Steed/Gale: Let's keep it friendly. No hugs, no kisses. Let's keep it friendly. What wisdom this is! Steed: I like dogs and pubs and bowler hats. I like whiskey and lime! Gale: And I like chess and jazz and pussy cats. Whiskey and lime is a crime! Steed: It's clear, dear, romance would drive us both around the bend. Both: So let's agree to keep it nice and friendly, my friend! Chorus: Meeyow! Gale: Let's keep it friendly. Steed: No complications. Gale: No morning after. Steed: No obligations. Steed: I like girls who aren't so hard to tame, and take care of my needs. Gale: And I like men who beat me at my game and are famous for deeds. Gale: It's clear, dear, romance for us would very swiftly end. Both: So let's agree to keep it nice and friendly, my friend. Chorus: Meeyow! Gale: Let's keep it friendly. No true confessions. Steed: We'll keep at arm's length. No Judo sessions. Both: For while we keep at arm's length, we've no broken bones to mend. Gale: So let's agree to keep it... Steed: Let's attempt to keep it... Gale: No, let's pretend to keep it... Both: Nice and Friendly... Gale: My friend! Steed: My Friend? Gale: My friend! Steed: Oh, my friend, yes! Ah! Gale: Longstanding, I'd say, wouldn't you? Steed: It will see us through the darkest night.
Давай будем просто друзьями
Джон Стид/Кейти Гейл: Давай будем просто друзьями. Без объятий и поцелуев. Давай будем просто друзьями. В этом такая мудрость! Стид: Мне нравятся собаки, пабы и шляпы-котелки. Я люблю виски и лайм! Гейл: А я люблю шахматы, джаз и кошечек. Виски и лайм - фу, какая гадость! Стид: Совершенно ясно, дорогая моя, что роман нас обоих сведет с ума. Оба: Так что давай будем просто друзьями, мой друг! Гейл: Давай будем просто друзьями. Стид: Ничего не осложняя. Гейл: Без "утра после". Стид: Без обязательств. Стид: Мне нравятся, когда девушка не строптива, и заботится обо мне. Гейл: А мне нравятся мужчины сильнее меня. Те, кто на что-то способен. Гейл: Совершенно ясно, дорогой мой, что роман наш очень быстро придет к концу. Оба: Так что давай будем просто друзьями, мой друг! Гейл: Давай будем просто друзьями. Без признаний в истинной любви. Стид: Будем держаться на расстоянии вытянуой руки. Никакого дзюдо. Оба: Потому что пока мы на расстоянии вытянутой руки, мы ничего себе не разобьем. Гейл: Так что давай уж останемся просто... Стид: Давай попробуем остаться... Гейл: Нет, давай притворимся, что остаемся... Оба: Просто друзьями, мой друг! Гейл: Мой друг! Стид: Мой друг? Гейл: Мой друг! Стид: О да, мой друг! А! Гейл: На долгие годы, пожалуй? Стид: Это поддержит нас в самый тяжелый час.