Шкробот Виктор : другие произведения.

Дорога смертi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Все наше життя-це дорога. Ствердження старих iстин може давати новi результати.


  

1.Дорога смертi.

  
   Все наше життя-це дорога. Дорога в один кiнець за маршрутом "народження-смерть". Ми не маємо жодного шансу пiти назад чи зупинитись. Лише впертий рух, рух уперед по протоптаних стежках чи неходжених чагарниках. Рух уперед сповнений небезпеки закiнчення маршруту. Кожного дня, кожної хвилин ми вибираємо напрямок, долаючи новi й новi роздорiжжя. I кожен намагається зробити правильний вибiр, щоб побачити наступне роздорiжжя, перед яким знову можна буде зупинитись i з новим виплеском адреналiну зробити свiй наступний вибiр - праворуч, чи лiворуч. I знову йти брудною втоптаною пилюкою, знемагаючи вiд сiрої пелени буденностi, або хрустiти гiллям по неходженим мiсцевостям, прокладаючи стежки для наступних легiонiв та називаючи дороги на свою честь. Тут можна бути змитим дощем життєвих негараздiв та щохвилини очiкувати, що тебе роздеруть хижаки, випущенi на волю твоїми попередниками.
   Лише кiлька секунд i ти вже чуєш лякаючий тупiт нiг наступних поколiнь, що навiть не зморгнувши поховають тебе пiд брудними пiдошвами. Ти намагаєшся вiдiрватися i вже твої ноги топчуть кiстки тих, чий шлях виявився коротший за твiй i залишки котрих ще не встигли струхлявiти. Життя - це дорога, дорога, що невпинно йде вгору, розгалужуючись як капiлярна сiтка. Ти не можеш повернутися до перехрестя, щоб вибрати iнший шлях, але ти можеш озирнутись, щоб побачити як твої стежки то стають широкими дорогами, то заростають щирицею та лободою. Ти дивишся уперед i не бачиш нiчого крiм маленьких дороговказiв, що ведуть далi до роздорiжжя. Iнколи ми знаходимо попутникiв, котрi супроводжують нас певний час, а потiм прилягають вiдпочити, чи просто зникають.
   Нiхто нiчого не знає про цей шлях, бо сам iде по ньому вперше. Лиш легенди, наче привиди, лiтають над натовпом, викликаючи постiйнi запитання:-"Навiщо? Для чого?". Але вiдповiдi не знає нiхто. Вiдомо тiльки одне - до кiнця дiйдуть усi... От так i гупають мiльярди нiг вiчною дорогою... Д о р о г о ю с м е р т i...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"