§§§§§§§,
  §§§§§§§§§ §§§§§§ §§§§ §§§§§§§§, §§ §§§§§§§§ §§§§§§§§ § §§§§§§. §?§§ §§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§: §§§§§§§, §§§§§§§, §§§§§§§ §§§§§§§§§ §§§ §§§§§§§§§§§§ § §§§§§§§§§§§.
  §§§ §§§§§§§§ §§§§ § §§ §§§§§§§, § §?§§ §§§§§§ §§§ §§§§ §§§§ §§ §§§§ §§§§§§§ §§§§§§§§§§ §§§§§§§ §§§ §§§§§§§§. §? §§§§§§§§§ §§§§§§ §§ §§§§§§§ §§§ §§§§§§ §§ §§§§§ §§§§§§§§§§§§§. §§§§ §§§§§§ §§§§§§§§§§ §§§§§ §§§§-§§§§ §§ §§§§§§§§§ §§§ §§§§§§ §§ §§§§ §§§§§§§§§§§§.
  §§, § §§§§§§§§§, §§ §§§§§§§§§ §§§§§, §§§§§ §§§ § §§§§§§§§§ § §§§§§ §§ §§§§§§§§§ §§§ §§§§§§§§.
  § § §§ §§§§§ §§§§§ §§ §§§§§§§§§§ § §§§§§ §§§§§§ §§§§§§§§§ §§ §§§§§§§§§. §§§ § §§§§ §§§§§§§§§§§, § §§§§§§§ § §§§§§§§ §§§§§§§§§§ § §§ §§§§§§ §§§ §§§§§§ §§§§: §§§§§§§§§, §§§§§§§§§§§ §§§§§§, §§§§§§§§§§§§, §§ §§§§§§§§§§ §§§§§§, §§§§§ §§§§§§§§§§§ § §§§§§§§§§§§§.
  §§§§§§ §§§§§§§ §§§ §§§§ §§§§§§ §§§§§§§§§, §§§§§ §§§ §§§§§ § §§§§§§ §§§§§§§§§ § §§§§ §§ §§§§§§ §§§§ 3 §§§§§§ §§§§§§§§ §§ §§§§§§§.
  §§ §§§ §§§§§§§§§ §§§§. §§§§§§§ §§§§§§§§ §§ §§§ §§§§ §§§§§§§§, §§§§§§§ §§§§§§§ §§ §§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§ § §§§§, §§§ §§§ §§§§§ §§§§§§§§.
  §§§§§ §§ § §§§§§§§§§§§§ § § §§§§ §§§§§§ §§§§§§§§§§ §§§§§§§, §§§§§§§§ §§ §?§§§§§§§. §§§ §§§ §§§§§§§§§§§§§ § §§§§§§§ §§§§§ §§§§§§§§§§ §§§ §§§§§§.
  §§§§§§§ §§ §§§§§§ § § §§§§§§§ §§§§§§§§§§. §?§§§§ §§§§§§§§, §§§§§ §§§§§§§. §§ §§§§§§§§§ §§§§§§§§§§ §§§, §§§ §§ §§§ §§§§§§ §§ §§§§§§§§ § §§ §§§§§§§§§, §§§ §§§ §§§§§§§§§, § §§§§§§ §§§ §§§§§§§. §§ §§ §§§§§§ §§§ §§§§§§§§§§ §§§ §§§ §§§§§§§§§§ §§§ §§§§§§§§§§ §§§§§§§§, § §§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§ §§§§§. §+§§§§§§§§ §§§§§§ §§§§§§ §§§§§ §§§§§ §§§§§§§§ §§§§§§§§ §§§ §§§§§§§§§§ §§ §§§§§§§ §§§§§. §§§ §§§ §§ §§§§§ §§§§§§§§ §§§§§§§§§§§. §+§§§§§§ §§§ §§§§ §§§§§§§§, §§ §§§, §§§, §§§§§ §§§§§§§§ §§§§§§§§§§, § §§§§§§§§§ §§§ §§§§§. §§§§§, §§§ §§§§§§§ §§§§§, §§§§§§§ §§ §§§§§§§§§§, §§§ §§§§ §§ §§§§§§§§§?
  §+§§§§§§§ §§ §§§ §§§§§§§§§§, §§§§§§§§§§ § §§§§§§§§§§: "§§, §§§§§, §§§§§§ §§§§ § §§§§§§§§§§, §§§§§ §§§§ §§§§§? " § § §§§ § §§ §§§§§ §§ §§§§, §§§ §§§ §§§§§§§§ §§§§ " §§§§§§§". §? §§§§§§§§§§§ §§§§ §§ §§§§§§§§§, §§§§§§§§§§§§§§ § §§§§§§§§§§ §§§§§§§§ §§§§§: §§§§, §§§§§, §§§.,§ § §§§§§ §§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§, §§§§§§§ §§§§§§ §§§ §§§§ §§§§§§§§, §§ §§§§§. §?§§§ § §§§§§§§§§§ §§§§§ § §§§§ §§§§§§§ §§ §§§§§§§§§§§. §§§§§§§§§, §§§ §§§§§§§ §§§§§ §§ §§§§§§§§§§ §§ §§§§§§§§ §§§§§.
  §§§§§ § §§§§§§§§§§§ §§§§§, §§§§§§§§, §§§§§ § §§§§§§§§ §§§§§§ §§§ §§§§§§§§§§§§ §§§-§§ §§§§§ §§§§§§§§§. §? §§§§§§§ §§§§ §§§§§§§§§ §§§§§§ §§§§§§ §§§§§§ § §§§§§§-§§ §§§§§§§§§§§§§§. §§ §§§§§§§§, §§ §§§§§§§§§§§§ §§§§§§. §R§§ §§§§§§§§§§, §§§ §§§§ §§§§§§ §§§§ §§§§§§§ §§§§§§§§ §§§§§§§ §§§§§§§ § §§§§§ §§§§§§ §§§§§§§§ § §§§§§ §§§§§. § §§§ §§ §§§§§§§? §§§§ §§§§ §§§§§§§, §§§§§§§ §§ §§§§§§ §§§§§§§ "§R§§§§§§§§ §§§§§§". §§§§§§§§ §§ §§§§§ §§§§§§ §§§-§§, § §§§ §§§ §§§§§§§ §§§ §§§§§§§§§§§§ §§§§§§§, §§ §§§§ § §§ §§§ §§§.
  §§§§§§ § §§§§§ §§§§§§ §§§§§§§.
  §§§§§§§ §§§§§§§§§§ §§§§§§§ §§§§ §§§§§§§§§, §§§§§§ §§§§ §§§§ §§§§§§§§§§ §§§ §§§§§§ § §§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§, §§§§§§ §§§ §§§§§§§§, §§§§§§§§, §§§§§§§§...
  §§§§§§, §§§§§ §§§§ §§§§§§ §§ §§§§§§§§§ §§§§§§§§§ § §§§§§§ §§§ §§§§ §§§ §§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§ §§§§ §§§§§§-§§§§§§§§§§.
  §§ §§§§§§ §§§§§§§§ §§ §§§§§§§ §§§§§§§§§§ §§ §§ §§§§§§§§§ §§§§§§. §§§ § §§§§ §§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§ §§§§ §§§§§§§ § §§§§§§ § §§§§ §§§§§§§ §§§§§§ § §§§§ §§§§§§§§ §§§§§§ §§§§§§§§.
  
