Вольская Арина : другие произведения.

Вiйна в Українi (26.06.22)

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:



  I так. Двадцять шосте червня.
  Як там у вас, добрий ранок?
  Особисто в мене вiн зовсiм не добрий.
  I от що я вам скажу. Рашисти, бажаю вам пережити те саме, що пережила й громадянка росiї, що постраждала сьогоднi внаслiдок потрапляння вашої ракети в багатоповерховий житловий будинок, розташований у Києвi. Її чоловiк загинув, а доньку дiстали живою з-пiд завалiв. Сама ж жiнка була придавлена залiзобетонною плитою, i поки невiдомо, чи вона повнiстю вiдновиться, чи стане колекою.
  I що ви там, всi радiєте вiд того, що громадянка вашої країни стала жертвою вашої ж агресiї? Хвалите своїх вiйськових, спонукаєте їх продовжувати так i надалi?
  Ну так от - хай кожен з вас стане жертвою вашої ж агресiї. Бажаю вам цього вiд чистого серця. I якщо вже зовсiм на чистоту - то менi дуже хочеться, щоб ви самi на себе скинули тi ядернi бомби, якими погрожуєте iншим країнам. I ще б було непогано, щоб одна з ваших ракет випадково влучила в одну з ваших атомних електростанцiй, оскiльки ви не гнушаєтесь посилати ракети так, що вони чудом не попадають в енергоблоки наших АЕС, коли пролiтають над ними критично низько. Може, хоч так у вас би хоч трохи розуму додалось.
  Ну i на завершення - ви можете думати собi що завгодно, вважати себе великими або героями, але весь свiт бачить вашi злочини, i якщо у вас там всi iдiоти, то це не означає, що i в iнших країнах такi ж люди. Навпаки, весь свiт бачить, якi ви тупi, що вiрите в ту чепуху, що вам розказують ЗМI, i якi ви жорстокi та безчестнi. Ви назавжди залишитесь погрозою для всього свiту, i навiть бiльшою, нiж в свiй час були фашисти. Але ви, як i фашисти, продовжуєте вiрити в свою правоту. Та з часом кожному з вас доведеться вiдповiсти за свої злочини. Всiм вам того ж, що ви вчиняєте з Україною та українцями.

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"