Мельник Виктор : другие произведения.

Ясновидець

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  Ясновидець.
  
   Тепер багацько пишуть про ясновидцiв , пророкiв ,наприклад, про Нострадамуса , Ванду , Глобiв ... I в нашому мiстечку те ж мешкає ясновидець: мужчина середнiх рокiв , з середньою не закiнченою освiтою i середнiм розумом . Не хочу без його дозволу називати його прiзвище , але одне не можу замовчати , про його дивне вмiння точно прогнозувати усякi подiї в долях окремих людей i , навiть , народiв.
   Наприклад , недавно вiн предсказав , що у його сусiда виростуть роги . I що ж ? Дiйсно , скоро усе мiстечко заговорило , що цей чоловiк рогатий . Хоча знайшлись злi язики , якi стверджували , нiби то роги йому наставив сам ясновидець . Але це нахабна брехня! Як би вiн змiг наставити роги своєму сусiду , коли останнiй в цей час знаходився на заробiтках за кордоном .
   А ще такий випадок : наш сiльський Нострадамус предсказав , що цiни в магазинах виростуть . I , дiйсно , цiни виросли . Як вiн це мiг знати , бо ж нi яких зв"язкiв нi з Урядом держави , нi з депутатами в нього немає. А ось про пенсiю вiн сказав , навпаки , що вона рости не буде . Вона i не росте . Чудо i тiльки!
   Або такий приклад : одної молодої дамi цей екстрасенс сказав , що через мiсяць вона завагiтнiє. I що ж? Дiйсно , вона завагiтнiла . Але одне дивно: с iншими чоловiками , крiм ясновидця , ця жiнка багацько мiсяцiв до того не зустрiчалась . Вiд кого ж вона могла завагiтнiти ? Односельцi пропонували їй , ще раз пiти до пророка i попросити погадати , хто ж батько її майбутньої дитини . Але вона сказала , що вже i сама здогадується про це ...
   А недавно в нього студентка була , питала , чи пошлють її для продовження навчання за кордон .
  - Пошлють тебе , - вiдповiв екстрасенс ,- i , навiть , дальше , нiж ти думаєш ...
  
  А учора усьому нашому мiстечку прогнозував погоду . I , дiйсно , в цей день була погода , погана , справдi , але ж була . Та i на цей раз знайшлись злi язики , якi стверджують , що погоду вiн робить сам . А я скажу : це кажуть тi , хто не то що по году , а все життя нiчого не робить . А наш ясновидець i на городi працює i за усяку овоч усе наперед знає...
   Якось до нього зайшла моя знайома i спитала :
  - Я посiяла моркву , хотiла знати , що ж у мене вродить ?
  Ясновидець подивився їй пильно в очi i сказав : - Ясно , що в тебе вродить ,- морква.
   I що ж ?! У неї ,дiйсно, вродила морква ...
  
  Але особливо екстрасенс любить гадати на зеленi i на капустi . Був у нього садовник , питав , яким йому краще врожай збирати , зеленим чи червоним ? Ясновидець зразу вiдповiв : - Сьогоднi бiльше в ходу зеленi - вони не псуються . А червонi завжди падають , тому зберiгати їх не раджу ...
   I що ж ? Садiвник послухав пророка , став збирати зеленi i розбагатiв...
   А недавно один полювальник заходив , розпитував , чи вб,є вiн щось в цей день на полюваннi ?
  - Звичайно вб,єш ,- вiдповiв пророк .
  I що ви думаєте ? Дiйсно , вбив . Хоча тiльки ноги i час , але ж вбив ! Цiкаво , як це ясновидець мiг передбачити ?
   Дивно наш Нострадамус гадає i на картах. Був недавно у нього один депутат , просив погадати . Ясновидець розклав перед собою контурнi карти i каже : - Скажу тобi , милий , що було , що є i що буде . Ось по цiй картi видно , що був у нас Союз " нерушимий". А ось по цiй - все , що вiд нього залишилось, дякуючи трьом королям i тобi в тому числi ...
   А вiд гадання про те , що буде , депутат раптово вiдмовився . Злякався , певно...
  Але це з областi полiтики , а я бiльше цiкавлюсь любов,ю. До речi , наш екстрасенс гадає не тiльки по руках , очах , а i по всьому тiлу . Моя подруга в цьому сама упевнилась . Недавно те ж була у нього i спитала :
  - А буде у мене любов ?
  Екстрасенс подивися на неї своїм магiчним оком i попросив роздягнутись , ще раз подивився , а потiм i сказав :
  - Буде ! I дуже скоро ...
  I що ж ? Дiйсно , у неї була гаряча любов i , навiть , скорiш , нiж вона мрiяла : тут же , с пророком , замiсть сеансу гадання . Але ж , була ! Пророцтво здiйснилось...
  - Нi , що не кажiть , а ясновидець у нас дуже хорошiй !- хвалила пророка подруга ,- сьогоднi пiду до нього знову , спитаю , чи не буде в мене любов iще ?
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"