  
  §§§§ §?§§§§§§
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  §§§§-§§§§ "§R§§§§§§§§ §§§§§§".
  §R§§§§§§ §§§§§§§§ §§§§§§§. §§§ §§§§§§§§ § §§§§§ §§§§§§, §§§§§§§ §§ §§§§§§ §§ §§§§§ §§§§§§§§§§ §§§§§§§§§, §, §§§§§§§ - §§§§§§§ §§ §§§§§§§§§§§.
  § §§§§§ §§§§§§§§§ §§§§§§§§§§ § §§§§§§, §§§§§§, §§ §§§ §§§ - §§§§§§§§§§ §§§§§§§§§. §§ §§§§§§§§ §§§§§§§§§ §§§§§§§§§: §§§§§. §R§§. §. §§§§. §§§. §. §R§§§§§§ (§§§§§§§). §§§§§. §§§. §/§ §. §?§§§§§§§§§§.
  §?§§ §§§§§§§§§, §§ §§§§§§§§§§§ §§§§§§§ §§§§§§. §§§§§§§§§ § §§§§§§§§ §§§ §§§§§§§ §§§§§§§ §§§ §§§§§§§§§§§§§§. §§§§§§§§§§ §§§§§ § §§§§§§§ § §-§§§§§§§ §§§§§ §§§§§§§§§§§ §§§ §§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§, §§§ §§§§§§§§§§ §§ §§§§§§§§§§§§ §§ §§§§§§§ §§§§.
  §§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§: "Petite Fleur" ("§R§§§§§§§§ §§§§§§"), 1952 §§§.
  §§§§§ §§§§§§ - §§§§§§ §§§ꨁ (Sidney Bechet), 1897-1959.
  
  §§ §§§§§§§ § §§§§§§§§§§ §§§§§ § §§§§§ §§§§§§§, §§ §§§§§§ §§§§§. §§§§§§ §§ §§§§§§§§§ §§§§ §§§§§§§ §§§§§§ §§ §§§§§§§§. §§§ § 11 §§§ §§§ §§§§§§§ § §§§§-§§§§.
  §§§§ §§§§ §§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§-§§§§§, §§§§§ §§§§§§ §§§§ §§ §§§§§§§§, § §§§ §§§§§§, §§§ §§§§§ §§§§§§ §§§§ §§ §§§§§§§-§§§§§§§§§. §§§ §§§§§§ § §§§§§§§§§§§§ §§§§§§§ §§§§§§§§ §§ §§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§ §-§§ §§§§§§§§§§, § §§§§§§§§§§§§ §§§ §§§§§§§ §§§§§§§§§ §§§§§ §§§§§§ §§§§§§.
  §? 1924-1925 §§. §§ §§§§§§§§ §§§§§§§§§§§ §§§ §§ §§§§§§ § §§§§ §§§§§§§§ § §R§§§§§.
  §? 1950-1954 §§. §§§§ §§§ § §§§§§§§ § §§§§§§§§ § §+§§§§§, §§§ § §§§§§§§ §§§§ §§§§§§§§ §§§§§§§§§ §§§, §§§§§§ §§§ §§-§§§§§§§§§§.
  § 1955 §§§§ § §§ §§§§§ §§§§§ §§§§ §§ §§§§§§§§§ §§§ § §+§§§§§.
  "Petite Fleur" §§§§§§ § §§§§§§§§§§ §§§§§§, §§§§§§ 1952 §§§§.
  §§§§§ §§§§§§§§§ §§§§§§§ § §§§§§ §§§§§§ §§§§ §§§§§§ §§§§§§§§ §/§ §. §?§§§§§§§§§ (Orchester A. Wonneberg).
  §, §§§§§§§§, §§§§§§§ § §§§ §§§ §§§§, § §§§§§§§§§§ §§§§§§§§ §/§ §§§§§§ §+§§§§§§ (Fausto Papetti Orchestra).
  §§§§§ §§§§§§§ §§§§§§§§ §§ §§§§§ §§§§§§ §§§§§ § §§§ §§§§ (BenkR Sndor and trio Dixieland Band).
  §R§§§§§ §§§§§ §§§§§§ §§§§§§ §§§§ §§§§§§§ § §§§§§§§, §§§§§§§§§ §§ § §§§§§. §§§§§§§§, §R§§§§§§ §R§§§§§§§ (Marcel Mouloudji) §§§§ §§ §§ §§§§§§§§§§§. §§§§§§ §§§§§§§§§§§§ §§§§§§ - §§§§§§ §§§§§§ § §R§§§§ §§§ (Fernand Bonifay & Mario Bua), 1959 §§§. §+§ §§§§§§§ §§§§§§ §§ §§§§§§§§§ §§§§§ §§§§§§§§ §§§§, §§§§§§§§ §§§§§§§§§§ § §§§§§§§§§§§ Monty Sunshine §§ §§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§ Chris Barber, §§§§§§§ §§§§§§ §R§§§§§§ §§§§§§§§§§ § §§§§§§. §§§§§§§, Yuliy. Yuliy (yuliy971@comcast.net) 2010/11/29 03:55 [§§§§§§§§] §§§§ §§§§ §§ §§§§§§ §§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§ Monty Sunshine §§ §§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§ Chris Barber - §§ §§§§§§ §R§§§§§§ §§§§§§§§§ § §§§§§§§§§§ § §§§§§§, §§§§§§§§ §§§§§§§§§ §R§§§§§§§§ §§§§§§ §§§§§§§§§§ §§§§§§§.
  • : 1, 29/11/2010.
  • © Copyright (aron.vigushin@gmail.com)
  • : 05/11/2009, : 05/11/2009. 34k. .
  • :
  :

.

, :
" "" "" . , "

o
- "" .. || .. ' ""